Subota, 17.07.2010.

21:19

SL: Finale i SP za Srbiju!

Vaterpolisti Srbije pobedili su Hrvatsku 14:11 i plasirali su se u finale završnog turnira Svetske lige i izborili plasman na SP 2011.

Izvor: AK

SL: Finale i SP za Srbiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

CCCC

pre 13 godina

Place,place. K**ac place prijatelju, dzaba duplo vece 'place' kad su vam cene 3x vece...a ocigledno da nisi nikad ziveo u Srbiji kad mislis da se ovde zivi lose...mogu bre kad hocu da se kupam, da slusam muziku, da pijem sa ortacima a da mi u 00h ne kazu 'fajront' i komsije da mi s**u, a kad mi zatreba kinta pojurim po gradu, podignem par sistema, preprodam koji deo za komp, ili koji fon i zacas dodjem do 40-50 eura danas, a nekad uleti i 100-tka, sta mi vise treba , sa 20 godina ne treba mi bolje...mi Srbi mozda imamo maloumne politicare, ali smo j**eno snalazljiv narod...zato ovu krizu ni ne osecamo...a sto se lepote zemlje tice...ma sta da ti kazem osim da nikad nisi ni bio u Srbiji. To sto ja i mnogi drugi u ovoj zemlji znaju , ne uce me na fax-u.
(string, 18. jul 2010 03:52

Izmedju redova se vidi da si ljut. Ovim tekstom si pokusao da ubedis ljude van nase zemlje, ali da li si sebe ubedio u istinitost tvoje price? Zaradis zacas na dan 40-50 eura a udje i stotka ha? A sto se tice lepote i mora, koliko to turista imamo mi a koliko CG i HR? A sto se tice te glasne muzike nakon 00h sam si priznao da se kod njih bolje zivi, ako ne verujes meni pitaj tvoje komsije :)

Iz svedske

pre 13 godina

Ajoj, pa da su Francuzi, Italijani, Nemci, Amerikanci, itd. na nivou Srba u vaterpolo-u to bi se prenosilo i repriziralo po celom svetu i po ceo dan! Naravno da strane televizije nece prenositi sport gde ne ucestvuju ili gde se blamiraju.
(Iz Svajcarske, 18. jul 2010 11:56)

Nije tacno. Amerikanci ga nisu prenosili ni u najboljim danima a bili su osvajaci medalja.
Dalje, te neke zemlje na zapadu prenose druge sportove gde se "blamiraju" ili nisu jaki kao formula1, golf, kriket, ragbi itd. ali nikada vaterpolo. Ja volim sve sportove, imam sve sportske kanale, nagledao sam se cak i badmintona ali vaterpolo jedino mogu pratiti na televizijama sa Balkana.

Milo bez Momira

pre 13 godina

Srbi ste stalno hvale kako su dobri, a s Albancima na Kosovu ne mogu izać na kraj.
Pred nosom im odnose starinu, mlate sirotinju, a ovima je jedina zanimacija loptanje.

SOMI

pre 13 godina

e ne znam ko mi je vise antipatican.dal hrvati dal ovi crnogorci (osim naravno ovih prosrpski orjentisanih)..CRNA GORA MORA DA IZGUBI

Ivan

pre 13 godina

Hrvati imaju odlican tim i da nemaju straha protiv Srba siguran sam da bi nas dobili u nekom u proshla 4 susreta.

Krivo mi je sto ovde radovanje nije kao kad bi pobedili recimo Spance, nego uvek neko likovanje, to je pre svega izrazeno kad Hrvatska pobedi.. Toliki nacionalizam, bez ikakvih izgleda da ce biti manji posto godine prolaze, a on je sve veci i veci i kad pitaju decu za 30 godina "zasto mrzite Srbe odgovor ce biti" - "pa zato sto su Srbi, zasto inache"..

Ovde je taj antagonizam znatno blazi ali ne bi uopste SMEO da postoji!!

rankan

pre 13 godina

svaka čast areni sport.prejako odrađen posao...mini studio sa jednom ženom i muškracem novinari i dva komentatora, gosti poslije tekme..svaka vam čast...dobar su potez odradili i dovođenjem Edina Avdića doktora košarke na arenu sport...a RTS neka je sramota...pa kome narod plaća RTS-u ili areni, a reprezentacija predstavlja jedan narod, pa logično bi bilo da ta televizija onda i prenosi, ipak još jednom sve čestitke areni sport

oki

pre 13 godina

@Croat
Tacno je,kad nema Filipovica tu su Gana (Rajevac) i Australija al na SVETSKOM PRVENSTVU o kome ste vi samo sanjali.A sto se tice Dejvis Kupa-osvojicemo ga ove godine,sto se tice Wimbldona nemamo osvojen (za sada) ali ni Rolan Garos ni Australijan open nisu za bacanje.Za atletiku si se malo zeznuo jer imamo Topice,Spanovicevu itd.Za skijanje Srdjan Djokovic i nejogova sestra nekada...Dakle i u ovim sportovima mi imamo ili smo imali adute.I dok vi brojite medalje mi to necemo raditi jer ne verujem da cemo usppeti da ih prebrojimo ni posle mesec dana brojanja vec se spremamo za vecerasnje finale u vaterpolu,top 6 SL u odbojci,Nadju Higl i kompanjerose u plivanju,kosarkase na SP,odbojkase na EP,tenisere na mnogobrojnim turnirima,vaterpoliste na EP,veslace,strelce itd.A svi oni pretenduju na zlato!!!Uzivajte!!!

zelenaš

pre 13 godina

realnost je da Crna Gora slavi veceras, dovoljno je da se pogleda sastav CG, i tu jasno vidi da smo na svakoj poziciji jaci od Srbije... aaa i najbolji vam je igrac izdajnik,posrbica-prlainovic!!! taaako da, ajmo do odbrane titule veceras! e viva montenegro!!!

gradjanka

pre 13 godina

jel može neko navijanje tipa - napred naši, bravo naši, najbolji se etc.
a ne - gazi srbijo
zgazi tu takozvanu nezavisnu cg ...
i bez zviždanja himni gostiju, što se i juče ponovilo.

ovo je sport, nije rat!
čestitke timu srbije!

Mika NS

pre 13 godina

(Marinko, 17. jul 2010 22:30)
Srbi i Madjari zajedno imaju 5 puta vise medalja u vaterpolu od vas koji imate more.
More nije nikakav faktor, a ni plate,kao ni clanstvo u EU...
Bitna je utreniranost, posvecenost timu i zemlji,i naravno talenat.

Belamaric

pre 13 godina

Da budem malo cinican, jeli i u finalu igramo protiv Hrvatske?

Drugo za one koji zive u inostranstvu, mozete da udete na site http://www.livescorehunter.com/Livescores/Live-Video-Streaming-Waterpolo.php

Tu vam zna da budu utakmice, ja sam jucer gledao mec protiv Hrvatske. A rezultat daju u zivo. Iz inostranstva se ne moze pratiti arena sport klub. Zasto? To ne znam.

E sad o onima koji govore da vaterpolo igra samo nekoliko zemalja i da ih to ne zanima, odgovor je pa nemojte da gledate. Koji jos sport osim fudbala je masovno rasprostranjen? Niti jedan. Koliko zemalja igra rukomet, odbojku, kosarku? Ne bih bas rekao da ih nesto vise igra nego vaterpolo.
Vjerovatno ce se u Zagrebu gledati vaterpolo(pogotovo ako Hrvate krene) onda ce to biti najgledaniji sport na planeti. Ali nema veze. Meni je svaka pobjeda protiv sahovnicara draga, pa makar to bilo i u "ne ljuti se covjece"

Momci sretno protiv, ma ne mogu ni da napisem ime te drzave.

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@varatepolo
E ajde ako je za tebe ovaj sport nema znacaja, slobodno produzi...Vaterpolo mozda nije mnogo medijski zastupljen sport, ali svakako da je znacajan!Uostalom mislis da bi bio u kontinuitetu na OI od 1900. da je beznacajan!Ako nisi znao to je kolektivni sport koji je bio najvise puta na OI, vise cak i od fudbala.

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@Croat
Jao, ubise vas ti kompleksi...Hahahahahahaha
Treba da zahvalimo Crnogorcima?!Hahahahahahahaha...Koliko jadan neko moze da bude...

Iz Svajcarske

pre 13 godina

Ajoj, pa da su Francuzi, Italijani, Nemci, Amerikanci, itd. na nivou Srba u vaterpolo-u to bi se prenosilo i repriziralo po celom svetu i po ceo dan! Naravno da strane televizije nece prenositi sport gde ne ucestvuju ili gde se blamiraju.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bice ovo veceras dobro finale. Juce protiv Hrvtaske opet nesto losiji pocetak, ali kasnije su stvari dosle na svoje mesto. Srecno veceras nasim momcima protiv Crne Gore. Napred Srbija!!!

Sergio

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!
(VladaBg, 17. jul 2010 22:03)
Nisi u pravu. Ovo prvenstvo je fenomenalno propraćeno od strane arena tv. Imali su emisije pre i posle utakmica, prenosili su više utakmica u toku dana i što je najvažnijekomentatori su bili fantastični, a ne kao onaj smor Korać. Još nešto arena je sklopila ugovor sa vaterpolo savezom tako da rts nema prava prenosa (hvala bogu na tome). U svakom slučaju arena je opravdala očekivanja i jedva čekam nešto slično da rade.

Dejan

pre 13 godina

Da li su gospoda sa RTS-a uopste znali da se igra utakmica i u koje vreme! Ipak je vaznija repriza reprizirane reprize serije koju po ko zna koji put pustaju! I posle traze da narod placa pretplatu! SRAMNO, JADNO, BEDNO!

devetar Cokulic

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Sve je to lepo ali nema veze sa vaterplom. I sta mislis kako je kod vas veci standard u odnosu na nas, a nista va ne radi, a turizam se nije oporavio? Drzava je pozajila ogromne pare koje cete jednom morati da vratite. Eto ti Grcka, Irska, Portugalija. A sto se mora tice i tu je sreca promenjiva, nekada je bilo Italijansko, sada je vase, a sutra...ko zna? :)
I da se vratim na sustinu. Pukli ste u vaterpou!!!

Milan T

pre 13 godina

@vladabg

Mladicu, ja sam na bliskom istoku i pratim rezultat nase utakmice skoro pa uzivo.
Na internet stranici TV stanice koja PRENOSI utakmice mozes procitati izvestaje, cuti izjave aktera utakmica i kao sto ves rekoh pratiti kretanje rezultata nase reprezentacije.

Pozdrav i koristi malo vise savremenu tehnolgoiju

Milan T

pre 13 godina

@mesa i ostali ljubitelji i poznavaoci sporta

Volim ove sto PRVI put gledaju neki sport i odmah znaju njegova pravila igre i kritikuju sudije.

Manje u sumu a vise posveti paznju sopstvenom obrazovanju

Nislija

pre 13 godina

Fenomenalan turnir.
Organizacija na nivou.
Bazen i tribine svetski.
Odlicna atmosfera.
Odradjeno po svim standardima.
Samo medijski ocajno propraceno.
Samo zato sto je u Nisu, a ne u Beogradu.
RTS, nacionalna televizija nije mogla da se izbori za prava prenosa??? Kako je to moguce?
PRESS, koji je jos jedan medijski sponzor nema nijednu sliku sa turnira na svom sajtu.
Cak ni fotografi b92 nisu dosli u Nis.
Zbog toga 80 posto nacije i ne zna da se finale svetske lige igra u Srbiji.
Koju nam poruku saljete?
Ja se zbog toga ne osecam kao deo ove zemlje.

Idemo delfini do pobede!!!

glas razuma=nerazuman govor

pre 13 godina

imas direktne prenose sa celog turnira na Arena sport 1, a i na njihovom sajtu postoji livescore:)
(anchi8913, 17. jul 2010 22:24)

A sto onda placam pretplatu za RTS? Kaze Tijanic da se u svakoj zemlji placa nacionalna TV...dobro druze Tijanicu(kazem druze , cisto da te podsetim tvojih 'korena'), ali u svakoj zemlji nacionalna TV ima posebne zanrove programa, za sport, istoriju, geografiju, muziku, pa kad ljudi plate, da im je milo sto poseduju TV...a mi? Dva kanala u koje ste strpali sve sto moze da stane i to reprizirano, a kosta nas kao kablovska TV koja ima 80 programa i jedno 17 000 puta je zanimljivija, a uz to i na njoj postoji rts, pa se onda pitam da li mi to dva puta placamo istu stvar?...ja u NS-u placam 800 a u JA 650 din kablovsku...dok rts placamo 500...gde bre to ima? Po toj logici kablovska bi trebala da kosta 20 000 din.

Meraklija

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Nije sve ni u parama. Kada to jednog dana shvatite, mozda i pocnete da zivite.

string

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Place,place. K**ac place prijatelju, dzaba duplo vece 'place' kad su vam cene 3x vece...a ocigledno da nisi nikad ziveo u Srbiji kad mislis da se ovde zivi lose...mogu bre kad hocu da se kupam, da slusam muziku, da pijem sa ortacima a da mi u 00h ne kazu 'fajront' i komsije da mi s**u, a kad mi zatreba kinta pojurim po gradu, podignem par sistema, preprodam koji deo za komp, ili koji fon i zacas dodjem do 40-50 eura danas, a nekad uleti i 100-tka, sta mi vise treba , sa 20 godina ne treba mi bolje...mi Srbi mozda imamo maloumne politicare, ali smo j**eno snalazljiv narod...zato ovu krizu ni ne osecamo...a sto se lepote zemlje tice...ma sta da ti kazem osim da nikad nisi ni bio u Srbiji. To sto ja i mnogi drugi u ovoj zemlji znaju , ne uce me na fax-u.

vladimir

pre 13 godina

Strasna utakmica dva sjajna tima.Vec sada iako su ekipe na pocetku priprema videli smo odlicnu predstavu dva vrhunska tima.Rudic prica kako njegov tim nije spreman a igrati u ovako jakom ritmu i ne biti spreman jednostavno ne moze biti tacno.Jos jednom je hteo da nam podvali,ali mu nije uspelo.Uvek prica Ratko to mu je vec postalo zastitni znak kako nije vazan ovaj ili onaj turnir kako nisu spremni i tako dalje.A zeleli su pobedu vise od bilo cega jer nikad nisam video onako motivisanu ekipu Hrvatske. Nadam se da se nasi nece izpucati u ovoj Svetskoj ligi pa kad bude bilo najvaznije u Zagrebu na EP da budu u najboljoj formi oni da zakazu.Svetska liga nije vazno takmicenje i sluzi za uigravanje ekipa,mada naravno uvek je slatko kad se pobedi Hrvatska.Ono sto se mora istaci je sjajna publika u Nisu.I tu smo pokazali komsijama kako moze sportski da se navija bez ikakvih uvreda sto nije bio slucaj u Davis cupu u Splitu prosle nedelje.Sutra sa Crnom Gorom za titulu bice tesko mada imamo bolji tim,ali Porobic u dusu zna nase igrace i to je opasnost.Po kvalitetu igraca imamo bolji tim od Crne Gore ali uvek je tesko sa njima jer se u dusu poznajemo.

jaclaudije

pre 13 godina

Blago vama centralna srbija ne gleda vaterpol jer nasi kablovski distrbuteri ne prenose Arenu sport. Ali zato gledamo neke seljacke kanale i placamo 1000 din. pretplatu. Pa svima, vamo kazem blago vama. A mi seljaci zovemo rodjake da nam saopste rezultat. Nevidjeno.Napred nasi

varatepolo

pre 13 godina

Mi da smo prvaci u nekom jakom sportu koji se igra bar u jednoj cetvrtini sveta ne bismo verovatno ovoliko komentarisali ovu vest. Ali kada vec nismo, onda drzi se vaterpola.
Sad sam obisao 20-25 najpoznatijih svetskih sajtova za sportske vesti, I NIGDE ALI NIGDE NEMA NI JEDNA RECENICA O OVOJ UTAKMICI!
Secam se zadnji put kada je bilo SP u plivanju, svi su javljali o plivackim disciplinama, ali skoro niko o varatepolu. Ali bitno je da to nama ovoliko znaci.

navijac

pre 13 godina

Pa i ja isto pitam vec odavno. Zasto Kaka, Ma Luda (i ostali slicnim srpskim recima) ne igraju za Srbiju....
Sva cast Srbija...red je da pobedi CG...i vreme je.

tamara

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)


a ti imas potrebu da to nebitno komentarises na ovakvom mestu...nije sve u parama

Napred

pre 13 godina

Bravo momci! Samo napred! Pokazite Crnogorcim ko je svetski sampion i ko vlada svetom vaterpola! Svim srcem uz vas do pobede! SRBIJA!!!

Heh

pre 13 godina

Sudjenje je sramotno u vaterpolu vec godinama... U HR ce navlaciti za Hrvate, u CG za Crogorce, a u SR za Srbe... Ne znam na sto se loze Crnogorci. Pa to je vec unapred izgubljena utakmica. A nama ostaje da se lozimo na sportske uspehe, posto nam je ekonomija gora da gora ne moze biti. Kamo srece da sam drzavljan Lihtenstajna. Sporta nista, ali bi zato ziveo kao covek.

CCCC

pre 13 godina

U timu Hrvatske igraju: Boskovic, Mitrovic, Obradovic,Jokovic.
Zasto ovi Srbi ne igraju za Srbiju?
(Zeljko Petrovic, 17. jul 2010
Kako je ovo zaista glup komentar a prvi je po preporukama haha! Pa znaci zabraniti svim gradjanima Srpske nacionalnosti da igraju za bilo koju drugu zemlju ciji su oni gradjani?
Zalosno je videti ovoliko preporuka za ovakav komentar.

anarhitekta

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

ovaaaaj, od svih stvari u kojima je hrvatska stvarno ispred srbije, ti si se nasao bas one pogresne da postavis :)
ali dobro, mozda ne pratis ekonomiju..da, imate ne duple ali skoro duple prosjecne plate vece od srbije...s tim sto je kod vas siva ekonomija svedena na minimum a prosjecan srbin ne radi sigurno za 300 eura nego napravi makar 150 sa strane...nije nesto, ali 450 eura, POREDECI CIJENE, vrijedi vise od hrvatskih 700 eura...

dalje, jos ne ulazite u EU, ali nesto sve i da udjete, ne vidim neku veliku korist od toga, mali ejdnostavno ostaju mali a veci postaju sve veci igraci..primjer grcke a skoro i portugala ti dovoljno govori. ne, ja nisam zatucani srbin koji nece srbiju u EU, ali isto tako ne mislim da ce nam sve procvijetati kad udjemo...kao sto ni vama nece. eknomija je prosta - nema granica, znaci nema poreza npr na kauc proizveden u hrvatskoj..e ako je taj kauc duplo skuplji u italiji, zasto italijanski gradjevinski investitori ne bi lijepo kupili kompletnu proizvodnju cro kaucha ? e pa ne moze, jer onda italijanska ekonomija propada. zato ce, cim udjete u evropu, cijene biti kao evropske...a sto se tice plata, one nece biti evropske, nego treba doci do tog nivoa...

sto se mora tice, imate najljepse more, to stoji. obisao sam klasicno kao i svi - crnu goru tursku grcku spaniju, egipat tunis ....ali nigdje ne vidjeh ljepseg mora...samo steta sto ce jos malo pa kompetna obala postati vlasnistvo stranih kompanija, tu hrvatska jaaako mnogo gubi...i to jos jedan dokaz vaseg siromastva, sto sve morate pod rkedit da dajete...

prosto receno - nama su pocijepane i gace i carape, a vama samo gace, plus jos jedna rupa na prstu...a vi se smijete nasim oglodjanim petama na carapama...a oboje siromasi da ne mogu biti veci...

Serbien uber alles

pre 13 godina

@ Marinko 17.jul 2010 22:30

Sused samo se ti tesi,iako imate duplo vece plate,vi ste visestruko zaduzenija zemlja od nas,spoljnotrgovinski dug vam je veci od srpskog duga iako imate skoro upola manje stanovnika.To nam sve govori da bolji zivotni standard u hrvatskoj nije rezultat snazne ekonomije vec inostranih kredita i pozajmica evropskih i svetskih financijskih institucija.To sto cete uci pre nas u EU,ne znaci nista,imam dosta prijatelja slovenaca koji kazu da su bolje ziveli pre nego sto su usli u tu uniju.Na kraju to sto imate to lepo Jadransko more je super,jer dolazimo da letujemo kod vas i da usput jurimo za hrvaticama.Sve u svemu nesrecan ste vi narod,nego glumite srecu.

Croat

pre 13 godina

E,a kada nema Filipovića, ima Gane,Australije, i samo da dokažemo gdje ste trenutno u nekim sportovima, i Marija Delaša.
A da brojimo medalje.
A da uspoređujemo.
Imate osvojen Vimbldon-jok,
Dejvis-jok,3.u nogometu-jok,imate li nekoga kao vaterpolo kl. Jug-jok,skijati ne znate,pa stoga-jok,o atletici pojma nemate,pa onda- jok,rukomet kao naš-jok,pobjednika Pridea-jok.
Ono što ste i osvajali,zahvalite Crnogorcima!

Mesa

pre 13 godina

Brate mili, pa ovo nije sport. Ovo je odlucivanje ovih koji kao sude utakmice (ne mislim samo na ovu, vec je bar bilo 6 utakmica na ovom prvenstvu sa cudnim odlukama), osim, ako se ne radi o momcadi s druge strane koja sluzi za trening. Mogu u bilo kojem momentu suditi sta im se zeli. Zapravo niti ne vide ove ispod glave, vec onako sude kako im se cefne... Nije niti cudo sta ovo zele da ukinu na OI. Pa rukomet je za ovo pojam za sudjenje, a svi znamo da se i tamo nakaradno sudi. Bezveze. Prvi i zadnji puta sam gubio vreme na vaterpolo.

Niksic

pre 13 godina

Kao sto smo svi i prizeljkivali finale Crna Gora-Srbija...prvo da vam cestitam na pobjedi utakmica je bila stvarno izvrsna sa neocekivano velikim brojem golova...obije reprezentacije su se plasirale direktno na svetsko sjutra finale koji nece imati veliki takmicarski znacaj sigurno vise znaci vama jer igrate na domacem terenu...Ja cu navijati za Crnu Goru pa neka bolji pobjedi

Nadam se ponovnom susretu u finalu evropskog u Zagrebu

Pozz iz Niksica

dejan-minhen

pre 13 godina

cestitke!!! Bravo a sutra u finalu borba za naslov... samo hrabro pa sta bude!!!

pa ne znam da li se Hrvatska zagrejava za EP ili sta ja znam vec.. Ja imam osecaj da se zagrejavaju vec jedno 10 godina :)
doduse jednom im se omaklo pa osvojise SP onako ladni!

Pobednik

pre 13 godina

Drago mi je sto su se dve najbolje i bratske reprezentacije nasle u finalu! Neka sutra pobedi trenutno bolji! Nislije su kao publika dokazali sta je kulturno i sportsko navijanje, za razliku od nedavnih splicana... Zato neka i sutra navijaju i da budu opet za ponos!

Marinko

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.

Kornelije

pre 13 godina

Malo konfuzije u ovom tekstu. Pise da je Srbija ovom pobedom osigurala/izborila plasman na Svetsko Prvenstvo 2011? Pa zasto bi Srbija kao zvanicni sampion trebala da prolazi kroz bilo kakve kvalifikacije, pa makar one bile indirektne? Zasto bi bilo koja reprezentacija nosilac titule morala kroz tako nesto da prodje? Dali je recimo CG morala da igra neki turnir kako bi se kvalifikovala za ovogodisnje Evropsko u HR, gde inace brani titulu iz Malage 2008? Verovatno NE, sto je logicno...pozdrav.

Slobodan

pre 13 godina

Bravo srpski delfini! Ovo je, ako se ne varam, četvrti put zaredom da tučemo ujke. Srećno sutra u finalu, možete vi to momci! SRBIJA!!!

ForeverSRB

pre 13 godina

..Necu puno da trosim reci na ponasanje hrvata, jer, navikli smo na to...Videli ste sta je navijanje, rec hrvat, hrvatska, ili sta vec, pomenuli nismo...Ali dobro, na to ste vi i navikli od nas..Ali, razume vas covek..Prvo kosarka, Kecman i Sale, pa tenis, Nenad i Nole, pa plivanje, Cava i Nadja, pa fudbal, Juzna afrika, pa odbojka, svetska liga...Sad i ovi medjusobni dueli...Ali dobro, priznajem, u zagrebu ce biti teze...Bice 14-12... :) DELFINI CESTITAM NA OVOME, ULEPSALI STE VECE VASEM NARODU!! PO KO ZNA KOJI PUT...I, cisto da kazem ljudima koji su uz delfine, da se malo zapitaju, jer, oni kad nas pobede, svi su kao jedan, i vise pljuju nas, nego sto bodre svoj tim, vreme je da mi budemo slozni, ne tako sto cemo njih pljuvati, vec sto cemo nase uspehe velicati!! SRBIJO MOJA, PONOSNA BUDI!!!

SRBIJA DO SANGAJA

pre 13 godina

Pa drage komsije toliko od nas SRBA....Cisto da vam objasnimo neke stvari....hahah.Imate veliki kompleks od nas SRBA,a mi vas iz dana i dan sve vise brukamo....Cepamo vas na svim frontovima.I vi ste ljudi,pa mozete samo da se nadate..hahaha..Srbija je u SANGAJU,a vi????(bogami tesko)hahah...Srbija do TITULE:..

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

Momci,i ako ne daj Bože izgubite sutra, niko ne sme reč da vam kaže!
Svaka čast i košarkašima i odbojkašima ali vi ste jedinstven slučaj.

Prošle godine na SP, kad je slabo ko očekivao medalju, padali su redom domaćin Italija, Olimpijski prvak Mađarska, Svetski prvak Hrvatska i na kraju Španci.

Takvi igrači kao što su: Šefik, Radić, Savić, Trbojević, Ćirić, Jokić, Gojković, Ikodinović, Vujasinović, Janović, Šapić, Zloković nisu uspeli da tuku Hrvate četiri puta zaredom.

Vi ste to uradili!!!

2009 Peskara MI 14:8
2009 Rim SP 12:11
2010 Niš SL 9:8
2010 Niš SL 14:11

Srba

pre 13 godina

Odlicno plivanje,koncentracija nasih na najvisem nivou da ne kazem razini,bokserski faulovi protivnika,psiholoski smo bili jaci,rezultat je mogao biti i 3-4 lopte vise u mrezi suseda.Svaka cast momci,srecno u finalu!

VladaBg

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!

Bojan

pre 13 godina

Uf, neizvesno, neizvesno... Poludeo sam od neiyvesnosti. Utakmice Srbije i Hrvatske su u poslednje vreme neizvesne do bola bez obzira na formu protivnika. Sad smo mi pobedili, a nadam se pobedi na njihovom terenu.

doktor

pre 13 godina

Pih,kud im poklonismo pobedu u kosarci(vidim da su razvaljeni od Grka),to bi ih dotuklo!!!Salu na stranu,cestitke Nislijama i igracima!!!Treca zaredom,nije mala stvar,ali nije ni komplex!!!

slavonac

pre 13 godina

Čestitam susjedi i nadam se da cete osvojiti SL,jer necete imati prilike na EP,OI,SP pored nas Hrvata.Ovaj turnir je zagrijavanja za nas pred EP.

HN

pre 13 godina

Svaka cast nasi delfini. Sjutra igramo protiv ove tzv nezavisne CG,ima da im pokazemo kako se igra,a budite uvjereni da ce cijeli Herceg Novi biti uz svoju bratsku i najmiliju SRBIJU. Svaki pravi Bokelj starosjedioc je uz Andriju Prlainovica,nasu diku.
Zajedno do pobjede

VladaBg

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!

Trebinje RS

pre 13 godina

Pa nemoj Filipe ipak su to komsije....hahahhahahaha......
Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roman empire

pre 13 godina

Cestitke srpskim delfinima na pobedi i izborenom finalu kao i plasmanu na SP.Nadam se da Hrvati nemaju primedbe na gostoprimstvo i nadam se da ce biti odlicni domacini EP.Neka uvek pobedi sport,politika nema veze sa sportom i treba je drzati sto dalje od njega.

Tiomir

pre 13 godina

Sto volim kad dobijemo Kroaciju, jos ako im je selektor RAtko Rudic, ijaaooo!
Vaterpolisti sportisti za primer! Crna Gora stvarno ima jaku ekipu tako da ce biti nezgodno!

stoca44

pre 13 godina

jučer mi je onaj preokret upropastio zaista vrhunski listić na kladionici, te nanio golemu štetu mom mentalnom zdravlju, zbog čega noćas nisam mogao spavati. još me to boli, ali večeras ću ipak malo lakše zaspati.

CrNoGoRaC

pre 13 godina

gledao sam utakmicu i hocu da vam cestitam na finalu.. utakmica je bila odlicna..
sjutra u finalu protiv nas.. mi se iskreno i nijesmo nadali da mozemo doci do kraja posto smo zavrsili tek trecinu priprema dok su ameri i australijanci u punoj formi ali smo odlicno igrali i dosli dovde.. ono sto je vazno je da smo i jedni i drugi obezbijedili plasman na SP.. lagao bih ako bih rekao da ne bih volio da pobijedimo ali nije nam toliko vazno jer nam je ovo ipak bila priprema za zagreb.. i mislim da ste u boljoj formi trenutno i da ste favoriti sjutra protiv nas a i igrate na domacem terenu..
jos jedan detalj u vezi danasnje utakmice koji me pozitivno iznenadio od vas srba jeste sto nijeste nasjeli na provokacije hrvata koji su vas par puta zestoko udarili vec ste sa osmijehom podnjeli..
nadam se da cemo ponovo igrati u finalu u zagrebu.. ;)

S E R B I A

pre 13 godina

Делфини растерали баракуде.
Evo i za one koji ne znaju cirilicu.
Delfini rasterali barakude.
Predjite na neki drugi sport, mislim stvarno...

HN

pre 13 godina

Svaka cast nasi delfini. Sjutra igramo protiv ove tzv nezavisne CG,ima da im pokazemo kako se igra,a budite uvjereni da ce cijeli Herceg Novi biti uz svoju bratsku i najmiliju SRBIJU. Svaki pravi Bokelj starosjedioc je uz Andriju Prlainovica,nasu diku.
Zajedno do pobjede

CrNoGoRaC

pre 13 godina

gledao sam utakmicu i hocu da vam cestitam na finalu.. utakmica je bila odlicna..
sjutra u finalu protiv nas.. mi se iskreno i nijesmo nadali da mozemo doci do kraja posto smo zavrsili tek trecinu priprema dok su ameri i australijanci u punoj formi ali smo odlicno igrali i dosli dovde.. ono sto je vazno je da smo i jedni i drugi obezbijedili plasman na SP.. lagao bih ako bih rekao da ne bih volio da pobijedimo ali nije nam toliko vazno jer nam je ovo ipak bila priprema za zagreb.. i mislim da ste u boljoj formi trenutno i da ste favoriti sjutra protiv nas a i igrate na domacem terenu..
jos jedan detalj u vezi danasnje utakmice koji me pozitivno iznenadio od vas srba jeste sto nijeste nasjeli na provokacije hrvata koji su vas par puta zestoko udarili vec ste sa osmijehom podnjeli..
nadam se da cemo ponovo igrati u finalu u zagrebu.. ;)

S E R B I A

pre 13 godina

Делфини растерали баракуде.
Evo i za one koji ne znaju cirilicu.
Delfini rasterali barakude.
Predjite na neki drugi sport, mislim stvarno...

roman empire

pre 13 godina

Cestitke srpskim delfinima na pobedi i izborenom finalu kao i plasmanu na SP.Nadam se da Hrvati nemaju primedbe na gostoprimstvo i nadam se da ce biti odlicni domacini EP.Neka uvek pobedi sport,politika nema veze sa sportom i treba je drzati sto dalje od njega.

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

Momci,i ako ne daj Bože izgubite sutra, niko ne sme reč da vam kaže!
Svaka čast i košarkašima i odbojkašima ali vi ste jedinstven slučaj.

Prošle godine na SP, kad je slabo ko očekivao medalju, padali su redom domaćin Italija, Olimpijski prvak Mađarska, Svetski prvak Hrvatska i na kraju Španci.

Takvi igrači kao što su: Šefik, Radić, Savić, Trbojević, Ćirić, Jokić, Gojković, Ikodinović, Vujasinović, Janović, Šapić, Zloković nisu uspeli da tuku Hrvate četiri puta zaredom.

Vi ste to uradili!!!

2009 Peskara MI 14:8
2009 Rim SP 12:11
2010 Niš SL 9:8
2010 Niš SL 14:11

Trebinje RS

pre 13 godina

Pa nemoj Filipe ipak su to komsije....hahahhahahaha......
Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bojan

pre 13 godina

Uf, neizvesno, neizvesno... Poludeo sam od neiyvesnosti. Utakmice Srbije i Hrvatske su u poslednje vreme neizvesne do bola bez obzira na formu protivnika. Sad smo mi pobedili, a nadam se pobedi na njihovom terenu.

Tiomir

pre 13 godina

Sto volim kad dobijemo Kroaciju, jos ako im je selektor RAtko Rudic, ijaaooo!
Vaterpolisti sportisti za primer! Crna Gora stvarno ima jaku ekipu tako da ce biti nezgodno!

ForeverSRB

pre 13 godina

..Necu puno da trosim reci na ponasanje hrvata, jer, navikli smo na to...Videli ste sta je navijanje, rec hrvat, hrvatska, ili sta vec, pomenuli nismo...Ali dobro, na to ste vi i navikli od nas..Ali, razume vas covek..Prvo kosarka, Kecman i Sale, pa tenis, Nenad i Nole, pa plivanje, Cava i Nadja, pa fudbal, Juzna afrika, pa odbojka, svetska liga...Sad i ovi medjusobni dueli...Ali dobro, priznajem, u zagrebu ce biti teze...Bice 14-12... :) DELFINI CESTITAM NA OVOME, ULEPSALI STE VECE VASEM NARODU!! PO KO ZNA KOJI PUT...I, cisto da kazem ljudima koji su uz delfine, da se malo zapitaju, jer, oni kad nas pobede, svi su kao jedan, i vise pljuju nas, nego sto bodre svoj tim, vreme je da mi budemo slozni, ne tako sto cemo njih pljuvati, vec sto cemo nase uspehe velicati!! SRBIJO MOJA, PONOSNA BUDI!!!

SRBIJA DO SANGAJA

pre 13 godina

Pa drage komsije toliko od nas SRBA....Cisto da vam objasnimo neke stvari....hahah.Imate veliki kompleks od nas SRBA,a mi vas iz dana i dan sve vise brukamo....Cepamo vas na svim frontovima.I vi ste ljudi,pa mozete samo da se nadate..hahaha..Srbija je u SANGAJU,a vi????(bogami tesko)hahah...Srbija do TITULE:..

VladaBg

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!

doktor

pre 13 godina

Pih,kud im poklonismo pobedu u kosarci(vidim da su razvaljeni od Grka),to bi ih dotuklo!!!Salu na stranu,cestitke Nislijama i igracima!!!Treca zaredom,nije mala stvar,ali nije ni komplex!!!

Niksic

pre 13 godina

Kao sto smo svi i prizeljkivali finale Crna Gora-Srbija...prvo da vam cestitam na pobjedi utakmica je bila stvarno izvrsna sa neocekivano velikim brojem golova...obije reprezentacije su se plasirale direktno na svetsko sjutra finale koji nece imati veliki takmicarski znacaj sigurno vise znaci vama jer igrate na domacem terenu...Ja cu navijati za Crnu Goru pa neka bolji pobjedi

Nadam se ponovnom susretu u finalu evropskog u Zagrebu

Pozz iz Niksica

Pobednik

pre 13 godina

Drago mi je sto su se dve najbolje i bratske reprezentacije nasle u finalu! Neka sutra pobedi trenutno bolji! Nislije su kao publika dokazali sta je kulturno i sportsko navijanje, za razliku od nedavnih splicana... Zato neka i sutra navijaju i da budu opet za ponos!

Mika NS

pre 13 godina

(Marinko, 17. jul 2010 22:30)
Srbi i Madjari zajedno imaju 5 puta vise medalja u vaterpolu od vas koji imate more.
More nije nikakav faktor, a ni plate,kao ni clanstvo u EU...
Bitna je utreniranost, posvecenost timu i zemlji,i naravno talenat.

Slobodan

pre 13 godina

Bravo srpski delfini! Ovo je, ako se ne varam, četvrti put zaredom da tučemo ujke. Srećno sutra u finalu, možete vi to momci! SRBIJA!!!

Nislija

pre 13 godina

Fenomenalan turnir.
Organizacija na nivou.
Bazen i tribine svetski.
Odlicna atmosfera.
Odradjeno po svim standardima.
Samo medijski ocajno propraceno.
Samo zato sto je u Nisu, a ne u Beogradu.
RTS, nacionalna televizija nije mogla da se izbori za prava prenosa??? Kako je to moguce?
PRESS, koji je jos jedan medijski sponzor nema nijednu sliku sa turnira na svom sajtu.
Cak ni fotografi b92 nisu dosli u Nis.
Zbog toga 80 posto nacije i ne zna da se finale svetske lige igra u Srbiji.
Koju nam poruku saljete?
Ja se zbog toga ne osecam kao deo ove zemlje.

Idemo delfini do pobede!!!

dejan-minhen

pre 13 godina

cestitke!!! Bravo a sutra u finalu borba za naslov... samo hrabro pa sta bude!!!

pa ne znam da li se Hrvatska zagrejava za EP ili sta ja znam vec.. Ja imam osecaj da se zagrejavaju vec jedno 10 godina :)
doduse jednom im se omaklo pa osvojise SP onako ladni!

devetar Cokulic

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Sve je to lepo ali nema veze sa vaterplom. I sta mislis kako je kod vas veci standard u odnosu na nas, a nista va ne radi, a turizam se nije oporavio? Drzava je pozajila ogromne pare koje cete jednom morati da vratite. Eto ti Grcka, Irska, Portugalija. A sto se mora tice i tu je sreca promenjiva, nekada je bilo Italijansko, sada je vase, a sutra...ko zna? :)
I da se vratim na sustinu. Pukli ste u vaterpou!!!

Iz Svajcarske

pre 13 godina

Ajoj, pa da su Francuzi, Italijani, Nemci, Amerikanci, itd. na nivou Srba u vaterpolo-u to bi se prenosilo i repriziralo po celom svetu i po ceo dan! Naravno da strane televizije nece prenositi sport gde ne ucestvuju ili gde se blamiraju.

anarhitekta

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

ovaaaaj, od svih stvari u kojima je hrvatska stvarno ispred srbije, ti si se nasao bas one pogresne da postavis :)
ali dobro, mozda ne pratis ekonomiju..da, imate ne duple ali skoro duple prosjecne plate vece od srbije...s tim sto je kod vas siva ekonomija svedena na minimum a prosjecan srbin ne radi sigurno za 300 eura nego napravi makar 150 sa strane...nije nesto, ali 450 eura, POREDECI CIJENE, vrijedi vise od hrvatskih 700 eura...

dalje, jos ne ulazite u EU, ali nesto sve i da udjete, ne vidim neku veliku korist od toga, mali ejdnostavno ostaju mali a veci postaju sve veci igraci..primjer grcke a skoro i portugala ti dovoljno govori. ne, ja nisam zatucani srbin koji nece srbiju u EU, ali isto tako ne mislim da ce nam sve procvijetati kad udjemo...kao sto ni vama nece. eknomija je prosta - nema granica, znaci nema poreza npr na kauc proizveden u hrvatskoj..e ako je taj kauc duplo skuplji u italiji, zasto italijanski gradjevinski investitori ne bi lijepo kupili kompletnu proizvodnju cro kaucha ? e pa ne moze, jer onda italijanska ekonomija propada. zato ce, cim udjete u evropu, cijene biti kao evropske...a sto se tice plata, one nece biti evropske, nego treba doci do tog nivoa...

sto se mora tice, imate najljepse more, to stoji. obisao sam klasicno kao i svi - crnu goru tursku grcku spaniju, egipat tunis ....ali nigdje ne vidjeh ljepseg mora...samo steta sto ce jos malo pa kompetna obala postati vlasnistvo stranih kompanija, tu hrvatska jaaako mnogo gubi...i to jos jedan dokaz vaseg siromastva, sto sve morate pod rkedit da dajete...

prosto receno - nama su pocijepane i gace i carape, a vama samo gace, plus jos jedna rupa na prstu...a vi se smijete nasim oglodjanim petama na carapama...a oboje siromasi da ne mogu biti veci...

VladaBg

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!

string

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Place,place. K**ac place prijatelju, dzaba duplo vece 'place' kad su vam cene 3x vece...a ocigledno da nisi nikad ziveo u Srbiji kad mislis da se ovde zivi lose...mogu bre kad hocu da se kupam, da slusam muziku, da pijem sa ortacima a da mi u 00h ne kazu 'fajront' i komsije da mi s**u, a kad mi zatreba kinta pojurim po gradu, podignem par sistema, preprodam koji deo za komp, ili koji fon i zacas dodjem do 40-50 eura danas, a nekad uleti i 100-tka, sta mi vise treba , sa 20 godina ne treba mi bolje...mi Srbi mozda imamo maloumne politicare, ali smo j**eno snalazljiv narod...zato ovu krizu ni ne osecamo...a sto se lepote zemlje tice...ma sta da ti kazem osim da nikad nisi ni bio u Srbiji. To sto ja i mnogi drugi u ovoj zemlji znaju , ne uce me na fax-u.

stoca44

pre 13 godina

jučer mi je onaj preokret upropastio zaista vrhunski listić na kladionici, te nanio golemu štetu mom mentalnom zdravlju, zbog čega noćas nisam mogao spavati. još me to boli, ali večeras ću ipak malo lakše zaspati.

Dejan

pre 13 godina

Da li su gospoda sa RTS-a uopste znali da se igra utakmica i u koje vreme! Ipak je vaznija repriza reprizirane reprize serije koju po ko zna koji put pustaju! I posle traze da narod placa pretplatu! SRAMNO, JADNO, BEDNO!

oki

pre 13 godina

@Croat
Tacno je,kad nema Filipovica tu su Gana (Rajevac) i Australija al na SVETSKOM PRVENSTVU o kome ste vi samo sanjali.A sto se tice Dejvis Kupa-osvojicemo ga ove godine,sto se tice Wimbldona nemamo osvojen (za sada) ali ni Rolan Garos ni Australijan open nisu za bacanje.Za atletiku si se malo zeznuo jer imamo Topice,Spanovicevu itd.Za skijanje Srdjan Djokovic i nejogova sestra nekada...Dakle i u ovim sportovima mi imamo ili smo imali adute.I dok vi brojite medalje mi to necemo raditi jer ne verujem da cemo usppeti da ih prebrojimo ni posle mesec dana brojanja vec se spremamo za vecerasnje finale u vaterpolu,top 6 SL u odbojci,Nadju Higl i kompanjerose u plivanju,kosarkase na SP,odbojkase na EP,tenisere na mnogobrojnim turnirima,vaterpoliste na EP,veslace,strelce itd.A svi oni pretenduju na zlato!!!Uzivajte!!!

Belamaric

pre 13 godina

Da budem malo cinican, jeli i u finalu igramo protiv Hrvatske?

Drugo za one koji zive u inostranstvu, mozete da udete na site http://www.livescorehunter.com/Livescores/Live-Video-Streaming-Waterpolo.php

Tu vam zna da budu utakmice, ja sam jucer gledao mec protiv Hrvatske. A rezultat daju u zivo. Iz inostranstva se ne moze pratiti arena sport klub. Zasto? To ne znam.

E sad o onima koji govore da vaterpolo igra samo nekoliko zemalja i da ih to ne zanima, odgovor je pa nemojte da gledate. Koji jos sport osim fudbala je masovno rasprostranjen? Niti jedan. Koliko zemalja igra rukomet, odbojku, kosarku? Ne bih bas rekao da ih nesto vise igra nego vaterpolo.
Vjerovatno ce se u Zagrebu gledati vaterpolo(pogotovo ako Hrvate krene) onda ce to biti najgledaniji sport na planeti. Ali nema veze. Meni je svaka pobjeda protiv sahovnicara draga, pa makar to bilo i u "ne ljuti se covjece"

Momci sretno protiv, ma ne mogu ni da napisem ime te drzave.

Kornelije

pre 13 godina

Malo konfuzije u ovom tekstu. Pise da je Srbija ovom pobedom osigurala/izborila plasman na Svetsko Prvenstvo 2011? Pa zasto bi Srbija kao zvanicni sampion trebala da prolazi kroz bilo kakve kvalifikacije, pa makar one bile indirektne? Zasto bi bilo koja reprezentacija nosilac titule morala kroz tako nesto da prodje? Dali je recimo CG morala da igra neki turnir kako bi se kvalifikovala za ovogodisnje Evropsko u HR, gde inace brani titulu iz Malage 2008? Verovatno NE, sto je logicno...pozdrav.

Marinko

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@varatepolo
E ajde ako je za tebe ovaj sport nema znacaja, slobodno produzi...Vaterpolo mozda nije mnogo medijski zastupljen sport, ali svakako da je znacajan!Uostalom mislis da bi bio u kontinuitetu na OI od 1900. da je beznacajan!Ako nisi znao to je kolektivni sport koji je bio najvise puta na OI, vise cak i od fudbala.

Srba

pre 13 godina

Odlicno plivanje,koncentracija nasih na najvisem nivou da ne kazem razini,bokserski faulovi protivnika,psiholoski smo bili jaci,rezultat je mogao biti i 3-4 lopte vise u mrezi suseda.Svaka cast momci,srecno u finalu!

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@Croat
Jao, ubise vas ti kompleksi...Hahahahahahaha
Treba da zahvalimo Crnogorcima?!Hahahahahahahaha...Koliko jadan neko moze da bude...

Meraklija

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Nije sve ni u parama. Kada to jednog dana shvatite, mozda i pocnete da zivite.

Serbien uber alles

pre 13 godina

@ Marinko 17.jul 2010 22:30

Sused samo se ti tesi,iako imate duplo vece plate,vi ste visestruko zaduzenija zemlja od nas,spoljnotrgovinski dug vam je veci od srpskog duga iako imate skoro upola manje stanovnika.To nam sve govori da bolji zivotni standard u hrvatskoj nije rezultat snazne ekonomije vec inostranih kredita i pozajmica evropskih i svetskih financijskih institucija.To sto cete uci pre nas u EU,ne znaci nista,imam dosta prijatelja slovenaca koji kazu da su bolje ziveli pre nego sto su usli u tu uniju.Na kraju to sto imate to lepo Jadransko more je super,jer dolazimo da letujemo kod vas i da usput jurimo za hrvaticama.Sve u svemu nesrecan ste vi narod,nego glumite srecu.

tamara

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)


a ti imas potrebu da to nebitno komentarises na ovakvom mestu...nije sve u parama

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bice ovo veceras dobro finale. Juce protiv Hrvtaske opet nesto losiji pocetak, ali kasnije su stvari dosle na svoje mesto. Srecno veceras nasim momcima protiv Crne Gore. Napred Srbija!!!

SOMI

pre 13 godina

e ne znam ko mi je vise antipatican.dal hrvati dal ovi crnogorci (osim naravno ovih prosrpski orjentisanih)..CRNA GORA MORA DA IZGUBI

gradjanka

pre 13 godina

jel može neko navijanje tipa - napred naši, bravo naši, najbolji se etc.
a ne - gazi srbijo
zgazi tu takozvanu nezavisnu cg ...
i bez zviždanja himni gostiju, što se i juče ponovilo.

ovo je sport, nije rat!
čestitke timu srbije!

glas razuma=nerazuman govor

pre 13 godina

imas direktne prenose sa celog turnira na Arena sport 1, a i na njihovom sajtu postoji livescore:)
(anchi8913, 17. jul 2010 22:24)

A sto onda placam pretplatu za RTS? Kaze Tijanic da se u svakoj zemlji placa nacionalna TV...dobro druze Tijanicu(kazem druze , cisto da te podsetim tvojih 'korena'), ali u svakoj zemlji nacionalna TV ima posebne zanrove programa, za sport, istoriju, geografiju, muziku, pa kad ljudi plate, da im je milo sto poseduju TV...a mi? Dva kanala u koje ste strpali sve sto moze da stane i to reprizirano, a kosta nas kao kablovska TV koja ima 80 programa i jedno 17 000 puta je zanimljivija, a uz to i na njoj postoji rts, pa se onda pitam da li mi to dva puta placamo istu stvar?...ja u NS-u placam 800 a u JA 650 din kablovsku...dok rts placamo 500...gde bre to ima? Po toj logici kablovska bi trebala da kosta 20 000 din.

rankan

pre 13 godina

svaka čast areni sport.prejako odrađen posao...mini studio sa jednom ženom i muškracem novinari i dva komentatora, gosti poslije tekme..svaka vam čast...dobar su potez odradili i dovođenjem Edina Avdića doktora košarke na arenu sport...a RTS neka je sramota...pa kome narod plaća RTS-u ili areni, a reprezentacija predstavlja jedan narod, pa logično bi bilo da ta televizija onda i prenosi, ipak još jednom sve čestitke areni sport

Sergio

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!
(VladaBg, 17. jul 2010 22:03)
Nisi u pravu. Ovo prvenstvo je fenomenalno propraćeno od strane arena tv. Imali su emisije pre i posle utakmica, prenosili su više utakmica u toku dana i što je najvažnijekomentatori su bili fantastični, a ne kao onaj smor Korać. Još nešto arena je sklopila ugovor sa vaterpolo savezom tako da rts nema prava prenosa (hvala bogu na tome). U svakom slučaju arena je opravdala očekivanja i jedva čekam nešto slično da rade.

vladimir

pre 13 godina

Strasna utakmica dva sjajna tima.Vec sada iako su ekipe na pocetku priprema videli smo odlicnu predstavu dva vrhunska tima.Rudic prica kako njegov tim nije spreman a igrati u ovako jakom ritmu i ne biti spreman jednostavno ne moze biti tacno.Jos jednom je hteo da nam podvali,ali mu nije uspelo.Uvek prica Ratko to mu je vec postalo zastitni znak kako nije vazan ovaj ili onaj turnir kako nisu spremni i tako dalje.A zeleli su pobedu vise od bilo cega jer nikad nisam video onako motivisanu ekipu Hrvatske. Nadam se da se nasi nece izpucati u ovoj Svetskoj ligi pa kad bude bilo najvaznije u Zagrebu na EP da budu u najboljoj formi oni da zakazu.Svetska liga nije vazno takmicenje i sluzi za uigravanje ekipa,mada naravno uvek je slatko kad se pobedi Hrvatska.Ono sto se mora istaci je sjajna publika u Nisu.I tu smo pokazali komsijama kako moze sportski da se navija bez ikakvih uvreda sto nije bio slucaj u Davis cupu u Splitu prosle nedelje.Sutra sa Crnom Gorom za titulu bice tesko mada imamo bolji tim,ali Porobic u dusu zna nase igrace i to je opasnost.Po kvalitetu igraca imamo bolji tim od Crne Gore ali uvek je tesko sa njima jer se u dusu poznajemo.

jaclaudije

pre 13 godina

Blago vama centralna srbija ne gleda vaterpol jer nasi kablovski distrbuteri ne prenose Arenu sport. Ali zato gledamo neke seljacke kanale i placamo 1000 din. pretplatu. Pa svima, vamo kazem blago vama. A mi seljaci zovemo rodjake da nam saopste rezultat. Nevidjeno.Napred nasi

slavonac

pre 13 godina

Čestitam susjedi i nadam se da cete osvojiti SL,jer necete imati prilike na EP,OI,SP pored nas Hrvata.Ovaj turnir je zagrijavanja za nas pred EP.

Napred

pre 13 godina

Bravo momci! Samo napred! Pokazite Crnogorcim ko je svetski sampion i ko vlada svetom vaterpola! Svim srcem uz vas do pobede! SRBIJA!!!

Ivan

pre 13 godina

Hrvati imaju odlican tim i da nemaju straha protiv Srba siguran sam da bi nas dobili u nekom u proshla 4 susreta.

Krivo mi je sto ovde radovanje nije kao kad bi pobedili recimo Spance, nego uvek neko likovanje, to je pre svega izrazeno kad Hrvatska pobedi.. Toliki nacionalizam, bez ikakvih izgleda da ce biti manji posto godine prolaze, a on je sve veci i veci i kad pitaju decu za 30 godina "zasto mrzite Srbe odgovor ce biti" - "pa zato sto su Srbi, zasto inache"..

Ovde je taj antagonizam znatno blazi ali ne bi uopste SMEO da postoji!!

CCCC

pre 13 godina

U timu Hrvatske igraju: Boskovic, Mitrovic, Obradovic,Jokovic.
Zasto ovi Srbi ne igraju za Srbiju?
(Zeljko Petrovic, 17. jul 2010
Kako je ovo zaista glup komentar a prvi je po preporukama haha! Pa znaci zabraniti svim gradjanima Srpske nacionalnosti da igraju za bilo koju drugu zemlju ciji su oni gradjani?
Zalosno je videti ovoliko preporuka za ovakav komentar.

Milan T

pre 13 godina

@vladabg

Mladicu, ja sam na bliskom istoku i pratim rezultat nase utakmice skoro pa uzivo.
Na internet stranici TV stanice koja PRENOSI utakmice mozes procitati izvestaje, cuti izjave aktera utakmica i kao sto ves rekoh pratiti kretanje rezultata nase reprezentacije.

Pozdrav i koristi malo vise savremenu tehnolgoiju

Mesa

pre 13 godina

Brate mili, pa ovo nije sport. Ovo je odlucivanje ovih koji kao sude utakmice (ne mislim samo na ovu, vec je bar bilo 6 utakmica na ovom prvenstvu sa cudnim odlukama), osim, ako se ne radi o momcadi s druge strane koja sluzi za trening. Mogu u bilo kojem momentu suditi sta im se zeli. Zapravo niti ne vide ove ispod glave, vec onako sude kako im se cefne... Nije niti cudo sta ovo zele da ukinu na OI. Pa rukomet je za ovo pojam za sudjenje, a svi znamo da se i tamo nakaradno sudi. Bezveze. Prvi i zadnji puta sam gubio vreme na vaterpolo.

Heh

pre 13 godina

Sudjenje je sramotno u vaterpolu vec godinama... U HR ce navlaciti za Hrvate, u CG za Crogorce, a u SR za Srbe... Ne znam na sto se loze Crnogorci. Pa to je vec unapred izgubljena utakmica. A nama ostaje da se lozimo na sportske uspehe, posto nam je ekonomija gora da gora ne moze biti. Kamo srece da sam drzavljan Lihtenstajna. Sporta nista, ali bi zato ziveo kao covek.

zelenaš

pre 13 godina

realnost je da Crna Gora slavi veceras, dovoljno je da se pogleda sastav CG, i tu jasno vidi da smo na svakoj poziciji jaci od Srbije... aaa i najbolji vam je igrac izdajnik,posrbica-prlainovic!!! taaako da, ajmo do odbrane titule veceras! e viva montenegro!!!

Milan T

pre 13 godina

@mesa i ostali ljubitelji i poznavaoci sporta

Volim ove sto PRVI put gledaju neki sport i odmah znaju njegova pravila igre i kritikuju sudije.

Manje u sumu a vise posveti paznju sopstvenom obrazovanju

varatepolo

pre 13 godina

Mi da smo prvaci u nekom jakom sportu koji se igra bar u jednoj cetvrtini sveta ne bismo verovatno ovoliko komentarisali ovu vest. Ali kada vec nismo, onda drzi se vaterpola.
Sad sam obisao 20-25 najpoznatijih svetskih sajtova za sportske vesti, I NIGDE ALI NIGDE NEMA NI JEDNA RECENICA O OVOJ UTAKMICI!
Secam se zadnji put kada je bilo SP u plivanju, svi su javljali o plivackim disciplinama, ali skoro niko o varatepolu. Ali bitno je da to nama ovoliko znaci.

Croat

pre 13 godina

E,a kada nema Filipovića, ima Gane,Australije, i samo da dokažemo gdje ste trenutno u nekim sportovima, i Marija Delaša.
A da brojimo medalje.
A da uspoređujemo.
Imate osvojen Vimbldon-jok,
Dejvis-jok,3.u nogometu-jok,imate li nekoga kao vaterpolo kl. Jug-jok,skijati ne znate,pa stoga-jok,o atletici pojma nemate,pa onda- jok,rukomet kao naš-jok,pobjednika Pridea-jok.
Ono što ste i osvajali,zahvalite Crnogorcima!

navijac

pre 13 godina

Pa i ja isto pitam vec odavno. Zasto Kaka, Ma Luda (i ostali slicnim srpskim recima) ne igraju za Srbiju....
Sva cast Srbija...red je da pobedi CG...i vreme je.

CCCC

pre 13 godina

Place,place. K**ac place prijatelju, dzaba duplo vece 'place' kad su vam cene 3x vece...a ocigledno da nisi nikad ziveo u Srbiji kad mislis da se ovde zivi lose...mogu bre kad hocu da se kupam, da slusam muziku, da pijem sa ortacima a da mi u 00h ne kazu 'fajront' i komsije da mi s**u, a kad mi zatreba kinta pojurim po gradu, podignem par sistema, preprodam koji deo za komp, ili koji fon i zacas dodjem do 40-50 eura danas, a nekad uleti i 100-tka, sta mi vise treba , sa 20 godina ne treba mi bolje...mi Srbi mozda imamo maloumne politicare, ali smo j**eno snalazljiv narod...zato ovu krizu ni ne osecamo...a sto se lepote zemlje tice...ma sta da ti kazem osim da nikad nisi ni bio u Srbiji. To sto ja i mnogi drugi u ovoj zemlji znaju , ne uce me na fax-u.
(string, 18. jul 2010 03:52

Izmedju redova se vidi da si ljut. Ovim tekstom si pokusao da ubedis ljude van nase zemlje, ali da li si sebe ubedio u istinitost tvoje price? Zaradis zacas na dan 40-50 eura a udje i stotka ha? A sto se tice lepote i mora, koliko to turista imamo mi a koliko CG i HR? A sto se tice te glasne muzike nakon 00h sam si priznao da se kod njih bolje zivi, ako ne verujes meni pitaj tvoje komsije :)

Milo bez Momira

pre 13 godina

Srbi ste stalno hvale kako su dobri, a s Albancima na Kosovu ne mogu izać na kraj.
Pred nosom im odnose starinu, mlate sirotinju, a ovima je jedina zanimacija loptanje.

Iz svedske

pre 13 godina

Ajoj, pa da su Francuzi, Italijani, Nemci, Amerikanci, itd. na nivou Srba u vaterpolo-u to bi se prenosilo i repriziralo po celom svetu i po ceo dan! Naravno da strane televizije nece prenositi sport gde ne ucestvuju ili gde se blamiraju.
(Iz Svajcarske, 18. jul 2010 11:56)

Nije tacno. Amerikanci ga nisu prenosili ni u najboljim danima a bili su osvajaci medalja.
Dalje, te neke zemlje na zapadu prenose druge sportove gde se "blamiraju" ili nisu jaki kao formula1, golf, kriket, ragbi itd. ali nikada vaterpolo. Ja volim sve sportove, imam sve sportske kanale, nagledao sam se cak i badmintona ali vaterpolo jedino mogu pratiti na televizijama sa Balkana.

slavonac

pre 13 godina

Čestitam susjedi i nadam se da cete osvojiti SL,jer necete imati prilike na EP,OI,SP pored nas Hrvata.Ovaj turnir je zagrijavanja za nas pred EP.

Marinko

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.

zelenaš

pre 13 godina

realnost je da Crna Gora slavi veceras, dovoljno je da se pogleda sastav CG, i tu jasno vidi da smo na svakoj poziciji jaci od Srbije... aaa i najbolji vam je igrac izdajnik,posrbica-prlainovic!!! taaako da, ajmo do odbrane titule veceras! e viva montenegro!!!

Mesa

pre 13 godina

Brate mili, pa ovo nije sport. Ovo je odlucivanje ovih koji kao sude utakmice (ne mislim samo na ovu, vec je bar bilo 6 utakmica na ovom prvenstvu sa cudnim odlukama), osim, ako se ne radi o momcadi s druge strane koja sluzi za trening. Mogu u bilo kojem momentu suditi sta im se zeli. Zapravo niti ne vide ove ispod glave, vec onako sude kako im se cefne... Nije niti cudo sta ovo zele da ukinu na OI. Pa rukomet je za ovo pojam za sudjenje, a svi znamo da se i tamo nakaradno sudi. Bezveze. Prvi i zadnji puta sam gubio vreme na vaterpolo.

Croat

pre 13 godina

E,a kada nema Filipovića, ima Gane,Australije, i samo da dokažemo gdje ste trenutno u nekim sportovima, i Marija Delaša.
A da brojimo medalje.
A da uspoređujemo.
Imate osvojen Vimbldon-jok,
Dejvis-jok,3.u nogometu-jok,imate li nekoga kao vaterpolo kl. Jug-jok,skijati ne znate,pa stoga-jok,o atletici pojma nemate,pa onda- jok,rukomet kao naš-jok,pobjednika Pridea-jok.
Ono što ste i osvajali,zahvalite Crnogorcima!

HN

pre 13 godina

Svaka cast nasi delfini. Sjutra igramo protiv ove tzv nezavisne CG,ima da im pokazemo kako se igra,a budite uvjereni da ce cijeli Herceg Novi biti uz svoju bratsku i najmiliju SRBIJU. Svaki pravi Bokelj starosjedioc je uz Andriju Prlainovica,nasu diku.
Zajedno do pobjede

gradjanka

pre 13 godina

jel može neko navijanje tipa - napred naši, bravo naši, najbolji se etc.
a ne - gazi srbijo
zgazi tu takozvanu nezavisnu cg ...
i bez zviždanja himni gostiju, što se i juče ponovilo.

ovo je sport, nije rat!
čestitke timu srbije!

CrNoGoRaC

pre 13 godina

gledao sam utakmicu i hocu da vam cestitam na finalu.. utakmica je bila odlicna..
sjutra u finalu protiv nas.. mi se iskreno i nijesmo nadali da mozemo doci do kraja posto smo zavrsili tek trecinu priprema dok su ameri i australijanci u punoj formi ali smo odlicno igrali i dosli dovde.. ono sto je vazno je da smo i jedni i drugi obezbijedili plasman na SP.. lagao bih ako bih rekao da ne bih volio da pobijedimo ali nije nam toliko vazno jer nam je ovo ipak bila priprema za zagreb.. i mislim da ste u boljoj formi trenutno i da ste favoriti sjutra protiv nas a i igrate na domacem terenu..
jos jedan detalj u vezi danasnje utakmice koji me pozitivno iznenadio od vas srba jeste sto nijeste nasjeli na provokacije hrvata koji su vas par puta zestoko udarili vec ste sa osmijehom podnjeli..
nadam se da cemo ponovo igrati u finalu u zagrebu.. ;)

varatepolo

pre 13 godina

Mi da smo prvaci u nekom jakom sportu koji se igra bar u jednoj cetvrtini sveta ne bismo verovatno ovoliko komentarisali ovu vest. Ali kada vec nismo, onda drzi se vaterpola.
Sad sam obisao 20-25 najpoznatijih svetskih sajtova za sportske vesti, I NIGDE ALI NIGDE NEMA NI JEDNA RECENICA O OVOJ UTAKMICI!
Secam se zadnji put kada je bilo SP u plivanju, svi su javljali o plivackim disciplinama, ali skoro niko o varatepolu. Ali bitno je da to nama ovoliko znaci.

Milo bez Momira

pre 13 godina

Srbi ste stalno hvale kako su dobri, a s Albancima na Kosovu ne mogu izać na kraj.
Pred nosom im odnose starinu, mlate sirotinju, a ovima je jedina zanimacija loptanje.

Heh

pre 13 godina

Sudjenje je sramotno u vaterpolu vec godinama... U HR ce navlaciti za Hrvate, u CG za Crogorce, a u SR za Srbe... Ne znam na sto se loze Crnogorci. Pa to je vec unapred izgubljena utakmica. A nama ostaje da se lozimo na sportske uspehe, posto nam je ekonomija gora da gora ne moze biti. Kamo srece da sam drzavljan Lihtenstajna. Sporta nista, ali bi zato ziveo kao covek.

VladaBg

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!

navijac

pre 13 godina

Pa i ja isto pitam vec odavno. Zasto Kaka, Ma Luda (i ostali slicnim srpskim recima) ne igraju za Srbiju....
Sva cast Srbija...red je da pobedi CG...i vreme je.

SRBIJA DO SANGAJA

pre 13 godina

Pa drage komsije toliko od nas SRBA....Cisto da vam objasnimo neke stvari....hahah.Imate veliki kompleks od nas SRBA,a mi vas iz dana i dan sve vise brukamo....Cepamo vas na svim frontovima.I vi ste ljudi,pa mozete samo da se nadate..hahaha..Srbija je u SANGAJU,a vi????(bogami tesko)hahah...Srbija do TITULE:..

CCCC

pre 13 godina

U timu Hrvatske igraju: Boskovic, Mitrovic, Obradovic,Jokovic.
Zasto ovi Srbi ne igraju za Srbiju?
(Zeljko Petrovic, 17. jul 2010
Kako je ovo zaista glup komentar a prvi je po preporukama haha! Pa znaci zabraniti svim gradjanima Srpske nacionalnosti da igraju za bilo koju drugu zemlju ciji su oni gradjani?
Zalosno je videti ovoliko preporuka za ovakav komentar.

VladaBg

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!

Ivan

pre 13 godina

Hrvati imaju odlican tim i da nemaju straha protiv Srba siguran sam da bi nas dobili u nekom u proshla 4 susreta.

Krivo mi je sto ovde radovanje nije kao kad bi pobedili recimo Spance, nego uvek neko likovanje, to je pre svega izrazeno kad Hrvatska pobedi.. Toliki nacionalizam, bez ikakvih izgleda da ce biti manji posto godine prolaze, a on je sve veci i veci i kad pitaju decu za 30 godina "zasto mrzite Srbe odgovor ce biti" - "pa zato sto su Srbi, zasto inache"..

Ovde je taj antagonizam znatno blazi ali ne bi uopste SMEO da postoji!!

Niksic

pre 13 godina

Kao sto smo svi i prizeljkivali finale Crna Gora-Srbija...prvo da vam cestitam na pobjedi utakmica je bila stvarno izvrsna sa neocekivano velikim brojem golova...obije reprezentacije su se plasirale direktno na svetsko sjutra finale koji nece imati veliki takmicarski znacaj sigurno vise znaci vama jer igrate na domacem terenu...Ja cu navijati za Crnu Goru pa neka bolji pobjedi

Nadam se ponovnom susretu u finalu evropskog u Zagrebu

Pozz iz Niksica

string

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Place,place. K**ac place prijatelju, dzaba duplo vece 'place' kad su vam cene 3x vece...a ocigledno da nisi nikad ziveo u Srbiji kad mislis da se ovde zivi lose...mogu bre kad hocu da se kupam, da slusam muziku, da pijem sa ortacima a da mi u 00h ne kazu 'fajront' i komsije da mi s**u, a kad mi zatreba kinta pojurim po gradu, podignem par sistema, preprodam koji deo za komp, ili koji fon i zacas dodjem do 40-50 eura danas, a nekad uleti i 100-tka, sta mi vise treba , sa 20 godina ne treba mi bolje...mi Srbi mozda imamo maloumne politicare, ali smo j**eno snalazljiv narod...zato ovu krizu ni ne osecamo...a sto se lepote zemlje tice...ma sta da ti kazem osim da nikad nisi ni bio u Srbiji. To sto ja i mnogi drugi u ovoj zemlji znaju , ne uce me na fax-u.

Kornelije

pre 13 godina

Malo konfuzije u ovom tekstu. Pise da je Srbija ovom pobedom osigurala/izborila plasman na Svetsko Prvenstvo 2011? Pa zasto bi Srbija kao zvanicni sampion trebala da prolazi kroz bilo kakve kvalifikacije, pa makar one bile indirektne? Zasto bi bilo koja reprezentacija nosilac titule morala kroz tako nesto da prodje? Dali je recimo CG morala da igra neki turnir kako bi se kvalifikovala za ovogodisnje Evropsko u HR, gde inace brani titulu iz Malage 2008? Verovatno NE, sto je logicno...pozdrav.

S E R B I A

pre 13 godina

Делфини растерали баракуде.
Evo i za one koji ne znaju cirilicu.
Delfini rasterali barakude.
Predjite na neki drugi sport, mislim stvarno...

Belamaric

pre 13 godina

Da budem malo cinican, jeli i u finalu igramo protiv Hrvatske?

Drugo za one koji zive u inostranstvu, mozete da udete na site http://www.livescorehunter.com/Livescores/Live-Video-Streaming-Waterpolo.php

Tu vam zna da budu utakmice, ja sam jucer gledao mec protiv Hrvatske. A rezultat daju u zivo. Iz inostranstva se ne moze pratiti arena sport klub. Zasto? To ne znam.

E sad o onima koji govore da vaterpolo igra samo nekoliko zemalja i da ih to ne zanima, odgovor je pa nemojte da gledate. Koji jos sport osim fudbala je masovno rasprostranjen? Niti jedan. Koliko zemalja igra rukomet, odbojku, kosarku? Ne bih bas rekao da ih nesto vise igra nego vaterpolo.
Vjerovatno ce se u Zagrebu gledati vaterpolo(pogotovo ako Hrvate krene) onda ce to biti najgledaniji sport na planeti. Ali nema veze. Meni je svaka pobjeda protiv sahovnicara draga, pa makar to bilo i u "ne ljuti se covjece"

Momci sretno protiv, ma ne mogu ni da napisem ime te drzave.

Mika NS

pre 13 godina

(Marinko, 17. jul 2010 22:30)
Srbi i Madjari zajedno imaju 5 puta vise medalja u vaterpolu od vas koji imate more.
More nije nikakav faktor, a ni plate,kao ni clanstvo u EU...
Bitna je utreniranost, posvecenost timu i zemlji,i naravno talenat.

Trebinje RS

pre 13 godina

Pa nemoj Filipe ipak su to komsije....hahahhahahaha......
Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meraklija

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Nije sve ni u parama. Kada to jednog dana shvatite, mozda i pocnete da zivite.

Pobednik

pre 13 godina

Drago mi je sto su se dve najbolje i bratske reprezentacije nasle u finalu! Neka sutra pobedi trenutno bolji! Nislije su kao publika dokazali sta je kulturno i sportsko navijanje, za razliku od nedavnih splicana... Zato neka i sutra navijaju i da budu opet za ponos!

anarhitekta

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

ovaaaaj, od svih stvari u kojima je hrvatska stvarno ispred srbije, ti si se nasao bas one pogresne da postavis :)
ali dobro, mozda ne pratis ekonomiju..da, imate ne duple ali skoro duple prosjecne plate vece od srbije...s tim sto je kod vas siva ekonomija svedena na minimum a prosjecan srbin ne radi sigurno za 300 eura nego napravi makar 150 sa strane...nije nesto, ali 450 eura, POREDECI CIJENE, vrijedi vise od hrvatskih 700 eura...

dalje, jos ne ulazite u EU, ali nesto sve i da udjete, ne vidim neku veliku korist od toga, mali ejdnostavno ostaju mali a veci postaju sve veci igraci..primjer grcke a skoro i portugala ti dovoljno govori. ne, ja nisam zatucani srbin koji nece srbiju u EU, ali isto tako ne mislim da ce nam sve procvijetati kad udjemo...kao sto ni vama nece. eknomija je prosta - nema granica, znaci nema poreza npr na kauc proizveden u hrvatskoj..e ako je taj kauc duplo skuplji u italiji, zasto italijanski gradjevinski investitori ne bi lijepo kupili kompletnu proizvodnju cro kaucha ? e pa ne moze, jer onda italijanska ekonomija propada. zato ce, cim udjete u evropu, cijene biti kao evropske...a sto se tice plata, one nece biti evropske, nego treba doci do tog nivoa...

sto se mora tice, imate najljepse more, to stoji. obisao sam klasicno kao i svi - crnu goru tursku grcku spaniju, egipat tunis ....ali nigdje ne vidjeh ljepseg mora...samo steta sto ce jos malo pa kompetna obala postati vlasnistvo stranih kompanija, tu hrvatska jaaako mnogo gubi...i to jos jedan dokaz vaseg siromastva, sto sve morate pod rkedit da dajete...

prosto receno - nama su pocijepane i gace i carape, a vama samo gace, plus jos jedna rupa na prstu...a vi se smijete nasim oglodjanim petama na carapama...a oboje siromasi da ne mogu biti veci...

Dejan

pre 13 godina

Da li su gospoda sa RTS-a uopste znali da se igra utakmica i u koje vreme! Ipak je vaznija repriza reprizirane reprize serije koju po ko zna koji put pustaju! I posle traze da narod placa pretplatu! SRAMNO, JADNO, BEDNO!

Slobodan

pre 13 godina

Bravo srpski delfini! Ovo je, ako se ne varam, četvrti put zaredom da tučemo ujke. Srećno sutra u finalu, možete vi to momci! SRBIJA!!!

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

Momci,i ako ne daj Bože izgubite sutra, niko ne sme reč da vam kaže!
Svaka čast i košarkašima i odbojkašima ali vi ste jedinstven slučaj.

Prošle godine na SP, kad je slabo ko očekivao medalju, padali su redom domaćin Italija, Olimpijski prvak Mađarska, Svetski prvak Hrvatska i na kraju Španci.

Takvi igrači kao što su: Šefik, Radić, Savić, Trbojević, Ćirić, Jokić, Gojković, Ikodinović, Vujasinović, Janović, Šapić, Zloković nisu uspeli da tuku Hrvate četiri puta zaredom.

Vi ste to uradili!!!

2009 Peskara MI 14:8
2009 Rim SP 12:11
2010 Niš SL 9:8
2010 Niš SL 14:11

devetar Cokulic

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)

Sve je to lepo ali nema veze sa vaterplom. I sta mislis kako je kod vas veci standard u odnosu na nas, a nista va ne radi, a turizam se nije oporavio? Drzava je pozajila ogromne pare koje cete jednom morati da vratite. Eto ti Grcka, Irska, Portugalija. A sto se mora tice i tu je sreca promenjiva, nekada je bilo Italijansko, sada je vase, a sutra...ko zna? :)
I da se vratim na sustinu. Pukli ste u vaterpou!!!

Sergio

pre 13 godina

Svetska liga nikad gore medijski pracena. Nema prenosa, pa makar sa zakasnelim startom... Pokusavam da saznam rezultat na raznim sajtovima i nista. Samo je b92 dobro obavio posao. Osecam se kao za vreme 2.sv. rata kada ljudi na radiju slusaju najnovije vesti sa fronta.

Bravo Srbija!!!
(VladaBg, 17. jul 2010 22:03)
Nisi u pravu. Ovo prvenstvo je fenomenalno propraćeno od strane arena tv. Imali su emisije pre i posle utakmica, prenosili su više utakmica u toku dana i što je najvažnijekomentatori su bili fantastični, a ne kao onaj smor Korać. Još nešto arena je sklopila ugovor sa vaterpolo savezom tako da rts nema prava prenosa (hvala bogu na tome). U svakom slučaju arena je opravdala očekivanja i jedva čekam nešto slično da rade.

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@varatepolo
E ajde ako je za tebe ovaj sport nema znacaja, slobodno produzi...Vaterpolo mozda nije mnogo medijski zastupljen sport, ali svakako da je znacajan!Uostalom mislis da bi bio u kontinuitetu na OI od 1900. da je beznacajan!Ako nisi znao to je kolektivni sport koji je bio najvise puta na OI, vise cak i od fudbala.

SOMI

pre 13 godina

e ne znam ko mi je vise antipatican.dal hrvati dal ovi crnogorci (osim naravno ovih prosrpski orjentisanih)..CRNA GORA MORA DA IZGUBI

Bojan

pre 13 godina

Uf, neizvesno, neizvesno... Poludeo sam od neiyvesnosti. Utakmice Srbije i Hrvatske su u poslednje vreme neizvesne do bola bez obzira na formu protivnika. Sad smo mi pobedili, a nadam se pobedi na njihovom terenu.

doktor

pre 13 godina

Pih,kud im poklonismo pobedu u kosarci(vidim da su razvaljeni od Grka),to bi ih dotuklo!!!Salu na stranu,cestitke Nislijama i igracima!!!Treca zaredom,nije mala stvar,ali nije ni komplex!!!

Tiomir

pre 13 godina

Sto volim kad dobijemo Kroaciju, jos ako im je selektor RAtko Rudic, ijaaooo!
Vaterpolisti sportisti za primer! Crna Gora stvarno ima jaku ekipu tako da ce biti nezgodno!

dejan-minhen

pre 13 godina

cestitke!!! Bravo a sutra u finalu borba za naslov... samo hrabro pa sta bude!!!

pa ne znam da li se Hrvatska zagrejava za EP ili sta ja znam vec.. Ja imam osecaj da se zagrejavaju vec jedno 10 godina :)
doduse jednom im se omaklo pa osvojise SP onako ladni!

Serbien uber alles

pre 13 godina

@ Marinko 17.jul 2010 22:30

Sused samo se ti tesi,iako imate duplo vece plate,vi ste visestruko zaduzenija zemlja od nas,spoljnotrgovinski dug vam je veci od srpskog duga iako imate skoro upola manje stanovnika.To nam sve govori da bolji zivotni standard u hrvatskoj nije rezultat snazne ekonomije vec inostranih kredita i pozajmica evropskih i svetskih financijskih institucija.To sto cete uci pre nas u EU,ne znaci nista,imam dosta prijatelja slovenaca koji kazu da su bolje ziveli pre nego sto su usli u tu uniju.Na kraju to sto imate to lepo Jadransko more je super,jer dolazimo da letujemo kod vas i da usput jurimo za hrvaticama.Sve u svemu nesrecan ste vi narod,nego glumite srecu.

Napred

pre 13 godina

Bravo momci! Samo napred! Pokazite Crnogorcim ko je svetski sampion i ko vlada svetom vaterpola! Svim srcem uz vas do pobede! SRBIJA!!!

roman empire

pre 13 godina

Cestitke srpskim delfinima na pobedi i izborenom finalu kao i plasmanu na SP.Nadam se da Hrvati nemaju primedbe na gostoprimstvo i nadam se da ce biti odlicni domacini EP.Neka uvek pobedi sport,politika nema veze sa sportom i treba je drzati sto dalje od njega.

stoca44

pre 13 godina

jučer mi je onaj preokret upropastio zaista vrhunski listić na kladionici, te nanio golemu štetu mom mentalnom zdravlju, zbog čega noćas nisam mogao spavati. još me to boli, ali večeras ću ipak malo lakše zaspati.

tamara

pre 13 godina

Ja se divim Hrvatima sto su u stanju da budu za 30 mesta srecniji, kao narod, od Srbije, a stalno gube.
(DJ, 17. jul 2010 21:44)

Možda zato što imamo duplo veće plaće od Srbije i što ulazimo u EU, što imamo lijepo more... Nije sve u sportu. Sport je razonoda, ali od tog se ne živi.
(Marinko, 17. jul 2010 22:30)


a ti imas potrebu da to nebitno komentarises na ovakvom mestu...nije sve u parama

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bice ovo veceras dobro finale. Juce protiv Hrvtaske opet nesto losiji pocetak, ali kasnije su stvari dosle na svoje mesto. Srecno veceras nasim momcima protiv Crne Gore. Napred Srbija!!!

ForeverSRB

pre 13 godina

..Necu puno da trosim reci na ponasanje hrvata, jer, navikli smo na to...Videli ste sta je navijanje, rec hrvat, hrvatska, ili sta vec, pomenuli nismo...Ali dobro, na to ste vi i navikli od nas..Ali, razume vas covek..Prvo kosarka, Kecman i Sale, pa tenis, Nenad i Nole, pa plivanje, Cava i Nadja, pa fudbal, Juzna afrika, pa odbojka, svetska liga...Sad i ovi medjusobni dueli...Ali dobro, priznajem, u zagrebu ce biti teze...Bice 14-12... :) DELFINI CESTITAM NA OVOME, ULEPSALI STE VECE VASEM NARODU!! PO KO ZNA KOJI PUT...I, cisto da kazem ljudima koji su uz delfine, da se malo zapitaju, jer, oni kad nas pobede, svi su kao jedan, i vise pljuju nas, nego sto bodre svoj tim, vreme je da mi budemo slozni, ne tako sto cemo njih pljuvati, vec sto cemo nase uspehe velicati!! SRBIJO MOJA, PONOSNA BUDI!!!

vladimir

pre 13 godina

Strasna utakmica dva sjajna tima.Vec sada iako su ekipe na pocetku priprema videli smo odlicnu predstavu dva vrhunska tima.Rudic prica kako njegov tim nije spreman a igrati u ovako jakom ritmu i ne biti spreman jednostavno ne moze biti tacno.Jos jednom je hteo da nam podvali,ali mu nije uspelo.Uvek prica Ratko to mu je vec postalo zastitni znak kako nije vazan ovaj ili onaj turnir kako nisu spremni i tako dalje.A zeleli su pobedu vise od bilo cega jer nikad nisam video onako motivisanu ekipu Hrvatske. Nadam se da se nasi nece izpucati u ovoj Svetskoj ligi pa kad bude bilo najvaznije u Zagrebu na EP da budu u najboljoj formi oni da zakazu.Svetska liga nije vazno takmicenje i sluzi za uigravanje ekipa,mada naravno uvek je slatko kad se pobedi Hrvatska.Ono sto se mora istaci je sjajna publika u Nisu.I tu smo pokazali komsijama kako moze sportski da se navija bez ikakvih uvreda sto nije bio slucaj u Davis cupu u Splitu prosle nedelje.Sutra sa Crnom Gorom za titulu bice tesko mada imamo bolji tim,ali Porobic u dusu zna nase igrace i to je opasnost.Po kvalitetu igraca imamo bolji tim od Crne Gore ali uvek je tesko sa njima jer se u dusu poznajemo.

Nislija

pre 13 godina

Fenomenalan turnir.
Organizacija na nivou.
Bazen i tribine svetski.
Odlicna atmosfera.
Odradjeno po svim standardima.
Samo medijski ocajno propraceno.
Samo zato sto je u Nisu, a ne u Beogradu.
RTS, nacionalna televizija nije mogla da se izbori za prava prenosa??? Kako je to moguce?
PRESS, koji je jos jedan medijski sponzor nema nijednu sliku sa turnira na svom sajtu.
Cak ni fotografi b92 nisu dosli u Nis.
Zbog toga 80 posto nacije i ne zna da se finale svetske lige igra u Srbiji.
Koju nam poruku saljete?
Ja se zbog toga ne osecam kao deo ove zemlje.

Idemo delfini do pobede!!!

Milan T

pre 13 godina

@vladabg

Mladicu, ja sam na bliskom istoku i pratim rezultat nase utakmice skoro pa uzivo.
Na internet stranici TV stanice koja PRENOSI utakmice mozes procitati izvestaje, cuti izjave aktera utakmica i kao sto ves rekoh pratiti kretanje rezultata nase reprezentacije.

Pozdrav i koristi malo vise savremenu tehnolgoiju

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@Croat
Jao, ubise vas ti kompleksi...Hahahahahahaha
Treba da zahvalimo Crnogorcima?!Hahahahahahahaha...Koliko jadan neko moze da bude...

rankan

pre 13 godina

svaka čast areni sport.prejako odrađen posao...mini studio sa jednom ženom i muškracem novinari i dva komentatora, gosti poslije tekme..svaka vam čast...dobar su potez odradili i dovođenjem Edina Avdića doktora košarke na arenu sport...a RTS neka je sramota...pa kome narod plaća RTS-u ili areni, a reprezentacija predstavlja jedan narod, pa logično bi bilo da ta televizija onda i prenosi, ipak još jednom sve čestitke areni sport

oki

pre 13 godina

@Croat
Tacno je,kad nema Filipovica tu su Gana (Rajevac) i Australija al na SVETSKOM PRVENSTVU o kome ste vi samo sanjali.A sto se tice Dejvis Kupa-osvojicemo ga ove godine,sto se tice Wimbldona nemamo osvojen (za sada) ali ni Rolan Garos ni Australijan open nisu za bacanje.Za atletiku si se malo zeznuo jer imamo Topice,Spanovicevu itd.Za skijanje Srdjan Djokovic i nejogova sestra nekada...Dakle i u ovim sportovima mi imamo ili smo imali adute.I dok vi brojite medalje mi to necemo raditi jer ne verujem da cemo usppeti da ih prebrojimo ni posle mesec dana brojanja vec se spremamo za vecerasnje finale u vaterpolu,top 6 SL u odbojci,Nadju Higl i kompanjerose u plivanju,kosarkase na SP,odbojkase na EP,tenisere na mnogobrojnim turnirima,vaterpoliste na EP,veslace,strelce itd.A svi oni pretenduju na zlato!!!Uzivajte!!!

Srba

pre 13 godina

Odlicno plivanje,koncentracija nasih na najvisem nivou da ne kazem razini,bokserski faulovi protivnika,psiholoski smo bili jaci,rezultat je mogao biti i 3-4 lopte vise u mrezi suseda.Svaka cast momci,srecno u finalu!

glas razuma=nerazuman govor

pre 13 godina

imas direktne prenose sa celog turnira na Arena sport 1, a i na njihovom sajtu postoji livescore:)
(anchi8913, 17. jul 2010 22:24)

A sto onda placam pretplatu za RTS? Kaze Tijanic da se u svakoj zemlji placa nacionalna TV...dobro druze Tijanicu(kazem druze , cisto da te podsetim tvojih 'korena'), ali u svakoj zemlji nacionalna TV ima posebne zanrove programa, za sport, istoriju, geografiju, muziku, pa kad ljudi plate, da im je milo sto poseduju TV...a mi? Dva kanala u koje ste strpali sve sto moze da stane i to reprizirano, a kosta nas kao kablovska TV koja ima 80 programa i jedno 17 000 puta je zanimljivija, a uz to i na njoj postoji rts, pa se onda pitam da li mi to dva puta placamo istu stvar?...ja u NS-u placam 800 a u JA 650 din kablovsku...dok rts placamo 500...gde bre to ima? Po toj logici kablovska bi trebala da kosta 20 000 din.

Iz Svajcarske

pre 13 godina

Ajoj, pa da su Francuzi, Italijani, Nemci, Amerikanci, itd. na nivou Srba u vaterpolo-u to bi se prenosilo i repriziralo po celom svetu i po ceo dan! Naravno da strane televizije nece prenositi sport gde ne ucestvuju ili gde se blamiraju.

jaclaudije

pre 13 godina

Blago vama centralna srbija ne gleda vaterpol jer nasi kablovski distrbuteri ne prenose Arenu sport. Ali zato gledamo neke seljacke kanale i placamo 1000 din. pretplatu. Pa svima, vamo kazem blago vama. A mi seljaci zovemo rodjake da nam saopste rezultat. Nevidjeno.Napred nasi

Milan T

pre 13 godina

@mesa i ostali ljubitelji i poznavaoci sporta

Volim ove sto PRVI put gledaju neki sport i odmah znaju njegova pravila igre i kritikuju sudije.

Manje u sumu a vise posveti paznju sopstvenom obrazovanju

Iz svedske

pre 13 godina

Ajoj, pa da su Francuzi, Italijani, Nemci, Amerikanci, itd. na nivou Srba u vaterpolo-u to bi se prenosilo i repriziralo po celom svetu i po ceo dan! Naravno da strane televizije nece prenositi sport gde ne ucestvuju ili gde se blamiraju.
(Iz Svajcarske, 18. jul 2010 11:56)

Nije tacno. Amerikanci ga nisu prenosili ni u najboljim danima a bili su osvajaci medalja.
Dalje, te neke zemlje na zapadu prenose druge sportove gde se "blamiraju" ili nisu jaki kao formula1, golf, kriket, ragbi itd. ali nikada vaterpolo. Ja volim sve sportove, imam sve sportske kanale, nagledao sam se cak i badmintona ali vaterpolo jedino mogu pratiti na televizijama sa Balkana.

CCCC

pre 13 godina

Place,place. K**ac place prijatelju, dzaba duplo vece 'place' kad su vam cene 3x vece...a ocigledno da nisi nikad ziveo u Srbiji kad mislis da se ovde zivi lose...mogu bre kad hocu da se kupam, da slusam muziku, da pijem sa ortacima a da mi u 00h ne kazu 'fajront' i komsije da mi s**u, a kad mi zatreba kinta pojurim po gradu, podignem par sistema, preprodam koji deo za komp, ili koji fon i zacas dodjem do 40-50 eura danas, a nekad uleti i 100-tka, sta mi vise treba , sa 20 godina ne treba mi bolje...mi Srbi mozda imamo maloumne politicare, ali smo j**eno snalazljiv narod...zato ovu krizu ni ne osecamo...a sto se lepote zemlje tice...ma sta da ti kazem osim da nikad nisi ni bio u Srbiji. To sto ja i mnogi drugi u ovoj zemlji znaju , ne uce me na fax-u.
(string, 18. jul 2010 03:52

Izmedju redova se vidi da si ljut. Ovim tekstom si pokusao da ubedis ljude van nase zemlje, ali da li si sebe ubedio u istinitost tvoje price? Zaradis zacas na dan 40-50 eura a udje i stotka ha? A sto se tice lepote i mora, koliko to turista imamo mi a koliko CG i HR? A sto se tice te glasne muzike nakon 00h sam si priznao da se kod njih bolje zivi, ako ne verujes meni pitaj tvoje komsije :)