Sreda, 01.09.2010.

21:42

Kristić zvanično trener Zvezde

Upravni odbor FK Crvena zvezda doneo je odluku da za šefa stručnog štaba imenuje Aleksandra Kristića.

Izvor: AK

Kristiæ zvanièno trener Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

Bunilo,ludilo

pre 13 godina

Ipak sam se nadao da nije moguce tako uraditi.Pomoćnik najgoreg u istoriji postade spasilac.Pobijanje krsta,definitivno!Zar je sad prilika da se neko vežba i proba,šta lupaju pojedini.Dečko se istakao deb..nim izjavama.Obrazloženje je potcenjivačko i iritirajuće: opet jedan od najobrazovanijih.Do juče nije imao licencu,koje je to igrače stvorio,otkrio,gurao,preporučio.Gde?Gde bi to još dobio šansu sutra da ode.Ni u drugoj ligi.Ne čudite se ljudi,u bunilu su.Ajde vežite sudbinu za odluke.Procenite cilj,sami,pa ne zadugo da se svi gubite koji ste iza ovog.Lukić ko da ne postoji više.Od energičnog,objektivnog,organizovanog,čoveka za respekt,koji govori istinu i kažnjava postao miš.Adžiću neka Topalovići daju sve,da nije smenuo Pižona da dođe kum (mislili su i oni da znaju i mogu na gotovo)ne bi titula otišla,nit bi oni bili u LŠ,a sad im se šnajder smeje i demonstrira moć.Zar te nije sramota?...Ne mogu nam zabraniti da volimo klub,ali oni nisu klub i to nek znaju.A dotle,potvrđivaće se i samo ću se uveriti da ne znaju i ne umeju.Nažalost na štetu sviju osim njihovu!

Ranko

pre 13 godina

Prvo,veliki sam navijac Partizana a jos vise volim Srbiju i sve sto je vezano za Srbiju,a Zvezda svakako jeste!!!Ne mogu da verujem da je Zvezda pala na ovako niske grane!!!Mislim da to ne odgovara nikome,mada sad ima one dece koja navijaju za Partizan i koja se raduju ovakvim stvarima!!!!Opet,nisu mi jasni ni ti,nazovi,navijaci zvezde,koji podrzavaju ovakvu upravu,ljudi oteraju Pizona koji je bio prvi na tabeli,cak postoje price da su ga takozvani navijaci i pretukli!!Opet ce neko krenuti sa onom pricom kriv je Karadzic i te stvari ali osvestite se gospodo zvezdasi i pogledajte sta se radi u vasem dvoristu,a pogledajte ne samo fk Partizan vec SD Partizan,u svim sportovima smo u samom evropskom vrhu,a i fudbal krece polako tim putem!!!Iskreno,kao Srbin,ne bih voleo da od Zvezde ostane samo ime!!!!!Menjajte bagru dok je vreme,i puno zdravlja zelim Viloticu,cekamo ga na derbiju!!!

Dejan

pre 13 godina

E jadni smo ti mi kad nam je ovaj prvi trener. Sa ovakvim trenerom, pa i ekipom, možemo mi do titule, ali nisam siguran o kojoj ligi je reč, Srpskoj ili Vojvođanskoj?

NositesesvizajednoizNAŠEzvezde

pre 13 godina

BRAVO!Ovo je još jedna velika pobeda našeg preddsednika Lukića dragog nam direktora Adzića i nekolicine navijača zvezde koja se nalazi na njihovom platnom spisku.Ovim su pokazali da je NAJSRPSKIJI(ukoliko ova reč ne postoji u srpskom jeziku Lukić će je patentirati) klub napokon dobio trenera dostojnog svog renomea.Samim tim ostaće više para za razvoj Lukića, Adzića i unapred navedene "vatrene" navijače !!!!

rocky

pre 13 godina

Jao Zvezdo toneš! Samo me interesuje zašto navijači sada ne reaguju? A da, oni sada vode klub. Sve je ovo žalosno šta se dešava u najvećem srpskom klubu.

duka

pre 13 godina

Mislim da je ovde sve jasno.Ocekivao sam ovo.Samom vrhu u Zvezdi ovo najvise odgovara.Manje placen trener.Trener koji ce da bude marioneta.Ekipu ce da sastavlja neko iz vrha kluba.Mislim da od ovog,ipak ne moze gore.Evropu mozemo zaboraviti na duuuug period,a pvenstvo je vec zavrseno.Kaskamo za partizanom pune 3 svetlosne godine.

Red Bull

pre 13 godina

A koga bi vi za trenera kada igramo pasnjak ligu.Mozda Kapela, Murinha, Sinisu. Pustite momka daradi u ovoj jadnoj ligi mozda i uspe da vrati titulu. Ko je svojevremeno cuo za Saleta Jankovica. I decko uspeo. Akouzmemo titulu onda treba dovesti pravog trenera.A sada nekog skupo platiti je potpuna budalastina

Red Bull

pre 13 godina

A koga bi vi za trenera kada igramo pasnjak ligu.Mozda Kapela, Murinha, Sinisu. Pustite momka daradi u ovoj jadnoj ligi mozda i uspe da vrati titulu. Ko je svojevremeno cuo za Saleta Jankovica. I decko uspeo. Akouzmemo titulu onda treba dovesti pravog trenera.A sada nekog skupo platiti je potpuna budalastina

Jel nas ovo uprava zeza?

pre 13 godina

Znači da izgubismo još jednu sezonu!Žalosno je što Lukić ne vidi ono što svi drugi navijači vide a protiv Jagodine se najbolje videlo koliko ima nedostataka u igri.Šta je to Kristić konsolidovao,samo smo srećno pobedili.Biće uzalud kad ga promene na polusezoni jer će nam Voša i partizan bežati sa nedostižnom razlikom.Mogli smo sa ovim timom i do duple krune ali bez trenera se ne može očekivati ništa lepo,neko to treba da skocka a Kristić to očigledno nije.Ljude iz UO koji su glasali za ovo,treba najuriti iz kluba u paketu sa Adžićem,jedini tako može Zvezda stati na zdrave noge.

Iha

pre 13 godina

Ajde malo manje kukanja. Znamo svi da ovo nije idealno resenje ali covek ima 7 bodova iz 3 utakmica i daj da vidimo kako ce da igraju seledeci mec posle pauze.
Nas glavni problem je sto smo navikli na trofeje i ne trpimo sezonu bez titule. Mislim to je problem vecine Zvezdasa koji su poceli da navijaju za Zvezdu posle Barija...
Ali ljudi, alo nas klub se za malo pa nije ugasio prosle godine jel ste vi svesni toga?
Dodijte na stadion i bodrite Zvezdu da nas bude jos vise. A ono sto ne valja ce biti oterano na kraju sezone budite sigurni u to. Zna se da Lukic i ekipa pale ako ne uzmu titulu u ovoj sezoni.
Ako vam se ne ceka predjite na groblje izdaja je trenutno u fazonu!
DO KRAJA ZVEZDI VERNI!

021

pre 13 godina

e izem ti trenera aj da vidimo dokle ce on da ostane na klupi zvezde e moj vladane lukicu da li ti znas da zvezdi treba renomirani trener a ne pocetnik ti dopustas sebi da stavis kristica da bude trener zvezde pa stavi ga da trenira sopot a ne zvezdu daj boze da gresim i da me kristic demantuje dobrom i leprsavom igrom naze zvezde mada sumnjam pozdrav svim pravim navijacima
(rade, 1. septembar 2010 22:46)

Tacka, zarez, veliko slovo...ju ju ala si ga sastavio batice, svaka cast!

dvoglavi orao

pre 13 godina

"Problemi FKCZ:
1.Ogroman komplex od Partizana
2.Zivot u proslosti
3.Velika dugovanja +30 miliona E
4.Redovno brukanje u Evropi
5.Navijanje 0
(Jastreb, 1. septembar 2010 21:55) "

Razlozi:

1. Zato sto imate vise titula od nas;
2. Zato sto je imamo (za razliku od nekih);
3. Nisu ni vasa manja;
4. Mozda, ali ne kao komsije.... Top tri... Samo "petarde". Kroacija, Rapid i ekipa svih ekipa Makabi Petahtikva;
5. Navijanje al za 10;

Kristiću srećno.... Trebaće ti.

brane

pre 13 godina

Katastrofa! Sta moze da uradi jedan covek bez autoriteta kao sto je Krstic. Drage DELIJE verovali ili ne, mi propadamo iz godine u godinu. Jedini covek koji moze da podigne ekipu, i da nasa zvezda bude ona stara zvezda je SLAVOLJUB MUSLIN! A on ne zeli da dodje. Samim tim je receno sve! PROPAST!

Lord_Sarma

pre 13 godina

Svakog dana me je sve više sramota što sam navijač Zvezde... Za par godina su "stručnjaci" na klupama i u foteljama uspeli da unište ono što su generacije stvarale decenijama. Svaki naredni potez koji napravite je gori od predhodnog... Svaka vam čast!

DejanS

pre 13 godina

Onaj ko zaista voli Zvezdu ici ce na utakmice ko god bude bio trener i ko god bude igrao za Zvezdu. A preletaca je uvek bilo i bice. Ja iskreno mislim da sad najvise treba stati uz nas voljeni klub. Ne mogu se postici rezultati preko noci. Partizanova uprava radi pametnije i pokvarenije a nasa emotivnije i gluplje. Ima dana. Licno mislim da je Stojkovicevu odluku donela zena (taj sam zakljucak doneo kad sam im video neku zajednicku sliku). Nemojte coveka vredjati, sam bira svoj put. A u ovakvoj situaciji kakvoj se Zvezda nalazi zadnjih godina, kup koji smo uzeli je velik kao liga sampiona. A uostalom oni su prvi igrali finale, a zna se ko je osvojio najveci trofej. RED STAR FOREVER

benefactor78

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem ko je sve danas trener i igrac u Zvezdi, zaista sam razocaran.
Pa, ovaj Kristic je, dok je bio trener pionira u OFK Beogradu, imao nadimak "soni plejstejsn". Tako su ga prozvali klinci, jer ih je postavljao po terenu kao da igra PES na soniju. Stalno je nesto vikao, maltretirao ih, ocekivao je valjda da deca od 13-14 godina igraju kao seniori Barselone. Nikakav pedagog, konfliktna licnost, ne mogu da verujem da je prvi trener Zvezde...

Zare

pre 13 godina

Realno, male su šanse da ovako neiskusan trener postigne nešto više sa ovom ekipom. Pogotovu što ima rupe u ekipi za koja nema rešenja (mesto centralnog veznog tzv. kreatora npr.). Ja ću ga ipak podržati barem do kraja polu sezone kao celo rukovodstvo jer su tu gde su izabrani voljom većine. Ako do kraja ove polu-sezone ne budemo prvi i napravimo veliki bodovni zaostatak za vodećim ostavku moraju dati SVI zajedno...

Sasha

pre 13 godina

Od jednog Grobara! Delije zelim vama kao sto sam zeleo i nama kratak period stabilizacije i konacno dobru politiku vase uprave i da se opet radujemo i vi i mi dobrim igrama i nastupima nasih miljenika u Evropi i Srbiji. Ipak je lepse kad na derbiju pobedimo pravu Zvezdu, a ne ovu crveno belu farsu!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Moze im se da unistavaju Zvezdu kad su kupili "Delije". Jos se Lukic okruzio jos gorima ne bi li sakrio svoju odgovornost jos malo duze.

NAPOLJE!

LUKICU ODLAZI!

pre 13 godina

Pa dragi zvezdasi, ja vas molim,da udjete na sajt Crvene zvezde,i da vidite cime se nas Presednik bavi.Neverovatno,od silnih problema u kojim se Zvezda nalazi,on se uvlaci navijacima,kao posle svake utakmice da po pet navijaca pije kafu ,sa Veliki Lukicem.pa to je cirkuz.Posle ispadanja iz Lige Europa,Lukic sve smisljeno radi,ali u svoju korist.Tacno je uvideo da nije sposoban za posao kojim se bavi,ali se je uvukao u bulju navijacima,ostace do decembra,da pokrade i on sta je ostalo,a bogami i kumovi.Otuda dragi moji,i ova promocija Silnog trenera Krstica,sa diplomom,ali bez licence,i nekadsnjeg pomocnika u fc sopot.Jos nesto,na sajtu Crvene zvezde,ni jedan komentar ne pustaju,ako,boze moj ne napisete to Lukicu,super radis,ili svaka cast Lukicu za ovo,za ono.

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Samo jedna mala poruka svim Zvezdasima ovde: Ako kojim LUDIM slucajem Aleksandar Kristic ispadne dobro resenje za klupu Crvene Zvezde i osvoji titulu, svi vi koji ste ga sad ZESTOKO ispljuvali, da vise nikada ne ostavljate svoje komentare ovde !!!
Mislim stvarno...sta ste se obrusili svi na coveka kao da je vec zaredjao pet poraza ! Da li je i ciji kum, ne znam, ali mislim da nije zasluzio ovolike uvrede. Od Zvezdasa naravno, na ove druge iskompleksirane se ni ne osvrcem. Da ja vas pitam nesto, koga bi ste vi voleli za trenera Zvezde ? Muslina ? Covek rekao da nece da dodje dok je Lukic predsednik. Po meni, drska i arogantna izjava, bez obzira na neke greske Lukica. Uostalom, u komentarima na njegov moguc dolazak video sam da nema bas TAKO SNAZNU podrsku Zvezdasa. Dalje..grof Bozovic ? Covek je vezan ugovorom za drugi klub, nemoguce je u ovom trenutku. A i nema bas neke rezultate tamo. Dok je radio u Srbiji nije imao nikakve. Dalje, Jankovic ? Zauzet u reprezentaciji. A i dok je radio u Zvezdi nije se bas proslavio (posle gotovo cele sezone na klupi izgubio titulu). Dalje...ko dalje ? Pizona da vratimo ? Ma dajte molim vas, pa Zvezda nije nista bolje igrala pred njegovu smenu nego sad. Prema tome, mislim da ako vec nemamo neko pametnije resenje, ne treba da pljujemo coveka koji je tek poceo da radi i koji je mlad, izgleda i vredan...Da se razumemo, ni ja ne podrzavam ovakvu odluku ! Mislim da nam treba neko iskusniji, ali sto ne pruziti sansu ovom mladom treneru, pa bar do prvog poraza ! Eto toliko od mene, cisto da se cuje i neko drugo misljenje, a ne samo ovo ponizavanje i pljuvanje bez nekog valjanog razloga.

SAMO NAPRED ZVEZDO, U MOJIM OCIMA SI UVEK NAJBOLJA, NIKAD IZA PARTIZANA, NI OD KOGA OMALOVAZAVANA ! TVOJE BOJE NE MENJAM !!!!!!!!!

ime

pre 13 godina

Ne razumem zbog cega ovoliko negativnih komentara???
Zasto coveku ne dati sansu? Pa ako je neiskoristi e onda dovidjenja prijatno, ali ne mi cemo ga odmah ispljuvati i onda kojim slucajem uradi nesto i onda ce ovi isti da ga hvale i da ga dizu u nebesa... ccc kakav smo narod...
ZVEZDA MI JE SVE!

pendulabgd

pre 13 godina

navijac sam Partizana, ali ne mogu da sladim vasim neuspesima (dobro, mozda ponekad, sa drugarima:) ...
dakle, kumovski pul Lukic-Kristic/Adzic-Dostanic/ vode Zvezdu u propast! ovo je prevrsilo svaku meru! previse je! umesto da vam pul bude Piksi/Jugovic/Savic/Dzajic/Jankovic (jako slican Stanojevicu, mlad, hrabar, ZNA!) vi imate priglupe ljude u upravi i na klupi.
necu da vam pametujem sta treba da radite, ali nekako mi se cini da zvezda premalo ulaze u omladinu (dostanic direktor), glupo je reci sledite primer partizana ali stvarno ne bi bilo lose da se napravi neki dugorocni plan, da se napravi nesto sl. kao zemunelo, da kupite 2gi tim kao teleoptik (sada je prvi u prvoj ligi) da ti omladinci imaju gde na kaljenje. a ne da kupujete igrace preko YouTube-a, njih 10 pa koji uspe. Djordjevic vam je kapiten (uzas-najgori igrac u istoriji zvezde) kupuju se perspektivni talenti kao Mihajlovic 25god a Stefan Savic vam je bezveze, pusta se Vujadin Savic samo jer je Adzic procenio da nema kvalitet da bude standardan u prvom timu (koji vam je najgori ja mislim u istoriji ikada), Cleo po Adzicu nema kvalitet i moze slobodno da ide i to za 400.000eura a sada vredi 20x vise. Sportski direktor koji ne ume da prepozna talente! Predsednik dzukela koja nema ni 2 razreda i oba su mu iz marketinga.
bezveze mi je vise da osipam "paljbu" po ovima, ali i ja sam ogorcen, koji sam grobar. necu da gledam nezanimljiv derbi, dosadno je da nam OFK, Vosha i Spartak budu glavni konkurenti za titulu.
dakle, motku u ruke umesto tih mobilnih telefona da saljete sms poruke i da izbacite te takozvane zvezdase, jer ocigledno je da oni ne vole vas klub. izgleda da se radi "Srpski Model" privatizacije, srozaj preduzece najvise sto je to moguce pa ga kupi za male pare! meni se cini da je to, sta vi mislite? ne bi voleo da je tako!
ajde bre, izbacujte to. hocu da nam se fudbal oporavi! hocu da gledam jaku ligu. hocu da imamo 2 tima (partizan i zvezdu, ali da vam mi uzimamo titulu :) u ligi sampiona!

sta vi mislite?

Realni Grobar.

barry lyndon

pre 13 godina

Delije sve dokle god ne organizujemo masovne setnje ili proteste (nazovite to kako hocete) na ulicama i ne skupi se nas 100000 hiljada ma 200000 hiljada iz cele Srbije i ne pokazemo koliko nam je stalo do Zvezde niko nas nece uzimati za ozbiljno nastavice da se igraju sa nama, jad i beda u klubu ce se produbljivati i nestace ono zasta svi zivimo i usta se kunemo.. Da ne govorimo o tome da Partizan to vec sada sjajno koristi i postoji velika opasnost da uspostavi monopol i u fudbalu.. To sigurno niko od nas ne zeli i to ne smemo dozvoliti.. Koliko bre to decenija treba da prodje da bi se dozvali pameti!?

Wiki

pre 13 godina

Kako ne piše u Wikipedia da mu je Lukic kum?????????? A i zaboravili su da stave da je trenirao i SOPOT! Hahahahahaha. (dobio otkaz tamo ... od KUMA). Zvezdo UGASI SE vec jednom ... ovi ljudi te blamiraju!!!!!!!!!

KLEVERSON

pre 13 godina

U pravu si Jastrebe,vecina tih razloga su rezultat nestrucnosti i nedostatka samokriticnosti,pogotovu sad vec cuvenog demagoga Lukica!Valjda ce se ovi navijaci Zvezde konacno opametiti i isterati ove pacere...

Fox Molder

pre 13 godina

Aca je odlican momak i veliki zvezdas, a gotivan je lik bio i kao igrac ! Kad se samo setim 90' i onih faca "ala Djani Curcic", dodje mi da povratim, a ovaj decko je uvek bio kulturiska, i zelim mu uspeh od sveg srca, ali ... Nije da se poredim sa njim, ali i ja sam veliki zvezdas, pa ne znam da li bi bas mogao da vodim prvi tim, i to u ovako delikatnom trenutku ... Kad nam trebaju najbolji moguci ljudi, a uz duzno postovanje njegovog OK lika, to nazalost nije on !
Tako da, ode i ova sezona, ode jos jedna titula, osim ako se ne dogodi cudo nevidjeno ! A to se ne dogadja bas tako cesto ... Stalno propustamo nase sanse za "cudo", I NEVEROVATNO JE, ALI KONSTANTNO POVLACIMO POTEZE ZA KOJE SE UNAPRED ZNA DA NECE IZACI NA DOBRO !!! KO NAM JE POSLE KRIV ...

zarko

pre 13 godina

Aman ljudi,smilujte se nad tom Zvezdom...U Engleskoj jedan Pol Skols okonca karijeru i kao trener pocne da radi u klubu odakle je ponikao.

Kod nas jedan osrednji fudbaler bez trunke trenerskog iskustva dobije jagodinu i indjiju i to zadovolji upravu...

Ma i treba da nas biju grobari ko vola u kupusu...Jedino mi zao sebe samog koliko se nerviram...

LordRed

pre 13 godina

Ja mu pruzam podrsku, zato sto ocekujem da ce Kristic tek pokazati kakv je trener. Likovi poput Muslina koji se ponasaju kao da su Mourinho nam ne trebaju. Ovaj covek je prizeman, realan i mislim da je mald strucnjak mnogo bolje resenje od isfuranog. Videcemo RS4EVER

Reds

pre 13 godina

Европска Звезда, европски играчи, европси тренер, европска управа!
Молим Лукића да ми јави где то Звезда следећи пут гостује у Европи, радо бих ишао!
У жељи да финансијски помогнем сам ћу сносити трошкове путовања!
Молим све истомишљенике да ми се придруже!!!

diavolinho

pre 13 godina

prvo je bio Dostanic, inace Adzicev kum.. sad je Kristic tj Lukicev kum.. mozda je obrnuto, ali shvatate poenut..

odgovarace svi na kraju sezone za rezultate, nadam se..

ovoJEtragedija

pre 13 godina

hahahahah...taman kada sam pomislio da ne moze gore od dostanica,kad ovaj...
lukicu ne prestajes da iznenadjujes!!pitam se koji ce njegov sledeci potez jos vise da pokopa zvezdu...

johnny 69

pre 13 godina

Voleo bih da grešim,ali ipak mislim da je ovo greška....još jedna u nizu....(ovo me sve više podseca na naše vapaje da kk angažuje centra)...neka nam je Bog dragi u pomoć....Uvek uz Zvezdu...

Ogi

pre 13 godina

Lukić uzvraća udarac! Nakon što je uvideo da ne može da izađe na kraj sa Partizanom, rešio je da potpuno uništi Zvezdu i tako obesmisli i postojanje Partizana. Mudar je Lukić...

Ave glupost...Ave Srbija

pre 13 godina

"Sopot u Beogradu,jedno proslo doba,nosim ga u mislima iz Vesicevih soba...Sopot u Beogradu umorno se smesi
Ispod Marakane dok se sumrak sprema
Delija vise nema"

goran

pre 13 godina

pocetak kraja. prosle godine smo prodali prvesnstvo kad smo smenili pizona, sad opet eksperimentisemo sa nekim kristicem. dzabe gasprom i svi sponzori kad ponovo nemamo trenera!!!

goxy

pre 13 godina

Agonija se nastavlja. U kojim klubovima je Kristic bio trener? Štedi se novac, do prvog poraza, kada mu sledi otkaz. Do tada će se narod zabavljati sa isključenjem bivšeg golmana iz FK. Da je bar neki golman, neko trenutno sigurno slabiji od Stmankovića. Kao da je bio član stranke, šta li, pa se isključuje?

Markonato

pre 13 godina

Lukicu, jel ti to nas namerno maltretiras? Okupio si najvece mediokritete u Zvezdinoj istoriji, pa pored nekih Adzica i Kristic jos ispada i da si ti najmanji problem...ne zaboravi samo da mnogi od nas kapiraju da je najkrivlji onaj, cija je odgovornost najveca!

Sreten

pre 13 godina

Kristic je posten, vredan, ali ce biti zrtveno jagnje. Adzic je nesposoban da dovede dobrog trenera. Izgleda da je Bozovic bio jedini kandidat, ali... Svi ce oni zajedno, i Lukic i Adzic i Dostanic i Kristic, koliko u decembru, a mozda i ranije, dobiti sut kartu. Koliko ste nesposobni i trebaju Djuric i Bjekovic da vasponizavaju.

ivannewbgd

pre 13 godina

Kada pomislim da me vise ne mogu iznenaditi onda odem na B92 da vidim kako su igrali kosarkasi a onda shvatim da Lukic prica novi vic delijama.

kojekude

pre 13 godina

Svakim danom, u svakom pogledu, ova sadašnja Uprava se srozava i ponižava... Pa, do kada će važiti kumovske i rođačke veze i vezice u Zvezdi? Ovo bi bilo kao da trener u košarkaškom klubu postane Nebojša Ilić... Bože, koliko su jadni i Lukić i Adžić.

Zgraninjo!! ;-)

pre 13 godina

Pa, ljudi moji!?!?! Ali, on je ucio zanat od Janevskog, Pizona i Dostanica, i sta mislite da ce da uradi!? Mada, ja iskreno mislim i nadam se da je to samo prelazno resenje, dok ne dodje grof Bozovic, s' obzirom da mu bas i ne cvetaju ruze u Rusiji.. ZVEZDA MI JE SVE...!!!!

Dirty

pre 13 godina

Mislim, bez uvrede, tip je dizajniran za Kozaru iz Banatskog velikog Sela. Necu ja skoro na Marakanu; sto bi Bata Kan Kan rekao "Duks im je demode"

neverica

pre 13 godina

Da bi ostao iole normalan posle svega sto se desava u ovoj, moram tako reci, Zvezdi, iskljucicu se od svih daljih desavanja u istoj. Tuzan je ovaj perid za sve Zvezdase i molimo se da ovo prodje kao jedan ruzan, ruzan san. Ovo je pocetak kraja!

Ristić Kasandra

pre 13 godina

Kume, mnogo je! Šta ko radi ovi daktilografi kucaju li, kucaju. Izdaju i zvanična i nezvanična saopštenja, po želji klijantele! Ajmo stari, stavljaj bilbordove po marinkovoj Bari, da se znade ko smo mi ustvari!

cikaVlada

pre 13 godina

Mislim da je Bog odradio svoje kod Augentalera i na penalima u Bariju,tako da nam od ovog novog Dostanića nema pomoći.Voleo bih da grešim...

hans

pre 13 godina

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...koji indijanci...oporavio ekipu..pa ja tekmu protiv indjije nisam imao snage da odgledam, jagodina..stabilizovao ekipu..a u kojoj to igrici?

Kraljevcanin

pre 13 godina

Ne znam koliko je to pametno, on je ipak mlad trener, bez mnogo iskustva... ali dobro, nemamo vremena da se zalimo, zar ne delije? Srecno, i juris na titulu!

fole

pre 13 godina

Moje saučesće.Nastavljamo da propadamo.Još da Adzić bude doživotni \\\"menadzer\\\" ugodjaj će biti potpun.\\\"To kume\\\"reče Lukić i obuče dres sa brojem 12/čitaj uvlakački\\\\.

Aleksandar

pre 13 godina

Žao mi je što ovo moram da napišem,ali možda bi bilo dobro da odete malo do humske da svi volontirate,dok ne naučite kako se stvara tim i kako se ne gube igrači...Ovako celo SD CZ duva u istu tikvu i tapka u isto mesto :(

Mile

pre 13 godina

Ne smem,kao stari navijač Zvezde,komentarisati onako kako bih,možda,hteo.Poželeću,zato,Kristiću,mnogo sreće,dobrog rada,lepe igre fudbalske i dobrih rezultata.
Zato,još jednom,samo napred.Čekamo vas već predugo.

rade

pre 13 godina

e izem ti trenera aj da vidimo dokle ce on da ostane na klupi zvezde e moj vladane lukicu da li ti znas da zvezdi treba renomirani trener a ne pocetnik ti dopustas sebi da stavis kristica da bude trener zvezde pa stavi ga da trenira sopot a ne zvezdu daj boze da gresim i da me kristic demantuje dobrom i leprsavom igrom naze zvezde mada sumnjam pozdrav svim pravim navijacima

Strpljen-spashen.

pre 13 godina

Dok se ne dogodi privatizacija gledacemo i slusacemo ovakve tuzne vesti.
A kad se ta famozna privatizacija dogodi,onda ce to biti prava stvar. Samo polako...

Žika

pre 13 godina

Kako čovek da istrpi sve ove smešne priče. Treba biti ironičan, to je jedini lek. Bilo mi je dovoljno da cujem njegove konferencije za štampu i da shvatim kakav ce nas genije predvoditi. Svaka vam čast. Potpisujem da nista necemo uraditi, mozda budemo i treći!

018

pre 13 godina

partizanovac sam ali ne mrzim zvezdu cak naprotiv voleo bih da dozivim dan kada ce i zvezda i partizan pa i jos neko da igraju LS ili LE pa i nama srbima bude kao i englezima, spancima ili italijanima ali brate dok su vam lukic i adzic necete vi daleko dogurati. mozda lav kup trofej to vam je maksimum. resavajte to pod hitno inace napravi partizan veliki korak a posle ce biti jos teze stici ga.
pozdrav ljubiteljima sporta u srbiji bez obzira na boje.

zoran

pre 13 godina

Zasto ovu vest niste scuvali za sutra ?
Danas je bilo dovoljno smeha sa kapitenom Zvezde koji nastavlja svoju uspesnu karijeru u Tirani.
B92 treba da dozira vesti iz Zvezde, veoma obazrivo.
Oni me vise podsecaju na pozoriste Monti Pajtona. Uvek veselo...

cvele

pre 13 godina

Ma Zvezda je nikad stabilnija - sigurno se neće pomerati sa iz Ljutice Bogdana....

Moram da priznam prava bomba za kraj prelaznog roka, tako da ću nadalje izbegavati utakmice Crvene Zvezde da me ne bi nekom sličnom bombom pogodili u budućnosti.....

vladimir

pre 13 godina

lukicu kako si dobro krenuo a sad si poceo kao predhodna uprava.zvezda nije tvoja da ti postavis tvog kuma za trenera kao adzic sa dostanicem.sramota

Fizi

pre 13 godina

"Aleksandar Kristić školovanje za trenera je završio sa najboljim ocenama"
Svaka cast... Ionako je, manje-vise, svejedno. Pored ovakve "uprave" i "menadzmenta" kluba... Samo ako je po Rajovom ukusu...

dr mr ofr

pre 13 godina

Mozda vam Kristic i nije tako lose resenje s obzirom da imate igrace prosek proseka,a uostalom ova sezona je i onako izgubljena pa zasto coveku i ne pruziti priliku.

Zoran

pre 13 godina

Znači. sledeći trener nam je, verovatno, ekonom kluba ili portir...
Ima li neki zaposleni u Zvezdi, a da se nije oprobao kao trener prvog tima ?

Ogi

pre 13 godina

Lukić uzvraća udarac! Nakon što je uvideo da ne može da izađe na kraj sa Partizanom, rešio je da potpuno uništi Zvezdu i tako obesmisli i postojanje Partizana. Mudar je Lukić...

diavolinho

pre 13 godina

prvo je bio Dostanic, inace Adzicev kum.. sad je Kristic tj Lukicev kum.. mozda je obrnuto, ali shvatate poenut..

odgovarace svi na kraju sezone za rezultate, nadam se..

Ave glupost...Ave Srbija

pre 13 godina

"Sopot u Beogradu,jedno proslo doba,nosim ga u mislima iz Vesicevih soba...Sopot u Beogradu umorno se smesi
Ispod Marakane dok se sumrak sprema
Delija vise nema"

Markonato

pre 13 godina

Lukicu, jel ti to nas namerno maltretiras? Okupio si najvece mediokritete u Zvezdinoj istoriji, pa pored nekih Adzica i Kristic jos ispada i da si ti najmanji problem...ne zaboravi samo da mnogi od nas kapiraju da je najkrivlji onaj, cija je odgovornost najveca!

zoran

pre 13 godina

Zasto ovu vest niste scuvali za sutra ?
Danas je bilo dovoljno smeha sa kapitenom Zvezde koji nastavlja svoju uspesnu karijeru u Tirani.
B92 treba da dozira vesti iz Zvezde, veoma obazrivo.
Oni me vise podsecaju na pozoriste Monti Pajtona. Uvek veselo...

Zoran

pre 13 godina

Znači. sledeći trener nam je, verovatno, ekonom kluba ili portir...
Ima li neki zaposleni u Zvezdi, a da se nije oprobao kao trener prvog tima ?

018

pre 13 godina

partizanovac sam ali ne mrzim zvezdu cak naprotiv voleo bih da dozivim dan kada ce i zvezda i partizan pa i jos neko da igraju LS ili LE pa i nama srbima bude kao i englezima, spancima ili italijanima ali brate dok su vam lukic i adzic necete vi daleko dogurati. mozda lav kup trofej to vam je maksimum. resavajte to pod hitno inace napravi partizan veliki korak a posle ce biti jos teze stici ga.
pozdrav ljubiteljima sporta u srbiji bez obzira na boje.

Dirty

pre 13 godina

Mislim, bez uvrede, tip je dizajniran za Kozaru iz Banatskog velikog Sela. Necu ja skoro na Marakanu; sto bi Bata Kan Kan rekao "Duks im je demode"

cikaVlada

pre 13 godina

Mislim da je Bog odradio svoje kod Augentalera i na penalima u Bariju,tako da nam od ovog novog Dostanića nema pomoći.Voleo bih da grešim...

kojekude

pre 13 godina

Svakim danom, u svakom pogledu, ova sadašnja Uprava se srozava i ponižava... Pa, do kada će važiti kumovske i rođačke veze i vezice u Zvezdi? Ovo bi bilo kao da trener u košarkaškom klubu postane Nebojša Ilić... Bože, koliko su jadni i Lukić i Adžić.

fole

pre 13 godina

Moje saučesće.Nastavljamo da propadamo.Još da Adzić bude doživotni \\\"menadzer\\\" ugodjaj će biti potpun.\\\"To kume\\\"reče Lukić i obuče dres sa brojem 12/čitaj uvlakački\\\\.

ivannewbgd

pre 13 godina

Kada pomislim da me vise ne mogu iznenaditi onda odem na B92 da vidim kako su igrali kosarkasi a onda shvatim da Lukic prica novi vic delijama.

hans

pre 13 godina

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...koji indijanci...oporavio ekipu..pa ja tekmu protiv indjije nisam imao snage da odgledam, jagodina..stabilizovao ekipu..a u kojoj to igrici?

Aleksandar

pre 13 godina

Žao mi je što ovo moram da napišem,ali možda bi bilo dobro da odete malo do humske da svi volontirate,dok ne naučite kako se stvara tim i kako se ne gube igrači...Ovako celo SD CZ duva u istu tikvu i tapka u isto mesto :(

neverica

pre 13 godina

Da bi ostao iole normalan posle svega sto se desava u ovoj, moram tako reci, Zvezdi, iskljucicu se od svih daljih desavanja u istoj. Tuzan je ovaj perid za sve Zvezdase i molimo se da ovo prodje kao jedan ruzan, ruzan san. Ovo je pocetak kraja!

Ristić Kasandra

pre 13 godina

Kume, mnogo je! Šta ko radi ovi daktilografi kucaju li, kucaju. Izdaju i zvanična i nezvanična saopštenja, po želji klijantele! Ajmo stari, stavljaj bilbordove po marinkovoj Bari, da se znade ko smo mi ustvari!

cvele

pre 13 godina

Ma Zvezda je nikad stabilnija - sigurno se neće pomerati sa iz Ljutice Bogdana....

Moram da priznam prava bomba za kraj prelaznog roka, tako da ću nadalje izbegavati utakmice Crvene Zvezde da me ne bi nekom sličnom bombom pogodili u budućnosti.....

Sreten

pre 13 godina

Kristic je posten, vredan, ali ce biti zrtveno jagnje. Adzic je nesposoban da dovede dobrog trenera. Izgleda da je Bozovic bio jedini kandidat, ali... Svi ce oni zajedno, i Lukic i Adzic i Dostanic i Kristic, koliko u decembru, a mozda i ranije, dobiti sut kartu. Koliko ste nesposobni i trebaju Djuric i Bjekovic da vasponizavaju.

Fizi

pre 13 godina

"Aleksandar Kristić školovanje za trenera je završio sa najboljim ocenama"
Svaka cast... Ionako je, manje-vise, svejedno. Pored ovakve "uprave" i "menadzmenta" kluba... Samo ako je po Rajovom ukusu...

goran

pre 13 godina

pocetak kraja. prosle godine smo prodali prvesnstvo kad smo smenili pizona, sad opet eksperimentisemo sa nekim kristicem. dzabe gasprom i svi sponzori kad ponovo nemamo trenera!!!

ovoJEtragedija

pre 13 godina

hahahahah...taman kada sam pomislio da ne moze gore od dostanica,kad ovaj...
lukicu ne prestajes da iznenadjujes!!pitam se koji ce njegov sledeci potez jos vise da pokopa zvezdu...

Žika

pre 13 godina

Kako čovek da istrpi sve ove smešne priče. Treba biti ironičan, to je jedini lek. Bilo mi je dovoljno da cujem njegove konferencije za štampu i da shvatim kakav ce nas genije predvoditi. Svaka vam čast. Potpisujem da nista necemo uraditi, mozda budemo i treći!

pendulabgd

pre 13 godina

navijac sam Partizana, ali ne mogu da sladim vasim neuspesima (dobro, mozda ponekad, sa drugarima:) ...
dakle, kumovski pul Lukic-Kristic/Adzic-Dostanic/ vode Zvezdu u propast! ovo je prevrsilo svaku meru! previse je! umesto da vam pul bude Piksi/Jugovic/Savic/Dzajic/Jankovic (jako slican Stanojevicu, mlad, hrabar, ZNA!) vi imate priglupe ljude u upravi i na klupi.
necu da vam pametujem sta treba da radite, ali nekako mi se cini da zvezda premalo ulaze u omladinu (dostanic direktor), glupo je reci sledite primer partizana ali stvarno ne bi bilo lose da se napravi neki dugorocni plan, da se napravi nesto sl. kao zemunelo, da kupite 2gi tim kao teleoptik (sada je prvi u prvoj ligi) da ti omladinci imaju gde na kaljenje. a ne da kupujete igrace preko YouTube-a, njih 10 pa koji uspe. Djordjevic vam je kapiten (uzas-najgori igrac u istoriji zvezde) kupuju se perspektivni talenti kao Mihajlovic 25god a Stefan Savic vam je bezveze, pusta se Vujadin Savic samo jer je Adzic procenio da nema kvalitet da bude standardan u prvom timu (koji vam je najgori ja mislim u istoriji ikada), Cleo po Adzicu nema kvalitet i moze slobodno da ide i to za 400.000eura a sada vredi 20x vise. Sportski direktor koji ne ume da prepozna talente! Predsednik dzukela koja nema ni 2 razreda i oba su mu iz marketinga.
bezveze mi je vise da osipam "paljbu" po ovima, ali i ja sam ogorcen, koji sam grobar. necu da gledam nezanimljiv derbi, dosadno je da nam OFK, Vosha i Spartak budu glavni konkurenti za titulu.
dakle, motku u ruke umesto tih mobilnih telefona da saljete sms poruke i da izbacite te takozvane zvezdase, jer ocigledno je da oni ne vole vas klub. izgleda da se radi "Srpski Model" privatizacije, srozaj preduzece najvise sto je to moguce pa ga kupi za male pare! meni se cini da je to, sta vi mislite? ne bi voleo da je tako!
ajde bre, izbacujte to. hocu da nam se fudbal oporavi! hocu da gledam jaku ligu. hocu da imamo 2 tima (partizan i zvezdu, ali da vam mi uzimamo titulu :) u ligi sampiona!

sta vi mislite?

Realni Grobar.

vladimir

pre 13 godina

lukicu kako si dobro krenuo a sad si poceo kao predhodna uprava.zvezda nije tvoja da ti postavis tvog kuma za trenera kao adzic sa dostanicem.sramota

duka

pre 13 godina

Mislim da je ovde sve jasno.Ocekivao sam ovo.Samom vrhu u Zvezdi ovo najvise odgovara.Manje placen trener.Trener koji ce da bude marioneta.Ekipu ce da sastavlja neko iz vrha kluba.Mislim da od ovog,ipak ne moze gore.Evropu mozemo zaboraviti na duuuug period,a pvenstvo je vec zavrseno.Kaskamo za partizanom pune 3 svetlosne godine.

goxy

pre 13 godina

Agonija se nastavlja. U kojim klubovima je Kristic bio trener? Štedi se novac, do prvog poraza, kada mu sledi otkaz. Do tada će se narod zabavljati sa isključenjem bivšeg golmana iz FK. Da je bar neki golman, neko trenutno sigurno slabiji od Stmankovića. Kao da je bio član stranke, šta li, pa se isključuje?

dvoglavi orao

pre 13 godina

"Problemi FKCZ:
1.Ogroman komplex od Partizana
2.Zivot u proslosti
3.Velika dugovanja +30 miliona E
4.Redovno brukanje u Evropi
5.Navijanje 0
(Jastreb, 1. septembar 2010 21:55) "

Razlozi:

1. Zato sto imate vise titula od nas;
2. Zato sto je imamo (za razliku od nekih);
3. Nisu ni vasa manja;
4. Mozda, ali ne kao komsije.... Top tri... Samo "petarde". Kroacija, Rapid i ekipa svih ekipa Makabi Petahtikva;
5. Navijanje al za 10;

Kristiću srećno.... Trebaće ti.

rocky

pre 13 godina

Jao Zvezdo toneš! Samo me interesuje zašto navijači sada ne reaguju? A da, oni sada vode klub. Sve je ovo žalosno šta se dešava u najvećem srpskom klubu.

dr mr ofr

pre 13 godina

Mozda vam Kristic i nije tako lose resenje s obzirom da imate igrace prosek proseka,a uostalom ova sezona je i onako izgubljena pa zasto coveku i ne pruziti priliku.

johnny 69

pre 13 godina

Voleo bih da grešim,ali ipak mislim da je ovo greška....još jedna u nizu....(ovo me sve više podseca na naše vapaje da kk angažuje centra)...neka nam je Bog dragi u pomoć....Uvek uz Zvezdu...

Kraljevcanin

pre 13 godina

Ne znam koliko je to pametno, on je ipak mlad trener, bez mnogo iskustva... ali dobro, nemamo vremena da se zalimo, zar ne delije? Srecno, i juris na titulu!

brane

pre 13 godina

Katastrofa! Sta moze da uradi jedan covek bez autoriteta kao sto je Krstic. Drage DELIJE verovali ili ne, mi propadamo iz godine u godinu. Jedini covek koji moze da podigne ekipu, i da nasa zvezda bude ona stara zvezda je SLAVOLJUB MUSLIN! A on ne zeli da dodje. Samim tim je receno sve! PROPAST!

rade

pre 13 godina

e izem ti trenera aj da vidimo dokle ce on da ostane na klupi zvezde e moj vladane lukicu da li ti znas da zvezdi treba renomirani trener a ne pocetnik ti dopustas sebi da stavis kristica da bude trener zvezde pa stavi ga da trenira sopot a ne zvezdu daj boze da gresim i da me kristic demantuje dobrom i leprsavom igrom naze zvezde mada sumnjam pozdrav svim pravim navijacima

Dejan

pre 13 godina

E jadni smo ti mi kad nam je ovaj prvi trener. Sa ovakvim trenerom, pa i ekipom, možemo mi do titule, ali nisam siguran o kojoj ligi je reč, Srpskoj ili Vojvođanskoj?

Mile

pre 13 godina

Ne smem,kao stari navijač Zvezde,komentarisati onako kako bih,možda,hteo.Poželeću,zato,Kristiću,mnogo sreće,dobrog rada,lepe igre fudbalske i dobrih rezultata.
Zato,još jednom,samo napred.Čekamo vas već predugo.

Strpljen-spashen.

pre 13 godina

Dok se ne dogodi privatizacija gledacemo i slusacemo ovakve tuzne vesti.
A kad se ta famozna privatizacija dogodi,onda ce to biti prava stvar. Samo polako...

Jel nas ovo uprava zeza?

pre 13 godina

Znači da izgubismo još jednu sezonu!Žalosno je što Lukić ne vidi ono što svi drugi navijači vide a protiv Jagodine se najbolje videlo koliko ima nedostataka u igri.Šta je to Kristić konsolidovao,samo smo srećno pobedili.Biće uzalud kad ga promene na polusezoni jer će nam Voša i partizan bežati sa nedostižnom razlikom.Mogli smo sa ovim timom i do duple krune ali bez trenera se ne može očekivati ništa lepo,neko to treba da skocka a Kristić to očigledno nije.Ljude iz UO koji su glasali za ovo,treba najuriti iz kluba u paketu sa Adžićem,jedini tako može Zvezda stati na zdrave noge.

Wiki

pre 13 godina

Kako ne piše u Wikipedia da mu je Lukic kum?????????? A i zaboravili su da stave da je trenirao i SOPOT! Hahahahahaha. (dobio otkaz tamo ... od KUMA). Zvezdo UGASI SE vec jednom ... ovi ljudi te blamiraju!!!!!!!!!

LUKICU ODLAZI!

pre 13 godina

Pa dragi zvezdasi, ja vas molim,da udjete na sajt Crvene zvezde,i da vidite cime se nas Presednik bavi.Neverovatno,od silnih problema u kojim se Zvezda nalazi,on se uvlaci navijacima,kao posle svake utakmice da po pet navijaca pije kafu ,sa Veliki Lukicem.pa to je cirkuz.Posle ispadanja iz Lige Europa,Lukic sve smisljeno radi,ali u svoju korist.Tacno je uvideo da nije sposoban za posao kojim se bavi,ali se je uvukao u bulju navijacima,ostace do decembra,da pokrade i on sta je ostalo,a bogami i kumovi.Otuda dragi moji,i ova promocija Silnog trenera Krstica,sa diplomom,ali bez licence,i nekadsnjeg pomocnika u fc sopot.Jos nesto,na sajtu Crvene zvezde,ni jedan komentar ne pustaju,ako,boze moj ne napisete to Lukicu,super radis,ili svaka cast Lukicu za ovo,za ono.

Zgraninjo!! ;-)

pre 13 godina

Pa, ljudi moji!?!?! Ali, on je ucio zanat od Janevskog, Pizona i Dostanica, i sta mislite da ce da uradi!? Mada, ja iskreno mislim i nadam se da je to samo prelazno resenje, dok ne dodje grof Bozovic, s' obzirom da mu bas i ne cvetaju ruze u Rusiji.. ZVEZDA MI JE SVE...!!!!

Sasha

pre 13 godina

Od jednog Grobara! Delije zelim vama kao sto sam zeleo i nama kratak period stabilizacije i konacno dobru politiku vase uprave i da se opet radujemo i vi i mi dobrim igrama i nastupima nasih miljenika u Evropi i Srbiji. Ipak je lepse kad na derbiju pobedimo pravu Zvezdu, a ne ovu crveno belu farsu!

Ranko

pre 13 godina

Prvo,veliki sam navijac Partizana a jos vise volim Srbiju i sve sto je vezano za Srbiju,a Zvezda svakako jeste!!!Ne mogu da verujem da je Zvezda pala na ovako niske grane!!!Mislim da to ne odgovara nikome,mada sad ima one dece koja navijaju za Partizan i koja se raduju ovakvim stvarima!!!!Opet,nisu mi jasni ni ti,nazovi,navijaci zvezde,koji podrzavaju ovakvu upravu,ljudi oteraju Pizona koji je bio prvi na tabeli,cak postoje price da su ga takozvani navijaci i pretukli!!Opet ce neko krenuti sa onom pricom kriv je Karadzic i te stvari ali osvestite se gospodo zvezdasi i pogledajte sta se radi u vasem dvoristu,a pogledajte ne samo fk Partizan vec SD Partizan,u svim sportovima smo u samom evropskom vrhu,a i fudbal krece polako tim putem!!!Iskreno,kao Srbin,ne bih voleo da od Zvezde ostane samo ime!!!!!Menjajte bagru dok je vreme,i puno zdravlja zelim Viloticu,cekamo ga na derbiju!!!

Reds

pre 13 godina

Европска Звезда, европски играчи, европси тренер, европска управа!
Молим Лукића да ми јави где то Звезда следећи пут гостује у Европи, радо бих ишао!
У жељи да финансијски помогнем сам ћу сносити трошкове путовања!
Молим све истомишљенике да ми се придруже!!!

021

pre 13 godina

e izem ti trenera aj da vidimo dokle ce on da ostane na klupi zvezde e moj vladane lukicu da li ti znas da zvezdi treba renomirani trener a ne pocetnik ti dopustas sebi da stavis kristica da bude trener zvezde pa stavi ga da trenira sopot a ne zvezdu daj boze da gresim i da me kristic demantuje dobrom i leprsavom igrom naze zvezde mada sumnjam pozdrav svim pravim navijacima
(rade, 1. septembar 2010 22:46)

Tacka, zarez, veliko slovo...ju ju ala si ga sastavio batice, svaka cast!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Moze im se da unistavaju Zvezdu kad su kupili "Delije". Jos se Lukic okruzio jos gorima ne bi li sakrio svoju odgovornost jos malo duze.

NAPOLJE!

zarko

pre 13 godina

Aman ljudi,smilujte se nad tom Zvezdom...U Engleskoj jedan Pol Skols okonca karijeru i kao trener pocne da radi u klubu odakle je ponikao.

Kod nas jedan osrednji fudbaler bez trunke trenerskog iskustva dobije jagodinu i indjiju i to zadovolji upravu...

Ma i treba da nas biju grobari ko vola u kupusu...Jedino mi zao sebe samog koliko se nerviram...

Lord_Sarma

pre 13 godina

Svakog dana me je sve više sramota što sam navijač Zvezde... Za par godina su "stručnjaci" na klupama i u foteljama uspeli da unište ono što su generacije stvarale decenijama. Svaki naredni potez koji napravite je gori od predhodnog... Svaka vam čast!

Iha

pre 13 godina

Ajde malo manje kukanja. Znamo svi da ovo nije idealno resenje ali covek ima 7 bodova iz 3 utakmica i daj da vidimo kako ce da igraju seledeci mec posle pauze.
Nas glavni problem je sto smo navikli na trofeje i ne trpimo sezonu bez titule. Mislim to je problem vecine Zvezdasa koji su poceli da navijaju za Zvezdu posle Barija...
Ali ljudi, alo nas klub se za malo pa nije ugasio prosle godine jel ste vi svesni toga?
Dodijte na stadion i bodrite Zvezdu da nas bude jos vise. A ono sto ne valja ce biti oterano na kraju sezone budite sigurni u to. Zna se da Lukic i ekipa pale ako ne uzmu titulu u ovoj sezoni.
Ako vam se ne ceka predjite na groblje izdaja je trenutno u fazonu!
DO KRAJA ZVEZDI VERNI!

NositesesvizajednoizNAŠEzvezde

pre 13 godina

BRAVO!Ovo je još jedna velika pobeda našeg preddsednika Lukića dragog nam direktora Adzića i nekolicine navijača zvezde koja se nalazi na njihovom platnom spisku.Ovim su pokazali da je NAJSRPSKIJI(ukoliko ova reč ne postoji u srpskom jeziku Lukić će je patentirati) klub napokon dobio trenera dostojnog svog renomea.Samim tim ostaće više para za razvoj Lukića, Adzića i unapred navedene "vatrene" navijače !!!!

KLEVERSON

pre 13 godina

U pravu si Jastrebe,vecina tih razloga su rezultat nestrucnosti i nedostatka samokriticnosti,pogotovu sad vec cuvenog demagoga Lukica!Valjda ce se ovi navijaci Zvezde konacno opametiti i isterati ove pacere...

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Samo jedna mala poruka svim Zvezdasima ovde: Ako kojim LUDIM slucajem Aleksandar Kristic ispadne dobro resenje za klupu Crvene Zvezde i osvoji titulu, svi vi koji ste ga sad ZESTOKO ispljuvali, da vise nikada ne ostavljate svoje komentare ovde !!!
Mislim stvarno...sta ste se obrusili svi na coveka kao da je vec zaredjao pet poraza ! Da li je i ciji kum, ne znam, ali mislim da nije zasluzio ovolike uvrede. Od Zvezdasa naravno, na ove druge iskompleksirane se ni ne osvrcem. Da ja vas pitam nesto, koga bi ste vi voleli za trenera Zvezde ? Muslina ? Covek rekao da nece da dodje dok je Lukic predsednik. Po meni, drska i arogantna izjava, bez obzira na neke greske Lukica. Uostalom, u komentarima na njegov moguc dolazak video sam da nema bas TAKO SNAZNU podrsku Zvezdasa. Dalje..grof Bozovic ? Covek je vezan ugovorom za drugi klub, nemoguce je u ovom trenutku. A i nema bas neke rezultate tamo. Dok je radio u Srbiji nije imao nikakve. Dalje, Jankovic ? Zauzet u reprezentaciji. A i dok je radio u Zvezdi nije se bas proslavio (posle gotovo cele sezone na klupi izgubio titulu). Dalje...ko dalje ? Pizona da vratimo ? Ma dajte molim vas, pa Zvezda nije nista bolje igrala pred njegovu smenu nego sad. Prema tome, mislim da ako vec nemamo neko pametnije resenje, ne treba da pljujemo coveka koji je tek poceo da radi i koji je mlad, izgleda i vredan...Da se razumemo, ni ja ne podrzavam ovakvu odluku ! Mislim da nam treba neko iskusniji, ali sto ne pruziti sansu ovom mladom treneru, pa bar do prvog poraza ! Eto toliko od mene, cisto da se cuje i neko drugo misljenje, a ne samo ovo ponizavanje i pljuvanje bez nekog valjanog razloga.

SAMO NAPRED ZVEZDO, U MOJIM OCIMA SI UVEK NAJBOLJA, NIKAD IZA PARTIZANA, NI OD KOGA OMALOVAZAVANA ! TVOJE BOJE NE MENJAM !!!!!!!!!

benefactor78

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem ko je sve danas trener i igrac u Zvezdi, zaista sam razocaran.
Pa, ovaj Kristic je, dok je bio trener pionira u OFK Beogradu, imao nadimak "soni plejstejsn". Tako su ga prozvali klinci, jer ih je postavljao po terenu kao da igra PES na soniju. Stalno je nesto vikao, maltretirao ih, ocekivao je valjda da deca od 13-14 godina igraju kao seniori Barselone. Nikakav pedagog, konfliktna licnost, ne mogu da verujem da je prvi trener Zvezde...

Fox Molder

pre 13 godina

Aca je odlican momak i veliki zvezdas, a gotivan je lik bio i kao igrac ! Kad se samo setim 90' i onih faca "ala Djani Curcic", dodje mi da povratim, a ovaj decko je uvek bio kulturiska, i zelim mu uspeh od sveg srca, ali ... Nije da se poredim sa njim, ali i ja sam veliki zvezdas, pa ne znam da li bi bas mogao da vodim prvi tim, i to u ovako delikatnom trenutku ... Kad nam trebaju najbolji moguci ljudi, a uz duzno postovanje njegovog OK lika, to nazalost nije on !
Tako da, ode i ova sezona, ode jos jedna titula, osim ako se ne dogodi cudo nevidjeno ! A to se ne dogadja bas tako cesto ... Stalno propustamo nase sanse za "cudo", I NEVEROVATNO JE, ALI KONSTANTNO POVLACIMO POTEZE ZA KOJE SE UNAPRED ZNA DA NECE IZACI NA DOBRO !!! KO NAM JE POSLE KRIV ...

ime

pre 13 godina

Ne razumem zbog cega ovoliko negativnih komentara???
Zasto coveku ne dati sansu? Pa ako je neiskoristi e onda dovidjenja prijatno, ali ne mi cemo ga odmah ispljuvati i onda kojim slucajem uradi nesto i onda ce ovi isti da ga hvale i da ga dizu u nebesa... ccc kakav smo narod...
ZVEZDA MI JE SVE!

DejanS

pre 13 godina

Onaj ko zaista voli Zvezdu ici ce na utakmice ko god bude bio trener i ko god bude igrao za Zvezdu. A preletaca je uvek bilo i bice. Ja iskreno mislim da sad najvise treba stati uz nas voljeni klub. Ne mogu se postici rezultati preko noci. Partizanova uprava radi pametnije i pokvarenije a nasa emotivnije i gluplje. Ima dana. Licno mislim da je Stojkovicevu odluku donela zena (taj sam zakljucak doneo kad sam im video neku zajednicku sliku). Nemojte coveka vredjati, sam bira svoj put. A u ovakvoj situaciji kakvoj se Zvezda nalazi zadnjih godina, kup koji smo uzeli je velik kao liga sampiona. A uostalom oni su prvi igrali finale, a zna se ko je osvojio najveci trofej. RED STAR FOREVER

Red Bull

pre 13 godina

A koga bi vi za trenera kada igramo pasnjak ligu.Mozda Kapela, Murinha, Sinisu. Pustite momka daradi u ovoj jadnoj ligi mozda i uspe da vrati titulu. Ko je svojevremeno cuo za Saleta Jankovica. I decko uspeo. Akouzmemo titulu onda treba dovesti pravog trenera.A sada nekog skupo platiti je potpuna budalastina

LordRed

pre 13 godina

Ja mu pruzam podrsku, zato sto ocekujem da ce Kristic tek pokazati kakv je trener. Likovi poput Muslina koji se ponasaju kao da su Mourinho nam ne trebaju. Ovaj covek je prizeman, realan i mislim da je mald strucnjak mnogo bolje resenje od isfuranog. Videcemo RS4EVER

Zare

pre 13 godina

Realno, male su šanse da ovako neiskusan trener postigne nešto više sa ovom ekipom. Pogotovu što ima rupe u ekipi za koja nema rešenja (mesto centralnog veznog tzv. kreatora npr.). Ja ću ga ipak podržati barem do kraja polu sezone kao celo rukovodstvo jer su tu gde su izabrani voljom većine. Ako do kraja ove polu-sezone ne budemo prvi i napravimo veliki bodovni zaostatak za vodećim ostavku moraju dati SVI zajedno...

Red Bull

pre 13 godina

A koga bi vi za trenera kada igramo pasnjak ligu.Mozda Kapela, Murinha, Sinisu. Pustite momka daradi u ovoj jadnoj ligi mozda i uspe da vrati titulu. Ko je svojevremeno cuo za Saleta Jankovica. I decko uspeo. Akouzmemo titulu onda treba dovesti pravog trenera.A sada nekog skupo platiti je potpuna budalastina

barry lyndon

pre 13 godina

Delije sve dokle god ne organizujemo masovne setnje ili proteste (nazovite to kako hocete) na ulicama i ne skupi se nas 100000 hiljada ma 200000 hiljada iz cele Srbije i ne pokazemo koliko nam je stalo do Zvezde niko nas nece uzimati za ozbiljno nastavice da se igraju sa nama, jad i beda u klubu ce se produbljivati i nestace ono zasta svi zivimo i usta se kunemo.. Da ne govorimo o tome da Partizan to vec sada sjajno koristi i postoji velika opasnost da uspostavi monopol i u fudbalu.. To sigurno niko od nas ne zeli i to ne smemo dozvoliti.. Koliko bre to decenija treba da prodje da bi se dozvali pameti!?

Bunilo,ludilo

pre 13 godina

Ipak sam se nadao da nije moguce tako uraditi.Pomoćnik najgoreg u istoriji postade spasilac.Pobijanje krsta,definitivno!Zar je sad prilika da se neko vežba i proba,šta lupaju pojedini.Dečko se istakao deb..nim izjavama.Obrazloženje je potcenjivačko i iritirajuće: opet jedan od najobrazovanijih.Do juče nije imao licencu,koje je to igrače stvorio,otkrio,gurao,preporučio.Gde?Gde bi to još dobio šansu sutra da ode.Ni u drugoj ligi.Ne čudite se ljudi,u bunilu su.Ajde vežite sudbinu za odluke.Procenite cilj,sami,pa ne zadugo da se svi gubite koji ste iza ovog.Lukić ko da ne postoji više.Od energičnog,objektivnog,organizovanog,čoveka za respekt,koji govori istinu i kažnjava postao miš.Adžiću neka Topalovići daju sve,da nije smenuo Pižona da dođe kum (mislili su i oni da znaju i mogu na gotovo)ne bi titula otišla,nit bi oni bili u LŠ,a sad im se šnajder smeje i demonstrira moć.Zar te nije sramota?...Ne mogu nam zabraniti da volimo klub,ali oni nisu klub i to nek znaju.A dotle,potvrđivaće se i samo ću se uveriti da ne znaju i ne umeju.Nažalost na štetu sviju osim njihovu!

Zgraninjo!! ;-)

pre 13 godina

Pa, ljudi moji!?!?! Ali, on je ucio zanat od Janevskog, Pizona i Dostanica, i sta mislite da ce da uradi!? Mada, ja iskreno mislim i nadam se da je to samo prelazno resenje, dok ne dodje grof Bozovic, s' obzirom da mu bas i ne cvetaju ruze u Rusiji.. ZVEZDA MI JE SVE...!!!!

Iha

pre 13 godina

Ajde malo manje kukanja. Znamo svi da ovo nije idealno resenje ali covek ima 7 bodova iz 3 utakmica i daj da vidimo kako ce da igraju seledeci mec posle pauze.
Nas glavni problem je sto smo navikli na trofeje i ne trpimo sezonu bez titule. Mislim to je problem vecine Zvezdasa koji su poceli da navijaju za Zvezdu posle Barija...
Ali ljudi, alo nas klub se za malo pa nije ugasio prosle godine jel ste vi svesni toga?
Dodijte na stadion i bodrite Zvezdu da nas bude jos vise. A ono sto ne valja ce biti oterano na kraju sezone budite sigurni u to. Zna se da Lukic i ekipa pale ako ne uzmu titulu u ovoj sezoni.
Ako vam se ne ceka predjite na groblje izdaja je trenutno u fazonu!
DO KRAJA ZVEZDI VERNI!

dvoglavi orao

pre 13 godina

"Problemi FKCZ:
1.Ogroman komplex od Partizana
2.Zivot u proslosti
3.Velika dugovanja +30 miliona E
4.Redovno brukanje u Evropi
5.Navijanje 0
(Jastreb, 1. septembar 2010 21:55) "

Razlozi:

1. Zato sto imate vise titula od nas;
2. Zato sto je imamo (za razliku od nekih);
3. Nisu ni vasa manja;
4. Mozda, ali ne kao komsije.... Top tri... Samo "petarde". Kroacija, Rapid i ekipa svih ekipa Makabi Petahtikva;
5. Navijanje al za 10;

Kristiću srećno.... Trebaće ti.

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Samo jedna mala poruka svim Zvezdasima ovde: Ako kojim LUDIM slucajem Aleksandar Kristic ispadne dobro resenje za klupu Crvene Zvezde i osvoji titulu, svi vi koji ste ga sad ZESTOKO ispljuvali, da vise nikada ne ostavljate svoje komentare ovde !!!
Mislim stvarno...sta ste se obrusili svi na coveka kao da je vec zaredjao pet poraza ! Da li je i ciji kum, ne znam, ali mislim da nije zasluzio ovolike uvrede. Od Zvezdasa naravno, na ove druge iskompleksirane se ni ne osvrcem. Da ja vas pitam nesto, koga bi ste vi voleli za trenera Zvezde ? Muslina ? Covek rekao da nece da dodje dok je Lukic predsednik. Po meni, drska i arogantna izjava, bez obzira na neke greske Lukica. Uostalom, u komentarima na njegov moguc dolazak video sam da nema bas TAKO SNAZNU podrsku Zvezdasa. Dalje..grof Bozovic ? Covek je vezan ugovorom za drugi klub, nemoguce je u ovom trenutku. A i nema bas neke rezultate tamo. Dok je radio u Srbiji nije imao nikakve. Dalje, Jankovic ? Zauzet u reprezentaciji. A i dok je radio u Zvezdi nije se bas proslavio (posle gotovo cele sezone na klupi izgubio titulu). Dalje...ko dalje ? Pizona da vratimo ? Ma dajte molim vas, pa Zvezda nije nista bolje igrala pred njegovu smenu nego sad. Prema tome, mislim da ako vec nemamo neko pametnije resenje, ne treba da pljujemo coveka koji je tek poceo da radi i koji je mlad, izgleda i vredan...Da se razumemo, ni ja ne podrzavam ovakvu odluku ! Mislim da nam treba neko iskusniji, ali sto ne pruziti sansu ovom mladom treneru, pa bar do prvog poraza ! Eto toliko od mene, cisto da se cuje i neko drugo misljenje, a ne samo ovo ponizavanje i pljuvanje bez nekog valjanog razloga.

SAMO NAPRED ZVEZDO, U MOJIM OCIMA SI UVEK NAJBOLJA, NIKAD IZA PARTIZANA, NI OD KOGA OMALOVAZAVANA ! TVOJE BOJE NE MENJAM !!!!!!!!!

Strpljen-spashen.

pre 13 godina

Dok se ne dogodi privatizacija gledacemo i slusacemo ovakve tuzne vesti.
A kad se ta famozna privatizacija dogodi,onda ce to biti prava stvar. Samo polako...

Kraljevcanin

pre 13 godina

Ne znam koliko je to pametno, on je ipak mlad trener, bez mnogo iskustva... ali dobro, nemamo vremena da se zalimo, zar ne delije? Srecno, i juris na titulu!

zoran

pre 13 godina

Zasto ovu vest niste scuvali za sutra ?
Danas je bilo dovoljno smeha sa kapitenom Zvezde koji nastavlja svoju uspesnu karijeru u Tirani.
B92 treba da dozira vesti iz Zvezde, veoma obazrivo.
Oni me vise podsecaju na pozoriste Monti Pajtona. Uvek veselo...

DejanS

pre 13 godina

Onaj ko zaista voli Zvezdu ici ce na utakmice ko god bude bio trener i ko god bude igrao za Zvezdu. A preletaca je uvek bilo i bice. Ja iskreno mislim da sad najvise treba stati uz nas voljeni klub. Ne mogu se postici rezultati preko noci. Partizanova uprava radi pametnije i pokvarenije a nasa emotivnije i gluplje. Ima dana. Licno mislim da je Stojkovicevu odluku donela zena (taj sam zakljucak doneo kad sam im video neku zajednicku sliku). Nemojte coveka vredjati, sam bira svoj put. A u ovakvoj situaciji kakvoj se Zvezda nalazi zadnjih godina, kup koji smo uzeli je velik kao liga sampiona. A uostalom oni su prvi igrali finale, a zna se ko je osvojio najveci trofej. RED STAR FOREVER

ime

pre 13 godina

Ne razumem zbog cega ovoliko negativnih komentara???
Zasto coveku ne dati sansu? Pa ako je neiskoristi e onda dovidjenja prijatno, ali ne mi cemo ga odmah ispljuvati i onda kojim slucajem uradi nesto i onda ce ovi isti da ga hvale i da ga dizu u nebesa... ccc kakav smo narod...
ZVEZDA MI JE SVE!

Ogi

pre 13 godina

Lukić uzvraća udarac! Nakon što je uvideo da ne može da izađe na kraj sa Partizanom, rešio je da potpuno uništi Zvezdu i tako obesmisli i postojanje Partizana. Mudar je Lukić...

Red Bull

pre 13 godina

A koga bi vi za trenera kada igramo pasnjak ligu.Mozda Kapela, Murinha, Sinisu. Pustite momka daradi u ovoj jadnoj ligi mozda i uspe da vrati titulu. Ko je svojevremeno cuo za Saleta Jankovica. I decko uspeo. Akouzmemo titulu onda treba dovesti pravog trenera.A sada nekog skupo platiti je potpuna budalastina

dr mr ofr

pre 13 godina

Mozda vam Kristic i nije tako lose resenje s obzirom da imate igrace prosek proseka,a uostalom ova sezona je i onako izgubljena pa zasto coveku i ne pruziti priliku.

diavolinho

pre 13 godina

prvo je bio Dostanic, inace Adzicev kum.. sad je Kristic tj Lukicev kum.. mozda je obrnuto, ali shvatate poenut..

odgovarace svi na kraju sezone za rezultate, nadam se..

018

pre 13 godina

partizanovac sam ali ne mrzim zvezdu cak naprotiv voleo bih da dozivim dan kada ce i zvezda i partizan pa i jos neko da igraju LS ili LE pa i nama srbima bude kao i englezima, spancima ili italijanima ali brate dok su vam lukic i adzic necete vi daleko dogurati. mozda lav kup trofej to vam je maksimum. resavajte to pod hitno inace napravi partizan veliki korak a posle ce biti jos teze stici ga.
pozdrav ljubiteljima sporta u srbiji bez obzira na boje.

goxy

pre 13 godina

Agonija se nastavlja. U kojim klubovima je Kristic bio trener? Štedi se novac, do prvog poraza, kada mu sledi otkaz. Do tada će se narod zabavljati sa isključenjem bivšeg golmana iz FK. Da je bar neki golman, neko trenutno sigurno slabiji od Stmankovića. Kao da je bio član stranke, šta li, pa se isključuje?

Red Bull

pre 13 godina

A koga bi vi za trenera kada igramo pasnjak ligu.Mozda Kapela, Murinha, Sinisu. Pustite momka daradi u ovoj jadnoj ligi mozda i uspe da vrati titulu. Ko je svojevremeno cuo za Saleta Jankovica. I decko uspeo. Akouzmemo titulu onda treba dovesti pravog trenera.A sada nekog skupo platiti je potpuna budalastina

Aleksandar

pre 13 godina

Žao mi je što ovo moram da napišem,ali možda bi bilo dobro da odete malo do humske da svi volontirate,dok ne naučite kako se stvara tim i kako se ne gube igrači...Ovako celo SD CZ duva u istu tikvu i tapka u isto mesto :(

johnny 69

pre 13 godina

Voleo bih da grešim,ali ipak mislim da je ovo greška....još jedna u nizu....(ovo me sve više podseca na naše vapaje da kk angažuje centra)...neka nam je Bog dragi u pomoć....Uvek uz Zvezdu...

Ave glupost...Ave Srbija

pre 13 godina

"Sopot u Beogradu,jedno proslo doba,nosim ga u mislima iz Vesicevih soba...Sopot u Beogradu umorno se smesi
Ispod Marakane dok se sumrak sprema
Delija vise nema"

LUKICU ODLAZI!

pre 13 godina

Pa dragi zvezdasi, ja vas molim,da udjete na sajt Crvene zvezde,i da vidite cime se nas Presednik bavi.Neverovatno,od silnih problema u kojim se Zvezda nalazi,on se uvlaci navijacima,kao posle svake utakmice da po pet navijaca pije kafu ,sa Veliki Lukicem.pa to je cirkuz.Posle ispadanja iz Lige Europa,Lukic sve smisljeno radi,ali u svoju korist.Tacno je uvideo da nije sposoban za posao kojim se bavi,ali se je uvukao u bulju navijacima,ostace do decembra,da pokrade i on sta je ostalo,a bogami i kumovi.Otuda dragi moji,i ova promocija Silnog trenera Krstica,sa diplomom,ali bez licence,i nekadsnjeg pomocnika u fc sopot.Jos nesto,na sajtu Crvene zvezde,ni jedan komentar ne pustaju,ako,boze moj ne napisete to Lukicu,super radis,ili svaka cast Lukicu za ovo,za ono.

Zoran

pre 13 godina

Znači. sledeći trener nam je, verovatno, ekonom kluba ili portir...
Ima li neki zaposleni u Zvezdi, a da se nije oprobao kao trener prvog tima ?

Mile

pre 13 godina

Ne smem,kao stari navijač Zvezde,komentarisati onako kako bih,možda,hteo.Poželeću,zato,Kristiću,mnogo sreće,dobrog rada,lepe igre fudbalske i dobrih rezultata.
Zato,još jednom,samo napred.Čekamo vas već predugo.

neverica

pre 13 godina

Da bi ostao iole normalan posle svega sto se desava u ovoj, moram tako reci, Zvezdi, iskljucicu se od svih daljih desavanja u istoj. Tuzan je ovaj perid za sve Zvezdase i molimo se da ovo prodje kao jedan ruzan, ruzan san. Ovo je pocetak kraja!

goran

pre 13 godina

pocetak kraja. prosle godine smo prodali prvesnstvo kad smo smenili pizona, sad opet eksperimentisemo sa nekim kristicem. dzabe gasprom i svi sponzori kad ponovo nemamo trenera!!!

Ristić Kasandra

pre 13 godina

Kume, mnogo je! Šta ko radi ovi daktilografi kucaju li, kucaju. Izdaju i zvanična i nezvanična saopštenja, po želji klijantele! Ajmo stari, stavljaj bilbordove po marinkovoj Bari, da se znade ko smo mi ustvari!

Markonato

pre 13 godina

Lukicu, jel ti to nas namerno maltretiras? Okupio si najvece mediokritete u Zvezdinoj istoriji, pa pored nekih Adzica i Kristic jos ispada i da si ti najmanji problem...ne zaboravi samo da mnogi od nas kapiraju da je najkrivlji onaj, cija je odgovornost najveca!

LordRed

pre 13 godina

Ja mu pruzam podrsku, zato sto ocekujem da ce Kristic tek pokazati kakv je trener. Likovi poput Muslina koji se ponasaju kao da su Mourinho nam ne trebaju. Ovaj covek je prizeman, realan i mislim da je mald strucnjak mnogo bolje resenje od isfuranog. Videcemo RS4EVER

Lord_Sarma

pre 13 godina

Svakog dana me je sve više sramota što sam navijač Zvezde... Za par godina su "stručnjaci" na klupama i u foteljama uspeli da unište ono što su generacije stvarale decenijama. Svaki naredni potez koji napravite je gori od predhodnog... Svaka vam čast!

fole

pre 13 godina

Moje saučesće.Nastavljamo da propadamo.Još da Adzić bude doživotni \\\"menadzer\\\" ugodjaj će biti potpun.\\\"To kume\\\"reče Lukić i obuče dres sa brojem 12/čitaj uvlakački\\\\.

Sreten

pre 13 godina

Kristic je posten, vredan, ali ce biti zrtveno jagnje. Adzic je nesposoban da dovede dobrog trenera. Izgleda da je Bozovic bio jedini kandidat, ali... Svi ce oni zajedno, i Lukic i Adzic i Dostanic i Kristic, koliko u decembru, a mozda i ranije, dobiti sut kartu. Koliko ste nesposobni i trebaju Djuric i Bjekovic da vasponizavaju.

kojekude

pre 13 godina

Svakim danom, u svakom pogledu, ova sadašnja Uprava se srozava i ponižava... Pa, do kada će važiti kumovske i rođačke veze i vezice u Zvezdi? Ovo bi bilo kao da trener u košarkaškom klubu postane Nebojša Ilić... Bože, koliko su jadni i Lukić i Adžić.

Bunilo,ludilo

pre 13 godina

Ipak sam se nadao da nije moguce tako uraditi.Pomoćnik najgoreg u istoriji postade spasilac.Pobijanje krsta,definitivno!Zar je sad prilika da se neko vežba i proba,šta lupaju pojedini.Dečko se istakao deb..nim izjavama.Obrazloženje je potcenjivačko i iritirajuće: opet jedan od najobrazovanijih.Do juče nije imao licencu,koje je to igrače stvorio,otkrio,gurao,preporučio.Gde?Gde bi to još dobio šansu sutra da ode.Ni u drugoj ligi.Ne čudite se ljudi,u bunilu su.Ajde vežite sudbinu za odluke.Procenite cilj,sami,pa ne zadugo da se svi gubite koji ste iza ovog.Lukić ko da ne postoji više.Od energičnog,objektivnog,organizovanog,čoveka za respekt,koji govori istinu i kažnjava postao miš.Adžiću neka Topalovići daju sve,da nije smenuo Pižona da dođe kum (mislili su i oni da znaju i mogu na gotovo)ne bi titula otišla,nit bi oni bili u LŠ,a sad im se šnajder smeje i demonstrira moć.Zar te nije sramota?...Ne mogu nam zabraniti da volimo klub,ali oni nisu klub i to nek znaju.A dotle,potvrđivaće se i samo ću se uveriti da ne znaju i ne umeju.Nažalost na štetu sviju osim njihovu!

cvele

pre 13 godina

Ma Zvezda je nikad stabilnija - sigurno se neće pomerati sa iz Ljutice Bogdana....

Moram da priznam prava bomba za kraj prelaznog roka, tako da ću nadalje izbegavati utakmice Crvene Zvezde da me ne bi nekom sličnom bombom pogodili u budućnosti.....

ovoJEtragedija

pre 13 godina

hahahahah...taman kada sam pomislio da ne moze gore od dostanica,kad ovaj...
lukicu ne prestajes da iznenadjujes!!pitam se koji ce njegov sledeci potez jos vise da pokopa zvezdu...

barry lyndon

pre 13 godina

Delije sve dokle god ne organizujemo masovne setnje ili proteste (nazovite to kako hocete) na ulicama i ne skupi se nas 100000 hiljada ma 200000 hiljada iz cele Srbije i ne pokazemo koliko nam je stalo do Zvezde niko nas nece uzimati za ozbiljno nastavice da se igraju sa nama, jad i beda u klubu ce se produbljivati i nestace ono zasta svi zivimo i usta se kunemo.. Da ne govorimo o tome da Partizan to vec sada sjajno koristi i postoji velika opasnost da uspostavi monopol i u fudbalu.. To sigurno niko od nas ne zeli i to ne smemo dozvoliti.. Koliko bre to decenija treba da prodje da bi se dozvali pameti!?

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Moze im se da unistavaju Zvezdu kad su kupili "Delije". Jos se Lukic okruzio jos gorima ne bi li sakrio svoju odgovornost jos malo duze.

NAPOLJE!

vladimir

pre 13 godina

lukicu kako si dobro krenuo a sad si poceo kao predhodna uprava.zvezda nije tvoja da ti postavis tvog kuma za trenera kao adzic sa dostanicem.sramota

rade

pre 13 godina

e izem ti trenera aj da vidimo dokle ce on da ostane na klupi zvezde e moj vladane lukicu da li ti znas da zvezdi treba renomirani trener a ne pocetnik ti dopustas sebi da stavis kristica da bude trener zvezde pa stavi ga da trenira sopot a ne zvezdu daj boze da gresim i da me kristic demantuje dobrom i leprsavom igrom naze zvezde mada sumnjam pozdrav svim pravim navijacima

Žika

pre 13 godina

Kako čovek da istrpi sve ove smešne priče. Treba biti ironičan, to je jedini lek. Bilo mi je dovoljno da cujem njegove konferencije za štampu i da shvatim kakav ce nas genije predvoditi. Svaka vam čast. Potpisujem da nista necemo uraditi, mozda budemo i treći!

ivannewbgd

pre 13 godina

Kada pomislim da me vise ne mogu iznenaditi onda odem na B92 da vidim kako su igrali kosarkasi a onda shvatim da Lukic prica novi vic delijama.

Dirty

pre 13 godina

Mislim, bez uvrede, tip je dizajniran za Kozaru iz Banatskog velikog Sela. Necu ja skoro na Marakanu; sto bi Bata Kan Kan rekao "Duks im je demode"

KLEVERSON

pre 13 godina

U pravu si Jastrebe,vecina tih razloga su rezultat nestrucnosti i nedostatka samokriticnosti,pogotovu sad vec cuvenog demagoga Lukica!Valjda ce se ovi navijaci Zvezde konacno opametiti i isterati ove pacere...

brane

pre 13 godina

Katastrofa! Sta moze da uradi jedan covek bez autoriteta kao sto je Krstic. Drage DELIJE verovali ili ne, mi propadamo iz godine u godinu. Jedini covek koji moze da podigne ekipu, i da nasa zvezda bude ona stara zvezda je SLAVOLJUB MUSLIN! A on ne zeli da dodje. Samim tim je receno sve! PROPAST!

021

pre 13 godina

e izem ti trenera aj da vidimo dokle ce on da ostane na klupi zvezde e moj vladane lukicu da li ti znas da zvezdi treba renomirani trener a ne pocetnik ti dopustas sebi da stavis kristica da bude trener zvezde pa stavi ga da trenira sopot a ne zvezdu daj boze da gresim i da me kristic demantuje dobrom i leprsavom igrom naze zvezde mada sumnjam pozdrav svim pravim navijacima
(rade, 1. septembar 2010 22:46)

Tacka, zarez, veliko slovo...ju ju ala si ga sastavio batice, svaka cast!

cikaVlada

pre 13 godina

Mislim da je Bog odradio svoje kod Augentalera i na penalima u Bariju,tako da nam od ovog novog Dostanića nema pomoći.Voleo bih da grešim...

Fox Molder

pre 13 godina

Aca je odlican momak i veliki zvezdas, a gotivan je lik bio i kao igrac ! Kad se samo setim 90' i onih faca "ala Djani Curcic", dodje mi da povratim, a ovaj decko je uvek bio kulturiska, i zelim mu uspeh od sveg srca, ali ... Nije da se poredim sa njim, ali i ja sam veliki zvezdas, pa ne znam da li bi bas mogao da vodim prvi tim, i to u ovako delikatnom trenutku ... Kad nam trebaju najbolji moguci ljudi, a uz duzno postovanje njegovog OK lika, to nazalost nije on !
Tako da, ode i ova sezona, ode jos jedna titula, osim ako se ne dogodi cudo nevidjeno ! A to se ne dogadja bas tako cesto ... Stalno propustamo nase sanse za "cudo", I NEVEROVATNO JE, ALI KONSTANTNO POVLACIMO POTEZE ZA KOJE SE UNAPRED ZNA DA NECE IZACI NA DOBRO !!! KO NAM JE POSLE KRIV ...

Wiki

pre 13 godina

Kako ne piše u Wikipedia da mu je Lukic kum?????????? A i zaboravili su da stave da je trenirao i SOPOT! Hahahahahaha. (dobio otkaz tamo ... od KUMA). Zvezdo UGASI SE vec jednom ... ovi ljudi te blamiraju!!!!!!!!!

Zare

pre 13 godina

Realno, male su šanse da ovako neiskusan trener postigne nešto više sa ovom ekipom. Pogotovu što ima rupe u ekipi za koja nema rešenja (mesto centralnog veznog tzv. kreatora npr.). Ja ću ga ipak podržati barem do kraja polu sezone kao celo rukovodstvo jer su tu gde su izabrani voljom većine. Ako do kraja ove polu-sezone ne budemo prvi i napravimo veliki bodovni zaostatak za vodećim ostavku moraju dati SVI zajedno...

benefactor78

pre 13 godina

Ja ne mogu da verujem ko je sve danas trener i igrac u Zvezdi, zaista sam razocaran.
Pa, ovaj Kristic je, dok je bio trener pionira u OFK Beogradu, imao nadimak "soni plejstejsn". Tako su ga prozvali klinci, jer ih je postavljao po terenu kao da igra PES na soniju. Stalno je nesto vikao, maltretirao ih, ocekivao je valjda da deca od 13-14 godina igraju kao seniori Barselone. Nikakav pedagog, konfliktna licnost, ne mogu da verujem da je prvi trener Zvezde...

Jel nas ovo uprava zeza?

pre 13 godina

Znači da izgubismo još jednu sezonu!Žalosno je što Lukić ne vidi ono što svi drugi navijači vide a protiv Jagodine se najbolje videlo koliko ima nedostataka u igri.Šta je to Kristić konsolidovao,samo smo srećno pobedili.Biće uzalud kad ga promene na polusezoni jer će nam Voša i partizan bežati sa nedostižnom razlikom.Mogli smo sa ovim timom i do duple krune ali bez trenera se ne može očekivati ništa lepo,neko to treba da skocka a Kristić to očigledno nije.Ljude iz UO koji su glasali za ovo,treba najuriti iz kluba u paketu sa Adžićem,jedini tako može Zvezda stati na zdrave noge.

rocky

pre 13 godina

Jao Zvezdo toneš! Samo me interesuje zašto navijači sada ne reaguju? A da, oni sada vode klub. Sve je ovo žalosno šta se dešava u najvećem srpskom klubu.

NositesesvizajednoizNAŠEzvezde

pre 13 godina

BRAVO!Ovo je još jedna velika pobeda našeg preddsednika Lukića dragog nam direktora Adzića i nekolicine navijača zvezde koja se nalazi na njihovom platnom spisku.Ovim su pokazali da je NAJSRPSKIJI(ukoliko ova reč ne postoji u srpskom jeziku Lukić će je patentirati) klub napokon dobio trenera dostojnog svog renomea.Samim tim ostaće više para za razvoj Lukića, Adzića i unapred navedene "vatrene" navijače !!!!

hans

pre 13 godina

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...koji indijanci...oporavio ekipu..pa ja tekmu protiv indjije nisam imao snage da odgledam, jagodina..stabilizovao ekipu..a u kojoj to igrici?

pendulabgd

pre 13 godina

navijac sam Partizana, ali ne mogu da sladim vasim neuspesima (dobro, mozda ponekad, sa drugarima:) ...
dakle, kumovski pul Lukic-Kristic/Adzic-Dostanic/ vode Zvezdu u propast! ovo je prevrsilo svaku meru! previse je! umesto da vam pul bude Piksi/Jugovic/Savic/Dzajic/Jankovic (jako slican Stanojevicu, mlad, hrabar, ZNA!) vi imate priglupe ljude u upravi i na klupi.
necu da vam pametujem sta treba da radite, ali nekako mi se cini da zvezda premalo ulaze u omladinu (dostanic direktor), glupo je reci sledite primer partizana ali stvarno ne bi bilo lose da se napravi neki dugorocni plan, da se napravi nesto sl. kao zemunelo, da kupite 2gi tim kao teleoptik (sada je prvi u prvoj ligi) da ti omladinci imaju gde na kaljenje. a ne da kupujete igrace preko YouTube-a, njih 10 pa koji uspe. Djordjevic vam je kapiten (uzas-najgori igrac u istoriji zvezde) kupuju se perspektivni talenti kao Mihajlovic 25god a Stefan Savic vam je bezveze, pusta se Vujadin Savic samo jer je Adzic procenio da nema kvalitet da bude standardan u prvom timu (koji vam je najgori ja mislim u istoriji ikada), Cleo po Adzicu nema kvalitet i moze slobodno da ide i to za 400.000eura a sada vredi 20x vise. Sportski direktor koji ne ume da prepozna talente! Predsednik dzukela koja nema ni 2 razreda i oba su mu iz marketinga.
bezveze mi je vise da osipam "paljbu" po ovima, ali i ja sam ogorcen, koji sam grobar. necu da gledam nezanimljiv derbi, dosadno je da nam OFK, Vosha i Spartak budu glavni konkurenti za titulu.
dakle, motku u ruke umesto tih mobilnih telefona da saljete sms poruke i da izbacite te takozvane zvezdase, jer ocigledno je da oni ne vole vas klub. izgleda da se radi "Srpski Model" privatizacije, srozaj preduzece najvise sto je to moguce pa ga kupi za male pare! meni se cini da je to, sta vi mislite? ne bi voleo da je tako!
ajde bre, izbacujte to. hocu da nam se fudbal oporavi! hocu da gledam jaku ligu. hocu da imamo 2 tima (partizan i zvezdu, ali da vam mi uzimamo titulu :) u ligi sampiona!

sta vi mislite?

Realni Grobar.

Fizi

pre 13 godina

"Aleksandar Kristić školovanje za trenera je završio sa najboljim ocenama"
Svaka cast... Ionako je, manje-vise, svejedno. Pored ovakve "uprave" i "menadzmenta" kluba... Samo ako je po Rajovom ukusu...

zarko

pre 13 godina

Aman ljudi,smilujte se nad tom Zvezdom...U Engleskoj jedan Pol Skols okonca karijeru i kao trener pocne da radi u klubu odakle je ponikao.

Kod nas jedan osrednji fudbaler bez trunke trenerskog iskustva dobije jagodinu i indjiju i to zadovolji upravu...

Ma i treba da nas biju grobari ko vola u kupusu...Jedino mi zao sebe samog koliko se nerviram...

Sasha

pre 13 godina

Od jednog Grobara! Delije zelim vama kao sto sam zeleo i nama kratak period stabilizacije i konacno dobru politiku vase uprave i da se opet radujemo i vi i mi dobrim igrama i nastupima nasih miljenika u Evropi i Srbiji. Ipak je lepse kad na derbiju pobedimo pravu Zvezdu, a ne ovu crveno belu farsu!

Ranko

pre 13 godina

Prvo,veliki sam navijac Partizana a jos vise volim Srbiju i sve sto je vezano za Srbiju,a Zvezda svakako jeste!!!Ne mogu da verujem da je Zvezda pala na ovako niske grane!!!Mislim da to ne odgovara nikome,mada sad ima one dece koja navijaju za Partizan i koja se raduju ovakvim stvarima!!!!Opet,nisu mi jasni ni ti,nazovi,navijaci zvezde,koji podrzavaju ovakvu upravu,ljudi oteraju Pizona koji je bio prvi na tabeli,cak postoje price da su ga takozvani navijaci i pretukli!!Opet ce neko krenuti sa onom pricom kriv je Karadzic i te stvari ali osvestite se gospodo zvezdasi i pogledajte sta se radi u vasem dvoristu,a pogledajte ne samo fk Partizan vec SD Partizan,u svim sportovima smo u samom evropskom vrhu,a i fudbal krece polako tim putem!!!Iskreno,kao Srbin,ne bih voleo da od Zvezde ostane samo ime!!!!!Menjajte bagru dok je vreme,i puno zdravlja zelim Viloticu,cekamo ga na derbiju!!!

duka

pre 13 godina

Mislim da je ovde sve jasno.Ocekivao sam ovo.Samom vrhu u Zvezdi ovo najvise odgovara.Manje placen trener.Trener koji ce da bude marioneta.Ekipu ce da sastavlja neko iz vrha kluba.Mislim da od ovog,ipak ne moze gore.Evropu mozemo zaboraviti na duuuug period,a pvenstvo je vec zavrseno.Kaskamo za partizanom pune 3 svetlosne godine.

Reds

pre 13 godina

Европска Звезда, европски играчи, европси тренер, европска управа!
Молим Лукића да ми јави где то Звезда следећи пут гостује у Европи, радо бих ишао!
У жељи да финансијски помогнем сам ћу сносити трошкове путовања!
Молим све истомишљенике да ми се придруже!!!

Dejan

pre 13 godina

E jadni smo ti mi kad nam je ovaj prvi trener. Sa ovakvim trenerom, pa i ekipom, možemo mi do titule, ali nisam siguran o kojoj ligi je reč, Srpskoj ili Vojvođanskoj?