Petak, 19.11.2010.

21:10

Ana Ivanović za B92: "Želim Grend slem trofej"

Izvor: Nina Kolundžija, SO

Ana Ivanoviæ za B92: "Želim Grend slem trofej" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

hmhmhm

pre 13 godina

Ivanovic-Kuznjecova 5:2 (jednom je izgubila protiv nje kao osamnaestogodisnjakinja i ove godine u FED kupu kada joj je forma zaista bila uzasna). 2007. je 3 puta pobedjivala (u finalu Berlina, RG-u i zavrsnom turniru) i 2008. u finalu IW-a. Kuznjecova je bas s punim pravom to izjavila :-D

nemam nadimak

pre 13 godina

Mislim da je Kuznjecova jednom prilikom izjavila da se niko nije plasio ane kada je bila broj 1. Realno, ni po cemu nije dominantna u odnosu na ostale teniserke. Mozda osvoji Pariz opet, posto tu sestre Vilijams ne igraju na nivou, jos ako se potrefi da su glavne favoritkinje u losoj formi ili povredjene, moguce je. A ostala tri grend slema...mozda uz splet jako srecnih okolnosti, ali mislim da je to gotovo nemoguce...

Mihajlo

pre 13 godina

Želim i ja da vozim formulu 1 ali ne ide nekako.Prema tome kada me vidite za volanom ferari bolida očekujte njen grend slemu.Ne brinite mahnuću vam, čisto da znate kada da počnete da se nadate.
(Spoole L.F.C., 20. novembar 2010 09:34)
Trebalo bi odmah da pocnes sa pronalaskom takavog bolida,da ne ispadnes budala.ali takve osobe kao sto si ti umeju samo to da rade-pisu gluposti kao sto je ova!i pitam se-sta rade ovde,kad bi trebalo da nadju drugo mesto i drugu osobu za ispoljavanje svoje frustracije.A sto se tice Aninih gren slemova bice ih,i to ne samo jedan,a kad se to bude desilo bice mi drago,jer vise takvih osoba nece biti na ovim stranicama.pozdrav

Lea i drugarice

pre 13 godina

Ana je sjajna devojka,leepa ,pametna i ne igra tenis lose.Steta sto je gubila vrenme sa adamom Skotom,ni Verdasco nije mnogo bolji ali eto . . . .Ja veceras izlazim u Formulu sa mojim drugaricama ,dok se ona tamo muci i trenira .

Svega ovde ima

pre 13 godina

@Tomislav Simić
Ne vredi smeh. Ništa njih ne uznemirava da pišu koješta, samo da bude protiv Ane. Taj je imao pet godina, sad ima sedam ipo i zna da piše ali nije gledao Anu u Parizu i nije zapamtio ni sviranje naše himne. Ima on svoju teniserku i ona je za njega carica. Druge ne postoje. Ne može se u tom našem mentalitetu ništa promeniti ni za sto godina.

branko

pre 13 godina

@Softver
Буди добар па ми препоручи неки твој коментар који је, јелда, објективан и лишен пататике и који би ми служио као мустра за будуће текстове. Ако то не урадиш, молим те нешто друго: откачи се већ једном, човече и дружи се са себи сличнима!

simic tomislav

pre 13 godina

haahaha,bas si duhovit,mislim svakakve gluposti mogu da cujem ovde.ona je vec osvojila grem slem,a da li si ti nekad vozio formilu 1 i pobedio?

Sweet dreams

pre 13 godina

@ Realista

Zasto bi Ana osvojila, prema tvojoj zamisli skromno, samo cetiri Grend Slema odjednom?
Ana moze da osvoji sve Gren Slemove ubuduce, sve dok bude igrala tenis!
Samo ti to krijes od nas i ustrucavas se da sebi das oduska:-)

Spoole L.F.C.

pre 13 godina

Želim i ja da vozim formulu 1 ali ne ide nekako.Prema tome kada me vidite za volanom ferari bolida očekujte njen grend slemu.Ne brinite mahnuću vam, čisto da znate kada da počnete da se nadate.

Softver

pre 13 godina

@ WTATP

Takvi pateticni i pristrasni komentari, identicni Brankovim, zaista mi pokvare dan kad ih vidim.
Hvala Bogu da ovde ima i dovoljno ozbiljnih poznavalaca i ljubitelja tenisa koji realno sagledavaju i lik i delo svih tenisera, kao i prilike u svetskom tenisu.

znanje-imanje

pre 13 godina

Pre svega da pohvalim komentare koje su ostavili @Dušan i @Vladan. Imao sam utisak da bi većini svakodnevno trebalo ponavljati: ljubav je potrebna i vidi se kad je teško, ne kad sve ide. To je i poruka za masu nebuloznih komentara protiv Jelene Janković.
Uspeh - kombinacija fizičkog, tehničko, mentalnog aspekta i okolnosti. Okolnosti s obzirom na zalazak velikog broja poznatih igračica idu na ruku. Fizički stoji odlično i sve pohvale gospođi koja sada brine o tome. Tehnički, šteta je što je ostavila nemca - prvog pravog trenera do sada. Sve ove godine sam bio pod utiskom da su to sve neke dileje. Onda pomislim nemoguće, ipak je to vrh tenisa, poznata imena itd. A onda ipak poverujem svojim očima - poznati i skupi ne znači i da vrede! Kritično pitanje sada je da nađe pravog trenera.
Mentalno, da još nije sazrela se vidi po najbitnijoj mani - podbacivanju loptice. I dalje kada je drama ona počinje da je razbacuje 3 metra okolo. Umesto da po selekciji udaraca prilagodi igru trenutku i protivnici, da psihički vlada konfliktom i da pusti protivnicu da ona padne u frku. Bar trećina Federerovog uspeha je u tome.
Van toga jedino bitno što treba da popravi za igru na vrhunskom nivou je bekend. Poslednji poraz od Woznijacki pa i Georges nažalost otkriva i drugim dobrim igračicama kako mogu da muče Anu. Koliko bude smanjila te dve mane toliko će opet biti blizu prvom mestu. Koliko ne bude sebi teška toliko će pre osvojiti svaki preostali Grand Slem.
Ana će, kao i većina ženstvenih sportiskinja, uvek biti nestabilnijih rezultata od tkzv. velikih šampionki tipa Navratilova, Seleš ili Enan, jer biološki neće moći da ima njihovu konstantnost forme - da se izrazim politički korektno i vrlo pažljivo. Razlog više za našu bezrezervnu podršku.

realista

pre 13 godina

Mene jedino iznenadjuje izjava da bi volela sledece godine da osvoji jedan GS. Devojka ima potencijal da osvoji sva 4 gren slema i realno svega 2-3 teniserke je mogu spreciti u tome.
Ana je ipak uvek bila skromna devojka, pa samo zbog te skromnosti mogu da razumem tu recenicu.
Ubedjen sam da je ona duboko u sebi svesna da moze osvojiti i sva 4 gren slema samo ako joj se sve kockice poklope.
Koliko ce takvih titula imati na kraju sledece godine - videcemo.
Mislim da je ta jedna GS titula donja granica za nju.

nikol dž.femija

pre 13 godina

" Nole i ja smo 2006. igrali finale, ..."



MORA DA JE GREŠKA U PREVODU, a ako nije onda se Ana ne seća, zaboravila, ili .....

Ana i Novak nisu igrali finale Hopman kupa. Finale za Srbiju na Hopman kupu imaju Jelena i Novak.

ANI SVE NAJBOLJE. Što ona bude uspešnija to je bolje za Srbiju. Ima potencijal svakako i za vise gren slemova od još jednog, nadajmo se da joj to i stoji na životnom putu i da će ona dati sve od sebe da želje svoje ostvari.

"Ja nju dobijam na osmeh a ona mene sa onom velikom butinom"

pre 13 godina

@Mister No

Iritantna je ona druga koja prica kroz nos i trudi se da bude "duhovita"

Mister No

pre 13 godina

Gledao sam Anin kratak intervju.Anini odgovori na pitanja su licili na odgovore nekog skolarca koji je nabubao neku lekciju uopste ne razmisljajuci o njenom znacenju.Istovremeno se trudila da to sto kaze sasuje sto je brze mogla.Iritantno u najmanju ruku..

james bond

pre 13 godina

Ana, prvo skoci pa reci hop. I da, nemoj vise zapocinjati svoje izlaganje i am very happy here, i nemoj se opet zaljubiti u nekog ko cete ometati, samo napred.

Sve najlepse Ana

pre 13 godina

"Za 2011. imam velike ciljeve volela bih da osvojim jos jedan Grend slem turnir. Svesna sam koliko ce to biti tesko, ali mislim da imam potencijal za to, iako ima još mnogo kvalitetnih igracica. Igra mi se vraca na nivo na kojem mogu da pariram svim vrhunskim teniserkama, tako da mi to daje samopouzdanje i dodatnu inspiraciju"

SVAKA CAST za ovu izjavu. I SVAKA CAST za posvecenost i angazovanje u UNICEF-u.

WTATP Lista

pre 13 godina

Jedna od najzapazenijih i najprepoznatljivijih reklama u Srbiji u novom veku imala je slogan "Svetska a naša", gde je u glavnoj ulozi bila izvesna Ceca. Da su kojim slucajem stranci pravili tu reklamu pod sloganom "Svetska a vaša" uopste nemam sumnje koju bi oni Srpkinju izabrali kao naseg najboljeg reprezenta. Ana je jako aktivan ambasador UNICEF-a u Srbiji, ali je samom svojom pojavom i neverovatno pozitivnim imidzom koji ima istovremeno i veliki ambasador Srbije u celom svetu, a zahvaljujuci svojoj velikoj globalnoj popularnosti to je uspesno "obavljala" i kada su joj rezultati na terenu bili u najvecoj krizi. Mislim da se taj aspekt fenomena Ivanovic (i srpskog teniskog buma uopste) kod nas skoro uopste ne ceni, iako postoji svest o velikoj potrebi da se nas jako naruseni imidz u svetu popravi. Slicno se moze reci i za Novaka i Jelenu koji su takodje zvezde svetskih razmera i sa pozitivnim imidzom. I na kraju samo jos da cestitam Ani Ivanovic i Saletu Djordjevicu koji su jos pre tri godine odabrali adolescentsko nasilje kao problem kojem ce se ovde posvetiti preko UNICEF-a, kada je to ovde jos uvek bila neka vrsta tabu teme, potcenjivano i gurano pod tepih; da bi evo zadnjih meseci na neki nacin bilo prepoznato maltene kao drzavni problem prvog reda. Sto se samog tenisa tice, sudeci po nacinu kako je okoncala prethodnu sezonu, Ana je sa punim pravom nestrpljiva pred pocetak predstojece.

Dušan

pre 13 godina

Najtužnije je da kada je Ana bila u krizi, većina je pljuvala, kao da su oni lično je godinama finansirali. Jasno je da su ovde svi frustrirani svime, ali to nije opravdanje. Normalan narod bi joj dao ruku da se izvuče, što je ona hvala Bogu uspela da uradi!

Vladan

pre 13 godina

Svasta sam se nacitao o Ani Ivanovic za ovih godinu i po dana a mislim i 95% ostalih koji ne ostavljaju komentare.Samo jedno,ovih minut i po su doslovce najlepsih minut i po u istoriji srpskog sporta a usudicu se i reci i jedni od najlepsih trenutaka u istoriji Srbije
http://www.youtube.com/watch?v=cfkW_uv5-qc

MJ

pre 13 godina

Uh, bas bi bilo lepo da Ana sledece godine osvoji neki GS ili "barem" turnir premijer kategorije. Ali i ako se to ne desi sledece godine bice vremena. Bitno je da opet vredno trenira i ...videli smo rezultate :-).

kenny brook

pre 13 godina

Ja ti zelim Anci da ti se i ta i sve ostale zelje ispune! Sve nabolje i puno srece, pre svega u zivotu, a onda i u teniskoj karijeri!

Dušan

pre 13 godina

Najtužnije je da kada je Ana bila u krizi, većina je pljuvala, kao da su oni lično je godinama finansirali. Jasno je da su ovde svi frustrirani svime, ali to nije opravdanje. Normalan narod bi joj dao ruku da se izvuče, što je ona hvala Bogu uspela da uradi!

kenny brook

pre 13 godina

Ja ti zelim Anci da ti se i ta i sve ostale zelje ispune! Sve nabolje i puno srece, pre svega u zivotu, a onda i u teniskoj karijeri!

WTATP Lista

pre 13 godina

Jedna od najzapazenijih i najprepoznatljivijih reklama u Srbiji u novom veku imala je slogan "Svetska a naša", gde je u glavnoj ulozi bila izvesna Ceca. Da su kojim slucajem stranci pravili tu reklamu pod sloganom "Svetska a vaša" uopste nemam sumnje koju bi oni Srpkinju izabrali kao naseg najboljeg reprezenta. Ana je jako aktivan ambasador UNICEF-a u Srbiji, ali je samom svojom pojavom i neverovatno pozitivnim imidzom koji ima istovremeno i veliki ambasador Srbije u celom svetu, a zahvaljujuci svojoj velikoj globalnoj popularnosti to je uspesno "obavljala" i kada su joj rezultati na terenu bili u najvecoj krizi. Mislim da se taj aspekt fenomena Ivanovic (i srpskog teniskog buma uopste) kod nas skoro uopste ne ceni, iako postoji svest o velikoj potrebi da se nas jako naruseni imidz u svetu popravi. Slicno se moze reci i za Novaka i Jelenu koji su takodje zvezde svetskih razmera i sa pozitivnim imidzom. I na kraju samo jos da cestitam Ani Ivanovic i Saletu Djordjevicu koji su jos pre tri godine odabrali adolescentsko nasilje kao problem kojem ce se ovde posvetiti preko UNICEF-a, kada je to ovde jos uvek bila neka vrsta tabu teme, potcenjivano i gurano pod tepih; da bi evo zadnjih meseci na neki nacin bilo prepoznato maltene kao drzavni problem prvog reda. Sto se samog tenisa tice, sudeci po nacinu kako je okoncala prethodnu sezonu, Ana je sa punim pravom nestrpljiva pred pocetak predstojece.

Vladan

pre 13 godina

Svasta sam se nacitao o Ani Ivanovic za ovih godinu i po dana a mislim i 95% ostalih koji ne ostavljaju komentare.Samo jedno,ovih minut i po su doslovce najlepsih minut i po u istoriji srpskog sporta a usudicu se i reci i jedni od najlepsih trenutaka u istoriji Srbije
http://www.youtube.com/watch?v=cfkW_uv5-qc

Sve najlepse Ana

pre 13 godina

"Za 2011. imam velike ciljeve volela bih da osvojim jos jedan Grend slem turnir. Svesna sam koliko ce to biti tesko, ali mislim da imam potencijal za to, iako ima još mnogo kvalitetnih igracica. Igra mi se vraca na nivo na kojem mogu da pariram svim vrhunskim teniserkama, tako da mi to daje samopouzdanje i dodatnu inspiraciju"

SVAKA CAST za ovu izjavu. I SVAKA CAST za posvecenost i angazovanje u UNICEF-u.

MJ

pre 13 godina

Uh, bas bi bilo lepo da Ana sledece godine osvoji neki GS ili "barem" turnir premijer kategorije. Ali i ako se to ne desi sledece godine bice vremena. Bitno je da opet vredno trenira i ...videli smo rezultate :-).

realista

pre 13 godina

Mene jedino iznenadjuje izjava da bi volela sledece godine da osvoji jedan GS. Devojka ima potencijal da osvoji sva 4 gren slema i realno svega 2-3 teniserke je mogu spreciti u tome.
Ana je ipak uvek bila skromna devojka, pa samo zbog te skromnosti mogu da razumem tu recenicu.
Ubedjen sam da je ona duboko u sebi svesna da moze osvojiti i sva 4 gren slema samo ako joj se sve kockice poklope.
Koliko ce takvih titula imati na kraju sledece godine - videcemo.
Mislim da je ta jedna GS titula donja granica za nju.

simic tomislav

pre 13 godina

haahaha,bas si duhovit,mislim svakakve gluposti mogu da cujem ovde.ona je vec osvojila grem slem,a da li si ti nekad vozio formilu 1 i pobedio?

"Ja nju dobijam na osmeh a ona mene sa onom velikom butinom"

pre 13 godina

@Mister No

Iritantna je ona druga koja prica kroz nos i trudi se da bude "duhovita"

znanje-imanje

pre 13 godina

Pre svega da pohvalim komentare koje su ostavili @Dušan i @Vladan. Imao sam utisak da bi većini svakodnevno trebalo ponavljati: ljubav je potrebna i vidi se kad je teško, ne kad sve ide. To je i poruka za masu nebuloznih komentara protiv Jelene Janković.
Uspeh - kombinacija fizičkog, tehničko, mentalnog aspekta i okolnosti. Okolnosti s obzirom na zalazak velikog broja poznatih igračica idu na ruku. Fizički stoji odlično i sve pohvale gospođi koja sada brine o tome. Tehnički, šteta je što je ostavila nemca - prvog pravog trenera do sada. Sve ove godine sam bio pod utiskom da su to sve neke dileje. Onda pomislim nemoguće, ipak je to vrh tenisa, poznata imena itd. A onda ipak poverujem svojim očima - poznati i skupi ne znači i da vrede! Kritično pitanje sada je da nađe pravog trenera.
Mentalno, da još nije sazrela se vidi po najbitnijoj mani - podbacivanju loptice. I dalje kada je drama ona počinje da je razbacuje 3 metra okolo. Umesto da po selekciji udaraca prilagodi igru trenutku i protivnici, da psihički vlada konfliktom i da pusti protivnicu da ona padne u frku. Bar trećina Federerovog uspeha je u tome.
Van toga jedino bitno što treba da popravi za igru na vrhunskom nivou je bekend. Poslednji poraz od Woznijacki pa i Georges nažalost otkriva i drugim dobrim igračicama kako mogu da muče Anu. Koliko bude smanjila te dve mane toliko će opet biti blizu prvom mestu. Koliko ne bude sebi teška toliko će pre osvojiti svaki preostali Grand Slem.
Ana će, kao i većina ženstvenih sportiskinja, uvek biti nestabilnijih rezultata od tkzv. velikih šampionki tipa Navratilova, Seleš ili Enan, jer biološki neće moći da ima njihovu konstantnost forme - da se izrazim politički korektno i vrlo pažljivo. Razlog više za našu bezrezervnu podršku.

Svega ovde ima

pre 13 godina

@Tomislav Simić
Ne vredi smeh. Ništa njih ne uznemirava da pišu koješta, samo da bude protiv Ane. Taj je imao pet godina, sad ima sedam ipo i zna da piše ali nije gledao Anu u Parizu i nije zapamtio ni sviranje naše himne. Ima on svoju teniserku i ona je za njega carica. Druge ne postoje. Ne može se u tom našem mentalitetu ništa promeniti ni za sto godina.

nikol dž.femija

pre 13 godina

" Nole i ja smo 2006. igrali finale, ..."



MORA DA JE GREŠKA U PREVODU, a ako nije onda se Ana ne seća, zaboravila, ili .....

Ana i Novak nisu igrali finale Hopman kupa. Finale za Srbiju na Hopman kupu imaju Jelena i Novak.

ANI SVE NAJBOLJE. Što ona bude uspešnija to je bolje za Srbiju. Ima potencijal svakako i za vise gren slemova od još jednog, nadajmo se da joj to i stoji na životnom putu i da će ona dati sve od sebe da želje svoje ostvari.

Mister No

pre 13 godina

Gledao sam Anin kratak intervju.Anini odgovori na pitanja su licili na odgovore nekog skolarca koji je nabubao neku lekciju uopste ne razmisljajuci o njenom znacenju.Istovremeno se trudila da to sto kaze sasuje sto je brze mogla.Iritantno u najmanju ruku..

Sweet dreams

pre 13 godina

@ Realista

Zasto bi Ana osvojila, prema tvojoj zamisli skromno, samo cetiri Grend Slema odjednom?
Ana moze da osvoji sve Gren Slemove ubuduce, sve dok bude igrala tenis!
Samo ti to krijes od nas i ustrucavas se da sebi das oduska:-)

Mihajlo

pre 13 godina

Želim i ja da vozim formulu 1 ali ne ide nekako.Prema tome kada me vidite za volanom ferari bolida očekujte njen grend slemu.Ne brinite mahnuću vam, čisto da znate kada da počnete da se nadate.
(Spoole L.F.C., 20. novembar 2010 09:34)
Trebalo bi odmah da pocnes sa pronalaskom takavog bolida,da ne ispadnes budala.ali takve osobe kao sto si ti umeju samo to da rade-pisu gluposti kao sto je ova!i pitam se-sta rade ovde,kad bi trebalo da nadju drugo mesto i drugu osobu za ispoljavanje svoje frustracije.A sto se tice Aninih gren slemova bice ih,i to ne samo jedan,a kad se to bude desilo bice mi drago,jer vise takvih osoba nece biti na ovim stranicama.pozdrav

james bond

pre 13 godina

Ana, prvo skoci pa reci hop. I da, nemoj vise zapocinjati svoje izlaganje i am very happy here, i nemoj se opet zaljubiti u nekog ko cete ometati, samo napred.

branko

pre 13 godina

@Softver
Буди добар па ми препоручи неки твој коментар који је, јелда, објективан и лишен пататике и који би ми служио као мустра за будуће текстове. Ако то не урадиш, молим те нешто друго: откачи се већ једном, човече и дружи се са себи сличнима!

Spoole L.F.C.

pre 13 godina

Želim i ja da vozim formulu 1 ali ne ide nekako.Prema tome kada me vidite za volanom ferari bolida očekujte njen grend slemu.Ne brinite mahnuću vam, čisto da znate kada da počnete da se nadate.

Lea i drugarice

pre 13 godina

Ana je sjajna devojka,leepa ,pametna i ne igra tenis lose.Steta sto je gubila vrenme sa adamom Skotom,ni Verdasco nije mnogo bolji ali eto . . . .Ja veceras izlazim u Formulu sa mojim drugaricama ,dok se ona tamo muci i trenira .

Softver

pre 13 godina

@ WTATP

Takvi pateticni i pristrasni komentari, identicni Brankovim, zaista mi pokvare dan kad ih vidim.
Hvala Bogu da ovde ima i dovoljno ozbiljnih poznavalaca i ljubitelja tenisa koji realno sagledavaju i lik i delo svih tenisera, kao i prilike u svetskom tenisu.

nemam nadimak

pre 13 godina

Mislim da je Kuznjecova jednom prilikom izjavila da se niko nije plasio ane kada je bila broj 1. Realno, ni po cemu nije dominantna u odnosu na ostale teniserke. Mozda osvoji Pariz opet, posto tu sestre Vilijams ne igraju na nivou, jos ako se potrefi da su glavne favoritkinje u losoj formi ili povredjene, moguce je. A ostala tri grend slema...mozda uz splet jako srecnih okolnosti, ali mislim da je to gotovo nemoguce...

hmhmhm

pre 13 godina

Ivanovic-Kuznjecova 5:2 (jednom je izgubila protiv nje kao osamnaestogodisnjakinja i ove godine u FED kupu kada joj je forma zaista bila uzasna). 2007. je 3 puta pobedjivala (u finalu Berlina, RG-u i zavrsnom turniru) i 2008. u finalu IW-a. Kuznjecova je bas s punim pravom to izjavila :-D

Mister No

pre 13 godina

Gledao sam Anin kratak intervju.Anini odgovori na pitanja su licili na odgovore nekog skolarca koji je nabubao neku lekciju uopste ne razmisljajuci o njenom znacenju.Istovremeno se trudila da to sto kaze sasuje sto je brze mogla.Iritantno u najmanju ruku..

james bond

pre 13 godina

Ana, prvo skoci pa reci hop. I da, nemoj vise zapocinjati svoje izlaganje i am very happy here, i nemoj se opet zaljubiti u nekog ko cete ometati, samo napred.

Spoole L.F.C.

pre 13 godina

Želim i ja da vozim formulu 1 ali ne ide nekako.Prema tome kada me vidite za volanom ferari bolida očekujte njen grend slemu.Ne brinite mahnuću vam, čisto da znate kada da počnete da se nadate.

Softver

pre 13 godina

@ WTATP

Takvi pateticni i pristrasni komentari, identicni Brankovim, zaista mi pokvare dan kad ih vidim.
Hvala Bogu da ovde ima i dovoljno ozbiljnih poznavalaca i ljubitelja tenisa koji realno sagledavaju i lik i delo svih tenisera, kao i prilike u svetskom tenisu.

"Ja nju dobijam na osmeh a ona mene sa onom velikom butinom"

pre 13 godina

@Mister No

Iritantna je ona druga koja prica kroz nos i trudi se da bude "duhovita"

Lea i drugarice

pre 13 godina

Ana je sjajna devojka,leepa ,pametna i ne igra tenis lose.Steta sto je gubila vrenme sa adamom Skotom,ni Verdasco nije mnogo bolji ali eto . . . .Ja veceras izlazim u Formulu sa mojim drugaricama ,dok se ona tamo muci i trenira .

WTATP Lista

pre 13 godina

Jedna od najzapazenijih i najprepoznatljivijih reklama u Srbiji u novom veku imala je slogan "Svetska a naša", gde je u glavnoj ulozi bila izvesna Ceca. Da su kojim slucajem stranci pravili tu reklamu pod sloganom "Svetska a vaša" uopste nemam sumnje koju bi oni Srpkinju izabrali kao naseg najboljeg reprezenta. Ana je jako aktivan ambasador UNICEF-a u Srbiji, ali je samom svojom pojavom i neverovatno pozitivnim imidzom koji ima istovremeno i veliki ambasador Srbije u celom svetu, a zahvaljujuci svojoj velikoj globalnoj popularnosti to je uspesno "obavljala" i kada su joj rezultati na terenu bili u najvecoj krizi. Mislim da se taj aspekt fenomena Ivanovic (i srpskog teniskog buma uopste) kod nas skoro uopste ne ceni, iako postoji svest o velikoj potrebi da se nas jako naruseni imidz u svetu popravi. Slicno se moze reci i za Novaka i Jelenu koji su takodje zvezde svetskih razmera i sa pozitivnim imidzom. I na kraju samo jos da cestitam Ani Ivanovic i Saletu Djordjevicu koji su jos pre tri godine odabrali adolescentsko nasilje kao problem kojem ce se ovde posvetiti preko UNICEF-a, kada je to ovde jos uvek bila neka vrsta tabu teme, potcenjivano i gurano pod tepih; da bi evo zadnjih meseci na neki nacin bilo prepoznato maltene kao drzavni problem prvog reda. Sto se samog tenisa tice, sudeci po nacinu kako je okoncala prethodnu sezonu, Ana je sa punim pravom nestrpljiva pred pocetak predstojece.

realista

pre 13 godina

Mene jedino iznenadjuje izjava da bi volela sledece godine da osvoji jedan GS. Devojka ima potencijal da osvoji sva 4 gren slema i realno svega 2-3 teniserke je mogu spreciti u tome.
Ana je ipak uvek bila skromna devojka, pa samo zbog te skromnosti mogu da razumem tu recenicu.
Ubedjen sam da je ona duboko u sebi svesna da moze osvojiti i sva 4 gren slema samo ako joj se sve kockice poklope.
Koliko ce takvih titula imati na kraju sledece godine - videcemo.
Mislim da je ta jedna GS titula donja granica za nju.

nikol dž.femija

pre 13 godina

" Nole i ja smo 2006. igrali finale, ..."



MORA DA JE GREŠKA U PREVODU, a ako nije onda se Ana ne seća, zaboravila, ili .....

Ana i Novak nisu igrali finale Hopman kupa. Finale za Srbiju na Hopman kupu imaju Jelena i Novak.

ANI SVE NAJBOLJE. Što ona bude uspešnija to je bolje za Srbiju. Ima potencijal svakako i za vise gren slemova od još jednog, nadajmo se da joj to i stoji na životnom putu i da će ona dati sve od sebe da želje svoje ostvari.

Vladan

pre 13 godina

Svasta sam se nacitao o Ani Ivanovic za ovih godinu i po dana a mislim i 95% ostalih koji ne ostavljaju komentare.Samo jedno,ovih minut i po su doslovce najlepsih minut i po u istoriji srpskog sporta a usudicu se i reci i jedni od najlepsih trenutaka u istoriji Srbije
http://www.youtube.com/watch?v=cfkW_uv5-qc

Dušan

pre 13 godina

Najtužnije je da kada je Ana bila u krizi, većina je pljuvala, kao da su oni lično je godinama finansirali. Jasno je da su ovde svi frustrirani svime, ali to nije opravdanje. Normalan narod bi joj dao ruku da se izvuče, što je ona hvala Bogu uspela da uradi!

Svega ovde ima

pre 13 godina

@Tomislav Simić
Ne vredi smeh. Ništa njih ne uznemirava da pišu koješta, samo da bude protiv Ane. Taj je imao pet godina, sad ima sedam ipo i zna da piše ali nije gledao Anu u Parizu i nije zapamtio ni sviranje naše himne. Ima on svoju teniserku i ona je za njega carica. Druge ne postoje. Ne može se u tom našem mentalitetu ništa promeniti ni za sto godina.

nemam nadimak

pre 13 godina

Mislim da je Kuznjecova jednom prilikom izjavila da se niko nije plasio ane kada je bila broj 1. Realno, ni po cemu nije dominantna u odnosu na ostale teniserke. Mozda osvoji Pariz opet, posto tu sestre Vilijams ne igraju na nivou, jos ako se potrefi da su glavne favoritkinje u losoj formi ili povredjene, moguce je. A ostala tri grend slema...mozda uz splet jako srecnih okolnosti, ali mislim da je to gotovo nemoguce...

Sve najlepse Ana

pre 13 godina

"Za 2011. imam velike ciljeve volela bih da osvojim jos jedan Grend slem turnir. Svesna sam koliko ce to biti tesko, ali mislim da imam potencijal za to, iako ima još mnogo kvalitetnih igracica. Igra mi se vraca na nivo na kojem mogu da pariram svim vrhunskim teniserkama, tako da mi to daje samopouzdanje i dodatnu inspiraciju"

SVAKA CAST za ovu izjavu. I SVAKA CAST za posvecenost i angazovanje u UNICEF-u.

Sweet dreams

pre 13 godina

@ Realista

Zasto bi Ana osvojila, prema tvojoj zamisli skromno, samo cetiri Grend Slema odjednom?
Ana moze da osvoji sve Gren Slemove ubuduce, sve dok bude igrala tenis!
Samo ti to krijes od nas i ustrucavas se da sebi das oduska:-)

MJ

pre 13 godina

Uh, bas bi bilo lepo da Ana sledece godine osvoji neki GS ili "barem" turnir premijer kategorije. Ali i ako se to ne desi sledece godine bice vremena. Bitno je da opet vredno trenira i ...videli smo rezultate :-).

simic tomislav

pre 13 godina

haahaha,bas si duhovit,mislim svakakve gluposti mogu da cujem ovde.ona je vec osvojila grem slem,a da li si ti nekad vozio formilu 1 i pobedio?

Mihajlo

pre 13 godina

Želim i ja da vozim formulu 1 ali ne ide nekako.Prema tome kada me vidite za volanom ferari bolida očekujte njen grend slemu.Ne brinite mahnuću vam, čisto da znate kada da počnete da se nadate.
(Spoole L.F.C., 20. novembar 2010 09:34)
Trebalo bi odmah da pocnes sa pronalaskom takavog bolida,da ne ispadnes budala.ali takve osobe kao sto si ti umeju samo to da rade-pisu gluposti kao sto je ova!i pitam se-sta rade ovde,kad bi trebalo da nadju drugo mesto i drugu osobu za ispoljavanje svoje frustracije.A sto se tice Aninih gren slemova bice ih,i to ne samo jedan,a kad se to bude desilo bice mi drago,jer vise takvih osoba nece biti na ovim stranicama.pozdrav

kenny brook

pre 13 godina

Ja ti zelim Anci da ti se i ta i sve ostale zelje ispune! Sve nabolje i puno srece, pre svega u zivotu, a onda i u teniskoj karijeri!

branko

pre 13 godina

@Softver
Буди добар па ми препоручи неки твој коментар који је, јелда, објективан и лишен пататике и који би ми служио као мустра за будуће текстове. Ако то не урадиш, молим те нешто друго: откачи се већ једном, човече и дружи се са себи сличнима!

znanje-imanje

pre 13 godina

Pre svega da pohvalim komentare koje su ostavili @Dušan i @Vladan. Imao sam utisak da bi većini svakodnevno trebalo ponavljati: ljubav je potrebna i vidi se kad je teško, ne kad sve ide. To je i poruka za masu nebuloznih komentara protiv Jelene Janković.
Uspeh - kombinacija fizičkog, tehničko, mentalnog aspekta i okolnosti. Okolnosti s obzirom na zalazak velikog broja poznatih igračica idu na ruku. Fizički stoji odlično i sve pohvale gospođi koja sada brine o tome. Tehnički, šteta je što je ostavila nemca - prvog pravog trenera do sada. Sve ove godine sam bio pod utiskom da su to sve neke dileje. Onda pomislim nemoguće, ipak je to vrh tenisa, poznata imena itd. A onda ipak poverujem svojim očima - poznati i skupi ne znači i da vrede! Kritično pitanje sada je da nađe pravog trenera.
Mentalno, da još nije sazrela se vidi po najbitnijoj mani - podbacivanju loptice. I dalje kada je drama ona počinje da je razbacuje 3 metra okolo. Umesto da po selekciji udaraca prilagodi igru trenutku i protivnici, da psihički vlada konfliktom i da pusti protivnicu da ona padne u frku. Bar trećina Federerovog uspeha je u tome.
Van toga jedino bitno što treba da popravi za igru na vrhunskom nivou je bekend. Poslednji poraz od Woznijacki pa i Georges nažalost otkriva i drugim dobrim igračicama kako mogu da muče Anu. Koliko bude smanjila te dve mane toliko će opet biti blizu prvom mestu. Koliko ne bude sebi teška toliko će pre osvojiti svaki preostali Grand Slem.
Ana će, kao i većina ženstvenih sportiskinja, uvek biti nestabilnijih rezultata od tkzv. velikih šampionki tipa Navratilova, Seleš ili Enan, jer biološki neće moći da ima njihovu konstantnost forme - da se izrazim politički korektno i vrlo pažljivo. Razlog više za našu bezrezervnu podršku.

hmhmhm

pre 13 godina

Ivanovic-Kuznjecova 5:2 (jednom je izgubila protiv nje kao osamnaestogodisnjakinja i ove godine u FED kupu kada joj je forma zaista bila uzasna). 2007. je 3 puta pobedjivala (u finalu Berlina, RG-u i zavrsnom turniru) i 2008. u finalu IW-a. Kuznjecova je bas s punim pravom to izjavila :-D