Živojinović za B92: " Sada da ostvarimo obećanja"

Novi stari predsednik TSS Slobodan Živojinović u intervjuu za B92 najavljuje reorganizaciju,velike planove, ali i dobre odnose na relaciji predsednik – igrači, iako su se oni izjasnili i pružili podršku drugoj strani.Živojinović nakon velike bure i nesuglasica, kaže da se okreće realizaciji velikih planova sa timom ljudi koje je okupio u Upravnom odboru.

Pošaljite komentar
 1. Da,da prvo ste napunili dzepove a sad kao da ispunite obecanje pa gori ste od boska buhe.
  (drago, 3. februar 2011 20:54)

  # Link komentara

 2. Како избори у Тениском савезу компромитују два политичка сиситема и друштвене односе
  Политчки систем у самоуправном социјализму је био је орган за управљање друштеним оносима, који односи живе у свести људи као лепе успомене и сећања. Примарни циљ друштвеног система је да сачува животну заједницу. Друштвени сиситем је постојећа реална животно прилагођена целина. Друштвени систем у СФРЈ је био најблогроднији пример за цео свет. Политичка одлука је била да се органузје Олимпијада у Сарајеву 1984., но друштвени односи су омогућили да то буде најбоља до тада олимпијада у свету. Друштвени систем чине међуљудски односи и везе, слобода кретања у свако време и на свакоме месту, милиони мешовитих бракова измећу свих националности, фабрике и предузећа што су била 30-50% пројектована као међурепубличка, други имовински односи, „наше море“, језера, путеви, мостови, бране, хидроцентрале, термоцентрале, далеководи, заједничке забаве и спортска такмичења, позоришта и филмови. Речју, дрштвени систем је жив организам који је срушен политичком подлуком, а на штету свих грађана.
  Комунистичака идеја компрмитаована је у врху власти, а не у народу или радничкој класи, како, нажалост, неистину говоре већина припадника интелектуалне елите, та и социолози и философи по опредљењу, но не и по убеђењу. Но, и старија идеја правде и благсотања за све – Исусова идеја још увек није на путу који је исказана једном мишљу: „Царство небеско је у Теби“. Што значи, Он није рекао да треба да има посредника између Бога и човека у виду било какве институције. Очекивано „царско небеско“ је процес што траје. Нажалост, већина људи су слаби, па се радије прилагођавају сили или новцу, па тако се сваки систем изроди на штету свих.
  Лагали су и лажу новинари, политичари, научници који не знају истину да је самоправни систем трпео штете од руководећих кадрова, а не од радника како погрешено мисле поменути паметњаковићи. А ево на делу су ухваћени и откривени људи који су режирали изборе у Тениском савезу, на исти начин како су некада руководиоци у предузећима манипулисали са гласовима радника да у Радничке савете уђу директорови послушници за да потврђују његове одлуке, ма колико биле штетне за предузеће.
  Значи, исти метод и исти циљ имају и руководећи људи у Тениског савезу Србије - да група људи располаже са великим средствима која ће им држава дати за унепређење тениског спорта. Но, да ли је њима до развоја тениса у Србији, ако најбољи тенисери који већ располажу са својим капиталом не желе да сарађују са таквим руководставом у Савезу?
  Обзиром да већ две деценије замењујемо социјализам са капитализмом, но не успева нам баш због похлепе људи у власти и бизнису, јер када им је потребно крију се односима који су важили у социјализму – слободни ибори делагата, док политичари своје слабости покривају са демократским изборима, иако током предизборја помоћу медија, но и привременим одлукама, а највише лажним обећањима манипишу са гласачима.
  И сада ће највише државне интистуције у име демократије ћутати, иако избори на седници Скупштине тениског савеза се одлучивало по принципу одбаченог политичког система, као што истовремено њене одлуке су одбацили капиталистки ситем, у коме се предност даје капиталу и њеним власницима, са претпоставком да ће најбоље да искористе новац који ће им бити на расплаогање од стране државе. А то је тако очигледно да самоизабрано руководство није му до напретка тенисса већ су има велике паре намењене тенису врло потребне њима лично.
  Исто је стање у Фудбалском и Рукометном савезу, па су нам резулутати очајни и поред постојања много добрих играча.
  Значи, косритећи се слабостима два система, људи у Тениском савезу Србије потпуно ће урушити међуљудске односе међу тенисерима, отераће из репрезентације најбоље тенисери, па самим тим урушиће и друшвене односе у великом делу друштва који прати тенис и врхунске успехе наших тенисера на њиховом личном и националном плану.
  Ако смо по налогу западне олигархијее морали да поклонимо друштвена предузећа привантицима, од која већина су позатварана, па су људи остали без посла и прихода за жиовт, није ваљда да ће нам бранити да спречимо да група људи у име Тениског савеза располаже великим капиталом од 90 милона евра, колико је предвиђено да потроши ова иснституција само у 2011. Значи, уместо да удружимо народне паре са парама капиталиста, ми треба да дозволимо да голаћи заостали нам из прошлог система да се поиграју са милионима, па биће нешто и за унапређење тениса у Србији.
  Поставља се питање имали нека државна институција која ће да спречи ТСС, ако су ФСС и РСС превише јаки, јер су уплетени и политичари из врха валсти заједно са подземљем, па им нико ништа не може, да комрпомитује политички систем који уводимо, да заустави даљи развој тениса, покваре односе међу тенисерима и додатно уруше иначе много лоше друштвене односе?
  27.01,2011. …
  Велимир Цвејић, аналитичар
  (Miloš J. Kosovac, 2. februar 2011 09:29)

  # Link komentara

 3. Gospodine Živojinoviću, bili ste teniska zvezda, niko Vam to ne osporava. Kao prvi čovek TSS, sa Vašim saradnicima, ništa niste uradili za ova dva mandata.Vaši lični interesi i interesi Vaših saradnika bili su na prvom mestu.Kada pročitam imena Vaših saradnika, muka me hvata.Političari, demagozi, šićardžije, to je tim koji treba da vodi ovu sjajnu ekipu igrača, koji Sbiju predstaviše u najboljem svetlu. Ja Vam naj iskrenije poručujem, povučite se svi, dajte časno ostavke, prepustite sposobnijim od Vas, a Vi ako volite i dalje tenis, otvorite tenisku školu za mlade, a siromašne, talente, odrešite Vašu prebogatu kesu i dokažite da ste pravi patriota. A ovi pored Vas neka se bave svojim poslom za koje ih država i ovaj narod plaća.
  (Analitičar, 31. januar 2011 12:47)

  # Link komentara

 4. @Dejane
  Daj, ne širi fa(r)mu da avionska karta od Njujorka do Beograda može da košta pet hiljada dolara. Što je najgore, ovi naši naivci veruju u to i podržavaju te. Nije onda čudo kako se jedna izmišljotina prema kojoj je Jelena igrala na jednoj nozi za Srbiju i dalje održava. A istina glasi: Jelena je kraj meča dočekala potpuno iscrpljena, zato je zatražila medicinski tajm-aut, a grč je uhvatio levu nogu Dominike Cibulkove i ona je kraj meča odskakutala na jednoj nozi. Bilo je to u Fedu, u slovačkom gradu Košicama. Dokle će ovaj stereotip o Jeleni da živi? Sve dok je "kovača lažnog novca".
  (Radeon, 30. januar 2011 13:51)

  # Link komentara

 5. Nisam pisala o ovom skandaloznom TSS i njegovom predsedniku. Prema svecu i tropar. Ali, Jelena, ti me zanimaš jer si bila u vrhu svetskog tenisa, prestani sa tim "bez obraznim" trikovima! Zar ne vidiš da si mnogo zla nanela ženskoj reprezentaciji, koja se raspala, zbog tvoje sujete, arogancije i neshvatljivo nedostojnog ponašanja. Basta!
  (Nela, 30. januar 2011 09:09)

  # Link komentara

 6. ZIVOJINOVICU dali posle svih gluposti koje si rekao i uradio mozes mirno da spavas Nole da ti donosi pare xa dorucak od 70000svra
  (svetlana, 30. januar 2011 00:04)

  # Link komentara

 7. Delima demantuj ne pricom! Posmatramo!
  (David, 29. januar 2011 23:32)

  # Link komentara

 8. Čitam ove komentare i nijedan da podrži Bobu... Pa,Bobo ako čitaš ove komentare nemoj se blamirati pusti druge da se pokažu i dokažu,zašto po svaku cenu?Djokovići su pokazali da znaju,treba im dati šansu,ne njima svim igračima,pa čiji ćeš biti predsednik????
  (gr, 29. januar 2011 22:16)

  # Link komentara

 9. @vasa,
  G-dine,vasa,posto sam nekorektno prozvan,moram vam odgovoriti.Ja zivim preko bare vec 20 godina i nemam nikakve veze sa Djokovicima.Moderator ima moj E-mail.Komentar koji sam napisao je izraz moje zelje da se u TSS nadju najsposobniji ljudi,a sve u interesu prosperiteta srpskog tenisa.Slazem se s Vama kada kazete:"Sbija je iznad svih",ali se ne slazem kad kazete,"a funkcioneri su nebitni".Funkcioneri su jako bitni,oni vuku sve konce u savezu i od njih zavisi hoce li mnogi srpski teniski talenti imati normalne uslove za razvoj.Volim Srbiju i srpski narod i svaki uspjeh Srbije,na bilo kom polju,dozivljavam kao licni i zelim vam sve najbolje u zivotu i radu.Pozdrav urednistvu i moderatorima B-92 i sve cestitke za rad na vrlo visokom nivou.
  (Danilo, 29. januar 2011 20:10)

  # Link komentara

 10. @Dejane
  Naravno da si u pravu. Ali ja sam napisao, a tebi je promaklo, da su karte samo indikator, i da tu ima (slutim) mnogo više težih grešaka. Ali, ne zaboravi, ipak je reč je o sumi od šest miliona dinara! Pa nije to baš tako da nije ništa. Šta misliš? O tvojim spekulacijama da karta od Njujorka do Beograda može da košta i pet hiljada dolara, ne bih se izjašnjavao. Dve reči samo: to je neka tvoja fatamorgana. Pozdrav.
  (Mond, 29. januar 2011 20:03)

  # Link komentara

 11. "Već smo napravili korenite promene".

  Da, sada krkamo jagnjetinu umesto prasetine.
  (torne, 29. januar 2011 11:39)

  # Link komentara

 12. @Mond, 28. januar

  Postovani gdine Mond,posle ovakvog divnog realnog texta zaista sam ubedjen da Vas neko potkrada i potpisuje se kao "Mond"Jer on je uvek protiv svega normalnog,realnog,protiv Noletove igre protiv svega,sto u ovom textu nije slucaj vec realno izneseno stanje u TSS.
  Nadam se da ce to utvrditi i nadlezni organi,ali obzirom da je doticni predsednik TSS u G17+ nista me ne iznenadjuje.
  Pozdravi hvala Vam!
  (Neko Vas potkrada, 29. januar 2011 10:04)

  # Link komentara

 13. @Kada ce u zemlji Srbiji poceti da vladaju prave vrednosti i kada ce na funkcije u pojedinim oblastima doci ljudi koji znaju da rade svoj posao i postizu rezultate, a ne da zive od stare slave... Kada??!
  (scout,

  Nazalost NIKADA!
  Bio je 2 mandatana celu TSS i nista nije u radio a sada ce " na posao".Koji demagog.?

  Koliko god sam ga volela kao igraca toliko mi je muka od njega i njegovog POLITBIROA sada.Jadna deca.Ukoliko roditelji nemaju da uloze sve u svoje dete od ovih nece docekati svetlu buducnost!
  Ma vazaan je Grand,
  Farma,Kusardzije i ostale gluposti..
  Zaglupljivanje nacije i totalno unistavanje PRAVIH VREDNOSTI!
  (Smilica, 29. januar 2011 09:57)

  # Link komentara

 14. Ma samo ti nastavi da krkaš neka stomače raste. Neko mora da nasledi Danila Ž
  (aca, 29. januar 2011 06:40)

  # Link komentara

 15. Do juce vam nije valjao Srdjan Djokovic sto je hteo promene u savezu, danas vam ne valja Boba i ekipa sto su ostali na celu TSS.
  (Zanimljivo, 29. januar 2011 04:49)

  # Link komentara

 16. Neverovatno koliko je sujete u Teniskom savezu. Rec "sramota" u srpskom jeziku odavno je izgubila smisao.
  (zlatiborac, 29. januar 2011 03:53)

  # Link komentara

 17. hm,ovde mi nesto smrdi ne zvao sa ja Lorimer, a i ne zovem se tako.
  (king, 29. januar 2011 02:14)

  # Link komentara

 18. Dobili smo novog grobara srpskog tenisa.
  (tonemo sve dublje, 29. januar 2011 01:53)

  # Link komentara

 19. @Mond
  Mozda ti mnogo putujes, ali ti je pormakla jedna stvar. Jelena Jankovic je uglavnom bila u USA dok se igrao fed i par put je cak dolazila tik pred mec. Lako je dobiti avio kartu za 1000 dolara povratnu kada rezervises van sezone i jedno mesec dana pre. Ali probaj da u sezoni uzmes kartu danas za sutra. Tu cena moze da bude i 5000 dolara ako su guzve. ne bi da banim bilo koga, ali mislim da su to poptuno nebitne stvari u moru drugih koju je ova "ekipa" sa Bobom napravila, ili bolje reci, nisu napravili NISTA dobrog i pametnog za tenis. Najgora stvar u celoj prici je ako te nece IGRACI reprezentacije na cijem si savezu broj jedan. Pa budi castan covek pa se povuci. Neznalice vode TSS, i to svako zna, i mufljozi. Sa te strane puna podrska Srdjana Djokovica, ma koliko covek antipatican bio. Promene su NEOPHODNE, da se ne desi da neki predsednik ponovo izjavi "Nisam ocekiva da c Nole ovoliko daleko da dogura" ili da njegov zamenik izbaci nekog kao sto je Nole sas vojih tenrena jer decko nije imao da plati, a sad mi prica price kako ce da pomazu talente?
  (dejan, 29. januar 2011 01:32)

  # Link komentara

 20. Dok te štiti ova garnitura političara provlačićeš se, veruj gospodine 100%!!
  A posle detaljne kontrole poslovanja...
  (marko šeki, 29. januar 2011 00:56)

  # Link komentara

 21. Smej se samo se smej, al ne zaboravi onu narodnu!
  (Ko se zadnji smeje...., 29. januar 2011 00:25)

  # Link komentara

 22. Nakon svega sto se desavalo oko TSS-a ne bih zamjerio Novaku i ostalim igracima da kazu,eto Zivojinovicu,kad ste fino formirali vlast sada glasajte jos jednom i izaberite i igrace koji ce vam igrati za Srbiju.
  (Danilo, 28. januar 2011 20:19)

  Igrači igraju isključivo ya Srbiju, za njen, grb, zastavu i himnu, a ne za savez... Uostalom, oni su svi finansijski obezbedjeni i igraju isključivo zbog ljubavi prema svojoj zemlji, to se i do sada videlo... Njima svima je cilj da odbrane Devis kup, a s obzirom na raspored izvlacenja parova, to je sasvim realno... Samim tim sebi obezbedjuju mesto u istoriji srpskog sporta... Dakle, ovakve tekstove ne pise nikakav Danilo, već verovatno Srdjan Dj... ili neko od njegovih... Srbija je iznad svih a funkcioneri su nebitni...
  (vasa, 29. januar 2011 00:07)

  # Link komentara

 23. Sad ce im Bajatovic uvesti grejanje u "impuls hol".....
  (Srbijagas za Vas, 28. januar 2011 23:36)

  # Link komentara

 24. Ovaj Boba isti Dinkic,
  ujedinio delegate,sve za rad fotelje!!!
  Proleteri SVIH REGIONA UJEDINITE SE!
  Ko mari za juniore i tenis!
  (Ujedinjeni Regioni, 28. januar 2011 23:29)

  # Link komentara

 25. Pogledaj emisiju "Raspakivanje" na sajtu RTS.,sve ce ti biti jasno!!!!
  (Raspakivanje RTS, 28. januar 2011 23:18)

  # Link komentara

 26. Kada ce u zemlji Srbiji poceti da vladaju prave vrednosti i kada ce na funkcije u pojedinim oblastima doci ljudi koji znaju da rade svoj posao i postizu rezultate, a ne da zive od stare slave... Kada??!
  (scout, 28. januar 2011 23:08)

  # Link komentara

 27. vi treba da uvedete i komentare na vremensku prognozu,jer ce se ovde uvek naci neko da prosipa pamet...mislim,sta to koga pogadja i zanima ko je predsednik tss,mislim mene ne zanima ova tema uopste...
  (Goran, 28. januar 2011 22:23)

  # Link komentara

 28. Aspolutno...
  (Mirzino jato, 28. januar 2011 22:18)

  # Link komentara

 29. @A u prvom mandatu nisi morao.
  (mile
  Mislite u prva 2 mandata tj 8 godina?????
  (Mile voli Disco, 28. januar 2011 22:08)

  # Link komentara

 30. Sad mi je jasno zasto je tenis tako skup sport.kolko delegata????
  Na svakog igraca bar po 5 neradnika!
  (Skup je to sport, 28. januar 2011 22:02)

  # Link komentara

 31. 1.Nole,Tipsi Viktor Ziki


  2.Boba,Antelj,Toplica,
  Bajatovic

  odaberite sami1
  (Kvartet Snova, 28. januar 2011 21:59)

  # Link komentara

 32. Plače mi se... Imali smo nešto dobro, osvojili Dejvis kup, ali smo odmah to uspeli, zbog lopova i krkandžija, da ispustimo...
  (Ua!, 28. januar 2011 21:33)

  # Link komentara

 33. Skupa sa Bobom treba sa funkcija maknuti sve rukovodioce klubova, po Srbiji,koji su sada glasali za njega,zato što je Srđan rekao da treba mjenjati i ta rukovodstva.Srđan je mala maca za ove džabalebaroše!Srđane nemoj posustajati.Mnogi još nisu ni upoznati sa situacijom,pa Boba i Brena love u mutnom.
  (djordje, 28. januar 2011 21:25)

  # Link komentara

 34. "a sada svi na svoja radna mesta" rece jednom jedan drugi slobodan
  (slobodan, 28. januar 2011 20:33)

  # Link komentara

 35. Kada je Sloba Boba vredjao Nola, nisam to gledao, jel neko gledao tu epizodu?!
  (Jaksic, 28. januar 2011 20:21)

  # Link komentara

 36. Stvarno mi nije jasno cemu se Boba raduje.Kaze da su se dugo pripremali za ove izbore,i eto,ponovo su osvojili vlast i sta sad?Razanj je napravljen,a zec u sumi.Sa igracima nije u dobrim odnosima,cak nema ni kontakta s njima.To je isto kao da otvorite fabriku,formirate upravu,izaberete direktora,a nigdje radnika koji ce nositi proizvodnju.A nigdje ni izvjestaja Bobe Zivojinovica sta je TSS napravio za vrijeme njegove vladavine od 8 godina,koliko je igraca finansirao i doveo do svjetskog vrha?Odgovor je,ni jednoga.Evo,mali Nikola Milojevic kaze da imaju strasne financijske probleme.Otac Bojane Jovanovski je sam svojim novcem finansirao njen teniski razvoj.Ana,Jelena,Janko,Viktor isto tako.Sigurno i svi ostali buduci teniseri imaju iste probleme.Dakle,Boba ne moze izici u javnost i reci,evo narode,ovo su srpski teniseri koje smo mi iz TSS-a doveli na svjetsku scenu.I pored nikakvih rezultata on hoce i dalje da vlada.Kako,na osnovu cega?
  Sto se tice porodice Djokovic,mislim da imaju puno pravo da se okusaju u radu TSS-a.Novak je dokaz njihovog rada i tu nema dileme.Kada je nasa kosarka bila u evropskom i svjetskom vrhu,bilo je normalno da nas Bora Stankovic bude u vrhu FIBA vise od 30 godina,a sve na racun kvaliteta i igara i plasmana nasih vrsnih kosarkasa.To tako ide u svjetskom sportu.
  Novak,Janko,Viktor,Nenad,Ana ,Jeca,Bojana su donijeli velike pare u kasu TSS-a,a za proteklih 8 godina nigdje Bobinog financijskog izvjestaja,gdje su te pare utrosene,koliko je dala drzava,koliko se zaradilo od meceva reprezentacije,koliko od sponzora,nigdje ni rijeci o Bobinoj plati i o platama ostalih funkcionera.
  Djokovici su sada organizovali profesionalno udruzenje tenisera Srbije i treba ocekivati suprostavljanje Bobinom savezu u vidu trazenja adekvatnih novcanih nagrada za igrnje u reprezentaciji ili ce Srbija igrati bez najboljih igraca sto ce znaciti propast srpskog tenisa.A Boba se vadi na patriotizam igraca,iako zna da se odradjeni posao i uspjeh mora i platiti.Fudbaleri Njemacke nisu htjeli poceti igrati Svetsko prvenstvo dok se ne potpise dogovor koliko ce biti placeni za odradjeni uspjeh.Ne mogu Nole i ostali igrati samo zbog patriotizma,a da Boba dobija platu,svih dvanaest mjeseci u godini, navijajuci za njega i ostale.
  Proteklih dana citaoci, postovanog B-92,su pisali dosta kritickih,sarkasticnih,cak i uvredljivih komentara na racun porodice Djokovic sto po mome misljenju nije umjesno zato sto su Djokovici dokazali kvalitet na svjetskom nivou,a TSS sa Bobom na celu nema ni jedan pozitivan rezultat u svom osmogodisnjem radu.I zato se pitam je li za Srbiju vazniji Bobin TSS koji se bavi sam sobom ili Djokovici koji su priznati u cijelom svijetu i koji su Srbiju doveli u svjetski vrh.Donijeli su i teniski turnir u Beograd,prvi u istoriji srpskog tenisa.Malo li je uradjeno.A Boba i ostali funkcioneri TSS-a su samo gledaoci na tom turniru.Zasto TSS nije donio turnir u Beograd?
  Bojim se da ova Bobina pobjeda postane Pirova pobjeda i da ce stetu imati srpski tenis,kao i Srbija u cjelini.
  Ako zelimo i dalje uspjehe na svjetkom nivou onda se moraju postovati rezultati necijeg rada,a ne prazne price.Okupe se delegati na Skupstini TSS-a i glasaju za sebe i svoje interese,iako iza njih nema nikakvih rezultata.
  Nakon svega sto se desavalo oko TSS-a ne bih zamjerio Novaku i ostalim igracima da kazu,eto Zivojinovicu,kad ste fino formirali vlast sada glasajte jos jednom i izaberite i igrace koji ce vam igrati za Srbiju.
  (Danilo, 28. januar 2011 20:19)

  # Link komentara

 37. Zanemareno je glavno pitanje - kako omoguciti mladim talentima da nesmetano treniraju i da se to radi strucno s obzirom da su male materijalne mogucnosti mnogih decaka i devojcica i sta ce TSS uciniti da se najboljima pomogne?
  (roditelj, 28. januar 2011 19:55)

  # Link komentara

 38. Imacemo teniski savez u kome nisu nasi najbolji teniseri. Ali sta to ima veze, oni su sami sebi dovoljni kad se pogleda koliko ima delegata. Svi mogu da stanu na grand paradu
  (aca, 28. januar 2011 19:49)

  # Link komentara

 39. Slobodane, Slobodane..Kažeš Novak ima slabo srce i slabe pete..Kakve pete ima pitaj Rodžera Federera a kakvo mu je srce gledaj u nedelju u 9.30h.
  (lav, 28. januar 2011 19:37)

  # Link komentara

 40. Daj ostavku Slobodan dok jos nije kasno. Unistices nam tenisku repku Srbije u smislu da ce te svi bolji igraci od Novaka, Viktora ,Zikija, Tipse do JJ i Ane bojkotovati.
  Licno mislim da ce taj bojkot biti na perifidan nacin od strane nasih divnih tenisera, sto se vec i potvrdjuje odustajanjem Ane i JJ u fed kupu.
  (milan, 28. januar 2011 19:33)

  # Link komentara

 41. Stvarno ne mogu da shvatim da predsednik TSS može da navija protiv Novaka Đokovića a želi preko mrtvih da zadrži to mesto. Nemoj da neko negira, ljudi su ga čuli. Toga nema nigde.
  Trbonje i bumbari sami sebe izabrali a sada preostaje jedna "sitnica", da im Novak i drugovi obezbedjuju rezultate.
  (shome, 28. januar 2011 19:32)

  # Link komentara

 42. "Mi smo već i napravili velike promene"
  umesto antelja stavio je jos veceg "strucnjaka" toplicu koji se dobro pokazao u Zvezdi.
  (Promene????, 28. januar 2011 19:15)

  # Link komentara

 43. „Apsolutno stojim na strani igrača"
  A oni APSOLUTNO protiv tebe!!!!
  (Poltron, 28. januar 2011 19:11)

  # Link komentara

 44. dakle apsolutno.
  (jasno, 28. januar 2011 19:09)

  # Link komentara

 45. A u prvom mandatu nisi morao.
  (mile, 28. januar 2011 19:01)

  # Link komentara

 46. A gde si bio do sada?
  Imaj bar malo obraza i podnesi ostavku.Igraci te nece!!!!!
  (7godina, 28. januar 2011 18:55)

  # Link komentara

 47. Kada sam video Srđana Đokovića skoro u predinfarktnom stanju sa je dne strane , a sa druge strane ugojenog Bobu i Slobinog neimara Antelja sve mi je bilo jasno.Ovde normalni, pošteni i uspešni nemaju nikakvu šansu, a ovi momci ako su pametni da bojkotuju ovu tragikomičnu bratiju.
  (pavle, 28. januar 2011 18:54)

  # Link komentara

 48. Hahahahaha...ovaj kao da je član G17+. Sa'će da ostvaruje obećanja. Odma'. Samo što nije!
  (Petar, 28. januar 2011 18:40)

  # Link komentara

 49. Gospodine Živojinoviću,
  Samo jedno pitanje: da li Vi možete da objasnite kako su i zašto evri za avionske karte (ako ih je uopšte i bilo, tih karata, mislim), deljeni veš korpama? Kako to da Jelena Janković napravi avionske troškove od 52 hiljade evra, a Novak samo 680? Da li su igračima davani službeni putni nalozi (nije smelo drugačije), kuda se sve putovalo, da li su podneti izveštaji sa puta (takođe zakonska obaveza), i da li su uz obračun putnih troškova priloženi svi računi pa i avionske karte? Sve to morate imati u "sefu" TSS. Odmah da vam kažem - mnogo sam putovao službeno i znam da je nemoguće za godinu dana, ili dve, na avionske karte potrošiti 52 hiljade evra. Vi ste mogli samo da plaćate troškove kada je putovala naša reprezentacija. Da li je Jelena 50 ili više puta putovala službeno? Za Anu se pouzdano zna da je bila za to da se igra besplatno, ali to je izazvalo gnev kod svih vas. Zašto? I ona nije ni evra dobila od TSS prošle godine. Ovo su skandalozni podaci koji prelaze u kršenje zakona. To se mora ispitati, i mnogo toga još, slažete se, zar ne, jer Teniski savez dobija novac iz budžeta. Ovo ne može ovako da ostane, jer svaki građanin ima prava da podnese prijavu Državnoj revizorskoj instituciji da ispita kako je trošen novac iz budžeta. Vi niste pravnik i dobijam utisak da ste sve ovo olako radili, jer niste poznavali zakon. Na posao se može krenuti tek kad se sve ovo što smo ovih dana slušali o trošenju novca, ne istera na čistinu. Ove avionske karte samo su jedan indikator. Vaša "horuk parola" - a sad svi odmah na posao, vrlo je naivna, obična proizvodnja magle, da nojevi ne bi izvukli glave iz peska. Tako se ne može, tako se ne sme.
  (Mond, 28. januar 2011 18:24)

  # Link komentara

 50. A sta ste radili 8 godina? zar se toliko moralo cekati?
  (jaca, 28. januar 2011 18:16)

  # Link komentara

 51. Postovani Predsedniche,
  pazljivo sam slusao gospodina Djokovica na Skupstini preko SOS kanala..rekao vam je sve u facu i covek je 99% u pravu.. imate rok da za 4 godine oformite tim mladih talenata i da iskoristite dobre pare koje vam je dalo Ministarstvo..ako ne uspete, prezrece vas cela nacija garantovano !!
  Sramota je da nestrucnost pobedi talenat koji poseduju nasa deca.. MAnite se politicarenja, vec oformite zaista tim strucnjaka i pedagoga, da pomognete deci da izadju iz bede!!!
  (posmatrach, 28. januar 2011 18:13)

  # Link komentara

 52. „Apsolutno stojim na strani igrača, kad su rekli da su neophodne promene. Mi smo već i napravili velike promene, i u tom smislu stojim na strani igrača'
  Pa je zamenio svezeg Antelja sa Toplicom.
  jadna vam majka.....
  Ako ti je stalo do igraca i tenisa PODNESI OSTAVKU MOMENTALNO!!!!
  (Bolji od boljeg????/, 28. januar 2011 18:11)

  # Link komentara

 53. Živojinović za B92: "Sada na posao"...
  mora da se trenira.
  (kenny brook, 28. januar 2011 18:10)

  # Link komentara

 54. "A sad na posao"
  A sta sui radio 7 godina spavao?
  „Apsolutno stojim na strani igrača, kad su rekli da su neophodne promene."
  Pa onda PODNESI OSTAVKU!
  (Smilica, 28. januar 2011 18:07)

  # Link komentara

 55. Neinteresuju me previranja u TSS-u, ali me malo nervira kada se osoba koja predstavlja neki sport bezobrazno zapusti i pusti stomačinu bez i trunke blama. Pa valjda je on taj koji bi trebalo ostalima bude primer zdravog izgleda, a ne besomučnog krkanluka i neumerenog ždranja.
  (hanz, 28. januar 2011 17:52)

  # Link komentara

 56. Koga ovaj farba
  (miro, 28. januar 2011 17:33)

  # Link komentara

 57. Nema veze i ako se igrači naljute, igraće Boba i Brena u dublu...
  (Poslednji Skaut, 28. januar 2011 17:23)

  # Link komentara

 58. "Sada na posao".
  Znaci do sada nisi radio?!
  (Petar Srdanovic, 28. januar 2011 17:14)

  # Link komentara

 59. Zivojinovicu, izbegao si odgovor."Da li si bio u kontaktu sa igracima, posle odrzavanja skupstine"? Cisto sumnjam da ce se najbolji odazvati pozivu i igrati za reprezentaciju, sve jedno sto je to mondenski sport ? Ne zna se ni kako ce reagovati Srdjan Djokovic, sobzirom da je javnost u vecini bila na tvoju stranu ?
  (precanin, 28. januar 2011 17:13)

  # Link komentara

 60. Uvek me odusevi entuzijazam sa kojom likovi koji nastavljaju da sede u fotelji u kojoj su i do sada bili, najavljuju da ce sada radikalno sve promeniti i poceti da rade ono sto do sada nije bilo radjeno, kao da nisu oni ti koji su to trebali da urade mnogo ranije.

  I sad kao, idemo, svi zajendo, hop, hop, hop! Entuzijazam bato!

  Uvek do sada je to bilo kretkog daha i nikada nije dalo rezultata, pa me nista ne uverava da treba da pomislim da ce ovoga puta biti drugacije.

  Naravno, do sledeceg izbora, kada cemo dobiti novu inekciju entuzijazma i zelje za unapredjenjem...

  Srdjan Djokovic mi je bio antipatican, ali ovi krpelji koji su se nagolimali su zlo. Pre neki dan citam: "...izabran je novi, stari, predsednik, Slobodan Živojinović, koji je dobio 455 glasova..."

  Koliko glasova? KOLIKO? Pa koliko vas Pajtonovci, ako Boga znate!

  Dalje nisam citao...
  (a sada, nesto sasvim drugacije, 28. januar 2011 16:57)

  # Link komentara