Petak, 23.07.2010.

13:45

Lukić: "Ugovor dostojan Zvezde"

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila Hjunadijem dostajan imena kluba.

Izvor: B92

Lukiæ: "Ugovor dostojan Zvezde" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

ajgor

pre 13 godina

Ovo je, po meni barem, postalo naporno i dosadno!

Zasto? E pa zato sto par godina partizan razbija, a zvezda je u rasulu, a zatim se desi obrnuto...kao sad npr...znaci, smorio sam se od ovog naseg "fudbala" i "lige"...

Zoki

pre 13 godina

svaka cast Lukicu od kad ste vi dosli desavaju se samo dobre stvari nasoj ZVEZDI dobri sponzori sada sledi puna Marakana a u revansu eto mene sa mojim drustvom u Bratislavi posto sam u Austriji sto se tice komsija na njihov sajt ne idem ne citam ne komentarisem mada sam ovde procitao i jedan pametan komentar ili konstataciju od jednog grobara da se kod nas dobro radi pozdrav svim DELIJAMA zgazite slovan Zoki Kittsee Austrija

Vračar navija za Zvezdu!

pre 13 godina

U srcu im ZVEZDA u imenu BARI ko su oni ustvari...

I tako godinama pitatate i nemate odgovor na jednostavnu glupu pitalicu. Da li zbog neznanja ili nemogućnosti logičkog mišljenja? Pa kako fudbal pratite, ako padate na jednostavnim pitanjima. Zato svi knjige u ruke .... nepismena!
(tačan odgovor koji tražite je Partizan, 24. jul 2010 11:34)

HAHAHAHAHAHAHAHAH koji FAIL!

tačan odgovor je grobari, ja koliko znam u imenu partizana ne postoji BARI, ali nema veze... važno je da si probao da ispadneš pametan, ali bolje da si ćutao.

kurotresina

pre 13 godina

hahahah, jeste smesni, ahahah... opet smo jaci i uvek cemo biti... TITULA,TITULA SLAVICE SE TITULA, PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA
(dule, 24. jul 2010 12:54)
smejes se,a plakao bi...

no fear

pre 13 godina

banja luka -
Srba ima i u Hrvatskoj znaš,a ne samo u navedenim zemljama..
a što je tiče Zvezde - odlično ulazimo u sezonu u svim pogledima,sad još samo ostaje da tako bude i na terenu..
p.s. vidimo se 29.!!

Mile

pre 13 godina

Lukicu, Endi Van der Mejde(Ajaks,Inter,Everton) je slobodan igrac, koji moze da se potpise za 50-100 hiljada eura godisnje a igra po desnoj i levoj strani a trenutno ga nece niko, sto moze da bude dobar potez pa da se kasnije preproda i zaradi novac.
Samo napred sa sponzorima i nadam se nekim kvalitetnijim igracima, kako bi se uradilo nesto vise u Evropi.

Бранислав

pre 13 godina

Прво уговор са "Гаспромом" сада са "Хјундаијем" шта рећи, свака част Г-дину Владану Лукићу и новом руководству Ф.К.Црвена Звезда ! Само још да резултати клуба буду у складу са свим овим одличним потезима руководства клуба, видећемо већ за који дан у утакмици са Слованом из Братиславе.

tom

pre 13 godina

Hahaha. Kakva socijala od dresova.
(Zippo, 24. jul 2010 01:48)

Mozda su socijala od dresova!Ali ako su ovo socijale od dresova ono sto vi nosite ne bih mogao nazvati ni socijala od majica!Pa lepse sam majice vidjao na buvljaku nego one carsave sto vi nosite!

Lepotica Daca

pre 13 godina

@Vojvodjanin

A cime se voze vasi fudbaleri. Svi imaju Ferari, Porse, Maserati , mecke. Do juce u zapreznim kolima a sada gradskim saobracajnim.Ko vam je sponzor Bata Kan Kan..I ne palite se opet i ove sezone ispod treceg mesta. Tim iz provincije tesko moze da bude prvak.Mi uz automobile i lovu od Hyundaia dobismo.da li ti znas da svi igraci Bayerna voze Opel vozila, Da igraci Milana svio od reda voze takodje Opel vozila barem kada idu na trening i odlaze sa trenbinga i dolaze i odlaze sa stadiona San Siro gde se igrala utakmica, U privatnom zivotu mogu da voze i raketu ako hoce. I ne lupetaj vise

banja luka

pre 13 godina

necu da govorim o kompleksima, sve je vec receno. ima i delija koji komentarisu vijesti partizana. to je normalo, pljujemo se na tribini, pljujemo se i ovdje. moje zvezda se prosle sezone digla iz pepela, a ove ocekujem jos veci i brzi napredak, ponajvise zahvaljujuci lukicu, ali i nama delijama. ne vjerujem da bi rusi ulagali da je na marakani prosjek 1.500 gledalaca. ubijedjen sam u to. zato je vazno da se i ove sezone mobilizacija nastavi, i da nas ima najmanje kao u prosloj sezoni(a moralo bi vise, red bi bio). sponzori su tu zbog publike i evrope, ne zaboravite to. nece oni da ulazu pare gdje ih niko ne vidi, nebi imali racuna. zato braco delije, ajmo ove sezone da nadmasimo sebe i da budemo jos brojniji, glasniji, organizovaniji. glupo je pricati da je ulaznica skupa. ustedite sedam dana samo na ispijanju kafe ili piva u kaficu i imacete ulaznicu. ja vec mjesec dana stedim i uspio sam da ustedim za put i kartu. u cetvrtak dolazim na marakanu, na SEVER, i trudicu se da sto cesce dolazim(ipak BL nije tako blizu), ali vi iz BG mozete mnogo cesce da dolazite. i da znate da vam zavidim sto zivite u BG, ne zato sto je ljepsi od Banja Luke(nije uopste), nego zato sto je tu Marakana i Zvezde.
p.s. groBari, imam i za vas poruku. i vas partizan je mogao ovako da se digne, ali ste umjesto legende kluba i reprezentacije SAVE MILOSEVICA, ostavili ovog krojaca na celu kluba. jos ste legendu ispljuvali, a to nije zasluzio. tako da, kako ste posijeli, tako cete i poznjeti. pozdrav svim srbima iz Srbije, RS i srpske Crne Gore(Kosovo necu da navedem, jer ga i dalje smatram sastavnim dijelom Srbije)

tačan odgovor koji tražite je Partizan

pre 13 godina

U srcu im ZVEZDA u imenu BARI ko su oni ustvari...

I tako godinama pitatate i nemate odgovor na jednostavnu glupu pitalicu. Da li zbog neznanja ili nemogućnosti logičkog mišljenja? Pa kako fudbal pratite, ako padate na jednostavnim pitanjima. Zato svi knjige u ruke .... nepismena!

kako ćete se radovati tek...

pre 13 godina

na sorcu agrobanka na grudima gasprom na rukavu hjundai na ledjima sportimpuls,jel ima mesta za jos??? :))) bravo Lukicu
(pikslica, 23. jul 2010 14:16)

pa ima, Elthon John otpozadi..

Svarce Neger

pre 13 godina

Bilo je to pre 500 godina i vise se nikada nece ponoviti. Ako remiziramo sa Partizanom to ce biti veliki uspeh za ovako mali klub sa smesnim stadionom!
(Bari, 23. jul 2010 19:24)

Sine, ti bas ne odustajes jeli? Vidim vise nisi gejlije. Sad si se potpisao bari. Uf izvini, to ti je verovatno skracenica od groBARI.
p.s. Neka neko objasni ovom simpaticnom mladicu razliku izmedju 1. i 2. lica mnozine (primer: remiziramo remmizirate). Molim Vas!

vojvodjanin

pre 13 godina

E JADNO LI JE VAŠE SPONZORSTVO. DAĆE VAM NEKOLIKO AUTOMOBILA DA SE VOZIKATE. OD KAKVE ĆE KORISTI TO BITI ZA RAZVOJ FUDBALSKE IGRE, NARAVNO I ZA OBEZBEDJIVANJE DOBRIH FUDBALERA. NEMA OD TOGA NIŠTA I OD LUKIĆEVIH DEČJIH IGARA.

IGOR

pre 13 godina

neki dan u novinama procitam da pocinje proizvodnja ekoloskih sanduka od presovanog otpadnog papira.da nece mozda to biti novi sponzor ovih penzosa sa jna

Rodjen los

pre 13 godina

Lukicu CARINO,MAJSTORE NAJJACI SI BREEE.AAAAAAAAAAAA kako sam srecan Predsednice,ruke vam se pozlatile.Kad se samo setim onih lesinara sto su pokusali da nas uniste i raskomadaju,a kako nam sada ide,pa to je kao nebo i zemlja.Mi DELIJE I ZVEZDASI koji smo sibmol uspeha i pobednickog mentaliteta vam pruzamo bezrezervnu podrsku u vasem daljem delovanju jer smo u vama prepoznali ljude koji zele dobro i rade za dobrobit nase Svetinje Srpske.Samo nastavite tako i korak po korak vraticemo se gde nam je i mesto,a to je redovan ucesnik Lige sampiona i sto je jos vaznije strah i trepet za svakog protivnika.Mi Zvezdasi vam se KLANJAMO.Hvala PREDSEDNICE.

BooBoo

pre 13 godina

Vidim da se Partizanovci i Zvezdasi po tradiciji cascavaju.
Moje mislenje je da obzirom ko vodi ove timove sponzori bi mogli biti Trabant, Fica, Yugo ili Poljski Fiat.
To bi odgovaralo danasnjem standardu.

Arsa

pre 13 godina

Kao i sve u slučaju Lukića, baduvano, predimenzionisano, da Bog sačuva!
Partizan proletos potpisao sa Renoom, pa nisu pričali ni deseti deo od ovoga...

rayočarani šetač

pre 13 godina

Plava boja je boja Dinama i Cibone, onog momenta kada je Zveza ubacila plavu boju u grb Zvezdi je krenulo nizbrdo. Neke nezaboravne utakmice Zvezda je dobijala u dresovima crvene boje a i bele boje. Oni narandžasti su bili sjajni dresovi. Crveno bela je osnovna boja moje Zvezde.

ORTODOX BROTHERS

pre 13 godina

groBARI, koliki ste kompleksasi i ime Barija u svome imenu nosite. Hoce li nova navijacka grupa Partizana da se zove groSPROM-njeft:))) Napred Zvezdo ludo volim te!!! GAZENJE slovana, A ONDA partizana!!!!! Svi na MARAKANU 29og!!!!!

Bari

pre 13 godina

Bilo je to pre 500 godina i vise se nikada nece ponoviti. Ako remiziramo sa Partizanom to ce biti veliki uspeh za ovako mali klub sa smesnim stadionom!

marko

pre 13 godina

Svaka cast za sponzorstva.Ne znam kakvo je misljenje vecine navijaca ali ja mislim da je dizajn plavog dresa puno bolji nego razdrljeni crveno beli.

tyu

pre 13 godina

Lukic radi strasan posao za Zvezdu. U ovoj sezoni je najvaznije uzeti titulu. Ne zbog prestiza ili neceg slicnog vec upravo zbog ovih sponzora koji ce pomoci da u tom slucaju tim bude bar 50% jaci nego sad. Ove sponzore interesuje jedino Liga Sampiona i ako im se to neobezbedi oni se nece tu dugo zadrzati. Zato apel navijacima da u sto vecem broju dolaze na stadion i pomognu momcima na terenu da iznesu veoma bitnu sezonu za klub.

Milos

pre 13 godina

Ako se sponzorstvo svodi na to da ce igraci dobiti automobile na uslugu, onda bolje ni da nisu dolazili. Pola tih igraca treba da se vozi GSP-om. Novac, nama je potreban novac, za kupovinu kvalitetnih pojacanja, a ne Binica, Ignjatijevica, i da nas predvode, majko mila, Djordjevic i Dostanic!

Neko pamti Bari, neko Feljmutari

pre 13 godina

Jedino sto je velika NULA u cijelom Zvezdinom okruzenju to su njene komsije, zato groblje tisina!!! GAZENJE slovana, A ONDA partizana!!!

brko

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem koliko zlobe u ovim komentarima. Nije bitno da li ste Grobari ili sta drugo (navijam za Borac BL), ovi sponzorski ugovori su hvale vrijedni. Hyndai je jedan od sponzora SP, tako da poredjenja sa Trabantom ili Yugom stvarno nemaju smisla, a Gasprom da i ne spominjem, znaju svi... Licno uopste ne simpatisem ovog Lukica, ali od kako je u Zvezdi, odradio je dobrog posla i sto je najvaznije ispunio neka od obecanja, za razliku od prethodne uprave. Pravo je cudo da se jos iko od velikih kompanija interesuje za nase klubove, jer vec godinama nemamo uspjeha u Evropi, a to je danas, cini se, jedino mjerilo. Jedino sto ostaje sporno je vrijednost ugovora i zasto se ne objavi javno, kao sto je praksa u Evropi. Nadam se samo da nije kikiriki...

Boris

pre 13 godina

Komunalci, opusteno, sta vas se tice sta se desava u Zvezdi? Gledajte svoja posla i lecite komplekse. Steta sto doktorka Marijana Kovacevic ne leci psiholoske i mentalne probleme. Onad bi nekako i bilo nade za vas...

grobar

pre 13 godina

veliki sam grobar,za Lukica sam mislio da ce da vas onako dokusuri i iskreno radovao sam se tome,ali ovo sto on radi u Zvezdi i od Zvezde je za svaku pohvalu,jednostavno primer svim vodecim ljudima naseg sporta. Dovesti za generalnog sponzora Ruse i gazprom dovesti Hjundai koja je toliko jaka da finansira i LS i Svetsko,Evropsko ma sve najvece sportske dogadjaje,cujem da se prica o triu sponzorstva i da se do pocetka sezone ocekuje jos jedan gigant i ja stavrno nemam reci,kako se kaze no coment.Samo se pitam sta radi gospodin Djuric? Bili smo 10 puta jaci,mocniji. Gde smo sada ? Mi i dalje zivimo od prodaje i i dalje cemo biti primorani da prodajemo najbolje,a Zvezda ce po sezoni sa ovim sponzorima minimum 5 milina biti jaka i mocna da bez prodaje jos dovodi pojacanja i stvara jaku ekipu.E Djuricu,Djuricu,nije za dzabe ono,politicarima skupstina,Biznismeni u svoje kljuse,a sportisti na stadione i hale. jer dok je bilo tako mi smo bili mocni,organizovani,jaki. E to je uradila komsinica,vratila svoje legende na marakanu,stvorila atmosferu,porodicu i krug sponzora u vidu najvecih giganata na svetu.Tako to rade ljudi koji vole lub vise od zivota za razliku od vas Djuricu koji volite fotelje i pare vise od partizana jer da nije tako za ove dve godine ulozili bi bar euro na pojacannja i bar euro od miliona i milona evra od transfera,a vi nam ove dve godine samo dobro prodajete sve sto je najbolje,dovodite slobodne igrace i igrace u koje ne treba uloziti ni dinar i i dalje prodajete i samo preodajete.Dokle? ne znam!Svaka cast jos jednom,a nama ostaje samo da citamo i cekamo ko je sledeci koji ce da ulozi u komsiluku kapital.

informacija

pre 13 godina

Do pocetka sezone jos jedan gigant koji ce da ulozi u Zvezdu,rec je o kompaniji microsoft koja je treca najvrednija kompanija Sveta. Pegovori su u toku.

Mecklejn

pre 13 godina

kupiše vas rusi sa sve gaćama......nemojte da se iznenadite kad budu proglasili monopol na još dve godine.ovaj hyundai je NULA
(dd, 23. jul 2010 14:21)

Vasa igra je NULA,tvoji navijaci su NULA (cak vas nekada cini se toliko i ima na utakmicama vaseg tima NULA),vas predsednik je NULA,vas stadion je NULA!Jedino sto nije nula su vasi kompleksi,tu ste nenadmasni!

Ika

pre 13 godina

(Fljamurtari,Timok,Tikva-to je vasa beton liga :), 23. jul 2010 15:19)
Brate svaka ti cast na komentaru... najezio sam se kad sam ga citao a sto se tice 29. dolazim i ja iz nisa sa jos nekim drugarima...pozz za srpsko sarajevo i naravno za sve delijee...

...

pre 13 godina

Pitanje za sve koji ispituju i kritikuju... Jeste li vi normalni?
Znate li vi o kojoj se Zvezdi radi? Da li ve shvatate da je ta ista Zvezda bila bez sponzora, bez para i bez igraca?
Ljudi vam dovedu 2 velika sponzora, a vi ste i dalje nezadovoljni!!!
Pa sta ako se ne zna vrednost ugovora? Ne zna se ni vrednost ugovora koji potpisuje Real pa se niko ne buni...
Vi umesto da pljujete mogli bi malo da odete na stadion i da vidite da nije toliko los koliko vi mislite, ne kazem da je sjajan, ali da je ocajan, daleko od toga...

Buca Krtalić

pre 13 godina

Sa konja na magarca...
Pre bio sponzor Toyota,sad Hyundai a u budućnosti će možda biti i naša Zastava! U stvari,ne može...Zastava više ne postoji. :-)

alfezi

pre 13 godina

"...Vrednost je poslovna tajna, mogu samo reći da je ugovor dostojan imena Crvene zvezde"...
- A zašto je vrednost sponzorskog ugovora poslovna tajna??? Jedino ako je cilj nešto vredno prodati za malo para, ali uštinuti deo sa strane....

johny

pre 13 godina

kupiše vas rusi sa sve gaćama......nemojte da se iznenadite kad budu proglasili monopol na još dve godine.ovaj hyundai je NULA
(dd, 23. jul 2010 14:21)
pa ako su nula zasto su onda bili sponzori SP i lige sampiona

Joja

pre 13 godina

Dzaba vam sve! Trenutni dug zvezde je oko 22mil! I gde vi vidite buducnost?!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Branko, 23. jul 2010 14:22)

Ijaoooooo kako te udaraju kompleksi...xaxaxa

Deco ugovor nisu samo automobili nego i finansijsko sponzorstvo...

joja

pre 13 godina

Ne razumem da ovoliki kompleks imaju groBari ej bre ne potpisujemo ni igraca ne igramo ni utakmicu ni derbi o cemu je rec ej bre ubice vas kompleks..

Fljamurtari,Timok,Tikva-to je vasa beton liga :)

pre 13 godina

Lukicu svaka cast i tebi i upravi, samo tako nastavite,na pravom smo putu! Mali Savic je potpisao za Bordo za 1,5 m...95 % navijaca,Delija, hoce Savica iz BSK-a,ajde nam jednom ispunite zelju, barem za ovog igraca i dovedite ga! Prica se da jos neka turska kompanija treba da udje u sponzorski pul,ako je Efes pilsen u pitanju,to ce biti ne dobro,nego perfektno odradjeno leto,sto se tice sponzora...Prema prvim procenama,izgleda da cemo ove godine nadmasiti 11.000 sezonskih karata od prosle godine. Ako to uspemo znaci da marketing kluba radi veoma dobro! Protiv Slovana ocekujem barem 30.000...ja i jos trojica mojih drugova dolazimo iz srpskog Sarajeva da srce ostavimo na Marakani u cetvrtak...ako mi mozemo iz Srpskog Sarajeva,mozete i vi iz Bg-a i okoline...svako ko je pravi zvezdas mjesto mu je na Marakani u cetvrtak u 20 i 45,da pozdravimo nove (stare) igrace,da pozdravimo upravu za njene poteze,da stvorimo novu energiju koja ce dati vetar u ledja Koromanu i drustvu...Za Zvezdu se zivi opali po sarajevskoj pivi :)) poz za sve Delije...

dralle

pre 13 godina

vrhunski rezultat je verovatno da osvoje LŠ.
(zozo, 23. jul 2010 14:49)

E moj GROZOZO,šta ti je komleks?Pa za tvoju informaciju i onih tvojih Topalovića - FK.CRVENA ZVEZDA -BEOGRAD JE OSVOJILA KUP ŠAMPIONA EVROPE I PRVENSTVO SVETA.A vi topalovići možete da riškate po zemunelu u u Kuli možete da pravite džombe.
Što se tiče fudbala žačepite i pokrijte se ušima.

MrFister

pre 13 godina

Nista cudno, sada ce svaka firma zeleti da sponzorise Zvezdu, ne zbog Zvezde kao takve, mada ima i toga, vec zbo Gazproma-najprofitabilnije kompanije na svetu, lepo je biti u njihovom drustvu cak i ako je u pitanju samo dres !!!

crni redstar

pre 13 godina

sportska oprema najbolja na svetu-nike,najlepse boje dresova crvena bela i plava kao srpska zastava i najbolji sponzori na ovom delu evrope,i kad pommislimo kraj,a ono ocekuje se jos 2 sponzora :)

drive your way !

pre 13 godina

Mislim da slucajno znam malo vise detalja o ovom ugovoru. Nisu u pitanju samo vozila, cucete vec za par dana. U svakom slucaju odlican je i za Zvezdu i za Hyundai !

KOROMAn Empire

pre 13 godina

Mora da je Koroman ostavio dobar utisak na J.Korejce u poznavanju borilackih vestina na fudbalskom terenu,pa je to privuklo Hjundai.

zvezda mi je sve

pre 13 godina

Dzaba vam sve! Trenutni dug zvezde je oko 22mil! I gde vi vidite buducnost?!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Branko, 23. jul 2010 14:22)

Dobro dokle vise!!!! Znaci kompleksasi,idite vase komplekse lecite na drugo mesto nas ostavite na miru.Stidite se,pa na najmanju pomen o Zvezdi vi komentarisete. Ti znas koliki je dug,sta to tebe briga? Ajd batali vise.Cini mi se da smo toliko zaduzeni,ko bi ulagao u nas???? Prema tome cutite,a delijama poruka: OSTAVIMO SE NJIH NE IDIMO NA NJIHOVE VESTI NITI BILO STA STO IMA VEZE SA NJIMA,AJMO MI LEPO 29. SVI NA MARAKANU. SVAKA CAST ZA UPRAVU,ADZICU ZAVRSAVAJ ZA NAPADACA I STOPERA

Vlada

pre 13 godina

Mislim da slucajno znam malo vise detalja o ovom ugovoru. Nisu u pitanju samo vozila, cucete vec za par dana. U svakom slucaju odlican je i za Zvezdu i za Hyundai !
(drive your way !, 23. jul 2010 14:09)

Druze,mogao bi to da podelish sa nama ako vec znash :))))

doVla

pre 13 godina

Ovim ugovorom su obezbedjeni samo automobili za igrace i rukovodstvo, ali ono sto je bitnije jeste velicina i renome kompanije koja dolazi. A za jednom ovako velikom kompanijom dolaze i druge.

pFc

pre 13 godina

Svrha sponzora jeste da obezbede BUDžET da se napravi ekipa, a ne vozni park za direktore. Ako se njihovo sponzorstvo svede na 15 polovnih automobila koje će neko da tera po Beogradu kao što je bio slučaj sa Piksijevom tojotom ništa od vas biti neće.

Shadow

pre 13 godina

@Branko
A koliki je vaš dug? Vaš je za sada prikriven... Ali kad isplivaju i vaši papiri na svetlo dana,češaćete se i gde vas ne svrbi. ;)

doVla

pre 13 godina

Ovim ugovorom su obezbedjeni samo automobili za igrace i rukovodstvo, ali ono sto je bitnije jeste velicina i renome kompanije koja dolazi. A za jednom ovako velikom kompanijom dolaze i druge.

drive your way !

pre 13 godina

Mislim da slucajno znam malo vise detalja o ovom ugovoru. Nisu u pitanju samo vozila, cucete vec za par dana. U svakom slucaju odlican je i za Zvezdu i za Hyundai !

Mecklejn

pre 13 godina

kupiše vas rusi sa sve gaćama......nemojte da se iznenadite kad budu proglasili monopol na još dve godine.ovaj hyundai je NULA
(dd, 23. jul 2010 14:21)

Vasa igra je NULA,tvoji navijaci su NULA (cak vas nekada cini se toliko i ima na utakmicama vaseg tima NULA),vas predsednik je NULA,vas stadion je NULA!Jedino sto nije nula su vasi kompleksi,tu ste nenadmasni!

Vlada

pre 13 godina

Mislim da slucajno znam malo vise detalja o ovom ugovoru. Nisu u pitanju samo vozila, cucete vec za par dana. U svakom slucaju odlican je i za Zvezdu i za Hyundai !
(drive your way !, 23. jul 2010 14:09)

Druze,mogao bi to da podelish sa nama ako vec znash :))))

KOROMAn Empire

pre 13 godina

Mora da je Koroman ostavio dobar utisak na J.Korejce u poznavanju borilackih vestina na fudbalskom terenu,pa je to privuklo Hjundai.

Fljamurtari,Timok,Tikva-to je vasa beton liga :)

pre 13 godina

Lukicu svaka cast i tebi i upravi, samo tako nastavite,na pravom smo putu! Mali Savic je potpisao za Bordo za 1,5 m...95 % navijaca,Delija, hoce Savica iz BSK-a,ajde nam jednom ispunite zelju, barem za ovog igraca i dovedite ga! Prica se da jos neka turska kompanija treba da udje u sponzorski pul,ako je Efes pilsen u pitanju,to ce biti ne dobro,nego perfektno odradjeno leto,sto se tice sponzora...Prema prvim procenama,izgleda da cemo ove godine nadmasiti 11.000 sezonskih karata od prosle godine. Ako to uspemo znaci da marketing kluba radi veoma dobro! Protiv Slovana ocekujem barem 30.000...ja i jos trojica mojih drugova dolazimo iz srpskog Sarajeva da srce ostavimo na Marakani u cetvrtak...ako mi mozemo iz Srpskog Sarajeva,mozete i vi iz Bg-a i okoline...svako ko je pravi zvezdas mjesto mu je na Marakani u cetvrtak u 20 i 45,da pozdravimo nove (stare) igrace,da pozdravimo upravu za njene poteze,da stvorimo novu energiju koja ce dati vetar u ledja Koromanu i drustvu...Za Zvezdu se zivi opali po sarajevskoj pivi :)) poz za sve Delije...

zvezda mi je sve

pre 13 godina

Dzaba vam sve! Trenutni dug zvezde je oko 22mil! I gde vi vidite buducnost?!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Branko, 23. jul 2010 14:22)

Dobro dokle vise!!!! Znaci kompleksasi,idite vase komplekse lecite na drugo mesto nas ostavite na miru.Stidite se,pa na najmanju pomen o Zvezdi vi komentarisete. Ti znas koliki je dug,sta to tebe briga? Ajd batali vise.Cini mi se da smo toliko zaduzeni,ko bi ulagao u nas???? Prema tome cutite,a delijama poruka: OSTAVIMO SE NJIH NE IDIMO NA NJIHOVE VESTI NITI BILO STA STO IMA VEZE SA NJIMA,AJMO MI LEPO 29. SVI NA MARAKANU. SVAKA CAST ZA UPRAVU,ADZICU ZAVRSAVAJ ZA NAPADACA I STOPERA

grobar

pre 13 godina

veliki sam grobar,za Lukica sam mislio da ce da vas onako dokusuri i iskreno radovao sam se tome,ali ovo sto on radi u Zvezdi i od Zvezde je za svaku pohvalu,jednostavno primer svim vodecim ljudima naseg sporta. Dovesti za generalnog sponzora Ruse i gazprom dovesti Hjundai koja je toliko jaka da finansira i LS i Svetsko,Evropsko ma sve najvece sportske dogadjaje,cujem da se prica o triu sponzorstva i da se do pocetka sezone ocekuje jos jedan gigant i ja stavrno nemam reci,kako se kaze no coment.Samo se pitam sta radi gospodin Djuric? Bili smo 10 puta jaci,mocniji. Gde smo sada ? Mi i dalje zivimo od prodaje i i dalje cemo biti primorani da prodajemo najbolje,a Zvezda ce po sezoni sa ovim sponzorima minimum 5 milina biti jaka i mocna da bez prodaje jos dovodi pojacanja i stvara jaku ekipu.E Djuricu,Djuricu,nije za dzabe ono,politicarima skupstina,Biznismeni u svoje kljuse,a sportisti na stadione i hale. jer dok je bilo tako mi smo bili mocni,organizovani,jaki. E to je uradila komsinica,vratila svoje legende na marakanu,stvorila atmosferu,porodicu i krug sponzora u vidu najvecih giganata na svetu.Tako to rade ljudi koji vole lub vise od zivota za razliku od vas Djuricu koji volite fotelje i pare vise od partizana jer da nije tako za ove dve godine ulozili bi bar euro na pojacannja i bar euro od miliona i milona evra od transfera,a vi nam ove dve godine samo dobro prodajete sve sto je najbolje,dovodite slobodne igrace i igrace u koje ne treba uloziti ni dinar i i dalje prodajete i samo preodajete.Dokle? ne znam!Svaka cast jos jednom,a nama ostaje samo da citamo i cekamo ko je sledeci koji ce da ulozi u komsiluku kapital.

Shadow

pre 13 godina

@Branko
A koliki je vaš dug? Vaš je za sada prikriven... Ali kad isplivaju i vaši papiri na svetlo dana,češaćete se i gde vas ne svrbi. ;)

crni redstar

pre 13 godina

sportska oprema najbolja na svetu-nike,najlepse boje dresova crvena bela i plava kao srpska zastava i najbolji sponzori na ovom delu evrope,i kad pommislimo kraj,a ono ocekuje se jos 2 sponzora :)

johny

pre 13 godina

kupiše vas rusi sa sve gaćama......nemojte da se iznenadite kad budu proglasili monopol na još dve godine.ovaj hyundai je NULA
(dd, 23. jul 2010 14:21)
pa ako su nula zasto su onda bili sponzori SP i lige sampiona

Joja

pre 13 godina

Dzaba vam sve! Trenutni dug zvezde je oko 22mil! I gde vi vidite buducnost?!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Branko, 23. jul 2010 14:22)

Ijaoooooo kako te udaraju kompleksi...xaxaxa

Deco ugovor nisu samo automobili nego i finansijsko sponzorstvo...

MrFister

pre 13 godina

Nista cudno, sada ce svaka firma zeleti da sponzorise Zvezdu, ne zbog Zvezde kao takve, mada ima i toga, vec zbo Gazproma-najprofitabilnije kompanije na svetu, lepo je biti u njihovom drustvu cak i ako je u pitanju samo dres !!!

Boris

pre 13 godina

Komunalci, opusteno, sta vas se tice sta se desava u Zvezdi? Gledajte svoja posla i lecite komplekse. Steta sto doktorka Marijana Kovacevic ne leci psiholoske i mentalne probleme. Onad bi nekako i bilo nade za vas...

dralle

pre 13 godina

vrhunski rezultat je verovatno da osvoje LŠ.
(zozo, 23. jul 2010 14:49)

E moj GROZOZO,šta ti je komleks?Pa za tvoju informaciju i onih tvojih Topalovića - FK.CRVENA ZVEZDA -BEOGRAD JE OSVOJILA KUP ŠAMPIONA EVROPE I PRVENSTVO SVETA.A vi topalovići možete da riškate po zemunelu u u Kuli možete da pravite džombe.
Što se tiče fudbala žačepite i pokrijte se ušima.

tyu

pre 13 godina

Lukic radi strasan posao za Zvezdu. U ovoj sezoni je najvaznije uzeti titulu. Ne zbog prestiza ili neceg slicnog vec upravo zbog ovih sponzora koji ce pomoci da u tom slucaju tim bude bar 50% jaci nego sad. Ove sponzore interesuje jedino Liga Sampiona i ako im se to neobezbedi oni se nece tu dugo zadrzati. Zato apel navijacima da u sto vecem broju dolaze na stadion i pomognu momcima na terenu da iznesu veoma bitnu sezonu za klub.

informacija

pre 13 godina

Do pocetka sezone jos jedan gigant koji ce da ulozi u Zvezdu,rec je o kompaniji microsoft koja je treca najvrednija kompanija Sveta. Pegovori su u toku.

brko

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem koliko zlobe u ovim komentarima. Nije bitno da li ste Grobari ili sta drugo (navijam za Borac BL), ovi sponzorski ugovori su hvale vrijedni. Hyndai je jedan od sponzora SP, tako da poredjenja sa Trabantom ili Yugom stvarno nemaju smisla, a Gasprom da i ne spominjem, znaju svi... Licno uopste ne simpatisem ovog Lukica, ali od kako je u Zvezdi, odradio je dobrog posla i sto je najvaznije ispunio neka od obecanja, za razliku od prethodne uprave. Pravo je cudo da se jos iko od velikih kompanija interesuje za nase klubove, jer vec godinama nemamo uspjeha u Evropi, a to je danas, cini se, jedino mjerilo. Jedino sto ostaje sporno je vrijednost ugovora i zasto se ne objavi javno, kao sto je praksa u Evropi. Nadam se samo da nije kikiriki...

Ika

pre 13 godina

(Fljamurtari,Timok,Tikva-to je vasa beton liga :), 23. jul 2010 15:19)
Brate svaka ti cast na komentaru... najezio sam se kad sam ga citao a sto se tice 29. dolazim i ja iz nisa sa jos nekim drugarima...pozz za srpsko sarajevo i naravno za sve delijee...

ORTODOX BROTHERS

pre 13 godina

groBARI, koliki ste kompleksasi i ime Barija u svome imenu nosite. Hoce li nova navijacka grupa Partizana da se zove groSPROM-njeft:))) Napred Zvezdo ludo volim te!!! GAZENJE slovana, A ONDA partizana!!!!! Svi na MARAKANU 29og!!!!!

joja

pre 13 godina

Ne razumem da ovoliki kompleks imaju groBari ej bre ne potpisujemo ni igraca ne igramo ni utakmicu ni derbi o cemu je rec ej bre ubice vas kompleks..

Neko pamti Bari, neko Feljmutari

pre 13 godina

Jedino sto je velika NULA u cijelom Zvezdinom okruzenju to su njene komsije, zato groblje tisina!!! GAZENJE slovana, A ONDA partizana!!!

alfezi

pre 13 godina

"...Vrednost je poslovna tajna, mogu samo reći da je ugovor dostojan imena Crvene zvezde"...
- A zašto je vrednost sponzorskog ugovora poslovna tajna??? Jedino ako je cilj nešto vredno prodati za malo para, ali uštinuti deo sa strane....

...

pre 13 godina

Pitanje za sve koji ispituju i kritikuju... Jeste li vi normalni?
Znate li vi o kojoj se Zvezdi radi? Da li ve shvatate da je ta ista Zvezda bila bez sponzora, bez para i bez igraca?
Ljudi vam dovedu 2 velika sponzora, a vi ste i dalje nezadovoljni!!!
Pa sta ako se ne zna vrednost ugovora? Ne zna se ni vrednost ugovora koji potpisuje Real pa se niko ne buni...
Vi umesto da pljujete mogli bi malo da odete na stadion i da vidite da nije toliko los koliko vi mislite, ne kazem da je sjajan, ali da je ocajan, daleko od toga...

pFc

pre 13 godina

Svrha sponzora jeste da obezbede BUDžET da se napravi ekipa, a ne vozni park za direktore. Ako se njihovo sponzorstvo svede na 15 polovnih automobila koje će neko da tera po Beogradu kao što je bio slučaj sa Piksijevom tojotom ništa od vas biti neće.

IGOR

pre 13 godina

neki dan u novinama procitam da pocinje proizvodnja ekoloskih sanduka od presovanog otpadnog papira.da nece mozda to biti novi sponzor ovih penzosa sa jna

marko

pre 13 godina

Svaka cast za sponzorstva.Ne znam kakvo je misljenje vecine navijaca ali ja mislim da je dizajn plavog dresa puno bolji nego razdrljeni crveno beli.

Vračar navija za Zvezdu!

pre 13 godina

U srcu im ZVEZDA u imenu BARI ko su oni ustvari...

I tako godinama pitatate i nemate odgovor na jednostavnu glupu pitalicu. Da li zbog neznanja ili nemogućnosti logičkog mišljenja? Pa kako fudbal pratite, ako padate na jednostavnim pitanjima. Zato svi knjige u ruke .... nepismena!
(tačan odgovor koji tražite je Partizan, 24. jul 2010 11:34)

HAHAHAHAHAHAHAHAH koji FAIL!

tačan odgovor je grobari, ja koliko znam u imenu partizana ne postoji BARI, ali nema veze... važno je da si probao da ispadneš pametan, ali bolje da si ćutao.

Rodjen los

pre 13 godina

Lukicu CARINO,MAJSTORE NAJJACI SI BREEE.AAAAAAAAAAAA kako sam srecan Predsednice,ruke vam se pozlatile.Kad se samo setim onih lesinara sto su pokusali da nas uniste i raskomadaju,a kako nam sada ide,pa to je kao nebo i zemlja.Mi DELIJE I ZVEZDASI koji smo sibmol uspeha i pobednickog mentaliteta vam pruzamo bezrezervnu podrsku u vasem daljem delovanju jer smo u vama prepoznali ljude koji zele dobro i rade za dobrobit nase Svetinje Srpske.Samo nastavite tako i korak po korak vraticemo se gde nam je i mesto,a to je redovan ucesnik Lige sampiona i sto je jos vaznije strah i trepet za svakog protivnika.Mi Zvezdasi vam se KLANJAMO.Hvala PREDSEDNICE.

rayočarani šetač

pre 13 godina

Plava boja je boja Dinama i Cibone, onog momenta kada je Zveza ubacila plavu boju u grb Zvezdi je krenulo nizbrdo. Neke nezaboravne utakmice Zvezda je dobijala u dresovima crvene boje a i bele boje. Oni narandžasti su bili sjajni dresovi. Crveno bela je osnovna boja moje Zvezde.

Buca Krtalić

pre 13 godina

Sa konja na magarca...
Pre bio sponzor Toyota,sad Hyundai a u budućnosti će možda biti i naša Zastava! U stvari,ne može...Zastava više ne postoji. :-)

Milos

pre 13 godina

Ako se sponzorstvo svodi na to da ce igraci dobiti automobile na uslugu, onda bolje ni da nisu dolazili. Pola tih igraca treba da se vozi GSP-om. Novac, nama je potreban novac, za kupovinu kvalitetnih pojacanja, a ne Binica, Ignjatijevica, i da nas predvode, majko mila, Djordjevic i Dostanic!

kurotresina

pre 13 godina

hahahah, jeste smesni, ahahah... opet smo jaci i uvek cemo biti... TITULA,TITULA SLAVICE SE TITULA, PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA
(dule, 24. jul 2010 12:54)
smejes se,a plakao bi...

tom

pre 13 godina

Hahaha. Kakva socijala od dresova.
(Zippo, 24. jul 2010 01:48)

Mozda su socijala od dresova!Ali ako su ovo socijale od dresova ono sto vi nosite ne bih mogao nazvati ni socijala od majica!Pa lepse sam majice vidjao na buvljaku nego one carsave sto vi nosite!

banja luka

pre 13 godina

necu da govorim o kompleksima, sve je vec receno. ima i delija koji komentarisu vijesti partizana. to je normalo, pljujemo se na tribini, pljujemo se i ovdje. moje zvezda se prosle sezone digla iz pepela, a ove ocekujem jos veci i brzi napredak, ponajvise zahvaljujuci lukicu, ali i nama delijama. ne vjerujem da bi rusi ulagali da je na marakani prosjek 1.500 gledalaca. ubijedjen sam u to. zato je vazno da se i ove sezone mobilizacija nastavi, i da nas ima najmanje kao u prosloj sezoni(a moralo bi vise, red bi bio). sponzori su tu zbog publike i evrope, ne zaboravite to. nece oni da ulazu pare gdje ih niko ne vidi, nebi imali racuna. zato braco delije, ajmo ove sezone da nadmasimo sebe i da budemo jos brojniji, glasniji, organizovaniji. glupo je pricati da je ulaznica skupa. ustedite sedam dana samo na ispijanju kafe ili piva u kaficu i imacete ulaznicu. ja vec mjesec dana stedim i uspio sam da ustedim za put i kartu. u cetvrtak dolazim na marakanu, na SEVER, i trudicu se da sto cesce dolazim(ipak BL nije tako blizu), ali vi iz BG mozete mnogo cesce da dolazite. i da znate da vam zavidim sto zivite u BG, ne zato sto je ljepsi od Banja Luke(nije uopste), nego zato sto je tu Marakana i Zvezde.
p.s. groBari, imam i za vas poruku. i vas partizan je mogao ovako da se digne, ali ste umjesto legende kluba i reprezentacije SAVE MILOSEVICA, ostavili ovog krojaca na celu kluba. jos ste legendu ispljuvali, a to nije zasluzio. tako da, kako ste posijeli, tako cete i poznjeti. pozdrav svim srbima iz Srbije, RS i srpske Crne Gore(Kosovo necu da navedem, jer ga i dalje smatram sastavnim dijelom Srbije)

Бранислав

pre 13 godina

Прво уговор са "Гаспромом" сада са "Хјундаијем" шта рећи, свака част Г-дину Владану Лукићу и новом руководству Ф.К.Црвена Звезда ! Само још да резултати клуба буду у складу са свим овим одличним потезима руководства клуба, видећемо већ за који дан у утакмици са Слованом из Братиславе.

no fear

pre 13 godina

banja luka -
Srba ima i u Hrvatskoj znaš,a ne samo u navedenim zemljama..
a što je tiče Zvezde - odlično ulazimo u sezonu u svim pogledima,sad još samo ostaje da tako bude i na terenu..
p.s. vidimo se 29.!!

Bari

pre 13 godina

Bilo je to pre 500 godina i vise se nikada nece ponoviti. Ako remiziramo sa Partizanom to ce biti veliki uspeh za ovako mali klub sa smesnim stadionom!

Lepotica Daca

pre 13 godina

@Vojvodjanin

A cime se voze vasi fudbaleri. Svi imaju Ferari, Porse, Maserati , mecke. Do juce u zapreznim kolima a sada gradskim saobracajnim.Ko vam je sponzor Bata Kan Kan..I ne palite se opet i ove sezone ispod treceg mesta. Tim iz provincije tesko moze da bude prvak.Mi uz automobile i lovu od Hyundaia dobismo.da li ti znas da svi igraci Bayerna voze Opel vozila, Da igraci Milana svio od reda voze takodje Opel vozila barem kada idu na trening i odlaze sa trenbinga i dolaze i odlaze sa stadiona San Siro gde se igrala utakmica, U privatnom zivotu mogu da voze i raketu ako hoce. I ne lupetaj vise

kako ćete se radovati tek...

pre 13 godina

na sorcu agrobanka na grudima gasprom na rukavu hjundai na ledjima sportimpuls,jel ima mesta za jos??? :))) bravo Lukicu
(pikslica, 23. jul 2010 14:16)

pa ima, Elthon John otpozadi..

vojvodjanin

pre 13 godina

E JADNO LI JE VAŠE SPONZORSTVO. DAĆE VAM NEKOLIKO AUTOMOBILA DA SE VOZIKATE. OD KAKVE ĆE KORISTI TO BITI ZA RAZVOJ FUDBALSKE IGRE, NARAVNO I ZA OBEZBEDJIVANJE DOBRIH FUDBALERA. NEMA OD TOGA NIŠTA I OD LUKIĆEVIH DEČJIH IGARA.

BooBoo

pre 13 godina

Vidim da se Partizanovci i Zvezdasi po tradiciji cascavaju.
Moje mislenje je da obzirom ko vodi ove timove sponzori bi mogli biti Trabant, Fica, Yugo ili Poljski Fiat.
To bi odgovaralo danasnjem standardu.

Zoki

pre 13 godina

svaka cast Lukicu od kad ste vi dosli desavaju se samo dobre stvari nasoj ZVEZDI dobri sponzori sada sledi puna Marakana a u revansu eto mene sa mojim drustvom u Bratislavi posto sam u Austriji sto se tice komsija na njihov sajt ne idem ne citam ne komentarisem mada sam ovde procitao i jedan pametan komentar ili konstataciju od jednog grobara da se kod nas dobro radi pozdrav svim DELIJAMA zgazite slovan Zoki Kittsee Austrija

Mile

pre 13 godina

Lukicu, Endi Van der Mejde(Ajaks,Inter,Everton) je slobodan igrac, koji moze da se potpise za 50-100 hiljada eura godisnje a igra po desnoj i levoj strani a trenutno ga nece niko, sto moze da bude dobar potez pa da se kasnije preproda i zaradi novac.
Samo napred sa sponzorima i nadam se nekim kvalitetnijim igracima, kako bi se uradilo nesto vise u Evropi.

Arsa

pre 13 godina

Kao i sve u slučaju Lukića, baduvano, predimenzionisano, da Bog sačuva!
Partizan proletos potpisao sa Renoom, pa nisu pričali ni deseti deo od ovoga...

Svarce Neger

pre 13 godina

Bilo je to pre 500 godina i vise se nikada nece ponoviti. Ako remiziramo sa Partizanom to ce biti veliki uspeh za ovako mali klub sa smesnim stadionom!
(Bari, 23. jul 2010 19:24)

Sine, ti bas ne odustajes jeli? Vidim vise nisi gejlije. Sad si se potpisao bari. Uf izvini, to ti je verovatno skracenica od groBARI.
p.s. Neka neko objasni ovom simpaticnom mladicu razliku izmedju 1. i 2. lica mnozine (primer: remiziramo remmizirate). Molim Vas!

tačan odgovor koji tražite je Partizan

pre 13 godina

U srcu im ZVEZDA u imenu BARI ko su oni ustvari...

I tako godinama pitatate i nemate odgovor na jednostavnu glupu pitalicu. Da li zbog neznanja ili nemogućnosti logičkog mišljenja? Pa kako fudbal pratite, ako padate na jednostavnim pitanjima. Zato svi knjige u ruke .... nepismena!

ajgor

pre 13 godina

Ovo je, po meni barem, postalo naporno i dosadno!

Zasto? E pa zato sto par godina partizan razbija, a zvezda je u rasulu, a zatim se desi obrnuto...kao sad npr...znaci, smorio sam se od ovog naseg "fudbala" i "lige"...

Buca Krtalić

pre 13 godina

Sa konja na magarca...
Pre bio sponzor Toyota,sad Hyundai a u budućnosti će možda biti i naša Zastava! U stvari,ne može...Zastava više ne postoji. :-)

pFc

pre 13 godina

Svrha sponzora jeste da obezbede BUDžET da se napravi ekipa, a ne vozni park za direktore. Ako se njihovo sponzorstvo svede na 15 polovnih automobila koje će neko da tera po Beogradu kao što je bio slučaj sa Piksijevom tojotom ništa od vas biti neće.

Bari

pre 13 godina

Bilo je to pre 500 godina i vise se nikada nece ponoviti. Ako remiziramo sa Partizanom to ce biti veliki uspeh za ovako mali klub sa smesnim stadionom!

vojvodjanin

pre 13 godina

E JADNO LI JE VAŠE SPONZORSTVO. DAĆE VAM NEKOLIKO AUTOMOBILA DA SE VOZIKATE. OD KAKVE ĆE KORISTI TO BITI ZA RAZVOJ FUDBALSKE IGRE, NARAVNO I ZA OBEZBEDJIVANJE DOBRIH FUDBALERA. NEMA OD TOGA NIŠTA I OD LUKIĆEVIH DEČJIH IGARA.

doVla

pre 13 godina

Ovim ugovorom su obezbedjeni samo automobili za igrace i rukovodstvo, ali ono sto je bitnije jeste velicina i renome kompanije koja dolazi. A za jednom ovako velikom kompanijom dolaze i druge.

KOROMAn Empire

pre 13 godina

Mora da je Koroman ostavio dobar utisak na J.Korejce u poznavanju borilackih vestina na fudbalskom terenu,pa je to privuklo Hjundai.

Mecklejn

pre 13 godina

kupiše vas rusi sa sve gaćama......nemojte da se iznenadite kad budu proglasili monopol na još dve godine.ovaj hyundai je NULA
(dd, 23. jul 2010 14:21)

Vasa igra je NULA,tvoji navijaci su NULA (cak vas nekada cini se toliko i ima na utakmicama vaseg tima NULA),vas predsednik je NULA,vas stadion je NULA!Jedino sto nije nula su vasi kompleksi,tu ste nenadmasni!

alfezi

pre 13 godina

"...Vrednost je poslovna tajna, mogu samo reći da je ugovor dostojan imena Crvene zvezde"...
- A zašto je vrednost sponzorskog ugovora poslovna tajna??? Jedino ako je cilj nešto vredno prodati za malo para, ali uštinuti deo sa strane....

rayočarani šetač

pre 13 godina

Plava boja je boja Dinama i Cibone, onog momenta kada je Zveza ubacila plavu boju u grb Zvezdi je krenulo nizbrdo. Neke nezaboravne utakmice Zvezda je dobijala u dresovima crvene boje a i bele boje. Oni narandžasti su bili sjajni dresovi. Crveno bela je osnovna boja moje Zvezde.

Arsa

pre 13 godina

Kao i sve u slučaju Lukića, baduvano, predimenzionisano, da Bog sačuva!
Partizan proletos potpisao sa Renoom, pa nisu pričali ni deseti deo od ovoga...

drive your way !

pre 13 godina

Mislim da slucajno znam malo vise detalja o ovom ugovoru. Nisu u pitanju samo vozila, cucete vec za par dana. U svakom slucaju odlican je i za Zvezdu i za Hyundai !

ORTODOX BROTHERS

pre 13 godina

groBARI, koliki ste kompleksasi i ime Barija u svome imenu nosite. Hoce li nova navijacka grupa Partizana da se zove groSPROM-njeft:))) Napred Zvezdo ludo volim te!!! GAZENJE slovana, A ONDA partizana!!!!! Svi na MARAKANU 29og!!!!!

crni redstar

pre 13 godina

sportska oprema najbolja na svetu-nike,najlepse boje dresova crvena bela i plava kao srpska zastava i najbolji sponzori na ovom delu evrope,i kad pommislimo kraj,a ono ocekuje se jos 2 sponzora :)

zvezda mi je sve

pre 13 godina

Dzaba vam sve! Trenutni dug zvezde je oko 22mil! I gde vi vidite buducnost?!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Branko, 23. jul 2010 14:22)

Dobro dokle vise!!!! Znaci kompleksasi,idite vase komplekse lecite na drugo mesto nas ostavite na miru.Stidite se,pa na najmanju pomen o Zvezdi vi komentarisete. Ti znas koliki je dug,sta to tebe briga? Ajd batali vise.Cini mi se da smo toliko zaduzeni,ko bi ulagao u nas???? Prema tome cutite,a delijama poruka: OSTAVIMO SE NJIH NE IDIMO NA NJIHOVE VESTI NITI BILO STA STO IMA VEZE SA NJIMA,AJMO MI LEPO 29. SVI NA MARAKANU. SVAKA CAST ZA UPRAVU,ADZICU ZAVRSAVAJ ZA NAPADACA I STOPERA

BooBoo

pre 13 godina

Vidim da se Partizanovci i Zvezdasi po tradiciji cascavaju.
Moje mislenje je da obzirom ko vodi ove timove sponzori bi mogli biti Trabant, Fica, Yugo ili Poljski Fiat.
To bi odgovaralo danasnjem standardu.

Shadow

pre 13 godina

@Branko
A koliki je vaš dug? Vaš je za sada prikriven... Ali kad isplivaju i vaši papiri na svetlo dana,češaćete se i gde vas ne svrbi. ;)

Joja

pre 13 godina

Dzaba vam sve! Trenutni dug zvezde je oko 22mil! I gde vi vidite buducnost?!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Branko, 23. jul 2010 14:22)

Ijaoooooo kako te udaraju kompleksi...xaxaxa

Deco ugovor nisu samo automobili nego i finansijsko sponzorstvo...

Fljamurtari,Timok,Tikva-to je vasa beton liga :)

pre 13 godina

Lukicu svaka cast i tebi i upravi, samo tako nastavite,na pravom smo putu! Mali Savic je potpisao za Bordo za 1,5 m...95 % navijaca,Delija, hoce Savica iz BSK-a,ajde nam jednom ispunite zelju, barem za ovog igraca i dovedite ga! Prica se da jos neka turska kompanija treba da udje u sponzorski pul,ako je Efes pilsen u pitanju,to ce biti ne dobro,nego perfektno odradjeno leto,sto se tice sponzora...Prema prvim procenama,izgleda da cemo ove godine nadmasiti 11.000 sezonskih karata od prosle godine. Ako to uspemo znaci da marketing kluba radi veoma dobro! Protiv Slovana ocekujem barem 30.000...ja i jos trojica mojih drugova dolazimo iz srpskog Sarajeva da srce ostavimo na Marakani u cetvrtak...ako mi mozemo iz Srpskog Sarajeva,mozete i vi iz Bg-a i okoline...svako ko je pravi zvezdas mjesto mu je na Marakani u cetvrtak u 20 i 45,da pozdravimo nove (stare) igrace,da pozdravimo upravu za njene poteze,da stvorimo novu energiju koja ce dati vetar u ledja Koromanu i drustvu...Za Zvezdu se zivi opali po sarajevskoj pivi :)) poz za sve Delije...

Milos

pre 13 godina

Ako se sponzorstvo svodi na to da ce igraci dobiti automobile na uslugu, onda bolje ni da nisu dolazili. Pola tih igraca treba da se vozi GSP-om. Novac, nama je potreban novac, za kupovinu kvalitetnih pojacanja, a ne Binica, Ignjatijevica, i da nas predvode, majko mila, Djordjevic i Dostanic!

MrFister

pre 13 godina

Nista cudno, sada ce svaka firma zeleti da sponzorise Zvezdu, ne zbog Zvezde kao takve, mada ima i toga, vec zbo Gazproma-najprofitabilnije kompanije na svetu, lepo je biti u njihovom drustvu cak i ako je u pitanju samo dres !!!

dralle

pre 13 godina

vrhunski rezultat je verovatno da osvoje LŠ.
(zozo, 23. jul 2010 14:49)

E moj GROZOZO,šta ti je komleks?Pa za tvoju informaciju i onih tvojih Topalovića - FK.CRVENA ZVEZDA -BEOGRAD JE OSVOJILA KUP ŠAMPIONA EVROPE I PRVENSTVO SVETA.A vi topalovići možete da riškate po zemunelu u u Kuli možete da pravite džombe.
Što se tiče fudbala žačepite i pokrijte se ušima.

marko

pre 13 godina

Svaka cast za sponzorstva.Ne znam kakvo je misljenje vecine navijaca ali ja mislim da je dizajn plavog dresa puno bolji nego razdrljeni crveno beli.

Neko pamti Bari, neko Feljmutari

pre 13 godina

Jedino sto je velika NULA u cijelom Zvezdinom okruzenju to su njene komsije, zato groblje tisina!!! GAZENJE slovana, A ONDA partizana!!!

tačan odgovor koji tražite je Partizan

pre 13 godina

U srcu im ZVEZDA u imenu BARI ko su oni ustvari...

I tako godinama pitatate i nemate odgovor na jednostavnu glupu pitalicu. Da li zbog neznanja ili nemogućnosti logičkog mišljenja? Pa kako fudbal pratite, ako padate na jednostavnim pitanjima. Zato svi knjige u ruke .... nepismena!

johny

pre 13 godina

kupiše vas rusi sa sve gaćama......nemojte da se iznenadite kad budu proglasili monopol na još dve godine.ovaj hyundai je NULA
(dd, 23. jul 2010 14:21)
pa ako su nula zasto su onda bili sponzori SP i lige sampiona

grobar

pre 13 godina

veliki sam grobar,za Lukica sam mislio da ce da vas onako dokusuri i iskreno radovao sam se tome,ali ovo sto on radi u Zvezdi i od Zvezde je za svaku pohvalu,jednostavno primer svim vodecim ljudima naseg sporta. Dovesti za generalnog sponzora Ruse i gazprom dovesti Hjundai koja je toliko jaka da finansira i LS i Svetsko,Evropsko ma sve najvece sportske dogadjaje,cujem da se prica o triu sponzorstva i da se do pocetka sezone ocekuje jos jedan gigant i ja stavrno nemam reci,kako se kaze no coment.Samo se pitam sta radi gospodin Djuric? Bili smo 10 puta jaci,mocniji. Gde smo sada ? Mi i dalje zivimo od prodaje i i dalje cemo biti primorani da prodajemo najbolje,a Zvezda ce po sezoni sa ovim sponzorima minimum 5 milina biti jaka i mocna da bez prodaje jos dovodi pojacanja i stvara jaku ekipu.E Djuricu,Djuricu,nije za dzabe ono,politicarima skupstina,Biznismeni u svoje kljuse,a sportisti na stadione i hale. jer dok je bilo tako mi smo bili mocni,organizovani,jaki. E to je uradila komsinica,vratila svoje legende na marakanu,stvorila atmosferu,porodicu i krug sponzora u vidu najvecih giganata na svetu.Tako to rade ljudi koji vole lub vise od zivota za razliku od vas Djuricu koji volite fotelje i pare vise od partizana jer da nije tako za ove dve godine ulozili bi bar euro na pojacannja i bar euro od miliona i milona evra od transfera,a vi nam ove dve godine samo dobro prodajete sve sto je najbolje,dovodite slobodne igrace i igrace u koje ne treba uloziti ni dinar i i dalje prodajete i samo preodajete.Dokle? ne znam!Svaka cast jos jednom,a nama ostaje samo da citamo i cekamo ko je sledeci koji ce da ulozi u komsiluku kapital.

Boris

pre 13 godina

Komunalci, opusteno, sta vas se tice sta se desava u Zvezdi? Gledajte svoja posla i lecite komplekse. Steta sto doktorka Marijana Kovacevic ne leci psiholoske i mentalne probleme. Onad bi nekako i bilo nade za vas...

kako ćete se radovati tek...

pre 13 godina

na sorcu agrobanka na grudima gasprom na rukavu hjundai na ledjima sportimpuls,jel ima mesta za jos??? :))) bravo Lukicu
(pikslica, 23. jul 2010 14:16)

pa ima, Elthon John otpozadi..

joja

pre 13 godina

Ne razumem da ovoliki kompleks imaju groBari ej bre ne potpisujemo ni igraca ne igramo ni utakmicu ni derbi o cemu je rec ej bre ubice vas kompleks..

Ika

pre 13 godina

(Fljamurtari,Timok,Tikva-to je vasa beton liga :), 23. jul 2010 15:19)
Brate svaka ti cast na komentaru... najezio sam se kad sam ga citao a sto se tice 29. dolazim i ja iz nisa sa jos nekim drugarima...pozz za srpsko sarajevo i naravno za sve delijee...

tyu

pre 13 godina

Lukic radi strasan posao za Zvezdu. U ovoj sezoni je najvaznije uzeti titulu. Ne zbog prestiza ili neceg slicnog vec upravo zbog ovih sponzora koji ce pomoci da u tom slucaju tim bude bar 50% jaci nego sad. Ove sponzore interesuje jedino Liga Sampiona i ako im se to neobezbedi oni se nece tu dugo zadrzati. Zato apel navijacima da u sto vecem broju dolaze na stadion i pomognu momcima na terenu da iznesu veoma bitnu sezonu za klub.

Rodjen los

pre 13 godina

Lukicu CARINO,MAJSTORE NAJJACI SI BREEE.AAAAAAAAAAAA kako sam srecan Predsednice,ruke vam se pozlatile.Kad se samo setim onih lesinara sto su pokusali da nas uniste i raskomadaju,a kako nam sada ide,pa to je kao nebo i zemlja.Mi DELIJE I ZVEZDASI koji smo sibmol uspeha i pobednickog mentaliteta vam pruzamo bezrezervnu podrsku u vasem daljem delovanju jer smo u vama prepoznali ljude koji zele dobro i rade za dobrobit nase Svetinje Srpske.Samo nastavite tako i korak po korak vraticemo se gde nam je i mesto,a to je redovan ucesnik Lige sampiona i sto je jos vaznije strah i trepet za svakog protivnika.Mi Zvezdasi vam se KLANJAMO.Hvala PREDSEDNICE.

Vlada

pre 13 godina

Mislim da slucajno znam malo vise detalja o ovom ugovoru. Nisu u pitanju samo vozila, cucete vec za par dana. U svakom slucaju odlican je i za Zvezdu i za Hyundai !
(drive your way !, 23. jul 2010 14:09)

Druze,mogao bi to da podelish sa nama ako vec znash :))))

informacija

pre 13 godina

Do pocetka sezone jos jedan gigant koji ce da ulozi u Zvezdu,rec je o kompaniji microsoft koja je treca najvrednija kompanija Sveta. Pegovori su u toku.

tom

pre 13 godina

Hahaha. Kakva socijala od dresova.
(Zippo, 24. jul 2010 01:48)

Mozda su socijala od dresova!Ali ako su ovo socijale od dresova ono sto vi nosite ne bih mogao nazvati ni socijala od majica!Pa lepse sam majice vidjao na buvljaku nego one carsave sto vi nosite!

...

pre 13 godina

Pitanje za sve koji ispituju i kritikuju... Jeste li vi normalni?
Znate li vi o kojoj se Zvezdi radi? Da li ve shvatate da je ta ista Zvezda bila bez sponzora, bez para i bez igraca?
Ljudi vam dovedu 2 velika sponzora, a vi ste i dalje nezadovoljni!!!
Pa sta ako se ne zna vrednost ugovora? Ne zna se ni vrednost ugovora koji potpisuje Real pa se niko ne buni...
Vi umesto da pljujete mogli bi malo da odete na stadion i da vidite da nije toliko los koliko vi mislite, ne kazem da je sjajan, ali da je ocajan, daleko od toga...

brko

pre 13 godina

Ne mogu da vjerujem koliko zlobe u ovim komentarima. Nije bitno da li ste Grobari ili sta drugo (navijam za Borac BL), ovi sponzorski ugovori su hvale vrijedni. Hyndai je jedan od sponzora SP, tako da poredjenja sa Trabantom ili Yugom stvarno nemaju smisla, a Gasprom da i ne spominjem, znaju svi... Licno uopste ne simpatisem ovog Lukica, ali od kako je u Zvezdi, odradio je dobrog posla i sto je najvaznije ispunio neka od obecanja, za razliku od prethodne uprave. Pravo je cudo da se jos iko od velikih kompanija interesuje za nase klubove, jer vec godinama nemamo uspjeha u Evropi, a to je danas, cini se, jedino mjerilo. Jedino sto ostaje sporno je vrijednost ugovora i zasto se ne objavi javno, kao sto je praksa u Evropi. Nadam se samo da nije kikiriki...

Svarce Neger

pre 13 godina

Bilo je to pre 500 godina i vise se nikada nece ponoviti. Ako remiziramo sa Partizanom to ce biti veliki uspeh za ovako mali klub sa smesnim stadionom!
(Bari, 23. jul 2010 19:24)

Sine, ti bas ne odustajes jeli? Vidim vise nisi gejlije. Sad si se potpisao bari. Uf izvini, to ti je verovatno skracenica od groBARI.
p.s. Neka neko objasni ovom simpaticnom mladicu razliku izmedju 1. i 2. lica mnozine (primer: remiziramo remmizirate). Molim Vas!

kurotresina

pre 13 godina

hahahah, jeste smesni, ahahah... opet smo jaci i uvek cemo biti... TITULA,TITULA SLAVICE SE TITULA, PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA
(dule, 24. jul 2010 12:54)
smejes se,a plakao bi...

IGOR

pre 13 godina

neki dan u novinama procitam da pocinje proizvodnja ekoloskih sanduka od presovanog otpadnog papira.da nece mozda to biti novi sponzor ovih penzosa sa jna

Vračar navija za Zvezdu!

pre 13 godina

U srcu im ZVEZDA u imenu BARI ko su oni ustvari...

I tako godinama pitatate i nemate odgovor na jednostavnu glupu pitalicu. Da li zbog neznanja ili nemogućnosti logičkog mišljenja? Pa kako fudbal pratite, ako padate na jednostavnim pitanjima. Zato svi knjige u ruke .... nepismena!
(tačan odgovor koji tražite je Partizan, 24. jul 2010 11:34)

HAHAHAHAHAHAHAHAH koji FAIL!

tačan odgovor je grobari, ja koliko znam u imenu partizana ne postoji BARI, ali nema veze... važno je da si probao da ispadneš pametan, ali bolje da si ćutao.

Mile

pre 13 godina

Lukicu, Endi Van der Mejde(Ajaks,Inter,Everton) je slobodan igrac, koji moze da se potpise za 50-100 hiljada eura godisnje a igra po desnoj i levoj strani a trenutno ga nece niko, sto moze da bude dobar potez pa da se kasnije preproda i zaradi novac.
Samo napred sa sponzorima i nadam se nekim kvalitetnijim igracima, kako bi se uradilo nesto vise u Evropi.

ajgor

pre 13 godina

Ovo je, po meni barem, postalo naporno i dosadno!

Zasto? E pa zato sto par godina partizan razbija, a zvezda je u rasulu, a zatim se desi obrnuto...kao sad npr...znaci, smorio sam se od ovog naseg "fudbala" i "lige"...

banja luka

pre 13 godina

necu da govorim o kompleksima, sve je vec receno. ima i delija koji komentarisu vijesti partizana. to je normalo, pljujemo se na tribini, pljujemo se i ovdje. moje zvezda se prosle sezone digla iz pepela, a ove ocekujem jos veci i brzi napredak, ponajvise zahvaljujuci lukicu, ali i nama delijama. ne vjerujem da bi rusi ulagali da je na marakani prosjek 1.500 gledalaca. ubijedjen sam u to. zato je vazno da se i ove sezone mobilizacija nastavi, i da nas ima najmanje kao u prosloj sezoni(a moralo bi vise, red bi bio). sponzori su tu zbog publike i evrope, ne zaboravite to. nece oni da ulazu pare gdje ih niko ne vidi, nebi imali racuna. zato braco delije, ajmo ove sezone da nadmasimo sebe i da budemo jos brojniji, glasniji, organizovaniji. glupo je pricati da je ulaznica skupa. ustedite sedam dana samo na ispijanju kafe ili piva u kaficu i imacete ulaznicu. ja vec mjesec dana stedim i uspio sam da ustedim za put i kartu. u cetvrtak dolazim na marakanu, na SEVER, i trudicu se da sto cesce dolazim(ipak BL nije tako blizu), ali vi iz BG mozete mnogo cesce da dolazite. i da znate da vam zavidim sto zivite u BG, ne zato sto je ljepsi od Banja Luke(nije uopste), nego zato sto je tu Marakana i Zvezde.
p.s. groBari, imam i za vas poruku. i vas partizan je mogao ovako da se digne, ali ste umjesto legende kluba i reprezentacije SAVE MILOSEVICA, ostavili ovog krojaca na celu kluba. jos ste legendu ispljuvali, a to nije zasluzio. tako da, kako ste posijeli, tako cete i poznjeti. pozdrav svim srbima iz Srbije, RS i srpske Crne Gore(Kosovo necu da navedem, jer ga i dalje smatram sastavnim dijelom Srbije)

Бранислав

pre 13 godina

Прво уговор са "Гаспромом" сада са "Хјундаијем" шта рећи, свака част Г-дину Владану Лукићу и новом руководству Ф.К.Црвена Звезда ! Само још да резултати клуба буду у складу са свим овим одличним потезима руководства клуба, видећемо већ за који дан у утакмици са Слованом из Братиславе.

Lepotica Daca

pre 13 godina

@Vojvodjanin

A cime se voze vasi fudbaleri. Svi imaju Ferari, Porse, Maserati , mecke. Do juce u zapreznim kolima a sada gradskim saobracajnim.Ko vam je sponzor Bata Kan Kan..I ne palite se opet i ove sezone ispod treceg mesta. Tim iz provincije tesko moze da bude prvak.Mi uz automobile i lovu od Hyundaia dobismo.da li ti znas da svi igraci Bayerna voze Opel vozila, Da igraci Milana svio od reda voze takodje Opel vozila barem kada idu na trening i odlaze sa trenbinga i dolaze i odlaze sa stadiona San Siro gde se igrala utakmica, U privatnom zivotu mogu da voze i raketu ako hoce. I ne lupetaj vise

no fear

pre 13 godina

banja luka -
Srba ima i u Hrvatskoj znaš,a ne samo u navedenim zemljama..
a što je tiče Zvezde - odlično ulazimo u sezonu u svim pogledima,sad još samo ostaje da tako bude i na terenu..
p.s. vidimo se 29.!!

Zoki

pre 13 godina

svaka cast Lukicu od kad ste vi dosli desavaju se samo dobre stvari nasoj ZVEZDI dobri sponzori sada sledi puna Marakana a u revansu eto mene sa mojim drustvom u Bratislavi posto sam u Austriji sto se tice komsija na njihov sajt ne idem ne citam ne komentarisem mada sam ovde procitao i jedan pametan komentar ili konstataciju od jednog grobara da se kod nas dobro radi pozdrav svim DELIJAMA zgazite slovan Zoki Kittsee Austrija