Kad je Veber bio mlad: Priča o trkaču radniku

Sa 34 godine Mark Veber, naravno, nije star. Nije čak ni ’stariji’, ali u savremenoj Formuli 1 važi za veterana. Ovo doba jesen je njegove karijere, a on svoju krštenicu ne nosi dobro, ne zbog istinskog tereta godina, već zato što sebi dopušta dela i reči koje gase entuzijazam okruženja. Prećutane frakture ramena i priče da će teško pronaći motivaciju da vozi i posle 2011. baš i ne pokreću saradnike na vanredna pregnuća. Kod njega ništa ne biva jednostavno...

Pošaljite komentar
  1. Može da priča ko šta hoće, ali Veber je dobar vozač i svaka mu čast na upornosti. Treće mesto u F1 je veliki uspeh i to ne može svako. Ipak je on krenuo ni od čega, nije imao novca i nije mu tata bio neki slavni vozač na čiji konto bi mogao da se progura, jedino mu je žena pomogla koliko je mogla. Izgradio je zavidnu karijeru i čestitam na tome. Sve najbolje o Veberu.
    (bmw m5, 14. januar 2011 16:00)

    # Link komentara

  2. uvek sam mislila da je veber shljaker, bez pravog talenta. nema on krv shampiona i bolje shto nije uzeo (niti ce uzeti) titulu. zapravo bi bilo najbolje da se vrati u svoje selo i gaji ovce, za bolje nije.
    (JeKatarina, 6. januar 2011 12:21)

    # Link komentara