Četvrtak, 03.06.2010.

10:33

Vuk Radivojević propušta plej of?

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Vuk Radivojević neće zbog povrede igrati do kraja sezone, piše Sport.

Izvor: B92

Vuk Radivojeviæ propušta plej of? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Alfa

pre 13 godina

@miki-zemun
a Krle, Kosta, Novica, Tripko, Tepic, Bogdanovic... to su igraci KK Bleja Mala Moshtanica?
Ne moze klub svake sezone da izbacuje 2-3 reprezentativca... drugo KKP je skola sporta otvorena za sve, kod nas nacionalnost i rasa nisu bitni, bitni su samo Partizan i kosarka...

NEOBAVESTENI!!!

pre 13 godina

Kako mozete da poredite uopste Kecmana i Bozica,dva fosila od 35 godina i Vuka koji ima 26 godina!!!!!najstariji igrac u Zvezdi je skoro 10 godina mladji od Kecmana.....decko je vrhunski igrac za razliku od mr Kecmana a o Bozicu da ne pricamo....Kecmana je stvorio Dule (koji je inace zaista jedan od najboljih trenera ikada)inace da je takva strasna igracina ne bi sigurno sedeo na klupi u svakom timu u kom je bio.KAKO VAM NIJE JASNO DA DULE STVARA IGRACE,sto je i slucaj toliko hvaljenog Marica koji je 2 godine u ACB ligi nosio peskire......a za to vreme Vuk je razbijao za Fuenlabradu,nazalost sto je Dule rekao,a to neverne Tome mogu da provere u arhivi Zurnala jedini igrac koga nije uzeo a trebao je bas taj VUK RADIVOJEVIC...nazalost Vuk je zaista trebao da igra za Duleta (ups Partizan)da bi njegovi kvaliteti dosli do punog izrazaja,sad bi bio jedan od najboljih combo igraca u Evropi,jer je dobar pley a jos bolji bek....Zato Grobari palite svecu da Dulence pozivi sto duze,a kad ode pevace se druga pesma...Vuce nadamo se tvom sto brzem oporavku....

Miki delija

pre 13 godina

"jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?"
Sto se tice svetskog prvenstva, Zvezda daje dva reprezetativca, Bjelicu i Keselja, a Partizan samo jednog, Rasica. Pa sad vi mislite o tome.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vuku zelim brz oporavak..
PS. neko je pomenuo da u Partizanu nisu oni koji jesu, Zvezda bi lagano.. Pa da Baba ima .... bila bi Deda .. mislim rasudjivanje na nivou 5godisnjaka...
PS2. Ne zaboravite da je Vuk Radivojevic dete Partizana..
Nemojte da se nezahvlani.. Partizan ga je napravio igracem.. ali momak nije uspeo u konkurenciji..sto se i odslikava u rezultatima..poslednjih godina..

baklava

pre 13 godina

jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?
(kibo, 3. jun 2010 10:49)

Nece,igrace Bozic i Kecman....
(njuska, 3. jun 2010 15:47)

Hahahah covece al me nasmeja hahaha hvala brate :)) dobar odgovor!!!
(haha, 4. jun 2010 01:01)

Pa vama je i ostalo samo da se smejete!!! Bozic i Kecman su izmislili kosarku za bilo kog igraca zvezde(sem Bjelice)! ali ja da sam na tvom mestu,JA BI PLAKAO!!!
hahaha....

SainT

pre 13 godina

Kao velikom Grobaru zao mi je zbog povrede bilo kog sportiste! Zao mi je i sto ce polufinale biti zalosno gledati!!! Takodje mi je zao Kapicica - i njega je zalosno i gledati i slusati (i starijeg i mladjeg). Zao mi je Covica, Lukajica, Trifunovica ...
UZALUD VAM TRUD!!!
!!PARTIZAN CHAMPION!!!

Hvala na paznji! Prijatno i laku noc!

haha

pre 13 godina

jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?
(kibo, 3. jun 2010 10:49)

Nece,igrace Bozic i Kecman....
(njuska, 3. jun 2010 15:47)

Hahahah covece al me nasmeja hahaha hvala brate :)) dobar odgovor!!!

50

pre 13 godina

Nije losa ova Zvezdina ekipa, treba raditi,raditi i naci sponzora naravno.Steta sto nece igrati Bjelica iduce godine ,ali to je sudbina svih siromasnih klubova iove lige.Vuku sve najbolje.

SSSS

pre 13 godina

TRIFA

Nama se Maric povredio na 2 meseca pa smo ipak pobedili Barselonu iPanatenaikos bez njega!!!A Partizan ima najmladji tim u Evroligi,pa smo stigli na F4!!!Misli o tome!!!

tuga

pre 13 godina

zao mi Vuka, taman je sazreo, pocheo da dize formu i da vodi ekipu! Ja sam grobar od kad znam za sebe ali mi je krivo shto zvezda nece biti kompletna da bar pruzi malo jachi otpor u plufinalu... ovako bash nece biti interesantno jer ce sad definitivno razlika u dve utakmice preci 60...

B@KL@V@

pre 13 godina

@Trifa

Brate idite pa igrajte juniorsku ligu!!! I kakve veze ima da li ce Partizan da da nekog reprezentativca kada su 70% igraca iz reprerezentacije nastupali u njemu!! :)))
A onaj sto je rekao "zamislite da se vama povredilo 5 igraca" ,ko je vama kriv sto vam se igraci povredjuju? Jel smo mi kukali kada nam se Maric povredio kada je bilo najpotrebnije? NISMO! Da su vasi igraci fizicki spremni ne bi se povredjivali toliko!
Vuku zelim brz oporavak !

thesklaos

pre 13 godina

Grobari vi da igrate sa ekipom koja je godiste kao nasa,vi bi igubili svaku tekmu,jer vasi Sinovec,Lesic,Mitrovic,Lucic nisu ni priblizno dobri kao Stojacic,Nedovic,Keselj,koji su njihova godista.Tako da,budite bar malo dostojanstveni,jer ako cemo realno,VUK JE ZASLUZIO SP PRE RASICA,BOZICA I KECMANA I MEKEJLEBA...ups...Pa Mek....nije Srbin :P
(Trifa, 3. jun 2010 17:57)

Drugar, misli da je ovo seniorsko takmičenje. Tu se obično takmiče momci od 18 do 35 godina.

A vidim da si malo neobavešten... Eto, ti Partizanovi klinci u svim kategorijama nabijaju kompleks.

Trifa

pre 13 godina

Grobari vi da igrate sa ekipom koja je godiste kao nasa,vi bi igubili svaku tekmu,jer vasi Sinovec,Lesic,Mitrovic,Lucic nisu ni priblizno dobri kao Stojacic,Nedovic,Keselj,koji su njihova godista.Tako da,budite bar malo dostojanstveni,jer ako cemo realno,VUK JE ZASLUZIO SP PRE RASICA,BOZICA I KECMANA I MEKEJLEBA...ups...Pa Mek....nije Srbin :P

~ S M K ~

pre 13 godina

Zelim brz oporavak Zvezdi i kao sto je neko rekao,cuvajte Bjelicu. A sto se tice moguceg polufinala Partizan - Zvezda,tu Vam ne bi ni Vuk a ni Tejlor pomogao,jednostavno smo bolji,priznali vi to ili ne.

HVALA TI BOZE STO SAM ZVEZDAS!

pre 13 godina

E mislim stvarno strasno! Vuk je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, Zvezdin igrac ove sezone, i stvarno je ovo velika steta. Pogotovu na nacin na koji se povredio (minut pred kraj tekme sa Radnickim i to da bi Bjelici otvorio put ka kosu). Mnogo ce nedostajati u plej ofu, ali zelim mu brz oporavak.
A ovi grobari moraju da se javljaju na svaku Zvezdinu vest. Mnogo ste bre jadni.

a

pre 13 godina

grobari su svoju nemerljivu jadnost uspeli da pokazu i na vesti gde se povredio sportista...

svaka vam cast...

a Vuku sve najbolje, i da se vrati jos bolji

Milos

pre 13 godina

Postujem svakog igraca Zvezde pa ma kako igrao. Zao mi je sto se Vuk povredio ali ne bih voleo da ga vidim u Zvezdi narednih godina. Cini se kao da je on jedan od nosilaca Zvezdine igre, a u stvari mnogo puta je donosio katastrofalne odluke u napadu i prakticno sam izbacio Zvezdu iz Evrope. Cini se da je dobar samo zato sto nema konkurenciju u timu cele godine pa mora da igra. Dobar je on igrac ali nije za vodju tima i za status koji trenutno ima u Zvezdi . Zelim mu sve najbolje u karijeri i da ostvari svoje uspehe sa nekim drugim klubom.

CZV

pre 13 godina

Pa da li je moguce da malerima nema kraja. Taman kad smo se nekako sastavili sa zivotom povredi nam se ubedljivo najbolji igrac (uz Bjelicu). Stvarno ne znam sta da kazem!!! Tesko da ce mladi Nedovic uspeti da ga zameni kako treba. Ne kazem da bi nesto uradili u play off-u ali opet sto je mnogo mnogo je.

којекуде

pre 13 godina

Не могу да верујем шта нам се све дешава током сезоне... Чак и кад смо у "домаћу" лигу ушли без Виденова и Тејлора деловало је колико-толико подношљиво. А онда се Бакић повреди, сада Вук... Ко је следећи? Просто не могу, а да не будем презадовољан уласком у 4 најбоље и пласманом у НЛБ лигу наредне сезоне. Свака част свим играчима, а нарочито Трифуновићу који је извукао и више од максимума из овог најмлађег тима у историји сениорске селекције Црвене Звезде. Просто ме не занима плеј оф, ту смо тотални аутсајдери, али молим Бога да се бар нико више не повреди.

Волим те Звездо!
Увек са тобом!

zvezdana

pre 13 godina

Baš mi je žao zbog Vuka. Pitam se kao veliki navijač Zvezde, šta se to dešava, i pored finansijskih problema, kadrovskih i more drugih, stižu i ovi najgori, teške povrede igrača, i to dobrih igrača!! Na prvoj utakmici Bakić, sada Radivojević. Mislim da je ovo kod Radivojevića teža povreda, i savet roditeljski, iskren i najbolji, što pre da se javi kod prof. dr Milankova u Novom Sadu!!! Pola povrede će biti umanjemo odmah, čovek je čudo, veliki profesionalac i najveći stručnjak za te povrede, a to je kao što pišete istegnuće LCE-a. Nažalost u zadnje vreme česta povreda kod košarkaša. Pozdrav za Vuka i svaku sreću mu želim i da se što pre oporavi i vrati!

Neminem

pre 13 godina

Ovo je verovatno fora da se povredio toliko da mora da propusti play-off, koji Zvezdi i nije bitan. Vuk Radivojevic, Stevic, Keselj, Bjelica, Stimac and "company" deluju kao da im trener nije potreban - igraju kad i koliko hoce, bar tako deluje.Nema zajednistva u ekipi, nema u kosarkaskom smislu "pomaganja" u igri medju igracima, nema vodje ...I najveca zamerka strucnom stabu i novoj upravi je ta sto su morali da uvedu mnogo vecu disciplinu medju igracima.Potrebna je takva klima u klubu gde je trener nadredjeni - sef igracima, a ne figura bez autoriteta i gde ce igraci imati mnogo vecu odgovornost prema postignutim rezultatima.Plate koje im se duguju tesko da su realne.Ekipa koja zeli NLB,Evropu ... i izgubi od Tamisa, koji je uzgred po standardima zapada jedva poluprofesionalan klub,treba debelo da se zapita koliku platu zaista zasluzuju.AMATERI!

lemi

pre 13 godina

Majstore odmaraj zasluzio si samo je steta sto je ovako ispalo . Mislim da je za Zvezdu sezona zavrsena i treba paziti da se jos neko ne povredi .
Tebi majstore svaka cast pokazao si i mladjima a i starijima kako se igra za Zvezdu

Ivica

pre 13 godina

Da li je moguće da se jednom klubu, u samo jednoj sezoni, desi ovoliko problema.

Ovo samo pokazuje koliko smo jaki. Ja ne znam drugi klub koji bi pored ovakvih problema uopšte preživeo.

Napred Zvezdo. Gde ti igraš, tu sam ja :)

njuska

pre 13 godina

E ovo je stvarno da covek ne poveruje..Pa Zvezda igra sa 5 igraca do kraja sezone ali bukvalno...Pitam se koji bi to tim bez 7 igraca izborio plasman u plej of..Hemofarm i Partizan ? Pa nisam bas siguran..Neka neko zamisli te ekipe bez amerikanaca,bez centara,i bez 3 vanjska igraca !!!! U svakom slucaju kapitenu nasem zelim uspesan oporavak i da nam se ovakva sezona sa povredama vise nikada ne ponovi...

којекуде

pre 13 godina

Не могу да верујем шта нам се све дешава током сезоне... Чак и кад смо у "домаћу" лигу ушли без Виденова и Тејлора деловало је колико-толико подношљиво. А онда се Бакић повреди, сада Вук... Ко је следећи? Просто не могу, а да не будем презадовољан уласком у 4 најбоље и пласманом у НЛБ лигу наредне сезоне. Свака част свим играчима, а нарочито Трифуновићу који је извукао и више од максимума из овог најмлађег тима у историји сениорске селекције Црвене Звезде. Просто ме не занима плеј оф, ту смо тотални аутсајдери, али молим Бога да се бар нико више не повреди.

Волим те Звездо!
Увек са тобом!

a

pre 13 godina

grobari su svoju nemerljivu jadnost uspeli da pokazu i na vesti gde se povredio sportista...

svaka vam cast...

a Vuku sve najbolje, i da se vrati jos bolji

njuska

pre 13 godina

E ovo je stvarno da covek ne poveruje..Pa Zvezda igra sa 5 igraca do kraja sezone ali bukvalno...Pitam se koji bi to tim bez 7 igraca izborio plasman u plej of..Hemofarm i Partizan ? Pa nisam bas siguran..Neka neko zamisli te ekipe bez amerikanaca,bez centara,i bez 3 vanjska igraca !!!! U svakom slucaju kapitenu nasem zelim uspesan oporavak i da nam se ovakva sezona sa povredama vise nikada ne ponovi...

CZV

pre 13 godina

Pa da li je moguce da malerima nema kraja. Taman kad smo se nekako sastavili sa zivotom povredi nam se ubedljivo najbolji igrac (uz Bjelicu). Stvarno ne znam sta da kazem!!! Tesko da ce mladi Nedovic uspeti da ga zameni kako treba. Ne kazem da bi nesto uradili u play off-u ali opet sto je mnogo mnogo je.

Ivica

pre 13 godina

Da li je moguće da se jednom klubu, u samo jednoj sezoni, desi ovoliko problema.

Ovo samo pokazuje koliko smo jaki. Ja ne znam drugi klub koji bi pored ovakvih problema uopšte preživeo.

Napred Zvezdo. Gde ti igraš, tu sam ja :)

zvezdana

pre 13 godina

Baš mi je žao zbog Vuka. Pitam se kao veliki navijač Zvezde, šta se to dešava, i pored finansijskih problema, kadrovskih i more drugih, stižu i ovi najgori, teške povrede igrača, i to dobrih igrača!! Na prvoj utakmici Bakić, sada Radivojević. Mislim da je ovo kod Radivojevića teža povreda, i savet roditeljski, iskren i najbolji, što pre da se javi kod prof. dr Milankova u Novom Sadu!!! Pola povrede će biti umanjemo odmah, čovek je čudo, veliki profesionalac i najveći stručnjak za te povrede, a to je kao što pišete istegnuće LCE-a. Nažalost u zadnje vreme česta povreda kod košarkaša. Pozdrav za Vuka i svaku sreću mu želim i da se što pre oporavi i vrati!

lemi

pre 13 godina

Majstore odmaraj zasluzio si samo je steta sto je ovako ispalo . Mislim da je za Zvezdu sezona zavrsena i treba paziti da se jos neko ne povredi .
Tebi majstore svaka cast pokazao si i mladjima a i starijima kako se igra za Zvezdu

Neminem

pre 13 godina

Ovo je verovatno fora da se povredio toliko da mora da propusti play-off, koji Zvezdi i nije bitan. Vuk Radivojevic, Stevic, Keselj, Bjelica, Stimac and "company" deluju kao da im trener nije potreban - igraju kad i koliko hoce, bar tako deluje.Nema zajednistva u ekipi, nema u kosarkaskom smislu "pomaganja" u igri medju igracima, nema vodje ...I najveca zamerka strucnom stabu i novoj upravi je ta sto su morali da uvedu mnogo vecu disciplinu medju igracima.Potrebna je takva klima u klubu gde je trener nadredjeni - sef igracima, a ne figura bez autoriteta i gde ce igraci imati mnogo vecu odgovornost prema postignutim rezultatima.Plate koje im se duguju tesko da su realne.Ekipa koja zeli NLB,Evropu ... i izgubi od Tamisa, koji je uzgred po standardima zapada jedva poluprofesionalan klub,treba debelo da se zapita koliku platu zaista zasluzuju.AMATERI!

HVALA TI BOZE STO SAM ZVEZDAS!

pre 13 godina

E mislim stvarno strasno! Vuk je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, Zvezdin igrac ove sezone, i stvarno je ovo velika steta. Pogotovu na nacin na koji se povredio (minut pred kraj tekme sa Radnickim i to da bi Bjelici otvorio put ka kosu). Mnogo ce nedostajati u plej ofu, ali zelim mu brz oporavak.
A ovi grobari moraju da se javljaju na svaku Zvezdinu vest. Mnogo ste bre jadni.

Milos

pre 13 godina

Postujem svakog igraca Zvezde pa ma kako igrao. Zao mi je sto se Vuk povredio ali ne bih voleo da ga vidim u Zvezdi narednih godina. Cini se kao da je on jedan od nosilaca Zvezdine igre, a u stvari mnogo puta je donosio katastrofalne odluke u napadu i prakticno sam izbacio Zvezdu iz Evrope. Cini se da je dobar samo zato sto nema konkurenciju u timu cele godine pa mora da igra. Dobar je on igrac ali nije za vodju tima i za status koji trenutno ima u Zvezdi . Zelim mu sve najbolje u karijeri i da ostvari svoje uspehe sa nekim drugim klubom.

~ S M K ~

pre 13 godina

Zelim brz oporavak Zvezdi i kao sto je neko rekao,cuvajte Bjelicu. A sto se tice moguceg polufinala Partizan - Zvezda,tu Vam ne bi ni Vuk a ni Tejlor pomogao,jednostavno smo bolji,priznali vi to ili ne.

B@KL@V@

pre 13 godina

@Trifa

Brate idite pa igrajte juniorsku ligu!!! I kakve veze ima da li ce Partizan da da nekog reprezentativca kada su 70% igraca iz reprerezentacije nastupali u njemu!! :)))
A onaj sto je rekao "zamislite da se vama povredilo 5 igraca" ,ko je vama kriv sto vam se igraci povredjuju? Jel smo mi kukali kada nam se Maric povredio kada je bilo najpotrebnije? NISMO! Da su vasi igraci fizicki spremni ne bi se povredjivali toliko!
Vuku zelim brz oporavak !

thesklaos

pre 13 godina

Grobari vi da igrate sa ekipom koja je godiste kao nasa,vi bi igubili svaku tekmu,jer vasi Sinovec,Lesic,Mitrovic,Lucic nisu ni priblizno dobri kao Stojacic,Nedovic,Keselj,koji su njihova godista.Tako da,budite bar malo dostojanstveni,jer ako cemo realno,VUK JE ZASLUZIO SP PRE RASICA,BOZICA I KECMANA I MEKEJLEBA...ups...Pa Mek....nije Srbin :P
(Trifa, 3. jun 2010 17:57)

Drugar, misli da je ovo seniorsko takmičenje. Tu se obično takmiče momci od 18 do 35 godina.

A vidim da si malo neobavešten... Eto, ti Partizanovi klinci u svim kategorijama nabijaju kompleks.

SSSS

pre 13 godina

TRIFA

Nama se Maric povredio na 2 meseca pa smo ipak pobedili Barselonu iPanatenaikos bez njega!!!A Partizan ima najmladji tim u Evroligi,pa smo stigli na F4!!!Misli o tome!!!

SainT

pre 13 godina

Kao velikom Grobaru zao mi je zbog povrede bilo kog sportiste! Zao mi je i sto ce polufinale biti zalosno gledati!!! Takodje mi je zao Kapicica - i njega je zalosno i gledati i slusati (i starijeg i mladjeg). Zao mi je Covica, Lukajica, Trifunovica ...
UZALUD VAM TRUD!!!
!!PARTIZAN CHAMPION!!!

Hvala na paznji! Prijatno i laku noc!

Trifa

pre 13 godina

Grobari vi da igrate sa ekipom koja je godiste kao nasa,vi bi igubili svaku tekmu,jer vasi Sinovec,Lesic,Mitrovic,Lucic nisu ni priblizno dobri kao Stojacic,Nedovic,Keselj,koji su njihova godista.Tako da,budite bar malo dostojanstveni,jer ako cemo realno,VUK JE ZASLUZIO SP PRE RASICA,BOZICA I KECMANA I MEKEJLEBA...ups...Pa Mek....nije Srbin :P

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vuku zelim brz oporavak..
PS. neko je pomenuo da u Partizanu nisu oni koji jesu, Zvezda bi lagano.. Pa da Baba ima .... bila bi Deda .. mislim rasudjivanje na nivou 5godisnjaka...
PS2. Ne zaboravite da je Vuk Radivojevic dete Partizana..
Nemojte da se nezahvlani.. Partizan ga je napravio igracem.. ali momak nije uspeo u konkurenciji..sto se i odslikava u rezultatima..poslednjih godina..

tuga

pre 13 godina

zao mi Vuka, taman je sazreo, pocheo da dize formu i da vodi ekipu! Ja sam grobar od kad znam za sebe ali mi je krivo shto zvezda nece biti kompletna da bar pruzi malo jachi otpor u plufinalu... ovako bash nece biti interesantno jer ce sad definitivno razlika u dve utakmice preci 60...

50

pre 13 godina

Nije losa ova Zvezdina ekipa, treba raditi,raditi i naci sponzora naravno.Steta sto nece igrati Bjelica iduce godine ,ali to je sudbina svih siromasnih klubova iove lige.Vuku sve najbolje.

baklava

pre 13 godina

jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?
(kibo, 3. jun 2010 10:49)

Nece,igrace Bozic i Kecman....
(njuska, 3. jun 2010 15:47)

Hahahah covece al me nasmeja hahaha hvala brate :)) dobar odgovor!!!
(haha, 4. jun 2010 01:01)

Pa vama je i ostalo samo da se smejete!!! Bozic i Kecman su izmislili kosarku za bilo kog igraca zvezde(sem Bjelice)! ali ja da sam na tvom mestu,JA BI PLAKAO!!!
hahaha....

haha

pre 13 godina

jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?
(kibo, 3. jun 2010 10:49)

Nece,igrace Bozic i Kecman....
(njuska, 3. jun 2010 15:47)

Hahahah covece al me nasmeja hahaha hvala brate :)) dobar odgovor!!!

Miki delija

pre 13 godina

"jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?"
Sto se tice svetskog prvenstva, Zvezda daje dva reprezetativca, Bjelicu i Keselja, a Partizan samo jednog, Rasica. Pa sad vi mislite o tome.

NEOBAVESTENI!!!

pre 13 godina

Kako mozete da poredite uopste Kecmana i Bozica,dva fosila od 35 godina i Vuka koji ima 26 godina!!!!!najstariji igrac u Zvezdi je skoro 10 godina mladji od Kecmana.....decko je vrhunski igrac za razliku od mr Kecmana a o Bozicu da ne pricamo....Kecmana je stvorio Dule (koji je inace zaista jedan od najboljih trenera ikada)inace da je takva strasna igracina ne bi sigurno sedeo na klupi u svakom timu u kom je bio.KAKO VAM NIJE JASNO DA DULE STVARA IGRACE,sto je i slucaj toliko hvaljenog Marica koji je 2 godine u ACB ligi nosio peskire......a za to vreme Vuk je razbijao za Fuenlabradu,nazalost sto je Dule rekao,a to neverne Tome mogu da provere u arhivi Zurnala jedini igrac koga nije uzeo a trebao je bas taj VUK RADIVOJEVIC...nazalost Vuk je zaista trebao da igra za Duleta (ups Partizan)da bi njegovi kvaliteti dosli do punog izrazaja,sad bi bio jedan od najboljih combo igraca u Evropi,jer je dobar pley a jos bolji bek....Zato Grobari palite svecu da Dulence pozivi sto duze,a kad ode pevace se druga pesma...Vuce nadamo se tvom sto brzem oporavku....

Alfa

pre 13 godina

@miki-zemun
a Krle, Kosta, Novica, Tripko, Tepic, Bogdanovic... to su igraci KK Bleja Mala Moshtanica?
Ne moze klub svake sezone da izbacuje 2-3 reprezentativca... drugo KKP je skola sporta otvorena za sve, kod nas nacionalnost i rasa nisu bitni, bitni su samo Partizan i kosarka...

njuska

pre 13 godina

E ovo je stvarno da covek ne poveruje..Pa Zvezda igra sa 5 igraca do kraja sezone ali bukvalno...Pitam se koji bi to tim bez 7 igraca izborio plasman u plej of..Hemofarm i Partizan ? Pa nisam bas siguran..Neka neko zamisli te ekipe bez amerikanaca,bez centara,i bez 3 vanjska igraca !!!! U svakom slucaju kapitenu nasem zelim uspesan oporavak i da nam se ovakva sezona sa povredama vise nikada ne ponovi...

Ivica

pre 13 godina

Da li je moguće da se jednom klubu, u samo jednoj sezoni, desi ovoliko problema.

Ovo samo pokazuje koliko smo jaki. Ja ne znam drugi klub koji bi pored ovakvih problema uopšte preživeo.

Napred Zvezdo. Gde ti igraš, tu sam ja :)

Trifa

pre 13 godina

Grobari vi da igrate sa ekipom koja je godiste kao nasa,vi bi igubili svaku tekmu,jer vasi Sinovec,Lesic,Mitrovic,Lucic nisu ni priblizno dobri kao Stojacic,Nedovic,Keselj,koji su njihova godista.Tako da,budite bar malo dostojanstveni,jer ako cemo realno,VUK JE ZASLUZIO SP PRE RASICA,BOZICA I KECMANA I MEKEJLEBA...ups...Pa Mek....nije Srbin :P

a

pre 13 godina

grobari su svoju nemerljivu jadnost uspeli da pokazu i na vesti gde se povredio sportista...

svaka vam cast...

a Vuku sve najbolje, i da se vrati jos bolji

HVALA TI BOZE STO SAM ZVEZDAS!

pre 13 godina

E mislim stvarno strasno! Vuk je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, Zvezdin igrac ove sezone, i stvarno je ovo velika steta. Pogotovu na nacin na koji se povredio (minut pred kraj tekme sa Radnickim i to da bi Bjelici otvorio put ka kosu). Mnogo ce nedostajati u plej ofu, ali zelim mu brz oporavak.
A ovi grobari moraju da se javljaju na svaku Zvezdinu vest. Mnogo ste bre jadni.

којекуде

pre 13 godina

Не могу да верујем шта нам се све дешава током сезоне... Чак и кад смо у "домаћу" лигу ушли без Виденова и Тејлора деловало је колико-толико подношљиво. А онда се Бакић повреди, сада Вук... Ко је следећи? Просто не могу, а да не будем презадовољан уласком у 4 најбоље и пласманом у НЛБ лигу наредне сезоне. Свака част свим играчима, а нарочито Трифуновићу који је извукао и више од максимума из овог најмлађег тима у историји сениорске селекције Црвене Звезде. Просто ме не занима плеј оф, ту смо тотални аутсајдери, али молим Бога да се бар нико више не повреди.

Волим те Звездо!
Увек са тобом!

Neminem

pre 13 godina

Ovo je verovatno fora da se povredio toliko da mora da propusti play-off, koji Zvezdi i nije bitan. Vuk Radivojevic, Stevic, Keselj, Bjelica, Stimac and "company" deluju kao da im trener nije potreban - igraju kad i koliko hoce, bar tako deluje.Nema zajednistva u ekipi, nema u kosarkaskom smislu "pomaganja" u igri medju igracima, nema vodje ...I najveca zamerka strucnom stabu i novoj upravi je ta sto su morali da uvedu mnogo vecu disciplinu medju igracima.Potrebna je takva klima u klubu gde je trener nadredjeni - sef igracima, a ne figura bez autoriteta i gde ce igraci imati mnogo vecu odgovornost prema postignutim rezultatima.Plate koje im se duguju tesko da su realne.Ekipa koja zeli NLB,Evropu ... i izgubi od Tamisa, koji je uzgred po standardima zapada jedva poluprofesionalan klub,treba debelo da se zapita koliku platu zaista zasluzuju.AMATERI!

Milos

pre 13 godina

Postujem svakog igraca Zvezde pa ma kako igrao. Zao mi je sto se Vuk povredio ali ne bih voleo da ga vidim u Zvezdi narednih godina. Cini se kao da je on jedan od nosilaca Zvezdine igre, a u stvari mnogo puta je donosio katastrofalne odluke u napadu i prakticno sam izbacio Zvezdu iz Evrope. Cini se da je dobar samo zato sto nema konkurenciju u timu cele godine pa mora da igra. Dobar je on igrac ali nije za vodju tima i za status koji trenutno ima u Zvezdi . Zelim mu sve najbolje u karijeri i da ostvari svoje uspehe sa nekim drugim klubom.

thesklaos

pre 13 godina

Grobari vi da igrate sa ekipom koja je godiste kao nasa,vi bi igubili svaku tekmu,jer vasi Sinovec,Lesic,Mitrovic,Lucic nisu ni priblizno dobri kao Stojacic,Nedovic,Keselj,koji su njihova godista.Tako da,budite bar malo dostojanstveni,jer ako cemo realno,VUK JE ZASLUZIO SP PRE RASICA,BOZICA I KECMANA I MEKEJLEBA...ups...Pa Mek....nije Srbin :P
(Trifa, 3. jun 2010 17:57)

Drugar, misli da je ovo seniorsko takmičenje. Tu se obično takmiče momci od 18 do 35 godina.

A vidim da si malo neobavešten... Eto, ti Partizanovi klinci u svim kategorijama nabijaju kompleks.

Miki delija

pre 13 godina

"jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?"
Sto se tice svetskog prvenstva, Zvezda daje dva reprezetativca, Bjelicu i Keselja, a Partizan samo jednog, Rasica. Pa sad vi mislite o tome.

haha

pre 13 godina

jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?
(kibo, 3. jun 2010 10:49)

Nece,igrace Bozic i Kecman....
(njuska, 3. jun 2010 15:47)

Hahahah covece al me nasmeja hahaha hvala brate :)) dobar odgovor!!!

tuga

pre 13 godina

zao mi Vuka, taman je sazreo, pocheo da dize formu i da vodi ekipu! Ja sam grobar od kad znam za sebe ali mi je krivo shto zvezda nece biti kompletna da bar pruzi malo jachi otpor u plufinalu... ovako bash nece biti interesantno jer ce sad definitivno razlika u dve utakmice preci 60...

SainT

pre 13 godina

Kao velikom Grobaru zao mi je zbog povrede bilo kog sportiste! Zao mi je i sto ce polufinale biti zalosno gledati!!! Takodje mi je zao Kapicica - i njega je zalosno i gledati i slusati (i starijeg i mladjeg). Zao mi je Covica, Lukajica, Trifunovica ...
UZALUD VAM TRUD!!!
!!PARTIZAN CHAMPION!!!

Hvala na paznji! Prijatno i laku noc!

SSSS

pre 13 godina

TRIFA

Nama se Maric povredio na 2 meseca pa smo ipak pobedili Barselonu iPanatenaikos bez njega!!!A Partizan ima najmladji tim u Evroligi,pa smo stigli na F4!!!Misli o tome!!!

lemi

pre 13 godina

Majstore odmaraj zasluzio si samo je steta sto je ovako ispalo . Mislim da je za Zvezdu sezona zavrsena i treba paziti da se jos neko ne povredi .
Tebi majstore svaka cast pokazao si i mladjima a i starijima kako se igra za Zvezdu

~ S M K ~

pre 13 godina

Zelim brz oporavak Zvezdi i kao sto je neko rekao,cuvajte Bjelicu. A sto se tice moguceg polufinala Partizan - Zvezda,tu Vam ne bi ni Vuk a ni Tejlor pomogao,jednostavno smo bolji,priznali vi to ili ne.

B@KL@V@

pre 13 godina

@Trifa

Brate idite pa igrajte juniorsku ligu!!! I kakve veze ima da li ce Partizan da da nekog reprezentativca kada su 70% igraca iz reprerezentacije nastupali u njemu!! :)))
A onaj sto je rekao "zamislite da se vama povredilo 5 igraca" ,ko je vama kriv sto vam se igraci povredjuju? Jel smo mi kukali kada nam se Maric povredio kada je bilo najpotrebnije? NISMO! Da su vasi igraci fizicki spremni ne bi se povredjivali toliko!
Vuku zelim brz oporavak !

CZV

pre 13 godina

Pa da li je moguce da malerima nema kraja. Taman kad smo se nekako sastavili sa zivotom povredi nam se ubedljivo najbolji igrac (uz Bjelicu). Stvarno ne znam sta da kazem!!! Tesko da ce mladi Nedovic uspeti da ga zameni kako treba. Ne kazem da bi nesto uradili u play off-u ali opet sto je mnogo mnogo je.

baklava

pre 13 godina

jel to znači da neće igrati na svjetskom u turskoj!?
(kibo, 3. jun 2010 10:49)

Nece,igrace Bozic i Kecman....
(njuska, 3. jun 2010 15:47)

Hahahah covece al me nasmeja hahaha hvala brate :)) dobar odgovor!!!
(haha, 4. jun 2010 01:01)

Pa vama je i ostalo samo da se smejete!!! Bozic i Kecman su izmislili kosarku za bilo kog igraca zvezde(sem Bjelice)! ali ja da sam na tvom mestu,JA BI PLAKAO!!!
hahaha....

NEOBAVESTENI!!!

pre 13 godina

Kako mozete da poredite uopste Kecmana i Bozica,dva fosila od 35 godina i Vuka koji ima 26 godina!!!!!najstariji igrac u Zvezdi je skoro 10 godina mladji od Kecmana.....decko je vrhunski igrac za razliku od mr Kecmana a o Bozicu da ne pricamo....Kecmana je stvorio Dule (koji je inace zaista jedan od najboljih trenera ikada)inace da je takva strasna igracina ne bi sigurno sedeo na klupi u svakom timu u kom je bio.KAKO VAM NIJE JASNO DA DULE STVARA IGRACE,sto je i slucaj toliko hvaljenog Marica koji je 2 godine u ACB ligi nosio peskire......a za to vreme Vuk je razbijao za Fuenlabradu,nazalost sto je Dule rekao,a to neverne Tome mogu da provere u arhivi Zurnala jedini igrac koga nije uzeo a trebao je bas taj VUK RADIVOJEVIC...nazalost Vuk je zaista trebao da igra za Duleta (ups Partizan)da bi njegovi kvaliteti dosli do punog izrazaja,sad bi bio jedan od najboljih combo igraca u Evropi,jer je dobar pley a jos bolji bek....Zato Grobari palite svecu da Dulence pozivi sto duze,a kad ode pevace se druga pesma...Vuce nadamo se tvom sto brzem oporavku....

zvezdana

pre 13 godina

Baš mi je žao zbog Vuka. Pitam se kao veliki navijač Zvezde, šta se to dešava, i pored finansijskih problema, kadrovskih i more drugih, stižu i ovi najgori, teške povrede igrača, i to dobrih igrača!! Na prvoj utakmici Bakić, sada Radivojević. Mislim da je ovo kod Radivojevića teža povreda, i savet roditeljski, iskren i najbolji, što pre da se javi kod prof. dr Milankova u Novom Sadu!!! Pola povrede će biti umanjemo odmah, čovek je čudo, veliki profesionalac i najveći stručnjak za te povrede, a to je kao što pišete istegnuće LCE-a. Nažalost u zadnje vreme česta povreda kod košarkaša. Pozdrav za Vuka i svaku sreću mu želim i da se što pre oporavi i vrati!

50

pre 13 godina

Nije losa ova Zvezdina ekipa, treba raditi,raditi i naci sponzora naravno.Steta sto nece igrati Bjelica iduce godine ,ali to je sudbina svih siromasnih klubova iove lige.Vuku sve najbolje.

Alfa

pre 13 godina

@miki-zemun
a Krle, Kosta, Novica, Tripko, Tepic, Bogdanovic... to su igraci KK Bleja Mala Moshtanica?
Ne moze klub svake sezone da izbacuje 2-3 reprezentativca... drugo KKP je skola sporta otvorena za sve, kod nas nacionalnost i rasa nisu bitni, bitni su samo Partizan i kosarka...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Vuku zelim brz oporavak..
PS. neko je pomenuo da u Partizanu nisu oni koji jesu, Zvezda bi lagano.. Pa da Baba ima .... bila bi Deda .. mislim rasudjivanje na nivou 5godisnjaka...
PS2. Ne zaboravite da je Vuk Radivojevic dete Partizana..
Nemojte da se nezahvlani.. Partizan ga je napravio igracem.. ali momak nije uspeo u konkurenciji..sto se i odslikava u rezultatima..poslednjih godina..