Petak, 06.08.2010.

18:03

Marić stiže, Braun prezadovoljan

Novi centar grčkog Panatinaikosa Aleks Marić najavio je da će se priključiti pripremama košarkaške reprezentacije Australije.

Izvor: LB

Mariæ stiže, Braun prezadovoljan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Milan R.

pre 13 godina

Naravno da zeli da igra na SP-u (ko ne bi?). OK ako je bilo problema (a ocigledno jeste) da AUS da pristanak da igra za nas razumljivo je da ce igrati za njih (ni mi ga ne bismo dali drugom). Medjutim ono sto stvarno bode oci su dve potpuno suprotne izjave: jedna u kojoj je oduvek zeleo da igra za Srbiju i sad ova u kojoj je oduvek zudeo da brani boje Australije. Cemu to? Cuti i igraj; ovako je zbog gluposti bacio mrlju na sve odradjeno u Partizanu. Steta.

mi imamo Kostu Perovica :P

pre 13 godina

Maric je igrao za Aus selekcije do 19 i do 21 godine i zato ne moze da igra za Srbiju .
I sigurno nije lud da ne igra na SP ...

hocu,necu

pre 13 godina

Sve sto si uradio u partizanu brzo cu da zaboravim samo zato jer si licemer i ulizica. Doveli su te iz Granade gde si imao prosek od 4 poena po tekmi, napravavili od tebe IGRACA BRE, milionera a ti lajes po novinama kako si oduvek zeleo da igras za Australiju bla bla bla. Samo se seti sta si pricao pre par meseci. Ne sporim da si dobar igrac i tako to ali sam ubedjen da si hteo da igras za Srbiju zato sto znas da bi ti tako jos porasla cena a ne sto si patriota. Isto kao i u Partizanu. Sve to nema veze sa patriotizmom, i ne treba ni da ima. Da li se osecas kao Srbin ili Australijanac, to je tvoja stvar, tvoje opredeljenje koje svako mora da postuje jer TI znas ko si, sta si i ko ti je u srcu. Ali tvoje izjave mi prosto smetaju i kao Grobaru, a i kao coveku. Prosto se osecam izigranim i nista vise. Samim tvojim odlaskom iz Partizana nisam iznenadjen ali nisi mi prirastao za srce kao npr Pekovic, Velickovic itd. Sto se tvoje karijere tice mislim da si zenit dostigao u partizanu a Pao je veliki klub za tebe. Progutacete te.

ilija

pre 13 godina

Pa mi smo saka buva za Australiju,malo su oni veci lobisti od nas!FIBA nikad nebi dozvolila da on zaigra za Srbiju...I nemoj da pljujete coveka,kada nemate pojma dali je i rekao ovo ili mu je izvuceno iz konteksta! Na kraju mi imamo dva centra koja su bolja od njega i treceg koji je na putu da to postane! U nasoj reprezentativnoj kosarci nikad jedan igrac nije doneo neku titulu nego kolektiv,nema razloga da zalimo za Maricem(odlicnim igracom) i da ga pljujemo u besu...Pooz

nista posebno

pre 13 godina

"Nasa zemlja nista nije dala Maricu, i tu je kraj svake price". Nikolica, sine, nije mu dala nista posebno, osim sto je posle samo jedne godine igranja i ucenja u njoj postao poznat i bogat covek. Za drugi deo tvog citiranog komentara, koji je u zapovednom nacinu, mogu reci samo da povisen glas ne moze pokriti neznanje. no, mlad si ti, koa sto je mlad i on. Naucicete.

miodrag

pre 13 godina

Mislim da ova vest i jeste servirana upravo da bi se na ovakav nacin i komentarisalo. U pitanju je delimicni senzacionalizam kao i nedobronamerenost. Sustina je|
1) Mnogi ovde zive u nepostojecem vremenu. od emocija se ne zivi, osim izuzetaka.
2) strucnost- veliko je pitanje sta bi bilo s nasim Partizanom pa isa duletom da se nije pojavio Maric. Ovo je za debelu diskusiju
3) nisam siguran da je ovo sve receno tonom kojim je predstavljeno od strane novinara.
Pokusajmo da obratimo paznju napozitivne stvari i na pozitivan nacin

alo SRBI

pre 13 godina

sta pricate vi,jel imate gram mozaga?
decko je rodjen u australiji i za tu zemlju i treba da igra!
nasi ga nizu ni zeleli niti su ga zvali ...
i sto onda ne bi igrao za svoju zemlju?

Svaka mu cas za ono sto je pruzio u partizanu,zelim mu uspesnu karijeru.
Ja cu da mu aplaudiram kad dodje u Pionir ili Arenu,a vi radite sta hocete.
Koga jos briga sta ljudi bez mozga misle i sta ce da rade!

kako mi je muka od PATRIOTA i PAMETNJAKOVICA ...

boki_rs

pre 13 godina

maricu, nije to lijepo, prvo bi volio da igras samo za srbiju pa si sad sretan sto igras za ozije...cemu takve izjave
a bio je simpa lik ):

Nemac

pre 13 godina

Alo bre negovorite tako ruzno o najboljem centru evrope.maric sam da igra protiv perovica,krstica,raduljice ima ladno da ih nadigra u svim elementima.svetska klasa je to

Marko

pre 13 godina

(nikolica, 6. avgust 2010 19:59)Dovoljno je sto je dobio priliku da igra za Partizan,eto to je dobio.Dobio je priliku da obezbedi sebe i porodicu extra ugovorom.Jel mu to dala Australija?Dao mu Partizan,Beograd,Srbija...Zelim mu sve najbolje u karijeri ali ovom izjavom me je razocarao.

Jeftika

pre 13 godina

(nikolica, 6. avgust 2010 19:59)
niko mu ni rec ne bi rekao sto igra za Australiju da nije sam izjavljivao ono sto je izjavljivao.... ko ga je terao da glumi velikog patriotu i da price i obecava one stvari koje nije imao nameru da ispuni ???... naravno da je video sansu da napreduje i da se promovise preko nase reprezentacije i radom sa Ivkovicem... a kad mu se to izjalovilo on se posle samo 2-3 meseca pogazio sve ono sto je rekao ... zbog toga je licemer i prevrtljivac...

Sale

pre 13 godina

Postoji njegova izjava od jedno pre4,5 godina gde kaze da je Zvezdas od glave do pete, posle je on to odlucno demantovao! Ovde je pricao da je njegova zelja samo Srbija u fazonu kaakva Australija, sada prica da mu je maltene zivotna zelja Australija decko ima problem sa samim sobom! Licemeran je veliki sam navijac Zvezde ali da DR. Duleta nije bilo on bi ostao prosecan igrac ... Ako budete igrali ove godine protiv Pao voleo bih da ga izvizdite jer aplauze zasluzio nije!

Opača

pre 13 godina

Ovde neki komentatori izgleda ne znaju da Marić nije mogao da igra za Srbiju bez dozvole same Australije jer je već bio nastupao za njih. A ja stvarno ne vidim razlog zašto bi oni pojčavali svog protivnika na Svetskom prvenstvu. U ovom slučaju je KSS ipak najmanje "kriv".

milos

pre 13 godina

Australija je uradila dosta za Marica, ali zato je Srbija (i Partizan) od njega napravila pravog kosarkasa... I, sada cak i milionera. Njegova cena je skocila 10x od vremena kako je proveo u Partizanu. A ko ce mu biti sledeci trener? Opet Srbin! A kako se on oduzio Srbiji? Tako sto ce igrati protiv nas na SP. Cele godine je govorio kako bi voleo da igra za Srbiju i samo Srbiju, da bi sada pre neki dan izjavio da je oduvek zeleo da igra za Australiju. Nadam se da ga necemo docekati ovacijama kada bude dosao u Pionir, jer to nije zasluzio. Iskreno se nadam da cemo demolirati Australiju u Turskoj, taman da im se osvetimo za Juznu Afriku.

realan

pre 13 godina

Paglupo bi bilo da izjavi : Nikada nisam zeleo da igram za Australiju, ali evo sada cu da igram. A, opet da li je bas za verovati svemu sto procitamou novinama?

Marko

pre 13 godina

Ne treba ga kriviti sto covek hoce da igra za svoju zemlju, za Australiju .. svi znamo da voli Srbiju i da je davao naznake u proslosti da mozda i zaigra za nas .. meni je samo krivo sto direktno izlazi sa izjavamao da je oduvek zeleo da igra za AUS tek kada je otisao iz Beograda iz Srbije, sad nema sta da izgubi ako kaze sta misli ..

Markoni

pre 13 godina

Nije problem sto se odlucio da zaigra za Australiju,ima potpuno pravo na to. Medjutim razocarao me je kao covek jer je sam pricao kako bi voleo da igra za Srbiju. Dule ga je izvukao iz anonimnosti i peeporodio ga u Partizanu da bi nam sada pricao neku potpuno drugu pricu. Zloupotrebio je nas sport na neki nacin i prevario navijace, nije mu trebala ovakva izjava. Razocarao me je i kao coveka i kao navijaca reprezentacije i partizana. Ocigledno da nije shvatio da je cast igrati za Srbiju kosarkasku velesilu.

Predo

pre 13 godina

Prava je istina da Duda Ivkovic nikada nije ozbiljno racunao na Marica, ali je zbog pritiska javnosti rekao da bi volio da Maric igra za Srbiju, ali nije zelio da zbog Marica ugrozi mjesto momcima, kojima vjeruje. Bice u svakom slucaju interesantno gledati Marica protiv Krstica, Perovica i Raduljice.

Zrenjaninac

pre 13 godina

Bravo Maricu...Partizan te vrati u zivot,ti odma odes u evropske bulse pa daaaa,onda hoces da igras protiv Srbije i kazes da si sanjao,pazi sanjao da igras za Australiju,ma ni ne trebas nam Koalo jedna!

dejan

pre 13 godina

iako sam delija,pratio sam igru ovog coveka,kao i njegove izjave i mislio sam da zaista zeli da igra za nas tim,medjutim covek je totalno razocarao i pokazao ko je i sta je!?ua...

nikolica

pre 13 godina

Uvek sam bio protiv toga da nasi igraci igraju za drugu zemlju i drugi narod i smatrao ih izdajnicima ali jednu stvar moramo realno sagledati:NASA ZEMLJA NIJE NISTA DALA MARICU, i tu je kraj svake price.
Jedan komentar dole kaze da nije bilo Duleta od Marica nista ne bi ni bilo i gde ja bio Braun kad je Maric bio u Granadi.Ako razmislis, sam sebi si odgovorio na pitanje.Sta je ova drzava dala Duletu?NISTA.Maricu?Nista.Rusi su Duletu dali 5.000.000 a drzava nije mogla da npr., ustupi Arenu Partizanu sa Duletom bar jedan mec da igraju besplatno, jos pritom trazili i neke velike i nerealne pare za stolice ko da su bile kozne fotelje u pitanju.Da nije bilo Duleta,Maric sigurno ne bi bio to sto jeste ali to je iskljucivo zasluga jednog trenera i jednog kluba a ne DRZAVE i SAVEZA,jer i taj SAVEZ i ova DRZAVA nisu znali za Marica pre Duleta i Partizana.Zbog toga smo i tu gde jesmo,jer se uspesni ne prepoznaju ili ignorisu a neuspesni guraju.Dakle, Maric nista ne duguje ovoj zemlji dok su ga ti Australijanci ako nista drugo bar skolovali, dali mu priliku da igra u njihovoj juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji dok mi nismo ni znali za njega a sve to govori o odnosu saveza prema nasim igracima iz dijaspore.
Price o izdaji ne piju vodu jer jednostavno Maric nije izdao svoju zemlju zbog sake dolara poput nekih rukometasa,vaterpolista i sl., vec je ziveo i radio, ucio i probijao se u Australiji i prirodno je da nam jednog takvog igraca nece prepustiti.
Krivicu treba traziti u savezu, ne samo u ovom sastavu vec i u prethodnim godinama, koji nisu obracali paznju na ljude u dijaspori i sada je doslo vreme da se taj ceh plati.
Sve u svemu pamet za sledeci put.

cruzbgd

pre 13 godina

"Oduvek sam želeo da igram za Australiju, naročito na SP. Posle odmora sa nestrpljenjem čekam da zaigram za Australiju. Nije mi bilo potrebno mnogo vremena da donesem tu odluku", objasnio je Marić.

Znao je covek sta prolazi u Srbiji i cele godine se busao s "patriotizmom" u Partizanu i u vezi nase reprezantacije, a mi narod kao narod kakvi jesmo- lozana do bola i onda naravno sta bude? Todora i Danilovic uzeli dobru cifru "ispod stola" uz zvanicno obestecenje koje deluje vise nego smesno sa cifrom od 650 000 imajuci u vidu da je ugovorom bio vezan jos dve godine i sada na kraju: "sve vreme sam imao zelju da nastupam za Austr. reprezantaciju".

A ne moze se ni osuditi (Maric) za takvo postupanje i stav, zna covek sta prolazi u Srbiji, dodvoravanje, poltronizam i znao je tacno sta mu je ciniti dok je bio ovde... a mi, do sledece iste prilike gde ce se pokazati da nista nismo naucili iz predjasnjih situacija.

dejan

pre 13 godina

decko je totalni licemer! ja razumem da mu je australija dala sve i da hoce da igra za njih i to mi je sasvim ok. ali je ocigledno da je ono kvazipatriotsko duvanje bio samo dobar marketing i da nikada nije htao da igra za nas. a ovi sto se i dalje loze mogu samo da krive saveez i sl. najlakse je verovati u zavere. jeftin patriotizam Maricu!!! kao i svi ostale patriote, jaki na recima, slabi na delima.

Benoit

pre 13 godina

heh kako su ljudi brzi da osude...pa i zaborave...decko je igrao prvenstveno za Partizan i to kako !!!!
...kakve veze ima sve ostalo ?!

Zoran

pre 13 godina

Samo neka nastave pojedinci željni slave da za svaki incident na terenu podnose krivične prijave, pa će i oni koji su rođeni u Srbiji pobeći napolje. Marić je žarko želeo da zaigra za Srbiju, ali čelnicima saveza se izgleda nije dopao klub za koji igra, pa nisu ni pokušali da mu to omoguće.
Puno sreće Aleksu u daljoj karijeri...

MUFC SABAC

pre 13 godina

Iako sam Zvezdas volio sam da gledam Marica kako igra.
Al odkako je dobio vece pare razocarao me je.Secamo se svi kako je od Deda Mraza za novu godinu zeleo dres nasih i rakao i da ga nedobije sigurno nece igrati za kengure ove godine.
Ali neka bas zbog toga da ih razvalio sto nam ga nisu dali,mada i bolje da igraju Krstic,Raduljica,Kosta i Bobi,i sto nas je izdao.

vise nikom ne skandiram

pre 13 godina

drago mi je sto je ovakav covek otisao iz partizana...oduvek sam zeleo da igram za australiju...srbija je od tebe napravila kosarkasa...pre nego sto si dosao u srbiju bio si neki tamo prosecan igrac... da si bio dobar i ranije bi te zvali...navijam za partizan i skandirao sam mu ime ali me je mnogo razocarao..

Lone Wolf

pre 13 godina

Mnogo mi je drago sto si otisao iz Partizana, trudicemo se da te sto pre zaboravimo. Svojim licemernim ponasanjem si se srozao na najnize grane.

...

pre 13 godina

Prvo prelazak u Pao, sad i ovo. Podrzavao sam Marica cele sezone, cinio mi se kao dobar momak, ali potezima u poslednjih par nedelja dovodi u pitanje poverenje ljudi iz Partizana koji su od potpunog anonimusa napravili prvog centra Evrope. Toliko o zahvalnosti.

BG-PDX

pre 13 godina

Igraces za zemlju gde si rodjen ali si za mene i dalje Srbin i nadam se da ces dobiti nase drzavljanstvo makar i nam ne igrao za repku.
Zelim ti da im budes najbolji igrac a SP i da izgubite od Srbije.
Jos samo da dodjes na b92 sajt procitas ovo :)

MojBratBane

pre 13 godina

ko njega za bilo sta krivi nije normalan covek...
uostalom australija kao zemlja je uradila mnogo za aleksa i najmanje sto moze da uradi je da se oduzi time sto ce ugrati u turskoj. za nas je vec uradio mnogo, ocigledno je zeleo i da igra za srbiju ali posto to nije moguce, nek mu je sa srecom u australiji i panatinaikosu...

Marko

pre 13 godina

Navijam za Zvedu i postujem KK Partizan sto pravi ovakve igrace.Gde je bio taj Braun kad si bio u onoj raspaloj Granadi i igrao 10 min po utakmici?jel su te tad zvali?A nama mazes oci ovde kako bi voleo da igras za Srbiju!Ovaj Maric bi bio smesan da ga Vujosevic doktor i ostali treneri u Partizanu nisu uzeli pod svoje!Jedva cekam Svetsko da te pojede Krstic i Raduljica pa da se vratis tamo gde ti je mesto!!!U granadu ili albu pa da vidim da li ce te tada zvati Braun.

Zoran

pre 13 godina

"Oduvek sam želeo da igram za Australiju, naročito na SP. Posle odmora sa nestrpljenjem čekam da zaigram za Australiju. Nije mi bilo potrebno mnogo vremena da donesem tu odluku", objasnio je Marić."
L I C E M E R !!!
E, moji grobari... ovakvi su vaši idoli...

prolaznik

pre 13 godina

Decko je imao veliku zelju da zaigra za Srbiju, nasi su bili mutavi, i tu malu sansu nisu iskoristili. Nemoj da je neko sad pljunuo po njemu, naravno da ce decko da igra na SP ako ima priliku u zemlji u kojoj je odrastao i koja mu je pruzila sansu!

Marko

pre 13 godina

Navijam za Zvedu i postujem KK Partizan sto pravi ovakve igrace.Gde je bio taj Braun kad si bio u onoj raspaloj Granadi i igrao 10 min po utakmici?jel su te tad zvali?A nama mazes oci ovde kako bi voleo da igras za Srbiju!Ovaj Maric bi bio smesan da ga Vujosevic doktor i ostali treneri u Partizanu nisu uzeli pod svoje!Jedva cekam Svetsko da te pojede Krstic i Raduljica pa da se vratis tamo gde ti je mesto!!!U granadu ili albu pa da vidim da li ce te tada zvati Braun.

Zoran

pre 13 godina

"Oduvek sam želeo da igram za Australiju, naročito na SP. Posle odmora sa nestrpljenjem čekam da zaigram za Australiju. Nije mi bilo potrebno mnogo vremena da donesem tu odluku", objasnio je Marić."
L I C E M E R !!!
E, moji grobari... ovakvi su vaši idoli...

MojBratBane

pre 13 godina

ko njega za bilo sta krivi nije normalan covek...
uostalom australija kao zemlja je uradila mnogo za aleksa i najmanje sto moze da uradi je da se oduzi time sto ce ugrati u turskoj. za nas je vec uradio mnogo, ocigledno je zeleo i da igra za srbiju ali posto to nije moguce, nek mu je sa srecom u australiji i panatinaikosu...

BG-PDX

pre 13 godina

Igraces za zemlju gde si rodjen ali si za mene i dalje Srbin i nadam se da ces dobiti nase drzavljanstvo makar i nam ne igrao za repku.
Zelim ti da im budes najbolji igrac a SP i da izgubite od Srbije.
Jos samo da dodjes na b92 sajt procitas ovo :)

prolaznik

pre 13 godina

Decko je imao veliku zelju da zaigra za Srbiju, nasi su bili mutavi, i tu malu sansu nisu iskoristili. Nemoj da je neko sad pljunuo po njemu, naravno da ce decko da igra na SP ako ima priliku u zemlji u kojoj je odrastao i koja mu je pruzila sansu!

Zrenjaninac

pre 13 godina

Bravo Maricu...Partizan te vrati u zivot,ti odma odes u evropske bulse pa daaaa,onda hoces da igras protiv Srbije i kazes da si sanjao,pazi sanjao da igras za Australiju,ma ni ne trebas nam Koalo jedna!

vise nikom ne skandiram

pre 13 godina

drago mi je sto je ovakav covek otisao iz partizana...oduvek sam zeleo da igram za australiju...srbija je od tebe napravila kosarkasa...pre nego sto si dosao u srbiju bio si neki tamo prosecan igrac... da si bio dobar i ranije bi te zvali...navijam za partizan i skandirao sam mu ime ali me je mnogo razocarao..

Lone Wolf

pre 13 godina

Mnogo mi je drago sto si otisao iz Partizana, trudicemo se da te sto pre zaboravimo. Svojim licemernim ponasanjem si se srozao na najnize grane.

Markoni

pre 13 godina

Nije problem sto se odlucio da zaigra za Australiju,ima potpuno pravo na to. Medjutim razocarao me je kao covek jer je sam pricao kako bi voleo da igra za Srbiju. Dule ga je izvukao iz anonimnosti i peeporodio ga u Partizanu da bi nam sada pricao neku potpuno drugu pricu. Zloupotrebio je nas sport na neki nacin i prevario navijace, nije mu trebala ovakva izjava. Razocarao me je i kao coveka i kao navijaca reprezentacije i partizana. Ocigledno da nije shvatio da je cast igrati za Srbiju kosarkasku velesilu.

milos

pre 13 godina

Australija je uradila dosta za Marica, ali zato je Srbija (i Partizan) od njega napravila pravog kosarkasa... I, sada cak i milionera. Njegova cena je skocila 10x od vremena kako je proveo u Partizanu. A ko ce mu biti sledeci trener? Opet Srbin! A kako se on oduzio Srbiji? Tako sto ce igrati protiv nas na SP. Cele godine je govorio kako bi voleo da igra za Srbiju i samo Srbiju, da bi sada pre neki dan izjavio da je oduvek zeleo da igra za Australiju. Nadam se da ga necemo docekati ovacijama kada bude dosao u Pionir, jer to nije zasluzio. Iskreno se nadam da cemo demolirati Australiju u Turskoj, taman da im se osvetimo za Juznu Afriku.

nikolica

pre 13 godina

Uvek sam bio protiv toga da nasi igraci igraju za drugu zemlju i drugi narod i smatrao ih izdajnicima ali jednu stvar moramo realno sagledati:NASA ZEMLJA NIJE NISTA DALA MARICU, i tu je kraj svake price.
Jedan komentar dole kaze da nije bilo Duleta od Marica nista ne bi ni bilo i gde ja bio Braun kad je Maric bio u Granadi.Ako razmislis, sam sebi si odgovorio na pitanje.Sta je ova drzava dala Duletu?NISTA.Maricu?Nista.Rusi su Duletu dali 5.000.000 a drzava nije mogla da npr., ustupi Arenu Partizanu sa Duletom bar jedan mec da igraju besplatno, jos pritom trazili i neke velike i nerealne pare za stolice ko da su bile kozne fotelje u pitanju.Da nije bilo Duleta,Maric sigurno ne bi bio to sto jeste ali to je iskljucivo zasluga jednog trenera i jednog kluba a ne DRZAVE i SAVEZA,jer i taj SAVEZ i ova DRZAVA nisu znali za Marica pre Duleta i Partizana.Zbog toga smo i tu gde jesmo,jer se uspesni ne prepoznaju ili ignorisu a neuspesni guraju.Dakle, Maric nista ne duguje ovoj zemlji dok su ga ti Australijanci ako nista drugo bar skolovali, dali mu priliku da igra u njihovoj juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji dok mi nismo ni znali za njega a sve to govori o odnosu saveza prema nasim igracima iz dijaspore.
Price o izdaji ne piju vodu jer jednostavno Maric nije izdao svoju zemlju zbog sake dolara poput nekih rukometasa,vaterpolista i sl., vec je ziveo i radio, ucio i probijao se u Australiji i prirodno je da nam jednog takvog igraca nece prepustiti.
Krivicu treba traziti u savezu, ne samo u ovom sastavu vec i u prethodnim godinama, koji nisu obracali paznju na ljude u dijaspori i sada je doslo vreme da se taj ceh plati.
Sve u svemu pamet za sledeci put.

...

pre 13 godina

Prvo prelazak u Pao, sad i ovo. Podrzavao sam Marica cele sezone, cinio mi se kao dobar momak, ali potezima u poslednjih par nedelja dovodi u pitanje poverenje ljudi iz Partizana koji su od potpunog anonimusa napravili prvog centra Evrope. Toliko o zahvalnosti.

dejan

pre 13 godina

decko je totalni licemer! ja razumem da mu je australija dala sve i da hoce da igra za njih i to mi je sasvim ok. ali je ocigledno da je ono kvazipatriotsko duvanje bio samo dobar marketing i da nikada nije htao da igra za nas. a ovi sto se i dalje loze mogu samo da krive saveez i sl. najlakse je verovati u zavere. jeftin patriotizam Maricu!!! kao i svi ostale patriote, jaki na recima, slabi na delima.

Predo

pre 13 godina

Prava je istina da Duda Ivkovic nikada nije ozbiljno racunao na Marica, ali je zbog pritiska javnosti rekao da bi volio da Maric igra za Srbiju, ali nije zelio da zbog Marica ugrozi mjesto momcima, kojima vjeruje. Bice u svakom slucaju interesantno gledati Marica protiv Krstica, Perovica i Raduljice.

MUFC SABAC

pre 13 godina

Iako sam Zvezdas volio sam da gledam Marica kako igra.
Al odkako je dobio vece pare razocarao me je.Secamo se svi kako je od Deda Mraza za novu godinu zeleo dres nasih i rakao i da ga nedobije sigurno nece igrati za kengure ove godine.
Ali neka bas zbog toga da ih razvalio sto nam ga nisu dali,mada i bolje da igraju Krstic,Raduljica,Kosta i Bobi,i sto nas je izdao.

dejan

pre 13 godina

iako sam delija,pratio sam igru ovog coveka,kao i njegove izjave i mislio sam da zaista zeli da igra za nas tim,medjutim covek je totalno razocarao i pokazao ko je i sta je!?ua...

cruzbgd

pre 13 godina

"Oduvek sam želeo da igram za Australiju, naročito na SP. Posle odmora sa nestrpljenjem čekam da zaigram za Australiju. Nije mi bilo potrebno mnogo vremena da donesem tu odluku", objasnio je Marić.

Znao je covek sta prolazi u Srbiji i cele godine se busao s "patriotizmom" u Partizanu i u vezi nase reprezantacije, a mi narod kao narod kakvi jesmo- lozana do bola i onda naravno sta bude? Todora i Danilovic uzeli dobru cifru "ispod stola" uz zvanicno obestecenje koje deluje vise nego smesno sa cifrom od 650 000 imajuci u vidu da je ugovorom bio vezan jos dve godine i sada na kraju: "sve vreme sam imao zelju da nastupam za Austr. reprezantaciju".

A ne moze se ni osuditi (Maric) za takvo postupanje i stav, zna covek sta prolazi u Srbiji, dodvoravanje, poltronizam i znao je tacno sta mu je ciniti dok je bio ovde... a mi, do sledece iste prilike gde ce se pokazati da nista nismo naucili iz predjasnjih situacija.

Marko

pre 13 godina

Ne treba ga kriviti sto covek hoce da igra za svoju zemlju, za Australiju .. svi znamo da voli Srbiju i da je davao naznake u proslosti da mozda i zaigra za nas .. meni je samo krivo sto direktno izlazi sa izjavamao da je oduvek zeleo da igra za AUS tek kada je otisao iz Beograda iz Srbije, sad nema sta da izgubi ako kaze sta misli ..

hocu,necu

pre 13 godina

Sve sto si uradio u partizanu brzo cu da zaboravim samo zato jer si licemer i ulizica. Doveli su te iz Granade gde si imao prosek od 4 poena po tekmi, napravavili od tebe IGRACA BRE, milionera a ti lajes po novinama kako si oduvek zeleo da igras za Australiju bla bla bla. Samo se seti sta si pricao pre par meseci. Ne sporim da si dobar igrac i tako to ali sam ubedjen da si hteo da igras za Srbiju zato sto znas da bi ti tako jos porasla cena a ne sto si patriota. Isto kao i u Partizanu. Sve to nema veze sa patriotizmom, i ne treba ni da ima. Da li se osecas kao Srbin ili Australijanac, to je tvoja stvar, tvoje opredeljenje koje svako mora da postuje jer TI znas ko si, sta si i ko ti je u srcu. Ali tvoje izjave mi prosto smetaju i kao Grobaru, a i kao coveku. Prosto se osecam izigranim i nista vise. Samim tvojim odlaskom iz Partizana nisam iznenadjen ali nisi mi prirastao za srce kao npr Pekovic, Velickovic itd. Sto se tvoje karijere tice mislim da si zenit dostigao u partizanu a Pao je veliki klub za tebe. Progutacete te.

realan

pre 13 godina

Paglupo bi bilo da izjavi : Nikada nisam zeleo da igram za Australiju, ali evo sada cu da igram. A, opet da li je bas za verovati svemu sto procitamou novinama?

nista posebno

pre 13 godina

"Nasa zemlja nista nije dala Maricu, i tu je kraj svake price". Nikolica, sine, nije mu dala nista posebno, osim sto je posle samo jedne godine igranja i ucenja u njoj postao poznat i bogat covek. Za drugi deo tvog citiranog komentara, koji je u zapovednom nacinu, mogu reci samo da povisen glas ne moze pokriti neznanje. no, mlad si ti, koa sto je mlad i on. Naucicete.

Jeftika

pre 13 godina

(nikolica, 6. avgust 2010 19:59)
niko mu ni rec ne bi rekao sto igra za Australiju da nije sam izjavljivao ono sto je izjavljivao.... ko ga je terao da glumi velikog patriotu i da price i obecava one stvari koje nije imao nameru da ispuni ???... naravno da je video sansu da napreduje i da se promovise preko nase reprezentacije i radom sa Ivkovicem... a kad mu se to izjalovilo on se posle samo 2-3 meseca pogazio sve ono sto je rekao ... zbog toga je licemer i prevrtljivac...

alo SRBI

pre 13 godina

sta pricate vi,jel imate gram mozaga?
decko je rodjen u australiji i za tu zemlju i treba da igra!
nasi ga nizu ni zeleli niti su ga zvali ...
i sto onda ne bi igrao za svoju zemlju?

Svaka mu cas za ono sto je pruzio u partizanu,zelim mu uspesnu karijeru.
Ja cu da mu aplaudiram kad dodje u Pionir ili Arenu,a vi radite sta hocete.
Koga jos briga sta ljudi bez mozga misle i sta ce da rade!

kako mi je muka od PATRIOTA i PAMETNJAKOVICA ...

Marko

pre 13 godina

(nikolica, 6. avgust 2010 19:59)Dovoljno je sto je dobio priliku da igra za Partizan,eto to je dobio.Dobio je priliku da obezbedi sebe i porodicu extra ugovorom.Jel mu to dala Australija?Dao mu Partizan,Beograd,Srbija...Zelim mu sve najbolje u karijeri ali ovom izjavom me je razocarao.

Sale

pre 13 godina

Postoji njegova izjava od jedno pre4,5 godina gde kaze da je Zvezdas od glave do pete, posle je on to odlucno demantovao! Ovde je pricao da je njegova zelja samo Srbija u fazonu kaakva Australija, sada prica da mu je maltene zivotna zelja Australija decko ima problem sa samim sobom! Licemeran je veliki sam navijac Zvezde ali da DR. Duleta nije bilo on bi ostao prosecan igrac ... Ako budete igrali ove godine protiv Pao voleo bih da ga izvizdite jer aplauze zasluzio nije!

miodrag

pre 13 godina

Mislim da ova vest i jeste servirana upravo da bi se na ovakav nacin i komentarisalo. U pitanju je delimicni senzacionalizam kao i nedobronamerenost. Sustina je|
1) Mnogi ovde zive u nepostojecem vremenu. od emocija se ne zivi, osim izuzetaka.
2) strucnost- veliko je pitanje sta bi bilo s nasim Partizanom pa isa duletom da se nije pojavio Maric. Ovo je za debelu diskusiju
3) nisam siguran da je ovo sve receno tonom kojim je predstavljeno od strane novinara.
Pokusajmo da obratimo paznju napozitivne stvari i na pozitivan nacin

ilija

pre 13 godina

Pa mi smo saka buva za Australiju,malo su oni veci lobisti od nas!FIBA nikad nebi dozvolila da on zaigra za Srbiju...I nemoj da pljujete coveka,kada nemate pojma dali je i rekao ovo ili mu je izvuceno iz konteksta! Na kraju mi imamo dva centra koja su bolja od njega i treceg koji je na putu da to postane! U nasoj reprezentativnoj kosarci nikad jedan igrac nije doneo neku titulu nego kolektiv,nema razloga da zalimo za Maricem(odlicnim igracom) i da ga pljujemo u besu...Pooz

Benoit

pre 13 godina

heh kako su ljudi brzi da osude...pa i zaborave...decko je igrao prvenstveno za Partizan i to kako !!!!
...kakve veze ima sve ostalo ?!

Zoran

pre 13 godina

Samo neka nastave pojedinci željni slave da za svaki incident na terenu podnose krivične prijave, pa će i oni koji su rođeni u Srbiji pobeći napolje. Marić je žarko želeo da zaigra za Srbiju, ali čelnicima saveza se izgleda nije dopao klub za koji igra, pa nisu ni pokušali da mu to omoguće.
Puno sreće Aleksu u daljoj karijeri...

boki_rs

pre 13 godina

maricu, nije to lijepo, prvo bi volio da igras samo za srbiju pa si sad sretan sto igras za ozije...cemu takve izjave
a bio je simpa lik ):

Opača

pre 13 godina

Ovde neki komentatori izgleda ne znaju da Marić nije mogao da igra za Srbiju bez dozvole same Australije jer je već bio nastupao za njih. A ja stvarno ne vidim razlog zašto bi oni pojčavali svog protivnika na Svetskom prvenstvu. U ovom slučaju je KSS ipak najmanje "kriv".

mi imamo Kostu Perovica :P

pre 13 godina

Maric je igrao za Aus selekcije do 19 i do 21 godine i zato ne moze da igra za Srbiju .
I sigurno nije lud da ne igra na SP ...

Milan R.

pre 13 godina

Naravno da zeli da igra na SP-u (ko ne bi?). OK ako je bilo problema (a ocigledno jeste) da AUS da pristanak da igra za nas razumljivo je da ce igrati za njih (ni mi ga ne bismo dali drugom). Medjutim ono sto stvarno bode oci su dve potpuno suprotne izjave: jedna u kojoj je oduvek zeleo da igra za Srbiju i sad ova u kojoj je oduvek zudeo da brani boje Australije. Cemu to? Cuti i igraj; ovako je zbog gluposti bacio mrlju na sve odradjeno u Partizanu. Steta.

Nemac

pre 13 godina

Alo bre negovorite tako ruzno o najboljem centru evrope.maric sam da igra protiv perovica,krstica,raduljice ima ladno da ih nadigra u svim elementima.svetska klasa je to

prolaznik

pre 13 godina

Decko je imao veliku zelju da zaigra za Srbiju, nasi su bili mutavi, i tu malu sansu nisu iskoristili. Nemoj da je neko sad pljunuo po njemu, naravno da ce decko da igra na SP ako ima priliku u zemlji u kojoj je odrastao i koja mu je pruzila sansu!

MojBratBane

pre 13 godina

ko njega za bilo sta krivi nije normalan covek...
uostalom australija kao zemlja je uradila mnogo za aleksa i najmanje sto moze da uradi je da se oduzi time sto ce ugrati u turskoj. za nas je vec uradio mnogo, ocigledno je zeleo i da igra za srbiju ali posto to nije moguce, nek mu je sa srecom u australiji i panatinaikosu...

Zoran

pre 13 godina

"Oduvek sam želeo da igram za Australiju, naročito na SP. Posle odmora sa nestrpljenjem čekam da zaigram za Australiju. Nije mi bilo potrebno mnogo vremena da donesem tu odluku", objasnio je Marić."
L I C E M E R !!!
E, moji grobari... ovakvi su vaši idoli...

BG-PDX

pre 13 godina

Igraces za zemlju gde si rodjen ali si za mene i dalje Srbin i nadam se da ces dobiti nase drzavljanstvo makar i nam ne igrao za repku.
Zelim ti da im budes najbolji igrac a SP i da izgubite od Srbije.
Jos samo da dodjes na b92 sajt procitas ovo :)

Marko

pre 13 godina

Navijam za Zvedu i postujem KK Partizan sto pravi ovakve igrace.Gde je bio taj Braun kad si bio u onoj raspaloj Granadi i igrao 10 min po utakmici?jel su te tad zvali?A nama mazes oci ovde kako bi voleo da igras za Srbiju!Ovaj Maric bi bio smesan da ga Vujosevic doktor i ostali treneri u Partizanu nisu uzeli pod svoje!Jedva cekam Svetsko da te pojede Krstic i Raduljica pa da se vratis tamo gde ti je mesto!!!U granadu ili albu pa da vidim da li ce te tada zvati Braun.

Zoran

pre 13 godina

Samo neka nastave pojedinci željni slave da za svaki incident na terenu podnose krivične prijave, pa će i oni koji su rođeni u Srbiji pobeći napolje. Marić je žarko želeo da zaigra za Srbiju, ali čelnicima saveza se izgleda nije dopao klub za koji igra, pa nisu ni pokušali da mu to omoguće.
Puno sreće Aleksu u daljoj karijeri...

nikolica

pre 13 godina

Uvek sam bio protiv toga da nasi igraci igraju za drugu zemlju i drugi narod i smatrao ih izdajnicima ali jednu stvar moramo realno sagledati:NASA ZEMLJA NIJE NISTA DALA MARICU, i tu je kraj svake price.
Jedan komentar dole kaze da nije bilo Duleta od Marica nista ne bi ni bilo i gde ja bio Braun kad je Maric bio u Granadi.Ako razmislis, sam sebi si odgovorio na pitanje.Sta je ova drzava dala Duletu?NISTA.Maricu?Nista.Rusi su Duletu dali 5.000.000 a drzava nije mogla da npr., ustupi Arenu Partizanu sa Duletom bar jedan mec da igraju besplatno, jos pritom trazili i neke velike i nerealne pare za stolice ko da su bile kozne fotelje u pitanju.Da nije bilo Duleta,Maric sigurno ne bi bio to sto jeste ali to je iskljucivo zasluga jednog trenera i jednog kluba a ne DRZAVE i SAVEZA,jer i taj SAVEZ i ova DRZAVA nisu znali za Marica pre Duleta i Partizana.Zbog toga smo i tu gde jesmo,jer se uspesni ne prepoznaju ili ignorisu a neuspesni guraju.Dakle, Maric nista ne duguje ovoj zemlji dok su ga ti Australijanci ako nista drugo bar skolovali, dali mu priliku da igra u njihovoj juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji dok mi nismo ni znali za njega a sve to govori o odnosu saveza prema nasim igracima iz dijaspore.
Price o izdaji ne piju vodu jer jednostavno Maric nije izdao svoju zemlju zbog sake dolara poput nekih rukometasa,vaterpolista i sl., vec je ziveo i radio, ucio i probijao se u Australiji i prirodno je da nam jednog takvog igraca nece prepustiti.
Krivicu treba traziti u savezu, ne samo u ovom sastavu vec i u prethodnim godinama, koji nisu obracali paznju na ljude u dijaspori i sada je doslo vreme da se taj ceh plati.
Sve u svemu pamet za sledeci put.

Nemac

pre 13 godina

Alo bre negovorite tako ruzno o najboljem centru evrope.maric sam da igra protiv perovica,krstica,raduljice ima ladno da ih nadigra u svim elementima.svetska klasa je to

Benoit

pre 13 godina

heh kako su ljudi brzi da osude...pa i zaborave...decko je igrao prvenstveno za Partizan i to kako !!!!
...kakve veze ima sve ostalo ?!

Opača

pre 13 godina

Ovde neki komentatori izgleda ne znaju da Marić nije mogao da igra za Srbiju bez dozvole same Australije jer je već bio nastupao za njih. A ja stvarno ne vidim razlog zašto bi oni pojčavali svog protivnika na Svetskom prvenstvu. U ovom slučaju je KSS ipak najmanje "kriv".

hocu,necu

pre 13 godina

Sve sto si uradio u partizanu brzo cu da zaboravim samo zato jer si licemer i ulizica. Doveli su te iz Granade gde si imao prosek od 4 poena po tekmi, napravavili od tebe IGRACA BRE, milionera a ti lajes po novinama kako si oduvek zeleo da igras za Australiju bla bla bla. Samo se seti sta si pricao pre par meseci. Ne sporim da si dobar igrac i tako to ali sam ubedjen da si hteo da igras za Srbiju zato sto znas da bi ti tako jos porasla cena a ne sto si patriota. Isto kao i u Partizanu. Sve to nema veze sa patriotizmom, i ne treba ni da ima. Da li se osecas kao Srbin ili Australijanac, to je tvoja stvar, tvoje opredeljenje koje svako mora da postuje jer TI znas ko si, sta si i ko ti je u srcu. Ali tvoje izjave mi prosto smetaju i kao Grobaru, a i kao coveku. Prosto se osecam izigranim i nista vise. Samim tvojim odlaskom iz Partizana nisam iznenadjen ali nisi mi prirastao za srce kao npr Pekovic, Velickovic itd. Sto se tvoje karijere tice mislim da si zenit dostigao u partizanu a Pao je veliki klub za tebe. Progutacete te.

alo SRBI

pre 13 godina

sta pricate vi,jel imate gram mozaga?
decko je rodjen u australiji i za tu zemlju i treba da igra!
nasi ga nizu ni zeleli niti su ga zvali ...
i sto onda ne bi igrao za svoju zemlju?

Svaka mu cas za ono sto je pruzio u partizanu,zelim mu uspesnu karijeru.
Ja cu da mu aplaudiram kad dodje u Pionir ili Arenu,a vi radite sta hocete.
Koga jos briga sta ljudi bez mozga misle i sta ce da rade!

kako mi je muka od PATRIOTA i PAMETNJAKOVICA ...

Zrenjaninac

pre 13 godina

Bravo Maricu...Partizan te vrati u zivot,ti odma odes u evropske bulse pa daaaa,onda hoces da igras protiv Srbije i kazes da si sanjao,pazi sanjao da igras za Australiju,ma ni ne trebas nam Koalo jedna!

vise nikom ne skandiram

pre 13 godina

drago mi je sto je ovakav covek otisao iz partizana...oduvek sam zeleo da igram za australiju...srbija je od tebe napravila kosarkasa...pre nego sto si dosao u srbiju bio si neki tamo prosecan igrac... da si bio dobar i ranije bi te zvali...navijam za partizan i skandirao sam mu ime ali me je mnogo razocarao..

Lone Wolf

pre 13 godina

Mnogo mi je drago sto si otisao iz Partizana, trudicemo se da te sto pre zaboravimo. Svojim licemernim ponasanjem si se srozao na najnize grane.

dejan

pre 13 godina

decko je totalni licemer! ja razumem da mu je australija dala sve i da hoce da igra za njih i to mi je sasvim ok. ali je ocigledno da je ono kvazipatriotsko duvanje bio samo dobar marketing i da nikada nije htao da igra za nas. a ovi sto se i dalje loze mogu samo da krive saveez i sl. najlakse je verovati u zavere. jeftin patriotizam Maricu!!! kao i svi ostale patriote, jaki na recima, slabi na delima.

...

pre 13 godina

Prvo prelazak u Pao, sad i ovo. Podrzavao sam Marica cele sezone, cinio mi se kao dobar momak, ali potezima u poslednjih par nedelja dovodi u pitanje poverenje ljudi iz Partizana koji su od potpunog anonimusa napravili prvog centra Evrope. Toliko o zahvalnosti.

milos

pre 13 godina

Australija je uradila dosta za Marica, ali zato je Srbija (i Partizan) od njega napravila pravog kosarkasa... I, sada cak i milionera. Njegova cena je skocila 10x od vremena kako je proveo u Partizanu. A ko ce mu biti sledeci trener? Opet Srbin! A kako se on oduzio Srbiji? Tako sto ce igrati protiv nas na SP. Cele godine je govorio kako bi voleo da igra za Srbiju i samo Srbiju, da bi sada pre neki dan izjavio da je oduvek zeleo da igra za Australiju. Nadam se da ga necemo docekati ovacijama kada bude dosao u Pionir, jer to nije zasluzio. Iskreno se nadam da cemo demolirati Australiju u Turskoj, taman da im se osvetimo za Juznu Afriku.

dejan

pre 13 godina

iako sam delija,pratio sam igru ovog coveka,kao i njegove izjave i mislio sam da zaista zeli da igra za nas tim,medjutim covek je totalno razocarao i pokazao ko je i sta je!?ua...

realan

pre 13 godina

Paglupo bi bilo da izjavi : Nikada nisam zeleo da igram za Australiju, ali evo sada cu da igram. A, opet da li je bas za verovati svemu sto procitamou novinama?

Predo

pre 13 godina

Prava je istina da Duda Ivkovic nikada nije ozbiljno racunao na Marica, ali je zbog pritiska javnosti rekao da bi volio da Maric igra za Srbiju, ali nije zelio da zbog Marica ugrozi mjesto momcima, kojima vjeruje. Bice u svakom slucaju interesantno gledati Marica protiv Krstica, Perovica i Raduljice.

Markoni

pre 13 godina

Nije problem sto se odlucio da zaigra za Australiju,ima potpuno pravo na to. Medjutim razocarao me je kao covek jer je sam pricao kako bi voleo da igra za Srbiju. Dule ga je izvukao iz anonimnosti i peeporodio ga u Partizanu da bi nam sada pricao neku potpuno drugu pricu. Zloupotrebio je nas sport na neki nacin i prevario navijace, nije mu trebala ovakva izjava. Razocarao me je i kao coveka i kao navijaca reprezentacije i partizana. Ocigledno da nije shvatio da je cast igrati za Srbiju kosarkasku velesilu.

boki_rs

pre 13 godina

maricu, nije to lijepo, prvo bi volio da igras samo za srbiju pa si sad sretan sto igras za ozije...cemu takve izjave
a bio je simpa lik ):

cruzbgd

pre 13 godina

"Oduvek sam želeo da igram za Australiju, naročito na SP. Posle odmora sa nestrpljenjem čekam da zaigram za Australiju. Nije mi bilo potrebno mnogo vremena da donesem tu odluku", objasnio je Marić.

Znao je covek sta prolazi u Srbiji i cele godine se busao s "patriotizmom" u Partizanu i u vezi nase reprezantacije, a mi narod kao narod kakvi jesmo- lozana do bola i onda naravno sta bude? Todora i Danilovic uzeli dobru cifru "ispod stola" uz zvanicno obestecenje koje deluje vise nego smesno sa cifrom od 650 000 imajuci u vidu da je ugovorom bio vezan jos dve godine i sada na kraju: "sve vreme sam imao zelju da nastupam za Austr. reprezantaciju".

A ne moze se ni osuditi (Maric) za takvo postupanje i stav, zna covek sta prolazi u Srbiji, dodvoravanje, poltronizam i znao je tacno sta mu je ciniti dok je bio ovde... a mi, do sledece iste prilike gde ce se pokazati da nista nismo naucili iz predjasnjih situacija.

MUFC SABAC

pre 13 godina

Iako sam Zvezdas volio sam da gledam Marica kako igra.
Al odkako je dobio vece pare razocarao me je.Secamo se svi kako je od Deda Mraza za novu godinu zeleo dres nasih i rakao i da ga nedobije sigurno nece igrati za kengure ove godine.
Ali neka bas zbog toga da ih razvalio sto nam ga nisu dali,mada i bolje da igraju Krstic,Raduljica,Kosta i Bobi,i sto nas je izdao.

Jeftika

pre 13 godina

(nikolica, 6. avgust 2010 19:59)
niko mu ni rec ne bi rekao sto igra za Australiju da nije sam izjavljivao ono sto je izjavljivao.... ko ga je terao da glumi velikog patriotu i da price i obecava one stvari koje nije imao nameru da ispuni ???... naravno da je video sansu da napreduje i da se promovise preko nase reprezentacije i radom sa Ivkovicem... a kad mu se to izjalovilo on se posle samo 2-3 meseca pogazio sve ono sto je rekao ... zbog toga je licemer i prevrtljivac...

ilija

pre 13 godina

Pa mi smo saka buva za Australiju,malo su oni veci lobisti od nas!FIBA nikad nebi dozvolila da on zaigra za Srbiju...I nemoj da pljujete coveka,kada nemate pojma dali je i rekao ovo ili mu je izvuceno iz konteksta! Na kraju mi imamo dva centra koja su bolja od njega i treceg koji je na putu da to postane! U nasoj reprezentativnoj kosarci nikad jedan igrac nije doneo neku titulu nego kolektiv,nema razloga da zalimo za Maricem(odlicnim igracom) i da ga pljujemo u besu...Pooz

Marko

pre 13 godina

Ne treba ga kriviti sto covek hoce da igra za svoju zemlju, za Australiju .. svi znamo da voli Srbiju i da je davao naznake u proslosti da mozda i zaigra za nas .. meni je samo krivo sto direktno izlazi sa izjavamao da je oduvek zeleo da igra za AUS tek kada je otisao iz Beograda iz Srbije, sad nema sta da izgubi ako kaze sta misli ..

Sale

pre 13 godina

Postoji njegova izjava od jedno pre4,5 godina gde kaze da je Zvezdas od glave do pete, posle je on to odlucno demantovao! Ovde je pricao da je njegova zelja samo Srbija u fazonu kaakva Australija, sada prica da mu je maltene zivotna zelja Australija decko ima problem sa samim sobom! Licemeran je veliki sam navijac Zvezde ali da DR. Duleta nije bilo on bi ostao prosecan igrac ... Ako budete igrali ove godine protiv Pao voleo bih da ga izvizdite jer aplauze zasluzio nije!

miodrag

pre 13 godina

Mislim da ova vest i jeste servirana upravo da bi se na ovakav nacin i komentarisalo. U pitanju je delimicni senzacionalizam kao i nedobronamerenost. Sustina je|
1) Mnogi ovde zive u nepostojecem vremenu. od emocija se ne zivi, osim izuzetaka.
2) strucnost- veliko je pitanje sta bi bilo s nasim Partizanom pa isa duletom da se nije pojavio Maric. Ovo je za debelu diskusiju
3) nisam siguran da je ovo sve receno tonom kojim je predstavljeno od strane novinara.
Pokusajmo da obratimo paznju napozitivne stvari i na pozitivan nacin

mi imamo Kostu Perovica :P

pre 13 godina

Maric je igrao za Aus selekcije do 19 i do 21 godine i zato ne moze da igra za Srbiju .
I sigurno nije lud da ne igra na SP ...

nista posebno

pre 13 godina

"Nasa zemlja nista nije dala Maricu, i tu je kraj svake price". Nikolica, sine, nije mu dala nista posebno, osim sto je posle samo jedne godine igranja i ucenja u njoj postao poznat i bogat covek. Za drugi deo tvog citiranog komentara, koji je u zapovednom nacinu, mogu reci samo da povisen glas ne moze pokriti neznanje. no, mlad si ti, koa sto je mlad i on. Naucicete.

Marko

pre 13 godina

(nikolica, 6. avgust 2010 19:59)Dovoljno je sto je dobio priliku da igra za Partizan,eto to je dobio.Dobio je priliku da obezbedi sebe i porodicu extra ugovorom.Jel mu to dala Australija?Dao mu Partizan,Beograd,Srbija...Zelim mu sve najbolje u karijeri ali ovom izjavom me je razocarao.

Milan R.

pre 13 godina

Naravno da zeli da igra na SP-u (ko ne bi?). OK ako je bilo problema (a ocigledno jeste) da AUS da pristanak da igra za nas razumljivo je da ce igrati za njih (ni mi ga ne bismo dali drugom). Medjutim ono sto stvarno bode oci su dve potpuno suprotne izjave: jedna u kojoj je oduvek zeleo da igra za Srbiju i sad ova u kojoj je oduvek zudeo da brani boje Australije. Cemu to? Cuti i igraj; ovako je zbog gluposti bacio mrlju na sve odradjeno u Partizanu. Steta.