Sreda, 25.05.2011.

17:12

JSL: Strepe Hajduk i Inđija

Fudbaleri Partizana su rekordni treći put odbranili titulu i stigli do 23. trofeja nacionalnog šampiona!

Izvor: A. Kovaèeviæ

JSL: Strepe Hajduk i Inðija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Lesinar BL

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na tituli. A sad napad na Ligu Sampiona. 2 srpska kluba u kvalifikacijama, samo da nas ne izvuku da igramo jedni protiv drugih. Sto mi srbi imamo to je Neprocenjivo. pozdrav za grobare od lesinara iz Banjaluke. Napred Srpska napred Srbija.

Šaca

pre 12 godina

Rad-Jagodina 2:4, trener podnosi ostavku i nikom ništa. Pa šta sada, da je ostao Čukarički i Inđija, opet bi bilo, ostali Partizanovi klubovi a ispali Zvezdini, dosta više tog lupetanja, otićiće i taj Karadžić jednog dana, pa ćemo videti da li će biti "dogovaranja". Partizan ima trenutno najkompletniju ekipu i zato je prvak i zato iskrene čestitke.

Vladimir

pre 12 godina

Prosle sezone u poslednjem kolu BSK pobedjuje Zvezdu na njenom stadionu 1:3 i ostaje u ligi. Samo pobeda im je garantovala opstanak. Nisam primetio gospodo zvezdasi da ste pisali po svim internet forumima kako je vas klub namestio utakmicu i ostavio BSK u ligi, a oni vam za uzvrat u ovoj sezoni vratili dug u vidu 6 bodova

Nesvrstan

pre 12 godina

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?
(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

Ne ispadaj naivan..dali su vise od Zvezde u LS u svakom slucaju (0).. nemoj da ti se smeju ljudi.. majstore :D

DOMINIRAJ !!!!!!

pre 12 godina

(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

Majstore taj kilavi Metalac je vas prosle godine kostao titule.Utakmica je bila opustena potreban bod za TITULU zasto se naprezati previse.Bio sam na utakmici,pokisao ali vredelo je nama DUPLA KRUNA a vama maramice za suze ( uzmite vecu kolicinu dominacija se nastavlja ).

Bole

pre 12 godina

Cestitke sampionu na zasluzenoj tituli! Komsinice, za tri godine vise neces biti nas najtrofejniji klub ali bas vas briga. Obucite dres iz Barija i pravac na Kalis da sa penzionerima uz sah i saopstenja evocirate uspomene, ne moze vam niko nista! Lako je bilo do sada kljucati Tole ovo, Tole ono... Sada vas u julu cekaju teske kvalifikacije za LE gde nema Toleta pa da vidimo i tu silu eto prilike da se pokazete u Evropi. I da, jedva cekam poslednje kolo u Novom Sadu gde ce vasa prepostena drugarica ponovo da vas pusti kad vam treba kao u poslednjih dvadeset godina u interesu "regularnosti". Cao tutti, nadam se da smo vam uvelicali sutrasnju proslavu dve decenije Barija hoce li biti izdat jubilarni trihiljadedevetstosedamdesetosmi DVD tim povodom?

johnniewalker

pre 12 godina

Majstore kad ste vec tako mocni kako je onda jedan kilavi metalac uspeo da vam uzme bod.Video sam reakciju odbrane kod njihovog gola.Stidite se lopovi.

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?
(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

HAHAHHAAHA pa ovi zvezdasi su stvarno skrenuli. Kada Partizan pobedi, traze svaku sitnicu kako bi rekli da je namestaljka. Kada igra nereseno, i tu nadju neku manu i kazu da je namesteno. Nema veze sto Partizan igra sa 20% i sto im nereseno sasvim odgovara. Cute samo kada izgubi jer im to najvise odgovara. A kada Zvezda pobedi, velicaju svoj tim i porede je sa Barsom. Kada igra nereseno kazu da su im sudije krive. A kada izgube onda pisu kako Prosinecki testira tim za sledecu sezonu. MNOGO STE BRE SMESNI. I TUZNI!!! A MI IDEMO DA SLAVIMO JOS JEDNU TITULU!!!

wroom1975

pre 12 godina

"Znaci Vojvodina definitvno NE SME da pretekne svog "poslodavca" na tabeli...neverovatno.
(wroom1975, 25. maj 2011 18:46)

Pretpostavljam da ova cifra u tvome nick-u oznacava datum tvog rodjenja. U sta li si ti protracio 36 godina??? Pored "utakmice" Metalac-Partizan imas obraza da pricas o Zvezdi i Vojvodini. Svakog normalnog navijaca ce biti sramota zbog onoga sto se danas desilo na pomenutoj utakmici.
(hrkljus, 25. maj 2011 20:52)"

A tebe kopka ta brojka u mom nick-u a? Pa dobro neka te kopka i dalje...
A sto da im ne damo bod? Nama je toliko trebalo, a toliko i njima...ali je zato bitno da filijala igra kako gazda kaze, to ti ne smeta? Naravno da ne smeta, jer zamisli da zavrsite na trecem mestu...
Videcu vas u kvalifikacijama...verovatno ce posle Platini da vam namesta rezultate i krade penale. Mada nece biti potrebe, vracate se u BG posle prve utakmice i okrecete se "sledecoj sezoni"...kao i uvek.

harold cvetic

pre 12 godina

Grobari gledaju Zvezdinu utakmicu u vreme kada igra njihov klub? E sad vidite ko je najveci na ovim prostorima. Dzaba vam lazne titule i namesteni kupovi. Kompleksi su za ceo zivot.
P.S. Kada ce gospoda iz saveza da kazne Tejga za srednji prst? Verovatno kad ode iz partizana...

Gari

pre 12 godina

Delije imaju jedan, do perfekcije razvijen mehanizam odbrane, a to je projekcija, iliti prebacivanje krivice na drugoga.
Verovatno i najgori mehanizam odbrane, no, oni se prosto utrkuju ko ce da izvali bolji izgovor za izgubljene trofeje, odbacujuci krivce iz svog dvorista 100%!
To su inace i oni ljudi sto sve padove na ispitima pravdaju time da ih profesor mrzi i proganja, a ispale devojaka pravdaju time da je ona "glupaca" i "drolja"..
jadno i tuzno, jer lagano gube svoj identitet, sve manje svesni svojih nedostataka.
PS. i nadjite neke ribe... :)

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Sofronije, Milan, Paks, tuga Bozija i SVI SLICNI NjIMA!!!

Ustanite sa kompa, izadjite napolje, prosetajte(provozajte se ili kako vec) do najblizeg stadiona i bice golova.. Zar mislite da se i njima igra pred 300 ljudi.. Pa Liga je smesna jer nema publike- ZA KOGA SE IGRA FUDBAL..?!
Igra se za menadzere, jer je NAROD odustao..i zbog takvih "foteljasa" kao Vi..isplivali su menadzeri, kupuju-prodaju, jer jedan fudbaler nema motiva da igra u ovoj ligi.. NEMA MOTIVA, JER NEMA PUBLIKE, SAMIM TIM I PARA I SPONZORA (znate: sponzori hoce da imaju reklamu, koju ce neko da vidi i logicno da nece uloziti u klub koji nema posetioce, koji bi videli reklame, sponzore)

PS. Nisam mogao zbog posla da odem u Cacak da gledam Partizan, ali mi nije bilo tesko da svratim do Cukinog stadiona i pogledam Cuka-Hajduk..ali malo je onih koji veruju u bolje sutra, a da bi verovali i da bi se ta verovanja ostvarila..morate da postojite na stadionu..nemojte da cekate bolji fudbal sutra.. JER NEMA VAS (PUBLIKE), nema ni fudbala.. ostacemo vecito dno..Jos imate obraza da vredjate preko neta - SRAM VAS BILO !!!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima fudbalske igre.. toliko!

Nikola, Beograd

pre 12 godina

(diznilend, 25. maj 2011 19:03)
Zaboravljaš samo da je u toj istoj ligi Zvezda izgubil oba derbija. A taman toliko je i slabija na tabeli: 6 bodova...

tole beton liga

pre 12 godina

I onda pozivaju da ne gledamo fudbal iz fotelje?!Pa ovo sr..e od lige ne vredi gledati uopste.Sve komplet je izrezirano.Pre prvenstva se zna ko je prvi,zna se ko ispada....pffff

Bruka Srbije!

pre 12 godina

@diznilend
Majstore Partizan je ove godine dao preko 100 golova,igrao LS,osvojio duplu krunu,slavio u 3 od 4 derbija...to nije za radovanje po tebi???To da je liga slaba nije neka novost,ali postuj neciji uspeh nemoj biti sitna dusa pa najlakse je omalovazavati a ne raditi nista
(Matija, 25. maj 2011 20:12)

Majstore kad ste vec tako mocni kako je onda jedan kilavi metalac uspeo da vam uzme bod.Video sam reakciju odbrane kod njihovog gola.Stidite se lopovi.

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?

hrkljus

pre 12 godina

Znaci Vojvodina definitvno NE SME da pretekne svog "poslodavca" na tabeli...neverovatno.
(wroom1975, 25. maj 2011 18:46)

Pretpostavljam da ova cifra u tvome nick-u oznacava datum tvog rodjenja. U sta li si ti protracio 36 godina??? Pored "utakmice" Metalac-Partizan imas obraza da pricas o Zvezdi i Vojvodini. Svakog normalnog navijaca ce biti sramota zbog onoga sto se danas desilo na pomenutoj utakmici.

klikovceto

pre 12 godina

ovaj diznilen nema pametnija posla nego da ide po portalima i stavlja iste komentare... za pocetak bi mu preporucio da kupi tv a da ne slusa radio, i da gleda svoju malu barselonu koja igra leprsav fudbal a ne moze ni druga da bude. pozz

S1aYerKV

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,

mi smo glavni danas u ovom trenutku!

Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!

Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

Krle

pre 12 godina

Barselona odigra x kad joj treba za titulu, svi slave. Mancester odigra x kad mu treba za titulu, svi slave. Partizan odigra x kad mu treba za titulu, svi vicu namestaljka?!?! Nije to namestaljka, to je uzmi sta ti treba i slavi. Kako je mogao gol Metalca da bude namestaljka, kada je igrac Metalca udario loptu glavom, koja je Davidova dok se izvlacio iz petarca pogodila u petu, skroz promenila pravac na drugu stranu i otisla do samog igraca Metalca??? Lepo se videlo kako je Davidov okrenuo glavu tek kada ga je lopta udarila u nogu, posto nije ni video gde se nalazi. Uostalom, ko je kriv bilo kojem drugom klubu, sto ranije nije obezbedio opstanak ili ostao u borbi za titulu. Ko je kriv Zvezdi za pucanje od Borca? Ko je kriv za x protiv Spartaka? Ko je kriv Indjiji, sto ne moze nikoga da pobedi poslednje 3 utakmice? Tole mozda?! Pa ni ne treba da ostanu u ligi! Partizan je zasluzeno osvojio titulu, a svi ostali ce imati vrlo brzo priliku da se dokazu koliko se stvarno bore za srpski fudbal!

ovo-ono

pre 12 godina

Da li to Vojvodina ne sme da pobedi da ne pretekne sestricu ? Od kako zvezda pocela da kiksa ni Vojvodina ne moze da se opravi, a da su samo pobedili ove poslednje dve niko im ne bi bio kriv.

A to sto nam na poluvremenu sve 0:0 to je tako kad su odbrane svih timova jake ko zemlja :)) salu na stranu, ma nisu bolji ni oni nesretnici u FRA prvoj i drugoj ligi sto im je prosek 0.78 gola po utakmici :))
(DanijeLA, 25. maj 2011 19:01)

Koje poslednje dve. U proslom kolu su pobedili Indjiju. To je ona utakmica za koju su svi govorili da je namestena i da Vosa pusta Indjijce. A danas je Vojvodina igrala sa drugim timom skoro. Što zbog kartona, što zbog povreda.

Matija

pre 12 godina

@diznilend
Majstore Partizan je ove godine dao preko 100 golova,igrao LS,osvojio duplu krunu,slavio u 3 od 4 derbija...to nije za radovanje po tebi???To da je liga slaba nije neka novost,ali postuj neciji uspeh nemoj biti sitna dusa pa najlakse je omalovazavati a ne raditi nista

kokanidja

pre 12 godina

25 godina navijam za Crvenu Zvezdu, manje vise isto toliko ih uzivo pratim i iskreno cestitam komsijama na istorijskoj cetvrtoj uzastopnoj titutli. Da se ne lazemo,isto bi i mi ke*ali da su obrnute uloge, oni bi nas prozivali za namestanje...bla bla. Pogledajmo istini u oci i priznajmo da su trenutno jaci. Sto se sudija tice,manje vise je kao i u ostalim ligama. Da nemaju mozda lece,parma,sanderlend,vigan,majnc,kotbus i ostali isto sudjenje kao inter,milan,mancester,celzi,real,barsa....ma nemojte molim vas. Uvek su velikani imali "domacinsko" sudjenje i to su normalne stvari. Ko god mislio suprotno, u fazonu a gde je tu ravnopravnost,taj je lud ili se pravi da je. Iskreno, ove sezone, koliko su navlacile sudije za Partizan, toliko su i za moju Crvenu Zvezdu. Imali smo dva derbija,oba smo izgubili,tako da nema tu mnogo sta da se prica. Nadam se da ce Robert Prosinecki imati odresene ruke sto se tice sastava ekipe za sledecu sezonu,da ce sprovesti pripreme po svom planu,kao i po kondicionom planu Zirojevica i da ce se iskljucivo on poslednji pitati za pojacanja u letnjem prelaznom roku. Stranci u veznom redu i napadu su dobrodosli, a drvored pozadi ako ne umemo da napravimo onda bolje da batalimo ovaj sport. Najveca glupost je dovoditi strance u zadnjoj liniji i na mestu golmana. Ako se sve to nekim cudom slozi, sledece sezone osvajamo titulu jos u aprilu. Znam da ce komsije horski sad "sledeca sezona,sledeca sezona", ali mi po prvi put imamo realnu nadu u vidu Roberta Prosineckog. Opet ponavljam, samo ako mu se daju odresene ruke sto se tice sastava.Koroman,Tosic,Kadu,Savio,Jevtic,Perovic,Isah i Stamenkovic, hvala lepo za sve i DOVIDJENJA! Saranov,Rodic,Dragutinovic,ako moze Stepanov i dva stranca,jedan u veznom redu,jedan u napadu,mislim da bi doneli prevagu u narednoj sezoni. Moja najveca zelja je da za 2-3 godine gledam malog Ozegovica u dresu prvog tima. Imace tada 19-20 godina i bice,po meni posle Drulica, sledeca prava Zvezdina devetka(9).Znam da je ovo samo spisak zelja jednog od navijaca, ali sam isto tako siguran da ce Prosinecki to mnogo bolje od mene:)...
Jos jednom, iskrene cestitke komsijama na duploj kruni i ceracemo se mi jos! Pozdrav braco!

bice o vama 4 sezone Insajdera

pre 12 godina

Izgleda da Drzavni projekti poput Zvezde i Indjije gube tlo pod nogama...

PARTIZAN je SRBIJA!!! SAMO ZDRAVI U GLAVI PROTIV DEMOKRATSKOG REZIMA!!!
(Nikad Crveni i Zuti, 25. maj 2011 18:58)

pogledaj u svoje dvoriste. Toliko ste crveni da prelazite u trula visnja

goran

pre 12 godina

Lepo je videti da se prvenstvo zavrsava na isti nacin na koji je pocelo.
Zasto bi se menjali kad je ovo jedna od najregularnijih liga u Evropi.

Komentari su super. Stvarno treba biti operisan od morala pa proslavljati bilo kakv trofej u Srbiji. Bez obzira ko ga osovji.

zoran

pre 12 godina

Ko je jadniji...Zvezda ili Partizan..?? Zaista mi je tesko da se odlucim, ali sam siguran da od oba tima ne moze d ase sastavi ekipa za 3. englesku ligu.
Pa, u Evropi ce izgledati vise no smeshno.

Milan

pre 12 godina

Covece koliko Zvezda nema realizaciju ... imali 22 kornera , 22 suta i jedva dali 2 gola vise nespretnom reakcijom odbrane Spartaka , a sa druge strane Spartak 2 suta 2 gola ... da covek ne poveruje ... ali valjda je zato fudbal i interesantan sport , jednostavno ne pobedi uvek bolji . Liga nam je blagi uzas , a bas me cudi da je Partizan igrao nereseno sa Metalcem kome su bodovi neophodni za ostanak a jos cudnije mi sto je predsednik Metalca zvanicno zaposlen u Fk Partizan ...:))) Show od lige majke mi :P

Delije uz Roberta Prosinečkog

pre 12 godina

Šta se bre javljate grobari zbog tog ofsajda,a to što zvezdi nisu svirana dva čista penala zbog igranja rukom fudbalera Spartaka nikom ništa.Jedini veći bunker na Marakani od Spartaka je igrao Partizan.Smešno je i tužno da je šampion u fudbalu Partizan.ŽALOSNO pa taj vaš klubić koji prati uža rodbina sa tribina jedino uz Toleta može da bude šampion.

diznilend

pre 12 godina

Radio, ukljucicemo se na utakmicu Metalac - Partizan:

Poluvreme:

"Dobar dan, ja sam verujte bio na skoro svim utakmicama do sada i nikada nisam gledao utakmicu dosadnu kao ovu. Sansi nema, nista se ne dogadja samo vetar duva i sprema se nevreme,sva sreca sto nece biti produzeno ovo poluvreme. "

Kraj:

Radio, Kraj utakmice Metalac - Partizan:
"Dobili smo novog sampiona,neslavno neresenim rezlutatom.
Sve sto bi vam ja rekao nedo vam bog da prisustvujete ovakvoj utakmici"

Kada se ovako na radiju prica...

ZABRANITI LIGU MOMENTALNO! OVO JE SRAMOTA!

A neki se jos i raduju ???

hrkljus

pre 12 godina

Pitanje za navijace Partizana koji pricaju o postenju? Ima li neko u Srbiji ko nije znao kako ce se zavrsiti utakmica Metalac-Partizan, ili postoji li kladionica u kojoj se mogao igrati ovaj mec? Da ne bude zabune, i Zvezda je namjestala i namjesta i dalje ( kao uostalom i skoro svi timovi ), ali ovo sto vi radite je dno dna. Tuga od lige, drzave..., svega!

Sila Boga Ne Moli

pre 12 godina

Stanoje legendo! "Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci ,da sa JUGa se ori Partizane volim te jaaa" !!! PARNI VALjAK NEKA MELjE!!!

alibi

pre 12 godina

Ovde neki navijaci komsinice......vec prave alibi o neregularnosti za sledecu sezonu....ulazi BASK pobedice Zvezdu i Partizan sampion....

Ne komsinice.....mi pobedimo vas u dva derbia 2 puta i uzmemo zasluzeno titulu......

plomba

pre 12 godina

A reci funkcionera Metalca pre dve nedelje: ''Molim javnost da obrati paznju na mec Inđija-Vojvodina.''
Predlazem da Metalac posaljemo u Ligu Evrope, momci kidaju u poslednjih par kola!

Delija BG

pre 12 godina

Nas je na stadijonu bilo najmanje 20 000. Nije lepo da se ne objavljuju prave informacije. Ovo znam provereno jer nas je ovoliko bilo i protiv Rada. :)

Drizd

pre 12 godina

Zanimljivo je koliko je samo navijaca Partizana gledalo Zvezdinu utakmicu a svoju verovatno nisu...e oni nasli ofsajd da spominju pa gde ste bili kada je Zvezda ostecena isto tako za ofsajd...

Stevan

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,

mi smo glavni danas u ovom trenutku!

Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!

Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 12 godina

Kao pravi nacionalista Lukic ne bi smeo da se smiri sve dok ne odvede zvezdu tamo gde joj je mesto. U SRPSKU LIGI BRE !!!

as

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,
mi smo glavni danas u ovom trenutku!
Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!
Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

DanijeLA

pre 12 godina

Da li to Vojvodina ne sme da pobedi da ne pretekne sestricu ? Od kako zvezda pocela da kiksa ni Vojvodina ne moze da se opravi, a da su samo pobedili ove poslednje dve niko im ne bi bio kriv.

A to sto nam na poluvremenu sve 0:0 to je tako kad su odbrane svih timova jake ko zemlja :)) salu na stranu, ma nisu bolji ni oni nesretnici u FRA prvoj i drugoj ligi sto im je prosek 0.78 gola po utakmici :))

Kladionicar

pre 12 godina

Nema sta posteno kao u Engleskoj ili Nemackoj narocito Metalac Partizan. Gde da se cldn UO i filhjala koja nema stadion otera u drugu ligu. Hteo sam danas u Atlantiku, Mozzartu i Lavovima da stavim 10.000 dinara na nerereseno ali nigde nije bilo moguce. Da li je postojala sumnja. Sumnjam

ue

pre 12 godina

metalac ostao u ligi osvojivsi bod protiv partizana.....jer je sloboda dobila indjiju 1-0 iz penala.....mmmm,ma nista sumnjivo :-)))
do kada vise favorizovanje fudbala,i do kada vise namestanja?!?!?!?!?!?
da li moze ista posteno da se odigra!?!?!?!!?

Talicni Tom

pre 12 godina

"Zvezda će u poseldnjem kolu u direktnom duelu sa Vojvodinom odlučivati od drugom mestu na tabeli. Ekipi Roberta Prosinečkog biće dovoljan i remi."

Pa sad, ne bih rekao da Zvezdi odgovara remi. Odnosno odgovara joj remi ali samo sa 2 data gola i vise, inace rezultat 0:0 i 1:1 vodi Vojvodinu na drugo mesto.Kriterijum za redosled ekipa na fabeli je :
1.broj bodova
2.(ukoliko ekipe imaju jednak broj bodova) medjusobni dueli
3.(ako im je skor u medjusobnim duelima identican) gol razlika
4.(ako im je gol razlika ista) vise postignutih golova

Tako na primer ako bude 2:2. Zvezda i Vojvodina imace po 68 bodova, medjusobni dueli oba sa po 2:2, gol razliku po +32, ali je Zvezda postigla veci broj golova pa bi bila na 2. mestu.

majstor

pre 12 godina

Aj sto je Tole namestio da Hajduk ne pobedi, aj sto je namestio da Metalac ne pobedi, aj sto je namestio da Vosa ne pobedi, al sto bre Tole namesti da zvezda ne pobedi ??? E Tole Tole, nije to lepo, znas :) Dominiraj bre

Online

pre 12 godina

Ovaj Kaludjerovic.. Brzina 0, tehnika 0 ,dribling -1, glava 3 , igra ledjima -2, i covek da 12 golOva.. ( vecina kao ovaj danas ) al gol je gol.. Neverovatno..

Boxon

pre 12 godina

I bas kako se znalo jos prije nekoliko dana, FK Lopovluk je poklonio bod Metalcu. Na taj nacin su sebi osigurali 6 bodovo sledece sezone.

Serb !!!

pre 12 godina

Da smo mi zivi i zdravi pa i sledece godine da im ostavimo koskice (zenska odbojka,klikeri...) !!! POZDRAV IZ KNJAZEVCA od Teacher-a!!!

tole

pre 12 godina

Kakav smisao za pravdu i istinu kod grobara. Kao zvezdaši viču -Tole lopove a sudija navija za Zvezdu.Pa smisao Tole lopove nije u tome da je Zvezda poštena nego da je Tole mnogo veći u tome zbog čega je i zaslužio da mu se kliče tj. čestita na lopovski odrađenoj tituli.

dzozey

pre 12 godina

Ali smesna je ova Vojvodina. Kad se pricalo da je i ona u trci za prvo mesto, oni izgubise. Sad kad su mogli da stignu Zvezdu, oni ponovo nista. A znaju da beze sa finala Kupa. To je taj gubitnicki mentalitet, a ne namestanje u ligi. Mada i Zvezdin neresen rezultat mnogo govori. Iako su ih kaznili sa po 3000e, iako je Prosinecki rekao da ce da ih motivise...nista od toga. Postavlja se pitanje da li oni stvarno cene i postuju Prosineckog kao trenera kako kazu. Kad god treba da se nadje pravi krivac, prst se uperi u Toleta. Tole je najmocniji covek na svetu...Obama ga pita za savete. PARTIZAN SAMPION...ponovo

RsBG

pre 12 godina

Kome oteto Zvezdi, pa budimo realni i cestitajmo.. imali samo sansu u derbiju i nismo je iskoristili, a drugo poluvreme traljavo odigrali.... tako se ne osvaja titula.. sve posle je agonija..

erdoglija

pre 12 godina

Gospodo,igrala se i utakmica Pazar - Radnicki danas!!! Napisite nesto o tome,za srpski fudbal to je bila 10x bitnja utakmica od bilo koje danas jer su Grobari davno osvojili titulu.

zoran

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali ona utakmica sa Metalcom i izjednacujuci gola je sramota za iole normalnog coveka. Ono je starsna kradja. Ono je necuveno.
Pa onaj Metalac u Engleskoj ne bi bio u nekoj 5-6 ligi. Partizan dao gola pa krenu u neki bunker, kao da je sa druge strane Real Madrid.
Mogu reci samo jedno - ova Srbija je postala jedna mnogo zalosna zemlja. Korupcija na sve strane. Zasto ljudi odlaze da gledaju fudbal, nije mi jasno. jedino kompletnim bojkotom, svih utakmica nesto bi moglo da se menja. Ovako ce se lopovi praviti ludi.
Partizan danas namesta utakmicu ne 100% vec 1000000000000%.

L.Lazarević

pre 12 godina

Hahaha, "navijači" pevaju o Toletu, okreću leđa terenu i skaču, njihova zvezda daje gol, a oni uopšte ne reaguju...pa oni i ne gledaju fudbal niti ih to zanima. Hahaha...

Joja

pre 12 godina

(GrobaR, 25. maj 2011 17:41)

Zanimljivo je da ti pratis Zvezdinu utakmicu a ne Partizanovi..e sta ti je kompleks.A sto se nisi javio kada je Zvezdi sviran nepostojeci ofsajd mnogo puta?A tad si cutao?

Sofronije

pre 12 godina

Za 360 minuta igre na svim stadionima JSL u ovom kolu postignuta su samo DVA gola (i to oba na utakmici Cuke i Hajduka)... Navijam za to da se nista ne promeni do kraja da pokazemo kako imamo efikasne strelce HAHAHA

NickoPo

pre 12 godina

Dok xxx miliona navijaca u prepunoj rupi kuka nad zlom sudbinom i vice ''pokradose nas'' sa sve placenom koreografijom, neki debeli tip salje 1.beka, 2.halfa, 3.golmana, po 1.vruc sa sirom, 2.i jogurt, 3.ali manje mastan i daje gol. Neprocenjivo!

Nikad Crveni i Zuti

pre 12 godina

Izgleda da Drzavni projekti poput Zvezde i Indjije gube tlo pod nogama...

PARTIZAN je SRBIJA!!! SAMO ZDRAVI U GLAVI PROTIV DEMOKRATSKOG REZIMA!!!

JRade88

pre 12 godina

@GrobaR, 25. maj 2011 17:41

Miric je bio u ofsajdu, pocemu si ti to mogo reci da nije bijo? Da te mozda tehnika koju koristi RTS nije uverila... Gori si brate od ovog komentatora...

P.S Saric ima desnu nogu kracu a zanosi malo kad izvodi aut... a dzicu nemoj da slucajno vidim onu stozinu Mirica da nosi zvezdin dres a kamoli da je u prvom timu..

RAF

pre 12 godina

u sred pogrdnog skandiranja Toletu, spartak daje go.

E sad, moze neko da mi objasni, jer to Tole dao go? Ili je Tole kriv za tako ocajnu odbranu, aj da mi neko pojasni....

Ratko

pre 12 godina

Kako jadan gol primimo ovi Zvezdini stoperi i onaj Tosic pojma nemaju. Bolje sad da nam to demonstriraju nego na pocetku sledece sezone. Molimo Boga da nam dodje Dragutinovic. Borha je dobar ali brate mili kad misli da pocne da pogadja. Spartak jedan sut jedan gol. Mi u napadu po dve precke pogadjamo. Tuga koliko nas je derbi onesvestio. Tuga je kroz sta Zvezda mora da prolazi zahvaljujuci Karadzicu. Evo iz druge lige im stize nova filijala i to BASK cijeg predsednika redovno vidjamo u Toleta. Neverovatno koliko ce Partizanovih ekipa da gine od borbe protiv Zvezde sledece sezone. Smederevo, Borca, Kula, BASK, Metalac pa gde ces lepse. Zagarantovanih 30 bodova za Partizan u najavi.

Nikola

pre 12 godina

Vikati Tole lopove a pritom sudija protivnicki tim osteti za tri ciste situacije je stvarno smesno, Delije ovaj put ste stvarno prevazisli sebe, smejem se i ne mogu da stanem:)

Milivoje

pre 12 godina

Koje namestaljke Bog te mazo. Pa ovo je Kolumbija! Kakva mafija kakav fudbal! Cela liga jedan veliki X ma iz X-X. Nasim klubovima predvidjam prvo kolo i expresno ispadanje iz Evrope. A najsmesnija je Partizanova filijala Hajduk koji na domacem terenu obezbedjuje opstanak. Nece Tole da pusti njihovu filijalu u nizi rang. Evo stizem im BASK tako da im je titula obezbedjena narednih deset godina. Sramota, sramota, sramota! Tole od sutra idem u crkvu da te kunem. Da Bog da ti unuci ispastali za sav lopovluk.

dzozey

pre 12 godina

Jos vam lepo da covek minut ipo vise, a vi ipak ne mozete da date gol...Tole lopov! Pomozi im Putine, nauci ih da igraju i priznaju kad izgube!

sajber

pre 12 godina

aj sad nek dacic ispuni obecanje sto je rekao u pazovi,jer ocigledno je da partizan daje bod metalcu ako rezultati nisu povoljni.ako hoce navijace neka ovo ocigledno namestanje jednom zauvek prestane.al on je partizanovac i sigurno nece svoje kaznjavati.sramota.

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Tole nije znao da Partizan vodi pa namestio da Zvezda primi gol, čim je video da pPartizan ne može da izgubi i da mu navijači najsrbkijeg kluba (kojih samo u ovoj galaksiji ima 300000000 a na stadionu možda i više) skandiraju "Tole lopove" odmah namestio gol za Zvedzu.

King Donyell

pre 12 godina

Хахах! Иста ситуација к'о против Борца: после гола за 1:0 за Спартак навијачи Звезде певају "Толе лопове", а ако приме још један викаће "управа напоље".

sa lica mesta

pre 12 godina

Partizan pametno. Dao Metalcu bod, uzima im 6 sledece sezone, dobar posao.
Kaze Stanojevic na kraju, mi smo igrali dok nismo dali gol, tad je za nas bila utakmica zavrsena i samo smo gledali kako da ne primimo, nismo hteli da srljamo da damo jos neki gol... Razumeli smo se Stanoje, nema govora o namestaljci :-)

Vlada

pre 12 godina

ne znam ko je video od ovoga Jevtica igracha i josh kapitena?! I neko plati bilo sta za Kaludjerovica i Borhu. Ajde i Kaludjerovic da koji gol, al Borha?! Ova ekipa nije tim bez Evandra koji je doktor za sve njih zajedno!

Sačuvaj Bože.

pre 12 godina

Najsmesnija liga u Evropi !
(Opticus, 25. maj 2011 17:42)
Apsolutno se slažem. Sad je poluvreme. Na sedam utakmica, od osam, rezultat je 0:0 !!! Ako se ovo u nekoj ligi desilo od kad je fudbala, ja sam vanzemaljac.

nije svejedno

pre 12 godina

Zali mi se drug jutros,kaze dere ga nervoza,depresija, nema volju za nista, totalno u bedu. Ja da ga utjesim pa kazem, razumijem te ja tebra moj, ali zamisli kako je navijacima Zvezde, kako je njima? 4 godine tuge i pakla, u fudbalu teror, u kosarci vrucina +40, u vaterpolu potop, u odbojci pecanje, u hokeju led im se otopio, u rukometu "trener" im zarastao... On me gleda, pa kaze, u pravu si, kako je tek njima, ajmo mi na pivo, ja castim! :)) Ahahaha -GROBARI HERCEG NOVI-

GrobaR

pre 12 godina

Jel Miric bio u ofsajdu? Ajde realne Delije jel bio? Jel ovo Tole sredio ili i sudije grese? Kad vas sudija osteti za to je kriv Tole a kada nekoga protiv vas ostete onde sledi prica kao i sudije su ljudi imaju pravo na gresku!

Enrike

pre 12 godina

Meni samo jedna stvar nije jasna!Zasto rts prenosi zvezdine utakmice kad zvezda ima ugovor sa prvom televizijom za prenose!?Pa valjda i vojvodina zasluzuje barem jedan prenos za mesec dana a i mnogo je zanimljivija utakmica,pa ako nemoze vojvodina i taj partizan valjda igra za titulu pa bi logicnije bilo njih da prenosite jer vidim ja da vas bas zabole za vojvodinu!

Paks

pre 12 godina

Ma kakva JSL to je gotovo, mene sad zanima derbi mec izmedju Novog Pazara i Radnickog KG za ulazak u prvu ligu. Steta sto obe te ekipe ne mogu zajedno da udju u ligu nego su gurnuli Partizanovu novu filijalu BASK. To je strasno sta se radi. Ako takve ekipe budu igrale Zvezda ne moze da uzme titulu.

Milan

pre 12 godina

da li je ovo moguce??? na 8( OSAM ) utakmica padnu samo 2 gola u pp,a jos vecine ekipa igra rastereceno...
HT BSK Borca 0 - 0 Rad Belgrade
HT Cukaricki Belgrade 1 - 1 Hajduk Kula
HT FK Metalac 0 - 0 Partizan
HT FK Sloboda Point 0 - 0 Indjija
HT Jagodina 0 - 0 Borac C.
HT Javor Ivanjica 0 - 0 OFK Belgrade
HT Red Star Belgrade 0 - 0 FK Spartak Zlatibor Voda
HT Sartid Smederevo 0 - 0 Vojvodina Novi Sad

Nikola

pre 12 godina

Vikati Tole lopove a pritom sudija protivnicki tim osteti za tri ciste situacije je stvarno smesno, Delije ovaj put ste stvarno prevazisli sebe, smejem se i ne mogu da stanem:)

GrobaR

pre 12 godina

Jel Miric bio u ofsajdu? Ajde realne Delije jel bio? Jel ovo Tole sredio ili i sudije grese? Kad vas sudija osteti za to je kriv Tole a kada nekoga protiv vas ostete onde sledi prica kao i sudije su ljudi imaju pravo na gresku!

Enrike

pre 12 godina

Meni samo jedna stvar nije jasna!Zasto rts prenosi zvezdine utakmice kad zvezda ima ugovor sa prvom televizijom za prenose!?Pa valjda i vojvodina zasluzuje barem jedan prenos za mesec dana a i mnogo je zanimljivija utakmica,pa ako nemoze vojvodina i taj partizan valjda igra za titulu pa bi logicnije bilo njih da prenosite jer vidim ja da vas bas zabole za vojvodinu!

King Donyell

pre 12 godina

Хахах! Иста ситуација к'о против Борца: после гола за 1:0 за Спартак навијачи Звезде певају "Толе лопове", а ако приме још један викаће "управа напоље".

nije svejedno

pre 12 godina

Zali mi se drug jutros,kaze dere ga nervoza,depresija, nema volju za nista, totalno u bedu. Ja da ga utjesim pa kazem, razumijem te ja tebra moj, ali zamisli kako je navijacima Zvezde, kako je njima? 4 godine tuge i pakla, u fudbalu teror, u kosarci vrucina +40, u vaterpolu potop, u odbojci pecanje, u hokeju led im se otopio, u rukometu "trener" im zarastao... On me gleda, pa kaze, u pravu si, kako je tek njima, ajmo mi na pivo, ja castim! :)) Ahahaha -GROBARI HERCEG NOVI-

Sačuvaj Bože.

pre 12 godina

Najsmesnija liga u Evropi !
(Opticus, 25. maj 2011 17:42)
Apsolutno se slažem. Sad je poluvreme. Na sedam utakmica, od osam, rezultat je 0:0 !!! Ako se ovo u nekoj ligi desilo od kad je fudbala, ja sam vanzemaljac.

Milan

pre 12 godina

da li je ovo moguce??? na 8( OSAM ) utakmica padnu samo 2 gola u pp,a jos vecine ekipa igra rastereceno...
HT BSK Borca 0 - 0 Rad Belgrade
HT Cukaricki Belgrade 1 - 1 Hajduk Kula
HT FK Metalac 0 - 0 Partizan
HT FK Sloboda Point 0 - 0 Indjija
HT Jagodina 0 - 0 Borac C.
HT Javor Ivanjica 0 - 0 OFK Belgrade
HT Red Star Belgrade 0 - 0 FK Spartak Zlatibor Voda
HT Sartid Smederevo 0 - 0 Vojvodina Novi Sad

L.Lazarević

pre 12 godina

Hahaha, "navijači" pevaju o Toletu, okreću leđa terenu i skaču, njihova zvezda daje gol, a oni uopšte ne reaguju...pa oni i ne gledaju fudbal niti ih to zanima. Hahaha...

NickoPo

pre 12 godina

Dok xxx miliona navijaca u prepunoj rupi kuka nad zlom sudbinom i vice ''pokradose nas'' sa sve placenom koreografijom, neki debeli tip salje 1.beka, 2.halfa, 3.golmana, po 1.vruc sa sirom, 2.i jogurt, 3.ali manje mastan i daje gol. Neprocenjivo!

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Tole nije znao da Partizan vodi pa namestio da Zvezda primi gol, čim je video da pPartizan ne može da izgubi i da mu navijači najsrbkijeg kluba (kojih samo u ovoj galaksiji ima 300000000 a na stadionu možda i više) skandiraju "Tole lopove" odmah namestio gol za Zvedzu.

Sofronije

pre 12 godina

Za 360 minuta igre na svim stadionima JSL u ovom kolu postignuta su samo DVA gola (i to oba na utakmici Cuke i Hajduka)... Navijam za to da se nista ne promeni do kraja da pokazemo kako imamo efikasne strelce HAHAHA

alibi

pre 12 godina

Ovde neki navijaci komsinice......vec prave alibi o neregularnosti za sledecu sezonu....ulazi BASK pobedice Zvezdu i Partizan sampion....

Ne komsinice.....mi pobedimo vas u dva derbia 2 puta i uzmemo zasluzeno titulu......

Nikad Crveni i Zuti

pre 12 godina

Izgleda da Drzavni projekti poput Zvezde i Indjije gube tlo pod nogama...

PARTIZAN je SRBIJA!!! SAMO ZDRAVI U GLAVI PROTIV DEMOKRATSKOG REZIMA!!!

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 12 godina

Kao pravi nacionalista Lukic ne bi smeo da se smiri sve dok ne odvede zvezdu tamo gde joj je mesto. U SRPSKU LIGI BRE !!!

Paks

pre 12 godina

Ma kakva JSL to je gotovo, mene sad zanima derbi mec izmedju Novog Pazara i Radnickog KG za ulazak u prvu ligu. Steta sto obe te ekipe ne mogu zajedno da udju u ligu nego su gurnuli Partizanovu novu filijalu BASK. To je strasno sta se radi. Ako takve ekipe budu igrale Zvezda ne moze da uzme titulu.

dzozey

pre 12 godina

Jos vam lepo da covek minut ipo vise, a vi ipak ne mozete da date gol...Tole lopov! Pomozi im Putine, nauci ih da igraju i priznaju kad izgube!

diznilend

pre 12 godina

Radio, ukljucicemo se na utakmicu Metalac - Partizan:

Poluvreme:

"Dobar dan, ja sam verujte bio na skoro svim utakmicama do sada i nikada nisam gledao utakmicu dosadnu kao ovu. Sansi nema, nista se ne dogadja samo vetar duva i sprema se nevreme,sva sreca sto nece biti produzeno ovo poluvreme. "

Kraj:

Radio, Kraj utakmice Metalac - Partizan:
"Dobili smo novog sampiona,neslavno neresenim rezlutatom.
Sve sto bi vam ja rekao nedo vam bog da prisustvujete ovakvoj utakmici"

Kada se ovako na radiju prica...

ZABRANITI LIGU MOMENTALNO! OVO JE SRAMOTA!

A neki se jos i raduju ???

Talicni Tom

pre 12 godina

"Zvezda će u poseldnjem kolu u direktnom duelu sa Vojvodinom odlučivati od drugom mestu na tabeli. Ekipi Roberta Prosinečkog biće dovoljan i remi."

Pa sad, ne bih rekao da Zvezdi odgovara remi. Odnosno odgovara joj remi ali samo sa 2 data gola i vise, inace rezultat 0:0 i 1:1 vodi Vojvodinu na drugo mesto.Kriterijum za redosled ekipa na fabeli je :
1.broj bodova
2.(ukoliko ekipe imaju jednak broj bodova) medjusobni dueli
3.(ako im je skor u medjusobnim duelima identican) gol razlika
4.(ako im je gol razlika ista) vise postignutih golova

Tako na primer ako bude 2:2. Zvezda i Vojvodina imace po 68 bodova, medjusobni dueli oba sa po 2:2, gol razliku po +32, ali je Zvezda postigla veci broj golova pa bi bila na 2. mestu.

DanijeLA

pre 12 godina

Da li to Vojvodina ne sme da pobedi da ne pretekne sestricu ? Od kako zvezda pocela da kiksa ni Vojvodina ne moze da se opravi, a da su samo pobedili ove poslednje dve niko im ne bi bio kriv.

A to sto nam na poluvremenu sve 0:0 to je tako kad su odbrane svih timova jake ko zemlja :)) salu na stranu, ma nisu bolji ni oni nesretnici u FRA prvoj i drugoj ligi sto im je prosek 0.78 gola po utakmici :))

as

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,
mi smo glavni danas u ovom trenutku!
Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!
Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

sa lica mesta

pre 12 godina

Partizan pametno. Dao Metalcu bod, uzima im 6 sledece sezone, dobar posao.
Kaze Stanojevic na kraju, mi smo igrali dok nismo dali gol, tad je za nas bila utakmica zavrsena i samo smo gledali kako da ne primimo, nismo hteli da srljamo da damo jos neki gol... Razumeli smo se Stanoje, nema govora o namestaljci :-)

Online

pre 12 godina

Ovaj Kaludjerovic.. Brzina 0, tehnika 0 ,dribling -1, glava 3 , igra ledjima -2, i covek da 12 golOva.. ( vecina kao ovaj danas ) al gol je gol.. Neverovatno..

zoran

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali ona utakmica sa Metalcom i izjednacujuci gola je sramota za iole normalnog coveka. Ono je starsna kradja. Ono je necuveno.
Pa onaj Metalac u Engleskoj ne bi bio u nekoj 5-6 ligi. Partizan dao gola pa krenu u neki bunker, kao da je sa druge strane Real Madrid.
Mogu reci samo jedno - ova Srbija je postala jedna mnogo zalosna zemlja. Korupcija na sve strane. Zasto ljudi odlaze da gledaju fudbal, nije mi jasno. jedino kompletnim bojkotom, svih utakmica nesto bi moglo da se menja. Ovako ce se lopovi praviti ludi.
Partizan danas namesta utakmicu ne 100% vec 1000000000000%.

RAF

pre 12 godina

u sred pogrdnog skandiranja Toletu, spartak daje go.

E sad, moze neko da mi objasni, jer to Tole dao go? Ili je Tole kriv za tako ocajnu odbranu, aj da mi neko pojasni....

dzozey

pre 12 godina

Ali smesna je ova Vojvodina. Kad se pricalo da je i ona u trci za prvo mesto, oni izgubise. Sad kad su mogli da stignu Zvezdu, oni ponovo nista. A znaju da beze sa finala Kupa. To je taj gubitnicki mentalitet, a ne namestanje u ligi. Mada i Zvezdin neresen rezultat mnogo govori. Iako su ih kaznili sa po 3000e, iako je Prosinecki rekao da ce da ih motivise...nista od toga. Postavlja se pitanje da li oni stvarno cene i postuju Prosineckog kao trenera kako kazu. Kad god treba da se nadje pravi krivac, prst se uperi u Toleta. Tole je najmocniji covek na svetu...Obama ga pita za savete. PARTIZAN SAMPION...ponovo

plomba

pre 12 godina

A reci funkcionera Metalca pre dve nedelje: ''Molim javnost da obrati paznju na mec Inđija-Vojvodina.''
Predlazem da Metalac posaljemo u Ligu Evrope, momci kidaju u poslednjih par kola!

Stevan

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,

mi smo glavni danas u ovom trenutku!

Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!

Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

erdoglija

pre 12 godina

Gospodo,igrala se i utakmica Pazar - Radnicki danas!!! Napisite nesto o tome,za srpski fudbal to je bila 10x bitnja utakmica od bilo koje danas jer su Grobari davno osvojili titulu.

RsBG

pre 12 godina

Kome oteto Zvezdi, pa budimo realni i cestitajmo.. imali samo sansu u derbiju i nismo je iskoristili, a drugo poluvreme traljavo odigrali.... tako se ne osvaja titula.. sve posle je agonija..

kokanidja

pre 12 godina

25 godina navijam za Crvenu Zvezdu, manje vise isto toliko ih uzivo pratim i iskreno cestitam komsijama na istorijskoj cetvrtoj uzastopnoj titutli. Da se ne lazemo,isto bi i mi ke*ali da su obrnute uloge, oni bi nas prozivali za namestanje...bla bla. Pogledajmo istini u oci i priznajmo da su trenutno jaci. Sto se sudija tice,manje vise je kao i u ostalim ligama. Da nemaju mozda lece,parma,sanderlend,vigan,majnc,kotbus i ostali isto sudjenje kao inter,milan,mancester,celzi,real,barsa....ma nemojte molim vas. Uvek su velikani imali "domacinsko" sudjenje i to su normalne stvari. Ko god mislio suprotno, u fazonu a gde je tu ravnopravnost,taj je lud ili se pravi da je. Iskreno, ove sezone, koliko su navlacile sudije za Partizan, toliko su i za moju Crvenu Zvezdu. Imali smo dva derbija,oba smo izgubili,tako da nema tu mnogo sta da se prica. Nadam se da ce Robert Prosinecki imati odresene ruke sto se tice sastava ekipe za sledecu sezonu,da ce sprovesti pripreme po svom planu,kao i po kondicionom planu Zirojevica i da ce se iskljucivo on poslednji pitati za pojacanja u letnjem prelaznom roku. Stranci u veznom redu i napadu su dobrodosli, a drvored pozadi ako ne umemo da napravimo onda bolje da batalimo ovaj sport. Najveca glupost je dovoditi strance u zadnjoj liniji i na mestu golmana. Ako se sve to nekim cudom slozi, sledece sezone osvajamo titulu jos u aprilu. Znam da ce komsije horski sad "sledeca sezona,sledeca sezona", ali mi po prvi put imamo realnu nadu u vidu Roberta Prosineckog. Opet ponavljam, samo ako mu se daju odresene ruke sto se tice sastava.Koroman,Tosic,Kadu,Savio,Jevtic,Perovic,Isah i Stamenkovic, hvala lepo za sve i DOVIDJENJA! Saranov,Rodic,Dragutinovic,ako moze Stepanov i dva stranca,jedan u veznom redu,jedan u napadu,mislim da bi doneli prevagu u narednoj sezoni. Moja najveca zelja je da za 2-3 godine gledam malog Ozegovica u dresu prvog tima. Imace tada 19-20 godina i bice,po meni posle Drulica, sledeca prava Zvezdina devetka(9).Znam da je ovo samo spisak zelja jednog od navijaca, ali sam isto tako siguran da ce Prosinecki to mnogo bolje od mene:)...
Jos jednom, iskrene cestitke komsijama na duploj kruni i ceracemo se mi jos! Pozdrav braco!

Milivoje

pre 12 godina

Koje namestaljke Bog te mazo. Pa ovo je Kolumbija! Kakva mafija kakav fudbal! Cela liga jedan veliki X ma iz X-X. Nasim klubovima predvidjam prvo kolo i expresno ispadanje iz Evrope. A najsmesnija je Partizanova filijala Hajduk koji na domacem terenu obezbedjuje opstanak. Nece Tole da pusti njihovu filijalu u nizi rang. Evo stizem im BASK tako da im je titula obezbedjena narednih deset godina. Sramota, sramota, sramota! Tole od sutra idem u crkvu da te kunem. Da Bog da ti unuci ispastali za sav lopovluk.

Sila Boga Ne Moli

pre 12 godina

Stanoje legendo! "Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci ,da sa JUGa se ori Partizane volim te jaaa" !!! PARNI VALjAK NEKA MELjE!!!

hrkljus

pre 12 godina

Pitanje za navijace Partizana koji pricaju o postenju? Ima li neko u Srbiji ko nije znao kako ce se zavrsiti utakmica Metalac-Partizan, ili postoji li kladionica u kojoj se mogao igrati ovaj mec? Da ne bude zabune, i Zvezda je namjestala i namjesta i dalje ( kao uostalom i skoro svi timovi ), ali ovo sto vi radite je dno dna. Tuga od lige, drzave..., svega!

Krle

pre 12 godina

Barselona odigra x kad joj treba za titulu, svi slave. Mancester odigra x kad mu treba za titulu, svi slave. Partizan odigra x kad mu treba za titulu, svi vicu namestaljka?!?! Nije to namestaljka, to je uzmi sta ti treba i slavi. Kako je mogao gol Metalca da bude namestaljka, kada je igrac Metalca udario loptu glavom, koja je Davidova dok se izvlacio iz petarca pogodila u petu, skroz promenila pravac na drugu stranu i otisla do samog igraca Metalca??? Lepo se videlo kako je Davidov okrenuo glavu tek kada ga je lopta udarila u nogu, posto nije ni video gde se nalazi. Uostalom, ko je kriv bilo kojem drugom klubu, sto ranije nije obezbedio opstanak ili ostao u borbi za titulu. Ko je kriv Zvezdi za pucanje od Borca? Ko je kriv za x protiv Spartaka? Ko je kriv Indjiji, sto ne moze nikoga da pobedi poslednje 3 utakmice? Tole mozda?! Pa ni ne treba da ostanu u ligi! Partizan je zasluzeno osvojio titulu, a svi ostali ce imati vrlo brzo priliku da se dokazu koliko se stvarno bore za srpski fudbal!

Serb !!!

pre 12 godina

Da smo mi zivi i zdravi pa i sledece godine da im ostavimo koskice (zenska odbojka,klikeri...) !!! POZDRAV IZ KNJAZEVCA od Teacher-a!!!

Boxon

pre 12 godina

I bas kako se znalo jos prije nekoliko dana, FK Lopovluk je poklonio bod Metalcu. Na taj nacin su sebi osigurali 6 bodovo sledece sezone.

ue

pre 12 godina

metalac ostao u ligi osvojivsi bod protiv partizana.....jer je sloboda dobila indjiju 1-0 iz penala.....mmmm,ma nista sumnjivo :-)))
do kada vise favorizovanje fudbala,i do kada vise namestanja?!?!?!?!?!?
da li moze ista posteno da se odigra!?!?!?!!?

majstor

pre 12 godina

Aj sto je Tole namestio da Hajduk ne pobedi, aj sto je namestio da Metalac ne pobedi, aj sto je namestio da Vosa ne pobedi, al sto bre Tole namesti da zvezda ne pobedi ??? E Tole Tole, nije to lepo, znas :) Dominiraj bre

Matija

pre 12 godina

@diznilend
Majstore Partizan je ove godine dao preko 100 golova,igrao LS,osvojio duplu krunu,slavio u 3 od 4 derbija...to nije za radovanje po tebi???To da je liga slaba nije neka novost,ali postuj neciji uspeh nemoj biti sitna dusa pa najlakse je omalovazavati a ne raditi nista

Milan

pre 12 godina

Covece koliko Zvezda nema realizaciju ... imali 22 kornera , 22 suta i jedva dali 2 gola vise nespretnom reakcijom odbrane Spartaka , a sa druge strane Spartak 2 suta 2 gola ... da covek ne poveruje ... ali valjda je zato fudbal i interesantan sport , jednostavno ne pobedi uvek bolji . Liga nam je blagi uzas , a bas me cudi da je Partizan igrao nereseno sa Metalcem kome su bodovi neophodni za ostanak a jos cudnije mi sto je predsednik Metalca zvanicno zaposlen u Fk Partizan ...:))) Show od lige majke mi :P

hrkljus

pre 12 godina

Znaci Vojvodina definitvno NE SME da pretekne svog "poslodavca" na tabeli...neverovatno.
(wroom1975, 25. maj 2011 18:46)

Pretpostavljam da ova cifra u tvome nick-u oznacava datum tvog rodjenja. U sta li si ti protracio 36 godina??? Pored "utakmice" Metalac-Partizan imas obraza da pricas o Zvezdi i Vojvodini. Svakog normalnog navijaca ce biti sramota zbog onoga sto se danas desilo na pomenutoj utakmici.

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Sofronije, Milan, Paks, tuga Bozija i SVI SLICNI NjIMA!!!

Ustanite sa kompa, izadjite napolje, prosetajte(provozajte se ili kako vec) do najblizeg stadiona i bice golova.. Zar mislite da se i njima igra pred 300 ljudi.. Pa Liga je smesna jer nema publike- ZA KOGA SE IGRA FUDBAL..?!
Igra se za menadzere, jer je NAROD odustao..i zbog takvih "foteljasa" kao Vi..isplivali su menadzeri, kupuju-prodaju, jer jedan fudbaler nema motiva da igra u ovoj ligi.. NEMA MOTIVA, JER NEMA PUBLIKE, SAMIM TIM I PARA I SPONZORA (znate: sponzori hoce da imaju reklamu, koju ce neko da vidi i logicno da nece uloziti u klub koji nema posetioce, koji bi videli reklame, sponzore)

PS. Nisam mogao zbog posla da odem u Cacak da gledam Partizan, ali mi nije bilo tesko da svratim do Cukinog stadiona i pogledam Cuka-Hajduk..ali malo je onih koji veruju u bolje sutra, a da bi verovali i da bi se ta verovanja ostvarila..morate da postojite na stadionu..nemojte da cekate bolji fudbal sutra.. JER NEMA VAS (PUBLIKE), nema ni fudbala.. ostacemo vecito dno..Jos imate obraza da vredjate preko neta - SRAM VAS BILO !!!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima fudbalske igre.. toliko!

Ratko

pre 12 godina

Kako jadan gol primimo ovi Zvezdini stoperi i onaj Tosic pojma nemaju. Bolje sad da nam to demonstriraju nego na pocetku sledece sezone. Molimo Boga da nam dodje Dragutinovic. Borha je dobar ali brate mili kad misli da pocne da pogadja. Spartak jedan sut jedan gol. Mi u napadu po dve precke pogadjamo. Tuga koliko nas je derbi onesvestio. Tuga je kroz sta Zvezda mora da prolazi zahvaljujuci Karadzicu. Evo iz druge lige im stize nova filijala i to BASK cijeg predsednika redovno vidjamo u Toleta. Neverovatno koliko ce Partizanovih ekipa da gine od borbe protiv Zvezde sledece sezone. Smederevo, Borca, Kula, BASK, Metalac pa gde ces lepse. Zagarantovanih 30 bodova za Partizan u najavi.

sajber

pre 12 godina

aj sad nek dacic ispuni obecanje sto je rekao u pazovi,jer ocigledno je da partizan daje bod metalcu ako rezultati nisu povoljni.ako hoce navijace neka ovo ocigledno namestanje jednom zauvek prestane.al on je partizanovac i sigurno nece svoje kaznjavati.sramota.

Kladionicar

pre 12 godina

Nema sta posteno kao u Engleskoj ili Nemackoj narocito Metalac Partizan. Gde da se cldn UO i filhjala koja nema stadion otera u drugu ligu. Hteo sam danas u Atlantiku, Mozzartu i Lavovima da stavim 10.000 dinara na nerereseno ali nigde nije bilo moguce. Da li je postojala sumnja. Sumnjam

ovo-ono

pre 12 godina

Da li to Vojvodina ne sme da pobedi da ne pretekne sestricu ? Od kako zvezda pocela da kiksa ni Vojvodina ne moze da se opravi, a da su samo pobedili ove poslednje dve niko im ne bi bio kriv.

A to sto nam na poluvremenu sve 0:0 to je tako kad su odbrane svih timova jake ko zemlja :)) salu na stranu, ma nisu bolji ni oni nesretnici u FRA prvoj i drugoj ligi sto im je prosek 0.78 gola po utakmici :))
(DanijeLA, 25. maj 2011 19:01)

Koje poslednje dve. U proslom kolu su pobedili Indjiju. To je ona utakmica za koju su svi govorili da je namestena i da Vosa pusta Indjijce. A danas je Vojvodina igrala sa drugim timom skoro. Što zbog kartona, što zbog povreda.

S1aYerKV

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,

mi smo glavni danas u ovom trenutku!

Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!

Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

tole

pre 12 godina

Kakav smisao za pravdu i istinu kod grobara. Kao zvezdaši viču -Tole lopove a sudija navija za Zvezdu.Pa smisao Tole lopove nije u tome da je Zvezda poštena nego da je Tole mnogo veći u tome zbog čega je i zaslužio da mu se kliče tj. čestita na lopovski odrađenoj tituli.

Delija BG

pre 12 godina

Nas je na stadijonu bilo najmanje 20 000. Nije lepo da se ne objavljuju prave informacije. Ovo znam provereno jer nas je ovoliko bilo i protiv Rada. :)

klikovceto

pre 12 godina

ovaj diznilen nema pametnija posla nego da ide po portalima i stavlja iste komentare... za pocetak bi mu preporucio da kupi tv a da ne slusa radio, i da gleda svoju malu barselonu koja igra leprsav fudbal a ne moze ni druga da bude. pozz

Nikola, Beograd

pre 12 godina

(diznilend, 25. maj 2011 19:03)
Zaboravljaš samo da je u toj istoj ligi Zvezda izgubil oba derbija. A taman toliko je i slabija na tabeli: 6 bodova...

johnniewalker

pre 12 godina

Majstore kad ste vec tako mocni kako je onda jedan kilavi metalac uspeo da vam uzme bod.Video sam reakciju odbrane kod njihovog gola.Stidite se lopovi.

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?
(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

HAHAHHAAHA pa ovi zvezdasi su stvarno skrenuli. Kada Partizan pobedi, traze svaku sitnicu kako bi rekli da je namestaljka. Kada igra nereseno, i tu nadju neku manu i kazu da je namesteno. Nema veze sto Partizan igra sa 20% i sto im nereseno sasvim odgovara. Cute samo kada izgubi jer im to najvise odgovara. A kada Zvezda pobedi, velicaju svoj tim i porede je sa Barsom. Kada igra nereseno kazu da su im sudije krive. A kada izgube onda pisu kako Prosinecki testira tim za sledecu sezonu. MNOGO STE BRE SMESNI. I TUZNI!!! A MI IDEMO DA SLAVIMO JOS JEDNU TITULU!!!

Delije uz Roberta Prosinečkog

pre 12 godina

Šta se bre javljate grobari zbog tog ofsajda,a to što zvezdi nisu svirana dva čista penala zbog igranja rukom fudbalera Spartaka nikom ništa.Jedini veći bunker na Marakani od Spartaka je igrao Partizan.Smešno je i tužno da je šampion u fudbalu Partizan.ŽALOSNO pa taj vaš klubić koji prati uža rodbina sa tribina jedino uz Toleta može da bude šampion.

Vlada

pre 12 godina

ne znam ko je video od ovoga Jevtica igracha i josh kapitena?! I neko plati bilo sta za Kaludjerovica i Borhu. Ajde i Kaludjerovic da koji gol, al Borha?! Ova ekipa nije tim bez Evandra koji je doktor za sve njih zajedno!

bice o vama 4 sezone Insajdera

pre 12 godina

Izgleda da Drzavni projekti poput Zvezde i Indjije gube tlo pod nogama...

PARTIZAN je SRBIJA!!! SAMO ZDRAVI U GLAVI PROTIV DEMOKRATSKOG REZIMA!!!
(Nikad Crveni i Zuti, 25. maj 2011 18:58)

pogledaj u svoje dvoriste. Toliko ste crveni da prelazite u trula visnja

tole beton liga

pre 12 godina

I onda pozivaju da ne gledamo fudbal iz fotelje?!Pa ovo sr..e od lige ne vredi gledati uopste.Sve komplet je izrezirano.Pre prvenstva se zna ko je prvi,zna se ko ispada....pffff

Gari

pre 12 godina

Delije imaju jedan, do perfekcije razvijen mehanizam odbrane, a to je projekcija, iliti prebacivanje krivice na drugoga.
Verovatno i najgori mehanizam odbrane, no, oni se prosto utrkuju ko ce da izvali bolji izgovor za izgubljene trofeje, odbacujuci krivce iz svog dvorista 100%!
To su inace i oni ljudi sto sve padove na ispitima pravdaju time da ih profesor mrzi i proganja, a ispale devojaka pravdaju time da je ona "glupaca" i "drolja"..
jadno i tuzno, jer lagano gube svoj identitet, sve manje svesni svojih nedostataka.
PS. i nadjite neke ribe... :)

zoran

pre 12 godina

Ko je jadniji...Zvezda ili Partizan..?? Zaista mi je tesko da se odlucim, ali sam siguran da od oba tima ne moze d ase sastavi ekipa za 3. englesku ligu.
Pa, u Evropi ce izgledati vise no smeshno.

goran

pre 12 godina

Lepo je videti da se prvenstvo zavrsava na isti nacin na koji je pocelo.
Zasto bi se menjali kad je ovo jedna od najregularnijih liga u Evropi.

Komentari su super. Stvarno treba biti operisan od morala pa proslavljati bilo kakv trofej u Srbiji. Bez obzira ko ga osovji.

Bole

pre 12 godina

Cestitke sampionu na zasluzenoj tituli! Komsinice, za tri godine vise neces biti nas najtrofejniji klub ali bas vas briga. Obucite dres iz Barija i pravac na Kalis da sa penzionerima uz sah i saopstenja evocirate uspomene, ne moze vam niko nista! Lako je bilo do sada kljucati Tole ovo, Tole ono... Sada vas u julu cekaju teske kvalifikacije za LE gde nema Toleta pa da vidimo i tu silu eto prilike da se pokazete u Evropi. I da, jedva cekam poslednje kolo u Novom Sadu gde ce vasa prepostena drugarica ponovo da vas pusti kad vam treba kao u poslednjih dvadeset godina u interesu "regularnosti". Cao tutti, nadam se da smo vam uvelicali sutrasnju proslavu dve decenije Barija hoce li biti izdat jubilarni trihiljadedevetstosedamdesetosmi DVD tim povodom?

Bruka Srbije!

pre 12 godina

@diznilend
Majstore Partizan je ove godine dao preko 100 golova,igrao LS,osvojio duplu krunu,slavio u 3 od 4 derbija...to nije za radovanje po tebi???To da je liga slaba nije neka novost,ali postuj neciji uspeh nemoj biti sitna dusa pa najlakse je omalovazavati a ne raditi nista
(Matija, 25. maj 2011 20:12)

Majstore kad ste vec tako mocni kako je onda jedan kilavi metalac uspeo da vam uzme bod.Video sam reakciju odbrane kod njihovog gola.Stidite se lopovi.

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?

DOMINIRAJ !!!!!!

pre 12 godina

(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

Majstore taj kilavi Metalac je vas prosle godine kostao titule.Utakmica je bila opustena potreban bod za TITULU zasto se naprezati previse.Bio sam na utakmici,pokisao ali vredelo je nama DUPLA KRUNA a vama maramice za suze ( uzmite vecu kolicinu dominacija se nastavlja ).

Vladimir

pre 12 godina

Prosle sezone u poslednjem kolu BSK pobedjuje Zvezdu na njenom stadionu 1:3 i ostaje u ligi. Samo pobeda im je garantovala opstanak. Nisam primetio gospodo zvezdasi da ste pisali po svim internet forumima kako je vas klub namestio utakmicu i ostavio BSK u ligi, a oni vam za uzvrat u ovoj sezoni vratili dug u vidu 6 bodova

Nesvrstan

pre 12 godina

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?
(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

Ne ispadaj naivan..dali su vise od Zvezde u LS u svakom slucaju (0).. nemoj da ti se smeju ljudi.. majstore :D

Drizd

pre 12 godina

Zanimljivo je koliko je samo navijaca Partizana gledalo Zvezdinu utakmicu a svoju verovatno nisu...e oni nasli ofsajd da spominju pa gde ste bili kada je Zvezda ostecena isto tako za ofsajd...

harold cvetic

pre 12 godina

Grobari gledaju Zvezdinu utakmicu u vreme kada igra njihov klub? E sad vidite ko je najveci na ovim prostorima. Dzaba vam lazne titule i namesteni kupovi. Kompleksi su za ceo zivot.
P.S. Kada ce gospoda iz saveza da kazne Tejga za srednji prst? Verovatno kad ode iz partizana...

wroom1975

pre 12 godina

"Znaci Vojvodina definitvno NE SME da pretekne svog "poslodavca" na tabeli...neverovatno.
(wroom1975, 25. maj 2011 18:46)

Pretpostavljam da ova cifra u tvome nick-u oznacava datum tvog rodjenja. U sta li si ti protracio 36 godina??? Pored "utakmice" Metalac-Partizan imas obraza da pricas o Zvezdi i Vojvodini. Svakog normalnog navijaca ce biti sramota zbog onoga sto se danas desilo na pomenutoj utakmici.
(hrkljus, 25. maj 2011 20:52)"

A tebe kopka ta brojka u mom nick-u a? Pa dobro neka te kopka i dalje...
A sto da im ne damo bod? Nama je toliko trebalo, a toliko i njima...ali je zato bitno da filijala igra kako gazda kaze, to ti ne smeta? Naravno da ne smeta, jer zamisli da zavrsite na trecem mestu...
Videcu vas u kvalifikacijama...verovatno ce posle Platini da vam namesta rezultate i krade penale. Mada nece biti potrebe, vracate se u BG posle prve utakmice i okrecete se "sledecoj sezoni"...kao i uvek.

JRade88

pre 12 godina

@GrobaR, 25. maj 2011 17:41

Miric je bio u ofsajdu, pocemu si ti to mogo reci da nije bijo? Da te mozda tehnika koju koristi RTS nije uverila... Gori si brate od ovog komentatora...

P.S Saric ima desnu nogu kracu a zanosi malo kad izvodi aut... a dzicu nemoj da slucajno vidim onu stozinu Mirica da nosi zvezdin dres a kamoli da je u prvom timu..

Joja

pre 12 godina

(GrobaR, 25. maj 2011 17:41)

Zanimljivo je da ti pratis Zvezdinu utakmicu a ne Partizanovi..e sta ti je kompleks.A sto se nisi javio kada je Zvezdi sviran nepostojeci ofsajd mnogo puta?A tad si cutao?

Šaca

pre 12 godina

Rad-Jagodina 2:4, trener podnosi ostavku i nikom ništa. Pa šta sada, da je ostao Čukarički i Inđija, opet bi bilo, ostali Partizanovi klubovi a ispali Zvezdini, dosta više tog lupetanja, otićiće i taj Karadžić jednog dana, pa ćemo videti da li će biti "dogovaranja". Partizan ima trenutno najkompletniju ekipu i zato je prvak i zato iskrene čestitke.

Lesinar BL

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na tituli. A sad napad na Ligu Sampiona. 2 srpska kluba u kvalifikacijama, samo da nas ne izvuku da igramo jedni protiv drugih. Sto mi srbi imamo to je Neprocenjivo. pozdrav za grobare od lesinara iz Banjaluke. Napred Srpska napred Srbija.

Paks

pre 12 godina

Ma kakva JSL to je gotovo, mene sad zanima derbi mec izmedju Novog Pazara i Radnickog KG za ulazak u prvu ligu. Steta sto obe te ekipe ne mogu zajedno da udju u ligu nego su gurnuli Partizanovu novu filijalu BASK. To je strasno sta se radi. Ako takve ekipe budu igrale Zvezda ne moze da uzme titulu.

diznilend

pre 12 godina

Radio, ukljucicemo se na utakmicu Metalac - Partizan:

Poluvreme:

"Dobar dan, ja sam verujte bio na skoro svim utakmicama do sada i nikada nisam gledao utakmicu dosadnu kao ovu. Sansi nema, nista se ne dogadja samo vetar duva i sprema se nevreme,sva sreca sto nece biti produzeno ovo poluvreme. "

Kraj:

Radio, Kraj utakmice Metalac - Partizan:
"Dobili smo novog sampiona,neslavno neresenim rezlutatom.
Sve sto bi vam ja rekao nedo vam bog da prisustvujete ovakvoj utakmici"

Kada se ovako na radiju prica...

ZABRANITI LIGU MOMENTALNO! OVO JE SRAMOTA!

A neki se jos i raduju ???

Nikola

pre 12 godina

Vikati Tole lopove a pritom sudija protivnicki tim osteti za tri ciste situacije je stvarno smesno, Delije ovaj put ste stvarno prevazisli sebe, smejem se i ne mogu da stanem:)

Milivoje

pre 12 godina

Koje namestaljke Bog te mazo. Pa ovo je Kolumbija! Kakva mafija kakav fudbal! Cela liga jedan veliki X ma iz X-X. Nasim klubovima predvidjam prvo kolo i expresno ispadanje iz Evrope. A najsmesnija je Partizanova filijala Hajduk koji na domacem terenu obezbedjuje opstanak. Nece Tole da pusti njihovu filijalu u nizi rang. Evo stizem im BASK tako da im je titula obezbedjena narednih deset godina. Sramota, sramota, sramota! Tole od sutra idem u crkvu da te kunem. Da Bog da ti unuci ispastali za sav lopovluk.

Sačuvaj Bože.

pre 12 godina

Najsmesnija liga u Evropi !
(Opticus, 25. maj 2011 17:42)
Apsolutno se slažem. Sad je poluvreme. Na sedam utakmica, od osam, rezultat je 0:0 !!! Ako se ovo u nekoj ligi desilo od kad je fudbala, ja sam vanzemaljac.

GrobaR

pre 12 godina

Jel Miric bio u ofsajdu? Ajde realne Delije jel bio? Jel ovo Tole sredio ili i sudije grese? Kad vas sudija osteti za to je kriv Tole a kada nekoga protiv vas ostete onde sledi prica kao i sudije su ljudi imaju pravo na gresku!

zoran

pre 12 godina

Navijam za Partizan, ali ona utakmica sa Metalcom i izjednacujuci gola je sramota za iole normalnog coveka. Ono je starsna kradja. Ono je necuveno.
Pa onaj Metalac u Engleskoj ne bi bio u nekoj 5-6 ligi. Partizan dao gola pa krenu u neki bunker, kao da je sa druge strane Real Madrid.
Mogu reci samo jedno - ova Srbija je postala jedna mnogo zalosna zemlja. Korupcija na sve strane. Zasto ljudi odlaze da gledaju fudbal, nije mi jasno. jedino kompletnim bojkotom, svih utakmica nesto bi moglo da se menja. Ovako ce se lopovi praviti ludi.
Partizan danas namesta utakmicu ne 100% vec 1000000000000%.

ue

pre 12 godina

metalac ostao u ligi osvojivsi bod protiv partizana.....jer je sloboda dobila indjiju 1-0 iz penala.....mmmm,ma nista sumnjivo :-)))
do kada vise favorizovanje fudbala,i do kada vise namestanja?!?!?!?!?!?
da li moze ista posteno da se odigra!?!?!?!!?

Delije uz Roberta Prosinečkog

pre 12 godina

Šta se bre javljate grobari zbog tog ofsajda,a to što zvezdi nisu svirana dva čista penala zbog igranja rukom fudbalera Spartaka nikom ništa.Jedini veći bunker na Marakani od Spartaka je igrao Partizan.Smešno je i tužno da je šampion u fudbalu Partizan.ŽALOSNO pa taj vaš klubić koji prati uža rodbina sa tribina jedino uz Toleta može da bude šampion.

tole

pre 12 godina

Kakav smisao za pravdu i istinu kod grobara. Kao zvezdaši viču -Tole lopove a sudija navija za Zvezdu.Pa smisao Tole lopove nije u tome da je Zvezda poštena nego da je Tole mnogo veći u tome zbog čega je i zaslužio da mu se kliče tj. čestita na lopovski odrađenoj tituli.

nije svejedno

pre 12 godina

Zali mi se drug jutros,kaze dere ga nervoza,depresija, nema volju za nista, totalno u bedu. Ja da ga utjesim pa kazem, razumijem te ja tebra moj, ali zamisli kako je navijacima Zvezde, kako je njima? 4 godine tuge i pakla, u fudbalu teror, u kosarci vrucina +40, u vaterpolu potop, u odbojci pecanje, u hokeju led im se otopio, u rukometu "trener" im zarastao... On me gleda, pa kaze, u pravu si, kako je tek njima, ajmo mi na pivo, ja castim! :)) Ahahaha -GROBARI HERCEG NOVI-

sajber

pre 12 godina

aj sad nek dacic ispuni obecanje sto je rekao u pazovi,jer ocigledno je da partizan daje bod metalcu ako rezultati nisu povoljni.ako hoce navijace neka ovo ocigledno namestanje jednom zauvek prestane.al on je partizanovac i sigurno nece svoje kaznjavati.sramota.

hrkljus

pre 12 godina

Pitanje za navijace Partizana koji pricaju o postenju? Ima li neko u Srbiji ko nije znao kako ce se zavrsiti utakmica Metalac-Partizan, ili postoji li kladionica u kojoj se mogao igrati ovaj mec? Da ne bude zabune, i Zvezda je namjestala i namjesta i dalje ( kao uostalom i skoro svi timovi ), ali ovo sto vi radite je dno dna. Tuga od lige, drzave..., svega!

Boxon

pre 12 godina

I bas kako se znalo jos prije nekoliko dana, FK Lopovluk je poklonio bod Metalcu. Na taj nacin su sebi osigurali 6 bodovo sledece sezone.

Delija BG

pre 12 godina

Nas je na stadijonu bilo najmanje 20 000. Nije lepo da se ne objavljuju prave informacije. Ovo znam provereno jer nas je ovoliko bilo i protiv Rada. :)

Ratko

pre 12 godina

Kako jadan gol primimo ovi Zvezdini stoperi i onaj Tosic pojma nemaju. Bolje sad da nam to demonstriraju nego na pocetku sledece sezone. Molimo Boga da nam dodje Dragutinovic. Borha je dobar ali brate mili kad misli da pocne da pogadja. Spartak jedan sut jedan gol. Mi u napadu po dve precke pogadjamo. Tuga koliko nas je derbi onesvestio. Tuga je kroz sta Zvezda mora da prolazi zahvaljujuci Karadzicu. Evo iz druge lige im stize nova filijala i to BASK cijeg predsednika redovno vidjamo u Toleta. Neverovatno koliko ce Partizanovih ekipa da gine od borbe protiv Zvezde sledece sezone. Smederevo, Borca, Kula, BASK, Metalac pa gde ces lepse. Zagarantovanih 30 bodova za Partizan u najavi.

Joja

pre 12 godina

(GrobaR, 25. maj 2011 17:41)

Zanimljivo je da ti pratis Zvezdinu utakmicu a ne Partizanovi..e sta ti je kompleks.A sto se nisi javio kada je Zvezdi sviran nepostojeci ofsajd mnogo puta?A tad si cutao?

Nikad Crveni i Zuti

pre 12 godina

Izgleda da Drzavni projekti poput Zvezde i Indjije gube tlo pod nogama...

PARTIZAN je SRBIJA!!! SAMO ZDRAVI U GLAVI PROTIV DEMOKRATSKOG REZIMA!!!

Enrike

pre 12 godina

Meni samo jedna stvar nije jasna!Zasto rts prenosi zvezdine utakmice kad zvezda ima ugovor sa prvom televizijom za prenose!?Pa valjda i vojvodina zasluzuje barem jedan prenos za mesec dana a i mnogo je zanimljivija utakmica,pa ako nemoze vojvodina i taj partizan valjda igra za titulu pa bi logicnije bilo njih da prenosite jer vidim ja da vas bas zabole za vojvodinu!

sa lica mesta

pre 12 godina

Partizan pametno. Dao Metalcu bod, uzima im 6 sledece sezone, dobar posao.
Kaze Stanojevic na kraju, mi smo igrali dok nismo dali gol, tad je za nas bila utakmica zavrsena i samo smo gledali kako da ne primimo, nismo hteli da srljamo da damo jos neki gol... Razumeli smo se Stanoje, nema govora o namestaljci :-)

Milan

pre 12 godina

da li je ovo moguce??? na 8( OSAM ) utakmica padnu samo 2 gola u pp,a jos vecine ekipa igra rastereceno...
HT BSK Borca 0 - 0 Rad Belgrade
HT Cukaricki Belgrade 1 - 1 Hajduk Kula
HT FK Metalac 0 - 0 Partizan
HT FK Sloboda Point 0 - 0 Indjija
HT Jagodina 0 - 0 Borac C.
HT Javor Ivanjica 0 - 0 OFK Belgrade
HT Red Star Belgrade 0 - 0 FK Spartak Zlatibor Voda
HT Sartid Smederevo 0 - 0 Vojvodina Novi Sad

Drizd

pre 12 godina

Zanimljivo je koliko je samo navijaca Partizana gledalo Zvezdinu utakmicu a svoju verovatno nisu...e oni nasli ofsajd da spominju pa gde ste bili kada je Zvezda ostecena isto tako za ofsajd...

King Donyell

pre 12 godina

Хахах! Иста ситуација к'о против Борца: после гола за 1:0 за Спартак навијачи Звезде певају "Толе лопове", а ако приме још један викаће "управа напоље".

Sofronije

pre 12 godina

Za 360 minuta igre na svim stadionima JSL u ovom kolu postignuta su samo DVA gola (i to oba na utakmici Cuke i Hajduka)... Navijam za to da se nista ne promeni do kraja da pokazemo kako imamo efikasne strelce HAHAHA

zoran

pre 12 godina

Ko je jadniji...Zvezda ili Partizan..?? Zaista mi je tesko da se odlucim, ali sam siguran da od oba tima ne moze d ase sastavi ekipa za 3. englesku ligu.
Pa, u Evropi ce izgledati vise no smeshno.

dzozey

pre 12 godina

Ali smesna je ova Vojvodina. Kad se pricalo da je i ona u trci za prvo mesto, oni izgubise. Sad kad su mogli da stignu Zvezdu, oni ponovo nista. A znaju da beze sa finala Kupa. To je taj gubitnicki mentalitet, a ne namestanje u ligi. Mada i Zvezdin neresen rezultat mnogo govori. Iako su ih kaznili sa po 3000e, iako je Prosinecki rekao da ce da ih motivise...nista od toga. Postavlja se pitanje da li oni stvarno cene i postuju Prosineckog kao trenera kako kazu. Kad god treba da se nadje pravi krivac, prst se uperi u Toleta. Tole je najmocniji covek na svetu...Obama ga pita za savete. PARTIZAN SAMPION...ponovo

Bruka Srbije!

pre 12 godina

@diznilend
Majstore Partizan je ove godine dao preko 100 golova,igrao LS,osvojio duplu krunu,slavio u 3 od 4 derbija...to nije za radovanje po tebi???To da je liga slaba nije neka novost,ali postuj neciji uspeh nemoj biti sitna dusa pa najlakse je omalovazavati a ne raditi nista
(Matija, 25. maj 2011 20:12)

Majstore kad ste vec tako mocni kako je onda jedan kilavi metalac uspeo da vam uzme bod.Video sam reakciju odbrane kod njihovog gola.Stidite se lopovi.

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?

bice o vama 4 sezone Insajdera

pre 12 godina

Izgleda da Drzavni projekti poput Zvezde i Indjije gube tlo pod nogama...

PARTIZAN je SRBIJA!!! SAMO ZDRAVI U GLAVI PROTIV DEMOKRATSKOG REZIMA!!!
(Nikad Crveni i Zuti, 25. maj 2011 18:58)

pogledaj u svoje dvoriste. Toliko ste crveni da prelazite u trula visnja

goran

pre 12 godina

Lepo je videti da se prvenstvo zavrsava na isti nacin na koji je pocelo.
Zasto bi se menjali kad je ovo jedna od najregularnijih liga u Evropi.

Komentari su super. Stvarno treba biti operisan od morala pa proslavljati bilo kakv trofej u Srbiji. Bez obzira ko ga osovji.

Kladionicar

pre 12 godina

Nema sta posteno kao u Engleskoj ili Nemackoj narocito Metalac Partizan. Gde da se cldn UO i filhjala koja nema stadion otera u drugu ligu. Hteo sam danas u Atlantiku, Mozzartu i Lavovima da stavim 10.000 dinara na nerereseno ali nigde nije bilo moguce. Da li je postojala sumnja. Sumnjam

DanijeLA

pre 12 godina

Da li to Vojvodina ne sme da pobedi da ne pretekne sestricu ? Od kako zvezda pocela da kiksa ni Vojvodina ne moze da se opravi, a da su samo pobedili ove poslednje dve niko im ne bi bio kriv.

A to sto nam na poluvremenu sve 0:0 to je tako kad su odbrane svih timova jake ko zemlja :)) salu na stranu, ma nisu bolji ni oni nesretnici u FRA prvoj i drugoj ligi sto im je prosek 0.78 gola po utakmici :))

hrkljus

pre 12 godina

Znaci Vojvodina definitvno NE SME da pretekne svog "poslodavca" na tabeli...neverovatno.
(wroom1975, 25. maj 2011 18:46)

Pretpostavljam da ova cifra u tvome nick-u oznacava datum tvog rodjenja. U sta li si ti protracio 36 godina??? Pored "utakmice" Metalac-Partizan imas obraza da pricas o Zvezdi i Vojvodini. Svakog normalnog navijaca ce biti sramota zbog onoga sto se danas desilo na pomenutoj utakmici.

JRade88

pre 12 godina

@GrobaR, 25. maj 2011 17:41

Miric je bio u ofsajdu, pocemu si ti to mogo reci da nije bijo? Da te mozda tehnika koju koristi RTS nije uverila... Gori si brate od ovog komentatora...

P.S Saric ima desnu nogu kracu a zanosi malo kad izvodi aut... a dzicu nemoj da slucajno vidim onu stozinu Mirica da nosi zvezdin dres a kamoli da je u prvom timu..

Milan

pre 12 godina

Covece koliko Zvezda nema realizaciju ... imali 22 kornera , 22 suta i jedva dali 2 gola vise nespretnom reakcijom odbrane Spartaka , a sa druge strane Spartak 2 suta 2 gola ... da covek ne poveruje ... ali valjda je zato fudbal i interesantan sport , jednostavno ne pobedi uvek bolji . Liga nam je blagi uzas , a bas me cudi da je Partizan igrao nereseno sa Metalcem kome su bodovi neophodni za ostanak a jos cudnije mi sto je predsednik Metalca zvanicno zaposlen u Fk Partizan ...:))) Show od lige majke mi :P

plomba

pre 12 godina

A reci funkcionera Metalca pre dve nedelje: ''Molim javnost da obrati paznju na mec Inđija-Vojvodina.''
Predlazem da Metalac posaljemo u Ligu Evrope, momci kidaju u poslednjih par kola!

Stevan

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,

mi smo glavni danas u ovom trenutku!

Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!

Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

as

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,
mi smo glavni danas u ovom trenutku!
Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!
Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

alibi

pre 12 godina

Ovde neki navijaci komsinice......vec prave alibi o neregularnosti za sledecu sezonu....ulazi BASK pobedice Zvezdu i Partizan sampion....

Ne komsinice.....mi pobedimo vas u dva derbia 2 puta i uzmemo zasluzeno titulu......

Krle

pre 12 godina

Barselona odigra x kad joj treba za titulu, svi slave. Mancester odigra x kad mu treba za titulu, svi slave. Partizan odigra x kad mu treba za titulu, svi vicu namestaljka?!?! Nije to namestaljka, to je uzmi sta ti treba i slavi. Kako je mogao gol Metalca da bude namestaljka, kada je igrac Metalca udario loptu glavom, koja je Davidova dok se izvlacio iz petarca pogodila u petu, skroz promenila pravac na drugu stranu i otisla do samog igraca Metalca??? Lepo se videlo kako je Davidov okrenuo glavu tek kada ga je lopta udarila u nogu, posto nije ni video gde se nalazi. Uostalom, ko je kriv bilo kojem drugom klubu, sto ranije nije obezbedio opstanak ili ostao u borbi za titulu. Ko je kriv Zvezdi za pucanje od Borca? Ko je kriv za x protiv Spartaka? Ko je kriv Indjiji, sto ne moze nikoga da pobedi poslednje 3 utakmice? Tole mozda?! Pa ni ne treba da ostanu u ligi! Partizan je zasluzeno osvojio titulu, a svi ostali ce imati vrlo brzo priliku da se dokazu koliko se stvarno bore za srpski fudbal!

tole beton liga

pre 12 godina

I onda pozivaju da ne gledamo fudbal iz fotelje?!Pa ovo sr..e od lige ne vredi gledati uopste.Sve komplet je izrezirano.Pre prvenstva se zna ko je prvi,zna se ko ispada....pffff

S1aYerKV

pre 12 godina

Neko sanja prošlost u prašnjavom kutku,

mi smo glavni danas u ovom trenutku!

Mi smo takve plemenite krvi – stvoreni da budemo prvi!

Ne pitajte – kakvoga smo roda? Mi smo roda: ZEMLJA – VAZDUH – VODA!

Drobnjak iz auta

pre 12 godina

Tole nije znao da Partizan vodi pa namestio da Zvezda primi gol, čim je video da pPartizan ne može da izgubi i da mu navijači najsrbkijeg kluba (kojih samo u ovoj galaksiji ima 300000000 a na stadionu možda i više) skandiraju "Tole lopove" odmah namestio gol za Zvedzu.

majstor

pre 12 godina

Aj sto je Tole namestio da Hajduk ne pobedi, aj sto je namestio da Metalac ne pobedi, aj sto je namestio da Vosa ne pobedi, al sto bre Tole namesti da zvezda ne pobedi ??? E Tole Tole, nije to lepo, znas :) Dominiraj bre

DOMINIRAJ !!!!!!

pre 12 godina

(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

Majstore taj kilavi Metalac je vas prosle godine kostao titule.Utakmica je bila opustena potreban bod za TITULU zasto se naprezati previse.Bio sam na utakmici,pokisao ali vredelo je nama DUPLA KRUNA a vama maramice za suze ( uzmite vecu kolicinu dominacija se nastavlja ).

Sila Boga Ne Moli

pre 12 godina

Stanoje legendo! "Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci ,da sa JUGa se ori Partizane volim te jaaa" !!! PARNI VALjAK NEKA MELjE!!!

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 12 godina

Kao pravi nacionalista Lukic ne bi smeo da se smiri sve dok ne odvede zvezdu tamo gde joj je mesto. U SRPSKU LIGI BRE !!!

Bole

pre 12 godina

Cestitke sampionu na zasluzenoj tituli! Komsinice, za tri godine vise neces biti nas najtrofejniji klub ali bas vas briga. Obucite dres iz Barija i pravac na Kalis da sa penzionerima uz sah i saopstenja evocirate uspomene, ne moze vam niko nista! Lako je bilo do sada kljucati Tole ovo, Tole ono... Sada vas u julu cekaju teske kvalifikacije za LE gde nema Toleta pa da vidimo i tu silu eto prilike da se pokazete u Evropi. I da, jedva cekam poslednje kolo u Novom Sadu gde ce vasa prepostena drugarica ponovo da vas pusti kad vam treba kao u poslednjih dvadeset godina u interesu "regularnosti". Cao tutti, nadam se da smo vam uvelicali sutrasnju proslavu dve decenije Barija hoce li biti izdat jubilarni trihiljadedevetstosedamdesetosmi DVD tim povodom?

L.Lazarević

pre 12 godina

Hahaha, "navijači" pevaju o Toletu, okreću leđa terenu i skaču, njihova zvezda daje gol, a oni uopšte ne reaguju...pa oni i ne gledaju fudbal niti ih to zanima. Hahaha...

Matija

pre 12 godina

@diznilend
Majstore Partizan je ove godine dao preko 100 golova,igrao LS,osvojio duplu krunu,slavio u 3 od 4 derbija...to nije za radovanje po tebi???To da je liga slaba nije neka novost,ali postuj neciji uspeh nemoj biti sitna dusa pa najlakse je omalovazavati a ne raditi nista

Dzamburu 'n Koma

pre 12 godina

Sofronije, Milan, Paks, tuga Bozija i SVI SLICNI NjIMA!!!

Ustanite sa kompa, izadjite napolje, prosetajte(provozajte se ili kako vec) do najblizeg stadiona i bice golova.. Zar mislite da se i njima igra pred 300 ljudi.. Pa Liga je smesna jer nema publike- ZA KOGA SE IGRA FUDBAL..?!
Igra se za menadzere, jer je NAROD odustao..i zbog takvih "foteljasa" kao Vi..isplivali su menadzeri, kupuju-prodaju, jer jedan fudbaler nema motiva da igra u ovoj ligi.. NEMA MOTIVA, JER NEMA PUBLIKE, SAMIM TIM I PARA I SPONZORA (znate: sponzori hoce da imaju reklamu, koju ce neko da vidi i logicno da nece uloziti u klub koji nema posetioce, koji bi videli reklame, sponzore)

PS. Nisam mogao zbog posla da odem u Cacak da gledam Partizan, ali mi nije bilo tesko da svratim do Cukinog stadiona i pogledam Cuka-Hajduk..ali malo je onih koji veruju u bolje sutra, a da bi verovali i da bi se ta verovanja ostvarila..morate da postojite na stadionu..nemojte da cekate bolji fudbal sutra.. JER NEMA VAS (PUBLIKE), nema ni fudbala.. ostacemo vecito dno..Jos imate obraza da vredjate preko neta - SRAM VAS BILO !!!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima fudbalske igre.. toliko!

wroom1975

pre 12 godina

"Znaci Vojvodina definitvno NE SME da pretekne svog "poslodavca" na tabeli...neverovatno.
(wroom1975, 25. maj 2011 18:46)

Pretpostavljam da ova cifra u tvome nick-u oznacava datum tvog rodjenja. U sta li si ti protracio 36 godina??? Pored "utakmice" Metalac-Partizan imas obraza da pricas o Zvezdi i Vojvodini. Svakog normalnog navijaca ce biti sramota zbog onoga sto se danas desilo na pomenutoj utakmici.
(hrkljus, 25. maj 2011 20:52)"

A tebe kopka ta brojka u mom nick-u a? Pa dobro neka te kopka i dalje...
A sto da im ne damo bod? Nama je toliko trebalo, a toliko i njima...ali je zato bitno da filijala igra kako gazda kaze, to ti ne smeta? Naravno da ne smeta, jer zamisli da zavrsite na trecem mestu...
Videcu vas u kvalifikacijama...verovatno ce posle Platini da vam namesta rezultate i krade penale. Mada nece biti potrebe, vracate se u BG posle prve utakmice i okrecete se "sledecoj sezoni"...kao i uvek.

NickoPo

pre 12 godina

Dok xxx miliona navijaca u prepunoj rupi kuka nad zlom sudbinom i vice ''pokradose nas'' sa sve placenom koreografijom, neki debeli tip salje 1.beka, 2.halfa, 3.golmana, po 1.vruc sa sirom, 2.i jogurt, 3.ali manje mastan i daje gol. Neprocenjivo!

dzozey

pre 12 godina

Jos vam lepo da covek minut ipo vise, a vi ipak ne mozete da date gol...Tole lopov! Pomozi im Putine, nauci ih da igraju i priznaju kad izgube!

Serb !!!

pre 12 godina

Da smo mi zivi i zdravi pa i sledece godine da im ostavimo koskice (zenska odbojka,klikeri...) !!! POZDRAV IZ KNJAZEVCA od Teacher-a!!!

johnniewalker

pre 12 godina

Majstore kad ste vec tako mocni kako je onda jedan kilavi metalac uspeo da vam uzme bod.Video sam reakciju odbrane kod njihovog gola.Stidite se lopovi.

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?
(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

HAHAHHAAHA pa ovi zvezdasi su stvarno skrenuli. Kada Partizan pobedi, traze svaku sitnicu kako bi rekli da je namestaljka. Kada igra nereseno, i tu nadju neku manu i kazu da je namesteno. Nema veze sto Partizan igra sa 20% i sto im nereseno sasvim odgovara. Cute samo kada izgubi jer im to najvise odgovara. A kada Zvezda pobedi, velicaju svoj tim i porede je sa Barsom. Kada igra nereseno kazu da su im sudije krive. A kada izgube onda pisu kako Prosinecki testira tim za sledecu sezonu. MNOGO STE BRE SMESNI. I TUZNI!!! A MI IDEMO DA SLAVIMO JOS JEDNU TITULU!!!

RAF

pre 12 godina

u sred pogrdnog skandiranja Toletu, spartak daje go.

E sad, moze neko da mi objasni, jer to Tole dao go? Ili je Tole kriv za tako ocajnu odbranu, aj da mi neko pojasni....

Vlada

pre 12 godina

ne znam ko je video od ovoga Jevtica igracha i josh kapitena?! I neko plati bilo sta za Kaludjerovica i Borhu. Ajde i Kaludjerovic da koji gol, al Borha?! Ova ekipa nije tim bez Evandra koji je doktor za sve njih zajedno!

RsBG

pre 12 godina

Kome oteto Zvezdi, pa budimo realni i cestitajmo.. imali samo sansu u derbiju i nismo je iskoristili, a drugo poluvreme traljavo odigrali.... tako se ne osvaja titula.. sve posle je agonija..

klikovceto

pre 12 godina

ovaj diznilen nema pametnija posla nego da ide po portalima i stavlja iste komentare... za pocetak bi mu preporucio da kupi tv a da ne slusa radio, i da gleda svoju malu barselonu koja igra leprsav fudbal a ne moze ni druga da bude. pozz

harold cvetic

pre 12 godina

Grobari gledaju Zvezdinu utakmicu u vreme kada igra njihov klub? E sad vidite ko je najveci na ovim prostorima. Dzaba vam lazne titule i namesteni kupovi. Kompleksi su za ceo zivot.
P.S. Kada ce gospoda iz saveza da kazne Tejga za srednji prst? Verovatno kad ode iz partizana...

Nikola, Beograd

pre 12 godina

(diznilend, 25. maj 2011 19:03)
Zaboravljaš samo da je u toj istoj ligi Zvezda izgubil oba derbija. A taman toliko je i slabija na tabeli: 6 bodova...

Online

pre 12 godina

Ovaj Kaludjerovic.. Brzina 0, tehnika 0 ,dribling -1, glava 3 , igra ledjima -2, i covek da 12 golOva.. ( vecina kao ovaj danas ) al gol je gol.. Neverovatno..

ovo-ono

pre 12 godina

Da li to Vojvodina ne sme da pobedi da ne pretekne sestricu ? Od kako zvezda pocela da kiksa ni Vojvodina ne moze da se opravi, a da su samo pobedili ove poslednje dve niko im ne bi bio kriv.

A to sto nam na poluvremenu sve 0:0 to je tako kad su odbrane svih timova jake ko zemlja :)) salu na stranu, ma nisu bolji ni oni nesretnici u FRA prvoj i drugoj ligi sto im je prosek 0.78 gola po utakmici :))
(DanijeLA, 25. maj 2011 19:01)

Koje poslednje dve. U proslom kolu su pobedili Indjiju. To je ona utakmica za koju su svi govorili da je namestena i da Vosa pusta Indjijce. A danas je Vojvodina igrala sa drugim timom skoro. Što zbog kartona, što zbog povreda.

erdoglija

pre 12 godina

Gospodo,igrala se i utakmica Pazar - Radnicki danas!!! Napisite nesto o tome,za srpski fudbal to je bila 10x bitnja utakmica od bilo koje danas jer su Grobari davno osvojili titulu.

Talicni Tom

pre 12 godina

"Zvezda će u poseldnjem kolu u direktnom duelu sa Vojvodinom odlučivati od drugom mestu na tabeli. Ekipi Roberta Prosinečkog biće dovoljan i remi."

Pa sad, ne bih rekao da Zvezdi odgovara remi. Odnosno odgovara joj remi ali samo sa 2 data gola i vise, inace rezultat 0:0 i 1:1 vodi Vojvodinu na drugo mesto.Kriterijum za redosled ekipa na fabeli je :
1.broj bodova
2.(ukoliko ekipe imaju jednak broj bodova) medjusobni dueli
3.(ako im je skor u medjusobnim duelima identican) gol razlika
4.(ako im je gol razlika ista) vise postignutih golova

Tako na primer ako bude 2:2. Zvezda i Vojvodina imace po 68 bodova, medjusobni dueli oba sa po 2:2, gol razliku po +32, ali je Zvezda postigla veci broj golova pa bi bila na 2. mestu.

kokanidja

pre 12 godina

25 godina navijam za Crvenu Zvezdu, manje vise isto toliko ih uzivo pratim i iskreno cestitam komsijama na istorijskoj cetvrtoj uzastopnoj titutli. Da se ne lazemo,isto bi i mi ke*ali da su obrnute uloge, oni bi nas prozivali za namestanje...bla bla. Pogledajmo istini u oci i priznajmo da su trenutno jaci. Sto se sudija tice,manje vise je kao i u ostalim ligama. Da nemaju mozda lece,parma,sanderlend,vigan,majnc,kotbus i ostali isto sudjenje kao inter,milan,mancester,celzi,real,barsa....ma nemojte molim vas. Uvek su velikani imali "domacinsko" sudjenje i to su normalne stvari. Ko god mislio suprotno, u fazonu a gde je tu ravnopravnost,taj je lud ili se pravi da je. Iskreno, ove sezone, koliko su navlacile sudije za Partizan, toliko su i za moju Crvenu Zvezdu. Imali smo dva derbija,oba smo izgubili,tako da nema tu mnogo sta da se prica. Nadam se da ce Robert Prosinecki imati odresene ruke sto se tice sastava ekipe za sledecu sezonu,da ce sprovesti pripreme po svom planu,kao i po kondicionom planu Zirojevica i da ce se iskljucivo on poslednji pitati za pojacanja u letnjem prelaznom roku. Stranci u veznom redu i napadu su dobrodosli, a drvored pozadi ako ne umemo da napravimo onda bolje da batalimo ovaj sport. Najveca glupost je dovoditi strance u zadnjoj liniji i na mestu golmana. Ako se sve to nekim cudom slozi, sledece sezone osvajamo titulu jos u aprilu. Znam da ce komsije horski sad "sledeca sezona,sledeca sezona", ali mi po prvi put imamo realnu nadu u vidu Roberta Prosineckog. Opet ponavljam, samo ako mu se daju odresene ruke sto se tice sastava.Koroman,Tosic,Kadu,Savio,Jevtic,Perovic,Isah i Stamenkovic, hvala lepo za sve i DOVIDJENJA! Saranov,Rodic,Dragutinovic,ako moze Stepanov i dva stranca,jedan u veznom redu,jedan u napadu,mislim da bi doneli prevagu u narednoj sezoni. Moja najveca zelja je da za 2-3 godine gledam malog Ozegovica u dresu prvog tima. Imace tada 19-20 godina i bice,po meni posle Drulica, sledeca prava Zvezdina devetka(9).Znam da je ovo samo spisak zelja jednog od navijaca, ali sam isto tako siguran da ce Prosinecki to mnogo bolje od mene:)...
Jos jednom, iskrene cestitke komsijama na duploj kruni i ceracemo se mi jos! Pozdrav braco!

Vladimir

pre 12 godina

Prosle sezone u poslednjem kolu BSK pobedjuje Zvezdu na njenom stadionu 1:3 i ostaje u ligi. Samo pobeda im je garantovala opstanak. Nisam primetio gospodo zvezdasi da ste pisali po svim internet forumima kako je vas klub namestio utakmicu i ostavio BSK u ligi, a oni vam za uzvrat u ovoj sezoni vratili dug u vidu 6 bodova

Nesvrstan

pre 12 godina

p.s. Majstore koliko ste golova dali u LS?
(Bruka Srbije!, 25. maj 2011 21:50)

Ne ispadaj naivan..dali su vise od Zvezde u LS u svakom slucaju (0).. nemoj da ti se smeju ljudi.. majstore :D

Šaca

pre 12 godina

Rad-Jagodina 2:4, trener podnosi ostavku i nikom ništa. Pa šta sada, da je ostao Čukarički i Inđija, opet bi bilo, ostali Partizanovi klubovi a ispali Zvezdini, dosta više tog lupetanja, otićiće i taj Karadžić jednog dana, pa ćemo videti da li će biti "dogovaranja". Partizan ima trenutno najkompletniju ekipu i zato je prvak i zato iskrene čestitke.

Gari

pre 12 godina

Delije imaju jedan, do perfekcije razvijen mehanizam odbrane, a to je projekcija, iliti prebacivanje krivice na drugoga.
Verovatno i najgori mehanizam odbrane, no, oni se prosto utrkuju ko ce da izvali bolji izgovor za izgubljene trofeje, odbacujuci krivce iz svog dvorista 100%!
To su inace i oni ljudi sto sve padove na ispitima pravdaju time da ih profesor mrzi i proganja, a ispale devojaka pravdaju time da je ona "glupaca" i "drolja"..
jadno i tuzno, jer lagano gube svoj identitet, sve manje svesni svojih nedostataka.
PS. i nadjite neke ribe... :)

Lesinar BL

pre 12 godina

Cestitke Partizanu na tituli. A sad napad na Ligu Sampiona. 2 srpska kluba u kvalifikacijama, samo da nas ne izvuku da igramo jedni protiv drugih. Sto mi srbi imamo to je Neprocenjivo. pozdrav za grobare od lesinara iz Banjaluke. Napred Srpska napred Srbija.