Četvrtak, 06.01.2011.

20:40

NLB: Budućnost - Partizan (17h)

Košarkaši Partizana gostuju u petak Budućnosti u Podgorici (17h), u meču 14. kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

NLB: Buduænost - Partizan (17h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

sasa

pre 13 godina

kao sto sam vam i rekao, prevenstveno cete dobiti zbog umora igraca Buducnosti. U prvom cetvrtini pucate 24:6, a onda je Buducnost pala fizicki i Partiyan je jedva dobio. Ali utakmica je bila toliko losaaa, greska do greske, sve luzeri, ukljucujuci i sudije :-D !!! Strasno!

Lafayette

pre 13 godina

Pobedili smo..to je najvaznije,teska tekma !Vidi se nedostatak organizacije u napadu kada je Jerrels van igre cak i protiv jedne buducnosti !Kako ce to ici sa na primer sijenom nije tesko predvideti ...Potpisujte Vujanica Todoricu& Danilovicu!

Grobari PV

pre 13 godina

Pobjedjujete, pobjedjujete, kako ne!

Bravo Buducnosti, ponos Crne Gore!
(Budvanin, 7. januar 2011 17:18)


A priznaj da si se ponadao!!!!!

srdjan

pre 13 godina

ovo je sramota sta sudije rade, koliko kradu partizan...ali uprkos svemu mislim da pobedjujemo, sad je 54-53 za buducnost, 3.45 do kraja...

adrijan87

pre 13 godina

a na 54:51 za Buducnost, kontra koju otvara partizan (kecman), na polaganje krece, lopta udara u tablu, skace centar buducnosti, blokira loptu posle njenog iz aviona vidjenog dodira sa tablom...katastrofalno sudjenje...moram priznati i na racun buducnosti...

adrijan87

pre 13 godina

aj sto ne igramo nikako...ali sto su nas sudije ubile...trecu cetvrtinu, buducnost od 11 poena, nijedan iz igre...dakle, sve sa slobodnjaka...5 sekundi pre kraja trece cetvrtine, umesto da sviraju gresku u koracima (buducnot), oni sviraju tehnicku vladi, jer se sa pravom ljuti sto nisu svirali korake...najjaci je komentator izjavom Ovo bi se sviralo u+i Lebron Džejmsu...katastrofa

pfc

pre 13 godina

Da je moj tim igrao ovako slabo u prvoj cetvrtini, i da je gubio sa 20 razlike, a da imam ovakve igrace, ja bih momentalno dao ostavku. Jednostavno, shvatio bih da nisam sposoban da vodim ekipu.

napred PARTIZAN

pre 13 godina

link za prenos
http://www.firstrow.net/webmaster/FLVtube---Free-youtube-video-downloader/44353/1/watch-kk-buducnost-vs-partizan-mts.html

bruka1

pre 13 godina

ovo KK Partizan nije doziveo u svojoj istoriji,ovakvu blamazu,bruku,sramotu,ponizenje...da ne mogu da daju kos iz igre.Zato,Vlado,Vlade,Vladane...ili vec kako se zoves ODLAZI!!!Ovako ne pripremljenu ekipu niko nije imao u svom postojanju KK Partizana i zato opet kazem ODLAZI!!!!

Grobari PV

pre 13 godina

Cijela Cg ce danas biti uz plave. Steta sto Varvari nece org. podrzati Buducnost jer za njih samo postoji Fk Buducnost i Zrk.
(Pljevlja, 7. januar 2011 15:01)


Zemljak,ti pricaj u svoje ime,ja sam iz Pljevalja i svim srcem cu biti uz Partizan!!!!

radek smeker stepanek

pre 13 godina

@Cerak PFC
Izgubili su od Zdravlja...
Sjecam se da je to bio sok u cg,Muta Nikolic je zvao Mitrovica, koji mu nije vjerovao da su pukli:)
Pavkovic i Zuca su ih upropastili ...

sasa

pre 13 godina

Nije Hristo nego Hristos, kakvi ste vi nevjernici i tako vas pola pise, strashno!
Da vam objasnim sto Partiyan mozda pobijedi: Buducnost gubi prvenstveno jer je preksinoc dosla iz Spanije, najbolji igrac Dragicevic je povrijedjen, igrao ne igrao mala je ralika.
Ali danas je Bozic, najradosniji praznik pravih Pravoslavaca tako da cemo se cerati :-)

Amarald

pre 13 godina

(Cerak PFC, 7. januar 2011 03:11)

Zdravlje, trojkom Stankovica u poslednjim sekundama izbacilo Buducnost u polufinalu. Igralo se u PG.

drasko

pre 13 godina

Srećan Božić!
za Cerak PFC - Budućnost je te sezone izgubila od Radničkog BG, Petar Božić im bio glavni igrač i posvađao se sa Tomaševićem pred kraj utakmice, zato sam i zapamtio:)

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Srecno danas momci!!! Bice teska utakmica, Buducnost igra odlicno, ali ipak verujem da smo bolja ekipa i da mozemo da ih pobedimo u Moraci. Ovo bi bio lep uvod za sve sto nas ocekuje u ovoj godini. Napred crno-beli!!!

tunga

pre 13 godina

Samo tako braco pravoslavna do potpunog ponora. Ko ne postuje sebe i svoje svetinje ne moze ocekivati da ga neko drugi postuje. Ko proda svoju vjeru i ljudstvo za saku eura zna se gdje ce zavrsiti.

Cerak PFC

pre 13 godina

@varvar pg

Ne obracaj paznju na postove Lepog Fike. Njemu i ostalima je sve sto zvezda ne pobedi plod pritisaka, kradje, zavere,... Cudo nisi primetio tako nesto (naravno, ako uopste citas komentare).

A sto se tice tih pritisaka, ja sam Grobar i naravno nisam voleo kad izgubimo od Buducnosti ali moram da priznam da ste u te 3 sezone kad ste dominirali stvarno imali jaku ekipu i potpuno zasluzeno bili sampioni. Jeste Mitrovic znao da vrsi pritisak na sudije samo sto je to u sustini bilo vise teatralno nego sto je donelo neki konkretan plod tako da cenim da osim nerviranja protivnika i nije imalo neke realne ucinke. Prvu i drugu titulu ste uzeli 100 posto zasluzeno. Ona treca kad je bilo na kraju 3:2 za Buducnost jeste bila malo "pritiskana" ali kako ste zasluzeno imali prednost domaceg terena u petoj utakmici sta da se radi. Sve je to normalno u profesionalnom sportu. Upravo je tada Partizan i zapoceo svoju dominaciju. Te dve pobede u finalu nisu bile dovoljne za titulu ali su bile dovoljne da pokrenu jednu dobru pricu koja je zavrsena par meseci kasnije sa nekoliko dobrih pojacanja i naravno dovodjenjem Duleta za trenera. Ostalo je sve legenda!

E da, posto si pomenuo tu sezonu u kojoj ste imali taj neki neverovatan skor od preko 30 pobeda ja moram nesto da dodam. Te sezone niko nije mogao da vas pobedi osim jednog tima. Znam to jer smo mi te godine na kraju uzeli kup a nismo ni igrali sa vama sto znaci da vas je neko ranije eliminisao. Ono sto mene zanima je ko? Nikako nemogu da se setim. Moze biti da je bio Beopetrol ili Borac iz Cacka, a moze biti da je i Zdravlje iz Leskovca (s njima smo na kraju i igrali u finalu ako se ne varam). Ako neko zna, nek napise. U pitanju je sezona 1999/2000, dakle druga sezona u kojoj je Buducnost bila sampion. Uvek je lepo setiti se starih dobrih vremena. :)

varvar pg

pre 13 godina

KK BUDUCNOST je jedini klub koji je uspio da u sezoni 2001/02 dobije sve utakmice, mozda grijesim godinu sezone, ali su imali daleko najjacu ekipu na ovim prostorima, skor poslije sezone je bio 33/0, tako da ne znam cemu prica da smo titule uzimali pod pritiscima!

CIB CIB CIB pogodi

pre 13 godina

Navijač sam Cibone i nadam se da Budućnost ima snage za skinuti Partizan...ne bi bilo dobro da se približe previše prvoj četvorci...ovako je baš zanimljivo...na kraju bi mogli organizirati turnir koji bi se zvao LAST FOUR umjesto FINAL FOUR...u njemu bi igrali sve redom velikani Crvena Zvezda, Partizan, Cibona, Zadar pa tko izgubi obje leti vani...e sada recite da ne bi to bilo marketinški isplativo i inovacija stoljeća...bilo bi puno neizvjesnije tko će ispasti a i klub na posljednem mjestu bi dobio još jednu šansu da se provuče...tko je za ovu ideju neka preporuči

Delija

pre 13 godina

Zvezdas sam i velika je sramota sta radi nlb liga! 2 pravoslavna kluba igraju utakmicu za pravoslavni Bozic! To je u najmanju ruku bezobrazno!

u_inat_dusebriznicima

pre 13 godina

Bozic Pera... :)

Mora da je tesko gledati suparnicki klub kako "tone" vec godinama: prvo prvenstvo, pa dupla kruna, pa tripla kruna, pa tripla kruna + F4 Eurolige...i tako iz godine u godinu!

fenomen

pre 13 godina

Sutra pocinje serija pod nazivom "13:0 NLB".
Ovo sto smo dosad pogubili je ispunjenje kvote i na kraju zavrsavamo na prvom mestu sa skorom 20:6....
Poz...

bitanga

pre 13 godina

Dve ekipe,koje su u vreme zajednicke drzave (svako u svoje vreme),dolazio do trofeja uz velike marifetluke,pritiske i surovanja sa sudijama uz pratece stvari (gepekovanje).
Crnogorski je odavno potonuo.
Srpski je na tom putu.
Nikakva steta.
(Lepi Fika, 6. januar 2011 21:14)

Slabo su te juce samarali po tribinama!

FILIP

pre 13 godina

@(GrobariMSK, 6. januar 2011 21:13) stvarno pricas gluposti, nije buducnost ovo stavila nego rukovodstvo nlb lige, buducnost je trazila da se odlozi ali nisu izasli u susret!!!

Milivoje

pre 13 godina

@GrobariMSK.
Brate bas si infomisan.Sama Buducnost se bunila protiv termina ali je rukovodstvo lige odbilo odlaganje(Buducnost danas dosla u Podgoricu posle napornih zadrzavanja po aerodromima),tako da ovo moze da ogovara samo Partizanu,nikako preumornim kosarkasima Buducnosti.

aol

pre 13 godina

MSK nije Buducnost 'stavila' da se igra sjutra nego liga, Buducnost je cak trazila odlaganje koje je liga odbila.

A ti zaludni Fiko kazes do trofeja se dolazilo uz pritiske i surovanje sa sudijama? Pa jel to Zvezda mozda tih godina imala jaci tim od onog u kom su igrali Vlado Scepanovic, Milenko Topic, Dejan Tomasevic, Vlada Kuzmanovic, Nikola Bulatovic, Gavrilo Pajovic i ostali? Ta ekipa je naredjala 50 i kusur uzastopnih pobjeda u onoj SCG ligi, drala je sve po 25 razlike kuci i u gostima a Zvezda se tada borila za opstanak.

Lepi Fika

pre 13 godina

Dve ekipe,koje su u vreme zajednicke drzave (svako u svoje vreme),dolazio do trofeja uz velike marifetluke,pritiske i surovanja sa sudijama uz pratece stvari (gepekovanje).
Crnogorski je odavno potonuo.
Srpski je na tom putu.
Nikakva steta.

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Karte bile vec danas u prodaji, u pg se to ne pamti od sezona Evrolige...bice vruce sjutra, ocekujem da Grobari dodju kao i uvjek u velikom broju, mada su domacini napravili sve da bude suprotno. Ali Grobari Cetinje, Niksic, Ulcinj, Bar, Trebinje, Berane, ekipa sa Starog Aerodroma i ostalih pg kvartova ce da napravi atmosferu za pamcenje. PARTIZAN ZAUVJEK !

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Karte bile vec danas u prodaji, u pg se to ne pamti od sezona Evrolige...bice vruce sjutra, ocekujem da Grobari dodju kao i uvjek u velikom broju, mada su domacini napravili sve da bude suprotno. Ali Grobari Cetinje, Niksic, Ulcinj, Bar, Trebinje, Berane, ekipa sa Starog Aerodroma i ostalih pg kvartova ce da napravi atmosferu za pamcenje. PARTIZAN ZAUVJEK !

bitanga

pre 13 godina

Dve ekipe,koje su u vreme zajednicke drzave (svako u svoje vreme),dolazio do trofeja uz velike marifetluke,pritiske i surovanja sa sudijama uz pratece stvari (gepekovanje).
Crnogorski je odavno potonuo.
Srpski je na tom putu.
Nikakva steta.
(Lepi Fika, 6. januar 2011 21:14)

Slabo su te juce samarali po tribinama!

Delija

pre 13 godina

Zvezdas sam i velika je sramota sta radi nlb liga! 2 pravoslavna kluba igraju utakmicu za pravoslavni Bozic! To je u najmanju ruku bezobrazno!

aol

pre 13 godina

MSK nije Buducnost 'stavila' da se igra sjutra nego liga, Buducnost je cak trazila odlaganje koje je liga odbila.

A ti zaludni Fiko kazes do trofeja se dolazilo uz pritiske i surovanje sa sudijama? Pa jel to Zvezda mozda tih godina imala jaci tim od onog u kom su igrali Vlado Scepanovic, Milenko Topic, Dejan Tomasevic, Vlada Kuzmanovic, Nikola Bulatovic, Gavrilo Pajovic i ostali? Ta ekipa je naredjala 50 i kusur uzastopnih pobjeda u onoj SCG ligi, drala je sve po 25 razlike kuci i u gostima a Zvezda se tada borila za opstanak.

fenomen

pre 13 godina

Sutra pocinje serija pod nazivom "13:0 NLB".
Ovo sto smo dosad pogubili je ispunjenje kvote i na kraju zavrsavamo na prvom mestu sa skorom 20:6....
Poz...

u_inat_dusebriznicima

pre 13 godina

Bozic Pera... :)

Mora da je tesko gledati suparnicki klub kako "tone" vec godinama: prvo prvenstvo, pa dupla kruna, pa tripla kruna, pa tripla kruna + F4 Eurolige...i tako iz godine u godinu!

FILIP

pre 13 godina

@(GrobariMSK, 6. januar 2011 21:13) stvarno pricas gluposti, nije buducnost ovo stavila nego rukovodstvo nlb lige, buducnost je trazila da se odlozi ali nisu izasli u susret!!!

Milivoje

pre 13 godina

@GrobariMSK.
Brate bas si infomisan.Sama Buducnost se bunila protiv termina ali je rukovodstvo lige odbilo odlaganje(Buducnost danas dosla u Podgoricu posle napornih zadrzavanja po aerodromima),tako da ovo moze da ogovara samo Partizanu,nikako preumornim kosarkasima Buducnosti.

varvar pg

pre 13 godina

KK BUDUCNOST je jedini klub koji je uspio da u sezoni 2001/02 dobije sve utakmice, mozda grijesim godinu sezone, ali su imali daleko najjacu ekipu na ovim prostorima, skor poslije sezone je bio 33/0, tako da ne znam cemu prica da smo titule uzimali pod pritiscima!

Cerak PFC

pre 13 godina

@varvar pg

Ne obracaj paznju na postove Lepog Fike. Njemu i ostalima je sve sto zvezda ne pobedi plod pritisaka, kradje, zavere,... Cudo nisi primetio tako nesto (naravno, ako uopste citas komentare).

A sto se tice tih pritisaka, ja sam Grobar i naravno nisam voleo kad izgubimo od Buducnosti ali moram da priznam da ste u te 3 sezone kad ste dominirali stvarno imali jaku ekipu i potpuno zasluzeno bili sampioni. Jeste Mitrovic znao da vrsi pritisak na sudije samo sto je to u sustini bilo vise teatralno nego sto je donelo neki konkretan plod tako da cenim da osim nerviranja protivnika i nije imalo neke realne ucinke. Prvu i drugu titulu ste uzeli 100 posto zasluzeno. Ona treca kad je bilo na kraju 3:2 za Buducnost jeste bila malo "pritiskana" ali kako ste zasluzeno imali prednost domaceg terena u petoj utakmici sta da se radi. Sve je to normalno u profesionalnom sportu. Upravo je tada Partizan i zapoceo svoju dominaciju. Te dve pobede u finalu nisu bile dovoljne za titulu ali su bile dovoljne da pokrenu jednu dobru pricu koja je zavrsena par meseci kasnije sa nekoliko dobrih pojacanja i naravno dovodjenjem Duleta za trenera. Ostalo je sve legenda!

E da, posto si pomenuo tu sezonu u kojoj ste imali taj neki neverovatan skor od preko 30 pobeda ja moram nesto da dodam. Te sezone niko nije mogao da vas pobedi osim jednog tima. Znam to jer smo mi te godine na kraju uzeli kup a nismo ni igrali sa vama sto znaci da vas je neko ranije eliminisao. Ono sto mene zanima je ko? Nikako nemogu da se setim. Moze biti da je bio Beopetrol ili Borac iz Cacka, a moze biti da je i Zdravlje iz Leskovca (s njima smo na kraju i igrali u finalu ako se ne varam). Ako neko zna, nek napise. U pitanju je sezona 1999/2000, dakle druga sezona u kojoj je Buducnost bila sampion. Uvek je lepo setiti se starih dobrih vremena. :)

CIB CIB CIB pogodi

pre 13 godina

Navijač sam Cibone i nadam se da Budućnost ima snage za skinuti Partizan...ne bi bilo dobro da se približe previše prvoj četvorci...ovako je baš zanimljivo...na kraju bi mogli organizirati turnir koji bi se zvao LAST FOUR umjesto FINAL FOUR...u njemu bi igrali sve redom velikani Crvena Zvezda, Partizan, Cibona, Zadar pa tko izgubi obje leti vani...e sada recite da ne bi to bilo marketinški isplativo i inovacija stoljeća...bilo bi puno neizvjesnije tko će ispasti a i klub na posljednem mjestu bi dobio još jednu šansu da se provuče...tko je za ovu ideju neka preporuči

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Srecno danas momci!!! Bice teska utakmica, Buducnost igra odlicno, ali ipak verujem da smo bolja ekipa i da mozemo da ih pobedimo u Moraci. Ovo bi bio lep uvod za sve sto nas ocekuje u ovoj godini. Napred crno-beli!!!

Amarald

pre 13 godina

(Cerak PFC, 7. januar 2011 03:11)

Zdravlje, trojkom Stankovica u poslednjim sekundama izbacilo Buducnost u polufinalu. Igralo se u PG.

radek smeker stepanek

pre 13 godina

@Cerak PFC
Izgubili su od Zdravlja...
Sjecam se da je to bio sok u cg,Muta Nikolic je zvao Mitrovica, koji mu nije vjerovao da su pukli:)
Pavkovic i Zuca su ih upropastili ...

drasko

pre 13 godina

Srećan Božić!
za Cerak PFC - Budućnost je te sezone izgubila od Radničkog BG, Petar Božić im bio glavni igrač i posvađao se sa Tomaševićem pred kraj utakmice, zato sam i zapamtio:)

Lepi Fika

pre 13 godina

Dve ekipe,koje su u vreme zajednicke drzave (svako u svoje vreme),dolazio do trofeja uz velike marifetluke,pritiske i surovanja sa sudijama uz pratece stvari (gepekovanje).
Crnogorski je odavno potonuo.
Srpski je na tom putu.
Nikakva steta.

tunga

pre 13 godina

Samo tako braco pravoslavna do potpunog ponora. Ko ne postuje sebe i svoje svetinje ne moze ocekivati da ga neko drugi postuje. Ko proda svoju vjeru i ljudstvo za saku eura zna se gdje ce zavrsiti.

Grobari PV

pre 13 godina

Cijela Cg ce danas biti uz plave. Steta sto Varvari nece org. podrzati Buducnost jer za njih samo postoji Fk Buducnost i Zrk.
(Pljevlja, 7. januar 2011 15:01)


Zemljak,ti pricaj u svoje ime,ja sam iz Pljevalja i svim srcem cu biti uz Partizan!!!!

sasa

pre 13 godina

Nije Hristo nego Hristos, kakvi ste vi nevjernici i tako vas pola pise, strashno!
Da vam objasnim sto Partiyan mozda pobijedi: Buducnost gubi prvenstveno jer je preksinoc dosla iz Spanije, najbolji igrac Dragicevic je povrijedjen, igrao ne igrao mala je ralika.
Ali danas je Bozic, najradosniji praznik pravih Pravoslavaca tako da cemo se cerati :-)

srdjan

pre 13 godina

ovo je sramota sta sudije rade, koliko kradu partizan...ali uprkos svemu mislim da pobedjujemo, sad je 54-53 za buducnost, 3.45 do kraja...

Grobari PV

pre 13 godina

Pobjedjujete, pobjedjujete, kako ne!

Bravo Buducnosti, ponos Crne Gore!
(Budvanin, 7. januar 2011 17:18)


A priznaj da si se ponadao!!!!!

adrijan87

pre 13 godina

a na 54:51 za Buducnost, kontra koju otvara partizan (kecman), na polaganje krece, lopta udara u tablu, skace centar buducnosti, blokira loptu posle njenog iz aviona vidjenog dodira sa tablom...katastrofalno sudjenje...moram priznati i na racun buducnosti...

bruka1

pre 13 godina

ovo KK Partizan nije doziveo u svojoj istoriji,ovakvu blamazu,bruku,sramotu,ponizenje...da ne mogu da daju kos iz igre.Zato,Vlado,Vlade,Vladane...ili vec kako se zoves ODLAZI!!!Ovako ne pripremljenu ekipu niko nije imao u svom postojanju KK Partizana i zato opet kazem ODLAZI!!!!

pfc

pre 13 godina

Da je moj tim igrao ovako slabo u prvoj cetvrtini, i da je gubio sa 20 razlike, a da imam ovakve igrace, ja bih momentalno dao ostavku. Jednostavno, shvatio bih da nisam sposoban da vodim ekipu.

napred PARTIZAN

pre 13 godina

link za prenos
http://www.firstrow.net/webmaster/FLVtube---Free-youtube-video-downloader/44353/1/watch-kk-buducnost-vs-partizan-mts.html

adrijan87

pre 13 godina

aj sto ne igramo nikako...ali sto su nas sudije ubile...trecu cetvrtinu, buducnost od 11 poena, nijedan iz igre...dakle, sve sa slobodnjaka...5 sekundi pre kraja trece cetvrtine, umesto da sviraju gresku u koracima (buducnot), oni sviraju tehnicku vladi, jer se sa pravom ljuti sto nisu svirali korake...najjaci je komentator izjavom Ovo bi se sviralo u+i Lebron Džejmsu...katastrofa

Lafayette

pre 13 godina

Pobedili smo..to je najvaznije,teska tekma !Vidi se nedostatak organizacije u napadu kada je Jerrels van igre cak i protiv jedne buducnosti !Kako ce to ici sa na primer sijenom nije tesko predvideti ...Potpisujte Vujanica Todoricu& Danilovicu!

sasa

pre 13 godina

kao sto sam vam i rekao, prevenstveno cete dobiti zbog umora igraca Buducnosti. U prvom cetvrtini pucate 24:6, a onda je Buducnost pala fizicki i Partiyan je jedva dobio. Ali utakmica je bila toliko losaaa, greska do greske, sve luzeri, ukljucujuci i sudije :-D !!! Strasno!

Lepi Fika

pre 13 godina

Dve ekipe,koje su u vreme zajednicke drzave (svako u svoje vreme),dolazio do trofeja uz velike marifetluke,pritiske i surovanja sa sudijama uz pratece stvari (gepekovanje).
Crnogorski je odavno potonuo.
Srpski je na tom putu.
Nikakva steta.

CIB CIB CIB pogodi

pre 13 godina

Navijač sam Cibone i nadam se da Budućnost ima snage za skinuti Partizan...ne bi bilo dobro da se približe previše prvoj četvorci...ovako je baš zanimljivo...na kraju bi mogli organizirati turnir koji bi se zvao LAST FOUR umjesto FINAL FOUR...u njemu bi igrali sve redom velikani Crvena Zvezda, Partizan, Cibona, Zadar pa tko izgubi obje leti vani...e sada recite da ne bi to bilo marketinški isplativo i inovacija stoljeća...bilo bi puno neizvjesnije tko će ispasti a i klub na posljednem mjestu bi dobio još jednu šansu da se provuče...tko je za ovu ideju neka preporuči

tunga

pre 13 godina

Samo tako braco pravoslavna do potpunog ponora. Ko ne postuje sebe i svoje svetinje ne moze ocekivati da ga neko drugi postuje. Ko proda svoju vjeru i ljudstvo za saku eura zna se gdje ce zavrsiti.

varvar pg

pre 13 godina

KK BUDUCNOST je jedini klub koji je uspio da u sezoni 2001/02 dobije sve utakmice, mozda grijesim godinu sezone, ali su imali daleko najjacu ekipu na ovim prostorima, skor poslije sezone je bio 33/0, tako da ne znam cemu prica da smo titule uzimali pod pritiscima!

Delija

pre 13 godina

Zvezdas sam i velika je sramota sta radi nlb liga! 2 pravoslavna kluba igraju utakmicu za pravoslavni Bozic! To je u najmanju ruku bezobrazno!

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Karte bile vec danas u prodaji, u pg se to ne pamti od sezona Evrolige...bice vruce sjutra, ocekujem da Grobari dodju kao i uvjek u velikom broju, mada su domacini napravili sve da bude suprotno. Ali Grobari Cetinje, Niksic, Ulcinj, Bar, Trebinje, Berane, ekipa sa Starog Aerodroma i ostalih pg kvartova ce da napravi atmosferu za pamcenje. PARTIZAN ZAUVJEK !

sasa

pre 13 godina

Nije Hristo nego Hristos, kakvi ste vi nevjernici i tako vas pola pise, strashno!
Da vam objasnim sto Partiyan mozda pobijedi: Buducnost gubi prvenstveno jer je preksinoc dosla iz Spanije, najbolji igrac Dragicevic je povrijedjen, igrao ne igrao mala je ralika.
Ali danas je Bozic, najradosniji praznik pravih Pravoslavaca tako da cemo se cerati :-)

bitanga

pre 13 godina

Dve ekipe,koje su u vreme zajednicke drzave (svako u svoje vreme),dolazio do trofeja uz velike marifetluke,pritiske i surovanja sa sudijama uz pratece stvari (gepekovanje).
Crnogorski je odavno potonuo.
Srpski je na tom putu.
Nikakva steta.
(Lepi Fika, 6. januar 2011 21:14)

Slabo su te juce samarali po tribinama!

bruka1

pre 13 godina

ovo KK Partizan nije doziveo u svojoj istoriji,ovakvu blamazu,bruku,sramotu,ponizenje...da ne mogu da daju kos iz igre.Zato,Vlado,Vlade,Vladane...ili vec kako se zoves ODLAZI!!!Ovako ne pripremljenu ekipu niko nije imao u svom postojanju KK Partizana i zato opet kazem ODLAZI!!!!

fenomen

pre 13 godina

Sutra pocinje serija pod nazivom "13:0 NLB".
Ovo sto smo dosad pogubili je ispunjenje kvote i na kraju zavrsavamo na prvom mestu sa skorom 20:6....
Poz...

Cerak PFC

pre 13 godina

@varvar pg

Ne obracaj paznju na postove Lepog Fike. Njemu i ostalima je sve sto zvezda ne pobedi plod pritisaka, kradje, zavere,... Cudo nisi primetio tako nesto (naravno, ako uopste citas komentare).

A sto se tice tih pritisaka, ja sam Grobar i naravno nisam voleo kad izgubimo od Buducnosti ali moram da priznam da ste u te 3 sezone kad ste dominirali stvarno imali jaku ekipu i potpuno zasluzeno bili sampioni. Jeste Mitrovic znao da vrsi pritisak na sudije samo sto je to u sustini bilo vise teatralno nego sto je donelo neki konkretan plod tako da cenim da osim nerviranja protivnika i nije imalo neke realne ucinke. Prvu i drugu titulu ste uzeli 100 posto zasluzeno. Ona treca kad je bilo na kraju 3:2 za Buducnost jeste bila malo "pritiskana" ali kako ste zasluzeno imali prednost domaceg terena u petoj utakmici sta da se radi. Sve je to normalno u profesionalnom sportu. Upravo je tada Partizan i zapoceo svoju dominaciju. Te dve pobede u finalu nisu bile dovoljne za titulu ali su bile dovoljne da pokrenu jednu dobru pricu koja je zavrsena par meseci kasnije sa nekoliko dobrih pojacanja i naravno dovodjenjem Duleta za trenera. Ostalo je sve legenda!

E da, posto si pomenuo tu sezonu u kojoj ste imali taj neki neverovatan skor od preko 30 pobeda ja moram nesto da dodam. Te sezone niko nije mogao da vas pobedi osim jednog tima. Znam to jer smo mi te godine na kraju uzeli kup a nismo ni igrali sa vama sto znaci da vas je neko ranije eliminisao. Ono sto mene zanima je ko? Nikako nemogu da se setim. Moze biti da je bio Beopetrol ili Borac iz Cacka, a moze biti da je i Zdravlje iz Leskovca (s njima smo na kraju i igrali u finalu ako se ne varam). Ako neko zna, nek napise. U pitanju je sezona 1999/2000, dakle druga sezona u kojoj je Buducnost bila sampion. Uvek je lepo setiti se starih dobrih vremena. :)

drasko

pre 13 godina

Srećan Božić!
za Cerak PFC - Budućnost je te sezone izgubila od Radničkog BG, Petar Božić im bio glavni igrač i posvađao se sa Tomaševićem pred kraj utakmice, zato sam i zapamtio:)

pfc

pre 13 godina

Da je moj tim igrao ovako slabo u prvoj cetvrtini, i da je gubio sa 20 razlike, a da imam ovakve igrace, ja bih momentalno dao ostavku. Jednostavno, shvatio bih da nisam sposoban da vodim ekipu.

FILIP

pre 13 godina

@(GrobariMSK, 6. januar 2011 21:13) stvarno pricas gluposti, nije buducnost ovo stavila nego rukovodstvo nlb lige, buducnost je trazila da se odlozi ali nisu izasli u susret!!!

u_inat_dusebriznicima

pre 13 godina

Bozic Pera... :)

Mora da je tesko gledati suparnicki klub kako "tone" vec godinama: prvo prvenstvo, pa dupla kruna, pa tripla kruna, pa tripla kruna + F4 Eurolige...i tako iz godine u godinu!

Grobari PV

pre 13 godina

Cijela Cg ce danas biti uz plave. Steta sto Varvari nece org. podrzati Buducnost jer za njih samo postoji Fk Buducnost i Zrk.
(Pljevlja, 7. januar 2011 15:01)


Zemljak,ti pricaj u svoje ime,ja sam iz Pljevalja i svim srcem cu biti uz Partizan!!!!

sasa

pre 13 godina

kao sto sam vam i rekao, prevenstveno cete dobiti zbog umora igraca Buducnosti. U prvom cetvrtini pucate 24:6, a onda je Buducnost pala fizicki i Partiyan je jedva dobio. Ali utakmica je bila toliko losaaa, greska do greske, sve luzeri, ukljucujuci i sudije :-D !!! Strasno!

Milivoje

pre 13 godina

@GrobariMSK.
Brate bas si infomisan.Sama Buducnost se bunila protiv termina ali je rukovodstvo lige odbilo odlaganje(Buducnost danas dosla u Podgoricu posle napornih zadrzavanja po aerodromima),tako da ovo moze da ogovara samo Partizanu,nikako preumornim kosarkasima Buducnosti.

Amarald

pre 13 godina

(Cerak PFC, 7. januar 2011 03:11)

Zdravlje, trojkom Stankovica u poslednjim sekundama izbacilo Buducnost u polufinalu. Igralo se u PG.

aol

pre 13 godina

MSK nije Buducnost 'stavila' da se igra sjutra nego liga, Buducnost je cak trazila odlaganje koje je liga odbila.

A ti zaludni Fiko kazes do trofeja se dolazilo uz pritiske i surovanje sa sudijama? Pa jel to Zvezda mozda tih godina imala jaci tim od onog u kom su igrali Vlado Scepanovic, Milenko Topic, Dejan Tomasevic, Vlada Kuzmanovic, Nikola Bulatovic, Gavrilo Pajovic i ostali? Ta ekipa je naredjala 50 i kusur uzastopnih pobjeda u onoj SCG ligi, drala je sve po 25 razlike kuci i u gostima a Zvezda se tada borila za opstanak.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Srecno danas momci!!! Bice teska utakmica, Buducnost igra odlicno, ali ipak verujem da smo bolja ekipa i da mozemo da ih pobedimo u Moraci. Ovo bi bio lep uvod za sve sto nas ocekuje u ovoj godini. Napred crno-beli!!!

radek smeker stepanek

pre 13 godina

@Cerak PFC
Izgubili su od Zdravlja...
Sjecam se da je to bio sok u cg,Muta Nikolic je zvao Mitrovica, koji mu nije vjerovao da su pukli:)
Pavkovic i Zuca su ih upropastili ...

napred PARTIZAN

pre 13 godina

link za prenos
http://www.firstrow.net/webmaster/FLVtube---Free-youtube-video-downloader/44353/1/watch-kk-buducnost-vs-partizan-mts.html

adrijan87

pre 13 godina

aj sto ne igramo nikako...ali sto su nas sudije ubile...trecu cetvrtinu, buducnost od 11 poena, nijedan iz igre...dakle, sve sa slobodnjaka...5 sekundi pre kraja trece cetvrtine, umesto da sviraju gresku u koracima (buducnot), oni sviraju tehnicku vladi, jer se sa pravom ljuti sto nisu svirali korake...najjaci je komentator izjavom Ovo bi se sviralo u+i Lebron Džejmsu...katastrofa

srdjan

pre 13 godina

ovo je sramota sta sudije rade, koliko kradu partizan...ali uprkos svemu mislim da pobedjujemo, sad je 54-53 za buducnost, 3.45 do kraja...

adrijan87

pre 13 godina

a na 54:51 za Buducnost, kontra koju otvara partizan (kecman), na polaganje krece, lopta udara u tablu, skace centar buducnosti, blokira loptu posle njenog iz aviona vidjenog dodira sa tablom...katastrofalno sudjenje...moram priznati i na racun buducnosti...

Grobari PV

pre 13 godina

Pobjedjujete, pobjedjujete, kako ne!

Bravo Buducnosti, ponos Crne Gore!
(Budvanin, 7. januar 2011 17:18)


A priznaj da si se ponadao!!!!!

Lafayette

pre 13 godina

Pobedili smo..to je najvaznije,teska tekma !Vidi se nedostatak organizacije u napadu kada je Jerrels van igre cak i protiv jedne buducnosti !Kako ce to ici sa na primer sijenom nije tesko predvideti ...Potpisujte Vujanica Todoricu& Danilovicu!