Ponedeljak, 30.05.2011.

18:30

Mrak prekinuo Troickog i Marija

Meč četvrtog kola Rolan Garosa između Viktora Troickog i Endija Marija prekinut je zbog mraka pri rezultatu 2-2 u setovima (6:4, 6:4, 3:6, 2:6).

Izvor: B92

Mrak prekinuo Troickog i Marija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

realan

pre 12 godina

Ti realan i nisi bas realan, Viktor je doneo pobedu u Devis kupu, a sta Zivojinovic ima jedno polufinale Grem slema i odlicno 19 mesto, Ijo daje sebi za pravo da komentarise da li ce Nole igrati protiv SVEDSKE, NOLE JEDVA CEKA NJEGOVO MISLJENJE,ON JE 5 NAJUSPESNIJI sRPSKI TENISER BEZ TITULE

1. Napisao sam da cu Viktoru biti vecno zahvalan za pobedu u finalu Davis Cup-a.
2. Kad smo kod Davis Cup-a i Zivojinovica, samo da nabacim par imena koje je Boba tukao u tom istom DC: Janik Noa, Anri Lekont, Pet Kes, Pol Meknemi, Andrej Chesnokov...
3. Ljodra u poredjenju s njima stvarno nije los, ali samo da skuplja loptice sa strane

GILE

pre 12 godina

Ako Viktor dobije danas, bice to novo svetsko cudo! Prva dva seta su mi ulivala neku nadu i mislio sam da je povreda Britanca ipak uzela maha i da ce pobeda Troickog brzo doci...ali posle se lepo videlo da se Mari poigrava sa Viktorom. Pusti ga blizu pobede , pa mu kljucni poen oduzme, zatim i gem, pa set, a na kraju ce i mec....

Doki

pre 12 godina

Ajde Viki, prisaberi se malo ! Malo strategije !Danas je sansa sa pobedis !Srecno !

Prva dva seta i pola treceg odlicna igra !Bas steta za izgubljeni treci set! !:(

Na ovom turniru do sada Mari nije igrao nista bolje od Vikija ! Naprotiv .

Smarac

pre 12 godina

Viktor mora do pobede, nema opravdanja, vreme je da se napravi znacajniji uspeh i velika pobeda.. Ne secam se da je pobedio nekog iz Top10, a nalazi se na visokom 15 mestu, iza njega su npr Conga, Verdasko, Del Potro... Ovakav Marej mora da se pobedi!

max

pre 12 godina

Da su se kojim slučajem susreli Nole i Viktor,Nole bi ga razbio sa 6:o,6:1.Ovaj Mari se mnogo blamira,jer je očigledno za dve klase bolji.Vića ne ume čak ni da promeni pravac lopti,skraćene lopte,slajsevi,spinovi su za našeg Viću nepojmljiva stvar.Samo fura bekend dijagonalu i to nedovoljno jaku i neki kilavi forhed(muka i beda).Ljudi bolje da pobedi Mari jer će namučiti Rafu(pobediti sigurno neće) te će Nole lako osvojiti RG.

mihk

pre 12 godina

Napred Viktore!!!! Kako si mogao da uzmes dva seta, tako mozes i treci!
Decko napreduje sa svakim turnirom i ako ovako nastavi moze kroz neko vreme da dostigne i Marija, a da ga pobedi moze vec sutra. Ne kapiram ove malodusne sto ga pljuju!?Pa sto uopste gledate njegove meceve!?

ana

pre 12 godina

Ti realan i nisi bas realan, Viktor je doneo pobedu u Devis kupu, a sta Zivojinovic ima jedno polufinale Grem slema i odlicno 19 mesto, Ijo daje sebi za pravo da komentarise da li ce Nole igrati protiv SVEDSKE, NOLE JEDVA CEKA NJEGOVO MISLJENJE,ON JE 5 NAJUSPESNIJI sRPSKI TENISER BEZ TITULE

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Vikotor ima snage jedva za 2 seta, zato me čudi što se uopšte prijavljivao za ovaj turnir, gde se igra do 3 dobijena seta?
Čovek je u trećem i četvrtom setu iz minuta u minut svoje udarce skraćivao za po 10 centimetara.
Na kraju je jedva uspevao da iz svog polja prebaci u polje protivnika.
Bruka, Viktor prosto rečeno nema snage za ovakav turnir, i nikada imati neće, jer nije on slučajno tu gde jeste, mislim na reking.
Da je kojim slučajem ovaj meč odigran do kraja, ovaj peti set bi i onakav Marej dobio garantovano sa 6:0.
Da sam trener Vikotorov, odmah bi ga terao na osvoji par najviših planina, jer čovek nema daha i snage da dodje peške do Avale.

realan

pre 12 godina

Vidim da ovde neki "strucnjaci" porede Troickog i Bobu Zivojinovica. Svaka cast Viktoru, bicu mu vecito zahvalan za pobedu u Davis Cup-u, ali kao neko ko je dovoljno mator da je uzivo gledao Bobu, moram da kazem su njih dvojica nebo i zemlja. Jeste tenis u medjuvremenu napredovao, ali je i ranije bila mnogo jaca konkurencija. Danas svetom tenisa vladaju maximum tri igraca (doskoro 2), a ranije je 10. mogao da otrese prvog kao beba zvecku.
I sad vi poredite Zivojinovica, koji je nekoliko puta odrao legendu belog sporta Mekinroa, i koji je 1986. igrao 5 setova u polufinalu Wimbledona sa Ivanom Lendlom sa Troickim, koji u zivotu nece stici do polufinala GS turnira. To je otprilike jednako smesno kao poredjenje JJ ili Ane sa Monikom Seles. Pa ni u dublu je ne bi dobile!

Tvrtko

pre 12 godina

Moj komentar od juče: "Jedna stvar bi mogla da ide u prilog Mariju, koji je, moramo da priznamo, kvalitetniji teniser, a to je da vrlo moguće da se ovaj meč ne završi danas. Očekujem da će meč Cela-Falja potrajati prilično, pa onda nastavak meča Ferer-Monfis, koji po svemu viđenom ide u peti set, pauze... itd. Ako Troicki bude razmišljao i pravio taktiku prema Marijevoj povredi, neče valjati. Na drugoj strani, igrači pod povredom često igraju rasterećeno, koncentrišu se na udarce... Očekujem od Marija čak i više drop shotova, nego od Dolgopolova i naravno verujem u isti ishod, dakle pobedu Troickog, koji deluje vrlo snažno i pripremljeno.
(Tvrtko, 30. maj 2011 11:21"
Čudno je kako se komentari menjaju kako se menja rezultat, od pukovnika do pokojnika, tj. od finaliste do neznalice. Mari je bolji teniser od Troickog i tačka, ali je taj isti Mari gubio mečeve i od lošijih tenisera, nego što je Troicki. Psihologija oba igrača je diktirala kretanje rezltata, a ne povreda, koju pravo da kažem nisam ni primećivao, nego ju je Mari koristio kao alibi, kad mu nije išlo. Današnji meč je završen nerešeno 2:2, sutra je potpuno otvoren novi meč, koji se igra u jedan dobijen set. Šta god da bude, ja sam oduševljen Troickim i njegovom igrom na RG ove godine. Usput, od sledećeg ponedeljka Viktor če biti 12-ti igrač sveta, ako ne i bolje.

Šaca

pre 12 godina

To je realnost. Samo mislio sam da Viktor ima neki kliker viška, ali sam se prevario. Kad ne može da dobije protivnika sa jednom nogom onda nema šta da traži. To vam je isto kao što je Fonjini dobio španca sa jednim korakom napred i jednim u nazad, neshvatljivo.

ana

pre 12 godina

Ne brinite Vica pobedjuje Mareja. Nole ce mu reci kako, mada sam i ja videla veceras , igrati na Marijev bekend. To je radio u prva dva seta koja je dobio, Zasto je kasnije miksovo i nije bio spreman na Marjeve drop sotove,Sve ce to veceras videti i onako usput FINALE DJOKOVIC TROICKI.

all in

pre 12 godina

Ovo sam napisao na mec Djokovica:

Meni ponekad nije jasno, ovi sto navijaju protiv Djokovica......jel su oni iz nase zemlje (Srbije)?

Zbunjen sam jel sad kao ne placa porez Srbiji nego u Monaku, a u isto vreme donira na sve moguce nacin nasu zemlju....i opet nije dobar....

Ako ovo cita neko od njegove familije ili on sam licno evo jedna poruka:

Nole ti si nas i da si poslednji na svetu i dalje bi bio nas i za nas (Srbe) najbolji!

Srecno na RG-u i da uzmes GS i da u istom uzivas sa svojom porodicom i prijateljima.

Za one koji te osporavaju....jednostavno ignorisi i smatraj da nisu iz nase zemlje, mozda su greskom rodjeni u ovoj zemlji ali definitvno nisu nasi!


ALL IN!
(all in, 29. maj 2011 18:14)

Ali eto moram opet da postavim pitanje pod kojom zastavom igra Viktor, da nije mozda Bocvana?

I da je klempav i da ne ume da servira koa predstavlja nasu zemlju onda za njega navijamo, sunce mu poljubim.

Ili kao sto sam reko mozguce je da niste iz nase zemlje, a mozda ste i slucajno samo ovde rodjeni....

optimus

pre 12 godina

citam komentare protiv Viktora i ne verujem,koliko pljuvaca,kao Viktor los,nikad necemo imati igraca vise,samo nam je Novak ostao,covece uzmi reket pa izadji,15mesto lose? a zivojinovic bio u 20 ibio nas najbolji reket.Kakvi sarlatani i mrzoljupci svega st je ok.Viktore kakav da si--nas si,Sutra realno,6-3 za Viktora

Dr.

pre 12 godina

Ocigledno da je Mareju povreda smetala u igri dok se nije zagrejao. Mozda blokade i dejstvo inekcija deluje kasnije. Ko zna te lekarske fore. U svakom sljucaju on pocinje da igra sve bolje a Viktor pada u igri. Ovo ne mirise na dobro, ali mozda bude sutra i dobro jer opet treba Mareju da se zagreje a ostao je samo jedan set. Viktor treba da napravi rani brejk i odrzi svoj servis do kraja i dobija. Videcemo sutra ali steta. Bilo je 2-0.

Andrej77

pre 12 godina

Tacno je Skot igrao sve bolje kako mu se zglob zagrejao.. nadam se da sutra nece imati vremena i da ce veceras da ga boliiii :) Viktore, najagresivnije od prvog servisa i mec je tvoj!

Logic

pre 12 godina

Viktor je muska Jelena Jankovic. I po igri i po psihi. Izgubio bi i da je vodio 2:0 i 5:2. Garant. Jednostavno i igra i mentalni sklop su mu takvi da protiv najboljih igraca nikad nece dobiti ni mec, a ne napraviti neki znacajniji rezultat na jacim turnirima. Skupljanjem bodova u osminama i cetvrtfinalima ( ala JJ) moze doci medju 10 (cista matematika) i to je to. PS. To je sad u muskom tenisu posebno lako jer je velika koncetracija bodova kod prva 4 igraca. Izmedju prvog i 10. igraca razlika je veca od 10.000 bodova!!!! a izmedju 10. i 100. nije ni hiljadu (ali bukvalno). Tako da 100. samo sa jednim osvojenim mastersom moze postati 10. a 10. sa 3-4 ispadanja u 1. kolu 50.

Ženevljanin

pre 12 godina

Troicki ima šansu sutra. Marijeva povreda će se ponovo ohladiti, Viktor će povesti sa 5:0 i dobiti i taj set sa 6:4...
Čak i ako se to ne dogodi, Viktoru treba čestitati. Mari spada u najužu elitu svetskog tenisa (prvih pet) i retko gubi od tenisera klase Trockog.. kome je ovo prvi plasman u osminu finala jednog gren slema za skoro pet godina bavljenja profi tenisom...

Zmaj

pre 12 godina

Nema sumnje da je Mari bolji do Viktora, ali ovaj ga moze dobiti ako odigra kao u prva 2 seta i iskoristi povredu Britanca. Iskreno, Viktor me razocarava svojom procenom u mnogim situacijama. Mozda bi trebalo da posle svakog meca detaljno analizira mnoge situacije na terenu. Pravi neke smesne greske za tenisera njegovog ranga. Kad uporedjujem njegovu i Novakovu igru to je zemlja i nebo...

skeptik

pre 12 godina

Da se ne foliramo, Marej je za klasu bolji teniser od Viktora. Viktor je TOP 20 igrac a Marej TOP 5 i razlika u kvalitetu je ocigledna. Ono sto ih razdvaja je pre svega fantastican retern Mareja kojim je prosto unistio servis Troickog kao i teniska inteligencija. Tenis se pre svega igra glavom i to je ono sto razdvaja vrhunske igrace od dobrih.

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Nece vam Troicki postat bolji igrac,ako lupate ne preporucujem. A ako su isti ti koji hvale njegovu igru i oni koji salju Federera u penziju,ja sam i dalje siguran u svoje poznavanje tenisa,a vi stavite na stranu nacionalnost i recite kako je Viktor igrao? Realno???

Fica

pre 12 godina

Zasto nije napadao i zavrsio mec dok se ovaj Marej jos vuko po terenu...? Sutra ce biti jako tesko ne treba da klone duhom.... Srecno inace ako pobedi Troicki ima otvoren put do pulufinala cekaga Chela.... Samo hrabro idemo napred!!!!

Aleksa

pre 12 godina

Kako je ovaj Troicki usao u prvih 500 na Atp listi nije mi jasno?? Pa on ni ovog sepavog ne moze da dobije.. Kakvo crno cetvrt finale, on uopste nije trebao(smeo) da bude na ovom turniru. Kakva katastrofa od igraca, Nole bi zavrsio ovaj mec za 45 minuta protiv obojice, mucenje i sramota, odavno nisam gledao ovakvo smotanog padobranca na grend slemu!

Vukan-najveci Viktorov fan

pre 12 godina

Alo bre ljudi ! Kakva Marejova povreda ? Ma dajj bre ..A komentator se uhvatio za povredu i samo o njoj prica . Viktor odlicno odigrao prva dva seta i veci deo treceg, ali javio se onaj strah od velike pobede ,nesto slicno kao protiv Djokovica na US open-u 2010 ,kada je vodio 2-1 i imao brejk prednosti u 4 . Sada je 2-2 ,mec se nastavlja sutra ,a ja i dajle verujem u njega . Samo hrabro !

Zoran

pre 12 godina

@Franch

I'm from Scotland I'm love Andy Murray. I was hate troicki.
~~~ ~~~ ~

Pa i tvoj engleski je smešan. I uopšte tvoja pismenost.

Zato se pokrij se lepo ušima i ćuti ubuduće.

vlajzi voli partizan

pre 12 godina

(Srbijaaa voli Novaka Djokovića, 30. maj 2011 20:16)

Koliko iskompleksiran treba biti pa napisati ovakav komentar. Kakav Troicki, kakvo finale, pa Marej ce ga samleti do kraja! Troicki nema kvalitet da dobije igraca iz prvih deset i to je jasno kao dan!

lukA

pre 12 godina

Ovo je dobro za Viktora,da se nastavio mec Marej bi ga poklopio u 5.setu..ostaje nam da se nadamo da ce sutra ako nista drugo popraviti servis koji mu je bio ocajan posle prvog seta.Marej je imao mnogo vise as udaraca,zaista ne tipicno.Mislim da mu je povreda banalna i da je pruzio otprilike 80% svojih sposobnosti,a i Viktor je imao neki virus,tako da je i on pruzao da kazem 85% svojih mogucnosti,s obzirom da preostalih Viktorovih 15%,tj.servis ga je izdao u zadnja 3.seta..bicu iskren ali drugi set je dobio na srecu.Sutra ako izgubi stvarno ce biti steta,a zaista je imao veliku prednost,ispostavlja se da na grendslemovima ne ume da zavrsi meceve..fali mu ta mentalna snaga,isuvise je sentimentalan i ranjiv tako da nisam optimista pred sutrasnji nastavak.

badem

pre 12 godina

Na zalost, mislim da se Viktor uplasio pobede. Sve sto radi u poslednjih nekoliko gemova je da samo vraca lopticu i nada se Marijevim geskama.
Tako se ne prolazi 4. igrac na svetu.
Ako ne pocne da igra agresivnije, sve sto ce da uradi jeste da ga izmori za cetvrt finale :(

dragi

pre 12 godina

Hahahahha...kakav gubitnik je ovaj Viktor...Endi povređen i čisti sa terena Troickog koji igra u životnoj formi....Komentator na Eurosportu je legendaran..kaže čovek mislim da će Viktor imati prednost u sutrašnjem nastavku...kako da ne...počistiće ga Škot sa laganih 6-1...Živi bili pa videli...Ajd zdravo.
P.S.rezerviši Troicki večeras kartu za sutrašnji let iz Pariza...

svi (ni)su isti

pre 12 godina

"Škot je imao badažu na povređenom skočnom zglobu, ali je sve bolje igrao i lakše se kretao kako je meč odmicao." U zavisnosti od povrede sto vise se kreces moze ili izazvati kolaps ili "ozdravljenje". Odavno sam prestao da igram tenis ali silom prilika i dalje "igram" cekic, turpija, hoblic i desava se da jedva pocnem posao a kako vreme odmice sve mi je lakse. A sutra - jao! Daj boze da Mari sutra uopste izadje na teren!

Aladin i čarobna lampa

pre 12 godina

Nedavno je Marej odigrao meč, mislim da se igrao u Rimu,

igrač se povredio u toku meča i jedva se kretao po terenu,

Marej je to kažnjavao tako što je uporno igrao drop shot-ove što se

publici nije svidelo i na svaki odigrani drop shot

publika je zviždala, ali Marej se nije obazirao na negodovanje publike

i nastavio je dalje da odigarava drop shot-ove.

Najverovatnije bi ga dobio i bez tih drop shot-ova,

ali je njegova namera bila da na taj način što pre privede meč kraju,

što je i iziritiralo publiku.

Deki

pre 12 godina

@(Distreksn, 30. maj 2011 21:06),samo si zaboravio da kažeš da ste i u derbijima bolji,ali uvek izgubite.Sve više vam je bitna ona parola,ne pobedi uvek bolji?

Djoksa

pre 12 godina

Nazalost opet do izrazaja dolazi Viktorov strah od pobede. Ovako nacetog i povredjenog Marija morao je da dobije u tri seta. Plasim se da je sada vec kasno i da ce izgubiti. Imati ovakvog Marija za protivnika je poklon za sve, osim za naseg Viktora.Nazalost nikad nece biti pobednik u dusi, moramo se pomiriti da osim Novaka nemamo drugog vrhunskog igraca. I Viktor i Janko ostace samo nedokazani igraci.

ja

pre 12 godina

Marej jeste bolji od Viktora,ali ne pobedjuje uvek bolji.
I Zvezda je bolja od Partizana,pa Partizan opet ode u kup sampiona.
(Distreksn, 30. maj 2011 21:06)

da da zvezda je bolja...samo nastavi sebe da zavaravas...

Vladimir

pre 12 godina

British

Slazem se to sto kazes da ce Englez pre da navija za Skota nego za Srbina medjutim Skot nece da navija za Engleza:) Ali zakljucak je : vecina navija protiv SRba, mislim vecina stranaca a kao sto vidis lajkove koji odobravaju onaj moj "test komentar" ima i Srba koji navijaju za Skota... Nema pravila...Bolje sto je doslo do prekida sutra ce viktor da se sabere i ponovo 5:0 da povede ako bog da a onda i da osvoji mec

sijalice bre

pre 12 godina

ovaj rolan garos je definitivno najgluplji grand slam,hoce li mi neko reci zasto ne postave reflektore,jel su rekli nekad zasto nece da stave reflektore

Fedor

pre 12 godina

Marej je folirant,nije povrdjen i svo prnemaganje je navlakusa za protivnika kako bi opusteno usao u mec ili ocekivao da ce ovaj predati.On da je bas povredje ne bi ni pocinjao mec.Bez obzira,Viktor mora sutra dobro da zapne da ga pobedi!

Marko što je vec pisao

pre 12 godina

Ne folira Mari da je povređen, nego je priroda povrede takva da ga mnogo manje boli kada se zagreje. samim tim, Viktor bi trebalo sutra da ima više šansi (ukoliko ohladi glavu, koja mu je najslabija strana)

Srbijaaa voli Novaka Djokovića

pre 12 godina

Viktor dobije Mareja, dobija Čelu u četvrtfinalu,dobija Soderlinga u polufinalu, i onda nezamislivo,senzacionalno,spektakularno,neprocenjivo finale ,Đoković - Troicki, direktan prenos u preko 200 zemalja, preko milijardu stanovnika nase planete gledaju dva Srbina i na kraju slusaju BOŽE PRAVDE.

Misa Po

pre 12 godina

Alo, ljudi bre?! Ma sta me briga sto je Marej povredjen?! Sta kao, Marej bi stedeo Viktora u suprotnom? Udri ga bre Viktore, udri ga!!! Sad` brale, ili nikad` !!!

Vreme je stalo

pre 12 godina

Nevezano za meč, a u ovo trenutku je 2:1 za Troickog (naravno da navijam i nadam se pobedi Viktora ) nisu mi jasni ovi iz adidasa ? Prvo su se zeznuli što su za glavnog manekena izabrali Marija, umesto Noleta, a sad prave toliko nemaštovitu opremu, obojica igraju u njihovoj opremi, gledam majice obični dresovi sa 3 linije, kao pre 30 - 40 godina.
Baš komentator RTS2 pomenu Andreu Petković, Nemica, pa Nemica srpskog porekala, sad kad je dobra onda je srpskog porekla, slično je bilo sa Nestorom dok je igrao sa Zimonjićem : on je naš, Beograđanin, Srbin, sad kad više nisu partneri niko ga ne pominje. Naša posla.

Franch

pre 12 godina

Thanks God you are from England. I'm from Scotland I'm love Andy Murray. I was hate troicki. Ha ha ha you dude made me laugh with your English. Please don't write anything anymore.

vatreni navijac

pre 12 godina

a gde su sad neverne Tome? sad kad Viktor vodi 2:0 u setovima!!! ne mogu da verujem da ne podrzavamo nase igrace stvarno sramota. NAPRED VIKTORE!!!!!!

đak

pre 12 godina

Naš Troicki igra kao da ga je neko na silu poslao na meč sa škotlanđaninom.Iznad svega bih voleo da ga dobije,ali sa ovolikom količinom respekta prema protivniku i bez žara,teško.Preti prekid meča i nastavak sutra,što više odgovara Mareju.Srećno Viktore,trgni se i dovrši ga,sad ili nikad.

Aladin i čarobna lampa

pre 12 godina

Počeo je Marej da priča sam sa sobom!

Što se tiče samog meča, odlična predstava na terenu,meč obiluje brejkovima, što nije tipično za muški tenis.

Dok ovo pišem, Troicki je napravio brejk i servira za 2-0 u setovima!

Druga set lopta..2-0..bravo.

Зоран

pre 12 godina

јао што ми жао!!Море НАПРЕД ВИКТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и ти играш за лову и бодове као и Мареј.Ако је дотични господин повређен место му је у болници а не на терену!!!!

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Mucenje i gledalaca i igraca i teniske igre kao takve,ali eto svaka cast povrijedjenom Mareju...ovog drugog ne vrijedi komentarisati...

British

pre 12 godina

Da li je iko od vas cuo za SARKAZAM?

Namerno sam pisao sa greskama da bi se i videlo da sam iz Srbije. Cilj je bio sasvim jasan. Ironija na Vladimirov komentar. Zato sam i postavio pitanje na kraju.

U tom trenutku jos nisam znao da on u stvari ne misli tako i da iz stosa pise da navija za Mareja

PS Vladimire jeste Marej Skot ali veruj mi da ce Englez iz Londona pre navijati za Skota nego za Spanca npr ili u ovom slucaju Srbina.

British

pre 12 godina

@ Marko prvi

Ti si me posebno nasmejao jer ni pored loseg enlgeskog ne mozez da shvatis ironiju ( mada ajmo reci sarkazam) sa kojom sam komentarisao.

CEPAJ VIKTORE !!!!!!

Distreksn

pre 12 godina

Jednako su obuceni,pa cak se i slicno krecu,sva sreca pa Marej ima cubicu na glavi,inace nebih znao za koga da navijam dok traje poen.

Dimidzana

pre 12 godina

Pisem ovo sredinom drugog seta (2:2).

Nije mi jasno kako ovakve komentare pisete. Kakvo crno Marej povrijedjen, Viktor se uplasio i ostale gluposti..mozda Marej ne igra 100% ali igra koliko god moze to je ocigledno, trci pokriva teren malo je reci dobro za povrijedjenog igraca. Npr ja, iako nijesam sportista :D, kad se povrijedim, istegnem malo misic ili nesto pomjeriti se ne mogu, a posto malo te medicine znam nemoguce je sa povredom zgloba pa cak i pod blokadom onako se kretati, tako da neka tih prica.


Viktore uz tebe smo! Izdrzi majstore! Zasluzio si!

Vladimir

pre 12 godina

(Marko, 30. maj 2011 19:18)

Ada zezam se brate, hahhaha..nemoj da gubis zivce :))) Al jbg ima i onih koji navijaju za MAreja, kao ovaj Englez dole a Marej je Shkot... Dakle ne moras da budes SRbin da bi navijao za Viktora al isto i ne moras da Budes Skot da bi navijao za Mareja...

pokemon

pre 12 godina

Uh, dobi nekako na kraju ovaj set...

Inače, Viktor je, ma šta uradio, sebi već obezbedio 12. mesto na sledećoj listi (pod uslovom da Chela ne napravi neko ogromno iznenađenje). A, pobedi li danas Murraya (uopšte nije nemoguće) i u sredu Chelu, ulazi u prvih 10, biće deveti! Sve to možete pretiti ovde: http://tennislive.free.fr/

Marko

pre 12 godina

(Vladimir, 30. maj 2011 18:35)

Kako mogu postojati ovakvi likovi? Napred Marej. Pa Vica je nas i naravno da ce 99,9% navijati za njega, ali uvek ce se naci "ljudi" kao sto si ti koji mrze i sebe i sve i sigurno nemaju ni zivot..

strasno..

Napred VICO!!!

diplomac

pre 12 godina

sad se cini opravdanim ona izjava cini mi se nekog vaterpoliste da diplomatski pasos zasluzuje samo nole,ne samo sto troicki nemoze da dobije nekog iz vrha a on je 15 nego i nacin radovanja protiv ocigledno povredjenog mareja.

sportklub.info/forum

pre 12 godina

Furiozan start Viktora,Endi je napravio dosta gresaka,mozda malo i u grcu zbog tog clanka,ali od 5/0 se pojavio potpuno drugi covek na terenu i Vici nece biti lako.Gubio je Endi i tokom ove sezon sljake ubedljivo setove,pa bi opet slavio na kraju.Vica igra fenomenalno,zaista ga je uzivanje gledati kada je ovako raspolozen,samo da ne bude padova tokom meca,to ce Skot iskoristiti.Za sada sam izuzetno zadovoljna.Vrlo je moguce da je ovaj treci set i kljucni,ako ga Vica dobije onda ce imati velike sanse da dodje do polufinala jednog Grend Slema!Napred Vico!
http://www.sportklub.info/forum/forumdisplay.php?16-Tenis

Veliki pozdrav za sve ljubitelje ove prelepe igre :)

marej klasa za troickog

pre 12 godina

e moj Troicki,treba da te je sramota tog 12 og mesta koje ces imati,povredjenog mareja koji se ko bogalj vuce na terenu nemozes da dobijes...predaj mu mec covece....

dragancho

pre 12 godina

Ne mogu da verujem, od 5:0 i set lopte takva panika u igri Viktora. Alo bre Vico, covek igra sa jednom nogom...setaj ga malo !!!

Ostoja

pre 12 godina

Moram da napisem sada dok se ne zna kako ce se ovaj mec zavrsiti. Ova negativna energija koju siri reporter RTS je nesto strasno nesportski. Po njemu svako od nas treba da svaki cas zali Mareja koliko je povredjen.Kao da bi Marei izlazio da ne moze da igra.Morao sam da iskljucim ton da ne bih i svoju energiju trosio na sazaljevanje "povredjenog" Mareja.

BokI_Gracanica

pre 12 godina

@British
Ako si ti iz Engleske, onda sam ja iz Zimbabvea. Engleski ti je cista nula, otprilike na nivou nase dece 2. ili 3.razreda osnovne. Napred Viktore! Svi smo uz tebe.

Grobar

pre 12 godina

Vodi Viki 5:0 u prvom setu, a ovaj sto navija za Mareja moze samo da umre od muke sad... Nadam se da ce Viktor da nastavi u ovom tempu ali i posle prvog seta i dalje je nazalost prepotentni Shkot favorit...

British

pre 12 godina

@ Vladimir

Yes Vladimir you are totali right. I am from Engleand (now live in Serbia) end I am on Andy Marey side. But i am confuse are you from England?

Sale

pre 12 godina

Kada se neko povice sa turnira kao Fonjini, Novaku se ne broji mec kao sledeca pobeda u nizu. Sta bi se dogodilo ako se Novak povuce sa turnira pre finala sa Nadalom (Marejem). Dali moze da nastavi sa nizom na sledecem turniru? Znam da Novak to ne bi uradijo jer nije to njegov stil, ali ipak je logicno i principielno.
Srecno Viktore

Distreksn

pre 12 godina

Jednako su obuceni,pa cak se i slicno krecu,sva sreca pa Marej ima cubicu na glavi,inace nebih znao za koga da navijam dok traje poen.

Srbijaaa voli Novaka Djokovića

pre 12 godina

Viktor dobije Mareja, dobija Čelu u četvrtfinalu,dobija Soderlinga u polufinalu, i onda nezamislivo,senzacionalno,spektakularno,neprocenjivo finale ,Đoković - Troicki, direktan prenos u preko 200 zemalja, preko milijardu stanovnika nase planete gledaju dva Srbina i na kraju slusaju BOŽE PRAVDE.

Misa Po

pre 12 godina

Alo, ljudi bre?! Ma sta me briga sto je Marej povredjen?! Sta kao, Marej bi stedeo Viktora u suprotnom? Udri ga bre Viktore, udri ga!!! Sad` brale, ili nikad` !!!

Marko što je vec pisao

pre 12 godina

Ne folira Mari da je povređen, nego je priroda povrede takva da ga mnogo manje boli kada se zagreje. samim tim, Viktor bi trebalo sutra da ima više šansi (ukoliko ohladi glavu, koja mu je najslabija strana)

Vreme je stalo

pre 12 godina

Nevezano za meč, a u ovo trenutku je 2:1 za Troickog (naravno da navijam i nadam se pobedi Viktora ) nisu mi jasni ovi iz adidasa ? Prvo su se zeznuli što su za glavnog manekena izabrali Marija, umesto Noleta, a sad prave toliko nemaštovitu opremu, obojica igraju u njihovoj opremi, gledam majice obični dresovi sa 3 linije, kao pre 30 - 40 godina.
Baš komentator RTS2 pomenu Andreu Petković, Nemica, pa Nemica srpskog porekala, sad kad je dobra onda je srpskog porekla, slično je bilo sa Nestorom dok je igrao sa Zimonjićem : on je naš, Beograđanin, Srbin, sad kad više nisu partneri niko ga ne pominje. Naša posla.

all in

pre 12 godina

Ovo sam napisao na mec Djokovica:

Meni ponekad nije jasno, ovi sto navijaju protiv Djokovica......jel su oni iz nase zemlje (Srbije)?

Zbunjen sam jel sad kao ne placa porez Srbiji nego u Monaku, a u isto vreme donira na sve moguce nacin nasu zemlju....i opet nije dobar....

Ako ovo cita neko od njegove familije ili on sam licno evo jedna poruka:

Nole ti si nas i da si poslednji na svetu i dalje bi bio nas i za nas (Srbe) najbolji!

Srecno na RG-u i da uzmes GS i da u istom uzivas sa svojom porodicom i prijateljima.

Za one koji te osporavaju....jednostavno ignorisi i smatraj da nisu iz nase zemlje, mozda su greskom rodjeni u ovoj zemlji ali definitvno nisu nasi!


ALL IN!
(all in, 29. maj 2011 18:14)

Ali eto moram opet da postavim pitanje pod kojom zastavom igra Viktor, da nije mozda Bocvana?

I da je klempav i da ne ume da servira koa predstavlja nasu zemlju onda za njega navijamo, sunce mu poljubim.

Ili kao sto sam reko mozguce je da niste iz nase zemlje, a mozda ste i slucajno samo ovde rodjeni....

Aladin i čarobna lampa

pre 12 godina

Nedavno je Marej odigrao meč, mislim da se igrao u Rimu,

igrač se povredio u toku meča i jedva se kretao po terenu,

Marej je to kažnjavao tako što je uporno igrao drop shot-ove što se

publici nije svidelo i na svaki odigrani drop shot

publika je zviždala, ali Marej se nije obazirao na negodovanje publike

i nastavio je dalje da odigarava drop shot-ove.

Najverovatnije bi ga dobio i bez tih drop shot-ova,

ali je njegova namera bila da na taj način što pre privede meč kraju,

što je i iziritiralo publiku.

Logic

pre 12 godina

Viktor je muska Jelena Jankovic. I po igri i po psihi. Izgubio bi i da je vodio 2:0 i 5:2. Garant. Jednostavno i igra i mentalni sklop su mu takvi da protiv najboljih igraca nikad nece dobiti ni mec, a ne napraviti neki znacajniji rezultat na jacim turnirima. Skupljanjem bodova u osminama i cetvrtfinalima ( ala JJ) moze doci medju 10 (cista matematika) i to je to. PS. To je sad u muskom tenisu posebno lako jer je velika koncetracija bodova kod prva 4 igraca. Izmedju prvog i 10. igraca razlika je veca od 10.000 bodova!!!! a izmedju 10. i 100. nije ni hiljadu (ali bukvalno). Tako da 100. samo sa jednim osvojenim mastersom moze postati 10. a 10. sa 3-4 ispadanja u 1. kolu 50.

skeptik

pre 12 godina

Da se ne foliramo, Marej je za klasu bolji teniser od Viktora. Viktor je TOP 20 igrac a Marej TOP 5 i razlika u kvalitetu je ocigledna. Ono sto ih razdvaja je pre svega fantastican retern Mareja kojim je prosto unistio servis Troickog kao i teniska inteligencija. Tenis se pre svega igra glavom i to je ono sto razdvaja vrhunske igrace od dobrih.

realan

pre 12 godina

Vidim da ovde neki "strucnjaci" porede Troickog i Bobu Zivojinovica. Svaka cast Viktoru, bicu mu vecito zahvalan za pobedu u Davis Cup-u, ali kao neko ko je dovoljno mator da je uzivo gledao Bobu, moram da kazem su njih dvojica nebo i zemlja. Jeste tenis u medjuvremenu napredovao, ali je i ranije bila mnogo jaca konkurencija. Danas svetom tenisa vladaju maximum tri igraca (doskoro 2), a ranije je 10. mogao da otrese prvog kao beba zvecku.
I sad vi poredite Zivojinovica, koji je nekoliko puta odrao legendu belog sporta Mekinroa, i koji je 1986. igrao 5 setova u polufinalu Wimbledona sa Ivanom Lendlom sa Troickim, koji u zivotu nece stici do polufinala GS turnira. To je otprilike jednako smesno kao poredjenje JJ ili Ane sa Monikom Seles. Pa ni u dublu je ne bi dobile!

đak

pre 12 godina

Naš Troicki igra kao da ga je neko na silu poslao na meč sa škotlanđaninom.Iznad svega bih voleo da ga dobije,ali sa ovolikom količinom respekta prema protivniku i bez žara,teško.Preti prekid meča i nastavak sutra,što više odgovara Mareju.Srećno Viktore,trgni se i dovrši ga,sad ili nikad.

optimus

pre 12 godina

citam komentare protiv Viktora i ne verujem,koliko pljuvaca,kao Viktor los,nikad necemo imati igraca vise,samo nam je Novak ostao,covece uzmi reket pa izadji,15mesto lose? a zivojinovic bio u 20 ibio nas najbolji reket.Kakvi sarlatani i mrzoljupci svega st je ok.Viktore kakav da si--nas si,Sutra realno,6-3 za Viktora

Tvrtko

pre 12 godina

Moj komentar od juče: "Jedna stvar bi mogla da ide u prilog Mariju, koji je, moramo da priznamo, kvalitetniji teniser, a to je da vrlo moguće da se ovaj meč ne završi danas. Očekujem da će meč Cela-Falja potrajati prilično, pa onda nastavak meča Ferer-Monfis, koji po svemu viđenom ide u peti set, pauze... itd. Ako Troicki bude razmišljao i pravio taktiku prema Marijevoj povredi, neče valjati. Na drugoj strani, igrači pod povredom često igraju rasterećeno, koncentrišu se na udarce... Očekujem od Marija čak i više drop shotova, nego od Dolgopolova i naravno verujem u isti ishod, dakle pobedu Troickog, koji deluje vrlo snažno i pripremljeno.
(Tvrtko, 30. maj 2011 11:21"
Čudno je kako se komentari menjaju kako se menja rezultat, od pukovnika do pokojnika, tj. od finaliste do neznalice. Mari je bolji teniser od Troickog i tačka, ali je taj isti Mari gubio mečeve i od lošijih tenisera, nego što je Troicki. Psihologija oba igrača je diktirala kretanje rezltata, a ne povreda, koju pravo da kažem nisam ni primećivao, nego ju je Mari koristio kao alibi, kad mu nije išlo. Današnji meč je završen nerešeno 2:2, sutra je potpuno otvoren novi meč, koji se igra u jedan dobijen set. Šta god da bude, ja sam oduševljen Troickim i njegovom igrom na RG ove godine. Usput, od sledećeg ponedeljka Viktor če biti 12-ti igrač sveta, ako ne i bolje.

dragancho

pre 12 godina

Ne mogu da verujem, od 5:0 i set lopte takva panika u igri Viktora. Alo bre Vico, covek igra sa jednom nogom...setaj ga malo !!!

British

pre 12 godina

@ Vladimir

Yes Vladimir you are totali right. I am from Engleand (now live in Serbia) end I am on Andy Marey side. But i am confuse are you from England?

vatreni navijac

pre 12 godina

a gde su sad neverne Tome? sad kad Viktor vodi 2:0 u setovima!!! ne mogu da verujem da ne podrzavamo nase igrace stvarno sramota. NAPRED VIKTORE!!!!!!

Ženevljanin

pre 12 godina

Troicki ima šansu sutra. Marijeva povreda će se ponovo ohladiti, Viktor će povesti sa 5:0 i dobiti i taj set sa 6:4...
Čak i ako se to ne dogodi, Viktoru treba čestitati. Mari spada u najužu elitu svetskog tenisa (prvih pet) i retko gubi od tenisera klase Trockog.. kome je ovo prvi plasman u osminu finala jednog gren slema za skoro pet godina bavljenja profi tenisom...

lukA

pre 12 godina

Ovo je dobro za Viktora,da se nastavio mec Marej bi ga poklopio u 5.setu..ostaje nam da se nadamo da ce sutra ako nista drugo popraviti servis koji mu je bio ocajan posle prvog seta.Marej je imao mnogo vise as udaraca,zaista ne tipicno.Mislim da mu je povreda banalna i da je pruzio otprilike 80% svojih sposobnosti,a i Viktor je imao neki virus,tako da je i on pruzao da kazem 85% svojih mogucnosti,s obzirom da preostalih Viktorovih 15%,tj.servis ga je izdao u zadnja 3.seta..bicu iskren ali drugi set je dobio na srecu.Sutra ako izgubi stvarno ce biti steta,a zaista je imao veliku prednost,ispostavlja se da na grendslemovima ne ume da zavrsi meceve..fali mu ta mentalna snaga,isuvise je sentimentalan i ranjiv tako da nisam optimista pred sutrasnji nastavak.

Zmaj

pre 12 godina

Nema sumnje da je Mari bolji do Viktora, ali ovaj ga moze dobiti ako odigra kao u prva 2 seta i iskoristi povredu Britanca. Iskreno, Viktor me razocarava svojom procenom u mnogim situacijama. Mozda bi trebalo da posle svakog meca detaljno analizira mnoge situacije na terenu. Pravi neke smesne greske za tenisera njegovog ranga. Kad uporedjujem njegovu i Novakovu igru to je zemlja i nebo...

Andrej77

pre 12 godina

Tacno je Skot igrao sve bolje kako mu se zglob zagrejao.. nadam se da sutra nece imati vremena i da ce veceras da ga boliiii :) Viktore, najagresivnije od prvog servisa i mec je tvoj!

Ostoja

pre 12 godina

Moram da napisem sada dok se ne zna kako ce se ovaj mec zavrsiti. Ova negativna energija koju siri reporter RTS je nesto strasno nesportski. Po njemu svako od nas treba da svaki cas zali Mareja koliko je povredjen.Kao da bi Marei izlazio da ne moze da igra.Morao sam da iskljucim ton da ne bih i svoju energiju trosio na sazaljevanje "povredjenog" Mareja.

Dimidzana

pre 12 godina

Pisem ovo sredinom drugog seta (2:2).

Nije mi jasno kako ovakve komentare pisete. Kakvo crno Marej povrijedjen, Viktor se uplasio i ostale gluposti..mozda Marej ne igra 100% ali igra koliko god moze to je ocigledno, trci pokriva teren malo je reci dobro za povrijedjenog igraca. Npr ja, iako nijesam sportista :D, kad se povrijedim, istegnem malo misic ili nesto pomjeriti se ne mogu, a posto malo te medicine znam nemoguce je sa povredom zgloba pa cak i pod blokadom onako se kretati, tako da neka tih prica.


Viktore uz tebe smo! Izdrzi majstore! Zasluzio si!

BokI_Gracanica

pre 12 godina

@British
Ako si ti iz Engleske, onda sam ja iz Zimbabvea. Engleski ti je cista nula, otprilike na nivou nase dece 2. ili 3.razreda osnovne. Napred Viktore! Svi smo uz tebe.

Marko

pre 12 godina

(Vladimir, 30. maj 2011 18:35)

Kako mogu postojati ovakvi likovi? Napred Marej. Pa Vica je nas i naravno da ce 99,9% navijati za njega, ali uvek ce se naci "ljudi" kao sto si ti koji mrze i sebe i sve i sigurno nemaju ni zivot..

strasno..

Napred VICO!!!

Dr.

pre 12 godina

Ocigledno da je Mareju povreda smetala u igri dok se nije zagrejao. Mozda blokade i dejstvo inekcija deluje kasnije. Ko zna te lekarske fore. U svakom sljucaju on pocinje da igra sve bolje a Viktor pada u igri. Ovo ne mirise na dobro, ali mozda bude sutra i dobro jer opet treba Mareju da se zagreje a ostao je samo jedan set. Viktor treba da napravi rani brejk i odrzi svoj servis do kraja i dobija. Videcemo sutra ali steta. Bilo je 2-0.

Vladimir

pre 12 godina

British

Slazem se to sto kazes da ce Englez pre da navija za Skota nego za Srbina medjutim Skot nece da navija za Engleza:) Ali zakljucak je : vecina navija protiv SRba, mislim vecina stranaca a kao sto vidis lajkove koji odobravaju onaj moj "test komentar" ima i Srba koji navijaju za Skota... Nema pravila...Bolje sto je doslo do prekida sutra ce viktor da se sabere i ponovo 5:0 da povede ako bog da a onda i da osvoji mec

Vukan-najveci Viktorov fan

pre 12 godina

Alo bre ljudi ! Kakva Marejova povreda ? Ma dajj bre ..A komentator se uhvatio za povredu i samo o njoj prica . Viktor odlicno odigrao prva dva seta i veci deo treceg, ali javio se onaj strah od velike pobede ,nesto slicno kao protiv Djokovica na US open-u 2010 ,kada je vodio 2-1 i imao brejk prednosti u 4 . Sada je 2-2 ,mec se nastavlja sutra ,a ja i dajle verujem u njega . Samo hrabro !

Fica

pre 12 godina

Zasto nije napadao i zavrsio mec dok se ovaj Marej jos vuko po terenu...? Sutra ce biti jako tesko ne treba da klone duhom.... Srecno inace ako pobedi Troicki ima otvoren put do pulufinala cekaga Chela.... Samo hrabro idemo napred!!!!

Sale

pre 12 godina

Kada se neko povice sa turnira kao Fonjini, Novaku se ne broji mec kao sledeca pobeda u nizu. Sta bi se dogodilo ako se Novak povuce sa turnira pre finala sa Nadalom (Marejem). Dali moze da nastavi sa nizom na sledecem turniru? Znam da Novak to ne bi uradijo jer nije to njegov stil, ali ipak je logicno i principielno.
Srecno Viktore

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Nece vam Troicki postat bolji igrac,ako lupate ne preporucujem. A ako su isti ti koji hvale njegovu igru i oni koji salju Federera u penziju,ja sam i dalje siguran u svoje poznavanje tenisa,a vi stavite na stranu nacionalnost i recite kako je Viktor igrao? Realno???

sijalice bre

pre 12 godina

ovaj rolan garos je definitivno najgluplji grand slam,hoce li mi neko reci zasto ne postave reflektore,jel su rekli nekad zasto nece da stave reflektore

Fedor

pre 12 godina

Marej je folirant,nije povrdjen i svo prnemaganje je navlakusa za protivnika kako bi opusteno usao u mec ili ocekivao da ce ovaj predati.On da je bas povredje ne bi ni pocinjao mec.Bez obzira,Viktor mora sutra dobro da zapne da ga pobedi!

Aladin i čarobna lampa

pre 12 godina

Počeo je Marej da priča sam sa sobom!

Što se tiče samog meča, odlična predstava na terenu,meč obiluje brejkovima, što nije tipično za muški tenis.

Dok ovo pišem, Troicki je napravio brejk i servira za 2-0 u setovima!

Druga set lopta..2-0..bravo.

Zoran

pre 12 godina

@Franch

I'm from Scotland I'm love Andy Murray. I was hate troicki.
~~~ ~~~ ~

Pa i tvoj engleski je smešan. I uopšte tvoja pismenost.

Zato se pokrij se lepo ušima i ćuti ubuduće.

Зоран

pre 12 godina

јао што ми жао!!Море НАПРЕД ВИКТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и ти играш за лову и бодове као и Мареј.Ако је дотични господин повређен место му је у болници а не на терену!!!!

badem

pre 12 godina

Na zalost, mislim da se Viktor uplasio pobede. Sve sto radi u poslednjih nekoliko gemova je da samo vraca lopticu i nada se Marijevim geskama.
Tako se ne prolazi 4. igrac na svetu.
Ako ne pocne da igra agresivnije, sve sto ce da uradi jeste da ga izmori za cetvrt finale :(

svi (ni)su isti

pre 12 godina

"Škot je imao badažu na povređenom skočnom zglobu, ali je sve bolje igrao i lakše se kretao kako je meč odmicao." U zavisnosti od povrede sto vise se kreces moze ili izazvati kolaps ili "ozdravljenje". Odavno sam prestao da igram tenis ali silom prilika i dalje "igram" cekic, turpija, hoblic i desava se da jedva pocnem posao a kako vreme odmice sve mi je lakse. A sutra - jao! Daj boze da Mari sutra uopste izadje na teren!

Grobar

pre 12 godina

Vodi Viki 5:0 u prvom setu, a ovaj sto navija za Mareja moze samo da umre od muke sad... Nadam se da ce Viktor da nastavi u ovom tempu ali i posle prvog seta i dalje je nazalost prepotentni Shkot favorit...

Aleksa

pre 12 godina

Kako je ovaj Troicki usao u prvih 500 na Atp listi nije mi jasno?? Pa on ni ovog sepavog ne moze da dobije.. Kakvo crno cetvrt finale, on uopste nije trebao(smeo) da bude na ovom turniru. Kakva katastrofa od igraca, Nole bi zavrsio ovaj mec za 45 minuta protiv obojice, mucenje i sramota, odavno nisam gledao ovakvo smotanog padobranca na grend slemu!

Djoksa

pre 12 godina

Nazalost opet do izrazaja dolazi Viktorov strah od pobede. Ovako nacetog i povredjenog Marija morao je da dobije u tri seta. Plasim se da je sada vec kasno i da ce izgubiti. Imati ovakvog Marija za protivnika je poklon za sve, osim za naseg Viktora.Nazalost nikad nece biti pobednik u dusi, moramo se pomiriti da osim Novaka nemamo drugog vrhunskog igraca. I Viktor i Janko ostace samo nedokazani igraci.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Vikotor ima snage jedva za 2 seta, zato me čudi što se uopšte prijavljivao za ovaj turnir, gde se igra do 3 dobijena seta?
Čovek je u trećem i četvrtom setu iz minuta u minut svoje udarce skraćivao za po 10 centimetara.
Na kraju je jedva uspevao da iz svog polja prebaci u polje protivnika.
Bruka, Viktor prosto rečeno nema snage za ovakav turnir, i nikada imati neće, jer nije on slučajno tu gde jeste, mislim na reking.
Da je kojim slučajem ovaj meč odigran do kraja, ovaj peti set bi i onakav Marej dobio garantovano sa 6:0.
Da sam trener Vikotorov, odmah bi ga terao na osvoji par najviših planina, jer čovek nema daha i snage da dodje peške do Avale.

British

pre 12 godina

@ Marko prvi

Ti si me posebno nasmejao jer ni pored loseg enlgeskog ne mozez da shvatis ironiju ( mada ajmo reci sarkazam) sa kojom sam komentarisao.

CEPAJ VIKTORE !!!!!!

ana

pre 12 godina

Ne brinite Vica pobedjuje Mareja. Nole ce mu reci kako, mada sam i ja videla veceras , igrati na Marijev bekend. To je radio u prva dva seta koja je dobio, Zasto je kasnije miksovo i nije bio spreman na Marjeve drop sotove,Sve ce to veceras videti i onako usput FINALE DJOKOVIC TROICKI.

sportklub.info/forum

pre 12 godina

Furiozan start Viktora,Endi je napravio dosta gresaka,mozda malo i u grcu zbog tog clanka,ali od 5/0 se pojavio potpuno drugi covek na terenu i Vici nece biti lako.Gubio je Endi i tokom ove sezon sljake ubedljivo setove,pa bi opet slavio na kraju.Vica igra fenomenalno,zaista ga je uzivanje gledati kada je ovako raspolozen,samo da ne bude padova tokom meca,to ce Skot iskoristiti.Za sada sam izuzetno zadovoljna.Vrlo je moguce da je ovaj treci set i kljucni,ako ga Vica dobije onda ce imati velike sanse da dodje do polufinala jednog Grend Slema!Napred Vico!
http://www.sportklub.info/forum/forumdisplay.php?16-Tenis

Veliki pozdrav za sve ljubitelje ove prelepe igre :)

marej klasa za troickog

pre 12 godina

e moj Troicki,treba da te je sramota tog 12 og mesta koje ces imati,povredjenog mareja koji se ko bogalj vuce na terenu nemozes da dobijes...predaj mu mec covece....

ja

pre 12 godina

Marej jeste bolji od Viktora,ali ne pobedjuje uvek bolji.
I Zvezda je bolja od Partizana,pa Partizan opet ode u kup sampiona.
(Distreksn, 30. maj 2011 21:06)

da da zvezda je bolja...samo nastavi sebe da zavaravas...

British

pre 12 godina

Da li je iko od vas cuo za SARKAZAM?

Namerno sam pisao sa greskama da bi se i videlo da sam iz Srbije. Cilj je bio sasvim jasan. Ironija na Vladimirov komentar. Zato sam i postavio pitanje na kraju.

U tom trenutku jos nisam znao da on u stvari ne misli tako i da iz stosa pise da navija za Mareja

PS Vladimire jeste Marej Skot ali veruj mi da ce Englez iz Londona pre navijati za Skota nego za Spanca npr ili u ovom slucaju Srbina.

Smarac

pre 12 godina

Viktor mora do pobede, nema opravdanja, vreme je da se napravi znacajniji uspeh i velika pobeda.. Ne secam se da je pobedio nekog iz Top10, a nalazi se na visokom 15 mestu, iza njega su npr Conga, Verdasko, Del Potro... Ovakav Marej mora da se pobedi!

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Mucenje i gledalaca i igraca i teniske igre kao takve,ali eto svaka cast povrijedjenom Mareju...ovog drugog ne vrijedi komentarisati...

pokemon

pre 12 godina

Uh, dobi nekako na kraju ovaj set...

Inače, Viktor je, ma šta uradio, sebi već obezbedio 12. mesto na sledećoj listi (pod uslovom da Chela ne napravi neko ogromno iznenađenje). A, pobedi li danas Murraya (uopšte nije nemoguće) i u sredu Chelu, ulazi u prvih 10, biće deveti! Sve to možete pretiti ovde: http://tennislive.free.fr/

dragi

pre 12 godina

Hahahahha...kakav gubitnik je ovaj Viktor...Endi povređen i čisti sa terena Troickog koji igra u životnoj formi....Komentator na Eurosportu je legendaran..kaže čovek mislim da će Viktor imati prednost u sutrašnjem nastavku...kako da ne...počistiće ga Škot sa laganih 6-1...Živi bili pa videli...Ajd zdravo.
P.S.rezerviši Troicki večeras kartu za sutrašnji let iz Pariza...

vlajzi voli partizan

pre 12 godina

(Srbijaaa voli Novaka Djokovića, 30. maj 2011 20:16)

Koliko iskompleksiran treba biti pa napisati ovakav komentar. Kakav Troicki, kakvo finale, pa Marej ce ga samleti do kraja! Troicki nema kvalitet da dobije igraca iz prvih deset i to je jasno kao dan!

Vladimir

pre 12 godina

(Marko, 30. maj 2011 19:18)

Ada zezam se brate, hahhaha..nemoj da gubis zivce :))) Al jbg ima i onih koji navijaju za MAreja, kao ovaj Englez dole a Marej je Shkot... Dakle ne moras da budes SRbin da bi navijao za Viktora al isto i ne moras da Budes Skot da bi navijao za Mareja...

Šaca

pre 12 godina

To je realnost. Samo mislio sam da Viktor ima neki kliker viška, ali sam se prevario. Kad ne može da dobije protivnika sa jednom nogom onda nema šta da traži. To vam je isto kao što je Fonjini dobio španca sa jednim korakom napred i jednim u nazad, neshvatljivo.

diplomac

pre 12 godina

sad se cini opravdanim ona izjava cini mi se nekog vaterpoliste da diplomatski pasos zasluzuje samo nole,ne samo sto troicki nemoze da dobije nekog iz vrha a on je 15 nego i nacin radovanja protiv ocigledno povredjenog mareja.

ana

pre 12 godina

Ti realan i nisi bas realan, Viktor je doneo pobedu u Devis kupu, a sta Zivojinovic ima jedno polufinale Grem slema i odlicno 19 mesto, Ijo daje sebi za pravo da komentarise da li ce Nole igrati protiv SVEDSKE, NOLE JEDVA CEKA NJEGOVO MISLJENJE,ON JE 5 NAJUSPESNIJI sRPSKI TENISER BEZ TITULE

max

pre 12 godina

Da su se kojim slučajem susreli Nole i Viktor,Nole bi ga razbio sa 6:o,6:1.Ovaj Mari se mnogo blamira,jer je očigledno za dve klase bolji.Vića ne ume čak ni da promeni pravac lopti,skraćene lopte,slajsevi,spinovi su za našeg Viću nepojmljiva stvar.Samo fura bekend dijagonalu i to nedovoljno jaku i neki kilavi forhed(muka i beda).Ljudi bolje da pobedi Mari jer će namučiti Rafu(pobediti sigurno neće) te će Nole lako osvojiti RG.

Doki

pre 12 godina

Ajde Viki, prisaberi se malo ! Malo strategije !Danas je sansa sa pobedis !Srecno !

Prva dva seta i pola treceg odlicna igra !Bas steta za izgubljeni treci set! !:(

Na ovom turniru do sada Mari nije igrao nista bolje od Vikija ! Naprotiv .

mihk

pre 12 godina

Napred Viktore!!!! Kako si mogao da uzmes dva seta, tako mozes i treci!
Decko napreduje sa svakim turnirom i ako ovako nastavi moze kroz neko vreme da dostigne i Marija, a da ga pobedi moze vec sutra. Ne kapiram ove malodusne sto ga pljuju!?Pa sto uopste gledate njegove meceve!?

realan

pre 12 godina

Ti realan i nisi bas realan, Viktor je doneo pobedu u Devis kupu, a sta Zivojinovic ima jedno polufinale Grem slema i odlicno 19 mesto, Ijo daje sebi za pravo da komentarise da li ce Nole igrati protiv SVEDSKE, NOLE JEDVA CEKA NJEGOVO MISLJENJE,ON JE 5 NAJUSPESNIJI sRPSKI TENISER BEZ TITULE

1. Napisao sam da cu Viktoru biti vecno zahvalan za pobedu u finalu Davis Cup-a.
2. Kad smo kod Davis Cup-a i Zivojinovica, samo da nabacim par imena koje je Boba tukao u tom istom DC: Janik Noa, Anri Lekont, Pet Kes, Pol Meknemi, Andrej Chesnokov...
3. Ljodra u poredjenju s njima stvarno nije los, ali samo da skuplja loptice sa strane

Franch

pre 12 godina

Thanks God you are from England. I'm from Scotland I'm love Andy Murray. I was hate troicki. Ha ha ha you dude made me laugh with your English. Please don't write anything anymore.

Deki

pre 12 godina

@(Distreksn, 30. maj 2011 21:06),samo si zaboravio da kažeš da ste i u derbijima bolji,ali uvek izgubite.Sve više vam je bitna ona parola,ne pobedi uvek bolji?

GILE

pre 12 godina

Ako Viktor dobije danas, bice to novo svetsko cudo! Prva dva seta su mi ulivala neku nadu i mislio sam da je povreda Britanca ipak uzela maha i da ce pobeda Troickog brzo doci...ali posle se lepo videlo da se Mari poigrava sa Viktorom. Pusti ga blizu pobede , pa mu kljucni poen oduzme, zatim i gem, pa set, a na kraju ce i mec....

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Mucenje i gledalaca i igraca i teniske igre kao takve,ali eto svaka cast povrijedjenom Mareju...ovog drugog ne vrijedi komentarisati...

British

pre 12 godina

@ Vladimir

Yes Vladimir you are totali right. I am from Engleand (now live in Serbia) end I am on Andy Marey side. But i am confuse are you from England?

dragi

pre 12 godina

Hahahahha...kakav gubitnik je ovaj Viktor...Endi povređen i čisti sa terena Troickog koji igra u životnoj formi....Komentator na Eurosportu je legendaran..kaže čovek mislim da će Viktor imati prednost u sutrašnjem nastavku...kako da ne...počistiće ga Škot sa laganih 6-1...Živi bili pa videli...Ajd zdravo.
P.S.rezerviši Troicki večeras kartu za sutrašnji let iz Pariza...

Aleksa

pre 12 godina

Kako je ovaj Troicki usao u prvih 500 na Atp listi nije mi jasno?? Pa on ni ovog sepavog ne moze da dobije.. Kakvo crno cetvrt finale, on uopste nije trebao(smeo) da bude na ovom turniru. Kakva katastrofa od igraca, Nole bi zavrsio ovaj mec za 45 minuta protiv obojice, mucenje i sramota, odavno nisam gledao ovakvo smotanog padobranca na grend slemu!

realan

pre 12 godina

Vidim da ovde neki "strucnjaci" porede Troickog i Bobu Zivojinovica. Svaka cast Viktoru, bicu mu vecito zahvalan za pobedu u Davis Cup-u, ali kao neko ko je dovoljno mator da je uzivo gledao Bobu, moram da kazem su njih dvojica nebo i zemlja. Jeste tenis u medjuvremenu napredovao, ali je i ranije bila mnogo jaca konkurencija. Danas svetom tenisa vladaju maximum tri igraca (doskoro 2), a ranije je 10. mogao da otrese prvog kao beba zvecku.
I sad vi poredite Zivojinovica, koji je nekoliko puta odrao legendu belog sporta Mekinroa, i koji je 1986. igrao 5 setova u polufinalu Wimbledona sa Ivanom Lendlom sa Troickim, koji u zivotu nece stici do polufinala GS turnira. To je otprilike jednako smesno kao poredjenje JJ ili Ane sa Monikom Seles. Pa ni u dublu je ne bi dobile!

marej klasa za troickog

pre 12 godina

e moj Troicki,treba da te je sramota tog 12 og mesta koje ces imati,povredjenog mareja koji se ko bogalj vuce na terenu nemozes da dobijes...predaj mu mec covece....

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Vikotor ima snage jedva za 2 seta, zato me čudi što se uopšte prijavljivao za ovaj turnir, gde se igra do 3 dobijena seta?
Čovek je u trećem i četvrtom setu iz minuta u minut svoje udarce skraćivao za po 10 centimetara.
Na kraju je jedva uspevao da iz svog polja prebaci u polje protivnika.
Bruka, Viktor prosto rečeno nema snage za ovakav turnir, i nikada imati neće, jer nije on slučajno tu gde jeste, mislim na reking.
Da je kojim slučajem ovaj meč odigran do kraja, ovaj peti set bi i onakav Marej dobio garantovano sa 6:0.
Da sam trener Vikotorov, odmah bi ga terao na osvoji par najviših planina, jer čovek nema daha i snage da dodje peške do Avale.

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Nece vam Troicki postat bolji igrac,ako lupate ne preporucujem. A ako su isti ti koji hvale njegovu igru i oni koji salju Federera u penziju,ja sam i dalje siguran u svoje poznavanje tenisa,a vi stavite na stranu nacionalnost i recite kako je Viktor igrao? Realno???

diplomac

pre 12 godina

sad se cini opravdanim ona izjava cini mi se nekog vaterpoliste da diplomatski pasos zasluzuje samo nole,ne samo sto troicki nemoze da dobije nekog iz vrha a on je 15 nego i nacin radovanja protiv ocigledno povredjenog mareja.

Franch

pre 12 godina

Thanks God you are from England. I'm from Scotland I'm love Andy Murray. I was hate troicki. Ha ha ha you dude made me laugh with your English. Please don't write anything anymore.

vlajzi voli partizan

pre 12 godina

(Srbijaaa voli Novaka Djokovića, 30. maj 2011 20:16)

Koliko iskompleksiran treba biti pa napisati ovakav komentar. Kakav Troicki, kakvo finale, pa Marej ce ga samleti do kraja! Troicki nema kvalitet da dobije igraca iz prvih deset i to je jasno kao dan!

Srbijaaa voli Novaka Djokovića

pre 12 godina

Viktor dobije Mareja, dobija Čelu u četvrtfinalu,dobija Soderlinga u polufinalu, i onda nezamislivo,senzacionalno,spektakularno,neprocenjivo finale ,Đoković - Troicki, direktan prenos u preko 200 zemalja, preko milijardu stanovnika nase planete gledaju dva Srbina i na kraju slusaju BOŽE PRAVDE.

ja

pre 12 godina

Marej jeste bolji od Viktora,ali ne pobedjuje uvek bolji.
I Zvezda je bolja od Partizana,pa Partizan opet ode u kup sampiona.
(Distreksn, 30. maj 2011 21:06)

da da zvezda je bolja...samo nastavi sebe da zavaravas...

Sale

pre 12 godina

Kada se neko povice sa turnira kao Fonjini, Novaku se ne broji mec kao sledeca pobeda u nizu. Sta bi se dogodilo ako se Novak povuce sa turnira pre finala sa Nadalom (Marejem). Dali moze da nastavi sa nizom na sledecem turniru? Znam da Novak to ne bi uradijo jer nije to njegov stil, ali ipak je logicno i principielno.
Srecno Viktore

Šaca

pre 12 godina

To je realnost. Samo mislio sam da Viktor ima neki kliker viška, ali sam se prevario. Kad ne može da dobije protivnika sa jednom nogom onda nema šta da traži. To vam je isto kao što je Fonjini dobio španca sa jednim korakom napred i jednim u nazad, neshvatljivo.

Logic

pre 12 godina

Viktor je muska Jelena Jankovic. I po igri i po psihi. Izgubio bi i da je vodio 2:0 i 5:2. Garant. Jednostavno i igra i mentalni sklop su mu takvi da protiv najboljih igraca nikad nece dobiti ni mec, a ne napraviti neki znacajniji rezultat na jacim turnirima. Skupljanjem bodova u osminama i cetvrtfinalima ( ala JJ) moze doci medju 10 (cista matematika) i to je to. PS. To je sad u muskom tenisu posebno lako jer je velika koncetracija bodova kod prva 4 igraca. Izmedju prvog i 10. igraca razlika je veca od 10.000 bodova!!!! a izmedju 10. i 100. nije ni hiljadu (ali bukvalno). Tako da 100. samo sa jednim osvojenim mastersom moze postati 10. a 10. sa 3-4 ispadanja u 1. kolu 50.

Fedor

pre 12 godina

Marej je folirant,nije povrdjen i svo prnemaganje je navlakusa za protivnika kako bi opusteno usao u mec ili ocekivao da ce ovaj predati.On da je bas povredje ne bi ni pocinjao mec.Bez obzira,Viktor mora sutra dobro da zapne da ga pobedi!

ana

pre 12 godina

Ne brinite Vica pobedjuje Mareja. Nole ce mu reci kako, mada sam i ja videla veceras , igrati na Marijev bekend. To je radio u prva dva seta koja je dobio, Zasto je kasnije miksovo i nije bio spreman na Marjeve drop sotove,Sve ce to veceras videti i onako usput FINALE DJOKOVIC TROICKI.

vatreni navijac

pre 12 godina

a gde su sad neverne Tome? sad kad Viktor vodi 2:0 u setovima!!! ne mogu da verujem da ne podrzavamo nase igrace stvarno sramota. NAPRED VIKTORE!!!!!!

BokI_Gracanica

pre 12 godina

@British
Ako si ti iz Engleske, onda sam ja iz Zimbabvea. Engleski ti je cista nula, otprilike na nivou nase dece 2. ili 3.razreda osnovne. Napred Viktore! Svi smo uz tebe.

British

pre 12 godina

Da li je iko od vas cuo za SARKAZAM?

Namerno sam pisao sa greskama da bi se i videlo da sam iz Srbije. Cilj je bio sasvim jasan. Ironija na Vladimirov komentar. Zato sam i postavio pitanje na kraju.

U tom trenutku jos nisam znao da on u stvari ne misli tako i da iz stosa pise da navija za Mareja

PS Vladimire jeste Marej Skot ali veruj mi da ce Englez iz Londona pre navijati za Skota nego za Spanca npr ili u ovom slucaju Srbina.

Djoksa

pre 12 godina

Nazalost opet do izrazaja dolazi Viktorov strah od pobede. Ovako nacetog i povredjenog Marija morao je da dobije u tri seta. Plasim se da je sada vec kasno i da ce izgubiti. Imati ovakvog Marija za protivnika je poklon za sve, osim za naseg Viktora.Nazalost nikad nece biti pobednik u dusi, moramo se pomiriti da osim Novaka nemamo drugog vrhunskog igraca. I Viktor i Janko ostace samo nedokazani igraci.

Marko

pre 12 godina

(Vladimir, 30. maj 2011 18:35)

Kako mogu postojati ovakvi likovi? Napred Marej. Pa Vica je nas i naravno da ce 99,9% navijati za njega, ali uvek ce se naci "ljudi" kao sto si ti koji mrze i sebe i sve i sigurno nemaju ni zivot..

strasno..

Napred VICO!!!

Vreme je stalo

pre 12 godina

Nevezano za meč, a u ovo trenutku je 2:1 za Troickog (naravno da navijam i nadam se pobedi Viktora ) nisu mi jasni ovi iz adidasa ? Prvo su se zeznuli što su za glavnog manekena izabrali Marija, umesto Noleta, a sad prave toliko nemaštovitu opremu, obojica igraju u njihovoj opremi, gledam majice obični dresovi sa 3 linije, kao pre 30 - 40 godina.
Baš komentator RTS2 pomenu Andreu Petković, Nemica, pa Nemica srpskog porekala, sad kad je dobra onda je srpskog porekla, slično je bilo sa Nestorom dok je igrao sa Zimonjićem : on je naš, Beograđanin, Srbin, sad kad više nisu partneri niko ga ne pominje. Naša posla.

Andrej77

pre 12 godina

Tacno je Skot igrao sve bolje kako mu se zglob zagrejao.. nadam se da sutra nece imati vremena i da ce veceras da ga boliiii :) Viktore, najagresivnije od prvog servisa i mec je tvoj!

British

pre 12 godina

@ Marko prvi

Ti si me posebno nasmejao jer ni pored loseg enlgeskog ne mozez da shvatis ironiju ( mada ajmo reci sarkazam) sa kojom sam komentarisao.

CEPAJ VIKTORE !!!!!!

optimus

pre 12 godina

citam komentare protiv Viktora i ne verujem,koliko pljuvaca,kao Viktor los,nikad necemo imati igraca vise,samo nam je Novak ostao,covece uzmi reket pa izadji,15mesto lose? a zivojinovic bio u 20 ibio nas najbolji reket.Kakvi sarlatani i mrzoljupci svega st je ok.Viktore kakav da si--nas si,Sutra realno,6-3 za Viktora

skeptik

pre 12 godina

Da se ne foliramo, Marej je za klasu bolji teniser od Viktora. Viktor je TOP 20 igrac a Marej TOP 5 i razlika u kvalitetu je ocigledna. Ono sto ih razdvaja je pre svega fantastican retern Mareja kojim je prosto unistio servis Troickog kao i teniska inteligencija. Tenis se pre svega igra glavom i to je ono sto razdvaja vrhunske igrace od dobrih.

Ostoja

pre 12 godina

Moram da napisem sada dok se ne zna kako ce se ovaj mec zavrsiti. Ova negativna energija koju siri reporter RTS je nesto strasno nesportski. Po njemu svako od nas treba da svaki cas zali Mareja koliko je povredjen.Kao da bi Marei izlazio da ne moze da igra.Morao sam da iskljucim ton da ne bih i svoju energiju trosio na sazaljevanje "povredjenog" Mareja.

sijalice bre

pre 12 godina

ovaj rolan garos je definitivno najgluplji grand slam,hoce li mi neko reci zasto ne postave reflektore,jel su rekli nekad zasto nece da stave reflektore

Deki

pre 12 godina

@(Distreksn, 30. maj 2011 21:06),samo si zaboravio da kažeš da ste i u derbijima bolji,ali uvek izgubite.Sve više vam je bitna ona parola,ne pobedi uvek bolji?

max

pre 12 godina

Da su se kojim slučajem susreli Nole i Viktor,Nole bi ga razbio sa 6:o,6:1.Ovaj Mari se mnogo blamira,jer je očigledno za dve klase bolji.Vića ne ume čak ni da promeni pravac lopti,skraćene lopte,slajsevi,spinovi su za našeg Viću nepojmljiva stvar.Samo fura bekend dijagonalu i to nedovoljno jaku i neki kilavi forhed(muka i beda).Ljudi bolje da pobedi Mari jer će namučiti Rafu(pobediti sigurno neće) te će Nole lako osvojiti RG.

Aladin i čarobna lampa

pre 12 godina

Nedavno je Marej odigrao meč, mislim da se igrao u Rimu,

igrač se povredio u toku meča i jedva se kretao po terenu,

Marej je to kažnjavao tako što je uporno igrao drop shot-ove što se

publici nije svidelo i na svaki odigrani drop shot

publika je zviždala, ali Marej se nije obazirao na negodovanje publike

i nastavio je dalje da odigarava drop shot-ove.

Najverovatnije bi ga dobio i bez tih drop shot-ova,

ali je njegova namera bila da na taj način što pre privede meč kraju,

što je i iziritiralo publiku.

Vladimir

pre 12 godina

British

Slazem se to sto kazes da ce Englez pre da navija za Skota nego za Srbina medjutim Skot nece da navija za Engleza:) Ali zakljucak je : vecina navija protiv SRba, mislim vecina stranaca a kao sto vidis lajkove koji odobravaju onaj moj "test komentar" ima i Srba koji navijaju za Skota... Nema pravila...Bolje sto je doslo do prekida sutra ce viktor da se sabere i ponovo 5:0 da povede ako bog da a onda i da osvoji mec

GILE

pre 12 godina

Ako Viktor dobije danas, bice to novo svetsko cudo! Prva dva seta su mi ulivala neku nadu i mislio sam da je povreda Britanca ipak uzela maha i da ce pobeda Troickog brzo doci...ali posle se lepo videlo da se Mari poigrava sa Viktorom. Pusti ga blizu pobede , pa mu kljucni poen oduzme, zatim i gem, pa set, a na kraju ce i mec....

Grobar

pre 12 godina

Vodi Viki 5:0 u prvom setu, a ovaj sto navija za Mareja moze samo da umre od muke sad... Nadam se da ce Viktor da nastavi u ovom tempu ali i posle prvog seta i dalje je nazalost prepotentni Shkot favorit...

Misa Po

pre 12 godina

Alo, ljudi bre?! Ma sta me briga sto je Marej povredjen?! Sta kao, Marej bi stedeo Viktora u suprotnom? Udri ga bre Viktore, udri ga!!! Sad` brale, ili nikad` !!!

đak

pre 12 godina

Naš Troicki igra kao da ga je neko na silu poslao na meč sa škotlanđaninom.Iznad svega bih voleo da ga dobije,ali sa ovolikom količinom respekta prema protivniku i bez žara,teško.Preti prekid meča i nastavak sutra,što više odgovara Mareju.Srećno Viktore,trgni se i dovrši ga,sad ili nikad.

Distreksn

pre 12 godina

Jednako su obuceni,pa cak se i slicno krecu,sva sreca pa Marej ima cubicu na glavi,inace nebih znao za koga da navijam dok traje poen.

Dimidzana

pre 12 godina

Pisem ovo sredinom drugog seta (2:2).

Nije mi jasno kako ovakve komentare pisete. Kakvo crno Marej povrijedjen, Viktor se uplasio i ostale gluposti..mozda Marej ne igra 100% ali igra koliko god moze to je ocigledno, trci pokriva teren malo je reci dobro za povrijedjenog igraca. Npr ja, iako nijesam sportista :D, kad se povrijedim, istegnem malo misic ili nesto pomjeriti se ne mogu, a posto malo te medicine znam nemoguce je sa povredom zgloba pa cak i pod blokadom onako se kretati, tako da neka tih prica.


Viktore uz tebe smo! Izdrzi majstore! Zasluzio si!

Zoran

pre 12 godina

@Franch

I'm from Scotland I'm love Andy Murray. I was hate troicki.
~~~ ~~~ ~

Pa i tvoj engleski je smešan. I uopšte tvoja pismenost.

Zato se pokrij se lepo ušima i ćuti ubuduće.

realan

pre 12 godina

Ti realan i nisi bas realan, Viktor je doneo pobedu u Devis kupu, a sta Zivojinovic ima jedno polufinale Grem slema i odlicno 19 mesto, Ijo daje sebi za pravo da komentarise da li ce Nole igrati protiv SVEDSKE, NOLE JEDVA CEKA NJEGOVO MISLJENJE,ON JE 5 NAJUSPESNIJI sRPSKI TENISER BEZ TITULE

1. Napisao sam da cu Viktoru biti vecno zahvalan za pobedu u finalu Davis Cup-a.
2. Kad smo kod Davis Cup-a i Zivojinovica, samo da nabacim par imena koje je Boba tukao u tom istom DC: Janik Noa, Anri Lekont, Pet Kes, Pol Meknemi, Andrej Chesnokov...
3. Ljodra u poredjenju s njima stvarno nije los, ali samo da skuplja loptice sa strane

sportklub.info/forum

pre 12 godina

Furiozan start Viktora,Endi je napravio dosta gresaka,mozda malo i u grcu zbog tog clanka,ali od 5/0 se pojavio potpuno drugi covek na terenu i Vici nece biti lako.Gubio je Endi i tokom ove sezon sljake ubedljivo setove,pa bi opet slavio na kraju.Vica igra fenomenalno,zaista ga je uzivanje gledati kada je ovako raspolozen,samo da ne bude padova tokom meca,to ce Skot iskoristiti.Za sada sam izuzetno zadovoljna.Vrlo je moguce da je ovaj treci set i kljucni,ako ga Vica dobije onda ce imati velike sanse da dodje do polufinala jednog Grend Slema!Napred Vico!
http://www.sportklub.info/forum/forumdisplay.php?16-Tenis

Veliki pozdrav za sve ljubitelje ove prelepe igre :)

Vladimir

pre 12 godina

(Marko, 30. maj 2011 19:18)

Ada zezam se brate, hahhaha..nemoj da gubis zivce :))) Al jbg ima i onih koji navijaju za MAreja, kao ovaj Englez dole a Marej je Shkot... Dakle ne moras da budes SRbin da bi navijao za Viktora al isto i ne moras da Budes Skot da bi navijao za Mareja...

Зоран

pre 12 godina

јао што ми жао!!Море НАПРЕД ВИКТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и ти играш за лову и бодове као и Мареј.Ако је дотични господин повређен место му је у болници а не на терену!!!!

Zmaj

pre 12 godina

Nema sumnje da je Mari bolji do Viktora, ali ovaj ga moze dobiti ako odigra kao u prva 2 seta i iskoristi povredu Britanca. Iskreno, Viktor me razocarava svojom procenom u mnogim situacijama. Mozda bi trebalo da posle svakog meca detaljno analizira mnoge situacije na terenu. Pravi neke smesne greske za tenisera njegovog ranga. Kad uporedjujem njegovu i Novakovu igru to je zemlja i nebo...

dragancho

pre 12 godina

Ne mogu da verujem, od 5:0 i set lopte takva panika u igri Viktora. Alo bre Vico, covek igra sa jednom nogom...setaj ga malo !!!

Vukan-najveci Viktorov fan

pre 12 godina

Alo bre ljudi ! Kakva Marejova povreda ? Ma dajj bre ..A komentator se uhvatio za povredu i samo o njoj prica . Viktor odlicno odigrao prva dva seta i veci deo treceg, ali javio se onaj strah od velike pobede ,nesto slicno kao protiv Djokovica na US open-u 2010 ,kada je vodio 2-1 i imao brejk prednosti u 4 . Sada je 2-2 ,mec se nastavlja sutra ,a ja i dajle verujem u njega . Samo hrabro !

all in

pre 12 godina

Ovo sam napisao na mec Djokovica:

Meni ponekad nije jasno, ovi sto navijaju protiv Djokovica......jel su oni iz nase zemlje (Srbije)?

Zbunjen sam jel sad kao ne placa porez Srbiji nego u Monaku, a u isto vreme donira na sve moguce nacin nasu zemlju....i opet nije dobar....

Ako ovo cita neko od njegove familije ili on sam licno evo jedna poruka:

Nole ti si nas i da si poslednji na svetu i dalje bi bio nas i za nas (Srbe) najbolji!

Srecno na RG-u i da uzmes GS i da u istom uzivas sa svojom porodicom i prijateljima.

Za one koji te osporavaju....jednostavno ignorisi i smatraj da nisu iz nase zemlje, mozda su greskom rodjeni u ovoj zemlji ali definitvno nisu nasi!


ALL IN!
(all in, 29. maj 2011 18:14)

Ali eto moram opet da postavim pitanje pod kojom zastavom igra Viktor, da nije mozda Bocvana?

I da je klempav i da ne ume da servira koa predstavlja nasu zemlju onda za njega navijamo, sunce mu poljubim.

Ili kao sto sam reko mozguce je da niste iz nase zemlje, a mozda ste i slucajno samo ovde rodjeni....

svi (ni)su isti

pre 12 godina

"Škot je imao badažu na povređenom skočnom zglobu, ali je sve bolje igrao i lakše se kretao kako je meč odmicao." U zavisnosti od povrede sto vise se kreces moze ili izazvati kolaps ili "ozdravljenje". Odavno sam prestao da igram tenis ali silom prilika i dalje "igram" cekic, turpija, hoblic i desava se da jedva pocnem posao a kako vreme odmice sve mi je lakse. A sutra - jao! Daj boze da Mari sutra uopste izadje na teren!

Dr.

pre 12 godina

Ocigledno da je Mareju povreda smetala u igri dok se nije zagrejao. Mozda blokade i dejstvo inekcija deluje kasnije. Ko zna te lekarske fore. U svakom sljucaju on pocinje da igra sve bolje a Viktor pada u igri. Ovo ne mirise na dobro, ali mozda bude sutra i dobro jer opet treba Mareju da se zagreje a ostao je samo jedan set. Viktor treba da napravi rani brejk i odrzi svoj servis do kraja i dobija. Videcemo sutra ali steta. Bilo je 2-0.

pokemon

pre 12 godina

Uh, dobi nekako na kraju ovaj set...

Inače, Viktor je, ma šta uradio, sebi već obezbedio 12. mesto na sledećoj listi (pod uslovom da Chela ne napravi neko ogromno iznenađenje). A, pobedi li danas Murraya (uopšte nije nemoguće) i u sredu Chelu, ulazi u prvih 10, biće deveti! Sve to možete pretiti ovde: http://tennislive.free.fr/

Aladin i čarobna lampa

pre 12 godina

Počeo je Marej da priča sam sa sobom!

Što se tiče samog meča, odlična predstava na terenu,meč obiluje brejkovima, što nije tipično za muški tenis.

Dok ovo pišem, Troicki je napravio brejk i servira za 2-0 u setovima!

Druga set lopta..2-0..bravo.

Marko što je vec pisao

pre 12 godina

Ne folira Mari da je povređen, nego je priroda povrede takva da ga mnogo manje boli kada se zagreje. samim tim, Viktor bi trebalo sutra da ima više šansi (ukoliko ohladi glavu, koja mu je najslabija strana)

Tvrtko

pre 12 godina

Moj komentar od juče: "Jedna stvar bi mogla da ide u prilog Mariju, koji je, moramo da priznamo, kvalitetniji teniser, a to je da vrlo moguće da se ovaj meč ne završi danas. Očekujem da će meč Cela-Falja potrajati prilično, pa onda nastavak meča Ferer-Monfis, koji po svemu viđenom ide u peti set, pauze... itd. Ako Troicki bude razmišljao i pravio taktiku prema Marijevoj povredi, neče valjati. Na drugoj strani, igrači pod povredom često igraju rasterećeno, koncentrišu se na udarce... Očekujem od Marija čak i više drop shotova, nego od Dolgopolova i naravno verujem u isti ishod, dakle pobedu Troickog, koji deluje vrlo snažno i pripremljeno.
(Tvrtko, 30. maj 2011 11:21"
Čudno je kako se komentari menjaju kako se menja rezultat, od pukovnika do pokojnika, tj. od finaliste do neznalice. Mari je bolji teniser od Troickog i tačka, ali je taj isti Mari gubio mečeve i od lošijih tenisera, nego što je Troicki. Psihologija oba igrača je diktirala kretanje rezltata, a ne povreda, koju pravo da kažem nisam ni primećivao, nego ju je Mari koristio kao alibi, kad mu nije išlo. Današnji meč je završen nerešeno 2:2, sutra je potpuno otvoren novi meč, koji se igra u jedan dobijen set. Šta god da bude, ja sam oduševljen Troickim i njegovom igrom na RG ove godine. Usput, od sledećeg ponedeljka Viktor če biti 12-ti igrač sveta, ako ne i bolje.

Doki

pre 12 godina

Ajde Viki, prisaberi se malo ! Malo strategije !Danas je sansa sa pobedis !Srecno !

Prva dva seta i pola treceg odlicna igra !Bas steta za izgubljeni treci set! !:(

Na ovom turniru do sada Mari nije igrao nista bolje od Vikija ! Naprotiv .

Ženevljanin

pre 12 godina

Troicki ima šansu sutra. Marijeva povreda će se ponovo ohladiti, Viktor će povesti sa 5:0 i dobiti i taj set sa 6:4...
Čak i ako se to ne dogodi, Viktoru treba čestitati. Mari spada u najužu elitu svetskog tenisa (prvih pet) i retko gubi od tenisera klase Trockog.. kome je ovo prvi plasman u osminu finala jednog gren slema za skoro pet godina bavljenja profi tenisom...

mihk

pre 12 godina

Napred Viktore!!!! Kako si mogao da uzmes dva seta, tako mozes i treci!
Decko napreduje sa svakim turnirom i ako ovako nastavi moze kroz neko vreme da dostigne i Marija, a da ga pobedi moze vec sutra. Ne kapiram ove malodusne sto ga pljuju!?Pa sto uopste gledate njegove meceve!?

badem

pre 12 godina

Na zalost, mislim da se Viktor uplasio pobede. Sve sto radi u poslednjih nekoliko gemova je da samo vraca lopticu i nada se Marijevim geskama.
Tako se ne prolazi 4. igrac na svetu.
Ako ne pocne da igra agresivnije, sve sto ce da uradi jeste da ga izmori za cetvrt finale :(

Fica

pre 12 godina

Zasto nije napadao i zavrsio mec dok se ovaj Marej jos vuko po terenu...? Sutra ce biti jako tesko ne treba da klone duhom.... Srecno inace ako pobedi Troicki ima otvoren put do pulufinala cekaga Chela.... Samo hrabro idemo napred!!!!

lukA

pre 12 godina

Ovo je dobro za Viktora,da se nastavio mec Marej bi ga poklopio u 5.setu..ostaje nam da se nadamo da ce sutra ako nista drugo popraviti servis koji mu je bio ocajan posle prvog seta.Marej je imao mnogo vise as udaraca,zaista ne tipicno.Mislim da mu je povreda banalna i da je pruzio otprilike 80% svojih sposobnosti,a i Viktor je imao neki virus,tako da je i on pruzao da kazem 85% svojih mogucnosti,s obzirom da preostalih Viktorovih 15%,tj.servis ga je izdao u zadnja 3.seta..bicu iskren ali drugi set je dobio na srecu.Sutra ako izgubi stvarno ce biti steta,a zaista je imao veliku prednost,ispostavlja se da na grendslemovima ne ume da zavrsi meceve..fali mu ta mentalna snaga,isuvise je sentimentalan i ranjiv tako da nisam optimista pred sutrasnji nastavak.

ana

pre 12 godina

Ti realan i nisi bas realan, Viktor je doneo pobedu u Devis kupu, a sta Zivojinovic ima jedno polufinale Grem slema i odlicno 19 mesto, Ijo daje sebi za pravo da komentarise da li ce Nole igrati protiv SVEDSKE, NOLE JEDVA CEKA NJEGOVO MISLJENJE,ON JE 5 NAJUSPESNIJI sRPSKI TENISER BEZ TITULE

Smarac

pre 12 godina

Viktor mora do pobede, nema opravdanja, vreme je da se napravi znacajniji uspeh i velika pobeda.. Ne secam se da je pobedio nekog iz Top10, a nalazi se na visokom 15 mestu, iza njega su npr Conga, Verdasko, Del Potro... Ovakav Marej mora da se pobedi!