Ponedeljak, 30.05.2011.

12:07

Teo flašom na navijača!

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić bio je veoma frustriran u drugom meču finala grčkog plejofa.

Izvor: AK

Teo flašom na navijaèa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Željko

pre 12 godina

Ko zna kakve je uvrede otrpeo Teo,trebalo bi ga bar malo razumeti.Sram da bude ove paćenike,što su uz kk državni projekat,što ga pljuju,zbog fajnal fora,gde ih je Olimpijakos pobedio sa 30% šuta iz igre,a Teo prednjačio.

LAKI TOPALOVIC

pre 12 godina

ja mislim,iskreno,da teo ima vise ljudskih nego igrackih kvaliteta !!! a svet je otisao u *****,belci repuju,crnci igraju golf,nemci ne ratuju,teodosic najbolji igrac evrope ... p.s. za one koji nisu gledali,pogodio je navijaca isto ko sto je pogadjao kos tokom utakmice,2 (DVA) kosa u finalu !!! mvp eurolige i najbolji igrac evrope,ha,ha,ha...

Haki

pre 12 godina

Ma pustio neko u hali muziku iz otpisanih i covek se oziveo u ulogu :)
Pazi Tihi bomba...Desava se to i meni nekad priznajem :)
Teo nisi sam !! :p

vetar sa Dunava

pre 12 godina

Jel to onaj sto je trazio da Roberts izadje u zadnjem minutu na final-4,u Parizu,zbog ogrebotine na kolenu,uvek ce biti mali igrac.

Mirijevac

pre 12 godina

Човек је дао тројку са 16 метара Шпанцима. И даће опет кад буде требало и коме буде требало.
Тишина, бре!

Cisko

pre 12 godina

Ovde nije stvar u tome ko za koga navija, nego da li je ovo prostački potez ili ne! Ja sam navijač Zvezde i primećujem da dečko ima zaista problema sa osnovnom kulturom i ponašanjem! Mnogo veći igrači od njega Saša Obradović, Rakočević... nikada sebi nisu dopustili ovako nešto!

Nikola

pre 12 godina

@Drobnjak iz auta
Da smo imali milicica razvalili bi tursku.Spominjes reprezentaciju a imate jedva 2 kasvetna igraca.Tog tea je evropa progasila za najboljeg igraca.

Иван, ДС

pre 12 godina

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

А ви, тз. делије, данас говорите против Грка, а овамо идете на утакмице њихових црвено-белих да бисте навијали против ККП. Срамота, стубови српства.
(Grobar Ni, 30. maj 2011 18:36)

Док ти и теби слични гробари нисте на кошаркашкој утакмици Црвена звезда - Паок изазвали инцидент у Пиониру, када сте навијали за екипу из Солуна.

Али о томе управо Пера у свом коментару и прича. Нисмо способни да подржимо своје и радимо и говоримо против својих и у своју штету. Очигледно да ти и теби слични нисте способни да то схватите.

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

(les lionceaux, 30. maj 2011 15:11) Jeste, iskreno baš me briga što je gađao Grke flašom samo nećemo da vam dozvolimo da dignete glavu iz peska. Vaši puleni Miličić, Rakočević, Gurović i Teodosić su uvek bili potencijalna kolateralna šteta za reprezentaciju, držite se dalje od reprezentacije pošto ni jedan mali neuspešni košarkaški klub ne umete da vodite.

Bole

pre 12 godina

kakav majstor!

sad ce svi ovde da ga pljuju, a onda ce da pricaju bravo majstore u litvaniji...
(aha, 30. maj 2011 12:15)

bravo za komentar, tako ce i da bude...

boka018

pre 12 godina

Enter the verification code you received in your welcome email here to verify your account. Bravo!!! Svaka rec na mestu!! Napred Teo, majstore!!! A svi ostali koji pljuju ovde po njemu, treba da se stide.

WD

pre 12 godina

Teodosicev potez je blago receno skandalozan ali kad se uzme u obzir u kakvoj se amosferi igraju utakmice u Grckoj onda donekle mozda i moze da se razume. Ne treba opravdavati ali svakako ne treba sad dizati neku preveliku prasinu oko toga. Ja prvi nisam ljubitelj Teodosica ali raznorazni incidenti se mogu desiti povremeno, problem je samo ako udju u naviku a nazalost po svemu sudeci njemu to jeste postala navika. Imao je provokacije prosle godine sa Dijamantidisom koga je toliko provocirao da je ovaj na kraju ispao nekulturan, imao je pocetak onog incidenta prosle godine na utakmici reprezentacije koji svakako da nije doneo nista dobro, imao je cujem incidenata i ranije dok je bio na pozajmici u Cacku. Selektor ce morati malo da poradi s njim jer nije dobro imati takvog igraca u timu bez obzira na njegove lucidne asistencije ili na njegovu hrabrost da sutne (vrlo cesto i pogodi) u zavrsinici utakmica.

E sad, ima jos nesto sto mi je privuklo paznju. Citajuci komentare primetio sam da vecina tj skoro svi koji ne da ga brane nego samo sto mu se ne klanjaju, stalno pominju kako eto kao Grobari sad ga pljujete a u Litvaniji ima da ga dizemo u nebesa jer ce opet kao da resi neku utakmicu. Prvo, niti to ima ikakve veze sa ovim slucajem, niti je to uopste 100% tacno. Ako se za onu Spaniju prosle godine i moze reci da je resio, mada je do tog zadnjeg suta bio blago receno neprimetan a drugi igraci su nosili teret utakmice (nemojmo zaboraviti da je ceo tim igrao dobro tokom celog meca, nemojmo zaboraviti Novicu i Bjelicu u prvom, i narocito Keselja i Savana u drugom kad su za par minuta bukvalno pocepali Spance), za onu utakmicu protiv Slovenije Teodosicev ucinak ne da se prenaglasava nego nemam reci. Dao trojku u finisu a pre toga opet imao katastrofalan ucinak, al aj to nije ni problem nego mi nije jasno kako to Teodosiceva trojka u finisu vredi vise nego recimo Tripkoviceva. I Tripko je dao jednu jako bitnu trojku na 40ak sekundi pre kraja pa ga cak ni navijaci Partizana sad nesto ne slave kao heroja veceg nego sto jeste. Sve je to moglo da padne kad je Jagodnjik pogodio ono cudo iz mrtvog ugla ali na srecu ceo tim je kasnije opet odigrao dobro i pobedili smo. Uprkos tome, zahvaljujuci manipulacijama ostade da je Teodosic sam pobedio Slovence. I Rasic je npr isto tako prosle godine resio utakmicu sa Hrvatima pa ga niko nikad nece velicati kao Tea. Sta kao, kad je jedan igrac match winner onda to nema veze, to mu je posao, ali kad je Teo e to je onda ultra, mega, giga, ko zna sta sve jos ne... Samo malo vise objektivnosti i bice sve ok.

Na kraju krajeva, nek pise ko sta hoce, nije mozda previse ni bitno. Samo nek mi uzmemo medalju u Litvaniji pa nek bude heroj ko hoce. Sto se mene tice i Duda ako moze nek da neki kos kad zagusti, verujem da se niko nece buniti. :)

Grobar Ni

pre 12 godina

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

А ви, тз. делије, данас говорите против Грка, а овамо идете на утакмице њихових црвено-белих да бисте навијали против ККП. Срамота, стубови српства.

dule

pre 12 godina

(pera)nemoj da ga baš toliko dižeš doveo nas je do jednog evropskog finala i to je to za sad.Imali smo mnogo večih igrača od njega pa se nikad nisu tako ponašali na terenu kao on.Daleko od toga da on nije vanseriski košarkaš ali po mom mišljenju on to još nije dokazo,zato mislim da bi stvarno moro malo moro da poradi na samodiciplini i svom ponašanju na terenu.

Jeftika

pre 12 godina

Nisam verovao da cu ovo ikada napisali ali za Teodosica bi bilo bolje da je Janakis ostao trener. Duda ga unistava sa Spanulisom. Spanulisa nema u timu Oly sa Teom kao MVP-om osvaja KUP, Spanulis u igri Teo ocajan, a Oly gubi 2:0 u seriji protiv Pao-a. Nije mi jasno da veliki strucnjak kakav je Duda ne moze da vidi da Teo i Spanulis ne mogu da igraju zajedno.

Milan

pre 12 godina

Ne dirajte Tea GUBITNICI.Pola vas ne bi znalo da prevede loptu preko kosarkaskog terena ali kada je pljuvanje u pitanju tu ste nenadmasni.Teo je jedan i treba ga cuvati kao malo vode na dlanu.

Batez

pre 12 godina

Da Teo,to su ti mali,jadni,iskompleksirani partizani,vecina komentara ovde,boli ih sto si nas,boli ih sto si veliki,boli ih ono polufinale protiv njih kad su se nadali da ces promasiti neki penal.Samo napred kralju,vidimo se na severu,a jadne male partizane pusti da pisu ovde gluposti,kad ih vec nema na sportskim objektima,neka ih bar ovde,samo da znamo da su zivi.TEO LEGENDO!

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Video od Gurovica.. lepo su te vaspitali.. Ugledaj se na Djordjevica, Divca, Paspalja, Bodirogu.. ovde mnogi zamenjuju teze(pa gledaju iz navijackog prepucavanja)- nema veze ovo sa njegovim kosarkaskim kvalitetima i sa tim sto navija za Zvezdu, vec sa ponasanjem..tako ne sme da se ponasa reprezentativac nase zemlje.. i TACKA. ovo podhitno mora da promeni..jer na neki nacin predstavlja Srbiju tamo

Priznajte,nemojte da se pravite

pre 12 godina

Pa naravno da necu da navijam za coveka koji voli zvezdu!
Moze on da igra koliko hoce za Srbiju,ali nikada necu navijati za nekoga ko voli zvezdu,i ne vidim sta je tu cudno,tako je i kod navijaca zvezde(ako ne kod svih,onda barem 90%),samo sto oni nece da prizanju pa se ovde prave

les lionceaux

pre 12 godina

ahahaha, ovi Grobari su ludilo..
te nađoše Lukića i Adžića na ovoj vijesti, te Miletić i Anđušić bolji, te Teo kriv jer Krle udara stolicom (da se razumijemo, meni je Kapiten jedan od dražih igrača, ali sad po njima Partizanovac nikad ne može biti kriv za svoj postupak nego im je kriv Zvezdaš)

A

pre 12 godina

Vi sto pljujete po njemu zbog jedne lose stvari i zgrozavate se, mene je vise sramota zbog vas nego njega jer znam kad se vrate nazad sa medaljom za koju su ginili i borili se kao pravi junaci cekat cete i vi na trgu i sve ce vam opet biti super. Fuj.

Bajko

pre 12 godina

Nijedan navijac Crvnene Zvezde ne bi rekao nijednu ruznu rac da je ovo na primer uradio Novica, cak bi mu svi verovatno dali i podrsku kao nasem reprezentatinvcu.

fitnes

pre 12 godina

I onda neko kaze kako Milicica ne treba zvati u reprezentaciju ,jer ima problem u glavi.
Na prosloj utakmici Teodosic takodje nista nije odigrao i celo vreme se svadjao sa sudijama.
Kazu da je za kosarku,motoriku i trcanje najvaznije imati sto manji procenat masti.Teodosic se vidno udebljao na rukama.Uporedite njegove ruke sa EP u Spaniji i ove sada.Ako se u Partizanu broji svaki zalogaj odnosno kalorija,kako je moguce onda da se vrhunski sportista toliko opusti?!
Da li mu to smeta ili koristi najbolje se vidi na osnovu njegovih igra ove sezone,finalne serije,ali i SP u Turskoj prosle godine.

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Neosporno da je Teodosic veliki igrac ali mislim da ovo nije trebalo da uradi. U ovakvim okrsajima naravno da igraci mogu da ocekuju razne provokacije kako od protivnickih igraca tako pogotovo i od navijaca. Teo ima taj problem kako mi kazemo "kratak fitilj" i veoma lako se iznervira. Ako to uspe da iskontrolise, nece mu biti ravnog na svetu.

http://www.worldofbasketball.org

david14

pre 12 godina

pa šta rade grčki navijači pa nikom ništa pljuju, vređaju, gađaju nromalno je da će da mu pukne film, a ljubićete mu sliku ko ikonu kad zablista u litvaniji

alejandro

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neko iz Srbije napise nesto ruzno za Teodosica! Stvarno me je sramota citajuci ove negativne komentare! Kompleksasi smo nevidjeni!

Kobe Becej

pre 12 godina

sta bre vi pljuljete teodosica? covek je car i uvek je ginuo za srbiju. a ovo svakom moze da se desi. i kao sto vidite flasa je pala na parket a covek nije pogodio navijaca. vi sto ga pljuljete samo pokazujete koliki ste srbi-mrs!!!!!!!!!!!!11

лепи

pre 12 godina

(johnniewalker, 30. maj 2011 12:26)

ти си дечко који очигледно има велики комплекс Звезде, њених играча и свих људи који навијају за Звезду. Или ако није тако реци нам у чему је проблем?

stefan

pre 12 godina

nesumnjivo vanserijski talenat i jedan od najboljih evropskih kosarkasa...ali zbog ovoga nije sampion...ima psihu tinejdzera i narav prznice...OK je kad uzvratis protivniku tako sto mu saspes trojku u facu...setite se velikog dejana bodiroge-konstantno su ga provocirali,vukli,faulirali,vredjali...on je cutao kao zaliven...u sledecem napadu posalje protivnika po bureke i cela hala ucuti...KO SE VISI TAJ SE NIZI,A KO SE NIZI TAJ SE VISI...stara mudrost,uvek bilo i bice...gledajuci onu tucu sa grcima- opet je on bio kriv...onakav udarac - glavu okreces na jednu stranu kao da ne zelis konflikt a onda gadjas aperkatom - to je u maniru kukavice...jedno je prebiti grke kada te napadnu,a potpuno drugo inicirati tucu i prvi zadati udarac...ja milosa teodosica obozavam kao kosarkasa i njegova klasa nije manja od klase derika rouza,ali njegovo ponasanje je neprihvatljivo i on treba da se stidi...ego-manijak.

cukce

pre 12 godina

Sad da je pravde pa da ga suspenduju iz svih takmicenja na 2-3 god. dok ne nauci da se ponasa. I on treba da predstavlja moju zemlju.
(Stojan, 30. maj 2011 12:39)

Ne znam koja je tvoja zemlja al NASU SRBIJU predstavljace i nikad necemo zaboraviti njegove odlucujuce poene sa predhodnog svetskog prvenstva!

PAOK

pre 12 godina

Ovaj Pao ih razbija iz sezone u sezonu.Dok je Zeljko trene Panetenaikosa,crveni nikad nece uzeti titulu.Sreca pa ovo nije fudbal,pa sudije ne mogu tolko da ih guraju.Sreca da je Teodosic ovo uraido protiva Panertenaikosa,da je to bilo protiv PAOK-A,izeo bi batinu` 100 %.Ovako je super proso.

pFc

pre 12 godina

Ne bi taj nikad ništa ni osvojio da mu nije reprezentacije. Isto kao i Rakočević. Ne znam šta je Dudi trebalo da se petlja sa njima, bolje da u reprezentaciji imamo pleja koji može da se posveti timu a ne sebi. Recimo Anđušić iz Hemofarma je duplo brži od Tea, ima bolji šut asistenciju i obranu. Ili možda Miletić iz Radničkog, ima dosta bolji prodor, skok i obdranu od Anđušića i Tea zajedno a najbitnije timski je igrač. Realno, kada Tea krene ekipa mu pobeđuje ali kada ga neće a to mora da se desi na svakoj 4,5 utakmici ma koliko on dobar bio ne ume da se kontroliše i prebasci loptu na saigrače nego ima šut 22-2 i tako mu ekiša pukne u polufinalu ili finalu.

ne moze to svako

pre 12 godina

@boro i realno,
ne gledajte sudiju, vec gornji, levi ugao i klupu sa igracima, i sve ce vam se samo kas'ti :) , a da je dlu, jeste. Da bi bio dobar sportista, nije dovojlno biti samo kvalitetan igrac, vec i covek.

po tumačenju našeg nezavisnog sudstva

pre 12 godina

Ma nije ga gađao, navijač je bio žedan i to je glasno i gestovima izražavao, a ovaj mu dobacio flašu sa vodom.

Aleksandar

pre 12 godina

Ja i posle treceg puta ne mogu da provalim ko sta radi na klipu... Uglavnom, mali je bezobrazan, to stoji. Dobar igrac jeste, ali ako hoce da bude velicina, mora da resi nesto u glavi.

trener

pre 12 godina

... gornji levi ugao, klupa sa rezervnim igracima ... lepo covek ustane i gadja ovog dole sto se razmahao ... u stilu sedi bre dole i cuti, pusti da igramo (evo ti flasa pa se zanimaj) ...

pera

pre 12 godina

Zbog ovakvih navijaca Partizana da sam na Teodosicevom mestu nikada vise ne bih zaigrao za reprezentaciju zemlje u kojoj zive ovakvi mali i iskompleksirani ljudi. Covek koji nas je uveo u finale Evropskog prvenstva i polufinale Svetskog prvenstva ovde se omalovazava na najgori nacin. Mislite li da u Spaniji navijaci Reala vredjaju na ovakav nacin Gasola posle katastrofalne sezone u Lejkersima? Ili Argentinci Pridjonija koji je u dresu Reala ispolivao vodom navijace Fuenlabrade?

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

Teo hvala od srca za sve sto si uradio za Srbiju i srpsku kosarku. I nemoj vise zrtvovati celo leto da bi donosio radost ovakvima. Igrace za Srbiju verovatno Dzerels i Mek Kejleb, pa ce ovi sto te prozivaju biti srecni.

SRAMOTA!!!!

Blue Moon Rising

pre 12 godina

Ja sam grobar al nemam nameru da pljujem Tea ni zbog klupskog opredeljenja ni zbog ovog incidenta...svako ko je nekad igrao neke utakmice pod visokom tenzijom zna da ovakve stvari mogu da se dese...ne kazem da je to ok i normalno, ali mi smo ljudi a ne roboti...Teo samo cepaj!

TeoFan

pre 12 godina

Ovo je za svaku osudu. Ali realno, da nema tu ,,otkacenu,, crtu ne bi on onako mlatio trojke protiv slovenaca u poljskoj niti bi zveknuo spancima trojku koja ih i dalje boli. Prema tome, neka je on nama tako otkacen i dalje :)

view

pre 12 godina

@Boro, realno
Neko bude slep i pored očiju. Treba naučiti gledati, kao i sve ostalo.

A Teodosića, izgleda, udarilo crveno-belo u glavu...sve je bliži Guroviću po ponašanju. Ko zna, možda ga posle treće utakmice i sustigne pa će se i njemu pevati pesmica.

Jadno...

pre 12 godina

Kako su samo ovi Grobari iskompleksirani...da navija za Partizan sve bi mu oprostili i 100 flasa..a ovako je primitav "lukiceva skola" i ostale gluposti...A da vi ste kulturni vi to radite u svlacionici sa sudijama..

Amos

pre 12 godina

Bosko Buha je ponovo pokazao da je dobar kosarkas, sa problemom u glavi. Zakuvao je tucu sa Grcima kada je udario protivnickog igraca, a na kraju najcrnji ispao Krstic. Steta sto Teo nema bolju psihu, i samokontrolu pa da moze da bude primer i vodja reprezentacije, ovako ... Steta!!!

gordan

pre 12 godina

bas "super", posto je vec jednom kaznjen zbog tuce na turniru sa Grcima prosle godine, sada ce da ga kazne sa nekoliko utakmica, pa nece igrati na prvim utakmicama (ili uopste?) na Evropskom prvenstvu, kakva glupost!

realno

pre 12 godina

5x gledam iz pocetka ne mogu da provalim odakle ga ovaj gadja:) vidim navijac gde gleda i sve ocekujem da je teodosic gadjao iz tog pravca

Vladimir

pre 12 godina

Ako ga je! Navijaci mogu da gadjaju igrace i sudije bezs ikakve kazne a kad igrac to uradi onda to nioje u redu... Bravo Teodosicu svaka cast i ja bih to uradio steta sto nisi imao vise flasa

.I.

pre 12 godina

ovaj maLi je tako bezobrazan da je to vec postalo nepodnosljivo...necu da pricam o kosarkaskim kvalitetima ali decko u glavi stvarno nije sam ...I sta bi bilo da su navijaci uleteli u teren i izgazili ga kao sto je i trebalo da urade ? Onda bi bila kuknjava na sve strane...
setite se da je cela ona ujdurma sa Grcima pocela tako sto je on udario onog Grka ,ne secam se kog pa se setite onoh pokvarenog udarca Dijamantidisa prosle godine ...

johnniewalker

pre 12 godina

Ja ne znam kako igraca sa procentom suta od jedva 30% uspesnosti mogu da proglasavaju najboljim igracem Evrope. A ovime je dokazao kako ga sluzi psiha.

Boro

pre 12 godina

Ljudi, meni nista nije jasno. Odnosno, ocigledno sam slep kod ociju :-)

Gde je na ovom snimku Teodosic? Gde je navijac koga ovaj gadja? Ja ni flasu ne vidim... mislim, vidim da sudija uzima neki predmet s parketa, valjda je to ta flasa, ali gde se vidi da Teodosic baca flasu na navijaca? Ovaj lik u donjem levom uglu sto mase rukama, ko je to?

Nista mi nije jasno, pomagajte ljudi... :-)

Đorđe

pre 12 godina

Da nije primereno to svakako, ali ko se ikada bavio sportom zna da su emocije, nervoza, bes itekako izraženi i da igrači nisu uvek u stanju da ih kontrolišu. Međutim Tea prozivaju oni koji nikada loptu u ruke nisu uzeli. Ja ne mogu da verujem da mi pljujemo igrača koji nam je doneo tolike radosti. Ali nije on ni prvi ni poslednji koji se bori i gine za reprezentaciju, a mi ga dočekujemo osudama.
PS. Kako da ne prsneš kada na klupi protivničkog tima sedi ŽELJKO OBRADOVIĆ.

Vladimir

pre 12 godina

Ako ga je! Navijaci mogu da gadjaju igrace i sudije bezs ikakve kazne a kad igrac to uradi onda to nioje u redu... Bravo Teodosicu svaka cast i ja bih to uradio steta sto nisi imao vise flasa

.I.

pre 12 godina

ovaj maLi je tako bezobrazan da je to vec postalo nepodnosljivo...necu da pricam o kosarkaskim kvalitetima ali decko u glavi stvarno nije sam ...I sta bi bilo da su navijaci uleteli u teren i izgazili ga kao sto je i trebalo da urade ? Onda bi bila kuknjava na sve strane...
setite se da je cela ona ujdurma sa Grcima pocela tako sto je on udario onog Grka ,ne secam se kog pa se setite onoh pokvarenog udarca Dijamantidisa prosle godine ...

cukce

pre 12 godina

Sad da je pravde pa da ga suspenduju iz svih takmicenja na 2-3 god. dok ne nauci da se ponasa. I on treba da predstavlja moju zemlju.
(Stojan, 30. maj 2011 12:39)

Ne znam koja je tvoja zemlja al NASU SRBIJU predstavljace i nikad necemo zaboraviti njegove odlucujuce poene sa predhodnog svetskog prvenstva!

pera

pre 12 godina

Zbog ovakvih navijaca Partizana da sam na Teodosicevom mestu nikada vise ne bih zaigrao za reprezentaciju zemlje u kojoj zive ovakvi mali i iskompleksirani ljudi. Covek koji nas je uveo u finale Evropskog prvenstva i polufinale Svetskog prvenstva ovde se omalovazava na najgori nacin. Mislite li da u Spaniji navijaci Reala vredjaju na ovakav nacin Gasola posle katastrofalne sezone u Lejkersima? Ili Argentinci Pridjonija koji je u dresu Reala ispolivao vodom navijace Fuenlabrade?

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

Teo hvala od srca za sve sto si uradio za Srbiju i srpsku kosarku. I nemoj vise zrtvovati celo leto da bi donosio radost ovakvima. Igrace za Srbiju verovatno Dzerels i Mek Kejleb, pa ce ovi sto te prozivaju biti srecni.

SRAMOTA!!!!

johnniewalker

pre 12 godina

Ja ne znam kako igraca sa procentom suta od jedva 30% uspesnosti mogu da proglasavaju najboljim igracem Evrope. A ovime je dokazao kako ga sluzi psiha.

Blue Moon Rising

pre 12 godina

Ja sam grobar al nemam nameru da pljujem Tea ni zbog klupskog opredeljenja ni zbog ovog incidenta...svako ko je nekad igrao neke utakmice pod visokom tenzijom zna da ovakve stvari mogu da se dese...ne kazem da je to ok i normalno, ali mi smo ljudi a ne roboti...Teo samo cepaj!

po tumačenju našeg nezavisnog sudstva

pre 12 godina

Ma nije ga gađao, navijač je bio žedan i to je glasno i gestovima izražavao, a ovaj mu dobacio flašu sa vodom.

Kobe Becej

pre 12 godina

sta bre vi pljuljete teodosica? covek je car i uvek je ginuo za srbiju. a ovo svakom moze da se desi. i kao sto vidite flasa je pala na parket a covek nije pogodio navijaca. vi sto ga pljuljete samo pokazujete koliki ste srbi-mrs!!!!!!!!!!!!11

TeoFan

pre 12 godina

Ovo je za svaku osudu. Ali realno, da nema tu ,,otkacenu,, crtu ne bi on onako mlatio trojke protiv slovenaca u poljskoj niti bi zveknuo spancima trojku koja ih i dalje boli. Prema tome, neka je on nama tako otkacen i dalje :)

Amos

pre 12 godina

Bosko Buha je ponovo pokazao da je dobar kosarkas, sa problemom u glavi. Zakuvao je tucu sa Grcima kada je udario protivnickog igraca, a na kraju najcrnji ispao Krstic. Steta sto Teo nema bolju psihu, i samokontrolu pa da moze da bude primer i vodja reprezentacije, ovako ... Steta!!!

Jadno...

pre 12 godina

Kako su samo ovi Grobari iskompleksirani...da navija za Partizan sve bi mu oprostili i 100 flasa..a ovako je primitav "lukiceva skola" i ostale gluposti...A da vi ste kulturni vi to radite u svlacionici sa sudijama..

view

pre 12 godina

@Boro, realno
Neko bude slep i pored očiju. Treba naučiti gledati, kao i sve ostalo.

A Teodosića, izgleda, udarilo crveno-belo u glavu...sve je bliži Guroviću po ponašanju. Ko zna, možda ga posle treće utakmice i sustigne pa će se i njemu pevati pesmica.

PAOK

pre 12 godina

Ovaj Pao ih razbija iz sezone u sezonu.Dok je Zeljko trene Panetenaikosa,crveni nikad nece uzeti titulu.Sreca pa ovo nije fudbal,pa sudije ne mogu tolko da ih guraju.Sreca da je Teodosic ovo uraido protiva Panertenaikosa,da je to bilo protiv PAOK-A,izeo bi batinu` 100 %.Ovako je super proso.

gordan

pre 12 godina

bas "super", posto je vec jednom kaznjen zbog tuce na turniru sa Grcima prosle godine, sada ce da ga kazne sa nekoliko utakmica, pa nece igrati na prvim utakmicama (ili uopste?) na Evropskom prvenstvu, kakva glupost!

david14

pre 12 godina

pa šta rade grčki navijači pa nikom ništa pljuju, vređaju, gađaju nromalno je da će da mu pukne film, a ljubićete mu sliku ko ikonu kad zablista u litvaniji

Grobar Ni

pre 12 godina

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

А ви, тз. делије, данас говорите против Грка, а овамо идете на утакмице њихових црвено-белих да бисте навијали против ККП. Срамота, стубови српства.

Bole

pre 12 godina

kakav majstor!

sad ce svi ovde da ga pljuju, a onda ce da pricaju bravo majstore u litvaniji...
(aha, 30. maj 2011 12:15)

bravo za komentar, tako ce i da bude...

Cisko

pre 12 godina

Ovde nije stvar u tome ko za koga navija, nego da li je ovo prostački potez ili ne! Ja sam navijač Zvezde i primećujem da dečko ima zaista problema sa osnovnom kulturom i ponašanjem! Mnogo veći igrači od njega Saša Obradović, Rakočević... nikada sebi nisu dopustili ovako nešto!

trener

pre 12 godina

... gornji levi ugao, klupa sa rezervnim igracima ... lepo covek ustane i gadja ovog dole sto se razmahao ... u stilu sedi bre dole i cuti, pusti da igramo (evo ti flasa pa se zanimaj) ...

Aleksandar

pre 12 godina

Ja i posle treceg puta ne mogu da provalim ko sta radi na klipu... Uglavnom, mali je bezobrazan, to stoji. Dobar igrac jeste, ali ako hoce da bude velicina, mora da resi nesto u glavi.

WD

pre 12 godina

Teodosicev potez je blago receno skandalozan ali kad se uzme u obzir u kakvoj se amosferi igraju utakmice u Grckoj onda donekle mozda i moze da se razume. Ne treba opravdavati ali svakako ne treba sad dizati neku preveliku prasinu oko toga. Ja prvi nisam ljubitelj Teodosica ali raznorazni incidenti se mogu desiti povremeno, problem je samo ako udju u naviku a nazalost po svemu sudeci njemu to jeste postala navika. Imao je provokacije prosle godine sa Dijamantidisom koga je toliko provocirao da je ovaj na kraju ispao nekulturan, imao je pocetak onog incidenta prosle godine na utakmici reprezentacije koji svakako da nije doneo nista dobro, imao je cujem incidenata i ranije dok je bio na pozajmici u Cacku. Selektor ce morati malo da poradi s njim jer nije dobro imati takvog igraca u timu bez obzira na njegove lucidne asistencije ili na njegovu hrabrost da sutne (vrlo cesto i pogodi) u zavrsinici utakmica.

E sad, ima jos nesto sto mi je privuklo paznju. Citajuci komentare primetio sam da vecina tj skoro svi koji ne da ga brane nego samo sto mu se ne klanjaju, stalno pominju kako eto kao Grobari sad ga pljujete a u Litvaniji ima da ga dizemo u nebesa jer ce opet kao da resi neku utakmicu. Prvo, niti to ima ikakve veze sa ovim slucajem, niti je to uopste 100% tacno. Ako se za onu Spaniju prosle godine i moze reci da je resio, mada je do tog zadnjeg suta bio blago receno neprimetan a drugi igraci su nosili teret utakmice (nemojmo zaboraviti da je ceo tim igrao dobro tokom celog meca, nemojmo zaboraviti Novicu i Bjelicu u prvom, i narocito Keselja i Savana u drugom kad su za par minuta bukvalno pocepali Spance), za onu utakmicu protiv Slovenije Teodosicev ucinak ne da se prenaglasava nego nemam reci. Dao trojku u finisu a pre toga opet imao katastrofalan ucinak, al aj to nije ni problem nego mi nije jasno kako to Teodosiceva trojka u finisu vredi vise nego recimo Tripkoviceva. I Tripko je dao jednu jako bitnu trojku na 40ak sekundi pre kraja pa ga cak ni navijaci Partizana sad nesto ne slave kao heroja veceg nego sto jeste. Sve je to moglo da padne kad je Jagodnjik pogodio ono cudo iz mrtvog ugla ali na srecu ceo tim je kasnije opet odigrao dobro i pobedili smo. Uprkos tome, zahvaljujuci manipulacijama ostade da je Teodosic sam pobedio Slovence. I Rasic je npr isto tako prosle godine resio utakmicu sa Hrvatima pa ga niko nikad nece velicati kao Tea. Sta kao, kad je jedan igrac match winner onda to nema veze, to mu je posao, ali kad je Teo e to je onda ultra, mega, giga, ko zna sta sve jos ne... Samo malo vise objektivnosti i bice sve ok.

Na kraju krajeva, nek pise ko sta hoce, nije mozda previse ni bitno. Samo nek mi uzmemo medalju u Litvaniji pa nek bude heroj ko hoce. Sto se mene tice i Duda ako moze nek da neki kos kad zagusti, verujem da se niko nece buniti. :)

vetar sa Dunava

pre 12 godina

Jel to onaj sto je trazio da Roberts izadje u zadnjem minutu na final-4,u Parizu,zbog ogrebotine na kolenu,uvek ce biti mali igrac.

ne moze to svako

pre 12 godina

@boro i realno,
ne gledajte sudiju, vec gornji, levi ugao i klupu sa igracima, i sve ce vam se samo kas'ti :) , a da je dlu, jeste. Da bi bio dobar sportista, nije dovojlno biti samo kvalitetan igrac, vec i covek.

Mirijevac

pre 12 godina

Човек је дао тројку са 16 метара Шпанцима. И даће опет кад буде требало и коме буде требало.
Тишина, бре!

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Video od Gurovica.. lepo su te vaspitali.. Ugledaj se na Djordjevica, Divca, Paspalja, Bodirogu.. ovde mnogi zamenjuju teze(pa gledaju iz navijackog prepucavanja)- nema veze ovo sa njegovim kosarkaskim kvalitetima i sa tim sto navija za Zvezdu, vec sa ponasanjem..tako ne sme da se ponasa reprezentativac nase zemlje.. i TACKA. ovo podhitno mora da promeni..jer na neki nacin predstavlja Srbiju tamo

Bajko

pre 12 godina

Nijedan navijac Crvnene Zvezde ne bi rekao nijednu ruznu rac da je ovo na primer uradio Novica, cak bi mu svi verovatno dali i podrsku kao nasem reprezentatinvcu.

Boro

pre 12 godina

Ljudi, meni nista nije jasno. Odnosno, ocigledno sam slep kod ociju :-)

Gde je na ovom snimku Teodosic? Gde je navijac koga ovaj gadja? Ja ni flasu ne vidim... mislim, vidim da sudija uzima neki predmet s parketa, valjda je to ta flasa, ali gde se vidi da Teodosic baca flasu na navijaca? Ovaj lik u donjem levom uglu sto mase rukama, ko je to?

Nista mi nije jasno, pomagajte ljudi... :-)

pFc

pre 12 godina

Ne bi taj nikad ništa ni osvojio da mu nije reprezentacije. Isto kao i Rakočević. Ne znam šta je Dudi trebalo da se petlja sa njima, bolje da u reprezentaciji imamo pleja koji može da se posveti timu a ne sebi. Recimo Anđušić iz Hemofarma je duplo brži od Tea, ima bolji šut asistenciju i obranu. Ili možda Miletić iz Radničkog, ima dosta bolji prodor, skok i obdranu od Anđušića i Tea zajedno a najbitnije timski je igrač. Realno, kada Tea krene ekipa mu pobeđuje ali kada ga neće a to mora da se desi na svakoj 4,5 utakmici ma koliko on dobar bio ne ume da se kontroliše i prebasci loptu na saigrače nego ima šut 22-2 i tako mu ekiša pukne u polufinalu ili finalu.

Milan

pre 12 godina

Ne dirajte Tea GUBITNICI.Pola vas ne bi znalo da prevede loptu preko kosarkaskog terena ali kada je pljuvanje u pitanju tu ste nenadmasni.Teo je jedan i treba ga cuvati kao malo vode na dlanu.

Đorđe

pre 12 godina

Da nije primereno to svakako, ali ko se ikada bavio sportom zna da su emocije, nervoza, bes itekako izraženi i da igrači nisu uvek u stanju da ih kontrolišu. Međutim Tea prozivaju oni koji nikada loptu u ruke nisu uzeli. Ja ne mogu da verujem da mi pljujemo igrača koji nam je doneo tolike radosti. Ali nije on ni prvi ni poslednji koji se bori i gine za reprezentaciju, a mi ga dočekujemo osudama.
PS. Kako da ne prsneš kada na klupi protivničkog tima sedi ŽELJKO OBRADOVIĆ.

stefan

pre 12 godina

nesumnjivo vanserijski talenat i jedan od najboljih evropskih kosarkasa...ali zbog ovoga nije sampion...ima psihu tinejdzera i narav prznice...OK je kad uzvratis protivniku tako sto mu saspes trojku u facu...setite se velikog dejana bodiroge-konstantno su ga provocirali,vukli,faulirali,vredjali...on je cutao kao zaliven...u sledecem napadu posalje protivnika po bureke i cela hala ucuti...KO SE VISI TAJ SE NIZI,A KO SE NIZI TAJ SE VISI...stara mudrost,uvek bilo i bice...gledajuci onu tucu sa grcima- opet je on bio kriv...onakav udarac - glavu okreces na jednu stranu kao da ne zelis konflikt a onda gadjas aperkatom - to je u maniru kukavice...jedno je prebiti grke kada te napadnu,a potpuno drugo inicirati tucu i prvi zadati udarac...ja milosa teodosica obozavam kao kosarkasa i njegova klasa nije manja od klase derika rouza,ali njegovo ponasanje je neprihvatljivo i on treba da se stidi...ego-manijak.

les lionceaux

pre 12 godina

ahahaha, ovi Grobari su ludilo..
te nađoše Lukića i Adžića na ovoj vijesti, te Miletić i Anđušić bolji, te Teo kriv jer Krle udara stolicom (da se razumijemo, meni je Kapiten jedan od dražih igrača, ali sad po njima Partizanovac nikad ne može biti kriv za svoj postupak nego im je kriv Zvezdaš)

alejandro

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neko iz Srbije napise nesto ruzno za Teodosica! Stvarno me je sramota citajuci ove negativne komentare! Kompleksasi smo nevidjeni!

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

(les lionceaux, 30. maj 2011 15:11) Jeste, iskreno baš me briga što je gađao Grke flašom samo nećemo da vam dozvolimo da dignete glavu iz peska. Vaši puleni Miličić, Rakočević, Gurović i Teodosić su uvek bili potencijalna kolateralna šteta za reprezentaciju, držite se dalje od reprezentacije pošto ni jedan mali neuspešni košarkaški klub ne umete da vodite.

dule

pre 12 godina

(pera)nemoj da ga baš toliko dižeš doveo nas je do jednog evropskog finala i to je to za sad.Imali smo mnogo večih igrača od njega pa se nikad nisu tako ponašali na terenu kao on.Daleko od toga da on nije vanseriski košarkaš ali po mom mišljenju on to još nije dokazo,zato mislim da bi stvarno moro malo moro da poradi na samodiciplini i svom ponašanju na terenu.

Jeftika

pre 12 godina

Nisam verovao da cu ovo ikada napisali ali za Teodosica bi bilo bolje da je Janakis ostao trener. Duda ga unistava sa Spanulisom. Spanulisa nema u timu Oly sa Teom kao MVP-om osvaja KUP, Spanulis u igri Teo ocajan, a Oly gubi 2:0 u seriji protiv Pao-a. Nije mi jasno da veliki strucnjak kakav je Duda ne moze da vidi da Teo i Spanulis ne mogu da igraju zajedno.

Priznajte,nemojte da se pravite

pre 12 godina

Pa naravno da necu da navijam za coveka koji voli zvezdu!
Moze on da igra koliko hoce za Srbiju,ali nikada necu navijati za nekoga ko voli zvezdu,i ne vidim sta je tu cudno,tako je i kod navijaca zvezde(ako ne kod svih,onda barem 90%),samo sto oni nece da prizanju pa se ovde prave

Batez

pre 12 godina

Da Teo,to su ti mali,jadni,iskompleksirani partizani,vecina komentara ovde,boli ih sto si nas,boli ih sto si veliki,boli ih ono polufinale protiv njih kad su se nadali da ces promasiti neki penal.Samo napred kralju,vidimo se na severu,a jadne male partizane pusti da pisu ovde gluposti,kad ih vec nema na sportskim objektima,neka ih bar ovde,samo da znamo da su zivi.TEO LEGENDO!

Иван, ДС

pre 12 godina

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

А ви, тз. делије, данас говорите против Грка, а овамо идете на утакмице њихових црвено-белих да бисте навијали против ККП. Срамота, стубови српства.
(Grobar Ni, 30. maj 2011 18:36)

Док ти и теби слични гробари нисте на кошаркашкој утакмици Црвена звезда - Паок изазвали инцидент у Пиониру, када сте навијали за екипу из Солуна.

Али о томе управо Пера у свом коментару и прича. Нисмо способни да подржимо своје и радимо и говоримо против својих и у своју штету. Очигледно да ти и теби слични нисте способни да то схватите.

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Neosporno da je Teodosic veliki igrac ali mislim da ovo nije trebalo da uradi. U ovakvim okrsajima naravno da igraci mogu da ocekuju razne provokacije kako od protivnickih igraca tako pogotovo i od navijaca. Teo ima taj problem kako mi kazemo "kratak fitilj" i veoma lako se iznervira. Ako to uspe da iskontrolise, nece mu biti ravnog na svetu.

http://www.worldofbasketball.org

лепи

pre 12 godina

(johnniewalker, 30. maj 2011 12:26)

ти си дечко који очигледно има велики комплекс Звезде, њених играча и свих људи који навијају за Звезду. Или ако није тако реци нам у чему је проблем?

fitnes

pre 12 godina

I onda neko kaze kako Milicica ne treba zvati u reprezentaciju ,jer ima problem u glavi.
Na prosloj utakmici Teodosic takodje nista nije odigrao i celo vreme se svadjao sa sudijama.
Kazu da je za kosarku,motoriku i trcanje najvaznije imati sto manji procenat masti.Teodosic se vidno udebljao na rukama.Uporedite njegove ruke sa EP u Spaniji i ove sada.Ako se u Partizanu broji svaki zalogaj odnosno kalorija,kako je moguce onda da se vrhunski sportista toliko opusti?!
Da li mu to smeta ili koristi najbolje se vidi na osnovu njegovih igra ove sezone,finalne serije,ali i SP u Turskoj prosle godine.

realno

pre 12 godina

5x gledam iz pocetka ne mogu da provalim odakle ga ovaj gadja:) vidim navijac gde gleda i sve ocekujem da je teodosic gadjao iz tog pravca

boka018

pre 12 godina

Enter the verification code you received in your welcome email here to verify your account. Bravo!!! Svaka rec na mestu!! Napred Teo, majstore!!! A svi ostali koji pljuju ovde po njemu, treba da se stide.

Nikola

pre 12 godina

@Drobnjak iz auta
Da smo imali milicica razvalili bi tursku.Spominjes reprezentaciju a imate jedva 2 kasvetna igraca.Tog tea je evropa progasila za najboljeg igraca.

A

pre 12 godina

Vi sto pljujete po njemu zbog jedne lose stvari i zgrozavate se, mene je vise sramota zbog vas nego njega jer znam kad se vrate nazad sa medaljom za koju su ginili i borili se kao pravi junaci cekat cete i vi na trgu i sve ce vam opet biti super. Fuj.

LAKI TOPALOVIC

pre 12 godina

ja mislim,iskreno,da teo ima vise ljudskih nego igrackih kvaliteta !!! a svet je otisao u *****,belci repuju,crnci igraju golf,nemci ne ratuju,teodosic najbolji igrac evrope ... p.s. za one koji nisu gledali,pogodio je navijaca isto ko sto je pogadjao kos tokom utakmice,2 (DVA) kosa u finalu !!! mvp eurolige i najbolji igrac evrope,ha,ha,ha...

Haki

pre 12 godina

Ma pustio neko u hali muziku iz otpisanih i covek se oziveo u ulogu :)
Pazi Tihi bomba...Desava se to i meni nekad priznajem :)
Teo nisi sam !! :p

Željko

pre 12 godina

Ko zna kakve je uvrede otrpeo Teo,trebalo bi ga bar malo razumeti.Sram da bude ove paćenike,što su uz kk državni projekat,što ga pljuju,zbog fajnal fora,gde ih je Olimpijakos pobedio sa 30% šuta iz igre,a Teo prednjačio.

johnniewalker

pre 12 godina

Ja ne znam kako igraca sa procentom suta od jedva 30% uspesnosti mogu da proglasavaju najboljim igracem Evrope. A ovime je dokazao kako ga sluzi psiha.

.I.

pre 12 godina

ovaj maLi je tako bezobrazan da je to vec postalo nepodnosljivo...necu da pricam o kosarkaskim kvalitetima ali decko u glavi stvarno nije sam ...I sta bi bilo da su navijaci uleteli u teren i izgazili ga kao sto je i trebalo da urade ? Onda bi bila kuknjava na sve strane...
setite se da je cela ona ujdurma sa Grcima pocela tako sto je on udario onog Grka ,ne secam se kog pa se setite onoh pokvarenog udarca Dijamantidisa prosle godine ...

Vladimir

pre 12 godina

Ako ga je! Navijaci mogu da gadjaju igrace i sudije bezs ikakve kazne a kad igrac to uradi onda to nioje u redu... Bravo Teodosicu svaka cast i ja bih to uradio steta sto nisi imao vise flasa

pera

pre 12 godina

Zbog ovakvih navijaca Partizana da sam na Teodosicevom mestu nikada vise ne bih zaigrao za reprezentaciju zemlje u kojoj zive ovakvi mali i iskompleksirani ljudi. Covek koji nas je uveo u finale Evropskog prvenstva i polufinale Svetskog prvenstva ovde se omalovazava na najgori nacin. Mislite li da u Spaniji navijaci Reala vredjaju na ovakav nacin Gasola posle katastrofalne sezone u Lejkersima? Ili Argentinci Pridjonija koji je u dresu Reala ispolivao vodom navijace Fuenlabrade?

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

Teo hvala od srca za sve sto si uradio za Srbiju i srpsku kosarku. I nemoj vise zrtvovati celo leto da bi donosio radost ovakvima. Igrace za Srbiju verovatno Dzerels i Mek Kejleb, pa ce ovi sto te prozivaju biti srecni.

SRAMOTA!!!!

Boro

pre 12 godina

Ljudi, meni nista nije jasno. Odnosno, ocigledno sam slep kod ociju :-)

Gde je na ovom snimku Teodosic? Gde je navijac koga ovaj gadja? Ja ni flasu ne vidim... mislim, vidim da sudija uzima neki predmet s parketa, valjda je to ta flasa, ali gde se vidi da Teodosic baca flasu na navijaca? Ovaj lik u donjem levom uglu sto mase rukama, ko je to?

Nista mi nije jasno, pomagajte ljudi... :-)

pFc

pre 12 godina

Ne bi taj nikad ništa ni osvojio da mu nije reprezentacije. Isto kao i Rakočević. Ne znam šta je Dudi trebalo da se petlja sa njima, bolje da u reprezentaciji imamo pleja koji može da se posveti timu a ne sebi. Recimo Anđušić iz Hemofarma je duplo brži od Tea, ima bolji šut asistenciju i obranu. Ili možda Miletić iz Radničkog, ima dosta bolji prodor, skok i obdranu od Anđušića i Tea zajedno a najbitnije timski je igrač. Realno, kada Tea krene ekipa mu pobeđuje ali kada ga neće a to mora da se desi na svakoj 4,5 utakmici ma koliko on dobar bio ne ume da se kontroliše i prebasci loptu na saigrače nego ima šut 22-2 i tako mu ekiša pukne u polufinalu ili finalu.

Jadno...

pre 12 godina

Kako su samo ovi Grobari iskompleksirani...da navija za Partizan sve bi mu oprostili i 100 flasa..a ovako je primitav "lukiceva skola" i ostale gluposti...A da vi ste kulturni vi to radite u svlacionici sa sudijama..

cukce

pre 12 godina

Sad da je pravde pa da ga suspenduju iz svih takmicenja na 2-3 god. dok ne nauci da se ponasa. I on treba da predstavlja moju zemlju.
(Stojan, 30. maj 2011 12:39)

Ne znam koja je tvoja zemlja al NASU SRBIJU predstavljace i nikad necemo zaboraviti njegove odlucujuce poene sa predhodnog svetskog prvenstva!

Kobe Becej

pre 12 godina

sta bre vi pljuljete teodosica? covek je car i uvek je ginuo za srbiju. a ovo svakom moze da se desi. i kao sto vidite flasa je pala na parket a covek nije pogodio navijaca. vi sto ga pljuljete samo pokazujete koliki ste srbi-mrs!!!!!!!!!!!!11

view

pre 12 godina

@Boro, realno
Neko bude slep i pored očiju. Treba naučiti gledati, kao i sve ostalo.

A Teodosića, izgleda, udarilo crveno-belo u glavu...sve je bliži Guroviću po ponašanju. Ko zna, možda ga posle treće utakmice i sustigne pa će se i njemu pevati pesmica.

Priznajte,nemojte da se pravite

pre 12 godina

Pa naravno da necu da navijam za coveka koji voli zvezdu!
Moze on da igra koliko hoce za Srbiju,ali nikada necu navijati za nekoga ko voli zvezdu,i ne vidim sta je tu cudno,tako je i kod navijaca zvezde(ako ne kod svih,onda barem 90%),samo sto oni nece da prizanju pa se ovde prave

Mirijevac

pre 12 godina

Човек је дао тројку са 16 метара Шпанцима. И даће опет кад буде требало и коме буде требало.
Тишина, бре!

realno

pre 12 godina

5x gledam iz pocetka ne mogu da provalim odakle ga ovaj gadja:) vidim navijac gde gleda i sve ocekujem da je teodosic gadjao iz tog pravca

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

(les lionceaux, 30. maj 2011 15:11) Jeste, iskreno baš me briga što je gađao Grke flašom samo nećemo da vam dozvolimo da dignete glavu iz peska. Vaši puleni Miličić, Rakočević, Gurović i Teodosić su uvek bili potencijalna kolateralna šteta za reprezentaciju, držite se dalje od reprezentacije pošto ni jedan mali neuspešni košarkaški klub ne umete da vodite.

gordan

pre 12 godina

bas "super", posto je vec jednom kaznjen zbog tuce na turniru sa Grcima prosle godine, sada ce da ga kazne sa nekoliko utakmica, pa nece igrati na prvim utakmicama (ili uopste?) na Evropskom prvenstvu, kakva glupost!

Batez

pre 12 godina

Da Teo,to su ti mali,jadni,iskompleksirani partizani,vecina komentara ovde,boli ih sto si nas,boli ih sto si veliki,boli ih ono polufinale protiv njih kad su se nadali da ces promasiti neki penal.Samo napred kralju,vidimo se na severu,a jadne male partizane pusti da pisu ovde gluposti,kad ih vec nema na sportskim objektima,neka ih bar ovde,samo da znamo da su zivi.TEO LEGENDO!

Amos

pre 12 godina

Bosko Buha je ponovo pokazao da je dobar kosarkas, sa problemom u glavi. Zakuvao je tucu sa Grcima kada je udario protivnickog igraca, a na kraju najcrnji ispao Krstic. Steta sto Teo nema bolju psihu, i samokontrolu pa da moze da bude primer i vodja reprezentacije, ovako ... Steta!!!

Bajko

pre 12 godina

Nijedan navijac Crvnene Zvezde ne bi rekao nijednu ruznu rac da je ovo na primer uradio Novica, cak bi mu svi verovatno dali i podrsku kao nasem reprezentatinvcu.

alejandro

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da neko iz Srbije napise nesto ruzno za Teodosica! Stvarno me je sramota citajuci ove negativne komentare! Kompleksasi smo nevidjeni!

Milan

pre 12 godina

Ne dirajte Tea GUBITNICI.Pola vas ne bi znalo da prevede loptu preko kosarkaskog terena ali kada je pljuvanje u pitanju tu ste nenadmasni.Teo je jedan i treba ga cuvati kao malo vode na dlanu.

PAOK

pre 12 godina

Ovaj Pao ih razbija iz sezone u sezonu.Dok je Zeljko trene Panetenaikosa,crveni nikad nece uzeti titulu.Sreca pa ovo nije fudbal,pa sudije ne mogu tolko da ih guraju.Sreca da je Teodosic ovo uraido protiva Panertenaikosa,da je to bilo protiv PAOK-A,izeo bi batinu` 100 %.Ovako je super proso.

Blue Moon Rising

pre 12 godina

Ja sam grobar al nemam nameru da pljujem Tea ni zbog klupskog opredeljenja ni zbog ovog incidenta...svako ko je nekad igrao neke utakmice pod visokom tenzijom zna da ovakve stvari mogu da se dese...ne kazem da je to ok i normalno, ali mi smo ljudi a ne roboti...Teo samo cepaj!

david14

pre 12 godina

pa šta rade grčki navijači pa nikom ništa pljuju, vređaju, gađaju nromalno je da će da mu pukne film, a ljubićete mu sliku ko ikonu kad zablista u litvaniji

WD

pre 12 godina

Teodosicev potez je blago receno skandalozan ali kad se uzme u obzir u kakvoj se amosferi igraju utakmice u Grckoj onda donekle mozda i moze da se razume. Ne treba opravdavati ali svakako ne treba sad dizati neku preveliku prasinu oko toga. Ja prvi nisam ljubitelj Teodosica ali raznorazni incidenti se mogu desiti povremeno, problem je samo ako udju u naviku a nazalost po svemu sudeci njemu to jeste postala navika. Imao je provokacije prosle godine sa Dijamantidisom koga je toliko provocirao da je ovaj na kraju ispao nekulturan, imao je pocetak onog incidenta prosle godine na utakmici reprezentacije koji svakako da nije doneo nista dobro, imao je cujem incidenata i ranije dok je bio na pozajmici u Cacku. Selektor ce morati malo da poradi s njim jer nije dobro imati takvog igraca u timu bez obzira na njegove lucidne asistencije ili na njegovu hrabrost da sutne (vrlo cesto i pogodi) u zavrsinici utakmica.

E sad, ima jos nesto sto mi je privuklo paznju. Citajuci komentare primetio sam da vecina tj skoro svi koji ne da ga brane nego samo sto mu se ne klanjaju, stalno pominju kako eto kao Grobari sad ga pljujete a u Litvaniji ima da ga dizemo u nebesa jer ce opet kao da resi neku utakmicu. Prvo, niti to ima ikakve veze sa ovim slucajem, niti je to uopste 100% tacno. Ako se za onu Spaniju prosle godine i moze reci da je resio, mada je do tog zadnjeg suta bio blago receno neprimetan a drugi igraci su nosili teret utakmice (nemojmo zaboraviti da je ceo tim igrao dobro tokom celog meca, nemojmo zaboraviti Novicu i Bjelicu u prvom, i narocito Keselja i Savana u drugom kad su za par minuta bukvalno pocepali Spance), za onu utakmicu protiv Slovenije Teodosicev ucinak ne da se prenaglasava nego nemam reci. Dao trojku u finisu a pre toga opet imao katastrofalan ucinak, al aj to nije ni problem nego mi nije jasno kako to Teodosiceva trojka u finisu vredi vise nego recimo Tripkoviceva. I Tripko je dao jednu jako bitnu trojku na 40ak sekundi pre kraja pa ga cak ni navijaci Partizana sad nesto ne slave kao heroja veceg nego sto jeste. Sve je to moglo da padne kad je Jagodnjik pogodio ono cudo iz mrtvog ugla ali na srecu ceo tim je kasnije opet odigrao dobro i pobedili smo. Uprkos tome, zahvaljujuci manipulacijama ostade da je Teodosic sam pobedio Slovence. I Rasic je npr isto tako prosle godine resio utakmicu sa Hrvatima pa ga niko nikad nece velicati kao Tea. Sta kao, kad je jedan igrac match winner onda to nema veze, to mu je posao, ali kad je Teo e to je onda ultra, mega, giga, ko zna sta sve jos ne... Samo malo vise objektivnosti i bice sve ok.

Na kraju krajeva, nek pise ko sta hoce, nije mozda previse ni bitno. Samo nek mi uzmemo medalju u Litvaniji pa nek bude heroj ko hoce. Sto se mene tice i Duda ako moze nek da neki kos kad zagusti, verujem da se niko nece buniti. :)

Grobar Ni

pre 12 godina

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

А ви, тз. делије, данас говорите против Грка, а овамо идете на утакмице њихових црвено-белих да бисте навијали против ККП. Срамота, стубови српства.

Nikola

pre 12 godina

@Drobnjak iz auta
Da smo imali milicica razvalili bi tursku.Spominjes reprezentaciju a imate jedva 2 kasvetna igraca.Tog tea je evropa progasila za najboljeg igraca.

Aleksandar

pre 12 godina

Ja i posle treceg puta ne mogu da provalim ko sta radi na klipu... Uglavnom, mali je bezobrazan, to stoji. Dobar igrac jeste, ali ako hoce da bude velicina, mora da resi nesto u glavi.

les lionceaux

pre 12 godina

ahahaha, ovi Grobari su ludilo..
te nađoše Lukića i Adžića na ovoj vijesti, te Miletić i Anđušić bolji, te Teo kriv jer Krle udara stolicom (da se razumijemo, meni je Kapiten jedan od dražih igrača, ali sad po njima Partizanovac nikad ne može biti kriv za svoj postupak nego im je kriv Zvezdaš)

Bole

pre 12 godina

kakav majstor!

sad ce svi ovde da ga pljuju, a onda ce da pricaju bravo majstore u litvaniji...
(aha, 30. maj 2011 12:15)

bravo za komentar, tako ce i da bude...

LAKI TOPALOVIC

pre 12 godina

ja mislim,iskreno,da teo ima vise ljudskih nego igrackih kvaliteta !!! a svet je otisao u *****,belci repuju,crnci igraju golf,nemci ne ratuju,teodosic najbolji igrac evrope ... p.s. za one koji nisu gledali,pogodio je navijaca isto ko sto je pogadjao kos tokom utakmice,2 (DVA) kosa u finalu !!! mvp eurolige i najbolji igrac evrope,ha,ha,ha...

fitnes

pre 12 godina

I onda neko kaze kako Milicica ne treba zvati u reprezentaciju ,jer ima problem u glavi.
Na prosloj utakmici Teodosic takodje nista nije odigrao i celo vreme se svadjao sa sudijama.
Kazu da je za kosarku,motoriku i trcanje najvaznije imati sto manji procenat masti.Teodosic se vidno udebljao na rukama.Uporedite njegove ruke sa EP u Spaniji i ove sada.Ako se u Partizanu broji svaki zalogaj odnosno kalorija,kako je moguce onda da se vrhunski sportista toliko opusti?!
Da li mu to smeta ili koristi najbolje se vidi na osnovu njegovih igra ove sezone,finalne serije,ali i SP u Turskoj prosle godine.

Đorđe

pre 12 godina

Da nije primereno to svakako, ali ko se ikada bavio sportom zna da su emocije, nervoza, bes itekako izraženi i da igrači nisu uvek u stanju da ih kontrolišu. Međutim Tea prozivaju oni koji nikada loptu u ruke nisu uzeli. Ja ne mogu da verujem da mi pljujemo igrača koji nam je doneo tolike radosti. Ali nije on ni prvi ni poslednji koji se bori i gine za reprezentaciju, a mi ga dočekujemo osudama.
PS. Kako da ne prsneš kada na klupi protivničkog tima sedi ŽELJKO OBRADOVIĆ.

лепи

pre 12 godina

(johnniewalker, 30. maj 2011 12:26)

ти си дечко који очигледно има велики комплекс Звезде, њених играча и свих људи који навијају за Звезду. Или ако није тако реци нам у чему је проблем?

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Video od Gurovica.. lepo su te vaspitali.. Ugledaj se na Djordjevica, Divca, Paspalja, Bodirogu.. ovde mnogi zamenjuju teze(pa gledaju iz navijackog prepucavanja)- nema veze ovo sa njegovim kosarkaskim kvalitetima i sa tim sto navija za Zvezdu, vec sa ponasanjem..tako ne sme da se ponasa reprezentativac nase zemlje.. i TACKA. ovo podhitno mora da promeni..jer na neki nacin predstavlja Srbiju tamo

boka018

pre 12 godina

Enter the verification code you received in your welcome email here to verify your account. Bravo!!! Svaka rec na mestu!! Napred Teo, majstore!!! A svi ostali koji pljuju ovde po njemu, treba da se stide.

A

pre 12 godina

Vi sto pljujete po njemu zbog jedne lose stvari i zgrozavate se, mene je vise sramota zbog vas nego njega jer znam kad se vrate nazad sa medaljom za koju su ginili i borili se kao pravi junaci cekat cete i vi na trgu i sve ce vam opet biti super. Fuj.

ne moze to svako

pre 12 godina

@boro i realno,
ne gledajte sudiju, vec gornji, levi ugao i klupu sa igracima, i sve ce vam se samo kas'ti :) , a da je dlu, jeste. Da bi bio dobar sportista, nije dovojlno biti samo kvalitetan igrac, vec i covek.

TeoFan

pre 12 godina

Ovo je za svaku osudu. Ali realno, da nema tu ,,otkacenu,, crtu ne bi on onako mlatio trojke protiv slovenaca u poljskoj niti bi zveknuo spancima trojku koja ih i dalje boli. Prema tome, neka je on nama tako otkacen i dalje :)

stefan

pre 12 godina

nesumnjivo vanserijski talenat i jedan od najboljih evropskih kosarkasa...ali zbog ovoga nije sampion...ima psihu tinejdzera i narav prznice...OK je kad uzvratis protivniku tako sto mu saspes trojku u facu...setite se velikog dejana bodiroge-konstantno su ga provocirali,vukli,faulirali,vredjali...on je cutao kao zaliven...u sledecem napadu posalje protivnika po bureke i cela hala ucuti...KO SE VISI TAJ SE NIZI,A KO SE NIZI TAJ SE VISI...stara mudrost,uvek bilo i bice...gledajuci onu tucu sa grcima- opet je on bio kriv...onakav udarac - glavu okreces na jednu stranu kao da ne zelis konflikt a onda gadjas aperkatom - to je u maniru kukavice...jedno je prebiti grke kada te napadnu,a potpuno drugo inicirati tucu i prvi zadati udarac...ja milosa teodosica obozavam kao kosarkasa i njegova klasa nije manja od klase derika rouza,ali njegovo ponasanje je neprihvatljivo i on treba da se stidi...ego-manijak.

vetar sa Dunava

pre 12 godina

Jel to onaj sto je trazio da Roberts izadje u zadnjem minutu na final-4,u Parizu,zbog ogrebotine na kolenu,uvek ce biti mali igrac.

Иван, ДС

pre 12 godina

Ne... Ovde se staje na stranu Grka koji su dva puta u toj istoj dvorani zvizdali nasoj himni i Dijamantidisa koji je Teodosica pljunuo.

А ви, тз. делије, данас говорите против Грка, а овамо идете на утакмице њихових црвено-белих да бисте навијали против ККП. Срамота, стубови српства.
(Grobar Ni, 30. maj 2011 18:36)

Док ти и теби слични гробари нисте на кошаркашкој утакмици Црвена звезда - Паок изазвали инцидент у Пиониру, када сте навијали за екипу из Солуна.

Али о томе управо Пера у свом коментару и прича. Нисмо способни да подржимо своје и радимо и говоримо против својих и у своју штету. Очигледно да ти и теби слични нисте способни да то схватите.

Cisko

pre 12 godina

Ovde nije stvar u tome ko za koga navija, nego da li je ovo prostački potez ili ne! Ja sam navijač Zvezde i primećujem da dečko ima zaista problema sa osnovnom kulturom i ponašanjem! Mnogo veći igrači od njega Saša Obradović, Rakočević... nikada sebi nisu dopustili ovako nešto!

Željko

pre 12 godina

Ko zna kakve je uvrede otrpeo Teo,trebalo bi ga bar malo razumeti.Sram da bude ove paćenike,što su uz kk državni projekat,što ga pljuju,zbog fajnal fora,gde ih je Olimpijakos pobedio sa 30% šuta iz igre,a Teo prednjačio.

Jeftika

pre 12 godina

Nisam verovao da cu ovo ikada napisali ali za Teodosica bi bilo bolje da je Janakis ostao trener. Duda ga unistava sa Spanulisom. Spanulisa nema u timu Oly sa Teom kao MVP-om osvaja KUP, Spanulis u igri Teo ocajan, a Oly gubi 2:0 u seriji protiv Pao-a. Nije mi jasno da veliki strucnjak kakav je Duda ne moze da vidi da Teo i Spanulis ne mogu da igraju zajedno.

po tumačenju našeg nezavisnog sudstva

pre 12 godina

Ma nije ga gađao, navijač je bio žedan i to je glasno i gestovima izražavao, a ovaj mu dobacio flašu sa vodom.

dule

pre 12 godina

(pera)nemoj da ga baš toliko dižeš doveo nas je do jednog evropskog finala i to je to za sad.Imali smo mnogo večih igrača od njega pa se nikad nisu tako ponašali na terenu kao on.Daleko od toga da on nije vanseriski košarkaš ali po mom mišljenju on to još nije dokazo,zato mislim da bi stvarno moro malo moro da poradi na samodiciplini i svom ponašanju na terenu.

trener

pre 12 godina

... gornji levi ugao, klupa sa rezervnim igracima ... lepo covek ustane i gadja ovog dole sto se razmahao ... u stilu sedi bre dole i cuti, pusti da igramo (evo ti flasa pa se zanimaj) ...

Haki

pre 12 godina

Ma pustio neko u hali muziku iz otpisanih i covek se oziveo u ulogu :)
Pazi Tihi bomba...Desava se to i meni nekad priznajem :)
Teo nisi sam !! :p

www.worldofbasketball.org

pre 12 godina

Neosporno da je Teodosic veliki igrac ali mislim da ovo nije trebalo da uradi. U ovakvim okrsajima naravno da igraci mogu da ocekuju razne provokacije kako od protivnickih igraca tako pogotovo i od navijaca. Teo ima taj problem kako mi kazemo "kratak fitilj" i veoma lako se iznervira. Ako to uspe da iskontrolise, nece mu biti ravnog na svetu.

http://www.worldofbasketball.org