Utorak, 26.10.2010.

21:44

Jelena: "Teško sam disala"

Srpska teniserka Jelena Janković ubedljivim porazom započela je završni WTA turnir u Dohi.

Izvor: B92

Jelena: "Teško sam disala" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

nikol dž.femija

pre 13 godina

(Wizard, 27. oktobar 2010 17:16)

Bravo za Vas ! Odlicno! Divno! TO JE PRAVI NACIN - argumentovano, nema lazi, prevare, nema raznoraznih konstrukcija....

Da, JJ ume da pohvali protivnicu, ali izgleda da tesko pada i to sto ume da pohvali i sebe, a ume i da igru igru u tom teniskom sou i biznisu....ume sve, bas tako...i to po pravilima vladajuce "americke skole"...

Hvala sto ste svima "crno na belo" predocili izjave JJ u originalu.

trifko

pre 13 godina

Joj kako je Šarapova bila u pravu kad je Azarenku poredila sa Jelenom.Rekla je jel njeno prezime Janković?Što je značilo da se i Azarenka ugledala na JJ pa da glumi i folira.Ma JJ je folirant nad folirantima.

Wizard

pre 13 godina

“I had a hard time serving. You toss the ball, and it was all over the place. And then you hit the ball one direction, it goes another. You’re just getting ready to hit the ball and just moves away from you. So it was really hard out there,” the No. 4 seed said. “She handled the wind a lot better than I did. She was the better player today.” (Posle poraza od Kanepi US OPEN 2010)

“I played what she liked and she has more power than me. Today was her day, she was the better player, she deserved to win.” – Jelena Jankovic, nakon poraza od Svetlane Kuznetsove.

“The key to today's match was I really didn't return well and her serves were really accurate,” Jankovic said. “I didn't really have many chances. When I had the chances, I didn't really take them. “When I was able to hit the return, I would make mistakes. So, unfortunately, I didn't do what I was supposed to do. She was a better player today.” (Posle poraza od Amanmuradova)

"She's playing very well in this moment," Jankovic said. "She has improved so much and I think mentally she's much better. Because before I think that's what was maybe one of her weaknesses.""And then when I got into some of the points, when I had chances, I made bad mistakes. It wasn't me. It wasn't my game out there. She was the better player today. (posle poraza od Samante Stosur)

Jankovic said. "I'm struggling to find my game and the confidence on the court. She played well. Obviously she was the better player. (Nakon poraza od Anastasie Pavlyuchenkove)


Da, Jelena zna da pohvali protivnicu...

Djalma

pre 13 godina

(Vanja, 27. oktobar 2010 13:35)

Na ovom forumu postoje dva coveka koje niko ozbiljno ne shvata.Krivo i Ludo ogledalo.Kod njih je svet sasvim drugaciji,suprotan.Za njih je pozicija u rejtingu 20 dvosrtuko jaca od pozicije 1o.Ne,nisu oni cak ni bukvalisti.

To nisam ja, to je moja šauma

pre 13 godina

@Vanja

Enan nije odigrala ni jedan turnir posle Vimbldona. I dalje se drzi tu negde oko 13-og mesta. Da je odigrala jos nekoliko turnira i Us Open usla bi u top 10 i ne bi bilo mesta za ''Caricu'' u Dohi. O tome ti prica. Nemoj odma trcati da odgovoris, a nisi informisana.

Tipolir

pre 13 godina

Jelena: "Teško sam disala"
______________
Jasno da je teško disala, pogledajte samo ovu sliku.
Sve mi liči kao da je igrala u Černobilu, a tamo kosika i nema.

Vanja

pre 13 godina

(nenad, 26. oktobar 2010 23:20)
Jelena je u Dohu stigla kao 6-ta od najboljih 8 koje su u Dohi .
Odustajanje Enanove nema nikakve veze sa Jelenom .

Jova do Krova

pre 13 godina

Pa majku mu! Hoce li se desiti bar jednom da ovi nasi mogu normalno da disu?
Sta je bre ovo, Cernobil, osiromaseni uranijum oko teniskih terena u Srbiji?
Kako ja uvek mogu da disem?

Ni po babu ni po stričevima

pre 13 godina

Ovo što je Jelena izjavila (u pismu novinarima) odnosilo se na nju i razloge njenog NEDOLASKA na pres konferenciju posle meča, a ne na sam meč. Ako ona ne čestita iskreno protivnicama pobedu (svaka joj čast na tome) i ne priznaje da je protivnica bolja, ne znam koja teniserka to radi.

Borko

pre 13 godina

@Milan
Nemoj da se čudiš. To je njen karakter. Narcisoidnost je u psihologiji ozbiljno proučavana. Nikad ona neće mođi da prizna to što od nje tražiš, jer se karakter formira do četvrte godine, on duboko utiče na komlekse, a za neko vaspitanje, koje bi bar malo prikrilo pravu crtu karaktera, sada je kasno. Ona ima 26 godina. Seti se izjave: "Da, ja sam najbolja na svetu. Ja to iskreno mislim." Time je sve rečeno. Mislim da su neke njene reakcije nesvesne. Ona ni savet trenera ne može da primi, nego one "dosadne", koji je savetima "gnjave", otpušta bez milosti. Ovo je početak njenog kraja. Nije ona ličnost kao Skarlet O'Hara, koja može trezveno da kaže - "Sutra je novi dan." Ona to kaže posle povratka na Taru, imanje na kome se rodila i odrasla, postajala čovek, a Jelenino je imanje i dvorac u San Dijegu, gde nisu njeni koreni.

Supermen

pre 13 godina

Jelena ima 200 000 razloga da ne odustane..... A tacno je da nije bilo turnira koji je zavrsila a da se nije zalila na neku vrstu povrede..... Mucno mi je traziti od pocetka godine koje sve vrste povreda je imala i ovo njeno ponasanje zaista prelazi sve granice ali valjda se nekad vrati u normalu....

rip curl

pre 13 godina

razumem da je na ovaj turnir morala da dodje zbog sponzora, zastupnika i para, naravno ali zasto to radi i onda kad ne mora, ne razumem. U Portorozu se povredila, u Moskvi razbolela, iznuruje se i bruka nepotrebno. Inace, stvarno ne izgleda dobro, ne cudi me da su joj dali infuziju.

Djoksa

pre 13 godina

Izvinjavam se svima zbog mog multiplikovanog komentara.Ali jednostavno pre par dana sam poslao vise od 10 komentara i NIJEDAN nije prosao filter moderatora.Od tada saljem komentare sve dok ne vidim da su primljeni.

nenad

pre 13 godina

@...
Da te podsetim da Jelena nije stigla do zavrsnog turnira zahvaljujuci svojoj igri, vec zahvaljujuci odustajanju sestara Vilijams i Enanove. Ona je ''lucky looser'', bas kao i Demantijeva i Azarenka.

gladiator

pre 13 godina

Meni nisu jasni ljudi koji je eto napadaju? Ko da je ona nas rob pa mora uvek da bude zdrava i da se ne folira? Moze sutra da baci reket ako hoce i da ode bez da se ikome pravda.

Posmatrac

pre 13 godina

Ima li nekoga ko jos uvek veruje u ovakve izgovore? Draga Jelena, imaj bar malo postovanja, prvo prema svom protivniku, drugo prema ljudima koji navijaju za tebe.

k`o velim, krenula medijska lavina...

pre 13 godina

Šta je sve danas u sportskim vestima, ja pomislio da je Jelena Karleuša izjavila da je teško disala, pa se uplaših :)

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

Mali savet

pre 13 godina

Jeco, pile naše, teško si disala? Pa to ti je zbog sinusa i moskovske prehlade. Trebalo bi da jedeš što više belog luka i slanine. I sve će sa sinusima biti u redu. Drago nam je da je tvoja mama ozdravila, važno je da bar jedna bude zdrava u kući, jer uvek se po kući nađe neki posao: obriši, počisti, usisaj, operi, idi u bakalnicu za beli luk a može i beli slez (korenje), i on je dobar protiv moskovske prehlade. Kreni protiv Kim ofanzivno, neće se odbraniti, a Azarenku šetaj levo-desno, dok se ne iznervira i počne da greši. I škripi patikama, VikI od toga "poludi". Za polufinale poslaću ti novi savet, ali beli luk obavezno da uzimaš do kraja turnira. Tako ćeš uzeti titulu.

Milos Bojanic & Comp.

pre 13 godina

Pa ovo nije normalno.U zivotu nisam video bolesljiviju osobu od nje!Tokom cele godine se zali na razne bolesti i povrede a nije propustila nijedan turnir.Mislim,opredeli se vec jednom,jesi li bolesna ili ne?!Mani se tog tenisa vise, ipak je tebi prirodno mesto kod mene,na farmi!

Milan

pre 13 godina

Godinama pratim Jelenu, ali nikad, zaista nikad nisam cuo da je bila samokriticna, ili da je imala reci hvale za protivnicu kada gubi. Nikada nisam od nj cuo da kaze da ju je protivnica nadigrala, prosto da je losija. To je prosto neverovatno.

Kimmo

pre 13 godina

Pocinje pravdanje poraza kao i svaki put kad izgubi.Zasto nikad ne kaze: bila je bolja i pobedila me;nego stalno neke bolesti.Mislim da se JJ prezasitila tenisa..Napravila je ona vilu na malibuu,zaradila koji milion i sad samo igra onako da zaradi koji dinar jer zna da na vecem turniru nema sta da trazi.

Branko S.

pre 13 godina

Volim Jelenu kao teniserku i divim joj se za sve ucinjeno do sada za nas tenis.Jedino mi se ne svidja sto igra i kad nije spremna za to.Svojevremeno je cuvena Navratilova,primetila da Jelena igra isuvise turnira i da ce se svakako to odraziti na njenu igru.Trebalo bi da uzme recept od Vilijamsovih,i fokusira se da sto spremnija i zdravija odigra Grand Slem Turnire koje jos nije osvojila.Po kvalitetu spada u najvisi vrh tenisa,primetila je Navratilova,ali ocigledno da joj strategija nije dobra trebala bi vise da se odmara i trenira.Igrajuci samo turnire,ne dolazi se stalno do forme,vec do zamora,pogotovo ako se u mesec dana promeni vise puta vremenska zona.Jeco,zato odmori malo,pocni da se spremas za AO,niko te netera da ovako bolesna izlazis na teren.Dzaba ti onda vadjenje,protivnice su onda nemilosrdne a ti gubis na samopouzdanju.Ne kaze uzalud nas narod da svaku boljku treba odlezati.Zato,ako se osecas slabo,predaj sve meceve i udmori se.Bolje zdrava i orna na AO,nego bolesna i jadna na ovom mastersu!

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

WTATP Lista

pre 13 godina

Uvodnih 40 minuta meca do rezultata 4:3 u prvom setu su zapravo bili mozda najbolji Jelenin tenis posle Vimbldona, i dokaz da makar nije "zaboravila" da igra tenis. Kada je konacno popustila i vratila se na nivo kakvu je gledamo prethodnih meseci, usledio je niz od 8 uzastopnih izgubljenih gemova protiv odlicne Zvonarjeve koja je u zivotnoj formi (vezala dva uzastopna gren slem finala). Od FED KUP meca sa Rusijom, preko velike titule u Indijan Velsu, do finala Rima i polufinala Rolan Garosa - Jelena je vezala jedno stotinjak dana odlicnog tenisa, sasvim dovoljno da se vrati u TOP5 i da sve do onog sledeceg marta prezimi u TOP10... ali sve van toga bila je prava nocna mora, i za razliku od svih ostalih nasih tenisera (Novak, Ana, Viktor, Janko, Bojana) koji su se bas digli letos i odrzavaju tu povisenu formu, jedino njoj kraj sezone dolazi kao pravo olaksanje. Nova sezona - novi pocetak, a kao jedina teniserka koja je preko 200 zadnjih nedelja bez prekida clanica TOP10 ona svakako moze mnogo vise od ovoga, i pozelimo joj da od starta 2011 opet pronadje sebe.

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

...

pre 13 godina

vec vidjeno,al sta da se radi-idemo dalje...i samo mi nije jasno da toliko ima negativnih komentara!jasno je i normalno da neko voli anu a neko jelenu ali ne treba preterivati,evo Jelena je vec godinama u vrhu i ponovo dosla na finalni turnir a mnogi je omalozavaju,istina da kod jece kriza traje vec duze vreme al to nije razlog da je svi pljuju,evo i dementijeva imala los mec

Svasta!

pre 13 godina

Ona je stalno bolesna! Pa kad si bolesna sto igras? Kakvi su sad ovo izgovori? Uvek kada izgubi nije izgubila jer je protivnica nadigrala nego je ona bila bolesna i povredjena! Budi jednom covek i reci da te je protivnica nadigrala! Ko izadje na teren znaci da je spreman i nema daljih izgovora.

OGLEDALO

pre 13 godina

Ajde pljuvaci navalite.vidi se po devojci da joj nije bilo dobro i da je vec duze vremena nesto muci.
Nema vise onog PREPOZNATLJIVOG OSMEHA na njenom licu.
Ali vazno je da je tamo.Neka odigra koliko moze i kako moze.Zivot ide dalje .i bice vremena kada se odmori i bude ponovo ona stara Jeca Sampionka,mnogi od Vas ce se zastideti sta su sada rekli. Pogledajte se u ogledalo i zapitakjte u cemu ste Vi tako dobri?????

Milos Bojanic & Comp.

pre 13 godina

Pa ovo nije normalno.U zivotu nisam video bolesljiviju osobu od nje!Tokom cele godine se zali na razne bolesti i povrede a nije propustila nijedan turnir.Mislim,opredeli se vec jednom,jesi li bolesna ili ne?!Mani se tog tenisa vise, ipak je tebi prirodno mesto kod mene,na farmi!

Svasta!

pre 13 godina

Ona je stalno bolesna! Pa kad si bolesna sto igras? Kakvi su sad ovo izgovori? Uvek kada izgubi nije izgubila jer je protivnica nadigrala nego je ona bila bolesna i povredjena! Budi jednom covek i reci da te je protivnica nadigrala! Ko izadje na teren znaci da je spreman i nema daljih izgovora.

WTATP Lista

pre 13 godina

Uvodnih 40 minuta meca do rezultata 4:3 u prvom setu su zapravo bili mozda najbolji Jelenin tenis posle Vimbldona, i dokaz da makar nije "zaboravila" da igra tenis. Kada je konacno popustila i vratila se na nivo kakvu je gledamo prethodnih meseci, usledio je niz od 8 uzastopnih izgubljenih gemova protiv odlicne Zvonarjeve koja je u zivotnoj formi (vezala dva uzastopna gren slem finala). Od FED KUP meca sa Rusijom, preko velike titule u Indijan Velsu, do finala Rima i polufinala Rolan Garosa - Jelena je vezala jedno stotinjak dana odlicnog tenisa, sasvim dovoljno da se vrati u TOP5 i da sve do onog sledeceg marta prezimi u TOP10... ali sve van toga bila je prava nocna mora, i za razliku od svih ostalih nasih tenisera (Novak, Ana, Viktor, Janko, Bojana) koji su se bas digli letos i odrzavaju tu povisenu formu, jedino njoj kraj sezone dolazi kao pravo olaksanje. Nova sezona - novi pocetak, a kao jedina teniserka koja je preko 200 zadnjih nedelja bez prekida clanica TOP10 ona svakako moze mnogo vise od ovoga, i pozelimo joj da od starta 2011 opet pronadje sebe.

Milan

pre 13 godina

Godinama pratim Jelenu, ali nikad, zaista nikad nisam cuo da je bila samokriticna, ili da je imala reci hvale za protivnicu kada gubi. Nikada nisam od nj cuo da kaze da ju je protivnica nadigrala, prosto da je losija. To je prosto neverovatno.

Kimmo

pre 13 godina

Pocinje pravdanje poraza kao i svaki put kad izgubi.Zasto nikad ne kaze: bila je bolja i pobedila me;nego stalno neke bolesti.Mislim da se JJ prezasitila tenisa..Napravila je ona vilu na malibuu,zaradila koji milion i sad samo igra onako da zaradi koji dinar jer zna da na vecem turniru nema sta da trazi.

Borko

pre 13 godina

@Milan
Nemoj da se čudiš. To je njen karakter. Narcisoidnost je u psihologiji ozbiljno proučavana. Nikad ona neće mođi da prizna to što od nje tražiš, jer se karakter formira do četvrte godine, on duboko utiče na komlekse, a za neko vaspitanje, koje bi bar malo prikrilo pravu crtu karaktera, sada je kasno. Ona ima 26 godina. Seti se izjave: "Da, ja sam najbolja na svetu. Ja to iskreno mislim." Time je sve rečeno. Mislim da su neke njene reakcije nesvesne. Ona ni savet trenera ne može da primi, nego one "dosadne", koji je savetima "gnjave", otpušta bez milosti. Ovo je početak njenog kraja. Nije ona ličnost kao Skarlet O'Hara, koja može trezveno da kaže - "Sutra je novi dan." Ona to kaže posle povratka na Taru, imanje na kome se rodila i odrasla, postajala čovek, a Jelenino je imanje i dvorac u San Dijegu, gde nisu njeni koreni.

Wizard

pre 13 godina

“I had a hard time serving. You toss the ball, and it was all over the place. And then you hit the ball one direction, it goes another. You’re just getting ready to hit the ball and just moves away from you. So it was really hard out there,” the No. 4 seed said. “She handled the wind a lot better than I did. She was the better player today.” (Posle poraza od Kanepi US OPEN 2010)

“I played what she liked and she has more power than me. Today was her day, she was the better player, she deserved to win.” – Jelena Jankovic, nakon poraza od Svetlane Kuznetsove.

“The key to today's match was I really didn't return well and her serves were really accurate,” Jankovic said. “I didn't really have many chances. When I had the chances, I didn't really take them. “When I was able to hit the return, I would make mistakes. So, unfortunately, I didn't do what I was supposed to do. She was a better player today.” (Posle poraza od Amanmuradova)

"She's playing very well in this moment," Jankovic said. "She has improved so much and I think mentally she's much better. Because before I think that's what was maybe one of her weaknesses.""And then when I got into some of the points, when I had chances, I made bad mistakes. It wasn't me. It wasn't my game out there. She was the better player today. (posle poraza od Samante Stosur)

Jankovic said. "I'm struggling to find my game and the confidence on the court. She played well. Obviously she was the better player. (Nakon poraza od Anastasie Pavlyuchenkove)


Da, Jelena zna da pohvali protivnicu...

...

pre 13 godina

vec vidjeno,al sta da se radi-idemo dalje...i samo mi nije jasno da toliko ima negativnih komentara!jasno je i normalno da neko voli anu a neko jelenu ali ne treba preterivati,evo Jelena je vec godinama u vrhu i ponovo dosla na finalni turnir a mnogi je omalozavaju,istina da kod jece kriza traje vec duze vreme al to nije razlog da je svi pljuju,evo i dementijeva imala los mec

Branko S.

pre 13 godina

Volim Jelenu kao teniserku i divim joj se za sve ucinjeno do sada za nas tenis.Jedino mi se ne svidja sto igra i kad nije spremna za to.Svojevremeno je cuvena Navratilova,primetila da Jelena igra isuvise turnira i da ce se svakako to odraziti na njenu igru.Trebalo bi da uzme recept od Vilijamsovih,i fokusira se da sto spremnija i zdravija odigra Grand Slem Turnire koje jos nije osvojila.Po kvalitetu spada u najvisi vrh tenisa,primetila je Navratilova,ali ocigledno da joj strategija nije dobra trebala bi vise da se odmara i trenira.Igrajuci samo turnire,ne dolazi se stalno do forme,vec do zamora,pogotovo ako se u mesec dana promeni vise puta vremenska zona.Jeco,zato odmori malo,pocni da se spremas za AO,niko te netera da ovako bolesna izlazis na teren.Dzaba ti onda vadjenje,protivnice su onda nemilosrdne a ti gubis na samopouzdanju.Ne kaze uzalud nas narod da svaku boljku treba odlezati.Zato,ako se osecas slabo,predaj sve meceve i udmori se.Bolje zdrava i orna na AO,nego bolesna i jadna na ovom mastersu!

Mali savet

pre 13 godina

Jeco, pile naše, teško si disala? Pa to ti je zbog sinusa i moskovske prehlade. Trebalo bi da jedeš što više belog luka i slanine. I sve će sa sinusima biti u redu. Drago nam je da je tvoja mama ozdravila, važno je da bar jedna bude zdrava u kući, jer uvek se po kući nađe neki posao: obriši, počisti, usisaj, operi, idi u bakalnicu za beli luk a može i beli slez (korenje), i on je dobar protiv moskovske prehlade. Kreni protiv Kim ofanzivno, neće se odbraniti, a Azarenku šetaj levo-desno, dok se ne iznervira i počne da greši. I škripi patikama, VikI od toga "poludi". Za polufinale poslaću ti novi savet, ali beli luk obavezno da uzimaš do kraja turnira. Tako ćeš uzeti titulu.

k`o velim, krenula medijska lavina...

pre 13 godina

Šta je sve danas u sportskim vestima, ja pomislio da je Jelena Karleuša izjavila da je teško disala, pa se uplaših :)

gladiator

pre 13 godina

Meni nisu jasni ljudi koji je eto napadaju? Ko da je ona nas rob pa mora uvek da bude zdrava i da se ne folira? Moze sutra da baci reket ako hoce i da ode bez da se ikome pravda.

OGLEDALO

pre 13 godina

Ajde pljuvaci navalite.vidi se po devojci da joj nije bilo dobro i da je vec duze vremena nesto muci.
Nema vise onog PREPOZNATLJIVOG OSMEHA na njenom licu.
Ali vazno je da je tamo.Neka odigra koliko moze i kako moze.Zivot ide dalje .i bice vremena kada se odmori i bude ponovo ona stara Jeca Sampionka,mnogi od Vas ce se zastideti sta su sada rekli. Pogledajte se u ogledalo i zapitakjte u cemu ste Vi tako dobri?????

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

Ni po babu ni po stričevima

pre 13 godina

Ovo što je Jelena izjavila (u pismu novinarima) odnosilo se na nju i razloge njenog NEDOLASKA na pres konferenciju posle meča, a ne na sam meč. Ako ona ne čestita iskreno protivnicama pobedu (svaka joj čast na tome) i ne priznaje da je protivnica bolja, ne znam koja teniserka to radi.

Jova do Krova

pre 13 godina

Pa majku mu! Hoce li se desiti bar jednom da ovi nasi mogu normalno da disu?
Sta je bre ovo, Cernobil, osiromaseni uranijum oko teniskih terena u Srbiji?
Kako ja uvek mogu da disem?

nenad

pre 13 godina

@...
Da te podsetim da Jelena nije stigla do zavrsnog turnira zahvaljujuci svojoj igri, vec zahvaljujuci odustajanju sestara Vilijams i Enanove. Ona je ''lucky looser'', bas kao i Demantijeva i Azarenka.

Vanja

pre 13 godina

(nenad, 26. oktobar 2010 23:20)
Jelena je u Dohu stigla kao 6-ta od najboljih 8 koje su u Dohi .
Odustajanje Enanove nema nikakve veze sa Jelenom .

Supermen

pre 13 godina

Jelena ima 200 000 razloga da ne odustane..... A tacno je da nije bilo turnira koji je zavrsila a da se nije zalila na neku vrstu povrede..... Mucno mi je traziti od pocetka godine koje sve vrste povreda je imala i ovo njeno ponasanje zaista prelazi sve granice ali valjda se nekad vrati u normalu....

To nisam ja, to je moja šauma

pre 13 godina

@Vanja

Enan nije odigrala ni jedan turnir posle Vimbldona. I dalje se drzi tu negde oko 13-og mesta. Da je odigrala jos nekoliko turnira i Us Open usla bi u top 10 i ne bi bilo mesta za ''Caricu'' u Dohi. O tome ti prica. Nemoj odma trcati da odgovoris, a nisi informisana.

Posmatrac

pre 13 godina

Ima li nekoga ko jos uvek veruje u ovakve izgovore? Draga Jelena, imaj bar malo postovanja, prvo prema svom protivniku, drugo prema ljudima koji navijaju za tebe.

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

Djalma

pre 13 godina

(Vanja, 27. oktobar 2010 13:35)

Na ovom forumu postoje dva coveka koje niko ozbiljno ne shvata.Krivo i Ludo ogledalo.Kod njih je svet sasvim drugaciji,suprotan.Za njih je pozicija u rejtingu 20 dvosrtuko jaca od pozicije 1o.Ne,nisu oni cak ni bukvalisti.

Djoksa

pre 13 godina

Izvinjavam se svima zbog mog multiplikovanog komentara.Ali jednostavno pre par dana sam poslao vise od 10 komentara i NIJEDAN nije prosao filter moderatora.Od tada saljem komentare sve dok ne vidim da su primljeni.

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

trifko

pre 13 godina

Joj kako je Šarapova bila u pravu kad je Azarenku poredila sa Jelenom.Rekla je jel njeno prezime Janković?Što je značilo da se i Azarenka ugledala na JJ pa da glumi i folira.Ma JJ je folirant nad folirantima.

rip curl

pre 13 godina

razumem da je na ovaj turnir morala da dodje zbog sponzora, zastupnika i para, naravno ali zasto to radi i onda kad ne mora, ne razumem. U Portorozu se povredila, u Moskvi razbolela, iznuruje se i bruka nepotrebno. Inace, stvarno ne izgleda dobro, ne cudi me da su joj dali infuziju.

nikol dž.femija

pre 13 godina

(Wizard, 27. oktobar 2010 17:16)

Bravo za Vas ! Odlicno! Divno! TO JE PRAVI NACIN - argumentovano, nema lazi, prevare, nema raznoraznih konstrukcija....

Da, JJ ume da pohvali protivnicu, ali izgleda da tesko pada i to sto ume da pohvali i sebe, a ume i da igru igru u tom teniskom sou i biznisu....ume sve, bas tako...i to po pravilima vladajuce "americke skole"...

Hvala sto ste svima "crno na belo" predocili izjave JJ u originalu.

Tipolir

pre 13 godina

Jelena: "Teško sam disala"
______________
Jasno da je teško disala, pogledajte samo ovu sliku.
Sve mi liči kao da je igrala u Černobilu, a tamo kosika i nema.

nenad

pre 13 godina

@...
Da te podsetim da Jelena nije stigla do zavrsnog turnira zahvaljujuci svojoj igri, vec zahvaljujuci odustajanju sestara Vilijams i Enanove. Ona je ''lucky looser'', bas kao i Demantijeva i Azarenka.

Milos Bojanic & Comp.

pre 13 godina

Pa ovo nije normalno.U zivotu nisam video bolesljiviju osobu od nje!Tokom cele godine se zali na razne bolesti i povrede a nije propustila nijedan turnir.Mislim,opredeli se vec jednom,jesi li bolesna ili ne?!Mani se tog tenisa vise, ipak je tebi prirodno mesto kod mene,na farmi!

OGLEDALO

pre 13 godina

Ajde pljuvaci navalite.vidi se po devojci da joj nije bilo dobro i da je vec duze vremena nesto muci.
Nema vise onog PREPOZNATLJIVOG OSMEHA na njenom licu.
Ali vazno je da je tamo.Neka odigra koliko moze i kako moze.Zivot ide dalje .i bice vremena kada se odmori i bude ponovo ona stara Jeca Sampionka,mnogi od Vas ce se zastideti sta su sada rekli. Pogledajte se u ogledalo i zapitakjte u cemu ste Vi tako dobri?????

Borko

pre 13 godina

@Milan
Nemoj da se čudiš. To je njen karakter. Narcisoidnost je u psihologiji ozbiljno proučavana. Nikad ona neće mođi da prizna to što od nje tražiš, jer se karakter formira do četvrte godine, on duboko utiče na komlekse, a za neko vaspitanje, koje bi bar malo prikrilo pravu crtu karaktera, sada je kasno. Ona ima 26 godina. Seti se izjave: "Da, ja sam najbolja na svetu. Ja to iskreno mislim." Time je sve rečeno. Mislim da su neke njene reakcije nesvesne. Ona ni savet trenera ne može da primi, nego one "dosadne", koji je savetima "gnjave", otpušta bez milosti. Ovo je početak njenog kraja. Nije ona ličnost kao Skarlet O'Hara, koja može trezveno da kaže - "Sutra je novi dan." Ona to kaže posle povratka na Taru, imanje na kome se rodila i odrasla, postajala čovek, a Jelenino je imanje i dvorac u San Dijegu, gde nisu njeni koreni.

To nisam ja, to je moja šauma

pre 13 godina

@Vanja

Enan nije odigrala ni jedan turnir posle Vimbldona. I dalje se drzi tu negde oko 13-og mesta. Da je odigrala jos nekoliko turnira i Us Open usla bi u top 10 i ne bi bilo mesta za ''Caricu'' u Dohi. O tome ti prica. Nemoj odma trcati da odgovoris, a nisi informisana.

trifko

pre 13 godina

Joj kako je Šarapova bila u pravu kad je Azarenku poredila sa Jelenom.Rekla je jel njeno prezime Janković?Što je značilo da se i Azarenka ugledala na JJ pa da glumi i folira.Ma JJ je folirant nad folirantima.

Mali savet

pre 13 godina

Jeco, pile naše, teško si disala? Pa to ti je zbog sinusa i moskovske prehlade. Trebalo bi da jedeš što više belog luka i slanine. I sve će sa sinusima biti u redu. Drago nam je da je tvoja mama ozdravila, važno je da bar jedna bude zdrava u kući, jer uvek se po kući nađe neki posao: obriši, počisti, usisaj, operi, idi u bakalnicu za beli luk a može i beli slez (korenje), i on je dobar protiv moskovske prehlade. Kreni protiv Kim ofanzivno, neće se odbraniti, a Azarenku šetaj levo-desno, dok se ne iznervira i počne da greši. I škripi patikama, VikI od toga "poludi". Za polufinale poslaću ti novi savet, ali beli luk obavezno da uzimaš do kraja turnira. Tako ćeš uzeti titulu.

Posmatrac

pre 13 godina

Ima li nekoga ko jos uvek veruje u ovakve izgovore? Draga Jelena, imaj bar malo postovanja, prvo prema svom protivniku, drugo prema ljudima koji navijaju za tebe.

Ni po babu ni po stričevima

pre 13 godina

Ovo što je Jelena izjavila (u pismu novinarima) odnosilo se na nju i razloge njenog NEDOLASKA na pres konferenciju posle meča, a ne na sam meč. Ako ona ne čestita iskreno protivnicama pobedu (svaka joj čast na tome) i ne priznaje da je protivnica bolja, ne znam koja teniserka to radi.

Branko S.

pre 13 godina

Volim Jelenu kao teniserku i divim joj se za sve ucinjeno do sada za nas tenis.Jedino mi se ne svidja sto igra i kad nije spremna za to.Svojevremeno je cuvena Navratilova,primetila da Jelena igra isuvise turnira i da ce se svakako to odraziti na njenu igru.Trebalo bi da uzme recept od Vilijamsovih,i fokusira se da sto spremnija i zdravija odigra Grand Slem Turnire koje jos nije osvojila.Po kvalitetu spada u najvisi vrh tenisa,primetila je Navratilova,ali ocigledno da joj strategija nije dobra trebala bi vise da se odmara i trenira.Igrajuci samo turnire,ne dolazi se stalno do forme,vec do zamora,pogotovo ako se u mesec dana promeni vise puta vremenska zona.Jeco,zato odmori malo,pocni da se spremas za AO,niko te netera da ovako bolesna izlazis na teren.Dzaba ti onda vadjenje,protivnice su onda nemilosrdne a ti gubis na samopouzdanju.Ne kaze uzalud nas narod da svaku boljku treba odlezati.Zato,ako se osecas slabo,predaj sve meceve i udmori se.Bolje zdrava i orna na AO,nego bolesna i jadna na ovom mastersu!

gladiator

pre 13 godina

Meni nisu jasni ljudi koji je eto napadaju? Ko da je ona nas rob pa mora uvek da bude zdrava i da se ne folira? Moze sutra da baci reket ako hoce i da ode bez da se ikome pravda.

Kimmo

pre 13 godina

Pocinje pravdanje poraza kao i svaki put kad izgubi.Zasto nikad ne kaze: bila je bolja i pobedila me;nego stalno neke bolesti.Mislim da se JJ prezasitila tenisa..Napravila je ona vilu na malibuu,zaradila koji milion i sad samo igra onako da zaradi koji dinar jer zna da na vecem turniru nema sta da trazi.

Svasta!

pre 13 godina

Ona je stalno bolesna! Pa kad si bolesna sto igras? Kakvi su sad ovo izgovori? Uvek kada izgubi nije izgubila jer je protivnica nadigrala nego je ona bila bolesna i povredjena! Budi jednom covek i reci da te je protivnica nadigrala! Ko izadje na teren znaci da je spreman i nema daljih izgovora.

...

pre 13 godina

vec vidjeno,al sta da se radi-idemo dalje...i samo mi nije jasno da toliko ima negativnih komentara!jasno je i normalno da neko voli anu a neko jelenu ali ne treba preterivati,evo Jelena je vec godinama u vrhu i ponovo dosla na finalni turnir a mnogi je omalozavaju,istina da kod jece kriza traje vec duze vreme al to nije razlog da je svi pljuju,evo i dementijeva imala los mec

Tipolir

pre 13 godina

Jelena: "Teško sam disala"
______________
Jasno da je teško disala, pogledajte samo ovu sliku.
Sve mi liči kao da je igrala u Černobilu, a tamo kosika i nema.

Vanja

pre 13 godina

(nenad, 26. oktobar 2010 23:20)
Jelena je u Dohu stigla kao 6-ta od najboljih 8 koje su u Dohi .
Odustajanje Enanove nema nikakve veze sa Jelenom .

nikol dž.femija

pre 13 godina

(Wizard, 27. oktobar 2010 17:16)

Bravo za Vas ! Odlicno! Divno! TO JE PRAVI NACIN - argumentovano, nema lazi, prevare, nema raznoraznih konstrukcija....

Da, JJ ume da pohvali protivnicu, ali izgleda da tesko pada i to sto ume da pohvali i sebe, a ume i da igru igru u tom teniskom sou i biznisu....ume sve, bas tako...i to po pravilima vladajuce "americke skole"...

Hvala sto ste svima "crno na belo" predocili izjave JJ u originalu.

Milan

pre 13 godina

Godinama pratim Jelenu, ali nikad, zaista nikad nisam cuo da je bila samokriticna, ili da je imala reci hvale za protivnicu kada gubi. Nikada nisam od nj cuo da kaze da ju je protivnica nadigrala, prosto da je losija. To je prosto neverovatno.

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

Wizard

pre 13 godina

“I had a hard time serving. You toss the ball, and it was all over the place. And then you hit the ball one direction, it goes another. You’re just getting ready to hit the ball and just moves away from you. So it was really hard out there,” the No. 4 seed said. “She handled the wind a lot better than I did. She was the better player today.” (Posle poraza od Kanepi US OPEN 2010)

“I played what she liked and she has more power than me. Today was her day, she was the better player, she deserved to win.” – Jelena Jankovic, nakon poraza od Svetlane Kuznetsove.

“The key to today's match was I really didn't return well and her serves were really accurate,” Jankovic said. “I didn't really have many chances. When I had the chances, I didn't really take them. “When I was able to hit the return, I would make mistakes. So, unfortunately, I didn't do what I was supposed to do. She was a better player today.” (Posle poraza od Amanmuradova)

"She's playing very well in this moment," Jankovic said. "She has improved so much and I think mentally she's much better. Because before I think that's what was maybe one of her weaknesses.""And then when I got into some of the points, when I had chances, I made bad mistakes. It wasn't me. It wasn't my game out there. She was the better player today. (posle poraza od Samante Stosur)

Jankovic said. "I'm struggling to find my game and the confidence on the court. She played well. Obviously she was the better player. (Nakon poraza od Anastasie Pavlyuchenkove)


Da, Jelena zna da pohvali protivnicu...

Djoksa

pre 13 godina

Bice bolje!Treba biti optimista,jer..."Sutra je novi dan!"(Prohujalo s vihorom).Jeleni,ako na trenutak zaboravimo na njen zdravstveni bilten,fali sportski motiv.Onaj koji je Skjavone imala u finalu RG.Imao sam utisak da bi pobedila i sa slomljenom rukom.

Djalma

pre 13 godina

(Vanja, 27. oktobar 2010 13:35)

Na ovom forumu postoje dva coveka koje niko ozbiljno ne shvata.Krivo i Ludo ogledalo.Kod njih je svet sasvim drugaciji,suprotan.Za njih je pozicija u rejtingu 20 dvosrtuko jaca od pozicije 1o.Ne,nisu oni cak ni bukvalisti.

WTATP Lista

pre 13 godina

Uvodnih 40 minuta meca do rezultata 4:3 u prvom setu su zapravo bili mozda najbolji Jelenin tenis posle Vimbldona, i dokaz da makar nije "zaboravila" da igra tenis. Kada je konacno popustila i vratila se na nivo kakvu je gledamo prethodnih meseci, usledio je niz od 8 uzastopnih izgubljenih gemova protiv odlicne Zvonarjeve koja je u zivotnoj formi (vezala dva uzastopna gren slem finala). Od FED KUP meca sa Rusijom, preko velike titule u Indijan Velsu, do finala Rima i polufinala Rolan Garosa - Jelena je vezala jedno stotinjak dana odlicnog tenisa, sasvim dovoljno da se vrati u TOP5 i da sve do onog sledeceg marta prezimi u TOP10... ali sve van toga bila je prava nocna mora, i za razliku od svih ostalih nasih tenisera (Novak, Ana, Viktor, Janko, Bojana) koji su se bas digli letos i odrzavaju tu povisenu formu, jedino njoj kraj sezone dolazi kao pravo olaksanje. Nova sezona - novi pocetak, a kao jedina teniserka koja je preko 200 zadnjih nedelja bez prekida clanica TOP10 ona svakako moze mnogo vise od ovoga, i pozelimo joj da od starta 2011 opet pronadje sebe.

Jova do Krova

pre 13 godina

Pa majku mu! Hoce li se desiti bar jednom da ovi nasi mogu normalno da disu?
Sta je bre ovo, Cernobil, osiromaseni uranijum oko teniskih terena u Srbiji?
Kako ja uvek mogu da disem?

k`o velim, krenula medijska lavina...

pre 13 godina

Šta je sve danas u sportskim vestima, ja pomislio da je Jelena Karleuša izjavila da je teško disala, pa se uplaših :)

Djoksa

pre 13 godina

Izvinjavam se svima zbog mog multiplikovanog komentara.Ali jednostavno pre par dana sam poslao vise od 10 komentara i NIJEDAN nije prosao filter moderatora.Od tada saljem komentare sve dok ne vidim da su primljeni.

rip curl

pre 13 godina

razumem da je na ovaj turnir morala da dodje zbog sponzora, zastupnika i para, naravno ali zasto to radi i onda kad ne mora, ne razumem. U Portorozu se povredila, u Moskvi razbolela, iznuruje se i bruka nepotrebno. Inace, stvarno ne izgleda dobro, ne cudi me da su joj dali infuziju.

Supermen

pre 13 godina

Jelena ima 200 000 razloga da ne odustane..... A tacno je da nije bilo turnira koji je zavrsila a da se nije zalila na neku vrstu povrede..... Mucno mi je traziti od pocetka godine koje sve vrste povreda je imala i ovo njeno ponasanje zaista prelazi sve granice ali valjda se nekad vrati u normalu....