Četvrtak, 05.08.2010.

18:55

LE: Ubedljiv poraz OFK Beograda

Fudbaleri OFK Beograda ipak nisu uspeli da iznenade turski Galatasaraj i da se plasiraju u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: LB

LE: Ubedljiv poraz OFK Beograda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Dr. Coldrain

pre 13 godina

a sam zvezdas od kada znam za sebe i ovakvu bruku nisam video. Jedan Dostanic koji je Zvezdu kostao titule vodi je sada u kvalifikacijama za evropu i to samo zato sto je Adzicev kucni prijatelj. Pa dokle vise... mars iz Zvezde obojca. A Adzica bih pitao, da li Zvezdu vise kosta plata Lazetica koji je bio najbolji pojedinac prosle sezone ili dovodjenje Koromana i ispadanje iz Evrope. Koromanu svaka cast za sve sto je uradio do sada ali vise taj covek ne moze da igra.
(uros, 5. avgust 2010 23:33)

Uroše dete, šta je s tobom? Biće da si omašio vest sa komentarom... cccc


Sve čestitke za OFK!!!

Sarajlija

pre 13 godina

U beogradu ce biti glatkih 0-2 ili 0-3
(sarajlija, 30. jul 2010 12:17)
# Link komentara

Preporučujem (+19)Ne preporučujem (-102)

Znao sam da ce OFK izgubiti ali ne bas sa rezultatom 5-1 ,ko nije gledao utakmicu reako bih da je Galatasaraj veoma lako dosao na kraj sa OFK-om ali verujte mi nije bilo tako lako ,Ofk-ovi momci su se borili lavovski ali mladost i neiskustvo je bilo absolutno vidljivo

dex

pre 13 godina

Alo ljudi budite realniji. Galatasaraj nije igrala punom snagom,uz to ni u najacem sastavu. Igrali su koliko im je bilo potrebno, u suprotnom bi duplirali rezultat. Jos nesto, malo li je petica?!

bastard

pre 13 godina

Galatasaraj jeste zasluzeno pobedio,jer dali su golove kad god su hteli,ali istina je da se ofk mnogo ispromasivao i da je mogao bar cetiri gola da postigne...jbg
a penal?smesno,smesno...

Darko Kovačević

pre 13 godina

ma svaka čast i za ovaj rezultat. momci su mladi i treba ih nagraditi za učinjeno i zadržati tu gde jesu, a ne prodati ih i kukati kako nam je fudbal loš. pozdrav od osoblja hotela. i još jednom, svaka čast.

uros

pre 13 godina

a sam zvezdas od kada znam za sebe i ovakvu bruku nisam video. Jedan Dostanic koji je Zvezdu kostao titule vodi je sada u kvalifikacijama za evropu i to samo zato sto je Adzicev kucni prijatelj. Pa dokle vise... mars iz Zvezde obojca. A Adzica bih pitao, da li Zvezdu vise kosta plata Lazetica koji je bio najbolji pojedinac prosle sezone ili dovodjenje Koromana i ispadanje iz Evrope. Koromanu svaka cast za sve sto je uradio do sada ali vise taj covek ne moze da igra.

ZG

pre 13 godina

Hajduk Split - Dinamo Bukurest 3:0 Split (Poljud)
1:3 Bukurest

Imacemo sa malo srece dva hrvatska kluba u europskoj ligi. Hrvatski nogomet se dize.

UEFA MAFIOSI

pre 13 godina

•Po ko zna koji put opet su nam krive sudije . Kako neko moze SLUCAJNO da postigne pet golova . Treba biti realan i kazati da je Galatasaraj ZASLUZENO pobedio .
(JOVAN, 5. avgust 2010 21:24)

Jel si ti gledao utakmicu? Ili nisi ili si turcin trece nema.

JOVAN

pre 13 godina

Po ko zna koji put opet su nam krive sudije . Kako neko moze SLUCAJNO da postigne pet golova . Treba biti realan i kazati da je Galatasaraj ZASLUZENO pobedio .

koki

pre 13 godina

Umalo OFK izbaci Galatasaraj :) Mozda ce se neko setiti da sam prognozirao jos uoci tekme u Istanbulu, da ce da bude neresena prva utkamica. Drugoj sam cak sto vise i rezultat pogodio,ali nisam igrao. SMRC:))

Igor

pre 13 godina

alo decko gde si ti zalutao poredis fulam koji ima budzet 60 miliona evra i ofk beograd koji ima mozda pola miliona sa velikim MOZDA.. budi malo realniji borili su se momci sasekao ih je penal i iskljucenje i to je to..

Dijaspora

pre 13 godina

Gledao sam susret preko Interneta. OFK je apsolutno igrao odlicno. Rezultat je odredio sudija, a ne igraci ... To treba jasno da se kaze tamo gde treba.

dejnn

pre 13 godina

Rezultat nije ni blizu realnog, OFK se odlicno drzao sve do penala u 57 minutu i rezultata 3:1.
Odlicno je i igrao, imao par dobrih sansi, ali nije imao srecu.

Kada bi ovako igrao u domacem prvenstvu bilo bi mu zagarantovano barem 3.mesto.
Fali im samo malo iskustva.
(IVORY, 5. avgust 2010 19:34)

OFKa i jeste 3 u domacem prvenstvu. :)

prijatel

pre 13 godina

Sramota,5:1 na svom terenu a vecina vas ih hvali?Zato nam je fudbal tu gde je zbog gubitnickog mentaliteta.Pa Turci jedva da su disali a razvalili ih.

Nenad Stojkovic

pre 13 godina

nisu imali srece, odigrali su fantasticno.Kad bi ovako igrali u prvenstvo kao danas bili bi prvaci.Dosta su neuigrani, a i nemaju evro utakmice u nogama.Penal po meni nije ni trebao da se dosudi ali imaju ime i trenera za respekt pa hajde da im se pokloni ...BICE BOLJE

Boki VS

pre 13 godina

Da je iskoriscena prilika u prvom delu, i da se na poluvremenu otislo sa 2:2 mozda bi sve bilo drugacije...ovako, hvala Vam moci sto ste omogucili da uzivo vidimo Kjuela i Turana...Svabo svaka cast

boris

pre 13 godina

sto takav naslov? ja sam se upravo vratio sa utakmice..lepa atmosfera, 8.000 ljudi,ofk-a je stvarno krenuo bojazljivo i zato smo primili 2 gola,ali posle 0-2 smo razbili galatasaraj, 2 puta su vadili loptu sa gol linije,pogodili precku,stvarno smo ih nadigrali.sudija je sve vreme pomagao galati,sve sporne faulove je njima svirao,i onda vrhunac,kad smo ih najvise stisli,poklonio im je penal,a usput i nama iskljucio igraca,i samim tim resio utakmicu..sramotan penal..ofk-a je sa igracem manj krenuo da napada,tad su se najvise ispromasivali..a turci davali golove iz kontri...

Raso Krajisnik

pre 13 godina

zvuci bezveze poslje 5-1 ali meni su super igrali.

2-0 oni igraju dalje holivud i na gol.

3-1 plus crveni karton oni dalje napadaju.

5-1 u 80. minutu a oni i dalje igraju kao da oni imaju igraca vise.

to hocu da gledam, a ne valjanje i manekenstvo kao orlovi u juznoj africi ...

Ogi

pre 13 godina

Nezasluzeno visok poraz!!!
Smatram da je OFK zasluzio cak MOZDA i da prodje, naravno ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam...
A i pruzili su najbolju igru od svih nasih klubova...

crno beli

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da nisu zasluzili ovako visoki poraz, al sta je tu je glavu gore i cestitke svakako, borili su se kao lavovi! Ipak je Galata jak tim.

bravo

pre 13 godina

Bravo za mladu ekipu ofk Beograda,odigrali su jednu dobru utakmicu!Mislim da je rezultat malo preveliki i da odaje utisam ka su turci lagano pobedili,ali to nije tako,ofk je pruzio dobar otpor i samo sreca i golman su sachuvali turke!Samo velika je sramota kakav penal je svirao onaj sudija ono nije bio penal kolko sam ja video,poklonio je gol turcima da toga nije bilo bilo bi josh svashta do kraja,ovako treci gol je saseko mlade igrache i to e bio kraj!Ipak bilo je teshko ochekivati da ce ofk izbaciti bogati Galatasaraj,al bar su povecali malo koeficijent Srbiji!

Red bull

pre 13 godina

To je nasa psihologija. Kada je vazno odseku se noge,psiholoski pritisak koje stvore i mediji i navijaci. zasto Ofk nije igrao muski kao da je u Istanbulu bio porazen sa 5:1. Oni su prilikom zreba vec ispali i nista nisu mogli da izgube. Prosle godine Fuhlam je krenuo iz kvalifikacija i dogurao do finala. E to je odnos prema igri i shvatanje fudbala. Gledao sam prenos preko Arene i komentatori se nalupetali kao da je Ofk odigrao utakmicu sezone. Turci sa trecinom snage onako iz zezanja dadosepet komada

Veljko Mihajlovic

pre 13 godina

Sad sam dosao sa utakmice. Mnogo bolja utakmica OFK-e nego sto rezultat pokazuje, propusteno nekoliko sjajnih sansi pri rezultatu 2-1, da bi sudija u 57 minutu prakticno zavrsio utakmicu svirajuci penal bez pravog razloga,sto je propraceno i iskljucenjem. Mislim da je moglo biti drugacije da momci nisu stegnuto poceli utakmicu. Jedan mali je na kraju imao sjajan slalom i sut sa 25 metara koji je pogodio precku. Da li neko zna njegovo ime?

jjjj

pre 13 godina

Svaka cast na borbenosti ali to nije dovoljno da se prodje Galatasaraj.Glavni problem naseg fudbala je nedostatak dobrih trenera, struka uopste. Glavna odlika igre nasihi klubova u Evropi je igra dugih pasova koju protivnicka odbrana sa lakocom procita. Tolika panika u odbrani(vidjeli ste danas kod drugog gola Galatasaraja kada je igrac ofk pogresio i cistu loptu dodao protivnickom igracu) to je nevidjeno. Cim se malo jaci presing odigra na odbranu nastaje panika. Evo dok ovo pisem Spartak takodje je primio gol i igra katastrofalno. Evo sada ce Spartak da se malo otvori i brzo ce primiti jos jedan gol da li iz kontre ili iz greske.
Ja ne pljujem po nasem fudbalu naravno, samo govorim o njegovim nedostacima. Kako nigdje nema nekog trenera koji ima viziju, koji zna da uigra tim, da ih nauci odredjenim akcijama, disciplini itd. Ovo sto gledamo svakog avgusta je katastrofa. Da nepricam o fizickoj spremi nasih igraca. Ona je blaga katastrofa. Pa kao da igraju fudbal rekreativno a ne za pare. Cak nemaju ni zelju za nadigravanjem sa protivnicima, kao da jedva cekaju da se utakmica zavrsi. Cemu ih uce nasi treneri. Molim Boga da se stanje promeni. Jedini koji mi se cini perspektivnim od nasih trenera je Stanojevic iz Partizana, ali kakva je uprava kluba tesko da ce ikakav veci uspjeh da napravi sa Partizanom. Domaca titula vise i nije neki uspjeh.

Jovan

pre 13 godina

Momci iz OFK, rezultat ne daje pravu sliku vase junacke borbe. Poslednja tri gola nikad ne bi primili da niste dobili crveni. Boli poraz, ali beo vam je obraz. Svaki Beogradjanin treba da se sa vama danas ponosi. Puno srece sledece sezone u Jelencetu, pa da opet dodjete da igrate u Evropu.

Steta

pre 13 godina

Jaoooooooo! E bas mi je krivo, ne toliko mozda sto OFK-a nije prosla dalje, koliko zbog NEZASLUZENE ubedljive pobede Turaka. Nemate cega da se stidite momci svaka vam cast, odigrali ste atraktivno, muski i romanticarski. To ovoga puta nije bilo dovljno, ali samo nastavite dalje i bicete sve bolji i bolji u Evropi. I za kraj...
Prolaz Galate u naredno kolo 400.000 e
Najskuplj igrac Galate 16mil. e
Budzet Galate 106mil. e
Izraz lica Rajkarda dok je OFK-a bila u igri i kidisala-NEPROCENJIVO!!!

b

pre 13 godina

nisu zasluzili ovako veliki poraz... do 2-1 su igrali dobro i imali sansu da izjednace ali neiskusne i glupe greske kao i sumnjivi penal su dovele do ubedljivog poraza... pozitivno je sto je na stadion napokon doslo vise hiljada ljudi

smestaj

pre 13 godina

Zasto pricate da je OFK nezasluzeno izgubio kada su dozvolili da ih ponizi sa petardom ekipa koja se tek skupila,Kjuel nije trenirao ni 10tak dana,ostali igraci su se vukli po terenu i opet su rasturili OFku koji su mesec dana vec na pripremama.Ipak,ne krivite sudiju nego Danila Nikolica koji je najgori defanzivac,uz neprevazidjenog Dudica,Tutorica,Dejana Ognjanovica...Pa on im je poklonio 2 gola,a i omogucio jos 2-3 izgledne sanse...

IVORY

pre 13 godina

Rezultat nije ni blizu realnog, OFK se odlicno drzao sve do penala u 57 minutu i rezultata 3:1.
Odlicno je i igrao, imao par dobrih sansi, ali nije imao srecu.

Kada bi ovako igrao u domacem prvenstvu bilo bi mu zagarantovano barem 3.mesto.
Fali im samo malo iskustva.

runner

pre 13 godina

Nažalost, čuda se ne dešavaju svaki dan. Realnost je veoma surova. OFK je još uvek mali tim. Mala je korist od umiranja u fudbalskoj lepoti, kada protivnik od 7-8 udaraca na gol zabije pet golova. Kada će naši timovi, napokon naučiti da igraju na rezultat, kao što je to učinio Partizan u Jerevanu i Helsinkiju? Al' za igrati na rezultat moraš biti veliki tim, što OFK-a trenutno nije. Ne možeš ti da se protiv Galatasaraja upustiš u nadigravanje, a pri tom imaš povoljan rezultat iz prvog meča. Nego bunkerica, bato, ili neka zatvorena varijanta, pa dokle i koliko izdržiš a ako se ukaže prilika za kontru o.k. Nije se sramota protiv silnih Turaka braniti.
Pa Šerif iz Moldavije se sinoć, u Zagrebu, skoro celu utakmicu branio i na krasju prošao u sledeću rundu.
No budimo realni, dalje se i nije moglo, nego neka ovo bude nauk za sledću godinu i novo učešće u kvalifikacijama za neki od evropskih takmičenja. Sretno plavo-beli!

Raso Krajisnik

pre 13 godina

zvuci bezveze poslje 5-1 ali meni su super igrali.

2-0 oni igraju dalje holivud i na gol.

3-1 plus crveni karton oni dalje napadaju.

5-1 u 80. minutu a oni i dalje igraju kao da oni imaju igraca vise.

to hocu da gledam, a ne valjanje i manekenstvo kao orlovi u juznoj africi ...

Steta

pre 13 godina

Jaoooooooo! E bas mi je krivo, ne toliko mozda sto OFK-a nije prosla dalje, koliko zbog NEZASLUZENE ubedljive pobede Turaka. Nemate cega da se stidite momci svaka vam cast, odigrali ste atraktivno, muski i romanticarski. To ovoga puta nije bilo dovljno, ali samo nastavite dalje i bicete sve bolji i bolji u Evropi. I za kraj...
Prolaz Galate u naredno kolo 400.000 e
Najskuplj igrac Galate 16mil. e
Budzet Galate 106mil. e
Izraz lica Rajkarda dok je OFK-a bila u igri i kidisala-NEPROCENJIVO!!!

crno beli

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da nisu zasluzili ovako visoki poraz, al sta je tu je glavu gore i cestitke svakako, borili su se kao lavovi! Ipak je Galata jak tim.

boris

pre 13 godina

sto takav naslov? ja sam se upravo vratio sa utakmice..lepa atmosfera, 8.000 ljudi,ofk-a je stvarno krenuo bojazljivo i zato smo primili 2 gola,ali posle 0-2 smo razbili galatasaraj, 2 puta su vadili loptu sa gol linije,pogodili precku,stvarno smo ih nadigrali.sudija je sve vreme pomagao galati,sve sporne faulove je njima svirao,i onda vrhunac,kad smo ih najvise stisli,poklonio im je penal,a usput i nama iskljucio igraca,i samim tim resio utakmicu..sramotan penal..ofk-a je sa igracem manj krenuo da napada,tad su se najvise ispromasivali..a turci davali golove iz kontri...

Boki VS

pre 13 godina

Da je iskoriscena prilika u prvom delu, i da se na poluvremenu otislo sa 2:2 mozda bi sve bilo drugacije...ovako, hvala Vam moci sto ste omogucili da uzivo vidimo Kjuela i Turana...Svabo svaka cast

IVORY

pre 13 godina

Rezultat nije ni blizu realnog, OFK se odlicno drzao sve do penala u 57 minutu i rezultata 3:1.
Odlicno je i igrao, imao par dobrih sansi, ali nije imao srecu.

Kada bi ovako igrao u domacem prvenstvu bilo bi mu zagarantovano barem 3.mesto.
Fali im samo malo iskustva.

Ogi

pre 13 godina

Nezasluzeno visok poraz!!!
Smatram da je OFK zasluzio cak MOZDA i da prodje, naravno ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam...
A i pruzili su najbolju igru od svih nasih klubova...

Nenad Stojkovic

pre 13 godina

nisu imali srece, odigrali su fantasticno.Kad bi ovako igrali u prvenstvo kao danas bili bi prvaci.Dosta su neuigrani, a i nemaju evro utakmice u nogama.Penal po meni nije ni trebao da se dosudi ali imaju ime i trenera za respekt pa hajde da im se pokloni ...BICE BOLJE

Jovan

pre 13 godina

Momci iz OFK, rezultat ne daje pravu sliku vase junacke borbe. Poslednja tri gola nikad ne bi primili da niste dobili crveni. Boli poraz, ali beo vam je obraz. Svaki Beogradjanin treba da se sa vama danas ponosi. Puno srece sledece sezone u Jelencetu, pa da opet dodjete da igrate u Evropu.

bravo

pre 13 godina

Bravo za mladu ekipu ofk Beograda,odigrali su jednu dobru utakmicu!Mislim da je rezultat malo preveliki i da odaje utisam ka su turci lagano pobedili,ali to nije tako,ofk je pruzio dobar otpor i samo sreca i golman su sachuvali turke!Samo velika je sramota kakav penal je svirao onaj sudija ono nije bio penal kolko sam ja video,poklonio je gol turcima da toga nije bilo bilo bi josh svashta do kraja,ovako treci gol je saseko mlade igrache i to e bio kraj!Ipak bilo je teshko ochekivati da ce ofk izbaciti bogati Galatasaraj,al bar su povecali malo koeficijent Srbiji!

dejnn

pre 13 godina

Rezultat nije ni blizu realnog, OFK se odlicno drzao sve do penala u 57 minutu i rezultata 3:1.
Odlicno je i igrao, imao par dobrih sansi, ali nije imao srecu.

Kada bi ovako igrao u domacem prvenstvu bilo bi mu zagarantovano barem 3.mesto.
Fali im samo malo iskustva.
(IVORY, 5. avgust 2010 19:34)

OFKa i jeste 3 u domacem prvenstvu. :)

b

pre 13 godina

nisu zasluzili ovako veliki poraz... do 2-1 su igrali dobro i imali sansu da izjednace ali neiskusne i glupe greske kao i sumnjivi penal su dovele do ubedljivog poraza... pozitivno je sto je na stadion napokon doslo vise hiljada ljudi

Igor

pre 13 godina

alo decko gde si ti zalutao poredis fulam koji ima budzet 60 miliona evra i ofk beograd koji ima mozda pola miliona sa velikim MOZDA.. budi malo realniji borili su se momci sasekao ih je penal i iskljucenje i to je to..

UEFA MAFIOSI

pre 13 godina

•Po ko zna koji put opet su nam krive sudije . Kako neko moze SLUCAJNO da postigne pet golova . Treba biti realan i kazati da je Galatasaraj ZASLUZENO pobedio .
(JOVAN, 5. avgust 2010 21:24)

Jel si ti gledao utakmicu? Ili nisi ili si turcin trece nema.

Red bull

pre 13 godina

To je nasa psihologija. Kada je vazno odseku se noge,psiholoski pritisak koje stvore i mediji i navijaci. zasto Ofk nije igrao muski kao da je u Istanbulu bio porazen sa 5:1. Oni su prilikom zreba vec ispali i nista nisu mogli da izgube. Prosle godine Fuhlam je krenuo iz kvalifikacija i dogurao do finala. E to je odnos prema igri i shvatanje fudbala. Gledao sam prenos preko Arene i komentatori se nalupetali kao da je Ofk odigrao utakmicu sezone. Turci sa trecinom snage onako iz zezanja dadosepet komada

Dijaspora

pre 13 godina

Gledao sam susret preko Interneta. OFK je apsolutno igrao odlicno. Rezultat je odredio sudija, a ne igraci ... To treba jasno da se kaze tamo gde treba.

Veljko Mihajlovic

pre 13 godina

Sad sam dosao sa utakmice. Mnogo bolja utakmica OFK-e nego sto rezultat pokazuje, propusteno nekoliko sjajnih sansi pri rezultatu 2-1, da bi sudija u 57 minutu prakticno zavrsio utakmicu svirajuci penal bez pravog razloga,sto je propraceno i iskljucenjem. Mislim da je moglo biti drugacije da momci nisu stegnuto poceli utakmicu. Jedan mali je na kraju imao sjajan slalom i sut sa 25 metara koji je pogodio precku. Da li neko zna njegovo ime?

jjjj

pre 13 godina

Svaka cast na borbenosti ali to nije dovoljno da se prodje Galatasaraj.Glavni problem naseg fudbala je nedostatak dobrih trenera, struka uopste. Glavna odlika igre nasihi klubova u Evropi je igra dugih pasova koju protivnicka odbrana sa lakocom procita. Tolika panika u odbrani(vidjeli ste danas kod drugog gola Galatasaraja kada je igrac ofk pogresio i cistu loptu dodao protivnickom igracu) to je nevidjeno. Cim se malo jaci presing odigra na odbranu nastaje panika. Evo dok ovo pisem Spartak takodje je primio gol i igra katastrofalno. Evo sada ce Spartak da se malo otvori i brzo ce primiti jos jedan gol da li iz kontre ili iz greske.
Ja ne pljujem po nasem fudbalu naravno, samo govorim o njegovim nedostacima. Kako nigdje nema nekog trenera koji ima viziju, koji zna da uigra tim, da ih nauci odredjenim akcijama, disciplini itd. Ovo sto gledamo svakog avgusta je katastrofa. Da nepricam o fizickoj spremi nasih igraca. Ona je blaga katastrofa. Pa kao da igraju fudbal rekreativno a ne za pare. Cak nemaju ni zelju za nadigravanjem sa protivnicima, kao da jedva cekaju da se utakmica zavrsi. Cemu ih uce nasi treneri. Molim Boga da se stanje promeni. Jedini koji mi se cini perspektivnim od nasih trenera je Stanojevic iz Partizana, ali kakva je uprava kluba tesko da ce ikakav veci uspjeh da napravi sa Partizanom. Domaca titula vise i nije neki uspjeh.

JOVAN

pre 13 godina

Po ko zna koji put opet su nam krive sudije . Kako neko moze SLUCAJNO da postigne pet golova . Treba biti realan i kazati da je Galatasaraj ZASLUZENO pobedio .

runner

pre 13 godina

Nažalost, čuda se ne dešavaju svaki dan. Realnost je veoma surova. OFK je još uvek mali tim. Mala je korist od umiranja u fudbalskoj lepoti, kada protivnik od 7-8 udaraca na gol zabije pet golova. Kada će naši timovi, napokon naučiti da igraju na rezultat, kao što je to učinio Partizan u Jerevanu i Helsinkiju? Al' za igrati na rezultat moraš biti veliki tim, što OFK-a trenutno nije. Ne možeš ti da se protiv Galatasaraja upustiš u nadigravanje, a pri tom imaš povoljan rezultat iz prvog meča. Nego bunkerica, bato, ili neka zatvorena varijanta, pa dokle i koliko izdržiš a ako se ukaže prilika za kontru o.k. Nije se sramota protiv silnih Turaka braniti.
Pa Šerif iz Moldavije se sinoć, u Zagrebu, skoro celu utakmicu branio i na krasju prošao u sledeću rundu.
No budimo realni, dalje se i nije moglo, nego neka ovo bude nauk za sledću godinu i novo učešće u kvalifikacijama za neki od evropskih takmičenja. Sretno plavo-beli!

prijatel

pre 13 godina

Sramota,5:1 na svom terenu a vecina vas ih hvali?Zato nam je fudbal tu gde je zbog gubitnickog mentaliteta.Pa Turci jedva da su disali a razvalili ih.

Darko Kovačević

pre 13 godina

ma svaka čast i za ovaj rezultat. momci su mladi i treba ih nagraditi za učinjeno i zadržati tu gde jesu, a ne prodati ih i kukati kako nam je fudbal loš. pozdrav od osoblja hotela. i još jednom, svaka čast.

smestaj

pre 13 godina

Zasto pricate da je OFK nezasluzeno izgubio kada su dozvolili da ih ponizi sa petardom ekipa koja se tek skupila,Kjuel nije trenirao ni 10tak dana,ostali igraci su se vukli po terenu i opet su rasturili OFku koji su mesec dana vec na pripremama.Ipak,ne krivite sudiju nego Danila Nikolica koji je najgori defanzivac,uz neprevazidjenog Dudica,Tutorica,Dejana Ognjanovica...Pa on im je poklonio 2 gola,a i omogucio jos 2-3 izgledne sanse...

ZG

pre 13 godina

Hajduk Split - Dinamo Bukurest 3:0 Split (Poljud)
1:3 Bukurest

Imacemo sa malo srece dva hrvatska kluba u europskoj ligi. Hrvatski nogomet se dize.

bastard

pre 13 godina

Galatasaraj jeste zasluzeno pobedio,jer dali su golove kad god su hteli,ali istina je da se ofk mnogo ispromasivao i da je mogao bar cetiri gola da postigne...jbg
a penal?smesno,smesno...

Sarajlija

pre 13 godina

U beogradu ce biti glatkih 0-2 ili 0-3
(sarajlija, 30. jul 2010 12:17)
# Link komentara

Preporučujem (+19)Ne preporučujem (-102)

Znao sam da ce OFK izgubiti ali ne bas sa rezultatom 5-1 ,ko nije gledao utakmicu reako bih da je Galatasaraj veoma lako dosao na kraj sa OFK-om ali verujte mi nije bilo tako lako ,Ofk-ovi momci su se borili lavovski ali mladost i neiskustvo je bilo absolutno vidljivo

uros

pre 13 godina

a sam zvezdas od kada znam za sebe i ovakvu bruku nisam video. Jedan Dostanic koji je Zvezdu kostao titule vodi je sada u kvalifikacijama za evropu i to samo zato sto je Adzicev kucni prijatelj. Pa dokle vise... mars iz Zvezde obojca. A Adzica bih pitao, da li Zvezdu vise kosta plata Lazetica koji je bio najbolji pojedinac prosle sezone ili dovodjenje Koromana i ispadanje iz Evrope. Koromanu svaka cast za sve sto je uradio do sada ali vise taj covek ne moze da igra.

Dr. Coldrain

pre 13 godina

a sam zvezdas od kada znam za sebe i ovakvu bruku nisam video. Jedan Dostanic koji je Zvezdu kostao titule vodi je sada u kvalifikacijama za evropu i to samo zato sto je Adzicev kucni prijatelj. Pa dokle vise... mars iz Zvezde obojca. A Adzica bih pitao, da li Zvezdu vise kosta plata Lazetica koji je bio najbolji pojedinac prosle sezone ili dovodjenje Koromana i ispadanje iz Evrope. Koromanu svaka cast za sve sto je uradio do sada ali vise taj covek ne moze da igra.
(uros, 5. avgust 2010 23:33)

Uroše dete, šta je s tobom? Biće da si omašio vest sa komentarom... cccc


Sve čestitke za OFK!!!

koki

pre 13 godina

Umalo OFK izbaci Galatasaraj :) Mozda ce se neko setiti da sam prognozirao jos uoci tekme u Istanbulu, da ce da bude neresena prva utkamica. Drugoj sam cak sto vise i rezultat pogodio,ali nisam igrao. SMRC:))

dex

pre 13 godina

Alo ljudi budite realniji. Galatasaraj nije igrala punom snagom,uz to ni u najacem sastavu. Igrali su koliko im je bilo potrebno, u suprotnom bi duplirali rezultat. Jos nesto, malo li je petica?!

Red bull

pre 13 godina

To je nasa psihologija. Kada je vazno odseku se noge,psiholoski pritisak koje stvore i mediji i navijaci. zasto Ofk nije igrao muski kao da je u Istanbulu bio porazen sa 5:1. Oni su prilikom zreba vec ispali i nista nisu mogli da izgube. Prosle godine Fuhlam je krenuo iz kvalifikacija i dogurao do finala. E to je odnos prema igri i shvatanje fudbala. Gledao sam prenos preko Arene i komentatori se nalupetali kao da je Ofk odigrao utakmicu sezone. Turci sa trecinom snage onako iz zezanja dadosepet komada

ZG

pre 13 godina

Hajduk Split - Dinamo Bukurest 3:0 Split (Poljud)
1:3 Bukurest

Imacemo sa malo srece dva hrvatska kluba u europskoj ligi. Hrvatski nogomet se dize.

JOVAN

pre 13 godina

Po ko zna koji put opet su nam krive sudije . Kako neko moze SLUCAJNO da postigne pet golova . Treba biti realan i kazati da je Galatasaraj ZASLUZENO pobedio .

prijatel

pre 13 godina

Sramota,5:1 na svom terenu a vecina vas ih hvali?Zato nam je fudbal tu gde je zbog gubitnickog mentaliteta.Pa Turci jedva da su disali a razvalili ih.

smestaj

pre 13 godina

Zasto pricate da je OFK nezasluzeno izgubio kada su dozvolili da ih ponizi sa petardom ekipa koja se tek skupila,Kjuel nije trenirao ni 10tak dana,ostali igraci su se vukli po terenu i opet su rasturili OFku koji su mesec dana vec na pripremama.Ipak,ne krivite sudiju nego Danila Nikolica koji je najgori defanzivac,uz neprevazidjenog Dudica,Tutorica,Dejana Ognjanovica...Pa on im je poklonio 2 gola,a i omogucio jos 2-3 izgledne sanse...

koki

pre 13 godina

Umalo OFK izbaci Galatasaraj :) Mozda ce se neko setiti da sam prognozirao jos uoci tekme u Istanbulu, da ce da bude neresena prva utkamica. Drugoj sam cak sto vise i rezultat pogodio,ali nisam igrao. SMRC:))

Steta

pre 13 godina

Jaoooooooo! E bas mi je krivo, ne toliko mozda sto OFK-a nije prosla dalje, koliko zbog NEZASLUZENE ubedljive pobede Turaka. Nemate cega da se stidite momci svaka vam cast, odigrali ste atraktivno, muski i romanticarski. To ovoga puta nije bilo dovljno, ali samo nastavite dalje i bicete sve bolji i bolji u Evropi. I za kraj...
Prolaz Galate u naredno kolo 400.000 e
Najskuplj igrac Galate 16mil. e
Budzet Galate 106mil. e
Izraz lica Rajkarda dok je OFK-a bila u igri i kidisala-NEPROCENJIVO!!!

UEFA MAFIOSI

pre 13 godina

•Po ko zna koji put opet su nam krive sudije . Kako neko moze SLUCAJNO da postigne pet golova . Treba biti realan i kazati da je Galatasaraj ZASLUZENO pobedio .
(JOVAN, 5. avgust 2010 21:24)

Jel si ti gledao utakmicu? Ili nisi ili si turcin trece nema.

Raso Krajisnik

pre 13 godina

zvuci bezveze poslje 5-1 ali meni su super igrali.

2-0 oni igraju dalje holivud i na gol.

3-1 plus crveni karton oni dalje napadaju.

5-1 u 80. minutu a oni i dalje igraju kao da oni imaju igraca vise.

to hocu da gledam, a ne valjanje i manekenstvo kao orlovi u juznoj africi ...

boris

pre 13 godina

sto takav naslov? ja sam se upravo vratio sa utakmice..lepa atmosfera, 8.000 ljudi,ofk-a je stvarno krenuo bojazljivo i zato smo primili 2 gola,ali posle 0-2 smo razbili galatasaraj, 2 puta su vadili loptu sa gol linije,pogodili precku,stvarno smo ih nadigrali.sudija je sve vreme pomagao galati,sve sporne faulove je njima svirao,i onda vrhunac,kad smo ih najvise stisli,poklonio im je penal,a usput i nama iskljucio igraca,i samim tim resio utakmicu..sramotan penal..ofk-a je sa igracem manj krenuo da napada,tad su se najvise ispromasivali..a turci davali golove iz kontri...

Ogi

pre 13 godina

Nezasluzeno visok poraz!!!
Smatram da je OFK zasluzio cak MOZDA i da prodje, naravno ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam...
A i pruzili su najbolju igru od svih nasih klubova...

Dijaspora

pre 13 godina

Gledao sam susret preko Interneta. OFK je apsolutno igrao odlicno. Rezultat je odredio sudija, a ne igraci ... To treba jasno da se kaze tamo gde treba.

IVORY

pre 13 godina

Rezultat nije ni blizu realnog, OFK se odlicno drzao sve do penala u 57 minutu i rezultata 3:1.
Odlicno je i igrao, imao par dobrih sansi, ali nije imao srecu.

Kada bi ovako igrao u domacem prvenstvu bilo bi mu zagarantovano barem 3.mesto.
Fali im samo malo iskustva.

runner

pre 13 godina

Nažalost, čuda se ne dešavaju svaki dan. Realnost je veoma surova. OFK je još uvek mali tim. Mala je korist od umiranja u fudbalskoj lepoti, kada protivnik od 7-8 udaraca na gol zabije pet golova. Kada će naši timovi, napokon naučiti da igraju na rezultat, kao što je to učinio Partizan u Jerevanu i Helsinkiju? Al' za igrati na rezultat moraš biti veliki tim, što OFK-a trenutno nije. Ne možeš ti da se protiv Galatasaraja upustiš u nadigravanje, a pri tom imaš povoljan rezultat iz prvog meča. Nego bunkerica, bato, ili neka zatvorena varijanta, pa dokle i koliko izdržiš a ako se ukaže prilika za kontru o.k. Nije se sramota protiv silnih Turaka braniti.
Pa Šerif iz Moldavije se sinoć, u Zagrebu, skoro celu utakmicu branio i na krasju prošao u sledeću rundu.
No budimo realni, dalje se i nije moglo, nego neka ovo bude nauk za sledću godinu i novo učešće u kvalifikacijama za neki od evropskih takmičenja. Sretno plavo-beli!

Nenad Stojkovic

pre 13 godina

nisu imali srece, odigrali su fantasticno.Kad bi ovako igrali u prvenstvo kao danas bili bi prvaci.Dosta su neuigrani, a i nemaju evro utakmice u nogama.Penal po meni nije ni trebao da se dosudi ali imaju ime i trenera za respekt pa hajde da im se pokloni ...BICE BOLJE

Jovan

pre 13 godina

Momci iz OFK, rezultat ne daje pravu sliku vase junacke borbe. Poslednja tri gola nikad ne bi primili da niste dobili crveni. Boli poraz, ali beo vam je obraz. Svaki Beogradjanin treba da se sa vama danas ponosi. Puno srece sledece sezone u Jelencetu, pa da opet dodjete da igrate u Evropu.

b

pre 13 godina

nisu zasluzili ovako veliki poraz... do 2-1 su igrali dobro i imali sansu da izjednace ali neiskusne i glupe greske kao i sumnjivi penal su dovele do ubedljivog poraza... pozitivno je sto je na stadion napokon doslo vise hiljada ljudi

jjjj

pre 13 godina

Svaka cast na borbenosti ali to nije dovoljno da se prodje Galatasaraj.Glavni problem naseg fudbala je nedostatak dobrih trenera, struka uopste. Glavna odlika igre nasihi klubova u Evropi je igra dugih pasova koju protivnicka odbrana sa lakocom procita. Tolika panika u odbrani(vidjeli ste danas kod drugog gola Galatasaraja kada je igrac ofk pogresio i cistu loptu dodao protivnickom igracu) to je nevidjeno. Cim se malo jaci presing odigra na odbranu nastaje panika. Evo dok ovo pisem Spartak takodje je primio gol i igra katastrofalno. Evo sada ce Spartak da se malo otvori i brzo ce primiti jos jedan gol da li iz kontre ili iz greske.
Ja ne pljujem po nasem fudbalu naravno, samo govorim o njegovim nedostacima. Kako nigdje nema nekog trenera koji ima viziju, koji zna da uigra tim, da ih nauci odredjenim akcijama, disciplini itd. Ovo sto gledamo svakog avgusta je katastrofa. Da nepricam o fizickoj spremi nasih igraca. Ona je blaga katastrofa. Pa kao da igraju fudbal rekreativno a ne za pare. Cak nemaju ni zelju za nadigravanjem sa protivnicima, kao da jedva cekaju da se utakmica zavrsi. Cemu ih uce nasi treneri. Molim Boga da se stanje promeni. Jedini koji mi se cini perspektivnim od nasih trenera je Stanojevic iz Partizana, ali kakva je uprava kluba tesko da ce ikakav veci uspjeh da napravi sa Partizanom. Domaca titula vise i nije neki uspjeh.

Dr. Coldrain

pre 13 godina

a sam zvezdas od kada znam za sebe i ovakvu bruku nisam video. Jedan Dostanic koji je Zvezdu kostao titule vodi je sada u kvalifikacijama za evropu i to samo zato sto je Adzicev kucni prijatelj. Pa dokle vise... mars iz Zvezde obojca. A Adzica bih pitao, da li Zvezdu vise kosta plata Lazetica koji je bio najbolji pojedinac prosle sezone ili dovodjenje Koromana i ispadanje iz Evrope. Koromanu svaka cast za sve sto je uradio do sada ali vise taj covek ne moze da igra.
(uros, 5. avgust 2010 23:33)

Uroše dete, šta je s tobom? Biće da si omašio vest sa komentarom... cccc


Sve čestitke za OFK!!!

Boki VS

pre 13 godina

Da je iskoriscena prilika u prvom delu, i da se na poluvremenu otislo sa 2:2 mozda bi sve bilo drugacije...ovako, hvala Vam moci sto ste omogucili da uzivo vidimo Kjuela i Turana...Svabo svaka cast

crno beli

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da nisu zasluzili ovako visoki poraz, al sta je tu je glavu gore i cestitke svakako, borili su se kao lavovi! Ipak je Galata jak tim.

bravo

pre 13 godina

Bravo za mladu ekipu ofk Beograda,odigrali su jednu dobru utakmicu!Mislim da je rezultat malo preveliki i da odaje utisam ka su turci lagano pobedili,ali to nije tako,ofk je pruzio dobar otpor i samo sreca i golman su sachuvali turke!Samo velika je sramota kakav penal je svirao onaj sudija ono nije bio penal kolko sam ja video,poklonio je gol turcima da toga nije bilo bilo bi josh svashta do kraja,ovako treci gol je saseko mlade igrache i to e bio kraj!Ipak bilo je teshko ochekivati da ce ofk izbaciti bogati Galatasaraj,al bar su povecali malo koeficijent Srbiji!

Veljko Mihajlovic

pre 13 godina

Sad sam dosao sa utakmice. Mnogo bolja utakmica OFK-e nego sto rezultat pokazuje, propusteno nekoliko sjajnih sansi pri rezultatu 2-1, da bi sudija u 57 minutu prakticno zavrsio utakmicu svirajuci penal bez pravog razloga,sto je propraceno i iskljucenjem. Mislim da je moglo biti drugacije da momci nisu stegnuto poceli utakmicu. Jedan mali je na kraju imao sjajan slalom i sut sa 25 metara koji je pogodio precku. Da li neko zna njegovo ime?

Igor

pre 13 godina

alo decko gde si ti zalutao poredis fulam koji ima budzet 60 miliona evra i ofk beograd koji ima mozda pola miliona sa velikim MOZDA.. budi malo realniji borili su se momci sasekao ih je penal i iskljucenje i to je to..

dejnn

pre 13 godina

Rezultat nije ni blizu realnog, OFK se odlicno drzao sve do penala u 57 minutu i rezultata 3:1.
Odlicno je i igrao, imao par dobrih sansi, ali nije imao srecu.

Kada bi ovako igrao u domacem prvenstvu bilo bi mu zagarantovano barem 3.mesto.
Fali im samo malo iskustva.
(IVORY, 5. avgust 2010 19:34)

OFKa i jeste 3 u domacem prvenstvu. :)

uros

pre 13 godina

a sam zvezdas od kada znam za sebe i ovakvu bruku nisam video. Jedan Dostanic koji je Zvezdu kostao titule vodi je sada u kvalifikacijama za evropu i to samo zato sto je Adzicev kucni prijatelj. Pa dokle vise... mars iz Zvezde obojca. A Adzica bih pitao, da li Zvezdu vise kosta plata Lazetica koji je bio najbolji pojedinac prosle sezone ili dovodjenje Koromana i ispadanje iz Evrope. Koromanu svaka cast za sve sto je uradio do sada ali vise taj covek ne moze da igra.

dex

pre 13 godina

Alo ljudi budite realniji. Galatasaraj nije igrala punom snagom,uz to ni u najacem sastavu. Igrali su koliko im je bilo potrebno, u suprotnom bi duplirali rezultat. Jos nesto, malo li je petica?!

bastard

pre 13 godina

Galatasaraj jeste zasluzeno pobedio,jer dali su golove kad god su hteli,ali istina je da se ofk mnogo ispromasivao i da je mogao bar cetiri gola da postigne...jbg
a penal?smesno,smesno...

Sarajlija

pre 13 godina

U beogradu ce biti glatkih 0-2 ili 0-3
(sarajlija, 30. jul 2010 12:17)
# Link komentara

Preporučujem (+19)Ne preporučujem (-102)

Znao sam da ce OFK izgubiti ali ne bas sa rezultatom 5-1 ,ko nije gledao utakmicu reako bih da je Galatasaraj veoma lako dosao na kraj sa OFK-om ali verujte mi nije bilo tako lako ,Ofk-ovi momci su se borili lavovski ali mladost i neiskustvo je bilo absolutno vidljivo

Darko Kovačević

pre 13 godina

ma svaka čast i za ovaj rezultat. momci su mladi i treba ih nagraditi za učinjeno i zadržati tu gde jesu, a ne prodati ih i kukati kako nam je fudbal loš. pozdrav od osoblja hotela. i još jednom, svaka čast.