Subota, 12.06.2010.

12:33

Lučić: "Rešenje je Roman Abramovič"

Predsednik KK Crvena zvezda Vladislav Lučić posle četiri meseca na tom mestu oseća umor.

Izvor:

Luèiæ: "Rešenje je Roman Abramoviè" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

Ziko Max

pre 13 godina

Pa samo pre mesec dana si govorio kako ste jachi od Boston Seltiksa , Kako u upravi sedi prvi red sa Kopaonika , Kako si sa Tasovacem u filharmoniji , Kako imate sjajnu generaciju za buducnost , Kako neces odustati od zapochetog posla , Kako ces vratiti prave zvezdashe na tribine , Kako ti jedini znash kako se uzimaju titule , Kako novac nije bitan ......
Kad ono ...

EXIT78

pre 13 godina

Resenje je da svi oni sto su pravili evropsku Zvezdu sada vrate pare nazad i krenemo iz pocetka da pokusamo prvo na stvorimo Srpsku Crvenu Zvezdu!

misa tumbas

pre 13 godina

bio sam na obe polufinalne tekme.

pre druge, kada je kkss bila domacin, bilo je i previse onih kojima je njihova crveno bela boja pri srcu ispred pionira, koji su cekali neke ljude iz uprave da im iznesu karte. njima je klub u najstrasnijoj buli, oni se grebu za ulaz i za mozda poslednju zvanicnu utakmicu koju kkss igra pod imenom crvena zvezda, jer stecaj se neumitno priblizava.

da nisu naviknuti da je sve dzaba, mozda i komsinica ne bi bila u ovakvoj situaciji. mozda.

bratminli

pre 13 godina

Goran Vesic i ostali koji su upropastili KK CZ i doveli ga u ovakvu situaciju, sada su se preselili u FK CZ, a "pravi Zvezdasi" zdusno podrzavaju upravu FK CZ. Da nije zalosno...

SRBIN IZ PRESEVA

pre 13 godina

(LJUBA, 12. jun 2010 14:19)

Nisam fan gospodina Covica i neka bude tacno sve sto si reko o njemu ali postoji jedna stvar za koju 100% znam da nisi upravu:
Pre svega da kazem da zivim u Presevu.
U Presevu nije bila nikad losija situacija (pogotovu po Srpski narod) nego kad je bio gospodin Covic predsednik koordinacionog tela. Presevo nije ocisceno od terorista ni dan danas vec je sam gospodin Covic i ova drzava omogucila njihovu transformaciju u ugledne gradjane Preseva i policajce formiranjem MULTIETNICKE policije u kojoj su 98% Albanci. Samo Presevo je puno terorista (dovoljno govori akcija u kojoj je uhapsena Gnjilanska grupa)samo sto su oni sada (vecina njih) postavljeni na neke funkcije ili rade kao policajci. Sam gospodin Covic je bio bar 60-70 (ako ne vise) puta u Presevu i samo 2 puta se sastajao sa Srpskim zivljem u nasoj O.S., nije doprineo resenju niti jednog problema Srba u Presevu. Albanci iz Preseva velicaju gospodina Covica do neba, dao im je sve od policije, sudstva, doma zdravlja pa do prava da ta nacionalna manjina budu privilegovani u svemu. Prosetaj malo Presevom i pitaj lokalne Srbe i Albance sta misle o gospodinu Covicu i sam ces uvideti njegov doprinos za multietnicko Presevo.
Gospodinu Covicu svaka cast za rad FMP-a, dao je veliki broj igraca reprezentaciji, doprineo razvoju kosarke s`tog aspekta bi bilo neposteno da bilo sta lose kazem ili mislim o njemu. Ali je kao(politicar) predsednik koordinacionog tela svojim radom samo doprineo da se pogorsa zivot Srpskog stanovnistva u toj opstini zarad ispunjavanja zahteva Albanaca davajuci im sve sto su pozeleli jer bi u suprotnom izazvali ogromne sukobe i probleme drzavi Srbiji. Svojim radom na jugu Srbije je samo produbio jaz izmedju Srba i Albanaca na stetu Srba koji zbog takvog ponasanja gospodina Covica, njegovih sledbenika i ove drzave jedva cekaju da napuste svoja ognjista.

Sa ovakvom situacijom Srbima u Presevu opstanka nema a slican scenario se priimenjuje i u Bujanovcu jos od lokalnih izbora kada je gospodin Covic bio na celu koordinacionog tela i kada je pre izbora odredjeni broj Srpskih sela ( Vrtogos, Klenike...) pao pod nadleznost opstine Vranje(bila sud pod Bujanovac) a teritorijalno je blizi Bujanovcu a Albanska sela Biljaca, Bukurevac, Ranjce( na pola puta) koji su teritorijalno blizi Presevu su pripojeni opstini Bujanovac i na taj nacin su Albanci dobili lokalne izbore u Bujanovcu. Od tog perioda je i krenulo masovnije iseljavanje Srba iz Bujanovca i ostvario se cilj da Opstina Bujanovac ima vise Albanskog stanovnistva.

Eto ukratno doprinosa gospodina Covica za jug Srbije, o uspesima kk FMP svaka cast.

Warhammer

pre 13 godina

Pa gde su vam sad svi oni što okrivljuju sudije za poraze protiv Partizana. Umesto da dođu na utakmicu, ispune halu svaki put i tako finansijski pomognu klubu oni sve to gledaju preko televizije i kukaju na suđenje. Mora Lale da usvoji Lukićev sistem pljuvanja i paljenja mase pa bi možda tad navijači dolazili.

kiza

pre 13 godina

citam razne komentare na ovom forumu...ne mogu da kazem da nema istine u svemu ovome.medjutim,kao iskrenom zvezdasu dusa me boli do cega je klub doveden.ako je resenje da svaki zvezdas da prilog da se pocnemo izvlaciti iz krize,ajde da se to uradi.treba sazvati skupstinu kluba,uvuci u klub prave zvedase,one bez sitnih interesa.takode,obratiti se drzavi i videti kako ona moze da pomogne.ne treba bezati ni od razgovora sa gosp. Covicem,sto da ne...siguran sam da ima nacina da se prevazidje ova situacija,ali mora se doci do sistema koji je osnov za funkcionisanje kluba.to treba pod hitno resiti ili ce sve biti prekasno...zvezdasi,dosao je cas da se zaista nesto uradi jer ovako vise ne moze.apelujem na sve zvezdase i one koji je postuju da se zamisle,a oni koji su do sad bili u njoj da dostojanstveno odu jer joj ne mogu pomoci ,ali ce joj pomoci ako to ucine.

Lepi Fika

pre 13 godina

napisao sam isto ovo u vesti o M.Keselju,pa nije objavljeno.
Posto niko nece odgovarati za lopovluk i sunovrat Zvezde,trebalo bi da ti isti Zvezdini DZELATI zauvek odu iz KK i da pruze kakvu takvu tananu nadu da Zvezda dodje na "zelenu granu"
Sa njima i sa Laletom kao vostanom figurom koji nema snage i moci da ista preokrene i uradi,nama nazalost curi vreme i svaki sledeci dan je tezi i neizvesniji.

LJUBA

pre 13 godina

ovo je karakteristicna situacija za nas covek se prihvatio posla u kome nema iskustva i tek tada shvatio da je problem mnogo veci nego sto je zamisljao. Medjutim ovde imamo coveka koji to javno priznaje sto je kod nas
vrlo retko i zbog toga ne zasluzuje negativne komentare, ja mu kao zvezdas cestitam i na rezultatu i na postenju. Interesantna je coviceva ponuda, ali mi je jos interesantnije da covek koji je uspesan u svemu sto je radio ne dobija poverenje ni politici ni u sportu.
mozda neko nezna covicev razvojni put pa bih zeleo da podsetim : asistent na masinskom fakultetu u beogradu, sto podrazumeva da je bio dobar student, fmp je napravio od firme u stecaju i podigao je na evropski nivo.
kao gradonacelnik beograda bio je samo hvaljen, na jugu srbije bez ispaljenog metka je ocistio albanske teroristte. Ima jos mnogo toga ali da vise ne nabrajam
mislim da covica ako ga vec nema u politici treba vratiti u zvezdu verovatno on ima neke mane koje nisu javno vidljive, ali mislim da niko u
srbiji nema bolje rezultate od njega u toliko razlicitih grana, privreda, politika, sportski rad.

Micko

pre 13 godina

Jeste, on da ulozi a nase patriote da prikupljaju proviziju za sebe, pa to je i za njega rupa bez dna. Ne moze ni on da ubrizga toliko novca koliko nase patriote mogu da pokradu...

Nebitno

pre 13 godina

Ne znam zasto je uopste Lucic i dolazio u zvezdu kada je vec znao u kakvim dugovima.Sada prica neke price koje svako od nas moze da prica,te da niko nema para,da nisu oni napravili dug,itd..pa kada ste vec to znali sto ste i dolazili kada ne mozete da pomognete.Uz svo uvazavanje,mislim da treba da odete iz zvezde dok vas ne optuze za neke pronevere koje su drugi pravili,a klubu sta bog da,ionako KK vec godinama tavori,svi su uzeli svoj deo kolaca,i sada po ko zna koji put u poslednjih 10 godina treba da se krene ispocetka.Mislim da bi sa time trebalo da se prestane, jer bi posle 2 godine ponovo neko napunio dzepove i ostavio zvezdu da tavori,pa dokle vise??A posle se svi pitaju sto navijaci ne dolaze na utakmicu.Pa koga da podrze??Neka ne pomisli neko da meni nije stalo do zvezde,jer mi je posle porodice najvaznija stvar u zivotu,ali mislim da u KK vise nema buducnosti,mada se nadam da se varam ali je realnost takva!Ako se u upravi ne napravi spoj pravih zvezdasa,i onih koji bi to finansijski podrzali dalje se ne moze ici,jer od toga sto neko navija za zvezdu,klub nema nista dok taj neko i ne ulozi u nju,a ne vise da pravimo tim za "sledecu sezonu"!!!!!

necko

pre 13 godina

postojalo je resenje i prosle godine, a to je SVETISLAV PESIC!!! trebalo je da se sacuva igracki kadar od prosle godine i da se ustali sistem pa bi mecevi sa Partizanom makar bili neizvesniji, makar za 10 razlike!!!!!!!

lucky

pre 13 godina

Kako ko dodje svi se nesto busaju u grudi kako ce unaprediti Zvezdu i onda posle par meseci kukaju kako je teska situacija kako svetom vlada finansijska kriza kako je na Haitiju bio zemljotres .............
Mene licno ne interesuje ko ce biti predsednik i kako se on zove ali jedini je onaj Covic ponudio resenje i nacin kako da Zvezda bude ono sto je bila nekad. I zato ako ste nesposobni povucite se na vreme i dajte Covicu neka pokusa jer od ovoga gore ne moze biti

Analiticar

pre 13 godina

Lale Lucic kao predsednik KK Crvena Zvezda je skolski primer,ziva ilustracija kakav ne treba da bude predsednik Kosarkaskog Kluba.Jedno je uciti nekog igraca kako se izvodi skok sut a drugo je biti predsednik Kluba,odnosno voditi menadzment u jednom klubu.To zahteva mnogo znanja i poznavanje puno drugih disciplina koje su strane jednom starom treneru koji se odavno ne bavi ni trenerskim poslom.Nije slucajno da ljudi svuda u svetu sa odredjenim godinama idu u penziju.

Džontra Volta

pre 13 godina

Lale jos pre 4 meseca sam ti savetovao da ides u Marbelji i da pecas ribu sa Bozom a ove mangupe da ostavis da rasturaju zvezdu.Ne mozes ti sa njima da izadjes na kraj

Džontra Volta

pre 13 godina

Lale jos pre 4 meseca sam ti savetovao da ides u Marbelji i da pecas ribu sa Bozom a ove mangupe da ostavis da rasturaju zvezdu.Ne mozes ti sa njima da izadjes na kraj

SRBIN IZ PRESEVA

pre 13 godina

(LJUBA, 12. jun 2010 14:19)

Nisam fan gospodina Covica i neka bude tacno sve sto si reko o njemu ali postoji jedna stvar za koju 100% znam da nisi upravu:
Pre svega da kazem da zivim u Presevu.
U Presevu nije bila nikad losija situacija (pogotovu po Srpski narod) nego kad je bio gospodin Covic predsednik koordinacionog tela. Presevo nije ocisceno od terorista ni dan danas vec je sam gospodin Covic i ova drzava omogucila njihovu transformaciju u ugledne gradjane Preseva i policajce formiranjem MULTIETNICKE policije u kojoj su 98% Albanci. Samo Presevo je puno terorista (dovoljno govori akcija u kojoj je uhapsena Gnjilanska grupa)samo sto su oni sada (vecina njih) postavljeni na neke funkcije ili rade kao policajci. Sam gospodin Covic je bio bar 60-70 (ako ne vise) puta u Presevu i samo 2 puta se sastajao sa Srpskim zivljem u nasoj O.S., nije doprineo resenju niti jednog problema Srba u Presevu. Albanci iz Preseva velicaju gospodina Covica do neba, dao im je sve od policije, sudstva, doma zdravlja pa do prava da ta nacionalna manjina budu privilegovani u svemu. Prosetaj malo Presevom i pitaj lokalne Srbe i Albance sta misle o gospodinu Covicu i sam ces uvideti njegov doprinos za multietnicko Presevo.
Gospodinu Covicu svaka cast za rad FMP-a, dao je veliki broj igraca reprezentaciji, doprineo razvoju kosarke s`tog aspekta bi bilo neposteno da bilo sta lose kazem ili mislim o njemu. Ali je kao(politicar) predsednik koordinacionog tela svojim radom samo doprineo da se pogorsa zivot Srpskog stanovnistva u toj opstini zarad ispunjavanja zahteva Albanaca davajuci im sve sto su pozeleli jer bi u suprotnom izazvali ogromne sukobe i probleme drzavi Srbiji. Svojim radom na jugu Srbije je samo produbio jaz izmedju Srba i Albanaca na stetu Srba koji zbog takvog ponasanja gospodina Covica, njegovih sledbenika i ove drzave jedva cekaju da napuste svoja ognjista.

Sa ovakvom situacijom Srbima u Presevu opstanka nema a slican scenario se priimenjuje i u Bujanovcu jos od lokalnih izbora kada je gospodin Covic bio na celu koordinacionog tela i kada je pre izbora odredjeni broj Srpskih sela ( Vrtogos, Klenike...) pao pod nadleznost opstine Vranje(bila sud pod Bujanovac) a teritorijalno je blizi Bujanovcu a Albanska sela Biljaca, Bukurevac, Ranjce( na pola puta) koji su teritorijalno blizi Presevu su pripojeni opstini Bujanovac i na taj nacin su Albanci dobili lokalne izbore u Bujanovcu. Od tog perioda je i krenulo masovnije iseljavanje Srba iz Bujanovca i ostvario se cilj da Opstina Bujanovac ima vise Albanskog stanovnistva.

Eto ukratno doprinosa gospodina Covica za jug Srbije, o uspesima kk FMP svaka cast.

bratminli

pre 13 godina

Goran Vesic i ostali koji su upropastili KK CZ i doveli ga u ovakvu situaciju, sada su se preselili u FK CZ, a "pravi Zvezdasi" zdusno podrzavaju upravu FK CZ. Da nije zalosno...

Micko

pre 13 godina

Jeste, on da ulozi a nase patriote da prikupljaju proviziju za sebe, pa to je i za njega rupa bez dna. Ne moze ni on da ubrizga toliko novca koliko nase patriote mogu da pokradu...

lucky

pre 13 godina

Kako ko dodje svi se nesto busaju u grudi kako ce unaprediti Zvezdu i onda posle par meseci kukaju kako je teska situacija kako svetom vlada finansijska kriza kako je na Haitiju bio zemljotres .............
Mene licno ne interesuje ko ce biti predsednik i kako se on zove ali jedini je onaj Covic ponudio resenje i nacin kako da Zvezda bude ono sto je bila nekad. I zato ako ste nesposobni povucite se na vreme i dajte Covicu neka pokusa jer od ovoga gore ne moze biti

Analiticar

pre 13 godina

Lale Lucic kao predsednik KK Crvena Zvezda je skolski primer,ziva ilustracija kakav ne treba da bude predsednik Kosarkaskog Kluba.Jedno je uciti nekog igraca kako se izvodi skok sut a drugo je biti predsednik Kluba,odnosno voditi menadzment u jednom klubu.To zahteva mnogo znanja i poznavanje puno drugih disciplina koje su strane jednom starom treneru koji se odavno ne bavi ni trenerskim poslom.Nije slucajno da ljudi svuda u svetu sa odredjenim godinama idu u penziju.

Warhammer

pre 13 godina

Pa gde su vam sad svi oni što okrivljuju sudije za poraze protiv Partizana. Umesto da dođu na utakmicu, ispune halu svaki put i tako finansijski pomognu klubu oni sve to gledaju preko televizije i kukaju na suđenje. Mora Lale da usvoji Lukićev sistem pljuvanja i paljenja mase pa bi možda tad navijači dolazili.

LJUBA

pre 13 godina

ovo je karakteristicna situacija za nas covek se prihvatio posla u kome nema iskustva i tek tada shvatio da je problem mnogo veci nego sto je zamisljao. Medjutim ovde imamo coveka koji to javno priznaje sto je kod nas
vrlo retko i zbog toga ne zasluzuje negativne komentare, ja mu kao zvezdas cestitam i na rezultatu i na postenju. Interesantna je coviceva ponuda, ali mi je jos interesantnije da covek koji je uspesan u svemu sto je radio ne dobija poverenje ni politici ni u sportu.
mozda neko nezna covicev razvojni put pa bih zeleo da podsetim : asistent na masinskom fakultetu u beogradu, sto podrazumeva da je bio dobar student, fmp je napravio od firme u stecaju i podigao je na evropski nivo.
kao gradonacelnik beograda bio je samo hvaljen, na jugu srbije bez ispaljenog metka je ocistio albanske teroristte. Ima jos mnogo toga ali da vise ne nabrajam
mislim da covica ako ga vec nema u politici treba vratiti u zvezdu verovatno on ima neke mane koje nisu javno vidljive, ali mislim da niko u
srbiji nema bolje rezultate od njega u toliko razlicitih grana, privreda, politika, sportski rad.

Nebitno

pre 13 godina

Ne znam zasto je uopste Lucic i dolazio u zvezdu kada je vec znao u kakvim dugovima.Sada prica neke price koje svako od nas moze da prica,te da niko nema para,da nisu oni napravili dug,itd..pa kada ste vec to znali sto ste i dolazili kada ne mozete da pomognete.Uz svo uvazavanje,mislim da treba da odete iz zvezde dok vas ne optuze za neke pronevere koje su drugi pravili,a klubu sta bog da,ionako KK vec godinama tavori,svi su uzeli svoj deo kolaca,i sada po ko zna koji put u poslednjih 10 godina treba da se krene ispocetka.Mislim da bi sa time trebalo da se prestane, jer bi posle 2 godine ponovo neko napunio dzepove i ostavio zvezdu da tavori,pa dokle vise??A posle se svi pitaju sto navijaci ne dolaze na utakmicu.Pa koga da podrze??Neka ne pomisli neko da meni nije stalo do zvezde,jer mi je posle porodice najvaznija stvar u zivotu,ali mislim da u KK vise nema buducnosti,mada se nadam da se varam ali je realnost takva!Ako se u upravi ne napravi spoj pravih zvezdasa,i onih koji bi to finansijski podrzali dalje se ne moze ici,jer od toga sto neko navija za zvezdu,klub nema nista dok taj neko i ne ulozi u nju,a ne vise da pravimo tim za "sledecu sezonu"!!!!!

necko

pre 13 godina

postojalo je resenje i prosle godine, a to je SVETISLAV PESIC!!! trebalo je da se sacuva igracki kadar od prosle godine i da se ustali sistem pa bi mecevi sa Partizanom makar bili neizvesniji, makar za 10 razlike!!!!!!!

misa tumbas

pre 13 godina

bio sam na obe polufinalne tekme.

pre druge, kada je kkss bila domacin, bilo je i previse onih kojima je njihova crveno bela boja pri srcu ispred pionira, koji su cekali neke ljude iz uprave da im iznesu karte. njima je klub u najstrasnijoj buli, oni se grebu za ulaz i za mozda poslednju zvanicnu utakmicu koju kkss igra pod imenom crvena zvezda, jer stecaj se neumitno priblizava.

da nisu naviknuti da je sve dzaba, mozda i komsinica ne bi bila u ovakvoj situaciji. mozda.

Lepi Fika

pre 13 godina

napisao sam isto ovo u vesti o M.Keselju,pa nije objavljeno.
Posto niko nece odgovarati za lopovluk i sunovrat Zvezde,trebalo bi da ti isti Zvezdini DZELATI zauvek odu iz KK i da pruze kakvu takvu tananu nadu da Zvezda dodje na "zelenu granu"
Sa njima i sa Laletom kao vostanom figurom koji nema snage i moci da ista preokrene i uradi,nama nazalost curi vreme i svaki sledeci dan je tezi i neizvesniji.

Ziko Max

pre 13 godina

Pa samo pre mesec dana si govorio kako ste jachi od Boston Seltiksa , Kako u upravi sedi prvi red sa Kopaonika , Kako si sa Tasovacem u filharmoniji , Kako imate sjajnu generaciju za buducnost , Kako neces odustati od zapochetog posla , Kako ces vratiti prave zvezdashe na tribine , Kako ti jedini znash kako se uzimaju titule , Kako novac nije bitan ......
Kad ono ...

kiza

pre 13 godina

citam razne komentare na ovom forumu...ne mogu da kazem da nema istine u svemu ovome.medjutim,kao iskrenom zvezdasu dusa me boli do cega je klub doveden.ako je resenje da svaki zvezdas da prilog da se pocnemo izvlaciti iz krize,ajde da se to uradi.treba sazvati skupstinu kluba,uvuci u klub prave zvedase,one bez sitnih interesa.takode,obratiti se drzavi i videti kako ona moze da pomogne.ne treba bezati ni od razgovora sa gosp. Covicem,sto da ne...siguran sam da ima nacina da se prevazidje ova situacija,ali mora se doci do sistema koji je osnov za funkcionisanje kluba.to treba pod hitno resiti ili ce sve biti prekasno...zvezdasi,dosao je cas da se zaista nesto uradi jer ovako vise ne moze.apelujem na sve zvezdase i one koji je postuju da se zamisle,a oni koji su do sad bili u njoj da dostojanstveno odu jer joj ne mogu pomoci ,ali ce joj pomoci ako to ucine.

EXIT78

pre 13 godina

Resenje je da svi oni sto su pravili evropsku Zvezdu sada vrate pare nazad i krenemo iz pocetka da pokusamo prvo na stvorimo Srpsku Crvenu Zvezdu!

LJUBA

pre 13 godina

ovo je karakteristicna situacija za nas covek se prihvatio posla u kome nema iskustva i tek tada shvatio da je problem mnogo veci nego sto je zamisljao. Medjutim ovde imamo coveka koji to javno priznaje sto je kod nas
vrlo retko i zbog toga ne zasluzuje negativne komentare, ja mu kao zvezdas cestitam i na rezultatu i na postenju. Interesantna je coviceva ponuda, ali mi je jos interesantnije da covek koji je uspesan u svemu sto je radio ne dobija poverenje ni politici ni u sportu.
mozda neko nezna covicev razvojni put pa bih zeleo da podsetim : asistent na masinskom fakultetu u beogradu, sto podrazumeva da je bio dobar student, fmp je napravio od firme u stecaju i podigao je na evropski nivo.
kao gradonacelnik beograda bio je samo hvaljen, na jugu srbije bez ispaljenog metka je ocistio albanske teroristte. Ima jos mnogo toga ali da vise ne nabrajam
mislim da covica ako ga vec nema u politici treba vratiti u zvezdu verovatno on ima neke mane koje nisu javno vidljive, ali mislim da niko u
srbiji nema bolje rezultate od njega u toliko razlicitih grana, privreda, politika, sportski rad.

Analiticar

pre 13 godina

Lale Lucic kao predsednik KK Crvena Zvezda je skolski primer,ziva ilustracija kakav ne treba da bude predsednik Kosarkaskog Kluba.Jedno je uciti nekog igraca kako se izvodi skok sut a drugo je biti predsednik Kluba,odnosno voditi menadzment u jednom klubu.To zahteva mnogo znanja i poznavanje puno drugih disciplina koje su strane jednom starom treneru koji se odavno ne bavi ni trenerskim poslom.Nije slucajno da ljudi svuda u svetu sa odredjenim godinama idu u penziju.

necko

pre 13 godina

postojalo je resenje i prosle godine, a to je SVETISLAV PESIC!!! trebalo je da se sacuva igracki kadar od prosle godine i da se ustali sistem pa bi mecevi sa Partizanom makar bili neizvesniji, makar za 10 razlike!!!!!!!

lucky

pre 13 godina

Kako ko dodje svi se nesto busaju u grudi kako ce unaprediti Zvezdu i onda posle par meseci kukaju kako je teska situacija kako svetom vlada finansijska kriza kako je na Haitiju bio zemljotres .............
Mene licno ne interesuje ko ce biti predsednik i kako se on zove ali jedini je onaj Covic ponudio resenje i nacin kako da Zvezda bude ono sto je bila nekad. I zato ako ste nesposobni povucite se na vreme i dajte Covicu neka pokusa jer od ovoga gore ne moze biti

kiza

pre 13 godina

citam razne komentare na ovom forumu...ne mogu da kazem da nema istine u svemu ovome.medjutim,kao iskrenom zvezdasu dusa me boli do cega je klub doveden.ako je resenje da svaki zvezdas da prilog da se pocnemo izvlaciti iz krize,ajde da se to uradi.treba sazvati skupstinu kluba,uvuci u klub prave zvedase,one bez sitnih interesa.takode,obratiti se drzavi i videti kako ona moze da pomogne.ne treba bezati ni od razgovora sa gosp. Covicem,sto da ne...siguran sam da ima nacina da se prevazidje ova situacija,ali mora se doci do sistema koji je osnov za funkcionisanje kluba.to treba pod hitno resiti ili ce sve biti prekasno...zvezdasi,dosao je cas da se zaista nesto uradi jer ovako vise ne moze.apelujem na sve zvezdase i one koji je postuju da se zamisle,a oni koji su do sad bili u njoj da dostojanstveno odu jer joj ne mogu pomoci ,ali ce joj pomoci ako to ucine.

Lepi Fika

pre 13 godina

napisao sam isto ovo u vesti o M.Keselju,pa nije objavljeno.
Posto niko nece odgovarati za lopovluk i sunovrat Zvezde,trebalo bi da ti isti Zvezdini DZELATI zauvek odu iz KK i da pruze kakvu takvu tananu nadu da Zvezda dodje na "zelenu granu"
Sa njima i sa Laletom kao vostanom figurom koji nema snage i moci da ista preokrene i uradi,nama nazalost curi vreme i svaki sledeci dan je tezi i neizvesniji.

EXIT78

pre 13 godina

Resenje je da svi oni sto su pravili evropsku Zvezdu sada vrate pare nazad i krenemo iz pocetka da pokusamo prvo na stvorimo Srpsku Crvenu Zvezdu!

SRBIN IZ PRESEVA

pre 13 godina

(LJUBA, 12. jun 2010 14:19)

Nisam fan gospodina Covica i neka bude tacno sve sto si reko o njemu ali postoji jedna stvar za koju 100% znam da nisi upravu:
Pre svega da kazem da zivim u Presevu.
U Presevu nije bila nikad losija situacija (pogotovu po Srpski narod) nego kad je bio gospodin Covic predsednik koordinacionog tela. Presevo nije ocisceno od terorista ni dan danas vec je sam gospodin Covic i ova drzava omogucila njihovu transformaciju u ugledne gradjane Preseva i policajce formiranjem MULTIETNICKE policije u kojoj su 98% Albanci. Samo Presevo je puno terorista (dovoljno govori akcija u kojoj je uhapsena Gnjilanska grupa)samo sto su oni sada (vecina njih) postavljeni na neke funkcije ili rade kao policajci. Sam gospodin Covic je bio bar 60-70 (ako ne vise) puta u Presevu i samo 2 puta se sastajao sa Srpskim zivljem u nasoj O.S., nije doprineo resenju niti jednog problema Srba u Presevu. Albanci iz Preseva velicaju gospodina Covica do neba, dao im je sve od policije, sudstva, doma zdravlja pa do prava da ta nacionalna manjina budu privilegovani u svemu. Prosetaj malo Presevom i pitaj lokalne Srbe i Albance sta misle o gospodinu Covicu i sam ces uvideti njegov doprinos za multietnicko Presevo.
Gospodinu Covicu svaka cast za rad FMP-a, dao je veliki broj igraca reprezentaciji, doprineo razvoju kosarke s`tog aspekta bi bilo neposteno da bilo sta lose kazem ili mislim o njemu. Ali je kao(politicar) predsednik koordinacionog tela svojim radom samo doprineo da se pogorsa zivot Srpskog stanovnistva u toj opstini zarad ispunjavanja zahteva Albanaca davajuci im sve sto su pozeleli jer bi u suprotnom izazvali ogromne sukobe i probleme drzavi Srbiji. Svojim radom na jugu Srbije je samo produbio jaz izmedju Srba i Albanaca na stetu Srba koji zbog takvog ponasanja gospodina Covica, njegovih sledbenika i ove drzave jedva cekaju da napuste svoja ognjista.

Sa ovakvom situacijom Srbima u Presevu opstanka nema a slican scenario se priimenjuje i u Bujanovcu jos od lokalnih izbora kada je gospodin Covic bio na celu koordinacionog tela i kada je pre izbora odredjeni broj Srpskih sela ( Vrtogos, Klenike...) pao pod nadleznost opstine Vranje(bila sud pod Bujanovac) a teritorijalno je blizi Bujanovcu a Albanska sela Biljaca, Bukurevac, Ranjce( na pola puta) koji su teritorijalno blizi Presevu su pripojeni opstini Bujanovac i na taj nacin su Albanci dobili lokalne izbore u Bujanovcu. Od tog perioda je i krenulo masovnije iseljavanje Srba iz Bujanovca i ostvario se cilj da Opstina Bujanovac ima vise Albanskog stanovnistva.

Eto ukratno doprinosa gospodina Covica za jug Srbije, o uspesima kk FMP svaka cast.

Warhammer

pre 13 godina

Pa gde su vam sad svi oni što okrivljuju sudije za poraze protiv Partizana. Umesto da dođu na utakmicu, ispune halu svaki put i tako finansijski pomognu klubu oni sve to gledaju preko televizije i kukaju na suđenje. Mora Lale da usvoji Lukićev sistem pljuvanja i paljenja mase pa bi možda tad navijači dolazili.

Nebitno

pre 13 godina

Ne znam zasto je uopste Lucic i dolazio u zvezdu kada je vec znao u kakvim dugovima.Sada prica neke price koje svako od nas moze da prica,te da niko nema para,da nisu oni napravili dug,itd..pa kada ste vec to znali sto ste i dolazili kada ne mozete da pomognete.Uz svo uvazavanje,mislim da treba da odete iz zvezde dok vas ne optuze za neke pronevere koje su drugi pravili,a klubu sta bog da,ionako KK vec godinama tavori,svi su uzeli svoj deo kolaca,i sada po ko zna koji put u poslednjih 10 godina treba da se krene ispocetka.Mislim da bi sa time trebalo da se prestane, jer bi posle 2 godine ponovo neko napunio dzepove i ostavio zvezdu da tavori,pa dokle vise??A posle se svi pitaju sto navijaci ne dolaze na utakmicu.Pa koga da podrze??Neka ne pomisli neko da meni nije stalo do zvezde,jer mi je posle porodice najvaznija stvar u zivotu,ali mislim da u KK vise nema buducnosti,mada se nadam da se varam ali je realnost takva!Ako se u upravi ne napravi spoj pravih zvezdasa,i onih koji bi to finansijski podrzali dalje se ne moze ici,jer od toga sto neko navija za zvezdu,klub nema nista dok taj neko i ne ulozi u nju,a ne vise da pravimo tim za "sledecu sezonu"!!!!!

misa tumbas

pre 13 godina

bio sam na obe polufinalne tekme.

pre druge, kada je kkss bila domacin, bilo je i previse onih kojima je njihova crveno bela boja pri srcu ispred pionira, koji su cekali neke ljude iz uprave da im iznesu karte. njima je klub u najstrasnijoj buli, oni se grebu za ulaz i za mozda poslednju zvanicnu utakmicu koju kkss igra pod imenom crvena zvezda, jer stecaj se neumitno priblizava.

da nisu naviknuti da je sve dzaba, mozda i komsinica ne bi bila u ovakvoj situaciji. mozda.

Džontra Volta

pre 13 godina

Lale jos pre 4 meseca sam ti savetovao da ides u Marbelji i da pecas ribu sa Bozom a ove mangupe da ostavis da rasturaju zvezdu.Ne mozes ti sa njima da izadjes na kraj

bratminli

pre 13 godina

Goran Vesic i ostali koji su upropastili KK CZ i doveli ga u ovakvu situaciju, sada su se preselili u FK CZ, a "pravi Zvezdasi" zdusno podrzavaju upravu FK CZ. Da nije zalosno...

Micko

pre 13 godina

Jeste, on da ulozi a nase patriote da prikupljaju proviziju za sebe, pa to je i za njega rupa bez dna. Ne moze ni on da ubrizga toliko novca koliko nase patriote mogu da pokradu...

Ziko Max

pre 13 godina

Pa samo pre mesec dana si govorio kako ste jachi od Boston Seltiksa , Kako u upravi sedi prvi red sa Kopaonika , Kako si sa Tasovacem u filharmoniji , Kako imate sjajnu generaciju za buducnost , Kako neces odustati od zapochetog posla , Kako ces vratiti prave zvezdashe na tribine , Kako ti jedini znash kako se uzimaju titule , Kako novac nije bitan ......
Kad ono ...