Nedelja, 29.08.2010.

21:24

Stanojević: "Moglo je ubedljivije"

Aleksandar Stanojević zadovoljan je <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=08&amp;dd=29&amp;nav_id=455015" class="text-link" target= "_blank">pobedom Partizana protiv OFK Beograda</a>, ali je dodao da je ona mogla da bude i ubedljivija.

Izvor: AK

Stanojeviæ: "Moglo je ubedljivije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

23 Komentari

Sortiraj po:

Neša

pre 13 godina

od 2000 do 2009 Zvezda i Partizan imaju po 5 titula, a u kupovima je 5:3 za Zvezdu. Takođe Zvezda je imala bolji međusubni skor.
U novoj deceniji 1:0 je za Partizan u titulama i 1:0 za Zvezdu u kupovima, a Partizan ima bolji skor, međutim samo 1 čist nedosuđen penal bi to promenio. Toliko o tom mnoooooogo uspešnijem.

A ako znaš koliko je u kojoj godini SD Partizan uzeo titula u poslednjih 10 godina dokazaću ti da je SD Crvena zvezda uzelo više...
(no, 30. avgust 2010 17:23)


Evo samo malo oko trofeja SD Partizan i SD crvena zvezda (namerno mala slova):
2009/10 Partizan Šampion (vaterpolo, fudbal, košarka)šampion jadranske lige košarka, kup košarka, vaterpolo, superkup srbije rukomet, prvak evrope rvanje, 4. u evropi u košarci i vaterpolu
CZ samo kup u fudbalu
2008/09 Partizan šampion (vaterpolo, košarka, fudbal rukomet, hokej na ledu), jadranska liga košarka, kup vaterpolo, košarka, fudbal
CZ samo kup u odbojci
2007/2008 Partizan šampion u vaterpolu, košarci, fudbalu, hokeju na ledu) kup (vaterpolo, košarka,rukomet,fudbal)jadranska liga košarka
CZ samo šampioni u rukometu i odbojci

Mrzi me više da kucam dalje ali to ti je primer tog odnosa ova dva sportska društva.Naravno ne računam trofeje u klikerima i pljuvanju u dalj.

jiggy

pre 13 godina

Navescu one sportove koje sam napomenuo i koji su najzastupljeniji kod nas i u Evropi. I koji, realno, imaju najvise sansi da se "vide i cuju".

FUDBAL:
Odnos titula u zadnjih deset godina nije 5:5, vec:
CZ 4
PAR 6

KOSARKA:
CZ 0
PAR 9

VATERPOLO:
Bolje da ni ne spominjem...

A na medjunarodnoj sceni je jos smrknutije za Zvezdu...

no

pre 13 godina

@jiggy

od 2000 do 2009 Zvezda i Partizan imaju po 5 titula, a u kupovima je 5:3 za Zvezdu. Takođe Zvezda je imala bolji međusubni skor.
U novoj deceniji 1:0 je za Partizan u titulama i 1:0 za Zvezdu u kupovima, a Partizan ima bolji skor, međutim samo 1 čist nedosuđen penal bi to promenio. Toliko o tom mnoooooogo uspešnijem.

A ako znaš koliko je u kojoj godini SD Partizan uzeo titula u poslednjih 10 godina dokazaću ti da je SD Crvena zvezda uzelo više...

supersilversurfer

pre 13 godina

Sto mi je drago da su igraci podrzali Vilotica. To je fenomenalna stvar. Prvo Jovanovic izjavi da je plasman u LS uspeh i Zvezde, a sada i ovo. To se trazi. Ovo pokazuje da su i ti igraci Partizana i Zvezde bre normalni ljudi, a ne bre neki idioti koji samo cekaju da se medjusobno pokolju. Bez saradnje Zvezde i Partizana nasem fudbalu se lose pise. To ne vide samo glupi besposlicari zatrovani mrznjom koji na internetu i transparentima izigravaju neke opasne face. Ja sam isto partizanovac, pa isto zelim sve najbolje Viloticu u ovom trenutku.

realan

pre 13 godina

@jiggy
ti si izgleda nesto cudno pojeo danas popodne ili si pusio neke smesne cigare ili ne znam ni je sta.
Prvo si poredio nasa dva kluba sa Liverpulom i Mancester junajtedom, a onda si jedan nas klub postavio na presto a drugi u blato. I to sve na vest sa utakmice, gde je jedan tim dao dva gola tako sto su mu protivnicki igracidodali loptu na 30 metara od svog gola, a samo si to trebao da vidis, ostalo je nebitno a Liverpul i mancester takve utakmice ne igraju, tamo je to SRAMOTA.

Pfc Rules

pre 13 godina

Stanojevicu,vracaj covece Moreiru,nemoj biti tvrdoglav!
Covek jeste mozda pogresio,mozda jeste hteo neku da igra a drugu ne,ali ti nisi samo trener,budi i pedagog,i saznaj razloge tome!!
I nikada nemoj da zaboravis sta je uradio za Partizan!
I nikada nemoj da zaboravis gol u 96 minutu!
Nikada nemoj da zaboravis da je izabrao da igra protiv APOELA,a umrla mu je majka!!
I nikada nemoj da zaboravis da ga Grobari VOLE,CENE I POSTUJU zbog svega toga,i zato i ako je pogresio on ZASLUZIJE novu priliku,jer Partizan je sa njim duplo jaci!!

Goran Tomić

pre 13 godina

Sale, ono sto mi se posebno dopada kod tebe je da si se setio da se fudbal igra i zbog navijača, a ne samo zbog rezultata! Tvoja filozofija da je lepše sa Anderlehtom 2:2, u Beogradu, nego da navijači ne vide gol me je oduševila! Ko bre želi da dođe da gleda utakmicu koja će se završiti sa 0:0?! Uostalom, igrala se i druga utakmica, u Briselu, a i tamo je lopta bila okrugla, trava zelena, a teren četvrtast, tako da...videli smo šta je bilo! Ko bre, recimo, želi da u našoj (priznaćete!) nejakoj ligi gleda pobede Partizana od JEDVA MRŠAVIH 1:0?! A bilo je i te ,,mršavosti,, proteklih godina... Još pri svom osnivanju, Partizan je bio tim sa najlepšom i najatraktivnijom igrom i najboljim igračima, (i niko nije pitao odakle su ti igrači došli) - prvobitni Partizan je znao i da izgubi poneku utakmicu, ali da i dalje teži LEPOTI IGRE! Partizan u kasnijim vremenima znao je i da ponekad razočara, ali i da ITEKAKO ODUŠEVI! Ti, Sale, još ni jednu utakmicu nisi izgubio (!!!), nadam se da će se sadašnje ,,pridošlice,, u Partizanu osećati kao u svojoj kući, a što se tiče lepote igre, Moreira nam je NEOPHODAN - čovek je jednostavno - umetnik, doktor, majstor, čuvajte ga i ne dozvolite da eventualno (!)zimus ode sad kad izgleda stvaramo veoma ozbiljan tim! Jeste, publika voli golove, ali ako nema nekog driblinga ili neobičnog poteza, opet, nije to-to! Svaka čast danas Neci na driblingu ČETIRI protivnička igrača! Neka igrač nekad i pogreši, ali u želji da uradi nešto atraktivno! Ali Mo, svakim pokretom tela ili lopte pokazuje fudbalsku magiju...čak i kad mu ne uspe šta je želeo...
Pokušaj da zadržiš dobru atmosferu u timu, bez obzira što starosedeoci nerado gledaju ka klupi, kad dolaze novi igrači. A i novi verovatno misle da treba da igraju, i da su zato došli...
Evo, recimo, Stefana Babovića dugo nisam video na terenu, a Stefan Babović je nekad bio među talentovanijim dečacima svoje generacije, Stefan Babović se nedavno fotografisao sa Moreirom, i - Stefan Babović izgleda nije još u formi...A i još dok je igrao u Partizanu, nije dostigao nivo Vukčevića, Jovetića, da ne kažem tek Saleta Ilića ili Dragana Ćirića...zato se Ješa nije mnogo ni brinuo kad ga je ,,prosledio,, OFK-u... Drago mi je da si mu danas dao šansu, neko vreme igrač može i da se ,,istrpi,, ako obećava...ali, sjajno je što sad postoji i liga drugih timova - Stefan, Mutu, Boja, Lola, Raća, B.Jovanovic, bilo ko - šta je sramota odigrati i tamo utakmicu dve tri i dokazati da si as i da si u formi! I da možeš i moraš u Prvi tim. Ali, dokaži i pokaži to na terenu!
Ovo danas bilo je o.k. bodovi su bodovi, pobeda je pobeda, ali nadam se da će biti i bolje, drago mi je što i ti nisi 100% zadovoljan čak i kad uzmeš bodove - e, to je po meni pravi trener za Partizan!
Što se tiče Radiše i podrške Grobara (koji svakako stvarno vole Radišu), da, slažem se (kao što reče neko u komentarima)da je tu bilo ne samo podrške, nego i malo zezancije, zabave, itd...
Fudbal nije balet, opera ili pozorište - publika je na fudbalu malo specifična (doduše i u pozorištu ima itekako i ,,zezancija,, i svega i svačega pa i, u nečemu, sličnosti sa fudbalom!)

Balansero

pre 13 godina

"Ako ne das gol, zapamti..."

E to je trener. I kod dva gola prednosti i dominacije na terenu ne tolerise nonsalantnost. Valjda ce dovesti jos jednog napadaca da ne gledamo vise Bogunoviceve "bravure".

"Podrska" Radisi Ilicu je nesto najjadnije sto sam video od grobara. Do juce smo mu se smejali i psovali ga a sad kad je dosao Stojkovic sto "mrzi" Partizan, pruzamo mu podrsku. Sto? Da prima one smesne golove? Da glumimo cirkus medrano u LS?
Decko vari vutricu redovno, sto se i vidi po reakcijama na terenu. A i prirodno je indisponiran za sport. Bez osecaja za prostor, losi refleksi, nema odraz, gipkost. Nista. Zalutao u vrhunski sport. Stojkovic je za njega Van der Sar. Jes da i on ima kikseve ali jedno je imati kikseve a drugo biti stalna opasnost po svoj gol. Usput Radisa mi je 100 puta simpaticniji kao lik od Stojkovica. Ali to ne vazi kad se izadje na teren.

BGrobar

pre 13 godina

Za gest za Vilotica 10+
Za igru u prvom poluvremenu 8
Za igru u drugom poluvremenu 6.5
To je moje slobodno misljenje!!! Mislim da je Babovic bio zalutao na terenu, dok Bogunovic nije pruzio ono sto moze!
Svaka cast na zelji za stalnim poboljsanjem u igri!
NAPOKON PRAVI COVEK NA KLUPI PARTIZANA!!!

DjolePFC

pre 13 godina

Kako se Stanojevic iznervirao kada je Bogunovic promasio prvu sansu se 6 m:
Bogune,ako iz sledece sanse ne das go zapamti kada ces igrati...ili tako vec nesto
A Bogunovic sledeca sansa:pored gola :D
Dobri smo,mozemo bolje osecam to sigurno...pozdrav za sve ljubitelje fudbala

jiggy

pre 13 godina

Ovo, trenutno, stanje u nasem fudbalu bih poredio sa rivalstvom Liverpool-a i Manchester United-a. Liverpool je bio velik, najveci Engleski klub do sredine 1990-tih a onda je na scenu stupio Man Utd. I sada, posle 15-tak godina je najuspesniji u Engleskoj, a boga mi i najuspesniji Engleski klub u Evropi.

Ista ta prica je sa C.Zvezdom i Partizanom. Zvezda je bila dosta ispred, do sredine 1990-tih, a od tada, budimo realni, odnos izmedju CZ i Partizana je isti kao odnos Liverpool-a i Man Utd-a. Jednostavno je, United je povlacio bolje poteze, imao vise srece, bolje igrace i dosao tu, gde je danas. A Liverpool je ostao negde izmedju poslednje titule (1989.) i realnosti - da je ceo svet na njih, do pre par godina (dok nisu napredovali Chelsea i Arsenal) gledao kao na drugi tim u Engleskoj.

Ista prica je i kod nas, u poslednjih 10 godina, CZ je samo jednom "mislila" da ima ozbiljan tim (Zvezda-Bayern i Zvezda-Milan). Kazem "mislila" jer ti "strasni" igraci, iz te generacije (Bisevac, Dudic, Basta, Zigic, Pantelic, Stojkovic, Milovanovic, Milijas, Koroman itd.) su otisli u pet najjacih liga u Evropi, ali u drugorazredne klubove, gde se niko, ali niko, nije probio u startnih 11 ni posle 5-6 godina. Jedino je Zigic iz Santandera presao u Valensiju i - ugasio. Cast, i naklon do poda odajem Nemanji Vidicu. Decko se nije "alavio" i trcao za parama. Otisao u Spartak, i danas je kapiten(!), slavnog, Man Utd-a.

Tako da ta filozofija – “Sacuvacemo tim za kvalifikacije. Pa, ako prodjemo, ostaju svi na okupu, a ako ne, nema nam spasa, nego da ih sve prodamo, jer od toga zivimo.” Takvo razmisljanje je idiotizam. Zasto? Zato sto, ako ne mozes da racunas na kostur ekipe na duzi period od godinu-dve dana, nemoj ni da ga stvaras. Skauting je najbitniji u celoj prici. Pogledajte kako je to radio Dule Vujosevic. Dovodio mlade, ili matore igrace sa svih strana, zahvaljujuci dobrom skautingu. I uz dovoljno znanje svog zanata, pravio od njih igrace koji su mogli rame uz rame sa bilo kim u Evropi. Kazem Evropi, jer najbolji basket je u USA tj. NBA.

Tako da, da se ne lazemo, poslednjih 10-tak godina, SD Partizan je daaaaleko ispred SD Crvena Zvezda. A FK, ako gledamo poslednjih par ili 10-tak godina, je Spski najveci, klupski, fudbalski, kosarkaski, vaterpolo brend u Evropi. Od stare slave se ne zivi. Dzaba Zvezdi titula prvaka Evrope i sveta pre 20 godina, ako danasnji fudbaleri, rukovodstvo, osoblje itd. ne poseduje ni 30% mogucnosti ljudi na istim tim pozicijama tad, kada je Zvezda bila Bog i batina u SFRJ i sire. Jer nije Zvezda Man Utd, Barca, Real, Milan itd., pa da poseduje slican kvalitet i organizaciju danas, kao i pre 5, 10, 20 godina. Da Bayern misli, OK nije bilo lako sa njima pre 20 godina, nece biti lako ni danas. Ne, nego je to skroz druga prica, kod nas razlika u kvalitetu tima (bilo Zvezde ili Partizana) neverovatno varira u period od 5 godina, a kamoli duze.

Ali, ako me oci ne varaju, Partizan je poceo da se dize iz tog kontinuiteta sivila. Da li je to tako ili ne, nazirace se sledeceg leta, a videti se ne moze i nece tek za tri godine. Tada cemo videti da li je FK Partizan napredovao u vidjenju i vodjenju ili ostajemo tu gde jesmo. Da li cemo i dalje da bljesnemo svakih 5-10 godina i da se zadovoljavamo mediokritetima, ili cemo da da sijamo konstantno. Za pet godina cemo videti. Ako nam bude rutina ucesce u Ligi Sampiona (to nam je danas uspeh), a uspeh bude prolece u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope, tu smo, gde treba da budemo.

hvala

pre 13 godina

Postovani gospodine Stanojevicu,moram da vam priznam da se divim vasoj harizmi,taktickom umecu,i disciplini(pogotovu ono s Bogunom)Imate puno poverenje navijaca partizana,samo vas molim da tako nastavite,i da odbijate ponude drugih klubova(posto ce ih imati,i to dosta).Zelim vam da budete drugi veliki Dule Vujosevic,Hvala,s postovanjem advokat.

Gambit

pre 13 godina

Ne pamtim kad je Partizan imao boljeg trenera.Ima veliki autoritet i igrači ga veoma poštuju,a to se moglo videti i danas pogotovo u situaciji kada je vikao na Bogunovica. Nema labavo,samo strogo i oštro,i uvek može bolje!

sportista

pre 13 godina

sve najbolje zelim viloticu.
svaka cast igracima na gestu podrske viloticu. taj gest pokazuje da i kod nas u fudbalu ima jos uvek korektnih fudbalera, a nadam se da ce ih biti i vise...

navijac

pre 13 godina

Gospodine Stanojevicu nadam se da necete podleci pritisku i atmosferi i da necete menjati tim koji dobija,jedan je Radisa Ilic,publika je rekla svoje ,odbranio je cist gol protiv Pjunika,ko god stao na gol protiv arsenala nece mnogo pomoci ,dajte coveku koga ste Vi doveli sansu i nemojte skidati glave preko noci

nenad73

pre 13 godina

Vaznije i od ove znacajne pobede Partizana jer je dosla posle emotivnog praznjenja nakon plasamana u Ligu Sampiona, je gest solidarnosti sa fudbalerom Crvene Zvezde. Nadam se da ce se ovim primerom povesti i jos neki koji prete Stojkovicu zato sto dolaskom u Partizan zeli da nastavi karijeru i da ponovo bude najbolji golman u Srbiji sto i objektivno jeste! Partizan sampion!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Majstore, dobro je i ovo. Meni je drago da uvek ocekujes vise od igraca i to je dobro. Bitna je pobeda ali u svakom slucaju uvek insistirati na sto boljoj igri i zalaganju na terenu. Srecno!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Majstore, dobro je i ovo. Meni je drago da uvek ocekujes vise od igraca i to je dobro. Bitna je pobeda ali u svakom slucaju uvek insistirati na sto boljoj igri i zalaganju na terenu. Srecno!!!

jiggy

pre 13 godina

Ovo, trenutno, stanje u nasem fudbalu bih poredio sa rivalstvom Liverpool-a i Manchester United-a. Liverpool je bio velik, najveci Engleski klub do sredine 1990-tih a onda je na scenu stupio Man Utd. I sada, posle 15-tak godina je najuspesniji u Engleskoj, a boga mi i najuspesniji Engleski klub u Evropi.

Ista ta prica je sa C.Zvezdom i Partizanom. Zvezda je bila dosta ispred, do sredine 1990-tih, a od tada, budimo realni, odnos izmedju CZ i Partizana je isti kao odnos Liverpool-a i Man Utd-a. Jednostavno je, United je povlacio bolje poteze, imao vise srece, bolje igrace i dosao tu, gde je danas. A Liverpool je ostao negde izmedju poslednje titule (1989.) i realnosti - da je ceo svet na njih, do pre par godina (dok nisu napredovali Chelsea i Arsenal) gledao kao na drugi tim u Engleskoj.

Ista prica je i kod nas, u poslednjih 10 godina, CZ je samo jednom "mislila" da ima ozbiljan tim (Zvezda-Bayern i Zvezda-Milan). Kazem "mislila" jer ti "strasni" igraci, iz te generacije (Bisevac, Dudic, Basta, Zigic, Pantelic, Stojkovic, Milovanovic, Milijas, Koroman itd.) su otisli u pet najjacih liga u Evropi, ali u drugorazredne klubove, gde se niko, ali niko, nije probio u startnih 11 ni posle 5-6 godina. Jedino je Zigic iz Santandera presao u Valensiju i - ugasio. Cast, i naklon do poda odajem Nemanji Vidicu. Decko se nije "alavio" i trcao za parama. Otisao u Spartak, i danas je kapiten(!), slavnog, Man Utd-a.

Tako da ta filozofija – “Sacuvacemo tim za kvalifikacije. Pa, ako prodjemo, ostaju svi na okupu, a ako ne, nema nam spasa, nego da ih sve prodamo, jer od toga zivimo.” Takvo razmisljanje je idiotizam. Zasto? Zato sto, ako ne mozes da racunas na kostur ekipe na duzi period od godinu-dve dana, nemoj ni da ga stvaras. Skauting je najbitniji u celoj prici. Pogledajte kako je to radio Dule Vujosevic. Dovodio mlade, ili matore igrace sa svih strana, zahvaljujuci dobrom skautingu. I uz dovoljno znanje svog zanata, pravio od njih igrace koji su mogli rame uz rame sa bilo kim u Evropi. Kazem Evropi, jer najbolji basket je u USA tj. NBA.

Tako da, da se ne lazemo, poslednjih 10-tak godina, SD Partizan je daaaaleko ispred SD Crvena Zvezda. A FK, ako gledamo poslednjih par ili 10-tak godina, je Spski najveci, klupski, fudbalski, kosarkaski, vaterpolo brend u Evropi. Od stare slave se ne zivi. Dzaba Zvezdi titula prvaka Evrope i sveta pre 20 godina, ako danasnji fudbaleri, rukovodstvo, osoblje itd. ne poseduje ni 30% mogucnosti ljudi na istim tim pozicijama tad, kada je Zvezda bila Bog i batina u SFRJ i sire. Jer nije Zvezda Man Utd, Barca, Real, Milan itd., pa da poseduje slican kvalitet i organizaciju danas, kao i pre 5, 10, 20 godina. Da Bayern misli, OK nije bilo lako sa njima pre 20 godina, nece biti lako ni danas. Ne, nego je to skroz druga prica, kod nas razlika u kvalitetu tima (bilo Zvezde ili Partizana) neverovatno varira u period od 5 godina, a kamoli duze.

Ali, ako me oci ne varaju, Partizan je poceo da se dize iz tog kontinuiteta sivila. Da li je to tako ili ne, nazirace se sledeceg leta, a videti se ne moze i nece tek za tri godine. Tada cemo videti da li je FK Partizan napredovao u vidjenju i vodjenju ili ostajemo tu gde jesmo. Da li cemo i dalje da bljesnemo svakih 5-10 godina i da se zadovoljavamo mediokritetima, ili cemo da da sijamo konstantno. Za pet godina cemo videti. Ako nam bude rutina ucesce u Ligi Sampiona (to nam je danas uspeh), a uspeh bude prolece u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope, tu smo, gde treba da budemo.

Balansero

pre 13 godina

"Ako ne das gol, zapamti..."

E to je trener. I kod dva gola prednosti i dominacije na terenu ne tolerise nonsalantnost. Valjda ce dovesti jos jednog napadaca da ne gledamo vise Bogunoviceve "bravure".

"Podrska" Radisi Ilicu je nesto najjadnije sto sam video od grobara. Do juce smo mu se smejali i psovali ga a sad kad je dosao Stojkovic sto "mrzi" Partizan, pruzamo mu podrsku. Sto? Da prima one smesne golove? Da glumimo cirkus medrano u LS?
Decko vari vutricu redovno, sto se i vidi po reakcijama na terenu. A i prirodno je indisponiran za sport. Bez osecaja za prostor, losi refleksi, nema odraz, gipkost. Nista. Zalutao u vrhunski sport. Stojkovic je za njega Van der Sar. Jes da i on ima kikseve ali jedno je imati kikseve a drugo biti stalna opasnost po svoj gol. Usput Radisa mi je 100 puta simpaticniji kao lik od Stojkovica. Ali to ne vazi kad se izadje na teren.

BGrobar

pre 13 godina

Za gest za Vilotica 10+
Za igru u prvom poluvremenu 8
Za igru u drugom poluvremenu 6.5
To je moje slobodno misljenje!!! Mislim da je Babovic bio zalutao na terenu, dok Bogunovic nije pruzio ono sto moze!
Svaka cast na zelji za stalnim poboljsanjem u igri!
NAPOKON PRAVI COVEK NA KLUPI PARTIZANA!!!

hvala

pre 13 godina

Postovani gospodine Stanojevicu,moram da vam priznam da se divim vasoj harizmi,taktickom umecu,i disciplini(pogotovu ono s Bogunom)Imate puno poverenje navijaca partizana,samo vas molim da tako nastavite,i da odbijate ponude drugih klubova(posto ce ih imati,i to dosta).Zelim vam da budete drugi veliki Dule Vujosevic,Hvala,s postovanjem advokat.

Gambit

pre 13 godina

Ne pamtim kad je Partizan imao boljeg trenera.Ima veliki autoritet i igrači ga veoma poštuju,a to se moglo videti i danas pogotovo u situaciji kada je vikao na Bogunovica. Nema labavo,samo strogo i oštro,i uvek može bolje!

nenad73

pre 13 godina

Vaznije i od ove znacajne pobede Partizana jer je dosla posle emotivnog praznjenja nakon plasamana u Ligu Sampiona, je gest solidarnosti sa fudbalerom Crvene Zvezde. Nadam se da ce se ovim primerom povesti i jos neki koji prete Stojkovicu zato sto dolaskom u Partizan zeli da nastavi karijeru i da ponovo bude najbolji golman u Srbiji sto i objektivno jeste! Partizan sampion!

sportista

pre 13 godina

sve najbolje zelim viloticu.
svaka cast igracima na gestu podrske viloticu. taj gest pokazuje da i kod nas u fudbalu ima jos uvek korektnih fudbalera, a nadam se da ce ih biti i vise...

DjolePFC

pre 13 godina

Kako se Stanojevic iznervirao kada je Bogunovic promasio prvu sansu se 6 m:
Bogune,ako iz sledece sanse ne das go zapamti kada ces igrati...ili tako vec nesto
A Bogunovic sledeca sansa:pored gola :D
Dobri smo,mozemo bolje osecam to sigurno...pozdrav za sve ljubitelje fudbala

supersilversurfer

pre 13 godina

Sto mi je drago da su igraci podrzali Vilotica. To je fenomenalna stvar. Prvo Jovanovic izjavi da je plasman u LS uspeh i Zvezde, a sada i ovo. To se trazi. Ovo pokazuje da su i ti igraci Partizana i Zvezde bre normalni ljudi, a ne bre neki idioti koji samo cekaju da se medjusobno pokolju. Bez saradnje Zvezde i Partizana nasem fudbalu se lose pise. To ne vide samo glupi besposlicari zatrovani mrznjom koji na internetu i transparentima izigravaju neke opasne face. Ja sam isto partizanovac, pa isto zelim sve najbolje Viloticu u ovom trenutku.

Pfc Rules

pre 13 godina

Stanojevicu,vracaj covece Moreiru,nemoj biti tvrdoglav!
Covek jeste mozda pogresio,mozda jeste hteo neku da igra a drugu ne,ali ti nisi samo trener,budi i pedagog,i saznaj razloge tome!!
I nikada nemoj da zaboravis sta je uradio za Partizan!
I nikada nemoj da zaboravis gol u 96 minutu!
Nikada nemoj da zaboravis da je izabrao da igra protiv APOELA,a umrla mu je majka!!
I nikada nemoj da zaboravis da ga Grobari VOLE,CENE I POSTUJU zbog svega toga,i zato i ako je pogresio on ZASLUZIJE novu priliku,jer Partizan je sa njim duplo jaci!!

Goran Tomić

pre 13 godina

Sale, ono sto mi se posebno dopada kod tebe je da si se setio da se fudbal igra i zbog navijača, a ne samo zbog rezultata! Tvoja filozofija da je lepše sa Anderlehtom 2:2, u Beogradu, nego da navijači ne vide gol me je oduševila! Ko bre želi da dođe da gleda utakmicu koja će se završiti sa 0:0?! Uostalom, igrala se i druga utakmica, u Briselu, a i tamo je lopta bila okrugla, trava zelena, a teren četvrtast, tako da...videli smo šta je bilo! Ko bre, recimo, želi da u našoj (priznaćete!) nejakoj ligi gleda pobede Partizana od JEDVA MRŠAVIH 1:0?! A bilo je i te ,,mršavosti,, proteklih godina... Još pri svom osnivanju, Partizan je bio tim sa najlepšom i najatraktivnijom igrom i najboljim igračima, (i niko nije pitao odakle su ti igrači došli) - prvobitni Partizan je znao i da izgubi poneku utakmicu, ali da i dalje teži LEPOTI IGRE! Partizan u kasnijim vremenima znao je i da ponekad razočara, ali i da ITEKAKO ODUŠEVI! Ti, Sale, još ni jednu utakmicu nisi izgubio (!!!), nadam se da će se sadašnje ,,pridošlice,, u Partizanu osećati kao u svojoj kući, a što se tiče lepote igre, Moreira nam je NEOPHODAN - čovek je jednostavno - umetnik, doktor, majstor, čuvajte ga i ne dozvolite da eventualno (!)zimus ode sad kad izgleda stvaramo veoma ozbiljan tim! Jeste, publika voli golove, ali ako nema nekog driblinga ili neobičnog poteza, opet, nije to-to! Svaka čast danas Neci na driblingu ČETIRI protivnička igrača! Neka igrač nekad i pogreši, ali u želji da uradi nešto atraktivno! Ali Mo, svakim pokretom tela ili lopte pokazuje fudbalsku magiju...čak i kad mu ne uspe šta je želeo...
Pokušaj da zadržiš dobru atmosferu u timu, bez obzira što starosedeoci nerado gledaju ka klupi, kad dolaze novi igrači. A i novi verovatno misle da treba da igraju, i da su zato došli...
Evo, recimo, Stefana Babovića dugo nisam video na terenu, a Stefan Babović je nekad bio među talentovanijim dečacima svoje generacije, Stefan Babović se nedavno fotografisao sa Moreirom, i - Stefan Babović izgleda nije još u formi...A i još dok je igrao u Partizanu, nije dostigao nivo Vukčevića, Jovetića, da ne kažem tek Saleta Ilića ili Dragana Ćirića...zato se Ješa nije mnogo ni brinuo kad ga je ,,prosledio,, OFK-u... Drago mi je da si mu danas dao šansu, neko vreme igrač može i da se ,,istrpi,, ako obećava...ali, sjajno je što sad postoji i liga drugih timova - Stefan, Mutu, Boja, Lola, Raća, B.Jovanovic, bilo ko - šta je sramota odigrati i tamo utakmicu dve tri i dokazati da si as i da si u formi! I da možeš i moraš u Prvi tim. Ali, dokaži i pokaži to na terenu!
Ovo danas bilo je o.k. bodovi su bodovi, pobeda je pobeda, ali nadam se da će biti i bolje, drago mi je što i ti nisi 100% zadovoljan čak i kad uzmeš bodove - e, to je po meni pravi trener za Partizan!
Što se tiče Radiše i podrške Grobara (koji svakako stvarno vole Radišu), da, slažem se (kao što reče neko u komentarima)da je tu bilo ne samo podrške, nego i malo zezancije, zabave, itd...
Fudbal nije balet, opera ili pozorište - publika je na fudbalu malo specifična (doduše i u pozorištu ima itekako i ,,zezancija,, i svega i svačega pa i, u nečemu, sličnosti sa fudbalom!)

navijac

pre 13 godina

Gospodine Stanojevicu nadam se da necete podleci pritisku i atmosferi i da necete menjati tim koji dobija,jedan je Radisa Ilic,publika je rekla svoje ,odbranio je cist gol protiv Pjunika,ko god stao na gol protiv arsenala nece mnogo pomoci ,dajte coveku koga ste Vi doveli sansu i nemojte skidati glave preko noci

jiggy

pre 13 godina

Navescu one sportove koje sam napomenuo i koji su najzastupljeniji kod nas i u Evropi. I koji, realno, imaju najvise sansi da se "vide i cuju".

FUDBAL:
Odnos titula u zadnjih deset godina nije 5:5, vec:
CZ 4
PAR 6

KOSARKA:
CZ 0
PAR 9

VATERPOLO:
Bolje da ni ne spominjem...

A na medjunarodnoj sceni je jos smrknutije za Zvezdu...

realan

pre 13 godina

@jiggy
ti si izgleda nesto cudno pojeo danas popodne ili si pusio neke smesne cigare ili ne znam ni je sta.
Prvo si poredio nasa dva kluba sa Liverpulom i Mancester junajtedom, a onda si jedan nas klub postavio na presto a drugi u blato. I to sve na vest sa utakmice, gde je jedan tim dao dva gola tako sto su mu protivnicki igracidodali loptu na 30 metara od svog gola, a samo si to trebao da vidis, ostalo je nebitno a Liverpul i mancester takve utakmice ne igraju, tamo je to SRAMOTA.

no

pre 13 godina

@jiggy

od 2000 do 2009 Zvezda i Partizan imaju po 5 titula, a u kupovima je 5:3 za Zvezdu. Takođe Zvezda je imala bolji međusubni skor.
U novoj deceniji 1:0 je za Partizan u titulama i 1:0 za Zvezdu u kupovima, a Partizan ima bolji skor, međutim samo 1 čist nedosuđen penal bi to promenio. Toliko o tom mnoooooogo uspešnijem.

A ako znaš koliko je u kojoj godini SD Partizan uzeo titula u poslednjih 10 godina dokazaću ti da je SD Crvena zvezda uzelo više...

Neša

pre 13 godina

od 2000 do 2009 Zvezda i Partizan imaju po 5 titula, a u kupovima je 5:3 za Zvezdu. Takođe Zvezda je imala bolji međusubni skor.
U novoj deceniji 1:0 je za Partizan u titulama i 1:0 za Zvezdu u kupovima, a Partizan ima bolji skor, međutim samo 1 čist nedosuđen penal bi to promenio. Toliko o tom mnoooooogo uspešnijem.

A ako znaš koliko je u kojoj godini SD Partizan uzeo titula u poslednjih 10 godina dokazaću ti da je SD Crvena zvezda uzelo više...
(no, 30. avgust 2010 17:23)


Evo samo malo oko trofeja SD Partizan i SD crvena zvezda (namerno mala slova):
2009/10 Partizan Šampion (vaterpolo, fudbal, košarka)šampion jadranske lige košarka, kup košarka, vaterpolo, superkup srbije rukomet, prvak evrope rvanje, 4. u evropi u košarci i vaterpolu
CZ samo kup u fudbalu
2008/09 Partizan šampion (vaterpolo, košarka, fudbal rukomet, hokej na ledu), jadranska liga košarka, kup vaterpolo, košarka, fudbal
CZ samo kup u odbojci
2007/2008 Partizan šampion u vaterpolu, košarci, fudbalu, hokeju na ledu) kup (vaterpolo, košarka,rukomet,fudbal)jadranska liga košarka
CZ samo šampioni u rukometu i odbojci

Mrzi me više da kucam dalje ali to ti je primer tog odnosa ova dva sportska društva.Naravno ne računam trofeje u klikerima i pljuvanju u dalj.

navijac

pre 13 godina

Gospodine Stanojevicu nadam se da necete podleci pritisku i atmosferi i da necete menjati tim koji dobija,jedan je Radisa Ilic,publika je rekla svoje ,odbranio je cist gol protiv Pjunika,ko god stao na gol protiv arsenala nece mnogo pomoci ,dajte coveku koga ste Vi doveli sansu i nemojte skidati glave preko noci

realan

pre 13 godina

@jiggy
ti si izgleda nesto cudno pojeo danas popodne ili si pusio neke smesne cigare ili ne znam ni je sta.
Prvo si poredio nasa dva kluba sa Liverpulom i Mancester junajtedom, a onda si jedan nas klub postavio na presto a drugi u blato. I to sve na vest sa utakmice, gde je jedan tim dao dva gola tako sto su mu protivnicki igracidodali loptu na 30 metara od svog gola, a samo si to trebao da vidis, ostalo je nebitno a Liverpul i mancester takve utakmice ne igraju, tamo je to SRAMOTA.

Balansero

pre 13 godina

"Ako ne das gol, zapamti..."

E to je trener. I kod dva gola prednosti i dominacije na terenu ne tolerise nonsalantnost. Valjda ce dovesti jos jednog napadaca da ne gledamo vise Bogunoviceve "bravure".

"Podrska" Radisi Ilicu je nesto najjadnije sto sam video od grobara. Do juce smo mu se smejali i psovali ga a sad kad je dosao Stojkovic sto "mrzi" Partizan, pruzamo mu podrsku. Sto? Da prima one smesne golove? Da glumimo cirkus medrano u LS?
Decko vari vutricu redovno, sto se i vidi po reakcijama na terenu. A i prirodno je indisponiran za sport. Bez osecaja za prostor, losi refleksi, nema odraz, gipkost. Nista. Zalutao u vrhunski sport. Stojkovic je za njega Van der Sar. Jes da i on ima kikseve ali jedno je imati kikseve a drugo biti stalna opasnost po svoj gol. Usput Radisa mi je 100 puta simpaticniji kao lik od Stojkovica. Ali to ne vazi kad se izadje na teren.

jiggy

pre 13 godina

Ovo, trenutno, stanje u nasem fudbalu bih poredio sa rivalstvom Liverpool-a i Manchester United-a. Liverpool je bio velik, najveci Engleski klub do sredine 1990-tih a onda je na scenu stupio Man Utd. I sada, posle 15-tak godina je najuspesniji u Engleskoj, a boga mi i najuspesniji Engleski klub u Evropi.

Ista ta prica je sa C.Zvezdom i Partizanom. Zvezda je bila dosta ispred, do sredine 1990-tih, a od tada, budimo realni, odnos izmedju CZ i Partizana je isti kao odnos Liverpool-a i Man Utd-a. Jednostavno je, United je povlacio bolje poteze, imao vise srece, bolje igrace i dosao tu, gde je danas. A Liverpool je ostao negde izmedju poslednje titule (1989.) i realnosti - da je ceo svet na njih, do pre par godina (dok nisu napredovali Chelsea i Arsenal) gledao kao na drugi tim u Engleskoj.

Ista prica je i kod nas, u poslednjih 10 godina, CZ je samo jednom "mislila" da ima ozbiljan tim (Zvezda-Bayern i Zvezda-Milan). Kazem "mislila" jer ti "strasni" igraci, iz te generacije (Bisevac, Dudic, Basta, Zigic, Pantelic, Stojkovic, Milovanovic, Milijas, Koroman itd.) su otisli u pet najjacih liga u Evropi, ali u drugorazredne klubove, gde se niko, ali niko, nije probio u startnih 11 ni posle 5-6 godina. Jedino je Zigic iz Santandera presao u Valensiju i - ugasio. Cast, i naklon do poda odajem Nemanji Vidicu. Decko se nije "alavio" i trcao za parama. Otisao u Spartak, i danas je kapiten(!), slavnog, Man Utd-a.

Tako da ta filozofija – “Sacuvacemo tim za kvalifikacije. Pa, ako prodjemo, ostaju svi na okupu, a ako ne, nema nam spasa, nego da ih sve prodamo, jer od toga zivimo.” Takvo razmisljanje je idiotizam. Zasto? Zato sto, ako ne mozes da racunas na kostur ekipe na duzi period od godinu-dve dana, nemoj ni da ga stvaras. Skauting je najbitniji u celoj prici. Pogledajte kako je to radio Dule Vujosevic. Dovodio mlade, ili matore igrace sa svih strana, zahvaljujuci dobrom skautingu. I uz dovoljno znanje svog zanata, pravio od njih igrace koji su mogli rame uz rame sa bilo kim u Evropi. Kazem Evropi, jer najbolji basket je u USA tj. NBA.

Tako da, da se ne lazemo, poslednjih 10-tak godina, SD Partizan je daaaaleko ispred SD Crvena Zvezda. A FK, ako gledamo poslednjih par ili 10-tak godina, je Spski najveci, klupski, fudbalski, kosarkaski, vaterpolo brend u Evropi. Od stare slave se ne zivi. Dzaba Zvezdi titula prvaka Evrope i sveta pre 20 godina, ako danasnji fudbaleri, rukovodstvo, osoblje itd. ne poseduje ni 30% mogucnosti ljudi na istim tim pozicijama tad, kada je Zvezda bila Bog i batina u SFRJ i sire. Jer nije Zvezda Man Utd, Barca, Real, Milan itd., pa da poseduje slican kvalitet i organizaciju danas, kao i pre 5, 10, 20 godina. Da Bayern misli, OK nije bilo lako sa njima pre 20 godina, nece biti lako ni danas. Ne, nego je to skroz druga prica, kod nas razlika u kvalitetu tima (bilo Zvezde ili Partizana) neverovatno varira u period od 5 godina, a kamoli duze.

Ali, ako me oci ne varaju, Partizan je poceo da se dize iz tog kontinuiteta sivila. Da li je to tako ili ne, nazirace se sledeceg leta, a videti se ne moze i nece tek za tri godine. Tada cemo videti da li je FK Partizan napredovao u vidjenju i vodjenju ili ostajemo tu gde jesmo. Da li cemo i dalje da bljesnemo svakih 5-10 godina i da se zadovoljavamo mediokritetima, ili cemo da da sijamo konstantno. Za pet godina cemo videti. Ako nam bude rutina ucesce u Ligi Sampiona (to nam je danas uspeh), a uspeh bude prolece u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope, tu smo, gde treba da budemo.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Majstore, dobro je i ovo. Meni je drago da uvek ocekujes vise od igraca i to je dobro. Bitna je pobeda ali u svakom slucaju uvek insistirati na sto boljoj igri i zalaganju na terenu. Srecno!!!

no

pre 13 godina

@jiggy

od 2000 do 2009 Zvezda i Partizan imaju po 5 titula, a u kupovima je 5:3 za Zvezdu. Takođe Zvezda je imala bolji međusubni skor.
U novoj deceniji 1:0 je za Partizan u titulama i 1:0 za Zvezdu u kupovima, a Partizan ima bolji skor, međutim samo 1 čist nedosuđen penal bi to promenio. Toliko o tom mnoooooogo uspešnijem.

A ako znaš koliko je u kojoj godini SD Partizan uzeo titula u poslednjih 10 godina dokazaću ti da je SD Crvena zvezda uzelo više...

hvala

pre 13 godina

Postovani gospodine Stanojevicu,moram da vam priznam da se divim vasoj harizmi,taktickom umecu,i disciplini(pogotovu ono s Bogunom)Imate puno poverenje navijaca partizana,samo vas molim da tako nastavite,i da odbijate ponude drugih klubova(posto ce ih imati,i to dosta).Zelim vam da budete drugi veliki Dule Vujosevic,Hvala,s postovanjem advokat.

Pfc Rules

pre 13 godina

Stanojevicu,vracaj covece Moreiru,nemoj biti tvrdoglav!
Covek jeste mozda pogresio,mozda jeste hteo neku da igra a drugu ne,ali ti nisi samo trener,budi i pedagog,i saznaj razloge tome!!
I nikada nemoj da zaboravis sta je uradio za Partizan!
I nikada nemoj da zaboravis gol u 96 minutu!
Nikada nemoj da zaboravis da je izabrao da igra protiv APOELA,a umrla mu je majka!!
I nikada nemoj da zaboravis da ga Grobari VOLE,CENE I POSTUJU zbog svega toga,i zato i ako je pogresio on ZASLUZIJE novu priliku,jer Partizan je sa njim duplo jaci!!

nenad73

pre 13 godina

Vaznije i od ove znacajne pobede Partizana jer je dosla posle emotivnog praznjenja nakon plasamana u Ligu Sampiona, je gest solidarnosti sa fudbalerom Crvene Zvezde. Nadam se da ce se ovim primerom povesti i jos neki koji prete Stojkovicu zato sto dolaskom u Partizan zeli da nastavi karijeru i da ponovo bude najbolji golman u Srbiji sto i objektivno jeste! Partizan sampion!

Gambit

pre 13 godina

Ne pamtim kad je Partizan imao boljeg trenera.Ima veliki autoritet i igrači ga veoma poštuju,a to se moglo videti i danas pogotovo u situaciji kada je vikao na Bogunovica. Nema labavo,samo strogo i oštro,i uvek može bolje!

Goran Tomić

pre 13 godina

Sale, ono sto mi se posebno dopada kod tebe je da si se setio da se fudbal igra i zbog navijača, a ne samo zbog rezultata! Tvoja filozofija da je lepše sa Anderlehtom 2:2, u Beogradu, nego da navijači ne vide gol me je oduševila! Ko bre želi da dođe da gleda utakmicu koja će se završiti sa 0:0?! Uostalom, igrala se i druga utakmica, u Briselu, a i tamo je lopta bila okrugla, trava zelena, a teren četvrtast, tako da...videli smo šta je bilo! Ko bre, recimo, želi da u našoj (priznaćete!) nejakoj ligi gleda pobede Partizana od JEDVA MRŠAVIH 1:0?! A bilo je i te ,,mršavosti,, proteklih godina... Još pri svom osnivanju, Partizan je bio tim sa najlepšom i najatraktivnijom igrom i najboljim igračima, (i niko nije pitao odakle su ti igrači došli) - prvobitni Partizan je znao i da izgubi poneku utakmicu, ali da i dalje teži LEPOTI IGRE! Partizan u kasnijim vremenima znao je i da ponekad razočara, ali i da ITEKAKO ODUŠEVI! Ti, Sale, još ni jednu utakmicu nisi izgubio (!!!), nadam se da će se sadašnje ,,pridošlice,, u Partizanu osećati kao u svojoj kući, a što se tiče lepote igre, Moreira nam je NEOPHODAN - čovek je jednostavno - umetnik, doktor, majstor, čuvajte ga i ne dozvolite da eventualno (!)zimus ode sad kad izgleda stvaramo veoma ozbiljan tim! Jeste, publika voli golove, ali ako nema nekog driblinga ili neobičnog poteza, opet, nije to-to! Svaka čast danas Neci na driblingu ČETIRI protivnička igrača! Neka igrač nekad i pogreši, ali u želji da uradi nešto atraktivno! Ali Mo, svakim pokretom tela ili lopte pokazuje fudbalsku magiju...čak i kad mu ne uspe šta je želeo...
Pokušaj da zadržiš dobru atmosferu u timu, bez obzira što starosedeoci nerado gledaju ka klupi, kad dolaze novi igrači. A i novi verovatno misle da treba da igraju, i da su zato došli...
Evo, recimo, Stefana Babovića dugo nisam video na terenu, a Stefan Babović je nekad bio među talentovanijim dečacima svoje generacije, Stefan Babović se nedavno fotografisao sa Moreirom, i - Stefan Babović izgleda nije još u formi...A i još dok je igrao u Partizanu, nije dostigao nivo Vukčevića, Jovetića, da ne kažem tek Saleta Ilića ili Dragana Ćirića...zato se Ješa nije mnogo ni brinuo kad ga je ,,prosledio,, OFK-u... Drago mi je da si mu danas dao šansu, neko vreme igrač može i da se ,,istrpi,, ako obećava...ali, sjajno je što sad postoji i liga drugih timova - Stefan, Mutu, Boja, Lola, Raća, B.Jovanovic, bilo ko - šta je sramota odigrati i tamo utakmicu dve tri i dokazati da si as i da si u formi! I da možeš i moraš u Prvi tim. Ali, dokaži i pokaži to na terenu!
Ovo danas bilo je o.k. bodovi su bodovi, pobeda je pobeda, ali nadam se da će biti i bolje, drago mi je što i ti nisi 100% zadovoljan čak i kad uzmeš bodove - e, to je po meni pravi trener za Partizan!
Što se tiče Radiše i podrške Grobara (koji svakako stvarno vole Radišu), da, slažem se (kao što reče neko u komentarima)da je tu bilo ne samo podrške, nego i malo zezancije, zabave, itd...
Fudbal nije balet, opera ili pozorište - publika je na fudbalu malo specifična (doduše i u pozorištu ima itekako i ,,zezancija,, i svega i svačega pa i, u nečemu, sličnosti sa fudbalom!)

DjolePFC

pre 13 godina

Kako se Stanojevic iznervirao kada je Bogunovic promasio prvu sansu se 6 m:
Bogune,ako iz sledece sanse ne das go zapamti kada ces igrati...ili tako vec nesto
A Bogunovic sledeca sansa:pored gola :D
Dobri smo,mozemo bolje osecam to sigurno...pozdrav za sve ljubitelje fudbala

supersilversurfer

pre 13 godina

Sto mi je drago da su igraci podrzali Vilotica. To je fenomenalna stvar. Prvo Jovanovic izjavi da je plasman u LS uspeh i Zvezde, a sada i ovo. To se trazi. Ovo pokazuje da su i ti igraci Partizana i Zvezde bre normalni ljudi, a ne bre neki idioti koji samo cekaju da se medjusobno pokolju. Bez saradnje Zvezde i Partizana nasem fudbalu se lose pise. To ne vide samo glupi besposlicari zatrovani mrznjom koji na internetu i transparentima izigravaju neke opasne face. Ja sam isto partizanovac, pa isto zelim sve najbolje Viloticu u ovom trenutku.

jiggy

pre 13 godina

Navescu one sportove koje sam napomenuo i koji su najzastupljeniji kod nas i u Evropi. I koji, realno, imaju najvise sansi da se "vide i cuju".

FUDBAL:
Odnos titula u zadnjih deset godina nije 5:5, vec:
CZ 4
PAR 6

KOSARKA:
CZ 0
PAR 9

VATERPOLO:
Bolje da ni ne spominjem...

A na medjunarodnoj sceni je jos smrknutije za Zvezdu...

Neša

pre 13 godina

od 2000 do 2009 Zvezda i Partizan imaju po 5 titula, a u kupovima je 5:3 za Zvezdu. Takođe Zvezda je imala bolji međusubni skor.
U novoj deceniji 1:0 je za Partizan u titulama i 1:0 za Zvezdu u kupovima, a Partizan ima bolji skor, međutim samo 1 čist nedosuđen penal bi to promenio. Toliko o tom mnoooooogo uspešnijem.

A ako znaš koliko je u kojoj godini SD Partizan uzeo titula u poslednjih 10 godina dokazaću ti da je SD Crvena zvezda uzelo više...
(no, 30. avgust 2010 17:23)


Evo samo malo oko trofeja SD Partizan i SD crvena zvezda (namerno mala slova):
2009/10 Partizan Šampion (vaterpolo, fudbal, košarka)šampion jadranske lige košarka, kup košarka, vaterpolo, superkup srbije rukomet, prvak evrope rvanje, 4. u evropi u košarci i vaterpolu
CZ samo kup u fudbalu
2008/09 Partizan šampion (vaterpolo, košarka, fudbal rukomet, hokej na ledu), jadranska liga košarka, kup vaterpolo, košarka, fudbal
CZ samo kup u odbojci
2007/2008 Partizan šampion u vaterpolu, košarci, fudbalu, hokeju na ledu) kup (vaterpolo, košarka,rukomet,fudbal)jadranska liga košarka
CZ samo šampioni u rukometu i odbojci

Mrzi me više da kucam dalje ali to ti je primer tog odnosa ova dva sportska društva.Naravno ne računam trofeje u klikerima i pljuvanju u dalj.

sportista

pre 13 godina

sve najbolje zelim viloticu.
svaka cast igracima na gestu podrske viloticu. taj gest pokazuje da i kod nas u fudbalu ima jos uvek korektnih fudbalera, a nadam se da ce ih biti i vise...

BGrobar

pre 13 godina

Za gest za Vilotica 10+
Za igru u prvom poluvremenu 8
Za igru u drugom poluvremenu 6.5
To je moje slobodno misljenje!!! Mislim da je Babovic bio zalutao na terenu, dok Bogunovic nije pruzio ono sto moze!
Svaka cast na zelji za stalnim poboljsanjem u igri!
NAPOKON PRAVI COVEK NA KLUPI PARTIZANA!!!