Sreda, 27.10.2010.

21:34

Prvenac Jovanovića u Evroligi

Košarkaši Partizana pobedili su Himki sa 72:68, u drugom kolu A grupe u Evroligi.

Izvor: B92

Prvenac Jovanoviæa u Evroligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 13 godina

...P.S. Nazalost Djekic i Mitrovic nisu uopste napredovalio u odnosu na proslu godinu.
(Dusan, 28. oktobar 2010 01:47)

A gde si ti gledao Mitrovica ove sezone? U tome je stvar,on je odigrao 2 puta po 30 sekundi ove sezone, bar u zvanicnim utakmicama.Mora Vlada da mu da vecu minutazu.Pa ako na silu trpimo Djekica,zasto to ne mozemo i sa Mitrovicem,a svakako je Mitrovic pokazao mnogo vise od Djekica prosle godine.I Jaramaz mora da dobije sansu.

aussie

pre 13 godina

Cestitke Vladi na provj pobedi. Mada moram da prokomentarisem nesto. Ova pobeda je u stvari ostvarena prvenstveno zaslugom navijaca na tribinama. Grobari po ko zna koji put stvaraju pobednicki mentalitet u igracima.
Sve ce uskoro doci na svoje mesto

Marko

pre 13 godina

LAfajet veze nema,bolje ga odma otpustite i dovedite dzerelsa.
(GroBaR, 28. oktobar 2010 13:28)

A ti se kao razumes u kosarku i pratio si obojicu nekoliko meseci kako igraju...

zoran

pre 13 godina

Lafajet je fantastican igrac. Kakvo crno poredjenje sa Bozicem..????
Pa Bozic ne moze loptu da prevede preko centra kako treba.
Tek ce da pokaze ko je car na terenu, nemam sumnje.
Velika je razlika izmedju NBA lige i Evrope. Shvatice on to brzo i pokazace kako se igra kosarka.

puz ubica

pre 13 godina

Dzavai promasaj? Nece se nositi sa El centrima? Lafajet promasaj? Nista ne ume, ni da pogodi ni da razigra? Veseli najveci promasaj Partizana jer igra LOSE!?...

E takve smo komentare citali pre ovog meca. Sad kad su svima zapusili usta svojim partijama (dobro, mogao je Veseli malo bolje u napadu, kao i Lafajet, ali sve to je jako daleko od loseg) ovi isti koji su to pisali se vade na ruzne dresove (!?), na broj stranaca u ekipi, koji uzgred imaju prosek od 22 godine, i ostale gluposti. Mogu samo reci, BRAVO CRNO-BELI. Jako dobra igra, borbeno, srcem, i dobili smo. Ono sto mora da se poboljsa je SUT. Da smo imali prosek za 3 nekih 35% umesto 19% (sto nije nemoguce, s obzirom da imamo dobre sutere) dobili bi mec jos na poluvremenu. Pa Armani je sutirao oko 60%, a mozda i vise, kad su igrali sa CSKA, i to su im ulazili neki nemoguci sutevi, i razbio ih je, a CSKA je i pored toga igrao prilicno dobro. Dakle, bolji sut, odbrana je dobra (sa Gistom ce biti jos bolja), mislim da ce to biti dovoljno za neko trece mesto i TOP 16. Mozemo svakog da dobijemo u Pioniru, a na strani mislim da mozemo makar jednu pobedu da otkinemo, a mozda i vise. Jedva cekam Makabi i Skorcijanitisa i Dzavaija pod kosem, sve ce da prsti.

čika velja

pre 13 godina

Eeee, pa baš lepo! Vidim da i dalje ima onih kojima nešto nije jasno, ali na njih neću trošiti reči, nisu vredni toga. Ovo je bila prava demonstracija kolektivne igre, sa individualnim minijaturama.
Lafayet-sve bolji, dao vrlo važne poene u poslednjoj četvrtini
Kecman-njegov ostanak je naše naj veće pojačanje
Klobučar-ide na bolje, sa divnom trojkom koja je označila preokret
Milosavljević-sinoć je pokazao veliki odbrambeni potencijal, još da oslobodi ruku...
Pera Božić-da ga nema, trebalo bi ga izmisliti i umnožiti u više primeraka.Možda malo slabija partija, ali... eeej, to je Pera Božić(duša tima)
Lučić-i za njega sam rekao da zaslužuje veću minutažu, daleko veću od Đekića.Odličan u odbrani,solidan u napadu, HVALA za odlučujuću trojku
Đekić-prvi put od kada je u Partizanu, pružio je partiju koja liči na ono što se očekuje od njega.
Vesely-na svom nivou. Biće bolje kada se upozna sa Lafayet-om
Katić-sinoć jako dobar, bez "njegovih" gluposti. Uspeo je da isprovocira Lončara u trenucima lomljenja rezultata
Jawai-sinoć igrač utakmice. Nadam se, da je i naj tvrdokornije navijače ubedio da je dostojna zamena za Marića, a po mom mišljenju i bolji od njega!
Vlada Jovanović-odlično vođenje utakmice, "učestvovao" je u svim akcijama, vršio pritisak na sudije(kulturno,na granici sa tehničkom)
Navijači-čista DESETKA, lepo je bilo čuti Čegijev glas "sa šipke"(bez megafona i ozvučenja)
Dance plus devojke- upotpunjuju naj lepšu sliku koja se šalje Evropi iz Beograda
Kleo-erupcija oduševljenja kada se pojavio u hali je sigurno uticala na već sjajnu atmosferu.Bravo momče! I da te pitam gde su ti kolege?
Ja mu ga baš dao!?Izvinjavam se na dužini komentara i VIDIMO SE PROTIV MAKABIJA!

ilija

pre 13 godina

Bravo momci, ne morate vise ni jednu utakmicu da dobijete do kraja godine, sve sto ste uradili proteklih godina vam daje to za pravo, niko se nece ljutiti.

Aca V.

pre 13 godina

...ja sam jedan od onih privilegovanih da sam stalno prisutan u Pioniru , i drago mi je zbog toga . Ostajali smo i po sat vremena da damo podrsku momcima kad je lose , a tu smo da se radujemo kad je lepo. Jedino sto trazimo je - srce na teren- i dok je tako tu smo i mi da pomognemo , grlo , dlanovi... Momci , samo napred , uz Vas smo ,...
SRECNO !!!

Benoit

pre 13 godina

Bravo! iskreno nisam ocekivao pobedu...svaka cast ! Ne znam zasto toliko pljuju Lafajeta, ovo mu je prva tekma, oke nije Bo, nema tu ekspolozivnost ali je jako inteligentan igrac, dobro asistira i skace...ne znam gde ih Partizan nalazi ali mi opet imamo dominantnog centra, onaj Eze se nije video pored naseg Dzavajia, Lucic je skroz napaljen, svidja mi se to, Klobucar isto ako ne i vise a ne zaboravimo Slovenac je, mora da igra vise! s dolaskom Gista, skakaca i blokera, ovo ce biti jako jako zanimljiv tim !!!

rADE

pre 13 godina

Прво ја сам навијач Партизана и драго ми је због победе. Међутим, у нашој су екипи синоћ играла 4 странца и 5. је ангажован. Па где то води? Кад су наши клубови ушли у Јадранску лигу нису ни имали странце, неке екипе су имале по једног страног играча и клубови су наши били доминантни. Данас се два наша клуба са бројним странцима (Црвена звезда и Раднички) боре за опстанак. За нашу домаћу лигу која је била доста добра док се наши водећи клубови нису прикључили Јадранској лиги било је доста интересовања. Данас та лига ничему више не вреди. А тек кад буду дошле на ред генерације рођене после 1990. биће великих проблема, па видели сте летос кад су те генерације кренуле са такмичењима у Европи да су просечне. Кад сам ја слао почетком 2000-тих коментаре против Јадранске лиге појединци су одговарали ко није за њу тај је против Европске уније и сличне небулозе. Црвена звезда којој желим да се опорави и врати на стазе старе славе је опстала само због својих навијача и политичара. Ови последњи су је и увалили у садашње безнађе. И да се вратим Партизану, свака час младом Лешићу на оној тројци, али нама треба више младих и храбрих играча. И онај Ђекић кад већ има простор да игра треба храбро да га користи, а сад кад буду довели новог американца изгувбиће минутажу. Ми смо постали тим у коме се кале и напредују не наши већ страни играчи, ми више не правимо своје већ стране играче. И на крају да кажем Партизан је велики клуб јер су му навијачи велики. Данас делује све да може да се купи, али љубав према клубу не може.

gojko

pre 13 godina

sinoć na slavi gledali smo i basket..ja blago nervozan pitam našeg zeta Čoa kako ćemo proći,lošiji smo nego lani i tako,a on mi kaže:,,šta se sikiraš,pa to nam je u krvi,,..i tako vala i jeste...
To nam je u krvi!!!
KK Partizan!

Goran

pre 13 godina

Bravo momci, tako se igra za svoj klub i svoju otadžbinu. Srce na terenu, uz veliku želju i htenje, i uz predivno navijanje stvarno ste pravi heroji. Navijanje pre početka meča nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, pesma navijača koju i reporter sa RTS dužno ispoštuje, je stvarno nešto predivno, podiže moral i svakog učesnika u utakmici podseti zbog čega je tu i šta treba da uradi da se oduži navijačima. I to su navijači, a ne izgrednici i huligani koji prave incidente i gluposti po stadionima, po ulicama. Još jednom čestitke i napred! Zvezdaš

moca

pre 13 godina

Ako niste primetili do sada da vam nesto objasnim. Najveca zasluga Partizana je sirenje globalne ljubavi medju nasim ucmalim i na prvi pogled reklo bi se lokalno orjentisanim komsijama.Setite se koliko su ljubavi poklanjali Turcima(Efesu) pa Grcima, Kataloncima,Francuzima,Italijanima... zatim su prosto obozavali Izraelce.Pa zadnje rezerve ljubavi upucivali Olimpijakosu.tu im je na trenutak ljubav bila i uzvracena pa su nekako prezivili 5 meseci dok nisu zavoleli Litvance.Rusi su ih sinoc razocarali,ali oni ce se opet vratiti starim ljubavima (Makabi...)Zato ih nemojte kritikovati jer su to Kosmopolite i Evropejci nisu oni onakvi kakve ih gledamo na TV svaki drugi dan. Mislim kada bi Partizan igrao protiv ekipe od 10.10.da bi oni njih prosto obozavali.Ljubav je cudo ili su to ipak FLUSTRACIJE.Bemliga!

Grobar, Subotica

pre 13 godina

Užasno me nerviraju ovi likovi što uporno pljuju po Lafajetu, a traže Curtis Jerells. Šta vam je ljudi, ako ste tako sposobni da bolje znate od uprave koga treba dovesti, pod hitno napravite sebi košarkaški klub i igrajte se dovođenja. Ajde, ne smarajte više, Lafajet je zakon i tačka!!!

Partizan iznad svih

pre 13 godina

Moram da prokomentarisem Lafajeta- ako kazem da se obradujem kada vidim Bozica da ulazi,a on izlazi i da me jeza hvata kada Lafajet udje umesto Bozica,mislim da sam sve rekao.Dobar je on igrac,ali je mnogo nekako nesiguran sa loptom,pa jos i mnogo srlja,ispucava se, zeli da sam zavrsava napade,a kad krene u prodor tu me tek jeza hvata,jer ne zna sta ce sa loptom i zavrasava sa nekim coljavim sutem... Nije on plej u pravom smilu reci,ne vidim uopste njegove asistencije i proigravanja(iako ih je vidim imao 4).Ima solidan sut,ali treba da ga racionalno koristi,iz izgradjenih pozicija.Zao mi je malo sto ovako pisem,jer je bas pozitivan lik,dao intervu Tegiju,sav je nasmejan,nekako odusevljen deluje,kad ga Tegi pita nesto,a on neki dobrocudni kez do usiju...Cuo sam i ja da se pregovara sa Dzerelsom.Ne znam, do juce sam bio da se ostavi Lafajet,ali sada nebih imao nista protiv da dodje Dzerels umesto Lafajeta,mislim da losiji nece biti.Samo ako se pravi ta promena,da se prvo on dovede,pa onda nek puste Lafajeta,jer nebih voleo da opet igramo neku utakmicu bez pleja,jer je Lafajet otisao,a Dzerels treba da dodje "ovih dana", "sutra", "u nedelju"...,pa onda jos dok se registrje,prodje learske testove...,jer sezona je dota prosla, nebih zeleo da opet pravimo cirkus i igramo opet bez pleja neke utakmice. Sa druge strane,ako ostane Lafajet,onda mu treba dati punu podrsku i verovati u njega.Pocece i on da pogadja cesce one njegove suteve,samo zasto mu Vlada ne kaze da malo manje divlja,da ne srlja i ispucava se,mislim da bi bilo bolje za sve,lako bi se on na to navikao,nije to nesto na sta ne moze da se navikne,samo treba neko da mu na to ukaze.

KLEO SRBINE

pre 13 godina

Jel znate sta je neprocenjivo (mrazim taj izraz,udaviste sa tim,ali moram)? Kleo sa zenom i detetom u Pioniru,i to u prvom redu pored terena!

Piksi sa centra

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi pobedili Himki i nabili vama jos jedan u nizu kompleksan.
(~ S M K ~, 27. oktobar 2010 23:05)

Kakve to veze ima sa pidzamama? :)

Bne

pre 13 godina

Lafayette možda nema ulaz kao Bo, ali zato ima šut sa 3-4 metra.
Kecman je virtuoz.
Klobučar i Milosavljević kao da su učili košarku u Partizanu.
Lučić čvrst u stavu, agresivan i koncentrisan.
Katić dobar, može bolje, Đekić mora bolje.
Vesely najbolje krilo Euroleague.
Jawai izuzetno pokretan, mora sa više pažnje u odbrani.
I šta reći za kapitena Petra Božića, bravo majstore, legenda si Partizana i želim ti da podigneš i pehar Euroleague.
Hvala Bogu da bar nešto u ovoj našoj Srbiji uspeva zahvaljujući predanom radu, pameti i poštenju.
Volim Partizan!

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

srećna pobjeda Vlado...izgledalo je kao na treningu naravno,volim ga ko oka dva...dolazi makabi da potvrdimo svetu arenu...srećno braćo,ponosimo se vama,institucijo zemlje Srbije...volim te srcem svim...

Nikola

pre 13 godina

i sad ste svi pametni...jel da? Prozivate Jawai posle zalgirisa NAJSTR1ASNIJE-a a sad ga slavite...sram vas bilo. Pola vas "kvazi-navijaca" je uz partizan samo kad ide. Zato sledece sezone prvo razmislite kad krenete da prozivate upravu i buduce novajlije. Pozdrav samo za prave navijace...one koji vole partizan i kad stvari ne idu kako treba...

Iannone

pre 13 godina

Kakva ledjna tehika dzavai svaka cast, i odraz mu je an mestu uzeci u obzir kilazu, jedina mana ne izlazi na protivnickog pleja an blokadu ali kompletan centar svaka cast, lafajet , milosavljevic kidaju i naravno veseli!

Ветеран

pre 13 godina

Тајна Партизановог успеха је једноставна: Гробари дају срце за играче, играчи дају срце за Гробаре. То је права хемија, каква нигде више не постоји и сваки нови играч који дође у Партизан то одмах осети и даје све од себе. Ми не тражимо ништа више. "Година за годином, све луђи сам за тобом."

KiSSeli

pre 13 godina

Plashim se da ovaj Lafajet ima da pravi vishe shtete nego koristi.Kako takav tip igracha moze da bude playmaker je za mene velika zakonetka.Play je mozak ekipe, a on ga absolutno ne poseduje(u kosharkashkom smislu).

Dzavai

pre 13 godina

Auuu kad sam preziveo ovaj mec...Kao da mi je neko skinuo dzak cementa sa ledja. Moze da prica ko sta hoce,ali ovo,iako pocetak sezone, bila jedna od najbitnijih utakmica cele sezone!
Kad je Djekic izradio onog kao vola,znao sam da pobedjujemo.
Isto tako,ljudi moji, nama je Kecman pola tima i neverovatno koliko taj covek znaci ekipi.Bez njega mi bi bili bar upola slabija ekipa.
I kako ono bese "Dzavai promasaj decenije"? Pa ovaj ce u zube da nosi Marica.Neki su uporno pominjali,na moje veliko zaprepascenje,kako on nema ledjnu tehniku,a covek je svaku loptu koju je dobio pretvorio u kos odlicnom ledjnom tehnikom!
Lafajet... 14 poena,ali brate... Mnogo divlja.Nije problem i da on bude jos bolji u nastavku,da pocne da ubade sve sto baci prema kosu,ali to bre nije plej,on mi je vise dvojka,ne vidim da razigrava ekipu(inace imao 6,5 asistencija u proseku prosle sezone?!),nego sve nekako ceka da prodje vreme da bi sam na kraju resavao akciju.To nije plej.Odbrana mu je korektna,ali,iako sam ga dosad branio, nije ovde stvar u tome da li on ima tremu ili ne znam sta,nego uopste stil igre koji nikako ne lici na pleja.Vise je on za NBA,jer tamo se tako igra,ko prvi uzme loptu on zavrsava.Neka mu daju jos neku sansu,ali ako ne promeni nacin igre...
P.S. Navijanje ok,nije bas onaj pakao,ali sasvim normalno za pocetak sezone,uvek je tako na pocetku,ali mislim da su falili BUBNJEVI i onda bi atmosfera bila duplo bolja.Isto nije moralo ono "...... ustaska",pogotovo ne Planinicu(po reakciji publike izgleda da je Loncar napravio neki gest pa mu se zato skandiralo. A Vlada...ludji od Duleta,a neki mu zamerali sto ne divlja vise na utakmici:)! E da, Mitrovic i Jaramaz MORAJU da dobiju svoje minute,mozda ne na ovoj utakmici,ali u NLB-u moraju.To su nam najbolji igraci sa nedavnog U21 Ep,kako bre da uopste ne igraju? I Klobucar mora da ima vecu minutazu i vise na dvojci nego na pleju.

Dusan

pre 13 godina

Najbolja vest su dva sjajna mlada srpska igraca Lucic i MIlosavljevic. Samo napred.
P.S. Nazalost Djekic i Mitrovic nisu uopste napredovalio u odnosu na proslu godinu.

lone wolf

pre 13 godina

Svaka cast momci! Ovo je strasno vazna pobeda! Bice sve ovo jos mnogo bolje kada dodje Gist i kada tim dobije na iskustvu!

Jedini negativan utisak sa utakmice jeste vredjanje hrvatskih igraca od strane Grobara. Mislim da je to velika sramota za nas klub i zemlju i da se to ne sme ponoviti.

VOLIM TE PARTIZANE!

IVORY

pre 13 godina

Bila bi steta da smo izgubili, jer je Himki igrao veoma lose, ali mi ne bi bilo krivo ni da smo izgubili, jer smo poceli da igramo (za razliku od meca sa Zalgirisom).

Polako, ima vremena, dok se uigraju i neko da kaze Lafajetu da je ovo timska igra.

Kriger

pre 13 godina

Važna POBEDA! Bravo GROBARI! Ima još puno da se radi. Nekako mi svi stranci koji dolaze u naš klub odmah prirastu za srce. Možda u pošetku ne pokažu pravi kvalitet, ali najvažnije je da su dobri ljudi i da igraju SRCEM. Biće sve u redu! Idemo dalje. Vežbamo trojke i čitamo knjige (Vlado nastavi i ovu, možda najbolju, Duletovu tradiciju, sutra svi na sajam knjiga). Igraj, treniraj, uči, napreduj, budi bolji, usavršavaj se, budi PARTIZANOVAC!

dzoni

pre 13 godina

Mislim da vec jesu, ali voleo bih da igracima stalno bude na umu da domaca takmichenja ne igramo zbog dobrih partija u Evroligi, vec da EVROLIGU igramo na osnovu dobrih rezultata u domacim takmicenjima i da ovakvu energiju uvek pruzhaju pa sta bude-bude!

Svaka cast na vecerasnjem zalaganju!

PARTIZAN SAMPION!

Qaaph

pre 13 godina

Nesto mi pade na pamet kako bi bilo super da Strajnic prenosi Partizan u EL u kosarci, mislim kad bi bio kosarkaski komentator. Jeste da covek zna da izvali svasta, ali sve to nadomesti svojim entuzijazmom. Hocu da kazem, treba nam neki komentator sto ce da se raduje, da se uzivi. Sarenac to radi sve "profesionalno" jer je zvezdas. Uporedite kako prenosi reprzentaciju i Partizan. Sad, izgleda da nemamo nekog komentatora koji se bolje razume u kosarku od njega, pa nam samo ostaje da se mi sami radujemo. Super je sto je Vlada poceo da obavlja svoj deo posla...

goran

pre 13 godina

Vidim da su neki jedva čekali da se omakne pa da izgubi partizan...
E oćeš malo sutra!
Čestitam prije svega treneru(ipak je prva,pa navijačima,a na kraju i igračima.Inače grozna utakmica za gledanje,ali važna je pobjeda.
Idemo dalje,pa dokle stignemo!

hijena1

pre 13 godina

Sjajno vece, ogromna borbenost i pobjeda kao zasluga. Samo mi se cini da bojkot navijaca jos traje, jer nisam vidjeo vodje, zastave, transparente, bubnjeve, koreografiju... Ili se varam?

zoran

pre 13 godina

Najslabiji u Partizanu je trener.
Covek ideju nema....
Jovanovicu zapamti...Lafajet je tata za sve na terenu..ponovi to sebi...njega vadis samo ako je umoran ili ima Partizan veliku razliku pa ga odmaras...sve ostalo zaboravi....covek moze da prodje kada god zazeli...ostali u Partizanu ne znaju loptu da prenesu preko pola...
Ne izigravaj velikog trenera - jos nisi taj nivo...samo zbog tebe je Partizan mogao da izgubi utakmicu....Dzavai, takodje ima da igra,,,kada se uhoda..oslobodi jos malo, ima da rastura...

Црно Бели

pre 13 godina

Овако,прво честитке кошаркашима Партизана као и Влади Јовановићу на победи.Видела се нервоза код појединих кошаркаша али мислим да ће временом бити боље.Џаваи је одиграо сјајно и не слажем са коментаром да је рупа у одбрани,Кецман стандарно добар кад год је требао он је својим поенима одржавао Партизан у мечу(превасходно у првом полувремену),изгледа да ће Пера Божић имати проблема од када је тројка померена...дебитанти(Милосављевић и Лучић) задовољили али знам да могу много боље...Рано је да сви нападате Лафајета,сетите се само Паласија док се није уиграо имао је 5 изгубљених лопти по мечу...а са странцем као Лестером Мекејлебом вероватно више никада нећемо убости али шта је ту је..само стрпљење и превазићи ће Влада и ДУЛЕТА..........

i zivot cu da dam, ako zatreba

pre 13 godina

Vlada je bio skroz pogubljen, kada smo mu skandirali. Ovi momci zasluzuju svu nasu podrsku!!!
...Znaj da na ovome svetu, ne postoji niko ko ce da spreci, da sa juga se ori PARTIZANE VOLIM TE JA!!!!!

Idemo dalje!

pre 13 godina

Veseli, Bozic, Kecman standardno dobri, Dzavai sve bolji, a Lafajetu dati ispisnicu, bilo je dovoljno strpljenja za njega. Idemo dalje! Napred Partizan!

Dule

pre 13 godina

Osecam se kao da mi je neko skinuo dzak cementa sa ledja... Mogu da zamislim kako se tek igraci i trener osecaju.
I samo jedna zamerka Vladi- zasto Jaramaz i Mitrovic ne dobijaju nekoliko svojih minuta? Ne toliko na ovoj utakmici,ali na nekim u NLB su mogli,pogotovo dok nije dosao plej.Oni su nam bili najbolji igraci na EP U21,mora bre za njih da se nadje neki minut.Isto i za Klobucara mora malo veca minutaza,jeste divljao u par situacija,ponela ga atmosfera,ali generalno na svim utakmicama ne dobija minutazu koju realno zasluzuje. Inace,da ne shvati neko pogresno, podrska za Vladu, ja sam jedan od onih koji ga je branio kada su ga mnogi kritikovali i smatram da bolje resenje od njega nismo imali i da mu treba da podrsku i kada ne ide najbolje.

Chicago

pre 13 godina

Mnogo, mnogo vazna pobeda! Zbog Vlade, zbog novopridoslih igraca, zbog atmosfere u ekipi, zbog svih nas - Grobara i nase neizmerne ljubavi prema klubu!
Sada je najvaznije da nastavimo sa dobrim radom. Da se ekipa uigra, da i Gist na pravi nacin krene i prepozna sistem!
Verujem, da ce sve biti dobro, a nasa ocekivanja za ovu sezonu (verujem, ponovo-uspesnu!), moci cemo da formiramo tamo negde u decembru.

Volim ga, k'o oka dva!!!

Pop

pre 13 godina

Od poznatih (nekada ili sada) evropskih ekipa jedino jos nemamo skalp Zalgirisa i Benetona.
Vareze
Kantu
Virtus Bolonja
Fortitudo
Virtus Roma
Skavolini
Olimpija Milano
Montepaski
Real
Barcelona
Unicaja
Caja Laboral
Estudijantes
Huventud
Limoz
Ortez
Asvel
Roan
Orlean
Efes Pilsen
Fenerbahce/Ulker
Turk telekom
CSKA
Dinamo M
Ural
Himki
Lietuvos
Makabi
Panatinaikos
Olimpijakos
Marusi
PAOK
Aris
AEK
Iraklis
Olimpija
Cibona
Jugoplastika
Zadar
Bosna
Ostende
Bamberg

Miki

pre 13 godina

Samo dominiraj....Bice ovo uzbudljiva sezona kao sto rece neki kolega pre mene...Lafajet se uklapa polako,treba mu dati malo vremena jos.Dzavaji odlican,samo trebamo da poradimo na sutu za 3 poena,treba nam...I slobodno da sutiraju vise za vreme utakmice,a manje da iskomplikuju(prevashodno mislim na par suteva u zadnjoj sekundi ili na potroseno vreme za napad) u svakom slucaju momci sve najbolje,imate moju bezgranicnu podrsku!!! JA

ljudozder

pre 13 godina

@Neutron:
nije zato sto sam Grobar, vec zato sto vidim da si normalna faca i logicno razmisljas. Da je obrnuta situacija, mozda bi i ja pisao isti komentar kao ti. Komplimenti za zakljucak i sve najbolje da se i tvoj tim ocisti od klosara. Nedostaje mi pravi derbi.

A za Partizan, mislim... A za GROBARE... mislim... sta reci? Najnajnajnaj...

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Bice to sve dobro. Ocekujem da ovaj tim iz utakmice u utakmicu pruza sve bolje partije. Lafajet je malo "divljao" u napadu, ali je vise nego primetan njegov napredak u odnosu na prvi mec i ocekujem da ce biti veliko pojacanje (setite se prvih utakmica Fredija Hausa u dresu Partizana). Ne znam iz kog razloga mali Mitrovic ne dobija sansu, jer mislim da bi mogao da bude dosta koristan. Klobucaru ocigledno vise lezi pozicija 2, pa cak i 3, nego kec, na Peru i Kecmana se uvek mozemo osloniti. Milosavljevic ce biti mnogo bolji nego Milosevic, Djekic bez cvrstine i zara, sto je steta jer ima veliki potencijal. Veseli sjajan u odbrani, ocekujem da proradi i u napadu, Lucic definitivno novi Velickovic, pokazuje da ima srce i jos nesto. Katic dobro resenje za drugog centra, Dzavaji dominantan i veoma motivisan i zeljan dokazivanja, ne samo na ovom mecu. Kada se timu pridruzi Gist mislim da ce to biti zaista sjajan tim, po meni, ma koliko to u ovom trenutku mnogima nerealno zvucalo, spreman i za najvise domete.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

milan

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
nadam se da te sad bar malo sramota

Nemanja

pre 13 godina

Ljudi biće ovo sve ok, vidi se da stvari polako dolaze na svoje mesto. Ne treba očekivati prošlogodišnji rez. u Evroligi ali mislim da možemo u drugi krug . Ključ uspeha je da se ova četvorka što dolazi što pre adaptira. Za Lafajeta samo još malo strpljenja i mislim da kad i on počne igrati kako može to će već biti ozbiljna ekipa. Džavai me je oduševio tako da mislim da imamo adekvatnu zamenu za Marića! ,,Strpljen -spašen".

Sarma

pre 13 godina

▓█ ♥ █ ♥ █ P A R T I Z A N █ ♥ █ ♥ █▓

... Partizane ti znaš da ću za tebe dati sve,
i ne boj se za nas, uz tebe jug tvoj ostaće...

izvinite, nekako opet i feel "divujoušn" ;)

Etnoje

pre 13 godina

Dva hrvatska igrača u ruskom Himkiju zajedno postigli 29 poena, a svi srpski igrači u beogradskom Partizanu zajedno ubeležili 34 poena.

Šta ti je globalizacija ...

ko zna,zna

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi ti shvatio da ti je vreme za pajkanje,odavno je prosao Sundjer Bob a tvoj klub ne igra nista veceras.

milos

pre 13 godina

sto sada svi napadaju Lafajeta? Pa decko je tek stigao u Srbiju. Za prvu utakmicu, odigrao je vise nego dobro. Vazno je da Dzavai igra kao zver. A on je sam bio ocajan u prvim utakmicama koje je igrao za Partizan. Cak je i sam to priznao. sve u svemu, svaka cast bas ste mi ulepsali dan.

rodjen kao grobar

pre 13 godina

uveren sam da ce ova ekipa i ove sezone igrati znacajnu ulogu u euroligi zbog toga sto ovde vidim jos mnogo prostora za napredak!!! djekicu fali petlja a lucicu jos veca minutaza, jawai i milosavljevic pun pogodak a vesely mora da pocne da uziva u igri i da prepusti ulogu vodje peri i kecmanu, olivieru se mora objasniti da kod nas statistika nije bitna vec pobeda tima!!!

mush

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Matori, imamo dres kao svojevremeno Indijana Pejsersi. Sveti dres! Samo ti uzivaj.

nikola

pre 13 godina

•ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Crkni sad od muke - kao po obicaju :)

Skaramus

pre 13 godina

Samo napred momci. Svaka cast za borbenost. Sada sam siguran da cete biti bolji u narednim utakmicama. Samo neka Lafajet nauci spremljene akcije i malo smanji dozivljaj (zalju da bude prva zvezda) i bice dobro. Nadam se da je Gist dobar kao sto neki na pricaju ja sam video vrlo malo.

Sdf..p.f.c..

pre 13 godina

Svi igraci su dali svoj maximum i isplatilo se,Dzavai je blistao,dosta je pokretan za svoju tezinu,lafajet ima ono sto bob nije imao a to je taj sut sa zadrskom,jos par utakmica i sve ce biti na mestu.partizan je pokazao da ima srce!idemo dalje!vlada jovanovic sa-la-la-la.,.

Јокић

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Од свега овога што си срочио једино ти потпис ваља ПО ОБИЧАЈУ!!!БРАВО ЦРНО БЕЛИ!!!

IGORBOR

pre 13 godina

SVAKA CAST MOMCI!!! Mislim da se slazete sa mnom da Lafajet nije bas za Partizan jer dosta umrtvljuje igru, a s obzirom na druge igrace potrebno je mnogo brze kretanje ka napadu i ispod kosa!!! U svakom slucaju ako nema boljeg podrzimo ga kakav god da je pa ko zna, mozda ce sada da bude vrhunac njegove karijere!!! Dzavaj svaka cast, nadam se da se tek sad zagrejao i tek predstoje njegove prave igre!!! Ostali solidni, jedino Veseli moze mnogo bolje!!! Mislim da ce ove godine Gist da svetli!!! Srecno

xaxaxa

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Imamo komplekseee?, imamo kompleskeee! imamo komplekse-imamo komplekse, imamo komplekseeee xaxaxxaxaxaxaxa KK Sledeca Sezona - FK Ruzna Proslost

TIGER

pre 13 godina

SVAKA VAM CAST NA POBEDI!!!

I da ste izgubili, opet bih vam cestitao... Samo hrabro i nastavite dalje!
Lafajet je odlican igrac... Za mesec dana kad se uigra sa timom i nauci sve fazone... bice jos bolji...

Neutron

pre 13 godina

Ooo...kako ste mi ulepsali vece! Sada, posle pivca uz cigaretu cu stvarno da uzivam u veceri i na miru uz knjigu da prilegnem. Kako stvari stoje, pocecu da navijam za Partizan, u svim sportovima, sve dok iz Zvezde ne isteraju bagru koju je upropascava. Ja za bagru necu da navijam. To je ispod mene. Ako rascistimo sa njima, opet cu da navijam za Zvezdu. Za sada me Zvezda UOPSTE ne interesuje. Da navijam za njih bi znacilo odrzavati nesposobnu bagru koja zardjuje plate zahvaljujuci imenu Crvene Zvezde, jedne velike institucije, a ja to necu. Partizan je uradio sljaku od rata na ovamo, u Zvezdu su se uvukli profiteri, ljudi sitnog morala i to je to.

GROBAR XXXXXXXXL

pre 13 godina

@(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Samo neka nastave ovako da nas brukaju nemam nista protiv;)...p.s. vidi tabelu NLB Lige:)

Neutron

pre 13 godina

•Dva hrvatska igrača u ruskom Himkiju zajedno postigli 29 poena, a svi srpski igrači u beogradskom Partizanu zajedno ubeležili 34 poena.
Šta ti je globalizacija ...
(Etnoje, 27. oktobar 2010 23:00)

Tacno Etnoje, globalizacija je cudo jedno a ljudi koji imaju mozga lepo to iskoriste.

~ S M K ~

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi pobedili Himki i nabili vama jos jedan u nizu kompleksan.

pera

pre 13 godina

Ne znam da li sam jedini ja pogresno video,mozda cu ispasti glup u drustvu,ali situacija pred kraj utakmice kada Lafajet krade loptu Planinicu,ide na zakucavanje i lopta nekako izlazi iz obruca(Kecman posle poentirao), ja videh da je Planinic izbacio loptu iz kosa,tj. gurnuo ruku ispod obruca! I na usporenom se cini mi se jos lepse vidi,a Sarenac nista, "lopta je izasla iz kosa"...

Rista_Electro

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

koji kompleks treba da se ovcde javis i da kazes da brukamo srbiju mi koji smo prosle godine bili 4 u evropi i malo falilo da igramo finale, ti isti mi koji cemo ove godine daleko dogurati dok vi lagani ispadate iz jadranske a uskoro i iz nase nejake superlige cccc pokri se usima i cuti

shomy81

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Hahahaha! Epic fail!

Jedno srce - sportsko: tim i publika

pre 13 godina

Ima neki pa se falu sa broj gledaoci: ima gi uvek i vise nego sto stadion moze da primi. Skidaju i sedista da sto vise stane. A rezultati i ne pominju zato sto gi nema'u.
E, vi'is: moz' da bude i puno gledaoci i puno pogoci. Vise na domaci, nego za protivnici...
I kak'a je to izjava trenera kad ne pominje srpstvo nego samo sportski rezultati!? Nema ono: protivnik pokvario utakmicu, mediji naduvali stvar...
Zbog ovako ponasanje, da komsije izda'u saopstenje.
Jel 'ocete?

grunf

pre 13 godina

imamo dobar tim...posle ko zna koliko godina nemam ono predubedjenje na pocetku sezone kako smo mnogo slabiji nego prosle:)lafajet ce biti dobar,vidi se da ne razume najbolje sta se od njega ocekuje ali naucice...drago mi je da igra srcem,vidi se po njegovim reakcijama da mu je stalo.Najgore je kad imas crnca u ekipi koji zvace zvaku i ima onaj izraz lica 'boli me k... za sve'...dzavai je sjajan,stvarno imamo srece sa centrima u poslednjih par godina:)kad dodje gist,ako je klasa robertsa onda smo i te kako konkurentni u evroligi!svidela mi se i drskost lucica,uzme loptu i pravo pod kos pa sta bude:)

partyzan

pre 13 godina

Nije da je ovaj pixi centralac neshto bitan da ga toliko citiramo ali morao sam da mu kazem...
Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)
Chisto da vi vidite da mogu da osvoje titulu i u pidzamama!
Samo vi pitajte mi objashnjavamo...

somi

pre 13 godina

Kako mi se cini, i Lucic zna da leti ka kosu! Nesto slicno Veselom! Sve u svemu dobra igra, i mislim da Dzavaj tek treba da pruzi svoj maksimum! Zamislite kakvu cemo tek imati prevlast u skokovima kad se i Gist bude prikljucio!
A detalj koji mi se najmanje svideo je Mitrovic u trenerci!!!
AJMO CRNO BELI!!!

Bubi Lee

pre 13 godina

Ovu pobedu poklanjam mom nedavno preminulom bratu Miroslavu koji nije dočekao prvu pobedu Partizana u ovogodišnjem ciklusu evrolige.
Večna ti slava

cartmanx

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Ovde stvarno svasta moze da se "vidi"!hahah

Chicago

pre 13 godina

Mnogo, mnogo vazna pobeda! Zbog Vlade, zbog novopridoslih igraca, zbog atmosfere u ekipi, zbog svih nas - Grobara i nase neizmerne ljubavi prema klubu!
Sada je najvaznije da nastavimo sa dobrim radom. Da se ekipa uigra, da i Gist na pravi nacin krene i prepozna sistem!
Verujem, da ce sve biti dobro, a nasa ocekivanja za ovu sezonu (verujem, ponovo-uspesnu!), moci cemo da formiramo tamo negde u decembru.

Volim ga, k'o oka dva!!!

JEDINI PONOS SRBIJE! ;)

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Mi brukamo Srbiju k'o sto je Zemlja ravna ploca...

Ja

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

BROSE BASKET!

cao zdravo

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00) Meni jedna stvar nije jasna sto se ti javljas na vesti iz EL i Srpskom sampionu!?

misa

pre 13 godina

Sta ce biti kad nam dodje cetvorka.Izgleda da je cak i AJME ukapirao sta je grobarska magija . Nisu bitni pojedinci. Mi smo INSTITUCIJA BRE.
VOLIM GA KO OKA DVA.
Ovi znalci neka vide da ima Srba u ekipi . Mali Lucic igra i igrace kao zmaj. Hocemo Mitrovica VLADO MAJSTORE.

dusan rasta

pre 13 godina

Svaka cast svim igracima na trudu.Sve dolazi na svoje mesto.Jos kad zaigra Gist.Lafayette i Jawai odlicni.Lafayette ukrao kljucnu loptu.Verujem da ce da bude jos bolji, jer je poceo da se uklapa.Samo napred!

E tako se to radi...

pre 13 godina

I ovih je kao trebalo da se pribojavamo?
To su ti sto su kao teski nama zapali?
Pa ove ima u Rusiji da istresemo iz gaca, samo da se jos malo uigramo!!
Bravo Vlado, BRAVO momci!!!
Samo napred!!
Planinic covek koji naj prljavije igra kosarku!!

PrOdAn

pre 13 godina

Brawo KRALJEVI!!!!!! Zapusili ste usta svim "strucnjacima" koji su vas omalozavali! Lafajet i Dzavaji mi se mnogo dopadaju, extra su igraci... Samo nek ovako nastave! Jos da dodje Gist i da haramo CELOM EVROPOM!!! :DD

Aktivni ofsajd

pre 13 godina

Sjajna pobeda Partizana sa veoma podmladjenim timom i veoma bitna za stvaranje pobedničke atmosfere kod novih igrača. Takodje, velika šteta da se na utakmicama tima sa tako slavnim imenom i tradicijom opet vredjaju igrači iz susednih država, i to baš oni koji su do sada u superlativu(a to znači sve naj..ko nije bio na času) govorili o Beogradu, Partizanu i partizanovim navijačima. Imam utisak da su neki jednostavno promašili klub za koji navijaju.

ultrasrbin

pre 13 godina

svaka cast momci. ovako se igra za partizan. da su vas isle trojke ,a mislim da je toposledica treninga,utakmica bi ranije bila resena. mislim da vlada mora da klobucara pusti da igra 2 ili 3 jer on jednostavno kao da ne zna ili ne zeli da igra 1. lafajet me prijatno iznenadio,a nadam se da moze i bolje. sada vlado organizuj proslavu pobede u sali.sutiranje trojki i pustas kuci jednog po jednog tek kada budu imali 10/10.

Ziveo Partizan i Majka Srbija

pre 13 godina

Bice ovo "Paklena ekipa"!!!
Treba imati strpljenja za sve,kako pojedince,samog trenera,tako i za celokupan timski rad!

Ova pobeda je pravi podstrek za jaci rad,a posebno igrace koji su tek pristigli i koji pristizu.

VOLIM GA,KO OKA DVA!!!

pfc4paok

pre 13 godina

rane smo ti lecili, na rukama te nosili u bolu i u radosti Grobari smo ostali, hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi najbolji si najbolji Partizane jedini! ♥

suva krpa na dnu mora

pre 13 godina

Sta ce biti kada se Gist prikljuci i kada se uigraju, ne smem ni da pomislim.
Stvarno su odigrali vecaras borbeno i hrabro.
Svaka cast Vladi Jovanovicu i celom timu. Rano je definitivan zakljucak ali mi izgleda da Vlada nije uzalud gledao i ucio od velikog Duleta.
Moram vecaras da pozovem mog caleta i da mu jos jednom zahvalim sto me je jos kao klinca od 6 godina naucio da volim Partizan.

Shone

pre 13 godina

Tesko ali uspesno...Svaka cast momcima..Lafajet jos malo da skapira da nije sam na terenu i da malo vise asistira uz Dzavaja Gista Veselog i Kecmana bice to super petorka...NAPRED PARTIZAN!

Branko

pre 13 godina

Iskreno nisam ocekivao pobedu jer nismo kompletni ali... Svaka cast momcima! Lucic decko obecava,ima srce. Djekic mora sa vise zara. Dzavai extra! Milosavljevic isto. Bice Lafajet pojacanje ali se mora malo istrpeti. Vise sam ocekivao od Klobucara,nista nije pokazao do sad. Bolje bi bilo da ga zameni Dzerals. Stranac za stranca. Jao kad se uigra i Gist... Jovanovicu,pod hitno da svi ostaju sat duze na treninzima da sutiraju s. bacanja i trojke!

Grobar_KG

pre 13 godina

Idemooooooo sklopice se kockice bice sve kao prosle sezone radujeme sto vidim veliko srce mladog Lucica koi izrasta u velikog igraca AJMO CRNO BELI!!!!!!!

Miki

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan. Borba i zalaganje na nivou, to je za mene dovoljno, jos kad dodje i pobeda... radosti nigde kraja. Jedino mi Lafajet malo pokidao zivce prebrzim sutevima pred kraj ali ispravicese to vec. Bitno da on i Džavai vec uce da pevaju sa navijacima !

grobarcina

pre 13 godina

STA ZNA DJAVAI STA JE HIMKI UZME I IGRA SE:)Kako ce sada navijaci komsinice da budu tuzni zao mi njih ne znaju sta je titula i evroliga u zadnjih 10 god.stvarno steta tolika omladina a samo gledaju PARTIZAN:P STA RADE GROBARI KADA NE IDEEEEEEEEEE........SVE PARE OVOG SVETA DA MI PONUDE JA NIKAD NE BI PRESTAO DA VOLIM TEEEEEEEEEEEEE ALEEEEE ALEEEEEEEEEEEALEEEEEEEEEEEE

divan

pre 13 godina

Е ово је већ мнооого боља игра. Само су тројке недостајале за много убедљивију победу. Кад наступи и Гист, па када Партиѕан буде играо са два јака играча под кошем, е то тек треба видети.
Недостаје само мало сампоуздања и позитивног безобразлука - више контри, продора кроз рекет и шута за три. А то ће се постићи временом. Ако се не изгуби следећа утакмица, навијачи могу да купују карте за Барселону.
Следеће недеље "Ози Шек" против "Бејби Шека" !!! То не сме да се пропусти.

Jawai

pre 13 godina

Ja nisam nikada video da nekog ovoliko hoce kao gostujucu ekipu, pa svako slobodno bacanje, svaka lopta koja se neckala - usla je.
Zasluzili smo vise. A tek se u igravamo. Znaci bicemo jos bolji. Nadam se da cemo ostale da roknemo isto ovako, a sto da ne i nekog na strani kad igra i Gist. Samo da ne odlucuje kos razlika na kraju, sreca ovih "Rusa".
Sledi Makabi u Pioniru!
Napred Partizan!

po obicaju

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!

Dejan Patriota Grobar

pre 13 godina

Hvala vam Grobari sto ste dosli(ne mislim na one iz navijackih grupa...)sto se mene tice ne moraju vise ni dolaziti kada vec veceras nisu bili....cestitam svim igracima i treneru V.Jovanovicu i svim GROBARIMA!

grobar-españa

pre 13 godina

Jako vazna pobeda,sada su otklonjene sve dileme da li mozemo da se nosimo sa jakim ekipama a tek smo krenuli da se uigravamo.
Bice to sve kako treba a ova pobeda bi morala da podigne moral i da donese dobru atmosferu u svlacionici.

Mario

pre 13 godina

Vlada Jovanovic shalalala Vlada Jovanovic shalalalala
Morace i sut da krene, a stigla je i zver Gist, tako da ce biti po starom!
Joooooj kako cekam da vidim sta ce biti od ovog Lucica, decko ce imati pesmu i nadimak kao NV12

ajme

pre 13 godina

Svaka Vam cast!Ipak priznajem da je Partizan veci klub od Cibone.
I ima bolje navijace..
Vidim da je uzaludno gledat u proslost :( Bolje se okrenut buducnosti i Partizanu
Povlacim sve sto sam napisao do sad ovde..
Bil ja mogao navijat za Partizan ?

SivanK

pre 13 godina

Uzas od utakmice. Partizan ocigledno ima problem sa suterima, tj. nema problema, posto nema ni sutera.
Onaj Dzaval igra super u napadu, ali u odbrani je rupa, kao i onaj drugi amer.
Klobucar i Djekic igraju fino, kao i Milosavljevic samo da se oslobode malo... Kecman iskusno kao i uvek.
Gledam preko nekog ruskog striminga i komentator nije ni najmanje zadovoljan sudjenjem..
Izgleda da cemo pobediti ;)
bravo

Vlado

pre 13 godina

Verovao sam da ce i ova ekipa nesto uraditi ove sezone. Jos je rano i tek je prva pobeda, pojedinci izgledaju zbunjeno na parketu, ali trebamo verovati Vladi i strucnom stabu... Veci su strucnjaci od svih nas 100 puta, tako da posmatrajmo mirno i pustimo ljude nek rade svoj posao.
Volim Partizan

pogrebnjak

pre 13 godina

Svaka cast momci jako vazna pobeda,ovo ce mnogo da utice i na samopouzdanje ovih mladih igraca koji su videli da mogu da igraju sa bilo kime ravnopravno,jos samo malo da se uigraju i bice ovo jako dobar tim!Dzavaj danas fenomenalan samo neka tako nastavi,voleo bih da cujem misljenje trenera Cedevite Petrovica koji je rekao da Dzavaj moze da igra samo protiv njihovog 3. centra ali da u EL nece biti dominantan,Lafajet polako ulazi u sistem jos koja utakmica da se uigra i ima da kida treba malo vise da ide na ulaz ali sut sa distance i u odbrani je odlican!Lucic pokazuje da moze na njega ozbiljno da se racuna,ona njegova trojka na +5 prelomila utakmicu!Kecman pravi vodja ekipe,Katic dobra zamena za Nejta ali verujem da moze on i bolje,Vesely dobar u odbrani malo slabiji veceras u napadu ali dobro bice bolje,Klobucaru treba dati vecu minutazu,nije mi jasno samo zasto Mitrovic ne dobija uopste sansu prosle godine je pokazao da je talentovann i da moze da igra!Sve u svemu dobra igra i ostvarena vrlo vazna pobeda,bice jos bolje kad se Gist prikljuci ekip ima da kidamo!Nasa prica se nastavlja!!!

Marko

pre 13 godina

Gde su sad oni koji kazu da ce Partizan pasti ove sezone, da Lafajet nista ne valja, da je Dzavai samo jedan debeli nespretni centar, da Jovanovic nema pojma, da Milosavljevic nije za Partizan, nego samo za Radnicki itd.

Jos kad se malo uigraju, pa i Gist kad zaigra...

Stevan

pre 13 godina

nastavi niz:

Armani Milano
Bamberg
Caja Laboral/TAU
Cibona
CSKA Moscow
Efes Pilsen
Fenerbahce
Lietuvos Rytas (nabila ih stoka)
Maccabi
Montepaschi
Olympiacos
Panathinaikos
Real Madrid
Barcelona
Unicaja
Olimpija
Virtus Roma/Lottomatica
Zalgiris
Roanne
Maroussi
Panionios
Oostende
Orlean
Joventut
Estudiantes

----------

Khimki

Pfc Rules

pre 13 godina

Lafajet je veceras bio dosta bolji od prosle utakmice,ali i dalje mislim da igra divlju kosarku,slicno kao sto su igrali amerikanci koji su dolazili u C.zvezdu..tako da kada bi imali jedno boljeg playa sutera i nesto disciplinovanijeg mislim da bi opet bili vrlo respektabilna ekipa u Evropi!

~ S M K ~

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi pobedili Himki i nabili vama jos jedan u nizu kompleksan.

ko zna,zna

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi ti shvatio da ti je vreme za pajkanje,odavno je prosao Sundjer Bob a tvoj klub ne igra nista veceras.

nikola

pre 13 godina

•ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Crkni sad od muke - kao po obicaju :)

Bubi Lee

pre 13 godina

Ovu pobedu poklanjam mom nedavno preminulom bratu Miroslavu koji nije dočekao prvu pobedu Partizana u ovogodišnjem ciklusu evrolige.
Večna ti slava

ajme

pre 13 godina

Svaka Vam cast!Ipak priznajem da je Partizan veci klub od Cibone.
I ima bolje navijace..
Vidim da je uzaludno gledat u proslost :( Bolje se okrenut buducnosti i Partizanu
Povlacim sve sto sam napisao do sad ovde..
Bil ja mogao navijat za Partizan ?

Stevan

pre 13 godina

nastavi niz:

Armani Milano
Bamberg
Caja Laboral/TAU
Cibona
CSKA Moscow
Efes Pilsen
Fenerbahce
Lietuvos Rytas (nabila ih stoka)
Maccabi
Montepaschi
Olympiacos
Panathinaikos
Real Madrid
Barcelona
Unicaja
Olimpija
Virtus Roma/Lottomatica
Zalgiris
Roanne
Maroussi
Panionios
Oostende
Orlean
Joventut
Estudiantes

----------

Khimki

dusan rasta

pre 13 godina

Svaka cast svim igracima na trudu.Sve dolazi na svoje mesto.Jos kad zaigra Gist.Lafayette i Jawai odlicni.Lafayette ukrao kljucnu loptu.Verujem da ce da bude jos bolji, jer je poceo da se uklapa.Samo napred!

xaxaxa

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Imamo komplekseee?, imamo kompleskeee! imamo komplekse-imamo komplekse, imamo komplekseeee xaxaxxaxaxaxaxa KK Sledeca Sezona - FK Ruzna Proslost

Neutron

pre 13 godina

Ooo...kako ste mi ulepsali vece! Sada, posle pivca uz cigaretu cu stvarno da uzivam u veceri i na miru uz knjigu da prilegnem. Kako stvari stoje, pocecu da navijam za Partizan, u svim sportovima, sve dok iz Zvezde ne isteraju bagru koju je upropascava. Ja za bagru necu da navijam. To je ispod mene. Ako rascistimo sa njima, opet cu da navijam za Zvezdu. Za sada me Zvezda UOPSTE ne interesuje. Da navijam za njih bi znacilo odrzavati nesposobnu bagru koja zardjuje plate zahvaljujuci imenu Crvene Zvezde, jedne velike institucije, a ja to necu. Partizan je uradio sljaku od rata na ovamo, u Zvezdu su se uvukli profiteri, ljudi sitnog morala i to je to.

divan

pre 13 godina

Е ово је већ мнооого боља игра. Само су тројке недостајале за много убедљивију победу. Кад наступи и Гист, па када Партиѕан буде играо са два јака играча под кошем, е то тек треба видети.
Недостаје само мало сампоуздања и позитивног безобразлука - више контри, продора кроз рекет и шута за три. А то ће се постићи временом. Ако се не изгуби следећа утакмица, навијачи могу да купују карте за Барселону.
Следеће недеље "Ози Шек" против "Бејби Шека" !!! То не сме да се пропусти.

Pop

pre 13 godina

Od poznatih (nekada ili sada) evropskih ekipa jedino jos nemamo skalp Zalgirisa i Benetona.
Vareze
Kantu
Virtus Bolonja
Fortitudo
Virtus Roma
Skavolini
Olimpija Milano
Montepaski
Real
Barcelona
Unicaja
Caja Laboral
Estudijantes
Huventud
Limoz
Ortez
Asvel
Roan
Orlean
Efes Pilsen
Fenerbahce/Ulker
Turk telekom
CSKA
Dinamo M
Ural
Himki
Lietuvos
Makabi
Panatinaikos
Olimpijakos
Marusi
PAOK
Aris
AEK
Iraklis
Olimpija
Cibona
Jugoplastika
Zadar
Bosna
Ostende
Bamberg

shomy81

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Hahahaha! Epic fail!

pera

pre 13 godina

Ne znam da li sam jedini ja pogresno video,mozda cu ispasti glup u drustvu,ali situacija pred kraj utakmice kada Lafajet krade loptu Planinicu,ide na zakucavanje i lopta nekako izlazi iz obruca(Kecman posle poentirao), ja videh da je Planinic izbacio loptu iz kosa,tj. gurnuo ruku ispod obruca! I na usporenom se cini mi se jos lepse vidi,a Sarenac nista, "lopta je izasla iz kosa"...

Ja

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

BROSE BASKET!

cao zdravo

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00) Meni jedna stvar nije jasna sto se ti javljas na vesti iz EL i Srpskom sampionu!?

Јокић

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Од свега овога што си срочио једино ти потпис ваља ПО ОБИЧАЈУ!!!БРАВО ЦРНО БЕЛИ!!!

milos

pre 13 godina

sto sada svi napadaju Lafajeta? Pa decko je tek stigao u Srbiju. Za prvu utakmicu, odigrao je vise nego dobro. Vazno je da Dzavai igra kao zver. A on je sam bio ocajan u prvim utakmicama koje je igrao za Partizan. Cak je i sam to priznao. sve u svemu, svaka cast bas ste mi ulepsali dan.

partyzan

pre 13 godina

Nije da je ovaj pixi centralac neshto bitan da ga toliko citiramo ali morao sam da mu kazem...
Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)
Chisto da vi vidite da mogu da osvoje titulu i u pidzamama!
Samo vi pitajte mi objashnjavamo...

mush

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Matori, imamo dres kao svojevremeno Indijana Pejsersi. Sveti dres! Samo ti uzivaj.

Jedno srce - sportsko: tim i publika

pre 13 godina

Ima neki pa se falu sa broj gledaoci: ima gi uvek i vise nego sto stadion moze da primi. Skidaju i sedista da sto vise stane. A rezultati i ne pominju zato sto gi nema'u.
E, vi'is: moz' da bude i puno gledaoci i puno pogoci. Vise na domaci, nego za protivnici...
I kak'a je to izjava trenera kad ne pominje srpstvo nego samo sportski rezultati!? Nema ono: protivnik pokvario utakmicu, mediji naduvali stvar...
Zbog ovako ponasanje, da komsije izda'u saopstenje.
Jel 'ocete?

cartmanx

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Ovde stvarno svasta moze da se "vidi"!hahah

somi

pre 13 godina

Kako mi se cini, i Lucic zna da leti ka kosu! Nesto slicno Veselom! Sve u svemu dobra igra, i mislim da Dzavaj tek treba da pruzi svoj maksimum! Zamislite kakvu cemo tek imati prevlast u skokovima kad se i Gist bude prikljucio!
A detalj koji mi se najmanje svideo je Mitrovic u trenerci!!!
AJMO CRNO BELI!!!

grunf

pre 13 godina

imamo dobar tim...posle ko zna koliko godina nemam ono predubedjenje na pocetku sezone kako smo mnogo slabiji nego prosle:)lafajet ce biti dobar,vidi se da ne razume najbolje sta se od njega ocekuje ali naucice...drago mi je da igra srcem,vidi se po njegovim reakcijama da mu je stalo.Najgore je kad imas crnca u ekipi koji zvace zvaku i ima onaj izraz lica 'boli me k... za sve'...dzavai je sjajan,stvarno imamo srece sa centrima u poslednjih par godina:)kad dodje gist,ako je klasa robertsa onda smo i te kako konkurentni u evroligi!svidela mi se i drskost lucica,uzme loptu i pravo pod kos pa sta bude:)

suva krpa na dnu mora

pre 13 godina

Sta ce biti kada se Gist prikljuci i kada se uigraju, ne smem ni da pomislim.
Stvarno su odigrali vecaras borbeno i hrabro.
Svaka cast Vladi Jovanovicu i celom timu. Rano je definitivan zakljucak ali mi izgleda da Vlada nije uzalud gledao i ucio od velikog Duleta.
Moram vecaras da pozovem mog caleta i da mu jos jednom zahvalim sto me je jos kao klinca od 6 godina naucio da volim Partizan.

milan

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
nadam se da te sad bar malo sramota

TIGER

pre 13 godina

SVAKA VAM CAST NA POBEDI!!!

I da ste izgubili, opet bih vam cestitao... Samo hrabro i nastavite dalje!
Lafajet je odlican igrac... Za mesec dana kad se uigra sa timom i nauci sve fazone... bice jos bolji...

Jawai

pre 13 godina

Ja nisam nikada video da nekog ovoliko hoce kao gostujucu ekipu, pa svako slobodno bacanje, svaka lopta koja se neckala - usla je.
Zasluzili smo vise. A tek se u igravamo. Znaci bicemo jos bolji. Nadam se da cemo ostale da roknemo isto ovako, a sto da ne i nekog na strani kad igra i Gist. Samo da ne odlucuje kos razlika na kraju, sreca ovih "Rusa".
Sledi Makabi u Pioniru!
Napred Partizan!

Dejan Patriota Grobar

pre 13 godina

Hvala vam Grobari sto ste dosli(ne mislim na one iz navijackih grupa...)sto se mene tice ne moraju vise ni dolaziti kada vec veceras nisu bili....cestitam svim igracima i treneru V.Jovanovicu i svim GROBARIMA!

Rista_Electro

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

koji kompleks treba da se ovcde javis i da kazes da brukamo srbiju mi koji smo prosle godine bili 4 u evropi i malo falilo da igramo finale, ti isti mi koji cemo ove godine daleko dogurati dok vi lagani ispadate iz jadranske a uskoro i iz nase nejake superlige cccc pokri se usima i cuti

Aktivni ofsajd

pre 13 godina

Sjajna pobeda Partizana sa veoma podmladjenim timom i veoma bitna za stvaranje pobedničke atmosfere kod novih igrača. Takodje, velika šteta da se na utakmicama tima sa tako slavnim imenom i tradicijom opet vredjaju igrači iz susednih država, i to baš oni koji su do sada u superlativu(a to znači sve naj..ko nije bio na času) govorili o Beogradu, Partizanu i partizanovim navijačima. Imam utisak da su neki jednostavno promašili klub za koji navijaju.

Marko

pre 13 godina

Gde su sad oni koji kazu da ce Partizan pasti ove sezone, da Lafajet nista ne valja, da je Dzavai samo jedan debeli nespretni centar, da Jovanovic nema pojma, da Milosavljevic nije za Partizan, nego samo za Radnicki itd.

Jos kad se malo uigraju, pa i Gist kad zaigra...

Neutron

pre 13 godina

•Dva hrvatska igrača u ruskom Himkiju zajedno postigli 29 poena, a svi srpski igrači u beogradskom Partizanu zajedno ubeležili 34 poena.
Šta ti je globalizacija ...
(Etnoje, 27. oktobar 2010 23:00)

Tacno Etnoje, globalizacija je cudo jedno a ljudi koji imaju mozga lepo to iskoriste.

Sarma

pre 13 godina

▓█ ♥ █ ♥ █ P A R T I Z A N █ ♥ █ ♥ █▓

... Partizane ti znaš da ću za tebe dati sve,
i ne boj se za nas, uz tebe jug tvoj ostaće...

izvinite, nekako opet i feel "divujoušn" ;)

GROBAR XXXXXXXXL

pre 13 godina

@(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Samo neka nastave ovako da nas brukaju nemam nista protiv;)...p.s. vidi tabelu NLB Lige:)

JEDINI PONOS SRBIJE! ;)

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Mi brukamo Srbiju k'o sto je Zemlja ravna ploca...

Mario

pre 13 godina

Vlada Jovanovic shalalala Vlada Jovanovic shalalalala
Morace i sut da krene, a stigla je i zver Gist, tako da ce biti po starom!
Joooooj kako cekam da vidim sta ce biti od ovog Lucica, decko ce imati pesmu i nadimak kao NV12

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Bice to sve dobro. Ocekujem da ovaj tim iz utakmice u utakmicu pruza sve bolje partije. Lafajet je malo "divljao" u napadu, ali je vise nego primetan njegov napredak u odnosu na prvi mec i ocekujem da ce biti veliko pojacanje (setite se prvih utakmica Fredija Hausa u dresu Partizana). Ne znam iz kog razloga mali Mitrovic ne dobija sansu, jer mislim da bi mogao da bude dosta koristan. Klobucaru ocigledno vise lezi pozicija 2, pa cak i 3, nego kec, na Peru i Kecmana se uvek mozemo osloniti. Milosavljevic ce biti mnogo bolji nego Milosevic, Djekic bez cvrstine i zara, sto je steta jer ima veliki potencijal. Veseli sjajan u odbrani, ocekujem da proradi i u napadu, Lucic definitivno novi Velickovic, pokazuje da ima srce i jos nesto. Katic dobro resenje za drugog centra, Dzavaji dominantan i veoma motivisan i zeljan dokazivanja, ne samo na ovom mecu. Kada se timu pridruzi Gist mislim da ce to biti zaista sjajan tim, po meni, ma koliko to u ovom trenutku mnogima nerealno zvucalo, spreman i za najvise domete.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Miki

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan. Borba i zalaganje na nivou, to je za mene dovoljno, jos kad dodje i pobeda... radosti nigde kraja. Jedino mi Lafajet malo pokidao zivce prebrzim sutevima pred kraj ali ispravicese to vec. Bitno da on i Džavai vec uce da pevaju sa navijacima !

ljudozder

pre 13 godina

@Neutron:
nije zato sto sam Grobar, vec zato sto vidim da si normalna faca i logicno razmisljas. Da je obrnuta situacija, mozda bi i ja pisao isti komentar kao ti. Komplimenti za zakljucak i sve najbolje da se i tvoj tim ocisti od klosara. Nedostaje mi pravi derbi.

A za Partizan, mislim... A za GROBARE... mislim... sta reci? Najnajnajnaj...

Skaramus

pre 13 godina

Samo napred momci. Svaka cast za borbenost. Sada sam siguran da cete biti bolji u narednim utakmicama. Samo neka Lafajet nauci spremljene akcije i malo smanji dozivljaj (zalju da bude prva zvezda) i bice dobro. Nadam se da je Gist dobar kao sto neki na pricaju ja sam video vrlo malo.

Chicago

pre 13 godina

Mnogo, mnogo vazna pobeda! Zbog Vlade, zbog novopridoslih igraca, zbog atmosfere u ekipi, zbog svih nas - Grobara i nase neizmerne ljubavi prema klubu!
Sada je najvaznije da nastavimo sa dobrim radom. Da se ekipa uigra, da i Gist na pravi nacin krene i prepozna sistem!
Verujem, da ce sve biti dobro, a nasa ocekivanja za ovu sezonu (verujem, ponovo-uspesnu!), moci cemo da formiramo tamo negde u decembru.

Volim ga, k'o oka dva!!!

čika velja

pre 13 godina

Eeee, pa baš lepo! Vidim da i dalje ima onih kojima nešto nije jasno, ali na njih neću trošiti reči, nisu vredni toga. Ovo je bila prava demonstracija kolektivne igre, sa individualnim minijaturama.
Lafayet-sve bolji, dao vrlo važne poene u poslednjoj četvrtini
Kecman-njegov ostanak je naše naj veće pojačanje
Klobučar-ide na bolje, sa divnom trojkom koja je označila preokret
Milosavljević-sinoć je pokazao veliki odbrambeni potencijal, još da oslobodi ruku...
Pera Božić-da ga nema, trebalo bi ga izmisliti i umnožiti u više primeraka.Možda malo slabija partija, ali... eeej, to je Pera Božić(duša tima)
Lučić-i za njega sam rekao da zaslužuje veću minutažu, daleko veću od Đekića.Odličan u odbrani,solidan u napadu, HVALA za odlučujuću trojku
Đekić-prvi put od kada je u Partizanu, pružio je partiju koja liči na ono što se očekuje od njega.
Vesely-na svom nivou. Biće bolje kada se upozna sa Lafayet-om
Katić-sinoć jako dobar, bez "njegovih" gluposti. Uspeo je da isprovocira Lončara u trenucima lomljenja rezultata
Jawai-sinoć igrač utakmice. Nadam se, da je i naj tvrdokornije navijače ubedio da je dostojna zamena za Marića, a po mom mišljenju i bolji od njega!
Vlada Jovanović-odlično vođenje utakmice, "učestvovao" je u svim akcijama, vršio pritisak na sudije(kulturno,na granici sa tehničkom)
Navijači-čista DESETKA, lepo je bilo čuti Čegijev glas "sa šipke"(bez megafona i ozvučenja)
Dance plus devojke- upotpunjuju naj lepšu sliku koja se šalje Evropi iz Beograda
Kleo-erupcija oduševljenja kada se pojavio u hali je sigurno uticala na već sjajnu atmosferu.Bravo momče! I da te pitam gde su ti kolege?
Ja mu ga baš dao!?Izvinjavam se na dužini komentara i VIDIMO SE PROTIV MAKABIJA!

Shone

pre 13 godina

Tesko ali uspesno...Svaka cast momcima..Lafajet jos malo da skapira da nije sam na terenu i da malo vise asistira uz Dzavaja Gista Veselog i Kecmana bice to super petorka...NAPRED PARTIZAN!

E tako se to radi...

pre 13 godina

I ovih je kao trebalo da se pribojavamo?
To su ti sto su kao teski nama zapali?
Pa ove ima u Rusiji da istresemo iz gaca, samo da se jos malo uigramo!!
Bravo Vlado, BRAVO momci!!!
Samo napred!!
Planinic covek koji naj prljavije igra kosarku!!

Branko

pre 13 godina

Iskreno nisam ocekivao pobedu jer nismo kompletni ali... Svaka cast momcima! Lucic decko obecava,ima srce. Djekic mora sa vise zara. Dzavai extra! Milosavljevic isto. Bice Lafajet pojacanje ali se mora malo istrpeti. Vise sam ocekivao od Klobucara,nista nije pokazao do sad. Bolje bi bilo da ga zameni Dzerals. Stranac za stranca. Jao kad se uigra i Gist... Jovanovicu,pod hitno da svi ostaju sat duze na treninzima da sutiraju s. bacanja i trojke!

pfc4paok

pre 13 godina

rane smo ti lecili, na rukama te nosili u bolu i u radosti Grobari smo ostali, hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi najbolji si najbolji Partizane jedini! ♥

pogrebnjak

pre 13 godina

Svaka cast momci jako vazna pobeda,ovo ce mnogo da utice i na samopouzdanje ovih mladih igraca koji su videli da mogu da igraju sa bilo kime ravnopravno,jos samo malo da se uigraju i bice ovo jako dobar tim!Dzavaj danas fenomenalan samo neka tako nastavi,voleo bih da cujem misljenje trenera Cedevite Petrovica koji je rekao da Dzavaj moze da igra samo protiv njihovog 3. centra ali da u EL nece biti dominantan,Lafajet polako ulazi u sistem jos koja utakmica da se uigra i ima da kida treba malo vise da ide na ulaz ali sut sa distance i u odbrani je odlican!Lucic pokazuje da moze na njega ozbiljno da se racuna,ona njegova trojka na +5 prelomila utakmicu!Kecman pravi vodja ekipe,Katic dobra zamena za Nejta ali verujem da moze on i bolje,Vesely dobar u odbrani malo slabiji veceras u napadu ali dobro bice bolje,Klobucaru treba dati vecu minutazu,nije mi jasno samo zasto Mitrovic ne dobija uopste sansu prosle godine je pokazao da je talentovann i da moze da igra!Sve u svemu dobra igra i ostvarena vrlo vazna pobeda,bice jos bolje kad se Gist prikljuci ekip ima da kidamo!Nasa prica se nastavlja!!!

grobarcina

pre 13 godina

STA ZNA DJAVAI STA JE HIMKI UZME I IGRA SE:)Kako ce sada navijaci komsinice da budu tuzni zao mi njih ne znaju sta je titula i evroliga u zadnjih 10 god.stvarno steta tolika omladina a samo gledaju PARTIZAN:P STA RADE GROBARI KADA NE IDEEEEEEEEEE........SVE PARE OVOG SVETA DA MI PONUDE JA NIKAD NE BI PRESTAO DA VOLIM TEEEEEEEEEEEEE ALEEEEE ALEEEEEEEEEEEALEEEEEEEEEEEE

rodjen kao grobar

pre 13 godina

uveren sam da ce ova ekipa i ove sezone igrati znacajnu ulogu u euroligi zbog toga sto ovde vidim jos mnogo prostora za napredak!!! djekicu fali petlja a lucicu jos veca minutaza, jawai i milosavljevic pun pogodak a vesely mora da pocne da uziva u igri i da prepusti ulogu vodje peri i kecmanu, olivieru se mora objasniti da kod nas statistika nije bitna vec pobeda tima!!!

ultrasrbin

pre 13 godina

svaka cast momci. ovako se igra za partizan. da su vas isle trojke ,a mislim da je toposledica treninga,utakmica bi ranije bila resena. mislim da vlada mora da klobucara pusti da igra 2 ili 3 jer on jednostavno kao da ne zna ili ne zeli da igra 1. lafajet me prijatno iznenadio,a nadam se da moze i bolje. sada vlado organizuj proslavu pobede u sali.sutiranje trojki i pustas kuci jednog po jednog tek kada budu imali 10/10.

Vlado

pre 13 godina

Verovao sam da ce i ova ekipa nesto uraditi ove sezone. Jos je rano i tek je prva pobeda, pojedinci izgledaju zbunjeno na parketu, ali trebamo verovati Vladi i strucnom stabu... Veci su strucnjaci od svih nas 100 puta, tako da posmatrajmo mirno i pustimo ljude nek rade svoj posao.
Volim Partizan

Nemanja

pre 13 godina

Ljudi biće ovo sve ok, vidi se da stvari polako dolaze na svoje mesto. Ne treba očekivati prošlogodišnji rez. u Evroligi ali mislim da možemo u drugi krug . Ključ uspeha je da se ova četvorka što dolazi što pre adaptira. Za Lafajeta samo još malo strpljenja i mislim da kad i on počne igrati kako može to će već biti ozbiljna ekipa. Džavai me je oduševio tako da mislim da imamo adekvatnu zamenu za Marića! ,,Strpljen -spašen".

PrOdAn

pre 13 godina

Brawo KRALJEVI!!!!!! Zapusili ste usta svim "strucnjacima" koji su vas omalozavali! Lafajet i Dzavaji mi se mnogo dopadaju, extra su igraci... Samo nek ovako nastave! Jos da dodje Gist i da haramo CELOM EVROPOM!!! :DD

Sdf..p.f.c..

pre 13 godina

Svi igraci su dali svoj maximum i isplatilo se,Dzavai je blistao,dosta je pokretan za svoju tezinu,lafajet ima ono sto bob nije imao a to je taj sut sa zadrskom,jos par utakmica i sve ce biti na mestu.partizan je pokazao da ima srce!idemo dalje!vlada jovanovic sa-la-la-la.,.

Grobar_KG

pre 13 godina

Idemooooooo sklopice se kockice bice sve kao prosle sezone radujeme sto vidim veliko srce mladog Lucica koi izrasta u velikog igraca AJMO CRNO BELI!!!!!!!

Dule

pre 13 godina

Osecam se kao da mi je neko skinuo dzak cementa sa ledja... Mogu da zamislim kako se tek igraci i trener osecaju.
I samo jedna zamerka Vladi- zasto Jaramaz i Mitrovic ne dobijaju nekoliko svojih minuta? Ne toliko na ovoj utakmici,ali na nekim u NLB su mogli,pogotovo dok nije dosao plej.Oni su nam bili najbolji igraci na EP U21,mora bre za njih da se nadje neki minut.Isto i za Klobucara mora malo veca minutaza,jeste divljao u par situacija,ponela ga atmosfera,ali generalno na svim utakmicama ne dobija minutazu koju realno zasluzuje. Inace,da ne shvati neko pogresno, podrska za Vladu, ja sam jedan od onih koji ga je branio kada su ga mnogi kritikovali i smatram da bolje resenje od njega nismo imali i da mu treba da podrsku i kada ne ide najbolje.

Miki

pre 13 godina

Samo dominiraj....Bice ovo uzbudljiva sezona kao sto rece neki kolega pre mene...Lafajet se uklapa polako,treba mu dati malo vremena jos.Dzavaji odlican,samo trebamo da poradimo na sutu za 3 poena,treba nam...I slobodno da sutiraju vise za vreme utakmice,a manje da iskomplikuju(prevashodno mislim na par suteva u zadnjoj sekundi ili na potroseno vreme za napad) u svakom slucaju momci sve najbolje,imate moju bezgranicnu podrsku!!! JA

misa

pre 13 godina

Sta ce biti kad nam dodje cetvorka.Izgleda da je cak i AJME ukapirao sta je grobarska magija . Nisu bitni pojedinci. Mi smo INSTITUCIJA BRE.
VOLIM GA KO OKA DVA.
Ovi znalci neka vide da ima Srba u ekipi . Mali Lucic igra i igrace kao zmaj. Hocemo Mitrovica VLADO MAJSTORE.

KLEO SRBINE

pre 13 godina

Jel znate sta je neprocenjivo (mrazim taj izraz,udaviste sa tim,ali moram)? Kleo sa zenom i detetom u Pioniru,i to u prvom redu pored terena!

Ziveo Partizan i Majka Srbija

pre 13 godina

Bice ovo "Paklena ekipa"!!!
Treba imati strpljenja za sve,kako pojedince,samog trenera,tako i za celokupan timski rad!

Ova pobeda je pravi podstrek za jaci rad,a posebno igrace koji su tek pristigli i koji pristizu.

VOLIM GA,KO OKA DVA!!!

puz ubica

pre 13 godina

Dzavai promasaj? Nece se nositi sa El centrima? Lafajet promasaj? Nista ne ume, ni da pogodi ni da razigra? Veseli najveci promasaj Partizana jer igra LOSE!?...

E takve smo komentare citali pre ovog meca. Sad kad su svima zapusili usta svojim partijama (dobro, mogao je Veseli malo bolje u napadu, kao i Lafajet, ali sve to je jako daleko od loseg) ovi isti koji su to pisali se vade na ruzne dresove (!?), na broj stranaca u ekipi, koji uzgred imaju prosek od 22 godine, i ostale gluposti. Mogu samo reci, BRAVO CRNO-BELI. Jako dobra igra, borbeno, srcem, i dobili smo. Ono sto mora da se poboljsa je SUT. Da smo imali prosek za 3 nekih 35% umesto 19% (sto nije nemoguce, s obzirom da imamo dobre sutere) dobili bi mec jos na poluvremenu. Pa Armani je sutirao oko 60%, a mozda i vise, kad su igrali sa CSKA, i to su im ulazili neki nemoguci sutevi, i razbio ih je, a CSKA je i pored toga igrao prilicno dobro. Dakle, bolji sut, odbrana je dobra (sa Gistom ce biti jos bolja), mislim da ce to biti dovoljno za neko trece mesto i TOP 16. Mozemo svakog da dobijemo u Pioniru, a na strani mislim da mozemo makar jednu pobedu da otkinemo, a mozda i vise. Jedva cekam Makabi i Skorcijanitisa i Dzavaija pod kosem, sve ce da prsti.

Pfc Rules

pre 13 godina

Lafajet je veceras bio dosta bolji od prosle utakmice,ali i dalje mislim da igra divlju kosarku,slicno kao sto su igrali amerikanci koji su dolazili u C.zvezdu..tako da kada bi imali jedno boljeg playa sutera i nesto disciplinovanijeg mislim da bi opet bili vrlo respektabilna ekipa u Evropi!

grobar-españa

pre 13 godina

Jako vazna pobeda,sada su otklonjene sve dileme da li mozemo da se nosimo sa jakim ekipama a tek smo krenuli da se uigravamo.
Bice to sve kako treba a ova pobeda bi morala da podigne moral i da donese dobru atmosferu u svlacionici.

gojko

pre 13 godina

sinoć na slavi gledali smo i basket..ja blago nervozan pitam našeg zeta Čoa kako ćemo proći,lošiji smo nego lani i tako,a on mi kaže:,,šta se sikiraš,pa to nam je u krvi,,..i tako vala i jeste...
To nam je u krvi!!!
KK Partizan!

Chicago

pre 13 godina

Mnogo, mnogo vazna pobeda! Zbog Vlade, zbog novopridoslih igraca, zbog atmosfere u ekipi, zbog svih nas - Grobara i nase neizmerne ljubavi prema klubu!
Sada je najvaznije da nastavimo sa dobrim radom. Da se ekipa uigra, da i Gist na pravi nacin krene i prepozna sistem!
Verujem, da ce sve biti dobro, a nasa ocekivanja za ovu sezonu (verujem, ponovo-uspesnu!), moci cemo da formiramo tamo negde u decembru.

Volim ga, k'o oka dva!!!

Grobar, Subotica

pre 13 godina

Užasno me nerviraju ovi likovi što uporno pljuju po Lafajetu, a traže Curtis Jerells. Šta vam je ljudi, ako ste tako sposobni da bolje znate od uprave koga treba dovesti, pod hitno napravite sebi košarkaški klub i igrajte se dovođenja. Ajde, ne smarajte više, Lafajet je zakon i tačka!!!

moca

pre 13 godina

Ako niste primetili do sada da vam nesto objasnim. Najveca zasluga Partizana je sirenje globalne ljubavi medju nasim ucmalim i na prvi pogled reklo bi se lokalno orjentisanim komsijama.Setite se koliko su ljubavi poklanjali Turcima(Efesu) pa Grcima, Kataloncima,Francuzima,Italijanima... zatim su prosto obozavali Izraelce.Pa zadnje rezerve ljubavi upucivali Olimpijakosu.tu im je na trenutak ljubav bila i uzvracena pa su nekako prezivili 5 meseci dok nisu zavoleli Litvance.Rusi su ih sinoc razocarali,ali oni ce se opet vratiti starim ljubavima (Makabi...)Zato ih nemojte kritikovati jer su to Kosmopolite i Evropejci nisu oni onakvi kakve ih gledamo na TV svaki drugi dan. Mislim kada bi Partizan igrao protiv ekipe od 10.10.da bi oni njih prosto obozavali.Ljubav je cudo ili su to ipak FLUSTRACIJE.Bemliga!

Aca V.

pre 13 godina

...ja sam jedan od onih privilegovanih da sam stalno prisutan u Pioniru , i drago mi je zbog toga . Ostajali smo i po sat vremena da damo podrsku momcima kad je lose , a tu smo da se radujemo kad je lepo. Jedino sto trazimo je - srce na teren- i dok je tako tu smo i mi da pomognemo , grlo , dlanovi... Momci , samo napred , uz Vas smo ,...
SRECNO !!!

Benoit

pre 13 godina

Bravo! iskreno nisam ocekivao pobedu...svaka cast ! Ne znam zasto toliko pljuju Lafajeta, ovo mu je prva tekma, oke nije Bo, nema tu ekspolozivnost ali je jako inteligentan igrac, dobro asistira i skace...ne znam gde ih Partizan nalazi ali mi opet imamo dominantnog centra, onaj Eze se nije video pored naseg Dzavajia, Lucic je skroz napaljen, svidja mi se to, Klobucar isto ako ne i vise a ne zaboravimo Slovenac je, mora da igra vise! s dolaskom Gista, skakaca i blokera, ovo ce biti jako jako zanimljiv tim !!!

Bne

pre 13 godina

Lafayette možda nema ulaz kao Bo, ali zato ima šut sa 3-4 metra.
Kecman je virtuoz.
Klobučar i Milosavljević kao da su učili košarku u Partizanu.
Lučić čvrst u stavu, agresivan i koncentrisan.
Katić dobar, može bolje, Đekić mora bolje.
Vesely najbolje krilo Euroleague.
Jawai izuzetno pokretan, mora sa više pažnje u odbrani.
I šta reći za kapitena Petra Božića, bravo majstore, legenda si Partizana i želim ti da podigneš i pehar Euroleague.
Hvala Bogu da bar nešto u ovoj našoj Srbiji uspeva zahvaljujući predanom radu, pameti i poštenju.
Volim Partizan!

ilija

pre 13 godina

Bravo momci, ne morate vise ni jednu utakmicu da dobijete do kraja godine, sve sto ste uradili proteklih godina vam daje to za pravo, niko se nece ljutiti.

Ветеран

pre 13 godina

Тајна Партизановог успеха је једноставна: Гробари дају срце за играче, играчи дају срце за Гробаре. То је права хемија, каква нигде више не постоји и сваки нови играч који дође у Партизан то одмах осети и даје све од себе. Ми не тражимо ништа више. "Година за годином, све луђи сам за тобом."

aussie

pre 13 godina

Cestitke Vladi na provj pobedi. Mada moram da prokomentarisem nesto. Ova pobeda je u stvari ostvarena prvenstveno zaslugom navijaca na tribinama. Grobari po ko zna koji put stvaraju pobednicki mentalitet u igracima.
Sve ce uskoro doci na svoje mesto

Nikola

pre 13 godina

i sad ste svi pametni...jel da? Prozivate Jawai posle zalgirisa NAJSTR1ASNIJE-a a sad ga slavite...sram vas bilo. Pola vas "kvazi-navijaca" je uz partizan samo kad ide. Zato sledece sezone prvo razmislite kad krenete da prozivate upravu i buduce novajlije. Pozdrav samo za prave navijace...one koji vole partizan i kad stvari ne idu kako treba...

Marko

pre 13 godina

LAfajet veze nema,bolje ga odma otpustite i dovedite dzerelsa.
(GroBaR, 28. oktobar 2010 13:28)

A ti se kao razumes u kosarku i pratio si obojicu nekoliko meseci kako igraju...

IGORBOR

pre 13 godina

SVAKA CAST MOMCI!!! Mislim da se slazete sa mnom da Lafajet nije bas za Partizan jer dosta umrtvljuje igru, a s obzirom na druge igrace potrebno je mnogo brze kretanje ka napadu i ispod kosa!!! U svakom slucaju ako nema boljeg podrzimo ga kakav god da je pa ko zna, mozda ce sada da bude vrhunac njegove karijere!!! Dzavaj svaka cast, nadam se da se tek sad zagrejao i tek predstoje njegove prave igre!!! Ostali solidni, jedino Veseli moze mnogo bolje!!! Mislim da ce ove godine Gist da svetli!!! Srecno

Goran

pre 13 godina

Bravo momci, tako se igra za svoj klub i svoju otadžbinu. Srce na terenu, uz veliku želju i htenje, i uz predivno navijanje stvarno ste pravi heroji. Navijanje pre početka meča nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, pesma navijača koju i reporter sa RTS dužno ispoštuje, je stvarno nešto predivno, podiže moral i svakog učesnika u utakmici podseti zbog čega je tu i šta treba da uradi da se oduži navijačima. I to su navijači, a ne izgrednici i huligani koji prave incidente i gluposti po stadionima, po ulicama. Još jednom čestitke i napred! Zvezdaš

zoran

pre 13 godina

Lafajet je fantastican igrac. Kakvo crno poredjenje sa Bozicem..????
Pa Bozic ne moze loptu da prevede preko centra kako treba.
Tek ce da pokaze ko je car na terenu, nemam sumnje.
Velika je razlika izmedju NBA lige i Evrope. Shvatice on to brzo i pokazace kako se igra kosarka.

Dusan

pre 13 godina

Najbolja vest su dva sjajna mlada srpska igraca Lucic i MIlosavljevic. Samo napred.
P.S. Nazalost Djekic i Mitrovic nisu uopste napredovalio u odnosu na proslu godinu.

Kriger

pre 13 godina

Važna POBEDA! Bravo GROBARI! Ima još puno da se radi. Nekako mi svi stranci koji dolaze u naš klub odmah prirastu za srce. Možda u pošetku ne pokažu pravi kvalitet, ali najvažnije je da su dobri ljudi i da igraju SRCEM. Biće sve u redu! Idemo dalje. Vežbamo trojke i čitamo knjige (Vlado nastavi i ovu, možda najbolju, Duletovu tradiciju, sutra svi na sajam knjiga). Igraj, treniraj, uči, napreduj, budi bolji, usavršavaj se, budi PARTIZANOVAC!

Dzavai

pre 13 godina

Auuu kad sam preziveo ovaj mec...Kao da mi je neko skinuo dzak cementa sa ledja. Moze da prica ko sta hoce,ali ovo,iako pocetak sezone, bila jedna od najbitnijih utakmica cele sezone!
Kad je Djekic izradio onog kao vola,znao sam da pobedjujemo.
Isto tako,ljudi moji, nama je Kecman pola tima i neverovatno koliko taj covek znaci ekipi.Bez njega mi bi bili bar upola slabija ekipa.
I kako ono bese "Dzavai promasaj decenije"? Pa ovaj ce u zube da nosi Marica.Neki su uporno pominjali,na moje veliko zaprepascenje,kako on nema ledjnu tehniku,a covek je svaku loptu koju je dobio pretvorio u kos odlicnom ledjnom tehnikom!
Lafajet... 14 poena,ali brate... Mnogo divlja.Nije problem i da on bude jos bolji u nastavku,da pocne da ubade sve sto baci prema kosu,ali to bre nije plej,on mi je vise dvojka,ne vidim da razigrava ekipu(inace imao 6,5 asistencija u proseku prosle sezone?!),nego sve nekako ceka da prodje vreme da bi sam na kraju resavao akciju.To nije plej.Odbrana mu je korektna,ali,iako sam ga dosad branio, nije ovde stvar u tome da li on ima tremu ili ne znam sta,nego uopste stil igre koji nikako ne lici na pleja.Vise je on za NBA,jer tamo se tako igra,ko prvi uzme loptu on zavrsava.Neka mu daju jos neku sansu,ali ako ne promeni nacin igre...
P.S. Navijanje ok,nije bas onaj pakao,ali sasvim normalno za pocetak sezone,uvek je tako na pocetku,ali mislim da su falili BUBNJEVI i onda bi atmosfera bila duplo bolja.Isto nije moralo ono "...... ustaska",pogotovo ne Planinicu(po reakciji publike izgleda da je Loncar napravio neki gest pa mu se zato skandiralo. A Vlada...ludji od Duleta,a neki mu zamerali sto ne divlja vise na utakmici:)! E da, Mitrovic i Jaramaz MORAJU da dobiju svoje minute,mozda ne na ovoj utakmici,ali u NLB-u moraju.To su nam najbolji igraci sa nedavnog U21 Ep,kako bre da uopste ne igraju? I Klobucar mora da ima vecu minutazu i vise na dvojci nego na pleju.

Iannone

pre 13 godina

Kakva ledjna tehika dzavai svaka cast, i odraz mu je an mestu uzeci u obzir kilazu, jedina mana ne izlazi na protivnickog pleja an blokadu ali kompletan centar svaka cast, lafajet , milosavljevic kidaju i naravno veseli!

Etnoje

pre 13 godina

Dva hrvatska igrača u ruskom Himkiju zajedno postigli 29 poena, a svi srpski igrači u beogradskom Partizanu zajedno ubeležili 34 poena.

Šta ti je globalizacija ...

pera

pre 13 godina

...P.S. Nazalost Djekic i Mitrovic nisu uopste napredovalio u odnosu na proslu godinu.
(Dusan, 28. oktobar 2010 01:47)

A gde si ti gledao Mitrovica ove sezone? U tome je stvar,on je odigrao 2 puta po 30 sekundi ove sezone, bar u zvanicnim utakmicama.Mora Vlada da mu da vecu minutazu.Pa ako na silu trpimo Djekica,zasto to ne mozemo i sa Mitrovicem,a svakako je Mitrovic pokazao mnogo vise od Djekica prosle godine.I Jaramaz mora da dobije sansu.

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

srećna pobjeda Vlado...izgledalo je kao na treningu naravno,volim ga ko oka dva...dolazi makabi da potvrdimo svetu arenu...srećno braćo,ponosimo se vama,institucijo zemlje Srbije...volim te srcem svim...

SivanK

pre 13 godina

Uzas od utakmice. Partizan ocigledno ima problem sa suterima, tj. nema problema, posto nema ni sutera.
Onaj Dzaval igra super u napadu, ali u odbrani je rupa, kao i onaj drugi amer.
Klobucar i Djekic igraju fino, kao i Milosavljevic samo da se oslobode malo... Kecman iskusno kao i uvek.
Gledam preko nekog ruskog striminga i komentator nije ni najmanje zadovoljan sudjenjem..
Izgleda da cemo pobediti ;)
bravo

lone wolf

pre 13 godina

Svaka cast momci! Ovo je strasno vazna pobeda! Bice sve ovo jos mnogo bolje kada dodje Gist i kada tim dobije na iskustvu!

Jedini negativan utisak sa utakmice jeste vredjanje hrvatskih igraca od strane Grobara. Mislim da je to velika sramota za nas klub i zemlju i da se to ne sme ponoviti.

VOLIM TE PARTIZANE!

i zivot cu da dam, ako zatreba

pre 13 godina

Vlada je bio skroz pogubljen, kada smo mu skandirali. Ovi momci zasluzuju svu nasu podrsku!!!
...Znaj da na ovome svetu, ne postoji niko ko ce da spreci, da sa juga se ori PARTIZANE VOLIM TE JA!!!!!

Qaaph

pre 13 godina

Nesto mi pade na pamet kako bi bilo super da Strajnic prenosi Partizan u EL u kosarci, mislim kad bi bio kosarkaski komentator. Jeste da covek zna da izvali svasta, ali sve to nadomesti svojim entuzijazmom. Hocu da kazem, treba nam neki komentator sto ce da se raduje, da se uzivi. Sarenac to radi sve "profesionalno" jer je zvezdas. Uporedite kako prenosi reprzentaciju i Partizan. Sad, izgleda da nemamo nekog komentatora koji se bolje razume u kosarku od njega, pa nam samo ostaje da se mi sami radujemo. Super je sto je Vlada poceo da obavlja svoj deo posla...

rADE

pre 13 godina

Прво ја сам навијач Партизана и драго ми је због победе. Међутим, у нашој су екипи синоћ играла 4 странца и 5. је ангажован. Па где то води? Кад су наши клубови ушли у Јадранску лигу нису ни имали странце, неке екипе су имале по једног страног играча и клубови су наши били доминантни. Данас се два наша клуба са бројним странцима (Црвена звезда и Раднички) боре за опстанак. За нашу домаћу лигу која је била доста добра док се наши водећи клубови нису прикључили Јадранској лиги било је доста интересовања. Данас та лига ничему више не вреди. А тек кад буду дошле на ред генерације рођене после 1990. биће великих проблема, па видели сте летос кад су те генерације кренуле са такмичењима у Европи да су просечне. Кад сам ја слао почетком 2000-тих коментаре против Јадранске лиге појединци су одговарали ко није за њу тај је против Европске уније и сличне небулозе. Црвена звезда којој желим да се опорави и врати на стазе старе славе је опстала само због својих навијача и политичара. Ови последњи су је и увалили у садашње безнађе. И да се вратим Партизану, свака час младом Лешићу на оној тројци, али нама треба више младих и храбрих играча. И онај Ђекић кад већ има простор да игра треба храбро да га користи, а сад кад буду довели новог американца изгувбиће минутажу. Ми смо постали тим у коме се кале и напредују не наши већ страни играчи, ми више не правимо своје већ стране играче. И на крају да кажем Партизан је велики клуб јер су му навијачи велики. Данас делује све да може да се купи, али љубав према клубу не може.

dzoni

pre 13 godina

Mislim da vec jesu, ali voleo bih da igracima stalno bude na umu da domaca takmichenja ne igramo zbog dobrih partija u Evroligi, vec da EVROLIGU igramo na osnovu dobrih rezultata u domacim takmicenjima i da ovakvu energiju uvek pruzhaju pa sta bude-bude!

Svaka cast na vecerasnjem zalaganju!

PARTIZAN SAMPION!

Idemo dalje!

pre 13 godina

Veseli, Bozic, Kecman standardno dobri, Dzavai sve bolji, a Lafajetu dati ispisnicu, bilo je dovoljno strpljenja za njega. Idemo dalje! Napred Partizan!

po obicaju

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!

goran

pre 13 godina

Vidim da su neki jedva čekali da se omakne pa da izgubi partizan...
E oćeš malo sutra!
Čestitam prije svega treneru(ipak je prva,pa navijačima,a na kraju i igračima.Inače grozna utakmica za gledanje,ali važna je pobjeda.
Idemo dalje,pa dokle stignemo!

Црно Бели

pre 13 godina

Овако,прво честитке кошаркашима Партизана као и Влади Јовановићу на победи.Видела се нервоза код појединих кошаркаша али мислим да ће временом бити боље.Џаваи је одиграо сјајно и не слажем са коментаром да је рупа у одбрани,Кецман стандарно добар кад год је требао он је својим поенима одржавао Партизан у мечу(превасходно у првом полувремену),изгледа да ће Пера Божић имати проблема од када је тројка померена...дебитанти(Милосављевић и Лучић) задовољили али знам да могу много боље...Рано је да сви нападате Лафајета,сетите се само Паласија док се није уиграо имао је 5 изгубљених лопти по мечу...а са странцем као Лестером Мекејлебом вероватно више никада нећемо убости али шта је ту је..само стрпљење и превазићи ће Влада и ДУЛЕТА..........

IVORY

pre 13 godina

Bila bi steta da smo izgubili, jer je Himki igrao veoma lose, ali mi ne bi bilo krivo ni da smo izgubili, jer smo poceli da igramo (za razliku od meca sa Zalgirisom).

Polako, ima vremena, dok se uigraju i neko da kaze Lafajetu da je ovo timska igra.

hijena1

pre 13 godina

Sjajno vece, ogromna borbenost i pobjeda kao zasluga. Samo mi se cini da bojkot navijaca jos traje, jer nisam vidjeo vodje, zastave, transparente, bubnjeve, koreografiju... Ili se varam?

Piksi sa centra

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi pobedili Himki i nabili vama jos jedan u nizu kompleksan.
(~ S M K ~, 27. oktobar 2010 23:05)

Kakve to veze ima sa pidzamama? :)

Partizan iznad svih

pre 13 godina

Moram da prokomentarisem Lafajeta- ako kazem da se obradujem kada vidim Bozica da ulazi,a on izlazi i da me jeza hvata kada Lafajet udje umesto Bozica,mislim da sam sve rekao.Dobar je on igrac,ali je mnogo nekako nesiguran sa loptom,pa jos i mnogo srlja,ispucava se, zeli da sam zavrsava napade,a kad krene u prodor tu me tek jeza hvata,jer ne zna sta ce sa loptom i zavrasava sa nekim coljavim sutem... Nije on plej u pravom smilu reci,ne vidim uopste njegove asistencije i proigravanja(iako ih je vidim imao 4).Ima solidan sut,ali treba da ga racionalno koristi,iz izgradjenih pozicija.Zao mi je malo sto ovako pisem,jer je bas pozitivan lik,dao intervu Tegiju,sav je nasmejan,nekako odusevljen deluje,kad ga Tegi pita nesto,a on neki dobrocudni kez do usiju...Cuo sam i ja da se pregovara sa Dzerelsom.Ne znam, do juce sam bio da se ostavi Lafajet,ali sada nebih imao nista protiv da dodje Dzerels umesto Lafajeta,mislim da losiji nece biti.Samo ako se pravi ta promena,da se prvo on dovede,pa onda nek puste Lafajeta,jer nebih voleo da opet igramo neku utakmicu bez pleja,jer je Lafajet otisao,a Dzerels treba da dodje "ovih dana", "sutra", "u nedelju"...,pa onda jos dok se registrje,prodje learske testove...,jer sezona je dota prosla, nebih zeleo da opet pravimo cirkus i igramo opet bez pleja neke utakmice. Sa druge strane,ako ostane Lafajet,onda mu treba dati punu podrsku i verovati u njega.Pocece i on da pogadja cesce one njegove suteve,samo zasto mu Vlada ne kaze da malo manje divlja,da ne srlja i ispucava se,mislim da bi bilo bolje za sve,lako bi se on na to navikao,nije to nesto na sta ne moze da se navikne,samo treba neko da mu na to ukaze.

zoran

pre 13 godina

Najslabiji u Partizanu je trener.
Covek ideju nema....
Jovanovicu zapamti...Lafajet je tata za sve na terenu..ponovi to sebi...njega vadis samo ako je umoran ili ima Partizan veliku razliku pa ga odmaras...sve ostalo zaboravi....covek moze da prodje kada god zazeli...ostali u Partizanu ne znaju loptu da prenesu preko pola...
Ne izigravaj velikog trenera - jos nisi taj nivo...samo zbog tebe je Partizan mogao da izgubi utakmicu....Dzavai, takodje ima da igra,,,kada se uhoda..oslobodi jos malo, ima da rastura...

KiSSeli

pre 13 godina

Plashim se da ovaj Lafajet ima da pravi vishe shtete nego koristi.Kako takav tip igracha moze da bude playmaker je za mene velika zakonetka.Play je mozak ekipe, a on ga absolutno ne poseduje(u kosharkashkom smislu).

po obicaju

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!

Etnoje

pre 13 godina

Dva hrvatska igrača u ruskom Himkiju zajedno postigli 29 poena, a svi srpski igrači u beogradskom Partizanu zajedno ubeležili 34 poena.

Šta ti je globalizacija ...

Idemo dalje!

pre 13 godina

Veseli, Bozic, Kecman standardno dobri, Dzavai sve bolji, a Lafajetu dati ispisnicu, bilo je dovoljno strpljenja za njega. Idemo dalje! Napred Partizan!

SivanK

pre 13 godina

Uzas od utakmice. Partizan ocigledno ima problem sa suterima, tj. nema problema, posto nema ni sutera.
Onaj Dzaval igra super u napadu, ali u odbrani je rupa, kao i onaj drugi amer.
Klobucar i Djekic igraju fino, kao i Milosavljevic samo da se oslobode malo... Kecman iskusno kao i uvek.
Gledam preko nekog ruskog striminga i komentator nije ni najmanje zadovoljan sudjenjem..
Izgleda da cemo pobediti ;)
bravo

rADE

pre 13 godina

Прво ја сам навијач Партизана и драго ми је због победе. Међутим, у нашој су екипи синоћ играла 4 странца и 5. је ангажован. Па где то води? Кад су наши клубови ушли у Јадранску лигу нису ни имали странце, неке екипе су имале по једног страног играча и клубови су наши били доминантни. Данас се два наша клуба са бројним странцима (Црвена звезда и Раднички) боре за опстанак. За нашу домаћу лигу која је била доста добра док се наши водећи клубови нису прикључили Јадранској лиги било је доста интересовања. Данас та лига ничему више не вреди. А тек кад буду дошле на ред генерације рођене после 1990. биће великих проблема, па видели сте летос кад су те генерације кренуле са такмичењима у Европи да су просечне. Кад сам ја слао почетком 2000-тих коментаре против Јадранске лиге појединци су одговарали ко није за њу тај је против Европске уније и сличне небулозе. Црвена звезда којој желим да се опорави и врати на стазе старе славе је опстала само због својих навијача и политичара. Ови последњи су је и увалили у садашње безнађе. И да се вратим Партизану, свака час младом Лешићу на оној тројци, али нама треба више младих и храбрих играча. И онај Ђекић кад већ има простор да игра треба храбро да га користи, а сад кад буду довели новог американца изгувбиће минутажу. Ми смо постали тим у коме се кале и напредују не наши већ страни играчи, ми више не правимо своје већ стране играче. И на крају да кажем Партизан је велики клуб јер су му навијачи велики. Данас делује све да може да се купи, али љубав према клубу не може.

zoran

pre 13 godina

Najslabiji u Partizanu je trener.
Covek ideju nema....
Jovanovicu zapamti...Lafajet je tata za sve na terenu..ponovi to sebi...njega vadis samo ako je umoran ili ima Partizan veliku razliku pa ga odmaras...sve ostalo zaboravi....covek moze da prodje kada god zazeli...ostali u Partizanu ne znaju loptu da prenesu preko pola...
Ne izigravaj velikog trenera - jos nisi taj nivo...samo zbog tebe je Partizan mogao da izgubi utakmicu....Dzavai, takodje ima da igra,,,kada se uhoda..oslobodi jos malo, ima da rastura...

Piksi sa centra

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi pobedili Himki i nabili vama jos jedan u nizu kompleksan.
(~ S M K ~, 27. oktobar 2010 23:05)

Kakve to veze ima sa pidzamama? :)

Partizan iznad svih

pre 13 godina

Moram da prokomentarisem Lafajeta- ako kazem da se obradujem kada vidim Bozica da ulazi,a on izlazi i da me jeza hvata kada Lafajet udje umesto Bozica,mislim da sam sve rekao.Dobar je on igrac,ali je mnogo nekako nesiguran sa loptom,pa jos i mnogo srlja,ispucava se, zeli da sam zavrsava napade,a kad krene u prodor tu me tek jeza hvata,jer ne zna sta ce sa loptom i zavrasava sa nekim coljavim sutem... Nije on plej u pravom smilu reci,ne vidim uopste njegove asistencije i proigravanja(iako ih je vidim imao 4).Ima solidan sut,ali treba da ga racionalno koristi,iz izgradjenih pozicija.Zao mi je malo sto ovako pisem,jer je bas pozitivan lik,dao intervu Tegiju,sav je nasmejan,nekako odusevljen deluje,kad ga Tegi pita nesto,a on neki dobrocudni kez do usiju...Cuo sam i ja da se pregovara sa Dzerelsom.Ne znam, do juce sam bio da se ostavi Lafajet,ali sada nebih imao nista protiv da dodje Dzerels umesto Lafajeta,mislim da losiji nece biti.Samo ako se pravi ta promena,da se prvo on dovede,pa onda nek puste Lafajeta,jer nebih voleo da opet igramo neku utakmicu bez pleja,jer je Lafajet otisao,a Dzerels treba da dodje "ovih dana", "sutra", "u nedelju"...,pa onda jos dok se registrje,prodje learske testove...,jer sezona je dota prosla, nebih zeleo da opet pravimo cirkus i igramo opet bez pleja neke utakmice. Sa druge strane,ako ostane Lafajet,onda mu treba dati punu podrsku i verovati u njega.Pocece i on da pogadja cesce one njegove suteve,samo zasto mu Vlada ne kaze da malo manje divlja,da ne srlja i ispucava se,mislim da bi bilo bolje za sve,lako bi se on na to navikao,nije to nesto na sta ne moze da se navikne,samo treba neko da mu na to ukaze.

Pfc Rules

pre 13 godina

Lafajet je veceras bio dosta bolji od prosle utakmice,ali i dalje mislim da igra divlju kosarku,slicno kao sto su igrali amerikanci koji su dolazili u C.zvezdu..tako da kada bi imali jedno boljeg playa sutera i nesto disciplinovanijeg mislim da bi opet bili vrlo respektabilna ekipa u Evropi!

ajme

pre 13 godina

Svaka Vam cast!Ipak priznajem da je Partizan veci klub od Cibone.
I ima bolje navijace..
Vidim da je uzaludno gledat u proslost :( Bolje se okrenut buducnosti i Partizanu
Povlacim sve sto sam napisao do sad ovde..
Bil ja mogao navijat za Partizan ?

KiSSeli

pre 13 godina

Plashim se da ovaj Lafajet ima da pravi vishe shtete nego koristi.Kako takav tip igracha moze da bude playmaker je za mene velika zakonetka.Play je mozak ekipe, a on ga absolutno ne poseduje(u kosharkashkom smislu).

IGORBOR

pre 13 godina

SVAKA CAST MOMCI!!! Mislim da se slazete sa mnom da Lafajet nije bas za Partizan jer dosta umrtvljuje igru, a s obzirom na druge igrace potrebno je mnogo brze kretanje ka napadu i ispod kosa!!! U svakom slucaju ako nema boljeg podrzimo ga kakav god da je pa ko zna, mozda ce sada da bude vrhunac njegove karijere!!! Dzavaj svaka cast, nadam se da se tek sad zagrejao i tek predstoje njegove prave igre!!! Ostali solidni, jedino Veseli moze mnogo bolje!!! Mislim da ce ove godine Gist da svetli!!! Srecno

~ S M K ~

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi pobedili Himki i nabili vama jos jedan u nizu kompleksan.

nikola

pre 13 godina

•ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Crkni sad od muke - kao po obicaju :)

Neutron

pre 13 godina

Ooo...kako ste mi ulepsali vece! Sada, posle pivca uz cigaretu cu stvarno da uzivam u veceri i na miru uz knjigu da prilegnem. Kako stvari stoje, pocecu da navijam za Partizan, u svim sportovima, sve dok iz Zvezde ne isteraju bagru koju je upropascava. Ja za bagru necu da navijam. To je ispod mene. Ako rascistimo sa njima, opet cu da navijam za Zvezdu. Za sada me Zvezda UOPSTE ne interesuje. Da navijam za njih bi znacilo odrzavati nesposobnu bagru koja zardjuje plate zahvaljujuci imenu Crvene Zvezde, jedne velike institucije, a ja to necu. Partizan je uradio sljaku od rata na ovamo, u Zvezdu su se uvukli profiteri, ljudi sitnog morala i to je to.

shomy81

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Hahahaha! Epic fail!

xaxaxa

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Imamo komplekseee?, imamo kompleskeee! imamo komplekse-imamo komplekse, imamo komplekseeee xaxaxxaxaxaxaxa KK Sledeca Sezona - FK Ruzna Proslost

Ja

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

BROSE BASKET!

ko zna,zna

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Da bi ti shvatio da ti je vreme za pajkanje,odavno je prosao Sundjer Bob a tvoj klub ne igra nista veceras.

Dejan Patriota Grobar

pre 13 godina

Hvala vam Grobari sto ste dosli(ne mislim na one iz navijackih grupa...)sto se mene tice ne moraju vise ni dolaziti kada vec veceras nisu bili....cestitam svim igracima i treneru V.Jovanovicu i svim GROBARIMA!

Aktivni ofsajd

pre 13 godina

Sjajna pobeda Partizana sa veoma podmladjenim timom i veoma bitna za stvaranje pobedničke atmosfere kod novih igrača. Takodje, velika šteta da se na utakmicama tima sa tako slavnim imenom i tradicijom opet vredjaju igrači iz susednih država, i to baš oni koji su do sada u superlativu(a to znači sve naj..ko nije bio na času) govorili o Beogradu, Partizanu i partizanovim navijačima. Imam utisak da su neki jednostavno promašili klub za koji navijaju.

pera

pre 13 godina

Ne znam da li sam jedini ja pogresno video,mozda cu ispasti glup u drustvu,ali situacija pred kraj utakmice kada Lafajet krade loptu Planinicu,ide na zakucavanje i lopta nekako izlazi iz obruca(Kecman posle poentirao), ja videh da je Planinic izbacio loptu iz kosa,tj. gurnuo ruku ispod obruca! I na usporenom se cini mi se jos lepse vidi,a Sarenac nista, "lopta je izasla iz kosa"...

E tako se to radi...

pre 13 godina

I ovih je kao trebalo da se pribojavamo?
To su ti sto su kao teski nama zapali?
Pa ove ima u Rusiji da istresemo iz gaca, samo da se jos malo uigramo!!
Bravo Vlado, BRAVO momci!!!
Samo napred!!
Planinic covek koji naj prljavije igra kosarku!!

Јокић

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Од свега овога што си срочио једино ти потпис ваља ПО ОБИЧАЈУ!!!БРАВО ЦРНО БЕЛИ!!!

Branko

pre 13 godina

Iskreno nisam ocekivao pobedu jer nismo kompletni ali... Svaka cast momcima! Lucic decko obecava,ima srce. Djekic mora sa vise zara. Dzavai extra! Milosavljevic isto. Bice Lafajet pojacanje ali se mora malo istrpeti. Vise sam ocekivao od Klobucara,nista nije pokazao do sad. Bolje bi bilo da ga zameni Dzerals. Stranac za stranca. Jao kad se uigra i Gist... Jovanovicu,pod hitno da svi ostaju sat duze na treninzima da sutiraju s. bacanja i trojke!

milan

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
nadam se da te sad bar malo sramota

cartmanx

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Ovde stvarno svasta moze da se "vidi"!hahah

Neutron

pre 13 godina

•Dva hrvatska igrača u ruskom Himkiju zajedno postigli 29 poena, a svi srpski igrači u beogradskom Partizanu zajedno ubeležili 34 poena.
Šta ti je globalizacija ...
(Etnoje, 27. oktobar 2010 23:00)

Tacno Etnoje, globalizacija je cudo jedno a ljudi koji imaju mozga lepo to iskoriste.

hijena1

pre 13 godina

Sjajno vece, ogromna borbenost i pobjeda kao zasluga. Samo mi se cini da bojkot navijaca jos traje, jer nisam vidjeo vodje, zastave, transparente, bubnjeve, koreografiju... Ili se varam?

divan

pre 13 godina

Е ово је већ мнооого боља игра. Само су тројке недостајале за много убедљивију победу. Кад наступи и Гист, па када Партиѕан буде играо са два јака играча под кошем, е то тек треба видети.
Недостаје само мало сампоуздања и позитивног безобразлука - више контри, продора кроз рекет и шута за три. А то ће се постићи временом. Ако се не изгуби следећа утакмица, навијачи могу да купују карте за Барселону.
Следеће недеље "Ози Шек" против "Бејби Шека" !!! То не сме да се пропусти.

partyzan

pre 13 godina

Nije da je ovaj pixi centralac neshto bitan da ga toliko citiramo ali morao sam da mu kazem...
Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)
Chisto da vi vidite da mogu da osvoje titulu i u pidzamama!
Samo vi pitajte mi objashnjavamo...

Pop

pre 13 godina

Od poznatih (nekada ili sada) evropskih ekipa jedino jos nemamo skalp Zalgirisa i Benetona.
Vareze
Kantu
Virtus Bolonja
Fortitudo
Virtus Roma
Skavolini
Olimpija Milano
Montepaski
Real
Barcelona
Unicaja
Caja Laboral
Estudijantes
Huventud
Limoz
Ortez
Asvel
Roan
Orlean
Efes Pilsen
Fenerbahce/Ulker
Turk telekom
CSKA
Dinamo M
Ural
Himki
Lietuvos
Makabi
Panatinaikos
Olimpijakos
Marusi
PAOK
Aris
AEK
Iraklis
Olimpija
Cibona
Jugoplastika
Zadar
Bosna
Ostende
Bamberg

Dusan

pre 13 godina

Najbolja vest su dva sjajna mlada srpska igraca Lucic i MIlosavljevic. Samo napred.
P.S. Nazalost Djekic i Mitrovic nisu uopste napredovalio u odnosu na proslu godinu.

Grobar, Subotica

pre 13 godina

Užasno me nerviraju ovi likovi što uporno pljuju po Lafajetu, a traže Curtis Jerells. Šta vam je ljudi, ako ste tako sposobni da bolje znate od uprave koga treba dovesti, pod hitno napravite sebi košarkaški klub i igrajte se dovođenja. Ajde, ne smarajte više, Lafajet je zakon i tačka!!!

Marko

pre 13 godina

LAfajet veze nema,bolje ga odma otpustite i dovedite dzerelsa.
(GroBaR, 28. oktobar 2010 13:28)

A ti se kao razumes u kosarku i pratio si obojicu nekoliko meseci kako igraju...

Jawai

pre 13 godina

Ja nisam nikada video da nekog ovoliko hoce kao gostujucu ekipu, pa svako slobodno bacanje, svaka lopta koja se neckala - usla je.
Zasluzili smo vise. A tek se u igravamo. Znaci bicemo jos bolji. Nadam se da cemo ostale da roknemo isto ovako, a sto da ne i nekog na strani kad igra i Gist. Samo da ne odlucuje kos razlika na kraju, sreca ovih "Rusa".
Sledi Makabi u Pioniru!
Napred Partizan!

Stevan

pre 13 godina

nastavi niz:

Armani Milano
Bamberg
Caja Laboral/TAU
Cibona
CSKA Moscow
Efes Pilsen
Fenerbahce
Lietuvos Rytas (nabila ih stoka)
Maccabi
Montepaschi
Olympiacos
Panathinaikos
Real Madrid
Barcelona
Unicaja
Olimpija
Virtus Roma/Lottomatica
Zalgiris
Roanne
Maroussi
Panionios
Oostende
Orlean
Joventut
Estudiantes

----------

Khimki

suva krpa na dnu mora

pre 13 godina

Sta ce biti kada se Gist prikljuci i kada se uigraju, ne smem ni da pomislim.
Stvarno su odigrali vecaras borbeno i hrabro.
Svaka cast Vladi Jovanovicu i celom timu. Rano je definitivan zakljucak ali mi izgleda da Vlada nije uzalud gledao i ucio od velikog Duleta.
Moram vecaras da pozovem mog caleta i da mu jos jednom zahvalim sto me je jos kao klinca od 6 godina naucio da volim Partizan.

Rista_Electro

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

koji kompleks treba da se ovcde javis i da kazes da brukamo srbiju mi koji smo prosle godine bili 4 u evropi i malo falilo da igramo finale, ti isti mi koji cemo ove godine daleko dogurati dok vi lagani ispadate iz jadranske a uskoro i iz nase nejake superlige cccc pokri se usima i cuti

JEDINI PONOS SRBIJE! ;)

pre 13 godina

ajde, ajde himki puni tu boraniju!!! rekao sam vam zadnji put da skinete srpsku trobojku sa dresova, da niko ne vidi odakle ste kad nas brukate!!!
(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)
Mi brukamo Srbiju k'o sto je Zemlja ravna ploca...

zoran

pre 13 godina

Lafajet je fantastican igrac. Kakvo crno poredjenje sa Bozicem..????
Pa Bozic ne moze loptu da prevede preko centra kako treba.
Tek ce da pokaze ko je car na terenu, nemam sumnje.
Velika je razlika izmedju NBA lige i Evrope. Shvatice on to brzo i pokazace kako se igra kosarka.

pera

pre 13 godina

...P.S. Nazalost Djekic i Mitrovic nisu uopste napredovalio u odnosu na proslu godinu.
(Dusan, 28. oktobar 2010 01:47)

A gde si ti gledao Mitrovica ove sezone? U tome je stvar,on je odigrao 2 puta po 30 sekundi ove sezone, bar u zvanicnim utakmicama.Mora Vlada da mu da vecu minutazu.Pa ako na silu trpimo Djekica,zasto to ne mozemo i sa Mitrovicem,a svakako je Mitrovic pokazao mnogo vise od Djekica prosle godine.I Jaramaz mora da dobije sansu.

Shone

pre 13 godina

Tesko ali uspesno...Svaka cast momcima..Lafajet jos malo da skapira da nije sam na terenu i da malo vise asistira uz Dzavaja Gista Veselog i Kecmana bice to super petorka...NAPRED PARTIZAN!

dusan rasta

pre 13 godina

Svaka cast svim igracima na trudu.Sve dolazi na svoje mesto.Jos kad zaigra Gist.Lafayette i Jawai odlicni.Lafayette ukrao kljucnu loptu.Verujem da ce da bude jos bolji, jer je poceo da se uklapa.Samo napred!

mush

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00)

Matori, imamo dres kao svojevremeno Indijana Pejsersi. Sveti dres! Samo ti uzivaj.

KLEO SRBINE

pre 13 godina

Jel znate sta je neprocenjivo (mrazim taj izraz,udaviste sa tim,ali moram)? Kleo sa zenom i detetom u Pioniru,i to u prvom redu pored terena!

puz ubica

pre 13 godina

Dzavai promasaj? Nece se nositi sa El centrima? Lafajet promasaj? Nista ne ume, ni da pogodi ni da razigra? Veseli najveci promasaj Partizana jer igra LOSE!?...

E takve smo komentare citali pre ovog meca. Sad kad su svima zapusili usta svojim partijama (dobro, mogao je Veseli malo bolje u napadu, kao i Lafajet, ali sve to je jako daleko od loseg) ovi isti koji su to pisali se vade na ruzne dresove (!?), na broj stranaca u ekipi, koji uzgred imaju prosek od 22 godine, i ostale gluposti. Mogu samo reci, BRAVO CRNO-BELI. Jako dobra igra, borbeno, srcem, i dobili smo. Ono sto mora da se poboljsa je SUT. Da smo imali prosek za 3 nekih 35% umesto 19% (sto nije nemoguce, s obzirom da imamo dobre sutere) dobili bi mec jos na poluvremenu. Pa Armani je sutirao oko 60%, a mozda i vise, kad su igrali sa CSKA, i to su im ulazili neki nemoguci sutevi, i razbio ih je, a CSKA je i pored toga igrao prilicno dobro. Dakle, bolji sut, odbrana je dobra (sa Gistom ce biti jos bolja), mislim da ce to biti dovoljno za neko trece mesto i TOP 16. Mozemo svakog da dobijemo u Pioniru, a na strani mislim da mozemo makar jednu pobedu da otkinemo, a mozda i vise. Jedva cekam Makabi i Skorcijanitisa i Dzavaija pod kosem, sve ce da prsti.

pfc4paok

pre 13 godina

rane smo ti lecili, na rukama te nosili u bolu i u radosti Grobari smo ostali, hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi najbolji si najbolji Partizane jedini! ♥

grobarcina

pre 13 godina

STA ZNA DJAVAI STA JE HIMKI UZME I IGRA SE:)Kako ce sada navijaci komsinice da budu tuzni zao mi njih ne znaju sta je titula i evroliga u zadnjih 10 god.stvarno steta tolika omladina a samo gledaju PARTIZAN:P STA RADE GROBARI KADA NE IDEEEEEEEEEE........SVE PARE OVOG SVETA DA MI PONUDE JA NIKAD NE BI PRESTAO DA VOLIM TEEEEEEEEEEEEE ALEEEEE ALEEEEEEEEEEEALEEEEEEEEEEEE

cao zdravo

pre 13 godina

Meni jedna stvar nije jasna. Zasto su igraci Partizana na teren izasli u pidzamama?
(Piksi sa centra, 27. oktobar 2010 22:00) Meni jedna stvar nije jasna sto se ti javljas na vesti iz EL i Srpskom sampionu!?

milos

pre 13 godina

sto sada svi napadaju Lafajeta? Pa decko je tek stigao u Srbiju. Za prvu utakmicu, odigrao je vise nego dobro. Vazno je da Dzavai igra kao zver. A on je sam bio ocajan u prvim utakmicama koje je igrao za Partizan. Cak je i sam to priznao. sve u svemu, svaka cast bas ste mi ulepsali dan.

Jedno srce - sportsko: tim i publika

pre 13 godina

Ima neki pa se falu sa broj gledaoci: ima gi uvek i vise nego sto stadion moze da primi. Skidaju i sedista da sto vise stane. A rezultati i ne pominju zato sto gi nema'u.
E, vi'is: moz' da bude i puno gledaoci i puno pogoci. Vise na domaci, nego za protivnici...
I kak'a je to izjava trenera kad ne pominje srpstvo nego samo sportski rezultati!? Nema ono: protivnik pokvario utakmicu, mediji naduvali stvar...
Zbog ovako ponasanje, da komsije izda'u saopstenje.
Jel 'ocete?

Bubi Lee

pre 13 godina

Ovu pobedu poklanjam mom nedavno preminulom bratu Miroslavu koji nije dočekao prvu pobedu Partizana u ovogodišnjem ciklusu evrolige.
Večna ti slava

rodjen kao grobar

pre 13 godina

uveren sam da ce ova ekipa i ove sezone igrati znacajnu ulogu u euroligi zbog toga sto ovde vidim jos mnogo prostora za napredak!!! djekicu fali petlja a lucicu jos veca minutaza, jawai i milosavljevic pun pogodak a vesely mora da pocne da uziva u igri i da prepusti ulogu vodje peri i kecmanu, olivieru se mora objasniti da kod nas statistika nije bitna vec pobeda tima!!!

lone wolf

pre 13 godina

Svaka cast momci! Ovo je strasno vazna pobeda! Bice sve ovo jos mnogo bolje kada dodje Gist i kada tim dobije na iskustvu!

Jedini negativan utisak sa utakmice jeste vredjanje hrvatskih igraca od strane Grobara. Mislim da je to velika sramota za nas klub i zemlju i da se to ne sme ponoviti.

VOLIM TE PARTIZANE!

Qaaph

pre 13 godina

Nesto mi pade na pamet kako bi bilo super da Strajnic prenosi Partizan u EL u kosarci, mislim kad bi bio kosarkaski komentator. Jeste da covek zna da izvali svasta, ali sve to nadomesti svojim entuzijazmom. Hocu da kazem, treba nam neki komentator sto ce da se raduje, da se uzivi. Sarenac to radi sve "profesionalno" jer je zvezdas. Uporedite kako prenosi reprzentaciju i Partizan. Sad, izgleda da nemamo nekog komentatora koji se bolje razume u kosarku od njega, pa nam samo ostaje da se mi sami radujemo. Super je sto je Vlada poceo da obavlja svoj deo posla...

Benoit

pre 13 godina

Bravo! iskreno nisam ocekivao pobedu...svaka cast ! Ne znam zasto toliko pljuju Lafajeta, ovo mu je prva tekma, oke nije Bo, nema tu ekspolozivnost ali je jako inteligentan igrac, dobro asistira i skace...ne znam gde ih Partizan nalazi ali mi opet imamo dominantnog centra, onaj Eze se nije video pored naseg Dzavajia, Lucic je skroz napaljen, svidja mi se to, Klobucar isto ako ne i vise a ne zaboravimo Slovenac je, mora da igra vise! s dolaskom Gista, skakaca i blokera, ovo ce biti jako jako zanimljiv tim !!!

ultrasrbin

pre 13 godina

svaka cast momci. ovako se igra za partizan. da su vas isle trojke ,a mislim da je toposledica treninga,utakmica bi ranije bila resena. mislim da vlada mora da klobucara pusti da igra 2 ili 3 jer on jednostavno kao da ne zna ili ne zeli da igra 1. lafajet me prijatno iznenadio,a nadam se da moze i bolje. sada vlado organizuj proslavu pobede u sali.sutiranje trojki i pustas kuci jednog po jednog tek kada budu imali 10/10.

Miki

pre 13 godina

Ja sam zadovoljan. Borba i zalaganje na nivou, to je za mene dovoljno, jos kad dodje i pobeda... radosti nigde kraja. Jedino mi Lafajet malo pokidao zivce prebrzim sutevima pred kraj ali ispravicese to vec. Bitno da on i Džavai vec uce da pevaju sa navijacima !

somi

pre 13 godina

Kako mi se cini, i Lucic zna da leti ka kosu! Nesto slicno Veselom! Sve u svemu dobra igra, i mislim da Dzavaj tek treba da pruzi svoj maksimum! Zamislite kakvu cemo tek imati prevlast u skokovima kad se i Gist bude prikljucio!
A detalj koji mi se najmanje svideo je Mitrovic u trenerci!!!
AJMO CRNO BELI!!!

Miki

pre 13 godina

Samo dominiraj....Bice ovo uzbudljiva sezona kao sto rece neki kolega pre mene...Lafajet se uklapa polako,treba mu dati malo vremena jos.Dzavaji odlican,samo trebamo da poradimo na sutu za 3 poena,treba nam...I slobodno da sutiraju vise za vreme utakmice,a manje da iskomplikuju(prevashodno mislim na par suteva u zadnjoj sekundi ili na potroseno vreme za napad) u svakom slucaju momci sve najbolje,imate moju bezgranicnu podrsku!!! JA

TIGER

pre 13 godina

SVAKA VAM CAST NA POBEDI!!!

I da ste izgubili, opet bih vam cestitao... Samo hrabro i nastavite dalje!
Lafajet je odlican igrac... Za mesec dana kad se uigra sa timom i nauci sve fazone... bice jos bolji...

ljudozder

pre 13 godina

@Neutron:
nije zato sto sam Grobar, vec zato sto vidim da si normalna faca i logicno razmisljas. Da je obrnuta situacija, mozda bi i ja pisao isti komentar kao ti. Komplimenti za zakljucak i sve najbolje da se i tvoj tim ocisti od klosara. Nedostaje mi pravi derbi.

A za Partizan, mislim... A za GROBARE... mislim... sta reci? Najnajnajnaj...

Ветеран

pre 13 godina

Тајна Партизановог успеха је једноставна: Гробари дају срце за играче, играчи дају срце за Гробаре. То је права хемија, каква нигде више не постоји и сваки нови играч који дође у Партизан то одмах осети и даје све од себе. Ми не тражимо ништа више. "Година за годином, све луђи сам за тобом."

Dzavai

pre 13 godina

Auuu kad sam preziveo ovaj mec...Kao da mi je neko skinuo dzak cementa sa ledja. Moze da prica ko sta hoce,ali ovo,iako pocetak sezone, bila jedna od najbitnijih utakmica cele sezone!
Kad je Djekic izradio onog kao vola,znao sam da pobedjujemo.
Isto tako,ljudi moji, nama je Kecman pola tima i neverovatno koliko taj covek znaci ekipi.Bez njega mi bi bili bar upola slabija ekipa.
I kako ono bese "Dzavai promasaj decenije"? Pa ovaj ce u zube da nosi Marica.Neki su uporno pominjali,na moje veliko zaprepascenje,kako on nema ledjnu tehniku,a covek je svaku loptu koju je dobio pretvorio u kos odlicnom ledjnom tehnikom!
Lafajet... 14 poena,ali brate... Mnogo divlja.Nije problem i da on bude jos bolji u nastavku,da pocne da ubade sve sto baci prema kosu,ali to bre nije plej,on mi je vise dvojka,ne vidim da razigrava ekipu(inace imao 6,5 asistencija u proseku prosle sezone?!),nego sve nekako ceka da prodje vreme da bi sam na kraju resavao akciju.To nije plej.Odbrana mu je korektna,ali,iako sam ga dosad branio, nije ovde stvar u tome da li on ima tremu ili ne znam sta,nego uopste stil igre koji nikako ne lici na pleja.Vise je on za NBA,jer tamo se tako igra,ko prvi uzme loptu on zavrsava.Neka mu daju jos neku sansu,ali ako ne promeni nacin igre...
P.S. Navijanje ok,nije bas onaj pakao,ali sasvim normalno za pocetak sezone,uvek je tako na pocetku,ali mislim da su falili BUBNJEVI i onda bi atmosfera bila duplo bolja.Isto nije moralo ono "...... ustaska",pogotovo ne Planinicu(po reakciji publike izgleda da je Loncar napravio neki gest pa mu se zato skandiralo. A Vlada...ludji od Duleta,a neki mu zamerali sto ne divlja vise na utakmici:)! E da, Mitrovic i Jaramaz MORAJU da dobiju svoje minute,mozda ne na ovoj utakmici,ali u NLB-u moraju.To su nam najbolji igraci sa nedavnog U21 Ep,kako bre da uopste ne igraju? I Klobucar mora da ima vecu minutazu i vise na dvojci nego na pleju.

aussie

pre 13 godina

Cestitke Vladi na provj pobedi. Mada moram da prokomentarisem nesto. Ova pobeda je u stvari ostvarena prvenstveno zaslugom navijaca na tribinama. Grobari po ko zna koji put stvaraju pobednicki mentalitet u igracima.
Sve ce uskoro doci na svoje mesto

Ziveo Partizan i Majka Srbija

pre 13 godina

Bice ovo "Paklena ekipa"!!!
Treba imati strpljenja za sve,kako pojedince,samog trenera,tako i za celokupan timski rad!

Ova pobeda je pravi podstrek za jaci rad,a posebno igrace koji su tek pristigli i koji pristizu.

VOLIM GA,KO OKA DVA!!!

Mario

pre 13 godina

Vlada Jovanovic shalalala Vlada Jovanovic shalalalala
Morace i sut da krene, a stigla je i zver Gist, tako da ce biti po starom!
Joooooj kako cekam da vidim sta ce biti od ovog Lucica, decko ce imati pesmu i nadimak kao NV12

Vlado

pre 13 godina

Verovao sam da ce i ova ekipa nesto uraditi ove sezone. Jos je rano i tek je prva pobeda, pojedinci izgledaju zbunjeno na parketu, ali trebamo verovati Vladi i strucnom stabu... Veci su strucnjaci od svih nas 100 puta, tako da posmatrajmo mirno i pustimo ljude nek rade svoj posao.
Volim Partizan

pogrebnjak

pre 13 godina

Svaka cast momci jako vazna pobeda,ovo ce mnogo da utice i na samopouzdanje ovih mladih igraca koji su videli da mogu da igraju sa bilo kime ravnopravno,jos samo malo da se uigraju i bice ovo jako dobar tim!Dzavaj danas fenomenalan samo neka tako nastavi,voleo bih da cujem misljenje trenera Cedevite Petrovica koji je rekao da Dzavaj moze da igra samo protiv njihovog 3. centra ali da u EL nece biti dominantan,Lafajet polako ulazi u sistem jos koja utakmica da se uigra i ima da kida treba malo vise da ide na ulaz ali sut sa distance i u odbrani je odlican!Lucic pokazuje da moze na njega ozbiljno da se racuna,ona njegova trojka na +5 prelomila utakmicu!Kecman pravi vodja ekipe,Katic dobra zamena za Nejta ali verujem da moze on i bolje,Vesely dobar u odbrani malo slabiji veceras u napadu ali dobro bice bolje,Klobucaru treba dati vecu minutazu,nije mi jasno samo zasto Mitrovic ne dobija uopste sansu prosle godine je pokazao da je talentovann i da moze da igra!Sve u svemu dobra igra i ostvarena vrlo vazna pobeda,bice jos bolje kad se Gist prikljuci ekip ima da kidamo!Nasa prica se nastavlja!!!

Skaramus

pre 13 godina

Samo napred momci. Svaka cast za borbenost. Sada sam siguran da cete biti bolji u narednim utakmicama. Samo neka Lafajet nauci spremljene akcije i malo smanji dozivljaj (zalju da bude prva zvezda) i bice dobro. Nadam se da je Gist dobar kao sto neki na pricaju ja sam video vrlo malo.

Sarma

pre 13 godina

▓█ ♥ █ ♥ █ P A R T I Z A N █ ♥ █ ♥ █▓

... Partizane ti znaš da ću za tebe dati sve,
i ne boj se za nas, uz tebe jug tvoj ostaće...

izvinite, nekako opet i feel "divujoušn" ;)

GROBAR XXXXXXXXL

pre 13 godina

@(po obicaju, 27. oktobar 2010 22:11)

Samo neka nastave ovako da nas brukaju nemam nista protiv;)...p.s. vidi tabelu NLB Lige:)

Dule

pre 13 godina

Osecam se kao da mi je neko skinuo dzak cementa sa ledja... Mogu da zamislim kako se tek igraci i trener osecaju.
I samo jedna zamerka Vladi- zasto Jaramaz i Mitrovic ne dobijaju nekoliko svojih minuta? Ne toliko na ovoj utakmici,ali na nekim u NLB su mogli,pogotovo dok nije dosao plej.Oni su nam bili najbolji igraci na EP U21,mora bre za njih da se nadje neki minut.Isto i za Klobucara mora malo veca minutaza,jeste divljao u par situacija,ponela ga atmosfera,ali generalno na svim utakmicama ne dobija minutazu koju realno zasluzuje. Inace,da ne shvati neko pogresno, podrska za Vladu, ja sam jedan od onih koji ga je branio kada su ga mnogi kritikovali i smatram da bolje resenje od njega nismo imali i da mu treba da podrsku i kada ne ide najbolje.

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Bice to sve dobro. Ocekujem da ovaj tim iz utakmice u utakmicu pruza sve bolje partije. Lafajet je malo "divljao" u napadu, ali je vise nego primetan njegov napredak u odnosu na prvi mec i ocekujem da ce biti veliko pojacanje (setite se prvih utakmica Fredija Hausa u dresu Partizana). Ne znam iz kog razloga mali Mitrovic ne dobija sansu, jer mislim da bi mogao da bude dosta koristan. Klobucaru ocigledno vise lezi pozicija 2, pa cak i 3, nego kec, na Peru i Kecmana se uvek mozemo osloniti. Milosavljevic ce biti mnogo bolji nego Milosevic, Djekic bez cvrstine i zara, sto je steta jer ima veliki potencijal. Veseli sjajan u odbrani, ocekujem da proradi i u napadu, Lucic definitivno novi Velickovic, pokazuje da ima srce i jos nesto. Katic dobro resenje za drugog centra, Dzavaji dominantan i veoma motivisan i zeljan dokazivanja, ne samo na ovom mecu. Kada se timu pridruzi Gist mislim da ce to biti zaista sjajan tim, po meni, ma koliko to u ovom trenutku mnogima nerealno zvucalo, spreman i za najvise domete.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

IVORY

pre 13 godina

Bila bi steta da smo izgubili, jer je Himki igrao veoma lose, ali mi ne bi bilo krivo ni da smo izgubili, jer smo poceli da igramo (za razliku od meca sa Zalgirisom).

Polako, ima vremena, dok se uigraju i neko da kaze Lafajetu da je ovo timska igra.

Nikola

pre 13 godina

i sad ste svi pametni...jel da? Prozivate Jawai posle zalgirisa NAJSTR1ASNIJE-a a sad ga slavite...sram vas bilo. Pola vas "kvazi-navijaca" je uz partizan samo kad ide. Zato sledece sezone prvo razmislite kad krenete da prozivate upravu i buduce novajlije. Pozdrav samo za prave navijace...one koji vole partizan i kad stvari ne idu kako treba...

moca

pre 13 godina

Ako niste primetili do sada da vam nesto objasnim. Najveca zasluga Partizana je sirenje globalne ljubavi medju nasim ucmalim i na prvi pogled reklo bi se lokalno orjentisanim komsijama.Setite se koliko su ljubavi poklanjali Turcima(Efesu) pa Grcima, Kataloncima,Francuzima,Italijanima... zatim su prosto obozavali Izraelce.Pa zadnje rezerve ljubavi upucivali Olimpijakosu.tu im je na trenutak ljubav bila i uzvracena pa su nekako prezivili 5 meseci dok nisu zavoleli Litvance.Rusi su ih sinoc razocarali,ali oni ce se opet vratiti starim ljubavima (Makabi...)Zato ih nemojte kritikovati jer su to Kosmopolite i Evropejci nisu oni onakvi kakve ih gledamo na TV svaki drugi dan. Mislim kada bi Partizan igrao protiv ekipe od 10.10.da bi oni njih prosto obozavali.Ljubav je cudo ili su to ipak FLUSTRACIJE.Bemliga!

Goran

pre 13 godina

Bravo momci, tako se igra za svoj klub i svoju otadžbinu. Srce na terenu, uz veliku želju i htenje, i uz predivno navijanje stvarno ste pravi heroji. Navijanje pre početka meča nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, pesma navijača koju i reporter sa RTS dužno ispoštuje, je stvarno nešto predivno, podiže moral i svakog učesnika u utakmici podseti zbog čega je tu i šta treba da uradi da se oduži navijačima. I to su navijači, a ne izgrednici i huligani koji prave incidente i gluposti po stadionima, po ulicama. Još jednom čestitke i napred! Zvezdaš

čika velja

pre 13 godina

Eeee, pa baš lepo! Vidim da i dalje ima onih kojima nešto nije jasno, ali na njih neću trošiti reči, nisu vredni toga. Ovo je bila prava demonstracija kolektivne igre, sa individualnim minijaturama.
Lafayet-sve bolji, dao vrlo važne poene u poslednjoj četvrtini
Kecman-njegov ostanak je naše naj veće pojačanje
Klobučar-ide na bolje, sa divnom trojkom koja je označila preokret
Milosavljević-sinoć je pokazao veliki odbrambeni potencijal, još da oslobodi ruku...
Pera Božić-da ga nema, trebalo bi ga izmisliti i umnožiti u više primeraka.Možda malo slabija partija, ali... eeej, to je Pera Božić(duša tima)
Lučić-i za njega sam rekao da zaslužuje veću minutažu, daleko veću od Đekića.Odličan u odbrani,solidan u napadu, HVALA za odlučujuću trojku
Đekić-prvi put od kada je u Partizanu, pružio je partiju koja liči na ono što se očekuje od njega.
Vesely-na svom nivou. Biće bolje kada se upozna sa Lafayet-om
Katić-sinoć jako dobar, bez "njegovih" gluposti. Uspeo je da isprovocira Lončara u trenucima lomljenja rezultata
Jawai-sinoć igrač utakmice. Nadam se, da je i naj tvrdokornije navijače ubedio da je dostojna zamena za Marića, a po mom mišljenju i bolji od njega!
Vlada Jovanović-odlično vođenje utakmice, "učestvovao" je u svim akcijama, vršio pritisak na sudije(kulturno,na granici sa tehničkom)
Navijači-čista DESETKA, lepo je bilo čuti Čegijev glas "sa šipke"(bez megafona i ozvučenja)
Dance plus devojke- upotpunjuju naj lepšu sliku koja se šalje Evropi iz Beograda
Kleo-erupcija oduševljenja kada se pojavio u hali je sigurno uticala na već sjajnu atmosferu.Bravo momče! I da te pitam gde su ti kolege?
Ja mu ga baš dao!?Izvinjavam se na dužini komentara i VIDIMO SE PROTIV MAKABIJA!

Grobar_KG

pre 13 godina

Idemooooooo sklopice se kockice bice sve kao prosle sezone radujeme sto vidim veliko srce mladog Lucica koi izrasta u velikog igraca AJMO CRNO BELI!!!!!!!

PrOdAn

pre 13 godina

Brawo KRALJEVI!!!!!! Zapusili ste usta svim "strucnjacima" koji su vas omalozavali! Lafajet i Dzavaji mi se mnogo dopadaju, extra su igraci... Samo nek ovako nastave! Jos da dodje Gist i da haramo CELOM EVROPOM!!! :DD

Marko

pre 13 godina

Gde su sad oni koji kazu da ce Partizan pasti ove sezone, da Lafajet nista ne valja, da je Dzavai samo jedan debeli nespretni centar, da Jovanovic nema pojma, da Milosavljevic nije za Partizan, nego samo za Radnicki itd.

Jos kad se malo uigraju, pa i Gist kad zaigra...

grobar-españa

pre 13 godina

Jako vazna pobeda,sada su otklonjene sve dileme da li mozemo da se nosimo sa jakim ekipama a tek smo krenuli da se uigravamo.
Bice to sve kako treba a ova pobeda bi morala da podigne moral i da donese dobru atmosferu u svlacionici.

grunf

pre 13 godina

imamo dobar tim...posle ko zna koliko godina nemam ono predubedjenje na pocetku sezone kako smo mnogo slabiji nego prosle:)lafajet ce biti dobar,vidi se da ne razume najbolje sta se od njega ocekuje ali naucice...drago mi je da igra srcem,vidi se po njegovim reakcijama da mu je stalo.Najgore je kad imas crnca u ekipi koji zvace zvaku i ima onaj izraz lica 'boli me k... za sve'...dzavai je sjajan,stvarno imamo srece sa centrima u poslednjih par godina:)kad dodje gist,ako je klasa robertsa onda smo i te kako konkurentni u evroligi!svidela mi se i drskost lucica,uzme loptu i pravo pod kos pa sta bude:)

Sdf..p.f.c..

pre 13 godina

Svi igraci su dali svoj maximum i isplatilo se,Dzavai je blistao,dosta je pokretan za svoju tezinu,lafajet ima ono sto bob nije imao a to je taj sut sa zadrskom,jos par utakmica i sve ce biti na mestu.partizan je pokazao da ima srce!idemo dalje!vlada jovanovic sa-la-la-la.,.

Nemanja

pre 13 godina

Ljudi biće ovo sve ok, vidi se da stvari polako dolaze na svoje mesto. Ne treba očekivati prošlogodišnji rez. u Evroligi ali mislim da možemo u drugi krug . Ključ uspeha je da se ova četvorka što dolazi što pre adaptira. Za Lafajeta samo još malo strpljenja i mislim da kad i on počne igrati kako može to će već biti ozbiljna ekipa. Džavai me je oduševio tako da mislim da imamo adekvatnu zamenu za Marića! ,,Strpljen -spašen".

Chicago

pre 13 godina

Mnogo, mnogo vazna pobeda! Zbog Vlade, zbog novopridoslih igraca, zbog atmosfere u ekipi, zbog svih nas - Grobara i nase neizmerne ljubavi prema klubu!
Sada je najvaznije da nastavimo sa dobrim radom. Da se ekipa uigra, da i Gist na pravi nacin krene i prepozna sistem!
Verujem, da ce sve biti dobro, a nasa ocekivanja za ovu sezonu (verujem, ponovo-uspesnu!), moci cemo da formiramo tamo negde u decembru.

Volim ga, k'o oka dva!!!

Chicago

pre 13 godina

Mnogo, mnogo vazna pobeda! Zbog Vlade, zbog novopridoslih igraca, zbog atmosfere u ekipi, zbog svih nas - Grobara i nase neizmerne ljubavi prema klubu!
Sada je najvaznije da nastavimo sa dobrim radom. Da se ekipa uigra, da i Gist na pravi nacin krene i prepozna sistem!
Verujem, da ce sve biti dobro, a nasa ocekivanja za ovu sezonu (verujem, ponovo-uspesnu!), moci cemo da formiramo tamo negde u decembru.

Volim ga, k'o oka dva!!!

misa

pre 13 godina

Sta ce biti kad nam dodje cetvorka.Izgleda da je cak i AJME ukapirao sta je grobarska magija . Nisu bitni pojedinci. Mi smo INSTITUCIJA BRE.
VOLIM GA KO OKA DVA.
Ovi znalci neka vide da ima Srba u ekipi . Mali Lucic igra i igrace kao zmaj. Hocemo Mitrovica VLADO MAJSTORE.

goran

pre 13 godina

Vidim da su neki jedva čekali da se omakne pa da izgubi partizan...
E oćeš malo sutra!
Čestitam prije svega treneru(ipak je prva,pa navijačima,a na kraju i igračima.Inače grozna utakmica za gledanje,ali važna je pobjeda.
Idemo dalje,pa dokle stignemo!

i zivot cu da dam, ako zatreba

pre 13 godina

Vlada je bio skroz pogubljen, kada smo mu skandirali. Ovi momci zasluzuju svu nasu podrsku!!!
...Znaj da na ovome svetu, ne postoji niko ko ce da spreci, da sa juga se ori PARTIZANE VOLIM TE JA!!!!!

Kriger

pre 13 godina

Važna POBEDA! Bravo GROBARI! Ima još puno da se radi. Nekako mi svi stranci koji dolaze u naš klub odmah prirastu za srce. Možda u pošetku ne pokažu pravi kvalitet, ali najvažnije je da su dobri ljudi i da igraju SRCEM. Biće sve u redu! Idemo dalje. Vežbamo trojke i čitamo knjige (Vlado nastavi i ovu, možda najbolju, Duletovu tradiciju, sutra svi na sajam knjiga). Igraj, treniraj, uči, napreduj, budi bolji, usavršavaj se, budi PARTIZANOVAC!

dzoni

pre 13 godina

Mislim da vec jesu, ali voleo bih da igracima stalno bude na umu da domaca takmichenja ne igramo zbog dobrih partija u Evroligi, vec da EVROLIGU igramo na osnovu dobrih rezultata u domacim takmicenjima i da ovakvu energiju uvek pruzhaju pa sta bude-bude!

Svaka cast na vecerasnjem zalaganju!

PARTIZAN SAMPION!

Црно Бели

pre 13 godina

Овако,прво честитке кошаркашима Партизана као и Влади Јовановићу на победи.Видела се нервоза код појединих кошаркаша али мислим да ће временом бити боље.Џаваи је одиграо сјајно и не слажем са коментаром да је рупа у одбрани,Кецман стандарно добар кад год је требао он је својим поенима одржавао Партизан у мечу(превасходно у првом полувремену),изгледа да ће Пера Божић имати проблема од када је тројка померена...дебитанти(Милосављевић и Лучић) задовољили али знам да могу много боље...Рано је да сви нападате Лафајета,сетите се само Паласија док се није уиграо имао је 5 изгубљених лопти по мечу...а са странцем као Лестером Мекејлебом вероватно више никада нећемо убости али шта је ту је..само стрпљење и превазићи ће Влада и ДУЛЕТА..........

Iannone

pre 13 godina

Kakva ledjna tehika dzavai svaka cast, i odraz mu je an mestu uzeci u obzir kilazu, jedina mana ne izlazi na protivnickog pleja an blokadu ali kompletan centar svaka cast, lafajet , milosavljevic kidaju i naravno veseli!

Bne

pre 13 godina

Lafayette možda nema ulaz kao Bo, ali zato ima šut sa 3-4 metra.
Kecman je virtuoz.
Klobučar i Milosavljević kao da su učili košarku u Partizanu.
Lučić čvrst u stavu, agresivan i koncentrisan.
Katić dobar, može bolje, Đekić mora bolje.
Vesely najbolje krilo Euroleague.
Jawai izuzetno pokretan, mora sa više pažnje u odbrani.
I šta reći za kapitena Petra Božića, bravo majstore, legenda si Partizana i želim ti da podigneš i pehar Euroleague.
Hvala Bogu da bar nešto u ovoj našoj Srbiji uspeva zahvaljujući predanom radu, pameti i poštenju.
Volim Partizan!

Vladan P.F.C.

pre 13 godina

srećna pobjeda Vlado...izgledalo je kao na treningu naravno,volim ga ko oka dva...dolazi makabi da potvrdimo svetu arenu...srećno braćo,ponosimo se vama,institucijo zemlje Srbije...volim te srcem svim...

gojko

pre 13 godina

sinoć na slavi gledali smo i basket..ja blago nervozan pitam našeg zeta Čoa kako ćemo proći,lošiji smo nego lani i tako,a on mi kaže:,,šta se sikiraš,pa to nam je u krvi,,..i tako vala i jeste...
To nam je u krvi!!!
KK Partizan!

ilija

pre 13 godina

Bravo momci, ne morate vise ni jednu utakmicu da dobijete do kraja godine, sve sto ste uradili proteklih godina vam daje to za pravo, niko se nece ljutiti.

Aca V.

pre 13 godina

...ja sam jedan od onih privilegovanih da sam stalno prisutan u Pioniru , i drago mi je zbog toga . Ostajali smo i po sat vremena da damo podrsku momcima kad je lose , a tu smo da se radujemo kad je lepo. Jedino sto trazimo je - srce na teren- i dok je tako tu smo i mi da pomognemo , grlo , dlanovi... Momci , samo napred , uz Vas smo ,...
SRECNO !!!