Četvrtak, 08.07.2010.

22:27

Srbiji pobeda, Italiji prolaz

Odbojkaši Srbije još nisu uspeli da se plasiraju na završni turnir Svetske lige, iako su savladali Italiju sa 3-2, po setovima 21:25, 21:25, 25:23, 25:20, 15:6.

Izvor: SO

Srbiji pobeda, Italiji prolaz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Eto

pre 13 godina

(Kalimero, 9. jul 2010 10:52)

A gde je rođen Dragan Travica? Na Vikipediji piše Zagreb, a u godini rođenja je njegov otac igrao u Italiji (možda mesto rođenja i nije pouzdan podatak) i pritom je Ljubomir sve naredne godine proveo u Italiji. To što mu je otac postao selektor SCG kada je verovatno već počeo da igra za mlađe selekcije Italije nije neki mnogo bitan faktor… pa da mu je stric vladika ili pradeda nosilac Karađorđeve zvezde njegov ceo život je vezan za Italiju. Jednostavno, njegov lični izbor je takav i nije za osuđivanje.

I, ako je bitno – Đuli Srbija nije otadžbina, već domovina. Otadžbina je Mađarska – za koju ga vežu preci i nacionalno poreklo. Domovina je zemlja u kojoj neko živi. Smisao je jasan iz samog sklopa reči. Nema tu nacionalizma - samo zdrava i dosledna logika. Ako smatramo da svi građani naše zemlje treba da je predstavljaju - bez obzira na nacionalno poreklo (da ne nabrajam, ogroman je broj - naročito vezanih za plivanje, stoni tenis, kuglanje, veslanje...), to isto treba da priznamo i drugim državama.

utzo

pre 13 godina

Kakvi licemeri...
Svaki put kad neko nadje ogromnu gresku u tekstu vi ne objavite komentar. Ko je procitao prvu verziju zna o cemu pricam. Postajete sve gori.

milovan

pre 13 godina

Vrlo zanimljiva situacija, da vec dva puta ne zelite da mi objavite komentar koji delimicno afirmativno govori o gospodinu Koracu...
Sustinski, on je zajedno sa gospodinom Gajicem, ispricao mnoge stvari koji zaista prete sportu... npr. menadzeri...

Skale

pre 13 godina

Za Kalimera navodim jedno ime iz jednog drugog sporta koji je vrlo popularan u Bgd a i šire a to je Svetislav Pešić.Inače Travica je za vreme SFRJ živeo u Zagrebu i igrao za Mladost a Srbija mu je bila samo privremeno boravište ili nužno zlo kao i većini izbeglica.

relja ns

pre 13 godina

priključujem se Milanovoj anketi,jer Koraća redovno gasim. Ne vredi više obrazlagati,jednostavno to ne može više da se sluša. Blizu su i Mijaljević i Stojanović sa prenosima iz Afrike sa toliko glupim statističkim podacima.

Nikola

pre 13 godina

Potrebno je malo više strpljenja navijača, jer je naša ekipa u procesu stvaranja. Imamo mlade i veoma talentovane igrače i siguran sam da ćemo dočekati uspehe naših odbojkaša. Meni su oni izuzetno simpatična selekcija i uživam u njihovoj igri. Smena generacija je delikatan posao i samo da podsetim, gde je sada nekada odbojkaška velesila Holandija?

Dusko Korac

pre 13 godina

http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2010/Best_Players.asp?Tourn=WL2010&Skill=SCO

http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2010/Best_Players.asp?Tourn=WL2010&Skill=SET

Kalimero

pre 13 godina

(Eto, 9. jul 2010 05:56)

Potpuna zamena teza. Đula je rođen u Srbiji i igrao je za svoju otadžbini. I molim bez nacionalističkih insinuacija jer sam ja naveo vrlo specifičan primer i to s razlogom. A ono što sam želeo da kažem je da je tužno da gospodin Travica koji je uzgred bio selektor te iste Srbije, i to nedavno, nije uspeo da vaspita, nagovori, ubedi ili šta li već svog sina da igra za tu istu Srbiju koja je uzgred zadnjih 15 godina mnogo uspešnija u odbojci od Italije dakle mnogo primamljivija za dobrog igrača kao jedna lepa promocija i otskočna daska u daljoj karijeri i to je fakat i nema veze sa tim gde je neko učio školu, studirao itd.
Da li neko zna za takav primer da otac bude trener ili selektor jedne moćne rep. u nekom sportu, a sin mu posle samo par godina igra za potpuno drugu državu?!

Ivan Grozni

pre 13 godina

danijel

tesnjar

Ukoliko Bugari izgube 3:2, imacemo po 26 bodova, ali se onda gleda broj pobeda, a ne set kolicnik.
Mi imamo 9 pobeda, oni trenutno 8, ukoliko izgube ostaju na 8, nebitno kojim rezultatom.

Златко

pre 13 godina

Пронашао сам на сајту , први критеријум за најбољег другопласираног, у случају истог броја бодова, јесте број победа, а ми ту имамо 9, а Бугари, ако изгубе, 8. Ако Бугари било како победе, ионако имају више бодова од нас. Брааааааазиииииил!!!

boombar

pre 13 godina

Teoretski imamo šansu. Pored nas u igri su Bugari i Ameri, s tim što Bugarima trebaju najverovatnije 2 seta protiv Brazila a amerima trebaju dve pobede sa 3:0 ili 3:1.
Što se tiče Brazila ne verujem da će oni kalkulisati jer mislim da Rezende ipak želi da odigra i neki meč sa nama (SP je u septembru) pošto su Bugare već testirali. Hoću da kažem da će verovatno izvesti najbolju postavu pa kako bude.
Svakako se treba zahvaliti Anastasiju na tom što nam je dao kakvu takvu šansu da se plasiramo na završni turnir.
Idemo dalje.

milan

pre 13 godina

Kad će neko Koraća udaljita kao komentatora. Na sve nebuloze, kao što su naši neznaju da igraju kod kuće, kako Italija i drugi dovode igrače iz drugih zemalja, bolji je stručnjak, od selektora,bolji psiholog, krivoa publika što ne navija, imnogo toga, što mu je ukratko objasnijo GAJIĆ sve njegove nebuloze.
Dojadi za predavanja iz istorije, a ne shvata odbojku.
Kratko rečeno neko se sprovede anketa , koliko tv gledalaca isključuje ton da n sluša Koraća. Uverićete se bar 50 % isključuje ton.
Udaljite kao sa prenosa atletike i drugih prenosa

Eto

pre 13 godina

(Kalimero, 8. jul 2010 23:07)

Ako se neko rodi u jednoj zemlji, ili u njoj odraste, u njoj se školovao, učio sportskom umeću, planira da provede svoj život - sasvim je logično da tu zemlju predstavlja, jer to je njegova zemlja. Nacionalna pripadnost sa tim nema, ama baš nikakve, veze. Takmiče se države, a ne narodi. Ne igraju Italijani i Srbi, već Italija i Srbija. Đula Mešter je takođe igrao za svoju zemlju - tada SRJ, a ne za državu nacionalnog porekla - Mađarsku. A kakva je bio igračina i kako se borio za boje svoje zemlje - svi se sećamo sa divljenjem.

gerd

pre 13 godina

Samo pobeda Brazila od 3:1 i 3:0 nas vodi dalje!
Nazalost, Brazilci sad sami biraju svog protivnika i bojim se da ce odigrati taman koliko im treba da bi Bugari prosli dalje!
Treba ipak neko tim brazilcima objasniti da smo mi laksi protivnik i da oderu Bugare sa 3:0! :)))

Pravilo: "In case of tie, the teams will be classified according to the following criteria:
number of matches won, points ratio and sets ratio"

Da li se to odnosi i na timove iz razlicitih grupa, u slucaju da mi i Bugari zavrsimo sa 26bodova?! To bi znacilo da Bugari gube sa 3:2 i u tom slucaju mi imamo 9 pobeda a oni su na 8!

trumbic

pre 13 godina

Italija i Srbija ja zgrozija odbojkarska Evropa, teatar,teatar,teatar. Nemashe mech,a samo farsa, pretstava!!!
Utre nie neutralnite odbojkarski navivachi ke navivame za odbojkata, za Bugarija

pera

pre 13 godina

Sigurno idemo dalje ako Brazil pobedi Bugare. Gleda se prvo broj pobeda, pa poen, pa set kolicnik.... Samo se nadam da ce Brazilci odigrati posteno, mada lova je u pitanju pa cisto sumnjam...

Ali ako i ne prodju na finale, odbojkasi su dva puta tukli Italijane, tri puta vicesampiona Evrope Francusku, i cak ako ne prodju, ovim se mladim momcima nema sta zameriti... Svaka im cast...

A mi sutra uz Arenu 1 da navijamo za Brazil....

...

pre 13 godina

Računica

* Bugari imaju 25 sakupljenih bodova, jedan manje od Srbije, ali su odigrali i meč manje.
* Ako Bugarska u petak savlada Brazil bilo kojim rezultatom - kvalifikovaće se za završni turnir.
* Ako Bugarska izgubi sa 3:0 ili 3:1, ostaće sa bodom zaostatka za Srbijom, pa naši odbojkaši idu na završni turnir.
* Ako Bugarska izgubi sa 3:2, osvojiće bod i izjednačiće se po učinku sa Srbijom, a u tom slučaju izabranici selektora Kolakovića idu u Kordobu jer imaju više ostvarenih pobeda, što je odlučujući faktor ukoliko timovi imaju isti broj bodova.

Zlatko

pre 13 godina

"In case of a tie, criteria used to determine pool rankings and described above will be followed."

Sajt Fivb. Da li to znači da se gleda onaj redosled iz tabela? Ako se to gleda, onda nam treba pobeda Brazila, jer bi u tom slučaju imali jednu pobedu više. I u tom slučaju nam ostatak tabele nije bitan. Ako se gleda broj poena, mi ih imamo više osvojenih ali i više izgubljenih, poen količnik bi se mogao iznivelisati, ali opet je dosta na njihovoj strani. Mi imamo više osvojenih ali i izgubljenih setova, dok je set količnik ubedljivo na strani Bugara. Da li neko zna koji je kriterijum?

Vlada

pre 13 godina

Znači 'laaadno su nas pustili! Još je samo falilo da su fizioterapeuta pustili u igru. Da se mi ne lažemo, Italijani nameštaju sebi lakše protivnike na F6. Ovo je poklon, a po svemu sudeći i Brazil će sutra odvaliti Bugare jer smo mi mnoooogo manje zlo od naših suseda. Ni krivi ni dužni, idemo u Argentinu... Bez primača... Da je Kolaković pametan, onog malog Kovačevića i Terzića od početka pa da bar imamo čemu da se nadamo u sledećim godinama, Janić i stariji Kovačević de fakto nisu materijal za jake utakmice...

vllll

pre 13 godina

Ja postidjeno priznajem da nisam dovoljno pratio nase ove godine u svetskoj ligi. medjutim, zadovoljan sam rezultatima... bez nasih najboljih nekada grbica, miljkovica, vujevica i gerica, ovo je odlicno... zadovoljan sam jer dolazi odlicna generacija i veoma sam optimistican sto se tice buducnosti nase odbojke.. nadam se da ce se poklopiti rezultati i da cemo uspeti da se plasiramo na zavrsni turnir i smatram da ne bi bilo nezasluzeno .. :)) a ako ne, nista strasno.. njihovo vreme tek dolazi...

SS-4

pre 13 godina

ako bugarska izgubi 3:2 mi idemo dalje. imacemo isti broj bodova ali se onda prvo gleda odmos pobeda i poraza. nasi 9-3, bugari 8-4.
realno,bugari ce dobiti sutra,nazalost,ko danas mi italijane.

IVORY

pre 13 godina

O kom neuspehu vi pricate???
Igraju nam sve mladi i perspektivni igraci, tim je bez par iskusnih prvotimaca, a klinci su pokazali da znaju da igraju i svaka im cast na prikazanom.
Koliko sam mogao da primetim, nije cilj plasman na zavrsnicu svetske lige, vec izbacivanja u prvi plan novih igraca, koji ce na nekom vaznijem takmicenju (svetska liga je jedino vazna sa finansijskog aspekta) za koju godinu da budu stub tima.

Dragos

pre 13 godina

Tacno sam znao da Srbija nece proci. Kao ona hobotnica iz Nemacke. Rekoh ja da treba menjati selektora. Krenuli smo nizbrdo i nesto svakako treba menjati.

tesnjar

pre 13 godina

@Ivan Grozni
da li si siguran da mi prolazimo ako brazil pobedi bugarsku 3-2?
u tom slucaju mi i bugari imamo po 26 bodova a sta se onda gleda?
ja se nadam da si u pravu...

Ivan Grozni

pre 13 godina

Za sve koji pljuju Kolakovica, verujte da sam ga i ja pljuvao do prosle godine.

Medjutim, ove godine covek pravi pametne poteze. Ucio je na greskama koje pravi godinama. U veoma teskoj grupi sa Francuskom(viceprvakom Evrope) i Italijom(dovoljno je reci Italija) on je dao sansu mladim igracima, a odmarao po mom misljenju nase najvaznije i najbolje igrace Grbica,Miljkovica,Bjelicu i Samardzica.
Budite sigurni da ce Bjelica igrati na SP u Septembru u Italiji.

Setite se prosle godine, tempirana je forma za Svetsku ligu i osvojeno srebro, ali zato na EP 5 mesto.
Takodje, Rusi bronza Svetska liga, 4 na EP. Slucajnost?

Tri reprezentacije koje se nisu plasirale na finalni turnir SL u Beogradu, osvojise medalje na EP.
Poljska - zlato, Francuska - srebro, Bugarska - bronzu.
Slucajnost?

Ovaj tim pojacan gore pomenutom cetvoricom osvaja medalju na SP ove godine, a sledece godine na EP ZLATO, posle 10 god.

Zivi bili pa videli!!!

Bez Nikole posle SP, ali sa Petkovicem kome ce utakmice SL ove a i sledece godine mnogo znaciti.

tesnjar

pre 13 godina

mi sada imamo 26 bodova, a bugarska i brazil koji igraju medjusobno jos 1 duel imaju 25 odnosno 28!!!
zar mi ne prolazimo kao najbolja drugoplasirana reprezentacija ako brazil pobedi 3-0 ili 3-1?
u ostalim grupama nema konkurenata za naj drugu selekiju...
ako neko zna neka odgovori...

Gunner

pre 13 godina

Nema veze bitno da su mlade snage pokazale da mogu dostojno da zamene legendarne asove. Ajmo ljudi koji komentar za odbojku!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalimero

pre 13 godina

Hoće li mi neko objasniti kako je moguće da otac bude do jučerašnji selektor reprezantacije SCG a sin mu igra za Italiju? Jel to Srbija nije interesantna reprezentacija ili se ljubav prema otadžbini plaća.

branko

pre 13 godina

И ако се не пласирају на завршни турнир , овогодишњи наступ наше екипе у Светској лиги био је сасвим успешан, са резултатима који су изнад РЕАЛНИХ очекивања.
Морамо схватити и помирити се са тиме да нашу екипу више не чине играчи највише светске вредности каквих је раније било неколико и више се не може рачунати на то да ће утакмице својим врхунским умећем решавати Вања, Квиско, једно време Бошкан , а то ће све мање моћи и тренутно одсутни Миљковић који је још увек светска класа.. Ова екипа ипак држи добар прикључак са светским врхом и то је за сваку похвалу и респект. Она у томе успева само онда кад сви играчи који су на терену играју врло добро, а тако je било у већем делу овогодишње Светске лиге. Можда би у будуће Колаковић требало да буде још храбрији и међу младим, долезећим играчима покуша да пронађе двојицу, тројицу који би могли израсти у светске асове. Засад се такав тренд назире само код Старовића. А дотле, морамо се задовољити овим што имамо и подржати те момке који, у оквиру својих могућности, пружају онолико колико могу, па можда и више.
Још нешто: српска одбојка у свету нема већег пријатеља од италијанског селектора Анастазија. И вечерас је то доказао.

danijel

pre 13 godina

Da, ako Brazil eventualno dobije 3:0 ili 3:1 mi idemo dalje, u suprotnom Bugari (cak i ako izgube 3:2 Bugari imaju puno bolji set kolicnik i idu dalje)

Ivan Grozni

pre 13 godina

Jos uvek postoji sansa, minimalna, ali postoji.

Brazil treba sutra da pobedi Bugarsku, nebitno da li 3:0, 3:1, ili 3:2, samo da pobedi i mi idemo na finalni turnir.

Medjutim, velike su sanse da Rezende izvede drugi tim sutra protiv Bugara.

Vec je poznato da grupu A na finalnom turniru cine Brazil, domacin Argentina i najbolja drugoplasirana ekipa.
Dakle ukoliko Bugarska bude najbolja drugoplasirana ekipa, igrace ponovo u grupi sa Brazilom, sto Brazilcima odgovara, jer su vec 3 puta dobili Bugare.

ja

pre 13 godina

Rekoh ja juce da ce italijani da nas puste da bi Bugari ostali van Final Four-a. Ako Brazil sutra pobedi Bugarsku sa 3-o ili 3-1 mi idemo na zavrsni turnir( nezasluzeno mora se priznati).

Gunner

pre 13 godina

Nema veze bitno da su mlade snage pokazale da mogu dostojno da zamene legendarne asove. Ajmo ljudi koji komentar za odbojku!!!!!!!!!!!!!!!!

branko

pre 13 godina

И ако се не пласирају на завршни турнир , овогодишњи наступ наше екипе у Светској лиги био је сасвим успешан, са резултатима који су изнад РЕАЛНИХ очекивања.
Морамо схватити и помирити се са тиме да нашу екипу више не чине играчи највише светске вредности каквих је раније било неколико и више се не може рачунати на то да ће утакмице својим врхунским умећем решавати Вања, Квиско, једно време Бошкан , а то ће све мање моћи и тренутно одсутни Миљковић који је још увек светска класа.. Ова екипа ипак држи добар прикључак са светским врхом и то је за сваку похвалу и респект. Она у томе успева само онда кад сви играчи који су на терену играју врло добро, а тако je било у већем делу овогодишње Светске лиге. Можда би у будуће Колаковић требало да буде још храбрији и међу младим, долезећим играчима покуша да пронађе двојицу, тројицу који би могли израсти у светске асове. Засад се такав тренд назире само код Старовића. А дотле, морамо се задовољити овим што имамо и подржати те момке који, у оквиру својих могућности, пружају онолико колико могу, па можда и више.
Још нешто: српска одбојка у свету нема већег пријатеља од италијанског селектора Анастазија. И вечерас је то доказао.

Ivan Grozni

pre 13 godina

Za sve koji pljuju Kolakovica, verujte da sam ga i ja pljuvao do prosle godine.

Medjutim, ove godine covek pravi pametne poteze. Ucio je na greskama koje pravi godinama. U veoma teskoj grupi sa Francuskom(viceprvakom Evrope) i Italijom(dovoljno je reci Italija) on je dao sansu mladim igracima, a odmarao po mom misljenju nase najvaznije i najbolje igrace Grbica,Miljkovica,Bjelicu i Samardzica.
Budite sigurni da ce Bjelica igrati na SP u Septembru u Italiji.

Setite se prosle godine, tempirana je forma za Svetsku ligu i osvojeno srebro, ali zato na EP 5 mesto.
Takodje, Rusi bronza Svetska liga, 4 na EP. Slucajnost?

Tri reprezentacije koje se nisu plasirale na finalni turnir SL u Beogradu, osvojise medalje na EP.
Poljska - zlato, Francuska - srebro, Bugarska - bronzu.
Slucajnost?

Ovaj tim pojacan gore pomenutom cetvoricom osvaja medalju na SP ove godine, a sledece godine na EP ZLATO, posle 10 god.

Zivi bili pa videli!!!

Bez Nikole posle SP, ali sa Petkovicem kome ce utakmice SL ove a i sledece godine mnogo znaciti.

Kalimero

pre 13 godina

Hoće li mi neko objasniti kako je moguće da otac bude do jučerašnji selektor reprezantacije SCG a sin mu igra za Italiju? Jel to Srbija nije interesantna reprezentacija ili se ljubav prema otadžbini plaća.

Ivan Grozni

pre 13 godina

Jos uvek postoji sansa, minimalna, ali postoji.

Brazil treba sutra da pobedi Bugarsku, nebitno da li 3:0, 3:1, ili 3:2, samo da pobedi i mi idemo na finalni turnir.

Medjutim, velike su sanse da Rezende izvede drugi tim sutra protiv Bugara.

Vec je poznato da grupu A na finalnom turniru cine Brazil, domacin Argentina i najbolja drugoplasirana ekipa.
Dakle ukoliko Bugarska bude najbolja drugoplasirana ekipa, igrace ponovo u grupi sa Brazilom, sto Brazilcima odgovara, jer su vec 3 puta dobili Bugare.

Eto

pre 13 godina

(Kalimero, 8. jul 2010 23:07)

Ako se neko rodi u jednoj zemlji, ili u njoj odraste, u njoj se školovao, učio sportskom umeću, planira da provede svoj život - sasvim je logično da tu zemlju predstavlja, jer to je njegova zemlja. Nacionalna pripadnost sa tim nema, ama baš nikakve, veze. Takmiče se države, a ne narodi. Ne igraju Italijani i Srbi, već Italija i Srbija. Đula Mešter je takođe igrao za svoju zemlju - tada SRJ, a ne za državu nacionalnog porekla - Mađarsku. A kakva je bio igračina i kako se borio za boje svoje zemlje - svi se sećamo sa divljenjem.

milan

pre 13 godina

Kad će neko Koraća udaljita kao komentatora. Na sve nebuloze, kao što su naši neznaju da igraju kod kuće, kako Italija i drugi dovode igrače iz drugih zemalja, bolji je stručnjak, od selektora,bolji psiholog, krivoa publika što ne navija, imnogo toga, što mu je ukratko objasnijo GAJIĆ sve njegove nebuloze.
Dojadi za predavanja iz istorije, a ne shvata odbojku.
Kratko rečeno neko se sprovede anketa , koliko tv gledalaca isključuje ton da n sluša Koraća. Uverićete se bar 50 % isključuje ton.
Udaljite kao sa prenosa atletike i drugih prenosa

tesnjar

pre 13 godina

mi sada imamo 26 bodova, a bugarska i brazil koji igraju medjusobno jos 1 duel imaju 25 odnosno 28!!!
zar mi ne prolazimo kao najbolja drugoplasirana reprezentacija ako brazil pobedi 3-0 ili 3-1?
u ostalim grupama nema konkurenata za naj drugu selekiju...
ako neko zna neka odgovori...

tesnjar

pre 13 godina

@Ivan Grozni
da li si siguran da mi prolazimo ako brazil pobedi bugarsku 3-2?
u tom slucaju mi i bugari imamo po 26 bodova a sta se onda gleda?
ja se nadam da si u pravu...

IVORY

pre 13 godina

O kom neuspehu vi pricate???
Igraju nam sve mladi i perspektivni igraci, tim je bez par iskusnih prvotimaca, a klinci su pokazali da znaju da igraju i svaka im cast na prikazanom.
Koliko sam mogao da primetim, nije cilj plasman na zavrsnicu svetske lige, vec izbacivanja u prvi plan novih igraca, koji ce na nekom vaznijem takmicenju (svetska liga je jedino vazna sa finansijskog aspekta) za koju godinu da budu stub tima.

Златко

pre 13 godina

Пронашао сам на сајту , први критеријум за најбољег другопласираног, у случају истог броја бодова, јесте број победа, а ми ту имамо 9, а Бугари, ако изгубе, 8. Ако Бугари било како победе, ионако имају више бодова од нас. Брааааааазиииииил!!!

relja ns

pre 13 godina

priključujem se Milanovoj anketi,jer Koraća redovno gasim. Ne vredi više obrazlagati,jednostavno to ne može više da se sluša. Blizu su i Mijaljević i Stojanović sa prenosima iz Afrike sa toliko glupim statističkim podacima.

...

pre 13 godina

Računica

* Bugari imaju 25 sakupljenih bodova, jedan manje od Srbije, ali su odigrali i meč manje.
* Ako Bugarska u petak savlada Brazil bilo kojim rezultatom - kvalifikovaće se za završni turnir.
* Ako Bugarska izgubi sa 3:0 ili 3:1, ostaće sa bodom zaostatka za Srbijom, pa naši odbojkaši idu na završni turnir.
* Ako Bugarska izgubi sa 3:2, osvojiće bod i izjednačiće se po učinku sa Srbijom, a u tom slučaju izabranici selektora Kolakovića idu u Kordobu jer imaju više ostvarenih pobeda, što je odlučujući faktor ukoliko timovi imaju isti broj bodova.

boombar

pre 13 godina

Teoretski imamo šansu. Pored nas u igri su Bugari i Ameri, s tim što Bugarima trebaju najverovatnije 2 seta protiv Brazila a amerima trebaju dve pobede sa 3:0 ili 3:1.
Što se tiče Brazila ne verujem da će oni kalkulisati jer mislim da Rezende ipak želi da odigra i neki meč sa nama (SP je u septembru) pošto su Bugare već testirali. Hoću da kažem da će verovatno izvesti najbolju postavu pa kako bude.
Svakako se treba zahvaliti Anastasiju na tom što nam je dao kakvu takvu šansu da se plasiramo na završni turnir.
Idemo dalje.

ja

pre 13 godina

Rekoh ja juce da ce italijani da nas puste da bi Bugari ostali van Final Four-a. Ako Brazil sutra pobedi Bugarsku sa 3-o ili 3-1 mi idemo na zavrsni turnir( nezasluzeno mora se priznati).

utzo

pre 13 godina

Kakvi licemeri...
Svaki put kad neko nadje ogromnu gresku u tekstu vi ne objavite komentar. Ko je procitao prvu verziju zna o cemu pricam. Postajete sve gori.

pera

pre 13 godina

Sigurno idemo dalje ako Brazil pobedi Bugare. Gleda se prvo broj pobeda, pa poen, pa set kolicnik.... Samo se nadam da ce Brazilci odigrati posteno, mada lova je u pitanju pa cisto sumnjam...

Ali ako i ne prodju na finale, odbojkasi su dva puta tukli Italijane, tri puta vicesampiona Evrope Francusku, i cak ako ne prodju, ovim se mladim momcima nema sta zameriti... Svaka im cast...

A mi sutra uz Arenu 1 da navijamo za Brazil....

Ivan Grozni

pre 13 godina

danijel

tesnjar

Ukoliko Bugari izgube 3:2, imacemo po 26 bodova, ali se onda gleda broj pobeda, a ne set kolicnik.
Mi imamo 9 pobeda, oni trenutno 8, ukoliko izgube ostaju na 8, nebitno kojim rezultatom.

milovan

pre 13 godina

Vrlo zanimljiva situacija, da vec dva puta ne zelite da mi objavite komentar koji delimicno afirmativno govori o gospodinu Koracu...
Sustinski, on je zajedno sa gospodinom Gajicem, ispricao mnoge stvari koji zaista prete sportu... npr. menadzeri...

vllll

pre 13 godina

Ja postidjeno priznajem da nisam dovoljno pratio nase ove godine u svetskoj ligi. medjutim, zadovoljan sam rezultatima... bez nasih najboljih nekada grbica, miljkovica, vujevica i gerica, ovo je odlicno... zadovoljan sam jer dolazi odlicna generacija i veoma sam optimistican sto se tice buducnosti nase odbojke.. nadam se da ce se poklopiti rezultati i da cemo uspeti da se plasiramo na zavrsni turnir i smatram da ne bi bilo nezasluzeno .. :)) a ako ne, nista strasno.. njihovo vreme tek dolazi...

Nikola

pre 13 godina

Potrebno je malo više strpljenja navijača, jer je naša ekipa u procesu stvaranja. Imamo mlade i veoma talentovane igrače i siguran sam da ćemo dočekati uspehe naših odbojkaša. Meni su oni izuzetno simpatična selekcija i uživam u njihovoj igri. Smena generacija je delikatan posao i samo da podsetim, gde je sada nekada odbojkaška velesila Holandija?

Dragos

pre 13 godina

Tacno sam znao da Srbija nece proci. Kao ona hobotnica iz Nemacke. Rekoh ja da treba menjati selektora. Krenuli smo nizbrdo i nesto svakako treba menjati.

Vlada

pre 13 godina

Znači 'laaadno su nas pustili! Još je samo falilo da su fizioterapeuta pustili u igru. Da se mi ne lažemo, Italijani nameštaju sebi lakše protivnike na F6. Ovo je poklon, a po svemu sudeći i Brazil će sutra odvaliti Bugare jer smo mi mnoooogo manje zlo od naših suseda. Ni krivi ni dužni, idemo u Argentinu... Bez primača... Da je Kolaković pametan, onog malog Kovačevića i Terzića od početka pa da bar imamo čemu da se nadamo u sledećim godinama, Janić i stariji Kovačević de fakto nisu materijal za jake utakmice...

danijel

pre 13 godina

Da, ako Brazil eventualno dobije 3:0 ili 3:1 mi idemo dalje, u suprotnom Bugari (cak i ako izgube 3:2 Bugari imaju puno bolji set kolicnik i idu dalje)

gerd

pre 13 godina

Samo pobeda Brazila od 3:1 i 3:0 nas vodi dalje!
Nazalost, Brazilci sad sami biraju svog protivnika i bojim se da ce odigrati taman koliko im treba da bi Bugari prosli dalje!
Treba ipak neko tim brazilcima objasniti da smo mi laksi protivnik i da oderu Bugare sa 3:0! :)))

Pravilo: "In case of tie, the teams will be classified according to the following criteria:
number of matches won, points ratio and sets ratio"

Da li se to odnosi i na timove iz razlicitih grupa, u slucaju da mi i Bugari zavrsimo sa 26bodova?! To bi znacilo da Bugari gube sa 3:2 i u tom slucaju mi imamo 9 pobeda a oni su na 8!

Dusko Korac

pre 13 godina

http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2010/Best_Players.asp?Tourn=WL2010&Skill=SCO

http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2010/Best_Players.asp?Tourn=WL2010&Skill=SET

Kalimero

pre 13 godina

(Eto, 9. jul 2010 05:56)

Potpuna zamena teza. Đula je rođen u Srbiji i igrao je za svoju otadžbini. I molim bez nacionalističkih insinuacija jer sam ja naveo vrlo specifičan primer i to s razlogom. A ono što sam želeo da kažem je da je tužno da gospodin Travica koji je uzgred bio selektor te iste Srbije, i to nedavno, nije uspeo da vaspita, nagovori, ubedi ili šta li već svog sina da igra za tu istu Srbiju koja je uzgred zadnjih 15 godina mnogo uspešnija u odbojci od Italije dakle mnogo primamljivija za dobrog igrača kao jedna lepa promocija i otskočna daska u daljoj karijeri i to je fakat i nema veze sa tim gde je neko učio školu, studirao itd.
Da li neko zna za takav primer da otac bude trener ili selektor jedne moćne rep. u nekom sportu, a sin mu posle samo par godina igra za potpuno drugu državu?!

Skale

pre 13 godina

Za Kalimera navodim jedno ime iz jednog drugog sporta koji je vrlo popularan u Bgd a i šire a to je Svetislav Pešić.Inače Travica je za vreme SFRJ živeo u Zagrebu i igrao za Mladost a Srbija mu je bila samo privremeno boravište ili nužno zlo kao i većini izbeglica.

Eto

pre 13 godina

(Kalimero, 9. jul 2010 10:52)

A gde je rođen Dragan Travica? Na Vikipediji piše Zagreb, a u godini rođenja je njegov otac igrao u Italiji (možda mesto rođenja i nije pouzdan podatak) i pritom je Ljubomir sve naredne godine proveo u Italiji. To što mu je otac postao selektor SCG kada je verovatno već počeo da igra za mlađe selekcije Italije nije neki mnogo bitan faktor… pa da mu je stric vladika ili pradeda nosilac Karađorđeve zvezde njegov ceo život je vezan za Italiju. Jednostavno, njegov lični izbor je takav i nije za osuđivanje.

I, ako je bitno – Đuli Srbija nije otadžbina, već domovina. Otadžbina je Mađarska – za koju ga vežu preci i nacionalno poreklo. Domovina je zemlja u kojoj neko živi. Smisao je jasan iz samog sklopa reči. Nema tu nacionalizma - samo zdrava i dosledna logika. Ako smatramo da svi građani naše zemlje treba da je predstavljaju - bez obzira na nacionalno poreklo (da ne nabrajam, ogroman je broj - naročito vezanih za plivanje, stoni tenis, kuglanje, veslanje...), to isto treba da priznamo i drugim državama.

Zlatko

pre 13 godina

"In case of a tie, criteria used to determine pool rankings and described above will be followed."

Sajt Fivb. Da li to znači da se gleda onaj redosled iz tabela? Ako se to gleda, onda nam treba pobeda Brazila, jer bi u tom slučaju imali jednu pobedu više. I u tom slučaju nam ostatak tabele nije bitan. Ako se gleda broj poena, mi ih imamo više osvojenih ali i više izgubljenih, poen količnik bi se mogao iznivelisati, ali opet je dosta na njihovoj strani. Mi imamo više osvojenih ali i izgubljenih setova, dok je set količnik ubedljivo na strani Bugara. Da li neko zna koji je kriterijum?

SS-4

pre 13 godina

ako bugarska izgubi 3:2 mi idemo dalje. imacemo isti broj bodova ali se onda prvo gleda odmos pobeda i poraza. nasi 9-3, bugari 8-4.
realno,bugari ce dobiti sutra,nazalost,ko danas mi italijane.

trumbic

pre 13 godina

Italija i Srbija ja zgrozija odbojkarska Evropa, teatar,teatar,teatar. Nemashe mech,a samo farsa, pretstava!!!
Utre nie neutralnite odbojkarski navivachi ke navivame za odbojkata, za Bugarija

Dragos

pre 13 godina

Tacno sam znao da Srbija nece proci. Kao ona hobotnica iz Nemacke. Rekoh ja da treba menjati selektora. Krenuli smo nizbrdo i nesto svakako treba menjati.

ja

pre 13 godina

Rekoh ja juce da ce italijani da nas puste da bi Bugari ostali van Final Four-a. Ako Brazil sutra pobedi Bugarsku sa 3-o ili 3-1 mi idemo na zavrsni turnir( nezasluzeno mora se priznati).

trumbic

pre 13 godina

Italija i Srbija ja zgrozija odbojkarska Evropa, teatar,teatar,teatar. Nemashe mech,a samo farsa, pretstava!!!
Utre nie neutralnite odbojkarski navivachi ke navivame za odbojkata, za Bugarija

Kalimero

pre 13 godina

Hoće li mi neko objasniti kako je moguće da otac bude do jučerašnji selektor reprezantacije SCG a sin mu igra za Italiju? Jel to Srbija nije interesantna reprezentacija ili se ljubav prema otadžbini plaća.

danijel

pre 13 godina

Da, ako Brazil eventualno dobije 3:0 ili 3:1 mi idemo dalje, u suprotnom Bugari (cak i ako izgube 3:2 Bugari imaju puno bolji set kolicnik i idu dalje)

Vlada

pre 13 godina

Znači 'laaadno su nas pustili! Još je samo falilo da su fizioterapeuta pustili u igru. Da se mi ne lažemo, Italijani nameštaju sebi lakše protivnike na F6. Ovo je poklon, a po svemu sudeći i Brazil će sutra odvaliti Bugare jer smo mi mnoooogo manje zlo od naših suseda. Ni krivi ni dužni, idemo u Argentinu... Bez primača... Da je Kolaković pametan, onog malog Kovačevića i Terzića od početka pa da bar imamo čemu da se nadamo u sledećim godinama, Janić i stariji Kovačević de fakto nisu materijal za jake utakmice...

milan

pre 13 godina

Kad će neko Koraća udaljita kao komentatora. Na sve nebuloze, kao što su naši neznaju da igraju kod kuće, kako Italija i drugi dovode igrače iz drugih zemalja, bolji je stručnjak, od selektora,bolji psiholog, krivoa publika što ne navija, imnogo toga, što mu je ukratko objasnijo GAJIĆ sve njegove nebuloze.
Dojadi za predavanja iz istorije, a ne shvata odbojku.
Kratko rečeno neko se sprovede anketa , koliko tv gledalaca isključuje ton da n sluša Koraća. Uverićete se bar 50 % isključuje ton.
Udaljite kao sa prenosa atletike i drugih prenosa

Kalimero

pre 13 godina

(Eto, 9. jul 2010 05:56)

Potpuna zamena teza. Đula je rođen u Srbiji i igrao je za svoju otadžbini. I molim bez nacionalističkih insinuacija jer sam ja naveo vrlo specifičan primer i to s razlogom. A ono što sam želeo da kažem je da je tužno da gospodin Travica koji je uzgred bio selektor te iste Srbije, i to nedavno, nije uspeo da vaspita, nagovori, ubedi ili šta li već svog sina da igra za tu istu Srbiju koja je uzgred zadnjih 15 godina mnogo uspešnija u odbojci od Italije dakle mnogo primamljivija za dobrog igrača kao jedna lepa promocija i otskočna daska u daljoj karijeri i to je fakat i nema veze sa tim gde je neko učio školu, studirao itd.
Da li neko zna za takav primer da otac bude trener ili selektor jedne moćne rep. u nekom sportu, a sin mu posle samo par godina igra za potpuno drugu državu?!

Ivan Grozni

pre 13 godina

Jos uvek postoji sansa, minimalna, ali postoji.

Brazil treba sutra da pobedi Bugarsku, nebitno da li 3:0, 3:1, ili 3:2, samo da pobedi i mi idemo na finalni turnir.

Medjutim, velike su sanse da Rezende izvede drugi tim sutra protiv Bugara.

Vec je poznato da grupu A na finalnom turniru cine Brazil, domacin Argentina i najbolja drugoplasirana ekipa.
Dakle ukoliko Bugarska bude najbolja drugoplasirana ekipa, igrace ponovo u grupi sa Brazilom, sto Brazilcima odgovara, jer su vec 3 puta dobili Bugare.

Eto

pre 13 godina

(Kalimero, 9. jul 2010 10:52)

A gde je rođen Dragan Travica? Na Vikipediji piše Zagreb, a u godini rođenja je njegov otac igrao u Italiji (možda mesto rođenja i nije pouzdan podatak) i pritom je Ljubomir sve naredne godine proveo u Italiji. To što mu je otac postao selektor SCG kada je verovatno već počeo da igra za mlađe selekcije Italije nije neki mnogo bitan faktor… pa da mu je stric vladika ili pradeda nosilac Karađorđeve zvezde njegov ceo život je vezan za Italiju. Jednostavno, njegov lični izbor je takav i nije za osuđivanje.

I, ako je bitno – Đuli Srbija nije otadžbina, već domovina. Otadžbina je Mađarska – za koju ga vežu preci i nacionalno poreklo. Domovina je zemlja u kojoj neko živi. Smisao je jasan iz samog sklopa reči. Nema tu nacionalizma - samo zdrava i dosledna logika. Ako smatramo da svi građani naše zemlje treba da je predstavljaju - bez obzira na nacionalno poreklo (da ne nabrajam, ogroman je broj - naročito vezanih za plivanje, stoni tenis, kuglanje, veslanje...), to isto treba da priznamo i drugim državama.

relja ns

pre 13 godina

priključujem se Milanovoj anketi,jer Koraća redovno gasim. Ne vredi više obrazlagati,jednostavno to ne može više da se sluša. Blizu su i Mijaljević i Stojanović sa prenosima iz Afrike sa toliko glupim statističkim podacima.

SS-4

pre 13 godina

ako bugarska izgubi 3:2 mi idemo dalje. imacemo isti broj bodova ali se onda prvo gleda odmos pobeda i poraza. nasi 9-3, bugari 8-4.
realno,bugari ce dobiti sutra,nazalost,ko danas mi italijane.

Skale

pre 13 godina

Za Kalimera navodim jedno ime iz jednog drugog sporta koji je vrlo popularan u Bgd a i šire a to je Svetislav Pešić.Inače Travica je za vreme SFRJ živeo u Zagrebu i igrao za Mladost a Srbija mu je bila samo privremeno boravište ili nužno zlo kao i većini izbeglica.

gerd

pre 13 godina

Samo pobeda Brazila od 3:1 i 3:0 nas vodi dalje!
Nazalost, Brazilci sad sami biraju svog protivnika i bojim se da ce odigrati taman koliko im treba da bi Bugari prosli dalje!
Treba ipak neko tim brazilcima objasniti da smo mi laksi protivnik i da oderu Bugare sa 3:0! :)))

Pravilo: "In case of tie, the teams will be classified according to the following criteria:
number of matches won, points ratio and sets ratio"

Da li se to odnosi i na timove iz razlicitih grupa, u slucaju da mi i Bugari zavrsimo sa 26bodova?! To bi znacilo da Bugari gube sa 3:2 i u tom slucaju mi imamo 9 pobeda a oni su na 8!

boombar

pre 13 godina

Teoretski imamo šansu. Pored nas u igri su Bugari i Ameri, s tim što Bugarima trebaju najverovatnije 2 seta protiv Brazila a amerima trebaju dve pobede sa 3:0 ili 3:1.
Što se tiče Brazila ne verujem da će oni kalkulisati jer mislim da Rezende ipak želi da odigra i neki meč sa nama (SP je u septembru) pošto su Bugare već testirali. Hoću da kažem da će verovatno izvesti najbolju postavu pa kako bude.
Svakako se treba zahvaliti Anastasiju na tom što nam je dao kakvu takvu šansu da se plasiramo na završni turnir.
Idemo dalje.

branko

pre 13 godina

И ако се не пласирају на завршни турнир , овогодишњи наступ наше екипе у Светској лиги био је сасвим успешан, са резултатима који су изнад РЕАЛНИХ очекивања.
Морамо схватити и помирити се са тиме да нашу екипу више не чине играчи највише светске вредности каквих је раније било неколико и више се не може рачунати на то да ће утакмице својим врхунским умећем решавати Вања, Квиско, једно време Бошкан , а то ће све мање моћи и тренутно одсутни Миљковић који је још увек светска класа.. Ова екипа ипак држи добар прикључак са светским врхом и то је за сваку похвалу и респект. Она у томе успева само онда кад сви играчи који су на терену играју врло добро, а тако je било у већем делу овогодишње Светске лиге. Можда би у будуће Колаковић требало да буде још храбрији и међу младим, долезећим играчима покуша да пронађе двојицу, тројицу који би могли израсти у светске асове. Засад се такав тренд назире само код Старовића. А дотле, морамо се задовољити овим што имамо и подржати те момке који, у оквиру својих могућности, пружају онолико колико могу, па можда и више.
Још нешто: српска одбојка у свету нема већег пријатеља од италијанског селектора Анастазија. И вечерас је то доказао.

Ivan Grozni

pre 13 godina

Za sve koji pljuju Kolakovica, verujte da sam ga i ja pljuvao do prosle godine.

Medjutim, ove godine covek pravi pametne poteze. Ucio je na greskama koje pravi godinama. U veoma teskoj grupi sa Francuskom(viceprvakom Evrope) i Italijom(dovoljno je reci Italija) on je dao sansu mladim igracima, a odmarao po mom misljenju nase najvaznije i najbolje igrace Grbica,Miljkovica,Bjelicu i Samardzica.
Budite sigurni da ce Bjelica igrati na SP u Septembru u Italiji.

Setite se prosle godine, tempirana je forma za Svetsku ligu i osvojeno srebro, ali zato na EP 5 mesto.
Takodje, Rusi bronza Svetska liga, 4 na EP. Slucajnost?

Tri reprezentacije koje se nisu plasirale na finalni turnir SL u Beogradu, osvojise medalje na EP.
Poljska - zlato, Francuska - srebro, Bugarska - bronzu.
Slucajnost?

Ovaj tim pojacan gore pomenutom cetvoricom osvaja medalju na SP ove godine, a sledece godine na EP ZLATO, posle 10 god.

Zivi bili pa videli!!!

Bez Nikole posle SP, ali sa Petkovicem kome ce utakmice SL ove a i sledece godine mnogo znaciti.

Eto

pre 13 godina

(Kalimero, 8. jul 2010 23:07)

Ako se neko rodi u jednoj zemlji, ili u njoj odraste, u njoj se školovao, učio sportskom umeću, planira da provede svoj život - sasvim je logično da tu zemlju predstavlja, jer to je njegova zemlja. Nacionalna pripadnost sa tim nema, ama baš nikakve, veze. Takmiče se države, a ne narodi. Ne igraju Italijani i Srbi, već Italija i Srbija. Đula Mešter je takođe igrao za svoju zemlju - tada SRJ, a ne za državu nacionalnog porekla - Mađarsku. A kakva je bio igračina i kako se borio za boje svoje zemlje - svi se sećamo sa divljenjem.

Gunner

pre 13 godina

Nema veze bitno da su mlade snage pokazale da mogu dostojno da zamene legendarne asove. Ajmo ljudi koji komentar za odbojku!!!!!!!!!!!!!!!!

tesnjar

pre 13 godina

mi sada imamo 26 bodova, a bugarska i brazil koji igraju medjusobno jos 1 duel imaju 25 odnosno 28!!!
zar mi ne prolazimo kao najbolja drugoplasirana reprezentacija ako brazil pobedi 3-0 ili 3-1?
u ostalim grupama nema konkurenata za naj drugu selekiju...
ako neko zna neka odgovori...

tesnjar

pre 13 godina

@Ivan Grozni
da li si siguran da mi prolazimo ako brazil pobedi bugarsku 3-2?
u tom slucaju mi i bugari imamo po 26 bodova a sta se onda gleda?
ja se nadam da si u pravu...

IVORY

pre 13 godina

O kom neuspehu vi pricate???
Igraju nam sve mladi i perspektivni igraci, tim je bez par iskusnih prvotimaca, a klinci su pokazali da znaju da igraju i svaka im cast na prikazanom.
Koliko sam mogao da primetim, nije cilj plasman na zavrsnicu svetske lige, vec izbacivanja u prvi plan novih igraca, koji ce na nekom vaznijem takmicenju (svetska liga je jedino vazna sa finansijskog aspekta) za koju godinu da budu stub tima.

vllll

pre 13 godina

Ja postidjeno priznajem da nisam dovoljno pratio nase ove godine u svetskoj ligi. medjutim, zadovoljan sam rezultatima... bez nasih najboljih nekada grbica, miljkovica, vujevica i gerica, ovo je odlicno... zadovoljan sam jer dolazi odlicna generacija i veoma sam optimistican sto se tice buducnosti nase odbojke.. nadam se da ce se poklopiti rezultati i da cemo uspeti da se plasiramo na zavrsni turnir i smatram da ne bi bilo nezasluzeno .. :)) a ako ne, nista strasno.. njihovo vreme tek dolazi...

...

pre 13 godina

Računica

* Bugari imaju 25 sakupljenih bodova, jedan manje od Srbije, ali su odigrali i meč manje.
* Ako Bugarska u petak savlada Brazil bilo kojim rezultatom - kvalifikovaće se za završni turnir.
* Ako Bugarska izgubi sa 3:0 ili 3:1, ostaće sa bodom zaostatka za Srbijom, pa naši odbojkaši idu na završni turnir.
* Ako Bugarska izgubi sa 3:2, osvojiće bod i izjednačiće se po učinku sa Srbijom, a u tom slučaju izabranici selektora Kolakovića idu u Kordobu jer imaju više ostvarenih pobeda, što je odlučujući faktor ukoliko timovi imaju isti broj bodova.

Zlatko

pre 13 godina

"In case of a tie, criteria used to determine pool rankings and described above will be followed."

Sajt Fivb. Da li to znači da se gleda onaj redosled iz tabela? Ako se to gleda, onda nam treba pobeda Brazila, jer bi u tom slučaju imali jednu pobedu više. I u tom slučaju nam ostatak tabele nije bitan. Ako se gleda broj poena, mi ih imamo više osvojenih ali i više izgubljenih, poen količnik bi se mogao iznivelisati, ali opet je dosta na njihovoj strani. Mi imamo više osvojenih ali i izgubljenih setova, dok je set količnik ubedljivo na strani Bugara. Da li neko zna koji je kriterijum?

pera

pre 13 godina

Sigurno idemo dalje ako Brazil pobedi Bugare. Gleda se prvo broj pobeda, pa poen, pa set kolicnik.... Samo se nadam da ce Brazilci odigrati posteno, mada lova je u pitanju pa cisto sumnjam...

Ali ako i ne prodju na finale, odbojkasi su dva puta tukli Italijane, tri puta vicesampiona Evrope Francusku, i cak ako ne prodju, ovim se mladim momcima nema sta zameriti... Svaka im cast...

A mi sutra uz Arenu 1 da navijamo za Brazil....

Златко

pre 13 godina

Пронашао сам на сајту , први критеријум за најбољег другопласираног, у случају истог броја бодова, јесте број победа, а ми ту имамо 9, а Бугари, ако изгубе, 8. Ако Бугари било како победе, ионако имају више бодова од нас. Брааааааазиииииил!!!

Ivan Grozni

pre 13 godina

danijel

tesnjar

Ukoliko Bugari izgube 3:2, imacemo po 26 bodova, ali se onda gleda broj pobeda, a ne set kolicnik.
Mi imamo 9 pobeda, oni trenutno 8, ukoliko izgube ostaju na 8, nebitno kojim rezultatom.

Nikola

pre 13 godina

Potrebno je malo više strpljenja navijača, jer je naša ekipa u procesu stvaranja. Imamo mlade i veoma talentovane igrače i siguran sam da ćemo dočekati uspehe naših odbojkaša. Meni su oni izuzetno simpatična selekcija i uživam u njihovoj igri. Smena generacija je delikatan posao i samo da podsetim, gde je sada nekada odbojkaška velesila Holandija?

Dusko Korac

pre 13 godina

http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2010/Best_Players.asp?Tourn=WL2010&Skill=SCO

http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2010/Best_Players.asp?Tourn=WL2010&Skill=SET

milovan

pre 13 godina

Vrlo zanimljiva situacija, da vec dva puta ne zelite da mi objavite komentar koji delimicno afirmativno govori o gospodinu Koracu...
Sustinski, on je zajedno sa gospodinom Gajicem, ispricao mnoge stvari koji zaista prete sportu... npr. menadzeri...

utzo

pre 13 godina

Kakvi licemeri...
Svaki put kad neko nadje ogromnu gresku u tekstu vi ne objavite komentar. Ko je procitao prvu verziju zna o cemu pricam. Postajete sve gori.