Sreda, 13.10.2010.

20:50

Partizan siguran u srpskom derbiju

Košarkaši Partizana m:ts pobedili su Hemofarm 77:66 (16:15, 27:17, 14:15, 20:19) u derbi meču drugog kola regionalne NLB lige pred oko 5000 gledalaca u Pioniru.

Izvor: AK

Partizan siguran u srpskom derbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

fan

pre 13 godina

Zakuvao se NLB, zakuvao se i fantasy na sajtu fantaziranje.com , blizi se trece kolo i jos nije kasno da udjete u borbu za nagrade sa ljubiteljima kosarke

čika velja

pre 13 godina

Neko će reći da imam problem sa Lukajićem, ali ne mogu da shvatim njegovu izjavu?! Prošle godine, posle poraza, izjavljivao je da mu nedostaje Miljan Pavković. Pa imao si ga sinoć i to odličnog. Možda ti fali Dule, pa se malo gubiš u izjavama? Imao si i sjajnog Mačvana sinoć. Ako sam ne vidiš, ja ću ti reći, ubiše te klinci i Krstović. Ovaj drugi sa igrom "sam protiv svih" ...ispisnica, veruj mi! A klinci su priča za sebe. Imaš gomilu malokrvnih i malodušnih, na njima ti poradi prijatelju! Za razliku od HF, Partizan ima jednog takvog, kome bi se ja odmah zahvalio(naravno, ako njegov tata nema ništa protiv). To je košarkaški Nemanja Tomić-igrač manje, Đekić! Toliko negativno deluje na saigrače i publiku... kao da mu se ne živi?! Dečko, trgni se, zaurlaj jednom, šutni stolicu, opsuj sudiju, fauliraj(slobodno) protivnika ...bilo šta, samo pokaži da si živ. Eeeej, imaš dvadeset godina!? Inače, ovo je sinoć izgledalo vrlo dobro. Nadam se da je taj Lafajet, karika koja nedostaje. Bravo za publiku koja je došla u još većem broju nego na otvaranju sezone... kad se samo setim praznih tribina prošle sezone ...pu, pu, pu, daleko bilo! I Vlada je bolje vodio utakmicu, mnogo više je "učestvovao" u igri, na šta su igrači i publika navikli kod Duleta. Praštajte na dužini komentara, živeli!

casper

pre 13 godina

Hemofarm u finansijsiskim problemima,igraci bez redovnih primanja i to se odrazava na njihovu igru.Nastavak sezone pod znakom pitanja.Tuzno ali istinito...

neko iz mase

pre 13 godina

Hemofarm? Je l' to neki novi parfem? :-)

Ne, stvarno, ljudi, kad nas sad niste pobedili, bez dva startera na 1 i 4, pa kad cete? I vi ste mi neki kandidati za titulu...

kad mi moderatori objave komentar osecam se kao da sam dobio bingo

pre 13 godina

Da li Grobari i dalje bojkotuju kosarkase?
(001, 13. oktobar 2010 23:00)

Ne. Bojkot prestao,karte za navijacke grupe vec kupljene.
Drago mi je sto se skandiralo ime Vladi Jovanovicu,treba mu dati podrsku,da zna da smo uz njega uprkos startnom porazu.
Bravo i za posetu i protiv Buducnosti i pogotovo sada,daj Boze da se tako nastavi i nadalje.
Macvan opet bio nervozan? Stvarno cudno... Ali je zato posle vecito fin i kulturan kada daje intervju,pa se nesto izvinjava,a vecito on pravi te incidentne situacije.
I nek se dodgovore ova dvojica ko dolazi- Macvan ili Gist.

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Морам да признам да ме Милосављевић одушевио.Константан током целе текме.Бринем мало за Ђекића,али се надам са ће полако подизати форму.И још да похвалим посету.Било нас је око 6000.Све,али баш све,указује на још једну феноменалну сезону.Ајмо Гробари,Steamroller strikes again!

Aleksandra

pre 13 godina

Bravo crno-beli! :)

Danas sam prvi put gledala Dragana Milosavljevica, i decko me odusevio.

Vidi se da nam fali plej, ali i pored toga smo uspeli da pobedimo. Na momente je momcima padala koncentracija i par puta sam se zabrinula, ali mi je drago da su uspeli da zadrze fokus do kraja i ubedljivo pobede.

Na pravom smo putu, jedva cekam da se sezona zahukta! :)

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci, odlicna igra i zasluzena pobeda. Evo ga i Amer je stigao. Jos cetvorka pa da se pripremamo za euroligu i nastavak nlb lige. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

ivan

pre 13 godina

Vlado, grobari su uz tebe i u pobedi i u porazu, vazan je rad, red i disciplina, a rezultati ce doci sami po sebi.
Zelim ti dugu i uspesnu karijeru na klupi Partizana

puz ubica

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam sta treba Partizan da uradi da bi ovi (jeste, za sad ih nema, ali ocekujem barem 10 komentara vec poznate sadrzine) poceli da veruju da je i ova sezona najverovatnije nasa, i da Hemofarm, Radnicki, a kamoli zvezda ne mogu da nam uzmu titulu. Ljudi, pa Hemofarm bez Macvana (ako ode u Kahu) je 40% slabiji, zvezdu ne zelim da komentarisem, a Radnicki je mozda u rangu sa ovakvim Hemofarmom.

Sto se meca tice, jako dobro odigrano (imate prenose vecine meceva na balkansport.info, registracija besplatna, kvalitet relativno dobar, ali bolje ista nego nista), odlicno smo krenuli, pa jakom odbranom do prednosti, i prakticno smo otaljavali posao do kraja. Lucic jako dobar, svaka mu cast, mislim da je on igrac kalibra Tripkovica i zelim mu uspesnu karijeru. Djekic i Mitrovic malo stagniraju (Mitrovic cini mi se nije ni igrao), ne smeju to da rade, unistice se. Ostali standardno dobri, Bozic kralj, kapiten, vodja, Kecman takodje, Veseli se budi imao strasnu blokadu na samom kraju, Milosavljevic mnogo bolji nego na pripremama, centri mogu bolje, ali ni ovo nije lose (od 77 poena imali su 20), Klobucar moze bolje ali sam zadovoljan, Lesic i Jaramaz nisu igrali skoro nimalo. Bravo momci, idemo dalje!!!

dule brat

pre 13 godina

Potpuno nebitan i unapred iskalkulisan poraz Hemofarma koji kao i Partizan lagano dize formu i kao vecina klubova ima OGROMAN problem sa sutom za 3 poena ove sezone.
Napred HF i bez predaje iako imate 12 puta manji budzet od Partizana.
Kao zanimljivost bi dodao i to da napr. ove godine cak i Radnicki iz Kg ima 3.24 puta veci budzet od Hemofarma.
Ovi podaci su provereni i to vise puta jer radim u...

palop

pre 13 godina

Evo jedan objektivan utisak utakmice.

Partizan je igrao bolje i zasluzeno pobedio. Poeni lepo rasporedjeni, timska igra, sut dobro isao u prvom poluvremenu. Jos kad dodje plej (verovatno Lafajet) bice mnogo jaki, mada ipak mislim malo slabiji nego prosle godine.

U Hemofarmu se sve vrti oko Macvana, koji stvarno dobro igra, ali ne moze sve sam. Da bi oni pobedili potrebno je da on postigne preko 20 poena i da mu se prikljuci jos neko od saigraca.

Neki komentari na igrace individualno.
Djekic - deluje mi kao da nista nije napredovao od prosle sezone. I dalje slab u odbrani, i jako ne konstantan u napadu. Mislio sam prosle sezone da ce dogodine biti veliko pojacanje jer je jako mlad i tek je juniorsku ligu zameni evroligom, a ono on ove sezone isti.

Veseli - i za njega mi se cini da nije nista napredovao, pogotovo u napadu gde mu je najvise i trebalo. I dalje nema konstantan sut, i dalje ne moze sam sebi da obezbedi poziciju da postigne kos (potrebno je da mu neko dobro asistira). Statistika ce mu biti bolja, ali samo zato sto ima bitniju ulogu u timu.

Dzavai - cini mi se da ce biti dobro pojacanje. Treba jos da se navikne na ovaj stil igre. Mnogo jak centar i to je ono sto Partizanu treba.

Milosavljevic - takodje se pokazuje kao dobro pojacanje. Dobar all around igrac koji sledece sezone moze biti samo jos bolji, jer takvim igracima je iskustvo najbitnije.

Macvan - sposoban da postigne 20+ poena protiv skoro svakoga. Igra nekako na iskustvo a ima tek 20 godina (uskoro 21). Ali protiv Albe je pokazao da nema herca za velika dela...

Abdul Hamid - nimalo naivan igrac. Verujem da Hemofarm treba bolje da g akoristi.

Dzerom Dzordan - nisam gledao utakmicu od pocetka danas, ali sam u statistici video da je igrao samo 5 minuta. To mi nikako nije jasno. Mlad je, jednini pravi centar u ekipi, odlican atleta i opet slabo dobija minutazu, a protiv Albe je pokazao kako moze da odigra. Svaku loptu koju dobije blizu kosa zakucava sto retko ko od nasih igraca radi (i moze). Jednostavno treba da igra vise...

Malo podugacak komentar, ali nadam se da vredi.

Qaaph

pre 13 godina

Partizan je poceo da melje. Kad dodje jos ta cetvorka i Lafajet se uklopi, ima da bude ludnica u evroligi.

ps. Gde je sad onaj neko to od gore vidi sve i njegovi klonovi...

partyzan

pre 13 godina

Bravo bravo, crno beli bravo bravo...
Toliko o onim komentarima kako nam Pera kapiten ove sezone nije potreban!
Vlada zna shta radi, i ja verujem u upravu i ekipu pa chak i da su vecheras izgubili, sezona je duga a nasha klupa nikad duza!
Dominacija se nastavlja!

KKPartizan

Kontinuitet
Kvalitet
Pobeda

ogi hf

pre 13 godina

Okreni obrni opet cemo u svim finalima ove godine gledati Hemofarm i Partizan. Zivi bili pa videli jer ce oba tima polako podizati nivo forme

pogrebnjak

pre 13 godina

Upravo sam stigo iz Pionira koji je bio skoro pun i atmosfera je bila lepa ne paklena ali lepa s obzirom da se radi o NLB ligi!Shto se tice utakmice najveci utisak na mene je ostavio Milosavljevic uprava je napravila pun pogodak kad ga je dovela ako ovako nastavi mislim da cemo ga gledati na EP u Litvaniji,Vesely standardno dobarcentarski tandem takodje dobar al vidi se nedostatak pleja i cetvorke,posle dobre odbrane nema ko da brzo prenese loptu na protivnicku polovinu ko sto je to Bo radio,a vidi se da Djekic i Lesic nisu pravo resenje na poziciji 4 mogu da posluze u rotaciji ali ni jedan nije za prvu 4!Sve u svemu kad dodju jos ova 2 pojachanja mislim da cemo biti jaci nego prosle godine,momci stvarno igraju ubijaju!

sestric

pre 13 godina

ljudi pa neko od gore ne vidi nista se ne pojavjuje vise. vidi ti to. vidi se da fali plej,konacno lajafet je dosao,deeeeeeeeereeeeeeeemoooooo. Uzmi vlado evrotitulu!

GrobarI

pre 13 godina

samo vi kritikujte partizan...
mi smo kompletni sad sa plejem(bekom) po mogucstvu kad bi dosla i neka cetvorka bilo bi savrsenstvo.....! =) idemo bre ! PARTIZAN !

partyzan

pre 13 godina

Bravo bravo, crno beli bravo bravo...
Toliko o onim komentarima kako nam Pera kapiten ove sezone nije potreban!
Vlada zna shta radi, i ja verujem u upravu i ekipu pa chak i da su vecheras izgubili, sezona je duga a nasha klupa nikad duza!
Dominacija se nastavlja!

KKPartizan

Kontinuitet
Kvalitet
Pobeda

GrobarI

pre 13 godina

samo vi kritikujte partizan...
mi smo kompletni sad sa plejem(bekom) po mogucstvu kad bi dosla i neka cetvorka bilo bi savrsenstvo.....! =) idemo bre ! PARTIZAN !

palop

pre 13 godina

Evo jedan objektivan utisak utakmice.

Partizan je igrao bolje i zasluzeno pobedio. Poeni lepo rasporedjeni, timska igra, sut dobro isao u prvom poluvremenu. Jos kad dodje plej (verovatno Lafajet) bice mnogo jaki, mada ipak mislim malo slabiji nego prosle godine.

U Hemofarmu se sve vrti oko Macvana, koji stvarno dobro igra, ali ne moze sve sam. Da bi oni pobedili potrebno je da on postigne preko 20 poena i da mu se prikljuci jos neko od saigraca.

Neki komentari na igrace individualno.
Djekic - deluje mi kao da nista nije napredovao od prosle sezone. I dalje slab u odbrani, i jako ne konstantan u napadu. Mislio sam prosle sezone da ce dogodine biti veliko pojacanje jer je jako mlad i tek je juniorsku ligu zameni evroligom, a ono on ove sezone isti.

Veseli - i za njega mi se cini da nije nista napredovao, pogotovo u napadu gde mu je najvise i trebalo. I dalje nema konstantan sut, i dalje ne moze sam sebi da obezbedi poziciju da postigne kos (potrebno je da mu neko dobro asistira). Statistika ce mu biti bolja, ali samo zato sto ima bitniju ulogu u timu.

Dzavai - cini mi se da ce biti dobro pojacanje. Treba jos da se navikne na ovaj stil igre. Mnogo jak centar i to je ono sto Partizanu treba.

Milosavljevic - takodje se pokazuje kao dobro pojacanje. Dobar all around igrac koji sledece sezone moze biti samo jos bolji, jer takvim igracima je iskustvo najbitnije.

Macvan - sposoban da postigne 20+ poena protiv skoro svakoga. Igra nekako na iskustvo a ima tek 20 godina (uskoro 21). Ali protiv Albe je pokazao da nema herca za velika dela...

Abdul Hamid - nimalo naivan igrac. Verujem da Hemofarm treba bolje da g akoristi.

Dzerom Dzordan - nisam gledao utakmicu od pocetka danas, ali sam u statistici video da je igrao samo 5 minuta. To mi nikako nije jasno. Mlad je, jednini pravi centar u ekipi, odlican atleta i opet slabo dobija minutazu, a protiv Albe je pokazao kako moze da odigra. Svaku loptu koju dobije blizu kosa zakucava sto retko ko od nasih igraca radi (i moze). Jednostavno treba da igra vise...

Malo podugacak komentar, ali nadam se da vredi.

sestric

pre 13 godina

ljudi pa neko od gore ne vidi nista se ne pojavjuje vise. vidi ti to. vidi se da fali plej,konacno lajafet je dosao,deeeeeeeeereeeeeeeemoooooo. Uzmi vlado evrotitulu!

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Морам да признам да ме Милосављевић одушевио.Константан током целе текме.Бринем мало за Ђекића,али се надам са ће полако подизати форму.И још да похвалим посету.Било нас је око 6000.Све,али баш све,указује на још једну феноменалну сезону.Ајмо Гробари,Steamroller strikes again!

pogrebnjak

pre 13 godina

Upravo sam stigo iz Pionira koji je bio skoro pun i atmosfera je bila lepa ne paklena ali lepa s obzirom da se radi o NLB ligi!Shto se tice utakmice najveci utisak na mene je ostavio Milosavljevic uprava je napravila pun pogodak kad ga je dovela ako ovako nastavi mislim da cemo ga gledati na EP u Litvaniji,Vesely standardno dobarcentarski tandem takodje dobar al vidi se nedostatak pleja i cetvorke,posle dobre odbrane nema ko da brzo prenese loptu na protivnicku polovinu ko sto je to Bo radio,a vidi se da Djekic i Lesic nisu pravo resenje na poziciji 4 mogu da posluze u rotaciji ali ni jedan nije za prvu 4!Sve u svemu kad dodju jos ova 2 pojachanja mislim da cemo biti jaci nego prosle godine,momci stvarno igraju ubijaju!

ivan

pre 13 godina

Vlado, grobari su uz tebe i u pobedi i u porazu, vazan je rad, red i disciplina, a rezultati ce doci sami po sebi.
Zelim ti dugu i uspesnu karijeru na klupi Partizana

Aleksandra

pre 13 godina

Bravo crno-beli! :)

Danas sam prvi put gledala Dragana Milosavljevica, i decko me odusevio.

Vidi se da nam fali plej, ali i pored toga smo uspeli da pobedimo. Na momente je momcima padala koncentracija i par puta sam se zabrinula, ali mi je drago da su uspeli da zadrze fokus do kraja i ubedljivo pobede.

Na pravom smo putu, jedva cekam da se sezona zahukta! :)

Qaaph

pre 13 godina

Partizan je poceo da melje. Kad dodje jos ta cetvorka i Lafajet se uklopi, ima da bude ludnica u evroligi.

ps. Gde je sad onaj neko to od gore vidi sve i njegovi klonovi...

ogi hf

pre 13 godina

Okreni obrni opet cemo u svim finalima ove godine gledati Hemofarm i Partizan. Zivi bili pa videli jer ce oba tima polako podizati nivo forme

čika velja

pre 13 godina

Neko će reći da imam problem sa Lukajićem, ali ne mogu da shvatim njegovu izjavu?! Prošle godine, posle poraza, izjavljivao je da mu nedostaje Miljan Pavković. Pa imao si ga sinoć i to odličnog. Možda ti fali Dule, pa se malo gubiš u izjavama? Imao si i sjajnog Mačvana sinoć. Ako sam ne vidiš, ja ću ti reći, ubiše te klinci i Krstović. Ovaj drugi sa igrom "sam protiv svih" ...ispisnica, veruj mi! A klinci su priča za sebe. Imaš gomilu malokrvnih i malodušnih, na njima ti poradi prijatelju! Za razliku od HF, Partizan ima jednog takvog, kome bi se ja odmah zahvalio(naravno, ako njegov tata nema ništa protiv). To je košarkaški Nemanja Tomić-igrač manje, Đekić! Toliko negativno deluje na saigrače i publiku... kao da mu se ne živi?! Dečko, trgni se, zaurlaj jednom, šutni stolicu, opsuj sudiju, fauliraj(slobodno) protivnika ...bilo šta, samo pokaži da si živ. Eeeej, imaš dvadeset godina!? Inače, ovo je sinoć izgledalo vrlo dobro. Nadam se da je taj Lafajet, karika koja nedostaje. Bravo za publiku koja je došla u još većem broju nego na otvaranju sezone... kad se samo setim praznih tribina prošle sezone ...pu, pu, pu, daleko bilo! I Vlada je bolje vodio utakmicu, mnogo više je "učestvovao" u igri, na šta su igrači i publika navikli kod Duleta. Praštajte na dužini komentara, živeli!

puz ubica

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam sta treba Partizan da uradi da bi ovi (jeste, za sad ih nema, ali ocekujem barem 10 komentara vec poznate sadrzine) poceli da veruju da je i ova sezona najverovatnije nasa, i da Hemofarm, Radnicki, a kamoli zvezda ne mogu da nam uzmu titulu. Ljudi, pa Hemofarm bez Macvana (ako ode u Kahu) je 40% slabiji, zvezdu ne zelim da komentarisem, a Radnicki je mozda u rangu sa ovakvim Hemofarmom.

Sto se meca tice, jako dobro odigrano (imate prenose vecine meceva na balkansport.info, registracija besplatna, kvalitet relativno dobar, ali bolje ista nego nista), odlicno smo krenuli, pa jakom odbranom do prednosti, i prakticno smo otaljavali posao do kraja. Lucic jako dobar, svaka mu cast, mislim da je on igrac kalibra Tripkovica i zelim mu uspesnu karijeru. Djekic i Mitrovic malo stagniraju (Mitrovic cini mi se nije ni igrao), ne smeju to da rade, unistice se. Ostali standardno dobri, Bozic kralj, kapiten, vodja, Kecman takodje, Veseli se budi imao strasnu blokadu na samom kraju, Milosavljevic mnogo bolji nego na pripremama, centri mogu bolje, ali ni ovo nije lose (od 77 poena imali su 20), Klobucar moze bolje ali sam zadovoljan, Lesic i Jaramaz nisu igrali skoro nimalo. Bravo momci, idemo dalje!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci, odlicna igra i zasluzena pobeda. Evo ga i Amer je stigao. Jos cetvorka pa da se pripremamo za euroligu i nastavak nlb lige. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

neko iz mase

pre 13 godina

Hemofarm? Je l' to neki novi parfem? :-)

Ne, stvarno, ljudi, kad nas sad niste pobedili, bez dva startera na 1 i 4, pa kad cete? I vi ste mi neki kandidati za titulu...

kad mi moderatori objave komentar osecam se kao da sam dobio bingo

pre 13 godina

Da li Grobari i dalje bojkotuju kosarkase?
(001, 13. oktobar 2010 23:00)

Ne. Bojkot prestao,karte za navijacke grupe vec kupljene.
Drago mi je sto se skandiralo ime Vladi Jovanovicu,treba mu dati podrsku,da zna da smo uz njega uprkos startnom porazu.
Bravo i za posetu i protiv Buducnosti i pogotovo sada,daj Boze da se tako nastavi i nadalje.
Macvan opet bio nervozan? Stvarno cudno... Ali je zato posle vecito fin i kulturan kada daje intervju,pa se nesto izvinjava,a vecito on pravi te incidentne situacije.
I nek se dodgovore ova dvojica ko dolazi- Macvan ili Gist.

fan

pre 13 godina

Zakuvao se NLB, zakuvao se i fantasy na sajtu fantaziranje.com , blizi se trece kolo i jos nije kasno da udjete u borbu za nagrade sa ljubiteljima kosarke

casper

pre 13 godina

Hemofarm u finansijsiskim problemima,igraci bez redovnih primanja i to se odrazava na njihovu igru.Nastavak sezone pod znakom pitanja.Tuzno ali istinito...

dule brat

pre 13 godina

Potpuno nebitan i unapred iskalkulisan poraz Hemofarma koji kao i Partizan lagano dize formu i kao vecina klubova ima OGROMAN problem sa sutom za 3 poena ove sezone.
Napred HF i bez predaje iako imate 12 puta manji budzet od Partizana.
Kao zanimljivost bi dodao i to da napr. ove godine cak i Radnicki iz Kg ima 3.24 puta veci budzet od Hemofarma.
Ovi podaci su provereni i to vise puta jer radim u...

dule brat

pre 13 godina

Potpuno nebitan i unapred iskalkulisan poraz Hemofarma koji kao i Partizan lagano dize formu i kao vecina klubova ima OGROMAN problem sa sutom za 3 poena ove sezone.
Napred HF i bez predaje iako imate 12 puta manji budzet od Partizana.
Kao zanimljivost bi dodao i to da napr. ove godine cak i Radnicki iz Kg ima 3.24 puta veci budzet od Hemofarma.
Ovi podaci su provereni i to vise puta jer radim u...

casper

pre 13 godina

Hemofarm u finansijsiskim problemima,igraci bez redovnih primanja i to se odrazava na njihovu igru.Nastavak sezone pod znakom pitanja.Tuzno ali istinito...

fan

pre 13 godina

Zakuvao se NLB, zakuvao se i fantasy na sajtu fantaziranje.com , blizi se trece kolo i jos nije kasno da udjete u borbu za nagrade sa ljubiteljima kosarke

sestric

pre 13 godina

ljudi pa neko od gore ne vidi nista se ne pojavjuje vise. vidi ti to. vidi se da fali plej,konacno lajafet je dosao,deeeeeeeeereeeeeeeemoooooo. Uzmi vlado evrotitulu!

GrobarI

pre 13 godina

samo vi kritikujte partizan...
mi smo kompletni sad sa plejem(bekom) po mogucstvu kad bi dosla i neka cetvorka bilo bi savrsenstvo.....! =) idemo bre ! PARTIZAN !

partyzan

pre 13 godina

Bravo bravo, crno beli bravo bravo...
Toliko o onim komentarima kako nam Pera kapiten ove sezone nije potreban!
Vlada zna shta radi, i ja verujem u upravu i ekipu pa chak i da su vecheras izgubili, sezona je duga a nasha klupa nikad duza!
Dominacija se nastavlja!

KKPartizan

Kontinuitet
Kvalitet
Pobeda

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci, odlicna igra i zasluzena pobeda. Evo ga i Amer je stigao. Jos cetvorka pa da se pripremamo za euroligu i nastavak nlb lige. Napred Partizan!!!

http://www.worldofbasketball.org

palop

pre 13 godina

Evo jedan objektivan utisak utakmice.

Partizan je igrao bolje i zasluzeno pobedio. Poeni lepo rasporedjeni, timska igra, sut dobro isao u prvom poluvremenu. Jos kad dodje plej (verovatno Lafajet) bice mnogo jaki, mada ipak mislim malo slabiji nego prosle godine.

U Hemofarmu se sve vrti oko Macvana, koji stvarno dobro igra, ali ne moze sve sam. Da bi oni pobedili potrebno je da on postigne preko 20 poena i da mu se prikljuci jos neko od saigraca.

Neki komentari na igrace individualno.
Djekic - deluje mi kao da nista nije napredovao od prosle sezone. I dalje slab u odbrani, i jako ne konstantan u napadu. Mislio sam prosle sezone da ce dogodine biti veliko pojacanje jer je jako mlad i tek je juniorsku ligu zameni evroligom, a ono on ove sezone isti.

Veseli - i za njega mi se cini da nije nista napredovao, pogotovo u napadu gde mu je najvise i trebalo. I dalje nema konstantan sut, i dalje ne moze sam sebi da obezbedi poziciju da postigne kos (potrebno je da mu neko dobro asistira). Statistika ce mu biti bolja, ali samo zato sto ima bitniju ulogu u timu.

Dzavai - cini mi se da ce biti dobro pojacanje. Treba jos da se navikne na ovaj stil igre. Mnogo jak centar i to je ono sto Partizanu treba.

Milosavljevic - takodje se pokazuje kao dobro pojacanje. Dobar all around igrac koji sledece sezone moze biti samo jos bolji, jer takvim igracima je iskustvo najbitnije.

Macvan - sposoban da postigne 20+ poena protiv skoro svakoga. Igra nekako na iskustvo a ima tek 20 godina (uskoro 21). Ali protiv Albe je pokazao da nema herca za velika dela...

Abdul Hamid - nimalo naivan igrac. Verujem da Hemofarm treba bolje da g akoristi.

Dzerom Dzordan - nisam gledao utakmicu od pocetka danas, ali sam u statistici video da je igrao samo 5 minuta. To mi nikako nije jasno. Mlad je, jednini pravi centar u ekipi, odlican atleta i opet slabo dobija minutazu, a protiv Albe je pokazao kako moze da odigra. Svaku loptu koju dobije blizu kosa zakucava sto retko ko od nasih igraca radi (i moze). Jednostavno treba da igra vise...

Malo podugacak komentar, ali nadam se da vredi.

ogi hf

pre 13 godina

Okreni obrni opet cemo u svim finalima ove godine gledati Hemofarm i Partizan. Zivi bili pa videli jer ce oba tima polako podizati nivo forme

Qaaph

pre 13 godina

Partizan je poceo da melje. Kad dodje jos ta cetvorka i Lafajet se uklopi, ima da bude ludnica u evroligi.

ps. Gde je sad onaj neko to od gore vidi sve i njegovi klonovi...

pogrebnjak

pre 13 godina

Upravo sam stigo iz Pionira koji je bio skoro pun i atmosfera je bila lepa ne paklena ali lepa s obzirom da se radi o NLB ligi!Shto se tice utakmice najveci utisak na mene je ostavio Milosavljevic uprava je napravila pun pogodak kad ga je dovela ako ovako nastavi mislim da cemo ga gledati na EP u Litvaniji,Vesely standardno dobarcentarski tandem takodje dobar al vidi se nedostatak pleja i cetvorke,posle dobre odbrane nema ko da brzo prenese loptu na protivnicku polovinu ko sto je to Bo radio,a vidi se da Djekic i Lesic nisu pravo resenje na poziciji 4 mogu da posluze u rotaciji ali ni jedan nije za prvu 4!Sve u svemu kad dodju jos ova 2 pojachanja mislim da cemo biti jaci nego prosle godine,momci stvarno igraju ubijaju!

puz ubica

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam sta treba Partizan da uradi da bi ovi (jeste, za sad ih nema, ali ocekujem barem 10 komentara vec poznate sadrzine) poceli da veruju da je i ova sezona najverovatnije nasa, i da Hemofarm, Radnicki, a kamoli zvezda ne mogu da nam uzmu titulu. Ljudi, pa Hemofarm bez Macvana (ako ode u Kahu) je 40% slabiji, zvezdu ne zelim da komentarisem, a Radnicki je mozda u rangu sa ovakvim Hemofarmom.

Sto se meca tice, jako dobro odigrano (imate prenose vecine meceva na balkansport.info, registracija besplatna, kvalitet relativno dobar, ali bolje ista nego nista), odlicno smo krenuli, pa jakom odbranom do prednosti, i prakticno smo otaljavali posao do kraja. Lucic jako dobar, svaka mu cast, mislim da je on igrac kalibra Tripkovica i zelim mu uspesnu karijeru. Djekic i Mitrovic malo stagniraju (Mitrovic cini mi se nije ni igrao), ne smeju to da rade, unistice se. Ostali standardno dobri, Bozic kralj, kapiten, vodja, Kecman takodje, Veseli se budi imao strasnu blokadu na samom kraju, Milosavljevic mnogo bolji nego na pripremama, centri mogu bolje, ali ni ovo nije lose (od 77 poena imali su 20), Klobucar moze bolje ali sam zadovoljan, Lesic i Jaramaz nisu igrali skoro nimalo. Bravo momci, idemo dalje!!!

neko iz mase

pre 13 godina

Hemofarm? Je l' to neki novi parfem? :-)

Ne, stvarno, ljudi, kad nas sad niste pobedili, bez dva startera na 1 i 4, pa kad cete? I vi ste mi neki kandidati za titulu...

ivan

pre 13 godina

Vlado, grobari su uz tebe i u pobedi i u porazu, vazan je rad, red i disciplina, a rezultati ce doci sami po sebi.
Zelim ti dugu i uspesnu karijeru na klupi Partizana

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Морам да признам да ме Милосављевић одушевио.Константан током целе текме.Бринем мало за Ђекића,али се надам са ће полако подизати форму.И још да похвалим посету.Било нас је око 6000.Све,али баш све,указује на још једну феноменалну сезону.Ајмо Гробари,Steamroller strikes again!

Aleksandra

pre 13 godina

Bravo crno-beli! :)

Danas sam prvi put gledala Dragana Milosavljevica, i decko me odusevio.

Vidi se da nam fali plej, ali i pored toga smo uspeli da pobedimo. Na momente je momcima padala koncentracija i par puta sam se zabrinula, ali mi je drago da su uspeli da zadrze fokus do kraja i ubedljivo pobede.

Na pravom smo putu, jedva cekam da se sezona zahukta! :)

kad mi moderatori objave komentar osecam se kao da sam dobio bingo

pre 13 godina

Da li Grobari i dalje bojkotuju kosarkase?
(001, 13. oktobar 2010 23:00)

Ne. Bojkot prestao,karte za navijacke grupe vec kupljene.
Drago mi je sto se skandiralo ime Vladi Jovanovicu,treba mu dati podrsku,da zna da smo uz njega uprkos startnom porazu.
Bravo i za posetu i protiv Buducnosti i pogotovo sada,daj Boze da se tako nastavi i nadalje.
Macvan opet bio nervozan? Stvarno cudno... Ali je zato posle vecito fin i kulturan kada daje intervju,pa se nesto izvinjava,a vecito on pravi te incidentne situacije.
I nek se dodgovore ova dvojica ko dolazi- Macvan ili Gist.

čika velja

pre 13 godina

Neko će reći da imam problem sa Lukajićem, ali ne mogu da shvatim njegovu izjavu?! Prošle godine, posle poraza, izjavljivao je da mu nedostaje Miljan Pavković. Pa imao si ga sinoć i to odličnog. Možda ti fali Dule, pa se malo gubiš u izjavama? Imao si i sjajnog Mačvana sinoć. Ako sam ne vidiš, ja ću ti reći, ubiše te klinci i Krstović. Ovaj drugi sa igrom "sam protiv svih" ...ispisnica, veruj mi! A klinci su priča za sebe. Imaš gomilu malokrvnih i malodušnih, na njima ti poradi prijatelju! Za razliku od HF, Partizan ima jednog takvog, kome bi se ja odmah zahvalio(naravno, ako njegov tata nema ništa protiv). To je košarkaški Nemanja Tomić-igrač manje, Đekić! Toliko negativno deluje na saigrače i publiku... kao da mu se ne živi?! Dečko, trgni se, zaurlaj jednom, šutni stolicu, opsuj sudiju, fauliraj(slobodno) protivnika ...bilo šta, samo pokaži da si živ. Eeeej, imaš dvadeset godina!? Inače, ovo je sinoć izgledalo vrlo dobro. Nadam se da je taj Lafajet, karika koja nedostaje. Bravo za publiku koja je došla u još većem broju nego na otvaranju sezone... kad se samo setim praznih tribina prošle sezone ...pu, pu, pu, daleko bilo! I Vlada je bolje vodio utakmicu, mnogo više je "učestvovao" u igri, na šta su igrači i publika navikli kod Duleta. Praštajte na dužini komentara, živeli!