Subota, 11.09.2010.

18:29

Srbija osvojila bronzu u Zagrebu

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Izvor: AG

Srbija osvojila bronzu u Zagrebu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

RADE

pre 13 godina

sada je bravo momci ova je medalja veca od zlatne.u kakvim neuslovima treniraju ovo je premija.napravite ljudima pravi bazen pa c te videti gde cemo biti i koje ce se medalje donositi kuci.uzmite se u pamet i uraatite nesto kvalitetno postavite stvari na zdrave noge .
nemojte da zatvarate oci i okrecete glavu kada svi znate da treba da se napravi bazen za nase delfine.da mogu da treniraju 24h danevno 365 dana u godini.

Lukic

pre 13 godina

Najmanje sto bi drzava mogla da uradi je da se organizuje docek za kosarkase,vaterpoliste i Noleta, za nas ponos, za nasu buducnost.Ponosan Srbin.

Nenad

pre 13 godina

Svaka cast momci, ipak za potpunu dominaciju fale centri...i ovog puta su bili najslabiji deo ekipe. Pijetlovic nekad nesto i odigra dok je Nikic zalutao u reprezentaciju. Dati sansu nekom kvalitetnom junioru i praviti od njega centra za buducnost.

само један тим... СРБИЈА

pre 13 godina

Капа доле, момци! Свака част на великом успеху, бронзана медаља се осваја, не добија се за утеху. Иначе, мислим да смо у прошлости имали и играчки јаче репрезентације од ове, али овакав тимски дух и заједништво одавно нисам видео. Само тако наставите момци, ви сте заиста понос Србије!

Zovite me Dule

pre 13 godina

A sada odmor za igrace i krvnicki rad za strucni stab. Analiza svake lopte, svake akcije, svake odbrane. Priprema za sledeci turnir.
Imate nasu podrsku od srca. Ne zaboravite da vi ipak imate prednost jer je sa vama u bazenu (skoro bukvalno!) hiljade navijaca.
Nemojte se menjati!!! Ostanite isti, a ako mozete budite i bolji! Nemamo nista protiv.
Svaka vam cast, majstori!!!

Babin_zub

pre 13 godina

Kako vas je nasa drzava ispratila odlicno ste prosli.U ostalom,biti ispred madjara i crnogoraca nije mala stvar.Svaka vam cast,i hvala na jos jednoj medalji u nizu.

Rabitius

pre 13 godina

Čestitke za treće mjesto ali su vas u košarci izvarali ti Turci sa sudcima zajedno.Šteta jedino ste se vi mogli oduprijeti Amerima. Bravo

J.T.Chonoplja PFC.

pre 13 godina

SVAKA CAST,KONTINUITET MEDALJA SE NASTAVLJA.NEKA TAKO BUDE I SA NASIM KOSARKASIMA,BRAVO DELFINI OD SRCA VELIKO H V A L A.

zastava_je_jos_uvek_kod_mene

pre 13 godina

Svaka cast momci, bilo je divno navijati za vas danas i pjevati "Mars na Drinu" u sred Zagreba... Kad god budemo imali priliku docemo da navijamo za vas, jer je to najmanje sto mozemo da ucinimo...
Veliki pozdrav od vasih vjernih navijaca iz Banjaluke...

HrvatZD

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke za pobjedu protiv jakih Madjara...ali sto se tice kosarke, ne vjerujem kako ste izgubili dobiveno protiv Turaka, nezasluzeno ste izgubili, svatko zna da ste bili bolji od 'kebapera', ali sto je tu je. Cestitke! Za kojih 2-3 god. kosarkaska karta svijeta ce liciti sve vise na ovu vaterpolsku...Balkan rules, hehehe

saša hrvatska

pre 13 godina

čestitke našima na zlatu i vašima na bronci. i kao što većina zaključuje - ajmo malo novca od nogometa preusmjeriti u neke druge sportove.

todos

pre 13 godina

Od srca sve čestitke. Nikad nas niste razočarali. Sad se polako spremajte kroz naredna takmičenja za ono najvažnije, OLIMPIJSKO ZLATO!!!

Garnier

pre 13 godina

ovi momci zaslužuju sve na ovom svetu. Ovi momci su pravi sportisti i ljudi. Šteta što se vaterpolo ne igra na stadionima jer njih treba gledati i navijati za njih. Čestitam

branek

pre 13 godina

A sad drzava da izvadi pare i pomogne ovim fenomenalnim ljudinama. Moze Vlada, moze Grad, mozd EPS, moze Telekom.

Da ne vade vise kredite...

Aleksandar

pre 13 godina

Tako ste delfini jaki , svaka vasa medalja sija kao zlatna, da ste i cetvrti bili ista je situacija... Svi treba da uvek budemo ponosni na Vas jel nam donosite toliko radosti... Za ljude koje ispisuju komentare u smislu da vaterpolo nije vazan sport, mozda nekom nije ali svaki sport gde se takmici neka repreyantacija po meni je vazno... Hvala Vamm jos jednom delfini...

chalabin

pre 13 godina

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....
(srbin, 11. septembar 2010 18:42)

ne ulaze drzava u fudbal nista vise nego u druge sportove,vec fudbalski savez najveci deo novca dobija od fife i uefe..

pero

pre 13 godina

Ma ne postoji nijedan sport da ga neko igra ljepse nego vi vaterpolo. Da se ne lazemo, bronza je ipak za ove ostale. Za vas je samo zlato. Ovaj put je napravljen mali kiks, ali ne sumljam da na Olimpiskim igrama nece biti zlato. Pozdrav momci i sretno ubuduce

Svidja mi se ova drzava

pre 13 godina

Bravo momci,svaka cast!!Ovi Madjari imaju komplekse od nas,toliko puta smo ih dobili.Cestitke svima u reprezentaciji!Zivela Srbija!!

branko

pre 13 godina

Честитке. Што рече пре првенства један врло коректни човек, црногосрки селектор Петар Поробић , тачно је да 4 екипе одскачу од осталих ( сад се прикључила и Италија) али ипак нису те 4 екипе једнаке јер Србија добија турнир за турниром. Мада овог пута неће бити и првак Европе, мислим да је свакоме јасно да је наша екипа најквалитетнија на свету. Два злата и једна бронза овог лета – нико није ни близу тога.
Коначно им је дошло из ...... у главу да добром игром и добрим резултатом у ПРВОЈ четвртини себи олакшавају живот јако много. Ова екипа од било кога на свету, на било ком базену, пред било којом публиком тешко може изгубити утакмицу ако добије прву четвртину са 1 разлике а апсолутно не може изгубити ако добије са 2 разлике. Најбољи ватерполиста на свету Вања Удовичић, уз помоћ пријатеља, најчешће је у стању и да сустигне предност противника, али је много много теже јурити предност противника него чувати своју што је за њега (њих) готово рутински посао а то је одлика шампиона. Момци, свака вам част !

slavko

pre 13 godina

Na ovakav nacin se ide PONOSNO u Evropu,a ne kao....,politicari!!!
Moras pokazati da si ako ne bolji,bar ravnopravan njima,ali to se uci godinama!!!Rad,rad ,rad....i samo rad!
Volim Srbiju!!!

Fan

pre 13 godina

Kako ste Vi zlatni...!!!
Osvojiti 2 zlata i jednu bronzu na ukupno tri zvanicna i najjaca takmicenja u organizaciji LEN-a , pa to je ``VRH`` (kapa) i Vi ste i kapa naseg sporta unazad deset godine a ko pamti i celih 30 godina . Voli Vas SRBIJA !!!

G

pre 13 godina

Bravo momci!!!

Sledeci put, ultimatum savezu, ministarstvu i drzavi, ako pred prvo sledece takmicenje ne budu ispunjeni svi vasi uslovi, za rad i takmicenje...

Srecna

pre 13 godina

Bravo, bravo, bravo za nase momke. Nadam se da ce i nasi lepi, jaki, poljupcima obasuti bronzani decaci pobeci sa dodele odlicja, e da bi ispostovali hrvatske "visoke" principe.

igorpl

pre 13 godina

Naš najveći kompelks je što ne umemo da cenimo ono što imamo. I to se pokazalo sa košarkom i vaterpolom pa i sa odbojkom više puta. A kao što reče neko gradi se kuća fudbala, I pitajte se ko su izvođači radova. Karadžićevi rodovi. A u fudbalu nikada ništa napraviti nećemo a važno je da se najveće pare vrte i da se najveći lopovluci grade na fudbalu.
E moj glupi narode!
Košarkaši šta god uradili na ovom prvenstvu dali su svaki atom snage za Srbiju i za sve im hvala do sada. A opetkao što neko reče za fudbal me od sada sem ako nije strani baš briga i više me neće mediji nasamariti da navijam za našu reprezentaciju levonogih manekena

Red for life

pre 13 godina

Bravo momci!!!Imate srce veće od planine.Vi ste svetla tačka našeg sporta,nikada nas niste izneverili,a pod time ne mislim samo na rezultat.Vi i košarkaši na mala vrata otišli iz Srbije na takmičenja a čekaćemo vas na balkonu.I da ste zadnji bili,opet bi ste to zaslužili.MOMCI,LEGENDE!

iz Republike Srpske

pre 13 godina

Momci svaka cast!!!!Tako se igra scem za svoju zemlju!!!A fudbalere sam prestao da gledam ,ako koji fudbaler cita ovo nek se zamisli barem malo ako ima morala i stida !!Idemo na docek !!!

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Дочек њима и кошаркашима испред скупштине, без обзира на учинак ових других вечерас и у наредном такмичарском мечу! Једва чекам интонирање наше химне у сред Загреба :)))

ajkula

pre 13 godina

Vi ste stvarno najbolji na svijetu.To dokazuje i igra u ovom meču.Vidi se koliko ste moćni i psihički i fizički.Hrvatska sigurno nebi bila ispred vas da nije domaćin.I oni su toga svjesni.Vaša bronca sjaji kao zlato.Momci,hvala vam na igri,na borbenosti i na dostojanstvu!

grobar kumanovo

pre 13 godina

ovi momci su pravi majstori vaterpola uz malo srece trebali su da osvoje zlatnu medalju a i ovako nije lose samo napred momci

Brainstorming

pre 13 godina

BRAVO MOMCI! Ovo je samo trenutak slabosti, svi znaju da ste najjači ali ne smeju da priznaju. Sledeće takmičenje i vi ste opet na vrhu! Sjajan uvod u ostatak večeri! 'AJMO KOŠARKAŠI I NOLE!

Bugi

pre 13 godina

Bravo majstori svaka vam čast.Niko nije ni svestan pod kakvim ste pritiskom bili tamo u Hrvatskoj i da su svi bili protiv vas.Važno je da je nastavljen niz osvajanja medalja.

Milan

pre 13 godina

Jacih nema (10 godina u nazad):
zlato
Prvenstvo sveta 2005
Prvenstvo sveta 2009
Prvenstvo evrope 2001
Prvenstvo evrope 2003
Prvenstvo evrope 2006
Svetska liga 2005
Svetska liga 2006
Svetska liga 2007
Svetska liga 2008
Svetska liga 2010
Svetski kup 2006
Svetski kup 2010

srebro
Prvenstvo sveta 2001
Prvenstvo evrope 2008
Svetska liga 2004
Olimpijada 2004

bronza
Svetski kup 2002
Prvenstvo sveta 2003
Svetska liga 2009
Olimpijada 2000
Olimpijada 2008
Prventstvo evrope 2010

Delfini, Vi ste ponos Srbije!

simo

pre 13 godina

Bravo momci za sve , plasman medalja, ponasanje, zrelost, kakav kontinuitet svaka cast najveci ste svakako . Srecno u buducim takmicenjima

+x

pre 13 godina

Impresivnije je srebro na neutralnom terenu, nego necije zlato da domacem terenu (bazenu). Ne mogu da verujem da dve najbolje svetske vaterpolo reprezentacije nemaju more. Za plivace takodje vazi isto.

kontinuitet

pre 13 godina

Bravo carevi!
Kontinuitet u osvajanju medalja, a i da niste osvojili, vi ste i dalje junaci - i to sa kakvim uslovima (budzetom).

Svaka cast i hvala!

Ranko RS

pre 13 godina

Momci sve čestitke...ponosan sam na vas i znam da ste najbolji tim na svijetu, ali niste to uradili sada, uradićete kada bude najvažnije na OI ako Bog da....Puno pozdrava iz Republike Srpske...SRBIJAAAA

Realista

pre 13 godina

BRAVO ZA CARA KOJI JE NAPISAO OVO ISPOD!

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....
(srbin, 11. septembar 2010 18:42)

Nikola

pre 13 godina

Najbolji !
Sport koji godinama traje, i momci koji godinama vesele naciju!
Samo ovako nastavite valjda i drzava konacno da upliva sa nekom pomoci

Srpski dinamit

pre 13 godina

I danas se videlo da smo daleko najbolja ekipa na svetu!!! Kad ih vidim kako samo bodre jedni druge i kako proslavljaju pogodke...ma najjači ste bre!P.s Hvala momci što nam niste kidali mnogo živaca,jer subota je dugačak dan:) Aj pa da košarkaši i Nole uzmu pelcer od Vas danas!Vidimo se na dočeku!

boris

pre 13 godina

Alal vera momci,ma najjaci ste nema sta.Hvala vam najlepse sto nas iz godine u godinu obradujete nekim odlicjem.Zasluzujete mnogo vise,pozdrav.

brm-brm

pre 13 godina

Sve pohvale našima i Mađarima na sjajnoj igri i zalaganju. Zaslužena pobeda.
Naši su bili dosta dekoncentrisani. Onakve kontre i situacije 1na1 se ne smeju promašivati... no sve se dobro završilo. Nakon višemesečnih napora, sad na dobro zasluženi odmor!
A ministarstvo sporta i svi kojih se tiče finansiranje sporta, nek se zapitaju kome će davati lovu... Jebo vas fudbal pored našeg vaterpola, odbojke, košarke, veslača i borilačkih sportova... kad zasluže fudbaleri, onda će dobiti, a do tad plaćajte sami sebi pripreme... I onako imate plate ko sultani!
Hrvatskoj želim da osvoji zlato. Nema ništa lepše kad se osvoji pred svojom publikom... i realno su zaslužili prikazanom igrom. Srećno protiv žabara...

doktor

pre 13 godina

VATERPOLO TIM SRBIJE Svetsko prvenstvo- ZLATO Olimpijske igre-BRONZA Evropsko prvenstvo-BRONZA Svetska liga-ZLATO Svetski kup-ZLATO Medjusobni skor sa svim zemljama debelo u plusu!!! Zna se ko je BROJ 1!

Najjaci_Srbin

pre 13 godina

Bravo Momci! S'ponosom nas predstavljate i cela Srbija zna koje istinski najbolja ekipa na svetu! Odrali bih smo ih sve da se igra na neutralnom terenu!

nole

pre 13 godina

Ovo sto je vidjeno u Zagrebu danas je recept kako izgleda jedna porodica!Kada se gubilo,bilo je dostojanstveno i samokriticki,kada se pobedjivalo bilo je svim srcem i sa celom ekipom.Cuvajte to zajednistvo,vi ste ga stvorili,vase i neka bude.Mi smo tu da se ponosimo i poistovecujemo pobedama.CESTITAM!!!

srbin

pre 13 godina

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....

Fliper

pre 13 godina

Svaka cast nasim delfinima,bitno je da je odrzan kontinuitet osvajanja medalja na najznacajnijim takmicenjima,ne moze se bas uvek osvojiti zlato.
Sto se tice organizacije pohvalio bih domacina na dobroj organizaciji i prema izjavama nasih vaterpolista ovo prvenstvo je jedno od najbolje organizovanih.U gledalistu je bilo i srpskih navijaca sa srpskim zastavama i rekvizitima i mogli su mirno i bezbedno da navijaju.Kako sam cuo prekjucer kad smo igrali protiv Hrvata,domaci navijaci nisu zvizdali Boze pravde,isto kao i Slovenci na fudbalskoj utakmici na Marakani,iako su pojedini navijaci Srbije pre toga zvizdali slovenackoj himni.Postovani moji sunarodnici ucite se kulturi od nasih zapadnih suseda ako zelite sto pre u EU.Zivela Srbija reda,rada,discipline i sporta.Jos jednom bravo srpski delfini.

Volim Srbiju!

pre 13 godina

E tako se to radi! Svaka cats. Sada je na nama da pokazemo da li volimo samo one koji kuci donesu zlato. Docek za momke, koji su sami finansirali put do medalje!

Anonymous

pre 13 godina

BRONZA ZLATNOG SJAJA !!! Sve pare treba uzeti namjenjene fudbalerima i dati kosarkasima i vaterpolistima ...Treba i docek napraviti za kosarkase ,vaterpoliste i Novaka bez obzira kako zavrsili...Malo nas je ali imamo veliko srce.. SRBIJA !!!

srbin

pre 13 godina

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....

Realista

pre 13 godina

BRAVO ZA CARA KOJI JE NAPISAO OVO ISPOD!

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....
(srbin, 11. septembar 2010 18:42)

Fan

pre 13 godina

Kako ste Vi zlatni...!!!
Osvojiti 2 zlata i jednu bronzu na ukupno tri zvanicna i najjaca takmicenja u organizaciji LEN-a , pa to je ``VRH`` (kapa) i Vi ste i kapa naseg sporta unazad deset godine a ko pamti i celih 30 godina . Voli Vas SRBIJA !!!

doktor

pre 13 godina

VATERPOLO TIM SRBIJE Svetsko prvenstvo- ZLATO Olimpijske igre-BRONZA Evropsko prvenstvo-BRONZA Svetska liga-ZLATO Svetski kup-ZLATO Medjusobni skor sa svim zemljama debelo u plusu!!! Zna se ko je BROJ 1!

Anonymous

pre 13 godina

BRONZA ZLATNOG SJAJA !!! Sve pare treba uzeti namjenjene fudbalerima i dati kosarkasima i vaterpolistima ...Treba i docek napraviti za kosarkase ,vaterpoliste i Novaka bez obzira kako zavrsili...Malo nas je ali imamo veliko srce.. SRBIJA !!!

brm-brm

pre 13 godina

Sve pohvale našima i Mađarima na sjajnoj igri i zalaganju. Zaslužena pobeda.
Naši su bili dosta dekoncentrisani. Onakve kontre i situacije 1na1 se ne smeju promašivati... no sve se dobro završilo. Nakon višemesečnih napora, sad na dobro zasluženi odmor!
A ministarstvo sporta i svi kojih se tiče finansiranje sporta, nek se zapitaju kome će davati lovu... Jebo vas fudbal pored našeg vaterpola, odbojke, košarke, veslača i borilačkih sportova... kad zasluže fudbaleri, onda će dobiti, a do tad plaćajte sami sebi pripreme... I onako imate plate ko sultani!
Hrvatskoj želim da osvoji zlato. Nema ništa lepše kad se osvoji pred svojom publikom... i realno su zaslužili prikazanom igrom. Srećno protiv žabara...

Milan

pre 13 godina

Jacih nema (10 godina u nazad):
zlato
Prvenstvo sveta 2005
Prvenstvo sveta 2009
Prvenstvo evrope 2001
Prvenstvo evrope 2003
Prvenstvo evrope 2006
Svetska liga 2005
Svetska liga 2006
Svetska liga 2007
Svetska liga 2008
Svetska liga 2010
Svetski kup 2006
Svetski kup 2010

srebro
Prvenstvo sveta 2001
Prvenstvo evrope 2008
Svetska liga 2004
Olimpijada 2004

bronza
Svetski kup 2002
Prvenstvo sveta 2003
Svetska liga 2009
Olimpijada 2000
Olimpijada 2008
Prventstvo evrope 2010

Delfini, Vi ste ponos Srbije!

nole

pre 13 godina

Ovo sto je vidjeno u Zagrebu danas je recept kako izgleda jedna porodica!Kada se gubilo,bilo je dostojanstveno i samokriticki,kada se pobedjivalo bilo je svim srcem i sa celom ekipom.Cuvajte to zajednistvo,vi ste ga stvorili,vase i neka bude.Mi smo tu da se ponosimo i poistovecujemo pobedama.CESTITAM!!!

Srpski dinamit

pre 13 godina

I danas se videlo da smo daleko najbolja ekipa na svetu!!! Kad ih vidim kako samo bodre jedni druge i kako proslavljaju pogodke...ma najjači ste bre!P.s Hvala momci što nam niste kidali mnogo živaca,jer subota je dugačak dan:) Aj pa da košarkaši i Nole uzmu pelcer od Vas danas!Vidimo se na dočeku!

ajkula

pre 13 godina

Vi ste stvarno najbolji na svijetu.To dokazuje i igra u ovom meču.Vidi se koliko ste moćni i psihički i fizički.Hrvatska sigurno nebi bila ispred vas da nije domaćin.I oni su toga svjesni.Vaša bronca sjaji kao zlato.Momci,hvala vam na igri,na borbenosti i na dostojanstvu!

Fliper

pre 13 godina

Svaka cast nasim delfinima,bitno je da je odrzan kontinuitet osvajanja medalja na najznacajnijim takmicenjima,ne moze se bas uvek osvojiti zlato.
Sto se tice organizacije pohvalio bih domacina na dobroj organizaciji i prema izjavama nasih vaterpolista ovo prvenstvo je jedno od najbolje organizovanih.U gledalistu je bilo i srpskih navijaca sa srpskim zastavama i rekvizitima i mogli su mirno i bezbedno da navijaju.Kako sam cuo prekjucer kad smo igrali protiv Hrvata,domaci navijaci nisu zvizdali Boze pravde,isto kao i Slovenci na fudbalskoj utakmici na Marakani,iako su pojedini navijaci Srbije pre toga zvizdali slovenackoj himni.Postovani moji sunarodnici ucite se kulturi od nasih zapadnih suseda ako zelite sto pre u EU.Zivela Srbija reda,rada,discipline i sporta.Jos jednom bravo srpski delfini.

G

pre 13 godina

Bravo momci!!!

Sledeci put, ultimatum savezu, ministarstvu i drzavi, ako pred prvo sledece takmicenje ne budu ispunjeni svi vasi uslovi, za rad i takmicenje...

Ranko RS

pre 13 godina

Momci sve čestitke...ponosan sam na vas i znam da ste najbolji tim na svijetu, ali niste to uradili sada, uradićete kada bude najvažnije na OI ako Bog da....Puno pozdrava iz Republike Srpske...SRBIJAAAA

boris

pre 13 godina

Alal vera momci,ma najjaci ste nema sta.Hvala vam najlepse sto nas iz godine u godinu obradujete nekim odlicjem.Zasluzujete mnogo vise,pozdrav.

Volim Srbiju!

pre 13 godina

E tako se to radi! Svaka cats. Sada je na nama da pokazemo da li volimo samo one koji kuci donesu zlato. Docek za momke, koji su sami finansirali put do medalje!

slavko

pre 13 godina

Na ovakav nacin se ide PONOSNO u Evropu,a ne kao....,politicari!!!
Moras pokazati da si ako ne bolji,bar ravnopravan njima,ali to se uci godinama!!!Rad,rad ,rad....i samo rad!
Volim Srbiju!!!

+x

pre 13 godina

Impresivnije je srebro na neutralnom terenu, nego necije zlato da domacem terenu (bazenu). Ne mogu da verujem da dve najbolje svetske vaterpolo reprezentacije nemaju more. Za plivace takodje vazi isto.

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Дочек њима и кошаркашима испред скупштине, без обзира на учинак ових других вечерас и у наредном такмичарском мечу! Једва чекам интонирање наше химне у сред Загреба :)))

Najjaci_Srbin

pre 13 godina

Bravo Momci! S'ponosom nas predstavljate i cela Srbija zna koje istinski najbolja ekipa na svetu! Odrali bih smo ih sve da se igra na neutralnom terenu!

grobar kumanovo

pre 13 godina

ovi momci su pravi majstori vaterpola uz malo srece trebali su da osvoje zlatnu medalju a i ovako nije lose samo napred momci

simo

pre 13 godina

Bravo momci za sve , plasman medalja, ponasanje, zrelost, kakav kontinuitet svaka cast najveci ste svakako . Srecno u buducim takmicenjima

Nikola

pre 13 godina

Najbolji !
Sport koji godinama traje, i momci koji godinama vesele naciju!
Samo ovako nastavite valjda i drzava konacno da upliva sa nekom pomoci

Bugi

pre 13 godina

Bravo majstori svaka vam čast.Niko nije ni svestan pod kakvim ste pritiskom bili tamo u Hrvatskoj i da su svi bili protiv vas.Važno je da je nastavljen niz osvajanja medalja.

HrvatZD

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke za pobjedu protiv jakih Madjara...ali sto se tice kosarke, ne vjerujem kako ste izgubili dobiveno protiv Turaka, nezasluzeno ste izgubili, svatko zna da ste bili bolji od 'kebapera', ali sto je tu je. Cestitke! Za kojih 2-3 god. kosarkaska karta svijeta ce liciti sve vise na ovu vaterpolsku...Balkan rules, hehehe

igorpl

pre 13 godina

Naš najveći kompelks je što ne umemo da cenimo ono što imamo. I to se pokazalo sa košarkom i vaterpolom pa i sa odbojkom više puta. A kao što reče neko gradi se kuća fudbala, I pitajte se ko su izvođači radova. Karadžićevi rodovi. A u fudbalu nikada ništa napraviti nećemo a važno je da se najveće pare vrte i da se najveći lopovluci grade na fudbalu.
E moj glupi narode!
Košarkaši šta god uradili na ovom prvenstvu dali su svaki atom snage za Srbiju i za sve im hvala do sada. A opetkao što neko reče za fudbal me od sada sem ako nije strani baš briga i više me neće mediji nasamariti da navijam za našu reprezentaciju levonogih manekena

iz Republike Srpske

pre 13 godina

Momci svaka cast!!!!Tako se igra scem za svoju zemlju!!!A fudbalere sam prestao da gledam ,ako koji fudbaler cita ovo nek se zamisli barem malo ako ima morala i stida !!Idemo na docek !!!

Svidja mi se ova drzava

pre 13 godina

Bravo momci,svaka cast!!Ovi Madjari imaju komplekse od nas,toliko puta smo ih dobili.Cestitke svima u reprezentaciji!Zivela Srbija!!

Red for life

pre 13 godina

Bravo momci!!!Imate srce veće od planine.Vi ste svetla tačka našeg sporta,nikada nas niste izneverili,a pod time ne mislim samo na rezultat.Vi i košarkaši na mala vrata otišli iz Srbije na takmičenja a čekaćemo vas na balkonu.I da ste zadnji bili,opet bi ste to zaslužili.MOMCI,LEGENDE!

Brainstorming

pre 13 godina

BRAVO MOMCI! Ovo je samo trenutak slabosti, svi znaju da ste najjači ali ne smeju da priznaju. Sledeće takmičenje i vi ste opet na vrhu! Sjajan uvod u ostatak večeri! 'AJMO KOŠARKAŠI I NOLE!

branko

pre 13 godina

Честитке. Што рече пре првенства један врло коректни човек, црногосрки селектор Петар Поробић , тачно је да 4 екипе одскачу од осталих ( сад се прикључила и Италија) али ипак нису те 4 екипе једнаке јер Србија добија турнир за турниром. Мада овог пута неће бити и првак Европе, мислим да је свакоме јасно да је наша екипа најквалитетнија на свету. Два злата и једна бронза овог лета – нико није ни близу тога.
Коначно им је дошло из ...... у главу да добром игром и добрим резултатом у ПРВОЈ четвртини себи олакшавају живот јако много. Ова екипа од било кога на свету, на било ком базену, пред било којом публиком тешко може изгубити утакмицу ако добије прву четвртину са 1 разлике а апсолутно не може изгубити ако добије са 2 разлике. Најбољи ватерполиста на свету Вања Удовичић, уз помоћ пријатеља, најчешће је у стању и да сустигне предност противника, али је много много теже јурити предност противника него чувати своју што је за њега (њих) готово рутински посао а то је одлика шампиона. Момци, свака вам част !

kontinuitet

pre 13 godina

Bravo carevi!
Kontinuitet u osvajanju medalja, a i da niste osvojili, vi ste i dalje junaci - i to sa kakvim uslovima (budzetom).

Svaka cast i hvala!

branek

pre 13 godina

A sad drzava da izvadi pare i pomogne ovim fenomenalnim ljudinama. Moze Vlada, moze Grad, mozd EPS, moze Telekom.

Da ne vade vise kredite...

saša hrvatska

pre 13 godina

čestitke našima na zlatu i vašima na bronci. i kao što većina zaključuje - ajmo malo novca od nogometa preusmjeriti u neke druge sportove.

Rabitius

pre 13 godina

Čestitke za treće mjesto ali su vas u košarci izvarali ti Turci sa sudcima zajedno.Šteta jedino ste se vi mogli oduprijeti Amerima. Bravo

Garnier

pre 13 godina

ovi momci zaslužuju sve na ovom svetu. Ovi momci su pravi sportisti i ljudi. Šteta što se vaterpolo ne igra na stadionima jer njih treba gledati i navijati za njih. Čestitam

само један тим... СРБИЈА

pre 13 godina

Капа доле, момци! Свака част на великом успеху, бронзана медаља се осваја, не добија се за утеху. Иначе, мислим да смо у прошлости имали и играчки јаче репрезентације од ове, али овакав тимски дух и заједништво одавно нисам видео. Само тако наставите момци, ви сте заиста понос Србије!

Srecna

pre 13 godina

Bravo, bravo, bravo za nase momke. Nadam se da ce i nasi lepi, jaki, poljupcima obasuti bronzani decaci pobeci sa dodele odlicja, e da bi ispostovali hrvatske "visoke" principe.

todos

pre 13 godina

Od srca sve čestitke. Nikad nas niste razočarali. Sad se polako spremajte kroz naredna takmičenja za ono najvažnije, OLIMPIJSKO ZLATO!!!

pero

pre 13 godina

Ma ne postoji nijedan sport da ga neko igra ljepse nego vi vaterpolo. Da se ne lazemo, bronza je ipak za ove ostale. Za vas je samo zlato. Ovaj put je napravljen mali kiks, ali ne sumljam da na Olimpiskim igrama nece biti zlato. Pozdrav momci i sretno ubuduce

J.T.Chonoplja PFC.

pre 13 godina

SVAKA CAST,KONTINUITET MEDALJA SE NASTAVLJA.NEKA TAKO BUDE I SA NASIM KOSARKASIMA,BRAVO DELFINI OD SRCA VELIKO H V A L A.

Aleksandar

pre 13 godina

Tako ste delfini jaki , svaka vasa medalja sija kao zlatna, da ste i cetvrti bili ista je situacija... Svi treba da uvek budemo ponosni na Vas jel nam donosite toliko radosti... Za ljude koje ispisuju komentare u smislu da vaterpolo nije vazan sport, mozda nekom nije ali svaki sport gde se takmici neka repreyantacija po meni je vazno... Hvala Vamm jos jednom delfini...

Babin_zub

pre 13 godina

Kako vas je nasa drzava ispratila odlicno ste prosli.U ostalom,biti ispred madjara i crnogoraca nije mala stvar.Svaka vam cast,i hvala na jos jednoj medalji u nizu.

chalabin

pre 13 godina

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....
(srbin, 11. septembar 2010 18:42)

ne ulaze drzava u fudbal nista vise nego u druge sportove,vec fudbalski savez najveci deo novca dobija od fife i uefe..

zastava_je_jos_uvek_kod_mene

pre 13 godina

Svaka cast momci, bilo je divno navijati za vas danas i pjevati "Mars na Drinu" u sred Zagreba... Kad god budemo imali priliku docemo da navijamo za vas, jer je to najmanje sto mozemo da ucinimo...
Veliki pozdrav od vasih vjernih navijaca iz Banjaluke...

Lukic

pre 13 godina

Najmanje sto bi drzava mogla da uradi je da se organizuje docek za kosarkase,vaterpoliste i Noleta, za nas ponos, za nasu buducnost.Ponosan Srbin.

Zovite me Dule

pre 13 godina

A sada odmor za igrace i krvnicki rad za strucni stab. Analiza svake lopte, svake akcije, svake odbrane. Priprema za sledeci turnir.
Imate nasu podrsku od srca. Ne zaboravite da vi ipak imate prednost jer je sa vama u bazenu (skoro bukvalno!) hiljade navijaca.
Nemojte se menjati!!! Ostanite isti, a ako mozete budite i bolji! Nemamo nista protiv.
Svaka vam cast, majstori!!!

Nenad

pre 13 godina

Svaka cast momci, ipak za potpunu dominaciju fale centri...i ovog puta su bili najslabiji deo ekipe. Pijetlovic nekad nesto i odigra dok je Nikic zalutao u reprezentaciju. Dati sansu nekom kvalitetnom junioru i praviti od njega centra za buducnost.

RADE

pre 13 godina

sada je bravo momci ova je medalja veca od zlatne.u kakvim neuslovima treniraju ovo je premija.napravite ljudima pravi bazen pa c te videti gde cemo biti i koje ce se medalje donositi kuci.uzmite se u pamet i uraatite nesto kvalitetno postavite stvari na zdrave noge .
nemojte da zatvarate oci i okrecete glavu kada svi znate da treba da se napravi bazen za nase delfine.da mogu da treniraju 24h danevno 365 dana u godini.

ajkula

pre 13 godina

Vi ste stvarno najbolji na svijetu.To dokazuje i igra u ovom meču.Vidi se koliko ste moćni i psihički i fizički.Hrvatska sigurno nebi bila ispred vas da nije domaćin.I oni su toga svjesni.Vaša bronca sjaji kao zlato.Momci,hvala vam na igri,na borbenosti i na dostojanstvu!

srbin

pre 13 godina

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....

Bugi

pre 13 godina

Bravo majstori svaka vam čast.Niko nije ni svestan pod kakvim ste pritiskom bili tamo u Hrvatskoj i da su svi bili protiv vas.Važno je da je nastavljen niz osvajanja medalja.

+x

pre 13 godina

Impresivnije je srebro na neutralnom terenu, nego necije zlato da domacem terenu (bazenu). Ne mogu da verujem da dve najbolje svetske vaterpolo reprezentacije nemaju more. Za plivace takodje vazi isto.

Fliper

pre 13 godina

Svaka cast nasim delfinima,bitno je da je odrzan kontinuitet osvajanja medalja na najznacajnijim takmicenjima,ne moze se bas uvek osvojiti zlato.
Sto se tice organizacije pohvalio bih domacina na dobroj organizaciji i prema izjavama nasih vaterpolista ovo prvenstvo je jedno od najbolje organizovanih.U gledalistu je bilo i srpskih navijaca sa srpskim zastavama i rekvizitima i mogli su mirno i bezbedno da navijaju.Kako sam cuo prekjucer kad smo igrali protiv Hrvata,domaci navijaci nisu zvizdali Boze pravde,isto kao i Slovenci na fudbalskoj utakmici na Marakani,iako su pojedini navijaci Srbije pre toga zvizdali slovenackoj himni.Postovani moji sunarodnici ucite se kulturi od nasih zapadnih suseda ako zelite sto pre u EU.Zivela Srbija reda,rada,discipline i sporta.Jos jednom bravo srpski delfini.

zastava_je_jos_uvek_kod_mene

pre 13 godina

Svaka cast momci, bilo je divno navijati za vas danas i pjevati "Mars na Drinu" u sred Zagreba... Kad god budemo imali priliku docemo da navijamo za vas, jer je to najmanje sto mozemo da ucinimo...
Veliki pozdrav od vasih vjernih navijaca iz Banjaluke...

Srecna

pre 13 godina

Bravo, bravo, bravo za nase momke. Nadam se da ce i nasi lepi, jaki, poljupcima obasuti bronzani decaci pobeci sa dodele odlicja, e da bi ispostovali hrvatske "visoke" principe.

pero

pre 13 godina

Ma ne postoji nijedan sport da ga neko igra ljepse nego vi vaterpolo. Da se ne lazemo, bronza je ipak za ove ostale. Za vas je samo zlato. Ovaj put je napravljen mali kiks, ali ne sumljam da na Olimpiskim igrama nece biti zlato. Pozdrav momci i sretno ubuduce

brm-brm

pre 13 godina

Sve pohvale našima i Mađarima na sjajnoj igri i zalaganju. Zaslužena pobeda.
Naši su bili dosta dekoncentrisani. Onakve kontre i situacije 1na1 se ne smeju promašivati... no sve se dobro završilo. Nakon višemesečnih napora, sad na dobro zasluženi odmor!
A ministarstvo sporta i svi kojih se tiče finansiranje sporta, nek se zapitaju kome će davati lovu... Jebo vas fudbal pored našeg vaterpola, odbojke, košarke, veslača i borilačkih sportova... kad zasluže fudbaleri, onda će dobiti, a do tad plaćajte sami sebi pripreme... I onako imate plate ko sultani!
Hrvatskoj želim da osvoji zlato. Nema ništa lepše kad se osvoji pred svojom publikom... i realno su zaslužili prikazanom igrom. Srećno protiv žabara...

Milan

pre 13 godina

Jacih nema (10 godina u nazad):
zlato
Prvenstvo sveta 2005
Prvenstvo sveta 2009
Prvenstvo evrope 2001
Prvenstvo evrope 2003
Prvenstvo evrope 2006
Svetska liga 2005
Svetska liga 2006
Svetska liga 2007
Svetska liga 2008
Svetska liga 2010
Svetski kup 2006
Svetski kup 2010

srebro
Prvenstvo sveta 2001
Prvenstvo evrope 2008
Svetska liga 2004
Olimpijada 2004

bronza
Svetski kup 2002
Prvenstvo sveta 2003
Svetska liga 2009
Olimpijada 2000
Olimpijada 2008
Prventstvo evrope 2010

Delfini, Vi ste ponos Srbije!

Najjaci_Srbin

pre 13 godina

Bravo Momci! S'ponosom nas predstavljate i cela Srbija zna koje istinski najbolja ekipa na svetu! Odrali bih smo ih sve da se igra na neutralnom terenu!

G

pre 13 godina

Bravo momci!!!

Sledeci put, ultimatum savezu, ministarstvu i drzavi, ako pred prvo sledece takmicenje ne budu ispunjeni svi vasi uslovi, za rad i takmicenje...

Srpski dinamit

pre 13 godina

I danas se videlo da smo daleko najbolja ekipa na svetu!!! Kad ih vidim kako samo bodre jedni druge i kako proslavljaju pogodke...ma najjači ste bre!P.s Hvala momci što nam niste kidali mnogo živaca,jer subota je dugačak dan:) Aj pa da košarkaši i Nole uzmu pelcer od Vas danas!Vidimo se na dočeku!

Realista

pre 13 godina

BRAVO ZA CARA KOJI JE NAPISAO OVO ISPOD!

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....
(srbin, 11. septembar 2010 18:42)

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Дочек њима и кошаркашима испред скупштине, без обзира на учинак ових других вечерас и у наредном такмичарском мечу! Једва чекам интонирање наше химне у сред Загреба :)))

Nenad

pre 13 godina

Svaka cast momci, ipak za potpunu dominaciju fale centri...i ovog puta su bili najslabiji deo ekipe. Pijetlovic nekad nesto i odigra dok je Nikic zalutao u reprezentaciju. Dati sansu nekom kvalitetnom junioru i praviti od njega centra za buducnost.

doktor

pre 13 godina

VATERPOLO TIM SRBIJE Svetsko prvenstvo- ZLATO Olimpijske igre-BRONZA Evropsko prvenstvo-BRONZA Svetska liga-ZLATO Svetski kup-ZLATO Medjusobni skor sa svim zemljama debelo u plusu!!! Zna se ko je BROJ 1!

Svidja mi se ova drzava

pre 13 godina

Bravo momci,svaka cast!!Ovi Madjari imaju komplekse od nas,toliko puta smo ih dobili.Cestitke svima u reprezentaciji!Zivela Srbija!!

branko

pre 13 godina

Честитке. Што рече пре првенства један врло коректни човек, црногосрки селектор Петар Поробић , тачно је да 4 екипе одскачу од осталих ( сад се прикључила и Италија) али ипак нису те 4 екипе једнаке јер Србија добија турнир за турниром. Мада овог пута неће бити и првак Европе, мислим да је свакоме јасно да је наша екипа најквалитетнија на свету. Два злата и једна бронза овог лета – нико није ни близу тога.
Коначно им је дошло из ...... у главу да добром игром и добрим резултатом у ПРВОЈ четвртини себи олакшавају живот јако много. Ова екипа од било кога на свету, на било ком базену, пред било којом публиком тешко може изгубити утакмицу ако добије прву четвртину са 1 разлике а апсолутно не може изгубити ако добије са 2 разлике. Најбољи ватерполиста на свету Вања Удовичић, уз помоћ пријатеља, најчешће је у стању и да сустигне предност противника, али је много много теже јурити предност противника него чувати своју што је за њега (њих) готово рутински посао а то је одлика шампиона. Момци, свака вам част !

Anonymous

pre 13 godina

BRONZA ZLATNOG SJAJA !!! Sve pare treba uzeti namjenjene fudbalerima i dati kosarkasima i vaterpolistima ...Treba i docek napraviti za kosarkase ,vaterpoliste i Novaka bez obzira kako zavrsili...Malo nas je ali imamo veliko srce.. SRBIJA !!!

HrvatZD

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke za pobjedu protiv jakih Madjara...ali sto se tice kosarke, ne vjerujem kako ste izgubili dobiveno protiv Turaka, nezasluzeno ste izgubili, svatko zna da ste bili bolji od 'kebapera', ali sto je tu je. Cestitke! Za kojih 2-3 god. kosarkaska karta svijeta ce liciti sve vise na ovu vaterpolsku...Balkan rules, hehehe

grobar kumanovo

pre 13 godina

ovi momci su pravi majstori vaterpola uz malo srece trebali su da osvoje zlatnu medalju a i ovako nije lose samo napred momci

igorpl

pre 13 godina

Naš najveći kompelks je što ne umemo da cenimo ono što imamo. I to se pokazalo sa košarkom i vaterpolom pa i sa odbojkom više puta. A kao što reče neko gradi se kuća fudbala, I pitajte se ko su izvođači radova. Karadžićevi rodovi. A u fudbalu nikada ništa napraviti nećemo a važno je da se najveće pare vrte i da se najveći lopovluci grade na fudbalu.
E moj glupi narode!
Košarkaši šta god uradili na ovom prvenstvu dali su svaki atom snage za Srbiju i za sve im hvala do sada. A opetkao što neko reče za fudbal me od sada sem ako nije strani baš briga i više me neće mediji nasamariti da navijam za našu reprezentaciju levonogih manekena

saša hrvatska

pre 13 godina

čestitke našima na zlatu i vašima na bronci. i kao što većina zaključuje - ajmo malo novca od nogometa preusmjeriti u neke druge sportove.

Brainstorming

pre 13 godina

BRAVO MOMCI! Ovo je samo trenutak slabosti, svi znaju da ste najjači ali ne smeju da priznaju. Sledeće takmičenje i vi ste opet na vrhu! Sjajan uvod u ostatak večeri! 'AJMO KOŠARKAŠI I NOLE!

chalabin

pre 13 godina

Svaka cast momcima i da su izgubili svaka im cast!!!! nAs selektor antic primo 100000 evra mesecno a vaterpolisti na kredit....KSS nema para da kupi karte za igrace sramota....Grade kucu fudbala a nemamo bazena u srbiji.......Fudbal me uopste vise nezanima sram da ih bude i igrace i selektora!!!!Napred vaterpolisti i kosarkasi svaka vam cast za sve i hvala vam....
(srbin, 11. septembar 2010 18:42)

ne ulaze drzava u fudbal nista vise nego u druge sportove,vec fudbalski savez najveci deo novca dobija od fife i uefe..

slavko

pre 13 godina

Na ovakav nacin se ide PONOSNO u Evropu,a ne kao....,politicari!!!
Moras pokazati da si ako ne bolji,bar ravnopravan njima,ali to se uci godinama!!!Rad,rad ,rad....i samo rad!
Volim Srbiju!!!

Ranko RS

pre 13 godina

Momci sve čestitke...ponosan sam na vas i znam da ste najbolji tim na svijetu, ali niste to uradili sada, uradićete kada bude najvažnije na OI ako Bog da....Puno pozdrava iz Republike Srpske...SRBIJAAAA

Nikola

pre 13 godina

Najbolji !
Sport koji godinama traje, i momci koji godinama vesele naciju!
Samo ovako nastavite valjda i drzava konacno da upliva sa nekom pomoci

J.T.Chonoplja PFC.

pre 13 godina

SVAKA CAST,KONTINUITET MEDALJA SE NASTAVLJA.NEKA TAKO BUDE I SA NASIM KOSARKASIMA,BRAVO DELFINI OD SRCA VELIKO H V A L A.

Fan

pre 13 godina

Kako ste Vi zlatni...!!!
Osvojiti 2 zlata i jednu bronzu na ukupno tri zvanicna i najjaca takmicenja u organizaciji LEN-a , pa to je ``VRH`` (kapa) i Vi ste i kapa naseg sporta unazad deset godine a ko pamti i celih 30 godina . Voli Vas SRBIJA !!!

todos

pre 13 godina

Od srca sve čestitke. Nikad nas niste razočarali. Sad se polako spremajte kroz naredna takmičenja za ono najvažnije, OLIMPIJSKO ZLATO!!!

Rabitius

pre 13 godina

Čestitke za treće mjesto ali su vas u košarci izvarali ti Turci sa sudcima zajedno.Šteta jedino ste se vi mogli oduprijeti Amerima. Bravo

Lukic

pre 13 godina

Najmanje sto bi drzava mogla da uradi je da se organizuje docek za kosarkase,vaterpoliste i Noleta, za nas ponos, za nasu buducnost.Ponosan Srbin.

Volim Srbiju!

pre 13 godina

E tako se to radi! Svaka cats. Sada je na nama da pokazemo da li volimo samo one koji kuci donesu zlato. Docek za momke, koji su sami finansirali put do medalje!

nole

pre 13 godina

Ovo sto je vidjeno u Zagrebu danas je recept kako izgleda jedna porodica!Kada se gubilo,bilo je dostojanstveno i samokriticki,kada se pobedjivalo bilo je svim srcem i sa celom ekipom.Cuvajte to zajednistvo,vi ste ga stvorili,vase i neka bude.Mi smo tu da se ponosimo i poistovecujemo pobedama.CESTITAM!!!

kontinuitet

pre 13 godina

Bravo carevi!
Kontinuitet u osvajanju medalja, a i da niste osvojili, vi ste i dalje junaci - i to sa kakvim uslovima (budzetom).

Svaka cast i hvala!

simo

pre 13 godina

Bravo momci za sve , plasman medalja, ponasanje, zrelost, kakav kontinuitet svaka cast najveci ste svakako . Srecno u buducim takmicenjima

boris

pre 13 godina

Alal vera momci,ma najjaci ste nema sta.Hvala vam najlepse sto nas iz godine u godinu obradujete nekim odlicjem.Zasluzujete mnogo vise,pozdrav.

iz Republike Srpske

pre 13 godina

Momci svaka cast!!!!Tako se igra scem za svoju zemlju!!!A fudbalere sam prestao da gledam ,ako koji fudbaler cita ovo nek se zamisli barem malo ako ima morala i stida !!Idemo na docek !!!

Red for life

pre 13 godina

Bravo momci!!!Imate srce veće od planine.Vi ste svetla tačka našeg sporta,nikada nas niste izneverili,a pod time ne mislim samo na rezultat.Vi i košarkaši na mala vrata otišli iz Srbije na takmičenja a čekaćemo vas na balkonu.I da ste zadnji bili,opet bi ste to zaslužili.MOMCI,LEGENDE!

branek

pre 13 godina

A sad drzava da izvadi pare i pomogne ovim fenomenalnim ljudinama. Moze Vlada, moze Grad, mozd EPS, moze Telekom.

Da ne vade vise kredite...

Aleksandar

pre 13 godina

Tako ste delfini jaki , svaka vasa medalja sija kao zlatna, da ste i cetvrti bili ista je situacija... Svi treba da uvek budemo ponosni na Vas jel nam donosite toliko radosti... Za ljude koje ispisuju komentare u smislu da vaterpolo nije vazan sport, mozda nekom nije ali svaki sport gde se takmici neka repreyantacija po meni je vazno... Hvala Vamm jos jednom delfini...

Garnier

pre 13 godina

ovi momci zaslužuju sve na ovom svetu. Ovi momci su pravi sportisti i ljudi. Šteta što se vaterpolo ne igra na stadionima jer njih treba gledati i navijati za njih. Čestitam

Babin_zub

pre 13 godina

Kako vas je nasa drzava ispratila odlicno ste prosli.U ostalom,biti ispred madjara i crnogoraca nije mala stvar.Svaka vam cast,i hvala na jos jednoj medalji u nizu.

Zovite me Dule

pre 13 godina

A sada odmor za igrace i krvnicki rad za strucni stab. Analiza svake lopte, svake akcije, svake odbrane. Priprema za sledeci turnir.
Imate nasu podrsku od srca. Ne zaboravite da vi ipak imate prednost jer je sa vama u bazenu (skoro bukvalno!) hiljade navijaca.
Nemojte se menjati!!! Ostanite isti, a ako mozete budite i bolji! Nemamo nista protiv.
Svaka vam cast, majstori!!!

само један тим... СРБИЈА

pre 13 godina

Капа доле, момци! Свака част на великом успеху, бронзана медаља се осваја, не добија се за утеху. Иначе, мислим да смо у прошлости имали и играчки јаче репрезентације од ове, али овакав тимски дух и заједништво одавно нисам видео. Само тако наставите момци, ви сте заиста понос Србије!

RADE

pre 13 godina

sada je bravo momci ova je medalja veca od zlatne.u kakvim neuslovima treniraju ovo je premija.napravite ljudima pravi bazen pa c te videti gde cemo biti i koje ce se medalje donositi kuci.uzmite se u pamet i uraatite nesto kvalitetno postavite stvari na zdrave noge .
nemojte da zatvarate oci i okrecete glavu kada svi znate da treba da se napravi bazen za nase delfine.da mogu da treniraju 24h danevno 365 dana u godini.