Petak, 22.04.2011.

00:39

Petar Božić: "Sistem još postoji"

Kapiten Partizana Petar Božić ocenio je nakon odbrane titule prvaka NLB lige da sistem koji donosi pobede "još postoji" i funkcioniše na najbolji način.

Izvor: B92

Petar Božiæ: "Sistem još postoji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Kad pricamo o snazi lige

pre 13 godina

Nikad slabija NLB liga,moja Zvezda dno,Hemofarm bez Mečvana je smešan,Cibona u teškoj krizi,Zadar isto loš,a Olimpija je smešna.
(mare, 22. april 2011 12:31)

Partizan i Olimpija u TOP 16 Evrolige, Cedevita trece mesto u Eurokupu, Zvezda je dno ...

Packy

pre 13 godina

Kako neko može da pljuje po sistemu Partizana, poput onog isfrustriranog "crnobelog delije". Ocito nije mogao nocas da spava od muke. Tim koji svake godine menja 70% ekipe i pet puta zaredom osvoji nezvanicno drugu ligu po jacini u Evropi uradio je nesto nevidjeno. Ne mogu da verujem da pljujes ovu ligu u kojoj su Partizan i Olimpija usli medju top 16 u Evropi i u kojoj je Cedevita osvojila trece mesto u Eurokupu i ligu u kojoj zele da ucestvuju Makabi i Efes Pilsen. A ta tvoja satisfakcija da je nasa liga slaba, cim se zvezda raspada, ne pije vodu. Mozes doveka time da se tesis.

Neutralan

pre 13 godina

Partizan nije zasluzio da pobedi sinoc.
Sudije su bili 100% na strani Partizana.
Krenimo redom:
I pol: 1.nelogicna tehnicka greska Zdovcu (+3 poena)
II pol:1. Faul Katica nad Ozboltom, a sudije sviraju suprotno a nastavku te akcije KAtic hoce da isprovocira Ozbolta, malo udara glavom, sudije to vide i nista a minimum je tehnicka greska
2. Kecman pravi nesportski faul nad Ozboltom, sudije nista, a budimo iskreni da je to opet tehnicka greska
3. Cista faul Katica nad Sermadini ili kako se zove, kada ga je okrenuo uz pomoc desne ruke,
4. Ocigledan faul Dzavai nad Boisom a sudije sviraju suprotno.
Za jednu ovakvu utakmicu to je premnogo i mislimda Partizan treba da se zahvali sudijama kao i mnogo puta u vreme Vujosevica.
Mislim da se slazete.

Milan

pre 13 godina

Pa naravno da sistem postoji. To samo nije jasno onom Zdovcu pa se cudi kako su sudije mogle da sude protiv domacina. Pa taj sistem, u stvari nazovimo ga pravim, a ne skracenim imenom GEPEK SISTEM, koji su patentirali Danilovic i Vujosevic daje rezultate usred Atine protiv Panatenaikosa pa nece u Ljubljani protiv olimpije.

filmar

pre 13 godina

Ocito je da je u Partizanu najjaca stvar upravo taj sistem o cemu Boza govori. To je nesto sto se gradi godinama, a ne preko noci. Nesto kao slucaj Manchester Utd u fudbalu- Ferguson godinama dovodi anonimuse,ima bazu od 5-6 igraca koje drzi deceniju,na isti nacin igraju vec 15 godina, ali rezultati su konstantno tu. Mislim da bi izuzetna stvar za narednu sezonu bila zadrzati Dzerelsa i Gista(sto nije nemoguca misija,jer nisu odigrali sezonu za pamcenje pa da se velikani otimaju za njih), za Dzavaia i nisam bas siguran(mada i on nije podbacio), obavezno pokusati ubosti jednog beka sutera, te vratiti Mitrovica i Djekica. Ovaj drugi bi mozda i proigrao na poziciji cetiri s obzirom da bi vjerovatnim odlaskom Veselija dobio i veci prostor za igru. Samo nek nabije jedno 5-10kg mase i mnogo srcanije da ulazi u duele, jer momak ima potencijal ali nikako da ga dokaze- krivica je na njemu i on je to i sam istakao kad su ga poslali na pozajmicu.

JA

pre 13 godina

propadas zvezdoooo nemoj vise gledati na nas,
ne pitaj mnogo moli drzavu za spas,
propadas zvezdo al super smo se druzili
nama je lepo taman kako smo zasluzili.

propadas zvezdo al poslacemo ti malo peciva
nama je lepo sreca jedna neizreciva
propadas zvedo ovde se slavi titula
nama je lepo slika jedna neopisiva

Dragan

pre 13 godina

Перо,имам телефон за КОСМОДИСК,мисли на време о старости...Богами,за 5 година неће ти бити лако...
МНОГО СМО ЈАКИ!

tako je govorio Dule Vujosevic

pre 13 godina

"zdolec je kazao da se vise plasi neke mesinine skole nego partizanove ali je danas vidio da nije bio sasvim u pravu"

peter_slo

pre 13 godina

čestitke Partizanu - bio je bolji od naše Olimpije. Čestitke i vašim navijačima, koji su se bez karata uspeli ugurnuti tamo dole ... Šteta, što ima toliko crnaca u Partizanu. A Gist je stvarno fenomenalan. I onaj Trifunović je veliki potencial

mare

pre 13 godina

Nikad slabija NLB liga,moja Zvezda dno,Hemofarm bez Mečvana je smešan,Cibona u teškoj krizi,Zadar isto loš,a Olimpija je smešna.

curtis licno :)

pre 13 godina

grobar, 22. april 2011 09:56

ovde imas celu utakmicu na youtube a zakucavanje je na otprilike 42. minutu
http://www.youtube.com/watch?v=FXZy0vxQ0qc

crnobeli delija

pre 13 godina

Sistem ne postoji.
Tim koji menja 75% ekipe (kljucnih igraca), nema nikakav podmladak, ne promovise ni mlade ni iskusne domace igrace, potpisuje na godinu dana igrace koje do kraja septembra niko nece, koji u sezonu ulazi sa 6-7 neuigranih igraca,... ne radi ni po kakvom sistemu.

Postoje samo slabije ekipe od Partizana i u domacem i u regionalnom prvenstvu.

Zemlja u kojoj u najjacem timu glavnu rec vode stranci *mislim na igrace), u kojoj ni jedna TV stanica ne prenosi ni regionalno takmicenje ni final4 i kojoj u reprezentaciji ne igra ni jedan igrac iz domaceg prvenstva, u kojoj su timovi koji razvijaju mlade talente osudjeni na propast, u kojoj je jedan od najvecih klubova u istoriji napusten, zapusten i pred gasenjem,... nije zemlja kosarke.

Ni milion minusa nece promeniti ovu istinu.

Ivan

pre 13 godina

sve je super..prvi smo..ali..
u klubu za sledecu sezonu nece ostati 4 igraca iz ove postave......(charuga, 22. april 2011 10:09)

Sto znaci da ce O5 sve biti isto.

Schumacher

pre 13 godina

Bio sam u dvorani; atmosfera fenomenalna, organizatoru i arhitekti Stožica sve pohvale...Izvrsno osvetljenje, high-tech reklame, ozvučenje, pom-pom girls....Sve je bilo spremno za trijumf i hanzaplast napaćenoj Olimpiji...ali OP CVRC GEVEZEN ZAJN, sa tim scenarijem se nisu opterećivali igrači Partizana nego su pružili vrhunsku partiju dostojnu šampiona. Dakle, snažno, brzo i u odlučujućim momentima pametno, hladnokrvno....Nemam reči za zadovoljstvo koje ste pružili nama navijačima iz Slovenije. Jedino što je palo u oči je bio gest Jankovića da ne izađe i čestita momcima koji su pošteno osvojili trofej. To je bilo ispod nivoa jednog Smedrevca.....

Dabar

pre 13 godina

Neusporedivi i veličanstveni mačevalac Miyamoto Musashi napisao je pred kraj života možda i najbolju knjigu o umeću vojevanja ikad, u kojoj, između ostalog, govori i o pobedničkom duhu. Knjiga nosi naziv Pet prstenova. Dule je, čini se, terao ove momke da na vreme pročitaju to štivo, pa za nagradu dođe i peti prsten u Jadranskoj ligi. Bravo, crno-beli samuraji!

charuga

pre 13 godina

sve je super..prvi smo..ali..
u klubu za sledecu sezonu nece ostati 4 igraca iz ove postave..
sto je najgore,slabo su forsirani lucic,djekic..mladi..to je greska trenera..i zato vlade mora da ode na kaljenje..nema partizan vremena da skoluje trenera.partizan je PONOS srbije i svake godine treba da igra f4 a o domacim takmicenjima necu da pricam..
jako bih voleo da nisam u pravu,ali se bojim da cemo ceh ove titule platiti sledecih godina ako se nesto ne promeni ODMAH..

Supermen

pre 13 godina

Jadan je taj klub kome je cela prva petorka iz inostranstva. I jadna je nasa kosarka. Srpski igraci slabi i u podredjenom polozaju. A kada se izadje u jace takmicenje, u Evroligu, onda se vidi pravi kvalitet. Redjaju se porzai kao na traci. Ali grobari to ne vide, zaista ih zalim. Nadam se da ce se otrezniti i videti za koga navijaju!
(vlajzi, 22. april 2011 08:52)

Ložač!!! Batice pa provaljen si odavno, kako ti ne dosadi?!

nenad73

pre 13 godina

Neverovatno je kako su mediji skromno izvestili o ovom sjajnom uspehu Partizana! B92 je jedan od retkih kuca koja je posvetila adekvatan prostor ovom objektivno velikom rezultatu.Neverovatno je da samo jedna i to kablovska televizija omoguci prenos finala jedne od najjacih liga Evrope! Jos jedan dokaz o katastrofalnom tretmanu koji ima Partizan iako je daleko najjaci klub na prostorima ovog dela Evrope!

crno-beli

pre 13 godina

Kakve je ovo izjava Sistem i dalje postoji?! Baš me čudi da to kaže dečko koji radi, i non-stop osvaja, u sistemu koji samo zna za pobede.

milan

pre 13 godina

Crno bela ljubavi... hvala Vam za divne trenutke... Samo tako nastavite i u buducnosti! A sto se tice drzavne televizije, nema uopste pravo da komentarisu uspehe Partizana, Kazu da je to uspeh Srpske kosarke, ne to je uspeh samo Partizana, nista nisu uradili da nam pomognu, a trebala nam je pomoc...

sasha

pre 13 godina

Sve cestitke velikom Partizanu a da ne mogu da se osvrnem na medije,pa zar
je toliki problem bilo obezbediti prenos makar finala NLB... pa mnogli ste
vi u okviru promotivne kampanje Nove B92 da obezbediti isti...

JUG

pre 13 godina

Uovom trenutku pitam:"G.mimistarko šta još da učinimo da dobijemo obećanu halu?Daje te je prpalim klubovima u koi se nezna gde su pare,koi se bori da ostane u NAŠOJ igi a PARTIZAN?

Nikola

pre 13 godina

Jedan moj prijatelj voli da kaže da se ne ulazi kolektivno kao država,društvo u EU, nego da svako ulazi pojedinačno. Neko od nas je odavno ušao u EU, a ima i onih koji nikad neće ući! KK Partizan je institucija koja je već dugi niz godina unazad u EU,i jedan od retkih primera koji iskaču iz proseka naše svakidašnjice! Kapa dole svaka vam čast!

vlajzi

pre 13 godina

Jadan je taj klub kome je cela prva petorka iz inostranstva. I jadna je nasa kosarka. Srpski igraci slabi i u podredjenom polozaju. A kada se izadje u jace takmicenje, u Evroligu, onda se vidi pravi kvalitet. Redjaju se porzai kao na traci. Ali grobari to ne vide, zaista ih zalim. Nadam se da ce se otrezniti i videti za koga navijaju!

Željan još titula...

pre 13 godina

Veliki pozdrav za SVE u PARTIZANU, uz želju da budu još bolji, kao i navijače - GROBARE! (Predlog da se izgradi kuća za Partizanove trofeje)

Delija

pre 13 godina

Cestitke na osvojenom!
Tuzno je to sto i dalje nemate redovne uslove za rad,a drzava nece ni malo da pomogne,a dokazali ste se ko ste i sta ste u kosarci! Nadam se da ce i Zvezda uskoro da stane na noge i da vam parira u kosarci,jer je to jako bitno za kvalitet srpske kosarke!

Lafayette

pre 13 godina

Pet puta uzastopno...NLB, top 16 u Euroleague....a samo cudo treba da se desi pa da nam izmakne i domaca titula !Kazu da Roman Lisac pregovara da maccabi igra sledece godine ...pa svima im je dosadila ovakva dominacija Partizana !!!

Predrag

pre 13 godina

Na pocetku ove sezone, svima smo dali prednost (pustili Vujosevica postavili Vladu), onda smo se poigravali (menjali igrace), onda smo se vratili DAJ BRE TO PRSTENJE.
Slovenci razumeju srpski. Poslusali su

apokalipsa

pre 13 godina

ПАРТИЗАНЕ не знаш колико ме чиниш срећним,звог тога те и бескрајно ВОЛИМ

RAZBIJACI SEVERA

pre 13 godina

Nema vise tu ni grama pameti ovaj teror koji PARTIZAN sprovodi kao da smo mi basket izmislili,svi su misevi samo ti si najbolji PARTIZAN ole oleo leo le PARTIZAN ole gazi sve do TITULE
D O M I N A C I J A 5+

Predrag

pre 13 godina

Partizan ima sistem, Partizan ima navijace, Partizan ima srce!
Grobari su najbolja navijacka grupa u istoriji sporta.
Partizan sampion!

Arhimed

pre 13 godina

Dragi Petre naravno da postoji dok postoji ljubav prema crno beloj boji. Nego cuvaj ti ledja da se ne ukocis podizuci trofeje! CESTITAM!

apokalipsa

pre 13 godina

ПАРТИЗАНЕ не знаш колико ме чиниш срећним,звог тога те и бескрајно ВОЛИМ

Arhimed

pre 13 godina

Dragi Petre naravno da postoji dok postoji ljubav prema crno beloj boji. Nego cuvaj ti ledja da se ne ukocis podizuci trofeje! CESTITAM!

RAZBIJACI SEVERA

pre 13 godina

Nema vise tu ni grama pameti ovaj teror koji PARTIZAN sprovodi kao da smo mi basket izmislili,svi su misevi samo ti si najbolji PARTIZAN ole oleo leo le PARTIZAN ole gazi sve do TITULE
D O M I N A C I J A 5+

Nikola

pre 13 godina

Jedan moj prijatelj voli da kaže da se ne ulazi kolektivno kao država,društvo u EU, nego da svako ulazi pojedinačno. Neko od nas je odavno ušao u EU, a ima i onih koji nikad neće ući! KK Partizan je institucija koja je već dugi niz godina unazad u EU,i jedan od retkih primera koji iskaču iz proseka naše svakidašnjice! Kapa dole svaka vam čast!

Predrag

pre 13 godina

Partizan ima sistem, Partizan ima navijace, Partizan ima srce!
Grobari su najbolja navijacka grupa u istoriji sporta.
Partizan sampion!

Lafayette

pre 13 godina

Pet puta uzastopno...NLB, top 16 u Euroleague....a samo cudo treba da se desi pa da nam izmakne i domaca titula !Kazu da Roman Lisac pregovara da maccabi igra sledece godine ...pa svima im je dosadila ovakva dominacija Partizana !!!

Supermen

pre 13 godina

Jadan je taj klub kome je cela prva petorka iz inostranstva. I jadna je nasa kosarka. Srpski igraci slabi i u podredjenom polozaju. A kada se izadje u jace takmicenje, u Evroligu, onda se vidi pravi kvalitet. Redjaju se porzai kao na traci. Ali grobari to ne vide, zaista ih zalim. Nadam se da ce se otrezniti i videti za koga navijaju!
(vlajzi, 22. april 2011 08:52)

Ložač!!! Batice pa provaljen si odavno, kako ti ne dosadi?!

sasha

pre 13 godina

Sve cestitke velikom Partizanu a da ne mogu da se osvrnem na medije,pa zar
je toliki problem bilo obezbediti prenos makar finala NLB... pa mnogli ste
vi u okviru promotivne kampanje Nove B92 da obezbediti isti...

nenad73

pre 13 godina

Neverovatno je kako su mediji skromno izvestili o ovom sjajnom uspehu Partizana! B92 je jedan od retkih kuca koja je posvetila adekvatan prostor ovom objektivno velikom rezultatu.Neverovatno je da samo jedna i to kablovska televizija omoguci prenos finala jedne od najjacih liga Evrope! Jos jedan dokaz o katastrofalnom tretmanu koji ima Partizan iako je daleko najjaci klub na prostorima ovog dela Evrope!

Željan još titula...

pre 13 godina

Veliki pozdrav za SVE u PARTIZANU, uz želju da budu još bolji, kao i navijače - GROBARE! (Predlog da se izgradi kuća za Partizanove trofeje)

milan

pre 13 godina

Crno bela ljubavi... hvala Vam za divne trenutke... Samo tako nastavite i u buducnosti! A sto se tice drzavne televizije, nema uopste pravo da komentarisu uspehe Partizana, Kazu da je to uspeh Srpske kosarke, ne to je uspeh samo Partizana, nista nisu uradili da nam pomognu, a trebala nam je pomoc...

Delija

pre 13 godina

Cestitke na osvojenom!
Tuzno je to sto i dalje nemate redovne uslove za rad,a drzava nece ni malo da pomogne,a dokazali ste se ko ste i sta ste u kosarci! Nadam se da ce i Zvezda uskoro da stane na noge i da vam parira u kosarci,jer je to jako bitno za kvalitet srpske kosarke!

Predrag

pre 13 godina

Na pocetku ove sezone, svima smo dali prednost (pustili Vujosevica postavili Vladu), onda smo se poigravali (menjali igrace), onda smo se vratili DAJ BRE TO PRSTENJE.
Slovenci razumeju srpski. Poslusali su

Dabar

pre 13 godina

Neusporedivi i veličanstveni mačevalac Miyamoto Musashi napisao je pred kraj života možda i najbolju knjigu o umeću vojevanja ikad, u kojoj, između ostalog, govori i o pobedničkom duhu. Knjiga nosi naziv Pet prstenova. Dule je, čini se, terao ove momke da na vreme pročitaju to štivo, pa za nagradu dođe i peti prsten u Jadranskoj ligi. Bravo, crno-beli samuraji!

Kad pricamo o snazi lige

pre 13 godina

Nikad slabija NLB liga,moja Zvezda dno,Hemofarm bez Mečvana je smešan,Cibona u teškoj krizi,Zadar isto loš,a Olimpija je smešna.
(mare, 22. april 2011 12:31)

Partizan i Olimpija u TOP 16 Evrolige, Cedevita trece mesto u Eurokupu, Zvezda je dno ...

Schumacher

pre 13 godina

Bio sam u dvorani; atmosfera fenomenalna, organizatoru i arhitekti Stožica sve pohvale...Izvrsno osvetljenje, high-tech reklame, ozvučenje, pom-pom girls....Sve je bilo spremno za trijumf i hanzaplast napaćenoj Olimpiji...ali OP CVRC GEVEZEN ZAJN, sa tim scenarijem se nisu opterećivali igrači Partizana nego su pružili vrhunsku partiju dostojnu šampiona. Dakle, snažno, brzo i u odlučujućim momentima pametno, hladnokrvno....Nemam reči za zadovoljstvo koje ste pružili nama navijačima iz Slovenije. Jedino što je palo u oči je bio gest Jankovića da ne izađe i čestita momcima koji su pošteno osvojili trofej. To je bilo ispod nivoa jednog Smedrevca.....

Ivan

pre 13 godina

sve je super..prvi smo..ali..
u klubu za sledecu sezonu nece ostati 4 igraca iz ove postave......(charuga, 22. april 2011 10:09)

Sto znaci da ce O5 sve biti isto.

JUG

pre 13 godina

Uovom trenutku pitam:"G.mimistarko šta još da učinimo da dobijemo obećanu halu?Daje te je prpalim klubovima u koi se nezna gde su pare,koi se bori da ostane u NAŠOJ igi a PARTIZAN?

crno-beli

pre 13 godina

Kakve je ovo izjava Sistem i dalje postoji?! Baš me čudi da to kaže dečko koji radi, i non-stop osvaja, u sistemu koji samo zna za pobede.

peter_slo

pre 13 godina

čestitke Partizanu - bio je bolji od naše Olimpije. Čestitke i vašim navijačima, koji su se bez karata uspeli ugurnuti tamo dole ... Šteta, što ima toliko crnaca u Partizanu. A Gist je stvarno fenomenalan. I onaj Trifunović je veliki potencial

Packy

pre 13 godina

Kako neko može da pljuje po sistemu Partizana, poput onog isfrustriranog "crnobelog delije". Ocito nije mogao nocas da spava od muke. Tim koji svake godine menja 70% ekipe i pet puta zaredom osvoji nezvanicno drugu ligu po jacini u Evropi uradio je nesto nevidjeno. Ne mogu da verujem da pljujes ovu ligu u kojoj su Partizan i Olimpija usli medju top 16 u Evropi i u kojoj je Cedevita osvojila trece mesto u Eurokupu i ligu u kojoj zele da ucestvuju Makabi i Efes Pilsen. A ta tvoja satisfakcija da je nasa liga slaba, cim se zvezda raspada, ne pije vodu. Mozes doveka time da se tesis.

JA

pre 13 godina

propadas zvezdoooo nemoj vise gledati na nas,
ne pitaj mnogo moli drzavu za spas,
propadas zvezdo al super smo se druzili
nama je lepo taman kako smo zasluzili.

propadas zvezdo al poslacemo ti malo peciva
nama je lepo sreca jedna neizreciva
propadas zvedo ovde se slavi titula
nama je lepo slika jedna neopisiva

tako je govorio Dule Vujosevic

pre 13 godina

"zdolec je kazao da se vise plasi neke mesinine skole nego partizanove ali je danas vidio da nije bio sasvim u pravu"

filmar

pre 13 godina

Ocito je da je u Partizanu najjaca stvar upravo taj sistem o cemu Boza govori. To je nesto sto se gradi godinama, a ne preko noci. Nesto kao slucaj Manchester Utd u fudbalu- Ferguson godinama dovodi anonimuse,ima bazu od 5-6 igraca koje drzi deceniju,na isti nacin igraju vec 15 godina, ali rezultati su konstantno tu. Mislim da bi izuzetna stvar za narednu sezonu bila zadrzati Dzerelsa i Gista(sto nije nemoguca misija,jer nisu odigrali sezonu za pamcenje pa da se velikani otimaju za njih), za Dzavaia i nisam bas siguran(mada i on nije podbacio), obavezno pokusati ubosti jednog beka sutera, te vratiti Mitrovica i Djekica. Ovaj drugi bi mozda i proigrao na poziciji cetiri s obzirom da bi vjerovatnim odlaskom Veselija dobio i veci prostor za igru. Samo nek nabije jedno 5-10kg mase i mnogo srcanije da ulazi u duele, jer momak ima potencijal ali nikako da ga dokaze- krivica je na njemu i on je to i sam istakao kad su ga poslali na pozajmicu.

curtis licno :)

pre 13 godina

grobar, 22. april 2011 09:56

ovde imas celu utakmicu na youtube a zakucavanje je na otprilike 42. minutu
http://www.youtube.com/watch?v=FXZy0vxQ0qc

Dragan

pre 13 godina

Перо,имам телефон за КОСМОДИСК,мисли на време о старости...Богами,за 5 година неће ти бити лако...
МНОГО СМО ЈАКИ!

charuga

pre 13 godina

sve je super..prvi smo..ali..
u klubu za sledecu sezonu nece ostati 4 igraca iz ove postave..
sto je najgore,slabo su forsirani lucic,djekic..mladi..to je greska trenera..i zato vlade mora da ode na kaljenje..nema partizan vremena da skoluje trenera.partizan je PONOS srbije i svake godine treba da igra f4 a o domacim takmicenjima necu da pricam..
jako bih voleo da nisam u pravu,ali se bojim da cemo ceh ove titule platiti sledecih godina ako se nesto ne promeni ODMAH..

crnobeli delija

pre 13 godina

Sistem ne postoji.
Tim koji menja 75% ekipe (kljucnih igraca), nema nikakav podmladak, ne promovise ni mlade ni iskusne domace igrace, potpisuje na godinu dana igrace koje do kraja septembra niko nece, koji u sezonu ulazi sa 6-7 neuigranih igraca,... ne radi ni po kakvom sistemu.

Postoje samo slabije ekipe od Partizana i u domacem i u regionalnom prvenstvu.

Zemlja u kojoj u najjacem timu glavnu rec vode stranci *mislim na igrace), u kojoj ni jedna TV stanica ne prenosi ni regionalno takmicenje ni final4 i kojoj u reprezentaciji ne igra ni jedan igrac iz domaceg prvenstva, u kojoj su timovi koji razvijaju mlade talente osudjeni na propast, u kojoj je jedan od najvecih klubova u istoriji napusten, zapusten i pred gasenjem,... nije zemlja kosarke.

Ni milion minusa nece promeniti ovu istinu.

vlajzi

pre 13 godina

Jadan je taj klub kome je cela prva petorka iz inostranstva. I jadna je nasa kosarka. Srpski igraci slabi i u podredjenom polozaju. A kada se izadje u jace takmicenje, u Evroligu, onda se vidi pravi kvalitet. Redjaju se porzai kao na traci. Ali grobari to ne vide, zaista ih zalim. Nadam se da ce se otrezniti i videti za koga navijaju!

mare

pre 13 godina

Nikad slabija NLB liga,moja Zvezda dno,Hemofarm bez Mečvana je smešan,Cibona u teškoj krizi,Zadar isto loš,a Olimpija je smešna.

Neutralan

pre 13 godina

Partizan nije zasluzio da pobedi sinoc.
Sudije su bili 100% na strani Partizana.
Krenimo redom:
I pol: 1.nelogicna tehnicka greska Zdovcu (+3 poena)
II pol:1. Faul Katica nad Ozboltom, a sudije sviraju suprotno a nastavku te akcije KAtic hoce da isprovocira Ozbolta, malo udara glavom, sudije to vide i nista a minimum je tehnicka greska
2. Kecman pravi nesportski faul nad Ozboltom, sudije nista, a budimo iskreni da je to opet tehnicka greska
3. Cista faul Katica nad Sermadini ili kako se zove, kada ga je okrenuo uz pomoc desne ruke,
4. Ocigledan faul Dzavai nad Boisom a sudije sviraju suprotno.
Za jednu ovakvu utakmicu to je premnogo i mislimda Partizan treba da se zahvali sudijama kao i mnogo puta u vreme Vujosevica.
Mislim da se slazete.

Milan

pre 13 godina

Pa naravno da sistem postoji. To samo nije jasno onom Zdovcu pa se cudi kako su sudije mogle da sude protiv domacina. Pa taj sistem, u stvari nazovimo ga pravim, a ne skracenim imenom GEPEK SISTEM, koji su patentirali Danilovic i Vujosevic daje rezultate usred Atine protiv Panatenaikosa pa nece u Ljubljani protiv olimpije.

vlajzi

pre 13 godina

Jadan je taj klub kome je cela prva petorka iz inostranstva. I jadna je nasa kosarka. Srpski igraci slabi i u podredjenom polozaju. A kada se izadje u jace takmicenje, u Evroligu, onda se vidi pravi kvalitet. Redjaju se porzai kao na traci. Ali grobari to ne vide, zaista ih zalim. Nadam se da ce se otrezniti i videti za koga navijaju!

crnobeli delija

pre 13 godina

Sistem ne postoji.
Tim koji menja 75% ekipe (kljucnih igraca), nema nikakav podmladak, ne promovise ni mlade ni iskusne domace igrace, potpisuje na godinu dana igrace koje do kraja septembra niko nece, koji u sezonu ulazi sa 6-7 neuigranih igraca,... ne radi ni po kakvom sistemu.

Postoje samo slabije ekipe od Partizana i u domacem i u regionalnom prvenstvu.

Zemlja u kojoj u najjacem timu glavnu rec vode stranci *mislim na igrace), u kojoj ni jedna TV stanica ne prenosi ni regionalno takmicenje ni final4 i kojoj u reprezentaciji ne igra ni jedan igrac iz domaceg prvenstva, u kojoj su timovi koji razvijaju mlade talente osudjeni na propast, u kojoj je jedan od najvecih klubova u istoriji napusten, zapusten i pred gasenjem,... nije zemlja kosarke.

Ni milion minusa nece promeniti ovu istinu.

mare

pre 13 godina

Nikad slabija NLB liga,moja Zvezda dno,Hemofarm bez Mečvana je smešan,Cibona u teškoj krizi,Zadar isto loš,a Olimpija je smešna.

Neutralan

pre 13 godina

Partizan nije zasluzio da pobedi sinoc.
Sudije su bili 100% na strani Partizana.
Krenimo redom:
I pol: 1.nelogicna tehnicka greska Zdovcu (+3 poena)
II pol:1. Faul Katica nad Ozboltom, a sudije sviraju suprotno a nastavku te akcije KAtic hoce da isprovocira Ozbolta, malo udara glavom, sudije to vide i nista a minimum je tehnicka greska
2. Kecman pravi nesportski faul nad Ozboltom, sudije nista, a budimo iskreni da je to opet tehnicka greska
3. Cista faul Katica nad Sermadini ili kako se zove, kada ga je okrenuo uz pomoc desne ruke,
4. Ocigledan faul Dzavai nad Boisom a sudije sviraju suprotno.
Za jednu ovakvu utakmicu to je premnogo i mislimda Partizan treba da se zahvali sudijama kao i mnogo puta u vreme Vujosevica.
Mislim da se slazete.

charuga

pre 13 godina

sve je super..prvi smo..ali..
u klubu za sledecu sezonu nece ostati 4 igraca iz ove postave..
sto je najgore,slabo su forsirani lucic,djekic..mladi..to je greska trenera..i zato vlade mora da ode na kaljenje..nema partizan vremena da skoluje trenera.partizan je PONOS srbije i svake godine treba da igra f4 a o domacim takmicenjima necu da pricam..
jako bih voleo da nisam u pravu,ali se bojim da cemo ceh ove titule platiti sledecih godina ako se nesto ne promeni ODMAH..

Milan

pre 13 godina

Pa naravno da sistem postoji. To samo nije jasno onom Zdovcu pa se cudi kako su sudije mogle da sude protiv domacina. Pa taj sistem, u stvari nazovimo ga pravim, a ne skracenim imenom GEPEK SISTEM, koji su patentirali Danilovic i Vujosevic daje rezultate usred Atine protiv Panatenaikosa pa nece u Ljubljani protiv olimpije.

Supermen

pre 13 godina

Jadan je taj klub kome je cela prva petorka iz inostranstva. I jadna je nasa kosarka. Srpski igraci slabi i u podredjenom polozaju. A kada se izadje u jace takmicenje, u Evroligu, onda se vidi pravi kvalitet. Redjaju se porzai kao na traci. Ali grobari to ne vide, zaista ih zalim. Nadam se da ce se otrezniti i videti za koga navijaju!
(vlajzi, 22. april 2011 08:52)

Ložač!!! Batice pa provaljen si odavno, kako ti ne dosadi?!

RAZBIJACI SEVERA

pre 13 godina

Nema vise tu ni grama pameti ovaj teror koji PARTIZAN sprovodi kao da smo mi basket izmislili,svi su misevi samo ti si najbolji PARTIZAN ole oleo leo le PARTIZAN ole gazi sve do TITULE
D O M I N A C I J A 5+

Delija

pre 13 godina

Cestitke na osvojenom!
Tuzno je to sto i dalje nemate redovne uslove za rad,a drzava nece ni malo da pomogne,a dokazali ste se ko ste i sta ste u kosarci! Nadam se da ce i Zvezda uskoro da stane na noge i da vam parira u kosarci,jer je to jako bitno za kvalitet srpske kosarke!

apokalipsa

pre 13 godina

ПАРТИЗАНЕ не знаш колико ме чиниш срећним,звог тога те и бескрајно ВОЛИМ

Predrag

pre 13 godina

Partizan ima sistem, Partizan ima navijace, Partizan ima srce!
Grobari su najbolja navijacka grupa u istoriji sporta.
Partizan sampion!

Arhimed

pre 13 godina

Dragi Petre naravno da postoji dok postoji ljubav prema crno beloj boji. Nego cuvaj ti ledja da se ne ukocis podizuci trofeje! CESTITAM!

milan

pre 13 godina

Crno bela ljubavi... hvala Vam za divne trenutke... Samo tako nastavite i u buducnosti! A sto se tice drzavne televizije, nema uopste pravo da komentarisu uspehe Partizana, Kazu da je to uspeh Srpske kosarke, ne to je uspeh samo Partizana, nista nisu uradili da nam pomognu, a trebala nam je pomoc...

nenad73

pre 13 godina

Neverovatno je kako su mediji skromno izvestili o ovom sjajnom uspehu Partizana! B92 je jedan od retkih kuca koja je posvetila adekvatan prostor ovom objektivno velikom rezultatu.Neverovatno je da samo jedna i to kablovska televizija omoguci prenos finala jedne od najjacih liga Evrope! Jos jedan dokaz o katastrofalnom tretmanu koji ima Partizan iako je daleko najjaci klub na prostorima ovog dela Evrope!

Lafayette

pre 13 godina

Pet puta uzastopno...NLB, top 16 u Euroleague....a samo cudo treba da se desi pa da nam izmakne i domaca titula !Kazu da Roman Lisac pregovara da maccabi igra sledece godine ...pa svima im je dosadila ovakva dominacija Partizana !!!

sasha

pre 13 godina

Sve cestitke velikom Partizanu a da ne mogu da se osvrnem na medije,pa zar
je toliki problem bilo obezbediti prenos makar finala NLB... pa mnogli ste
vi u okviru promotivne kampanje Nove B92 da obezbediti isti...

JUG

pre 13 godina

Uovom trenutku pitam:"G.mimistarko šta još da učinimo da dobijemo obećanu halu?Daje te je prpalim klubovima u koi se nezna gde su pare,koi se bori da ostane u NAŠOJ igi a PARTIZAN?

Dabar

pre 13 godina

Neusporedivi i veličanstveni mačevalac Miyamoto Musashi napisao je pred kraj života možda i najbolju knjigu o umeću vojevanja ikad, u kojoj, između ostalog, govori i o pobedničkom duhu. Knjiga nosi naziv Pet prstenova. Dule je, čini se, terao ove momke da na vreme pročitaju to štivo, pa za nagradu dođe i peti prsten u Jadranskoj ligi. Bravo, crno-beli samuraji!

JA

pre 13 godina

propadas zvezdoooo nemoj vise gledati na nas,
ne pitaj mnogo moli drzavu za spas,
propadas zvezdo al super smo se druzili
nama je lepo taman kako smo zasluzili.

propadas zvezdo al poslacemo ti malo peciva
nama je lepo sreca jedna neizreciva
propadas zvedo ovde se slavi titula
nama je lepo slika jedna neopisiva

Packy

pre 13 godina

Kako neko može da pljuje po sistemu Partizana, poput onog isfrustriranog "crnobelog delije". Ocito nije mogao nocas da spava od muke. Tim koji svake godine menja 70% ekipe i pet puta zaredom osvoji nezvanicno drugu ligu po jacini u Evropi uradio je nesto nevidjeno. Ne mogu da verujem da pljujes ovu ligu u kojoj su Partizan i Olimpija usli medju top 16 u Evropi i u kojoj je Cedevita osvojila trece mesto u Eurokupu i ligu u kojoj zele da ucestvuju Makabi i Efes Pilsen. A ta tvoja satisfakcija da je nasa liga slaba, cim se zvezda raspada, ne pije vodu. Mozes doveka time da se tesis.

Kad pricamo o snazi lige

pre 13 godina

Nikad slabija NLB liga,moja Zvezda dno,Hemofarm bez Mečvana je smešan,Cibona u teškoj krizi,Zadar isto loš,a Olimpija je smešna.
(mare, 22. april 2011 12:31)

Partizan i Olimpija u TOP 16 Evrolige, Cedevita trece mesto u Eurokupu, Zvezda je dno ...

Schumacher

pre 13 godina

Bio sam u dvorani; atmosfera fenomenalna, organizatoru i arhitekti Stožica sve pohvale...Izvrsno osvetljenje, high-tech reklame, ozvučenje, pom-pom girls....Sve je bilo spremno za trijumf i hanzaplast napaćenoj Olimpiji...ali OP CVRC GEVEZEN ZAJN, sa tim scenarijem se nisu opterećivali igrači Partizana nego su pružili vrhunsku partiju dostojnu šampiona. Dakle, snažno, brzo i u odlučujućim momentima pametno, hladnokrvno....Nemam reči za zadovoljstvo koje ste pružili nama navijačima iz Slovenije. Jedino što je palo u oči je bio gest Jankovića da ne izađe i čestita momcima koji su pošteno osvojili trofej. To je bilo ispod nivoa jednog Smedrevca.....

peter_slo

pre 13 godina

čestitke Partizanu - bio je bolji od naše Olimpije. Čestitke i vašim navijačima, koji su se bez karata uspeli ugurnuti tamo dole ... Šteta, što ima toliko crnaca u Partizanu. A Gist je stvarno fenomenalan. I onaj Trifunović je veliki potencial

Predrag

pre 13 godina

Na pocetku ove sezone, svima smo dali prednost (pustili Vujosevica postavili Vladu), onda smo se poigravali (menjali igrace), onda smo se vratili DAJ BRE TO PRSTENJE.
Slovenci razumeju srpski. Poslusali su

Željan još titula...

pre 13 godina

Veliki pozdrav za SVE u PARTIZANU, uz želju da budu još bolji, kao i navijače - GROBARE! (Predlog da se izgradi kuća za Partizanove trofeje)

Nikola

pre 13 godina

Jedan moj prijatelj voli da kaže da se ne ulazi kolektivno kao država,društvo u EU, nego da svako ulazi pojedinačno. Neko od nas je odavno ušao u EU, a ima i onih koji nikad neće ući! KK Partizan je institucija koja je već dugi niz godina unazad u EU,i jedan od retkih primera koji iskaču iz proseka naše svakidašnjice! Kapa dole svaka vam čast!

crno-beli

pre 13 godina

Kakve je ovo izjava Sistem i dalje postoji?! Baš me čudi da to kaže dečko koji radi, i non-stop osvaja, u sistemu koji samo zna za pobede.

Ivan

pre 13 godina

sve je super..prvi smo..ali..
u klubu za sledecu sezonu nece ostati 4 igraca iz ove postave......(charuga, 22. april 2011 10:09)

Sto znaci da ce O5 sve biti isto.

curtis licno :)

pre 13 godina

grobar, 22. april 2011 09:56

ovde imas celu utakmicu na youtube a zakucavanje je na otprilike 42. minutu
http://www.youtube.com/watch?v=FXZy0vxQ0qc

Dragan

pre 13 godina

Перо,имам телефон за КОСМОДИСК,мисли на време о старости...Богами,за 5 година неће ти бити лако...
МНОГО СМО ЈАКИ!

tako je govorio Dule Vujosevic

pre 13 godina

"zdolec je kazao da se vise plasi neke mesinine skole nego partizanove ali je danas vidio da nije bio sasvim u pravu"

filmar

pre 13 godina

Ocito je da je u Partizanu najjaca stvar upravo taj sistem o cemu Boza govori. To je nesto sto se gradi godinama, a ne preko noci. Nesto kao slucaj Manchester Utd u fudbalu- Ferguson godinama dovodi anonimuse,ima bazu od 5-6 igraca koje drzi deceniju,na isti nacin igraju vec 15 godina, ali rezultati su konstantno tu. Mislim da bi izuzetna stvar za narednu sezonu bila zadrzati Dzerelsa i Gista(sto nije nemoguca misija,jer nisu odigrali sezonu za pamcenje pa da se velikani otimaju za njih), za Dzavaia i nisam bas siguran(mada i on nije podbacio), obavezno pokusati ubosti jednog beka sutera, te vratiti Mitrovica i Djekica. Ovaj drugi bi mozda i proigrao na poziciji cetiri s obzirom da bi vjerovatnim odlaskom Veselija dobio i veci prostor za igru. Samo nek nabije jedno 5-10kg mase i mnogo srcanije da ulazi u duele, jer momak ima potencijal ali nikako da ga dokaze- krivica je na njemu i on je to i sam istakao kad su ga poslali na pozajmicu.