Četvrtak, 17.06.2010.

15:11

Bubalo: "20:0 ako Hemofarm ne dođe"

Hemofarm će izgubiti utakmicu službenim rezultatom i biće kažnjen sa 425.000 dinara ukoliko se igrači ne pojave u hali Pionir za treći meč finala sa Partizanom.

Izvor: B92

Bubalo: "20:0 ako Hemofarm ne doðe" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

southside

pre 13 godina

Kažu neki ovde ''srpska košarka propada''. Da li je baš tako?!
Prošle godine za najboljeg mladog igrača ULEB Kupa, proglašen je Mačvan (HF), a Veličković (PAR) za to isto u Evro Ligi. Za najboljeg trenera proglašen je trener srpskog šampiona (PAR), Vujošević. Reprezentacija je bila druga na Evropskom prvenstvu. Ove godine, naš šampion (PAR), stigao je do Final 4 a za najboljeg igrača Evro lige proglašen je srpski reprezentativac Teodosić(OLY). O višegodišnjoj dominaciji srpskih klubova u NLB ligi ne vredi ni trošiti reči. Takodje, i Rakočević (EFES) je bio proglašen za najboljeg strelca Evro lige. Ako ovo znači da naša košarka propada, kako li bi onda izgledalo da ne propada?!

Gasite se

pre 13 godina

DULETU VUJOSEVICU zabraniti dozivotno da radi u bilo kom kosarkaskom klubu. On je sramota za kosarku, jer da je bolji pedagog i igraci PARTIZANA bi bili kulturniji kosarkasi. Sta PARTIZANU VREDE tolike titule kada mu ih KK SRBIJE DODELJUJE ZA ZELENIM STOLOM. Kompletan savez treba da se smeni dok ne bude kasno.
(VELJA, 18. jun 2010 12:45)

E druze moj, njemu treba spomenik da se digne, sta je sve uradio sa Partizanom i sa koliko novca... k... gasi se a Partizan do godine prvak evrope

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

U ime navijaca Partizana..:
NISMO NADLEZNI, zalite se sudu...!!!!!!
mi samo bodrimo Partizan onako Sportski ..idemo sad u Pionir .. da slavimo titulu, dosli ovi ili ne...
A vi koji ste "nadlezni" sedite tu kraj kompa i kucajte.. bas nas briga.. :D

niña

pre 13 godina

@Robus

ooo bukvalisto. da si se malo udubio (mada nisi morao posto lepo pise) u moj komentar shvatio bi da ja nisam poredila celokupno zivotno delo Feredera, vec samo taj jedan dogadjaj. jedan jedini. izuzetak.

a sto se "dve tacke" tice to i nisu dve tacke. to ti je spansko tilde. n sa kvrzicom ti je oznaka za njihov glas nj. tako da to nije Nina, jer da jeste i ja bih napisala velikim slovom, nije potrebno da me ti ispravljas (filolog sam) vec je ovo niña, spanska rec, koja metaforicno oznacava da sam tek pre par dana pocela da ostavljam komentare ovde.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Čitajući ove grobarske komentare, izgleda da im je DV popio mozak, par srećnih pobeda i odmah misle da su nešto. Otimanje titula, i pritisci na sudije obeležja su tog malog kluba.
Stop nasilju i dajte im tih 10 titula neka ih uzmu, jer time dokazuju da su manji od nas. To im je san da nadmaše naše rekorde.

GROBARCINA IZ BIJELJINE

pre 13 godina

E ovako moram i ja da iznesem svoje vidjenje stvari jes da sam mali(15 godina) al brate ovo je prevrsilo svaku mjeru stalno su sudije krive a 8 titula ,4 titule u jadranskoj,3 kupa,3 TOP8 EVROLIGE F4 EVROLIGE i opet se pokusava omalovaziti nas uspijeh ma treba ih kazniti izbacivanjem iz lige i jos nesto ko se sa PARTIZANOM KACIO(FMP,zvezda) zavrsio je u swislion ligi ili u stecaju a isto ocekuje i hf ako budu nastavili sa nama da se ovako prepucavaju!!!!!!!!!!!!!SMRT FASIZMU ZIVEO PARTIZAN!!!!!!!!!

VELJA

pre 13 godina

DULETU VUJOSEVICU zabraniti dozivotno da radi u bilo kom kosarkaskom klubu. On je sramota za kosarku, jer da je bolji pedagog i igraci PARTIZANA bi bili kulturniji kosarkasi. Sta PARTIZANU VREDE tolike titule kada mu ih KK SRBIJE DODELJUJE ZA ZELENIM STOLOM. Kompletan savez treba da se smeni dok ne bude kasno.

TITULA

pre 13 godina

Polako, polako, bre zvezdascici. Nisam znao da vas jos ima:)) Ali uvek je dobro videti vas opet!!:) Vidim da ste i vi malo buljili u ove komentare a? Prava prilika da opet promolite njuskice u javnost! Da i vi napisete koju rec protiv kluba koji vas je UGASIO svojim radom, imenom, borbom i kosarkaskim pedigreom!! Trazite priliku da podsetite javnost da su za vase neuspehe, poraze i propast krivi Dule vujosevic i ceo kss? Mozda je i pad jena u odnosu na rublju kriv! EEEEEEE nista novo kod vas. Sada vidim koliko je strasno biti veciti luzer i kako se dugo pati za necim sto je vama nedostizno!! Jel volite Duleta Vujosevica a? hahahahahaha Njegov rad vas je ugasio i poslao u zaborav. Imena kao sto su: Djordjevic, Divac, Paspalj, Danilovic, Obradovic, Nakic i mnogi drugi. Vasa tuzna istorija ne zna za ta imena, a vi hocete da se poistovecujete sa nama!! Sta vi hocete ustvari?? TITULU VAM NE DAMO!!! Pehari spavaju u nasim vitrinama, jer smo mi ti koji nosimo na ledjima svu slavu koju smo velikim radom zasluzili. A vi strumfovi gledajte zensku odbojku i citajte i samo citajte!! U knjizi vam je spas, a ne u mrznji!!

nisu bolji...za sad

pre 13 godina

(šone, 18. jun 2010 08:16)
Međutim, poslednjih godina se radi upravo suprotno, čini se sve da se partizanu izađe maksimalno u susret na štetu drugih klubova.
Ne,majstore.Upravo je zavladao "palanacki duh" i "seljacka logika",tipa "dosta je bilo,sad sam ja na redu".Sve se cini,ne bi li se bar 2 tima izjednacila sa "Partizanom",znas i koja.Ali,ne tako sto ce se podici kvalitet tih timova,nego da se "Partizan" sroza na njihov nivo.Jer,ako nije tako,pokazi mi,molim te,"Hemofarm" i "Zvezdu" na kosarkaskoj mapi Evrope.Da li mislis da bi, ovog momenta,pojava takvih timova u Euroleague,ista znacila srpskoj kosarci.Pa,da li ,zarad jedne titule,do koje "Hemofarm" igrom ne moze da dodje,treba povuci i "Partizan" u mulj i talog srpske klupske kosarke.Da li se ponovo vraca stari nacin razmisljanja da ja jako vazno biti 1. u selu?!E,ja tako ne mislim i gotovo.Meni titula "Partizana" u fudbalu ne znaci nista.Jer,dosta mi je toga da nas krs timovi otresaju po evropskim poljanama.I zato,ne dam na kosarkase i vaterpoliste i ne zelim da se nekom poklanjaju titule u mojoj zemlji.Neka ih znanjem,radom i disciplinom OSVAJAJU timovi koje si nabrojao.Nista protiv nemam da "Partizan" izgubi utakmicu u domacoj ligi,ali neka rival bude bolji.

Muta i ništa više

pre 13 godina

Potpuno sam neutralan i neopterećen emocijama prema Partizanu ili Hemofarmu ali moram da ukažem na neke momente koji nisu poznati široj javnosti. Verovatno bih i ja drugačije razmišljao da nisam imao prilike da pratim uživo treći meč Radnički - Hemofarm u Kragujevcu i da se lično uverim u neverovatan stepen sportske nekulture koji su manifestovali igrači iz Vršca.

Za one koji ne znaju Katić i Krstović su na toj utakmici dobili diskvalifikujuće greške. Krstoviću je suđena namerna, pa tehnička pa kad je krenuo sa namerom da bije sudiju dobio je i diskvalifikujuću i na kraju su ga jedva isterali sa terena. Ekstremno ružne scene. Ubrzo nakon toga Katić je krenuo da se fizički razračunava sa Aleksićem u čemu je jedva sprečen a posle diskvalifikujuće nije bilo moguće izbaciti ga sa parketa. Prekid utakmice je trajao sve dok nekako nisu Katića ugurali u svlačionicu pri čemu je svo vreme pretio i tražio nastavak obračuna.

Ne kažem da su igrači Radničkog bili cvećke ali je ponašanje igrača Hemofarma (kompletan tim sa izuzetkom Mačvana) bilo strašno ružno i nedopustivo.

Da su Katić i Krstović kažnjeni zbog nasilničkog ponašanja u Kragujevcu do ovaga u Vršcu ne bi ni došlo. Da ponovim to nije bilo neko odgurivanje i koškanje koje nije tako retko ni kod nas ni u Evropi ni u NBA već nasilničko ponašanje koje traje više minuta i kod koga moraju da intervenišu redari i drugi igrači da bi se igrač izveo sa parketa.

Čudi me kako se niko nije setio da pomene i ove događaje jer su u najdirektnijoj vezi sa skandalom u Vršcu.

car

pre 13 godina

KK Crvena Zvezda ne priznaje ni ovu titulu Partizana!!

Ni da je Hemofarm pobedio ne bismo je priznali!
(Lukic, 18. jun 2010 02:45)kakve veze vi imate sa košarkom,vi ste poznati samo po lopovluku i siledžistvu a ovi nesretnici pokušali sa vašim metodama doći do pobede.

germinal

pre 13 godina

pa najrealnije da se formiraju dve lige u kosarci..u jednoj mora da pobedi partizan a drugu igraju ostali klubovi pa ko bude bolje nek je osvoji..pa onda po ugledu na kosarku, tako nastaviti i sa drugim sportovima..

Miloš

pre 13 godina

Ne bih da savetujem Hemofarm šta da rade u ovoj situacij, ali pošto spadam u one koji nepravdu nikako ne mogu da podnesu ja ih razumem.Što se srpske košarke tiče ne piše joj se dobro sve dok Partizan MORA svake godine da bude prvak. To je već i vrapcima jasno, nije jasno samo zaslepljenim navijačima Partizana kojima ništa i nije bitno osim da njihov klub bude prvi pod bilo koju cenu.Govorim o zaslepljenim ne o svim navijačima. Dokaza za ovo ima na pretek na svakoj utakmici koju Partizan ne dobiva glatko od samog početka. Kada se rezultat lomi sudije se uvek pobrinu da Partizan napravi razliku. U košarci bar to nije teško.Jednima dosudiš a drugima ne dosudiš dve lične grečke i evo razlike. Poznato je da Partizan igra u odbrani pravu makljažu i da sudije mnogo toga neće da vide. Verovali ili ne ista situacija je i kod ženske košarke. Gledao sam utakmicu Korać-Partizan ovog proleća. Sudije su sudile tako da su navijači Koraća hteli da ih "pojedu", dok su se navijači Partizana zabavljali kao da su u cikusu, naravno na račun sudija. I pored svega Korać je većim delom bio u vodstvu, da bi i u poslednjim sekundana igrač partizana napravio prekršaj "koji se vidi iz aviona", koji samo sudije nisu "videle". Šta mislite ko je pobedio? Partizan naravno. Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali je očigledno da je Partizanovo podzemlje već duže vreme najjače u Srbiji. Ne mislim na klasično podzemlje nego u ovom slučaju na sportsko, ali ko zna? Osim tog najjači su i u državnim, a naročito sportskim organizacijama (Divac, Šoštar, Karadžić). Naravno Zečević se nikako ne sme zaboraviti iako zvanično sada nije sportski funkcioner itd, itd...

dr

pre 13 godina

(ivan, 17. jun 2010 16:17)

Svaka ti je na mestu.
Navijac sam Partizana od svoje 5-6 godine(sad mi je 39). Intenzivno pratim vesti B 92 oko 6 meseci (i komentare) i ne mogu da ne zakljucim sledece: U komentarima o sportu 80% su zastupljeni navijaci Partizana (gledajuci komentare na osnovu "prepouci" i "ne preporuci")a od toga, sticem utisak, vecina su klinci od 15-16-17 god. totalno nerealnog razmisljanja, zaslepljeni navijanjem i sve sto uradi igrac, trener, pa i ekonom kluba ima opravdanje, bez obzira na vrstu dela. Ljudi , ili deco ajde malo vise realnosti i uvazavanja komentara drugih ljudi(to vazi za navijace svih klubova), kome se ne svidja komentar nek klikne na "ne preporucujem", bez vredjanja.
Da se prokomentarisem temu. Realno Maric je izazvao reakciju Katica (koji je takodje kriv sto je odreagovao kako je odreagovao)Ostali igraci koji su bili na terenu, umesto da je svako razdvajao svog saigraca iz ekipe, komplikuju stvari tako sto "vataju" protivnickog, gde je dovoljna mala varnica pa da se desi ono sto se desilo. Oni igraci iz obe ekipe koji su bili na klupi, a usli na teren kaznio bih sa po minimum 5 utakmica neigranja + novcana kazna (sa 4cifre u evropskoj valuti), one civile sto su bili najk...ji u zatvor pa nek se tamo ku..e, a Hemofarmu ako se ne pojavi na trecoj utakmici zabraniti i NLB i sve evropske utakmice. A KSS-u ako je stalo do sebe i regularnosti takmicenja, od sledece sezone MORAO bi da zabrani svako javno komentarisanje sudijskih odluka od strane klubova.

Vladan R

pre 13 godina

@ tiger

Tvoj problem i problem tebi slicnih je sto sve gledate sa navijackom ostrascenoscu. Zato se i cudis kako toliko komentara a HF nema toliko navijaca. Mozda su vecinu tih komentara ostavili oni koji poznaju kosarku a ne navijaju ni za Partizan ni za NF a ni za CZ.

Ja

pre 13 godina

Bravo grobari,dobicete Hemofarm 20 razlike,to vam nije poslo za rukom cele sezone!Sada se okupite i slavite titulu!
(stori Cacak, 17. jun 2010 22:44)

I Barselonu, Makabi, Olimpijakos, Cibonu ... smo pobedjivali sa manje od 20 razlike. Eto takav smo mi klub, ne mozemo ni sa 20 razlike da nabijemo evropske sampione.
Ali Bog sve vidi, kako sejete tako cete znjati ...
(Ko je vas poznavao ..., 17. jun 2010 23:43)

Samo komsinicu mozemo pre 20 :)))

Mihajlo

pre 13 godina

Nicija nije gorela doveka, pa nece ni vasa, dragi moji "grobarcici". Suvise ste uzleteli na krilima podrske dobrog dela aktuelne politicke koja je dopustila da bez pardona i maski osvojite sve vazne punktove u srpskom sportu, od Olimpijskog komiteta, preko saveza sportova, ministarstava, FSS, KSS, VSS, do dela medija. Dok vi rastete i "osvajate" trofeje, nasi sportovi tonu sve dublje, a korupcija i raznorazni monopoli cvetaju kao nikad dosad.

Zoran

pre 13 godina

@(Starac Fočo od stotinu ljeta, 18. jun 2010 09:02)

Da pobegli su raskrvavljenih glava od predmeta ubačenih iz gledališta i uz povike "Ubij Srbina", a uz to su bili i bezobrazno pokradeni od sudija, koji su morali u poslednjih 5 minuta da utakmicu u kojoj je Partizan vodio sa 10+ razlike 35 minuta poklone Jugoplastici.
Koliko je sve to bilo realno pokazuje i to gde se nalazi Split (ex. Jugoplastika)u Evropskoj košarci zadnjih 15 godina.

pozdrav za neupućene

pre 13 godina

Maric vec na trecoj utakmici u super ligi i sad zavrsnici se koska sa protivnickim igracima. Marjanovic pa Kikanovic pa sad Katic. Ja ne verujem da je on dobijao manje "batina" u euroligi. Da li je on shvatio da ovde moze grublje ili je nervozan zbog toga sto posle one povrede nije povratio formu koju je imao pre ovde je kljucno pitanje.
----------------
U toj Evro ligi se igra čvršće,tako da bi razlika u korist Partizana bila više nego dominantna.
Ono što nema u evroligi jesu namerni laktovi u glavu,čvrstih i grubih faulova je bilo,ali to je muška igra.
Nek taj Hemofarm proba da igra sa takvim faulovima u evroligi.
Kako nekog nije sramota da upoređuje namerno laktanje i udaranje sa igrom koju Partizan igra u Evropi.Tamo se mnogo čvršće i sa više kontakta igra.
Sad će svetsko prvenstvo u basketu,videćete šta je kriterijum.
Siguran sam da i Duda zna da uspostavi čvrstu igru.Pitaću onda Mačvana da li sme da skače i komentariše sudiske odluke.Da li će da se buni zašto je neko čvršće igrao odbranu nad njim.Ono što je sigurno i Duda će tražiti čvrstu odbranu.
E da vidim igrača reprezentacije Srbije koji će smeti namerno da udari igrače laktovima,i da se ponašaju kao hemofarmovi.
Ali zna se Duda Ivković je jedan od ljudi koji je napravio model čvrste odbrane i discipline u igri i to je sve počeo da primenjuje u šampionskoj generaciji Partizana.A željko Obradović i Dule Vujošević svako na svoj način ima viziju u igri,ali zasnovanu na čvrstoj odbrani i disciplini.

Urban

pre 13 godina

igracemo trecu utakamicu ali kad mi kazemo i gde mi kazemo.naj bolje bi bilo da se igra negde na nekom neutralnom terenu,recimo u vrscu na primer. naravno postoje i odredjeni uslovi: 1-zelimo da se pozove neki istaknuti i nepristrasni,vrhunski strucnjak za arbitrazu...recimo gospodin babarogic i da mu se omoguci da on izabere jos jednog kolegu kako bi neumoljivo sprovodili istinu i pravdu. 2-da se omoguci nasim igracima(ambasadorima mira i prijateljstva,uvazene persone...idolima nase dece) da nesmetano pune protivnicke koseve tako sto bi im se omogucilo da na terenu budu uz prisustvo telohranitelja,ili eventualno prisustvo jednog od roditelja. 3-da se zabrani prisustvo stranih igraca na ovako vaznim utakmicama i to,kako na terenu tako i van njega a igracima srpskog porekla da se zabrani sutanje preko polovine terena. 4-da se uvede ofsajd i umesto navijanja pusti nasnimani cd vuvuzela ili kako se vec zovu. toliko.

Robus

pre 13 godina

@Nina
Tvoj primer je dokaz da ljudi više ne umeju da smisle ni obično popređenje. Federer je najveći igrač svih vremena i nikada nije predao meč. Kakve veze ima HF sa njim? Isto toliko koliko ti imaš veze sa folozofijom i logikom. Dve tačkice na "n", to još niko na svetu nije stavio.

BM

pre 13 godina

Po ovome se poznaju pravi sampioni. Da li mislite da bi Dule nekad predao utakmicu?
Pravi sampioni se bore do poslednjeg trenutka, do poslednje stotinke.

Prica o bezbednosti i sudijama jednostavno ne pije vodu.
(Aleksandra, 17. jun 2010 18:36)

E u tome je cela poenta! Ne mogu sudije mnogo da pomognu ako neko vodi 10 razlike... Ili si nindzha ili mindzha... Igrash do kraja pa makar izgubio sa 50 razlike... A ne da se mech predaje... To je razlika izmedju shampiona i gubitnika! Neko je spomenuo Nadala i Federera, pa da li bi njih dvojica bili prvi reketi sveta da su odustajali chim bi im se neko jak suprotstavio? Jesu sudije pomagale, Danilovitj nije kazhnjen itd... Ali realno... Partizan kida sa igrom i kraj!

DULE DUGA DEVETKA

pre 13 godina

Ma svi mi navijaci Partizana znamo da ste isfrustrirani cinjenicom da devet godina ne moze niko da nas skine sa trona i da bi najvise na svetu voleli da nam neko uzme titulu pa makar po cenu ispadanja vaseg malog kluba iz lige!Ali gospodo (ako ste to uopste) malo ste se presli,nece se to dogoditi u skorije vreme!Apelujem na rukovodstvo Partizana da nastave dominaciju i kada osvoje dvadesetu titulu zaredom,samovoljno istupe iz lige i naprave pauzu od 5 godina kako bi mali klubovi koji su titule osvajali na sljaci,ili cak nikada,mogli necemu da se raduju!Pozdrav svim navijacima Partizana a i ostalim ljubiteljima kosarke!

šone

pre 13 godina

Nema jake Srpske košarke bez jakog partizana, crvene zvezde, hemofarma, vojvodine .....Međutim, poslednjih godina se radi upravo suprotno, čini se sve da se partizanu izađe maksimalno u susret na štetu drugih klubova. Ne sporim da partizan poslednjih godina pokazuje najbolje rezultate, ali čemu onda vetar u leđa u svakoj gustoj utakmici gde se lomi rezultat. I dokle više ovakvo ponašanje duleta vujoševića, u utaakmicama evrolige nema ga nigde, dok u domaćem prvenstvu može da uđe i na pola terena i nikom ništa. i baš me živo interesuje ko će i koliko biti kažnjen posle ove, blago rečeno, bruke koju smo imali prilike, nažalost, da gledamo.

miroslav

pre 13 godina

podržavam Vas u Vašem ne dolasku u Beograd.
Neka im utakmicu sude Vujošević i Danilović.
Dosta je više osorosti i omalovažavanja svakoga ko nije iz Beograda.

Svrks

pre 13 godina

Dakle, svetska zavera je protiv Duleta i njegovih, a kako to da se ostali klubovi smenjuju u utakmicama kada su sranja a samo grobari su uvek tu? Verovatno i ovoga puta nisu krivi, jer oni nikada ne biju druge, već samo sudije u svlačionicama. Imam rešenje daj da prekinemo sva košarkaška takmičenja i neka Partizan bude zauvek šampion....

Milos

pre 13 godina

Ako,samo tako.Bravo za KSS.Tako se unistava jedna kosarkaska nacija,po principu"mogu da pobede samo politicki podobni".Smucili su mi se i Zvezda i Partizan i svi ti klubovi sa petokrakama na dresu sto reklamiraju propali socijalizam i komunizam.Pa ljudi zar ste slepi pored ociju?Sta znaci ime Partizan?Sta znaci ime Crvena Zvezda?Da li smo za vreme kralja imali klubove pod nazivom Cetnik i Kokarda.Kosarkasi Partizana su se izivljavali nad mladim momcima iz Hemofarma koji su buducnost nase kosarke,udarali su ih,obarali na parket,psovali..kao da su stoka.Ne,niko to ne vidi,ljudi zaslepljni svakodnevnom propagandom i ispiranjem mozga su gledali samo"njihov" Partizan.Jedino sto su videli je kada se katic postavio Mekejlebu i kada je partizanov plej dosta nezgodno pao.Da li je neko video da se Katic odmah izvinuo Mekejlebu?Ne!Potpuno se slazem sa odlukom KK Hemofarma,pa dokle bre vise da se politika mesa u sport,ako su u nasoj ligi Partizanu upisani bodovi i pre utakmice,zasto se prvenstvo uopste igralo?Da li je prvenstvo regularno.Koliko je Maric dobio meceva suspenzije za udaranje Kikanovica iz Zvezde i Katica iz Hemofarma...nijedan.Dacic istrazuje ko je bio kriv za tucu u meci izmedju Hemofarma i Partizana,e ovo je slag na torti...Covek koj je bio Miloseviceva desna ruka i donedavni predsednik Partizana istrazuje ko je kriv.Stidite se

glupi zmaj

pre 13 godina

1. Navijam za Partizan.
2. Hemofarm ce doci na trecu utakmicu.
3. Utakmicu su sudile nase najbolje sudije - jedan od njih je i jedan od najboljih FIBA sudija. Sudjenje je do tuce bilo sasvim korektno mada bi Macvan od mene mnogo ranije dobio tehnicku da se malo primiri.
4. Goran Jagodnik igra ostro i grubo citav svoj zivot ali takav mu je stil. Mislim da kod njega udarci laktovima i sl. nisu namerni - jednostavno igra malo vise muski pa ako prodje prodje.
5. Posle obostrane licne trebali su sva trojica utrcati izmedju Katica i Marica.
6. Vrhunski sportista, profesionalac, MORA sacuvati hladnu glavu.
7. Brutalni faul Katica na McCALEBB i kasnije pokusaj udaranja Marica su namera da se izazove incident.
7. Maric nije smeo tako odreagovati - morao je skontati sta je osnovna namera Katicevog poteza i iskulirati ili pasti kao pokosen i napraviti kontra situaciju. Neka malo vidi kako to radi Smodis ili Lorbek. Ispao je zelen kao livada.
8. Sramota je sto su mladi igraci oba tima uleteli u teren i pokazali svoje MMA vestine - problem je sto je retko ko od tih decaka u toku ove sezone pokazao nesto od kosarkaskog znanja.
9. KSS nije Partizanov - pogledajte samo strukturu.
10. KSS moze da radi samo po pravilniku i Bubalo je tako i odredio kazne.
11. Mogao ih je komplet i ostrije kazniti ali covek je doneo potez da se smire tenzije.
12. Ovo nam uopste nije trebalo, pogotovo pred SP - sada ce svi misliti da smo divljaci i takav cemo tretman i imati.
13. Zeleo bih da HF prodje kvalifikacije za EL pa da tamo vide i osete kako se igra i sudi.
14. Zao mi je sto je zavrsetak jedne uspesne sezone Partizana ovako uprljan.


Ajd zdravo!

GM 71

pre 13 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali ove price tipa Hemofarm je seljacki klub, strasno me nerviraju. Dosta sam i prosao i proputovao, ali sam retko gde sretao seljacine, kao sto su Beogradjani.

čika velja

pre 13 godina

Malo je, NIŽI RANG, to je mera! Sram ih bilo! A što se tiče Košarkaškog Saveza Srbije i Sudijske organizacije, ili sprovodite EUROLEAGUE STANDARDE ili nestanite!

Saglasan

pre 13 godina

Svaka cast Hemofarmu. Ma nisu imali nikakve sanse . Sistem je tako postavljen da partizan dobija.
(Cadjo Cedomir, 17. jun 2010 18:17)

Slazem se u potpunosti, kad Dule postavi sistem sasvim je svejeno da li se igra 5 na 5, 3 na 3... niko nema sansi protiv tog sistema.

Nikola

pre 13 godina

Zbog ovakvih BUBALA došli smo na samo dno! Šta je organizovani kriminal nego ovakva sprega administracije, sudija, komesara, tabadžija, silnika i primitivaca!
Teško nama gde smo !

alejandro

pre 13 godina

@(Vladan R, 17. jun 2010 21:09)
a da li si ti provalio da nijedan igrac na parketu ili van njega se nije zalio na trojku drobnjaka, stvarno je diskutabilno da li je nagazio jednom nogom na teren dok mu je druga bila u vazduhu ako je tako onda to nije aut...

a vi kako 'te?

pre 13 godina

@ Vladan R
Inace igrac ima pravo da se gradi i laktom i ako zbog preterane agresivnosti igrac naleti na taj lakat ili rame pa cak i zubima ili grlom to moze biti samo faul toga igraca, dok god ga onaj koji se gradi ne odguruje laktom.
O cemu ti to,komsinice?Ono ti nazivas gradjenjem?Pa,moze i lakat u zube,moze i u grlo,moze i nozem,sto laktom...daj bre,covece,ne lupetaj.Moze kod tebe,na playstation-u.Sta ti znas o kosarci?!Hvatas se za aut Drobnjaka,secas se Suzane,cudo ne pomenu bananu Keselja,pa onda Bari.Omiljeni tim ti je u rasulu,ne znamo ni da li postoji vise,nemas za koga da navijas,pa si se setio Mise Babica.Samo nemoj,molim te,da tumacis kosarkaska pravila.Tebe i slicne lepo je nazvao "Tiger" i hvala mu.Dozvolicu sebi da citiram:
Ali svi znamo ko su ovi "REALNI" navijaci koji se javljaju i prate nase finale (cilidersice Olimpijakosa, Barselone, Makabija... a sada i Hemofarma)...

iskren

pre 13 godina

Kakav Komesar , strasan Komesar.Dobro je da se oglasio .Na vreme.Ej ovo nije ništa u odnosu šta je bilo tokom lige.Pohvalio sudije .Pa da prfedložimo Dudi da umesto naših najboljih igrača povede u Tursku sudije da igraju , jer su "najbolji deo naše košarke"Rejting će nam biti najveći.

Zverko

pre 13 godina

Zbog nasilja na sportskoj priredbi, a to je upravo ovo sto su igraci oba kluba uradili, ne treba samo da dobiju novcanu kaznu vec i malo zatvora pa da se opamete. A nije im ovo prvi put da se kosarkasi Hemofarma i Partizana potuku na utakmici...

pera

pre 13 godina

Resenje da se izbegnu ovakve nemile scene ubuduce: napraviti konacno jako domace takmicenje u kome ce jedini klub biti Partizan (posto je najbolji klub u Srbiji i sire, svi to znaju ali neki to ne zele da priznaju). Unapred registrovati svaku 'utakmicu' rezultatom 20:0 (za Partizan, naravno). Tako ce i gazda Dule biti zadovoljan i ovce na broju.

Ko je to rekao?

pre 13 godina

Ne shvatam napade na Bubala što najavljuje kaznu za one koji neće da igraju! Pa na šta bi ličila liga 'danas hoću, sutra neću...' Kakav crno-beli dres za TB, pa naravno da treba da kazni svakog ko se ne pridržava Pravilnika.

Imao sam respekt prema Hemofarmu, kao ekipa koja jedina može da se suprotstavi Partizanu, ali ova najava nedolaska je ružan i nesportski čin, čak iako je deo taktike pred sutrašnji meč. Pitam se da li će HF i naredne sezone u Evropi igrati samo kad g. Babić proceni da treba? Neka ne odigraju jednu utakmicu u Euroligi, pa da vidim kako će proći.

Ne shvatam ljude koji opravdavaju potez Hemofarma. Šta bi bilo da je obrnuto?

Baš smo teški kao narod... Ne opraštamo uspehe, ne podnosimo poraze...

s t v

pre 13 godina

Svi vi koji komentarišete da su Marić i Katić dobili obostranu ličnu grešku zbog učinjenog i čudite se, jadni ste i slepi kod očiju.

Sudija je pokazao obostranu ličnu u momentu dok je lopta padala kroz mrežicu,a dva centra posrću ( jedan pada drugi ostaje na nogama).
Tek tada Marić prilazi i počinje tuča.To se dobro vidi na snimku.
Komentari su navijački, mada ima i drugačijih, obojeni i pokazuju odsustvo realnosti.

Nenad

pre 13 godina

Ovo je sramota i kukavičluk zvaničnika košarkaškog saveza! Ako se dogodi da ne dođu, trebalo bi im zabraniti da nastupaju narednih pet godina, pa bi ih pitao, da li će da ponove ovakvo ponašanje ubuduće! Ne može svaki kvazi-tim da vređa dostojanstvo stotina hiljada ljubitelja košarke, i pravi od nas taoce, pošto ne umeju da se sportski suprotstave na terenu, a mi gledaoci smo bambi leptirići pa nam je potreban jedan seoski klub da nas uči pravednom suđenju i ostalim budalaštinama! Marš napolje iz lige!

milan, Kumanovo

pre 13 godina

Ja ne razumem Vrscane, ako su jaci od Partizana sto nisu stigli barem do fajnl fora u Evropsko takmicenje koje su igrali nego su ispali mnogo ranije ili u NlB ligu gde su sudije bile po meni merodavne i nikako nisu bile pristrasne ekipi Partizana.
Po njihovoj logici Partizanu su sudili u korist i prema makabiju, panateikosu,barseloni, ciboni..... i da ne nabrajam vec, Sramota je sto Hemofarm pokusava da napravi od ovo finale. Ako nije reper Partizanu da je kvalitetan tim Evroliga onda ne znam sta je. Sramota je da se svaki igrac hemofarma buni i da dize tenziju kao da nije faul, a covek koji prvi put gleda kosarku primecuje kako je ostra i uska odbrana na igrace Partizana. Ovo je presedan u Srpskoj kosarci i ako se ne pojave kosarkasi Hemofarma treba ih izbaciti iz domace takmicenje u naredni period i da na taj nacin pobedi pravda.
Da ne bude nekih zabluda nisam navijac Partizana, komentarisem ceo slucaj iz neutralnog ugla.
Milan

sima kosmos

pre 13 godina

dzabe im sve pare ovoga sveta.... nikada, ponavljam, NIKADA nece imate pobednicki mentalitet.... ekipa sa gubitnickim mentalitetom godinama unazad...

Obrenovic

pre 13 godina

Ucesnici tuce bi trebalo da idu direktno u zatvor, oni koji su poceli 60 dana, ostali po 30 dana, plus 6 meseci zabrane igranja. A onda moze da se diskutuje o kaznama za klubove, tituli, itd.

TIGER

pre 13 godina

(djolehaubica, 17. jun 2010 18:40

svaka cast majstore, sve si im objasnio!!!

Kad pogledate ove komenatare, ucinice vam se da HF ima milion navijaca, a u hali ih u Vrscu nije bilo ni 100. Partizan godinama tamo igra kao na domacem parketu... Ali svi znamo ko su ovi "REALNI" navijaci koji se javljaju i prate nase finale (cilidersice Olimpijakosa, Barselone, Makabija... a sada i Hemofarma)... Njima ce se za par dana ugasiti par klubova "srpskih brendova" a njima je bitnije da Hemofarm ne dodje da igra utakmicu u Beogradu...
Samo se vi "gospodo" iz Hemofarma ugledajte na "svetao primer srpstva" daleko cete dogurati, onoliko koliko su i oni postigli... Za par meseci vas cekaju kvalifikacije sa EL a vi bezite sa parketa cim nekog ne mozete da dobijete... Niste vi ni zasluzili te kvalifikacije i nadam se da ce vas ovi iz EL dostojno kazniti za ovo sto radite...

Ziko

pre 13 godina

Ej KKS ce da kazni nekoga ako taj nece da igra, a pri tome domaca liga prakticno i ne postoji, zapravo nema nikakvog znacaja. Skoro pa je veca kazna od nagrade za osvajanje domaceg prvenstva.Sve dok treneri i rukovodioci klubova ne budu dobijali znacajnije kazne zbog psovanja, vredjanja, tuce pistoljima, ulazenja na teren i nasrtanja na sudije, organizovanja "urin kesa" i slicno nema od regularnog domaceg prvenstava nista. Da bi sve bilo regularno, prvo mora da postoji ozbiljna liga bez kriminala,bez siledzija, liga sa cistim kapitalom i znacajem za evropu. Nazalost svemu tome je daleko bliza NLB nego domaca liga.

Vlajko69

pre 13 godina

Da je hemofarm pobedio u onom "basketu" 3 na 3, da li bi opet odlucio da ne igra 3. utakmicu. Nesto sumnjam.
Kada citam komentare ispada da su igraci HF-a stajali mirno, a igraci Partizana im lupali samare.
Neverovatno je koliko nerealna ocekivanja vlasnika jednog kluba mugu da podignu tenziju i da negativno uticu na igrace u ovom slucaju HF-a.

baDjan

pre 13 godina

Izbaciti Hemofarm iz lige i gotova stvar! Sramota je to, kad se nema vise kud daj onda na bilo koji nacin da se pokusa umanjiti dominacija Partizana... Sta sve pada na pamet ovim luzerima to je strasno... ALI ne moze gospodo, mi smo sampioni igrali vi ili ne!!!

ne bih se bunio

pre 13 godina

Da se ne bi oni svadjali, ja sam za to da zbog vidjenog skandala obe ekipe budu diskvalifikovane i titula pripadne treceplasiranom Radnickom :)

Nada...

pre 13 godina

Alo cigani...
Pa sada se nadate da cete da dodjete do pehara ove ili sledece sezona kaznama/suspenzijama....
AHAHAHA TOLIKO STE JADNI DA JE SVE TO KOMEDIJA!
FILM DA NAPRAVE POD NAZIVOM I DALJE SE NADAMO!

Svasta

pre 13 godina

Medjutim takodje je istina i da sudije kada god treba, gurnu Partizan koliko je potrebno.
(Vladan R, 17. jun 2010 21:09)

Tako su sudije pogurale Partizan i na final four Evrolige, uprkos tome sto uopste nisu morali.

Zoxxx

pre 13 godina

Pitam se da li moze da se avansno uplati 1000 bodova, pa da se bije za sve pare. Salu na stranu, ne kazniti nikog suspenzijom je sramotno. Ovim se daje signal nasilnicima da im je na utakmicama sve dozvoljeno. Lep primer decacima koji igraju kosarku u mladjim kategorijama.

Ko je vas poznavao ...

pre 13 godina

Bravo grobari,dobicete Hemofarm 20 razlike,to vam nije poslo za rukom cele sezone!Sada se okupite i slavite titulu!
(stori Cacak, 17. jun 2010 22:44)

I Barselonu, Makabi, Olimpijakos, Cibonu ... smo pobedjivali sa manje od 20 razlike. Eto takav smo mi klub, ne mozemo ni sa 20 razlike da nabijemo evropske sampione.
Ali Bog sve vidi, kako sejete tako cete znjati ...

natasasrb87

pre 13 godina

"Neujednacen kriterijum sudjenja" kazu Vrscani-davno je Djole Balasevic pevao"PA SVI STO GUBE SE LJUTE,TO JE POZNATA STVAR", samo ne znam otkud smelost Hemofarmu da se vadi na ove decacke fore. Vidim, opet neki pokusavaju da bace u senku ovogodisnji uspeh kosarkasa Partizana, no sve cestitke SAMPIONU, ima nas koji verujemo da su sve pobede tih mladih momaka zasluzene.

Biljka-grobarka

pre 13 godina

"Dzaba vam novci, moji sinovci..." Uvek cete ostati mali klub jer veliki klub cine veliki ljudi.Ko gubi-ima pravo da se ljuti.Veliko razocaranje "klinac"Andjusic-kukavice su losi sportisti.Nedolazak Hemofarma nikako ne kvari kraj vise nego uspesne sezone Partizana.Pobede i uspesi na svim poljima ali najvaznije je sto je Partizan imao podrsku svojih navijaca i kada je gubio i umeo uvek da na dostojanstven nacin prihvati poraz.Od toga ste vi ostali, JAKO daleko !!!!!!

niña

pre 13 godina

ovo me podseca na onu scenu kad je Federer plakao kad je izgubio finale Australian open-a. da budem jasna:
Federer = Hemofarm
Nadal = Partizan

doduse, on se bar pojavio i odigrao. a pojavice se i ovi, samo se prave. :)

iskusni

pre 13 godina

(Kome zakon u topuzu lezi..., 17. jun 2010 19:16)
Ti covece prvo nauci pravila, ili ih barem procitaj pa se onda javi i komentarisi.
Kao prvo Hemofarm to sto pominje sponzore, konkretno Stadu, oni su im odavno najavili da ce im skresati budjet a ne sada ako ne osvoje titulu. Godinama ulazu u klub a oni nista da osvoje. Taj gospodin Babic je isti kao i Covic. Za one koji su zaboravili njih dvojica su ti koji su upropastili nasu kosarku, to svi znaju.
POZDRAV ZA SVE GROBARE

LaMar

pre 13 godina

Koliko vidim i kosarka je u velikoj nevolji. "Srbija, zemlja sporta" je postala zemlja sportske kladionice!
Ne treba igrati, treba suspendovati ligu na godinu dana i ocistiti od mafijasa i politicara, ali takvu hrabrost imala je samo engleska premijerka za fubal i niko vise u svetu.

Neka vidi svet

pre 13 godina

Podrška Hemofarmu!Dokle više da sudije osvajaju prvenstva,čim zaškripi partizanu,tu su njihovi sudije da pomognu dok sve ne legne na njihovu stranu,i tako godinama...

Vladan R

pre 13 godina

Istina je da Partizan ubedljivo najbolje radi sto se kosarke tice u Srbiji, i da je CZ imala mali milon pogresnih poteza za zadnjih desetak godina, i svako ko je iole realan to treba da prizna. Medjutim takodje je istina i da sudije kada god treba, gurnu Partizan koliko je potrebno. Upravo u poslednjoj sezoni kada je prvak Srbije imao direktan prolaz u EL i od koje je krnulo cuveno sabiranje tri poslednje sezone, prvo je Danilovic na kraju regularnog dela "disciplinovao" sudije i prakticno prosao bez kazne, da bi zatim u prvoj finalnoj verovatno kljucnoj utakmici, disciplinovane sudije Partizanu poklonile pobedu "previdevsi" Drobnjakov aut pre pobednicke trojke. A to je bila sezona u kojoj je CZ sa Gurovicem bila najbliza da ugrozi Partizan u borbi za titulu. Prosto je neverovatno da niti jedan sudjija to nije primetio. Moze i drugi primer iz prosle sezone kada se uporede kriterijumi potrebni za iskljucenje Pesica i Vujosevica. Prvi je iskljucen zbog prigovora, a drugome nisu smeli da daju iskljucujucu tehnicku iako je usred napada CZ usao do polovine terena psujuci sudiju i unoseci mu se maltene u lice-to se jasno vidi u uglu ekrana dok napad CZ tece li tece(za istovetan prekrsaj vec je dobio prvu tehnicku). Sto se tice jucerasnjeg meca krivo mi je sto je Katic nakon sto ga je udario Marica krenuo u novi sukob umesto da je ostao na parketu. Krivo mi je jer sam zeleo da vidim odluku sudije koja nikako ne bi smela biti obostrana licna vec jedino iskljucenje Marica, tj da vidim da li bi sudija imao smelosti da dosudi tako nesto. Verujem da ne bi sto bi samo potkrepilo moje tvrdnje. Inace igrac ima pravo da se gradi i laktom i ako zbog preterane agresivnosti igrac naleti na taj lakat ili rame pa cak i zubima ili grlom to moze biti samo faul toga igraca, dok god ga onaj koji se gradi ne odguruje laktom. I naravno kaznjavanje je smesno, jer je svako ko je ucestvovao u tuci morao je biti kaznjen odredjenim brojem utakmica srazmenro njegovom ucesu u tuci. Konkretno Maric je udarao sve redom pa cak i igraca kojeg je Veseli drzao u zelji da ih razdvoji, tako da on zasluzuje najtezu kaznu. To sto se radi o finalu plej ofu je notorna glupost jer igraci MORAJU BITI KAZNJENI ZA DIVLJANJE. Ako zbog kazni ne moze da se zavrsi prvenstvo, ne mora se neka treca ekipa proglasavati za prvaka jer to definitivno ta ekipa nije zasluzila, vec neka ostane da se te godine ne proglasi prvak, jer ni oni koji su ucestvovali u tuci to ne zasluzuju. Kazne naravno preneti u narednu sezonu.

Aca V.

pre 13 godina

Neozbiljno je od jednog kluba kao sto je Hemofarm da daje takve neodmerene izjave , mada mislim da je sve to farsa i da ce oni biti u autobusu ispred hale i cekati poslednji momenat da se pojave da bi jos vise podigli tenziju . Apropo bezbednodti , vidi se da su mali klub , koji svoje komplekse leci na taj nacin sto skrece paznju sa utakmice i usmerava ih prema navijacima svesno zrtvujuci svoje igrace u slucaju odigravanja utakmice . Mogu da im porucim da slobodno dodju i da se ne "femkaju", ne prilici im , mi smo i u mnogo zescim utakmicama koristili samo grlo sa navijanje , a ne pesnice .
P.S. ...sta bi trebalo da urade igraci Panatenaikosa u onj famoznoj utakmici sa Olimpijakosom kada su ih gadjali topovskim udarima ?
Ne folirajte se , dodjite i igrajte kao pravi sportisti , a ne kao misevi da bezite !!!
...kad bolje razmislim i ne isplati Vam se da dolazite , izgubicete sa manjom razlikom ...

nijebitnoime

pre 13 godina

Maric vec na trecoj utakmici u super ligi i sad zavrsnici se koska sa protivnickim igracima. Marjanovic pa Kikanovic pa sad Katic. Ja ne verujem da je on dobijao manje "batina" u euroligi. Da li je on shvatio da ovde moze grublje ili je nervozan zbog toga sto posle one povrede nije povratio formu koju je imao pre ovde je kljucno pitanje.

3MAJ

pre 13 godina

Ajd da stvarno imaju neke sanse da dobiju Partizan pa i da razumem njihov emotivni naboj i ocajnicku zelju za pobedom... Ali, ovo bi bilo isto kao kada bi Troicki u besu sto ne moze da pobedi gadjao Nadala reketom.

lud@zbunjen

pre 13 godina

A zasto je kaznjen Rasic?Ne branim ga nego zaista nisam juce u hali video da je on nesto lose uradio? On je jedini koji je pokusavo da smiri, cak je pozivao redare i zandare da pomognu u razdvajanju. Jel neko videeo nesto drugo, bas me zanima?

VanjaLFC

pre 13 godina

Nije mi jasno. U normalnim zemljama (mi nikada nismo ni bili) nakon iskljucenja sledi kazna. A ako je tuca u pitanju, ta kazna zna da bude mnogo teza.
Znaci, ko ce to igrati tu utakmicu?....18 igraca je u autu!
Juniori?...Kadeti?....
Ili mi to dajemo lep primer. Pogotovo mladim generacijama.
Pesnicama na protivnika.Ne mogu (ne smeju) nas kaznjavati.

bojan

pre 13 godina

mislim da je kazna preblaga ...za ovu nevidjenu drskost bi po svim normalnim ljudskim pravilima i standardima oni trebali da budu izbaceni iz lige
a ovako nikom nista ,jos ce ispasti da su oni kao neki moralni pobednici ,izigravajuci nevine zrtve...
kako ih bre nije sramota ...trebao bi KSS ako je iole svestan situacije da ih sto je maksimalnije moguce kazni pa da se cesaju i tamo gde ih ne svrbi...

Milos

pre 13 godina

Ukoliko se kosarkasi Hemofarma ne pojave na utakmici u "Pioniru", trebalo bi ih izbaciti iz lige...
O cemu ta iskompleksirana gospoda govori. Partizan je ove sezone održao lekcije klubovima daleko veceg renomea od Hemofarma, koji čak ni u Vršcu nema adekvatnu podršku navijača... Ta veštačko profiersko tajkunska tvorevina, misli da se halabukom i najgnusnijim podmetacinama moze urusiti institucija kakvu KK Partizan, bez svake sumnje, predstavlja, ne samo u lokalnim, već u internacionalnim okvirima...

Kome zakon u topuzu lezi...

pre 13 godina

@ .Takodje,nije mi jasno,kako mogu ucesnici tuce iz oba kluba da budu kaznjeni samo novcano.U fudbalu na koji toliko dizemo poviku,ako se igraci potuku dobiju vise utakmica kazne za hladjenje.Ovde samo daj parice i igraj dalje.Strasno.
(Goran, 17. jun 2010 17:23)
Kako ti druze nije jasno, pa ako ih kazne kao sto se kaznjava u fudbalu ko bi onda igrao za njih i zavrsio finalnu seriju ?? Titula MORA da se osvoji, i zna se ko MORA da bude sampion ?!?!
Nisu ludi da prepuste da neka disciplinska komisija resava pitanje sampiona pa se slucajno(ispravnim tumacenjem propisa) omakne da Hemofarm bude sampion ?
I koji su kriterijumi za iskljucivanje celih klupa a samo su ostala u igri 3 stranca i to bas ponajboljih igraca, kako bas oni ? Sto nisu ostala 3 juniora Partizana naspram 3 najboljih vrsackih igraca ?
Sad se javlja i ovaj komesar da zapreti kaznama ako Hemofarm ne dodje, kao finale je to, neki nivo i te price,da da na vrednosti domacoj tituli.
Hemofarm ne treba da igra trecu utakmicu a ovi neka slave u praznoj hali-ako ih nije sramota !
Cudim se naivnosti Hemofarma sto je uopste pristao da bude ucesnik u tom cirkusu ?!
U nasoj ligi sa postojecim stanjem stvari ni LA LAKERS ne bi bili sampioni !

Zvezdaš, sit KK Instant HF

pre 13 godina

@Goran
Podržavaš odluku HF? Pa ti ne znaš šta podržavaš. U nekoj ozbiljnoj zemlji bili bi zbog nedolaska na utakmicu prebačeni u niži rang takmičenja. Pišeš bez veze. A i ako ne dođu, ovi iz "Partizana" će danima plakati, neutešno.

Kik-bokser sampion

pre 13 godina

Imam predlog:
Formirajte novu ligu sa timovima koji hoce regularno takmicenje. Rizikovacete 2-3 godine ne igranja u Evropi. Bice vise publike na tom takmicienju (ljudi ce doci da gledaju kosarku, a ne unapred odlucene utakmice), a time i vise sponzora pa ce i FIBA morati da reaguje i zbogom korumpirani KSS.

Simek

pre 13 godina

Bravo Hemofarm kako kazu neki...ipak ste vi sampioni kao i Zvezda prosle i ove god u fudbalu...samo hmmm Partizan dize pehare cini mi se?:) Al opet bravo jer opste je poznato kako je Pionir nesiguran sto se videlo po silnim ulazenjima u teren navijaca Partizana u EL i u ostalim nizim ligama...hahahh...koja demagogija...samo neka saopstenja i saopstenja...Prvo oce Jadransku i bodovanje,sad oce out i sve tako...a sad kad znaju da nema sanse da budu prvaci jer ne moze niko u Evropi dobiti ovaj Partizan 3 puta izmisljaju neku neregularnost i nece da dodju...samo cu reci provincijski (da ne budem grublji) Al Boze moj ko gubi ima prava da se ljuti

Milanche

pre 13 godina

Mislim da je ucesnike tuce trebalo ostrije kazniti. A isto tako misli da sutra ako bude utakmice nece biti ni jedan ozbiljniji incident. SIGURAN SAM!!

divac

pre 13 godina

Nazalost, istina je da Partizan po nacinu kako radi (i koliko) ne pripada Srbiji i srpskom nacinu razmisljanja, pa je stoga intelektualno nedohvatljiv isfrustriranim navijacima protivnickih klubova. Kada je sezona pocela i Partizan gubio utakmice neuigran i neoformljen, nikome nisu smetali. Kada su postali strah i trepet gde god se pojave, mali klubovi su formirali nestvarnu zelju da ce skidanjem istog (na sve nacine) postati ONI, Ali, to je gospodo nemoguce preko noci i siledzijstvom.Previse smo postali veliki za ovako malu sredinu, sto je u Srbiji nedopustivo.
(Bule, 17. jun 2010 17:05)
sve si rekao brate,svaka cast,samo bojim se da oni ovo ne razumeju bas najbolje..

Aleksandra

pre 13 godina

Po ovome se poznaju pravi sampioni. Da li mislite da bi Dule nekad predao utakmicu?
Pravi sampioni se bore do poslednjeg trenutka, do poslednje stotinke.

Prica o bezbednosti i sudijama jednostavno ne pije vodu.

vladimir

pre 13 godina

Smesno,sve je krenulo od Marica a dobio je minimalnu kaznu.Decko se potuce(i dobije batine) na svakoj utakmici i nikom nista.Ovo ne vodi nicemu.Ne treba ni igrati domacu ligu.

Vrščanin

pre 13 godina

@Ivan
Ti si jedini pravilno protumačio ceo događaj. Ličnu grešku pravi Katić i ona je morala biti dosuđena. Ono što posle lične čini Marić, udara igrača namerno, sledi isključenje. Sudija svira obostranu ličnu grešku! Glupost! Inače, setite se onog mučkog obaranja Veselog na prvoj utakmici. Tada je Jagodnjak, koji se ponaša zverski na terenu, morao biti isključen i kažnjen. Mislim da je Hemofarm, podržan sa raznih strana, u ovaj plej-of ušao sa namerom da igra ragbi, da izazove incidente i tuče. To je očigledno. Nisu dostojni Vršca, a niko od tih igrača nije ovde rođen. Hemofarmu nije potreban ovakav trener. Njegov mantalitet pripada nekim divljim gorama. Košarkaški savez Srbije morao bi da dobije novog predsedniuka, Kapičić to ne ume ili ne može da radi. On je vezan za svoj bivši klub. Šta onda traži na ovom mestu?

Nik

pre 13 godina

Ma da, cika Dule moze da juri po terenu sudije i da *** mater svima redom, a da to ponasanje ne podleze sankciji! Istina je da je Partizan trenutno najjaca ekipa u zemlji, pa stoga ne vidim potrebu sudija, 'saveza'(ako to telo uopste postoji) i bilo kakvih drugih cinilaca da pomazu Partizanu! I pored toga ne opravdavam odluku Hemofarma da ne dodje na utakmicu, ali jednom se ovoj tiraniji(DV i njegovo 'ponasanje', Danilovic koji samara sudije svake ne-prestupne godine, itd...) mora stati na put, na ovaj ili onaj nacin...

P.s. Naravno da treba nagraditi uspeh Par poslednjih sezona(EL, Guma...),i to niko normalan ne treba da spori, ali ako si postigao nesto u proslosti, ne treba da ti se povladjuje u svakoj narednoj utakmici!

djolehaubica

pre 13 godina

Ma totalno neregularno!
2001/2002 regularni deo 18-4, ¼ finala 2-0 vs C.Z, polufinale 3-1 vs FMP, finale 3-0 vs Bud
2002/2003 regularni deo 20-2, ¼ finala 2-0 vs Voj, polufinale 3-1 vs Bud, finale 3-0 vs FMP
2003/2004 regularni deo 20-2, polufinale 2-0 vs Voj, finale 3-1 vs Hem
2004/2005 regularni deo 11-3, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-1 vs Hem
2005/2006 regularni deo 9-1, polufinale 3-0 vs Bud, finale 3-0 vs C.Z.
2006/2007 regularni deo 10-4, polufinale 2-0 vs FMP, finale 3-1 vs C.Z.
2007/2008 regularni deo 12-2, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-1 vs Hem
2008/2009 regularni deo 6-0, polufinale 3-1 vs Hem, finale 3-2 vs C.Z.
2009/2010 regularni deo 13-1, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-0, vs Hem
Ukupno 166 pobeda i 28 poraza!
+ Uz to i uzastopnih 6 finala na jadranu (silom naterani da igramo ovu ligu ucenjujuci nas da necemo igrati EL bez ucesca u ovoj) , od cega 4 titule u poslednjih isto toliko godina! Pametnome dosta… :-*
+ Kupove ne brojimo… :-D
+U Evropi sve bolji, zavrsno sa predjasnjim fajnal forom u Parizu…
Razumem frustracije ali ne razumem lazi, pricu o sudijama I nipodastavanje ociglednih VRHUNSKIH rezultata!
Cisto gepekovanje u pitanju... :-D :-*

novosadjanin

pre 13 godina

"Od uvek sam mrzeo ekipe koje ne umeju da casno gube. Uvek ce biti mali klub sa sela..."

"A mozda iz njihovog sela petkom nema tako kasno prevoz do Beograda?"


Izgleda da neki iako su u beogradu ne mogu da izbace selo iz sebe...Beograd je najveće selo u Srbiji zbog takvih.

Pittsburgh

pre 13 godina

Ma Hemofarm je vrhunski Evropski tim. Pa cela Evropa je gledala Hemo-farmu u Final 4 .. a ne? .. to je bio Partizan ?? Opet .. ma ne .. sigurno je to bio Hemofarm. Ili mozda Zvezda ?

scorpio

pre 13 godina

Sta ovi likovi komentarisu?! `Bubalo za predsednika Partizana`...`Partizanu se gleda kroz prste`...pa ljudi,Partizan gazi vec 10 godina sa po 20 razlike vecinu nasih nazovi prvoligasa,ljudi igraju vrhunsku kosarku,atraktivnu za veliki deo Evrope,a to svi znaju,takvim timovima netreba pomoc!ali razumem frustriranost navijaca slabih klubova,jer nikada nece doziveti ono sto su doziveli navijaci PARTIZANA uzivajuci u rezultatima KK PARTIZAN-a!...ziveli...

pera

pre 13 godina

Treba ukinuti Bubala. Lepo neko upita, šta je uradio taj Bubalo za košarku. Čak nije znao ni da sudi. Samo novčane kazne? Pa to je sramota za onaj vandalizam. Ako se tako ponašaju igrači, rukovodstva klubova, komesar, ceo KSS, šta treba očekivati od navijača. Kako se hapse navijači, tako treba i ovi vandali (nisu to igrači), nema veze da li su partizanovi, zvezdini...
Prvo košarkašku organizaciju staviti u red, pa onda navijače (ne branim navijače).
U stvari prvo treba napraviti državu, pa onda sve redom.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Што се мене тиче не морате више никада да дођете у Београд, једино ме интересује да ли ће Хемофарм ако ове године прође квалификаије и уђе у Евролигу да иде на гостовања Барси, Реалу, Панатинаикосу или ће и те утакмице бојкотовати ?

Realno.....

pre 13 godina

Iskreno partizan je nas najjaci kosarkaski klub i sigurno bi osvojio titulu, ali takodje sasvim iskreno mora da se kaze da su Vrscani u pravu. Juce su sudije dosudile dve namerne licne greske a ova druga je resila utakmicu tad je partizan napravio razliku od 13 poena, Maricu je trebala da se dosudi namerna jasno se vidi da je on prvi udario igraca Hemofarma a sudija obostranu licnu gresku sudi. Pre par godina gosn Danilovic udara sudiju u svlacionicu onako gospdoski i nikom nista naravno. Bilo je jos mnogo situacija ovih se secam i samo je potrebno malo realnije da se posmatraju stvari i svi ce da uoce isto. Odavno je neko trebao ovo da uradi sto radi trenutno Hemofarm svi klubovi u nasoj ligi. Zna se vrlo dobro ko vodi Partizan i ko vodi nasu kosarku.

Njujorker

pre 13 godina

Ove sezone Partizan i Hemofarm odigrali su ukupno osam medjusobnih utakmica.
Tri u Jadranskoj ligi, dve u regularnom toku prvenstva Srbije, dve u finalu domaceg plej-ofa i jednu u finalu Kupa Radivoja Koraca.
Dakle, ukupno osam utakmica, uz medjusobni skor od SEDAM pobeda Partizana i JEDNU pobedu Hemofarma!
I sta tu sada nije jasno?
Inace, odluka Babica, da njegova ekipa ne dolazi u Beograd na trecu utakmicu, podseca na isti takav potez, njegovog partijskog druga Nebojse Covica, tokom polufinalne serije plej-ofa 1998. Tada je Covic kukao, pretio, govorio da nece da dodje. Na kraju, sa zakasnjenjem su izasli na parket i u nenormalnim okolnostima nas eliminisali (titulu su kasnije poklonili zvezdi).
Uzmi Dule devetu (desetu) titulu!!!

ducalion

pre 13 godina

Ne znam cemu ovo vredjanje i spominjanje sela,verujem da je 90 posto onih koji pisu doletelo u BG iz sela a jel ovo zuta stampa sta je ovo,srpska kosarka i jeste Hemofarm a ne Partizan,samo mi recite sta to ime Partizan ima sa srpskim narodom i da li je srpsko obelezje crvena zvezda koju ima Partizan u svom grbu,koje konfuzno stanje umnih ljudi.
Pozdrav svima.

@Branko

pre 13 godina

Bitno da si ispljuvao sve Vrščene nazivajući nas seljacima samo zato što nismo iz Beograda tj evropske metropole.
Pa 90% funkcionera HF nisu Vrščani a da ne govorim o igračima. Pa upravo su Beograđani Raško katić i Anđušić dominirali u tuči. To koliko Vrščani vole HF i doživljavaju kao svoj klub dovoljno govore podaci o poseti i samo navijanje. Pozdrav.

nenad

pre 13 godina

pravilnik superlige je jasan.Ko ne dodje kazna.I svako ko gleda kosarku zato sto voli taj sport moze da kaze nesto pametno dok ostali ciji klubovi ne igraju zavrsnicu nemoj da lupaju samo gluposti.Pa kako nam to sudije pomazu kad bedimo sa 10-20 razlike a pojedine i 28.

danica

pre 13 godina

Uopste nije bitno da li ce Hemofarm doci u Beograd ili ne.
Ako ne dodje izgubice utakmicu.
Liga treba da reaguje. Naredne Utakmice treba da se igraju na neutralnom terenu bez gledalaca.Zbog buducih generacija da shvate da se nasilje kaznjava. Treba kazniti i igrace koji su se tukli KAZNA NEIGRANJA NAJMANJE TRI UTAKMICE I SVE OSTALE KONSEKVENCE KOJE SLEDUJU JER ONI DAJU PRIMER OSTALIM IGRACIMA

Bule

pre 13 godina

Nazalost, istina je da Partizan po nacinu kako radi (i koliko) ne pripada Srbiji i srpskom nacinu razmisljanja, pa je stoga intelektualno nedohvatljiv isfrustriranim navijacima protivnickih klubova. Kada je sezona pocela i Partizan gubio utakmice neuigran i neoformljen, nikome nisu smetali. Kada su postali strah i trepet gde god se pojave, mali klubovi su formirali nestvarnu zelju da ce skidanjem istog (na sve nacine) postati ONI, Ali, to je gospodo nemoguce preko noci i siledzijstvom.Previse smo postali veliki za ovako malu sredinu, sto je u Srbiji nedopustivo.

Bronks

pre 13 godina

Bravo za Bubala.I kao sudac bio je "po propisu".Kod njega ne prolaze takvi "fazoni i fore".Igraj košarku kao sportista a ne kao licemer.Svi igraju košarku ali samo Partizan pobeđuje!!

Partizan-Prijepolje

pre 13 godina

20-0. Pametno od hemofarma hoce da izgubi sa manjom razlikom jer ako dodju u pionir znaju da ce izgubiti mnogo ubedljivije. Okrivi sudije i ukaljaj obraz. Sramota za hemofarm (namerno napian malim slovom).

Goran

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam odluku Hemofarma.Red je da neko podigne glas protiv nepravde.Takodje,nije mi jasno,kako mogu ucesnici tuce iz oba kluba da budu kaznjeni samo novcano.U fudbalu na koji toliko dizemo poviku,ako se igraci potuku dobiju vise utakmica kazne za hladjenje.Ovde samo daj parice i igraj dalje.Strasno.

Djape

pre 13 godina

Neverovatno... Kakvih bre 5000 poena,o cemu se ovde radi??? Znaci kada procenis da si slabiji,i da ne mozes da pobedis na parketu,ti lepo nemoj ni da igras.IZBACIVANJE IZ LIGE BURAZERU I OGROMNA NOVCANA KAZNA!
Ovakvo nepostovanje sportskih uspeha Partizana,ovakvo omalozavanje svega sto su ovi ljudi uradili u zadnjih 5-6 godina je nesto najsramnije sto je vidjeno u sportu!I posle kao ajde da navijamo za nase klubove,ipak smo mi srbi bla,bla,bla...
Ovakvi neljudi da igraju kvalifikacije za Evroligu???Ma daj,nadam se da ce ljudi iz ULEB-a odreagovati na pravi nacin i zabraniti im ne samo Evroligu vec i Uleb kup.To bi trebao nas savez da uradi a ne da mi neki Bubalo prica o hiljadama poena.
I da posle svega oni potenciraju pricu o sudijama...Mnogo su to mali ljudi,mnooooogooooo!!!!SRAM VAS BILO!

Sramota

pre 13 godina

Prava odluka Hemofarma. Uvek se Partizanu progleda kroz prste bilo da su to faulovi, trojka uz korake i za standarde rukometa ili tuca. Valjda ce posle ovog neko iz KSS-a reagovati i ukinuti dvostruke standarde sudjenja! A sudije niko da se seti da kazni!!!

ivan

pre 13 godina

Hemofarm treba da bude ozbiljno kaznjen ako ne dodje na utakmicu i mislim da je ta odluka jako glupa.
Ali: Gledao sam snimak pazljivo 30 puta i iskreno, iako navijam za Partizan, mora se reci da je Aleks Maric divljacki, pesnicom pokusao da udari u glavu Katica (na srecu, samo ga je zakacio). Tako je sve pocelo. Sudija Neskovic pravi veliku gresku - kada Katic pada i postaje jasno da se obojica zalecu jedan na drugoga, on svira obostranu licnu. Mogao je da svira licnu Katicu zbog grubog gradjenja u kome je koristio i lakat (sto u trenutku kada se taj duel dogodio nije ucinio). A onda je morao da svira iskljucujucu Maricu zbog jasne namere (delimicno uspesne), da Katica udari pesnicom u glavu. Aleks Maric je vec dugo izlozen grubim odbranama i sigurno da je vec nekoliko utakmica unazad predstavljao "tempiranu bombu" koja je kad-tad morala da eksplodira.

GoranKG

pre 13 godina

Treba ih ostrije kazniti jer ukoliko kazna bude ovako blaga bojim se da vise nikada nijedna finalna serija nece biti odigrana do kraja jer ce ekipa koja bude gora na terenu uvek pribegavati ovakvim sredstvima jer ce na taj nacin opravdati uzalud potroseni novac i nesposobnost uprave i igraca da postenom i viteskom borbom na terenu a i van njega dodju do nekog uspeha!!!!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ono juce sto se desilo je dovoljno velika sramota da nam jos jedna vise ne treba. Ta sramota bi bila da Hemofarm ne dodje na utakmicu. Verujem da je Partizan bolji i da ce to sutra da dokaze i u pioniru i da ce da osvoji jos jednu titulu. Ovaj dogadjaj juce baca mrlju na celu ovu vrhunsku sezonu.

http://www.worldofbasketball.org

Mls

pre 13 godina

Bravo za Hemofarm. Ipak je bezbednost na prvom mestu, a ona nije garantovana, potpuno vas podržavamo u tome. Vi ste za nas prave ljubitelje košarke (ne basketa) ŠAMPIONI!

sportista

pre 13 godina

Bubalo je zalutao u ovaj sport.Ko njega postavi;sta je to on u kosarci uradio.Nikada Saper ne bi doneo odluke kakve on donosi.Ali Saper je bio Saper a Bubalo je to sto jeste.

Bule

pre 13 godina

Nazalost, istina je da Partizan po nacinu kako radi (i koliko) ne pripada Srbiji i srpskom nacinu razmisljanja, pa je stoga intelektualno nedohvatljiv isfrustriranim navijacima protivnickih klubova. Kada je sezona pocela i Partizan gubio utakmice neuigran i neoformljen, nikome nisu smetali. Kada su postali strah i trepet gde god se pojave, mali klubovi su formirali nestvarnu zelju da ce skidanjem istog (na sve nacine) postati ONI, Ali, to je gospodo nemoguce preko noci i siledzijstvom.Previse smo postali veliki za ovako malu sredinu, sto je u Srbiji nedopustivo.

Djape

pre 13 godina

Neverovatno... Kakvih bre 5000 poena,o cemu se ovde radi??? Znaci kada procenis da si slabiji,i da ne mozes da pobedis na parketu,ti lepo nemoj ni da igras.IZBACIVANJE IZ LIGE BURAZERU I OGROMNA NOVCANA KAZNA!
Ovakvo nepostovanje sportskih uspeha Partizana,ovakvo omalozavanje svega sto su ovi ljudi uradili u zadnjih 5-6 godina je nesto najsramnije sto je vidjeno u sportu!I posle kao ajde da navijamo za nase klubove,ipak smo mi srbi bla,bla,bla...
Ovakvi neljudi da igraju kvalifikacije za Evroligu???Ma daj,nadam se da ce ljudi iz ULEB-a odreagovati na pravi nacin i zabraniti im ne samo Evroligu vec i Uleb kup.To bi trebao nas savez da uradi a ne da mi neki Bubalo prica o hiljadama poena.
I da posle svega oni potenciraju pricu o sudijama...Mnogo su to mali ljudi,mnooooogooooo!!!!SRAM VAS BILO!

ivan

pre 13 godina

Hemofarm treba da bude ozbiljno kaznjen ako ne dodje na utakmicu i mislim da je ta odluka jako glupa.
Ali: Gledao sam snimak pazljivo 30 puta i iskreno, iako navijam za Partizan, mora se reci da je Aleks Maric divljacki, pesnicom pokusao da udari u glavu Katica (na srecu, samo ga je zakacio). Tako je sve pocelo. Sudija Neskovic pravi veliku gresku - kada Katic pada i postaje jasno da se obojica zalecu jedan na drugoga, on svira obostranu licnu. Mogao je da svira licnu Katicu zbog grubog gradjenja u kome je koristio i lakat (sto u trenutku kada se taj duel dogodio nije ucinio). A onda je morao da svira iskljucujucu Maricu zbog jasne namere (delimicno uspesne), da Katica udari pesnicom u glavu. Aleks Maric je vec dugo izlozen grubim odbranama i sigurno da je vec nekoliko utakmica unazad predstavljao "tempiranu bombu" koja je kad-tad morala da eksplodira.

djolehaubica

pre 13 godina

Ma totalno neregularno!
2001/2002 regularni deo 18-4, ¼ finala 2-0 vs C.Z, polufinale 3-1 vs FMP, finale 3-0 vs Bud
2002/2003 regularni deo 20-2, ¼ finala 2-0 vs Voj, polufinale 3-1 vs Bud, finale 3-0 vs FMP
2003/2004 regularni deo 20-2, polufinale 2-0 vs Voj, finale 3-1 vs Hem
2004/2005 regularni deo 11-3, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-1 vs Hem
2005/2006 regularni deo 9-1, polufinale 3-0 vs Bud, finale 3-0 vs C.Z.
2006/2007 regularni deo 10-4, polufinale 2-0 vs FMP, finale 3-1 vs C.Z.
2007/2008 regularni deo 12-2, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-1 vs Hem
2008/2009 regularni deo 6-0, polufinale 3-1 vs Hem, finale 3-2 vs C.Z.
2009/2010 regularni deo 13-1, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-0, vs Hem
Ukupno 166 pobeda i 28 poraza!
+ Uz to i uzastopnih 6 finala na jadranu (silom naterani da igramo ovu ligu ucenjujuci nas da necemo igrati EL bez ucesca u ovoj) , od cega 4 titule u poslednjih isto toliko godina! Pametnome dosta… :-*
+ Kupove ne brojimo… :-D
+U Evropi sve bolji, zavrsno sa predjasnjim fajnal forom u Parizu…
Razumem frustracije ali ne razumem lazi, pricu o sudijama I nipodastavanje ociglednih VRHUNSKIH rezultata!
Cisto gepekovanje u pitanju... :-D :-*

Partizan-Prijepolje

pre 13 godina

20-0. Pametno od hemofarma hoce da izgubi sa manjom razlikom jer ako dodju u pionir znaju da ce izgubiti mnogo ubedljivije. Okrivi sudije i ukaljaj obraz. Sramota za hemofarm (namerno napian malim slovom).

nenad

pre 13 godina

pravilnik superlige je jasan.Ko ne dodje kazna.I svako ko gleda kosarku zato sto voli taj sport moze da kaze nesto pametno dok ostali ciji klubovi ne igraju zavrsnicu nemoj da lupaju samo gluposti.Pa kako nam to sudije pomazu kad bedimo sa 10-20 razlike a pojedine i 28.

GoranKG

pre 13 godina

Treba ih ostrije kazniti jer ukoliko kazna bude ovako blaga bojim se da vise nikada nijedna finalna serija nece biti odigrana do kraja jer ce ekipa koja bude gora na terenu uvek pribegavati ovakvim sredstvima jer ce na taj nacin opravdati uzalud potroseni novac i nesposobnost uprave i igraca da postenom i viteskom borbom na terenu a i van njega dodju do nekog uspeha!!!!!!

Mls

pre 13 godina

Bravo za Hemofarm. Ipak je bezbednost na prvom mestu, a ona nije garantovana, potpuno vas podržavamo u tome. Vi ste za nas prave ljubitelje košarke (ne basketa) ŠAMPIONI!

Milos

pre 13 godina

Ukoliko se kosarkasi Hemofarma ne pojave na utakmici u "Pioniru", trebalo bi ih izbaciti iz lige...
O cemu ta iskompleksirana gospoda govori. Partizan je ove sezone održao lekcije klubovima daleko veceg renomea od Hemofarma, koji čak ni u Vršcu nema adekvatnu podršku navijača... Ta veštačko profiersko tajkunska tvorevina, misli da se halabukom i najgnusnijim podmetacinama moze urusiti institucija kakvu KK Partizan, bez svake sumnje, predstavlja, ne samo u lokalnim, već u internacionalnim okvirima...

divac

pre 13 godina

Nazalost, istina je da Partizan po nacinu kako radi (i koliko) ne pripada Srbiji i srpskom nacinu razmisljanja, pa je stoga intelektualno nedohvatljiv isfrustriranim navijacima protivnickih klubova. Kada je sezona pocela i Partizan gubio utakmice neuigran i neoformljen, nikome nisu smetali. Kada su postali strah i trepet gde god se pojave, mali klubovi su formirali nestvarnu zelju da ce skidanjem istog (na sve nacine) postati ONI, Ali, to je gospodo nemoguce preko noci i siledzijstvom.Previse smo postali veliki za ovako malu sredinu, sto je u Srbiji nedopustivo.
(Bule, 17. jun 2010 17:05)
sve si rekao brate,svaka cast,samo bojim se da oni ovo ne razumeju bas najbolje..

Vrščanin

pre 13 godina

@Ivan
Ti si jedini pravilno protumačio ceo događaj. Ličnu grešku pravi Katić i ona je morala biti dosuđena. Ono što posle lične čini Marić, udara igrača namerno, sledi isključenje. Sudija svira obostranu ličnu grešku! Glupost! Inače, setite se onog mučkog obaranja Veselog na prvoj utakmici. Tada je Jagodnjak, koji se ponaša zverski na terenu, morao biti isključen i kažnjen. Mislim da je Hemofarm, podržan sa raznih strana, u ovaj plej-of ušao sa namerom da igra ragbi, da izazove incidente i tuče. To je očigledno. Nisu dostojni Vršca, a niko od tih igrača nije ovde rođen. Hemofarmu nije potreban ovakav trener. Njegov mantalitet pripada nekim divljim gorama. Košarkaški savez Srbije morao bi da dobije novog predsedniuka, Kapičić to ne ume ili ne može da radi. On je vezan za svoj bivši klub. Šta onda traži na ovom mestu?

Simek

pre 13 godina

Bravo Hemofarm kako kazu neki...ipak ste vi sampioni kao i Zvezda prosle i ove god u fudbalu...samo hmmm Partizan dize pehare cini mi se?:) Al opet bravo jer opste je poznato kako je Pionir nesiguran sto se videlo po silnim ulazenjima u teren navijaca Partizana u EL i u ostalim nizim ligama...hahahh...koja demagogija...samo neka saopstenja i saopstenja...Prvo oce Jadransku i bodovanje,sad oce out i sve tako...a sad kad znaju da nema sanse da budu prvaci jer ne moze niko u Evropi dobiti ovaj Partizan 3 puta izmisljaju neku neregularnost i nece da dodju...samo cu reci provincijski (da ne budem grublji) Al Boze moj ko gubi ima prava da se ljuti

sportista

pre 13 godina

Bubalo je zalutao u ovaj sport.Ko njega postavi;sta je to on u kosarci uradio.Nikada Saper ne bi doneo odluke kakve on donosi.Ali Saper je bio Saper a Bubalo je to sto jeste.

Pittsburgh

pre 13 godina

Ma Hemofarm je vrhunski Evropski tim. Pa cela Evropa je gledala Hemo-farmu u Final 4 .. a ne? .. to je bio Partizan ?? Opet .. ma ne .. sigurno je to bio Hemofarm. Ili mozda Zvezda ?

Zvezdaš, sit KK Instant HF

pre 13 godina

@Goran
Podržavaš odluku HF? Pa ti ne znaš šta podržavaš. U nekoj ozbiljnoj zemlji bili bi zbog nedolaska na utakmicu prebačeni u niži rang takmičenja. Pišeš bez veze. A i ako ne dođu, ovi iz "Partizana" će danima plakati, neutešno.

Njujorker

pre 13 godina

Ove sezone Partizan i Hemofarm odigrali su ukupno osam medjusobnih utakmica.
Tri u Jadranskoj ligi, dve u regularnom toku prvenstva Srbije, dve u finalu domaceg plej-ofa i jednu u finalu Kupa Radivoja Koraca.
Dakle, ukupno osam utakmica, uz medjusobni skor od SEDAM pobeda Partizana i JEDNU pobedu Hemofarma!
I sta tu sada nije jasno?
Inace, odluka Babica, da njegova ekipa ne dolazi u Beograd na trecu utakmicu, podseca na isti takav potez, njegovog partijskog druga Nebojse Covica, tokom polufinalne serije plej-ofa 1998. Tada je Covic kukao, pretio, govorio da nece da dodje. Na kraju, sa zakasnjenjem su izasli na parket i u nenormalnim okolnostima nas eliminisali (titulu su kasnije poklonili zvezdi).
Uzmi Dule devetu (desetu) titulu!!!

lud@zbunjen

pre 13 godina

A zasto je kaznjen Rasic?Ne branim ga nego zaista nisam juce u hali video da je on nesto lose uradio? On je jedini koji je pokusavo da smiri, cak je pozivao redare i zandare da pomognu u razdvajanju. Jel neko videeo nesto drugo, bas me zanima?

TIGER

pre 13 godina

(djolehaubica, 17. jun 2010 18:40

svaka cast majstore, sve si im objasnio!!!

Kad pogledate ove komenatare, ucinice vam se da HF ima milion navijaca, a u hali ih u Vrscu nije bilo ni 100. Partizan godinama tamo igra kao na domacem parketu... Ali svi znamo ko su ovi "REALNI" navijaci koji se javljaju i prate nase finale (cilidersice Olimpijakosa, Barselone, Makabija... a sada i Hemofarma)... Njima ce se za par dana ugasiti par klubova "srpskih brendova" a njima je bitnije da Hemofarm ne dodje da igra utakmicu u Beogradu...
Samo se vi "gospodo" iz Hemofarma ugledajte na "svetao primer srpstva" daleko cete dogurati, onoliko koliko su i oni postigli... Za par meseci vas cekaju kvalifikacije sa EL a vi bezite sa parketa cim nekog ne mozete da dobijete... Niste vi ni zasluzili te kvalifikacije i nadam se da ce vas ovi iz EL dostojno kazniti za ovo sto radite...

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Што се мене тиче не морате више никада да дођете у Београд, једино ме интересује да ли ће Хемофарм ако ове године прође квалификаије и уђе у Евролигу да иде на гостовања Барси, Реалу, Панатинаикосу или ће и те утакмице бојкотовати ?

scorpio

pre 13 godina

Sta ovi likovi komentarisu?! `Bubalo za predsednika Partizana`...`Partizanu se gleda kroz prste`...pa ljudi,Partizan gazi vec 10 godina sa po 20 razlike vecinu nasih nazovi prvoligasa,ljudi igraju vrhunsku kosarku,atraktivnu za veliki deo Evrope,a to svi znaju,takvim timovima netreba pomoc!ali razumem frustriranost navijaca slabih klubova,jer nikada nece doziveti ono sto su doziveli navijaci PARTIZANA uzivajuci u rezultatima KK PARTIZAN-a!...ziveli...

Aleksandra

pre 13 godina

Po ovome se poznaju pravi sampioni. Da li mislite da bi Dule nekad predao utakmicu?
Pravi sampioni se bore do poslednjeg trenutka, do poslednje stotinke.

Prica o bezbednosti i sudijama jednostavno ne pije vodu.

Sramota

pre 13 godina

Prava odluka Hemofarma. Uvek se Partizanu progleda kroz prste bilo da su to faulovi, trojka uz korake i za standarde rukometa ili tuca. Valjda ce posle ovog neko iz KSS-a reagovati i ukinuti dvostruke standarde sudjenja! A sudije niko da se seti da kazni!!!

3MAJ

pre 13 godina

Ajd da stvarno imaju neke sanse da dobiju Partizan pa i da razumem njihov emotivni naboj i ocajnicku zelju za pobedom... Ali, ovo bi bilo isto kao kada bi Troicki u besu sto ne moze da pobedi gadjao Nadala reketom.

danica

pre 13 godina

Uopste nije bitno da li ce Hemofarm doci u Beograd ili ne.
Ako ne dodje izgubice utakmicu.
Liga treba da reaguje. Naredne Utakmice treba da se igraju na neutralnom terenu bez gledalaca.Zbog buducih generacija da shvate da se nasilje kaznjava. Treba kazniti i igrace koji su se tukli KAZNA NEIGRANJA NAJMANJE TRI UTAKMICE I SVE OSTALE KONSEKVENCE KOJE SLEDUJU JER ONI DAJU PRIMER OSTALIM IGRACIMA

novosadjanin

pre 13 godina

"Od uvek sam mrzeo ekipe koje ne umeju da casno gube. Uvek ce biti mali klub sa sela..."

"A mozda iz njihovog sela petkom nema tako kasno prevoz do Beograda?"


Izgleda da neki iako su u beogradu ne mogu da izbace selo iz sebe...Beograd je najveće selo u Srbiji zbog takvih.

glupi zmaj

pre 13 godina

1. Navijam za Partizan.
2. Hemofarm ce doci na trecu utakmicu.
3. Utakmicu su sudile nase najbolje sudije - jedan od njih je i jedan od najboljih FIBA sudija. Sudjenje je do tuce bilo sasvim korektno mada bi Macvan od mene mnogo ranije dobio tehnicku da se malo primiri.
4. Goran Jagodnik igra ostro i grubo citav svoj zivot ali takav mu je stil. Mislim da kod njega udarci laktovima i sl. nisu namerni - jednostavno igra malo vise muski pa ako prodje prodje.
5. Posle obostrane licne trebali su sva trojica utrcati izmedju Katica i Marica.
6. Vrhunski sportista, profesionalac, MORA sacuvati hladnu glavu.
7. Brutalni faul Katica na McCALEBB i kasnije pokusaj udaranja Marica su namera da se izazove incident.
7. Maric nije smeo tako odreagovati - morao je skontati sta je osnovna namera Katicevog poteza i iskulirati ili pasti kao pokosen i napraviti kontra situaciju. Neka malo vidi kako to radi Smodis ili Lorbek. Ispao je zelen kao livada.
8. Sramota je sto su mladi igraci oba tima uleteli u teren i pokazali svoje MMA vestine - problem je sto je retko ko od tih decaka u toku ove sezone pokazao nesto od kosarkaskog znanja.
9. KSS nije Partizanov - pogledajte samo strukturu.
10. KSS moze da radi samo po pravilniku i Bubalo je tako i odredio kazne.
11. Mogao ih je komplet i ostrije kazniti ali covek je doneo potez da se smire tenzije.
12. Ovo nam uopste nije trebalo, pogotovo pred SP - sada ce svi misliti da smo divljaci i takav cemo tretman i imati.
13. Zeleo bih da HF prodje kvalifikacije za EL pa da tamo vide i osete kako se igra i sudi.
14. Zao mi je sto je zavrsetak jedne uspesne sezone Partizana ovako uprljan.


Ajd zdravo!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ono juce sto se desilo je dovoljno velika sramota da nam jos jedna vise ne treba. Ta sramota bi bila da Hemofarm ne dodje na utakmicu. Verujem da je Partizan bolji i da ce to sutra da dokaze i u pioniru i da ce da osvoji jos jednu titulu. Ovaj dogadjaj juce baca mrlju na celu ovu vrhunsku sezonu.

http://www.worldofbasketball.org

Kik-bokser sampion

pre 13 godina

Imam predlog:
Formirajte novu ligu sa timovima koji hoce regularno takmicenje. Rizikovacete 2-3 godine ne igranja u Evropi. Bice vise publike na tom takmicienju (ljudi ce doci da gledaju kosarku, a ne unapred odlucene utakmice), a time i vise sponzora pa ce i FIBA morati da reaguje i zbogom korumpirani KSS.

ne bih se bunio

pre 13 godina

Da se ne bi oni svadjali, ja sam za to da zbog vidjenog skandala obe ekipe budu diskvalifikovane i titula pripadne treceplasiranom Radnickom :)

iskusni

pre 13 godina

(Kome zakon u topuzu lezi..., 17. jun 2010 19:16)
Ti covece prvo nauci pravila, ili ih barem procitaj pa se onda javi i komentarisi.
Kao prvo Hemofarm to sto pominje sponzore, konkretno Stadu, oni su im odavno najavili da ce im skresati budjet a ne sada ako ne osvoje titulu. Godinama ulazu u klub a oni nista da osvoje. Taj gospodin Babic je isti kao i Covic. Za one koji su zaboravili njih dvojica su ti koji su upropastili nasu kosarku, to svi znaju.
POZDRAV ZA SVE GROBARE

natasasrb87

pre 13 godina

"Neujednacen kriterijum sudjenja" kazu Vrscani-davno je Djole Balasevic pevao"PA SVI STO GUBE SE LJUTE,TO JE POZNATA STVAR", samo ne znam otkud smelost Hemofarmu da se vadi na ove decacke fore. Vidim, opet neki pokusavaju da bace u senku ovogodisnji uspeh kosarkasa Partizana, no sve cestitke SAMPIONU, ima nas koji verujemo da su sve pobede tih mladih momaka zasluzene.

DULE DUGA DEVETKA

pre 13 godina

Ma svi mi navijaci Partizana znamo da ste isfrustrirani cinjenicom da devet godina ne moze niko da nas skine sa trona i da bi najvise na svetu voleli da nam neko uzme titulu pa makar po cenu ispadanja vaseg malog kluba iz lige!Ali gospodo (ako ste to uopste) malo ste se presli,nece se to dogoditi u skorije vreme!Apelujem na rukovodstvo Partizana da nastave dominaciju i kada osvoje dvadesetu titulu zaredom,samovoljno istupe iz lige i naprave pauzu od 5 godina kako bi mali klubovi koji su titule osvajali na sljaci,ili cak nikada,mogli necemu da se raduju!Pozdrav svim navijacima Partizana a i ostalim ljubiteljima kosarke!

Goran

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam odluku Hemofarma.Red je da neko podigne glas protiv nepravde.Takodje,nije mi jasno,kako mogu ucesnici tuce iz oba kluba da budu kaznjeni samo novcano.U fudbalu na koji toliko dizemo poviku,ako se igraci potuku dobiju vise utakmica kazne za hladjenje.Ovde samo daj parice i igraj dalje.Strasno.

Vladan R

pre 13 godina

Istina je da Partizan ubedljivo najbolje radi sto se kosarke tice u Srbiji, i da je CZ imala mali milon pogresnih poteza za zadnjih desetak godina, i svako ko je iole realan to treba da prizna. Medjutim takodje je istina i da sudije kada god treba, gurnu Partizan koliko je potrebno. Upravo u poslednjoj sezoni kada je prvak Srbije imao direktan prolaz u EL i od koje je krnulo cuveno sabiranje tri poslednje sezone, prvo je Danilovic na kraju regularnog dela "disciplinovao" sudije i prakticno prosao bez kazne, da bi zatim u prvoj finalnoj verovatno kljucnoj utakmici, disciplinovane sudije Partizanu poklonile pobedu "previdevsi" Drobnjakov aut pre pobednicke trojke. A to je bila sezona u kojoj je CZ sa Gurovicem bila najbliza da ugrozi Partizan u borbi za titulu. Prosto je neverovatno da niti jedan sudjija to nije primetio. Moze i drugi primer iz prosle sezone kada se uporede kriterijumi potrebni za iskljucenje Pesica i Vujosevica. Prvi je iskljucen zbog prigovora, a drugome nisu smeli da daju iskljucujucu tehnicku iako je usred napada CZ usao do polovine terena psujuci sudiju i unoseci mu se maltene u lice-to se jasno vidi u uglu ekrana dok napad CZ tece li tece(za istovetan prekrsaj vec je dobio prvu tehnicku). Sto se tice jucerasnjeg meca krivo mi je sto je Katic nakon sto ga je udario Marica krenuo u novi sukob umesto da je ostao na parketu. Krivo mi je jer sam zeleo da vidim odluku sudije koja nikako ne bi smela biti obostrana licna vec jedino iskljucenje Marica, tj da vidim da li bi sudija imao smelosti da dosudi tako nesto. Verujem da ne bi sto bi samo potkrepilo moje tvrdnje. Inace igrac ima pravo da se gradi i laktom i ako zbog preterane agresivnosti igrac naleti na taj lakat ili rame pa cak i zubima ili grlom to moze biti samo faul toga igraca, dok god ga onaj koji se gradi ne odguruje laktom. I naravno kaznjavanje je smesno, jer je svako ko je ucestvovao u tuci morao je biti kaznjen odredjenim brojem utakmica srazmenro njegovom ucesu u tuci. Konkretno Maric je udarao sve redom pa cak i igraca kojeg je Veseli drzao u zelji da ih razdvoji, tako da on zasluzuje najtezu kaznu. To sto se radi o finalu plej ofu je notorna glupost jer igraci MORAJU BITI KAZNJENI ZA DIVLJANJE. Ako zbog kazni ne moze da se zavrsi prvenstvo, ne mora se neka treca ekipa proglasavati za prvaka jer to definitivno ta ekipa nije zasluzila, vec neka ostane da se te godine ne proglasi prvak, jer ni oni koji su ucestvovali u tuci to ne zasluzuju. Kazne naravno preneti u narednu sezonu.

VanjaLFC

pre 13 godina

Nije mi jasno. U normalnim zemljama (mi nikada nismo ni bili) nakon iskljucenja sledi kazna. A ako je tuca u pitanju, ta kazna zna da bude mnogo teza.
Znaci, ko ce to igrati tu utakmicu?....18 igraca je u autu!
Juniori?...Kadeti?....
Ili mi to dajemo lep primer. Pogotovo mladim generacijama.
Pesnicama na protivnika.Ne mogu (ne smeju) nas kaznjavati.

Neka vidi svet

pre 13 godina

Podrška Hemofarmu!Dokle više da sudije osvajaju prvenstva,čim zaškripi partizanu,tu su njihovi sudije da pomognu dok sve ne legne na njihovu stranu,i tako godinama...

bojan

pre 13 godina

mislim da je kazna preblaga ...za ovu nevidjenu drskost bi po svim normalnim ljudskim pravilima i standardima oni trebali da budu izbaceni iz lige
a ovako nikom nista ,jos ce ispasti da su oni kao neki moralni pobednici ,izigravajuci nevine zrtve...
kako ih bre nije sramota ...trebao bi KSS ako je iole svestan situacije da ih sto je maksimalnije moguce kazni pa da se cesaju i tamo gde ih ne svrbi...

niña

pre 13 godina

ovo me podseca na onu scenu kad je Federer plakao kad je izgubio finale Australian open-a. da budem jasna:
Federer = Hemofarm
Nadal = Partizan

doduse, on se bar pojavio i odigrao. a pojavice se i ovi, samo se prave. :)

Biljka-grobarka

pre 13 godina

"Dzaba vam novci, moji sinovci..." Uvek cete ostati mali klub jer veliki klub cine veliki ljudi.Ko gubi-ima pravo da se ljuti.Veliko razocaranje "klinac"Andjusic-kukavice su losi sportisti.Nedolazak Hemofarma nikako ne kvari kraj vise nego uspesne sezone Partizana.Pobede i uspesi na svim poljima ali najvaznije je sto je Partizan imao podrsku svojih navijaca i kada je gubio i umeo uvek da na dostojanstven nacin prihvati poraz.Od toga ste vi ostali, JAKO daleko !!!!!!

Realno.....

pre 13 godina

Iskreno partizan je nas najjaci kosarkaski klub i sigurno bi osvojio titulu, ali takodje sasvim iskreno mora da se kaze da su Vrscani u pravu. Juce su sudije dosudile dve namerne licne greske a ova druga je resila utakmicu tad je partizan napravio razliku od 13 poena, Maricu je trebala da se dosudi namerna jasno se vidi da je on prvi udario igraca Hemofarma a sudija obostranu licnu gresku sudi. Pre par godina gosn Danilovic udara sudiju u svlacionicu onako gospdoski i nikom nista naravno. Bilo je jos mnogo situacija ovih se secam i samo je potrebno malo realnije da se posmatraju stvari i svi ce da uoce isto. Odavno je neko trebao ovo da uradi sto radi trenutno Hemofarm svi klubovi u nasoj ligi. Zna se vrlo dobro ko vodi Partizan i ko vodi nasu kosarku.

Milanche

pre 13 godina

Mislim da je ucesnike tuce trebalo ostrije kazniti. A isto tako misli da sutra ako bude utakmice nece biti ni jedan ozbiljniji incident. SIGURAN SAM!!

Saglasan

pre 13 godina

Svaka cast Hemofarmu. Ma nisu imali nikakve sanse . Sistem je tako postavljen da partizan dobija.
(Cadjo Cedomir, 17. jun 2010 18:17)

Slazem se u potpunosti, kad Dule postavi sistem sasvim je svejeno da li se igra 5 na 5, 3 na 3... niko nema sansi protiv tog sistema.

Kome zakon u topuzu lezi...

pre 13 godina

@ .Takodje,nije mi jasno,kako mogu ucesnici tuce iz oba kluba da budu kaznjeni samo novcano.U fudbalu na koji toliko dizemo poviku,ako se igraci potuku dobiju vise utakmica kazne za hladjenje.Ovde samo daj parice i igraj dalje.Strasno.
(Goran, 17. jun 2010 17:23)
Kako ti druze nije jasno, pa ako ih kazne kao sto se kaznjava u fudbalu ko bi onda igrao za njih i zavrsio finalnu seriju ?? Titula MORA da se osvoji, i zna se ko MORA da bude sampion ?!?!
Nisu ludi da prepuste da neka disciplinska komisija resava pitanje sampiona pa se slucajno(ispravnim tumacenjem propisa) omakne da Hemofarm bude sampion ?
I koji su kriterijumi za iskljucivanje celih klupa a samo su ostala u igri 3 stranca i to bas ponajboljih igraca, kako bas oni ? Sto nisu ostala 3 juniora Partizana naspram 3 najboljih vrsackih igraca ?
Sad se javlja i ovaj komesar da zapreti kaznama ako Hemofarm ne dodje, kao finale je to, neki nivo i te price,da da na vrednosti domacoj tituli.
Hemofarm ne treba da igra trecu utakmicu a ovi neka slave u praznoj hali-ako ih nije sramota !
Cudim se naivnosti Hemofarma sto je uopste pristao da bude ucesnik u tom cirkusu ?!
U nasoj ligi sa postojecim stanjem stvari ni LA LAKERS ne bi bili sampioni !

nijebitnoime

pre 13 godina

Maric vec na trecoj utakmici u super ligi i sad zavrsnici se koska sa protivnickim igracima. Marjanovic pa Kikanovic pa sad Katic. Ja ne verujem da je on dobijao manje "batina" u euroligi. Da li je on shvatio da ovde moze grublje ili je nervozan zbog toga sto posle one povrede nije povratio formu koju je imao pre ovde je kljucno pitanje.

Aca V.

pre 13 godina

Neozbiljno je od jednog kluba kao sto je Hemofarm da daje takve neodmerene izjave , mada mislim da je sve to farsa i da ce oni biti u autobusu ispred hale i cekati poslednji momenat da se pojave da bi jos vise podigli tenziju . Apropo bezbednodti , vidi se da su mali klub , koji svoje komplekse leci na taj nacin sto skrece paznju sa utakmice i usmerava ih prema navijacima svesno zrtvujuci svoje igrace u slucaju odigravanja utakmice . Mogu da im porucim da slobodno dodju i da se ne "femkaju", ne prilici im , mi smo i u mnogo zescim utakmicama koristili samo grlo sa navijanje , a ne pesnice .
P.S. ...sta bi trebalo da urade igraci Panatenaikosa u onj famoznoj utakmici sa Olimpijakosom kada su ih gadjali topovskim udarima ?
Ne folirajte se , dodjite i igrajte kao pravi sportisti , a ne kao misevi da bezite !!!
...kad bolje razmislim i ne isplati Vam se da dolazite , izgubicete sa manjom razlikom ...

GM 71

pre 13 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali ove price tipa Hemofarm je seljacki klub, strasno me nerviraju. Dosta sam i prosao i proputovao, ali sam retko gde sretao seljacine, kao sto su Beogradjani.

BM

pre 13 godina

Po ovome se poznaju pravi sampioni. Da li mislite da bi Dule nekad predao utakmicu?
Pravi sampioni se bore do poslednjeg trenutka, do poslednje stotinke.

Prica o bezbednosti i sudijama jednostavno ne pije vodu.
(Aleksandra, 17. jun 2010 18:36)

E u tome je cela poenta! Ne mogu sudije mnogo da pomognu ako neko vodi 10 razlike... Ili si nindzha ili mindzha... Igrash do kraja pa makar izgubio sa 50 razlike... A ne da se mech predaje... To je razlika izmedju shampiona i gubitnika! Neko je spomenuo Nadala i Federera, pa da li bi njih dvojica bili prvi reketi sveta da su odustajali chim bi im se neko jak suprotstavio? Jesu sudije pomagale, Danilovitj nije kazhnjen itd... Ali realno... Partizan kida sa igrom i kraj!

ducalion

pre 13 godina

Ne znam cemu ovo vredjanje i spominjanje sela,verujem da je 90 posto onih koji pisu doletelo u BG iz sela a jel ovo zuta stampa sta je ovo,srpska kosarka i jeste Hemofarm a ne Partizan,samo mi recite sta to ime Partizan ima sa srpskim narodom i da li je srpsko obelezje crvena zvezda koju ima Partizan u svom grbu,koje konfuzno stanje umnih ljudi.
Pozdrav svima.

@Branko

pre 13 godina

Bitno da si ispljuvao sve Vrščene nazivajući nas seljacima samo zato što nismo iz Beograda tj evropske metropole.
Pa 90% funkcionera HF nisu Vrščani a da ne govorim o igračima. Pa upravo su Beograđani Raško katić i Anđušić dominirali u tuči. To koliko Vrščani vole HF i doživljavaju kao svoj klub dovoljno govore podaci o poseti i samo navijanje. Pozdrav.

Bronks

pre 13 godina

Bravo za Bubala.I kao sudac bio je "po propisu".Kod njega ne prolaze takvi "fazoni i fore".Igraj košarku kao sportista a ne kao licemer.Svi igraju košarku ali samo Partizan pobeđuje!!

Nik

pre 13 godina

Ma da, cika Dule moze da juri po terenu sudije i da *** mater svima redom, a da to ponasanje ne podleze sankciji! Istina je da je Partizan trenutno najjaca ekipa u zemlji, pa stoga ne vidim potrebu sudija, 'saveza'(ako to telo uopste postoji) i bilo kakvih drugih cinilaca da pomazu Partizanu! I pored toga ne opravdavam odluku Hemofarma da ne dodje na utakmicu, ali jednom se ovoj tiraniji(DV i njegovo 'ponasanje', Danilovic koji samara sudije svake ne-prestupne godine, itd...) mora stati na put, na ovaj ili onaj nacin...

P.s. Naravno da treba nagraditi uspeh Par poslednjih sezona(EL, Guma...),i to niko normalan ne treba da spori, ali ako si postigao nesto u proslosti, ne treba da ti se povladjuje u svakoj narednoj utakmici!

vladimir

pre 13 godina

Smesno,sve je krenulo od Marica a dobio je minimalnu kaznu.Decko se potuce(i dobije batine) na svakoj utakmici i nikom nista.Ovo ne vodi nicemu.Ne treba ni igrati domacu ligu.

LaMar

pre 13 godina

Koliko vidim i kosarka je u velikoj nevolji. "Srbija, zemlja sporta" je postala zemlja sportske kladionice!
Ne treba igrati, treba suspendovati ligu na godinu dana i ocistiti od mafijasa i politicara, ali takvu hrabrost imala je samo engleska premijerka za fubal i niko vise u svetu.

a vi kako 'te?

pre 13 godina

@ Vladan R
Inace igrac ima pravo da se gradi i laktom i ako zbog preterane agresivnosti igrac naleti na taj lakat ili rame pa cak i zubima ili grlom to moze biti samo faul toga igraca, dok god ga onaj koji se gradi ne odguruje laktom.
O cemu ti to,komsinice?Ono ti nazivas gradjenjem?Pa,moze i lakat u zube,moze i u grlo,moze i nozem,sto laktom...daj bre,covece,ne lupetaj.Moze kod tebe,na playstation-u.Sta ti znas o kosarci?!Hvatas se za aut Drobnjaka,secas se Suzane,cudo ne pomenu bananu Keselja,pa onda Bari.Omiljeni tim ti je u rasulu,ne znamo ni da li postoji vise,nemas za koga da navijas,pa si se setio Mise Babica.Samo nemoj,molim te,da tumacis kosarkaska pravila.Tebe i slicne lepo je nazvao "Tiger" i hvala mu.Dozvolicu sebi da citiram:
Ali svi znamo ko su ovi "REALNI" navijaci koji se javljaju i prate nase finale (cilidersice Olimpijakosa, Barselone, Makabija... a sada i Hemofarma)...

Urban

pre 13 godina

igracemo trecu utakamicu ali kad mi kazemo i gde mi kazemo.naj bolje bi bilo da se igra negde na nekom neutralnom terenu,recimo u vrscu na primer. naravno postoje i odredjeni uslovi: 1-zelimo da se pozove neki istaknuti i nepristrasni,vrhunski strucnjak za arbitrazu...recimo gospodin babarogic i da mu se omoguci da on izabere jos jednog kolegu kako bi neumoljivo sprovodili istinu i pravdu. 2-da se omoguci nasim igracima(ambasadorima mira i prijateljstva,uvazene persone...idolima nase dece) da nesmetano pune protivnicke koseve tako sto bi im se omogucilo da na terenu budu uz prisustvo telohranitelja,ili eventualno prisustvo jednog od roditelja. 3-da se zabrani prisustvo stranih igraca na ovako vaznim utakmicama i to,kako na terenu tako i van njega a igracima srpskog porekla da se zabrani sutanje preko polovine terena. 4-da se uvede ofsajd i umesto navijanja pusti nasnimani cd vuvuzela ili kako se vec zovu. toliko.

Muta i ništa više

pre 13 godina

Potpuno sam neutralan i neopterećen emocijama prema Partizanu ili Hemofarmu ali moram da ukažem na neke momente koji nisu poznati široj javnosti. Verovatno bih i ja drugačije razmišljao da nisam imao prilike da pratim uživo treći meč Radnički - Hemofarm u Kragujevcu i da se lično uverim u neverovatan stepen sportske nekulture koji su manifestovali igrači iz Vršca.

Za one koji ne znaju Katić i Krstović su na toj utakmici dobili diskvalifikujuće greške. Krstoviću je suđena namerna, pa tehnička pa kad je krenuo sa namerom da bije sudiju dobio je i diskvalifikujuću i na kraju su ga jedva isterali sa terena. Ekstremno ružne scene. Ubrzo nakon toga Katić je krenuo da se fizički razračunava sa Aleksićem u čemu je jedva sprečen a posle diskvalifikujuće nije bilo moguće izbaciti ga sa parketa. Prekid utakmice je trajao sve dok nekako nisu Katića ugurali u svlačionicu pri čemu je svo vreme pretio i tražio nastavak obračuna.

Ne kažem da su igrači Radničkog bili cvećke ali je ponašanje igrača Hemofarma (kompletan tim sa izuzetkom Mačvana) bilo strašno ružno i nedopustivo.

Da su Katić i Krstović kažnjeni zbog nasilničkog ponašanja u Kragujevcu do ovaga u Vršcu ne bi ni došlo. Da ponovim to nije bilo neko odgurivanje i koškanje koje nije tako retko ni kod nas ni u Evropi ni u NBA već nasilničko ponašanje koje traje više minuta i kod koga moraju da intervenišu redari i drugi igrači da bi se igrač izveo sa parketa.

Čudi me kako se niko nije setio da pomene i ove događaje jer su u najdirektnijoj vezi sa skandalom u Vršcu.

dr

pre 13 godina

(ivan, 17. jun 2010 16:17)

Svaka ti je na mestu.
Navijac sam Partizana od svoje 5-6 godine(sad mi je 39). Intenzivno pratim vesti B 92 oko 6 meseci (i komentare) i ne mogu da ne zakljucim sledece: U komentarima o sportu 80% su zastupljeni navijaci Partizana (gledajuci komentare na osnovu "prepouci" i "ne preporuci")a od toga, sticem utisak, vecina su klinci od 15-16-17 god. totalno nerealnog razmisljanja, zaslepljeni navijanjem i sve sto uradi igrac, trener, pa i ekonom kluba ima opravdanje, bez obzira na vrstu dela. Ljudi , ili deco ajde malo vise realnosti i uvazavanja komentara drugih ljudi(to vazi za navijace svih klubova), kome se ne svidja komentar nek klikne na "ne preporucujem", bez vredjanja.
Da se prokomentarisem temu. Realno Maric je izazvao reakciju Katica (koji je takodje kriv sto je odreagovao kako je odreagovao)Ostali igraci koji su bili na terenu, umesto da je svako razdvajao svog saigraca iz ekipe, komplikuju stvari tako sto "vataju" protivnickog, gde je dovoljna mala varnica pa da se desi ono sto se desilo. Oni igraci iz obe ekipe koji su bili na klupi, a usli na teren kaznio bih sa po minimum 5 utakmica neigranja + novcana kazna (sa 4cifre u evropskoj valuti), one civile sto su bili najk...ji u zatvor pa nek se tamo ku..e, a Hemofarmu ako se ne pojavi na trecoj utakmici zabraniti i NLB i sve evropske utakmice. A KSS-u ako je stalo do sebe i regularnosti takmicenja, od sledece sezone MORAO bi da zabrani svako javno komentarisanje sudijskih odluka od strane klubova.

Ko je vas poznavao ...

pre 13 godina

Bravo grobari,dobicete Hemofarm 20 razlike,to vam nije poslo za rukom cele sezone!Sada se okupite i slavite titulu!
(stori Cacak, 17. jun 2010 22:44)

I Barselonu, Makabi, Olimpijakos, Cibonu ... smo pobedjivali sa manje od 20 razlike. Eto takav smo mi klub, ne mozemo ni sa 20 razlike da nabijemo evropske sampione.
Ali Bog sve vidi, kako sejete tako cete znjati ...

šone

pre 13 godina

Nema jake Srpske košarke bez jakog partizana, crvene zvezde, hemofarma, vojvodine .....Međutim, poslednjih godina se radi upravo suprotno, čini se sve da se partizanu izađe maksimalno u susret na štetu drugih klubova. Ne sporim da partizan poslednjih godina pokazuje najbolje rezultate, ali čemu onda vetar u leđa u svakoj gustoj utakmici gde se lomi rezultat. I dokle više ovakvo ponašanje duleta vujoševića, u utaakmicama evrolige nema ga nigde, dok u domaćem prvenstvu može da uđe i na pola terena i nikom ništa. i baš me živo interesuje ko će i koliko biti kažnjen posle ove, blago rečeno, bruke koju smo imali prilike, nažalost, da gledamo.

Milos

pre 13 godina

Ako,samo tako.Bravo za KSS.Tako se unistava jedna kosarkaska nacija,po principu"mogu da pobede samo politicki podobni".Smucili su mi se i Zvezda i Partizan i svi ti klubovi sa petokrakama na dresu sto reklamiraju propali socijalizam i komunizam.Pa ljudi zar ste slepi pored ociju?Sta znaci ime Partizan?Sta znaci ime Crvena Zvezda?Da li smo za vreme kralja imali klubove pod nazivom Cetnik i Kokarda.Kosarkasi Partizana su se izivljavali nad mladim momcima iz Hemofarma koji su buducnost nase kosarke,udarali su ih,obarali na parket,psovali..kao da su stoka.Ne,niko to ne vidi,ljudi zaslepljni svakodnevnom propagandom i ispiranjem mozga su gledali samo"njihov" Partizan.Jedino sto su videli je kada se katic postavio Mekejlebu i kada je partizanov plej dosta nezgodno pao.Da li je neko video da se Katic odmah izvinuo Mekejlebu?Ne!Potpuno se slazem sa odlukom KK Hemofarma,pa dokle bre vise da se politika mesa u sport,ako su u nasoj ligi Partizanu upisani bodovi i pre utakmice,zasto se prvenstvo uopste igralo?Da li je prvenstvo regularno.Koliko je Maric dobio meceva suspenzije za udaranje Kikanovica iz Zvezde i Katica iz Hemofarma...nijedan.Dacic istrazuje ko je bio kriv za tucu u meci izmedju Hemofarma i Partizana,e ovo je slag na torti...Covek koj je bio Miloseviceva desna ruka i donedavni predsednik Partizana istrazuje ko je kriv.Stidite se

Mihajlo

pre 13 godina

Nicija nije gorela doveka, pa nece ni vasa, dragi moji "grobarcici". Suvise ste uzleteli na krilima podrske dobrog dela aktuelne politicke koja je dopustila da bez pardona i maski osvojite sve vazne punktove u srpskom sportu, od Olimpijskog komiteta, preko saveza sportova, ministarstava, FSS, KSS, VSS, do dela medija. Dok vi rastete i "osvajate" trofeje, nasi sportovi tonu sve dublje, a korupcija i raznorazni monopoli cvetaju kao nikad dosad.

TITULA

pre 13 godina

Polako, polako, bre zvezdascici. Nisam znao da vas jos ima:)) Ali uvek je dobro videti vas opet!!:) Vidim da ste i vi malo buljili u ove komentare a? Prava prilika da opet promolite njuskice u javnost! Da i vi napisete koju rec protiv kluba koji vas je UGASIO svojim radom, imenom, borbom i kosarkaskim pedigreom!! Trazite priliku da podsetite javnost da su za vase neuspehe, poraze i propast krivi Dule vujosevic i ceo kss? Mozda je i pad jena u odnosu na rublju kriv! EEEEEEE nista novo kod vas. Sada vidim koliko je strasno biti veciti luzer i kako se dugo pati za necim sto je vama nedostizno!! Jel volite Duleta Vujosevica a? hahahahahaha Njegov rad vas je ugasio i poslao u zaborav. Imena kao sto su: Djordjevic, Divac, Paspalj, Danilovic, Obradovic, Nakic i mnogi drugi. Vasa tuzna istorija ne zna za ta imena, a vi hocete da se poistovecujete sa nama!! Sta vi hocete ustvari?? TITULU VAM NE DAMO!!! Pehari spavaju u nasim vitrinama, jer smo mi ti koji nosimo na ledjima svu slavu koju smo velikim radom zasluzili. A vi strumfovi gledajte zensku odbojku i citajte i samo citajte!! U knjizi vam je spas, a ne u mrznji!!

Vlajko69

pre 13 godina

Da je hemofarm pobedio u onom "basketu" 3 na 3, da li bi opet odlucio da ne igra 3. utakmicu. Nesto sumnjam.
Kada citam komentare ispada da su igraci HF-a stajali mirno, a igraci Partizana im lupali samare.
Neverovatno je koliko nerealna ocekivanja vlasnika jednog kluba mugu da podignu tenziju i da negativno uticu na igrace u ovom slucaju HF-a.

miroslav

pre 13 godina

podržavam Vas u Vašem ne dolasku u Beograd.
Neka im utakmicu sude Vujošević i Danilović.
Dosta je više osorosti i omalovažavanja svakoga ko nije iz Beograda.

Zoran

pre 13 godina

@(Starac Fočo od stotinu ljeta, 18. jun 2010 09:02)

Da pobegli su raskrvavljenih glava od predmeta ubačenih iz gledališta i uz povike "Ubij Srbina", a uz to su bili i bezobrazno pokradeni od sudija, koji su morali u poslednjih 5 minuta da utakmicu u kojoj je Partizan vodio sa 10+ razlike 35 minuta poklone Jugoplastici.
Koliko je sve to bilo realno pokazuje i to gde se nalazi Split (ex. Jugoplastika)u Evropskoj košarci zadnjih 15 godina.

Zoxxx

pre 13 godina

Pitam se da li moze da se avansno uplati 1000 bodova, pa da se bije za sve pare. Salu na stranu, ne kazniti nikog suspenzijom je sramotno. Ovim se daje signal nasilnicima da im je na utakmicama sve dozvoljeno. Lep primer decacima koji igraju kosarku u mladjim kategorijama.

pozdrav za neupućene

pre 13 godina

Maric vec na trecoj utakmici u super ligi i sad zavrsnici se koska sa protivnickim igracima. Marjanovic pa Kikanovic pa sad Katic. Ja ne verujem da je on dobijao manje "batina" u euroligi. Da li je on shvatio da ovde moze grublje ili je nervozan zbog toga sto posle one povrede nije povratio formu koju je imao pre ovde je kljucno pitanje.
----------------
U toj Evro ligi se igra čvršće,tako da bi razlika u korist Partizana bila više nego dominantna.
Ono što nema u evroligi jesu namerni laktovi u glavu,čvrstih i grubih faulova je bilo,ali to je muška igra.
Nek taj Hemofarm proba da igra sa takvim faulovima u evroligi.
Kako nekog nije sramota da upoređuje namerno laktanje i udaranje sa igrom koju Partizan igra u Evropi.Tamo se mnogo čvršće i sa više kontakta igra.
Sad će svetsko prvenstvo u basketu,videćete šta je kriterijum.
Siguran sam da i Duda zna da uspostavi čvrstu igru.Pitaću onda Mačvana da li sme da skače i komentariše sudiske odluke.Da li će da se buni zašto je neko čvršće igrao odbranu nad njim.Ono što je sigurno i Duda će tražiti čvrstu odbranu.
E da vidim igrača reprezentacije Srbije koji će smeti namerno da udari igrače laktovima,i da se ponašaju kao hemofarmovi.
Ali zna se Duda Ivković je jedan od ljudi koji je napravio model čvrste odbrane i discipline u igri i to je sve počeo da primenjuje u šampionskoj generaciji Partizana.A željko Obradović i Dule Vujošević svako na svoj način ima viziju u igri,ali zasnovanu na čvrstoj odbrani i disciplini.

Svrks

pre 13 godina

Dakle, svetska zavera je protiv Duleta i njegovih, a kako to da se ostali klubovi smenjuju u utakmicama kada su sranja a samo grobari su uvek tu? Verovatno i ovoga puta nisu krivi, jer oni nikada ne biju druge, već samo sudije u svlačionicama. Imam rešenje daj da prekinemo sva košarkaška takmičenja i neka Partizan bude zauvek šampion....

GROBARCINA IZ BIJELJINE

pre 13 godina

E ovako moram i ja da iznesem svoje vidjenje stvari jes da sam mali(15 godina) al brate ovo je prevrsilo svaku mjeru stalno su sudije krive a 8 titula ,4 titule u jadranskoj,3 kupa,3 TOP8 EVROLIGE F4 EVROLIGE i opet se pokusava omalovaziti nas uspijeh ma treba ih kazniti izbacivanjem iz lige i jos nesto ko se sa PARTIZANOM KACIO(FMP,zvezda) zavrsio je u swislion ligi ili u stecaju a isto ocekuje i hf ako budu nastavili sa nama da se ovako prepucavaju!!!!!!!!!!!!!SMRT FASIZMU ZIVEO PARTIZAN!!!!!!!!!

baDjan

pre 13 godina

Izbaciti Hemofarm iz lige i gotova stvar! Sramota je to, kad se nema vise kud daj onda na bilo koji nacin da se pokusa umanjiti dominacija Partizana... Sta sve pada na pamet ovim luzerima to je strasno... ALI ne moze gospodo, mi smo sampioni igrali vi ili ne!!!

sima kosmos

pre 13 godina

dzabe im sve pare ovoga sveta.... nikada, ponavljam, NIKADA nece imate pobednicki mentalitet.... ekipa sa gubitnickim mentalitetom godinama unazad...

Nenad

pre 13 godina

Ovo je sramota i kukavičluk zvaničnika košarkaškog saveza! Ako se dogodi da ne dođu, trebalo bi im zabraniti da nastupaju narednih pet godina, pa bi ih pitao, da li će da ponove ovakvo ponašanje ubuduće! Ne može svaki kvazi-tim da vređa dostojanstvo stotina hiljada ljubitelja košarke, i pravi od nas taoce, pošto ne umeju da se sportski suprotstave na terenu, a mi gledaoci smo bambi leptirići pa nam je potreban jedan seoski klub da nas uči pravednom suđenju i ostalim budalaštinama! Marš napolje iz lige!

Ko je to rekao?

pre 13 godina

Ne shvatam napade na Bubala što najavljuje kaznu za one koji neće da igraju! Pa na šta bi ličila liga 'danas hoću, sutra neću...' Kakav crno-beli dres za TB, pa naravno da treba da kazni svakog ko se ne pridržava Pravilnika.

Imao sam respekt prema Hemofarmu, kao ekipa koja jedina može da se suprotstavi Partizanu, ali ova najava nedolaska je ružan i nesportski čin, čak iako je deo taktike pred sutrašnji meč. Pitam se da li će HF i naredne sezone u Evropi igrati samo kad g. Babić proceni da treba? Neka ne odigraju jednu utakmicu u Euroligi, pa da vidim kako će proći.

Ne shvatam ljude koji opravdavaju potez Hemofarma. Šta bi bilo da je obrnuto?

Baš smo teški kao narod... Ne opraštamo uspehe, ne podnosimo poraze...

pera

pre 13 godina

Resenje da se izbegnu ovakve nemile scene ubuduce: napraviti konacno jako domace takmicenje u kome ce jedini klub biti Partizan (posto je najbolji klub u Srbiji i sire, svi to znaju ali neki to ne zele da priznaju). Unapred registrovati svaku 'utakmicu' rezultatom 20:0 (za Partizan, naravno). Tako ce i gazda Dule biti zadovoljan i ovce na broju.

milan, Kumanovo

pre 13 godina

Ja ne razumem Vrscane, ako su jaci od Partizana sto nisu stigli barem do fajnl fora u Evropsko takmicenje koje su igrali nego su ispali mnogo ranije ili u NlB ligu gde su sudije bile po meni merodavne i nikako nisu bile pristrasne ekipi Partizana.
Po njihovoj logici Partizanu su sudili u korist i prema makabiju, panateikosu,barseloni, ciboni..... i da ne nabrajam vec, Sramota je sto Hemofarm pokusava da napravi od ovo finale. Ako nije reper Partizanu da je kvalitetan tim Evroliga onda ne znam sta je. Sramota je da se svaki igrac hemofarma buni i da dize tenziju kao da nije faul, a covek koji prvi put gleda kosarku primecuje kako je ostra i uska odbrana na igrace Partizana. Ovo je presedan u Srpskoj kosarci i ako se ne pojave kosarkasi Hemofarma treba ih izbaciti iz domace takmicenje u naredni period i da na taj nacin pobedi pravda.
Da ne bude nekih zabluda nisam navijac Partizana, komentarisem ceo slucaj iz neutralnog ugla.
Milan

Svasta

pre 13 godina

Medjutim takodje je istina i da sudije kada god treba, gurnu Partizan koliko je potrebno.
(Vladan R, 17. jun 2010 21:09)

Tako su sudije pogurale Partizan i na final four Evrolige, uprkos tome sto uopste nisu morali.

čika velja

pre 13 godina

Malo je, NIŽI RANG, to je mera! Sram ih bilo! A što se tiče Košarkaškog Saveza Srbije i Sudijske organizacije, ili sprovodite EUROLEAGUE STANDARDE ili nestanite!

nisu bolji...za sad

pre 13 godina

(šone, 18. jun 2010 08:16)
Međutim, poslednjih godina se radi upravo suprotno, čini se sve da se partizanu izađe maksimalno u susret na štetu drugih klubova.
Ne,majstore.Upravo je zavladao "palanacki duh" i "seljacka logika",tipa "dosta je bilo,sad sam ja na redu".Sve se cini,ne bi li se bar 2 tima izjednacila sa "Partizanom",znas i koja.Ali,ne tako sto ce se podici kvalitet tih timova,nego da se "Partizan" sroza na njihov nivo.Jer,ako nije tako,pokazi mi,molim te,"Hemofarm" i "Zvezdu" na kosarkaskoj mapi Evrope.Da li mislis da bi, ovog momenta,pojava takvih timova u Euroleague,ista znacila srpskoj kosarci.Pa,da li ,zarad jedne titule,do koje "Hemofarm" igrom ne moze da dodje,treba povuci i "Partizan" u mulj i talog srpske klupske kosarke.Da li se ponovo vraca stari nacin razmisljanja da ja jako vazno biti 1. u selu?!E,ja tako ne mislim i gotovo.Meni titula "Partizana" u fudbalu ne znaci nista.Jer,dosta mi je toga da nas krs timovi otresaju po evropskim poljanama.I zato,ne dam na kosarkase i vaterpoliste i ne zelim da se nekom poklanjaju titule u mojoj zemlji.Neka ih znanjem,radom i disciplinom OSVAJAJU timovi koje si nabrojao.Nista protiv nemam da "Partizan" izgubi utakmicu u domacoj ligi,ali neka rival bude bolji.

pera

pre 13 godina

Treba ukinuti Bubala. Lepo neko upita, šta je uradio taj Bubalo za košarku. Čak nije znao ni da sudi. Samo novčane kazne? Pa to je sramota za onaj vandalizam. Ako se tako ponašaju igrači, rukovodstva klubova, komesar, ceo KSS, šta treba očekivati od navijača. Kako se hapse navijači, tako treba i ovi vandali (nisu to igrači), nema veze da li su partizanovi, zvezdini...
Prvo košarkašku organizaciju staviti u red, pa onda navijače (ne branim navijače).
U stvari prvo treba napraviti državu, pa onda sve redom.

iskren

pre 13 godina

Kakav Komesar , strasan Komesar.Dobro je da se oglasio .Na vreme.Ej ovo nije ništa u odnosu šta je bilo tokom lige.Pohvalio sudije .Pa da prfedložimo Dudi da umesto naših najboljih igrača povede u Tursku sudije da igraju , jer su "najbolji deo naše košarke"Rejting će nam biti najveći.

Nikola

pre 13 godina

Zbog ovakvih BUBALA došli smo na samo dno! Šta je organizovani kriminal nego ovakva sprega administracije, sudija, komesara, tabadžija, silnika i primitivaca!
Teško nama gde smo !

s t v

pre 13 godina

Svi vi koji komentarišete da su Marić i Katić dobili obostranu ličnu grešku zbog učinjenog i čudite se, jadni ste i slepi kod očiju.

Sudija je pokazao obostranu ličnu u momentu dok je lopta padala kroz mrežicu,a dva centra posrću ( jedan pada drugi ostaje na nogama).
Tek tada Marić prilazi i počinje tuča.To se dobro vidi na snimku.
Komentari su navijački, mada ima i drugačijih, obojeni i pokazuju odsustvo realnosti.

car

pre 13 godina

KK Crvena Zvezda ne priznaje ni ovu titulu Partizana!!

Ni da je Hemofarm pobedio ne bismo je priznali!
(Lukic, 18. jun 2010 02:45)kakve veze vi imate sa košarkom,vi ste poznati samo po lopovluku i siledžistvu a ovi nesretnici pokušali sa vašim metodama doći do pobede.

Gasite se

pre 13 godina

DULETU VUJOSEVICU zabraniti dozivotno da radi u bilo kom kosarkaskom klubu. On je sramota za kosarku, jer da je bolji pedagog i igraci PARTIZANA bi bili kulturniji kosarkasi. Sta PARTIZANU VREDE tolike titule kada mu ih KK SRBIJE DODELJUJE ZA ZELENIM STOLOM. Kompletan savez treba da se smeni dok ne bude kasno.
(VELJA, 18. jun 2010 12:45)

E druze moj, njemu treba spomenik da se digne, sta je sve uradio sa Partizanom i sa koliko novca... k... gasi se a Partizan do godine prvak evrope

Nada...

pre 13 godina

Alo cigani...
Pa sada se nadate da cete da dodjete do pehara ove ili sledece sezona kaznama/suspenzijama....
AHAHAHA TOLIKO STE JADNI DA JE SVE TO KOMEDIJA!
FILM DA NAPRAVE POD NAZIVOM I DALJE SE NADAMO!

Obrenovic

pre 13 godina

Ucesnici tuce bi trebalo da idu direktno u zatvor, oni koji su poceli 60 dana, ostali po 30 dana, plus 6 meseci zabrane igranja. A onda moze da se diskutuje o kaznama za klubove, tituli, itd.

Zverko

pre 13 godina

Zbog nasilja na sportskoj priredbi, a to je upravo ovo sto su igraci oba kluba uradili, ne treba samo da dobiju novcanu kaznu vec i malo zatvora pa da se opamete. A nije im ovo prvi put da se kosarkasi Hemofarma i Partizana potuku na utakmici...

Robus

pre 13 godina

@Nina
Tvoj primer je dokaz da ljudi više ne umeju da smisle ni obično popređenje. Federer je najveći igrač svih vremena i nikada nije predao meč. Kakve veze ima HF sa njim? Isto toliko koliko ti imaš veze sa folozofijom i logikom. Dve tačkice na "n", to još niko na svetu nije stavio.

Miloš

pre 13 godina

Ne bih da savetujem Hemofarm šta da rade u ovoj situacij, ali pošto spadam u one koji nepravdu nikako ne mogu da podnesu ja ih razumem.Što se srpske košarke tiče ne piše joj se dobro sve dok Partizan MORA svake godine da bude prvak. To je već i vrapcima jasno, nije jasno samo zaslepljenim navijačima Partizana kojima ništa i nije bitno osim da njihov klub bude prvi pod bilo koju cenu.Govorim o zaslepljenim ne o svim navijačima. Dokaza za ovo ima na pretek na svakoj utakmici koju Partizan ne dobiva glatko od samog početka. Kada se rezultat lomi sudije se uvek pobrinu da Partizan napravi razliku. U košarci bar to nije teško.Jednima dosudiš a drugima ne dosudiš dve lične grečke i evo razlike. Poznato je da Partizan igra u odbrani pravu makljažu i da sudije mnogo toga neće da vide. Verovali ili ne ista situacija je i kod ženske košarke. Gledao sam utakmicu Korać-Partizan ovog proleća. Sudije su sudile tako da su navijači Koraća hteli da ih "pojedu", dok su se navijači Partizana zabavljali kao da su u cikusu, naravno na račun sudija. I pored svega Korać je većim delom bio u vodstvu, da bi i u poslednjim sekundana igrač partizana napravio prekršaj "koji se vidi iz aviona", koji samo sudije nisu "videle". Šta mislite ko je pobedio? Partizan naravno. Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali je očigledno da je Partizanovo podzemlje već duže vreme najjače u Srbiji. Ne mislim na klasično podzemlje nego u ovom slučaju na sportsko, ali ko zna? Osim tog najjači su i u državnim, a naročito sportskim organizacijama (Divac, Šoštar, Karadžić). Naravno Zečević se nikako ne sme zaboraviti iako zvanično sada nije sportski funkcioner itd, itd...

Ja

pre 13 godina

Bravo grobari,dobicete Hemofarm 20 razlike,to vam nije poslo za rukom cele sezone!Sada se okupite i slavite titulu!
(stori Cacak, 17. jun 2010 22:44)

I Barselonu, Makabi, Olimpijakos, Cibonu ... smo pobedjivali sa manje od 20 razlike. Eto takav smo mi klub, ne mozemo ni sa 20 razlike da nabijemo evropske sampione.
Ali Bog sve vidi, kako sejete tako cete znjati ...
(Ko je vas poznavao ..., 17. jun 2010 23:43)

Samo komsinicu mozemo pre 20 :)))

VELJA

pre 13 godina

DULETU VUJOSEVICU zabraniti dozivotno da radi u bilo kom kosarkaskom klubu. On je sramota za kosarku, jer da je bolji pedagog i igraci PARTIZANA bi bili kulturniji kosarkasi. Sta PARTIZANU VREDE tolike titule kada mu ih KK SRBIJE DODELJUJE ZA ZELENIM STOLOM. Kompletan savez treba da se smeni dok ne bude kasno.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Čitajući ove grobarske komentare, izgleda da im je DV popio mozak, par srećnih pobeda i odmah misle da su nešto. Otimanje titula, i pritisci na sudije obeležja su tog malog kluba.
Stop nasilju i dajte im tih 10 titula neka ih uzmu, jer time dokazuju da su manji od nas. To im je san da nadmaše naše rekorde.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

U ime navijaca Partizana..:
NISMO NADLEZNI, zalite se sudu...!!!!!!
mi samo bodrimo Partizan onako Sportski ..idemo sad u Pionir .. da slavimo titulu, dosli ovi ili ne...
A vi koji ste "nadlezni" sedite tu kraj kompa i kucajte.. bas nas briga.. :D

alejandro

pre 13 godina

@(Vladan R, 17. jun 2010 21:09)
a da li si ti provalio da nijedan igrac na parketu ili van njega se nije zalio na trojku drobnjaka, stvarno je diskutabilno da li je nagazio jednom nogom na teren dok mu je druga bila u vazduhu ako je tako onda to nije aut...

Vladan R

pre 13 godina

@ tiger

Tvoj problem i problem tebi slicnih je sto sve gledate sa navijackom ostrascenoscu. Zato se i cudis kako toliko komentara a HF nema toliko navijaca. Mozda su vecinu tih komentara ostavili oni koji poznaju kosarku a ne navijaju ni za Partizan ni za NF a ni za CZ.

germinal

pre 13 godina

pa najrealnije da se formiraju dve lige u kosarci..u jednoj mora da pobedi partizan a drugu igraju ostali klubovi pa ko bude bolje nek je osvoji..pa onda po ugledu na kosarku, tako nastaviti i sa drugim sportovima..

niña

pre 13 godina

@Robus

ooo bukvalisto. da si se malo udubio (mada nisi morao posto lepo pise) u moj komentar shvatio bi da ja nisam poredila celokupno zivotno delo Feredera, vec samo taj jedan dogadjaj. jedan jedini. izuzetak.

a sto se "dve tacke" tice to i nisu dve tacke. to ti je spansko tilde. n sa kvrzicom ti je oznaka za njihov glas nj. tako da to nije Nina, jer da jeste i ja bih napisala velikim slovom, nije potrebno da me ti ispravljas (filolog sam) vec je ovo niña, spanska rec, koja metaforicno oznacava da sam tek pre par dana pocela da ostavljam komentare ovde.

southside

pre 13 godina

Kažu neki ovde ''srpska košarka propada''. Da li je baš tako?!
Prošle godine za najboljeg mladog igrača ULEB Kupa, proglašen je Mačvan (HF), a Veličković (PAR) za to isto u Evro Ligi. Za najboljeg trenera proglašen je trener srpskog šampiona (PAR), Vujošević. Reprezentacija je bila druga na Evropskom prvenstvu. Ove godine, naš šampion (PAR), stigao je do Final 4 a za najboljeg igrača Evro lige proglašen je srpski reprezentativac Teodosić(OLY). O višegodišnjoj dominaciji srpskih klubova u NLB ligi ne vredi ni trošiti reči. Takodje, i Rakočević (EFES) je bio proglašen za najboljeg strelca Evro lige. Ako ovo znači da naša košarka propada, kako li bi onda izgledalo da ne propada?!

Ziko

pre 13 godina

Ej KKS ce da kazni nekoga ako taj nece da igra, a pri tome domaca liga prakticno i ne postoji, zapravo nema nikakvog znacaja. Skoro pa je veca kazna od nagrade za osvajanje domaceg prvenstva.Sve dok treneri i rukovodioci klubova ne budu dobijali znacajnije kazne zbog psovanja, vredjanja, tuce pistoljima, ulazenja na teren i nasrtanja na sudije, organizovanja "urin kesa" i slicno nema od regularnog domaceg prvenstava nista. Da bi sve bilo regularno, prvo mora da postoji ozbiljna liga bez kriminala,bez siledzija, liga sa cistim kapitalom i znacajem za evropu. Nazalost svemu tome je daleko bliza NLB nego domaca liga.

Mls

pre 13 godina

Bravo za Hemofarm. Ipak je bezbednost na prvom mestu, a ona nije garantovana, potpuno vas podržavamo u tome. Vi ste za nas prave ljubitelje košarke (ne basketa) ŠAMPIONI!

Sramota

pre 13 godina

Prava odluka Hemofarma. Uvek se Partizanu progleda kroz prste bilo da su to faulovi, trojka uz korake i za standarde rukometa ili tuca. Valjda ce posle ovog neko iz KSS-a reagovati i ukinuti dvostruke standarde sudjenja! A sudije niko da se seti da kazni!!!

sportista

pre 13 godina

Bubalo je zalutao u ovaj sport.Ko njega postavi;sta je to on u kosarci uradio.Nikada Saper ne bi doneo odluke kakve on donosi.Ali Saper je bio Saper a Bubalo je to sto jeste.

Goran

pre 13 godina

Apsolutno podrzavam odluku Hemofarma.Red je da neko podigne glas protiv nepravde.Takodje,nije mi jasno,kako mogu ucesnici tuce iz oba kluba da budu kaznjeni samo novcano.U fudbalu na koji toliko dizemo poviku,ako se igraci potuku dobiju vise utakmica kazne za hladjenje.Ovde samo daj parice i igraj dalje.Strasno.

Kome zakon u topuzu lezi...

pre 13 godina

@ .Takodje,nije mi jasno,kako mogu ucesnici tuce iz oba kluba da budu kaznjeni samo novcano.U fudbalu na koji toliko dizemo poviku,ako se igraci potuku dobiju vise utakmica kazne za hladjenje.Ovde samo daj parice i igraj dalje.Strasno.
(Goran, 17. jun 2010 17:23)
Kako ti druze nije jasno, pa ako ih kazne kao sto se kaznjava u fudbalu ko bi onda igrao za njih i zavrsio finalnu seriju ?? Titula MORA da se osvoji, i zna se ko MORA da bude sampion ?!?!
Nisu ludi da prepuste da neka disciplinska komisija resava pitanje sampiona pa se slucajno(ispravnim tumacenjem propisa) omakne da Hemofarm bude sampion ?
I koji su kriterijumi za iskljucivanje celih klupa a samo su ostala u igri 3 stranca i to bas ponajboljih igraca, kako bas oni ? Sto nisu ostala 3 juniora Partizana naspram 3 najboljih vrsackih igraca ?
Sad se javlja i ovaj komesar da zapreti kaznama ako Hemofarm ne dodje, kao finale je to, neki nivo i te price,da da na vrednosti domacoj tituli.
Hemofarm ne treba da igra trecu utakmicu a ovi neka slave u praznoj hali-ako ih nije sramota !
Cudim se naivnosti Hemofarma sto je uopste pristao da bude ucesnik u tom cirkusu ?!
U nasoj ligi sa postojecim stanjem stvari ni LA LAKERS ne bi bili sampioni !

Kik-bokser sampion

pre 13 godina

Imam predlog:
Formirajte novu ligu sa timovima koji hoce regularno takmicenje. Rizikovacete 2-3 godine ne igranja u Evropi. Bice vise publike na tom takmicienju (ljudi ce doci da gledaju kosarku, a ne unapred odlucene utakmice), a time i vise sponzora pa ce i FIBA morati da reaguje i zbogom korumpirani KSS.

Neka vidi svet

pre 13 godina

Podrška Hemofarmu!Dokle više da sudije osvajaju prvenstva,čim zaškripi partizanu,tu su njihovi sudije da pomognu dok sve ne legne na njihovu stranu,i tako godinama...

Realno.....

pre 13 godina

Iskreno partizan je nas najjaci kosarkaski klub i sigurno bi osvojio titulu, ali takodje sasvim iskreno mora da se kaze da su Vrscani u pravu. Juce su sudije dosudile dve namerne licne greske a ova druga je resila utakmicu tad je partizan napravio razliku od 13 poena, Maricu je trebala da se dosudi namerna jasno se vidi da je on prvi udario igraca Hemofarma a sudija obostranu licnu gresku sudi. Pre par godina gosn Danilovic udara sudiju u svlacionicu onako gospdoski i nikom nista naravno. Bilo je jos mnogo situacija ovih se secam i samo je potrebno malo realnije da se posmatraju stvari i svi ce da uoce isto. Odavno je neko trebao ovo da uradi sto radi trenutno Hemofarm svi klubovi u nasoj ligi. Zna se vrlo dobro ko vodi Partizan i ko vodi nasu kosarku.

Vladan R

pre 13 godina

Istina je da Partizan ubedljivo najbolje radi sto se kosarke tice u Srbiji, i da je CZ imala mali milon pogresnih poteza za zadnjih desetak godina, i svako ko je iole realan to treba da prizna. Medjutim takodje je istina i da sudije kada god treba, gurnu Partizan koliko je potrebno. Upravo u poslednjoj sezoni kada je prvak Srbije imao direktan prolaz u EL i od koje je krnulo cuveno sabiranje tri poslednje sezone, prvo je Danilovic na kraju regularnog dela "disciplinovao" sudije i prakticno prosao bez kazne, da bi zatim u prvoj finalnoj verovatno kljucnoj utakmici, disciplinovane sudije Partizanu poklonile pobedu "previdevsi" Drobnjakov aut pre pobednicke trojke. A to je bila sezona u kojoj je CZ sa Gurovicem bila najbliza da ugrozi Partizan u borbi za titulu. Prosto je neverovatno da niti jedan sudjija to nije primetio. Moze i drugi primer iz prosle sezone kada se uporede kriterijumi potrebni za iskljucenje Pesica i Vujosevica. Prvi je iskljucen zbog prigovora, a drugome nisu smeli da daju iskljucujucu tehnicku iako je usred napada CZ usao do polovine terena psujuci sudiju i unoseci mu se maltene u lice-to se jasno vidi u uglu ekrana dok napad CZ tece li tece(za istovetan prekrsaj vec je dobio prvu tehnicku). Sto se tice jucerasnjeg meca krivo mi je sto je Katic nakon sto ga je udario Marica krenuo u novi sukob umesto da je ostao na parketu. Krivo mi je jer sam zeleo da vidim odluku sudije koja nikako ne bi smela biti obostrana licna vec jedino iskljucenje Marica, tj da vidim da li bi sudija imao smelosti da dosudi tako nesto. Verujem da ne bi sto bi samo potkrepilo moje tvrdnje. Inace igrac ima pravo da se gradi i laktom i ako zbog preterane agresivnosti igrac naleti na taj lakat ili rame pa cak i zubima ili grlom to moze biti samo faul toga igraca, dok god ga onaj koji se gradi ne odguruje laktom. I naravno kaznjavanje je smesno, jer je svako ko je ucestvovao u tuci morao je biti kaznjen odredjenim brojem utakmica srazmenro njegovom ucesu u tuci. Konkretno Maric je udarao sve redom pa cak i igraca kojeg je Veseli drzao u zelji da ih razdvoji, tako da on zasluzuje najtezu kaznu. To sto se radi o finalu plej ofu je notorna glupost jer igraci MORAJU BITI KAZNJENI ZA DIVLJANJE. Ako zbog kazni ne moze da se zavrsi prvenstvo, ne mora se neka treca ekipa proglasavati za prvaka jer to definitivno ta ekipa nije zasluzila, vec neka ostane da se te godine ne proglasi prvak, jer ni oni koji su ucestvovali u tuci to ne zasluzuju. Kazne naravno preneti u narednu sezonu.

Bule

pre 13 godina

Nazalost, istina je da Partizan po nacinu kako radi (i koliko) ne pripada Srbiji i srpskom nacinu razmisljanja, pa je stoga intelektualno nedohvatljiv isfrustriranim navijacima protivnickih klubova. Kada je sezona pocela i Partizan gubio utakmice neuigran i neoformljen, nikome nisu smetali. Kada su postali strah i trepet gde god se pojave, mali klubovi su formirali nestvarnu zelju da ce skidanjem istog (na sve nacine) postati ONI, Ali, to je gospodo nemoguce preko noci i siledzijstvom.Previse smo postali veliki za ovako malu sredinu, sto je u Srbiji nedopustivo.

vladimir

pre 13 godina

Smesno,sve je krenulo od Marica a dobio je minimalnu kaznu.Decko se potuce(i dobije batine) na svakoj utakmici i nikom nista.Ovo ne vodi nicemu.Ne treba ni igrati domacu ligu.

ducalion

pre 13 godina

Ne znam cemu ovo vredjanje i spominjanje sela,verujem da je 90 posto onih koji pisu doletelo u BG iz sela a jel ovo zuta stampa sta je ovo,srpska kosarka i jeste Hemofarm a ne Partizan,samo mi recite sta to ime Partizan ima sa srpskim narodom i da li je srpsko obelezje crvena zvezda koju ima Partizan u svom grbu,koje konfuzno stanje umnih ljudi.
Pozdrav svima.

novosadjanin

pre 13 godina

"Od uvek sam mrzeo ekipe koje ne umeju da casno gube. Uvek ce biti mali klub sa sela..."

"A mozda iz njihovog sela petkom nema tako kasno prevoz do Beograda?"


Izgleda da neki iako su u beogradu ne mogu da izbace selo iz sebe...Beograd je najveće selo u Srbiji zbog takvih.

Nik

pre 13 godina

Ma da, cika Dule moze da juri po terenu sudije i da *** mater svima redom, a da to ponasanje ne podleze sankciji! Istina je da je Partizan trenutno najjaca ekipa u zemlji, pa stoga ne vidim potrebu sudija, 'saveza'(ako to telo uopste postoji) i bilo kakvih drugih cinilaca da pomazu Partizanu! I pored toga ne opravdavam odluku Hemofarma da ne dodje na utakmicu, ali jednom se ovoj tiraniji(DV i njegovo 'ponasanje', Danilovic koji samara sudije svake ne-prestupne godine, itd...) mora stati na put, na ovaj ili onaj nacin...

P.s. Naravno da treba nagraditi uspeh Par poslednjih sezona(EL, Guma...),i to niko normalan ne treba da spori, ali ako si postigao nesto u proslosti, ne treba da ti se povladjuje u svakoj narednoj utakmici!

Djape

pre 13 godina

Neverovatno... Kakvih bre 5000 poena,o cemu se ovde radi??? Znaci kada procenis da si slabiji,i da ne mozes da pobedis na parketu,ti lepo nemoj ni da igras.IZBACIVANJE IZ LIGE BURAZERU I OGROMNA NOVCANA KAZNA!
Ovakvo nepostovanje sportskih uspeha Partizana,ovakvo omalozavanje svega sto su ovi ljudi uradili u zadnjih 5-6 godina je nesto najsramnije sto je vidjeno u sportu!I posle kao ajde da navijamo za nase klubove,ipak smo mi srbi bla,bla,bla...
Ovakvi neljudi da igraju kvalifikacije za Evroligu???Ma daj,nadam se da ce ljudi iz ULEB-a odreagovati na pravi nacin i zabraniti im ne samo Evroligu vec i Uleb kup.To bi trebao nas savez da uradi a ne da mi neki Bubalo prica o hiljadama poena.
I da posle svega oni potenciraju pricu o sudijama...Mnogo su to mali ljudi,mnooooogooooo!!!!SRAM VAS BILO!

nijebitnoime

pre 13 godina

Maric vec na trecoj utakmici u super ligi i sad zavrsnici se koska sa protivnickim igracima. Marjanovic pa Kikanovic pa sad Katic. Ja ne verujem da je on dobijao manje "batina" u euroligi. Da li je on shvatio da ovde moze grublje ili je nervozan zbog toga sto posle one povrede nije povratio formu koju je imao pre ovde je kljucno pitanje.

Partizan-Prijepolje

pre 13 godina

20-0. Pametno od hemofarma hoce da izgubi sa manjom razlikom jer ako dodju u pionir znaju da ce izgubiti mnogo ubedljivije. Okrivi sudije i ukaljaj obraz. Sramota za hemofarm (namerno napian malim slovom).

pera

pre 13 godina

Treba ukinuti Bubala. Lepo neko upita, šta je uradio taj Bubalo za košarku. Čak nije znao ni da sudi. Samo novčane kazne? Pa to je sramota za onaj vandalizam. Ako se tako ponašaju igrači, rukovodstva klubova, komesar, ceo KSS, šta treba očekivati od navijača. Kako se hapse navijači, tako treba i ovi vandali (nisu to igrači), nema veze da li su partizanovi, zvezdini...
Prvo košarkašku organizaciju staviti u red, pa onda navijače (ne branim navijače).
U stvari prvo treba napraviti državu, pa onda sve redom.

ivan

pre 13 godina

Hemofarm treba da bude ozbiljno kaznjen ako ne dodje na utakmicu i mislim da je ta odluka jako glupa.
Ali: Gledao sam snimak pazljivo 30 puta i iskreno, iako navijam za Partizan, mora se reci da je Aleks Maric divljacki, pesnicom pokusao da udari u glavu Katica (na srecu, samo ga je zakacio). Tako je sve pocelo. Sudija Neskovic pravi veliku gresku - kada Katic pada i postaje jasno da se obojica zalecu jedan na drugoga, on svira obostranu licnu. Mogao je da svira licnu Katicu zbog grubog gradjenja u kome je koristio i lakat (sto u trenutku kada se taj duel dogodio nije ucinio). A onda je morao da svira iskljucujucu Maricu zbog jasne namere (delimicno uspesne), da Katica udari pesnicom u glavu. Aleks Maric je vec dugo izlozen grubim odbranama i sigurno da je vec nekoliko utakmica unazad predstavljao "tempiranu bombu" koja je kad-tad morala da eksplodira.

Milos

pre 13 godina

Ako,samo tako.Bravo za KSS.Tako se unistava jedna kosarkaska nacija,po principu"mogu da pobede samo politicki podobni".Smucili su mi se i Zvezda i Partizan i svi ti klubovi sa petokrakama na dresu sto reklamiraju propali socijalizam i komunizam.Pa ljudi zar ste slepi pored ociju?Sta znaci ime Partizan?Sta znaci ime Crvena Zvezda?Da li smo za vreme kralja imali klubove pod nazivom Cetnik i Kokarda.Kosarkasi Partizana su se izivljavali nad mladim momcima iz Hemofarma koji su buducnost nase kosarke,udarali su ih,obarali na parket,psovali..kao da su stoka.Ne,niko to ne vidi,ljudi zaslepljni svakodnevnom propagandom i ispiranjem mozga su gledali samo"njihov" Partizan.Jedino sto su videli je kada se katic postavio Mekejlebu i kada je partizanov plej dosta nezgodno pao.Da li je neko video da se Katic odmah izvinuo Mekejlebu?Ne!Potpuno se slazem sa odlukom KK Hemofarma,pa dokle bre vise da se politika mesa u sport,ako su u nasoj ligi Partizanu upisani bodovi i pre utakmice,zasto se prvenstvo uopste igralo?Da li je prvenstvo regularno.Koliko je Maric dobio meceva suspenzije za udaranje Kikanovica iz Zvezde i Katica iz Hemofarma...nijedan.Dacic istrazuje ko je bio kriv za tucu u meci izmedju Hemofarma i Partizana,e ovo je slag na torti...Covek koj je bio Miloseviceva desna ruka i donedavni predsednik Partizana istrazuje ko je kriv.Stidite se

miroslav

pre 13 godina

podržavam Vas u Vašem ne dolasku u Beograd.
Neka im utakmicu sude Vujošević i Danilović.
Dosta je više osorosti i omalovažavanja svakoga ko nije iz Beograda.

VanjaLFC

pre 13 godina

Nije mi jasno. U normalnim zemljama (mi nikada nismo ni bili) nakon iskljucenja sledi kazna. A ako je tuca u pitanju, ta kazna zna da bude mnogo teza.
Znaci, ko ce to igrati tu utakmicu?....18 igraca je u autu!
Juniori?...Kadeti?....
Ili mi to dajemo lep primer. Pogotovo mladim generacijama.
Pesnicama na protivnika.Ne mogu (ne smeju) nas kaznjavati.

Mihajlo

pre 13 godina

Nicija nije gorela doveka, pa nece ni vasa, dragi moji "grobarcici". Suvise ste uzleteli na krilima podrske dobrog dela aktuelne politicke koja je dopustila da bez pardona i maski osvojite sve vazne punktove u srpskom sportu, od Olimpijskog komiteta, preko saveza sportova, ministarstava, FSS, KSS, VSS, do dela medija. Dok vi rastete i "osvajate" trofeje, nasi sportovi tonu sve dublje, a korupcija i raznorazni monopoli cvetaju kao nikad dosad.

VELJA

pre 13 godina

DULETU VUJOSEVICU zabraniti dozivotno da radi u bilo kom kosarkaskom klubu. On je sramota za kosarku, jer da je bolji pedagog i igraci PARTIZANA bi bili kulturniji kosarkasi. Sta PARTIZANU VREDE tolike titule kada mu ih KK SRBIJE DODELJUJE ZA ZELENIM STOLOM. Kompletan savez treba da se smeni dok ne bude kasno.

Pittsburgh

pre 13 godina

Ma Hemofarm je vrhunski Evropski tim. Pa cela Evropa je gledala Hemo-farmu u Final 4 .. a ne? .. to je bio Partizan ?? Opet .. ma ne .. sigurno je to bio Hemofarm. Ili mozda Zvezda ?

nenad

pre 13 godina

pravilnik superlige je jasan.Ko ne dodje kazna.I svako ko gleda kosarku zato sto voli taj sport moze da kaze nesto pametno dok ostali ciji klubovi ne igraju zavrsnicu nemoj da lupaju samo gluposti.Pa kako nam to sudije pomazu kad bedimo sa 10-20 razlike a pojedine i 28.

ne bih se bunio

pre 13 godina

Da se ne bi oni svadjali, ja sam za to da zbog vidjenog skandala obe ekipe budu diskvalifikovane i titula pripadne treceplasiranom Radnickom :)

Zvezdaš, sit KK Instant HF

pre 13 godina

@Goran
Podržavaš odluku HF? Pa ti ne znaš šta podržavaš. U nekoj ozbiljnoj zemlji bili bi zbog nedolaska na utakmicu prebačeni u niži rang takmičenja. Pišeš bez veze. A i ako ne dođu, ovi iz "Partizana" će danima plakati, neutešno.

bojan

pre 13 godina

mislim da je kazna preblaga ...za ovu nevidjenu drskost bi po svim normalnim ljudskim pravilima i standardima oni trebali da budu izbaceni iz lige
a ovako nikom nista ,jos ce ispasti da su oni kao neki moralni pobednici ,izigravajuci nevine zrtve...
kako ih bre nije sramota ...trebao bi KSS ako je iole svestan situacije da ih sto je maksimalnije moguce kazni pa da se cesaju i tamo gde ih ne svrbi...

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Čitajući ove grobarske komentare, izgleda da im je DV popio mozak, par srećnih pobeda i odmah misle da su nešto. Otimanje titula, i pritisci na sudije obeležja su tog malog kluba.
Stop nasilju i dajte im tih 10 titula neka ih uzmu, jer time dokazuju da su manji od nas. To im je san da nadmaše naše rekorde.

danica

pre 13 godina

Uopste nije bitno da li ce Hemofarm doci u Beograd ili ne.
Ako ne dodje izgubice utakmicu.
Liga treba da reaguje. Naredne Utakmice treba da se igraju na neutralnom terenu bez gledalaca.Zbog buducih generacija da shvate da se nasilje kaznjava. Treba kazniti i igrace koji su se tukli KAZNA NEIGRANJA NAJMANJE TRI UTAKMICE I SVE OSTALE KONSEKVENCE KOJE SLEDUJU JER ONI DAJU PRIMER OSTALIM IGRACIMA

GoranKG

pre 13 godina

Treba ih ostrije kazniti jer ukoliko kazna bude ovako blaga bojim se da vise nikada nijedna finalna serija nece biti odigrana do kraja jer ce ekipa koja bude gora na terenu uvek pribegavati ovakvim sredstvima jer ce na taj nacin opravdati uzalud potroseni novac i nesposobnost uprave i igraca da postenom i viteskom borbom na terenu a i van njega dodju do nekog uspeha!!!!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ono juce sto se desilo je dovoljno velika sramota da nam jos jedna vise ne treba. Ta sramota bi bila da Hemofarm ne dodje na utakmicu. Verujem da je Partizan bolji i da ce to sutra da dokaze i u pioniru i da ce da osvoji jos jednu titulu. Ovaj dogadjaj juce baca mrlju na celu ovu vrhunsku sezonu.

http://www.worldofbasketball.org

TIGER

pre 13 godina

(djolehaubica, 17. jun 2010 18:40

svaka cast majstore, sve si im objasnio!!!

Kad pogledate ove komenatare, ucinice vam se da HF ima milion navijaca, a u hali ih u Vrscu nije bilo ni 100. Partizan godinama tamo igra kao na domacem parketu... Ali svi znamo ko su ovi "REALNI" navijaci koji se javljaju i prate nase finale (cilidersice Olimpijakosa, Barselone, Makabija... a sada i Hemofarma)... Njima ce se za par dana ugasiti par klubova "srpskih brendova" a njima je bitnije da Hemofarm ne dodje da igra utakmicu u Beogradu...
Samo se vi "gospodo" iz Hemofarma ugledajte na "svetao primer srpstva" daleko cete dogurati, onoliko koliko su i oni postigli... Za par meseci vas cekaju kvalifikacije sa EL a vi bezite sa parketa cim nekog ne mozete da dobijete... Niste vi ni zasluzili te kvalifikacije i nadam se da ce vas ovi iz EL dostojno kazniti za ovo sto radite...

niña

pre 13 godina

ovo me podseca na onu scenu kad je Federer plakao kad je izgubio finale Australian open-a. da budem jasna:
Federer = Hemofarm
Nadal = Partizan

doduse, on se bar pojavio i odigrao. a pojavice se i ovi, samo se prave. :)

Simek

pre 13 godina

Bravo Hemofarm kako kazu neki...ipak ste vi sampioni kao i Zvezda prosle i ove god u fudbalu...samo hmmm Partizan dize pehare cini mi se?:) Al opet bravo jer opste je poznato kako je Pionir nesiguran sto se videlo po silnim ulazenjima u teren navijaca Partizana u EL i u ostalim nizim ligama...hahahh...koja demagogija...samo neka saopstenja i saopstenja...Prvo oce Jadransku i bodovanje,sad oce out i sve tako...a sad kad znaju da nema sanse da budu prvaci jer ne moze niko u Evropi dobiti ovaj Partizan 3 puta izmisljaju neku neregularnost i nece da dodju...samo cu reci provincijski (da ne budem grublji) Al Boze moj ko gubi ima prava da se ljuti

Svrks

pre 13 godina

Dakle, svetska zavera je protiv Duleta i njegovih, a kako to da se ostali klubovi smenjuju u utakmicama kada su sranja a samo grobari su uvek tu? Verovatno i ovoga puta nisu krivi, jer oni nikada ne biju druge, već samo sudije u svlačionicama. Imam rešenje daj da prekinemo sva košarkaška takmičenja i neka Partizan bude zauvek šampion....

Miloš

pre 13 godina

Ne bih da savetujem Hemofarm šta da rade u ovoj situacij, ali pošto spadam u one koji nepravdu nikako ne mogu da podnesu ja ih razumem.Što se srpske košarke tiče ne piše joj se dobro sve dok Partizan MORA svake godine da bude prvak. To je već i vrapcima jasno, nije jasno samo zaslepljenim navijačima Partizana kojima ništa i nije bitno osim da njihov klub bude prvi pod bilo koju cenu.Govorim o zaslepljenim ne o svim navijačima. Dokaza za ovo ima na pretek na svakoj utakmici koju Partizan ne dobiva glatko od samog početka. Kada se rezultat lomi sudije se uvek pobrinu da Partizan napravi razliku. U košarci bar to nije teško.Jednima dosudiš a drugima ne dosudiš dve lične grečke i evo razlike. Poznato je da Partizan igra u odbrani pravu makljažu i da sudije mnogo toga neće da vide. Verovali ili ne ista situacija je i kod ženske košarke. Gledao sam utakmicu Korać-Partizan ovog proleća. Sudije su sudile tako da su navijači Koraća hteli da ih "pojedu", dok su se navijači Partizana zabavljali kao da su u cikusu, naravno na račun sudija. I pored svega Korać je većim delom bio u vodstvu, da bi i u poslednjim sekundana igrač partizana napravio prekršaj "koji se vidi iz aviona", koji samo sudije nisu "videle". Šta mislite ko je pobedio? Partizan naravno. Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali je očigledno da je Partizanovo podzemlje već duže vreme najjače u Srbiji. Ne mislim na klasično podzemlje nego u ovom slučaju na sportsko, ali ko zna? Osim tog najjači su i u državnim, a naročito sportskim organizacijama (Divac, Šoštar, Karadžić). Naravno Zečević se nikako ne sme zaboraviti iako zvanično sada nije sportski funkcioner itd, itd...

djolehaubica

pre 13 godina

Ma totalno neregularno!
2001/2002 regularni deo 18-4, ¼ finala 2-0 vs C.Z, polufinale 3-1 vs FMP, finale 3-0 vs Bud
2002/2003 regularni deo 20-2, ¼ finala 2-0 vs Voj, polufinale 3-1 vs Bud, finale 3-0 vs FMP
2003/2004 regularni deo 20-2, polufinale 2-0 vs Voj, finale 3-1 vs Hem
2004/2005 regularni deo 11-3, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-1 vs Hem
2005/2006 regularni deo 9-1, polufinale 3-0 vs Bud, finale 3-0 vs C.Z.
2006/2007 regularni deo 10-4, polufinale 2-0 vs FMP, finale 3-1 vs C.Z.
2007/2008 regularni deo 12-2, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-1 vs Hem
2008/2009 regularni deo 6-0, polufinale 3-1 vs Hem, finale 3-2 vs C.Z.
2009/2010 regularni deo 13-1, polufinale 2-0 vs C.Z. finale 3-0, vs Hem
Ukupno 166 pobeda i 28 poraza!
+ Uz to i uzastopnih 6 finala na jadranu (silom naterani da igramo ovu ligu ucenjujuci nas da necemo igrati EL bez ucesca u ovoj) , od cega 4 titule u poslednjih isto toliko godina! Pametnome dosta… :-*
+ Kupove ne brojimo… :-D
+U Evropi sve bolji, zavrsno sa predjasnjim fajnal forom u Parizu…
Razumem frustracije ali ne razumem lazi, pricu o sudijama I nipodastavanje ociglednih VRHUNSKIH rezultata!
Cisto gepekovanje u pitanju... :-D :-*

Milos

pre 13 godina

Ukoliko se kosarkasi Hemofarma ne pojave na utakmici u "Pioniru", trebalo bi ih izbaciti iz lige...
O cemu ta iskompleksirana gospoda govori. Partizan je ove sezone održao lekcije klubovima daleko veceg renomea od Hemofarma, koji čak ni u Vršcu nema adekvatnu podršku navijača... Ta veštačko profiersko tajkunska tvorevina, misli da se halabukom i najgnusnijim podmetacinama moze urusiti institucija kakvu KK Partizan, bez svake sumnje, predstavlja, ne samo u lokalnim, već u internacionalnim okvirima...

germinal

pre 13 godina

pa najrealnije da se formiraju dve lige u kosarci..u jednoj mora da pobedi partizan a drugu igraju ostali klubovi pa ko bude bolje nek je osvoji..pa onda po ugledu na kosarku, tako nastaviti i sa drugim sportovima..

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Што се мене тиче не морате више никада да дођете у Београд, једино ме интересује да ли ће Хемофарм ако ове године прође квалификаије и уђе у Евролигу да иде на гостовања Барси, Реалу, Панатинаикосу или ће и те утакмице бојкотовати ?

šone

pre 13 godina

Nema jake Srpske košarke bez jakog partizana, crvene zvezde, hemofarma, vojvodine .....Međutim, poslednjih godina se radi upravo suprotno, čini se sve da se partizanu izađe maksimalno u susret na štetu drugih klubova. Ne sporim da partizan poslednjih godina pokazuje najbolje rezultate, ali čemu onda vetar u leđa u svakoj gustoj utakmici gde se lomi rezultat. I dokle više ovakvo ponašanje duleta vujoševića, u utaakmicama evrolige nema ga nigde, dok u domaćem prvenstvu može da uđe i na pola terena i nikom ništa. i baš me živo interesuje ko će i koliko biti kažnjen posle ove, blago rečeno, bruke koju smo imali prilike, nažalost, da gledamo.

3MAJ

pre 13 godina

Ajd da stvarno imaju neke sanse da dobiju Partizan pa i da razumem njihov emotivni naboj i ocajnicku zelju za pobedom... Ali, ovo bi bilo isto kao kada bi Troicki u besu sto ne moze da pobedi gadjao Nadala reketom.

Vladan R

pre 13 godina

@ tiger

Tvoj problem i problem tebi slicnih je sto sve gledate sa navijackom ostrascenoscu. Zato se i cudis kako toliko komentara a HF nema toliko navijaca. Mozda su vecinu tih komentara ostavili oni koji poznaju kosarku a ne navijaju ni za Partizan ni za NF a ni za CZ.

divac

pre 13 godina

Nazalost, istina je da Partizan po nacinu kako radi (i koliko) ne pripada Srbiji i srpskom nacinu razmisljanja, pa je stoga intelektualno nedohvatljiv isfrustriranim navijacima protivnickih klubova. Kada je sezona pocela i Partizan gubio utakmice neuigran i neoformljen, nikome nisu smetali. Kada su postali strah i trepet gde god se pojave, mali klubovi su formirali nestvarnu zelju da ce skidanjem istog (na sve nacine) postati ONI, Ali, to je gospodo nemoguce preko noci i siledzijstvom.Previse smo postali veliki za ovako malu sredinu, sto je u Srbiji nedopustivo.
(Bule, 17. jun 2010 17:05)
sve si rekao brate,svaka cast,samo bojim se da oni ovo ne razumeju bas najbolje..

Nikola

pre 13 godina

Zbog ovakvih BUBALA došli smo na samo dno! Šta je organizovani kriminal nego ovakva sprega administracije, sudija, komesara, tabadžija, silnika i primitivaca!
Teško nama gde smo !

natasasrb87

pre 13 godina

"Neujednacen kriterijum sudjenja" kazu Vrscani-davno je Djole Balasevic pevao"PA SVI STO GUBE SE LJUTE,TO JE POZNATA STVAR", samo ne znam otkud smelost Hemofarmu da se vadi na ove decacke fore. Vidim, opet neki pokusavaju da bace u senku ovogodisnji uspeh kosarkasa Partizana, no sve cestitke SAMPIONU, ima nas koji verujemo da su sve pobede tih mladih momaka zasluzene.

baDjan

pre 13 godina

Izbaciti Hemofarm iz lige i gotova stvar! Sramota je to, kad se nema vise kud daj onda na bilo koji nacin da se pokusa umanjiti dominacija Partizana... Sta sve pada na pamet ovim luzerima to je strasno... ALI ne moze gospodo, mi smo sampioni igrali vi ili ne!!!

iskusni

pre 13 godina

(Kome zakon u topuzu lezi..., 17. jun 2010 19:16)
Ti covece prvo nauci pravila, ili ih barem procitaj pa se onda javi i komentarisi.
Kao prvo Hemofarm to sto pominje sponzore, konkretno Stadu, oni su im odavno najavili da ce im skresati budjet a ne sada ako ne osvoje titulu. Godinama ulazu u klub a oni nista da osvoje. Taj gospodin Babic je isti kao i Covic. Za one koji su zaboravili njih dvojica su ti koji su upropastili nasu kosarku, to svi znaju.
POZDRAV ZA SVE GROBARE

scorpio

pre 13 godina

Sta ovi likovi komentarisu?! `Bubalo za predsednika Partizana`...`Partizanu se gleda kroz prste`...pa ljudi,Partizan gazi vec 10 godina sa po 20 razlike vecinu nasih nazovi prvoligasa,ljudi igraju vrhunsku kosarku,atraktivnu za veliki deo Evrope,a to svi znaju,takvim timovima netreba pomoc!ali razumem frustriranost navijaca slabih klubova,jer nikada nece doziveti ono sto su doziveli navijaci PARTIZANA uzivajuci u rezultatima KK PARTIZAN-a!...ziveli...

LaMar

pre 13 godina

Koliko vidim i kosarka je u velikoj nevolji. "Srbija, zemlja sporta" je postala zemlja sportske kladionice!
Ne treba igrati, treba suspendovati ligu na godinu dana i ocistiti od mafijasa i politicara, ali takvu hrabrost imala je samo engleska premijerka za fubal i niko vise u svetu.

Biljka-grobarka

pre 13 godina

"Dzaba vam novci, moji sinovci..." Uvek cete ostati mali klub jer veliki klub cine veliki ljudi.Ko gubi-ima pravo da se ljuti.Veliko razocaranje "klinac"Andjusic-kukavice su losi sportisti.Nedolazak Hemofarma nikako ne kvari kraj vise nego uspesne sezone Partizana.Pobede i uspesi na svim poljima ali najvaznije je sto je Partizan imao podrsku svojih navijaca i kada je gubio i umeo uvek da na dostojanstven nacin prihvati poraz.Od toga ste vi ostali, JAKO daleko !!!!!!

glupi zmaj

pre 13 godina

1. Navijam za Partizan.
2. Hemofarm ce doci na trecu utakmicu.
3. Utakmicu su sudile nase najbolje sudije - jedan od njih je i jedan od najboljih FIBA sudija. Sudjenje je do tuce bilo sasvim korektno mada bi Macvan od mene mnogo ranije dobio tehnicku da se malo primiri.
4. Goran Jagodnik igra ostro i grubo citav svoj zivot ali takav mu je stil. Mislim da kod njega udarci laktovima i sl. nisu namerni - jednostavno igra malo vise muski pa ako prodje prodje.
5. Posle obostrane licne trebali su sva trojica utrcati izmedju Katica i Marica.
6. Vrhunski sportista, profesionalac, MORA sacuvati hladnu glavu.
7. Brutalni faul Katica na McCALEBB i kasnije pokusaj udaranja Marica su namera da se izazove incident.
7. Maric nije smeo tako odreagovati - morao je skontati sta je osnovna namera Katicevog poteza i iskulirati ili pasti kao pokosen i napraviti kontra situaciju. Neka malo vidi kako to radi Smodis ili Lorbek. Ispao je zelen kao livada.
8. Sramota je sto su mladi igraci oba tima uleteli u teren i pokazali svoje MMA vestine - problem je sto je retko ko od tih decaka u toku ove sezone pokazao nesto od kosarkaskog znanja.
9. KSS nije Partizanov - pogledajte samo strukturu.
10. KSS moze da radi samo po pravilniku i Bubalo je tako i odredio kazne.
11. Mogao ih je komplet i ostrije kazniti ali covek je doneo potez da se smire tenzije.
12. Ovo nam uopste nije trebalo, pogotovo pred SP - sada ce svi misliti da smo divljaci i takav cemo tretman i imati.
13. Zeleo bih da HF prodje kvalifikacije za EL pa da tamo vide i osete kako se igra i sudi.
14. Zao mi je sto je zavrsetak jedne uspesne sezone Partizana ovako uprljan.


Ajd zdravo!

Vrščanin

pre 13 godina

@Ivan
Ti si jedini pravilno protumačio ceo događaj. Ličnu grešku pravi Katić i ona je morala biti dosuđena. Ono što posle lične čini Marić, udara igrača namerno, sledi isključenje. Sudija svira obostranu ličnu grešku! Glupost! Inače, setite se onog mučkog obaranja Veselog na prvoj utakmici. Tada je Jagodnjak, koji se ponaša zverski na terenu, morao biti isključen i kažnjen. Mislim da je Hemofarm, podržan sa raznih strana, u ovaj plej-of ušao sa namerom da igra ragbi, da izazove incidente i tuče. To je očigledno. Nisu dostojni Vršca, a niko od tih igrača nije ovde rođen. Hemofarmu nije potreban ovakav trener. Njegov mantalitet pripada nekim divljim gorama. Košarkaški savez Srbije morao bi da dobije novog predsedniuka, Kapičić to ne ume ili ne može da radi. On je vezan za svoj bivši klub. Šta onda traži na ovom mestu?

@Branko

pre 13 godina

Bitno da si ispljuvao sve Vrščene nazivajući nas seljacima samo zato što nismo iz Beograda tj evropske metropole.
Pa 90% funkcionera HF nisu Vrščani a da ne govorim o igračima. Pa upravo su Beograđani Raško katić i Anđušić dominirali u tuči. To koliko Vrščani vole HF i doživljavaju kao svoj klub dovoljno govore podaci o poseti i samo navijanje. Pozdrav.

Njujorker

pre 13 godina

Ove sezone Partizan i Hemofarm odigrali su ukupno osam medjusobnih utakmica.
Tri u Jadranskoj ligi, dve u regularnom toku prvenstva Srbije, dve u finalu domaceg plej-ofa i jednu u finalu Kupa Radivoja Koraca.
Dakle, ukupno osam utakmica, uz medjusobni skor od SEDAM pobeda Partizana i JEDNU pobedu Hemofarma!
I sta tu sada nije jasno?
Inace, odluka Babica, da njegova ekipa ne dolazi u Beograd na trecu utakmicu, podseca na isti takav potez, njegovog partijskog druga Nebojse Covica, tokom polufinalne serije plej-ofa 1998. Tada je Covic kukao, pretio, govorio da nece da dodje. Na kraju, sa zakasnjenjem su izasli na parket i u nenormalnim okolnostima nas eliminisali (titulu su kasnije poklonili zvezdi).
Uzmi Dule devetu (desetu) titulu!!!

Svasta

pre 13 godina

Medjutim takodje je istina i da sudije kada god treba, gurnu Partizan koliko je potrebno.
(Vladan R, 17. jun 2010 21:09)

Tako su sudije pogurale Partizan i na final four Evrolige, uprkos tome sto uopste nisu morali.

Ko je vas poznavao ...

pre 13 godina

Bravo grobari,dobicete Hemofarm 20 razlike,to vam nije poslo za rukom cele sezone!Sada se okupite i slavite titulu!
(stori Cacak, 17. jun 2010 22:44)

I Barselonu, Makabi, Olimpijakos, Cibonu ... smo pobedjivali sa manje od 20 razlike. Eto takav smo mi klub, ne mozemo ni sa 20 razlike da nabijemo evropske sampione.
Ali Bog sve vidi, kako sejete tako cete znjati ...

Bronks

pre 13 godina

Bravo za Bubala.I kao sudac bio je "po propisu".Kod njega ne prolaze takvi "fazoni i fore".Igraj košarku kao sportista a ne kao licemer.Svi igraju košarku ali samo Partizan pobeđuje!!

Aleksandra

pre 13 godina

Po ovome se poznaju pravi sampioni. Da li mislite da bi Dule nekad predao utakmicu?
Pravi sampioni se bore do poslednjeg trenutka, do poslednje stotinke.

Prica o bezbednosti i sudijama jednostavno ne pije vodu.

pera

pre 13 godina

Resenje da se izbegnu ovakve nemile scene ubuduce: napraviti konacno jako domace takmicenje u kome ce jedini klub biti Partizan (posto je najbolji klub u Srbiji i sire, svi to znaju ali neki to ne zele da priznaju). Unapred registrovati svaku 'utakmicu' rezultatom 20:0 (za Partizan, naravno). Tako ce i gazda Dule biti zadovoljan i ovce na broju.

Nada...

pre 13 godina

Alo cigani...
Pa sada se nadate da cete da dodjete do pehara ove ili sledece sezona kaznama/suspenzijama....
AHAHAHA TOLIKO STE JADNI DA JE SVE TO KOMEDIJA!
FILM DA NAPRAVE POD NAZIVOM I DALJE SE NADAMO!

Saglasan

pre 13 godina

Svaka cast Hemofarmu. Ma nisu imali nikakve sanse . Sistem je tako postavljen da partizan dobija.
(Cadjo Cedomir, 17. jun 2010 18:17)

Slazem se u potpunosti, kad Dule postavi sistem sasvim je svejeno da li se igra 5 na 5, 3 na 3... niko nema sansi protiv tog sistema.

Urban

pre 13 godina

igracemo trecu utakamicu ali kad mi kazemo i gde mi kazemo.naj bolje bi bilo da se igra negde na nekom neutralnom terenu,recimo u vrscu na primer. naravno postoje i odredjeni uslovi: 1-zelimo da se pozove neki istaknuti i nepristrasni,vrhunski strucnjak za arbitrazu...recimo gospodin babarogic i da mu se omoguci da on izabere jos jednog kolegu kako bi neumoljivo sprovodili istinu i pravdu. 2-da se omoguci nasim igracima(ambasadorima mira i prijateljstva,uvazene persone...idolima nase dece) da nesmetano pune protivnicke koseve tako sto bi im se omogucilo da na terenu budu uz prisustvo telohranitelja,ili eventualno prisustvo jednog od roditelja. 3-da se zabrani prisustvo stranih igraca na ovako vaznim utakmicama i to,kako na terenu tako i van njega a igracima srpskog porekla da se zabrani sutanje preko polovine terena. 4-da se uvede ofsajd i umesto navijanja pusti nasnimani cd vuvuzela ili kako se vec zovu. toliko.

Aca V.

pre 13 godina

Neozbiljno je od jednog kluba kao sto je Hemofarm da daje takve neodmerene izjave , mada mislim da je sve to farsa i da ce oni biti u autobusu ispred hale i cekati poslednji momenat da se pojave da bi jos vise podigli tenziju . Apropo bezbednodti , vidi se da su mali klub , koji svoje komplekse leci na taj nacin sto skrece paznju sa utakmice i usmerava ih prema navijacima svesno zrtvujuci svoje igrace u slucaju odigravanja utakmice . Mogu da im porucim da slobodno dodju i da se ne "femkaju", ne prilici im , mi smo i u mnogo zescim utakmicama koristili samo grlo sa navijanje , a ne pesnice .
P.S. ...sta bi trebalo da urade igraci Panatenaikosa u onj famoznoj utakmici sa Olimpijakosom kada su ih gadjali topovskim udarima ?
Ne folirajte se , dodjite i igrajte kao pravi sportisti , a ne kao misevi da bezite !!!
...kad bolje razmislim i ne isplati Vam se da dolazite , izgubicete sa manjom razlikom ...

Obrenovic

pre 13 godina

Ucesnici tuce bi trebalo da idu direktno u zatvor, oni koji su poceli 60 dana, ostali po 30 dana, plus 6 meseci zabrane igranja. A onda moze da se diskutuje o kaznama za klubove, tituli, itd.

GM 71

pre 13 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali ove price tipa Hemofarm je seljacki klub, strasno me nerviraju. Dosta sam i prosao i proputovao, ali sam retko gde sretao seljacine, kao sto su Beogradjani.

milan, Kumanovo

pre 13 godina

Ja ne razumem Vrscane, ako su jaci od Partizana sto nisu stigli barem do fajnl fora u Evropsko takmicenje koje su igrali nego su ispali mnogo ranije ili u NlB ligu gde su sudije bile po meni merodavne i nikako nisu bile pristrasne ekipi Partizana.
Po njihovoj logici Partizanu su sudili u korist i prema makabiju, panateikosu,barseloni, ciboni..... i da ne nabrajam vec, Sramota je sto Hemofarm pokusava da napravi od ovo finale. Ako nije reper Partizanu da je kvalitetan tim Evroliga onda ne znam sta je. Sramota je da se svaki igrac hemofarma buni i da dize tenziju kao da nije faul, a covek koji prvi put gleda kosarku primecuje kako je ostra i uska odbrana na igrace Partizana. Ovo je presedan u Srpskoj kosarci i ako se ne pojave kosarkasi Hemofarma treba ih izbaciti iz domace takmicenje u naredni period i da na taj nacin pobedi pravda.
Da ne bude nekih zabluda nisam navijac Partizana, komentarisem ceo slucaj iz neutralnog ugla.
Milan

Ko je to rekao?

pre 13 godina

Ne shvatam napade na Bubala što najavljuje kaznu za one koji neće da igraju! Pa na šta bi ličila liga 'danas hoću, sutra neću...' Kakav crno-beli dres za TB, pa naravno da treba da kazni svakog ko se ne pridržava Pravilnika.

Imao sam respekt prema Hemofarmu, kao ekipa koja jedina može da se suprotstavi Partizanu, ali ova najava nedolaska je ružan i nesportski čin, čak iako je deo taktike pred sutrašnji meč. Pitam se da li će HF i naredne sezone u Evropi igrati samo kad g. Babić proceni da treba? Neka ne odigraju jednu utakmicu u Euroligi, pa da vidim kako će proći.

Ne shvatam ljude koji opravdavaju potez Hemofarma. Šta bi bilo da je obrnuto?

Baš smo teški kao narod... Ne opraštamo uspehe, ne podnosimo poraze...

DULE DUGA DEVETKA

pre 13 godina

Ma svi mi navijaci Partizana znamo da ste isfrustrirani cinjenicom da devet godina ne moze niko da nas skine sa trona i da bi najvise na svetu voleli da nam neko uzme titulu pa makar po cenu ispadanja vaseg malog kluba iz lige!Ali gospodo (ako ste to uopste) malo ste se presli,nece se to dogoditi u skorije vreme!Apelujem na rukovodstvo Partizana da nastave dominaciju i kada osvoje dvadesetu titulu zaredom,samovoljno istupe iz lige i naprave pauzu od 5 godina kako bi mali klubovi koji su titule osvajali na sljaci,ili cak nikada,mogli necemu da se raduju!Pozdrav svim navijacima Partizana a i ostalim ljubiteljima kosarke!

dr

pre 13 godina

(ivan, 17. jun 2010 16:17)

Svaka ti je na mestu.
Navijac sam Partizana od svoje 5-6 godine(sad mi je 39). Intenzivno pratim vesti B 92 oko 6 meseci (i komentare) i ne mogu da ne zakljucim sledece: U komentarima o sportu 80% su zastupljeni navijaci Partizana (gledajuci komentare na osnovu "prepouci" i "ne preporuci")a od toga, sticem utisak, vecina su klinci od 15-16-17 god. totalno nerealnog razmisljanja, zaslepljeni navijanjem i sve sto uradi igrac, trener, pa i ekonom kluba ima opravdanje, bez obzira na vrstu dela. Ljudi , ili deco ajde malo vise realnosti i uvazavanja komentara drugih ljudi(to vazi za navijace svih klubova), kome se ne svidja komentar nek klikne na "ne preporucujem", bez vredjanja.
Da se prokomentarisem temu. Realno Maric je izazvao reakciju Katica (koji je takodje kriv sto je odreagovao kako je odreagovao)Ostali igraci koji su bili na terenu, umesto da je svako razdvajao svog saigraca iz ekipe, komplikuju stvari tako sto "vataju" protivnickog, gde je dovoljna mala varnica pa da se desi ono sto se desilo. Oni igraci iz obe ekipe koji su bili na klupi, a usli na teren kaznio bih sa po minimum 5 utakmica neigranja + novcana kazna (sa 4cifre u evropskoj valuti), one civile sto su bili najk...ji u zatvor pa nek se tamo ku..e, a Hemofarmu ako se ne pojavi na trecoj utakmici zabraniti i NLB i sve evropske utakmice. A KSS-u ako je stalo do sebe i regularnosti takmicenja, od sledece sezone MORAO bi da zabrani svako javno komentarisanje sudijskih odluka od strane klubova.

GROBARCINA IZ BIJELJINE

pre 13 godina

E ovako moram i ja da iznesem svoje vidjenje stvari jes da sam mali(15 godina) al brate ovo je prevrsilo svaku mjeru stalno su sudije krive a 8 titula ,4 titule u jadranskoj,3 kupa,3 TOP8 EVROLIGE F4 EVROLIGE i opet se pokusava omalovaziti nas uspijeh ma treba ih kazniti izbacivanjem iz lige i jos nesto ko se sa PARTIZANOM KACIO(FMP,zvezda) zavrsio je u swislion ligi ili u stecaju a isto ocekuje i hf ako budu nastavili sa nama da se ovako prepucavaju!!!!!!!!!!!!!SMRT FASIZMU ZIVEO PARTIZAN!!!!!!!!!

Milanche

pre 13 godina

Mislim da je ucesnike tuce trebalo ostrije kazniti. A isto tako misli da sutra ako bude utakmice nece biti ni jedan ozbiljniji incident. SIGURAN SAM!!

lud@zbunjen

pre 13 godina

A zasto je kaznjen Rasic?Ne branim ga nego zaista nisam juce u hali video da je on nesto lose uradio? On je jedini koji je pokusavo da smiri, cak je pozivao redare i zandare da pomognu u razdvajanju. Jel neko videeo nesto drugo, bas me zanima?

a vi kako 'te?

pre 13 godina

@ Vladan R
Inace igrac ima pravo da se gradi i laktom i ako zbog preterane agresivnosti igrac naleti na taj lakat ili rame pa cak i zubima ili grlom to moze biti samo faul toga igraca, dok god ga onaj koji se gradi ne odguruje laktom.
O cemu ti to,komsinice?Ono ti nazivas gradjenjem?Pa,moze i lakat u zube,moze i u grlo,moze i nozem,sto laktom...daj bre,covece,ne lupetaj.Moze kod tebe,na playstation-u.Sta ti znas o kosarci?!Hvatas se za aut Drobnjaka,secas se Suzane,cudo ne pomenu bananu Keselja,pa onda Bari.Omiljeni tim ti je u rasulu,ne znamo ni da li postoji vise,nemas za koga da navijas,pa si se setio Mise Babica.Samo nemoj,molim te,da tumacis kosarkaska pravila.Tebe i slicne lepo je nazvao "Tiger" i hvala mu.Dozvolicu sebi da citiram:
Ali svi znamo ko su ovi "REALNI" navijaci koji se javljaju i prate nase finale (cilidersice Olimpijakosa, Barselone, Makabija... a sada i Hemofarma)...

Nenad

pre 13 godina

Ovo je sramota i kukavičluk zvaničnika košarkaškog saveza! Ako se dogodi da ne dođu, trebalo bi im zabraniti da nastupaju narednih pet godina, pa bi ih pitao, da li će da ponove ovakvo ponašanje ubuduće! Ne može svaki kvazi-tim da vređa dostojanstvo stotina hiljada ljubitelja košarke, i pravi od nas taoce, pošto ne umeju da se sportski suprotstave na terenu, a mi gledaoci smo bambi leptirići pa nam je potreban jedan seoski klub da nas uči pravednom suđenju i ostalim budalaštinama! Marš napolje iz lige!

alejandro

pre 13 godina

@(Vladan R, 17. jun 2010 21:09)
a da li si ti provalio da nijedan igrac na parketu ili van njega se nije zalio na trojku drobnjaka, stvarno je diskutabilno da li je nagazio jednom nogom na teren dok mu je druga bila u vazduhu ako je tako onda to nije aut...

Zverko

pre 13 godina

Zbog nasilja na sportskoj priredbi, a to je upravo ovo sto su igraci oba kluba uradili, ne treba samo da dobiju novcanu kaznu vec i malo zatvora pa da se opamete. A nije im ovo prvi put da se kosarkasi Hemofarma i Partizana potuku na utakmici...

iskren

pre 13 godina

Kakav Komesar , strasan Komesar.Dobro je da se oglasio .Na vreme.Ej ovo nije ništa u odnosu šta je bilo tokom lige.Pohvalio sudije .Pa da prfedložimo Dudi da umesto naših najboljih igrača povede u Tursku sudije da igraju , jer su "najbolji deo naše košarke"Rejting će nam biti najveći.

pozdrav za neupućene

pre 13 godina

Maric vec na trecoj utakmici u super ligi i sad zavrsnici se koska sa protivnickim igracima. Marjanovic pa Kikanovic pa sad Katic. Ja ne verujem da je on dobijao manje "batina" u euroligi. Da li je on shvatio da ovde moze grublje ili je nervozan zbog toga sto posle one povrede nije povratio formu koju je imao pre ovde je kljucno pitanje.
----------------
U toj Evro ligi se igra čvršće,tako da bi razlika u korist Partizana bila više nego dominantna.
Ono što nema u evroligi jesu namerni laktovi u glavu,čvrstih i grubih faulova je bilo,ali to je muška igra.
Nek taj Hemofarm proba da igra sa takvim faulovima u evroligi.
Kako nekog nije sramota da upoređuje namerno laktanje i udaranje sa igrom koju Partizan igra u Evropi.Tamo se mnogo čvršće i sa više kontakta igra.
Sad će svetsko prvenstvo u basketu,videćete šta je kriterijum.
Siguran sam da i Duda zna da uspostavi čvrstu igru.Pitaću onda Mačvana da li sme da skače i komentariše sudiske odluke.Da li će da se buni zašto je neko čvršće igrao odbranu nad njim.Ono što je sigurno i Duda će tražiti čvrstu odbranu.
E da vidim igrača reprezentacije Srbije koji će smeti namerno da udari igrače laktovima,i da se ponašaju kao hemofarmovi.
Ali zna se Duda Ivković je jedan od ljudi koji je napravio model čvrste odbrane i discipline u igri i to je sve počeo da primenjuje u šampionskoj generaciji Partizana.A željko Obradović i Dule Vujošević svako na svoj način ima viziju u igri,ali zasnovanu na čvrstoj odbrani i disciplini.

Zoran

pre 13 godina

@(Starac Fočo od stotinu ljeta, 18. jun 2010 09:02)

Da pobegli su raskrvavljenih glava od predmeta ubačenih iz gledališta i uz povike "Ubij Srbina", a uz to su bili i bezobrazno pokradeni od sudija, koji su morali u poslednjih 5 minuta da utakmicu u kojoj je Partizan vodio sa 10+ razlike 35 minuta poklone Jugoplastici.
Koliko je sve to bilo realno pokazuje i to gde se nalazi Split (ex. Jugoplastika)u Evropskoj košarci zadnjih 15 godina.

sima kosmos

pre 13 godina

dzabe im sve pare ovoga sveta.... nikada, ponavljam, NIKADA nece imate pobednicki mentalitet.... ekipa sa gubitnickim mentalitetom godinama unazad...

čika velja

pre 13 godina

Malo je, NIŽI RANG, to je mera! Sram ih bilo! A što se tiče Košarkaškog Saveza Srbije i Sudijske organizacije, ili sprovodite EUROLEAGUE STANDARDE ili nestanite!

Robus

pre 13 godina

@Nina
Tvoj primer je dokaz da ljudi više ne umeju da smisle ni obično popređenje. Federer je najveći igrač svih vremena i nikada nije predao meč. Kakve veze ima HF sa njim? Isto toliko koliko ti imaš veze sa folozofijom i logikom. Dve tačkice na "n", to još niko na svetu nije stavio.

Gasite se

pre 13 godina

DULETU VUJOSEVICU zabraniti dozivotno da radi u bilo kom kosarkaskom klubu. On je sramota za kosarku, jer da je bolji pedagog i igraci PARTIZANA bi bili kulturniji kosarkasi. Sta PARTIZANU VREDE tolike titule kada mu ih KK SRBIJE DODELJUJE ZA ZELENIM STOLOM. Kompletan savez treba da se smeni dok ne bude kasno.
(VELJA, 18. jun 2010 12:45)

E druze moj, njemu treba spomenik da se digne, sta je sve uradio sa Partizanom i sa koliko novca... k... gasi se a Partizan do godine prvak evrope

Vlajko69

pre 13 godina

Da je hemofarm pobedio u onom "basketu" 3 na 3, da li bi opet odlucio da ne igra 3. utakmicu. Nesto sumnjam.
Kada citam komentare ispada da su igraci HF-a stajali mirno, a igraci Partizana im lupali samare.
Neverovatno je koliko nerealna ocekivanja vlasnika jednog kluba mugu da podignu tenziju i da negativno uticu na igrace u ovom slucaju HF-a.

Ziko

pre 13 godina

Ej KKS ce da kazni nekoga ako taj nece da igra, a pri tome domaca liga prakticno i ne postoji, zapravo nema nikakvog znacaja. Skoro pa je veca kazna od nagrade za osvajanje domaceg prvenstva.Sve dok treneri i rukovodioci klubova ne budu dobijali znacajnije kazne zbog psovanja, vredjanja, tuce pistoljima, ulazenja na teren i nasrtanja na sudije, organizovanja "urin kesa" i slicno nema od regularnog domaceg prvenstava nista. Da bi sve bilo regularno, prvo mora da postoji ozbiljna liga bez kriminala,bez siledzija, liga sa cistim kapitalom i znacajem za evropu. Nazalost svemu tome je daleko bliza NLB nego domaca liga.

BM

pre 13 godina

Po ovome se poznaju pravi sampioni. Da li mislite da bi Dule nekad predao utakmicu?
Pravi sampioni se bore do poslednjeg trenutka, do poslednje stotinke.

Prica o bezbednosti i sudijama jednostavno ne pije vodu.
(Aleksandra, 17. jun 2010 18:36)

E u tome je cela poenta! Ne mogu sudije mnogo da pomognu ako neko vodi 10 razlike... Ili si nindzha ili mindzha... Igrash do kraja pa makar izgubio sa 50 razlike... A ne da se mech predaje... To je razlika izmedju shampiona i gubitnika! Neko je spomenuo Nadala i Federera, pa da li bi njih dvojica bili prvi reketi sveta da su odustajali chim bi im se neko jak suprotstavio? Jesu sudije pomagale, Danilovitj nije kazhnjen itd... Ali realno... Partizan kida sa igrom i kraj!

TITULA

pre 13 godina

Polako, polako, bre zvezdascici. Nisam znao da vas jos ima:)) Ali uvek je dobro videti vas opet!!:) Vidim da ste i vi malo buljili u ove komentare a? Prava prilika da opet promolite njuskice u javnost! Da i vi napisete koju rec protiv kluba koji vas je UGASIO svojim radom, imenom, borbom i kosarkaskim pedigreom!! Trazite priliku da podsetite javnost da su za vase neuspehe, poraze i propast krivi Dule vujosevic i ceo kss? Mozda je i pad jena u odnosu na rublju kriv! EEEEEEE nista novo kod vas. Sada vidim koliko je strasno biti veciti luzer i kako se dugo pati za necim sto je vama nedostizno!! Jel volite Duleta Vujosevica a? hahahahahaha Njegov rad vas je ugasio i poslao u zaborav. Imena kao sto su: Djordjevic, Divac, Paspalj, Danilovic, Obradovic, Nakic i mnogi drugi. Vasa tuzna istorija ne zna za ta imena, a vi hocete da se poistovecujete sa nama!! Sta vi hocete ustvari?? TITULU VAM NE DAMO!!! Pehari spavaju u nasim vitrinama, jer smo mi ti koji nosimo na ledjima svu slavu koju smo velikim radom zasluzili. A vi strumfovi gledajte zensku odbojku i citajte i samo citajte!! U knjizi vam je spas, a ne u mrznji!!

niña

pre 13 godina

@Robus

ooo bukvalisto. da si se malo udubio (mada nisi morao posto lepo pise) u moj komentar shvatio bi da ja nisam poredila celokupno zivotno delo Feredera, vec samo taj jedan dogadjaj. jedan jedini. izuzetak.

a sto se "dve tacke" tice to i nisu dve tacke. to ti je spansko tilde. n sa kvrzicom ti je oznaka za njihov glas nj. tako da to nije Nina, jer da jeste i ja bih napisala velikim slovom, nije potrebno da me ti ispravljas (filolog sam) vec je ovo niña, spanska rec, koja metaforicno oznacava da sam tek pre par dana pocela da ostavljam komentare ovde.

Zoxxx

pre 13 godina

Pitam se da li moze da se avansno uplati 1000 bodova, pa da se bije za sve pare. Salu na stranu, ne kazniti nikog suspenzijom je sramotno. Ovim se daje signal nasilnicima da im je na utakmicama sve dozvoljeno. Lep primer decacima koji igraju kosarku u mladjim kategorijama.

Ja

pre 13 godina

Bravo grobari,dobicete Hemofarm 20 razlike,to vam nije poslo za rukom cele sezone!Sada se okupite i slavite titulu!
(stori Cacak, 17. jun 2010 22:44)

I Barselonu, Makabi, Olimpijakos, Cibonu ... smo pobedjivali sa manje od 20 razlike. Eto takav smo mi klub, ne mozemo ni sa 20 razlike da nabijemo evropske sampione.
Ali Bog sve vidi, kako sejete tako cete znjati ...
(Ko je vas poznavao ..., 17. jun 2010 23:43)

Samo komsinicu mozemo pre 20 :)))

Muta i ništa više

pre 13 godina

Potpuno sam neutralan i neopterećen emocijama prema Partizanu ili Hemofarmu ali moram da ukažem na neke momente koji nisu poznati široj javnosti. Verovatno bih i ja drugačije razmišljao da nisam imao prilike da pratim uživo treći meč Radnički - Hemofarm u Kragujevcu i da se lično uverim u neverovatan stepen sportske nekulture koji su manifestovali igrači iz Vršca.

Za one koji ne znaju Katić i Krstović su na toj utakmici dobili diskvalifikujuće greške. Krstoviću je suđena namerna, pa tehnička pa kad je krenuo sa namerom da bije sudiju dobio je i diskvalifikujuću i na kraju su ga jedva isterali sa terena. Ekstremno ružne scene. Ubrzo nakon toga Katić je krenuo da se fizički razračunava sa Aleksićem u čemu je jedva sprečen a posle diskvalifikujuće nije bilo moguće izbaciti ga sa parketa. Prekid utakmice je trajao sve dok nekako nisu Katića ugurali u svlačionicu pri čemu je svo vreme pretio i tražio nastavak obračuna.

Ne kažem da su igrači Radničkog bili cvećke ali je ponašanje igrača Hemofarma (kompletan tim sa izuzetkom Mačvana) bilo strašno ružno i nedopustivo.

Da su Katić i Krstović kažnjeni zbog nasilničkog ponašanja u Kragujevcu do ovaga u Vršcu ne bi ni došlo. Da ponovim to nije bilo neko odgurivanje i koškanje koje nije tako retko ni kod nas ni u Evropi ni u NBA već nasilničko ponašanje koje traje više minuta i kod koga moraju da intervenišu redari i drugi igrači da bi se igrač izveo sa parketa.

Čudi me kako se niko nije setio da pomene i ove događaje jer su u najdirektnijoj vezi sa skandalom u Vršcu.

s t v

pre 13 godina

Svi vi koji komentarišete da su Marić i Katić dobili obostranu ličnu grešku zbog učinjenog i čudite se, jadni ste i slepi kod očiju.

Sudija je pokazao obostranu ličnu u momentu dok je lopta padala kroz mrežicu,a dva centra posrću ( jedan pada drugi ostaje na nogama).
Tek tada Marić prilazi i počinje tuča.To se dobro vidi na snimku.
Komentari su navijački, mada ima i drugačijih, obojeni i pokazuju odsustvo realnosti.

car

pre 13 godina

KK Crvena Zvezda ne priznaje ni ovu titulu Partizana!!

Ni da je Hemofarm pobedio ne bismo je priznali!
(Lukic, 18. jun 2010 02:45)kakve veze vi imate sa košarkom,vi ste poznati samo po lopovluku i siledžistvu a ovi nesretnici pokušali sa vašim metodama doći do pobede.

nisu bolji...za sad

pre 13 godina

(šone, 18. jun 2010 08:16)
Međutim, poslednjih godina se radi upravo suprotno, čini se sve da se partizanu izađe maksimalno u susret na štetu drugih klubova.
Ne,majstore.Upravo je zavladao "palanacki duh" i "seljacka logika",tipa "dosta je bilo,sad sam ja na redu".Sve se cini,ne bi li se bar 2 tima izjednacila sa "Partizanom",znas i koja.Ali,ne tako sto ce se podici kvalitet tih timova,nego da se "Partizan" sroza na njihov nivo.Jer,ako nije tako,pokazi mi,molim te,"Hemofarm" i "Zvezdu" na kosarkaskoj mapi Evrope.Da li mislis da bi, ovog momenta,pojava takvih timova u Euroleague,ista znacila srpskoj kosarci.Pa,da li ,zarad jedne titule,do koje "Hemofarm" igrom ne moze da dodje,treba povuci i "Partizan" u mulj i talog srpske klupske kosarke.Da li se ponovo vraca stari nacin razmisljanja da ja jako vazno biti 1. u selu?!E,ja tako ne mislim i gotovo.Meni titula "Partizana" u fudbalu ne znaci nista.Jer,dosta mi je toga da nas krs timovi otresaju po evropskim poljanama.I zato,ne dam na kosarkase i vaterpoliste i ne zelim da se nekom poklanjaju titule u mojoj zemlji.Neka ih znanjem,radom i disciplinom OSVAJAJU timovi koje si nabrojao.Nista protiv nemam da "Partizan" izgubi utakmicu u domacoj ligi,ali neka rival bude bolji.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

U ime navijaca Partizana..:
NISMO NADLEZNI, zalite se sudu...!!!!!!
mi samo bodrimo Partizan onako Sportski ..idemo sad u Pionir .. da slavimo titulu, dosli ovi ili ne...
A vi koji ste "nadlezni" sedite tu kraj kompa i kucajte.. bas nas briga.. :D

southside

pre 13 godina

Kažu neki ovde ''srpska košarka propada''. Da li je baš tako?!
Prošle godine za najboljeg mladog igrača ULEB Kupa, proglašen je Mačvan (HF), a Veličković (PAR) za to isto u Evro Ligi. Za najboljeg trenera proglašen je trener srpskog šampiona (PAR), Vujošević. Reprezentacija je bila druga na Evropskom prvenstvu. Ove godine, naš šampion (PAR), stigao je do Final 4 a za najboljeg igrača Evro lige proglašen je srpski reprezentativac Teodosić(OLY). O višegodišnjoj dominaciji srpskih klubova u NLB ligi ne vredi ni trošiti reči. Takodje, i Rakočević (EFES) je bio proglašen za najboljeg strelca Evro lige. Ako ovo znači da naša košarka propada, kako li bi onda izgledalo da ne propada?!