Rosi ostaje, Lorenco ide u Dukati?

Iako je ovogodišnji Moto GP šampionat tek počeo već mogu da se čuju spekulacije gde će najbolji motociklisti današnjice voziti sledeće sezone.

JT Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Da menja Stonera za Lorenca. Hm........ Cudno!
  (Nemke, 18. maj 2010 23:17)

  # Link komentara

 2. Da je Rosi mogao biti u Dukatiju, vec bi bio tamo.Dukati bi ga i primo, ali nece da primi celu svitu inzenjera i mehanicara koju Rosi vuce za sobom, a koji su mu preko potrebni da bi ostao to sto jeste.Mada, mozda se i pripremio teren za to, proslogodisnji team manager Dukatija je morao da ode iz tima, mozda novom nece smetati Rosijeva svita.
  (Danijel, 18. maj 2010 23:05)

  # Link komentara

 3. O ovome se mnogo pričalo još prošle sezone. O svim dešavanjima, spekulacijama, rezultatima u Moto GP-ju i WSBK-u podrobno možete diskutovati na forumu SKluba.
  (N_Trooper, 18. maj 2010 10:43)

  # Link komentara

 4. Njegova najveća šansa je u Yamahi koja je ukupno gledajući najkompletniji motor. Daleko sporija od Honde i Ducatia na ravnome ali fantastičnog setuupa svaki put, imao je i Rossi šansu voziti za Ducati još prošle godine, odlučio se za Yamahu.
  Lorenzo je pokazao već prošle godine da će skinuti Rossia i da nije imao padova napravio bi to još lani, zasad ima prednost no ne vjerujem da će je uspjeti prolongirati ukoliko ode iz Yamahe. U svakom slučaju nikad zanimljivije prvenstvo uz Pedrosu, Rossia, Lorenza, STonera, pa i Haydena od kojih svi mogu biti prvaci.
  (Termignoni, 18. maj 2010 00:21)

  # Link komentara