Nedelja, 16.05.2010.

22:48

Stanojević: "Najbolji u Srbiji"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da su njegovi izabranici pobedom nad Mladim radnikom (6:0) potvrdili da su najbolji u Srbiji.

Izvor: LB

Stanojeviæ: "Najbolji u Srbiji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

IVORY

pre 13 godina

Najbolji u Srbiji jesmo, ali to je nedovoljno za neki uspeh u Evropi. Nemojte da prodate pola kluba i dovedete 10-icu novih i opet dok se mi uigramo, prodje sezona

Mika NS

pre 13 godina

(BARI 1991, 17. maj 2010 06:32)
Na tvom mestu ne bih se hvalio da pratim fudbal 30 godina!
Stanojevic je igrao 2000-2001.godine u Partizanu.
To je ona sezona kada je Partizan u finalu Kupa pobedio Zvezdu na Marakani 1:0 golom Sase Ilica, otuda me i ne cudi sto se ne secas.
Tada je Zvezda osvojila prvenstvo i nije se zalila na regularnost, a ni bilo ko drugi.
Tesko je prihvatiti da je neko bolji od tebe,ali bez toga nema pravog sportiste.

PFC

pre 13 godina

Oduvek je poznato u fudbalu da je najteže pobediti tim koji nema šta da izgubi i koji je se kolo pre kraja oprostio od Prve lige tako da je i sama pobeda protiv takvog tima velik uspeh a sa 6-0 govori da da se radi o timu koji je ubedljivo najbolji u ovom delu Balkana.

Realno

pre 13 godina

Bili mi Zvezdasi ili Partizanovci to mora da se prizna i kaze.Drustvo nam je u dubokom kanalu :-(
(Radza, 16. maj 2010 23:45)
Ti si u rupi, to je bar jasno.

Najpre je bila jedna sudijska greška, pa u lukićevom pamfletu 2, sad 4-5 a za godinu dana će biti 40-50. Niste imali 4-5 lopti u nogama, a ne da bude toliko grešaka. Što se tiče starta Krstajića, dobio je žuti karton a nije ni to trebao, jer je Lazetić pre toga napravio faul, pa još nije stao na zvižduk sudije (već se za to da je žuti karton) i ništa manje nije ušao u telo Krstajića nego što je to ovaj učinio. A brutalan start Vilotića u Diarru, za šta nbije ni faul sviran, ni ne spominješ, a bilo je za zatvor. No, vi ste navikli da igrate kung-fudbal i da prolazite nekažnjeno. Sad ostaje samo da patite i svaka vaša kuknjava s pozivanjem na tu utakmicu je samo znak vaše nemoći na fudbalskom terenu. Pomogla bi vam samo terapija kojom bi se propisalo da u sledećoj sezoni na svakoj utakmici budu svirana najmanje dva penala za vas i protivniku isključen najmanje jedan igrač. Ako ni to ne pomogne, onda da se u igru uključe autogolovi protivnika.

Serdjo

pre 13 godina

Auu bre, ovi iz Partizana svaku izjavu počinju sa tim da su najbolji u Srbiji...Ko reklama za pivo...Verovatno i jesu najbolji (čitaj najmanje loši) u našem prvenstvu punom raznih zakulisnih radnji od svih učesnika. Da Zvezda nije izgubila od Javora u 25 kolu, nikada ih Partizan ne bi stigao. Ajde smislite neku drugu rečenicu za nastup u javnosti.

BARI 1991

pre 13 godina

A ko je taj Stanojevic pratim fudbal preko 30 godina ali jaza njega nisam cuo sem zaJOVU STANOJEVICA KOJI JE SVOJEVREMENO IGRAO PRVO ZA ZVEZDU A POTOM ZA PARTIZAN ali u kosarci zato Stanojevicu suti jer si morao da dodjes u Partizan p[o nalogu TOLETA KARADZICA. Jadna nam je ova liga i kompletna fudbalska organizacija kojoj je predsednik TOLE KARADZIC, Ojadio je Palicku vinariju tako ce i fudbalsku organizaciju. Terajte kriminalce iz fudbala.

srbijasine

pre 13 godina

Kakva utakmica, Lomic od sto centarsuteva 1 dobar, Mijic invalid, od prvog minuta sam se nadao da ce biti zamenjen (samo ne sa Vasingtonom), Krstajic najstariji i najbolji, ostali prosek (nase lige). Moreira zna da doda jedino Diari. Diara iako se nadavao golova na ovoj utakmici mnogo losiji nego prosle godine. Od odlaska Tosica, pa i Djordjvica fali nam igrac koji moze da razigra ekipu.
Sve u svemu i to je dovoljno da budemo najbolji u Srbiji.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Stvarno najbolji.. jedini bez poraza u celom prvenstvu..
Liga kakva je takva je, Nasa je.. ove komentare za sudjenje se ne slazem iz prostog razloga..sto Smederevo ima vise razloga da se zali od Zvezda..protiv njih je svirano 15 penala.. posebno onaj protiv Zvezde.. te price o tendecioznom sudjenju padaju u vodu od onog momenta kad je sudija nakon utakmice Zvezda-Smederevo dobio prelaznu ocenu..dokaz da su sudijske greske sasvim normalna stvar..kako za jednu ekipu, tako i za ostale.. prema tome..batalite osude sudija.. glupo je.. Zasluzeno Partizan Shampion...

Avol

pre 13 godina

Vala istina, daleko najbolja ekipa u Srbiji. Bez i jednog poraza, pobedili najveceg rivala oba meca, najbolja gol razlika. Najveci rival je sveden na to da bez i jednog upucenog suta ka golu, nakon totalnog demoliranja od strane Partizana, moli i place zbog dve po proceni vecine veoma smesne situacije. Medjutim pravda je pobedila, i nastavila se tradicija da taj nekada veliki klub, u proslom milenijumu, ne moze da pobedi bez i)crvenog kartona Partizanovom fudbaleru, ii)jedanaesterca (ili ovo modernije, zvezdanesterca). Svaka cast Stanojevicu, najbolji smo, ubedljivo, i vise nego zasluzeno.

Kaligraf

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto navijaci Zvezde ovaj zadnji derbi u kojem su "pokradeni" ne shvate kao pozitivni iskorak i ujedno preokret u njihovoj memoriji.
Jednostavno, umesto o Bariju, vi sada mozete sledecih dvadeset godina da pricate o "otetoj" tituli i da se prisecate "nepravde" kada nije sviran zvezdanaesterac posle prekrsaja nad Kaduom, mozda buduce 6-te zvezdine zvezde. A bilo bi i lepse da se secate Racinog projektila zemlja-vazduh sto je sigurno bolje nego utakmice bez golova u italijanskoj luci.
Neka vam ovo bude zadnja proslava Barija, a ubuduce slavite zadnji derbi i vasu maestralnu partiju u njemu.
Ako ipak odlucite da slavite Bari, trk po semenke i vocni sirup, pa da proslavite dostojanstveno!

Gagi

pre 13 godina

Cuti bolje, Radzo, sramota je da se javljate a niste sutnuli nijednom u okvir gola. Jos cete mozda izjaviti da je Petrovic bio u ofsajdu pre nego sto je odapeo projektil... :-)
Vodili ste 7 meseci, promenili Pizona i posle je sve doslo na svoje mesto. A ko je stvarno bolji, videlo se i u dva odigrana derbija...

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Bila je kisa,ljubav prema klubu je dovoljna da se to podnese(bilo je i piva) provod dobar iz mog ugla.Pozdrav svim zvezdasima koji se bar malo razumeju u fudbal.

zeljko_bn

pre 13 godina

a vi ,,navijaci,, iz suprotnog tabora,mozete samo da nam pljunete pod prozor zadnjih par godina ste niza rasa u svim sportovima,a za sve ostalo se pobrinulo NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO SVETA=PARTIZAN.

hvala,dovidjenja

Shone

pre 13 godina

Zasluzeno naravno cestitke Stanovicu i igrachima..a sto se tiche zvezdasha imam komentar za njih...da li moguce da smatrate da je derbi odlucio prvenstvo?Razmislite malo da to nisu utakmice protiv drugih timova tipa Borac Javor ili skim god da ste igrali nereseno ili izgubili a da to nije Partizan...neka vam primer bude nasha reprezentacija koja nije otishla na sp 2002 zbog azerbejdzana od kojih smo igubili i igrali neresheno...Mislim da se titule osvajaju upravo protiv drugih timova a ne u derbiju...i josh neshto smenjujete trenera koji vas je doveo do prvog mesta i odlichno vodio ekipu posle samo jednog poraza pa koja bi normalna uprava to uradila a onda kad sa novim nije krenulo prichate o toletu kako nameshta utakmice pljujete ga itd a Dostanic izvodi kombinovan tim protiv BSK-a i posle kao grmi na igrache kako se ne trude...ma dajte manite se te priche totalno je glupa....Ocistite dobro svoje dvorishte i pitajte upravu zashto je tako kako je i zashto ste izgubili po meni vec osvojenu titulu jer ste imali sve da to urdite a nne da optuzujete sa strane ljude raznorazne sudije i slichno...

VELIBOR JANKOVIC

pre 13 godina

Ja znam jednog Stanojevica sto je napravio prelet iz ZVEZDE U PARTIZAN ALI to je u kosarci . xa ovoga u fudbalu nisu culi ni njergovi baba i deda

Nemke

pre 13 godina

Partizane volimo teee! Svi se raduju samo se Jan Veseli. Bravo momci napadamo sledece godine sve sportove. Crkla je komsinica mala!!! Katanac! Partizan no1!

Radza

pre 13 godina

Bolje cuti,ne znam samo kako vas nije sramota,pa svi su videli kakvo je bilo sudjenje protiv Zvezde,1 greska na stetu rivala je slucajnost 2 mogu da se dese,ali 4-5 koliko je bilo spornih situaciju-mora da se kaze da je sudjenje bilo vise nego tencenciozno.Onakav divljacki start Krstajica koji je trebalo da sluzi za primer drugima svojim ponasanjem kao jedan od najiskusnijih je neoprostiv i svaki 'normalan' sudija bi ga iskljucio .Bili mi Zvezdasi ili Partizanovci to mora da se prizna i kaze.Drustvo nam je u dubokom kanalu :-(

mille grobar

pre 13 godina

Dzaba Stanojevicu tvojih ambicija kada ce Djura da proda Moreiru,Diaru...one,koji su nam doneli tri titule za redom.A znam da ti oni puno znace!Ne kazem da su nezamenjivi,ali obzirom na budzet naseg kluba,skoro da i jesu.Al' sta ces...to je nasa sudbina.Radujmo se domacim titulama,dok ne dodju bolja vremena.Kosarkasi treba da su uzor svima!

Shone

pre 13 godina

Zasluzeno naravno cestitke Stanovicu i igrachima..a sto se tiche zvezdasha imam komentar za njih...da li moguce da smatrate da je derbi odlucio prvenstvo?Razmislite malo da to nisu utakmice protiv drugih timova tipa Borac Javor ili skim god da ste igrali nereseno ili izgubili a da to nije Partizan...neka vam primer bude nasha reprezentacija koja nije otishla na sp 2002 zbog azerbejdzana od kojih smo igubili i igrali neresheno...Mislim da se titule osvajaju upravo protiv drugih timova a ne u derbiju...i josh neshto smenjujete trenera koji vas je doveo do prvog mesta i odlichno vodio ekipu posle samo jednog poraza pa koja bi normalna uprava to uradila a onda kad sa novim nije krenulo prichate o toletu kako nameshta utakmice pljujete ga itd a Dostanic izvodi kombinovan tim protiv BSK-a i posle kao grmi na igrache kako se ne trude...ma dajte manite se te priche totalno je glupa....Ocistite dobro svoje dvorishte i pitajte upravu zashto je tako kako je i zashto ste izgubili po meni vec osvojenu titulu jer ste imali sve da to urdite a nne da optuzujete sa strane ljude raznorazne sudije i slichno...

Nemke

pre 13 godina

Partizane volimo teee! Svi se raduju samo se Jan Veseli. Bravo momci napadamo sledece godine sve sportove. Crkla je komsinica mala!!! Katanac! Partizan no1!

Kaligraf

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto navijaci Zvezde ovaj zadnji derbi u kojem su "pokradeni" ne shvate kao pozitivni iskorak i ujedno preokret u njihovoj memoriji.
Jednostavno, umesto o Bariju, vi sada mozete sledecih dvadeset godina da pricate o "otetoj" tituli i da se prisecate "nepravde" kada nije sviran zvezdanaesterac posle prekrsaja nad Kaduom, mozda buduce 6-te zvezdine zvezde. A bilo bi i lepse da se secate Racinog projektila zemlja-vazduh sto je sigurno bolje nego utakmice bez golova u italijanskoj luci.
Neka vam ovo bude zadnja proslava Barija, a ubuduce slavite zadnji derbi i vasu maestralnu partiju u njemu.
Ako ipak odlucite da slavite Bari, trk po semenke i vocni sirup, pa da proslavite dostojanstveno!

Realno

pre 13 godina

Bili mi Zvezdasi ili Partizanovci to mora da se prizna i kaze.Drustvo nam je u dubokom kanalu :-(
(Radza, 16. maj 2010 23:45)
Ti si u rupi, to je bar jasno.

Najpre je bila jedna sudijska greška, pa u lukićevom pamfletu 2, sad 4-5 a za godinu dana će biti 40-50. Niste imali 4-5 lopti u nogama, a ne da bude toliko grešaka. Što se tiče starta Krstajića, dobio je žuti karton a nije ni to trebao, jer je Lazetić pre toga napravio faul, pa još nije stao na zvižduk sudije (već se za to da je žuti karton) i ništa manje nije ušao u telo Krstajića nego što je to ovaj učinio. A brutalan start Vilotića u Diarru, za šta nbije ni faul sviran, ni ne spominješ, a bilo je za zatvor. No, vi ste navikli da igrate kung-fudbal i da prolazite nekažnjeno. Sad ostaje samo da patite i svaka vaša kuknjava s pozivanjem na tu utakmicu je samo znak vaše nemoći na fudbalskom terenu. Pomogla bi vam samo terapija kojom bi se propisalo da u sledećoj sezoni na svakoj utakmici budu svirana najmanje dva penala za vas i protivniku isključen najmanje jedan igrač. Ako ni to ne pomogne, onda da se u igru uključe autogolovi protivnika.

zeljko_bn

pre 13 godina

a vi ,,navijaci,, iz suprotnog tabora,mozete samo da nam pljunete pod prozor zadnjih par godina ste niza rasa u svim sportovima,a za sve ostalo se pobrinulo NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO SVETA=PARTIZAN.

hvala,dovidjenja

Radza

pre 13 godina

Bolje cuti,ne znam samo kako vas nije sramota,pa svi su videli kakvo je bilo sudjenje protiv Zvezde,1 greska na stetu rivala je slucajnost 2 mogu da se dese,ali 4-5 koliko je bilo spornih situaciju-mora da se kaze da je sudjenje bilo vise nego tencenciozno.Onakav divljacki start Krstajica koji je trebalo da sluzi za primer drugima svojim ponasanjem kao jedan od najiskusnijih je neoprostiv i svaki 'normalan' sudija bi ga iskljucio .Bili mi Zvezdasi ili Partizanovci to mora da se prizna i kaze.Drustvo nam je u dubokom kanalu :-(

Gagi

pre 13 godina

Cuti bolje, Radzo, sramota je da se javljate a niste sutnuli nijednom u okvir gola. Jos cete mozda izjaviti da je Petrovic bio u ofsajdu pre nego sto je odapeo projektil... :-)
Vodili ste 7 meseci, promenili Pizona i posle je sve doslo na svoje mesto. A ko je stvarno bolji, videlo se i u dva odigrana derbija...

Avol

pre 13 godina

Vala istina, daleko najbolja ekipa u Srbiji. Bez i jednog poraza, pobedili najveceg rivala oba meca, najbolja gol razlika. Najveci rival je sveden na to da bez i jednog upucenog suta ka golu, nakon totalnog demoliranja od strane Partizana, moli i place zbog dve po proceni vecine veoma smesne situacije. Medjutim pravda je pobedila, i nastavila se tradicija da taj nekada veliki klub, u proslom milenijumu, ne moze da pobedi bez i)crvenog kartona Partizanovom fudbaleru, ii)jedanaesterca (ili ovo modernije, zvezdanesterca). Svaka cast Stanojevicu, najbolji smo, ubedljivo, i vise nego zasluzeno.

mille grobar

pre 13 godina

Dzaba Stanojevicu tvojih ambicija kada ce Djura da proda Moreiru,Diaru...one,koji su nam doneli tri titule za redom.A znam da ti oni puno znace!Ne kazem da su nezamenjivi,ali obzirom na budzet naseg kluba,skoro da i jesu.Al' sta ces...to je nasa sudbina.Radujmo se domacim titulama,dok ne dodju bolja vremena.Kosarkasi treba da su uzor svima!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Stvarno najbolji.. jedini bez poraza u celom prvenstvu..
Liga kakva je takva je, Nasa je.. ove komentare za sudjenje se ne slazem iz prostog razloga..sto Smederevo ima vise razloga da se zali od Zvezda..protiv njih je svirano 15 penala.. posebno onaj protiv Zvezde.. te price o tendecioznom sudjenju padaju u vodu od onog momenta kad je sudija nakon utakmice Zvezda-Smederevo dobio prelaznu ocenu..dokaz da su sudijske greske sasvim normalna stvar..kako za jednu ekipu, tako i za ostale.. prema tome..batalite osude sudija.. glupo je.. Zasluzeno Partizan Shampion...

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Bila je kisa,ljubav prema klubu je dovoljna da se to podnese(bilo je i piva) provod dobar iz mog ugla.Pozdrav svim zvezdasima koji se bar malo razumeju u fudbal.

Mika NS

pre 13 godina

(BARI 1991, 17. maj 2010 06:32)
Na tvom mestu ne bih se hvalio da pratim fudbal 30 godina!
Stanojevic je igrao 2000-2001.godine u Partizanu.
To je ona sezona kada je Partizan u finalu Kupa pobedio Zvezdu na Marakani 1:0 golom Sase Ilica, otuda me i ne cudi sto se ne secas.
Tada je Zvezda osvojila prvenstvo i nije se zalila na regularnost, a ni bilo ko drugi.
Tesko je prihvatiti da je neko bolji od tebe,ali bez toga nema pravog sportiste.

PFC

pre 13 godina

Oduvek je poznato u fudbalu da je najteže pobediti tim koji nema šta da izgubi i koji je se kolo pre kraja oprostio od Prve lige tako da je i sama pobeda protiv takvog tima velik uspeh a sa 6-0 govori da da se radi o timu koji je ubedljivo najbolji u ovom delu Balkana.

srbijasine

pre 13 godina

Kakva utakmica, Lomic od sto centarsuteva 1 dobar, Mijic invalid, od prvog minuta sam se nadao da ce biti zamenjen (samo ne sa Vasingtonom), Krstajic najstariji i najbolji, ostali prosek (nase lige). Moreira zna da doda jedino Diari. Diara iako se nadavao golova na ovoj utakmici mnogo losiji nego prosle godine. Od odlaska Tosica, pa i Djordjvica fali nam igrac koji moze da razigra ekipu.
Sve u svemu i to je dovoljno da budemo najbolji u Srbiji.

BARI 1991

pre 13 godina

A ko je taj Stanojevic pratim fudbal preko 30 godina ali jaza njega nisam cuo sem zaJOVU STANOJEVICA KOJI JE SVOJEVREMENO IGRAO PRVO ZA ZVEZDU A POTOM ZA PARTIZAN ali u kosarci zato Stanojevicu suti jer si morao da dodjes u Partizan p[o nalogu TOLETA KARADZICA. Jadna nam je ova liga i kompletna fudbalska organizacija kojoj je predsednik TOLE KARADZIC, Ojadio je Palicku vinariju tako ce i fudbalsku organizaciju. Terajte kriminalce iz fudbala.

Serdjo

pre 13 godina

Auu bre, ovi iz Partizana svaku izjavu počinju sa tim da su najbolji u Srbiji...Ko reklama za pivo...Verovatno i jesu najbolji (čitaj najmanje loši) u našem prvenstvu punom raznih zakulisnih radnji od svih učesnika. Da Zvezda nije izgubila od Javora u 25 kolu, nikada ih Partizan ne bi stigao. Ajde smislite neku drugu rečenicu za nastup u javnosti.

IVORY

pre 13 godina

Najbolji u Srbiji jesmo, ali to je nedovoljno za neki uspeh u Evropi. Nemojte da prodate pola kluba i dovedete 10-icu novih i opet dok se mi uigramo, prodje sezona

VELIBOR JANKOVIC

pre 13 godina

Ja znam jednog Stanojevica sto je napravio prelet iz ZVEZDE U PARTIZAN ALI to je u kosarci . xa ovoga u fudbalu nisu culi ni njergovi baba i deda

Radza

pre 13 godina

Bolje cuti,ne znam samo kako vas nije sramota,pa svi su videli kakvo je bilo sudjenje protiv Zvezde,1 greska na stetu rivala je slucajnost 2 mogu da se dese,ali 4-5 koliko je bilo spornih situaciju-mora da se kaze da je sudjenje bilo vise nego tencenciozno.Onakav divljacki start Krstajica koji je trebalo da sluzi za primer drugima svojim ponasanjem kao jedan od najiskusnijih je neoprostiv i svaki 'normalan' sudija bi ga iskljucio .Bili mi Zvezdasi ili Partizanovci to mora da se prizna i kaze.Drustvo nam je u dubokom kanalu :-(

VELIBOR JANKOVIC

pre 13 godina

Ja znam jednog Stanojevica sto je napravio prelet iz ZVEZDE U PARTIZAN ALI to je u kosarci . xa ovoga u fudbalu nisu culi ni njergovi baba i deda

BARI 1991

pre 13 godina

A ko je taj Stanojevic pratim fudbal preko 30 godina ali jaza njega nisam cuo sem zaJOVU STANOJEVICA KOJI JE SVOJEVREMENO IGRAO PRVO ZA ZVEZDU A POTOM ZA PARTIZAN ali u kosarci zato Stanojevicu suti jer si morao da dodjes u Partizan p[o nalogu TOLETA KARADZICA. Jadna nam je ova liga i kompletna fudbalska organizacija kojoj je predsednik TOLE KARADZIC, Ojadio je Palicku vinariju tako ce i fudbalsku organizaciju. Terajte kriminalce iz fudbala.

Serdjo

pre 13 godina

Auu bre, ovi iz Partizana svaku izjavu počinju sa tim da su najbolji u Srbiji...Ko reklama za pivo...Verovatno i jesu najbolji (čitaj najmanje loši) u našem prvenstvu punom raznih zakulisnih radnji od svih učesnika. Da Zvezda nije izgubila od Javora u 25 kolu, nikada ih Partizan ne bi stigao. Ajde smislite neku drugu rečenicu za nastup u javnosti.

Nemke

pre 13 godina

Partizane volimo teee! Svi se raduju samo se Jan Veseli. Bravo momci napadamo sledece godine sve sportove. Crkla je komsinica mala!!! Katanac! Partizan no1!

Shone

pre 13 godina

Zasluzeno naravno cestitke Stanovicu i igrachima..a sto se tiche zvezdasha imam komentar za njih...da li moguce da smatrate da je derbi odlucio prvenstvo?Razmislite malo da to nisu utakmice protiv drugih timova tipa Borac Javor ili skim god da ste igrali nereseno ili izgubili a da to nije Partizan...neka vam primer bude nasha reprezentacija koja nije otishla na sp 2002 zbog azerbejdzana od kojih smo igubili i igrali neresheno...Mislim da se titule osvajaju upravo protiv drugih timova a ne u derbiju...i josh neshto smenjujete trenera koji vas je doveo do prvog mesta i odlichno vodio ekipu posle samo jednog poraza pa koja bi normalna uprava to uradila a onda kad sa novim nije krenulo prichate o toletu kako nameshta utakmice pljujete ga itd a Dostanic izvodi kombinovan tim protiv BSK-a i posle kao grmi na igrache kako se ne trude...ma dajte manite se te priche totalno je glupa....Ocistite dobro svoje dvorishte i pitajte upravu zashto je tako kako je i zashto ste izgubili po meni vec osvojenu titulu jer ste imali sve da to urdite a nne da optuzujete sa strane ljude raznorazne sudije i slichno...

Realno

pre 13 godina

Bili mi Zvezdasi ili Partizanovci to mora da se prizna i kaze.Drustvo nam je u dubokom kanalu :-(
(Radza, 16. maj 2010 23:45)
Ti si u rupi, to je bar jasno.

Najpre je bila jedna sudijska greška, pa u lukićevom pamfletu 2, sad 4-5 a za godinu dana će biti 40-50. Niste imali 4-5 lopti u nogama, a ne da bude toliko grešaka. Što se tiče starta Krstajića, dobio je žuti karton a nije ni to trebao, jer je Lazetić pre toga napravio faul, pa još nije stao na zvižduk sudije (već se za to da je žuti karton) i ništa manje nije ušao u telo Krstajića nego što je to ovaj učinio. A brutalan start Vilotića u Diarru, za šta nbije ni faul sviran, ni ne spominješ, a bilo je za zatvor. No, vi ste navikli da igrate kung-fudbal i da prolazite nekažnjeno. Sad ostaje samo da patite i svaka vaša kuknjava s pozivanjem na tu utakmicu je samo znak vaše nemoći na fudbalskom terenu. Pomogla bi vam samo terapija kojom bi se propisalo da u sledećoj sezoni na svakoj utakmici budu svirana najmanje dva penala za vas i protivniku isključen najmanje jedan igrač. Ako ni to ne pomogne, onda da se u igru uključe autogolovi protivnika.

zeljko_bn

pre 13 godina

a vi ,,navijaci,, iz suprotnog tabora,mozete samo da nam pljunete pod prozor zadnjih par godina ste niza rasa u svim sportovima,a za sve ostalo se pobrinulo NAJTROFEJNIJE SPORTSKO DRUSTVO SVETA=PARTIZAN.

hvala,dovidjenja

Gagi

pre 13 godina

Cuti bolje, Radzo, sramota je da se javljate a niste sutnuli nijednom u okvir gola. Jos cete mozda izjaviti da je Petrovic bio u ofsajdu pre nego sto je odapeo projektil... :-)
Vodili ste 7 meseci, promenili Pizona i posle je sve doslo na svoje mesto. A ko je stvarno bolji, videlo se i u dva odigrana derbija...

Kaligraf

pre 13 godina

Nije mi jasno zasto navijaci Zvezde ovaj zadnji derbi u kojem su "pokradeni" ne shvate kao pozitivni iskorak i ujedno preokret u njihovoj memoriji.
Jednostavno, umesto o Bariju, vi sada mozete sledecih dvadeset godina da pricate o "otetoj" tituli i da se prisecate "nepravde" kada nije sviran zvezdanaesterac posle prekrsaja nad Kaduom, mozda buduce 6-te zvezdine zvezde. A bilo bi i lepse da se secate Racinog projektila zemlja-vazduh sto je sigurno bolje nego utakmice bez golova u italijanskoj luci.
Neka vam ovo bude zadnja proslava Barija, a ubuduce slavite zadnji derbi i vasu maestralnu partiju u njemu.
Ako ipak odlucite da slavite Bari, trk po semenke i vocni sirup, pa da proslavite dostojanstveno!

srbijasine

pre 13 godina

Kakva utakmica, Lomic od sto centarsuteva 1 dobar, Mijic invalid, od prvog minuta sam se nadao da ce biti zamenjen (samo ne sa Vasingtonom), Krstajic najstariji i najbolji, ostali prosek (nase lige). Moreira zna da doda jedino Diari. Diara iako se nadavao golova na ovoj utakmici mnogo losiji nego prosle godine. Od odlaska Tosica, pa i Djordjvica fali nam igrac koji moze da razigra ekipu.
Sve u svemu i to je dovoljno da budemo najbolji u Srbiji.

PFC

pre 13 godina

Oduvek je poznato u fudbalu da je najteže pobediti tim koji nema šta da izgubi i koji je se kolo pre kraja oprostio od Prve lige tako da je i sama pobeda protiv takvog tima velik uspeh a sa 6-0 govori da da se radi o timu koji je ubedljivo najbolji u ovom delu Balkana.

Mika NS

pre 13 godina

(BARI 1991, 17. maj 2010 06:32)
Na tvom mestu ne bih se hvalio da pratim fudbal 30 godina!
Stanojevic je igrao 2000-2001.godine u Partizanu.
To je ona sezona kada je Partizan u finalu Kupa pobedio Zvezdu na Marakani 1:0 golom Sase Ilica, otuda me i ne cudi sto se ne secas.
Tada je Zvezda osvojila prvenstvo i nije se zalila na regularnost, a ni bilo ko drugi.
Tesko je prihvatiti da je neko bolji od tebe,ali bez toga nema pravog sportiste.

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Bila je kisa,ljubav prema klubu je dovoljna da se to podnese(bilo je i piva) provod dobar iz mog ugla.Pozdrav svim zvezdasima koji se bar malo razumeju u fudbal.

Avol

pre 13 godina

Vala istina, daleko najbolja ekipa u Srbiji. Bez i jednog poraza, pobedili najveceg rivala oba meca, najbolja gol razlika. Najveci rival je sveden na to da bez i jednog upucenog suta ka golu, nakon totalnog demoliranja od strane Partizana, moli i place zbog dve po proceni vecine veoma smesne situacije. Medjutim pravda je pobedila, i nastavila se tradicija da taj nekada veliki klub, u proslom milenijumu, ne moze da pobedi bez i)crvenog kartona Partizanovom fudbaleru, ii)jedanaesterca (ili ovo modernije, zvezdanesterca). Svaka cast Stanojevicu, najbolji smo, ubedljivo, i vise nego zasluzeno.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Stvarno najbolji.. jedini bez poraza u celom prvenstvu..
Liga kakva je takva je, Nasa je.. ove komentare za sudjenje se ne slazem iz prostog razloga..sto Smederevo ima vise razloga da se zali od Zvezda..protiv njih je svirano 15 penala.. posebno onaj protiv Zvezde.. te price o tendecioznom sudjenju padaju u vodu od onog momenta kad je sudija nakon utakmice Zvezda-Smederevo dobio prelaznu ocenu..dokaz da su sudijske greske sasvim normalna stvar..kako za jednu ekipu, tako i za ostale.. prema tome..batalite osude sudija.. glupo je.. Zasluzeno Partizan Shampion...

mille grobar

pre 13 godina

Dzaba Stanojevicu tvojih ambicija kada ce Djura da proda Moreiru,Diaru...one,koji su nam doneli tri titule za redom.A znam da ti oni puno znace!Ne kazem da su nezamenjivi,ali obzirom na budzet naseg kluba,skoro da i jesu.Al' sta ces...to je nasa sudbina.Radujmo se domacim titulama,dok ne dodju bolja vremena.Kosarkasi treba da su uzor svima!

IVORY

pre 13 godina

Najbolji u Srbiji jesmo, ali to je nedovoljno za neki uspeh u Evropi. Nemojte da prodate pola kluba i dovedete 10-icu novih i opet dok se mi uigramo, prodje sezona