Utorak, 26.10.2010.

08:57

Gist potpisao za Partizan mt:s

Krilni centar iz Sjedinjenih Država Džejms Gist novi je član prvaka Srbije Partizana mt:s, objavio je Sportski žurnal.

Izvor: B92

Gist potpisao za Partizan mt:s IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

DidierDrogba

pre 13 godina

Jel moze samo neko da mi kaze da li su navijaci i dalje u bojkotu na kosarkaskim utakmicama ili ce sve biti kao i uobicajeno sto se tice Evrolige u Pioniru?Gist dobrodosao
(Zahvaljujem, 27. oktobar 2010 01:24)
Zavrsen bojkot. Bice pakao!

Ponovo radi bioskop

pre 13 godina

JA bih samo voleo da znam sta j epotrebno da Partizan formira tim za makar 2 sezone,da ne dovodimo ceo tim svake sezone i uigravamo se.Je li moguce da se taj menadzerski deo odradi malo povoljnije za Partizan(mislim na duzinu ugovora sa strancima,pa da makar uzmemo neko obestecenje za njih).Ovako stvorili smo ime da pravimo igrace od malo poznatih koji naprave ime odigraju sezonu za male pare i posle se idu za veliku lovu.Ja bih voleo da se ova filozofija promeni.Sto se izbora igraca tice mislim da je bespredmetno zaliti se posle toliko uspeha ranijih sezona.Cak i ako se pokazu slabije pa svako ima pravo na gresku,podrska ne dolazi u pitanje.

Zahvaljujem

pre 13 godina

Jel moze samo neko da mi kaze da li su navijaci i dalje u bojkotu na kosarkaskim utakmicama ili ce sve biti kao i uobicajeno sto se tice Evrolige u Pioniru?Gist dobrodosao

19G70

pre 13 godina

Dobrodosao u crno-belu porodicu koja je svakim danom sve jaca i jaca! jedino moras da se boris,ostalo ce doci samo po sebi,i imaces bezrezervnu podrsku !!!

Munja_vrachar

pre 13 godina

Nikada nisam pisao komentare vezane za desavanja u SD-u Partizan,jer ne volim da gledam vase komentare u vestima koje se ticu Crvene zvezde..ali sada moram :) Ovaj momak je svakako veliko pojacanje i ne deluje mi kao neko ko nema gde da ode!druga stvar..tim svakako nije jaci od proslogodisnjeg,sto se tice igrackog kadra..pogotovo ne moze da se poredi nakon promene trenera(samo vanzemaljci ne razumeju tezinu toga :)) ) Medjutim,i pored ovih konstatacija,smatram da KK Partizan ima sve potrebno za odbranu proslogodisnjih trofeja,kao i dovoljno vremena za uigravanje da se u najmanju ruku spreci blamaza(u odnosu na prethodnih par sezona) u EL.

Pozdrav i puno srece od Delije sa Vracara

don Peyn

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)

Dragi moj patrioto, za pocetak te moram najpre uputiti na znacenje pojma patriota i svih propratnih stvari- patriota je osoba koja voli svoju zemlju, njena obelezja i simbole, iste poznaje i koristi. Jedan od simbola i obelezja jeste i srpski jezik i pravopis. Dodjosmo sad i do svrhe ovog mog pisanja- ne kaze se patriJota, nego patriota. Tako da, ne ulazi u temu patriotizma ako se ne razumes u to.:-)
Sto se tice ostalog- u timu Partizana se nalaze najveci talenti srpske kosarke, buduci reprezentativci koji ce kroz par godina donositi medalje, ali i stranci koji ce braniti boje naseg kluba, predstavnika Srbije u najjacem evropskom kosarkaskom takmicenju. Sem toga- zasto se podrazumeva da je Partizan taj koji mora da svake godine izbaci 2,3 nova reprezentativca. On to i radi, ali zasto to mora biti obaveza kluba? Da li je to vase priznanje da klub za koji navijate nije sposoban da da reprezentativca? Da, pomenuce te odmah Bjelicu i Keselja, ali sem njih- ko je u poslednje vreme iz kluba koji ceka neku sledecu godinu dao igraca evropskog renomea? Zato- nemojte se mnogo brinuti za kk Partizan. Imate vi vas klubcic, brinite za njega. I ne morate davati reprezentativce- dajte igraca koji ce pomoci da zabelezite dovoljno pobeda da ne budete poslednji u NLB, jer to je u interesu srpske kosarke- da ne izgubimo zbog vas mesto u ligi iduce sezone.

bosko

pre 13 godina

Steta sto nece igrati protiv Himkija,ne znam sto je ovoliko cekao i sta je problem bio,jer je otkaz dobio jos pre 5,6 dana.Mozda je hteo da proslavi rodjendan kuci:).
Posto neki prizivaju Dzerelsa umesto Lafajeta,samo da kazem- po cemu vi mislite da ce se on bolje snaci od Lafajeta? Sta ako otpustimo Lafajeta,a ovaj ispande jos gori?Sta cemo onda? Nemojte da pravimo jos veci cirkus sa ovim prelaznim rokom.Lafajet je imao mozda i bolju statistiku nego sto je Dzerels imao,ali jednostavno jos se nije navikao,sto isto moze da se desi Dzerelsu.Uostalom, Dzerels se skoro sigurno ostati u razvojnoj ligi i moci cemo da ga dovedemo ako se bas Lafajet pokaze kao veliki promasaj.Problem je sto ste vi svi pod utiskom Mekejleba iz prosle sezone, pa vam je sada svaki amer koji je losiji od Mekejleba promasaj!
Sto se tice otakaza i price da kod Duleta toga nije bilo- bilo je, Rakocevic je otpusten posle par kola u NLB prosle godine.
P.S. U glasanju NBA trenera i menadzera za najbolje igrace van NBA, prvi po glasovima je Rubio,2. i 3. mesto dele Navaro i VESELI (!), a 4. je TEO!
Molim vas objavite komentar,nemojte da ste lenji da ga ne pustite zato sto je dug.

ŠID

pre 13 godina

Srećno i tebi sine,sutra ćeš se uveriti da nisi pogrešio.Videćeš ono što nisi nikada,kao što sam rekao i za Lafajeta i ti ćeš biti taj koji će se diviti i pričati u svetu o fenomenu-GROBARIMA.Srećno

zoran

pre 13 godina

Ma dovedite jos petoricu iz NBA...ostali neka puknu od muke...uzmemo jos jednu titulu evrospokg prvaka pa da vidis jakog kluba...u danasnjem svetu ,nema vise granica...ostavimo se proslosti i glupog vezivanja za svoju mesnu zajednicu...ovo je doba kada svet postaje jedno selo...dovedite sve sto mozete...Partizan to zasluzuje i publika koja ga prati...to ce inspiristai malde da dolaze u PArtizan i eto i odatle zlata...

Grobar Herceg Novi

pre 13 godina

Mislim da novi plej, ako ista zna, sada ima kome da baca lopte, a Partizan uz skok kakav je do sada imao, i uz novog, Gista, ima da razbijamo pod obrucima. Ajde sjutra da se isprepadaju Rusi, neka bude Pionir kao jedan u glas, i da cijeli Balkan sjutra vece slavi pobjedu naseg Partizana

MOMA

pre 13 godina

Dajte da vrsimo apel na upravu da dovedu i CURTIS JERRELLSA. Nekim transparentima skandiranjem... Kako bi bilo fino on i Lafayet ovaj probijac a ovaj asistent... cool zar ne? Ajmo ta oda uradimo na sledecoj utakmici.

Mister No

pre 13 godina

A dali vi, crveno beli znate da u FC Inter ne igra NI JEDAN Italijan u prvih 11??? I da li neko mrzi Inter mozda zbog toga. E pa, ne mrzi sem njihovih konkurenata. Isto je i kod nas, zato i vi nas Grobare mrzite s`tom razlikom sto vi nama uopste i niste konkurencija. Mrzite nas sto nam zavidite na F4, NLB titulama, domacim titulama, trojkama u zadnjim sekundama, atmosferi u Pioniru i Areni, evropskom rekordu u broju gledalaca na jednoj utakmici...uh, bole me prsti od nabrajanja. Ajde zdravo i nedajte to zacelje tabele. Samo je vase.

VLADA KG

pre 13 godina

Ekipa je kompletirana,nadao sam se i ja JERRELLSU ali imam informaciju da od toga nema nista i da su to samo nagadjanja i zelje nas navijaca.Kako sam jos cuo LAFAJET je dobio mesec dana fore da se prilagodi i pokaze da je pojacanje a da ce ga u suprotnom otpustiti!
Pa se samo pitam,ako ne zadovolji do tad,kojeg cemo pleja naci u decembru i kad ce se taj uklopiti!?
OVE GODINE SMO ZAKASNILI DEBELO...POZZ ZA SVE GROBARE

zzbz

pre 13 godina

Na prvi pogled Gist deluje mocno ali ako Todoric ima trend da prvu petorku cine stranci, Lafajet, Klobucar, Veseli, Gist, Dzavai, dajte bar nekog klinca- pleja od 16-17 godina iz juniora Partizana, dajte Besovicu i Jaramazu ili kome vec bar neku minutazu u NLB-u, pa valjda nije Vranjes talentovaniji od Besovica, volim da Partizan ima rezultate u euroleauge, ali bi jos vise voleo da vidim u prvoj petorci nekog novog Djordjevica ,Danilovica, Divca. Izgleda da Todorica neinteresuje selekcija i rad sa mladjim kategorijama,mnogo je lakse gledati YouTube i imati dobro oko za procenu.
(Stiv Nash, 26. oktobar 2010 09:49)

Buraz slazem se ja sa tobom da bi bilo lepo gledati neke nove Danilovice, Djordjevice na teren, ali svi ti talenti su skupi ili su vec van zemlje, sa druge strane KKP kao i ostali klubovi nisu duzni da prave igrace za reprezentaciju nego da prate svoj interes.

KKP i FMP su izbacili trenutnu reprezentaciju uz manju pomoc ostalih , tako da za sada nije zima po pitanju igraca za reprezentaciju.



Dobrodosao GIST

JUG

pre 13 godina

Grobari,ostavite ove neka se batrgaju sa svojim klubob gdesu i zato nisu.Uprava je uradela šta je htela i mogla sada je red na nas navijače,hajde da punimo dvoranu da grmi da na krilima navijanja,kao i u prošlom prvenstvu pomognemo,nosimo igrače do pobede da Pera oped diže pehare da srca grobara i ostalih koji nas podržavaju budu puna,da u jadranskoj ponovo budemo prvi.

patrijota

pre 13 godina

Kakav crni interes Srpseke kosarke? Pa nasi reprezentativci i treneri nece da pogledaju Partizan niti bilo koji klub iz Srbije jer igraju za PAO, Olimpijakos, Real, Barsu, CSKA za deset puta vece pare. I ovi mladi igraci u Partizanu cim nesto nauce otici ce za vece pare. Stranci su dobro resenje, igraju solidno za manje pare, cim im skoci cena otici ce a mi cemo morati da trazimo nove ili ce mladi zauzeti njihovo mesto ukoliko su dovljno dobri da ih zamene - prosta stvar?
A ako cemo patriotski i u interesu Srpske kosarke trebali bi Teodosic, Krstic, Savanovic, Velickovic....i par stotina drugih igraca da se vrate u svoje timove pa bi imali najjacu ligu u Evropi. Samo to je prica za mnogo malu decu.

lepi dzoni

pre 13 godina

kakav crni F4, sta se zanosite...polako...samo jos da dovedu pleja Dzerelsa, a sa Lafajetom neka rade sta hoce i to je to...lagano samo

Domagoj

pre 13 godina

Drago mi je da se najveći i jedini pravi Cibonin rival pojačao i napokon ima roster kojim će vjerojatno sudjelovat na f4 nlb-a,ali realno f4 eurolige će biti teško dostići. Ove godine je nlb liga možda čak i jača nego prošle godine prije svega zbog izjednačenosti, ali mislim da nitko nije svjestan kakvu cibonu ćete gledati ove sezone. Najmlađu u povijesti,i među top 5 najtalentiranijih generacija u njenoj povijesti. Gledao sam je protiv Olimpije sastavljene od iskusnih internacionalaca, ovi klinci su se nadigravali sa njima. Poštujem iznimno instituciju poput Partizan ali ako ostanemo na okupu i bojan ostane zdrav imat ćete ogromnih problema sa takvom koncentracijom talenta i mladosti. A Bojan je posebna priča, 33 koša euroligašu,a vjerujte mi mogao ih je dati još 10 da ih je htio. Strašan igrač, da je takav talent proizvela srpska( jugoslavenska) škola košarke bio bi siguran da će to biti jedan od najvećih europskih igrača svih vremena,a ovako sve ovisi o njemu. Radujem se novom finalu nlb-a protiv parnog valjka, nadam se u zagrebu,mada može i u Ljubljani, bitno je da se nađemo u finalu.

srdjan

pre 13 godina

Gospodine "stvarno me zanima" Partizan a i svaki poznavaoc kosarke ce se sloziti,da nama ne treba cetvorka koja ce da pogadja iz daljine vec da pre svega odigra odbranu protiv bilo kog igraca pod kosem jer je fizicki mocan,zadatak mu je da nam poboljsa skok u napadu i odbrani i da ako ne moze da poentira jedan na jeda u pozicionom napadu odvuce jednog visokog igraca van reketa i ostavi prostor za Javai-a,Veselog...ili da otvori sansu bekovima za ulaz,pokretljiv je i sigurno ce igrati dobar pik!!!! Od njega vise ocekujemo da igra za ekipu a ne da postize 30 poena po mecu,statistika ne vidi detalj kada igrac na sebe navuce dvojicu i otvara prostor i da je igrac koga cuva ostao bez ucinka,tj.nigde ne pise igrac koga je cuvao Gist ostao je na mrsava 4poena i ima 1 skok....

ns

pre 13 godina

haha...pogledaj ove crveno bele moraliste...dok su imali para,skoro cela postava im je bila iz inostranstva a sad kad se raspadaju pricaju o "ïnteresima srpske kosarke"...prvi ste zbog para izdali Srpsku kosarku stupanjem u Jadransku ligu a neforsirate vi ove godine mlade igrace zbog interesa vec zato sto ste katanac...evo,malo vas odblokirali i odma stize stranac i mladi Subotic...Interes Srpske kosarke je Partizan na F4 u Parizu a ne zvezda na zadnjem mestu NLB lige sa 0 pobeda ;)

Grobar

pre 13 godina

Vidim neki pisu da se spekulise da bi Jerals mogao da stigne, jeli moze neko da dadne tacno ime i prezime lika da pogledam malo vise o njemu. Ovaj "lafcina"(sto bi ga ja nazvao)mi se nije nesto pokazao do sada, ali dobro, treba momku da oseti sta je igrati za partizan i braniti crno-bele boje u pioniru.

Bitanga

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)


Ima: Li Adi i onaj sto mece u stativu.

poz

Benoit

pre 13 godina

hm, po raznim izvorima...izgleda da i Curtis Jerrells potpisuje za Partizan...u sv sl super da je dosao Gist, trebao nam je jak skakac !

Đorđe

pre 13 godina

Nadam se da nisu pogrešili kao sa Lafajetom.
Stvarno svaka čast za sve što je uprava uradila u prethodnim sezonama, ali to ne znači da sada treba zatvarati oči i svaki njihov potez sa oduševljenjem prihvatati kao najbolji mogući. Nikada nisam pljuvao našu upravu i bože sačuvaj neću ni sada, ali mislim da je Lafejet najveća greška u skorije vreme. Čovek nema ni šut ni brzinu i koliko god vremena proveo sa ekipom neće postati ni brži ni precizniji. Mislim da je Popović bolji igrač od njega.
Takođe smo se isuviše olako odrekli Rašića, a zamenili ga Klobučarom koji ne može da pogodi van reketa. Sa Rašićem i Popovićem bili bi mnogo opasniji spolja, ovako nemamo nikakav šut za 3.
U svakom slučaju ja ću ih svim srcem bodriti i ove sezone pa šta bude.
Nadam se da će Gist da se pokaže kao pojačanje u pravom smislu te reči.

Grobar od malena...

pre 13 godina

.A sto se evrolige tice Final 4 je neka realnost.
(Nigga, 26. oktobar 2010 09:45)
Final 4 je želja, a nikako realnost. I ja bih voleo, ali treba ostati prizeman.

Mirko

pre 13 godina

Ko nema nigde da ode i kome prodju "zadnji vozovi" sigurno odlazi u kkp.
(LF, 26. oktobar 2010 09:26)
Lester bo Mccaleb,Lorens Roberts ??? Pre toga Kamings,Palacio ,Haus....
neverovatno koliki broj zluradih i malicioznih komentara ,od nekih likova koji lece frustracije ,samo da vam porucim i bez LAFAYETA,GITSA,JAWAIA, JACI SMO OD VAS !
za ove sto prozivaju "kakav je to srpski klub " , :Novica Velickovic ,MIlenko Tepic,Uros Tripkovic,Kosta Perovic ,veliki KAPITEN Nenad Krstic,pre toga Sasa Djordjevic,Vlade Divac,Goran Grbovic,Predrag Danilovic.... I vi imate obraza da prozivate Partizan ? A taj isti Partizan za razliku od vas velikosrpskih sinova ,radi nesto za ovu drzavu i predstavlja je u najboljem mogucem svetlu za razliku od vas !
Nigde ni u kakvom zakonu ne pise da za KLUB moraju da igraju SRBI vazno je da taj tim ostvaruje dobre rezultate i dostojno reprezentuje svoj grad i drzavu ,a da Partizan ima pare za nas "Srbe" mamine i tatine naduvane ,emnadzerske igrace sigurno ne bi dovodio igrace sa strane , za 2 puta manje pare prosle godine je doveden Mcaleb ,a pokazao se kao najbolji pley na ovim prostorima jos od Teodosica,za te pare koje je Partizan ulozio u Boa mogoa bi da se dovede tek neki prosecan srpski igrac i sta bi onda postigli ? Dal je bolje da je igrao Aleksic umesto njega ?Eto samo zato sto je Srbin ... Klubski sport zahteva vrhunske rezultate i tu nema mesta za los kvalitet jednostavno igraju najbolji pa ne moraju ni da budu Srbi ,ne navijaju za nase klubove samo Srbi !

mare84

pre 13 godina

Negde sam procitao da postoji mogucnost da dovedemo i Jeralsa... Ako je to tacno svaka cast upravi, puna podrska treneru a Jarals, Klobucar, Gist, Vesely, Jawai... Zajebano zajebano, jeste da nema Srba ali sta je tu je sledece godine kada ode Vesely i Jaway eto mesta a sada dominiraj!!!!

ajd sad

pre 13 godina

super igrac i sjajan skakac sa njim ima da budemo jos dominantniji u skoku. nego ima li neko informaciju ali tacnu, da li je istina da za koji dan dolazi i dzerels ili je to samo kuloarska prica?

kimoza

pre 13 godina

Jaoooj kakvih lozana ima pa to je haos!!! decurlija napaljena koja salje komentare tipa "dobro dosao CARE" i "FINAL 4 evrolige" a nisu ga ni videli kako igra ...... pozz za sce careve,kraljeve i Jordane!!

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)

Te naci price o patriotizmu, stubovima srpstva i "biti zvezdas znaci biti Srbin" su iskljucivo vase !!!

Nas je Partizan i volimo ga kakav god da je i ko god da igra u njemu, sve dok daje sve od sebe !!!

Marjan

pre 13 godina

# Dobro nam došao u crno belu familiju care!
Hajde sada po "uniformu" i po komandi "dominiraj"!
(Bagg, 26. oktobar 2010 09:38)

Zar ti ne treba da budes u skoli? Ili ste danas popdnevna smena?
Pozdrav

Mirjana

pre 13 godina

Nadam se da je to ovaj prvi na slici, zato sto deluje mocnije od onog iza... a i dobro mu stoji crvena bolja, boja ljubavi :-)) Pa komsije, sta reci, srecno u evroligi!

Zvezdo ludo volim te!

r2d2

pre 13 godina

Kasni se... i to debelo!!!

Gist je morao biti potpisan pre nedelju dana kada je dobio oktaz u Sparsima. U možda i najvažniju utakmicu ulazimo bez četvorke.

ALi nema veze, sutra NIKAD JAČA PODRŠKA!!!

Napred Partizan.

Svedok

pre 13 godina

Partizan, a sledom toga ce verovatno i drugi nasi klubovi, sve vise lici na Makabi, u kom decenijama igraju Amerikanci i ostali stranci, a poneki Izraelac sedi na klupi. Jedina bitna razlika je sto nasi igraci cine okosnicu vecine najboljih klubova u Evropi, a ima ih i NBA. Prvo smo prodavali zrele igrace, nakon sto naprave odredjeni uspeh ovde, sada prodajemo juniore, a sutra verovatno decu iz kolevke i tako dobijamo mentalno neizgradjene igrace, koji rano potpisuju ugovore u inostranstvu i sutradan ne zele da igraju za reprezentaciju.

sklaos

pre 13 godina

kakav pasulj igrac!!! to znaci za vas, sa ovom ekipom... 6-7 u nlb. maksimalno 1/2 u kupu i prvenstvu srbije! a druga runda u el ce biti samo san!
(po obicaju, 26. oktobar 2010 09:38)

"...jer mi smo samo mali Partizan"

Tako je druže!
Uverili smo se zadnjih 10 godina da je tako. Dovodimo sve truba igrače, šta da se radi.
Čak sumnjam da ćemo i dobiti koju tekmu u budućnosti.

stvarno me zanima

pre 13 godina

Video sam statistiku ovog lika za prošlu sezonu, u evročelendžu je imao 8 poena i 5 skokova za 26 minuta u proseku, uz vrlo loš procenat šuta iz igre. Može li neki ozbiljniji poznavalac da mi kaže šta ćemo spektakularno mi to dobiti sa njim?
Pozdrav za sve GROBARE!

IGORBOR

pre 13 godina

Gist mi deluje kao solidna zamena za Robertsa, samo me plasi lafajet, mada se nadam da ce i on tek da pokaze igru kakva nam je potrebna, ali tesko da ce biti bolji od Mc Caleba! Sto se tice Dzavaja mislim da ce on da dobije jako samopouzdanje nakon igi u pioniru i da ce da blista ispod kosa! Veseli moj idol samo da popravi malo slobodna bacanja! Od svi jedino bi menjao Katica i Lafajeta ako se ne razigra!

Kriik

pre 13 godina

Pojačanje je sigurno. Sad samo da vidimo koliko će nam pomoći .. Ako je i upola od onoga što sam ja video na netu onda će nam sigurno pomoći da odbranimo titule i domaći teren u euroligi .. Dobro nam došao care !! .. )

Bule

pre 13 godina

Welcome James,just play with heart and everybody will love you!You came at the right club, to be sure that you will see who are the undertakers.

Stiv Nash

pre 13 godina

Na prvi pogled Gist deluje mocno ali ako Todoric ima trend da prvu petorku cine stranci, Lafajet, Klobucar, Veseli, Gist, Dzavai, dajte bar nekog klinca- pleja od 16-17 godina iz juniora Partizana, dajte Besovicu i Jaramazu ili kome vec bar neku minutazu u NLB-u, pa valjda nije Vranjes talentovaniji od Besovica, volim da Partizan ima rezultate u euroleauge, ali bi jos vise voleo da vidim u prvoj petorci nekog novog Djordjevica ,Danilovica, Divca. Izgleda da Todorica neinteresuje selekcija i rad sa mladjim kategorijama,mnogo je lakse gledati YouTube i imati dobro oko za procenu.

Nigga

pre 13 godina

Wow 3 crnca,cini mi se da nikad jaci tim nisu imali,zao mi drugih ekipa sad u regionalnoj ligi...A sto se evrolige tice Final 4 je neka realnost.

po obicaju

pre 13 godina

kakav pasulj igrac!!! to znaci za vas, sa ovom ekipom... 6-7 u nlb. maksimalno 1/2 u kupu i prvenstvu srbije! a druga runda u el ce biti samo san!

world of basketball

pre 13 godina

Bravooo. Dobro nam dosao majstore, dugo smo te i cekali. Nadam se da sad kad smo kompletni ce stvari da se drugacije odvijaju po nas. Mnogo sam srecan to smo dobili Gista jer verujem da ce nam ovaj igrac mnogo pomoci. Sve najbolje.

r2d2

pre 13 godina

Kasni se... i to debelo!!!

Gist je morao biti potpisan pre nedelju dana kada je dobio oktaz u Sparsima. U možda i najvažniju utakmicu ulazimo bez četvorke.

ALi nema veze, sutra NIKAD JAČA PODRŠKA!!!

Napred Partizan.

Bitanga

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)


Ima: Li Adi i onaj sto mece u stativu.

poz

ns

pre 13 godina

haha...pogledaj ove crveno bele moraliste...dok su imali para,skoro cela postava im je bila iz inostranstva a sad kad se raspadaju pricaju o "ïnteresima srpske kosarke"...prvi ste zbog para izdali Srpsku kosarku stupanjem u Jadransku ligu a neforsirate vi ove godine mlade igrace zbog interesa vec zato sto ste katanac...evo,malo vas odblokirali i odma stize stranac i mladi Subotic...Interes Srpske kosarke je Partizan na F4 u Parizu a ne zvezda na zadnjem mestu NLB lige sa 0 pobeda ;)

Nigga

pre 13 godina

Wow 3 crnca,cini mi se da nikad jaci tim nisu imali,zao mi drugih ekipa sad u regionalnoj ligi...A sto se evrolige tice Final 4 je neka realnost.

Domagoj

pre 13 godina

Drago mi je da se najveći i jedini pravi Cibonin rival pojačao i napokon ima roster kojim će vjerojatno sudjelovat na f4 nlb-a,ali realno f4 eurolige će biti teško dostići. Ove godine je nlb liga možda čak i jača nego prošle godine prije svega zbog izjednačenosti, ali mislim da nitko nije svjestan kakvu cibonu ćete gledati ove sezone. Najmlađu u povijesti,i među top 5 najtalentiranijih generacija u njenoj povijesti. Gledao sam je protiv Olimpije sastavljene od iskusnih internacionalaca, ovi klinci su se nadigravali sa njima. Poštujem iznimno instituciju poput Partizan ali ako ostanemo na okupu i bojan ostane zdrav imat ćete ogromnih problema sa takvom koncentracijom talenta i mladosti. A Bojan je posebna priča, 33 koša euroligašu,a vjerujte mi mogao ih je dati još 10 da ih je htio. Strašan igrač, da je takav talent proizvela srpska( jugoslavenska) škola košarke bio bi siguran da će to biti jedan od najvećih europskih igrača svih vremena,a ovako sve ovisi o njemu. Radujem se novom finalu nlb-a protiv parnog valjka, nadam se u zagrebu,mada može i u Ljubljani, bitno je da se nađemo u finalu.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)

Te naci price o patriotizmu, stubovima srpstva i "biti zvezdas znaci biti Srbin" su iskljucivo vase !!!

Nas je Partizan i volimo ga kakav god da je i ko god da igra u njemu, sve dok daje sve od sebe !!!

Kriik

pre 13 godina

Pojačanje je sigurno. Sad samo da vidimo koliko će nam pomoći .. Ako je i upola od onoga što sam ja video na netu onda će nam sigurno pomoći da odbranimo titule i domaći teren u euroligi .. Dobro nam došao care !! .. )

mare84

pre 13 godina

Negde sam procitao da postoji mogucnost da dovedemo i Jeralsa... Ako je to tacno svaka cast upravi, puna podrska treneru a Jarals, Klobucar, Gist, Vesely, Jawai... Zajebano zajebano, jeste da nema Srba ali sta je tu je sledece godine kada ode Vesely i Jaway eto mesta a sada dominiraj!!!!

Mirko

pre 13 godina

Ko nema nigde da ode i kome prodju "zadnji vozovi" sigurno odlazi u kkp.
(LF, 26. oktobar 2010 09:26)
Lester bo Mccaleb,Lorens Roberts ??? Pre toga Kamings,Palacio ,Haus....
neverovatno koliki broj zluradih i malicioznih komentara ,od nekih likova koji lece frustracije ,samo da vam porucim i bez LAFAYETA,GITSA,JAWAIA, JACI SMO OD VAS !
za ove sto prozivaju "kakav je to srpski klub " , :Novica Velickovic ,MIlenko Tepic,Uros Tripkovic,Kosta Perovic ,veliki KAPITEN Nenad Krstic,pre toga Sasa Djordjevic,Vlade Divac,Goran Grbovic,Predrag Danilovic.... I vi imate obraza da prozivate Partizan ? A taj isti Partizan za razliku od vas velikosrpskih sinova ,radi nesto za ovu drzavu i predstavlja je u najboljem mogucem svetlu za razliku od vas !
Nigde ni u kakvom zakonu ne pise da za KLUB moraju da igraju SRBI vazno je da taj tim ostvaruje dobre rezultate i dostojno reprezentuje svoj grad i drzavu ,a da Partizan ima pare za nas "Srbe" mamine i tatine naduvane ,emnadzerske igrace sigurno ne bi dovodio igrace sa strane , za 2 puta manje pare prosle godine je doveden Mcaleb ,a pokazao se kao najbolji pley na ovim prostorima jos od Teodosica,za te pare koje je Partizan ulozio u Boa mogoa bi da se dovede tek neki prosecan srpski igrac i sta bi onda postigli ? Dal je bolje da je igrao Aleksic umesto njega ?Eto samo zato sto je Srbin ... Klubski sport zahteva vrhunske rezultate i tu nema mesta za los kvalitet jednostavno igraju najbolji pa ne moraju ni da budu Srbi ,ne navijaju za nase klubove samo Srbi !

Mister No

pre 13 godina

A dali vi, crveno beli znate da u FC Inter ne igra NI JEDAN Italijan u prvih 11??? I da li neko mrzi Inter mozda zbog toga. E pa, ne mrzi sem njihovih konkurenata. Isto je i kod nas, zato i vi nas Grobare mrzite s`tom razlikom sto vi nama uopste i niste konkurencija. Mrzite nas sto nam zavidite na F4, NLB titulama, domacim titulama, trojkama u zadnjim sekundama, atmosferi u Pioniru i Areni, evropskom rekordu u broju gledalaca na jednoj utakmici...uh, bole me prsti od nabrajanja. Ajde zdravo i nedajte to zacelje tabele. Samo je vase.

sklaos

pre 13 godina

kakav pasulj igrac!!! to znaci za vas, sa ovom ekipom... 6-7 u nlb. maksimalno 1/2 u kupu i prvenstvu srbije! a druga runda u el ce biti samo san!
(po obicaju, 26. oktobar 2010 09:38)

"...jer mi smo samo mali Partizan"

Tako je druže!
Uverili smo se zadnjih 10 godina da je tako. Dovodimo sve truba igrače, šta da se radi.
Čak sumnjam da ćemo i dobiti koju tekmu u budućnosti.

Bule

pre 13 godina

Welcome James,just play with heart and everybody will love you!You came at the right club, to be sure that you will see who are the undertakers.

ajd sad

pre 13 godina

super igrac i sjajan skakac sa njim ima da budemo jos dominantniji u skoku. nego ima li neko informaciju ali tacnu, da li je istina da za koji dan dolazi i dzerels ili je to samo kuloarska prica?

Munja_vrachar

pre 13 godina

Nikada nisam pisao komentare vezane za desavanja u SD-u Partizan,jer ne volim da gledam vase komentare u vestima koje se ticu Crvene zvezde..ali sada moram :) Ovaj momak je svakako veliko pojacanje i ne deluje mi kao neko ko nema gde da ode!druga stvar..tim svakako nije jaci od proslogodisnjeg,sto se tice igrackog kadra..pogotovo ne moze da se poredi nakon promene trenera(samo vanzemaljci ne razumeju tezinu toga :)) ) Medjutim,i pored ovih konstatacija,smatram da KK Partizan ima sve potrebno za odbranu proslogodisnjih trofeja,kao i dovoljno vremena za uigravanje da se u najmanju ruku spreci blamaza(u odnosu na prethodnih par sezona) u EL.

Pozdrav i puno srece od Delije sa Vracara

patrijota

pre 13 godina

Kakav crni interes Srpseke kosarke? Pa nasi reprezentativci i treneri nece da pogledaju Partizan niti bilo koji klub iz Srbije jer igraju za PAO, Olimpijakos, Real, Barsu, CSKA za deset puta vece pare. I ovi mladi igraci u Partizanu cim nesto nauce otici ce za vece pare. Stranci su dobro resenje, igraju solidno za manje pare, cim im skoci cena otici ce a mi cemo morati da trazimo nove ili ce mladi zauzeti njihovo mesto ukoliko su dovljno dobri da ih zamene - prosta stvar?
A ako cemo patriotski i u interesu Srpske kosarke trebali bi Teodosic, Krstic, Savanovic, Velickovic....i par stotina drugih igraca da se vrate u svoje timove pa bi imali najjacu ligu u Evropi. Samo to je prica za mnogo malu decu.

srdjan

pre 13 godina

Gospodine "stvarno me zanima" Partizan a i svaki poznavaoc kosarke ce se sloziti,da nama ne treba cetvorka koja ce da pogadja iz daljine vec da pre svega odigra odbranu protiv bilo kog igraca pod kosem jer je fizicki mocan,zadatak mu je da nam poboljsa skok u napadu i odbrani i da ako ne moze da poentira jedan na jeda u pozicionom napadu odvuce jednog visokog igraca van reketa i ostavi prostor za Javai-a,Veselog...ili da otvori sansu bekovima za ulaz,pokretljiv je i sigurno ce igrati dobar pik!!!! Od njega vise ocekujemo da igra za ekipu a ne da postize 30 poena po mecu,statistika ne vidi detalj kada igrac na sebe navuce dvojicu i otvara prostor i da je igrac koga cuva ostao bez ucinka,tj.nigde ne pise igrac koga je cuvao Gist ostao je na mrsava 4poena i ima 1 skok....

Grobar od malena...

pre 13 godina

.A sto se evrolige tice Final 4 je neka realnost.
(Nigga, 26. oktobar 2010 09:45)
Final 4 je želja, a nikako realnost. I ja bih voleo, ali treba ostati prizeman.

world of basketball

pre 13 godina

Bravooo. Dobro nam dosao majstore, dugo smo te i cekali. Nadam se da sad kad smo kompletni ce stvari da se drugacije odvijaju po nas. Mnogo sam srecan to smo dobili Gista jer verujem da ce nam ovaj igrac mnogo pomoci. Sve najbolje.

don Peyn

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)

Dragi moj patrioto, za pocetak te moram najpre uputiti na znacenje pojma patriota i svih propratnih stvari- patriota je osoba koja voli svoju zemlju, njena obelezja i simbole, iste poznaje i koristi. Jedan od simbola i obelezja jeste i srpski jezik i pravopis. Dodjosmo sad i do svrhe ovog mog pisanja- ne kaze se patriJota, nego patriota. Tako da, ne ulazi u temu patriotizma ako se ne razumes u to.:-)
Sto se tice ostalog- u timu Partizana se nalaze najveci talenti srpske kosarke, buduci reprezentativci koji ce kroz par godina donositi medalje, ali i stranci koji ce braniti boje naseg kluba, predstavnika Srbije u najjacem evropskom kosarkaskom takmicenju. Sem toga- zasto se podrazumeva da je Partizan taj koji mora da svake godine izbaci 2,3 nova reprezentativca. On to i radi, ali zasto to mora biti obaveza kluba? Da li je to vase priznanje da klub za koji navijate nije sposoban da da reprezentativca? Da, pomenuce te odmah Bjelicu i Keselja, ali sem njih- ko je u poslednje vreme iz kluba koji ceka neku sledecu godinu dao igraca evropskog renomea? Zato- nemojte se mnogo brinuti za kk Partizan. Imate vi vas klubcic, brinite za njega. I ne morate davati reprezentativce- dajte igraca koji ce pomoci da zabelezite dovoljno pobeda da ne budete poslednji u NLB, jer to je u interesu srpske kosarke- da ne izgubimo zbog vas mesto u ligi iduce sezone.

Mirjana

pre 13 godina

Nadam se da je to ovaj prvi na slici, zato sto deluje mocnije od onog iza... a i dobro mu stoji crvena bolja, boja ljubavi :-)) Pa komsije, sta reci, srecno u evroligi!

Zvezdo ludo volim te!

MOMA

pre 13 godina

Dajte da vrsimo apel na upravu da dovedu i CURTIS JERRELLSA. Nekim transparentima skandiranjem... Kako bi bilo fino on i Lafayet ovaj probijac a ovaj asistent... cool zar ne? Ajmo ta oda uradimo na sledecoj utakmici.

IGORBOR

pre 13 godina

Gist mi deluje kao solidna zamena za Robertsa, samo me plasi lafajet, mada se nadam da ce i on tek da pokaze igru kakva nam je potrebna, ali tesko da ce biti bolji od Mc Caleba! Sto se tice Dzavaja mislim da ce on da dobije jako samopouzdanje nakon igi u pioniru i da ce da blista ispod kosa! Veseli moj idol samo da popravi malo slobodna bacanja! Od svi jedino bi menjao Katica i Lafajeta ako se ne razigra!

zzbz

pre 13 godina

Na prvi pogled Gist deluje mocno ali ako Todoric ima trend da prvu petorku cine stranci, Lafajet, Klobucar, Veseli, Gist, Dzavai, dajte bar nekog klinca- pleja od 16-17 godina iz juniora Partizana, dajte Besovicu i Jaramazu ili kome vec bar neku minutazu u NLB-u, pa valjda nije Vranjes talentovaniji od Besovica, volim da Partizan ima rezultate u euroleauge, ali bi jos vise voleo da vidim u prvoj petorci nekog novog Djordjevica ,Danilovica, Divca. Izgleda da Todorica neinteresuje selekcija i rad sa mladjim kategorijama,mnogo je lakse gledati YouTube i imati dobro oko za procenu.
(Stiv Nash, 26. oktobar 2010 09:49)

Buraz slazem se ja sa tobom da bi bilo lepo gledati neke nove Danilovice, Djordjevice na teren, ali svi ti talenti su skupi ili su vec van zemlje, sa druge strane KKP kao i ostali klubovi nisu duzni da prave igrace za reprezentaciju nego da prate svoj interes.

KKP i FMP su izbacili trenutnu reprezentaciju uz manju pomoc ostalih , tako da za sada nije zima po pitanju igraca za reprezentaciju.



Dobrodosao GIST

Benoit

pre 13 godina

hm, po raznim izvorima...izgleda da i Curtis Jerrells potpisuje za Partizan...u sv sl super da je dosao Gist, trebao nam je jak skakac !

bosko

pre 13 godina

Steta sto nece igrati protiv Himkija,ne znam sto je ovoliko cekao i sta je problem bio,jer je otkaz dobio jos pre 5,6 dana.Mozda je hteo da proslavi rodjendan kuci:).
Posto neki prizivaju Dzerelsa umesto Lafajeta,samo da kazem- po cemu vi mislite da ce se on bolje snaci od Lafajeta? Sta ako otpustimo Lafajeta,a ovaj ispande jos gori?Sta cemo onda? Nemojte da pravimo jos veci cirkus sa ovim prelaznim rokom.Lafajet je imao mozda i bolju statistiku nego sto je Dzerels imao,ali jednostavno jos se nije navikao,sto isto moze da se desi Dzerelsu.Uostalom, Dzerels se skoro sigurno ostati u razvojnoj ligi i moci cemo da ga dovedemo ako se bas Lafajet pokaze kao veliki promasaj.Problem je sto ste vi svi pod utiskom Mekejleba iz prosle sezone, pa vam je sada svaki amer koji je losiji od Mekejleba promasaj!
Sto se tice otakaza i price da kod Duleta toga nije bilo- bilo je, Rakocevic je otpusten posle par kola u NLB prosle godine.
P.S. U glasanju NBA trenera i menadzera za najbolje igrace van NBA, prvi po glasovima je Rubio,2. i 3. mesto dele Navaro i VESELI (!), a 4. je TEO!
Molim vas objavite komentar,nemojte da ste lenji da ga ne pustite zato sto je dug.

zoran

pre 13 godina

Ma dovedite jos petoricu iz NBA...ostali neka puknu od muke...uzmemo jos jednu titulu evrospokg prvaka pa da vidis jakog kluba...u danasnjem svetu ,nema vise granica...ostavimo se proslosti i glupog vezivanja za svoju mesnu zajednicu...ovo je doba kada svet postaje jedno selo...dovedite sve sto mozete...Partizan to zasluzuje i publika koja ga prati...to ce inspiristai malde da dolaze u PArtizan i eto i odatle zlata...

Stiv Nash

pre 13 godina

Na prvi pogled Gist deluje mocno ali ako Todoric ima trend da prvu petorku cine stranci, Lafajet, Klobucar, Veseli, Gist, Dzavai, dajte bar nekog klinca- pleja od 16-17 godina iz juniora Partizana, dajte Besovicu i Jaramazu ili kome vec bar neku minutazu u NLB-u, pa valjda nije Vranjes talentovaniji od Besovica, volim da Partizan ima rezultate u euroleauge, ali bi jos vise voleo da vidim u prvoj petorci nekog novog Djordjevica ,Danilovica, Divca. Izgleda da Todorica neinteresuje selekcija i rad sa mladjim kategorijama,mnogo je lakse gledati YouTube i imati dobro oko za procenu.

Grobar Herceg Novi

pre 13 godina

Mislim da novi plej, ako ista zna, sada ima kome da baca lopte, a Partizan uz skok kakav je do sada imao, i uz novog, Gista, ima da razbijamo pod obrucima. Ajde sjutra da se isprepadaju Rusi, neka bude Pionir kao jedan u glas, i da cijeli Balkan sjutra vece slavi pobjedu naseg Partizana

19G70

pre 13 godina

Dobrodosao u crno-belu porodicu koja je svakim danom sve jaca i jaca! jedino moras da se boris,ostalo ce doci samo po sebi,i imaces bezrezervnu podrsku !!!

JUG

pre 13 godina

Grobari,ostavite ove neka se batrgaju sa svojim klubob gdesu i zato nisu.Uprava je uradela šta je htela i mogla sada je red na nas navijače,hajde da punimo dvoranu da grmi da na krilima navijanja,kao i u prošlom prvenstvu pomognemo,nosimo igrače do pobede da Pera oped diže pehare da srca grobara i ostalih koji nas podržavaju budu puna,da u jadranskoj ponovo budemo prvi.

ŠID

pre 13 godina

Srećno i tebi sine,sutra ćeš se uveriti da nisi pogrešio.Videćeš ono što nisi nikada,kao što sam rekao i za Lafajeta i ti ćeš biti taj koji će se diviti i pričati u svetu o fenomenu-GROBARIMA.Srećno

VLADA KG

pre 13 godina

Ekipa je kompletirana,nadao sam se i ja JERRELLSU ali imam informaciju da od toga nema nista i da su to samo nagadjanja i zelje nas navijaca.Kako sam jos cuo LAFAJET je dobio mesec dana fore da se prilagodi i pokaze da je pojacanje a da ce ga u suprotnom otpustiti!
Pa se samo pitam,ako ne zadovolji do tad,kojeg cemo pleja naci u decembru i kad ce se taj uklopiti!?
OVE GODINE SMO ZAKASNILI DEBELO...POZZ ZA SVE GROBARE

lepi dzoni

pre 13 godina

kakav crni F4, sta se zanosite...polako...samo jos da dovedu pleja Dzerelsa, a sa Lafajetom neka rade sta hoce i to je to...lagano samo

Grobar

pre 13 godina

Vidim neki pisu da se spekulise da bi Jerals mogao da stigne, jeli moze neko da dadne tacno ime i prezime lika da pogledam malo vise o njemu. Ovaj "lafcina"(sto bi ga ja nazvao)mi se nije nesto pokazao do sada, ali dobro, treba momku da oseti sta je igrati za partizan i braniti crno-bele boje u pioniru.

Svedok

pre 13 godina

Partizan, a sledom toga ce verovatno i drugi nasi klubovi, sve vise lici na Makabi, u kom decenijama igraju Amerikanci i ostali stranci, a poneki Izraelac sedi na klupi. Jedina bitna razlika je sto nasi igraci cine okosnicu vecine najboljih klubova u Evropi, a ima ih i NBA. Prvo smo prodavali zrele igrace, nakon sto naprave odredjeni uspeh ovde, sada prodajemo juniore, a sutra verovatno decu iz kolevke i tako dobijamo mentalno neizgradjene igrace, koji rano potpisuju ugovore u inostranstvu i sutradan ne zele da igraju za reprezentaciju.

stvarno me zanima

pre 13 godina

Video sam statistiku ovog lika za prošlu sezonu, u evročelendžu je imao 8 poena i 5 skokova za 26 minuta u proseku, uz vrlo loš procenat šuta iz igre. Može li neki ozbiljniji poznavalac da mi kaže šta ćemo spektakularno mi to dobiti sa njim?
Pozdrav za sve GROBARE!

Đorđe

pre 13 godina

Nadam se da nisu pogrešili kao sa Lafajetom.
Stvarno svaka čast za sve što je uprava uradila u prethodnim sezonama, ali to ne znači da sada treba zatvarati oči i svaki njihov potez sa oduševljenjem prihvatati kao najbolji mogući. Nikada nisam pljuvao našu upravu i bože sačuvaj neću ni sada, ali mislim da je Lafejet najveća greška u skorije vreme. Čovek nema ni šut ni brzinu i koliko god vremena proveo sa ekipom neće postati ni brži ni precizniji. Mislim da je Popović bolji igrač od njega.
Takođe smo se isuviše olako odrekli Rašića, a zamenili ga Klobučarom koji ne može da pogodi van reketa. Sa Rašićem i Popovićem bili bi mnogo opasniji spolja, ovako nemamo nikakav šut za 3.
U svakom slučaju ja ću ih svim srcem bodriti i ove sezone pa šta bude.
Nadam se da će Gist da se pokaže kao pojačanje u pravom smislu te reči.

Ponovo radi bioskop

pre 13 godina

JA bih samo voleo da znam sta j epotrebno da Partizan formira tim za makar 2 sezone,da ne dovodimo ceo tim svake sezone i uigravamo se.Je li moguce da se taj menadzerski deo odradi malo povoljnije za Partizan(mislim na duzinu ugovora sa strancima,pa da makar uzmemo neko obestecenje za njih).Ovako stvorili smo ime da pravimo igrace od malo poznatih koji naprave ime odigraju sezonu za male pare i posle se idu za veliku lovu.Ja bih voleo da se ova filozofija promeni.Sto se izbora igraca tice mislim da je bespredmetno zaliti se posle toliko uspeha ranijih sezona.Cak i ako se pokazu slabije pa svako ima pravo na gresku,podrska ne dolazi u pitanje.

kimoza

pre 13 godina

Jaoooj kakvih lozana ima pa to je haos!!! decurlija napaljena koja salje komentare tipa "dobro dosao CARE" i "FINAL 4 evrolige" a nisu ga ni videli kako igra ...... pozz za sce careve,kraljeve i Jordane!!

DidierDrogba

pre 13 godina

Jel moze samo neko da mi kaze da li su navijaci i dalje u bojkotu na kosarkaskim utakmicama ili ce sve biti kao i uobicajeno sto se tice Evrolige u Pioniru?Gist dobrodosao
(Zahvaljujem, 27. oktobar 2010 01:24)
Zavrsen bojkot. Bice pakao!

Zahvaljujem

pre 13 godina

Jel moze samo neko da mi kaze da li su navijaci i dalje u bojkotu na kosarkaskim utakmicama ili ce sve biti kao i uobicajeno sto se tice Evrolige u Pioniru?Gist dobrodosao

po obicaju

pre 13 godina

kakav pasulj igrac!!! to znaci za vas, sa ovom ekipom... 6-7 u nlb. maksimalno 1/2 u kupu i prvenstvu srbije! a druga runda u el ce biti samo san!

Marjan

pre 13 godina

# Dobro nam došao u crno belu familiju care!
Hajde sada po "uniformu" i po komandi "dominiraj"!
(Bagg, 26. oktobar 2010 09:38)

Zar ti ne treba da budes u skoli? Ili ste danas popdnevna smena?
Pozdrav

po obicaju

pre 13 godina

kakav pasulj igrac!!! to znaci za vas, sa ovom ekipom... 6-7 u nlb. maksimalno 1/2 u kupu i prvenstvu srbije! a druga runda u el ce biti samo san!

Stiv Nash

pre 13 godina

Na prvi pogled Gist deluje mocno ali ako Todoric ima trend da prvu petorku cine stranci, Lafajet, Klobucar, Veseli, Gist, Dzavai, dajte bar nekog klinca- pleja od 16-17 godina iz juniora Partizana, dajte Besovicu i Jaramazu ili kome vec bar neku minutazu u NLB-u, pa valjda nije Vranjes talentovaniji od Besovica, volim da Partizan ima rezultate u euroleauge, ali bi jos vise voleo da vidim u prvoj petorci nekog novog Djordjevica ,Danilovica, Divca. Izgleda da Todorica neinteresuje selekcija i rad sa mladjim kategorijama,mnogo je lakse gledati YouTube i imati dobro oko za procenu.

Svedok

pre 13 godina

Partizan, a sledom toga ce verovatno i drugi nasi klubovi, sve vise lici na Makabi, u kom decenijama igraju Amerikanci i ostali stranci, a poneki Izraelac sedi na klupi. Jedina bitna razlika je sto nasi igraci cine okosnicu vecine najboljih klubova u Evropi, a ima ih i NBA. Prvo smo prodavali zrele igrace, nakon sto naprave odredjeni uspeh ovde, sada prodajemo juniore, a sutra verovatno decu iz kolevke i tako dobijamo mentalno neizgradjene igrace, koji rano potpisuju ugovore u inostranstvu i sutradan ne zele da igraju za reprezentaciju.

stvarno me zanima

pre 13 godina

Video sam statistiku ovog lika za prošlu sezonu, u evročelendžu je imao 8 poena i 5 skokova za 26 minuta u proseku, uz vrlo loš procenat šuta iz igre. Može li neki ozbiljniji poznavalac da mi kaže šta ćemo spektakularno mi to dobiti sa njim?
Pozdrav za sve GROBARE!

Marjan

pre 13 godina

# Dobro nam došao u crno belu familiju care!
Hajde sada po "uniformu" i po komandi "dominiraj"!
(Bagg, 26. oktobar 2010 09:38)

Zar ti ne treba da budes u skoli? Ili ste danas popdnevna smena?
Pozdrav

Nigga

pre 13 godina

Wow 3 crnca,cini mi se da nikad jaci tim nisu imali,zao mi drugih ekipa sad u regionalnoj ligi...A sto se evrolige tice Final 4 je neka realnost.

kimoza

pre 13 godina

Jaoooj kakvih lozana ima pa to je haos!!! decurlija napaljena koja salje komentare tipa "dobro dosao CARE" i "FINAL 4 evrolige" a nisu ga ni videli kako igra ...... pozz za sce careve,kraljeve i Jordane!!

Đorđe

pre 13 godina

Nadam se da nisu pogrešili kao sa Lafajetom.
Stvarno svaka čast za sve što je uprava uradila u prethodnim sezonama, ali to ne znači da sada treba zatvarati oči i svaki njihov potez sa oduševljenjem prihvatati kao najbolji mogući. Nikada nisam pljuvao našu upravu i bože sačuvaj neću ni sada, ali mislim da je Lafejet najveća greška u skorije vreme. Čovek nema ni šut ni brzinu i koliko god vremena proveo sa ekipom neće postati ni brži ni precizniji. Mislim da je Popović bolji igrač od njega.
Takođe smo se isuviše olako odrekli Rašića, a zamenili ga Klobučarom koji ne može da pogodi van reketa. Sa Rašićem i Popovićem bili bi mnogo opasniji spolja, ovako nemamo nikakav šut za 3.
U svakom slučaju ja ću ih svim srcem bodriti i ove sezone pa šta bude.
Nadam se da će Gist da se pokaže kao pojačanje u pravom smislu te reči.

lepi dzoni

pre 13 godina

kakav crni F4, sta se zanosite...polako...samo jos da dovedu pleja Dzerelsa, a sa Lafajetom neka rade sta hoce i to je to...lagano samo

Bitanga

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)


Ima: Li Adi i onaj sto mece u stativu.

poz

MOMA

pre 13 godina

Dajte da vrsimo apel na upravu da dovedu i CURTIS JERRELLSA. Nekim transparentima skandiranjem... Kako bi bilo fino on i Lafayet ovaj probijac a ovaj asistent... cool zar ne? Ajmo ta oda uradimo na sledecoj utakmici.

VLADA KG

pre 13 godina

Ekipa je kompletirana,nadao sam se i ja JERRELLSU ali imam informaciju da od toga nema nista i da su to samo nagadjanja i zelje nas navijaca.Kako sam jos cuo LAFAJET je dobio mesec dana fore da se prilagodi i pokaze da je pojacanje a da ce ga u suprotnom otpustiti!
Pa se samo pitam,ako ne zadovolji do tad,kojeg cemo pleja naci u decembru i kad ce se taj uklopiti!?
OVE GODINE SMO ZAKASNILI DEBELO...POZZ ZA SVE GROBARE

Mirjana

pre 13 godina

Nadam se da je to ovaj prvi na slici, zato sto deluje mocnije od onog iza... a i dobro mu stoji crvena bolja, boja ljubavi :-)) Pa komsije, sta reci, srecno u evroligi!

Zvezdo ludo volim te!

mare84

pre 13 godina

Negde sam procitao da postoji mogucnost da dovedemo i Jeralsa... Ako je to tacno svaka cast upravi, puna podrska treneru a Jarals, Klobucar, Gist, Vesely, Jawai... Zajebano zajebano, jeste da nema Srba ali sta je tu je sledece godine kada ode Vesely i Jaway eto mesta a sada dominiraj!!!!

Bule

pre 13 godina

Welcome James,just play with heart and everybody will love you!You came at the right club, to be sure that you will see who are the undertakers.

Domagoj

pre 13 godina

Drago mi je da se najveći i jedini pravi Cibonin rival pojačao i napokon ima roster kojim će vjerojatno sudjelovat na f4 nlb-a,ali realno f4 eurolige će biti teško dostići. Ove godine je nlb liga možda čak i jača nego prošle godine prije svega zbog izjednačenosti, ali mislim da nitko nije svjestan kakvu cibonu ćete gledati ove sezone. Najmlađu u povijesti,i među top 5 najtalentiranijih generacija u njenoj povijesti. Gledao sam je protiv Olimpije sastavljene od iskusnih internacionalaca, ovi klinci su se nadigravali sa njima. Poštujem iznimno instituciju poput Partizan ali ako ostanemo na okupu i bojan ostane zdrav imat ćete ogromnih problema sa takvom koncentracijom talenta i mladosti. A Bojan je posebna priča, 33 koša euroligašu,a vjerujte mi mogao ih je dati još 10 da ih je htio. Strašan igrač, da je takav talent proizvela srpska( jugoslavenska) škola košarke bio bi siguran da će to biti jedan od najvećih europskih igrača svih vremena,a ovako sve ovisi o njemu. Radujem se novom finalu nlb-a protiv parnog valjka, nadam se u zagrebu,mada može i u Ljubljani, bitno je da se nađemo u finalu.

Zahvaljujem

pre 13 godina

Jel moze samo neko da mi kaze da li su navijaci i dalje u bojkotu na kosarkaskim utakmicama ili ce sve biti kao i uobicajeno sto se tice Evrolige u Pioniru?Gist dobrodosao

ns

pre 13 godina

haha...pogledaj ove crveno bele moraliste...dok su imali para,skoro cela postava im je bila iz inostranstva a sad kad se raspadaju pricaju o "ïnteresima srpske kosarke"...prvi ste zbog para izdali Srpsku kosarku stupanjem u Jadransku ligu a neforsirate vi ove godine mlade igrace zbog interesa vec zato sto ste katanac...evo,malo vas odblokirali i odma stize stranac i mladi Subotic...Interes Srpske kosarke je Partizan na F4 u Parizu a ne zvezda na zadnjem mestu NLB lige sa 0 pobeda ;)

r2d2

pre 13 godina

Kasni se... i to debelo!!!

Gist je morao biti potpisan pre nedelju dana kada je dobio oktaz u Sparsima. U možda i najvažniju utakmicu ulazimo bez četvorke.

ALi nema veze, sutra NIKAD JAČA PODRŠKA!!!

Napred Partizan.

Grobar od malena...

pre 13 godina

.A sto se evrolige tice Final 4 je neka realnost.
(Nigga, 26. oktobar 2010 09:45)
Final 4 je želja, a nikako realnost. I ja bih voleo, ali treba ostati prizeman.

zzbz

pre 13 godina

Na prvi pogled Gist deluje mocno ali ako Todoric ima trend da prvu petorku cine stranci, Lafajet, Klobucar, Veseli, Gist, Dzavai, dajte bar nekog klinca- pleja od 16-17 godina iz juniora Partizana, dajte Besovicu i Jaramazu ili kome vec bar neku minutazu u NLB-u, pa valjda nije Vranjes talentovaniji od Besovica, volim da Partizan ima rezultate u euroleauge, ali bi jos vise voleo da vidim u prvoj petorci nekog novog Djordjevica ,Danilovica, Divca. Izgleda da Todorica neinteresuje selekcija i rad sa mladjim kategorijama,mnogo je lakse gledati YouTube i imati dobro oko za procenu.
(Stiv Nash, 26. oktobar 2010 09:49)

Buraz slazem se ja sa tobom da bi bilo lepo gledati neke nove Danilovice, Djordjevice na teren, ali svi ti talenti su skupi ili su vec van zemlje, sa druge strane KKP kao i ostali klubovi nisu duzni da prave igrace za reprezentaciju nego da prate svoj interes.

KKP i FMP su izbacili trenutnu reprezentaciju uz manju pomoc ostalih , tako da za sada nije zima po pitanju igraca za reprezentaciju.



Dobrodosao GIST

Ponovo radi bioskop

pre 13 godina

JA bih samo voleo da znam sta j epotrebno da Partizan formira tim za makar 2 sezone,da ne dovodimo ceo tim svake sezone i uigravamo se.Je li moguce da se taj menadzerski deo odradi malo povoljnije za Partizan(mislim na duzinu ugovora sa strancima,pa da makar uzmemo neko obestecenje za njih).Ovako stvorili smo ime da pravimo igrace od malo poznatih koji naprave ime odigraju sezonu za male pare i posle se idu za veliku lovu.Ja bih voleo da se ova filozofija promeni.Sto se izbora igraca tice mislim da je bespredmetno zaliti se posle toliko uspeha ranijih sezona.Cak i ako se pokazu slabije pa svako ima pravo na gresku,podrska ne dolazi u pitanje.

ajd sad

pre 13 godina

super igrac i sjajan skakac sa njim ima da budemo jos dominantniji u skoku. nego ima li neko informaciju ali tacnu, da li je istina da za koji dan dolazi i dzerels ili je to samo kuloarska prica?

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)

Te naci price o patriotizmu, stubovima srpstva i "biti zvezdas znaci biti Srbin" su iskljucivo vase !!!

Nas je Partizan i volimo ga kakav god da je i ko god da igra u njemu, sve dok daje sve od sebe !!!

Grobar

pre 13 godina

Vidim neki pisu da se spekulise da bi Jerals mogao da stigne, jeli moze neko da dadne tacno ime i prezime lika da pogledam malo vise o njemu. Ovaj "lafcina"(sto bi ga ja nazvao)mi se nije nesto pokazao do sada, ali dobro, treba momku da oseti sta je igrati za partizan i braniti crno-bele boje u pioniru.

patrijota

pre 13 godina

Kakav crni interes Srpseke kosarke? Pa nasi reprezentativci i treneri nece da pogledaju Partizan niti bilo koji klub iz Srbije jer igraju za PAO, Olimpijakos, Real, Barsu, CSKA za deset puta vece pare. I ovi mladi igraci u Partizanu cim nesto nauce otici ce za vece pare. Stranci su dobro resenje, igraju solidno za manje pare, cim im skoci cena otici ce a mi cemo morati da trazimo nove ili ce mladi zauzeti njihovo mesto ukoliko su dovljno dobri da ih zamene - prosta stvar?
A ako cemo patriotski i u interesu Srpske kosarke trebali bi Teodosic, Krstic, Savanovic, Velickovic....i par stotina drugih igraca da se vrate u svoje timove pa bi imali najjacu ligu u Evropi. Samo to je prica za mnogo malu decu.

don Peyn

pre 13 godina

Jel ima neki Srbin u toj "srpskoj" ekipi "velikih patrijota i rodoljuba"?
(obican prosecan lik, 26. oktobar 2010 09:26)

Dragi moj patrioto, za pocetak te moram najpre uputiti na znacenje pojma patriota i svih propratnih stvari- patriota je osoba koja voli svoju zemlju, njena obelezja i simbole, iste poznaje i koristi. Jedan od simbola i obelezja jeste i srpski jezik i pravopis. Dodjosmo sad i do svrhe ovog mog pisanja- ne kaze se patriJota, nego patriota. Tako da, ne ulazi u temu patriotizma ako se ne razumes u to.:-)
Sto se tice ostalog- u timu Partizana se nalaze najveci talenti srpske kosarke, buduci reprezentativci koji ce kroz par godina donositi medalje, ali i stranci koji ce braniti boje naseg kluba, predstavnika Srbije u najjacem evropskom kosarkaskom takmicenju. Sem toga- zasto se podrazumeva da je Partizan taj koji mora da svake godine izbaci 2,3 nova reprezentativca. On to i radi, ali zasto to mora biti obaveza kluba? Da li je to vase priznanje da klub za koji navijate nije sposoban da da reprezentativca? Da, pomenuce te odmah Bjelicu i Keselja, ali sem njih- ko je u poslednje vreme iz kluba koji ceka neku sledecu godinu dao igraca evropskog renomea? Zato- nemojte se mnogo brinuti za kk Partizan. Imate vi vas klubcic, brinite za njega. I ne morate davati reprezentativce- dajte igraca koji ce pomoci da zabelezite dovoljno pobeda da ne budete poslednji u NLB, jer to je u interesu srpske kosarke- da ne izgubimo zbog vas mesto u ligi iduce sezone.

IGORBOR

pre 13 godina

Gist mi deluje kao solidna zamena za Robertsa, samo me plasi lafajet, mada se nadam da ce i on tek da pokaze igru kakva nam je potrebna, ali tesko da ce biti bolji od Mc Caleba! Sto se tice Dzavaja mislim da ce on da dobije jako samopouzdanje nakon igi u pioniru i da ce da blista ispod kosa! Veseli moj idol samo da popravi malo slobodna bacanja! Od svi jedino bi menjao Katica i Lafajeta ako se ne razigra!

sklaos

pre 13 godina

kakav pasulj igrac!!! to znaci za vas, sa ovom ekipom... 6-7 u nlb. maksimalno 1/2 u kupu i prvenstvu srbije! a druga runda u el ce biti samo san!
(po obicaju, 26. oktobar 2010 09:38)

"...jer mi smo samo mali Partizan"

Tako je druže!
Uverili smo se zadnjih 10 godina da je tako. Dovodimo sve truba igrače, šta da se radi.
Čak sumnjam da ćemo i dobiti koju tekmu u budućnosti.

Mister No

pre 13 godina

A dali vi, crveno beli znate da u FC Inter ne igra NI JEDAN Italijan u prvih 11??? I da li neko mrzi Inter mozda zbog toga. E pa, ne mrzi sem njihovih konkurenata. Isto je i kod nas, zato i vi nas Grobare mrzite s`tom razlikom sto vi nama uopste i niste konkurencija. Mrzite nas sto nam zavidite na F4, NLB titulama, domacim titulama, trojkama u zadnjim sekundama, atmosferi u Pioniru i Areni, evropskom rekordu u broju gledalaca na jednoj utakmici...uh, bole me prsti od nabrajanja. Ajde zdravo i nedajte to zacelje tabele. Samo je vase.

Benoit

pre 13 godina

hm, po raznim izvorima...izgleda da i Curtis Jerrells potpisuje za Partizan...u sv sl super da je dosao Gist, trebao nam je jak skakac !

Mirko

pre 13 godina

Ko nema nigde da ode i kome prodju "zadnji vozovi" sigurno odlazi u kkp.
(LF, 26. oktobar 2010 09:26)
Lester bo Mccaleb,Lorens Roberts ??? Pre toga Kamings,Palacio ,Haus....
neverovatno koliki broj zluradih i malicioznih komentara ,od nekih likova koji lece frustracije ,samo da vam porucim i bez LAFAYETA,GITSA,JAWAIA, JACI SMO OD VAS !
za ove sto prozivaju "kakav je to srpski klub " , :Novica Velickovic ,MIlenko Tepic,Uros Tripkovic,Kosta Perovic ,veliki KAPITEN Nenad Krstic,pre toga Sasa Djordjevic,Vlade Divac,Goran Grbovic,Predrag Danilovic.... I vi imate obraza da prozivate Partizan ? A taj isti Partizan za razliku od vas velikosrpskih sinova ,radi nesto za ovu drzavu i predstavlja je u najboljem mogucem svetlu za razliku od vas !
Nigde ni u kakvom zakonu ne pise da za KLUB moraju da igraju SRBI vazno je da taj tim ostvaruje dobre rezultate i dostojno reprezentuje svoj grad i drzavu ,a da Partizan ima pare za nas "Srbe" mamine i tatine naduvane ,emnadzerske igrace sigurno ne bi dovodio igrace sa strane , za 2 puta manje pare prosle godine je doveden Mcaleb ,a pokazao se kao najbolji pley na ovim prostorima jos od Teodosica,za te pare koje je Partizan ulozio u Boa mogoa bi da se dovede tek neki prosecan srpski igrac i sta bi onda postigli ? Dal je bolje da je igrao Aleksic umesto njega ?Eto samo zato sto je Srbin ... Klubski sport zahteva vrhunske rezultate i tu nema mesta za los kvalitet jednostavno igraju najbolji pa ne moraju ni da budu Srbi ,ne navijaju za nase klubove samo Srbi !

srdjan

pre 13 godina

Gospodine "stvarno me zanima" Partizan a i svaki poznavaoc kosarke ce se sloziti,da nama ne treba cetvorka koja ce da pogadja iz daljine vec da pre svega odigra odbranu protiv bilo kog igraca pod kosem jer je fizicki mocan,zadatak mu je da nam poboljsa skok u napadu i odbrani i da ako ne moze da poentira jedan na jeda u pozicionom napadu odvuce jednog visokog igraca van reketa i ostavi prostor za Javai-a,Veselog...ili da otvori sansu bekovima za ulaz,pokretljiv je i sigurno ce igrati dobar pik!!!! Od njega vise ocekujemo da igra za ekipu a ne da postize 30 poena po mecu,statistika ne vidi detalj kada igrac na sebe navuce dvojicu i otvara prostor i da je igrac koga cuva ostao bez ucinka,tj.nigde ne pise igrac koga je cuvao Gist ostao je na mrsava 4poena i ima 1 skok....

ŠID

pre 13 godina

Srećno i tebi sine,sutra ćeš se uveriti da nisi pogrešio.Videćeš ono što nisi nikada,kao što sam rekao i za Lafajeta i ti ćeš biti taj koji će se diviti i pričati u svetu o fenomenu-GROBARIMA.Srećno

zoran

pre 13 godina

Ma dovedite jos petoricu iz NBA...ostali neka puknu od muke...uzmemo jos jednu titulu evrospokg prvaka pa da vidis jakog kluba...u danasnjem svetu ,nema vise granica...ostavimo se proslosti i glupog vezivanja za svoju mesnu zajednicu...ovo je doba kada svet postaje jedno selo...dovedite sve sto mozete...Partizan to zasluzuje i publika koja ga prati...to ce inspiristai malde da dolaze u PArtizan i eto i odatle zlata...

DidierDrogba

pre 13 godina

Jel moze samo neko da mi kaze da li su navijaci i dalje u bojkotu na kosarkaskim utakmicama ili ce sve biti kao i uobicajeno sto se tice Evrolige u Pioniru?Gist dobrodosao
(Zahvaljujem, 27. oktobar 2010 01:24)
Zavrsen bojkot. Bice pakao!

Kriik

pre 13 godina

Pojačanje je sigurno. Sad samo da vidimo koliko će nam pomoći .. Ako je i upola od onoga što sam ja video na netu onda će nam sigurno pomoći da odbranimo titule i domaći teren u euroligi .. Dobro nam došao care !! .. )

world of basketball

pre 13 godina

Bravooo. Dobro nam dosao majstore, dugo smo te i cekali. Nadam se da sad kad smo kompletni ce stvari da se drugacije odvijaju po nas. Mnogo sam srecan to smo dobili Gista jer verujem da ce nam ovaj igrac mnogo pomoci. Sve najbolje.

JUG

pre 13 godina

Grobari,ostavite ove neka se batrgaju sa svojim klubob gdesu i zato nisu.Uprava je uradela šta je htela i mogla sada je red na nas navijače,hajde da punimo dvoranu da grmi da na krilima navijanja,kao i u prošlom prvenstvu pomognemo,nosimo igrače do pobede da Pera oped diže pehare da srca grobara i ostalih koji nas podržavaju budu puna,da u jadranskoj ponovo budemo prvi.

Grobar Herceg Novi

pre 13 godina

Mislim da novi plej, ako ista zna, sada ima kome da baca lopte, a Partizan uz skok kakav je do sada imao, i uz novog, Gista, ima da razbijamo pod obrucima. Ajde sjutra da se isprepadaju Rusi, neka bude Pionir kao jedan u glas, i da cijeli Balkan sjutra vece slavi pobjedu naseg Partizana

bosko

pre 13 godina

Steta sto nece igrati protiv Himkija,ne znam sto je ovoliko cekao i sta je problem bio,jer je otkaz dobio jos pre 5,6 dana.Mozda je hteo da proslavi rodjendan kuci:).
Posto neki prizivaju Dzerelsa umesto Lafajeta,samo da kazem- po cemu vi mislite da ce se on bolje snaci od Lafajeta? Sta ako otpustimo Lafajeta,a ovaj ispande jos gori?Sta cemo onda? Nemojte da pravimo jos veci cirkus sa ovim prelaznim rokom.Lafajet je imao mozda i bolju statistiku nego sto je Dzerels imao,ali jednostavno jos se nije navikao,sto isto moze da se desi Dzerelsu.Uostalom, Dzerels se skoro sigurno ostati u razvojnoj ligi i moci cemo da ga dovedemo ako se bas Lafajet pokaze kao veliki promasaj.Problem je sto ste vi svi pod utiskom Mekejleba iz prosle sezone, pa vam je sada svaki amer koji je losiji od Mekejleba promasaj!
Sto se tice otakaza i price da kod Duleta toga nije bilo- bilo je, Rakocevic je otpusten posle par kola u NLB prosle godine.
P.S. U glasanju NBA trenera i menadzera za najbolje igrace van NBA, prvi po glasovima je Rubio,2. i 3. mesto dele Navaro i VESELI (!), a 4. je TEO!
Molim vas objavite komentar,nemojte da ste lenji da ga ne pustite zato sto je dug.

Munja_vrachar

pre 13 godina

Nikada nisam pisao komentare vezane za desavanja u SD-u Partizan,jer ne volim da gledam vase komentare u vestima koje se ticu Crvene zvezde..ali sada moram :) Ovaj momak je svakako veliko pojacanje i ne deluje mi kao neko ko nema gde da ode!druga stvar..tim svakako nije jaci od proslogodisnjeg,sto se tice igrackog kadra..pogotovo ne moze da se poredi nakon promene trenera(samo vanzemaljci ne razumeju tezinu toga :)) ) Medjutim,i pored ovih konstatacija,smatram da KK Partizan ima sve potrebno za odbranu proslogodisnjih trofeja,kao i dovoljno vremena za uigravanje da se u najmanju ruku spreci blamaza(u odnosu na prethodnih par sezona) u EL.

Pozdrav i puno srece od Delije sa Vracara

19G70

pre 13 godina

Dobrodosao u crno-belu porodicu koja je svakim danom sve jaca i jaca! jedino moras da se boris,ostalo ce doci samo po sebi,i imaces bezrezervnu podrsku !!!