Subota, 22.05.2010.

21:33

Milito doneo Interu Ligu šampiona!

Fudbaleri italijanskog Intera osvojili su Ligu šampiona pobedivši u finalu na stadionu ’Santijago Bernabeu’ u Madridu nemački Bajern sa 2:0.

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Milito doneo Interu Ligu šampiona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

228 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 13 godina

Moj Sasha iz Boegrada ako ti stvarno mislis da nijedna ekipa odavno nijee cistije osvojila LS nisi objektivan,ja sam samo naveo cinjenici koji su potvrdili svi,ama bas svi komentatori i s ve bivse sudije na svim italijanskim TV,RAI Mediasest,SKY,hm,ti da mi das strucnu pomoc,hehhe,samo mi reci koliko godina imas i koliko si utakmica vidio uzivo,osim rvenstava Srbije,koje apsolutni nista ne konta,kada mi to kazes onda sam spreman da mi ponudis tvoju strucnu pomoc i obajasnis kako to sve oko fudbala funkcoinise

rober

pre 13 godina

Kada se sabere posed lopte Intera u zadnje tri utakmice lige šampiona možda bi navukli 90% i oni osvoje ligu šampiona. E tome se mora stati na kraj jer se tako fudbal uništava. Želim da vas na godinu neko nakanta kao kad vam je Barsa očitala lekciju iz fudbala u utakmici po grupama na Camp nou.

Revolt

pre 13 godina

Da je dosuđen čist penal kada ja Maicon očegledno dirao loptu rukom Bayern bi poveo pa bismo onda videli kako bi Inter igrao. UEFA MAFIOZI

Sasha Beograd

pre 13 godina

To Dragan

Covece da li primecujes koliko su tvoji komentari pristrasni i koliko si ogrezao u zavisti. Odavno jedna ekipa nije pobedila u LS na posteniji nacin. Milim da ti je potrebna strucna pomoc

Dragan

pre 13 godina

Tri nedosudjena jedanaesteca nedosudjena za Celsi u utakmicama sa Interom,iskljucenje Samuela zbog faula nad Kaluom,da ne bude zabune zbog neobjektivnosti sve potvrdjemo od bivseg italijanskog sudije Tombolinija koji je sada komentator RAI,nedosudjeni jedanaesterac za Barselonu na utakmici u Milanu(faul Snajdera na Daniju Alvesu) takodje potvrdjen od svih italijanskih komentatora,nedosudjeni jedanaesterac sinoc u finalu za Bajern,mislim,sve je jasno....

Саша

pre 13 godina

Ако један тим у нокаут фази у директним окршајима избаци првака Шпаније,Њемачке,Енглеске и поред њих Русије онда је то најчистије узета ЛШ уназад много година. Сјетимо се само лањског Барселониног проласка Челзија у полуфиналу .

martin*

pre 13 godina

A sta mislite dali bi inter pobedio da je sudija svirao postoeci penal za baern na rez 0:0 kada je maikon igrao namero rukom????
prosle godine barsa sampion sa sudije sada Inter isto nesto mi smrdi da se sampion zna jos od grupne faze ls

LICHY

pre 13 godina

Naprijed Bayern na krilima Olića..večeras Ola odlučuje ko i svaki put...čovjek zna znanje...ŽIVJELA HRVATSKA
(FeboZg, 22. maj 2010 11:32)


Samo sam cekao tvoj komentar hahahahahahahahahahahaha ... SMESAN SI !!! :SS

Aco

pre 13 godina

@FeboZg
Deki jeste usao umesto Kivua ali nije otisao na levog beka. Pa i Materaci je usao umesto Milita ali nije otisao u spic. Ne znam koliko pratis fudbal ali ne mora da znaci da igrac koji ulazi odlazi na istu poziciju kao onaj koga menja:-) A sto se tice Ivanovica ,mnogi klubovi su po trofejima veci od Celzija ali je Celzi SADA ( u trenutku kada Bane igra za njega ) daleko konkurentniji i bitniji faktor u Evropi i PL od mnogih trofejnijih klubova .I jos jednom - Srbi imaju igraca u TOP 11 Premier lige zadnje 4 sezone. I nemoj biti smesan poredeci Kranjcara i Corluku sa nasim najboljim igracima. Ako si forum provokator tvoje pisanje je ok ali ako to zaista a mislis onda se mani fudbala i gledaj nesto sto razumes.

Hrvat u Beogradu

pre 13 godina

Nije Inter dobio utakmicu nego sudac koji nije dosudio kazneni udarac za Bayern zbog igranja rukom nogometaša Intera kod 0:0.

Nije Inter dobio utakmicu nego Van Gaal koji Pranjića nije ubacio na prednjeg veznog.

Za utjehu ostaje da je Goal.com uvrstio Olića u idealnu momčad Lige prvaka ...

Slave

pre 13 godina

Najveća sreća.. Radost... Inter je ipak zasluženo prvak Evrope.
To zaslužuju svi kojima je u srcu inter.. Onaj cigan "Ibra" neka plače. Sačuvati Majkona i Milita, dovesti najperspektivnijeg mladog italijanskog štopera Ranočiju; iz Gremija dovesti novog majkona; Fernandesa .Ovi transferi su u toku.. Pošto dolazi najveći mladi čarobnjak, play, Filip Kutinjo koga porede sa Ronaldinjom( pogledati klipove na YouTube-u) Mada ne treba isključiti dolazak vrhunskog lijevog beka Kolarov ili Vargas..... Forza inter

ненад

pre 13 godina

За обожаваоце лика и дела КАТАЛОНСКОГ клуба само подсећање на пролаз Барсе и лоповлук против Челзија претходне сезоне.Мурињу капа доле.Доведен је да освоји лигу шампиона и то је успео.Па Интер га је чекао 45 година. Ни Бајерн који је прошао Фјорентину на лоповски начин имао је јалову иницијативу без иједне шансе.Поред Милита који је нападач геније ова екипа Бајерна нема шта да тражи.Фудбал губи све присутнијим лоповлуком које оличавају више него срамне судијске одлуке.Да небуде забуне није ми симпатичан ниједан Европски клуб са запада те се мој коментар заснива на чињеницама.

bobcha

pre 13 godina

@lik Ti si ocigledno gledao neku drugu utakmicu, a ne Inter Barsa 3:1, kada tako pricas neke gluposti

Inter je zgazio Barsu u Milanu, pravi fudbalski cas im drzao. A koliko je sansi promasio Inter pogledaj i prebroji, pa razmisli ko je imao srece.

Ali ipak mislim da si gledao neku drugu utakmicu

☺ Finale Madrid ☺

pre 13 godina

Kada smo kod zastava, vidim da se pojedini ne slazu sa tim da igraci nose sa sobom nacionalnu zastavu kao sinoc na dodeli pehara LS. A sta kazete na to sto klubovi recimo kao Barselona imaju na sebi katalonjsku, odnosno real madrid spansku zastavu? Pa ti igraci sto igraju za te klubove nisu ni spanci ni katalonjci mozda, tako da ako klubovi mogu, zasto dejan stankovic ili neki drugi igrac ne moze poneti nacionalnu zastavu!?

friùl

pre 13 godina

&FeboZg

ne znam da li ti je poznata povjest intera, osnovan je 1908. g od strane disidenata(uglavnom stranaca) kojima je bilo zabranjeno da igraju za milan. i samo ime kluba (internazionale) ti govori tko igra za inter. tradicija je da za inter igraju stranci i poneki talijan jer to je jedini klub u italiji u kojem su stranci tretirani jednako kao talijani. sto se tice olica, drago mi je sto je momak uspio, ponajvise jer smo obojica iz brodske opcine, ali na ovoj utakmici nije se vidio. cestitke mourignu, cestitke stankovicu koji poslije kpk sa laziom osvaja i ligu sampiona. naravno cestitke militu koji je odlucio pobjednika i navijacima bayerna koji, usprkos porazu svog kluba, aplaudiraju igracima intera na zasluzenoj pobjedi.

lik

pre 13 godina

Finale je odigrano Inter-Barselona 3:1 (Barsa je imala sreće, mogla je 5 gola da primi). Utakmica u Barseloni kao i ona juče su bile formalnost. Tako rade veliki treneri. Inter je osvojio 3 trofeja i zaradio mnogo eura zahvaljujući Murinju i njegovim čudesnim potezima. Njemu kad treba rezultat igra sa 4 klasična špica(a naši treneri ubacuju u igru centralnog beka na mesto napadača, kakva glupost(Dostanić)). A, svi izgleda da zaboravljate da Murinjo uvek igra sa 3 napadača +Snajder. Postigli su najviše golova u seriji A (75) i primili najmanje(34) ,g. raz. +41. Pa šta svi vi hoćete više od Murinja. Isto je i sa Antićem, čovek nas je vratio iz mrtvih, napravio tim i opet svi nešto pametuju(te trebao je da zove ovog, te onog...). Da je sreće da imamo takva dva trenera u našoj ligi pa da vidite da li ne bi bilo gledaoca, a ne ove neznalice i poslušne, pola njih nema ni diplomu.
(Murinjo Kralj, 23. maj 2010 13:28)
============
WTF???sta je trebalo da bde u milanu mec inter-barsa,nisam dobro cuo ni procitao?????pa da li si ti covece pri cistoj svesti i zdravoj pameti????pa onakav bunker na dva poklon gola od sudije u zivotu nisam video,da ne pominjem desetkovan tim barse i puytovanje autobusom,a kazes formalnost u barseloni,jel?????ja mislim da je posle onakvog jos zesceg bunkera i vise srece bnego pameti,i cistog gola xavija koji je ponisten,ja msilim da su igraci intera posle meca bili 10 dana na nekoj rehabilitacionoj banji kako bi se oporavili nakon iscrpljujuceg meca gde su jedva stajali na nogama i molil Boga da su sudija svira kraj sto pre.ali murinjo je sam sebi presudio dolaskom u real,njegove bunkerice jednom mogu proci,dva puta,NE,NE.jedva cekam da vidim ponizenog murinja na kamp nou,na stadionu gde nikad nije,a nikad ni nece pobediti jer ima kompleks tog stadiona.

djenoveze

pre 13 godina

Kakav je majstor ovaj Milito! Fenomenalna partija i to u finalu, pored dva gola ,uz stopostotnu realizaciju, namestio je i dve idealne sanse saigracima.

Nazalost, mnogi poznavaoci sitacije u Argentinskom nacionalnom timu predvidjaju da ga Maradona nece uvrstiti u spisak putnika za Juznu Afriku :(

Leo Martin

pre 13 godina

@ Deki

"Znaš koja je razlika između fudbalera i nogometaša.
-Fudbaleri idu na SP....."

Vic nije bas uspeo. Na SP idu slovenci a oni su isto nogometasi.

no fear

pre 13 godina

ne prepucavajte se bezveze,i Stanković i Olić su dobri igrači..
a razlog što sasd spominjem njih dvojicu je taj što jutros pročitah ovo:
krenuli u petak Olićeva rodbina i prijatelji iz Davora (rodno mu selo u Slavoniji) na put u Madrid..busom do Temišvara,pa onda na avion..išli jasno na Beograd,pa tamo jadni upali u popodnevnu gužvu,dva sata se vukli kroz grad..zatim ih kod Vršca policija kazni zbog prekoračene brzine,pa su jedva našli banku da radi i promijenili pare..potom vidjeli da kasne na avion,pa zvali Olića a ovaj aerodrom u Temišvaru..igrom slučaja pilot bio Hrvat,pa ih čekao pola sata..a onda nalete u avionu na Stankovićevu ekipu,koji su isto kasnili i uspjeli ga uhvatiti samo zato što je pilot čekao..onda su se poslije veselo svi skupa družili..eto..:)
p.s. kao što rekoh,i Stanković i Olić su dobri igrači..:)

srba

pre 13 godina

febo smesan si ivanovic je izabran za beka lige gde je vas corluka,nemoj biti ljubomoran na nase zvezde bolji smo trenutno zato mi idemo u afriku a vi iz fotelje,kako vas nije sramota treci u grupi bili englezi su vas ponizili a ukrainci da ne pricam

postman

pre 13 godina

I sta kazete,Inter ne igra lep fudbal.Pa sta cete vece lepote od duplog pasa Snajdera i Milita i Militovog laznjaka kod prvog gola i slanja Van Bujtena po burek kod drugog gola.
Murinjo je najveci trener od trenutka kada je izmisljen fudbal i racunam da ce u svojoj karijeri bar jos tri puta uzeti ligu sampiona.

Deki

pre 13 godina

@FeboZG
Sada fino ovo pročitaj, pa komentariši.
Stanković je trenutno jedini igrač iz ex-yu koji je dugo vremena u samom vrhu evropskog fudbala. Ivanović, jedan od najboljih bekova dansšnjice, sigurno nije dzabe uvršten na prvih 11 Premier lige. Vidić po mnogima najbolji štoper na svijetu, silni Mančester sa njim i bez njega nije isti (kada on igra odbrana se teško probija).Imam jedno pitanje za tebe, u koliko zadnjih (npr: zadnja 3) finala je hrvatska imala svojih, a koliko SRBIJA fudbalera.... Da ne nabrajam dalje samo ću ti ispričati jedan fazon:
Znaš koja je razlika između fudbalera i nogometaša.


-Fudbaleri idu na SP.....

A sada što se tiče finala.
Svim srcem sam navijao za Inter i radovao se ko nenormalan kada je Milito dao golove. Zslužena titula, a gospodin SPECIJALNI je dokazao da mu nema ravnog u njegovom poslu.........
Hvala ti Žoze.....

FeboZg

pre 13 godina

(Dzo Kol, 23. maj 2010 13:11)

Stručnjak..a ko je ušao umjesto beka Chivua?I kakav vas Ivanović spopao??Pa Olić igra u večem klubu nego kaj je Chelsea..ti pratiš nogomet od 2005 izgleda...ovi bunkeraši čekali 45 godina trofej i jedva dočekali..Btw..dejo je dodrino loptu u finalu točno jednom...i to je krivo dodao..Kranjčar je btw doktor za sve Vaše zajedno..o Luki nećemo ni pričat..kakav mrkli Ivanović..da se nije ozljedilo pola Chelsea nebi tekme vidio..

Murinjo Kralj

pre 13 godina

Finale je odigrano Inter-Barselona 3:1 (Barsa je imala sreće, mogla je 5 gola da primi). Utakmica u Barseloni kao i ona juče su bile formalnost. Tako rade veliki treneri. Inter je osvojio 3 trofeja i zaradio mnogo eura zahvaljujući Murinju i njegovim čudesnim potezima. Njemu kad treba rezultat igra sa 4 klasična špica(a naši treneri ubacuju u igru centralnog beka na mesto napadača, kakva glupost(Dostanić)). A, svi izgleda da zaboravljate da Murinjo uvek igra sa 3 napadača +Snajder. Postigli su najviše golova u seriji A (75) i primili najmanje(34) ,g. raz. +41. Pa šta svi vi hoćete više od Murinja. Isto je i sa Antićem, čovek nas je vratio iz mrtvih, napravio tim i opet svi nešto pametuju(te trebao je da zove ovog, te onog...). Da je sreće da imamo takva dva trenera u našoj ligi pa da vidite da li ne bi bilo gledaoca, a ne ove neznalice i poslušne, pola njih nema ni diplomu.

bobai

pre 13 godina

Nikada mi nece biti jasni ovi ljudi sto komentarisu i koji sve znaju i koji su najpametnij,pa kad tako sve znate ,sto niste fudbaleri ili pak selektori,treneri ili nesto trece?????

Mnogo ste mi pametni,Murinjo kao unistio fudbal,paz bogati,a sta bi ste vi radili da ste na njegovom mesto?? vi bi igrali tako da to bude lepo za oko,a titulu ko sisa. E nerode neshvatate sustinu,i nikada necete shvatiti sta je danasnji fudbal.

Svaka casti INTERU,ucinio me je sinoc najsrecnijm covekom na svetu jer su pokazali da su najjaca ekima u Evropi i da su zasluzeno osvojili sva 3 trofeja!!

A Murinjo,pa on je kao najblji hirurg na svetu,samo sto je on hirurg u fudbalu !!

Nemanja

pre 13 godina

Šta hvalite onog Stankovića..reko sam ja da on ima snage za 25 minuta samo...onaj Chivu sa pola glave igra prije njega...btw tekme..bunker,30% posjed lopte,2 kontre i trener glavna zvijezda kluba bez ijednog Talijana???I vi slavite Inter..Da je Bayern imao jače stopere i bolju odbranu nebi Inter zabio do preksutra..Nedosuđeni penal???Ma ne nije bio jel da?Komšije se kite tuđim perjem ko i obično..a i ona ružna trobojka na kraju..najružnija zastava koju sam ikad vidio..
(FeboZg, 23. maj 2010 12:17)

Verovatno si hteo da kažeš da je Bajernu imao Vidića, Ivanovića i Milita, umesto ½najboljeg napadaća celog univerzuma½ kante-olića, 10000000% bi pobedio...

1. krug...

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...

Daj molim te!!!!

Dzo Kol

pre 13 godina

@FeboZg
Ja sam onog vaseg olica video tek kada je izlazio iz igre:-).Covek je kalibar za rezervu u jakom bundesligasu ili da bude standardan u nekom iz sredine tabele.Ali ipak je bolji od onih vasih 'galaktikosa' corluke,kranjcara,dudua...Bajern je mogao da igra do sutra i ne bi dali gol.Inter zasluzeno prvi.P.S.Vidi se koliko pratis fudbal,Kivu je levi bek i ne vidim zasto bi Deki trebao da bude opcija na levom beku. Niste imali igraca od Sukera a Srbija od tada u najboljim timovima ima standardne Vidica,Ivanovic...

delia glingon

pre 13 godina

Stvarno Murinjo je cudo od coveka, e nek odbrani titulu i nek postavi jos jedan rekord. Inace odlazkom u real je cista propast.
Cestitke Interu, mada sam zeleo da bajern pobedi radi crveno-bele boje.

string

pre 13 godina

Slavite klub čiji je trener Vašeg kapetana iz veznog igrača pretvorio u beka???Pretvorio je Etoa iz napadača killera u stopera...Pandeva iz napadača u beka???Da Čukarički potroši toliku lovu na pojačanja ko Inter i on bi osvojio LP-a..30% posjed lopte..2 kornera,2 udarca na gol i 2 gola...sve zahvaljujući RUPAMA Van Byutenu i De Michelisu...i još sudac ne svira penal čist ko suza za Bayern..Čestitke Stankoviću za ostvarenje sna...S obzirom da Inter na svakom mjestu na terenu ima po dva tri igrača,ni jednog Talijana praktički u momčadi..ne znam...imam dojam da je u finalu igrao MUFC sa Vidićem u odbrani i Rooneyem u napadu da bi dobio 5:0...Rezultat prije svega i zato čestitke.najviše zbog Zanetija i Stankovića..ovi ostali su svi plačenici koji će za Joseom u Real..jaka ljubav prema klubu u koju se svi tako kunu??!!
(FeboZg, 23. maj 2010 12:54)

# Link komentara

Kazem ti ja, teorija zavere, klasicna...sta se lozis bre, pa ako su rupe Van Buyten i Demichelis, znaci da ni ne zasluzuju titulu, fudbal je nekad bio igra all around igraca, trener te ne pita na kojoj poziciji igras vec koliko si spreman, a sad, te ja ne mogu stopera slab sam, te ja ne mogu krilo spor sam...i uostalom, Bayern je stvorio jednu polupriliku i to je to, Inter je ceo mec drzao pod kontrolom , a koliko sam uspeo da skontam, svako ko se ne razume u fudbal odmah se hvata za posed lopte, to je isto kao kad ja kazem da sam na pismenom zadatku iz srpskog napisao 5 strana i zakucao keca a lik koji sedi do mene napisao jedva 2 i dobio 5...mislim, valjda si dovoljno mentalno zdrav da ukapiras poentu...nije vazno koliko si imao posed lopte, nego sta si za period u kojem si imao loptu uradio na terenu, e kad to shvatis , onda ces shvatiti i fudbal...niko se zivi ne buni, svi omentarisu kako je ovofinale ilo jedno od najkorektnijih kad je sudjenje i fair-play u pitanju, a ti se jedini pravis pametan. I jos nesto, kog je pretvorio u beka? Pa Havijer Zaneti otkad je poceo da igra fudbal prirodna pozicija mu je bekovska ,a spada u red najuniverzalh fudbalera danasnjice, Eto'o, decko je jedva 5 puta boravio na svojoj polovini ,stalno je razvlacio i pravio prostor Militu, a kad je Pandev u pitanju, on je igrac koji vise voli da bude u vezi i da ima loptu u nogama nego li da ceka u napadu...ma sta se bre ja uostalom prepirem, sa nekim ko je u zuvotu cuo samo za Mesija,Ronaldinja i Mes que un club, iako ni ne zna sta znaci.

Dj_O_L_E

pre 13 godina

Ovo je posledica dobro odradjenog letnjeg prelaznog roka.Prodali su Ibru za 45-50 milki(valjda)+Eto(koji doduse i nije bio narocito dobar ove sezone,verovatno jer ne igra spica vec po strani)Pa su od tih para dovedeni odlicni Lusio,Mota,Snajder i naravno sjajni Milito.Nemaju superzvezdu u ekipi,ali su kao tim na vrhunskom nivou.Zato sad mogu sa sigurnoscu da kazem da je prosli prelazni rok jedan od najbolje odradjenih sto se tice bilo koje ekipe koju pratim,a odradio ga je Inter.

Siniša

pre 13 godina

Izgleda da su neki zaboravili da je Murinjo pokupio neke ,,otpatke'', isti taj Bajern (koji ima dva drveta na mestu cen. beka) je rekao da im ne treba Lusio, Real je stavio na transfer listu Snajdera, a Lacio je šutnuo Pandeva(koji nije ni igrao 6 meseci), Otoa je odbacila Barsa. Murinjo je pokupio te ODBAČENE i osvojio 3 trofeja. Doveo je Milita i Motu. pustio je ibrahimovića i Vieru. Ko je napravio dobar posao, a ko ne, suvišno je govoriti gluvima i onima koji nisu realni. Drugo, što se tiče Dejana, imao je povredu, nije bio u dobroj formi i to je jedini razlog zašto je u drugom delu manje igrao, ali to je dobro za reprezentaciju, jer se nije potrošio i biće maksimalno spreman za SP.

stex

pre 13 godina

Ma da Bajern je izbacio Juventus raspali i Fiorentinu na srecu i onda su umislili da su doktori za Italijane ... Znao sam ja da ce Inter da ih otrese al dzaba ljudima ...

FeboZg

pre 13 godina

Slavite klub čiji je trener Vašeg kapetana iz veznog igrača pretvorio u beka???Pretvorio je Etoa iz napadača killera u stopera...Pandeva iz napadača u beka???Da Čukarički potroši toliku lovu na pojačanja ko Inter i on bi osvojio LP-a..30% posjed lopte..2 kornera,2 udarca na gol i 2 gola...sve zahvaljujući RUPAMA Van Byutenu i De Michelisu...i još sudac ne svira penal čist ko suza za Bayern..Čestitke Stankoviću za ostvarenje sna...S obzirom da Inter na svakom mjestu na terenu ima po dva tri igrača,ni jednog Talijana praktički u momčadi..ne znam...imam dojam da je u finalu igrao MUFC sa Vidićem u odbrani i Rooneyem u napadu da bi dobio 5:0...Rezultat prije svega i zato čestitke.najviše zbog Zanetija i Stankovića..ovi ostali su svi plačenici koji će za Joseom u Real..jaka ljubav prema klubu u koju se svi tako kunu??!!

panto

pre 13 godina

Iako sam veliki navijac JUVENTUSA,cestitam Interu na tituli,stvarno su je zasluzili! I pokazali da je Italijanski fudbal jos uvijek mocan! Jos kad se za koj sezonu vrati stari Juve,onda ce tek biti zanimljivo!:)

todos

pre 13 godina

Čestitke Stankoviću, Murinju i Militu, i ostaslima na zasluženo osvojenoj tituli.
Niko nikada to više nije zaslužio od nujih sada.

GL

pre 13 godina

Ovogodišnje finale Lige Šampiona, i pored pobede Intera, ostaće zapamćeno po tome što je njihov dugogodišnji kapiten, verovatno po prvi put u svom životu iskazao emocije, i pri tom me nasmejao do suza :) (obratite pažnju na sliku sa peharom:))))

Milan

pre 13 godina

Prodas Ibrahimovica i za taj novac dobijes Etoa, Snajdera i Milita, i na kraju osvojis ligu sampiona bez dodatnog ulaganja u magazvezde.Jako mudar potez meni licno nesimpaticnog Murinja koji stvarno vidi dalje od drugih i tacno zna sta njegovoj ekipi treba.A sto se tice Milita, taj covek u kom god klubu je igrao, postizao je preko 20 golova po sezoni.Imao je tu srecu da dodje u veliki klub i konacno pokaze na najvecoj sceni koliko je dobar igrac.

Mirisavljevic-Smrda

pre 13 godina

21/5/10-rodio mi se sin Boris u dalekoj Belgiji:RADOST!
22/05/10-Inter osvaja Ligu Sampiona i Deki Stankovic sa srpskom zastavom podize pehar:
R A D O S T !!!
P.S.Bayern treba Robbena i Olica da urami, a resto igraci:pozivam ih da odigrmo zezanje tekmu u jednom od parkova Antwerpena na male golove-dobijamo ih ladno,a ja cu da cuvam Müllera da ga metnem u dzep!
SRBIJA!!!

Siniša

pre 13 godina

Kakav potez Murinja, prodao Ibrahimovića,a za taj novac doveo Lusia,Etoa , Milita, Snajdera, Pandeva. Svi su se smejali i govorili da bez IBRE (ili sličnog igrača u top fudbalu nema šta da traže). On je napravio tim, tim nije jedan vrhunski igrač. Ovo treba da začepi usta našim trenerima (koji stalno traže alibi) koji kažu da im treba 4 godine da naprave tim i da ga uigraju. Ko ne zna da radi treba mu 10 godina. Murinjo, na pripremama, ne gubi dragoceno vreme, kao naši treneri (koji rade atletske treninge), već od prvog dana radi sa loptom, a da li su njegovi igrači fizički dobro pripremljeni suvišno je i govoriti, a igrali su sreda-nedelja na 3 fronta i to kakva. Naši igrači odigraju jednu sredu i svi se raspadaju. Da ne govorim koliko je para Murinjo doneo Interu osvajanjem lige šampiona. Pa sad svi oni koji su mislili da je Murinjo imao veliku platu treba da ćute, malo je plaćen koliko je klub zaradio. Slično se desilo i sa našom reprezentacijom dovođenjem Antića. Ovo sve kažem, da bi bilo bolje da naši klubovi dovedu dobrog trenera i plate ga milion, a ne da dovode prosečne (za par hiljada eura), a ništa ne znaju. Isto je sa trenerima mlađih kategorija, ako pristane da radi za 15.000 din. on je dobar, a to što ne zna ništa nikom nije važno, osim što deca ništa ne mogu da nauče.

Marko

pre 13 godina

Opet crveno-beli u kanalu. To je već danas postao standard.
(Pozdrav od Krcuna iz Libertvila, 23. maj 2010 07:54)

Kakav si ti kompleksas pa to je strasno!!!

Red bull

pre 13 godina

Ovi sto kritikuju igru Intera neka idu da gledaju Pekar-Balkan Bukovicaako im je do lepote igre.Ljudi ovo je ozbiljan biznis i tu nema improvizacije.Bori se za titulu, veliki novac i sponzore. Fudbal nije cirkus Adrija dazabavlja milione i da se umire ulepoti i na kraju rezultat bude 8:8 i penali odluce pobednika ili novcic. Bravo za Inter i bravo za Dekija. Deki usao si u istoriju. Jos jedan Delija u istoriji koji je osvojio LS

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Milito, bravo Murinjo, bravo Inter!!! Svaka cast na pobedi, sasvim zasluzenoj. Milito dokazao da je trenutno jedan od najboljih igraca a Murinjo potvrdio da je najbolji strateg na svetu. Bajern kao da nije ni igrao na sinocnjoj utakmici. Sve cestitke.

http://www.worldofbasketball.org

Milan

pre 13 godina

Maradoni je malo falilo da ne povede Milita. Kako bi ispao glup pre nego sto je prvenstvo uopste pocelo. Ovako ce morati da saceka mesec dana pa da tek onda ispadne glup zato sto nije poveo Zanetija i Kambijasa.

Star a pamti

pre 13 godina

Ovo je cisto da se ne zaboravi. Zadatak za partizane: zaokruzi klub koji ste uspijeli da dobijete sa ove liste.. E to vam je najveci uspjeh u istoriji
2010. Inter

2009. Barcelona

2008. Manchester United

2007. Milan

2006. Barcelona

2005. Liverpool

2004. Porto

2003. Milan

2002. Real Madrid

2001. Bayern

2000. Real Madrid

1999. Manchester United

1998. Real Madrid

1997. Borussia Dortmund

1996. Juventus

1995. Ajax

1994. Milan

1993. Marseille

1992. Barcelona

1991. Crvena zvezda

1990. Milan

1989. Milan

1988. Eindhoven

1987. Porto

1986. Steaua Bukurešt

1985. Juventus

1984. Liverpool

1983. HSV

1982. Aston Villa

1981. Liverpool

1980. Nottingham Forest

1979. Nottingham Forest

1978. Liverpool

1977. Liverpool

1976. Bayern

1975. Bayern

1974. Bayern

1973. Ajax

1972. Ajax

1971. Ajax

1970. Feyenoord

1969. Milan

1968. Manchester United

1967. Celtic

1966. Real Madrid

1965. Inter

1964. Inter

1963. Milan

1962. Benfica

1961. Benfica

1960. Real Madrid

1959. Real Madrid

1958. Real Madrid

1957. Real Madrid

1956. Real Madrid

Bože, ko sve gleda fudbal?

pre 13 godina

"Caroliju fudbala nece osetiti niti jedna ekipa koju "posebni" trenira.
Zao mi je zbog toga! Covek propagira anti-fudbal!!!"
(Relno, 23. maj 2010 02:41)

Čoveče,
za tebe nije Liga šampiona,
za tebe je Becić i "Više od igre".

Milos RU

pre 13 godina

A Bajern je kao igrao savrsen fudbal? Danas se u fudbalu gledaju samo rezultati a Murinjo ih ima, fudbal se odavno ne igra zbog publike tako da lepota nije bitna. Nisam ocekivao pobedu Bavaraca iz dva razloga, prvi igrali su bez Riberija a drugi Murinjo je ove godine zatvorio i mnogo jace ekipe (Celzi, Barsa) a ne jednog prosecnog Bajerna koji nema drugog nacina da napadne sem preko Robena, laki su za citanje. Interu zasluzeno titula a Bajern nije ni trebao da igra u finalu zbog gola iz ofsajda.

P.S. Nemojte me pogresno shvatiti navijac sam Junajteda i ovo je neutralan komentar.

Dragan S.

pre 13 godina

@Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...
(Slobo, 23. maj 2010 01:11)
Zaboravio si da dodas i Maric sa australijskom zastavom.

ginola

pre 13 godina

ako bude u Realu pokušao da nametne ovakvu fudbalsku filozofiju,Murinjo će se zadržati 2-3 mjeseca.Zna se ko je najveći na svijetu i šta njegovi navijači vole da gledaju.

Tigar

pre 13 godina

Jedan komentar mi je upao u oci. Ja sam navijac partizana, to ne krijem ali ne razumam kako je "Sever" uspeo da u zvezdine igrace koji su osvajali Ligu Sampiona uvrsti Ognjenovica koji nije istu nikad ni video sa klupe, ali je zaboravio Vladimira Jugovica koji je harao gde god je igrao.
Svaka cast Interu i Murinju koji je postavio fantasticnu taktiku u celom ciklusu Lige Sampiona.

One night in May

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54

Naravno da svi znate ime tog kluba!!! Od Kopakabane do Cikaga, preko Beograda, do Tokija, svi znaju ime tog kluba!!

da je meni, eh da mi je

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Ne. Napadacki su igrali Monaco 2004. i Bayern Monaco (na italijanskom) veceras. Dali su 0 golova na dve utakmice Mourinhovim ekipama, primili 5 i uzeli drvene medalje bas kao i jedan klub `66. koji nema svoj stadion, a nije ni osnovan u gradu u kome igra kao domacin.

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Pola komentara je u vezi srpske zastave.U redu je to,ali ga malo preteraste.Ne pisete o igri vec o zastavi,kao da je to najbitnije sto se desilo na utakmici...

Nelle_pb

pre 13 godina

Brw za Inter...Murinjo je ovo pobedio sam :) covek je tako pripremio igrace da je bilo tesko da izgubi i od raspolozenije ekipe nego sto je bio Baryrn veceras.I na pocetku sezone sam govorio da je za Barcu bolji Etto nego Ibra.Nije on za njihov sistem igre...a sada ce Murinjo da gazi sa Realom.Zelim srecu Mihi sa Interom bice tesko ponovoti ovu sezonu.

Tom

pre 13 godina

...totalno mi je neukusno nosenje nacionalnih zastava u toku dodele pehara interu.Igras za inter raduj se za inter.
(mladen, 22. maj 2010 23:03)
# Link komentara

Preporučujem +34
Ne preporučujem (-82)

Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...
(Slobo, 23. maj 2010 01:1)

"nama srbima" Ja sam Srbin pa bi mi ne bi uopste smetalo da iko dize zastavu iz koje je zemlje rodjen!Po meni Stankovicev gest je govorio odakle je dosao i da ova zemlja ima sta da ponudi!On se ponosi svojom zemljom!On pokazuje ko je on!On je Srbin i ponosi se time!A to sto bi tebi to smetalo pokazuje neke druge stvari!A zamisli da partizan osvoji ligu sampiona i Dijara podigne Senegalsku zastavu,ti bi ga verovatno sacekao u nekom zbunu u Beogradu i prebio ga je l da?

mojse

pre 13 godina

ovoj murinjo je poslednji dvorski sut-kao car velik- koj skupo placen koj krasno zna svoju posao koj je upijao od veliki robson, vaan gaal i radio u barceloni prednost za njega i znao o kako se ponasati pod 1. sa celzi(pobedio) zasto je znao svoje igrace kratko..2 sa barcelona zna sistem igre kratko(pobedio) 3.zna vaan gala i to je isto(pobedio e uspelo je )
i bajern je imao dva stopera koji su spori, i nije mogao da nadohnadi riberija koji isti riberi ne dvizi se po geometriku(sablon) koju voli vaan gaal riberi zeza driblja to je trebalo bajernu ovu vecer.. bice gusto do drugu godini kad ovaj veliki trenjer murinju kako gubi sa velikim klub(real madrid,real ne voli bunkere ) i veliku svotu novca bacena na igrace takozvane realove zvezde od nas bajern ili od slicni na nas mi smo tu i nemoj zaliti bavarci za ovu veceer sklopile mu se kocke murinja idelo mu je ovu godinu jedino sto volim nemce je to sto imaju cvrst karakter i ta cvrstina ne vodi u pobedu za to volim nemce, i to sami nemci -klubovi- dokazali milion puta ponestalo je trenjera za ovim tajkuna sa velike pare za to sam nazovio murinja dvorski sut koj je vrlo lukav kad ima priliku i postao je jedan od veliki trenjera za postovanje alal mu vera (od 22.05.2010)fudbal se vraca prirodni klubovima ostao je murinjo grabite se mesozderi koji mislite da sa lovom sve se moze (gresite ) to je poslednjo uspelo interu gde je neamo nista svoje italijansko sopstveno drzavu videli smo 23 razlicni drzava kopja znaminja mislim na nacionalnosti igrace intera nadam se da je bajern naucio gde treba menjati i nema vise prodavanja trenjerski zanata poslednji kalfa(trenjer veliki) je murinjo,fudbalski trenjeri poznati po svoje ego i sopstvenu fudbalsku trenjersku skolu -- kako sto su nemci nizozemci i italijani ce se ubarzo vratiti takticari (bumerang)poznatu po velikom sistem koji pocivaju svi moderni klubovi uspesno skolu svoju,ono pa ce biti po staro haraju trenjeri nizozemci italijani nemacki trenjeri pa posle spanjoli(barcelona institucija mislim na nihov sistem) i italijani a to je svedeno na minimum(ponestalo je trenjera a ponestalo je para za vestacke klubove italijani su prezaduzeni englezi takogje i spanci da ne pricam a mi smo tu nemacka liga je kao tanker i ne menja kurs to je prednost
za englezi nemaju oni neki trenjeri vidi se po premier liga posledni je ovaj SAF veliki britanac(neka probaju da ga stave u ramku ) fudbal je igra strast emocii dostoinstvo bajern je to (bajern)za to je slavni velik gvozdeni i jedan jedinstvan karakterni fc bajern minhen a imamo i lova ko ima vise lova od (nemacku) nijedna od ovim navedenima drzava nema para kao nemacka mi se vracamo, to se mora priznati cestitam titulu interu(prezasluzeno) to je to nadam se da nisam uvredio nekoga i izvinete mi za predugacki komentar zalim nije lepo sve sto sjaje(cilj opravduje sredstva realno) zasluzena titula interu i navijacima predugo ste cekali i cestitam mom sunarodniku pandevu i komsija dekija zasluzi su. ko zasluzu ju afrikanci zasto ne nasi ljudi jos ovo UBER BAYERN i ako porazen ama sa dostoinstvom i samokriticki molim vas objavite komentar ne vregjam nikoga bas e realnost ma da je predugacki hvala vam

Relno

pre 13 godina

Inter je pobedio zato sto ima Murinja

Murinjo takticki sprema ekipe do savrsenstva

Caroliju fudbala nece osetiti niti jedna ekipa koju "posebni" trenira.
Zao mi je zbog toga! Covek propagira anti-fudbal!!!

eto ti sad :D

pre 13 godina

Iako je Inter uzeo ligu sampiona,i svaka im cast na tome,ne slazem se sa konstatacijom da Barsa ne igra najbolji fudbal...


samo se setite ruke u 89min. na NOU SAMP-u...

Ironman

pre 13 godina

Izbacili Celsi.

Izbacili Barsu.

Razbili u potpunosti Bajern i finalu.

Titula nije mogla biti zasluzenija od ovoga, zaluzili su je 200%.

Murinjo apsolutni genije, bilo je izuzetno lepo gledati ovo demontiranje Bajerna, skoro lepse nego ono fenomenalno demoliranje Barselone na Meaci.

Cestitke kapitenu!

ForeverSRB

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Da, da, slazem se...Isto ovkao je igrao i Marsej, te, 91' godine.. :DDD

Ruzno i lepo - @Willzykk

pre 13 godina

"Dobra i ružna taktička i defanzivna igra pobedile su lep napadački fudbal..." Ne znam koju si ti utakmicu gledao - ali od "Bajernovog" napadackog fudbala malo se videlo! Barem veceras - jer, staro je pravilo da mozes igrati onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Murinjo nije Nemcima dozvolio da se razmahnu - naprotiv, "Inter" je ne samo dominirao, nego su njegovi igraci i u napadu i u odbrani pokazali raskosnu tehniku, tako da ne znam o kakvom ti "ruznom" fudbalu govoris! Eh, sta su ti predrasude i navijacka strast! Vazi to i za sve one koji omalovazavaju Olica - pa taj covek je odigrao fantasticnu sezonu, i pritom ostavlja svaki put srce na terenu, sto je poprilicna retkost za napadace! Eh, da je jedan takav nama u Juznoj Africi! Za njega i za Srnu imam iskreno postovanje, a od hrvatskih igraca neocekivano je uzleteo i Niko Kranjcar u "Totenhemu", veliki potencijal, ali doskora ne i veliki radnik, sin mozda najraskosnijeg talenta medju napadacima bivse Jugoslavije! (Specijalnost Zlatka Kranjcara bio je bio "oksford", a specijalnost Miljana Miljanica je bila da takve poput Kranjcara ne zove u drzavni tim, posto je pretplacen bio Pizon-Petrovic, koji je uspevao da u svakih deset meceva sastavi jedan solidan! Pa ga jos prozvali - kojom ono, cetvrtom ili petom "Zvezdinom" zvezdom!?) Jos jednom: sezonu su u Evropi obelezeli neverovatni Mesi, Roben svojim "bilijarskim" golovima, zatim ovaj Milito, koji je "eksplodirao" u relativno kasnim fudbalskim godinama - odmah iza njih po ucinku dolaze Runi, Olic i jos dva-tri druga igraca! Ako cemo pravo, a zasto ne bismo, bolju sezonu je u Ligi sampiona odigrao Olic nego nasi Vidic i Ivanovic! Pozdrav svim objektivnim ljubiteljima fudbala (i nogometa)!

Slobo

pre 13 godina

...totalno mi je neukusno nosenje nacionalnih zastava u toku dodele pehara interu.Igras za inter raduj se za inter.
(mladen, 22. maj 2010 23:03)
# Link komentara

Preporučujem +34
Ne preporučujem (-82)

Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...

printerista

pre 13 godina

Šampionski!!!
Milito nije princ,
Milito je kralj!
Mislim da je Ibrahimović najvise ovde izgubio a ne Bajern. Cestitam dostojanstvenom Bajernu.

lik

pre 13 godina

Meni je najdraža činjenica što Antić nije bio u pravu kada je rekao da Barselona igra savršen fudbal. Po meni je Barselona obična muva bez glave koja ide samo naprijed i koja nema nikakav sistem. Murinjo im je pokazao gdje im je mjesto kao i ovim švabama koji su miljenici hrvatske. Nije mi ni Murinjo baš omiljen niti je on nešto posebno, stići će njega ruka Benitezova uskoro, ma gdje radio, samo da Rafa dobije pravu upravu i opet će ga spustiti na zemlju.
(Student za fud. trenera Zlatko, 22. maj 2010 23:56)
===============
momak,videcu iduce sezone u ovo doba gde ce biti navijaci intera predvodjeni tobom,a gde ce biti barselona u to isto vreme.uzivajte interesiti,odlazi vam murinjo,odlazi maikon,bicete smesni narednih sezona,a barsa u najavi osvaja naredne 2 LS.sredina:xavi,iniesta,fabregas.NAPAD messi,vilja,krkic(pedro).murinjo,spremaj buldozer izpred gola jer ti 11 igraca nece biti dovoljno da se odbranis.koliko god ti veliki strucnjak i psiholog bio,komplek reala od plavocrvene je prevelik,oni kad budu izasli na kamp nou,vec imaju kompleks,a tu ni 3 murinja ne pomazu,.zapamtite moje reci,barsa lagano do trece uzastopne titule,a za LS,tu ce verovatno real proci osminu finala:-))))

Dragan Jurić

pre 13 godina

Murinjo je klasa za sebe. Još kada se tome doda 11 disciplinovanih vojnika,to je to! A to što neki stalno pričaju o Barseloni,pa ako je bolja,zašto nije eliminisala Inter? Istoriju pišu pobednici (čitaj MURINJO!)...

Sever

pre 13 godina

Tako mi je drago zbog Dekija posto je i on postao prvak evrope u fudbalu. A sta cete nama Zvezdasima je to u krvi: Vidic, Stankovic, Perica Ognjenovic, Dejo Savicevic (naravno on je dizao taj pehar i u dresu Zvezde i Milana). Kad se setim samo meca Zvezda - Lazio, a Deki i Sinisa pritrcavaju ka Severnoj tribini da pozdrave navijace evropskog prvaka, ceo sever im se klanja.
Tako je lepo biti navijac Crvene Zvezde i tako je frustrirajuce mrzeti iste!!!

ТВЦЗ

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Аха! Провалио сам те. Причаш о шампионима Европе.
Браво. Шампиони су увијек актуелни.

BRZI

pre 13 godina

"Antifudba:Bajern 2:0 svaka cast za taktiku ali ovako igrati cijele sezone je sramota 9 stopera 1 golman i jedan napadac"

Sta da ti kazem, da ocemo mi ovako "antifudbalski" da uzmemo svetsko ne bi se bunio ni sekunde!

Ni ja se nebi bunio samo bi se lud bunio.Ja kazem iz ugla neutralnog posmatraca veceras da se nije imalo sta da gleda ovo veceras me podsetilo na Juventus od prije par sezona 1:0; 2:0; 2:1 dakle das gol i onda ubi prebi

☺ Finale Madrid ☺

pre 13 godina

Ej mnogo mi smesni ovi klinci sto igraju PES sa ovim izrazima dmf, cmf, ss i tako dalje ☺ Pa zaslepljeni postadose od istog, fudbal i igrace gledaju kroz ocene iz pes-a lol

sinisa banjaluka

pre 13 godina

prvi put u zivotu da se slozim sa jednim grobarom, mislim peppino, i ja 12 g. cekam na inter, i Bogu hvala, docekah.

Uh da ne zaboravim, onaj potpisani melito, pa nema sta, melito legendo!

Vladimir

pre 13 godina

Milito je junak dana ali i Srbija ima svog heroja.Dugo osporavani kapiten na krovu sveta sa srpskom zastavom!Ne znam za vas ali ja sam jedan od onih koji se ponosi sa gospodinom cija karijera je poplocana sa uspesima i trofejima.Hvala ti Deki sto si Srbin i uzivaj u trenutku,to je najmanje sto zasluzujes.

les Lionceaux

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

tako je!!!
isto tako znamo svi ime kojeg je kluba ugravirano na trofej odmah po završetku tog meča '91 kao što je večeras ugravirano ime Intera...
a ti se sada svaki put kada vidiš da neko podiže trofej LŠ kao Zaneti večeras možeš sjetiti da se na njemu nalazi i ime tog kluba na koji ti misliš

niko

pre 13 godina

ovaj usati pehar se stalno vrzma oko zvezdinih igraca..jednog dana ce i lola smilanic,ilijev,kezman,raca petrovic,ovako isto..al na sony-ju

JAS

pre 13 godina

Veceras sam navijao za dobar fudbal prvenstveno...Inter je zasluzeno pobedio...najjaci utisak na kraju kada su igraci nosili svako svoju zastavu iz zemlje koje dolazi....a nas Deki sa srbskom zastavom...jednostavnosto kazu ovde mnogi ljudi "NEPROCENJIVO" a ja se slazem sa njima . SRBIJA

Inter+

pre 13 godina

Titula je zasluzeno pripala Interu. Tim koji izbaci iz daljeg takmicenja, prvaka Engleske, Celsi, prvaka Spanije, Barcelonu i na kraju pobedi prvaka Nemacke, Bajern je sigurno zasluzio titulu najboljeg. Od svih ovih klubova, u direktnom dvoboju, Inter je dao vise a primio manje golova. Sta je jos trebao da uradi Inter ove sezone, da to bude zasluzeno?

navijac sampiona SVETA

pre 13 godina

"Prethodne dve godine to je bio Nemanja Vidić, koji je kao i Stanković nekada bio kapiten Crvene zvezde. "

Toliko o tome..

Ajd prijatno..

PunkER

pre 13 godina

Prvi put kad sam gledao Inter,Zuba je tek zaigrao za njih,i,tad sam valjda,zbog njega,poceo i da navijam za njih...PUNO je suza proliveno,i za onih 2:4 od Lacija u zadnjem kolu,i za ono polufinale 1:1 sa Milanom,kad je gol u gostima(na istom stadionu)izbacio Inter..i ona eliminacija vec u grupi...Ali,ako je to trebalo,da bi se ovo danas desilo,neka je...Hvala Mourinho,hvala Milito,hvala Capitano,Eto´o,Snejider,Deki,Samuel,Cambiasso,Lucio,Materazzi,Cesar,Maicon,Balotelli,Chivu,Cordoba,Muntari,hvala Moratiju,sto je verovao koliko i ja!I danas placem,ali ovaj put od srece!

Ivan

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da Zaneti i Kambjaso nece igrati na svetskom prvenstvu. Zao mi je kao da su mi najrodjeniji. Maradona glupsone ne volim te vise!!

doom

pre 13 godina

али други гол Милита... јууууууу! Жозе пустио Бајерн да се дави лоптом и узео трофеј и ај' здраво! Станковићу свака част за заставу!

Nikola

pre 13 godina

Realno,jos je bajern zelen za Murinja...Cestitke Stankovicu ,steta sto nije igrao celu tekmu ,ipak igrao je na 12 tekmi u LS ove sezone ( 8 celih i 4 sa klupe ) ,dao 2 gola ,dao i dosta bitnih golova u seriji A ,u svakom slucaju - kruna jedne sjajne karijere.Nikada ni jedan igrac sa prostora bivse juge nije toliko dugo trajao u nekoj jakoj ligi i stalno igrao u timovima koji su u vrhu.

steva banat pfc

pre 13 godina

jedino sto mi zao sto ce ovako i jaki nemci proci na SP.Salu na stranu Murinjo je cela ekipa a to je unapred smisljena taktika atu mu moze samo parirati Dusko Vujosevic.....

djomla

pre 13 godina

Ocekivano, zasluzeno, realno !!
I iako ga ne gotivim nesto posebno,ali skidam kapu Murinju,stvarno je klasa od trenera,gde god ode,i vodi neki klub,osvoji nesto!!

no fear

pre 13 godina

reci ću samo ovo:
trenutak kad se Deki i Mourinho grle i ljube na kraju,ogrnuti srpskim barjakom - neprocjenjivo..
daj Bože pa da sad i u Africi često vidimo srpske boje i slavlja naših igrača..

Tanja

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...
(tmpttn, 22. maj 2010 22:43)

Taman sam krenula da napišem nešto slično, ali sad samo mogu da se složim sa tobom. Pozdrav!

Djoksa

pre 13 godina

Zbogom Galaktikosi!Dosad je kupovao Perez a od sad kupuje Murinjo.A on ne trpi vise od 2 zvezde u timu.Njemu treba 8 radnika(ne racunam golmana,naravno)koji ce raditi za njih.Sve ovo samo ako Morati ne zavuce ruku u dzep ali stvarno duboooko...

Bgrd011

pre 13 godina

Bajern je solidna ekipa ali ne postaje se prvak Evrope sa olicem (ocajan veceras,trebao ranije da ga izvede ),Van Bomelom (negde kao olic) i nekim klincima koji ce tek za par sezona biti sjajni igraci...Lam i Roben su bili bolji od ostalih.Inter zasluzeno prvak ,izbacili su i Celzi i Barsu.Bajern je imao loptu ali nije znao sta ce sa njom, a Inter igra kontru kao Valensija iz vremena 2000/2001.A Murinjo je dokazao da je najbolji trener na svetu.

Djoksa

pre 13 godina

1 utisak,najgora nocna mora za navijace Milana se ostvarila.2,Herera je izmislio katenaco da bi Inter uzeo 2 KES-a.Negde bas tad se rodio novi takticki genije.Naceka se Inter dok je on porastao i shvatio sta mu je zivotni poziv.Cestitke Interu na tituli!

Mr mister

pre 13 godina

Ekipa koja u finalu LS primi gol posle ispucavanja golmana i duplog pasa nema sta da trazi!
Bravo za Inter, pokazali su da su najbolji

Inter prvak evrope

pre 13 godina

Murinjo dokazao da je najbolji,bravo care. Milito,pokazao da je veliki igrac u velikim utakmicama. Ibrahimovic,otisao da bi osvojio ligu sampiona,hvala ti sto si otisao

Ivan

pre 13 godina

Cestitke nasem kapitenu Dekiju, i veceras kao i cele sezone sjajnom Militu!!! Zasluzeno nema sta!!!
PS: gledati onakvu radost fudbalera i navijaca Intera, Dekija sa sinovima i srpskom zastavom...NEPROCENJIVO!!!

Mecklejn

pre 13 godina

Bravo Deki majstore!Dvadeset treci trofej u karijeri!!!!! Izasao je kralj sa Srpskom zastavom.Cisto da se zna!!!! Neka ti ovo ne bude kruna karijere,neka kruna bude za mesec ipo dana,sa dobrim rezultatom na sp! DEKI LEGENDO!!!

lazo_ns

pre 13 godina

ma ivica olic uz mesija najbolji igrac danasnjice, lol
(hahaha, 22. maj 2010 22:19)


ti si jadan momak kad si jedva cekao da ovo napises ja sam srbin i svaka cast ivici olicu i svim ucesnicima u ovom finalu svi su lavovi bili! Cestitke interu!!!!

Квазар

pre 13 godina

Прво сам се слатко насмејао после ми било жао и глупо,па Милито срам те било матором човеку кичму да ломиш !

Peppino PFC

pre 13 godina

12 godina cekam ovo. Najbolji trenutak kada Capitano podize pehar sa svojih skoro 37 godina u svojoj 700. utakmici za Inter i Presidente koji konacno moze da odahne posle 15 godina neuspeha u LS. Vredelo je cekati. Forza Pupi, forza Presidente, forza ragazzi, FORZA INTER!!!!!!!!!

Zlatko-Banja Luka

pre 13 godina

Gledati slavlje Dejana Stankovića sa srpskom zastavom na leđima kako slavi titulu zagrljen sa Murinjom i muk komentatora na hrvatskoj televiziji dok mu ista ta zastava bode oči je jednostavno - NEPROCIJENJIVO. Deki jeste da si Zvezdaš, ali mi je mnogo drago zbog tebe. Pozdrav svima u Srbiji iz RS!

dejan

pre 13 godina

gile nadam se da se zezas, posto riberi nije imao pravo da igra zbog kartona pa nije bio u protokolu.
odlucila su dva spora stopera, ne znam samo kako je van gal mislio da sa demikelisom i van bujtenom u tandemu zadrzi milita i snajdera, ovako je bajern zasluzio bar gol. cestitke dekiju

BAYERN fan

pre 13 godina

Murinjo ovakvim stilom igre cini fudbal losim, ali poraz kao i pobeda treba da se prihvate smekerski, tako da ja cestitam Interu na trofeju...Hvala za citavu sezonu! DANKE BAYERN, dupla kruna nije malo + vicesampion evrope..Jos jednom cestitke Interu....

deep_blue

pre 13 godina

Morinjo je trenutno najbolji trener una svetu. Taktički genijalac, gotovo savršen... Čovek koji ide u neverovatne detalje... Zaista mu se divim... Od njega može mnogo što - šta da se nauči.
I, njegova titula je zaslužena. I još nešto, drago mi je što je svima "znalcima" zapušio usta!
Jednom rečju CAR!

Ady NP PFC

pre 13 godina

Naprijed Bayern na krilima Olića..večeras Ola odlučuje ko i svaki put...čovjek zna znanje...ŽIVJELA HRVATSKA
(FeboZg, 22. maj 2010 11:32)

Jesi li svestan koliko je tvoj komentar smesan?Forzza Inter!

Destruktivnooooo

pre 13 godina

Jedini razlog zbog kojeg je Inter dobio je pogresna boja dresova koje je nosio Bajern. To jednostavno ne prolazi u 21 veku.Melito car.

Falco #16

pre 13 godina

Svaka cast!!! Bravo Stankovicu! Bravo Milito! Bravo Mourinho! Ali BRAVO HAVIERE ZANETIJU ---> MASINO OD COVEKA!!! Samo se jednom recju moze opisati Zaneti ---> BOG! Pozdrav

sinisa banjaluka

pre 13 godina

P O B J E D A ! ! !

Samo su Mr.Moratti i Ivan Cordoba sretniji od mene(njih dvojica,ja znam zasto).

Gdje li je nama ovdje bio Mourinho od 91. do 95. minuta, pardon, godine...

Džabe ti "božija ruka" !

pre 13 godina

Onaj Maradona ima više sreće nego pameti, s obzirom da ne vodi na SP takve igrače kao što su Zaneti i Kambjaso, ali kakav je tek igrač Dijego Milito!!! Igračina!!!

ivan2008

pre 13 godina

Moze neko da voli ili ne voli igru nekog tima u ovom slucaju intera ali ako pogledate bilo koji sport ili klub vazno je samo osvojiti trofej. Niko nece pomenuti tim koji je porazen da je igrao leprsavo, dobro itd. ako on ispadne. Imamo mnogo primera i komentara utakmica u kojima kazemo bolje su igrali ali su izgubili ili sudija ih je ostetio (naravno to priznaju svi pa i sudije i sve se zavrsi na tome) pa su ispali....
Hocu da kazem da tim koji osvoji neki trofej bez obzira na igru ulazi zauvek kao osvajac a nacin na koji je to uradio se zaboravi.

Evropa

pre 13 godina

"Antifudba:Bajern 2:0 svaka cast za taktiku ali ovako igrati cijele sezone je sramota 9 stopera 1 golman i jedan napadac"

Sta da ti kazem, da ocemo mi ovako "antifudbalski" da uzmemo svetsko ne bi se bunio ni sekunde!

luki

pre 13 godina

Hvala INTER !!!
Bila je ovo sezona za pamcenje, jos da osvojimo na jesen i titulu prvaka sveta jer ne postoji bolji klub od nas !!! Cestitke i Bajernu ciji su igraci bili vrlo korektni i dostojanstveni i u porazu

darko pancev

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...

Cvrle

pre 13 godina

Ceo život ovo sanjam. INTER ŠAMPION !!! Navijam za Inter od kad je Rumenige igrao za njih a Valter Zenga bio perspektivni omladinac. Niko u istoriji nije počeo finale sa tri napadača, tako da ta priča o antifudbalu je za neke kojki ne razumeju transformaciju igrača i sistema. E tu je INTER najjači. Naravno i ko gubi ima pravo da se ljuti, a sad odoh na trg da se napijem. Hvala il Principe, hvala il Capitano, hvala Nero-Azzurri.

schweinsteiger

pre 13 godina

Nazalost, inter je pobedio. Jadnijeg sampiona nisam video. Onaj ko kaze da je inter bio bolji, ili ima problema sa vidom, ili sa mozgom ili nekih drugih problema. Pa i Eto je igrao odbranu. To je strasno. Zao mi je sto je podigao pehar klub koji igra najruzniji fudbal (uostalom kao i svi italijani) i sto se samo rezultat pamti. Ne mogu da im cestitam jer nemam na cemu. Ponosan sam na Bayern i na njihovo zalaganje i sledece sezone bice bolje. Auf wiedersehen!!!

Student za fud. trenera Zlatko

pre 13 godina

Meni je najdraža činjenica što Antić nije bio u pravu kada je rekao da Barselona igra savršen fudbal. Po meni je Barselona obična muva bez glave koja ide samo naprijed i koja nema nikakav sistem. Murinjo im je pokazao gdje im je mjesto kao i ovim švabama koji su miljenici hrvatske. Nije mi ni Murinjo baš omiljen niti je on nešto posebno, stići će njega ruka Benitezova uskoro, ma gdje radio, samo da Rafa dobije pravu upravu i opet će ga spustiti na zemlju.

Kol

pre 13 godina

Svaka cast Interu i naravno njegovom kapitenu Zanetiju ako je neko zasluzio da osvoji Ligu sampiona to je on bez sumnje! Naravno cestitke Dekiju svaka mu cast pogotovo za zastavu na kraju, a sta reci o Murinju covek je majstor!

Danilo

pre 13 godina

Pa eto da ne bude da sam uvek protiv RTS-a moram da ih pohvalim sto su pustili normalnu sliku danas,a i Aca me iznenadio jer nas nije smorio svojim statistickim podacima.

Neuporedivi

pre 13 godina

Osvojio kup Italije - Roma-Inter 0:1
Osvojio prvenstvo Italije Sijena-Inter 0:1
Osvojio Ligu šampiona Bajern-Inter 0:1

DIJEGO MILITO...

tonchev

pre 13 godina

kako su ih razmontirali.. ne znam na cemu je Bajern gradio optimizam. provukli se protiv viole i mancestera, nisu valjda ocekivali da ce isto protiv intera.. murinjo je tata za fudbal..

vojvodina jedna jedina

pre 13 godina

Milito je definitivno potvrdio da je u ovom trenutku najbolji igrac na svetu.Jos da nastavi sa ovakvim igrama i na svetskom prvenstvu,pa da u decembru pokupi sve nagrade kao sto je to Mesi uradio prosle godine...

Da da da,triple kruna!!!!

pre 13 godina

Kada vas svi omalozavaju,a vi osvojite 5 titula za redom...kada vam svi govore kako cete ispasti iz LS u vec u osmini finala,a vi je osvojite pobedivsi pre toga Chelsea i Barcelonu...kada osvojite u jednoj sezoni sve sto se osvojiti moze...onda znate da ste najbolji...FC Internazionale...Impossible is nothing!

Ortodox

pre 13 godina

Nesporno da je Murinjo veliki trener jel rezultati su mu više nego odlični. Sa dva nešto slabija tima u odnosu na konkurente je uzeo Ligu šapmiona i na tome svaka čast. Ali stil igre je više nego frustrirajući, celu karijeru je defanzivu stavljao u prvi plan. Sad bi trebao da ide u Real koji uvek igra ultra ofanzivno i skoro da za drugi stil ne zna. Sigurno da neće tako igrati i pod njegovom plaicom ali svakako drugačiji izazov pa da vidim kako će se sad snaći.

Svaka čast za sve urađeno do sad.

adje

pre 13 godina

ovaj miler kada budu igrali srbija i nemacka ima da spasi srbiju,toliko je smotan isti luka toni,da izadje sam pred gol da nema nikoga na gol on ce promasiti.

crni_redstar

pre 13 godina

deki osvoio si sve sto se moze osvojiti,ti si ziva legenda Srbije ostaje samo ono najsladje da sa Vidom predvodis ovu generaciju do pehara sv. sampiona!!!!

tmpttn

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...

milosns

pre 13 godina

A zašto Militu prilazi samo jedan do dva igrača da podele sa njim radost datog gola? Majku mu, kao da igraju protiv nekog nižerazrednog kluba, kao da vode 5-6 razlike pa im je smor više da čestitaju i kao da je Milito dao 3-4 komada, a ne kao da je finale Lige šampiona... :/

milko

pre 13 godina

http://tinyurl.com/VIDEO-Inter-vs-Bayern

Gol Milita

Za sada Inter dosta bolji, vec u poluvremenu su mogli voditi 2:0, u 2 pol jos jedna velika sansa, Bajern los za sada

tmpttn

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...

Neuporedivi

pre 13 godina

Osvojio kup Italije - Roma-Inter 0:1
Osvojio prvenstvo Italije Sijena-Inter 0:1
Osvojio Ligu šampiona Bajern-Inter 0:1

DIJEGO MILITO...

Zlatko-Banja Luka

pre 13 godina

Gledati slavlje Dejana Stankovića sa srpskom zastavom na leđima kako slavi titulu zagrljen sa Murinjom i muk komentatora na hrvatskoj televiziji dok mu ista ta zastava bode oči je jednostavno - NEPROCIJENJIVO. Deki jeste da si Zvezdaš, ali mi je mnogo drago zbog tebe. Pozdrav svima u Srbiji iz RS!

Ady NP PFC

pre 13 godina

Naprijed Bayern na krilima Olića..večeras Ola odlučuje ko i svaki put...čovjek zna znanje...ŽIVJELA HRVATSKA
(FeboZg, 22. maj 2010 11:32)

Jesi li svestan koliko je tvoj komentar smesan?Forzza Inter!

Nikola

pre 13 godina

Realno,jos je bajern zelen za Murinja...Cestitke Stankovicu ,steta sto nije igrao celu tekmu ,ipak igrao je na 12 tekmi u LS ove sezone ( 8 celih i 4 sa klupe ) ,dao 2 gola ,dao i dosta bitnih golova u seriji A ,u svakom slucaju - kruna jedne sjajne karijere.Nikada ni jedan igrac sa prostora bivse juge nije toliko dugo trajao u nekoj jakoj ligi i stalno igrao u timovima koji su u vrhu.

tonchev

pre 13 godina

kako su ih razmontirali.. ne znam na cemu je Bajern gradio optimizam. provukli se protiv viole i mancestera, nisu valjda ocekivali da ce isto protiv intera.. murinjo je tata za fudbal..

adje

pre 13 godina

ovaj miler kada budu igrali srbija i nemacka ima da spasi srbiju,toliko je smotan isti luka toni,da izadje sam pred gol da nema nikoga na gol on ce promasiti.

Cvrle

pre 13 godina

Ceo život ovo sanjam. INTER ŠAMPION !!! Navijam za Inter od kad je Rumenige igrao za njih a Valter Zenga bio perspektivni omladinac. Niko u istoriji nije počeo finale sa tri napadača, tako da ta priča o antifudbalu je za neke kojki ne razumeju transformaciju igrača i sistema. E tu je INTER najjači. Naravno i ko gubi ima pravo da se ljuti, a sad odoh na trg da se napijem. Hvala il Principe, hvala il Capitano, hvala Nero-Azzurri.

Inter prvak evrope

pre 13 godina

Murinjo dokazao da je najbolji,bravo care. Milito,pokazao da je veliki igrac u velikim utakmicama. Ibrahimovic,otisao da bi osvojio ligu sampiona,hvala ti sto si otisao

Evropa

pre 13 godina

"Antifudba:Bajern 2:0 svaka cast za taktiku ali ovako igrati cijele sezone je sramota 9 stopera 1 golman i jedan napadac"

Sta da ti kazem, da ocemo mi ovako "antifudbalski" da uzmemo svetsko ne bi se bunio ni sekunde!

milosns

pre 13 godina

A zašto Militu prilazi samo jedan do dva igrača da podele sa njim radost datog gola? Majku mu, kao da igraju protiv nekog nižerazrednog kluba, kao da vode 5-6 razlike pa im je smor više da čestitaju i kao da je Milito dao 3-4 komada, a ne kao da je finale Lige šampiona... :/

Mr mister

pre 13 godina

Ekipa koja u finalu LS primi gol posle ispucavanja golmana i duplog pasa nema sta da trazi!
Bravo za Inter, pokazali su da su najbolji

lazo_ns

pre 13 godina

ma ivica olic uz mesija najbolji igrac danasnjice, lol
(hahaha, 22. maj 2010 22:19)


ti si jadan momak kad si jedva cekao da ovo napises ja sam srbin i svaka cast ivici olicu i svim ucesnicima u ovom finalu svi su lavovi bili! Cestitke interu!!!!

Džabe ti "božija ruka" !

pre 13 godina

Onaj Maradona ima više sreće nego pameti, s obzirom da ne vodi na SP takve igrače kao što su Zaneti i Kambjaso, ali kakav je tek igrač Dijego Milito!!! Igračina!!!

Falco #16

pre 13 godina

Svaka cast!!! Bravo Stankovicu! Bravo Milito! Bravo Mourinho! Ali BRAVO HAVIERE ZANETIJU ---> MASINO OD COVEKA!!! Samo se jednom recju moze opisati Zaneti ---> BOG! Pozdrav

Peppino PFC

pre 13 godina

12 godina cekam ovo. Najbolji trenutak kada Capitano podize pehar sa svojih skoro 37 godina u svojoj 700. utakmici za Inter i Presidente koji konacno moze da odahne posle 15 godina neuspeha u LS. Vredelo je cekati. Forza Pupi, forza Presidente, forza ragazzi, FORZA INTER!!!!!!!!!

no fear

pre 13 godina

reci ću samo ovo:
trenutak kad se Deki i Mourinho grle i ljube na kraju,ogrnuti srpskim barjakom - neprocjenjivo..
daj Bože pa da sad i u Africi često vidimo srpske boje i slavlja naših igrača..

Ironman

pre 13 godina

Izbacili Celsi.

Izbacili Barsu.

Razbili u potpunosti Bajern i finalu.

Titula nije mogla biti zasluzenija od ovoga, zaluzili su je 200%.

Murinjo apsolutni genije, bilo je izuzetno lepo gledati ovo demontiranje Bajerna, skoro lepse nego ono fenomenalno demoliranje Barselone na Meaci.

Cestitke kapitenu!

Danilo

pre 13 godina

Pa eto da ne bude da sam uvek protiv RTS-a moram da ih pohvalim sto su pustili normalnu sliku danas,a i Aca me iznenadio jer nas nije smorio svojim statistickim podacima.

Квазар

pre 13 godina

Прво сам се слатко насмејао после ми било жао и глупо,па Милито срам те било матором човеку кичму да ломиш !

milko

pre 13 godina

http://tinyurl.com/VIDEO-Inter-vs-Bayern

Gol Milita

Za sada Inter dosta bolji, vec u poluvremenu su mogli voditi 2:0, u 2 pol jos jedna velika sansa, Bajern los za sada

Da da da,triple kruna!!!!

pre 13 godina

Kada vas svi omalozavaju,a vi osvojite 5 titula za redom...kada vam svi govore kako cete ispasti iz LS u vec u osmini finala,a vi je osvojite pobedivsi pre toga Chelsea i Barcelonu...kada osvojite u jednoj sezoni sve sto se osvojiti moze...onda znate da ste najbolji...FC Internazionale...Impossible is nothing!

Ruzno i lepo - @Willzykk

pre 13 godina

"Dobra i ružna taktička i defanzivna igra pobedile su lep napadački fudbal..." Ne znam koju si ti utakmicu gledao - ali od "Bajernovog" napadackog fudbala malo se videlo! Barem veceras - jer, staro je pravilo da mozes igrati onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Murinjo nije Nemcima dozvolio da se razmahnu - naprotiv, "Inter" je ne samo dominirao, nego su njegovi igraci i u napadu i u odbrani pokazali raskosnu tehniku, tako da ne znam o kakvom ti "ruznom" fudbalu govoris! Eh, sta su ti predrasude i navijacka strast! Vazi to i za sve one koji omalovazavaju Olica - pa taj covek je odigrao fantasticnu sezonu, i pritom ostavlja svaki put srce na terenu, sto je poprilicna retkost za napadace! Eh, da je jedan takav nama u Juznoj Africi! Za njega i za Srnu imam iskreno postovanje, a od hrvatskih igraca neocekivano je uzleteo i Niko Kranjcar u "Totenhemu", veliki potencijal, ali doskora ne i veliki radnik, sin mozda najraskosnijeg talenta medju napadacima bivse Jugoslavije! (Specijalnost Zlatka Kranjcara bio je bio "oksford", a specijalnost Miljana Miljanica je bila da takve poput Kranjcara ne zove u drzavni tim, posto je pretplacen bio Pizon-Petrovic, koji je uspevao da u svakih deset meceva sastavi jedan solidan! Pa ga jos prozvali - kojom ono, cetvrtom ili petom "Zvezdinom" zvezdom!?) Jos jednom: sezonu su u Evropi obelezeli neverovatni Mesi, Roben svojim "bilijarskim" golovima, zatim ovaj Milito, koji je "eksplodirao" u relativno kasnim fudbalskim godinama - odmah iza njih po ucinku dolaze Runi, Olic i jos dva-tri druga igraca! Ako cemo pravo, a zasto ne bismo, bolju sezonu je u Ligi sampiona odigrao Olic nego nasi Vidic i Ivanovic! Pozdrav svim objektivnim ljubiteljima fudbala (i nogometa)!

da je meni, eh da mi je

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Ne. Napadacki su igrali Monaco 2004. i Bayern Monaco (na italijanskom) veceras. Dali su 0 golova na dve utakmice Mourinhovim ekipama, primili 5 i uzeli drvene medalje bas kao i jedan klub `66. koji nema svoj stadion, a nije ni osnovan u gradu u kome igra kao domacin.

Destruktivnooooo

pre 13 godina

Jedini razlog zbog kojeg je Inter dobio je pogresna boja dresova koje je nosio Bajern. To jednostavno ne prolazi u 21 veku.Melito car.

ТВЦЗ

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Аха! Провалио сам те. Причаш о шампионима Европе.
Браво. Шампиони су увијек актуелни.

Tom

pre 13 godina

...totalno mi je neukusno nosenje nacionalnih zastava u toku dodele pehara interu.Igras za inter raduj se za inter.
(mladen, 22. maj 2010 23:03)
# Link komentara

Preporučujem +34
Ne preporučujem (-82)

Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...
(Slobo, 23. maj 2010 01:1)

"nama srbima" Ja sam Srbin pa bi mi ne bi uopste smetalo da iko dize zastavu iz koje je zemlje rodjen!Po meni Stankovicev gest je govorio odakle je dosao i da ova zemlja ima sta da ponudi!On se ponosi svojom zemljom!On pokazuje ko je on!On je Srbin i ponosi se time!A to sto bi tebi to smetalo pokazuje neke druge stvari!A zamisli da partizan osvoji ligu sampiona i Dijara podigne Senegalsku zastavu,ti bi ga verovatno sacekao u nekom zbunu u Beogradu i prebio ga je l da?

One night in May

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54

Naravno da svi znate ime tog kluba!!! Od Kopakabane do Cikaga, preko Beograda, do Tokija, svi znaju ime tog kluba!!

Sever

pre 13 godina

Tako mi je drago zbog Dekija posto je i on postao prvak evrope u fudbalu. A sta cete nama Zvezdasima je to u krvi: Vidic, Stankovic, Perica Ognjenovic, Dejo Savicevic (naravno on je dizao taj pehar i u dresu Zvezde i Milana). Kad se setim samo meca Zvezda - Lazio, a Deki i Sinisa pritrcavaju ka Severnoj tribini da pozdrave navijace evropskog prvaka, ceo sever im se klanja.
Tako je lepo biti navijac Crvene Zvezde i tako je frustrirajuce mrzeti iste!!!

Ivan

pre 13 godina

Cestitke nasem kapitenu Dekiju, i veceras kao i cele sezone sjajnom Militu!!! Zasluzeno nema sta!!!
PS: gledati onakvu radost fudbalera i navijaca Intera, Dekija sa sinovima i srpskom zastavom...NEPROCENJIVO!!!

Star a pamti

pre 13 godina

Ovo je cisto da se ne zaboravi. Zadatak za partizane: zaokruzi klub koji ste uspijeli da dobijete sa ove liste.. E to vam je najveci uspjeh u istoriji
2010. Inter

2009. Barcelona

2008. Manchester United

2007. Milan

2006. Barcelona

2005. Liverpool

2004. Porto

2003. Milan

2002. Real Madrid

2001. Bayern

2000. Real Madrid

1999. Manchester United

1998. Real Madrid

1997. Borussia Dortmund

1996. Juventus

1995. Ajax

1994. Milan

1993. Marseille

1992. Barcelona

1991. Crvena zvezda

1990. Milan

1989. Milan

1988. Eindhoven

1987. Porto

1986. Steaua Bukurešt

1985. Juventus

1984. Liverpool

1983. HSV

1982. Aston Villa

1981. Liverpool

1980. Nottingham Forest

1979. Nottingham Forest

1978. Liverpool

1977. Liverpool

1976. Bayern

1975. Bayern

1974. Bayern

1973. Ajax

1972. Ajax

1971. Ajax

1970. Feyenoord

1969. Milan

1968. Manchester United

1967. Celtic

1966. Real Madrid

1965. Inter

1964. Inter

1963. Milan

1962. Benfica

1961. Benfica

1960. Real Madrid

1959. Real Madrid

1958. Real Madrid

1957. Real Madrid

1956. Real Madrid

Mecklejn

pre 13 godina

Bravo Deki majstore!Dvadeset treci trofej u karijeri!!!!! Izasao je kralj sa Srpskom zastavom.Cisto da se zna!!!! Neka ti ovo ne bude kruna karijere,neka kruna bude za mesec ipo dana,sa dobrim rezultatom na sp! DEKI LEGENDO!!!

Milan

pre 13 godina

Maradoni je malo falilo da ne povede Milita. Kako bi ispao glup pre nego sto je prvenstvo uopste pocelo. Ovako ce morati da saceka mesec dana pa da tek onda ispadne glup zato sto nije poveo Zanetija i Kambijasa.

printerista

pre 13 godina

Šampionski!!!
Milito nije princ,
Milito je kralj!
Mislim da je Ibrahimović najvise ovde izgubio a ne Bajern. Cestitam dostojanstvenom Bajernu.

les Lionceaux

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

tako je!!!
isto tako znamo svi ime kojeg je kluba ugravirano na trofej odmah po završetku tog meča '91 kao što je večeras ugravirano ime Intera...
a ti se sada svaki put kada vidiš da neko podiže trofej LŠ kao Zaneti večeras možeš sjetiti da se na njemu nalazi i ime tog kluba na koji ti misliš

Bože, ko sve gleda fudbal?

pre 13 godina

"Caroliju fudbala nece osetiti niti jedna ekipa koju "posebni" trenira.
Zao mi je zbog toga! Covek propagira anti-fudbal!!!"
(Relno, 23. maj 2010 02:41)

Čoveče,
za tebe nije Liga šampiona,
za tebe je Becić i "Više od igre".

deep_blue

pre 13 godina

Morinjo je trenutno najbolji trener una svetu. Taktički genijalac, gotovo savršen... Čovek koji ide u neverovatne detalje... Zaista mu se divim... Od njega može mnogo što - šta da se nauči.
I, njegova titula je zaslužena. I još nešto, drago mi je što je svima "znalcima" zapušio usta!
Jednom rečju CAR!

darko pancev

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...

Inter+

pre 13 godina

Titula je zasluzeno pripala Interu. Tim koji izbaci iz daljeg takmicenja, prvaka Engleske, Celsi, prvaka Spanije, Barcelonu i na kraju pobedi prvaka Nemacke, Bajern je sigurno zasluzio titulu najboljeg. Od svih ovih klubova, u direktnom dvoboju, Inter je dao vise a primio manje golova. Sta je jos trebao da uradi Inter ove sezone, da to bude zasluzeno?

Siniša

pre 13 godina

Kakav potez Murinja, prodao Ibrahimovića,a za taj novac doveo Lusia,Etoa , Milita, Snajdera, Pandeva. Svi su se smejali i govorili da bez IBRE (ili sličnog igrača u top fudbalu nema šta da traže). On je napravio tim, tim nije jedan vrhunski igrač. Ovo treba da začepi usta našim trenerima (koji stalno traže alibi) koji kažu da im treba 4 godine da naprave tim i da ga uigraju. Ko ne zna da radi treba mu 10 godina. Murinjo, na pripremama, ne gubi dragoceno vreme, kao naši treneri (koji rade atletske treninge), već od prvog dana radi sa loptom, a da li su njegovi igrači fizički dobro pripremljeni suvišno je i govoriti, a igrali su sreda-nedelja na 3 fronta i to kakva. Naši igrači odigraju jednu sredu i svi se raspadaju. Da ne govorim koliko je para Murinjo doneo Interu osvajanjem lige šampiona. Pa sad svi oni koji su mislili da je Murinjo imao veliku platu treba da ćute, malo je plaćen koliko je klub zaradio. Slično se desilo i sa našom reprezentacijom dovođenjem Antića. Ovo sve kažem, da bi bilo bolje da naši klubovi dovedu dobrog trenera i plate ga milion, a ne da dovode prosečne (za par hiljada eura), a ništa ne znaju. Isto je sa trenerima mlađih kategorija, ako pristane da radi za 15.000 din. on je dobar, a to što ne zna ništa nikom nije važno, osim što deca ništa ne mogu da nauče.

ForeverSRB

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Da, da, slazem se...Isto ovkao je igrao i Marsej, te, 91' godine.. :DDD

crni_redstar

pre 13 godina

deki osvoio si sve sto se moze osvojiti,ti si ziva legenda Srbije ostaje samo ono najsladje da sa Vidom predvodis ovu generaciju do pehara sv. sampiona!!!!

Dragan Jurić

pre 13 godina

Murinjo je klasa za sebe. Još kada se tome doda 11 disciplinovanih vojnika,to je to! A to što neki stalno pričaju o Barseloni,pa ako je bolja,zašto nije eliminisala Inter? Istoriju pišu pobednici (čitaj MURINJO!)...

ivan2008

pre 13 godina

Moze neko da voli ili ne voli igru nekog tima u ovom slucaju intera ali ako pogledate bilo koji sport ili klub vazno je samo osvojiti trofej. Niko nece pomenuti tim koji je porazen da je igrao leprsavo, dobro itd. ako on ispadne. Imamo mnogo primera i komentara utakmica u kojima kazemo bolje su igrali ali su izgubili ili sudija ih je ostetio (naravno to priznaju svi pa i sudije i sve se zavrsi na tome) pa su ispali....
Hocu da kazem da tim koji osvoji neki trofej bez obzira na igru ulazi zauvek kao osvajac a nacin na koji je to uradio se zaboravi.

Djoksa

pre 13 godina

1 utisak,najgora nocna mora za navijace Milana se ostvarila.2,Herera je izmislio katenaco da bi Inter uzeo 2 KES-a.Negde bas tad se rodio novi takticki genije.Naceka se Inter dok je on porastao i shvatio sta mu je zivotni poziv.Cestitke Interu na tituli!

Tanja

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...
(tmpttn, 22. maj 2010 22:43)

Taman sam krenula da napišem nešto slično, ali sad samo mogu da se složim sa tobom. Pozdrav!

djomla

pre 13 godina

Ocekivano, zasluzeno, realno !!
I iako ga ne gotivim nesto posebno,ali skidam kapu Murinju,stvarno je klasa od trenera,gde god ode,i vodi neki klub,osvoji nesto!!

Mirisavljevic-Smrda

pre 13 godina

21/5/10-rodio mi se sin Boris u dalekoj Belgiji:RADOST!
22/05/10-Inter osvaja Ligu Sampiona i Deki Stankovic sa srpskom zastavom podize pehar:
R A D O S T !!!
P.S.Bayern treba Robbena i Olica da urami, a resto igraci:pozivam ih da odigrmo zezanje tekmu u jednom od parkova Antwerpena na male golove-dobijamo ih ladno,a ja cu da cuvam Müllera da ga metnem u dzep!
SRBIJA!!!

doom

pre 13 godina

али други гол Милита... јууууууу! Жозе пустио Бајерн да се дави лоптом и узео трофеј и ај' здраво! Станковићу свака част за заставу!

steva banat pfc

pre 13 godina

jedino sto mi zao sto ce ovako i jaki nemci proci na SP.Salu na stranu Murinjo je cela ekipa a to je unapred smisljena taktika atu mu moze samo parirati Dusko Vujosevic.....

Bgrd011

pre 13 godina

Bajern je solidna ekipa ali ne postaje se prvak Evrope sa olicem (ocajan veceras,trebao ranije da ga izvede ),Van Bomelom (negde kao olic) i nekim klincima koji ce tek za par sezona biti sjajni igraci...Lam i Roben su bili bolji od ostalih.Inter zasluzeno prvak ,izbacili su i Celzi i Barsu.Bajern je imao loptu ali nije znao sta ce sa njom, a Inter igra kontru kao Valensija iz vremena 2000/2001.A Murinjo je dokazao da je najbolji trener na svetu.

navijac sampiona SVETA

pre 13 godina

"Prethodne dve godine to je bio Nemanja Vidić, koji je kao i Stanković nekada bio kapiten Crvene zvezde. "

Toliko o tome..

Ajd prijatno..

Marko

pre 13 godina

Opet crveno-beli u kanalu. To je već danas postao standard.
(Pozdrav od Krcuna iz Libertvila, 23. maj 2010 07:54)

Kakav si ti kompleksas pa to je strasno!!!

Milan

pre 13 godina

Prodas Ibrahimovica i za taj novac dobijes Etoa, Snajdera i Milita, i na kraju osvojis ligu sampiona bez dodatnog ulaganja u magazvezde.Jako mudar potez meni licno nesimpaticnog Murinja koji stvarno vidi dalje od drugih i tacno zna sta njegovoj ekipi treba.A sto se tice Milita, taj covek u kom god klubu je igrao, postizao je preko 20 golova po sezoni.Imao je tu srecu da dodje u veliki klub i konacno pokaze na najvecoj sceni koliko je dobar igrac.

Milos RU

pre 13 godina

A Bajern je kao igrao savrsen fudbal? Danas se u fudbalu gledaju samo rezultati a Murinjo ih ima, fudbal se odavno ne igra zbog publike tako da lepota nije bitna. Nisam ocekivao pobedu Bavaraca iz dva razloga, prvi igrali su bez Riberija a drugi Murinjo je ove godine zatvorio i mnogo jace ekipe (Celzi, Barsa) a ne jednog prosecnog Bajerna koji nema drugog nacina da napadne sem preko Robena, laki su za citanje. Interu zasluzeno titula a Bajern nije ni trebao da igra u finalu zbog gola iz ofsajda.

P.S. Nemojte me pogresno shvatiti navijac sam Junajteda i ovo je neutralan komentar.

vojvodina jedna jedina

pre 13 godina

Milito je definitivno potvrdio da je u ovom trenutku najbolji igrac na svetu.Jos da nastavi sa ovakvim igrama i na svetskom prvenstvu,pa da u decembru pokupi sve nagrade kao sto je to Mesi uradio prosle godine...

Саша

pre 13 godina

Ако један тим у нокаут фази у директним окршајима избаци првака Шпаније,Њемачке,Енглеске и поред њих Русије онда је то најчистије узета ЛШ уназад много година. Сјетимо се само лањског Барселониног проласка Челзија у полуфиналу .

Ortodox

pre 13 godina

Nesporno da je Murinjo veliki trener jel rezultati su mu više nego odlični. Sa dva nešto slabija tima u odnosu na konkurente je uzeo Ligu šapmiona i na tome svaka čast. Ali stil igre je više nego frustrirajući, celu karijeru je defanzivu stavljao u prvi plan. Sad bi trebao da ide u Real koji uvek igra ultra ofanzivno i skoro da za drugi stil ne zna. Sigurno da neće tako igrati i pod njegovom plaicom ali svakako drugačiji izazov pa da vidim kako će se sad snaći.

Svaka čast za sve urađeno do sad.

Kol

pre 13 godina

Svaka cast Interu i naravno njegovom kapitenu Zanetiju ako je neko zasluzio da osvoji Ligu sampiona to je on bez sumnje! Naravno cestitke Dekiju svaka mu cast pogotovo za zastavu na kraju, a sta reci o Murinju covek je majstor!

Red bull

pre 13 godina

Ovi sto kritikuju igru Intera neka idu da gledaju Pekar-Balkan Bukovicaako im je do lepote igre.Ljudi ovo je ozbiljan biznis i tu nema improvizacije.Bori se za titulu, veliki novac i sponzore. Fudbal nije cirkus Adrija dazabavlja milione i da se umire ulepoti i na kraju rezultat bude 8:8 i penali odluce pobednika ili novcic. Bravo za Inter i bravo za Dekija. Deki usao si u istoriju. Jos jedan Delija u istoriji koji je osvojio LS

schweinsteiger

pre 13 godina

Nazalost, inter je pobedio. Jadnijeg sampiona nisam video. Onaj ko kaze da je inter bio bolji, ili ima problema sa vidom, ili sa mozgom ili nekih drugih problema. Pa i Eto je igrao odbranu. To je strasno. Zao mi je sto je podigao pehar klub koji igra najruzniji fudbal (uostalom kao i svi italijani) i sto se samo rezultat pamti. Ne mogu da im cestitam jer nemam na cemu. Ponosan sam na Bayern i na njihovo zalaganje i sledece sezone bice bolje. Auf wiedersehen!!!

Ivan

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da Zaneti i Kambjaso nece igrati na svetskom prvenstvu. Zao mi je kao da su mi najrodjeniji. Maradona glupsone ne volim te vise!!

Slobo

pre 13 godina

...totalno mi je neukusno nosenje nacionalnih zastava u toku dodele pehara interu.Igras za inter raduj se za inter.
(mladen, 22. maj 2010 23:03)
# Link komentara

Preporučujem +34
Ne preporučujem (-82)

Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...

Dragan S.

pre 13 godina

@Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...
(Slobo, 23. maj 2010 01:11)
Zaboravio si da dodas i Maric sa australijskom zastavom.

Djoksa

pre 13 godina

Zbogom Galaktikosi!Dosad je kupovao Perez a od sad kupuje Murinjo.A on ne trpi vise od 2 zvezde u timu.Njemu treba 8 radnika(ne racunam golmana,naravno)koji ce raditi za njih.Sve ovo samo ako Morati ne zavuce ruku u dzep ali stvarno duboooko...

luki

pre 13 godina

Hvala INTER !!!
Bila je ovo sezona za pamcenje, jos da osvojimo na jesen i titulu prvaka sveta jer ne postoji bolji klub od nas !!! Cestitke i Bajernu ciji su igraci bili vrlo korektni i dostojanstveni i u porazu

Student za fud. trenera Zlatko

pre 13 godina

Meni je najdraža činjenica što Antić nije bio u pravu kada je rekao da Barselona igra savršen fudbal. Po meni je Barselona obična muva bez glave koja ide samo naprijed i koja nema nikakav sistem. Murinjo im je pokazao gdje im je mjesto kao i ovim švabama koji su miljenici hrvatske. Nije mi ni Murinjo baš omiljen niti je on nešto posebno, stići će njega ruka Benitezova uskoro, ma gdje radio, samo da Rafa dobije pravu upravu i opet će ga spustiti na zemlju.

Murinjo Kralj

pre 13 godina

Finale je odigrano Inter-Barselona 3:1 (Barsa je imala sreće, mogla je 5 gola da primi). Utakmica u Barseloni kao i ona juče su bile formalnost. Tako rade veliki treneri. Inter je osvojio 3 trofeja i zaradio mnogo eura zahvaljujući Murinju i njegovim čudesnim potezima. Njemu kad treba rezultat igra sa 4 klasična špica(a naši treneri ubacuju u igru centralnog beka na mesto napadača, kakva glupost(Dostanić)). A, svi izgleda da zaboravljate da Murinjo uvek igra sa 3 napadača +Snajder. Postigli su najviše golova u seriji A (75) i primili najmanje(34) ,g. raz. +41. Pa šta svi vi hoćete više od Murinja. Isto je i sa Antićem, čovek nas je vratio iz mrtvih, napravio tim i opet svi nešto pametuju(te trebao je da zove ovog, te onog...). Da je sreće da imamo takva dva trenera u našoj ligi pa da vidite da li ne bi bilo gledaoca, a ne ove neznalice i poslušne, pola njih nema ni diplomu.

LICHY

pre 13 godina

Naprijed Bayern na krilima Olića..večeras Ola odlučuje ko i svaki put...čovjek zna znanje...ŽIVJELA HRVATSKA
(FeboZg, 22. maj 2010 11:32)


Samo sam cekao tvoj komentar hahahahahahahahahahahaha ... SMESAN SI !!! :SS

niko

pre 13 godina

ovaj usati pehar se stalno vrzma oko zvezdinih igraca..jednog dana ce i lola smilanic,ilijev,kezman,raca petrovic,ovako isto..al na sony-ju

Nemanja

pre 13 godina

Šta hvalite onog Stankovića..reko sam ja da on ima snage za 25 minuta samo...onaj Chivu sa pola glave igra prije njega...btw tekme..bunker,30% posjed lopte,2 kontre i trener glavna zvijezda kluba bez ijednog Talijana???I vi slavite Inter..Da je Bayern imao jače stopere i bolju odbranu nebi Inter zabio do preksutra..Nedosuđeni penal???Ma ne nije bio jel da?Komšije se kite tuđim perjem ko i obično..a i ona ružna trobojka na kraju..najružnija zastava koju sam ikad vidio..
(FeboZg, 23. maj 2010 12:17)

Verovatno si hteo da kažeš da je Bajernu imao Vidića, Ivanovića i Milita, umesto ½najboljeg napadaća celog univerzuma½ kante-olića, 10000000% bi pobedio...

dejan

pre 13 godina

gile nadam se da se zezas, posto riberi nije imao pravo da igra zbog kartona pa nije bio u protokolu.
odlucila su dva spora stopera, ne znam samo kako je van gal mislio da sa demikelisom i van bujtenom u tandemu zadrzi milita i snajdera, ovako je bajern zasluzio bar gol. cestitke dekiju

bobai

pre 13 godina

Nikada mi nece biti jasni ovi ljudi sto komentarisu i koji sve znaju i koji su najpametnij,pa kad tako sve znate ,sto niste fudbaleri ili pak selektori,treneri ili nesto trece?????

Mnogo ste mi pametni,Murinjo kao unistio fudbal,paz bogati,a sta bi ste vi radili da ste na njegovom mesto?? vi bi igrali tako da to bude lepo za oko,a titulu ko sisa. E nerode neshvatate sustinu,i nikada necete shvatiti sta je danasnji fudbal.

Svaka casti INTERU,ucinio me je sinoc najsrecnijm covekom na svetu jer su pokazali da su najjaca ekima u Evropi i da su zasluzeno osvojili sva 3 trofeja!!

A Murinjo,pa on je kao najblji hirurg na svetu,samo sto je on hirurg u fudbalu !!

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Pola komentara je u vezi srpske zastave.U redu je to,ali ga malo preteraste.Ne pisete o igri vec o zastavi,kao da je to najbitnije sto se desilo na utakmici...

Siniša

pre 13 godina

Izgleda da su neki zaboravili da je Murinjo pokupio neke ,,otpatke'', isti taj Bajern (koji ima dva drveta na mestu cen. beka) je rekao da im ne treba Lusio, Real je stavio na transfer listu Snajdera, a Lacio je šutnuo Pandeva(koji nije ni igrao 6 meseci), Otoa je odbacila Barsa. Murinjo je pokupio te ODBAČENE i osvojio 3 trofeja. Doveo je Milita i Motu. pustio je ibrahimovića i Vieru. Ko je napravio dobar posao, a ko ne, suvišno je govoriti gluvima i onima koji nisu realni. Drugo, što se tiče Dejana, imao je povredu, nije bio u dobroj formi i to je jedini razlog zašto je u drugom delu manje igrao, ali to je dobro za reprezentaciju, jer se nije potrošio i biće maksimalno spreman za SP.

Deki

pre 13 godina

@FeboZG
Sada fino ovo pročitaj, pa komentariši.
Stanković je trenutno jedini igrač iz ex-yu koji je dugo vremena u samom vrhu evropskog fudbala. Ivanović, jedan od najboljih bekova dansšnjice, sigurno nije dzabe uvršten na prvih 11 Premier lige. Vidić po mnogima najbolji štoper na svijetu, silni Mančester sa njim i bez njega nije isti (kada on igra odbrana se teško probija).Imam jedno pitanje za tebe, u koliko zadnjih (npr: zadnja 3) finala je hrvatska imala svojih, a koliko SRBIJA fudbalera.... Da ne nabrajam dalje samo ću ti ispričati jedan fazon:
Znaš koja je razlika između fudbalera i nogometaša.


-Fudbaleri idu na SP.....

A sada što se tiče finala.
Svim srcem sam navijao za Inter i radovao se ko nenormalan kada je Milito dao golove. Zslužena titula, a gospodin SPECIJALNI je dokazao da mu nema ravnog u njegovom poslu.........
Hvala ti Žoze.....

postman

pre 13 godina

I sta kazete,Inter ne igra lep fudbal.Pa sta cete vece lepote od duplog pasa Snajdera i Milita i Militovog laznjaka kod prvog gola i slanja Van Bujtena po burek kod drugog gola.
Murinjo je najveci trener od trenutka kada je izmisljen fudbal i racunam da ce u svojoj karijeri bar jos tri puta uzeti ligu sampiona.

Sasha Beograd

pre 13 godina

To Dragan

Covece da li primecujes koliko su tvoji komentari pristrasni i koliko si ogrezao u zavisti. Odavno jedna ekipa nije pobedila u LS na posteniji nacin. Milim da ti je potrebna strucna pomoc

Vladimir

pre 13 godina

Milito je junak dana ali i Srbija ima svog heroja.Dugo osporavani kapiten na krovu sveta sa srpskom zastavom!Ne znam za vas ali ja sam jedan od onih koji se ponosi sa gospodinom cija karijera je poplocana sa uspesima i trofejima.Hvala ti Deki sto si Srbin i uzivaj u trenutku,to je najmanje sto zasluzujes.

Tigar

pre 13 godina

Jedan komentar mi je upao u oci. Ja sam navijac partizana, to ne krijem ali ne razumam kako je "Sever" uspeo da u zvezdine igrace koji su osvajali Ligu Sampiona uvrsti Ognjenovica koji nije istu nikad ni video sa klupe, ali je zaboravio Vladimira Jugovica koji je harao gde god je igrao.
Svaka cast Interu i Murinju koji je postavio fantasticnu taktiku u celom ciklusu Lige Sampiona.

sinisa banjaluka

pre 13 godina

P O B J E D A ! ! !

Samo su Mr.Moratti i Ivan Cordoba sretniji od mene(njih dvojica,ja znam zasto).

Gdje li je nama ovdje bio Mourinho od 91. do 95. minuta, pardon, godine...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Milito, bravo Murinjo, bravo Inter!!! Svaka cast na pobedi, sasvim zasluzenoj. Milito dokazao da je trenutno jedan od najboljih igraca a Murinjo potvrdio da je najbolji strateg na svetu. Bajern kao da nije ni igrao na sinocnjoj utakmici. Sve cestitke.

http://www.worldofbasketball.org

PunkER

pre 13 godina

Prvi put kad sam gledao Inter,Zuba je tek zaigrao za njih,i,tad sam valjda,zbog njega,poceo i da navijam za njih...PUNO je suza proliveno,i za onih 2:4 od Lacija u zadnjem kolu,i za ono polufinale 1:1 sa Milanom,kad je gol u gostima(na istom stadionu)izbacio Inter..i ona eliminacija vec u grupi...Ali,ako je to trebalo,da bi se ovo danas desilo,neka je...Hvala Mourinho,hvala Milito,hvala Capitano,Eto´o,Snejider,Deki,Samuel,Cambiasso,Lucio,Materazzi,Cesar,Maicon,Balotelli,Chivu,Cordoba,Muntari,hvala Moratiju,sto je verovao koliko i ja!I danas placem,ali ovaj put od srece!

ненад

pre 13 godina

За обожаваоце лика и дела КАТАЛОНСКОГ клуба само подсећање на пролаз Барсе и лоповлук против Челзија претходне сезоне.Мурињу капа доле.Доведен је да освоји лигу шампиона и то је успео.Па Интер га је чекао 45 година. Ни Бајерн који је прошао Фјорентину на лоповски начин имао је јалову иницијативу без иједне шансе.Поред Милита који је нападач геније ова екипа Бајерна нема шта да тражи.Фудбал губи све присутнијим лоповлуком које оличавају више него срамне судијске одлуке.Да небуде забуне није ми симпатичан ниједан Европски клуб са запада те се мој коментар заснива на чињеницама.

Aco

pre 13 godina

@FeboZg
Deki jeste usao umesto Kivua ali nije otisao na levog beka. Pa i Materaci je usao umesto Milita ali nije otisao u spic. Ne znam koliko pratis fudbal ali ne mora da znaci da igrac koji ulazi odlazi na istu poziciju kao onaj koga menja:-) A sto se tice Ivanovica ,mnogi klubovi su po trofejima veci od Celzija ali je Celzi SADA ( u trenutku kada Bane igra za njega ) daleko konkurentniji i bitniji faktor u Evropi i PL od mnogih trofejnijih klubova .I jos jednom - Srbi imaju igraca u TOP 11 Premier lige zadnje 4 sezone. I nemoj biti smesan poredeci Kranjcara i Corluku sa nasim najboljim igracima. Ako si forum provokator tvoje pisanje je ok ali ako to zaista a mislis onda se mani fudbala i gledaj nesto sto razumes.

☺ Finale Madrid ☺

pre 13 godina

Ej mnogo mi smesni ovi klinci sto igraju PES sa ovim izrazima dmf, cmf, ss i tako dalje ☺ Pa zaslepljeni postadose od istog, fudbal i igrace gledaju kroz ocene iz pes-a lol

string

pre 13 godina

Slavite klub čiji je trener Vašeg kapetana iz veznog igrača pretvorio u beka???Pretvorio je Etoa iz napadača killera u stopera...Pandeva iz napadača u beka???Da Čukarički potroši toliku lovu na pojačanja ko Inter i on bi osvojio LP-a..30% posjed lopte..2 kornera,2 udarca na gol i 2 gola...sve zahvaljujući RUPAMA Van Byutenu i De Michelisu...i još sudac ne svira penal čist ko suza za Bayern..Čestitke Stankoviću za ostvarenje sna...S obzirom da Inter na svakom mjestu na terenu ima po dva tri igrača,ni jednog Talijana praktički u momčadi..ne znam...imam dojam da je u finalu igrao MUFC sa Vidićem u odbrani i Rooneyem u napadu da bi dobio 5:0...Rezultat prije svega i zato čestitke.najviše zbog Zanetija i Stankovića..ovi ostali su svi plačenici koji će za Joseom u Real..jaka ljubav prema klubu u koju se svi tako kunu??!!
(FeboZg, 23. maj 2010 12:54)

# Link komentara

Kazem ti ja, teorija zavere, klasicna...sta se lozis bre, pa ako su rupe Van Buyten i Demichelis, znaci da ni ne zasluzuju titulu, fudbal je nekad bio igra all around igraca, trener te ne pita na kojoj poziciji igras vec koliko si spreman, a sad, te ja ne mogu stopera slab sam, te ja ne mogu krilo spor sam...i uostalom, Bayern je stvorio jednu polupriliku i to je to, Inter je ceo mec drzao pod kontrolom , a koliko sam uspeo da skontam, svako ko se ne razume u fudbal odmah se hvata za posed lopte, to je isto kao kad ja kazem da sam na pismenom zadatku iz srpskog napisao 5 strana i zakucao keca a lik koji sedi do mene napisao jedva 2 i dobio 5...mislim, valjda si dovoljno mentalno zdrav da ukapiras poentu...nije vazno koliko si imao posed lopte, nego sta si za period u kojem si imao loptu uradio na terenu, e kad to shvatis , onda ces shvatiti i fudbal...niko se zivi ne buni, svi omentarisu kako je ovofinale ilo jedno od najkorektnijih kad je sudjenje i fair-play u pitanju, a ti se jedini pravis pametan. I jos nesto, kog je pretvorio u beka? Pa Havijer Zaneti otkad je poceo da igra fudbal prirodna pozicija mu je bekovska ,a spada u red najuniverzalh fudbalera danasnjice, Eto'o, decko je jedva 5 puta boravio na svojoj polovini ,stalno je razvlacio i pravio prostor Militu, a kad je Pandev u pitanju, on je igrac koji vise voli da bude u vezi i da ima loptu u nogama nego li da ceka u napadu...ma sta se bre ja uostalom prepirem, sa nekim ko je u zuvotu cuo samo za Mesija,Ronaldinja i Mes que un club, iako ni ne zna sta znaci.

friùl

pre 13 godina

&FeboZg

ne znam da li ti je poznata povjest intera, osnovan je 1908. g od strane disidenata(uglavnom stranaca) kojima je bilo zabranjeno da igraju za milan. i samo ime kluba (internazionale) ti govori tko igra za inter. tradicija je da za inter igraju stranci i poneki talijan jer to je jedini klub u italiji u kojem su stranci tretirani jednako kao talijani. sto se tice olica, drago mi je sto je momak uspio, ponajvise jer smo obojica iz brodske opcine, ali na ovoj utakmici nije se vidio. cestitke mourignu, cestitke stankovicu koji poslije kpk sa laziom osvaja i ligu sampiona. naravno cestitke militu koji je odlucio pobjednika i navijacima bayerna koji, usprkos porazu svog kluba, aplaudiraju igracima intera na zasluzenoj pobjedi.

todos

pre 13 godina

Čestitke Stankoviću, Murinju i Militu, i ostaslima na zasluženo osvojenoj tituli.
Niko nikada to više nije zaslužio od nujih sada.

no fear

pre 13 godina

ne prepucavajte se bezveze,i Stanković i Olić su dobri igrači..
a razlog što sasd spominjem njih dvojicu je taj što jutros pročitah ovo:
krenuli u petak Olićeva rodbina i prijatelji iz Davora (rodno mu selo u Slavoniji) na put u Madrid..busom do Temišvara,pa onda na avion..išli jasno na Beograd,pa tamo jadni upali u popodnevnu gužvu,dva sata se vukli kroz grad..zatim ih kod Vršca policija kazni zbog prekoračene brzine,pa su jedva našli banku da radi i promijenili pare..potom vidjeli da kasne na avion,pa zvali Olića a ovaj aerodrom u Temišvaru..igrom slučaja pilot bio Hrvat,pa ih čekao pola sata..a onda nalete u avionu na Stankovićevu ekipu,koji su isto kasnili i uspjeli ga uhvatiti samo zato što je pilot čekao..onda su se poslije veselo svi skupa družili..eto..:)
p.s. kao što rekoh,i Stanković i Olić su dobri igrači..:)

Nelle_pb

pre 13 godina

Brw za Inter...Murinjo je ovo pobedio sam :) covek je tako pripremio igrace da je bilo tesko da izgubi i od raspolozenije ekipe nego sto je bio Baryrn veceras.I na pocetku sezone sam govorio da je za Barcu bolji Etto nego Ibra.Nije on za njihov sistem igre...a sada ce Murinjo da gazi sa Realom.Zelim srecu Mihi sa Interom bice tesko ponovoti ovu sezonu.

BAYERN fan

pre 13 godina

Murinjo ovakvim stilom igre cini fudbal losim, ali poraz kao i pobeda treba da se prihvate smekerski, tako da ja cestitam Interu na trofeju...Hvala za citavu sezonu! DANKE BAYERN, dupla kruna nije malo + vicesampion evrope..Jos jednom cestitke Interu....

Dj_O_L_E

pre 13 godina

Ovo je posledica dobro odradjenog letnjeg prelaznog roka.Prodali su Ibru za 45-50 milki(valjda)+Eto(koji doduse i nije bio narocito dobar ove sezone,verovatno jer ne igra spica vec po strani)Pa su od tih para dovedeni odlicni Lusio,Mota,Snajder i naravno sjajni Milito.Nemaju superzvezdu u ekipi,ali su kao tim na vrhunskom nivou.Zato sad mogu sa sigurnoscu da kazem da je prosli prelazni rok jedan od najbolje odradjenih sto se tice bilo koje ekipe koju pratim,a odradio ga je Inter.

JAS

pre 13 godina

Veceras sam navijao za dobar fudbal prvenstveno...Inter je zasluzeno pobedio...najjaci utisak na kraju kada su igraci nosili svako svoju zastavu iz zemlje koje dolazi....a nas Deki sa srbskom zastavom...jednostavnosto kazu ovde mnogi ljudi "NEPROCENJIVO" a ja se slazem sa njima . SRBIJA

stex

pre 13 godina

Ma da Bajern je izbacio Juventus raspali i Fiorentinu na srecu i onda su umislili da su doktori za Italijane ... Znao sam ja da ce Inter da ih otrese al dzaba ljudima ...

srba

pre 13 godina

febo smesan si ivanovic je izabran za beka lige gde je vas corluka,nemoj biti ljubomoran na nase zvezde bolji smo trenutno zato mi idemo u afriku a vi iz fotelje,kako vas nije sramota treci u grupi bili englezi su vas ponizili a ukrainci da ne pricam

GL

pre 13 godina

Ovogodišnje finale Lige Šampiona, i pored pobede Intera, ostaće zapamćeno po tome što je njihov dugogodišnji kapiten, verovatno po prvi put u svom životu iskazao emocije, i pri tom me nasmejao do suza :) (obratite pažnju na sliku sa peharom:))))

Dzo Kol

pre 13 godina

@FeboZg
Ja sam onog vaseg olica video tek kada je izlazio iz igre:-).Covek je kalibar za rezervu u jakom bundesligasu ili da bude standardan u nekom iz sredine tabele.Ali ipak je bolji od onih vasih 'galaktikosa' corluke,kranjcara,dudua...Bajern je mogao da igra do sutra i ne bi dali gol.Inter zasluzeno prvi.P.S.Vidi se koliko pratis fudbal,Kivu je levi bek i ne vidim zasto bi Deki trebao da bude opcija na levom beku. Niste imali igraca od Sukera a Srbija od tada u najboljim timovima ima standardne Vidica,Ivanovic...

bobcha

pre 13 godina

@lik Ti si ocigledno gledao neku drugu utakmicu, a ne Inter Barsa 3:1, kada tako pricas neke gluposti

Inter je zgazio Barsu u Milanu, pravi fudbalski cas im drzao. A koliko je sansi promasio Inter pogledaj i prebroji, pa razmisli ko je imao srece.

Ali ipak mislim da si gledao neku drugu utakmicu

Relno

pre 13 godina

Inter je pobedio zato sto ima Murinja

Murinjo takticki sprema ekipe do savrsenstva

Caroliju fudbala nece osetiti niti jedna ekipa koju "posebni" trenira.
Zao mi je zbog toga! Covek propagira anti-fudbal!!!

Slave

pre 13 godina

Najveća sreća.. Radost... Inter je ipak zasluženo prvak Evrope.
To zaslužuju svi kojima je u srcu inter.. Onaj cigan "Ibra" neka plače. Sačuvati Majkona i Milita, dovesti najperspektivnijeg mladog italijanskog štopera Ranočiju; iz Gremija dovesti novog majkona; Fernandesa .Ovi transferi su u toku.. Pošto dolazi najveći mladi čarobnjak, play, Filip Kutinjo koga porede sa Ronaldinjom( pogledati klipove na YouTube-u) Mada ne treba isključiti dolazak vrhunskog lijevog beka Kolarov ili Vargas..... Forza inter

djenoveze

pre 13 godina

Kakav je majstor ovaj Milito! Fenomenalna partija i to u finalu, pored dva gola ,uz stopostotnu realizaciju, namestio je i dve idealne sanse saigracima.

Nazalost, mnogi poznavaoci sitacije u Argentinskom nacionalnom timu predvidjaju da ga Maradona nece uvrstiti u spisak putnika za Juznu Afriku :(

☺ Finale Madrid ☺

pre 13 godina

Kada smo kod zastava, vidim da se pojedini ne slazu sa tim da igraci nose sa sobom nacionalnu zastavu kao sinoc na dodeli pehara LS. A sta kazete na to sto klubovi recimo kao Barselona imaju na sebi katalonjsku, odnosno real madrid spansku zastavu? Pa ti igraci sto igraju za te klubove nisu ni spanci ni katalonjci mozda, tako da ako klubovi mogu, zasto dejan stankovic ili neki drugi igrac ne moze poneti nacionalnu zastavu!?

FeboZg

pre 13 godina

Slavite klub čiji je trener Vašeg kapetana iz veznog igrača pretvorio u beka???Pretvorio je Etoa iz napadača killera u stopera...Pandeva iz napadača u beka???Da Čukarički potroši toliku lovu na pojačanja ko Inter i on bi osvojio LP-a..30% posjed lopte..2 kornera,2 udarca na gol i 2 gola...sve zahvaljujući RUPAMA Van Byutenu i De Michelisu...i još sudac ne svira penal čist ko suza za Bayern..Čestitke Stankoviću za ostvarenje sna...S obzirom da Inter na svakom mjestu na terenu ima po dva tri igrača,ni jednog Talijana praktički u momčadi..ne znam...imam dojam da je u finalu igrao MUFC sa Vidićem u odbrani i Rooneyem u napadu da bi dobio 5:0...Rezultat prije svega i zato čestitke.najviše zbog Zanetija i Stankovića..ovi ostali su svi plačenici koji će za Joseom u Real..jaka ljubav prema klubu u koju se svi tako kunu??!!

sinisa banjaluka

pre 13 godina

prvi put u zivotu da se slozim sa jednim grobarom, mislim peppino, i ja 12 g. cekam na inter, i Bogu hvala, docekah.

Uh da ne zaboravim, onaj potpisani melito, pa nema sta, melito legendo!

mojse

pre 13 godina

ovoj murinjo je poslednji dvorski sut-kao car velik- koj skupo placen koj krasno zna svoju posao koj je upijao od veliki robson, vaan gaal i radio u barceloni prednost za njega i znao o kako se ponasati pod 1. sa celzi(pobedio) zasto je znao svoje igrace kratko..2 sa barcelona zna sistem igre kratko(pobedio) 3.zna vaan gala i to je isto(pobedio e uspelo je )
i bajern je imao dva stopera koji su spori, i nije mogao da nadohnadi riberija koji isti riberi ne dvizi se po geometriku(sablon) koju voli vaan gaal riberi zeza driblja to je trebalo bajernu ovu vecer.. bice gusto do drugu godini kad ovaj veliki trenjer murinju kako gubi sa velikim klub(real madrid,real ne voli bunkere ) i veliku svotu novca bacena na igrace takozvane realove zvezde od nas bajern ili od slicni na nas mi smo tu i nemoj zaliti bavarci za ovu veceer sklopile mu se kocke murinja idelo mu je ovu godinu jedino sto volim nemce je to sto imaju cvrst karakter i ta cvrstina ne vodi u pobedu za to volim nemce, i to sami nemci -klubovi- dokazali milion puta ponestalo je trenjera za ovim tajkuna sa velike pare za to sam nazovio murinja dvorski sut koj je vrlo lukav kad ima priliku i postao je jedan od veliki trenjera za postovanje alal mu vera (od 22.05.2010)fudbal se vraca prirodni klubovima ostao je murinjo grabite se mesozderi koji mislite da sa lovom sve se moze (gresite ) to je poslednjo uspelo interu gde je neamo nista svoje italijansko sopstveno drzavu videli smo 23 razlicni drzava kopja znaminja mislim na nacionalnosti igrace intera nadam se da je bajern naucio gde treba menjati i nema vise prodavanja trenjerski zanata poslednji kalfa(trenjer veliki) je murinjo,fudbalski trenjeri poznati po svoje ego i sopstvenu fudbalsku trenjersku skolu -- kako sto su nemci nizozemci i italijani ce se ubarzo vratiti takticari (bumerang)poznatu po velikom sistem koji pocivaju svi moderni klubovi uspesno skolu svoju,ono pa ce biti po staro haraju trenjeri nizozemci italijani nemacki trenjeri pa posle spanjoli(barcelona institucija mislim na nihov sistem) i italijani a to je svedeno na minimum(ponestalo je trenjera a ponestalo je para za vestacke klubove italijani su prezaduzeni englezi takogje i spanci da ne pricam a mi smo tu nemacka liga je kao tanker i ne menja kurs to je prednost
za englezi nemaju oni neki trenjeri vidi se po premier liga posledni je ovaj SAF veliki britanac(neka probaju da ga stave u ramku ) fudbal je igra strast emocii dostoinstvo bajern je to (bajern)za to je slavni velik gvozdeni i jedan jedinstvan karakterni fc bajern minhen a imamo i lova ko ima vise lova od (nemacku) nijedna od ovim navedenima drzava nema para kao nemacka mi se vracamo, to se mora priznati cestitam titulu interu(prezasluzeno) to je to nadam se da nisam uvredio nekoga i izvinete mi za predugacki komentar zalim nije lepo sve sto sjaje(cilj opravduje sredstva realno) zasluzena titula interu i navijacima predugo ste cekali i cestitam mom sunarodniku pandevu i komsija dekija zasluzi su. ko zasluzu ju afrikanci zasto ne nasi ljudi jos ovo UBER BAYERN i ako porazen ama sa dostoinstvom i samokriticki molim vas objavite komentar ne vregjam nikoga bas e realnost ma da je predugacki hvala vam

Dragan

pre 13 godina

Tri nedosudjena jedanaesteca nedosudjena za Celsi u utakmicama sa Interom,iskljucenje Samuela zbog faula nad Kaluom,da ne bude zabune zbog neobjektivnosti sve potvrdjemo od bivseg italijanskog sudije Tombolinija koji je sada komentator RAI,nedosudjeni jedanaesterac za Barselonu na utakmici u Milanu(faul Snajdera na Daniju Alvesu) takodje potvrdjen od svih italijanskih komentatora,nedosudjeni jedanaesterac sinoc u finalu za Bajern,mislim,sve je jasno....

BRZI

pre 13 godina

"Antifudba:Bajern 2:0 svaka cast za taktiku ali ovako igrati cijele sezone je sramota 9 stopera 1 golman i jedan napadac"

Sta da ti kazem, da ocemo mi ovako "antifudbalski" da uzmemo svetsko ne bi se bunio ni sekunde!

Ni ja se nebi bunio samo bi se lud bunio.Ja kazem iz ugla neutralnog posmatraca veceras da se nije imalo sta da gleda ovo veceras me podsetilo na Juventus od prije par sezona 1:0; 2:0; 2:1 dakle das gol i onda ubi prebi

panto

pre 13 godina

Iako sam veliki navijac JUVENTUSA,cestitam Interu na tituli,stvarno su je zasluzili! I pokazali da je Italijanski fudbal jos uvijek mocan! Jos kad se za koj sezonu vrati stari Juve,onda ce tek biti zanimljivo!:)

Leo Martin

pre 13 godina

@ Deki

"Znaš koja je razlika između fudbalera i nogometaša.
-Fudbaleri idu na SP....."

Vic nije bas uspeo. Na SP idu slovenci a oni su isto nogometasi.

lik

pre 13 godina

Meni je najdraža činjenica što Antić nije bio u pravu kada je rekao da Barselona igra savršen fudbal. Po meni je Barselona obična muva bez glave koja ide samo naprijed i koja nema nikakav sistem. Murinjo im je pokazao gdje im je mjesto kao i ovim švabama koji su miljenici hrvatske. Nije mi ni Murinjo baš omiljen niti je on nešto posebno, stići će njega ruka Benitezova uskoro, ma gdje radio, samo da Rafa dobije pravu upravu i opet će ga spustiti na zemlju.
(Student za fud. trenera Zlatko, 22. maj 2010 23:56)
===============
momak,videcu iduce sezone u ovo doba gde ce biti navijaci intera predvodjeni tobom,a gde ce biti barselona u to isto vreme.uzivajte interesiti,odlazi vam murinjo,odlazi maikon,bicete smesni narednih sezona,a barsa u najavi osvaja naredne 2 LS.sredina:xavi,iniesta,fabregas.NAPAD messi,vilja,krkic(pedro).murinjo,spremaj buldozer izpred gola jer ti 11 igraca nece biti dovoljno da se odbranis.koliko god ti veliki strucnjak i psiholog bio,komplek reala od plavocrvene je prevelik,oni kad budu izasli na kamp nou,vec imaju kompleks,a tu ni 3 murinja ne pomazu,.zapamtite moje reci,barsa lagano do trece uzastopne titule,a za LS,tu ce verovatno real proci osminu finala:-))))

1. krug...

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...

Daj molim te!!!!

ginola

pre 13 godina

ako bude u Realu pokušao da nametne ovakvu fudbalsku filozofiju,Murinjo će se zadržati 2-3 mjeseca.Zna se ko je najveći na svijetu i šta njegovi navijači vole da gledaju.

delia glingon

pre 13 godina

Stvarno Murinjo je cudo od coveka, e nek odbrani titulu i nek postavi jos jedan rekord. Inace odlazkom u real je cista propast.
Cestitke Interu, mada sam zeleo da bajern pobedi radi crveno-bele boje.

FeboZg

pre 13 godina

(Dzo Kol, 23. maj 2010 13:11)

Stručnjak..a ko je ušao umjesto beka Chivua?I kakav vas Ivanović spopao??Pa Olić igra u večem klubu nego kaj je Chelsea..ti pratiš nogomet od 2005 izgleda...ovi bunkeraši čekali 45 godina trofej i jedva dočekali..Btw..dejo je dodrino loptu u finalu točno jednom...i to je krivo dodao..Kranjčar je btw doktor za sve Vaše zajedno..o Luki nećemo ni pričat..kakav mrkli Ivanović..da se nije ozljedilo pola Chelsea nebi tekme vidio..

eto ti sad :D

pre 13 godina

Iako je Inter uzeo ligu sampiona,i svaka im cast na tome,ne slazem se sa konstatacijom da Barsa ne igra najbolji fudbal...


samo se setite ruke u 89min. na NOU SAMP-u...

lik

pre 13 godina

Finale je odigrano Inter-Barselona 3:1 (Barsa je imala sreće, mogla je 5 gola da primi). Utakmica u Barseloni kao i ona juče su bile formalnost. Tako rade veliki treneri. Inter je osvojio 3 trofeja i zaradio mnogo eura zahvaljujući Murinju i njegovim čudesnim potezima. Njemu kad treba rezultat igra sa 4 klasična špica(a naši treneri ubacuju u igru centralnog beka na mesto napadača, kakva glupost(Dostanić)). A, svi izgleda da zaboravljate da Murinjo uvek igra sa 3 napadača +Snajder. Postigli su najviše golova u seriji A (75) i primili najmanje(34) ,g. raz. +41. Pa šta svi vi hoćete više od Murinja. Isto je i sa Antićem, čovek nas je vratio iz mrtvih, napravio tim i opet svi nešto pametuju(te trebao je da zove ovog, te onog...). Da je sreće da imamo takva dva trenera u našoj ligi pa da vidite da li ne bi bilo gledaoca, a ne ove neznalice i poslušne, pola njih nema ni diplomu.
(Murinjo Kralj, 23. maj 2010 13:28)
============
WTF???sta je trebalo da bde u milanu mec inter-barsa,nisam dobro cuo ni procitao?????pa da li si ti covece pri cistoj svesti i zdravoj pameti????pa onakav bunker na dva poklon gola od sudije u zivotu nisam video,da ne pominjem desetkovan tim barse i puytovanje autobusom,a kazes formalnost u barseloni,jel?????ja mislim da je posle onakvog jos zesceg bunkera i vise srece bnego pameti,i cistog gola xavija koji je ponisten,ja msilim da su igraci intera posle meca bili 10 dana na nekoj rehabilitacionoj banji kako bi se oporavili nakon iscrpljujuceg meca gde su jedva stajali na nogama i molil Boga da su sudija svira kraj sto pre.ali murinjo je sam sebi presudio dolaskom u real,njegove bunkerice jednom mogu proci,dva puta,NE,NE.jedva cekam da vidim ponizenog murinja na kamp nou,na stadionu gde nikad nije,a nikad ni nece pobediti jer ima kompleks tog stadiona.

martin*

pre 13 godina

A sta mislite dali bi inter pobedio da je sudija svirao postoeci penal za baern na rez 0:0 kada je maikon igrao namero rukom????
prosle godine barsa sampion sa sudije sada Inter isto nesto mi smrdi da se sampion zna jos od grupne faze ls

Revolt

pre 13 godina

Da je dosuđen čist penal kada ja Maicon očegledno dirao loptu rukom Bayern bi poveo pa bismo onda videli kako bi Inter igrao. UEFA MAFIOZI

Hrvat u Beogradu

pre 13 godina

Nije Inter dobio utakmicu nego sudac koji nije dosudio kazneni udarac za Bayern zbog igranja rukom nogometaša Intera kod 0:0.

Nije Inter dobio utakmicu nego Van Gaal koji Pranjića nije ubacio na prednjeg veznog.

Za utjehu ostaje da je Goal.com uvrstio Olića u idealnu momčad Lige prvaka ...

rober

pre 13 godina

Kada se sabere posed lopte Intera u zadnje tri utakmice lige šampiona možda bi navukli 90% i oni osvoje ligu šampiona. E tome se mora stati na kraj jer se tako fudbal uništava. Želim da vas na godinu neko nakanta kao kad vam je Barsa očitala lekciju iz fudbala u utakmici po grupama na Camp nou.

Dragan

pre 13 godina

Moj Sasha iz Boegrada ako ti stvarno mislis da nijedna ekipa odavno nijee cistije osvojila LS nisi objektivan,ja sam samo naveo cinjenici koji su potvrdili svi,ama bas svi komentatori i s ve bivse sudije na svim italijanskim TV,RAI Mediasest,SKY,hm,ti da mi das strucnu pomoc,hehhe,samo mi reci koliko godina imas i koliko si utakmica vidio uzivo,osim rvenstava Srbije,koje apsolutni nista ne konta,kada mi to kazes onda sam spreman da mi ponudis tvoju strucnu pomoc i obajasnis kako to sve oko fudbala funkcoinise

schweinsteiger

pre 13 godina

Nazalost, inter je pobedio. Jadnijeg sampiona nisam video. Onaj ko kaze da je inter bio bolji, ili ima problema sa vidom, ili sa mozgom ili nekih drugih problema. Pa i Eto je igrao odbranu. To je strasno. Zao mi je sto je podigao pehar klub koji igra najruzniji fudbal (uostalom kao i svi italijani) i sto se samo rezultat pamti. Ne mogu da im cestitam jer nemam na cemu. Ponosan sam na Bayern i na njihovo zalaganje i sledece sezone bice bolje. Auf wiedersehen!!!

darko pancev

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...

Destruktivnooooo

pre 13 godina

Jedini razlog zbog kojeg je Inter dobio je pogresna boja dresova koje je nosio Bajern. To jednostavno ne prolazi u 21 veku.Melito car.

milosns

pre 13 godina

A zašto Militu prilazi samo jedan do dva igrača da podele sa njim radost datog gola? Majku mu, kao da igraju protiv nekog nižerazrednog kluba, kao da vode 5-6 razlike pa im je smor više da čestitaju i kao da je Milito dao 3-4 komada, a ne kao da je finale Lige šampiona... :/

FeboZg

pre 13 godina

(Dzo Kol, 23. maj 2010 13:11)

Stručnjak..a ko je ušao umjesto beka Chivua?I kakav vas Ivanović spopao??Pa Olić igra u večem klubu nego kaj je Chelsea..ti pratiš nogomet od 2005 izgleda...ovi bunkeraši čekali 45 godina trofej i jedva dočekali..Btw..dejo je dodrino loptu u finalu točno jednom...i to je krivo dodao..Kranjčar je btw doktor za sve Vaše zajedno..o Luki nećemo ni pričat..kakav mrkli Ivanović..da se nije ozljedilo pola Chelsea nebi tekme vidio..

mojse

pre 13 godina

ovoj murinjo je poslednji dvorski sut-kao car velik- koj skupo placen koj krasno zna svoju posao koj je upijao od veliki robson, vaan gaal i radio u barceloni prednost za njega i znao o kako se ponasati pod 1. sa celzi(pobedio) zasto je znao svoje igrace kratko..2 sa barcelona zna sistem igre kratko(pobedio) 3.zna vaan gala i to je isto(pobedio e uspelo je )
i bajern je imao dva stopera koji su spori, i nije mogao da nadohnadi riberija koji isti riberi ne dvizi se po geometriku(sablon) koju voli vaan gaal riberi zeza driblja to je trebalo bajernu ovu vecer.. bice gusto do drugu godini kad ovaj veliki trenjer murinju kako gubi sa velikim klub(real madrid,real ne voli bunkere ) i veliku svotu novca bacena na igrace takozvane realove zvezde od nas bajern ili od slicni na nas mi smo tu i nemoj zaliti bavarci za ovu veceer sklopile mu se kocke murinja idelo mu je ovu godinu jedino sto volim nemce je to sto imaju cvrst karakter i ta cvrstina ne vodi u pobedu za to volim nemce, i to sami nemci -klubovi- dokazali milion puta ponestalo je trenjera za ovim tajkuna sa velike pare za to sam nazovio murinja dvorski sut koj je vrlo lukav kad ima priliku i postao je jedan od veliki trenjera za postovanje alal mu vera (od 22.05.2010)fudbal se vraca prirodni klubovima ostao je murinjo grabite se mesozderi koji mislite da sa lovom sve se moze (gresite ) to je poslednjo uspelo interu gde je neamo nista svoje italijansko sopstveno drzavu videli smo 23 razlicni drzava kopja znaminja mislim na nacionalnosti igrace intera nadam se da je bajern naucio gde treba menjati i nema vise prodavanja trenjerski zanata poslednji kalfa(trenjer veliki) je murinjo,fudbalski trenjeri poznati po svoje ego i sopstvenu fudbalsku trenjersku skolu -- kako sto su nemci nizozemci i italijani ce se ubarzo vratiti takticari (bumerang)poznatu po velikom sistem koji pocivaju svi moderni klubovi uspesno skolu svoju,ono pa ce biti po staro haraju trenjeri nizozemci italijani nemacki trenjeri pa posle spanjoli(barcelona institucija mislim na nihov sistem) i italijani a to je svedeno na minimum(ponestalo je trenjera a ponestalo je para za vestacke klubove italijani su prezaduzeni englezi takogje i spanci da ne pricam a mi smo tu nemacka liga je kao tanker i ne menja kurs to je prednost
za englezi nemaju oni neki trenjeri vidi se po premier liga posledni je ovaj SAF veliki britanac(neka probaju da ga stave u ramku ) fudbal je igra strast emocii dostoinstvo bajern je to (bajern)za to je slavni velik gvozdeni i jedan jedinstvan karakterni fc bajern minhen a imamo i lova ko ima vise lova od (nemacku) nijedna od ovim navedenima drzava nema para kao nemacka mi se vracamo, to se mora priznati cestitam titulu interu(prezasluzeno) to je to nadam se da nisam uvredio nekoga i izvinete mi za predugacki komentar zalim nije lepo sve sto sjaje(cilj opravduje sredstva realno) zasluzena titula interu i navijacima predugo ste cekali i cestitam mom sunarodniku pandevu i komsija dekija zasluzi su. ko zasluzu ju afrikanci zasto ne nasi ljudi jos ovo UBER BAYERN i ako porazen ama sa dostoinstvom i samokriticki molim vas objavite komentar ne vregjam nikoga bas e realnost ma da je predugacki hvala vam

lazo_ns

pre 13 godina

ma ivica olic uz mesija najbolji igrac danasnjice, lol
(hahaha, 22. maj 2010 22:19)


ti si jadan momak kad si jedva cekao da ovo napises ja sam srbin i svaka cast ivici olicu i svim ucesnicima u ovom finalu svi su lavovi bili! Cestitke interu!!!!

Relno

pre 13 godina

Inter je pobedio zato sto ima Murinja

Murinjo takticki sprema ekipe do savrsenstva

Caroliju fudbala nece osetiti niti jedna ekipa koju "posebni" trenira.
Zao mi je zbog toga! Covek propagira anti-fudbal!!!

lik

pre 13 godina

Meni je najdraža činjenica što Antić nije bio u pravu kada je rekao da Barselona igra savršen fudbal. Po meni je Barselona obična muva bez glave koja ide samo naprijed i koja nema nikakav sistem. Murinjo im je pokazao gdje im je mjesto kao i ovim švabama koji su miljenici hrvatske. Nije mi ni Murinjo baš omiljen niti je on nešto posebno, stići će njega ruka Benitezova uskoro, ma gdje radio, samo da Rafa dobije pravu upravu i opet će ga spustiti na zemlju.
(Student za fud. trenera Zlatko, 22. maj 2010 23:56)
===============
momak,videcu iduce sezone u ovo doba gde ce biti navijaci intera predvodjeni tobom,a gde ce biti barselona u to isto vreme.uzivajte interesiti,odlazi vam murinjo,odlazi maikon,bicete smesni narednih sezona,a barsa u najavi osvaja naredne 2 LS.sredina:xavi,iniesta,fabregas.NAPAD messi,vilja,krkic(pedro).murinjo,spremaj buldozer izpred gola jer ti 11 igraca nece biti dovoljno da se odbranis.koliko god ti veliki strucnjak i psiholog bio,komplek reala od plavocrvene je prevelik,oni kad budu izasli na kamp nou,vec imaju kompleks,a tu ni 3 murinja ne pomazu,.zapamtite moje reci,barsa lagano do trece uzastopne titule,a za LS,tu ce verovatno real proci osminu finala:-))))

tmpttn

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...

FeboZg

pre 13 godina

Slavite klub čiji je trener Vašeg kapetana iz veznog igrača pretvorio u beka???Pretvorio je Etoa iz napadača killera u stopera...Pandeva iz napadača u beka???Da Čukarički potroši toliku lovu na pojačanja ko Inter i on bi osvojio LP-a..30% posjed lopte..2 kornera,2 udarca na gol i 2 gola...sve zahvaljujući RUPAMA Van Byutenu i De Michelisu...i još sudac ne svira penal čist ko suza za Bayern..Čestitke Stankoviću za ostvarenje sna...S obzirom da Inter na svakom mjestu na terenu ima po dva tri igrača,ni jednog Talijana praktički u momčadi..ne znam...imam dojam da je u finalu igrao MUFC sa Vidićem u odbrani i Rooneyem u napadu da bi dobio 5:0...Rezultat prije svega i zato čestitke.najviše zbog Zanetija i Stankovića..ovi ostali su svi plačenici koji će za Joseom u Real..jaka ljubav prema klubu u koju se svi tako kunu??!!

Hrvat u Beogradu

pre 13 godina

Nije Inter dobio utakmicu nego sudac koji nije dosudio kazneni udarac za Bayern zbog igranja rukom nogometaša Intera kod 0:0.

Nije Inter dobio utakmicu nego Van Gaal koji Pranjića nije ubacio na prednjeg veznog.

Za utjehu ostaje da je Goal.com uvrstio Olića u idealnu momčad Lige prvaka ...

Dragan

pre 13 godina

Tri nedosudjena jedanaesteca nedosudjena za Celsi u utakmicama sa Interom,iskljucenje Samuela zbog faula nad Kaluom,da ne bude zabune zbog neobjektivnosti sve potvrdjemo od bivseg italijanskog sudije Tombolinija koji je sada komentator RAI,nedosudjeni jedanaesterac za Barselonu na utakmici u Milanu(faul Snajdera na Daniju Alvesu) takodje potvrdjen od svih italijanskih komentatora,nedosudjeni jedanaesterac sinoc u finalu za Bajern,mislim,sve je jasno....

Neuporedivi

pre 13 godina

Osvojio kup Italije - Roma-Inter 0:1
Osvojio prvenstvo Italije Sijena-Inter 0:1
Osvojio Ligu šampiona Bajern-Inter 0:1

DIJEGO MILITO...

Star a pamti

pre 13 godina

Ovo je cisto da se ne zaboravi. Zadatak za partizane: zaokruzi klub koji ste uspijeli da dobijete sa ove liste.. E to vam je najveci uspjeh u istoriji
2010. Inter

2009. Barcelona

2008. Manchester United

2007. Milan

2006. Barcelona

2005. Liverpool

2004. Porto

2003. Milan

2002. Real Madrid

2001. Bayern

2000. Real Madrid

1999. Manchester United

1998. Real Madrid

1997. Borussia Dortmund

1996. Juventus

1995. Ajax

1994. Milan

1993. Marseille

1992. Barcelona

1991. Crvena zvezda

1990. Milan

1989. Milan

1988. Eindhoven

1987. Porto

1986. Steaua Bukurešt

1985. Juventus

1984. Liverpool

1983. HSV

1982. Aston Villa

1981. Liverpool

1980. Nottingham Forest

1979. Nottingham Forest

1978. Liverpool

1977. Liverpool

1976. Bayern

1975. Bayern

1974. Bayern

1973. Ajax

1972. Ajax

1971. Ajax

1970. Feyenoord

1969. Milan

1968. Manchester United

1967. Celtic

1966. Real Madrid

1965. Inter

1964. Inter

1963. Milan

1962. Benfica

1961. Benfica

1960. Real Madrid

1959. Real Madrid

1958. Real Madrid

1957. Real Madrid

1956. Real Madrid

Student za fud. trenera Zlatko

pre 13 godina

Meni je najdraža činjenica što Antić nije bio u pravu kada je rekao da Barselona igra savršen fudbal. Po meni je Barselona obična muva bez glave koja ide samo naprijed i koja nema nikakav sistem. Murinjo im je pokazao gdje im je mjesto kao i ovim švabama koji su miljenici hrvatske. Nije mi ni Murinjo baš omiljen niti je on nešto posebno, stići će njega ruka Benitezova uskoro, ma gdje radio, samo da Rafa dobije pravu upravu i opet će ga spustiti na zemlju.

adje

pre 13 godina

ovaj miler kada budu igrali srbija i nemacka ima da spasi srbiju,toliko je smotan isti luka toni,da izadje sam pred gol da nema nikoga na gol on ce promasiti.

lik

pre 13 godina

Finale je odigrano Inter-Barselona 3:1 (Barsa je imala sreće, mogla je 5 gola da primi). Utakmica u Barseloni kao i ona juče su bile formalnost. Tako rade veliki treneri. Inter je osvojio 3 trofeja i zaradio mnogo eura zahvaljujući Murinju i njegovim čudesnim potezima. Njemu kad treba rezultat igra sa 4 klasična špica(a naši treneri ubacuju u igru centralnog beka na mesto napadača, kakva glupost(Dostanić)). A, svi izgleda da zaboravljate da Murinjo uvek igra sa 3 napadača +Snajder. Postigli su najviše golova u seriji A (75) i primili najmanje(34) ,g. raz. +41. Pa šta svi vi hoćete više od Murinja. Isto je i sa Antićem, čovek nas je vratio iz mrtvih, napravio tim i opet svi nešto pametuju(te trebao je da zove ovog, te onog...). Da je sreće da imamo takva dva trenera u našoj ligi pa da vidite da li ne bi bilo gledaoca, a ne ove neznalice i poslušne, pola njih nema ni diplomu.
(Murinjo Kralj, 23. maj 2010 13:28)
============
WTF???sta je trebalo da bde u milanu mec inter-barsa,nisam dobro cuo ni procitao?????pa da li si ti covece pri cistoj svesti i zdravoj pameti????pa onakav bunker na dva poklon gola od sudije u zivotu nisam video,da ne pominjem desetkovan tim barse i puytovanje autobusom,a kazes formalnost u barseloni,jel?????ja mislim da je posle onakvog jos zesceg bunkera i vise srece bnego pameti,i cistog gola xavija koji je ponisten,ja msilim da su igraci intera posle meca bili 10 dana na nekoj rehabilitacionoj banji kako bi se oporavili nakon iscrpljujuceg meca gde su jedva stajali na nogama i molil Boga da su sudija svira kraj sto pre.ali murinjo je sam sebi presudio dolaskom u real,njegove bunkerice jednom mogu proci,dva puta,NE,NE.jedva cekam da vidim ponizenog murinja na kamp nou,na stadionu gde nikad nije,a nikad ni nece pobediti jer ima kompleks tog stadiona.

BAYERN fan

pre 13 godina

Murinjo ovakvim stilom igre cini fudbal losim, ali poraz kao i pobeda treba da se prihvate smekerski, tako da ja cestitam Interu na trofeju...Hvala za citavu sezonu! DANKE BAYERN, dupla kruna nije malo + vicesampion evrope..Jos jednom cestitke Interu....

steva banat pfc

pre 13 godina

jedino sto mi zao sto ce ovako i jaki nemci proci na SP.Salu na stranu Murinjo je cela ekipa a to je unapred smisljena taktika atu mu moze samo parirati Dusko Vujosevic.....

Zlatko-Banja Luka

pre 13 godina

Gledati slavlje Dejana Stankovića sa srpskom zastavom na leđima kako slavi titulu zagrljen sa Murinjom i muk komentatora na hrvatskoj televiziji dok mu ista ta zastava bode oči je jednostavno - NEPROCIJENJIVO. Deki jeste da si Zvezdaš, ali mi je mnogo drago zbog tebe. Pozdrav svima u Srbiji iz RS!

eto ti sad :D

pre 13 godina

Iako je Inter uzeo ligu sampiona,i svaka im cast na tome,ne slazem se sa konstatacijom da Barsa ne igra najbolji fudbal...


samo se setite ruke u 89min. na NOU SAMP-u...

martin*

pre 13 godina

A sta mislite dali bi inter pobedio da je sudija svirao postoeci penal za baern na rez 0:0 kada je maikon igrao namero rukom????
prosle godine barsa sampion sa sudije sada Inter isto nesto mi smrdi da se sampion zna jos od grupne faze ls

tonchev

pre 13 godina

kako su ih razmontirali.. ne znam na cemu je Bajern gradio optimizam. provukli se protiv viole i mancestera, nisu valjda ocekivali da ce isto protiv intera.. murinjo je tata za fudbal..

rober

pre 13 godina

Kada se sabere posed lopte Intera u zadnje tri utakmice lige šampiona možda bi navukli 90% i oni osvoje ligu šampiona. E tome se mora stati na kraj jer se tako fudbal uništava. Želim da vas na godinu neko nakanta kao kad vam je Barsa očitala lekciju iz fudbala u utakmici po grupama na Camp nou.

da je meni, eh da mi je

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Ne. Napadacki su igrali Monaco 2004. i Bayern Monaco (na italijanskom) veceras. Dali su 0 golova na dve utakmice Mourinhovim ekipama, primili 5 i uzeli drvene medalje bas kao i jedan klub `66. koji nema svoj stadion, a nije ni osnovan u gradu u kome igra kao domacin.

Leo Martin

pre 13 godina

@ Deki

"Znaš koja je razlika između fudbalera i nogometaša.
-Fudbaleri idu na SP....."

Vic nije bas uspeo. Na SP idu slovenci a oni su isto nogometasi.

Ruzno i lepo - @Willzykk

pre 13 godina

"Dobra i ružna taktička i defanzivna igra pobedile su lep napadački fudbal..." Ne znam koju si ti utakmicu gledao - ali od "Bajernovog" napadackog fudbala malo se videlo! Barem veceras - jer, staro je pravilo da mozes igrati onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Murinjo nije Nemcima dozvolio da se razmahnu - naprotiv, "Inter" je ne samo dominirao, nego su njegovi igraci i u napadu i u odbrani pokazali raskosnu tehniku, tako da ne znam o kakvom ti "ruznom" fudbalu govoris! Eh, sta su ti predrasude i navijacka strast! Vazi to i za sve one koji omalovazavaju Olica - pa taj covek je odigrao fantasticnu sezonu, i pritom ostavlja svaki put srce na terenu, sto je poprilicna retkost za napadace! Eh, da je jedan takav nama u Juznoj Africi! Za njega i za Srnu imam iskreno postovanje, a od hrvatskih igraca neocekivano je uzleteo i Niko Kranjcar u "Totenhemu", veliki potencijal, ali doskora ne i veliki radnik, sin mozda najraskosnijeg talenta medju napadacima bivse Jugoslavije! (Specijalnost Zlatka Kranjcara bio je bio "oksford", a specijalnost Miljana Miljanica je bila da takve poput Kranjcara ne zove u drzavni tim, posto je pretplacen bio Pizon-Petrovic, koji je uspevao da u svakih deset meceva sastavi jedan solidan! Pa ga jos prozvali - kojom ono, cetvrtom ili petom "Zvezdinom" zvezdom!?) Jos jednom: sezonu su u Evropi obelezeli neverovatni Mesi, Roben svojim "bilijarskim" golovima, zatim ovaj Milito, koji je "eksplodirao" u relativno kasnim fudbalskim godinama - odmah iza njih po ucinku dolaze Runi, Olic i jos dva-tri druga igraca! Ako cemo pravo, a zasto ne bismo, bolju sezonu je u Ligi sampiona odigrao Olic nego nasi Vidic i Ivanovic! Pozdrav svim objektivnim ljubiteljima fudbala (i nogometa)!

Marko

pre 13 godina

Opet crveno-beli u kanalu. To je već danas postao standard.
(Pozdrav od Krcuna iz Libertvila, 23. maj 2010 07:54)

Kakav si ti kompleksas pa to je strasno!!!

Ady NP PFC

pre 13 godina

Naprijed Bayern na krilima Olića..večeras Ola odlučuje ko i svaki put...čovjek zna znanje...ŽIVJELA HRVATSKA
(FeboZg, 22. maj 2010 11:32)

Jesi li svestan koliko je tvoj komentar smesan?Forzza Inter!

ТВЦЗ

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Аха! Провалио сам те. Причаш о шампионима Европе.
Браво. Шампиони су увијек актуелни.

Revolt

pre 13 godina

Da je dosuđen čist penal kada ja Maicon očegledno dirao loptu rukom Bayern bi poveo pa bismo onda videli kako bi Inter igrao. UEFA MAFIOZI

One night in May

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54

Naravno da svi znate ime tog kluba!!! Od Kopakabane do Cikaga, preko Beograda, do Tokija, svi znaju ime tog kluba!!

Evropa

pre 13 godina

"Antifudba:Bajern 2:0 svaka cast za taktiku ali ovako igrati cijele sezone je sramota 9 stopera 1 golman i jedan napadac"

Sta da ti kazem, da ocemo mi ovako "antifudbalski" da uzmemo svetsko ne bi se bunio ni sekunde!

BRZI

pre 13 godina

"Antifudba:Bajern 2:0 svaka cast za taktiku ali ovako igrati cijele sezone je sramota 9 stopera 1 golman i jedan napadac"

Sta da ti kazem, da ocemo mi ovako "antifudbalski" da uzmemo svetsko ne bi se bunio ni sekunde!

Ni ja se nebi bunio samo bi se lud bunio.Ja kazem iz ugla neutralnog posmatraca veceras da se nije imalo sta da gleda ovo veceras me podsetilo na Juventus od prije par sezona 1:0; 2:0; 2:1 dakle das gol i onda ubi prebi

Slobo

pre 13 godina

...totalno mi je neukusno nosenje nacionalnih zastava u toku dodele pehara interu.Igras za inter raduj se za inter.
(mladen, 22. maj 2010 23:03)
# Link komentara

Preporučujem +34
Ne preporučujem (-82)

Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...

ginola

pre 13 godina

ako bude u Realu pokušao da nametne ovakvu fudbalsku filozofiju,Murinjo će se zadržati 2-3 mjeseca.Zna se ko je najveći na svijetu i šta njegovi navijači vole da gledaju.

Ortodox

pre 13 godina

Nesporno da je Murinjo veliki trener jel rezultati su mu više nego odlični. Sa dva nešto slabija tima u odnosu na konkurente je uzeo Ligu šapmiona i na tome svaka čast. Ali stil igre je više nego frustrirajući, celu karijeru je defanzivu stavljao u prvi plan. Sad bi trebao da ide u Real koji uvek igra ultra ofanzivno i skoro da za drugi stil ne zna. Sigurno da neće tako igrati i pod njegovom plaicom ali svakako drugačiji izazov pa da vidim kako će se sad snaći.

Svaka čast za sve urađeno do sad.

Sever

pre 13 godina

Tako mi je drago zbog Dekija posto je i on postao prvak evrope u fudbalu. A sta cete nama Zvezdasima je to u krvi: Vidic, Stankovic, Perica Ognjenovic, Dejo Savicevic (naravno on je dizao taj pehar i u dresu Zvezde i Milana). Kad se setim samo meca Zvezda - Lazio, a Deki i Sinisa pritrcavaju ka Severnoj tribini da pozdrave navijace evropskog prvaka, ceo sever im se klanja.
Tako je lepo biti navijac Crvene Zvezde i tako je frustrirajuce mrzeti iste!!!

1. krug...

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...

Daj molim te!!!!

niko

pre 13 godina

ovaj usati pehar se stalno vrzma oko zvezdinih igraca..jednog dana ce i lola smilanic,ilijev,kezman,raca petrovic,ovako isto..al na sony-ju

milko

pre 13 godina

http://tinyurl.com/VIDEO-Inter-vs-Bayern

Gol Milita

Za sada Inter dosta bolji, vec u poluvremenu su mogli voditi 2:0, u 2 pol jos jedna velika sansa, Bajern los za sada

Dragan S.

pre 13 godina

@Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...
(Slobo, 23. maj 2010 01:11)
Zaboravio si da dodas i Maric sa australijskom zastavom.

Peppino PFC

pre 13 godina

12 godina cekam ovo. Najbolji trenutak kada Capitano podize pehar sa svojih skoro 37 godina u svojoj 700. utakmici za Inter i Presidente koji konacno moze da odahne posle 15 godina neuspeha u LS. Vredelo je cekati. Forza Pupi, forza Presidente, forza ragazzi, FORZA INTER!!!!!!!!!

Da da da,triple kruna!!!!

pre 13 godina

Kada vas svi omalozavaju,a vi osvojite 5 titula za redom...kada vam svi govore kako cete ispasti iz LS u vec u osmini finala,a vi je osvojite pobedivsi pre toga Chelsea i Barcelonu...kada osvojite u jednoj sezoni sve sto se osvojiti moze...onda znate da ste najbolji...FC Internazionale...Impossible is nothing!

ForeverSRB

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

Da, da, slazem se...Isto ovkao je igrao i Marsej, te, 91' godine.. :DDD

Bože, ko sve gleda fudbal?

pre 13 godina

"Caroliju fudbala nece osetiti niti jedna ekipa koju "posebni" trenira.
Zao mi je zbog toga! Covek propagira anti-fudbal!!!"
(Relno, 23. maj 2010 02:41)

Čoveče,
za tebe nije Liga šampiona,
za tebe je Becić i "Više od igre".

Mirisavljevic-Smrda

pre 13 godina

21/5/10-rodio mi se sin Boris u dalekoj Belgiji:RADOST!
22/05/10-Inter osvaja Ligu Sampiona i Deki Stankovic sa srpskom zastavom podize pehar:
R A D O S T !!!
P.S.Bayern treba Robbena i Olica da urami, a resto igraci:pozivam ih da odigrmo zezanje tekmu u jednom od parkova Antwerpena na male golove-dobijamo ih ladno,a ja cu da cuvam Müllera da ga metnem u dzep!
SRBIJA!!!

Nikola

pre 13 godina

Realno,jos je bajern zelen za Murinja...Cestitke Stankovicu ,steta sto nije igrao celu tekmu ,ipak igrao je na 12 tekmi u LS ove sezone ( 8 celih i 4 sa klupe ) ,dao 2 gola ,dao i dosta bitnih golova u seriji A ,u svakom slucaju - kruna jedne sjajne karijere.Nikada ni jedan igrac sa prostora bivse juge nije toliko dugo trajao u nekoj jakoj ligi i stalno igrao u timovima koji su u vrhu.

Cvrle

pre 13 godina

Ceo život ovo sanjam. INTER ŠAMPION !!! Navijam za Inter od kad je Rumenige igrao za njih a Valter Zenga bio perspektivni omladinac. Niko u istoriji nije počeo finale sa tri napadača, tako da ta priča o antifudbalu je za neke kojki ne razumeju transformaciju igrača i sistema. E tu je INTER najjači. Naravno i ko gubi ima pravo da se ljuti, a sad odoh na trg da se napijem. Hvala il Principe, hvala il Capitano, hvala Nero-Azzurri.

navijac sampiona SVETA

pre 13 godina

"Prethodne dve godine to je bio Nemanja Vidić, koji je kao i Stanković nekada bio kapiten Crvene zvezde. "

Toliko o tome..

Ajd prijatno..

Milos RU

pre 13 godina

A Bajern je kao igrao savrsen fudbal? Danas se u fudbalu gledaju samo rezultati a Murinjo ih ima, fudbal se odavno ne igra zbog publike tako da lepota nije bitna. Nisam ocekivao pobedu Bavaraca iz dva razloga, prvi igrali su bez Riberija a drugi Murinjo je ove godine zatvorio i mnogo jace ekipe (Celzi, Barsa) a ne jednog prosecnog Bajerna koji nema drugog nacina da napadne sem preko Robena, laki su za citanje. Interu zasluzeno titula a Bajern nije ni trebao da igra u finalu zbog gola iz ofsajda.

P.S. Nemojte me pogresno shvatiti navijac sam Junajteda i ovo je neutralan komentar.

panto

pre 13 godina

Iako sam veliki navijac JUVENTUSA,cestitam Interu na tituli,stvarno su je zasluzili! I pokazali da je Italijanski fudbal jos uvijek mocan! Jos kad se za koj sezonu vrati stari Juve,onda ce tek biti zanimljivo!:)

postman

pre 13 godina

I sta kazete,Inter ne igra lep fudbal.Pa sta cete vece lepote od duplog pasa Snajdera i Milita i Militovog laznjaka kod prvog gola i slanja Van Bujtena po burek kod drugog gola.
Murinjo je najveci trener od trenutka kada je izmisljen fudbal i racunam da ce u svojoj karijeri bar jos tri puta uzeti ligu sampiona.

crni_redstar

pre 13 godina

deki osvoio si sve sto se moze osvojiti,ti si ziva legenda Srbije ostaje samo ono najsladje da sa Vidom predvodis ovu generaciju do pehara sv. sampiona!!!!

vojvodina jedna jedina

pre 13 godina

Milito je definitivno potvrdio da je u ovom trenutku najbolji igrac na svetu.Jos da nastavi sa ovakvim igrama i na svetskom prvenstvu,pa da u decembru pokupi sve nagrade kao sto je to Mesi uradio prosle godine...

no fear

pre 13 godina

reci ću samo ovo:
trenutak kad se Deki i Mourinho grle i ljube na kraju,ogrnuti srpskim barjakom - neprocjenjivo..
daj Bože pa da sad i u Africi često vidimo srpske boje i slavlja naših igrača..

Bgrd011

pre 13 godina

Bajern je solidna ekipa ali ne postaje se prvak Evrope sa olicem (ocajan veceras,trebao ranije da ga izvede ),Van Bomelom (negde kao olic) i nekim klincima koji ce tek za par sezona biti sjajni igraci...Lam i Roben su bili bolji od ostalih.Inter zasluzeno prvak ,izbacili su i Celzi i Barsu.Bajern je imao loptu ali nije znao sta ce sa njom, a Inter igra kontru kao Valensija iz vremena 2000/2001.A Murinjo je dokazao da je najbolji trener na svetu.

sinisa banjaluka

pre 13 godina

P O B J E D A ! ! !

Samo su Mr.Moratti i Ivan Cordoba sretniji od mene(njih dvojica,ja znam zasto).

Gdje li je nama ovdje bio Mourinho od 91. do 95. minuta, pardon, godine...

Tom

pre 13 godina

...totalno mi je neukusno nosenje nacionalnih zastava u toku dodele pehara interu.Igras za inter raduj se za inter.
(mladen, 22. maj 2010 23:03)
# Link komentara

Preporučujem +34
Ne preporučujem (-82)

Zamislite da je Partizan pobedio u Parizu, a zatim dodju Mc Caleeb i Roberts sa Americkim , Vranes sa Crnogorskom, a Veseli sa Ceskom zastavom.Nama Srbima bi to bilo jako drago videti...
(Slobo, 23. maj 2010 01:1)

"nama srbima" Ja sam Srbin pa bi mi ne bi uopste smetalo da iko dize zastavu iz koje je zemlje rodjen!Po meni Stankovicev gest je govorio odakle je dosao i da ova zemlja ima sta da ponudi!On se ponosi svojom zemljom!On pokazuje ko je on!On je Srbin i ponosi se time!A to sto bi tebi to smetalo pokazuje neke druge stvari!A zamisli da partizan osvoji ligu sampiona i Dijara podigne Senegalsku zastavu,ti bi ga verovatno sacekao u nekom zbunu u Beogradu i prebio ga je l da?

Mecklejn

pre 13 godina

Bravo Deki majstore!Dvadeset treci trofej u karijeri!!!!! Izasao je kralj sa Srpskom zastavom.Cisto da se zna!!!! Neka ti ovo ne bude kruna karijere,neka kruna bude za mesec ipo dana,sa dobrim rezultatom na sp! DEKI LEGENDO!!!

JAS

pre 13 godina

Veceras sam navijao za dobar fudbal prvenstveno...Inter je zasluzeno pobedio...najjaci utisak na kraju kada su igraci nosili svako svoju zastavu iz zemlje koje dolazi....a nas Deki sa srbskom zastavom...jednostavnosto kazu ovde mnogi ljudi "NEPROCENJIVO" a ja se slazem sa njima . SRBIJA

Red bull

pre 13 godina

Ovi sto kritikuju igru Intera neka idu da gledaju Pekar-Balkan Bukovicaako im je do lepote igre.Ljudi ovo je ozbiljan biznis i tu nema improvizacije.Bori se za titulu, veliki novac i sponzore. Fudbal nije cirkus Adrija dazabavlja milione i da se umire ulepoti i na kraju rezultat bude 8:8 i penali odluce pobednika ili novcic. Bravo za Inter i bravo za Dekija. Deki usao si u istoriju. Jos jedan Delija u istoriji koji je osvojio LS

Tanja

pre 13 godina

Sliku koju smo vidjeli na kraju na kojoj Stankovic sa srpskom zastavom na ledjima grli se sa trenerom imam neki cudan osjecaj da cemo vidjeti jos jednom ovog ljeta, nakon svjetskog prvenstva u Juznoj Africi...jedino sto ce umjesto Murinja tu biti Antic!!!
Napred Srbija...
(tmpttn, 22. maj 2010 22:43)

Taman sam krenula da napišem nešto slično, ali sad samo mogu da se složim sa tobom. Pozdrav!

☺ Finale Madrid ☺

pre 13 godina

Ej mnogo mi smesni ovi klinci sto igraju PES sa ovim izrazima dmf, cmf, ss i tako dalje ☺ Pa zaslepljeni postadose od istog, fudbal i igrace gledaju kroz ocene iz pes-a lol

Vladimir

pre 13 godina

Milito je junak dana ali i Srbija ima svog heroja.Dugo osporavani kapiten na krovu sveta sa srpskom zastavom!Ne znam za vas ali ja sam jedan od onih koji se ponosi sa gospodinom cija karijera je poplocana sa uspesima i trofejima.Hvala ti Deki sto si Srbin i uzivaj u trenutku,to je najmanje sto zasluzujes.

PunkER

pre 13 godina

Prvi put kad sam gledao Inter,Zuba je tek zaigrao za njih,i,tad sam valjda,zbog njega,poceo i da navijam za njih...PUNO je suza proliveno,i za onih 2:4 od Lacija u zadnjem kolu,i za ono polufinale 1:1 sa Milanom,kad je gol u gostima(na istom stadionu)izbacio Inter..i ona eliminacija vec u grupi...Ali,ako je to trebalo,da bi se ovo danas desilo,neka je...Hvala Mourinho,hvala Milito,hvala Capitano,Eto´o,Snejider,Deki,Samuel,Cambiasso,Lucio,Materazzi,Cesar,Maicon,Balotelli,Chivu,Cordoba,Muntari,hvala Moratiju,sto je verovao koliko i ja!I danas placem,ali ovaj put od srece!

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Pola komentara je u vezi srpske zastave.U redu je to,ali ga malo preteraste.Ne pisete o igri vec o zastavi,kao da je to najbitnije sto se desilo na utakmici...

Deki

pre 13 godina

@FeboZG
Sada fino ovo pročitaj, pa komentariši.
Stanković je trenutno jedini igrač iz ex-yu koji je dugo vremena u samom vrhu evropskog fudbala. Ivanović, jedan od najboljih bekova dansšnjice, sigurno nije dzabe uvršten na prvih 11 Premier lige. Vidić po mnogima najbolji štoper na svijetu, silni Mančester sa njim i bez njega nije isti (kada on igra odbrana se teško probija).Imam jedno pitanje za tebe, u koliko zadnjih (npr: zadnja 3) finala je hrvatska imala svojih, a koliko SRBIJA fudbalera.... Da ne nabrajam dalje samo ću ti ispričati jedan fazon:
Znaš koja je razlika između fudbalera i nogometaša.


-Fudbaleri idu na SP.....

A sada što se tiče finala.
Svim srcem sam navijao za Inter i radovao se ko nenormalan kada je Milito dao golove. Zslužena titula, a gospodin SPECIJALNI je dokazao da mu nema ravnog u njegovom poslu.........
Hvala ti Žoze.....

todos

pre 13 godina

Čestitke Stankoviću, Murinju i Militu, i ostaslima na zasluženo osvojenoj tituli.
Niko nikada to više nije zaslužio od nujih sada.

friùl

pre 13 godina

&FeboZg

ne znam da li ti je poznata povjest intera, osnovan je 1908. g od strane disidenata(uglavnom stranaca) kojima je bilo zabranjeno da igraju za milan. i samo ime kluba (internazionale) ti govori tko igra za inter. tradicija je da za inter igraju stranci i poneki talijan jer to je jedini klub u italiji u kojem su stranci tretirani jednako kao talijani. sto se tice olica, drago mi je sto je momak uspio, ponajvise jer smo obojica iz brodske opcine, ali na ovoj utakmici nije se vidio. cestitke mourignu, cestitke stankovicu koji poslije kpk sa laziom osvaja i ligu sampiona. naravno cestitke militu koji je odlucio pobjednika i navijacima bayerna koji, usprkos porazu svog kluba, aplaudiraju igracima intera na zasluzenoj pobjedi.

Ivan

pre 13 godina

Cestitke nasem kapitenu Dekiju, i veceras kao i cele sezone sjajnom Militu!!! Zasluzeno nema sta!!!
PS: gledati onakvu radost fudbalera i navijaca Intera, Dekija sa sinovima i srpskom zastavom...NEPROCENJIVO!!!

Džabe ti "božija ruka" !

pre 13 godina

Onaj Maradona ima više sreće nego pameti, s obzirom da ne vodi na SP takve igrače kao što su Zaneti i Kambjaso, ali kakav je tek igrač Dijego Milito!!! Igračina!!!

dejan

pre 13 godina

gile nadam se da se zezas, posto riberi nije imao pravo da igra zbog kartona pa nije bio u protokolu.
odlucila su dva spora stopera, ne znam samo kako je van gal mislio da sa demikelisom i van bujtenom u tandemu zadrzi milita i snajdera, ovako je bajern zasluzio bar gol. cestitke dekiju

les Lionceaux

pre 13 godina

Овакав "храбри" и "нападачки" фудбал који је вечерас приказао Интер,виђен је још само једном у историји,у финалу купа шампиона,и то '91 од стране, знамо сви ког клуба...
(darko pancev, 22. maj 2010 23:54)

tako je!!!
isto tako znamo svi ime kojeg je kluba ugravirano na trofej odmah po završetku tog meča '91 kao što je večeras ugravirano ime Intera...
a ti se sada svaki put kada vidiš da neko podiže trofej LŠ kao Zaneti večeras možeš sjetiti da se na njemu nalazi i ime tog kluba na koji ti misliš

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Milito, bravo Murinjo, bravo Inter!!! Svaka cast na pobedi, sasvim zasluzenoj. Milito dokazao da je trenutno jedan od najboljih igraca a Murinjo potvrdio da je najbolji strateg na svetu. Bajern kao da nije ni igrao na sinocnjoj utakmici. Sve cestitke.

http://www.worldofbasketball.org

stex

pre 13 godina

Ma da Bajern je izbacio Juventus raspali i Fiorentinu na srecu i onda su umislili da su doktori za Italijane ... Znao sam ja da ce Inter da ih otrese al dzaba ljudima ...

LICHY

pre 13 godina

Naprijed Bayern na krilima Olića..večeras Ola odlučuje ko i svaki put...čovjek zna znanje...ŽIVJELA HRVATSKA
(FeboZg, 22. maj 2010 11:32)


Samo sam cekao tvoj komentar hahahahahahahahahahahaha ... SMESAN SI !!! :SS

Danilo

pre 13 godina

Pa eto da ne bude da sam uvek protiv RTS-a moram da ih pohvalim sto su pustili normalnu sliku danas,a i Aca me iznenadio jer nas nije smorio svojim statistickim podacima.

Falco #16

pre 13 godina

Svaka cast!!! Bravo Stankovicu! Bravo Milito! Bravo Mourinho! Ali BRAVO HAVIERE ZANETIJU ---> MASINO OD COVEKA!!! Samo se jednom recju moze opisati Zaneti ---> BOG! Pozdrav

ivan2008

pre 13 godina

Moze neko da voli ili ne voli igru nekog tima u ovom slucaju intera ali ako pogledate bilo koji sport ili klub vazno je samo osvojiti trofej. Niko nece pomenuti tim koji je porazen da je igrao leprsavo, dobro itd. ako on ispadne. Imamo mnogo primera i komentara utakmica u kojima kazemo bolje su igrali ali su izgubili ili sudija ih je ostetio (naravno to priznaju svi pa i sudije i sve se zavrsi na tome) pa su ispali....
Hocu da kazem da tim koji osvoji neki trofej bez obzira na igru ulazi zauvek kao osvajac a nacin na koji je to uradio se zaboravi.

Djoksa

pre 13 godina

Zbogom Galaktikosi!Dosad je kupovao Perez a od sad kupuje Murinjo.A on ne trpi vise od 2 zvezde u timu.Njemu treba 8 radnika(ne racunam golmana,naravno)koji ce raditi za njih.Sve ovo samo ako Morati ne zavuce ruku u dzep ali stvarno duboooko...

Квазар

pre 13 godina

Прво сам се слатко насмејао после ми било жао и глупо,па Милито срам те било матором човеку кичму да ломиш !

Nemanja

pre 13 godina

Šta hvalite onog Stankovića..reko sam ja da on ima snage za 25 minuta samo...onaj Chivu sa pola glave igra prije njega...btw tekme..bunker,30% posjed lopte,2 kontre i trener glavna zvijezda kluba bez ijednog Talijana???I vi slavite Inter..Da je Bayern imao jače stopere i bolju odbranu nebi Inter zabio do preksutra..Nedosuđeni penal???Ma ne nije bio jel da?Komšije se kite tuđim perjem ko i obično..a i ona ružna trobojka na kraju..najružnija zastava koju sam ikad vidio..
(FeboZg, 23. maj 2010 12:17)

Verovatno si hteo da kažeš da je Bajernu imao Vidića, Ivanovića i Milita, umesto ½najboljeg napadaća celog univerzuma½ kante-olića, 10000000% bi pobedio...

bobai

pre 13 godina

Nikada mi nece biti jasni ovi ljudi sto komentarisu i koji sve znaju i koji su najpametnij,pa kad tako sve znate ,sto niste fudbaleri ili pak selektori,treneri ili nesto trece?????

Mnogo ste mi pametni,Murinjo kao unistio fudbal,paz bogati,a sta bi ste vi radili da ste na njegovom mesto?? vi bi igrali tako da to bude lepo za oko,a titulu ko sisa. E nerode neshvatate sustinu,i nikada necete shvatiti sta je danasnji fudbal.

Svaka casti INTERU,ucinio me je sinoc najsrecnijm covekom na svetu jer su pokazali da su najjaca ekima u Evropi i da su zasluzeno osvojili sva 3 trofeja!!

A Murinjo,pa on je kao najblji hirurg na svetu,samo sto je on hirurg u fudbalu !!

srba

pre 13 godina

febo smesan si ivanovic je izabran za beka lige gde je vas corluka,nemoj biti ljubomoran na nase zvezde bolji smo trenutno zato mi idemo u afriku a vi iz fotelje,kako vas nije sramota treci u grupi bili englezi su vas ponizili a ukrainci da ne pricam

ненад

pre 13 godina

За обожаваоце лика и дела КАТАЛОНСКОГ клуба само подсећање на пролаз Барсе и лоповлук против Челзија претходне сезоне.Мурињу капа доле.Доведен је да освоји лигу шампиона и то је успео.Па Интер га је чекао 45 година. Ни Бајерн који је прошао Фјорентину на лоповски начин имао је јалову иницијативу без иједне шансе.Поред Милита који је нападач геније ова екипа Бајерна нема шта да тражи.Фудбал губи све присутнијим лоповлуком које оличавају више него срамне судијске одлуке.Да небуде забуне није ми симпатичан ниједан Европски клуб са запада те се мој коментар заснива на чињеницама.

Djoksa

pre 13 godina

1 utisak,najgora nocna mora za navijace Milana se ostvarila.2,Herera je izmislio katenaco da bi Inter uzeo 2 KES-a.Negde bas tad se rodio novi takticki genije.Naceka se Inter dok je on porastao i shvatio sta mu je zivotni poziv.Cestitke Interu na tituli!

Mr mister

pre 13 godina

Ekipa koja u finalu LS primi gol posle ispucavanja golmana i duplog pasa nema sta da trazi!
Bravo za Inter, pokazali su da su najbolji

Inter prvak evrope

pre 13 godina

Murinjo dokazao da je najbolji,bravo care. Milito,pokazao da je veliki igrac u velikim utakmicama. Ibrahimovic,otisao da bi osvojio ligu sampiona,hvala ti sto si otisao

luki

pre 13 godina

Hvala INTER !!!
Bila je ovo sezona za pamcenje, jos da osvojimo na jesen i titulu prvaka sveta jer ne postoji bolji klub od nas !!! Cestitke i Bajernu ciji su igraci bili vrlo korektni i dostojanstveni i u porazu

Ironman

pre 13 godina

Izbacili Celsi.

Izbacili Barsu.

Razbili u potpunosti Bajern i finalu.

Titula nije mogla biti zasluzenija od ovoga, zaluzili su je 200%.

Murinjo apsolutni genije, bilo je izuzetno lepo gledati ovo demontiranje Bajerna, skoro lepse nego ono fenomenalno demoliranje Barselone na Meaci.

Cestitke kapitenu!

Murinjo Kralj

pre 13 godina

Finale je odigrano Inter-Barselona 3:1 (Barsa je imala sreće, mogla je 5 gola da primi). Utakmica u Barseloni kao i ona juče su bile formalnost. Tako rade veliki treneri. Inter je osvojio 3 trofeja i zaradio mnogo eura zahvaljujući Murinju i njegovim čudesnim potezima. Njemu kad treba rezultat igra sa 4 klasična špica(a naši treneri ubacuju u igru centralnog beka na mesto napadača, kakva glupost(Dostanić)). A, svi izgleda da zaboravljate da Murinjo uvek igra sa 3 napadača +Snajder. Postigli su najviše golova u seriji A (75) i primili najmanje(34) ,g. raz. +41. Pa šta svi vi hoćete više od Murinja. Isto je i sa Antićem, čovek nas je vratio iz mrtvih, napravio tim i opet svi nešto pametuju(te trebao je da zove ovog, te onog...). Da je sreće da imamo takva dva trenera u našoj ligi pa da vidite da li ne bi bilo gledaoca, a ne ove neznalice i poslušne, pola njih nema ni diplomu.

string

pre 13 godina

Slavite klub čiji je trener Vašeg kapetana iz veznog igrača pretvorio u beka???Pretvorio je Etoa iz napadača killera u stopera...Pandeva iz napadača u beka???Da Čukarički potroši toliku lovu na pojačanja ko Inter i on bi osvojio LP-a..30% posjed lopte..2 kornera,2 udarca na gol i 2 gola...sve zahvaljujući RUPAMA Van Byutenu i De Michelisu...i još sudac ne svira penal čist ko suza za Bayern..Čestitke Stankoviću za ostvarenje sna...S obzirom da Inter na svakom mjestu na terenu ima po dva tri igrača,ni jednog Talijana praktički u momčadi..ne znam...imam dojam da je u finalu igrao MUFC sa Vidićem u odbrani i Rooneyem u napadu da bi dobio 5:0...Rezultat prije svega i zato čestitke.najviše zbog Zanetija i Stankovića..ovi ostali su svi plačenici koji će za Joseom u Real..jaka ljubav prema klubu u koju se svi tako kunu??!!
(FeboZg, 23. maj 2010 12:54)

# Link komentara

Kazem ti ja, teorija zavere, klasicna...sta se lozis bre, pa ako su rupe Van Buyten i Demichelis, znaci da ni ne zasluzuju titulu, fudbal je nekad bio igra all around igraca, trener te ne pita na kojoj poziciji igras vec koliko si spreman, a sad, te ja ne mogu stopera slab sam, te ja ne mogu krilo spor sam...i uostalom, Bayern je stvorio jednu polupriliku i to je to, Inter je ceo mec drzao pod kontrolom , a koliko sam uspeo da skontam, svako ko se ne razume u fudbal odmah se hvata za posed lopte, to je isto kao kad ja kazem da sam na pismenom zadatku iz srpskog napisao 5 strana i zakucao keca a lik koji sedi do mene napisao jedva 2 i dobio 5...mislim, valjda si dovoljno mentalno zdrav da ukapiras poentu...nije vazno koliko si imao posed lopte, nego sta si za period u kojem si imao loptu uradio na terenu, e kad to shvatis , onda ces shvatiti i fudbal...niko se zivi ne buni, svi omentarisu kako je ovofinale ilo jedno od najkorektnijih kad je sudjenje i fair-play u pitanju, a ti se jedini pravis pametan. I jos nesto, kog je pretvorio u beka? Pa Havijer Zaneti otkad je poceo da igra fudbal prirodna pozicija mu je bekovska ,a spada u red najuniverzalh fudbalera danasnjice, Eto'o, decko je jedva 5 puta boravio na svojoj polovini ,stalno je razvlacio i pravio prostor Militu, a kad je Pandev u pitanju, on je igrac koji vise voli da bude u vezi i da ima loptu u nogama nego li da ceka u napadu...ma sta se bre ja uostalom prepirem, sa nekim ko je u zuvotu cuo samo za Mesija,Ronaldinja i Mes que un club, iako ni ne zna sta znaci.

delia glingon

pre 13 godina

Stvarno Murinjo je cudo od coveka, e nek odbrani titulu i nek postavi jos jedan rekord. Inace odlazkom u real je cista propast.
Cestitke Interu, mada sam zeleo da bajern pobedi radi crveno-bele boje.

no fear

pre 13 godina

ne prepucavajte se bezveze,i Stanković i Olić su dobri igrači..
a razlog što sasd spominjem njih dvojicu je taj što jutros pročitah ovo:
krenuli u petak Olićeva rodbina i prijatelji iz Davora (rodno mu selo u Slavoniji) na put u Madrid..busom do Temišvara,pa onda na avion..išli jasno na Beograd,pa tamo jadni upali u popodnevnu gužvu,dva sata se vukli kroz grad..zatim ih kod Vršca policija kazni zbog prekoračene brzine,pa su jedva našli banku da radi i promijenili pare..potom vidjeli da kasne na avion,pa zvali Olića a ovaj aerodrom u Temišvaru..igrom slučaja pilot bio Hrvat,pa ih čekao pola sata..a onda nalete u avionu na Stankovićevu ekipu,koji su isto kasnili i uspjeli ga uhvatiti samo zato što je pilot čekao..onda su se poslije veselo svi skupa družili..eto..:)
p.s. kao što rekoh,i Stanković i Olić su dobri igrači..:)

Саша

pre 13 godina

Ако један тим у нокаут фази у директним окршајима избаци првака Шпаније,Њемачке,Енглеске и поред њих Русије онда је то најчистије узета ЛШ уназад много година. Сјетимо се само лањског Барселониног проласка Челзија у полуфиналу .

deep_blue

pre 13 godina

Morinjo je trenutno najbolji trener una svetu. Taktički genijalac, gotovo savršen... Čovek koji ide u neverovatne detalje... Zaista mu se divim... Od njega može mnogo što - šta da se nauči.
I, njegova titula je zaslužena. I još nešto, drago mi je što je svima "znalcima" zapušio usta!
Jednom rečju CAR!

Ivan

pre 13 godina

Ne mogu da verujem da Zaneti i Kambjaso nece igrati na svetskom prvenstvu. Zao mi je kao da su mi najrodjeniji. Maradona glupsone ne volim te vise!!

Tigar

pre 13 godina

Jedan komentar mi je upao u oci. Ja sam navijac partizana, to ne krijem ali ne razumam kako je "Sever" uspeo da u zvezdine igrace koji su osvajali Ligu Sampiona uvrsti Ognjenovica koji nije istu nikad ni video sa klupe, ali je zaboravio Vladimira Jugovica koji je harao gde god je igrao.
Svaka cast Interu i Murinju koji je postavio fantasticnu taktiku u celom ciklusu Lige Sampiona.

Milan

pre 13 godina

Prodas Ibrahimovica i za taj novac dobijes Etoa, Snajdera i Milita, i na kraju osvojis ligu sampiona bez dodatnog ulaganja u magazvezde.Jako mudar potez meni licno nesimpaticnog Murinja koji stvarno vidi dalje od drugih i tacno zna sta njegovoj ekipi treba.A sto se tice Milita, taj covek u kom god klubu je igrao, postizao je preko 20 golova po sezoni.Imao je tu srecu da dodje u veliki klub i konacno pokaze na najvecoj sceni koliko je dobar igrac.

Dj_O_L_E

pre 13 godina

Ovo je posledica dobro odradjenog letnjeg prelaznog roka.Prodali su Ibru za 45-50 milki(valjda)+Eto(koji doduse i nije bio narocito dobar ove sezone,verovatno jer ne igra spica vec po strani)Pa su od tih para dovedeni odlicni Lusio,Mota,Snajder i naravno sjajni Milito.Nemaju superzvezdu u ekipi,ali su kao tim na vrhunskom nivou.Zato sad mogu sa sigurnoscu da kazem da je prosli prelazni rok jedan od najbolje odradjenih sto se tice bilo koje ekipe koju pratim,a odradio ga je Inter.

Siniša

pre 13 godina

Izgleda da su neki zaboravili da je Murinjo pokupio neke ,,otpatke'', isti taj Bajern (koji ima dva drveta na mestu cen. beka) je rekao da im ne treba Lusio, Real je stavio na transfer listu Snajdera, a Lacio je šutnuo Pandeva(koji nije ni igrao 6 meseci), Otoa je odbacila Barsa. Murinjo je pokupio te ODBAČENE i osvojio 3 trofeja. Doveo je Milita i Motu. pustio je ibrahimovića i Vieru. Ko je napravio dobar posao, a ko ne, suvišno je govoriti gluvima i onima koji nisu realni. Drugo, što se tiče Dejana, imao je povredu, nije bio u dobroj formi i to je jedini razlog zašto je u drugom delu manje igrao, ali to je dobro za reprezentaciju, jer se nije potrošio i biće maksimalno spreman za SP.

bobcha

pre 13 godina

@lik Ti si ocigledno gledao neku drugu utakmicu, a ne Inter Barsa 3:1, kada tako pricas neke gluposti

Inter je zgazio Barsu u Milanu, pravi fudbalski cas im drzao. A koliko je sansi promasio Inter pogledaj i prebroji, pa razmisli ko je imao srece.

Ali ipak mislim da si gledao neku drugu utakmicu

Aco

pre 13 godina

@FeboZg
Deki jeste usao umesto Kivua ali nije otisao na levog beka. Pa i Materaci je usao umesto Milita ali nije otisao u spic. Ne znam koliko pratis fudbal ali ne mora da znaci da igrac koji ulazi odlazi na istu poziciju kao onaj koga menja:-) A sto se tice Ivanovica ,mnogi klubovi su po trofejima veci od Celzija ali je Celzi SADA ( u trenutku kada Bane igra za njega ) daleko konkurentniji i bitniji faktor u Evropi i PL od mnogih trofejnijih klubova .I jos jednom - Srbi imaju igraca u TOP 11 Premier lige zadnje 4 sezone. I nemoj biti smesan poredeci Kranjcara i Corluku sa nasim najboljim igracima. Ako si forum provokator tvoje pisanje je ok ali ako to zaista a mislis onda se mani fudbala i gledaj nesto sto razumes.

Kol

pre 13 godina

Svaka cast Interu i naravno njegovom kapitenu Zanetiju ako je neko zasluzio da osvoji Ligu sampiona to je on bez sumnje! Naravno cestitke Dekiju svaka mu cast pogotovo za zastavu na kraju, a sta reci o Murinju covek je majstor!

Dragan Jurić

pre 13 godina

Murinjo je klasa za sebe. Još kada se tome doda 11 disciplinovanih vojnika,to je to! A to što neki stalno pričaju o Barseloni,pa ako je bolja,zašto nije eliminisala Inter? Istoriju pišu pobednici (čitaj MURINJO!)...

printerista

pre 13 godina

Šampionski!!!
Milito nije princ,
Milito je kralj!
Mislim da je Ibrahimović najvise ovde izgubio a ne Bajern. Cestitam dostojanstvenom Bajernu.

Nelle_pb

pre 13 godina

Brw za Inter...Murinjo je ovo pobedio sam :) covek je tako pripremio igrace da je bilo tesko da izgubi i od raspolozenije ekipe nego sto je bio Baryrn veceras.I na pocetku sezone sam govorio da je za Barcu bolji Etto nego Ibra.Nije on za njihov sistem igre...a sada ce Murinjo da gazi sa Realom.Zelim srecu Mihi sa Interom bice tesko ponovoti ovu sezonu.

Milan

pre 13 godina

Maradoni je malo falilo da ne povede Milita. Kako bi ispao glup pre nego sto je prvenstvo uopste pocelo. Ovako ce morati da saceka mesec dana pa da tek onda ispadne glup zato sto nije poveo Zanetija i Kambijasa.

Dzo Kol

pre 13 godina

@FeboZg
Ja sam onog vaseg olica video tek kada je izlazio iz igre:-).Covek je kalibar za rezervu u jakom bundesligasu ili da bude standardan u nekom iz sredine tabele.Ali ipak je bolji od onih vasih 'galaktikosa' corluke,kranjcara,dudua...Bajern je mogao da igra do sutra i ne bi dali gol.Inter zasluzeno prvi.P.S.Vidi se koliko pratis fudbal,Kivu je levi bek i ne vidim zasto bi Deki trebao da bude opcija na levom beku. Niste imali igraca od Sukera a Srbija od tada u najboljim timovima ima standardne Vidica,Ivanovic...

Slave

pre 13 godina

Najveća sreća.. Radost... Inter je ipak zasluženo prvak Evrope.
To zaslužuju svi kojima je u srcu inter.. Onaj cigan "Ibra" neka plače. Sačuvati Majkona i Milita, dovesti najperspektivnijeg mladog italijanskog štopera Ranočiju; iz Gremija dovesti novog majkona; Fernandesa .Ovi transferi su u toku.. Pošto dolazi najveći mladi čarobnjak, play, Filip Kutinjo koga porede sa Ronaldinjom( pogledati klipove na YouTube-u) Mada ne treba isključiti dolazak vrhunskog lijevog beka Kolarov ili Vargas..... Forza inter

Dragan

pre 13 godina

Moj Sasha iz Boegrada ako ti stvarno mislis da nijedna ekipa odavno nijee cistije osvojila LS nisi objektivan,ja sam samo naveo cinjenici koji su potvrdili svi,ama bas svi komentatori i s ve bivse sudije na svim italijanskim TV,RAI Mediasest,SKY,hm,ti da mi das strucnu pomoc,hehhe,samo mi reci koliko godina imas i koliko si utakmica vidio uzivo,osim rvenstava Srbije,koje apsolutni nista ne konta,kada mi to kazes onda sam spreman da mi ponudis tvoju strucnu pomoc i obajasnis kako to sve oko fudbala funkcoinise

djomla

pre 13 godina

Ocekivano, zasluzeno, realno !!
I iako ga ne gotivim nesto posebno,ali skidam kapu Murinju,stvarno je klasa od trenera,gde god ode,i vodi neki klub,osvoji nesto!!

Inter+

pre 13 godina

Titula je zasluzeno pripala Interu. Tim koji izbaci iz daljeg takmicenja, prvaka Engleske, Celsi, prvaka Spanije, Barcelonu i na kraju pobedi prvaka Nemacke, Bajern je sigurno zasluzio titulu najboljeg. Od svih ovih klubova, u direktnom dvoboju, Inter je dao vise a primio manje golova. Sta je jos trebao da uradi Inter ove sezone, da to bude zasluzeno?

sinisa banjaluka

pre 13 godina

prvi put u zivotu da se slozim sa jednim grobarom, mislim peppino, i ja 12 g. cekam na inter, i Bogu hvala, docekah.

Uh da ne zaboravim, onaj potpisani melito, pa nema sta, melito legendo!

doom

pre 13 godina

али други гол Милита... јууууууу! Жозе пустио Бајерн да се дави лоптом и узео трофеј и ај' здраво! Станковићу свака част за заставу!

Siniša

pre 13 godina

Kakav potez Murinja, prodao Ibrahimovića,a za taj novac doveo Lusia,Etoa , Milita, Snajdera, Pandeva. Svi su se smejali i govorili da bez IBRE (ili sličnog igrača u top fudbalu nema šta da traže). On je napravio tim, tim nije jedan vrhunski igrač. Ovo treba da začepi usta našim trenerima (koji stalno traže alibi) koji kažu da im treba 4 godine da naprave tim i da ga uigraju. Ko ne zna da radi treba mu 10 godina. Murinjo, na pripremama, ne gubi dragoceno vreme, kao naši treneri (koji rade atletske treninge), već od prvog dana radi sa loptom, a da li su njegovi igrači fizički dobro pripremljeni suvišno je i govoriti, a igrali su sreda-nedelja na 3 fronta i to kakva. Naši igrači odigraju jednu sredu i svi se raspadaju. Da ne govorim koliko je para Murinjo doneo Interu osvajanjem lige šampiona. Pa sad svi oni koji su mislili da je Murinjo imao veliku platu treba da ćute, malo je plaćen koliko je klub zaradio. Slično se desilo i sa našom reprezentacijom dovođenjem Antića. Ovo sve kažem, da bi bilo bolje da naši klubovi dovedu dobrog trenera i plate ga milion, a ne da dovode prosečne (za par hiljada eura), a ništa ne znaju. Isto je sa trenerima mlađih kategorija, ako pristane da radi za 15.000 din. on je dobar, a to što ne zna ništa nikom nije važno, osim što deca ništa ne mogu da nauče.

GL

pre 13 godina

Ovogodišnje finale Lige Šampiona, i pored pobede Intera, ostaće zapamćeno po tome što je njihov dugogodišnji kapiten, verovatno po prvi put u svom životu iskazao emocije, i pri tom me nasmejao do suza :) (obratite pažnju na sliku sa peharom:))))

djenoveze

pre 13 godina

Kakav je majstor ovaj Milito! Fenomenalna partija i to u finalu, pored dva gola ,uz stopostotnu realizaciju, namestio je i dve idealne sanse saigracima.

Nazalost, mnogi poznavaoci sitacije u Argentinskom nacionalnom timu predvidjaju da ga Maradona nece uvrstiti u spisak putnika za Juznu Afriku :(

☺ Finale Madrid ☺

pre 13 godina

Kada smo kod zastava, vidim da se pojedini ne slazu sa tim da igraci nose sa sobom nacionalnu zastavu kao sinoc na dodeli pehara LS. A sta kazete na to sto klubovi recimo kao Barselona imaju na sebi katalonjsku, odnosno real madrid spansku zastavu? Pa ti igraci sto igraju za te klubove nisu ni spanci ni katalonjci mozda, tako da ako klubovi mogu, zasto dejan stankovic ili neki drugi igrac ne moze poneti nacionalnu zastavu!?

Sasha Beograd

pre 13 godina

To Dragan

Covece da li primecujes koliko su tvoji komentari pristrasni i koliko si ogrezao u zavisti. Odavno jedna ekipa nije pobedila u LS na posteniji nacin. Milim da ti je potrebna strucna pomoc