Sreda, 14.07.2010.

21:07

SL: Srbija bolja od Hrvatske

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku sa 9:8 (1:3, 4:2, 2:1, 2:2) u drugom kolu grupe B završnog turnira Svetske lige u Nišu.

Izvor: SO

SL: Srbija bolja od Hrvatske IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@Hose
Sinko, Kecman vam se u*r*o u zivot i zato ga pojednici pominju, mada je tacno da je to iskljucivo nas klupski uspeh!A drugo imali smo i mi protiv vas 5:1, u sezoni 1946/1947, tako da ne lozi se previse...

Lazar

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!
(mato, 14. jul 2010 21:56)


Mato da bar malo pratiš vaterpolo znao bi da se u Zagrebu održava evpropsko prvenstvo, a ne svetsko. Ne znam ko je to Hrvatskoj falio da bi bili kompletni, možda one dede još treba da igraju ili ... Što se sreće na domaćem terenu tiče najbolje da konsultuješ Čilića. On će ti reći koko je igrati protiv nekoga, a moraš da ga pobediš jer to očekuje cela nacija.

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

Evo

http://world-tv-live-streaming.blogspot.com/search/label/Arena%20Sport%201%20(%20Serbia%20-%20Sport%20TV%20)

18:30 Crna Gora - SAD
20:00 Srbija - Australija

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

deremo redom stvarno smo sila u vaterpolu pa neka dodje i to finale sa srbijom da ih oderemo kao i VECINU PUTA DO SAD
(crnogorac, 15. jul 2010 10:25

Sto ulazis u frku kad si slabiji?

2007 SL Novi Sad Srbija - CG 12:11

2007 SL Peskara Srbija - CG 10:12

2008 SL Djenova Srbija - CG 13:3 - ovo ponizavanje ces uvek pamtiti, hteo ti to da priznas ili ne.

2008 EP Malaga Srbija - CG 5:6

2008 OI Peking Srbija - CG 6:4

P.S. Ti ne volis sebe, a kamoli druge.

mungos

pre 13 godina

•Niko ne spominje zvizdanje himni, a? Inace sto se tice utakmice nisan gleda, al virovatno je Hrvatska pokradena, kako to vec obicno biva kad se igra u Srbiji. Nea veze bitno je da ste 'plivackija' nacija od Hrvata, a to sto vas 90% ne zna plivat... koga briga:-)
(Zadranin, 15. jul 2010 00:38)

hhaha. ne znamo plivat, a deremo vas redovno, malo si pobrko a za to postoji jednostavan razlog. ko vam je brate kriv sto ste citavu obalu prodali njemcima i austrijancima pa se ne mozete vise ni na vlastitom moru kupat.

fabio capelo

pre 13 godina

Give me Hi 5. Greetings from England :) To je za ovog sto spominje Ganu I Australiju. Mi smo bar bili na SP, a Vi kako ste?! :)

Celestin Sardelic

pre 13 godina

ja bih zamolio komsije da nam ne cestitaju na pobedama. nije nam onda (toliko) slatko :)))
najbolje je da odgovore kako nisu bili kompletni, kako je bila vruca voda, kako su do OO u rukometu, imaju bronzanu u bijatlonu, luka modric, pobeda splita u igrama bez granica, sinjska alka itd.

Hose

pre 13 godina

Sale Djordjevic,Dusan Kecman,Kranj,bili na Mundijalu,pa Davis Cup,pa sad i ovo...
Bolje se vi Hrvati okrenite Blanki,Cro Copu,Snjeznoj kraljici na Sljemenu i klizackoj"Zlatnoj pirueti",jer za bolje niste.
(Sigmund Frojd, 14. jul 2010 21:17

Pa kakve veze ima Dušan Kecman sa tim ko je bolji Srbija ili Hrvatska?
Pa to je bio momčadska utakmica Partizana i Cibone.
Ako ćemo tako onda smo mi 5 puta bolji u fudbalu od vas jer je Dinamo razvalio Partizan 5:0. Ejjjj 5:0.
Petardaaaaa komšijo, petardaaaaa

pozz

realan

pre 13 godina

Evo novog i najrealnijeg bodovanja i uspešnosti SRPSKOG I hrvatskog sporta:

KOŠARKA: SRBIJA 1-0 da ne objašnjavamo previše

ODBOJKA: SRBIJI novi bod...p.s jel imaju oni uopšre reprezentaciju za ovaj sport!?

FUDBAL: SRBIJI NOVI BOD,neko je učestvovao na SP,i neko je ispred kockastih na rang listi,sasvim realno

TENIS: Ko god je gledao Davis Cup,sve mu je jasno,za 10 mesta smo ispred

RUKOMET: Imaju prvi bod,al nakon SP i to će biti u našem vlasništvu,tako da 5-0

VATERPOLO: Pokloni im se 0-3,daju im se 20 isključenja manje,i ne znaju bre! Kad dobijaš takve mečeve to je za 3 boda!Tako da je SRBIJA - hrvatska 8-0!
(Srpski dinamit, 14. jul 2010 21:30
Ti si dečko očito premlad pa ti je oprošteno na ovakvim glupostima.
Kad budete imali osvajače wimbledona i davis cupa, brončane mundijala i dvostruke četvrtfinaliste europe u nogometu, kad budete dvostruki svjetski i olimpijski zlatni te europski srebrni u rukometu, imali najbolju atletičarku na svijetu te najbolju skijašicu svih vremena, možemo se početi uspoređivati. Jer graditi ovakav ponos na temelju jedne godine dobrih rezultata (hm....relativno) nakon 15 godina bruke je uistinu degutantno.

serb

pre 13 godina

@Croat
Ti mislis da je egal u kosarci to sto smo mi uzeli EP1995,1997, 2001, srebro 2009, bronzu 1999, svetsko zlato 1998, 2002, srebro sa OI 1996, i da smo zvanicno od strane FIBA nauspesnija kosarkaska selekcija svih vremena. I ti hoces to da usporedis sa onim bezanjem sa postolja davne 1995 i vase zadnje bronze. Pa vi nemate ni jedno zlato, kako mozemo biti egal. A o vaterpolu da se ne prica. Bili smo evropski i svetski sampioni, i kao Jugoslavija (bez vasih igraca) pa kao Srbija i Crna Gora, gde je vecina CG igraca sedela na klupi, i evropski i svetski kao Srbija. Smesan si kao crtani film.

doom

pre 13 godina

цела утакимаца је била "hardcore" и већи хардкор је победио. добри су хрвати али не довољно. чекам црногорце, чисто да се зна ко је ко. свако добро свима.

torcida

pre 13 godina

hrvatska osvojila davis kup srbija nikada , hrvatska ima medalju sa prvenstva u "fudbalu" srbija nema, hrvatska sve osvojila u rukometu srbija nista, u vaterpolu smo tu negdi, jedino ste u kosarci bolji...zivili

makelele

pre 13 godina

E rodjace ujace ajde objasni mi molim te kako ste vi to egal sa nama u kosarci; pa vama je Vujcic najbolji igrac u zadnjih 15 godina! Za vaterpolo se slazem da imate kvalitet i prirodno je jer imate more i dosta ulazete ali opet na neku foru (ne znam ni ja kako) smo talentovaniji i u ovom trenutku jaci od vas. U vaterpolu to moze da se promeni ali ne dok traje ova generacija, znaci narednih 4-5 godina. Ali u kosarci za milion godina, cak i da pohrvatite jos vise srba, nemate teoretske sanse. Pa za vas su talenti kao npr. Bjelica samo pojam. Nemate taj smek za kosarku i tacka.

Srbija do Tokija

pre 13 godina

Najsesniji mi je bio jedan komentara gde je civek naoisao da smo egal u kosarci i vaterpolu a stvarno ne znam kada je Hrvatska nekad nesto osvojila u kosarci za razliku od nas jer od kad smo samostalna drzava 2 puta smo bili svetski prvaci a od odcepljenja Crne Gore 2 na evropskom a u vaterpolu smo takodje bolji mada su tu ruku na srce i hrvati dosta jaki ali realnost je da smo najaci mi i Madjari a oni Crnogorci,Spanci su iza

kun aguero

pre 13 godina

U dalekoj Africi,nedavno,svi se uvjerismo u ponos srpskog športa.
U košarci i još više u vaterpolu smo egal,no nemojte o drugim sportovima!
Ako uz budući lagani raspored i osvojite Davis cup, moći ćemo se uspoređivati u tenisu.
Pozdrav iz Gane preko Australije!
(Croat, 14. jul 2010 23:22)

Бухахахахаха...у кошарци ту негде хахахаха!!!
Овај јел разумете ћирилицу, јел имате своје писмо, језик, историју, културу...ко сте и шта сте ви уствари!?
Ах да, имате геј параду у загребу...смешни сте!

srx

pre 13 godina

@Croat

E, moj prijatelju. Ko je favorit u Davis Cup-u njemu je svaki raspored lagan. Pogotovo kad pociste, jelte, samozvane favorite Amere i Kroate...

Hvala na pozdravima iz Gane i Australije. Ja vam saljem pozdrav iz te iste Australije i Japana, te iz Ukrajine i Engleske pa i Meksiko vas je ocrnio jedared...jel idemo u krug sad ili sta?

Takodje vas pozdravljaju trener Pilic, splicanin koji vam podari Davis Cup a u rodni grad nije dobrodosao. Valjda je on, kao i svaki Srbin, kriv za sve sto se Hrvatima prohtje.

Braco, komso, prijatelju...Zar ne vidis sta ti je raditi? Pobjediti nas ne mozes, pridruzi nam se. Navijaj za majcicu (tvoja je takodje)Srbiju! Lakse je nego stalno traziti dlaku u jajetu i biti zlurad. Ja cu da navijam za vas, evo vec protiv J. Afrike mislim da imate sansu, barem sportsku. Ako zaboravite 1001. poraz u vodenom sportu od drzave bez mora i jezera mozda izvucete koji bod od afrikanaca. Mozda. Naprijed kockasti! Idemo na bod!

Dejan

pre 13 godina

A na sto se mi bednici lozimo ?!?!?! Na sport (a i tu ucestvujemo samo u pivu) ? Kamo srece da zivim u Luksemburgu. U sportu nista, ali zato standard.

Zlatko Todorović

pre 13 godina

Uvedite IPTV pa ćete gledati Arena sport i to 4 njihova kanala. A sad treba imati razumevanje što RTS nije otkupio prava za svetski kup u vaterpolu, isto kao što RTS ima razumevanje što nećemo da plaćamo dve pretplate.

Zadranin

pre 13 godina

Niko ne spominje zvizdanje himni, a? Inace sto se tice utakmice nisan gleda, al virovatno je Hrvatska pokradena, kako to vec obicno biva kad se igra u Srbiji. Nea veze bitno je da ste 'plivackija' nacija od Hrvata, a to sto vas 90% ne zna plivat... koga briga:-)

student

pre 13 godina

@Croat
Jel može neki argument za taj egal u košarci,molim te?!
Bravo momci, gazite kompleksaše kad god i gde možete!!A naročito se nadam da će tako biti i u sred Zgreba.Pa posle onoga u Splitu, da prestanu ne samo da se javljaju na naše forume, nego i da prestanu da se bave određenim sportovima!!

pirke

pre 13 godina

@ Nerijeseno

A sa onakvim sudjenjem i taj jedan gol viska je kao kuca a moglo je da bude i vise, ako si gledao utakmicu znas o cemu pricam. Totalno neujednacen kriterijum iskljucivanja igraca i kontra faulova, imam utisak da su pred kraj poceli da idu iz kompenzacije u kompenzaciju.

A sto se tice meca, nemam sta da kazem osim standardno. Imam samo pitanje, da li su hrvati zavrsili takmicenje posto im je ovo drugi poraz, ili ipak 2. i 3. idu u baraz za polufinale?

veli

pre 13 godina

evo sad da vidimo i u košarci ko prolazi u polufinale mnogo interesantno a u svakoj im ekipi igra pola pokatoličenih srba i još bi se natezali s nama da ko je bolji u sportu pa to je smiješno a nije ni sramota biti lošiji od nas

pero

pre 13 godina

Stvarno su mi zalosni ovi tipovi sto i ne prate sport a prvi su da konstatuju kako je Srbija bolja od Hrvatske, pa onda redaju sportove kao mi smo u svemu bolji...Vaterpolo je viteski sport gdje postoji obostrani respekt izmedju SR i HR. Ljudi relaksirajte se malo i uzivajte. Sto se mene tice zelim im oboma da pobjedjuju i Svabe i Engleze i Ruse, pa onda u finalu nek pobjedi najbolji. Tj Srbija...

alpinista

pre 13 godina

UUUUU, Uvaljivanje U Ultra
Umetničkom stilU.
Đura će da vam oprosti što vas je tuko....
A ..bče nikako da se oglasi,
Ugasio se

Croat

pre 13 godina

U dalekoj Africi,nedavno,svi se uvjerismo u ponos srpskog športa.
U košarci i još više u vaterpolu smo egal,no nemojte o drugim sportovima!
Ako uz budući lagani raspored i osvojite Davis cup, moći ćemo se uspoređivati u tenisu.
Pozdrav iz Gane preko Australije!

bekamenga

pre 13 godina

vec su mi pobjede nad hrvatima izgubile draz jer ih jednostavno stalno deremo, jednostavno dojadi vise.
jos samo fali da ih dobijemo u rukometu.

vladimir

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu i video sasvim dobar mec jer ovo je tek pocetak priprema za glavno takmicenje a to je EP krajem avgusta u Zagrebu.Medjutim mene nesto drugo plasi.Ovo uzasno sudjenje.Kako ce tek da sude u Zagrebu kad nama sude ovako u Nisu na domacem terenu.Imali smo 17 iskljucenja i jedno 20 kontra faula iliti faula u napadu.U Zagrebu cemo izgleda celu utakmicu igrati sa igracem manje.Zato nisam optimista za Evropsko prvenstvo mada smo opet posle one sjajne generacije dobili jos jednu koja i kad ne igra najbolje pobedjuje.Ponavljam ovo sudjenje je bruka za vaterpolo.Svako ko je gledao mec video je o cemu se radi.Nemoguce da nasi centri toliko nemaju pojma da igraju.Pa Dusko Pijetlovic je vec jedan od najboljih centara na Svetu.Zaista kad je ovako sudjenje kod nas kakvo ce tek biti kod njih u Zagrebu.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! Svaka cast, odlicna utakmica iako je pocetak bio nesto losiji. Pokazali smo Hrvatima da smo bolji i zasluzeno smo pobedili.

Neriješeno

pre 13 godina

Nisam neki ljubitelj vaterpola, ali ako netko pobjedi s 1 razlike na domaćem terenu to ne znači da je bolji.
Pretpostavka je da bi se taj jedan razlike istopio na neutralnom terenu.

Aleksandar

pre 13 godina

Za sve ove sto napdaju RTS cisto informacija, da ne bi bili nove Kostunice, da je eksluzivna prava za Svetsku ligu i vaterpolo prvenstvo u narednom periodu otkupila televizija Arena Sport tako da RTS nema prava da prenosi nijednu utakmicu iz Nisa. Prvo se informisite pa onda kritikujte.A inace momci - standardno dobri :)!
Pozz

Sergio

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!
(mato, 14. jul 2010 21:56)
Dečko lupaš gluposti nisi ni gledao utakmicu, a o tvom poznavanju vaterpola da ne govorim. Pa ti jado ne znaš ni koje prvenstvo organizujete. Evo samo za tebe da se više ne blamiraš po netu: IGRA SE EVROPSKO PRVENSTVO ne svetsko.

Anonymous

pre 13 godina

hahaha pa zao mi ih vise :D Pocece u Hrvatskoj da se radjaju bebe sa kompleksima sto ne mogu da nas pobede ni u jednom sportu :D Bravo momci ,ovo danas samo tezi trening :D

Shok

pre 13 godina

I treba da placam RTS-u a on cak ni da se udostoji da se izvini predplatnicima zbog neprenosenja utakmica svetskih sampiona. Bravo sampioni .

Sigmund Frojd

pre 13 godina

Sale Djordjevic,Dusan Kecman,Kranj,bili na Mundijalu,pa Davis Cup,pa sad i ovo...
Bolje se vi Hrvati okrenite Blanki,Cro Copu,Snjeznoj kraljici na Sljemenu i klizackoj"Zlatnoj pirueti",jer za bolje niste.

Тома

pre 13 godina

СРБИЈА!

Испрашисмо ове хрвате ових дана иако "имају успешнији спорт од Србије" хаха

СРБИЈА!

S R B I J A

pre 13 godina

Najsladje je ovako za malo. Jadne komsije, stvarno im nabijamo komplekse u sportu. Ajde u kosarci, odbojci i tenisu, a od danas i fudbalu i vaterpolu. Stvarno nema smisla.Sad ce da predju na bocanje, tu jos imaju sanse :)

mato

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!

Srpski dinamit

pre 13 godina

Evo novog i najrealnijeg bodovanja i uspešnosti SRPSKOG I hrvatskog sporta:

KOŠARKA: SRBIJA 1-0 da ne objašnjavamo previše

ODBOJKA: SRBIJI novi bod...p.s jel imaju oni uopšre reprezentaciju za ovaj sport!?

FUDBAL: SRBIJI NOVI BOD,neko je učestvovao na SP,i neko je ispred kockastih na rang listi,sasvim realno

TENIS: Ko god je gledao Davis Cup,sve mu je jasno,za 10 mesta smo ispred

RUKOMET: Imaju prvi bod,al nakon SP i to će biti u našem vlasništvu,tako da 5-0

VATERPOLO: Pokloni im se 0-3,daju im se 20 isključenja manje,i ne znaju bre! Kad dobijaš takve mečeve to je za 3 boda!Tako da je SRBIJA - hrvatska 8-0!

Kragujevac

pre 13 godina

"Srbija bolja od hrvatske"........to je generalna cinjenica koju ne treba posebno naglasavati........osim eventualno ako naslov glasi .".......i u vaterpolu"

Slavke

pre 13 godina

Opet pukose hrvati ko pre godinu dana u polufinalu svetskog,kad smo im oduzeli titulu cisto da se zna.Uskoro dolazimo u hrvatsku da i tamo DOMINIRAMO!!!

Makaveli

pre 13 godina

Bravo, majstori.
Inace sudjenje sramno-mogli smo komotno od pocetka da igramo sa igracem manje, da nam bezveze ne iskljucuju igrace non-stop.

Sigmund Frojd

pre 13 godina

Sale Djordjevic,Dusan Kecman,Kranj,bili na Mundijalu,pa Davis Cup,pa sad i ovo...
Bolje se vi Hrvati okrenite Blanki,Cro Copu,Snjeznoj kraljici na Sljemenu i klizackoj"Zlatnoj pirueti",jer za bolje niste.

Srpski dinamit

pre 13 godina

Evo novog i najrealnijeg bodovanja i uspešnosti SRPSKOG I hrvatskog sporta:

KOŠARKA: SRBIJA 1-0 da ne objašnjavamo previše

ODBOJKA: SRBIJI novi bod...p.s jel imaju oni uopšre reprezentaciju za ovaj sport!?

FUDBAL: SRBIJI NOVI BOD,neko je učestvovao na SP,i neko je ispred kockastih na rang listi,sasvim realno

TENIS: Ko god je gledao Davis Cup,sve mu je jasno,za 10 mesta smo ispred

RUKOMET: Imaju prvi bod,al nakon SP i to će biti u našem vlasništvu,tako da 5-0

VATERPOLO: Pokloni im se 0-3,daju im se 20 isključenja manje,i ne znaju bre! Kad dobijaš takve mečeve to je za 3 boda!Tako da je SRBIJA - hrvatska 8-0!

Shok

pre 13 godina

I treba da placam RTS-u a on cak ni da se udostoji da se izvini predplatnicima zbog neprenosenja utakmica svetskih sampiona. Bravo sampioni .

Anonymous

pre 13 godina

hahaha pa zao mi ih vise :D Pocece u Hrvatskoj da se radjaju bebe sa kompleksima sto ne mogu da nas pobede ni u jednom sportu :D Bravo momci ,ovo danas samo tezi trening :D

Kragujevac

pre 13 godina

"Srbija bolja od hrvatske"........to je generalna cinjenica koju ne treba posebno naglasavati........osim eventualno ako naslov glasi .".......i u vaterpolu"

Тома

pre 13 godina

СРБИЈА!

Испрашисмо ове хрвате ових дана иако "имају успешнији спорт од Србије" хаха

СРБИЈА!

Slavke

pre 13 godina

Opet pukose hrvati ko pre godinu dana u polufinalu svetskog,kad smo im oduzeli titulu cisto da se zna.Uskoro dolazimo u hrvatsku da i tamo DOMINIRAMO!!!

Sergio

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!
(mato, 14. jul 2010 21:56)
Dečko lupaš gluposti nisi ni gledao utakmicu, a o tvom poznavanju vaterpola da ne govorim. Pa ti jado ne znaš ni koje prvenstvo organizujete. Evo samo za tebe da se više ne blamiraš po netu: IGRA SE EVROPSKO PRVENSTVO ne svetsko.

S R B I J A

pre 13 godina

Najsladje je ovako za malo. Jadne komsije, stvarno im nabijamo komplekse u sportu. Ajde u kosarci, odbojci i tenisu, a od danas i fudbalu i vaterpolu. Stvarno nema smisla.Sad ce da predju na bocanje, tu jos imaju sanse :)

vladimir

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu i video sasvim dobar mec jer ovo je tek pocetak priprema za glavno takmicenje a to je EP krajem avgusta u Zagrebu.Medjutim mene nesto drugo plasi.Ovo uzasno sudjenje.Kako ce tek da sude u Zagrebu kad nama sude ovako u Nisu na domacem terenu.Imali smo 17 iskljucenja i jedno 20 kontra faula iliti faula u napadu.U Zagrebu cemo izgleda celu utakmicu igrati sa igracem manje.Zato nisam optimista za Evropsko prvenstvo mada smo opet posle one sjajne generacije dobili jos jednu koja i kad ne igra najbolje pobedjuje.Ponavljam ovo sudjenje je bruka za vaterpolo.Svako ko je gledao mec video je o cemu se radi.Nemoguce da nasi centri toliko nemaju pojma da igraju.Pa Dusko Pijetlovic je vec jedan od najboljih centara na Svetu.Zaista kad je ovako sudjenje kod nas kakvo ce tek biti kod njih u Zagrebu.

bekamenga

pre 13 godina

vec su mi pobjede nad hrvatima izgubile draz jer ih jednostavno stalno deremo, jednostavno dojadi vise.
jos samo fali da ih dobijemo u rukometu.

Makaveli

pre 13 godina

Bravo, majstori.
Inace sudjenje sramno-mogli smo komotno od pocetka da igramo sa igracem manje, da nam bezveze ne iskljucuju igrace non-stop.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! Svaka cast, odlicna utakmica iako je pocetak bio nesto losiji. Pokazali smo Hrvatima da smo bolji i zasluzeno smo pobedili.

Aleksandar

pre 13 godina

Za sve ove sto napdaju RTS cisto informacija, da ne bi bili nove Kostunice, da je eksluzivna prava za Svetsku ligu i vaterpolo prvenstvo u narednom periodu otkupila televizija Arena Sport tako da RTS nema prava da prenosi nijednu utakmicu iz Nisa. Prvo se informisite pa onda kritikujte.A inace momci - standardno dobri :)!
Pozz

serb

pre 13 godina

@Croat
Ti mislis da je egal u kosarci to sto smo mi uzeli EP1995,1997, 2001, srebro 2009, bronzu 1999, svetsko zlato 1998, 2002, srebro sa OI 1996, i da smo zvanicno od strane FIBA nauspesnija kosarkaska selekcija svih vremena. I ti hoces to da usporedis sa onim bezanjem sa postolja davne 1995 i vase zadnje bronze. Pa vi nemate ni jedno zlato, kako mozemo biti egal. A o vaterpolu da se ne prica. Bili smo evropski i svetski sampioni, i kao Jugoslavija (bez vasih igraca) pa kao Srbija i Crna Gora, gde je vecina CG igraca sedela na klupi, i evropski i svetski kao Srbija. Smesan si kao crtani film.

mungos

pre 13 godina

•Niko ne spominje zvizdanje himni, a? Inace sto se tice utakmice nisan gleda, al virovatno je Hrvatska pokradena, kako to vec obicno biva kad se igra u Srbiji. Nea veze bitno je da ste 'plivackija' nacija od Hrvata, a to sto vas 90% ne zna plivat... koga briga:-)
(Zadranin, 15. jul 2010 00:38)

hhaha. ne znamo plivat, a deremo vas redovno, malo si pobrko a za to postoji jednostavan razlog. ko vam je brate kriv sto ste citavu obalu prodali njemcima i austrijancima pa se ne mozete vise ni na vlastitom moru kupat.

makelele

pre 13 godina

E rodjace ujace ajde objasni mi molim te kako ste vi to egal sa nama u kosarci; pa vama je Vujcic najbolji igrac u zadnjih 15 godina! Za vaterpolo se slazem da imate kvalitet i prirodno je jer imate more i dosta ulazete ali opet na neku foru (ne znam ni ja kako) smo talentovaniji i u ovom trenutku jaci od vas. U vaterpolu to moze da se promeni ali ne dok traje ova generacija, znaci narednih 4-5 godina. Ali u kosarci za milion godina, cak i da pohrvatite jos vise srba, nemate teoretske sanse. Pa za vas su talenti kao npr. Bjelica samo pojam. Nemate taj smek za kosarku i tacka.

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

deremo redom stvarno smo sila u vaterpolu pa neka dodje i to finale sa srbijom da ih oderemo kao i VECINU PUTA DO SAD
(crnogorac, 15. jul 2010 10:25

Sto ulazis u frku kad si slabiji?

2007 SL Novi Sad Srbija - CG 12:11

2007 SL Peskara Srbija - CG 10:12

2008 SL Djenova Srbija - CG 13:3 - ovo ponizavanje ces uvek pamtiti, hteo ti to da priznas ili ne.

2008 EP Malaga Srbija - CG 5:6

2008 OI Peking Srbija - CG 6:4

P.S. Ti ne volis sebe, a kamoli druge.

kun aguero

pre 13 godina

U dalekoj Africi,nedavno,svi se uvjerismo u ponos srpskog športa.
U košarci i još više u vaterpolu smo egal,no nemojte o drugim sportovima!
Ako uz budući lagani raspored i osvojite Davis cup, moći ćemo se uspoređivati u tenisu.
Pozdrav iz Gane preko Australije!
(Croat, 14. jul 2010 23:22)

Бухахахахаха...у кошарци ту негде хахахаха!!!
Овај јел разумете ћирилицу, јел имате своје писмо, језик, историју, културу...ко сте и шта сте ви уствари!?
Ах да, имате геј параду у загребу...смешни сте!

alpinista

pre 13 godina

UUUUU, Uvaljivanje U Ultra
Umetničkom stilU.
Đura će da vam oprosti što vas je tuko....
A ..bče nikako da se oglasi,
Ugasio se

srx

pre 13 godina

@Croat

E, moj prijatelju. Ko je favorit u Davis Cup-u njemu je svaki raspored lagan. Pogotovo kad pociste, jelte, samozvane favorite Amere i Kroate...

Hvala na pozdravima iz Gane i Australije. Ja vam saljem pozdrav iz te iste Australije i Japana, te iz Ukrajine i Engleske pa i Meksiko vas je ocrnio jedared...jel idemo u krug sad ili sta?

Takodje vas pozdravljaju trener Pilic, splicanin koji vam podari Davis Cup a u rodni grad nije dobrodosao. Valjda je on, kao i svaki Srbin, kriv za sve sto se Hrvatima prohtje.

Braco, komso, prijatelju...Zar ne vidis sta ti je raditi? Pobjediti nas ne mozes, pridruzi nam se. Navijaj za majcicu (tvoja je takodje)Srbiju! Lakse je nego stalno traziti dlaku u jajetu i biti zlurad. Ja cu da navijam za vas, evo vec protiv J. Afrike mislim da imate sansu, barem sportsku. Ako zaboravite 1001. poraz u vodenom sportu od drzave bez mora i jezera mozda izvucete koji bod od afrikanaca. Mozda. Naprijed kockasti! Idemo na bod!

fabio capelo

pre 13 godina

Give me Hi 5. Greetings from England :) To je za ovog sto spominje Ganu I Australiju. Mi smo bar bili na SP, a Vi kako ste?! :)

student

pre 13 godina

@Croat
Jel može neki argument za taj egal u košarci,molim te?!
Bravo momci, gazite kompleksaše kad god i gde možete!!A naročito se nadam da će tako biti i u sred Zgreba.Pa posle onoga u Splitu, da prestanu ne samo da se javljaju na naše forume, nego i da prestanu da se bave određenim sportovima!!

Celestin Sardelic

pre 13 godina

ja bih zamolio komsije da nam ne cestitaju na pobedama. nije nam onda (toliko) slatko :)))
najbolje je da odgovore kako nisu bili kompletni, kako je bila vruca voda, kako su do OO u rukometu, imaju bronzanu u bijatlonu, luka modric, pobeda splita u igrama bez granica, sinjska alka itd.

veli

pre 13 godina

evo sad da vidimo i u košarci ko prolazi u polufinale mnogo interesantno a u svakoj im ekipi igra pola pokatoličenih srba i još bi se natezali s nama da ko je bolji u sportu pa to je smiješno a nije ni sramota biti lošiji od nas

Zlatko Todorović

pre 13 godina

Uvedite IPTV pa ćete gledati Arena sport i to 4 njihova kanala. A sad treba imati razumevanje što RTS nije otkupio prava za svetski kup u vaterpolu, isto kao što RTS ima razumevanje što nećemo da plaćamo dve pretplate.

doom

pre 13 godina

цела утакимаца је била "hardcore" и већи хардкор је победио. добри су хрвати али не довољно. чекам црногорце, чисто да се зна ко је ко. свако добро свима.

Srbija do Tokija

pre 13 godina

Najsesniji mi je bio jedan komentara gde je civek naoisao da smo egal u kosarci i vaterpolu a stvarno ne znam kada je Hrvatska nekad nesto osvojila u kosarci za razliku od nas jer od kad smo samostalna drzava 2 puta smo bili svetski prvaci a od odcepljenja Crne Gore 2 na evropskom a u vaterpolu smo takodje bolji mada su tu ruku na srce i hrvati dosta jaki ali realnost je da smo najaci mi i Madjari a oni Crnogorci,Spanci su iza

pero

pre 13 godina

Stvarno su mi zalosni ovi tipovi sto i ne prate sport a prvi su da konstatuju kako je Srbija bolja od Hrvatske, pa onda redaju sportove kao mi smo u svemu bolji...Vaterpolo je viteski sport gdje postoji obostrani respekt izmedju SR i HR. Ljudi relaksirajte se malo i uzivajte. Sto se mene tice zelim im oboma da pobjedjuju i Svabe i Engleze i Ruse, pa onda u finalu nek pobjedi najbolji. Tj Srbija...

Lazar

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!
(mato, 14. jul 2010 21:56)


Mato da bar malo pratiš vaterpolo znao bi da se u Zagrebu održava evpropsko prvenstvo, a ne svetsko. Ne znam ko je to Hrvatskoj falio da bi bili kompletni, možda one dede još treba da igraju ili ... Što se sreće na domaćem terenu tiče najbolje da konsultuješ Čilića. On će ti reći koko je igrati protiv nekoga, a moraš da ga pobediš jer to očekuje cela nacija.

pirke

pre 13 godina

@ Nerijeseno

A sa onakvim sudjenjem i taj jedan gol viska je kao kuca a moglo je da bude i vise, ako si gledao utakmicu znas o cemu pricam. Totalno neujednacen kriterijum iskljucivanja igraca i kontra faulova, imam utisak da su pred kraj poceli da idu iz kompenzacije u kompenzaciju.

A sto se tice meca, nemam sta da kazem osim standardno. Imam samo pitanje, da li su hrvati zavrsili takmicenje posto im je ovo drugi poraz, ili ipak 2. i 3. idu u baraz za polufinale?

realan

pre 13 godina

Evo novog i najrealnijeg bodovanja i uspešnosti SRPSKOG I hrvatskog sporta:

KOŠARKA: SRBIJA 1-0 da ne objašnjavamo previše

ODBOJKA: SRBIJI novi bod...p.s jel imaju oni uopšre reprezentaciju za ovaj sport!?

FUDBAL: SRBIJI NOVI BOD,neko je učestvovao na SP,i neko je ispred kockastih na rang listi,sasvim realno

TENIS: Ko god je gledao Davis Cup,sve mu je jasno,za 10 mesta smo ispred

RUKOMET: Imaju prvi bod,al nakon SP i to će biti u našem vlasništvu,tako da 5-0

VATERPOLO: Pokloni im se 0-3,daju im se 20 isključenja manje,i ne znaju bre! Kad dobijaš takve mečeve to je za 3 boda!Tako da je SRBIJA - hrvatska 8-0!
(Srpski dinamit, 14. jul 2010 21:30
Ti si dečko očito premlad pa ti je oprošteno na ovakvim glupostima.
Kad budete imali osvajače wimbledona i davis cupa, brončane mundijala i dvostruke četvrtfinaliste europe u nogometu, kad budete dvostruki svjetski i olimpijski zlatni te europski srebrni u rukometu, imali najbolju atletičarku na svijetu te najbolju skijašicu svih vremena, možemo se početi uspoređivati. Jer graditi ovakav ponos na temelju jedne godine dobrih rezultata (hm....relativno) nakon 15 godina bruke je uistinu degutantno.

mato

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!

Hose

pre 13 godina

Sale Djordjevic,Dusan Kecman,Kranj,bili na Mundijalu,pa Davis Cup,pa sad i ovo...
Bolje se vi Hrvati okrenite Blanki,Cro Copu,Snjeznoj kraljici na Sljemenu i klizackoj"Zlatnoj pirueti",jer za bolje niste.
(Sigmund Frojd, 14. jul 2010 21:17

Pa kakve veze ima Dušan Kecman sa tim ko je bolji Srbija ili Hrvatska?
Pa to je bio momčadska utakmica Partizana i Cibone.
Ako ćemo tako onda smo mi 5 puta bolji u fudbalu od vas jer je Dinamo razvalio Partizan 5:0. Ejjjj 5:0.
Petardaaaaa komšijo, petardaaaaa

pozz

Neriješeno

pre 13 godina

Nisam neki ljubitelj vaterpola, ali ako netko pobjedi s 1 razlike na domaćem terenu to ne znači da je bolji.
Pretpostavka je da bi se taj jedan razlike istopio na neutralnom terenu.

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@Hose
Sinko, Kecman vam se u*r*o u zivot i zato ga pojednici pominju, mada je tacno da je to iskljucivo nas klupski uspeh!A drugo imali smo i mi protiv vas 5:1, u sezoni 1946/1947, tako da ne lozi se previse...

Croat

pre 13 godina

U dalekoj Africi,nedavno,svi se uvjerismo u ponos srpskog športa.
U košarci i još više u vaterpolu smo egal,no nemojte o drugim sportovima!
Ako uz budući lagani raspored i osvojite Davis cup, moći ćemo se uspoređivati u tenisu.
Pozdrav iz Gane preko Australije!

Dejan

pre 13 godina

A na sto se mi bednici lozimo ?!?!?! Na sport (a i tu ucestvujemo samo u pivu) ? Kamo srece da zivim u Luksemburgu. U sportu nista, ali zato standard.

torcida

pre 13 godina

hrvatska osvojila davis kup srbija nikada , hrvatska ima medalju sa prvenstva u "fudbalu" srbija nema, hrvatska sve osvojila u rukometu srbija nista, u vaterpolu smo tu negdi, jedino ste u kosarci bolji...zivili

Zadranin

pre 13 godina

Niko ne spominje zvizdanje himni, a? Inace sto se tice utakmice nisan gleda, al virovatno je Hrvatska pokradena, kako to vec obicno biva kad se igra u Srbiji. Nea veze bitno je da ste 'plivackija' nacija od Hrvata, a to sto vas 90% ne zna plivat... koga briga:-)

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

Evo

http://world-tv-live-streaming.blogspot.com/search/label/Arena%20Sport%201%20(%20Serbia%20-%20Sport%20TV%20)

18:30 Crna Gora - SAD
20:00 Srbija - Australija

mato

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!

Croat

pre 13 godina

U dalekoj Africi,nedavno,svi se uvjerismo u ponos srpskog športa.
U košarci i još više u vaterpolu smo egal,no nemojte o drugim sportovima!
Ako uz budući lagani raspored i osvojite Davis cup, moći ćemo se uspoređivati u tenisu.
Pozdrav iz Gane preko Australije!

Neriješeno

pre 13 godina

Nisam neki ljubitelj vaterpola, ali ako netko pobjedi s 1 razlike na domaćem terenu to ne znači da je bolji.
Pretpostavka je da bi se taj jedan razlike istopio na neutralnom terenu.

Zadranin

pre 13 godina

Niko ne spominje zvizdanje himni, a? Inace sto se tice utakmice nisan gleda, al virovatno je Hrvatska pokradena, kako to vec obicno biva kad se igra u Srbiji. Nea veze bitno je da ste 'plivackija' nacija od Hrvata, a to sto vas 90% ne zna plivat... koga briga:-)

realan

pre 13 godina

Evo novog i najrealnijeg bodovanja i uspešnosti SRPSKOG I hrvatskog sporta:

KOŠARKA: SRBIJA 1-0 da ne objašnjavamo previše

ODBOJKA: SRBIJI novi bod...p.s jel imaju oni uopšre reprezentaciju za ovaj sport!?

FUDBAL: SRBIJI NOVI BOD,neko je učestvovao na SP,i neko je ispred kockastih na rang listi,sasvim realno

TENIS: Ko god je gledao Davis Cup,sve mu je jasno,za 10 mesta smo ispred

RUKOMET: Imaju prvi bod,al nakon SP i to će biti u našem vlasništvu,tako da 5-0

VATERPOLO: Pokloni im se 0-3,daju im se 20 isključenja manje,i ne znaju bre! Kad dobijaš takve mečeve to je za 3 boda!Tako da je SRBIJA - hrvatska 8-0!
(Srpski dinamit, 14. jul 2010 21:30
Ti si dečko očito premlad pa ti je oprošteno na ovakvim glupostima.
Kad budete imali osvajače wimbledona i davis cupa, brončane mundijala i dvostruke četvrtfinaliste europe u nogometu, kad budete dvostruki svjetski i olimpijski zlatni te europski srebrni u rukometu, imali najbolju atletičarku na svijetu te najbolju skijašicu svih vremena, možemo se početi uspoređivati. Jer graditi ovakav ponos na temelju jedne godine dobrih rezultata (hm....relativno) nakon 15 godina bruke je uistinu degutantno.

Srpski dinamit

pre 13 godina

Evo novog i najrealnijeg bodovanja i uspešnosti SRPSKOG I hrvatskog sporta:

KOŠARKA: SRBIJA 1-0 da ne objašnjavamo previše

ODBOJKA: SRBIJI novi bod...p.s jel imaju oni uopšre reprezentaciju za ovaj sport!?

FUDBAL: SRBIJI NOVI BOD,neko je učestvovao na SP,i neko je ispred kockastih na rang listi,sasvim realno

TENIS: Ko god je gledao Davis Cup,sve mu je jasno,za 10 mesta smo ispred

RUKOMET: Imaju prvi bod,al nakon SP i to će biti u našem vlasništvu,tako da 5-0

VATERPOLO: Pokloni im se 0-3,daju im se 20 isključenja manje,i ne znaju bre! Kad dobijaš takve mečeve to je za 3 boda!Tako da je SRBIJA - hrvatska 8-0!

Hose

pre 13 godina

Sale Djordjevic,Dusan Kecman,Kranj,bili na Mundijalu,pa Davis Cup,pa sad i ovo...
Bolje se vi Hrvati okrenite Blanki,Cro Copu,Snjeznoj kraljici na Sljemenu i klizackoj"Zlatnoj pirueti",jer za bolje niste.
(Sigmund Frojd, 14. jul 2010 21:17

Pa kakve veze ima Dušan Kecman sa tim ko je bolji Srbija ili Hrvatska?
Pa to je bio momčadska utakmica Partizana i Cibone.
Ako ćemo tako onda smo mi 5 puta bolji u fudbalu od vas jer je Dinamo razvalio Partizan 5:0. Ejjjj 5:0.
Petardaaaaa komšijo, petardaaaaa

pozz

torcida

pre 13 godina

hrvatska osvojila davis kup srbija nikada , hrvatska ima medalju sa prvenstva u "fudbalu" srbija nema, hrvatska sve osvojila u rukometu srbija nista, u vaterpolu smo tu negdi, jedino ste u kosarci bolji...zivili

Sigmund Frojd

pre 13 godina

Sale Djordjevic,Dusan Kecman,Kranj,bili na Mundijalu,pa Davis Cup,pa sad i ovo...
Bolje se vi Hrvati okrenite Blanki,Cro Copu,Snjeznoj kraljici na Sljemenu i klizackoj"Zlatnoj pirueti",jer za bolje niste.

Aleksandar

pre 13 godina

Za sve ove sto napdaju RTS cisto informacija, da ne bi bili nove Kostunice, da je eksluzivna prava za Svetsku ligu i vaterpolo prvenstvo u narednom periodu otkupila televizija Arena Sport tako da RTS nema prava da prenosi nijednu utakmicu iz Nisa. Prvo se informisite pa onda kritikujte.A inace momci - standardno dobri :)!
Pozz

pero

pre 13 godina

Stvarno su mi zalosni ovi tipovi sto i ne prate sport a prvi su da konstatuju kako je Srbija bolja od Hrvatske, pa onda redaju sportove kao mi smo u svemu bolji...Vaterpolo je viteski sport gdje postoji obostrani respekt izmedju SR i HR. Ljudi relaksirajte se malo i uzivajte. Sto se mene tice zelim im oboma da pobjedjuju i Svabe i Engleze i Ruse, pa onda u finalu nek pobjedi najbolji. Tj Srbija...

Anonymous

pre 13 godina

hahaha pa zao mi ih vise :D Pocece u Hrvatskoj da se radjaju bebe sa kompleksima sto ne mogu da nas pobede ni u jednom sportu :D Bravo momci ,ovo danas samo tezi trening :D

Shok

pre 13 godina

I treba da placam RTS-u a on cak ni da se udostoji da se izvini predplatnicima zbog neprenosenja utakmica svetskih sampiona. Bravo sampioni .

Kragujevac

pre 13 godina

"Srbija bolja od hrvatske"........to je generalna cinjenica koju ne treba posebno naglasavati........osim eventualno ako naslov glasi .".......i u vaterpolu"

Dejan

pre 13 godina

A na sto se mi bednici lozimo ?!?!?! Na sport (a i tu ucestvujemo samo u pivu) ? Kamo srece da zivim u Luksemburgu. U sportu nista, ali zato standard.

Slavke

pre 13 godina

Opet pukose hrvati ko pre godinu dana u polufinalu svetskog,kad smo im oduzeli titulu cisto da se zna.Uskoro dolazimo u hrvatsku da i tamo DOMINIRAMO!!!

S R B I J A

pre 13 godina

Najsladje je ovako za malo. Jadne komsije, stvarno im nabijamo komplekse u sportu. Ajde u kosarci, odbojci i tenisu, a od danas i fudbalu i vaterpolu. Stvarno nema smisla.Sad ce da predju na bocanje, tu jos imaju sanse :)

Тома

pre 13 godina

СРБИЈА!

Испрашисмо ове хрвате ових дана иако "имају успешнији спорт од Србије" хаха

СРБИЈА!

bekamenga

pre 13 godina

vec su mi pobjede nad hrvatima izgubile draz jer ih jednostavno stalno deremo, jednostavno dojadi vise.
jos samo fali da ih dobijemo u rukometu.

Sergio

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!
(mato, 14. jul 2010 21:56)
Dečko lupaš gluposti nisi ni gledao utakmicu, a o tvom poznavanju vaterpola da ne govorim. Pa ti jado ne znaš ni koje prvenstvo organizujete. Evo samo za tebe da se više ne blamiraš po netu: IGRA SE EVROPSKO PRVENSTVO ne svetsko.

kun aguero

pre 13 godina

U dalekoj Africi,nedavno,svi se uvjerismo u ponos srpskog športa.
U košarci i još više u vaterpolu smo egal,no nemojte o drugim sportovima!
Ako uz budući lagani raspored i osvojite Davis cup, moći ćemo se uspoređivati u tenisu.
Pozdrav iz Gane preko Australije!
(Croat, 14. jul 2010 23:22)

Бухахахахаха...у кошарци ту негде хахахаха!!!
Овај јел разумете ћирилицу, јел имате своје писмо, језик, историју, културу...ко сте и шта сте ви уствари!?
Ах да, имате геј параду у загребу...смешни сте!

serb

pre 13 godina

@Croat
Ti mislis da je egal u kosarci to sto smo mi uzeli EP1995,1997, 2001, srebro 2009, bronzu 1999, svetsko zlato 1998, 2002, srebro sa OI 1996, i da smo zvanicno od strane FIBA nauspesnija kosarkaska selekcija svih vremena. I ti hoces to da usporedis sa onim bezanjem sa postolja davne 1995 i vase zadnje bronze. Pa vi nemate ni jedno zlato, kako mozemo biti egal. A o vaterpolu da se ne prica. Bili smo evropski i svetski sampioni, i kao Jugoslavija (bez vasih igraca) pa kao Srbija i Crna Gora, gde je vecina CG igraca sedela na klupi, i evropski i svetski kao Srbija. Smesan si kao crtani film.

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

deremo redom stvarno smo sila u vaterpolu pa neka dodje i to finale sa srbijom da ih oderemo kao i VECINU PUTA DO SAD
(crnogorac, 15. jul 2010 10:25

Sto ulazis u frku kad si slabiji?

2007 SL Novi Sad Srbija - CG 12:11

2007 SL Peskara Srbija - CG 10:12

2008 SL Djenova Srbija - CG 13:3 - ovo ponizavanje ces uvek pamtiti, hteo ti to da priznas ili ne.

2008 EP Malaga Srbija - CG 5:6

2008 OI Peking Srbija - CG 6:4

P.S. Ti ne volis sebe, a kamoli druge.

Makaveli

pre 13 godina

Bravo, majstori.
Inace sudjenje sramno-mogli smo komotno od pocetka da igramo sa igracem manje, da nam bezveze ne iskljucuju igrace non-stop.

vladimir

pre 13 godina

Gledao sam utakmicu i video sasvim dobar mec jer ovo je tek pocetak priprema za glavno takmicenje a to je EP krajem avgusta u Zagrebu.Medjutim mene nesto drugo plasi.Ovo uzasno sudjenje.Kako ce tek da sude u Zagrebu kad nama sude ovako u Nisu na domacem terenu.Imali smo 17 iskljucenja i jedno 20 kontra faula iliti faula u napadu.U Zagrebu cemo izgleda celu utakmicu igrati sa igracem manje.Zato nisam optimista za Evropsko prvenstvo mada smo opet posle one sjajne generacije dobili jos jednu koja i kad ne igra najbolje pobedjuje.Ponavljam ovo sudjenje je bruka za vaterpolo.Svako ko je gledao mec video je o cemu se radi.Nemoguce da nasi centri toliko nemaju pojma da igraju.Pa Dusko Pijetlovic je vec jedan od najboljih centara na Svetu.Zaista kad je ovako sudjenje kod nas kakvo ce tek biti kod njih u Zagrebu.

alpinista

pre 13 godina

UUUUU, Uvaljivanje U Ultra
Umetničkom stilU.
Đura će da vam oprosti što vas je tuko....
A ..bče nikako da se oglasi,
Ugasio se

Srbija do Tokija

pre 13 godina

Najsesniji mi je bio jedan komentara gde je civek naoisao da smo egal u kosarci i vaterpolu a stvarno ne znam kada je Hrvatska nekad nesto osvojila u kosarci za razliku od nas jer od kad smo samostalna drzava 2 puta smo bili svetski prvaci a od odcepljenja Crne Gore 2 na evropskom a u vaterpolu smo takodje bolji mada su tu ruku na srce i hrvati dosta jaki ali realnost je da smo najaci mi i Madjari a oni Crnogorci,Spanci su iza

mungos

pre 13 godina

•Niko ne spominje zvizdanje himni, a? Inace sto se tice utakmice nisan gleda, al virovatno je Hrvatska pokradena, kako to vec obicno biva kad se igra u Srbiji. Nea veze bitno je da ste 'plivackija' nacija od Hrvata, a to sto vas 90% ne zna plivat... koga briga:-)
(Zadranin, 15. jul 2010 00:38)

hhaha. ne znamo plivat, a deremo vas redovno, malo si pobrko a za to postoji jednostavan razlog. ko vam je brate kriv sto ste citavu obalu prodali njemcima i austrijancima pa se ne mozete vise ni na vlastitom moru kupat.

srx

pre 13 godina

@Croat

E, moj prijatelju. Ko je favorit u Davis Cup-u njemu je svaki raspored lagan. Pogotovo kad pociste, jelte, samozvane favorite Amere i Kroate...

Hvala na pozdravima iz Gane i Australije. Ja vam saljem pozdrav iz te iste Australije i Japana, te iz Ukrajine i Engleske pa i Meksiko vas je ocrnio jedared...jel idemo u krug sad ili sta?

Takodje vas pozdravljaju trener Pilic, splicanin koji vam podari Davis Cup a u rodni grad nije dobrodosao. Valjda je on, kao i svaki Srbin, kriv za sve sto se Hrvatima prohtje.

Braco, komso, prijatelju...Zar ne vidis sta ti je raditi? Pobjediti nas ne mozes, pridruzi nam se. Navijaj za majcicu (tvoja je takodje)Srbiju! Lakse je nego stalno traziti dlaku u jajetu i biti zlurad. Ja cu da navijam za vas, evo vec protiv J. Afrike mislim da imate sansu, barem sportsku. Ako zaboravite 1001. poraz u vodenom sportu od drzave bez mora i jezera mozda izvucete koji bod od afrikanaca. Mozda. Naprijed kockasti! Idemo na bod!

fabio capelo

pre 13 godina

Give me Hi 5. Greetings from England :) To je za ovog sto spominje Ganu I Australiju. Mi smo bar bili na SP, a Vi kako ste?! :)

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

@Hose
Sinko, Kecman vam se u*r*o u zivot i zato ga pojednici pominju, mada je tacno da je to iskljucivo nas klupski uspeh!A drugo imali smo i mi protiv vas 5:1, u sezoni 1946/1947, tako da ne lozi se previse...

student

pre 13 godina

@Croat
Jel može neki argument za taj egal u košarci,molim te?!
Bravo momci, gazite kompleksaše kad god i gde možete!!A naročito se nadam da će tako biti i u sred Zgreba.Pa posle onoga u Splitu, da prestanu ne samo da se javljaju na naše forume, nego i da prestanu da se bave određenim sportovima!!

Celestin Sardelic

pre 13 godina

ja bih zamolio komsije da nam ne cestitaju na pobedama. nije nam onda (toliko) slatko :)))
najbolje je da odgovore kako nisu bili kompletni, kako je bila vruca voda, kako su do OO u rukometu, imaju bronzanu u bijatlonu, luka modric, pobeda splita u igrama bez granica, sinjska alka itd.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! Svaka cast, odlicna utakmica iako je pocetak bio nesto losiji. Pokazali smo Hrvatima da smo bolji i zasluzeno smo pobedili.

veli

pre 13 godina

evo sad da vidimo i u košarci ko prolazi u polufinale mnogo interesantno a u svakoj im ekipi igra pola pokatoličenih srba i još bi se natezali s nama da ko je bolji u sportu pa to je smiješno a nije ni sramota biti lošiji od nas

doom

pre 13 godina

цела утакимаца је била "hardcore" и већи хардкор је победио. добри су хрвати али не довољно. чекам црногорце, чисто да се зна ко је ко. свако добро свима.

Lazar

pre 13 godina

svjetska liga je samo trening trening pred sp u zagrebu, srbija u NISU pobjedila sa srecom 9:8, sad sam siguran da ce hrvatska u zagrebu osvojit zlato jer kad smo kompletni nema boljega od hrvatske!!
(mato, 14. jul 2010 21:56)


Mato da bar malo pratiš vaterpolo znao bi da se u Zagrebu održava evpropsko prvenstvo, a ne svetsko. Ne znam ko je to Hrvatskoj falio da bi bili kompletni, možda one dede još treba da igraju ili ... Što se sreće na domaćem terenu tiče najbolje da konsultuješ Čilića. On će ti reći koko je igrati protiv nekoga, a moraš da ga pobediš jer to očekuje cela nacija.

Zlatko Todorović

pre 13 godina

Uvedite IPTV pa ćete gledati Arena sport i to 4 njihova kanala. A sad treba imati razumevanje što RTS nije otkupio prava za svetski kup u vaterpolu, isto kao što RTS ima razumevanje što nećemo da plaćamo dve pretplate.

makelele

pre 13 godina

E rodjace ujace ajde objasni mi molim te kako ste vi to egal sa nama u kosarci; pa vama je Vujcic najbolji igrac u zadnjih 15 godina! Za vaterpolo se slazem da imate kvalitet i prirodno je jer imate more i dosta ulazete ali opet na neku foru (ne znam ni ja kako) smo talentovaniji i u ovom trenutku jaci od vas. U vaterpolu to moze da se promeni ali ne dok traje ova generacija, znaci narednih 4-5 godina. Ali u kosarci za milion godina, cak i da pohrvatite jos vise srba, nemate teoretske sanse. Pa za vas su talenti kao npr. Bjelica samo pojam. Nemate taj smek za kosarku i tacka.

pirke

pre 13 godina

@ Nerijeseno

A sa onakvim sudjenjem i taj jedan gol viska je kao kuca a moglo je da bude i vise, ako si gledao utakmicu znas o cemu pricam. Totalno neujednacen kriterijum iskljucivanja igraca i kontra faulova, imam utisak da su pred kraj poceli da idu iz kompenzacije u kompenzaciju.

A sto se tice meca, nemam sta da kazem osim standardno. Imam samo pitanje, da li su hrvati zavrsili takmicenje posto im je ovo drugi poraz, ili ipak 2. i 3. idu u baraz za polufinale?

Suci su imali čudan kriterijum

pre 13 godina

Evo

http://world-tv-live-streaming.blogspot.com/search/label/Arena%20Sport%201%20(%20Serbia%20-%20Sport%20TV%20)

18:30 Crna Gora - SAD
20:00 Srbija - Australija