Sreda, 19.05.2010.

23:23

CZ: Vešović stiže, Marković daleko

Marko Vešović dogovorio prelazak u Zvezdu, fudbaler OFK Beograda Marković bliži Francuskoj nego Marakani, crveno-beli pregovaraju sa 3 bivša igrač, saznaje B92.

Izvor: B92

CZ: Vešoviæ stiže, Markoviæ daleko IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

mico

pre 13 godina

Pa zar se Lekic mora odmah prodati?????? Tako je bilo i sa Tomovicem,Pejcinovicem...Prvo ih prodamo pa ih ponovo kupujemo Ludi iz uprave se drze one stare-ubij konja pa haj pjeske

U vezi linka

pre 13 godina

ZVEZDA-LEGIJA, PRENOS

[link]
(Lignjoslav, 20. maj 2010 01:31)

Lignjoslave, ovaj sajt je OPASAN po svačiji komp. Pošto imam posebno plaćen program za zaštitu kompjutera, čim sam kliknuo na ovu adresu dobio sam upozorenje da taj sajt sadrži u sebi adware i spyware! Znači, otvaraš ga na sopstveni rizik. Meni ne pada na pamet!

Niksicko pivo

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.
(ducalion, 19. maj 2010 23:41)

Kadu je najbolji tehnicar u Srbiji..

tancredo

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam u kakvom su podzemlju protekle godine proveli oni koji prizivaju povratak najgoreg fudbalera Crvene Zvezde svih vremena - Nenada Kovačevića. Sasvim sam siguran da dotičnog nikad nisu gledali uživo....
Dovesti: Mrđu, Koromana, Pejčinovića i Muslina za trenera i kraj. Prodati Ninkova, Perovića, Bogdanovića, Blažića i Kadua i kraj.

Zvezdassss

pre 13 godina

Sto se tice dovodjenja iskusnih igraca po meni bi trebali vratiti Vladimira Stojkovic,Dejana Milovanovica,Igora Burzanovica i Nenada KOvacevica...A od igraca koje hoce da kupe i z domace lige onda bi to definitivno trebalo biti Andrija Kaludjerovic...

Navijac

pre 13 godina

U ovom trenutku nije toliko bitno dovoditi igrace. Mislim da je sastav dobar ukoliko naravno ne dodje do velikih odlazaka - prodaje. Najvaznija stvar bi bila dovesti dobrog mladjeg trenera, ambicioznog, zeljnog dokazivanja i onog koji prati u kom pravcu ide svetski fudbal. Pizon i Dostanic su veliki Zvezdasi i tu se prica zavrsava. Djukic, Jankovic i mozda Milinkovic, Curcic, Djurdjevic bi po meni bili dobri kandidati.

ok

pre 13 godina

a zasto se uprava i zvezde i partizana ne bore da dovedu igrace vojvodine tima koji nikad nista nece napravit tolko dobrih igraca , i ako je vojvodina finansiskijaca od zvezde ,svi igraci vise voljeli da igraju za vecite nego za vojvodinu , pa kad je kacar na pola sezone mogao da predje u zvezdu i nista se od toga nije desilo i covek na kraju zavrsi u hertu,a danas igraci kao sto su mrdja, tadic , djurovski i brkic i td. bila bi sjajna pojacanja i zvezdi i partizanu!!!!

tr

pre 13 godina

milivoje vitakic,nenad kovacevic i nenad jestrovic.
tri veoma iskusna igraca,uz ostanak kapitena lezetica i 2,3 dobra igraca iz nase lige,mislim da mozemo do lige evrope.

Hr Serbofan

pre 13 godina

Kakve veze ima prodaja igraca iz nase lige sa svetskim prvenstvom??? A pogotovo u ofk beogradu? Ajde ne lupajte, jedini igrac iz nase lige koji ce biti na sp je petrovic, a tesko da ce i on zabeleziti i jedan minut u igri...

???

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.
(ducalion, 19. maj 2010 23:41)

Ne kaze se KO JE, vec KO SU.
Toliko.

Veran Sin Juga

pre 13 godina

kuku lele... "giganti" Evropskog fudbala iz Srbije,PFC i CZ nemaju 700 000 za talentovanog igraca. FIFA i UEFA treba da naprave klasifikaciju klubova po vise parametara i da kazu prvih 100 su giganti,drugih 100 su...trecih 100 su...i na kraju kazu devetih 100 su PFC,CZ,VOJ,OFK...su sramote evropskog i svetskog fudbala.
p.s.dodje mi da se ubijem kad vidim kakva nam je liga!!!

xanadu

pre 13 godina

ducalion,veze ti brate nemaš.
Svaki igrač koji je došao iz Budućnosti ili Zete vredeo je novac koji je Zvezda dala.
Burzanović,Trajković,Kadu,Savio...
Samo bez tih nekih političkih konotacija...

Veki

pre 13 godina

@Sasa Djokic, 19. maj 2010 23:47

Au brate, ko je tebi drmao kavez.
Pa ni jednom rečju nije spomenut ni jedan od tvojih "omiljenih" bivših zvezdaša.
Ipak, ekipa u svom sastavu mora imati i iskusniji deo, ako želi da ima igru bez oscilacija u formi i ritmu. Naravno, treba malo poznavati fudbal i problematiku u istom, a to nije tema. Svako pojačanje, pa bili to i stariji igrači, je dobrodošlo za Zvezdu.

Dexterijus

pre 13 godina

Svi mi koji volimo fudbal, sport uopste, navijamo srcem za voljeni klub razmisljamo srcem, i gledamo sve sa emocijama. Medjutim oni koji vode nashe klubove, sport izgleda razmisljaju malo drugacije!
Ni meni nije jasno zasto se prodaju igraci ako se ide u Evropu. A nedaj boze pre SP.
Mada kad pogledate, i Vlanesija je prodala Vilju pre SP, al oni su druga "planeta"....

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Sve je kod nas davno jasno... filijale prodaju Zvezdi i Partizanu... Zatim Zvezda i Partizan su prakticno filijale evropskim timovima.. i tako u krug... ali sta je tu je... idemo dalje.. ko da je smisao zivota fudbal.. ima mnogo lepsih stvari od nerviranja, gledajuci nase timove da upute 1-3 udarca na protivnicki gol za 90 minuta.. no, to smo mi.. Bunker igramo jace od Italijana..

Delija Sopot

pre 13 godina

Dobro je sto planiraju da vrate trojicu bivsih igraca,samo da to ne budu Tutoric,Pantic i Raskovic.Ako vrate trojicu sa ovog spiska,ja zadovoljan.


V.Stojkovic
V.Disljenkovic
M.Dudic
N.Vujadinovic
I.Fatic
N.Petkovic
N.Zlatkovic
N.Kovacevic
N.Petkovic
N.Zlatkovic
N.Kovacevic
S.Castillo
B.Boskovic
M.Ljubinkovic
M.Molina
B.Djordjic
N.Beljic
R.Veljovic
P.Ognjenovic


Ima tu jos par igraca od kojih bi mozda neko doneo kvalitet ali smo vecini jedva docekali da vidimo ledja tako da ne hvala...Tu mislim na dole navedene.

D.Milovanovic
M.Purovic
F.Djordjevic
M.Vitakic
N.Pejcinovic
A.Trisovic
O.Koroman
I.Gueye
M.Markovic
D.Andjelkovic

USA

pre 13 godina

Ekskluzivno:Predstavnici ruskog gasa i predstavnici FK crvena zvezda veceras su u SAD vodili zavrsne pregovore oko generalnog sponzorstva.Obe strane su zadovoljne i potpisan je predugovor.Po povratku u srbiju saradnja ce biti ozvanicena potpisivanjem ugovora na 4 godine sponzorstva.detalji ugovora nisu poznati sem sto su zvezdi dali odresene ruke da dovedu u prelanom roku igrace koje zele bez obzira na cenu ali moraju da garantuju da ce ulozeni milioni biti dovoljni za igranje u Evropi i duplu krunu.Jedino sto sam jos uspeo saznati jeste to da ce se velike pare tacnije milioni trositi na pojacanja pogotovo sledece godine,cilj je liga sampiona 2011-2012,u slucaju da se pored svega ulozenog u tim cilj ne ostvari krivicu snose ljudi koji su dovodili pojacanja,a sto je najinteresantnije u tom slucaju i istog momenta se povlace sa svih funkcija i odlaze,tacnije oterani su.ako je ovo sve tacno,a nema sumnje da nije jer je informacija iz prve ruke,meni ovo vise lici na vec zapocetu privatizaciju,ono;ja gazda,bacam lovu i glave lete ako ne bude kako je zamisljeno!! samo mi nije jasno da za dve godine pod obaveznim stave igranje u ligi Evrope,duplu i ligu sapiona? Da nece da dovedu mesija,ibru iiii? Lukicu ili ne zali pare za pojacanja ( i ovako nisu tvoje) ili pocni da se pakujes!E da jos nesto,pazite ne sme ni jedno jedino slovo bilo koje firme,fabrije tacnije sponzora da bude na drsu hihihihi,jedino sto su dozvolili to je ovim portugalcima koji renoviraju marakanu da se reklamiraju sitno,sitno,sitno ha-ha-ha. nema kod rusa trte mrte,samo trte! Ima da budu svi mirni ko bubice i da cute ko saksije,ali kada su u pitanju milioni,titule i evropa,brate Lukic end kompanija ce da grebu i je... samo da udju u istoriju jbt!! no,salu na stranu sacekajmo jos par dana i ako da Bog da uzmu Rusi,nema zime!

LLL

pre 13 godina

Samo se vi dobro spremite za SLEDEĆU SEZONU.
Poučeni dobrim iskustvom,vraćanjem starog trenera Dostanića,koji je uspeo da zadrži Pižonovu prednost u prvenstvu,promrda ekipu i osvoji i titulu i kup,Lukić i Adzić su odlučili da vrate još nekog starog asa.

Pedja J7

pre 13 godina

Mali Vešović je odličan mladi fudbaler.
Dečko ima i šta da kaže,gledao sam na SOS kanalu, emisiju o njemu... Uopšte nije koristio fraze koje su duboko usađene u prosečan fudbalerski mozak...Npr "da ispoštujemo dogovor iz svlačionice....da damo 110 posto mogućnosti"...jako zrelo i pametno je odgovarao na pitanja novinara.

Oduševio me kad je rekao da nema nameru da ide u Evropu, pre nego što se dokaže na našim prostorima, a da bi najviše voleo da to bude u dresu Zvezde.... Plus dolazi kao slobodan igrač...

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Da li neko možda zna koja su to 3 igrača??? Ako neko zna, molim da mi odgovori!!! Silno me interesuje!!! Nadam se da nisu neki krševi, nego igrači koji su i prije bili dobri.

dejan delija

pre 13 godina

Pored cele Afrike,Južne Amerike Evrope mi opet igrača iz Crne Gore??Ovo je prevršilo više svaku meru.Mugoša,Reljić,Kadu.Savio,Bajković,Nikolić i ko zna ko još.Napolje sa mafijom iz Crvene Zvezde .Dok ne smenimo ovu upravu neću kročiti na stadion.Još vraćaju Subašića čujem, pa oni ko da nas namerno zaje....

Alex

pre 13 godina

Ljudima odjednom sve smeta! Predlazu da se dovedu klinci koji mogu da se prodaju bla bla... Ako je ova uprava nesto dobro uradila onda je to potez oko igraca! Za kolko para je dosao recimo Lekic,Kadu,Jevtic,Vilotic... Za male pare a prodace se za dobe pare! Sto se tice vracanja igraca po meni to nije lose, ako se dovedu pravi igraci! Poslednji primer su Djordjevic i Lazetic !!!

ZZZzzz

pre 13 godina

2097-ma godina nove ere ... predsednik Partizana Pera Kesovic izjavio: Moramo da prodamo najbolje igrace jer od toga zivimo , znam da je tesko navijacima jer nismo usli u grp. evropskih takmicenja vec skoro 90god. ali moramo gledati napred u buducnost.Sa druge strane predsednik C.Z. Maloje Paric rekao da je stanje isto kao i kod komsija sto se tice finansija ali da je vazno gajiti derbi u nasoj Republici Beograd.

Delija

pre 13 godina

Sasa, smanji dozivljaj... Pola igraca sto si nabrajao je i tek kako dobilo sansu i nije iskoristilo! Nije poenta biti mlad, star vec dobar igrac! Sta je lose ako se neki igraci vrate? Pa kamo srece da smo imali jos jednog Lazetica na levom boku! Da li neko zna kakav je igrac taj Vesovic?

...

pre 13 godina

Sasa Djokic
Pa po tebi najbolje bi bilo da Zvezda sledecu sezonu igra sa pionirima a rezultat ko shisha samo nek se vrate dugovi, realno nisam ni ja za ove shto dolaze iz cg jel se zna po cijoj liniji dolaze...

balvan

pre 13 godina

dokle vise sa ovim crnogorcima?
forsiraju adžić i radojica onog reljića na levoj strani.... pizona smenili zbog crnogorskih igraca. ja opet ne idem na utakmice zbog adzicai radojice...
pa nismo mi crnogorski klub!!!!!!!

Sasa Djokic

pre 13 godina

Vratite Koromana ,Tutorica i Jestrovica pa da opet gledamo staru zvezdu sa ovim vedetama.Koji najsocnije psuju po terenu ,sudije,protivnicke igrace,prete itd..itd.

Ali bre Adzicu jel si ti svestan koliki je dug?Zar mislis sa igracima od preko 25- 3o i kusur godina da ga vracas?Daj klince covece daj Lazovica daj mladog Kovacevica daj Mrkelu vratite Vranjesa daj tu decu stvorite igrace koje cete kasnije debelo prodati !Ko ce da vam kupi Koromana ?Vracanjem starih igraca necete postici nista samo cete zvezdi natovariti jos vise dugova na vrat kad bude dosla neka druga uprava i oterala ovaj skart sto ste vi doveli.

tuga

pre 13 godina

najbolje da svi dobri igraci odu i iz Partizana i iz Zvezde pa i iz Vojvodine, dovedemo neke indijance i raspravljamo ko je bolji od ova tri tima...a Evropa nek saceka

Mrki

pre 13 godina

Ajde razumem zvezda sto prodaje, treba im pare, ali sto OFK prodaje igraca pred kvalifikacije za Ligu Evrope, umesto da pokusaju da zadrze igrace i urade nesto u Evropi, a ako bas i ne uspeju onda nek prodaju u zimskom roku, nece im pasti cena. Partizan takodje prodaje igrace pred SP i kvalifikacije, sto nema veze sa mozgom. Zato nam liga propada, jer sve sto je dobro odlazi rano.

ducalion

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.

tuga

pre 13 godina

najbolje da svi dobri igraci odu i iz Partizana i iz Zvezde pa i iz Vojvodine, dovedemo neke indijance i raspravljamo ko je bolji od ova tri tima...a Evropa nek saceka

Mrki

pre 13 godina

Ajde razumem zvezda sto prodaje, treba im pare, ali sto OFK prodaje igraca pred kvalifikacije za Ligu Evrope, umesto da pokusaju da zadrze igrace i urade nesto u Evropi, a ako bas i ne uspeju onda nek prodaju u zimskom roku, nece im pasti cena. Partizan takodje prodaje igrace pred SP i kvalifikacije, sto nema veze sa mozgom. Zato nam liga propada, jer sve sto je dobro odlazi rano.

Sasa Djokic

pre 13 godina

Vratite Koromana ,Tutorica i Jestrovica pa da opet gledamo staru zvezdu sa ovim vedetama.Koji najsocnije psuju po terenu ,sudije,protivnicke igrace,prete itd..itd.

Ali bre Adzicu jel si ti svestan koliki je dug?Zar mislis sa igracima od preko 25- 3o i kusur godina da ga vracas?Daj klince covece daj Lazovica daj mladog Kovacevica daj Mrkelu vratite Vranjesa daj tu decu stvorite igrace koje cete kasnije debelo prodati !Ko ce da vam kupi Koromana ?Vracanjem starih igraca necete postici nista samo cete zvezdi natovariti jos vise dugova na vrat kad bude dosla neka druga uprava i oterala ovaj skart sto ste vi doveli.

ducalion

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.

ZZZzzz

pre 13 godina

2097-ma godina nove ere ... predsednik Partizana Pera Kesovic izjavio: Moramo da prodamo najbolje igrace jer od toga zivimo , znam da je tesko navijacima jer nismo usli u grp. evropskih takmicenja vec skoro 90god. ali moramo gledati napred u buducnost.Sa druge strane predsednik C.Z. Maloje Paric rekao da je stanje isto kao i kod komsija sto se tice finansija ali da je vazno gajiti derbi u nasoj Republici Beograd.

Pedja J7

pre 13 godina

Mali Vešović je odličan mladi fudbaler.
Dečko ima i šta da kaže,gledao sam na SOS kanalu, emisiju o njemu... Uopšte nije koristio fraze koje su duboko usađene u prosečan fudbalerski mozak...Npr "da ispoštujemo dogovor iz svlačionice....da damo 110 posto mogućnosti"...jako zrelo i pametno je odgovarao na pitanja novinara.

Oduševio me kad je rekao da nema nameru da ide u Evropu, pre nego što se dokaže na našim prostorima, a da bi najviše voleo da to bude u dresu Zvezde.... Plus dolazi kao slobodan igrač...

USA

pre 13 godina

Ekskluzivno:Predstavnici ruskog gasa i predstavnici FK crvena zvezda veceras su u SAD vodili zavrsne pregovore oko generalnog sponzorstva.Obe strane su zadovoljne i potpisan je predugovor.Po povratku u srbiju saradnja ce biti ozvanicena potpisivanjem ugovora na 4 godine sponzorstva.detalji ugovora nisu poznati sem sto su zvezdi dali odresene ruke da dovedu u prelanom roku igrace koje zele bez obzira na cenu ali moraju da garantuju da ce ulozeni milioni biti dovoljni za igranje u Evropi i duplu krunu.Jedino sto sam jos uspeo saznati jeste to da ce se velike pare tacnije milioni trositi na pojacanja pogotovo sledece godine,cilj je liga sampiona 2011-2012,u slucaju da se pored svega ulozenog u tim cilj ne ostvari krivicu snose ljudi koji su dovodili pojacanja,a sto je najinteresantnije u tom slucaju i istog momenta se povlace sa svih funkcija i odlaze,tacnije oterani su.ako je ovo sve tacno,a nema sumnje da nije jer je informacija iz prve ruke,meni ovo vise lici na vec zapocetu privatizaciju,ono;ja gazda,bacam lovu i glave lete ako ne bude kako je zamisljeno!! samo mi nije jasno da za dve godine pod obaveznim stave igranje u ligi Evrope,duplu i ligu sapiona? Da nece da dovedu mesija,ibru iiii? Lukicu ili ne zali pare za pojacanja ( i ovako nisu tvoje) ili pocni da se pakujes!E da jos nesto,pazite ne sme ni jedno jedino slovo bilo koje firme,fabrije tacnije sponzora da bude na drsu hihihihi,jedino sto su dozvolili to je ovim portugalcima koji renoviraju marakanu da se reklamiraju sitno,sitno,sitno ha-ha-ha. nema kod rusa trte mrte,samo trte! Ima da budu svi mirni ko bubice i da cute ko saksije,ali kada su u pitanju milioni,titule i evropa,brate Lukic end kompanija ce da grebu i je... samo da udju u istoriju jbt!! no,salu na stranu sacekajmo jos par dana i ako da Bog da uzmu Rusi,nema zime!

xanadu

pre 13 godina

ducalion,veze ti brate nemaš.
Svaki igrač koji je došao iz Budućnosti ili Zete vredeo je novac koji je Zvezda dala.
Burzanović,Trajković,Kadu,Savio...
Samo bez tih nekih političkih konotacija...

Alex

pre 13 godina

Ljudima odjednom sve smeta! Predlazu da se dovedu klinci koji mogu da se prodaju bla bla... Ako je ova uprava nesto dobro uradila onda je to potez oko igraca! Za kolko para je dosao recimo Lekic,Kadu,Jevtic,Vilotic... Za male pare a prodace se za dobe pare! Sto se tice vracanja igraca po meni to nije lose, ako se dovedu pravi igraci! Poslednji primer su Djordjevic i Lazetic !!!

???

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.
(ducalion, 19. maj 2010 23:41)

Ne kaze se KO JE, vec KO SU.
Toliko.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Sve je kod nas davno jasno... filijale prodaju Zvezdi i Partizanu... Zatim Zvezda i Partizan su prakticno filijale evropskim timovima.. i tako u krug... ali sta je tu je... idemo dalje.. ko da je smisao zivota fudbal.. ima mnogo lepsih stvari od nerviranja, gledajuci nase timove da upute 1-3 udarca na protivnicki gol za 90 minuta.. no, to smo mi.. Bunker igramo jace od Italijana..

Delija

pre 13 godina

Sasa, smanji dozivljaj... Pola igraca sto si nabrajao je i tek kako dobilo sansu i nije iskoristilo! Nije poenta biti mlad, star vec dobar igrac! Sta je lose ako se neki igraci vrate? Pa kamo srece da smo imali jos jednog Lazetica na levom boku! Da li neko zna kakav je igrac taj Vesovic?

LLL

pre 13 godina

Samo se vi dobro spremite za SLEDEĆU SEZONU.
Poučeni dobrim iskustvom,vraćanjem starog trenera Dostanića,koji je uspeo da zadrži Pižonovu prednost u prvenstvu,promrda ekipu i osvoji i titulu i kup,Lukić i Adzić su odlučili da vrate još nekog starog asa.

balvan

pre 13 godina

dokle vise sa ovim crnogorcima?
forsiraju adžić i radojica onog reljića na levoj strani.... pizona smenili zbog crnogorskih igraca. ja opet ne idem na utakmice zbog adzicai radojice...
pa nismo mi crnogorski klub!!!!!!!

Veran Sin Juga

pre 13 godina

kuku lele... "giganti" Evropskog fudbala iz Srbije,PFC i CZ nemaju 700 000 za talentovanog igraca. FIFA i UEFA treba da naprave klasifikaciju klubova po vise parametara i da kazu prvih 100 su giganti,drugih 100 su...trecih 100 su...i na kraju kazu devetih 100 su PFC,CZ,VOJ,OFK...su sramote evropskog i svetskog fudbala.
p.s.dodje mi da se ubijem kad vidim kakva nam je liga!!!

Veki

pre 13 godina

@Sasa Djokic, 19. maj 2010 23:47

Au brate, ko je tebi drmao kavez.
Pa ni jednom rečju nije spomenut ni jedan od tvojih "omiljenih" bivših zvezdaša.
Ipak, ekipa u svom sastavu mora imati i iskusniji deo, ako želi da ima igru bez oscilacija u formi i ritmu. Naravno, treba malo poznavati fudbal i problematiku u istom, a to nije tema. Svako pojačanje, pa bili to i stariji igrači, je dobrodošlo za Zvezdu.

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Da li neko možda zna koja su to 3 igrača??? Ako neko zna, molim da mi odgovori!!! Silno me interesuje!!! Nadam se da nisu neki krševi, nego igrači koji su i prije bili dobri.

Hr Serbofan

pre 13 godina

Kakve veze ima prodaja igraca iz nase lige sa svetskim prvenstvom??? A pogotovo u ofk beogradu? Ajde ne lupajte, jedini igrac iz nase lige koji ce biti na sp je petrovic, a tesko da ce i on zabeleziti i jedan minut u igri...

Zvezdassss

pre 13 godina

Sto se tice dovodjenja iskusnih igraca po meni bi trebali vratiti Vladimira Stojkovic,Dejana Milovanovica,Igora Burzanovica i Nenada KOvacevica...A od igraca koje hoce da kupe i z domace lige onda bi to definitivno trebalo biti Andrija Kaludjerovic...

dejan delija

pre 13 godina

Pored cele Afrike,Južne Amerike Evrope mi opet igrača iz Crne Gore??Ovo je prevršilo više svaku meru.Mugoša,Reljić,Kadu.Savio,Bajković,Nikolić i ko zna ko još.Napolje sa mafijom iz Crvene Zvezde .Dok ne smenimo ovu upravu neću kročiti na stadion.Još vraćaju Subašića čujem, pa oni ko da nas namerno zaje....

U vezi linka

pre 13 godina

ZVEZDA-LEGIJA, PRENOS

[link]
(Lignjoslav, 20. maj 2010 01:31)

Lignjoslave, ovaj sajt je OPASAN po svačiji komp. Pošto imam posebno plaćen program za zaštitu kompjutera, čim sam kliknuo na ovu adresu dobio sam upozorenje da taj sajt sadrži u sebi adware i spyware! Znači, otvaraš ga na sopstveni rizik. Meni ne pada na pamet!

tr

pre 13 godina

milivoje vitakic,nenad kovacevic i nenad jestrovic.
tri veoma iskusna igraca,uz ostanak kapitena lezetica i 2,3 dobra igraca iz nase lige,mislim da mozemo do lige evrope.

Navijac

pre 13 godina

U ovom trenutku nije toliko bitno dovoditi igrace. Mislim da je sastav dobar ukoliko naravno ne dodje do velikih odlazaka - prodaje. Najvaznija stvar bi bila dovesti dobrog mladjeg trenera, ambicioznog, zeljnog dokazivanja i onog koji prati u kom pravcu ide svetski fudbal. Pizon i Dostanic su veliki Zvezdasi i tu se prica zavrsava. Djukic, Jankovic i mozda Milinkovic, Curcic, Djurdjevic bi po meni bili dobri kandidati.

ok

pre 13 godina

a zasto se uprava i zvezde i partizana ne bore da dovedu igrace vojvodine tima koji nikad nista nece napravit tolko dobrih igraca , i ako je vojvodina finansiskijaca od zvezde ,svi igraci vise voljeli da igraju za vecite nego za vojvodinu , pa kad je kacar na pola sezone mogao da predje u zvezdu i nista se od toga nije desilo i covek na kraju zavrsi u hertu,a danas igraci kao sto su mrdja, tadic , djurovski i brkic i td. bila bi sjajna pojacanja i zvezdi i partizanu!!!!

Dexterijus

pre 13 godina

Svi mi koji volimo fudbal, sport uopste, navijamo srcem za voljeni klub razmisljamo srcem, i gledamo sve sa emocijama. Medjutim oni koji vode nashe klubove, sport izgleda razmisljaju malo drugacije!
Ni meni nije jasno zasto se prodaju igraci ako se ide u Evropu. A nedaj boze pre SP.
Mada kad pogledate, i Vlanesija je prodala Vilju pre SP, al oni su druga "planeta"....

...

pre 13 godina

Sasa Djokic
Pa po tebi najbolje bi bilo da Zvezda sledecu sezonu igra sa pionirima a rezultat ko shisha samo nek se vrate dugovi, realno nisam ni ja za ove shto dolaze iz cg jel se zna po cijoj liniji dolaze...

Delija Sopot

pre 13 godina

Dobro je sto planiraju da vrate trojicu bivsih igraca,samo da to ne budu Tutoric,Pantic i Raskovic.Ako vrate trojicu sa ovog spiska,ja zadovoljan.


V.Stojkovic
V.Disljenkovic
M.Dudic
N.Vujadinovic
I.Fatic
N.Petkovic
N.Zlatkovic
N.Kovacevic
N.Petkovic
N.Zlatkovic
N.Kovacevic
S.Castillo
B.Boskovic
M.Ljubinkovic
M.Molina
B.Djordjic
N.Beljic
R.Veljovic
P.Ognjenovic


Ima tu jos par igraca od kojih bi mozda neko doneo kvalitet ali smo vecini jedva docekali da vidimo ledja tako da ne hvala...Tu mislim na dole navedene.

D.Milovanovic
M.Purovic
F.Djordjevic
M.Vitakic
N.Pejcinovic
A.Trisovic
O.Koroman
I.Gueye
M.Markovic
D.Andjelkovic

tancredo

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam u kakvom su podzemlju protekle godine proveli oni koji prizivaju povratak najgoreg fudbalera Crvene Zvezde svih vremena - Nenada Kovačevića. Sasvim sam siguran da dotičnog nikad nisu gledali uživo....
Dovesti: Mrđu, Koromana, Pejčinovića i Muslina za trenera i kraj. Prodati Ninkova, Perovića, Bogdanovića, Blažića i Kadua i kraj.

Niksicko pivo

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.
(ducalion, 19. maj 2010 23:41)

Kadu je najbolji tehnicar u Srbiji..

mico

pre 13 godina

Pa zar se Lekic mora odmah prodati?????? Tako je bilo i sa Tomovicem,Pejcinovicem...Prvo ih prodamo pa ih ponovo kupujemo Ludi iz uprave se drze one stare-ubij konja pa haj pjeske

ducalion

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.

Sasa Djokic

pre 13 godina

Vratite Koromana ,Tutorica i Jestrovica pa da opet gledamo staru zvezdu sa ovim vedetama.Koji najsocnije psuju po terenu ,sudije,protivnicke igrace,prete itd..itd.

Ali bre Adzicu jel si ti svestan koliki je dug?Zar mislis sa igracima od preko 25- 3o i kusur godina da ga vracas?Daj klince covece daj Lazovica daj mladog Kovacevica daj Mrkelu vratite Vranjesa daj tu decu stvorite igrace koje cete kasnije debelo prodati !Ko ce da vam kupi Koromana ?Vracanjem starih igraca necete postici nista samo cete zvezdi natovariti jos vise dugova na vrat kad bude dosla neka druga uprava i oterala ovaj skart sto ste vi doveli.

dejan delija

pre 13 godina

Pored cele Afrike,Južne Amerike Evrope mi opet igrača iz Crne Gore??Ovo je prevršilo više svaku meru.Mugoša,Reljić,Kadu.Savio,Bajković,Nikolić i ko zna ko još.Napolje sa mafijom iz Crvene Zvezde .Dok ne smenimo ovu upravu neću kročiti na stadion.Još vraćaju Subašića čujem, pa oni ko da nas namerno zaje....

Delija Sopot

pre 13 godina

Dobro je sto planiraju da vrate trojicu bivsih igraca,samo da to ne budu Tutoric,Pantic i Raskovic.Ako vrate trojicu sa ovog spiska,ja zadovoljan.


V.Stojkovic
V.Disljenkovic
M.Dudic
N.Vujadinovic
I.Fatic
N.Petkovic
N.Zlatkovic
N.Kovacevic
N.Petkovic
N.Zlatkovic
N.Kovacevic
S.Castillo
B.Boskovic
M.Ljubinkovic
M.Molina
B.Djordjic
N.Beljic
R.Veljovic
P.Ognjenovic


Ima tu jos par igraca od kojih bi mozda neko doneo kvalitet ali smo vecini jedva docekali da vidimo ledja tako da ne hvala...Tu mislim na dole navedene.

D.Milovanovic
M.Purovic
F.Djordjevic
M.Vitakic
N.Pejcinovic
A.Trisovic
O.Koroman
I.Gueye
M.Markovic
D.Andjelkovic

Veran Sin Juga

pre 13 godina

kuku lele... "giganti" Evropskog fudbala iz Srbije,PFC i CZ nemaju 700 000 za talentovanog igraca. FIFA i UEFA treba da naprave klasifikaciju klubova po vise parametara i da kazu prvih 100 su giganti,drugih 100 su...trecih 100 su...i na kraju kazu devetih 100 su PFC,CZ,VOJ,OFK...su sramote evropskog i svetskog fudbala.
p.s.dodje mi da se ubijem kad vidim kakva nam je liga!!!

USA

pre 13 godina

Ekskluzivno:Predstavnici ruskog gasa i predstavnici FK crvena zvezda veceras su u SAD vodili zavrsne pregovore oko generalnog sponzorstva.Obe strane su zadovoljne i potpisan je predugovor.Po povratku u srbiju saradnja ce biti ozvanicena potpisivanjem ugovora na 4 godine sponzorstva.detalji ugovora nisu poznati sem sto su zvezdi dali odresene ruke da dovedu u prelanom roku igrace koje zele bez obzira na cenu ali moraju da garantuju da ce ulozeni milioni biti dovoljni za igranje u Evropi i duplu krunu.Jedino sto sam jos uspeo saznati jeste to da ce se velike pare tacnije milioni trositi na pojacanja pogotovo sledece godine,cilj je liga sampiona 2011-2012,u slucaju da se pored svega ulozenog u tim cilj ne ostvari krivicu snose ljudi koji su dovodili pojacanja,a sto je najinteresantnije u tom slucaju i istog momenta se povlace sa svih funkcija i odlaze,tacnije oterani su.ako je ovo sve tacno,a nema sumnje da nije jer je informacija iz prve ruke,meni ovo vise lici na vec zapocetu privatizaciju,ono;ja gazda,bacam lovu i glave lete ako ne bude kako je zamisljeno!! samo mi nije jasno da za dve godine pod obaveznim stave igranje u ligi Evrope,duplu i ligu sapiona? Da nece da dovedu mesija,ibru iiii? Lukicu ili ne zali pare za pojacanja ( i ovako nisu tvoje) ili pocni da se pakujes!E da jos nesto,pazite ne sme ni jedno jedino slovo bilo koje firme,fabrije tacnije sponzora da bude na drsu hihihihi,jedino sto su dozvolili to je ovim portugalcima koji renoviraju marakanu da se reklamiraju sitno,sitno,sitno ha-ha-ha. nema kod rusa trte mrte,samo trte! Ima da budu svi mirni ko bubice i da cute ko saksije,ali kada su u pitanju milioni,titule i evropa,brate Lukic end kompanija ce da grebu i je... samo da udju u istoriju jbt!! no,salu na stranu sacekajmo jos par dana i ako da Bog da uzmu Rusi,nema zime!

balvan

pre 13 godina

dokle vise sa ovim crnogorcima?
forsiraju adžić i radojica onog reljića na levoj strani.... pizona smenili zbog crnogorskih igraca. ja opet ne idem na utakmice zbog adzicai radojice...
pa nismo mi crnogorski klub!!!!!!!

...

pre 13 godina

Sasa Djokic
Pa po tebi najbolje bi bilo da Zvezda sledecu sezonu igra sa pionirima a rezultat ko shisha samo nek se vrate dugovi, realno nisam ni ja za ove shto dolaze iz cg jel se zna po cijoj liniji dolaze...

tr

pre 13 godina

milivoje vitakic,nenad kovacevic i nenad jestrovic.
tri veoma iskusna igraca,uz ostanak kapitena lezetica i 2,3 dobra igraca iz nase lige,mislim da mozemo do lige evrope.

ZZZzzz

pre 13 godina

2097-ma godina nove ere ... predsednik Partizana Pera Kesovic izjavio: Moramo da prodamo najbolje igrace jer od toga zivimo , znam da je tesko navijacima jer nismo usli u grp. evropskih takmicenja vec skoro 90god. ali moramo gledati napred u buducnost.Sa druge strane predsednik C.Z. Maloje Paric rekao da je stanje isto kao i kod komsija sto se tice finansija ali da je vazno gajiti derbi u nasoj Republici Beograd.

LLL

pre 13 godina

Samo se vi dobro spremite za SLEDEĆU SEZONU.
Poučeni dobrim iskustvom,vraćanjem starog trenera Dostanića,koji je uspeo da zadrži Pižonovu prednost u prvenstvu,promrda ekipu i osvoji i titulu i kup,Lukić i Adzić su odlučili da vrate još nekog starog asa.

tancredo

pre 13 godina

Ja stvarno ne znam u kakvom su podzemlju protekle godine proveli oni koji prizivaju povratak najgoreg fudbalera Crvene Zvezde svih vremena - Nenada Kovačevića. Sasvim sam siguran da dotičnog nikad nisu gledali uživo....
Dovesti: Mrđu, Koromana, Pejčinovića i Muslina za trenera i kraj. Prodati Ninkova, Perovića, Bogdanovića, Blažića i Kadua i kraj.

Pedja J7

pre 13 godina

Mali Vešović je odličan mladi fudbaler.
Dečko ima i šta da kaže,gledao sam na SOS kanalu, emisiju o njemu... Uopšte nije koristio fraze koje su duboko usađene u prosečan fudbalerski mozak...Npr "da ispoštujemo dogovor iz svlačionice....da damo 110 posto mogućnosti"...jako zrelo i pametno je odgovarao na pitanja novinara.

Oduševio me kad je rekao da nema nameru da ide u Evropu, pre nego što se dokaže na našim prostorima, a da bi najviše voleo da to bude u dresu Zvezde.... Plus dolazi kao slobodan igrač...

Delija

pre 13 godina

Sasa, smanji dozivljaj... Pola igraca sto si nabrajao je i tek kako dobilo sansu i nije iskoristilo! Nije poenta biti mlad, star vec dobar igrac! Sta je lose ako se neki igraci vrate? Pa kamo srece da smo imali jos jednog Lazetica na levom boku! Da li neko zna kakav je igrac taj Vesovic?

Niksicko pivo

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.
(ducalion, 19. maj 2010 23:41)

Kadu je najbolji tehnicar u Srbiji..

xanadu

pre 13 godina

ducalion,veze ti brate nemaš.
Svaki igrač koji je došao iz Budućnosti ili Zete vredeo je novac koji je Zvezda dala.
Burzanović,Trajković,Kadu,Savio...
Samo bez tih nekih političkih konotacija...

ok

pre 13 godina

a zasto se uprava i zvezde i partizana ne bore da dovedu igrace vojvodine tima koji nikad nista nece napravit tolko dobrih igraca , i ako je vojvodina finansiskijaca od zvezde ,svi igraci vise voljeli da igraju za vecite nego za vojvodinu , pa kad je kacar na pola sezone mogao da predje u zvezdu i nista se od toga nije desilo i covek na kraju zavrsi u hertu,a danas igraci kao sto su mrdja, tadic , djurovski i brkic i td. bila bi sjajna pojacanja i zvezdi i partizanu!!!!

Navijac

pre 13 godina

U ovom trenutku nije toliko bitno dovoditi igrace. Mislim da je sastav dobar ukoliko naravno ne dodje do velikih odlazaka - prodaje. Najvaznija stvar bi bila dovesti dobrog mladjeg trenera, ambicioznog, zeljnog dokazivanja i onog koji prati u kom pravcu ide svetski fudbal. Pizon i Dostanic su veliki Zvezdasi i tu se prica zavrsava. Djukic, Jankovic i mozda Milinkovic, Curcic, Djurdjevic bi po meni bili dobri kandidati.

???

pre 13 godina

Al Vas crnogorci gule,doveli Kadua ,samo polako neka zaradjuju oni a ne tajkuni ,treba se malo pozabaviti odakle je dosao Kadu odakle dolaze ovi novi i ko je ADZIC i LUKIC.
(ducalion, 19. maj 2010 23:41)

Ne kaze se KO JE, vec KO SU.
Toliko.

Mrki

pre 13 godina

Ajde razumem zvezda sto prodaje, treba im pare, ali sto OFK prodaje igraca pred kvalifikacije za Ligu Evrope, umesto da pokusaju da zadrze igrace i urade nesto u Evropi, a ako bas i ne uspeju onda nek prodaju u zimskom roku, nece im pasti cena. Partizan takodje prodaje igrace pred SP i kvalifikacije, sto nema veze sa mozgom. Zato nam liga propada, jer sve sto je dobro odlazi rano.

tuga

pre 13 godina

najbolje da svi dobri igraci odu i iz Partizana i iz Zvezde pa i iz Vojvodine, dovedemo neke indijance i raspravljamo ko je bolji od ova tri tima...a Evropa nek saceka

Alex

pre 13 godina

Ljudima odjednom sve smeta! Predlazu da se dovedu klinci koji mogu da se prodaju bla bla... Ako je ova uprava nesto dobro uradila onda je to potez oko igraca! Za kolko para je dosao recimo Lekic,Kadu,Jevtic,Vilotic... Za male pare a prodace se za dobe pare! Sto se tice vracanja igraca po meni to nije lose, ako se dovedu pravi igraci! Poslednji primer su Djordjevic i Lazetic !!!

Zvezdassss

pre 13 godina

Sto se tice dovodjenja iskusnih igraca po meni bi trebali vratiti Vladimira Stojkovic,Dejana Milovanovica,Igora Burzanovica i Nenada KOvacevica...A od igraca koje hoce da kupe i z domace lige onda bi to definitivno trebalo biti Andrija Kaludjerovic...

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Da li neko možda zna koja su to 3 igrača??? Ako neko zna, molim da mi odgovori!!! Silno me interesuje!!! Nadam se da nisu neki krševi, nego igrači koji su i prije bili dobri.

Veki

pre 13 godina

@Sasa Djokic, 19. maj 2010 23:47

Au brate, ko je tebi drmao kavez.
Pa ni jednom rečju nije spomenut ni jedan od tvojih "omiljenih" bivših zvezdaša.
Ipak, ekipa u svom sastavu mora imati i iskusniji deo, ako želi da ima igru bez oscilacija u formi i ritmu. Naravno, treba malo poznavati fudbal i problematiku u istom, a to nije tema. Svako pojačanje, pa bili to i stariji igrači, je dobrodošlo za Zvezdu.

Dexterijus

pre 13 godina

Svi mi koji volimo fudbal, sport uopste, navijamo srcem za voljeni klub razmisljamo srcem, i gledamo sve sa emocijama. Medjutim oni koji vode nashe klubove, sport izgleda razmisljaju malo drugacije!
Ni meni nije jasno zasto se prodaju igraci ako se ide u Evropu. A nedaj boze pre SP.
Mada kad pogledate, i Vlanesija je prodala Vilju pre SP, al oni su druga "planeta"....

Hr Serbofan

pre 13 godina

Kakve veze ima prodaja igraca iz nase lige sa svetskim prvenstvom??? A pogotovo u ofk beogradu? Ajde ne lupajte, jedini igrac iz nase lige koji ce biti na sp je petrovic, a tesko da ce i on zabeleziti i jedan minut u igri...

mico

pre 13 godina

Pa zar se Lekic mora odmah prodati?????? Tako je bilo i sa Tomovicem,Pejcinovicem...Prvo ih prodamo pa ih ponovo kupujemo Ludi iz uprave se drze one stare-ubij konja pa haj pjeske

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Sve je kod nas davno jasno... filijale prodaju Zvezdi i Partizanu... Zatim Zvezda i Partizan su prakticno filijale evropskim timovima.. i tako u krug... ali sta je tu je... idemo dalje.. ko da je smisao zivota fudbal.. ima mnogo lepsih stvari od nerviranja, gledajuci nase timove da upute 1-3 udarca na protivnicki gol za 90 minuta.. no, to smo mi.. Bunker igramo jace od Italijana..

U vezi linka

pre 13 godina

ZVEZDA-LEGIJA, PRENOS

[link]
(Lignjoslav, 20. maj 2010 01:31)

Lignjoslave, ovaj sajt je OPASAN po svačiji komp. Pošto imam posebno plaćen program za zaštitu kompjutera, čim sam kliknuo na ovu adresu dobio sam upozorenje da taj sajt sadrži u sebi adware i spyware! Znači, otvaraš ga na sopstveni rizik. Meni ne pada na pamet!