Nedelja, 22.08.2010.

19:19

Milojević: „Važno je da sam živ“

15. novembar 2007. godine je dan koji je u potpunosti izmenio život bivšeg golmana Jugoslavije Zvonka Milojevića.

Izvor: JT

Milojeviæ: „Važno je da sam živ“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Milton

pre 13 godina

Drži se majstore, ima toliko stvari koje još treba da uradiš. Nemoj da gubiš nadu, ima i gorih stvari u životu.Pozdrav veliki,ljudski od jednog velikog grobara.

BGrobar

pre 13 godina

Sta reci?????
Ima se para da se Koroman placa 1.000e dnevno. Nema se para da se plati coveku lecenje 20 meseci unapred?
LUKICU STIDI SE!!!!!!
Mislim da bi i FSS trebao da razmisli kada Antica mogu da placaju 3.250e dnevno!!!!!!
Tuga!!!!!
IZDRZI DESI CE SE CUDO!!!!!!!!

gago

pre 13 godina

Predlazem da Zvezda i Partizan ili neki drugi tim odigraju humanitarnu utakmicu za troskove lecenja Zvonka Milojevica.
Zvonko uz najbolje zelje za tvoje zdravlje predlozio bih ti da odes pod Ostrog kod Svetog Vasilije Ostroskog;Slava Mu i milost,i poklonis se Njegovim Svetim mostima,da ti se izvrsi Jeleosvecenje.Sto coveku nije moguce Bogu je svemoguce.

LUKAVI

pre 13 godina

Nikad neću zaboraviti 100-ti derbi kad si u žaru borbe pomeo Živkovića i uhvatio živu loptu.Bio si i ostao heroj na golu...Svi trebamo da budemo ponosni što Zvezda pored velikih igrača stvara i velike ljude za šta je najbolji primer Dejan Stanković...Miloje,svi smo uz tebe,i Delije i Grobari i nikakva bolest ne može uništiti uspomenu na nezaboravne trenutke u derbijima koje si nam pružio...

zoran crna gora

pre 13 godina

Zvonko!
Da je teško - teško je, ali ima i gore,kako kažu stari.
Moj sin je 1999.g. izgubio lijevu podkoljenicu u saobraćajnoj nesreći. Prvih nekoliko godina je imao krizu,ali se nije predavao,prvo je sredio kola da VOZI, A POTOM SE VRATIO STAROM SPORTU - PLIVANJU. oD TADA JE OBIŠAO SVIJET KAO PARAOLIMPIJAC,BIO U PEKINGU NA OLIMPIJADI,BIO ŠESTI NA MEDITERANSKIM IGRAMA I MASU DOBRIH PLASMANA PO SVIJETU. SADA JE AKTIVAN RINILAC,SPREMA SVOJ KLUB I RADI SA MLADIMA I TO USPJEŠNO. čAK JE I PROTEZU NAPRAVIO PLAVE BOJE,JER SE NE STIDI SVOJE NEZGODE.POGLEDAJ NA YUTOUBE SAJT WWW.PETROVACDIVINGCENTER.ME.
U SVAKOM SLUČAJU NEMA PREDAJE,PA ZABOGA SPORTISTA SI I TO POKAŽI SEBI I SVIMA OKO SEBE.ZAPAMTI DA IMA I GORE OD GOREG.
POZDRAV, ZORAN,PETROVAC NA MORU.

Bojan

pre 13 godina

Bio si mi idol,zbog tebe sam postao golman.I dan danas mi na zidu stoji tvoji poster iz Tempa,jeste da je malo izbledeo,ali ne bih ga skinuo ni za sta na svetu!
Drzi se Miloje,nauka napreduje,dace Bog da se i sam u to uveris,hodaces ti ponovo!!!

Pedja

pre 13 godina

Ne daj se Milojeeee!!! Drzi se legedno... svi smo uz tebe svim srcem...
A sta reci za Dekija, veliki igrac, veliki covek, najveci!!!

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

Junacino,drzi se!!!!Tvoja Crvena Zvezda i Delije su ponosni na tebe,uvek ces ostati ljubimac SEVERA!!!!UZ TEBE SMO MILOJE

LOST BOYS

pre 13 godina

Duboko me je ganulo sve ovo. Molim sve ljude dobre volje koji mogu da mi pomognu - da na ovom mestu ostave bliže informacije o ustanovi u kojoj je smešten Zvonko. Za početak, znam da je to Ribarska banja, ali pošaljite u ovim komentarima neku bližu odrednicu. Želeo bih da mu napišem pismo.
Hvala svima.

Vladimir

pre 13 godina

Covece ti si bio moj uzor kada sam bio klinac, kupovao sam rukavice unhill i roche kod istog lika gde i ti, na uglu svetog save i kataniceve, tada si bio golman zvezde i najbolji golman Juge, kazu mozes da verujes u uspeh a mozes da verujes i u neuspeh i u oba puta si u pravu jer je vera faktor uspeha, nemoj nikada da prestanes da verujes i prohodaces, snaga je u glavi!DELIJE SEVER ORGANIZUJMO SE OTVORIMO SMS BROJ ZA POMOC NASOJ LEGENDI SADA SVI MORAMO DA BUDEMO KAO JEDAN!SVI ZA MILOJA, DA MU SE PLATI NAJBOLJA KLINIKA NA SVETU!!

Ucitelj

pre 13 godina

Palma, ako imas para da vodis decu na letovanja, penzionere po raznim manifestacijama, moras imati i za ovog coveka, on je Jagodinac, Jagodino pomozi ovom coveku!
Zvezdo, i ti isto!
Drzi se Miloje!

NemanjaRS

pre 13 godina

Kralju bez ikakvog hvaljenja mogu da kazem da si bio i ostao jedan od najboljih golmana sto je zvijezda ikada imala.Puno podrske da sve izdrzis i SUPER IZGLEDAS I DALJE! ;-) ZIV BIO!

Zoran Lazarevski

pre 13 godina

Budi jak i hrabar isto kad si kao omadinac stao na gol C.Zvezde i bio primer starijima svojom hrabrosti i smirenosti...tada si se suochio sa najvecim iskusenjima i najboljim napadachima u to vreme ,i bio najbolji u to sto si radio.A biti golman C Zvezde sa 18 i osvoite sve ono sto si ti....je podvig kome ni do dan danas nije poslo za rukom nikom.Budi jak Miloje, MOZES TI I MORASH.Hvalati za sve radosti koi si mi priredio dok sam se divio tebi kao golmanu ....

Vuk Samotnjak

pre 13 godina

Imali smo mnogo igraca, ali malo takvih kao sto je Zvonko. I po igrackim i po ljudskim kvalitetima si bio iznad vecine, cak i u onoj najsjajnijoj generaciji Barija i Tokija. I pored svega toga, sada te cenim jos vise jer je borba koju vodis jos teza - a ti ces pobediti, jer si jednostavno takav covek.
I da znas, nikada, nikada te necemo zaboraviti. Uvek cemo biti uz tebe, kako god mozemo i umemo. Na nasim stadionima, a ako treba i kucama si uvek dobrodosao.

ultras vinkovci

pre 13 godina

Kada je prije par godina u prometnoj nesreći stradala krvatska olimpijka stolnotenisačica Sandra Paović također je ostala nepokretna u kolicima sa lošim izgledima za oporavak.Tada se Hrvatska digla na noge,organiziran je humanitarni koncert sa ovdašnjim najvećim zvijezdama,sve je prenošeno i putem javne televizije,a TV gledaoci su pozivima i SMS porukama donirali 5,6 kuna.Nakupilo se dosta love,cura se liječila u najboljim bolnicama i danas hoda.Nešto slično bi mogli napraviti i vi u Srbiji,a i Delije bi trebale odraditi neku akciju za ovu golmansku legendu.
DRŽI SE MILOJE!

Milos Brcko

pre 13 godina

Miloje.
od srca ti zelim da nađešs nage i nastaviš život dalje, znam da je teško ali uvjek si bio borac, budi to i sada.
Navijač Partizana,ako je to uopšte bitno!

Mi lan

pre 13 godina

Miloje,ni ja nisam verovao da mozes da branis penal Petreskuu na sred Nou Kampa,ali si ti odbranio!!! Ja sam tada mrtav bolestan lezao u gledao utakmicu i zbog te tvoje odbrane sam skocio iz kreveta iz kojeg danima nisam ustajao. Bori se Miloje,vidis koliko nas je uz tebe! Bori se za nas i za svoju porodicu i prijatelje.

juznjaci

pre 13 godina

Ovo sto se njemu desilo ne zasluzuje NIKO !Delije sad se organizujte pa pokazite da li ste veliki!Pomoc Zvezdi JE I TO KADA POMAZETE ONIMA KOJI SU JE STVARALI,ZVONKO JE JEDAN OD VAS!!!

slobodan

pre 13 godina

Izdrazi Kralju!!
Samo se setim utakmice protiv Milana kad je imao 19 god i kad ga je napao neki igrac milaneza a Piksi kao pravi kapiten stao onako malen i zapretio da ga ne pipnu slucajno.
Tada je branio kao zmaj i od tada mi je bio najbolji i jedini. A nije ni trebao da igra tu utakmicu (bio rezerva)
Strasno je kako se zivot promeni u sekundi, Od sveg srca mu zelim sve najbolje pa da sin bude novi Zvonko.
Mislim da ne bi smelo da se ponovi da on ostane na cedilu kako je Boban Jankovic bio ostavljen.
Zvonko, uvek ces biti jedan od nas. Vidimo se na Marakani

Okoreli Vojvodinas

pre 13 godina

Prvo...zelim Milojevicu sve najbolje u buducnosti.

Drugo...PREDLAZEM osnivanje FONDA ZA POMOC MILOJEVICU.

Trece...SRAMOTA je da FSS i Klubovi vec nisu preduzeli potrebne mere.

Cetvrto...NAVIJACI sada je pravo vreme da zakopamo "ratne sikire" i SVI (koliko ko moze)doprinesemo FONDU za Rehabilitaciju Milojevica.

Peto...POD HITNO OTVORITI BANKOVNI RACUN (Rehabilitacija Milojevic).

Sesto...APELUJEM na sve PRAVE ljubitelje Fudbala da POMOGNU ovu HUMANU AKCIJU i naj taj nacin ,svi zajedno,kazemo HVALA Milojevicu za sve radosti i uzivanja koja nam je priredjivao tokom njegove blistave karijere.

Sedmo...Kao sto se vidi NISAM navijac Crvene Zvezde ali ovde NIJE u pitanju Zvezda nego Covek koji zista zasluzuje izuzetnu paznju i POMOC od svih navijaca bez razlike na klupsku pripadnost.

Osmo...prilozicu Sajtu b92 potrebnu dokumentaciju(ukljucujuci kontakt)kako bi mogli pod HITNO da ostvarimo ovaj zaista HUMANI poduhvat.

Konacno koristim priliku da pozdravim sve navijace i jos jednom pozovem da se prihvati ova akcija.Istovremeno zahvaljujem Sajtu b92 na prostoru sa nadom da objave ovaj apel i naravno na buducoj podrsci.

Rade

pre 13 godina

Kao decak, trenirao sam fudbal, bio sam golman.
Na skoro svaki trening ili igranje fudbala uopste, od sljake, trave, parka do ulice, nosio sam jedan dres, na kojem je moje prezime "Milovic" bilo za nijansu doteranije markerom, pisalo je tvoje! Cast je bila gledati svaku tvoju utakmicu, a ti i Zvezda ste jedan od najlepsih dana mog detinjstva! Hvala ti za sve i znaj da nas zivot nekad nepravedno kusa stavljajuci nam nepremostive prepreke. Sreca je da si tu sa nama i nikad ne posustaj jer ti si nepobediv!

гробар до гроба

pre 13 godina

Само храбро Звонко. Скоро и да сам био заборавио да је имао несрећу, знао сам да је био тешко повређен, да му је живот висио о концу али сам мислио да је поново на ногама али нажалост није и неће бити али као и што сам каже боље и у колицима него на "оном Свету". Иначе један податак који упада у очи је да му је Звезда у почетку плаћала терапију у бањи по 1000 евра месечно а касније су престали. Еј 1000 евра немају месечно, то је сића за један фудбалски клуб а ФСС се брука ипак је овај човек играо и неколико утакмица у репрезентацији ако се не варам па су могли глат Звезда и ФСС да му плаћају тај третман али ово је Србија.

САМО ХРАБРО ЗВОНКО

juznjaci

pre 13 godina

Ovo sto se njemu desilo ne zasluzuje niko! Delije sad se organizujte pa pokazite da li ste veliki! Pomoc Zvezdi je i to kada pomazete onima koji su je stvarali, Zvonko je jedan od vas!!!

SLAVISA

pre 13 godina

"srbi proslost brzo zaboravljaju, a o buducnosti malo misle".
rece neko...
dok je valjao svi su ga hvalili, a kada treba da se pomogne, nema nikoga ... sramota!

Grobarka

pre 13 godina

Od kad znam za sebe navijam za crno bele, ali ovaj čovek je bio nešto posebno, činio je da uživam u Zvezdinim utakmicama i da ga sa oduševljenjem gledam u detinjstvu... Tužnu sudbinu mu je Bog podario, ali ima za šta da se bori, jer su deca najveće blago i to nek mu bude podstrek za dalje. Šta reći za fin. "pomoć" njegovog kluba - da nije tužno bilo bi smešno! Veliko bravo Dekiju, ovo je dokaz da je veliki čovek! Srećno moj najdraži golmane u daljem oporavku.

Budi cvrst

pre 13 godina

Ja sam Albanac sa Kosova i citajuci ovu vest me je duboko potresla jer sam kao mali gledao Zvonka braneci za C.Zvezdu ,veruj u sebe Zvonko i ne daj se

Vujke

pre 13 godina

Sada imam 26 godina, a kada sam bio mali i kada su svi htjeli da igraju i da daju gol, ja sam zbog ovog covjeka htio na gol, da branim. Covjek je legenda. Stvarno mi je zao sto se ovako sudbina poigrala sa njim. To je jedna od legendi Zvezdini, mora nam biti jasno i Zvezda mora pronaci nacin da pomogne ovom covjeku.
A kosarkaska legenda, Jankovic, koju je neko spomenuo mislim da je preminuo prsole godine. Sta je sudbina...

miso

pre 13 godina

Miloje, uvijek si bio i ostao veličina. Veliki čovijek, veliki golman. Neka BOG da dobro tebi i tvojim potomcima, i svim ljudima koji it pomašu. Uz tebe smo!

sasa

pre 13 godina

Miloje budi hrabar i izdrzi.Jesam grobar ali sam te oduvek cenio jer si bio pravi sportista i dzentlmen.Bio bih jako srecan ako bi Partizan mogao nekako da mu pomogne.U ovakvoj situaciji boje nisu bitne vec treba biti covek.

denny85

pre 13 godina

Svi treba da zanemare sportski aspekt i da realno sagledaju situaciju i da kazu da je Zvonko Milojevic pojavom uvek odskakao od drugih igraca.Njegova harizma od dana kada je branio u Tokiju pa do dana kada je otisao iz Zvezde je bila neverovatna.Citajuci ovaj tekst krenule su mi suze na oci,jer mi je zao kada se ovako nesto desi bilo kome,a kamoli coveku kome je sever klicao.
Hvala ti Zvonko za sve lepe trenutke mog detinjstva koji su postojali zbog tebe i zelim ti da ostatak zivota provedes u najboljem mogucem raspolozenju i nadi da ipak sve moze biti bolje.
A ja se nadam da ce i biti po tebe!

Biljana Popovic

pre 13 godina

Od sveg srca preporucila bih g.Milojevicu da procita knjigu Ronde Bern "Tajna" ubedjena da ce mu pomoci da na svoj mladi zivot gleda sa one lepse strane! Zelim mu svako dobro.

misa

pre 13 godina

Ja samo shvatam ovog coveka.Svaka ti cast za borbu.Moras da budes takav kakav jesi.Moras da se boris za svoju decu.Nije mi lako da komentarisem.Tuzno je.Zalosno je da ima malo Dekija.Dekiji javite se.

Babin_zub

pre 13 godina

Prvo,lepo da su se mediji setili Miloja.Bilo bi lepo da se sete i Jankovica(za mladje - bivsi kosarkas nase reprezentacije),jer verujem da ih se ne sete oni koji bi prvi trebali.
Drugo,Miloje,verovati u nesto i truditi se nije isto sto i davati sebi laznu nadu.Nemoj odustajati,chuda se desavaju ali samo onima koji ih zasluze.Drzi se Miloje,sever te ne zaboravlja.

Petar

pre 13 godina

„Svaki dan je isti ovde. Ovo je najbolji rehabilitacioni centar u Srbiji, ali je veoma skup, plaća se oko 1.000 evra mesečno. Sve plaćam sam, ali bez finansijske pomoći svog najboljeg prijatelja Dejana Stankovića ovo ne bih mogao da priuštim. Prva tri meseca troškove je pokrivala Crvena zvezda, ali zbog finansijskih problema prestali su da plaćaju“. Bruka za nekad najveci klub na ovim prostorima, 1000 evra mesecno je mnogo za ovakvog coveka? A Adzic prima 100000 dinara mesecno, Zvezda ne moze da prodje prvo kolo u Evropi...bravo Lukicu, prava si velicina...

anfakbls

pre 13 godina

Sjećam se kada je bio u vojsci JNA i dolazili su u moje Rudo da igraju utakmicu protiv lokalnog kluba. Sjećam se da je tada bio sa njim Džoni Novak(partizanovac) i da su svi bili okupljeni oko Miloja i čekali na autogram. Svi su htjeli da se slikaju sa herojem koji je tada branio protiv kelna.
Veliki pozdrav Miloje i neka ti Bog da sve najbolje u životu.

rimidalV

pre 13 godina

Secam se kada je Miloje skoro pred svaku vazniju utakmicu zajedno (uvek zajedno) sa mladim Dekijem Stankovicem dolazio kod mene na jedan od standova ispred SKC-a i kupovao kasete sa muzikom.
Sjajan igrac i covek. Uvek raspolozen za razgovor.
Veliki pozdrav i podrska za dalju borbu. Ne daj se Miloje !!!

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

Ne znam kako ide broj za one sms-ove kojima se salje pomoc danas smesnom klubu, ali beskrajno puta bi bilo pametnije da se salje za ovog coveka, a ne za neke manekene kojima se mesecno mora isplatiti plata od nekoliko hiljada evra... Izvinjavam se sto na tekst o Miloju pisem ove stvari, ali zaista nista gluplje nego da obicni ljudi sa platom od 300 evra salju sms-ove da bi se manekenima isplacivale plate u hiljadama evra... A sto se Miloja tice sve najbolje mu zelim... I ja se secam kada je u Kelnu stao na gol... I branio je dobro stavise, ali je Keln dao dva gola iz ofsajda i ispali smo... U derbiju je kiksao, ali je bilo mnogo utakmica u kojima je zaista branio odlicno... Ne daj se Miloje...

Nis

pre 13 godina

Ne predaj se, Miloje, ima nade! Kada si vec u Srbiji, neka te odvezu u selo Vucak, kod Smedereva, tamo je lek! Veruj mi! Veliki pozdrav!

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Срамота за ФК Црвена звезда да нема 1000 евра месечно за једног од својих најбољих голмана и репрезентативца, а има паре да финансира гостовања својих назови навијача који својим испадима брукају и клуб и Србију. Јесу били европски и светски прваци али оваквим понашањем показују колико су мали клуб. НЕ ДАЈ СЕ МИЛОЈЕ ЛЕГЕНДО И САМО ХРАБРО.

nebojsa 65

pre 13 godina

" Iako sam vatreni navijac partizana ova prica me je u srce dirnula, skidam kapu pred legendom kako Zvezde tako i Srbije i zelim mu brzi oporavak i ziv nam ti bio dugo, dugo...S r e c n o

peruci

pre 13 godina

ZVEZDA MORA NACI 1000 EURA MESECNO ZA ZVONKA MILOJEVICA.
LUKICU NADJI RESENJE,ODIGRAJTE NEKU HUMANITARNU UTAKMICU,PODIGNITE CENE KARTI ZA DERBI ZA NA PRIMER 50 DINARA I RESICETE PROBLEM ZA JEDNU GODINU.

Sima

pre 13 godina

ljudi shvatite, nas mentalitet je takav. sve brzo zaboravljamo. pa ovog clanka ne bi bilo da ga prvo nisu napisali belgijanci, a onda b92 preneo. rece premudri milosh obrenovic pre vise od 200 godina - "srbi proslost brzo zaboravljaju, a o buducnosti malo misle".

Ivan

pre 13 godina

Zivot je nekom majka a nekom maceha. Sudbina se poigrala s zivotom ovog coveka. Ne poznajem ga licno ali imam utisak da je dobar covek. Dejan Stankovic je objasnio neke stvari, tako se pomaze u nevolji, svaka cast Dejane, svi smo mi ljudi. Zelim Zvonku Milojevicu sto brzi i ako je moguce sto bolji oporavak. Ziveo Zvonko, zivela Srbija. Uzdravlje.

Kraljevcanin

pre 13 godina

Ljudi, ja se secam, mozda je bila 2006. godina, ja sa roditeljima i bratom na moru u Herceg Novom. Igrali smo vaterpolo stalno, tu je bilo i dobrih igraca, verovatno se bar poluprofesionalno bave ovim sportom. Prilazi nama jedan covek i upita nas da li moze sa nama da igra, ali da bude na golu... Mi se svi slozismo, ionako nam je golman falio jer smo se menjali... I brani covek, brani, brani, svaki sut brani... Ja ga pitam: kako gospodine tako dobro branite? A on meni kaze: Ja sam ti decko branio ceo zivot... mozda si cuo za mene, ja sam Zvonko Milojevic... A ja sam Delija od kad sam se rodio, znam ko je Zvonko! I tu se on sprijatelji sa mojim ocem i preostalih nekoliko dana smo uzivali igrajuci vaterpolo sa njim... Poenta moje price je to da Zvonko stvarno ovo nije zasluzio, iako je slavan covek koji je poznat u svetu fudbala, nikada nije bio uobrazen ili bilo sta slicno tome, a znamo da ima takvih slavnih licnosti mnogo... Svim srcem zelim da se oporavi koliko god je to moguce, jer je i kao sportista i kao covek primer svima!!! BORI SE ZVONKO!!!

д.н.с.

pre 13 godina

Звонко држи се не дај се.Гледај ту своју децу и нађи смисао у њима као што си и рекао.Дејан Станковић је не само велики фудбалер него још већи човек-људина.Поздрав од навијача Партизана.

jasta

pre 13 godina

Moj prvi odlazak na večiti derbi 8. marta 1997. pamtiću i po tvojoj odbrani slobodnjaka Damira Čakara. Kakva parada, to se pamti.
Sve najbolje u životu želi ti navijač Partizana.

djuka039

pre 13 godina

Neverovatno !!! Pre par dana sam na internetu trazio neke informacije o njemu, sta se desilo, kako ide oporavak... Tuzno je i zalosno to sto mu se desilo ali bar je i dalje medju nama. Zvezda i delije nikad nece da zaborave sve sto je ucinio za svoj klub. Steta sto Zvezda, kao njegova druga kuca, nije u situaciji da mu pomogne ali neka Bog blagoslovi Dejana Stankovica i njemu slicnih. Ne daj se Miloje, glavu gore i samo napred !!!

Nikola Delija

pre 13 godina

Suze mi idu na oci dok ovo citam.. Zivot zaista ume da se strasno poigra sa ljudima.. Zvonko, hvala na svemu, izdrzi majstore, Delije su uz tebe!!!!

Peconi

pre 13 godina

Zvezda MORA da ima para za ovog čoveka! Na računu Fondacije imaju oko 70 hiljada EUR, za koje je u startu i rečeno da će služiti za pomoć nekadašnjim igračima! Lukiću, ne sramoti Zvezdu i Zvezdaše!

Zvezdas

pre 13 godina

LEGENDO, najvaznije je da si ziv i da mozes da vidis decu kako odrastaju. Tesko sigurno jeste i bice ali svaki dan posmatraj kao poklon i fokusiraj se na pozitivne stvari. Nemoj klonuti duhom..
Znaj da ces uvek biti u srcima svih Zvezdasa.

Sergio

pre 13 godina

Miloje care ne daj se!!! A te prijatelje što si izgubio i bolje da je tako to nisu pravi prijatelji. Puno pozdrava i pozitivne energije u nastavku živata. Za nas si legenda!!!

marko

pre 13 godina

Drzi se miloje tesko je ali imas za koga imas decu i porodicu!Zvezdo sramota imas pare za razne budale a za tvoje dete nemas stidite se svi u zvezdi!Dekiju svaka cast cuo sam da si veliki covek a sada si to i dokazao!!Ostali zvezdini igraci koji imate pare a imate i to bas imate plate po 50 i 60 hiljada eura nedeljno i treba odvojiti po jednu mesecno zasluzio je to !!!!!

James

pre 13 godina

Care, zbog tvojih parada 92. sam uvek bio golman na fudbalu sa klincima, bacao se i gulio po betonu ko lud. Legendo, od srca ti zelim sve najbolje! Ne mogu opisati koliko se uznemirim kada procitam novosti o Milojevom oporavku (dodjavola nikada da cujem tu jednu dobru kojoj se nadam).

Kamikaza

pre 13 godina

Veliki covek...Zvezdina legenda...stvarno mi je zao sto se ovakvim ljudima desavaju ovakve stvari. Samo hrabro, kao sto je i on sam zavrsio ovaj intervju, dobro je sto ne prolazi sam kroz sve ovo, jedina pozitivna stvar nakon nsrece, koja mu ostaje kao uteha, jeste sto je isfiltrirao ljude oko sebe i sad stvarno zna ko mu je pravi prijatelj...puno srece u daljem zivotu!

Deki

pre 13 godina

Miloje, legendo, pregurao si mnogo toga preko glave, izdrzi i ovu bitku. Za nas si veliki heroj, a za svoju decu i porodicu najveci. Puno pozdrava od jedne male porodice koja najvise ceni ljudske velicine.

mlad

pre 13 godina

Baš me čudi da ga je "velika" Zvezda zaboravila. Ona je zaboravila 95% LJUDI koji su je napravili velikom a ovo za Miloja je ogromna sramota.
Majstore i idolu moje generacije, samo jaka porodica i jako srce nose čoveka preko svih prepreka, ŽIVEO TI MENI NASMEJAN JOŠ DUGO

Djole

pre 13 godina

Miloje kralju nas!!! Prosle godine je bio specijalni gost na Marakani u poluvremenu jedne utakmice, suze su mu isle!!!

Nikada necu zaboraviti tvoje magicne odbrane u derbijima. Cak ni one kikseve koje si imao. Ti si bio i ostao najbolji golman Crvene Zvezde!!!

Gavrilo

pre 13 godina

Glavu gore Miloje! Za na si bio i ostao No. 1 zvezdin golman svih vremena! Nije sve tako crno: imao si karijeru u kojoj si napravio nesto ostavio dubok trag, imas dvoje dece, imas zbog cega svaki dan da se osmehnes i dovoljno razloga da se radujes svakom novom danu. Kao sto si rekao, coveku je jedan zivot dat a ti si ga umalo izgubio, prema tome glavu gore i budi jak i pozitivan prvo zbog sebe a onda zbog svih nas oko tebe! Drz se majstore svi smo uz tebe!!!!

Many-jAk

pre 13 godina

"I vidite me sada. Dođavola... Ovo je ponižavajuće"

"Radije bih sedeo u kolicima nego da sam umro. Tako ne bih video kako mi deca odrastaju"

covjece kako nekad rijeci znaju da budu toliko teske i tako da pogadjaju i najobicnijeg citaoca.

Deki pokazao svoju velicinu, valjda ga ni Zvezda nece zaboraviti, jer to ne smije da se desi, covjek je legenda, ako ga cak i Zvezda zaboravi, onda Delije moraju da mu se oduze za sve radosti koje nam je podario

Aleksandar

pre 13 godina

Zvonko, ne predajte se!. Ceo zivot je jedna vecna borba. Budite jaki. Mislite samo pozitivno. Vi ste mlad covek. Sto se tice prijatelja, nazalost, uvek vazi pravilo da kada se coveku dogodi neka nesreca, tek tada se ustvari vidi ko je pravi prijatelj. Deki Stankovic je veliki covek, velikog srca, bio i ostao. Uvek je spreman da pomogne svojim drugovima i svom narodu. Danas je retko naci takvu velicinu od coveka kakav je Deki. Zvonko, glavu gore. Samo napred.

Marko fkcz

pre 13 godina

Miloje legendo,jako mi je zao sto te takva zla sudbina snasla..Uvek ces biti u srcima Delija,tvoje fenomenalne odbrane i danas pamtim a bio sam klinac kada sam te gledao na derbijima. NEDAJ SE!!!

bojan

pre 13 godina

glavu gore...tesko je ali tvoja krv tece kroz tvoju decu i to je nesto najlepse za svakog coveka...izgubio si noge ali nisi oci...gledaj svoju decu kako odrastaju i bices srecan covek..Sve najbolje..!!!

Anarhimed

pre 13 godina

"Prva tri meseca troškove je pokrivala Crvena zvezda, ali zbog finansijskih problema prestali su da plaćaju“.
Tužno i ružno... Ne mogu a poverujem da nemaju smrdljivih 1.000 evra mesečno! Sram ih bilo!
P.S. Pozdrav klaso iz Sombora 1990. Ostani jak!

fash de la fash

pre 13 godina

Tuzno. Niko nije imun na trenutak koji menja zivot. Realna prica coveka, sa svim crnim mislima, ali ocigledno i
snagom za dalju borbu.
Samo napred matori!

Many-jAk

pre 13 godina

"I vidite me sada. Dođavola... Ovo je ponižavajuće"

"Radije bih sedeo u kolicima nego da sam umro. Tako ne bih video kako mi deca odrastaju"

covjece kako nekad rijeci znaju da budu toliko teske i tako da pogadjaju i najobicnijeg citaoca.

Deki pokazao svoju velicinu, valjda ga ni Zvezda nece zaboraviti, jer to ne smije da se desi, covjek je legenda, ako ga cak i Zvezda zaboravi, onda Delije moraju da mu se oduze za sve radosti koje nam je podario

bojan

pre 13 godina

glavu gore...tesko je ali tvoja krv tece kroz tvoju decu i to je nesto najlepse za svakog coveka...izgubio si noge ali nisi oci...gledaj svoju decu kako odrastaju i bices srecan covek..Sve najbolje..!!!

Anarhimed

pre 13 godina

"Prva tri meseca troškove je pokrivala Crvena zvezda, ali zbog finansijskih problema prestali su da plaćaju“.
Tužno i ružno... Ne mogu a poverujem da nemaju smrdljivih 1.000 evra mesečno! Sram ih bilo!
P.S. Pozdrav klaso iz Sombora 1990. Ostani jak!

Kraljevcanin

pre 13 godina

Ljudi, ja se secam, mozda je bila 2006. godina, ja sa roditeljima i bratom na moru u Herceg Novom. Igrali smo vaterpolo stalno, tu je bilo i dobrih igraca, verovatno se bar poluprofesionalno bave ovim sportom. Prilazi nama jedan covek i upita nas da li moze sa nama da igra, ali da bude na golu... Mi se svi slozismo, ionako nam je golman falio jer smo se menjali... I brani covek, brani, brani, svaki sut brani... Ja ga pitam: kako gospodine tako dobro branite? A on meni kaze: Ja sam ti decko branio ceo zivot... mozda si cuo za mene, ja sam Zvonko Milojevic... A ja sam Delija od kad sam se rodio, znam ko je Zvonko! I tu se on sprijatelji sa mojim ocem i preostalih nekoliko dana smo uzivali igrajuci vaterpolo sa njim... Poenta moje price je to da Zvonko stvarno ovo nije zasluzio, iako je slavan covek koji je poznat u svetu fudbala, nikada nije bio uobrazen ili bilo sta slicno tome, a znamo da ima takvih slavnih licnosti mnogo... Svim srcem zelim da se oporavi koliko god je to moguce, jer je i kao sportista i kao covek primer svima!!! BORI SE ZVONKO!!!

Djole

pre 13 godina

Miloje kralju nas!!! Prosle godine je bio specijalni gost na Marakani u poluvremenu jedne utakmice, suze su mu isle!!!

Nikada necu zaboraviti tvoje magicne odbrane u derbijima. Cak ni one kikseve koje si imao. Ti si bio i ostao najbolji golman Crvene Zvezde!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Zvonko, ne predajte se!. Ceo zivot je jedna vecna borba. Budite jaki. Mislite samo pozitivno. Vi ste mlad covek. Sto se tice prijatelja, nazalost, uvek vazi pravilo da kada se coveku dogodi neka nesreca, tek tada se ustvari vidi ko je pravi prijatelj. Deki Stankovic je veliki covek, velikog srca, bio i ostao. Uvek je spreman da pomogne svojim drugovima i svom narodu. Danas je retko naci takvu velicinu od coveka kakav je Deki. Zvonko, glavu gore. Samo napred.

Peconi

pre 13 godina

Zvezda MORA da ima para za ovog čoveka! Na računu Fondacije imaju oko 70 hiljada EUR, za koje je u startu i rečeno da će služiti za pomoć nekadašnjim igračima! Lukiću, ne sramoti Zvezdu i Zvezdaše!

fash de la fash

pre 13 godina

Tuzno. Niko nije imun na trenutak koji menja zivot. Realna prica coveka, sa svim crnim mislima, ali ocigledno i
snagom za dalju borbu.
Samo napred matori!

Sima

pre 13 godina

ljudi shvatite, nas mentalitet je takav. sve brzo zaboravljamo. pa ovog clanka ne bi bilo da ga prvo nisu napisali belgijanci, a onda b92 preneo. rece premudri milosh obrenovic pre vise od 200 godina - "srbi proslost brzo zaboravljaju, a o buducnosti malo misle".

jasta

pre 13 godina

Moj prvi odlazak na večiti derbi 8. marta 1997. pamtiću i po tvojoj odbrani slobodnjaka Damira Čakara. Kakva parada, to se pamti.
Sve najbolje u životu želi ti navijač Partizana.

д.н.с.

pre 13 godina

Звонко држи се не дај се.Гледај ту своју децу и нађи смисао у њима као што си и рекао.Дејан Станковић је не само велики фудбалер него још већи човек-људина.Поздрав од навијача Партизана.

Marko fkcz

pre 13 godina

Miloje legendo,jako mi je zao sto te takva zla sudbina snasla..Uvek ces biti u srcima Delija,tvoje fenomenalne odbrane i danas pamtim a bio sam klinac kada sam te gledao na derbijima. NEDAJ SE!!!

James

pre 13 godina

Care, zbog tvojih parada 92. sam uvek bio golman na fudbalu sa klincima, bacao se i gulio po betonu ko lud. Legendo, od srca ti zelim sve najbolje! Ne mogu opisati koliko se uznemirim kada procitam novosti o Milojevom oporavku (dodjavola nikada da cujem tu jednu dobru kojoj se nadam).

nebojsa 65

pre 13 godina

" Iako sam vatreni navijac partizana ova prica me je u srce dirnula, skidam kapu pred legendom kako Zvezde tako i Srbije i zelim mu brzi oporavak i ziv nam ti bio dugo, dugo...S r e c n o

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Срамота за ФК Црвена звезда да нема 1000 евра месечно за једног од својих најбољих голмана и репрезентативца, а има паре да финансира гостовања својих назови навијача који својим испадима брукају и клуб и Србију. Јесу били европски и светски прваци али оваквим понашањем показују колико су мали клуб. НЕ ДАЈ СЕ МИЛОЈЕ ЛЕГЕНДО И САМО ХРАБРО.

sasa

pre 13 godina

Miloje budi hrabar i izdrzi.Jesam grobar ali sam te oduvek cenio jer si bio pravi sportista i dzentlmen.Bio bih jako srecan ako bi Partizan mogao nekako da mu pomogne.U ovakvoj situaciji boje nisu bitne vec treba biti covek.

denny85

pre 13 godina

Svi treba da zanemare sportski aspekt i da realno sagledaju situaciju i da kazu da je Zvonko Milojevic pojavom uvek odskakao od drugih igraca.Njegova harizma od dana kada je branio u Tokiju pa do dana kada je otisao iz Zvezde je bila neverovatna.Citajuci ovaj tekst krenule su mi suze na oci,jer mi je zao kada se ovako nesto desi bilo kome,a kamoli coveku kome je sever klicao.
Hvala ti Zvonko za sve lepe trenutke mog detinjstva koji su postojali zbog tebe i zelim ti da ostatak zivota provedes u najboljem mogucem raspolozenju i nadi da ipak sve moze biti bolje.
A ja se nadam da ce i biti po tebe!

anfakbls

pre 13 godina

Sjećam se kada je bio u vojsci JNA i dolazili su u moje Rudo da igraju utakmicu protiv lokalnog kluba. Sjećam se da je tada bio sa njim Džoni Novak(partizanovac) i da su svi bili okupljeni oko Miloja i čekali na autogram. Svi su htjeli da se slikaju sa herojem koji je tada branio protiv kelna.
Veliki pozdrav Miloje i neka ti Bog da sve najbolje u životu.

peruci

pre 13 godina

ZVEZDA MORA NACI 1000 EURA MESECNO ZA ZVONKA MILOJEVICA.
LUKICU NADJI RESENJE,ODIGRAJTE NEKU HUMANITARNU UTAKMICU,PODIGNITE CENE KARTI ZA DERBI ZA NA PRIMER 50 DINARA I RESICETE PROBLEM ZA JEDNU GODINU.

djuka039

pre 13 godina

Neverovatno !!! Pre par dana sam na internetu trazio neke informacije o njemu, sta se desilo, kako ide oporavak... Tuzno je i zalosno to sto mu se desilo ali bar je i dalje medju nama. Zvezda i delije nikad nece da zaborave sve sto je ucinio za svoj klub. Steta sto Zvezda, kao njegova druga kuca, nije u situaciji da mu pomogne ali neka Bog blagoslovi Dejana Stankovica i njemu slicnih. Ne daj se Miloje, glavu gore i samo napred !!!

mlad

pre 13 godina

Baš me čudi da ga je "velika" Zvezda zaboravila. Ona je zaboravila 95% LJUDI koji su je napravili velikom a ovo za Miloja je ogromna sramota.
Majstore i idolu moje generacije, samo jaka porodica i jako srce nose čoveka preko svih prepreka, ŽIVEO TI MENI NASMEJAN JOŠ DUGO

Ivan

pre 13 godina

Zivot je nekom majka a nekom maceha. Sudbina se poigrala s zivotom ovog coveka. Ne poznajem ga licno ali imam utisak da je dobar covek. Dejan Stankovic je objasnio neke stvari, tako se pomaze u nevolji, svaka cast Dejane, svi smo mi ljudi. Zelim Zvonku Milojevicu sto brzi i ako je moguce sto bolji oporavak. Ziveo Zvonko, zivela Srbija. Uzdravlje.

misa

pre 13 godina

Ja samo shvatam ovog coveka.Svaka ti cast za borbu.Moras da budes takav kakav jesi.Moras da se boris za svoju decu.Nije mi lako da komentarisem.Tuzno je.Zalosno je da ima malo Dekija.Dekiji javite se.

miso

pre 13 godina

Miloje, uvijek si bio i ostao veličina. Veliki čovijek, veliki golman. Neka BOG da dobro tebi i tvojim potomcima, i svim ljudima koji it pomašu. Uz tebe smo!

Petar

pre 13 godina

„Svaki dan je isti ovde. Ovo je najbolji rehabilitacioni centar u Srbiji, ali je veoma skup, plaća se oko 1.000 evra mesečno. Sve plaćam sam, ali bez finansijske pomoći svog najboljeg prijatelja Dejana Stankovića ovo ne bih mogao da priuštim. Prva tri meseca troškove je pokrivala Crvena zvezda, ali zbog finansijskih problema prestali su da plaćaju“. Bruka za nekad najveci klub na ovim prostorima, 1000 evra mesecno je mnogo za ovakvog coveka? A Adzic prima 100000 dinara mesecno, Zvezda ne moze da prodje prvo kolo u Evropi...bravo Lukicu, prava si velicina...

Nikola Delija

pre 13 godina

Suze mi idu na oci dok ovo citam.. Zivot zaista ume da se strasno poigra sa ljudima.. Zvonko, hvala na svemu, izdrzi majstore, Delije su uz tebe!!!!

ultras vinkovci

pre 13 godina

Kada je prije par godina u prometnoj nesreći stradala krvatska olimpijka stolnotenisačica Sandra Paović također je ostala nepokretna u kolicima sa lošim izgledima za oporavak.Tada se Hrvatska digla na noge,organiziran je humanitarni koncert sa ovdašnjim najvećim zvijezdama,sve je prenošeno i putem javne televizije,a TV gledaoci su pozivima i SMS porukama donirali 5,6 kuna.Nakupilo se dosta love,cura se liječila u najboljim bolnicama i danas hoda.Nešto slično bi mogli napraviti i vi u Srbiji,a i Delije bi trebale odraditi neku akciju za ovu golmansku legendu.
DRŽI SE MILOJE!

rimidalV

pre 13 godina

Secam se kada je Miloje skoro pred svaku vazniju utakmicu zajedno (uvek zajedno) sa mladim Dekijem Stankovicem dolazio kod mene na jedan od standova ispred SKC-a i kupovao kasete sa muzikom.
Sjajan igrac i covek. Uvek raspolozen za razgovor.
Veliki pozdrav i podrska za dalju borbu. Ne daj se Miloje !!!

Okoreli Vojvodinas

pre 13 godina

Prvo...zelim Milojevicu sve najbolje u buducnosti.

Drugo...PREDLAZEM osnivanje FONDA ZA POMOC MILOJEVICU.

Trece...SRAMOTA je da FSS i Klubovi vec nisu preduzeli potrebne mere.

Cetvrto...NAVIJACI sada je pravo vreme da zakopamo "ratne sikire" i SVI (koliko ko moze)doprinesemo FONDU za Rehabilitaciju Milojevica.

Peto...POD HITNO OTVORITI BANKOVNI RACUN (Rehabilitacija Milojevic).

Sesto...APELUJEM na sve PRAVE ljubitelje Fudbala da POMOGNU ovu HUMANU AKCIJU i naj taj nacin ,svi zajedno,kazemo HVALA Milojevicu za sve radosti i uzivanja koja nam je priredjivao tokom njegove blistave karijere.

Sedmo...Kao sto se vidi NISAM navijac Crvene Zvezde ali ovde NIJE u pitanju Zvezda nego Covek koji zista zasluzuje izuzetnu paznju i POMOC od svih navijaca bez razlike na klupsku pripadnost.

Osmo...prilozicu Sajtu b92 potrebnu dokumentaciju(ukljucujuci kontakt)kako bi mogli pod HITNO da ostvarimo ovaj zaista HUMANI poduhvat.

Konacno koristim priliku da pozdravim sve navijace i jos jednom pozovem da se prihvati ova akcija.Istovremeno zahvaljujem Sajtu b92 na prostoru sa nadom da objave ovaj apel i naravno na buducoj podrsci.

marko

pre 13 godina

Drzi se miloje tesko je ali imas za koga imas decu i porodicu!Zvezdo sramota imas pare za razne budale a za tvoje dete nemas stidite se svi u zvezdi!Dekiju svaka cast cuo sam da si veliki covek a sada si to i dokazao!!Ostali zvezdini igraci koji imate pare a imate i to bas imate plate po 50 i 60 hiljada eura nedeljno i treba odvojiti po jednu mesecno zasluzio je to !!!!!

Deki

pre 13 godina

Miloje, legendo, pregurao si mnogo toga preko glave, izdrzi i ovu bitku. Za nas si veliki heroj, a za svoju decu i porodicu najveci. Puno pozdrava od jedne male porodice koja najvise ceni ljudske velicine.

Gavrilo

pre 13 godina

Glavu gore Miloje! Za na si bio i ostao No. 1 zvezdin golman svih vremena! Nije sve tako crno: imao si karijeru u kojoj si napravio nesto ostavio dubok trag, imas dvoje dece, imas zbog cega svaki dan da se osmehnes i dovoljno razloga da se radujes svakom novom danu. Kao sto si rekao, coveku je jedan zivot dat a ti si ga umalo izgubio, prema tome glavu gore i budi jak i pozitivan prvo zbog sebe a onda zbog svih nas oko tebe! Drz se majstore svi smo uz tebe!!!!

Milos Brcko

pre 13 godina

Miloje.
od srca ti zelim da nađešs nage i nastaviš život dalje, znam da je teško ali uvjek si bio borac, budi to i sada.
Navijač Partizana,ako je to uopšte bitno!

Bojan

pre 13 godina

Bio si mi idol,zbog tebe sam postao golman.I dan danas mi na zidu stoji tvoji poster iz Tempa,jeste da je malo izbledeo,ali ne bih ga skinuo ni za sta na svetu!
Drzi se Miloje,nauka napreduje,dace Bog da se i sam u to uveris,hodaces ti ponovo!!!

Babin_zub

pre 13 godina

Prvo,lepo da su se mediji setili Miloja.Bilo bi lepo da se sete i Jankovica(za mladje - bivsi kosarkas nase reprezentacije),jer verujem da ih se ne sete oni koji bi prvi trebali.
Drugo,Miloje,verovati u nesto i truditi se nije isto sto i davati sebi laznu nadu.Nemoj odustajati,chuda se desavaju ali samo onima koji ih zasluze.Drzi se Miloje,sever te ne zaboravlja.

Budi cvrst

pre 13 godina

Ja sam Albanac sa Kosova i citajuci ovu vest me je duboko potresla jer sam kao mali gledao Zvonka braneci za C.Zvezdu ,veruj u sebe Zvonko i ne daj se

Zvezdas

pre 13 godina

LEGENDO, najvaznije je da si ziv i da mozes da vidis decu kako odrastaju. Tesko sigurno jeste i bice ali svaki dan posmatraj kao poklon i fokusiraj se na pozitivne stvari. Nemoj klonuti duhom..
Znaj da ces uvek biti u srcima svih Zvezdasa.

Mi lan

pre 13 godina

Miloje,ni ja nisam verovao da mozes da branis penal Petreskuu na sred Nou Kampa,ali si ti odbranio!!! Ja sam tada mrtav bolestan lezao u gledao utakmicu i zbog te tvoje odbrane sam skocio iz kreveta iz kojeg danima nisam ustajao. Bori se Miloje,vidis koliko nas je uz tebe! Bori se za nas i za svoju porodicu i prijatelje.

Kamikaza

pre 13 godina

Veliki covek...Zvezdina legenda...stvarno mi je zao sto se ovakvim ljudima desavaju ovakve stvari. Samo hrabro, kao sto je i on sam zavrsio ovaj intervju, dobro je sto ne prolazi sam kroz sve ovo, jedina pozitivna stvar nakon nsrece, koja mu ostaje kao uteha, jeste sto je isfiltrirao ljude oko sebe i sad stvarno zna ko mu je pravi prijatelj...puno srece u daljem zivotu!

Nis

pre 13 godina

Ne predaj se, Miloje, ima nade! Kada si vec u Srbiji, neka te odvezu u selo Vucak, kod Smedereva, tamo je lek! Veruj mi! Veliki pozdrav!

Biljana Popovic

pre 13 godina

Od sveg srca preporucila bih g.Milojevicu da procita knjigu Ronde Bern "Tajna" ubedjena da ce mu pomoci da na svoj mladi zivot gleda sa one lepse strane! Zelim mu svako dobro.

Sergio

pre 13 godina

Miloje care ne daj se!!! A te prijatelje što si izgubio i bolje da je tako to nisu pravi prijatelji. Puno pozdrava i pozitivne energije u nastavku živata. Za nas si legenda!!!

zoran crna gora

pre 13 godina

Zvonko!
Da je teško - teško je, ali ima i gore,kako kažu stari.
Moj sin je 1999.g. izgubio lijevu podkoljenicu u saobraćajnoj nesreći. Prvih nekoliko godina je imao krizu,ali se nije predavao,prvo je sredio kola da VOZI, A POTOM SE VRATIO STAROM SPORTU - PLIVANJU. oD TADA JE OBIŠAO SVIJET KAO PARAOLIMPIJAC,BIO U PEKINGU NA OLIMPIJADI,BIO ŠESTI NA MEDITERANSKIM IGRAMA I MASU DOBRIH PLASMANA PO SVIJETU. SADA JE AKTIVAN RINILAC,SPREMA SVOJ KLUB I RADI SA MLADIMA I TO USPJEŠNO. čAK JE I PROTEZU NAPRAVIO PLAVE BOJE,JER SE NE STIDI SVOJE NEZGODE.POGLEDAJ NA YUTOUBE SAJT WWW.PETROVACDIVINGCENTER.ME.
U SVAKOM SLUČAJU NEMA PREDAJE,PA ZABOGA SPORTISTA SI I TO POKAŽI SEBI I SVIMA OKO SEBE.ZAPAMTI DA IMA I GORE OD GOREG.
POZDRAV, ZORAN,PETROVAC NA MORU.

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

Ne znam kako ide broj za one sms-ove kojima se salje pomoc danas smesnom klubu, ali beskrajno puta bi bilo pametnije da se salje za ovog coveka, a ne za neke manekene kojima se mesecno mora isplatiti plata od nekoliko hiljada evra... Izvinjavam se sto na tekst o Miloju pisem ove stvari, ali zaista nista gluplje nego da obicni ljudi sa platom od 300 evra salju sms-ove da bi se manekenima isplacivale plate u hiljadama evra... A sto se Miloja tice sve najbolje mu zelim... I ja se secam kada je u Kelnu stao na gol... I branio je dobro stavise, ali je Keln dao dva gola iz ofsajda i ispali smo... U derbiju je kiksao, ali je bilo mnogo utakmica u kojima je zaista branio odlicno... Ne daj se Miloje...

slobodan

pre 13 godina

Izdrazi Kralju!!
Samo se setim utakmice protiv Milana kad je imao 19 god i kad ga je napao neki igrac milaneza a Piksi kao pravi kapiten stao onako malen i zapretio da ga ne pipnu slucajno.
Tada je branio kao zmaj i od tada mi je bio najbolji i jedini. A nije ni trebao da igra tu utakmicu (bio rezerva)
Strasno je kako se zivot promeni u sekundi, Od sveg srca mu zelim sve najbolje pa da sin bude novi Zvonko.
Mislim da ne bi smelo da se ponovi da on ostane na cedilu kako je Boban Jankovic bio ostavljen.
Zvonko, uvek ces biti jedan od nas. Vidimo se na Marakani

Grobarka

pre 13 godina

Od kad znam za sebe navijam za crno bele, ali ovaj čovek je bio nešto posebno, činio je da uživam u Zvezdinim utakmicama i da ga sa oduševljenjem gledam u detinjstvu... Tužnu sudbinu mu je Bog podario, ali ima za šta da se bori, jer su deca najveće blago i to nek mu bude podstrek za dalje. Šta reći za fin. "pomoć" njegovog kluba - da nije tužno bilo bi smešno! Veliko bravo Dekiju, ovo je dokaz da je veliki čovek! Srećno moj najdraži golmane u daljem oporavku.

Vujke

pre 13 godina

Sada imam 26 godina, a kada sam bio mali i kada su svi htjeli da igraju i da daju gol, ja sam zbog ovog covjeka htio na gol, da branim. Covjek je legenda. Stvarno mi je zao sto se ovako sudbina poigrala sa njim. To je jedna od legendi Zvezdini, mora nam biti jasno i Zvezda mora pronaci nacin da pomogne ovom covjeku.
A kosarkaska legenda, Jankovic, koju je neko spomenuo mislim da je preminuo prsole godine. Sta je sudbina...

juznjaci

pre 13 godina

Ovo sto se njemu desilo ne zasluzuje NIKO !Delije sad se organizujte pa pokazite da li ste veliki!Pomoc Zvezdi JE I TO KADA POMAZETE ONIMA KOJI SU JE STVARALI,ZVONKO JE JEDAN OD VAS!!!

гробар до гроба

pre 13 godina

Само храбро Звонко. Скоро и да сам био заборавио да је имао несрећу, знао сам да је био тешко повређен, да му је живот висио о концу али сам мислио да је поново на ногама али нажалост није и неће бити али као и што сам каже боље и у колицима него на "оном Свету". Иначе један податак који упада у очи је да му је Звезда у почетку плаћала терапију у бањи по 1000 евра месечно а касније су престали. Еј 1000 евра немају месечно, то је сића за један фудбалски клуб а ФСС се брука ипак је овај човек играо и неколико утакмица у репрезентацији ако се не варам па су могли глат Звезда и ФСС да му плаћају тај третман али ово је Србија.

САМО ХРАБРО ЗВОНКО

SLAVISA

pre 13 godina

"srbi proslost brzo zaboravljaju, a o buducnosti malo misle".
rece neko...
dok je valjao svi su ga hvalili, a kada treba da se pomogne, nema nikoga ... sramota!

Rade

pre 13 godina

Kao decak, trenirao sam fudbal, bio sam golman.
Na skoro svaki trening ili igranje fudbala uopste, od sljake, trave, parka do ulice, nosio sam jedan dres, na kojem je moje prezime "Milovic" bilo za nijansu doteranije markerom, pisalo je tvoje! Cast je bila gledati svaku tvoju utakmicu, a ti i Zvezda ste jedan od najlepsih dana mog detinjstva! Hvala ti za sve i znaj da nas zivot nekad nepravedno kusa stavljajuci nam nepremostive prepreke. Sreca je da si tu sa nama i nikad ne posustaj jer ti si nepobediv!

gago

pre 13 godina

Predlazem da Zvezda i Partizan ili neki drugi tim odigraju humanitarnu utakmicu za troskove lecenja Zvonka Milojevica.
Zvonko uz najbolje zelje za tvoje zdravlje predlozio bih ti da odes pod Ostrog kod Svetog Vasilije Ostroskog;Slava Mu i milost,i poklonis se Njegovim Svetim mostima,da ti se izvrsi Jeleosvecenje.Sto coveku nije moguce Bogu je svemoguce.

BGrobar

pre 13 godina

Sta reci?????
Ima se para da se Koroman placa 1.000e dnevno. Nema se para da se plati coveku lecenje 20 meseci unapred?
LUKICU STIDI SE!!!!!!
Mislim da bi i FSS trebao da razmisli kada Antica mogu da placaju 3.250e dnevno!!!!!!
Tuga!!!!!
IZDRZI DESI CE SE CUDO!!!!!!!!

juznjaci

pre 13 godina

Ovo sto se njemu desilo ne zasluzuje niko! Delije sad se organizujte pa pokazite da li ste veliki! Pomoc Zvezdi je i to kada pomazete onima koji su je stvarali, Zvonko je jedan od vas!!!

Ucitelj

pre 13 godina

Palma, ako imas para da vodis decu na letovanja, penzionere po raznim manifestacijama, moras imati i za ovog coveka, on je Jagodinac, Jagodino pomozi ovom coveku!
Zvezdo, i ti isto!
Drzi se Miloje!

Pedja

pre 13 godina

Ne daj se Milojeeee!!! Drzi se legedno... svi smo uz tebe svim srcem...
A sta reci za Dekija, veliki igrac, veliki covek, najveci!!!

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

Junacino,drzi se!!!!Tvoja Crvena Zvezda i Delije su ponosni na tebe,uvek ces ostati ljubimac SEVERA!!!!UZ TEBE SMO MILOJE

LUKAVI

pre 13 godina

Nikad neću zaboraviti 100-ti derbi kad si u žaru borbe pomeo Živkovića i uhvatio živu loptu.Bio si i ostao heroj na golu...Svi trebamo da budemo ponosni što Zvezda pored velikih igrača stvara i velike ljude za šta je najbolji primer Dejan Stanković...Miloje,svi smo uz tebe,i Delije i Grobari i nikakva bolest ne može uništiti uspomenu na nezaboravne trenutke u derbijima koje si nam pružio...

Vladimir

pre 13 godina

Covece ti si bio moj uzor kada sam bio klinac, kupovao sam rukavice unhill i roche kod istog lika gde i ti, na uglu svetog save i kataniceve, tada si bio golman zvezde i najbolji golman Juge, kazu mozes da verujes u uspeh a mozes da verujes i u neuspeh i u oba puta si u pravu jer je vera faktor uspeha, nemoj nikada da prestanes da verujes i prohodaces, snaga je u glavi!DELIJE SEVER ORGANIZUJMO SE OTVORIMO SMS BROJ ZA POMOC NASOJ LEGENDI SADA SVI MORAMO DA BUDEMO KAO JEDAN!SVI ZA MILOJA, DA MU SE PLATI NAJBOLJA KLINIKA NA SVETU!!

LOST BOYS

pre 13 godina

Duboko me je ganulo sve ovo. Molim sve ljude dobre volje koji mogu da mi pomognu - da na ovom mestu ostave bliže informacije o ustanovi u kojoj je smešten Zvonko. Za početak, znam da je to Ribarska banja, ali pošaljite u ovim komentarima neku bližu odrednicu. Želeo bih da mu napišem pismo.
Hvala svima.

Vuk Samotnjak

pre 13 godina

Imali smo mnogo igraca, ali malo takvih kao sto je Zvonko. I po igrackim i po ljudskim kvalitetima si bio iznad vecine, cak i u onoj najsjajnijoj generaciji Barija i Tokija. I pored svega toga, sada te cenim jos vise jer je borba koju vodis jos teza - a ti ces pobediti, jer si jednostavno takav covek.
I da znas, nikada, nikada te necemo zaboraviti. Uvek cemo biti uz tebe, kako god mozemo i umemo. Na nasim stadionima, a ako treba i kucama si uvek dobrodosao.

NemanjaRS

pre 13 godina

Kralju bez ikakvog hvaljenja mogu da kazem da si bio i ostao jedan od najboljih golmana sto je zvijezda ikada imala.Puno podrske da sve izdrzis i SUPER IZGLEDAS I DALJE! ;-) ZIV BIO!

Zoran Lazarevski

pre 13 godina

Budi jak i hrabar isto kad si kao omadinac stao na gol C.Zvezde i bio primer starijima svojom hrabrosti i smirenosti...tada si se suochio sa najvecim iskusenjima i najboljim napadachima u to vreme ,i bio najbolji u to sto si radio.A biti golman C Zvezde sa 18 i osvoite sve ono sto si ti....je podvig kome ni do dan danas nije poslo za rukom nikom.Budi jak Miloje, MOZES TI I MORASH.Hvalati za sve radosti koi si mi priredio dok sam se divio tebi kao golmanu ....

Milton

pre 13 godina

Drži se majstore, ima toliko stvari koje još treba da uradiš. Nemoj da gubiš nadu, ima i gorih stvari u životu.Pozdrav veliki,ljudski od jednog velikog grobara.

Anarhimed

pre 13 godina

"Prva tri meseca troškove je pokrivala Crvena zvezda, ali zbog finansijskih problema prestali su da plaćaju“.
Tužno i ružno... Ne mogu a poverujem da nemaju smrdljivih 1.000 evra mesečno! Sram ih bilo!
P.S. Pozdrav klaso iz Sombora 1990. Ostani jak!

mlad

pre 13 godina

Baš me čudi da ga je "velika" Zvezda zaboravila. Ona je zaboravila 95% LJUDI koji su je napravili velikom a ovo za Miloja je ogromna sramota.
Majstore i idolu moje generacije, samo jaka porodica i jako srce nose čoveka preko svih prepreka, ŽIVEO TI MENI NASMEJAN JOŠ DUGO

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Срамота за ФК Црвена звезда да нема 1000 евра месечно за једног од својих најбољих голмана и репрезентативца, а има паре да финансира гостовања својих назови навијача који својим испадима брукају и клуб и Србију. Јесу били европски и светски прваци али оваквим понашањем показују колико су мали клуб. НЕ ДАЈ СЕ МИЛОЈЕ ЛЕГЕНДО И САМО ХРАБРО.

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

Ne znam kako ide broj za one sms-ove kojima se salje pomoc danas smesnom klubu, ali beskrajno puta bi bilo pametnije da se salje za ovog coveka, a ne za neke manekene kojima se mesecno mora isplatiti plata od nekoliko hiljada evra... Izvinjavam se sto na tekst o Miloju pisem ove stvari, ali zaista nista gluplje nego da obicni ljudi sa platom od 300 evra salju sms-ove da bi se manekenima isplacivale plate u hiljadama evra... A sto se Miloja tice sve najbolje mu zelim... I ja se secam kada je u Kelnu stao na gol... I branio je dobro stavise, ali je Keln dao dva gola iz ofsajda i ispali smo... U derbiju je kiksao, ali je bilo mnogo utakmica u kojima je zaista branio odlicno... Ne daj se Miloje...

gago

pre 13 godina

Predlazem da Zvezda i Partizan ili neki drugi tim odigraju humanitarnu utakmicu za troskove lecenja Zvonka Milojevica.
Zvonko uz najbolje zelje za tvoje zdravlje predlozio bih ti da odes pod Ostrog kod Svetog Vasilije Ostroskog;Slava Mu i milost,i poklonis se Njegovim Svetim mostima,da ti se izvrsi Jeleosvecenje.Sto coveku nije moguce Bogu je svemoguce.

Nis

pre 13 godina

Ne predaj se, Miloje, ima nade! Kada si vec u Srbiji, neka te odvezu u selo Vucak, kod Smedereva, tamo je lek! Veruj mi! Veliki pozdrav!

Biljana Popovic

pre 13 godina

Od sveg srca preporucila bih g.Milojevicu da procita knjigu Ronde Bern "Tajna" ubedjena da ce mu pomoci da na svoj mladi zivot gleda sa one lepse strane! Zelim mu svako dobro.

djuka039

pre 13 godina

Neverovatno !!! Pre par dana sam na internetu trazio neke informacije o njemu, sta se desilo, kako ide oporavak... Tuzno je i zalosno to sto mu se desilo ali bar je i dalje medju nama. Zvezda i delije nikad nece da zaborave sve sto je ucinio za svoj klub. Steta sto Zvezda, kao njegova druga kuca, nije u situaciji da mu pomogne ali neka Bog blagoslovi Dejana Stankovica i njemu slicnih. Ne daj se Miloje, glavu gore i samo napred !!!

Petar

pre 13 godina

„Svaki dan je isti ovde. Ovo je najbolji rehabilitacioni centar u Srbiji, ali je veoma skup, plaća se oko 1.000 evra mesečno. Sve plaćam sam, ali bez finansijske pomoći svog najboljeg prijatelja Dejana Stankovića ovo ne bih mogao da priuštim. Prva tri meseca troškove je pokrivala Crvena zvezda, ali zbog finansijskih problema prestali su da plaćaju“. Bruka za nekad najveci klub na ovim prostorima, 1000 evra mesecno je mnogo za ovakvog coveka? A Adzic prima 100000 dinara mesecno, Zvezda ne moze da prodje prvo kolo u Evropi...bravo Lukicu, prava si velicina...

Djole

pre 13 godina

Miloje kralju nas!!! Prosle godine je bio specijalni gost na Marakani u poluvremenu jedne utakmice, suze su mu isle!!!

Nikada necu zaboraviti tvoje magicne odbrane u derbijima. Cak ni one kikseve koje si imao. Ti si bio i ostao najbolji golman Crvene Zvezde!!!

jasta

pre 13 godina

Moj prvi odlazak na večiti derbi 8. marta 1997. pamtiću i po tvojoj odbrani slobodnjaka Damira Čakara. Kakva parada, to se pamti.
Sve najbolje u životu želi ti navijač Partizana.

ultras vinkovci

pre 13 godina

Kada je prije par godina u prometnoj nesreći stradala krvatska olimpijka stolnotenisačica Sandra Paović također je ostala nepokretna u kolicima sa lošim izgledima za oporavak.Tada se Hrvatska digla na noge,organiziran je humanitarni koncert sa ovdašnjim najvećim zvijezdama,sve je prenošeno i putem javne televizije,a TV gledaoci su pozivima i SMS porukama donirali 5,6 kuna.Nakupilo se dosta love,cura se liječila u najboljim bolnicama i danas hoda.Nešto slično bi mogli napraviti i vi u Srbiji,a i Delije bi trebale odraditi neku akciju za ovu golmansku legendu.
DRŽI SE MILOJE!

Aleksandar

pre 13 godina

Zvonko, ne predajte se!. Ceo zivot je jedna vecna borba. Budite jaki. Mislite samo pozitivno. Vi ste mlad covek. Sto se tice prijatelja, nazalost, uvek vazi pravilo da kada se coveku dogodi neka nesreca, tek tada se ustvari vidi ko je pravi prijatelj. Deki Stankovic je veliki covek, velikog srca, bio i ostao. Uvek je spreman da pomogne svojim drugovima i svom narodu. Danas je retko naci takvu velicinu od coveka kakav je Deki. Zvonko, glavu gore. Samo napred.

rimidalV

pre 13 godina

Secam se kada je Miloje skoro pred svaku vazniju utakmicu zajedno (uvek zajedno) sa mladim Dekijem Stankovicem dolazio kod mene na jedan od standova ispred SKC-a i kupovao kasete sa muzikom.
Sjajan igrac i covek. Uvek raspolozen za razgovor.
Veliki pozdrav i podrska za dalju borbu. Ne daj se Miloje !!!

misa

pre 13 godina

Ja samo shvatam ovog coveka.Svaka ti cast za borbu.Moras da budes takav kakav jesi.Moras da se boris za svoju decu.Nije mi lako da komentarisem.Tuzno je.Zalosno je da ima malo Dekija.Dekiji javite se.

Bojan

pre 13 godina

Bio si mi idol,zbog tebe sam postao golman.I dan danas mi na zidu stoji tvoji poster iz Tempa,jeste da je malo izbledeo,ali ne bih ga skinuo ni za sta na svetu!
Drzi se Miloje,nauka napreduje,dace Bog da se i sam u to uveris,hodaces ti ponovo!!!

Zvezdas

pre 13 godina

LEGENDO, najvaznije je da si ziv i da mozes da vidis decu kako odrastaju. Tesko sigurno jeste i bice ali svaki dan posmatraj kao poklon i fokusiraj se na pozitivne stvari. Nemoj klonuti duhom..
Znaj da ces uvek biti u srcima svih Zvezdasa.

anfakbls

pre 13 godina

Sjećam se kada je bio u vojsci JNA i dolazili su u moje Rudo da igraju utakmicu protiv lokalnog kluba. Sjećam se da je tada bio sa njim Džoni Novak(partizanovac) i da su svi bili okupljeni oko Miloja i čekali na autogram. Svi su htjeli da se slikaju sa herojem koji je tada branio protiv kelna.
Veliki pozdrav Miloje i neka ti Bog da sve najbolje u životu.

LUKAVI

pre 13 godina

Nikad neću zaboraviti 100-ti derbi kad si u žaru borbe pomeo Živkovića i uhvatio živu loptu.Bio si i ostao heroj na golu...Svi trebamo da budemo ponosni što Zvezda pored velikih igrača stvara i velike ljude za šta je najbolji primer Dejan Stanković...Miloje,svi smo uz tebe,i Delije i Grobari i nikakva bolest ne može uništiti uspomenu na nezaboravne trenutke u derbijima koje si nam pružio...

Many-jAk

pre 13 godina

"I vidite me sada. Dođavola... Ovo je ponižavajuće"

"Radije bih sedeo u kolicima nego da sam umro. Tako ne bih video kako mi deca odrastaju"

covjece kako nekad rijeci znaju da budu toliko teske i tako da pogadjaju i najobicnijeg citaoca.

Deki pokazao svoju velicinu, valjda ga ni Zvezda nece zaboraviti, jer to ne smije da se desi, covjek je legenda, ako ga cak i Zvezda zaboravi, onda Delije moraju da mu se oduze za sve radosti koje nam je podario

fash de la fash

pre 13 godina

Tuzno. Niko nije imun na trenutak koji menja zivot. Realna prica coveka, sa svim crnim mislima, ali ocigledno i
snagom za dalju borbu.
Samo napred matori!

bojan

pre 13 godina

glavu gore...tesko je ali tvoja krv tece kroz tvoju decu i to je nesto najlepse za svakog coveka...izgubio si noge ali nisi oci...gledaj svoju decu kako odrastaju i bices srecan covek..Sve najbolje..!!!

Marko fkcz

pre 13 godina

Miloje legendo,jako mi je zao sto te takva zla sudbina snasla..Uvek ces biti u srcima Delija,tvoje fenomenalne odbrane i danas pamtim a bio sam klinac kada sam te gledao na derbijima. NEDAJ SE!!!

Gavrilo

pre 13 godina

Glavu gore Miloje! Za na si bio i ostao No. 1 zvezdin golman svih vremena! Nije sve tako crno: imao si karijeru u kojoj si napravio nesto ostavio dubok trag, imas dvoje dece, imas zbog cega svaki dan da se osmehnes i dovoljno razloga da se radujes svakom novom danu. Kao sto si rekao, coveku je jedan zivot dat a ti si ga umalo izgubio, prema tome glavu gore i budi jak i pozitivan prvo zbog sebe a onda zbog svih nas oko tebe! Drz se majstore svi smo uz tebe!!!!

Kamikaza

pre 13 godina

Veliki covek...Zvezdina legenda...stvarno mi je zao sto se ovakvim ljudima desavaju ovakve stvari. Samo hrabro, kao sto je i on sam zavrsio ovaj intervju, dobro je sto ne prolazi sam kroz sve ovo, jedina pozitivna stvar nakon nsrece, koja mu ostaje kao uteha, jeste sto je isfiltrirao ljude oko sebe i sad stvarno zna ko mu je pravi prijatelj...puno srece u daljem zivotu!

Nikola Delija

pre 13 godina

Suze mi idu na oci dok ovo citam.. Zivot zaista ume da se strasno poigra sa ljudima.. Zvonko, hvala na svemu, izdrzi majstore, Delije su uz tebe!!!!

Sergio

pre 13 godina

Miloje care ne daj se!!! A te prijatelje što si izgubio i bolje da je tako to nisu pravi prijatelji. Puno pozdrava i pozitivne energije u nastavku živata. Za nas si legenda!!!

Deki

pre 13 godina

Miloje, legendo, pregurao si mnogo toga preko glave, izdrzi i ovu bitku. Za nas si veliki heroj, a za svoju decu i porodicu najveci. Puno pozdrava od jedne male porodice koja najvise ceni ljudske velicine.

д.н.с.

pre 13 godina

Звонко држи се не дај се.Гледај ту своју децу и нађи смисао у њима као што си и рекао.Дејан Станковић је не само велики фудбалер него још већи човек-људина.Поздрав од навијача Партизана.

marko

pre 13 godina

Drzi se miloje tesko je ali imas za koga imas decu i porodicu!Zvezdo sramota imas pare za razne budale a za tvoje dete nemas stidite se svi u zvezdi!Dekiju svaka cast cuo sam da si veliki covek a sada si to i dokazao!!Ostali zvezdini igraci koji imate pare a imate i to bas imate plate po 50 i 60 hiljada eura nedeljno i treba odvojiti po jednu mesecno zasluzio je to !!!!!

James

pre 13 godina

Care, zbog tvojih parada 92. sam uvek bio golman na fudbalu sa klincima, bacao se i gulio po betonu ko lud. Legendo, od srca ti zelim sve najbolje! Ne mogu opisati koliko se uznemirim kada procitam novosti o Milojevom oporavku (dodjavola nikada da cujem tu jednu dobru kojoj se nadam).

Peconi

pre 13 godina

Zvezda MORA da ima para za ovog čoveka! Na računu Fondacije imaju oko 70 hiljada EUR, za koje je u startu i rečeno da će služiti za pomoć nekadašnjim igračima! Lukiću, ne sramoti Zvezdu i Zvezdaše!

nebojsa 65

pre 13 godina

" Iako sam vatreni navijac partizana ova prica me je u srce dirnula, skidam kapu pred legendom kako Zvezde tako i Srbije i zelim mu brzi oporavak i ziv nam ti bio dugo, dugo...S r e c n o

Kraljevcanin

pre 13 godina

Ljudi, ja se secam, mozda je bila 2006. godina, ja sa roditeljima i bratom na moru u Herceg Novom. Igrali smo vaterpolo stalno, tu je bilo i dobrih igraca, verovatno se bar poluprofesionalno bave ovim sportom. Prilazi nama jedan covek i upita nas da li moze sa nama da igra, ali da bude na golu... Mi se svi slozismo, ionako nam je golman falio jer smo se menjali... I brani covek, brani, brani, svaki sut brani... Ja ga pitam: kako gospodine tako dobro branite? A on meni kaze: Ja sam ti decko branio ceo zivot... mozda si cuo za mene, ja sam Zvonko Milojevic... A ja sam Delija od kad sam se rodio, znam ko je Zvonko! I tu se on sprijatelji sa mojim ocem i preostalih nekoliko dana smo uzivali igrajuci vaterpolo sa njim... Poenta moje price je to da Zvonko stvarno ovo nije zasluzio, iako je slavan covek koji je poznat u svetu fudbala, nikada nije bio uobrazen ili bilo sta slicno tome, a znamo da ima takvih slavnih licnosti mnogo... Svim srcem zelim da se oporavi koliko god je to moguce, jer je i kao sportista i kao covek primer svima!!! BORI SE ZVONKO!!!

Ivan

pre 13 godina

Zivot je nekom majka a nekom maceha. Sudbina se poigrala s zivotom ovog coveka. Ne poznajem ga licno ali imam utisak da je dobar covek. Dejan Stankovic je objasnio neke stvari, tako se pomaze u nevolji, svaka cast Dejane, svi smo mi ljudi. Zelim Zvonku Milojevicu sto brzi i ako je moguce sto bolji oporavak. Ziveo Zvonko, zivela Srbija. Uzdravlje.

Sima

pre 13 godina

ljudi shvatite, nas mentalitet je takav. sve brzo zaboravljamo. pa ovog clanka ne bi bilo da ga prvo nisu napisali belgijanci, a onda b92 preneo. rece premudri milosh obrenovic pre vise od 200 godina - "srbi proslost brzo zaboravljaju, a o buducnosti malo misle".

peruci

pre 13 godina

ZVEZDA MORA NACI 1000 EURA MESECNO ZA ZVONKA MILOJEVICA.
LUKICU NADJI RESENJE,ODIGRAJTE NEKU HUMANITARNU UTAKMICU,PODIGNITE CENE KARTI ZA DERBI ZA NA PRIMER 50 DINARA I RESICETE PROBLEM ZA JEDNU GODINU.

Babin_zub

pre 13 godina

Prvo,lepo da su se mediji setili Miloja.Bilo bi lepo da se sete i Jankovica(za mladje - bivsi kosarkas nase reprezentacije),jer verujem da ih se ne sete oni koji bi prvi trebali.
Drugo,Miloje,verovati u nesto i truditi se nije isto sto i davati sebi laznu nadu.Nemoj odustajati,chuda se desavaju ali samo onima koji ih zasluze.Drzi se Miloje,sever te ne zaboravlja.

miso

pre 13 godina

Miloje, uvijek si bio i ostao veličina. Veliki čovijek, veliki golman. Neka BOG da dobro tebi i tvojim potomcima, i svim ljudima koji it pomašu. Uz tebe smo!

sasa

pre 13 godina

Miloje budi hrabar i izdrzi.Jesam grobar ali sam te oduvek cenio jer si bio pravi sportista i dzentlmen.Bio bih jako srecan ako bi Partizan mogao nekako da mu pomogne.U ovakvoj situaciji boje nisu bitne vec treba biti covek.

denny85

pre 13 godina

Svi treba da zanemare sportski aspekt i da realno sagledaju situaciju i da kazu da je Zvonko Milojevic pojavom uvek odskakao od drugih igraca.Njegova harizma od dana kada je branio u Tokiju pa do dana kada je otisao iz Zvezde je bila neverovatna.Citajuci ovaj tekst krenule su mi suze na oci,jer mi je zao kada se ovako nesto desi bilo kome,a kamoli coveku kome je sever klicao.
Hvala ti Zvonko za sve lepe trenutke mog detinjstva koji su postojali zbog tebe i zelim ti da ostatak zivota provedes u najboljem mogucem raspolozenju i nadi da ipak sve moze biti bolje.
A ja se nadam da ce i biti po tebe!

juznjaci

pre 13 godina

Ovo sto se njemu desilo ne zasluzuje niko! Delije sad se organizujte pa pokazite da li ste veliki! Pomoc Zvezdi je i to kada pomazete onima koji su je stvarali, Zvonko je jedan od vas!!!

SLAVISA

pre 13 godina

"srbi proslost brzo zaboravljaju, a o buducnosti malo misle".
rece neko...
dok je valjao svi su ga hvalili, a kada treba da se pomogne, nema nikoga ... sramota!

Grobarka

pre 13 godina

Od kad znam za sebe navijam za crno bele, ali ovaj čovek je bio nešto posebno, činio je da uživam u Zvezdinim utakmicama i da ga sa oduševljenjem gledam u detinjstvu... Tužnu sudbinu mu je Bog podario, ali ima za šta da se bori, jer su deca najveće blago i to nek mu bude podstrek za dalje. Šta reći za fin. "pomoć" njegovog kluba - da nije tužno bilo bi smešno! Veliko bravo Dekiju, ovo je dokaz da je veliki čovek! Srećno moj najdraži golmane u daljem oporavku.

Vujke

pre 13 godina

Sada imam 26 godina, a kada sam bio mali i kada su svi htjeli da igraju i da daju gol, ja sam zbog ovog covjeka htio na gol, da branim. Covjek je legenda. Stvarno mi je zao sto se ovako sudbina poigrala sa njim. To je jedna od legendi Zvezdini, mora nam biti jasno i Zvezda mora pronaci nacin da pomogne ovom covjeku.
A kosarkaska legenda, Jankovic, koju je neko spomenuo mislim da je preminuo prsole godine. Sta je sudbina...

Budi cvrst

pre 13 godina

Ja sam Albanac sa Kosova i citajuci ovu vest me je duboko potresla jer sam kao mali gledao Zvonka braneci za C.Zvezdu ,veruj u sebe Zvonko i ne daj se

гробар до гроба

pre 13 godina

Само храбро Звонко. Скоро и да сам био заборавио да је имао несрећу, знао сам да је био тешко повређен, да му је живот висио о концу али сам мислио да је поново на ногама али нажалост није и неће бити али као и што сам каже боље и у колицима него на "оном Свету". Иначе један податак који упада у очи је да му је Звезда у почетку плаћала терапију у бањи по 1000 евра месечно а касније су престали. Еј 1000 евра немају месечно, то је сића за један фудбалски клуб а ФСС се брука ипак је овај човек играо и неколико утакмица у репрезентацији ако се не варам па су могли глат Звезда и ФСС да му плаћају тај третман али ово је Србија.

САМО ХРАБРО ЗВОНКО

Rade

pre 13 godina

Kao decak, trenirao sam fudbal, bio sam golman.
Na skoro svaki trening ili igranje fudbala uopste, od sljake, trave, parka do ulice, nosio sam jedan dres, na kojem je moje prezime "Milovic" bilo za nijansu doteranije markerom, pisalo je tvoje! Cast je bila gledati svaku tvoju utakmicu, a ti i Zvezda ste jedan od najlepsih dana mog detinjstva! Hvala ti za sve i znaj da nas zivot nekad nepravedno kusa stavljajuci nam nepremostive prepreke. Sreca je da si tu sa nama i nikad ne posustaj jer ti si nepobediv!

Okoreli Vojvodinas

pre 13 godina

Prvo...zelim Milojevicu sve najbolje u buducnosti.

Drugo...PREDLAZEM osnivanje FONDA ZA POMOC MILOJEVICU.

Trece...SRAMOTA je da FSS i Klubovi vec nisu preduzeli potrebne mere.

Cetvrto...NAVIJACI sada je pravo vreme da zakopamo "ratne sikire" i SVI (koliko ko moze)doprinesemo FONDU za Rehabilitaciju Milojevica.

Peto...POD HITNO OTVORITI BANKOVNI RACUN (Rehabilitacija Milojevic).

Sesto...APELUJEM na sve PRAVE ljubitelje Fudbala da POMOGNU ovu HUMANU AKCIJU i naj taj nacin ,svi zajedno,kazemo HVALA Milojevicu za sve radosti i uzivanja koja nam je priredjivao tokom njegove blistave karijere.

Sedmo...Kao sto se vidi NISAM navijac Crvene Zvezde ali ovde NIJE u pitanju Zvezda nego Covek koji zista zasluzuje izuzetnu paznju i POMOC od svih navijaca bez razlike na klupsku pripadnost.

Osmo...prilozicu Sajtu b92 potrebnu dokumentaciju(ukljucujuci kontakt)kako bi mogli pod HITNO da ostvarimo ovaj zaista HUMANI poduhvat.

Konacno koristim priliku da pozdravim sve navijace i jos jednom pozovem da se prihvati ova akcija.Istovremeno zahvaljujem Sajtu b92 na prostoru sa nadom da objave ovaj apel i naravno na buducoj podrsci.

slobodan

pre 13 godina

Izdrazi Kralju!!
Samo se setim utakmice protiv Milana kad je imao 19 god i kad ga je napao neki igrac milaneza a Piksi kao pravi kapiten stao onako malen i zapretio da ga ne pipnu slucajno.
Tada je branio kao zmaj i od tada mi je bio najbolji i jedini. A nije ni trebao da igra tu utakmicu (bio rezerva)
Strasno je kako se zivot promeni u sekundi, Od sveg srca mu zelim sve najbolje pa da sin bude novi Zvonko.
Mislim da ne bi smelo da se ponovi da on ostane na cedilu kako je Boban Jankovic bio ostavljen.
Zvonko, uvek ces biti jedan od nas. Vidimo se na Marakani

Mi lan

pre 13 godina

Miloje,ni ja nisam verovao da mozes da branis penal Petreskuu na sred Nou Kampa,ali si ti odbranio!!! Ja sam tada mrtav bolestan lezao u gledao utakmicu i zbog te tvoje odbrane sam skocio iz kreveta iz kojeg danima nisam ustajao. Bori se Miloje,vidis koliko nas je uz tebe! Bori se za nas i za svoju porodicu i prijatelje.

juznjaci

pre 13 godina

Ovo sto se njemu desilo ne zasluzuje NIKO !Delije sad se organizujte pa pokazite da li ste veliki!Pomoc Zvezdi JE I TO KADA POMAZETE ONIMA KOJI SU JE STVARALI,ZVONKO JE JEDAN OD VAS!!!

Milos Brcko

pre 13 godina

Miloje.
od srca ti zelim da nađešs nage i nastaviš život dalje, znam da je teško ali uvjek si bio borac, budi to i sada.
Navijač Partizana,ako je to uopšte bitno!

Ucitelj

pre 13 godina

Palma, ako imas para da vodis decu na letovanja, penzionere po raznim manifestacijama, moras imati i za ovog coveka, on je Jagodinac, Jagodino pomozi ovom coveku!
Zvezdo, i ti isto!
Drzi se Miloje!

Vuk Samotnjak

pre 13 godina

Imali smo mnogo igraca, ali malo takvih kao sto je Zvonko. I po igrackim i po ljudskim kvalitetima si bio iznad vecine, cak i u onoj najsjajnijoj generaciji Barija i Tokija. I pored svega toga, sada te cenim jos vise jer je borba koju vodis jos teza - a ti ces pobediti, jer si jednostavno takav covek.
I da znas, nikada, nikada te necemo zaboraviti. Uvek cemo biti uz tebe, kako god mozemo i umemo. Na nasim stadionima, a ako treba i kucama si uvek dobrodosao.

NemanjaRS

pre 13 godina

Kralju bez ikakvog hvaljenja mogu da kazem da si bio i ostao jedan od najboljih golmana sto je zvijezda ikada imala.Puno podrske da sve izdrzis i SUPER IZGLEDAS I DALJE! ;-) ZIV BIO!

Zoran Lazarevski

pre 13 godina

Budi jak i hrabar isto kad si kao omadinac stao na gol C.Zvezde i bio primer starijima svojom hrabrosti i smirenosti...tada si se suochio sa najvecim iskusenjima i najboljim napadachima u to vreme ,i bio najbolji u to sto si radio.A biti golman C Zvezde sa 18 i osvoite sve ono sto si ti....je podvig kome ni do dan danas nije poslo za rukom nikom.Budi jak Miloje, MOZES TI I MORASH.Hvalati za sve radosti koi si mi priredio dok sam se divio tebi kao golmanu ....

LOST BOYS

pre 13 godina

Duboko me je ganulo sve ovo. Molim sve ljude dobre volje koji mogu da mi pomognu - da na ovom mestu ostave bliže informacije o ustanovi u kojoj je smešten Zvonko. Za početak, znam da je to Ribarska banja, ali pošaljite u ovim komentarima neku bližu odrednicu. Želeo bih da mu napišem pismo.
Hvala svima.

Vladimir

pre 13 godina

Covece ti si bio moj uzor kada sam bio klinac, kupovao sam rukavice unhill i roche kod istog lika gde i ti, na uglu svetog save i kataniceve, tada si bio golman zvezde i najbolji golman Juge, kazu mozes da verujes u uspeh a mozes da verujes i u neuspeh i u oba puta si u pravu jer je vera faktor uspeha, nemoj nikada da prestanes da verujes i prohodaces, snaga je u glavi!DELIJE SEVER ORGANIZUJMO SE OTVORIMO SMS BROJ ZA POMOC NASOJ LEGENDI SADA SVI MORAMO DA BUDEMO KAO JEDAN!SVI ZA MILOJA, DA MU SE PLATI NAJBOLJA KLINIKA NA SVETU!!

Pedja

pre 13 godina

Ne daj se Milojeeee!!! Drzi se legedno... svi smo uz tebe svim srcem...
A sta reci za Dekija, veliki igrac, veliki covek, najveci!!!

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

Junacino,drzi se!!!!Tvoja Crvena Zvezda i Delije su ponosni na tebe,uvek ces ostati ljubimac SEVERA!!!!UZ TEBE SMO MILOJE

zoran crna gora

pre 13 godina

Zvonko!
Da je teško - teško je, ali ima i gore,kako kažu stari.
Moj sin je 1999.g. izgubio lijevu podkoljenicu u saobraćajnoj nesreći. Prvih nekoliko godina je imao krizu,ali se nije predavao,prvo je sredio kola da VOZI, A POTOM SE VRATIO STAROM SPORTU - PLIVANJU. oD TADA JE OBIŠAO SVIJET KAO PARAOLIMPIJAC,BIO U PEKINGU NA OLIMPIJADI,BIO ŠESTI NA MEDITERANSKIM IGRAMA I MASU DOBRIH PLASMANA PO SVIJETU. SADA JE AKTIVAN RINILAC,SPREMA SVOJ KLUB I RADI SA MLADIMA I TO USPJEŠNO. čAK JE I PROTEZU NAPRAVIO PLAVE BOJE,JER SE NE STIDI SVOJE NEZGODE.POGLEDAJ NA YUTOUBE SAJT WWW.PETROVACDIVINGCENTER.ME.
U SVAKOM SLUČAJU NEMA PREDAJE,PA ZABOGA SPORTISTA SI I TO POKAŽI SEBI I SVIMA OKO SEBE.ZAPAMTI DA IMA I GORE OD GOREG.
POZDRAV, ZORAN,PETROVAC NA MORU.

BGrobar

pre 13 godina

Sta reci?????
Ima se para da se Koroman placa 1.000e dnevno. Nema se para da se plati coveku lecenje 20 meseci unapred?
LUKICU STIDI SE!!!!!!
Mislim da bi i FSS trebao da razmisli kada Antica mogu da placaju 3.250e dnevno!!!!!!
Tuga!!!!!
IZDRZI DESI CE SE CUDO!!!!!!!!

Milton

pre 13 godina

Drži se majstore, ima toliko stvari koje još treba da uradiš. Nemoj da gubiš nadu, ima i gorih stvari u životu.Pozdrav veliki,ljudski od jednog velikog grobara.