Sreda, 13.10.2010.

12:07

Danas stavovi "večitih rivala"

Crvena zvezda izneće stav o dešavanjima u Đenovi posle današnjeg sastanka.

Izvor: B92

Danas stavovi "veèitih rivala" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Jao,jao sto svi napljuvase delije pa ovo je nevjerovatno.Pa ni upola ovoliko nisu pljuvali grobare kad ubise onog jadnog Tatona.

Lukicu Javi Se

pre 13 godina

Bas je zvezda duzna da izda jedno ljudsko i civilizovano saopstenje jer je stojkovic nas bivsi igrac i jer ga nasi navijaci proganjaju dok ga verovatno ne budu ubili jednom! I svi znamo da su vecina nakaza od juce bile delije, poznato je da je "zvezda srbija nikad jugoslavija" a svu slavu smo napravili valjda u finskoj ili rusiji a ne u jugoslaviji. Da se Lukic ogradi od debila juce da pomogne hapsenju drugih slicnih i da se izvini Kosi Stojkovic!! Ako cujem frazetinu najbolji navijaci na svetu jos jednom povraticu. Jel mozete da zamislite Skote ili Irce ili cak i Grke da naprave ovako nesto svojoj reprezentaciji. Od igraca koji su kao bednici dozvolili da nose majice sa "pravda za urosa" ne ocekujem nista. Ocekujem od Zvezde da reaguje ljudski kao i da na sekund zaboravi na crkvu, manastire, vladike, popove, Kosovo itd.

CZ Press

pre 13 godina

Ekskluzivno – Stenogram sa sastanka rukovodstva FK Crvena Zvezda, 13. oktobar 2010.

Lukić: Pomoz bog, junaci!
Ostali: Bog ti pomog'o!
Lukić: Draga braćo, sile mraka opet su napale naše svetinje. Aveti i mračnjaci sa zapada ponovo su isprovocirali našu crveno-belu pravoslavnu omladinu i nejač, ovog puta perfidnije nego ikad. Ovo je samo prividno napad na Srbiju. Svi mi dobro znamo da je njihova prava meta Zvezda! Kao što je poznato, naš klub je i veći i stariji od Srbije i kao takav je trn u oku masonima, templarima, a ponajviše papi!
Ostali: Aferim, Vladane!
Lukić: Predlažem da tim povodom sročimo jedno srpsko, pravoslavno, nacionalno i svetosavsko saopštenje.
Ostali: Prihvata se!
Lukić: Kojekude Andrija, pero, mastionicu i hartiju u šake i piši!
Kleut: Jel' onako oštrije?
Adžić: Bolje je da se to malo zamumulji!
Lukić: Tako je, da se zamumulji, nego šta! Kao, mi osuđujemo, ali u stvari im ga zavučemo pa ne osudimo!
Kleut: U redu, posle ću da se osamim u svojoj keliji i uz molitve ću nešto da sročim...
Lukić: To smo onda skinuli s dnevnog reda. Nego, jesu li prebačene one pare za nejač postradalu u dalekoj Đenovi?
Kleut: Sve je sređeno, isplaćujemo čim stignu!
Stefanović: Samo bez priznanica i potpisa, ne mogu to posle da provučem kroz knjige.
Adžić: Ju, ju, daleko bilo, kakve priznanice i potpisi, evo odmah sam se sav naježio bre!
Lukić: Onda je sve sređeno. Da ne dangubimo, valja nam ići u crkvu draga braćo...
Ostali: Aferim predsedniče!

Miki Delija

pre 13 godina

"•Zvazdino saopstenje je vec spremljeno unapred posto su veoma dobro znali sta ce se dogoditi. Nema sada prikrivanja i manipulacija, treba stvari nazvati pravim imenom, oni su podgrejali atmosferu i prakticno pozvali na ovaj pokusaj linca svojim teatralnim saopstenjima, govorom mrznje, izbacivanjem Stojkovica iz clanstva i ostalim infantilnim potezima. Dosta vise, niko nije iznad Srbije, a Zvezda nije Srbija, barem ne ova u 21-om veku. Sto bi rekli americki generali u 24: "Ako hoce da zive u kamenom dobu, dajmo im ga". Policija da utvrdi ko su motivatori i sponzori one sramote sinoc i da ih pohapsi.
(Milan, 13. oktobar 2010 12:26) "
Pa po tebi je ocigledno Zvezda kriva za ta desavanja. ALOOOO covece tamo je igrala Srbija a ne Zvezda. A zapitaj se ti i tebi slicnim na ovim forumima koliko ste vi mrznje izneli prema Zvezdi, pa ceo tvoj komentar je mrznja. Jel treba Zvezda da snosi posledice zbog toga sto Tole mrzi Zvezdu i navija za Partizan. Pa sada su krivi svi koji se ne slazu sa Toletom. Kriv je Lukic sto se sukobio sa Toletom, ma nemoj. A sta je Tole rekao za Antica da trazi drugi posao jer godinama pre nego sto je vodio Srbiju nije nigde radio, to je bruka i sramota. Ne mesajte Zvezdu u ovo, posledice neka snosi Tole i ostali.

h8er

pre 13 godina

Ja idem na sever već par godina ali ja onog tetoviranog lika nikad nisam video nit sam video da neko fura onakav duks, nije valjda da je on u medijima proglašen za "nekakvog" vodju.

mocapfc

pre 13 godina

Šta će zvezdino saopštenje sada će da se ograde od takvih navijača da optuže Toleta i druge ,da je prvenstvo dosada neregularno (ako budu prvi biće regularno,najpoštenije).Od njih sve počinje i kreće svako zlo niste li prvi pretili Stojkoviću pravili mu umrlice po Beogradu ,pretili .Jadni i bedni to ste vi.

Mili1984

pre 13 godina

Ja od kada znam za sebe navijam za Zvezdu... Cale me je vodio na sve zive utakmice... Svojevremeno sam bezao iz skole da bi isao na Marakanu... Ali jednog dana sam shvatio da to nema vise poentu i od tada nisam bio ni na jednoj utakmici...
Ovi huligani, stoka, najgori klosari u drzavi nisu navijaci!!! To je iznajmljena grupa ljudi da pravi haos u drzavi koja nema zakon... Samo, nisu ni svesni da gradjani polako pucaju! A kad puknemo skroz,pobicemo g...a i resiti stvar sami, posto drzava nista ne radi po tom pitanju...
I sve novine koje doticne likove nazivaju vodjama treba kazniti, pa cak i ukinuti... Time ih dizete u nebesa, a ustvari ih treba spustiti na zemlju!!!

Ex Grobar

pre 13 godina

Od kada je mali Ica VOĐA????????'

tobi bašvoleo da saznam.
(nikola - ultras, 13. oktobar 2010 12:47)

Ja bih voleo da znam koliko razreda osnovne skole si uspeo da zavrsis.
I sad si bacio komentar koji je nedorecen u fazonu da ostavis utisak da si upucen, ovo-ono. Bolje nista ne pisati, nego ispasti smesan.
Sta ocekujete od saopstenja oba kluba? Sta Zvezda moze da saopsti, kad joj dobar deo navijaca sedi u upravi kluba(ne bukvalno, ali su clanovi skupstine/odbora)? Plus nema dileme o tome ko je predvodio jucerasnje incidente. Znaci nije mi jasno sta mogu da saopste. Imaju malo prostora za foliranje i prebacivanje krivice na druge, osim mozda na Italijane koji su svesno ili nesvesno dopustili navijacima da udju na stadion sa brdo pirotehnike i rucnim alatom. A uprava Partizana ce verovatno da blati Zvezdinu upravu, da pruza podrsku Stojkovicu blabla...Nista neocekivano se tu nece reci javnosti. Nadam se samo da uprava Partizana nece previse lajati, jer ako su pametni stedece na recima. Svi znamo kakvo je stanje u drzavi. Ne valja navlaciti gnev na sebe. U principu osim na napad na Stojkovica ne bi trebali da se osvrcu na nista drugo, nedaj Boze da se prikljuce spekulisanju o politickoj pozadini incidenta itd. Pamet u glavu.

Miki Delija

pre 13 godina

"Ako se CZ oglasi kao i prosli put, bolje da se ne oglasava. Bolje to nego kad su poceli da brane Urosa. Uros napao policajca bakljom, Delije napali reprezantativnog golmana bakljom. Zvuci poznato?
Nakon sto je Uros dobio podrsku za svoje (ne)delo jasno je bilo da je samo pitanje vremena da se ponovi. Zanima me samo sta ce CZ sada da kaze o svojim "navijacima"... Svi su kao sokirani, a onda im daju podrsku."
PA nije Zvezda igrala utakmicu nego reprezentacija, i ne moze Zvzda da ima nikakvu odgovornost niti da snosi nikakve posledice zbog desavanja u Italiji.
Da je Tole trebao da ode to je jasno odavno, i da u Srbiji postoi spremnost da neko snosi posledice danas bi udarna vest bila Tole podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika FSS. A on trazi krivce, na drugoj strani verovatno je Antic kriv za ovo, ili mozda Lukic, ma svi su krivi koji se na slazu sa propodomnim i nepogrsivim Toletom.
Tole ti si kriv za ovo, i podnesi ostavku, a nemoj da se prepucavas sa Anticem, vec dosta dugo favorizujes samo jedan klub. Oteras selektora a pre toga si mu dao ogromnu platu pa sad ti kriv djavo sto covek trazi svoje. Ma ostavka je malo, za stetu koju si naneo savezu, koji ce verovatno morati da plati Anticu dva miliona evra treba da odgovaras, pred sudijom covece. Ajdebre daj vise tu ostavku pa da neko krene da podize srpski fudbal, koji je pao na najnize grane zahvaljujuci tebi.

kojekude

pre 13 godina

A hoće li biti saopštenja rukovodstva Fk Balkan iz Mirijeva? I navijači ovog kluba su sinoć bili na tribinama u Đenovi, uočljiva je bila njihova zastava. A vidim , svi su nešto u fazonu saopštenja, pa ...

NO fear

pre 13 godina

Zvezda je veća od šačice pojedinaca,..., i ko ste vi što uzimate to ime u usta u ta ista koja su vam ispunjena mržnjom prema najvećoj instituciji na Balkanu, a k..... se srpstvom??? nema te hljeba jesti i pričate o nečemu što ste čuli u kafani gdje je sve u pola sniženo!!!

ero s onog sveta

pre 13 godina

evo, na nevidjeno stavljam pare da ce saopstenje zvezde da bude u stilu saopstenja spc pred gej paradu, nesto kao "osudjujemo svako nasilje i svakog ko provocira i izaziva nasilje" ..citano izmedju redova - krivi sate vi talijani, sto ste potplatili par nasih momaka i dozvolili im ono da unesu...opet teorije zavere.


iskrneo, zvezda me podseca na srbiju devedesetih, a lukic na slobu - hvatahju se obojica za onu "slavnu tradiciju" i istoriju. dalje - kad god zvezdi ili srbiji ne ide dobro, lukic / sloba se hvataju za "strane placenike i domace izdajnike", za toleta, za korumpirani fss (citaj, ceo svet na celu sa amerikom) koji je protiv zvezde (citaj srbije) ali hrabra zvezda / srbija ce se izdici iz svega toga..bla bla bla bla..

Dosta bre

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu. Stidim se nekih ranijih istupa saopstenja generalno ponasanja naseg trenutnog predsednika. Primitivac ostaje primitivac. Ako u saopstenju bude i Z od zavere, N od neregularnosti, ako se ljudski i profesionalno ne izvini javnosti, ne da podrsku Stojkovicu i ne pomogne policiji da pohapsi ostale "navijace" - treba ga hitno uhapsiti. I njega i njegovog Amfilohija!!!

Nikola

pre 13 godina

Pratim sport više decenija unazad, ali ovako nešto ni najstariji poklonici sporta ne pamte! Pod hitno uvesti drakonske kazne za vinovnike i najmanjeg incidenta!Najveća je odgovornost klubova(Zvezde i Partizana)koji se nikad nisu otvoreno i nedvosmisleno ogradili od tzv. navijačkih grupa! Za ovo juče su odgovorni neki od navijača Zvezde, ali setimo se i tragedije u Beogradu i ubistva Brisa Tatona!Ako treba prekinuti i prvenstvo,pa posle ovoga sinoć da li išta više ima smisla!

milos

pre 13 godina

Što ukinuti partizan? Nedavno nas je protiv Arsenala i klub i njegovi navijači predivno predstavio evropi. Ambijent je bio odličan. Navijanje spektakularno.

Milan

pre 13 godina

Da vidimo hoce li i onima od sinoc Lukic oduzeti clanske karte. Da li je izbacivanje nacionalnog tima Srbije, u koju se toliko kunu, iz kontinentalnog takmicenja dovoljan "zlocin" da se izgube povlastice "najsrebskijeg kluba"?!

ravnopravno

pre 13 godina

Primijetio sam da se u Srbiji i novinari navijački ponašaju te uglavnom favoriziraju Crvenu zvijezdu npr. ovdje napišu "trofejni klub" a za Partizan, ime kluba. Pa i Partizan je valjda osvajao trofeje. To su naizgled sitnice ali navijačima pune ego. U HR bi takvo pisanje osudili.

Joja

pre 13 godina

Sramota je da ovde neko mesa prave navijace sa ovim "huiganima"
Tako i za Brisa Tatona nisu krivi navijaci Partizana nego pojedninci kojima ljubav prema klubu nije na prvom mestu..
Tako i ja mogu da kazem da je Djuric narucio ubistvo Francuskog drzavljanina...
Muka mi je od Srbije...
Tako i ja mogu da kazem da

Rale

pre 13 godina

Lukiću, molimo te da saopštenje bude kao i sva do sad! Luda, primitivna i prvenstveno smešna. Molimo te da nas ne izneveriš, ti si jedina razonoda ovog napaćenog naroda. Znači, provuci i one fore - armija, srpstvo, boj, neprijatelji - a bilo bi mnogo dobro kad bi spomenuo papu i Kenedija! I požuri brate, ne možemo da sačekamo to novo pisanije!

sever

pre 13 godina

Sad ce zvezda da se ogradjuje, a videli smo svi ko su ti navijaci.
Grobari pravili probleme u BG-u pre par dana, a ovi drugi ovamo u Italiji.
Ne trebaju nam objasnjenja, pogotovo ne lazna, sve je jasno.

доста

pre 13 godina

Они су својим изјавама и довели до овога. Приватизовати и променити комунистичка имена.

neko ko je daleko

pre 13 godina

Ja sam navijac Zvezde bio ostao i bicu do kraja zivota. I zbog ovog U Djenovi ne moze se napadati Zvezda ni njeni navijači.A ove kretene sto su napravili nerede, napali Stojkovica, sve identifikovati, privesti i zatvoriti minimum deset godina. Zatim, na bilo kojoj utakmici u JSL, i najmanji incident kaznjavati zatvorom, svaku baklju, upad u teren, neprimerni transparenti....ma bukvalno sve.
Zvezda sampion!!!!!!!!!!!

kobac

pre 13 godina

Srpski fudbal je zapucan izmedju ova dva kluba. Nema tu povratka. Predsednici ovih klubova su na vrlo vrlo odgovornim pozicijama, jedna pogresna izjava nekog od njih moze da podgreje situaciju. A sta oni rade? Potpaljuju konstantno. Jedva cekam nova ''nismo mi, oni su!''saopstenja.

KXKX

pre 13 godina

Sto je najgore javljaju se navijaci jednog kluba cija su braca Grobari.. ubili Francuskog drzavljaninja...

Pa tako i ja mogu ovde da napisem da je Djuric naredio ubistvo...
Pa ciji navijaci su se slikali sa pistoljima??
Boze kakvi nesrecnici...

Ovo nema nikave veze sa Zvezdom i pravim Delijama i tacka..

Бојан, Нови Сад

pre 13 godina

Некад сам навијао за Звезду али то сад више нема смисла. Нарочито су јадни испали кад су избрисали Стојковића из списка играча (или већ нечег сличног, нисам баш у току)

Milan

pre 13 godina

Zvazdino saopstenje je vec spremljeno unapred posto su veoma dobro znali sta ce se dogoditi. Nema sada prikrivanja i manipulacija, treba stvari nazvati pravim imenom, oni su podgrejali atmosferu i prakticno pozvali na ovaj pokusaj linca svojim teatralnim saopstenjima, govorom mrznje, izbacivanjem Stojkovica iz clanstva i ostalim infantilnim potezima. Dosta vise, niko nije iznad Srbije, a Zvezda nije Srbija, barem ne ova u 21-om veku. Sto bi rekli americki generali u 24: "Ako hoce da zive u kamenom dobu, dajmo im ga". Policija da utvrdi ko su motivatori i sponzori one sramote sinoc i da ih pohapsi.

dusan

pre 13 godina

kao navijac zvezde sve sam vise ubedjen da ste vi najveci kocnicari fudbala u Srbiji. ukinuo bih oba kluba. Samo znate da se prepucavate i pravite gluposti.
bris taton, uros, kidanje stolica, sad ste i na reprezentaciju presli. Nemojte da dajete nikakve izjave jer ste postali i dosadni, a i ko ste vi da dajete izjave u vezi reprezentacije.
STIDITE SE!

SoniSR

pre 13 godina

Ja sam navijač CZ (već 20 god) i želim da kažem da nemam vodju - ko su ovi tipovi koje mediji označavaju kao "vodje" navijača, pojma nemam

Darko

pre 13 godina

Ako se CZ oglasi kao i prosli put, bolje da se ne oglasava. Bolje to nego kad su poceli da brane Urosa. Uros napao policajca bakljom, Delije napali reprezantativnog golmana bakljom. Zvuci poznato?
Nakon sto je Uros dobio podrsku za svoje (ne)delo jasno je bilo da je samo pitanje vremena da se ponovi. Zanima me samo sta ce CZ sada da kaze o svojim "navijacima"... Svi su kao sokirani, a onda im daju podrsku.

SoniSR

pre 13 godina

Ja sam navijač CZ (već 20 god) i želim da kažem da nemam vodju - ko su ovi tipovi koje mediji označavaju kao "vodje" navijača, pojma nemam

dusan

pre 13 godina

kao navijac zvezde sve sam vise ubedjen da ste vi najveci kocnicari fudbala u Srbiji. ukinuo bih oba kluba. Samo znate da se prepucavate i pravite gluposti.
bris taton, uros, kidanje stolica, sad ste i na reprezentaciju presli. Nemojte da dajete nikakve izjave jer ste postali i dosadni, a i ko ste vi da dajete izjave u vezi reprezentacije.
STIDITE SE!

Joja

pre 13 godina

Sramota je da ovde neko mesa prave navijace sa ovim "huiganima"
Tako i za Brisa Tatona nisu krivi navijaci Partizana nego pojedninci kojima ljubav prema klubu nije na prvom mestu..
Tako i ja mogu da kazem da je Djuric narucio ubistvo Francuskog drzavljanina...
Muka mi je od Srbije...
Tako i ja mogu da kazem da

Rale

pre 13 godina

Lukiću, molimo te da saopštenje bude kao i sva do sad! Luda, primitivna i prvenstveno smešna. Molimo te da nas ne izneveriš, ti si jedina razonoda ovog napaćenog naroda. Znači, provuci i one fore - armija, srpstvo, boj, neprijatelji - a bilo bi mnogo dobro kad bi spomenuo papu i Kenedija! I požuri brate, ne možemo da sačekamo to novo pisanije!

neko ko je daleko

pre 13 godina

Ja sam navijac Zvezde bio ostao i bicu do kraja zivota. I zbog ovog U Djenovi ne moze se napadati Zvezda ni njeni navijači.A ove kretene sto su napravili nerede, napali Stojkovica, sve identifikovati, privesti i zatvoriti minimum deset godina. Zatim, na bilo kojoj utakmici u JSL, i najmanji incident kaznjavati zatvorom, svaku baklju, upad u teren, neprimerni transparenti....ma bukvalno sve.
Zvezda sampion!!!!!!!!!!!

Milan

pre 13 godina

Da vidimo hoce li i onima od sinoc Lukic oduzeti clanske karte. Da li je izbacivanje nacionalnog tima Srbije, u koju se toliko kunu, iz kontinentalnog takmicenja dovoljan "zlocin" da se izgube povlastice "najsrebskijeg kluba"?!

Milan

pre 13 godina

Zvazdino saopstenje je vec spremljeno unapred posto su veoma dobro znali sta ce se dogoditi. Nema sada prikrivanja i manipulacija, treba stvari nazvati pravim imenom, oni su podgrejali atmosferu i prakticno pozvali na ovaj pokusaj linca svojim teatralnim saopstenjima, govorom mrznje, izbacivanjem Stojkovica iz clanstva i ostalim infantilnim potezima. Dosta vise, niko nije iznad Srbije, a Zvezda nije Srbija, barem ne ova u 21-om veku. Sto bi rekli americki generali u 24: "Ako hoce da zive u kamenom dobu, dajmo im ga". Policija da utvrdi ko su motivatori i sponzori one sramote sinoc i da ih pohapsi.

KXKX

pre 13 godina

Sto je najgore javljaju se navijaci jednog kluba cija su braca Grobari.. ubili Francuskog drzavljaninja...

Pa tako i ja mogu ovde da napisem da je Djuric naredio ubistvo...
Pa ciji navijaci su se slikali sa pistoljima??
Boze kakvi nesrecnici...

Ovo nema nikave veze sa Zvezdom i pravim Delijama i tacka..

kobac

pre 13 godina

Srpski fudbal je zapucan izmedju ova dva kluba. Nema tu povratka. Predsednici ovih klubova su na vrlo vrlo odgovornim pozicijama, jedna pogresna izjava nekog od njih moze da podgreje situaciju. A sta oni rade? Potpaljuju konstantno. Jedva cekam nova ''nismo mi, oni su!''saopstenja.

Darko

pre 13 godina

Ako se CZ oglasi kao i prosli put, bolje da se ne oglasava. Bolje to nego kad su poceli da brane Urosa. Uros napao policajca bakljom, Delije napali reprezantativnog golmana bakljom. Zvuci poznato?
Nakon sto je Uros dobio podrsku za svoje (ne)delo jasno je bilo da je samo pitanje vremena da se ponovi. Zanima me samo sta ce CZ sada da kaze o svojim "navijacima"... Svi su kao sokirani, a onda im daju podrsku.

ravnopravno

pre 13 godina

Primijetio sam da se u Srbiji i novinari navijački ponašaju te uglavnom favoriziraju Crvenu zvijezdu npr. ovdje napišu "trofejni klub" a za Partizan, ime kluba. Pa i Partizan je valjda osvajao trofeje. To su naizgled sitnice ali navijačima pune ego. U HR bi takvo pisanje osudili.

Бојан, Нови Сад

pre 13 godina

Некад сам навијао за Звезду али то сад више нема смисла. Нарочито су јадни испали кад су избрисали Стојковића из списка играча (или већ нечег сличног, нисам баш у току)

kojekude

pre 13 godina

A hoće li biti saopštenja rukovodstva Fk Balkan iz Mirijeva? I navijači ovog kluba su sinoć bili na tribinama u Đenovi, uočljiva je bila njihova zastava. A vidim , svi su nešto u fazonu saopštenja, pa ...

sever

pre 13 godina

Sad ce zvezda da se ogradjuje, a videli smo svi ko su ti navijaci.
Grobari pravili probleme u BG-u pre par dana, a ovi drugi ovamo u Italiji.
Ne trebaju nam objasnjenja, pogotovo ne lazna, sve je jasno.

Dosta bre

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu. Stidim se nekih ranijih istupa saopstenja generalno ponasanja naseg trenutnog predsednika. Primitivac ostaje primitivac. Ako u saopstenju bude i Z od zavere, N od neregularnosti, ako se ljudski i profesionalno ne izvini javnosti, ne da podrsku Stojkovicu i ne pomogne policiji da pohapsi ostale "navijace" - treba ga hitno uhapsiti. I njega i njegovog Amfilohija!!!

mocapfc

pre 13 godina

Šta će zvezdino saopštenje sada će da se ograde od takvih navijača da optuže Toleta i druge ,da je prvenstvo dosada neregularno (ako budu prvi biće regularno,najpoštenije).Od njih sve počinje i kreće svako zlo niste li prvi pretili Stojkoviću pravili mu umrlice po Beogradu ,pretili .Jadni i bedni to ste vi.

доста

pre 13 godina

Они су својим изјавама и довели до овога. Приватизовати и променити комунистичка имена.

Mili1984

pre 13 godina

Ja od kada znam za sebe navijam za Zvezdu... Cale me je vodio na sve zive utakmice... Svojevremeno sam bezao iz skole da bi isao na Marakanu... Ali jednog dana sam shvatio da to nema vise poentu i od tada nisam bio ni na jednoj utakmici...
Ovi huligani, stoka, najgori klosari u drzavi nisu navijaci!!! To je iznajmljena grupa ljudi da pravi haos u drzavi koja nema zakon... Samo, nisu ni svesni da gradjani polako pucaju! A kad puknemo skroz,pobicemo g...a i resiti stvar sami, posto drzava nista ne radi po tom pitanju...
I sve novine koje doticne likove nazivaju vodjama treba kazniti, pa cak i ukinuti... Time ih dizete u nebesa, a ustvari ih treba spustiti na zemlju!!!

h8er

pre 13 godina

Ja idem na sever već par godina ali ja onog tetoviranog lika nikad nisam video nit sam video da neko fura onakav duks, nije valjda da je on u medijima proglašen za "nekakvog" vodju.

CZ Press

pre 13 godina

Ekskluzivno – Stenogram sa sastanka rukovodstva FK Crvena Zvezda, 13. oktobar 2010.

Lukić: Pomoz bog, junaci!
Ostali: Bog ti pomog'o!
Lukić: Draga braćo, sile mraka opet su napale naše svetinje. Aveti i mračnjaci sa zapada ponovo su isprovocirali našu crveno-belu pravoslavnu omladinu i nejač, ovog puta perfidnije nego ikad. Ovo je samo prividno napad na Srbiju. Svi mi dobro znamo da je njihova prava meta Zvezda! Kao što je poznato, naš klub je i veći i stariji od Srbije i kao takav je trn u oku masonima, templarima, a ponajviše papi!
Ostali: Aferim, Vladane!
Lukić: Predlažem da tim povodom sročimo jedno srpsko, pravoslavno, nacionalno i svetosavsko saopštenje.
Ostali: Prihvata se!
Lukić: Kojekude Andrija, pero, mastionicu i hartiju u šake i piši!
Kleut: Jel' onako oštrije?
Adžić: Bolje je da se to malo zamumulji!
Lukić: Tako je, da se zamumulji, nego šta! Kao, mi osuđujemo, ali u stvari im ga zavučemo pa ne osudimo!
Kleut: U redu, posle ću da se osamim u svojoj keliji i uz molitve ću nešto da sročim...
Lukić: To smo onda skinuli s dnevnog reda. Nego, jesu li prebačene one pare za nejač postradalu u dalekoj Đenovi?
Kleut: Sve je sređeno, isplaćujemo čim stignu!
Stefanović: Samo bez priznanica i potpisa, ne mogu to posle da provučem kroz knjige.
Adžić: Ju, ju, daleko bilo, kakve priznanice i potpisi, evo odmah sam se sav naježio bre!
Lukić: Onda je sve sređeno. Da ne dangubimo, valja nam ići u crkvu draga braćo...
Ostali: Aferim predsedniče!

ero s onog sveta

pre 13 godina

evo, na nevidjeno stavljam pare da ce saopstenje zvezde da bude u stilu saopstenja spc pred gej paradu, nesto kao "osudjujemo svako nasilje i svakog ko provocira i izaziva nasilje" ..citano izmedju redova - krivi sate vi talijani, sto ste potplatili par nasih momaka i dozvolili im ono da unesu...opet teorije zavere.


iskrneo, zvezda me podseca na srbiju devedesetih, a lukic na slobu - hvatahju se obojica za onu "slavnu tradiciju" i istoriju. dalje - kad god zvezdi ili srbiji ne ide dobro, lukic / sloba se hvataju za "strane placenike i domace izdajnike", za toleta, za korumpirani fss (citaj, ceo svet na celu sa amerikom) koji je protiv zvezde (citaj srbije) ali hrabra zvezda / srbija ce se izdici iz svega toga..bla bla bla bla..

milos

pre 13 godina

Što ukinuti partizan? Nedavno nas je protiv Arsenala i klub i njegovi navijači predivno predstavio evropi. Ambijent je bio odličan. Navijanje spektakularno.

NO fear

pre 13 godina

Zvezda je veća od šačice pojedinaca,..., i ko ste vi što uzimate to ime u usta u ta ista koja su vam ispunjena mržnjom prema najvećoj instituciji na Balkanu, a k..... se srpstvom??? nema te hljeba jesti i pričate o nečemu što ste čuli u kafani gdje je sve u pola sniženo!!!

Nikola

pre 13 godina

Pratim sport više decenija unazad, ali ovako nešto ni najstariji poklonici sporta ne pamte! Pod hitno uvesti drakonske kazne za vinovnike i najmanjeg incidenta!Najveća je odgovornost klubova(Zvezde i Partizana)koji se nikad nisu otvoreno i nedvosmisleno ogradili od tzv. navijačkih grupa! Za ovo juče su odgovorni neki od navijača Zvezde, ali setimo se i tragedije u Beogradu i ubistva Brisa Tatona!Ako treba prekinuti i prvenstvo,pa posle ovoga sinoć da li išta više ima smisla!

Lukicu Javi Se

pre 13 godina

Bas je zvezda duzna da izda jedno ljudsko i civilizovano saopstenje jer je stojkovic nas bivsi igrac i jer ga nasi navijaci proganjaju dok ga verovatno ne budu ubili jednom! I svi znamo da su vecina nakaza od juce bile delije, poznato je da je "zvezda srbija nikad jugoslavija" a svu slavu smo napravili valjda u finskoj ili rusiji a ne u jugoslaviji. Da se Lukic ogradi od debila juce da pomogne hapsenju drugih slicnih i da se izvini Kosi Stojkovic!! Ako cujem frazetinu najbolji navijaci na svetu jos jednom povraticu. Jel mozete da zamislite Skote ili Irce ili cak i Grke da naprave ovako nesto svojoj reprezentaciji. Od igraca koji su kao bednici dozvolili da nose majice sa "pravda za urosa" ne ocekujem nista. Ocekujem od Zvezde da reaguje ljudski kao i da na sekund zaboravi na crkvu, manastire, vladike, popove, Kosovo itd.

Ex Grobar

pre 13 godina

Od kada je mali Ica VOĐA????????'

tobi bašvoleo da saznam.
(nikola - ultras, 13. oktobar 2010 12:47)

Ja bih voleo da znam koliko razreda osnovne skole si uspeo da zavrsis.
I sad si bacio komentar koji je nedorecen u fazonu da ostavis utisak da si upucen, ovo-ono. Bolje nista ne pisati, nego ispasti smesan.
Sta ocekujete od saopstenja oba kluba? Sta Zvezda moze da saopsti, kad joj dobar deo navijaca sedi u upravi kluba(ne bukvalno, ali su clanovi skupstine/odbora)? Plus nema dileme o tome ko je predvodio jucerasnje incidente. Znaci nije mi jasno sta mogu da saopste. Imaju malo prostora za foliranje i prebacivanje krivice na druge, osim mozda na Italijane koji su svesno ili nesvesno dopustili navijacima da udju na stadion sa brdo pirotehnike i rucnim alatom. A uprava Partizana ce verovatno da blati Zvezdinu upravu, da pruza podrsku Stojkovicu blabla...Nista neocekivano se tu nece reci javnosti. Nadam se samo da uprava Partizana nece previse lajati, jer ako su pametni stedece na recima. Svi znamo kakvo je stanje u drzavi. Ne valja navlaciti gnev na sebe. U principu osim na napad na Stojkovica ne bi trebali da se osvrcu na nista drugo, nedaj Boze da se prikljuce spekulisanju o politickoj pozadini incidenta itd. Pamet u glavu.

Miki Delija

pre 13 godina

"•Zvazdino saopstenje je vec spremljeno unapred posto su veoma dobro znali sta ce se dogoditi. Nema sada prikrivanja i manipulacija, treba stvari nazvati pravim imenom, oni su podgrejali atmosferu i prakticno pozvali na ovaj pokusaj linca svojim teatralnim saopstenjima, govorom mrznje, izbacivanjem Stojkovica iz clanstva i ostalim infantilnim potezima. Dosta vise, niko nije iznad Srbije, a Zvezda nije Srbija, barem ne ova u 21-om veku. Sto bi rekli americki generali u 24: "Ako hoce da zive u kamenom dobu, dajmo im ga". Policija da utvrdi ko su motivatori i sponzori one sramote sinoc i da ih pohapsi.
(Milan, 13. oktobar 2010 12:26) "
Pa po tebi je ocigledno Zvezda kriva za ta desavanja. ALOOOO covece tamo je igrala Srbija a ne Zvezda. A zapitaj se ti i tebi slicnim na ovim forumima koliko ste vi mrznje izneli prema Zvezdi, pa ceo tvoj komentar je mrznja. Jel treba Zvezda da snosi posledice zbog toga sto Tole mrzi Zvezdu i navija za Partizan. Pa sada su krivi svi koji se ne slazu sa Toletom. Kriv je Lukic sto se sukobio sa Toletom, ma nemoj. A sta je Tole rekao za Antica da trazi drugi posao jer godinama pre nego sto je vodio Srbiju nije nigde radio, to je bruka i sramota. Ne mesajte Zvezdu u ovo, posledice neka snosi Tole i ostali.

Miki Delija

pre 13 godina

"Ako se CZ oglasi kao i prosli put, bolje da se ne oglasava. Bolje to nego kad su poceli da brane Urosa. Uros napao policajca bakljom, Delije napali reprezantativnog golmana bakljom. Zvuci poznato?
Nakon sto je Uros dobio podrsku za svoje (ne)delo jasno je bilo da je samo pitanje vremena da se ponovi. Zanima me samo sta ce CZ sada da kaze o svojim "navijacima"... Svi su kao sokirani, a onda im daju podrsku."
PA nije Zvezda igrala utakmicu nego reprezentacija, i ne moze Zvzda da ima nikakvu odgovornost niti da snosi nikakve posledice zbog desavanja u Italiji.
Da je Tole trebao da ode to je jasno odavno, i da u Srbiji postoi spremnost da neko snosi posledice danas bi udarna vest bila Tole podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika FSS. A on trazi krivce, na drugoj strani verovatno je Antic kriv za ovo, ili mozda Lukic, ma svi su krivi koji se na slazu sa propodomnim i nepogrsivim Toletom.
Tole ti si kriv za ovo, i podnesi ostavku, a nemoj da se prepucavas sa Anticem, vec dosta dugo favorizujes samo jedan klub. Oteras selektora a pre toga si mu dao ogromnu platu pa sad ti kriv djavo sto covek trazi svoje. Ma ostavka je malo, za stetu koju si naneo savezu, koji ce verovatno morati da plati Anticu dva miliona evra treba da odgovaras, pred sudijom covece. Ajdebre daj vise tu ostavku pa da neko krene da podize srpski fudbal, koji je pao na najnize grane zahvaljujuci tebi.

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Jao,jao sto svi napljuvase delije pa ovo je nevjerovatno.Pa ni upola ovoliko nisu pljuvali grobare kad ubise onog jadnog Tatona.

KXKX

pre 13 godina

Sto je najgore javljaju se navijaci jednog kluba cija su braca Grobari.. ubili Francuskog drzavljaninja...

Pa tako i ja mogu ovde da napisem da je Djuric naredio ubistvo...
Pa ciji navijaci su se slikali sa pistoljima??
Boze kakvi nesrecnici...

Ovo nema nikave veze sa Zvezdom i pravim Delijama i tacka..

Joja

pre 13 godina

Sramota je da ovde neko mesa prave navijace sa ovim "huiganima"
Tako i za Brisa Tatona nisu krivi navijaci Partizana nego pojedninci kojima ljubav prema klubu nije na prvom mestu..
Tako i ja mogu da kazem da je Djuric narucio ubistvo Francuskog drzavljanina...
Muka mi je od Srbije...
Tako i ja mogu da kazem da

mocapfc

pre 13 godina

Šta će zvezdino saopštenje sada će da se ograde od takvih navijača da optuže Toleta i druge ,da je prvenstvo dosada neregularno (ako budu prvi biće regularno,najpoštenije).Od njih sve počinje i kreće svako zlo niste li prvi pretili Stojkoviću pravili mu umrlice po Beogradu ,pretili .Jadni i bedni to ste vi.

h8er

pre 13 godina

Ja idem na sever već par godina ali ja onog tetoviranog lika nikad nisam video nit sam video da neko fura onakav duks, nije valjda da je on u medijima proglašen za "nekakvog" vodju.

Rale

pre 13 godina

Lukiću, molimo te da saopštenje bude kao i sva do sad! Luda, primitivna i prvenstveno smešna. Molimo te da nas ne izneveriš, ti si jedina razonoda ovog napaćenog naroda. Znači, provuci i one fore - armija, srpstvo, boj, neprijatelji - a bilo bi mnogo dobro kad bi spomenuo papu i Kenedija! I požuri brate, ne možemo da sačekamo to novo pisanije!

Milan

pre 13 godina

Zvazdino saopstenje je vec spremljeno unapred posto su veoma dobro znali sta ce se dogoditi. Nema sada prikrivanja i manipulacija, treba stvari nazvati pravim imenom, oni su podgrejali atmosferu i prakticno pozvali na ovaj pokusaj linca svojim teatralnim saopstenjima, govorom mrznje, izbacivanjem Stojkovica iz clanstva i ostalim infantilnim potezima. Dosta vise, niko nije iznad Srbije, a Zvezda nije Srbija, barem ne ova u 21-om veku. Sto bi rekli americki generali u 24: "Ako hoce da zive u kamenom dobu, dajmo im ga". Policija da utvrdi ko su motivatori i sponzori one sramote sinoc i da ih pohapsi.

sever

pre 13 godina

Sad ce zvezda da se ogradjuje, a videli smo svi ko su ti navijaci.
Grobari pravili probleme u BG-u pre par dana, a ovi drugi ovamo u Italiji.
Ne trebaju nam objasnjenja, pogotovo ne lazna, sve je jasno.

ravnopravno

pre 13 godina

Primijetio sam da se u Srbiji i novinari navijački ponašaju te uglavnom favoriziraju Crvenu zvijezdu npr. ovdje napišu "trofejni klub" a za Partizan, ime kluba. Pa i Partizan je valjda osvajao trofeje. To su naizgled sitnice ali navijačima pune ego. U HR bi takvo pisanje osudili.

SoniSR

pre 13 godina

Ja sam navijač CZ (već 20 god) i želim da kažem da nemam vodju - ko su ovi tipovi koje mediji označavaju kao "vodje" navijača, pojma nemam

dusan

pre 13 godina

kao navijac zvezde sve sam vise ubedjen da ste vi najveci kocnicari fudbala u Srbiji. ukinuo bih oba kluba. Samo znate da se prepucavate i pravite gluposti.
bris taton, uros, kidanje stolica, sad ste i na reprezentaciju presli. Nemojte da dajete nikakve izjave jer ste postali i dosadni, a i ko ste vi da dajete izjave u vezi reprezentacije.
STIDITE SE!

Бојан, Нови Сад

pre 13 godina

Некад сам навијао за Звезду али то сад више нема смисла. Нарочито су јадни испали кад су избрисали Стојковића из списка играча (или већ нечег сличног, нисам баш у току)

ero s onog sveta

pre 13 godina

evo, na nevidjeno stavljam pare da ce saopstenje zvezde da bude u stilu saopstenja spc pred gej paradu, nesto kao "osudjujemo svako nasilje i svakog ko provocira i izaziva nasilje" ..citano izmedju redova - krivi sate vi talijani, sto ste potplatili par nasih momaka i dozvolili im ono da unesu...opet teorije zavere.


iskrneo, zvezda me podseca na srbiju devedesetih, a lukic na slobu - hvatahju se obojica za onu "slavnu tradiciju" i istoriju. dalje - kad god zvezdi ili srbiji ne ide dobro, lukic / sloba se hvataju za "strane placenike i domace izdajnike", za toleta, za korumpirani fss (citaj, ceo svet na celu sa amerikom) koji je protiv zvezde (citaj srbije) ali hrabra zvezda / srbija ce se izdici iz svega toga..bla bla bla bla..

Milan

pre 13 godina

Da vidimo hoce li i onima od sinoc Lukic oduzeti clanske karte. Da li je izbacivanje nacionalnog tima Srbije, u koju se toliko kunu, iz kontinentalnog takmicenja dovoljan "zlocin" da se izgube povlastice "najsrebskijeg kluba"?!

Miki Delija

pre 13 godina

"Ako se CZ oglasi kao i prosli put, bolje da se ne oglasava. Bolje to nego kad su poceli da brane Urosa. Uros napao policajca bakljom, Delije napali reprezantativnog golmana bakljom. Zvuci poznato?
Nakon sto je Uros dobio podrsku za svoje (ne)delo jasno je bilo da je samo pitanje vremena da se ponovi. Zanima me samo sta ce CZ sada da kaze o svojim "navijacima"... Svi su kao sokirani, a onda im daju podrsku."
PA nije Zvezda igrala utakmicu nego reprezentacija, i ne moze Zvzda da ima nikakvu odgovornost niti da snosi nikakve posledice zbog desavanja u Italiji.
Da je Tole trebao da ode to je jasno odavno, i da u Srbiji postoi spremnost da neko snosi posledice danas bi udarna vest bila Tole podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika FSS. A on trazi krivce, na drugoj strani verovatno je Antic kriv za ovo, ili mozda Lukic, ma svi su krivi koji se na slazu sa propodomnim i nepogrsivim Toletom.
Tole ti si kriv za ovo, i podnesi ostavku, a nemoj da se prepucavas sa Anticem, vec dosta dugo favorizujes samo jedan klub. Oteras selektora a pre toga si mu dao ogromnu platu pa sad ti kriv djavo sto covek trazi svoje. Ma ostavka je malo, za stetu koju si naneo savezu, koji ce verovatno morati da plati Anticu dva miliona evra treba da odgovaras, pred sudijom covece. Ajdebre daj vise tu ostavku pa da neko krene da podize srpski fudbal, koji je pao na najnize grane zahvaljujuci tebi.

NO fear

pre 13 godina

Zvezda je veća od šačice pojedinaca,..., i ko ste vi što uzimate to ime u usta u ta ista koja su vam ispunjena mržnjom prema najvećoj instituciji na Balkanu, a k..... se srpstvom??? nema te hljeba jesti i pričate o nečemu što ste čuli u kafani gdje je sve u pola sniženo!!!

Miki Delija

pre 13 godina

"•Zvazdino saopstenje je vec spremljeno unapred posto su veoma dobro znali sta ce se dogoditi. Nema sada prikrivanja i manipulacija, treba stvari nazvati pravim imenom, oni su podgrejali atmosferu i prakticno pozvali na ovaj pokusaj linca svojim teatralnim saopstenjima, govorom mrznje, izbacivanjem Stojkovica iz clanstva i ostalim infantilnim potezima. Dosta vise, niko nije iznad Srbije, a Zvezda nije Srbija, barem ne ova u 21-om veku. Sto bi rekli americki generali u 24: "Ako hoce da zive u kamenom dobu, dajmo im ga". Policija da utvrdi ko su motivatori i sponzori one sramote sinoc i da ih pohapsi.
(Milan, 13. oktobar 2010 12:26) "
Pa po tebi je ocigledno Zvezda kriva za ta desavanja. ALOOOO covece tamo je igrala Srbija a ne Zvezda. A zapitaj se ti i tebi slicnim na ovim forumima koliko ste vi mrznje izneli prema Zvezdi, pa ceo tvoj komentar je mrznja. Jel treba Zvezda da snosi posledice zbog toga sto Tole mrzi Zvezdu i navija za Partizan. Pa sada su krivi svi koji se ne slazu sa Toletom. Kriv je Lukic sto se sukobio sa Toletom, ma nemoj. A sta je Tole rekao za Antica da trazi drugi posao jer godinama pre nego sto je vodio Srbiju nije nigde radio, to je bruka i sramota. Ne mesajte Zvezdu u ovo, posledice neka snosi Tole i ostali.

доста

pre 13 godina

Они су својим изјавама и довели до овога. Приватизовати и променити комунистичка имена.

Darko

pre 13 godina

Ako se CZ oglasi kao i prosli put, bolje da se ne oglasava. Bolje to nego kad su poceli da brane Urosa. Uros napao policajca bakljom, Delije napali reprezantativnog golmana bakljom. Zvuci poznato?
Nakon sto je Uros dobio podrsku za svoje (ne)delo jasno je bilo da je samo pitanje vremena da se ponovi. Zanima me samo sta ce CZ sada da kaze o svojim "navijacima"... Svi su kao sokirani, a onda im daju podrsku.

neko ko je daleko

pre 13 godina

Ja sam navijac Zvezde bio ostao i bicu do kraja zivota. I zbog ovog U Djenovi ne moze se napadati Zvezda ni njeni navijači.A ove kretene sto su napravili nerede, napali Stojkovica, sve identifikovati, privesti i zatvoriti minimum deset godina. Zatim, na bilo kojoj utakmici u JSL, i najmanji incident kaznjavati zatvorom, svaku baklju, upad u teren, neprimerni transparenti....ma bukvalno sve.
Zvezda sampion!!!!!!!!!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Jao,jao sto svi napljuvase delije pa ovo je nevjerovatno.Pa ni upola ovoliko nisu pljuvali grobare kad ubise onog jadnog Tatona.

Mili1984

pre 13 godina

Ja od kada znam za sebe navijam za Zvezdu... Cale me je vodio na sve zive utakmice... Svojevremeno sam bezao iz skole da bi isao na Marakanu... Ali jednog dana sam shvatio da to nema vise poentu i od tada nisam bio ni na jednoj utakmici...
Ovi huligani, stoka, najgori klosari u drzavi nisu navijaci!!! To je iznajmljena grupa ljudi da pravi haos u drzavi koja nema zakon... Samo, nisu ni svesni da gradjani polako pucaju! A kad puknemo skroz,pobicemo g...a i resiti stvar sami, posto drzava nista ne radi po tom pitanju...
I sve novine koje doticne likove nazivaju vodjama treba kazniti, pa cak i ukinuti... Time ih dizete u nebesa, a ustvari ih treba spustiti na zemlju!!!

kobac

pre 13 godina

Srpski fudbal je zapucan izmedju ova dva kluba. Nema tu povratka. Predsednici ovih klubova su na vrlo vrlo odgovornim pozicijama, jedna pogresna izjava nekog od njih moze da podgreje situaciju. A sta oni rade? Potpaljuju konstantno. Jedva cekam nova ''nismo mi, oni su!''saopstenja.

Dosta bre

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu. Stidim se nekih ranijih istupa saopstenja generalno ponasanja naseg trenutnog predsednika. Primitivac ostaje primitivac. Ako u saopstenju bude i Z od zavere, N od neregularnosti, ako se ljudski i profesionalno ne izvini javnosti, ne da podrsku Stojkovicu i ne pomogne policiji da pohapsi ostale "navijace" - treba ga hitno uhapsiti. I njega i njegovog Amfilohija!!!

Nikola

pre 13 godina

Pratim sport više decenija unazad, ali ovako nešto ni najstariji poklonici sporta ne pamte! Pod hitno uvesti drakonske kazne za vinovnike i najmanjeg incidenta!Najveća je odgovornost klubova(Zvezde i Partizana)koji se nikad nisu otvoreno i nedvosmisleno ogradili od tzv. navijačkih grupa! Za ovo juče su odgovorni neki od navijača Zvezde, ali setimo se i tragedije u Beogradu i ubistva Brisa Tatona!Ako treba prekinuti i prvenstvo,pa posle ovoga sinoć da li išta više ima smisla!

milos

pre 13 godina

Što ukinuti partizan? Nedavno nas je protiv Arsenala i klub i njegovi navijači predivno predstavio evropi. Ambijent je bio odličan. Navijanje spektakularno.

kojekude

pre 13 godina

A hoće li biti saopštenja rukovodstva Fk Balkan iz Mirijeva? I navijači ovog kluba su sinoć bili na tribinama u Đenovi, uočljiva je bila njihova zastava. A vidim , svi su nešto u fazonu saopštenja, pa ...

Ex Grobar

pre 13 godina

Od kada je mali Ica VOĐA????????'

tobi bašvoleo da saznam.
(nikola - ultras, 13. oktobar 2010 12:47)

Ja bih voleo da znam koliko razreda osnovne skole si uspeo da zavrsis.
I sad si bacio komentar koji je nedorecen u fazonu da ostavis utisak da si upucen, ovo-ono. Bolje nista ne pisati, nego ispasti smesan.
Sta ocekujete od saopstenja oba kluba? Sta Zvezda moze da saopsti, kad joj dobar deo navijaca sedi u upravi kluba(ne bukvalno, ali su clanovi skupstine/odbora)? Plus nema dileme o tome ko je predvodio jucerasnje incidente. Znaci nije mi jasno sta mogu da saopste. Imaju malo prostora za foliranje i prebacivanje krivice na druge, osim mozda na Italijane koji su svesno ili nesvesno dopustili navijacima da udju na stadion sa brdo pirotehnike i rucnim alatom. A uprava Partizana ce verovatno da blati Zvezdinu upravu, da pruza podrsku Stojkovicu blabla...Nista neocekivano se tu nece reci javnosti. Nadam se samo da uprava Partizana nece previse lajati, jer ako su pametni stedece na recima. Svi znamo kakvo je stanje u drzavi. Ne valja navlaciti gnev na sebe. U principu osim na napad na Stojkovica ne bi trebali da se osvrcu na nista drugo, nedaj Boze da se prikljuce spekulisanju o politickoj pozadini incidenta itd. Pamet u glavu.

CZ Press

pre 13 godina

Ekskluzivno – Stenogram sa sastanka rukovodstva FK Crvena Zvezda, 13. oktobar 2010.

Lukić: Pomoz bog, junaci!
Ostali: Bog ti pomog'o!
Lukić: Draga braćo, sile mraka opet su napale naše svetinje. Aveti i mračnjaci sa zapada ponovo su isprovocirali našu crveno-belu pravoslavnu omladinu i nejač, ovog puta perfidnije nego ikad. Ovo je samo prividno napad na Srbiju. Svi mi dobro znamo da je njihova prava meta Zvezda! Kao što je poznato, naš klub je i veći i stariji od Srbije i kao takav je trn u oku masonima, templarima, a ponajviše papi!
Ostali: Aferim, Vladane!
Lukić: Predlažem da tim povodom sročimo jedno srpsko, pravoslavno, nacionalno i svetosavsko saopštenje.
Ostali: Prihvata se!
Lukić: Kojekude Andrija, pero, mastionicu i hartiju u šake i piši!
Kleut: Jel' onako oštrije?
Adžić: Bolje je da se to malo zamumulji!
Lukić: Tako je, da se zamumulji, nego šta! Kao, mi osuđujemo, ali u stvari im ga zavučemo pa ne osudimo!
Kleut: U redu, posle ću da se osamim u svojoj keliji i uz molitve ću nešto da sročim...
Lukić: To smo onda skinuli s dnevnog reda. Nego, jesu li prebačene one pare za nejač postradalu u dalekoj Đenovi?
Kleut: Sve je sređeno, isplaćujemo čim stignu!
Stefanović: Samo bez priznanica i potpisa, ne mogu to posle da provučem kroz knjige.
Adžić: Ju, ju, daleko bilo, kakve priznanice i potpisi, evo odmah sam se sav naježio bre!
Lukić: Onda je sve sređeno. Da ne dangubimo, valja nam ići u crkvu draga braćo...
Ostali: Aferim predsedniče!

Lukicu Javi Se

pre 13 godina

Bas je zvezda duzna da izda jedno ljudsko i civilizovano saopstenje jer je stojkovic nas bivsi igrac i jer ga nasi navijaci proganjaju dok ga verovatno ne budu ubili jednom! I svi znamo da su vecina nakaza od juce bile delije, poznato je da je "zvezda srbija nikad jugoslavija" a svu slavu smo napravili valjda u finskoj ili rusiji a ne u jugoslaviji. Da se Lukic ogradi od debila juce da pomogne hapsenju drugih slicnih i da se izvini Kosi Stojkovic!! Ako cujem frazetinu najbolji navijaci na svetu jos jednom povraticu. Jel mozete da zamislite Skote ili Irce ili cak i Grke da naprave ovako nesto svojoj reprezentaciji. Od igraca koji su kao bednici dozvolili da nose majice sa "pravda za urosa" ne ocekujem nista. Ocekujem od Zvezde da reaguje ljudski kao i da na sekund zaboravi na crkvu, manastire, vladike, popove, Kosovo itd.