Ponedeljak, 05.07.2010.

15:27

B92: Klobučar 3 godine u Partizanu

Reprezentativac Slovenije Jaka Klobučar, dosadašnji igrač Olimpije, drugo je pojačanje prvaka Srbije Partizana, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Klobuèar 3 godine u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

...

pre 13 godina

nisam zadovoljan. pogledajte trendove danasnje kosarke. sut vise nije oslonac vec proboj asistencija reket poludistanca. kontakt igra slobodna bacanja. mislim da je je i sam partizan tako dobio jedan suterski makabi. mozda nisam upravu. ali to su neka zapazanja jako uocljiva. igra barse igra reala. litvanski igraci (suteri) vise nisu tako aktuelni. trazi se brzina, ulaz, asistencija.. no ajd da vidimo sta mali zna..

Talicni Tom

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...
(Partizan je SRPSKI tim!, 6. jul 2010 00:29)

Potpuno se slazem sa tobom. Da se razumemo, ja sam veliki Partizanovac, ali u prvom redu sam Srbin i navijac srpske reprezentacije! Kad pogledamo ko su bili nosioci igre prosle,jedne od najuspesnijih sezona u istoriji (Bo i Li Amerikanci, Jan Ceh, Maric Australac,sto bi rekao Aca Stojanovic:), Vranes Crnogorac, Kecman i Bozic su uz svo postovanje stari za reprezentaciju,iako kvalitetom mozda i mogu da igraju, Sinovec i Milosevic po meni nisu nista posebno i treba im se zahvaliti) vidimo da je samo Rasic konkurent za reprezentaciju,iako po meni imamo daleko kvalitetnije igrace na poziciji jedan. I,sad moze da se desi apsurd da najveci nas klub napravi najveci uspeh u proteklih 20 godina i da nema reprezentativca?!?! Djekic i Mitrovic su mladi i perspektivni i na njima treba graditi buducnost. Misljenja sam da treba svake godine prvom timu dodavati po dva najtalentovanija klinca iz Srbije,a ne dovoditi tamo nekog Janeza koji ubacuje prosecno 5-6 poena... Zasto razigravamo tudje kad mozemo i nase igrace? Toliko...

Gira PFC

pre 13 godina

Mislim da je dovođenje Jake i Dragana vrlo dobra investicija mog voljenog kluba! Neki kažu da smo sada prepuni bekova, ali ja ne mislim tako. Nova pojačanja će verovatno igrati na poziciji beka, kapiten Pera će, moguće, opet preći na rezervnog pleja, a Kecman na njegovu trojku. Jedino što bih ja razmislio da sam na mestu ljudi iz KK Partizan da, možda, pokušaju sa Đekićem na krilu, a ne na krilnom centru. On ima sjajan šut, ali je fizički nejak i mlad za ozbiljnu bitku pod obručima, tako da bi po meni bio idealan za krilo. Tada bi Vesely prešao na četvorku i mislim da time ni on, ni tim, ne bi ništa izgubio. Čini mi se da u novoj sezoni nećemo više gledati Strahinju Miloševića, a izgleda ni Rašića, ali mislim da to neće uticati na kvalitet igre i tima. U svakom slučaju, već sada imamo dovoljno igrača u rosteru tima, što je vrlo lepa vest.ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

bojan

pre 13 godina

ovo je odlican potez uprave. nemojte ocekivati od ovog igraca vec sada u prvoj sezoni nesto.ovaj igrac pokazuje tek u drugoj sezoni pravu kosarku zato je i potpisao na tri godine.pozdrav od propale zvezde crvene.

gadni

pre 13 godina

Jedva čekam da čujem šta na ovo kaže Petar Vilfan. Ako me sećanje ne vara, poslednji Slovenac koji je igrao u Partizanu. Takodje levoruki play.Za mladje nevidjen igrač. Jako, dobro nam došao.

nislija

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...
(Partizan je SRPSKI tim!, 6. jul 2010 00:29)

Evo Makabi,Montepaski, CSKA,Olimpjiakos i da ne nabrajam gotovo sve EL timove su jadni puni (ironija) domacih igraca i ko im sta zamera za to? Jel hoces da imamo sve domace igrace pa da ne mozemo da prodjemo ni prvu fazu EL ili da imamo i par stranaca pa da pravimo uspehe kao prethodnih godina? Drugo, Milosavljevic je srbin, nije kinez. Trece, Partizan je dao mnoooogo reprezentativaca za srbiju prethodnih godina, ustvari od raspada SFRJ uglavnom je vecina reprezentativaca bila iz Partizana,pa bi za promenu mogao neko drugi da se brine o stvaranju igraca za reprezentaciju.Mada i ne vidim po cemu je Partizan duzan da pravi igrace za istu? On igra zbog sebe,a ne zbog reprezentacije.Kazem ti, pogledaj druge timove u evropi,pola igraca su im amerikanci imaju jedva po par domacih igraca u ekipama.Takodje, u fudbal kad spominju ogranicenja za br. stranaca u timu,odmah se bunite,skacete ovo ono,"kako cemo se nositi sa evropskim ekipama",a ovde vam smetaju stranci?
P.S. Zvezda je prosle godine imala 6 stranaca,a na pocetku ove 5.

Nikopol

pre 13 godina

Ovaj snimak mi pokazuje da moze da pogodi za 3 poena kad je otvoren shut.. U stvari, takav nam i treba, samo da je konstantan. Tr'pkovic nam je falio u ovoj sezoni bar shto se tiche raznovrsnosti napada.
A opet, igrali smo F4 EL-a.
Pozdrav ljubiteljima kosharke.

Alfa

pre 13 godina

ja bi vise voleo da je Jaka ali Lakovic ali dobro... budimo realni :-) mislim da Klobucar definitivno ima sta je potrebno za igru u Partizanu i da ce se uklopiti u tim... takodje bilo bi dobro da dodju KJ iz Mersina i Gordic iz Buducnosti + IDEALNO i Raduljica (po meni klasu ispred Bobija Marjanovica... cak bolji i perspektivniji i od naseg Marica)...

Tosa

pre 13 godina

Kakav je Klobucar potencijal pokazuje to da su se za njega interesovali jos Skavolini, Kaha Laboral i AEK. A koliko je Partizan veliki klub, a koliko on pametan decko, cinjenica da je potpisao bas za Partizan! :) Maric ide u PAO, POpovic stize u Partizan. Bozic, Kecman i Slavko potpisuju nove jednogodisnje ugovore, kako je Todoric i najavio.

legolas

pre 13 godina

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?phasetypecode=RS&gamecode=9&pcode=001235&gamenumber=1
Iskreno nisam zadovoljan Klobucarom kao pojacanjem.Imam utisak da jeste dobar igrac,ali je doslo vreme kad igrac sa 23 godine i nije vise mlad kao nekad.Ne bih voleo da u njemu prepoznamo novog Sinoveca koji je dosao kao velika nada i na kraju izgoreo u celoj prici.Ako je on dosao kao zamena za njega onda ok,ali ako Sinovec ostaje onda je ovo veliki promasaj.
Njegovim dolaskom gubimo i jedno mesto za novog stranca.Otisla su dva McCaleb i Roberts,a dosao on.Ako jos dodje i Gordic uz Veselog cemo imati 3 stranca i imati pravo na samo jednog ozbiljnog crnca.Onda bi na mestu pleja i bekova imali verovatno Gordica,Klobucara,Bozica,Mitrovica i Milisavljevica sto je dovoljan broj za ta mesta,ali priznajte i ne bas dobar izbor igraca. Na mestu trojke imali bi samo Kecmana i Veselog(nadam se da Milosevic ide) i pod kosevima Djekica,Marica i Vranesa. To znaci da ti nedostaju trojka i cetvorka od kojih jedan mora da bude domaci igrac,a nesto i nema dobrih igraca trenutno na trzistu kad su domaci igraci u pitanju!!! Vise bih voleo da umesto Gordica dovedemo Bojana Popovica i na taj nacin dodjemo u situaciju da ipak dovedemo dva dobra stranac ...


A sad nesto za moju dusu. OJ Steeeeeeeeefaaaaaaneeeeeeeeee iz Herceg Novog,nesto te nema ovih dana. Koliko jos godina treba da prodje da naucis lekciju,da shvatis da prvo treba razmisliti,pa tek onda peckati jace od sebe.Ovako si opet ispao glup u drustvu i gde ti se svi smeju po ko zna koji put.Valjda ce se ugasiti i tvoji komentari kad se ugasi tvoj klub koji je na izdisaju...mada ko bi nas onda zasmejavao,posto u poslednje vreme nema Lepog Fike,a i Niksicko Pivo sve redje dolazi medju ljude !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

Igor84

pre 13 godina

Ovo je super vest drago mi je sto je Jaka dosao kod nas on je odlican igrac agresivan u odbrani i dobar suter sa distance!!! Odlican potez uprave!!!! Napred Partizan!!!! Samo jedan klub samo jedan grad samo Partizan samo Beograd....

Partizan je SRPSKI tim!

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...

Zl

pre 13 godina

Sledeci potezi u Partizanu su odlazak Marica (nazalost) u PAO, kao zamena za Pekovica. To ce se desiti uskoro, skoro sigurno. A Bojan Popovic stize na mestu prvog pleja. To su dva naredna poteza, 99%...

sestric

pre 13 godina

Coa a koji je to grcki klub bolji od nas? Mozda onaj zeleni sto smo izbacili iz evro lige ili onaj crveni sto dvanaest godina nije uzeo ni drveni pehar!

pirke

pre 13 godina

Ova vest me je jako obradovala, pre svega zato sto sam se pomirio sa njegovim odlaskom u Pezaro, i bilo mi je krivo sto nece doci kod nas. Majstore opravdaj ocekivanja, napreduj, pa da se i tvoje ime ori Pionirom.

Maja

pre 13 godina

Dobro nam dosao u crno-belu porodicu! Igrac koji izjavi da mu je Partizan bio u prvom planu u ovom prelaznom roku, a znamo da je imao i druge ponude i koji izjavi da zeli da bude deo Partizana, zasluzuje da nosi crno-beli dres! Videces u Partizanu kako se voli klub za koji igras!

Nikola mihail

pre 13 godina

DAcuo je da je Dule otisao. Ali zna da je i Jovanovic radio pola posla ... to je izjavio jos pre 2 nedelje. I svi jasno znaju da je PARTIZAN a ne dule kk .

pfc

pre 13 godina

Tako je carevi! Samo napred, jos dvojicu ali pravih asova-onako kako vi znate da dovedete iz USA , uz ostanak jana i mare, te eventualno jednog od Pobertsa ili Bo-a i eto skockanog tima za novi F4! Ne sumnjam uopste u trenera, on ce raditi majstorski kao i Dule, ispekao je zanat uz njega.
Sretno, majtoru i nigde ne moze bolje da napreduje nego u nasem Partizanu!

Milos

pre 13 godina

E hvala Bogu da smo doveli kvalitetnog pleja a da ugovor nije potpisan na 1 sezonu. Nece valjda pasti sneg nadam se. Puno srece Klobucaru u Partizanu. Za one koji ne znaju za njega decko je neka laksa verzija Urosa Tripkovica. Ali jedan je Uros. U svakom slucaju dobar igrac.

samo napred

pre 13 godina

samo neka valjak gazi!!!
Dule je otisao ali sistem ostaje !

Grobari moraju pruziti punu podrsku Vladi Jovanovicu, Pionir mora biti pun od pocetka sezone !

Vladislav

pre 13 godina

Kao sto sam ranije rekao, nisam nesto odusevljen ovim pojacanjem ali dobro sad..mozda se decko i pokaze. U svakom slucaju OGROMAN plus je to sto je igrao sa nasom NBA zvezdom Jan-om vec.. Srecno.
Ajmo crno beli!

MALI LETECI

pre 13 godina

sta je ovo?Prvo kazu da je potpiso za pezaro,sto me je puno obradovalo,a sada za Partizan.Mnogo me brine ovoliko bekova,jer je moguce da IDU PERA I KECMAN.NEKO JE POMENUO DA CE DANAS GORDIC POTPISATI,ALI IPAK KLOBUCAR KOJI CE BITI ZAMENA ZA RASICA.BAS ME ZANIMA AKO ODE SLAVKO DA LI CE BESOVIC DOBIJATI PRILIKU UMESTO NJEGA ZA CUVENE PARTIZANOVE ZONE....ZNA LI SE STA ZA NEKU 4,ILI NEKOG CRNCA NA PLEJU?

Aca NUSKNVP

pre 13 godina

Dobro nam dosao u Partizan u klub kojim se ponosi cela Srbija!Nadam se da ces opravdati ocekivanja jer si reprezentativac svoje zemlje.Srecno!!

gurugagi

pre 13 godina

[link]
Hahahahahaha....A grobari se loze da u danasnje vrijeme postoje igraci koji igraju iz ljubavi,zbog ambijenta,navijaca itd...Pa i Bo i Lorens u koje se kunu jedva cekaju da smugnu ako im neko ponudi vecu lovu.
(Stefan Herceg-Novi, 3. jul 2010 20:48)

A sta cemo sad?

Rade Dzevi

pre 13 godina

Tako treba raditi, ojacati spoljnu liniju jer smo tu najtanji pa ce biti final F4.
Sto se tice Rasica,Kecmana,Milosevica,Bozica i jos nekih ,mislim da su dosta dali Partizanu i da treba da unovce svoje znaje za neku mirniju budicnost.

Dragan

pre 13 godina

Sjajno pojacanje,nastavlja se tradicija forsiranja mladih igraca!Mislim da Partizan ne mora da brine za svoju buducnost,a ako bude znacajnijih ulaganja u sledecim sezonama,valja ocekivati i najvise domete...

shaft_pfc

pre 13 godina

E, ljudi, moram reci da trebamo biti zadovoljni kako stvari napreduju, s obzirom na strah koji smo svi iskreno osjetili kada je Dule otis'o! Mislim da su pojacanja bas to, pojacanja, i da hvala Bogu zasad nije doslo do osipanja tima! Naravno, Ameri ce vjerovatno otici, ali ce mo opet imati ekipu sa Maricem i Veselim! Uzmi, Vlado, prvu titulu!

ACO

pre 13 godina

Dobro došao Jaka, a svew ono lepo što si pričao o Grobarima imaćeš prilike brzo da se uveriš. On je ekstra pojačanje za Partizan, levak, pravi šuter "ubica".

grobar kumanovo

pre 13 godina

pravo pojacanje za partizan na bekovskoj poziciji ovaj ce decko eksplodirati u partizanu kao sto je i veseli nasi skaut treneri dobro rade

Baba

pre 13 godina

Iskreno sam se nadao Jeremicu. Klobucar mi nikako nije igrac za Partizan i velika dela. Nije on los igrac, ali mi je vise nekako za Hemofarm. Ili nije htela kesa da se odresi ili (sto je verovatnije) nije bilo dobrih bekova sa pristojnom cenom na trzistu. Ok pored malog Mitrovica tu su sad Milosavljevic i Jaka na dvojci. To znaci da Sinovec ili ide na pozajmicu ili se raskida ugovor sa njim, ali dali znaci i da odose Kecman i Bozic jer nema mesta za 5 bekova. Ocekuju se jos potpisi dva pleja, krila, jedne cetvorke, a moguce i centra ako ode Vranes (mislim da je vreme da Vranes ili ode ili, sto bi ja u sustini vise voleo da ostane ali da ulazi u igru samo u specificnim trenutcima, kada bi njegova odbrana mogla da preokrene rezultat...

zemljak

pre 13 godina

zna li neko oce li doci gordic neka odgovori ovde u komentarima?on je po meni dobar igrac,sa dobrim treningom bi bio odlican.klobucar je po meni solidan iako ga je zdovc forsirao u olimpiji

gurugagi

pre 13 godina

[link]
Hahahahahaha....A grobari se loze da u danasnje vrijeme postoje igraci koji igraju iz ljubavi,zbog ambijenta,navijaca itd...Pa i Bo i Lorens u koje se kunu jedva cekaju da smugnu ako im neko ponudi vecu lovu.
(Stefan Herceg-Novi, 3. jul 2010 20:48)

A sta cemo sad?

grobar kumanovo

pre 13 godina

pravo pojacanje za partizan na bekovskoj poziciji ovaj ce decko eksplodirati u partizanu kao sto je i veseli nasi skaut treneri dobro rade

ACO

pre 13 godina

Dobro došao Jaka, a svew ono lepo što si pričao o Grobarima imaćeš prilike brzo da se uveriš. On je ekstra pojačanje za Partizan, levak, pravi šuter "ubica".

samo napred

pre 13 godina

samo neka valjak gazi!!!
Dule je otisao ali sistem ostaje !

Grobari moraju pruziti punu podrsku Vladi Jovanovicu, Pionir mora biti pun od pocetka sezone !

Aca NUSKNVP

pre 13 godina

Dobro nam dosao u Partizan u klub kojim se ponosi cela Srbija!Nadam se da ces opravdati ocekivanja jer si reprezentativac svoje zemlje.Srecno!!

Milos

pre 13 godina

E hvala Bogu da smo doveli kvalitetnog pleja a da ugovor nije potpisan na 1 sezonu. Nece valjda pasti sneg nadam se. Puno srece Klobucaru u Partizanu. Za one koji ne znaju za njega decko je neka laksa verzija Urosa Tripkovica. Ali jedan je Uros. U svakom slucaju dobar igrac.

Nikola mihail

pre 13 godina

DAcuo je da je Dule otisao. Ali zna da je i Jovanovic radio pola posla ... to je izjavio jos pre 2 nedelje. I svi jasno znaju da je PARTIZAN a ne dule kk .

Dragan

pre 13 godina

Sjajno pojacanje,nastavlja se tradicija forsiranja mladih igraca!Mislim da Partizan ne mora da brine za svoju buducnost,a ako bude znacajnijih ulaganja u sledecim sezonama,valja ocekivati i najvise domete...

shaft_pfc

pre 13 godina

E, ljudi, moram reci da trebamo biti zadovoljni kako stvari napreduju, s obzirom na strah koji smo svi iskreno osjetili kada je Dule otis'o! Mislim da su pojacanja bas to, pojacanja, i da hvala Bogu zasad nije doslo do osipanja tima! Naravno, Ameri ce vjerovatno otici, ali ce mo opet imati ekipu sa Maricem i Veselim! Uzmi, Vlado, prvu titulu!

Maja

pre 13 godina

Dobro nam dosao u crno-belu porodicu! Igrac koji izjavi da mu je Partizan bio u prvom planu u ovom prelaznom roku, a znamo da je imao i druge ponude i koji izjavi da zeli da bude deo Partizana, zasluzuje da nosi crno-beli dres! Videces u Partizanu kako se voli klub za koji igras!

pfc

pre 13 godina

Tako je carevi! Samo napred, jos dvojicu ali pravih asova-onako kako vi znate da dovedete iz USA , uz ostanak jana i mare, te eventualno jednog od Pobertsa ili Bo-a i eto skockanog tima za novi F4! Ne sumnjam uopste u trenera, on ce raditi majstorski kao i Dule, ispekao je zanat uz njega.
Sretno, majtoru i nigde ne moze bolje da napreduje nego u nasem Partizanu!

Vladislav

pre 13 godina

Kao sto sam ranije rekao, nisam nesto odusevljen ovim pojacanjem ali dobro sad..mozda se decko i pokaze. U svakom slucaju OGROMAN plus je to sto je igrao sa nasom NBA zvezdom Jan-om vec.. Srecno.
Ajmo crno beli!

sestric

pre 13 godina

Coa a koji je to grcki klub bolji od nas? Mozda onaj zeleni sto smo izbacili iz evro lige ili onaj crveni sto dvanaest godina nije uzeo ni drveni pehar!

zemljak

pre 13 godina

zna li neko oce li doci gordic neka odgovori ovde u komentarima?on je po meni dobar igrac,sa dobrim treningom bi bio odlican.klobucar je po meni solidan iako ga je zdovc forsirao u olimpiji

legolas

pre 13 godina

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?phasetypecode=RS&gamecode=9&pcode=001235&gamenumber=1
Iskreno nisam zadovoljan Klobucarom kao pojacanjem.Imam utisak da jeste dobar igrac,ali je doslo vreme kad igrac sa 23 godine i nije vise mlad kao nekad.Ne bih voleo da u njemu prepoznamo novog Sinoveca koji je dosao kao velika nada i na kraju izgoreo u celoj prici.Ako je on dosao kao zamena za njega onda ok,ali ako Sinovec ostaje onda je ovo veliki promasaj.
Njegovim dolaskom gubimo i jedno mesto za novog stranca.Otisla su dva McCaleb i Roberts,a dosao on.Ako jos dodje i Gordic uz Veselog cemo imati 3 stranca i imati pravo na samo jednog ozbiljnog crnca.Onda bi na mestu pleja i bekova imali verovatno Gordica,Klobucara,Bozica,Mitrovica i Milisavljevica sto je dovoljan broj za ta mesta,ali priznajte i ne bas dobar izbor igraca. Na mestu trojke imali bi samo Kecmana i Veselog(nadam se da Milosevic ide) i pod kosevima Djekica,Marica i Vranesa. To znaci da ti nedostaju trojka i cetvorka od kojih jedan mora da bude domaci igrac,a nesto i nema dobrih igraca trenutno na trzistu kad su domaci igraci u pitanju!!! Vise bih voleo da umesto Gordica dovedemo Bojana Popovica i na taj nacin dodjemo u situaciju da ipak dovedemo dva dobra stranac ...


A sad nesto za moju dusu. OJ Steeeeeeeeefaaaaaaneeeeeeeeee iz Herceg Novog,nesto te nema ovih dana. Koliko jos godina treba da prodje da naucis lekciju,da shvatis da prvo treba razmisliti,pa tek onda peckati jace od sebe.Ovako si opet ispao glup u drustvu i gde ti se svi smeju po ko zna koji put.Valjda ce se ugasiti i tvoji komentari kad se ugasi tvoj klub koji je na izdisaju...mada ko bi nas onda zasmejavao,posto u poslednje vreme nema Lepog Fike,a i Niksicko Pivo sve redje dolazi medju ljude !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

nislija

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...
(Partizan je SRPSKI tim!, 6. jul 2010 00:29)

Evo Makabi,Montepaski, CSKA,Olimpjiakos i da ne nabrajam gotovo sve EL timove su jadni puni (ironija) domacih igraca i ko im sta zamera za to? Jel hoces da imamo sve domace igrace pa da ne mozemo da prodjemo ni prvu fazu EL ili da imamo i par stranaca pa da pravimo uspehe kao prethodnih godina? Drugo, Milosavljevic je srbin, nije kinez. Trece, Partizan je dao mnoooogo reprezentativaca za srbiju prethodnih godina, ustvari od raspada SFRJ uglavnom je vecina reprezentativaca bila iz Partizana,pa bi za promenu mogao neko drugi da se brine o stvaranju igraca za reprezentaciju.Mada i ne vidim po cemu je Partizan duzan da pravi igrace za istu? On igra zbog sebe,a ne zbog reprezentacije.Kazem ti, pogledaj druge timove u evropi,pola igraca su im amerikanci imaju jedva po par domacih igraca u ekipama.Takodje, u fudbal kad spominju ogranicenja za br. stranaca u timu,odmah se bunite,skacete ovo ono,"kako cemo se nositi sa evropskim ekipama",a ovde vam smetaju stranci?
P.S. Zvezda je prosle godine imala 6 stranaca,a na pocetku ove 5.

pirke

pre 13 godina

Ova vest me je jako obradovala, pre svega zato sto sam se pomirio sa njegovim odlaskom u Pezaro, i bilo mi je krivo sto nece doci kod nas. Majstore opravdaj ocekivanja, napreduj, pa da se i tvoje ime ori Pionirom.

Baba

pre 13 godina

Iskreno sam se nadao Jeremicu. Klobucar mi nikako nije igrac za Partizan i velika dela. Nije on los igrac, ali mi je vise nekako za Hemofarm. Ili nije htela kesa da se odresi ili (sto je verovatnije) nije bilo dobrih bekova sa pristojnom cenom na trzistu. Ok pored malog Mitrovica tu su sad Milosavljevic i Jaka na dvojci. To znaci da Sinovec ili ide na pozajmicu ili se raskida ugovor sa njim, ali dali znaci i da odose Kecman i Bozic jer nema mesta za 5 bekova. Ocekuju se jos potpisi dva pleja, krila, jedne cetvorke, a moguce i centra ako ode Vranes (mislim da je vreme da Vranes ili ode ili, sto bi ja u sustini vise voleo da ostane ali da ulazi u igru samo u specificnim trenutcima, kada bi njegova odbrana mogla da preokrene rezultat...

Nikopol

pre 13 godina

Ovaj snimak mi pokazuje da moze da pogodi za 3 poena kad je otvoren shut.. U stvari, takav nam i treba, samo da je konstantan. Tr'pkovic nam je falio u ovoj sezoni bar shto se tiche raznovrsnosti napada.
A opet, igrali smo F4 EL-a.
Pozdrav ljubiteljima kosharke.

Alfa

pre 13 godina

ja bi vise voleo da je Jaka ali Lakovic ali dobro... budimo realni :-) mislim da Klobucar definitivno ima sta je potrebno za igru u Partizanu i da ce se uklopiti u tim... takodje bilo bi dobro da dodju KJ iz Mersina i Gordic iz Buducnosti + IDEALNO i Raduljica (po meni klasu ispred Bobija Marjanovica... cak bolji i perspektivniji i od naseg Marica)...

gadni

pre 13 godina

Jedva čekam da čujem šta na ovo kaže Petar Vilfan. Ako me sećanje ne vara, poslednji Slovenac koji je igrao u Partizanu. Takodje levoruki play.Za mladje nevidjen igrač. Jako, dobro nam došao.

Gira PFC

pre 13 godina

Mislim da je dovođenje Jake i Dragana vrlo dobra investicija mog voljenog kluba! Neki kažu da smo sada prepuni bekova, ali ja ne mislim tako. Nova pojačanja će verovatno igrati na poziciji beka, kapiten Pera će, moguće, opet preći na rezervnog pleja, a Kecman na njegovu trojku. Jedino što bih ja razmislio da sam na mestu ljudi iz KK Partizan da, možda, pokušaju sa Đekićem na krilu, a ne na krilnom centru. On ima sjajan šut, ali je fizički nejak i mlad za ozbiljnu bitku pod obručima, tako da bi po meni bio idealan za krilo. Tada bi Vesely prešao na četvorku i mislim da time ni on, ni tim, ne bi ništa izgubio. Čini mi se da u novoj sezoni nećemo više gledati Strahinju Miloševića, a izgleda ni Rašića, ali mislim da to neće uticati na kvalitet igre i tima. U svakom slučaju, već sada imamo dovoljno igrača u rosteru tima, što je vrlo lepa vest.ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

bojan

pre 13 godina

ovo je odlican potez uprave. nemojte ocekivati od ovog igraca vec sada u prvoj sezoni nesto.ovaj igrac pokazuje tek u drugoj sezoni pravu kosarku zato je i potpisao na tri godine.pozdrav od propale zvezde crvene.

Igor84

pre 13 godina

Ovo je super vest drago mi je sto je Jaka dosao kod nas on je odlican igrac agresivan u odbrani i dobar suter sa distance!!! Odlican potez uprave!!!! Napred Partizan!!!! Samo jedan klub samo jedan grad samo Partizan samo Beograd....

Rade Dzevi

pre 13 godina

Tako treba raditi, ojacati spoljnu liniju jer smo tu najtanji pa ce biti final F4.
Sto se tice Rasica,Kecmana,Milosevica,Bozica i jos nekih ,mislim da su dosta dali Partizanu i da treba da unovce svoje znaje za neku mirniju budicnost.

MALI LETECI

pre 13 godina

sta je ovo?Prvo kazu da je potpiso za pezaro,sto me je puno obradovalo,a sada za Partizan.Mnogo me brine ovoliko bekova,jer je moguce da IDU PERA I KECMAN.NEKO JE POMENUO DA CE DANAS GORDIC POTPISATI,ALI IPAK KLOBUCAR KOJI CE BITI ZAMENA ZA RASICA.BAS ME ZANIMA AKO ODE SLAVKO DA LI CE BESOVIC DOBIJATI PRILIKU UMESTO NJEGA ZA CUVENE PARTIZANOVE ZONE....ZNA LI SE STA ZA NEKU 4,ILI NEKOG CRNCA NA PLEJU?

Tosa

pre 13 godina

Kakav je Klobucar potencijal pokazuje to da su se za njega interesovali jos Skavolini, Kaha Laboral i AEK. A koliko je Partizan veliki klub, a koliko on pametan decko, cinjenica da je potpisao bas za Partizan! :) Maric ide u PAO, POpovic stize u Partizan. Bozic, Kecman i Slavko potpisuju nove jednogodisnje ugovore, kako je Todoric i najavio.

Zl

pre 13 godina

Sledeci potezi u Partizanu su odlazak Marica (nazalost) u PAO, kao zamena za Pekovica. To ce se desiti uskoro, skoro sigurno. A Bojan Popovic stize na mestu prvog pleja. To su dva naredna poteza, 99%...

Talicni Tom

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...
(Partizan je SRPSKI tim!, 6. jul 2010 00:29)

Potpuno se slazem sa tobom. Da se razumemo, ja sam veliki Partizanovac, ali u prvom redu sam Srbin i navijac srpske reprezentacije! Kad pogledamo ko su bili nosioci igre prosle,jedne od najuspesnijih sezona u istoriji (Bo i Li Amerikanci, Jan Ceh, Maric Australac,sto bi rekao Aca Stojanovic:), Vranes Crnogorac, Kecman i Bozic su uz svo postovanje stari za reprezentaciju,iako kvalitetom mozda i mogu da igraju, Sinovec i Milosevic po meni nisu nista posebno i treba im se zahvaliti) vidimo da je samo Rasic konkurent za reprezentaciju,iako po meni imamo daleko kvalitetnije igrace na poziciji jedan. I,sad moze da se desi apsurd da najveci nas klub napravi najveci uspeh u proteklih 20 godina i da nema reprezentativca?!?! Djekic i Mitrovic su mladi i perspektivni i na njima treba graditi buducnost. Misljenja sam da treba svake godine prvom timu dodavati po dva najtalentovanija klinca iz Srbije,a ne dovoditi tamo nekog Janeza koji ubacuje prosecno 5-6 poena... Zasto razigravamo tudje kad mozemo i nase igrace? Toliko...

Partizan je SRPSKI tim!

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...

...

pre 13 godina

nisam zadovoljan. pogledajte trendove danasnje kosarke. sut vise nije oslonac vec proboj asistencija reket poludistanca. kontakt igra slobodna bacanja. mislim da je je i sam partizan tako dobio jedan suterski makabi. mozda nisam upravu. ali to su neka zapazanja jako uocljiva. igra barse igra reala. litvanski igraci (suteri) vise nisu tako aktuelni. trazi se brzina, ulaz, asistencija.. no ajd da vidimo sta mali zna..

Baba

pre 13 godina

Iskreno sam se nadao Jeremicu. Klobucar mi nikako nije igrac za Partizan i velika dela. Nije on los igrac, ali mi je vise nekako za Hemofarm. Ili nije htela kesa da se odresi ili (sto je verovatnije) nije bilo dobrih bekova sa pristojnom cenom na trzistu. Ok pored malog Mitrovica tu su sad Milosavljevic i Jaka na dvojci. To znaci da Sinovec ili ide na pozajmicu ili se raskida ugovor sa njim, ali dali znaci i da odose Kecman i Bozic jer nema mesta za 5 bekova. Ocekuju se jos potpisi dva pleja, krila, jedne cetvorke, a moguce i centra ako ode Vranes (mislim da je vreme da Vranes ili ode ili, sto bi ja u sustini vise voleo da ostane ali da ulazi u igru samo u specificnim trenutcima, kada bi njegova odbrana mogla da preokrene rezultat...

MALI LETECI

pre 13 godina

sta je ovo?Prvo kazu da je potpiso za pezaro,sto me je puno obradovalo,a sada za Partizan.Mnogo me brine ovoliko bekova,jer je moguce da IDU PERA I KECMAN.NEKO JE POMENUO DA CE DANAS GORDIC POTPISATI,ALI IPAK KLOBUCAR KOJI CE BITI ZAMENA ZA RASICA.BAS ME ZANIMA AKO ODE SLAVKO DA LI CE BESOVIC DOBIJATI PRILIKU UMESTO NJEGA ZA CUVENE PARTIZANOVE ZONE....ZNA LI SE STA ZA NEKU 4,ILI NEKOG CRNCA NA PLEJU?

Rade Dzevi

pre 13 godina

Tako treba raditi, ojacati spoljnu liniju jer smo tu najtanji pa ce biti final F4.
Sto se tice Rasica,Kecmana,Milosevica,Bozica i jos nekih ,mislim da su dosta dali Partizanu i da treba da unovce svoje znaje za neku mirniju budicnost.

Zl

pre 13 godina

Sledeci potezi u Partizanu su odlazak Marica (nazalost) u PAO, kao zamena za Pekovica. To ce se desiti uskoro, skoro sigurno. A Bojan Popovic stize na mestu prvog pleja. To su dva naredna poteza, 99%...

Partizan je SRPSKI tim!

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...

Talicni Tom

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...
(Partizan je SRPSKI tim!, 6. jul 2010 00:29)

Potpuno se slazem sa tobom. Da se razumemo, ja sam veliki Partizanovac, ali u prvom redu sam Srbin i navijac srpske reprezentacije! Kad pogledamo ko su bili nosioci igre prosle,jedne od najuspesnijih sezona u istoriji (Bo i Li Amerikanci, Jan Ceh, Maric Australac,sto bi rekao Aca Stojanovic:), Vranes Crnogorac, Kecman i Bozic su uz svo postovanje stari za reprezentaciju,iako kvalitetom mozda i mogu da igraju, Sinovec i Milosevic po meni nisu nista posebno i treba im se zahvaliti) vidimo da je samo Rasic konkurent za reprezentaciju,iako po meni imamo daleko kvalitetnije igrace na poziciji jedan. I,sad moze da se desi apsurd da najveci nas klub napravi najveci uspeh u proteklih 20 godina i da nema reprezentativca?!?! Djekic i Mitrovic su mladi i perspektivni i na njima treba graditi buducnost. Misljenja sam da treba svake godine prvom timu dodavati po dva najtalentovanija klinca iz Srbije,a ne dovoditi tamo nekog Janeza koji ubacuje prosecno 5-6 poena... Zasto razigravamo tudje kad mozemo i nase igrace? Toliko...

gurugagi

pre 13 godina

[link]
Hahahahahaha....A grobari se loze da u danasnje vrijeme postoje igraci koji igraju iz ljubavi,zbog ambijenta,navijaca itd...Pa i Bo i Lorens u koje se kunu jedva cekaju da smugnu ako im neko ponudi vecu lovu.
(Stefan Herceg-Novi, 3. jul 2010 20:48)

A sta cemo sad?

Tosa

pre 13 godina

Kakav je Klobucar potencijal pokazuje to da su se za njega interesovali jos Skavolini, Kaha Laboral i AEK. A koliko je Partizan veliki klub, a koliko on pametan decko, cinjenica da je potpisao bas za Partizan! :) Maric ide u PAO, POpovic stize u Partizan. Bozic, Kecman i Slavko potpisuju nove jednogodisnje ugovore, kako je Todoric i najavio.

zemljak

pre 13 godina

zna li neko oce li doci gordic neka odgovori ovde u komentarima?on je po meni dobar igrac,sa dobrim treningom bi bio odlican.klobucar je po meni solidan iako ga je zdovc forsirao u olimpiji

Vladislav

pre 13 godina

Kao sto sam ranije rekao, nisam nesto odusevljen ovim pojacanjem ali dobro sad..mozda se decko i pokaze. U svakom slucaju OGROMAN plus je to sto je igrao sa nasom NBA zvezdom Jan-om vec.. Srecno.
Ajmo crno beli!

...

pre 13 godina

nisam zadovoljan. pogledajte trendove danasnje kosarke. sut vise nije oslonac vec proboj asistencija reket poludistanca. kontakt igra slobodna bacanja. mislim da je je i sam partizan tako dobio jedan suterski makabi. mozda nisam upravu. ali to su neka zapazanja jako uocljiva. igra barse igra reala. litvanski igraci (suteri) vise nisu tako aktuelni. trazi se brzina, ulaz, asistencija.. no ajd da vidimo sta mali zna..

Aca NUSKNVP

pre 13 godina

Dobro nam dosao u Partizan u klub kojim se ponosi cela Srbija!Nadam se da ces opravdati ocekivanja jer si reprezentativac svoje zemlje.Srecno!!

ACO

pre 13 godina

Dobro došao Jaka, a svew ono lepo što si pričao o Grobarima imaćeš prilike brzo da se uveriš. On je ekstra pojačanje za Partizan, levak, pravi šuter "ubica".

shaft_pfc

pre 13 godina

E, ljudi, moram reci da trebamo biti zadovoljni kako stvari napreduju, s obzirom na strah koji smo svi iskreno osjetili kada je Dule otis'o! Mislim da su pojacanja bas to, pojacanja, i da hvala Bogu zasad nije doslo do osipanja tima! Naravno, Ameri ce vjerovatno otici, ali ce mo opet imati ekipu sa Maricem i Veselim! Uzmi, Vlado, prvu titulu!

Milos

pre 13 godina

E hvala Bogu da smo doveli kvalitetnog pleja a da ugovor nije potpisan na 1 sezonu. Nece valjda pasti sneg nadam se. Puno srece Klobucaru u Partizanu. Za one koji ne znaju za njega decko je neka laksa verzija Urosa Tripkovica. Ali jedan je Uros. U svakom slucaju dobar igrac.

samo napred

pre 13 godina

samo neka valjak gazi!!!
Dule je otisao ali sistem ostaje !

Grobari moraju pruziti punu podrsku Vladi Jovanovicu, Pionir mora biti pun od pocetka sezone !

Nikola mihail

pre 13 godina

DAcuo je da je Dule otisao. Ali zna da je i Jovanovic radio pola posla ... to je izjavio jos pre 2 nedelje. I svi jasno znaju da je PARTIZAN a ne dule kk .

Gira PFC

pre 13 godina

Mislim da je dovođenje Jake i Dragana vrlo dobra investicija mog voljenog kluba! Neki kažu da smo sada prepuni bekova, ali ja ne mislim tako. Nova pojačanja će verovatno igrati na poziciji beka, kapiten Pera će, moguće, opet preći na rezervnog pleja, a Kecman na njegovu trojku. Jedino što bih ja razmislio da sam na mestu ljudi iz KK Partizan da, možda, pokušaju sa Đekićem na krilu, a ne na krilnom centru. On ima sjajan šut, ali je fizički nejak i mlad za ozbiljnu bitku pod obručima, tako da bi po meni bio idealan za krilo. Tada bi Vesely prešao na četvorku i mislim da time ni on, ni tim, ne bi ništa izgubio. Čini mi se da u novoj sezoni nećemo više gledati Strahinju Miloševića, a izgleda ni Rašića, ali mislim da to neće uticati na kvalitet igre i tima. U svakom slučaju, već sada imamo dovoljno igrača u rosteru tima, što je vrlo lepa vest.ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

pfc

pre 13 godina

Tako je carevi! Samo napred, jos dvojicu ali pravih asova-onako kako vi znate da dovedete iz USA , uz ostanak jana i mare, te eventualno jednog od Pobertsa ili Bo-a i eto skockanog tima za novi F4! Ne sumnjam uopste u trenera, on ce raditi majstorski kao i Dule, ispekao je zanat uz njega.
Sretno, majtoru i nigde ne moze bolje da napreduje nego u nasem Partizanu!

pirke

pre 13 godina

Ova vest me je jako obradovala, pre svega zato sto sam se pomirio sa njegovim odlaskom u Pezaro, i bilo mi je krivo sto nece doci kod nas. Majstore opravdaj ocekivanja, napreduj, pa da se i tvoje ime ori Pionirom.

grobar kumanovo

pre 13 godina

pravo pojacanje za partizan na bekovskoj poziciji ovaj ce decko eksplodirati u partizanu kao sto je i veseli nasi skaut treneri dobro rade

Dragan

pre 13 godina

Sjajno pojacanje,nastavlja se tradicija forsiranja mladih igraca!Mislim da Partizan ne mora da brine za svoju buducnost,a ako bude znacajnijih ulaganja u sledecim sezonama,valja ocekivati i najvise domete...

Maja

pre 13 godina

Dobro nam dosao u crno-belu porodicu! Igrac koji izjavi da mu je Partizan bio u prvom planu u ovom prelaznom roku, a znamo da je imao i druge ponude i koji izjavi da zeli da bude deo Partizana, zasluzuje da nosi crno-beli dres! Videces u Partizanu kako se voli klub za koji igras!

legolas

pre 13 godina

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?phasetypecode=RS&gamecode=9&pcode=001235&gamenumber=1
Iskreno nisam zadovoljan Klobucarom kao pojacanjem.Imam utisak da jeste dobar igrac,ali je doslo vreme kad igrac sa 23 godine i nije vise mlad kao nekad.Ne bih voleo da u njemu prepoznamo novog Sinoveca koji je dosao kao velika nada i na kraju izgoreo u celoj prici.Ako je on dosao kao zamena za njega onda ok,ali ako Sinovec ostaje onda je ovo veliki promasaj.
Njegovim dolaskom gubimo i jedno mesto za novog stranca.Otisla su dva McCaleb i Roberts,a dosao on.Ako jos dodje i Gordic uz Veselog cemo imati 3 stranca i imati pravo na samo jednog ozbiljnog crnca.Onda bi na mestu pleja i bekova imali verovatno Gordica,Klobucara,Bozica,Mitrovica i Milisavljevica sto je dovoljan broj za ta mesta,ali priznajte i ne bas dobar izbor igraca. Na mestu trojke imali bi samo Kecmana i Veselog(nadam se da Milosevic ide) i pod kosevima Djekica,Marica i Vranesa. To znaci da ti nedostaju trojka i cetvorka od kojih jedan mora da bude domaci igrac,a nesto i nema dobrih igraca trenutno na trzistu kad su domaci igraci u pitanju!!! Vise bih voleo da umesto Gordica dovedemo Bojana Popovica i na taj nacin dodjemo u situaciju da ipak dovedemo dva dobra stranac ...


A sad nesto za moju dusu. OJ Steeeeeeeeefaaaaaaneeeeeeeeee iz Herceg Novog,nesto te nema ovih dana. Koliko jos godina treba da prodje da naucis lekciju,da shvatis da prvo treba razmisliti,pa tek onda peckati jace od sebe.Ovako si opet ispao glup u drustvu i gde ti se svi smeju po ko zna koji put.Valjda ce se ugasiti i tvoji komentari kad se ugasi tvoj klub koji je na izdisaju...mada ko bi nas onda zasmejavao,posto u poslednje vreme nema Lepog Fike,a i Niksicko Pivo sve redje dolazi medju ljude !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

sestric

pre 13 godina

Coa a koji je to grcki klub bolji od nas? Mozda onaj zeleni sto smo izbacili iz evro lige ili onaj crveni sto dvanaest godina nije uzeo ni drveni pehar!

Alfa

pre 13 godina

ja bi vise voleo da je Jaka ali Lakovic ali dobro... budimo realni :-) mislim da Klobucar definitivno ima sta je potrebno za igru u Partizanu i da ce se uklopiti u tim... takodje bilo bi dobro da dodju KJ iz Mersina i Gordic iz Buducnosti + IDEALNO i Raduljica (po meni klasu ispred Bobija Marjanovica... cak bolji i perspektivniji i od naseg Marica)...

nislija

pre 13 godina

Moze li Partizan nekog Srbina da dovede??? Kad to kazem, mislim na igraca sa srpskim pasosem koji posle moze da igra za reprezentaciju. Postali smo legija stranaca...
(Partizan je SRPSKI tim!, 6. jul 2010 00:29)

Evo Makabi,Montepaski, CSKA,Olimpjiakos i da ne nabrajam gotovo sve EL timove su jadni puni (ironija) domacih igraca i ko im sta zamera za to? Jel hoces da imamo sve domace igrace pa da ne mozemo da prodjemo ni prvu fazu EL ili da imamo i par stranaca pa da pravimo uspehe kao prethodnih godina? Drugo, Milosavljevic je srbin, nije kinez. Trece, Partizan je dao mnoooogo reprezentativaca za srbiju prethodnih godina, ustvari od raspada SFRJ uglavnom je vecina reprezentativaca bila iz Partizana,pa bi za promenu mogao neko drugi da se brine o stvaranju igraca za reprezentaciju.Mada i ne vidim po cemu je Partizan duzan da pravi igrace za istu? On igra zbog sebe,a ne zbog reprezentacije.Kazem ti, pogledaj druge timove u evropi,pola igraca su im amerikanci imaju jedva po par domacih igraca u ekipama.Takodje, u fudbal kad spominju ogranicenja za br. stranaca u timu,odmah se bunite,skacete ovo ono,"kako cemo se nositi sa evropskim ekipama",a ovde vam smetaju stranci?
P.S. Zvezda je prosle godine imala 6 stranaca,a na pocetku ove 5.

Igor84

pre 13 godina

Ovo je super vest drago mi je sto je Jaka dosao kod nas on je odlican igrac agresivan u odbrani i dobar suter sa distance!!! Odlican potez uprave!!!! Napred Partizan!!!! Samo jedan klub samo jedan grad samo Partizan samo Beograd....

Nikopol

pre 13 godina

Ovaj snimak mi pokazuje da moze da pogodi za 3 poena kad je otvoren shut.. U stvari, takav nam i treba, samo da je konstantan. Tr'pkovic nam je falio u ovoj sezoni bar shto se tiche raznovrsnosti napada.
A opet, igrali smo F4 EL-a.
Pozdrav ljubiteljima kosharke.

gadni

pre 13 godina

Jedva čekam da čujem šta na ovo kaže Petar Vilfan. Ako me sećanje ne vara, poslednji Slovenac koji je igrao u Partizanu. Takodje levoruki play.Za mladje nevidjen igrač. Jako, dobro nam došao.

bojan

pre 13 godina

ovo je odlican potez uprave. nemojte ocekivati od ovog igraca vec sada u prvoj sezoni nesto.ovaj igrac pokazuje tek u drugoj sezoni pravu kosarku zato je i potpisao na tri godine.pozdrav od propale zvezde crvene.