Petak, 04.06.2010.

20:37

Dijamantidis pljunuo Tea (video)

Skandal se dogodio na početku trećeg meča finalne serije plej-ofa grčke lige, kada je Dimitris Dijamantidis pljunuo srpskog reprezentativca Miloša Teodosića.

Izvor: SO

Dijamantidis pljunuo Tea (video) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Kosarkas

pre 13 godina

Ljudi,kao bivsi kosarkas znam kakvih sve ima poteza i udaraca....e,sad,treba biti majstor pa isprovocirati igraca a da to sudija ne vidi,ne kazem da je posteno ali cilj opravdava sredstva....Pogotovo jednog takvog iskusnog igraca koji se poneo kao obican amater,a ne profesionalac...Jedan takav igrac,kao sto je Dijamantidis trebao je to da otrpi i posle visestruko vrati,a nacina za vracanje uvek postoji....
Sve u svemu,poneo se kao obican ulicar,a ne sportista koji treba da natera decu da pocnu trenirati kosarku...
Ne branim Tea,ali ga razumem....

pirke

pre 13 godina

@ Zli Duh

Zar da ga branimo samo zato sto je Srbin? A jel trebamo da branimo i one sto su usli na teren u Austriji, obrukali naciju, samo zato sto su Srbi? Pa sta ako je vrhunski igrac, i sto cemo se radovati njegovim poenima u Turskoj, on se ponasao nesportski, to ljudi vide, i to boli jer se takav igrac ponasa na nacin koji mu nije primeren. Da me neko ne shvati pogresno, ne branim ja Dijamantidisa, jako je prljav igrac, pljunuo ga je, vidi se, ali se isto tako vidi da ga je Teo udario, bez povoda, tako da je kazna pravedna. Teov ``udarac`` je najverovatnije okarakterisan kao slucajan, ako su ga uopste i videli. Sve u svemu, zasluzena kazna.

C'est la Serbie

pre 13 godina

Teodosic ga je mucki udario pesnicom u stomak.. Od siline udarca Diajamantidis je pao na oarket kao pokosen.. Neverovatno je da to niko nije video od sudija kao ni da se to vidi na snimku.. Takav silan direkt nije imao ni Muhamed Ali u najboljim godinama svoje bokserske karijer. Ostaje na lekarima da pokazu kako je Dijamantidis uspeo da ustane (a da se ne drzi nizakoga)i uscupa zadnje atome snage i barem pljune teskasa Teodosica...

Teo, sledeci put jace da se ne digne :-)

Vrisak

pre 13 godina

Snimak je suvise kompresovan da bi video dobro ali neke stvari mogu da se zakljuce sa sigurnorscu . Prvo da ga je Teo stvarno udario Grk bi napravio neku bolnu grimasu i zatresla bi se majca . Tako da mozda nepotrebno gradjenje prostora sto ume da iznervira ali ne i kun-fu udarac jednog incha ( ne budite smesni ) . Dok Dijamantidis nije bas pljuno slajmaricu vec vise ono pu p.... ti materina ako znate o cemu pricam . Samo naduvana svadja vecitih rivala, rat zivaca . Upravo stvari koje interesuju kvazi navijace koji ne gledaju kosarku zbog pravih razloga .

Teo se kleo

pre 13 godina

Al ga je Teo kvarno munuo, a onda, u pokretu odmah podigao obe ruke!!! Kao, sve je OK... igramo!
E, to se zove bezobrazluk. Bez obzira što je naš.
Isto tako ne mogu da oprostim Dijamantidisu onakvu uličarsku reakciju, iako je bio isprovociran. Ovako je ispalo da su se nadmetali ko je veći tenkre. I Grk je pobedio, što jes jes.

IVORY

pre 13 godina

Ceo tekst (osim dela sa pljuvanjem), jel vam zvuci poznato???
Sudije, gepekovanje, istupanje iz lige, komisije, kradja, potplacivanje.....
Prepoznaje se Balkan iz aviona.

A sto se tice pljuvanja...ja nikad ne bi mogao da budem profesionalni igrac, jer na jednu jedinu sudijsku gresku na moju stetu bi planuo i verbalno (a u krajnjem slucaju i fizicki) napao sudiju, kao i protivnickog igraca ako me podmuklo udari, a sudija to ne sankcionise. Zato meni, kao i Diamantidisu mesto nije na terenu, vec na tribinama ili pored TV-a.

TI si profesionalni igrac i moras tako da se ponasas, bez obzira na sve.

Zli Duh

pre 13 godina

Ne mogu da verujem... Pa i ako ga je udario on je NAS treba da ga branimo,a ne da ga i mi plujemo...Stvarno strasno,a skakali ste od srece kad je tovario sve redom prosle godine na EP u Poljskoj!!! TEO majstore samo ostro vidis kako vas pokradose,i trebao si jace da ga opalis,jer verujem da je zasluzio... TEO u Turskoj donosi medalju Srbiji!!!

Djura

pre 13 godina

Ja bih samo pitao sve ove sto podrzavaju ovog grka, da li bi ijedan narod na svetu ovako pljuvao svog igraca koji je vrhunska klasa kao sto mi pljujemo Teodosica?! Sramota! Napred Teo!!!

7

pre 13 godina

kako mozete da napisete da je bez ikakvog povoda kad se lepo vidi na usporenom snimku da kada Dijamantidis staje pored njega,ovaj ga u prolazu udara pesnicom u stomak i pravi se lud ???
a ove sto navijaju za Olimpijakos skroz razumem,i ja bih navijao za strane klubove da mi maticni klub tako briljira na domacoj sceni ...
verovatno niste ni gledali derbi u basketu i "sad ce stoka..."nego pratite finale grckog prvenstva ... ipak im je to bitnije ... ai bojkotuju basket :))))

Djordje

pre 13 godina

Ko zna da pljune i pljuje Teodosića ne zna ništa o košarci..., još tragičnije - pojma nema o sebi.
P. S. Olimpijakos jeste brutalno pokraden.

Tom Kruz

pre 13 godina

Iznenadjen sam sto je vecina komentara pozitivna. To valjda govori da je stvar jasna.

Prvo, jedan OD sasvim sigurno najprljavih igraca u Jevropi.

Drugo, nije vazno sto je taj prljavko zemljak. Ili, pak, jeste vazno ali kao razlog da ga se svaki posten Srbin stidi.

Trece, pljuvanje treba sankcionisti ako treba i najstroze ali ne treba osudjivati tako iskusnog igraca kao sto je Dijamantidis. Covek je godinama najbolji odbrambeni igrac u Jevropi.

PS Prljavko je ve' u prvoj cetvrtini polufinala F4 dobio opomenu pred tehnicku zbog simuliranja. Zao mi je repke i Dudinog kompomisa da njega stavi u selekciju. Jadna ta selekcija ma bila i prvak Jevrope.

растко љајић

pre 13 godina

Овај олимпијакос је заиста клуб-побратим црвене звезде. Чим нису довољно добри да буду шампиони, одма судије криве, плакање, приче о иступању из лиге.

KG

pre 13 godina

Po meni, Teo je nas, ali neka ga je pljunuo. Dijamantidis je ocigledno ukrao nekome loptu i imao lagano polaganje. Nakon cega se vratio u odbranu i stao mirno pored Teodosica, koji ga je bez ikakve potrebe mucki udario pesnicom u stomak. I posle kada ga je covek pljunuo Teo se pravi blesav, strasno, da se bar okrenuo i udario ga ko covek nego se pravi blesav onako zapljuvan. Stvarno mi se ovaj Teodosic kao covek ne svidja (imajuci u vidu i one nepotrebne izjave o Partizanu).

Baki

pre 13 godina

@Cory Gunz

Covek koji je do juce velicao Milana Gurovica i Ognjena Koromana kaze da je nas covek Dijamantidis. Nas Dule bi ga zbog takvog ponasanja oterao pa nek igra i dve najbolje odbrane na svetu.
Dijamantidis je prostak, a Olimpijakos dolazi na pocetak kraja. Drobnjak iz auta je isekao Zvezdu, a Batistov faul koji nije sviran je zapecatio Ciganijakos.

gastarbajter

pre 13 godina

Dijamantidisu trebao si slajmaru da istreses po njemu, 4. jun 2010 20:56)

bravo za gradjana sto pljuje svoje, a i bravo za osobu koja dopusta da se pljuje najbolji igrac evrope! procita pre par dana stotine komentara tipa, kakvi smo mi gastarbajteri, brukamo srbiju itd... sta reci za ovu kulturu i finocu!?

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Ajmo grobari, vas novi covek je Dijamantidis...!
(Cory Gunz, 4. jun 2010 20:47)

Nas covek??? Mislis na Milana Gurovica, koji uopste nije imao obicaj da pljuje i izigrava primitivca (sarkazam nameran, cisto da se ne zabunis)???

P.S. Dijamantidis bi se svojim prostaklukom najbolje uklopio u Makabi ili Hemofarm...

Nebi

pre 13 godina

hehe, a ko se seca kako je Mihajilovic pljunuo Jeremisa??

ovo nije nista, ja mislim da Jeremis i dan danas pegla kuci kad pomisli na Mihu :))))

Lebron

pre 13 godina

Iako u ovom finalu maksimalno podrzavam ekipu PAO-a (prevashodno zbog nasih bivsih igraca i trenera Obradovica) smatram da je ovo skandalozno i da je Dijamantidis zasluzio ne samo novcanu vec i neku realnu kaznu od bar jednog meca neigranja u finalnoj seriji. Ali izgleda da ce se opet sve zavrsiti po principu "pojeo vuk magarca" isto kao sto je nekad ovde Gurovic imao pljuvacke akcije a posle toga prosao sa prilicno blagom kaznom. Trebalo bi malo reda da se uvede u kosarci kako u Grckoj tako i kod nas.

grobar, ali prvo covek

pre 13 godina

Cory Gunz, ti si ocigledno jedan od kompleksasa kojih nazalost ima i kod nas i kod vas( Zvezdasa) .Likovi koji navijaju protiv Partizana u utakmici koja je vazna ne samo za Partizan nego i za celokupnu srpsku kosarku , kao i oni koji podrzavaju igraca koji naseg reprezentativca pljune, su osobe na koje ne treba trositi reci , ali eto potrosio sam na tebe par jer ti komentar apsolutno nema veze sa zivotom

lavi

pre 13 godina

Iako mnogo volim ovog igrača, moram priznati da je Teo jedan od najprljavijih igrača u evropskoj košarci.
Jednostavno ne bira sredstva da pobedi i često prelazi granicu fer ponašanja.
Nema opravdanja za Dijamantidisa, štaviše, u zatvor bih ga bacio. Ali mora se zapamtiti da to nije uradio Papalukasu ili Kleizi, već upravo Teu.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Sramotno ponasanje Diamantidisa. Iako simpatisem PAO ovakve stvari su nedopustive na kosarkaskim terenima. Sta god da mu je Teodosic uradio ovo nije nacin.

http://www.worldofbasketball.org

U jeeee, aj pogledajte lepo!

pre 13 godina

Pa Teo je njega pesnicom u stomak udario! ....
Jel moguce da to niko ne vidi... ajde pogledajte kad Teo spusta levu ruku gde je ona zavrsila!
Hahahaha,pa nevera da to niko nije video??? -.-

XXL

pre 13 godina

Bas me briga i za PAO i za OLY, ja imam Partizan i samo njega volim i samo za njega navijam. Ali, bi posle pljuvanja naseg reprezentativca voleo da Diamantidis izvrne zglob, bar do sledece sezone.

bojan

pre 13 godina

Ovo stvarno nema smisla, nema veze što je srbin kad se jasno vidi da je on udario Dijamantidisa, pa ga je ovaj tek posle pljunuo. Ne opravdam ni njegov potez naravno, ali ovde se baš pravi frka bez potrebe.

Franky'Four'Fingers

pre 13 godina

Ajmo grobari, vas novi covek je Dijamantidis...!
(Cory Gunz, 4. jun 2010 20:47)

haha jedva si docekao...ali ja bih pre rekao da je dijamantidis VAS covek(ipak se zna ko ovde pljuje:-)...pozdrav od gurketa i koromana!!

Тео

pre 13 godina

А Тео шмекер га је закачио лактом када је пролазио па га је зато овај пљунуо:).

PAOK

pre 13 godina

I Partizan je razocaran sudjenjen u Evroligi,pa nece da istupi.Sad se vidi ko je gazda.U fudbalu sudija je igrac vise za crvene,a sudije u basketu 6 zeleni,tako da je nereseno.

Paks

pre 13 godina

Pa takvi su Grci. Trebao je Teo da mu uzvrati jednom srpskom "petardom" da ga nauci lepom ponasanju ako ga vec nisu otac i majka naucili ili Zeljko Obradovic.

Dijamantidisu trebao si slajmaru da istreses po njemu

pre 13 godina

Ma jadan Teo, on je tako dobar i fin. Steta samo sto provocira navijace Partizana cim mu se ukaze prilika inace je bas kuluran decko

Paks

pre 13 godina

Pa takvi su Grci. Trebao je Teo da mu uzvrati jednom srpskom "petardom" da ga nauci lepom ponasanju ako ga vec nisu otac i majka naucili ili Zeljko Obradovic.

Franky'Four'Fingers

pre 13 godina

Ajmo grobari, vas novi covek je Dijamantidis...!
(Cory Gunz, 4. jun 2010 20:47)

haha jedva si docekao...ali ja bih pre rekao da je dijamantidis VAS covek(ipak se zna ko ovde pljuje:-)...pozdrav od gurketa i koromana!!

Nebi

pre 13 godina

hehe, a ko se seca kako je Mihajilovic pljunuo Jeremisa??

ovo nije nista, ja mislim da Jeremis i dan danas pegla kuci kad pomisli na Mihu :))))

XXL

pre 13 godina

Bas me briga i za PAO i za OLY, ja imam Partizan i samo njega volim i samo za njega navijam. Ali, bi posle pljuvanja naseg reprezentativca voleo da Diamantidis izvrne zglob, bar do sledece sezone.

KG

pre 13 godina

Po meni, Teo je nas, ali neka ga je pljunuo. Dijamantidis je ocigledno ukrao nekome loptu i imao lagano polaganje. Nakon cega se vratio u odbranu i stao mirno pored Teodosica, koji ga je bez ikakve potrebe mucki udario pesnicom u stomak. I posle kada ga je covek pljunuo Teo se pravi blesav, strasno, da se bar okrenuo i udario ga ko covek nego se pravi blesav onako zapljuvan. Stvarno mi se ovaj Teodosic kao covek ne svidja (imajuci u vidu i one nepotrebne izjave o Partizanu).

U jeeee, aj pogledajte lepo!

pre 13 godina

Pa Teo je njega pesnicom u stomak udario! ....
Jel moguce da to niko ne vidi... ajde pogledajte kad Teo spusta levu ruku gde je ona zavrsila!
Hahahaha,pa nevera da to niko nije video??? -.-

растко љајић

pre 13 godina

Овај олимпијакос је заиста клуб-побратим црвене звезде. Чим нису довољно добри да буду шампиони, одма судије криве, плакање, приче о иступању из лиге.

Dijamantidisu trebao si slajmaru da istreses po njemu

pre 13 godina

Ma jadan Teo, on je tako dobar i fin. Steta samo sto provocira navijace Partizana cim mu se ukaze prilika inace je bas kuluran decko

Baki

pre 13 godina

@Cory Gunz

Covek koji je do juce velicao Milana Gurovica i Ognjena Koromana kaze da je nas covek Dijamantidis. Nas Dule bi ga zbog takvog ponasanja oterao pa nek igra i dve najbolje odbrane na svetu.
Dijamantidis je prostak, a Olimpijakos dolazi na pocetak kraja. Drobnjak iz auta je isekao Zvezdu, a Batistov faul koji nije sviran je zapecatio Ciganijakos.

lavi

pre 13 godina

Iako mnogo volim ovog igrača, moram priznati da je Teo jedan od najprljavijih igrača u evropskoj košarci.
Jednostavno ne bira sredstva da pobedi i često prelazi granicu fer ponašanja.
Nema opravdanja za Dijamantidisa, štaviše, u zatvor bih ga bacio. Ali mora se zapamtiti da to nije uradio Papalukasu ili Kleizi, već upravo Teu.

Тео

pre 13 godina

А Тео шмекер га је закачио лактом када је пролазио па га је зато овај пљунуо:).

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Ajmo grobari, vas novi covek je Dijamantidis...!
(Cory Gunz, 4. jun 2010 20:47)

Nas covek??? Mislis na Milana Gurovica, koji uopste nije imao obicaj da pljuje i izigrava primitivca (sarkazam nameran, cisto da se ne zabunis)???

P.S. Dijamantidis bi se svojim prostaklukom najbolje uklopio u Makabi ili Hemofarm...

bojan

pre 13 godina

Ovo stvarno nema smisla, nema veze što je srbin kad se jasno vidi da je on udario Dijamantidisa, pa ga je ovaj tek posle pljunuo. Ne opravdam ni njegov potez naravno, ali ovde se baš pravi frka bez potrebe.

grobar, ali prvo covek

pre 13 godina

Cory Gunz, ti si ocigledno jedan od kompleksasa kojih nazalost ima i kod nas i kod vas( Zvezdasa) .Likovi koji navijaju protiv Partizana u utakmici koja je vazna ne samo za Partizan nego i za celokupnu srpsku kosarku , kao i oni koji podrzavaju igraca koji naseg reprezentativca pljune, su osobe na koje ne treba trositi reci , ali eto potrosio sam na tebe par jer ti komentar apsolutno nema veze sa zivotom

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Sramotno ponasanje Diamantidisa. Iako simpatisem PAO ovakve stvari su nedopustive na kosarkaskim terenima. Sta god da mu je Teodosic uradio ovo nije nacin.

http://www.worldofbasketball.org

gastarbajter

pre 13 godina

Dijamantidisu trebao si slajmaru da istreses po njemu, 4. jun 2010 20:56)

bravo za gradjana sto pljuje svoje, a i bravo za osobu koja dopusta da se pljuje najbolji igrac evrope! procita pre par dana stotine komentara tipa, kakvi smo mi gastarbajteri, brukamo srbiju itd... sta reci za ovu kulturu i finocu!?

PAOK

pre 13 godina

I Partizan je razocaran sudjenjen u Evroligi,pa nece da istupi.Sad se vidi ko je gazda.U fudbalu sudija je igrac vise za crvene,a sudije u basketu 6 zeleni,tako da je nereseno.

Lebron

pre 13 godina

Iako u ovom finalu maksimalno podrzavam ekipu PAO-a (prevashodno zbog nasih bivsih igraca i trenera Obradovica) smatram da je ovo skandalozno i da je Dijamantidis zasluzio ne samo novcanu vec i neku realnu kaznu od bar jednog meca neigranja u finalnoj seriji. Ali izgleda da ce se opet sve zavrsiti po principu "pojeo vuk magarca" isto kao sto je nekad ovde Gurovic imao pljuvacke akcije a posle toga prosao sa prilicno blagom kaznom. Trebalo bi malo reda da se uvede u kosarci kako u Grckoj tako i kod nas.

Tom Kruz

pre 13 godina

Iznenadjen sam sto je vecina komentara pozitivna. To valjda govori da je stvar jasna.

Prvo, jedan OD sasvim sigurno najprljavih igraca u Jevropi.

Drugo, nije vazno sto je taj prljavko zemljak. Ili, pak, jeste vazno ali kao razlog da ga se svaki posten Srbin stidi.

Trece, pljuvanje treba sankcionisti ako treba i najstroze ali ne treba osudjivati tako iskusnog igraca kao sto je Dijamantidis. Covek je godinama najbolji odbrambeni igrac u Jevropi.

PS Prljavko je ve' u prvoj cetvrtini polufinala F4 dobio opomenu pred tehnicku zbog simuliranja. Zao mi je repke i Dudinog kompomisa da njega stavi u selekciju. Jadna ta selekcija ma bila i prvak Jevrope.

7

pre 13 godina

kako mozete da napisete da je bez ikakvog povoda kad se lepo vidi na usporenom snimku da kada Dijamantidis staje pored njega,ovaj ga u prolazu udara pesnicom u stomak i pravi se lud ???
a ove sto navijaju za Olimpijakos skroz razumem,i ja bih navijao za strane klubove da mi maticni klub tako briljira na domacoj sceni ...
verovatno niste ni gledali derbi u basketu i "sad ce stoka..."nego pratite finale grckog prvenstva ... ipak im je to bitnije ... ai bojkotuju basket :))))

pirke

pre 13 godina

@ Zli Duh

Zar da ga branimo samo zato sto je Srbin? A jel trebamo da branimo i one sto su usli na teren u Austriji, obrukali naciju, samo zato sto su Srbi? Pa sta ako je vrhunski igrac, i sto cemo se radovati njegovim poenima u Turskoj, on se ponasao nesportski, to ljudi vide, i to boli jer se takav igrac ponasa na nacin koji mu nije primeren. Da me neko ne shvati pogresno, ne branim ja Dijamantidisa, jako je prljav igrac, pljunuo ga je, vidi se, ali se isto tako vidi da ga je Teo udario, bez povoda, tako da je kazna pravedna. Teov ``udarac`` je najverovatnije okarakterisan kao slucajan, ako su ga uopste i videli. Sve u svemu, zasluzena kazna.

IVORY

pre 13 godina

Ceo tekst (osim dela sa pljuvanjem), jel vam zvuci poznato???
Sudije, gepekovanje, istupanje iz lige, komisije, kradja, potplacivanje.....
Prepoznaje se Balkan iz aviona.

A sto se tice pljuvanja...ja nikad ne bi mogao da budem profesionalni igrac, jer na jednu jedinu sudijsku gresku na moju stetu bi planuo i verbalno (a u krajnjem slucaju i fizicki) napao sudiju, kao i protivnickog igraca ako me podmuklo udari, a sudija to ne sankcionise. Zato meni, kao i Diamantidisu mesto nije na terenu, vec na tribinama ili pored TV-a.

TI si profesionalni igrac i moras tako da se ponasas, bez obzira na sve.

Teo se kleo

pre 13 godina

Al ga je Teo kvarno munuo, a onda, u pokretu odmah podigao obe ruke!!! Kao, sve je OK... igramo!
E, to se zove bezobrazluk. Bez obzira što je naš.
Isto tako ne mogu da oprostim Dijamantidisu onakvu uličarsku reakciju, iako je bio isprovociran. Ovako je ispalo da su se nadmetali ko je veći tenkre. I Grk je pobedio, što jes jes.

Djura

pre 13 godina

Ja bih samo pitao sve ove sto podrzavaju ovog grka, da li bi ijedan narod na svetu ovako pljuvao svog igraca koji je vrhunska klasa kao sto mi pljujemo Teodosica?! Sramota! Napred Teo!!!

Vrisak

pre 13 godina

Snimak je suvise kompresovan da bi video dobro ali neke stvari mogu da se zakljuce sa sigurnorscu . Prvo da ga je Teo stvarno udario Grk bi napravio neku bolnu grimasu i zatresla bi se majca . Tako da mozda nepotrebno gradjenje prostora sto ume da iznervira ali ne i kun-fu udarac jednog incha ( ne budite smesni ) . Dok Dijamantidis nije bas pljuno slajmaricu vec vise ono pu p.... ti materina ako znate o cemu pricam . Samo naduvana svadja vecitih rivala, rat zivaca . Upravo stvari koje interesuju kvazi navijace koji ne gledaju kosarku zbog pravih razloga .

Kosarkas

pre 13 godina

Ljudi,kao bivsi kosarkas znam kakvih sve ima poteza i udaraca....e,sad,treba biti majstor pa isprovocirati igraca a da to sudija ne vidi,ne kazem da je posteno ali cilj opravdava sredstva....Pogotovo jednog takvog iskusnog igraca koji se poneo kao obican amater,a ne profesionalac...Jedan takav igrac,kao sto je Dijamantidis trebao je to da otrpi i posle visestruko vrati,a nacina za vracanje uvek postoji....
Sve u svemu,poneo se kao obican ulicar,a ne sportista koji treba da natera decu da pocnu trenirati kosarku...
Ne branim Tea,ali ga razumem....

C'est la Serbie

pre 13 godina

Teodosic ga je mucki udario pesnicom u stomak.. Od siline udarca Diajamantidis je pao na oarket kao pokosen.. Neverovatno je da to niko nije video od sudija kao ni da se to vidi na snimku.. Takav silan direkt nije imao ni Muhamed Ali u najboljim godinama svoje bokserske karijer. Ostaje na lekarima da pokazu kako je Dijamantidis uspeo da ustane (a da se ne drzi nizakoga)i uscupa zadnje atome snage i barem pljune teskasa Teodosica...

Teo, sledeci put jace da se ne digne :-)

Djordje

pre 13 godina

Ko zna da pljune i pljuje Teodosića ne zna ništa o košarci..., još tragičnije - pojma nema o sebi.
P. S. Olimpijakos jeste brutalno pokraden.

Zli Duh

pre 13 godina

Ne mogu da verujem... Pa i ako ga je udario on je NAS treba da ga branimo,a ne da ga i mi plujemo...Stvarno strasno,a skakali ste od srece kad je tovario sve redom prosle godine na EP u Poljskoj!!! TEO majstore samo ostro vidis kako vas pokradose,i trebao si jace da ga opalis,jer verujem da je zasluzio... TEO u Turskoj donosi medalju Srbiji!!!

Dijamantidisu trebao si slajmaru da istreses po njemu

pre 13 godina

Ma jadan Teo, on je tako dobar i fin. Steta samo sto provocira navijace Partizana cim mu se ukaze prilika inace je bas kuluran decko

KG

pre 13 godina

Po meni, Teo je nas, ali neka ga je pljunuo. Dijamantidis je ocigledno ukrao nekome loptu i imao lagano polaganje. Nakon cega se vratio u odbranu i stao mirno pored Teodosica, koji ga je bez ikakve potrebe mucki udario pesnicom u stomak. I posle kada ga je covek pljunuo Teo se pravi blesav, strasno, da se bar okrenuo i udario ga ko covek nego se pravi blesav onako zapljuvan. Stvarno mi se ovaj Teodosic kao covek ne svidja (imajuci u vidu i one nepotrebne izjave o Partizanu).

Paks

pre 13 godina

Pa takvi su Grci. Trebao je Teo da mu uzvrati jednom srpskom "petardom" da ga nauci lepom ponasanju ako ga vec nisu otac i majka naucili ili Zeljko Obradovic.

растко љајић

pre 13 godina

Овај олимпијакос је заиста клуб-побратим црвене звезде. Чим нису довољно добри да буду шампиони, одма судије криве, плакање, приче о иступању из лиге.

lavi

pre 13 godina

Iako mnogo volim ovog igrača, moram priznati da je Teo jedan od najprljavijih igrača u evropskoj košarci.
Jednostavno ne bira sredstva da pobedi i često prelazi granicu fer ponašanja.
Nema opravdanja za Dijamantidisa, štaviše, u zatvor bih ga bacio. Ali mora se zapamtiti da to nije uradio Papalukasu ili Kleizi, već upravo Teu.

gastarbajter

pre 13 godina

Dijamantidisu trebao si slajmaru da istreses po njemu, 4. jun 2010 20:56)

bravo za gradjana sto pljuje svoje, a i bravo za osobu koja dopusta da se pljuje najbolji igrac evrope! procita pre par dana stotine komentara tipa, kakvi smo mi gastarbajteri, brukamo srbiju itd... sta reci za ovu kulturu i finocu!?

Franky'Four'Fingers

pre 13 godina

Ajmo grobari, vas novi covek je Dijamantidis...!
(Cory Gunz, 4. jun 2010 20:47)

haha jedva si docekao...ali ja bih pre rekao da je dijamantidis VAS covek(ipak se zna ko ovde pljuje:-)...pozdrav od gurketa i koromana!!

Djordje

pre 13 godina

Ko zna da pljune i pljuje Teodosića ne zna ništa o košarci..., još tragičnije - pojma nema o sebi.
P. S. Olimpijakos jeste brutalno pokraden.

PAOK

pre 13 godina

I Partizan je razocaran sudjenjen u Evroligi,pa nece da istupi.Sad se vidi ko je gazda.U fudbalu sudija je igrac vise za crvene,a sudije u basketu 6 zeleni,tako da je nereseno.

XXL

pre 13 godina

Bas me briga i za PAO i za OLY, ja imam Partizan i samo njega volim i samo za njega navijam. Ali, bi posle pljuvanja naseg reprezentativca voleo da Diamantidis izvrne zglob, bar do sledece sezone.

Tom Kruz

pre 13 godina

Iznenadjen sam sto je vecina komentara pozitivna. To valjda govori da je stvar jasna.

Prvo, jedan OD sasvim sigurno najprljavih igraca u Jevropi.

Drugo, nije vazno sto je taj prljavko zemljak. Ili, pak, jeste vazno ali kao razlog da ga se svaki posten Srbin stidi.

Trece, pljuvanje treba sankcionisti ako treba i najstroze ali ne treba osudjivati tako iskusnog igraca kao sto je Dijamantidis. Covek je godinama najbolji odbrambeni igrac u Jevropi.

PS Prljavko je ve' u prvoj cetvrtini polufinala F4 dobio opomenu pred tehnicku zbog simuliranja. Zao mi je repke i Dudinog kompomisa da njega stavi u selekciju. Jadna ta selekcija ma bila i prvak Jevrope.

Zli Duh

pre 13 godina

Ne mogu da verujem... Pa i ako ga je udario on je NAS treba da ga branimo,a ne da ga i mi plujemo...Stvarno strasno,a skakali ste od srece kad je tovario sve redom prosle godine na EP u Poljskoj!!! TEO majstore samo ostro vidis kako vas pokradose,i trebao si jace da ga opalis,jer verujem da je zasluzio... TEO u Turskoj donosi medalju Srbiji!!!

Djura

pre 13 godina

Ja bih samo pitao sve ove sto podrzavaju ovog grka, da li bi ijedan narod na svetu ovako pljuvao svog igraca koji je vrhunska klasa kao sto mi pljujemo Teodosica?! Sramota! Napred Teo!!!

C'est la Serbie

pre 13 godina

Teodosic ga je mucki udario pesnicom u stomak.. Od siline udarca Diajamantidis je pao na oarket kao pokosen.. Neverovatno je da to niko nije video od sudija kao ni da se to vidi na snimku.. Takav silan direkt nije imao ni Muhamed Ali u najboljim godinama svoje bokserske karijer. Ostaje na lekarima da pokazu kako je Dijamantidis uspeo da ustane (a da se ne drzi nizakoga)i uscupa zadnje atome snage i barem pljune teskasa Teodosica...

Teo, sledeci put jace da se ne digne :-)

Baki

pre 13 godina

@Cory Gunz

Covek koji je do juce velicao Milana Gurovica i Ognjena Koromana kaze da je nas covek Dijamantidis. Nas Dule bi ga zbog takvog ponasanja oterao pa nek igra i dve najbolje odbrane na svetu.
Dijamantidis je prostak, a Olimpijakos dolazi na pocetak kraja. Drobnjak iz auta je isekao Zvezdu, a Batistov faul koji nije sviran je zapecatio Ciganijakos.

U jeeee, aj pogledajte lepo!

pre 13 godina

Pa Teo je njega pesnicom u stomak udario! ....
Jel moguce da to niko ne vidi... ajde pogledajte kad Teo spusta levu ruku gde je ona zavrsila!
Hahahaha,pa nevera da to niko nije video??? -.-

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Ajmo grobari, vas novi covek je Dijamantidis...!
(Cory Gunz, 4. jun 2010 20:47)

Nas covek??? Mislis na Milana Gurovica, koji uopste nije imao obicaj da pljuje i izigrava primitivca (sarkazam nameran, cisto da se ne zabunis)???

P.S. Dijamantidis bi se svojim prostaklukom najbolje uklopio u Makabi ili Hemofarm...

bojan

pre 13 godina

Ovo stvarno nema smisla, nema veze što je srbin kad se jasno vidi da je on udario Dijamantidisa, pa ga je ovaj tek posle pljunuo. Ne opravdam ni njegov potez naravno, ali ovde se baš pravi frka bez potrebe.

pirke

pre 13 godina

@ Zli Duh

Zar da ga branimo samo zato sto je Srbin? A jel trebamo da branimo i one sto su usli na teren u Austriji, obrukali naciju, samo zato sto su Srbi? Pa sta ako je vrhunski igrac, i sto cemo se radovati njegovim poenima u Turskoj, on se ponasao nesportski, to ljudi vide, i to boli jer se takav igrac ponasa na nacin koji mu nije primeren. Da me neko ne shvati pogresno, ne branim ja Dijamantidisa, jako je prljav igrac, pljunuo ga je, vidi se, ali se isto tako vidi da ga je Teo udario, bez povoda, tako da je kazna pravedna. Teov ``udarac`` je najverovatnije okarakterisan kao slucajan, ako su ga uopste i videli. Sve u svemu, zasluzena kazna.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Sramotno ponasanje Diamantidisa. Iako simpatisem PAO ovakve stvari su nedopustive na kosarkaskim terenima. Sta god da mu je Teodosic uradio ovo nije nacin.

http://www.worldofbasketball.org

Тео

pre 13 godina

А Тео шмекер га је закачио лактом када је пролазио па га је зато овај пљунуо:).

grobar, ali prvo covek

pre 13 godina

Cory Gunz, ti si ocigledno jedan od kompleksasa kojih nazalost ima i kod nas i kod vas( Zvezdasa) .Likovi koji navijaju protiv Partizana u utakmici koja je vazna ne samo za Partizan nego i za celokupnu srpsku kosarku , kao i oni koji podrzavaju igraca koji naseg reprezentativca pljune, su osobe na koje ne treba trositi reci , ali eto potrosio sam na tebe par jer ti komentar apsolutno nema veze sa zivotom

Lebron

pre 13 godina

Iako u ovom finalu maksimalno podrzavam ekipu PAO-a (prevashodno zbog nasih bivsih igraca i trenera Obradovica) smatram da je ovo skandalozno i da je Dijamantidis zasluzio ne samo novcanu vec i neku realnu kaznu od bar jednog meca neigranja u finalnoj seriji. Ali izgleda da ce se opet sve zavrsiti po principu "pojeo vuk magarca" isto kao sto je nekad ovde Gurovic imao pljuvacke akcije a posle toga prosao sa prilicno blagom kaznom. Trebalo bi malo reda da se uvede u kosarci kako u Grckoj tako i kod nas.

7

pre 13 godina

kako mozete da napisete da je bez ikakvog povoda kad se lepo vidi na usporenom snimku da kada Dijamantidis staje pored njega,ovaj ga u prolazu udara pesnicom u stomak i pravi se lud ???
a ove sto navijaju za Olimpijakos skroz razumem,i ja bih navijao za strane klubove da mi maticni klub tako briljira na domacoj sceni ...
verovatno niste ni gledali derbi u basketu i "sad ce stoka..."nego pratite finale grckog prvenstva ... ipak im je to bitnije ... ai bojkotuju basket :))))

IVORY

pre 13 godina

Ceo tekst (osim dela sa pljuvanjem), jel vam zvuci poznato???
Sudije, gepekovanje, istupanje iz lige, komisije, kradja, potplacivanje.....
Prepoznaje se Balkan iz aviona.

A sto se tice pljuvanja...ja nikad ne bi mogao da budem profesionalni igrac, jer na jednu jedinu sudijsku gresku na moju stetu bi planuo i verbalno (a u krajnjem slucaju i fizicki) napao sudiju, kao i protivnickog igraca ako me podmuklo udari, a sudija to ne sankcionise. Zato meni, kao i Diamantidisu mesto nije na terenu, vec na tribinama ili pored TV-a.

TI si profesionalni igrac i moras tako da se ponasas, bez obzira na sve.

Teo se kleo

pre 13 godina

Al ga je Teo kvarno munuo, a onda, u pokretu odmah podigao obe ruke!!! Kao, sve je OK... igramo!
E, to se zove bezobrazluk. Bez obzira što je naš.
Isto tako ne mogu da oprostim Dijamantidisu onakvu uličarsku reakciju, iako je bio isprovociran. Ovako je ispalo da su se nadmetali ko je veći tenkre. I Grk je pobedio, što jes jes.

Kosarkas

pre 13 godina

Ljudi,kao bivsi kosarkas znam kakvih sve ima poteza i udaraca....e,sad,treba biti majstor pa isprovocirati igraca a da to sudija ne vidi,ne kazem da je posteno ali cilj opravdava sredstva....Pogotovo jednog takvog iskusnog igraca koji se poneo kao obican amater,a ne profesionalac...Jedan takav igrac,kao sto je Dijamantidis trebao je to da otrpi i posle visestruko vrati,a nacina za vracanje uvek postoji....
Sve u svemu,poneo se kao obican ulicar,a ne sportista koji treba da natera decu da pocnu trenirati kosarku...
Ne branim Tea,ali ga razumem....

Nebi

pre 13 godina

hehe, a ko se seca kako je Mihajilovic pljunuo Jeremisa??

ovo nije nista, ja mislim da Jeremis i dan danas pegla kuci kad pomisli na Mihu :))))

Vrisak

pre 13 godina

Snimak je suvise kompresovan da bi video dobro ali neke stvari mogu da se zakljuce sa sigurnorscu . Prvo da ga je Teo stvarno udario Grk bi napravio neku bolnu grimasu i zatresla bi se majca . Tako da mozda nepotrebno gradjenje prostora sto ume da iznervira ali ne i kun-fu udarac jednog incha ( ne budite smesni ) . Dok Dijamantidis nije bas pljuno slajmaricu vec vise ono pu p.... ti materina ako znate o cemu pricam . Samo naduvana svadja vecitih rivala, rat zivaca . Upravo stvari koje interesuju kvazi navijace koji ne gledaju kosarku zbog pravih razloga .