Subota, 29.05.2010.

21:13

KLS: Partizan deklasirao Zvezdu

Košarkaši Partizana deklasirali su Crvenu zvezdu rezultatom 103:75, u 12. kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

KLS: Partizan deklasirao Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

stv

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)


Koja su to deca prošla kroz zvezdine mlađe selekcije i zaigrala za prvi tim (govorimo o ovoj ekipi)?

ja

pre 13 godina

(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

A koliko je stranaca imala zvezda prosle godine? Ja cu ti reci-6! Kikanovic,Milosevic, Bakic, Ovens,Roberts,Stiven Markovic. Sta hocete onda?A na pocetku ove sezone ste ih imali 4 i trebao je da dodje jos jedan centar amerikanac!
Teodosic nije igrao u zvezdi kao sto neki rekose, ali covece, on sem u polufinalu,nam je bio maltene najgori igrac na EP! Svi sad zaboravljaju njegova ispucavanja sa 7-8 metara,njegovu nonsalantnu igru,zbog koje su ga svi ovde pljuvali. Pa Tepic,Novica i Krstic su bili ti koji su nas nosili kroz sve utakmice i da nije bilo njih nebi ni dosli do polufinala i finala.
I gde pise to da Partizan treba brinuti o reprezentaciji i da izbacuje igrace za istu??? Mi igramo za sebe,a ne za reprezentaciju, ali i pored toga smo izbacili nebrojeno reprezentativac u zadnji 20 godina,a posebno od kada je taj DULE u Partizanu! Ali koliko ste vi reprezentativaca izbacili zadnjih 20 godina (Rakocevic i Obradovic,koji su ruku na srce imali male uloge u reprzenaciji)? Kazes zasto ove godine Dule nije napravio reprezentativce- pa jel je Partizan fabrika pa da izbacuje igrace za repr., svake godine po nekoliko?Pa prosle godine su nam uzeli 3 repezentativca,a ti bi hteo da mi vec ove godine imamo spremljene nove Novice,Tripkovice i Tepice?

Kalimero

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Ahahahaaahaahaahaa....pa ja veću glupost nisam čuo u svom životu!!!

PAOK

pre 13 godina

Sad je i reprezentacija na tapeti.Prosle godine smo imali 3 igraca u reprezentaciji;Velickovic,Tepic,Tripkovic.Pa ne moze svake godine po 3 reprezentativca.Vi ubacite u reprezentaciju 2 igrca u 4,5 godina,i to je je uspeh.Umesto izgovora,bolje trenirati.Izgovori mogu jednog dana da ponestanu.

grobar do groba

pre 13 godina

Podneo sam zalbu protiv "rts" jer nisu posavili zabranu do koliko godina moze da se gleda utakmica, ono nije bilo preporucljivo ispod 18 godina!! :D

Milos

pre 13 godina

@(zola ma sta kazes kidace? ha ha klub vam se gasi moracete rasprodati igrace sve do jednog ako mislite da prezivite! A sta mislis ti sta se desiti kad malo porastu Mitrovic,Djekic, Balaban, Besovic?! A vi od tih klinaca imate samo Nedovica. Bjelica i Stimac idu na kraju sezone, Radivojevic isto, Kikanovic verovatno... Ko vam ostaje Jelovac? E bas me zanima kako ce da se nosi on sa Maricem, Vranesom i mozda Raduljicom ako dodje u Partizan?(a doci ce sigurno ako nam efes bude bio sponzor)

boki

pre 13 godina

mozda bi zvezdi najbolje bilo da izgubi obe utakmice do kraja...imace dve utakmice manje sa Partizanom, sto dalje implicira dva puta manje brukanja i oducavanja od kosarke

Svašta

pre 13 godina

Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

Naravno, Teodosić i Kraljević Marko... nema trećeg. :)

Milan Teofanovic

pre 13 godina

tu vise nema sta da se komentarise !!!
jedino sta treba uraditi to je zabraniti partizanu da igra ovu nasu ligu i nlb, a da igra samo evroligu !

rafa nadal

pre 13 godina

Predlazem da se sledeci "derbi" odigra na sljaci omiljenoj podlozi K.K. Sledeca sezona i da vidimo onda stvarno gde je ko u kosarci(eh to su bila vremena...)

Partizan sampion

pre 13 godina

Ajde bre vi nama pricate o strancima igrali vam Tejlor i Videnov dok ste imali da im date za burek, a ovaj Kikanovic je verovatno nas reprezentativac??! Zbog tog vaseg nacionalizma ste tu gde jeste, a najbolji igrac vam je Bjelica koji je ponikao u Partizanu toliko o Crvenoj Zvezdi. Takodje sto se tice reprezentacije pogledajte od trenera pa do igraca iz kog kluba su ponikli! tako da vi kukajte i trazite neke decije razloge u porazu a mi cemo da slavimo i da budemo sve jaci i jaci! PARTIZAN SAMPION!

~ S M K ~

pre 13 godina

A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

Taj isti TEODOSIC nokad u zivotu nije igrao za Crvenu Zvezdu,niti da je izaso iz njene skole. Nije isto kad je neko "veliki Zvezdas" i kad je izaso iz Zvezdine skole. Pobrkani loncici,i Kristijano Ronaldo moze da bude veliki Zvezdas i heroj na SP 2010,al' dzabe kad nije nikad igrao za Zvezdu,vec je njega kao igraca napravio Sporting. U Teodosicevom slucaju FMP.

Dovidjenja prijatno,nemate ni jednog igraca u reprezentaciji.

rape

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev,Najdoski,Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela Srbija do Lukica
(pex 29. maj 2010 22:37)

E pa vidish,tu si se zeznuo,poredjenje ti nije na mestu jer svi ti fudbaleri zvezdine sampionske generacije
iz Barija nisu tada bili stranci jer je Jugoslavija jos zvanicno postojala kao drzava,jedino je Belodedic bio zvanicno stranac.
A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)
Aj ti dechko malko na lechenje... I povedi tog jedinig igracha iz reprezentacije koji je veliki zvezdash a nikad za zlezdu nije igrao...

lukacc

pre 13 godina

Citam ove kometare i ne mogu da verujem koliko ih boli , kao stranci ovo ono , pa oni bi i sve dali i doveli samo da uzmu titulu sledece sezone msm , sledece neke tamo godine , E kako imaju hrabrosti da posle svih ovih godina bilo sta kazu ( napisu ) . . . Volim ga ko oko dva...

Zoki

pre 13 godina

svaka cast Partizanovim kosarkasima jesam Zvezdas ali sa onako dobrim sutom ,skokom,borbenoscu ni mnogo jace ekipe od mlade Zvezde nebi bolje prosle .nikako ne mogu da ukapiram neke komentare od grobara koji su toliko bolesni da potcenjuju sve druge voli svoje ali postuj i tudje pozdrav svim Delijama

BRZI

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Kad smo kod stranaca vasi stranci dodju vide ili pobjegnu glavom bez obzira ili predju u Partizan (najbolji i naj sveziji primer Roberts ali opasuljio se covek na vreme)

L0shMI

pre 13 godina

E stvarno mi zao Trife, deluje mi kao skroz kul lik, a i xtra je trener. Steta sto mukica vodi KK SS svaki put kad je u totalnom raspadu. A i preterase ga... Bjelica toliko solira da je to za plakati. Meni najjace bilo kako Kikanovic drzi Marica nogom. Inace, onaj mali plej uopste nije los, steta sto je u pogresnom klubu.
Uzgred ovo je prvi put ove sezone da Partizan nekome uvali 100+ poena!

Sasa

pre 13 godina

Mislim da stvarno nije posteno. Bo Mc Calleb je stalno prolazio kroz CRVENO. (ili crveno-belo, nisam najsigurniji). Ostali samo dugmici. Hi, hi, hi.

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Pa naravno da ce i nama doci crnih pet minuta.
Ali vama se crnilo meri decenijama,covece.. C,c,c.

Рокстар

pre 13 godina

Звезда има Немању Бјелицу, то је тачно, он је добар играч и наш репрезентативац, али кад смо већ код репрезентације, колико Партизанових играча има у њој? То је слично као у фудбалу где доминирају Звездини играчи, само што смо у кошарци јако добри, а у фудбалу јако лоши. Једноставно.

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45

JEL TI KRIVO?!?!

Intendant

pre 13 godina

Koliko trazite za grb? Jel moze u robi? Imam u podrumu dva dzaka brasna, dzak secera, 20 litara jestivog ulja, a ostala je i tegla ajvara od zimus! Dobro ce vam doci da prehranite vase igrace!

D O M I N I R A J

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Alo covece bez morala i stida ovo su igraci koje je Partizan dao Srbiji u zadnjih 15-20 godina i koji su ovoj zemlji doneli najvece radosti:Vlade Divac, Sale Djordjevic,Sale Danilovic,Zarko Paspalj,Zeljko Rebraca,Mica Beric, Vlado Scepanovic,Nikola Loncar,Nenad Krstic,Milos Vujanic, Vule Avdalovic,Dusan Kecman,Kosta Perovic, Uros Tripkovic,Novica Velickovic,Milenko Tepic i mnogi drugi, ovi poslednji su dovoljno mladi da mogu da igraju u reprezentaciji jos 10 godina tako da Partizan moze da igra sa 12 stranaca a vi navijaci kluba KK sledece sezone mozete samo da cutite...

sanja

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Sorry gosn Elmedine Kikonovicu!!! Nasi \"stranci\" bar znaju da igraju, vasi dodju, vide, i pobegnu...

covece...

pre 13 godina

I posle ovolike razlike u kvalitetu (ekipni indeks:
Partizan 116, C Zvezda 72),neko ima toliko gluposti u sebi da pomene sudije...ja prosto ne mogu da poverujem.
Pa zar su sudije sutirale umesto igraca (preko 70%),zar su sudije skakale za loptu (31 put),asistirale (18 puta),lupale banane (4 kom)...
Jos jedan u nizu dokaza da ljudska glupost stvarno nema granice.

nije sala,nije trik

pre 13 godina

Ljudi moji,upravo sam primetio nesto nesvakidasnje:
Jan Veseli,u NLB ligi na 28 utakmica nije imao ni jednu izgubljenu loptu!
U Evro ligi imao je samo 4 na 22 i to tek na f4!
A za ovih 12 kola koliko je odigrano u domacem prvenstvu vec 11!
Prema tome,iz prilozenog se vidi koja je liga najkvalitetnija :)

Ko o cemu .. KKSS

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Aha,uvek je tu sledeca sezona.

po

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Idemo 3,4 sad : AXAXAXAXA brate smesan si. I posle vasih pet minuta opet ce doci nasih pet minuta zato najbolje je smejati se sto cesce?

Pozdrav ajmetu, koji se vratio komntarisanju rezultata Slavnog Partizana nakon infrakta u finalu NLB.

Ralemvp

pre 13 godina

S obzirom da je danas 19 godina od Barija zeleo sam da sa sto vecom razlikom pobedimo gancije.Sto mi se jos vise svidja je to sto igramo skoro sigurno i u prvoj rundi PO.Jedva cekam.

Лазар

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Ово "доћиће" се пише "доћи ће" (одвојено), а наших пет црних минута је било вечерас у првој чевтртини... Лаку ноћ

Laki Bor P.F.C.

pre 13 godina

Jaka stvar! Evropski velikan razvaljuje ispod prosečnog srpskoligaša sa kojim se igra i novajlija Tamiš.
Sad bi komšinice rekle : "A da vas vidimo u tabliću!?"

SKOK U NAPADU!!! BORBA BREEE

pre 13 godina

"Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)"
Neverovatno je kako si u tako kratkom i jadnom komentaru naveo 6 osoba koje su veci Srbi od tebe.

iced earth

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

pa da, sledece sezone!

mozda...jednog lepog dana

pre 13 godina

•Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Da,sledece sezone mozda? Kako mi je to nesto poznato...ovaj... :{)
Laka ti noc prijatelju,meni i laka i spokojna.

Africka zimska bajka

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev,Najdoski,Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela Srbija do Lukica
(pex 29. maj 2010 22:37)

E pa vidish,tu si se zeznuo,poredjenje ti nije na mestu jer svi ti fudbaleri zvezdine sampionske generacije
iz Barija nisu tada bili stranci jer je Jugoslavija jos zvanicno postojala kao drzava,jedino je Belodedic bio zvanicno stranac.
A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.

Srdjan

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)
Kad malo porastu pobeci ce glavom bez obzira!!!

Lebron

pre 13 godina

Posle detaljnog pregledanja snimka utvrdjeno je da su 29 koseva koje je Partizan postigao na ovaj ili onaj nacin neregularni. Ocekujte zalbu i saopstenje u narednih 48 sati! KKSS

0,06

pre 13 godina

za ovog ajmeta...kaže do jeseni nema više košarke. ti si stvarno veliki navijač, cibona izgubi i odjednom te košarka ne zanima... samo se pitam šta bi govorio da godinama niste krali jadnog zadra

sanja

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)


Sorry gosn Elmedine Kikonovicu!!! Nasi "stranci" bar znaju da igraju, vasi dodju, vide, i pobegnu...

to vam je najači sport..i u buduće..

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Kesice sa slicicama..

cunami

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Dadose,dadose...A jesi li zaboravio koliko su primili?
Prosto mi neprijatno da te podsecam.
A vidim vama nije neprijatno da se posle ovog cunamija javljate...nemate sa cime drugo da se dicite,pa vam je to uteha.Slaba uteha.
Ali cudo jedno kako na sve nacine pokusavate da prikrijete debakl.Opet ponavljam-slaba uteha...

scorpi0

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

sine, pogledaj u semafor! dali ste 75, a primili 103! sto znaci da ste bili u deficitu od 28 poena!

IVORY

pre 13 godina

Samo 28 razlike, a nismo cak ni pogodili nista preko pola terena. Slabo :(

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

- E, jak si mi ti stub Srpstva kad Marica nazivas Australijancem.

Mislim da vam je najbolje da se posle ovakvih poraza ne javljate, jer nam samo jos vise ulepsavate pobedu svojim patetickim izjavama

Zovite me Dule

pre 13 godina

@Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)
Znao sam. Nismo uspeli da napravimo 30 razlike sto je ravno porazu.

niceboy

pre 13 godina

Odbrana zvezde izasla na trojku pa kecman baca ali up Robertsu , Slavko hteo da bije Stimca , Maric igra sa 5 posto snage , naigrali nam se klinci Djekic i Mitrovic , Pera Bozic teski centar , ...Cirkus u hali Pionir , i repriza zadnjeg derbija ... Bjelice nemas pojma !!!

M

pre 13 godina

Koji bi se igrac usudio da upita Duleta Vujosevicu da ide na svadbu pre vaznog takmicenja!? Bilo bi: "Sine, imam jednu dobru knjigu za tebe...".

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Izuzetno uzbudljiva utakmica,
Ko skupstinska zasedanja.
A vidim po nekima da smo pobedili zahvaljujuci sudijama?
Poruka za te likove:
NIKADA NE MESAJTE BABINE LEKOVE I DEDINE "UNUCICE"!

klaudio

pre 13 godina

1,2,3 i idemo, pocinje zalba na sudjenje. Kako ih nije sramota, sudije nisu svirale bar 20 faulova za zvezdu, kao i faul Galeba u napadu. Vujosevic je vodio ekipu iz auta, to nije bilo fer. Cela utakmica je klasicna namestaljka sa arbitrima u glavnim ulogama.

obodo

pre 13 godina

I... Tako... Masakr... Ne postoji pribliznija definicija... Pa nam prepustajte opet ulogu favorita... I naravno ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

nz

pre 13 godina

Sudije su zasluzne za pobedu Partizana. Ili mozda...mozda to sto je MekKejleb prolazio kroz zvezdinu odbranu kako je hteo,sto smo dali 10 trojki a oni 4, sto smo imali duplo vise skokova,sto smo igrali daleko bolju odbranu...ma ne,mora da su opet sudije. Zasto cutite,zasto cutite...

Dr.Vujosevic

pre 13 godina

Dajte brzo 'Secanja',Bari,Tokio-ode pola nacije u depresiju.

Najsmesniji reality show svih vremena traje vec nekoliko godina:"SD crvena zvezda-srcem do trofeja,ali sledece sezone".Ucesnici:Lale,Trifa,Butulija,Toplica,Bunja,Konobar,Opaca,Vesic,Kleut,Klempa...

KK SLEDECA SEZONA

pre 13 godina

Nijesmo mi posten narod... Moramo dovoditi strane sudije...
(Niksicko pivo, 29. maj 2010 21:22)

Au opet sudije odlucile derbi!?
Kazu da je sportska ljudska vrlina, sportski podneti poraz. Ocigledno to kod tebe nije slucaj!!!

pex

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev, Najdoski, Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela srbija do Lukica

grobar kumanovo

pre 13 godina

jos jedan lagani trening partizana ja mislim da nema sta da trazite u polufinale zasto idete na partizana opet ce stoka da vas nabije zreli ste za beogradsku zonu jos jedna pobeda malog partizana kako ga vi zovete idemo dule 009 slavice se titula partizan je sampion

BMF

pre 13 godina

Inace ne ostavljam replike na komentare ali gospodinu koji se potpisao sa "Ajme" moram. Decko,KK Partizan ima isto evropskih trofeja koliko i cibona,sa razlikom da ima i 4 NLB lige i 20 pobeda vise u direktnom duelu protiv "Vukova sa Tuskanca". A to da TI JE U GLAVI PRAZNO,to ti verujem.

vlada-ar

pre 13 godina

nije posteno sudije su prelomile utakmicu. mi smo se borili u prvoj cetvrtini dok je sudjenje na nesto i licilo a onda nismo mogli protiv svih. Aca trifunovic je u pravu da hoce da upropaste Zvezdu.

Rrr

pre 13 godina

"Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)"
Ko kaze da je Partizan stub srpstva? Partizan je jedan od 4 evropskih stubova kosarke, a evo prepustamo vama tu ulogu "stuba srpstva" sta god to znacilo...

E tako se to radi...

pre 13 godina

Razlika izmedju zvezde i piva je u tome sto se zvezda puni u Pioniru a pivo u pivari!!
A slicnos je sto prijaju i jedno i drugo!
A cuo sam da je sada Niksicko na popustu 30%!!
A za desetak dana se ocekuje popust i do 40 %!!

ja

pre 13 godina

Nije Partizan stigo do F4 Evrolige zahvaljujuci navijacima kako neki kazu, vec zahvaljujuci kvalitetu koji poseduje. Partizanova prva petorka je sigurno medju 4 najbolje u Evropi - Mekejleb, Kecman, Veseli, Roberts, Maric

Mekejleb jedan od najboljih pleja u Evropi
Maric najbolji centar Evrope
Roberts najbolji skakac u Evropi
Veseli posle Rubija najveci talenat
Kecman osvojio Evroligu sa PAO-om i veoma je dobar igrac

I posle neko kaze da smo na F4 stigli samo zahvaljujuci navijacima ?

drazo

pre 13 godina

Velika razlika u htjenju i kvalitetu,Partizan zasluzeno deklasirao Zvezdu,samo mi je zao sto ce srpski kosarkaski biser Bjelica propasti u propadajucem klubu i podhitno mora preci u PARTIZAN!!!!!!!!!!

Africka zimska bajka

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.

ajme...

pre 13 godina

A evo izgubi upravo i moja Cibona od Zadra i to kod kuce..

Doslo vrijeme kad me ne sokiraju porazi Cibone od malih klubaova i to u Zagrebu..


Znate li sta je trenutno zajednicko mojoj glavi te vitrini sa europskim trofejima kk Partizana??
-I jedno i drugo je gotovo prazno..

Do jeseni ne zelim vise cuti za kosarku.
Adios amigos

Goran

pre 13 godina

Partizan pobedio, razbio, deklasirao itd., na zapadu ništa novo i tu više ne treba trošiti mnogo reči tako da ću ja ovih par redova iskoristiti da pozdravim burazere Djomlu i Slobu koji će sigurno biti među čitaocima komentara :)

Avol

pre 13 godina

Ipak treba naglasiti da je Zvezda zabelezila impresivne cetiri pobede pred derbi, i da je 'ovog puta ulogu favorita prepustila Partizanu.' Takodje povod je respektovanje Partizanovih rezultata u tekucoj sezoni.

djomla

pre 13 godina

A Bari???? Ne mohu da verujem, sat prodje od tekme, a ni jedan jos da se na to vadi, hahahaha? Znate sta... dovedite vi ipak lepo onog Jelovca, mozda se ispostavi da ume i da igra? Nikad se ne zna...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

" Nijesmo mi posten narod... Moramo dovoditi strane sudije... "
Niksicko, da nisi promasio vest.. Nije ovde tema Crnogorska liga.. :D

Rrr

pre 13 godina

"Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)"
Ko kaze da je Partizan stub srpstva? Partizan je jedan od 4 evropskih stubova kosarke, a evo prepustamo vama tu ulogu "stuba srpstva" sta god to znacilo...

ja

pre 13 godina

Nije Partizan stigo do F4 Evrolige zahvaljujuci navijacima kako neki kazu, vec zahvaljujuci kvalitetu koji poseduje. Partizanova prva petorka je sigurno medju 4 najbolje u Evropi - Mekejleb, Kecman, Veseli, Roberts, Maric

Mekejleb jedan od najboljih pleja u Evropi
Maric najbolji centar Evrope
Roberts najbolji skakac u Evropi
Veseli posle Rubija najveci talenat
Kecman osvojio Evroligu sa PAO-om i veoma je dobar igrac

I posle neko kaze da smo na F4 stigli samo zahvaljujuci navijacima ?

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

" Nijesmo mi posten narod... Moramo dovoditi strane sudije... "
Niksicko, da nisi promasio vest.. Nije ovde tema Crnogorska liga.. :D

Dr.Vujosevic

pre 13 godina

Dajte brzo 'Secanja',Bari,Tokio-ode pola nacije u depresiju.

Najsmesniji reality show svih vremena traje vec nekoliko godina:"SD crvena zvezda-srcem do trofeja,ali sledece sezone".Ucesnici:Lale,Trifa,Butulija,Toplica,Bunja,Konobar,Opaca,Vesic,Kleut,Klempa...

drazo

pre 13 godina

Velika razlika u htjenju i kvalitetu,Partizan zasluzeno deklasirao Zvezdu,samo mi je zao sto ce srpski kosarkaski biser Bjelica propasti u propadajucem klubu i podhitno mora preci u PARTIZAN!!!!!!!!!!

nz

pre 13 godina

Sudije su zasluzne za pobedu Partizana. Ili mozda...mozda to sto je MekKejleb prolazio kroz zvezdinu odbranu kako je hteo,sto smo dali 10 trojki a oni 4, sto smo imali duplo vise skokova,sto smo igrali daleko bolju odbranu...ma ne,mora da su opet sudije. Zasto cutite,zasto cutite...

pex

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev, Najdoski, Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela srbija do Lukica

M

pre 13 godina

Koji bi se igrac usudio da upita Duleta Vujosevicu da ide na svadbu pre vaznog takmicenja!? Bilo bi: "Sine, imam jednu dobru knjigu za tebe...".

Avol

pre 13 godina

Ipak treba naglasiti da je Zvezda zabelezila impresivne cetiri pobede pred derbi, i da je 'ovog puta ulogu favorita prepustila Partizanu.' Takodje povod je respektovanje Partizanovih rezultata u tekucoj sezoni.

KK SLEDECA SEZONA

pre 13 godina

Nijesmo mi posten narod... Moramo dovoditi strane sudije...
(Niksicko pivo, 29. maj 2010 21:22)

Au opet sudije odlucile derbi!?
Kazu da je sportska ljudska vrlina, sportski podneti poraz. Ocigledno to kod tebe nije slucaj!!!

BMF

pre 13 godina

Inace ne ostavljam replike na komentare ali gospodinu koji se potpisao sa "Ajme" moram. Decko,KK Partizan ima isto evropskih trofeja koliko i cibona,sa razlikom da ima i 4 NLB lige i 20 pobeda vise u direktnom duelu protiv "Vukova sa Tuskanca". A to da TI JE U GLAVI PRAZNO,to ti verujem.

Goran

pre 13 godina

Partizan pobedio, razbio, deklasirao itd., na zapadu ništa novo i tu više ne treba trošiti mnogo reči tako da ću ja ovih par redova iskoristiti da pozdravim burazere Djomlu i Slobu koji će sigurno biti među čitaocima komentara :)

E tako se to radi...

pre 13 godina

Razlika izmedju zvezde i piva je u tome sto se zvezda puni u Pioniru a pivo u pivari!!
A slicnos je sto prijaju i jedno i drugo!
A cuo sam da je sada Niksicko na popustu 30%!!
A za desetak dana se ocekuje popust i do 40 %!!

SKOK U NAPADU!!! BORBA BREEE

pre 13 godina

"Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)"
Neverovatno je kako si u tako kratkom i jadnom komentaru naveo 6 osoba koje su veci Srbi od tebe.

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Izuzetno uzbudljiva utakmica,
Ko skupstinska zasedanja.
A vidim po nekima da smo pobedili zahvaljujuci sudijama?
Poruka za te likove:
NIKADA NE MESAJTE BABINE LEKOVE I DEDINE "UNUCICE"!

D O M I N I R A J

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Alo covece bez morala i stida ovo su igraci koje je Partizan dao Srbiji u zadnjih 15-20 godina i koji su ovoj zemlji doneli najvece radosti:Vlade Divac, Sale Djordjevic,Sale Danilovic,Zarko Paspalj,Zeljko Rebraca,Mica Beric, Vlado Scepanovic,Nikola Loncar,Nenad Krstic,Milos Vujanic, Vule Avdalovic,Dusan Kecman,Kosta Perovic, Uros Tripkovic,Novica Velickovic,Milenko Tepic i mnogi drugi, ovi poslednji su dovoljno mladi da mogu da igraju u reprezentaciji jos 10 godina tako da Partizan moze da igra sa 12 stranaca a vi navijaci kluba KK sledece sezone mozete samo da cutite...

djomla

pre 13 godina

A Bari???? Ne mohu da verujem, sat prodje od tekme, a ni jedan jos da se na to vadi, hahahaha? Znate sta... dovedite vi ipak lepo onog Jelovca, mozda se ispostavi da ume i da igra? Nikad se ne zna...

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45

JEL TI KRIVO?!?!

klaudio

pre 13 godina

1,2,3 i idemo, pocinje zalba na sudjenje. Kako ih nije sramota, sudije nisu svirale bar 20 faulova za zvezdu, kao i faul Galeba u napadu. Vujosevic je vodio ekipu iz auta, to nije bilo fer. Cela utakmica je klasicna namestaljka sa arbitrima u glavnim ulogama.

Kalimero

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Ahahahaaahaahaahaa....pa ja veću glupost nisam čuo u svom životu!!!

covece...

pre 13 godina

I posle ovolike razlike u kvalitetu (ekipni indeks:
Partizan 116, C Zvezda 72),neko ima toliko gluposti u sebi da pomene sudije...ja prosto ne mogu da poverujem.
Pa zar su sudije sutirale umesto igraca (preko 70%),zar su sudije skakale za loptu (31 put),asistirale (18 puta),lupale banane (4 kom)...
Jos jedan u nizu dokaza da ljudska glupost stvarno nema granice.

Srdjan

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)
Kad malo porastu pobeci ce glavom bez obzira!!!

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Pa naravno da ce i nama doci crnih pet minuta.
Ali vama se crnilo meri decenijama,covece.. C,c,c.

~ S M K ~

pre 13 godina

A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

Taj isti TEODOSIC nokad u zivotu nije igrao za Crvenu Zvezdu,niti da je izaso iz njene skole. Nije isto kad je neko "veliki Zvezdas" i kad je izaso iz Zvezdine skole. Pobrkani loncici,i Kristijano Ronaldo moze da bude veliki Zvezdas i heroj na SP 2010,al' dzabe kad nije nikad igrao za Zvezdu,vec je njega kao igraca napravio Sporting. U Teodosicevom slucaju FMP.

Dovidjenja prijatno,nemate ni jednog igraca u reprezentaciji.

Ko o cemu .. KKSS

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Aha,uvek je tu sledeca sezona.

Лазар

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Ово "доћиће" се пише "доћи ће" (одвојено), а наших пет црних минута је било вечерас у првој чевтртини... Лаку ноћ

grobar kumanovo

pre 13 godina

jos jedan lagani trening partizana ja mislim da nema sta da trazite u polufinale zasto idete na partizana opet ce stoka da vas nabije zreli ste za beogradsku zonu jos jedna pobeda malog partizana kako ga vi zovete idemo dule 009 slavice se titula partizan je sampion

Sasa

pre 13 godina

Mislim da stvarno nije posteno. Bo Mc Calleb je stalno prolazio kroz CRVENO. (ili crveno-belo, nisam najsigurniji). Ostali samo dugmici. Hi, hi, hi.

obodo

pre 13 godina

I... Tako... Masakr... Ne postoji pribliznija definicija... Pa nam prepustajte opet ulogu favorita... I naravno ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Lebron

pre 13 godina

Posle detaljnog pregledanja snimka utvrdjeno je da su 29 koseva koje je Partizan postigao na ovaj ili onaj nacin neregularni. Ocekujte zalbu i saopstenje u narednih 48 sati! KKSS

Laki Bor P.F.C.

pre 13 godina

Jaka stvar! Evropski velikan razvaljuje ispod prosečnog srpskoligaša sa kojim se igra i novajlija Tamiš.
Sad bi komšinice rekle : "A da vas vidimo u tabliću!?"

to vam je najači sport..i u buduće..

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Kesice sa slicicama..

rape

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev,Najdoski,Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela Srbija do Lukica
(pex 29. maj 2010 22:37)

E pa vidish,tu si se zeznuo,poredjenje ti nije na mestu jer svi ti fudbaleri zvezdine sampionske generacije
iz Barija nisu tada bili stranci jer je Jugoslavija jos zvanicno postojala kao drzava,jedino je Belodedic bio zvanicno stranac.
A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)
Aj ti dechko malko na lechenje... I povedi tog jedinig igracha iz reprezentacije koji je veliki zvezdash a nikad za zlezdu nije igrao...

IVORY

pre 13 godina

Samo 28 razlike, a nismo cak ni pogodili nista preko pola terena. Slabo :(

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

- E, jak si mi ti stub Srpstva kad Marica nazivas Australijancem.

Mislim da vam je najbolje da se posle ovakvih poraza ne javljate, jer nam samo jos vise ulepsavate pobedu svojim patetickim izjavama

BRZI

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Kad smo kod stranaca vasi stranci dodju vide ili pobjegnu glavom bez obzira ili predju u Partizan (najbolji i naj sveziji primer Roberts ali opasuljio se covek na vreme)

Intendant

pre 13 godina

Koliko trazite za grb? Jel moze u robi? Imam u podrumu dva dzaka brasna, dzak secera, 20 litara jestivog ulja, a ostala je i tegla ajvara od zimus! Dobro ce vam doci da prehranite vase igrace!

rafa nadal

pre 13 godina

Predlazem da se sledeci "derbi" odigra na sljaci omiljenoj podlozi K.K. Sledeca sezona i da vidimo onda stvarno gde je ko u kosarci(eh to su bila vremena...)

Zovite me Dule

pre 13 godina

@Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)
Znao sam. Nismo uspeli da napravimo 30 razlike sto je ravno porazu.

iced earth

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

pa da, sledece sezone!

niceboy

pre 13 godina

Odbrana zvezde izasla na trojku pa kecman baca ali up Robertsu , Slavko hteo da bije Stimca , Maric igra sa 5 posto snage , naigrali nam se klinci Djekic i Mitrovic , Pera Bozic teski centar , ...Cirkus u hali Pionir , i repriza zadnjeg derbija ... Bjelice nemas pojma !!!

grobar do groba

pre 13 godina

Podneo sam zalbu protiv "rts" jer nisu posavili zabranu do koliko godina moze da se gleda utakmica, ono nije bilo preporucljivo ispod 18 godina!! :D

po

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Idemo 3,4 sad : AXAXAXAXA brate smesan si. I posle vasih pet minuta opet ce doci nasih pet minuta zato najbolje je smejati se sto cesce?

Pozdrav ajmetu, koji se vratio komntarisanju rezultata Slavnog Partizana nakon infrakta u finalu NLB.

scorpi0

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

sine, pogledaj u semafor! dali ste 75, a primili 103! sto znaci da ste bili u deficitu od 28 poena!

boki

pre 13 godina

mozda bi zvezdi najbolje bilo da izgubi obe utakmice do kraja...imace dve utakmice manje sa Partizanom, sto dalje implicira dva puta manje brukanja i oducavanja od kosarke

Partizan sampion

pre 13 godina

Ajde bre vi nama pricate o strancima igrali vam Tejlor i Videnov dok ste imali da im date za burek, a ovaj Kikanovic je verovatno nas reprezentativac??! Zbog tog vaseg nacionalizma ste tu gde jeste, a najbolji igrac vam je Bjelica koji je ponikao u Partizanu toliko o Crvenoj Zvezdi. Takodje sto se tice reprezentacije pogledajte od trenera pa do igraca iz kog kluba su ponikli! tako da vi kukajte i trazite neke decije razloge u porazu a mi cemo da slavimo i da budemo sve jaci i jaci! PARTIZAN SAMPION!

sanja

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)


Sorry gosn Elmedine Kikonovicu!!! Nasi "stranci" bar znaju da igraju, vasi dodju, vide, i pobegnu...

Svašta

pre 13 godina

Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

Naravno, Teodosić i Kraljević Marko... nema trećeg. :)

sanja

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Sorry gosn Elmedine Kikonovicu!!! Nasi \"stranci\" bar znaju da igraju, vasi dodju, vide, i pobegnu...

Рокстар

pre 13 godina

Звезда има Немању Бјелицу, то је тачно, он је добар играч и наш репрезентативац, али кад смо већ код репрезентације, колико Партизанових играча има у њој? То је слично као у фудбалу где доминирају Звездини играчи, само што смо у кошарци јако добри, а у фудбалу јако лоши. Једноставно.

Milan Teofanovic

pre 13 godina

tu vise nema sta da se komentarise !!!
jedino sta treba uraditi to je zabraniti partizanu da igra ovu nasu ligu i nlb, a da igra samo evroligu !

0,06

pre 13 godina

za ovog ajmeta...kaže do jeseni nema više košarke. ti si stvarno veliki navijač, cibona izgubi i odjednom te košarka ne zanima... samo se pitam šta bi govorio da godinama niste krali jadnog zadra

cunami

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Dadose,dadose...A jesi li zaboravio koliko su primili?
Prosto mi neprijatno da te podsecam.
A vidim vama nije neprijatno da se posle ovog cunamija javljate...nemate sa cime drugo da se dicite,pa vam je to uteha.Slaba uteha.
Ali cudo jedno kako na sve nacine pokusavate da prikrijete debakl.Opet ponavljam-slaba uteha...

lukacc

pre 13 godina

Citam ove kometare i ne mogu da verujem koliko ih boli , kao stranci ovo ono , pa oni bi i sve dali i doveli samo da uzmu titulu sledece sezone msm , sledece neke tamo godine , E kako imaju hrabrosti da posle svih ovih godina bilo sta kazu ( napisu ) . . . Volim ga ko oko dva...

Ralemvp

pre 13 godina

S obzirom da je danas 19 godina od Barija zeleo sam da sa sto vecom razlikom pobedimo gancije.Sto mi se jos vise svidja je to sto igramo skoro sigurno i u prvoj rundi PO.Jedva cekam.

L0shMI

pre 13 godina

E stvarno mi zao Trife, deluje mi kao skroz kul lik, a i xtra je trener. Steta sto mukica vodi KK SS svaki put kad je u totalnom raspadu. A i preterase ga... Bjelica toliko solira da je to za plakati. Meni najjace bilo kako Kikanovic drzi Marica nogom. Inace, onaj mali plej uopste nije los, steta sto je u pogresnom klubu.
Uzgred ovo je prvi put ove sezone da Partizan nekome uvali 100+ poena!

mozda...jednog lepog dana

pre 13 godina

•Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Da,sledece sezone mozda? Kako mi je to nesto poznato...ovaj... :{)
Laka ti noc prijatelju,meni i laka i spokojna.

Milos

pre 13 godina

@(zola ma sta kazes kidace? ha ha klub vam se gasi moracete rasprodati igrace sve do jednog ako mislite da prezivite! A sta mislis ti sta se desiti kad malo porastu Mitrovic,Djekic, Balaban, Besovic?! A vi od tih klinaca imate samo Nedovica. Bjelica i Stimac idu na kraju sezone, Radivojevic isto, Kikanovic verovatno... Ko vam ostaje Jelovac? E bas me zanima kako ce da se nosi on sa Maricem, Vranesom i mozda Raduljicom ako dodje u Partizan?(a doci ce sigurno ako nam efes bude bio sponzor)

PAOK

pre 13 godina

Sad je i reprezentacija na tapeti.Prosle godine smo imali 3 igraca u reprezentaciji;Velickovic,Tepic,Tripkovic.Pa ne moze svake godine po 3 reprezentativca.Vi ubacite u reprezentaciju 2 igrca u 4,5 godina,i to je je uspeh.Umesto izgovora,bolje trenirati.Izgovori mogu jednog dana da ponestanu.

ja

pre 13 godina

(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

A koliko je stranaca imala zvezda prosle godine? Ja cu ti reci-6! Kikanovic,Milosevic, Bakic, Ovens,Roberts,Stiven Markovic. Sta hocete onda?A na pocetku ove sezone ste ih imali 4 i trebao je da dodje jos jedan centar amerikanac!
Teodosic nije igrao u zvezdi kao sto neki rekose, ali covece, on sem u polufinalu,nam je bio maltene najgori igrac na EP! Svi sad zaboravljaju njegova ispucavanja sa 7-8 metara,njegovu nonsalantnu igru,zbog koje su ga svi ovde pljuvali. Pa Tepic,Novica i Krstic su bili ti koji su nas nosili kroz sve utakmice i da nije bilo njih nebi ni dosli do polufinala i finala.
I gde pise to da Partizan treba brinuti o reprezentaciji i da izbacuje igrace za istu??? Mi igramo za sebe,a ne za reprezentaciju, ali i pored toga smo izbacili nebrojeno reprezentativac u zadnji 20 godina,a posebno od kada je taj DULE u Partizanu! Ali koliko ste vi reprezentativaca izbacili zadnjih 20 godina (Rakocevic i Obradovic,koji su ruku na srce imali male uloge u reprzenaciji)? Kazes zasto ove godine Dule nije napravio reprezentativce- pa jel je Partizan fabrika pa da izbacuje igrace za repr., svake godine po nekoliko?Pa prosle godine su nam uzeli 3 repezentativca,a ti bi hteo da mi vec ove godine imamo spremljene nove Novice,Tripkovice i Tepice?

nije sala,nije trik

pre 13 godina

Ljudi moji,upravo sam primetio nesto nesvakidasnje:
Jan Veseli,u NLB ligi na 28 utakmica nije imao ni jednu izgubljenu loptu!
U Evro ligi imao je samo 4 na 22 i to tek na f4!
A za ovih 12 kola koliko je odigrano u domacem prvenstvu vec 11!
Prema tome,iz prilozenog se vidi koja je liga najkvalitetnija :)

Africka zimska bajka

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.

Zoki

pre 13 godina

svaka cast Partizanovim kosarkasima jesam Zvezdas ali sa onako dobrim sutom ,skokom,borbenoscu ni mnogo jace ekipe od mlade Zvezde nebi bolje prosle .nikako ne mogu da ukapiram neke komentare od grobara koji su toliko bolesni da potcenjuju sve druge voli svoje ali postuj i tudje pozdrav svim Delijama

vlada-ar

pre 13 godina

nije posteno sudije su prelomile utakmicu. mi smo se borili u prvoj cetvrtini dok je sudjenje na nesto i licilo a onda nismo mogli protiv svih. Aca trifunovic je u pravu da hoce da upropaste Zvezdu.

stv

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)


Koja su to deca prošla kroz zvezdine mlađe selekcije i zaigrala za prvi tim (govorimo o ovoj ekipi)?

ajme...

pre 13 godina

A evo izgubi upravo i moja Cibona od Zadra i to kod kuce..

Doslo vrijeme kad me ne sokiraju porazi Cibone od malih klubaova i to u Zagrebu..


Znate li sta je trenutno zajednicko mojoj glavi te vitrini sa europskim trofejima kk Partizana??
-I jedno i drugo je gotovo prazno..

Do jeseni ne zelim vise cuti za kosarku.
Adios amigos

Africka zimska bajka

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev,Najdoski,Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela Srbija do Lukica
(pex 29. maj 2010 22:37)

E pa vidish,tu si se zeznuo,poredjenje ti nije na mestu jer svi ti fudbaleri zvezdine sampionske generacije
iz Barija nisu tada bili stranci jer je Jugoslavija jos zvanicno postojala kao drzava,jedino je Belodedic bio zvanicno stranac.
A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.

Africka zimska bajka

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.

ajme...

pre 13 godina

A evo izgubi upravo i moja Cibona od Zadra i to kod kuce..

Doslo vrijeme kad me ne sokiraju porazi Cibone od malih klubaova i to u Zagrebu..


Znate li sta je trenutno zajednicko mojoj glavi te vitrini sa europskim trofejima kk Partizana??
-I jedno i drugo je gotovo prazno..

Do jeseni ne zelim vise cuti za kosarku.
Adios amigos

vlada-ar

pre 13 godina

nije posteno sudije su prelomile utakmicu. mi smo se borili u prvoj cetvrtini dok je sudjenje na nesto i licilo a onda nismo mogli protiv svih. Aca trifunovic je u pravu da hoce da upropaste Zvezdu.

Africka zimska bajka

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev,Najdoski,Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela Srbija do Lukica
(pex 29. maj 2010 22:37)

E pa vidish,tu si se zeznuo,poredjenje ti nije na mestu jer svi ti fudbaleri zvezdine sampionske generacije
iz Barija nisu tada bili stranci jer je Jugoslavija jos zvanicno postojala kao drzava,jedino je Belodedic bio zvanicno stranac.
A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.

Rrr

pre 13 godina

"Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)"
Ko kaze da je Partizan stub srpstva? Partizan je jedan od 4 evropskih stubova kosarke, a evo prepustamo vama tu ulogu "stuba srpstva" sta god to znacilo...

ja

pre 13 godina

Nije Partizan stigo do F4 Evrolige zahvaljujuci navijacima kako neki kazu, vec zahvaljujuci kvalitetu koji poseduje. Partizanova prva petorka je sigurno medju 4 najbolje u Evropi - Mekejleb, Kecman, Veseli, Roberts, Maric

Mekejleb jedan od najboljih pleja u Evropi
Maric najbolji centar Evrope
Roberts najbolji skakac u Evropi
Veseli posle Rubija najveci talenat
Kecman osvojio Evroligu sa PAO-om i veoma je dobar igrac

I posle neko kaze da smo na F4 stigli samo zahvaljujuci navijacima ?

Zoki

pre 13 godina

svaka cast Partizanovim kosarkasima jesam Zvezdas ali sa onako dobrim sutom ,skokom,borbenoscu ni mnogo jace ekipe od mlade Zvezde nebi bolje prosle .nikako ne mogu da ukapiram neke komentare od grobara koji su toliko bolesni da potcenjuju sve druge voli svoje ali postuj i tudje pozdrav svim Delijama

Svašta

pre 13 godina

Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

Naravno, Teodosić i Kraljević Marko... nema trećeg. :)

drazo

pre 13 godina

Velika razlika u htjenju i kvalitetu,Partizan zasluzeno deklasirao Zvezdu,samo mi je zao sto ce srpski kosarkaski biser Bjelica propasti u propadajucem klubu i podhitno mora preci u PARTIZAN!!!!!!!!!!

rape

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev,Najdoski,Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela Srbija do Lukica
(pex 29. maj 2010 22:37)

E pa vidish,tu si se zeznuo,poredjenje ti nije na mestu jer svi ti fudbaleri zvezdine sampionske generacije
iz Barija nisu tada bili stranci jer je Jugoslavija jos zvanicno postojala kao drzava,jedino je Belodedic bio zvanicno stranac.
A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.Dalje kada smo poslednji put pre Poljske osvojili medalju,pa u Indijanapolisu 2002,znaci od 2002 do 2009 godine nacionalni tim Srbije nije osvojio nijednu medalju uz par veoma losih plasmana.Da li je taj period pada nase reprezentacije puka slucajnost sa periodom dominacije Partizana u srpskoj kosarci,ja mislim da nije slucajnost.Naime posle Indianapolisa 2002,na narednom EP u Svedskoj nas tim je sa klupe kao selektor vodio Dule Vujosevic,koji je po nacionalnoj liniji vodio Djuru Ostojica na to prvenstvo i sta bi,mi osvojili sa super Duletom tek 6.mesto.Od te 2003 i Duleta se nas nacionalni tim nije oporavio sve do prosle godine kada je jedan zvezdash TEO uzeo stvar u svoje ruke.Zato grobari tisina,kada je dobro vama nasoj reprezentaciji ne ide,zato je Partizan bio i ostao klub koji radi samo za sebe i za svoj racun,a za reprezentaciju ostaje racun bez krcmara.Treba zaustaviti vashu dominaciju jer to nije dobro za srpsku kosarku.Evo ove sezone ste igrali F4 u Parizu,veliki klupski uspeh ali ne i uspeh Srbije-Vujosevic i Vranes-Crnogorci,Vesely-Ceh,Maric-Australijanac,pa ovi Ameri Roberts i Mc Calebb,gde je tu neki nas mladi talenat koji je izbacen ove sezone od "super Duleta" i Partizana-NEMA.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)
Aj ti dechko malko na lechenje... I povedi tog jedinig igracha iz reprezentacije koji je veliki zvezdash a nikad za zlezdu nije igrao...

Рокстар

pre 13 godina

Звезда има Немању Бјелицу, то је тачно, он је добар играч и наш репрезентативац, али кад смо већ код репрезентације, колико Партизанових играча има у њој? То је слично као у фудбалу где доминирају Звездини играчи, само што смо у кошарци јако добри, а у фудбалу јако лоши. Једноставно.

nije sala,nije trik

pre 13 godina

Ljudi moji,upravo sam primetio nesto nesvakidasnje:
Jan Veseli,u NLB ligi na 28 utakmica nije imao ni jednu izgubljenu loptu!
U Evro ligi imao je samo 4 na 22 i to tek na f4!
A za ovih 12 kola koliko je odigrano u domacem prvenstvu vec 11!
Prema tome,iz prilozenog se vidi koja je liga najkvalitetnija :)

Goran

pre 13 godina

Partizan pobedio, razbio, deklasirao itd., na zapadu ništa novo i tu više ne treba trošiti mnogo reči tako da ću ja ovih par redova iskoristiti da pozdravim burazere Djomlu i Slobu koji će sigurno biti među čitaocima komentara :)

Avol

pre 13 godina

Ipak treba naglasiti da je Zvezda zabelezila impresivne cetiri pobede pred derbi, i da je 'ovog puta ulogu favorita prepustila Partizanu.' Takodje povod je respektovanje Partizanovih rezultata u tekucoj sezoni.

djomla

pre 13 godina

A Bari???? Ne mohu da verujem, sat prodje od tekme, a ni jedan jos da se na to vadi, hahahaha? Znate sta... dovedite vi ipak lepo onog Jelovca, mozda se ispostavi da ume i da igra? Nikad se ne zna...

E tako se to radi...

pre 13 godina

Razlika izmedju zvezde i piva je u tome sto se zvezda puni u Pioniru a pivo u pivari!!
A slicnos je sto prijaju i jedno i drugo!
A cuo sam da je sada Niksicko na popustu 30%!!
A za desetak dana se ocekuje popust i do 40 %!!

KK SLEDECA SEZONA

pre 13 godina

Nijesmo mi posten narod... Moramo dovoditi strane sudije...
(Niksicko pivo, 29. maj 2010 21:22)

Au opet sudije odlucile derbi!?
Kazu da je sportska ljudska vrlina, sportski podneti poraz. Ocigledno to kod tebe nije slucaj!!!

nz

pre 13 godina

Sudije su zasluzne za pobedu Partizana. Ili mozda...mozda to sto je MekKejleb prolazio kroz zvezdinu odbranu kako je hteo,sto smo dali 10 trojki a oni 4, sto smo imali duplo vise skokova,sto smo igrali daleko bolju odbranu...ma ne,mora da su opet sudije. Zasto cutite,zasto cutite...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

" Nijesmo mi posten narod... Moramo dovoditi strane sudije... "
Niksicko, da nisi promasio vest.. Nije ovde tema Crnogorska liga.. :D

M

pre 13 godina

Koji bi se igrac usudio da upita Duleta Vujosevicu da ide na svadbu pre vaznog takmicenja!? Bilo bi: "Sine, imam jednu dobru knjigu za tebe...".

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45

JEL TI KRIVO?!?!

pex

pre 13 godina

Navijaci INTERA vratili pehar jer im igrao u finalu i to pred kraj samo jedan Italijan!
Pancev, Najdoski, Prosinecki,Savicevic,Juric,Belodedic-zivela srbija do Lukica

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Izuzetno uzbudljiva utakmica,
Ko skupstinska zasedanja.
A vidim po nekima da smo pobedili zahvaljujuci sudijama?
Poruka za te likove:
NIKADA NE MESAJTE BABINE LEKOVE I DEDINE "UNUCICE"!

obodo

pre 13 godina

I... Tako... Masakr... Ne postoji pribliznija definicija... Pa nam prepustajte opet ulogu favorita... I naravno ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Лазар

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Ово "доћиће" се пише "доћи ће" (одвојено), а наших пет црних минута је било вечерас у првој чевтртини... Лаку ноћ

Intendant

pre 13 godina

Koliko trazite za grb? Jel moze u robi? Imam u podrumu dva dzaka brasna, dzak secera, 20 litara jestivog ulja, a ostala je i tegla ajvara od zimus! Dobro ce vam doci da prehranite vase igrace!

lukacc

pre 13 godina

Citam ove kometare i ne mogu da verujem koliko ih boli , kao stranci ovo ono , pa oni bi i sve dali i doveli samo da uzmu titulu sledece sezone msm , sledece neke tamo godine , E kako imaju hrabrosti da posle svih ovih godina bilo sta kazu ( napisu ) . . . Volim ga ko oko dva...

Dr.Vujosevic

pre 13 godina

Dajte brzo 'Secanja',Bari,Tokio-ode pola nacije u depresiju.

Najsmesniji reality show svih vremena traje vec nekoliko godina:"SD crvena zvezda-srcem do trofeja,ali sledece sezone".Ucesnici:Lale,Trifa,Butulija,Toplica,Bunja,Konobar,Opaca,Vesic,Kleut,Klempa...

iced earth

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

pa da, sledece sezone!

covece...

pre 13 godina

I posle ovolike razlike u kvalitetu (ekipni indeks:
Partizan 116, C Zvezda 72),neko ima toliko gluposti u sebi da pomene sudije...ja prosto ne mogu da poverujem.
Pa zar su sudije sutirale umesto igraca (preko 70%),zar su sudije skakale za loptu (31 put),asistirale (18 puta),lupale banane (4 kom)...
Jos jedan u nizu dokaza da ljudska glupost stvarno nema granice.

~ S M K ~

pre 13 godina

A sad jedna druga tema:Kada smo poslednji put osvojili medalju na SP i EP-prosle godine,a jel znate ko je najvise doprineo tom uspehu,pa zna se nisu to bili ni Tepic,ni Tripkovic,ni Velickovic i ostali Duletovi izumi nego veliki zvezdash TEODOSIC.
(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

Taj isti TEODOSIC nokad u zivotu nije igrao za Crvenu Zvezdu,niti da je izaso iz njene skole. Nije isto kad je neko "veliki Zvezdas" i kad je izaso iz Zvezdine skole. Pobrkani loncici,i Kristijano Ronaldo moze da bude veliki Zvezdas i heroj na SP 2010,al' dzabe kad nije nikad igrao za Zvezdu,vec je njega kao igraca napravio Sporting. U Teodosicevom slucaju FMP.

Dovidjenja prijatno,nemate ni jednog igraca u reprezentaciji.

boki

pre 13 godina

mozda bi zvezdi najbolje bilo da izgubi obe utakmice do kraja...imace dve utakmice manje sa Partizanom, sto dalje implicira dva puta manje brukanja i oducavanja od kosarke

klaudio

pre 13 godina

1,2,3 i idemo, pocinje zalba na sudjenje. Kako ih nije sramota, sudije nisu svirale bar 20 faulova za zvezdu, kao i faul Galeba u napadu. Vujosevic je vodio ekipu iz auta, to nije bilo fer. Cela utakmica je klasicna namestaljka sa arbitrima u glavnim ulogama.

niceboy

pre 13 godina

Odbrana zvezde izasla na trojku pa kecman baca ali up Robertsu , Slavko hteo da bije Stimca , Maric igra sa 5 posto snage , naigrali nam se klinci Djekic i Mitrovic , Pera Bozic teski centar , ...Cirkus u hali Pionir , i repriza zadnjeg derbija ... Bjelice nemas pojma !!!

D O M I N I R A J

pre 13 godina

Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Alo covece bez morala i stida ovo su igraci koje je Partizan dao Srbiji u zadnjih 15-20 godina i koji su ovoj zemlji doneli najvece radosti:Vlade Divac, Sale Djordjevic,Sale Danilovic,Zarko Paspalj,Zeljko Rebraca,Mica Beric, Vlado Scepanovic,Nikola Loncar,Nenad Krstic,Milos Vujanic, Vule Avdalovic,Dusan Kecman,Kosta Perovic, Uros Tripkovic,Novica Velickovic,Milenko Tepic i mnogi drugi, ovi poslednji su dovoljno mladi da mogu da igraju u reprezentaciji jos 10 godina tako da Partizan moze da igra sa 12 stranaca a vi navijaci kluba KK sledece sezone mozete samo da cutite...

SKOK U NAPADU!!! BORBA BREEE

pre 13 godina

"Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)"
Neverovatno je kako si u tako kratkom i jadnom komentaru naveo 6 osoba koje su veci Srbi od tebe.

Laki Bor P.F.C.

pre 13 godina

Jaka stvar! Evropski velikan razvaljuje ispod prosečnog srpskoligaša sa kojim se igra i novajlija Tamiš.
Sad bi komšinice rekle : "A da vas vidimo u tabliću!?"

Ko o cemu .. KKSS

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Aha,uvek je tu sledeca sezona.

crno-beli deda mraz

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Pa naravno da ce i nama doci crnih pet minuta.
Ali vama se crnilo meri decenijama,covece.. C,c,c.

Sasa

pre 13 godina

Mislim da stvarno nije posteno. Bo Mc Calleb je stalno prolazio kroz CRVENO. (ili crveno-belo, nisam najsigurniji). Ostali samo dugmici. Hi, hi, hi.

L0shMI

pre 13 godina

E stvarno mi zao Trife, deluje mi kao skroz kul lik, a i xtra je trener. Steta sto mukica vodi KK SS svaki put kad je u totalnom raspadu. A i preterase ga... Bjelica toliko solira da je to za plakati. Meni najjace bilo kako Kikanovic drzi Marica nogom. Inace, onaj mali plej uopste nije los, steta sto je u pogresnom klubu.
Uzgred ovo je prvi put ove sezone da Partizan nekome uvali 100+ poena!

BRZI

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Kad smo kod stranaca vasi stranci dodju vide ili pobjegnu glavom bez obzira ili predju u Partizan (najbolji i naj sveziji primer Roberts ali opasuljio se covek na vreme)

Partizan sampion

pre 13 godina

Ajde bre vi nama pricate o strancima igrali vam Tejlor i Videnov dok ste imali da im date za burek, a ovaj Kikanovic je verovatno nas reprezentativac??! Zbog tog vaseg nacionalizma ste tu gde jeste, a najbolji igrac vam je Bjelica koji je ponikao u Partizanu toliko o Crvenoj Zvezdi. Takodje sto se tice reprezentacije pogledajte od trenera pa do igraca iz kog kluba su ponikli! tako da vi kukajte i trazite neke decije razloge u porazu a mi cemo da slavimo i da budemo sve jaci i jaci! PARTIZAN SAMPION!

Kalimero

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Ahahahaaahaahaahaa....pa ja veću glupost nisam čuo u svom životu!!!

stv

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)


Koja su to deca prošla kroz zvezdine mlađe selekcije i zaigrala za prvi tim (govorimo o ovoj ekipi)?

to vam je najači sport..i u buduće..

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Kesice sa slicicama..

Zovite me Dule

pre 13 godina

@Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)
Znao sam. Nismo uspeli da napravimo 30 razlike sto je ravno porazu.

Srdjan

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)
Kad malo porastu pobeci ce glavom bez obzira!!!

0,06

pre 13 godina

za ovog ajmeta...kaže do jeseni nema više košarke. ti si stvarno veliki navijač, cibona izgubi i odjednom te košarka ne zanima... samo se pitam šta bi govorio da godinama niste krali jadnog zadra

cunami

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

Dadose,dadose...A jesi li zaboravio koliko su primili?
Prosto mi neprijatno da te podsecam.
A vidim vama nije neprijatno da se posle ovog cunamija javljate...nemate sa cime drugo da se dicite,pa vam je to uteha.Slaba uteha.
Ali cudo jedno kako na sve nacine pokusavate da prikrijete debakl.Opet ponavljam-slaba uteha...

IVORY

pre 13 godina

Samo 28 razlike, a nismo cak ni pogodili nista preko pola terena. Slabo :(

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

- E, jak si mi ti stub Srpstva kad Marica nazivas Australijancem.

Mislim da vam je najbolje da se posle ovakvih poraza ne javljate, jer nam samo jos vise ulepsavate pobedu svojim patetickim izjavama

mozda...jednog lepog dana

pre 13 godina

•Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Da,sledece sezone mozda? Kako mi je to nesto poznato...ovaj... :{)
Laka ti noc prijatelju,meni i laka i spokojna.

Milan Teofanovic

pre 13 godina

tu vise nema sta da se komentarise !!!
jedino sta treba uraditi to je zabraniti partizanu da igra ovu nasu ligu i nlb, a da igra samo evroligu !

PAOK

pre 13 godina

Sad je i reprezentacija na tapeti.Prosle godine smo imali 3 igraca u reprezentaciji;Velickovic,Tepic,Tripkovic.Pa ne moze svake godine po 3 reprezentativca.Vi ubacite u reprezentaciju 2 igrca u 4,5 godina,i to je je uspeh.Umesto izgovora,bolje trenirati.Izgovori mogu jednog dana da ponestanu.

ja

pre 13 godina

(Africka zimska bajka, 30. maj 2010 00:56)

A koliko je stranaca imala zvezda prosle godine? Ja cu ti reci-6! Kikanovic,Milosevic, Bakic, Ovens,Roberts,Stiven Markovic. Sta hocete onda?A na pocetku ove sezone ste ih imali 4 i trebao je da dodje jos jedan centar amerikanac!
Teodosic nije igrao u zvezdi kao sto neki rekose, ali covece, on sem u polufinalu,nam je bio maltene najgori igrac na EP! Svi sad zaboravljaju njegova ispucavanja sa 7-8 metara,njegovu nonsalantnu igru,zbog koje su ga svi ovde pljuvali. Pa Tepic,Novica i Krstic su bili ti koji su nas nosili kroz sve utakmice i da nije bilo njih nebi ni dosli do polufinala i finala.
I gde pise to da Partizan treba brinuti o reprezentaciji i da izbacuje igrace za istu??? Mi igramo za sebe,a ne za reprezentaciju, ali i pored toga smo izbacili nebrojeno reprezentativac u zadnji 20 godina,a posebno od kada je taj DULE u Partizanu! Ali koliko ste vi reprezentativaca izbacili zadnjih 20 godina (Rakocevic i Obradovic,koji su ruku na srce imali male uloge u reprzenaciji)? Kazes zasto ove godine Dule nije napravio reprezentativce- pa jel je Partizan fabrika pa da izbacuje igrace za repr., svake godine po nekoliko?Pa prosle godine su nam uzeli 3 repezentativca,a ti bi hteo da mi vec ove godine imamo spremljene nove Novice,Tripkovice i Tepice?

grobar kumanovo

pre 13 godina

jos jedan lagani trening partizana ja mislim da nema sta da trazite u polufinale zasto idete na partizana opet ce stoka da vas nabije zreli ste za beogradsku zonu jos jedna pobeda malog partizana kako ga vi zovete idemo dule 009 slavice se titula partizan je sampion

BMF

pre 13 godina

Inace ne ostavljam replike na komentare ali gospodinu koji se potpisao sa "Ajme" moram. Decko,KK Partizan ima isto evropskih trofeja koliko i cibona,sa razlikom da ima i 4 NLB lige i 20 pobeda vise u direktnom duelu protiv "Vukova sa Tuskanca". A to da TI JE U GLAVI PRAZNO,to ti verujem.

Ralemvp

pre 13 godina

S obzirom da je danas 19 godina od Barija zeleo sam da sa sto vecom razlikom pobedimo gancije.Sto mi se jos vise svidja je to sto igramo skoro sigurno i u prvoj rundi PO.Jedva cekam.

rafa nadal

pre 13 godina

Predlazem da se sledeci "derbi" odigra na sljaci omiljenoj podlozi K.K. Sledeca sezona i da vidimo onda stvarno gde je ko u kosarci(eh to su bila vremena...)

grobar do groba

pre 13 godina

Podneo sam zalbu protiv "rts" jer nisu posavili zabranu do koliko godina moze da se gleda utakmica, ono nije bilo preporucljivo ispod 18 godina!! :D

Milos

pre 13 godina

@(zola ma sta kazes kidace? ha ha klub vam se gasi moracete rasprodati igrace sve do jednog ako mislite da prezivite! A sta mislis ti sta se desiti kad malo porastu Mitrovic,Djekic, Balaban, Besovic?! A vi od tih klinaca imate samo Nedovica. Bjelica i Stimac idu na kraju sezone, Radivojevic isto, Kikanovic verovatno... Ko vam ostaje Jelovac? E bas me zanima kako ce da se nosi on sa Maricem, Vranesom i mozda Raduljicom ako dodje u Partizan?(a doci ce sigurno ako nam efes bude bio sponzor)

scorpi0

pre 13 godina

Sta je grobari?Ova nasa deca dadose vasoj legiji stranaca 75 poena.Polako,kad malo porastu kidace!
(zola, 29. maj 2010 23:02)

sine, pogledaj u semafor! dali ste 75, a primili 103! sto znaci da ste bili u deficitu od 28 poena!

Lebron

pre 13 godina

Posle detaljnog pregledanja snimka utvrdjeno je da su 29 koseva koje je Partizan postigao na ovaj ili onaj nacin neregularni. Ocekujte zalbu i saopstenje u narednih 48 sati! KKSS

sanja

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)


Sorry gosn Elmedine Kikonovicu!!! Nasi "stranci" bar znaju da igraju, vasi dodju, vide, i pobegnu...

sanja

pre 13 godina

@ Dule Vujosevic-selektor Crne Gore
Slavko Vranes-Crnogorski reprezentativac
Aleks Maric-Australijanac
Jan Vesely-Ceh
Roberts i McCalebb-Amerikanci.
Posle neko kaze Partizan stub srpstva,uvek ste bili komunisticka internacionala.Obicni gubitnici final foura,sa legijom stranaca u ekipi.SRAMOTA ko dominira srpskom kosarkom.
(Africka zimska bajka, 29. maj 2010 21:45)

Sorry gosn Elmedine Kikonovicu!!! Nasi \"stranci\" bar znaju da igraju, vasi dodju, vide, i pobegnu...

po

pre 13 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje,docice i vasih pet crnih minuta,toliko od mene,laku noc.
(ovo je balkan, 29. maj 2010 22:32)

Idemo 3,4 sad : AXAXAXAXA brate smesan si. I posle vasih pet minuta opet ce doci nasih pet minuta zato najbolje je smejati se sto cesce?

Pozdrav ajmetu, koji se vratio komntarisanju rezultata Slavnog Partizana nakon infrakta u finalu NLB.