Četvrtak, 09.12.2010.

18:06

Prosinečki zvanično trener Zvezde

Upravni odbor Crvene zvezde jednoglasnom odlukom potvrdio je izbor Roberta Prosinečkog za novog trenera "crveno-belih", saznaje B92.

Izvor: AK

Prosineèki zvanièno trener Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

Cofi

pre 13 godina

sta se ovi crni javljaju?pa oni nemaju u celoj istoriji,niti ce ikad imati upola ovakvu legendu kao sto je kod nas Prosinecki,i ne samo on!A nemaju ni bod u Evropi,i sta sad oni hoce?

Душан

pre 13 godina

Гробари,
Треба сада да станемо са оваквим прозивањем. Треба да се покажемо као господа, каква и јесмо! Да покажемо људима зашто смо бољи од Звезде. Воли своје, поштуј туђе. Нека сада ови клинци Звездаши причају шта хоће, није им лако. Они пропадају скроз, а ми у лиги шампиона (тј. били). Сулуди национализам не води никуда, само право родољубље! Матори ми је увек говорио :''Онај ко се превише буса у прса какав је и колики Србин и ко има велику потребу да се доказује има и велики разлог зашто то ради, а углавном није зато што је Србин. Надам се да сте ме раѕумели. Поздрав свим нормалним људима!

zappa

pre 13 godina

tri najveca djela jugoslavenske umjetnosti:
1. Ivo Andric-Na Drini cuprija
2.Miroslav Krleza-Gospoda Glembajevi
3.Youtube-Prosinecki lobuje Pandurovica

zzzzz

pre 13 godina

Legende nisu monete za potkusurivanje. Prosineckom se mora pruziti prilika, u suprotnom pokazujemo da nismo veci klub od Mladosti iz Lucana.
Prosinecki je mnogo toga stavio na ulog dolazeci ovde, ne smemo zloupotrebiti njegovu dobru nameru, u suprotnom ne zasluzujemo da postojimo kao klub.

joj joj

pre 13 godina

Ja ne razumem ove Grobare ovde koga oni zezaju?Pa istoriju partizana su krojili hrvati...bobek je bio domobran i uvek je govorio da navija za Hrvatsku...sada kada je preminuo ispostavali smo ga...ispostujte i vi Robija...
(Jjoja, 9. decembar 2010 18:59)
Da imas malo mozga shvatio bi...nama ne smeta Robert niti Hrvati nit bi nam smetalo da igraju za nas ...nego to vama smeta, jer ko ne navija za Zvezdu nije Srbin rece Lukic....

Zagreb

pre 13 godina

Valjda jedini čovjek za kojeg se i mi i Srbi slažemo da nije ratni zločinac i da je legenda. :DDDD

Čija je ono zvijezda ljepša nego Danicaaaa :)))

Ajde Robi, natrpaj te glodare da malo i za Zvezdu navijamo odavde :D

Cofi

pre 13 godina

Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!Kakav sjajan dan!Uopste ne sumnjam u Prosineckog!Sad vredi dolaziti na stadion i samo iz jednog razloga,jer je takva legenda na klupi!Bravo Robi,Bravo Zvezdo!;))))))))))))))))

waka waka

pre 13 godina

robi je dosao a kerovi nek laju ! toliko su smesni i jadni neki komentari da mi je krivo sto svi imaju pravo da govore .. covek je dosao, legenda svetske klase, dokazao je koliko voli zvezdu i beograd ! covek koji predvodi srpsko kolo i dize 3 prsta posle utakmice... a da ne radi to, kakve bre veze ima ko je i sta je, covek me je ucinio srecnim i zbog njega i kompanije navijam za moju zvezdu i svoju decu ucim da cenim rad i ljudskost a ne u koju crkvu ide da se moli ! robi, pravi zvezdasi su uz tebe ! SEVER PAMTI !

OO

pre 13 godina

Alo bre grobari, bezite na vase vesti i naucite vec jednom da se ne pise SrBstva nego SrPstva!!!
Dobro dosao Robi...
(Simets, 9. decembar 2010 19:25)

Jado...pa ti ni ne vidis kad se neko sprda sa tobom...stubu srBstva...

Pravi delija

pre 13 godina

Nekad se stidim sto sam srbin prije svega zbog svojih sunarodnika to jest pojedinih navijaca zvezde koje ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je jedna legenda zvezde i svetskog fudbala veliki Robert Prosinecki trener crvene zvezde, ovo me je tako danas obradovalo a jos i partizan razbijen od strane makabija , zaista sjajno!

Pedja

pre 13 godina

Razlog za dovodjenje Prosineckog ne treba da bude "da pokusa da prekine trogodisnju dominaciju Partizana". Razlog treba da bude dugorocno postavljanje i odrzavanje Zvezdine igre, kad mi postavimo sve kako treba Partizan ce nam opet biti stara musterija. Zelim da Robi postane u Zvezdi ono sto je Ferguson u MAN UTD-u. P.S. Sutra idem da se uclanim i uzmem sezonsku i voleo bih da napunimo Marakanu na prvoj prolecnoj utakmici.

12. igrac

pre 13 godina

neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona.ROBI zelim ti sve najbolje i neka te bog pogleda isto kao i 91 kad si dolazio u nas klub.
(joca, 9. decembar 2010 18:12)

Neko je juce slavio daleku proslost u sumornoj sadasnjosti, a neko je igrao Ligu sampiona... I dao gol Arsenalu.

Manijak

pre 13 godina

Ljudi, ja sam Bosanac, Sarajlija, ali prije svega Zeljovac. Nesto iz licnog iskustva. Dok su se ovdasnji velikani Zeljo i manje sarajevo dicili bosnjavstvom ispadali su iz lige. Sto se prije prebrodi rat koji je zavrsen prije 16 godina eeeee 16 godina, prije ce rezultati doci.

Robi je legenda ne Zvezde, ne Juge, nego Evrope. Zvezdasi budite sretni sto ste imali i sto sada imate jednog Roberta Prosineckog u klubu. Takvog fudbalera kakvog niti jedan klub na balkanu nece nikad imat

Vozdra iz rajvoSa

Raskoljnikov

pre 13 godina

@SID

"E ovo sam cekao"...
pa onda
"bolje da se ugase"...
Covece PRESTANI da mislis o Crvenoj zvezdi...nemoj da cekas da s nesto desi u tom klubu, i da, Zvezda ce postojati makar i u Beogradskoj Zoni i "Marakana" ce i dalje biti tu gde jeste i i dalje ce je pola Srbije voleti. Pomiri se sa tim ili se razboli od mrznje.

Pandurović gleda usporen snimak...

pre 13 godina

Valjda ce nakon ovoga "Lukicevi stuBovi" biti dovoljno pametni pa da ne pominju vise Tudjmana. Jedva cekam "derbi" ili kako ce se uskoro zvati "crash landing".
(Milan, 9. decembar 2010 18:25)

I ja. A kako vam se zove pilot?

nemanja

pre 13 godina

Doveli ste Prosineckog za trenera, doveli ste Gebelsa da organizuje igru, jos Vam fali Mengele u odbrani da budete kompletni.
(salaczr, 9. decembar 2010 19:33)

??????????? sta je pisac hteo da kaze? ajde budi dobar pa pokusaj da nam objasnis svoj komentar...mada sumnjam da ces uspeti....

SILVESTER

pre 13 godina

Nama za Predsednika Zvezde treba postaviti nacelnika UBPOK-a,da rastera sve te gangstere koji vladaju Zvezdom iz senke,koji sastavljaju tim i koji cekaju privatizaciju,odnosno prenamenu 16ha zemljista na Dedinju,na kojem ce da grade svoje trzne centre,hotele,itd, od kojih ce da nadograde svoje enormno bogatstvo.Zao mi je Robija,koga ce na kraju da ponize,oteraju,i anuliraju sve lepo sto taj covek dao Zvezdi. Neka nam je bog u pomoc sa ovom upravom.

Rale P.F.C

pre 13 godina

Pozdrav za NajSRBskije DOMOBRANE!
BOK dećki, kak je?
Žao mi čoveka, stvarno je bio igračina, a lukić i adžić će ga potrošiti za polusezonu, zarad svojih sebičnih interesa, pa ćete ga ispljuvati posle kao nije on Srbin i ostale vaše floskule.
LICEMERI U FOTELJAMA!

valencia

pre 13 godina

@Драгутин Дурутовић
Nisam Delija, ali cenim da im je bolje bez takvog "navijača". Odbi u troskocima i nemoj se više vraćati.

Navijac Dinama

pre 13 godina

sada vidim da su Hrvati i Srbi najveci primitivci u Europi.
Nije istina da se ne volimo, cini mi se da jedni bez drugih ne bi mogli zivjeti

vladimir

pre 13 godina

sada zvanicno saopstenje sa moje strane.na zvezdu necu ici dok je ova uprava tu!!!toliko smo pljuvali po partizanu i grobarima a vidi sta mi radimo!napadamo stojkovica jer je otisao u partizan a ovaj je posle zvezde igrao za hrvatsku,dinamo i davao pare za spomenik za oluju!ova uprava pljuje sebi u lice i dno dna ste!SRAMOTA!

Dule Grobar

pre 13 godina

Kakva transformacija za samo dva dana od jedinih bogomdanih samoproklamovanih Srba koji se svima rugaju i nazivaju ih jugoslovenima kad kod njih igraju druge nacije do nevidjenih covekoljuba koji pozivaju da se ne gleda nacija i vera i drugom spocitavaju nacionalizam.Bravo bravisimo na otvorenoj sceni ,ako je i od vas mnogo je:)))Nije ovde problem Prosinecki,ne smeta on ni meni ni bilo kom Grobaru,ovde ste problem vi i vase licemerje!Sve se vraca sve se placa kaze nas narod a vama ne da se sve vraca kao bumerang nego srljate bezglavo i sve ono sto ste pljuvali sada lizete.A Robiju dobrodoslica i od nas Grobara,mi smo uvek bili gospoda i avangarda za vas belosvetske licemere koji bi i pokojnog Tudjmana angazovali ako bi vam neko rekao da ce vam to vratiti titulu i izleciti nevidjene komplekse izazvane TOTALNOM DOMINACIJOM INSTITUCIJE I PONOSA SRBIJE!!!

P.F.C-Pg

pre 13 godina

@Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !
(Драгутин Дурутовић, 9. decembar 2010 18:49)
Dragane Durutoviću ne prdi!Navijaš 41 godinu za Zvezdu,a nije ti smetalo 91-ve što su vam boje branili i Hrvati,Muslimani,Crnogorci,Makedonci.Sad si se sjetio da ste Srpski klub.Nije ti Prosinečki smetao tih godina,a sad ti smeta,ne dipr leba ti!
Koji ste vi licemjeri Isuse dragi,haos!

CheWoo

pre 13 godina

sretno Žuti, prvi derbi sa Partizanom igram hendikep na Zvezdu
(maks, 9. decembar 2010 18:10)

Druze opusteno igraj Zvezda je i onako hendikepirana!!! Dobijas 100%

ŠID

pre 13 godina

E ovo sam čekao.Da sad čujemo ko se to diči da je SRPSKI klub.Ovo je dno dna,svaka čast Srbi,stigao je POGLAVAR.PS:Da se razumemo nemam ništa protiv čoveka i njegove nacionalnosti nego mi smešno kako su ljudi mali,pričaju i kunu se u nešto a onda...Toliko o poštenju,moralu,reči...Bolje bi bilo da se ugase i brzo će biti zaboravljeni nego što svakim danom pokazuju ko su i šta su.

Mirko

pre 13 godina

Ne idem na utakmice jer je liga bezveze, korumpirana, ne svidja mi se sto navijaci divljaju, ali doci cu na Marakanu da pozdravim velikana (gledao sam ga redovno u njegovoj poslednjoj sezoni u Zvezdi)

urosh011

pre 13 godina

Muka mi je vise od tog podrugivanja grobarskog sa "stubom srBstva".. Ovako...Ko je pravio barjake sa likom Radovana Karadzica? Ko je kacio zastavu SRS na ogradu pred izbore? Ko je u Mostaru pevao "Noz, zica.."? Ko je pevao "...proci ces kao Curuvija.." Dakle TISINA!! Srbovanje je produkt JUGA!

Atropin

pre 13 godina

Bez ikakve zelje da budem maliciozan (navijam za PFC), ali mislim da je u ovom trenutku vise potrebna zvezda Prosineckom nego Prosinecki zvezdi!

straniplacenik

pre 13 godina

Jos jedno spinovanje sadasnje Uprave.
DRAGI ZVEZDASI, treba li da zaboravimo na minus 5 u sezoni u kojoj je kao glavni prioritet postavljeno osvajanje titule, na najraniju eliminaciju u evrokupovima u istorji Zvezde, da zaboravimo autolimara Dostanica i pogubljenog Kristica na klupi i naravno Kadua u igri, da zaboravimo ko sedi u Upravi i ko ima svoje igrače u ekipi, na sve sto se desavalo u poslednje dve godine, da zaboravimo da se titula komsija ne priznaje kao sto Srbija ne priznaje Kosovo, da zaboravimo da su navijači sa zapadne tribine koji su tražili ostavku Adžića proglaseni plaćenicima Toleta karadžića. I NARAVNO DA NE ZABORAVIMO LUCIDNA SAOPSTENJA RAZNIH BREND MENADZERA, PR-OVA, SAVETNIKA.
Dragi Zvezdasi, stigla nam je mesija da osvoji eventualno Kup i da raznim Adžićima, Stefanovićima, Vasilijevićima kupi još koju godinu u fotelji. Do neke nove sezone i nekog novog trenera. Scenario suvise podseca na KK Crvena zvezda.

Dragan

pre 13 godina

Kako je nekima ovde krivooooooooooooo :)))))) Nemojte toliko da vam radi ego, pozlice vam :))))
Pitam se samo pitam, da li ce grobari veceras da spavaju ili sanjaju Robija :)))

predrag

pre 13 godina

za one malo starije:"....i opet tata kupio kozu s plavim očimaaa, krive noge ima, i mrda ušima! i ako vam se ne sviđa ova pesma naša, mi ćemo je pevatiii, i opet tata kupio...."
Dobro doš'o kući legendo!

nenad

pre 13 godina

Za hrvatske vesti je izjavio da mu je najdraza pobeda protiv Partizana 97'. Tada je inace ceo Zagreb izasao sa sekirama i nozevima da "doceka" igrace srpskog sampiona. Toliko o Prosineckom i Zvezdi.I jos je na sledecem derbiju na JNA ceo zvezdin sever klicao dinamu. Sad su konacno svoji ...hrvatski.
(zole, 9. decembar 2010 18:50) Bio sam tada na severu,nije niko klicao Dinamu vec je bilo jel jedan?nije,jel dva?nije,jel tri?nije,jel cetiri?nije,jel pet?jeste,za Partizan?nije...Eto to je bilo,a ne neko klicanje Dinamu...

op

pre 13 godina

Svaka cast Robi.Pusti ruzne komentare kako iz HR tako i iz Srbije.Nadam se da ces dijelima im svima zacepiti usta...

Pozdrav iz Hrvatske..

crveno bili

pre 13 godina

Jos da vam za kondicionog dodje Zvonimir Boban a za atmosferu u svlacionici Tompson i osvajate titulu garant;)))Ima Stanoje ovog da oduci od taktike...bok decki sa severa!!!

Sike

pre 13 godina

Пре него што било шта кажете информишите се, Робију је кева српкиња тако да је човек пола-пола. И бивша је легенда клуба у који је дошао са 18 година и сваки гол је прослављао испред севера, тако да је човек много већи звездаш од многих "великих" делија и патриота!

SSSS

pre 13 godina

Pre samo 3 meseca je skupljao i davao novčane priloge za "Oluju".
http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru
A to nije sve. Vidite ovo:
http://www.index.hr/sport/clanak/jos-jedan-dinamov-prognanik-pomogao-je-zvezdi-da-dodje-do-europske-titule/527719.aspx
Zemljo otvori se i progutaj nas.

Piksi sa centra

pre 13 godina

Grobari smarate. Zvezda jeste najsrpskiji klub, ali to nema veze ni sa kakvim fasizmom i time koje je ko nacije, vec je jednostavno i nedodirljivo NAJVECI KLUB I SRBIJI. Mi smo ono sto vi sanjate da budete nekad. Tisina i poklonite se LEGENDI SVETSKOG FUDBALA, KAKVU VI NIKAD NECETE IMATI- ROBERTU PROSINECKOM. Zuti nek je sa srecom, svi pravi Zvezdasi su 100 posto uz tebe!

zvezdas pre lukica i posle(dok je on tu nepoznajem taj klub)

pre 13 godina

3 meseca fore za robija....nek se spremi sledeci trener...D O K J E L U K I C T U N E M A S R E C E Z A Z V E Z D U ! ! ! !

ogi

pre 13 godina

Nemam stvarno nista protiv Robija....veliki igrac mozda bude i veliki trener nikad se ne zna .....Mislim da je ovde politika umesala prste...dabogda se nisu Tadic i Josipovic dogovorili za ovo!!!?????

bruxxx

pre 13 godina

Priopćenje za javnost Nogometnog kluba Crvena Zvijezda: Štovani navijači NK Crvena Zvijezda, Robert Prosinečki je novi izbornik crveno-bijele momčadi. Točno je da je rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Lukićem, športskim ravnateljem Adžićem i glavnim tajnikom Kleutom u prošlosti izlazilo u javnost sa nekim nacionalističkim i ksenofobičnim priopćenjima, ali je u interesu kluba odlučeno prekinuti prakticirati s takvim izjavama i vratiti se jugoslovenstvu koje je, dapače, oduvijek krasilo našu momčad, kao onda kada smo oplakivali najvećeg sina naših naroda i narodnosti u Splitu. Izbornik Prosinečki se nada regularnosti natjecanja u Jelen Superligi i osvajanju naslova prvaka, kao i natjecanju u Ligi prvaka. Mole se frendovi i frendice kluba da dodju na stadion i slobodno ponesu one kockaste crveno-bijele zastavice poput izbornikove šahovnice kojima su ne tako davno mahali, a onda ih u napadu srbočetničkog šovinizma odložili u ladice.

Pandemoniac

pre 13 godina

Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !
(Драгутин Дурутовић, 9. decembar 2010 18:49)

A Crnogorci ti naravno nisu smetali, kao ni Makedonci, Italijani...
Dok je igrao za nas ni to ti nije smetalo!?
O čemu ti pričaš prijatelju???

"Hoće l s njime biti isto ko sa mnom" Krstić

pre 13 godina

Nek vam je sa srećom Decembaraski, uz pesmu Zabranjenog Pušenja:
"Kažu mi da novog trenera imaš"

bojke bn

pre 13 godina

A sad jos Ciro da dodje da nam bude sportski direktor,a posto je i Sanader od danas u bjekstvu,mogao bi i on,recimo na mjesto predsjednika....

Jadno i bedno

pre 13 godina

Meni je bitnije sta kazu Keka, Raja Bozovic i ostatak krimi krema Srpskog fudbala...

To je jedini pravi upravni odbor Zvezde...tuga

na na na na na na na na..

pre 13 godina

Ja se nadam da ce da ga registruju u takmicarski pogon i da mu daju naravno sedmicu. Ima on snage da odigra 20ak minuta. Taman da zvekne par komada u derbiju. Omerovic i Pandurovic su ga zapamtili..

neskonis

pre 13 godina

"neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona."

Joco, dokle god vi slavili nesto od pre 20 godina, a mi nesto od danas, ja sam zadovoljan ;)

Dinamo ZG

pre 13 godina

Robi, legenda si i Dinama i Zvezde. Svakako jedan od klubova čija se klupa ne odbija, ma u kakvom god stanju klub bio. Rat je davno završio, treba se povezivati...eto na klupi Dinama musliman Halilhodžić, ali strašan trener i dobar tip, na klupi Zvezde Žuti.

Mislim kako god bilo, ne možete biti slabiji od Partizana koji u Ligi prvaka služi za popravljanje gol razlike

Grobar

pre 13 godina

..a ja mislio da nas oni zaje****ju za ono sto nam je Njofra bio predsednik,kad ono bili ljubomorni je** te!!!!
P.S.Sad Stipicu za predsjednika i resili ste sve probleme...

Драгутин Дурутовић

pre 13 godina

Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !

Grobar BG

pre 13 godina

Znaci jos jedan koji ce da leti sa klupe najsrBskijeg kluba za vreme vladavine Aleksandra Stanojevica. Robi zelim ti da makar uvedes zvezdu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope da mogu cime da se pohvale. :)
Bok decki sa severa. :)

BP88

pre 13 godina

Licno su za mene ljudi ljudi,bez obzira na to koje su nacionalnosti,vere,ili kakva im je boja koze...Ali sve ovo dobija novu dimenziju kada uzmem u obzir da mi neki kvazi navijaci kljucaju glavu godinama da navijam za klub ciji se predsednik kune u sahovnicu...Pokojni,da...U koju se zastavu on kune pa ga vi sada kujete u zveze i zovete spasiocem? Jel cete cirilicom da mu napisete ime i prezime kao Saviu i Kaduu?? Jel to vase "BITI ZVEZDAS ZNACI BITI SRBIN" vise ne vazi?? E,sada mi se jos vise gade te vase srbende medju funkcionerima.Svaka cast pravism zvezdasima,onima sto se ne bave istorijom nego sadasnoscu i realnoscu...a vasa je surova!!

joca

pre 13 godina

neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona.ROBI zelim ti sve najbolje i neka te bog pogleda isto kao i 91 kad si dolazio u nas klub.

zole

pre 13 godina

Za hrvatske vesti je izjavio da mu je najdraza pobeda protiv Partizana 97'. Tada je inace ceo Zagreb izasao sa sekirama i nozevima da "doceka" igrace srpskog sampiona. Toliko o Prosineckom i Zvezdi.I jos je na sledecem derbiju na JNA ceo zvezdin sever klicao dinamu. Sad su konacno svoji ...hrvatski.

ajd ćao

pre 13 godina

Lukiću, Adžiću, u najkraće vreme da naučite Robija neke stvari. To su:

1. Kukanje na sudije zbog nesviranih penala za cz i sviranih ofsajda protiv cz

2. Prozivanja Karadžića za neregularnosti šampionata

3. Psovanje i pljuvanje drugih timova u JSL koji ište pare koje im dugujete.

4. Lajanje na Partizan što "namešta" utakmice jer kad Partizan pobedi to je uvek nekako sumjivo, a kad cz pobedi onda je to zbog odličnog fudbala.

5. Svaki sedam dana podsetiti javnosti na Bari i Tokijo, i kako cz ima armiju navijača od 500 miliona, obavezno spomenuti i Kosovo itd



Ako to sve Robi nauči biće trenerčina i po

GrobaR

pre 13 godina

Ti si zvezdin cetnik Roberte!

Salu na stranu, zao mi coveka ima da ga pljuju u hrvatskoj a jos ne zna gde je dosao. Ovo je pravo resenje samo ako ga ostavite jedno 5 godina da radi svoj posao bez mesanja uprave. Ali to ce biti tesko , mislim da ga je Lukic doveo da zamaze oci navijacima, jer zvezda realno ima jednu od najlosijih uprava u svojoj istoriji , dovode krs igrace , posvadjali su se sa savezom , zajednicom , Partizanom , tim ispada u prvom kolu LE, dugovi se ne vracaju, itd. Mislim da je i prica o Gaspromu isto lazna , verovatno sponzorisu ko i Eps Partizan u vidu kompenzacije dugova koji su se nagomilali prema ovim preduzecima, npr. Partizan duguje 1mil eura za struju i ovi otpisu deo duga a ovamo kao sponzorisu klub.
Nadam se da sam bio objektivan

miki

pre 13 godina

Oduvek si pripadao Zvezdi, Beogradu i Srbiji i oduvek sam se cudio zasto nisi pocetkom 90-tih ostao i izabrao Srbiju koja te voli i kojoj i sam znas da svim srcem pripadas. Robi legendo, dobrodosao kuci i da sa tobom na celu pocnemo ponovo da haramo Evropom kao sto smo to cinili dok si igrao u crveno-belom!

Zenon

pre 13 godina

Cestitke Prosineckom uz nadu da ce se zadrzati duze od zadnjih 15 trenera i da ce u derbiju bar pruziti dostojan otpor PARTIZANu. Bio je posten igrac, nadam se da ce takav biti i treneri da konacno zvezdi nece smetati sudije, visoka trava,slabi reflektori, Tole... Puno srece Robi i da odbranis drugo mesto!

BBB-Beograd

pre 13 godina

ja bi odmah prestao navijati za dinamo kada bi za njegovog trenera dosao fudbaler koji je igrao za obilić, a zuti je igrao za Hrvatski dragovoljac u crnim dresovima....

JA

pre 13 godina

Posto navijam za Smederevo drago mi je sto ce prva zvanicna utakmica Prosineckog biti bas protiv mog kluba, dobrodosao Roberte, prva utakmica je bila 0:0, sledeca neka bude 0:1!

SAMO NAPRED SMEDEREVO!

dschambalaja

pre 13 godina

Stanojević nepunih godinu dana trener Partizana ali je već ispratio dva trenera crvene zvezde. Ovo će mu biti treći. Kako je počeo prestići će i DV koji je ispratio neki 12 ( ili još više )trenera KKSS

roman empire

pre 13 godina

Trener partizana je bio Goran Stevanovic-Plavi,trener zvezde je sada Robert Prosinecki-Zuti.Plavi i Zuti treneri vecitih rivala,s obzirom na boje mislim da je Tadic sada najponosniji.
U svakom slucaju sa srecom Robi.

Dragan BL

pre 13 godina

Od srca se molim da ovo uspe!!! Jedini moj upitnik u ovom trenutku je: Koliki je dug Zvezde u ovom trenutku? Odavno nisam čuo iz Uprave o ovome.

kriik

pre 13 godina

Robi sad kreni u žestok rad. Udarnički. Nazuj one tvoje udarnik čarape i cepaj .. )
šalu na stranu. Drago mi je da je došao kod nas u fudbal. Nagoveštaj boljih i normalnijih dana .. Rezultate neće imati pošto PFC vlada i došao je u lošem momentu po njega i FK Saop(ć)enje ..

delija sa vracara (CHB)

pre 13 godina

iskreno se nadam d aje to dobar potez .... SRECNO LEGENDO ....
i sad ce grobari da se loze kao : jao on je hrvat,ovo,ono ...
on je covek bre SRBIN DO KOSKE !!! :P pevao u bariju sa salom delije mars na drinu... !!!

ZVEZDA OOOOO

lepenica

pre 13 godina

Nek nam je sa srećom! Drago mi je što je pobedio razum i što se legenda vraća svojoj kući. Protiv Smedereva treba da nas bude minimum 30k da pokažemo kako se voli i bodri Zvezda.

mister76

pre 13 godina

konacno! tako sam sretan i drago mi je da je postao trener radi onih koji so govorili da nije on za zvezdu..e jest i vise robi je zvezda. kad se sjetim onih slavnih godina kad sam plakao i veselio se s njim tako dugo vremena i zato zelim da se veselimo i placemo skupa dugo godina..robi drago mi je da se vracas nama nakon dugo vremena

Rodjo

pre 13 godina

Mlad perspektivan i zeljan rada i dokazivanja. Takav treba trenutno zvezdi,a uz to i malo placen jer njegov jedini uslov je da bude trener njegovog voljenog najveceg kluba. Idemo dupla kruna!!!

Milan

pre 13 godina

Valjda ce nakon ovoga "Lukicevi stuBovi" biti dovoljno pametni pa da ne pominju vise Tudjmana. Jedva cekam "derbi" ili kako ce se uskoro zvati "crash landing".

srle

pre 13 godina

ajmo robi! da osvojis i drugu titulu prvaka i sveta... ne zaboravi na ideju o napadackom fudbalu, a ja cu se nadati da ce ljudi iz saveza imati strpljenja ako ne krenes da od samog starta da punis protivnicke mreze. da se izgradi jedan ozbiljan tim, da se ustali i da osvaja, kako i dolikuje nasem imenu!

Tvrtko

pre 13 godina

Ovo je sigurno pozitivna vest. Bilo je nacionalnih dusebriznika i kada je Pilic pozvan da bude savestnik Dejvis kup reprezentacije, a sada ga slave. Od Prosineckog bi samo budala ocekivala da napravi nesto senzacionalno u sportu, u kom je jedina svrha i preokupacija klubova da se bave preprodajom mladih talenata, ali lepo je da duvaju neki novi pozitivni vetrovi na Balkanu.

Abdul

pre 13 godina

KRIVOOOOOOOOO mi je sto nisam u Beogradu i necu biti do aprila da mogu da odem na sledecu prvenstvenu utakmicu Crvene Zvezde. Verujem da ce doci minimum 50 000 delija da doceka nasu legendu i coveka zbog koga smo isli na nasu Marakanu!
NA NA NA NA NA NA NA NA ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI!

Jjoja

pre 13 godina

Ja ne razumem ove Grobare ovde koga oni zezaju?Pa istoriju partizana su krojili hrvati...bobek je bio domobran i uvek je govorio da navija za Hrvatsku...sada kada je preminuo ispostavali smo ga...ispostujte i vi Robija...

joca

pre 13 godina

neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona.ROBI zelim ti sve najbolje i neka te bog pogleda isto kao i 91 kad si dolazio u nas klub.

GrobaR

pre 13 godina

Ti si zvezdin cetnik Roberte!

Salu na stranu, zao mi coveka ima da ga pljuju u hrvatskoj a jos ne zna gde je dosao. Ovo je pravo resenje samo ako ga ostavite jedno 5 godina da radi svoj posao bez mesanja uprave. Ali to ce biti tesko , mislim da ga je Lukic doveo da zamaze oci navijacima, jer zvezda realno ima jednu od najlosijih uprava u svojoj istoriji , dovode krs igrace , posvadjali su se sa savezom , zajednicom , Partizanom , tim ispada u prvom kolu LE, dugovi se ne vracaju, itd. Mislim da je i prica o Gaspromu isto lazna , verovatno sponzorisu ko i Eps Partizan u vidu kompenzacije dugova koji su se nagomilali prema ovim preduzecima, npr. Partizan duguje 1mil eura za struju i ovi otpisu deo duga a ovamo kao sponzorisu klub.
Nadam se da sam bio objektivan

Dinamo ZG

pre 13 godina

Robi, legenda si i Dinama i Zvezde. Svakako jedan od klubova čija se klupa ne odbija, ma u kakvom god stanju klub bio. Rat je davno završio, treba se povezivati...eto na klupi Dinama musliman Halilhodžić, ali strašan trener i dobar tip, na klupi Zvezde Žuti.

Mislim kako god bilo, ne možete biti slabiji od Partizana koji u Ligi prvaka služi za popravljanje gol razlike

bojke bn

pre 13 godina

A sad jos Ciro da dodje da nam bude sportski direktor,a posto je i Sanader od danas u bjekstvu,mogao bi i on,recimo na mjesto predsjednika....

Grobar BG

pre 13 godina

Znaci jos jedan koji ce da leti sa klupe najsrBskijeg kluba za vreme vladavine Aleksandra Stanojevica. Robi zelim ti da makar uvedes zvezdu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope da mogu cime da se pohvale. :)
Bok decki sa severa. :)

Abdul

pre 13 godina

KRIVOOOOOOOOO mi je sto nisam u Beogradu i necu biti do aprila da mogu da odem na sledecu prvenstvenu utakmicu Crvene Zvezde. Verujem da ce doci minimum 50 000 delija da doceka nasu legendu i coveka zbog koga smo isli na nasu Marakanu!
NA NA NA NA NA NA NA NA ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI!

ajd ćao

pre 13 godina

Lukiću, Adžiću, u najkraće vreme da naučite Robija neke stvari. To su:

1. Kukanje na sudije zbog nesviranih penala za cz i sviranih ofsajda protiv cz

2. Prozivanja Karadžića za neregularnosti šampionata

3. Psovanje i pljuvanje drugih timova u JSL koji ište pare koje im dugujete.

4. Lajanje na Partizan što "namešta" utakmice jer kad Partizan pobedi to je uvek nekako sumjivo, a kad cz pobedi onda je to zbog odličnog fudbala.

5. Svaki sedam dana podsetiti javnosti na Bari i Tokijo, i kako cz ima armiju navijača od 500 miliona, obavezno spomenuti i Kosovo itd



Ako to sve Robi nauči biće trenerčina i po

lepenica

pre 13 godina

Nek nam je sa srećom! Drago mi je što je pobedio razum i što se legenda vraća svojoj kući. Protiv Smedereva treba da nas bude minimum 30k da pokažemo kako se voli i bodri Zvezda.

neskonis

pre 13 godina

"neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona."

Joco, dokle god vi slavili nesto od pre 20 godina, a mi nesto od danas, ja sam zadovoljan ;)

P.F.C-Pg

pre 13 godina

@Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !
(Драгутин Дурутовић, 9. decembar 2010 18:49)
Dragane Durutoviću ne prdi!Navijaš 41 godinu za Zvezdu,a nije ti smetalo 91-ve što su vam boje branili i Hrvati,Muslimani,Crnogorci,Makedonci.Sad si se sjetio da ste Srpski klub.Nije ti Prosinečki smetao tih godina,a sad ti smeta,ne dipr leba ti!
Koji ste vi licemjeri Isuse dragi,haos!

delija sa vracara (CHB)

pre 13 godina

iskreno se nadam d aje to dobar potez .... SRECNO LEGENDO ....
i sad ce grobari da se loze kao : jao on je hrvat,ovo,ono ...
on je covek bre SRBIN DO KOSKE !!! :P pevao u bariju sa salom delije mars na drinu... !!!

ZVEZDA OOOOO

na na na na na na na na..

pre 13 godina

Ja se nadam da ce da ga registruju u takmicarski pogon i da mu daju naravno sedmicu. Ima on snage da odigra 20ak minuta. Taman da zvekne par komada u derbiju. Omerovic i Pandurovic su ga zapamtili..

roman empire

pre 13 godina

Trener partizana je bio Goran Stevanovic-Plavi,trener zvezde je sada Robert Prosinecki-Zuti.Plavi i Zuti treneri vecitih rivala,s obzirom na boje mislim da je Tadic sada najponosniji.
U svakom slucaju sa srecom Robi.

dschambalaja

pre 13 godina

Stanojević nepunih godinu dana trener Partizana ali je već ispratio dva trenera crvene zvezde. Ovo će mu biti treći. Kako je počeo prestići će i DV koji je ispratio neki 12 ( ili još više )trenera KKSS

Jjoja

pre 13 godina

Ja ne razumem ove Grobare ovde koga oni zezaju?Pa istoriju partizana su krojili hrvati...bobek je bio domobran i uvek je govorio da navija za Hrvatsku...sada kada je preminuo ispostavali smo ga...ispostujte i vi Robija...

zole

pre 13 godina

Za hrvatske vesti je izjavio da mu je najdraza pobeda protiv Partizana 97'. Tada je inace ceo Zagreb izasao sa sekirama i nozevima da "doceka" igrace srpskog sampiona. Toliko o Prosineckom i Zvezdi.I jos je na sledecem derbiju na JNA ceo zvezdin sever klicao dinamu. Sad su konacno svoji ...hrvatski.

Драгутин Дурутовић

pre 13 godina

Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !

Jadno i bedno

pre 13 godina

Meni je bitnije sta kazu Keka, Raja Bozovic i ostatak krimi krema Srpskog fudbala...

To je jedini pravi upravni odbor Zvezde...tuga

Tvrtko

pre 13 godina

Ovo je sigurno pozitivna vest. Bilo je nacionalnih dusebriznika i kada je Pilic pozvan da bude savestnik Dejvis kup reprezentacije, a sada ga slave. Od Prosineckog bi samo budala ocekivala da napravi nesto senzacionalno u sportu, u kom je jedina svrha i preokupacija klubova da se bave preprodajom mladih talenata, ali lepo je da duvaju neki novi pozitivni vetrovi na Balkanu.

op

pre 13 godina

Svaka cast Robi.Pusti ruzne komentare kako iz HR tako i iz Srbije.Nadam se da ces dijelima im svima zacepiti usta...

Pozdrav iz Hrvatske..

BBB-Beograd

pre 13 godina

ja bi odmah prestao navijati za dinamo kada bi za njegovog trenera dosao fudbaler koji je igrao za obilić, a zuti je igrao za Hrvatski dragovoljac u crnim dresovima....

bruxxx

pre 13 godina

Priopćenje za javnost Nogometnog kluba Crvena Zvijezda: Štovani navijači NK Crvena Zvijezda, Robert Prosinečki je novi izbornik crveno-bijele momčadi. Točno je da je rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Lukićem, športskim ravnateljem Adžićem i glavnim tajnikom Kleutom u prošlosti izlazilo u javnost sa nekim nacionalističkim i ksenofobičnim priopćenjima, ali je u interesu kluba odlučeno prekinuti prakticirati s takvim izjavama i vratiti se jugoslovenstvu koje je, dapače, oduvijek krasilo našu momčad, kao onda kada smo oplakivali najvećeg sina naših naroda i narodnosti u Splitu. Izbornik Prosinečki se nada regularnosti natjecanja u Jelen Superligi i osvajanju naslova prvaka, kao i natjecanju u Ligi prvaka. Mole se frendovi i frendice kluba da dodju na stadion i slobodno ponesu one kockaste crveno-bijele zastavice poput izbornikove šahovnice kojima su ne tako davno mahali, a onda ih u napadu srbočetničkog šovinizma odložili u ladice.

Manijak

pre 13 godina

Ljudi, ja sam Bosanac, Sarajlija, ali prije svega Zeljovac. Nesto iz licnog iskustva. Dok su se ovdasnji velikani Zeljo i manje sarajevo dicili bosnjavstvom ispadali su iz lige. Sto se prije prebrodi rat koji je zavrsen prije 16 godina eeeee 16 godina, prije ce rezultati doci.

Robi je legenda ne Zvezde, ne Juge, nego Evrope. Zvezdasi budite sretni sto ste imali i sto sada imate jednog Roberta Prosineckog u klubu. Takvog fudbalera kakvog niti jedan klub na balkanu nece nikad imat

Vozdra iz rajvoSa

Milan

pre 13 godina

Valjda ce nakon ovoga "Lukicevi stuBovi" biti dovoljno pametni pa da ne pominju vise Tudjmana. Jedva cekam "derbi" ili kako ce se uskoro zvati "crash landing".

Sike

pre 13 godina

Пре него што било шта кажете информишите се, Робију је кева српкиња тако да је човек пола-пола. И бивша је легенда клуба у који је дошао са 18 година и сваки гол је прослављао испред севера, тако да је човек много већи звездаш од многих "великих" делија и патриота!

Dragan BL

pre 13 godina

Od srca se molim da ovo uspe!!! Jedini moj upitnik u ovom trenutku je: Koliki je dug Zvezde u ovom trenutku? Odavno nisam čuo iz Uprave o ovome.

Mirko

pre 13 godina

Ne idem na utakmice jer je liga bezveze, korumpirana, ne svidja mi se sto navijaci divljaju, ali doci cu na Marakanu da pozdravim velikana (gledao sam ga redovno u njegovoj poslednjoj sezoni u Zvezdi)

Piksi sa centra

pre 13 godina

Grobari smarate. Zvezda jeste najsrpskiji klub, ali to nema veze ni sa kakvim fasizmom i time koje je ko nacije, vec je jednostavno i nedodirljivo NAJVECI KLUB I SRBIJI. Mi smo ono sto vi sanjate da budete nekad. Tisina i poklonite se LEGENDI SVETSKOG FUDBALA, KAKVU VI NIKAD NECETE IMATI- ROBERTU PROSINECKOM. Zuti nek je sa srecom, svi pravi Zvezdasi su 100 posto uz tebe!

Grobar

pre 13 godina

..a ja mislio da nas oni zaje****ju za ono sto nam je Njofra bio predsednik,kad ono bili ljubomorni je** te!!!!
P.S.Sad Stipicu za predsjednika i resili ste sve probleme...

kriik

pre 13 godina

Robi sad kreni u žestok rad. Udarnički. Nazuj one tvoje udarnik čarape i cepaj .. )
šalu na stranu. Drago mi je da je došao kod nas u fudbal. Nagoveštaj boljih i normalnijih dana .. Rezultate neće imati pošto PFC vlada i došao je u lošem momentu po njega i FK Saop(ć)enje ..

"Hoće l s njime biti isto ko sa mnom" Krstić

pre 13 godina

Nek vam je sa srećom Decembaraski, uz pesmu Zabranjenog Pušenja:
"Kažu mi da novog trenera imaš"

predrag

pre 13 godina

za one malo starije:"....i opet tata kupio kozu s plavim očimaaa, krive noge ima, i mrda ušima! i ako vam se ne sviđa ova pesma naša, mi ćemo je pevatiii, i opet tata kupio...."
Dobro doš'o kući legendo!

Navijac Dinama

pre 13 godina

sada vidim da su Hrvati i Srbi najveci primitivci u Europi.
Nije istina da se ne volimo, cini mi se da jedni bez drugih ne bi mogli zivjeti

srle

pre 13 godina

ajmo robi! da osvojis i drugu titulu prvaka i sveta... ne zaboravi na ideju o napadackom fudbalu, a ja cu se nadati da ce ljudi iz saveza imati strpljenja ako ne krenes da od samog starta da punis protivnicke mreze. da se izgradi jedan ozbiljan tim, da se ustali i da osvaja, kako i dolikuje nasem imenu!

Pandemoniac

pre 13 godina

Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !
(Драгутин Дурутовић, 9. decembar 2010 18:49)

A Crnogorci ti naravno nisu smetali, kao ni Makedonci, Italijani...
Dok je igrao za nas ni to ti nije smetalo!?
O čemu ti pričaš prijatelju???

miki

pre 13 godina

Oduvek si pripadao Zvezdi, Beogradu i Srbiji i oduvek sam se cudio zasto nisi pocetkom 90-tih ostao i izabrao Srbiju koja te voli i kojoj i sam znas da svim srcem pripadas. Robi legendo, dobrodosao kuci i da sa tobom na celu pocnemo ponovo da haramo Evropom kao sto smo to cinili dok si igrao u crveno-belom!

joj joj

pre 13 godina

Ja ne razumem ove Grobare ovde koga oni zezaju?Pa istoriju partizana su krojili hrvati...bobek je bio domobran i uvek je govorio da navija za Hrvatsku...sada kada je preminuo ispostavali smo ga...ispostujte i vi Robija...
(Jjoja, 9. decembar 2010 18:59)
Da imas malo mozga shvatio bi...nama ne smeta Robert niti Hrvati nit bi nam smetalo da igraju za nas ...nego to vama smeta, jer ko ne navija za Zvezdu nije Srbin rece Lukic....

mister76

pre 13 godina

konacno! tako sam sretan i drago mi je da je postao trener radi onih koji so govorili da nije on za zvezdu..e jest i vise robi je zvezda. kad se sjetim onih slavnih godina kad sam plakao i veselio se s njim tako dugo vremena i zato zelim da se veselimo i placemo skupa dugo godina..robi drago mi je da se vracas nama nakon dugo vremena

Rodjo

pre 13 godina

Mlad perspektivan i zeljan rada i dokazivanja. Takav treba trenutno zvezdi,a uz to i malo placen jer njegov jedini uslov je da bude trener njegovog voljenog najveceg kluba. Idemo dupla kruna!!!

Dule Grobar

pre 13 godina

Kakva transformacija za samo dva dana od jedinih bogomdanih samoproklamovanih Srba koji se svima rugaju i nazivaju ih jugoslovenima kad kod njih igraju druge nacije do nevidjenih covekoljuba koji pozivaju da se ne gleda nacija i vera i drugom spocitavaju nacionalizam.Bravo bravisimo na otvorenoj sceni ,ako je i od vas mnogo je:)))Nije ovde problem Prosinecki,ne smeta on ni meni ni bilo kom Grobaru,ovde ste problem vi i vase licemerje!Sve se vraca sve se placa kaze nas narod a vama ne da se sve vraca kao bumerang nego srljate bezglavo i sve ono sto ste pljuvali sada lizete.A Robiju dobrodoslica i od nas Grobara,mi smo uvek bili gospoda i avangarda za vas belosvetske licemere koji bi i pokojnog Tudjmana angazovali ako bi vam neko rekao da ce vam to vratiti titulu i izleciti nevidjene komplekse izazvane TOTALNOM DOMINACIJOM INSTITUCIJE I PONOSA SRBIJE!!!

Zenon

pre 13 godina

Cestitke Prosineckom uz nadu da ce se zadrzati duze od zadnjih 15 trenera i da ce u derbiju bar pruziti dostojan otpor PARTIZANu. Bio je posten igrac, nadam se da ce takav biti i treneri da konacno zvezdi nece smetati sudije, visoka trava,slabi reflektori, Tole... Puno srece Robi i da odbranis drugo mesto!

BP88

pre 13 godina

Licno su za mene ljudi ljudi,bez obzira na to koje su nacionalnosti,vere,ili kakva im je boja koze...Ali sve ovo dobija novu dimenziju kada uzmem u obzir da mi neki kvazi navijaci kljucaju glavu godinama da navijam za klub ciji se predsednik kune u sahovnicu...Pokojni,da...U koju se zastavu on kune pa ga vi sada kujete u zveze i zovete spasiocem? Jel cete cirilicom da mu napisete ime i prezime kao Saviu i Kaduu?? Jel to vase "BITI ZVEZDAS ZNACI BITI SRBIN" vise ne vazi?? E,sada mi se jos vise gade te vase srbende medju funkcionerima.Svaka cast pravism zvezdasima,onima sto se ne bave istorijom nego sadasnoscu i realnoscu...a vasa je surova!!

vladimir

pre 13 godina

sada zvanicno saopstenje sa moje strane.na zvezdu necu ici dok je ova uprava tu!!!toliko smo pljuvali po partizanu i grobarima a vidi sta mi radimo!napadamo stojkovica jer je otisao u partizan a ovaj je posle zvezde igrao za hrvatsku,dinamo i davao pare za spomenik za oluju!ova uprava pljuje sebi u lice i dno dna ste!SRAMOTA!

JA

pre 13 godina

Posto navijam za Smederevo drago mi je sto ce prva zvanicna utakmica Prosineckog biti bas protiv mog kluba, dobrodosao Roberte, prva utakmica je bila 0:0, sledeca neka bude 0:1!

SAMO NAPRED SMEDEREVO!

nenad

pre 13 godina

Za hrvatske vesti je izjavio da mu je najdraza pobeda protiv Partizana 97'. Tada je inace ceo Zagreb izasao sa sekirama i nozevima da "doceka" igrace srpskog sampiona. Toliko o Prosineckom i Zvezdi.I jos je na sledecem derbiju na JNA ceo zvezdin sever klicao dinamu. Sad su konacno svoji ...hrvatski.
(zole, 9. decembar 2010 18:50) Bio sam tada na severu,nije niko klicao Dinamu vec je bilo jel jedan?nije,jel dva?nije,jel tri?nije,jel cetiri?nije,jel pet?jeste,za Partizan?nije...Eto to je bilo,a ne neko klicanje Dinamu...

Zagreb

pre 13 godina

Valjda jedini čovjek za kojeg se i mi i Srbi slažemo da nije ratni zločinac i da je legenda. :DDDD

Čija je ono zvijezda ljepša nego Danicaaaa :)))

Ajde Robi, natrpaj te glodare da malo i za Zvezdu navijamo odavde :D

SSSS

pre 13 godina

Pre samo 3 meseca je skupljao i davao novčane priloge za "Oluju".
http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru
A to nije sve. Vidite ovo:
http://www.index.hr/sport/clanak/jos-jedan-dinamov-prognanik-pomogao-je-zvezdi-da-dodje-do-europske-titule/527719.aspx
Zemljo otvori se i progutaj nas.

CheWoo

pre 13 godina

sretno Žuti, prvi derbi sa Partizanom igram hendikep na Zvezdu
(maks, 9. decembar 2010 18:10)

Druze opusteno igraj Zvezda je i onako hendikepirana!!! Dobijas 100%

SILVESTER

pre 13 godina

Nama za Predsednika Zvezde treba postaviti nacelnika UBPOK-a,da rastera sve te gangstere koji vladaju Zvezdom iz senke,koji sastavljaju tim i koji cekaju privatizaciju,odnosno prenamenu 16ha zemljista na Dedinju,na kojem ce da grade svoje trzne centre,hotele,itd, od kojih ce da nadograde svoje enormno bogatstvo.Zao mi je Robija,koga ce na kraju da ponize,oteraju,i anuliraju sve lepo sto taj covek dao Zvezdi. Neka nam je bog u pomoc sa ovom upravom.

crveno bili

pre 13 godina

Jos da vam za kondicionog dodje Zvonimir Boban a za atmosferu u svlacionici Tompson i osvajate titulu garant;)))Ima Stanoje ovog da oduci od taktike...bok decki sa severa!!!

ŠID

pre 13 godina

E ovo sam čekao.Da sad čujemo ko se to diči da je SRPSKI klub.Ovo je dno dna,svaka čast Srbi,stigao je POGLAVAR.PS:Da se razumemo nemam ništa protiv čoveka i njegove nacionalnosti nego mi smešno kako su ljudi mali,pričaju i kunu se u nešto a onda...Toliko o poštenju,moralu,reči...Bolje bi bilo da se ugase i brzo će biti zaboravljeni nego što svakim danom pokazuju ko su i šta su.

OO

pre 13 godina

Alo bre grobari, bezite na vase vesti i naucite vec jednom da se ne pise SrBstva nego SrPstva!!!
Dobro dosao Robi...
(Simets, 9. decembar 2010 19:25)

Jado...pa ti ni ne vidis kad se neko sprda sa tobom...stubu srBstva...

Rale P.F.C

pre 13 godina

Pozdrav za NajSRBskije DOMOBRANE!
BOK dećki, kak je?
Žao mi čoveka, stvarno je bio igračina, a lukić i adžić će ga potrošiti za polusezonu, zarad svojih sebičnih interesa, pa ćete ga ispljuvati posle kao nije on Srbin i ostale vaše floskule.
LICEMERI U FOTELJAMA!

nemanja

pre 13 godina

Doveli ste Prosineckog za trenera, doveli ste Gebelsa da organizuje igru, jos Vam fali Mengele u odbrani da budete kompletni.
(salaczr, 9. decembar 2010 19:33)

??????????? sta je pisac hteo da kaze? ajde budi dobar pa pokusaj da nam objasnis svoj komentar...mada sumnjam da ces uspeti....

12. igrac

pre 13 godina

neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona.ROBI zelim ti sve najbolje i neka te bog pogleda isto kao i 91 kad si dolazio u nas klub.
(joca, 9. decembar 2010 18:12)

Neko je juce slavio daleku proslost u sumornoj sadasnjosti, a neko je igrao Ligu sampiona... I dao gol Arsenalu.

Raskoljnikov

pre 13 godina

@SID

"E ovo sam cekao"...
pa onda
"bolje da se ugase"...
Covece PRESTANI da mislis o Crvenoj zvezdi...nemoj da cekas da s nesto desi u tom klubu, i da, Zvezda ce postojati makar i u Beogradskoj Zoni i "Marakana" ce i dalje biti tu gde jeste i i dalje ce je pola Srbije voleti. Pomiri se sa tim ili se razboli od mrznje.

Dragan

pre 13 godina

Kako je nekima ovde krivooooooooooooo :)))))) Nemojte toliko da vam radi ego, pozlice vam :))))
Pitam se samo pitam, da li ce grobari veceras da spavaju ili sanjaju Robija :)))

straniplacenik

pre 13 godina

Jos jedno spinovanje sadasnje Uprave.
DRAGI ZVEZDASI, treba li da zaboravimo na minus 5 u sezoni u kojoj je kao glavni prioritet postavljeno osvajanje titule, na najraniju eliminaciju u evrokupovima u istorji Zvezde, da zaboravimo autolimara Dostanica i pogubljenog Kristica na klupi i naravno Kadua u igri, da zaboravimo ko sedi u Upravi i ko ima svoje igrače u ekipi, na sve sto se desavalo u poslednje dve godine, da zaboravimo da se titula komsija ne priznaje kao sto Srbija ne priznaje Kosovo, da zaboravimo da su navijači sa zapadne tribine koji su tražili ostavku Adžića proglaseni plaćenicima Toleta karadžića. I NARAVNO DA NE ZABORAVIMO LUCIDNA SAOPSTENJA RAZNIH BREND MENADZERA, PR-OVA, SAVETNIKA.
Dragi Zvezdasi, stigla nam je mesija da osvoji eventualno Kup i da raznim Adžićima, Stefanovićima, Vasilijevićima kupi još koju godinu u fotelji. Do neke nove sezone i nekog novog trenera. Scenario suvise podseca na KK Crvena zvezda.

urosh011

pre 13 godina

Muka mi je vise od tog podrugivanja grobarskog sa "stubom srBstva".. Ovako...Ko je pravio barjake sa likom Radovana Karadzica? Ko je kacio zastavu SRS na ogradu pred izbore? Ko je u Mostaru pevao "Noz, zica.."? Ko je pevao "...proci ces kao Curuvija.." Dakle TISINA!! Srbovanje je produkt JUGA!

Pandurović gleda usporen snimak...

pre 13 godina

Valjda ce nakon ovoga "Lukicevi stuBovi" biti dovoljno pametni pa da ne pominju vise Tudjmana. Jedva cekam "derbi" ili kako ce se uskoro zvati "crash landing".
(Milan, 9. decembar 2010 18:25)

I ja. A kako vam se zove pilot?

waka waka

pre 13 godina

robi je dosao a kerovi nek laju ! toliko su smesni i jadni neki komentari da mi je krivo sto svi imaju pravo da govore .. covek je dosao, legenda svetske klase, dokazao je koliko voli zvezdu i beograd ! covek koji predvodi srpsko kolo i dize 3 prsta posle utakmice... a da ne radi to, kakve bre veze ima ko je i sta je, covek me je ucinio srecnim i zbog njega i kompanije navijam za moju zvezdu i svoju decu ucim da cenim rad i ljudskost a ne u koju crkvu ide da se moli ! robi, pravi zvezdasi su uz tebe ! SEVER PAMTI !

Pedja

pre 13 godina

Razlog za dovodjenje Prosineckog ne treba da bude "da pokusa da prekine trogodisnju dominaciju Partizana". Razlog treba da bude dugorocno postavljanje i odrzavanje Zvezdine igre, kad mi postavimo sve kako treba Partizan ce nam opet biti stara musterija. Zelim da Robi postane u Zvezdi ono sto je Ferguson u MAN UTD-u. P.S. Sutra idem da se uclanim i uzmem sezonsku i voleo bih da napunimo Marakanu na prvoj prolecnoj utakmici.

Cofi

pre 13 godina

Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!Kakav sjajan dan!Uopste ne sumnjam u Prosineckog!Sad vredi dolaziti na stadion i samo iz jednog razloga,jer je takva legenda na klupi!Bravo Robi,Bravo Zvezdo!;))))))))))))))))

Pravi delija

pre 13 godina

Nekad se stidim sto sam srbin prije svega zbog svojih sunarodnika to jest pojedinih navijaca zvezde koje ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je jedna legenda zvezde i svetskog fudbala veliki Robert Prosinecki trener crvene zvezde, ovo me je tako danas obradovalo a jos i partizan razbijen od strane makabija , zaista sjajno!

Atropin

pre 13 godina

Bez ikakve zelje da budem maliciozan (navijam za PFC), ali mislim da je u ovom trenutku vise potrebna zvezda Prosineckom nego Prosinecki zvezdi!

zvezdas pre lukica i posle(dok je on tu nepoznajem taj klub)

pre 13 godina

3 meseca fore za robija....nek se spremi sledeci trener...D O K J E L U K I C T U N E M A S R E C E Z A Z V E Z D U ! ! ! !

zappa

pre 13 godina

tri najveca djela jugoslavenske umjetnosti:
1. Ivo Andric-Na Drini cuprija
2.Miroslav Krleza-Gospoda Glembajevi
3.Youtube-Prosinecki lobuje Pandurovica

valencia

pre 13 godina

@Драгутин Дурутовић
Nisam Delija, ali cenim da im je bolje bez takvog "navijača". Odbi u troskocima i nemoj se više vraćati.

ogi

pre 13 godina

Nemam stvarno nista protiv Robija....veliki igrac mozda bude i veliki trener nikad se ne zna .....Mislim da je ovde politika umesala prste...dabogda se nisu Tadic i Josipovic dogovorili za ovo!!!?????

Душан

pre 13 godina

Гробари,
Треба сада да станемо са оваквим прозивањем. Треба да се покажемо као господа, каква и јесмо! Да покажемо људима зашто смо бољи од Звезде. Воли своје, поштуј туђе. Нека сада ови клинци Звездаши причају шта хоће, није им лако. Они пропадају скроз, а ми у лиги шампиона (тј. били). Сулуди национализам не води никуда, само право родољубље! Матори ми је увек говорио :''Онај ко се превише буса у прса какав је и колики Србин и ко има велику потребу да се доказује има и велики разлог зашто то ради, а углавном није зато што је Србин. Надам се да сте ме раѕумели. Поздрав свим нормалним људима!

Cofi

pre 13 godina

sta se ovi crni javljaju?pa oni nemaju u celoj istoriji,niti ce ikad imati upola ovakvu legendu kao sto je kod nas Prosinecki,i ne samo on!A nemaju ni bod u Evropi,i sta sad oni hoce?

zzzzz

pre 13 godina

Legende nisu monete za potkusurivanje. Prosineckom se mora pruziti prilika, u suprotnom pokazujemo da nismo veci klub od Mladosti iz Lucana.
Prosinecki je mnogo toga stavio na ulog dolazeci ovde, ne smemo zloupotrebiti njegovu dobru nameru, u suprotnom ne zasluzujemo da postojimo kao klub.

joca

pre 13 godina

neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona.ROBI zelim ti sve najbolje i neka te bog pogleda isto kao i 91 kad si dolazio u nas klub.

Драгутин Дурутовић

pre 13 godina

Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !

BBB-Beograd

pre 13 godina

ja bi odmah prestao navijati za dinamo kada bi za njegovog trenera dosao fudbaler koji je igrao za obilić, a zuti je igrao za Hrvatski dragovoljac u crnim dresovima....

Grobar BG

pre 13 godina

Znaci jos jedan koji ce da leti sa klupe najsrBskijeg kluba za vreme vladavine Aleksandra Stanojevica. Robi zelim ti da makar uvedes zvezdu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope da mogu cime da se pohvale. :)
Bok decki sa severa. :)

bojke bn

pre 13 godina

A sad jos Ciro da dodje da nam bude sportski direktor,a posto je i Sanader od danas u bjekstvu,mogao bi i on,recimo na mjesto predsjednika....

ajd ćao

pre 13 godina

Lukiću, Adžiću, u najkraće vreme da naučite Robija neke stvari. To su:

1. Kukanje na sudije zbog nesviranih penala za cz i sviranih ofsajda protiv cz

2. Prozivanja Karadžića za neregularnosti šampionata

3. Psovanje i pljuvanje drugih timova u JSL koji ište pare koje im dugujete.

4. Lajanje na Partizan što "namešta" utakmice jer kad Partizan pobedi to je uvek nekako sumjivo, a kad cz pobedi onda je to zbog odličnog fudbala.

5. Svaki sedam dana podsetiti javnosti na Bari i Tokijo, i kako cz ima armiju navijača od 500 miliona, obavezno spomenuti i Kosovo itd



Ako to sve Robi nauči biće trenerčina i po

Dinamo ZG

pre 13 godina

Robi, legenda si i Dinama i Zvezde. Svakako jedan od klubova čija se klupa ne odbija, ma u kakvom god stanju klub bio. Rat je davno završio, treba se povezivati...eto na klupi Dinama musliman Halilhodžić, ali strašan trener i dobar tip, na klupi Zvezde Žuti.

Mislim kako god bilo, ne možete biti slabiji od Partizana koji u Ligi prvaka služi za popravljanje gol razlike

zole

pre 13 godina

Za hrvatske vesti je izjavio da mu je najdraza pobeda protiv Partizana 97'. Tada je inace ceo Zagreb izasao sa sekirama i nozevima da "doceka" igrace srpskog sampiona. Toliko o Prosineckom i Zvezdi.I jos je na sledecem derbiju na JNA ceo zvezdin sever klicao dinamu. Sad su konacno svoji ...hrvatski.

delija sa vracara (CHB)

pre 13 godina

iskreno se nadam d aje to dobar potez .... SRECNO LEGENDO ....
i sad ce grobari da se loze kao : jao on je hrvat,ovo,ono ...
on je covek bre SRBIN DO KOSKE !!! :P pevao u bariju sa salom delije mars na drinu... !!!

ZVEZDA OOOOO

dschambalaja

pre 13 godina

Stanojević nepunih godinu dana trener Partizana ali je već ispratio dva trenera crvene zvezde. Ovo će mu biti treći. Kako je počeo prestići će i DV koji je ispratio neki 12 ( ili još više )trenera KKSS

ŠID

pre 13 godina

E ovo sam čekao.Da sad čujemo ko se to diči da je SRPSKI klub.Ovo je dno dna,svaka čast Srbi,stigao je POGLAVAR.PS:Da se razumemo nemam ništa protiv čoveka i njegove nacionalnosti nego mi smešno kako su ljudi mali,pričaju i kunu se u nešto a onda...Toliko o poštenju,moralu,reči...Bolje bi bilo da se ugase i brzo će biti zaboravljeni nego što svakim danom pokazuju ko su i šta su.

neskonis

pre 13 godina

"neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona."

Joco, dokle god vi slavili nesto od pre 20 godina, a mi nesto od danas, ja sam zadovoljan ;)

kriik

pre 13 godina

Robi sad kreni u žestok rad. Udarnički. Nazuj one tvoje udarnik čarape i cepaj .. )
šalu na stranu. Drago mi je da je došao kod nas u fudbal. Nagoveštaj boljih i normalnijih dana .. Rezultate neće imati pošto PFC vlada i došao je u lošem momentu po njega i FK Saop(ć)enje ..

crveno bili

pre 13 godina

Jos da vam za kondicionog dodje Zvonimir Boban a za atmosferu u svlacionici Tompson i osvajate titulu garant;)))Ima Stanoje ovog da oduci od taktike...bok decki sa severa!!!

Abdul

pre 13 godina

KRIVOOOOOOOOO mi je sto nisam u Beogradu i necu biti do aprila da mogu da odem na sledecu prvenstvenu utakmicu Crvene Zvezde. Verujem da ce doci minimum 50 000 delija da doceka nasu legendu i coveka zbog koga smo isli na nasu Marakanu!
NA NA NA NA NA NA NA NA ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI!

roman empire

pre 13 godina

Trener partizana je bio Goran Stevanovic-Plavi,trener zvezde je sada Robert Prosinecki-Zuti.Plavi i Zuti treneri vecitih rivala,s obzirom na boje mislim da je Tadic sada najponosniji.
U svakom slucaju sa srecom Robi.

urosh011

pre 13 godina

Muka mi je vise od tog podrugivanja grobarskog sa "stubom srBstva".. Ovako...Ko je pravio barjake sa likom Radovana Karadzica? Ko je kacio zastavu SRS na ogradu pred izbore? Ko je u Mostaru pevao "Noz, zica.."? Ko je pevao "...proci ces kao Curuvija.." Dakle TISINA!! Srbovanje je produkt JUGA!

zvezdas pre lukica i posle(dok je on tu nepoznajem taj klub)

pre 13 godina

3 meseca fore za robija....nek se spremi sledeci trener...D O K J E L U K I C T U N E M A S R E C E Z A Z V E Z D U ! ! ! !

Jjoja

pre 13 godina

Ja ne razumem ove Grobare ovde koga oni zezaju?Pa istoriju partizana su krojili hrvati...bobek je bio domobran i uvek je govorio da navija za Hrvatsku...sada kada je preminuo ispostavali smo ga...ispostujte i vi Robija...

Milan

pre 13 godina

Valjda ce nakon ovoga "Lukicevi stuBovi" biti dovoljno pametni pa da ne pominju vise Tudjmana. Jedva cekam "derbi" ili kako ce se uskoro zvati "crash landing".

miki

pre 13 godina

Oduvek si pripadao Zvezdi, Beogradu i Srbiji i oduvek sam se cudio zasto nisi pocetkom 90-tih ostao i izabrao Srbiju koja te voli i kojoj i sam znas da svim srcem pripadas. Robi legendo, dobrodosao kuci i da sa tobom na celu pocnemo ponovo da haramo Evropom kao sto smo to cinili dok si igrao u crveno-belom!

vladimir

pre 13 godina

sada zvanicno saopstenje sa moje strane.na zvezdu necu ici dok je ova uprava tu!!!toliko smo pljuvali po partizanu i grobarima a vidi sta mi radimo!napadamo stojkovica jer je otisao u partizan a ovaj je posle zvezde igrao za hrvatsku,dinamo i davao pare za spomenik za oluju!ova uprava pljuje sebi u lice i dno dna ste!SRAMOTA!

bruxxx

pre 13 godina

Priopćenje za javnost Nogometnog kluba Crvena Zvijezda: Štovani navijači NK Crvena Zvijezda, Robert Prosinečki je novi izbornik crveno-bijele momčadi. Točno je da je rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Lukićem, športskim ravnateljem Adžićem i glavnim tajnikom Kleutom u prošlosti izlazilo u javnost sa nekim nacionalističkim i ksenofobičnim priopćenjima, ali je u interesu kluba odlučeno prekinuti prakticirati s takvim izjavama i vratiti se jugoslovenstvu koje je, dapače, oduvijek krasilo našu momčad, kao onda kada smo oplakivali najvećeg sina naših naroda i narodnosti u Splitu. Izbornik Prosinečki se nada regularnosti natjecanja u Jelen Superligi i osvajanju naslova prvaka, kao i natjecanju u Ligi prvaka. Mole se frendovi i frendice kluba da dodju na stadion i slobodno ponesu one kockaste crveno-bijele zastavice poput izbornikove šahovnice kojima su ne tako davno mahali, a onda ih u napadu srbočetničkog šovinizma odložili u ladice.

lepenica

pre 13 godina

Nek nam je sa srećom! Drago mi je što je pobedio razum i što se legenda vraća svojoj kući. Protiv Smedereva treba da nas bude minimum 30k da pokažemo kako se voli i bodri Zvezda.

12. igrac

pre 13 godina

neko je juce slavio titulu svetskog prvaka a neko prvi gol iz igre u ligi sampiona.ROBI zelim ti sve najbolje i neka te bog pogleda isto kao i 91 kad si dolazio u nas klub.
(joca, 9. decembar 2010 18:12)

Neko je juce slavio daleku proslost u sumornoj sadasnjosti, a neko je igrao Ligu sampiona... I dao gol Arsenalu.

SSSS

pre 13 godina

Pre samo 3 meseca je skupljao i davao novčane priloge za "Oluju".
http://www.dubrovacki.hr/clanak/21530/akcija-za-izgradnju-spomenika-oluji-u-kninu-i-predsjednik-josipovic-u-call-centru
A to nije sve. Vidite ovo:
http://www.index.hr/sport/clanak/jos-jedan-dinamov-prognanik-pomogao-je-zvezdi-da-dodje-do-europske-titule/527719.aspx
Zemljo otvori se i progutaj nas.

Piksi sa centra

pre 13 godina

Grobari smarate. Zvezda jeste najsrpskiji klub, ali to nema veze ni sa kakvim fasizmom i time koje je ko nacije, vec je jednostavno i nedodirljivo NAJVECI KLUB I SRBIJI. Mi smo ono sto vi sanjate da budete nekad. Tisina i poklonite se LEGENDI SVETSKOG FUDBALA, KAKVU VI NIKAD NECETE IMATI- ROBERTU PROSINECKOM. Zuti nek je sa srecom, svi pravi Zvezdasi su 100 posto uz tebe!

Dule Grobar

pre 13 godina

Kakva transformacija za samo dva dana od jedinih bogomdanih samoproklamovanih Srba koji se svima rugaju i nazivaju ih jugoslovenima kad kod njih igraju druge nacije do nevidjenih covekoljuba koji pozivaju da se ne gleda nacija i vera i drugom spocitavaju nacionalizam.Bravo bravisimo na otvorenoj sceni ,ako je i od vas mnogo je:)))Nije ovde problem Prosinecki,ne smeta on ni meni ni bilo kom Grobaru,ovde ste problem vi i vase licemerje!Sve se vraca sve se placa kaze nas narod a vama ne da se sve vraca kao bumerang nego srljate bezglavo i sve ono sto ste pljuvali sada lizete.A Robiju dobrodoslica i od nas Grobara,mi smo uvek bili gospoda i avangarda za vas belosvetske licemere koji bi i pokojnog Tudjmana angazovali ako bi vam neko rekao da ce vam to vratiti titulu i izleciti nevidjene komplekse izazvane TOTALNOM DOMINACIJOM INSTITUCIJE I PONOSA SRBIJE!!!

JA

pre 13 godina

Posto navijam za Smederevo drago mi je sto ce prva zvanicna utakmica Prosineckog biti bas protiv mog kluba, dobrodosao Roberte, prva utakmica je bila 0:0, sledeca neka bude 0:1!

SAMO NAPRED SMEDEREVO!

Grobar

pre 13 godina

..a ja mislio da nas oni zaje****ju za ono sto nam je Njofra bio predsednik,kad ono bili ljubomorni je** te!!!!
P.S.Sad Stipicu za predsjednika i resili ste sve probleme...

GrobaR

pre 13 godina

Ti si zvezdin cetnik Roberte!

Salu na stranu, zao mi coveka ima da ga pljuju u hrvatskoj a jos ne zna gde je dosao. Ovo je pravo resenje samo ako ga ostavite jedno 5 godina da radi svoj posao bez mesanja uprave. Ali to ce biti tesko , mislim da ga je Lukic doveo da zamaze oci navijacima, jer zvezda realno ima jednu od najlosijih uprava u svojoj istoriji , dovode krs igrace , posvadjali su se sa savezom , zajednicom , Partizanom , tim ispada u prvom kolu LE, dugovi se ne vracaju, itd. Mislim da je i prica o Gaspromu isto lazna , verovatno sponzorisu ko i Eps Partizan u vidu kompenzacije dugova koji su se nagomilali prema ovim preduzecima, npr. Partizan duguje 1mil eura za struju i ovi otpisu deo duga a ovamo kao sponzorisu klub.
Nadam se da sam bio objektivan

"Hoće l s njime biti isto ko sa mnom" Krstić

pre 13 godina

Nek vam je sa srećom Decembaraski, uz pesmu Zabranjenog Pušenja:
"Kažu mi da novog trenera imaš"

na na na na na na na na..

pre 13 godina

Ja se nadam da ce da ga registruju u takmicarski pogon i da mu daju naravno sedmicu. Ima on snage da odigra 20ak minuta. Taman da zvekne par komada u derbiju. Omerovic i Pandurovic su ga zapamtili..

BP88

pre 13 godina

Licno su za mene ljudi ljudi,bez obzira na to koje su nacionalnosti,vere,ili kakva im je boja koze...Ali sve ovo dobija novu dimenziju kada uzmem u obzir da mi neki kvazi navijaci kljucaju glavu godinama da navijam za klub ciji se predsednik kune u sahovnicu...Pokojni,da...U koju se zastavu on kune pa ga vi sada kujete u zveze i zovete spasiocem? Jel cete cirilicom da mu napisete ime i prezime kao Saviu i Kaduu?? Jel to vase "BITI ZVEZDAS ZNACI BITI SRBIN" vise ne vazi?? E,sada mi se jos vise gade te vase srbende medju funkcionerima.Svaka cast pravism zvezdasima,onima sto se ne bave istorijom nego sadasnoscu i realnoscu...a vasa je surova!!

Zenon

pre 13 godina

Cestitke Prosineckom uz nadu da ce se zadrzati duze od zadnjih 15 trenera i da ce u derbiju bar pruziti dostojan otpor PARTIZANu. Bio je posten igrac, nadam se da ce takav biti i treneri da konacno zvezdi nece smetati sudije, visoka trava,slabi reflektori, Tole... Puno srece Robi i da odbranis drugo mesto!

joj joj

pre 13 godina

Ja ne razumem ove Grobare ovde koga oni zezaju?Pa istoriju partizana su krojili hrvati...bobek je bio domobran i uvek je govorio da navija za Hrvatsku...sada kada je preminuo ispostavali smo ga...ispostujte i vi Robija...
(Jjoja, 9. decembar 2010 18:59)
Da imas malo mozga shvatio bi...nama ne smeta Robert niti Hrvati nit bi nam smetalo da igraju za nas ...nego to vama smeta, jer ko ne navija za Zvezdu nije Srbin rece Lukic....

Душан

pre 13 godina

Гробари,
Треба сада да станемо са оваквим прозивањем. Треба да се покажемо као господа, каква и јесмо! Да покажемо људима зашто смо бољи од Звезде. Воли своје, поштуј туђе. Нека сада ови клинци Звездаши причају шта хоће, није им лако. Они пропадају скроз, а ми у лиги шампиона (тј. били). Сулуди национализам не води никуда, само право родољубље! Матори ми је увек говорио :''Онај ко се превише буса у прса какав је и колики Србин и ко има велику потребу да се доказује има и велики разлог зашто то ради, а углавном није зато што је Србин. Надам се да сте ме раѕумели. Поздрав свим нормалним људима!

Rale P.F.C

pre 13 godina

Pozdrav za NajSRBskije DOMOBRANE!
BOK dećki, kak je?
Žao mi čoveka, stvarno je bio igračina, a lukić i adžić će ga potrošiti za polusezonu, zarad svojih sebičnih interesa, pa ćete ga ispljuvati posle kao nije on Srbin i ostale vaše floskule.
LICEMERI U FOTELJAMA!

srle

pre 13 godina

ajmo robi! da osvojis i drugu titulu prvaka i sveta... ne zaboravi na ideju o napadackom fudbalu, a ja cu se nadati da ce ljudi iz saveza imati strpljenja ako ne krenes da od samog starta da punis protivnicke mreze. da se izgradi jedan ozbiljan tim, da se ustali i da osvaja, kako i dolikuje nasem imenu!

nenad

pre 13 godina

Za hrvatske vesti je izjavio da mu je najdraza pobeda protiv Partizana 97'. Tada je inace ceo Zagreb izasao sa sekirama i nozevima da "doceka" igrace srpskog sampiona. Toliko o Prosineckom i Zvezdi.I jos je na sledecem derbiju na JNA ceo zvezdin sever klicao dinamu. Sad su konacno svoji ...hrvatski.
(zole, 9. decembar 2010 18:50) Bio sam tada na severu,nije niko klicao Dinamu vec je bilo jel jedan?nije,jel dva?nije,jel tri?nije,jel cetiri?nije,jel pet?jeste,za Partizan?nije...Eto to je bilo,a ne neko klicanje Dinamu...

Pravi delija

pre 13 godina

Nekad se stidim sto sam srbin prije svega zbog svojih sunarodnika to jest pojedinih navijaca zvezde koje ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je jedna legenda zvezde i svetskog fudbala veliki Robert Prosinecki trener crvene zvezde, ovo me je tako danas obradovalo a jos i partizan razbijen od strane makabija , zaista sjajno!

Cofi

pre 13 godina

sta se ovi crni javljaju?pa oni nemaju u celoj istoriji,niti ce ikad imati upola ovakvu legendu kao sto je kod nas Prosinecki,i ne samo on!A nemaju ni bod u Evropi,i sta sad oni hoce?

CheWoo

pre 13 godina

sretno Žuti, prvi derbi sa Partizanom igram hendikep na Zvezdu
(maks, 9. decembar 2010 18:10)

Druze opusteno igraj Zvezda je i onako hendikepirana!!! Dobijas 100%

Manijak

pre 13 godina

Ljudi, ja sam Bosanac, Sarajlija, ali prije svega Zeljovac. Nesto iz licnog iskustva. Dok su se ovdasnji velikani Zeljo i manje sarajevo dicili bosnjavstvom ispadali su iz lige. Sto se prije prebrodi rat koji je zavrsen prije 16 godina eeeee 16 godina, prije ce rezultati doci.

Robi je legenda ne Zvezde, ne Juge, nego Evrope. Zvezdasi budite sretni sto ste imali i sto sada imate jednog Roberta Prosineckog u klubu. Takvog fudbalera kakvog niti jedan klub na balkanu nece nikad imat

Vozdra iz rajvoSa

Zagreb

pre 13 godina

Valjda jedini čovjek za kojeg se i mi i Srbi slažemo da nije ratni zločinac i da je legenda. :DDDD

Čija je ono zvijezda ljepša nego Danicaaaa :)))

Ajde Robi, natrpaj te glodare da malo i za Zvezdu navijamo odavde :D

Rodjo

pre 13 godina

Mlad perspektivan i zeljan rada i dokazivanja. Takav treba trenutno zvezdi,a uz to i malo placen jer njegov jedini uslov je da bude trener njegovog voljenog najveceg kluba. Idemo dupla kruna!!!

Jadno i bedno

pre 13 godina

Meni je bitnije sta kazu Keka, Raja Bozovic i ostatak krimi krema Srpskog fudbala...

To je jedini pravi upravni odbor Zvezde...tuga

mister76

pre 13 godina

konacno! tako sam sretan i drago mi je da je postao trener radi onih koji so govorili da nije on za zvezdu..e jest i vise robi je zvezda. kad se sjetim onih slavnih godina kad sam plakao i veselio se s njim tako dugo vremena i zato zelim da se veselimo i placemo skupa dugo godina..robi drago mi je da se vracas nama nakon dugo vremena

Dragan

pre 13 godina

Kako je nekima ovde krivooooooooooooo :)))))) Nemojte toliko da vam radi ego, pozlice vam :))))
Pitam se samo pitam, da li ce grobari veceras da spavaju ili sanjaju Robija :)))

Raskoljnikov

pre 13 godina

@SID

"E ovo sam cekao"...
pa onda
"bolje da se ugase"...
Covece PRESTANI da mislis o Crvenoj zvezdi...nemoj da cekas da s nesto desi u tom klubu, i da, Zvezda ce postojati makar i u Beogradskoj Zoni i "Marakana" ce i dalje biti tu gde jeste i i dalje ce je pola Srbije voleti. Pomiri se sa tim ili se razboli od mrznje.

Atropin

pre 13 godina

Bez ikakve zelje da budem maliciozan (navijam za PFC), ali mislim da je u ovom trenutku vise potrebna zvezda Prosineckom nego Prosinecki zvezdi!

Pandurović gleda usporen snimak...

pre 13 godina

Valjda ce nakon ovoga "Lukicevi stuBovi" biti dovoljno pametni pa da ne pominju vise Tudjmana. Jedva cekam "derbi" ili kako ce se uskoro zvati "crash landing".
(Milan, 9. decembar 2010 18:25)

I ja. A kako vam se zove pilot?

OO

pre 13 godina

Alo bre grobari, bezite na vase vesti i naucite vec jednom da se ne pise SrBstva nego SrPstva!!!
Dobro dosao Robi...
(Simets, 9. decembar 2010 19:25)

Jado...pa ti ni ne vidis kad se neko sprda sa tobom...stubu srBstva...

P.F.C-Pg

pre 13 godina

@Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !
(Драгутин Дурутовић, 9. decembar 2010 18:49)
Dragane Durutoviću ne prdi!Navijaš 41 godinu za Zvezdu,a nije ti smetalo 91-ve što su vam boje branili i Hrvati,Muslimani,Crnogorci,Makedonci.Sad si se sjetio da ste Srpski klub.Nije ti Prosinečki smetao tih godina,a sad ti smeta,ne dipr leba ti!
Koji ste vi licemjeri Isuse dragi,haos!

Dragan BL

pre 13 godina

Od srca se molim da ovo uspe!!! Jedini moj upitnik u ovom trenutku je: Koliki je dug Zvezde u ovom trenutku? Odavno nisam čuo iz Uprave o ovome.

Navijac Dinama

pre 13 godina

sada vidim da su Hrvati i Srbi najveci primitivci u Europi.
Nije istina da se ne volimo, cini mi se da jedni bez drugih ne bi mogli zivjeti

ogi

pre 13 godina

Nemam stvarno nista protiv Robija....veliki igrac mozda bude i veliki trener nikad se ne zna .....Mislim da je ovde politika umesala prste...dabogda se nisu Tadic i Josipovic dogovorili za ovo!!!?????

Sike

pre 13 godina

Пре него што било шта кажете информишите се, Робију је кева српкиња тако да је човек пола-пола. И бивша је легенда клуба у који је дошао са 18 година и сваки гол је прослављао испред севера, тако да је човек много већи звездаш од многих "великих" делија и патриота!

straniplacenik

pre 13 godina

Jos jedno spinovanje sadasnje Uprave.
DRAGI ZVEZDASI, treba li da zaboravimo na minus 5 u sezoni u kojoj je kao glavni prioritet postavljeno osvajanje titule, na najraniju eliminaciju u evrokupovima u istorji Zvezde, da zaboravimo autolimara Dostanica i pogubljenog Kristica na klupi i naravno Kadua u igri, da zaboravimo ko sedi u Upravi i ko ima svoje igrače u ekipi, na sve sto se desavalo u poslednje dve godine, da zaboravimo da se titula komsija ne priznaje kao sto Srbija ne priznaje Kosovo, da zaboravimo da su navijači sa zapadne tribine koji su tražili ostavku Adžića proglaseni plaćenicima Toleta karadžića. I NARAVNO DA NE ZABORAVIMO LUCIDNA SAOPSTENJA RAZNIH BREND MENADZERA, PR-OVA, SAVETNIKA.
Dragi Zvezdasi, stigla nam je mesija da osvoji eventualno Kup i da raznim Adžićima, Stefanovićima, Vasilijevićima kupi još koju godinu u fotelji. Do neke nove sezone i nekog novog trenera. Scenario suvise podseca na KK Crvena zvezda.

op

pre 13 godina

Svaka cast Robi.Pusti ruzne komentare kako iz HR tako i iz Srbije.Nadam se da ces dijelima im svima zacepiti usta...

Pozdrav iz Hrvatske..

nemanja

pre 13 godina

Doveli ste Prosineckog za trenera, doveli ste Gebelsa da organizuje igru, jos Vam fali Mengele u odbrani da budete kompletni.
(salaczr, 9. decembar 2010 19:33)

??????????? sta je pisac hteo da kaze? ajde budi dobar pa pokusaj da nam objasnis svoj komentar...mada sumnjam da ces uspeti....

Cofi

pre 13 godina

Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!Kakav sjajan dan!Uopste ne sumnjam u Prosineckog!Sad vredi dolaziti na stadion i samo iz jednog razloga,jer je takva legenda na klupi!Bravo Robi,Bravo Zvezdo!;))))))))))))))))

Mirko

pre 13 godina

Ne idem na utakmice jer je liga bezveze, korumpirana, ne svidja mi se sto navijaci divljaju, ali doci cu na Marakanu da pozdravim velikana (gledao sam ga redovno u njegovoj poslednjoj sezoni u Zvezdi)

Pandemoniac

pre 13 godina

Немам ништа против овог човјека , желим му сву срећу и њему и Црвеној Звезди , али са сузама у очима од данас више нијесам Делија ни навијач Црвене Звезде. Након 41 годину велике љубави коју сам јој дао и много среће и туге које ми је донијела , нијсам могао да истрпим да Хрват буде тренер Звезде. Збогом Делије , видимо се у неком другом времену. Пропаде Србија , пропаде Звезда !
(Драгутин Дурутовић, 9. decembar 2010 18:49)

A Crnogorci ti naravno nisu smetali, kao ni Makedonci, Italijani...
Dok je igrao za nas ni to ti nije smetalo!?
O čemu ti pričaš prijatelju???

zappa

pre 13 godina

tri najveca djela jugoslavenske umjetnosti:
1. Ivo Andric-Na Drini cuprija
2.Miroslav Krleza-Gospoda Glembajevi
3.Youtube-Prosinecki lobuje Pandurovica

Pedja

pre 13 godina

Razlog za dovodjenje Prosineckog ne treba da bude "da pokusa da prekine trogodisnju dominaciju Partizana". Razlog treba da bude dugorocno postavljanje i odrzavanje Zvezdine igre, kad mi postavimo sve kako treba Partizan ce nam opet biti stara musterija. Zelim da Robi postane u Zvezdi ono sto je Ferguson u MAN UTD-u. P.S. Sutra idem da se uclanim i uzmem sezonsku i voleo bih da napunimo Marakanu na prvoj prolecnoj utakmici.

waka waka

pre 13 godina

robi je dosao a kerovi nek laju ! toliko su smesni i jadni neki komentari da mi je krivo sto svi imaju pravo da govore .. covek je dosao, legenda svetske klase, dokazao je koliko voli zvezdu i beograd ! covek koji predvodi srpsko kolo i dize 3 prsta posle utakmice... a da ne radi to, kakve bre veze ima ko je i sta je, covek me je ucinio srecnim i zbog njega i kompanije navijam za moju zvezdu i svoju decu ucim da cenim rad i ljudskost a ne u koju crkvu ide da se moli ! robi, pravi zvezdasi su uz tebe ! SEVER PAMTI !

Tvrtko

pre 13 godina

Ovo je sigurno pozitivna vest. Bilo je nacionalnih dusebriznika i kada je Pilic pozvan da bude savestnik Dejvis kup reprezentacije, a sada ga slave. Od Prosineckog bi samo budala ocekivala da napravi nesto senzacionalno u sportu, u kom je jedina svrha i preokupacija klubova da se bave preprodajom mladih talenata, ali lepo je da duvaju neki novi pozitivni vetrovi na Balkanu.

valencia

pre 13 godina

@Драгутин Дурутовић
Nisam Delija, ali cenim da im je bolje bez takvog "navijača". Odbi u troskocima i nemoj se više vraćati.

predrag

pre 13 godina

za one malo starije:"....i opet tata kupio kozu s plavim očimaaa, krive noge ima, i mrda ušima! i ako vam se ne sviđa ova pesma naša, mi ćemo je pevatiii, i opet tata kupio...."
Dobro doš'o kući legendo!

SILVESTER

pre 13 godina

Nama za Predsednika Zvezde treba postaviti nacelnika UBPOK-a,da rastera sve te gangstere koji vladaju Zvezdom iz senke,koji sastavljaju tim i koji cekaju privatizaciju,odnosno prenamenu 16ha zemljista na Dedinju,na kojem ce da grade svoje trzne centre,hotele,itd, od kojih ce da nadograde svoje enormno bogatstvo.Zao mi je Robija,koga ce na kraju da ponize,oteraju,i anuliraju sve lepo sto taj covek dao Zvezdi. Neka nam je bog u pomoc sa ovom upravom.

zzzzz

pre 13 godina

Legende nisu monete za potkusurivanje. Prosineckom se mora pruziti prilika, u suprotnom pokazujemo da nismo veci klub od Mladosti iz Lucana.
Prosinecki je mnogo toga stavio na ulog dolazeci ovde, ne smemo zloupotrebiti njegovu dobru nameru, u suprotnom ne zasluzujemo da postojimo kao klub.