Četvrtak, 03.06.2010.

14:46

Crnogorski biser spreman za Zvezdu

Jedan od najperspektivnijih crnogorskih fudbalera Marko Vešović prelazi iz Budućnosti u Crvenu zvezdu sa kojom ima potpisan predugovor.

Izvor: NK

Crnogorski biser spreman za Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

extra

pre 13 godina

pa to je strashan fudbaler kojeg juri pola evrope...svaka cast zvezdi na odluci...treba dovesti sve bisere pre nego sto odu negde...

ps nadam se da ste osetili ironiju

Lignjoslav

pre 13 godina

prvo, Vesovic nije klasican napadac, nego ofanzivni vezni igrac, playmaker. Drugim recima, bas ono sto nam treba.
Ruku na srce, nisam ga gledao uzivo, ali oni koji jesu imaju samo reci hvale za njega.
Odlican pregled igre, odlican zavrsni pas (a to nam je najvise falilo), ume da izbaci igraca, da predribla.
Fizicka sprema mu je, kazu, bila slabija strana i zato je veoma pohvalno sto vec sada radi na tome.
Inace, nije nikakav "menadzerski igrac". Decko je bio u sukobu sa upravom Buducnosti, jer su trazili ogromno obestecenje za njega, pa nije hteo da potpise ugovor i u Zvezdu dolazi kao SLOBODAN igrac.
I na kraju, sasvim je normalno da jednog dana zeli da ode preko i uzme pare. Ne lazimo se, to rade SVI nasi igraci, to je normalno. Neka odigra 4-5 godina u Zvezdi, pa da i lepo zaradimo na njemu.
Srecno mali!

Nikola

pre 13 godina

"...da im je to bila odskočna daska za evropske klubove. Nadam se da ću i ja krenuti tim putem"

Ovaj jos nije ni dosao u Zvezdu, a vec gleda kako ce da ode...

blazo

pre 13 godina

Pustite uporedjivanja sa Bugarima,Amerikancima,i ostalim nacijama... novi ovaj,novi onaj...gluposti..
ako se snadje bice veliko ,bas veliko pojacanje..pogledajte ibrahimovica u barci,nije se snasao..pogledajte milita u interu sa 31-om god.sto uradi... nikad se ne zna..pa treba i ove momke pustiti da rade,a nadam se da ce i rezultati doci sto se vesovica tice..

DelijaKV

pre 13 godina

Tih tih tih!!! Mali ima da izgori u zelji izgleda "da se privikavam na taj “suvi” profesionalizam".pa ovaj ko da odlazi u Manchester United. Ali jedan je Dejan Lekic. Secate se sta je nekad bio Pjanovic u zvezdi e to je danas Lekic, a ovaj mali pretenduje da bude jaci i od Lekica. Mislite o tome :D

vukcevic

pre 13 godina

nije potpisa novi ugovor zato sto je htio da svaku utakmicu igra u prvi tim...dobar je igrac ali mislim da je sam sebe malo precijenio...zelim mu svu srecu i on zna koji su najbolji navijaci!!!!!!!!!!!F.C.F.

Delija_Karaburma

pre 13 godina

Svaki Crnogorac koji je dosao da igra u Zvezdi ostavio je neki trag.Burzanovic,Purovic,Boskovic,Savicevic,grof Bozovic,Anto Drobnjak,Zoran Bandovic...jedina je greska do sada bila dovodjenje Mugose,ali ovaj momak je veliki talenat i ostavice trag u Zvezdi u to budite sigurni...

bla bla bla

pre 13 godina

Cim on vec pominje velike evropske klubove, anije jos ni potpis stavio na ugovor sve mi je jasno!
Ajd ti decko nekim drugim putem...

srca dva

pre 13 godina

@ Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)
(Stork, 3. jun 2010 17:48)
Pa normalno, gde bi taj drugo nego u Partizan ?

BGCZ

pre 13 godina

Sve je to lepo sine, ali debelo si pogrešio, nisu Varvari najbolji navijači! Uostalom mlad si pa ne znaš, posle prve utakmice na Marakani promenićeš mišljenje...

KHE3

pre 13 godina

Poslednjih godina postao sam prilicno skeptican sto se tice tih crnogorskih 'talenata'.Kad se samo setim Lakica,Stjepanovica,Cetkovica,Vujovica... koji su dovodjeni sa oreolom supertalentovanog ili MVP u CG,a u nasoj ligi igrali su kao da nisu videli fudbala.
Burza nije bio los,ali mislim da se od njega mnogo vise ocekivalo.

Sto se ovog decka tice ne mogu da kazem ni ovo ni ono jer nisam imao prilike da ga dledam.Nadam se da se nece pokazati kao ovi gorepomenuti i da ce napraviti sjajnu karijeru u Zvezdi.

CrNoGoRaC

pre 13 godina

za sve..
normalno da mi(Varvari) nijesmo najbolji navijaci na svijetu ali nijeste ni vi(ni Delije ni Grobari).. momak ovo kaze zato sto je dijete Buducnosti i zato sto je od kada je napravio prve korake gledao nas na tribini i potpuno je normalno da to kaze.. isto kao da neki igrac CZ ili Partizana kada ode neđe u inostranstvo kaze da su za njega najbolji navijaci Grobari i Delije.. sto vam ljudi...
i ti komentari "ako si dolazio u CZ zbog odskocne daske bolje da nijesi".. (WTF) treba da mu bude cilj u zivotu da igra za CZ ili Partizan a ne neđe u talijanskoj, spanskoj njemackoj engleskoj ligi.. molim vas ljudi..

P.S. srecno mali.. ;)

ел маго

pre 13 godina

Лупиш, па се још правиш паметан?
Ако не знаш, питај слободно!
Црногорци и Босанци се не убрајају у странце у нашој лиги!

boze moj!!

pre 13 godina

Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)
(Stork, 3. jun 2010 17:48)
Beciraj najtalentovaniji igrac crnogorske lige ....hahahahahhaha ovo je ispad godine onaj covek zna samo da trci obicna sirovina od igraca!!!

Stork

pre 13 godina

Talentovan igrac u svakom slucaju! Jedina prespektiva naseg fudbala su mladi talenti (bilo dovedeni ili iz oml skole)...mada bi morali da se zadrze bar 5,6 sezona a ne cim jednu odigraju doboro da ih prodaju! Podrzavam tranfer!

Stork

pre 13 godina

Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)

David

pre 13 godina

(Ima nas svakakvih, 3. jun 2010 16:22)

To šta su po tebi stranci ili nisu je totalno nebitno, bitno je da onaj koji je državljanin druge države predstavlja stranca...A sada koliko ima Crnogoraca u Bg-u ili Azerbejdžanaca u Rusiji je drugo pitanje koje nema veze s temom. Tako da je momak napisao dobar komentar.

simex333

pre 13 godina

Nisam ga gledao kakav je igrac. Ali opet tvrdim da to nije pojacanje po meri naseg prvoligaskog kluba, kao i vecina igraca koja dolazi iz Crne Gore! Setite se samo tog velikog broja kvazi talenata i menadzerske dece!!! Burzanovic je bio poslednji igrac iz CG koji je valjao... Svi ostali su bili teske vezare... Nemam nista protiv Crnogoraca, ali imam protiv menadzera koji ojadise nas fudbal... Dosta je vise Miljanica, Bulatovica i Terzica... Da ne pominjem sad i veliki broj menadzera sa tih prostora, pogrebnih radnika naseg fudbala!

Lynx

pre 13 godina

@(Lynx, 3. jun 2010 15:16)

Podsetuci te ja...
Verovatno mislis na bugarskog Bebeta, alias Asen Nikolov ;)
(jekum, 3. jun 2010 15:38)

Ja sam mislio na onog Zvezdinog, ali ovaj je bio jos veci biser! XDDD

Neduhoviti Nikola

pre 13 godina

"Poznato je da su svi crnogorski fudbaleri koji su zaigrali u Zvezdi napravili vrhunske karijere, da im je to bila odskočna daska za evropske klubove."

Poznato? Au kako sam ja onda neupucen...

Ima nas svakakvih

pre 13 godina

mislim da ce biti problem oko viska stranaca , koji se polako gomilaju, pocevsi od americkih golmana , pa da ne nabrajam...
(vladimir, 3. jun 2010 15:27)

Americki golmani koje pominjes su dosli na "skolovanje" u Beograd, odnosno da se upoznaju sa evropskim fudbalom i nacinom treniranja. NE da bi igrali za CZ. Oni su igraci Cikaga i to ce i ostati. Isto tako mi treba da posaljemo neke mlade igrace u ameriku.
I da, posto tebe mrzi da nabrajas strance koji su stigli od kako je Lukic predsednik, nabrojacu ih ja:
Mikic, Vilotic, Djordjevic, Mugosa, Trifunovic, Lazovic, Lekic, Jevtic, Perovic...
Stvarno nas ima svakakvih. A inace su crnogorci stranci, ubilo se. Vise ih je ovde (u Beogradu) na skolovanju nego u Crnoj Gori na letovanju...

I inace ovi pravi stranci (Issah, Savio, Subasic i Cadu) su u mnogo manjem broju nego prethodnih godina...

I jos nesto, obrati paznju na Vojvodinu i Partizan, koliko imaju stranaca... A da ne pricam o drugim ligama...

Radovan

pre 13 godina

Ulazite u Zvezdine klince, one kojima ce zvezda biti jedini klub a ostalo posao. Ne znam da li je talentovan, ali cim je njemu Zvezda odskоčna daska za posle ne mora ni da dolazi.

Srdjan

pre 13 godina

I dalje se nastavlja ista prica koja je unistila Zvezdu...

Dovode se nekakvi nazovi talenti iz zemlje koja ima 600000 stanovnika.
Pogledajte proporcionalno koliko oni imaju igraca u Zvezdi i Partizanu i iznenadicete se...

Razni menadzeri iz CrneGore dovode nekakve talente, nisu im bitni talenti iz Srbiji, a ni uspesi Zvezde, samo je bitno da on igra kako moze, pa da se proda u inostranstvo ...

Superhik

pre 13 godina

Ja kao navijač Partizana iz Pg moram reći da je ovo odličan potez Zvezde. Vešović ima i u nogama i u glavi. Talenat koji, ubijeđen sam, može mnogo da postigne ako naiđe na pravu šansu i pravi rad. Igrač sa šmekom, kreativan, onakav kakvi su se ovdje uvijek cijenili. Žalosno je što u žalosnoj Budućnosti nije dobijao šansu pored nekih starijih mediokriteta. Nadam se da će ga u Zvezdi cijeniti onoliko koliko njegov talenat zaslužuje. Srećno sugrađanine..sem u derbijima :)

Kriik

pre 13 godina

Vrdan neki crnogorac .. )
Ipak, nikad nisam voleo sportiste koji se izuzimaju iz tima i angažuju privatne trenere i slično. Rakočević, Butulija i slični.

pgf

pre 13 godina

kao i uvijek iz buducnosti idu najbolji i po njima neperspektivni igraci jovetic simon koliko ih je samo propalo osamdesetih i devedesetih jer nijesu mogli poc makar jos koi savicevic kava li ceka buducnos buducnost

Dragan

pre 13 godina

Dobro ti nama mali dosao. Da se nadajes golova u Zvezdi ko nekad Pancev. Samo hrabro i ne treba da ti kazem gde dolazis. Od prvog dana srce na teren. Sve prolazi samo Zvezda traje!

Pedja J7

pre 13 godina

Mali je car! Mene je već kupio time što je pristao da bude pola sezone van tima, da bi došao u Zvezdu kao slobodan igrač!

A gledao sam i klipove, zna dečko fudbal!Dobrodošao u najveći klub na Balkanu!

ZVEZDA U SRCU!!!

Pedja J7

pre 13 godina

Mali je car! Mene je već kupio time što je pristao da bude pola sezone van tima, da bi došao u Zvezdu kao slobodan igrač!

A gledao sam i klipove, zna dečko fudbal!Dobrodošao u najveći klub na Balkanu!

ZVEZDA U SRCU!!!

Superhik

pre 13 godina

Ja kao navijač Partizana iz Pg moram reći da je ovo odličan potez Zvezde. Vešović ima i u nogama i u glavi. Talenat koji, ubijeđen sam, može mnogo da postigne ako naiđe na pravu šansu i pravi rad. Igrač sa šmekom, kreativan, onakav kakvi su se ovdje uvijek cijenili. Žalosno je što u žalosnoj Budućnosti nije dobijao šansu pored nekih starijih mediokriteta. Nadam se da će ga u Zvezdi cijeniti onoliko koliko njegov talenat zaslužuje. Srećno sugrađanine..sem u derbijima :)

Stork

pre 13 godina

Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)

srca dva

pre 13 godina

@ Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)
(Stork, 3. jun 2010 17:48)
Pa normalno, gde bi taj drugo nego u Partizan ?

Dragan

pre 13 godina

Dobro ti nama mali dosao. Da se nadajes golova u Zvezdi ko nekad Pancev. Samo hrabro i ne treba da ti kazem gde dolazis. Od prvog dana srce na teren. Sve prolazi samo Zvezda traje!

Srdjan

pre 13 godina

I dalje se nastavlja ista prica koja je unistila Zvezdu...

Dovode se nekakvi nazovi talenti iz zemlje koja ima 600000 stanovnika.
Pogledajte proporcionalno koliko oni imaju igraca u Zvezdi i Partizanu i iznenadicete se...

Razni menadzeri iz CrneGore dovode nekakve talente, nisu im bitni talenti iz Srbiji, a ni uspesi Zvezde, samo je bitno da on igra kako moze, pa da se proda u inostranstvo ...

Ima nas svakakvih

pre 13 godina

mislim da ce biti problem oko viska stranaca , koji se polako gomilaju, pocevsi od americkih golmana , pa da ne nabrajam...
(vladimir, 3. jun 2010 15:27)

Americki golmani koje pominjes su dosli na "skolovanje" u Beograd, odnosno da se upoznaju sa evropskim fudbalom i nacinom treniranja. NE da bi igrali za CZ. Oni su igraci Cikaga i to ce i ostati. Isto tako mi treba da posaljemo neke mlade igrace u ameriku.
I da, posto tebe mrzi da nabrajas strance koji su stigli od kako je Lukic predsednik, nabrojacu ih ja:
Mikic, Vilotic, Djordjevic, Mugosa, Trifunovic, Lazovic, Lekic, Jevtic, Perovic...
Stvarno nas ima svakakvih. A inace su crnogorci stranci, ubilo se. Vise ih je ovde (u Beogradu) na skolovanju nego u Crnoj Gori na letovanju...

I inace ovi pravi stranci (Issah, Savio, Subasic i Cadu) su u mnogo manjem broju nego prethodnih godina...

I jos nesto, obrati paznju na Vojvodinu i Partizan, koliko imaju stranaca... A da ne pricam o drugim ligama...

CrNoGoRaC

pre 13 godina

za sve..
normalno da mi(Varvari) nijesmo najbolji navijaci na svijetu ali nijeste ni vi(ni Delije ni Grobari).. momak ovo kaze zato sto je dijete Buducnosti i zato sto je od kada je napravio prve korake gledao nas na tribini i potpuno je normalno da to kaze.. isto kao da neki igrac CZ ili Partizana kada ode neđe u inostranstvo kaze da su za njega najbolji navijaci Grobari i Delije.. sto vam ljudi...
i ti komentari "ako si dolazio u CZ zbog odskocne daske bolje da nijesi".. (WTF) treba da mu bude cilj u zivotu da igra za CZ ili Partizan a ne neđe u talijanskoj, spanskoj njemackoj engleskoj ligi.. molim vas ljudi..

P.S. srecno mali.. ;)

BGCZ

pre 13 godina

Sve je to lepo sine, ali debelo si pogrešio, nisu Varvari najbolji navijači! Uostalom mlad si pa ne znaš, posle prve utakmice na Marakani promenićeš mišljenje...

bla bla bla

pre 13 godina

Cim on vec pominje velike evropske klubove, anije jos ni potpis stavio na ugovor sve mi je jasno!
Ajd ti decko nekim drugim putem...

Radovan

pre 13 godina

Ulazite u Zvezdine klince, one kojima ce zvezda biti jedini klub a ostalo posao. Ne znam da li je talentovan, ali cim je njemu Zvezda odskоčna daska za posle ne mora ni da dolazi.

KHE3

pre 13 godina

Poslednjih godina postao sam prilicno skeptican sto se tice tih crnogorskih 'talenata'.Kad se samo setim Lakica,Stjepanovica,Cetkovica,Vujovica... koji su dovodjeni sa oreolom supertalentovanog ili MVP u CG,a u nasoj ligi igrali su kao da nisu videli fudbala.
Burza nije bio los,ali mislim da se od njega mnogo vise ocekivalo.

Sto se ovog decka tice ne mogu da kazem ni ovo ni ono jer nisam imao prilike da ga dledam.Nadam se da se nece pokazati kao ovi gorepomenuti i da ce napraviti sjajnu karijeru u Zvezdi.

Kriik

pre 13 godina

Vrdan neki crnogorac .. )
Ipak, nikad nisam voleo sportiste koji se izuzimaju iz tima i angažuju privatne trenere i slično. Rakočević, Butulija i slični.

Lynx

pre 13 godina

@(Lynx, 3. jun 2010 15:16)

Podsetuci te ja...
Verovatno mislis na bugarskog Bebeta, alias Asen Nikolov ;)
(jekum, 3. jun 2010 15:38)

Ja sam mislio na onog Zvezdinog, ali ovaj je bio jos veci biser! XDDD

simex333

pre 13 godina

Nisam ga gledao kakav je igrac. Ali opet tvrdim da to nije pojacanje po meri naseg prvoligaskog kluba, kao i vecina igraca koja dolazi iz Crne Gore! Setite se samo tog velikog broja kvazi talenata i menadzerske dece!!! Burzanovic je bio poslednji igrac iz CG koji je valjao... Svi ostali su bili teske vezare... Nemam nista protiv Crnogoraca, ali imam protiv menadzera koji ojadise nas fudbal... Dosta je vise Miljanica, Bulatovica i Terzica... Da ne pominjem sad i veliki broj menadzera sa tih prostora, pogrebnih radnika naseg fudbala!

ел маго

pre 13 godina

Лупиш, па се још правиш паметан?
Ако не знаш, питај слободно!
Црногорци и Босанци се не убрајају у странце у нашој лиги!

pgf

pre 13 godina

kao i uvijek iz buducnosti idu najbolji i po njima neperspektivni igraci jovetic simon koliko ih je samo propalo osamdesetih i devedesetih jer nijesu mogli poc makar jos koi savicevic kava li ceka buducnos buducnost

Neduhoviti Nikola

pre 13 godina

"Poznato je da su svi crnogorski fudbaleri koji su zaigrali u Zvezdi napravili vrhunske karijere, da im je to bila odskočna daska za evropske klubove."

Poznato? Au kako sam ja onda neupucen...

blazo

pre 13 godina

Pustite uporedjivanja sa Bugarima,Amerikancima,i ostalim nacijama... novi ovaj,novi onaj...gluposti..
ako se snadje bice veliko ,bas veliko pojacanje..pogledajte ibrahimovica u barci,nije se snasao..pogledajte milita u interu sa 31-om god.sto uradi... nikad se ne zna..pa treba i ove momke pustiti da rade,a nadam se da ce i rezultati doci sto se vesovica tice..

boze moj!!

pre 13 godina

Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)
(Stork, 3. jun 2010 17:48)
Beciraj najtalentovaniji igrac crnogorske lige ....hahahahahhaha ovo je ispad godine onaj covek zna samo da trci obicna sirovina od igraca!!!

Stork

pre 13 godina

Talentovan igrac u svakom slucaju! Jedina prespektiva naseg fudbala su mladi talenti (bilo dovedeni ili iz oml skole)...mada bi morali da se zadrze bar 5,6 sezona a ne cim jednu odigraju doboro da ih prodaju! Podrzavam tranfer!

David

pre 13 godina

(Ima nas svakakvih, 3. jun 2010 16:22)

To šta su po tebi stranci ili nisu je totalno nebitno, bitno je da onaj koji je državljanin druge države predstavlja stranca...A sada koliko ima Crnogoraca u Bg-u ili Azerbejdžanaca u Rusiji je drugo pitanje koje nema veze s temom. Tako da je momak napisao dobar komentar.

Lignjoslav

pre 13 godina

prvo, Vesovic nije klasican napadac, nego ofanzivni vezni igrac, playmaker. Drugim recima, bas ono sto nam treba.
Ruku na srce, nisam ga gledao uzivo, ali oni koji jesu imaju samo reci hvale za njega.
Odlican pregled igre, odlican zavrsni pas (a to nam je najvise falilo), ume da izbaci igraca, da predribla.
Fizicka sprema mu je, kazu, bila slabija strana i zato je veoma pohvalno sto vec sada radi na tome.
Inace, nije nikakav "menadzerski igrac". Decko je bio u sukobu sa upravom Buducnosti, jer su trazili ogromno obestecenje za njega, pa nije hteo da potpise ugovor i u Zvezdu dolazi kao SLOBODAN igrac.
I na kraju, sasvim je normalno da jednog dana zeli da ode preko i uzme pare. Ne lazimo se, to rade SVI nasi igraci, to je normalno. Neka odigra 4-5 godina u Zvezdi, pa da i lepo zaradimo na njemu.
Srecno mali!

Delija_Karaburma

pre 13 godina

Svaki Crnogorac koji je dosao da igra u Zvezdi ostavio je neki trag.Burzanovic,Purovic,Boskovic,Savicevic,grof Bozovic,Anto Drobnjak,Zoran Bandovic...jedina je greska do sada bila dovodjenje Mugose,ali ovaj momak je veliki talenat i ostavice trag u Zvezdi u to budite sigurni...

Nikola

pre 13 godina

"...da im je to bila odskočna daska za evropske klubove. Nadam se da ću i ja krenuti tim putem"

Ovaj jos nije ni dosao u Zvezdu, a vec gleda kako ce da ode...

vukcevic

pre 13 godina

nije potpisa novi ugovor zato sto je htio da svaku utakmicu igra u prvi tim...dobar je igrac ali mislim da je sam sebe malo precijenio...zelim mu svu srecu i on zna koji su najbolji navijaci!!!!!!!!!!!F.C.F.

DelijaKV

pre 13 godina

Tih tih tih!!! Mali ima da izgori u zelji izgleda "da se privikavam na taj “suvi” profesionalizam".pa ovaj ko da odlazi u Manchester United. Ali jedan je Dejan Lekic. Secate se sta je nekad bio Pjanovic u zvezdi e to je danas Lekic, a ovaj mali pretenduje da bude jaci i od Lekica. Mislite o tome :D

extra

pre 13 godina

pa to je strashan fudbaler kojeg juri pola evrope...svaka cast zvezdi na odluci...treba dovesti sve bisere pre nego sto odu negde...

ps nadam se da ste osetili ironiju

Pedja J7

pre 13 godina

Mali je car! Mene je već kupio time što je pristao da bude pola sezone van tima, da bi došao u Zvezdu kao slobodan igrač!

A gledao sam i klipove, zna dečko fudbal!Dobrodošao u najveći klub na Balkanu!

ZVEZDA U SRCU!!!

Srdjan

pre 13 godina

I dalje se nastavlja ista prica koja je unistila Zvezdu...

Dovode se nekakvi nazovi talenti iz zemlje koja ima 600000 stanovnika.
Pogledajte proporcionalno koliko oni imaju igraca u Zvezdi i Partizanu i iznenadicete se...

Razni menadzeri iz CrneGore dovode nekakve talente, nisu im bitni talenti iz Srbiji, a ni uspesi Zvezde, samo je bitno da on igra kako moze, pa da se proda u inostranstvo ...

Neduhoviti Nikola

pre 13 godina

"Poznato je da su svi crnogorski fudbaleri koji su zaigrali u Zvezdi napravili vrhunske karijere, da im je to bila odskočna daska za evropske klubove."

Poznato? Au kako sam ja onda neupucen...

Stork

pre 13 godina

Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)

boze moj!!

pre 13 godina

Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)
(Stork, 3. jun 2010 17:48)
Beciraj najtalentovaniji igrac crnogorske lige ....hahahahahhaha ovo je ispad godine onaj covek zna samo da trci obicna sirovina od igraca!!!

srca dva

pre 13 godina

@ Inace najtalentovaniji crnogorski fudbaler je Fatos Beciraj ali znamo da je za njega Partizan realna opicja ako bude dolazio u nasu ligu! :)
(Stork, 3. jun 2010 17:48)
Pa normalno, gde bi taj drugo nego u Partizan ?

Kriik

pre 13 godina

Vrdan neki crnogorac .. )
Ipak, nikad nisam voleo sportiste koji se izuzimaju iz tima i angažuju privatne trenere i slično. Rakočević, Butulija i slični.

CrNoGoRaC

pre 13 godina

za sve..
normalno da mi(Varvari) nijesmo najbolji navijaci na svijetu ali nijeste ni vi(ni Delije ni Grobari).. momak ovo kaze zato sto je dijete Buducnosti i zato sto je od kada je napravio prve korake gledao nas na tribini i potpuno je normalno da to kaze.. isto kao da neki igrac CZ ili Partizana kada ode neđe u inostranstvo kaze da su za njega najbolji navijaci Grobari i Delije.. sto vam ljudi...
i ti komentari "ako si dolazio u CZ zbog odskocne daske bolje da nijesi".. (WTF) treba da mu bude cilj u zivotu da igra za CZ ili Partizan a ne neđe u talijanskoj, spanskoj njemackoj engleskoj ligi.. molim vas ljudi..

P.S. srecno mali.. ;)

BGCZ

pre 13 godina

Sve je to lepo sine, ali debelo si pogrešio, nisu Varvari najbolji navijači! Uostalom mlad si pa ne znaš, posle prve utakmice na Marakani promenićeš mišljenje...

Dragan

pre 13 godina

Dobro ti nama mali dosao. Da se nadajes golova u Zvezdi ko nekad Pancev. Samo hrabro i ne treba da ti kazem gde dolazis. Od prvog dana srce na teren. Sve prolazi samo Zvezda traje!

Superhik

pre 13 godina

Ja kao navijač Partizana iz Pg moram reći da je ovo odličan potez Zvezde. Vešović ima i u nogama i u glavi. Talenat koji, ubijeđen sam, može mnogo da postigne ako naiđe na pravu šansu i pravi rad. Igrač sa šmekom, kreativan, onakav kakvi su se ovdje uvijek cijenili. Žalosno je što u žalosnoj Budućnosti nije dobijao šansu pored nekih starijih mediokriteta. Nadam se da će ga u Zvezdi cijeniti onoliko koliko njegov talenat zaslužuje. Srećno sugrađanine..sem u derbijima :)

DelijaKV

pre 13 godina

Tih tih tih!!! Mali ima da izgori u zelji izgleda "da se privikavam na taj “suvi” profesionalizam".pa ovaj ko da odlazi u Manchester United. Ali jedan je Dejan Lekic. Secate se sta je nekad bio Pjanovic u zvezdi e to je danas Lekic, a ovaj mali pretenduje da bude jaci i od Lekica. Mislite o tome :D

extra

pre 13 godina

pa to je strashan fudbaler kojeg juri pola evrope...svaka cast zvezdi na odluci...treba dovesti sve bisere pre nego sto odu negde...

ps nadam se da ste osetili ironiju

Radovan

pre 13 godina

Ulazite u Zvezdine klince, one kojima ce zvezda biti jedini klub a ostalo posao. Ne znam da li je talentovan, ali cim je njemu Zvezda odskоčna daska za posle ne mora ni da dolazi.

KHE3

pre 13 godina

Poslednjih godina postao sam prilicno skeptican sto se tice tih crnogorskih 'talenata'.Kad se samo setim Lakica,Stjepanovica,Cetkovica,Vujovica... koji su dovodjeni sa oreolom supertalentovanog ili MVP u CG,a u nasoj ligi igrali su kao da nisu videli fudbala.
Burza nije bio los,ali mislim da se od njega mnogo vise ocekivalo.

Sto se ovog decka tice ne mogu da kazem ni ovo ni ono jer nisam imao prilike da ga dledam.Nadam se da se nece pokazati kao ovi gorepomenuti i da ce napraviti sjajnu karijeru u Zvezdi.

ел маго

pre 13 godina

Лупиш, па се још правиш паметан?
Ако не знаш, питај слободно!
Црногорци и Босанци се не убрајају у странце у нашој лиги!

bla bla bla

pre 13 godina

Cim on vec pominje velike evropske klubove, anije jos ni potpis stavio na ugovor sve mi je jasno!
Ajd ti decko nekim drugim putem...

David

pre 13 godina

(Ima nas svakakvih, 3. jun 2010 16:22)

To šta su po tebi stranci ili nisu je totalno nebitno, bitno je da onaj koji je državljanin druge države predstavlja stranca...A sada koliko ima Crnogoraca u Bg-u ili Azerbejdžanaca u Rusiji je drugo pitanje koje nema veze s temom. Tako da je momak napisao dobar komentar.

Ima nas svakakvih

pre 13 godina

mislim da ce biti problem oko viska stranaca , koji se polako gomilaju, pocevsi od americkih golmana , pa da ne nabrajam...
(vladimir, 3. jun 2010 15:27)

Americki golmani koje pominjes su dosli na "skolovanje" u Beograd, odnosno da se upoznaju sa evropskim fudbalom i nacinom treniranja. NE da bi igrali za CZ. Oni su igraci Cikaga i to ce i ostati. Isto tako mi treba da posaljemo neke mlade igrace u ameriku.
I da, posto tebe mrzi da nabrajas strance koji su stigli od kako je Lukic predsednik, nabrojacu ih ja:
Mikic, Vilotic, Djordjevic, Mugosa, Trifunovic, Lazovic, Lekic, Jevtic, Perovic...
Stvarno nas ima svakakvih. A inace su crnogorci stranci, ubilo se. Vise ih je ovde (u Beogradu) na skolovanju nego u Crnoj Gori na letovanju...

I inace ovi pravi stranci (Issah, Savio, Subasic i Cadu) su u mnogo manjem broju nego prethodnih godina...

I jos nesto, obrati paznju na Vojvodinu i Partizan, koliko imaju stranaca... A da ne pricam o drugim ligama...

Nikola

pre 13 godina

"...da im je to bila odskočna daska za evropske klubove. Nadam se da ću i ja krenuti tim putem"

Ovaj jos nije ni dosao u Zvezdu, a vec gleda kako ce da ode...

pgf

pre 13 godina

kao i uvijek iz buducnosti idu najbolji i po njima neperspektivni igraci jovetic simon koliko ih je samo propalo osamdesetih i devedesetih jer nijesu mogli poc makar jos koi savicevic kava li ceka buducnos buducnost

simex333

pre 13 godina

Nisam ga gledao kakav je igrac. Ali opet tvrdim da to nije pojacanje po meri naseg prvoligaskog kluba, kao i vecina igraca koja dolazi iz Crne Gore! Setite se samo tog velikog broja kvazi talenata i menadzerske dece!!! Burzanovic je bio poslednji igrac iz CG koji je valjao... Svi ostali su bili teske vezare... Nemam nista protiv Crnogoraca, ali imam protiv menadzera koji ojadise nas fudbal... Dosta je vise Miljanica, Bulatovica i Terzica... Da ne pominjem sad i veliki broj menadzera sa tih prostora, pogrebnih radnika naseg fudbala!

Delija_Karaburma

pre 13 godina

Svaki Crnogorac koji je dosao da igra u Zvezdi ostavio je neki trag.Burzanovic,Purovic,Boskovic,Savicevic,grof Bozovic,Anto Drobnjak,Zoran Bandovic...jedina je greska do sada bila dovodjenje Mugose,ali ovaj momak je veliki talenat i ostavice trag u Zvezdi u to budite sigurni...

Stork

pre 13 godina

Talentovan igrac u svakom slucaju! Jedina prespektiva naseg fudbala su mladi talenti (bilo dovedeni ili iz oml skole)...mada bi morali da se zadrze bar 5,6 sezona a ne cim jednu odigraju doboro da ih prodaju! Podrzavam tranfer!

Lynx

pre 13 godina

@(Lynx, 3. jun 2010 15:16)

Podsetuci te ja...
Verovatno mislis na bugarskog Bebeta, alias Asen Nikolov ;)
(jekum, 3. jun 2010 15:38)

Ja sam mislio na onog Zvezdinog, ali ovaj je bio jos veci biser! XDDD

blazo

pre 13 godina

Pustite uporedjivanja sa Bugarima,Amerikancima,i ostalim nacijama... novi ovaj,novi onaj...gluposti..
ako se snadje bice veliko ,bas veliko pojacanje..pogledajte ibrahimovica u barci,nije se snasao..pogledajte milita u interu sa 31-om god.sto uradi... nikad se ne zna..pa treba i ove momke pustiti da rade,a nadam se da ce i rezultati doci sto se vesovica tice..

vukcevic

pre 13 godina

nije potpisa novi ugovor zato sto je htio da svaku utakmicu igra u prvi tim...dobar je igrac ali mislim da je sam sebe malo precijenio...zelim mu svu srecu i on zna koji su najbolji navijaci!!!!!!!!!!!F.C.F.

Lignjoslav

pre 13 godina

prvo, Vesovic nije klasican napadac, nego ofanzivni vezni igrac, playmaker. Drugim recima, bas ono sto nam treba.
Ruku na srce, nisam ga gledao uzivo, ali oni koji jesu imaju samo reci hvale za njega.
Odlican pregled igre, odlican zavrsni pas (a to nam je najvise falilo), ume da izbaci igraca, da predribla.
Fizicka sprema mu je, kazu, bila slabija strana i zato je veoma pohvalno sto vec sada radi na tome.
Inace, nije nikakav "menadzerski igrac". Decko je bio u sukobu sa upravom Buducnosti, jer su trazili ogromno obestecenje za njega, pa nije hteo da potpise ugovor i u Zvezdu dolazi kao SLOBODAN igrac.
I na kraju, sasvim je normalno da jednog dana zeli da ode preko i uzme pare. Ne lazimo se, to rade SVI nasi igraci, to je normalno. Neka odigra 4-5 godina u Zvezdi, pa da i lepo zaradimo na njemu.
Srecno mali!