Petak, 06.08.2010.

19:03

Ratko Dostanić podneo ostavku

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić podneo je u petak neopozivu ostavku na tu funkciju.

Izvor: LB

Ratko Dostaniæ podneo ostavku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

282 Komentari

Sortiraj po:

xx

pre 13 godina

Kada je Lukic vec doveo Dostanica onda se ni sada ne treba nicemu nadati.Jankovic!?Posteno,momak je mogao i titulu da osvoji da nije bilo "Toleta" ali je inače površan trener.Kada je Lukić doveo Dostanića (smenio Pižona) to znači da je bio "spreman na sve" pa i da "zameni" Toleta u oduzimanju titule.

***

pre 13 godina

Ko god da postane novi trener nece uspeti nista dok u ekipi imao "velicine" poput Koromana i njemu slicnih.Zemana su bojkotovali jer je rekao da nije video tako trkacki lose igrace(bez cega je savremeni fudbal koji svi prizeljkujemo nezamisliv)i uspeli su da ga oteraju.Secate li sa kada je "igracina"Milijas govorio kako stranci moraju biti barem dva puta bolji kako bi mogli da igraju kod nas,voleo bih da to njemu neko kaze u Engleskoj,mada svakako ne igra.Dokle god bude bilo toga nikada necemo imati ono sto je u fudbalu najvaznije TIM.
Jos nesto,ne znam tacno u kom mandatu navijaci su oterali Muslina zbog Pjanovica koji nije dao nijedan gol u Evropi izuzev Omoniji ako se dobro secam.Zasto ga sada prizeljkuju?
Malo licemerno,zar ne?

pera

pre 13 godina

zakasnela smena ... sa njim u paketu treba da ode i Adzic naravno...NAJGORI KAPITEN U ISTORIJI ZVEZDE...
ovom timu treba jedan kreativac i to iz nasih redova a neki polovni brazilac iz favela.. i dosta vise zadnjih veznih...ko god ne zna da igra fudbal stave ga na tu poziciju.....a mi ih u timu imamo 3...dovoljno..i DAJTE VISE ZVEZDINE DECE ...mislite na buducnost....cekamo vec 20 godina na neki solidniji tim....DOKLE VISE ???

liga sampiona

pre 13 godina

YAEHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!konacno nas je krenulo.da se nadje dobar trener i pravac liga sampiona.na na na na liga sampiona!!!!!

Dermendziev

pre 13 godina

Voleo bih da se vrati Slava Muslin.Ako nece Slava,Miodrag Bozovic ne bi bilo lose resenje.Og kluba Amkar napravio je hit prvenstva,zatim angazovan u FC Moskva,bivsi Torprdo Zil(nije onaj stari Torpedo-Luzniki!).Kako se FC Moskva rasformirao iz finansijskih razloga,Bozovica su angazovali u Moskovski Dinamo,kome trenutno ruze ne cvetaju.Bozovic bi najverovatno prihvatio poziv.Inace Bozovic vazi za strogog trenera i mislim da njegove strucne sposobnosti su solidne(tim koji se borio za opstanak,dolaskom Bozovica zavrsio je sezono u prvoj cetvorki,mada je jedno vreme bio i treci).

74/75-godisnji Ciro Blazevic sigurno bi prihvatio Zvezdin poziv(to je njegova neispunjena zivotna zelja,kako cesto kaze)i sigurno bi uradio mnogo vise,no pojedini treneri- diletanti,treneri-sarlatani.
Na svu zalost,mislim da do ove realizacije nece doci,jer je-cini mi se, Ciro davno zigosan u CZ.

Meni je zao sto je oteran i na koji nacin Pizon.

I na kraju trebalo bi da se raspravlja i o eventualnoj odgovornosti Lukica.Ako je imao zasluge bio je verovatno dobro placen i nagradjivan.
Ali za neuspehe trebalo bi da postoje i kazne.

dario

pre 13 godina

jedino resenje je slavoljub muslin ali zvezda nema novca ,jer slavoljub ce traziti prava pojacanja a zvezda nema tog novca i mislim nece muslin da se bruka sada je takva situacija nama treba dobar golman stoper, akter sredinu terena i spic i tu treba najmanje 10 millona evra za pravo pojacanje a mi to nemamo trebamo da budemo toga svesni.....

Dalibor

pre 13 godina

ZVEZDINA POSRTANjA U 21. VEKU

2000/2001. Drugo kolo Kupa UEFA (Selta 1:0, 3:5)
2001/2002. Prvo kolo Kupa UEFA (CSKA Kijev, 2:3, 0:0)
2002/2003. Drugo kolo Kupa UEFA (Lacio 0:1, 1:1)
2003/2004. Drugo kolo Kupa UEFA (Rozenborg 0:0, 0:1)
2004/2005. Prvo kolo Kupa UEFA (Zenit 0:5, 1:2)
2005/2006. Liga Kupa UEFA (Bazel 1:2, Tromso 1:3, Roma 3:1, Strazbur 2:2)
2006/2007. Prvo kolo Kupa UEFA (Liberec 0:2, 1:2)
2007/2008. Liga Kupa UEFA (Bajern 2:3, Aris 0:3, Bolton 0:1, Braga 0:2)
2008/2009. Drugo kolo kvalifikacija za Kup UEFA (APOEL 2:2, 3:3)
2009/2010. Četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (Slavija 0:3, 2:1)
2010/2011. Treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (Slovan 1:2, 1:1)

aca

pre 13 godina

Sta na sve ovo kaze "pocasni" clan skupstine SD C.Z- Aca Lukas?! :)
(Lukic i Savija isto vani!, 7. avgust 2010 08:24)

ako smo delije, nismo dileje

Dirty

pre 13 godina

Dostanic je samo jedan u plejadi promasenih trenera Zvezda; Zivadinovic, Kosanic, Bajevic, Jankovic...Dobar je momenat da se napravi rez! Dovesti Ciru Blazevica i drzati ge dok se neplasiramo u LS! Cira ce doneti i novac i prestiz i oterati kvazi cetnike???

Zoran

pre 13 godina

Ljudi, svega ovoga ne bi bilo da vas Lukic nije preterano lozio kako ste vi najbolji i najveci! Kad su dosli u Zvezdu pricali su za tri godine videce se rezultati, onda su promenili pricu i poceli da vas loze vec posle prve godine. I koliko se ja secam dug Zvezde je iznosio oko 22 miliona a ne 30 koliko su naduvali Lukic i kompanija pa toboze oni smanjili za 10 miliona u prethodnih godinu dana a prodali samo jednog igraca. Prica za malu decu.

Pukovnik Bukovski

pre 13 godina

Pa taj Adžić je bio najveća bruka u istoriji Zvezde, ej i kapitensku traku je nosio!!! Zato što mu je tata bio direktor Coca-cole, Zvezdin sponzor!!!
Nikakav igrač, ni trener, a još Ratka smestio, za trenera! Sramota su obojica i treba da odu zajedno.Zvezda duže vreme luta, nema igru, menjaju se uprave, treneri kao na hokejaškoj utakmici, vreme je da neko stane i lupi u sto!!! Čime god hoće, ali ne može se više ovako !

☆š

pre 13 godina

Taj isti G-din Jankovic koji je toliko spominjan i trazen u ovim komentarima je iz Zvezde izbacio najboljeg igraca u zadnjih 10-ak godina Mauricio Molinu...
Pametnom dosta...
(Josko, 7. avgust 2010 01:46)

Koliko se ja sećam, do pre par meseci većina navijača je zamerala Pižonu "što igra sa tri zadnja vezna" i što Kadu nije u prvoj postavi. Danas, vidimo zašto. Zato što nije igrač tog kalibra.
Mislim da se isto može reći i za Molinu.
Sve su to nekompletni polovnjaci i mislim da graditelje igre
graditelja igre, centralnog veznog, treba tražiti kod kuće.

Red Bull

pre 13 godina

E ja cu opet u odbranu Lukica. Svi vi ovde koji lupetate gluposti, lazno se predstavljate znate da kritikujete a ni jedan jedini konkretan predlog nemate.Ajde pametnjakovici neka jedan od vas kaze ko bi umesto Lukica bio bolji. Da li vi znate ko je taj u nasem fudbalu.Dzaja nece, Jugovic nece i ko je ostao niko. Oterali smo Piksija, pa konobara, pa Toplicu. Ko po vama valja.Drugo ne samo u Zvezdi vec i u ostalim klubovima da li se pri transferu izmere svi parametri jednog igraca.Skocnost, brzina, misicna masa, izdrzljivost i na kraju da li je celokupno zdrav.To se radi u Barsi, Arsenalu, MU, Bayernu, Zenitu, Spartaku i svim normalnim klubovima.Tamo nemoze da sedesi da neciji prosek bude pretrcanih 6 kilometara
Lukic je za dve sexzone dosta uradio za Zvezdu.Smanjio dug za 10 miliona, uveo recionalnije poslovanje.Verovao je u Adzica i Dosstanica nisu opravdali poverenje i moraju da idu.Pa ne menja se predsednik kluba zbog sportskog direktora i trenera. Mijatovic je dobio sut kartu alije predsednik Reala ostao do sledecih izbora.Koliko je trenera smenjeno u Evropi a predsednici i UO ostali isti.kako bi to izgledalo kada bi se svakih sest meseci menjala kompletna uprava. Uostalom zadatak predsednika nije da sastavlja tim, vodi treninge,kupuje igrace vec da sprovodi politiku kluba, obezbedjjuje finansije i stara se daklub normalno zivi i radi

Milan Karadjordjeva 5

pre 13 godina

Da nije smenjen Pizon prosle godine, i doveden Dostanic(po neznam kom kriterijumu), Zvezda bi osvojila titulu sampiona drzave. Dostanicevim odlaskom, odlazi jedan od najlosijih Zvezdinih trenera u novijoj istoriji(jedino je mozda Ceda Janevski bio gori).
Krstic kao trener nema iskustva i nesme da bude trener vise od nedelju-dve maximum ! Licno bih voleo da nov trener bude ili Slavoljub Muslin ili Aleksandar Jankovic ! Dodao bi ovome da u domacoj ligi postoji par trener koji svojim radom i rezultatima zadovoljavaju kriterijum da budu treneri Zvezde, mislim pre svega na Radovana Curcica iz Javora i Svabu Djurdjevica iz OFK-a

Kum

pre 13 godina

Otisao je "trener". Ajde sad da ide i "sportski direktor" kad vec nije imao obraza da odma' pravi kumu drustvo.
A onda da se "predsednik" malo dooooobro razmisli da li on hoce da postane predsednik.
Onda lepo Kleut i oni u lozama (znate VEOMA dobro na koga mislim!) da ispare!! Ali bukvalno!!!
I da se MOMENTALNO nazove Djukic!!! Em je mlad i moderan trener, em je Zvezdas, em ima jaku igracku karijeru iza sebe i (sa oprostenjem) bi sigurno EKSTRA voleo da ga zavuce Toletu! :)

UROŠ PREJAKI

pre 13 godina

Kakav bre Janković, dokle bre više sa tim promašenim trenerima, nama treba Zenga, taj čovek je pravi trener za Zvezdu, on barem zna da se odupre glupostima uprave!!!!!

Dovla NS

pre 13 godina

(Vrljo, 6. avgust 2010 23:58)

Slazem se sa tobom da je privatizacija najbolje resenje,al nikad da vlasnik Zvezde ne treba da bude neki tajkun,biznismen ili slicno nego vlasnici zvezde treba da budu Delije!Oni su pokazali da su najveca snaga kluba i definitivno je to najbolje resenje.Npr Barselona nije ni drzavna niti joj je vlasnik neki milijareder nego navijaci.Dok ne dodje privatizacija treba gledati napred!

ZVEZDA JE NAJVECA NA BALKANU!

pre 13 godina

Ono sto bih ja voleo da se dogodi u mom klubu u narednom periodu je sledece:
1. Prva stvar se vec desila,Dostanic je otisao.
2. Sa njim komotno mogu i Adzic,a bogami i Kleut.
3. Da vrate Saleta Jankovica,ili da bar dovedu nekog mladog i perspektivnog trenera,i daju mu period od 2,3 godine da napavi ekipu,a ne da svake sezone prave cirkus oko trenera.
4. Da slobodno na transfer listu stave Bogdanovica i Perovica,mogli bi i Koromana al on je nazalost tek sad potpisao.
5. Da dovedu tog Li Adija,decko deluje perspektivno,a svakako je bolji od Djordjevica.
6. Da se otvore za tog Kaludjerovica,isplatice se sigurno,za Perovica i Subasica je izmsilio fudbal.
7. Da prekinite sa smesnim obavestenjima svake nedelje,cutite i radite,ocemo rezultate ove sezone! Titula se mora vratiti,nemate izgovor,ekipa nije tako losa,samo treba pravi trener,Partizan nije nista bolji od nas!
(11 - Mihajlovic, 6. avgust 2010 20:13)

SVAKA CAST ZA KOMENTAR,SVE PODRZAVAM!

Dukadjini

pre 13 godina

DOSTANICU, NECU ZNATI
DA L' CES ZA MNOM ZAPLAKATI
K'O JA ZA TOBOM!!!!

Zao mi je sto je otisao, bar je imao smisla za humor i uvek su me nasmejavale njegove doskocice da je Zvezda veliki klub.... Ali, Boze moj, kako kazu u mom zavicaju "jedan se oteg'o, drugi se preteg'o"... Cekamo sledeceg komedijasa!

surova stvarnost

pre 13 godina

Kladio sam se sa drugom u 50 maraka da ce zVEZDA promijeniti bar dva trenera u toku sezone al me opet iznenadise pa VEC imam 25 marki u dzepu
P.S. Želim vam puno srece tj. kosanovica,ljupka ili bata djoru,naravno iz licnih interesa.

c c c ...

pre 13 godina

Март 2010, Звезда прва на табели!
Пижон отеран!
Доведен Достанић!
Мај 2010, Звезда друга са 4 бода мање на крају првенства!
Август 2010, Звезда испада најраније у својој историји у Евро куповима!
Дали је само Достанић крив?
Лукићу иди до Гаспрома, напуни резервоар Хјундаиа до врха и вози што даље од Маракане!!!
Ајмо сви Лукићу вози се!!!
(Црвено Бели, 6. avgust 2010 23:46)

Sedi JEDAN!

Миле

pre 13 godina

Молим неког упућенијег него што сам ја да каже (напише) колико је Александар Јанковић у свом животу водио неку екипу на заваничним такмичарским утакмицама? Зашто тренутно, а то траје, нема ангажман?
Зашто га појединци називају српским Мурињом?
Да се разумемо, ја немам појма какав је тренер Саша Јанковић, било би добро да је бар пола од онога колико се овде глорификује, али бих само желео знати шта је то што га неизоставно препоручује на тренерску позицију у Звезди.
А нико не каже са којим ће то играчима Муслин, Јанковић, Гроф,..., учинити да Звездина игра
има прођу барем у домаћој лиги.
Коначно било којем тренеру који дође скинућу капу ако успе да те надобудне звезде научи да се пристојно понашање, јер на две утакмице против Слована њихово понашање је било испод сваког нивоа. Коначно ја нисам навијач Звезде, нисам ничији клупски навијач, гадим се на клупска препуцавања, али навијам за спорт и фудбал, нарочито онај српски, а без добре Звезда нема добре атмосфере, добре лиге, пуних стадиона на гостовањима.

Vlada

pre 13 godina

Dostanic je sve vreme priprema pricao kako ce se forsirati formacija 4-4-2 od omladinskog pogona do A tima. Utakmicu na marakani zvezda je i igrala 4-4-2, ali vec sledecu utakmicu dostanic menja formaciju u 4-2-3-1 sa trifunovicem kao jedinim isturenim napadacem pored dvojice visokih skakaca i taktika je bunarenje. Samo mi nije jasno kako neko moze da misli da Dostanic nije kriv?

Sve na kraju izadje na povrsinu

pre 13 godina

Ne lozite se ni na muslina ni na jankovica jer su oni i zapalili iz zvezde zbog toga sto su nepodobni za ovakvu upravu. Dostanic niti je selektirao tim, niti se pitao za bilo sta. Bio je lutka koja sedi na klupi i zato je i doveden. Dakle, ocekujte nekog slicnih karakteristika jer je ovo samo vrteska za mazanje ociju. Stvari u zvezdi funkcionisu potpuno drugacije nego sto vecina vas misli i veruje.

Delija CG

pre 13 godina

Pa 15 ljudi da te bodri dobio bi bar 15 posto snage, a ne 40.000!!!!I
(CG, 6. avgust 2010 23:26)
Tacno, trebali su da dobiju 40.000%

VladaPa

pre 13 godina

...ajde sad Adzic, Tosic, Bogdanovic...i jos po neko iz senke...ajte vi polako...i ne okrecite se, nikad vise NI BLIZU ZVEZDE...

...Lukicu zaustavi vec jednom odlazenje mladih igraca kao sto je Savic, trebalo je da ostane on, a Djordjevic ili Vilotic da mu budu zamene...i pod hitno da se potpisu Savic iz BSK i Kaludjerovic!!! POD HITNO!!! Isplatice se garantovano...da se ukaze sansa Vesovicu, Jeremicu, Lazovicu, Mugosi, Mikicu...ima tu solidnih igraca, a ne da mi igra neki tamo Bogdanovic i slicni...

pozdrav :)

Tejić

pre 13 godina

Pa ne znam ni što su odjurili Pižona a ni što su dovodili Dostanića! I Jankovića su već jednom smenili pa su se posle tužakali oko neizmirenih obaveza prema istom,valjda ni on nije lud da ponovo pravi pitu od g... jer oni igrači ne zaslužuju dres ni kluba iz opštinske lige! U roku od 5 dana svi odgovorni za ovu sramotu "Crvene zvezde" treba da podnesu ostavke,ako se ne pronađu,mi ćemo im pomoći!

Ultra

pre 13 godina

Da li se secate Sase Jankovica? Onog SJ koji se posle svakog rezultata slihtao severu? Onog SJ koga srpske dnevne novine prave trenerom.Istog koji nije vodio nijedan klub celu sezonu.
I najvaznije vezano za ovo ime ovog sto Zvezdi nije oprostio dug po Ugovoru koji ponudio mu je namestio samo lud covek.(100.000e)

Mislim da ko kog da dodje pa i Murinjo ne bi napravio nista od ovih sto dres Zvezde dozivljavaju kao majcu za plazu.

Lukicu, pusti klince iz omladinske skole, koji ce ginuti na Marakani pred 20.000 delija, pusti ih da se kale da budu nove Zvezdine zvezde! Neka ne bude Evrope 3 godine, ali kad odemo tamo znace se ko smo i sta smo! ONI CE BAREM ZNATI DA VOLE DRES I GRB

vlada

pre 13 godina

Dovedite bre Radovana Curcica iz Javora,to je onaj momak sto je selektirao domace igrace za mec sa Japanom.

Covek je mlad(38),strucan,ambiciozan,jeftin,zna posao.
Da ga pustimo da radi sa ovom talentovanom decom uz par iskusnijih igraca,pa da vidite sta ce da uradi sa Zvezdom.
Dobili bi smo ekstra trenera na duzi period,u najkracem vremenskom periodu bi smo vratili primat za pocetak u nasem prvenstvu,a za godinu-dve drmali bi i Evropom!
Zao mi je sto to od ovih nasih slepaca u upravi niko ne uvidja,a napravili bi ekstra posao!

Josko

pre 13 godina

Taj isti G-din Jankovic koji je toliko spominjan i trazen u ovim komentarima je iz Zvezde izbacio najboljeg igraca u zadnjih 10-ak godina Mauricio Molinu...
Pametnom dosta...

ivan

pre 13 godina

Da li je mogice da se Lazetic onako otera a dovede Koroman? Veliki klubovi to ne rade sa svojim kapitenima, narocito kada dodju u najtezem trenutku da igraju za svoj voljeni klub!A onda trazi malo vise para.pa sta,zasluzio je i pristupom i igrom! Adzicu bolje se skloni dok je vreme!

VRACAR

pre 13 godina

Jankovi Sale,jedan je Jankovic Sale.............. Covek koji je oprostio pola duga koji voli ZVEZDU a ne ko ove ja.....Adzicu odlazi i kupi tvoju bandu i te velike igrace,da bi mogao da dodje nas Sale da spasi, ono sto moze da se spasi od vas takvih sto unistavate nasu Zvezdu...

Vrljo

pre 13 godina

Ma Zvezdini problemi su dublji i dovodjenjem Muslina ili Jankovica se oni ne resavaju. Ovo traje vec godinama, ne samo Adzic vec i Lukic treba da ide jer je on najodgovorniji za dovodjenje i Adzica i Dostanica. Tim potezima je vec napravljen ogroman neuspeh ispadanjem iz Evrope i gubljenjem veceg dela novca od sponzora.
A onako usput ako su Muslin i Jankovic toliko dobri sto su onda bez posla vec duze vreme?
Evo zadnjih 5 godina pratim ovde neki nerealni optimizam: sledeca sezona, sledeca sezona, sad smo na pravom putu, sledeca sezona... i uvek ista prica.
Sve je ovo mnogo dublji problem. Treba menjati zakon, uvesti privatizaciju i podici klub na noge. Ali u ovoj nasoj zemlji tajkuna i profitera nece da moze.

zozo

pre 13 godina

Vladane Lukicu, molim te da zajedno sa Dostanicem i ti podneses ostavku. Kako si samo mogao smeniti Pizona dok je sa onakvom slabom Zvezdom, bio na 1.mestu ispred mocnijeg Partizana. Tvoja odgovornost za Zvezdin evropski krah je velika. Obuci dux i idi na sever Marakane pa navijaj - tamo ces biti korisniji.

Aleksandar

pre 13 godina

Neka je Bog u pomoći NAŠOJ Zvezdi. Tužno je ovih dana, a Boga mi i godina u nazad, da ne kažem i deceniju ili dve, voleti Zvezdu. Ljubav ne prestaje, naprotiv, jača iz dana u dan. Bez obzira na rezultate. Zvezda se voli. To je nešto što se nasledjuje od oca. Nadam se da će Zvezda izdržati sve napore, da će pobediti one koji joj rade o glavi, a sede u njenim foteljama. Bojim se, jer u današnje vreme ne živi se od stare slave, nestajali su sa fudbalske scene i veći od Zvezde ili postajali prosečni timovi slavnog imena. Ovaj trener, čije ime ne treba pominjati, je otišao. Šta je sa "ovima" koji su ga doveli, a oterali Pižona? A sada ti, koje sam gore pomenuo, traže prave ljude da im dodju, a motkama ih terali iz Zvezde, ti isti, možda drugog imena i lika, ali isti, bez obraza, bez grama ljudskosti, ološi. Raznorazne Toplice,Dan Tane,Lukići,Adžići,Raje... Muslin je menadžer,trener. Njemu ne treba tamo neki Adžić da mu dovodi igrače. Zvezdo izdrži i pobedi. Pored moje žene i sina u mom si srcu.

chicago

pre 13 godina

Cirkus zvani Crvena Zvezda nastavlja da radi i daje predstave.Navali besposleni i gnevni narode....uskoro dobijamo novu zvezdu programa,samo da vam ne bude dosadno.....racunajte na nas!!!!Cujem popularna vekna hleba nece poskupeti sledecih 6 meseci.Super!Eto sada imate zabavu i mir u kuci....Palite se na Muslina, Jankovica(oprostite,srpskog murinja)i ostale vrhunske nezaposlene strucnjake koje niko drugi nece....Sanjajte i nadajte se bar sledecih 6 meseci dok popularna vekna ne poskupi...mozda se tada i probudite!?Joj Srbijo,gde su vase pametne glave na koje sam uvek bio ponosan?Kako protumaciti slogan "Zvezda je zivot a ostalo su sitnice"?A ja sam uvek mislio da je zvezda sitnica iako sam uvek za nju navijao....Crvena Zvezda odavno zaslizuje da joj se okrenu ledja ali mislim da je sada pravi trenutak,ionako je ostalo samo ime!Ostavite lesinare da oglodju to malo mesa sto je ostalo a posle ce pocrkati sami!To je jedini nacin!!!!Ovako ce se uvek smenjivati Kurta i Murta u beskonacnost a vi cete umreti u nadi!

SBB KBB

pre 13 godina

Eh da nije ni dosao... sad bi smo mi brinuli kako da prebrodimo Anderleht... Nek idi i Adzic s njim, nek vrate ili Saleta ili Muslina, nisam nesto za Grofa. Neka dovedu jos jednog stopera i Kaludjerovica, pa da ove sezone vratimo titulu tamo gde joj je i mesto!

kežmam

pre 13 godina

ja mislim da bi zvezda trebala da angazuje ženskog trener,kad već sa muškarcima nemate sreće,ima ženskih trenera sigurno ja proverio na internetu

glas razuma

pre 13 godina

Crvena Zvezda je bila poznata po tome da trenere nije menjala na svakih par meseci. Naravno, u ovom trenutku smena Dostanića je jedino logično rešenje.
Koga dovesti? Ko da sedne na klupu, a da mu tim sastavljaju predsednik i direktor, gospoda Lukić i Adžić? Ima li dobrih (vrhunskih) trenera koji bi prihvatili takve uslove? Ne verujem.
Najureni su Muslin, Đurovski, Janković, Pižon... Svi više nego dobri treneri, profesionalci, a Zvezdaši, što se ističe kao kao jedna od najbitnijih osobina da bi se radilo u FK CZ.
Plašim se perioda koji sledi. Preostaje nam samo ono što smo uzvikivali u nekada velikim utakmicama - pomozi Bože.

Bane

pre 13 godina

Trebalo je da se izgubi titula i ispadne iz evrope u augustu da Lukiću iz jedne stvari dođe u glavu da je Dostanić čist promašaj.Veliki minus Lukiću, tako da je krediti koji je dobio dovođenjem Gasproma sa Kratkostanićem ispucan.Titula se mora osvojiti ove godine dok su patliđani zabavljeni evropom,nema isprika više.

Црвено Бели

pre 13 godina

Март 2010, Звезда прва на табели!
Пижон отеран!
Доведен Достанић!
Мај 2010, Звезда друга са 4 бода мање на крају првенства!
Август 2010, Звезда испада најраније у својој историји у Евро куповима!
Дали је само Достанић крив?
Лукићу иди до Гаспрома, напуни резервоар Хјундаиа до врха и вози што даље од Маракане!!!
Ајмо сви Лукићу вози се!!!

Murinjo

pre 13 godina

Samo ne neko od starih neuspesnih trenera !!!

Evo dva predloga, trener OFK BGDA i Rada su dva perspektivna trenera, a forsiraju lepu igru cak i sa njihovim prosecnim ekipama...
FORZA STELLA ROSSA !!!

CG

pre 13 godina

Zasto se palite? Nas su svi ti TRENERI trenirali bar po jedan put, i nikakav uspjeh pored Prvenstva i domaceg Kupa nam nisu donijeli,sto bih i ja kao trener Zvezde u nasem sampionatu mogao.Svi njihovi kvaliteti u Evropi izadju na vidjelo,tj. da ih uopste nemajuju.U Evropi NE PALI sitem nasih fudbalera PADAVICARA,vika na sudiju posle svakog faula,unosenje u facu protivnickim fudbalerima...I odakle vam ideja da je Zvezda uopste mogla da dovede nekog boljeg i skupljeg igraca?!??Jedino ostaje cinjenica da su pokazali koliko im je stalo do igre u prvom mecu ,kada ih je bodrilo 40.000 navijaca,a oni nisu mogli da se pomjere!!!Pa 15 ljudi da te bodri dobio bi bar 15 posto snage, a ne 40.000!!!!I sad idemo ponovo do sledece godine , i nove titule ili kupa , i nove price o nasoj godini koja samo nama pripada,sad ili nikad i ostalih fraza koje traju 20g uz sve ove TRENERE koje uporno nabrajate!!!!

Vojvoda 1389

pre 13 godina

HVALA BOGU da je ovaj Kratko Ostanic otisao!!!Ko god da dodje znamo svi da ce ZVEZDA igrati bolje jer ovaj je NAJGORI trener u ISTORIJI VECITIH!!!!HVala ti boze!!!!

Goran PG

pre 13 godina

Zvezda je veliki klub sa smijesnim igracima(cast izuzetcima). Djordjevic i Guma Bogdanovic da igraju u tako velikom klubu,SRAMOTA!!!

Timisoara

pre 13 godina

Ne znam jel se ovaj Dostanic zadrzao u nekom klubu vise od godinu dana,kakav amater.
Ko god dodje u Zvezdu treba mu pozeleti srecu...posto realno imamo dosta rupa u ekipi.
Steta za Pizona sto su ga oterali,covek nije dozvoljavao da mu menadzeri govore ko ce da igra.....hehe

kenny

pre 13 godina

Samo da se ne dovede neki matori proslavljeni fudbalski strucnjak kome ce jedini cilj biti da za godinu dana potpise ugovor u Kini ili Emiratima.. Mlad trener, perspektivan, zeljan dokazivanja, takav nam treba..

Delija Kovin

pre 13 godina

Ko god da dodje, fenomenalno!!! Gospodin Muslin je fenomenalan trener (pamtimo rezultate kad je on vodio Zvezdu), a i Aleksandar Jankovic (koji je njegov ucenik). Jos kad su oterali Jankovica, pricao sam svima da je to velika greska. Sad, ko god da dodje od njih dvojice, treba u dogovoru sa Lukicem da proda igrace koje neko hoce (ako neki klub hoce nekog i naravno ne ispod cene), i da se dovedu bar neki talentovani klinci (koji ce za godinu da steknu kakvo takvo iskustvo, naravno ako ne mogu neki provereni kvalitetni igraci) i onda sledece sezone bez prodaje igraca (sa kupovinom par igraca sledeceg leta na poziciji na kojoj se pokaze tokom sezone da je potrebno) i onda da se proba da se uradi nesto u Evropi, jer ovako ne moze, i nikad nece ni moci (to se vidi godinama u nazad). Naravno Muslin da bira pojacanja!!! Jer je covek zbog toga i otisao prosli put iz Zvezde (zato sto nije on mogao da dovede igrace koje je hteo, nego su mu drugi dovodili igrace koje su oni hteli).

razocarani

pre 13 godina

Znalo se da je samo pitanje vremena kad ce Dostanic da leti, postojala je samo mala dilema da li ce to da bude posle ispadanja u evropi ili posle par kola domace lige kada ce partizan imati vec nedostiznu prednost. Sve se to moglo, koliko toliko, resiti dovodjenjem novog "krstenog" trenera na kraju prosle sezone. I sta sad Lukicu, Adzicu i ...? Meni vasa izvinjenja i preuzimanja krivice na sebe nista ne znace. Sezona je upropastena pre nego sto je i pocela!

Trenirao sam fudbal...

pre 13 godina

Zar vi ljudi stvarno mislite da danas treneri igraju fudbal?

Zar vi stvarno mislite da neki cikica koji obrne zvezdin sal oko vrata moze nauciti 11 igraca koji su na terenu da IGRAJU fudbal?

Zar vi STVARNO mislite da bi sam "Murinjo" mogao da promeni nesto u Zvezdi?

darko

pre 13 godina

Sada treba dobro razmisliti sta raditi i ne praviti ishitrene poteze. Bilo bi neophodno da ode i Adzic posto je on cini mi se generator svih sukoba i zakulisanih radnji unutar zvezde. Doveo je jesenas Dostanica na mozda najvaznije mesto u Zvezdi u ovom trenutku, direktora omladinske skole, samo da bi bio u Zvezdi i sacekao prvu priliku da ga ubaci umjesto Pizona. I vidi se rezultat, upropascene dvije sezone prvog tima (izgubljena titula prosle i rana eliminacija iz evrope ove sezone) i potpuno osakacena omladinska skola. Pored toga, mora se naci dobar trener. Mnogi ovdje spominju Aleksandra Jankovica. Na mene licno on nije ostavio neki utisak. Kada je on bio trener, odlucio je da se resi najtalentovanijeg stranca koga smo ikada imali, Moline, a u Evropi je nanizao cini mi se 3 ubjedljiva poraza. Na kraju sezone je bio drugi kao i kada je preuzeo tim, ali sa vecim zaostatkom za partizanom nego kada je poceo da trenira Zvezdu. Osim toga i igra nam je bila dosta defanzivna i bezidejna. To je moje misljenje. Mozda je on jedan od najboljih mladih trenera u Srbiji, ali to je samo zato sto skoro da ih nemamo. Zbog toga je on mozda jedno solidno rjesenje, ali daleko od toga da je najbolje.
Moje je misljenje da bi ubjedljivo najbolje rjesenje bio Miroslav Djukic. On je isto tako mlad trener, ali sa dosta energije i sa pristojnim rezultatima iza sebe. Ali prije svega, ono sto je najvaznije, trener ciji timovi igraju moderan fudbal. Mozda jedini takav srpski trener. On je pred kraj izuzetno uspjesne igracke karijere, kada je vjerovatno razmisljao o tome da postane trener, imao srecu da igra u Valensiji, timu koji je tada igrao najljepsi fudbal na svijetu i fudbal kakav igraju danas najatraktivniji i najuspjesniji timovi, naravno ako se izuzme ono sto igra Murinjo sto je meni licno cesto antifudbal. Sigurno je tada mnogo toga naucio o tome kako da se postavi takva igra. Zbog toga Djukic zna da napravi igru sto je pokazao dok je bio trener mlade reprezentacije i nazalost dok je bio trener partizana. Nikada od kada ja pamtim fudbal partizan nije bio toliko bolji od Zvezde kao onda kada je on bio trener partizana. A javna je tajna da je on Zvezdas, tako da bi u taj posao unjeo jos vise entuzijama. Ponekad je istina, kao svaki mladi trener pravio greske, ali je iz njih brzo ucio. Tipican primjer toga je poraz u Novom Sadu od Svedske u kvalifikacijama za EP od 0:3, a onda u revansu 5:0 za nas. Trener koji moze tako dobro da podigne tim i da poboljsa igru ne pojavljuje se tako cesto. Oni koji su imali priliku to da vide, znaju da je cak i sa Muskronom gdje su prakticno klub i tim bili u potpunom raspadanju, a igraci uopste nisu primali plate, igrao povremeno ljep fudbal i ostvario neke iznenadjujuce rezultate u Belgijskoj ligi. Na kraju je odustao od toga posto je vidio da se sve raspalo i napustio je klub par nedjelja prije nego sto su ga ugasili.
Ako nista, on kao trener Zvezde bi podigao pritisak Tomislavu Karadzicu koji ga ocigledno mnogo ne voli posto je zbog tog njihovog odnosa Djukic prakticno morao da ode iz partizana, a onda ga je Tole stigao i u reprezentaciji i brze-bolje ponovo otjerao.

Orthodox brothers

pre 13 godina

Ulepsa mi dan ova vest!
Samo mi je zao to sto su svi navijaci mogli da predvide sta ce da se desi u Evropi ako ostane Dostanic a jedino nije mogla da predvidi uprava. Lukicu svaka cast ocigledno je da je on ovog leta bio orijentisan ka finansijskoj stabilnosti kluba ali onog Adzica treba najuriti. Da je Aleksandar Jankovic poveo ovaj tim na pripreme siguran sam da bismo usli u grupnu fazu Lige Evrope a imali bismo i velike sanse da prezimimo u Evropi. Ovako nista, prvenstvo Srbije i Kup za utehu!

Dejan

pre 13 godina

Slavoljub Muslin,mislim da je u njegovom trenerskom radu zvezda igrala najlepsi i najkonkretniji fudbal i igrala LE.
Dostanicu sve najbolje u daljem trenerskom radu ali rezultati su svoje rekli,kao i igra koju je Zvezda igrala pod njim.
(ROMAn Empire, 6. avgust 2010 20:01)

Pod jedan, Zvezda sa Muslinom nije igrala LE.
Pod dva, Zvezda je sa Muslinom igrala koliko toliko lep fudbal samo u njegovom prvom mandatu, sa Bunjevcevicem, Drulicem i Pjanovicem u ekipi. Ono kasnije je bilo sve samo ne lep fudbal, bunker i bunarenje na Zigica. Uostalom, dovoljno je reci da je najgoreg kapitena u istoriji Zvezde Slavoljuba Djordjevica u tim uveo upravo Muslin.
Dakle, Jankovic ili Grof.

rty

pre 13 godina

Sada je vreme za prave poteze!!!

Tim menadzer: Slavoljub Muslin

Otkaz Adzicu, jer nece biti potreban pored Muslina koji ce raditi ono sto treneri rade u velikim klubovima (sami sastavljati tim).
Ugasio bih poziciju sportskog direktora, i napravio skaut sluzbu na cijem celu bi bilo "Zvezdino dete sa druge planete" Vladimir Jugovic.

Velimir Jovicic

pre 13 godina

ja poštujem svakog zvezdaša pa tako i ovog gospodina i sigurno je htio sve najbolje al mi kvalitet nemamo i to je osnovni razlog svih rezultatskih problema a svi vi koji stalno prozivate pojedince jel ste vi ti koj ste i DŽAJIĆA otjerali i od toga dana kreće agonija voljenog kluba i nivo koji zaslužujemo ćemo jako teško ostvarit jel puno ljudi želi u zvezdu i to je glavni problem koji ne znam kako da riješimo

Bosko

pre 13 godina

Muslin Tim manager a Sale Jankovic Asistent kao nekad kad smo pravili ozbiljan i mocan tim koji sada cini osnovu reprezentacije

http://www.youtube.com/watch?v=wgKQanOLm5k

A ti Adzicu? Jos si tu? Sta cekas?

strucno

pre 13 godina

Posto ovde" mnogi" vole tog srpskog Murinja u redu je, ali ako nije zavrsio DIF i visu trenersku vec samo "profi" kurs od tog posla nema nista,bice puno price,izjava,konferencija za stampu,povredjenih igraca , a od igre ni tri dodavanja, a o rezultatu i da ne razmisljam.

Mladen

pre 13 godina

Pa krenimo redom... Dostanic,Adzic, Bogdanovic... Da se neko od nas pita, komotno bi i kapiten Djordjevic mogao sa svojim velikim prijateljima,o jednom trosku... Na greskama se uci,na svojim najbolje! Jankovic, Grof, kako god, kapa dole! Toliko.

Uros

pre 13 godina

Ok Jovanovic ,ali isuvise je mlad i neiskusan,ipak iskreno koje je on konkretne rezultate napravio,doduse nije imao ni mnogo prilika u dosadasnjoj karijeri.Mislim da je Zvezda ozbiljna institucija da bi se dala prilika nekom da se uci na Zvezdi ipak sta god vi pricali nama treba ozbiljan trener koji ce u vrlom kratkom vremenu krenuti da daje dobre rezultate,jer ova ekipa ima potencijala za najvise samo to treba izvuci iz njih a za to ja vec potreban neko iskusan i sa autoritetom,Muslin po meni ima sve uslove da u vrlo kratkom vremenu uvede red i disciplinu odakle ce uslediti i dobre igre , ja svoj glas dajem za Muslina

ciganDOgroba

pre 13 godina

Lukicu nemoj da te zmija ujede da dovodis alKosana ili Zivadinovica. Lazetic vam nije bio dobar pa je stigao Koroman(blago splavovoma),Djordjevic - zbogom pameti je kapiten a Bogdanovic graditelj igre.Pa ne bi nama sa tim igrackim kadrom ni murinjo pomogao!

Dodji Djoro

pre 13 godina

Dajte bata Djoru. Da vidiš kako se igra kad bata Djora zamrsi taktiku, pa Tošić bude špic, Stamenković levo krilo, Milovanović na golu, a Koroman centarhalf! Ludilo!

Koroman

pre 13 godina

Hvala, Ratko dao si sve od sebe nismo imali srece bice je valjda nekada ne znam sta bih drugo rekao steta jako velika steta opet smo se otarasili dobrog trenera.
Ljudi zar ne vidite da je Adzic sve ulozio u Zvezdu, zar ne vidite koliko se covek bori i daje sve od sebe ne bi li od Zvezde nesto napravio,svaka mu cast.
Adzicu ostani i smao napred svi smo mi uz tebe.

srndac

pre 13 godina

Pa nije ni lose sto smo ispali. Evo sad bi igrali sa Sutgartom. Spasili nas braca Slovaci blamaze.
Ostani Ratko, bar jos malo kratko. Ti si taman za ovu ROGONJA ligu

Vlada

pre 13 godina

Kratko je bio velika greška, jednostavno trener bez autoriteta,kontinuiteta i znanja. Ma šta ko mislio ni Pižon nije mnogo bolji sa svojim shvatanjem fudbala. Neznam kada će ali znam da je vreme da i Zvezda već jednom pronađe nekog perspektivnog, stabilnog kao ličnost i dobrog stručnjaka.Kog će podržavati uprava ma kakvi rezultati bili i koji će sedeti na klupi 3 god. A ne na svakih 5 meseci nov trener. Krajnje neozbiljno.

Nikola032

pre 13 godina

Grofa Bozovica za trenera!!! Covek
koji ima autoritet,a to je Zvezdnim igracima mnogo potrebno,i jednom prilikom je izjavio da mu je velika zelja da bude trener Zvezde! Trenirao je pola Rusije,i bio je dobar,ne vidim zasto nama ne bi valjao!?

Ceda

pre 13 godina

Pazi ti njega, on je sinoc doneo odluku!? Pa on da ima karaktera i obraza ne bi ni seo na nasu klupu. Koje ima on reference za trenera Zvezde? Osim kumovskih? Valter Zenga!!!!!

Mario Bros

pre 13 godina

Zvezda guta sve svoje zvezde i sve svoje velikane sažvaće i ispljune i opet ne može nikakav pomak da napravi u Evropi, a ni u domaćoj ligi. Sami im srozava ugled koji su kao mladi fudbaleri gradili. Setite se Piksija ili Pižona. Ko je sledeći?

Vidite li sada da ima nešto i u kešu, a ne samo u slavi, radu i trudu? Kupite bolje igrače i imaćete uspeh.

Od sećanja se ne živi, ali može da se preživi malo duže u krizi kada se zna kakva bi šteta bila da takav klub sasvim propadne. 5 dobrih igrača bi spasilo Zvezdu ali izgleda nam ode država u q, pa nema para ni za 5.

zoran

pre 13 godina

Adzic bi trebao da ode ukoliko ima imalo obraza. Od kada je Lukic u Zvezdi bili smo na odlicnom putu dok se nije pojavio Adzic. Adzicevim dolaskom je sve poremeceno. Jos za vreme zimskih priprema pokusao je da minira Pizona jer je vec spremio Dostanica kao zamenu. Odlaskom Pizona neki igraci vise nisu mogli da se sastave sa loptom (pre svega Lekic i Perovic). Djordjevic je dobio prednost u odnosu na Isah-a. Umesto igre kratkih pasova dobili smo dur sistem. Pa mi protiv Partizana nismo sutnuli loptu u okvir gola. Kada sam gledao Srbiju protiv Gane cinilo mi se kao da je Anticu Dostanic sastavio taktiku (Antica inace izuzetno cenim kao trenera i mislim da mu je to bio jedina pogresna taktika na SP).
Lukicu ako zelis da budes Zvezdin predsednik Adzicev opstanak ce ugroziti i tebe. Svaka cast za sponzore ali ukoliko nema rezultata ne mozes opstati.

bolelfc

pre 13 godina

pa da sad se setio smeker da ode,a sledece godine u prvom kolu kval. za evropu bicemo u najslabijem sesiru i ko zna kada ce zvezda opet igrati tu ligu

Sale J.

pre 13 godina

Djukic je veeliki zvezdas, zato ga je Tole oterao iz Partizana i iz repke, on je nas najbolji trener, slobodan je, a i Tole bi umro od muke!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Slavoljub Muslin,mislim da je u njegovom trenerskom radu zvezda igrala najlepsi i najkonkretniji fudbal i igrala LE.
Dostanicu sve najbolje u daljem trenerskom radu ali rezultati su svoje rekli,kao i igra koju je Zvezda igrala pod njim.

BAKI KULA

pre 13 godina

Konacno se setio,davno je to trebao da uradi pa sad ne bi bili tu gde smo neka povede sa sobom i onog njegovog kuma Adzica!
Sale Jankovic za trenera i da mu se daju odresene ruke.

Gipsy

pre 13 godina

Samo da se pohvalim da sam ja onaj koji je rekao Kratku da ne tera Mugosu jer ce sa ovakvom sredinom terena ispasti od Slovana. Naravno da sam zbog tog komentara dobio veliki broj negativnih preporuka ali mi smeta prica kako Zvezda nema tim...Ima Zvezda odlicnu ekipu, kvalitetnog golmana, odlicnu odbranu, ubitacne napadace, odlicnog 12. igraca ali je falio paker poput Mugose koji zna da igra i sto je najvaznije igra brzo i jednostavno. Osim njega po meni bi i Isah trebao da je standardan na poziciji zadnjeg veznog. Iz veznog reda treba zadrzati polivalentnog i brzog Jeremu, a ostalima se zahvaliti na saradnji

Binba Madridista

pre 13 godina

Ko god dodje bice bolji od ovog Dostanica ali bi voleo da dodje srpski Murinjo (aleksandar Jankovic)....:DDDDD
"Dobro znaj da uvek tu sam ja, dobro znaj da necu nikada da te ostavim da te zaboravim, DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...."

veliki strumf

pre 13 godina

Ama kakav Kristic! Pa decka sam pre 5 godina video u manastiru Djurdjevi Stupovi, pomagao je u obnovi manastira (sto je za svaku pohvalu), razmisljao je da se zamonasi a sada odjednom trener Zvezde! Kladim se da ni licencu nema! Ovo je dokaz da je trener samo marioneta kod nas. Nista se on oko tima pitati nece. zato im ne bi odgovarali Muslin ili Jankovic. Hocemo i Adzica NAPOLJE!!! On je doveo Dostanica, pokloniomu poverenje, on je oterao Klea, Lazetica, doveo ovo polovnjake od igraca...On i Ivic - mrtva trka. Ma NAPOLJE!!!!!

Pedja J7

pre 13 godina

Bilo ko od ove trojice je dobro rešenje! Ipak, postoji jedan veliki problem, a to je TAJMING...

Kako je uopšte Dostanić mogao da ostane trener Crvene Zvezde, nakon toga što je prokockao titulu? 4 boda prednosti je imao kad je preuzeo tim, a završio je sezonu sa -7 u odnosu na partizan...Znači napravio je 11 bodova minusa.

Novi trener, je trebao da dođe na kraju prošle sezone, a ne sada. Igrali bi LE, osvojili bi duplu krunu, ovako sve visi o koncu...

ZVEZDA U SRCU!!!

Realno

pre 13 godina

Budimo realni. Ko god da dodje od ove trojice, bice fantasticno. Sva trojica su dokazali da imaju autoritet i potrebno znanje.

AJMO ZVEZDO!

E tako se to radi...

pre 13 godina

Opet ce dovesti nekog ,, strucnjaka ,, kojeg su vec najurili par puta!
Ovu ekipu zvezde ni Fergusom zajedno sa Murinjom nebi naucio da igra fudbal!! Jednostavno ocajni igraci, trener je tu naj manje kriv!!
Vec sve znamo unapred (to vec traje godinama), jedan trener sastavlja ekipu,odradi pripreme pa ga najure i dovedu drugog! A tom drugom ce biti alibi to sto ce on raditi sa ekipom koju mu je prvi sastavljao i pripremao!
Vama u sezoni treba 7-8 trenera!

kolega

pre 13 godina

Ocekivano,ali do ovoga nije trebalo da dodje,uz duzno postovanje prema Dostanicu,ipak on nije kalibar za Zvezdu,za pomocnika trenera verovatno idealan.Na zalost otisao je kasno...Sada je na redu Adzic...Zvezda zivot je...

Pravi put

pre 13 godina

E, pa ovako, braco Cigani:
-Mislim da nam je Grof premija, ali ne znam koliko je realno da dodje.
-Muslin je OK ali nesto mi se cini da smo se jedne sezone malo i obradovali kad je otisao. Ne znam ni koliko je realno da dodje, jer je njegovo ime u opticaju svaki put kad Zvezda trazi trenera, pa je mozda i sada tako.
-Sasa Jankovic je najrealnija opcija, cini mi se. Ipak, ne mozemo a da se ne setimo njegovih brljotina tipa: Oterao Molinu jer nije mogao da mu garantuje minutazu, a forsirao raspalog Raskovica do iznemoglosti. Autoritet kod igraca tipa Koroman nije imao ni tada, pa nece ni sada. Taktika uvek previse defanzivna. Ipak, svakako mnogo bolje resenje od mnogih trenera koji su prosli kroz Zvezdu (Kosan, Ziva, Janevski, Djurovski...) Ima perspektivu, znanje, a sada i iskustvo.

Kad bih mogao da biram, voleo bih da nam trener bude Radovan Curcic.

samo objektivan

pre 13 godina

Grof, Muslin...imamo li mi para za njih?
Za Jankovica sam siguran da ima para, posto bi on, koliko mi se cini radio i za dzabe...ali za ovu dvoicu nisam bas siguran.Dug je jos uvek velik,Lukic radi na tome da ga smanji i to obavlja uspesno.E,sad, nama niko nije kriv sto smo nerealni i sto hocemo i jare i pare...siguran sam da su svi u klubu zeleli da prodju dalje,nismo uspeli i KRAJ!Okrecemo se daljim izazovima.
U ovom trenutku osnovni cilj je stabilizovati finansijski klub,a rezultati ako dodju-odlicno.Ono sto se 15 godina rusilo ne moze se preko noci podici,ali hoce, samo pustite ljude da rade.

sloba iz minhena

pre 13 godina

e mij lukicu.sta ti je trebao dostanic kad smo imali pizona.imali smo igru bili prvi na tabeli i sa njim bi sigurno prosli jer bi jos unapredio igru,ali neznam zasto je pizon najuren kao lider na tabeli i koji je zvezdu vratio u zivot(na terenu)e sad zovi pizona i moliga da se vrati.a kad si ga onda oterao barem da si neku trenercinu doveo.a ti uzme dostanicu kao zamenu i sta uradi?nista,najbolje bi bilo da ti zajedno sa dostanicem lepo odete malo na odmor i tamo ostanete.a privatizacija kluba sto pre pa da daj boze dodje ozbiljan vlasnik koji ce da investira u zvezdu pa kroz uspeh neka i zaradi nesto.pa da nam zvezda barem prodje kvalifikacije ako nista drugo,ove je starno tuzno....

marko

pre 13 godina

Ratko Dostanic, Kratko Ostanic, ne znam ni sta je dosad radio u Zvezdi..., vratiti Jankovica koji ce sigurno dovesti ekipu i igru u red i disciplinu!

braco

pre 13 godina

U redu,ali trener je samo deo problema,kakvi su nam igraci?Pod hitno dovesti tog Adija da zameni Djordjevica!I ko jos misli da je bolje da Ninkov igra desnog veznog,jer je u napadu mnogo bolji nego u odbrani.

blokovi

pre 13 godina

a sto nisi poveo adzica sa sobom..?on je selektirao igrace,nama onaj djordjevic kapiten,decko nema gram mozga,a oterali ste decu zvezdinu,malog savica,vranjesa koji sad igra 4 kolo za ls sa serifom,bolje da me deca prodaju nego djordjevic.uzmite mu traku

costak

pre 13 godina

Ovo je ocekivano i nije nikakva vest...vece iznenadjenje bi bilo da neko drugi oseti navalu odgovornosti i podje sa njim, tu pre svega mislim na Adzica koji je dokazao da nema kapacitet da bude sportski direktor.
Treba nam moderan trener i pre svega kvalitetan skauting jer ovaj prelazni rok je bio katastrofalan...
Tosic je promasaj sezone, nadam se da ne zaradjuje puno jer je zreo za pozajmicu BSK-u...

Shadow

pre 13 godina

Šta ste bre zapeli sa Muslinom? Muslin jeste dobar trener ali preterujete... Ako je neko zaboravio,sa Muslinom smo imali 500-1000 gledalaca na Marakani pošto smo desetak utakmica zaredom igrali 1:0 sa odvratnom igrom bez puno šansi. A mučili smo se i sa Omonijom i ostalim "velikanima" Evropskog fudbala! Ako neko treba da se vrati u Zvezdu,to je onda Valter Zenga! Sa njim smo igrali najlepši fudbal,uzeli titulu i kup,igrali ligu Uefa i zamalo dočekali proleće u Evropi,redovno smo gazili crno bele u derbijima... Vratite Zengu,on je veliki autoritet,veliki fudbalski šmeker,čovek koji ima pobedničku harizmu koju nosi iz igračkih dana. To je već jednom pokazao!

Jedan je Slavoljub Muslin

pre 13 godina

Dok je Muslin trenirao Zvezdu bilo je to jedino vreme od kad znam za sebe da je Zvezda igrala lep i efikasan fudbal, bilo je milina gledati kako se igra. Glas za Muslina!

Hogar

pre 13 godina

Svi su znali da ce sa Dostanicem Zvezda doziveti krah ove sezone( ostalom prvi je vec dozivljen gubitkom prvog mesta). Izgleda da jedino Lukic to nije predvideo. Hvala na ostavci Dostanicu ali ona dolazi suvise kasno. Sada sa novim trenerom ce biti istih izjava tipa da je potrebno neko vreme da se tim uigra itd. Menjati trenera svakih 6 meseci je pisanje u vetar.

11 - Mihajlovic

pre 13 godina

Ono sto bih ja voleo da se dogodi u mom klubu u narednom periodu je sledece:
1. Prva stvar se vec desila,Dostanic je otisao.
2. Sa njim komotno mogu i Adzic,a bogami i Kleut.
3. Da vrate Saleta Jankovica,ili da bar dovedu nekog mladog i perspektivnog trenera,i daju mu period od 2,3 godine da napavi ekipu,a ne da svake sezone prave cirkus oko trenera.
4. Da slobodno na transfer listu stave Bogdanovica i Perovica,mogli bi i Koromana al on je nazalost tek sad potpisao.
5. Da dovedu tog Li Adija,decko deluje perspektivno,a svakako je bolji od Djordjevica.
6. Da se otvore za tog Kaludjerovica,isplatice se sigurno,za Perovica i Subasica je izmsilio fudbal.
7. Da prekinite sa smesnim obavestenjima svake nedelje,cutite i radite,ocemo rezultate ove sezone! Titula se mora vratiti,nemate izgovor,ekipa nije tako losa,samo treba pravi trener,Partizan nije nista bolji od nas!

copy/paste

pre 13 godina

.... i tako dalje i tako dalje kako koji trener ode nek zna da ce se vratiti za dve do tri sezone opet na klupu...katastrofa...samo gledajte iskljucivo vase interese, a za sportske uspehe nemate sta da brinete jer ih, od kako su pocele ozbiljne pare da se vrte, NEEEEEMAAA!!!! UPRAVA NAPOLJE i napolje i ona sledeca sto bude dosla i sledeca i sledeca...... PRIVATIZACIJA!!!!

ja

pre 13 godina

Dokle vise,da se nadamo sledecoj sezoni,ocu da neko odgovara za ovo,pa ko vise upropascuje ZVEZDU nemoze to tako nije ovo buvljak ovo je bre prvak sveta.SRAM VAS BILO.

Delija Kovin

pre 13 godina

Ko god da dodje, fenomenalno!!! Gospodin Muslin je fenomenalan trener (pamtimo rezultate kad je on vodio Zvezdu), a i Aleksandar Jankovic (koji je njegov ucenik). Jos kad su oterali Jankovica, pricao sam svima da je to velika greska. Sad, ko god da dodje od njih dvojice, treba u dogovoru sa Lukicem da proda igrace koje neko hoce (ako neki klub hoce nekog i naravno ne ispod cene), i da se dovedu bar neki talentovani klinci (koji ce za godinu da steknu kakvo takvo iskustvo, naravno ako ne mogu neki provereni kvalitetni igraci) i onda sledece sezone bez prodaje igraca (sa kupovinom par igraca sledeceg leta na poziciji na kojoj se pokaze tokom sezone da je potrebno) i onda da se proba da se uradi nesto u Evropi, jer ovako ne moze, i nikad nece ni moci (to se vidi godinama u nazad). Naravno Muslin da bira pojacanja!!! Jer je covek zbog toga i otisao prosli put iz Zvezde (zato sto nije on mogao da dovede igrace koje je hteo, nego su mu drugi dovodili igrace koje su oni hteli).

Dzimi

pre 13 godina

Volim Muslina, Sale je Zvezdino dete ali najbolje bi bilo da dodje Grof iz prostog razloga sto ova dvojica u poslednje vreme nisu postizali neke uspehe u klubovima u kojima su radili, dok Grof sasvim solidno radi u Rusiji. U svakom slucaju sva trojica su duplo bolji od Dostanica. Adzic pod hitno treba da ide iz Zvezde.

nije trebao ni dolaziti.

pre 13 godina

Kakav bedak, pa zastooo Ratko. Cekali bi mi dok ti ne uvedes nas u ligu sampiona pa makar to bilo i do veka. A taman si mi prirastao za srce, ti i tvoje duge setnje kraj aut linije... stvarno steta :) :):) Dzabe sto ode on kad su nam Adzic i Lukic jos tu!!!

NikolaNis

pre 13 godina

Ma bravo majstori. Aj sad vratite Pizona nazad? ccc...Drugi deo prvenstva i cele pripreme zajedno sa pojacanjima vodi jedan trener i onda da ostavku pred pocetka prvenstva sa timom koji je on sastavljao.


Budite srecni ako sledece sezone izborite plasman u tu istu LE ( O tituli i kupu nemojte da sanjate jer ce i OFK i Vojvodina da se igraju sa vama i ovim timom )...

FKCZ>KKCZ>VKCZ...KATANAC!

Sasa

pre 13 godina

Ostavku trebada podnesu i Lukic i Adzic i jos po neki koji su podrzavali ostanak ovog promasenog "strucnjaka". Pa jos krajem prosle sezonese videlo da taj nema viziju igre i znanje. Ko gaje ostavio trebadasnosi direktnu odgovornost za ispadanje iz kvalifikacija. Propade jos jedna godina zbog nestrucnosti i bahatog ponasanja pojedinaca.

N-E-O

pre 13 godina

Ja sam mislio da Lukic vodi dobro Zvezdu ali ovo sto on radi lici na neki trecerazredni klub...Igraci prodju pripreme sa jednim trenerom i on ga sad menja,po meni Dostanic nije ni bio za Zvezdu od samoga pocetka....ALEKSANDAR JANKOVIC JE TAJ COVEK...

Babin_zub

pre 13 godina

I umesto da se danas radujem prolasku Crvene Zvezde u sledece kolo,ja se radujem ostavci trenera.Da nije tuzno bilo bi zalosno.
p.s.jos uvek mi nije jasno zasto ste smenili Pizona i doveli ovog...ovog...

vladabor

pre 13 godina

Srecan put,i tebe i Kosanovica ne zeli da vidi ni blizu stadiona,a kamoli na klupi,a ovo je poruka sadasnjoj i svim buducim upravama da nam ne vredjaju inteligenciju.Nije vezano za temu,ali puna podrska gospodinu Anticu,izdrzite i istrajte,narod je uz vas,a ne za one samoproglasene "strucnjake"

Nikola

pre 13 godina

Доведите нам Грофа Божовића и Вучићевича те отерајте Аџића па да играмо фудбал који нам доликује!

U nadi da ce novi trener dovesti stvari na mesto

pre 13 godina

Jedina pozitivna stvar u ovom ispadanju iz Evrope je ovo. Iskreno se nadam da ce naslednik biti Slavoljub Muslin, a ukoliko ne moze, onda Aleksandar Jankovic...Grof Bozovic nadam se da nije ni u mislima upravi!

Вук ПФК

pre 13 godina

Коначно и ти нешто паметно да урадиш!Ово је за нас Гробаре разочаравајућа вест!

Aleks N'Gambi

pre 13 godina

Mislim da bi idealno rešenje bio za ovaj "cirkus" gospodin Milan "Živa" Živadinović ili još bolje da se opet vrati Ljupko Petrović xaxaxaxxa!!!!

A jel ste možda razmišljali o Limenom !? Ipak i on zaslužuje šansu ...

Zvezdaš iz 1991. god.

pre 13 godina

A sad kormilo preuzima firma Krstić! Za Beograd! Smehotresna olimpijada se nastavlja! Šta uradiste od kluba koji sam voleo, obožavao, kako vas bre nije sramota! Da jedan nepismeni Adžić selektuje i dovodi igrače!? Smešno i tužno i nadasve žalosno! Daj bre neka neko ugasi više Zvezdu da mi ovi paceri više ne dižu pritisak! lukiću idi bre u Sremčicu i vodi nju, pusti bre Zvezdu, nisi ti za to, nemaš ni pameti, ni harizme, niti si bio neki igrač! Bruka!

Rasko88CZV

pre 13 godina

Slavoljub Muslin tim menadzer, a Sale Jankovic trener i da im se niko ne mesa u posao! Jedina zamerka Lukicu sto je rekao posle poraza u Bg-u "ja sam analizirao mec", nema sta ti da analiziras bre i da se mesas u trenerov posao!!! Nego dovedi nekog profesionalca ko ce da radi svoj posao i trenera koji nece da bude marioneta!!!

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN,DOBRODOSAO JE I SALE JANKOVIC!!!! Oterajte Rajicu Bozovica,covek vedri i oblaci u Zvezdi i on je iskrojio ovu nesretnu sudbinu njegovim uplitanjem prstiju u sastav tima i dovodjenje igraca,ako on ostane ko god da dodje imace posla sa njim

BK

pre 13 godina

fantastičan uspeh vrhunskog stratega.ajde što je on otišao nego mi nije jasno do kada ce Raja Božović da određuje sastav i da drži onu karikaturu od igrača (Kadua) u Zvezdi?

sa sd crvena zvezda svakodnevni smeh do suza je zagarantovan

pre 13 godina

Neeeeeeeeeeee! Bas steta, ali kad bi doveli Kosanovica npr., to bi bio potpuno novi serijal ove komedije.

zdravko

pre 13 godina

slavoljub muslin jedan je slavoljub muslin... naravno i grof a bih voleo ali bojim se jankovica pa koroman mu je vec lupao samare to bi bilo strasno.100% sam siguran da ce grof biti zvezdin trener

dusan

pre 13 godina

treba nam neko cetvrti, ne zaboravite da smo i muslina svojevremeno oterali zbog lose igre i neefikasnosti. naprosto, treba nam neko sa strane da razdrma ekipu i ustaljene menadzerske pozicije. ali, za to mora d a dobije podrsku uprave. neko poput zenge ili mateusa, samo bi bilo dobro da ima mnogo vise trenerskog iskustva.

ps: cudi me da se dujkovic ne spaminje ovaj put?

Rale

pre 13 godina

Hvala ti Dostaniću puno što si nas spasio propasti svojim odlaskom.Idi i nemoj se više nikada vraćati u zvezdu.Sada samo da se vrati Sale Janković ili Muslin pa da im se daju 3-4 godine da rade sa odrešenim rukama i biće mnogo bolje.

моје мишљење

pre 13 godina

упркос већини коментара, сматрам да је ид поменутих кандидата Јанковић најлошије решење. најбољи би био Ђукић!

Goran

pre 13 godina

Sad je kasno,nikad i nisi trebo preuzeti klub jer tvoje znanje vodjenje tima je na nivo onih trenera iz Srpskih liga,izvinjavam se tim trenerima ako sam ih uvredio.

milos ncz

pre 13 godina

Konacno!!!! Steta sto je trebalo mnogo toga loseg da se dogodi pre ovoga. A sad Lukicu pazi sta radis. Imas moju podrsku ali NEMOJ, molim te, da ti padnu na pamet Kosanovici, Zivadinovici i slicni kojima bi trebalo zabraniti pristup Svetoj Marakani.

fabianski

pre 13 godina

Hvala ti Boze!! Ratko nisi bio dostojan jednog kluba kao sto je Zvezda! Jos sad grof da izgubi od CSK u subotu i eto ga u Zvezdi!Sve dolazi na svoje mesto polako ali sigurno....

Marko

pre 13 godina

uz svo postovanje prema Dostanicu koji je klub preuzeo prosle sezone kada ga niko nije hteo, ostavka je trebala da se desi odmah po zavrsetku sezone, da se u pripreme udje sa novim trenerom i njegovim nacinom rada, pitanje je koliko cemo moci brzo da se oporavimo i dovedemo u red...

Игор

pre 13 godina

Изгледа да Достанић иде обрнутим смером и да ради све супротно. Он изгледа у сваки клуб који дође жели да га потпуно уништи и онда оде. Значи он не иде на то да направи неки успех него иде човек лепо у уништење клуба који тренира. Можда му је то неки фетиш. Вала нас је потпуно уништио. Од +5 дође човек на -7, игре без, и избаци нас из Европе, никад раније и никад болније.
Браво Достанићу, сад остајеш у омладинској школи, има клинци да процветају са твојом деструктивном игром. Нећемо 2 играча да избацимо. И ово мало што вреди и то ћеш да поквариш. Браво Достанићу, тренерчино, магу фудбалску !

Miodrag

pre 13 godina

Baš lepo,samo bi trebalo da ode i onaj što ga je doveo(Adžić)kao i neka "pojačanja" u vidu Koromana i Djordjevića,za koje smo se radovali kad su odlazili iz Zvezde,a njih vraćaju na velika vrata,kao "pojačanja".Pižon je sa svoji klubom prošao dalje,sramota je da jednog Pižona predpostavite nabedjenim trenerom kao što je Dostanić.Da li će neko za to da odgovara ili samo "trener" treba da snosi posledice!?

Младен

pre 13 godina

Срећан пут, и пази да те врата не ударе када будеш излазио, можеш и кума да поведеш са собом

Boris

pre 13 godina

Ovo mi nikad nije bilo jasno.. Izgube na pocetku prvenstva i trener odma podnese ostavku, da bi navodno pomogao timu. Odradi smrdljivu sezonu do kraja a ne ko kukavica da palis na pocetku.. Mislis da ovime pomazes timu? Sve sto je radjeno na pripremama/ do sad, ce da padne u vodu.. Sta, kao Kristic ce da bude bolja solucija, covek koji nije nikoga trenirao??? Sto onda nije bio glavni trener od pocetka? Mislim da Dostanic nije neki trener, i da ima mnogo boljih od njega.. ali ovo da se posle jednog neuspeha ostavi ceo tim na cedilu je najlakse i najkukavickije sto neko moze da uradi.. ajde onda neka ceo tim crvene zvezde jednostavno prekine sa celom sezonom, jer su oni pre svega krivi za ispadanje, ajmo djordjevicu da se zahvalimo i sutnemo..

Ovo se odnosi na sve trenere a desavalo se milion puta u proslosti, barem zavrsite jednu polusezonu pa se tek onda povucite.. skroz bzvz..

Ok, evropa je gotova, manje sanse da se ceo tim rasproda, ajde barem da osurimo Partizan onako kako smo to radili do pre par godina..

Ja

pre 13 godina

Adzicu a sta ti cekas????
Pozivnicu???
MARS IZ ZVEZDE!!!!!!!!!!!!!!!!
I dovedite nam pojacanja dok jos ima vremena, ali prava pojacanja, a ne igrace tipa Koroman i Milovanovic. Njih slobodno vratite gde ste ih i nasli!!!!

sasa

pre 13 godina

Hvala Bogu. Od kada je dosao tonuli smo svaki dan sve vise i vise, nadam se da smo dotakli dno i sad idemo na vrh bar super lige.

Istina

pre 13 godina

Pošteno bi bilo da sa njim odu i oni koji su ga doveli, a ne da sad opet oni biraju novog trenera. Ali naravno, sada će demagog Lukić sa svojim istomišljenikom Adžićem da izmisli novu priču i pronađe neke razloge za ovu katastrofu, samo svoju krivicu u svemu neće videti.

pedjaban

pre 13 godina

ma kakav Muslin,ko da gleda fudbal na 0:0 ili 1:0,Janković,Đukić,Stepanović ili neko iz ovih seoskih ekipa ko ima rezultat a nema "zvučno" ime tipa Jagodina,Spartak,partizan i sl.

leteci_magarac

pre 13 godina

najiskrenije se u ime kluba izvinuti Aleksandru Jankovicu sto je oteran iz Crvene Zvezde i ponuditi mu ugovor na 5 (pet) godina bez ikakvih obaveza i pritisaka...

lik

pre 13 godina

hehehehehe,nastavlja se komedija.dinamo zg,partizan,hajduk,svi iz bivse vewlike cetvorke su i dalje u evropi,jedino zveda tone sve dublje i dublje,ccccc.i posle neke price o velikoj zvezdi,bla,bla,bla.nije cudo sto je hajduk najvise zeleo zvezdu da dobije u ovoj rundi kvalifikacija,pa sa onakom igrom kako su igrali protiv dinamo bukuresta,oni bi ponizili zvezdu na poljudu pred onakom atmosferom

MILE

pre 13 godina

Očekivano ali isto su trebali da urade i Lukič i Adžić.Zvezdi prvo trebaju NORMALNI LJUDI a ne onakvi koji su NAJURILI Bajevića kada je imao + 14 bodova ispred Partizana.U današnjoj Zvezdi malo je njih koji odgovaraju FORMATU ZVEZDE .

goran

pre 13 godina

steta sto sa dostanicem nije otisao i adzic, ali sta je tu je. sada bi trebalo pazljivo odabrati i ne napraviti gresku kao kad su oterali piyona. ratko je upropastio proslu sezonu, ne smemo dozvoliti da izgubimo i ovu. ekipu bi trebalo da vodi grof bozovic posebno sto su neki igraci vec igrali kod njega i dobro ih poznaje. cini mi se da je muslina pomalo pregazilo vreme, dok je jankovic uvek bio samo jak na recima kao njegov tata i bio islifovanija varijanta milana zivadinovica! grof ima rezultat i to u ligi koja je postala prilicno ozbiljna. pored njega ya mene su jedini pravi kandidati svaba djurdjevic i radovan curcic, ali su obojca pod ugovorima i tesko da ih mozemo dovesti

WladimirWB

pre 13 godina

Šteta... Taman sam se ponadao da ćemo do nove titule doći bez muke a sad ćemo morati da oznojimo dresove... A taj Grof sve ako napusti klupu gde ga plaćaju i dodje u Zvezdu... Da se ne lažemo, može Zvezda da dovede dobrog trenera ali samo sa spiska trenutno slobodnih...

shonsey

pre 13 godina

HvalaBogu. Konacno jedna lepa vest vezana za Zvezdu. Sad samo Jankovica da dovedu, i dupla kruna je tu, a sledece godine Liga Sampiona!!!

dejan delija

pre 13 godina

A šta čekaju Lukić i Adžić ??Gde su njihove ostavke ili im se možda svidja igra Crvene Zvezde i ,,pojačanja,, za koja su oni lično odgovorni.Sramota imaju li oni obraza.

Fizi

pre 13 godina

Ovaj Dostanic je trenerski mediokritet, ali on u ovoj jadnoj situaciji i nije toliko bitan. Radi sadasnjosti i buducnosti FK Crvena Zvezda neophodno je da sto dalje od nje ode gospodin pored njega, mafijas u pokusaju kvaziarkanovskog profila, i sa njim, naravno, i ostali u vidu raznih Raja, Adzica i drugih, znanih i neznanih...

Micko

pre 13 godina

Dva puta je morao da upropasti nesto sto je bilo vec vidjeno da bi se onda udostojio da podnese ostavku. Sad bi bilo idealno da sportski direktor izadje u javnost sa podrobnijom izjavom zasto je Zvezda izgubila toliko koliko je izgubila za vreme dok je njegov izabranik bio trener???

Aleks

pre 13 godina

Hvala bogu! A ti Adzicu sta cekas. Za trenera Aleksandra Jankovica i to sto pre. Odmah vratiti Lazetica i dovesti Ubiparipa i naci jednog stopera.

11 - Mihajlovic

pre 13 godina

Ono sto bih ja voleo da se dogodi u mom klubu u narednom periodu je sledece:
1. Prva stvar se vec desila,Dostanic je otisao.
2. Sa njim komotno mogu i Adzic,a bogami i Kleut.
3. Da vrate Saleta Jankovica,ili da bar dovedu nekog mladog i perspektivnog trenera,i daju mu period od 2,3 godine da napavi ekipu,a ne da svake sezone prave cirkus oko trenera.
4. Da slobodno na transfer listu stave Bogdanovica i Perovica,mogli bi i Koromana al on je nazalost tek sad potpisao.
5. Da dovedu tog Li Adija,decko deluje perspektivno,a svakako je bolji od Djordjevica.
6. Da se otvore za tog Kaludjerovica,isplatice se sigurno,za Perovica i Subasica je izmsilio fudbal.
7. Da prekinite sa smesnim obavestenjima svake nedelje,cutite i radite,ocemo rezultate ove sezone! Titula se mora vratiti,nemate izgovor,ekipa nije tako losa,samo treba pravi trener,Partizan nije nista bolji od nas!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Slavoljub Muslin,mislim da je u njegovom trenerskom radu zvezda igrala najlepsi i najkonkretniji fudbal i igrala LE.
Dostanicu sve najbolje u daljem trenerskom radu ali rezultati su svoje rekli,kao i igra koju je Zvezda igrala pod njim.

blokovi

pre 13 godina

a sto nisi poveo adzica sa sobom..?on je selektirao igrace,nama onaj djordjevic kapiten,decko nema gram mozga,a oterali ste decu zvezdinu,malog savica,vranjesa koji sad igra 4 kolo za ls sa serifom,bolje da me deca prodaju nego djordjevic.uzmite mu traku

leteci_magarac

pre 13 godina

najiskrenije se u ime kluba izvinuti Aleksandru Jankovicu sto je oteran iz Crvene Zvezde i ponuditi mu ugovor na 5 (pet) godina bez ikakvih obaveza i pritisaka...

Rale

pre 13 godina

Hvala ti Dostaniću puno što si nas spasio propasti svojim odlaskom.Idi i nemoj se više nikada vraćati u zvezdu.Sada samo da se vrati Sale Janković ili Muslin pa da im se daju 3-4 godine da rade sa odrešenim rukama i biće mnogo bolje.

BAKI KULA

pre 13 godina

Konacno se setio,davno je to trebao da uradi pa sad ne bi bili tu gde smo neka povede sa sobom i onog njegovog kuma Adzica!
Sale Jankovic za trenera i da mu se daju odresene ruke.

marko

pre 13 godina

Ratko Dostanic, Kratko Ostanic, ne znam ni sta je dosad radio u Zvezdi..., vratiti Jankovica koji ce sigurno dovesti ekipu i igru u red i disciplinu!

Црвено Бели

pre 13 godina

Март 2010, Звезда прва на табели!
Пижон отеран!
Доведен Достанић!
Мај 2010, Звезда друга са 4 бода мање на крају првенства!
Август 2010, Звезда испада најраније у својој историји у Евро куповима!
Дали је само Достанић крив?
Лукићу иди до Гаспрома, напуни резервоар Хјундаиа до врха и вози што даље од Маракане!!!
Ајмо сви Лукићу вози се!!!

Binba Madridista

pre 13 godina

Ko god dodje bice bolji od ovog Dostanica ali bi voleo da dodje srpski Murinjo (aleksandar Jankovic)....:DDDDD
"Dobro znaj da uvek tu sam ja, dobro znaj da necu nikada da te ostavim da te zaboravim, DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...."

Sale J.

pre 13 godina

Djukic je veeliki zvezdas, zato ga je Tole oterao iz Partizana i iz repke, on je nas najbolji trener, slobodan je, a i Tole bi umro od muke!

Vrljo

pre 13 godina

Ma Zvezdini problemi su dublji i dovodjenjem Muslina ili Jankovica se oni ne resavaju. Ovo traje vec godinama, ne samo Adzic vec i Lukic treba da ide jer je on najodgovorniji za dovodjenje i Adzica i Dostanica. Tim potezima je vec napravljen ogroman neuspeh ispadanjem iz Evrope i gubljenjem veceg dela novca od sponzora.
A onako usput ako su Muslin i Jankovic toliko dobri sto su onda bez posla vec duze vreme?
Evo zadnjih 5 godina pratim ovde neki nerealni optimizam: sledeca sezona, sledeca sezona, sad smo na pravom putu, sledeca sezona... i uvek ista prica.
Sve je ovo mnogo dublji problem. Treba menjati zakon, uvesti privatizaciju i podici klub na noge. Ali u ovoj nasoj zemlji tajkuna i profitera nece da moze.

Ja

pre 13 godina

Adzicu a sta ti cekas????
Pozivnicu???
MARS IZ ZVEZDE!!!!!!!!!!!!!!!!
I dovedite nam pojacanja dok jos ima vremena, ali prava pojacanja, a ne igrace tipa Koroman i Milovanovic. Njih slobodno vratite gde ste ih i nasli!!!!

Shadow

pre 13 godina

Šta ste bre zapeli sa Muslinom? Muslin jeste dobar trener ali preterujete... Ako je neko zaboravio,sa Muslinom smo imali 500-1000 gledalaca na Marakani pošto smo desetak utakmica zaredom igrali 1:0 sa odvratnom igrom bez puno šansi. A mučili smo se i sa Omonijom i ostalim "velikanima" Evropskog fudbala! Ako neko treba da se vrati u Zvezdu,to je onda Valter Zenga! Sa njim smo igrali najlepši fudbal,uzeli titulu i kup,igrali ligu Uefa i zamalo dočekali proleće u Evropi,redovno smo gazili crno bele u derbijima... Vratite Zengu,on je veliki autoritet,veliki fudbalski šmeker,čovek koji ima pobedničku harizmu koju nosi iz igračkih dana. To je već jednom pokazao!

darko

pre 13 godina

Sada treba dobro razmisliti sta raditi i ne praviti ishitrene poteze. Bilo bi neophodno da ode i Adzic posto je on cini mi se generator svih sukoba i zakulisanih radnji unutar zvezde. Doveo je jesenas Dostanica na mozda najvaznije mesto u Zvezdi u ovom trenutku, direktora omladinske skole, samo da bi bio u Zvezdi i sacekao prvu priliku da ga ubaci umjesto Pizona. I vidi se rezultat, upropascene dvije sezone prvog tima (izgubljena titula prosle i rana eliminacija iz evrope ove sezone) i potpuno osakacena omladinska skola. Pored toga, mora se naci dobar trener. Mnogi ovdje spominju Aleksandra Jankovica. Na mene licno on nije ostavio neki utisak. Kada je on bio trener, odlucio je da se resi najtalentovanijeg stranca koga smo ikada imali, Moline, a u Evropi je nanizao cini mi se 3 ubjedljiva poraza. Na kraju sezone je bio drugi kao i kada je preuzeo tim, ali sa vecim zaostatkom za partizanom nego kada je poceo da trenira Zvezdu. Osim toga i igra nam je bila dosta defanzivna i bezidejna. To je moje misljenje. Mozda je on jedan od najboljih mladih trenera u Srbiji, ali to je samo zato sto skoro da ih nemamo. Zbog toga je on mozda jedno solidno rjesenje, ali daleko od toga da je najbolje.
Moje je misljenje da bi ubjedljivo najbolje rjesenje bio Miroslav Djukic. On je isto tako mlad trener, ali sa dosta energije i sa pristojnim rezultatima iza sebe. Ali prije svega, ono sto je najvaznije, trener ciji timovi igraju moderan fudbal. Mozda jedini takav srpski trener. On je pred kraj izuzetno uspjesne igracke karijere, kada je vjerovatno razmisljao o tome da postane trener, imao srecu da igra u Valensiji, timu koji je tada igrao najljepsi fudbal na svijetu i fudbal kakav igraju danas najatraktivniji i najuspjesniji timovi, naravno ako se izuzme ono sto igra Murinjo sto je meni licno cesto antifudbal. Sigurno je tada mnogo toga naucio o tome kako da se postavi takva igra. Zbog toga Djukic zna da napravi igru sto je pokazao dok je bio trener mlade reprezentacije i nazalost dok je bio trener partizana. Nikada od kada ja pamtim fudbal partizan nije bio toliko bolji od Zvezde kao onda kada je on bio trener partizana. A javna je tajna da je on Zvezdas, tako da bi u taj posao unjeo jos vise entuzijama. Ponekad je istina, kao svaki mladi trener pravio greske, ali je iz njih brzo ucio. Tipican primjer toga je poraz u Novom Sadu od Svedske u kvalifikacijama za EP od 0:3, a onda u revansu 5:0 za nas. Trener koji moze tako dobro da podigne tim i da poboljsa igru ne pojavljuje se tako cesto. Oni koji su imali priliku to da vide, znaju da je cak i sa Muskronom gdje su prakticno klub i tim bili u potpunom raspadanju, a igraci uopste nisu primali plate, igrao povremeno ljep fudbal i ostvario neke iznenadjujuce rezultate u Belgijskoj ligi. Na kraju je odustao od toga posto je vidio da se sve raspalo i napustio je klub par nedjelja prije nego sto su ga ugasili.
Ako nista, on kao trener Zvezde bi podigao pritisak Tomislavu Karadzicu koji ga ocigledno mnogo ne voli posto je zbog tog njihovog odnosa Djukic prakticno morao da ode iz partizana, a onda ga je Tole stigao i u reprezentaciji i brze-bolje ponovo otjerao.

chicago

pre 13 godina

Cirkus zvani Crvena Zvezda nastavlja da radi i daje predstave.Navali besposleni i gnevni narode....uskoro dobijamo novu zvezdu programa,samo da vam ne bude dosadno.....racunajte na nas!!!!Cujem popularna vekna hleba nece poskupeti sledecih 6 meseci.Super!Eto sada imate zabavu i mir u kuci....Palite se na Muslina, Jankovica(oprostite,srpskog murinja)i ostale vrhunske nezaposlene strucnjake koje niko drugi nece....Sanjajte i nadajte se bar sledecih 6 meseci dok popularna vekna ne poskupi...mozda se tada i probudite!?Joj Srbijo,gde su vase pametne glave na koje sam uvek bio ponosan?Kako protumaciti slogan "Zvezda je zivot a ostalo su sitnice"?A ja sam uvek mislio da je zvezda sitnica iako sam uvek za nju navijao....Crvena Zvezda odavno zaslizuje da joj se okrenu ledja ali mislim da je sada pravi trenutak,ionako je ostalo samo ime!Ostavite lesinare da oglodju to malo mesa sto je ostalo a posle ce pocrkati sami!To je jedini nacin!!!!Ovako ce se uvek smenjivati Kurta i Murta u beskonacnost a vi cete umreti u nadi!

veliki strumf

pre 13 godina

Ama kakav Kristic! Pa decka sam pre 5 godina video u manastiru Djurdjevi Stupovi, pomagao je u obnovi manastira (sto je za svaku pohvalu), razmisljao je da se zamonasi a sada odjednom trener Zvezde! Kladim se da ni licencu nema! Ovo je dokaz da je trener samo marioneta kod nas. Nista se on oko tima pitati nece. zato im ne bi odgovarali Muslin ili Jankovic. Hocemo i Adzica NAPOLJE!!! On je doveo Dostanica, pokloniomu poverenje, on je oterao Klea, Lazetica, doveo ovo polovnjake od igraca...On i Ivic - mrtva trka. Ma NAPOLJE!!!!!

Dodji Djoro

pre 13 godina

Dajte bata Djoru. Da vidiš kako se igra kad bata Djora zamrsi taktiku, pa Tošić bude špic, Stamenković levo krilo, Milovanović na golu, a Koroman centarhalf! Ludilo!

ciganDOgroba

pre 13 godina

Lukicu nemoj da te zmija ujede da dovodis alKosana ili Zivadinovica. Lazetic vam nije bio dobar pa je stigao Koroman(blago splavovoma),Djordjevic - zbogom pameti je kapiten a Bogdanovic graditelj igre.Pa ne bi nama sa tim igrackim kadrom ni murinjo pomogao!

kežmam

pre 13 godina

ja mislim da bi zvezda trebala da angazuje ženskog trener,kad već sa muškarcima nemate sreće,ima ženskih trenera sigurno ja proverio na internetu

zozo

pre 13 godina

Vladane Lukicu, molim te da zajedno sa Dostanicem i ti podneses ostavku. Kako si samo mogao smeniti Pizona dok je sa onakvom slabom Zvezdom, bio na 1.mestu ispred mocnijeg Partizana. Tvoja odgovornost za Zvezdin evropski krah je velika. Obuci dux i idi na sever Marakane pa navijaj - tamo ces biti korisniji.

CG

pre 13 godina

Zasto se palite? Nas su svi ti TRENERI trenirali bar po jedan put, i nikakav uspjeh pored Prvenstva i domaceg Kupa nam nisu donijeli,sto bih i ja kao trener Zvezde u nasem sampionatu mogao.Svi njihovi kvaliteti u Evropi izadju na vidjelo,tj. da ih uopste nemajuju.U Evropi NE PALI sitem nasih fudbalera PADAVICARA,vika na sudiju posle svakog faula,unosenje u facu protivnickim fudbalerima...I odakle vam ideja da je Zvezda uopste mogla da dovede nekog boljeg i skupljeg igraca?!??Jedino ostaje cinjenica da su pokazali koliko im je stalo do igre u prvom mecu ,kada ih je bodrilo 40.000 navijaca,a oni nisu mogli da se pomjere!!!Pa 15 ljudi da te bodri dobio bi bar 15 posto snage, a ne 40.000!!!!I sad idemo ponovo do sledece godine , i nove titule ili kupa , i nove price o nasoj godini koja samo nama pripada,sad ili nikad i ostalih fraza koje traju 20g uz sve ove TRENERE koje uporno nabrajate!!!!

Pukovnik Bukovski

pre 13 godina

Pa taj Adžić je bio najveća bruka u istoriji Zvezde, ej i kapitensku traku je nosio!!! Zato što mu je tata bio direktor Coca-cole, Zvezdin sponzor!!!
Nikakav igrač, ni trener, a još Ratka smestio, za trenera! Sramota su obojica i treba da odu zajedno.Zvezda duže vreme luta, nema igru, menjaju se uprave, treneri kao na hokejaškoj utakmici, vreme je da neko stane i lupi u sto!!! Čime god hoće, ali ne može se više ovako !

Kum

pre 13 godina

Otisao je "trener". Ajde sad da ide i "sportski direktor" kad vec nije imao obraza da odma' pravi kumu drustvo.
A onda da se "predsednik" malo dooooobro razmisli da li on hoce da postane predsednik.
Onda lepo Kleut i oni u lozama (znate VEOMA dobro na koga mislim!) da ispare!! Ali bukvalno!!!
I da se MOMENTALNO nazove Djukic!!! Em je mlad i moderan trener, em je Zvezdas, em ima jaku igracku karijeru iza sebe i (sa oprostenjem) bi sigurno EKSTRA voleo da ga zavuce Toletu! :)

Red Bull

pre 13 godina

E ja cu opet u odbranu Lukica. Svi vi ovde koji lupetate gluposti, lazno se predstavljate znate da kritikujete a ni jedan jedini konkretan predlog nemate.Ajde pametnjakovici neka jedan od vas kaze ko bi umesto Lukica bio bolji. Da li vi znate ko je taj u nasem fudbalu.Dzaja nece, Jugovic nece i ko je ostao niko. Oterali smo Piksija, pa konobara, pa Toplicu. Ko po vama valja.Drugo ne samo u Zvezdi vec i u ostalim klubovima da li se pri transferu izmere svi parametri jednog igraca.Skocnost, brzina, misicna masa, izdrzljivost i na kraju da li je celokupno zdrav.To se radi u Barsi, Arsenalu, MU, Bayernu, Zenitu, Spartaku i svim normalnim klubovima.Tamo nemoze da sedesi da neciji prosek bude pretrcanih 6 kilometara
Lukic je za dve sexzone dosta uradio za Zvezdu.Smanjio dug za 10 miliona, uveo recionalnije poslovanje.Verovao je u Adzica i Dosstanica nisu opravdali poverenje i moraju da idu.Pa ne menja se predsednik kluba zbog sportskog direktora i trenera. Mijatovic je dobio sut kartu alije predsednik Reala ostao do sledecih izbora.Koliko je trenera smenjeno u Evropi a predsednici i UO ostali isti.kako bi to izgledalo kada bi se svakih sest meseci menjala kompletna uprava. Uostalom zadatak predsednika nije da sastavlja tim, vodi treninge,kupuje igrace vec da sprovodi politiku kluba, obezbedjjuje finansije i stara se daklub normalno zivi i radi

rty

pre 13 godina

Sada je vreme za prave poteze!!!

Tim menadzer: Slavoljub Muslin

Otkaz Adzicu, jer nece biti potreban pored Muslina koji ce raditi ono sto treneri rade u velikim klubovima (sami sastavljati tim).
Ugasio bih poziciju sportskog direktora, i napravio skaut sluzbu na cijem celu bi bilo "Zvezdino dete sa druge planete" Vladimir Jugovic.

Dalibor

pre 13 godina

ZVEZDINA POSRTANjA U 21. VEKU

2000/2001. Drugo kolo Kupa UEFA (Selta 1:0, 3:5)
2001/2002. Prvo kolo Kupa UEFA (CSKA Kijev, 2:3, 0:0)
2002/2003. Drugo kolo Kupa UEFA (Lacio 0:1, 1:1)
2003/2004. Drugo kolo Kupa UEFA (Rozenborg 0:0, 0:1)
2004/2005. Prvo kolo Kupa UEFA (Zenit 0:5, 1:2)
2005/2006. Liga Kupa UEFA (Bazel 1:2, Tromso 1:3, Roma 3:1, Strazbur 2:2)
2006/2007. Prvo kolo Kupa UEFA (Liberec 0:2, 1:2)
2007/2008. Liga Kupa UEFA (Bajern 2:3, Aris 0:3, Bolton 0:1, Braga 0:2)
2008/2009. Drugo kolo kvalifikacija za Kup UEFA (APOEL 2:2, 3:3)
2009/2010. Četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (Slavija 0:3, 2:1)
2010/2011. Treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (Slovan 1:2, 1:1)

UROŠ PREJAKI

pre 13 godina

Kakav bre Janković, dokle bre više sa tim promašenim trenerima, nama treba Zenga, taj čovek je pravi trener za Zvezdu, on barem zna da se odupre glupostima uprave!!!!!

моје мишљење

pre 13 godina

упркос већини коментара, сматрам да је ид поменутих кандидата Јанковић најлошије решење. најбољи би био Ђукић!

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN,DOBRODOSAO JE I SALE JANKOVIC!!!! Oterajte Rajicu Bozovica,covek vedri i oblaci u Zvezdi i on je iskrojio ovu nesretnu sudbinu njegovim uplitanjem prstiju u sastav tima i dovodjenje igraca,ako on ostane ko god da dodje imace posla sa njim

zoran

pre 13 godina

Adzic bi trebao da ode ukoliko ima imalo obraza. Od kada je Lukic u Zvezdi bili smo na odlicnom putu dok se nije pojavio Adzic. Adzicevim dolaskom je sve poremeceno. Jos za vreme zimskih priprema pokusao je da minira Pizona jer je vec spremio Dostanica kao zamenu. Odlaskom Pizona neki igraci vise nisu mogli da se sastave sa loptom (pre svega Lekic i Perovic). Djordjevic je dobio prednost u odnosu na Isah-a. Umesto igre kratkih pasova dobili smo dur sistem. Pa mi protiv Partizana nismo sutnuli loptu u okvir gola. Kada sam gledao Srbiju protiv Gane cinilo mi se kao da je Anticu Dostanic sastavio taktiku (Antica inace izuzetno cenim kao trenera i mislim da mu je to bio jedina pogresna taktika na SP).
Lukicu ako zelis da budes Zvezdin predsednik Adzicev opstanak ce ugroziti i tebe. Svaka cast za sponzore ali ukoliko nema rezultata ne mozes opstati.

Miodrag

pre 13 godina

Baš lepo,samo bi trebalo da ode i onaj što ga je doveo(Adžić)kao i neka "pojačanja" u vidu Koromana i Djordjevića,za koje smo se radovali kad su odlazili iz Zvezde,a njih vraćaju na velika vrata,kao "pojačanja".Pižon je sa svoji klubom prošao dalje,sramota je da jednog Pižona predpostavite nabedjenim trenerom kao što je Dostanić.Da li će neko za to da odgovara ili samo "trener" treba da snosi posledice!?

Sve na kraju izadje na povrsinu

pre 13 godina

Ne lozite se ni na muslina ni na jankovica jer su oni i zapalili iz zvezde zbog toga sto su nepodobni za ovakvu upravu. Dostanic niti je selektirao tim, niti se pitao za bilo sta. Bio je lutka koja sedi na klupi i zato je i doveden. Dakle, ocekujte nekog slicnih karakteristika jer je ovo samo vrteska za mazanje ociju. Stvari u zvezdi funkcionisu potpuno drugacije nego sto vecina vas misli i veruje.

Rasko88CZV

pre 13 godina

Slavoljub Muslin tim menadzer, a Sale Jankovic trener i da im se niko ne mesa u posao! Jedina zamerka Lukicu sto je rekao posle poraza u Bg-u "ja sam analizirao mec", nema sta ti da analiziras bre i da se mesas u trenerov posao!!! Nego dovedi nekog profesionalca ko ce da radi svoj posao i trenera koji nece da bude marioneta!!!

dejan delija

pre 13 godina

A šta čekaju Lukić i Adžić ??Gde su njihove ostavke ili im se možda svidja igra Crvene Zvezde i ,,pojačanja,, za koja su oni lično odgovorni.Sramota imaju li oni obraza.

milos ncz

pre 13 godina

Konacno!!!! Steta sto je trebalo mnogo toga loseg da se dogodi pre ovoga. A sad Lukicu pazi sta radis. Imas moju podrsku ali NEMOJ, molim te, da ti padnu na pamet Kosanovici, Zivadinovici i slicni kojima bi trebalo zabraniti pristup Svetoj Marakani.

glas razuma

pre 13 godina

Crvena Zvezda je bila poznata po tome da trenere nije menjala na svakih par meseci. Naravno, u ovom trenutku smena Dostanića je jedino logično rešenje.
Koga dovesti? Ko da sedne na klupu, a da mu tim sastavljaju predsednik i direktor, gospoda Lukić i Adžić? Ima li dobrih (vrhunskih) trenera koji bi prihvatili takve uslove? Ne verujem.
Najureni su Muslin, Đurovski, Janković, Pižon... Svi više nego dobri treneri, profesionalci, a Zvezdaši, što se ističe kao kao jedna od najbitnijih osobina da bi se radilo u FK CZ.
Plašim se perioda koji sledi. Preostaje nam samo ono što smo uzvikivali u nekada velikim utakmicama - pomozi Bože.

Dirty

pre 13 godina

Dostanic je samo jedan u plejadi promasenih trenera Zvezda; Zivadinovic, Kosanic, Bajevic, Jankovic...Dobar je momenat da se napravi rez! Dovesti Ciru Blazevica i drzati ge dok se neplasiramo u LS! Cira ce doneti i novac i prestiz i oterati kvazi cetnike???

Mladen

pre 13 godina

Pa krenimo redom... Dostanic,Adzic, Bogdanovic... Da se neko od nas pita, komotno bi i kapiten Djordjevic mogao sa svojim velikim prijateljima,o jednom trosku... Na greskama se uci,na svojim najbolje! Jankovic, Grof, kako god, kapa dole! Toliko.

costak

pre 13 godina

Ovo je ocekivano i nije nikakva vest...vece iznenadjenje bi bilo da neko drugi oseti navalu odgovornosti i podje sa njim, tu pre svega mislim na Adzica koji je dokazao da nema kapacitet da bude sportski direktor.
Treba nam moderan trener i pre svega kvalitetan skauting jer ovaj prelazni rok je bio katastrofalan...
Tosic je promasaj sezone, nadam se da ne zaradjuje puno jer je zreo za pozajmicu BSK-u...

Ceda

pre 13 godina

Pazi ti njega, on je sinoc doneo odluku!? Pa on da ima karaktera i obraza ne bi ni seo na nasu klupu. Koje ima on reference za trenera Zvezde? Osim kumovskih? Valter Zenga!!!!!

ivan

pre 13 godina

Da li je mogice da se Lazetic onako otera a dovede Koroman? Veliki klubovi to ne rade sa svojim kapitenima, narocito kada dodju u najtezem trenutku da igraju za svoj voljeni klub!A onda trazi malo vise para.pa sta,zasluzio je i pristupom i igrom! Adzicu bolje se skloni dok je vreme!

c c c ...

pre 13 godina

Март 2010, Звезда прва на табели!
Пижон отеран!
Доведен Достанић!
Мај 2010, Звезда друга са 4 бода мање на крају првенства!
Август 2010, Звезда испада најраније у својој историји у Евро куповима!
Дали је само Достанић крив?
Лукићу иди до Гаспрома, напуни резервоар Хјундаиа до врха и вози што даље од Маракане!!!
Ајмо сви Лукићу вози се!!!
(Црвено Бели, 6. avgust 2010 23:46)

Sedi JEDAN!

Pedja J7

pre 13 godina

Bilo ko od ove trojice je dobro rešenje! Ipak, postoji jedan veliki problem, a to je TAJMING...

Kako je uopšte Dostanić mogao da ostane trener Crvene Zvezde, nakon toga što je prokockao titulu? 4 boda prednosti je imao kad je preuzeo tim, a završio je sezonu sa -7 u odnosu na partizan...Znači napravio je 11 bodova minusa.

Novi trener, je trebao da dođe na kraju prošle sezone, a ne sada. Igrali bi LE, osvojili bi duplu krunu, ovako sve visi o koncu...

ZVEZDA U SRCU!!!

Trenirao sam fudbal...

pre 13 godina

Zar vi ljudi stvarno mislite da danas treneri igraju fudbal?

Zar vi stvarno mislite da neki cikica koji obrne zvezdin sal oko vrata moze nauciti 11 igraca koji su na terenu da IGRAJU fudbal?

Zar vi STVARNO mislite da bi sam "Murinjo" mogao da promeni nesto u Zvezdi?

Aleksandar

pre 13 godina

Neka je Bog u pomoći NAŠOJ Zvezdi. Tužno je ovih dana, a Boga mi i godina u nazad, da ne kažem i deceniju ili dve, voleti Zvezdu. Ljubav ne prestaje, naprotiv, jača iz dana u dan. Bez obzira na rezultate. Zvezda se voli. To je nešto što se nasledjuje od oca. Nadam se da će Zvezda izdržati sve napore, da će pobediti one koji joj rade o glavi, a sede u njenim foteljama. Bojim se, jer u današnje vreme ne živi se od stare slave, nestajali su sa fudbalske scene i veći od Zvezde ili postajali prosečni timovi slavnog imena. Ovaj trener, čije ime ne treba pominjati, je otišao. Šta je sa "ovima" koji su ga doveli, a oterali Pižona? A sada ti, koje sam gore pomenuo, traže prave ljude da im dodju, a motkama ih terali iz Zvezde, ti isti, možda drugog imena i lika, ali isti, bez obraza, bez grama ljudskosti, ološi. Raznorazne Toplice,Dan Tane,Lukići,Adžići,Raje... Muslin je menadžer,trener. Njemu ne treba tamo neki Adžić da mu dovodi igrače. Zvezdo izdrži i pobedi. Pored moje žene i sina u mom si srcu.

Dzimi

pre 13 godina

Volim Muslina, Sale je Zvezdino dete ali najbolje bi bilo da dodje Grof iz prostog razloga sto ova dvojica u poslednje vreme nisu postizali neke uspehe u klubovima u kojima su radili, dok Grof sasvim solidno radi u Rusiji. U svakom slucaju sva trojica su duplo bolji od Dostanica. Adzic pod hitno treba da ide iz Zvezde.

Fizi

pre 13 godina

Ovaj Dostanic je trenerski mediokritet, ali on u ovoj jadnoj situaciji i nije toliko bitan. Radi sadasnjosti i buducnosti FK Crvena Zvezda neophodno je da sto dalje od nje ode gospodin pored njega, mafijas u pokusaju kvaziarkanovskog profila, i sa njim, naravno, i ostali u vidu raznih Raja, Adzica i drugih, znanih i neznanih...

Sasa

pre 13 godina

Ostavku trebada podnesu i Lukic i Adzic i jos po neki koji su podrzavali ostanak ovog promasenog "strucnjaka". Pa jos krajem prosle sezonese videlo da taj nema viziju igre i znanje. Ko gaje ostavio trebadasnosi direktnu odgovornost za ispadanje iz kvalifikacija. Propade jos jedna godina zbog nestrucnosti i bahatog ponasanja pojedinaca.

Игор

pre 13 godina

Изгледа да Достанић иде обрнутим смером и да ради све супротно. Он изгледа у сваки клуб који дође жели да га потпуно уништи и онда оде. Значи он не иде на то да направи неки успех него иде човек лепо у уништење клуба који тренира. Можда му је то неки фетиш. Вала нас је потпуно уништио. Од +5 дође човек на -7, игре без, и избаци нас из Европе, никад раније и никад болније.
Браво Достанићу, сад остајеш у омладинској школи, има клинци да процветају са твојом деструктивном игром. Нећемо 2 играча да избацимо. И ово мало што вреди и то ћеш да поквариш. Браво Достанићу, тренерчино, магу фудбалску !

Murinjo

pre 13 godina

Samo ne neko od starih neuspesnih trenera !!!

Evo dva predloga, trener OFK BGDA i Rada su dva perspektivna trenera, a forsiraju lepu igru cak i sa njihovim prosecnim ekipama...
FORZA STELLA ROSSA !!!

aca

pre 13 godina

Sta na sve ovo kaze "pocasni" clan skupstine SD C.Z- Aca Lukas?! :)
(Lukic i Savija isto vani!, 7. avgust 2010 08:24)

ako smo delije, nismo dileje

Babin_zub

pre 13 godina

I umesto da se danas radujem prolasku Crvene Zvezde u sledece kolo,ja se radujem ostavci trenera.Da nije tuzno bilo bi zalosno.
p.s.jos uvek mi nije jasno zasto ste smenili Pizona i doveli ovog...ovog...

Dukadjini

pre 13 godina

DOSTANICU, NECU ZNATI
DA L' CES ZA MNOM ZAPLAKATI
K'O JA ZA TOBOM!!!!

Zao mi je sto je otisao, bar je imao smisla za humor i uvek su me nasmejavale njegove doskocice da je Zvezda veliki klub.... Ali, Boze moj, kako kazu u mom zavicaju "jedan se oteg'o, drugi se preteg'o"... Cekamo sledeceg komedijasa!

Aleks N'Gambi

pre 13 godina

Mislim da bi idealno rešenje bio za ovaj "cirkus" gospodin Milan "Živa" Živadinović ili još bolje da se opet vrati Ljupko Petrović xaxaxaxxa!!!!

A jel ste možda razmišljali o Limenom !? Ipak i on zaslužuje šansu ...

Goran PG

pre 13 godina

Zvezda je veliki klub sa smijesnim igracima(cast izuzetcima). Djordjevic i Guma Bogdanovic da igraju u tako velikom klubu,SRAMOTA!!!

Bane

pre 13 godina

Trebalo je da se izgubi titula i ispadne iz evrope u augustu da Lukiću iz jedne stvari dođe u glavu da je Dostanić čist promašaj.Veliki minus Lukiću, tako da je krediti koji je dobio dovođenjem Gasproma sa Kratkostanićem ispucan.Titula se mora osvojiti ove godine dok su patliđani zabavljeni evropom,nema isprika više.

ZVEZDA JE NAJVECA NA BALKANU!

pre 13 godina

Ono sto bih ja voleo da se dogodi u mom klubu u narednom periodu je sledece:
1. Prva stvar se vec desila,Dostanic je otisao.
2. Sa njim komotno mogu i Adzic,a bogami i Kleut.
3. Da vrate Saleta Jankovica,ili da bar dovedu nekog mladog i perspektivnog trenera,i daju mu period od 2,3 godine da napavi ekipu,a ne da svake sezone prave cirkus oko trenera.
4. Da slobodno na transfer listu stave Bogdanovica i Perovica,mogli bi i Koromana al on je nazalost tek sad potpisao.
5. Da dovedu tog Li Adija,decko deluje perspektivno,a svakako je bolji od Djordjevica.
6. Da se otvore za tog Kaludjerovica,isplatice se sigurno,za Perovica i Subasica je izmsilio fudbal.
7. Da prekinite sa smesnim obavestenjima svake nedelje,cutite i radite,ocemo rezultate ove sezone! Titula se mora vratiti,nemate izgovor,ekipa nije tako losa,samo treba pravi trener,Partizan nije nista bolji od nas!
(11 - Mihajlovic, 6. avgust 2010 20:13)

SVAKA CAST ZA KOMENTAR,SVE PODRZAVAM!

BK

pre 13 godina

fantastičan uspeh vrhunskog stratega.ajde što je on otišao nego mi nije jasno do kada ce Raja Božović da određuje sastav i da drži onu karikaturu od igrača (Kadua) u Zvezdi?

Vlada

pre 13 godina

Kratko je bio velika greška, jednostavno trener bez autoriteta,kontinuiteta i znanja. Ma šta ko mislio ni Pižon nije mnogo bolji sa svojim shvatanjem fudbala. Neznam kada će ali znam da je vreme da i Zvezda već jednom pronađe nekog perspektivnog, stabilnog kao ličnost i dobrog stručnjaka.Kog će podržavati uprava ma kakvi rezultati bili i koji će sedeti na klupi 3 god. A ne na svakih 5 meseci nov trener. Krajnje neozbiljno.

Josko

pre 13 godina

Taj isti G-din Jankovic koji je toliko spominjan i trazen u ovim komentarima je iz Zvezde izbacio najboljeg igraca u zadnjih 10-ak godina Mauricio Molinu...
Pametnom dosta...

Zvezdaš iz 1991. god.

pre 13 godina

A sad kormilo preuzima firma Krstić! Za Beograd! Smehotresna olimpijada se nastavlja! Šta uradiste od kluba koji sam voleo, obožavao, kako vas bre nije sramota! Da jedan nepismeni Adžić selektuje i dovodi igrače!? Smešno i tužno i nadasve žalosno! Daj bre neka neko ugasi više Zvezdu da mi ovi paceri više ne dižu pritisak! lukiću idi bre u Sremčicu i vodi nju, pusti bre Zvezdu, nisi ti za to, nemaš ni pameti, ni harizme, niti si bio neki igrač! Bruka!

Ultra

pre 13 godina

Da li se secate Sase Jankovica? Onog SJ koji se posle svakog rezultata slihtao severu? Onog SJ koga srpske dnevne novine prave trenerom.Istog koji nije vodio nijedan klub celu sezonu.
I najvaznije vezano za ovo ime ovog sto Zvezdi nije oprostio dug po Ugovoru koji ponudio mu je namestio samo lud covek.(100.000e)

Mislim da ko kog da dodje pa i Murinjo ne bi napravio nista od ovih sto dres Zvezde dozivljavaju kao majcu za plazu.

Lukicu, pusti klince iz omladinske skole, koji ce ginuti na Marakani pred 20.000 delija, pusti ih da se kale da budu nove Zvezdine zvezde! Neka ne bude Evrope 3 godine, ali kad odemo tamo znace se ko smo i sta smo! ONI CE BAREM ZNATI DA VOLE DRES I GRB

Миле

pre 13 godina

Молим неког упућенијег него што сам ја да каже (напише) колико је Александар Јанковић у свом животу водио неку екипу на заваничним такмичарским утакмицама? Зашто тренутно, а то траје, нема ангажман?
Зашто га појединци називају српским Мурињом?
Да се разумемо, ја немам појма какав је тренер Саша Јанковић, било би добро да је бар пола од онога колико се овде глорификује, али бих само желео знати шта је то што га неизоставно препоручује на тренерску позицију у Звезди.
А нико не каже са којим ће то играчима Муслин, Јанковић, Гроф,..., учинити да Звездина игра
има прођу барем у домаћој лиги.
Коначно било којем тренеру који дође скинућу капу ако успе да те надобудне звезде научи да се пристојно понашање, јер на две утакмице против Слована њихово понашање је било испод сваког нивоа. Коначно ја нисам навијач Звезде, нисам ничији клупски навијач, гадим се на клупска препуцавања, али навијам за спорт и фудбал, нарочито онај српски, а без добре Звезда нема добре атмосфере, добре лиге, пуних стадиона на гостовањима.

Milan Karadjordjeva 5

pre 13 godina

Da nije smenjen Pizon prosle godine, i doveden Dostanic(po neznam kom kriterijumu), Zvezda bi osvojila titulu sampiona drzave. Dostanicevim odlaskom, odlazi jedan od najlosijih Zvezdinih trenera u novijoj istoriji(jedino je mozda Ceda Janevski bio gori).
Krstic kao trener nema iskustva i nesme da bude trener vise od nedelju-dve maximum ! Licno bih voleo da nov trener bude ili Slavoljub Muslin ili Aleksandar Jankovic ! Dodao bi ovome da u domacoj ligi postoji par trener koji svojim radom i rezultatima zadovoljavaju kriterijum da budu treneri Zvezde, mislim pre svega na Radovana Curcica iz Javora i Svabu Djurdjevica iz OFK-a

☆š

pre 13 godina

Taj isti G-din Jankovic koji je toliko spominjan i trazen u ovim komentarima je iz Zvezde izbacio najboljeg igraca u zadnjih 10-ak godina Mauricio Molinu...
Pametnom dosta...
(Josko, 7. avgust 2010 01:46)

Koliko se ja sećam, do pre par meseci većina navijača je zamerala Pižonu "što igra sa tri zadnja vezna" i što Kadu nije u prvoj postavi. Danas, vidimo zašto. Zato što nije igrač tog kalibra.
Mislim da se isto može reći i za Molinu.
Sve su to nekompletni polovnjaci i mislim da graditelje igre
graditelja igre, centralnog veznog, treba tražiti kod kuće.

Вук ПФК

pre 13 godina

Коначно и ти нешто паметно да урадиш!Ово је за нас Гробаре разочаравајућа вест!

bolelfc

pre 13 godina

pa da sad se setio smeker da ode,a sledece godine u prvom kolu kval. za evropu bicemo u najslabijem sesiru i ko zna kada ce zvezda opet igrati tu ligu

Dejan

pre 13 godina

Slavoljub Muslin,mislim da je u njegovom trenerskom radu zvezda igrala najlepsi i najkonkretniji fudbal i igrala LE.
Dostanicu sve najbolje u daljem trenerskom radu ali rezultati su svoje rekli,kao i igra koju je Zvezda igrala pod njim.
(ROMAn Empire, 6. avgust 2010 20:01)

Pod jedan, Zvezda sa Muslinom nije igrala LE.
Pod dva, Zvezda je sa Muslinom igrala koliko toliko lep fudbal samo u njegovom prvom mandatu, sa Bunjevcevicem, Drulicem i Pjanovicem u ekipi. Ono kasnije je bilo sve samo ne lep fudbal, bunker i bunarenje na Zigica. Uostalom, dovoljno je reci da je najgoreg kapitena u istoriji Zvezde Slavoljuba Djordjevica u tim uveo upravo Muslin.
Dakle, Jankovic ili Grof.

razocarani

pre 13 godina

Znalo se da je samo pitanje vremena kad ce Dostanic da leti, postojala je samo mala dilema da li ce to da bude posle ispadanja u evropi ili posle par kola domace lige kada ce partizan imati vec nedostiznu prednost. Sve se to moglo, koliko toliko, resiti dovodjenjem novog "krstenog" trenera na kraju prosle sezone. I sta sad Lukicu, Adzicu i ...? Meni vasa izvinjenja i preuzimanja krivice na sebe nista ne znace. Sezona je upropastena pre nego sto je i pocela!

SBB KBB

pre 13 godina

Eh da nije ni dosao... sad bi smo mi brinuli kako da prebrodimo Anderleht... Nek idi i Adzic s njim, nek vrate ili Saleta ili Muslina, nisam nesto za Grofa. Neka dovedu jos jednog stopera i Kaludjerovica, pa da ove sezone vratimo titulu tamo gde joj je i mesto!

nije trebao ni dolaziti.

pre 13 godina

Kakav bedak, pa zastooo Ratko. Cekali bi mi dok ti ne uvedes nas u ligu sampiona pa makar to bilo i do veka. A taman si mi prirastao za srce, ti i tvoje duge setnje kraj aut linije... stvarno steta :) :):) Dzabe sto ode on kad su nam Adzic i Lukic jos tu!!!

pedjaban

pre 13 godina

ma kakav Muslin,ko da gleda fudbal na 0:0 ili 1:0,Janković,Đukić,Stepanović ili neko iz ovih seoskih ekipa ko ima rezultat a nema "zvučno" ime tipa Jagodina,Spartak,partizan i sl.

sa sd crvena zvezda svakodnevni smeh do suza je zagarantovan

pre 13 godina

Neeeeeeeeeeee! Bas steta, ali kad bi doveli Kosanovica npr., to bi bio potpuno novi serijal ove komedije.

WladimirWB

pre 13 godina

Šteta... Taman sam se ponadao da ćemo do nove titule doći bez muke a sad ćemo morati da oznojimo dresove... A taj Grof sve ako napusti klupu gde ga plaćaju i dodje u Zvezdu... Da se ne lažemo, može Zvezda da dovede dobrog trenera ali samo sa spiska trenutno slobodnih...

Vojvoda 1389

pre 13 godina

HVALA BOGU da je ovaj Kratko Ostanic otisao!!!Ko god da dodje znamo svi da ce ZVEZDA igrati bolje jer ovaj je NAJGORI trener u ISTORIJI VECITIH!!!!HVala ti boze!!!!

Dermendziev

pre 13 godina

Voleo bih da se vrati Slava Muslin.Ako nece Slava,Miodrag Bozovic ne bi bilo lose resenje.Og kluba Amkar napravio je hit prvenstva,zatim angazovan u FC Moskva,bivsi Torprdo Zil(nije onaj stari Torpedo-Luzniki!).Kako se FC Moskva rasformirao iz finansijskih razloga,Bozovica su angazovali u Moskovski Dinamo,kome trenutno ruze ne cvetaju.Bozovic bi najverovatno prihvatio poziv.Inace Bozovic vazi za strogog trenera i mislim da njegove strucne sposobnosti su solidne(tim koji se borio za opstanak,dolaskom Bozovica zavrsio je sezono u prvoj cetvorki,mada je jedno vreme bio i treci).

74/75-godisnji Ciro Blazevic sigurno bi prihvatio Zvezdin poziv(to je njegova neispunjena zivotna zelja,kako cesto kaze)i sigurno bi uradio mnogo vise,no pojedini treneri- diletanti,treneri-sarlatani.
Na svu zalost,mislim da do ove realizacije nece doci,jer je-cini mi se, Ciro davno zigosan u CZ.

Meni je zao sto je oteran i na koji nacin Pizon.

I na kraju trebalo bi da se raspravlja i o eventualnoj odgovornosti Lukica.Ako je imao zasluge bio je verovatno dobro placen i nagradjivan.
Ali za neuspehe trebalo bi da postoje i kazne.

Aleks

pre 13 godina

Hvala bogu! A ti Adzicu sta cekas. Za trenera Aleksandra Jankovica i to sto pre. Odmah vratiti Lazetica i dovesti Ubiparipa i naci jednog stopera.

samo objektivan

pre 13 godina

Grof, Muslin...imamo li mi para za njih?
Za Jankovica sam siguran da ima para, posto bi on, koliko mi se cini radio i za dzabe...ali za ovu dvoicu nisam bas siguran.Dug je jos uvek velik,Lukic radi na tome da ga smanji i to obavlja uspesno.E,sad, nama niko nije kriv sto smo nerealni i sto hocemo i jare i pare...siguran sam da su svi u klubu zeleli da prodju dalje,nismo uspeli i KRAJ!Okrecemo se daljim izazovima.
U ovom trenutku osnovni cilj je stabilizovati finansijski klub,a rezultati ako dodju-odlicno.Ono sto se 15 godina rusilo ne moze se preko noci podici,ali hoce, samo pustite ljude da rade.

vladabor

pre 13 godina

Srecan put,i tebe i Kosanovica ne zeli da vidi ni blizu stadiona,a kamoli na klupi,a ovo je poruka sadasnjoj i svim buducim upravama da nam ne vredjaju inteligenciju.Nije vezano za temu,ali puna podrska gospodinu Anticu,izdrzite i istrajte,narod je uz vas,a ne za one samoproglasene "strucnjake"

Orthodox brothers

pre 13 godina

Ulepsa mi dan ova vest!
Samo mi je zao to sto su svi navijaci mogli da predvide sta ce da se desi u Evropi ako ostane Dostanic a jedino nije mogla da predvidi uprava. Lukicu svaka cast ocigledno je da je on ovog leta bio orijentisan ka finansijskoj stabilnosti kluba ali onog Adzica treba najuriti. Da je Aleksandar Jankovic poveo ovaj tim na pripreme siguran sam da bismo usli u grupnu fazu Lige Evrope a imali bismo i velike sanse da prezimimo u Evropi. Ovako nista, prvenstvo Srbije i Kup za utehu!

Bosko

pre 13 godina

Muslin Tim manager a Sale Jankovic Asistent kao nekad kad smo pravili ozbiljan i mocan tim koji sada cini osnovu reprezentacije

http://www.youtube.com/watch?v=wgKQanOLm5k

A ti Adzicu? Jos si tu? Sta cekas?

Delija CG

pre 13 godina

Pa 15 ljudi da te bodri dobio bi bar 15 posto snage, a ne 40.000!!!!I
(CG, 6. avgust 2010 23:26)
Tacno, trebali su da dobiju 40.000%

Младен

pre 13 godina

Срећан пут, и пази да те врата не ударе када будеш излазио, можеш и кума да поведеш са собом

Pravi put

pre 13 godina

E, pa ovako, braco Cigani:
-Mislim da nam je Grof premija, ali ne znam koliko je realno da dodje.
-Muslin je OK ali nesto mi se cini da smo se jedne sezone malo i obradovali kad je otisao. Ne znam ni koliko je realno da dodje, jer je njegovo ime u opticaju svaki put kad Zvezda trazi trenera, pa je mozda i sada tako.
-Sasa Jankovic je najrealnija opcija, cini mi se. Ipak, ne mozemo a da se ne setimo njegovih brljotina tipa: Oterao Molinu jer nije mogao da mu garantuje minutazu, a forsirao raspalog Raskovica do iznemoglosti. Autoritet kod igraca tipa Koroman nije imao ni tada, pa nece ni sada. Taktika uvek previse defanzivna. Ipak, svakako mnogo bolje resenje od mnogih trenera koji su prosli kroz Zvezdu (Kosan, Ziva, Janevski, Djurovski...) Ima perspektivu, znanje, a sada i iskustvo.

Kad bih mogao da biram, voleo bih da nam trener bude Radovan Curcic.

Velimir Jovicic

pre 13 godina

ja poštujem svakog zvezdaša pa tako i ovog gospodina i sigurno je htio sve najbolje al mi kvalitet nemamo i to je osnovni razlog svih rezultatskih problema a svi vi koji stalno prozivate pojedince jel ste vi ti koj ste i DŽAJIĆA otjerali i od toga dana kreće agonija voljenog kluba i nivo koji zaslužujemo ćemo jako teško ostvarit jel puno ljudi želi u zvezdu i to je glavni problem koji ne znam kako da riješimo

srndac

pre 13 godina

Pa nije ni lose sto smo ispali. Evo sad bi igrali sa Sutgartom. Spasili nas braca Slovaci blamaze.
Ostani Ratko, bar jos malo kratko. Ti si taman za ovu ROGONJA ligu

kolega

pre 13 godina

Ocekivano,ali do ovoga nije trebalo da dodje,uz duzno postovanje prema Dostanicu,ipak on nije kalibar za Zvezdu,za pomocnika trenera verovatno idealan.Na zalost otisao je kasno...Sada je na redu Adzic...Zvezda zivot je...

Nikola032

pre 13 godina

Grofa Bozovica za trenera!!! Covek
koji ima autoritet,a to je Zvezdnim igracima mnogo potrebno,i jednom prilikom je izjavio da mu je velika zelja da bude trener Zvezde! Trenirao je pola Rusije,i bio je dobar,ne vidim zasto nama ne bi valjao!?

Timisoara

pre 13 godina

Ne znam jel se ovaj Dostanic zadrzao u nekom klubu vise od godinu dana,kakav amater.
Ko god dodje u Zvezdu treba mu pozeleti srecu...posto realno imamo dosta rupa u ekipi.
Steta za Pizona sto su ga oterali,covek nije dozvoljavao da mu menadzeri govore ko ce da igra.....hehe

Nikola

pre 13 godina

Доведите нам Грофа Божовића и Вучићевича те отерајте Аџића па да играмо фудбал који нам доликује!

Zoran

pre 13 godina

Ljudi, svega ovoga ne bi bilo da vas Lukic nije preterano lozio kako ste vi najbolji i najveci! Kad su dosli u Zvezdu pricali su za tri godine videce se rezultati, onda su promenili pricu i poceli da vas loze vec posle prve godine. I koliko se ja secam dug Zvezde je iznosio oko 22 miliona a ne 30 koliko su naduvali Lukic i kompanija pa toboze oni smanjili za 10 miliona u prethodnih godinu dana a prodali samo jednog igraca. Prica za malu decu.

Gipsy

pre 13 godina

Samo da se pohvalim da sam ja onaj koji je rekao Kratku da ne tera Mugosu jer ce sa ovakvom sredinom terena ispasti od Slovana. Naravno da sam zbog tog komentara dobio veliki broj negativnih preporuka ali mi smeta prica kako Zvezda nema tim...Ima Zvezda odlicnu ekipu, kvalitetnog golmana, odlicnu odbranu, ubitacne napadace, odlicnog 12. igraca ali je falio paker poput Mugose koji zna da igra i sto je najvaznije igra brzo i jednostavno. Osim njega po meni bi i Isah trebao da je standardan na poziciji zadnjeg veznog. Iz veznog reda treba zadrzati polivalentnog i brzog Jeremu, a ostalima se zahvaliti na saradnji

Jedan je Slavoljub Muslin

pre 13 godina

Dok je Muslin trenirao Zvezdu bilo je to jedino vreme od kad znam za sebe da je Zvezda igrala lep i efikasan fudbal, bilo je milina gledati kako se igra. Glas za Muslina!

kenny

pre 13 godina

Samo da se ne dovede neki matori proslavljeni fudbalski strucnjak kome ce jedini cilj biti da za godinu dana potpise ugovor u Kini ili Emiratima.. Mlad trener, perspektivan, zeljan dokazivanja, takav nam treba..

VRACAR

pre 13 godina

Jankovi Sale,jedan je Jankovic Sale.............. Covek koji je oprostio pola duga koji voli ZVEZDU a ne ko ove ja.....Adzicu odlazi i kupi tvoju bandu i te velike igrace,da bi mogao da dodje nas Sale da spasi, ono sto moze da se spasi od vas takvih sto unistavate nasu Zvezdu...

surova stvarnost

pre 13 godina

Kladio sam se sa drugom u 50 maraka da ce zVEZDA promijeniti bar dva trenera u toku sezone al me opet iznenadise pa VEC imam 25 marki u dzepu
P.S. Želim vam puno srece tj. kosanovica,ljupka ili bata djoru,naravno iz licnih interesa.

vlada

pre 13 godina

Dovedite bre Radovana Curcica iz Javora,to je onaj momak sto je selektirao domace igrace za mec sa Japanom.

Covek je mlad(38),strucan,ambiciozan,jeftin,zna posao.
Da ga pustimo da radi sa ovom talentovanom decom uz par iskusnijih igraca,pa da vidite sta ce da uradi sa Zvezdom.
Dobili bi smo ekstra trenera na duzi period,u najkracem vremenskom periodu bi smo vratili primat za pocetak u nasem prvenstvu,a za godinu-dve drmali bi i Evropom!
Zao mi je sto to od ovih nasih slepaca u upravi niko ne uvidja,a napravili bi ekstra posao!

lik

pre 13 godina

hehehehehe,nastavlja se komedija.dinamo zg,partizan,hajduk,svi iz bivse vewlike cetvorke su i dalje u evropi,jedino zveda tone sve dublje i dublje,ccccc.i posle neke price o velikoj zvezdi,bla,bla,bla.nije cudo sto je hajduk najvise zeleo zvezdu da dobije u ovoj rundi kvalifikacija,pa sa onakom igrom kako su igrali protiv dinamo bukuresta,oni bi ponizili zvezdu na poljudu pred onakom atmosferom

zdravko

pre 13 godina

slavoljub muslin jedan je slavoljub muslin... naravno i grof a bih voleo ali bojim se jankovica pa koroman mu je vec lupao samare to bi bilo strasno.100% sam siguran da ce grof biti zvezdin trener

Delija Kovin

pre 13 godina

Ko god da dodje, fenomenalno!!! Gospodin Muslin je fenomenalan trener (pamtimo rezultate kad je on vodio Zvezdu), a i Aleksandar Jankovic (koji je njegov ucenik). Jos kad su oterali Jankovica, pricao sam svima da je to velika greska. Sad, ko god da dodje od njih dvojice, treba u dogovoru sa Lukicem da proda igrace koje neko hoce (ako neki klub hoce nekog i naravno ne ispod cene), i da se dovedu bar neki talentovani klinci (koji ce za godinu da steknu kakvo takvo iskustvo, naravno ako ne mogu neki provereni kvalitetni igraci) i onda sledece sezone bez prodaje igraca (sa kupovinom par igraca sledeceg leta na poziciji na kojoj se pokaze tokom sezone da je potrebno) i onda da se proba da se uradi nesto u Evropi, jer ovako ne moze, i nikad nece ni moci (to se vidi godinama u nazad). Naravno Muslin da bira pojacanja!!! Jer je covek zbog toga i otisao prosli put iz Zvezde (zato sto nije on mogao da dovede igrace koje je hteo, nego su mu drugi dovodili igrace koje su oni hteli).

Istina

pre 13 godina

Pošteno bi bilo da sa njim odu i oni koji su ga doveli, a ne da sad opet oni biraju novog trenera. Ali naravno, sada će demagog Lukić sa svojim istomišljenikom Adžićem da izmisli novu priču i pronađe neke razloge za ovu katastrofu, samo svoju krivicu u svemu neće videti.

Hogar

pre 13 godina

Svi su znali da ce sa Dostanicem Zvezda doziveti krah ove sezone( ostalom prvi je vec dozivljen gubitkom prvog mesta). Izgleda da jedino Lukic to nije predvideo. Hvala na ostavci Dostanicu ali ona dolazi suvise kasno. Sada sa novim trenerom ce biti istih izjava tipa da je potrebno neko vreme da se tim uigra itd. Menjati trenera svakih 6 meseci je pisanje u vetar.

VladaPa

pre 13 godina

...ajde sad Adzic, Tosic, Bogdanovic...i jos po neko iz senke...ajte vi polako...i ne okrecite se, nikad vise NI BLIZU ZVEZDE...

...Lukicu zaustavi vec jednom odlazenje mladih igraca kao sto je Savic, trebalo je da ostane on, a Djordjevic ili Vilotic da mu budu zamene...i pod hitno da se potpisu Savic iz BSK i Kaludjerovic!!! POD HITNO!!! Isplatice se garantovano...da se ukaze sansa Vesovicu, Jeremicu, Lazovicu, Mugosi, Mikicu...ima tu solidnih igraca, a ne da mi igra neki tamo Bogdanovic i slicni...

pozdrav :)

pera

pre 13 godina

zakasnela smena ... sa njim u paketu treba da ode i Adzic naravno...NAJGORI KAPITEN U ISTORIJI ZVEZDE...
ovom timu treba jedan kreativac i to iz nasih redova a neki polovni brazilac iz favela.. i dosta vise zadnjih veznih...ko god ne zna da igra fudbal stave ga na tu poziciju.....a mi ih u timu imamo 3...dovoljno..i DAJTE VISE ZVEZDINE DECE ...mislite na buducnost....cekamo vec 20 godina na neki solidniji tim....DOKLE VISE ???

NikolaNis

pre 13 godina

Ma bravo majstori. Aj sad vratite Pizona nazad? ccc...Drugi deo prvenstva i cele pripreme zajedno sa pojacanjima vodi jedan trener i onda da ostavku pred pocetka prvenstva sa timom koji je on sastavljao.


Budite srecni ako sledece sezone izborite plasman u tu istu LE ( O tituli i kupu nemojte da sanjate jer ce i OFK i Vojvodina da se igraju sa vama i ovim timom )...

FKCZ>KKCZ>VKCZ...KATANAC!

MILE

pre 13 godina

Očekivano ali isto su trebali da urade i Lukič i Adžić.Zvezdi prvo trebaju NORMALNI LJUDI a ne onakvi koji su NAJURILI Bajevića kada je imao + 14 bodova ispred Partizana.U današnjoj Zvezdi malo je njih koji odgovaraju FORMATU ZVEZDE .

Micko

pre 13 godina

Dva puta je morao da upropasti nesto sto je bilo vec vidjeno da bi se onda udostojio da podnese ostavku. Sad bi bilo idealno da sportski direktor izadje u javnost sa podrobnijom izjavom zasto je Zvezda izgubila toliko koliko je izgubila za vreme dok je njegov izabranik bio trener???

E tako se to radi...

pre 13 godina

Opet ce dovesti nekog ,, strucnjaka ,, kojeg su vec najurili par puta!
Ovu ekipu zvezde ni Fergusom zajedno sa Murinjom nebi naucio da igra fudbal!! Jednostavno ocajni igraci, trener je tu naj manje kriv!!
Vec sve znamo unapred (to vec traje godinama), jedan trener sastavlja ekipu,odradi pripreme pa ga najure i dovedu drugog! A tom drugom ce biti alibi to sto ce on raditi sa ekipom koju mu je prvi sastavljao i pripremao!
Vama u sezoni treba 7-8 trenera!

copy/paste

pre 13 godina

.... i tako dalje i tako dalje kako koji trener ode nek zna da ce se vratiti za dve do tri sezone opet na klupu...katastrofa...samo gledajte iskljucivo vase interese, a za sportske uspehe nemate sta da brinete jer ih, od kako su pocele ozbiljne pare da se vrte, NEEEEEMAAA!!!! UPRAVA NAPOLJE i napolje i ona sledeca sto bude dosla i sledeca i sledeca...... PRIVATIZACIJA!!!!

Tejić

pre 13 godina

Pa ne znam ni što su odjurili Pižona a ni što su dovodili Dostanića! I Jankovića su već jednom smenili pa su se posle tužakali oko neizmirenih obaveza prema istom,valjda ni on nije lud da ponovo pravi pitu od g... jer oni igrači ne zaslužuju dres ni kluba iz opštinske lige! U roku od 5 dana svi odgovorni za ovu sramotu "Crvene zvezde" treba da podnesu ostavke,ako se ne pronađu,mi ćemo im pomoći!

N-E-O

pre 13 godina

Ja sam mislio da Lukic vodi dobro Zvezdu ali ovo sto on radi lici na neki trecerazredni klub...Igraci prodju pripreme sa jednim trenerom i on ga sad menja,po meni Dostanic nije ni bio za Zvezdu od samoga pocetka....ALEKSANDAR JANKOVIC JE TAJ COVEK...

shonsey

pre 13 godina

HvalaBogu. Konacno jedna lepa vest vezana za Zvezdu. Sad samo Jankovica da dovedu, i dupla kruna je tu, a sledece godine Liga Sampiona!!!

U nadi da ce novi trener dovesti stvari na mesto

pre 13 godina

Jedina pozitivna stvar u ovom ispadanju iz Evrope je ovo. Iskreno se nadam da ce naslednik biti Slavoljub Muslin, a ukoliko ne moze, onda Aleksandar Jankovic...Grof Bozovic nadam se da nije ni u mislima upravi!

sloba iz minhena

pre 13 godina

e mij lukicu.sta ti je trebao dostanic kad smo imali pizona.imali smo igru bili prvi na tabeli i sa njim bi sigurno prosli jer bi jos unapredio igru,ali neznam zasto je pizon najuren kao lider na tabeli i koji je zvezdu vratio u zivot(na terenu)e sad zovi pizona i moliga da se vrati.a kad si ga onda oterao barem da si neku trenercinu doveo.a ti uzme dostanicu kao zamenu i sta uradi?nista,najbolje bi bilo da ti zajedno sa dostanicem lepo odete malo na odmor i tamo ostanete.a privatizacija kluba sto pre pa da daj boze dodje ozbiljan vlasnik koji ce da investira u zvezdu pa kroz uspeh neka i zaradi nesto.pa da nam zvezda barem prodje kvalifikacije ako nista drugo,ove je starno tuzno....

ja

pre 13 godina

Dokle vise,da se nadamo sledecoj sezoni,ocu da neko odgovara za ovo,pa ko vise upropascuje ZVEZDU nemoze to tako nije ovo buvljak ovo je bre prvak sveta.SRAM VAS BILO.

braco

pre 13 godina

U redu,ali trener je samo deo problema,kakvi su nam igraci?Pod hitno dovesti tog Adija da zameni Djordjevica!I ko jos misli da je bolje da Ninkov igra desnog veznog,jer je u napadu mnogo bolji nego u odbrani.

Koroman

pre 13 godina

Hvala, Ratko dao si sve od sebe nismo imali srece bice je valjda nekada ne znam sta bih drugo rekao steta jako velika steta opet smo se otarasili dobrog trenera.
Ljudi zar ne vidite da je Adzic sve ulozio u Zvezdu, zar ne vidite koliko se covek bori i daje sve od sebe ne bi li od Zvezde nesto napravio,svaka mu cast.
Adzicu ostani i smao napred svi smo mi uz tebe.

Vlada

pre 13 godina

Dostanic je sve vreme priprema pricao kako ce se forsirati formacija 4-4-2 od omladinskog pogona do A tima. Utakmicu na marakani zvezda je i igrala 4-4-2, ali vec sledecu utakmicu dostanic menja formaciju u 4-2-3-1 sa trifunovicem kao jedinim isturenim napadacem pored dvojice visokih skakaca i taktika je bunarenje. Samo mi nije jasno kako neko moze da misli da Dostanic nije kriv?

Boris

pre 13 godina

Ovo mi nikad nije bilo jasno.. Izgube na pocetku prvenstva i trener odma podnese ostavku, da bi navodno pomogao timu. Odradi smrdljivu sezonu do kraja a ne ko kukavica da palis na pocetku.. Mislis da ovime pomazes timu? Sve sto je radjeno na pripremama/ do sad, ce da padne u vodu.. Sta, kao Kristic ce da bude bolja solucija, covek koji nije nikoga trenirao??? Sto onda nije bio glavni trener od pocetka? Mislim da Dostanic nije neki trener, i da ima mnogo boljih od njega.. ali ovo da se posle jednog neuspeha ostavi ceo tim na cedilu je najlakse i najkukavickije sto neko moze da uradi.. ajde onda neka ceo tim crvene zvezde jednostavno prekine sa celom sezonom, jer su oni pre svega krivi za ispadanje, ajmo djordjevicu da se zahvalimo i sutnemo..

Ovo se odnosi na sve trenere a desavalo se milion puta u proslosti, barem zavrsite jednu polusezonu pa se tek onda povucite.. skroz bzvz..

Ok, evropa je gotova, manje sanse da se ceo tim rasproda, ajde barem da osurimo Partizan onako kako smo to radili do pre par godina..

Uros

pre 13 godina

Ok Jovanovic ,ali isuvise je mlad i neiskusan,ipak iskreno koje je on konkretne rezultate napravio,doduse nije imao ni mnogo prilika u dosadasnjoj karijeri.Mislim da je Zvezda ozbiljna institucija da bi se dala prilika nekom da se uci na Zvezdi ipak sta god vi pricali nama treba ozbiljan trener koji ce u vrlom kratkom vremenu krenuti da daje dobre rezultate,jer ova ekipa ima potencijala za najvise samo to treba izvuci iz njih a za to ja vec potreban neko iskusan i sa autoritetom,Muslin po meni ima sve uslove da u vrlo kratkom vremenu uvede red i disciplinu odakle ce uslediti i dobre igre , ja svoj glas dajem za Muslina

***

pre 13 godina

Ko god da postane novi trener nece uspeti nista dok u ekipi imao "velicine" poput Koromana i njemu slicnih.Zemana su bojkotovali jer je rekao da nije video tako trkacki lose igrace(bez cega je savremeni fudbal koji svi prizeljkujemo nezamisliv)i uspeli su da ga oteraju.Secate li sa kada je "igracina"Milijas govorio kako stranci moraju biti barem dva puta bolji kako bi mogli da igraju kod nas,voleo bih da to njemu neko kaze u Engleskoj,mada svakako ne igra.Dokle god bude bilo toga nikada necemo imati ono sto je u fudbalu najvaznije TIM.
Jos nesto,ne znam tacno u kom mandatu navijaci su oterali Muslina zbog Pjanovica koji nije dao nijedan gol u Evropi izuzev Omoniji ako se dobro secam.Zasto ga sada prizeljkuju?
Malo licemerno,zar ne?

Marko

pre 13 godina

uz svo postovanje prema Dostanicu koji je klub preuzeo prosle sezone kada ga niko nije hteo, ostavka je trebala da se desi odmah po zavrsetku sezone, da se u pripreme udje sa novim trenerom i njegovim nacinom rada, pitanje je koliko cemo moci brzo da se oporavimo i dovedemo u red...

dusan

pre 13 godina

treba nam neko cetvrti, ne zaboravite da smo i muslina svojevremeno oterali zbog lose igre i neefikasnosti. naprosto, treba nam neko sa strane da razdrma ekipu i ustaljene menadzerske pozicije. ali, za to mora d a dobije podrsku uprave. neko poput zenge ili mateusa, samo bi bilo dobro da ima mnogo vise trenerskog iskustva.

ps: cudi me da se dujkovic ne spaminje ovaj put?

fabianski

pre 13 godina

Hvala ti Boze!! Ratko nisi bio dostojan jednog kluba kao sto je Zvezda! Jos sad grof da izgubi od CSK u subotu i eto ga u Zvezdi!Sve dolazi na svoje mesto polako ali sigurno....

Delija Kovin

pre 13 godina

Ko god da dodje, fenomenalno!!! Gospodin Muslin je fenomenalan trener (pamtimo rezultate kad je on vodio Zvezdu), a i Aleksandar Jankovic (koji je njegov ucenik). Jos kad su oterali Jankovica, pricao sam svima da je to velika greska. Sad, ko god da dodje od njih dvojice, treba u dogovoru sa Lukicem da proda igrace koje neko hoce (ako neki klub hoce nekog i naravno ne ispod cene), i da se dovedu bar neki talentovani klinci (koji ce za godinu da steknu kakvo takvo iskustvo, naravno ako ne mogu neki provereni kvalitetni igraci) i onda sledece sezone bez prodaje igraca (sa kupovinom par igraca sledeceg leta na poziciji na kojoj se pokaze tokom sezone da je potrebno) i onda da se proba da se uradi nesto u Evropi, jer ovako ne moze, i nikad nece ni moci (to se vidi godinama u nazad). Naravno Muslin da bira pojacanja!!! Jer je covek zbog toga i otisao prosli put iz Zvezde (zato sto nije on mogao da dovede igrace koje je hteo, nego su mu drugi dovodili igrace koje su oni hteli).

dario

pre 13 godina

jedino resenje je slavoljub muslin ali zvezda nema novca ,jer slavoljub ce traziti prava pojacanja a zvezda nema tog novca i mislim nece muslin da se bruka sada je takva situacija nama treba dobar golman stoper, akter sredinu terena i spic i tu treba najmanje 10 millona evra za pravo pojacanje a mi to nemamo trebamo da budemo toga svesni.....

sasa

pre 13 godina

Hvala Bogu. Od kada je dosao tonuli smo svaki dan sve vise i vise, nadam se da smo dotakli dno i sad idemo na vrh bar super lige.

Goran

pre 13 godina

Sad je kasno,nikad i nisi trebo preuzeti klub jer tvoje znanje vodjenje tima je na nivo onih trenera iz Srpskih liga,izvinjavam se tim trenerima ako sam ih uvredio.

strucno

pre 13 godina

Posto ovde" mnogi" vole tog srpskog Murinja u redu je, ali ako nije zavrsio DIF i visu trenersku vec samo "profi" kurs od tog posla nema nista,bice puno price,izjava,konferencija za stampu,povredjenih igraca , a od igre ni tri dodavanja, a o rezultatu i da ne razmisljam.

Realno

pre 13 godina

Budimo realni. Ko god da dodje od ove trojice, bice fantasticno. Sva trojica su dokazali da imaju autoritet i potrebno znanje.

AJMO ZVEZDO!

goran

pre 13 godina

steta sto sa dostanicem nije otisao i adzic, ali sta je tu je. sada bi trebalo pazljivo odabrati i ne napraviti gresku kao kad su oterali piyona. ratko je upropastio proslu sezonu, ne smemo dozvoliti da izgubimo i ovu. ekipu bi trebalo da vodi grof bozovic posebno sto su neki igraci vec igrali kod njega i dobro ih poznaje. cini mi se da je muslina pomalo pregazilo vreme, dok je jankovic uvek bio samo jak na recima kao njegov tata i bio islifovanija varijanta milana zivadinovica! grof ima rezultat i to u ligi koja je postala prilicno ozbiljna. pored njega ya mene su jedini pravi kandidati svaba djurdjevic i radovan curcic, ali su obojca pod ugovorima i tesko da ih mozemo dovesti

Dovla NS

pre 13 godina

(Vrljo, 6. avgust 2010 23:58)

Slazem se sa tobom da je privatizacija najbolje resenje,al nikad da vlasnik Zvezde ne treba da bude neki tajkun,biznismen ili slicno nego vlasnici zvezde treba da budu Delije!Oni su pokazali da su najveca snaga kluba i definitivno je to najbolje resenje.Npr Barselona nije ni drzavna niti joj je vlasnik neki milijareder nego navijaci.Dok ne dodje privatizacija treba gledati napred!

liga sampiona

pre 13 godina

YAEHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!konacno nas je krenulo.da se nadje dobar trener i pravac liga sampiona.na na na na liga sampiona!!!!!

Mario Bros

pre 13 godina

Zvezda guta sve svoje zvezde i sve svoje velikane sažvaće i ispljune i opet ne može nikakav pomak da napravi u Evropi, a ni u domaćoj ligi. Sami im srozava ugled koji su kao mladi fudbaleri gradili. Setite se Piksija ili Pižona. Ko je sledeći?

Vidite li sada da ima nešto i u kešu, a ne samo u slavi, radu i trudu? Kupite bolje igrače i imaćete uspeh.

Od sećanja se ne živi, ali može da se preživi malo duže u krizi kada se zna kakva bi šteta bila da takav klub sasvim propadne. 5 dobrih igrača bi spasilo Zvezdu ali izgleda nam ode država u q, pa nema para ni za 5.

xx

pre 13 godina

Kada je Lukic vec doveo Dostanica onda se ni sada ne treba nicemu nadati.Jankovic!?Posteno,momak je mogao i titulu da osvoji da nije bilo "Toleta" ali je inače površan trener.Kada je Lukić doveo Dostanića (smenio Pižona) to znači da je bio "spreman na sve" pa i da "zameni" Toleta u oduzimanju titule.

leteci_magarac

pre 13 godina

najiskrenije se u ime kluba izvinuti Aleksandru Jankovicu sto je oteran iz Crvene Zvezde i ponuditi mu ugovor na 5 (pet) godina bez ikakvih obaveza i pritisaka...

11 - Mihajlovic

pre 13 godina

Ono sto bih ja voleo da se dogodi u mom klubu u narednom periodu je sledece:
1. Prva stvar se vec desila,Dostanic je otisao.
2. Sa njim komotno mogu i Adzic,a bogami i Kleut.
3. Da vrate Saleta Jankovica,ili da bar dovedu nekog mladog i perspektivnog trenera,i daju mu period od 2,3 godine da napavi ekipu,a ne da svake sezone prave cirkus oko trenera.
4. Da slobodno na transfer listu stave Bogdanovica i Perovica,mogli bi i Koromana al on je nazalost tek sad potpisao.
5. Da dovedu tog Li Adija,decko deluje perspektivno,a svakako je bolji od Djordjevica.
6. Da se otvore za tog Kaludjerovica,isplatice se sigurno,za Perovica i Subasica je izmsilio fudbal.
7. Da prekinite sa smesnim obavestenjima svake nedelje,cutite i radite,ocemo rezultate ove sezone! Titula se mora vratiti,nemate izgovor,ekipa nije tako losa,samo treba pravi trener,Partizan nije nista bolji od nas!

Црвено Бели

pre 13 godina

Март 2010, Звезда прва на табели!
Пижон отеран!
Доведен Достанић!
Мај 2010, Звезда друга са 4 бода мање на крају првенства!
Август 2010, Звезда испада најраније у својој историји у Евро куповима!
Дали је само Достанић крив?
Лукићу иди до Гаспрома, напуни резервоар Хјундаиа до врха и вози што даље од Маракане!!!
Ајмо сви Лукићу вози се!!!

Binba Madridista

pre 13 godina

Ko god dodje bice bolji od ovog Dostanica ali bi voleo da dodje srpski Murinjo (aleksandar Jankovic)....:DDDDD
"Dobro znaj da uvek tu sam ja, dobro znaj da necu nikada da te ostavim da te zaboravim, DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...."

marko

pre 13 godina

Ratko Dostanic, Kratko Ostanic, ne znam ni sta je dosad radio u Zvezdi..., vratiti Jankovica koji ce sigurno dovesti ekipu i igru u red i disciplinu!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Slavoljub Muslin,mislim da je u njegovom trenerskom radu zvezda igrala najlepsi i najkonkretniji fudbal i igrala LE.
Dostanicu sve najbolje u daljem trenerskom radu ali rezultati su svoje rekli,kao i igra koju je Zvezda igrala pod njim.

Rale

pre 13 godina

Hvala ti Dostaniću puno što si nas spasio propasti svojim odlaskom.Idi i nemoj se više nikada vraćati u zvezdu.Sada samo da se vrati Sale Janković ili Muslin pa da im se daju 3-4 godine da rade sa odrešenim rukama i biće mnogo bolje.

Red Bull

pre 13 godina

E ja cu opet u odbranu Lukica. Svi vi ovde koji lupetate gluposti, lazno se predstavljate znate da kritikujete a ni jedan jedini konkretan predlog nemate.Ajde pametnjakovici neka jedan od vas kaze ko bi umesto Lukica bio bolji. Da li vi znate ko je taj u nasem fudbalu.Dzaja nece, Jugovic nece i ko je ostao niko. Oterali smo Piksija, pa konobara, pa Toplicu. Ko po vama valja.Drugo ne samo u Zvezdi vec i u ostalim klubovima da li se pri transferu izmere svi parametri jednog igraca.Skocnost, brzina, misicna masa, izdrzljivost i na kraju da li je celokupno zdrav.To se radi u Barsi, Arsenalu, MU, Bayernu, Zenitu, Spartaku i svim normalnim klubovima.Tamo nemoze da sedesi da neciji prosek bude pretrcanih 6 kilometara
Lukic je za dve sexzone dosta uradio za Zvezdu.Smanjio dug za 10 miliona, uveo recionalnije poslovanje.Verovao je u Adzica i Dosstanica nisu opravdali poverenje i moraju da idu.Pa ne menja se predsednik kluba zbog sportskog direktora i trenera. Mijatovic je dobio sut kartu alije predsednik Reala ostao do sledecih izbora.Koliko je trenera smenjeno u Evropi a predsednici i UO ostali isti.kako bi to izgledalo kada bi se svakih sest meseci menjala kompletna uprava. Uostalom zadatak predsednika nije da sastavlja tim, vodi treninge,kupuje igrace vec da sprovodi politiku kluba, obezbedjjuje finansije i stara se daklub normalno zivi i radi

chicago

pre 13 godina

Cirkus zvani Crvena Zvezda nastavlja da radi i daje predstave.Navali besposleni i gnevni narode....uskoro dobijamo novu zvezdu programa,samo da vam ne bude dosadno.....racunajte na nas!!!!Cujem popularna vekna hleba nece poskupeti sledecih 6 meseci.Super!Eto sada imate zabavu i mir u kuci....Palite se na Muslina, Jankovica(oprostite,srpskog murinja)i ostale vrhunske nezaposlene strucnjake koje niko drugi nece....Sanjajte i nadajte se bar sledecih 6 meseci dok popularna vekna ne poskupi...mozda se tada i probudite!?Joj Srbijo,gde su vase pametne glave na koje sam uvek bio ponosan?Kako protumaciti slogan "Zvezda je zivot a ostalo su sitnice"?A ja sam uvek mislio da je zvezda sitnica iako sam uvek za nju navijao....Crvena Zvezda odavno zaslizuje da joj se okrenu ledja ali mislim da je sada pravi trenutak,ionako je ostalo samo ime!Ostavite lesinare da oglodju to malo mesa sto je ostalo a posle ce pocrkati sami!To je jedini nacin!!!!Ovako ce se uvek smenjivati Kurta i Murta u beskonacnost a vi cete umreti u nadi!

Dovla NS

pre 13 godina

(Vrljo, 6. avgust 2010 23:58)

Slazem se sa tobom da je privatizacija najbolje resenje,al nikad da vlasnik Zvezde ne treba da bude neki tajkun,biznismen ili slicno nego vlasnici zvezde treba da budu Delije!Oni su pokazali da su najveca snaga kluba i definitivno je to najbolje resenje.Npr Barselona nije ni drzavna niti joj je vlasnik neki milijareder nego navijaci.Dok ne dodje privatizacija treba gledati napred!

BAKI KULA

pre 13 godina

Konacno se setio,davno je to trebao da uradi pa sad ne bi bili tu gde smo neka povede sa sobom i onog njegovog kuma Adzica!
Sale Jankovic za trenera i da mu se daju odresene ruke.

Shadow

pre 13 godina

Šta ste bre zapeli sa Muslinom? Muslin jeste dobar trener ali preterujete... Ako je neko zaboravio,sa Muslinom smo imali 500-1000 gledalaca na Marakani pošto smo desetak utakmica zaredom igrali 1:0 sa odvratnom igrom bez puno šansi. A mučili smo se i sa Omonijom i ostalim "velikanima" Evropskog fudbala! Ako neko treba da se vrati u Zvezdu,to je onda Valter Zenga! Sa njim smo igrali najlepši fudbal,uzeli titulu i kup,igrali ligu Uefa i zamalo dočekali proleće u Evropi,redovno smo gazili crno bele u derbijima... Vratite Zengu,on je veliki autoritet,veliki fudbalski šmeker,čovek koji ima pobedničku harizmu koju nosi iz igračkih dana. To je već jednom pokazao!

Koroman

pre 13 godina

Hvala, Ratko dao si sve od sebe nismo imali srece bice je valjda nekada ne znam sta bih drugo rekao steta jako velika steta opet smo se otarasili dobrog trenera.
Ljudi zar ne vidite da je Adzic sve ulozio u Zvezdu, zar ne vidite koliko se covek bori i daje sve od sebe ne bi li od Zvezde nesto napravio,svaka mu cast.
Adzicu ostani i smao napred svi smo mi uz tebe.

Vrljo

pre 13 godina

Ma Zvezdini problemi su dublji i dovodjenjem Muslina ili Jankovica se oni ne resavaju. Ovo traje vec godinama, ne samo Adzic vec i Lukic treba da ide jer je on najodgovorniji za dovodjenje i Adzica i Dostanica. Tim potezima je vec napravljen ogroman neuspeh ispadanjem iz Evrope i gubljenjem veceg dela novca od sponzora.
A onako usput ako su Muslin i Jankovic toliko dobri sto su onda bez posla vec duze vreme?
Evo zadnjih 5 godina pratim ovde neki nerealni optimizam: sledeca sezona, sledeca sezona, sad smo na pravom putu, sledeca sezona... i uvek ista prica.
Sve je ovo mnogo dublji problem. Treba menjati zakon, uvesti privatizaciju i podici klub na noge. Ali u ovoj nasoj zemlji tajkuna i profitera nece da moze.

Kum

pre 13 godina

Otisao je "trener". Ajde sad da ide i "sportski direktor" kad vec nije imao obraza da odma' pravi kumu drustvo.
A onda da se "predsednik" malo dooooobro razmisli da li on hoce da postane predsednik.
Onda lepo Kleut i oni u lozama (znate VEOMA dobro na koga mislim!) da ispare!! Ali bukvalno!!!
I da se MOMENTALNO nazove Djukic!!! Em je mlad i moderan trener, em je Zvezdas, em ima jaku igracku karijeru iza sebe i (sa oprostenjem) bi sigurno EKSTRA voleo da ga zavuce Toletu! :)

Sale J.

pre 13 godina

Djukic je veeliki zvezdas, zato ga je Tole oterao iz Partizana i iz repke, on je nas najbolji trener, slobodan je, a i Tole bi umro od muke!

моје мишљење

pre 13 godina

упркос већини коментара, сматрам да је ид поменутих кандидата Јанковић најлошије решење. најбољи би био Ђукић!

blokovi

pre 13 godina

a sto nisi poveo adzica sa sobom..?on je selektirao igrace,nama onaj djordjevic kapiten,decko nema gram mozga,a oterali ste decu zvezdinu,malog savica,vranjesa koji sad igra 4 kolo za ls sa serifom,bolje da me deca prodaju nego djordjevic.uzmite mu traku

SBB KBB

pre 13 godina

Eh da nije ni dosao... sad bi smo mi brinuli kako da prebrodimo Anderleht... Nek idi i Adzic s njim, nek vrate ili Saleta ili Muslina, nisam nesto za Grofa. Neka dovedu jos jednog stopera i Kaludjerovica, pa da ove sezone vratimo titulu tamo gde joj je i mesto!

c c c ...

pre 13 godina

Март 2010, Звезда прва на табели!
Пижон отеран!
Доведен Достанић!
Мај 2010, Звезда друга са 4 бода мање на крају првенства!
Август 2010, Звезда испада најраније у својој историји у Евро куповима!
Дали је само Достанић крив?
Лукићу иди до Гаспрома, напуни резервоар Хјундаиа до врха и вози што даље од Маракане!!!
Ајмо сви Лукићу вози се!!!
(Црвено Бели, 6. avgust 2010 23:46)

Sedi JEDAN!

Dirty

pre 13 godina

Dostanic je samo jedan u plejadi promasenih trenera Zvezda; Zivadinovic, Kosanic, Bajevic, Jankovic...Dobar je momenat da se napravi rez! Dovesti Ciru Blazevica i drzati ge dok se neplasiramo u LS! Cira ce doneti i novac i prestiz i oterati kvazi cetnike???

Jedan je Slavoljub Muslin

pre 13 godina

Dok je Muslin trenirao Zvezdu bilo je to jedino vreme od kad znam za sebe da je Zvezda igrala lep i efikasan fudbal, bilo je milina gledati kako se igra. Glas za Muslina!

Pravi put

pre 13 godina

E, pa ovako, braco Cigani:
-Mislim da nam je Grof premija, ali ne znam koliko je realno da dodje.
-Muslin je OK ali nesto mi se cini da smo se jedne sezone malo i obradovali kad je otisao. Ne znam ni koliko je realno da dodje, jer je njegovo ime u opticaju svaki put kad Zvezda trazi trenera, pa je mozda i sada tako.
-Sasa Jankovic je najrealnija opcija, cini mi se. Ipak, ne mozemo a da se ne setimo njegovih brljotina tipa: Oterao Molinu jer nije mogao da mu garantuje minutazu, a forsirao raspalog Raskovica do iznemoglosti. Autoritet kod igraca tipa Koroman nije imao ni tada, pa nece ni sada. Taktika uvek previse defanzivna. Ipak, svakako mnogo bolje resenje od mnogih trenera koji su prosli kroz Zvezdu (Kosan, Ziva, Janevski, Djurovski...) Ima perspektivu, znanje, a sada i iskustvo.

Kad bih mogao da biram, voleo bih da nam trener bude Radovan Curcic.

Fizi

pre 13 godina

Ovaj Dostanic je trenerski mediokritet, ali on u ovoj jadnoj situaciji i nije toliko bitan. Radi sadasnjosti i buducnosti FK Crvena Zvezda neophodno je da sto dalje od nje ode gospodin pored njega, mafijas u pokusaju kvaziarkanovskog profila, i sa njim, naravno, i ostali u vidu raznih Raja, Adzica i drugih, znanih i neznanih...

NikolaNis

pre 13 godina

Ma bravo majstori. Aj sad vratite Pizona nazad? ccc...Drugi deo prvenstva i cele pripreme zajedno sa pojacanjima vodi jedan trener i onda da ostavku pred pocetka prvenstva sa timom koji je on sastavljao.


Budite srecni ako sledece sezone izborite plasman u tu istu LE ( O tituli i kupu nemojte da sanjate jer ce i OFK i Vojvodina da se igraju sa vama i ovim timom )...

FKCZ>KKCZ>VKCZ...KATANAC!

lik

pre 13 godina

hehehehehe,nastavlja se komedija.dinamo zg,partizan,hajduk,svi iz bivse vewlike cetvorke su i dalje u evropi,jedino zveda tone sve dublje i dublje,ccccc.i posle neke price o velikoj zvezdi,bla,bla,bla.nije cudo sto je hajduk najvise zeleo zvezdu da dobije u ovoj rundi kvalifikacija,pa sa onakom igrom kako su igrali protiv dinamo bukuresta,oni bi ponizili zvezdu na poljudu pred onakom atmosferom

Boris

pre 13 godina

Ovo mi nikad nije bilo jasno.. Izgube na pocetku prvenstva i trener odma podnese ostavku, da bi navodno pomogao timu. Odradi smrdljivu sezonu do kraja a ne ko kukavica da palis na pocetku.. Mislis da ovime pomazes timu? Sve sto je radjeno na pripremama/ do sad, ce da padne u vodu.. Sta, kao Kristic ce da bude bolja solucija, covek koji nije nikoga trenirao??? Sto onda nije bio glavni trener od pocetka? Mislim da Dostanic nije neki trener, i da ima mnogo boljih od njega.. ali ovo da se posle jednog neuspeha ostavi ceo tim na cedilu je najlakse i najkukavickije sto neko moze da uradi.. ajde onda neka ceo tim crvene zvezde jednostavno prekine sa celom sezonom, jer su oni pre svega krivi za ispadanje, ajmo djordjevicu da se zahvalimo i sutnemo..

Ovo se odnosi na sve trenere a desavalo se milion puta u proslosti, barem zavrsite jednu polusezonu pa se tek onda povucite.. skroz bzvz..

Ok, evropa je gotova, manje sanse da se ceo tim rasproda, ajde barem da osurimo Partizan onako kako smo to radili do pre par godina..

Nikola032

pre 13 godina

Grofa Bozovica za trenera!!! Covek
koji ima autoritet,a to je Zvezdnim igracima mnogo potrebno,i jednom prilikom je izjavio da mu je velika zelja da bude trener Zvezde! Trenirao je pola Rusije,i bio je dobar,ne vidim zasto nama ne bi valjao!?

darko

pre 13 godina

Sada treba dobro razmisliti sta raditi i ne praviti ishitrene poteze. Bilo bi neophodno da ode i Adzic posto je on cini mi se generator svih sukoba i zakulisanih radnji unutar zvezde. Doveo je jesenas Dostanica na mozda najvaznije mesto u Zvezdi u ovom trenutku, direktora omladinske skole, samo da bi bio u Zvezdi i sacekao prvu priliku da ga ubaci umjesto Pizona. I vidi se rezultat, upropascene dvije sezone prvog tima (izgubljena titula prosle i rana eliminacija iz evrope ove sezone) i potpuno osakacena omladinska skola. Pored toga, mora se naci dobar trener. Mnogi ovdje spominju Aleksandra Jankovica. Na mene licno on nije ostavio neki utisak. Kada je on bio trener, odlucio je da se resi najtalentovanijeg stranca koga smo ikada imali, Moline, a u Evropi je nanizao cini mi se 3 ubjedljiva poraza. Na kraju sezone je bio drugi kao i kada je preuzeo tim, ali sa vecim zaostatkom za partizanom nego kada je poceo da trenira Zvezdu. Osim toga i igra nam je bila dosta defanzivna i bezidejna. To je moje misljenje. Mozda je on jedan od najboljih mladih trenera u Srbiji, ali to je samo zato sto skoro da ih nemamo. Zbog toga je on mozda jedno solidno rjesenje, ali daleko od toga da je najbolje.
Moje je misljenje da bi ubjedljivo najbolje rjesenje bio Miroslav Djukic. On je isto tako mlad trener, ali sa dosta energije i sa pristojnim rezultatima iza sebe. Ali prije svega, ono sto je najvaznije, trener ciji timovi igraju moderan fudbal. Mozda jedini takav srpski trener. On je pred kraj izuzetno uspjesne igracke karijere, kada je vjerovatno razmisljao o tome da postane trener, imao srecu da igra u Valensiji, timu koji je tada igrao najljepsi fudbal na svijetu i fudbal kakav igraju danas najatraktivniji i najuspjesniji timovi, naravno ako se izuzme ono sto igra Murinjo sto je meni licno cesto antifudbal. Sigurno je tada mnogo toga naucio o tome kako da se postavi takva igra. Zbog toga Djukic zna da napravi igru sto je pokazao dok je bio trener mlade reprezentacije i nazalost dok je bio trener partizana. Nikada od kada ja pamtim fudbal partizan nije bio toliko bolji od Zvezde kao onda kada je on bio trener partizana. A javna je tajna da je on Zvezdas, tako da bi u taj posao unjeo jos vise entuzijama. Ponekad je istina, kao svaki mladi trener pravio greske, ali je iz njih brzo ucio. Tipican primjer toga je poraz u Novom Sadu od Svedske u kvalifikacijama za EP od 0:3, a onda u revansu 5:0 za nas. Trener koji moze tako dobro da podigne tim i da poboljsa igru ne pojavljuje se tako cesto. Oni koji su imali priliku to da vide, znaju da je cak i sa Muskronom gdje su prakticno klub i tim bili u potpunom raspadanju, a igraci uopste nisu primali plate, igrao povremeno ljep fudbal i ostvario neke iznenadjujuce rezultate u Belgijskoj ligi. Na kraju je odustao od toga posto je vidio da se sve raspalo i napustio je klub par nedjelja prije nego sto su ga ugasili.
Ako nista, on kao trener Zvezde bi podigao pritisak Tomislavu Karadzicu koji ga ocigledno mnogo ne voli posto je zbog tog njihovog odnosa Djukic prakticno morao da ode iz partizana, a onda ga je Tole stigao i u reprezentaciji i brze-bolje ponovo otjerao.

UROŠ PREJAKI

pre 13 godina

Kakav bre Janković, dokle bre više sa tim promašenim trenerima, nama treba Zenga, taj čovek je pravi trener za Zvezdu, on barem zna da se odupre glupostima uprave!!!!!

pedjaban

pre 13 godina

ma kakav Muslin,ko da gleda fudbal na 0:0 ili 1:0,Janković,Đukić,Stepanović ili neko iz ovih seoskih ekipa ko ima rezultat a nema "zvučno" ime tipa Jagodina,Spartak,partizan i sl.

Uros

pre 13 godina

Ok Jovanovic ,ali isuvise je mlad i neiskusan,ipak iskreno koje je on konkretne rezultate napravio,doduse nije imao ni mnogo prilika u dosadasnjoj karijeri.Mislim da je Zvezda ozbiljna institucija da bi se dala prilika nekom da se uci na Zvezdi ipak sta god vi pricali nama treba ozbiljan trener koji ce u vrlom kratkom vremenu krenuti da daje dobre rezultate,jer ova ekipa ima potencijala za najvise samo to treba izvuci iz njih a za to ja vec potreban neko iskusan i sa autoritetom,Muslin po meni ima sve uslove da u vrlo kratkom vremenu uvede red i disciplinu odakle ce uslediti i dobre igre , ja svoj glas dajem za Muslina

Marko

pre 13 godina

uz svo postovanje prema Dostanicu koji je klub preuzeo prosle sezone kada ga niko nije hteo, ostavka je trebala da se desi odmah po zavrsetku sezone, da se u pripreme udje sa novim trenerom i njegovim nacinom rada, pitanje je koliko cemo moci brzo da se oporavimo i dovedemo u red...

N-E-O

pre 13 godina

Ja sam mislio da Lukic vodi dobro Zvezdu ali ovo sto on radi lici na neki trecerazredni klub...Igraci prodju pripreme sa jednim trenerom i on ga sad menja,po meni Dostanic nije ni bio za Zvezdu od samoga pocetka....ALEKSANDAR JANKOVIC JE TAJ COVEK...

Murinjo

pre 13 godina

Samo ne neko od starih neuspesnih trenera !!!

Evo dva predloga, trener OFK BGDA i Rada su dva perspektivna trenera, a forsiraju lepu igru cak i sa njihovim prosecnim ekipama...
FORZA STELLA ROSSA !!!

Josko

pre 13 godina

Taj isti G-din Jankovic koji je toliko spominjan i trazen u ovim komentarima je iz Zvezde izbacio najboljeg igraca u zadnjih 10-ak godina Mauricio Molinu...
Pametnom dosta...

Dukadjini

pre 13 godina

DOSTANICU, NECU ZNATI
DA L' CES ZA MNOM ZAPLAKATI
K'O JA ZA TOBOM!!!!

Zao mi je sto je otisao, bar je imao smisla za humor i uvek su me nasmejavale njegove doskocice da je Zvezda veliki klub.... Ali, Boze moj, kako kazu u mom zavicaju "jedan se oteg'o, drugi se preteg'o"... Cekamo sledeceg komedijasa!

veliki strumf

pre 13 godina

Ama kakav Kristic! Pa decka sam pre 5 godina video u manastiru Djurdjevi Stupovi, pomagao je u obnovi manastira (sto je za svaku pohvalu), razmisljao je da se zamonasi a sada odjednom trener Zvezde! Kladim se da ni licencu nema! Ovo je dokaz da je trener samo marioneta kod nas. Nista se on oko tima pitati nece. zato im ne bi odgovarali Muslin ili Jankovic. Hocemo i Adzica NAPOLJE!!! On je doveo Dostanica, pokloniomu poverenje, on je oterao Klea, Lazetica, doveo ovo polovnjake od igraca...On i Ivic - mrtva trka. Ma NAPOLJE!!!!!

Bane

pre 13 godina

Trebalo je da se izgubi titula i ispadne iz evrope u augustu da Lukiću iz jedne stvari dođe u glavu da je Dostanić čist promašaj.Veliki minus Lukiću, tako da je krediti koji je dobio dovođenjem Gasproma sa Kratkostanićem ispucan.Titula se mora osvojiti ove godine dok su patliđani zabavljeni evropom,nema isprika više.

Dejan

pre 13 godina

Slavoljub Muslin,mislim da je u njegovom trenerskom radu zvezda igrala najlepsi i najkonkretniji fudbal i igrala LE.
Dostanicu sve najbolje u daljem trenerskom radu ali rezultati su svoje rekli,kao i igra koju je Zvezda igrala pod njim.
(ROMAn Empire, 6. avgust 2010 20:01)

Pod jedan, Zvezda sa Muslinom nije igrala LE.
Pod dva, Zvezda je sa Muslinom igrala koliko toliko lep fudbal samo u njegovom prvom mandatu, sa Bunjevcevicem, Drulicem i Pjanovicem u ekipi. Ono kasnije je bilo sve samo ne lep fudbal, bunker i bunarenje na Zigica. Uostalom, dovoljno je reci da je najgoreg kapitena u istoriji Zvezde Slavoljuba Djordjevica u tim uveo upravo Muslin.
Dakle, Jankovic ili Grof.

Ja

pre 13 godina

Adzicu a sta ti cekas????
Pozivnicu???
MARS IZ ZVEZDE!!!!!!!!!!!!!!!!
I dovedite nam pojacanja dok jos ima vremena, ali prava pojacanja, a ne igrace tipa Koroman i Milovanovic. Njih slobodno vratite gde ste ih i nasli!!!!

Rasko88CZV

pre 13 godina

Slavoljub Muslin tim menadzer, a Sale Jankovic trener i da im se niko ne mesa u posao! Jedina zamerka Lukicu sto je rekao posle poraza u Bg-u "ja sam analizirao mec", nema sta ti da analiziras bre i da se mesas u trenerov posao!!! Nego dovedi nekog profesionalca ko ce da radi svoj posao i trenera koji nece da bude marioneta!!!

Aleksandar

pre 13 godina

Neka je Bog u pomoći NAŠOJ Zvezdi. Tužno je ovih dana, a Boga mi i godina u nazad, da ne kažem i deceniju ili dve, voleti Zvezdu. Ljubav ne prestaje, naprotiv, jača iz dana u dan. Bez obzira na rezultate. Zvezda se voli. To je nešto što se nasledjuje od oca. Nadam se da će Zvezda izdržati sve napore, da će pobediti one koji joj rade o glavi, a sede u njenim foteljama. Bojim se, jer u današnje vreme ne živi se od stare slave, nestajali su sa fudbalske scene i veći od Zvezde ili postajali prosečni timovi slavnog imena. Ovaj trener, čije ime ne treba pominjati, je otišao. Šta je sa "ovima" koji su ga doveli, a oterali Pižona? A sada ti, koje sam gore pomenuo, traže prave ljude da im dodju, a motkama ih terali iz Zvezde, ti isti, možda drugog imena i lika, ali isti, bez obraza, bez grama ljudskosti, ološi. Raznorazne Toplice,Dan Tane,Lukići,Adžići,Raje... Muslin je menadžer,trener. Njemu ne treba tamo neki Adžić da mu dovodi igrače. Zvezdo izdrži i pobedi. Pored moje žene i sina u mom si srcu.

milos ncz

pre 13 godina

Konacno!!!! Steta sto je trebalo mnogo toga loseg da se dogodi pre ovoga. A sad Lukicu pazi sta radis. Imas moju podrsku ali NEMOJ, molim te, da ti padnu na pamet Kosanovici, Zivadinovici i slicni kojima bi trebalo zabraniti pristup Svetoj Marakani.

Ultra

pre 13 godina

Da li se secate Sase Jankovica? Onog SJ koji se posle svakog rezultata slihtao severu? Onog SJ koga srpske dnevne novine prave trenerom.Istog koji nije vodio nijedan klub celu sezonu.
I najvaznije vezano za ovo ime ovog sto Zvezdi nije oprostio dug po Ugovoru koji ponudio mu je namestio samo lud covek.(100.000e)

Mislim da ko kog da dodje pa i Murinjo ne bi napravio nista od ovih sto dres Zvezde dozivljavaju kao majcu za plazu.

Lukicu, pusti klince iz omladinske skole, koji ce ginuti na Marakani pred 20.000 delija, pusti ih da se kale da budu nove Zvezdine zvezde! Neka ne bude Evrope 3 godine, ali kad odemo tamo znace se ko smo i sta smo! ONI CE BAREM ZNATI DA VOLE DRES I GRB

surova stvarnost

pre 13 godina

Kladio sam se sa drugom u 50 maraka da ce zVEZDA promijeniti bar dva trenera u toku sezone al me opet iznenadise pa VEC imam 25 marki u dzepu
P.S. Želim vam puno srece tj. kosanovica,ljupka ili bata djoru,naravno iz licnih interesa.

ZVEZDA JE NAJVECA NA BALKANU!

pre 13 godina

Ono sto bih ja voleo da se dogodi u mom klubu u narednom periodu je sledece:
1. Prva stvar se vec desila,Dostanic je otisao.
2. Sa njim komotno mogu i Adzic,a bogami i Kleut.
3. Da vrate Saleta Jankovica,ili da bar dovedu nekog mladog i perspektivnog trenera,i daju mu period od 2,3 godine da napavi ekipu,a ne da svake sezone prave cirkus oko trenera.
4. Da slobodno na transfer listu stave Bogdanovica i Perovica,mogli bi i Koromana al on je nazalost tek sad potpisao.
5. Da dovedu tog Li Adija,decko deluje perspektivno,a svakako je bolji od Djordjevica.
6. Da se otvore za tog Kaludjerovica,isplatice se sigurno,za Perovica i Subasica je izmsilio fudbal.
7. Da prekinite sa smesnim obavestenjima svake nedelje,cutite i radite,ocemo rezultate ove sezone! Titula se mora vratiti,nemate izgovor,ekipa nije tako losa,samo treba pravi trener,Partizan nije nista bolji od nas!
(11 - Mihajlovic, 6. avgust 2010 20:13)

SVAKA CAST ZA KOMENTAR,SVE PODRZAVAM!

☆š

pre 13 godina

Taj isti G-din Jankovic koji je toliko spominjan i trazen u ovim komentarima je iz Zvezde izbacio najboljeg igraca u zadnjih 10-ak godina Mauricio Molinu...
Pametnom dosta...
(Josko, 7. avgust 2010 01:46)

Koliko se ja sećam, do pre par meseci većina navijača je zamerala Pižonu "što igra sa tri zadnja vezna" i što Kadu nije u prvoj postavi. Danas, vidimo zašto. Zato što nije igrač tog kalibra.
Mislim da se isto može reći i za Molinu.
Sve su to nekompletni polovnjaci i mislim da graditelje igre
graditelja igre, centralnog veznog, treba tražiti kod kuće.

shonsey

pre 13 godina

HvalaBogu. Konacno jedna lepa vest vezana za Zvezdu. Sad samo Jankovica da dovedu, i dupla kruna je tu, a sledece godine Liga Sampiona!!!

Gipsy

pre 13 godina

Samo da se pohvalim da sam ja onaj koji je rekao Kratku da ne tera Mugosu jer ce sa ovakvom sredinom terena ispasti od Slovana. Naravno da sam zbog tog komentara dobio veliki broj negativnih preporuka ali mi smeta prica kako Zvezda nema tim...Ima Zvezda odlicnu ekipu, kvalitetnog golmana, odlicnu odbranu, ubitacne napadace, odlicnog 12. igraca ali je falio paker poput Mugose koji zna da igra i sto je najvaznije igra brzo i jednostavno. Osim njega po meni bi i Isah trebao da je standardan na poziciji zadnjeg veznog. Iz veznog reda treba zadrzati polivalentnog i brzog Jeremu, a ostalima se zahvaliti na saradnji

Ceda

pre 13 godina

Pazi ti njega, on je sinoc doneo odluku!? Pa on da ima karaktera i obraza ne bi ni seo na nasu klupu. Koje ima on reference za trenera Zvezde? Osim kumovskih? Valter Zenga!!!!!

Mladen

pre 13 godina

Pa krenimo redom... Dostanic,Adzic, Bogdanovic... Da se neko od nas pita, komotno bi i kapiten Djordjevic mogao sa svojim velikim prijateljima,o jednom trosku... Na greskama se uci,na svojim najbolje! Jankovic, Grof, kako god, kapa dole! Toliko.

Delija Kovin

pre 13 godina

Ko god da dodje, fenomenalno!!! Gospodin Muslin je fenomenalan trener (pamtimo rezultate kad je on vodio Zvezdu), a i Aleksandar Jankovic (koji je njegov ucenik). Jos kad su oterali Jankovica, pricao sam svima da je to velika greska. Sad, ko god da dodje od njih dvojice, treba u dogovoru sa Lukicem da proda igrace koje neko hoce (ako neki klub hoce nekog i naravno ne ispod cene), i da se dovedu bar neki talentovani klinci (koji ce za godinu da steknu kakvo takvo iskustvo, naravno ako ne mogu neki provereni kvalitetni igraci) i onda sledece sezone bez prodaje igraca (sa kupovinom par igraca sledeceg leta na poziciji na kojoj se pokaze tokom sezone da je potrebno) i onda da se proba da se uradi nesto u Evropi, jer ovako ne moze, i nikad nece ni moci (to se vidi godinama u nazad). Naravno Muslin da bira pojacanja!!! Jer je covek zbog toga i otisao prosli put iz Zvezde (zato sto nije on mogao da dovede igrace koje je hteo, nego su mu drugi dovodili igrace koje su oni hteli).

zozo

pre 13 godina

Vladane Lukicu, molim te da zajedno sa Dostanicem i ti podneses ostavku. Kako si samo mogao smeniti Pizona dok je sa onakvom slabom Zvezdom, bio na 1.mestu ispred mocnijeg Partizana. Tvoja odgovornost za Zvezdin evropski krah je velika. Obuci dux i idi na sever Marakane pa navijaj - tamo ces biti korisniji.

VRACAR

pre 13 godina

Jankovi Sale,jedan je Jankovic Sale.............. Covek koji je oprostio pola duga koji voli ZVEZDU a ne ko ove ja.....Adzicu odlazi i kupi tvoju bandu i te velike igrace,da bi mogao da dodje nas Sale da spasi, ono sto moze da se spasi od vas takvih sto unistavate nasu Zvezdu...

vlada

pre 13 godina

Dovedite bre Radovana Curcica iz Javora,to je onaj momak sto je selektirao domace igrace za mec sa Japanom.

Covek je mlad(38),strucan,ambiciozan,jeftin,zna posao.
Da ga pustimo da radi sa ovom talentovanom decom uz par iskusnijih igraca,pa da vidite sta ce da uradi sa Zvezdom.
Dobili bi smo ekstra trenera na duzi period,u najkracem vremenskom periodu bi smo vratili primat za pocetak u nasem prvenstvu,a za godinu-dve drmali bi i Evropom!
Zao mi je sto to od ovih nasih slepaca u upravi niko ne uvidja,a napravili bi ekstra posao!

liga sampiona

pre 13 godina

YAEHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!konacno nas je krenulo.da se nadje dobar trener i pravac liga sampiona.na na na na liga sampiona!!!!!

Sasa

pre 13 godina

Ostavku trebada podnesu i Lukic i Adzic i jos po neki koji su podrzavali ostanak ovog promasenog "strucnjaka". Pa jos krajem prosle sezonese videlo da taj nema viziju igre i znanje. Ko gaje ostavio trebadasnosi direktnu odgovornost za ispadanje iz kvalifikacija. Propade jos jedna godina zbog nestrucnosti i bahatog ponasanja pojedinaca.

dejan delija

pre 13 godina

A šta čekaju Lukić i Adžić ??Gde su njihove ostavke ili im se možda svidja igra Crvene Zvezde i ,,pojačanja,, za koja su oni lično odgovorni.Sramota imaju li oni obraza.

Dzimi

pre 13 godina

Volim Muslina, Sale je Zvezdino dete ali najbolje bi bilo da dodje Grof iz prostog razloga sto ova dvojica u poslednje vreme nisu postizali neke uspehe u klubovima u kojima su radili, dok Grof sasvim solidno radi u Rusiji. U svakom slucaju sva trojica su duplo bolji od Dostanica. Adzic pod hitno treba da ide iz Zvezde.

sasa

pre 13 godina

Hvala Bogu. Od kada je dosao tonuli smo svaki dan sve vise i vise, nadam se da smo dotakli dno i sad idemo na vrh bar super lige.

Zvezda mi je sve

pre 13 godina

JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN,DOBRODOSAO JE I SALE JANKOVIC!!!! Oterajte Rajicu Bozovica,covek vedri i oblaci u Zvezdi i on je iskrojio ovu nesretnu sudbinu njegovim uplitanjem prstiju u sastav tima i dovodjenje igraca,ako on ostane ko god da dodje imace posla sa njim

MILE

pre 13 godina

Očekivano ali isto su trebali da urade i Lukič i Adžić.Zvezdi prvo trebaju NORMALNI LJUDI a ne onakvi koji su NAJURILI Bajevića kada je imao + 14 bodova ispred Partizana.U današnjoj Zvezdi malo je njih koji odgovaraju FORMATU ZVEZDE .

Realno

pre 13 godina

Budimo realni. Ko god da dodje od ove trojice, bice fantasticno. Sva trojica su dokazali da imaju autoritet i potrebno znanje.

AJMO ZVEZDO!

zoran

pre 13 godina

Adzic bi trebao da ode ukoliko ima imalo obraza. Od kada je Lukic u Zvezdi bili smo na odlicnom putu dok se nije pojavio Adzic. Adzicevim dolaskom je sve poremeceno. Jos za vreme zimskih priprema pokusao je da minira Pizona jer je vec spremio Dostanica kao zamenu. Odlaskom Pizona neki igraci vise nisu mogli da se sastave sa loptom (pre svega Lekic i Perovic). Djordjevic je dobio prednost u odnosu na Isah-a. Umesto igre kratkih pasova dobili smo dur sistem. Pa mi protiv Partizana nismo sutnuli loptu u okvir gola. Kada sam gledao Srbiju protiv Gane cinilo mi se kao da je Anticu Dostanic sastavio taktiku (Antica inace izuzetno cenim kao trenera i mislim da mu je to bio jedina pogresna taktika na SP).
Lukicu ako zelis da budes Zvezdin predsednik Adzicev opstanak ce ugroziti i tebe. Svaka cast za sponzore ali ukoliko nema rezultata ne mozes opstati.

Trenirao sam fudbal...

pre 13 godina

Zar vi ljudi stvarno mislite da danas treneri igraju fudbal?

Zar vi stvarno mislite da neki cikica koji obrne zvezdin sal oko vrata moze nauciti 11 igraca koji su na terenu da IGRAJU fudbal?

Zar vi STVARNO mislite da bi sam "Murinjo" mogao da promeni nesto u Zvezdi?

Миле

pre 13 godina

Молим неког упућенијег него што сам ја да каже (напише) колико је Александар Јанковић у свом животу водио неку екипу на заваничним такмичарским утакмицама? Зашто тренутно, а то траје, нема ангажман?
Зашто га појединци називају српским Мурињом?
Да се разумемо, ја немам појма какав је тренер Саша Јанковић, било би добро да је бар пола од онога колико се овде глорификује, али бих само желео знати шта је то што га неизоставно препоручује на тренерску позицију у Звезди.
А нико не каже са којим ће то играчима Муслин, Јанковић, Гроф,..., учинити да Звездина игра
има прођу барем у домаћој лиги.
Коначно било којем тренеру који дође скинућу капу ако успе да те надобудне звезде научи да се пристојно понашање, јер на две утакмице против Слована њихово понашање је било испод сваког нивоа. Коначно ја нисам навијач Звезде, нисам ничији клупски навијач, гадим се на клупска препуцавања, али навијам за спорт и фудбал, нарочито онај српски, а без добре Звезда нема добре атмосфере, добре лиге, пуних стадиона на гостовањима.

dusan

pre 13 godina

treba nam neko cetvrti, ne zaboravite da smo i muslina svojevremeno oterali zbog lose igre i neefikasnosti. naprosto, treba nam neko sa strane da razdrma ekipu i ustaljene menadzerske pozicije. ali, za to mora d a dobije podrsku uprave. neko poput zenge ili mateusa, samo bi bilo dobro da ima mnogo vise trenerskog iskustva.

ps: cudi me da se dujkovic ne spaminje ovaj put?

vladabor

pre 13 godina

Srecan put,i tebe i Kosanovica ne zeli da vidi ni blizu stadiona,a kamoli na klupi,a ovo je poruka sadasnjoj i svim buducim upravama da nam ne vredjaju inteligenciju.Nije vezano za temu,ali puna podrska gospodinu Anticu,izdrzite i istrajte,narod je uz vas,a ne za one samoproglasene "strucnjake"

samo objektivan

pre 13 godina

Grof, Muslin...imamo li mi para za njih?
Za Jankovica sam siguran da ima para, posto bi on, koliko mi se cini radio i za dzabe...ali za ovu dvoicu nisam bas siguran.Dug je jos uvek velik,Lukic radi na tome da ga smanji i to obavlja uspesno.E,sad, nama niko nije kriv sto smo nerealni i sto hocemo i jare i pare...siguran sam da su svi u klubu zeleli da prodju dalje,nismo uspeli i KRAJ!Okrecemo se daljim izazovima.
U ovom trenutku osnovni cilj je stabilizovati finansijski klub,a rezultati ako dodju-odlicno.Ono sto se 15 godina rusilo ne moze se preko noci podici,ali hoce, samo pustite ljude da rade.

ja

pre 13 godina

Dokle vise,da se nadamo sledecoj sezoni,ocu da neko odgovara za ovo,pa ko vise upropascuje ZVEZDU nemoze to tako nije ovo buvljak ovo je bre prvak sveta.SRAM VAS BILO.

rty

pre 13 godina

Sada je vreme za prave poteze!!!

Tim menadzer: Slavoljub Muslin

Otkaz Adzicu, jer nece biti potreban pored Muslina koji ce raditi ono sto treneri rade u velikim klubovima (sami sastavljati tim).
Ugasio bih poziciju sportskog direktora, i napravio skaut sluzbu na cijem celu bi bilo "Zvezdino dete sa druge planete" Vladimir Jugovic.

Vojvoda 1389

pre 13 godina

HVALA BOGU da je ovaj Kratko Ostanic otisao!!!Ko god da dodje znamo svi da ce ZVEZDA igrati bolje jer ovaj je NAJGORI trener u ISTORIJI VECITIH!!!!HVala ti boze!!!!

Milan Karadjordjeva 5

pre 13 godina

Da nije smenjen Pizon prosle godine, i doveden Dostanic(po neznam kom kriterijumu), Zvezda bi osvojila titulu sampiona drzave. Dostanicevim odlaskom, odlazi jedan od najlosijih Zvezdinih trenera u novijoj istoriji(jedino je mozda Ceda Janevski bio gori).
Krstic kao trener nema iskustva i nesme da bude trener vise od nedelju-dve maximum ! Licno bih voleo da nov trener bude ili Slavoljub Muslin ili Aleksandar Jankovic ! Dodao bi ovome da u domacoj ligi postoji par trener koji svojim radom i rezultatima zadovoljavaju kriterijum da budu treneri Zvezde, mislim pre svega na Radovana Curcica iz Javora i Svabu Djurdjevica iz OFK-a

WladimirWB

pre 13 godina

Šteta... Taman sam se ponadao da ćemo do nove titule doći bez muke a sad ćemo morati da oznojimo dresove... A taj Grof sve ako napusti klupu gde ga plaćaju i dodje u Zvezdu... Da se ne lažemo, može Zvezda da dovede dobrog trenera ali samo sa spiska trenutno slobodnih...

Micko

pre 13 godina

Dva puta je morao da upropasti nesto sto je bilo vec vidjeno da bi se onda udostojio da podnese ostavku. Sad bi bilo idealno da sportski direktor izadje u javnost sa podrobnijom izjavom zasto je Zvezda izgubila toliko koliko je izgubila za vreme dok je njegov izabranik bio trener???

nije trebao ni dolaziti.

pre 13 godina

Kakav bedak, pa zastooo Ratko. Cekali bi mi dok ti ne uvedes nas u ligu sampiona pa makar to bilo i do veka. A taman si mi prirastao za srce, ti i tvoje duge setnje kraj aut linije... stvarno steta :) :):) Dzabe sto ode on kad su nam Adzic i Lukic jos tu!!!

Miodrag

pre 13 godina

Baš lepo,samo bi trebalo da ode i onaj što ga je doveo(Adžić)kao i neka "pojačanja" u vidu Koromana i Djordjevića,za koje smo se radovali kad su odlazili iz Zvezde,a njih vraćaju na velika vrata,kao "pojačanja".Pižon je sa svoji klubom prošao dalje,sramota je da jednog Pižona predpostavite nabedjenim trenerom kao što je Dostanić.Da li će neko za to da odgovara ili samo "trener" treba da snosi posledice!?

Nikola

pre 13 godina

Доведите нам Грофа Божовића и Вучићевича те отерајте Аџића па да играмо фудбал који нам доликује!

fabianski

pre 13 godina

Hvala ti Boze!! Ratko nisi bio dostojan jednog kluba kao sto je Zvezda! Jos sad grof da izgubi od CSK u subotu i eto ga u Zvezdi!Sve dolazi na svoje mesto polako ali sigurno....

strucno

pre 13 godina

Posto ovde" mnogi" vole tog srpskog Murinja u redu je, ali ako nije zavrsio DIF i visu trenersku vec samo "profi" kurs od tog posla nema nista,bice puno price,izjava,konferencija za stampu,povredjenih igraca , a od igre ni tri dodavanja, a o rezultatu i da ne razmisljam.

Goran PG

pre 13 godina

Zvezda je veliki klub sa smijesnim igracima(cast izuzetcima). Djordjevic i Guma Bogdanovic da igraju u tako velikom klubu,SRAMOTA!!!

aca

pre 13 godina

Sta na sve ovo kaze "pocasni" clan skupstine SD C.Z- Aca Lukas?! :)
(Lukic i Savija isto vani!, 7. avgust 2010 08:24)

ako smo delije, nismo dileje

BK

pre 13 godina

fantastičan uspeh vrhunskog stratega.ajde što je on otišao nego mi nije jasno do kada ce Raja Božović da određuje sastav i da drži onu karikaturu od igrača (Kadua) u Zvezdi?

sa sd crvena zvezda svakodnevni smeh do suza je zagarantovan

pre 13 godina

Neeeeeeeeeeee! Bas steta, ali kad bi doveli Kosanovica npr., to bi bio potpuno novi serijal ove komedije.

Zvezdaš iz 1991. god.

pre 13 godina

A sad kormilo preuzima firma Krstić! Za Beograd! Smehotresna olimpijada se nastavlja! Šta uradiste od kluba koji sam voleo, obožavao, kako vas bre nije sramota! Da jedan nepismeni Adžić selektuje i dovodi igrače!? Smešno i tužno i nadasve žalosno! Daj bre neka neko ugasi više Zvezdu da mi ovi paceri više ne dižu pritisak! lukiću idi bre u Sremčicu i vodi nju, pusti bre Zvezdu, nisi ti za to, nemaš ni pameti, ni harizme, niti si bio neki igrač! Bruka!

Младен

pre 13 godina

Срећан пут, и пази да те врата не ударе када будеш излазио, можеш и кума да поведеш са собом

Goran

pre 13 godina

Sad je kasno,nikad i nisi trebo preuzeti klub jer tvoje znanje vodjenje tima je na nivo onih trenera iz Srpskih liga,izvinjavam se tim trenerima ako sam ih uvredio.

Pedja J7

pre 13 godina

Bilo ko od ove trojice je dobro rešenje! Ipak, postoji jedan veliki problem, a to je TAJMING...

Kako je uopšte Dostanić mogao da ostane trener Crvene Zvezde, nakon toga što je prokockao titulu? 4 boda prednosti je imao kad je preuzeo tim, a završio je sezonu sa -7 u odnosu na partizan...Znači napravio je 11 bodova minusa.

Novi trener, je trebao da dođe na kraju prošle sezone, a ne sada. Igrali bi LE, osvojili bi duplu krunu, ovako sve visi o koncu...

ZVEZDA U SRCU!!!

braco

pre 13 godina

U redu,ali trener je samo deo problema,kakvi su nam igraci?Pod hitno dovesti tog Adija da zameni Djordjevica!I ko jos misli da je bolje da Ninkov igra desnog veznog,jer je u napadu mnogo bolji nego u odbrani.

Orthodox brothers

pre 13 godina

Ulepsa mi dan ova vest!
Samo mi je zao to sto su svi navijaci mogli da predvide sta ce da se desi u Evropi ako ostane Dostanic a jedino nije mogla da predvidi uprava. Lukicu svaka cast ocigledno je da je on ovog leta bio orijentisan ka finansijskoj stabilnosti kluba ali onog Adzica treba najuriti. Da je Aleksandar Jankovic poveo ovaj tim na pripreme siguran sam da bismo usli u grupnu fazu Lige Evrope a imali bismo i velike sanse da prezimimo u Evropi. Ovako nista, prvenstvo Srbije i Kup za utehu!

Vlada

pre 13 godina

Kratko je bio velika greška, jednostavno trener bez autoriteta,kontinuiteta i znanja. Ma šta ko mislio ni Pižon nije mnogo bolji sa svojim shvatanjem fudbala. Neznam kada će ali znam da je vreme da i Zvezda već jednom pronađe nekog perspektivnog, stabilnog kao ličnost i dobrog stručnjaka.Kog će podržavati uprava ma kakvi rezultati bili i koji će sedeti na klupi 3 god. A ne na svakih 5 meseci nov trener. Krajnje neozbiljno.

razocarani

pre 13 godina

Znalo se da je samo pitanje vremena kad ce Dostanic da leti, postojala je samo mala dilema da li ce to da bude posle ispadanja u evropi ili posle par kola domace lige kada ce partizan imati vec nedostiznu prednost. Sve se to moglo, koliko toliko, resiti dovodjenjem novog "krstenog" trenera na kraju prosle sezone. I sta sad Lukicu, Adzicu i ...? Meni vasa izvinjenja i preuzimanja krivice na sebe nista ne znace. Sezona je upropastena pre nego sto je i pocela!

Timisoara

pre 13 godina

Ne znam jel se ovaj Dostanic zadrzao u nekom klubu vise od godinu dana,kakav amater.
Ko god dodje u Zvezdu treba mu pozeleti srecu...posto realno imamo dosta rupa u ekipi.
Steta za Pizona sto su ga oterali,covek nije dozvoljavao da mu menadzeri govore ko ce da igra.....hehe

kenny

pre 13 godina

Samo da se ne dovede neki matori proslavljeni fudbalski strucnjak kome ce jedini cilj biti da za godinu dana potpise ugovor u Kini ili Emiratima.. Mlad trener, perspektivan, zeljan dokazivanja, takav nam treba..

VladaPa

pre 13 godina

...ajde sad Adzic, Tosic, Bogdanovic...i jos po neko iz senke...ajte vi polako...i ne okrecite se, nikad vise NI BLIZU ZVEZDE...

...Lukicu zaustavi vec jednom odlazenje mladih igraca kao sto je Savic, trebalo je da ostane on, a Djordjevic ili Vilotic da mu budu zamene...i pod hitno da se potpisu Savic iz BSK i Kaludjerovic!!! POD HITNO!!! Isplatice se garantovano...da se ukaze sansa Vesovicu, Jeremicu, Lazovicu, Mugosi, Mikicu...ima tu solidnih igraca, a ne da mi igra neki tamo Bogdanovic i slicni...

pozdrav :)

Pukovnik Bukovski

pre 13 godina

Pa taj Adžić je bio najveća bruka u istoriji Zvezde, ej i kapitensku traku je nosio!!! Zato što mu je tata bio direktor Coca-cole, Zvezdin sponzor!!!
Nikakav igrač, ni trener, a još Ratka smestio, za trenera! Sramota su obojica i treba da odu zajedno.Zvezda duže vreme luta, nema igru, menjaju se uprave, treneri kao na hokejaškoj utakmici, vreme je da neko stane i lupi u sto!!! Čime god hoće, ali ne može se više ovako !

goran

pre 13 godina

steta sto sa dostanicem nije otisao i adzic, ali sta je tu je. sada bi trebalo pazljivo odabrati i ne napraviti gresku kao kad su oterali piyona. ratko je upropastio proslu sezonu, ne smemo dozvoliti da izgubimo i ovu. ekipu bi trebalo da vodi grof bozovic posebno sto su neki igraci vec igrali kod njega i dobro ih poznaje. cini mi se da je muslina pomalo pregazilo vreme, dok je jankovic uvek bio samo jak na recima kao njegov tata i bio islifovanija varijanta milana zivadinovica! grof ima rezultat i to u ligi koja je postala prilicno ozbiljna. pored njega ya mene su jedini pravi kandidati svaba djurdjevic i radovan curcic, ali su obojca pod ugovorima i tesko da ih mozemo dovesti

zdravko

pre 13 godina

slavoljub muslin jedan je slavoljub muslin... naravno i grof a bih voleo ali bojim se jankovica pa koroman mu je vec lupao samare to bi bilo strasno.100% sam siguran da ce grof biti zvezdin trener

Istina

pre 13 godina

Pošteno bi bilo da sa njim odu i oni koji su ga doveli, a ne da sad opet oni biraju novog trenera. Ali naravno, sada će demagog Lukić sa svojim istomišljenikom Adžićem da izmisli novu priču i pronađe neke razloge za ovu katastrofu, samo svoju krivicu u svemu neće videti.

Mario Bros

pre 13 godina

Zvezda guta sve svoje zvezde i sve svoje velikane sažvaće i ispljune i opet ne može nikakav pomak da napravi u Evropi, a ni u domaćoj ligi. Sami im srozava ugled koji su kao mladi fudbaleri gradili. Setite se Piksija ili Pižona. Ko je sledeći?

Vidite li sada da ima nešto i u kešu, a ne samo u slavi, radu i trudu? Kupite bolje igrače i imaćete uspeh.

Od sećanja se ne živi, ali može da se preživi malo duže u krizi kada se zna kakva bi šteta bila da takav klub sasvim propadne. 5 dobrih igrača bi spasilo Zvezdu ali izgleda nam ode država u q, pa nema para ni za 5.

kolega

pre 13 godina

Ocekivano,ali do ovoga nije trebalo da dodje,uz duzno postovanje prema Dostanicu,ipak on nije kalibar za Zvezdu,za pomocnika trenera verovatno idealan.Na zalost otisao je kasno...Sada je na redu Adzic...Zvezda zivot je...

ciganDOgroba

pre 13 godina

Lukicu nemoj da te zmija ujede da dovodis alKosana ili Zivadinovica. Lazetic vam nije bio dobar pa je stigao Koroman(blago splavovoma),Djordjevic - zbogom pameti je kapiten a Bogdanovic graditelj igre.Pa ne bi nama sa tim igrackim kadrom ni murinjo pomogao!

Bosko

pre 13 godina

Muslin Tim manager a Sale Jankovic Asistent kao nekad kad smo pravili ozbiljan i mocan tim koji sada cini osnovu reprezentacije

http://www.youtube.com/watch?v=wgKQanOLm5k

A ti Adzicu? Jos si tu? Sta cekas?

CG

pre 13 godina

Zasto se palite? Nas su svi ti TRENERI trenirali bar po jedan put, i nikakav uspjeh pored Prvenstva i domaceg Kupa nam nisu donijeli,sto bih i ja kao trener Zvezde u nasem sampionatu mogao.Svi njihovi kvaliteti u Evropi izadju na vidjelo,tj. da ih uopste nemajuju.U Evropi NE PALI sitem nasih fudbalera PADAVICARA,vika na sudiju posle svakog faula,unosenje u facu protivnickim fudbalerima...I odakle vam ideja da je Zvezda uopste mogla da dovede nekog boljeg i skupljeg igraca?!??Jedino ostaje cinjenica da su pokazali koliko im je stalo do igre u prvom mecu ,kada ih je bodrilo 40.000 navijaca,a oni nisu mogli da se pomjere!!!Pa 15 ljudi da te bodri dobio bi bar 15 posto snage, a ne 40.000!!!!I sad idemo ponovo do sledece godine , i nove titule ili kupa , i nove price o nasoj godini koja samo nama pripada,sad ili nikad i ostalih fraza koje traju 20g uz sve ove TRENERE koje uporno nabrajate!!!!

Tejić

pre 13 godina

Pa ne znam ni što su odjurili Pižona a ni što su dovodili Dostanića! I Jankovića su već jednom smenili pa su se posle tužakali oko neizmirenih obaveza prema istom,valjda ni on nije lud da ponovo pravi pitu od g... jer oni igrači ne zaslužuju dres ni kluba iz opštinske lige! U roku od 5 dana svi odgovorni za ovu sramotu "Crvene zvezde" treba da podnesu ostavke,ako se ne pronađu,mi ćemo im pomoći!

Vlada

pre 13 godina

Dostanic je sve vreme priprema pricao kako ce se forsirati formacija 4-4-2 od omladinskog pogona do A tima. Utakmicu na marakani zvezda je i igrala 4-4-2, ali vec sledecu utakmicu dostanic menja formaciju u 4-2-3-1 sa trifunovicem kao jedinim isturenim napadacem pored dvojice visokih skakaca i taktika je bunarenje. Samo mi nije jasno kako neko moze da misli da Dostanic nije kriv?

Zoran

pre 13 godina

Ljudi, svega ovoga ne bi bilo da vas Lukic nije preterano lozio kako ste vi najbolji i najveci! Kad su dosli u Zvezdu pricali su za tri godine videce se rezultati, onda su promenili pricu i poceli da vas loze vec posle prve godine. I koliko se ja secam dug Zvezde je iznosio oko 22 miliona a ne 30 koliko su naduvali Lukic i kompanija pa toboze oni smanjili za 10 miliona u prethodnih godinu dana a prodali samo jednog igraca. Prica za malu decu.

Dalibor

pre 13 godina

ZVEZDINA POSRTANjA U 21. VEKU

2000/2001. Drugo kolo Kupa UEFA (Selta 1:0, 3:5)
2001/2002. Prvo kolo Kupa UEFA (CSKA Kijev, 2:3, 0:0)
2002/2003. Drugo kolo Kupa UEFA (Lacio 0:1, 1:1)
2003/2004. Drugo kolo Kupa UEFA (Rozenborg 0:0, 0:1)
2004/2005. Prvo kolo Kupa UEFA (Zenit 0:5, 1:2)
2005/2006. Liga Kupa UEFA (Bazel 1:2, Tromso 1:3, Roma 3:1, Strazbur 2:2)
2006/2007. Prvo kolo Kupa UEFA (Liberec 0:2, 1:2)
2007/2008. Liga Kupa UEFA (Bajern 2:3, Aris 0:3, Bolton 0:1, Braga 0:2)
2008/2009. Drugo kolo kvalifikacija za Kup UEFA (APOEL 2:2, 3:3)
2009/2010. Četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (Slavija 0:3, 2:1)
2010/2011. Treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (Slovan 1:2, 1:1)

Aleks N'Gambi

pre 13 godina

Mislim da bi idealno rešenje bio za ovaj "cirkus" gospodin Milan "Živa" Živadinović ili još bolje da se opet vrati Ljupko Petrović xaxaxaxxa!!!!

A jel ste možda razmišljali o Limenom !? Ipak i on zaslužuje šansu ...

Babin_zub

pre 13 godina

I umesto da se danas radujem prolasku Crvene Zvezde u sledece kolo,ja se radujem ostavci trenera.Da nije tuzno bilo bi zalosno.
p.s.jos uvek mi nije jasno zasto ste smenili Pizona i doveli ovog...ovog...

U nadi da ce novi trener dovesti stvari na mesto

pre 13 godina

Jedina pozitivna stvar u ovom ispadanju iz Evrope je ovo. Iskreno se nadam da ce naslednik biti Slavoljub Muslin, a ukoliko ne moze, onda Aleksandar Jankovic...Grof Bozovic nadam se da nije ni u mislima upravi!

Aleks

pre 13 godina

Hvala bogu! A ti Adzicu sta cekas. Za trenera Aleksandra Jankovica i to sto pre. Odmah vratiti Lazetica i dovesti Ubiparipa i naci jednog stopera.

E tako se to radi...

pre 13 godina

Opet ce dovesti nekog ,, strucnjaka ,, kojeg su vec najurili par puta!
Ovu ekipu zvezde ni Fergusom zajedno sa Murinjom nebi naucio da igra fudbal!! Jednostavno ocajni igraci, trener je tu naj manje kriv!!
Vec sve znamo unapred (to vec traje godinama), jedan trener sastavlja ekipu,odradi pripreme pa ga najure i dovedu drugog! A tom drugom ce biti alibi to sto ce on raditi sa ekipom koju mu je prvi sastavljao i pripremao!
Vama u sezoni treba 7-8 trenera!

copy/paste

pre 13 godina

.... i tako dalje i tako dalje kako koji trener ode nek zna da ce se vratiti za dve do tri sezone opet na klupu...katastrofa...samo gledajte iskljucivo vase interese, a za sportske uspehe nemate sta da brinete jer ih, od kako su pocele ozbiljne pare da se vrte, NEEEEEMAAA!!!! UPRAVA NAPOLJE i napolje i ona sledeca sto bude dosla i sledeca i sledeca...... PRIVATIZACIJA!!!!

sloba iz minhena

pre 13 godina

e mij lukicu.sta ti je trebao dostanic kad smo imali pizona.imali smo igru bili prvi na tabeli i sa njim bi sigurno prosli jer bi jos unapredio igru,ali neznam zasto je pizon najuren kao lider na tabeli i koji je zvezdu vratio u zivot(na terenu)e sad zovi pizona i moliga da se vrati.a kad si ga onda oterao barem da si neku trenercinu doveo.a ti uzme dostanicu kao zamenu i sta uradi?nista,najbolje bi bilo da ti zajedno sa dostanicem lepo odete malo na odmor i tamo ostanete.a privatizacija kluba sto pre pa da daj boze dodje ozbiljan vlasnik koji ce da investira u zvezdu pa kroz uspeh neka i zaradi nesto.pa da nam zvezda barem prodje kvalifikacije ako nista drugo,ove je starno tuzno....

srndac

pre 13 godina

Pa nije ni lose sto smo ispali. Evo sad bi igrali sa Sutgartom. Spasili nas braca Slovaci blamaze.
Ostani Ratko, bar jos malo kratko. Ti si taman za ovu ROGONJA ligu

Dodji Djoro

pre 13 godina

Dajte bata Djoru. Da vidiš kako se igra kad bata Djora zamrsi taktiku, pa Tošić bude špic, Stamenković levo krilo, Milovanović na golu, a Koroman centarhalf! Ludilo!

kežmam

pre 13 godina

ja mislim da bi zvezda trebala da angazuje ženskog trener,kad već sa muškarcima nemate sreće,ima ženskih trenera sigurno ja proverio na internetu

ivan

pre 13 godina

Da li je mogice da se Lazetic onako otera a dovede Koroman? Veliki klubovi to ne rade sa svojim kapitenima, narocito kada dodju u najtezem trenutku da igraju za svoj voljeni klub!A onda trazi malo vise para.pa sta,zasluzio je i pristupom i igrom! Adzicu bolje se skloni dok je vreme!

Delija CG

pre 13 godina

Pa 15 ljudi da te bodri dobio bi bar 15 posto snage, a ne 40.000!!!!I
(CG, 6. avgust 2010 23:26)
Tacno, trebali su da dobiju 40.000%

Dermendziev

pre 13 godina

Voleo bih da se vrati Slava Muslin.Ako nece Slava,Miodrag Bozovic ne bi bilo lose resenje.Og kluba Amkar napravio je hit prvenstva,zatim angazovan u FC Moskva,bivsi Torprdo Zil(nije onaj stari Torpedo-Luzniki!).Kako se FC Moskva rasformirao iz finansijskih razloga,Bozovica su angazovali u Moskovski Dinamo,kome trenutno ruze ne cvetaju.Bozovic bi najverovatno prihvatio poziv.Inace Bozovic vazi za strogog trenera i mislim da njegove strucne sposobnosti su solidne(tim koji se borio za opstanak,dolaskom Bozovica zavrsio je sezono u prvoj cetvorki,mada je jedno vreme bio i treci).

74/75-godisnji Ciro Blazevic sigurno bi prihvatio Zvezdin poziv(to je njegova neispunjena zivotna zelja,kako cesto kaze)i sigurno bi uradio mnogo vise,no pojedini treneri- diletanti,treneri-sarlatani.
Na svu zalost,mislim da do ove realizacije nece doci,jer je-cini mi se, Ciro davno zigosan u CZ.

Meni je zao sto je oteran i na koji nacin Pizon.

I na kraju trebalo bi da se raspravlja i o eventualnoj odgovornosti Lukica.Ako je imao zasluge bio je verovatno dobro placen i nagradjivan.
Ali za neuspehe trebalo bi da postoje i kazne.

***

pre 13 godina

Ko god da postane novi trener nece uspeti nista dok u ekipi imao "velicine" poput Koromana i njemu slicnih.Zemana su bojkotovali jer je rekao da nije video tako trkacki lose igrace(bez cega je savremeni fudbal koji svi prizeljkujemo nezamisliv)i uspeli su da ga oteraju.Secate li sa kada je "igracina"Milijas govorio kako stranci moraju biti barem dva puta bolji kako bi mogli da igraju kod nas,voleo bih da to njemu neko kaze u Engleskoj,mada svakako ne igra.Dokle god bude bilo toga nikada necemo imati ono sto je u fudbalu najvaznije TIM.
Jos nesto,ne znam tacno u kom mandatu navijaci su oterali Muslina zbog Pjanovica koji nije dao nijedan gol u Evropi izuzev Omoniji ako se dobro secam.Zasto ga sada prizeljkuju?
Malo licemerno,zar ne?

Вук ПФК

pre 13 godina

Коначно и ти нешто паметно да урадиш!Ово је за нас Гробаре разочаравајућа вест!

Delija Kovin

pre 13 godina

Ko god da dodje, fenomenalno!!! Gospodin Muslin je fenomenalan trener (pamtimo rezultate kad je on vodio Zvezdu), a i Aleksandar Jankovic (koji je njegov ucenik). Jos kad su oterali Jankovica, pricao sam svima da je to velika greska. Sad, ko god da dodje od njih dvojice, treba u dogovoru sa Lukicem da proda igrace koje neko hoce (ako neki klub hoce nekog i naravno ne ispod cene), i da se dovedu bar neki talentovani klinci (koji ce za godinu da steknu kakvo takvo iskustvo, naravno ako ne mogu neki provereni kvalitetni igraci) i onda sledece sezone bez prodaje igraca (sa kupovinom par igraca sledeceg leta na poziciji na kojoj se pokaze tokom sezone da je potrebno) i onda da se proba da se uradi nesto u Evropi, jer ovako ne moze, i nikad nece ni moci (to se vidi godinama u nazad). Naravno Muslin da bira pojacanja!!! Jer je covek zbog toga i otisao prosli put iz Zvezde (zato sto nije on mogao da dovede igrace koje je hteo, nego su mu drugi dovodili igrace koje su oni hteli).

glas razuma

pre 13 godina

Crvena Zvezda je bila poznata po tome da trenere nije menjala na svakih par meseci. Naravno, u ovom trenutku smena Dostanića je jedino logično rešenje.
Koga dovesti? Ko da sedne na klupu, a da mu tim sastavljaju predsednik i direktor, gospoda Lukić i Adžić? Ima li dobrih (vrhunskih) trenera koji bi prihvatili takve uslove? Ne verujem.
Najureni su Muslin, Đurovski, Janković, Pižon... Svi više nego dobri treneri, profesionalci, a Zvezdaši, što se ističe kao kao jedna od najbitnijih osobina da bi se radilo u FK CZ.
Plašim se perioda koji sledi. Preostaje nam samo ono što smo uzvikivali u nekada velikim utakmicama - pomozi Bože.

Sve na kraju izadje na povrsinu

pre 13 godina

Ne lozite se ni na muslina ni na jankovica jer su oni i zapalili iz zvezde zbog toga sto su nepodobni za ovakvu upravu. Dostanic niti je selektirao tim, niti se pitao za bilo sta. Bio je lutka koja sedi na klupi i zato je i doveden. Dakle, ocekujte nekog slicnih karakteristika jer je ovo samo vrteska za mazanje ociju. Stvari u zvezdi funkcionisu potpuno drugacije nego sto vecina vas misli i veruje.

Игор

pre 13 godina

Изгледа да Достанић иде обрнутим смером и да ради све супротно. Он изгледа у сваки клуб који дође жели да га потпуно уништи и онда оде. Значи он не иде на то да направи неки успех него иде човек лепо у уништење клуба који тренира. Можда му је то неки фетиш. Вала нас је потпуно уништио. Од +5 дође човек на -7, игре без, и избаци нас из Европе, никад раније и никад болније.
Браво Достанићу, сад остајеш у омладинској школи, има клинци да процветају са твојом деструктивном игром. Нећемо 2 играча да избацимо. И ово мало што вреди и то ћеш да поквариш. Браво Достанићу, тренерчино, магу фудбалску !

Hogar

pre 13 godina

Svi su znali da ce sa Dostanicem Zvezda doziveti krah ove sezone( ostalom prvi je vec dozivljen gubitkom prvog mesta). Izgleda da jedino Lukic to nije predvideo. Hvala na ostavci Dostanicu ali ona dolazi suvise kasno. Sada sa novim trenerom ce biti istih izjava tipa da je potrebno neko vreme da se tim uigra itd. Menjati trenera svakih 6 meseci je pisanje u vetar.

costak

pre 13 godina

Ovo je ocekivano i nije nikakva vest...vece iznenadjenje bi bilo da neko drugi oseti navalu odgovornosti i podje sa njim, tu pre svega mislim na Adzica koji je dokazao da nema kapacitet da bude sportski direktor.
Treba nam moderan trener i pre svega kvalitetan skauting jer ovaj prelazni rok je bio katastrofalan...
Tosic je promasaj sezone, nadam se da ne zaradjuje puno jer je zreo za pozajmicu BSK-u...

bolelfc

pre 13 godina

pa da sad se setio smeker da ode,a sledece godine u prvom kolu kval. za evropu bicemo u najslabijem sesiru i ko zna kada ce zvezda opet igrati tu ligu

Velimir Jovicic

pre 13 godina

ja poštujem svakog zvezdaša pa tako i ovog gospodina i sigurno je htio sve najbolje al mi kvalitet nemamo i to je osnovni razlog svih rezultatskih problema a svi vi koji stalno prozivate pojedince jel ste vi ti koj ste i DŽAJIĆA otjerali i od toga dana kreće agonija voljenog kluba i nivo koji zaslužujemo ćemo jako teško ostvarit jel puno ljudi želi u zvezdu i to je glavni problem koji ne znam kako da riješimo

dario

pre 13 godina

jedino resenje je slavoljub muslin ali zvezda nema novca ,jer slavoljub ce traziti prava pojacanja a zvezda nema tog novca i mislim nece muslin da se bruka sada je takva situacija nama treba dobar golman stoper, akter sredinu terena i spic i tu treba najmanje 10 millona evra za pravo pojacanje a mi to nemamo trebamo da budemo toga svesni.....

pera

pre 13 godina

zakasnela smena ... sa njim u paketu treba da ode i Adzic naravno...NAJGORI KAPITEN U ISTORIJI ZVEZDE...
ovom timu treba jedan kreativac i to iz nasih redova a neki polovni brazilac iz favela.. i dosta vise zadnjih veznih...ko god ne zna da igra fudbal stave ga na tu poziciju.....a mi ih u timu imamo 3...dovoljno..i DAJTE VISE ZVEZDINE DECE ...mislite na buducnost....cekamo vec 20 godina na neki solidniji tim....DOKLE VISE ???

xx

pre 13 godina

Kada je Lukic vec doveo Dostanica onda se ni sada ne treba nicemu nadati.Jankovic!?Posteno,momak je mogao i titulu da osvoji da nije bilo "Toleta" ali je inače površan trener.Kada je Lukić doveo Dostanića (smenio Pižona) to znači da je bio "spreman na sve" pa i da "zameni" Toleta u oduzimanju titule.