Sreda, 16.06.2010.

18:30

Lazetić: "Adžić me je razočarao"

Nikola Lazetić naredne sezone sigurno neće biti član fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Izvor: LB

Lazetiæ: "Adžiæ me je razoèarao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Srki

pre 13 godina

Posle dugo vremena sa na utakmiacama dogadjalo da kada zvezdin igrac izlazi, gledaoci ustaju i aplaudiraju... To se dogadjalo kada je obicno Lazetic napustao teren oko 75 minuta! Na svakoj utakmici sam bio ove sezone! Momak je davao sve od sebe i nije se ni malo stedeo. Svaki dinar koji je uzeo ili bi trebao da uzme je zasluzio. Definitivno me odusevio ponasanjem u javnosti i na samom terenu kao pojava jer je apsolutno mogao svakom igracu Zvezde da posluzi kao primer. O ovom g- dinu Adzicu ne bi trosio previse reci jer nije ni zasluzio. Sam bi morao da bude svestan da ako sam ne ode, mi cemo ga oterati. I nemoj da bude zabune, MI DELIJE SA SEVERA!!! Iako mrzim internet navijace i njihove kvazi komentare, dovoljno je pogledati ih i shvatiti da ga vecina navijaca Zvezde vise ne zeli u FK C Zvezda. Ako si pametan sam ces da odes, a neces cekati da te mi teramo kao stoku...

makks

pre 13 godina

ej bre, posle 20 g igranja fudbala , mogao si da svaladas taj centarsut , moj sin to bolje radi od tebe a fudbal mu je 9 rupa . nije tako tesko , malo vezbe samo .. za svoju karijeru bez talenta , zaradio si vise od nekih doktora , malo li je sramoto ?

B A K I - Kula

pre 13 godina

Ajmo Delije dosta smo trpeli Adzica i njegove gluposti prvo otera Pizona pa sad na ovakav nacin otar coveka koji je u ovoj sezoni dao sebe za klub.
Treba oterati Vesica i ostale zutace iz kluba jer unistili su Kosarkaski Klub a sad hoce zarad svojih ciljeva i Fudbalski Klub.
Demokrate hoce da te ugase!!!!
Zvezda pripada ZVEZDASIMA a ne VESICU i njegovim MAFIJASIMA!

jonny32316

pre 13 godina

Adzic,radojica bozovic,goran vesic,crnogorski kriminalni krugovi i domaci mutni biznismeni to je na zalost danasnja slika zvezde.partizan polako postaje zasluzeno vodeci srpski klub .sve manje klinaca navija za zvezdu.pitali smo se ranije zasto je odnos navijaca bio u korist c.zvezde 3 prema 1 ali tada je zvezda bila daleko veci brend od komsija.sada to vec postaje samo istorijska cinjenica. za mene kao pravog srbina i deliju tuzno ali istinito...

Marko

pre 13 godina

Odgovor za "SreCan put" valjda smo Srbi pa otuda to veliko C izmedju, a ne kako pise T... Ne vidim gde si procitao da sam psijatar ili sta vec. Samo sam hteo da ukazem na to da je Lazetic kapiten jednog kluba kao sto je CZ, i da treba da ima poseban tretman, ne znam od kuda to da svaki zaposleni sebi daje pravo prvenstva u odnosu na druge, zato sto u svakoj instituciji, crkvi, mafiji, drzavi pa tako i fudbalu postoji rec hijerahija, a kada bi svako davao pravo sebi prvenstva nastalo bi bezakonje. Zato se i bira kapiten, nije to slucajnost ne brini ... Da ne duzim, ukoliko je Adzic smatrao da Lazetic nije potreban, to se radi na drugi nacin, a ne na ovakav. Kazes da je Lazetic u poznim godinama i nije mogao da se izbori u inostranstvu za mesto, e onda je tuzno da "takav" igrac bude ponajbolji u minuloj sezoni .... Pokusavam sam da donekle da ukazem koliko CZ ima losu upravu i rukovodstvo. Videli smo kako se to radi kada je Dzaja izbacio generaciju Stojkovic, Zigic, Janokovic, Basta, Kovacevic, Bisevac ...

brana mitrovic

pre 13 godina

svaka cast lazeticu, za sve sto je uradio za zvezdu...sigurno je bio pored ninkova najbolji igrac zvezde u prosloj sezoni, vratili su kup i meni je to dovoljno!!!a adzic ne zasluzuje nikakvu funkciju u zvezdi, igrao je u njoj, bio je kapiten i to mu je dosta...neuspesan trenerski pokusaj u pljevljima, covek izgleda otecen kao da su ga pcele izujedale...a posle prvog poraza u derbiju na marakani u prosloj sezoni, on i maza vasilijevic u kafani u zemunu do zore, ne razumem!!!bolje da napusti klub, igra mali fudbal i vodi balon u bloku 70!!!vrati se nikola!!!!

milos

pre 13 godina

Kada sam prosle godine nacuo da ce Lukic biti predsednik Crvene zvezde za mene je bila katastrofa, ali me je jos vise pogodila cinjenica da je za sportskog direktora izabran Ivan Adzic, ej Ivan Adzic!!! Najgori kapiten u istoriji Crvene zvezde!Svaka im cast za ono sto su ucinili ove godine obzirom na tim koji smo imali, mada se to sve moze vise pripisati nama navijacima i Pizonu. Sa ovom ekipom, kojoj je neosporni vodja bio Lazetic, vise se nije moglo. Lazetic, koga inace ne volim, je ne samo bio najbolji pored Ninkova, vec se uvek, ponavljam uvek najvise trudio i da se jedan Adzic, kome niko nece dinar da da kako bi kupio nekog postenog igraca, na taj nacin odnosi prema Lazeticu, to je sramota i katastrofa. Verujte ljudi, ako uskoro ne dodje do privatizacije, mi propadamo sa ovim nesposobnjakovicima koji prodaju maglu sa pricom da ne zele da bilo ko i za male pare bude na Zvezdinom dresu. Gospodo, svima delujete neozbiljno, kao sa ulice i ne zeli da vam da pare. Na kraju krajeva, bolje je uzeti 100 hiljada evra, nego 0! Vas zadatak je da nabavite novac i dovedete pojacanja, a ne da kukate kako nemate para, ako to ne mozete mars iz Zvezde. Mada, svaka cast za prodaju one prevare od Lekica i to za toliki novac.

goxy

pre 13 godina

Potpisnici "Srećan put" i "Dooka" i tek po neki zalutali nepoznavalac fudbala treba da pronadju derbi CZ-Partizan, u kojem nije igrao Lazetić, kao i još 2 utakmice koje je preskočio, pa da vide uticaj ovog igrača na igru CZ. Kontrola lopte, prodornost,saradnja sa desnim bekom, centaršut,... Molim vas "stručnjaci" da me podsetite na kraju sezone na doprinos Binića ili Koromana, kao i na njihov uticaj na igru i uspehe na kraju sezone. A do tada hajde da pričamo o renoviranju stadiona, milionima, avionima,...I TO JE REALNIJE OD TITULE, OSIM AKO SE NE DOGOVRE CZ i Partizan kao u doba velikih magova i prijatelja Cveleta i Bjekovića. Pa malo jedni pa drugi da budu prvaci. Ali sumnjam ko da se dogovori sa Adžićem? Igračka karijera-skromna, u inostranstvu- bez traga, trener- par meseci u Crnoj Gori, obrazovanje-nepoznato, strani jezici- čisto sumnjam i desetak reči. I šta da očekujemo? SAOPŠTENJA, SVAĐE SA PARTIZANOM, ZAVERA FSS,...

ultrasrbin

pre 13 godina

iako sam partizanovac moram da konstantujem-ovo sto su uradili lazeticu mnogo je gore i od onoga sto je uradjeno n.djordjrvicu u partizanu. zalosno je sto i partizan i zvezdu vode indijanci.

Dragan

pre 13 godina

Mislim da je uprava postupila apsolutno ispravno u vezi Lazetica. Prosle sezone je propustio cak 10 utakmica u prvenstvu, sto je cak 1/3, zbog hronicnih povreda koje vuce zadnjih godina. A da li znate da je od 20 utakmica na kojima je igrao na cak 11 bio zamenjen jer nije mogao vise da izdrzi na terenu? I sada se postavlja pitanje, ima li smisla davati igracu onoliki novac kada ce sledece sezone biti godinu dana stariji, i pitanje je, da li ce i toliko moci da odigra, ili jos manje? Prihvatili mi to ili ne, Zvezda nema novca za po 5 Lazetica i Koromana, i ja ovde dajem prednost Koromanu, koji je iako godiste Lazetica, u mnogo boljem fizickom stanju, sposoban je da iznese celu sezonu, i da odigra utakmice od pocetka do kraja. A sto se kvaliteta tice, ni najmanje ne zaostaje za Lazeticem, cak bih rekao da je u prednosti, makar blagoj. Druga stvar, Koroman moze da igra i levo i desno, sto ce mnogo da nam znaci sledece sezone, kada za levu stranu nemamo pravo resenje. Uprava je morala da donese odluku, i odlucila je ispravno, uzela je igraca koji ce igrati duplo vise za otprilike isti novac. Jednostavno ce biti daleko korisniji za tim od Lazetica jer ce moci da igra, sto je i najbitnije. To je apsolutno logicno resenje, uz svo postovanje Lazeticu, za koga bih i ja voleo da je mogao da ostane, pa makar i sedeo na klupi i igrao kad i kako moze, ali za to se novca nema..

rema

pre 13 godina

pa dobrro oterali su te... sta bi sad mi trebali da kazemo o svima onima koji su nas sutirali... to je surovi profesionalizam... zao mi je nikola... ali oni izgleda imaju bolje resenje... mozda je tako bolje za sve...

pozdrav kapitenu, putuj, neka ti je srecno!!!

Deki

pre 13 godina

Adzicu odlazi iz Zvezde! Da li ovaj Lukic ima sluha ili je isti kao ovaj. Najgori sportski direktor u Zvezdi kao i onaj Bunjevcevic. Koji mu to igraci igraju koje je dove. Blamaza. Lazeticu u ime mojih drugara Zvezdasa veliki IZVINI. Hvala ti za sve sto si dao u proteklih dve godine i nismo imali igraca kao ti poslednjih deset godina. Adzicu ODLAZI. Najgore je kada ne budemo usli u Ligu Evrope, tada cemo ga oterati. Sve se ponavlja kombinacije varijacije lova itd. Prodaju nam maglu vec niz godina a mi navijaci kao ovce. Sada i crvene kartice kao Barselona Real, ma vazi hiljadu!

glen

pre 13 godina

Ivan Adžić 1987 - OŠ "20. oktobar", blok 70, 10 jedinica iz 13 predmeta. Ivan Adžić 2010 - direktor "Crvene Zvezde". Intelektualac.

Aleksa Manojlovic

pre 13 godina

Koliko se ja secam,Zvezda bez Lazetica nije imala igru. Zvezda je celu sezonu igrala po desnoj strani, preko Ninkova i Lazetica, cim bi jedan izostao Zvezda ne bi mogla da predje centar ni protiv mnogo manjih klubova.

mare

pre 13 godina

@
au jbt, pa kolike egoe imate vi fudbaleri... DA ok nije te pozvao prvog na razgovor, ali ti da se zbog toga ljutis, pa mislim toliko govori samo o tebi!!! Ja jesam stvarno zagrizen navijac Zvezde i tugujem za posle svakog poraza, ali iskreno samo zelim da ti kazem hvala ti sto si se vratio, iako mislim da si se vratio samo zbog sina, ali hvala i sto odlazis!!! Ne trebaju nam igraci koji se ljute sto nece biti prvi kada treba da se poprica sa njima o produzetku ugovora!!! Niko ne sme biti veci od bilo koga drugog u timu, i zato i ne treba da budes tu sledece sezone, a kamoli da se predstavljas kao kapiten... Zato i ne podrzavam dolazak Koromana jer su njih dvojica isti, misle da su od Boga dani... Jeste da su dobri igraci ali ne treba da se igra i tim vrti oko jednoga!!! Zato sam i za varijantu da se pokupuju igraci po nasoj ligi, neka su losiji ali da bar nisu primadone!!! Ok je da su osvojili Ligu SAmpiona ili Uefa kup pa da misle da su najjaci, to bih i razumeo ali ovako, samo produzi dalje!!!
(dzoni, 16. jun 2010 19:37)

vidi se da nikada nisi igrao fudbal i da ne znas da kapiten nije samo neko ko nosi traku pregovara na pocetku utakmice oko pocetnog udarca ili strane na terenu... a bez tog ega ne bi ni bi postigao to sto jeste, vec bi bio isto kao ti - samo navijac... a to isto vazi i za doktora psihologa koji je lazeticevo obracanje samo povrsno analizirao i da uz to nije ni malo simpatizer lazetica, s obzirom da mu je samo trazio mane u nacinu na koji se obratio javnosti... daleko od toga da je lazetic kompletna osoba, i da, iz ovoga se vidi da nije sasvim siguran u svoju odluku za koju na neki nacin trazi opravdanje, ni jedan igrac nikada nije sasvim siguran u svoju odluku kad napusta klub, ali je siguran da ga uprava vise ne zeli, da tako nesto shvati ne mora biti psiholog, nego samo poznavati fudbalsku scenu i znati sta ovakvi potezi uprave ustvari znace, a sve ostalo sto je rekao je samo ulepsavanje svog dela u proteklom preiodu, koje sigurno nije bilo savrseno, ali bilo je na mestu, kao sto je i ova njegova odluka na mestu...

Matrix

pre 13 godina

Adžic naj losiji kapiten u istoriji Crvene Zvezde. Secam se derbija pre 15-tak godina. On klinac u prvom timu. Nema sanse da primi loptu. Za dve tri godine ista prica samo sada nosi i kapitensku traku. Ciji je on nije mi jasno ali mi je sigurno da znanjem nije zasluzio kapitensku traku a sigurno ni mesto sportskog direktora

Pedja

pre 13 godina

Ivan Adzic je vec jednom oteran od strane navijaca, kada je "igrao fudbal" u nasoj Zvezdi. Nikad necu zaboraviti kada je sam samcit sebe predriblao i otisla mu je lopta u aut. Bes koji je izazivao svojm "igrom" je bio sasvim prirodan. Nije mi jasno kako je uopste takav "kalibar" dosao tu gde je.

Lazetic je igrao svim srcem, vukao je koliko je znao. U odnosu na ostale se izdvajao. Stvarno je sramota da ga ovako "oduvaju". Ali, to na zalost nije jedina sramota koja se desava u nasoj Zvezdi. :(

Nikola

pre 13 godina

Imenjače, nemoj da te razočaravaju gori od tebe. Naravno da koriste ulični žargon kada se ponašaju kao pravi uličari, to su više puta pokazali. Šteta je da ljudi koji su pokazali energiju i želju za novi početak ZVEZDE, posle jedne sezone postanu ljudi od kojih se svaki navijač ZVEZDE distancira i sramota je da nas vode takve osobe

komentator

pre 13 godina

@sretan put,
Ja samo hocu da prokomentarisem ovog sebe zvanog "psihijatra" prvo tvoje definicije ili zakljuci su totalno pogresni, svako moze da izvuce nesto negativno iz bilo kakvog teksta ili razgovora.Dok neupoznas osobu licno i znas kako razmislja bilo koja prognoza je neispravna ili preuranjena drugo svaki zaposleni u bilo kojoj firmi/ustanovi/klubu smatra da ima pravo "prvenstva" i boljeg tretmana u odnosu na druge pogotovu ukoliko smatra da se zrtvovao (a Lazetic to smatra, necu da ulazim dali je u pravu ili ne)trece ako ti lecis pacijente onda bolje da promenis profesiju jer sam sebe hvalis kad kazes da si psihijatar ili psiholog(izvini nesecam se tacno sta si napisao) a isto zameras Lazeticu kad kaze nesto slicno. Hipokrat( onaj koji radi ono sto kaze da se neradi).
Sto se tice teme istina je verovatno negde u sredini.

che

pre 13 godina

ko je gledao par utakmica, shvatice da Lazetic nije igrao nista, ali smo ipak pobedjivali kada je on u timu, zato mislim da je realno da mu se ponudi manji ugovor

Lazar

pre 13 godina

Od prvog dana je bilo sve jasno.Ovo sa nasim klubom je farsa,na zalost lukic deluje posteno ali totalno izgubljeno.Adzic da bude na funkciji u CRVENOJ ZVEZDI????sramota.pa njemu se ceo stadion smejao dok je jos "igrao"!svako ko je tih godina bio na marakani zna da se krio iza igraca samo da ne dobije loptu!!!Ocigledno je da ADZICKA igra ulogu vesica iz KK CZ!!!a znamo sta je doticni radio i uradio(prao pare koje je pokrao).ADZICKA sto pre mora da ide ,zreo je za mokru motku tj ZRELA!!!

DusanRS

pre 13 godina

Problem nije Lazetic kao Lazetic, to je stvar fudbalskog ukusa.Ovdje se radi o kapitenu Crvene Zvezde, nekada je to nesto znacili ali se plasim da skorojevici ne prezaju niodcega

Matrix

pre 13 godina

Ovaj što se potpisao sa Sretan put ,pa prijatelju nije ništa novo da su fudbaleri sujetni,a vidi se da nisi pratio zvezdine utakmice.Lazetić je ostavljao srce na terenu,i to sve delije znaju,ja ne znam šta je tu tebi mlako kada u svakoj utakmici najviše pretrči,od sredine terena on organizuje igru ,pasove perfektne ima ,zato nemoj da prozivaš dečka ,a nisi ni jednom bio na stadionu.Hteo ti to da priznaš ili ne ,ali je Lazetić bio najbolji Zvezdin igrač,čim nije igrao utakmicu to se odrazilu na Zvezdinu igru ,nismo mogli da se sastavimo izgubilu smo utakmicu od nižerazrednog kluba,ko treba da se proziva ovde tu Adžić i Lukić,isto tako ta dvojica su krivci što smo izgubili titulu,jer oni su oterali trenera koji je imao rezultate ,a doveli Dostanića koji gde god je bio trener nigde nije ništa uradio,da su barem doveli nekog boljeg trenera od Pižona pa da ih razumem ,i niko nije snosio odgovornost za to što smo izgbili titulu ,Dostanić ,Lukić ,Adžić svi su oni na svojim mestima ,da imaju obraza sva trojica bi podnela ostavku.

Zeka&Bjeka

pre 13 godina

Mislim da nijednom pravom navijaču Crvene Zvezde nije jasno kako je taj prosečni igrač i ispodprosečni "sportski radnik" (usput, "sportski radnik" je opis radnog mesta koji postoji samo u Srbiji-ci) postao "sportski direktor" našeg najuspešnijeg fudbalskog kluba?!?!
Čekaj, valjda postoje neki kriteriji, standardi?
Ja razumem da smo još uvek u teškoj buli. Dugovi. Neisplaćene obaveze...ALI, braćo, ovo je dno dna!
Hoćeš da se rešiš igrača koji ima najveća primanja, a uz to je i kapiten? Pa, pozoveš čoveka na razgovor... ponudiš piće... a tu su i predsednik i gensek kluba...I kažeš, lepo, "u dugovima smo do guše. Da li možeš da nam pomogneš tako što bi prihvatio duplo manju platu?"

Umesto toga, oni furaju ulični fazon.
Strašno je kako neki idioti mogu da ti ogade voljeni klub!

P.S. Svaka čast Zeki i Bjeki kako su elegantno odbacili od sebe sve optužbe! Tako se to radi! To su pravi, a ne ovi amateri...

Vlada

pre 13 godina

Lazetić je veliki zvezdaš za 250.000,00 evra po sezoni. Zašto nije toliki zvezdaš i za 125.000,00 evra koje mu se nude za ovu sezonu. Pritome mislim da je i to veliki novac za naše uslove kada je u pitanju igrač od 33 godine a imajući u vidu i zvezdinu lošu materijalnu situaciju. Stvar je dakle očigledno u novcu. Drugo nije mi jasno zašto se napadju Lukić i Adžić. Pa setite se kako je bilo kod Dan tane, Toplice. Ko je napravio toliki dug u zvezdi. Setite se činjenice da je Piksi uz svo njegovo uvažavanje uništio zvezdinu omladinsku školu jer za 2.5 godine čovek nije nijednog omladinca uveo u prvi tim a uz to ugasio je filijalu Jedinstvo Ub. E od tada počinje prodaja odnosno odlasci zvezdinih omladinaca u CSK-a. Pa piksi, Toplica i Dena Tana, nakon što su rasprodaliu generaciju koju je Džaja oformio( Janković,Luković, Kovačević,Milovanović i dr.)rasprodali su i omladince. Neka mi neko normalan OBJASNI KAKO JE VELIKI TALENAT JAGOŠ VUKOVIĆ ZAVRŠIO U RADU. KAO JE PRŠO O KOME SE VIŠE I NE PRIČA ZAVRŠIO U RADU. KAKO JE SAVIĆ ISTO UMALO ZAVRŠIO U RADU. KAKO JE STOJČEV OTERAN OD STRANE ČUVENOG DIKE STOJANOVIĆA ZVEZDAŠA, KAPITENA U BARIJU. ČINJENICA JE DA JE SADA SA LUKIĆEM I ADŽIĆEM KAKVI GOD DA SU KAO LJUDI KRENULO NA BOLJE. VRAĆENI SU OMLADINCI( RELJIĆ, SREĆKOVIĆ, MALOVIĆ, TATOMIROVIĆ I DR.) OTERANI U ODREĐENOJ MERI MEŠETARI KAO ŠTO JE DIKA. RACIONALIZOVAN BUDŽET. LJUDI ZVEZDA JE U STRAHOVITOM DUGU ZA NAŠE USLOVE. OD SVAKOG TRANSFERA IDE NAVAC NA TAJ DUG, NA KAMTNE STOPE, GOTOVO JE U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI. A ONI GA NISU STVORILI NITU SU JE TU DOVELI.STOGA SE I DOVODE IGRAČI POPUT BINIĆA , SVIDELO SE TO NEKIMA ILI NE. ONI ĆE NAPREDOVATI I DONETI ZVETDI NOVAC. KADA JE REČ O PRIČI OKO STADIONA. PA O NEČEMU MORA DA SE PRIČA KAKO BI SE ZVEZDA SPOMINJALA U POZITIVNOM A NE NEGATIVNOM KONTEKSTU. I KAKO BI SE NA TAJ NAČIN PRIVUKLI ODREĐENI SPONZORI. A LIČNO MISLIM DA NEMA NIŠTA OD TOGA. KAO ŠTO NEMA NI OD PARTIZANOVOG STADIONA.

darko

pre 13 godina

Adzic-covek koji je u fk Mladenovac prodavao utakmice...
Lukic-covek koji u Sopotu drzi folkoteku...
lazetic-sve je rekao u pismu,mozda je neke utakmice lose odigrao...da je pravi zvedas dokazao je kada je branio svoju ekipu u emisiji total soccer na Sos kanalu...spustio na na laicki nivo da komentarise odluke sudija,branio nladu ekipu...ono sto je trebao trener da uradi...

Marko

pre 13 godina

Cuj psihologa molim te ... Pa kakve su to nebuloze, zaista ne mogu da verujem, citam i ne znam ko je tu za promatranje. Naime, pre nego sto se neko promatra, treba da se sagledaju sve cinjenice. Sramota je da kapiten CZ, poslednji bude pozvan, sramota je da Dostanic nizerazredni trener bude doveden na tu poziciju na konto prijateljstva s upravom i izgubio dobijeno prvenstvo. Ovo je bila direktna uvreda za kapitena koju on nije zasluzio, zna se kako se to radi u velikm klubovima. Jedan savet za psihologa, da si samo jedan dan proveo u fudbalu, mozda bi ti i bilo jasno zbog cega toliko nezadovoljstvo od strane Lazetica,a ovako, ostaje nam samo da se nasmejemo ...

srećan put

pre 13 godina

kao psiholog, uradio bih analizu ovog pisma, ako mi dopustite...
*pre svega, obraćanje javnosti u pismenoj formi ukazuje na veliki ego, jer pisac "otvorenog pisma" smatra da je njegova reč dovoljno važna da svi treba da je čuju.
-"ne bih želeo da bilo koja moja izjava pre ili posle ovoga bude protumačena pogrešno"-ova izjava označava da je i sam nesiguran da će se u njegovu priču poverovati.
-"da sam zvezdaš celim srcem"-svest o tome da odluka nije u interesu kluba.
-"Posle osam punih godina igranja u najjačoj ligi na svetu"-hvalisavost.
-"U momentu potpisivanja ugovora u klubu su bili igrači koji su imali primanja oko 300.000 evra!"-sujeta (znak uzvika ukazuje koliko mu to smeta).
-"U par mečeva sam morao da pauziram zbog povrede ili kartona"-svest da je sezonu odigrao loše.
-"želim svima da se zahvalim, ali i da izrazim ubeđenje da sam se klubu i navijačima odužio igrama i ponašanjem na terenu i van njega"-apel navijačima, uz svest da odluka nije ispravna.
-"da me je pozvao poslednjeg"-opet sujeta. sebe smatra najvažnijim.
-"da čuje mišljenje svog kapitena o stvarima kroz koje smo zajedno prošli i treba da prođemo"-ponovo ego. smatra da mu pripada i važnija uloga od igračke.
-"Nije spomenut ni plan za sledeću sezonu (ambicije kluba i igrački kadar) i moja uloga u istom!"-nesigurnost. strah za mesto.
-"(predsednik, generalni sekretar...) bili na nekom službenom putu baš na dan kada su mene pozvali na razgovor"-izgovor.

a sad navijačko mišljenje: nikola lazetić je došao u CZ pošto je izgubio mesto u zapadnim timovima. nikola lazetić je odigrao mlaku sezonu u CZ. njegovi prodori su lako zaustavljani. priče o povratku koromana su ga uplašile jer igra na istoj poziciji. lično, mislim da je ponuda za novi ugovor bila viša nego što bi trebalo da bude ponuđena rezervnom igraču (što bi bio u sledećoj sezoni).
izvinjavam se zbog podužeg teksta.

Matrix

pre 13 godina

Kako nije sramota Adžića i Lukića ,dozvoljavaju da najbolji igrač odlazi, videlo se ko je Lazetić,momak je srce ostavljao na terenu ,a taj Adžić da ga tako isponižava da nije igrao kako treba,pa to je sramota,čim Lazetić nije igrao jednu utakmicu Zvezda je izgubila od nižerazrednog kluba,a pitao bi gospodu iz Zvezde ,koliko su dobili para ili kvadrata od portugalaca za one komplekse što će da se prave ,nije dobila ništa ,još pričaju priče da će renoviranje stadiona da košta 200 miliona evra ,a evo danas je objavljeno da je stadion u južnoj Africi napravljen nov za 200 miliona evra ,pa koga vi lažete ,da li ste toliko zemljište za renoviranje stadiona,pa da li ste vi normalni,izgubili smo titulu zato što ste smenili Pižona ,i doveli trećerazrednog trenera,pa sada mislite da zamazujete oči delijama sa renoviranim stadionom,koji će da prima 5000 ljudi manje nego što sada prima,a pitao bi vas jednu stvar ,kada se naprave ti kompleksi ,jer ste razmišljali gde će klinci da treniraju ,jer kada se izgrade kompleksi tih pomoćnih terena neće biti,gubite se iz zvezde ,a tebi Lazo puno uspeha u karijeri ,jer jedini si ti vredeo u ovom timu.

Babin_zub

pre 13 godina

1.Smatram da je nacin na koji je Adzic saopstio Lazeticu koliko ga ceni kao igraca veoma prizeman i nimalo dostojan kluba(naravno,u koliko se sve ovo zaista ovako i dogodilo,a poznavajuci Adzica verujem da jeste bilo tako).Lazetic je zaista ostavljao srce na terenu i motivisao ekipu,bio pravi vodja i na terenu i van njega,sa odmerenim izjavama(za razliku od Koromana koji se ponasa kao navijac a ne kao profesionalni fudbaler).Kad god je odsustvovao zbog povrede tim je lose igrao,osetno se primecivao njegov izostanak.
2.Obe strane govore da novac nije bitan,i naravno lazu.Ali zaista je cifra od 200 000e po sezoni sasvim ok za igraca Lazeticevih kvaliteta.Pa zar nije bolje njega platiti toliko nego trojicu "Binica" po 70 000???A ugovor sa Lazeticem ima i posebnu tezinu,on je Zvezdino dete,iz naseg podmlatka,povratnik iz inostranstva,neko ko zna,ume i moze,a pre svega srcem vuce ovu mladu ekipu sastavljenu s'brda - s'dola.

Malo vise respekta prema kapitenu,Ivane Adzicu!!!Crvena Zvezda je bila gospodski klub koji je vodio racuna o svojoj deci,treneri do pre 15 godina nikad nisu smenjivani u toku sezone,u javnost se nije iznosio prljav ves vec se sve resavalo u 4 zida...Lepe ste nam stvari sa zapada doneli.

Kleo

pre 13 godina

Lazetiću, provaljen si!
Ne pada nam na pamet da te angažujemo.. Trenutno smo fokusirani na Kadua i Savija.

P.S. Nisam razumeo, kako to izgubiste titulu tri meča pred kraj?

Chana

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da je Adžić takav...
A baš sam mislio da je fin omladinac (u godinama...)
Malo šale ne može da smeta !
Lazetiću, Tebi svaka čast, svi mi Te pamtimo iz vremena Vošinog pohoda iz InterToto kupa krajem XX veka...
Sve ovo Ti ipak nije trebalo!
Ali, moraš to da prihvatiš - ipak je to fudbal, Srbija,
znaš...Bate...
Vojvodinaš

Dooka

pre 13 godina

Bio sam na skoro svakoj utakmici ove sezone na Marakani i imam da kazem samo jedno Lazeticu-dovidjenja. Tvoje pismo ne krije cinjenicu (vec je naprotiv otkriva) da si bio u Zvezdi zbog para i da si zbog istih otisao. Za koga si ti igrao- Torino pre 3 god. koji je ispao iz lige? A za pljuvace Koromana- setite se ko je davao golove Partizanu u derbiju i Bajernu... Mnogo bolji igrac, mnogo...jeste da je budala ali ajde... Lazetic me razocarao, neka ide u Steauu. Zvezda uzima titulu,i drzace je duuugo godina.

Željko

pre 13 godina

Ja sam partizanovac !!!Ono što mogu da vidim je da Zvezda nikada nije bila u gorem stanju,a to znači što je Zvezda slabija i srpski fudbal je slabiji a samim tim i Partizan ,što uopšte nije dobro !!!Želim da Zvezda bude jaka .asamim tim biće i Partizan ,kao i srpski fudbal!!!!

Petrrronije

pre 13 godina

Doteralo se do duvara, dno dna u FK CZ-ali od strane uprave, sportskih direktora. Igraci kakvi su takvi su- mozda su mogli i bolje ALI NAJVECA KRIVICVA SE SVALJUJE NA UPRAVU!
Nesposobnost je evidentna a prisutna je podobnost-po kojoj i cijoj meri- ne bih bas.
Unistiti FK CZ ne mozete zgadijo. Da ste dali svoje pare kada ste dolazili na funkcije- jer je to garancija da cete uspesno radioti i raditi u interesu FK CZ drgacije biste se ponasali. Ovako mislite da mozete sve. Niste ni svesni u kolikim ste problemima Adzicu , Lukicu i ostala ....koja nasledi Pikseta ,Miskovica juniora,...
MARS IZ ZVEZDE boranijo nezrela

Kiro

pre 13 godina

@Roki
Možeš li da objasniš šta ti znaći to "nekvaliteniji" igrač od... Ja bih rekao - nije bolji igrač ili slabiji je igrač. Ko od nas dvojice ima muke sa srpskim jezikom?

Milinko

pre 13 godina

Opet ovaj Adzic u akciji, posle cije svake akcije se hvatamo za glavu?
Tako smo se hvatali za glavu posle otkaza Pizonu, posle ode titula, sada Lazeticu, dokle bre vise???

Marko_bgd

pre 13 godina

ako je istina to sto je lazetic rekao..nacin na koji mu je adzic saopstio da ga ne zeli u klubu,i ponudjen duplo manji ugovor je stvarno sramotan...ispljujes coveka,i ponudis mu duplo manje para,pa naravno da nece prihvatiti...cekam samo pizona da se obrati javnosti..da vidimo zasto su odpustili trenera i momentu kada je zvezda bila prva na tabeli...ocigledno ista prica,samo drugi ljudi...forsiraju svoje igrace...

jaceka

pre 13 godina

Srećno majstore! Sa velikim pojačanjima tipa Vladan Binić,sa belim i sivim crnogorskim eminencijama u klubu predstoji nam u narednoj sezoni velika borba ali za opstanak! Grobari mirno spavajte, sa ovakvim ljudima u Zvezdi titula će još dugo biti kod vas, mada ni ovi vaši nisu mnogo bolji ali su bar manji džiberi!

ciganDOgroba

pre 13 godina

Nije Zvezda nicija privatna prcija!!!
Teraju Lazetica da naprave mesta Binicu.Hvala Dragisi za doprinos u sampionskoj Zvezdi ali nije on zaduzio Zvezdu da bi mu se to vracalo generacijama i generacijama.Kada je Binic senior dosao u BG "u mecka sa Pikseta" na svakoj utakmici je vikao Pikseta centrisi!

ja

pre 13 godina

zar ne vidite da "prave delije" nemaju nista protiv gospode Lukica i Adzica zato sto im daju oni novac iz zvezdinog jadnog budzeta, sve dok su takve Delije na sipkama zvezdi se ne pise dobro...

pfc apatin

pre 13 godina

Svaka čast majstore što si rekao istinu . Potvrdilo se tačno što su svi znali i videli(ostali nisu hteli) o kakvoj se upravi radi - najgoroj u istoriji kluba.

Dex

pre 13 godina

Vise nista nece biti isto !! Zao mi je sto kao navijac Zvezde gledam njenu propast a takvih kao sto je Adzic u nasim zivotima ima i previse !!!

delija

pre 13 godina

Bravo majstore, ako je neko dao zvezdi u prosloj sezoni to si ti i Ninkov....zao mi je sto odlazi nakon sto je podigao trofej kupa srbije....!

Bane

pre 13 godina

Ne mogu da verujem kakvo licemerje adzica i ostalih,pa covek je bio najbolji uz ninkova i to ubedljivo ! Na tako jadan nacin su probali da ga nateraju da igra za duplo manje pare ! Bezi ti odavde Nikola sto dalje veruj mi... Nazalost je Zvezda u kandzama najobicnijih kriminalaca i propalica !

Slav

pre 13 godina

Idi idi,neka su ti srecni puti...
ne brini se,i da si ostao,ne bi ispunio svoj cilj,jer zvezda nece igrati u Evropi,sta ce joj Evropa kad ima BSK Borcu ovde,to je za nju Evropa jaka ko zemlja,a da ne pricam o Javoru,a za ono sto je doletelo sa autokomande,necu,mnogo boli,necu da vam stavljam so na ranu...

Delija_Sever

pre 13 godina

Sve ima svoj pocetak i kraj, Uprava Napolje, Lukicu, totalno neprofesionalan odnos, vredjate i potcenjujete coveka koji se vratio iz Italije u nasu Livada Premijer Ligu a zapamti da samo navijaci ostaju uz klub, dok igraci i Uprave dolaze i prolaze.Nadam se da cete naci nacin da se izvinete Lazeticu i da ga zadrzite na Marakani, jer je navijacima muka od smene Pizona i gubitka titule za sta je direktno kriva Uprava!
Nismo presli preko ostavke Pizona a necemo ni preko ostavke Lazetica pa uzmi digitron i lupi koren, pa vidi da li se isplati tebi i Ivanu, jer cete na kraju ostati zbog svojeg vulgarnog recnika bez fotelja!

Samo Sever ostaje, sve ostalo dolazi i prolazi!

РОКИ

pre 13 godina

Невиђена срамота за Црвену Звезду! Хоће Коромана, који је по мени, неквалитетнији играч од Лазетића, продају Лекића за сулудо висок износ и иду поново са још млађим и неискуснијим играчима. Сваке године лига нам је све гора. Ваљда ће Никола успети да себи пронађе клуб који ће да га цени, као фудбалера и као човека...

блок11ц

pre 13 godina

нисам лазетићев фан али га више поштујем од садашње управе..
лукићу,аџићу a поготово клеут из звезде!!!

STOVLA

pre 13 godina

Najsmesnije sportsko drustvo na planeti!
Scenaristi latinoamerickih serija ostali bez teksta kad su videli majstore iz Beograda.
Zivela nam Zvezda ovako jos dugo:)))

sasha

pre 13 godina

zar nije ovo pravdanje novinama i javnosti, samo od sebe neprofesionalno; kao sto rece Adzic..! mislim, problemi unutar neke sportske organizacije, ne treba da se iznose na videlo na ovaj nacin. a sad, ne kazem da izmisljas, mozda/ verovatno i jeste istina sto pricas, ali veoma neprofesionalno. + u sred muke sa nacionalnim timom i svetskim prvenstvom, ti o ????

Deki LO

pre 13 godina

Nek te sreca prati u nastavku karijere kapitenu!a adzic i lukic ce morati jednom da nam objasne zasto su nam oterali najboljeg igraca...inace ce metla opet da radi na Marakani...sve najbolje u buducoj karijeri.

блок11ц

pre 13 godina

славољуб муслин један је славољуб муслин.!!

бар нисам бринуо оволико око следеће сезоне!!

муслин тренер и тим менаџер
па да видимо

macado7

pre 13 godina

Lukicu,Adzicu...,stavite prst na celo i dobro razmislite!!!Znate li koga ste oterali,koga ste doveli,a koga cete tek da dovedeta(Koroman)???A tebi Lazo,kapitenu nas jedno veliko HVALA,od sveg srca!!!

Nenad Pariz

pre 13 godina

Lazeticu nisi sam i naseg su kapitena(Djordjevic) oterali jos na gori nacin.Uprava se ponasa kao da im je deda ostavio i zvezdu i Partizan.

Jovan

pre 13 godina

Verujem da je ovo istina!!! Taj "ulicni recnik" i pristaje Ivanu Adzicu.. Zacudio bih se da je razgovarao kulturno i profesionalno.. Sta god da kaze sada, ne verujem, jer svako ko je prosle sezone gledao Zvezdu, zna da je Lazetic bio pravi kapiten! Bravo majstore! Sramota je da se Koromanu nude 3 puta vece pare! Ali od Ivana Adzica nista ne moze da me iznenadi.. Bojim se da tonemo sve dublje.. UPRAVA NAPOLJE ! ! !

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Kako mi je žao. Pa najboljeg igrača vi otjeraste. Adžiću, crni Adžiću, odlazi odmah! Taman kada je sve krenulo nabolje, vi ovako. Pa to je bio naš kapiten i predvodnik ove generacije. Pa šta vam je???
Tebi Lazo u svakom slučaju hvala za sve i nadam se da ćeš naći klub u kojem ćeš biti srećan i gdje će te mnogo više cijeniti. HVALA!!!

mali Radojica VELIKI junak!

pre 13 godina

Samo lud i slep covek ne vide ko je Ivan Adzic ... samo jos jedan koji hoce da se ogrebe o zvezdu!

Adzic - NAPOLJE!
NIKOLA - C A R!!!

NIKOLA

pre 13 godina

E moj Adzicu, oterao si Pizona jer nije hteo da forsira tvoje igrace, a cim je Dostanic dosao, mali Reljic (kojeg si trenirao u Rudaru) odmah je zaigrao, a ostale novajlije pale u drugi plan, sad se na ovaj nacin dodvoravas Binicu, a onaj "PATRIOTA" Lukic samo dize buku jer je nesposoban za bilo sta drugo...
PRIVATIZACIJA STO PRE!!!
Lazeticu, uvek ces biti zapamcen kao kapiten najlosije Zvezdine ekipe svih vremena koju su doveo do trofeja u kupu!!!

realan

pre 13 godina

Adzicu ODLAZI iz ZVEZDE!!!
ako je ovo bio jedini nacin da se otera kapiten i dovede Koroman za kapitena onda je ovo sramota.
sve sto je rekao u ovom saopstenju je na svom mestu, zar se sa KAPITENOM zadnjim razgovara?! mene je kao deliju sramota

dzoni

pre 13 godina

au jbt, pa kolike egoe imate vi fudbaleri... DA ok nije te pozvao prvog na razgovor, ali ti da se zbog toga ljutis, pa mislim toliko govori samo o tebi!!! Ja jesam stvarno zagrizen navijac Zvezde i tugujem za posle svakog poraza, ali iskreno samo zelim da ti kazem hvala ti sto si se vratio, iako mislim da si se vratio samo zbog sina, ali hvala i sto odlazis!!! Ne trebaju nam igraci koji se ljute sto nece biti prvi kada treba da se poprica sa njima o produzetku ugovora!!! Niko ne sme biti veci od bilo koga drugog u timu, i zato i ne treba da budes tu sledece sezone, a kamoli da se predstavljas kao kapiten... Zato i ne podrzavam dolazak Koromana jer su njih dvojica isti, misle da su od Boga dani... Jeste da su dobri igraci ali ne treba da se igra i tim vrti oko jednoga!!! Zato sam i za varijantu da se pokupuju igraci po nasoj ligi, neka su losiji ali da bar nisu primadone!!! Ok je da su osvojili Ligu SAmpiona ili Uefa kup pa da misle da su najjaci, to bih i razumeo ali ovako, samo produzi dalje!!!

e sad..

pre 13 godina

nije zvezda ono sto je nekad bila.. raspala se kao i nase drustvo zajedno sa moralnim vrednostima. nekada je bilo dovoljno da kazes dzaja i osetis snagu masinerije iza koje je bio taj covek..
iskreno voleo bih da se on vrati u zvezdu samo se plasim da ovom rasulu nema pomoci..

ForeverSRB

pre 13 godina

Malo je ljudi kao ti, puno vishe onih koji su kao Adzic...Shta god uradio, i gde god otishao, za mene si jedan od TOP 5 kapitena CRVENE ZVEZDE ikada...Ne mislim po kvalitetu, vec po temperametnu, po tome shto si u najtezim vremenima na svojim ledjima nosio svu tezinu ovog mladog tima, i zato nemash razloga da brinesh, pravi Zvezdashi ce te uvek poshtovati i voleti!! Nikola, ti si za nas i dalje kapiten!!!

Sabre

pre 13 godina

Jes da je mator i da nije nista specijalno ali i takav je bio ubedljivo najbolji i najpozrtvovaniji zvezdin igrac.. sramota sta se desava sa nasim fudbalom.

maradona

pre 13 godina

lazeticu zao mi je sto ides. nosio si nas tim sa pavletom i da nisi ostao ne bi uzeli nista ove sezone sigurno. sramota je kako su te izradili.prvo pizona pa onda tebe

Stanisa

pre 13 godina

Svaka ti cast bio si jedini koji vredi u propalom klubu i nama potrebe pravdati se, tvoje zalaganje i znanje je moglo da se vidi na svakoj utakmici !
Cekacemo mi jos duuugo da Zvezda bude ozbiljan klub dok se ne rascisti ima da se nacekamo posteno !!!!

bratminli

pre 13 godina

Goran Vesic, alfa i omega propasti KK CZ, preselio se u FK CZ, gde je siva eminencija kluba, a Adzic i Lukic samo njihove marionete.

A "pravi Zvezdasi" zdusno podrzavaju upravu FK.

Cujemo se za godinu - dve, kada budete bojkotovali FK, kao danas KK. Samo tada ce biti kasno.

Podrska kapitenu Lazeticu!

maradona

pre 13 godina

lazeticu zao mi je sto ides. nosio si nas tim sa pavletom i da nisi ostao ne bi uzeli nista ove sezone sigurno. sramota je kako su te izradili.prvo pizona pa onda tebe

NIKOLA

pre 13 godina

E moj Adzicu, oterao si Pizona jer nije hteo da forsira tvoje igrace, a cim je Dostanic dosao, mali Reljic (kojeg si trenirao u Rudaru) odmah je zaigrao, a ostale novajlije pale u drugi plan, sad se na ovaj nacin dodvoravas Binicu, a onaj "PATRIOTA" Lukic samo dize buku jer je nesposoban za bilo sta drugo...
PRIVATIZACIJA STO PRE!!!
Lazeticu, uvek ces biti zapamcen kao kapiten najlosije Zvezdine ekipe svih vremena koju su doveo do trofeja u kupu!!!

bratminli

pre 13 godina

Goran Vesic, alfa i omega propasti KK CZ, preselio se u FK CZ, gde je siva eminencija kluba, a Adzic i Lukic samo njihove marionete.

A "pravi Zvezdasi" zdusno podrzavaju upravu FK.

Cujemo se za godinu - dve, kada budete bojkotovali FK, kao danas KK. Samo tada ce biti kasno.

Podrska kapitenu Lazeticu!

realan

pre 13 godina

Adzicu ODLAZI iz ZVEZDE!!!
ako je ovo bio jedini nacin da se otera kapiten i dovede Koroman za kapitena onda je ovo sramota.
sve sto je rekao u ovom saopstenju je na svom mestu, zar se sa KAPITENOM zadnjim razgovara?! mene je kao deliju sramota

Jovan

pre 13 godina

Verujem da je ovo istina!!! Taj "ulicni recnik" i pristaje Ivanu Adzicu.. Zacudio bih se da je razgovarao kulturno i profesionalno.. Sta god da kaze sada, ne verujem, jer svako ko je prosle sezone gledao Zvezdu, zna da je Lazetic bio pravi kapiten! Bravo majstore! Sramota je da se Koromanu nude 3 puta vece pare! Ali od Ivana Adzica nista ne moze da me iznenadi.. Bojim se da tonemo sve dublje.. UPRAVA NAPOLJE ! ! !

mali Radojica VELIKI junak!

pre 13 godina

Samo lud i slep covek ne vide ko je Ivan Adzic ... samo jos jedan koji hoce da se ogrebe o zvezdu!

Adzic - NAPOLJE!
NIKOLA - C A R!!!

Sabre

pre 13 godina

Jes da je mator i da nije nista specijalno ali i takav je bio ubedljivo najbolji i najpozrtvovaniji zvezdin igrac.. sramota sta se desava sa nasim fudbalom.

Stanisa

pre 13 godina

Svaka ti cast bio si jedini koji vredi u propalom klubu i nama potrebe pravdati se, tvoje zalaganje i znanje je moglo da se vidi na svakoj utakmici !
Cekacemo mi jos duuugo da Zvezda bude ozbiljan klub dok se ne rascisti ima da se nacekamo posteno !!!!

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Kako mi je žao. Pa najboljeg igrača vi otjeraste. Adžiću, crni Adžiću, odlazi odmah! Taman kada je sve krenulo nabolje, vi ovako. Pa to je bio naš kapiten i predvodnik ove generacije. Pa šta vam je???
Tebi Lazo u svakom slučaju hvala za sve i nadam se da ćeš naći klub u kojem ćeš biti srećan i gdje će te mnogo više cijeniti. HVALA!!!

Željko

pre 13 godina

Ja sam partizanovac !!!Ono što mogu da vidim je da Zvezda nikada nije bila u gorem stanju,a to znači što je Zvezda slabija i srpski fudbal je slabiji a samim tim i Partizan ,što uopšte nije dobro !!!Želim da Zvezda bude jaka .asamim tim biće i Partizan ,kao i srpski fudbal!!!!

jaceka

pre 13 godina

Srećno majstore! Sa velikim pojačanjima tipa Vladan Binić,sa belim i sivim crnogorskim eminencijama u klubu predstoji nam u narednoj sezoni velika borba ali za opstanak! Grobari mirno spavajte, sa ovakvim ljudima u Zvezdi titula će još dugo biti kod vas, mada ni ovi vaši nisu mnogo bolji ali su bar manji džiberi!

Dex

pre 13 godina

Vise nista nece biti isto !! Zao mi je sto kao navijac Zvezde gledam njenu propast a takvih kao sto je Adzic u nasim zivotima ima i previse !!!

Marko_bgd

pre 13 godina

ako je istina to sto je lazetic rekao..nacin na koji mu je adzic saopstio da ga ne zeli u klubu,i ponudjen duplo manji ugovor je stvarno sramotan...ispljujes coveka,i ponudis mu duplo manje para,pa naravno da nece prihvatiti...cekam samo pizona da se obrati javnosti..da vidimo zasto su odpustili trenera i momentu kada je zvezda bila prva na tabeli...ocigledno ista prica,samo drugi ljudi...forsiraju svoje igrace...

ForeverSRB

pre 13 godina

Malo je ljudi kao ti, puno vishe onih koji su kao Adzic...Shta god uradio, i gde god otishao, za mene si jedan od TOP 5 kapitena CRVENE ZVEZDE ikada...Ne mislim po kvalitetu, vec po temperametnu, po tome shto si u najtezim vremenima na svojim ledjima nosio svu tezinu ovog mladog tima, i zato nemash razloga da brinesh, pravi Zvezdashi ce te uvek poshtovati i voleti!! Nikola, ti si za nas i dalje kapiten!!!

РОКИ

pre 13 godina

Невиђена срамота за Црвену Звезду! Хоће Коромана, који је по мени, неквалитетнији играч од Лазетића, продају Лекића за сулудо висок износ и иду поново са још млађим и неискуснијим играчима. Сваке године лига нам је све гора. Ваљда ће Никола успети да себи пронађе клуб који ће да га цени, као фудбалера и као човека...

Milinko

pre 13 godina

Opet ovaj Adzic u akciji, posle cije svake akcije se hvatamo za glavu?
Tako smo se hvatali za glavu posle otkaza Pizonu, posle ode titula, sada Lazeticu, dokle bre vise???

Nenad Pariz

pre 13 godina

Lazeticu nisi sam i naseg su kapitena(Djordjevic) oterali jos na gori nacin.Uprava se ponasa kao da im je deda ostavio i zvezdu i Partizan.

Babin_zub

pre 13 godina

1.Smatram da je nacin na koji je Adzic saopstio Lazeticu koliko ga ceni kao igraca veoma prizeman i nimalo dostojan kluba(naravno,u koliko se sve ovo zaista ovako i dogodilo,a poznavajuci Adzica verujem da jeste bilo tako).Lazetic je zaista ostavljao srce na terenu i motivisao ekipu,bio pravi vodja i na terenu i van njega,sa odmerenim izjavama(za razliku od Koromana koji se ponasa kao navijac a ne kao profesionalni fudbaler).Kad god je odsustvovao zbog povrede tim je lose igrao,osetno se primecivao njegov izostanak.
2.Obe strane govore da novac nije bitan,i naravno lazu.Ali zaista je cifra od 200 000e po sezoni sasvim ok za igraca Lazeticevih kvaliteta.Pa zar nije bolje njega platiti toliko nego trojicu "Binica" po 70 000???A ugovor sa Lazeticem ima i posebnu tezinu,on je Zvezdino dete,iz naseg podmlatka,povratnik iz inostranstva,neko ko zna,ume i moze,a pre svega srcem vuce ovu mladu ekipu sastavljenu s'brda - s'dola.

Malo vise respekta prema kapitenu,Ivane Adzicu!!!Crvena Zvezda je bila gospodski klub koji je vodio racuna o svojoj deci,treneri do pre 15 godina nikad nisu smenjivani u toku sezone,u javnost se nije iznosio prljav ves vec se sve resavalo u 4 zida...Lepe ste nam stvari sa zapada doneli.

Deki LO

pre 13 godina

Nek te sreca prati u nastavku karijere kapitenu!a adzic i lukic ce morati jednom da nam objasne zasto su nam oterali najboljeg igraca...inace ce metla opet da radi na Marakani...sve najbolje u buducoj karijeri.

STOVLA

pre 13 godina

Najsmesnije sportsko drustvo na planeti!
Scenaristi latinoamerickih serija ostali bez teksta kad su videli majstore iz Beograda.
Zivela nam Zvezda ovako jos dugo:)))

ja

pre 13 godina

zar ne vidite da "prave delije" nemaju nista protiv gospode Lukica i Adzica zato sto im daju oni novac iz zvezdinog jadnog budzeta, sve dok su takve Delije na sipkama zvezdi se ne pise dobro...

блок11ц

pre 13 godina

нисам лазетићев фан али га више поштујем од садашње управе..
лукићу,аџићу a поготово клеут из звезде!!!

macado7

pre 13 godina

Lukicu,Adzicu...,stavite prst na celo i dobro razmislite!!!Znate li koga ste oterali,koga ste doveli,a koga cete tek da dovedeta(Koroman)???A tebi Lazo,kapitenu nas jedno veliko HVALA,od sveg srca!!!

блок11ц

pre 13 godina

славољуб муслин један је славољуб муслин.!!

бар нисам бринуо оволико око следеће сезоне!!

муслин тренер и тим менаџер
па да видимо

delija

pre 13 godina

Bravo majstore, ako je neko dao zvezdi u prosloj sezoni to si ti i Ninkov....zao mi je sto odlazi nakon sto je podigao trofej kupa srbije....!

Bane

pre 13 godina

Ne mogu da verujem kakvo licemerje adzica i ostalih,pa covek je bio najbolji uz ninkova i to ubedljivo ! Na tako jadan nacin su probali da ga nateraju da igra za duplo manje pare ! Bezi ti odavde Nikola sto dalje veruj mi... Nazalost je Zvezda u kandzama najobicnijih kriminalaca i propalica !

Delija_Sever

pre 13 godina

Sve ima svoj pocetak i kraj, Uprava Napolje, Lukicu, totalno neprofesionalan odnos, vredjate i potcenjujete coveka koji se vratio iz Italije u nasu Livada Premijer Ligu a zapamti da samo navijaci ostaju uz klub, dok igraci i Uprave dolaze i prolaze.Nadam se da cete naci nacin da se izvinete Lazeticu i da ga zadrzite na Marakani, jer je navijacima muka od smene Pizona i gubitka titule za sta je direktno kriva Uprava!
Nismo presli preko ostavke Pizona a necemo ni preko ostavke Lazetica pa uzmi digitron i lupi koren, pa vidi da li se isplati tebi i Ivanu, jer cete na kraju ostati zbog svojeg vulgarnog recnika bez fotelja!

Samo Sever ostaje, sve ostalo dolazi i prolazi!

darko

pre 13 godina

Adzic-covek koji je u fk Mladenovac prodavao utakmice...
Lukic-covek koji u Sopotu drzi folkoteku...
lazetic-sve je rekao u pismu,mozda je neke utakmice lose odigrao...da je pravi zvedas dokazao je kada je branio svoju ekipu u emisiji total soccer na Sos kanalu...spustio na na laicki nivo da komentarise odluke sudija,branio nladu ekipu...ono sto je trebao trener da uradi...

pfc apatin

pre 13 godina

Svaka čast majstore što si rekao istinu . Potvrdilo se tačno što su svi znali i videli(ostali nisu hteli) o kakvoj se upravi radi - najgoroj u istoriji kluba.

e sad..

pre 13 godina

nije zvezda ono sto je nekad bila.. raspala se kao i nase drustvo zajedno sa moralnim vrednostima. nekada je bilo dovoljno da kazes dzaja i osetis snagu masinerije iza koje je bio taj covek..
iskreno voleo bih da se on vrati u zvezdu samo se plasim da ovom rasulu nema pomoci..

srećan put

pre 13 godina

kao psiholog, uradio bih analizu ovog pisma, ako mi dopustite...
*pre svega, obraćanje javnosti u pismenoj formi ukazuje na veliki ego, jer pisac "otvorenog pisma" smatra da je njegova reč dovoljno važna da svi treba da je čuju.
-"ne bih želeo da bilo koja moja izjava pre ili posle ovoga bude protumačena pogrešno"-ova izjava označava da je i sam nesiguran da će se u njegovu priču poverovati.
-"da sam zvezdaš celim srcem"-svest o tome da odluka nije u interesu kluba.
-"Posle osam punih godina igranja u najjačoj ligi na svetu"-hvalisavost.
-"U momentu potpisivanja ugovora u klubu su bili igrači koji su imali primanja oko 300.000 evra!"-sujeta (znak uzvika ukazuje koliko mu to smeta).
-"U par mečeva sam morao da pauziram zbog povrede ili kartona"-svest da je sezonu odigrao loše.
-"želim svima da se zahvalim, ali i da izrazim ubeđenje da sam se klubu i navijačima odužio igrama i ponašanjem na terenu i van njega"-apel navijačima, uz svest da odluka nije ispravna.
-"da me je pozvao poslednjeg"-opet sujeta. sebe smatra najvažnijim.
-"da čuje mišljenje svog kapitena o stvarima kroz koje smo zajedno prošli i treba da prođemo"-ponovo ego. smatra da mu pripada i važnija uloga od igračke.
-"Nije spomenut ni plan za sledeću sezonu (ambicije kluba i igrački kadar) i moja uloga u istom!"-nesigurnost. strah za mesto.
-"(predsednik, generalni sekretar...) bili na nekom službenom putu baš na dan kada su mene pozvali na razgovor"-izgovor.

a sad navijačko mišljenje: nikola lazetić je došao u CZ pošto je izgubio mesto u zapadnim timovima. nikola lazetić je odigrao mlaku sezonu u CZ. njegovi prodori su lako zaustavljani. priče o povratku koromana su ga uplašile jer igra na istoj poziciji. lično, mislim da je ponuda za novi ugovor bila viša nego što bi trebalo da bude ponuđena rezervnom igraču (što bi bio u sledećoj sezoni).
izvinjavam se zbog podužeg teksta.

Petrrronije

pre 13 godina

Doteralo se do duvara, dno dna u FK CZ-ali od strane uprave, sportskih direktora. Igraci kakvi su takvi su- mozda su mogli i bolje ALI NAJVECA KRIVICVA SE SVALJUJE NA UPRAVU!
Nesposobnost je evidentna a prisutna je podobnost-po kojoj i cijoj meri- ne bih bas.
Unistiti FK CZ ne mozete zgadijo. Da ste dali svoje pare kada ste dolazili na funkcije- jer je to garancija da cete uspesno radioti i raditi u interesu FK CZ drgacije biste se ponasali. Ovako mislite da mozete sve. Niste ni svesni u kolikim ste problemima Adzicu , Lukicu i ostala ....koja nasledi Pikseta ,Miskovica juniora,...
MARS IZ ZVEZDE boranijo nezrela

glen

pre 13 godina

Ivan Adžić 1987 - OŠ "20. oktobar", blok 70, 10 jedinica iz 13 predmeta. Ivan Adžić 2010 - direktor "Crvene Zvezde". Intelektualac.

ciganDOgroba

pre 13 godina

Nije Zvezda nicija privatna prcija!!!
Teraju Lazetica da naprave mesta Binicu.Hvala Dragisi za doprinos u sampionskoj Zvezdi ali nije on zaduzio Zvezdu da bi mu se to vracalo generacijama i generacijama.Kada je Binic senior dosao u BG "u mecka sa Pikseta" na svakoj utakmici je vikao Pikseta centrisi!

Matrix

pre 13 godina

Kako nije sramota Adžića i Lukića ,dozvoljavaju da najbolji igrač odlazi, videlo se ko je Lazetić,momak je srce ostavljao na terenu ,a taj Adžić da ga tako isponižava da nije igrao kako treba,pa to je sramota,čim Lazetić nije igrao jednu utakmicu Zvezda je izgubila od nižerazrednog kluba,a pitao bi gospodu iz Zvezde ,koliko su dobili para ili kvadrata od portugalaca za one komplekse što će da se prave ,nije dobila ništa ,još pričaju priče da će renoviranje stadiona da košta 200 miliona evra ,a evo danas je objavljeno da je stadion u južnoj Africi napravljen nov za 200 miliona evra ,pa koga vi lažete ,da li ste toliko zemljište za renoviranje stadiona,pa da li ste vi normalni,izgubili smo titulu zato što ste smenili Pižona ,i doveli trećerazrednog trenera,pa sada mislite da zamazujete oči delijama sa renoviranim stadionom,koji će da prima 5000 ljudi manje nego što sada prima,a pitao bi vas jednu stvar ,kada se naprave ti kompleksi ,jer ste razmišljali gde će klinci da treniraju ,jer kada se izgrade kompleksi tih pomoćnih terena neće biti,gubite se iz zvezde ,a tebi Lazo puno uspeha u karijeri ,jer jedini si ti vredeo u ovom timu.

Kleo

pre 13 godina

Lazetiću, provaljen si!
Ne pada nam na pamet da te angažujemo.. Trenutno smo fokusirani na Kadua i Savija.

P.S. Nisam razumeo, kako to izgubiste titulu tri meča pred kraj?

Chana

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da je Adžić takav...
A baš sam mislio da je fin omladinac (u godinama...)
Malo šale ne može da smeta !
Lazetiću, Tebi svaka čast, svi mi Te pamtimo iz vremena Vošinog pohoda iz InterToto kupa krajem XX veka...
Sve ovo Ti ipak nije trebalo!
Ali, moraš to da prihvatiš - ipak je to fudbal, Srbija,
znaš...Bate...
Vojvodinaš

dzoni

pre 13 godina

au jbt, pa kolike egoe imate vi fudbaleri... DA ok nije te pozvao prvog na razgovor, ali ti da se zbog toga ljutis, pa mislim toliko govori samo o tebi!!! Ja jesam stvarno zagrizen navijac Zvezde i tugujem za posle svakog poraza, ali iskreno samo zelim da ti kazem hvala ti sto si se vratio, iako mislim da si se vratio samo zbog sina, ali hvala i sto odlazis!!! Ne trebaju nam igraci koji se ljute sto nece biti prvi kada treba da se poprica sa njima o produzetku ugovora!!! Niko ne sme biti veci od bilo koga drugog u timu, i zato i ne treba da budes tu sledece sezone, a kamoli da se predstavljas kao kapiten... Zato i ne podrzavam dolazak Koromana jer su njih dvojica isti, misle da su od Boga dani... Jeste da su dobri igraci ali ne treba da se igra i tim vrti oko jednoga!!! Zato sam i za varijantu da se pokupuju igraci po nasoj ligi, neka su losiji ali da bar nisu primadone!!! Ok je da su osvojili Ligu SAmpiona ili Uefa kup pa da misle da su najjaci, to bih i razumeo ali ovako, samo produzi dalje!!!

Marko

pre 13 godina

Cuj psihologa molim te ... Pa kakve su to nebuloze, zaista ne mogu da verujem, citam i ne znam ko je tu za promatranje. Naime, pre nego sto se neko promatra, treba da se sagledaju sve cinjenice. Sramota je da kapiten CZ, poslednji bude pozvan, sramota je da Dostanic nizerazredni trener bude doveden na tu poziciju na konto prijateljstva s upravom i izgubio dobijeno prvenstvo. Ovo je bila direktna uvreda za kapitena koju on nije zasluzio, zna se kako se to radi u velikm klubovima. Jedan savet za psihologa, da si samo jedan dan proveo u fudbalu, mozda bi ti i bilo jasno zbog cega toliko nezadovoljstvo od strane Lazetica,a ovako, ostaje nam samo da se nasmejemo ...

Zeka&Bjeka

pre 13 godina

Mislim da nijednom pravom navijaču Crvene Zvezde nije jasno kako je taj prosečni igrač i ispodprosečni "sportski radnik" (usput, "sportski radnik" je opis radnog mesta koji postoji samo u Srbiji-ci) postao "sportski direktor" našeg najuspešnijeg fudbalskog kluba?!?!
Čekaj, valjda postoje neki kriteriji, standardi?
Ja razumem da smo još uvek u teškoj buli. Dugovi. Neisplaćene obaveze...ALI, braćo, ovo je dno dna!
Hoćeš da se rešiš igrača koji ima najveća primanja, a uz to je i kapiten? Pa, pozoveš čoveka na razgovor... ponudiš piće... a tu su i predsednik i gensek kluba...I kažeš, lepo, "u dugovima smo do guše. Da li možeš da nam pomogneš tako što bi prihvatio duplo manju platu?"

Umesto toga, oni furaju ulični fazon.
Strašno je kako neki idioti mogu da ti ogade voljeni klub!

P.S. Svaka čast Zeki i Bjeki kako su elegantno odbacili od sebe sve optužbe! Tako se to radi! To su pravi, a ne ovi amateri...

Matrix

pre 13 godina

Adžic naj losiji kapiten u istoriji Crvene Zvezde. Secam se derbija pre 15-tak godina. On klinac u prvom timu. Nema sanse da primi loptu. Za dve tri godine ista prica samo sada nosi i kapitensku traku. Ciji je on nije mi jasno ali mi je sigurno da znanjem nije zasluzio kapitensku traku a sigurno ni mesto sportskog direktora

goxy

pre 13 godina

Potpisnici "Srećan put" i "Dooka" i tek po neki zalutali nepoznavalac fudbala treba da pronadju derbi CZ-Partizan, u kojem nije igrao Lazetić, kao i još 2 utakmice koje je preskočio, pa da vide uticaj ovog igrača na igru CZ. Kontrola lopte, prodornost,saradnja sa desnim bekom, centaršut,... Molim vas "stručnjaci" da me podsetite na kraju sezone na doprinos Binića ili Koromana, kao i na njihov uticaj na igru i uspehe na kraju sezone. A do tada hajde da pričamo o renoviranju stadiona, milionima, avionima,...I TO JE REALNIJE OD TITULE, OSIM AKO SE NE DOGOVRE CZ i Partizan kao u doba velikih magova i prijatelja Cveleta i Bjekovića. Pa malo jedni pa drugi da budu prvaci. Ali sumnjam ko da se dogovori sa Adžićem? Igračka karijera-skromna, u inostranstvu- bez traga, trener- par meseci u Crnoj Gori, obrazovanje-nepoznato, strani jezici- čisto sumnjam i desetak reči. I šta da očekujemo? SAOPŠTENJA, SVAĐE SA PARTIZANOM, ZAVERA FSS,...

ultrasrbin

pre 13 godina

iako sam partizanovac moram da konstantujem-ovo sto su uradili lazeticu mnogo je gore i od onoga sto je uradjeno n.djordjrvicu u partizanu. zalosno je sto i partizan i zvezdu vode indijanci.

Slav

pre 13 godina

Idi idi,neka su ti srecni puti...
ne brini se,i da si ostao,ne bi ispunio svoj cilj,jer zvezda nece igrati u Evropi,sta ce joj Evropa kad ima BSK Borcu ovde,to je za nju Evropa jaka ko zemlja,a da ne pricam o Javoru,a za ono sto je doletelo sa autokomande,necu,mnogo boli,necu da vam stavljam so na ranu...

milos

pre 13 godina

Kada sam prosle godine nacuo da ce Lukic biti predsednik Crvene zvezde za mene je bila katastrofa, ali me je jos vise pogodila cinjenica da je za sportskog direktora izabran Ivan Adzic, ej Ivan Adzic!!! Najgori kapiten u istoriji Crvene zvezde!Svaka im cast za ono sto su ucinili ove godine obzirom na tim koji smo imali, mada se to sve moze vise pripisati nama navijacima i Pizonu. Sa ovom ekipom, kojoj je neosporni vodja bio Lazetic, vise se nije moglo. Lazetic, koga inace ne volim, je ne samo bio najbolji pored Ninkova, vec se uvek, ponavljam uvek najvise trudio i da se jedan Adzic, kome niko nece dinar da da kako bi kupio nekog postenog igraca, na taj nacin odnosi prema Lazeticu, to je sramota i katastrofa. Verujte ljudi, ako uskoro ne dodje do privatizacije, mi propadamo sa ovim nesposobnjakovicima koji prodaju maglu sa pricom da ne zele da bilo ko i za male pare bude na Zvezdinom dresu. Gospodo, svima delujete neozbiljno, kao sa ulice i ne zeli da vam da pare. Na kraju krajeva, bolje je uzeti 100 hiljada evra, nego 0! Vas zadatak je da nabavite novac i dovedete pojacanja, a ne da kukate kako nemate para, ako to ne mozete mars iz Zvezde. Mada, svaka cast za prodaju one prevare od Lekica i to za toliki novac.

Dooka

pre 13 godina

Bio sam na skoro svakoj utakmici ove sezone na Marakani i imam da kazem samo jedno Lazeticu-dovidjenja. Tvoje pismo ne krije cinjenicu (vec je naprotiv otkriva) da si bio u Zvezdi zbog para i da si zbog istih otisao. Za koga si ti igrao- Torino pre 3 god. koji je ispao iz lige? A za pljuvace Koromana- setite se ko je davao golove Partizanu u derbiju i Bajernu... Mnogo bolji igrac, mnogo...jeste da je budala ali ajde... Lazetic me razocarao, neka ide u Steauu. Zvezda uzima titulu,i drzace je duuugo godina.

Kiro

pre 13 godina

@Roki
Možeš li da objasniš šta ti znaći to "nekvaliteniji" igrač od... Ja bih rekao - nije bolji igrač ili slabiji je igrač. Ko od nas dvojice ima muke sa srpskim jezikom?

B A K I - Kula

pre 13 godina

Ajmo Delije dosta smo trpeli Adzica i njegove gluposti prvo otera Pizona pa sad na ovakav nacin otar coveka koji je u ovoj sezoni dao sebe za klub.
Treba oterati Vesica i ostale zutace iz kluba jer unistili su Kosarkaski Klub a sad hoce zarad svojih ciljeva i Fudbalski Klub.
Demokrate hoce da te ugase!!!!
Zvezda pripada ZVEZDASIMA a ne VESICU i njegovim MAFIJASIMA!

Deki

pre 13 godina

Adzicu odlazi iz Zvezde! Da li ovaj Lukic ima sluha ili je isti kao ovaj. Najgori sportski direktor u Zvezdi kao i onaj Bunjevcevic. Koji mu to igraci igraju koje je dove. Blamaza. Lazeticu u ime mojih drugara Zvezdasa veliki IZVINI. Hvala ti za sve sto si dao u proteklih dve godine i nismo imali igraca kao ti poslednjih deset godina. Adzicu ODLAZI. Najgore je kada ne budemo usli u Ligu Evrope, tada cemo ga oterati. Sve se ponavlja kombinacije varijacije lova itd. Prodaju nam maglu vec niz godina a mi navijaci kao ovce. Sada i crvene kartice kao Barselona Real, ma vazi hiljadu!

brana mitrovic

pre 13 godina

svaka cast lazeticu, za sve sto je uradio za zvezdu...sigurno je bio pored ninkova najbolji igrac zvezde u prosloj sezoni, vratili su kup i meni je to dovoljno!!!a adzic ne zasluzuje nikakvu funkciju u zvezdi, igrao je u njoj, bio je kapiten i to mu je dosta...neuspesan trenerski pokusaj u pljevljima, covek izgleda otecen kao da su ga pcele izujedale...a posle prvog poraza u derbiju na marakani u prosloj sezoni, on i maza vasilijevic u kafani u zemunu do zore, ne razumem!!!bolje da napusti klub, igra mali fudbal i vodi balon u bloku 70!!!vrati se nikola!!!!

Matrix

pre 13 godina

Ovaj što se potpisao sa Sretan put ,pa prijatelju nije ništa novo da su fudbaleri sujetni,a vidi se da nisi pratio zvezdine utakmice.Lazetić je ostavljao srce na terenu,i to sve delije znaju,ja ne znam šta je tu tebi mlako kada u svakoj utakmici najviše pretrči,od sredine terena on organizuje igru ,pasove perfektne ima ,zato nemoj da prozivaš dečka ,a nisi ni jednom bio na stadionu.Hteo ti to da priznaš ili ne ,ali je Lazetić bio najbolji Zvezdin igrač,čim nije igrao utakmicu to se odrazilu na Zvezdinu igru ,nismo mogli da se sastavimo izgubilu smo utakmicu od nižerazrednog kluba,ko treba da se proziva ovde tu Adžić i Lukić,isto tako ta dvojica su krivci što smo izgubili titulu,jer oni su oterali trenera koji je imao rezultate ,a doveli Dostanića koji gde god je bio trener nigde nije ništa uradio,da su barem doveli nekog boljeg trenera od Pižona pa da ih razumem ,i niko nije snosio odgovornost za to što smo izgbili titulu ,Dostanić ,Lukić ,Adžić svi su oni na svojim mestima ,da imaju obraza sva trojica bi podnela ostavku.

Aleksa Manojlovic

pre 13 godina

Koliko se ja secam,Zvezda bez Lazetica nije imala igru. Zvezda je celu sezonu igrala po desnoj strani, preko Ninkova i Lazetica, cim bi jedan izostao Zvezda ne bi mogla da predje centar ni protiv mnogo manjih klubova.

sasha

pre 13 godina

zar nije ovo pravdanje novinama i javnosti, samo od sebe neprofesionalno; kao sto rece Adzic..! mislim, problemi unutar neke sportske organizacije, ne treba da se iznose na videlo na ovaj nacin. a sad, ne kazem da izmisljas, mozda/ verovatno i jeste istina sto pricas, ali veoma neprofesionalno. + u sred muke sa nacionalnim timom i svetskim prvenstvom, ti o ????

Pedja

pre 13 godina

Ivan Adzic je vec jednom oteran od strane navijaca, kada je "igrao fudbal" u nasoj Zvezdi. Nikad necu zaboraviti kada je sam samcit sebe predriblao i otisla mu je lopta u aut. Bes koji je izazivao svojm "igrom" je bio sasvim prirodan. Nije mi jasno kako je uopste takav "kalibar" dosao tu gde je.

Lazetic je igrao svim srcem, vukao je koliko je znao. U odnosu na ostale se izdvajao. Stvarno je sramota da ga ovako "oduvaju". Ali, to na zalost nije jedina sramota koja se desava u nasoj Zvezdi. :(

Dragan

pre 13 godina

Mislim da je uprava postupila apsolutno ispravno u vezi Lazetica. Prosle sezone je propustio cak 10 utakmica u prvenstvu, sto je cak 1/3, zbog hronicnih povreda koje vuce zadnjih godina. A da li znate da je od 20 utakmica na kojima je igrao na cak 11 bio zamenjen jer nije mogao vise da izdrzi na terenu? I sada se postavlja pitanje, ima li smisla davati igracu onoliki novac kada ce sledece sezone biti godinu dana stariji, i pitanje je, da li ce i toliko moci da odigra, ili jos manje? Prihvatili mi to ili ne, Zvezda nema novca za po 5 Lazetica i Koromana, i ja ovde dajem prednost Koromanu, koji je iako godiste Lazetica, u mnogo boljem fizickom stanju, sposoban je da iznese celu sezonu, i da odigra utakmice od pocetka do kraja. A sto se kvaliteta tice, ni najmanje ne zaostaje za Lazeticem, cak bih rekao da je u prednosti, makar blagoj. Druga stvar, Koroman moze da igra i levo i desno, sto ce mnogo da nam znaci sledece sezone, kada za levu stranu nemamo pravo resenje. Uprava je morala da donese odluku, i odlucila je ispravno, uzela je igraca koji ce igrati duplo vise za otprilike isti novac. Jednostavno ce biti daleko korisniji za tim od Lazetica jer ce moci da igra, sto je i najbitnije. To je apsolutno logicno resenje, uz svo postovanje Lazeticu, za koga bih i ja voleo da je mogao da ostane, pa makar i sedeo na klupi i igrao kad i kako moze, ali za to se novca nema..

jonny32316

pre 13 godina

Adzic,radojica bozovic,goran vesic,crnogorski kriminalni krugovi i domaci mutni biznismeni to je na zalost danasnja slika zvezde.partizan polako postaje zasluzeno vodeci srpski klub .sve manje klinaca navija za zvezdu.pitali smo se ranije zasto je odnos navijaca bio u korist c.zvezde 3 prema 1 ali tada je zvezda bila daleko veci brend od komsija.sada to vec postaje samo istorijska cinjenica. za mene kao pravog srbina i deliju tuzno ali istinito...

Nikola

pre 13 godina

Imenjače, nemoj da te razočaravaju gori od tebe. Naravno da koriste ulični žargon kada se ponašaju kao pravi uličari, to su više puta pokazali. Šteta je da ljudi koji su pokazali energiju i želju za novi početak ZVEZDE, posle jedne sezone postanu ljudi od kojih se svaki navijač ZVEZDE distancira i sramota je da nas vode takve osobe

Vlada

pre 13 godina

Lazetić je veliki zvezdaš za 250.000,00 evra po sezoni. Zašto nije toliki zvezdaš i za 125.000,00 evra koje mu se nude za ovu sezonu. Pritome mislim da je i to veliki novac za naše uslove kada je u pitanju igrač od 33 godine a imajući u vidu i zvezdinu lošu materijalnu situaciju. Stvar je dakle očigledno u novcu. Drugo nije mi jasno zašto se napadju Lukić i Adžić. Pa setite se kako je bilo kod Dan tane, Toplice. Ko je napravio toliki dug u zvezdi. Setite se činjenice da je Piksi uz svo njegovo uvažavanje uništio zvezdinu omladinsku školu jer za 2.5 godine čovek nije nijednog omladinca uveo u prvi tim a uz to ugasio je filijalu Jedinstvo Ub. E od tada počinje prodaja odnosno odlasci zvezdinih omladinaca u CSK-a. Pa piksi, Toplica i Dena Tana, nakon što su rasprodaliu generaciju koju je Džaja oformio( Janković,Luković, Kovačević,Milovanović i dr.)rasprodali su i omladince. Neka mi neko normalan OBJASNI KAKO JE VELIKI TALENAT JAGOŠ VUKOVIĆ ZAVRŠIO U RADU. KAO JE PRŠO O KOME SE VIŠE I NE PRIČA ZAVRŠIO U RADU. KAKO JE SAVIĆ ISTO UMALO ZAVRŠIO U RADU. KAKO JE STOJČEV OTERAN OD STRANE ČUVENOG DIKE STOJANOVIĆA ZVEZDAŠA, KAPITENA U BARIJU. ČINJENICA JE DA JE SADA SA LUKIĆEM I ADŽIĆEM KAKVI GOD DA SU KAO LJUDI KRENULO NA BOLJE. VRAĆENI SU OMLADINCI( RELJIĆ, SREĆKOVIĆ, MALOVIĆ, TATOMIROVIĆ I DR.) OTERANI U ODREĐENOJ MERI MEŠETARI KAO ŠTO JE DIKA. RACIONALIZOVAN BUDŽET. LJUDI ZVEZDA JE U STRAHOVITOM DUGU ZA NAŠE USLOVE. OD SVAKOG TRANSFERA IDE NAVAC NA TAJ DUG, NA KAMTNE STOPE, GOTOVO JE U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI. A ONI GA NISU STVORILI NITU SU JE TU DOVELI.STOGA SE I DOVODE IGRAČI POPUT BINIĆA , SVIDELO SE TO NEKIMA ILI NE. ONI ĆE NAPREDOVATI I DONETI ZVETDI NOVAC. KADA JE REČ O PRIČI OKO STADIONA. PA O NEČEMU MORA DA SE PRIČA KAKO BI SE ZVEZDA SPOMINJALA U POZITIVNOM A NE NEGATIVNOM KONTEKSTU. I KAKO BI SE NA TAJ NAČIN PRIVUKLI ODREĐENI SPONZORI. A LIČNO MISLIM DA NEMA NIŠTA OD TOGA. KAO ŠTO NEMA NI OD PARTIZANOVOG STADIONA.

Lazar

pre 13 godina

Od prvog dana je bilo sve jasno.Ovo sa nasim klubom je farsa,na zalost lukic deluje posteno ali totalno izgubljeno.Adzic da bude na funkciji u CRVENOJ ZVEZDI????sramota.pa njemu se ceo stadion smejao dok je jos "igrao"!svako ko je tih godina bio na marakani zna da se krio iza igraca samo da ne dobije loptu!!!Ocigledno je da ADZICKA igra ulogu vesica iz KK CZ!!!a znamo sta je doticni radio i uradio(prao pare koje je pokrao).ADZICKA sto pre mora da ide ,zreo je za mokru motku tj ZRELA!!!

DusanRS

pre 13 godina

Problem nije Lazetic kao Lazetic, to je stvar fudbalskog ukusa.Ovdje se radi o kapitenu Crvene Zvezde, nekada je to nesto znacili ali se plasim da skorojevici ne prezaju niodcega

rema

pre 13 godina

pa dobrro oterali su te... sta bi sad mi trebali da kazemo o svima onima koji su nas sutirali... to je surovi profesionalizam... zao mi je nikola... ali oni izgleda imaju bolje resenje... mozda je tako bolje za sve...

pozdrav kapitenu, putuj, neka ti je srecno!!!

Marko

pre 13 godina

Odgovor za "SreCan put" valjda smo Srbi pa otuda to veliko C izmedju, a ne kako pise T... Ne vidim gde si procitao da sam psijatar ili sta vec. Samo sam hteo da ukazem na to da je Lazetic kapiten jednog kluba kao sto je CZ, i da treba da ima poseban tretman, ne znam od kuda to da svaki zaposleni sebi daje pravo prvenstva u odnosu na druge, zato sto u svakoj instituciji, crkvi, mafiji, drzavi pa tako i fudbalu postoji rec hijerahija, a kada bi svako davao pravo sebi prvenstva nastalo bi bezakonje. Zato se i bira kapiten, nije to slucajnost ne brini ... Da ne duzim, ukoliko je Adzic smatrao da Lazetic nije potreban, to se radi na drugi nacin, a ne na ovakav. Kazes da je Lazetic u poznim godinama i nije mogao da se izbori u inostranstvu za mesto, e onda je tuzno da "takav" igrac bude ponajbolji u minuloj sezoni .... Pokusavam sam da donekle da ukazem koliko CZ ima losu upravu i rukovodstvo. Videli smo kako se to radi kada je Dzaja izbacio generaciju Stojkovic, Zigic, Janokovic, Basta, Kovacevic, Bisevac ...

che

pre 13 godina

ko je gledao par utakmica, shvatice da Lazetic nije igrao nista, ali smo ipak pobedjivali kada je on u timu, zato mislim da je realno da mu se ponudi manji ugovor

Srki

pre 13 godina

Posle dugo vremena sa na utakmiacama dogadjalo da kada zvezdin igrac izlazi, gledaoci ustaju i aplaudiraju... To se dogadjalo kada je obicno Lazetic napustao teren oko 75 minuta! Na svakoj utakmici sam bio ove sezone! Momak je davao sve od sebe i nije se ni malo stedeo. Svaki dinar koji je uzeo ili bi trebao da uzme je zasluzio. Definitivno me odusevio ponasanjem u javnosti i na samom terenu kao pojava jer je apsolutno mogao svakom igracu Zvezde da posluzi kao primer. O ovom g- dinu Adzicu ne bi trosio previse reci jer nije ni zasluzio. Sam bi morao da bude svestan da ako sam ne ode, mi cemo ga oterati. I nemoj da bude zabune, MI DELIJE SA SEVERA!!! Iako mrzim internet navijace i njihove kvazi komentare, dovoljno je pogledati ih i shvatiti da ga vecina navijaca Zvezde vise ne zeli u FK C Zvezda. Ako si pametan sam ces da odes, a neces cekati da te mi teramo kao stoku...

mare

pre 13 godina

@
au jbt, pa kolike egoe imate vi fudbaleri... DA ok nije te pozvao prvog na razgovor, ali ti da se zbog toga ljutis, pa mislim toliko govori samo o tebi!!! Ja jesam stvarno zagrizen navijac Zvezde i tugujem za posle svakog poraza, ali iskreno samo zelim da ti kazem hvala ti sto si se vratio, iako mislim da si se vratio samo zbog sina, ali hvala i sto odlazis!!! Ne trebaju nam igraci koji se ljute sto nece biti prvi kada treba da se poprica sa njima o produzetku ugovora!!! Niko ne sme biti veci od bilo koga drugog u timu, i zato i ne treba da budes tu sledece sezone, a kamoli da se predstavljas kao kapiten... Zato i ne podrzavam dolazak Koromana jer su njih dvojica isti, misle da su od Boga dani... Jeste da su dobri igraci ali ne treba da se igra i tim vrti oko jednoga!!! Zato sam i za varijantu da se pokupuju igraci po nasoj ligi, neka su losiji ali da bar nisu primadone!!! Ok je da su osvojili Ligu SAmpiona ili Uefa kup pa da misle da su najjaci, to bih i razumeo ali ovako, samo produzi dalje!!!
(dzoni, 16. jun 2010 19:37)

vidi se da nikada nisi igrao fudbal i da ne znas da kapiten nije samo neko ko nosi traku pregovara na pocetku utakmice oko pocetnog udarca ili strane na terenu... a bez tog ega ne bi ni bi postigao to sto jeste, vec bi bio isto kao ti - samo navijac... a to isto vazi i za doktora psihologa koji je lazeticevo obracanje samo povrsno analizirao i da uz to nije ni malo simpatizer lazetica, s obzirom da mu je samo trazio mane u nacinu na koji se obratio javnosti... daleko od toga da je lazetic kompletna osoba, i da, iz ovoga se vidi da nije sasvim siguran u svoju odluku za koju na neki nacin trazi opravdanje, ni jedan igrac nikada nije sasvim siguran u svoju odluku kad napusta klub, ali je siguran da ga uprava vise ne zeli, da tako nesto shvati ne mora biti psiholog, nego samo poznavati fudbalsku scenu i znati sta ovakvi potezi uprave ustvari znace, a sve ostalo sto je rekao je samo ulepsavanje svog dela u proteklom preiodu, koje sigurno nije bilo savrseno, ali bilo je na mestu, kao sto je i ova njegova odluka na mestu...

komentator

pre 13 godina

@sretan put,
Ja samo hocu da prokomentarisem ovog sebe zvanog "psihijatra" prvo tvoje definicije ili zakljuci su totalno pogresni, svako moze da izvuce nesto negativno iz bilo kakvog teksta ili razgovora.Dok neupoznas osobu licno i znas kako razmislja bilo koja prognoza je neispravna ili preuranjena drugo svaki zaposleni u bilo kojoj firmi/ustanovi/klubu smatra da ima pravo "prvenstva" i boljeg tretmana u odnosu na druge pogotovu ukoliko smatra da se zrtvovao (a Lazetic to smatra, necu da ulazim dali je u pravu ili ne)trece ako ti lecis pacijente onda bolje da promenis profesiju jer sam sebe hvalis kad kazes da si psihijatar ili psiholog(izvini nesecam se tacno sta si napisao) a isto zameras Lazeticu kad kaze nesto slicno. Hipokrat( onaj koji radi ono sto kaze da se neradi).
Sto se tice teme istina je verovatno negde u sredini.

makks

pre 13 godina

ej bre, posle 20 g igranja fudbala , mogao si da svaladas taj centarsut , moj sin to bolje radi od tebe a fudbal mu je 9 rupa . nije tako tesko , malo vezbe samo .. za svoju karijeru bez talenta , zaradio si vise od nekih doktora , malo li je sramoto ?

srećan put

pre 13 godina

kao psiholog, uradio bih analizu ovog pisma, ako mi dopustite...
*pre svega, obraćanje javnosti u pismenoj formi ukazuje na veliki ego, jer pisac "otvorenog pisma" smatra da je njegova reč dovoljno važna da svi treba da je čuju.
-"ne bih želeo da bilo koja moja izjava pre ili posle ovoga bude protumačena pogrešno"-ova izjava označava da je i sam nesiguran da će se u njegovu priču poverovati.
-"da sam zvezdaš celim srcem"-svest o tome da odluka nije u interesu kluba.
-"Posle osam punih godina igranja u najjačoj ligi na svetu"-hvalisavost.
-"U momentu potpisivanja ugovora u klubu su bili igrači koji su imali primanja oko 300.000 evra!"-sujeta (znak uzvika ukazuje koliko mu to smeta).
-"U par mečeva sam morao da pauziram zbog povrede ili kartona"-svest da je sezonu odigrao loše.
-"želim svima da se zahvalim, ali i da izrazim ubeđenje da sam se klubu i navijačima odužio igrama i ponašanjem na terenu i van njega"-apel navijačima, uz svest da odluka nije ispravna.
-"da me je pozvao poslednjeg"-opet sujeta. sebe smatra najvažnijim.
-"da čuje mišljenje svog kapitena o stvarima kroz koje smo zajedno prošli i treba da prođemo"-ponovo ego. smatra da mu pripada i važnija uloga od igračke.
-"Nije spomenut ni plan za sledeću sezonu (ambicije kluba i igrački kadar) i moja uloga u istom!"-nesigurnost. strah za mesto.
-"(predsednik, generalni sekretar...) bili na nekom službenom putu baš na dan kada su mene pozvali na razgovor"-izgovor.

a sad navijačko mišljenje: nikola lazetić je došao u CZ pošto je izgubio mesto u zapadnim timovima. nikola lazetić je odigrao mlaku sezonu u CZ. njegovi prodori su lako zaustavljani. priče o povratku koromana su ga uplašile jer igra na istoj poziciji. lično, mislim da je ponuda za novi ugovor bila viša nego što bi trebalo da bude ponuđena rezervnom igraču (što bi bio u sledećoj sezoni).
izvinjavam se zbog podužeg teksta.

Dooka

pre 13 godina

Bio sam na skoro svakoj utakmici ove sezone na Marakani i imam da kazem samo jedno Lazeticu-dovidjenja. Tvoje pismo ne krije cinjenicu (vec je naprotiv otkriva) da si bio u Zvezdi zbog para i da si zbog istih otisao. Za koga si ti igrao- Torino pre 3 god. koji je ispao iz lige? A za pljuvace Koromana- setite se ko je davao golove Partizanu u derbiju i Bajernu... Mnogo bolji igrac, mnogo...jeste da je budala ali ajde... Lazetic me razocarao, neka ide u Steauu. Zvezda uzima titulu,i drzace je duuugo godina.

sasha

pre 13 godina

zar nije ovo pravdanje novinama i javnosti, samo od sebe neprofesionalno; kao sto rece Adzic..! mislim, problemi unutar neke sportske organizacije, ne treba da se iznose na videlo na ovaj nacin. a sad, ne kazem da izmisljas, mozda/ verovatno i jeste istina sto pricas, ali veoma neprofesionalno. + u sred muke sa nacionalnim timom i svetskim prvenstvom, ti o ????

dzoni

pre 13 godina

au jbt, pa kolike egoe imate vi fudbaleri... DA ok nije te pozvao prvog na razgovor, ali ti da se zbog toga ljutis, pa mislim toliko govori samo o tebi!!! Ja jesam stvarno zagrizen navijac Zvezde i tugujem za posle svakog poraza, ali iskreno samo zelim da ti kazem hvala ti sto si se vratio, iako mislim da si se vratio samo zbog sina, ali hvala i sto odlazis!!! Ne trebaju nam igraci koji se ljute sto nece biti prvi kada treba da se poprica sa njima o produzetku ugovora!!! Niko ne sme biti veci od bilo koga drugog u timu, i zato i ne treba da budes tu sledece sezone, a kamoli da se predstavljas kao kapiten... Zato i ne podrzavam dolazak Koromana jer su njih dvojica isti, misle da su od Boga dani... Jeste da su dobri igraci ali ne treba da se igra i tim vrti oko jednoga!!! Zato sam i za varijantu da se pokupuju igraci po nasoj ligi, neka su losiji ali da bar nisu primadone!!! Ok je da su osvojili Ligu SAmpiona ili Uefa kup pa da misle da su najjaci, to bih i razumeo ali ovako, samo produzi dalje!!!

STOVLA

pre 13 godina

Najsmesnije sportsko drustvo na planeti!
Scenaristi latinoamerickih serija ostali bez teksta kad su videli majstore iz Beograda.
Zivela nam Zvezda ovako jos dugo:)))

jonny32316

pre 13 godina

Adzic,radojica bozovic,goran vesic,crnogorski kriminalni krugovi i domaci mutni biznismeni to je na zalost danasnja slika zvezde.partizan polako postaje zasluzeno vodeci srpski klub .sve manje klinaca navija za zvezdu.pitali smo se ranije zasto je odnos navijaca bio u korist c.zvezde 3 prema 1 ali tada je zvezda bila daleko veci brend od komsija.sada to vec postaje samo istorijska cinjenica. za mene kao pravog srbina i deliju tuzno ali istinito...

Kleo

pre 13 godina

Lazetiću, provaljen si!
Ne pada nam na pamet da te angažujemo.. Trenutno smo fokusirani na Kadua i Savija.

P.S. Nisam razumeo, kako to izgubiste titulu tri meča pred kraj?

Slav

pre 13 godina

Idi idi,neka su ti srecni puti...
ne brini se,i da si ostao,ne bi ispunio svoj cilj,jer zvezda nece igrati u Evropi,sta ce joj Evropa kad ima BSK Borcu ovde,to je za nju Evropa jaka ko zemlja,a da ne pricam o Javoru,a za ono sto je doletelo sa autokomande,necu,mnogo boli,necu da vam stavljam so na ranu...

maradona

pre 13 godina

lazeticu zao mi je sto ides. nosio si nas tim sa pavletom i da nisi ostao ne bi uzeli nista ove sezone sigurno. sramota je kako su te izradili.prvo pizona pa onda tebe

bratminli

pre 13 godina

Goran Vesic, alfa i omega propasti KK CZ, preselio se u FK CZ, gde je siva eminencija kluba, a Adzic i Lukic samo njihove marionete.

A "pravi Zvezdasi" zdusno podrzavaju upravu FK.

Cujemo se za godinu - dve, kada budete bojkotovali FK, kao danas KK. Samo tada ce biti kasno.

Podrska kapitenu Lazeticu!

realan

pre 13 godina

Adzicu ODLAZI iz ZVEZDE!!!
ako je ovo bio jedini nacin da se otera kapiten i dovede Koroman za kapitena onda je ovo sramota.
sve sto je rekao u ovom saopstenju je na svom mestu, zar se sa KAPITENOM zadnjim razgovara?! mene je kao deliju sramota

e sad..

pre 13 godina

nije zvezda ono sto je nekad bila.. raspala se kao i nase drustvo zajedno sa moralnim vrednostima. nekada je bilo dovoljno da kazes dzaja i osetis snagu masinerije iza koje je bio taj covek..
iskreno voleo bih da se on vrati u zvezdu samo se plasim da ovom rasulu nema pomoci..

NIKOLA

pre 13 godina

E moj Adzicu, oterao si Pizona jer nije hteo da forsira tvoje igrace, a cim je Dostanic dosao, mali Reljic (kojeg si trenirao u Rudaru) odmah je zaigrao, a ostale novajlije pale u drugi plan, sad se na ovaj nacin dodvoravas Binicu, a onaj "PATRIOTA" Lukic samo dize buku jer je nesposoban za bilo sta drugo...
PRIVATIZACIJA STO PRE!!!
Lazeticu, uvek ces biti zapamcen kao kapiten najlosije Zvezdine ekipe svih vremena koju su doveo do trofeja u kupu!!!

Dragan

pre 13 godina

Mislim da je uprava postupila apsolutno ispravno u vezi Lazetica. Prosle sezone je propustio cak 10 utakmica u prvenstvu, sto je cak 1/3, zbog hronicnih povreda koje vuce zadnjih godina. A da li znate da je od 20 utakmica na kojima je igrao na cak 11 bio zamenjen jer nije mogao vise da izdrzi na terenu? I sada se postavlja pitanje, ima li smisla davati igracu onoliki novac kada ce sledece sezone biti godinu dana stariji, i pitanje je, da li ce i toliko moci da odigra, ili jos manje? Prihvatili mi to ili ne, Zvezda nema novca za po 5 Lazetica i Koromana, i ja ovde dajem prednost Koromanu, koji je iako godiste Lazetica, u mnogo boljem fizickom stanju, sposoban je da iznese celu sezonu, i da odigra utakmice od pocetka do kraja. A sto se kvaliteta tice, ni najmanje ne zaostaje za Lazeticem, cak bih rekao da je u prednosti, makar blagoj. Druga stvar, Koroman moze da igra i levo i desno, sto ce mnogo da nam znaci sledece sezone, kada za levu stranu nemamo pravo resenje. Uprava je morala da donese odluku, i odlucila je ispravno, uzela je igraca koji ce igrati duplo vise za otprilike isti novac. Jednostavno ce biti daleko korisniji za tim od Lazetica jer ce moci da igra, sto je i najbitnije. To je apsolutno logicno resenje, uz svo postovanje Lazeticu, za koga bih i ja voleo da je mogao da ostane, pa makar i sedeo na klupi i igrao kad i kako moze, ali za to se novca nema..

pfc apatin

pre 13 godina

Svaka čast majstore što si rekao istinu . Potvrdilo se tačno što su svi znali i videli(ostali nisu hteli) o kakvoj se upravi radi - najgoroj u istoriji kluba.

ciganDOgroba

pre 13 godina

Nije Zvezda nicija privatna prcija!!!
Teraju Lazetica da naprave mesta Binicu.Hvala Dragisi za doprinos u sampionskoj Zvezdi ali nije on zaduzio Zvezdu da bi mu se to vracalo generacijama i generacijama.Kada je Binic senior dosao u BG "u mecka sa Pikseta" na svakoj utakmici je vikao Pikseta centrisi!

Chana

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da je Adžić takav...
A baš sam mislio da je fin omladinac (u godinama...)
Malo šale ne može da smeta !
Lazetiću, Tebi svaka čast, svi mi Te pamtimo iz vremena Vošinog pohoda iz InterToto kupa krajem XX veka...
Sve ovo Ti ipak nije trebalo!
Ali, moraš to da prihvatiš - ipak je to fudbal, Srbija,
znaš...Bate...
Vojvodinaš

ja

pre 13 godina

zar ne vidite da "prave delije" nemaju nista protiv gospode Lukica i Adzica zato sto im daju oni novac iz zvezdinog jadnog budzeta, sve dok su takve Delije na sipkama zvezdi se ne pise dobro...

Petrrronije

pre 13 godina

Doteralo se do duvara, dno dna u FK CZ-ali od strane uprave, sportskih direktora. Igraci kakvi su takvi su- mozda su mogli i bolje ALI NAJVECA KRIVICVA SE SVALJUJE NA UPRAVU!
Nesposobnost je evidentna a prisutna je podobnost-po kojoj i cijoj meri- ne bih bas.
Unistiti FK CZ ne mozete zgadijo. Da ste dali svoje pare kada ste dolazili na funkcije- jer je to garancija da cete uspesno radioti i raditi u interesu FK CZ drgacije biste se ponasali. Ovako mislite da mozete sve. Niste ni svesni u kolikim ste problemima Adzicu , Lukicu i ostala ....koja nasledi Pikseta ,Miskovica juniora,...
MARS IZ ZVEZDE boranijo nezrela

mali Radojica VELIKI junak!

pre 13 godina

Samo lud i slep covek ne vide ko je Ivan Adzic ... samo jos jedan koji hoce da se ogrebe o zvezdu!

Adzic - NAPOLJE!
NIKOLA - C A R!!!

che

pre 13 godina

ko je gledao par utakmica, shvatice da Lazetic nije igrao nista, ali smo ipak pobedjivali kada je on u timu, zato mislim da je realno da mu se ponudi manji ugovor

Stanisa

pre 13 godina

Svaka ti cast bio si jedini koji vredi u propalom klubu i nama potrebe pravdati se, tvoje zalaganje i znanje je moglo da se vidi na svakoj utakmici !
Cekacemo mi jos duuugo da Zvezda bude ozbiljan klub dok se ne rascisti ima da se nacekamo posteno !!!!

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Kako mi je žao. Pa najboljeg igrača vi otjeraste. Adžiću, crni Adžiću, odlazi odmah! Taman kada je sve krenulo nabolje, vi ovako. Pa to je bio naš kapiten i predvodnik ove generacije. Pa šta vam je???
Tebi Lazo u svakom slučaju hvala za sve i nadam se da ćeš naći klub u kojem ćeš biti srećan i gdje će te mnogo više cijeniti. HVALA!!!

Željko

pre 13 godina

Ja sam partizanovac !!!Ono što mogu da vidim je da Zvezda nikada nije bila u gorem stanju,a to znači što je Zvezda slabija i srpski fudbal je slabiji a samim tim i Partizan ,što uopšte nije dobro !!!Želim da Zvezda bude jaka .asamim tim biće i Partizan ,kao i srpski fudbal!!!!

Matrix

pre 13 godina

Kako nije sramota Adžića i Lukića ,dozvoljavaju da najbolji igrač odlazi, videlo se ko je Lazetić,momak je srce ostavljao na terenu ,a taj Adžić da ga tako isponižava da nije igrao kako treba,pa to je sramota,čim Lazetić nije igrao jednu utakmicu Zvezda je izgubila od nižerazrednog kluba,a pitao bi gospodu iz Zvezde ,koliko su dobili para ili kvadrata od portugalaca za one komplekse što će da se prave ,nije dobila ništa ,još pričaju priče da će renoviranje stadiona da košta 200 miliona evra ,a evo danas je objavljeno da je stadion u južnoj Africi napravljen nov za 200 miliona evra ,pa koga vi lažete ,da li ste toliko zemljište za renoviranje stadiona,pa da li ste vi normalni,izgubili smo titulu zato što ste smenili Pižona ,i doveli trećerazrednog trenera,pa sada mislite da zamazujete oči delijama sa renoviranim stadionom,koji će da prima 5000 ljudi manje nego što sada prima,a pitao bi vas jednu stvar ,kada se naprave ti kompleksi ,jer ste razmišljali gde će klinci da treniraju ,jer kada se izgrade kompleksi tih pomoćnih terena neće biti,gubite se iz zvezde ,a tebi Lazo puno uspeha u karijeri ,jer jedini si ti vredeo u ovom timu.

Jovan

pre 13 godina

Verujem da je ovo istina!!! Taj "ulicni recnik" i pristaje Ivanu Adzicu.. Zacudio bih se da je razgovarao kulturno i profesionalno.. Sta god da kaze sada, ne verujem, jer svako ko je prosle sezone gledao Zvezdu, zna da je Lazetic bio pravi kapiten! Bravo majstore! Sramota je da se Koromanu nude 3 puta vece pare! Ali od Ivana Adzica nista ne moze da me iznenadi.. Bojim se da tonemo sve dublje.. UPRAVA NAPOLJE ! ! !

ForeverSRB

pre 13 godina

Malo je ljudi kao ti, puno vishe onih koji su kao Adzic...Shta god uradio, i gde god otishao, za mene si jedan od TOP 5 kapitena CRVENE ZVEZDE ikada...Ne mislim po kvalitetu, vec po temperametnu, po tome shto si u najtezim vremenima na svojim ledjima nosio svu tezinu ovog mladog tima, i zato nemash razloga da brinesh, pravi Zvezdashi ce te uvek poshtovati i voleti!! Nikola, ti si za nas i dalje kapiten!!!

Delija_Sever

pre 13 godina

Sve ima svoj pocetak i kraj, Uprava Napolje, Lukicu, totalno neprofesionalan odnos, vredjate i potcenjujete coveka koji se vratio iz Italije u nasu Livada Premijer Ligu a zapamti da samo navijaci ostaju uz klub, dok igraci i Uprave dolaze i prolaze.Nadam se da cete naci nacin da se izvinete Lazeticu i da ga zadrzite na Marakani, jer je navijacima muka od smene Pizona i gubitka titule za sta je direktno kriva Uprava!
Nismo presli preko ostavke Pizona a necemo ni preko ostavke Lazetica pa uzmi digitron i lupi koren, pa vidi da li se isplati tebi i Ivanu, jer cete na kraju ostati zbog svojeg vulgarnog recnika bez fotelja!

Samo Sever ostaje, sve ostalo dolazi i prolazi!

РОКИ

pre 13 godina

Невиђена срамота за Црвену Звезду! Хоће Коромана, који је по мени, неквалитетнији играч од Лазетића, продају Лекића за сулудо висок износ и иду поново са још млађим и неискуснијим играчима. Сваке године лига нам је све гора. Ваљда ће Никола успети да себи пронађе клуб који ће да га цени, као фудбалера и као човека...

Dex

pre 13 godina

Vise nista nece biti isto !! Zao mi je sto kao navijac Zvezde gledam njenu propast a takvih kao sto je Adzic u nasim zivotima ima i previse !!!

macado7

pre 13 godina

Lukicu,Adzicu...,stavite prst na celo i dobro razmislite!!!Znate li koga ste oterali,koga ste doveli,a koga cete tek da dovedeta(Koroman)???A tebi Lazo,kapitenu nas jedno veliko HVALA,od sveg srca!!!

Nenad Pariz

pre 13 godina

Lazeticu nisi sam i naseg su kapitena(Djordjevic) oterali jos na gori nacin.Uprava se ponasa kao da im je deda ostavio i zvezdu i Partizan.

Vlada

pre 13 godina

Lazetić je veliki zvezdaš za 250.000,00 evra po sezoni. Zašto nije toliki zvezdaš i za 125.000,00 evra koje mu se nude za ovu sezonu. Pritome mislim da je i to veliki novac za naše uslove kada je u pitanju igrač od 33 godine a imajući u vidu i zvezdinu lošu materijalnu situaciju. Stvar je dakle očigledno u novcu. Drugo nije mi jasno zašto se napadju Lukić i Adžić. Pa setite se kako je bilo kod Dan tane, Toplice. Ko je napravio toliki dug u zvezdi. Setite se činjenice da je Piksi uz svo njegovo uvažavanje uništio zvezdinu omladinsku školu jer za 2.5 godine čovek nije nijednog omladinca uveo u prvi tim a uz to ugasio je filijalu Jedinstvo Ub. E od tada počinje prodaja odnosno odlasci zvezdinih omladinaca u CSK-a. Pa piksi, Toplica i Dena Tana, nakon što su rasprodaliu generaciju koju je Džaja oformio( Janković,Luković, Kovačević,Milovanović i dr.)rasprodali su i omladince. Neka mi neko normalan OBJASNI KAKO JE VELIKI TALENAT JAGOŠ VUKOVIĆ ZAVRŠIO U RADU. KAO JE PRŠO O KOME SE VIŠE I NE PRIČA ZAVRŠIO U RADU. KAKO JE SAVIĆ ISTO UMALO ZAVRŠIO U RADU. KAKO JE STOJČEV OTERAN OD STRANE ČUVENOG DIKE STOJANOVIĆA ZVEZDAŠA, KAPITENA U BARIJU. ČINJENICA JE DA JE SADA SA LUKIĆEM I ADŽIĆEM KAKVI GOD DA SU KAO LJUDI KRENULO NA BOLJE. VRAĆENI SU OMLADINCI( RELJIĆ, SREĆKOVIĆ, MALOVIĆ, TATOMIROVIĆ I DR.) OTERANI U ODREĐENOJ MERI MEŠETARI KAO ŠTO JE DIKA. RACIONALIZOVAN BUDŽET. LJUDI ZVEZDA JE U STRAHOVITOM DUGU ZA NAŠE USLOVE. OD SVAKOG TRANSFERA IDE NAVAC NA TAJ DUG, NA KAMTNE STOPE, GOTOVO JE U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI. A ONI GA NISU STVORILI NITU SU JE TU DOVELI.STOGA SE I DOVODE IGRAČI POPUT BINIĆA , SVIDELO SE TO NEKIMA ILI NE. ONI ĆE NAPREDOVATI I DONETI ZVETDI NOVAC. KADA JE REČ O PRIČI OKO STADIONA. PA O NEČEMU MORA DA SE PRIČA KAKO BI SE ZVEZDA SPOMINJALA U POZITIVNOM A NE NEGATIVNOM KONTEKSTU. I KAKO BI SE NA TAJ NAČIN PRIVUKLI ODREĐENI SPONZORI. A LIČNO MISLIM DA NEMA NIŠTA OD TOGA. KAO ŠTO NEMA NI OD PARTIZANOVOG STADIONA.

Sabre

pre 13 godina

Jes da je mator i da nije nista specijalno ali i takav je bio ubedljivo najbolji i najpozrtvovaniji zvezdin igrac.. sramota sta se desava sa nasim fudbalom.

Deki LO

pre 13 godina

Nek te sreca prati u nastavku karijere kapitenu!a adzic i lukic ce morati jednom da nam objasne zasto su nam oterali najboljeg igraca...inace ce metla opet da radi na Marakani...sve najbolje u buducoj karijeri.

блок11ц

pre 13 godina

нисам лазетићев фан али га више поштујем од садашње управе..
лукићу,аџићу a поготово клеут из звезде!!!

jaceka

pre 13 godina

Srećno majstore! Sa velikim pojačanjima tipa Vladan Binić,sa belim i sivim crnogorskim eminencijama u klubu predstoji nam u narednoj sezoni velika borba ali za opstanak! Grobari mirno spavajte, sa ovakvim ljudima u Zvezdi titula će još dugo biti kod vas, mada ni ovi vaši nisu mnogo bolji ali su bar manji džiberi!

Marko_bgd

pre 13 godina

ako je istina to sto je lazetic rekao..nacin na koji mu je adzic saopstio da ga ne zeli u klubu,i ponudjen duplo manji ugovor je stvarno sramotan...ispljujes coveka,i ponudis mu duplo manje para,pa naravno da nece prihvatiti...cekam samo pizona da se obrati javnosti..da vidimo zasto su odpustili trenera i momentu kada je zvezda bila prva na tabeli...ocigledno ista prica,samo drugi ljudi...forsiraju svoje igrace...

darko

pre 13 godina

Adzic-covek koji je u fk Mladenovac prodavao utakmice...
Lukic-covek koji u Sopotu drzi folkoteku...
lazetic-sve je rekao u pismu,mozda je neke utakmice lose odigrao...da je pravi zvedas dokazao je kada je branio svoju ekipu u emisiji total soccer na Sos kanalu...spustio na na laicki nivo da komentarise odluke sudija,branio nladu ekipu...ono sto je trebao trener da uradi...

delija

pre 13 godina

Bravo majstore, ako je neko dao zvezdi u prosloj sezoni to si ti i Ninkov....zao mi je sto odlazi nakon sto je podigao trofej kupa srbije....!

Kiro

pre 13 godina

@Roki
Možeš li da objasniš šta ti znaći to "nekvaliteniji" igrač od... Ja bih rekao - nije bolji igrač ili slabiji je igrač. Ko od nas dvojice ima muke sa srpskim jezikom?

Babin_zub

pre 13 godina

1.Smatram da je nacin na koji je Adzic saopstio Lazeticu koliko ga ceni kao igraca veoma prizeman i nimalo dostojan kluba(naravno,u koliko se sve ovo zaista ovako i dogodilo,a poznavajuci Adzica verujem da jeste bilo tako).Lazetic je zaista ostavljao srce na terenu i motivisao ekipu,bio pravi vodja i na terenu i van njega,sa odmerenim izjavama(za razliku od Koromana koji se ponasa kao navijac a ne kao profesionalni fudbaler).Kad god je odsustvovao zbog povrede tim je lose igrao,osetno se primecivao njegov izostanak.
2.Obe strane govore da novac nije bitan,i naravno lazu.Ali zaista je cifra od 200 000e po sezoni sasvim ok za igraca Lazeticevih kvaliteta.Pa zar nije bolje njega platiti toliko nego trojicu "Binica" po 70 000???A ugovor sa Lazeticem ima i posebnu tezinu,on je Zvezdino dete,iz naseg podmlatka,povratnik iz inostranstva,neko ko zna,ume i moze,a pre svega srcem vuce ovu mladu ekipu sastavljenu s'brda - s'dola.

Malo vise respekta prema kapitenu,Ivane Adzicu!!!Crvena Zvezda je bila gospodski klub koji je vodio racuna o svojoj deci,treneri do pre 15 godina nikad nisu smenjivani u toku sezone,u javnost se nije iznosio prljav ves vec se sve resavalo u 4 zida...Lepe ste nam stvari sa zapada doneli.

rema

pre 13 godina

pa dobrro oterali su te... sta bi sad mi trebali da kazemo o svima onima koji su nas sutirali... to je surovi profesionalizam... zao mi je nikola... ali oni izgleda imaju bolje resenje... mozda je tako bolje za sve...

pozdrav kapitenu, putuj, neka ti je srecno!!!

makks

pre 13 godina

ej bre, posle 20 g igranja fudbala , mogao si da svaladas taj centarsut , moj sin to bolje radi od tebe a fudbal mu je 9 rupa . nije tako tesko , malo vezbe samo .. za svoju karijeru bez talenta , zaradio si vise od nekih doktora , malo li je sramoto ?

блок11ц

pre 13 godina

славољуб муслин један је славољуб муслин.!!

бар нисам бринуо оволико око следеће сезоне!!

муслин тренер и тим менаџер
па да видимо

Milinko

pre 13 godina

Opet ovaj Adzic u akciji, posle cije svake akcije se hvatamo za glavu?
Tako smo se hvatali za glavu posle otkaza Pizonu, posle ode titula, sada Lazeticu, dokle bre vise???

mare

pre 13 godina

@
au jbt, pa kolike egoe imate vi fudbaleri... DA ok nije te pozvao prvog na razgovor, ali ti da se zbog toga ljutis, pa mislim toliko govori samo o tebi!!! Ja jesam stvarno zagrizen navijac Zvezde i tugujem za posle svakog poraza, ali iskreno samo zelim da ti kazem hvala ti sto si se vratio, iako mislim da si se vratio samo zbog sina, ali hvala i sto odlazis!!! Ne trebaju nam igraci koji se ljute sto nece biti prvi kada treba da se poprica sa njima o produzetku ugovora!!! Niko ne sme biti veci od bilo koga drugog u timu, i zato i ne treba da budes tu sledece sezone, a kamoli da se predstavljas kao kapiten... Zato i ne podrzavam dolazak Koromana jer su njih dvojica isti, misle da su od Boga dani... Jeste da su dobri igraci ali ne treba da se igra i tim vrti oko jednoga!!! Zato sam i za varijantu da se pokupuju igraci po nasoj ligi, neka su losiji ali da bar nisu primadone!!! Ok je da su osvojili Ligu SAmpiona ili Uefa kup pa da misle da su najjaci, to bih i razumeo ali ovako, samo produzi dalje!!!
(dzoni, 16. jun 2010 19:37)

vidi se da nikada nisi igrao fudbal i da ne znas da kapiten nije samo neko ko nosi traku pregovara na pocetku utakmice oko pocetnog udarca ili strane na terenu... a bez tog ega ne bi ni bi postigao to sto jeste, vec bi bio isto kao ti - samo navijac... a to isto vazi i za doktora psihologa koji je lazeticevo obracanje samo povrsno analizirao i da uz to nije ni malo simpatizer lazetica, s obzirom da mu je samo trazio mane u nacinu na koji se obratio javnosti... daleko od toga da je lazetic kompletna osoba, i da, iz ovoga se vidi da nije sasvim siguran u svoju odluku za koju na neki nacin trazi opravdanje, ni jedan igrac nikada nije sasvim siguran u svoju odluku kad napusta klub, ali je siguran da ga uprava vise ne zeli, da tako nesto shvati ne mora biti psiholog, nego samo poznavati fudbalsku scenu i znati sta ovakvi potezi uprave ustvari znace, a sve ostalo sto je rekao je samo ulepsavanje svog dela u proteklom preiodu, koje sigurno nije bilo savrseno, ali bilo je na mestu, kao sto je i ova njegova odluka na mestu...

komentator

pre 13 godina

@sretan put,
Ja samo hocu da prokomentarisem ovog sebe zvanog "psihijatra" prvo tvoje definicije ili zakljuci su totalno pogresni, svako moze da izvuce nesto negativno iz bilo kakvog teksta ili razgovora.Dok neupoznas osobu licno i znas kako razmislja bilo koja prognoza je neispravna ili preuranjena drugo svaki zaposleni u bilo kojoj firmi/ustanovi/klubu smatra da ima pravo "prvenstva" i boljeg tretmana u odnosu na druge pogotovu ukoliko smatra da se zrtvovao (a Lazetic to smatra, necu da ulazim dali je u pravu ili ne)trece ako ti lecis pacijente onda bolje da promenis profesiju jer sam sebe hvalis kad kazes da si psihijatar ili psiholog(izvini nesecam se tacno sta si napisao) a isto zameras Lazeticu kad kaze nesto slicno. Hipokrat( onaj koji radi ono sto kaze da se neradi).
Sto se tice teme istina je verovatno negde u sredini.

Aleksa Manojlovic

pre 13 godina

Koliko se ja secam,Zvezda bez Lazetica nije imala igru. Zvezda je celu sezonu igrala po desnoj strani, preko Ninkova i Lazetica, cim bi jedan izostao Zvezda ne bi mogla da predje centar ni protiv mnogo manjih klubova.

Bane

pre 13 godina

Ne mogu da verujem kakvo licemerje adzica i ostalih,pa covek je bio najbolji uz ninkova i to ubedljivo ! Na tako jadan nacin su probali da ga nateraju da igra za duplo manje pare ! Bezi ti odavde Nikola sto dalje veruj mi... Nazalost je Zvezda u kandzama najobicnijih kriminalaca i propalica !

Marko

pre 13 godina

Cuj psihologa molim te ... Pa kakve su to nebuloze, zaista ne mogu da verujem, citam i ne znam ko je tu za promatranje. Naime, pre nego sto se neko promatra, treba da se sagledaju sve cinjenice. Sramota je da kapiten CZ, poslednji bude pozvan, sramota je da Dostanic nizerazredni trener bude doveden na tu poziciju na konto prijateljstva s upravom i izgubio dobijeno prvenstvo. Ovo je bila direktna uvreda za kapitena koju on nije zasluzio, zna se kako se to radi u velikm klubovima. Jedan savet za psihologa, da si samo jedan dan proveo u fudbalu, mozda bi ti i bilo jasno zbog cega toliko nezadovoljstvo od strane Lazetica,a ovako, ostaje nam samo da se nasmejemo ...

DusanRS

pre 13 godina

Problem nije Lazetic kao Lazetic, to je stvar fudbalskog ukusa.Ovdje se radi o kapitenu Crvene Zvezde, nekada je to nesto znacili ali se plasim da skorojevici ne prezaju niodcega

Matrix

pre 13 godina

Ovaj što se potpisao sa Sretan put ,pa prijatelju nije ništa novo da su fudbaleri sujetni,a vidi se da nisi pratio zvezdine utakmice.Lazetić je ostavljao srce na terenu,i to sve delije znaju,ja ne znam šta je tu tebi mlako kada u svakoj utakmici najviše pretrči,od sredine terena on organizuje igru ,pasove perfektne ima ,zato nemoj da prozivaš dečka ,a nisi ni jednom bio na stadionu.Hteo ti to da priznaš ili ne ,ali je Lazetić bio najbolji Zvezdin igrač,čim nije igrao utakmicu to se odrazilu na Zvezdinu igru ,nismo mogli da se sastavimo izgubilu smo utakmicu od nižerazrednog kluba,ko treba da se proziva ovde tu Adžić i Lukić,isto tako ta dvojica su krivci što smo izgubili titulu,jer oni su oterali trenera koji je imao rezultate ,a doveli Dostanića koji gde god je bio trener nigde nije ništa uradio,da su barem doveli nekog boljeg trenera od Pižona pa da ih razumem ,i niko nije snosio odgovornost za to što smo izgbili titulu ,Dostanić ,Lukić ,Adžić svi su oni na svojim mestima ,da imaju obraza sva trojica bi podnela ostavku.

Deki

pre 13 godina

Adzicu odlazi iz Zvezde! Da li ovaj Lukic ima sluha ili je isti kao ovaj. Najgori sportski direktor u Zvezdi kao i onaj Bunjevcevic. Koji mu to igraci igraju koje je dove. Blamaza. Lazeticu u ime mojih drugara Zvezdasa veliki IZVINI. Hvala ti za sve sto si dao u proteklih dve godine i nismo imali igraca kao ti poslednjih deset godina. Adzicu ODLAZI. Najgore je kada ne budemo usli u Ligu Evrope, tada cemo ga oterati. Sve se ponavlja kombinacije varijacije lova itd. Prodaju nam maglu vec niz godina a mi navijaci kao ovce. Sada i crvene kartice kao Barselona Real, ma vazi hiljadu!

ultrasrbin

pre 13 godina

iako sam partizanovac moram da konstantujem-ovo sto su uradili lazeticu mnogo je gore i od onoga sto je uradjeno n.djordjrvicu u partizanu. zalosno je sto i partizan i zvezdu vode indijanci.

milos

pre 13 godina

Kada sam prosle godine nacuo da ce Lukic biti predsednik Crvene zvezde za mene je bila katastrofa, ali me je jos vise pogodila cinjenica da je za sportskog direktora izabran Ivan Adzic, ej Ivan Adzic!!! Najgori kapiten u istoriji Crvene zvezde!Svaka im cast za ono sto su ucinili ove godine obzirom na tim koji smo imali, mada se to sve moze vise pripisati nama navijacima i Pizonu. Sa ovom ekipom, kojoj je neosporni vodja bio Lazetic, vise se nije moglo. Lazetic, koga inace ne volim, je ne samo bio najbolji pored Ninkova, vec se uvek, ponavljam uvek najvise trudio i da se jedan Adzic, kome niko nece dinar da da kako bi kupio nekog postenog igraca, na taj nacin odnosi prema Lazeticu, to je sramota i katastrofa. Verujte ljudi, ako uskoro ne dodje do privatizacije, mi propadamo sa ovim nesposobnjakovicima koji prodaju maglu sa pricom da ne zele da bilo ko i za male pare bude na Zvezdinom dresu. Gospodo, svima delujete neozbiljno, kao sa ulice i ne zeli da vam da pare. Na kraju krajeva, bolje je uzeti 100 hiljada evra, nego 0! Vas zadatak je da nabavite novac i dovedete pojacanja, a ne da kukate kako nemate para, ako to ne mozete mars iz Zvezde. Mada, svaka cast za prodaju one prevare od Lekica i to za toliki novac.

Zeka&Bjeka

pre 13 godina

Mislim da nijednom pravom navijaču Crvene Zvezde nije jasno kako je taj prosečni igrač i ispodprosečni "sportski radnik" (usput, "sportski radnik" je opis radnog mesta koji postoji samo u Srbiji-ci) postao "sportski direktor" našeg najuspešnijeg fudbalskog kluba?!?!
Čekaj, valjda postoje neki kriteriji, standardi?
Ja razumem da smo još uvek u teškoj buli. Dugovi. Neisplaćene obaveze...ALI, braćo, ovo je dno dna!
Hoćeš da se rešiš igrača koji ima najveća primanja, a uz to je i kapiten? Pa, pozoveš čoveka na razgovor... ponudiš piće... a tu su i predsednik i gensek kluba...I kažeš, lepo, "u dugovima smo do guše. Da li možeš da nam pomogneš tako što bi prihvatio duplo manju platu?"

Umesto toga, oni furaju ulični fazon.
Strašno je kako neki idioti mogu da ti ogade voljeni klub!

P.S. Svaka čast Zeki i Bjeki kako su elegantno odbacili od sebe sve optužbe! Tako se to radi! To su pravi, a ne ovi amateri...

Nikola

pre 13 godina

Imenjače, nemoj da te razočaravaju gori od tebe. Naravno da koriste ulični žargon kada se ponašaju kao pravi uličari, to su više puta pokazali. Šteta je da ljudi koji su pokazali energiju i želju za novi početak ZVEZDE, posle jedne sezone postanu ljudi od kojih se svaki navijač ZVEZDE distancira i sramota je da nas vode takve osobe

Pedja

pre 13 godina

Ivan Adzic je vec jednom oteran od strane navijaca, kada je "igrao fudbal" u nasoj Zvezdi. Nikad necu zaboraviti kada je sam samcit sebe predriblao i otisla mu je lopta u aut. Bes koji je izazivao svojm "igrom" je bio sasvim prirodan. Nije mi jasno kako je uopste takav "kalibar" dosao tu gde je.

Lazetic je igrao svim srcem, vukao je koliko je znao. U odnosu na ostale se izdvajao. Stvarno je sramota da ga ovako "oduvaju". Ali, to na zalost nije jedina sramota koja se desava u nasoj Zvezdi. :(

Matrix

pre 13 godina

Adžic naj losiji kapiten u istoriji Crvene Zvezde. Secam se derbija pre 15-tak godina. On klinac u prvom timu. Nema sanse da primi loptu. Za dve tri godine ista prica samo sada nosi i kapitensku traku. Ciji je on nije mi jasno ali mi je sigurno da znanjem nije zasluzio kapitensku traku a sigurno ni mesto sportskog direktora

glen

pre 13 godina

Ivan Adžić 1987 - OŠ "20. oktobar", blok 70, 10 jedinica iz 13 predmeta. Ivan Adžić 2010 - direktor "Crvene Zvezde". Intelektualac.

Marko

pre 13 godina

Odgovor za "SreCan put" valjda smo Srbi pa otuda to veliko C izmedju, a ne kako pise T... Ne vidim gde si procitao da sam psijatar ili sta vec. Samo sam hteo da ukazem na to da je Lazetic kapiten jednog kluba kao sto je CZ, i da treba da ima poseban tretman, ne znam od kuda to da svaki zaposleni sebi daje pravo prvenstva u odnosu na druge, zato sto u svakoj instituciji, crkvi, mafiji, drzavi pa tako i fudbalu postoji rec hijerahija, a kada bi svako davao pravo sebi prvenstva nastalo bi bezakonje. Zato se i bira kapiten, nije to slucajnost ne brini ... Da ne duzim, ukoliko je Adzic smatrao da Lazetic nije potreban, to se radi na drugi nacin, a ne na ovakav. Kazes da je Lazetic u poznim godinama i nije mogao da se izbori u inostranstvu za mesto, e onda je tuzno da "takav" igrac bude ponajbolji u minuloj sezoni .... Pokusavam sam da donekle da ukazem koliko CZ ima losu upravu i rukovodstvo. Videli smo kako se to radi kada je Dzaja izbacio generaciju Stojkovic, Zigic, Janokovic, Basta, Kovacevic, Bisevac ...

Lazar

pre 13 godina

Od prvog dana je bilo sve jasno.Ovo sa nasim klubom je farsa,na zalost lukic deluje posteno ali totalno izgubljeno.Adzic da bude na funkciji u CRVENOJ ZVEZDI????sramota.pa njemu se ceo stadion smejao dok je jos "igrao"!svako ko je tih godina bio na marakani zna da se krio iza igraca samo da ne dobije loptu!!!Ocigledno je da ADZICKA igra ulogu vesica iz KK CZ!!!a znamo sta je doticni radio i uradio(prao pare koje je pokrao).ADZICKA sto pre mora da ide ,zreo je za mokru motku tj ZRELA!!!

goxy

pre 13 godina

Potpisnici "Srećan put" i "Dooka" i tek po neki zalutali nepoznavalac fudbala treba da pronadju derbi CZ-Partizan, u kojem nije igrao Lazetić, kao i još 2 utakmice koje je preskočio, pa da vide uticaj ovog igrača na igru CZ. Kontrola lopte, prodornost,saradnja sa desnim bekom, centaršut,... Molim vas "stručnjaci" da me podsetite na kraju sezone na doprinos Binića ili Koromana, kao i na njihov uticaj na igru i uspehe na kraju sezone. A do tada hajde da pričamo o renoviranju stadiona, milionima, avionima,...I TO JE REALNIJE OD TITULE, OSIM AKO SE NE DOGOVRE CZ i Partizan kao u doba velikih magova i prijatelja Cveleta i Bjekovića. Pa malo jedni pa drugi da budu prvaci. Ali sumnjam ko da se dogovori sa Adžićem? Igračka karijera-skromna, u inostranstvu- bez traga, trener- par meseci u Crnoj Gori, obrazovanje-nepoznato, strani jezici- čisto sumnjam i desetak reči. I šta da očekujemo? SAOPŠTENJA, SVAĐE SA PARTIZANOM, ZAVERA FSS,...

brana mitrovic

pre 13 godina

svaka cast lazeticu, za sve sto je uradio za zvezdu...sigurno je bio pored ninkova najbolji igrac zvezde u prosloj sezoni, vratili su kup i meni je to dovoljno!!!a adzic ne zasluzuje nikakvu funkciju u zvezdi, igrao je u njoj, bio je kapiten i to mu je dosta...neuspesan trenerski pokusaj u pljevljima, covek izgleda otecen kao da su ga pcele izujedale...a posle prvog poraza u derbiju na marakani u prosloj sezoni, on i maza vasilijevic u kafani u zemunu do zore, ne razumem!!!bolje da napusti klub, igra mali fudbal i vodi balon u bloku 70!!!vrati se nikola!!!!

B A K I - Kula

pre 13 godina

Ajmo Delije dosta smo trpeli Adzica i njegove gluposti prvo otera Pizona pa sad na ovakav nacin otar coveka koji je u ovoj sezoni dao sebe za klub.
Treba oterati Vesica i ostale zutace iz kluba jer unistili su Kosarkaski Klub a sad hoce zarad svojih ciljeva i Fudbalski Klub.
Demokrate hoce da te ugase!!!!
Zvezda pripada ZVEZDASIMA a ne VESICU i njegovim MAFIJASIMA!

Srki

pre 13 godina

Posle dugo vremena sa na utakmiacama dogadjalo da kada zvezdin igrac izlazi, gledaoci ustaju i aplaudiraju... To se dogadjalo kada je obicno Lazetic napustao teren oko 75 minuta! Na svakoj utakmici sam bio ove sezone! Momak je davao sve od sebe i nije se ni malo stedeo. Svaki dinar koji je uzeo ili bi trebao da uzme je zasluzio. Definitivno me odusevio ponasanjem u javnosti i na samom terenu kao pojava jer je apsolutno mogao svakom igracu Zvezde da posluzi kao primer. O ovom g- dinu Adzicu ne bi trosio previse reci jer nije ni zasluzio. Sam bi morao da bude svestan da ako sam ne ode, mi cemo ga oterati. I nemoj da bude zabune, MI DELIJE SA SEVERA!!! Iako mrzim internet navijace i njihove kvazi komentare, dovoljno je pogledati ih i shvatiti da ga vecina navijaca Zvezde vise ne zeli u FK C Zvezda. Ako si pametan sam ces da odes, a neces cekati da te mi teramo kao stoku...