Petak, 16.07.2010.

11:57

B92: Hjundai na 'Marakani'

Kako nezvanično saznaje B92 iz beogradskih poslovnih krugova, nakon ruskog naftnog giganta 'Gaspromnjefta', na ’Marakanu’ stiže još jedna velika kompanija.

Izvor: B92

B92: Hjundai na 'Marakani' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

dex

pre 13 godina

Citajuci ova nagadjanja o tome ko je sve rad da nam ubaci ogromne pare u klub, do kraja godine ocekujem da postanemo najbogatiji klub na svetu. Treba se raspitati za Mesija... Ili se vratiti u realnost?

Choose your name!

pre 13 godina

Pa ako je zvezdi novi sponzor hjundaji to znaci da zveda prelazi sa fudbala na kruzne trke oko usca,pametan izbor mozda uspete da prestignete i Mikicu Vesnica. Ta fama sa hjundajijem i Gaspromom osecam da ce se brzo zavrsiti ako i sa Tojotom,fantasticni ste nema sta... :))))))

robin hud

pre 13 godina

e sto ti je taj zivot, nekom gasprom i hjundaji a nekom mrdja i kastiljo ?! eh zivote ! grobari ako vam treba jos koji nas igrac samo kazite, bre ! mi vase odavno nismo izeli, to vam valjda govori kakve kvalitetne igrace imate! hehehehe,,, i nemjte sad o ove tri zadnje godine jer se moze cika Tole naljutit pa vam ove godine ne namjesti te vase "znojem" prelivene titule,,,hehehe

Nikopol

pre 13 godina

Ako je ovo istina chestitam..
Nadam se da ovo ne znachi da ce CZ imati josh vece povlastice vs "super"ligasha, ali ako napravite dobar tim ne bi trebalo da imati problema kao do sada chak ni sa Kratko Ostanicem.. U svakom sluchaju neka barem nekome krene na bolje.

Lanejovanovic

pre 13 godina

Gazprom nije zezanje i oni sigurno nece baciti novce. Prema tome, nadam se da ce od sada zaista krenuti bolji dani za Zvezdu, i da ce se nasi klubovi vratiti tamo gde im je mesto. Ja sam grobar, ali nase prvenstvo me ne zanima ni najmanje. Cak i ove famozne kvalifikacije me ne doticu previse, jer je bolno gledati na sta je Partizan spao i koliko se navijaci svake godine loze da ulazimo u LS, a zna se da na kraju od svega toga nema nista. Nasi klubovi su sada nikakvi i smesno je da se medjusobno prepucavamo ko je bolji u ovoj nasoj truloj ligi. Zato se nadam da ce Zvezda stati na noge i ponovo postati velikan (iako je za to potrebno da se mnogo toga slozi, da nema uzurpatora, i da prodje mnogo vremena)... bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana...

samo to sam hteo

pre 13 godina

Vlado, Lazetic nije rekao sve najgore za Zvezdu, nego za Adzica, jedan covek ne cini klub, posvasjao se u toku pregovora, ali je to covek koji je odmalena Zvezdas koji je mnogo puta pricao o tome, sto se tice Mrdje on je da kazem Zvezdino dete, mnogo je dao Zvezdi, Zvezda jos vise njemu i cak i dok je za Vojvodinu igrao uvek je pricao pre meca sa Zvezdom, ja sa Zvezdino dete,a sto se Kastilja tice zveDa ga nece a vi..... Sta reci o svemu!!

ja

pre 13 godina

(ZVEZDASICA, 16. jul 2010 13:57)

A nagradno pitanje za tebe - kad vas Grobari kao i obicno nadjacaju na Marakani (u navijanju) vi cete se zaliti na:

1) zvucnike
2) tranzistore
3) megafone

vlada

pre 13 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=445919#k4184307 brate pa oni su fudbaleri...i normalno je da postoji zelja da se angazuju...lazetic je rekao sve najgore o zvezdi kad je odlazio,mrdju su pustili sa 18-19,castillo je ekvadorac i igra za pare...i sad kao to je nesto strasno ako potpisu za partizan

borac

pre 13 godina

lukicu vrati lazetica ,coveka koji zaista voli klub i igra svim srcem za njega,to je pravi kapiten,dovedi trenera kao sto rce covek vec dole dostojnog kluba i njegovog renomea i spasi bar mrdju iz grobarskih kandzi!!!uradi to i ja i verujem svi zvezdasi ce mnogo lakse spavati!! :))

Srbija do Tokija

pre 13 godina

Ja kao grobar mogu reci da su ovo jako dobri sponzori ali komsije nemojte se odmah paliti iako vam ja zelim sve najbolje polako pa cemo videti nikad nista nije sigurno
Moja najveca je da i Partizan i Zvezda budu jaki sto je jako tesko ali videcemo ja se uvek nadam i srecno u Ligi Evrope

Ivan

pre 13 godina

Kao veliki skeptik po pitanju naseg fudbala mogu da kazem samo jednu stvar- Bravo Lukiću. Jedino mi nije jasno zasto to nije uradjeno kada je na čelu kluba bio Piksi. I tada smo mogli sebi da obezbedimo finansijsku stabilnost da smo dopustili "Delti" da uđe u upravljacke strukture. Ljudi su hteli da daju pare ali da se i oni nešto pitaju. Piksi nije prepoznao trenutak verovatno vođen onom navijačkom "Nećemo Delta Zvezdu". Tada nismo hteli Srbe, sada smo dobili Ruse, što je posle svega što se izdešavalo SJAJNO! To je jedna stvar. Drugo se odnosi na prelazni rok. Zvezda se pojačala na mnogim pozicijama i mislim da su igrači koji su došli po ukusu i trenera i navijača. Međutim, vest da Dragan Mrđa prelazi iz Vojvodine u partizan je zasenila sve ostale transfere i po meni to je nešto prema čemu ni jedan navijač Crvene Zvezde ne može da ostane ravnodušan. Malo je to bez veze. Kada ih je izbacio iz kupa radovao sam se kao da je Lekić dao gol. Mislim da ko god angažuje tog fudbalera ne može da kroz koju godinu ne profitira. Ako mogu grobari da ga plate onda smo mogli i mi sigurno da napravimo neku kombinaciju. Ionako smo u deficitu na toj poziciji. Ali šta nam da bog!

One night in May

pre 13 godina

Sta li im ovi jadnici iz uprave pricaju, svaka im cast kako su ih ubedili ali na kraju svega bice...
1. Promena 3-4 trenera godisnje
2. Ispadanje sa svih mogucih takmicenja
3. Koroman tada ulazi u raspravu i pravi razdor u zvezdi
= ostajete na kraju sezone bez sponzora, titule + dobijate dugove na grbaci...

Surova realnost.
(LOOOL, 16. jul 2010 12:37)

5. Tole postaje predsednik UEFA

6. Partizan postaje prvak Evrope

7. Nastavi da sanjas o necemu sto se nikad nece desiti...

novosadjanin

pre 13 godina

Prosto ko pasulj. Zvazda je 10 puta jaca od partizna sto se tice finansija. Zvezdino zemljiste ce za par godina biti parce zemlje koje ce vredeti najvise na balkanu... O tome se radi. Uprava samo mora da nadje nacin da profitira tako da Zvezda postane klub sa odlicnom infrastrukturom, podmlatkom i timom koji je sposoban da u narednom periodu udje u LS...
Sa druge strane Partizan nije vlasnik ni svog stadiona...

Glas Razuma

pre 13 godina

Pa niste dobili sve pare na ruke.Mora klub sa nekim parama i da posluje,da daje plate,a igraci ne mogu da zive od dobre volje i ljubavi prema klubu.Ustvari,mozda i mogu.Kao Dragicevic,Stimac,Keselj...Onda nema plate 2 meseca i niko vise ne voli klub.Vi da imate para,vi bi prvo Lazetica vratili.

mikibg

pre 13 godina

Kao prvo ugovor sa Gaspromom je oko 5mil eura, jer u svotu koju finansira nisu uracunate premije plus ulaganje u omladinsku skolu. Sa jos jednim ozbiljnim sponzorom poput Hundai-a bicemo veoma blizu duple krune i plasmana u LS. Da podsetim, ova godina ne sme da bude imperativ za evropu, sve karte treba baciti na domace prvenstvo jer hteli da priznamo ili ne i sa pojacanjima koja su dosla nemamo kvalitet za evropu. Sledeca godina u Evropi je nasa! I jos nesto kompanije kao sto su Gasprom nisu sala, ne finansiraju tek tako i u bilo koji klub sto dodatno potvrdjuje ono sto ja mislim...

NSCZ

pre 13 godina

Kad se setim kako je Zvezda izgledala pre godinu dana,a kako sad napreduje i staje na noge ...Bravo Lukicu!Jos uvek imamo dugove,al u roku maximalno 2 god.nece postojati ni najmanji dug,ako ne i ranije i to mnogo ranije!Nemamo trenutno para,ali u buducnosti ce sve ici bolje.Za sad sa nasim budzetom imamo dobar tim!Dajte da pokusamo da se plasiramo u Ligu Evrope.

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Prosle godine kada je Lukic dosao i kada je slobodno mogu reci spasio Zvezdu, grobari su uzvratili samo kako oni znaju, doveli su Zvezdinog igraca, pocne da se prica za Ruse oni opet na njihov piznati nacin kontaktiraju Lazetica u zelji da opet imaju jednog zvezdasa, pitpusemo sa Rusima najveci sponzorski ugovor u istoriji spirta na ovim prostorima, grobari opet odgovaraju i pozele da dovedu Kastlja, Zvezda potpisuje jos jedan ogroman sponzorski ugovor partizan opet. Odgovara tako sto ovog puta hoce jos jednog bivseg Zvezdasa Mrdju . Nagradno pitanje za sve: Ako Zvezda dovede jos jednog giganta za sponzora, koga ce partizan zeleti da dovede? Pod A- Pantelica ili pod B- Savica ili pod C- Lukica.

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Daleko od toga da sam kao Partizanovac zavidan, ali nemojte da se zavaravate, jer recimo i VW-ov ugovor Partizana je bio "jaci" od vaseg sa Toyotom...toliko

Forza!

pre 13 godina

To bi trebalo da znaci da pored automobila Zvezda dobija i pare....sto me raduje,jer kompanije tog profila ne ulazu pare u klub bez najvisih mogucih ambicija...Najverovatnije je to projekat povratka FKCZ na mapu Evrope,a sve u sklopu priprema za konacnu privatizaciju....Daj boze da je tako!

djole_bg

pre 13 godina

Ovo ce po svemu sudeci da pokrene lancanu reakciju, jer posle giganta kakvi su Hjundai i Gasprom(njeft), retko koja kompanija i/ili igrac moze da posumnja u Zvezdu i ovu upravu..

SVAKA CAST VLADANE!!!

Voja

pre 13 godina

Zvezda znaci trenutno vec ima u dzepu 3 M€. Znaci sa ostalim sponzorima moze i do cca 5M€ godisnje. Realno, klub iz sredine tabele u Spaniji, gde su godisnji budzeti medju najvisima, ima godisnji budzet od 35-40 M€. Znaci, mozda dupla kruna i ucesce u Ligi Evropi. Ako prezimi, bice to super.

Misa Po

pre 13 godina

Lele, lele, sve neki sponzori znj kategorije, jel tako Topalovici?
Ma ko ce da ulaze u nasu rapalu Zvezdu, eheheh ... :)))
Hjundajcicem preko Gasprom-a, do Lige sampiona !!!
Zvezda je zivot!!!

Kojot

pre 13 godina

Pozdravljam ovakve poteze uprave. To je jedini nacin da udju "legalne pare" u klub i da se izbegne prica donatora i sponzora a la Den Tana, Toplica Spasojevic i Marko Miskovic. Jos samo da pametno iskoriste ta sredstva.

Paks

pre 13 godina

Dobar sponzor i sada se svi lepe kao muve. Jedva cekam prve utakmice u kvalifikacijama za grupe LE da vidim kako ce sve to da izgleda. Neka uprava radi svoj posao a igraci moraju bez opterecenja da nabiju opasnu snagu i kondiciju da bi se plasirali u LE sto bi bio ogroman uspeh. Krivo mi sto nismo zadrzali Lazetica bili bi veoma opasni sa obe strane i takvi bi garant usli u LE. Ucesce u nasoj ligi me apsolutno ne zanima.

LOOOL

pre 13 godina

Sta li im ovi jadnici iz uprave pricaju, svaka im cast kako su ih ubedili ali na kraju svega bice...
1. Promena 3-4 trenera godisnje
2. Ispadanje sa svih mogucih takmicenja
3. Koroman tada ulazi u raspravu i pravi razdor u zvezdi
= ostajete na kraju sezone bez sponzora, titule + dobijate dugove na grbaci...

Surova realnost.

Polako, strpljivi smo ove godine prosek 20.000

pre 13 godina

Iduće godine na 20-godišnjicu da se vratimo tamo gde nam je i mesto! Nije klempavi bio u puno evropskih vitrina.

Zvezdas

pre 13 godina

The five-time European Champion Clubs' Cup winners are not the only side with continental pedigree awaiting their fate. Two-time European champions Juventus and 1991 titleholders FK Crvena Zvezda are also in the running along with UEFA Champions League regulars Sporting Clube de Portugal, VfB Stuttgart and 2000 UEFA Cup victors Galatasaray Aª.
Gledajte kompleksasi :) uefa.com

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Zar ova nasa raspala Zvezda nekog zanima...e moji Grobari,Zvezda je ponovo stala na noge i tako ce biti od sad pa na dalje. Bravo Lukicu,a ove godin titula i liga UEFA prioriteti. A prosek na stadionu 15 hiljada ljudi,zivi bili pa videli!

Polako, strpljivi smo ove godine prosek 20.000

pre 13 godina

Iduće godine na 20-godišnjicu da se vratimo tamo gde nam je i mesto! Nije klempavi bio u puno evropskih vitrina.

Misa Po

pre 13 godina

Lele, lele, sve neki sponzori znj kategorije, jel tako Topalovici?
Ma ko ce da ulaze u nasu rapalu Zvezdu, eheheh ... :)))
Hjundajcicem preko Gasprom-a, do Lige sampiona !!!
Zvezda je zivot!!!

djole_bg

pre 13 godina

Ovo ce po svemu sudeci da pokrene lancanu reakciju, jer posle giganta kakvi su Hjundai i Gasprom(njeft), retko koja kompanija i/ili igrac moze da posumnja u Zvezdu i ovu upravu..

SVAKA CAST VLADANE!!!

Zvezdas

pre 13 godina

The five-time European Champion Clubs' Cup winners are not the only side with continental pedigree awaiting their fate. Two-time European champions Juventus and 1991 titleholders FK Crvena Zvezda are also in the running along with UEFA Champions League regulars Sporting Clube de Portugal, VfB Stuttgart and 2000 UEFA Cup victors Galatasaray Aª.
Gledajte kompleksasi :) uefa.com

One night in May

pre 13 godina

Sta li im ovi jadnici iz uprave pricaju, svaka im cast kako su ih ubedili ali na kraju svega bice...
1. Promena 3-4 trenera godisnje
2. Ispadanje sa svih mogucih takmicenja
3. Koroman tada ulazi u raspravu i pravi razdor u zvezdi
= ostajete na kraju sezone bez sponzora, titule + dobijate dugove na grbaci...

Surova realnost.
(LOOOL, 16. jul 2010 12:37)

5. Tole postaje predsednik UEFA

6. Partizan postaje prvak Evrope

7. Nastavi da sanjas o necemu sto se nikad nece desiti...

Paks

pre 13 godina

Dobar sponzor i sada se svi lepe kao muve. Jedva cekam prve utakmice u kvalifikacijama za grupe LE da vidim kako ce sve to da izgleda. Neka uprava radi svoj posao a igraci moraju bez opterecenja da nabiju opasnu snagu i kondiciju da bi se plasirali u LE sto bi bio ogroman uspeh. Krivo mi sto nismo zadrzali Lazetica bili bi veoma opasni sa obe strane i takvi bi garant usli u LE. Ucesce u nasoj ligi me apsolutno ne zanima.

novosadjanin

pre 13 godina

Prosto ko pasulj. Zvazda je 10 puta jaca od partizna sto se tice finansija. Zvezdino zemljiste ce za par godina biti parce zemlje koje ce vredeti najvise na balkanu... O tome se radi. Uprava samo mora da nadje nacin da profitira tako da Zvezda postane klub sa odlicnom infrastrukturom, podmlatkom i timom koji je sposoban da u narednom periodu udje u LS...
Sa druge strane Partizan nije vlasnik ni svog stadiona...

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Zar ova nasa raspala Zvezda nekog zanima...e moji Grobari,Zvezda je ponovo stala na noge i tako ce biti od sad pa na dalje. Bravo Lukicu,a ove godin titula i liga UEFA prioriteti. A prosek na stadionu 15 hiljada ljudi,zivi bili pa videli!

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Prosle godine kada je Lukic dosao i kada je slobodno mogu reci spasio Zvezdu, grobari su uzvratili samo kako oni znaju, doveli su Zvezdinog igraca, pocne da se prica za Ruse oni opet na njihov piznati nacin kontaktiraju Lazetica u zelji da opet imaju jednog zvezdasa, pitpusemo sa Rusima najveci sponzorski ugovor u istoriji spirta na ovim prostorima, grobari opet odgovaraju i pozele da dovedu Kastlja, Zvezda potpisuje jos jedan ogroman sponzorski ugovor partizan opet. Odgovara tako sto ovog puta hoce jos jednog bivseg Zvezdasa Mrdju . Nagradno pitanje za sve: Ako Zvezda dovede jos jednog giganta za sponzora, koga ce partizan zeleti da dovede? Pod A- Pantelica ili pod B- Savica ili pod C- Lukica.

Forza!

pre 13 godina

To bi trebalo da znaci da pored automobila Zvezda dobija i pare....sto me raduje,jer kompanije tog profila ne ulazu pare u klub bez najvisih mogucih ambicija...Najverovatnije je to projekat povratka FKCZ na mapu Evrope,a sve u sklopu priprema za konacnu privatizaciju....Daj boze da je tako!

Kojot

pre 13 godina

Pozdravljam ovakve poteze uprave. To je jedini nacin da udju "legalne pare" u klub i da se izbegne prica donatora i sponzora a la Den Tana, Toplica Spasojevic i Marko Miskovic. Jos samo da pametno iskoriste ta sredstva.

Voja

pre 13 godina

Zvezda znaci trenutno vec ima u dzepu 3 M€. Znaci sa ostalim sponzorima moze i do cca 5M€ godisnje. Realno, klub iz sredine tabele u Spaniji, gde su godisnji budzeti medju najvisima, ima godisnji budzet od 35-40 M€. Znaci, mozda dupla kruna i ucesce u Ligi Evropi. Ako prezimi, bice to super.

mikibg

pre 13 godina

Kao prvo ugovor sa Gaspromom je oko 5mil eura, jer u svotu koju finansira nisu uracunate premije plus ulaganje u omladinsku skolu. Sa jos jednim ozbiljnim sponzorom poput Hundai-a bicemo veoma blizu duple krune i plasmana u LS. Da podsetim, ova godina ne sme da bude imperativ za evropu, sve karte treba baciti na domace prvenstvo jer hteli da priznamo ili ne i sa pojacanjima koja su dosla nemamo kvalitet za evropu. Sledeca godina u Evropi je nasa! I jos nesto kompanije kao sto su Gasprom nisu sala, ne finansiraju tek tako i u bilo koji klub sto dodatno potvrdjuje ono sto ja mislim...

Srbija do Tokija

pre 13 godina

Ja kao grobar mogu reci da su ovo jako dobri sponzori ali komsije nemojte se odmah paliti iako vam ja zelim sve najbolje polako pa cemo videti nikad nista nije sigurno
Moja najveca je da i Partizan i Zvezda budu jaki sto je jako tesko ali videcemo ja se uvek nadam i srecno u Ligi Evrope

Ivan

pre 13 godina

Kao veliki skeptik po pitanju naseg fudbala mogu da kazem samo jednu stvar- Bravo Lukiću. Jedino mi nije jasno zasto to nije uradjeno kada je na čelu kluba bio Piksi. I tada smo mogli sebi da obezbedimo finansijsku stabilnost da smo dopustili "Delti" da uđe u upravljacke strukture. Ljudi su hteli da daju pare ali da se i oni nešto pitaju. Piksi nije prepoznao trenutak verovatno vođen onom navijačkom "Nećemo Delta Zvezdu". Tada nismo hteli Srbe, sada smo dobili Ruse, što je posle svega što se izdešavalo SJAJNO! To je jedna stvar. Drugo se odnosi na prelazni rok. Zvezda se pojačala na mnogim pozicijama i mislim da su igrači koji su došli po ukusu i trenera i navijača. Međutim, vest da Dragan Mrđa prelazi iz Vojvodine u partizan je zasenila sve ostale transfere i po meni to je nešto prema čemu ni jedan navijač Crvene Zvezde ne može da ostane ravnodušan. Malo je to bez veze. Kada ih je izbacio iz kupa radovao sam se kao da je Lekić dao gol. Mislim da ko god angažuje tog fudbalera ne može da kroz koju godinu ne profitira. Ako mogu grobari da ga plate onda smo mogli i mi sigurno da napravimo neku kombinaciju. Ionako smo u deficitu na toj poziciji. Ali šta nam da bog!

Lanejovanovic

pre 13 godina

Gazprom nije zezanje i oni sigurno nece baciti novce. Prema tome, nadam se da ce od sada zaista krenuti bolji dani za Zvezdu, i da ce se nasi klubovi vratiti tamo gde im je mesto. Ja sam grobar, ali nase prvenstvo me ne zanima ni najmanje. Cak i ove famozne kvalifikacije me ne doticu previse, jer je bolno gledati na sta je Partizan spao i koliko se navijaci svake godine loze da ulazimo u LS, a zna se da na kraju od svega toga nema nista. Nasi klubovi su sada nikakvi i smesno je da se medjusobno prepucavamo ko je bolji u ovoj nasoj truloj ligi. Zato se nadam da ce Zvezda stati na noge i ponovo postati velikan (iako je za to potrebno da se mnogo toga slozi, da nema uzurpatora, i da prodje mnogo vremena)... bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana...

LOOOL

pre 13 godina

Sta li im ovi jadnici iz uprave pricaju, svaka im cast kako su ih ubedili ali na kraju svega bice...
1. Promena 3-4 trenera godisnje
2. Ispadanje sa svih mogucih takmicenja
3. Koroman tada ulazi u raspravu i pravi razdor u zvezdi
= ostajete na kraju sezone bez sponzora, titule + dobijate dugove na grbaci...

Surova realnost.

NSCZ

pre 13 godina

Kad se setim kako je Zvezda izgledala pre godinu dana,a kako sad napreduje i staje na noge ...Bravo Lukicu!Jos uvek imamo dugove,al u roku maximalno 2 god.nece postojati ni najmanji dug,ako ne i ranije i to mnogo ranije!Nemamo trenutno para,ali u buducnosti ce sve ici bolje.Za sad sa nasim budzetom imamo dobar tim!Dajte da pokusamo da se plasiramo u Ligu Evrope.

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Daleko od toga da sam kao Partizanovac zavidan, ali nemojte da se zavaravate, jer recimo i VW-ov ugovor Partizana je bio "jaci" od vaseg sa Toyotom...toliko

samo to sam hteo

pre 13 godina

Vlado, Lazetic nije rekao sve najgore za Zvezdu, nego za Adzica, jedan covek ne cini klub, posvasjao se u toku pregovora, ali je to covek koji je odmalena Zvezdas koji je mnogo puta pricao o tome, sto se tice Mrdje on je da kazem Zvezdino dete, mnogo je dao Zvezdi, Zvezda jos vise njemu i cak i dok je za Vojvodinu igrao uvek je pricao pre meca sa Zvezdom, ja sa Zvezdino dete,a sto se Kastilja tice zveDa ga nece a vi..... Sta reci o svemu!!

borac

pre 13 godina

lukicu vrati lazetica ,coveka koji zaista voli klub i igra svim srcem za njega,to je pravi kapiten,dovedi trenera kao sto rce covek vec dole dostojnog kluba i njegovog renomea i spasi bar mrdju iz grobarskih kandzi!!!uradi to i ja i verujem svi zvezdasi ce mnogo lakse spavati!! :))

Nikopol

pre 13 godina

Ako je ovo istina chestitam..
Nadam se da ovo ne znachi da ce CZ imati josh vece povlastice vs "super"ligasha, ali ako napravite dobar tim ne bi trebalo da imati problema kao do sada chak ni sa Kratko Ostanicem.. U svakom sluchaju neka barem nekome krene na bolje.

dex

pre 13 godina

Citajuci ova nagadjanja o tome ko je sve rad da nam ubaci ogromne pare u klub, do kraja godine ocekujem da postanemo najbogatiji klub na svetu. Treba se raspitati za Mesija... Ili se vratiti u realnost?

Glas Razuma

pre 13 godina

Pa niste dobili sve pare na ruke.Mora klub sa nekim parama i da posluje,da daje plate,a igraci ne mogu da zive od dobre volje i ljubavi prema klubu.Ustvari,mozda i mogu.Kao Dragicevic,Stimac,Keselj...Onda nema plate 2 meseca i niko vise ne voli klub.Vi da imate para,vi bi prvo Lazetica vratili.

ja

pre 13 godina

(ZVEZDASICA, 16. jul 2010 13:57)

A nagradno pitanje za tebe - kad vas Grobari kao i obicno nadjacaju na Marakani (u navijanju) vi cete se zaliti na:

1) zvucnike
2) tranzistore
3) megafone

robin hud

pre 13 godina

e sto ti je taj zivot, nekom gasprom i hjundaji a nekom mrdja i kastiljo ?! eh zivote ! grobari ako vam treba jos koji nas igrac samo kazite, bre ! mi vase odavno nismo izeli, to vam valjda govori kakve kvalitetne igrace imate! hehehehe,,, i nemjte sad o ove tri zadnje godine jer se moze cika Tole naljutit pa vam ove godine ne namjesti te vase "znojem" prelivene titule,,,hehehe

vlada

pre 13 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=445919#k4184307 brate pa oni su fudbaleri...i normalno je da postoji zelja da se angazuju...lazetic je rekao sve najgore o zvezdi kad je odlazio,mrdju su pustili sa 18-19,castillo je ekvadorac i igra za pare...i sad kao to je nesto strasno ako potpisu za partizan

Choose your name!

pre 13 godina

Pa ako je zvezdi novi sponzor hjundaji to znaci da zveda prelazi sa fudbala na kruzne trke oko usca,pametan izbor mozda uspete da prestignete i Mikicu Vesnica. Ta fama sa hjundajijem i Gaspromom osecam da ce se brzo zavrsiti ako i sa Tojotom,fantasticni ste nema sta... :))))))

LOOOL

pre 13 godina

Sta li im ovi jadnici iz uprave pricaju, svaka im cast kako su ih ubedili ali na kraju svega bice...
1. Promena 3-4 trenera godisnje
2. Ispadanje sa svih mogucih takmicenja
3. Koroman tada ulazi u raspravu i pravi razdor u zvezdi
= ostajete na kraju sezone bez sponzora, titule + dobijate dugove na grbaci...

Surova realnost.

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Daleko od toga da sam kao Partizanovac zavidan, ali nemojte da se zavaravate, jer recimo i VW-ov ugovor Partizana je bio "jaci" od vaseg sa Toyotom...toliko

ja

pre 13 godina

(ZVEZDASICA, 16. jul 2010 13:57)

A nagradno pitanje za tebe - kad vas Grobari kao i obicno nadjacaju na Marakani (u navijanju) vi cete se zaliti na:

1) zvucnike
2) tranzistore
3) megafone

Glas Razuma

pre 13 godina

Pa niste dobili sve pare na ruke.Mora klub sa nekim parama i da posluje,da daje plate,a igraci ne mogu da zive od dobre volje i ljubavi prema klubu.Ustvari,mozda i mogu.Kao Dragicevic,Stimac,Keselj...Onda nema plate 2 meseca i niko vise ne voli klub.Vi da imate para,vi bi prvo Lazetica vratili.

Polako, strpljivi smo ove godine prosek 20.000

pre 13 godina

Iduće godine na 20-godišnjicu da se vratimo tamo gde nam je i mesto! Nije klempavi bio u puno evropskih vitrina.

Misa Po

pre 13 godina

Lele, lele, sve neki sponzori znj kategorije, jel tako Topalovici?
Ma ko ce da ulaze u nasu rapalu Zvezdu, eheheh ... :)))
Hjundajcicem preko Gasprom-a, do Lige sampiona !!!
Zvezda je zivot!!!

vlada

pre 13 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=445919#k4184307 brate pa oni su fudbaleri...i normalno je da postoji zelja da se angazuju...lazetic je rekao sve najgore o zvezdi kad je odlazio,mrdju su pustili sa 18-19,castillo je ekvadorac i igra za pare...i sad kao to je nesto strasno ako potpisu za partizan

novosadjanin

pre 13 godina

Prosto ko pasulj. Zvazda je 10 puta jaca od partizna sto se tice finansija. Zvezdino zemljiste ce za par godina biti parce zemlje koje ce vredeti najvise na balkanu... O tome se radi. Uprava samo mora da nadje nacin da profitira tako da Zvezda postane klub sa odlicnom infrastrukturom, podmlatkom i timom koji je sposoban da u narednom periodu udje u LS...
Sa druge strane Partizan nije vlasnik ni svog stadiona...

Choose your name!

pre 13 godina

Pa ako je zvezdi novi sponzor hjundaji to znaci da zveda prelazi sa fudbala na kruzne trke oko usca,pametan izbor mozda uspete da prestignete i Mikicu Vesnica. Ta fama sa hjundajijem i Gaspromom osecam da ce se brzo zavrsiti ako i sa Tojotom,fantasticni ste nema sta... :))))))

mikibg

pre 13 godina

Kao prvo ugovor sa Gaspromom je oko 5mil eura, jer u svotu koju finansira nisu uracunate premije plus ulaganje u omladinsku skolu. Sa jos jednim ozbiljnim sponzorom poput Hundai-a bicemo veoma blizu duple krune i plasmana u LS. Da podsetim, ova godina ne sme da bude imperativ za evropu, sve karte treba baciti na domace prvenstvo jer hteli da priznamo ili ne i sa pojacanjima koja su dosla nemamo kvalitet za evropu. Sledeca godina u Evropi je nasa! I jos nesto kompanije kao sto su Gasprom nisu sala, ne finansiraju tek tako i u bilo koji klub sto dodatno potvrdjuje ono sto ja mislim...

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Prosle godine kada je Lukic dosao i kada je slobodno mogu reci spasio Zvezdu, grobari su uzvratili samo kako oni znaju, doveli su Zvezdinog igraca, pocne da se prica za Ruse oni opet na njihov piznati nacin kontaktiraju Lazetica u zelji da opet imaju jednog zvezdasa, pitpusemo sa Rusima najveci sponzorski ugovor u istoriji spirta na ovim prostorima, grobari opet odgovaraju i pozele da dovedu Kastlja, Zvezda potpisuje jos jedan ogroman sponzorski ugovor partizan opet. Odgovara tako sto ovog puta hoce jos jednog bivseg Zvezdasa Mrdju . Nagradno pitanje za sve: Ako Zvezda dovede jos jednog giganta za sponzora, koga ce partizan zeleti da dovede? Pod A- Pantelica ili pod B- Savica ili pod C- Lukica.

Paks

pre 13 godina

Dobar sponzor i sada se svi lepe kao muve. Jedva cekam prve utakmice u kvalifikacijama za grupe LE da vidim kako ce sve to da izgleda. Neka uprava radi svoj posao a igraci moraju bez opterecenja da nabiju opasnu snagu i kondiciju da bi se plasirali u LE sto bi bio ogroman uspeh. Krivo mi sto nismo zadrzali Lazetica bili bi veoma opasni sa obe strane i takvi bi garant usli u LE. Ucesce u nasoj ligi me apsolutno ne zanima.

Voja

pre 13 godina

Zvezda znaci trenutno vec ima u dzepu 3 M€. Znaci sa ostalim sponzorima moze i do cca 5M€ godisnje. Realno, klub iz sredine tabele u Spaniji, gde su godisnji budzeti medju najvisima, ima godisnji budzet od 35-40 M€. Znaci, mozda dupla kruna i ucesce u Ligi Evropi. Ako prezimi, bice to super.

One night in May

pre 13 godina

Sta li im ovi jadnici iz uprave pricaju, svaka im cast kako su ih ubedili ali na kraju svega bice...
1. Promena 3-4 trenera godisnje
2. Ispadanje sa svih mogucih takmicenja
3. Koroman tada ulazi u raspravu i pravi razdor u zvezdi
= ostajete na kraju sezone bez sponzora, titule + dobijate dugove na grbaci...

Surova realnost.
(LOOOL, 16. jul 2010 12:37)

5. Tole postaje predsednik UEFA

6. Partizan postaje prvak Evrope

7. Nastavi da sanjas o necemu sto se nikad nece desiti...

Ivan

pre 13 godina

Kao veliki skeptik po pitanju naseg fudbala mogu da kazem samo jednu stvar- Bravo Lukiću. Jedino mi nije jasno zasto to nije uradjeno kada je na čelu kluba bio Piksi. I tada smo mogli sebi da obezbedimo finansijsku stabilnost da smo dopustili "Delti" da uđe u upravljacke strukture. Ljudi su hteli da daju pare ali da se i oni nešto pitaju. Piksi nije prepoznao trenutak verovatno vođen onom navijačkom "Nećemo Delta Zvezdu". Tada nismo hteli Srbe, sada smo dobili Ruse, što je posle svega što se izdešavalo SJAJNO! To je jedna stvar. Drugo se odnosi na prelazni rok. Zvezda se pojačala na mnogim pozicijama i mislim da su igrači koji su došli po ukusu i trenera i navijača. Međutim, vest da Dragan Mrđa prelazi iz Vojvodine u partizan je zasenila sve ostale transfere i po meni to je nešto prema čemu ni jedan navijač Crvene Zvezde ne može da ostane ravnodušan. Malo je to bez veze. Kada ih je izbacio iz kupa radovao sam se kao da je Lekić dao gol. Mislim da ko god angažuje tog fudbalera ne može da kroz koju godinu ne profitira. Ako mogu grobari da ga plate onda smo mogli i mi sigurno da napravimo neku kombinaciju. Ionako smo u deficitu na toj poziciji. Ali šta nam da bog!

Zvezdas

pre 13 godina

The five-time European Champion Clubs' Cup winners are not the only side with continental pedigree awaiting their fate. Two-time European champions Juventus and 1991 titleholders FK Crvena Zvezda are also in the running along with UEFA Champions League regulars Sporting Clube de Portugal, VfB Stuttgart and 2000 UEFA Cup victors Galatasaray Aª.
Gledajte kompleksasi :) uefa.com

ASPRILJA RS

pre 13 godina

Zar ova nasa raspala Zvezda nekog zanima...e moji Grobari,Zvezda je ponovo stala na noge i tako ce biti od sad pa na dalje. Bravo Lukicu,a ove godin titula i liga UEFA prioriteti. A prosek na stadionu 15 hiljada ljudi,zivi bili pa videli!

djole_bg

pre 13 godina

Ovo ce po svemu sudeci da pokrene lancanu reakciju, jer posle giganta kakvi su Hjundai i Gasprom(njeft), retko koja kompanija i/ili igrac moze da posumnja u Zvezdu i ovu upravu..

SVAKA CAST VLADANE!!!

Forza!

pre 13 godina

To bi trebalo da znaci da pored automobila Zvezda dobija i pare....sto me raduje,jer kompanije tog profila ne ulazu pare u klub bez najvisih mogucih ambicija...Najverovatnije je to projekat povratka FKCZ na mapu Evrope,a sve u sklopu priprema za konacnu privatizaciju....Daj boze da je tako!

Kojot

pre 13 godina

Pozdravljam ovakve poteze uprave. To je jedini nacin da udju "legalne pare" u klub i da se izbegne prica donatora i sponzora a la Den Tana, Toplica Spasojevic i Marko Miskovic. Jos samo da pametno iskoriste ta sredstva.

borac

pre 13 godina

lukicu vrati lazetica ,coveka koji zaista voli klub i igra svim srcem za njega,to je pravi kapiten,dovedi trenera kao sto rce covek vec dole dostojnog kluba i njegovog renomea i spasi bar mrdju iz grobarskih kandzi!!!uradi to i ja i verujem svi zvezdasi ce mnogo lakse spavati!! :))

Lanejovanovic

pre 13 godina

Gazprom nije zezanje i oni sigurno nece baciti novce. Prema tome, nadam se da ce od sada zaista krenuti bolji dani za Zvezdu, i da ce se nasi klubovi vratiti tamo gde im je mesto. Ja sam grobar, ali nase prvenstvo me ne zanima ni najmanje. Cak i ove famozne kvalifikacije me ne doticu previse, jer je bolno gledati na sta je Partizan spao i koliko se navijaci svake godine loze da ulazimo u LS, a zna se da na kraju od svega toga nema nista. Nasi klubovi su sada nikakvi i smesno je da se medjusobno prepucavamo ko je bolji u ovoj nasoj truloj ligi. Zato se nadam da ce Zvezda stati na noge i ponovo postati velikan (iako je za to potrebno da se mnogo toga slozi, da nema uzurpatora, i da prodje mnogo vremena)... bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana...

robin hud

pre 13 godina

e sto ti je taj zivot, nekom gasprom i hjundaji a nekom mrdja i kastiljo ?! eh zivote ! grobari ako vam treba jos koji nas igrac samo kazite, bre ! mi vase odavno nismo izeli, to vam valjda govori kakve kvalitetne igrace imate! hehehehe,,, i nemjte sad o ove tri zadnje godine jer se moze cika Tole naljutit pa vam ove godine ne namjesti te vase "znojem" prelivene titule,,,hehehe

samo to sam hteo

pre 13 godina

Vlado, Lazetic nije rekao sve najgore za Zvezdu, nego za Adzica, jedan covek ne cini klub, posvasjao se u toku pregovora, ali je to covek koji je odmalena Zvezdas koji je mnogo puta pricao o tome, sto se tice Mrdje on je da kazem Zvezdino dete, mnogo je dao Zvezdi, Zvezda jos vise njemu i cak i dok je za Vojvodinu igrao uvek je pricao pre meca sa Zvezdom, ja sa Zvezdino dete,a sto se Kastilja tice zveDa ga nece a vi..... Sta reci o svemu!!

dex

pre 13 godina

Citajuci ova nagadjanja o tome ko je sve rad da nam ubaci ogromne pare u klub, do kraja godine ocekujem da postanemo najbogatiji klub na svetu. Treba se raspitati za Mesija... Ili se vratiti u realnost?

NSCZ

pre 13 godina

Kad se setim kako je Zvezda izgledala pre godinu dana,a kako sad napreduje i staje na noge ...Bravo Lukicu!Jos uvek imamo dugove,al u roku maximalno 2 god.nece postojati ni najmanji dug,ako ne i ranije i to mnogo ranije!Nemamo trenutno para,ali u buducnosti ce sve ici bolje.Za sad sa nasim budzetom imamo dobar tim!Dajte da pokusamo da se plasiramo u Ligu Evrope.

Srbija do Tokija

pre 13 godina

Ja kao grobar mogu reci da su ovo jako dobri sponzori ali komsije nemojte se odmah paliti iako vam ja zelim sve najbolje polako pa cemo videti nikad nista nije sigurno
Moja najveca je da i Partizan i Zvezda budu jaki sto je jako tesko ali videcemo ja se uvek nadam i srecno u Ligi Evrope

Nikopol

pre 13 godina

Ako je ovo istina chestitam..
Nadam se da ovo ne znachi da ce CZ imati josh vece povlastice vs "super"ligasha, ali ako napravite dobar tim ne bi trebalo da imati problema kao do sada chak ni sa Kratko Ostanicem.. U svakom sluchaju neka barem nekome krene na bolje.