Ponedeljak, 14.06.2010.

18:32

Pobeda Partizana u Pioniru za 1-0

Košarkaši Partizana pobedili su Hemofarm sa 67:60 (17:14, 13:9, 23:24, 14:13) u prvom meču finalne serije Superlige Srbije.

Izvor:

Pobeda Partizana u Pioniru za 1-0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Zovite me Dule

pre 13 godina

Vodje, vratite se. Da srusimo apoteku. Ako se ne slazete sa onim sto se desilo, neka svako nosi belu traku oku ruke, kao znak protesta ali neka gine jos vise. Jer mi smo Partizan, mi smo nacin zivota!

Djole pfc

pre 13 godina

Sale imam i adsl,a na mobu imam besplatan internet(da ne reklamiram mrezu)tako da ne moras da brines;). a eto,to sto si hteo da meni uplatis daj jednom stubu koji prosi:)))

Farčić

pre 13 godina

•za farcica decko ti ne znas kosarku izgleda da si vise ponosan za to sto kazes da je farcic odbegli zemunac nego na cinjenicu da je JOSIP FARCIC godinama bio centar pARTIZANA u koji je dosao kao i svi veliki igraci iz cacanskog BORCA igrao je sa todoricem kicom i prajom i sa jos jednim cacaninom pokojnim DJUKICEM,inece je bio pripadnik tadanje JNA i po cinu je bio porucnik a poznat po neobicnom izvodjenju slobodnih bacanja ,izvodio ih je na slican kao i cuveni majstor kosarke KORAC popularni ZUCKO bacajuci loptu odozdo a ne kao sto sada se sutiraju slobodna bacanja ali sta ja tebi tu objasnjavam ovo je samo malo podsecanje na starije ljuitelje kosarke koji se toga dobro secaju
(carli, 15. jun 2010 12:12)
Bio je u Čačku pa je prekomandovan u Bg,igrao je i sa Radmilom,pok.Purićem,Katancom,Mirkom Drobnjakom... ali nije on pseudonim za Zemunca već je samo pseudonim za vojsku,red,poredak.

Djole pfc

pre 13 godina

hvala navijacima komsinice sto mi uvek svojim komentarima,nakon nasih pobeda,navuku jos veci osmeh na lice. tolika kolicina kompleksa i nemoci je samo pokazatelj da je moj klub na pravom putu i ubedljivo najboJLi(sto bi neki rekli:)) dominiraj!

carli

pre 13 godina

za farcica decko ti ne znas kosarku izgleda da si vise ponosan za to sto kazes da je farcic odbegli zemunac nego na cinjenicu da je JOSIP FARCIC godinama bio centar pARTIZANA u koji je dosao kao i svi veliki igraci iz cacanskog BORCA igrao je sa todoricem kicom i prajom i sa jos jednim cacaninom pokojnim DJUKICEM,inece je bio pripadnik tadanje JNA i po cinu je bio porucnik a poznat po neobicnom izvodjenju slobodnih bacanja ,izvodio ih je na slican kao i cuveni majstor kosarke KORAC popularni ZUCKO bacajuci loptu odozdo a ne kao sto sada se sutiraju slobodna bacanja ali sta ja tebi tu objasnjavam ovo je samo malo podsecanje na starije ljuitelje kosarke koji se toga dobro secaju

Ja

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...
(dule dudule, 14. jun 2010 21:16)
Vidi se da ne poznaješ košarku.Tako se zove jedan odbegli "Zemunac".
(Farčić, 15. jun 2010 10:30)

Dražen Dalipagić, Dragan Kićanović , Farcic, Todoric, Kerkez, Maric, Petrovic, Pesic, Beravs, Zecevic, Savovic... :)

Farčić

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...
(dule dudule, 14. jun 2010 21:16)
Vidi se da ne poznaješ košarku.Tako se zove jedan odbegli "Zemunac".

petar

pre 13 godina

Ako mi se dozvoli, kao navijaču kluba koji nije sinoć igrao finale, a igrao je prošle godine, da napišem da će ovde biti rezultat 3:0 za Partizan. Zašto ?
1. Partizan je dobio prvu utakmicu, iskoristio domaći parket.
2. Povredio se Bobi Marjanović, jedini koji je koliko-toliko parirao skakačkoj postavi Partizana
3. Vršac, koji ima najlepšu halu i najbolju košarkašku infrastrukturu, nema navijače koji bi doneli taj efekat "domaćeg terena"
4. Hemofarmu uvek "nešto malo" fali da prelomi utakmice sa Partizanom, čak i kada odigra najbolje
5. Umor, ali i iskustvo Partizanovih igrača, stečeno kroz Evro ligu, nam govori da je svaka utakmica posebna, da nema vremena za analize. Samim tim, mislim da Dule na svaki način hoće da završi seriju sa najmanjim brojem odigranih utakmica.
Nemam problem da čestitam boljima, ne navijam za Olimpijakos , niti za Panatenaikos, navijam za Zvezdu, a Partizan i Hemofarm nisu nama krivi što smo tu gde smo. U svakom slučaju, tvrda utakmica, mali broj koševa, "tuča pod koševima",sve očekivano i normalno za jedno finale. Kao neutralan , a kao neko ko voli košarku, voleo bih da bude pet utakmica, ali čisto sumnjam

grobar rs

pre 13 godina

Meni je potpuno jasno da većina navijača (u ovom slučaju Partizanovih) ne poznaje dovoljno kosarku. Pa oni čak na nekim utakmicama okrenu ledja i pevaju !? Sudije ne navijaju uvek za Partizan. Samo kad je potrebno. Obratite pažnju na Neškovića. Najviše se navija u prvom delu utakmice i dok protivnik vodi, pune se važni igrači ličnim greškama. Tad se najmanje primećuje. Da ne širim priču. Ko razume shvatiće.... :-)
(Ostoja, 14. jun 2010 23:00)


E sto se ti razumijes svaka ti cast.PS. probajte u umjetnickom klizanju sledece sezone!!!

pedja_71

pre 13 godina

'Ajte gani bjezite odavde, idite gledajte fudbal! I nebi me zacudilo da navijate za Grcku.
(pero panker, 14. jun 2010 21:29

Ja navijam za Paragvaj. Da, zbog dresova :)

Čestitam omraženom klubu, igrate doktorski.

DORCOL DOWNTOWN

pre 13 godina

Bez uvrede navijacima domacih klubova ali mi smo nase najvaznije utakmice odigrali pre vise od mesec dana.Sada otaljavamo posao do devete uzastopne titule.Momci su umorni i istroseni,ali kada je titula u pitanju mi smo u obavezi da je osvojimo.Ostalim klubovima i njihovim navijacima ovo su glavne utakmice u sezoni.Oni za ovo zive,spremaju se cele godine i zato u njih ulaze kao u borbu na zivot i smrt.Napaljeni do koske natrcavaju na sampione i posle tradicionalno slede iste price:sudije,aut,gepek,KSS,ozonska rupa,vrucina,globalno zagrevanje,svetska ekonomska kriza...Jadno kao i to da satima cekas da se objavi vest da bi prvi komentar bio glupa i idiotska provokacija.Ali,tako je to kada si rodjen kao gubitnik.Navikli smo na to,a oni i ne znaju da nam svaku titulu time cine drazom.Da cute i rade mi bi se mozda i uspavali,ali ovako...
Mi cemo i dalje drzati casove ljubavi.
VOLIM GA K'O OKA DVA!

Preko vode do slobodee

pre 13 godina

Bravo PARTIZANE.Kao i mnogo puta dosad dokazali ste da ste najbolji košarkaški klub na ovim prostorima što mnogima nije pravo,ali to je njihov problem, te da suvereno idete ka devetoj uzastopnoj tituli prvaka Srbije.>Privilegija je biti navijač PARTIZANA.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

Molle

pre 13 godina

Kao neko ko strastveno voli kosarku i za razliku od mnogih komentatora ovde istu i igra i to cesto, cak i sa uspehom, konstatujem sledece:
1-Hemofarm je maleni provincijski klub(ak) i
2-Ne zelim Hemofarmu da igra Evroligu, jer ce brukati Srbiju, jedini ko pored Partizana, nazalost-kapa dole,treba da igra EL je Moja Zvezda i to je aksiom. Finansijska injekcija u klub i niko nikad vise nece izgovoriti vise-nego-otrcanu frazu KK Sledeca Sezona. Zvezda je ime, deco.

vrscanin-Grobar

pre 13 godina

Svaka cast Partizanu na jos 1 bitnoj pobedi,dosta se videlo umora Partizana na mecu,ali kao sto kaze DV igramo kao SAMPIONI,nastavljamo dalje do 3-0...

SSSS

pre 13 godina

PIRKE

Nije tacno da Mekejleb nece ostati.Moguce je da ce ostati jos jednu sezonu i ako nam Efes ne bude sponzor,a prema nekim novim informacijama,sve su vece sanse da ce Efes biti generalni sponzor Partizana od sledece sezone i da se pregovara vec neko vreme,samo se to drzi u tajnosti...Znace se sve za mesec,dva...Ja se nadam najboljem!!!

Slav

pre 13 godina

Pozajmio Zeljko Duletu pare da Dule moze da plati sudije,a Macvan je gepekovan i zapreceno mu da igra lose,a Veseli je iscenirao onaj "faul",jer je Jagodnjak isao na loptu, a i Rasic je dao trojku iz ofsajda... Ako je neko zasluzio titulu,onda je to samo KK Sledeca Sezonijakos jer ima mlade igrace koji se bore i protiv gepeka i protiv sudija i crno bele mafije i lobija i realno,da je sve bilo regularno u ovoj deceniji,sta mislite,ko bi osvojio 9 titula zaredom? -Pa nasa zvezda,uvek najboJla!!!

pirke

pre 13 godina

E tak ose osvajaju titule, tako smo uzeli prethodnih 8, a nadam se da cemo i ovu 9. po redu. Sta reci, osim bravo crno-beli. Dokazujete iz dana u dan da ste najkvalitetniji kolektiv na ovim prostorima, a i sire. Kada bi ovaj tim ostao na okupu jos koju godinu, malo pojacan, bili bi sampioni Evrope 100%.

O utakmici nemam neki poseban komentar, samo me je iznenadila igra sa i bez Mekejleba. Ono je strasno sta covek radi na svakom delu terena, steta sto ga verovatno necemo zadrzati i sledece sezone, ali dok ima nade, nadacu se. Napred crno-beli, pa da slavimo titulu u petak.

chaos a.d

pre 13 godina

drago mi je sto je partizan pobedio al mi je jos draze kad vidim ove klince djekica i mitrovica kako se polako razvijaju videcete za jedno dve godine sta ce da rade milosevic,djekic i mitrovic a ko zna sta jos dule pravi

Ostoja

pre 13 godina

Meni je potpuno jasno da većina navijača (u ovom slučaju Partizanovih) ne poznaje dovoljno kosarku. Pa oni čak na nekim utakmicama okrenu ledja i pevaju !? Sudije ne navijaju uvek za Partizan. Samo kad je potrebno. Obratite pažnju na Neškovića. Najviše se navija u prvom delu utakmice i dok protivnik vodi, pune se važni igrači ličnim greškama. Tad se najmanje primećuje. Da ne širim priču. Ko razume shvatiće.... :-)

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! svaka cast, ali cestitike i Hemofarmu na prikazanoj igri i borbenosti. Zaista dve nase najbolje ekipe. Partizan se ipak malo mucio ali na kraju smo zasluzeno pobedili. Bice tesko u Vrscu ali se nadam pobedi. Napred crno-beli!!!

GROBAR-españa

pre 13 godina

Farcic,brate,koji je zanr ta tvoja monodrama,ja samo kapiram da se radi o jednom licu i zvucnicima bez skretnice.
E sad,ako malo bolje razmislim,mora da postoji stereo drama,bidrama,polidrama,5.1 drama,7.1 drama, 3d drama...ma dolazim do zakljucka da je zivot drama al' tu negde pocinje patetika...

Miljan

pre 13 godina

Vrscani su veoma ponosni na svoj klub koji je konacno izlecio kompleks partizana i sada je samo pitanje kada ce da prelome. Nije bitan play off vazno je da smo postali hrabri i da igramo super u punom pioniru

jozef.k

pre 13 godina

kolko ljudi je bilu u hali i gde su sad ti verni navijaci koji pune arenu.Partizanu je potrebna podrska sad a ne tek kad ostvari neki uspeh

saki

pre 13 godina

Blamaza Partizana je to da pusta besplatno na svoje utakmice. Verovatno bi bez pomoci publike glatko izgubili od Hemofarma.
PS. Hemofarm i Partizan dva prijateljska kluba zahvaljujuci Miodragu Babicu.

dule dudule

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...

mance

pre 13 godina

ma sudije krive 100 %..znate ono kad su bili koraci a u stvari nisu pa ono kad je bila dupla a tek onaj faul..onda kad je onaj skočio u napadu a pogledo je krivo protivničkog igrača...

Filip_NP

pre 13 godina

Boze kakav smo bre narod!Uvek nam neko kriv,neko kuje zaveru protiv nas,sudije nas stete.Partizan je pobedio bre i.Ako mozete bolje pobedite.Poruka za sve teoreticare zavere:Sve se vidi na terenu.Umestu vasih pametnih aluzija na Ljubu Moljca i slicnog prodavanja pameti(koju nemate),bar jednom u zivotu kazite:Dobra utakmica.Pobedio bolji.A posto je u ovom slucaju bolji moj tim,srecan sam :)A ovima iz HF bolje da porade malo na psiholoskom planu nego sto kukumavce na sudjenje i sudbinu kletu!Samo napred Partizane do nove titule!

Gost

pre 13 godina

"Farcic

Sedi 1. Kako nisi video kada je Marjanovic oborio Veselog. Ili prekrsaje koje je video samo sudija a koje su svirane Partizanovim igracima. Kako to da nisi video da je danas Dule bio ko jagnje. Da je bio kao Struja sigurno bi osuo paljbu na njega ali na Struju ne bi ne ideti u prilog. E zato sedi JEDAN!!!

šbbkbb

pre 13 godina

Pa zar vas nije sramota?Opet o sudjenju?Hemofarm igra lepu kosarku a Partizan grubu?Pa sta vi gledate,da li je moguce da ste toliko zaslepljeni?

Goran

pre 13 godina

U sportu,kao i u zivotu nepostoji sreca,kvalitet uvek nakraju dolazi do izrazaja.Ako si bolji od nekoga npr. u sportu,ili si posvecen bilo cemu do fanatizma uspeh pre ili kasnije dodje kao zasluga za trud,rad iznoj.Sudije mogu dat e nevole ili da sude protiv ali kvalitet ti niko nemoze oduzeti,ako ga imas.Iznenadjenja nepostoje pogotovu kod Duleta,postoji samo rad i naravno inteligencija.Kapa dole od svih koji se razumeju u basket.

dr.b

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu(kad bi se zezali) ali mora da su sudije navlacile za Partizan.Ako nisu,onda je pre utakmice bilo gepekovanje,a ako ni to nije bilo onda je Danilovic nekog nokautirao,a ako ni toga nije bilo...
PARTIZAN SAMPION!!!

Crno na belo

pre 13 godina

Farcicu,a onaj divljacki udarac Jagodnika na Veselom bez lopte se u svim sportovima i svim zemljama kaznjava direktnim iskljucenjem iz igre.Kako to "Partizanove sudije" da propuste,nije mi jasno.

Punisher

pre 13 godina

Jednostavno mnogo smo jaki! Kvalitetniji smo od svakog tima u ovoj zemlji. Ukoliko ne bude opustanja, ovo je gotovo u tri utakmice. Macvan se nije video, Roberts ga je doktorski cuvao, a ni Markovic dok je Bo bio na parketu.

P.S. Evo vidim, prvi komenatar i kukanje na sudije. Samo bih hteo da priupitam doticno, kako bi okarakterisao lakat Jagodnika u vrat Veselog?
Sudije su vam izgovor, jer ste NEMOCNI!
Uzmi Dule 9tu titulu, 9tu titulu!

Farčić

pre 13 godina

Nisam gledao u zadnjim sezonama domaću košarku sem Partizana u Evropi i zbog te priče o sudijama.danas u drugoj četvrtini kod rezultata 25-22 za Partizan posle promašenog šuta Partizana mačvan hvata loptu sa obe ruke na njega nasrće igrač Partizana,obara ga i dodaje loptu saigraču koji postiže koš dok su igrači HF istrčali u kontru dok sudija ispod koša kao i stručno-uvlakački komentatori ostaju nemi.Ovakvo što nema ni u monodrami o LJubi Moljcu i to kada je igrao protiv Nemaca konc-lageru.

dr.b

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu(kad bi se zezali) ali mora da su sudije navlacile za Partizan.Ako nisu,onda je pre utakmice bilo gepekovanje,a ako ni to nije bilo onda je Danilovic nekog nokautirao,a ako ni toga nije bilo...
PARTIZAN SAMPION!!!

Punisher

pre 13 godina

Jednostavno mnogo smo jaki! Kvalitetniji smo od svakog tima u ovoj zemlji. Ukoliko ne bude opustanja, ovo je gotovo u tri utakmice. Macvan se nije video, Roberts ga je doktorski cuvao, a ni Markovic dok je Bo bio na parketu.

P.S. Evo vidim, prvi komenatar i kukanje na sudije. Samo bih hteo da priupitam doticno, kako bi okarakterisao lakat Jagodnika u vrat Veselog?
Sudije su vam izgovor, jer ste NEMOCNI!
Uzmi Dule 9tu titulu, 9tu titulu!

šbbkbb

pre 13 godina

Pa zar vas nije sramota?Opet o sudjenju?Hemofarm igra lepu kosarku a Partizan grubu?Pa sta vi gledate,da li je moguce da ste toliko zaslepljeni?

Gost

pre 13 godina

"Farcic

Sedi 1. Kako nisi video kada je Marjanovic oborio Veselog. Ili prekrsaje koje je video samo sudija a koje su svirane Partizanovim igracima. Kako to da nisi video da je danas Dule bio ko jagnje. Da je bio kao Struja sigurno bi osuo paljbu na njega ali na Struju ne bi ne ideti u prilog. E zato sedi JEDAN!!!

Filip_NP

pre 13 godina

Boze kakav smo bre narod!Uvek nam neko kriv,neko kuje zaveru protiv nas,sudije nas stete.Partizan je pobedio bre i.Ako mozete bolje pobedite.Poruka za sve teoreticare zavere:Sve se vidi na terenu.Umestu vasih pametnih aluzija na Ljubu Moljca i slicnog prodavanja pameti(koju nemate),bar jednom u zivotu kazite:Dobra utakmica.Pobedio bolji.A posto je u ovom slucaju bolji moj tim,srecan sam :)A ovima iz HF bolje da porade malo na psiholoskom planu nego sto kukumavce na sudjenje i sudbinu kletu!Samo napred Partizane do nove titule!

Crno na belo

pre 13 godina

Farcicu,a onaj divljacki udarac Jagodnika na Veselom bez lopte se u svim sportovima i svim zemljama kaznjava direktnim iskljucenjem iz igre.Kako to "Partizanove sudije" da propuste,nije mi jasno.

mance

pre 13 godina

ma sudije krive 100 %..znate ono kad su bili koraci a u stvari nisu pa ono kad je bila dupla a tek onaj faul..onda kad je onaj skočio u napadu a pogledo je krivo protivničkog igrača...

Slav

pre 13 godina

Pozajmio Zeljko Duletu pare da Dule moze da plati sudije,a Macvan je gepekovan i zapreceno mu da igra lose,a Veseli je iscenirao onaj "faul",jer je Jagodnjak isao na loptu, a i Rasic je dao trojku iz ofsajda... Ako je neko zasluzio titulu,onda je to samo KK Sledeca Sezonijakos jer ima mlade igrace koji se bore i protiv gepeka i protiv sudija i crno bele mafije i lobija i realno,da je sve bilo regularno u ovoj deceniji,sta mislite,ko bi osvojio 9 titula zaredom? -Pa nasa zvezda,uvek najboJla!!!

jozef.k

pre 13 godina

kolko ljudi je bilu u hali i gde su sad ti verni navijaci koji pune arenu.Partizanu je potrebna podrska sad a ne tek kad ostvari neki uspeh

DORCOL DOWNTOWN

pre 13 godina

Bez uvrede navijacima domacih klubova ali mi smo nase najvaznije utakmice odigrali pre vise od mesec dana.Sada otaljavamo posao do devete uzastopne titule.Momci su umorni i istroseni,ali kada je titula u pitanju mi smo u obavezi da je osvojimo.Ostalim klubovima i njihovim navijacima ovo su glavne utakmice u sezoni.Oni za ovo zive,spremaju se cele godine i zato u njih ulaze kao u borbu na zivot i smrt.Napaljeni do koske natrcavaju na sampione i posle tradicionalno slede iste price:sudije,aut,gepek,KSS,ozonska rupa,vrucina,globalno zagrevanje,svetska ekonomska kriza...Jadno kao i to da satima cekas da se objavi vest da bi prvi komentar bio glupa i idiotska provokacija.Ali,tako je to kada si rodjen kao gubitnik.Navikli smo na to,a oni i ne znaju da nam svaku titulu time cine drazom.Da cute i rade mi bi se mozda i uspavali,ali ovako...
Mi cemo i dalje drzati casove ljubavi.
VOLIM GA K'O OKA DVA!

Goran

pre 13 godina

U sportu,kao i u zivotu nepostoji sreca,kvalitet uvek nakraju dolazi do izrazaja.Ako si bolji od nekoga npr. u sportu,ili si posvecen bilo cemu do fanatizma uspeh pre ili kasnije dodje kao zasluga za trud,rad iznoj.Sudije mogu dat e nevole ili da sude protiv ali kvalitet ti niko nemoze oduzeti,ako ga imas.Iznenadjenja nepostoje pogotovu kod Duleta,postoji samo rad i naravno inteligencija.Kapa dole od svih koji se razumeju u basket.

pirke

pre 13 godina

E tak ose osvajaju titule, tako smo uzeli prethodnih 8, a nadam se da cemo i ovu 9. po redu. Sta reci, osim bravo crno-beli. Dokazujete iz dana u dan da ste najkvalitetniji kolektiv na ovim prostorima, a i sire. Kada bi ovaj tim ostao na okupu jos koju godinu, malo pojacan, bili bi sampioni Evrope 100%.

O utakmici nemam neki poseban komentar, samo me je iznenadila igra sa i bez Mekejleba. Ono je strasno sta covek radi na svakom delu terena, steta sto ga verovatno necemo zadrzati i sledece sezone, ali dok ima nade, nadacu se. Napred crno-beli, pa da slavimo titulu u petak.

dule dudule

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...

chaos a.d

pre 13 godina

drago mi je sto je partizan pobedio al mi je jos draze kad vidim ove klince djekica i mitrovica kako se polako razvijaju videcete za jedno dve godine sta ce da rade milosevic,djekic i mitrovic a ko zna sta jos dule pravi

Farčić

pre 13 godina

Nisam gledao u zadnjim sezonama domaću košarku sem Partizana u Evropi i zbog te priče o sudijama.danas u drugoj četvrtini kod rezultata 25-22 za Partizan posle promašenog šuta Partizana mačvan hvata loptu sa obe ruke na njega nasrće igrač Partizana,obara ga i dodaje loptu saigraču koji postiže koš dok su igrači HF istrčali u kontru dok sudija ispod koša kao i stručno-uvlakački komentatori ostaju nemi.Ovakvo što nema ni u monodrami o LJubi Moljcu i to kada je igrao protiv Nemaca konc-lageru.

SSSS

pre 13 godina

PIRKE

Nije tacno da Mekejleb nece ostati.Moguce je da ce ostati jos jednu sezonu i ako nam Efes ne bude sponzor,a prema nekim novim informacijama,sve su vece sanse da ce Efes biti generalni sponzor Partizana od sledece sezone i da se pregovara vec neko vreme,samo se to drzi u tajnosti...Znace se sve za mesec,dva...Ja se nadam najboljem!!!

GROBAR-españa

pre 13 godina

Farcic,brate,koji je zanr ta tvoja monodrama,ja samo kapiram da se radi o jednom licu i zvucnicima bez skretnice.
E sad,ako malo bolje razmislim,mora da postoji stereo drama,bidrama,polidrama,5.1 drama,7.1 drama, 3d drama...ma dolazim do zakljucka da je zivot drama al' tu negde pocinje patetika...

Preko vode do slobodee

pre 13 godina

Bravo PARTIZANE.Kao i mnogo puta dosad dokazali ste da ste najbolji košarkaški klub na ovim prostorima što mnogima nije pravo,ali to je njihov problem, te da suvereno idete ka devetoj uzastopnoj tituli prvaka Srbije.>Privilegija je biti navijač PARTIZANA.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! svaka cast, ali cestitike i Hemofarmu na prikazanoj igri i borbenosti. Zaista dve nase najbolje ekipe. Partizan se ipak malo mucio ali na kraju smo zasluzeno pobedili. Bice tesko u Vrscu ali se nadam pobedi. Napred crno-beli!!!

grobar rs

pre 13 godina

Meni je potpuno jasno da većina navijača (u ovom slučaju Partizanovih) ne poznaje dovoljno kosarku. Pa oni čak na nekim utakmicama okrenu ledja i pevaju !? Sudije ne navijaju uvek za Partizan. Samo kad je potrebno. Obratite pažnju na Neškovića. Najviše se navija u prvom delu utakmice i dok protivnik vodi, pune se važni igrači ličnim greškama. Tad se najmanje primećuje. Da ne širim priču. Ko razume shvatiće.... :-)
(Ostoja, 14. jun 2010 23:00)


E sto se ti razumijes svaka ti cast.PS. probajte u umjetnickom klizanju sledece sezone!!!

pedja_71

pre 13 godina

'Ajte gani bjezite odavde, idite gledajte fudbal! I nebi me zacudilo da navijate za Grcku.
(pero panker, 14. jun 2010 21:29

Ja navijam za Paragvaj. Da, zbog dresova :)

Čestitam omraženom klubu, igrate doktorski.

vrscanin-Grobar

pre 13 godina

Svaka cast Partizanu na jos 1 bitnoj pobedi,dosta se videlo umora Partizana na mecu,ali kao sto kaze DV igramo kao SAMPIONI,nastavljamo dalje do 3-0...

Miljan

pre 13 godina

Vrscani su veoma ponosni na svoj klub koji je konacno izlecio kompleks partizana i sada je samo pitanje kada ce da prelome. Nije bitan play off vazno je da smo postali hrabri i da igramo super u punom pioniru

Ja

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...
(dule dudule, 14. jun 2010 21:16)
Vidi se da ne poznaješ košarku.Tako se zove jedan odbegli "Zemunac".
(Farčić, 15. jun 2010 10:30)

Dražen Dalipagić, Dragan Kićanović , Farcic, Todoric, Kerkez, Maric, Petrovic, Pesic, Beravs, Zecevic, Savovic... :)

Djole pfc

pre 13 godina

hvala navijacima komsinice sto mi uvek svojim komentarima,nakon nasih pobeda,navuku jos veci osmeh na lice. tolika kolicina kompleksa i nemoci je samo pokazatelj da je moj klub na pravom putu i ubedljivo najboJLi(sto bi neki rekli:)) dominiraj!

carli

pre 13 godina

za farcica decko ti ne znas kosarku izgleda da si vise ponosan za to sto kazes da je farcic odbegli zemunac nego na cinjenicu da je JOSIP FARCIC godinama bio centar pARTIZANA u koji je dosao kao i svi veliki igraci iz cacanskog BORCA igrao je sa todoricem kicom i prajom i sa jos jednim cacaninom pokojnim DJUKICEM,inece je bio pripadnik tadanje JNA i po cinu je bio porucnik a poznat po neobicnom izvodjenju slobodnih bacanja ,izvodio ih je na slican kao i cuveni majstor kosarke KORAC popularni ZUCKO bacajuci loptu odozdo a ne kao sto sada se sutiraju slobodna bacanja ali sta ja tebi tu objasnjavam ovo je samo malo podsecanje na starije ljuitelje kosarke koji se toga dobro secaju

petar

pre 13 godina

Ako mi se dozvoli, kao navijaču kluba koji nije sinoć igrao finale, a igrao je prošle godine, da napišem da će ovde biti rezultat 3:0 za Partizan. Zašto ?
1. Partizan je dobio prvu utakmicu, iskoristio domaći parket.
2. Povredio se Bobi Marjanović, jedini koji je koliko-toliko parirao skakačkoj postavi Partizana
3. Vršac, koji ima najlepšu halu i najbolju košarkašku infrastrukturu, nema navijače koji bi doneli taj efekat "domaćeg terena"
4. Hemofarmu uvek "nešto malo" fali da prelomi utakmice sa Partizanom, čak i kada odigra najbolje
5. Umor, ali i iskustvo Partizanovih igrača, stečeno kroz Evro ligu, nam govori da je svaka utakmica posebna, da nema vremena za analize. Samim tim, mislim da Dule na svaki način hoće da završi seriju sa najmanjim brojem odigranih utakmica.
Nemam problem da čestitam boljima, ne navijam za Olimpijakos , niti za Panatenaikos, navijam za Zvezdu, a Partizan i Hemofarm nisu nama krivi što smo tu gde smo. U svakom slučaju, tvrda utakmica, mali broj koševa, "tuča pod koševima",sve očekivano i normalno za jedno finale. Kao neutralan , a kao neko ko voli košarku, voleo bih da bude pet utakmica, ali čisto sumnjam

saki

pre 13 godina

Blamaza Partizana je to da pusta besplatno na svoje utakmice. Verovatno bi bez pomoci publike glatko izgubili od Hemofarma.
PS. Hemofarm i Partizan dva prijateljska kluba zahvaljujuci Miodragu Babicu.

Ostoja

pre 13 godina

Meni je potpuno jasno da većina navijača (u ovom slučaju Partizanovih) ne poznaje dovoljno kosarku. Pa oni čak na nekim utakmicama okrenu ledja i pevaju !? Sudije ne navijaju uvek za Partizan. Samo kad je potrebno. Obratite pažnju na Neškovića. Najviše se navija u prvom delu utakmice i dok protivnik vodi, pune se važni igrači ličnim greškama. Tad se najmanje primećuje. Da ne širim priču. Ko razume shvatiće.... :-)

Djole pfc

pre 13 godina

Sale imam i adsl,a na mobu imam besplatan internet(da ne reklamiram mrezu)tako da ne moras da brines;). a eto,to sto si hteo da meni uplatis daj jednom stubu koji prosi:)))

Farčić

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...
(dule dudule, 14. jun 2010 21:16)
Vidi se da ne poznaješ košarku.Tako se zove jedan odbegli "Zemunac".

Zovite me Dule

pre 13 godina

Vodje, vratite se. Da srusimo apoteku. Ako se ne slazete sa onim sto se desilo, neka svako nosi belu traku oku ruke, kao znak protesta ali neka gine jos vise. Jer mi smo Partizan, mi smo nacin zivota!

Molle

pre 13 godina

Kao neko ko strastveno voli kosarku i za razliku od mnogih komentatora ovde istu i igra i to cesto, cak i sa uspehom, konstatujem sledece:
1-Hemofarm je maleni provincijski klub(ak) i
2-Ne zelim Hemofarmu da igra Evroligu, jer ce brukati Srbiju, jedini ko pored Partizana, nazalost-kapa dole,treba da igra EL je Moja Zvezda i to je aksiom. Finansijska injekcija u klub i niko nikad vise nece izgovoriti vise-nego-otrcanu frazu KK Sledeca Sezona. Zvezda je ime, deco.

Farčić

pre 13 godina

•za farcica decko ti ne znas kosarku izgleda da si vise ponosan za to sto kazes da je farcic odbegli zemunac nego na cinjenicu da je JOSIP FARCIC godinama bio centar pARTIZANA u koji je dosao kao i svi veliki igraci iz cacanskog BORCA igrao je sa todoricem kicom i prajom i sa jos jednim cacaninom pokojnim DJUKICEM,inece je bio pripadnik tadanje JNA i po cinu je bio porucnik a poznat po neobicnom izvodjenju slobodnih bacanja ,izvodio ih je na slican kao i cuveni majstor kosarke KORAC popularni ZUCKO bacajuci loptu odozdo a ne kao sto sada se sutiraju slobodna bacanja ali sta ja tebi tu objasnjavam ovo je samo malo podsecanje na starije ljuitelje kosarke koji se toga dobro secaju
(carli, 15. jun 2010 12:12)
Bio je u Čačku pa je prekomandovan u Bg,igrao je i sa Radmilom,pok.Purićem,Katancom,Mirkom Drobnjakom... ali nije on pseudonim za Zemunca već je samo pseudonim za vojsku,red,poredak.

Farčić

pre 13 godina

Nisam gledao u zadnjim sezonama domaću košarku sem Partizana u Evropi i zbog te priče o sudijama.danas u drugoj četvrtini kod rezultata 25-22 za Partizan posle promašenog šuta Partizana mačvan hvata loptu sa obe ruke na njega nasrće igrač Partizana,obara ga i dodaje loptu saigraču koji postiže koš dok su igrači HF istrčali u kontru dok sudija ispod koša kao i stručno-uvlakački komentatori ostaju nemi.Ovakvo što nema ni u monodrami o LJubi Moljcu i to kada je igrao protiv Nemaca konc-lageru.

saki

pre 13 godina

Blamaza Partizana je to da pusta besplatno na svoje utakmice. Verovatno bi bez pomoci publike glatko izgubili od Hemofarma.
PS. Hemofarm i Partizan dva prijateljska kluba zahvaljujuci Miodragu Babicu.

Ostoja

pre 13 godina

Meni je potpuno jasno da većina navijača (u ovom slučaju Partizanovih) ne poznaje dovoljno kosarku. Pa oni čak na nekim utakmicama okrenu ledja i pevaju !? Sudije ne navijaju uvek za Partizan. Samo kad je potrebno. Obratite pažnju na Neškovića. Najviše se navija u prvom delu utakmice i dok protivnik vodi, pune se važni igrači ličnim greškama. Tad se najmanje primećuje. Da ne širim priču. Ko razume shvatiće.... :-)

Molle

pre 13 godina

Kao neko ko strastveno voli kosarku i za razliku od mnogih komentatora ovde istu i igra i to cesto, cak i sa uspehom, konstatujem sledece:
1-Hemofarm je maleni provincijski klub(ak) i
2-Ne zelim Hemofarmu da igra Evroligu, jer ce brukati Srbiju, jedini ko pored Partizana, nazalost-kapa dole,treba da igra EL je Moja Zvezda i to je aksiom. Finansijska injekcija u klub i niko nikad vise nece izgovoriti vise-nego-otrcanu frazu KK Sledeca Sezona. Zvezda je ime, deco.

Miljan

pre 13 godina

Vrscani su veoma ponosni na svoj klub koji je konacno izlecio kompleks partizana i sada je samo pitanje kada ce da prelome. Nije bitan play off vazno je da smo postali hrabri i da igramo super u punom pioniru

jozef.k

pre 13 godina

kolko ljudi je bilu u hali i gde su sad ti verni navijaci koji pune arenu.Partizanu je potrebna podrska sad a ne tek kad ostvari neki uspeh

dr.b

pre 13 godina

Nisam gledao utakmicu(kad bi se zezali) ali mora da su sudije navlacile za Partizan.Ako nisu,onda je pre utakmice bilo gepekovanje,a ako ni to nije bilo onda je Danilovic nekog nokautirao,a ako ni toga nije bilo...
PARTIZAN SAMPION!!!

Farčić

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...
(dule dudule, 14. jun 2010 21:16)
Vidi se da ne poznaješ košarku.Tako se zove jedan odbegli "Zemunac".

Farčić

pre 13 godina

•za farcica decko ti ne znas kosarku izgleda da si vise ponosan za to sto kazes da je farcic odbegli zemunac nego na cinjenicu da je JOSIP FARCIC godinama bio centar pARTIZANA u koji je dosao kao i svi veliki igraci iz cacanskog BORCA igrao je sa todoricem kicom i prajom i sa jos jednim cacaninom pokojnim DJUKICEM,inece je bio pripadnik tadanje JNA i po cinu je bio porucnik a poznat po neobicnom izvodjenju slobodnih bacanja ,izvodio ih je na slican kao i cuveni majstor kosarke KORAC popularni ZUCKO bacajuci loptu odozdo a ne kao sto sada se sutiraju slobodna bacanja ali sta ja tebi tu objasnjavam ovo je samo malo podsecanje na starije ljuitelje kosarke koji se toga dobro secaju
(carli, 15. jun 2010 12:12)
Bio je u Čačku pa je prekomandovan u Bg,igrao je i sa Radmilom,pok.Purićem,Katancom,Mirkom Drobnjakom... ali nije on pseudonim za Zemunca već je samo pseudonim za vojsku,red,poredak.

Gost

pre 13 godina

"Farcic

Sedi 1. Kako nisi video kada je Marjanovic oborio Veselog. Ili prekrsaje koje je video samo sudija a koje su svirane Partizanovim igracima. Kako to da nisi video da je danas Dule bio ko jagnje. Da je bio kao Struja sigurno bi osuo paljbu na njega ali na Struju ne bi ne ideti u prilog. E zato sedi JEDAN!!!

Punisher

pre 13 godina

Jednostavno mnogo smo jaki! Kvalitetniji smo od svakog tima u ovoj zemlji. Ukoliko ne bude opustanja, ovo je gotovo u tri utakmice. Macvan se nije video, Roberts ga je doktorski cuvao, a ni Markovic dok je Bo bio na parketu.

P.S. Evo vidim, prvi komenatar i kukanje na sudije. Samo bih hteo da priupitam doticno, kako bi okarakterisao lakat Jagodnika u vrat Veselog?
Sudije su vam izgovor, jer ste NEMOCNI!
Uzmi Dule 9tu titulu, 9tu titulu!

šbbkbb

pre 13 godina

Pa zar vas nije sramota?Opet o sudjenju?Hemofarm igra lepu kosarku a Partizan grubu?Pa sta vi gledate,da li je moguce da ste toliko zaslepljeni?

Filip_NP

pre 13 godina

Boze kakav smo bre narod!Uvek nam neko kriv,neko kuje zaveru protiv nas,sudije nas stete.Partizan je pobedio bre i.Ako mozete bolje pobedite.Poruka za sve teoreticare zavere:Sve se vidi na terenu.Umestu vasih pametnih aluzija na Ljubu Moljca i slicnog prodavanja pameti(koju nemate),bar jednom u zivotu kazite:Dobra utakmica.Pobedio bolji.A posto je u ovom slucaju bolji moj tim,srecan sam :)A ovima iz HF bolje da porade malo na psiholoskom planu nego sto kukumavce na sudjenje i sudbinu kletu!Samo napred Partizane do nove titule!

mance

pre 13 godina

ma sudije krive 100 %..znate ono kad su bili koraci a u stvari nisu pa ono kad je bila dupla a tek onaj faul..onda kad je onaj skočio u napadu a pogledo je krivo protivničkog igrača...

chaos a.d

pre 13 godina

drago mi je sto je partizan pobedio al mi je jos draze kad vidim ove klince djekica i mitrovica kako se polako razvijaju videcete za jedno dve godine sta ce da rade milosevic,djekic i mitrovic a ko zna sta jos dule pravi

Crno na belo

pre 13 godina

Farcicu,a onaj divljacki udarac Jagodnika na Veselom bez lopte se u svim sportovima i svim zemljama kaznjava direktnim iskljucenjem iz igre.Kako to "Partizanove sudije" da propuste,nije mi jasno.

Goran

pre 13 godina

U sportu,kao i u zivotu nepostoji sreca,kvalitet uvek nakraju dolazi do izrazaja.Ako si bolji od nekoga npr. u sportu,ili si posvecen bilo cemu do fanatizma uspeh pre ili kasnije dodje kao zasluga za trud,rad iznoj.Sudije mogu dat e nevole ili da sude protiv ali kvalitet ti niko nemoze oduzeti,ako ga imas.Iznenadjenja nepostoje pogotovu kod Duleta,postoji samo rad i naravno inteligencija.Kapa dole od svih koji se razumeju u basket.

pedja_71

pre 13 godina

'Ajte gani bjezite odavde, idite gledajte fudbal! I nebi me zacudilo da navijate za Grcku.
(pero panker, 14. jun 2010 21:29

Ja navijam za Paragvaj. Da, zbog dresova :)

Čestitam omraženom klubu, igrate doktorski.

dule dudule

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...

Slav

pre 13 godina

Pozajmio Zeljko Duletu pare da Dule moze da plati sudije,a Macvan je gepekovan i zapreceno mu da igra lose,a Veseli je iscenirao onaj "faul",jer je Jagodnjak isao na loptu, a i Rasic je dao trojku iz ofsajda... Ako je neko zasluzio titulu,onda je to samo KK Sledeca Sezonijakos jer ima mlade igrace koji se bore i protiv gepeka i protiv sudija i crno bele mafije i lobija i realno,da je sve bilo regularno u ovoj deceniji,sta mislite,ko bi osvojio 9 titula zaredom? -Pa nasa zvezda,uvek najboJla!!!

GROBAR-españa

pre 13 godina

Farcic,brate,koji je zanr ta tvoja monodrama,ja samo kapiram da se radi o jednom licu i zvucnicima bez skretnice.
E sad,ako malo bolje razmislim,mora da postoji stereo drama,bidrama,polidrama,5.1 drama,7.1 drama, 3d drama...ma dolazim do zakljucka da je zivot drama al' tu negde pocinje patetika...

petar

pre 13 godina

Ako mi se dozvoli, kao navijaču kluba koji nije sinoć igrao finale, a igrao je prošle godine, da napišem da će ovde biti rezultat 3:0 za Partizan. Zašto ?
1. Partizan je dobio prvu utakmicu, iskoristio domaći parket.
2. Povredio se Bobi Marjanović, jedini koji je koliko-toliko parirao skakačkoj postavi Partizana
3. Vršac, koji ima najlepšu halu i najbolju košarkašku infrastrukturu, nema navijače koji bi doneli taj efekat "domaćeg terena"
4. Hemofarmu uvek "nešto malo" fali da prelomi utakmice sa Partizanom, čak i kada odigra najbolje
5. Umor, ali i iskustvo Partizanovih igrača, stečeno kroz Evro ligu, nam govori da je svaka utakmica posebna, da nema vremena za analize. Samim tim, mislim da Dule na svaki način hoće da završi seriju sa najmanjim brojem odigranih utakmica.
Nemam problem da čestitam boljima, ne navijam za Olimpijakos , niti za Panatenaikos, navijam za Zvezdu, a Partizan i Hemofarm nisu nama krivi što smo tu gde smo. U svakom slučaju, tvrda utakmica, mali broj koševa, "tuča pod koševima",sve očekivano i normalno za jedno finale. Kao neutralan , a kao neko ko voli košarku, voleo bih da bude pet utakmica, ali čisto sumnjam

Djole pfc

pre 13 godina

Sale imam i adsl,a na mobu imam besplatan internet(da ne reklamiram mrezu)tako da ne moras da brines;). a eto,to sto si hteo da meni uplatis daj jednom stubu koji prosi:)))

pirke

pre 13 godina

E tak ose osvajaju titule, tako smo uzeli prethodnih 8, a nadam se da cemo i ovu 9. po redu. Sta reci, osim bravo crno-beli. Dokazujete iz dana u dan da ste najkvalitetniji kolektiv na ovim prostorima, a i sire. Kada bi ovaj tim ostao na okupu jos koju godinu, malo pojacan, bili bi sampioni Evrope 100%.

O utakmici nemam neki poseban komentar, samo me je iznenadila igra sa i bez Mekejleba. Ono je strasno sta covek radi na svakom delu terena, steta sto ga verovatno necemo zadrzati i sledece sezone, ali dok ima nade, nadacu se. Napred crno-beli, pa da slavimo titulu u petak.

Preko vode do slobodee

pre 13 godina

Bravo PARTIZANE.Kao i mnogo puta dosad dokazali ste da ste najbolji košarkaški klub na ovim prostorima što mnogima nije pravo,ali to je njihov problem, te da suvereno idete ka devetoj uzastopnoj tituli prvaka Srbije.>Privilegija je biti navijač PARTIZANA.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

DORCOL DOWNTOWN

pre 13 godina

Bez uvrede navijacima domacih klubova ali mi smo nase najvaznije utakmice odigrali pre vise od mesec dana.Sada otaljavamo posao do devete uzastopne titule.Momci su umorni i istroseni,ali kada je titula u pitanju mi smo u obavezi da je osvojimo.Ostalim klubovima i njihovim navijacima ovo su glavne utakmice u sezoni.Oni za ovo zive,spremaju se cele godine i zato u njih ulaze kao u borbu na zivot i smrt.Napaljeni do koske natrcavaju na sampione i posle tradicionalno slede iste price:sudije,aut,gepek,KSS,ozonska rupa,vrucina,globalno zagrevanje,svetska ekonomska kriza...Jadno kao i to da satima cekas da se objavi vest da bi prvi komentar bio glupa i idiotska provokacija.Ali,tako je to kada si rodjen kao gubitnik.Navikli smo na to,a oni i ne znaju da nam svaku titulu time cine drazom.Da cute i rade mi bi se mozda i uspavali,ali ovako...
Mi cemo i dalje drzati casove ljubavi.
VOLIM GA K'O OKA DVA!

Ja

pre 13 godina

Ostali su se malo upristojili ali se uvek pojavi bar 1 Farcic:)
Farcici, a kako te vi?

Usput, tako se zvao 1 centar Partizana koji je igrao u generaciji Todorica...
(dule dudule, 14. jun 2010 21:16)
Vidi se da ne poznaješ košarku.Tako se zove jedan odbegli "Zemunac".
(Farčić, 15. jun 2010 10:30)

Dražen Dalipagić, Dragan Kićanović , Farcic, Todoric, Kerkez, Maric, Petrovic, Pesic, Beravs, Zecevic, Savovic... :)

Djole pfc

pre 13 godina

hvala navijacima komsinice sto mi uvek svojim komentarima,nakon nasih pobeda,navuku jos veci osmeh na lice. tolika kolicina kompleksa i nemoci je samo pokazatelj da je moj klub na pravom putu i ubedljivo najboJLi(sto bi neki rekli:)) dominiraj!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! svaka cast, ali cestitike i Hemofarmu na prikazanoj igri i borbenosti. Zaista dve nase najbolje ekipe. Partizan se ipak malo mucio ali na kraju smo zasluzeno pobedili. Bice tesko u Vrscu ali se nadam pobedi. Napred crno-beli!!!

vrscanin-Grobar

pre 13 godina

Svaka cast Partizanu na jos 1 bitnoj pobedi,dosta se videlo umora Partizana na mecu,ali kao sto kaze DV igramo kao SAMPIONI,nastavljamo dalje do 3-0...

SSSS

pre 13 godina

PIRKE

Nije tacno da Mekejleb nece ostati.Moguce je da ce ostati jos jednu sezonu i ako nam Efes ne bude sponzor,a prema nekim novim informacijama,sve su vece sanse da ce Efes biti generalni sponzor Partizana od sledece sezone i da se pregovara vec neko vreme,samo se to drzi u tajnosti...Znace se sve za mesec,dva...Ja se nadam najboljem!!!

grobar rs

pre 13 godina

Meni je potpuno jasno da većina navijača (u ovom slučaju Partizanovih) ne poznaje dovoljno kosarku. Pa oni čak na nekim utakmicama okrenu ledja i pevaju !? Sudije ne navijaju uvek za Partizan. Samo kad je potrebno. Obratite pažnju na Neškovića. Najviše se navija u prvom delu utakmice i dok protivnik vodi, pune se važni igrači ličnim greškama. Tad se najmanje primećuje. Da ne širim priču. Ko razume shvatiće.... :-)
(Ostoja, 14. jun 2010 23:00)


E sto se ti razumijes svaka ti cast.PS. probajte u umjetnickom klizanju sledece sezone!!!

carli

pre 13 godina

za farcica decko ti ne znas kosarku izgleda da si vise ponosan za to sto kazes da je farcic odbegli zemunac nego na cinjenicu da je JOSIP FARCIC godinama bio centar pARTIZANA u koji je dosao kao i svi veliki igraci iz cacanskog BORCA igrao je sa todoricem kicom i prajom i sa jos jednim cacaninom pokojnim DJUKICEM,inece je bio pripadnik tadanje JNA i po cinu je bio porucnik a poznat po neobicnom izvodjenju slobodnih bacanja ,izvodio ih je na slican kao i cuveni majstor kosarke KORAC popularni ZUCKO bacajuci loptu odozdo a ne kao sto sada se sutiraju slobodna bacanja ali sta ja tebi tu objasnjavam ovo je samo malo podsecanje na starije ljuitelje kosarke koji se toga dobro secaju

Zovite me Dule

pre 13 godina

Vodje, vratite se. Da srusimo apoteku. Ako se ne slazete sa onim sto se desilo, neka svako nosi belu traku oku ruke, kao znak protesta ali neka gine jos vise. Jer mi smo Partizan, mi smo nacin zivota!