Četvrtak, 15.07.2010.

19:27

Remi OFK Beograda sa igračem manje

Fudbaleri OFK Beograda igrali su nerešeno 2:2 (1:1) sa beloruskim Torpedom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Remi OFK Beograda sa igraèem manje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

romanticar

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu,ali ovo je valjda stvarno stanje u nasem fudbalu.Ne mozemo ni jedan klub da pobedimo,pa cak ni ovaj iz Belorusije.Kada ce drzava da privatizuje sport i da nam vise ne odlaze mladi igraci u inostranstvo.Setimo se OFK-e pre nekoliko godina kada je davao za mladu reprezentaciju cak 7 igraca.Pitam ja upravu kluba gde su oni sada?Prodali ste ih za stotinjak hiljada evra a sada koliko vrede?Gde su?Sada bi imali najaci sastav u Srbiji i mogli bi da se borite,ravnopravno sa svim klubovima u Evropi.Isti slucaj je i sa nasom reprezentacijom.Po mom misljenju treba da dovedemo novog trenera,kalibra,(Bore Milutinovica,Boskova,Rajevca....)Kada budemo imali potpuni pprofesionalizam imacemo i rezultate.Puno srece OFK-i u revansu.Verujem u Vas momci.ROMANTICAR u srcu i dusi

jovicic

pre 13 godina

Uostalom, ispadalo se i od Fljamurtarija, CSKA Kyev-a (postoje li oni?), APOEL-a itd itd....


Postoji, samo se sad zove http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Arsenal_Kyiv
(iskulirali vojsku, a i vojska njih) i verovatno bi i sada dobio nase "vecite" u nekom evrokupu.

Miroslav

pre 13 godina

Ovo je surova realnost nase lige. Mi smo samo dno klupskog fudbala u Evropi. Partizan i Zvezda mogu savladati ekipe ovog tipa ali ne mogu ni jednu iole jacu ekipu. U to cemo se vrlo brzo uveriti. Ispasce, svi cemo pljuvati po nasem fudbalu, to ce trajati do prvog derbija a onda cemo opet poceti sa medijskim manipulacijama kako je srpski fudbal povratio svoj ugled. I tako svake godine nanovo. Muka mi je vise od toga! Od dva losa jedan je uvek bolji. Ostatak lige igra cist amaterski fudbal.

Mika NS

pre 13 godina

(prestanite da postojite, 15. jul 2010 19:45)
Sve ispod Zvezde i Partizana je jadno?
A sta su silni Zvezda i Partizan uradili u Evropi od 1994. na ovamo?
Zvezda dobila Kajzerslautern,Romu,PSV i Lester.
Partizan dobio Njukastl(2 puta)i Sporting iz Lisabona.
Za 16 godina!!!
O brukanjima protiv PSV-a,Zerminal Ekerena,Ksamaksa,Dinama ZG,Slovana,Partizan je 2000. uspeo da izgubi od Slijeme sa Malte na Malti, da ne pricamo...
Dakle mani se iluzije da Zvezda i Partizan vrede nesto u Evropi,tamo su oni teski prosek,a kako rade bolje i nisu zasluzili...
OFK-u sve najbolje u revansu, mada...

i ovo smo docekali

pre 13 godina

@ofk
Ma i ne mora na kraju krajeva nas npr 3. tim da bude bolji od 3. beloruskog, mada je i to sramota da ne bude. Ovde se radi o tome da treci tim u Srbiji ne moze da pobedi najslabiji beloruski tim.

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@Ofk

Vidim da si bsa jos par njih koliko ih je bilo na 40 stepeni pratio tvoj klub "svetlih tradicija". I sta si video.Jad i bedu. Narocito od kluba "svetlih tradicija" koji nisu mogli da pobede tim iz jake beloruske lige koji su poslednji na tabeli. Tim ranga palilulca ili BPI Pekar i ne moze da dobije "evropski" tim iz Belorusije iz gradakoga nema ni na topografskoj karti.A kadasu u opste i dobili nekog od evropskih timova. Sezona pocinje i nova muka borba za opstanak

the-x-factor

pre 13 godina

A zašto i mi ne pređemo na igranje šampionata po sistemu proleće-jesen kao Rusi i Belorusi? Svake godine slušamo istu priču kako klubovi nisu spremni, tek su počele pripreme? davno su prošle 80-te kad su naši klubovi počinjali takmičenja u septembru kad već imaju po 7 - 8 prvenstvenih utakmica. Takmičenja u Evropi (za nas) počinju sve ranije pa je logučno da to bude usred našeg šampionata.
Ovako ispada da naši klubovi odigraju u Evropi dve ili četiri "pripremne" utakmice za "prava" iskušenja koja ih čekaju u Super ligi.

ofk

pre 13 godina

Polako ljudi....zasto ovde vlada misljenje da je neki srpski tim bolji od beloruskog..pa sada svi ulazu i igraju.gledao sam mec i 100% sam siguran da su jaci od Pjunika.Ima i revansh ..sve su to mladi timovi i nikad se ne zna...napred OFK

IVORY

pre 13 godina

Eee, kako je lepo bilo prosle sezone gledati kako se Ajax muci u vecem delu dvomeca protiv Borca iz Cacka

Btw podsetnik za vecinu pljuvaca, nacitao sam se ovde svakakvih komentara, od toga da niko osim Partizana i Zvezde ne prolazi dobro u Evropi i da je za to kriv Karadzic.....ne znam da li je onda i zasluzan za proslogodisnji uspeh Borca???

Kakve on veze ima sa time, ko nam igra u domacim klubovima i kakvu taktiku odredjuje trener.

dfgh4

pre 13 godina

OFK je potvrdio ulogu favorita u ovom duelu.S obzirom da je imao igrača manje i ako se igralo sa džabulanijem rezultat je realno 5-2 mada je bilo ipak mnogo bolje da se igralo ri za tri.

Нишлија_МЈ1989

pre 13 godina

У чему је проблем близанци?
Па и ви годинама играте лоше у Европи и катастрофално нас представљате,а имате безрезервну помоћ државе...
Пуно среће романтичарима и голубовима у реваншу!

NekoIzMase

pre 13 godina

jos samo jedno obavestenje za ove koji se gadjaju koeficijentima.

Pre nego sto pocnete da pricate ili pisete o necemu bilo bi dobro da procitate i proverite da li je to sto ste napisali tacno.

Od 2009. godine sistem bodovanja se promenio pa se sada ne racuna svaki mec vec svaka predjena runda.

OFK i Spartak su doneli po 0.50 bodova vec sada zato sto igraju drugu kvalifikacionu rundu, ucesce u narednom kolu donosi jos 0.50 bodova bez obzira da li se do plasmana doslo sa dve pobede ili sa dva neresena rezultata.

Liga Sampiona se vrednuje drugacije, Partizan je samim ucescem u drugom kolu doneo jedan bod, taman i da izgubi gostovanje rezultatom 1:0 ili 2:1.

no fear

pre 13 godina

ne znam što se sad čudite,kad je zadnjih 15-ak godina jasno kao dan da u Evropi osim Zvezde,Partizana i donekle Vojvodine,ostali srpski klubovi nemaju šta da traže..

NekoIzMase

pre 13 godina

Nije opravdanje, ali treba napomenuti da je OFK pripreme poceo pre DVE nedelje dok su Belorusi u punoj sezoni, takodje OFK je danas imao barem 4 sanse koje mogu da se svrstaju u one 100%.

Sto se koeficienata tice, nama su 3 mesta u ovom takmicenju obezbedjena do daljenjeg a za drzavom koja ima dva mesta u LS zaustajemo cak 12 bodova sto je previse.

Uostalom, ispadalo se i od Fljamurtarija, CSKA Kyev-a (postoje li oni?), APOEL-a itd itd....

Burke

pre 13 godina

Prijavljujem ekipu za narednu sezonu evropskih takmicenja pod zastavom nase zemlje. Obecavam sigurnu pobedu ako nas posluzi sreca pri zrebu i dobijemo konobare iz San Marina ili Andore, posto smo slicnih kvaliteta. Ali obecavam da necemo dobiti nijedan crveni karton i da necemo dati nijedan autogol.
Pozdrav za sve nase SUPERLIGASE i FSS!!!

Automehanicar Miki!

lvzifer

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan)

Kao finalista kupa .. u kom je izgubio od Bate Borisova 5:0 ali je i sampion pa igra kvalifikacije za LS ..

Odgovor

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

Oni su u ovoj sezoni trenutno poslednji na tabeli,posle 18 odigranih kola,proslu sezonu su zavrsili na sedmom mestu,a mesto u evro kupu obezbedili kao finalisti kupa,igrali protiv BATE Borisov i izgubili taj mec ali BATE je bio sampion i otisao u kvalifikacije za ligu sampiona a torpedo u kvalifikacije za ligu evrope

jelen "jadna" liga

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

igraju u evropi zato sto su igrali u finalu kupa i "jedva" izgubili sa 5-0 od bate borisov koji je osvojio duplu krunu

dno dna

pre 13 godina

@Hellas Verona
Ma ovo je ioak dno dna i takve bruke nije bilo ranije. Jer vara ime Torpedo, ima mnogo Torpeda, a ovo je sigurno najslabiji koji postoji.

anti pesimista

pre 13 godina

Čekajte ljudi...pa dosta više paljbe po srpskom fudbalu.Prvo oba tima koja su danas igrala,imaju šansu da prođu dalje tj nisu se obrukali.Drugo nemojmo za svaki loš(čak nije ni loš))rezultat,okrivljivati predsednika fss.Nije Srbija velesila u fudbalu,da mora da pobeđuje u klubskom fudbalu,a jačina klubova zavisi od jačine države

...

pre 13 godina

sve to stoji , ekipni fudbal nam je dno dna...ali kakve veze ima Karadzic sa tim sto OFK ne mnoze da pobedi poslednjeplasirani tim Belorusije koji ne zna za pobedu 8 kola ...kakve veze Karadzic ima sto smo bili poslednji u grupi na svetskom prvenstvu a Antic posle toga kaze da je to uspeh a pri tom povede na prvenstvu a pri tome povede 2 golmana od po 30 godina da mu budu rezerve a ne povede jedinog talentovanog golmana sto imamo...on je kriv i zato sto je Antic taktiku postavio kukavicki pa na kraju kuka sto smo ispali zato sto nam nije sviran penal u 90. minutu... ... daleko od toga da ga branim ,cak sta vise odvratan mi je lik, ali ste mi se vec smucili sa tim da vam je Tole za sve kriv , samo zato sto navijate za zvezdu i koristite i najmanju priliku da vam on bude kriv ...

iggy

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

Verovatno je osvojio kup ili igrao u finalu kupa protiv tima koji je osvojio duplu krunu

Maree

pre 13 godina

Ma sta vam je ljudi, pa vi kao da ne gledate i niste svesni igre domacih klubova...pa mi smo jeza. Evo, uzmite ako mozete pogledajte jednu utakmicu u luxemburgu preko sat ili neta i samo pogledajte kako igraju, a onda na nase stadione pa REALNO zakljucite a ne grobarski ili ciganski da il mi imamo ikakav kvalitet. Pa dosli smo do toga da su nam glavni igraci u "najboljim" klubovima stranci...o cemu dalje pricati...

borko

pre 13 godina

Bruka i sramota! I da prodju dalje izgubili su bodove za koeficijent Srbije ovim remijem. Isto vazi i za Spartak, jos jednog apsolutnog favorita protiv Luksemburzana. Ovo su morale da budu 2 pobede, u revansima jos dve, dakle 8 bodova za nasu zemlju protiv najslabijih timova Evrope. Za sada su sakupili 2, i da dodju do teoretskih 6, sramota je kao nas predstavljaju. Jer posto igraju Evropu, znaci da su bolji od npr Vojvodine, jer tako? Ili to mi opet ne saljemo najbolje u Evropu.

krezavi

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..
-----------------------------
A kave veze sa tim ima karadžić.
On čak ni ne rukovodi prom ligom.Bolj pitaj babrogića!

Ivan

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.

Hellas Verona

pre 13 godina

@prestanite da postojite
Pa i treba da nestanu i nestace zbog ta dva kluba koja podrzavas ti i slicni!
Kad blizanci odu iz Srpske lige mozda i dodje do poboljsanja,ovako nista...Inace ispadali su neki i od Nacionala i Cska Kiev koji nisu puno bolji od Torpeda zato razmisli pre nego nesto napises...
Sto se tice rezultata sramno je da nasi timovi ovako igraju!!!

usima da se pokrijes!

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..
(kenny, 15. jul 2010 19:55)


Kakve veze ima Karadzic sa tim sto smo siromasni kao zemlja?! Ovde jedva spajaju kraj sa krajem, a tebi je Karadzic kriv zbog toga? Pa da... covek koji obezbedi najpovoljniji moguci scenario da se nesto unapredi u nasem fudbalu i krene sa mrtve tacke je kriv. Jedini celnik koji se na toj funkciji zauzeo za taj isti fudbal za razliku od prethodnika koji su nemilice trpali u dzepove pa bezali sto u japan, sto na drugu stranu od poternica! Neki ni zivot nisu sacuvali... Ma vazno je da ti pljunes po Toletu, jer je jedini koji ima neku (makar i kratku) istoriju u Partizanu (iako covek dokazano nije partizanovac, sto se znalo i kada je dolazio na tu poziciju... a dosao je upravo da se probije dalje). Samim tim je nepodoban za bilo kog pripadnika "svesrBske populacije" jer ne ferma mafijase ni 2%!

sloba_1973

pre 13 godina

E,sve sam verovao,al' da ce OFK da igra nereseno sa Beloruskim dnom fudbala a da ce Spartak da se "kolje' sa predstavnikom Luksemburga to nisam mogao ni da sanjam.Alo,bre,hocete li uzeti neki bod za srpski fudbal ili ce opet sve da padne na Zvezdu i Partizan.Ja bio vam ZABRANIO USTAVOM da se vise ikada takmicite u Evropi.Ej,bre, Luksemburg i Belorusija i to pretposlednji.SRAMOTA ! BRUKE JEDNE !!!

Lucas

pre 13 godina

Treceplasirani tim nase lige jedva izvlaci remi protiv poslednjeg u Belorusiji, i to na svom terenu. Ovo je suv faktografski podatak, ujedno i dovoljan komentar nase lige i fudbala.

Dragan85

pre 13 godina

Samo posle neka neko kaze da kod nas Partizan namesta utakmice! Pogledajte kako godinama prolaze 3. i 4. u prvenstvu. Eventualno jedno kolo mogu da prodju. Katastrofa!

Dule

pre 13 godina

Sramota za RTS sto nije prenosio ovo.Nikada ali nikada vise 1 din nema da vam uplatim.Zasta vam mi placamo da gledamo one klovnove iz skupstiine?A kada treba da prenosite nas fudbal vas nema nigde...Sramota

prestanite da postojite

pre 13 godina

Tačno sam znao.
Znači, sve ispod Zvezde i Partizana je toliko jadno, iskompleksirano, seljačkog mentaliteta ( OFK nažalost sa imenom našeg grada ), kukavički, luzerski... Pa da vam je čovek dao da izaberete najveći odron od protivnika da bi i vi jednom ikad doneli 0,00001 bod srpskom fudbalu u Evropi izabrali bi nekog jačeg od ovih ubogih nesrećnika sa samog dna beloruske lige.
Pa taj OFK je prošle sezone igrao ravnopravno i sa Zvezdom i Partizanom, a ja sam znao da luzeri neće pobediti ove konobare, dakle kristalno jasan kompleks seljaka kad izađe u grad.

kenny

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..

ips

pre 13 godina

To je, nazalost, realnost naseg fudbala... Kod kuce, pred par stotina gledalaca, nereseno sa poslednjeplasiranim timom u beloruskom sampionatu... Strasno na sta nam je fudbal spao!

prestanite da postojite

pre 13 godina

Tačno sam znao.
Znači, sve ispod Zvezde i Partizana je toliko jadno, iskompleksirano, seljačkog mentaliteta ( OFK nažalost sa imenom našeg grada ), kukavički, luzerski... Pa da vam je čovek dao da izaberete najveći odron od protivnika da bi i vi jednom ikad doneli 0,00001 bod srpskom fudbalu u Evropi izabrali bi nekog jačeg od ovih ubogih nesrećnika sa samog dna beloruske lige.
Pa taj OFK je prošle sezone igrao ravnopravno i sa Zvezdom i Partizanom, a ja sam znao da luzeri neće pobediti ove konobare, dakle kristalno jasan kompleks seljaka kad izađe u grad.

Dule

pre 13 godina

Sramota za RTS sto nije prenosio ovo.Nikada ali nikada vise 1 din nema da vam uplatim.Zasta vam mi placamo da gledamo one klovnove iz skupstiine?A kada treba da prenosite nas fudbal vas nema nigde...Sramota

kenny

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..

ips

pre 13 godina

To je, nazalost, realnost naseg fudbala... Kod kuce, pred par stotina gledalaca, nereseno sa poslednjeplasiranim timom u beloruskom sampionatu... Strasno na sta nam je fudbal spao!

Dragan85

pre 13 godina

Samo posle neka neko kaze da kod nas Partizan namesta utakmice! Pogledajte kako godinama prolaze 3. i 4. u prvenstvu. Eventualno jedno kolo mogu da prodju. Katastrofa!

sloba_1973

pre 13 godina

E,sve sam verovao,al' da ce OFK da igra nereseno sa Beloruskim dnom fudbala a da ce Spartak da se "kolje' sa predstavnikom Luksemburga to nisam mogao ni da sanjam.Alo,bre,hocete li uzeti neki bod za srpski fudbal ili ce opet sve da padne na Zvezdu i Partizan.Ja bio vam ZABRANIO USTAVOM da se vise ikada takmicite u Evropi.Ej,bre, Luksemburg i Belorusija i to pretposlednji.SRAMOTA ! BRUKE JEDNE !!!

Lucas

pre 13 godina

Treceplasirani tim nase lige jedva izvlaci remi protiv poslednjeg u Belorusiji, i to na svom terenu. Ovo je suv faktografski podatak, ujedno i dovoljan komentar nase lige i fudbala.

krezavi

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..
-----------------------------
A kave veze sa tim ima karadžić.
On čak ni ne rukovodi prom ligom.Bolj pitaj babrogića!

usima da se pokrijes!

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..
(kenny, 15. jul 2010 19:55)


Kakve veze ima Karadzic sa tim sto smo siromasni kao zemlja?! Ovde jedva spajaju kraj sa krajem, a tebi je Karadzic kriv zbog toga? Pa da... covek koji obezbedi najpovoljniji moguci scenario da se nesto unapredi u nasem fudbalu i krene sa mrtve tacke je kriv. Jedini celnik koji se na toj funkciji zauzeo za taj isti fudbal za razliku od prethodnika koji su nemilice trpali u dzepove pa bezali sto u japan, sto na drugu stranu od poternica! Neki ni zivot nisu sacuvali... Ma vazno je da ti pljunes po Toletu, jer je jedini koji ima neku (makar i kratku) istoriju u Partizanu (iako covek dokazano nije partizanovac, sto se znalo i kada je dolazio na tu poziciju... a dosao je upravo da se probije dalje). Samim tim je nepodoban za bilo kog pripadnika "svesrBske populacije" jer ne ferma mafijase ni 2%!

jelen "jadna" liga

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

igraju u evropi zato sto su igrali u finalu kupa i "jedva" izgubili sa 5-0 od bate borisov koji je osvojio duplu krunu

Burke

pre 13 godina

Prijavljujem ekipu za narednu sezonu evropskih takmicenja pod zastavom nase zemlje. Obecavam sigurnu pobedu ako nas posluzi sreca pri zrebu i dobijemo konobare iz San Marina ili Andore, posto smo slicnih kvaliteta. Ali obecavam da necemo dobiti nijedan crveni karton i da necemo dati nijedan autogol.
Pozdrav za sve nase SUPERLIGASE i FSS!!!

Automehanicar Miki!

borko

pre 13 godina

Bruka i sramota! I da prodju dalje izgubili su bodove za koeficijent Srbije ovim remijem. Isto vazi i za Spartak, jos jednog apsolutnog favorita protiv Luksemburzana. Ovo su morale da budu 2 pobede, u revansima jos dve, dakle 8 bodova za nasu zemlju protiv najslabijih timova Evrope. Za sada su sakupili 2, i da dodju do teoretskih 6, sramota je kao nas predstavljaju. Jer posto igraju Evropu, znaci da su bolji od npr Vojvodine, jer tako? Ili to mi opet ne saljemo najbolje u Evropu.

...

pre 13 godina

sve to stoji , ekipni fudbal nam je dno dna...ali kakve veze ima Karadzic sa tim sto OFK ne mnoze da pobedi poslednjeplasirani tim Belorusije koji ne zna za pobedu 8 kola ...kakve veze Karadzic ima sto smo bili poslednji u grupi na svetskom prvenstvu a Antic posle toga kaze da je to uspeh a pri tom povede na prvenstvu a pri tome povede 2 golmana od po 30 godina da mu budu rezerve a ne povede jedinog talentovanog golmana sto imamo...on je kriv i zato sto je Antic taktiku postavio kukavicki pa na kraju kuka sto smo ispali zato sto nam nije sviran penal u 90. minutu... ... daleko od toga da ga branim ,cak sta vise odvratan mi je lik, ali ste mi se vec smucili sa tim da vam je Tole za sve kriv , samo zato sto navijate za zvezdu i koristite i najmanju priliku da vam on bude kriv ...

Odgovor

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

Oni su u ovoj sezoni trenutno poslednji na tabeli,posle 18 odigranih kola,proslu sezonu su zavrsili na sedmom mestu,a mesto u evro kupu obezbedili kao finalisti kupa,igrali protiv BATE Borisov i izgubili taj mec ali BATE je bio sampion i otisao u kvalifikacije za ligu sampiona a torpedo u kvalifikacije za ligu evrope

no fear

pre 13 godina

ne znam što se sad čudite,kad je zadnjih 15-ak godina jasno kao dan da u Evropi osim Zvezde,Partizana i donekle Vojvodine,ostali srpski klubovi nemaju šta da traže..

Нишлија_МЈ1989

pre 13 godina

У чему је проблем близанци?
Па и ви годинама играте лоше у Европи и катастрофално нас представљате,а имате безрезервну помоћ државе...
Пуно среће романтичарима и голубовима у реваншу!

Hellas Verona

pre 13 godina

@prestanite da postojite
Pa i treba da nestanu i nestace zbog ta dva kluba koja podrzavas ti i slicni!
Kad blizanci odu iz Srpske lige mozda i dodje do poboljsanja,ovako nista...Inace ispadali su neki i od Nacionala i Cska Kiev koji nisu puno bolji od Torpeda zato razmisli pre nego nesto napises...
Sto se tice rezultata sramno je da nasi timovi ovako igraju!!!

Maree

pre 13 godina

Ma sta vam je ljudi, pa vi kao da ne gledate i niste svesni igre domacih klubova...pa mi smo jeza. Evo, uzmite ako mozete pogledajte jednu utakmicu u luxemburgu preko sat ili neta i samo pogledajte kako igraju, a onda na nase stadione pa REALNO zakljucite a ne grobarski ili ciganski da il mi imamo ikakav kvalitet. Pa dosli smo do toga da su nam glavni igraci u "najboljim" klubovima stranci...o cemu dalje pricati...

the-x-factor

pre 13 godina

A zašto i mi ne pređemo na igranje šampionata po sistemu proleće-jesen kao Rusi i Belorusi? Svake godine slušamo istu priču kako klubovi nisu spremni, tek su počele pripreme? davno su prošle 80-te kad su naši klubovi počinjali takmičenja u septembru kad već imaju po 7 - 8 prvenstvenih utakmica. Takmičenja u Evropi (za nas) počinju sve ranije pa je logučno da to bude usred našeg šampionata.
Ovako ispada da naši klubovi odigraju u Evropi dve ili četiri "pripremne" utakmice za "prava" iskušenja koja ih čekaju u Super ligi.

anti pesimista

pre 13 godina

Čekajte ljudi...pa dosta više paljbe po srpskom fudbalu.Prvo oba tima koja su danas igrala,imaju šansu da prođu dalje tj nisu se obrukali.Drugo nemojmo za svaki loš(čak nije ni loš))rezultat,okrivljivati predsednika fss.Nije Srbija velesila u fudbalu,da mora da pobeđuje u klubskom fudbalu,a jačina klubova zavisi od jačine države

NekoIzMase

pre 13 godina

Nije opravdanje, ali treba napomenuti da je OFK pripreme poceo pre DVE nedelje dok su Belorusi u punoj sezoni, takodje OFK je danas imao barem 4 sanse koje mogu da se svrstaju u one 100%.

Sto se koeficienata tice, nama su 3 mesta u ovom takmicenju obezbedjena do daljenjeg a za drzavom koja ima dva mesta u LS zaustajemo cak 12 bodova sto je previse.

Uostalom, ispadalo se i od Fljamurtarija, CSKA Kyev-a (postoje li oni?), APOEL-a itd itd....

lvzifer

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan)

Kao finalista kupa .. u kom je izgubio od Bate Borisova 5:0 ali je i sampion pa igra kvalifikacije za LS ..

dno dna

pre 13 godina

@Hellas Verona
Ma ovo je ioak dno dna i takve bruke nije bilo ranije. Jer vara ime Torpedo, ima mnogo Torpeda, a ovo je sigurno najslabiji koji postoji.

iggy

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

Verovatno je osvojio kup ili igrao u finalu kupa protiv tima koji je osvojio duplu krunu

Mika NS

pre 13 godina

(prestanite da postojite, 15. jul 2010 19:45)
Sve ispod Zvezde i Partizana je jadno?
A sta su silni Zvezda i Partizan uradili u Evropi od 1994. na ovamo?
Zvezda dobila Kajzerslautern,Romu,PSV i Lester.
Partizan dobio Njukastl(2 puta)i Sporting iz Lisabona.
Za 16 godina!!!
O brukanjima protiv PSV-a,Zerminal Ekerena,Ksamaksa,Dinama ZG,Slovana,Partizan je 2000. uspeo da izgubi od Slijeme sa Malte na Malti, da ne pricamo...
Dakle mani se iluzije da Zvezda i Partizan vrede nesto u Evropi,tamo su oni teski prosek,a kako rade bolje i nisu zasluzili...
OFK-u sve najbolje u revansu, mada...

ofk

pre 13 godina

Polako ljudi....zasto ovde vlada misljenje da je neki srpski tim bolji od beloruskog..pa sada svi ulazu i igraju.gledao sam mec i 100% sam siguran da su jaci od Pjunika.Ima i revansh ..sve su to mladi timovi i nikad se ne zna...napred OFK

Ivan

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.

i ovo smo docekali

pre 13 godina

@ofk
Ma i ne mora na kraju krajeva nas npr 3. tim da bude bolji od 3. beloruskog, mada je i to sramota da ne bude. Ovde se radi o tome da treci tim u Srbiji ne moze da pobedi najslabiji beloruski tim.

dfgh4

pre 13 godina

OFK je potvrdio ulogu favorita u ovom duelu.S obzirom da je imao igrača manje i ako se igralo sa džabulanijem rezultat je realno 5-2 mada je bilo ipak mnogo bolje da se igralo ri za tri.

Miroslav

pre 13 godina

Ovo je surova realnost nase lige. Mi smo samo dno klupskog fudbala u Evropi. Partizan i Zvezda mogu savladati ekipe ovog tipa ali ne mogu ni jednu iole jacu ekipu. U to cemo se vrlo brzo uveriti. Ispasce, svi cemo pljuvati po nasem fudbalu, to ce trajati do prvog derbija a onda cemo opet poceti sa medijskim manipulacijama kako je srpski fudbal povratio svoj ugled. I tako svake godine nanovo. Muka mi je vise od toga! Od dva losa jedan je uvek bolji. Ostatak lige igra cist amaterski fudbal.

NekoIzMase

pre 13 godina

jos samo jedno obavestenje za ove koji se gadjaju koeficijentima.

Pre nego sto pocnete da pricate ili pisete o necemu bilo bi dobro da procitate i proverite da li je to sto ste napisali tacno.

Od 2009. godine sistem bodovanja se promenio pa se sada ne racuna svaki mec vec svaka predjena runda.

OFK i Spartak su doneli po 0.50 bodova vec sada zato sto igraju drugu kvalifikacionu rundu, ucesce u narednom kolu donosi jos 0.50 bodova bez obzira da li se do plasmana doslo sa dve pobede ili sa dva neresena rezultata.

Liga Sampiona se vrednuje drugacije, Partizan je samim ucescem u drugom kolu doneo jedan bod, taman i da izgubi gostovanje rezultatom 1:0 ili 2:1.

IVORY

pre 13 godina

Eee, kako je lepo bilo prosle sezone gledati kako se Ajax muci u vecem delu dvomeca protiv Borca iz Cacka

Btw podsetnik za vecinu pljuvaca, nacitao sam se ovde svakakvih komentara, od toga da niko osim Partizana i Zvezde ne prolazi dobro u Evropi i da je za to kriv Karadzic.....ne znam da li je onda i zasluzan za proslogodisnji uspeh Borca???

Kakve on veze ima sa time, ko nam igra u domacim klubovima i kakvu taktiku odredjuje trener.

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@Ofk

Vidim da si bsa jos par njih koliko ih je bilo na 40 stepeni pratio tvoj klub "svetlih tradicija". I sta si video.Jad i bedu. Narocito od kluba "svetlih tradicija" koji nisu mogli da pobede tim iz jake beloruske lige koji su poslednji na tabeli. Tim ranga palilulca ili BPI Pekar i ne moze da dobije "evropski" tim iz Belorusije iz gradakoga nema ni na topografskoj karti.A kadasu u opste i dobili nekog od evropskih timova. Sezona pocinje i nova muka borba za opstanak

jovicic

pre 13 godina

Uostalom, ispadalo se i od Fljamurtarija, CSKA Kyev-a (postoje li oni?), APOEL-a itd itd....


Postoji, samo se sad zove http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Arsenal_Kyiv
(iskulirali vojsku, a i vojska njih) i verovatno bi i sada dobio nase "vecite" u nekom evrokupu.

romanticar

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu,ali ovo je valjda stvarno stanje u nasem fudbalu.Ne mozemo ni jedan klub da pobedimo,pa cak ni ovaj iz Belorusije.Kada ce drzava da privatizuje sport i da nam vise ne odlaze mladi igraci u inostranstvo.Setimo se OFK-e pre nekoliko godina kada je davao za mladu reprezentaciju cak 7 igraca.Pitam ja upravu kluba gde su oni sada?Prodali ste ih za stotinjak hiljada evra a sada koliko vrede?Gde su?Sada bi imali najaci sastav u Srbiji i mogli bi da se borite,ravnopravno sa svim klubovima u Evropi.Isti slucaj je i sa nasom reprezentacijom.Po mom misljenju treba da dovedemo novog trenera,kalibra,(Bore Milutinovica,Boskova,Rajevca....)Kada budemo imali potpuni pprofesionalizam imacemo i rezultate.Puno srece OFK-i u revansu.Verujem u Vas momci.ROMANTICAR u srcu i dusi

prestanite da postojite

pre 13 godina

Tačno sam znao.
Znači, sve ispod Zvezde i Partizana je toliko jadno, iskompleksirano, seljačkog mentaliteta ( OFK nažalost sa imenom našeg grada ), kukavički, luzerski... Pa da vam je čovek dao da izaberete najveći odron od protivnika da bi i vi jednom ikad doneli 0,00001 bod srpskom fudbalu u Evropi izabrali bi nekog jačeg od ovih ubogih nesrećnika sa samog dna beloruske lige.
Pa taj OFK je prošle sezone igrao ravnopravno i sa Zvezdom i Partizanom, a ja sam znao da luzeri neće pobediti ove konobare, dakle kristalno jasan kompleks seljaka kad izađe u grad.

Ivan

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.

usima da se pokrijes!

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..
(kenny, 15. jul 2010 19:55)


Kakve veze ima Karadzic sa tim sto smo siromasni kao zemlja?! Ovde jedva spajaju kraj sa krajem, a tebi je Karadzic kriv zbog toga? Pa da... covek koji obezbedi najpovoljniji moguci scenario da se nesto unapredi u nasem fudbalu i krene sa mrtve tacke je kriv. Jedini celnik koji se na toj funkciji zauzeo za taj isti fudbal za razliku od prethodnika koji su nemilice trpali u dzepove pa bezali sto u japan, sto na drugu stranu od poternica! Neki ni zivot nisu sacuvali... Ma vazno je da ti pljunes po Toletu, jer je jedini koji ima neku (makar i kratku) istoriju u Partizanu (iako covek dokazano nije partizanovac, sto se znalo i kada je dolazio na tu poziciju... a dosao je upravo da se probije dalje). Samim tim je nepodoban za bilo kog pripadnika "svesrBske populacije" jer ne ferma mafijase ni 2%!

Dragan85

pre 13 godina

Samo posle neka neko kaze da kod nas Partizan namesta utakmice! Pogledajte kako godinama prolaze 3. i 4. u prvenstvu. Eventualno jedno kolo mogu da prodju. Katastrofa!

Hellas Verona

pre 13 godina

@prestanite da postojite
Pa i treba da nestanu i nestace zbog ta dva kluba koja podrzavas ti i slicni!
Kad blizanci odu iz Srpske lige mozda i dodje do poboljsanja,ovako nista...Inace ispadali su neki i od Nacionala i Cska Kiev koji nisu puno bolji od Torpeda zato razmisli pre nego nesto napises...
Sto se tice rezultata sramno je da nasi timovi ovako igraju!!!

kenny

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..

NekoIzMase

pre 13 godina

Nije opravdanje, ali treba napomenuti da je OFK pripreme poceo pre DVE nedelje dok su Belorusi u punoj sezoni, takodje OFK je danas imao barem 4 sanse koje mogu da se svrstaju u one 100%.

Sto se koeficienata tice, nama su 3 mesta u ovom takmicenju obezbedjena do daljenjeg a za drzavom koja ima dva mesta u LS zaustajemo cak 12 bodova sto je previse.

Uostalom, ispadalo se i od Fljamurtarija, CSKA Kyev-a (postoje li oni?), APOEL-a itd itd....

krezavi

pre 13 godina

Srpski klubski fudbal je dotakao dno, OFK ne moze kuci da pobedi poslednji tim iz Belorusije, a Sprtak u 10. minutu gubi 2:0 protiv nekog tima iz Luksemburga.. DNO! Karadzicu ostavke bre svi da podnesete, jel gleda neko ovo..
-----------------------------
A kave veze sa tim ima karadžić.
On čak ni ne rukovodi prom ligom.Bolj pitaj babrogića!

Dule

pre 13 godina

Sramota za RTS sto nije prenosio ovo.Nikada ali nikada vise 1 din nema da vam uplatim.Zasta vam mi placamo da gledamo one klovnove iz skupstiine?A kada treba da prenosite nas fudbal vas nema nigde...Sramota

no fear

pre 13 godina

ne znam što se sad čudite,kad je zadnjih 15-ak godina jasno kao dan da u Evropi osim Zvezde,Partizana i donekle Vojvodine,ostali srpski klubovi nemaju šta da traže..

borko

pre 13 godina

Bruka i sramota! I da prodju dalje izgubili su bodove za koeficijent Srbije ovim remijem. Isto vazi i za Spartak, jos jednog apsolutnog favorita protiv Luksemburzana. Ovo su morale da budu 2 pobede, u revansima jos dve, dakle 8 bodova za nasu zemlju protiv najslabijih timova Evrope. Za sada su sakupili 2, i da dodju do teoretskih 6, sramota je kao nas predstavljaju. Jer posto igraju Evropu, znaci da su bolji od npr Vojvodine, jer tako? Ili to mi opet ne saljemo najbolje u Evropu.

...

pre 13 godina

sve to stoji , ekipni fudbal nam je dno dna...ali kakve veze ima Karadzic sa tim sto OFK ne mnoze da pobedi poslednjeplasirani tim Belorusije koji ne zna za pobedu 8 kola ...kakve veze Karadzic ima sto smo bili poslednji u grupi na svetskom prvenstvu a Antic posle toga kaze da je to uspeh a pri tom povede na prvenstvu a pri tome povede 2 golmana od po 30 godina da mu budu rezerve a ne povede jedinog talentovanog golmana sto imamo...on je kriv i zato sto je Antic taktiku postavio kukavicki pa na kraju kuka sto smo ispali zato sto nam nije sviran penal u 90. minutu... ... daleko od toga da ga branim ,cak sta vise odvratan mi je lik, ali ste mi se vec smucili sa tim da vam je Tole za sve kriv , samo zato sto navijate za zvezdu i koristite i najmanju priliku da vam on bude kriv ...

ofk

pre 13 godina

Polako ljudi....zasto ovde vlada misljenje da je neki srpski tim bolji od beloruskog..pa sada svi ulazu i igraju.gledao sam mec i 100% sam siguran da su jaci od Pjunika.Ima i revansh ..sve su to mladi timovi i nikad se ne zna...napred OFK

anti pesimista

pre 13 godina

Čekajte ljudi...pa dosta više paljbe po srpskom fudbalu.Prvo oba tima koja su danas igrala,imaju šansu da prođu dalje tj nisu se obrukali.Drugo nemojmo za svaki loš(čak nije ni loš))rezultat,okrivljivati predsednika fss.Nije Srbija velesila u fudbalu,da mora da pobeđuje u klubskom fudbalu,a jačina klubova zavisi od jačine države

Burke

pre 13 godina

Prijavljujem ekipu za narednu sezonu evropskih takmicenja pod zastavom nase zemlje. Obecavam sigurnu pobedu ako nas posluzi sreca pri zrebu i dobijemo konobare iz San Marina ili Andore, posto smo slicnih kvaliteta. Ali obecavam da necemo dobiti nijedan crveni karton i da necemo dati nijedan autogol.
Pozdrav za sve nase SUPERLIGASE i FSS!!!

Automehanicar Miki!

ips

pre 13 godina

To je, nazalost, realnost naseg fudbala... Kod kuce, pred par stotina gledalaca, nereseno sa poslednjeplasiranim timom u beloruskom sampionatu... Strasno na sta nam je fudbal spao!

dno dna

pre 13 godina

@Hellas Verona
Ma ovo je ioak dno dna i takve bruke nije bilo ranije. Jer vara ime Torpedo, ima mnogo Torpeda, a ovo je sigurno najslabiji koji postoji.

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@Ofk

Vidim da si bsa jos par njih koliko ih je bilo na 40 stepeni pratio tvoj klub "svetlih tradicija". I sta si video.Jad i bedu. Narocito od kluba "svetlih tradicija" koji nisu mogli da pobede tim iz jake beloruske lige koji su poslednji na tabeli. Tim ranga palilulca ili BPI Pekar i ne moze da dobije "evropski" tim iz Belorusije iz gradakoga nema ni na topografskoj karti.A kadasu u opste i dobili nekog od evropskih timova. Sezona pocinje i nova muka borba za opstanak

Mika NS

pre 13 godina

(prestanite da postojite, 15. jul 2010 19:45)
Sve ispod Zvezde i Partizana je jadno?
A sta su silni Zvezda i Partizan uradili u Evropi od 1994. na ovamo?
Zvezda dobila Kajzerslautern,Romu,PSV i Lester.
Partizan dobio Njukastl(2 puta)i Sporting iz Lisabona.
Za 16 godina!!!
O brukanjima protiv PSV-a,Zerminal Ekerena,Ksamaksa,Dinama ZG,Slovana,Partizan je 2000. uspeo da izgubi od Slijeme sa Malte na Malti, da ne pricamo...
Dakle mani se iluzije da Zvezda i Partizan vrede nesto u Evropi,tamo su oni teski prosek,a kako rade bolje i nisu zasluzili...
OFK-u sve najbolje u revansu, mada...

sloba_1973

pre 13 godina

E,sve sam verovao,al' da ce OFK da igra nereseno sa Beloruskim dnom fudbala a da ce Spartak da se "kolje' sa predstavnikom Luksemburga to nisam mogao ni da sanjam.Alo,bre,hocete li uzeti neki bod za srpski fudbal ili ce opet sve da padne na Zvezdu i Partizan.Ja bio vam ZABRANIO USTAVOM da se vise ikada takmicite u Evropi.Ej,bre, Luksemburg i Belorusija i to pretposlednji.SRAMOTA ! BRUKE JEDNE !!!

lvzifer

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan)

Kao finalista kupa .. u kom je izgubio od Bate Borisova 5:0 ali je i sampion pa igra kvalifikacije za LS ..

iggy

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

Verovatno je osvojio kup ili igrao u finalu kupa protiv tima koji je osvojio duplu krunu

Maree

pre 13 godina

Ma sta vam je ljudi, pa vi kao da ne gledate i niste svesni igre domacih klubova...pa mi smo jeza. Evo, uzmite ako mozete pogledajte jednu utakmicu u luxemburgu preko sat ili neta i samo pogledajte kako igraju, a onda na nase stadione pa REALNO zakljucite a ne grobarski ili ciganski da il mi imamo ikakav kvalitet. Pa dosli smo do toga da su nam glavni igraci u "najboljim" klubovima stranci...o cemu dalje pricati...

Нишлија_МЈ1989

pre 13 godina

У чему је проблем близанци?
Па и ви годинама играте лоше у Европи и катастрофално нас представљате,а имате безрезервну помоћ државе...
Пуно среће романтичарима и голубовима у реваншу!

Lucas

pre 13 godina

Treceplasirani tim nase lige jedva izvlaci remi protiv poslednjeg u Belorusiji, i to na svom terenu. Ovo je suv faktografski podatak, ujedno i dovoljan komentar nase lige i fudbala.

Odgovor

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

Oni su u ovoj sezoni trenutno poslednji na tabeli,posle 18 odigranih kola,proslu sezonu su zavrsili na sedmom mestu,a mesto u evro kupu obezbedili kao finalisti kupa,igrali protiv BATE Borisov i izgubili taj mec ali BATE je bio sampion i otisao u kvalifikacije za ligu sampiona a torpedo u kvalifikacije za ligu evrope

i ovo smo docekali

pre 13 godina

@ofk
Ma i ne mora na kraju krajeva nas npr 3. tim da bude bolji od 3. beloruskog, mada je i to sramota da ne bude. Ovde se radi o tome da treci tim u Srbiji ne moze da pobedi najslabiji beloruski tim.

jelen "jadna" liga

pre 13 godina

Moze li neko da mi kaze kako ovaj tim iz Belorusije, iako je bio poslednji u njihovj ligi moze da igra kvalifikacije za ligu Evrope?
Hvala unapred.
(Ivan, 15. jul 2010 21:47)

igraju u evropi zato sto su igrali u finalu kupa i "jedva" izgubili sa 5-0 od bate borisov koji je osvojio duplu krunu

NekoIzMase

pre 13 godina

jos samo jedno obavestenje za ove koji se gadjaju koeficijentima.

Pre nego sto pocnete da pricate ili pisete o necemu bilo bi dobro da procitate i proverite da li je to sto ste napisali tacno.

Od 2009. godine sistem bodovanja se promenio pa se sada ne racuna svaki mec vec svaka predjena runda.

OFK i Spartak su doneli po 0.50 bodova vec sada zato sto igraju drugu kvalifikacionu rundu, ucesce u narednom kolu donosi jos 0.50 bodova bez obzira da li se do plasmana doslo sa dve pobede ili sa dva neresena rezultata.

Liga Sampiona se vrednuje drugacije, Partizan je samim ucescem u drugom kolu doneo jedan bod, taman i da izgubi gostovanje rezultatom 1:0 ili 2:1.

dfgh4

pre 13 godina

OFK je potvrdio ulogu favorita u ovom duelu.S obzirom da je imao igrača manje i ako se igralo sa džabulanijem rezultat je realno 5-2 mada je bilo ipak mnogo bolje da se igralo ri za tri.

romanticar

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu,ali ovo je valjda stvarno stanje u nasem fudbalu.Ne mozemo ni jedan klub da pobedimo,pa cak ni ovaj iz Belorusije.Kada ce drzava da privatizuje sport i da nam vise ne odlaze mladi igraci u inostranstvo.Setimo se OFK-e pre nekoliko godina kada je davao za mladu reprezentaciju cak 7 igraca.Pitam ja upravu kluba gde su oni sada?Prodali ste ih za stotinjak hiljada evra a sada koliko vrede?Gde su?Sada bi imali najaci sastav u Srbiji i mogli bi da se borite,ravnopravno sa svim klubovima u Evropi.Isti slucaj je i sa nasom reprezentacijom.Po mom misljenju treba da dovedemo novog trenera,kalibra,(Bore Milutinovica,Boskova,Rajevca....)Kada budemo imali potpuni pprofesionalizam imacemo i rezultate.Puno srece OFK-i u revansu.Verujem u Vas momci.ROMANTICAR u srcu i dusi

IVORY

pre 13 godina

Eee, kako je lepo bilo prosle sezone gledati kako se Ajax muci u vecem delu dvomeca protiv Borca iz Cacka

Btw podsetnik za vecinu pljuvaca, nacitao sam se ovde svakakvih komentara, od toga da niko osim Partizana i Zvezde ne prolazi dobro u Evropi i da je za to kriv Karadzic.....ne znam da li je onda i zasluzan za proslogodisnji uspeh Borca???

Kakve on veze ima sa time, ko nam igra u domacim klubovima i kakvu taktiku odredjuje trener.

the-x-factor

pre 13 godina

A zašto i mi ne pređemo na igranje šampionata po sistemu proleće-jesen kao Rusi i Belorusi? Svake godine slušamo istu priču kako klubovi nisu spremni, tek su počele pripreme? davno su prošle 80-te kad su naši klubovi počinjali takmičenja u septembru kad već imaju po 7 - 8 prvenstvenih utakmica. Takmičenja u Evropi (za nas) počinju sve ranije pa je logučno da to bude usred našeg šampionata.
Ovako ispada da naši klubovi odigraju u Evropi dve ili četiri "pripremne" utakmice za "prava" iskušenja koja ih čekaju u Super ligi.

Miroslav

pre 13 godina

Ovo je surova realnost nase lige. Mi smo samo dno klupskog fudbala u Evropi. Partizan i Zvezda mogu savladati ekipe ovog tipa ali ne mogu ni jednu iole jacu ekipu. U to cemo se vrlo brzo uveriti. Ispasce, svi cemo pljuvati po nasem fudbalu, to ce trajati do prvog derbija a onda cemo opet poceti sa medijskim manipulacijama kako je srpski fudbal povratio svoj ugled. I tako svake godine nanovo. Muka mi je vise od toga! Od dva losa jedan je uvek bolji. Ostatak lige igra cist amaterski fudbal.

jovicic

pre 13 godina

Uostalom, ispadalo se i od Fljamurtarija, CSKA Kyev-a (postoje li oni?), APOEL-a itd itd....


Postoji, samo se sad zove http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Arsenal_Kyiv
(iskulirali vojsku, a i vojska njih) i verovatno bi i sada dobio nase "vecite" u nekom evrokupu.