Sreda, 13.10.2010.

17:24

Lukić: „Užasnut sam“

Povodom incidenata i prekida utakmice između Srbije i Italije u utorak u Đenovi oglasio se i predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Izvor: B92

Lukiæ: „Užasnut sam“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Milan90KL

pre 13 godina

Uzasnut?!?! Verovatno zbog toga sto je ipak odigrano 7 minuta a on je jasno zatrazio od svog istetoviranog pulena i njegovih drugara da utakmica i ne pocne...

stidite se dupeta kad obraz nemate

pre 13 godina

Npadate Stojkovica da je izdao Zvezdu,pa vi ste bre Srbiju izdali "stubovi srBstva"!Eno ovaj vas vodja izjavio kako je nema nista protiv italije da je sve upereno protiv Srbije,zbog vas Srbija crveni i najverovatnije ce biti izbacena iz kvalifikacija!

grobar1976

pre 13 godina

Wow! Koja mrznja prema Zvezdi u ovim komentarima ...
Vidim, boli Bari i posle 20 godina ...
Vi bi ste bas da stavite katanac, pa da budete JEDINI, i da najveci uspeh bude igranje u Ligi Sampiona. A?
Nece moci ...
A sto se huligana tice, zna se gde im je mesto i ko time mora da se pozabavi - drzava. Samo, steta sto ta ista drzava ne moze zbog pravila FIFA da se pozabavi i FSS-om.
(Vladimir-Zvezdas, 13. oktobar 2010 20:21)

sine,
kad pritisnes na ovoj stranici taster CTRL i taster F (find), naci ces 5 rezultata za rech "bari"- 2 puta kao deo druge rechi, dva puta u mom komentaru - jednom tvoj citat a jednom sto sam ja ponovio i SAMO JEDNOM NA STRANICI, U TVOM KOMENTARU!

znaci niko to nije ni spomenuo pre tebe. tvoj problem je sto si "opterecen idejom da smo mi optereceni" . frojd bi imao svasta da kaze za tvoju projekciju sopstvenih kompleksa kroz navodne komplekse drugih.


kome bre smeta zvezda???? bez jake zvezde, gde bi partizan bio?ne bi imao ni tu ejdnu jaku utakmicu godisnje, kao trening za ligu sampiona ili ligu evrope.

ne smeta nama zvezda. nama smetaju ovakvi nepismeni bahati provincijalci, jeste, tacno je da je dzajic sa uba..ali bre dzajic je sveeeetska velicina. jedan piksi sa pasi poljane kraj nisha - je planetarno poznata licnost.
a ko je jedan vladan lukic? ko zna za njega van sopota? ko je ivan adzic? da nisu mozda sportske legende i miljenici severa za vreme igracke karijere?

nama u upravi sede ili poslovni ljudi ili legende koje su zaduzile jsd partizan..a kod vas poluanonimni fudbalercici. pa aj ne znam nakon zvezde gde su otisli da igraju lukic i adzic???

bwape

pre 13 godina

Pa naravno.
Potpuno je jasno da Zvezda ne može biti prvak Srbije dok je predsednik FSS Karadžić.
(Kuki, 14. oktobar 2010 11:14) da ti ja kazem zasto ne mozete da budete prvaci...zato sto imate smesnu ekipu decko,to je jedan od razloga!!! A drugi je zato sto vas vode ovakvi,Lukic,Vesic,Adzic...a jos nesto,ja ne volim Karadzica,ali sad kad vidim da vi hocete da ga smenite,onda bi voleo da bude jos 20 god predsednik saveza...dosta je bilo Miljanica,Stojkovica,Babarogica,Terzica,oni vam nisu smetali zar ne,a sta su oni uradili kao predsednici saveza,jedno veliko NISTA,ama bas nista...ovaj Tole ce makar sportski centar da napravi,a oni sta su uradili??? Nema vise,dosta je bilo vas i vasih cuvenih titula i namestanja,Bog sve vidi i sve vam se vraca,svi penali,sve namestaljke...mada i sad bre namestate,opet vam sviraju penale ne daj Boze...ali dobro,nece to jos dugo...Gotovi ste,shvatite to!!!

raniji delija

pre 13 godina

od kako su fudbalski marginalci preuzeli Zvezdu počele su da se dešavaju ružne stvari! Ovaj Lukić je 'užasnut'! Smešno - kako ga samo nije sramota! Pa on stalno diže tenziju - spominje neku neregularnost! Kao, neko ne da Zvezdi da bude prvak! Nebulaoze. Sa kojom organizacijom kluba i kakvim timom? Ne igra samo Zvezda fudbal - i drugi nešto znaju! Mnogi moji drugari su prestali da idu na Marakanu od kako je on postao predsednik. Onaj ko ga je doveo napravio je medveđu uslugu Zvezdi i ona će se teško oporaviti od ovoga. Zna se dobro ko u njegovo ime vuče konce u Zvezdi. Upropastili su košarkaški klub, pa su sada prešli u fudbalski da tamo rovare. Bruka i sramota. Zao mi je one prave Zvezde!

Kuki

pre 13 godina

A I ovo je providna finta da se smeni Tole kako bi Zvezda nesto osvojila.
(Alexa De Machi, 13. oktobar 2010 20:10)

Pa naravno.
Potpuno je jasno da Zvezda ne može biti prvak Srbije dok je predsednik FSS Karadžić.

SRBIN

pre 13 godina

Lukicu, pa to su tvoje junacke delije, najveci Srbi i stubovi srpstva, najbolji navijaci na svetu. Dao si im broj 12, slihtas im se pred svaku tekmu kako stignes. Sad ih se odrices? A svi znaju sta si govorio po novinama (Partizan ukrao titulu, Tole namesta utamice, pljuvao sve sudije, opravdavao Stojkovicevu umrlicu (nista nisi osudio vec si rekao kako razumes navijace!?), kako si se ponasao na utakmicama (nosi dukseve, vredjao ljude sa zapada, bio nekoliko puta sa tom kriminalnom organizacijom na severu...). I sad si uzasnut????? Vodis hajku protiv Toleta i podstices navijace na nasilje, stvarno licemerno. Obajavite komentar.

Zvezdaš Podgorica

pre 13 godina

UŽASNUTI SMO I SVI MI PRAVI NAVIJAČI ZVEZDE DOK NAM JE kleuti, kristići, božovići, lukići,bogdanovi i ostali kriminalci VODE U PROPAST ALI NA ŽALOST NE MOŽEMO NIŠTA DA URADIMO!ALI ZATO ološi kao što si ti MOGU!MARŠ IZ ZVEZDE, NE DIRAJTE U SVETINJU ološi, bagro, smeće...

panterosmangano

pre 13 godina

Podsecanja radi,Lukicu ti si u vise navrata bio sa istim tim "navijacima Srbije" zajedno na tribinama,pa ti ih poznajes u dusu i sto si sad uzasnut.TVOJA SRAMOTA JE JOS VECA JER SI BIO FUDBALER A DOBAR FUDBALER NIKAKO NIJE OSOBINA KARAKTERA!!!

sili

pre 13 godina

Ovaj ne znam kako da se izrazim treba da bude u zatvoru ne da daje saopstenja, on je organizator svega sigurno ne vjerujem da je bas glavni nema on mozga ni za sta ali je zlo za fudbal...

Zvezdaš Podgorica

pre 13 godina

Liči li vama ovaj čovjek više na predsjednika nekad velikog kluba ili na ivana bogdanova?Bando marš iz NAŠE ZVEZDE!

bwape

pre 13 godina

poslao sam vise komentara u kojima spominjem glavnog krivca za sve ovo,Gorana Vesica ali nijedan nije objavljen...zasto gospodo,jel mozda ni vi sa B92 ne smeta njega da spominjete,zasto je on zasticen kao beli medved??? Zasto taj sarlatan koji je isplivao 5 oktobra ne sme da se spomene,taj "junak" ta "ljudska velicina"...svi ste vi isti bre!!!

Mladen

pre 13 godina

UZASNUT SAM KAKO SU SAMO SMELI DA IH UHAPSE. Malo sam se zaigrao pa vi znate da sam ja jedini dao podrsku Stojkovicu i Toletu.Ovo nisu moje delije vec delije Srbije. Hteo sam da kazem to su GROBARI SRBIJE a ja sasvim slucajno njihov predsednik.

Grobar_CA

pre 13 godina

Zao mi je iskrenih i pravih navijaca Zvezde.Sami vide ko im vodi klub a ne mogu nista da ucine da to promene.Pozdrav za vas,PRAVE,nadam se da cemo u kratkom vremenu ponovo odlaziti na derbije da uzivamo SAMO U SPORTSKOJ BORBI a ne u krvavim obracunima..
A za tebe licemeru-Vidi se da odavno nemas nikakvu kontrolu u klubu kada ni posle ovoga NESMES da JAVNO da prozoves te mafijase sa "Severa" koji vode Crvenu Zvezdu na DNO i to ne samo sa rezultatima,vec uopste.Pozdrav od navijaca Partizana iz Kanade za sve prave ljubitelje sporta.

Marko Nis

pre 13 godina

Prijatelju ne uzasavaj se vise!!!Te ljude si ionako ti huskao zadnje dve godine!!!Nego ako mislis da je karadzic lopov ti se kandiduj protiv njega i pobedi ga!!!Dokle vise na ura, a demokratija...

Ivan

pre 13 godina

Stojković je izdao Zvezdu to je jasno kao dan! Naravno da ga ne treba fizički napadati, ali mu treba zviždati. To je ono što zaslužuje!!! Zašto bi imali razumevanja prema njemu kada brani za reprezentaciju? O istoj osobi se radi, kako da navijamo za njega? Čovek takvog karaktera ne treba da bude na golu Srbije i tačka! LUKIĆU SVAKA ČAST, pola prvoligaških predsednika sedi u upravnom odboru partizana, to samo u Srbiji može da prođe! Karadžić je izigrao vaše ljude: Savu Miloševića, Batu Mirkovića, Radomira Antića... Pre par dana je Ljupko Petrović ispričao kako je njega prevario. Taj čovek mora pod hitno da bude smenjen. TOLE GUBI SE IZ FUDBALA!!!

Боба

pre 13 godina

То нису били навијачи Србије.
Твоји навијају УВЕК против Србије!
А ти си, као, неки велииики србин...

Vladimir-Zvezdas

pre 13 godina

Wow! Koja mrznja prema Zvezdi u ovim komentarima ...
Vidim, boli Bari i posle 20 godina ...
Vi bi ste bas da stavite katanac, pa da budete JEDINI, i da najveci uspeh bude igranje u Ligi Sampiona. A?
Nece moci ...
A sto se huligana tice, zna se gde im je mesto i ko time mora da se pozabavi - drzava. Samo, steta sto ta ista drzava ne moze zbog pravila FIFA da se pozabavi i FSS-om.

Alexa De Machi

pre 13 godina

Ej bre, jednom recju nije spomenuo Stojkovica. Sramota. Pa kakve veze ima sto brani sada za Partizan!? Jel vi zivite u prvobitnoj zajednici!? To je samo sport ako nisi primerio. A I ovo je providna finta da se smeni Tole kako bi Zvezda nesto osvojila

panenka

pre 13 godina

cisto da se prebrojimo i vidimo koliko smo objektivni kriticari.
da li slazete da je Vladan Lukic,dao odmerenu ,razumnu i iskrenu izjavu u vezi incidenata u Djenovi?
moje je misljenje da, jeste.

Watson

pre 13 godina

Da li bi ovaj pisac saopstenja o svekolikim interplanetarnim zaverama protiv njegovog kluba i Srbije da nam ovo protumaci. O kakvom vidu zavere je ovde rec kada njegovo dete i istaknuti Delija upropasti Srbiju i njen fudbal. Otkud sad to? Ako bi mogao ovo da pojasni u jednom britkom saopstenju i dostavi spisak zaverenika.

delija

pre 13 godina

Ja sam navijac zvezde i dodjite da me uhapsite zbog toga!
Kako vas nije sramota!
Dokle vise cete da poistovecujete navijace sa huliganima, kriminalcima i ostalim sljamom?

KAKO TE NIJE SRAMOTA ?

pre 13 godina

Navijaci Srbije???
Pa to su uradili navijaci zvezde(malim slovom)!Debeli tetovirani je jedan od vodja ultra boysa..Napali su i Stojkovica,a ona majca cetnici sever u red star sopu za 1200 din !!!Postovao sam Dzaju legendu,Piksija takodje al ovog ne mogu ocima da vidim !

kriik

pre 13 godina

jes da imaš putera na glavi i da ložiš baš ovakvu neku ekipu a i da su to baš ti tvoji iz UO zvezde ali ti je ovo saopštenje prva liga .. Bravo vladane majstore

predrag

pre 13 godina

to su tvoje delije sta se uzasavas , ja bi i tebe priveo na ispitivanje . taj klub koji vodis i njihovi navijaci uvek prave nerede svugde i traze neko postovanje sve ih treba zatvoriti i da ne postoje na po 10 godina i tebe sa njima pa se uzasavajte tucajuci kamen, bezi nazad u devedesete pogledaj se na sta licis

DeXX

pre 13 godina

Da, da, ti si uzasnut. Mozda si uzasnut zato sto se nisi nadao da ce pohapsiti ove tvoje "Delije" koje si - po mom misljenju - licno poslao za Italiju!

noname

pre 13 godina

tek ces biti uzasnut kad murija dodje na vrata.Sa svojim saopstenjima i ponasanjem doveo si klupsko sportsko rivalstvo na nivo verskog rata medju navijacima.

Zvezdaš

pre 13 godina

Kakva tužna i uopštena izjava, data samo jer je trebalo dati nekakvu.
Pitam se je l bio neko na ogradi od onih što nam sede u upravi kluba, m?

Navijac Srbije

pre 13 godina

Lukicu, verujem da si uzasnut,ali to nisu bili navijaci SRbije. Ne zamagljuj, nego ako si Srbin i patriota, kazi ti nama :ko su ovi ljudi?

AK

pre 13 godina

Nadam se da ce se prave Delije javno ograditi protiv ovih sto zele lose Srbiji!Konacno i da Lukic spusti malo loptu,sve vreme je huskao navijace,a njima malo treba da naprave glupost

Pedja

pre 13 godina

pa to su vasi navijaci uradili , gospodine Lukicu. Isti ono koji sede u poprilicnom procentu u vasoj skupstini kluba i uticu na vodjenje vase politike, poslovanje itd. Sta se sada iscudjavate.

M2

pre 13 godina

Ne vredi Vam ni slati komentare. Od 5 komentara koje sam poslao na razlicite naslove, niste ni jedan objavili, iako sam redovan posetilac Vaseg sajta. Bas ste kooperativni, tako cu od sad i posecivati Vas sajt. G. Lukicu zelim svako dobro. Bacate sto komentara u par sati, a niste sposobni da objavite ni jedan komentar. Hvala Vam i dalje na ovakvoj saradnji!?

Лажно звездашко српство

pre 13 godina

Нека препоручи свако ко мисли да дотични господин итекако има везе с овим. Чисто да се пребројимо ;)

on nam se smije

pre 13 godina

Lukic uradi sve moguce da raspali atmosferu i onda se kao nesta cudi? Pa zar on nije idol tim vampirima- polupismen, neuk, primitivan...a na celu Crvene Zvezde. "Tako bi mogao i ja, ako se bas potrudim."

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

Nadam se da ce se prave Delije javno ograditi protiv ovih sto zele lose Srbiji!Konacno i da Lukic spusti malo loptu,sve vreme je huskao navijace,a njima malo treba da naprave glupost

Oćemo zakon

pre 13 godina

A sada će tebe svi grobarčići da proglase jedinim krivcem za ovo(iako nemaš nikakve veze sa tim)a oni su naivne i nevine devojčice koje nemaju pojma šta se dešava u okruženju.Svaka njihova izjava je smišljeno proračunata i provokativna i samo potpalju vatru a kad bukne požar,nemaju pojma o čemu se radi,nisu odavde.

srdjan

pre 13 godina

I,..šta ćeš ti po tom pitanju da uradiš kao predsednik kluba čiji su navijači između ostalog i napravili incident.Da li ćeš možda da prestaneš sa bombastim izveštajima i da pališ navijače bez argumenata.Gde jetu tvoja krivica.

Ugasi svetlo BRE

pre 13 godina

Pa kako sada Vladane navijaci Srbije???!!! Pa jel su navijaci Srbije tukli Stojkovica, jel onaj gilipter na sipci nosio obelezja Srbije. Aaaaa kako se sada ohradjujes od svega. Ajde reci sada Zvezda - Srbija. SRAM te bilo Vladane

rsk

pre 13 godina

"Ono što se desilo je najveća sramota u istoriji srpskog fudbala i imaće teške posledice, kako za reprezentaciju, tako i za klubove."Treba obratiti paznju na ovaj dio izjave,samo jedan nas klub igra u evropi.Incidente nisu radili navijaci tog kluba vec nekog drugog.Zanimljivo.

IVORY

pre 13 godina

Ne, ne, ovo je sigurno neka greska, Lukic ovako nesto nikad ne bi rekao.

Pa zar to nisu stubovi srpstva, jadni, neduzni, mirni "navijaci" koji mrava ne bi zgazili?!?

Misa Pavlovic

pre 13 godina

I to kaze covek koji je naj odgovorniji za sirnje mrznje na fudbalskim terenima Srbije. Covek koji poducava celu Srbiju ko je Srbin a ko nije. Takvima nije mesto u fudbalu. Takvima je mesto jako daleko od bilo kakvog sportskog borilista.

Drizd

pre 13 godina

Sta nas briga sta pricaju Grobari mi smo najvise propatili zbog huligana Ivana i slicnih tj na ppolufinalu kupa zbog njih smo i izgubili Titulu...

mirkobg

pre 13 godina

gospodine Lukicu nemojte da generalizujete! prekid meca napravili su iskljucivo navijaci CRVENE ZVEZDE! navijaci Srbije su mirno sedeli iznad njih sto se jasno i vidi!

Fizi

pre 13 godina

Lepo sto je "uzasnut" i neko ko se ponasa, u najmanju ruku, kao pokrovitelj ovih i ovakvih "navijaca" i zajedno sa njihovim vodjama upravlja Crvenom Zvezdom. Uzasnut sam, eto, odavno, i ja i mnogi drugi "obicni" navijaci Crvene Zvezde. I Lukicem i Rajom i ostalom "ekipom" i "vodjama navijaca" i svime sta rade i kako doprinose ugledu kluba i zemlje ...

divac

pre 13 godina

individuo ljudska,da li mislis da smo sisali vesla....pogledajte zacetnika i odgovornog za dobar deo onog sto nas je snaslo zadnjih dana u fudbalu,pogledajte molim vas tog najveceg zivog srbina i prvog coveka stuba srbstva...
sta reci????

Grobar

pre 13 godina

To nisu navijaci Srbije nego , manjina navijaca zvezde koja ti sedi u upravi i koja vodi politiku kluba .

Kada se desila pucnjava na severu , ti si rekao da je pojedinacan slucaj i kritikovao si fss zbog ostre kazne. Pozivao si na linc Toleta , sudija i sudijskih organizacija jer zvezda je stub srpstva i ako zvezda ne pobedi to je zavera protiv Srbije.

Uporedite kkcz i sta se desavalo , pa neredi na svakoj utakmici sa Partizanom, prozivke da Partizan kontrolise sudije i savez, bacanje kesa sa mokracom , slucaj Awodzobi itd.

srbijasine

pre 13 godina

"Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili"
ko prica o navijacima Srbije? Vec se zna ko su pocinioci incidenta, i ciji navijaci(pojedinci).

Vladan Lukić

pre 13 godina

Evo i ja za primer vraćam Stojkoviću člansku kartu Crvene Zvezde i priznajem da sam pogrešio što sam ga izbacio jer su to neki navijači Zvezde shvatili kao poziv na linč!

najt

pre 13 godina

„Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili u Đenovi."

Ja sam najmanje video navijaca Srbije...a najvise nekih likova koji su uglavnom nosili nesto na cemu je pisalo "sever"...hmmm, cudno...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs446.ash2/71992_1679059574519_1178410753_1944075_975052_n.jpg

Marko Buda

pre 13 godina

Takav isti sal, kao sto ti nosis Lukicu, je nosio huligan koji je hteo da lincuje Stojkovica.
I umesto, da ispred svog kolektiva, koga predvodis izjavis jednu rec zaljenja.
Sram da te bude.

nenad73

pre 13 godina

Ako me pamcenje dobro sluzi zar ovaj isti covek nije opravdavao citulju koju su delije objavile za Stojkovica?
Zar nisu navijaci zvezde juce bili "kicma" one katastrofe u Djenovi?
Mislim da treba da te bude sramota Lukicu a ne strah!

Sale

pre 13 godina

Lukicu,to nisu bili "navijaci" Srbije.Svi smo videli sta im je pisalo na majicama i kakva su obelezja imali,samo si ti izgleda slep pored ociju!

Doktor

pre 13 godina

Samo jedna ispravka,ako ti nije jasno-OVO NISU UČINILI NAVIJAČI SRBIJE!!Ti se malo zapitaj ko su ti ljudi i da li si možda makar malo doprineo svemu što se desilo.

Milan

pre 13 godina

Nisu to navijaci Srbije vec Crvene Zvezde! I kao sto je dobra italijanska policija vec utvrdila, neki imaju ime i prezime Gospodine Lukicu i pripadaju Vasim navijackim grupama.

Лажно звездашко српство

pre 13 godina

Нека препоручи свако ко мисли да дотични господин итекако има везе с овим. Чисто да се пребројимо ;)

Misa Pavlovic

pre 13 godina

I to kaze covek koji je naj odgovorniji za sirnje mrznje na fudbalskim terenima Srbije. Covek koji poducava celu Srbiju ko je Srbin a ko nije. Takvima nije mesto u fudbalu. Takvima je mesto jako daleko od bilo kakvog sportskog borilista.

Ugasi svetlo BRE

pre 13 godina

Pa kako sada Vladane navijaci Srbije???!!! Pa jel su navijaci Srbije tukli Stojkovica, jel onaj gilipter na sipci nosio obelezja Srbije. Aaaaa kako se sada ohradjujes od svega. Ajde reci sada Zvezda - Srbija. SRAM te bilo Vladane

KAKO TE NIJE SRAMOTA ?

pre 13 godina

Navijaci Srbije???
Pa to su uradili navijaci zvezde(malim slovom)!Debeli tetovirani je jedan od vodja ultra boysa..Napali su i Stojkovica,a ona majca cetnici sever u red star sopu za 1200 din !!!Postovao sam Dzaju legendu,Piksija takodje al ovog ne mogu ocima da vidim !

Vladan Lukić

pre 13 godina

Evo i ja za primer vraćam Stojkoviću člansku kartu Crvene Zvezde i priznajem da sam pogrešio što sam ga izbacio jer su to neki navijači Zvezde shvatili kao poziv na linč!

noname

pre 13 godina

tek ces biti uzasnut kad murija dodje na vrata.Sa svojim saopstenjima i ponasanjem doveo si klupsko sportsko rivalstvo na nivo verskog rata medju navijacima.

nenad73

pre 13 godina

Ako me pamcenje dobro sluzi zar ovaj isti covek nije opravdavao citulju koju su delije objavile za Stojkovica?
Zar nisu navijaci zvezde juce bili "kicma" one katastrofe u Djenovi?
Mislim da treba da te bude sramota Lukicu a ne strah!

Grobar

pre 13 godina

To nisu navijaci Srbije nego , manjina navijaca zvezde koja ti sedi u upravi i koja vodi politiku kluba .

Kada se desila pucnjava na severu , ti si rekao da je pojedinacan slucaj i kritikovao si fss zbog ostre kazne. Pozivao si na linc Toleta , sudija i sudijskih organizacija jer zvezda je stub srpstva i ako zvezda ne pobedi to je zavera protiv Srbije.

Uporedite kkcz i sta se desavalo , pa neredi na svakoj utakmici sa Partizanom, prozivke da Partizan kontrolise sudije i savez, bacanje kesa sa mokracom , slucaj Awodzobi itd.

Marko Buda

pre 13 godina

Takav isti sal, kao sto ti nosis Lukicu, je nosio huligan koji je hteo da lincuje Stojkovica.
I umesto, da ispred svog kolektiva, koga predvodis izjavis jednu rec zaljenja.
Sram da te bude.

DeXX

pre 13 godina

Da, da, ti si uzasnut. Mozda si uzasnut zato sto se nisi nadao da ce pohapsiti ove tvoje "Delije" koje si - po mom misljenju - licno poslao za Italiju!

Navijac Srbije

pre 13 godina

Lukicu, verujem da si uzasnut,ali to nisu bili navijaci SRbije. Ne zamagljuj, nego ako si Srbin i patriota, kazi ti nama :ko su ovi ljudi?

Pedja

pre 13 godina

pa to su vasi navijaci uradili , gospodine Lukicu. Isti ono koji sede u poprilicnom procentu u vasoj skupstini kluba i uticu na vodjenje vase politike, poslovanje itd. Sta se sada iscudjavate.

mirkobg

pre 13 godina

gospodine Lukicu nemojte da generalizujete! prekid meca napravili su iskljucivo navijaci CRVENE ZVEZDE! navijaci Srbije su mirno sedeli iznad njih sto se jasno i vidi!

Milan

pre 13 godina

Nisu to navijaci Srbije vec Crvene Zvezde! I kao sto je dobra italijanska policija vec utvrdila, neki imaju ime i prezime Gospodine Lukicu i pripadaju Vasim navijackim grupama.

rsk

pre 13 godina

"Ono što se desilo je najveća sramota u istoriji srpskog fudbala i imaće teške posledice, kako za reprezentaciju, tako i za klubove."Treba obratiti paznju na ovaj dio izjave,samo jedan nas klub igra u evropi.Incidente nisu radili navijaci tog kluba vec nekog drugog.Zanimljivo.

Fizi

pre 13 godina

Lepo sto je "uzasnut" i neko ko se ponasa, u najmanju ruku, kao pokrovitelj ovih i ovakvih "navijaca" i zajedno sa njihovim vodjama upravlja Crvenom Zvezdom. Uzasnut sam, eto, odavno, i ja i mnogi drugi "obicni" navijaci Crvene Zvezde. I Lukicem i Rajom i ostalom "ekipom" i "vodjama navijaca" i svime sta rade i kako doprinose ugledu kluba i zemlje ...

Sale

pre 13 godina

Lukicu,to nisu bili "navijaci" Srbije.Svi smo videli sta im je pisalo na majicama i kakva su obelezja imali,samo si ti izgleda slep pored ociju!

Drizd

pre 13 godina

Sta nas briga sta pricaju Grobari mi smo najvise propatili zbog huligana Ivana i slicnih tj na ppolufinalu kupa zbog njih smo i izgubili Titulu...

IVORY

pre 13 godina

Ne, ne, ovo je sigurno neka greska, Lukic ovako nesto nikad ne bi rekao.

Pa zar to nisu stubovi srpstva, jadni, neduzni, mirni "navijaci" koji mrava ne bi zgazili?!?

najt

pre 13 godina

„Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili u Đenovi."

Ja sam najmanje video navijaca Srbije...a najvise nekih likova koji su uglavnom nosili nesto na cemu je pisalo "sever"...hmmm, cudno...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs446.ash2/71992_1679059574519_1178410753_1944075_975052_n.jpg

divac

pre 13 godina

individuo ljudska,da li mislis da smo sisali vesla....pogledajte zacetnika i odgovornog za dobar deo onog sto nas je snaslo zadnjih dana u fudbalu,pogledajte molim vas tog najveceg zivog srbina i prvog coveka stuba srbstva...
sta reci????

on nam se smije

pre 13 godina

Lukic uradi sve moguce da raspali atmosferu i onda se kao nesta cudi? Pa zar on nije idol tim vampirima- polupismen, neuk, primitivan...a na celu Crvene Zvezde. "Tako bi mogao i ja, ako se bas potrudim."

srdjan

pre 13 godina

I,..šta ćeš ti po tom pitanju da uradiš kao predsednik kluba čiji su navijači između ostalog i napravili incident.Da li ćeš možda da prestaneš sa bombastim izveštajima i da pališ navijače bez argumenata.Gde jetu tvoja krivica.

Doktor

pre 13 godina

Samo jedna ispravka,ako ti nije jasno-OVO NISU UČINILI NAVIJAČI SRBIJE!!Ti se malo zapitaj ko su ti ljudi i da li si možda makar malo doprineo svemu što se desilo.

Alexa De Machi

pre 13 godina

Ej bre, jednom recju nije spomenuo Stojkovica. Sramota. Pa kakve veze ima sto brani sada za Partizan!? Jel vi zivite u prvobitnoj zajednici!? To je samo sport ako nisi primerio. A I ovo je providna finta da se smeni Tole kako bi Zvezda nesto osvojila

srbijasine

pre 13 godina

"Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili"
ko prica o navijacima Srbije? Vec se zna ko su pocinioci incidenta, i ciji navijaci(pojedinci).

predrag

pre 13 godina

to su tvoje delije sta se uzasavas , ja bi i tebe priveo na ispitivanje . taj klub koji vodis i njihovi navijaci uvek prave nerede svugde i traze neko postovanje sve ih treba zatvoriti i da ne postoje na po 10 godina i tebe sa njima pa se uzasavajte tucajuci kamen, bezi nazad u devedesete pogledaj se na sta licis

Watson

pre 13 godina

Da li bi ovaj pisac saopstenja o svekolikim interplanetarnim zaverama protiv njegovog kluba i Srbije da nam ovo protumaci. O kakvom vidu zavere je ovde rec kada njegovo dete i istaknuti Delija upropasti Srbiju i njen fudbal. Otkud sad to? Ako bi mogao ovo da pojasni u jednom britkom saopstenju i dostavi spisak zaverenika.

delija

pre 13 godina

Ja sam navijac zvezde i dodjite da me uhapsite zbog toga!
Kako vas nije sramota!
Dokle vise cete da poistovecujete navijace sa huliganima, kriminalcima i ostalim sljamom?

Zvezdaš

pre 13 godina

Kakva tužna i uopštena izjava, data samo jer je trebalo dati nekakvu.
Pitam se je l bio neko na ogradi od onih što nam sede u upravi kluba, m?

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

Nadam se da ce se prave Delije javno ograditi protiv ovih sto zele lose Srbiji!Konacno i da Lukic spusti malo loptu,sve vreme je huskao navijace,a njima malo treba da naprave glupost

panenka

pre 13 godina

cisto da se prebrojimo i vidimo koliko smo objektivni kriticari.
da li slazete da je Vladan Lukic,dao odmerenu ,razumnu i iskrenu izjavu u vezi incidenata u Djenovi?
moje je misljenje da, jeste.

Vladimir-Zvezdas

pre 13 godina

Wow! Koja mrznja prema Zvezdi u ovim komentarima ...
Vidim, boli Bari i posle 20 godina ...
Vi bi ste bas da stavite katanac, pa da budete JEDINI, i da najveci uspeh bude igranje u Ligi Sampiona. A?
Nece moci ...
A sto se huligana tice, zna se gde im je mesto i ko time mora da se pozabavi - drzava. Samo, steta sto ta ista drzava ne moze zbog pravila FIFA da se pozabavi i FSS-om.

bwape

pre 13 godina

poslao sam vise komentara u kojima spominjem glavnog krivca za sve ovo,Gorana Vesica ali nijedan nije objavljen...zasto gospodo,jel mozda ni vi sa B92 ne smeta njega da spominjete,zasto je on zasticen kao beli medved??? Zasto taj sarlatan koji je isplivao 5 oktobra ne sme da se spomene,taj "junak" ta "ljudska velicina"...svi ste vi isti bre!!!

AK

pre 13 godina

Nadam se da ce se prave Delije javno ograditi protiv ovih sto zele lose Srbiji!Konacno i da Lukic spusti malo loptu,sve vreme je huskao navijace,a njima malo treba da naprave glupost

M2

pre 13 godina

Ne vredi Vam ni slati komentare. Od 5 komentara koje sam poslao na razlicite naslove, niste ni jedan objavili, iako sam redovan posetilac Vaseg sajta. Bas ste kooperativni, tako cu od sad i posecivati Vas sajt. G. Lukicu zelim svako dobro. Bacate sto komentara u par sati, a niste sposobni da objavite ni jedan komentar. Hvala Vam i dalje na ovakvoj saradnji!?

Oćemo zakon

pre 13 godina

A sada će tebe svi grobarčići da proglase jedinim krivcem za ovo(iako nemaš nikakve veze sa tim)a oni su naivne i nevine devojčice koje nemaju pojma šta se dešava u okruženju.Svaka njihova izjava je smišljeno proračunata i provokativna i samo potpalju vatru a kad bukne požar,nemaju pojma o čemu se radi,nisu odavde.

Zvezdaš Podgorica

pre 13 godina

Liči li vama ovaj čovjek više na predsjednika nekad velikog kluba ili na ivana bogdanova?Bando marš iz NAŠE ZVEZDE!

kriik

pre 13 godina

jes da imaš putera na glavi i da ložiš baš ovakvu neku ekipu a i da su to baš ti tvoji iz UO zvezde ali ti je ovo saopštenje prva liga .. Bravo vladane majstore

sili

pre 13 godina

Ovaj ne znam kako da se izrazim treba da bude u zatvoru ne da daje saopstenja, on je organizator svega sigurno ne vjerujem da je bas glavni nema on mozga ni za sta ali je zlo za fudbal...

Grobar_CA

pre 13 godina

Zao mi je iskrenih i pravih navijaca Zvezde.Sami vide ko im vodi klub a ne mogu nista da ucine da to promene.Pozdrav za vas,PRAVE,nadam se da cemo u kratkom vremenu ponovo odlaziti na derbije da uzivamo SAMO U SPORTSKOJ BORBI a ne u krvavim obracunima..
A za tebe licemeru-Vidi se da odavno nemas nikakvu kontrolu u klubu kada ni posle ovoga NESMES da JAVNO da prozoves te mafijase sa "Severa" koji vode Crvenu Zvezdu na DNO i to ne samo sa rezultatima,vec uopste.Pozdrav od navijaca Partizana iz Kanade za sve prave ljubitelje sporta.

bwape

pre 13 godina

Pa naravno.
Potpuno je jasno da Zvezda ne može biti prvak Srbije dok je predsednik FSS Karadžić.
(Kuki, 14. oktobar 2010 11:14) da ti ja kazem zasto ne mozete da budete prvaci...zato sto imate smesnu ekipu decko,to je jedan od razloga!!! A drugi je zato sto vas vode ovakvi,Lukic,Vesic,Adzic...a jos nesto,ja ne volim Karadzica,ali sad kad vidim da vi hocete da ga smenite,onda bi voleo da bude jos 20 god predsednik saveza...dosta je bilo Miljanica,Stojkovica,Babarogica,Terzica,oni vam nisu smetali zar ne,a sta su oni uradili kao predsednici saveza,jedno veliko NISTA,ama bas nista...ovaj Tole ce makar sportski centar da napravi,a oni sta su uradili??? Nema vise,dosta je bilo vas i vasih cuvenih titula i namestanja,Bog sve vidi i sve vam se vraca,svi penali,sve namestaljke...mada i sad bre namestate,opet vam sviraju penale ne daj Boze...ali dobro,nece to jos dugo...Gotovi ste,shvatite to!!!

grobar1976

pre 13 godina

Wow! Koja mrznja prema Zvezdi u ovim komentarima ...
Vidim, boli Bari i posle 20 godina ...
Vi bi ste bas da stavite katanac, pa da budete JEDINI, i da najveci uspeh bude igranje u Ligi Sampiona. A?
Nece moci ...
A sto se huligana tice, zna se gde im je mesto i ko time mora da se pozabavi - drzava. Samo, steta sto ta ista drzava ne moze zbog pravila FIFA da se pozabavi i FSS-om.
(Vladimir-Zvezdas, 13. oktobar 2010 20:21)

sine,
kad pritisnes na ovoj stranici taster CTRL i taster F (find), naci ces 5 rezultata za rech "bari"- 2 puta kao deo druge rechi, dva puta u mom komentaru - jednom tvoj citat a jednom sto sam ja ponovio i SAMO JEDNOM NA STRANICI, U TVOM KOMENTARU!

znaci niko to nije ni spomenuo pre tebe. tvoj problem je sto si "opterecen idejom da smo mi optereceni" . frojd bi imao svasta da kaze za tvoju projekciju sopstvenih kompleksa kroz navodne komplekse drugih.


kome bre smeta zvezda???? bez jake zvezde, gde bi partizan bio?ne bi imao ni tu ejdnu jaku utakmicu godisnje, kao trening za ligu sampiona ili ligu evrope.

ne smeta nama zvezda. nama smetaju ovakvi nepismeni bahati provincijalci, jeste, tacno je da je dzajic sa uba..ali bre dzajic je sveeeetska velicina. jedan piksi sa pasi poljane kraj nisha - je planetarno poznata licnost.
a ko je jedan vladan lukic? ko zna za njega van sopota? ko je ivan adzic? da nisu mozda sportske legende i miljenici severa za vreme igracke karijere?

nama u upravi sede ili poslovni ljudi ili legende koje su zaduzile jsd partizan..a kod vas poluanonimni fudbalercici. pa aj ne znam nakon zvezde gde su otisli da igraju lukic i adzic???

SRBIN

pre 13 godina

Lukicu, pa to su tvoje junacke delije, najveci Srbi i stubovi srpstva, najbolji navijaci na svetu. Dao si im broj 12, slihtas im se pred svaku tekmu kako stignes. Sad ih se odrices? A svi znaju sta si govorio po novinama (Partizan ukrao titulu, Tole namesta utamice, pljuvao sve sudije, opravdavao Stojkovicevu umrlicu (nista nisi osudio vec si rekao kako razumes navijace!?), kako si se ponasao na utakmicama (nosi dukseve, vredjao ljude sa zapada, bio nekoliko puta sa tom kriminalnom organizacijom na severu...). I sad si uzasnut????? Vodis hajku protiv Toleta i podstices navijace na nasilje, stvarno licemerno. Obajavite komentar.

stidite se dupeta kad obraz nemate

pre 13 godina

Npadate Stojkovica da je izdao Zvezdu,pa vi ste bre Srbiju izdali "stubovi srBstva"!Eno ovaj vas vodja izjavio kako je nema nista protiv italije da je sve upereno protiv Srbije,zbog vas Srbija crveni i najverovatnije ce biti izbacena iz kvalifikacija!

panterosmangano

pre 13 godina

Podsecanja radi,Lukicu ti si u vise navrata bio sa istim tim "navijacima Srbije" zajedno na tribinama,pa ti ih poznajes u dusu i sto si sad uzasnut.TVOJA SRAMOTA JE JOS VECA JER SI BIO FUDBALER A DOBAR FUDBALER NIKAKO NIJE OSOBINA KARAKTERA!!!

Боба

pre 13 godina

То нису били навијачи Србије.
Твоји навијају УВЕК против Србије!
А ти си, као, неки велииики србин...

raniji delija

pre 13 godina

od kako su fudbalski marginalci preuzeli Zvezdu počele su da se dešavaju ružne stvari! Ovaj Lukić je 'užasnut'! Smešno - kako ga samo nije sramota! Pa on stalno diže tenziju - spominje neku neregularnost! Kao, neko ne da Zvezdi da bude prvak! Nebulaoze. Sa kojom organizacijom kluba i kakvim timom? Ne igra samo Zvezda fudbal - i drugi nešto znaju! Mnogi moji drugari su prestali da idu na Marakanu od kako je on postao predsednik. Onaj ko ga je doveo napravio je medveđu uslugu Zvezdi i ona će se teško oporaviti od ovoga. Zna se dobro ko u njegovo ime vuče konce u Zvezdi. Upropastili su košarkaški klub, pa su sada prešli u fudbalski da tamo rovare. Bruka i sramota. Zao mi je one prave Zvezde!

Marko Nis

pre 13 godina

Prijatelju ne uzasavaj se vise!!!Te ljude si ionako ti huskao zadnje dve godine!!!Nego ako mislis da je karadzic lopov ti se kandiduj protiv njega i pobedi ga!!!Dokle vise na ura, a demokratija...

Mladen

pre 13 godina

UZASNUT SAM KAKO SU SAMO SMELI DA IH UHAPSE. Malo sam se zaigrao pa vi znate da sam ja jedini dao podrsku Stojkovicu i Toletu.Ovo nisu moje delije vec delije Srbije. Hteo sam da kazem to su GROBARI SRBIJE a ja sasvim slucajno njihov predsednik.

Zvezdaš Podgorica

pre 13 godina

UŽASNUTI SMO I SVI MI PRAVI NAVIJAČI ZVEZDE DOK NAM JE kleuti, kristići, božovići, lukići,bogdanovi i ostali kriminalci VODE U PROPAST ALI NA ŽALOST NE MOŽEMO NIŠTA DA URADIMO!ALI ZATO ološi kao što si ti MOGU!MARŠ IZ ZVEZDE, NE DIRAJTE U SVETINJU ološi, bagro, smeće...

Ivan

pre 13 godina

Stojković je izdao Zvezdu to je jasno kao dan! Naravno da ga ne treba fizički napadati, ali mu treba zviždati. To je ono što zaslužuje!!! Zašto bi imali razumevanja prema njemu kada brani za reprezentaciju? O istoj osobi se radi, kako da navijamo za njega? Čovek takvog karaktera ne treba da bude na golu Srbije i tačka! LUKIĆU SVAKA ČAST, pola prvoligaških predsednika sedi u upravnom odboru partizana, to samo u Srbiji može da prođe! Karadžić je izigrao vaše ljude: Savu Miloševića, Batu Mirkovića, Radomira Antića... Pre par dana je Ljupko Petrović ispričao kako je njega prevario. Taj čovek mora pod hitno da bude smenjen. TOLE GUBI SE IZ FUDBALA!!!

Kuki

pre 13 godina

A I ovo je providna finta da se smeni Tole kako bi Zvezda nesto osvojila.
(Alexa De Machi, 13. oktobar 2010 20:10)

Pa naravno.
Potpuno je jasno da Zvezda ne može biti prvak Srbije dok je predsednik FSS Karadžić.

Milan90KL

pre 13 godina

Uzasnut?!?! Verovatno zbog toga sto je ipak odigrano 7 minuta a on je jasno zatrazio od svog istetoviranog pulena i njegovih drugara da utakmica i ne pocne...

Лажно звездашко српство

pre 13 godina

Нека препоручи свако ко мисли да дотични господин итекако има везе с овим. Чисто да се пребројимо ;)

panenka

pre 13 godina

cisto da se prebrojimo i vidimo koliko smo objektivni kriticari.
da li slazete da je Vladan Lukic,dao odmerenu ,razumnu i iskrenu izjavu u vezi incidenata u Djenovi?
moje je misljenje da, jeste.

Oćemo zakon

pre 13 godina

A sada će tebe svi grobarčići da proglase jedinim krivcem za ovo(iako nemaš nikakve veze sa tim)a oni su naivne i nevine devojčice koje nemaju pojma šta se dešava u okruženju.Svaka njihova izjava je smišljeno proračunata i provokativna i samo potpalju vatru a kad bukne požar,nemaju pojma o čemu se radi,nisu odavde.

Vladimir-Zvezdas

pre 13 godina

Wow! Koja mrznja prema Zvezdi u ovim komentarima ...
Vidim, boli Bari i posle 20 godina ...
Vi bi ste bas da stavite katanac, pa da budete JEDINI, i da najveci uspeh bude igranje u Ligi Sampiona. A?
Nece moci ...
A sto se huligana tice, zna se gde im je mesto i ko time mora da se pozabavi - drzava. Samo, steta sto ta ista drzava ne moze zbog pravila FIFA da se pozabavi i FSS-om.

Vladan Lukić

pre 13 godina

Evo i ja za primer vraćam Stojkoviću člansku kartu Crvene Zvezde i priznajem da sam pogrešio što sam ga izbacio jer su to neki navijači Zvezde shvatili kao poziv na linč!

nenad73

pre 13 godina

Ako me pamcenje dobro sluzi zar ovaj isti covek nije opravdavao citulju koju su delije objavile za Stojkovica?
Zar nisu navijaci zvezde juce bili "kicma" one katastrofe u Djenovi?
Mislim da treba da te bude sramota Lukicu a ne strah!

M2

pre 13 godina

Ne vredi Vam ni slati komentare. Od 5 komentara koje sam poslao na razlicite naslove, niste ni jedan objavili, iako sam redovan posetilac Vaseg sajta. Bas ste kooperativni, tako cu od sad i posecivati Vas sajt. G. Lukicu zelim svako dobro. Bacate sto komentara u par sati, a niste sposobni da objavite ni jedan komentar. Hvala Vam i dalje na ovakvoj saradnji!?

Ivan

pre 13 godina

Stojković je izdao Zvezdu to je jasno kao dan! Naravno da ga ne treba fizički napadati, ali mu treba zviždati. To je ono što zaslužuje!!! Zašto bi imali razumevanja prema njemu kada brani za reprezentaciju? O istoj osobi se radi, kako da navijamo za njega? Čovek takvog karaktera ne treba da bude na golu Srbije i tačka! LUKIĆU SVAKA ČAST, pola prvoligaških predsednika sedi u upravnom odboru partizana, to samo u Srbiji može da prođe! Karadžić je izigrao vaše ljude: Savu Miloševića, Batu Mirkovića, Radomira Antića... Pre par dana je Ljupko Petrović ispričao kako je njega prevario. Taj čovek mora pod hitno da bude smenjen. TOLE GUBI SE IZ FUDBALA!!!

Misa Pavlovic

pre 13 godina

I to kaze covek koji je naj odgovorniji za sirnje mrznje na fudbalskim terenima Srbije. Covek koji poducava celu Srbiju ko je Srbin a ko nije. Takvima nije mesto u fudbalu. Takvima je mesto jako daleko od bilo kakvog sportskog borilista.

delija

pre 13 godina

Ja sam navijac zvezde i dodjite da me uhapsite zbog toga!
Kako vas nije sramota!
Dokle vise cete da poistovecujete navijace sa huliganima, kriminalcima i ostalim sljamom?

Ugasi svetlo BRE

pre 13 godina

Pa kako sada Vladane navijaci Srbije???!!! Pa jel su navijaci Srbije tukli Stojkovica, jel onaj gilipter na sipci nosio obelezja Srbije. Aaaaa kako se sada ohradjujes od svega. Ajde reci sada Zvezda - Srbija. SRAM te bilo Vladane

Drizd

pre 13 godina

Sta nas briga sta pricaju Grobari mi smo najvise propatili zbog huligana Ivana i slicnih tj na ppolufinalu kupa zbog njih smo i izgubili Titulu...

kriik

pre 13 godina

jes da imaš putera na glavi i da ložiš baš ovakvu neku ekipu a i da su to baš ti tvoji iz UO zvezde ali ti je ovo saopštenje prva liga .. Bravo vladane majstore

DeXX

pre 13 godina

Da, da, ti si uzasnut. Mozda si uzasnut zato sto se nisi nadao da ce pohapsiti ove tvoje "Delije" koje si - po mom misljenju - licno poslao za Italiju!

KAKO TE NIJE SRAMOTA ?

pre 13 godina

Navijaci Srbije???
Pa to su uradili navijaci zvezde(malim slovom)!Debeli tetovirani je jedan od vodja ultra boysa..Napali su i Stojkovica,a ona majca cetnici sever u red star sopu za 1200 din !!!Postovao sam Dzaju legendu,Piksija takodje al ovog ne mogu ocima da vidim !

rsk

pre 13 godina

"Ono što se desilo je najveća sramota u istoriji srpskog fudbala i imaće teške posledice, kako za reprezentaciju, tako i za klubove."Treba obratiti paznju na ovaj dio izjave,samo jedan nas klub igra u evropi.Incidente nisu radili navijaci tog kluba vec nekog drugog.Zanimljivo.

Marko Buda

pre 13 godina

Takav isti sal, kao sto ti nosis Lukicu, je nosio huligan koji je hteo da lincuje Stojkovica.
I umesto, da ispred svog kolektiva, koga predvodis izjavis jednu rec zaljenja.
Sram da te bude.

najt

pre 13 godina

„Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili u Đenovi."

Ja sam najmanje video navijaca Srbije...a najvise nekih likova koji su uglavnom nosili nesto na cemu je pisalo "sever"...hmmm, cudno...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs446.ash2/71992_1679059574519_1178410753_1944075_975052_n.jpg

Sale

pre 13 godina

Lukicu,to nisu bili "navijaci" Srbije.Svi smo videli sta im je pisalo na majicama i kakva su obelezja imali,samo si ti izgleda slep pored ociju!

Navijac Srbije

pre 13 godina

Lukicu, verujem da si uzasnut,ali to nisu bili navijaci SRbije. Ne zamagljuj, nego ako si Srbin i patriota, kazi ti nama :ko su ovi ljudi?

Grobar

pre 13 godina

To nisu navijaci Srbije nego , manjina navijaca zvezde koja ti sedi u upravi i koja vodi politiku kluba .

Kada se desila pucnjava na severu , ti si rekao da je pojedinacan slucaj i kritikovao si fss zbog ostre kazne. Pozivao si na linc Toleta , sudija i sudijskih organizacija jer zvezda je stub srpstva i ako zvezda ne pobedi to je zavera protiv Srbije.

Uporedite kkcz i sta se desavalo , pa neredi na svakoj utakmici sa Partizanom, prozivke da Partizan kontrolise sudije i savez, bacanje kesa sa mokracom , slucaj Awodzobi itd.

Fizi

pre 13 godina

Lepo sto je "uzasnut" i neko ko se ponasa, u najmanju ruku, kao pokrovitelj ovih i ovakvih "navijaca" i zajedno sa njihovim vodjama upravlja Crvenom Zvezdom. Uzasnut sam, eto, odavno, i ja i mnogi drugi "obicni" navijaci Crvene Zvezde. I Lukicem i Rajom i ostalom "ekipom" i "vodjama navijaca" i svime sta rade i kako doprinose ugledu kluba i zemlje ...

srbijasine

pre 13 godina

"Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili"
ko prica o navijacima Srbije? Vec se zna ko su pocinioci incidenta, i ciji navijaci(pojedinci).

Watson

pre 13 godina

Da li bi ovaj pisac saopstenja o svekolikim interplanetarnim zaverama protiv njegovog kluba i Srbije da nam ovo protumaci. O kakvom vidu zavere je ovde rec kada njegovo dete i istaknuti Delija upropasti Srbiju i njen fudbal. Otkud sad to? Ako bi mogao ovo da pojasni u jednom britkom saopstenju i dostavi spisak zaverenika.

Doktor

pre 13 godina

Samo jedna ispravka,ako ti nije jasno-OVO NISU UČINILI NAVIJAČI SRBIJE!!Ti se malo zapitaj ko su ti ljudi i da li si možda makar malo doprineo svemu što se desilo.

Zvezdaš

pre 13 godina

Kakva tužna i uopštena izjava, data samo jer je trebalo dati nekakvu.
Pitam se je l bio neko na ogradi od onih što nam sede u upravi kluba, m?

Aleksandar Kovacevic

pre 13 godina

Nadam se da ce se prave Delije javno ograditi protiv ovih sto zele lose Srbiji!Konacno i da Lukic spusti malo loptu,sve vreme je huskao navijace,a njima malo treba da naprave glupost

AK

pre 13 godina

Nadam se da ce se prave Delije javno ograditi protiv ovih sto zele lose Srbiji!Konacno i da Lukic spusti malo loptu,sve vreme je huskao navijace,a njima malo treba da naprave glupost

IVORY

pre 13 godina

Ne, ne, ovo je sigurno neka greska, Lukic ovako nesto nikad ne bi rekao.

Pa zar to nisu stubovi srpstva, jadni, neduzni, mirni "navijaci" koji mrava ne bi zgazili?!?

Milan

pre 13 godina

Nisu to navijaci Srbije vec Crvene Zvezde! I kao sto je dobra italijanska policija vec utvrdila, neki imaju ime i prezime Gospodine Lukicu i pripadaju Vasim navijackim grupama.

mirkobg

pre 13 godina

gospodine Lukicu nemojte da generalizujete! prekid meca napravili su iskljucivo navijaci CRVENE ZVEZDE! navijaci Srbije su mirno sedeli iznad njih sto se jasno i vidi!

Pedja

pre 13 godina

pa to su vasi navijaci uradili , gospodine Lukicu. Isti ono koji sede u poprilicnom procentu u vasoj skupstini kluba i uticu na vodjenje vase politike, poslovanje itd. Sta se sada iscudjavate.

predrag

pre 13 godina

to su tvoje delije sta se uzasavas , ja bi i tebe priveo na ispitivanje . taj klub koji vodis i njihovi navijaci uvek prave nerede svugde i traze neko postovanje sve ih treba zatvoriti i da ne postoje na po 10 godina i tebe sa njima pa se uzasavajte tucajuci kamen, bezi nazad u devedesete pogledaj se na sta licis

Alexa De Machi

pre 13 godina

Ej bre, jednom recju nije spomenuo Stojkovica. Sramota. Pa kakve veze ima sto brani sada za Partizan!? Jel vi zivite u prvobitnoj zajednici!? To je samo sport ako nisi primerio. A I ovo je providna finta da se smeni Tole kako bi Zvezda nesto osvojila

noname

pre 13 godina

tek ces biti uzasnut kad murija dodje na vrata.Sa svojim saopstenjima i ponasanjem doveo si klupsko sportsko rivalstvo na nivo verskog rata medju navijacima.

divac

pre 13 godina

individuo ljudska,da li mislis da smo sisali vesla....pogledajte zacetnika i odgovornog za dobar deo onog sto nas je snaslo zadnjih dana u fudbalu,pogledajte molim vas tog najveceg zivog srbina i prvog coveka stuba srbstva...
sta reci????

on nam se smije

pre 13 godina

Lukic uradi sve moguce da raspali atmosferu i onda se kao nesta cudi? Pa zar on nije idol tim vampirima- polupismen, neuk, primitivan...a na celu Crvene Zvezde. "Tako bi mogao i ja, ako se bas potrudim."

srdjan

pre 13 godina

I,..šta ćeš ti po tom pitanju da uradiš kao predsednik kluba čiji su navijači između ostalog i napravili incident.Da li ćeš možda da prestaneš sa bombastim izveštajima i da pališ navijače bez argumenata.Gde jetu tvoja krivica.

Kuki

pre 13 godina

A I ovo je providna finta da se smeni Tole kako bi Zvezda nesto osvojila.
(Alexa De Machi, 13. oktobar 2010 20:10)

Pa naravno.
Potpuno je jasno da Zvezda ne može biti prvak Srbije dok je predsednik FSS Karadžić.

SRBIN

pre 13 godina

Lukicu, pa to su tvoje junacke delije, najveci Srbi i stubovi srpstva, najbolji navijaci na svetu. Dao si im broj 12, slihtas im se pred svaku tekmu kako stignes. Sad ih se odrices? A svi znaju sta si govorio po novinama (Partizan ukrao titulu, Tole namesta utamice, pljuvao sve sudije, opravdavao Stojkovicevu umrlicu (nista nisi osudio vec si rekao kako razumes navijace!?), kako si se ponasao na utakmicama (nosi dukseve, vredjao ljude sa zapada, bio nekoliko puta sa tom kriminalnom organizacijom na severu...). I sad si uzasnut????? Vodis hajku protiv Toleta i podstices navijace na nasilje, stvarno licemerno. Obajavite komentar.

bwape

pre 13 godina

Pa naravno.
Potpuno je jasno da Zvezda ne može biti prvak Srbije dok je predsednik FSS Karadžić.
(Kuki, 14. oktobar 2010 11:14) da ti ja kazem zasto ne mozete da budete prvaci...zato sto imate smesnu ekipu decko,to je jedan od razloga!!! A drugi je zato sto vas vode ovakvi,Lukic,Vesic,Adzic...a jos nesto,ja ne volim Karadzica,ali sad kad vidim da vi hocete da ga smenite,onda bi voleo da bude jos 20 god predsednik saveza...dosta je bilo Miljanica,Stojkovica,Babarogica,Terzica,oni vam nisu smetali zar ne,a sta su oni uradili kao predsednici saveza,jedno veliko NISTA,ama bas nista...ovaj Tole ce makar sportski centar da napravi,a oni sta su uradili??? Nema vise,dosta je bilo vas i vasih cuvenih titula i namestanja,Bog sve vidi i sve vam se vraca,svi penali,sve namestaljke...mada i sad bre namestate,opet vam sviraju penale ne daj Boze...ali dobro,nece to jos dugo...Gotovi ste,shvatite to!!!

Боба

pre 13 godina

То нису били навијачи Србије.
Твоји навијају УВЕК против Србије!
А ти си, као, неки велииики србин...

Zvezdaš Podgorica

pre 13 godina

Liči li vama ovaj čovjek više na predsjednika nekad velikog kluba ili na ivana bogdanova?Bando marš iz NAŠE ZVEZDE!

Milan90KL

pre 13 godina

Uzasnut?!?! Verovatno zbog toga sto je ipak odigrano 7 minuta a on je jasno zatrazio od svog istetoviranog pulena i njegovih drugara da utakmica i ne pocne...

Grobar_CA

pre 13 godina

Zao mi je iskrenih i pravih navijaca Zvezde.Sami vide ko im vodi klub a ne mogu nista da ucine da to promene.Pozdrav za vas,PRAVE,nadam se da cemo u kratkom vremenu ponovo odlaziti na derbije da uzivamo SAMO U SPORTSKOJ BORBI a ne u krvavim obracunima..
A za tebe licemeru-Vidi se da odavno nemas nikakvu kontrolu u klubu kada ni posle ovoga NESMES da JAVNO da prozoves te mafijase sa "Severa" koji vode Crvenu Zvezdu na DNO i to ne samo sa rezultatima,vec uopste.Pozdrav od navijaca Partizana iz Kanade za sve prave ljubitelje sporta.

Mladen

pre 13 godina

UZASNUT SAM KAKO SU SAMO SMELI DA IH UHAPSE. Malo sam se zaigrao pa vi znate da sam ja jedini dao podrsku Stojkovicu i Toletu.Ovo nisu moje delije vec delije Srbije. Hteo sam da kazem to su GROBARI SRBIJE a ja sasvim slucajno njihov predsednik.

sili

pre 13 godina

Ovaj ne znam kako da se izrazim treba da bude u zatvoru ne da daje saopstenja, on je organizator svega sigurno ne vjerujem da je bas glavni nema on mozga ni za sta ali je zlo za fudbal...

panterosmangano

pre 13 godina

Podsecanja radi,Lukicu ti si u vise navrata bio sa istim tim "navijacima Srbije" zajedno na tribinama,pa ti ih poznajes u dusu i sto si sad uzasnut.TVOJA SRAMOTA JE JOS VECA JER SI BIO FUDBALER A DOBAR FUDBALER NIKAKO NIJE OSOBINA KARAKTERA!!!

Zvezdaš Podgorica

pre 13 godina

UŽASNUTI SMO I SVI MI PRAVI NAVIJAČI ZVEZDE DOK NAM JE kleuti, kristići, božovići, lukići,bogdanovi i ostali kriminalci VODE U PROPAST ALI NA ŽALOST NE MOŽEMO NIŠTA DA URADIMO!ALI ZATO ološi kao što si ti MOGU!MARŠ IZ ZVEZDE, NE DIRAJTE U SVETINJU ološi, bagro, smeće...

stidite se dupeta kad obraz nemate

pre 13 godina

Npadate Stojkovica da je izdao Zvezdu,pa vi ste bre Srbiju izdali "stubovi srBstva"!Eno ovaj vas vodja izjavio kako je nema nista protiv italije da je sve upereno protiv Srbije,zbog vas Srbija crveni i najverovatnije ce biti izbacena iz kvalifikacija!

raniji delija

pre 13 godina

od kako su fudbalski marginalci preuzeli Zvezdu počele su da se dešavaju ružne stvari! Ovaj Lukić je 'užasnut'! Smešno - kako ga samo nije sramota! Pa on stalno diže tenziju - spominje neku neregularnost! Kao, neko ne da Zvezdi da bude prvak! Nebulaoze. Sa kojom organizacijom kluba i kakvim timom? Ne igra samo Zvezda fudbal - i drugi nešto znaju! Mnogi moji drugari su prestali da idu na Marakanu od kako je on postao predsednik. Onaj ko ga je doveo napravio je medveđu uslugu Zvezdi i ona će se teško oporaviti od ovoga. Zna se dobro ko u njegovo ime vuče konce u Zvezdi. Upropastili su košarkaški klub, pa su sada prešli u fudbalski da tamo rovare. Bruka i sramota. Zao mi je one prave Zvezde!

grobar1976

pre 13 godina

Wow! Koja mrznja prema Zvezdi u ovim komentarima ...
Vidim, boli Bari i posle 20 godina ...
Vi bi ste bas da stavite katanac, pa da budete JEDINI, i da najveci uspeh bude igranje u Ligi Sampiona. A?
Nece moci ...
A sto se huligana tice, zna se gde im je mesto i ko time mora da se pozabavi - drzava. Samo, steta sto ta ista drzava ne moze zbog pravila FIFA da se pozabavi i FSS-om.
(Vladimir-Zvezdas, 13. oktobar 2010 20:21)

sine,
kad pritisnes na ovoj stranici taster CTRL i taster F (find), naci ces 5 rezultata za rech "bari"- 2 puta kao deo druge rechi, dva puta u mom komentaru - jednom tvoj citat a jednom sto sam ja ponovio i SAMO JEDNOM NA STRANICI, U TVOM KOMENTARU!

znaci niko to nije ni spomenuo pre tebe. tvoj problem je sto si "opterecen idejom da smo mi optereceni" . frojd bi imao svasta da kaze za tvoju projekciju sopstvenih kompleksa kroz navodne komplekse drugih.


kome bre smeta zvezda???? bez jake zvezde, gde bi partizan bio?ne bi imao ni tu ejdnu jaku utakmicu godisnje, kao trening za ligu sampiona ili ligu evrope.

ne smeta nama zvezda. nama smetaju ovakvi nepismeni bahati provincijalci, jeste, tacno je da je dzajic sa uba..ali bre dzajic je sveeeetska velicina. jedan piksi sa pasi poljane kraj nisha - je planetarno poznata licnost.
a ko je jedan vladan lukic? ko zna za njega van sopota? ko je ivan adzic? da nisu mozda sportske legende i miljenici severa za vreme igracke karijere?

nama u upravi sede ili poslovni ljudi ili legende koje su zaduzile jsd partizan..a kod vas poluanonimni fudbalercici. pa aj ne znam nakon zvezde gde su otisli da igraju lukic i adzic???

Marko Nis

pre 13 godina

Prijatelju ne uzasavaj se vise!!!Te ljude si ionako ti huskao zadnje dve godine!!!Nego ako mislis da je karadzic lopov ti se kandiduj protiv njega i pobedi ga!!!Dokle vise na ura, a demokratija...

bwape

pre 13 godina

poslao sam vise komentara u kojima spominjem glavnog krivca za sve ovo,Gorana Vesica ali nijedan nije objavljen...zasto gospodo,jel mozda ni vi sa B92 ne smeta njega da spominjete,zasto je on zasticen kao beli medved??? Zasto taj sarlatan koji je isplivao 5 oktobra ne sme da se spomene,taj "junak" ta "ljudska velicina"...svi ste vi isti bre!!!