Sreda, 14.07.2010.

21:30

LŠ: Partizan nosi 3:1 u Jerevan

Fudbaleri Partizana pobedili su jermenski Pjunik sa 3:1, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

LŠ: Partizan nosi 3:1 u Jerevan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

glup!!!

pre 13 godina

(Stefan Herceg-Novi, 15. jul 2010 15:21) a kaaakve to veze ima ajde mi samo objasni?Pa da dodje 300.000 delija opet ce vas Partizan razbiti kao sto cini zadnjih godina!!! Ali doobro vazno je da ste glasniji haha xD

Nemanja

pre 13 godina

Igra je zadovoljavajuca... Svidja mi se sto je ovo Partizan s kraja prvenstva, sto znaci da trener forsira svoj stil igre... Na taj nacin moze da stvori sistem igre kao Dule sa KK Partizan... Neka i prodju dve sezone bez titula i uspeha ali neka nakog toga Partizan bude ono sto bi i trebao da bude... Ubica

taribo west

pre 13 godina

Smesta pokloniti Moreiru,Klea i Bogunovica.Potraziti tri klinca iz obliznjeg skolskog igralista.Nema nista dok oni budu nosioci igre Partizana.Ilic odlican, svetla strana zna sa loptom.Ja nisam Partizanovac ali vec godinama pratim ove nase strance, trebalo bi da prave razliku a oni obicni mediokriteti.Sledeceg leta ista prica.Moreira i Kleo krasota,divota. Buducnost naseg fudbala. Sve prodajte njih poklonite..

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

(Crno na belo, 15. jul 2010 14:43) :

Kako ti kao navijac Partizana mozes ikome bilo sta da govoris o navijanju.Da si imalo pratio nasu ligu u prosloj sezoni pokrio bi se po usima i ne bi lupao gluposti.Zvezdu je pratilo vise ljudi nego sve ostale zajedno,a tek ovo sto si napisao o derbiju ne mogu da vjerujem.Tu se zna ko se cuje,a ko se ne cuje,ali ajde...Ipak si ti navijac Partizana,vi ste uvijek bili jaki na rijecima,a na tribinama tuga,oko 2 000 ljudi...

Crno na belo

pre 13 godina

@Realan,vi idete samo na fudbal jer samo jos tu postojite.A i na fudbal idete samo kad ste prvi ili se borite za titulu.Cim izgubite nigde vas nema.Kad ste tako verni sto vas je onda bilo samo dvesto zajedno sa igracima na zadnjoj utakmici u Subotici.Jaki ste mi vi navijaci,na derbiju se niste ni culi!

odupri se ludilu

pre 13 godina

Pesma se zove-fudbalski to je hram stadion jna itd itd-zaista lepa pesma ALI samo za naše kuće,kafiće ,kola ukratko rečeno za sve osim stadiona i hale.Mora sve da se trese i grmi a ne da pravimo teško mrtvilo i na terenu i na tribinama.Ne smemo da dozvolimo i da se ugledamo na na našu komšinicu i da se pretvorimo u kulturno-umetničko društvo koje su oni već odavno postali a sada vidim da nam oni kao nešto pametuju o navijanju a pesme su im napisali "kolibri" i dragan laković(nemam ništa protiv njih)

realan

pre 13 godina

A najsmesnije mi je kad grobari kazu za sebe da su najbolji i najverniji navijaci u evropi.To kakvi su navijaci se videlo juce na delu.Imate posetu manju od Jedinstva iz Uzica.Al bitno je da vi protiv Makabija napunite Arenu a kad dodje manje poznata ekipa kao ovi indijanci od sinoc mozete se na prste jedne ruke prebrojati.Zvezda je prosle godine imala prosek malo manji od dvadeset hiljada,i oni koji vole zvezdu su na taj nacin pokazali kako se klub voli i bodri kad je najteze.Zato groblje ako vas istina boli mogu samo da vam kazem ``PUCAJTE OD MUKE``.Pozzz

zoran

pre 13 godina

Moze to i dosta bolje,nego sinoc. Sto se tice narednih protivnika drugi i treci krug imamo sasvim solidan raspored,protivik tipa Bazel ili Sparta Prag bi bilo idealno.
http://www.managerleague.com/index.pl?ref=307257

sasa

pre 13 godina

sta pricate vi ljudi,lazevski igrao pre obradovica!!! obradovic je tada pre 2 godine,povredio ledja i lazevski ga je zamenio iz teleoptika je upao i bio umesto obrada 20 utakmica..cim se obrad oporavio lazevski je vracen u teleoptik,pa je posle upao rajko brezancic a lazevski je ostao u teleoptiku..proverite malo bolje strucnjaci,da se ne lazemo nije on igrac za prvi tim partizana..kao ni marko jovanovic..nadam se da je kizito bolji!!

B78

pre 13 godina

Ja bre stvarno ne razumem pojedine ovde. Pa sta ste vi ocekivali ? Da ih dobijemo 25:0 ? Ovi Jermenci su u rangu jednog Borca iz Cacka i to je to. Partizan takodje nista posebno, u prvom poluvremenu sam hteo da poludim u kolikom broju pasova je nedostajao korak igraca koji prima loptu sto je samo dokaz toga da su upravo dosli sa priprema i koliko su im teske noge( ponavljam reper za njihovu brzinu sadasnju ili bilo kad svakako nije proteklo Svetsko prvenstvo jer se sa tim ne mozemo uopste porediti po kvalitetu ) ono sto je mene zaista odusevilo je jedno pola sata igre u kojima su sve nase kombinacije bile jednostavne i na prvu sto kod Jokanovica nisam nikad video. Ovaj trener za razliku od njega ima uvek korektne stavove bez nekih laganja i velikih obecanja a igra nam je definitivno bolja cak i sada. Timu definitivno nedostaje par igraca da u nasim uslovima bude apsolutno ok ali sa ovim sto trenutno imamo mislim da je uradjen najbolji moguci posao do sada. Ove sigurno prolazimo a za dalje trebace i mnogo vise srece jer mi objektivno kvalitet za ligu sampiona nemamo. U svakom slucaju sve najbolje bilo kom timu Partizana :-)

imamo komplex

pre 13 godina

velika pobeda grobara.ipak je to velika evropska ekipa PJUNIK,glavni kandidat za osvajanje lige sampiona.svaka cast
(joca, 15. jul 2010 00:14)


još te boli raća petrović....gde tvoj veliki tim igra?zavuci se u rupu kompleksašu.

Hotel Radmilovac

pre 13 godina

@zarko + parangal

A ne, ti uopste nemas komplekse. Sto je najgore nisi jedini, nesto se mnogo navijaca komsinice moze sresti na vestima o sampionu Srbije. Zaista cudno, ko bi tako nesto uopste mogao i da zamisli.

Hiljade poruka...

Hogar

pre 13 godina

@Alex

decko kao prvo Zvezda nije bankrotiralavec ima dugove.I MU i mnogi velikani evropskopg fudbala gde spada i Zvezda imaju dugove.Pa sta.Mi kakvi smo takvi smo i dalje smo interesantni za finansijere.Zato vi na dresu nosite MSI jednu radionicu zaanatsku jooja sklapa u nekoj garazi lap topove "svetske"vrednosti.A to drugo sto kazes pratimo Partizan. Ajde ne zanosi se nikom ne bi palo napamet da gledadva jadna time posle zavrsenog SP. Vec komentar samo iz novinskih vesti

VORP

pre 13 godina

(zarko + parangal, 15. jul 2010 07:19)

samo nemoj da se sekiraš kad puknete ui derbiju i da spominjete Toleta.
Neko ide na gasprom a neko na...

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Moreira ,uz Krstajica,najbolji na terenu,Moreira dao go' (jos jedno njegovo remek-delo),Moreira dobio ovacije od strane navijaca...imam utisak da ce zbog toga Djura Mutavi - Snajder i Albert Klempo da pojedu svoje bele bubrege!

P.S. Jovanovic,Stevanovic,Scepovic,Lazevski,Bogunovic...Djuric i Nadj...zalutali u Partizan!

nemate ni prošlost ni budućnost

pre 13 godina

@(alex, 15. jul 2010 08:47)

Ne kaže se tranvaj. A ko je bankrotirao ilu će tek-strpljenja malo, videćemo.
I vi pratite nas, mnogo više nego mi vas, veruj, te ste tako ispratili i ono kad smo postali ono što vi nećete još bar dva veka, minimum...

nikolaaaaa

pre 13 godina

(postujem, 15. jul 2010 00:10)
Ok shvatam ja da je ono bilo moje misljenje i bas sam se trudio da bude realno... Jer koliko sam ja video po postavci igre je da Ilic treba da igra iza napadaca, a Moreira je na krilu... To je prva greska... Ok, Ilic mozda je i igrao nesto bolje u odbrani ali nije on zadnji vezni pa da se vraca nazad... On treba da ceka loptu na sredini i odma je upucuje ili na krilo ili u spic... A i verujem da bolje Moreira cuva loptu... Plus video sam da se Ilic trudi mnogo i da duplim pasovima najvise igra, ali malo tih dupplih pasova su igraci ispratili, znaci da pola krivice njemu a pola timu... Ali ok ajde da Vam ne diram kapitena... Ja nisam ni hteo da ga kritikujem,samo mislim da onaj ko treba da distribuira loptu i od koga igra treba da i zavisi mora bolje!!!

sveta

pre 13 godina

Ostavite se Petrovica vise, ja stvarno idalje ne mogu da razumem kakav smo mi narod!
Decko nije imao pauzu godinu dana, i igrao je samo zato sto gospodin predsednik nije doveo nijedno pojacanje, a vi ga pljujete! Kako ce biti slatko kad ga budete gledali u ligi sampiona, za nekog evropskog velikana.
Onda, drugi nonsens. Partizan kad je jedva izgacio Dinamo iz Bakua... ili kad smo deklasirali onaj smerni Rhyl prosle godine, odma je bilo "u, al smo jaki, idemo u LS", a sada, posto sami igraci i trener nisu nerealni u nadanjima, svi ondma pljuvacina: "losa igra, malo trcanja". Ovo ja PRVA utakmica, i to veoma vazna, a igra je nikad bolja, tj. stil igre, oslobadjaju se lopte, igra se mnogo pasa, stpljivi su, sanse stvaraju tako sto grade igru i to je najvaznije.
Ostalo je stvar uigravanja, i to ce doci (ili nece) kasnije. Za sad, treba da smo zadovoljni. Ali, dzaba, kad Srbinu ne moz' udovoljiti.

boki

pre 13 godina

(007, 14. jul 2010 22:25)

upravo tako, dali smo 7 golova velšanima pa su govorili kako smo pobjedili konobare i mehaničare. ne sumnjam da bi i sad bilo drugačije da su kojim slučajem pala još 2-3 gola.
ali nema veze, ko iskreno voli partizan neće mu smetati ni đura ni pera...

neutralni posmatrac

pre 13 godina

Onaj bek Partizana koji je cuvao coveka kada su dali gol moze ponekad sa nama u balon...Izgubio se umesto da prati loptu...vrti se oko sebe i razmislja gde mu je igrac...ej bre fudbal se igra loptom za njom

Delija Pantelija

pre 13 godina

Čestitke na pobedi!Mislim da moramo biti realni i ponoviti onu uvek ponavljanu frazu "danas svako igra fudbal...." pa tako i Jermenci.Pobeda od 3-1, na onoj temperaturi,na pošetku sezone kada su ekipe još prilično neuigrane, protiv jednog borbenog tima kakav je Pjunik je za svaku pohvalu.Nadam se da će Partizan u revanšu završiti posao i pokazati da je kvalitetniji tim.

Krle

pre 13 godina

Igra nije bila vrhunska, ali je bila dovoljna da se osrednja Jermenska ekipa pobedi. Najbolje je, oceniti je kao zadovoljavajucu. Jos uvek je sve u fazi uigravanja i nabijanja kondicije, tako da se ne moze ova igra uzeti kao reper za celu sezonu i da se ona vec oznacava kao katastrofalna. Lazevski je momak koji je pre dve godine Obradovica "drzao" na klupi, dok se nije povredio. Treba mu dati malo vremena i malo prostora da se vrati u staru formu, da opet malo oseti jaci fudbal i sto je najbitnije da stekne samopouzdanje. Mladi Scepovic isto treba malo vise podrske i malo "cekanja" dok se ne opusti i krene da igra kako ume, ipak je on do juce igrao omladinsku ligu. Zao mi je sto Bane Jovanovic nije krenuo utakmicu, iako je bio jedan od najstandardnijih na pripremama i odigrao svaku utakmicu. Nije Raca neka vrhunska klasa, pa da bez odradjenih priprema udje odma u prvi tim, bez obzira koliko je spreman. Sta reci za Krstajica, Sasu Ilica i Moreiru, koji su juce kao najstariji na terenu u trkackom i igrackom smislu pokazali najvise, svaka im cast na tome. Kleo je isto dosta radio u napadu, odlicno ume da sacuva loptu i da razigra ostale igrace, njemu isto treba jos malo da udje u formu iz prosle sezone, a onda ce biti mnogo lakse u napadu. Jovanovica isto treba pohvaliti, decko se trudi, vidi se da daje sve od sebe i da se ne stedi, mozda nekad i pogresi ali sa njegovim pristupom moze samo da napreduje i da bude sve bolji. Nemojte odma da ih pljujete i razapinjete, sacekajte jos malo da sve legne, jer sezona tek pocinje i imacete dovoljno vremena i utakmica za vase negativne stavove. Razvucite ih malo, da se ne ispucate odma na pocetku.

Red bull

pre 13 godina

Novi trend u partizanu. Mlad trener i forsira igru kao Barsa. Da su ovi jadnici malo nesto znali ne bi rezultat bio 3:1.Iz ni jedne sanse tri gola.Prvi uz malo srece, Drugi MO hteo da sutira pa se predomislio i lopta prelobovala golmana. Treci ajde nekeako. radisa Ilici vrhunski golman koji je branio za ekipe koje su se borile za opstanak. Nadam se da ce tako i ove sezone biti. Krojac kaze ne trebaju pojacanja. I ne trebaju ovo je sasvim dovoljno za sredinu u asoj ligi a o Evropi samo san i na Play stationu

pojacajte woofere, ne cujemo vas

pre 13 godina

topalovici jedno pitanje za vas: Posto je vas slogan "za sve se navija partizan se voli", da li ce neko od vas postenih i iskrenih da mi objasni sta znace oni zvizduci od 27 minuta upuceni igracima?!

haubica- Petrovic-ubica

pre 13 godina

Citam komentre,ali ovaj Branislavov je bas sovinisticki,voleo bi ti sigurno da je zvezda u kvalifikacijama ali nije (naravno sad neizostavna prica o najvecem klupskom uspehu zvezde u mislima Brnislava),svi smo svesni gdje nam je fudbal,imali ste i vi gani sanse prije par sezona pa niste nista napravili zato nemate pravo na ovakve komentare nego cutite bre i pokrijte se usima.

boolewar

pre 13 godina

Živ sam se smorio. Posle svih onih utakmica na SP izgledalo mi je kao da i jedni i drugi šetaju po terenu, Partizanovi igrači malo brže ali dosta komplikovanije. Komentatora ne želim ni da komentarišem.

alex

pre 13 godina

prosto volim da pogledam ove komentare i da vidim koliko zvezdinih navijaca prati partizan. nakon kosarke sada prate i partizan u fudbalu. Ponekad su im neki komentari malo cinicni i van svakog zdravog razuma, ali lepo je videti da polako pocinju da navijaju za partizan. A i sta bi drugo, Zvezda je bankrotirala i jedino sto ona igra je TRANVAJ LIGA u krugu 2.
pa bankrotirali zvezdasi, sretno vam navijanje za partizan i ove sezone u svim evro takmicenjima.
PARTIZAN SE VOLI ZVEZDA JE PROSLOST.

dfls9

pre 13 godina

Više nego ubedljiva pobeda Partizana.Pjunik je je fizički mnogo slabiji tim tako da deluje kao neki nižerazredni tim u odnosu na Partizan koji je pružio izvrsnu igru naročito u napadu.Pjunik-bez prave postavke igre bio je dobar samo u napadu u pojedinim akcijama kada je zaista dolazila do izražaja individualna sposobnost napadača.Spornih situacija nije bilo,bili su neki ofsajdi na "granici" ali je sudija neshvatljivo pogrešio kada je đon Krstajića na igrača PJunika u prvom poluvremenu propustio da dosudi makar kao faul ako ne i žuti karton i to sve na metar ispred.

Kalabrez

pre 13 godina

Pozdrav grobarima i braci iz drugih tabora!Ovo raduje,bravo Stanojevicu!Vrlo moderno,nema sta.Takticki i tehnicki izvrsno,brzo oslobadjanje lopte,odlicno kretanje bez iste,pruzanje vise od jedne mogucnosti onom koji loptu drzi.Sjajna igra loptom u prazno,vrlo odlucna,mastovita i iznad svega sa rezonom.Realizacija je dobra s 'obzirom da je prva takmicarska ove sezone.Brine odbrana,Lazevski je posle povrede stagnirao,Jovanovic nista iznad proseka..Nadam se da ce Kizito uneti malo dodatnog kvaliteta,koji bi omogucio da veza protiv jacih ne bude na 20m od gola,uz odbranu.Freedom fighter.

zarko + parangal to su srca dva

pre 13 godina

Pa vama ni wooferi vise ne pomazu, a da probate sa vuvuzelama, haha
gledajte 29 jula spektakl i UCITE OD NAJBOLJIH

gotovo

pre 13 godina

Svaka normalna ekipa bi ovima iz Jermenija dala 6-7 komada,svaka sem naseg Partizana,gde su najstariji igraci najbolji i najborbeniji.Svaka cast Krstajicu i Moreiri...a gospodi,takozvanim talentima treba sto pre zabraniti da igraju fudbal...Tomicu za koga ce sad vecina da kaze,super je igrao,dao je gol...ma svaka mu cast bre...on ne zna gde bije...gospodin reprezentativac Petrovic,ljudi,ako imate imalo pameti prodajte ga,pa makar i za 100.000 samo da ne gledam tog igraca koji ima radijus kretanja kao sestar,koji uporno vraca loptu nazad i nazad i nazad...na SP se lepo videlo kakom igraju normalne ekipe,ali ovi nasi to ne vide,on kao zadnji vezni pretrci 500 m po utakmici,jedva ide bre,promaja u sredini,nego sreca pa su ovi katastrofa inace kad nas dohvati neka malo jaca ekipa bice veselo...a sad par reci o nasem desnom beku,za koga se i dalje cudim kako je moguce da taj covek igra fudbal uopste...pricaju o njegovoj brzini,hahhhaahahaha...ako je on brz ja sam Jusein Bolt...on jedva ide,ne moze da se sastavi a sve vam govori to sto nije mogao da igra u jednoj prosecnoj ekipi Sosoa...i naravno mi ga vratimo kao pojacanje,kakvo crno pojacanje bre,jos mi je u secanju derbi u rupi kad smo dobili 0:2 ...kako ga je Koroman vrteo,pretrcavao,pa to je bilon smesno...sreca pa to nije uticalo na rezultat...molim vas ljudi saberite se,protiv ovih Jermena samo da smo trcali sinoc dali bi im 5 komada,a kod nas su samo 3-4 igraca igrala,ovi ostali su se setali po terenu...SRAM DA VAS BUDE BRE!!!

Kantona

pre 13 godina

(spider.stacy, 14. jul 2010 22:26)
Najjači komentar!Lepo si rekao, komšinica prvo treba da nauči da napravi akciju i šutne nama na gol pa posle da komentariše našu igru!
Inače igra je bila dobra za ovo doba godine, mnogo šansi, biće to sve OK! Hiljade poruka . . .

Црно-бели

pre 13 godina

Није лоше, а није ни добро. По свему судећи, ЛЕ је успех ове године. Али најјачи су ми навијачи Газпрома. Кога је уопште брига шта ви мислите?

Babin_zub

pre 13 godina

Ocigledno da je ovo bila igra macke i misa,i da je Partizan ne za klasu vec za tri klase ispred Pjunika i da njegov prolazak u sledeci krug nije sporan.Ipak,ovako ocajnom igrom ispred odbrambene linije nesto jaca ekipa reshetace Radishu Ilica iz svih uglova.Vezni red je dobar u napadu,stvara sanse(koje moraju biti iskoriscene u znatno vecem procentu),ali se niko ne vraca u odbranu.Tu ne racunam Petrovica koji je kao muva bez glave na terenu,i koji je propustio Anticev pokusaj da ga proda preko reprezentacije i tako svom sinu(Petrovicevom menadzeru) osigura novac od transfera.Svima je jasno sta ce Petrovic u repki.
I jos da dodam da je Punjik sinoc morao po igri i sansama biti ispracen sa 5 golova razlike.Ali dobro,do sledeceg kola ima vremena da se neke greske isprave.I trener mi se dopada.Samokritican je,zna sta hoce i kako do toga da dodje,nisu mu krivi vremenski uslovi,visoka trava niti zavere.Nadam se da ce izrasti u trenera evro-klase!

zarko + parangal

pre 13 godina

@(Big BUL, 14. jul 2010 23:15)
kazes komplex?!
1. Od efektivnog navijanja 45 min prvog poluvremena "mi" smo vam u ustima 35minuta.
2.27 minut ej bre vi krecete da zvizdite
3.Nije mi jasno gde nalazite samo ove komentatore, haha pa to je tek tuga
4.Vise vam ni wooferi ne pomazu

Kantona

pre 13 godina

Alo ljudi, odbrana nije loše odigrala prvo poluvreme već sredina nije ništa zatvarala nego samo trčkarala na čelu sa Raćom, doduše ne treba im uzeti za zlo treba imati u vidu koje je doba godine!
Grobari s tobom sve do pobede...

aca0808

pre 13 godina

@gledalac
Pa dali je neko dao srecniji gol u istoriji fudbala nego onaj otpadak sto vam udje protiv Bajerna?!?! a? Pa se ne secam da je to neko spominjao...

Stefan CG

pre 13 godina

Pobjedu sam i ocekivao,nisam ni sumnjao u to. No,moram da recem par stvari.
1. Nama je odbrana najveci problem,jer tako brzo dodju do naseg 16erca,uvek se izvucemo tako sto oni pogrese,ili nam pomogne sredina.
2. Ja da sam u BG ja bi uvjek isao na JNA da podrzim klub,vidim ovdje se svadjate,ali bilo bi ljepse doci na stadion i dati do znanja igracima da smo uz njih,da im damo jos podstreka za igru,tj. zelju za dokazivanjem,ako nista drugo,a ja vidim vi bi ste dosli samo ako udju u grupu,a prije..? No dobro,kako oćete..
3. Zasto je nekim Delijama toliko stalo da mi izgubimo,evo pobedili smo i opet pljuju.. A i neki Grobari to rade vidim.. Gledajmo mi svoja posla,njima cemo se baviti 23.oktobra. Pozdrav :)

doom

pre 13 godina

није лоше, биће боље. "ашкалије"
Зека вам спонзор, Карлеуша вам води "коп" уместо Гуровића. keep your mouth shot.

IVORY

pre 13 godina

Sredina i napad rade svoj posao dobro za pocetak, bice i bolje kako se budu nizale utakmice, ali nam je odbrana ubi boze ocajna, a golman je van konkurencije (samo nemoj neko da spomene da je odlicno odbranio i da njegovom zaslugom nismo primili gol kod 2:!, jer bi to svaki golman MORAO da brani. Problem je ono sto nije uspeo da odbrani i sto mu je lopta bukvalno prosla kroz usi).

P.S. Proklet bio dan kada smo potpisali ugovor sa Adidasom, pa da moram jos celu godinu (najmanje) da slusam o smornom jabulaniju

milosh-nish

pre 13 godina

za neupucene,lazevski je bio prvi bek ispred reprezentativca obradovica dok se nije povredio nazalost,nadam se da ce se vratiti u staru formu,veliki potencijal...

Cigani a gde ste vi u Evropi

pre 13 godina

Nije lose za pocetak,moglo je i ubedljivije ocigledno smo jaci i bolji tim uz duzno postovanje protivnika.Neke stvari u odbrani treba hitno ispraviti pred revans i naredne meceve.Napred Partizan!!!!

Nenad

pre 13 godina

Pobeda zlata vredna, pred revanš! Idemo dalje ali pored svega kao da vidim u nekom od narednih mečeva kako se nadam novoj pobedi a naša odbrana prima jedan za drugim 2-3 gola i kiselo ispadanje iz evro kupova, koje gledamo godinama unazad.. Zato, hitno pojačati odbranu!! Inako se planira pojačanje u odbrani, sredini i napadu, mislim da ovaj tim ima strelce na više pozicija i treba usmeriti sredstva na štopera. Pozdrav komšinici!

Nemanja

pre 13 godina

Ovi Jermeni nisu uopšte loša ekipa, mada smo mi znatno bolji. Svidela mi se igra Partizana, jedino je odbrana delovala smušeno. Meni je dovoljno da su uspeli da nadtrče rivala koji već uveliko igra svoje prvenstvo, a ovo je nama prva takmičarska utakmica. Nadam se da će trener popraviti situaciju u odbrani. U svakom slučaju ja ga podržavam, vidi se da ima šlifa. Posebno su mi se svideli pasovi na bočne pozicije, iza ledja protivničkih igrača.

grobar do smrti

pre 13 godina

Iskreni grobari molim vas pomozite mi!!!!Jako sam iskompleksiran zbog Zvezde...Stanje se pogorsalo drasticno posle dolaska ruskog giganta i novih pojacanja...Ne znam sta da radim.Najlosije se osecam kad mi neko pomene BARI I TOKIO...Pomagajte grobari sve vas ljubim puno!!!!!!!

rodney

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu na tv. Sve bilo kako sam i ocekivao,kvalitet na nasoj strani,na taj suvi kvalitet smo i dobili.
Igra ofanzivna,na gol vise,izgleda da je to Stanojeviceva koncepcija,nesto kao pod Tumbom. Ipak,fudbal je i igra taktike,i odbrane,a danas nam je u odbrani duvalo. Treba se paziti toga.
A sada da kazem nesto sto nema direktne veze sa fudbalom.
Mi iz ex Ju smo jako prepotentni i bezobrazni,i iako zivimo na infuziji,skloni smo da omalovazavamo druge iako ih ne poznajemo. Takvi smo svi. Srbi,Hrvati,Muslimani....
Zato cu citirati hrvatskog komentatora koji je prosle godine izvjestavao iz Jerevana sa utakmice Pjunik Dinamo "aerodrom u Jerevanu je svemirski brod u odnosu na nas Pleso".
Jermenija je zemlja koji ima vjerovatno najskolovanije stanovnistvo u Evropi,njihov glavni grad je prepun galerija i muzeja,elitnih klubova u kojima se slusa uglavnom dzez,imaju jednu od najboljih filharmonija u evropi,njihov nacionalni stadion je mnogo bolji od maksimira,jna,ili marakane...
Prema tome,prvo treba da znamo nesto,pa tek onda da donosimo sudove.
Ko ne vjeruje ima Vikipediju i ostale internet stranice slicnog sadrzaja.

el pragmatiko

pre 13 godina

Pa ljudi kako vas nije sramota???Pa nama protiv Jagodine dodje tri puta vise gledalaca!E tu se moji grobari vidi koji je klub mali a koji veliki...

PERO

pre 13 godina

(sasa, 14. jul 2010 22:55)
- Jesi li ti juce poceo da navijash za Partizan?? Ko je 'crni Lazevski'? To je isti decko koji je kidao pre 2 godine, dok se nije povredio. Isti decko koji je bio carina pored aut linije. Ima li Partizan trenutno boljeg? Zasto crni Lazevski? Mozda bi ti da ga menjas?? E moji Grobari, svasta se ovde moze procitati.. Nazalost.. Puno pozdrava iz Makedonije, sa Ohridskog jezera, pogotovo tebi sale.. Novopeceni Grobarcicu :)
(KezZa, 14. jul 2010 23:37)

šta si ti napao pa braniš tvog makedonca.bio sam na stadionu dnas nema ko ga nije psovao sa istoka.veze nema,gde je on kidao?najgori igrac u istoriji partizana na toj poziciji,nadam se da ce ga kizito zamenti vec na sledecoj utakmici.

.

pre 13 godina

U loži vam samo Tadić nedostaje pa da me ubedite da niste državni projekat...
(kao, 14. jul 2010 22:32)

Ajde nabroji mi koga si sve to video u lozi,sem Ljajica koji nam je bivsi podpredsednik kluba?

schweinsteiger

pre 13 godina

(007, 14. jul 2010 22:25

koji si ti car!!! Nasao si da komentarises fudbalsku utakmicu a ne znas da se kaze GOL a ne go :) i jos citam komentare kako je igra sjajna. Koju ste utakmicu vi gledali??? Pa Partizan je igrao sa Miki Maus ekipom i govorite kako ste ih nadigrali? Ako vam je to merilo, ne pise vam se lepo ove godine. A Moreira nije dao fenomenalan gol, vec je samo tako ispalo. Jasno se vidi da nije imao nameru da lobuje vec da hvata volej. I da ne bude zabune - NE, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan

Bez obraza

pre 13 godina

Mozda i jeste nekakvo opravdanje za vrlo, vrlo losu igru Partizana visoka temperatura. Bojim se, ipak, da ce i ovo biti jos jedan neuspesni izlet u Evropu. Strucnom stabu (Stab jeste, ali je pitanje koliko je strucan) se valja vise pozabaviti igrom i zalaganjem igraca.
I jos jedna stvar: vec vise od 50 god. navijam za Partizan, ali me je danas bilo sramota koliko TV komentator priziva sudije da navijaju za domace.
E, moj Aco Stojanovicu! Na Sv. prvenstvu si postavio tako visoke standarde u TV prenosima da ce te biti vrlo, vrlo tesko dostici. Ovi drugi nemaju ni znanja ni OBRAZA. Dzaba im iskustvo.

mik jug

pre 13 godina

citam sta pisu ovi genijalci, pa Real Madrid je prosle godine ispao od Alkokrona(3 ili 4) liga, i primio cetiri komada, a ovi indijanci dali jedan corak i kao losi smo jako.. bio sam na tekmi, navijanje bilo dobro, imajuci u vidu protivnika, pun jug.. imamo losa resenja u zavrsnici, to nije do uigravanja, to je vec do kvaliteta nasih igraca..

majstor

pre 13 godina

Drago mi je sto je svima jasno da dosta skripi u odbrani. Nikad vise napadaca u zavrsnicama napada nisam video u Partizanu, ali zato odbrana ... Bravo crno beli, lepo to sve izgleda - odigravanje iz prve, brzi napadi ali mora se imati balans, znati kada treba stati i umrtviti igru. Dobro je, dobro

pirke

pre 13 godina

Tek sam sad shvatio da ovi nemaju kompleks od Partizana, nego od Grobara, svaki drugi komentar Grobari ovo, Grobari ono, navijanje ovakvo, navijanje onakvo...

Mec je bio dobar, mislim da smo pruzili dobru igru s obzirom da je prvi takmicarski mec u sezoni, i da su sada (najverovatnije) ovi igracii prvi put igrali u ovom sastavu. Ima mesta za napredak, fali nam B. Ilic, Diara ali dobro. Uz jednog kvalitetnijeg napadaca i odbrambenog ovaj tim bi bio jaci, ali mislim da je ovo sasvim dovoljno za Ligu Evrope.

pamp

pre 13 godina

Stvarno mi nije jasno kakvi ljudi komentarisu igru partizana.Ja razumem da ne volite nekog igraca al da budete toliko ne realni stvarno nije u redu.Sale Ilic je danas bio najbolji pojedinac na terenu bez obzira na generalno slabu partiju tima.kao i krstajic,jeste da su najstariji al iskustvo se videlo.i nema potrebe da pljujete Saleta samo zato sto ste navikli ili vucete gnev iz nekih proslih dana...al to je sve sto i umete izgleda...da sejete mrznju i neznanje.

IsSoGood

pre 13 godina

Ja sam odgledao, celu tekmu (pa skoro celu, posto sam bio na poslu, pa tu i tamo sam morao da cepim neki e-mail) i zelim da se u potpunosti suprostavim svojim misljenjem vecini diskutantata. Elem, Partizan je odlicno odigrao protiv veoma solidnog protivnika. Da pojasnim, Partizan i Pjunik su u ovom kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona sa razlogom. Naime kvaliteti Srpske i Jermenske lige su slicni. Najveci problem nas Srba je to sto se mi odmah poredimo sa Barselonom i mislimo kako cemo da se nadigravamo sa njima. Pa ljudi osvestite se. Ovo je fudbal, igra koju mi tradicionalno, ili kako god vec hocete mi ne umemo da igramo (za razliku od, recimo, kosarke). Stoga da cestitamo momcima i pozelimo im jos puno pobeda. Ako kojim slucajem Partizan dosegne Ligu Uefe, ja bih bio prezadovoljan.
Pozz svim normalnim ljudima koji imaju realna ocekivanja. Ostalima, gledajte basket (ili vaterpolo) gde jos i imamo neke sanse da budemo svetska elita- batalite gledanje fudbala.

postujem

pre 13 godina

(nikolaaaa, 14. jul 2010 23:30)
Shvatam da si ne objektivan kao navijac zvezde ali sledeci put komentarisi jedino ako si gledao utakmicu."Ilic neigra nista".Ti majstore ili nisi gledao ili se razumes u fudbal kao ja u aviomehaniku.Ilic je bio uz Krleta najbolji igrac na terenu.Od kad se vratio popravio je defanzivu,iskreno nisam se nadao a uz to je jedan od retkih igraca u nasoj ligi koji moze da sacuva loptu i odigra dupli pas.Molim te da od sada komentarises objektivno ili ako nemozes onda na bar vesti o svom klubu

dekiiii

pre 13 godina

Jel vama cudno sto se igraci ne raduju kad daju gol....(bice 2 ;0 za jermene)...I nema ulaganja u stadion na zimu rasprodaja i onoga malo sto je ostalo....

sensei

pre 13 godina

Ipak , solidno.

Tesko je igrati sa ekipama sa istoka + sparno vreme....

Ali defanziva.... O-o

Jovanovic meni ne bi igrao ni u Zadrugaru , iako mi je prezimenjak.

Fejsa oporavi se vise :S

mito

pre 13 godina

Predlazem Karadzicu, da ponovo obezbedi titulu Partizanu, jer posle ovako velicanstvene igre i iduce godine treba da nas zastupa u ligi prvaka.
Petrovica sto pre prodajte jer on umesto celom loptu sutira temenom.
Onu 18-ticu, levog beka ste verovatno nasli negde na ulici (inace komentator ga je nahvalio kao da je Mesi). Covek lepo kod prvog gola protivnika nezna gde je lopta, i umesto da se okrene ka svom golu posto je trenutno zadnji igrac u odbrani on loptu trazi na centru.
Dodavanje lopti u dubinu je na dva nacina ili je lopta prejaka, pa nesretnik ne moze da je stigne ili se saceka da napadac udje u ofsajd, pa mu se onda doda lopta.
Pitam trenera Partizana, da li igraci Partizana treniraju sutiranje na gol i centarsuteve, posto su prvi metiljavi, a drugi neprecizni.
Posebno mi se svidelo sto su igraci Partizana posle 3:1 stali (kao da se igra prvenstvena, a ne utamica po kup sistemu) rezultat 3:1 domacin lako moze da pretvori u 2:0 i put je zavrsen.
Komentator koji me maksimalno nervirao svojim komentarima, lepo je doduse primetio da golman stoji na 8-9 mtara od gola kako bi kao treci bek intervenisao u slucaju ubacivanja lopte. Nije mi jasno da trener Partizana to nije uocio, kada to nisu primetili fudbaleri i rekao igracima da kada to primete sutiraju iz daljine. To bi nateralo golmana da stoji blize gol liniji.
Na kraju sa pricom o Djabulaniju popeli ste mi se na vrh glave. Mislim da ovi komentatori nikad nisu sutnuli loptu. Ako se secate starih koznih lopti iz 50 i 60-tih godina, te lopte kako god ih udaris isle su maltene pravolinijski. Postojale su cake kod udarca koje su obezbedjivale da lopta propadne ili skrene. Kod danasnje savremene skoro idealno napravljene lopte, prilikom suta do izrazaja dolazi cak i visina risa igraca koji sutira. Zato su te lopte teze za branjenje i sto lopte budu savremenije to ce mo imati priliku da vidimo neobicnije golove. Ako neko sumnja u ovo neka sam isproba.
Ako neko misli da sam pogresio neka ponovo pogleda snimak utakmice.
S postovanjem

KezZa

pre 13 godina

ko je ovaj crni lazevski???!!!…!!
(sasa, 14. jul 2010 22:55)
- Jesi li ti juce poceo da navijash za Partizan?? Ko je 'crni Lazevski'? To je isti decko koji je kidao pre 2 godine, dok se nije povredio. Isti decko koji je bio carina pored aut linije. Ima li Partizan trenutno boljeg? Zasto crni Lazevski? Mozda bi ti da ga menjas?? E moji Grobari, svasta se ovde moze procitati.. Nazalost.. Puno pozdrava iz Makedonije, sa Ohridskog jezera, pogotovo tebi sale.. Novopeceni Grobarcicu :)

nikolaaaa

pre 13 godina

Najvise me nervira kada neko kaze kao ajte izvolite vredjajte kao samo smo vas cekali!!! Treba biti realan, a ne kao da odbacujete komentare od Zvezdinih navijaca!!! Evo ja sam prvi zvezdas ali ipak kada se igra Evropa onda sam zdusno i grobar i ofkovac i suboticanin i voleo bi da svi odu u grupnu fazu takmicenja!!! Tako da treba biti realan i reci da ovi Jermeni nisu neki tim... Samo sto su borbeni ali nista vise... Tehnika im nije nikakva osim ona dva igraca u napadu... A mora se reci da ipak Partizanu je potrebno da ne tera Moreiru na krilo vec u sredinu,da bude plej!!! A SAsu Ilica ubacivati samo ako Moreira se umori... Jer Ilic nikako ne igra... U odbrani skripi!!! I to mnogo!!! Da Jeremni imaju nekoga u sredini da lepo da zavrsni pas bilo bi mnogo prilika za Jermene!!! Pogotovu mislim na bekove koji u odbrani nisu mnogo pokazali!!! Mislim da ce Partizan dobiti i u revansu jer su ipak bolji, ali mislim da se mora mnogo bolje ako ce u LS!!! Mora mnogo bolje i za sledecu rundu!!! Jer ce tesko sa ovakvom igrom!!! Realno je da su Jermeni pustili Partizan da drzi loptu jer oni nemaju igraca koji sam moze da drzi loptu, ali vec u sledecem kolu moze naici neki jaci klub sa nekim dobrim tehnicarem i eto nevolja!!! Uglavnom, mislim da skripe bekovske pozicije, i pozicija pleja i mora se ispraviti!!! Eto ako neko posle kaze da zvezdasi nikako ne navijaju za Partizan!!! Pa i nama je u interesu da se igra bolji i jaci fudbal u Srbiji, da imamo bolje pozicije kad krecemo u evro kupove!!! A vi posle samo pljujte i budite ljubomorni na Zvezdu!!!

Big BUL

pre 13 godina

(Lignjoslav, 14. jul 2010 22:29)
Lignjoslav je druga rec za kompleks :P bitno da si ti gledao Partizan care!seti se derbija i navijanja ,nesto nisam cuo tvoje tamo?:)):P

Бранислав

pre 13 godina

Тек ћемо видети да ли ће проћи ?! Полако ..... неће бити први пут да Партизан испадне од аутсајдера.

haha

pre 13 godina

Ovi vas nadigraše. Ok, vodite, dali ste dva (više nego srećna) gola, ali vas nadigraše!
(gledalac, 14. jul 2010 21:46)

za tvoju informaciju Pjunik nije igrao u crno-belim dresovima...hahaha...ljubomoran ciga :)) hehe

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Šta se brinete GROBARI moji, ove gazimo lagano i sledeće dve runde dobijamo lagano. Svi vole uspešne, isto tako i naša komšinica !!
Komšinice,ne brini se, gledaćeš nas i u Ligi Šampiona !!

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

У најочајнијем полувремену у историји дадосмо два гола, у нешто мање слабом другом само један. ПОД ХИТНО треба довести:једног централног и левог бека, везњака и шпица. Без тих појачања (то је целих милион еврића)ће нас и смехотресна Звезда побеђивати. Са оваквимтимом ће у наредном коју неки Дебрецеин и њему слични "Титани" за нас бити непрелазна препрека!!! Зато на време упозоравам :БЛАМАЖА У НАЈАВИ!!! Памет у главу, одрешите кесу за тих милона евра, иначе неће нас опрати Сава И дунав следећих сто година. Мореира, Крстајић и Саша Илић (заједно више од 100 година) чине покретачку снагу Партизана. УЗБУНА!!!

bobanmkd

pre 13 godina

Ovako.Dvomec ću komentirati posle revansa.Jasno je da Stanojevic mora ako slučajno ispadnemo da ide jer je rekao da je ovaj ( po mom mišljenju)slabi Partizan tim koji mora da prodje Pjunik. Ja bi samo upitao i to ovim redom:Djurica,Stanojevica,upravni odbor i struku:Dali ste svesni šta će se desiti na bilo kom evropsom meču ako slučajno 37 godišnji Krstajic ne bude u situaciji da igra?!?! Evo ja vam sa mojim 43 godina kažem:KATASTROFA! Gospodo,vi nemate ni oci ni mozak! PS-Nadja sam namerno izostavio,njega ionako niko ništa i ne pita!

Laki

pre 13 godina

Nije loše, može i mora bolje.Kao što je rekao Stanojević,ima nekih dobrih stvari ali ima i dosta loših.Ovo je tek početak.

p.s. Raća mora da ostane!

Bancho

pre 13 godina

Krle ga odigra majstorski. Odusevio me svakim duelom, pasovima, posebno onaj za nas drugi gol, smirenoscu i sigurnoscu...prava steta sto nema bar jos jednog iskusnog igraca pored sebe u odbrani, mnogo bi bila bolja defanziva.

Stvarno JEDAN JE MLADEN KRSTAJIC.

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Igra iznad ocekivanja,mada pravi sud je tesko dati s obzirom na sngu protivnika. U svakom slucaju vedra slika pred zrijeb u petak, a tu su nam moguci protivnici Bohemians, Zilina, Helsinki, Leh ili Omonija. I dok sam za zadnjeg ubijedjen da ne bi imali sansi, ostala 4 rivala su vise nego pobjediva, tako da valja se nadati prolsaku u 4.kolo. PARTIZAN ZAUVJEK !

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Mozemo biti zadovoljni.
Odbrana u prvom poluvremenu bas i nije bila kako treba,ali je drugom sasvim ok.Trebamo bolje da koristimo sanse i sve ce biti u redu.Trebali smo im dati 5-6 golovo ko nista,ali dobro u revans sada hladne glave i minimalac tamo za nas,dosta.

Sreten

pre 13 godina

Bice tamo neizvesno, ne zbog kvaliteta Jermena vec zbog velike klimatske promene, dugog puta, a ni Partizan nije neranjiv sto se veceras i videlo.

sasa

pre 13 godina

joooj boze,kako ovaj marko jovanovic moze da igra za partizan!!! odbrana nam je smesna...jovanovicu ne bi imao mesta u metalcu iz gornjeg milanovca..

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo crno-beli!!! Odlicna utakmice i sasvim zasluzena pobeda. Ne mogu da se otmem utisku da je rezultat mogao da bude i mnogo veci ali nadajmo se da ce i ovo da bude dovoljno za prolaz dalje. Napred Partizan!!!

spider.stacy

pre 13 godina

Carevi, brinite vi vašu brigu i samo nemojte, molim vas, više o našoj opsednutosti zvezdom...Pa,vi ovoliko napada nemate za celu sezonu,a ne na jednoj utakmici.

007

pre 13 godina

pustite momke da igraju , dajte im podrsku .

nisu oni krivi sto su tu gde jesu tj u timu Partizana .. zna se ko je kriv .

sto se tice utakmice .. ovaj Pyunik je verovatno najlosija ekipa koju sam ikad gledao .. pa nam dade go , zamalo i drugi .. ali to je nasa realnost , to je Srpski klupski fudbal .

Ekipi Partizana , sve cestitke na pobedi , gurajte momci , ko zna , mozda nas i iznenadite

nego neko je prokomentarisao 2 srecna gola , recimo da se ne slazem

Tomicev go je zakacio zivi zid i zabio se pod precku .. to se inace nikom ne desava u evropi (svaki treci go je takav)

Moreira je dao go majstorski
tako ja vidim taj go .

a vi pljuvaci , pljujte pljujte ..i to je nazalost slika Srpskog mentaliteta ..
verovatno da damo 7-8 komada i onda bi nasli nacina da ih popljujete

NAPRED PARTIZAN !

Kriik

pre 13 godina

Posle ove utakmice imam mnogo više vere u ovogodišnju ekipu. Sale Ilić majstorski, Krstajić bundesligaški, Moreira doktorski a svi ostali dovoljno dobri ...
Sale Stanojević mi samo potvrdjuje da je on zaslužan za Djukićev Partizan i onu igru. Upravo je to to što smo gledali te sezone i priželjkivali da ponovo gledamo.
Svaka čast i sretno u nastavku.
Na sledećoj utakmici ću vas i ja bodriti

djole

pre 13 godina

Ljudi moji, na stranu sto sam Zvezdas, ali nas klupski fudbal je i vise nego tuzan. Pa mi smo ove do juce slali kuci sa 5, 6, 7 i vise golova kuci, a sad dajemo golove na srecu. Tuzno, i ove godine sam kupio Zvezdinu sezonsku, samo ne znam sta cu gledati...
Bez obzira na ovo tuzno izdanje, sve najbolje.

Nonsalantno

pre 13 godina

Bruka kako Partizan igra odbranu,iole ozbiljnija ekipa deset gola ima da nam da. Sreca pa ovi ne vrse presing na nasoj polovini,inace koliko neinteligencije je prisutno kod vecine igraca Partizana,to je bruka. Pa bar to svoje neznanje da nadoknade trcanjem a ne trckaranjem i hodanjem.Bruka.

mille grobar

pre 13 godina

Za sredinu terena i napad,ne brinem,vidi se da ce to funkcionisati kako vreme bude odmicalo ali odbrana nam je ZABRINJAVAJUCE losa.Mislim da bi nas bilo koja malo jaca evropska ekipa zgromila sa ovakvom igrom u odbrani!Strasno smo losi u tom delu igre ali strasno!Verujem da cemo dati jos gol,dva u drugom poluvremenu ali ne bi me cudilo i da primimo jos koji...

007

pre 13 godina

pustite momke da igraju , dajte im podrsku .

nisu oni krivi sto su tu gde jesu tj u timu Partizana .. zna se ko je kriv .

sto se tice utakmice .. ovaj Pyunik je verovatno najlosija ekipa koju sam ikad gledao .. pa nam dade go , zamalo i drugi .. ali to je nasa realnost , to je Srpski klupski fudbal .

Ekipi Partizana , sve cestitke na pobedi , gurajte momci , ko zna , mozda nas i iznenadite

nego neko je prokomentarisao 2 srecna gola , recimo da se ne slazem

Tomicev go je zakacio zivi zid i zabio se pod precku .. to se inace nikom ne desava u evropi (svaki treci go je takav)

Moreira je dao go majstorski
tako ja vidim taj go .

a vi pljuvaci , pljujte pljujte ..i to je nazalost slika Srpskog mentaliteta ..
verovatno da damo 7-8 komada i onda bi nasli nacina da ih popljujete

NAPRED PARTIZAN !

djole

pre 13 godina

Ljudi moji, na stranu sto sam Zvezdas, ali nas klupski fudbal je i vise nego tuzan. Pa mi smo ove do juce slali kuci sa 5, 6, 7 i vise golova kuci, a sad dajemo golove na srecu. Tuzno, i ove godine sam kupio Zvezdinu sezonsku, samo ne znam sta cu gledati...
Bez obzira na ovo tuzno izdanje, sve najbolje.

spider.stacy

pre 13 godina

Carevi, brinite vi vašu brigu i samo nemojte, molim vas, više o našoj opsednutosti zvezdom...Pa,vi ovoliko napada nemate za celu sezonu,a ne na jednoj utakmici.

Kriik

pre 13 godina

Posle ove utakmice imam mnogo više vere u ovogodišnju ekipu. Sale Ilić majstorski, Krstajić bundesligaški, Moreira doktorski a svi ostali dovoljno dobri ...
Sale Stanojević mi samo potvrdjuje da je on zaslužan za Djukićev Partizan i onu igru. Upravo je to to što smo gledali te sezone i priželjkivali da ponovo gledamo.
Svaka čast i sretno u nastavku.
Na sledećoj utakmici ću vas i ja bodriti

mille grobar

pre 13 godina

Za sredinu terena i napad,ne brinem,vidi se da ce to funkcionisati kako vreme bude odmicalo ali odbrana nam je ZABRINJAVAJUCE losa.Mislim da bi nas bilo koja malo jaca evropska ekipa zgromila sa ovakvom igrom u odbrani!Strasno smo losi u tom delu igre ali strasno!Verujem da cemo dati jos gol,dva u drugom poluvremenu ali ne bi me cudilo i da primimo jos koji...

Big BUL

pre 13 godina

(Lignjoslav, 14. jul 2010 22:29)
Lignjoslav je druga rec za kompleks :P bitno da si ti gledao Partizan care!seti se derbija i navijanja ,nesto nisam cuo tvoje tamo?:)):P

haha

pre 13 godina

Ovi vas nadigraše. Ok, vodite, dali ste dva (više nego srećna) gola, ali vas nadigraše!
(gledalac, 14. jul 2010 21:46)

za tvoju informaciju Pjunik nije igrao u crno-belim dresovima...hahaha...ljubomoran ciga :)) hehe

KezZa

pre 13 godina

ko je ovaj crni lazevski???!!!…!!
(sasa, 14. jul 2010 22:55)
- Jesi li ti juce poceo da navijash za Partizan?? Ko je 'crni Lazevski'? To je isti decko koji je kidao pre 2 godine, dok se nije povredio. Isti decko koji je bio carina pored aut linije. Ima li Partizan trenutno boljeg? Zasto crni Lazevski? Mozda bi ti da ga menjas?? E moji Grobari, svasta se ovde moze procitati.. Nazalost.. Puno pozdrava iz Makedonije, sa Ohridskog jezera, pogotovo tebi sale.. Novopeceni Grobarcicu :)

Bancho

pre 13 godina

Krle ga odigra majstorski. Odusevio me svakim duelom, pasovima, posebno onaj za nas drugi gol, smirenoscu i sigurnoscu...prava steta sto nema bar jos jednog iskusnog igraca pored sebe u odbrani, mnogo bi bila bolja defanziva.

Stvarno JEDAN JE MLADEN KRSTAJIC.

bobanmkd

pre 13 godina

Ovako.Dvomec ću komentirati posle revansa.Jasno je da Stanojevic mora ako slučajno ispadnemo da ide jer je rekao da je ovaj ( po mom mišljenju)slabi Partizan tim koji mora da prodje Pjunik. Ja bi samo upitao i to ovim redom:Djurica,Stanojevica,upravni odbor i struku:Dali ste svesni šta će se desiti na bilo kom evropsom meču ako slučajno 37 godišnji Krstajic ne bude u situaciji da igra?!?! Evo ja vam sa mojim 43 godina kažem:KATASTROFA! Gospodo,vi nemate ni oci ni mozak! PS-Nadja sam namerno izostavio,njega ionako niko ništa i ne pita!

Nonsalantno

pre 13 godina

Bruka kako Partizan igra odbranu,iole ozbiljnija ekipa deset gola ima da nam da. Sreca pa ovi ne vrse presing na nasoj polovini,inace koliko neinteligencije je prisutno kod vecine igraca Partizana,to je bruka. Pa bar to svoje neznanje da nadoknade trcanjem a ne trckaranjem i hodanjem.Bruka.

nikolaaaa

pre 13 godina

Najvise me nervira kada neko kaze kao ajte izvolite vredjajte kao samo smo vas cekali!!! Treba biti realan, a ne kao da odbacujete komentare od Zvezdinih navijaca!!! Evo ja sam prvi zvezdas ali ipak kada se igra Evropa onda sam zdusno i grobar i ofkovac i suboticanin i voleo bi da svi odu u grupnu fazu takmicenja!!! Tako da treba biti realan i reci da ovi Jermeni nisu neki tim... Samo sto su borbeni ali nista vise... Tehnika im nije nikakva osim ona dva igraca u napadu... A mora se reci da ipak Partizanu je potrebno da ne tera Moreiru na krilo vec u sredinu,da bude plej!!! A SAsu Ilica ubacivati samo ako Moreira se umori... Jer Ilic nikako ne igra... U odbrani skripi!!! I to mnogo!!! Da Jeremni imaju nekoga u sredini da lepo da zavrsni pas bilo bi mnogo prilika za Jermene!!! Pogotovu mislim na bekove koji u odbrani nisu mnogo pokazali!!! Mislim da ce Partizan dobiti i u revansu jer su ipak bolji, ali mislim da se mora mnogo bolje ako ce u LS!!! Mora mnogo bolje i za sledecu rundu!!! Jer ce tesko sa ovakvom igrom!!! Realno je da su Jermeni pustili Partizan da drzi loptu jer oni nemaju igraca koji sam moze da drzi loptu, ali vec u sledecem kolu moze naici neki jaci klub sa nekim dobrim tehnicarem i eto nevolja!!! Uglavnom, mislim da skripe bekovske pozicije, i pozicija pleja i mora se ispraviti!!! Eto ako neko posle kaze da zvezdasi nikako ne navijaju za Partizan!!! Pa i nama je u interesu da se igra bolji i jaci fudbal u Srbiji, da imamo bolje pozicije kad krecemo u evro kupove!!! A vi posle samo pljujte i budite ljubomorni na Zvezdu!!!

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

У најочајнијем полувремену у историји дадосмо два гола, у нешто мање слабом другом само један. ПОД ХИТНО треба довести:једног централног и левог бека, везњака и шпица. Без тих појачања (то је целих милион еврића)ће нас и смехотресна Звезда побеђивати. Са оваквимтимом ће у наредном коју неки Дебрецеин и њему слични "Титани" за нас бити непрелазна препрека!!! Зато на време упозоравам :БЛАМАЖА У НАЈАВИ!!! Памет у главу, одрешите кесу за тих милона евра, иначе неће нас опрати Сава И дунав следећих сто година. Мореира, Крстајић и Саша Илић (заједно више од 100 година) чине покретачку снагу Партизана. УЗБУНА!!!

sensei

pre 13 godina

Ipak , solidno.

Tesko je igrati sa ekipama sa istoka + sparno vreme....

Ali defanziva.... O-o

Jovanovic meni ne bi igrao ni u Zadrugaru , iako mi je prezimenjak.

Fejsa oporavi se vise :S

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Igra iznad ocekivanja,mada pravi sud je tesko dati s obzirom na sngu protivnika. U svakom slucaju vedra slika pred zrijeb u petak, a tu su nam moguci protivnici Bohemians, Zilina, Helsinki, Leh ili Omonija. I dok sam za zadnjeg ubijedjen da ne bi imali sansi, ostala 4 rivala su vise nego pobjediva, tako da valja se nadati prolsaku u 4.kolo. PARTIZAN ZAUVJEK !

Laki

pre 13 godina

Nije loše, može i mora bolje.Kao što je rekao Stanojević,ima nekih dobrih stvari ali ima i dosta loših.Ovo je tek početak.

p.s. Raća mora da ostane!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo crno-beli!!! Odlicna utakmice i sasvim zasluzena pobeda. Ne mogu da se otmem utisku da je rezultat mogao da bude i mnogo veci ali nadajmo se da ce i ovo da bude dovoljno za prolaz dalje. Napred Partizan!!!

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Mozemo biti zadovoljni.
Odbrana u prvom poluvremenu bas i nije bila kako treba,ali je drugom sasvim ok.Trebamo bolje da koristimo sanse i sve ce biti u redu.Trebali smo im dati 5-6 golovo ko nista,ali dobro u revans sada hladne glave i minimalac tamo za nas,dosta.

sasa

pre 13 godina

joooj boze,kako ovaj marko jovanovic moze da igra za partizan!!! odbrana nam je smesna...jovanovicu ne bi imao mesta u metalcu iz gornjeg milanovca..

Sreten

pre 13 godina

Bice tamo neizvesno, ne zbog kvaliteta Jermena vec zbog velike klimatske promene, dugog puta, a ni Partizan nije neranjiv sto se veceras i videlo.

mito

pre 13 godina

Predlazem Karadzicu, da ponovo obezbedi titulu Partizanu, jer posle ovako velicanstvene igre i iduce godine treba da nas zastupa u ligi prvaka.
Petrovica sto pre prodajte jer on umesto celom loptu sutira temenom.
Onu 18-ticu, levog beka ste verovatno nasli negde na ulici (inace komentator ga je nahvalio kao da je Mesi). Covek lepo kod prvog gola protivnika nezna gde je lopta, i umesto da se okrene ka svom golu posto je trenutno zadnji igrac u odbrani on loptu trazi na centru.
Dodavanje lopti u dubinu je na dva nacina ili je lopta prejaka, pa nesretnik ne moze da je stigne ili se saceka da napadac udje u ofsajd, pa mu se onda doda lopta.
Pitam trenera Partizana, da li igraci Partizana treniraju sutiranje na gol i centarsuteve, posto su prvi metiljavi, a drugi neprecizni.
Posebno mi se svidelo sto su igraci Partizana posle 3:1 stali (kao da se igra prvenstvena, a ne utamica po kup sistemu) rezultat 3:1 domacin lako moze da pretvori u 2:0 i put je zavrsen.
Komentator koji me maksimalno nervirao svojim komentarima, lepo je doduse primetio da golman stoji na 8-9 mtara od gola kako bi kao treci bek intervenisao u slucaju ubacivanja lopte. Nije mi jasno da trener Partizana to nije uocio, kada to nisu primetili fudbaleri i rekao igracima da kada to primete sutiraju iz daljine. To bi nateralo golmana da stoji blize gol liniji.
Na kraju sa pricom o Djabulaniju popeli ste mi se na vrh glave. Mislim da ovi komentatori nikad nisu sutnuli loptu. Ako se secate starih koznih lopti iz 50 i 60-tih godina, te lopte kako god ih udaris isle su maltene pravolinijski. Postojale su cake kod udarca koje su obezbedjivale da lopta propadne ili skrene. Kod danasnje savremene skoro idealno napravljene lopte, prilikom suta do izrazaja dolazi cak i visina risa igraca koji sutira. Zato su te lopte teze za branjenje i sto lopte budu savremenije to ce mo imati priliku da vidimo neobicnije golove. Ako neko sumnja u ovo neka sam isproba.
Ako neko misli da sam pogresio neka ponovo pogleda snimak utakmice.
S postovanjem

rodney

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu na tv. Sve bilo kako sam i ocekivao,kvalitet na nasoj strani,na taj suvi kvalitet smo i dobili.
Igra ofanzivna,na gol vise,izgleda da je to Stanojeviceva koncepcija,nesto kao pod Tumbom. Ipak,fudbal je i igra taktike,i odbrane,a danas nam je u odbrani duvalo. Treba se paziti toga.
A sada da kazem nesto sto nema direktne veze sa fudbalom.
Mi iz ex Ju smo jako prepotentni i bezobrazni,i iako zivimo na infuziji,skloni smo da omalovazavamo druge iako ih ne poznajemo. Takvi smo svi. Srbi,Hrvati,Muslimani....
Zato cu citirati hrvatskog komentatora koji je prosle godine izvjestavao iz Jerevana sa utakmice Pjunik Dinamo "aerodrom u Jerevanu je svemirski brod u odnosu na nas Pleso".
Jermenija je zemlja koji ima vjerovatno najskolovanije stanovnistvo u Evropi,njihov glavni grad je prepun galerija i muzeja,elitnih klubova u kojima se slusa uglavnom dzez,imaju jednu od najboljih filharmonija u evropi,njihov nacionalni stadion je mnogo bolji od maksimira,jna,ili marakane...
Prema tome,prvo treba da znamo nesto,pa tek onda da donosimo sudove.
Ko ne vjeruje ima Vikipediju i ostale internet stranice slicnog sadrzaja.

Црно-бели

pre 13 godina

Није лоше, а није ни добро. По свему судећи, ЛЕ је успех ове године. Али најјачи су ми навијачи Газпрома. Кога је уопште брига шта ви мислите?

alex

pre 13 godina

prosto volim da pogledam ove komentare i da vidim koliko zvezdinih navijaca prati partizan. nakon kosarke sada prate i partizan u fudbalu. Ponekad su im neki komentari malo cinicni i van svakog zdravog razuma, ali lepo je videti da polako pocinju da navijaju za partizan. A i sta bi drugo, Zvezda je bankrotirala i jedino sto ona igra je TRANVAJ LIGA u krugu 2.
pa bankrotirali zvezdasi, sretno vam navijanje za partizan i ove sezone u svim evro takmicenjima.
PARTIZAN SE VOLI ZVEZDA JE PROSLOST.

Бранислав

pre 13 godina

Тек ћемо видети да ли ће проћи ?! Полако ..... неће бити први пут да Партизан испадне од аутсајдера.

Hotel Radmilovac

pre 13 godina

@zarko + parangal

A ne, ti uopste nemas komplekse. Sto je najgore nisi jedini, nesto se mnogo navijaca komsinice moze sresti na vestima o sampionu Srbije. Zaista cudno, ko bi tako nesto uopste mogao i da zamisli.

Hiljade poruka...

imamo komplex

pre 13 godina

velika pobeda grobara.ipak je to velika evropska ekipa PJUNIK,glavni kandidat za osvajanje lige sampiona.svaka cast
(joca, 15. jul 2010 00:14)


još te boli raća petrović....gde tvoj veliki tim igra?zavuci se u rupu kompleksašu.

Krle

pre 13 godina

Igra nije bila vrhunska, ali je bila dovoljna da se osrednja Jermenska ekipa pobedi. Najbolje je, oceniti je kao zadovoljavajucu. Jos uvek je sve u fazi uigravanja i nabijanja kondicije, tako da se ne moze ova igra uzeti kao reper za celu sezonu i da se ona vec oznacava kao katastrofalna. Lazevski je momak koji je pre dve godine Obradovica "drzao" na klupi, dok se nije povredio. Treba mu dati malo vremena i malo prostora da se vrati u staru formu, da opet malo oseti jaci fudbal i sto je najbitnije da stekne samopouzdanje. Mladi Scepovic isto treba malo vise podrske i malo "cekanja" dok se ne opusti i krene da igra kako ume, ipak je on do juce igrao omladinsku ligu. Zao mi je sto Bane Jovanovic nije krenuo utakmicu, iako je bio jedan od najstandardnijih na pripremama i odigrao svaku utakmicu. Nije Raca neka vrhunska klasa, pa da bez odradjenih priprema udje odma u prvi tim, bez obzira koliko je spreman. Sta reci za Krstajica, Sasu Ilica i Moreiru, koji su juce kao najstariji na terenu u trkackom i igrackom smislu pokazali najvise, svaka im cast na tome. Kleo je isto dosta radio u napadu, odlicno ume da sacuva loptu i da razigra ostale igrace, njemu isto treba jos malo da udje u formu iz prosle sezone, a onda ce biti mnogo lakse u napadu. Jovanovica isto treba pohvaliti, decko se trudi, vidi se da daje sve od sebe i da se ne stedi, mozda nekad i pogresi ali sa njegovim pristupom moze samo da napreduje i da bude sve bolji. Nemojte odma da ih pljujete i razapinjete, sacekajte jos malo da sve legne, jer sezona tek pocinje i imacete dovoljno vremena i utakmica za vase negativne stavove. Razvucite ih malo, da se ne ispucate odma na pocetku.

Delija Pantelija

pre 13 godina

Čestitke na pobedi!Mislim da moramo biti realni i ponoviti onu uvek ponavljanu frazu "danas svako igra fudbal...." pa tako i Jermenci.Pobeda od 3-1, na onoj temperaturi,na pošetku sezone kada su ekipe još prilično neuigrane, protiv jednog borbenog tima kakav je Pjunik je za svaku pohvalu.Nadam se da će Partizan u revanšu završiti posao i pokazati da je kvalitetniji tim.

sveta

pre 13 godina

Ostavite se Petrovica vise, ja stvarno idalje ne mogu da razumem kakav smo mi narod!
Decko nije imao pauzu godinu dana, i igrao je samo zato sto gospodin predsednik nije doveo nijedno pojacanje, a vi ga pljujete! Kako ce biti slatko kad ga budete gledali u ligi sampiona, za nekog evropskog velikana.
Onda, drugi nonsens. Partizan kad je jedva izgacio Dinamo iz Bakua... ili kad smo deklasirali onaj smerni Rhyl prosle godine, odma je bilo "u, al smo jaki, idemo u LS", a sada, posto sami igraci i trener nisu nerealni u nadanjima, svi ondma pljuvacina: "losa igra, malo trcanja". Ovo ja PRVA utakmica, i to veoma vazna, a igra je nikad bolja, tj. stil igre, oslobadjaju se lopte, igra se mnogo pasa, stpljivi su, sanse stvaraju tako sto grade igru i to je najvaznije.
Ostalo je stvar uigravanja, i to ce doci (ili nece) kasnije. Za sad, treba da smo zadovoljni. Ali, dzaba, kad Srbinu ne moz' udovoljiti.

doom

pre 13 godina

није лоше, биће боље. "ашкалије"
Зека вам спонзор, Карлеуша вам води "коп" уместо Гуровића. keep your mouth shot.

aca0808

pre 13 godina

@gledalac
Pa dali je neko dao srecniji gol u istoriji fudbala nego onaj otpadak sto vam udje protiv Bajerna?!?! a? Pa se ne secam da je to neko spominjao...

Kantona

pre 13 godina

(spider.stacy, 14. jul 2010 22:26)
Najjači komentar!Lepo si rekao, komšinica prvo treba da nauči da napravi akciju i šutne nama na gol pa posle da komentariše našu igru!
Inače igra je bila dobra za ovo doba godine, mnogo šansi, biće to sve OK! Hiljade poruka . . .

Stefan CG

pre 13 godina

Pobjedu sam i ocekivao,nisam ni sumnjao u to. No,moram da recem par stvari.
1. Nama je odbrana najveci problem,jer tako brzo dodju do naseg 16erca,uvek se izvucemo tako sto oni pogrese,ili nam pomogne sredina.
2. Ja da sam u BG ja bi uvjek isao na JNA da podrzim klub,vidim ovdje se svadjate,ali bilo bi ljepse doci na stadion i dati do znanja igracima da smo uz njih,da im damo jos podstreka za igru,tj. zelju za dokazivanjem,ako nista drugo,a ja vidim vi bi ste dosli samo ako udju u grupu,a prije..? No dobro,kako oćete..
3. Zasto je nekim Delijama toliko stalo da mi izgubimo,evo pobedili smo i opet pljuju.. A i neki Grobari to rade vidim.. Gledajmo mi svoja posla,njima cemo se baviti 23.oktobra. Pozdrav :)

Kalabrez

pre 13 godina

Pozdrav grobarima i braci iz drugih tabora!Ovo raduje,bravo Stanojevicu!Vrlo moderno,nema sta.Takticki i tehnicki izvrsno,brzo oslobadjanje lopte,odlicno kretanje bez iste,pruzanje vise od jedne mogucnosti onom koji loptu drzi.Sjajna igra loptom u prazno,vrlo odlucna,mastovita i iznad svega sa rezonom.Realizacija je dobra s 'obzirom da je prva takmicarska ove sezone.Brine odbrana,Lazevski je posle povrede stagnirao,Jovanovic nista iznad proseka..Nadam se da ce Kizito uneti malo dodatnog kvaliteta,koji bi omogucio da veza protiv jacih ne bude na 20m od gola,uz odbranu.Freedom fighter.

B78

pre 13 godina

Ja bre stvarno ne razumem pojedine ovde. Pa sta ste vi ocekivali ? Da ih dobijemo 25:0 ? Ovi Jermenci su u rangu jednog Borca iz Cacka i to je to. Partizan takodje nista posebno, u prvom poluvremenu sam hteo da poludim u kolikom broju pasova je nedostajao korak igraca koji prima loptu sto je samo dokaz toga da su upravo dosli sa priprema i koliko su im teske noge( ponavljam reper za njihovu brzinu sadasnju ili bilo kad svakako nije proteklo Svetsko prvenstvo jer se sa tim ne mozemo uopste porediti po kvalitetu ) ono sto je mene zaista odusevilo je jedno pola sata igre u kojima su sve nase kombinacije bile jednostavne i na prvu sto kod Jokanovica nisam nikad video. Ovaj trener za razliku od njega ima uvek korektne stavove bez nekih laganja i velikih obecanja a igra nam je definitivno bolja cak i sada. Timu definitivno nedostaje par igraca da u nasim uslovima bude apsolutno ok ali sa ovim sto trenutno imamo mislim da je uradjen najbolji moguci posao do sada. Ove sigurno prolazimo a za dalje trebace i mnogo vise srece jer mi objektivno kvalitet za ligu sampiona nemamo. U svakom slucaju sve najbolje bilo kom timu Partizana :-)

.

pre 13 godina

U loži vam samo Tadić nedostaje pa da me ubedite da niste državni projekat...
(kao, 14. jul 2010 22:32)

Ajde nabroji mi koga si sve to video u lozi,sem Ljajica koji nam je bivsi podpredsednik kluba?

boki

pre 13 godina

(007, 14. jul 2010 22:25)

upravo tako, dali smo 7 golova velšanima pa su govorili kako smo pobjedili konobare i mehaničare. ne sumnjam da bi i sad bilo drugačije da su kojim slučajem pala još 2-3 gola.
ali nema veze, ko iskreno voli partizan neće mu smetati ni đura ni pera...

VORP

pre 13 godina

(zarko + parangal, 15. jul 2010 07:19)

samo nemoj da se sekiraš kad puknete ui derbiju i da spominjete Toleta.
Neko ide na gasprom a neko na...

Crno na belo

pre 13 godina

@Realan,vi idete samo na fudbal jer samo jos tu postojite.A i na fudbal idete samo kad ste prvi ili se borite za titulu.Cim izgubite nigde vas nema.Kad ste tako verni sto vas je onda bilo samo dvesto zajedno sa igracima na zadnjoj utakmici u Subotici.Jaki ste mi vi navijaci,na derbiju se niste ni culi!

IsSoGood

pre 13 godina

Ja sam odgledao, celu tekmu (pa skoro celu, posto sam bio na poslu, pa tu i tamo sam morao da cepim neki e-mail) i zelim da se u potpunosti suprostavim svojim misljenjem vecini diskutantata. Elem, Partizan je odlicno odigrao protiv veoma solidnog protivnika. Da pojasnim, Partizan i Pjunik su u ovom kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona sa razlogom. Naime kvaliteti Srpske i Jermenske lige su slicni. Najveci problem nas Srba je to sto se mi odmah poredimo sa Barselonom i mislimo kako cemo da se nadigravamo sa njima. Pa ljudi osvestite se. Ovo je fudbal, igra koju mi tradicionalno, ili kako god vec hocete mi ne umemo da igramo (za razliku od, recimo, kosarke). Stoga da cestitamo momcima i pozelimo im jos puno pobeda. Ako kojim slucajem Partizan dosegne Ligu Uefe, ja bih bio prezadovoljan.
Pozz svim normalnim ljudima koji imaju realna ocekivanja. Ostalima, gledajte basket (ili vaterpolo) gde jos i imamo neke sanse da budemo svetska elita- batalite gledanje fudbala.

gotovo

pre 13 godina

Svaka normalna ekipa bi ovima iz Jermenija dala 6-7 komada,svaka sem naseg Partizana,gde su najstariji igraci najbolji i najborbeniji.Svaka cast Krstajicu i Moreiri...a gospodi,takozvanim talentima treba sto pre zabraniti da igraju fudbal...Tomicu za koga ce sad vecina da kaze,super je igrao,dao je gol...ma svaka mu cast bre...on ne zna gde bije...gospodin reprezentativac Petrovic,ljudi,ako imate imalo pameti prodajte ga,pa makar i za 100.000 samo da ne gledam tog igraca koji ima radijus kretanja kao sestar,koji uporno vraca loptu nazad i nazad i nazad...na SP se lepo videlo kakom igraju normalne ekipe,ali ovi nasi to ne vide,on kao zadnji vezni pretrci 500 m po utakmici,jedva ide bre,promaja u sredini,nego sreca pa su ovi katastrofa inace kad nas dohvati neka malo jaca ekipa bice veselo...a sad par reci o nasem desnom beku,za koga se i dalje cudim kako je moguce da taj covek igra fudbal uopste...pricaju o njegovoj brzini,hahhhaahahaha...ako je on brz ja sam Jusein Bolt...on jedva ide,ne moze da se sastavi a sve vam govori to sto nije mogao da igra u jednoj prosecnoj ekipi Sosoa...i naravno mi ga vratimo kao pojacanje,kakvo crno pojacanje bre,jos mi je u secanju derbi u rupi kad smo dobili 0:2 ...kako ga je Koroman vrteo,pretrcavao,pa to je bilon smesno...sreca pa to nije uticalo na rezultat...molim vas ljudi saberite se,protiv ovih Jermena samo da smo trcali sinoc dali bi im 5 komada,a kod nas su samo 3-4 igraca igrala,ovi ostali su se setali po terenu...SRAM DA VAS BUDE BRE!!!

postujem

pre 13 godina

(nikolaaaa, 14. jul 2010 23:30)
Shvatam da si ne objektivan kao navijac zvezde ali sledeci put komentarisi jedino ako si gledao utakmicu."Ilic neigra nista".Ti majstore ili nisi gledao ili se razumes u fudbal kao ja u aviomehaniku.Ilic je bio uz Krleta najbolji igrac na terenu.Od kad se vratio popravio je defanzivu,iskreno nisam se nadao a uz to je jedan od retkih igraca u nasoj ligi koji moze da sacuva loptu i odigra dupli pas.Molim te da od sada komentarises objektivno ili ako nemozes onda na bar vesti o svom klubu

milosh-nish

pre 13 godina

za neupucene,lazevski je bio prvi bek ispred reprezentativca obradovica dok se nije povredio nazalost,nadam se da ce se vratiti u staru formu,veliki potencijal...

Kantona

pre 13 godina

Alo ljudi, odbrana nije loše odigrala prvo poluvreme već sredina nije ništa zatvarala nego samo trčkarala na čelu sa Raćom, doduše ne treba im uzeti za zlo treba imati u vidu koje je doba godine!
Grobari s tobom sve do pobede...

pamp

pre 13 godina

Stvarno mi nije jasno kakvi ljudi komentarisu igru partizana.Ja razumem da ne volite nekog igraca al da budete toliko ne realni stvarno nije u redu.Sale Ilic je danas bio najbolji pojedinac na terenu bez obzira na generalno slabu partiju tima.kao i krstajic,jeste da su najstariji al iskustvo se videlo.i nema potrebe da pljujete Saleta samo zato sto ste navikli ili vucete gnev iz nekih proslih dana...al to je sve sto i umete izgleda...da sejete mrznju i neznanje.

haubica- Petrovic-ubica

pre 13 godina

Citam komentre,ali ovaj Branislavov je bas sovinisticki,voleo bi ti sigurno da je zvezda u kvalifikacijama ali nije (naravno sad neizostavna prica o najvecem klupskom uspehu zvezde u mislima Brnislava),svi smo svesni gdje nam je fudbal,imali ste i vi gani sanse prije par sezona pa niste nista napravili zato nemate pravo na ovakve komentare nego cutite bre i pokrijte se usima.

pirke

pre 13 godina

Tek sam sad shvatio da ovi nemaju kompleks od Partizana, nego od Grobara, svaki drugi komentar Grobari ovo, Grobari ono, navijanje ovakvo, navijanje onakvo...

Mec je bio dobar, mislim da smo pruzili dobru igru s obzirom da je prvi takmicarski mec u sezoni, i da su sada (najverovatnije) ovi igracii prvi put igrali u ovom sastavu. Ima mesta za napredak, fali nam B. Ilic, Diara ali dobro. Uz jednog kvalitetnijeg napadaca i odbrambenog ovaj tim bi bio jaci, ali mislim da je ovo sasvim dovoljno za Ligu Evrope.

Nenad

pre 13 godina

Pobeda zlata vredna, pred revanš! Idemo dalje ali pored svega kao da vidim u nekom od narednih mečeva kako se nadam novoj pobedi a naša odbrana prima jedan za drugim 2-3 gola i kiselo ispadanje iz evro kupova, koje gledamo godinama unazad.. Zato, hitno pojačati odbranu!! Inako se planira pojačanje u odbrani, sredini i napadu, mislim da ovaj tim ima strelce na više pozicija i treba usmeriti sredstva na štopera. Pozdrav komšinici!

Nemanja

pre 13 godina

Ovi Jermeni nisu uopšte loša ekipa, mada smo mi znatno bolji. Svidela mi se igra Partizana, jedino je odbrana delovala smušeno. Meni je dovoljno da su uspeli da nadtrče rivala koji već uveliko igra svoje prvenstvo, a ovo je nama prva takmičarska utakmica. Nadam se da će trener popraviti situaciju u odbrani. U svakom slučaju ja ga podržavam, vidi se da ima šlifa. Posebno su mi se svideli pasovi na bočne pozicije, iza ledja protivničkih igrača.

pojacajte woofere, ne cujemo vas

pre 13 godina

topalovici jedno pitanje za vas: Posto je vas slogan "za sve se navija partizan se voli", da li ce neko od vas postenih i iskrenih da mi objasni sta znace oni zvizduci od 27 minuta upuceni igracima?!

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Šta se brinete GROBARI moji, ove gazimo lagano i sledeće dve runde dobijamo lagano. Svi vole uspešne, isto tako i naša komšinica !!
Komšinice,ne brini se, gledaćeš nas i u Ligi Šampiona !!

majstor

pre 13 godina

Drago mi je sto je svima jasno da dosta skripi u odbrani. Nikad vise napadaca u zavrsnicama napada nisam video u Partizanu, ali zato odbrana ... Bravo crno beli, lepo to sve izgleda - odigravanje iz prve, brzi napadi ali mora se imati balans, znati kada treba stati i umrtviti igru. Dobro je, dobro

Cigani a gde ste vi u Evropi

pre 13 godina

Nije lose za pocetak,moglo je i ubedljivije ocigledno smo jaci i bolji tim uz duzno postovanje protivnika.Neke stvari u odbrani treba hitno ispraviti pred revans i naredne meceve.Napred Partizan!!!!

mik jug

pre 13 godina

citam sta pisu ovi genijalci, pa Real Madrid je prosle godine ispao od Alkokrona(3 ili 4) liga, i primio cetiri komada, a ovi indijanci dali jedan corak i kao losi smo jako.. bio sam na tekmi, navijanje bilo dobro, imajuci u vidu protivnika, pun jug.. imamo losa resenja u zavrsnici, to nije do uigravanja, to je vec do kvaliteta nasih igraca..

Babin_zub

pre 13 godina

Ocigledno da je ovo bila igra macke i misa,i da je Partizan ne za klasu vec za tri klase ispred Pjunika i da njegov prolazak u sledeci krug nije sporan.Ipak,ovako ocajnom igrom ispred odbrambene linije nesto jaca ekipa reshetace Radishu Ilica iz svih uglova.Vezni red je dobar u napadu,stvara sanse(koje moraju biti iskoriscene u znatno vecem procentu),ali se niko ne vraca u odbranu.Tu ne racunam Petrovica koji je kao muva bez glave na terenu,i koji je propustio Anticev pokusaj da ga proda preko reprezentacije i tako svom sinu(Petrovicevom menadzeru) osigura novac od transfera.Svima je jasno sta ce Petrovic u repki.
I jos da dodam da je Punjik sinoc morao po igri i sansama biti ispracen sa 5 golova razlike.Ali dobro,do sledeceg kola ima vremena da se neke greske isprave.I trener mi se dopada.Samokritican je,zna sta hoce i kako do toga da dodje,nisu mu krivi vremenski uslovi,visoka trava niti zavere.Nadam se da ce izrasti u trenera evro-klase!

boolewar

pre 13 godina

Živ sam se smorio. Posle svih onih utakmica na SP izgledalo mi je kao da i jedni i drugi šetaju po terenu, Partizanovi igrači malo brže ali dosta komplikovanije. Komentatora ne želim ni da komentarišem.

nemate ni prošlost ni budućnost

pre 13 godina

@(alex, 15. jul 2010 08:47)

Ne kaže se tranvaj. A ko je bankrotirao ilu će tek-strpljenja malo, videćemo.
I vi pratite nas, mnogo više nego mi vas, veruj, te ste tako ispratili i ono kad smo postali ono što vi nećete još bar dva veka, minimum...

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Moreira ,uz Krstajica,najbolji na terenu,Moreira dao go' (jos jedno njegovo remek-delo),Moreira dobio ovacije od strane navijaca...imam utisak da ce zbog toga Djura Mutavi - Snajder i Albert Klempo da pojedu svoje bele bubrege!

P.S. Jovanovic,Stevanovic,Scepovic,Lazevski,Bogunovic...Djuric i Nadj...zalutali u Partizan!

zoran

pre 13 godina

Moze to i dosta bolje,nego sinoc. Sto se tice narednih protivnika drugi i treci krug imamo sasvim solidan raspored,protivik tipa Bazel ili Sparta Prag bi bilo idealno.
http://www.managerleague.com/index.pl?ref=307257

zarko + parangal to su srca dva

pre 13 godina

Pa vama ni wooferi vise ne pomazu, a da probate sa vuvuzelama, haha
gledajte 29 jula spektakl i UCITE OD NAJBOLJIH

schweinsteiger

pre 13 godina

(007, 14. jul 2010 22:25

koji si ti car!!! Nasao si da komentarises fudbalsku utakmicu a ne znas da se kaze GOL a ne go :) i jos citam komentare kako je igra sjajna. Koju ste utakmicu vi gledali??? Pa Partizan je igrao sa Miki Maus ekipom i govorite kako ste ih nadigrali? Ako vam je to merilo, ne pise vam se lepo ove godine. A Moreira nije dao fenomenalan gol, vec je samo tako ispalo. Jasno se vidi da nije imao nameru da lobuje vec da hvata volej. I da ne bude zabune - NE, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan

odupri se ludilu

pre 13 godina

Pesma se zove-fudbalski to je hram stadion jna itd itd-zaista lepa pesma ALI samo za naše kuće,kafiće ,kola ukratko rečeno za sve osim stadiona i hale.Mora sve da se trese i grmi a ne da pravimo teško mrtvilo i na terenu i na tribinama.Ne smemo da dozvolimo i da se ugledamo na na našu komšinicu i da se pretvorimo u kulturno-umetničko društvo koje su oni već odavno postali a sada vidim da nam oni kao nešto pametuju o navijanju a pesme su im napisali "kolibri" i dragan laković(nemam ništa protiv njih)

Hogar

pre 13 godina

@Alex

decko kao prvo Zvezda nije bankrotiralavec ima dugove.I MU i mnogi velikani evropskopg fudbala gde spada i Zvezda imaju dugove.Pa sta.Mi kakvi smo takvi smo i dalje smo interesantni za finansijere.Zato vi na dresu nosite MSI jednu radionicu zaanatsku jooja sklapa u nekoj garazi lap topove "svetske"vrednosti.A to drugo sto kazes pratimo Partizan. Ajde ne zanosi se nikom ne bi palo napamet da gledadva jadna time posle zavrsenog SP. Vec komentar samo iz novinskih vesti

sasa

pre 13 godina

sta pricate vi ljudi,lazevski igrao pre obradovica!!! obradovic je tada pre 2 godine,povredio ledja i lazevski ga je zamenio iz teleoptika je upao i bio umesto obrada 20 utakmica..cim se obrad oporavio lazevski je vracen u teleoptik,pa je posle upao rajko brezancic a lazevski je ostao u teleoptiku..proverite malo bolje strucnjaci,da se ne lazemo nije on igrac za prvi tim partizana..kao ni marko jovanovic..nadam se da je kizito bolji!!

realan

pre 13 godina

A najsmesnije mi je kad grobari kazu za sebe da su najbolji i najverniji navijaci u evropi.To kakvi su navijaci se videlo juce na delu.Imate posetu manju od Jedinstva iz Uzica.Al bitno je da vi protiv Makabija napunite Arenu a kad dodje manje poznata ekipa kao ovi indijanci od sinoc mozete se na prste jedne ruke prebrojati.Zvezda je prosle godine imala prosek malo manji od dvadeset hiljada,i oni koji vole zvezdu su na taj nacin pokazali kako se klub voli i bodri kad je najteze.Zato groblje ako vas istina boli mogu samo da vam kazem ``PUCAJTE OD MUKE``.Pozzz

Bez obraza

pre 13 godina

Mozda i jeste nekakvo opravdanje za vrlo, vrlo losu igru Partizana visoka temperatura. Bojim se, ipak, da ce i ovo biti jos jedan neuspesni izlet u Evropu. Strucnom stabu (Stab jeste, ali je pitanje koliko je strucan) se valja vise pozabaviti igrom i zalaganjem igraca.
I jos jedna stvar: vec vise od 50 god. navijam za Partizan, ali me je danas bilo sramota koliko TV komentator priziva sudije da navijaju za domace.
E, moj Aco Stojanovicu! Na Sv. prvenstvu si postavio tako visoke standarde u TV prenosima da ce te biti vrlo, vrlo tesko dostici. Ovi drugi nemaju ni znanja ni OBRAZA. Dzaba im iskustvo.

PERO

pre 13 godina

(sasa, 14. jul 2010 22:55)
- Jesi li ti juce poceo da navijash za Partizan?? Ko je 'crni Lazevski'? To je isti decko koji je kidao pre 2 godine, dok se nije povredio. Isti decko koji je bio carina pored aut linije. Ima li Partizan trenutno boljeg? Zasto crni Lazevski? Mozda bi ti da ga menjas?? E moji Grobari, svasta se ovde moze procitati.. Nazalost.. Puno pozdrava iz Makedonije, sa Ohridskog jezera, pogotovo tebi sale.. Novopeceni Grobarcicu :)
(KezZa, 14. jul 2010 23:37)

šta si ti napao pa braniš tvog makedonca.bio sam na stadionu dnas nema ko ga nije psovao sa istoka.veze nema,gde je on kidao?najgori igrac u istoriji partizana na toj poziciji,nadam se da ce ga kizito zamenti vec na sledecoj utakmici.

el pragmatiko

pre 13 godina

Pa ljudi kako vas nije sramota???Pa nama protiv Jagodine dodje tri puta vise gledalaca!E tu se moji grobari vidi koji je klub mali a koji veliki...

nikolaaaaa

pre 13 godina

(postujem, 15. jul 2010 00:10)
Ok shvatam ja da je ono bilo moje misljenje i bas sam se trudio da bude realno... Jer koliko sam ja video po postavci igre je da Ilic treba da igra iza napadaca, a Moreira je na krilu... To je prva greska... Ok, Ilic mozda je i igrao nesto bolje u odbrani ali nije on zadnji vezni pa da se vraca nazad... On treba da ceka loptu na sredini i odma je upucuje ili na krilo ili u spic... A i verujem da bolje Moreira cuva loptu... Plus video sam da se Ilic trudi mnogo i da duplim pasovima najvise igra, ali malo tih dupplih pasova su igraci ispratili, znaci da pola krivice njemu a pola timu... Ali ok ajde da Vam ne diram kapitena... Ja nisam ni hteo da ga kritikujem,samo mislim da onaj ko treba da distribuira loptu i od koga igra treba da i zavisi mora bolje!!!

zarko + parangal

pre 13 godina

@(Big BUL, 14. jul 2010 23:15)
kazes komplex?!
1. Od efektivnog navijanja 45 min prvog poluvremena "mi" smo vam u ustima 35minuta.
2.27 minut ej bre vi krecete da zvizdite
3.Nije mi jasno gde nalazite samo ove komentatore, haha pa to je tek tuga
4.Vise vam ni wooferi ne pomazu

grobar do smrti

pre 13 godina

Iskreni grobari molim vas pomozite mi!!!!Jako sam iskompleksiran zbog Zvezde...Stanje se pogorsalo drasticno posle dolaska ruskog giganta i novih pojacanja...Ne znam sta da radim.Najlosije se osecam kad mi neko pomene BARI I TOKIO...Pomagajte grobari sve vas ljubim puno!!!!!!!

IVORY

pre 13 godina

Sredina i napad rade svoj posao dobro za pocetak, bice i bolje kako se budu nizale utakmice, ali nam je odbrana ubi boze ocajna, a golman je van konkurencije (samo nemoj neko da spomene da je odlicno odbranio i da njegovom zaslugom nismo primili gol kod 2:!, jer bi to svaki golman MORAO da brani. Problem je ono sto nije uspeo da odbrani i sto mu je lopta bukvalno prosla kroz usi).

P.S. Proklet bio dan kada smo potpisali ugovor sa Adidasom, pa da moram jos celu godinu (najmanje) da slusam o smornom jabulaniju

Red bull

pre 13 godina

Novi trend u partizanu. Mlad trener i forsira igru kao Barsa. Da su ovi jadnici malo nesto znali ne bi rezultat bio 3:1.Iz ni jedne sanse tri gola.Prvi uz malo srece, Drugi MO hteo da sutira pa se predomislio i lopta prelobovala golmana. Treci ajde nekeako. radisa Ilici vrhunski golman koji je branio za ekipe koje su se borile za opstanak. Nadam se da ce tako i ove sezone biti. Krojac kaze ne trebaju pojacanja. I ne trebaju ovo je sasvim dovoljno za sredinu u asoj ligi a o Evropi samo san i na Play stationu

dekiiii

pre 13 godina

Jel vama cudno sto se igraci ne raduju kad daju gol....(bice 2 ;0 za jermene)...I nema ulaganja u stadion na zimu rasprodaja i onoga malo sto je ostalo....

neutralni posmatrac

pre 13 godina

Onaj bek Partizana koji je cuvao coveka kada su dali gol moze ponekad sa nama u balon...Izgubio se umesto da prati loptu...vrti se oko sebe i razmislja gde mu je igrac...ej bre fudbal se igra loptom za njom

dfls9

pre 13 godina

Više nego ubedljiva pobeda Partizana.Pjunik je je fizički mnogo slabiji tim tako da deluje kao neki nižerazredni tim u odnosu na Partizan koji je pružio izvrsnu igru naročito u napadu.Pjunik-bez prave postavke igre bio je dobar samo u napadu u pojedinim akcijama kada je zaista dolazila do izražaja individualna sposobnost napadača.Spornih situacija nije bilo,bili su neki ofsajdi na "granici" ali je sudija neshvatljivo pogrešio kada je đon Krstajića na igrača PJunika u prvom poluvremenu propustio da dosudi makar kao faul ako ne i žuti karton i to sve na metar ispred.

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

(Crno na belo, 15. jul 2010 14:43) :

Kako ti kao navijac Partizana mozes ikome bilo sta da govoris o navijanju.Da si imalo pratio nasu ligu u prosloj sezoni pokrio bi se po usima i ne bi lupao gluposti.Zvezdu je pratilo vise ljudi nego sve ostale zajedno,a tek ovo sto si napisao o derbiju ne mogu da vjerujem.Tu se zna ko se cuje,a ko se ne cuje,ali ajde...Ipak si ti navijac Partizana,vi ste uvijek bili jaki na rijecima,a na tribinama tuga,oko 2 000 ljudi...

Nemanja

pre 13 godina

Igra je zadovoljavajuca... Svidja mi se sto je ovo Partizan s kraja prvenstva, sto znaci da trener forsira svoj stil igre... Na taj nacin moze da stvori sistem igre kao Dule sa KK Partizan... Neka i prodju dve sezone bez titula i uspeha ali neka nakog toga Partizan bude ono sto bi i trebao da bude... Ubica

glup!!!

pre 13 godina

(Stefan Herceg-Novi, 15. jul 2010 15:21) a kaaakve to veze ima ajde mi samo objasni?Pa da dodje 300.000 delija opet ce vas Partizan razbiti kao sto cini zadnjih godina!!! Ali doobro vazno je da ste glasniji haha xD

taribo west

pre 13 godina

Smesta pokloniti Moreiru,Klea i Bogunovica.Potraziti tri klinca iz obliznjeg skolskog igralista.Nema nista dok oni budu nosioci igre Partizana.Ilic odlican, svetla strana zna sa loptom.Ja nisam Partizanovac ali vec godinama pratim ove nase strance, trebalo bi da prave razliku a oni obicni mediokriteti.Sledeceg leta ista prica.Moreira i Kleo krasota,divota. Buducnost naseg fudbala. Sve prodajte njih poklonite..

djole

pre 13 godina

Ljudi moji, na stranu sto sam Zvezdas, ali nas klupski fudbal je i vise nego tuzan. Pa mi smo ove do juce slali kuci sa 5, 6, 7 i vise golova kuci, a sad dajemo golove na srecu. Tuzno, i ove godine sam kupio Zvezdinu sezonsku, samo ne znam sta cu gledati...
Bez obzira na ovo tuzno izdanje, sve najbolje.

mito

pre 13 godina

Predlazem Karadzicu, da ponovo obezbedi titulu Partizanu, jer posle ovako velicanstvene igre i iduce godine treba da nas zastupa u ligi prvaka.
Petrovica sto pre prodajte jer on umesto celom loptu sutira temenom.
Onu 18-ticu, levog beka ste verovatno nasli negde na ulici (inace komentator ga je nahvalio kao da je Mesi). Covek lepo kod prvog gola protivnika nezna gde je lopta, i umesto da se okrene ka svom golu posto je trenutno zadnji igrac u odbrani on loptu trazi na centru.
Dodavanje lopti u dubinu je na dva nacina ili je lopta prejaka, pa nesretnik ne moze da je stigne ili se saceka da napadac udje u ofsajd, pa mu se onda doda lopta.
Pitam trenera Partizana, da li igraci Partizana treniraju sutiranje na gol i centarsuteve, posto su prvi metiljavi, a drugi neprecizni.
Posebno mi se svidelo sto su igraci Partizana posle 3:1 stali (kao da se igra prvenstvena, a ne utamica po kup sistemu) rezultat 3:1 domacin lako moze da pretvori u 2:0 i put je zavrsen.
Komentator koji me maksimalno nervirao svojim komentarima, lepo je doduse primetio da golman stoji na 8-9 mtara od gola kako bi kao treci bek intervenisao u slucaju ubacivanja lopte. Nije mi jasno da trener Partizana to nije uocio, kada to nisu primetili fudbaleri i rekao igracima da kada to primete sutiraju iz daljine. To bi nateralo golmana da stoji blize gol liniji.
Na kraju sa pricom o Djabulaniju popeli ste mi se na vrh glave. Mislim da ovi komentatori nikad nisu sutnuli loptu. Ako se secate starih koznih lopti iz 50 i 60-tih godina, te lopte kako god ih udaris isle su maltene pravolinijski. Postojale su cake kod udarca koje su obezbedjivale da lopta propadne ili skrene. Kod danasnje savremene skoro idealno napravljene lopte, prilikom suta do izrazaja dolazi cak i visina risa igraca koji sutira. Zato su te lopte teze za branjenje i sto lopte budu savremenije to ce mo imati priliku da vidimo neobicnije golove. Ako neko sumnja u ovo neka sam isproba.
Ako neko misli da sam pogresio neka ponovo pogleda snimak utakmice.
S postovanjem

Бранислав

pre 13 godina

Тек ћемо видети да ли ће проћи ?! Полако ..... неће бити први пут да Партизан испадне од аутсајдера.

007

pre 13 godina

pustite momke da igraju , dajte im podrsku .

nisu oni krivi sto su tu gde jesu tj u timu Partizana .. zna se ko je kriv .

sto se tice utakmice .. ovaj Pyunik je verovatno najlosija ekipa koju sam ikad gledao .. pa nam dade go , zamalo i drugi .. ali to je nasa realnost , to je Srpski klupski fudbal .

Ekipi Partizana , sve cestitke na pobedi , gurajte momci , ko zna , mozda nas i iznenadite

nego neko je prokomentarisao 2 srecna gola , recimo da se ne slazem

Tomicev go je zakacio zivi zid i zabio se pod precku .. to se inace nikom ne desava u evropi (svaki treci go je takav)

Moreira je dao go majstorski
tako ja vidim taj go .

a vi pljuvaci , pljujte pljujte ..i to je nazalost slika Srpskog mentaliteta ..
verovatno da damo 7-8 komada i onda bi nasli nacina da ih popljujete

NAPRED PARTIZAN !

zarko + parangal

pre 13 godina

@(Big BUL, 14. jul 2010 23:15)
kazes komplex?!
1. Od efektivnog navijanja 45 min prvog poluvremena "mi" smo vam u ustima 35minuta.
2.27 minut ej bre vi krecete da zvizdite
3.Nije mi jasno gde nalazite samo ove komentatore, haha pa to je tek tuga
4.Vise vam ni wooferi ne pomazu

Nonsalantno

pre 13 godina

Bruka kako Partizan igra odbranu,iole ozbiljnija ekipa deset gola ima da nam da. Sreca pa ovi ne vrse presing na nasoj polovini,inace koliko neinteligencije je prisutno kod vecine igraca Partizana,to je bruka. Pa bar to svoje neznanje da nadoknade trcanjem a ne trckaranjem i hodanjem.Bruka.

Red bull

pre 13 godina

Novi trend u partizanu. Mlad trener i forsira igru kao Barsa. Da su ovi jadnici malo nesto znali ne bi rezultat bio 3:1.Iz ni jedne sanse tri gola.Prvi uz malo srece, Drugi MO hteo da sutira pa se predomislio i lopta prelobovala golmana. Treci ajde nekeako. radisa Ilici vrhunski golman koji je branio za ekipe koje su se borile za opstanak. Nadam se da ce tako i ove sezone biti. Krojac kaze ne trebaju pojacanja. I ne trebaju ovo je sasvim dovoljno za sredinu u asoj ligi a o Evropi samo san i na Play stationu

spider.stacy

pre 13 godina

Carevi, brinite vi vašu brigu i samo nemojte, molim vas, više o našoj opsednutosti zvezdom...Pa,vi ovoliko napada nemate za celu sezonu,a ne na jednoj utakmici.

KezZa

pre 13 godina

ko je ovaj crni lazevski???!!!…!!
(sasa, 14. jul 2010 22:55)
- Jesi li ti juce poceo da navijash za Partizan?? Ko je 'crni Lazevski'? To je isti decko koji je kidao pre 2 godine, dok se nije povredio. Isti decko koji je bio carina pored aut linije. Ima li Partizan trenutno boljeg? Zasto crni Lazevski? Mozda bi ti da ga menjas?? E moji Grobari, svasta se ovde moze procitati.. Nazalost.. Puno pozdrava iz Makedonije, sa Ohridskog jezera, pogotovo tebi sale.. Novopeceni Grobarcicu :)

Big BUL

pre 13 godina

(Lignjoslav, 14. jul 2010 22:29)
Lignjoslav je druga rec za kompleks :P bitno da si ti gledao Partizan care!seti se derbija i navijanja ,nesto nisam cuo tvoje tamo?:)):P

zarko + parangal to su srca dva

pre 13 godina

Pa vama ni wooferi vise ne pomazu, a da probate sa vuvuzelama, haha
gledajte 29 jula spektakl i UCITE OD NAJBOLJIH

Kriik

pre 13 godina

Posle ove utakmice imam mnogo više vere u ovogodišnju ekipu. Sale Ilić majstorski, Krstajić bundesligaški, Moreira doktorski a svi ostali dovoljno dobri ...
Sale Stanojević mi samo potvrdjuje da je on zaslužan za Djukićev Partizan i onu igru. Upravo je to to što smo gledali te sezone i priželjkivali da ponovo gledamo.
Svaka čast i sretno u nastavku.
Na sledećoj utakmici ću vas i ja bodriti

Hogar

pre 13 godina

@Alex

decko kao prvo Zvezda nije bankrotiralavec ima dugove.I MU i mnogi velikani evropskopg fudbala gde spada i Zvezda imaju dugove.Pa sta.Mi kakvi smo takvi smo i dalje smo interesantni za finansijere.Zato vi na dresu nosite MSI jednu radionicu zaanatsku jooja sklapa u nekoj garazi lap topove "svetske"vrednosti.A to drugo sto kazes pratimo Partizan. Ajde ne zanosi se nikom ne bi palo napamet da gledadva jadna time posle zavrsenog SP. Vec komentar samo iz novinskih vesti

realan

pre 13 godina

A najsmesnije mi je kad grobari kazu za sebe da su najbolji i najverniji navijaci u evropi.To kakvi su navijaci se videlo juce na delu.Imate posetu manju od Jedinstva iz Uzica.Al bitno je da vi protiv Makabija napunite Arenu a kad dodje manje poznata ekipa kao ovi indijanci od sinoc mozete se na prste jedne ruke prebrojati.Zvezda je prosle godine imala prosek malo manji od dvadeset hiljada,i oni koji vole zvezdu su na taj nacin pokazali kako se klub voli i bodri kad je najteze.Zato groblje ako vas istina boli mogu samo da vam kazem ``PUCAJTE OD MUKE``.Pozzz

haha

pre 13 godina

Ovi vas nadigraše. Ok, vodite, dali ste dva (više nego srećna) gola, ali vas nadigraše!
(gledalac, 14. jul 2010 21:46)

za tvoju informaciju Pjunik nije igrao u crno-belim dresovima...hahaha...ljubomoran ciga :)) hehe

schweinsteiger

pre 13 godina

(007, 14. jul 2010 22:25

koji si ti car!!! Nasao si da komentarises fudbalsku utakmicu a ne znas da se kaze GOL a ne go :) i jos citam komentare kako je igra sjajna. Koju ste utakmicu vi gledali??? Pa Partizan je igrao sa Miki Maus ekipom i govorite kako ste ih nadigrali? Ako vam je to merilo, ne pise vam se lepo ove godine. A Moreira nije dao fenomenalan gol, vec je samo tako ispalo. Jasno se vidi da nije imao nameru da lobuje vec da hvata volej. I da ne bude zabune - NE, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

(Crno na belo, 15. jul 2010 14:43) :

Kako ti kao navijac Partizana mozes ikome bilo sta da govoris o navijanju.Da si imalo pratio nasu ligu u prosloj sezoni pokrio bi se po usima i ne bi lupao gluposti.Zvezdu je pratilo vise ljudi nego sve ostale zajedno,a tek ovo sto si napisao o derbiju ne mogu da vjerujem.Tu se zna ko se cuje,a ko se ne cuje,ali ajde...Ipak si ti navijac Partizana,vi ste uvijek bili jaki na rijecima,a na tribinama tuga,oko 2 000 ljudi...

nemate ni prošlost ni budućnost

pre 13 godina

@(alex, 15. jul 2010 08:47)

Ne kaže se tranvaj. A ko je bankrotirao ilu će tek-strpljenja malo, videćemo.
I vi pratite nas, mnogo više nego mi vas, veruj, te ste tako ispratili i ono kad smo postali ono što vi nećete još bar dva veka, minimum...

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

У најочајнијем полувремену у историји дадосмо два гола, у нешто мање слабом другом само један. ПОД ХИТНО треба довести:једног централног и левог бека, везњака и шпица. Без тих појачања (то је целих милион еврића)ће нас и смехотресна Звезда побеђивати. Са оваквимтимом ће у наредном коју неки Дебрецеин и њему слични "Титани" за нас бити непрелазна препрека!!! Зато на време упозоравам :БЛАМАЖА У НАЈАВИ!!! Памет у главу, одрешите кесу за тих милона евра, иначе неће нас опрати Сава И дунав следећих сто година. Мореира, Крстајић и Саша Илић (заједно више од 100 година) чине покретачку снагу Партизана. УЗБУНА!!!

dekiiii

pre 13 godina

Jel vama cudno sto se igraci ne raduju kad daju gol....(bice 2 ;0 za jermene)...I nema ulaganja u stadion na zimu rasprodaja i onoga malo sto je ostalo....

el pragmatiko

pre 13 godina

Pa ljudi kako vas nije sramota???Pa nama protiv Jagodine dodje tri puta vise gledalaca!E tu se moji grobari vidi koji je klub mali a koji veliki...

nikolaaaa

pre 13 godina

Najvise me nervira kada neko kaze kao ajte izvolite vredjajte kao samo smo vas cekali!!! Treba biti realan, a ne kao da odbacujete komentare od Zvezdinih navijaca!!! Evo ja sam prvi zvezdas ali ipak kada se igra Evropa onda sam zdusno i grobar i ofkovac i suboticanin i voleo bi da svi odu u grupnu fazu takmicenja!!! Tako da treba biti realan i reci da ovi Jermeni nisu neki tim... Samo sto su borbeni ali nista vise... Tehnika im nije nikakva osim ona dva igraca u napadu... A mora se reci da ipak Partizanu je potrebno da ne tera Moreiru na krilo vec u sredinu,da bude plej!!! A SAsu Ilica ubacivati samo ako Moreira se umori... Jer Ilic nikako ne igra... U odbrani skripi!!! I to mnogo!!! Da Jeremni imaju nekoga u sredini da lepo da zavrsni pas bilo bi mnogo prilika za Jermene!!! Pogotovu mislim na bekove koji u odbrani nisu mnogo pokazali!!! Mislim da ce Partizan dobiti i u revansu jer su ipak bolji, ali mislim da se mora mnogo bolje ako ce u LS!!! Mora mnogo bolje i za sledecu rundu!!! Jer ce tesko sa ovakvom igrom!!! Realno je da su Jermeni pustili Partizan da drzi loptu jer oni nemaju igraca koji sam moze da drzi loptu, ali vec u sledecem kolu moze naici neki jaci klub sa nekim dobrim tehnicarem i eto nevolja!!! Uglavnom, mislim da skripe bekovske pozicije, i pozicija pleja i mora se ispraviti!!! Eto ako neko posle kaze da zvezdasi nikako ne navijaju za Partizan!!! Pa i nama je u interesu da se igra bolji i jaci fudbal u Srbiji, da imamo bolje pozicije kad krecemo u evro kupove!!! A vi posle samo pljujte i budite ljubomorni na Zvezdu!!!

Bez obraza

pre 13 godina

Mozda i jeste nekakvo opravdanje za vrlo, vrlo losu igru Partizana visoka temperatura. Bojim se, ipak, da ce i ovo biti jos jedan neuspesni izlet u Evropu. Strucnom stabu (Stab jeste, ali je pitanje koliko je strucan) se valja vise pozabaviti igrom i zalaganjem igraca.
I jos jedna stvar: vec vise od 50 god. navijam za Partizan, ali me je danas bilo sramota koliko TV komentator priziva sudije da navijaju za domace.
E, moj Aco Stojanovicu! Na Sv. prvenstvu si postavio tako visoke standarde u TV prenosima da ce te biti vrlo, vrlo tesko dostici. Ovi drugi nemaju ni znanja ni OBRAZA. Dzaba im iskustvo.

pojacajte woofere, ne cujemo vas

pre 13 godina

topalovici jedno pitanje za vas: Posto je vas slogan "za sve se navija partizan se voli", da li ce neko od vas postenih i iskrenih da mi objasni sta znace oni zvizduci od 27 minuta upuceni igracima?!

taribo west

pre 13 godina

Smesta pokloniti Moreiru,Klea i Bogunovica.Potraziti tri klinca iz obliznjeg skolskog igralista.Nema nista dok oni budu nosioci igre Partizana.Ilic odlican, svetla strana zna sa loptom.Ja nisam Partizanovac ali vec godinama pratim ove nase strance, trebalo bi da prave razliku a oni obicni mediokriteti.Sledeceg leta ista prica.Moreira i Kleo krasota,divota. Buducnost naseg fudbala. Sve prodajte njih poklonite..

grobar do smrti

pre 13 godina

Iskreni grobari molim vas pomozite mi!!!!Jako sam iskompleksiran zbog Zvezde...Stanje se pogorsalo drasticno posle dolaska ruskog giganta i novih pojacanja...Ne znam sta da radim.Najlosije se osecam kad mi neko pomene BARI I TOKIO...Pomagajte grobari sve vas ljubim puno!!!!!!!

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Igra iznad ocekivanja,mada pravi sud je tesko dati s obzirom na sngu protivnika. U svakom slucaju vedra slika pred zrijeb u petak, a tu su nam moguci protivnici Bohemians, Zilina, Helsinki, Leh ili Omonija. I dok sam za zadnjeg ubijedjen da ne bi imali sansi, ostala 4 rivala su vise nego pobjediva, tako da valja se nadati prolsaku u 4.kolo. PARTIZAN ZAUVJEK !

sasa

pre 13 godina

joooj boze,kako ovaj marko jovanovic moze da igra za partizan!!! odbrana nam je smesna...jovanovicu ne bi imao mesta u metalcu iz gornjeg milanovca..

PERO

pre 13 godina

(sasa, 14. jul 2010 22:55)
- Jesi li ti juce poceo da navijash za Partizan?? Ko je 'crni Lazevski'? To je isti decko koji je kidao pre 2 godine, dok se nije povredio. Isti decko koji je bio carina pored aut linije. Ima li Partizan trenutno boljeg? Zasto crni Lazevski? Mozda bi ti da ga menjas?? E moji Grobari, svasta se ovde moze procitati.. Nazalost.. Puno pozdrava iz Makedonije, sa Ohridskog jezera, pogotovo tebi sale.. Novopeceni Grobarcicu :)
(KezZa, 14. jul 2010 23:37)

šta si ti napao pa braniš tvog makedonca.bio sam na stadionu dnas nema ko ga nije psovao sa istoka.veze nema,gde je on kidao?najgori igrac u istoriji partizana na toj poziciji,nadam se da ce ga kizito zamenti vec na sledecoj utakmici.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo crno-beli!!! Odlicna utakmice i sasvim zasluzena pobeda. Ne mogu da se otmem utisku da je rezultat mogao da bude i mnogo veci ali nadajmo se da ce i ovo da bude dovoljno za prolaz dalje. Napred Partizan!!!

bobanmkd

pre 13 godina

Ovako.Dvomec ću komentirati posle revansa.Jasno je da Stanojevic mora ako slučajno ispadnemo da ide jer je rekao da je ovaj ( po mom mišljenju)slabi Partizan tim koji mora da prodje Pjunik. Ja bi samo upitao i to ovim redom:Djurica,Stanojevica,upravni odbor i struku:Dali ste svesni šta će se desiti na bilo kom evropsom meču ako slučajno 37 godišnji Krstajic ne bude u situaciji da igra?!?! Evo ja vam sa mojim 43 godina kažem:KATASTROFA! Gospodo,vi nemate ni oci ni mozak! PS-Nadja sam namerno izostavio,njega ionako niko ništa i ne pita!

dfls9

pre 13 godina

Više nego ubedljiva pobeda Partizana.Pjunik je je fizički mnogo slabiji tim tako da deluje kao neki nižerazredni tim u odnosu na Partizan koji je pružio izvrsnu igru naročito u napadu.Pjunik-bez prave postavke igre bio je dobar samo u napadu u pojedinim akcijama kada je zaista dolazila do izražaja individualna sposobnost napadača.Spornih situacija nije bilo,bili su neki ofsajdi na "granici" ali je sudija neshvatljivo pogrešio kada je đon Krstajića na igrača PJunika u prvom poluvremenu propustio da dosudi makar kao faul ako ne i žuti karton i to sve na metar ispred.

gotovo

pre 13 godina

Svaka normalna ekipa bi ovima iz Jermenija dala 6-7 komada,svaka sem naseg Partizana,gde su najstariji igraci najbolji i najborbeniji.Svaka cast Krstajicu i Moreiri...a gospodi,takozvanim talentima treba sto pre zabraniti da igraju fudbal...Tomicu za koga ce sad vecina da kaze,super je igrao,dao je gol...ma svaka mu cast bre...on ne zna gde bije...gospodin reprezentativac Petrovic,ljudi,ako imate imalo pameti prodajte ga,pa makar i za 100.000 samo da ne gledam tog igraca koji ima radijus kretanja kao sestar,koji uporno vraca loptu nazad i nazad i nazad...na SP se lepo videlo kakom igraju normalne ekipe,ali ovi nasi to ne vide,on kao zadnji vezni pretrci 500 m po utakmici,jedva ide bre,promaja u sredini,nego sreca pa su ovi katastrofa inace kad nas dohvati neka malo jaca ekipa bice veselo...a sad par reci o nasem desnom beku,za koga se i dalje cudim kako je moguce da taj covek igra fudbal uopste...pricaju o njegovoj brzini,hahhhaahahaha...ako je on brz ja sam Jusein Bolt...on jedva ide,ne moze da se sastavi a sve vam govori to sto nije mogao da igra u jednoj prosecnoj ekipi Sosoa...i naravno mi ga vratimo kao pojacanje,kakvo crno pojacanje bre,jos mi je u secanju derbi u rupi kad smo dobili 0:2 ...kako ga je Koroman vrteo,pretrcavao,pa to je bilon smesno...sreca pa to nije uticalo na rezultat...molim vas ljudi saberite se,protiv ovih Jermena samo da smo trcali sinoc dali bi im 5 komada,a kod nas su samo 3-4 igraca igrala,ovi ostali su se setali po terenu...SRAM DA VAS BUDE BRE!!!

boolewar

pre 13 godina

Živ sam se smorio. Posle svih onih utakmica na SP izgledalo mi je kao da i jedni i drugi šetaju po terenu, Partizanovi igrači malo brže ali dosta komplikovanije. Komentatora ne želim ni da komentarišem.

Babin_zub

pre 13 godina

Ocigledno da je ovo bila igra macke i misa,i da je Partizan ne za klasu vec za tri klase ispred Pjunika i da njegov prolazak u sledeci krug nije sporan.Ipak,ovako ocajnom igrom ispred odbrambene linije nesto jaca ekipa reshetace Radishu Ilica iz svih uglova.Vezni red je dobar u napadu,stvara sanse(koje moraju biti iskoriscene u znatno vecem procentu),ali se niko ne vraca u odbranu.Tu ne racunam Petrovica koji je kao muva bez glave na terenu,i koji je propustio Anticev pokusaj da ga proda preko reprezentacije i tako svom sinu(Petrovicevom menadzeru) osigura novac od transfera.Svima je jasno sta ce Petrovic u repki.
I jos da dodam da je Punjik sinoc morao po igri i sansama biti ispracen sa 5 golova razlike.Ali dobro,do sledeceg kola ima vremena da se neke greske isprave.I trener mi se dopada.Samokritican je,zna sta hoce i kako do toga da dodje,nisu mu krivi vremenski uslovi,visoka trava niti zavere.Nadam se da ce izrasti u trenera evro-klase!

Sreten

pre 13 godina

Bice tamo neizvesno, ne zbog kvaliteta Jermena vec zbog velike klimatske promene, dugog puta, a ni Partizan nije neranjiv sto se veceras i videlo.

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Moreira ,uz Krstajica,najbolji na terenu,Moreira dao go' (jos jedno njegovo remek-delo),Moreira dobio ovacije od strane navijaca...imam utisak da ce zbog toga Djura Mutavi - Snajder i Albert Klempo da pojedu svoje bele bubrege!

P.S. Jovanovic,Stevanovic,Scepovic,Lazevski,Bogunovic...Djuric i Nadj...zalutali u Partizan!

neutralni posmatrac

pre 13 godina

Onaj bek Partizana koji je cuvao coveka kada su dali gol moze ponekad sa nama u balon...Izgubio se umesto da prati loptu...vrti se oko sebe i razmislja gde mu je igrac...ej bre fudbal se igra loptom za njom

mille grobar

pre 13 godina

Za sredinu terena i napad,ne brinem,vidi se da ce to funkcionisati kako vreme bude odmicalo ali odbrana nam je ZABRINJAVAJUCE losa.Mislim da bi nas bilo koja malo jaca evropska ekipa zgromila sa ovakvom igrom u odbrani!Strasno smo losi u tom delu igre ali strasno!Verujem da cemo dati jos gol,dva u drugom poluvremenu ali ne bi me cudilo i da primimo jos koji...

Bancho

pre 13 godina

Krle ga odigra majstorski. Odusevio me svakim duelom, pasovima, posebno onaj za nas drugi gol, smirenoscu i sigurnoscu...prava steta sto nema bar jos jednog iskusnog igraca pored sebe u odbrani, mnogo bi bila bolja defanziva.

Stvarno JEDAN JE MLADEN KRSTAJIC.

doom

pre 13 godina

није лоше, биће боље. "ашкалије"
Зека вам спонзор, Карлеуша вам води "коп" уместо Гуровића. keep your mouth shot.

mik jug

pre 13 godina

citam sta pisu ovi genijalci, pa Real Madrid je prosle godine ispao od Alkokrona(3 ili 4) liga, i primio cetiri komada, a ovi indijanci dali jedan corak i kao losi smo jako.. bio sam na tekmi, navijanje bilo dobro, imajuci u vidu protivnika, pun jug.. imamo losa resenja u zavrsnici, to nije do uigravanja, to je vec do kvaliteta nasih igraca..

sensei

pre 13 godina

Ipak , solidno.

Tesko je igrati sa ekipama sa istoka + sparno vreme....

Ali defanziva.... O-o

Jovanovic meni ne bi igrao ni u Zadrugaru , iako mi je prezimenjak.

Fejsa oporavi se vise :S

Cigani a gde ste vi u Evropi

pre 13 godina

Nije lose za pocetak,moglo je i ubedljivije ocigledno smo jaci i bolji tim uz duzno postovanje protivnika.Neke stvari u odbrani treba hitno ispraviti pred revans i naredne meceve.Napred Partizan!!!!

IVORY

pre 13 godina

Sredina i napad rade svoj posao dobro za pocetak, bice i bolje kako se budu nizale utakmice, ali nam je odbrana ubi boze ocajna, a golman je van konkurencije (samo nemoj neko da spomene da je odlicno odbranio i da njegovom zaslugom nismo primili gol kod 2:!, jer bi to svaki golman MORAO da brani. Problem je ono sto nije uspeo da odbrani i sto mu je lopta bukvalno prosla kroz usi).

P.S. Proklet bio dan kada smo potpisali ugovor sa Adidasom, pa da moram jos celu godinu (najmanje) da slusam o smornom jabulaniju

Црно-бели

pre 13 godina

Није лоше, а није ни добро. По свему судећи, ЛЕ је успех ове године. Али најјачи су ми навијачи Газпрома. Кога је уопште брига шта ви мислите?

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Mozemo biti zadovoljni.
Odbrana u prvom poluvremenu bas i nije bila kako treba,ali je drugom sasvim ok.Trebamo bolje da koristimo sanse i sve ce biti u redu.Trebali smo im dati 5-6 golovo ko nista,ali dobro u revans sada hladne glave i minimalac tamo za nas,dosta.

Laki

pre 13 godina

Nije loše, može i mora bolje.Kao što je rekao Stanojević,ima nekih dobrih stvari ali ima i dosta loših.Ovo je tek početak.

p.s. Raća mora da ostane!

Kantona

pre 13 godina

(spider.stacy, 14. jul 2010 22:26)
Najjači komentar!Lepo si rekao, komšinica prvo treba da nauči da napravi akciju i šutne nama na gol pa posle da komentariše našu igru!
Inače igra je bila dobra za ovo doba godine, mnogo šansi, biće to sve OK! Hiljade poruka . . .

alex

pre 13 godina

prosto volim da pogledam ove komentare i da vidim koliko zvezdinih navijaca prati partizan. nakon kosarke sada prate i partizan u fudbalu. Ponekad su im neki komentari malo cinicni i van svakog zdravog razuma, ali lepo je videti da polako pocinju da navijaju za partizan. A i sta bi drugo, Zvezda je bankrotirala i jedino sto ona igra je TRANVAJ LIGA u krugu 2.
pa bankrotirali zvezdasi, sretno vam navijanje za partizan i ove sezone u svim evro takmicenjima.
PARTIZAN SE VOLI ZVEZDA JE PROSLOST.

imamo komplex

pre 13 godina

velika pobeda grobara.ipak je to velika evropska ekipa PJUNIK,glavni kandidat za osvajanje lige sampiona.svaka cast
(joca, 15. jul 2010 00:14)


još te boli raća petrović....gde tvoj veliki tim igra?zavuci se u rupu kompleksašu.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Šta se brinete GROBARI moji, ove gazimo lagano i sledeće dve runde dobijamo lagano. Svi vole uspešne, isto tako i naša komšinica !!
Komšinice,ne brini se, gledaćeš nas i u Ligi Šampiona !!

aca0808

pre 13 godina

@gledalac
Pa dali je neko dao srecniji gol u istoriji fudbala nego onaj otpadak sto vam udje protiv Bajerna?!?! a? Pa se ne secam da je to neko spominjao...

Kalabrez

pre 13 godina

Pozdrav grobarima i braci iz drugih tabora!Ovo raduje,bravo Stanojevicu!Vrlo moderno,nema sta.Takticki i tehnicki izvrsno,brzo oslobadjanje lopte,odlicno kretanje bez iste,pruzanje vise od jedne mogucnosti onom koji loptu drzi.Sjajna igra loptom u prazno,vrlo odlucna,mastovita i iznad svega sa rezonom.Realizacija je dobra s 'obzirom da je prva takmicarska ove sezone.Brine odbrana,Lazevski je posle povrede stagnirao,Jovanovic nista iznad proseka..Nadam se da ce Kizito uneti malo dodatnog kvaliteta,koji bi omogucio da veza protiv jacih ne bude na 20m od gola,uz odbranu.Freedom fighter.

Hotel Radmilovac

pre 13 godina

@zarko + parangal

A ne, ti uopste nemas komplekse. Sto je najgore nisi jedini, nesto se mnogo navijaca komsinice moze sresti na vestima o sampionu Srbije. Zaista cudno, ko bi tako nesto uopste mogao i da zamisli.

Hiljade poruka...

sasa

pre 13 godina

sta pricate vi ljudi,lazevski igrao pre obradovica!!! obradovic je tada pre 2 godine,povredio ledja i lazevski ga je zamenio iz teleoptika je upao i bio umesto obrada 20 utakmica..cim se obrad oporavio lazevski je vracen u teleoptik,pa je posle upao rajko brezancic a lazevski je ostao u teleoptiku..proverite malo bolje strucnjaci,da se ne lazemo nije on igrac za prvi tim partizana..kao ni marko jovanovic..nadam se da je kizito bolji!!

pamp

pre 13 godina

Stvarno mi nije jasno kakvi ljudi komentarisu igru partizana.Ja razumem da ne volite nekog igraca al da budete toliko ne realni stvarno nije u redu.Sale Ilic je danas bio najbolji pojedinac na terenu bez obzira na generalno slabu partiju tima.kao i krstajic,jeste da su najstariji al iskustvo se videlo.i nema potrebe da pljujete Saleta samo zato sto ste navikli ili vucete gnev iz nekih proslih dana...al to je sve sto i umete izgleda...da sejete mrznju i neznanje.

pirke

pre 13 godina

Tek sam sad shvatio da ovi nemaju kompleks od Partizana, nego od Grobara, svaki drugi komentar Grobari ovo, Grobari ono, navijanje ovakvo, navijanje onakvo...

Mec je bio dobar, mislim da smo pruzili dobru igru s obzirom da je prvi takmicarski mec u sezoni, i da su sada (najverovatnije) ovi igracii prvi put igrali u ovom sastavu. Ima mesta za napredak, fali nam B. Ilic, Diara ali dobro. Uz jednog kvalitetnijeg napadaca i odbrambenog ovaj tim bi bio jaci, ali mislim da je ovo sasvim dovoljno za Ligu Evrope.

boki

pre 13 godina

(007, 14. jul 2010 22:25)

upravo tako, dali smo 7 golova velšanima pa su govorili kako smo pobjedili konobare i mehaničare. ne sumnjam da bi i sad bilo drugačije da su kojim slučajem pala još 2-3 gola.
ali nema veze, ko iskreno voli partizan neće mu smetati ni đura ni pera...

nikolaaaaa

pre 13 godina

(postujem, 15. jul 2010 00:10)
Ok shvatam ja da je ono bilo moje misljenje i bas sam se trudio da bude realno... Jer koliko sam ja video po postavci igre je da Ilic treba da igra iza napadaca, a Moreira je na krilu... To je prva greska... Ok, Ilic mozda je i igrao nesto bolje u odbrani ali nije on zadnji vezni pa da se vraca nazad... On treba da ceka loptu na sredini i odma je upucuje ili na krilo ili u spic... A i verujem da bolje Moreira cuva loptu... Plus video sam da se Ilic trudi mnogo i da duplim pasovima najvise igra, ali malo tih dupplih pasova su igraci ispratili, znaci da pola krivice njemu a pola timu... Ali ok ajde da Vam ne diram kapitena... Ja nisam ni hteo da ga kritikujem,samo mislim da onaj ko treba da distribuira loptu i od koga igra treba da i zavisi mora bolje!!!

IsSoGood

pre 13 godina

Ja sam odgledao, celu tekmu (pa skoro celu, posto sam bio na poslu, pa tu i tamo sam morao da cepim neki e-mail) i zelim da se u potpunosti suprostavim svojim misljenjem vecini diskutantata. Elem, Partizan je odlicno odigrao protiv veoma solidnog protivnika. Da pojasnim, Partizan i Pjunik su u ovom kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona sa razlogom. Naime kvaliteti Srpske i Jermenske lige su slicni. Najveci problem nas Srba je to sto se mi odmah poredimo sa Barselonom i mislimo kako cemo da se nadigravamo sa njima. Pa ljudi osvestite se. Ovo je fudbal, igra koju mi tradicionalno, ili kako god vec hocete mi ne umemo da igramo (za razliku od, recimo, kosarke). Stoga da cestitamo momcima i pozelimo im jos puno pobeda. Ako kojim slucajem Partizan dosegne Ligu Uefe, ja bih bio prezadovoljan.
Pozz svim normalnim ljudima koji imaju realna ocekivanja. Ostalima, gledajte basket (ili vaterpolo) gde jos i imamo neke sanse da budemo svetska elita- batalite gledanje fudbala.

postujem

pre 13 godina

(nikolaaaa, 14. jul 2010 23:30)
Shvatam da si ne objektivan kao navijac zvezde ali sledeci put komentarisi jedino ako si gledao utakmicu."Ilic neigra nista".Ti majstore ili nisi gledao ili se razumes u fudbal kao ja u aviomehaniku.Ilic je bio uz Krleta najbolji igrac na terenu.Od kad se vratio popravio je defanzivu,iskreno nisam se nadao a uz to je jedan od retkih igraca u nasoj ligi koji moze da sacuva loptu i odigra dupli pas.Molim te da od sada komentarises objektivno ili ako nemozes onda na bar vesti o svom klubu

haubica- Petrovic-ubica

pre 13 godina

Citam komentre,ali ovaj Branislavov je bas sovinisticki,voleo bi ti sigurno da je zvezda u kvalifikacijama ali nije (naravno sad neizostavna prica o najvecem klupskom uspehu zvezde u mislima Brnislava),svi smo svesni gdje nam je fudbal,imali ste i vi gani sanse prije par sezona pa niste nista napravili zato nemate pravo na ovakve komentare nego cutite bre i pokrijte se usima.

Krle

pre 13 godina

Igra nije bila vrhunska, ali je bila dovoljna da se osrednja Jermenska ekipa pobedi. Najbolje je, oceniti je kao zadovoljavajucu. Jos uvek je sve u fazi uigravanja i nabijanja kondicije, tako da se ne moze ova igra uzeti kao reper za celu sezonu i da se ona vec oznacava kao katastrofalna. Lazevski je momak koji je pre dve godine Obradovica "drzao" na klupi, dok se nije povredio. Treba mu dati malo vremena i malo prostora da se vrati u staru formu, da opet malo oseti jaci fudbal i sto je najbitnije da stekne samopouzdanje. Mladi Scepovic isto treba malo vise podrske i malo "cekanja" dok se ne opusti i krene da igra kako ume, ipak je on do juce igrao omladinsku ligu. Zao mi je sto Bane Jovanovic nije krenuo utakmicu, iako je bio jedan od najstandardnijih na pripremama i odigrao svaku utakmicu. Nije Raca neka vrhunska klasa, pa da bez odradjenih priprema udje odma u prvi tim, bez obzira koliko je spreman. Sta reci za Krstajica, Sasu Ilica i Moreiru, koji su juce kao najstariji na terenu u trkackom i igrackom smislu pokazali najvise, svaka im cast na tome. Kleo je isto dosta radio u napadu, odlicno ume da sacuva loptu i da razigra ostale igrace, njemu isto treba jos malo da udje u formu iz prosle sezone, a onda ce biti mnogo lakse u napadu. Jovanovica isto treba pohvaliti, decko se trudi, vidi se da daje sve od sebe i da se ne stedi, mozda nekad i pogresi ali sa njegovim pristupom moze samo da napreduje i da bude sve bolji. Nemojte odma da ih pljujete i razapinjete, sacekajte jos malo da sve legne, jer sezona tek pocinje i imacete dovoljno vremena i utakmica za vase negativne stavove. Razvucite ih malo, da se ne ispucate odma na pocetku.

sveta

pre 13 godina

Ostavite se Petrovica vise, ja stvarno idalje ne mogu da razumem kakav smo mi narod!
Decko nije imao pauzu godinu dana, i igrao je samo zato sto gospodin predsednik nije doveo nijedno pojacanje, a vi ga pljujete! Kako ce biti slatko kad ga budete gledali u ligi sampiona, za nekog evropskog velikana.
Onda, drugi nonsens. Partizan kad je jedva izgacio Dinamo iz Bakua... ili kad smo deklasirali onaj smerni Rhyl prosle godine, odma je bilo "u, al smo jaki, idemo u LS", a sada, posto sami igraci i trener nisu nerealni u nadanjima, svi ondma pljuvacina: "losa igra, malo trcanja". Ovo ja PRVA utakmica, i to veoma vazna, a igra je nikad bolja, tj. stil igre, oslobadjaju se lopte, igra se mnogo pasa, stpljivi su, sanse stvaraju tako sto grade igru i to je najvaznije.
Ostalo je stvar uigravanja, i to ce doci (ili nece) kasnije. Za sad, treba da smo zadovoljni. Ali, dzaba, kad Srbinu ne moz' udovoljiti.

odupri se ludilu

pre 13 godina

Pesma se zove-fudbalski to je hram stadion jna itd itd-zaista lepa pesma ALI samo za naše kuće,kafiće ,kola ukratko rečeno za sve osim stadiona i hale.Mora sve da se trese i grmi a ne da pravimo teško mrtvilo i na terenu i na tribinama.Ne smemo da dozvolimo i da se ugledamo na na našu komšinicu i da se pretvorimo u kulturno-umetničko društvo koje su oni već odavno postali a sada vidim da nam oni kao nešto pametuju o navijanju a pesme su im napisali "kolibri" i dragan laković(nemam ništa protiv njih)

Crno na belo

pre 13 godina

@Realan,vi idete samo na fudbal jer samo jos tu postojite.A i na fudbal idete samo kad ste prvi ili se borite za titulu.Cim izgubite nigde vas nema.Kad ste tako verni sto vas je onda bilo samo dvesto zajedno sa igracima na zadnjoj utakmici u Subotici.Jaki ste mi vi navijaci,na derbiju se niste ni culi!

rodney

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu na tv. Sve bilo kako sam i ocekivao,kvalitet na nasoj strani,na taj suvi kvalitet smo i dobili.
Igra ofanzivna,na gol vise,izgleda da je to Stanojeviceva koncepcija,nesto kao pod Tumbom. Ipak,fudbal je i igra taktike,i odbrane,a danas nam je u odbrani duvalo. Treba se paziti toga.
A sada da kazem nesto sto nema direktne veze sa fudbalom.
Mi iz ex Ju smo jako prepotentni i bezobrazni,i iako zivimo na infuziji,skloni smo da omalovazavamo druge iako ih ne poznajemo. Takvi smo svi. Srbi,Hrvati,Muslimani....
Zato cu citirati hrvatskog komentatora koji je prosle godine izvjestavao iz Jerevana sa utakmice Pjunik Dinamo "aerodrom u Jerevanu je svemirski brod u odnosu na nas Pleso".
Jermenija je zemlja koji ima vjerovatno najskolovanije stanovnistvo u Evropi,njihov glavni grad je prepun galerija i muzeja,elitnih klubova u kojima se slusa uglavnom dzez,imaju jednu od najboljih filharmonija u evropi,njihov nacionalni stadion je mnogo bolji od maksimira,jna,ili marakane...
Prema tome,prvo treba da znamo nesto,pa tek onda da donosimo sudove.
Ko ne vjeruje ima Vikipediju i ostale internet stranice slicnog sadrzaja.

milosh-nish

pre 13 godina

za neupucene,lazevski je bio prvi bek ispred reprezentativca obradovica dok se nije povredio nazalost,nadam se da ce se vratiti u staru formu,veliki potencijal...

Kantona

pre 13 godina

Alo ljudi, odbrana nije loše odigrala prvo poluvreme već sredina nije ništa zatvarala nego samo trčkarala na čelu sa Raćom, doduše ne treba im uzeti za zlo treba imati u vidu koje je doba godine!
Grobari s tobom sve do pobede...

Delija Pantelija

pre 13 godina

Čestitke na pobedi!Mislim da moramo biti realni i ponoviti onu uvek ponavljanu frazu "danas svako igra fudbal...." pa tako i Jermenci.Pobeda od 3-1, na onoj temperaturi,na pošetku sezone kada su ekipe još prilično neuigrane, protiv jednog borbenog tima kakav je Pjunik je za svaku pohvalu.Nadam se da će Partizan u revanšu završiti posao i pokazati da je kvalitetniji tim.

glup!!!

pre 13 godina

(Stefan Herceg-Novi, 15. jul 2010 15:21) a kaaakve to veze ima ajde mi samo objasni?Pa da dodje 300.000 delija opet ce vas Partizan razbiti kao sto cini zadnjih godina!!! Ali doobro vazno je da ste glasniji haha xD

.

pre 13 godina

U loži vam samo Tadić nedostaje pa da me ubedite da niste državni projekat...
(kao, 14. jul 2010 22:32)

Ajde nabroji mi koga si sve to video u lozi,sem Ljajica koji nam je bivsi podpredsednik kluba?

VORP

pre 13 godina

(zarko + parangal, 15. jul 2010 07:19)

samo nemoj da se sekiraš kad puknete ui derbiju i da spominjete Toleta.
Neko ide na gasprom a neko na...

zoran

pre 13 godina

Moze to i dosta bolje,nego sinoc. Sto se tice narednih protivnika drugi i treci krug imamo sasvim solidan raspored,protivik tipa Bazel ili Sparta Prag bi bilo idealno.
http://www.managerleague.com/index.pl?ref=307257

majstor

pre 13 godina

Drago mi je sto je svima jasno da dosta skripi u odbrani. Nikad vise napadaca u zavrsnicama napada nisam video u Partizanu, ali zato odbrana ... Bravo crno beli, lepo to sve izgleda - odigravanje iz prve, brzi napadi ali mora se imati balans, znati kada treba stati i umrtviti igru. Dobro je, dobro

Nenad

pre 13 godina

Pobeda zlata vredna, pred revanš! Idemo dalje ali pored svega kao da vidim u nekom od narednih mečeva kako se nadam novoj pobedi a naša odbrana prima jedan za drugim 2-3 gola i kiselo ispadanje iz evro kupova, koje gledamo godinama unazad.. Zato, hitno pojačati odbranu!! Inako se planira pojačanje u odbrani, sredini i napadu, mislim da ovaj tim ima strelce na više pozicija i treba usmeriti sredstva na štopera. Pozdrav komšinici!

Stefan CG

pre 13 godina

Pobjedu sam i ocekivao,nisam ni sumnjao u to. No,moram da recem par stvari.
1. Nama je odbrana najveci problem,jer tako brzo dodju do naseg 16erca,uvek se izvucemo tako sto oni pogrese,ili nam pomogne sredina.
2. Ja da sam u BG ja bi uvjek isao na JNA da podrzim klub,vidim ovdje se svadjate,ali bilo bi ljepse doci na stadion i dati do znanja igracima da smo uz njih,da im damo jos podstreka za igru,tj. zelju za dokazivanjem,ako nista drugo,a ja vidim vi bi ste dosli samo ako udju u grupu,a prije..? No dobro,kako oćete..
3. Zasto je nekim Delijama toliko stalo da mi izgubimo,evo pobedili smo i opet pljuju.. A i neki Grobari to rade vidim.. Gledajmo mi svoja posla,njima cemo se baviti 23.oktobra. Pozdrav :)

Nemanja

pre 13 godina

Ovi Jermeni nisu uopšte loša ekipa, mada smo mi znatno bolji. Svidela mi se igra Partizana, jedino je odbrana delovala smušeno. Meni je dovoljno da su uspeli da nadtrče rivala koji već uveliko igra svoje prvenstvo, a ovo je nama prva takmičarska utakmica. Nadam se da će trener popraviti situaciju u odbrani. U svakom slučaju ja ga podržavam, vidi se da ima šlifa. Posebno su mi se svideli pasovi na bočne pozicije, iza ledja protivničkih igrača.

B78

pre 13 godina

Ja bre stvarno ne razumem pojedine ovde. Pa sta ste vi ocekivali ? Da ih dobijemo 25:0 ? Ovi Jermenci su u rangu jednog Borca iz Cacka i to je to. Partizan takodje nista posebno, u prvom poluvremenu sam hteo da poludim u kolikom broju pasova je nedostajao korak igraca koji prima loptu sto je samo dokaz toga da su upravo dosli sa priprema i koliko su im teske noge( ponavljam reper za njihovu brzinu sadasnju ili bilo kad svakako nije proteklo Svetsko prvenstvo jer se sa tim ne mozemo uopste porediti po kvalitetu ) ono sto je mene zaista odusevilo je jedno pola sata igre u kojima su sve nase kombinacije bile jednostavne i na prvu sto kod Jokanovica nisam nikad video. Ovaj trener za razliku od njega ima uvek korektne stavove bez nekih laganja i velikih obecanja a igra nam je definitivno bolja cak i sada. Timu definitivno nedostaje par igraca da u nasim uslovima bude apsolutno ok ali sa ovim sto trenutno imamo mislim da je uradjen najbolji moguci posao do sada. Ove sigurno prolazimo a za dalje trebace i mnogo vise srece jer mi objektivno kvalitet za ligu sampiona nemamo. U svakom slucaju sve najbolje bilo kom timu Partizana :-)

Nemanja

pre 13 godina

Igra je zadovoljavajuca... Svidja mi se sto je ovo Partizan s kraja prvenstva, sto znaci da trener forsira svoj stil igre... Na taj nacin moze da stvori sistem igre kao Dule sa KK Partizan... Neka i prodju dve sezone bez titula i uspeha ali neka nakog toga Partizan bude ono sto bi i trebao da bude... Ubica