Subota, 08.01.2011.

21:53

Uspešna provera rukometaša - 39:27

Rukometaši Srbije pobedili su Austriju sa 39:27 (23:11) u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo u Švedskoj od 13. do 30. januara.

Izvor: SO

Uspešna provera rukometaša - 39:27 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Andrija Crnogorac

pre 13 godina

Po ko zna koji put desila se bruka sa pustanjem himne pre utakmice. Tacno se zna ko je kriv za to. Generalnog sekretara Djurkovica pod hitno treba smeniti zbog toga, ako RSS nece to da ucini onda moraju da se umesaju drzavni organi. Ako hocemo u evropsku uniju ne mozemo vise da tolerisemo ovakav javasluk!

delija sa severa

pre 13 godina

Imamo odlicnu reprezentaciju, a moja jedina zamerka je slabo proigravanje krila, sa pivotom jos i postoji neka saradnja, ali sa krilima skoro nista. Nikcevic nije primio nijednu loptu na krilu za nekih 45 minuta utakmice. Taj podatak zabrinjava, pogotovo sto se radi o drugom sterlcu spanske lige ciji tim je treceplasiran na polusezoni! Bekovi malo vise timske igre bice nam vazno protiv ozbiljnijih ekipa!

torca du

pre 13 godina

mislim da imate dobru repku,previše je omalovažavate,bit če to dobre utakmice između naših timova,želim va drugo mjesto u grupi iza nas,adiooo

Marko

pre 13 godina

Ponavljam moje misljenje je da spori bekovi poput Ilica samo koce stvar momcima koji nisu sebicni,pogotovo ako ne igraju timski,o cemu zaista govori podatak koliko su lopti krilima udelili...ja bi prvi voleo da gresim.auu....a postovanje za Ilica i nadam se da ce to sve biti ok na prvenstvu.potajno prizeljkujem medalju!

Jofel

pre 13 godina

@Goran
Pa, neka budemo i 8. i 9. Kakve veze ima. Svakako nece biti kao fudbaleri.

Sto se tice igre, nije lose, ali smo malo imali i srece u prvom poluvremenu,jer se svaka lopta odbijala nama u ruke. Golmani odlicni. Ja definitivno moram pronaci neki kanal da gledam nasu reprezentaciju, jer ovog strucnjaka Kovinjala i njegovog kolegu strucnjaka Strajinica ne mogu ni da slusam ni da gledam. Razumem komentatora koji prenosi utakmicu iz studija, pa ne moze u trenutku da vidi sudijsku odluku, ali da on, naucnik, iz dvorane ne vidi sta je sudija dosudio, strasno. Svakako, SVE NAJBOLJE na sampionatu. Srecni i bez povreda.

bivsi sudija

pre 13 godina

Nasa reprezentacija deluje veoma dobro.Borbeni su,igraju odbranu i u napadu su kolektivni.Imamo i nekoliko vanserijskih pojedinaca. I Austrijanci su solidni. Sem pocetne nesigurnosti kada je i napravljena velika razlika ostali deo utamice bio je gotovo ravnopravan.Beogradska publika ponovo izvanredna i zna sta je rukomet.Pada u oci kalkulantsko sudjenje Stojkovica i Nikolica narocito u prvom poluvremenu.Ovom paru je "usla voda u usi" i ne mogu da uspesno iznesu neku kvalitetnu utakmicu.Videce to ubrzo i oni iz inostranstva (Prauze) i dignuce ruke od njih.

goran

pre 13 godina

bice kao i uvek lozenje na pocetku a onda cemo se vratiti 8 ili 9 sa SP. igramo najruzniji rukomet na svetu, odbranu igramo istu poslednjih 15 godina, u napadu se samo oslanjamo na sut, a kad nas uhvati neka jaca reprezentacija necemo imati drugo resenje.

dejan-minhen

pre 13 godina

da Rusi su toliko ispred nas u rukometu da su odlučili da propuste ovo SP da nas ne brukaju. Bože šta li neki napišu. Sve u svemu ja našim želim sreću. Danska i Hrvatska su realno gledajući favoriti u našoj grupi.Naravno kasnije i za naslov ali na velikim takmičenjima uvek bude iznenađenja.srećno pa šta bude

Realni

pre 13 godina

E moj Vukovicu, drzis na klupi Vuckovica našeg najboljeg igraca sa evropskog prvenstva u Austriji a uz Vujina je trenutno u najboljoj formi, PS. dečka i ne poznajem , da ne bude ono piše rodjak ili neki ortak pišem samo ono sto verovatno sav rukometni svet zna.... Ateni momci i samo hrabro....

sale k.

pre 13 godina

Da li je moguce da nismo napravili ni jedan visak na krilo za Nikcevica za 45 min koliko je igrao??? Nijednom proigran, nijedna kontra??? Pa momak ubija u asobalu, milina ga gledati, drugi strelac lige, vrlo efikasan svaku utakmicu zabije 7-8 golova! Za Markovica dve - tri sanse dok nam se bekovi nisu raspucali?! Oni nam mogu biti najjace oruzje u utakmicama protiv Danaca i Hrvata u kontranapadu, jer bojim se da cemo takve ekipe morati da dobijemo na foru. Igra velikih ekipa kao sto su Danska, Spanija se zasniva na brzom kontranapadu i vecinu golova zabiju Huanin i Kristiansen!!!

st.dzoni

pre 13 godina

@Gradac-R.S
ako se zna koliko smo golova dali,onda i nismo prmili puno.
utakmica je bila otvorena,suterski raspolozene ekipe...to je zapravo i nase najjace oruzje,dobar sut,uvek imamo nekog ko moze da reseta.
ocekujem odbar plasman bar 1/4 finale,ali kod nas se nikad ne zna :) nadam se da nece zabrljati.puno srece

Bundes

pre 13 godina

Moram odmah da kažem da mi je muka da citam ova navijačka prepucavanja i tome slicno. Ali to je Balkan.... Sve u svemu igra je bila solidna, bilo je dosta rotacija u odbrani i napadu sto sigurno neće biti slučaj u Švedskoj ..... Imamo dobre pojedinca od kojih treba napraviti tim, valjda ce sve doći na svoje do prve utakmice sa Alzirom.... Ono sto mi bode oci jeste ponasanje prema Vuckovicu ili sam stekao los utisak, mada mislim da nisam.... Dečko igra fantastično u Bundes ligi( najjača liga na svetu) , bukvslno sam nosi celu ekipu, kompletan igrač , odbrana , napad u svim kombinacijama, pratim ga još iz Francuske gde je u Samberiju bio jedan od nosioca igre pa čak i kapital ekipe. Sada sam u Nemackoj pa zato i pišem sve ovo..... Ovakav jedan igrač nikada nije dobio pravu šansu ( osim kod Seada Hasanefendica koji je inače trener u Bundes ligi) sto je jako problematicno.... Nadam se samo da je ovo jedan od Vukovicevih taktickih poteza da odmoru Vuckovica još malo pred ono sto nas očekuje ..... Puno sreće i uspeha u Švedskoj .......

auu

pre 13 godina

Ma ne svidja mi se Ilic u kombinaciji sa brzim momcima,nekako smeta,i Vujinu i ostalim brzim i okretnijim igracima,proslo je to vreme na silu po go,sad se igra munjevito i timski.Voleo bi da se uklopi,da nas ne ugrobari ko u fudbalu Zigic,bas me briga sto igra u Kilu,ne svidja mi se ovde,kao na silu da pokusava da bude efikasan,i sigurno je extra igrac ,ali....vec smo cenu rukometa na silu platili pr.prvenstvo.Dajte tom Vujinu i ostalima da igraju svoju igru.moje misljenje.pozz
(Marko, 8. januar 2011 23:34)

_____

Decko ako toliko znas hoces da kazes da Kill igra sporo pa im treba Ilic.Ilic je medju najboljim igracima na svetu,on moze 8 golova da daje po mecu,cuti bolje!

dodatak

pre 13 godina

kad igraju hrv-srb sanse su uvijek 50:50 i to u bilo kojim sportu!!
(platz, 8. januar 2011 22:40)

...a u 90 posto slucajeva dobija srbija

Sava

pre 13 godina

Puno srece nasima na sampionatu.
Jedna stvar, svi pricaju o nekom brzom rukometu a pri tom ne znaju sta to znaci. To znaci non sop brzi centri, jurnjava uprosteno, a takav rukomet igra mozda par reprezentacija, skandinavci, gde jedino Danska uradi nesto konkretno. To nije rukomet za nas.
Cvetkovic je forsirao takvu igru, pa smo dosli u situaciju da nam igraci popadaju posle par utakmica od umora. Da ne pricam o onom porazu od Brazila.
Moramo da igramo jaku odbranu, i to je kljuc, i to Vukovic dobro zna. Iz jake odbrane se radjaju kontre koje nasa krila moraju da koriste.
Imamo sigurne golmane, i bekove razbijace, to treba iskoristi.
Dakle cvrsta odbrana i nema brige, batalite jurnjavu.
Pa pogledajte kako Francuzi i Hrvati, dve najbolje reprezentacije igraju, cvrsta odbrana to je poenta gotovo svakog kolektivnog sporta.
A ovo za RTS, da ne komentarisem, bice stvarno sramota ako se tako nesto desi.
Pa bruka je da arena ili neka druga kablovska tv prenosi sampionat, kada 90 odsto Srbije nema to na tv.
Pa kako da gledaju tekme?
Ako bas stekare iz RTS nemaju pare neka se ukljuci ministarstvo i vlada u pricu, prvenstvo mora na RTS, ili na neku drugu televiziju koja je u osnovnoj ponudi.

bosko buha

pre 13 godina

Prvo poluvreme odlicno, ali u drugom poluvremenu skoro da i nije bilo timske igre. Izgledalo je da se Vujin i Sesum takmice ko ce pre da opali! Svaka cast njima kao igracima, ali rukomet je timski sport! Golmani ok, jedina zamerka je slabo proigravanje krila. Moderan rukomet insisitira na brzoj polukontri koju danas nismo imali, krila su nam sve ukupno dala 7 golova od 39! Problem ce nastati kad u utakmicama protiv Danske, Hrvatske, Rumunije nasi bekovi ne budu mogli tako lako da izgrade poziciju za sut, a krila nam se nisu razigrala... POMOZI BOZE!!!

ForeverSRB

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?
(Anton, 8. januar 2011 23:58)

Ukoliko i dajle fudbal (kako ga ceo svet zove) zovete nogometom, zeleo bih da mi kazes kada ste nas to dobili, da li u kvalifikacijama 2000? Ili Inker kada je izbacio Zvezdu?? :)) Ne razumem..A, sto se vaterpola (ako je to onaj sport u vodi, isto kao i kod nas), od poslednjih 15, dobili ste nas 4 meca..Eee, valjda cete nas UVEK tako biti bolji! :)
SRBIJA PO MEDALJU!

ForeverSRB

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?
(Anton, 8. januar 2011 23:58)

Ukoliko i dajle fudbal (kako ga ceo svet zove) zovete nogometom, zeleo bih da mi kazes kada ste nas to dobili, da li u kvalifikacijama 2000? Ili Inker kada je izbacio Zvezdu?? :)) Ne razumem..A, sto se vaterpola (ako je to onaj sport u vodi, isto kao i kod nas), od poslednjih 15, dobili ste nas 4 meca..Eee, valjda cete nas UVEK tako biti bolji! :)
SRBIJA PO MEDALJU!

Marko

pre 13 godina

Ma ne svidja mi se Ilic u kombinaciji sa brzim momcima,nekako smeta,i Vujinu i ostalim brzim i okretnijim igracima,proslo je to vreme na silu po go,sad se igra munjevito i timski.Voleo bi da se uklopi,da nas ne ugrobari ko u fudbalu Zigic,bas me briga sto igra u Kilu,ne svidja mi se ovde,kao na silu da pokusava da bude efikasan,i sigurno je extra igrac ,ali....vec smo cenu rukometa na silu platili pr.prvenstvo.Dajte tom Vujinu i ostalima da igraju svoju igru.moje misljenje.pozz

Srećko

pre 13 godina

Krila su vam najslabiji dio momčadi, ali imate doista sjajnu vanjsku liniju...Ako budete 'čisti u glavi' mogli bi daleko dogurati...dakako, i suci mogu igrati ulogu jer niste u vrhu svjetskog rukometa...al realno, možete nas (Hrvatsku) i dobiti, i sa slabijim momčadima ste nam pravili probleme...Mi prvaci, vi drugi, ne bih se bunio...

Anton

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?

Mile

pre 13 godina

Jel ste culi da RTS nece prenositi prvenstvo u Svedskoj,posto je Arena otkupila prenose. Ako tako bude,odmah na ulice da bojkotujemo rts.

Gradac-R.S

pre 13 godina

Igra uliva poverenje,nadamo se dobrom rezultatu na SP-u!
PS Ne bih da trazim dlaku u jajetu,ali primili smo 27 golova sto je (po meni) puno...

sasa

pre 13 godina

Dobro je izgledalo...ima tu jos nekih sitnica da se poprave i to je to..realno imamo vrlo kvalitetan tim...
Vujin-ubedljivo prvi strelac LŠ,65 pogodaka,top u ruci ima taj covek
Ilić-igra vrlo dobro u jednom Kilu,o njemu ne treba puno trositi reči
Stojković-jedan od najboljih pivotmena trenutno, u top 5 strelaca LŠ 46 pogodaka
Rnić-veliki potencijal, takodje rešeta u LŠ, 41 pogodak
Šešum-nije puno igrao u zadnje vreme ali opet, to je Šešum, mada i ovaj Pribak na srednjem je upotrebljiv
Nikčević-ima sjajnu sezonu u acobalu,igra za treći tim lige i drugi je strelac lige, nadam se da će ga naši bekovi koristiti malo više na SP, mada tu je i solidni Marković
VUČKOVIĆ-ovaj momak igra strašno u bundesligi, kada bi se računali golovi samo iz igre dakle bez sedmeraca jer ih ne sutira, bio bi treći strelac bundeslige sa samo 3 gola manje od jednog Jihe, bice nase veliko oruzje videćete
Ostali-svi igraju vrlo dobro u solidnim timovima... Golmani su nam OK,samo da ih krene..krila su nam ok takodje samo da ih malo vise koristimo, Prodanović btw sjajno trči kontru ali je jedini desni, pivotmeni su takodje dobri,jači smo za Stojkovića u odnosu na prošlu god, a bekovska linija nam je najjača na prvenstvu. Sad tu nastupa Vuković, koji treba sve to fino da uklopi u šta ne sumnjam... sto se mene tiče imam neki dobar osećaj ali videćemo sve za sedmicu dana..
SREĆNO ORLOVI !!!

soibiber

pre 13 godina

1/4 finale je maksimum ove ekipe! esp, nor, isl, hrv, fra, swe, den, pol a verovatno i rusi i j. korejanci su svi daleko ispred nas! mnogo smo spori, nemamo krila a i dobrog golmana, iako je stanic danas ok branio! ne mogu sve vujin i ilic sami! znaci ima sa rumunima da se bijemo za trece mesto i prolazak u 2. rundu! i to bi bilo to.

sasa

pre 13 godina

Dobro je izgledalo...ima tu jos nekih sitnica da se poprave i to je to..realno imamo vrlo kvalitetan tim...
Vujin-ubedljivo prvi strelac LŠ,65 pogodaka,top u ruci ima taj covek
Ilić-igra vrlo dobro u jednom Kilu,o njemu ne treba puno trositi reči
Stojković-jedan od najboljih pivotmena trenutno, u top 5 strelaca LŠ 46 pogodaka
Rnić-veliki potencijal, takodje rešeta u LŠ, 41 pogodak
Šešum-nije puno igrao u zadnje vreme ali opet, to je Šešum, mada i ovaj Pribak na srednjem je upotrebljiv
Nikčević-ima sjajnu sezonu u acobalu,igra za treći tim lige i drugi je strelac lige, nadam se da će ga naši bekovi koristiti malo više na SP, mada tu je i solidni Marković
VUČKOVIĆ-ovaj momak igra strašno u bundesligi, kada bi se računali golovi samo iz igre dakle bez sedmeraca jer ih ne sutira, bio bi treći strelac bundeslige sa samo 3 gola manje od jednog Jihe, bice nase veliko oruzje videćete
Ostali-svi igraju vrlo dobro u solidnim timovima... Golmani su nam OK,samo da ih krene..krila su nam ok takodje samo da ih malo vise koristimo, Prodanović btw sjajno trči kontru ali je jedini desni, pivotmeni su takodje dobri,jači smo za Stojkovića u odnosu na prošlu god, a bekovska linija nam je najjača na prvenstvu. Sad tu nastupa Vuković, koji treba sve to fino da uklopi u šta ne sumnjam... sto se mene tiče imam neki dobar osećaj ali videćemo sve za sedmicu dana..
SREĆNO ORLOVI !!!

Srećko

pre 13 godina

Krila su vam najslabiji dio momčadi, ali imate doista sjajnu vanjsku liniju...Ako budete 'čisti u glavi' mogli bi daleko dogurati...dakako, i suci mogu igrati ulogu jer niste u vrhu svjetskog rukometa...al realno, možete nas (Hrvatsku) i dobiti, i sa slabijim momčadima ste nam pravili probleme...Mi prvaci, vi drugi, ne bih se bunio...

Mile

pre 13 godina

Jel ste culi da RTS nece prenositi prvenstvo u Svedskoj,posto je Arena otkupila prenose. Ako tako bude,odmah na ulice da bojkotujemo rts.

Gradac-R.S

pre 13 godina

Igra uliva poverenje,nadamo se dobrom rezultatu na SP-u!
PS Ne bih da trazim dlaku u jajetu,ali primili smo 27 golova sto je (po meni) puno...

dodatak

pre 13 godina

kad igraju hrv-srb sanse su uvijek 50:50 i to u bilo kojim sportu!!
(platz, 8. januar 2011 22:40)

...a u 90 posto slucajeva dobija srbija

Sava

pre 13 godina

Puno srece nasima na sampionatu.
Jedna stvar, svi pricaju o nekom brzom rukometu a pri tom ne znaju sta to znaci. To znaci non sop brzi centri, jurnjava uprosteno, a takav rukomet igra mozda par reprezentacija, skandinavci, gde jedino Danska uradi nesto konkretno. To nije rukomet za nas.
Cvetkovic je forsirao takvu igru, pa smo dosli u situaciju da nam igraci popadaju posle par utakmica od umora. Da ne pricam o onom porazu od Brazila.
Moramo da igramo jaku odbranu, i to je kljuc, i to Vukovic dobro zna. Iz jake odbrane se radjaju kontre koje nasa krila moraju da koriste.
Imamo sigurne golmane, i bekove razbijace, to treba iskoristi.
Dakle cvrsta odbrana i nema brige, batalite jurnjavu.
Pa pogledajte kako Francuzi i Hrvati, dve najbolje reprezentacije igraju, cvrsta odbrana to je poenta gotovo svakog kolektivnog sporta.
A ovo za RTS, da ne komentarisem, bice stvarno sramota ako se tako nesto desi.
Pa bruka je da arena ili neka druga kablovska tv prenosi sampionat, kada 90 odsto Srbije nema to na tv.
Pa kako da gledaju tekme?
Ako bas stekare iz RTS nemaju pare neka se ukljuci ministarstvo i vlada u pricu, prvenstvo mora na RTS, ili na neku drugu televiziju koja je u osnovnoj ponudi.

soibiber

pre 13 godina

1/4 finale je maksimum ove ekipe! esp, nor, isl, hrv, fra, swe, den, pol a verovatno i rusi i j. korejanci su svi daleko ispred nas! mnogo smo spori, nemamo krila a i dobrog golmana, iako je stanic danas ok branio! ne mogu sve vujin i ilic sami! znaci ima sa rumunima da se bijemo za trece mesto i prolazak u 2. rundu! i to bi bilo to.

ForeverSRB

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?
(Anton, 8. januar 2011 23:58)

Ukoliko i dajle fudbal (kako ga ceo svet zove) zovete nogometom, zeleo bih da mi kazes kada ste nas to dobili, da li u kvalifikacijama 2000? Ili Inker kada je izbacio Zvezdu?? :)) Ne razumem..A, sto se vaterpola (ako je to onaj sport u vodi, isto kao i kod nas), od poslednjih 15, dobili ste nas 4 meca..Eee, valjda cete nas UVEK tako biti bolji! :)
SRBIJA PO MEDALJU!

bosko buha

pre 13 godina

Prvo poluvreme odlicno, ali u drugom poluvremenu skoro da i nije bilo timske igre. Izgledalo je da se Vujin i Sesum takmice ko ce pre da opali! Svaka cast njima kao igracima, ali rukomet je timski sport! Golmani ok, jedina zamerka je slabo proigravanje krila. Moderan rukomet insisitira na brzoj polukontri koju danas nismo imali, krila su nam sve ukupno dala 7 golova od 39! Problem ce nastati kad u utakmicama protiv Danske, Hrvatske, Rumunije nasi bekovi ne budu mogli tako lako da izgrade poziciju za sut, a krila nam se nisu razigrala... POMOZI BOZE!!!

Bundes

pre 13 godina

Moram odmah da kažem da mi je muka da citam ova navijačka prepucavanja i tome slicno. Ali to je Balkan.... Sve u svemu igra je bila solidna, bilo je dosta rotacija u odbrani i napadu sto sigurno neće biti slučaj u Švedskoj ..... Imamo dobre pojedinca od kojih treba napraviti tim, valjda ce sve doći na svoje do prve utakmice sa Alzirom.... Ono sto mi bode oci jeste ponasanje prema Vuckovicu ili sam stekao los utisak, mada mislim da nisam.... Dečko igra fantastično u Bundes ligi( najjača liga na svetu) , bukvslno sam nosi celu ekipu, kompletan igrač , odbrana , napad u svim kombinacijama, pratim ga još iz Francuske gde je u Samberiju bio jedan od nosioca igre pa čak i kapital ekipe. Sada sam u Nemackoj pa zato i pišem sve ovo..... Ovakav jedan igrač nikada nije dobio pravu šansu ( osim kod Seada Hasanefendica koji je inače trener u Bundes ligi) sto je jako problematicno.... Nadam se samo da je ovo jedan od Vukovicevih taktickih poteza da odmoru Vuckovica još malo pred ono sto nas očekuje ..... Puno sreće i uspeha u Švedskoj .......

Realni

pre 13 godina

E moj Vukovicu, drzis na klupi Vuckovica našeg najboljeg igraca sa evropskog prvenstva u Austriji a uz Vujina je trenutno u najboljoj formi, PS. dečka i ne poznajem , da ne bude ono piše rodjak ili neki ortak pišem samo ono sto verovatno sav rukometni svet zna.... Ateni momci i samo hrabro....

ForeverSRB

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?
(Anton, 8. januar 2011 23:58)

Ukoliko i dajle fudbal (kako ga ceo svet zove) zovete nogometom, zeleo bih da mi kazes kada ste nas to dobili, da li u kvalifikacijama 2000? Ili Inker kada je izbacio Zvezdu?? :)) Ne razumem..A, sto se vaterpola (ako je to onaj sport u vodi, isto kao i kod nas), od poslednjih 15, dobili ste nas 4 meca..Eee, valjda cete nas UVEK tako biti bolji! :)
SRBIJA PO MEDALJU!

sale k.

pre 13 godina

Da li je moguce da nismo napravili ni jedan visak na krilo za Nikcevica za 45 min koliko je igrao??? Nijednom proigran, nijedna kontra??? Pa momak ubija u asobalu, milina ga gledati, drugi strelac lige, vrlo efikasan svaku utakmicu zabije 7-8 golova! Za Markovica dve - tri sanse dok nam se bekovi nisu raspucali?! Oni nam mogu biti najjace oruzje u utakmicama protiv Danaca i Hrvata u kontranapadu, jer bojim se da cemo takve ekipe morati da dobijemo na foru. Igra velikih ekipa kao sto su Danska, Spanija se zasniva na brzom kontranapadu i vecinu golova zabiju Huanin i Kristiansen!!!

dejan-minhen

pre 13 godina

da Rusi su toliko ispred nas u rukometu da su odlučili da propuste ovo SP da nas ne brukaju. Bože šta li neki napišu. Sve u svemu ja našim želim sreću. Danska i Hrvatska su realno gledajući favoriti u našoj grupi.Naravno kasnije i za naslov ali na velikim takmičenjima uvek bude iznenađenja.srećno pa šta bude

goran

pre 13 godina

bice kao i uvek lozenje na pocetku a onda cemo se vratiti 8 ili 9 sa SP. igramo najruzniji rukomet na svetu, odbranu igramo istu poslednjih 15 godina, u napadu se samo oslanjamo na sut, a kad nas uhvati neka jaca reprezentacija necemo imati drugo resenje.

auu

pre 13 godina

Ma ne svidja mi se Ilic u kombinaciji sa brzim momcima,nekako smeta,i Vujinu i ostalim brzim i okretnijim igracima,proslo je to vreme na silu po go,sad se igra munjevito i timski.Voleo bi da se uklopi,da nas ne ugrobari ko u fudbalu Zigic,bas me briga sto igra u Kilu,ne svidja mi se ovde,kao na silu da pokusava da bude efikasan,i sigurno je extra igrac ,ali....vec smo cenu rukometa na silu platili pr.prvenstvo.Dajte tom Vujinu i ostalima da igraju svoju igru.moje misljenje.pozz
(Marko, 8. januar 2011 23:34)

_____

Decko ako toliko znas hoces da kazes da Kill igra sporo pa im treba Ilic.Ilic je medju najboljim igracima na svetu,on moze 8 golova da daje po mecu,cuti bolje!

Marko

pre 13 godina

Ma ne svidja mi se Ilic u kombinaciji sa brzim momcima,nekako smeta,i Vujinu i ostalim brzim i okretnijim igracima,proslo je to vreme na silu po go,sad se igra munjevito i timski.Voleo bi da se uklopi,da nas ne ugrobari ko u fudbalu Zigic,bas me briga sto igra u Kilu,ne svidja mi se ovde,kao na silu da pokusava da bude efikasan,i sigurno je extra igrac ,ali....vec smo cenu rukometa na silu platili pr.prvenstvo.Dajte tom Vujinu i ostalima da igraju svoju igru.moje misljenje.pozz

st.dzoni

pre 13 godina

@Gradac-R.S
ako se zna koliko smo golova dali,onda i nismo prmili puno.
utakmica je bila otvorena,suterski raspolozene ekipe...to je zapravo i nase najjace oruzje,dobar sut,uvek imamo nekog ko moze da reseta.
ocekujem odbar plasman bar 1/4 finale,ali kod nas se nikad ne zna :) nadam se da nece zabrljati.puno srece

Anton

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?

bivsi sudija

pre 13 godina

Nasa reprezentacija deluje veoma dobro.Borbeni su,igraju odbranu i u napadu su kolektivni.Imamo i nekoliko vanserijskih pojedinaca. I Austrijanci su solidni. Sem pocetne nesigurnosti kada je i napravljena velika razlika ostali deo utamice bio je gotovo ravnopravan.Beogradska publika ponovo izvanredna i zna sta je rukomet.Pada u oci kalkulantsko sudjenje Stojkovica i Nikolica narocito u prvom poluvremenu.Ovom paru je "usla voda u usi" i ne mogu da uspesno iznesu neku kvalitetnu utakmicu.Videce to ubrzo i oni iz inostranstva (Prauze) i dignuce ruke od njih.

Jofel

pre 13 godina

@Goran
Pa, neka budemo i 8. i 9. Kakve veze ima. Svakako nece biti kao fudbaleri.

Sto se tice igre, nije lose, ali smo malo imali i srece u prvom poluvremenu,jer se svaka lopta odbijala nama u ruke. Golmani odlicni. Ja definitivno moram pronaci neki kanal da gledam nasu reprezentaciju, jer ovog strucnjaka Kovinjala i njegovog kolegu strucnjaka Strajinica ne mogu ni da slusam ni da gledam. Razumem komentatora koji prenosi utakmicu iz studija, pa ne moze u trenutku da vidi sudijsku odluku, ali da on, naucnik, iz dvorane ne vidi sta je sudija dosudio, strasno. Svakako, SVE NAJBOLJE na sampionatu. Srecni i bez povreda.

delija sa severa

pre 13 godina

Imamo odlicnu reprezentaciju, a moja jedina zamerka je slabo proigravanje krila, sa pivotom jos i postoji neka saradnja, ali sa krilima skoro nista. Nikcevic nije primio nijednu loptu na krilu za nekih 45 minuta utakmice. Taj podatak zabrinjava, pogotovo sto se radi o drugom sterlcu spanske lige ciji tim je treceplasiran na polusezoni! Bekovi malo vise timske igre bice nam vazno protiv ozbiljnijih ekipa!

torca du

pre 13 godina

mislim da imate dobru repku,previše je omalovažavate,bit če to dobre utakmice između naših timova,želim va drugo mjesto u grupi iza nas,adiooo

Marko

pre 13 godina

Ponavljam moje misljenje je da spori bekovi poput Ilica samo koce stvar momcima koji nisu sebicni,pogotovo ako ne igraju timski,o cemu zaista govori podatak koliko su lopti krilima udelili...ja bi prvi voleo da gresim.auu....a postovanje za Ilica i nadam se da ce to sve biti ok na prvenstvu.potajno prizeljkujem medalju!

Andrija Crnogorac

pre 13 godina

Po ko zna koji put desila se bruka sa pustanjem himne pre utakmice. Tacno se zna ko je kriv za to. Generalnog sekretara Djurkovica pod hitno treba smeniti zbog toga, ako RSS nece to da ucini onda moraju da se umesaju drzavni organi. Ako hocemo u evropsku uniju ne mozemo vise da tolerisemo ovakav javasluk!

soibiber

pre 13 godina

1/4 finale je maksimum ove ekipe! esp, nor, isl, hrv, fra, swe, den, pol a verovatno i rusi i j. korejanci su svi daleko ispred nas! mnogo smo spori, nemamo krila a i dobrog golmana, iako je stanic danas ok branio! ne mogu sve vujin i ilic sami! znaci ima sa rumunima da se bijemo za trece mesto i prolazak u 2. rundu! i to bi bilo to.

Anton

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?

Marko

pre 13 godina

Ma ne svidja mi se Ilic u kombinaciji sa brzim momcima,nekako smeta,i Vujinu i ostalim brzim i okretnijim igracima,proslo je to vreme na silu po go,sad se igra munjevito i timski.Voleo bi da se uklopi,da nas ne ugrobari ko u fudbalu Zigic,bas me briga sto igra u Kilu,ne svidja mi se ovde,kao na silu da pokusava da bude efikasan,i sigurno je extra igrac ,ali....vec smo cenu rukometa na silu platili pr.prvenstvo.Dajte tom Vujinu i ostalima da igraju svoju igru.moje misljenje.pozz

dodatak

pre 13 godina

kad igraju hrv-srb sanse su uvijek 50:50 i to u bilo kojim sportu!!
(platz, 8. januar 2011 22:40)

...a u 90 posto slucajeva dobija srbija

Srećko

pre 13 godina

Krila su vam najslabiji dio momčadi, ali imate doista sjajnu vanjsku liniju...Ako budete 'čisti u glavi' mogli bi daleko dogurati...dakako, i suci mogu igrati ulogu jer niste u vrhu svjetskog rukometa...al realno, možete nas (Hrvatsku) i dobiti, i sa slabijim momčadima ste nam pravili probleme...Mi prvaci, vi drugi, ne bih se bunio...

ForeverSRB

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?
(Anton, 8. januar 2011 23:58)

Ukoliko i dajle fudbal (kako ga ceo svet zove) zovete nogometom, zeleo bih da mi kazes kada ste nas to dobili, da li u kvalifikacijama 2000? Ili Inker kada je izbacio Zvezdu?? :)) Ne razumem..A, sto se vaterpola (ako je to onaj sport u vodi, isto kao i kod nas), od poslednjih 15, dobili ste nas 4 meca..Eee, valjda cete nas UVEK tako biti bolji! :)
SRBIJA PO MEDALJU!

goran

pre 13 godina

bice kao i uvek lozenje na pocetku a onda cemo se vratiti 8 ili 9 sa SP. igramo najruzniji rukomet na svetu, odbranu igramo istu poslednjih 15 godina, u napadu se samo oslanjamo na sut, a kad nas uhvati neka jaca reprezentacija necemo imati drugo resenje.

ForeverSRB

pre 13 godina

Djura koga cete kidati? Mi cemo vas za 100 razlika kakvi 10.Sta cete vi srbi reci opet kada izgubite kao sto ste izgubili protiv nas u nogometu pa i vaterpolu. Sudija mozda?
(Anton, 8. januar 2011 23:58)

Ukoliko i dajle fudbal (kako ga ceo svet zove) zovete nogometom, zeleo bih da mi kazes kada ste nas to dobili, da li u kvalifikacijama 2000? Ili Inker kada je izbacio Zvezdu?? :)) Ne razumem..A, sto se vaterpola (ako je to onaj sport u vodi, isto kao i kod nas), od poslednjih 15, dobili ste nas 4 meca..Eee, valjda cete nas UVEK tako biti bolji! :)
SRBIJA PO MEDALJU!

Marko

pre 13 godina

Ponavljam moje misljenje je da spori bekovi poput Ilica samo koce stvar momcima koji nisu sebicni,pogotovo ako ne igraju timski,o cemu zaista govori podatak koliko su lopti krilima udelili...ja bi prvi voleo da gresim.auu....a postovanje za Ilica i nadam se da ce to sve biti ok na prvenstvu.potajno prizeljkujem medalju!

sasa

pre 13 godina

Dobro je izgledalo...ima tu jos nekih sitnica da se poprave i to je to..realno imamo vrlo kvalitetan tim...
Vujin-ubedljivo prvi strelac LŠ,65 pogodaka,top u ruci ima taj covek
Ilić-igra vrlo dobro u jednom Kilu,o njemu ne treba puno trositi reči
Stojković-jedan od najboljih pivotmena trenutno, u top 5 strelaca LŠ 46 pogodaka
Rnić-veliki potencijal, takodje rešeta u LŠ, 41 pogodak
Šešum-nije puno igrao u zadnje vreme ali opet, to je Šešum, mada i ovaj Pribak na srednjem je upotrebljiv
Nikčević-ima sjajnu sezonu u acobalu,igra za treći tim lige i drugi je strelac lige, nadam se da će ga naši bekovi koristiti malo više na SP, mada tu je i solidni Marković
VUČKOVIĆ-ovaj momak igra strašno u bundesligi, kada bi se računali golovi samo iz igre dakle bez sedmeraca jer ih ne sutira, bio bi treći strelac bundeslige sa samo 3 gola manje od jednog Jihe, bice nase veliko oruzje videćete
Ostali-svi igraju vrlo dobro u solidnim timovima... Golmani su nam OK,samo da ih krene..krila su nam ok takodje samo da ih malo vise koristimo, Prodanović btw sjajno trči kontru ali je jedini desni, pivotmeni su takodje dobri,jači smo za Stojkovića u odnosu na prošlu god, a bekovska linija nam je najjača na prvenstvu. Sad tu nastupa Vuković, koji treba sve to fino da uklopi u šta ne sumnjam... sto se mene tiče imam neki dobar osećaj ali videćemo sve za sedmicu dana..
SREĆNO ORLOVI !!!

Gradac-R.S

pre 13 godina

Igra uliva poverenje,nadamo se dobrom rezultatu na SP-u!
PS Ne bih da trazim dlaku u jajetu,ali primili smo 27 golova sto je (po meni) puno...

auu

pre 13 godina

Ma ne svidja mi se Ilic u kombinaciji sa brzim momcima,nekako smeta,i Vujinu i ostalim brzim i okretnijim igracima,proslo je to vreme na silu po go,sad se igra munjevito i timski.Voleo bi da se uklopi,da nas ne ugrobari ko u fudbalu Zigic,bas me briga sto igra u Kilu,ne svidja mi se ovde,kao na silu da pokusava da bude efikasan,i sigurno je extra igrac ,ali....vec smo cenu rukometa na silu platili pr.prvenstvo.Dajte tom Vujinu i ostalima da igraju svoju igru.moje misljenje.pozz
(Marko, 8. januar 2011 23:34)

_____

Decko ako toliko znas hoces da kazes da Kill igra sporo pa im treba Ilic.Ilic je medju najboljim igracima na svetu,on moze 8 golova da daje po mecu,cuti bolje!

sale k.

pre 13 godina

Da li je moguce da nismo napravili ni jedan visak na krilo za Nikcevica za 45 min koliko je igrao??? Nijednom proigran, nijedna kontra??? Pa momak ubija u asobalu, milina ga gledati, drugi strelac lige, vrlo efikasan svaku utakmicu zabije 7-8 golova! Za Markovica dve - tri sanse dok nam se bekovi nisu raspucali?! Oni nam mogu biti najjace oruzje u utakmicama protiv Danaca i Hrvata u kontranapadu, jer bojim se da cemo takve ekipe morati da dobijemo na foru. Igra velikih ekipa kao sto su Danska, Spanija se zasniva na brzom kontranapadu i vecinu golova zabiju Huanin i Kristiansen!!!

torca du

pre 13 godina

mislim da imate dobru repku,previše je omalovažavate,bit če to dobre utakmice između naših timova,želim va drugo mjesto u grupi iza nas,adiooo

Mile

pre 13 godina

Jel ste culi da RTS nece prenositi prvenstvo u Svedskoj,posto je Arena otkupila prenose. Ako tako bude,odmah na ulice da bojkotujemo rts.

dejan-minhen

pre 13 godina

da Rusi su toliko ispred nas u rukometu da su odlučili da propuste ovo SP da nas ne brukaju. Bože šta li neki napišu. Sve u svemu ja našim želim sreću. Danska i Hrvatska su realno gledajući favoriti u našoj grupi.Naravno kasnije i za naslov ali na velikim takmičenjima uvek bude iznenađenja.srećno pa šta bude

bivsi sudija

pre 13 godina

Nasa reprezentacija deluje veoma dobro.Borbeni su,igraju odbranu i u napadu su kolektivni.Imamo i nekoliko vanserijskih pojedinaca. I Austrijanci su solidni. Sem pocetne nesigurnosti kada je i napravljena velika razlika ostali deo utamice bio je gotovo ravnopravan.Beogradska publika ponovo izvanredna i zna sta je rukomet.Pada u oci kalkulantsko sudjenje Stojkovica i Nikolica narocito u prvom poluvremenu.Ovom paru je "usla voda u usi" i ne mogu da uspesno iznesu neku kvalitetnu utakmicu.Videce to ubrzo i oni iz inostranstva (Prauze) i dignuce ruke od njih.

Andrija Crnogorac

pre 13 godina

Po ko zna koji put desila se bruka sa pustanjem himne pre utakmice. Tacno se zna ko je kriv za to. Generalnog sekretara Djurkovica pod hitno treba smeniti zbog toga, ako RSS nece to da ucini onda moraju da se umesaju drzavni organi. Ako hocemo u evropsku uniju ne mozemo vise da tolerisemo ovakav javasluk!

bosko buha

pre 13 godina

Prvo poluvreme odlicno, ali u drugom poluvremenu skoro da i nije bilo timske igre. Izgledalo je da se Vujin i Sesum takmice ko ce pre da opali! Svaka cast njima kao igracima, ali rukomet je timski sport! Golmani ok, jedina zamerka je slabo proigravanje krila. Moderan rukomet insisitira na brzoj polukontri koju danas nismo imali, krila su nam sve ukupno dala 7 golova od 39! Problem ce nastati kad u utakmicama protiv Danske, Hrvatske, Rumunije nasi bekovi ne budu mogli tako lako da izgrade poziciju za sut, a krila nam se nisu razigrala... POMOZI BOZE!!!

Bundes

pre 13 godina

Moram odmah da kažem da mi je muka da citam ova navijačka prepucavanja i tome slicno. Ali to je Balkan.... Sve u svemu igra je bila solidna, bilo je dosta rotacija u odbrani i napadu sto sigurno neće biti slučaj u Švedskoj ..... Imamo dobre pojedinca od kojih treba napraviti tim, valjda ce sve doći na svoje do prve utakmice sa Alzirom.... Ono sto mi bode oci jeste ponasanje prema Vuckovicu ili sam stekao los utisak, mada mislim da nisam.... Dečko igra fantastično u Bundes ligi( najjača liga na svetu) , bukvslno sam nosi celu ekipu, kompletan igrač , odbrana , napad u svim kombinacijama, pratim ga još iz Francuske gde je u Samberiju bio jedan od nosioca igre pa čak i kapital ekipe. Sada sam u Nemackoj pa zato i pišem sve ovo..... Ovakav jedan igrač nikada nije dobio pravu šansu ( osim kod Seada Hasanefendica koji je inače trener u Bundes ligi) sto je jako problematicno.... Nadam se samo da je ovo jedan od Vukovicevih taktickih poteza da odmoru Vuckovica još malo pred ono sto nas očekuje ..... Puno sreće i uspeha u Švedskoj .......

Realni

pre 13 godina

E moj Vukovicu, drzis na klupi Vuckovica našeg najboljeg igraca sa evropskog prvenstva u Austriji a uz Vujina je trenutno u najboljoj formi, PS. dečka i ne poznajem , da ne bude ono piše rodjak ili neki ortak pišem samo ono sto verovatno sav rukometni svet zna.... Ateni momci i samo hrabro....

Sava

pre 13 godina

Puno srece nasima na sampionatu.
Jedna stvar, svi pricaju o nekom brzom rukometu a pri tom ne znaju sta to znaci. To znaci non sop brzi centri, jurnjava uprosteno, a takav rukomet igra mozda par reprezentacija, skandinavci, gde jedino Danska uradi nesto konkretno. To nije rukomet za nas.
Cvetkovic je forsirao takvu igru, pa smo dosli u situaciju da nam igraci popadaju posle par utakmica od umora. Da ne pricam o onom porazu od Brazila.
Moramo da igramo jaku odbranu, i to je kljuc, i to Vukovic dobro zna. Iz jake odbrane se radjaju kontre koje nasa krila moraju da koriste.
Imamo sigurne golmane, i bekove razbijace, to treba iskoristi.
Dakle cvrsta odbrana i nema brige, batalite jurnjavu.
Pa pogledajte kako Francuzi i Hrvati, dve najbolje reprezentacije igraju, cvrsta odbrana to je poenta gotovo svakog kolektivnog sporta.
A ovo za RTS, da ne komentarisem, bice stvarno sramota ako se tako nesto desi.
Pa bruka je da arena ili neka druga kablovska tv prenosi sampionat, kada 90 odsto Srbije nema to na tv.
Pa kako da gledaju tekme?
Ako bas stekare iz RTS nemaju pare neka se ukljuci ministarstvo i vlada u pricu, prvenstvo mora na RTS, ili na neku drugu televiziju koja je u osnovnoj ponudi.

st.dzoni

pre 13 godina

@Gradac-R.S
ako se zna koliko smo golova dali,onda i nismo prmili puno.
utakmica je bila otvorena,suterski raspolozene ekipe...to je zapravo i nase najjace oruzje,dobar sut,uvek imamo nekog ko moze da reseta.
ocekujem odbar plasman bar 1/4 finale,ali kod nas se nikad ne zna :) nadam se da nece zabrljati.puno srece

Jofel

pre 13 godina

@Goran
Pa, neka budemo i 8. i 9. Kakve veze ima. Svakako nece biti kao fudbaleri.

Sto se tice igre, nije lose, ali smo malo imali i srece u prvom poluvremenu,jer se svaka lopta odbijala nama u ruke. Golmani odlicni. Ja definitivno moram pronaci neki kanal da gledam nasu reprezentaciju, jer ovog strucnjaka Kovinjala i njegovog kolegu strucnjaka Strajinica ne mogu ni da slusam ni da gledam. Razumem komentatora koji prenosi utakmicu iz studija, pa ne moze u trenutku da vidi sudijsku odluku, ali da on, naucnik, iz dvorane ne vidi sta je sudija dosudio, strasno. Svakako, SVE NAJBOLJE na sampionatu. Srecni i bez povreda.

delija sa severa

pre 13 godina

Imamo odlicnu reprezentaciju, a moja jedina zamerka je slabo proigravanje krila, sa pivotom jos i postoji neka saradnja, ali sa krilima skoro nista. Nikcevic nije primio nijednu loptu na krilu za nekih 45 minuta utakmice. Taj podatak zabrinjava, pogotovo sto se radi o drugom sterlcu spanske lige ciji tim je treceplasiran na polusezoni! Bekovi malo vise timske igre bice nam vazno protiv ozbiljnijih ekipa!