Ponedeljak, 31.01.2011.

23:01

Tores i Kerol zvezde prelaznog roka

Još jedan buran prelazni rok je iza nas. Ponovo su “dominirali” engleski klubovi sa novim rekordima, a najveći transfer je pralazak Fernanda Toresa u Čelsi.

Izvor: AK

Tores i Kerol zvezde prelaznog roka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

aa

pre 13 godina

@slobodan

Ok ajde, mogu da razumem ako si bas od rodjenja krenuo da pratis sve zivo oko Celsija pa cak toliko da odes na Stamford Bridz.

Ja vise to vezem, kao sto sam rekao, za odlazak na stadion i jednostavno celu tu pricu vezivanja za klub koji je u tvojoj zemlji, navijas na svom jeziku, ides na utakmice sa svojim ortacima i slicno ali dobro kapiram i tvoje razloge.

Doktor

pre 13 godina

Mirjana duso, ti si nesto pomesala izgleda....Liverul se ne RASPADA nego konacno RENOVIRA , a nisam primetio da se onaj klub bori za titulu. Ipak, u jednom si u pravu...dobjen je "gotov" proizvod.Samo je pitanje u kom smislu GOTOV!CERACEMO SE MI JOS I TO, STO NEKO PAMETNO RECE, ZA KOJU GODINU KAD RUSA PRODJE ZANIMACIJA PA PRODA KLUB DA KUPI VASIONSKI BROD NA PRIMER!

Neutralac

pre 13 godina

Celzi je bio popularniji u Srbiji dok ga nije kupio Abramovic. Zola, Peti... Imali su bas dusu
(asd, 1. februar 2011 01:31)

Slazem se sa tobom. Iako nikad nisam navijao za neki strani klub Celsi mi je bio simpatican kad sam bio kllinac i uvek sam sa njima igro na Sony-ju ali kad je dos'o ovaj oligarh, a otisao Zola odmah sam izgubio interesovanje.

MilošUK

pre 13 godina

Ser Aleks Ferguson i gopsodin Arsen Venger - jedina dva menadžera velikih klubova na Ostrvu koji u poslednjih nedelju dana nisu potrošili ni penija na pojačanja. To dovoljno pokazuje koliko su ostali smešni za njih dvojicu.

Mirjana

pre 13 godina

1. Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

Celsi nije MU i nikada nece biti al je svakako velika pretnja u PL i LS. Klub koji je poceo da osvaja trofeje tek od dolaska Rusa neva vremena da sad tu razigrava kerola, suareza... Nego znaju sta hoce- gotov proizvod! Da bi zaista jurisali na trofeje...!!!
(JT, 1. februar 2011 10:47)

A bas zato se Liverpul raspada, a Celzi bori za titulu!!!

Objektivno

pre 13 godina

Šta je Toresa vezivalo za Lpool? Rafa. Pošto on nije tu,morao je da krene dalje. Nadam se da njegovi novi poslodavci znaju da je sklon povredama?!

Dejan

pre 13 godina

Novac koji je placen za Toresa i Kerola je zaista ogroman, tu bih ubrojao i Benta iz Aston Vile. Po meni, Dzeko, koji je placen manje od prve dvojice a nesto vise od Benta je bolji od svih njih. Isto vazi i za Suareza. Tores je igrac koji je vec par godina u "silaznoj putanji" i ako mu se za lose igre u Liverpulu opravdanje moze naci u ocajnoj politici kluba u zadnjih par godina, to isto nikako ne vazi za Crvenu Furiju, gde je redovno dobijao sansu i apsolutno nista nije pokazivao, gde je David Vilja pokazao da je klasa za njega. Iskreno, Tores mi se nikada preterano nije svidjao. To je igrac koji vise igra za sebe nego za tim. Nema finu tehniku, ponekad suvise siluje, sebican... Ali, to je stvar ukusa, dobar igrac, bez ikakve sumnje. Sto se tice ogromnog novca placenog za njega a posebno Kerola, mislim da je to uslovljeno time sto je januar, kada se timovi tesko odricu svojih najblojih igraca, a uz to i transferi su obavljeni poslednjeg dana istog. Liverpul je bio frci, jednostavno, ostali su bez jedinog spica(Ngog se ne racuna u fudbalere), pa je Njukasl mogao da ih ucenjuje sa ciframa, sto je, sasvim razumljivo, i uradio. Da su ovi poslovi obavljeni u letnjem prelaznom roku, cene bi im bilo daleko manje. I opet bi bile nerealno visoke, al daleko manje. Na kraju,mislim da je u celoj zbrci najbolje prosao Liverpul, otarasili su se ocito nemotivisanog i stalno povredjenog Toresa, a za pare koje su dobili od njega i jos nesto pride doveli sjajnog Suareza i sasvim solidnog Kerola. Sa druge strane, nije mi jasno sta je uopste Tores trebao Celziju. Sada ce verovatno morati da menjaju svoju godinama prepoznatljivu formaciju 4-3-3, u kojoj su se lako transformisali u 4-5-1 kad su se branili i obrnuto. Morace, ili ce u istoj morati na krilo da gurnu Toresa ili Drogbu, sto jednostavno ne ide. Isto tako ne ide da jedan od njih dvoje ide na klupu. Sve u svemu, ceka nas zanimljiv nastavak PL-a.

Joao

pre 13 godina

Dovodjenje Suareza je odlican potez Liverpula, a prodaja Toresa jos bolji. On je dao sta je mogao, ali vec skoro 2 godine stagnira, kao i ceo klub. Ipak, problemi Liverpula su u srednjem redu gde nema igraca koji su u stanju da vode igru. Dzerard je ipak precenjeni prosek, kao i Lampard u Celziju. Ja nikada ne bih prodao Benajuna...

NIKOLICA

pre 13 godina

Sreća ostalih klubiva što Junajted nema para za pojačanja(ni sad ni na ljeto, osim ako ih ne kupi onaj Šeik iz Katara).Ali i zbog ovako slabog Junajteda oni moraju da se pojačavaju.

JT

pre 13 godina

Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

Celsi nije MU i nikada nece biti al je svakako velika pretnja u PL i LS. Klub koji je poceo da osvaja trofeje tek od dolaska Rusa neva vremena da sad tu razigrava kerola, suareza... Nego znaju sta hoce- gotov proizvod! Da bi zaista jurisali na trofeje...!!!

One night in May

pre 13 godina

We looked at lad from Newcastle - Carroll, Carroll! Kenny got his cheque book out - Carroll, Carroll! We bought the lad from fog on Tyne and now he's Liverpool's number 9! Andy Carroll - Liverpool's number 9!!!

Doktor

pre 13 godina

Neka je otisao, to je normalno u svetu u kome se barata tolikim parama,i potpuno se slazem sa prvim komentarom jer sustina slabe igre Merceysidersa nije u tome imati ili nemati jednog vrhunskog napadaca, koji CELU POLUSEZONU OCIGLEDNO ODRADJUJE POSAO, sto zbog nemanja motivacije sto zbog povrede koju, kako mi se cini, vuce i vuci ce je dugo na zalost, nego u konceptu "igre bez igre" (tribute to Miljan Miljanić): prodat je "motor" Ćavi Alonso kupljen je nedorasli Akvilani koji je brze otisao nego sto je dosao;dozvoljeno je, STO CE KOD KING KENIJA BITI NEZAMISLIVO, da Maskerano ODBIJA DA PUTUJE DA IGRA, i konacno, zanemareno je NAJVAZNIJE: SREDINA TERENA na kojoj my beloved Liverpool kao pleja (valjda!?!) ima Lukasa koji je primarno osrednji DM, a o Rafinom eksperimentu zvanom N'Gog, iz rezervnog tima Paris Sen Germaina (!??????!)ne zelim ni da mislim, on je zreo za invoking release clause ODAVNO, bezobraznijeg i nesposobnijeg "napadaca" ne videh od Zlatka Vujovića (samo za starije). Dakle, nema, i svestan sam da jos bar 2-3 godine nece biti one noci u istanbulu '05, ali KOMPLETNA IGRA MORA DA SE INOVIRA na sredini terena, jer i Stivi nije sutirao na gol bar godinu dana a i on ce u penziju uskoro,i mora da se igra sa DVA SPICA od kojih NI JEDAN NE SME BITI N'GOG, po cenu sudske zabrane; konacno, sefa Melvuda treba otpustiti jer osim odskora Kelija, iz "fabrike" ne videh skoro ni jednog mladog.Sve u svemu, HVALA onom klubu iz Londona: lisio nas je visoko sterilnog Benajuna koji se, vidim, naigrao tamo, za masne pare uzeo je u sustini neizvesni buduci kvalitet i otvorio nam prostor da dovedemo MLADJE,ONE KOJI CE NADAM SE ZNATI DA CENE SVETU ODORU U KOJOJ CE ISTRCATI NA TEREN, POD CIME PODRAZUMEVAM DA OSVESTE KONACNO I DZO KOLA,ako je to moguće...Come on lads, on fields where once (and again!?!)KING KENNY PLAYED!
YNWA FOREVER
DOKTOR

slobodan

pre 13 godina

Aha znaci ti si klasican glory hunter i navijas za najbolje svetske klubove, a kad na primer Celzi ode u bankrot za par godina ti ces da se presaltujes na Barselonu zar ne?
Elem, za klubove se ne navija zato sto ih gledas na televiziji, vec zato sto odes na stadion medju navijace tog kluba, navijas 90 minuta sa tim ljudima, druzis se na poluvremenu i onda napravis vezu sa tim ljudima i njihovim i tvojim voljenim klubom.
Plasticni navijacu.
(aa, 1. februar 2011 03:33)
Izgleda da nisi pažljivo pročitao moj komentar, inače bi primetio da sam napisao da za Čelsi navijam “od rođenja”, dakle od momenta kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi, a to je mnogo pre Abramoviča i pre nego što je Čelsi postao ovo što jeste. Jednostavno kao klinac kad sam gledao PL počeo sam da ih simpatišem, a zatim da osećam kako sam srećan i radostan kada pobede, a tužan kad izgube, a dalje se to polako razvilo u strast koja i danas traje. I isključivo sam sa njima igrao tadašnji Premier Manager devedesetih, a Zola mi je bio big nad bogovima, ogroman njegov poster stajao mi je iznad kreveta. I najbitnije, za tvoju informaciju pošto pominješ obavezu odlaska na stadion, gledao sam Čelsi i na Stamfordu, i to ne jednom. ;-)
Licemerno je optuživati Srbina što navija za Čelsi, Barsu, Inter ili neki drugi SVETSKI klub, a u isto vreme smatrati normalnim da Kragujevčanin i Nišlija navija za beogradske klubove. Ako ne valja ovo, ne valja ni ono, i jedno i drugo je u određenoj meri odrođivanje od lokalnog, hajde da svi navijamo za klub iz svog dela grada u kome živimo, a? Terati nekoga da navija za neki tim iz JSL, gde se igra očajan, dosadan i ružan fudbal, gde je 90% utakmica namešteno samo zato što je to kao NAŠA liga - to je sumanuto. Mene takva liga uopšte ne zanima, niti me interesuje da navijam za nekog iz te lige. To nije moja liga. Gledam Čelsi iz nedelje u nedelju preko TV-a i interneta, živim sa njim. Ne živim u Londonu da bih išao na svaku utakmicu, ali sam na Stamfordu bio više puta nego što je prosečan navijač Zvezde ili Partizana iz Niša ili Kragujevca bio na Marakani/JNA. ;-)

Ivan Liverpool

pre 13 godina

Nije mi drago sto je El Ninjo otisao iz kluba ali moram priznati da je potez Liverpoola vise nego racionalan i pametan. Kao prvo Tores je prodat za mnogo mnogo vise novca nego sto je placen. Kao drugo svi smo svesni da nije ni blizu forme u kojoj je nekada bio. Osim toga za njegovu zamenu doveden je izuzetno talentovan i mlad igrac oko kojeg ce tek u buducnosti biti otimanja jer je Kerol zaista potencijal ipo. Uz Suareza to je vise nego dobra kupovina a cini se da je zavrsen posao i oko meni bar najdrazeg pojacanja u vidu Charlie Adama iz Blackpoola. Keni je resio da renovira sastav i to cini na najbolji moguci nacin. Ljude koji realno i nisu za Liverpool ili daje na pozajmicu ili pusta da odu to je situacija sa Koncelskim, Ngogom i ostalima. Novi vlasnici su ozbiljno resili da renoviraju tim i to se vidi po pojacanjima koja dovode. Toresu sve najbolje u novom klubu nadam se da ce naci svoje mesto pod suncem mada sam siguran da ljubav i postovanje koje je imao na Anfieldu nikada nece dobiti u Londonu. Sinoc je na klupskoj televiziji Dzon Oldridz nekadasnji centarfor upravo govorio o tome da je gotovo siguran da ga Stanford nikada nece voleti onako kao sto je to cinio Anfield. U svakom slucaju puno srece El Ninjo i hvala za sve radosti koje si priredio svojim golovima.

djape

pre 13 godina

Prvo da se izvinim zato sto ovo ne bi trebala da bude tema s obzirom na vest,ali sta je tu je...

# Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?
(pero, 1. februar 2011 00:50)

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!
(slobodan, 1. februar 2011 01:5

Apsolutno se slazem sa Slobodanom. Zar zaista treba navijati ijedan klub iz nase lige kad je 80% namestenih utakmica. Mozda je to slucaj i u inostranstvu, ali ako i jeste (cisto sumnjam) oni barem igraju lep fudbal za razliku od ovih nasih bedjaka.Druga stvar da sam se rodio u Kini i da volim fudbal zar bi trebao da navijam za neki kineski klub,a ne za neki Evropski???

spicko

pre 13 godina

his armband proved he was a red, suarez suarez, he bought it from a guy from spain, long blonde hair forgot his name suarez suarez liverpool n.9! YNWA

Bojan

pre 13 godina

Tores odlično pojačanje za Celsi ali mi nije jasno zašto 40 miliona za Kerola??? Ej bre, ti Englezi nisu normalni!!! Pa Pacini je izmislio fudbal za tog kerola pa ga je inter platio 10 miliona, a o Suarezu koji je duplo jeftiniji od Kerola, a 5 puta bolji igrač, da ne pričam. Nije mi jasno što je Inter pustio Santona u Ćezenu-da li je to pozajmica ili transfer? Mrtvi juventus dovodi mrtve igrače (Drente)...

GIANNI-MAN UTD

pre 13 godina

Ovo je pravi show!!!Citam ovde komentare pojedinih "strucnjaka" i nije mi jasno zasto se uopste muce da napisu nesto.Verovatno bar 80% nije odgledalo nijednu utakmicu ove sezone.

Pa i ovog sto proziva Webb-a,kao sudi svaku utakmicu za MAN UTD.Pa taj Webb je najbolji sudija na "Ostrvu" svidelo se to nekom ili ne.A sta da kazemo onda za Mike Dean-a ili Alan-a Willey-a za koga oni sude.Shvatite da je ovo Premier League nije ex-YU Prva Fudbalska Liga pa da Zvezda dobija svaki mec koji sudi Goce Popev(ovo pisem za one koji se razumeju u fudbal i imaju bar 30 godina).
MAN UTD osvaja PREMIER LEAGUE ove sezone bez vecih problema,nemogu da se kladim da ce ostati bez poraza ali za ovo prvo sam siguran.

I jos nesto,gde su sada svi navijaci MAN UTD-a da se javno izvine sto su pljuvali Berbatova.On je verovatno najbolji tehnicar i daleko najinteligentniji centarfor na svetu.

Toliko od mene,a ovi mogu da kupe jos 5 Torresa ili njemu slicnim nista im nece pomoci.

GIANNI-MAN UTD!!!

marko_bgd

pre 13 godina

mogu da razumem 58 miliona za toresa,ima ime,i veliku cenu na trzistu...ali da kerol bude toliko placen,igrac koji je postao poznat u zadnjih godinu dana,i koji jeste dobar,ali 40 miliona je stvarno mnogo...pa dzeko i vucinic su izmislili fudbal za njega,a kostaju isto...

.

pre 13 godina

Odlican potez uprave Liverpula, Kerol i posebno Suarez. Tores nikad nece biti na nivo na kom je igrao u Atletiku ili po dolasku u L'pool, i bice opet svako malo povredjen... steta ali ne vjerujem da ce ikad dostici vrhunac u svojoj igri.

Djomla

pre 13 godina

Ljudi, sve, sve..ali brate 40 mil za Kerola, mnogo je...preterano.. decko ne igra nedeljama, jer se napio, pao sa stolice, pa kao povredjen..ono..videcete, bacene pare. jeste se on probio i to..ali preterano..pa da li je moguce da npr. Suarez vredi duplo manje od njega..nema logike.

aa

pre 13 godina

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!
(slobodan, 1. februar 2011 01:51)

Aha znaci ti si klasican glory hunter i navijas za najbolje svetske klubove, a kad na primer Celzi ode u bankrot za par godina ti ces da se presaltujes na Barselonu zar ne?

Elem, za klubove se ne navija zato sto ih gledas na televiziji, vec zato sto odes na stadion medju navijace tog kluba, navijas 90 minuta sa tim ljudima, druzis se na poluvremenu i onda napravis vezu sa tim ljudima i njihovim i tvojim voljenim klubom.

Plasticni navijacu.

pera

pre 13 godina

Da li je Moreira presao u Zvezdu? Molim vas, ako neko zna neka odgovori. nezvanicno sam cuo da je potpisao, ali jos nema nista zvanicno.ako je zaista dosao odracemo Partizan na prolece!
(alejandro, 1. februar 2011 00:11)

Moreira je igrac Partizana pod suspenzijom. Moze da ode samo ako ga prodamo ili ga puste bez obestecenja ali opet mora neki klub da nas kontaktira, tako da ne ocekuj da ce ga vama dati,a i mislim da i Moreira to nikad ne bi uradio navijacima, a i Lukic rece da nikad ne bi doveo nekog iz Partizana.

Jonny SPQR

pre 13 godina

Konacno par dobrih poteza uprave Liverpula mada je najbolji potez odradio Milan jer su konacno podmladili tim dovodjenjem 34 godine starog stopera "Legrotaljea"... hahahahah FORZA ROMA!!!

mikilfc

pre 13 godina

bolje da su za te pare uzeli Dzeka ili Vucinica...jos bi ustedeli, a dobili bi za klasu boljeg igraca nego sto je ovaj Kerol iz Njukasla...jos bi ustedeli za sjajnog Carlija Adamsa,koji bi u tandemu sa Gerrard-om na sredini terena pravio dar mar... A sto se tice Toresa-izvini na ruznoj proslosti...

vnk

pre 13 godina

Ovi u Premijer ligi definitivno vise nisu normalni.

Klubovi do guse u dugovima, a danas na transfere potroseno 200 miliona funti.

Ja bih za 50 miliona sastavio 2 tima koji nikad ne bi ispali iz lige.

Reyma

pre 13 godina

Verovali ili ne, Tores jos uvek nema nijedan klupski trofej u karijeri, sem osvajanja druge lige sa Atletikom 2002(ako je i to neki trofej?) Eto koliko je "veliki" taj Liverpul. Covek je zeljan trofeja i racionalno razmislja.

kenny

pre 13 godina

kucajte na youtubeu Chelsea FC - Exclusive Torres Interview, jel to tores na kraju kaze, 'da konacno moze da igra u jednom vrhunskom klubu'?? eto koliko ceni liverpool.
(Paki, 1. februar 2011 00:48)
Pa zato su ga i prodali...a jel mozda izjavio da je oduvek sanjao da igra za Celzi?

Ardwick

pre 13 godina

(darko, 1. februar 2011 01:08)

U pravu si za kolicinu glupih komentara... Tvojim komentarom si samo povecao broj.
Vidim da neke ljude tu ipravljas... prvo procitaj sta si ti napisao, pa se tek onda pravi pametan, jer imas nekoliko gramatickih gresaka!

Feed the Goat

pre 13 godina

(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

Ako se tako potpisujes zbog filma How High, onda potpuno razumem zasto si napisao takav komentar!

Kazes pobedjujete sve do kraja, a vec sutra ce ti Sunderland pokvariti planove!

Milojica

pre 13 godina

ovaj IVORY stvarno veruje u to sto pise,pazi ''arsenal glavni konkurent a mancester nema kapacitet''??!!wtf Mancester ima 10 poena vise od celsija,i da ih celsi dobije oba puta i dalje ce mancester imati 4 poena prednosti(naravo da sve dobiju do kraja),ali mislim besmisleno je pricati sta bi bilo kad bilo i sta ce biti.Jos kaze ''bice neporazeni do kraja sezone''??!!pa sanderlend ih je otkinuo 3:0 na bridžu,a evo za 19 sati igraju upravo protiv sanderlenda i ako celsi pukne jos jednom,valjda ce i taj IVORY skapirati da nema nista od titule.

strajder

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!
(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

xaxaxaxaxa nisam se dugo ovako nasmejao. koji bre vi dream-team vi imate. prosle godine ste na srecu osvojili premier ligu, sad ste u najgoroj formi od kako vas je kupio abramovic, a i tores nikad losiji. ako je to dream-team.... a vidim kako ne racunate na italijane, kad ce te nesto u evropi uraditi. i manchester nema snage da izdrzi, da necete vi da ih prtisnete koji nemozete bolton i wigan da pobedite. pa isti taj liverpool iz koga je tores presao vas je pobedio i to kad su bili u najgoroj formi. budite srecni ako uspete da se dokopate mesta za ligu sampiona

Aleksandar

pre 13 godina

Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

slobodan

pre 13 godina

# Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?
(pero, 1. februar 2011 00:50)

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!

darko

pre 13 godina

Ovdje ima izuzetno glupih komentara.Kao prvo momce Chelsea se pise velikim slovima,drugo nebih rekao da je mali klub ima dva evropska troveja.Pa nemozemo svi navijat za Mancester i Barselonu a nedaj boze za real.Koliko zam primijetio u ostalim klubovima igraju za bureke samo kod nas za pare.Nando neka si nam srecan!!!!CAMON CHELSEA!!!!

pero

pre 13 godina

Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?

Paki

pre 13 godina

kucajte na youtubeu Chelsea FC - Exclusive Torres Interview, jel to tores na kraju kaze, 'da konacno moze da igra u jednom vrhunskom klubu'?? eto koliko ceni liverpool.

Vladimir Stojković

pre 13 godina

Mnogo sam voleo tog igrača.Strašno sam razočaran.Mnogo mi je žao što neću moći više da uživam u njegovoj igri.Fernando Toresu,prodao si ime za pare.Iskreno verujem da su Kerol i Suarez odličan napadački tandem i da ću brzo zaboraviti Toresa.Sad mi se u master ligi pes 11 približav prelazni rok,već sam Toresa stavio na transver listu!!!

boze mili

pre 13 godina

Sto volim ove komentare tipa:"AAAA,sada SMO najbolji!","kidaceMO"...i tako to...ko mi?! veliki fudbalski znalci, navijaci Chelsea u Srbiji...kao npr ovaj IVORY...Arsenal je jedini konkurent,a Manchester nema kapacitet?! Dečko, pogledaj malo tabelu,i poneku utakmicu,pa će ti možda biti nešto jasnije...

alejandro

pre 13 godina

Da li je Moreira presao u Zvezdu? Molim vas, ako neko zna neka odgovori. nezvanicno sam cuo da je potpisao, ali jos nema nista zvanicno.ako je zaista dosao odracemo Partizan na prolece!

Man Utd

pre 13 godina

Cak ni Tores ne moze da pomogne tako malom klubu kao sto je celzi. A kad taj kvazi-klub-igracka dosadi bahatom Rusu, vracaju se na sredinu tabele gde im je i mesto. A tribine ce im opet biti prazne kao tokom naveceg dela njihove istorije. Naravno, njihovi "navijaci" u Srbiji ce onda da se okrenu Sitiju, ili bilo kome ko ima najvise para u tom trenutku. Kao sto sponzoruse uvek traze bogatije...

hrkljus

pre 13 godina

Sta se desi sa Ajrlendom, bio je fantastican u Sitiju a sad nema mjesta ni u Vili?! Amauri takodje, odigrao 2-3 odlicne sezone i kada se ocekivao vrhunac zavrsi na pozajmici u Parmi. Cudno...

Mance

pre 13 godina

Tores me je sokirao...
Nemogu da verujem,valjda će se Kerol popraviti u ponašanju i valjda će umeti da ceni ukazano poverenje legende kao što je Keni Dagliš.
U 70-im i 80-im smo imali igrače sa Ostrva u prvoj postavi i u tom periodu smo vladali Evropom.Nadam se da će se istorija ponoviti.
Varljiva zima 2011...

Ne razumem se u fudbal

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!
(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

A priznaj da i u deda mraza verujes. LOL
P.S. Jeste li tako i prosle sezone "neracunali" na italijanske timove?

IVORY

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!

Ne razumem se u fudbal

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!
(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

A priznaj da i u deda mraza verujes. LOL
P.S. Jeste li tako i prosle sezone "neracunali" na italijanske timove?

hrkljus

pre 13 godina

Sta se desi sa Ajrlendom, bio je fantastican u Sitiju a sad nema mjesta ni u Vili?! Amauri takodje, odigrao 2-3 odlicne sezone i kada se ocekivao vrhunac zavrsi na pozajmici u Parmi. Cudno...

Man Utd

pre 13 godina

Cak ni Tores ne moze da pomogne tako malom klubu kao sto je celzi. A kad taj kvazi-klub-igracka dosadi bahatom Rusu, vracaju se na sredinu tabele gde im je i mesto. A tribine ce im opet biti prazne kao tokom naveceg dela njihove istorije. Naravno, njihovi "navijaci" u Srbiji ce onda da se okrenu Sitiju, ili bilo kome ko ima najvise para u tom trenutku. Kao sto sponzoruse uvek traze bogatije...

Mance

pre 13 godina

Tores me je sokirao...
Nemogu da verujem,valjda će se Kerol popraviti u ponašanju i valjda će umeti da ceni ukazano poverenje legende kao što je Keni Dagliš.
U 70-im i 80-im smo imali igrače sa Ostrva u prvoj postavi i u tom periodu smo vladali Evropom.Nadam se da će se istorija ponoviti.
Varljiva zima 2011...

boze mili

pre 13 godina

Sto volim ove komentare tipa:"AAAA,sada SMO najbolji!","kidaceMO"...i tako to...ko mi?! veliki fudbalski znalci, navijaci Chelsea u Srbiji...kao npr ovaj IVORY...Arsenal je jedini konkurent,a Manchester nema kapacitet?! Dečko, pogledaj malo tabelu,i poneku utakmicu,pa će ti možda biti nešto jasnije...

Ivan Liverpool

pre 13 godina

Nije mi drago sto je El Ninjo otisao iz kluba ali moram priznati da je potez Liverpoola vise nego racionalan i pametan. Kao prvo Tores je prodat za mnogo mnogo vise novca nego sto je placen. Kao drugo svi smo svesni da nije ni blizu forme u kojoj je nekada bio. Osim toga za njegovu zamenu doveden je izuzetno talentovan i mlad igrac oko kojeg ce tek u buducnosti biti otimanja jer je Kerol zaista potencijal ipo. Uz Suareza to je vise nego dobra kupovina a cini se da je zavrsen posao i oko meni bar najdrazeg pojacanja u vidu Charlie Adama iz Blackpoola. Keni je resio da renovira sastav i to cini na najbolji moguci nacin. Ljude koji realno i nisu za Liverpool ili daje na pozajmicu ili pusta da odu to je situacija sa Koncelskim, Ngogom i ostalima. Novi vlasnici su ozbiljno resili da renoviraju tim i to se vidi po pojacanjima koja dovode. Toresu sve najbolje u novom klubu nadam se da ce naci svoje mesto pod suncem mada sam siguran da ljubav i postovanje koje je imao na Anfieldu nikada nece dobiti u Londonu. Sinoc je na klupskoj televiziji Dzon Oldridz nekadasnji centarfor upravo govorio o tome da je gotovo siguran da ga Stanford nikada nece voleti onako kao sto je to cinio Anfield. U svakom slucaju puno srece El Ninjo i hvala za sve radosti koje si priredio svojim golovima.

Jonny SPQR

pre 13 godina

Konacno par dobrih poteza uprave Liverpula mada je najbolji potez odradio Milan jer su konacno podmladili tim dovodjenjem 34 godine starog stopera "Legrotaljea"... hahahahah FORZA ROMA!!!

Reyma

pre 13 godina

Verovali ili ne, Tores jos uvek nema nijedan klupski trofej u karijeri, sem osvajanja druge lige sa Atletikom 2002(ako je i to neki trofej?) Eto koliko je "veliki" taj Liverpul. Covek je zeljan trofeja i racionalno razmislja.

Paki

pre 13 godina

kucajte na youtubeu Chelsea FC - Exclusive Torres Interview, jel to tores na kraju kaze, 'da konacno moze da igra u jednom vrhunskom klubu'?? eto koliko ceni liverpool.

slobodan

pre 13 godina

# Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?
(pero, 1. februar 2011 00:50)

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!

pero

pre 13 godina

Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?

MilošUK

pre 13 godina

Ser Aleks Ferguson i gopsodin Arsen Venger - jedina dva menadžera velikih klubova na Ostrvu koji u poslednjih nedelju dana nisu potrošili ni penija na pojačanja. To dovoljno pokazuje koliko su ostali smešni za njih dvojicu.

slobodan

pre 13 godina

Aha znaci ti si klasican glory hunter i navijas za najbolje svetske klubove, a kad na primer Celzi ode u bankrot za par godina ti ces da se presaltujes na Barselonu zar ne?
Elem, za klubove se ne navija zato sto ih gledas na televiziji, vec zato sto odes na stadion medju navijace tog kluba, navijas 90 minuta sa tim ljudima, druzis se na poluvremenu i onda napravis vezu sa tim ljudima i njihovim i tvojim voljenim klubom.
Plasticni navijacu.
(aa, 1. februar 2011 03:33)
Izgleda da nisi pažljivo pročitao moj komentar, inače bi primetio da sam napisao da za Čelsi navijam “od rođenja”, dakle od momenta kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi, a to je mnogo pre Abramoviča i pre nego što je Čelsi postao ovo što jeste. Jednostavno kao klinac kad sam gledao PL počeo sam da ih simpatišem, a zatim da osećam kako sam srećan i radostan kada pobede, a tužan kad izgube, a dalje se to polako razvilo u strast koja i danas traje. I isključivo sam sa njima igrao tadašnji Premier Manager devedesetih, a Zola mi je bio big nad bogovima, ogroman njegov poster stajao mi je iznad kreveta. I najbitnije, za tvoju informaciju pošto pominješ obavezu odlaska na stadion, gledao sam Čelsi i na Stamfordu, i to ne jednom. ;-)
Licemerno je optuživati Srbina što navija za Čelsi, Barsu, Inter ili neki drugi SVETSKI klub, a u isto vreme smatrati normalnim da Kragujevčanin i Nišlija navija za beogradske klubove. Ako ne valja ovo, ne valja ni ono, i jedno i drugo je u određenoj meri odrođivanje od lokalnog, hajde da svi navijamo za klub iz svog dela grada u kome živimo, a? Terati nekoga da navija za neki tim iz JSL, gde se igra očajan, dosadan i ružan fudbal, gde je 90% utakmica namešteno samo zato što je to kao NAŠA liga - to je sumanuto. Mene takva liga uopšte ne zanima, niti me interesuje da navijam za nekog iz te lige. To nije moja liga. Gledam Čelsi iz nedelje u nedelju preko TV-a i interneta, živim sa njim. Ne živim u Londonu da bih išao na svaku utakmicu, ali sam na Stamfordu bio više puta nego što je prosečan navijač Zvezde ili Partizana iz Niša ili Kragujevca bio na Marakani/JNA. ;-)

Vladimir Stojković

pre 13 godina

Mnogo sam voleo tog igrača.Strašno sam razočaran.Mnogo mi je žao što neću moći više da uživam u njegovoj igri.Fernando Toresu,prodao si ime za pare.Iskreno verujem da su Kerol i Suarez odličan napadački tandem i da ću brzo zaboraviti Toresa.Sad mi se u master ligi pes 11 približav prelazni rok,već sam Toresa stavio na transver listu!!!

Feed the Goat

pre 13 godina

(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

Ako se tako potpisujes zbog filma How High, onda potpuno razumem zasto si napisao takav komentar!

Kazes pobedjujete sve do kraja, a vec sutra ce ti Sunderland pokvariti planove!

IVORY

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!

aa

pre 13 godina

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!
(slobodan, 1. februar 2011 01:51)

Aha znaci ti si klasican glory hunter i navijas za najbolje svetske klubove, a kad na primer Celzi ode u bankrot za par godina ti ces da se presaltujes na Barselonu zar ne?

Elem, za klubove se ne navija zato sto ih gledas na televiziji, vec zato sto odes na stadion medju navijace tog kluba, navijas 90 minuta sa tim ljudima, druzis se na poluvremenu i onda napravis vezu sa tim ljudima i njihovim i tvojim voljenim klubom.

Plasticni navijacu.

djape

pre 13 godina

Prvo da se izvinim zato sto ovo ne bi trebala da bude tema s obzirom na vest,ali sta je tu je...

# Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?
(pero, 1. februar 2011 00:50)

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!
(slobodan, 1. februar 2011 01:5

Apsolutno se slazem sa Slobodanom. Zar zaista treba navijati ijedan klub iz nase lige kad je 80% namestenih utakmica. Mozda je to slucaj i u inostranstvu, ali ako i jeste (cisto sumnjam) oni barem igraju lep fudbal za razliku od ovih nasih bedjaka.Druga stvar da sam se rodio u Kini i da volim fudbal zar bi trebao da navijam za neki kineski klub,a ne za neki Evropski???

Aleksandar

pre 13 godina

Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

JT

pre 13 godina

Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

Celsi nije MU i nikada nece biti al je svakako velika pretnja u PL i LS. Klub koji je poceo da osvaja trofeje tek od dolaska Rusa neva vremena da sad tu razigrava kerola, suareza... Nego znaju sta hoce- gotov proizvod! Da bi zaista jurisali na trofeje...!!!

strajder

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!
(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

xaxaxaxaxa nisam se dugo ovako nasmejao. koji bre vi dream-team vi imate. prosle godine ste na srecu osvojili premier ligu, sad ste u najgoroj formi od kako vas je kupio abramovic, a i tores nikad losiji. ako je to dream-team.... a vidim kako ne racunate na italijane, kad ce te nesto u evropi uraditi. i manchester nema snage da izdrzi, da necete vi da ih prtisnete koji nemozete bolton i wigan da pobedite. pa isti taj liverpool iz koga je tores presao vas je pobedio i to kad su bili u najgoroj formi. budite srecni ako uspete da se dokopate mesta za ligu sampiona

vnk

pre 13 godina

Ovi u Premijer ligi definitivno vise nisu normalni.

Klubovi do guse u dugovima, a danas na transfere potroseno 200 miliona funti.

Ja bih za 50 miliona sastavio 2 tima koji nikad ne bi ispali iz lige.

marko_bgd

pre 13 godina

mogu da razumem 58 miliona za toresa,ima ime,i veliku cenu na trzistu...ali da kerol bude toliko placen,igrac koji je postao poznat u zadnjih godinu dana,i koji jeste dobar,ali 40 miliona je stvarno mnogo...pa dzeko i vucinic su izmislili fudbal za njega,a kostaju isto...

Doktor

pre 13 godina

Neka je otisao, to je normalno u svetu u kome se barata tolikim parama,i potpuno se slazem sa prvim komentarom jer sustina slabe igre Merceysidersa nije u tome imati ili nemati jednog vrhunskog napadaca, koji CELU POLUSEZONU OCIGLEDNO ODRADJUJE POSAO, sto zbog nemanja motivacije sto zbog povrede koju, kako mi se cini, vuce i vuci ce je dugo na zalost, nego u konceptu "igre bez igre" (tribute to Miljan Miljanić): prodat je "motor" Ćavi Alonso kupljen je nedorasli Akvilani koji je brze otisao nego sto je dosao;dozvoljeno je, STO CE KOD KING KENIJA BITI NEZAMISLIVO, da Maskerano ODBIJA DA PUTUJE DA IGRA, i konacno, zanemareno je NAJVAZNIJE: SREDINA TERENA na kojoj my beloved Liverpool kao pleja (valjda!?!) ima Lukasa koji je primarno osrednji DM, a o Rafinom eksperimentu zvanom N'Gog, iz rezervnog tima Paris Sen Germaina (!??????!)ne zelim ni da mislim, on je zreo za invoking release clause ODAVNO, bezobraznijeg i nesposobnijeg "napadaca" ne videh od Zlatka Vujovića (samo za starije). Dakle, nema, i svestan sam da jos bar 2-3 godine nece biti one noci u istanbulu '05, ali KOMPLETNA IGRA MORA DA SE INOVIRA na sredini terena, jer i Stivi nije sutirao na gol bar godinu dana a i on ce u penziju uskoro,i mora da se igra sa DVA SPICA od kojih NI JEDAN NE SME BITI N'GOG, po cenu sudske zabrane; konacno, sefa Melvuda treba otpustiti jer osim odskora Kelija, iz "fabrike" ne videh skoro ni jednog mladog.Sve u svemu, HVALA onom klubu iz Londona: lisio nas je visoko sterilnog Benajuna koji se, vidim, naigrao tamo, za masne pare uzeo je u sustini neizvesni buduci kvalitet i otvorio nam prostor da dovedemo MLADJE,ONE KOJI CE NADAM SE ZNATI DA CENE SVETU ODORU U KOJOJ CE ISTRCATI NA TEREN, POD CIME PODRAZUMEVAM DA OSVESTE KONACNO I DZO KOLA,ako je to moguće...Come on lads, on fields where once (and again!?!)KING KENNY PLAYED!
YNWA FOREVER
DOKTOR

Dejan

pre 13 godina

Novac koji je placen za Toresa i Kerola je zaista ogroman, tu bih ubrojao i Benta iz Aston Vile. Po meni, Dzeko, koji je placen manje od prve dvojice a nesto vise od Benta je bolji od svih njih. Isto vazi i za Suareza. Tores je igrac koji je vec par godina u "silaznoj putanji" i ako mu se za lose igre u Liverpulu opravdanje moze naci u ocajnoj politici kluba u zadnjih par godina, to isto nikako ne vazi za Crvenu Furiju, gde je redovno dobijao sansu i apsolutno nista nije pokazivao, gde je David Vilja pokazao da je klasa za njega. Iskreno, Tores mi se nikada preterano nije svidjao. To je igrac koji vise igra za sebe nego za tim. Nema finu tehniku, ponekad suvise siluje, sebican... Ali, to je stvar ukusa, dobar igrac, bez ikakve sumnje. Sto se tice ogromnog novca placenog za njega a posebno Kerola, mislim da je to uslovljeno time sto je januar, kada se timovi tesko odricu svojih najblojih igraca, a uz to i transferi su obavljeni poslednjeg dana istog. Liverpul je bio frci, jednostavno, ostali su bez jedinog spica(Ngog se ne racuna u fudbalere), pa je Njukasl mogao da ih ucenjuje sa ciframa, sto je, sasvim razumljivo, i uradio. Da su ovi poslovi obavljeni u letnjem prelaznom roku, cene bi im bilo daleko manje. I opet bi bile nerealno visoke, al daleko manje. Na kraju,mislim da je u celoj zbrci najbolje prosao Liverpul, otarasili su se ocito nemotivisanog i stalno povredjenog Toresa, a za pare koje su dobili od njega i jos nesto pride doveli sjajnog Suareza i sasvim solidnog Kerola. Sa druge strane, nije mi jasno sta je uopste Tores trebao Celziju. Sada ce verovatno morati da menjaju svoju godinama prepoznatljivu formaciju 4-3-3, u kojoj su se lako transformisali u 4-5-1 kad su se branili i obrnuto. Morace, ili ce u istoj morati na krilo da gurnu Toresa ili Drogbu, sto jednostavno ne ide. Isto tako ne ide da jedan od njih dvoje ide na klupu. Sve u svemu, ceka nas zanimljiv nastavak PL-a.

Milojica

pre 13 godina

ovaj IVORY stvarno veruje u to sto pise,pazi ''arsenal glavni konkurent a mancester nema kapacitet''??!!wtf Mancester ima 10 poena vise od celsija,i da ih celsi dobije oba puta i dalje ce mancester imati 4 poena prednosti(naravo da sve dobiju do kraja),ali mislim besmisleno je pricati sta bi bilo kad bilo i sta ce biti.Jos kaze ''bice neporazeni do kraja sezone''??!!pa sanderlend ih je otkinuo 3:0 na bridžu,a evo za 19 sati igraju upravo protiv sanderlenda i ako celsi pukne jos jednom,valjda ce i taj IVORY skapirati da nema nista od titule.

Ardwick

pre 13 godina

(darko, 1. februar 2011 01:08)

U pravu si za kolicinu glupih komentara... Tvojim komentarom si samo povecao broj.
Vidim da neke ljude tu ipravljas... prvo procitaj sta si ti napisao, pa se tek onda pravi pametan, jer imas nekoliko gramatickih gresaka!

spicko

pre 13 godina

his armband proved he was a red, suarez suarez, he bought it from a guy from spain, long blonde hair forgot his name suarez suarez liverpool n.9! YNWA

Objektivno

pre 13 godina

Šta je Toresa vezivalo za Lpool? Rafa. Pošto on nije tu,morao je da krene dalje. Nadam se da njegovi novi poslodavci znaju da je sklon povredama?!

Djomla

pre 13 godina

Ljudi, sve, sve..ali brate 40 mil za Kerola, mnogo je...preterano.. decko ne igra nedeljama, jer se napio, pao sa stolice, pa kao povredjen..ono..videcete, bacene pare. jeste se on probio i to..ali preterano..pa da li je moguce da npr. Suarez vredi duplo manje od njega..nema logike.

kenny

pre 13 godina

kucajte na youtubeu Chelsea FC - Exclusive Torres Interview, jel to tores na kraju kaze, 'da konacno moze da igra u jednom vrhunskom klubu'?? eto koliko ceni liverpool.
(Paki, 1. februar 2011 00:48)
Pa zato su ga i prodali...a jel mozda izjavio da je oduvek sanjao da igra za Celzi?

.

pre 13 godina

Odlican potez uprave Liverpula, Kerol i posebno Suarez. Tores nikad nece biti na nivo na kom je igrao u Atletiku ili po dolasku u L'pool, i bice opet svako malo povredjen... steta ali ne vjerujem da ce ikad dostici vrhunac u svojoj igri.

darko

pre 13 godina

Ovdje ima izuzetno glupih komentara.Kao prvo momce Chelsea se pise velikim slovima,drugo nebih rekao da je mali klub ima dva evropska troveja.Pa nemozemo svi navijat za Mancester i Barselonu a nedaj boze za real.Koliko zam primijetio u ostalim klubovima igraju za bureke samo kod nas za pare.Nando neka si nam srecan!!!!CAMON CHELSEA!!!!

Bojan

pre 13 godina

Tores odlično pojačanje za Celsi ali mi nije jasno zašto 40 miliona za Kerola??? Ej bre, ti Englezi nisu normalni!!! Pa Pacini je izmislio fudbal za tog kerola pa ga je inter platio 10 miliona, a o Suarezu koji je duplo jeftiniji od Kerola, a 5 puta bolji igrač, da ne pričam. Nije mi jasno što je Inter pustio Santona u Ćezenu-da li je to pozajmica ili transfer? Mrtvi juventus dovodi mrtve igrače (Drente)...

mikilfc

pre 13 godina

bolje da su za te pare uzeli Dzeka ili Vucinica...jos bi ustedeli, a dobili bi za klasu boljeg igraca nego sto je ovaj Kerol iz Njukasla...jos bi ustedeli za sjajnog Carlija Adamsa,koji bi u tandemu sa Gerrard-om na sredini terena pravio dar mar... A sto se tice Toresa-izvini na ruznoj proslosti...

pera

pre 13 godina

Da li je Moreira presao u Zvezdu? Molim vas, ako neko zna neka odgovori. nezvanicno sam cuo da je potpisao, ali jos nema nista zvanicno.ako je zaista dosao odracemo Partizan na prolece!
(alejandro, 1. februar 2011 00:11)

Moreira je igrac Partizana pod suspenzijom. Moze da ode samo ako ga prodamo ili ga puste bez obestecenja ali opet mora neki klub da nas kontaktira, tako da ne ocekuj da ce ga vama dati,a i mislim da i Moreira to nikad ne bi uradio navijacima, a i Lukic rece da nikad ne bi doveo nekog iz Partizana.

Mirjana

pre 13 godina

1. Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

Celsi nije MU i nikada nece biti al je svakako velika pretnja u PL i LS. Klub koji je poceo da osvaja trofeje tek od dolaska Rusa neva vremena da sad tu razigrava kerola, suareza... Nego znaju sta hoce- gotov proizvod! Da bi zaista jurisali na trofeje...!!!
(JT, 1. februar 2011 10:47)

A bas zato se Liverpul raspada, a Celzi bori za titulu!!!

NIKOLICA

pre 13 godina

Sreća ostalih klubiva što Junajted nema para za pojačanja(ni sad ni na ljeto, osim ako ih ne kupi onaj Šeik iz Katara).Ali i zbog ovako slabog Junajteda oni moraju da se pojačavaju.

alejandro

pre 13 godina

Da li je Moreira presao u Zvezdu? Molim vas, ako neko zna neka odgovori. nezvanicno sam cuo da je potpisao, ali jos nema nista zvanicno.ako je zaista dosao odracemo Partizan na prolece!

GIANNI-MAN UTD

pre 13 godina

Ovo je pravi show!!!Citam ovde komentare pojedinih "strucnjaka" i nije mi jasno zasto se uopste muce da napisu nesto.Verovatno bar 80% nije odgledalo nijednu utakmicu ove sezone.

Pa i ovog sto proziva Webb-a,kao sudi svaku utakmicu za MAN UTD.Pa taj Webb je najbolji sudija na "Ostrvu" svidelo se to nekom ili ne.A sta da kazemo onda za Mike Dean-a ili Alan-a Willey-a za koga oni sude.Shvatite da je ovo Premier League nije ex-YU Prva Fudbalska Liga pa da Zvezda dobija svaki mec koji sudi Goce Popev(ovo pisem za one koji se razumeju u fudbal i imaju bar 30 godina).
MAN UTD osvaja PREMIER LEAGUE ove sezone bez vecih problema,nemogu da se kladim da ce ostati bez poraza ali za ovo prvo sam siguran.

I jos nesto,gde su sada svi navijaci MAN UTD-a da se javno izvine sto su pljuvali Berbatova.On je verovatno najbolji tehnicar i daleko najinteligentniji centarfor na svetu.

Toliko od mene,a ovi mogu da kupe jos 5 Torresa ili njemu slicnim nista im nece pomoci.

GIANNI-MAN UTD!!!

Neutralac

pre 13 godina

Celzi je bio popularniji u Srbiji dok ga nije kupio Abramovic. Zola, Peti... Imali su bas dusu
(asd, 1. februar 2011 01:31)

Slazem se sa tobom. Iako nikad nisam navijao za neki strani klub Celsi mi je bio simpatican kad sam bio kllinac i uvek sam sa njima igro na Sony-ju ali kad je dos'o ovaj oligarh, a otisao Zola odmah sam izgubio interesovanje.

One night in May

pre 13 godina

We looked at lad from Newcastle - Carroll, Carroll! Kenny got his cheque book out - Carroll, Carroll! We bought the lad from fog on Tyne and now he's Liverpool's number 9! Andy Carroll - Liverpool's number 9!!!

Joao

pre 13 godina

Dovodjenje Suareza je odlican potez Liverpula, a prodaja Toresa jos bolji. On je dao sta je mogao, ali vec skoro 2 godine stagnira, kao i ceo klub. Ipak, problemi Liverpula su u srednjem redu gde nema igraca koji su u stanju da vode igru. Dzerard je ipak precenjeni prosek, kao i Lampard u Celziju. Ja nikada ne bih prodao Benajuna...

Doktor

pre 13 godina

Mirjana duso, ti si nesto pomesala izgleda....Liverul se ne RASPADA nego konacno RENOVIRA , a nisam primetio da se onaj klub bori za titulu. Ipak, u jednom si u pravu...dobjen je "gotov" proizvod.Samo je pitanje u kom smislu GOTOV!CERACEMO SE MI JOS I TO, STO NEKO PAMETNO RECE, ZA KOJU GODINU KAD RUSA PRODJE ZANIMACIJA PA PRODA KLUB DA KUPI VASIONSKI BROD NA PRIMER!

aa

pre 13 godina

@slobodan

Ok ajde, mogu da razumem ako si bas od rodjenja krenuo da pratis sve zivo oko Celsija pa cak toliko da odes na Stamford Bridz.

Ja vise to vezem, kao sto sam rekao, za odlazak na stadion i jednostavno celu tu pricu vezivanja za klub koji je u tvojoj zemlji, navijas na svom jeziku, ides na utakmice sa svojim ortacima i slicno ali dobro kapiram i tvoje razloge.

IVORY

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!

Mance

pre 13 godina

Tores me je sokirao...
Nemogu da verujem,valjda će se Kerol popraviti u ponašanju i valjda će umeti da ceni ukazano poverenje legende kao što je Keni Dagliš.
U 70-im i 80-im smo imali igrače sa Ostrva u prvoj postavi i u tom periodu smo vladali Evropom.Nadam se da će se istorija ponoviti.
Varljiva zima 2011...

Man Utd

pre 13 godina

Cak ni Tores ne moze da pomogne tako malom klubu kao sto je celzi. A kad taj kvazi-klub-igracka dosadi bahatom Rusu, vracaju se na sredinu tabele gde im je i mesto. A tribine ce im opet biti prazne kao tokom naveceg dela njihove istorije. Naravno, njihovi "navijaci" u Srbiji ce onda da se okrenu Sitiju, ili bilo kome ko ima najvise para u tom trenutku. Kao sto sponzoruse uvek traze bogatije...

darko

pre 13 godina

Ovdje ima izuzetno glupih komentara.Kao prvo momce Chelsea se pise velikim slovima,drugo nebih rekao da je mali klub ima dva evropska troveja.Pa nemozemo svi navijat za Mancester i Barselonu a nedaj boze za real.Koliko zam primijetio u ostalim klubovima igraju za bureke samo kod nas za pare.Nando neka si nam srecan!!!!CAMON CHELSEA!!!!

alejandro

pre 13 godina

Da li je Moreira presao u Zvezdu? Molim vas, ako neko zna neka odgovori. nezvanicno sam cuo da je potpisao, ali jos nema nista zvanicno.ako je zaista dosao odracemo Partizan na prolece!

Reyma

pre 13 godina

Verovali ili ne, Tores jos uvek nema nijedan klupski trofej u karijeri, sem osvajanja druge lige sa Atletikom 2002(ako je i to neki trofej?) Eto koliko je "veliki" taj Liverpul. Covek je zeljan trofeja i racionalno razmislja.

aa

pre 13 godina

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!
(slobodan, 1. februar 2011 01:51)

Aha znaci ti si klasican glory hunter i navijas za najbolje svetske klubove, a kad na primer Celzi ode u bankrot za par godina ti ces da se presaltujes na Barselonu zar ne?

Elem, za klubove se ne navija zato sto ih gledas na televiziji, vec zato sto odes na stadion medju navijace tog kluba, navijas 90 minuta sa tim ljudima, druzis se na poluvremenu i onda napravis vezu sa tim ljudima i njihovim i tvojim voljenim klubom.

Plasticni navijacu.

Ne razumem se u fudbal

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!
(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

A priznaj da i u deda mraza verujes. LOL
P.S. Jeste li tako i prosle sezone "neracunali" na italijanske timove?

Aleksandar

pre 13 godina

Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

GIANNI-MAN UTD

pre 13 godina

Ovo je pravi show!!!Citam ovde komentare pojedinih "strucnjaka" i nije mi jasno zasto se uopste muce da napisu nesto.Verovatno bar 80% nije odgledalo nijednu utakmicu ove sezone.

Pa i ovog sto proziva Webb-a,kao sudi svaku utakmicu za MAN UTD.Pa taj Webb je najbolji sudija na "Ostrvu" svidelo se to nekom ili ne.A sta da kazemo onda za Mike Dean-a ili Alan-a Willey-a za koga oni sude.Shvatite da je ovo Premier League nije ex-YU Prva Fudbalska Liga pa da Zvezda dobija svaki mec koji sudi Goce Popev(ovo pisem za one koji se razumeju u fudbal i imaju bar 30 godina).
MAN UTD osvaja PREMIER LEAGUE ove sezone bez vecih problema,nemogu da se kladim da ce ostati bez poraza ali za ovo prvo sam siguran.

I jos nesto,gde su sada svi navijaci MAN UTD-a da se javno izvine sto su pljuvali Berbatova.On je verovatno najbolji tehnicar i daleko najinteligentniji centarfor na svetu.

Toliko od mene,a ovi mogu da kupe jos 5 Torresa ili njemu slicnim nista im nece pomoci.

GIANNI-MAN UTD!!!

marko_bgd

pre 13 godina

mogu da razumem 58 miliona za toresa,ima ime,i veliku cenu na trzistu...ali da kerol bude toliko placen,igrac koji je postao poznat u zadnjih godinu dana,i koji jeste dobar,ali 40 miliona je stvarno mnogo...pa dzeko i vucinic su izmislili fudbal za njega,a kostaju isto...

slobodan

pre 13 godina

# Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?
(pero, 1. februar 2011 00:50)

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!

pero

pre 13 godina

Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?

mikilfc

pre 13 godina

bolje da su za te pare uzeli Dzeka ili Vucinica...jos bi ustedeli, a dobili bi za klasu boljeg igraca nego sto je ovaj Kerol iz Njukasla...jos bi ustedeli za sjajnog Carlija Adamsa,koji bi u tandemu sa Gerrard-om na sredini terena pravio dar mar... A sto se tice Toresa-izvini na ruznoj proslosti...

Vladimir Stojković

pre 13 godina

Mnogo sam voleo tog igrača.Strašno sam razočaran.Mnogo mi je žao što neću moći više da uživam u njegovoj igri.Fernando Toresu,prodao si ime za pare.Iskreno verujem da su Kerol i Suarez odličan napadački tandem i da ću brzo zaboraviti Toresa.Sad mi se u master ligi pes 11 približav prelazni rok,već sam Toresa stavio na transver listu!!!

Mirjana

pre 13 godina

1. Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

Celsi nije MU i nikada nece biti al je svakako velika pretnja u PL i LS. Klub koji je poceo da osvaja trofeje tek od dolaska Rusa neva vremena da sad tu razigrava kerola, suareza... Nego znaju sta hoce- gotov proizvod! Da bi zaista jurisali na trofeje...!!!
(JT, 1. februar 2011 10:47)

A bas zato se Liverpul raspada, a Celzi bori za titulu!!!

strajder

pre 13 godina

To smo cekali. Najzad pravi transfer.Sada Celzi ima pravi dream-team.Do kraja sezone bez poraza i osvajanje titule, a ni LS nije daleko. U Engleskoj ce nam samo Arsenal biti konkurent, MU nema kapacitet i dovoljno kvalitetne igrace da izdrze celu sezonu. U Evropi najveca pretnja mozda Bajern. Barselona nam lezi, Italijanske klubove ne racunam.Jedva cekam nastavak sezone!
(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

xaxaxaxaxa nisam se dugo ovako nasmejao. koji bre vi dream-team vi imate. prosle godine ste na srecu osvojili premier ligu, sad ste u najgoroj formi od kako vas je kupio abramovic, a i tores nikad losiji. ako je to dream-team.... a vidim kako ne racunate na italijane, kad ce te nesto u evropi uraditi. i manchester nema snage da izdrzi, da necete vi da ih prtisnete koji nemozete bolton i wigan da pobedite. pa isti taj liverpool iz koga je tores presao vas je pobedio i to kad su bili u najgoroj formi. budite srecni ako uspete da se dokopate mesta za ligu sampiona

JT

pre 13 godina

Čelsi platio 60 miliona evra 27 godišnjeg,uvek povredjenog Toresa kojeg Liverpul pokušava nekom da uvali zadnjih godinu dana.Umesto Toresa doveli dva mlada izuzetno talentovana napadača.Rekao bih da je Liverpul ponovo nadmudrio Čelsi,prvi put letos kada su za Benajuna dobili 7 miiona evra i godinu dana mladjeg Dž.Kola.Dobar posao za Liverpul!!!

Celsi nije MU i nikada nece biti al je svakako velika pretnja u PL i LS. Klub koji je poceo da osvaja trofeje tek od dolaska Rusa neva vremena da sad tu razigrava kerola, suareza... Nego znaju sta hoce- gotov proizvod! Da bi zaista jurisali na trofeje...!!!

Joao

pre 13 godina

Dovodjenje Suareza je odlican potez Liverpula, a prodaja Toresa jos bolji. On je dao sta je mogao, ali vec skoro 2 godine stagnira, kao i ceo klub. Ipak, problemi Liverpula su u srednjem redu gde nema igraca koji su u stanju da vode igru. Dzerard je ipak precenjeni prosek, kao i Lampard u Celziju. Ja nikada ne bih prodao Benajuna...

Doktor

pre 13 godina

Mirjana duso, ti si nesto pomesala izgleda....Liverul se ne RASPADA nego konacno RENOVIRA , a nisam primetio da se onaj klub bori za titulu. Ipak, u jednom si u pravu...dobjen je "gotov" proizvod.Samo je pitanje u kom smislu GOTOV!CERACEMO SE MI JOS I TO, STO NEKO PAMETNO RECE, ZA KOJU GODINU KAD RUSA PRODJE ZANIMACIJA PA PRODA KLUB DA KUPI VASIONSKI BROD NA PRIMER!

Djomla

pre 13 godina

Ljudi, sve, sve..ali brate 40 mil za Kerola, mnogo je...preterano.. decko ne igra nedeljama, jer se napio, pao sa stolice, pa kao povredjen..ono..videcete, bacene pare. jeste se on probio i to..ali preterano..pa da li je moguce da npr. Suarez vredi duplo manje od njega..nema logike.

vnk

pre 13 godina

Ovi u Premijer ligi definitivno vise nisu normalni.

Klubovi do guse u dugovima, a danas na transfere potroseno 200 miliona funti.

Ja bih za 50 miliona sastavio 2 tima koji nikad ne bi ispali iz lige.

kenny

pre 13 godina

kucajte na youtubeu Chelsea FC - Exclusive Torres Interview, jel to tores na kraju kaze, 'da konacno moze da igra u jednom vrhunskom klubu'?? eto koliko ceni liverpool.
(Paki, 1. februar 2011 00:48)
Pa zato su ga i prodali...a jel mozda izjavio da je oduvek sanjao da igra za Celzi?

Paki

pre 13 godina

kucajte na youtubeu Chelsea FC - Exclusive Torres Interview, jel to tores na kraju kaze, 'da konacno moze da igra u jednom vrhunskom klubu'?? eto koliko ceni liverpool.

boze mili

pre 13 godina

Sto volim ove komentare tipa:"AAAA,sada SMO najbolji!","kidaceMO"...i tako to...ko mi?! veliki fudbalski znalci, navijaci Chelsea u Srbiji...kao npr ovaj IVORY...Arsenal je jedini konkurent,a Manchester nema kapacitet?! Dečko, pogledaj malo tabelu,i poneku utakmicu,pa će ti možda biti nešto jasnije...

One night in May

pre 13 godina

We looked at lad from Newcastle - Carroll, Carroll! Kenny got his cheque book out - Carroll, Carroll! We bought the lad from fog on Tyne and now he's Liverpool's number 9! Andy Carroll - Liverpool's number 9!!!

.

pre 13 godina

Odlican potez uprave Liverpula, Kerol i posebno Suarez. Tores nikad nece biti na nivo na kom je igrao u Atletiku ili po dolasku u L'pool, i bice opet svako malo povredjen... steta ali ne vjerujem da ce ikad dostici vrhunac u svojoj igri.

spicko

pre 13 godina

his armband proved he was a red, suarez suarez, he bought it from a guy from spain, long blonde hair forgot his name suarez suarez liverpool n.9! YNWA

hrkljus

pre 13 godina

Sta se desi sa Ajrlendom, bio je fantastican u Sitiju a sad nema mjesta ni u Vili?! Amauri takodje, odigrao 2-3 odlicne sezone i kada se ocekivao vrhunac zavrsi na pozajmici u Parmi. Cudno...

slobodan

pre 13 godina

Aha znaci ti si klasican glory hunter i navijas za najbolje svetske klubove, a kad na primer Celzi ode u bankrot za par godina ti ces da se presaltujes na Barselonu zar ne?
Elem, za klubove se ne navija zato sto ih gledas na televiziji, vec zato sto odes na stadion medju navijace tog kluba, navijas 90 minuta sa tim ljudima, druzis se na poluvremenu i onda napravis vezu sa tim ljudima i njihovim i tvojim voljenim klubom.
Plasticni navijacu.
(aa, 1. februar 2011 03:33)
Izgleda da nisi pažljivo pročitao moj komentar, inače bi primetio da sam napisao da za Čelsi navijam “od rođenja”, dakle od momenta kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi, a to je mnogo pre Abramoviča i pre nego što je Čelsi postao ovo što jeste. Jednostavno kao klinac kad sam gledao PL počeo sam da ih simpatišem, a zatim da osećam kako sam srećan i radostan kada pobede, a tužan kad izgube, a dalje se to polako razvilo u strast koja i danas traje. I isključivo sam sa njima igrao tadašnji Premier Manager devedesetih, a Zola mi je bio big nad bogovima, ogroman njegov poster stajao mi je iznad kreveta. I najbitnije, za tvoju informaciju pošto pominješ obavezu odlaska na stadion, gledao sam Čelsi i na Stamfordu, i to ne jednom. ;-)
Licemerno je optuživati Srbina što navija za Čelsi, Barsu, Inter ili neki drugi SVETSKI klub, a u isto vreme smatrati normalnim da Kragujevčanin i Nišlija navija za beogradske klubove. Ako ne valja ovo, ne valja ni ono, i jedno i drugo je u određenoj meri odrođivanje od lokalnog, hajde da svi navijamo za klub iz svog dela grada u kome živimo, a? Terati nekoga da navija za neki tim iz JSL, gde se igra očajan, dosadan i ružan fudbal, gde je 90% utakmica namešteno samo zato što je to kao NAŠA liga - to je sumanuto. Mene takva liga uopšte ne zanima, niti me interesuje da navijam za nekog iz te lige. To nije moja liga. Gledam Čelsi iz nedelje u nedelju preko TV-a i interneta, živim sa njim. Ne živim u Londonu da bih išao na svaku utakmicu, ali sam na Stamfordu bio više puta nego što je prosečan navijač Zvezde ili Partizana iz Niša ili Kragujevca bio na Marakani/JNA. ;-)

djape

pre 13 godina

Prvo da se izvinim zato sto ovo ne bi trebala da bude tema s obzirom na vest,ali sta je tu je...

# Ne razumijem ove sto za Celsi i Liverpul i bilo koji drugi strani tim govore mi. Mislim, mozete navijati za tim ali prisvaja se tim za koji se navija od rodjenja. Ili ste navijali od rodjenja za Celsi?
(pero, 1. februar 2011 00:50)

Da, ja navijam za Čelsi od rođenja. Od kad sam postao svestan fudbala navijam za Čelsi. Šta je tu tebi toliko čudno? Nikad neću shvatiti šta je vama fanovima Jelen Pašnjak Lige toliko čudno u tome da Čelsi, Liverpul, Mančester, Barselona, Real i ostali veliki svetski klubovi imaju navijače u Srbiji? Ti klubovi su svetski klubovi, imaju navijače u CELOM SVETU. Bolje prihavtite to, jer ćete sa nadolazećim generacijama dece to sve češće viđati. Današnja deca u Srbiji kad postanu svesna fudbala prvo što gledaju nije JSL, već LŠ i PL, pa tamo i traže klubove sa kojima će da se identifikuju. Zato sve više dece kada ih pitaš za koga navijaš će reći za Barselonu, čelsi, Junajted. I ako je tako!
(slobodan, 1. februar 2011 01:5

Apsolutno se slazem sa Slobodanom. Zar zaista treba navijati ijedan klub iz nase lige kad je 80% namestenih utakmica. Mozda je to slucaj i u inostranstvu, ali ako i jeste (cisto sumnjam) oni barem igraju lep fudbal za razliku od ovih nasih bedjaka.Druga stvar da sam se rodio u Kini i da volim fudbal zar bi trebao da navijam za neki kineski klub,a ne za neki Evropski???

Ivan Liverpool

pre 13 godina

Nije mi drago sto je El Ninjo otisao iz kluba ali moram priznati da je potez Liverpoola vise nego racionalan i pametan. Kao prvo Tores je prodat za mnogo mnogo vise novca nego sto je placen. Kao drugo svi smo svesni da nije ni blizu forme u kojoj je nekada bio. Osim toga za njegovu zamenu doveden je izuzetno talentovan i mlad igrac oko kojeg ce tek u buducnosti biti otimanja jer je Kerol zaista potencijal ipo. Uz Suareza to je vise nego dobra kupovina a cini se da je zavrsen posao i oko meni bar najdrazeg pojacanja u vidu Charlie Adama iz Blackpoola. Keni je resio da renovira sastav i to cini na najbolji moguci nacin. Ljude koji realno i nisu za Liverpool ili daje na pozajmicu ili pusta da odu to je situacija sa Koncelskim, Ngogom i ostalima. Novi vlasnici su ozbiljno resili da renoviraju tim i to se vidi po pojacanjima koja dovode. Toresu sve najbolje u novom klubu nadam se da ce naci svoje mesto pod suncem mada sam siguran da ljubav i postovanje koje je imao na Anfieldu nikada nece dobiti u Londonu. Sinoc je na klupskoj televiziji Dzon Oldridz nekadasnji centarfor upravo govorio o tome da je gotovo siguran da ga Stanford nikada nece voleti onako kao sto je to cinio Anfield. U svakom slucaju puno srece El Ninjo i hvala za sve radosti koje si priredio svojim golovima.

Doktor

pre 13 godina

Neka je otisao, to je normalno u svetu u kome se barata tolikim parama,i potpuno se slazem sa prvim komentarom jer sustina slabe igre Merceysidersa nije u tome imati ili nemati jednog vrhunskog napadaca, koji CELU POLUSEZONU OCIGLEDNO ODRADJUJE POSAO, sto zbog nemanja motivacije sto zbog povrede koju, kako mi se cini, vuce i vuci ce je dugo na zalost, nego u konceptu "igre bez igre" (tribute to Miljan Miljanić): prodat je "motor" Ćavi Alonso kupljen je nedorasli Akvilani koji je brze otisao nego sto je dosao;dozvoljeno je, STO CE KOD KING KENIJA BITI NEZAMISLIVO, da Maskerano ODBIJA DA PUTUJE DA IGRA, i konacno, zanemareno je NAJVAZNIJE: SREDINA TERENA na kojoj my beloved Liverpool kao pleja (valjda!?!) ima Lukasa koji je primarno osrednji DM, a o Rafinom eksperimentu zvanom N'Gog, iz rezervnog tima Paris Sen Germaina (!??????!)ne zelim ni da mislim, on je zreo za invoking release clause ODAVNO, bezobraznijeg i nesposobnijeg "napadaca" ne videh od Zlatka Vujovića (samo za starije). Dakle, nema, i svestan sam da jos bar 2-3 godine nece biti one noci u istanbulu '05, ali KOMPLETNA IGRA MORA DA SE INOVIRA na sredini terena, jer i Stivi nije sutirao na gol bar godinu dana a i on ce u penziju uskoro,i mora da se igra sa DVA SPICA od kojih NI JEDAN NE SME BITI N'GOG, po cenu sudske zabrane; konacno, sefa Melvuda treba otpustiti jer osim odskora Kelija, iz "fabrike" ne videh skoro ni jednog mladog.Sve u svemu, HVALA onom klubu iz Londona: lisio nas je visoko sterilnog Benajuna koji se, vidim, naigrao tamo, za masne pare uzeo je u sustini neizvesni buduci kvalitet i otvorio nam prostor da dovedemo MLADJE,ONE KOJI CE NADAM SE ZNATI DA CENE SVETU ODORU U KOJOJ CE ISTRCATI NA TEREN, POD CIME PODRAZUMEVAM DA OSVESTE KONACNO I DZO KOLA,ako je to moguće...Come on lads, on fields where once (and again!?!)KING KENNY PLAYED!
YNWA FOREVER
DOKTOR

MilošUK

pre 13 godina

Ser Aleks Ferguson i gopsodin Arsen Venger - jedina dva menadžera velikih klubova na Ostrvu koji u poslednjih nedelju dana nisu potrošili ni penija na pojačanja. To dovoljno pokazuje koliko su ostali smešni za njih dvojicu.

Neutralac

pre 13 godina

Celzi je bio popularniji u Srbiji dok ga nije kupio Abramovic. Zola, Peti... Imali su bas dusu
(asd, 1. februar 2011 01:31)

Slazem se sa tobom. Iako nikad nisam navijao za neki strani klub Celsi mi je bio simpatican kad sam bio kllinac i uvek sam sa njima igro na Sony-ju ali kad je dos'o ovaj oligarh, a otisao Zola odmah sam izgubio interesovanje.

Bojan

pre 13 godina

Tores odlično pojačanje za Celsi ali mi nije jasno zašto 40 miliona za Kerola??? Ej bre, ti Englezi nisu normalni!!! Pa Pacini je izmislio fudbal za tog kerola pa ga je inter platio 10 miliona, a o Suarezu koji je duplo jeftiniji od Kerola, a 5 puta bolji igrač, da ne pričam. Nije mi jasno što je Inter pustio Santona u Ćezenu-da li je to pozajmica ili transfer? Mrtvi juventus dovodi mrtve igrače (Drente)...

Objektivno

pre 13 godina

Šta je Toresa vezivalo za Lpool? Rafa. Pošto on nije tu,morao je da krene dalje. Nadam se da njegovi novi poslodavci znaju da je sklon povredama?!

Dejan

pre 13 godina

Novac koji je placen za Toresa i Kerola je zaista ogroman, tu bih ubrojao i Benta iz Aston Vile. Po meni, Dzeko, koji je placen manje od prve dvojice a nesto vise od Benta je bolji od svih njih. Isto vazi i za Suareza. Tores je igrac koji je vec par godina u "silaznoj putanji" i ako mu se za lose igre u Liverpulu opravdanje moze naci u ocajnoj politici kluba u zadnjih par godina, to isto nikako ne vazi za Crvenu Furiju, gde je redovno dobijao sansu i apsolutno nista nije pokazivao, gde je David Vilja pokazao da je klasa za njega. Iskreno, Tores mi se nikada preterano nije svidjao. To je igrac koji vise igra za sebe nego za tim. Nema finu tehniku, ponekad suvise siluje, sebican... Ali, to je stvar ukusa, dobar igrac, bez ikakve sumnje. Sto se tice ogromnog novca placenog za njega a posebno Kerola, mislim da je to uslovljeno time sto je januar, kada se timovi tesko odricu svojih najblojih igraca, a uz to i transferi su obavljeni poslednjeg dana istog. Liverpul je bio frci, jednostavno, ostali su bez jedinog spica(Ngog se ne racuna u fudbalere), pa je Njukasl mogao da ih ucenjuje sa ciframa, sto je, sasvim razumljivo, i uradio. Da su ovi poslovi obavljeni u letnjem prelaznom roku, cene bi im bilo daleko manje. I opet bi bile nerealno visoke, al daleko manje. Na kraju,mislim da je u celoj zbrci najbolje prosao Liverpul, otarasili su se ocito nemotivisanog i stalno povredjenog Toresa, a za pare koje su dobili od njega i jos nesto pride doveli sjajnog Suareza i sasvim solidnog Kerola. Sa druge strane, nije mi jasno sta je uopste Tores trebao Celziju. Sada ce verovatno morati da menjaju svoju godinama prepoznatljivu formaciju 4-3-3, u kojoj su se lako transformisali u 4-5-1 kad su se branili i obrnuto. Morace, ili ce u istoj morati na krilo da gurnu Toresa ili Drogbu, sto jednostavno ne ide. Isto tako ne ide da jedan od njih dvoje ide na klupu. Sve u svemu, ceka nas zanimljiv nastavak PL-a.

NIKOLICA

pre 13 godina

Sreća ostalih klubiva što Junajted nema para za pojačanja(ni sad ni na ljeto, osim ako ih ne kupi onaj Šeik iz Katara).Ali i zbog ovako slabog Junajteda oni moraju da se pojačavaju.

Feed the Goat

pre 13 godina

(IVORY, 31. januar 2011 23:21)

Ako se tako potpisujes zbog filma How High, onda potpuno razumem zasto si napisao takav komentar!

Kazes pobedjujete sve do kraja, a vec sutra ce ti Sunderland pokvariti planove!

Milojica

pre 13 godina

ovaj IVORY stvarno veruje u to sto pise,pazi ''arsenal glavni konkurent a mancester nema kapacitet''??!!wtf Mancester ima 10 poena vise od celsija,i da ih celsi dobije oba puta i dalje ce mancester imati 4 poena prednosti(naravo da sve dobiju do kraja),ali mislim besmisleno je pricati sta bi bilo kad bilo i sta ce biti.Jos kaze ''bice neporazeni do kraja sezone''??!!pa sanderlend ih je otkinuo 3:0 na bridžu,a evo za 19 sati igraju upravo protiv sanderlenda i ako celsi pukne jos jednom,valjda ce i taj IVORY skapirati da nema nista od titule.

Jonny SPQR

pre 13 godina

Konacno par dobrih poteza uprave Liverpula mada je najbolji potez odradio Milan jer su konacno podmladili tim dovodjenjem 34 godine starog stopera "Legrotaljea"... hahahahah FORZA ROMA!!!

Ardwick

pre 13 godina

(darko, 1. februar 2011 01:08)

U pravu si za kolicinu glupih komentara... Tvojim komentarom si samo povecao broj.
Vidim da neke ljude tu ipravljas... prvo procitaj sta si ti napisao, pa se tek onda pravi pametan, jer imas nekoliko gramatickih gresaka!

pera

pre 13 godina

Da li je Moreira presao u Zvezdu? Molim vas, ako neko zna neka odgovori. nezvanicno sam cuo da je potpisao, ali jos nema nista zvanicno.ako je zaista dosao odracemo Partizan na prolece!
(alejandro, 1. februar 2011 00:11)

Moreira je igrac Partizana pod suspenzijom. Moze da ode samo ako ga prodamo ili ga puste bez obestecenja ali opet mora neki klub da nas kontaktira, tako da ne ocekuj da ce ga vama dati,a i mislim da i Moreira to nikad ne bi uradio navijacima, a i Lukic rece da nikad ne bi doveo nekog iz Partizana.

aa

pre 13 godina

@slobodan

Ok ajde, mogu da razumem ako si bas od rodjenja krenuo da pratis sve zivo oko Celsija pa cak toliko da odes na Stamford Bridz.

Ja vise to vezem, kao sto sam rekao, za odlazak na stadion i jednostavno celu tu pricu vezivanja za klub koji je u tvojoj zemlji, navijas na svom jeziku, ides na utakmice sa svojim ortacima i slicno ali dobro kapiram i tvoje razloge.