Sreda, 21.07.2010.

19:54

Uspela Zvezdina 'generalka'

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su nemačkog Bundesligaša Hanover sa 3:2, u prijateljskom meču u slovenačkom Ptuju.

Izvor: B92

Uspela Zvezdina 'generalka' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

alexsd

pre 13 godina

HANOVER : Fromlovic, Šahed, Egiman, Hagui, Šulc, Šmidebaš, Štindl, Evsejev, Ja Konan, Štopelkamp i Hanke.
Igrali su još: Avevor, Pogatec, Rauš, Ernst, Đakpa, Šlaudraf i Forsel. Pogledajte grobari oficialni sajt bundes lige i znacete ko je igrao u Hanoveru 1 tim ili omladinci ,petlici. Grobarska je tuga pregolema ajoooj mene Helsinki !!!

borac

pre 13 godina

ne bude li pruzio pravu priliku mugosi i trifunovicu ove sezone kratko ostanic, siguran sam da ce opravdati svoj rezultatima steceni pseudonim!!!!covek je totalno operisan od fudbala,ali totalno!!!

"Dijagnosticar"

pre 13 godina

Zvezda je svetski i evropski sampion.Grobari trba da znaju,da oni to nikada nece da budu!Sta dalje da se kaze,osim da se opet uzdaju u Toleta i sudije i u mogucnost osnivanja regionalne lige gde bi nasli pomoc da se udruze protiv Zvezde!Toliko.
(Shone, 21. jul 2010 22:39)

Covece , pa ti si toliko opterecen PARTIZANOM da si cak promasio temu. Pogledaj naslov. Zvezda je odlicno odigrala pripremne utakmice, i to moze da bude dobro zbog atmosfere u ekipi, medjutim kada pocnu takmicarske utakmice sve pada u vodu.Savet navijacima Zvezde. Ne letite previsoko, pad ce biti tezi.I da kazem doticnom gospodinu da Zvezda nije svetski sampion, nego je BILA . A to sto je crveno-belima ako pada kisa, kriv Karadzic, i ako sija sunce , isto kriv Karadzic , tu cak i Ja ne mogu da im pomognem. Mada , naslucujem o cemu se radi. Vise pogleda u svoje dvoriste .

lozane

pre 13 godina

Samo se vi lozite, a sto cete da ispadnete od slovana, to nema veze. Bitno je da ste dobili ove petlice, joj jedva cekam vas derbi sa javorom da se malo spustite na vas nivo

colibri

pre 13 godina

Ako Partiazan nije zasluzio dve od posledne tri titule onda Zvezda nije zasluzila 26 od 25 koliko ima...kad smo kod brukanja u Evropi 20 godina Zvezda nije docekala prolece,vratite se malo u realnost i prvo pogledajte rezultate vaseg "intergalaktickog" kluba pa posle letite u zvezde...
(Razanka Stip MKD, 22. jul 2010 00:34)

zadnjih 20 godina?Jel se u to racuna 1991 ili ne?

red&white

pre 13 godina

Ovi sto pisu a imaju neizlecivu bolest zvanu kompleks da je Zvezda igrala za nekakvim rekreativcima ili petlicima jednog bundesligasa. da li oni misle da su nemci takve budale. Oni se pripremaju za prvenstvo koje pocinje isto kao i nase. Pogledajte koji se medjunarodni prijateljski susreti igraju svakodnevno. Hanover nije ima reprezentativce i oni su u punomsastavu koji ce nastupiti u Bundes ligi. Ajde kompleksasi kazite protiv kog jakog tima ste odigrali do sada u pripremnom periodu. Mi barem protiv reprezentacije Irana i Hanovera, Burse i Kopra (slovenackog sampiona). Kako ste se pripremali videli smo protiv Pyunika koji je za nijansu jaci od Rhyla. BPI Pekar bi im svalio tri cetiri komada

Gipsy

pre 13 godina

Svaka cast treneru Dostanicu i upravi kluba na celu sa Lukicem, kad su zakljucili da im je Marko Mugosa najgori igrac i da na njega ne treba racunati. Zvezda ce sa ovakvom sredinom terena ispasti protiv Slovana a posle 5. kola u prvenstvu Dostanica ce smeniti ovi koji mu sada i sastavljaju tim.
Upamtite ovaj komentar postovani navijaci Zvezde

Sep Blater

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi,al zar ne mozete nikad da pobedite bez penala??? pa ste se navikli da vam skoro na svakoj utakmici sviraju bar jedan,nadam se da biti jedan protiv slovana pa da prodjete al znajte da toga nema kad igrate s nama
btw iskreno se nadam da uskoro necete menjati trenera :)
(Nemanja, 21. jul 2010 21:51)

Momče,tvoj predlog je prihvaćen.Ukida se penal i zabranjuje FK CZ da ulazi u 16 metara.U prošloj sezoni je to pravilo već primenjivano na utakmicama FK Partizana i dalo je odličan rezultat-I mesto u Tole & co. super ligi.

Stefan Prvovencani

pre 13 godina

Basta, Lukovic, Jankovic, Kovacevic, Milovanovic, Zigic, neki su od igraca koji su igrali LE... i ispali golom u 90+ min opslednje itakmice na gostovanju. 3 su sadasnja a 3 su bivša (ili povremena) reprezentativca. Da li stvarno mislite da ova ekipa moze tako da odigra? Sa ovim polovnjacima (Bogdanovic, Isah, Djordjevic, Perovic, Jevtic) na zalost mislim da bi nam grupa ove godine bila najveci domet.

Kakvo crno prezimljavanje, bice prezivljavanje!

UROS PREJAKI

pre 13 godina

Neko je rekao da ne treba ulaziti u euforiju i bio je u pravu ali moram da primetim jednu stvar, ranijih godina Zvezda je gubila te pripremne utakmice, ove godine je potpuno drugačije. Ova igra i rezultati me ohrabruju pred start nove sezone, ekipa je bombonica i ako sami igrači ostanu hladnih glava onda ja imam velika očekivanja pred ovu sezonu. Isto tako mislim da su povratnici u Zvezdu Koroman, Milovanović i po prvi put u zvezdi Tošić prava pojačanja. Bez euforije ali sa velikim očekivanjima. Imamo lepu ekipu.

Tole & company

pre 13 godina

Pokazali ste da imate štofa za Evropu.To je i naša zasluga jer smo vam obezbedili najbolje uslove i naše najbolje sudije Jovanetu, Mažu, Glođu, Spasu, Dragčeta Stankoviča. Jedva čekamo da nam se opet vratite jer kod nas vam je uvek zagaratovano (drugo) mesto.

Lepa srpski jezika

pre 13 godina

Znaci ne smemo da potpadnemo pod euforiju,prijateljske utakmice su jedno a zvanicne nesto sasvim drugo.Dobra je stvar sto smo efikasni,2 gola smo dali Bursi,3 Hanoveru ali ostaje cinjenica da nam skripi u odbrani.Imamo 7 dana da otklonimo greske i hladne glave odigramo mec sa Slovanom.Za pocetak ja bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom,po mogucstvu bez primljenog gola.Ja se nadam da cu 29.07. biti na Marakani da pozdravim prvu zvanicnu pobedu Zvezde.
(ROMAn Empire, 21. jul 2010 20:36)

Leba ti, kako se to "potpada pod euforiju"???

Jabilondo

pre 13 godina

@Shone

Zvezda nikada nije bila prvak sveta, a ako imash neshto protiv ove konstatacije, potrazi malo po internetu, televiziji, knjigama, stavove FIFE o Tojota kupu.

Druga stvar. Nekada je i Sovjetski Savez bio prvak Evrope, kao i Urugvaj prvak sveta, kada su formati takmichenja bili drugachiji, podosta. Tako je SSSr morao biti bolji od 3 tima, a Urugvaj od 12, 1930. godine (ili 15, 1950.). Razlika izmedju Zvezde i tih reprezentacija, jeste u tome shto ti timovi i danas mogu da zaigraju na tim takmichenjima koja su osvojili, pa chak da udju u neko polufinale (Urugvaj ove godine, Rusija pre 2 godine).

Treca stvar. Ja, kao Grobar, zaista nemam nikakvu nameru dea u bilo chemu sputavam Zvezdu u nekakvoj njenoj misiji, pa onda i nema razloga za nekakve teorije zavere iz kuhinje Gorana Vesica. A za regionalnu ligu se zalazem samo zbog pitanja kvaliteta nashe lige, u kome se ne moze sastaviti jedan prosechan tim, od najboljih igracha koji igraju na ovim poljanama.

sima

pre 13 godina

delije...da li ste vi svesni cinjenice da u 60% svojih komentara pominjete grobare nabedjujuci ih da oni imaju komplekse? koliko sam ja izbrojao na ovoj vesti ima 3 komentara od grobara,a jedan od njih vas hvali...daj oladite malo...

Pirgos

nenad grobar

pre 13 godina

Aman ljudi mi igramo Ligu sampiona sto vi necete skoro a vi prijateljske meceve i vi se time dicite stidite se daleko ste vi od elite.A i vama su Javor i Borac uzeli titulu kakav Tole mi smo vam samo pokazali u derbijima ako se tako mogu nazvati pokazali samo ko je sampion.

dolazim 99%

pre 13 godina

CRVENA ZVEZDA NA NEBU SJA HEEEJ, CRVENU ZVEZDU VOLIM I JA...jedva cekam...29. valjda cu moci nekako da se dovucem vozom iz Stalaca....:)))

zidane

pre 13 godina

bojim se da ce ovaj mladi Vesovic da greje klupu jer koroman mora da igra jer je bolji a kadu jer ga zastupa crnogorski krimos tako da ne znam sta su ga dovodili.realno deluje mi kao jako dobar igrac

goran

pre 13 godina

znam da ce me svi ovde napljuvati, ali mislim da isah od kad je dosao u zvezdu nije ni malo napredovao. posebno ne takticki, a tu je najtanji. svi smo ga gledali naa onom prvom derbiju kad je dosao i bili odusevljeni, ali od tad nisam nsita video od njega. u napadu bezopasan i beskorisan, bez ikakve ideje, u odbrani nesto krpi, dobija duele, ali igra bez lopte ipostavljanje su mu na nivou deteta od 15 godina. i savio je obicna taraba, ali cini mi se da je prosle godine bio jedini igrac koji je sutirao van 16 metara, ostali bi svi da se usetaju u gol

slavko

pre 13 godina

Vise pisete za trening utakmice drugo i trece plasiranih ekipa.pa dobro dali je ovo pobedio prvi tim ili drugi.Sampione ste ostavili na poluvremenu.

joca

pre 13 godina

svaka cast na pobedi.zelim vam sve najbolje u predstojecoj sezoni i naravno uvek punu MARAKANU i pun JNA u finalu kupa ove sezonekad budemo igrali,jer samo mi mozemo da mu izmerimo pun kapacitet. NAPRED ZVEZDA

Razanka Stip MKD

pre 13 godina

@muzicki _saradnik
Ako Partiazan nije zasluzio dve od posledne tri titule onda Zvezda nije zasluzila 26 od 25 koliko ima...kad smo kod brukanja u Evropi 20 godina Zvezda nije docekala prolece,vratite se malo u realnost i prvo pogledajte rezultate vaseg "intergalaktickog" kluba pa posle letite u zvezde...

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Pa evo, posto je gotova i "generalka" i to vrlo uspesno, sto mi je jako drago, samo da kazem neka svoja ocekivanja za predstojecu sezonu. Uvek sam bio realan, ustvari mozda ipak malo i optimista kad je rec o mojoj Zvezdi, pa cu pokusati i sad da budem takav. :) Cime bi mi Zvezdasi trebalo da budemo zadovoljni u sledecoj sezoni ? Prvo, mislim da bi to MORALA da bude titula ! To treba da nam je osnovni prioritet !!! Dve od predhodne tri titule partizan nije ni zasluzio, a i onu trecu je uzeo samo zato sto je Zvezda bila u najvecoj krizi IKADA ! Ako bi i sad bio prvak, to bi zaista bila tragedija. Ako ni zbog cega drugog, onda zbog ovih brukanja u kvalifikacijama za ligu sampiona...Drugi prioritet, jednako vazan treba da bude ulazak u grupe Lige Evrope ! Ne mora se obavezno i docekati prolece u Evropi, ali moramo uci u grupe ! Zasto to kazem..ako bi Zvezda i ove sezone ostala bez jeseni u Evropi, izgubila bi "veliki deo bodva" koji trenutno ima, a koji je zaradila pre 5 godina. Dakle, kad se ti bodovi obrisu na kraju sezone, Zvezda one tamo sezone ne bi valjda bila ni nosilac u prvom kolu kvalifikacija bilo kog takmicenja ! A sto se tice preoleca u Evropi, ako dodje-super, ako ne, ne treba mnogo zaliti za time, realno, mi trenutno ni nemamo kvalitet za tako nesto. I na kraju kup. Moze, ali i ako se ne osvoji, a osvoji se titula, bice to JAKO USPESNA SEZONA ZA NAS ! Naravno pod uslovom da udjemo u grupe LE. Eto toliko od ocekivanja...sto se tice ovog prelaznog roka, uradjen je solidno, jedino sad ako ode Savic, OBAVEZNO DOVESTI jednog dobrog stopera !!! A i napadac bi nam lepo dosao. I naravno Bogdanovica na klupu, a Vesovica u prvu postavu ! NAPRED ZVEZDO !!!!!!!!!!!!!!!

Shone

pre 13 godina

Zvezda je svetski i evropski sampion.Grobari trba da znaju,da oni to nikada nece da budu!Sta dalje da se kaze,osim da se opet uzdaju u Toleta i sudije i u mogucnost osnivanja regionalne lige gde bi nasli pomoc da se udruze protiv Zvezde!Toliko.

opaa

pre 13 godina

Dostanicu bravo sto si izbacio Gumu.hvala puno.Dobro je sad.Kasnije tokom sezone malo isforsiras Lazovica i Vesovica.Sad je dobro.Sad sam miran!

Nemanja

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi,al zar ne mozete nikad da pobedite bez penala??? pa ste se navikli da vam skoro na svakoj utakmici sviraju bar jedan,nadam se da biti jedan protiv slovana pa da prodjete al znajte da toga nema kad igrate s nama
btw iskreno se nadam da uskoro necete menjati trenera :)

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Bogami,titula ide kod "komsinice". Zasluga ce biti i njena, ali i rukovodstva Partizana zbog "genijalnih" transfera penzionera Ilijeva i onih smesnih Peruanaca

ZvJezdan Misimovic Delija RS

pre 13 godina

Znam da je Isaha uzdrmala porodična tragedija, ali čim se priključi ekipi, treba da bude u 11 umesto Savia i to je to!

ZVEZDA U SRCU!!!
(Pedja J7, 21. jul 2010 20:54)

Isa mora u startnih da upadne odmah!!!!!

A ovo Zvezda u srcu..a svi ostali na..znamo vec gde..

moonwalker

pre 13 godina

Steta sto nismo mogli da je pogledamo na Fox-u...u svakom slucaju,bravo, iako ce se naci neki koji ce sumnjati u kvalitet Hanovera, no, nek se dokazuju protiv Pljunika :)

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Super,svaka cast,treba samo uraditi jos 2 stvari i to ce biti to.Izbaciti Bogdanovica iz prvih 11 i ubaciti Mugosu ili Vesovica i dovesti jednog odlicnog napadaca jer Perovic i Jevtic ne mogu da iznesu sezonu sigurno.

Pedja J7

pre 13 godina

Znam da je Isaha uzdrmala porodična tragedija, ali čim se priključi ekipi, treba da bude u 11 umesto Savia i to je to!

ZVEZDA U SRCU!!!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Znaci ne smemo da potpadnemo pod euforiju,prijateljske utakmice su jedno a zvanicne nesto sasvim drugo.Dobra je stvar sto smo efikasni,2 gola smo dali Bursi,3 Hanoveru ali ostaje cinjenica da nam skripi u odbrani.Imamo 7 dana da otklonimo greske i hladne glave odigramo mec sa Slovanom.Za pocetak ja bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom,po mogucstvu bez primljenog gola.Ja se nadam da cu 29.07. biti na Marakani da pozdravim prvu zvanicnu pobedu Zvezde.

Shone

pre 13 godina

Zvezda je svetski i evropski sampion.Grobari trba da znaju,da oni to nikada nece da budu!Sta dalje da se kaze,osim da se opet uzdaju u Toleta i sudije i u mogucnost osnivanja regionalne lige gde bi nasli pomoc da se udruze protiv Zvezde!Toliko.

moonwalker

pre 13 godina

Steta sto nismo mogli da je pogledamo na Fox-u...u svakom slucaju,bravo, iako ce se naci neki koji ce sumnjati u kvalitet Hanovera, no, nek se dokazuju protiv Pljunika :)

Pedja J7

pre 13 godina

Znam da je Isaha uzdrmala porodična tragedija, ali čim se priključi ekipi, treba da bude u 11 umesto Savia i to je to!

ZVEZDA U SRCU!!!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Znaci ne smemo da potpadnemo pod euforiju,prijateljske utakmice su jedno a zvanicne nesto sasvim drugo.Dobra je stvar sto smo efikasni,2 gola smo dali Bursi,3 Hanoveru ali ostaje cinjenica da nam skripi u odbrani.Imamo 7 dana da otklonimo greske i hladne glave odigramo mec sa Slovanom.Za pocetak ja bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom,po mogucstvu bez primljenog gola.Ja se nadam da cu 29.07. biti na Marakani da pozdravim prvu zvanicnu pobedu Zvezde.

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Super,svaka cast,treba samo uraditi jos 2 stvari i to ce biti to.Izbaciti Bogdanovica iz prvih 11 i ubaciti Mugosu ili Vesovica i dovesti jednog odlicnog napadaca jer Perovic i Jevtic ne mogu da iznesu sezonu sigurno.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Bogami,titula ide kod "komsinice". Zasluga ce biti i njena, ali i rukovodstva Partizana zbog "genijalnih" transfera penzionera Ilijeva i onih smesnih Peruanaca

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Pa evo, posto je gotova i "generalka" i to vrlo uspesno, sto mi je jako drago, samo da kazem neka svoja ocekivanja za predstojecu sezonu. Uvek sam bio realan, ustvari mozda ipak malo i optimista kad je rec o mojoj Zvezdi, pa cu pokusati i sad da budem takav. :) Cime bi mi Zvezdasi trebalo da budemo zadovoljni u sledecoj sezoni ? Prvo, mislim da bi to MORALA da bude titula ! To treba da nam je osnovni prioritet !!! Dve od predhodne tri titule partizan nije ni zasluzio, a i onu trecu je uzeo samo zato sto je Zvezda bila u najvecoj krizi IKADA ! Ako bi i sad bio prvak, to bi zaista bila tragedija. Ako ni zbog cega drugog, onda zbog ovih brukanja u kvalifikacijama za ligu sampiona...Drugi prioritet, jednako vazan treba da bude ulazak u grupe Lige Evrope ! Ne mora se obavezno i docekati prolece u Evropi, ali moramo uci u grupe ! Zasto to kazem..ako bi Zvezda i ove sezone ostala bez jeseni u Evropi, izgubila bi "veliki deo bodva" koji trenutno ima, a koji je zaradila pre 5 godina. Dakle, kad se ti bodovi obrisu na kraju sezone, Zvezda one tamo sezone ne bi valjda bila ni nosilac u prvom kolu kvalifikacija bilo kog takmicenja ! A sto se tice preoleca u Evropi, ako dodje-super, ako ne, ne treba mnogo zaliti za time, realno, mi trenutno ni nemamo kvalitet za tako nesto. I na kraju kup. Moze, ali i ako se ne osvoji, a osvoji se titula, bice to JAKO USPESNA SEZONA ZA NAS ! Naravno pod uslovom da udjemo u grupe LE. Eto toliko od ocekivanja...sto se tice ovog prelaznog roka, uradjen je solidno, jedino sad ako ode Savic, OBAVEZNO DOVESTI jednog dobrog stopera !!! A i napadac bi nam lepo dosao. I naravno Bogdanovica na klupu, a Vesovica u prvu postavu ! NAPRED ZVEZDO !!!!!!!!!!!!!!!

opaa

pre 13 godina

Dostanicu bravo sto si izbacio Gumu.hvala puno.Dobro je sad.Kasnije tokom sezone malo isforsiras Lazovica i Vesovica.Sad je dobro.Sad sam miran!

ZvJezdan Misimovic Delija RS

pre 13 godina

Znam da je Isaha uzdrmala porodična tragedija, ali čim se priključi ekipi, treba da bude u 11 umesto Savia i to je to!

ZVEZDA U SRCU!!!
(Pedja J7, 21. jul 2010 20:54)

Isa mora u startnih da upadne odmah!!!!!

A ovo Zvezda u srcu..a svi ostali na..znamo vec gde..

colibri

pre 13 godina

Ako Partiazan nije zasluzio dve od posledne tri titule onda Zvezda nije zasluzila 26 od 25 koliko ima...kad smo kod brukanja u Evropi 20 godina Zvezda nije docekala prolece,vratite se malo u realnost i prvo pogledajte rezultate vaseg "intergalaktickog" kluba pa posle letite u zvezde...
(Razanka Stip MKD, 22. jul 2010 00:34)

zadnjih 20 godina?Jel se u to racuna 1991 ili ne?

Sep Blater

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi,al zar ne mozete nikad da pobedite bez penala??? pa ste se navikli da vam skoro na svakoj utakmici sviraju bar jedan,nadam se da biti jedan protiv slovana pa da prodjete al znajte da toga nema kad igrate s nama
btw iskreno se nadam da uskoro necete menjati trenera :)
(Nemanja, 21. jul 2010 21:51)

Momče,tvoj predlog je prihvaćen.Ukida se penal i zabranjuje FK CZ da ulazi u 16 metara.U prošloj sezoni je to pravilo već primenjivano na utakmicama FK Partizana i dalo je odličan rezultat-I mesto u Tole & co. super ligi.

red&white

pre 13 godina

Ovi sto pisu a imaju neizlecivu bolest zvanu kompleks da je Zvezda igrala za nekakvim rekreativcima ili petlicima jednog bundesligasa. da li oni misle da su nemci takve budale. Oni se pripremaju za prvenstvo koje pocinje isto kao i nase. Pogledajte koji se medjunarodni prijateljski susreti igraju svakodnevno. Hanover nije ima reprezentativce i oni su u punomsastavu koji ce nastupiti u Bundes ligi. Ajde kompleksasi kazite protiv kog jakog tima ste odigrali do sada u pripremnom periodu. Mi barem protiv reprezentacije Irana i Hanovera, Burse i Kopra (slovenackog sampiona). Kako ste se pripremali videli smo protiv Pyunika koji je za nijansu jaci od Rhyla. BPI Pekar bi im svalio tri cetiri komada

Nemanja

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi,al zar ne mozete nikad da pobedite bez penala??? pa ste se navikli da vam skoro na svakoj utakmici sviraju bar jedan,nadam se da biti jedan protiv slovana pa da prodjete al znajte da toga nema kad igrate s nama
btw iskreno se nadam da uskoro necete menjati trenera :)

borac

pre 13 godina

ne bude li pruzio pravu priliku mugosi i trifunovicu ove sezone kratko ostanic, siguran sam da ce opravdati svoj rezultatima steceni pseudonim!!!!covek je totalno operisan od fudbala,ali totalno!!!

Stefan Prvovencani

pre 13 godina

Basta, Lukovic, Jankovic, Kovacevic, Milovanovic, Zigic, neki su od igraca koji su igrali LE... i ispali golom u 90+ min opslednje itakmice na gostovanju. 3 su sadasnja a 3 su bivša (ili povremena) reprezentativca. Da li stvarno mislite da ova ekipa moze tako da odigra? Sa ovim polovnjacima (Bogdanovic, Isah, Djordjevic, Perovic, Jevtic) na zalost mislim da bi nam grupa ove godine bila najveci domet.

Kakvo crno prezimljavanje, bice prezivljavanje!

dolazim 99%

pre 13 godina

CRVENA ZVEZDA NA NEBU SJA HEEEJ, CRVENU ZVEZDU VOLIM I JA...jedva cekam...29. valjda cu moci nekako da se dovucem vozom iz Stalaca....:)))

joca

pre 13 godina

svaka cast na pobedi.zelim vam sve najbolje u predstojecoj sezoni i naravno uvek punu MARAKANU i pun JNA u finalu kupa ove sezonekad budemo igrali,jer samo mi mozemo da mu izmerimo pun kapacitet. NAPRED ZVEZDA

UROS PREJAKI

pre 13 godina

Neko je rekao da ne treba ulaziti u euforiju i bio je u pravu ali moram da primetim jednu stvar, ranijih godina Zvezda je gubila te pripremne utakmice, ove godine je potpuno drugačije. Ova igra i rezultati me ohrabruju pred start nove sezone, ekipa je bombonica i ako sami igrači ostanu hladnih glava onda ja imam velika očekivanja pred ovu sezonu. Isto tako mislim da su povratnici u Zvezdu Koroman, Milovanović i po prvi put u zvezdi Tošić prava pojačanja. Bez euforije ali sa velikim očekivanjima. Imamo lepu ekipu.

Gipsy

pre 13 godina

Svaka cast treneru Dostanicu i upravi kluba na celu sa Lukicem, kad su zakljucili da im je Marko Mugosa najgori igrac i da na njega ne treba racunati. Zvezda ce sa ovakvom sredinom terena ispasti protiv Slovana a posle 5. kola u prvenstvu Dostanica ce smeniti ovi koji mu sada i sastavljaju tim.
Upamtite ovaj komentar postovani navijaci Zvezde

goran

pre 13 godina

znam da ce me svi ovde napljuvati, ali mislim da isah od kad je dosao u zvezdu nije ni malo napredovao. posebno ne takticki, a tu je najtanji. svi smo ga gledali naa onom prvom derbiju kad je dosao i bili odusevljeni, ali od tad nisam nsita video od njega. u napadu bezopasan i beskorisan, bez ikakve ideje, u odbrani nesto krpi, dobija duele, ali igra bez lopte ipostavljanje su mu na nivou deteta od 15 godina. i savio je obicna taraba, ali cini mi se da je prosle godine bio jedini igrac koji je sutirao van 16 metara, ostali bi svi da se usetaju u gol

zidane

pre 13 godina

bojim se da ce ovaj mladi Vesovic da greje klupu jer koroman mora da igra jer je bolji a kadu jer ga zastupa crnogorski krimos tako da ne znam sta su ga dovodili.realno deluje mi kao jako dobar igrac

alexsd

pre 13 godina

HANOVER : Fromlovic, Šahed, Egiman, Hagui, Šulc, Šmidebaš, Štindl, Evsejev, Ja Konan, Štopelkamp i Hanke.
Igrali su još: Avevor, Pogatec, Rauš, Ernst, Đakpa, Šlaudraf i Forsel. Pogledajte grobari oficialni sajt bundes lige i znacete ko je igrao u Hanoveru 1 tim ili omladinci ,petlici. Grobarska je tuga pregolema ajoooj mene Helsinki !!!

Jabilondo

pre 13 godina

@Shone

Zvezda nikada nije bila prvak sveta, a ako imash neshto protiv ove konstatacije, potrazi malo po internetu, televiziji, knjigama, stavove FIFE o Tojota kupu.

Druga stvar. Nekada je i Sovjetski Savez bio prvak Evrope, kao i Urugvaj prvak sveta, kada su formati takmichenja bili drugachiji, podosta. Tako je SSSr morao biti bolji od 3 tima, a Urugvaj od 12, 1930. godine (ili 15, 1950.). Razlika izmedju Zvezde i tih reprezentacija, jeste u tome shto ti timovi i danas mogu da zaigraju na tim takmichenjima koja su osvojili, pa chak da udju u neko polufinale (Urugvaj ove godine, Rusija pre 2 godine).

Treca stvar. Ja, kao Grobar, zaista nemam nikakvu nameru dea u bilo chemu sputavam Zvezdu u nekakvoj njenoj misiji, pa onda i nema razloga za nekakve teorije zavere iz kuhinje Gorana Vesica. A za regionalnu ligu se zalazem samo zbog pitanja kvaliteta nashe lige, u kome se ne moze sastaviti jedan prosechan tim, od najboljih igracha koji igraju na ovim poljanama.

Tole & company

pre 13 godina

Pokazali ste da imate štofa za Evropu.To je i naša zasluga jer smo vam obezbedili najbolje uslove i naše najbolje sudije Jovanetu, Mažu, Glođu, Spasu, Dragčeta Stankoviča. Jedva čekamo da nam se opet vratite jer kod nas vam je uvek zagaratovano (drugo) mesto.

"Dijagnosticar"

pre 13 godina

Zvezda je svetski i evropski sampion.Grobari trba da znaju,da oni to nikada nece da budu!Sta dalje da se kaze,osim da se opet uzdaju u Toleta i sudije i u mogucnost osnivanja regionalne lige gde bi nasli pomoc da se udruze protiv Zvezde!Toliko.
(Shone, 21. jul 2010 22:39)

Covece , pa ti si toliko opterecen PARTIZANOM da si cak promasio temu. Pogledaj naslov. Zvezda je odlicno odigrala pripremne utakmice, i to moze da bude dobro zbog atmosfere u ekipi, medjutim kada pocnu takmicarske utakmice sve pada u vodu.Savet navijacima Zvezde. Ne letite previsoko, pad ce biti tezi.I da kazem doticnom gospodinu da Zvezda nije svetski sampion, nego je BILA . A to sto je crveno-belima ako pada kisa, kriv Karadzic, i ako sija sunce , isto kriv Karadzic , tu cak i Ja ne mogu da im pomognem. Mada , naslucujem o cemu se radi. Vise pogleda u svoje dvoriste .

sima

pre 13 godina

delije...da li ste vi svesni cinjenice da u 60% svojih komentara pominjete grobare nabedjujuci ih da oni imaju komplekse? koliko sam ja izbrojao na ovoj vesti ima 3 komentara od grobara,a jedan od njih vas hvali...daj oladite malo...

Pirgos

Lepa srpski jezika

pre 13 godina

Znaci ne smemo da potpadnemo pod euforiju,prijateljske utakmice su jedno a zvanicne nesto sasvim drugo.Dobra je stvar sto smo efikasni,2 gola smo dali Bursi,3 Hanoveru ali ostaje cinjenica da nam skripi u odbrani.Imamo 7 dana da otklonimo greske i hladne glave odigramo mec sa Slovanom.Za pocetak ja bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom,po mogucstvu bez primljenog gola.Ja se nadam da cu 29.07. biti na Marakani da pozdravim prvu zvanicnu pobedu Zvezde.
(ROMAn Empire, 21. jul 2010 20:36)

Leba ti, kako se to "potpada pod euforiju"???

lozane

pre 13 godina

Samo se vi lozite, a sto cete da ispadnete od slovana, to nema veze. Bitno je da ste dobili ove petlice, joj jedva cekam vas derbi sa javorom da se malo spustite na vas nivo

Razanka Stip MKD

pre 13 godina

@muzicki _saradnik
Ako Partiazan nije zasluzio dve od posledne tri titule onda Zvezda nije zasluzila 26 od 25 koliko ima...kad smo kod brukanja u Evropi 20 godina Zvezda nije docekala prolece,vratite se malo u realnost i prvo pogledajte rezultate vaseg "intergalaktickog" kluba pa posle letite u zvezde...

nenad grobar

pre 13 godina

Aman ljudi mi igramo Ligu sampiona sto vi necete skoro a vi prijateljske meceve i vi se time dicite stidite se daleko ste vi od elite.A i vama su Javor i Borac uzeli titulu kakav Tole mi smo vam samo pokazali u derbijima ako se tako mogu nazvati pokazali samo ko je sampion.

slavko

pre 13 godina

Vise pisete za trening utakmice drugo i trece plasiranih ekipa.pa dobro dali je ovo pobedio prvi tim ili drugi.Sampione ste ostavili na poluvremenu.

"Dijagnosticar"

pre 13 godina

Zvezda je svetski i evropski sampion.Grobari trba da znaju,da oni to nikada nece da budu!Sta dalje da se kaze,osim da se opet uzdaju u Toleta i sudije i u mogucnost osnivanja regionalne lige gde bi nasli pomoc da se udruze protiv Zvezde!Toliko.
(Shone, 21. jul 2010 22:39)

Covece , pa ti si toliko opterecen PARTIZANOM da si cak promasio temu. Pogledaj naslov. Zvezda je odlicno odigrala pripremne utakmice, i to moze da bude dobro zbog atmosfere u ekipi, medjutim kada pocnu takmicarske utakmice sve pada u vodu.Savet navijacima Zvezde. Ne letite previsoko, pad ce biti tezi.I da kazem doticnom gospodinu da Zvezda nije svetski sampion, nego je BILA . A to sto je crveno-belima ako pada kisa, kriv Karadzic, i ako sija sunce , isto kriv Karadzic , tu cak i Ja ne mogu da im pomognem. Mada , naslucujem o cemu se radi. Vise pogleda u svoje dvoriste .

lozane

pre 13 godina

Samo se vi lozite, a sto cete da ispadnete od slovana, to nema veze. Bitno je da ste dobili ove petlice, joj jedva cekam vas derbi sa javorom da se malo spustite na vas nivo

Nemanja

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi,al zar ne mozete nikad da pobedite bez penala??? pa ste se navikli da vam skoro na svakoj utakmici sviraju bar jedan,nadam se da biti jedan protiv slovana pa da prodjete al znajte da toga nema kad igrate s nama
btw iskreno se nadam da uskoro necete menjati trenera :)

Shone

pre 13 godina

Zvezda je svetski i evropski sampion.Grobari trba da znaju,da oni to nikada nece da budu!Sta dalje da se kaze,osim da se opet uzdaju u Toleta i sudije i u mogucnost osnivanja regionalne lige gde bi nasli pomoc da se udruze protiv Zvezde!Toliko.

Jabilondo

pre 13 godina

@Shone

Zvezda nikada nije bila prvak sveta, a ako imash neshto protiv ove konstatacije, potrazi malo po internetu, televiziji, knjigama, stavove FIFE o Tojota kupu.

Druga stvar. Nekada je i Sovjetski Savez bio prvak Evrope, kao i Urugvaj prvak sveta, kada su formati takmichenja bili drugachiji, podosta. Tako je SSSr morao biti bolji od 3 tima, a Urugvaj od 12, 1930. godine (ili 15, 1950.). Razlika izmedju Zvezde i tih reprezentacija, jeste u tome shto ti timovi i danas mogu da zaigraju na tim takmichenjima koja su osvojili, pa chak da udju u neko polufinale (Urugvaj ove godine, Rusija pre 2 godine).

Treca stvar. Ja, kao Grobar, zaista nemam nikakvu nameru dea u bilo chemu sputavam Zvezdu u nekakvoj njenoj misiji, pa onda i nema razloga za nekakve teorije zavere iz kuhinje Gorana Vesica. A za regionalnu ligu se zalazem samo zbog pitanja kvaliteta nashe lige, u kome se ne moze sastaviti jedan prosechan tim, od najboljih igracha koji igraju na ovim poljanama.

Razanka Stip MKD

pre 13 godina

@muzicki _saradnik
Ako Partiazan nije zasluzio dve od posledne tri titule onda Zvezda nije zasluzila 26 od 25 koliko ima...kad smo kod brukanja u Evropi 20 godina Zvezda nije docekala prolece,vratite se malo u realnost i prvo pogledajte rezultate vaseg "intergalaktickog" kluba pa posle letite u zvezde...

nenad grobar

pre 13 godina

Aman ljudi mi igramo Ligu sampiona sto vi necete skoro a vi prijateljske meceve i vi se time dicite stidite se daleko ste vi od elite.A i vama su Javor i Borac uzeli titulu kakav Tole mi smo vam samo pokazali u derbijima ako se tako mogu nazvati pokazali samo ko je sampion.

sima

pre 13 godina

delije...da li ste vi svesni cinjenice da u 60% svojih komentara pominjete grobare nabedjujuci ih da oni imaju komplekse? koliko sam ja izbrojao na ovoj vesti ima 3 komentara od grobara,a jedan od njih vas hvali...daj oladite malo...

Pirgos

moonwalker

pre 13 godina

Steta sto nismo mogli da je pogledamo na Fox-u...u svakom slucaju,bravo, iako ce se naci neki koji ce sumnjati u kvalitet Hanovera, no, nek se dokazuju protiv Pljunika :)

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Bogami,titula ide kod "komsinice". Zasluga ce biti i njena, ali i rukovodstva Partizana zbog "genijalnih" transfera penzionera Ilijeva i onih smesnih Peruanaca

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Pa evo, posto je gotova i "generalka" i to vrlo uspesno, sto mi je jako drago, samo da kazem neka svoja ocekivanja za predstojecu sezonu. Uvek sam bio realan, ustvari mozda ipak malo i optimista kad je rec o mojoj Zvezdi, pa cu pokusati i sad da budem takav. :) Cime bi mi Zvezdasi trebalo da budemo zadovoljni u sledecoj sezoni ? Prvo, mislim da bi to MORALA da bude titula ! To treba da nam je osnovni prioritet !!! Dve od predhodne tri titule partizan nije ni zasluzio, a i onu trecu je uzeo samo zato sto je Zvezda bila u najvecoj krizi IKADA ! Ako bi i sad bio prvak, to bi zaista bila tragedija. Ako ni zbog cega drugog, onda zbog ovih brukanja u kvalifikacijama za ligu sampiona...Drugi prioritet, jednako vazan treba da bude ulazak u grupe Lige Evrope ! Ne mora se obavezno i docekati prolece u Evropi, ali moramo uci u grupe ! Zasto to kazem..ako bi Zvezda i ove sezone ostala bez jeseni u Evropi, izgubila bi "veliki deo bodva" koji trenutno ima, a koji je zaradila pre 5 godina. Dakle, kad se ti bodovi obrisu na kraju sezone, Zvezda one tamo sezone ne bi valjda bila ni nosilac u prvom kolu kvalifikacija bilo kog takmicenja ! A sto se tice preoleca u Evropi, ako dodje-super, ako ne, ne treba mnogo zaliti za time, realno, mi trenutno ni nemamo kvalitet za tako nesto. I na kraju kup. Moze, ali i ako se ne osvoji, a osvoji se titula, bice to JAKO USPESNA SEZONA ZA NAS ! Naravno pod uslovom da udjemo u grupe LE. Eto toliko od ocekivanja...sto se tice ovog prelaznog roka, uradjen je solidno, jedino sad ako ode Savic, OBAVEZNO DOVESTI jednog dobrog stopera !!! A i napadac bi nam lepo dosao. I naravno Bogdanovica na klupu, a Vesovica u prvu postavu ! NAPRED ZVEZDO !!!!!!!!!!!!!!!

Tole & company

pre 13 godina

Pokazali ste da imate štofa za Evropu.To je i naša zasluga jer smo vam obezbedili najbolje uslove i naše najbolje sudije Jovanetu, Mažu, Glođu, Spasu, Dragčeta Stankoviča. Jedva čekamo da nam se opet vratite jer kod nas vam je uvek zagaratovano (drugo) mesto.

Lepa srpski jezika

pre 13 godina

Znaci ne smemo da potpadnemo pod euforiju,prijateljske utakmice su jedno a zvanicne nesto sasvim drugo.Dobra je stvar sto smo efikasni,2 gola smo dali Bursi,3 Hanoveru ali ostaje cinjenica da nam skripi u odbrani.Imamo 7 dana da otklonimo greske i hladne glave odigramo mec sa Slovanom.Za pocetak ja bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom,po mogucstvu bez primljenog gola.Ja se nadam da cu 29.07. biti na Marakani da pozdravim prvu zvanicnu pobedu Zvezde.
(ROMAn Empire, 21. jul 2010 20:36)

Leba ti, kako se to "potpada pod euforiju"???

Stefan Prvovencani

pre 13 godina

Basta, Lukovic, Jankovic, Kovacevic, Milovanovic, Zigic, neki su od igraca koji su igrali LE... i ispali golom u 90+ min opslednje itakmice na gostovanju. 3 su sadasnja a 3 su bivša (ili povremena) reprezentativca. Da li stvarno mislite da ova ekipa moze tako da odigra? Sa ovim polovnjacima (Bogdanovic, Isah, Djordjevic, Perovic, Jevtic) na zalost mislim da bi nam grupa ove godine bila najveci domet.

Kakvo crno prezimljavanje, bice prezivljavanje!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Znaci ne smemo da potpadnemo pod euforiju,prijateljske utakmice su jedno a zvanicne nesto sasvim drugo.Dobra je stvar sto smo efikasni,2 gola smo dali Bursi,3 Hanoveru ali ostaje cinjenica da nam skripi u odbrani.Imamo 7 dana da otklonimo greske i hladne glave odigramo mec sa Slovanom.Za pocetak ja bi bio zadovoljan i minimalnom pobedom,po mogucstvu bez primljenog gola.Ja se nadam da cu 29.07. biti na Marakani da pozdravim prvu zvanicnu pobedu Zvezde.

slavko

pre 13 godina

Vise pisete za trening utakmice drugo i trece plasiranih ekipa.pa dobro dali je ovo pobedio prvi tim ili drugi.Sampione ste ostavili na poluvremenu.

ZvJezdan Misimovic Delija RS

pre 13 godina

Znam da je Isaha uzdrmala porodična tragedija, ali čim se priključi ekipi, treba da bude u 11 umesto Savia i to je to!

ZVEZDA U SRCU!!!
(Pedja J7, 21. jul 2010 20:54)

Isa mora u startnih da upadne odmah!!!!!

A ovo Zvezda u srcu..a svi ostali na..znamo vec gde..

Sep Blater

pre 13 godina

Svaka cast na pobedi,al zar ne mozete nikad da pobedite bez penala??? pa ste se navikli da vam skoro na svakoj utakmici sviraju bar jedan,nadam se da biti jedan protiv slovana pa da prodjete al znajte da toga nema kad igrate s nama
btw iskreno se nadam da uskoro necete menjati trenera :)
(Nemanja, 21. jul 2010 21:51)

Momče,tvoj predlog je prihvaćen.Ukida se penal i zabranjuje FK CZ da ulazi u 16 metara.U prošloj sezoni je to pravilo već primenjivano na utakmicama FK Partizana i dalo je odličan rezultat-I mesto u Tole & co. super ligi.

Gipsy

pre 13 godina

Svaka cast treneru Dostanicu i upravi kluba na celu sa Lukicem, kad su zakljucili da im je Marko Mugosa najgori igrac i da na njega ne treba racunati. Zvezda ce sa ovakvom sredinom terena ispasti protiv Slovana a posle 5. kola u prvenstvu Dostanica ce smeniti ovi koji mu sada i sastavljaju tim.
Upamtite ovaj komentar postovani navijaci Zvezde

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Super,svaka cast,treba samo uraditi jos 2 stvari i to ce biti to.Izbaciti Bogdanovica iz prvih 11 i ubaciti Mugosu ili Vesovica i dovesti jednog odlicnog napadaca jer Perovic i Jevtic ne mogu da iznesu sezonu sigurno.

Pedja J7

pre 13 godina

Znam da je Isaha uzdrmala porodična tragedija, ali čim se priključi ekipi, treba da bude u 11 umesto Savia i to je to!

ZVEZDA U SRCU!!!

colibri

pre 13 godina

Ako Partiazan nije zasluzio dve od posledne tri titule onda Zvezda nije zasluzila 26 od 25 koliko ima...kad smo kod brukanja u Evropi 20 godina Zvezda nije docekala prolece,vratite se malo u realnost i prvo pogledajte rezultate vaseg "intergalaktickog" kluba pa posle letite u zvezde...
(Razanka Stip MKD, 22. jul 2010 00:34)

zadnjih 20 godina?Jel se u to racuna 1991 ili ne?

opaa

pre 13 godina

Dostanicu bravo sto si izbacio Gumu.hvala puno.Dobro je sad.Kasnije tokom sezone malo isforsiras Lazovica i Vesovica.Sad je dobro.Sad sam miran!

UROS PREJAKI

pre 13 godina

Neko je rekao da ne treba ulaziti u euforiju i bio je u pravu ali moram da primetim jednu stvar, ranijih godina Zvezda je gubila te pripremne utakmice, ove godine je potpuno drugačije. Ova igra i rezultati me ohrabruju pred start nove sezone, ekipa je bombonica i ako sami igrači ostanu hladnih glava onda ja imam velika očekivanja pred ovu sezonu. Isto tako mislim da su povratnici u Zvezdu Koroman, Milovanović i po prvi put u zvezdi Tošić prava pojačanja. Bez euforije ali sa velikim očekivanjima. Imamo lepu ekipu.

dolazim 99%

pre 13 godina

CRVENA ZVEZDA NA NEBU SJA HEEEJ, CRVENU ZVEZDU VOLIM I JA...jedva cekam...29. valjda cu moci nekako da se dovucem vozom iz Stalaca....:)))

red&white

pre 13 godina

Ovi sto pisu a imaju neizlecivu bolest zvanu kompleks da je Zvezda igrala za nekakvim rekreativcima ili petlicima jednog bundesligasa. da li oni misle da su nemci takve budale. Oni se pripremaju za prvenstvo koje pocinje isto kao i nase. Pogledajte koji se medjunarodni prijateljski susreti igraju svakodnevno. Hanover nije ima reprezentativce i oni su u punomsastavu koji ce nastupiti u Bundes ligi. Ajde kompleksasi kazite protiv kog jakog tima ste odigrali do sada u pripremnom periodu. Mi barem protiv reprezentacije Irana i Hanovera, Burse i Kopra (slovenackog sampiona). Kako ste se pripremali videli smo protiv Pyunika koji je za nijansu jaci od Rhyla. BPI Pekar bi im svalio tri cetiri komada

borac

pre 13 godina

ne bude li pruzio pravu priliku mugosi i trifunovicu ove sezone kratko ostanic, siguran sam da ce opravdati svoj rezultatima steceni pseudonim!!!!covek je totalno operisan od fudbala,ali totalno!!!

joca

pre 13 godina

svaka cast na pobedi.zelim vam sve najbolje u predstojecoj sezoni i naravno uvek punu MARAKANU i pun JNA u finalu kupa ove sezonekad budemo igrali,jer samo mi mozemo da mu izmerimo pun kapacitet. NAPRED ZVEZDA

goran

pre 13 godina

znam da ce me svi ovde napljuvati, ali mislim da isah od kad je dosao u zvezdu nije ni malo napredovao. posebno ne takticki, a tu je najtanji. svi smo ga gledali naa onom prvom derbiju kad je dosao i bili odusevljeni, ali od tad nisam nsita video od njega. u napadu bezopasan i beskorisan, bez ikakve ideje, u odbrani nesto krpi, dobija duele, ali igra bez lopte ipostavljanje su mu na nivou deteta od 15 godina. i savio je obicna taraba, ali cini mi se da je prosle godine bio jedini igrac koji je sutirao van 16 metara, ostali bi svi da se usetaju u gol

zidane

pre 13 godina

bojim se da ce ovaj mladi Vesovic da greje klupu jer koroman mora da igra jer je bolji a kadu jer ga zastupa crnogorski krimos tako da ne znam sta su ga dovodili.realno deluje mi kao jako dobar igrac

alexsd

pre 13 godina

HANOVER : Fromlovic, Šahed, Egiman, Hagui, Šulc, Šmidebaš, Štindl, Evsejev, Ja Konan, Štopelkamp i Hanke.
Igrali su još: Avevor, Pogatec, Rauš, Ernst, Đakpa, Šlaudraf i Forsel. Pogledajte grobari oficialni sajt bundes lige i znacete ko je igrao u Hanoveru 1 tim ili omladinci ,petlici. Grobarska je tuga pregolema ajoooj mene Helsinki !!!