Četvrtak, 12.08.2010.

17:50

FSS: O Antiću i Dujkoviću u petak!

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije ipak će biti održana u petak od 16 časova.

Izvor: NK

FSS: O Antiæu i Dujkoviæu u petak! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Kvazimodo Sorabius

pre 13 godina

Za zaljubljenike u R.Antića:
- još pre 20-tak godina je Antiću nuđeno kormilo reprezentacije, i sve dok je imao prihoda s druge strane - skoro da je popljuvavao po reprezentaciji.
Nema govora da je "proradio patriotizam" kod Antića, on i ne zna za to. Prosto, kada ga više niko nije hteo - sam se uvalio Srbiji, a slavoljubivi Karadžić je to okrenuo u svoju zaslugu.
Šteta dobre generacije, uništene dekadentnim vođenjem.
Ali, riba smrdi od glave, a čišćenjem repa se započinje, a ne završava čišćenje: Karadžić i ceo "upravni odbor" - na ulicu, mlade i željne afirmacije na kormilo!
Srpski fudbal je s Antićem bogatiji za još jednu propalu investiciju, i ništa preko toga.
O astronomskim honorarima - treba za gušu i Karadžića i sve - odakle tolike pare, aman i zaman!

bojkotujem novinare!

pre 13 godina

Pratim vesti i naslove.
Jedini krivac za ovakvu situaciju su novinari - ali to je savremeni marketing.

Antic treba da odem sam! Veliki je on gospodin, pogresio bi da se spusti na nivo jednog Karadzica, Djorovica, Kosanovica i svih sportskih redakcija koji se upravo kod istih i informisu. Nasu reprezentaciju podhitno treba deprivatizovati - sto taj Karadzic lepo ne bi podneo ostavku posle tolikog neuspeha u JAFi? Da Antic nije savrsen - nije, ali se selektori menjaju odmah po neuspehu ili im se daje puno poverenje do sledece provere(kvalifikacije/turnir).

Skripi ugovor - i to je svima jasno. I zbgog toga Tole kalkulise da mu je jevtinije da plasira gluposti i lazne i netacne informacije nego da Anticu uruci otkaz. Da li je Antic dobro radio svoj posao - jeste! Da li je mogao bolje da radi svoj posao - sigurno da da, ali je sustina da mi uvek imamo nerealna ocekivanja i da smo svi videli polufinale protiv Holandije(prosli bi mi i USA i Urugvaj, naravno)

Jokan za trenera! Ali FK Jokan i sinovi...jedino bi tamo mogao da prodje...

Velimir

pre 13 godina

Da li je moguce da neko trezan i normalan zali da smeni Antica.Ako ga smene za mene definitivno vise ne postoji fudbalska reprezentacija Srbije.Kazimo NE mentolima.Dosta vise Djorica,Petkovica,Zivadinovica,Santraca...Nije Antic dosao zbog Karadzica i prirepaka vec radi nas.Ne dajmo ga.

marko

pre 13 godina

FSS MAFIOZI
http://www.frivideoz.info/projekat2/projekat/index.php?service=http_cn__fw__fw_www_dt_youtube_dt_com_fw_watch_qm_v_el_69_b48R6kag

blokovi

pre 13 godina

a da vi malo popricate kako da svi zajedno odete u pazovu i posadite kuruza tamo gde treba da bude kuca fudbala,posto dok ste vi na celu saveza ima bolje da vam ide sa istim(kuruzom kurkuruzom)nego s fudbalom

nikola

pre 13 godina

moje misljenje je da treba da ostane gospodin Antic, on je napravio reprezentaciju koju svi postuju. Kad godnismo uspeli da se plasiramo u drugi krug uvek smo menjali selektore e pa to je zato sto se mafijas Karadzic pita, a nema veze o fudbalu. treba da bude zahvalan Radomiru za sve sto je nasa reprezentacija postigla jer ni jedan selektor to nije uspeo.

Sima Strahota

pre 13 godina

Trener koji uporno forsira drvo zvano Zigic (igramo sa deset igraca uvek), koji jos upornije gura Petrovica (kome 90% pasova idu unazad, bas je tesko tako igrati "fudbal") i koji istrajno insistira na Milijasu (kome je dusa u nosu nakon pola sata)-ne zasluzuje nista drugo nego da ode.
Ako ovo nije cinjenica, neka mi neko objasni po cemu prikazanom na terenu ova trojica zasluzuju da budu ne samo u prvih jedanaest, nego i na klupi.

damnjan

pre 13 godina

JOJ BOZE! Naravno da Antic nije bogom dan za poziciju selektora, ali nemojte lupetati sa kandidatima. Ako ga menjate menjajte ga sa boljim od njega a ne poluamaterima i poslushnicima menadzera ili africkim incidentima... evo upravo ovaj Dujkovic je svojevremeno pravio neku igru Gane i sta nista! Kakav bre Rajevac, Mateus ili Petkovic..... ili bolji od Antica ili ANTIC!

Nebojša

pre 13 godina

Ne razumem neke koji pominju Djukića za novog selektora. Koliko se sećam Antić je baš umesto Djukića došao neposredno pred kvalifikacije za SP. jer je Djukić imao loše rezultate na prijateljskim utakmicama i na olimpijadi u Pekingu 2008.

Maxim

pre 13 godina

Ova izmena termina sednice ukazuje na neko rešenje koje je potrebno što pre doneti. To jedino može biti smena Antića.
Antić je svoju kožu mogao spasiti jedino ubedljivom pobedom protiv Grka pred punim tribinama. Tako bi dokazao da se pod njegovim vođstvom dobro radi i da publika još uvek veruje u reprezentaciju.
Nije se desilo ni jedno ni drugo, a ima i kaznu. Smena je izvesna.
Verovatno će za prvo vreme umesto njega VD selektor biti njegov sadašnji zamenik. Takvo rešenje je dosada davalo "sjajne" rezultate.

pivljanin

pre 13 godina

Rajevac ostaje u Gani, Mateus u VB a ostali (Jokanović, Vermezović, Petko, Ljupko..) Bože me sačuvaj. Opet ćemo dobijati petarde i šestarde.

alkemicar

pre 13 godina

Molim FSS da UEFI objasni da sudiju nije psovao Antic , vec Radomir, i da kazna nema smisla . I da ce u sledece 4 tekme reprezentaciju voditi u tercem licu , sto sigurno nije definisano ,a verovatno ni zabranjeno u statutu UEFA. Tako da je novi trener Radomir, problem resen.

Slobooooo

pre 13 godina

Sta bi tole smatra kao uspeh na svetskom prvenstvu?
da smo sampioni sveta minimum...uspeh je samo sto smo se kvalifikovali,mi nemamo igrace za vece domete...a toletu je ovo neuspeh samo zbog para,briga njega za reprezentaciju..

poi

pre 13 godina

a sto ne dovedete djorica-genijalan takticar,zivadinovica-da opet ostavi reprezentaciju i zapali u katar po pare ili kosanovica legendu u slavnom inconu

zu

pre 13 godina

ja sam josh u shoku od petkovicevog vodjenja reprezentacije i ne mogu da verujem da se taj covek pominje za selektora....ali izgleda da smo mi nevidjeni mentoli..mozda nam tako i treba

ja sam vec sleteo

pre 13 godina

svi ste vi fudbalske neznalice, hocete da smenite jednu od retkih svetlih tacaka u nasem jadnom fudbalu, ne moze niko napraviti od babe devojku tako i mi trebamo da budemo svesni da nikada nista veliko necemo uraditi ni na jednom velikom takmicenju. spustite se na zemlju.

realno

pre 13 godina

Aleksandar Stanojević za selektora.Mlad,perspektivan,realan,samokritičan kad treba,forsira ultra ofanzivnu pas igru,tako da sigurno ne bi morali i dalje da nas nerviraju neki Pantelići,Žigići,Milijaši itd.Pobede bez dobre igre ga ne zadovoljavaju,kao kao ni navijače reprezentacije...Pun pogodak!

Nina

pre 13 godina

U Državi Srbiji,jedino uspeh mora da bude merilo vrednosti.Međutim ,naš narod je sklon da od gubitnika pravi pobednike,a od poraza pobede.Obojici bi se trebalo zahvaliti na vođenju repr i pružiti šansu nekim mlađim trenerima.Što se tiče Antića dok je dobijao utakmice,dizan je do nebesa,pa je ucenom došao do plate od 100000 evra,e sad kad su došli porazi,nije on kriv....e pa jesi Antiću i zato moraš da odeš

021

pre 13 godina

Smenite Antića već jednom!!!
Što se tiče skandiranja na sinoćnoj utakmici....bio sam i video da je bilo 2 dobre pripremljene grupe na zapadu i severu,koje su došle s ciljem da viču za Radomira,a protiv Toleta.Neki navijači su i prihvatili njihovo skandiranje,dok je većina nemo posmatrala. Toliko o Misteru...

Brick Majors

pre 13 godina

Jeeza:o( A slusajte samo sastav IO FSS:Tomislav Karadžić, Ivan Ćurković, Dragoljub Vukadinović, Dragan Đorđević, Ratko Borovnica, Dušan Sekulić i Raka Đurović?!Eeeee ko se nama o buducnosti fudbala pita,strasno....

NemanjC.

pre 13 godina

Sto se mene tice za Dujkovica ne treba sednica vec odma nek ide a sto se tice Antica neka ode ali samo ako se planira neka dobra zamena a mogao bi i Tole s njim da ode

neverujem

pre 13 godina

kokavi su ovo nasi pajseri pa znaci neverujem.ako su hteli da ga menjaju sto to nisu ucinili odma posle svetskog prvenstva nego sad pred kvalifikacije sto znaci da ako sad ode mozemo slobodno da se oprostimo od evropskog prvenstva.inace podrzavam Antaru od samog pocetka i mislim od ovih sto su pomenuti nemaju pravu zamenu.

streetpunk

pre 13 godina

Када ће се одлучивати о Толетовом одласку,мислим да фудбалску Србију то пуно више занима ?!

Mrki

pre 13 godina

Antic ima lose rezultate i treba mu se zahvaliti na saradnji. Posto je naglasio da nema nameru da menja gubitnicki sastav iz JAR jedino resenje je razlaz. Sta je on napravio vise od Petkovica, obojica su se plasirali na SP i bili zadnji u grupi. Ako treba da bude selektor zato sto je bio trener Atletika neka pita njih da li bi hteli da ih opet trenira. Sa reprezentacijom nema rezultata i praksa svuda u svetu je da se saradnja prekida.

Matrix

pre 13 godina

Slobodno smenite Antića ,najbolji vam je izbor Dostanić pošto je jako stručan kao gospoda u FSS ,smenjujete trenera koji je postigao rezultate ,igrači nisu igrali dva meseca pa šta očekujete da ćemo da napunimo Grke sa 5:0 ,sramota ,jedino ko treba da ode su Tole Karadžić i njemu najbliži saradnici,pošto su upropastili Srpski fudbal i oni imaju obraza da nekog smenjuju.Podrška Antiću jer boljeg selektora nemamo.

mirko

pre 13 godina

Kad je tako da ce smeniti Antica onda neka ga zamjeni Dujkovic. Kakavi bre Jokanovici, Seskovici i Mateusi. Ali opet se nada da ce ovi iz FSS doci do pameti... i ostaviti Antica na miru!!!

Putuj igumane.

pre 13 godina

Bio mi je sasvim OK, ali za vreme i nakon Svetskog prvenstva ne mogu više ni da ga gledam, a još manje slušam. Ne mogu da verujem da je čovek toliko sujetan, bez trunke samokritike i da toliko obožava tog Radomira kojeg stalno pominje.

Mourinjo

pre 13 godina

Tvrdim da je Miroslav Djukic trenutno nas najkvalitetniji trener,ali Tole ne moze da ga smisli.Razni Vermezi,Kosani,Sestkovici,Bajevici,su davno prevazidjeni. Dobro je za srpski fudbal sto je pola stadiona skandiralo :Tole odlazi,a i dobro je sto Lukic nije dozvolio da se igra na Marakani.

asdf

pre 13 godina

1. Dujkovica mozete slobodno otpustiti, nista nije pokazala mlada reprezentacija, a kakve igrace ima... Razocarenje veliko. Odavno se da primetiti da je kod nasih selektora i trenera bitna karakteristika da mu igraci 100% i od srca veruju. Kad se setim da su svaki gol proslavljali sa Djukicem pre par godina, a sad ove nove klince nema ko da usmeri.

2. Ako Radomira (sic!) otpuste, mogu se pozdraviti i sa atmosferom i sa navijacima, a pogotovo sa rezultatima. Ocekujmo onda opet neko punjenje od 6:0 ako se uopste bilo gde i plasiramo. Taj covek je jednostavno nas UBEDLJIVO najbolji trener. Ubedljivo. Jokan, Petko, Miha, Lotar... su presmesne opcije. Ostavite Antica, inace nista od EURA2012.

001

pre 13 godina

Ukoliko oteraju Antica, resenje bi bilo bojkot svih utakmica reprezentacije. Jedino navijaci mogu da se suprostave mafiji u fudbalskom savezu.

bb

pre 13 godina

Ne zaboravite i Dujkovića,čovek je uništio mladu reprezentaciju svojom odabirom igrača i praistorijskom taktikom.Mlad stručnjak za selektora!

Laszlo, Szenta

pre 13 godina

Tole---ODLAZI!!!!!


Dovoljno si nas upropastio, dve nedelje pre tima si otisao u JAR da sve "pripremis i izvidiš" a nisi primetio da je teren za treninge u katastrifalnom stanju.

kada se reprezentacija vratila sa svetskog prvenstva, ti si ostao jos deset dana????????
Zašto?
Na čiji račun?
I uporno potenciraš Antićevu visoku platu (koju si ti Tole odobrio) a nigde se ne spominje kolikoa je tvoja plata, kolike su ti dnevnice?
Ko zida kuću fudbala (slučajno preduzimač, tvoj drugar iz Subotice?)
Zašto se o tome ćuti?
U ostalom, u Južnoj Africi si ti Tole proveo više od mesec dana a nigde nismo čulio koliko to košta?

I što je najbitnije od svega, Koji su TVOJI uspesi Tomislave Karadžiću?
Kada se Srbija kvalifikovala na SP to je bio uspeh celog saveza sa Toletom na čelu a kada smo tamo kiksirali to je samo antićeva greška!!!…!!

Sramota.
Tole, imaš 76 godina i debelo si zreo za starosnu penziju....idi, povuci se i fudbal ostavi nekima koji mu zaista žele dobro.

Laszlo, Szenta

Branko

pre 13 godina

Neka ga smene! Kad smo blistali u kvalifikacijama tad je mogao da pokupi zasluge,a kad smo realno doziveli krah na SP tad za nista nije on odgovoran! Ponudjena mu je manja plata plus ogroman bonus ako odemo na EP ni to nije hteo. Glumi velikog Srbina i patriotu a zadnjih 30god zivi u Spaniji. Mnogo ALI mnogo sam ga cenio ali je pokazao pravo lice! Dosta mi je vise "familijarnosti" u rep. DISCIPLINA za "zvezde" koje blistaju u klubovima a u rep. su blede senke! Dosta je vise sa pozivanjem igraca koji greju klupu cele sezone a u rep. su starteri(Zigic,Stojkovic,Milijas...). Treba da igra ko je u formi a ne po starim zaslugama.

Laszlo, Szenta

pre 13 godina

Tole---ODLAZI!!!!!


Dovoljno si nas upropastio, dve nedelje pre tima si otisao u JAR da sve "pripremis i izvidiš" a nisi primetio da je teren za treninge u katastrifalnom stanju.

kada se reprezentacija vratila sa svetskog prvenstva, ti si ostao jos deset dana????????
Zašto?
Na čiji račun?
I uporno potenciraš Antićevu visoku platu (koju si ti Tole odobrio) a nigde se ne spominje kolikoa je tvoja plata, kolike su ti dnevnice?
Ko zida kuću fudbala (slučajno preduzimač, tvoj drugar iz Subotice?)
Zašto se o tome ćuti?
U ostalom, u Južnoj Africi si ti Tole proveo više od mesec dana a nigde nismo čulio koliko to košta?

I što je najbitnije od svega, Koji su TVOJI uspesi Tomislave Karadžiću?
Kada se Srbija kvalifikovala na SP to je bio uspeh celog saveza sa Toletom na čelu a kada smo tamo kiksirali to je samo antićeva greška!!!…!!

Sramota.
Tole, imaš 76 godina i debelo si zreo za starosnu penziju....idi, povuci se i fudbal ostavi nekima koji mu zaista žele dobro.

Laszlo, Szenta

001

pre 13 godina

Ukoliko oteraju Antica, resenje bi bilo bojkot svih utakmica reprezentacije. Jedino navijaci mogu da se suprostave mafiji u fudbalskom savezu.

asdf

pre 13 godina

1. Dujkovica mozete slobodno otpustiti, nista nije pokazala mlada reprezentacija, a kakve igrace ima... Razocarenje veliko. Odavno se da primetiti da je kod nasih selektora i trenera bitna karakteristika da mu igraci 100% i od srca veruju. Kad se setim da su svaki gol proslavljali sa Djukicem pre par godina, a sad ove nove klince nema ko da usmeri.

2. Ako Radomira (sic!) otpuste, mogu se pozdraviti i sa atmosferom i sa navijacima, a pogotovo sa rezultatima. Ocekujmo onda opet neko punjenje od 6:0 ako se uopste bilo gde i plasiramo. Taj covek je jednostavno nas UBEDLJIVO najbolji trener. Ubedljivo. Jokan, Petko, Miha, Lotar... su presmesne opcije. Ostavite Antica, inace nista od EURA2012.

streetpunk

pre 13 godina

Када ће се одлучивати о Толетовом одласку,мислим да фудбалску Србију то пуно више занима ?!

Branko

pre 13 godina

Neka ga smene! Kad smo blistali u kvalifikacijama tad je mogao da pokupi zasluge,a kad smo realno doziveli krah na SP tad za nista nije on odgovoran! Ponudjena mu je manja plata plus ogroman bonus ako odemo na EP ni to nije hteo. Glumi velikog Srbina i patriotu a zadnjih 30god zivi u Spaniji. Mnogo ALI mnogo sam ga cenio ali je pokazao pravo lice! Dosta mi je vise "familijarnosti" u rep. DISCIPLINA za "zvezde" koje blistaju u klubovima a u rep. su blede senke! Dosta je vise sa pozivanjem igraca koji greju klupu cele sezone a u rep. su starteri(Zigic,Stojkovic,Milijas...). Treba da igra ko je u formi a ne po starim zaslugama.

Matrix

pre 13 godina

Slobodno smenite Antića ,najbolji vam je izbor Dostanić pošto je jako stručan kao gospoda u FSS ,smenjujete trenera koji je postigao rezultate ,igrači nisu igrali dva meseca pa šta očekujete da ćemo da napunimo Grke sa 5:0 ,sramota ,jedino ko treba da ode su Tole Karadžić i njemu najbliži saradnici,pošto su upropastili Srpski fudbal i oni imaju obraza da nekog smenjuju.Podrška Antiću jer boljeg selektora nemamo.

Putuj igumane.

pre 13 godina

Bio mi je sasvim OK, ali za vreme i nakon Svetskog prvenstva ne mogu više ni da ga gledam, a još manje slušam. Ne mogu da verujem da je čovek toliko sujetan, bez trunke samokritike i da toliko obožava tog Radomira kojeg stalno pominje.

bb

pre 13 godina

Ne zaboravite i Dujkovića,čovek je uništio mladu reprezentaciju svojom odabirom igrača i praistorijskom taktikom.Mlad stručnjak za selektora!

Brick Majors

pre 13 godina

Jeeza:o( A slusajte samo sastav IO FSS:Tomislav Karadžić, Ivan Ćurković, Dragoljub Vukadinović, Dragan Đorđević, Ratko Borovnica, Dušan Sekulić i Raka Đurović?!Eeeee ko se nama o buducnosti fudbala pita,strasno....

Mourinjo

pre 13 godina

Tvrdim da je Miroslav Djukic trenutno nas najkvalitetniji trener,ali Tole ne moze da ga smisli.Razni Vermezi,Kosani,Sestkovici,Bajevici,su davno prevazidjeni. Dobro je za srpski fudbal sto je pola stadiona skandiralo :Tole odlazi,a i dobro je sto Lukic nije dozvolio da se igra na Marakani.

neverujem

pre 13 godina

kokavi su ovo nasi pajseri pa znaci neverujem.ako su hteli da ga menjaju sto to nisu ucinili odma posle svetskog prvenstva nego sad pred kvalifikacije sto znaci da ako sad ode mozemo slobodno da se oprostimo od evropskog prvenstva.inace podrzavam Antaru od samog pocetka i mislim od ovih sto su pomenuti nemaju pravu zamenu.

021

pre 13 godina

Smenite Antića već jednom!!!
Što se tiče skandiranja na sinoćnoj utakmici....bio sam i video da je bilo 2 dobre pripremljene grupe na zapadu i severu,koje su došle s ciljem da viču za Radomira,a protiv Toleta.Neki navijači su i prihvatili njihovo skandiranje,dok je većina nemo posmatrala. Toliko o Misteru...

zu

pre 13 godina

ja sam josh u shoku od petkovicevog vodjenja reprezentacije i ne mogu da verujem da se taj covek pominje za selektora....ali izgleda da smo mi nevidjeni mentoli..mozda nam tako i treba

Mrki

pre 13 godina

Antic ima lose rezultate i treba mu se zahvaliti na saradnji. Posto je naglasio da nema nameru da menja gubitnicki sastav iz JAR jedino resenje je razlaz. Sta je on napravio vise od Petkovica, obojica su se plasirali na SP i bili zadnji u grupi. Ako treba da bude selektor zato sto je bio trener Atletika neka pita njih da li bi hteli da ih opet trenira. Sa reprezentacijom nema rezultata i praksa svuda u svetu je da se saradnja prekida.

alkemicar

pre 13 godina

Molim FSS da UEFI objasni da sudiju nije psovao Antic , vec Radomir, i da kazna nema smisla . I da ce u sledece 4 tekme reprezentaciju voditi u tercem licu , sto sigurno nije definisano ,a verovatno ni zabranjeno u statutu UEFA. Tako da je novi trener Radomir, problem resen.

Nina

pre 13 godina

U Državi Srbiji,jedino uspeh mora da bude merilo vrednosti.Međutim ,naš narod je sklon da od gubitnika pravi pobednike,a od poraza pobede.Obojici bi se trebalo zahvaliti na vođenju repr i pružiti šansu nekim mlađim trenerima.Što se tiče Antića dok je dobijao utakmice,dizan je do nebesa,pa je ucenom došao do plate od 100000 evra,e sad kad su došli porazi,nije on kriv....e pa jesi Antiću i zato moraš da odeš

pivljanin

pre 13 godina

Rajevac ostaje u Gani, Mateus u VB a ostali (Jokanović, Vermezović, Petko, Ljupko..) Bože me sačuvaj. Opet ćemo dobijati petarde i šestarde.

mirko

pre 13 godina

Kad je tako da ce smeniti Antica onda neka ga zamjeni Dujkovic. Kakavi bre Jokanovici, Seskovici i Mateusi. Ali opet se nada da ce ovi iz FSS doci do pameti... i ostaviti Antica na miru!!!

Sima Strahota

pre 13 godina

Trener koji uporno forsira drvo zvano Zigic (igramo sa deset igraca uvek), koji jos upornije gura Petrovica (kome 90% pasova idu unazad, bas je tesko tako igrati "fudbal") i koji istrajno insistira na Milijasu (kome je dusa u nosu nakon pola sata)-ne zasluzuje nista drugo nego da ode.
Ako ovo nije cinjenica, neka mi neko objasni po cemu prikazanom na terenu ova trojica zasluzuju da budu ne samo u prvih jedanaest, nego i na klupi.

poi

pre 13 godina

a sto ne dovedete djorica-genijalan takticar,zivadinovica-da opet ostavi reprezentaciju i zapali u katar po pare ili kosanovica legendu u slavnom inconu

realno

pre 13 godina

Aleksandar Stanojević za selektora.Mlad,perspektivan,realan,samokritičan kad treba,forsira ultra ofanzivnu pas igru,tako da sigurno ne bi morali i dalje da nas nerviraju neki Pantelići,Žigići,Milijaši itd.Pobede bez dobre igre ga ne zadovoljavaju,kao kao ni navijače reprezentacije...Pun pogodak!

NemanjC.

pre 13 godina

Sto se mene tice za Dujkovica ne treba sednica vec odma nek ide a sto se tice Antica neka ode ali samo ako se planira neka dobra zamena a mogao bi i Tole s njim da ode

Slobooooo

pre 13 godina

Sta bi tole smatra kao uspeh na svetskom prvenstvu?
da smo sampioni sveta minimum...uspeh je samo sto smo se kvalifikovali,mi nemamo igrace za vece domete...a toletu je ovo neuspeh samo zbog para,briga njega za reprezentaciju..

damnjan

pre 13 godina

JOJ BOZE! Naravno da Antic nije bogom dan za poziciju selektora, ali nemojte lupetati sa kandidatima. Ako ga menjate menjajte ga sa boljim od njega a ne poluamaterima i poslushnicima menadzera ili africkim incidentima... evo upravo ovaj Dujkovic je svojevremeno pravio neku igru Gane i sta nista! Kakav bre Rajevac, Mateus ili Petkovic..... ili bolji od Antica ili ANTIC!

Nebojša

pre 13 godina

Ne razumem neke koji pominju Djukića za novog selektora. Koliko se sećam Antić je baš umesto Djukića došao neposredno pred kvalifikacije za SP. jer je Djukić imao loše rezultate na prijateljskim utakmicama i na olimpijadi u Pekingu 2008.

ja sam vec sleteo

pre 13 godina

svi ste vi fudbalske neznalice, hocete da smenite jednu od retkih svetlih tacaka u nasem jadnom fudbalu, ne moze niko napraviti od babe devojku tako i mi trebamo da budemo svesni da nikada nista veliko necemo uraditi ni na jednom velikom takmicenju. spustite se na zemlju.

Velimir

pre 13 godina

Da li je moguce da neko trezan i normalan zali da smeni Antica.Ako ga smene za mene definitivno vise ne postoji fudbalska reprezentacija Srbije.Kazimo NE mentolima.Dosta vise Djorica,Petkovica,Zivadinovica,Santraca...Nije Antic dosao zbog Karadzica i prirepaka vec radi nas.Ne dajmo ga.

Maxim

pre 13 godina

Ova izmena termina sednice ukazuje na neko rešenje koje je potrebno što pre doneti. To jedino može biti smena Antića.
Antić je svoju kožu mogao spasiti jedino ubedljivom pobedom protiv Grka pred punim tribinama. Tako bi dokazao da se pod njegovim vođstvom dobro radi i da publika još uvek veruje u reprezentaciju.
Nije se desilo ni jedno ni drugo, a ima i kaznu. Smena je izvesna.
Verovatno će za prvo vreme umesto njega VD selektor biti njegov sadašnji zamenik. Takvo rešenje je dosada davalo "sjajne" rezultate.

marko

pre 13 godina

FSS MAFIOZI
http://www.frivideoz.info/projekat2/projekat/index.php?service=http_cn__fw__fw_www_dt_youtube_dt_com_fw_watch_qm_v_el_69_b48R6kag

bojkotujem novinare!

pre 13 godina

Pratim vesti i naslove.
Jedini krivac za ovakvu situaciju su novinari - ali to je savremeni marketing.

Antic treba da odem sam! Veliki je on gospodin, pogresio bi da se spusti na nivo jednog Karadzica, Djorovica, Kosanovica i svih sportskih redakcija koji se upravo kod istih i informisu. Nasu reprezentaciju podhitno treba deprivatizovati - sto taj Karadzic lepo ne bi podneo ostavku posle tolikog neuspeha u JAFi? Da Antic nije savrsen - nije, ali se selektori menjaju odmah po neuspehu ili im se daje puno poverenje do sledece provere(kvalifikacije/turnir).

Skripi ugovor - i to je svima jasno. I zbgog toga Tole kalkulise da mu je jevtinije da plasira gluposti i lazne i netacne informacije nego da Anticu uruci otkaz. Da li je Antic dobro radio svoj posao - jeste! Da li je mogao bolje da radi svoj posao - sigurno da da, ali je sustina da mi uvek imamo nerealna ocekivanja i da smo svi videli polufinale protiv Holandije(prosli bi mi i USA i Urugvaj, naravno)

Jokan za trenera! Ali FK Jokan i sinovi...jedino bi tamo mogao da prodje...

Kvazimodo Sorabius

pre 13 godina

Za zaljubljenike u R.Antića:
- još pre 20-tak godina je Antiću nuđeno kormilo reprezentacije, i sve dok je imao prihoda s druge strane - skoro da je popljuvavao po reprezentaciji.
Nema govora da je "proradio patriotizam" kod Antića, on i ne zna za to. Prosto, kada ga više niko nije hteo - sam se uvalio Srbiji, a slavoljubivi Karadžić je to okrenuo u svoju zaslugu.
Šteta dobre generacije, uništene dekadentnim vođenjem.
Ali, riba smrdi od glave, a čišćenjem repa se započinje, a ne završava čišćenje: Karadžić i ceo "upravni odbor" - na ulicu, mlade i željne afirmacije na kormilo!
Srpski fudbal je s Antićem bogatiji za još jednu propalu investiciju, i ništa preko toga.
O astronomskim honorarima - treba za gušu i Karadžića i sve - odakle tolike pare, aman i zaman!

nikola

pre 13 godina

moje misljenje je da treba da ostane gospodin Antic, on je napravio reprezentaciju koju svi postuju. Kad godnismo uspeli da se plasiramo u drugi krug uvek smo menjali selektore e pa to je zato sto se mafijas Karadzic pita, a nema veze o fudbalu. treba da bude zahvalan Radomiru za sve sto je nasa reprezentacija postigla jer ni jedan selektor to nije uspeo.

blokovi

pre 13 godina

a da vi malo popricate kako da svi zajedno odete u pazovu i posadite kuruza tamo gde treba da bude kuca fudbala,posto dok ste vi na celu saveza ima bolje da vam ide sa istim(kuruzom kurkuruzom)nego s fudbalom

Branko

pre 13 godina

Neka ga smene! Kad smo blistali u kvalifikacijama tad je mogao da pokupi zasluge,a kad smo realno doziveli krah na SP tad za nista nije on odgovoran! Ponudjena mu je manja plata plus ogroman bonus ako odemo na EP ni to nije hteo. Glumi velikog Srbina i patriotu a zadnjih 30god zivi u Spaniji. Mnogo ALI mnogo sam ga cenio ali je pokazao pravo lice! Dosta mi je vise "familijarnosti" u rep. DISCIPLINA za "zvezde" koje blistaju u klubovima a u rep. su blede senke! Dosta je vise sa pozivanjem igraca koji greju klupu cele sezone a u rep. su starteri(Zigic,Stojkovic,Milijas...). Treba da igra ko je u formi a ne po starim zaslugama.

021

pre 13 godina

Smenite Antića već jednom!!!
Što se tiče skandiranja na sinoćnoj utakmici....bio sam i video da je bilo 2 dobre pripremljene grupe na zapadu i severu,koje su došle s ciljem da viču za Radomira,a protiv Toleta.Neki navijači su i prihvatili njihovo skandiranje,dok je većina nemo posmatrala. Toliko o Misteru...

Putuj igumane.

pre 13 godina

Bio mi je sasvim OK, ali za vreme i nakon Svetskog prvenstva ne mogu više ni da ga gledam, a još manje slušam. Ne mogu da verujem da je čovek toliko sujetan, bez trunke samokritike i da toliko obožava tog Radomira kojeg stalno pominje.

001

pre 13 godina

Ukoliko oteraju Antica, resenje bi bilo bojkot svih utakmica reprezentacije. Jedino navijaci mogu da se suprostave mafiji u fudbalskom savezu.

Mourinjo

pre 13 godina

Tvrdim da je Miroslav Djukic trenutno nas najkvalitetniji trener,ali Tole ne moze da ga smisli.Razni Vermezi,Kosani,Sestkovici,Bajevici,su davno prevazidjeni. Dobro je za srpski fudbal sto je pola stadiona skandiralo :Tole odlazi,a i dobro je sto Lukic nije dozvolio da se igra na Marakani.

Mrki

pre 13 godina

Antic ima lose rezultate i treba mu se zahvaliti na saradnji. Posto je naglasio da nema nameru da menja gubitnicki sastav iz JAR jedino resenje je razlaz. Sta je on napravio vise od Petkovica, obojica su se plasirali na SP i bili zadnji u grupi. Ako treba da bude selektor zato sto je bio trener Atletika neka pita njih da li bi hteli da ih opet trenira. Sa reprezentacijom nema rezultata i praksa svuda u svetu je da se saradnja prekida.

realno

pre 13 godina

Aleksandar Stanojević za selektora.Mlad,perspektivan,realan,samokritičan kad treba,forsira ultra ofanzivnu pas igru,tako da sigurno ne bi morali i dalje da nas nerviraju neki Pantelići,Žigići,Milijaši itd.Pobede bez dobre igre ga ne zadovoljavaju,kao kao ni navijače reprezentacije...Pun pogodak!

asdf

pre 13 godina

1. Dujkovica mozete slobodno otpustiti, nista nije pokazala mlada reprezentacija, a kakve igrace ima... Razocarenje veliko. Odavno se da primetiti da je kod nasih selektora i trenera bitna karakteristika da mu igraci 100% i od srca veruju. Kad se setim da su svaki gol proslavljali sa Djukicem pre par godina, a sad ove nove klince nema ko da usmeri.

2. Ako Radomira (sic!) otpuste, mogu se pozdraviti i sa atmosferom i sa navijacima, a pogotovo sa rezultatima. Ocekujmo onda opet neko punjenje od 6:0 ako se uopste bilo gde i plasiramo. Taj covek je jednostavno nas UBEDLJIVO najbolji trener. Ubedljivo. Jokan, Petko, Miha, Lotar... su presmesne opcije. Ostavite Antica, inace nista od EURA2012.

Nina

pre 13 godina

U Državi Srbiji,jedino uspeh mora da bude merilo vrednosti.Međutim ,naš narod je sklon da od gubitnika pravi pobednike,a od poraza pobede.Obojici bi se trebalo zahvaliti na vođenju repr i pružiti šansu nekim mlađim trenerima.Što se tiče Antića dok je dobijao utakmice,dizan je do nebesa,pa je ucenom došao do plate od 100000 evra,e sad kad su došli porazi,nije on kriv....e pa jesi Antiću i zato moraš da odeš

mirko

pre 13 godina

Kad je tako da ce smeniti Antica onda neka ga zamjeni Dujkovic. Kakavi bre Jokanovici, Seskovici i Mateusi. Ali opet se nada da ce ovi iz FSS doci do pameti... i ostaviti Antica na miru!!!

NemanjC.

pre 13 godina

Sto se mene tice za Dujkovica ne treba sednica vec odma nek ide a sto se tice Antica neka ode ali samo ako se planira neka dobra zamena a mogao bi i Tole s njim da ode

Laszlo, Szenta

pre 13 godina

Tole---ODLAZI!!!!!


Dovoljno si nas upropastio, dve nedelje pre tima si otisao u JAR da sve "pripremis i izvidiš" a nisi primetio da je teren za treninge u katastrifalnom stanju.

kada se reprezentacija vratila sa svetskog prvenstva, ti si ostao jos deset dana????????
Zašto?
Na čiji račun?
I uporno potenciraš Antićevu visoku platu (koju si ti Tole odobrio) a nigde se ne spominje kolikoa je tvoja plata, kolike su ti dnevnice?
Ko zida kuću fudbala (slučajno preduzimač, tvoj drugar iz Subotice?)
Zašto se o tome ćuti?
U ostalom, u Južnoj Africi si ti Tole proveo više od mesec dana a nigde nismo čulio koliko to košta?

I što je najbitnije od svega, Koji su TVOJI uspesi Tomislave Karadžiću?
Kada se Srbija kvalifikovala na SP to je bio uspeh celog saveza sa Toletom na čelu a kada smo tamo kiksirali to je samo antićeva greška!!!…!!

Sramota.
Tole, imaš 76 godina i debelo si zreo za starosnu penziju....idi, povuci se i fudbal ostavi nekima koji mu zaista žele dobro.

Laszlo, Szenta

Matrix

pre 13 godina

Slobodno smenite Antića ,najbolji vam je izbor Dostanić pošto je jako stručan kao gospoda u FSS ,smenjujete trenera koji je postigao rezultate ,igrači nisu igrali dva meseca pa šta očekujete da ćemo da napunimo Grke sa 5:0 ,sramota ,jedino ko treba da ode su Tole Karadžić i njemu najbliži saradnici,pošto su upropastili Srpski fudbal i oni imaju obraza da nekog smenjuju.Podrška Antiću jer boljeg selektora nemamo.

Sima Strahota

pre 13 godina

Trener koji uporno forsira drvo zvano Zigic (igramo sa deset igraca uvek), koji jos upornije gura Petrovica (kome 90% pasova idu unazad, bas je tesko tako igrati "fudbal") i koji istrajno insistira na Milijasu (kome je dusa u nosu nakon pola sata)-ne zasluzuje nista drugo nego da ode.
Ako ovo nije cinjenica, neka mi neko objasni po cemu prikazanom na terenu ova trojica zasluzuju da budu ne samo u prvih jedanaest, nego i na klupi.

ja sam vec sleteo

pre 13 godina

svi ste vi fudbalske neznalice, hocete da smenite jednu od retkih svetlih tacaka u nasem jadnom fudbalu, ne moze niko napraviti od babe devojku tako i mi trebamo da budemo svesni da nikada nista veliko necemo uraditi ni na jednom velikom takmicenju. spustite se na zemlju.

bb

pre 13 godina

Ne zaboravite i Dujkovića,čovek je uništio mladu reprezentaciju svojom odabirom igrača i praistorijskom taktikom.Mlad stručnjak za selektora!

Slobooooo

pre 13 godina

Sta bi tole smatra kao uspeh na svetskom prvenstvu?
da smo sampioni sveta minimum...uspeh je samo sto smo se kvalifikovali,mi nemamo igrace za vece domete...a toletu je ovo neuspeh samo zbog para,briga njega za reprezentaciju..

Nebojša

pre 13 godina

Ne razumem neke koji pominju Djukića za novog selektora. Koliko se sećam Antić je baš umesto Djukića došao neposredno pred kvalifikacije za SP. jer je Djukić imao loše rezultate na prijateljskim utakmicama i na olimpijadi u Pekingu 2008.

neverujem

pre 13 godina

kokavi su ovo nasi pajseri pa znaci neverujem.ako su hteli da ga menjaju sto to nisu ucinili odma posle svetskog prvenstva nego sad pred kvalifikacije sto znaci da ako sad ode mozemo slobodno da se oprostimo od evropskog prvenstva.inace podrzavam Antaru od samog pocetka i mislim od ovih sto su pomenuti nemaju pravu zamenu.

streetpunk

pre 13 godina

Када ће се одлучивати о Толетовом одласку,мислим да фудбалску Србију то пуно више занима ?!

Maxim

pre 13 godina

Ova izmena termina sednice ukazuje na neko rešenje koje je potrebno što pre doneti. To jedino može biti smena Antića.
Antić je svoju kožu mogao spasiti jedino ubedljivom pobedom protiv Grka pred punim tribinama. Tako bi dokazao da se pod njegovim vođstvom dobro radi i da publika još uvek veruje u reprezentaciju.
Nije se desilo ni jedno ni drugo, a ima i kaznu. Smena je izvesna.
Verovatno će za prvo vreme umesto njega VD selektor biti njegov sadašnji zamenik. Takvo rešenje je dosada davalo "sjajne" rezultate.

zu

pre 13 godina

ja sam josh u shoku od petkovicevog vodjenja reprezentacije i ne mogu da verujem da se taj covek pominje za selektora....ali izgleda da smo mi nevidjeni mentoli..mozda nam tako i treba

Brick Majors

pre 13 godina

Jeeza:o( A slusajte samo sastav IO FSS:Tomislav Karadžić, Ivan Ćurković, Dragoljub Vukadinović, Dragan Đorđević, Ratko Borovnica, Dušan Sekulić i Raka Đurović?!Eeeee ko se nama o buducnosti fudbala pita,strasno....

Velimir

pre 13 godina

Da li je moguce da neko trezan i normalan zali da smeni Antica.Ako ga smene za mene definitivno vise ne postoji fudbalska reprezentacija Srbije.Kazimo NE mentolima.Dosta vise Djorica,Petkovica,Zivadinovica,Santraca...Nije Antic dosao zbog Karadzica i prirepaka vec radi nas.Ne dajmo ga.

alkemicar

pre 13 godina

Molim FSS da UEFI objasni da sudiju nije psovao Antic , vec Radomir, i da kazna nema smisla . I da ce u sledece 4 tekme reprezentaciju voditi u tercem licu , sto sigurno nije definisano ,a verovatno ni zabranjeno u statutu UEFA. Tako da je novi trener Radomir, problem resen.

nikola

pre 13 godina

moje misljenje je da treba da ostane gospodin Antic, on je napravio reprezentaciju koju svi postuju. Kad godnismo uspeli da se plasiramo u drugi krug uvek smo menjali selektore e pa to je zato sto se mafijas Karadzic pita, a nema veze o fudbalu. treba da bude zahvalan Radomiru za sve sto je nasa reprezentacija postigla jer ni jedan selektor to nije uspeo.

damnjan

pre 13 godina

JOJ BOZE! Naravno da Antic nije bogom dan za poziciju selektora, ali nemojte lupetati sa kandidatima. Ako ga menjate menjajte ga sa boljim od njega a ne poluamaterima i poslushnicima menadzera ili africkim incidentima... evo upravo ovaj Dujkovic je svojevremeno pravio neku igru Gane i sta nista! Kakav bre Rajevac, Mateus ili Petkovic..... ili bolji od Antica ili ANTIC!

bojkotujem novinare!

pre 13 godina

Pratim vesti i naslove.
Jedini krivac za ovakvu situaciju su novinari - ali to je savremeni marketing.

Antic treba da odem sam! Veliki je on gospodin, pogresio bi da se spusti na nivo jednog Karadzica, Djorovica, Kosanovica i svih sportskih redakcija koji se upravo kod istih i informisu. Nasu reprezentaciju podhitno treba deprivatizovati - sto taj Karadzic lepo ne bi podneo ostavku posle tolikog neuspeha u JAFi? Da Antic nije savrsen - nije, ali se selektori menjaju odmah po neuspehu ili im se daje puno poverenje do sledece provere(kvalifikacije/turnir).

Skripi ugovor - i to je svima jasno. I zbgog toga Tole kalkulise da mu je jevtinije da plasira gluposti i lazne i netacne informacije nego da Anticu uruci otkaz. Da li je Antic dobro radio svoj posao - jeste! Da li je mogao bolje da radi svoj posao - sigurno da da, ali je sustina da mi uvek imamo nerealna ocekivanja i da smo svi videli polufinale protiv Holandije(prosli bi mi i USA i Urugvaj, naravno)

Jokan za trenera! Ali FK Jokan i sinovi...jedino bi tamo mogao da prodje...

pivljanin

pre 13 godina

Rajevac ostaje u Gani, Mateus u VB a ostali (Jokanović, Vermezović, Petko, Ljupko..) Bože me sačuvaj. Opet ćemo dobijati petarde i šestarde.

blokovi

pre 13 godina

a da vi malo popricate kako da svi zajedno odete u pazovu i posadite kuruza tamo gde treba da bude kuca fudbala,posto dok ste vi na celu saveza ima bolje da vam ide sa istim(kuruzom kurkuruzom)nego s fudbalom

marko

pre 13 godina

FSS MAFIOZI
http://www.frivideoz.info/projekat2/projekat/index.php?service=http_cn__fw__fw_www_dt_youtube_dt_com_fw_watch_qm_v_el_69_b48R6kag

poi

pre 13 godina

a sto ne dovedete djorica-genijalan takticar,zivadinovica-da opet ostavi reprezentaciju i zapali u katar po pare ili kosanovica legendu u slavnom inconu

Kvazimodo Sorabius

pre 13 godina

Za zaljubljenike u R.Antića:
- još pre 20-tak godina je Antiću nuđeno kormilo reprezentacije, i sve dok je imao prihoda s druge strane - skoro da je popljuvavao po reprezentaciji.
Nema govora da je "proradio patriotizam" kod Antića, on i ne zna za to. Prosto, kada ga više niko nije hteo - sam se uvalio Srbiji, a slavoljubivi Karadžić je to okrenuo u svoju zaslugu.
Šteta dobre generacije, uništene dekadentnim vođenjem.
Ali, riba smrdi od glave, a čišćenjem repa se započinje, a ne završava čišćenje: Karadžić i ceo "upravni odbor" - na ulicu, mlade i željne afirmacije na kormilo!
Srpski fudbal je s Antićem bogatiji za još jednu propalu investiciju, i ništa preko toga.
O astronomskim honorarima - treba za gušu i Karadžića i sve - odakle tolike pare, aman i zaman!