Subota, 15.05.2010.

19:40

F4: Partizan treći posle peteraca

Vaterpolisti Partizana osvojili su treće mesto na F4 Evrolige u Napolju pošto su u duelu poraženih polufinalista savladali hrvatski Jug posle petaraca sa 16:15.

Izvor: B92

F4: Partizan treæi posle peteraca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

ALEX

pre 13 godina

Žao mi je što nismo osvojili zlato na F4 ali barem jedna mala satisfakcija što smo dobili ove naduvane krvate, sada mogu slobodno da se javljaju sa svojim komentarima kao što su onaj Antun iz Subotice i slični hrvatski iskompleksiranci,
Još jednom bravo PARTIZAN.

Forbes

pre 13 godina

@Bane

Izlizana ti je fora.Pronadji neku drugu. A drugo vi ste luzerski tim.kada ste poslednji put osvojili KES iliLigu sampiona. Sta vam je falilo.Sda grad trebe da pljune toliku lovu da bi vi sledece godine organizovali F4 i eventualno osvojili F4. Tako je i Becej organizovao, osvojio i nestao. To je nas manir ako hoces da osvojis nesto uzmi organizaciju.Ina kraju vidi se u kakvoj ligiigra. Nasu ligu unistili uzimanjem kvalitetnih igraca,inetr liga nema kvalitet jadranske lige itd

sto znam ja

pre 13 godina

Ovo i nije neki uspeh. Partizan je po imenima, morao lagano da osvoji F4. Ali nazalost, Milanovic je bio na klupi. Umesto da pripremi bar neko iznenadjenje protiv Pro reka, on ide nA SIROVU snagu. To moze da prodje sa slabijim protivnicima, da se ne lazemo ove godine su svi bili slabiji od nas, ali ne i protiv tri ekipe koje su nam po kvalitetu veoma blizu.
Eto toliko....

wpfun

pre 13 godina

Cestitke Igoru i igracima za osvojeno trece mesto,
Voleo bih da se kritizeri zamisle i zapitaju u cemu je jos Srbija ili neka nasa ekipa treca u Evropi. Postujmo ljudi ovaj rezultat pa makar to bilo i u sportu koji nije popularan i masovan kao fudbal.Porazavajuca je ta mazohisticka osobina da omalovazavamo sopstvene rezultate.
Neko ko se bavio sportom ,makar i amaterski, ne bi pisao gluposti koje se mogu procitati u komentarima povodom finala u Napulju. Ako ne volite vaterpolo, ne navijate za vk partizan, ne simpatisete Igora Milanovica to vam ne daje pravo da se sprdate sa nauspesnijim srpskim timom.

art

pre 13 godina

Hrvati su svjetski sampioni, ali u pljuvanju. Mi smo u vaterpolu. Dovoljno je procitati samo komentare na ovu vjest i sve je jasno. Kazu kako je Partizan pobjedio u totalno nebitnoj utakmici ?!(odigranoj na F4)?! a onda pocnu nabrajati kako je Jug izbacivao Partizan u cetvrt-finalu, pa u doigravanju pa u vrticu itd itd.....ahahahahahaha

stevan

pre 13 godina

@Jug-Dubrovnik
A sta hoces da kazes, da vas ne bijemo u vaterpolu?! Pa ti si ocigledno zaboravio ko je svetski sampion, i to sa smenom generacije. A ne znam sta ce se desiti sa vama Madjarima i Montenigersima kad Vi to uradite. Pa taj Pro Reko je dobio zahvaljujuci Srbima...Udovicic postigao 4 gola, a Filipovic 2, pa to je prakticki 80% tima...Nema sporta gde nesto ne moze da prodje bez Srba, bilo da je u pitanju vaterpolo, kosarka ili neki treci sport. I dalje mislim da Partizan ima najbolji tim u vaterpolu samo ima nedoraslog trenera. Petar Porobic bi napravio haos sa ovim timom ili neki iskusiji trener. Nadam se da ce ostati sledece godine zajedno, i da ce ispraviti ovo sada sto se desilo.

nikola

pre 13 godina

Zasto sad Milanovic kriv? Vama uvek kriv trener, ajde ne lupajte vise! Sa Milanovicem na celu smo izredjali sve pobede u dosadasnjoj sezoni i samo je malo srece falilo da juce dobijemo taj Pro Reko pa da sada pricate skroz druge price! Na pocetku sezone sam se plasio kako ce neiskusni Milanovic nesto napraviti kao trener,ali me je tokom sezone odusevio. Dosta je posvecen ekipi i pripremi utakmica,a ,za razliku od Udovicica, ima veliki autoritet kod igraca,a to je vrlo bitno.

IVORY

pre 13 godina

Jesmo osvojili 3.mesto ali ja ne mogu da se radujem.
Na F4 nismo pokazali ni deo onoga sto znamo, igrali smo katastrofalno i mucili se, a mogli smo lagano da ga osvojimo.
Juce zamalo nisam slomio prste na nozi, posle poraza od Pro Recca sutirajuci komp. Ni danas posle pobede nad Jugom nisam bio nista bolje raspolozen, dzabe rezultat, kad smo ocajno igrali i protiv jednog Juga se mucili.

Savet

pre 13 godina

@Miki Srpski sin
Jedino je pravilno - Miki Srpski Sin, jer i sam si tačno rekao da je to tvoj nadimak. Srbski ne može, zbog jednačenja po zvučnosti.

Sale Pfc

pre 13 godina

Cestitke momcima mada ostaje zal za onim mecom sa reccom jer smo realno najbolji ali nismo kontrolisali meceve iz nekog razloga.Juce smo sami sebe pobedili pa zamalo i danas...U svakom slucaju fenomenalna sezona!

Chilavert

pre 13 godina

@Prokletstvo SD Partizan

Школски пример примитивног коментарисања насталог из бескрајне зависти.
А и у Тел Авиву смо имали судије наравно!!!!!
О ономе што је урадио и ради Партизан можете само да маштате а чак и начи највећи несупеси су за вас недостижни успеси, ПА ВИ СЕ РАСПАДАТЕ!

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?
Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...
(FeboZg, 14. maj 2010 20:05)

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Bas mi je drago:))
Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

srdjan

pre 13 godina

Ono je juce bilo finale pre finala.I danas mislim da je Partizan bolji tim i da modernije i brze igra od Reka. Prlainovic je mnogo nedostajao u finisu jucerasnje utakmice, mislim da je njegovo trece iskljucenje kod rezultata 5-3 za Partizan prelomilo utakmicu.
U svakom slucaju , moramo biti ponosni na ovaj rezultat i jos uvereniji da sledece godine Partizan osvaja titulu.

FIUME-OPATIJA

pre 13 godina

Čestitke Partizanu,3. mjesto je uspjeh, ali po meni najslabija karika je bio Igor Milanović, kako u prvoj , tako i u drugoj utakmici, npr. u oba produzetka on drži vujasinovića na klupi-protiv Juga, a to onaj vaš komentator na RTS nije ni primjetio(neznam gdje ste nasli takvog poznavaoca vaterpola-katastrofa)naravno da sama pratio na Sportitalia, jer taj tip nema veze o komentiranju vaterpola.
Po meni je Partizan imao kvalitet za više, ali vodstvo s klupe loše, da ne nabrajam sve greške, onaj tko zaista zna vaterpolo prepoznao je i sam

Grobar

pre 13 godina

Dobro je da smo skinuli to prokletstvo i da smo posle PRODUZETAKA uspeli da pobedimo i ne budemo cetvrti. Ziveo Partizan, zivela Srbija!

Neutron

pre 13 godina

Komsije, citajte dole i ucite. Partizan je ubedljivo najbolji timna svetu trenutno.
@Balzak,
Proreko osvaja titulu, tu si u pravu, ali ne na peterce, tu si pogresio.Eto, bas da se cujemo posle tekme da vidimo ko je bolji prognosticar. Da se je ovo takmicenje igralo u bilo kom gradu Srbije, sta mislis, ko bi bio pobednik, i to onako, pozamasno? Jug i Primorac su imali neverovatnu srecu da igraju medjusobno polufinale. Da je bilo ko od njih igrao sa Partizanom, pukli bi.Maloj deci je to jasno. Jug puca od Partizana za trece mesto, normalno, a Primorac puca u finalu glatko. Isto bi se to desilo i Primorcu da se je susreo sa Partizanom. Mozemo da pricamo nakon vikenda. Ovo je najlaksa prognoza u istoriji sporta.
(Neutron, 15. maj 2010 01:23)

ivan

pre 13 godina

Ajde Partizanovci ja sam mislio da ste ove godine prvaci iako nisam Vas simpatizer ali nemate petlju za velike utakmice.
Pozdravio bih navijaca partizana koji jer napisao da je Partizan zgazio Dinama samo nek se sjeti da je zadnji mec zavrsio 5/0 na Maksimiru. Jug je pravi jer je u zadnjih 6 godina bio sudionik F4. Pro Recco bez stranaca nemoze pobijedit dubrovacku Porporelu (za one koji neznaju to je lokalno kupaliste). Pozdrav iz Dubrovnika i bit ce bolje za sve dogodine !

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke nasim crno-belim momcima. Dobro je i trece mesto, mada smo svi ocekivali vise. Utakmica solidna, ne znam zasto neko kaze da je vaterpolo u krizi. Bice bolje iduce godine.

Pop

pre 13 godina

Posle ovakve finalne utakmice mogu samo reci da je vaterpolo kao u velikoj krizi. Pro Recco je pokupovao sve sto se moze kupiti i ne samo to, vec se i F4 mora igrati na Italijanskom tlu da bi oni bili prvi. Da se igralo u Gruzu, prvak bi bio Jug a da se igralo u Beogradu Partizan.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

ski, čki i ostali sl se pišu malim slovom, ali ovo je sastavni deo mog nika, a možda ja samo tako želim da naglasim to Srpski, da dođe do izražaja. MOžda je trebalo da bude Srbski, bilo bi još ubedljivije.

PFC 3

pre 13 godina

Pouka, budite posteni i prestanite da namestate meceve i pretite sudijama i sve ce biti OK. Hajde da se posteno takmicimo, ovo sve prerasta u cirkus. Zato nas na mapi Evrope nema nigde.
(Prokletstvo SD Partizan, 15. maj 2010 20:59)

Vas mozda nema na mapi Evrope, ali Partizan je na toj mapi upisan velikim slovima ...

Realan

pre 13 godina

Evo ja kao žestoki Jugaš čestitam Partizanu...Bilo je i vrijeme da jednom dobijete :D Iako ste najbolji vec par godina ali nece vas sreca :P

A što Recco napravi Primorcu, 9:3, ubili su ih totalno, od 0:2 do 9:3...

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Osecala se opasnost u vazduhu sto su otisli na final 4 bez poraza.Mogli su lako da dobije Pro Reko, dobro ne bas lako ali su mogli, ali je doslo do neke psihicke barijere i mora se priznati da su momci malo poleteli.Treci u Evropi je ogroman uspeh, ne moze se stalno biti prvi.

pharaoh

pre 13 godina

Momci, svaka vam čast. Nadam se da će Partizan sledeće godine dobiti organizaciju F4, pa ćemo i tu 7. titulu konačno da osvojimo. Koji je ovo put u poslednjih 5-6 godina da se F4 igra u Italiji? Ja kriminalniju organizaciju od ovog LEN-a nisam video.

Prokletstvo SD Partizan

pre 13 godina

Za to prokletstvo SD Partizan koje spominje Sasa Mikic obratite se Tomi Kradoslavicu i Pedji Danilovicu, mozda ce oni znati da vam kazu nesto vise o tome. Znate kako se kaze "oteto prokleto"! ha, ha pa to je tek pocetak.
A ovaj lik sto kaze kako je Hemofarm vodio 21 razlike i izgubio ja cu mu odgovoriti: "decko, pa kad imas sudije na svojoj strani u odlucujucim momentima meca onda je sve mnogo lakse. faul u napadu Galeba nad Markovicem sudije nemaju hrabrosti da sviraju i to je to. Jedan momenat je odlucio mec"
Garantujem da su domace sudije sudile mec protiv Olimpijakosa u Parizu da bi Partizan pobedio mec i igrao finale.
Pouka, budite posteni i prestanite da namestate meceve i pretite sudijama i sve ce biti OK. Hajde da se posteno takmicimo, ovo sve prerasta u cirkus. Zato nas na mapi Evrope nema nigde.

sramota

pre 13 godina

kako ih nije sramota da se raduju kad su mi unistili tiket neodgovornom igrom u poslednjoj cetvrtini. mogli su lepo da pobede u regularnom toku i da svi budemo zadovoljni

Jug-Dubrovnik

pre 13 godina

tamo je neki reko da nas bijete na reprezentativnom i klupskom nivou u vaterpolu...sinko vidi se da si nenaučen, pa pokušaj se prisjatit kad je partizan zadnji put pobijedio Juga..izbacili smo vas prošle godine u doigravanju za Final four, izbacili smo vas prije 4 godine u istom tom doigravanju za Final four, pa u polufinalu lige prvaka na četverce pobijedili i ušli u finale, sinko pitaj ćaću kad ste dobili zadnji put, ja mislim da se ni on ne sjeća..... JUG JE ŠAMPION!!

nz

pre 13 godina

Rekoh da je jug provaljen i da nije vise toliko velika prepreka : ) svaka cast momcima, zasluzili su makar trece mesto mada su mogli i da se bore za titulu ali dobro,jednom ce i ona doci.

Alexa the Grobbar

pre 13 godina

Bravo momci na osvojenom 3. mestu. Nasa crno bela porodica skuplja trofeje i medalje a Gani racune za struju, vodu, neplacene stanove igracima

KG

pre 13 godina

Cestitke na postignutom uspehu VK Partizn!!!
Svaki rezulat bolji od 5. mesta u bilo kojom sportu i bilo kojoj kategoriji je vrhunski i veoma tezak, a to znaju oni koji se sportom bave a ne oni kojima sport sluzi za prepucavanje i sprdnju.

ante

pre 13 godina

Ajde srbi ne pretjerujte...u utakmici bez apsolutno ikakvog značenja ste "pobedili". A ZABORAVLJATE DA SU VAS I MLADOST I JUG ZADNJIH 10 GODINA GAZILI U SVIM (SVIM PONAVLJAM) VAŽNIM UTAKMICAMA.

GrobaR

pre 13 godina

Dosta bre vise spominjanja te nemamo srece te ovo te ono , komentator me iznervirao sa njegovim komentarima kakva se to nesreca desava Partizanu na f4, i protiv Olimpijakosa i protiv Cska smo izgubili iskljucivo svojim greskama , nije to nikakva nauka covek ostao sam pokupio otpadak dao kos , Holden ostao sam dao trojku. Pa sta ako smo juce vodili 4:0 ako smo kvalitetniji sto nismo zadrzali vodsto pa jel Hemofarm u finalu kupa vodio protiv nas 21 razlike jel i oni nisu imali srece ili sta? U svim ovim slucajevima pobedile su iskusnije ekipe

Cestitam vaterpolistima Partizana na osvojenom 3. mestu , svaka cast momci pruzili ste maksimum i Grobari cene vase zalaganje

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Ma nema veze za nas ste šampioni. Ironično se smejem.
Ako je neko od vas znao za sebe kada ste osvojili poslednju titulu, ja mu od srca čestitam.

ja

pre 13 godina

Rukovodstvo VK Jug je izjavilo da ce traziti da se uvek F4 igra u Dubrovniku kako bi oni bili prvaci Evrope

Jadni hrvati ove godine, sta vam radi Partizan u vaterpolu i kosarci

Jos samo da izvucemo Dinamo u fudbalu i da se prisetimo dobrih starih dana u Jugi kad je bilo redovnih punjenja

ja

pre 13 godina

Rukovodstvo VK Jug je izjavilo da ce traziti da se uvek F4 igra u Dubrovniku kako bi oni bili prvaci Evrope

Jadni hrvati ove godine, sta vam radi Partizan u vaterpolu i kosarci

Jos samo da izvucemo Dinamo u fudbalu i da se prisetimo dobrih starih dana u Jugi kad je bilo redovnih punjenja

GrobaR

pre 13 godina

Dosta bre vise spominjanja te nemamo srece te ovo te ono , komentator me iznervirao sa njegovim komentarima kakva se to nesreca desava Partizanu na f4, i protiv Olimpijakosa i protiv Cska smo izgubili iskljucivo svojim greskama , nije to nikakva nauka covek ostao sam pokupio otpadak dao kos , Holden ostao sam dao trojku. Pa sta ako smo juce vodili 4:0 ako smo kvalitetniji sto nismo zadrzali vodsto pa jel Hemofarm u finalu kupa vodio protiv nas 21 razlike jel i oni nisu imali srece ili sta? U svim ovim slucajevima pobedile su iskusnije ekipe

Cestitam vaterpolistima Partizana na osvojenom 3. mestu , svaka cast momci pruzili ste maksimum i Grobari cene vase zalaganje

pharaoh

pre 13 godina

Momci, svaka vam čast. Nadam se da će Partizan sledeće godine dobiti organizaciju F4, pa ćemo i tu 7. titulu konačno da osvojimo. Koji je ovo put u poslednjih 5-6 godina da se F4 igra u Italiji? Ja kriminalniju organizaciju od ovog LEN-a nisam video.

Realan

pre 13 godina

Evo ja kao žestoki Jugaš čestitam Partizanu...Bilo je i vrijeme da jednom dobijete :D Iako ste najbolji vec par godina ali nece vas sreca :P

A što Recco napravi Primorcu, 9:3, ubili su ih totalno, od 0:2 do 9:3...

KG

pre 13 godina

Cestitke na postignutom uspehu VK Partizn!!!
Svaki rezulat bolji od 5. mesta u bilo kojom sportu i bilo kojoj kategoriji je vrhunski i veoma tezak, a to znaju oni koji se sportom bave a ne oni kojima sport sluzi za prepucavanje i sprdnju.

nz

pre 13 godina

Rekoh da je jug provaljen i da nije vise toliko velika prepreka : ) svaka cast momcima, zasluzili su makar trece mesto mada su mogli i da se bore za titulu ali dobro,jednom ce i ona doci.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?
Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...
(FeboZg, 14. maj 2010 20:05)

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Bas mi je drago:))
Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

PFC 3

pre 13 godina

Pouka, budite posteni i prestanite da namestate meceve i pretite sudijama i sve ce biti OK. Hajde da se posteno takmicimo, ovo sve prerasta u cirkus. Zato nas na mapi Evrope nema nigde.
(Prokletstvo SD Partizan, 15. maj 2010 20:59)

Vas mozda nema na mapi Evrope, ali Partizan je na toj mapi upisan velikim slovima ...

Chilavert

pre 13 godina

@Prokletstvo SD Partizan

Школски пример примитивног коментарисања насталог из бескрајне зависти.
А и у Тел Авиву смо имали судије наравно!!!!!
О ономе што је урадио и ради Партизан можете само да маштате а чак и начи највећи несупеси су за вас недостижни успеси, ПА ВИ СЕ РАСПАДАТЕ!

Pop

pre 13 godina

Posle ovakve finalne utakmice mogu samo reci da je vaterpolo kao u velikoj krizi. Pro Recco je pokupovao sve sto se moze kupiti i ne samo to, vec se i F4 mora igrati na Italijanskom tlu da bi oni bili prvi. Da se igralo u Gruzu, prvak bi bio Jug a da se igralo u Beogradu Partizan.

Alexa the Grobbar

pre 13 godina

Bravo momci na osvojenom 3. mestu. Nasa crno bela porodica skuplja trofeje i medalje a Gani racune za struju, vodu, neplacene stanove igracima

srdjan

pre 13 godina

Ono je juce bilo finale pre finala.I danas mislim da je Partizan bolji tim i da modernije i brze igra od Reka. Prlainovic je mnogo nedostajao u finisu jucerasnje utakmice, mislim da je njegovo trece iskljucenje kod rezultata 5-3 za Partizan prelomilo utakmicu.
U svakom slucaju , moramo biti ponosni na ovaj rezultat i jos uvereniji da sledece godine Partizan osvaja titulu.

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Osecala se opasnost u vazduhu sto su otisli na final 4 bez poraza.Mogli su lako da dobije Pro Reko, dobro ne bas lako ali su mogli, ali je doslo do neke psihicke barijere i mora se priznati da su momci malo poleteli.Treci u Evropi je ogroman uspeh, ne moze se stalno biti prvi.

Grobar

pre 13 godina

Dobro je da smo skinuli to prokletstvo i da smo posle PRODUZETAKA uspeli da pobedimo i ne budemo cetvrti. Ziveo Partizan, zivela Srbija!

art

pre 13 godina

Hrvati su svjetski sampioni, ali u pljuvanju. Mi smo u vaterpolu. Dovoljno je procitati samo komentare na ovu vjest i sve je jasno. Kazu kako je Partizan pobjedio u totalno nebitnoj utakmici ?!(odigranoj na F4)?! a onda pocnu nabrajati kako je Jug izbacivao Partizan u cetvrt-finalu, pa u doigravanju pa u vrticu itd itd.....ahahahahahaha

Sale Pfc

pre 13 godina

Cestitke momcima mada ostaje zal za onim mecom sa reccom jer smo realno najbolji ali nismo kontrolisali meceve iz nekog razloga.Juce smo sami sebe pobedili pa zamalo i danas...U svakom slucaju fenomenalna sezona!

FIUME-OPATIJA

pre 13 godina

Čestitke Partizanu,3. mjesto je uspjeh, ali po meni najslabija karika je bio Igor Milanović, kako u prvoj , tako i u drugoj utakmici, npr. u oba produzetka on drži vujasinovića na klupi-protiv Juga, a to onaj vaš komentator na RTS nije ni primjetio(neznam gdje ste nasli takvog poznavaoca vaterpola-katastrofa)naravno da sama pratio na Sportitalia, jer taj tip nema veze o komentiranju vaterpola.
Po meni je Partizan imao kvalitet za više, ali vodstvo s klupe loše, da ne nabrajam sve greške, onaj tko zaista zna vaterpolo prepoznao je i sam

Neutron

pre 13 godina

Komsije, citajte dole i ucite. Partizan je ubedljivo najbolji timna svetu trenutno.
@Balzak,
Proreko osvaja titulu, tu si u pravu, ali ne na peterce, tu si pogresio.Eto, bas da se cujemo posle tekme da vidimo ko je bolji prognosticar. Da se je ovo takmicenje igralo u bilo kom gradu Srbije, sta mislis, ko bi bio pobednik, i to onako, pozamasno? Jug i Primorac su imali neverovatnu srecu da igraju medjusobno polufinale. Da je bilo ko od njih igrao sa Partizanom, pukli bi.Maloj deci je to jasno. Jug puca od Partizana za trece mesto, normalno, a Primorac puca u finalu glatko. Isto bi se to desilo i Primorcu da se je susreo sa Partizanom. Mozemo da pricamo nakon vikenda. Ovo je najlaksa prognoza u istoriji sporta.
(Neutron, 15. maj 2010 01:23)

ante

pre 13 godina

Ajde srbi ne pretjerujte...u utakmici bez apsolutno ikakvog značenja ste "pobedili". A ZABORAVLJATE DA SU VAS I MLADOST I JUG ZADNJIH 10 GODINA GAZILI U SVIM (SVIM PONAVLJAM) VAŽNIM UTAKMICAMA.

Jug-Dubrovnik

pre 13 godina

tamo je neki reko da nas bijete na reprezentativnom i klupskom nivou u vaterpolu...sinko vidi se da si nenaučen, pa pokušaj se prisjatit kad je partizan zadnji put pobijedio Juga..izbacili smo vas prošle godine u doigravanju za Final four, izbacili smo vas prije 4 godine u istom tom doigravanju za Final four, pa u polufinalu lige prvaka na četverce pobijedili i ušli u finale, sinko pitaj ćaću kad ste dobili zadnji put, ja mislim da se ni on ne sjeća..... JUG JE ŠAMPION!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke nasim crno-belim momcima. Dobro je i trece mesto, mada smo svi ocekivali vise. Utakmica solidna, ne znam zasto neko kaze da je vaterpolo u krizi. Bice bolje iduce godine.

stevan

pre 13 godina

@Jug-Dubrovnik
A sta hoces da kazes, da vas ne bijemo u vaterpolu?! Pa ti si ocigledno zaboravio ko je svetski sampion, i to sa smenom generacije. A ne znam sta ce se desiti sa vama Madjarima i Montenigersima kad Vi to uradite. Pa taj Pro Reko je dobio zahvaljujuci Srbima...Udovicic postigao 4 gola, a Filipovic 2, pa to je prakticki 80% tima...Nema sporta gde nesto ne moze da prodje bez Srba, bilo da je u pitanju vaterpolo, kosarka ili neki treci sport. I dalje mislim da Partizan ima najbolji tim u vaterpolu samo ima nedoraslog trenera. Petar Porobic bi napravio haos sa ovim timom ili neki iskusiji trener. Nadam se da ce ostati sledece godine zajedno, i da ce ispraviti ovo sada sto se desilo.

wpfun

pre 13 godina

Cestitke Igoru i igracima za osvojeno trece mesto,
Voleo bih da se kritizeri zamisle i zapitaju u cemu je jos Srbija ili neka nasa ekipa treca u Evropi. Postujmo ljudi ovaj rezultat pa makar to bilo i u sportu koji nije popularan i masovan kao fudbal.Porazavajuca je ta mazohisticka osobina da omalovazavamo sopstvene rezultate.
Neko ko se bavio sportom ,makar i amaterski, ne bi pisao gluposti koje se mogu procitati u komentarima povodom finala u Napulju. Ako ne volite vaterpolo, ne navijate za vk partizan, ne simpatisete Igora Milanovica to vam ne daje pravo da se sprdate sa nauspesnijim srpskim timom.

sramota

pre 13 godina

kako ih nije sramota da se raduju kad su mi unistili tiket neodgovornom igrom u poslednjoj cetvrtini. mogli su lepo da pobede u regularnom toku i da svi budemo zadovoljni

nikola

pre 13 godina

Zasto sad Milanovic kriv? Vama uvek kriv trener, ajde ne lupajte vise! Sa Milanovicem na celu smo izredjali sve pobede u dosadasnjoj sezoni i samo je malo srece falilo da juce dobijemo taj Pro Reko pa da sada pricate skroz druge price! Na pocetku sezone sam se plasio kako ce neiskusni Milanovic nesto napraviti kao trener,ali me je tokom sezone odusevio. Dosta je posvecen ekipi i pripremi utakmica,a ,za razliku od Udovicica, ima veliki autoritet kod igraca,a to je vrlo bitno.

ivan

pre 13 godina

Ajde Partizanovci ja sam mislio da ste ove godine prvaci iako nisam Vas simpatizer ali nemate petlju za velike utakmice.
Pozdravio bih navijaca partizana koji jer napisao da je Partizan zgazio Dinama samo nek se sjeti da je zadnji mec zavrsio 5/0 na Maksimiru. Jug je pravi jer je u zadnjih 6 godina bio sudionik F4. Pro Recco bez stranaca nemoze pobijedit dubrovacku Porporelu (za one koji neznaju to je lokalno kupaliste). Pozdrav iz Dubrovnika i bit ce bolje za sve dogodine !

Savet

pre 13 godina

@Miki Srpski sin
Jedino je pravilno - Miki Srpski Sin, jer i sam si tačno rekao da je to tvoj nadimak. Srbski ne može, zbog jednačenja po zvučnosti.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Ma nema veze za nas ste šampioni. Ironično se smejem.
Ako je neko od vas znao za sebe kada ste osvojili poslednju titulu, ja mu od srca čestitam.

Prokletstvo SD Partizan

pre 13 godina

Za to prokletstvo SD Partizan koje spominje Sasa Mikic obratite se Tomi Kradoslavicu i Pedji Danilovicu, mozda ce oni znati da vam kazu nesto vise o tome. Znate kako se kaze "oteto prokleto"! ha, ha pa to je tek pocetak.
A ovaj lik sto kaze kako je Hemofarm vodio 21 razlike i izgubio ja cu mu odgovoriti: "decko, pa kad imas sudije na svojoj strani u odlucujucim momentima meca onda je sve mnogo lakse. faul u napadu Galeba nad Markovicem sudije nemaju hrabrosti da sviraju i to je to. Jedan momenat je odlucio mec"
Garantujem da su domace sudije sudile mec protiv Olimpijakosa u Parizu da bi Partizan pobedio mec i igrao finale.
Pouka, budite posteni i prestanite da namestate meceve i pretite sudijama i sve ce biti OK. Hajde da se posteno takmicimo, ovo sve prerasta u cirkus. Zato nas na mapi Evrope nema nigde.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

ski, čki i ostali sl se pišu malim slovom, ali ovo je sastavni deo mog nika, a možda ja samo tako želim da naglasim to Srpski, da dođe do izražaja. MOžda je trebalo da bude Srbski, bilo bi još ubedljivije.

ALEX

pre 13 godina

Žao mi je što nismo osvojili zlato na F4 ali barem jedna mala satisfakcija što smo dobili ove naduvane krvate, sada mogu slobodno da se javljaju sa svojim komentarima kao što su onaj Antun iz Subotice i slični hrvatski iskompleksiranci,
Još jednom bravo PARTIZAN.

IVORY

pre 13 godina

Jesmo osvojili 3.mesto ali ja ne mogu da se radujem.
Na F4 nismo pokazali ni deo onoga sto znamo, igrali smo katastrofalno i mucili se, a mogli smo lagano da ga osvojimo.
Juce zamalo nisam slomio prste na nozi, posle poraza od Pro Recca sutirajuci komp. Ni danas posle pobede nad Jugom nisam bio nista bolje raspolozen, dzabe rezultat, kad smo ocajno igrali i protiv jednog Juga se mucili.

sto znam ja

pre 13 godina

Ovo i nije neki uspeh. Partizan je po imenima, morao lagano da osvoji F4. Ali nazalost, Milanovic je bio na klupi. Umesto da pripremi bar neko iznenadjenje protiv Pro reka, on ide nA SIROVU snagu. To moze da prodje sa slabijim protivnicima, da se ne lazemo ove godine su svi bili slabiji od nas, ali ne i protiv tri ekipe koje su nam po kvalitetu veoma blizu.
Eto toliko....

Forbes

pre 13 godina

@Bane

Izlizana ti je fora.Pronadji neku drugu. A drugo vi ste luzerski tim.kada ste poslednji put osvojili KES iliLigu sampiona. Sta vam je falilo.Sda grad trebe da pljune toliku lovu da bi vi sledece godine organizovali F4 i eventualno osvojili F4. Tako je i Becej organizovao, osvojio i nestao. To je nas manir ako hoces da osvojis nesto uzmi organizaciju.Ina kraju vidi se u kakvoj ligiigra. Nasu ligu unistili uzimanjem kvalitetnih igraca,inetr liga nema kvalitet jadranske lige itd

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Ma nema veze za nas ste šampioni. Ironično se smejem.
Ako je neko od vas znao za sebe kada ste osvojili poslednju titulu, ja mu od srca čestitam.

Prokletstvo SD Partizan

pre 13 godina

Za to prokletstvo SD Partizan koje spominje Sasa Mikic obratite se Tomi Kradoslavicu i Pedji Danilovicu, mozda ce oni znati da vam kazu nesto vise o tome. Znate kako se kaze "oteto prokleto"! ha, ha pa to je tek pocetak.
A ovaj lik sto kaze kako je Hemofarm vodio 21 razlike i izgubio ja cu mu odgovoriti: "decko, pa kad imas sudije na svojoj strani u odlucujucim momentima meca onda je sve mnogo lakse. faul u napadu Galeba nad Markovicem sudije nemaju hrabrosti da sviraju i to je to. Jedan momenat je odlucio mec"
Garantujem da su domace sudije sudile mec protiv Olimpijakosa u Parizu da bi Partizan pobedio mec i igrao finale.
Pouka, budite posteni i prestanite da namestate meceve i pretite sudijama i sve ce biti OK. Hajde da se posteno takmicimo, ovo sve prerasta u cirkus. Zato nas na mapi Evrope nema nigde.

ante

pre 13 godina

Ajde srbi ne pretjerujte...u utakmici bez apsolutno ikakvog značenja ste "pobedili". A ZABORAVLJATE DA SU VAS I MLADOST I JUG ZADNJIH 10 GODINA GAZILI U SVIM (SVIM PONAVLJAM) VAŽNIM UTAKMICAMA.

Jug-Dubrovnik

pre 13 godina

tamo je neki reko da nas bijete na reprezentativnom i klupskom nivou u vaterpolu...sinko vidi se da si nenaučen, pa pokušaj se prisjatit kad je partizan zadnji put pobijedio Juga..izbacili smo vas prošle godine u doigravanju za Final four, izbacili smo vas prije 4 godine u istom tom doigravanju za Final four, pa u polufinalu lige prvaka na četverce pobijedili i ušli u finale, sinko pitaj ćaću kad ste dobili zadnji put, ja mislim da se ni on ne sjeća..... JUG JE ŠAMPION!!

sramota

pre 13 godina

kako ih nije sramota da se raduju kad su mi unistili tiket neodgovornom igrom u poslednjoj cetvrtini. mogli su lepo da pobede u regularnom toku i da svi budemo zadovoljni

ivan

pre 13 godina

Ajde Partizanovci ja sam mislio da ste ove godine prvaci iako nisam Vas simpatizer ali nemate petlju za velike utakmice.
Pozdravio bih navijaca partizana koji jer napisao da je Partizan zgazio Dinama samo nek se sjeti da je zadnji mec zavrsio 5/0 na Maksimiru. Jug je pravi jer je u zadnjih 6 godina bio sudionik F4. Pro Recco bez stranaca nemoze pobijedit dubrovacku Porporelu (za one koji neznaju to je lokalno kupaliste). Pozdrav iz Dubrovnika i bit ce bolje za sve dogodine !

ja

pre 13 godina

Rukovodstvo VK Jug je izjavilo da ce traziti da se uvek F4 igra u Dubrovniku kako bi oni bili prvaci Evrope

Jadni hrvati ove godine, sta vam radi Partizan u vaterpolu i kosarci

Jos samo da izvucemo Dinamo u fudbalu i da se prisetimo dobrih starih dana u Jugi kad je bilo redovnih punjenja

Miki Srpski sin

pre 13 godina

ski, čki i ostali sl se pišu malim slovom, ali ovo je sastavni deo mog nika, a možda ja samo tako želim da naglasim to Srpski, da dođe do izražaja. MOžda je trebalo da bude Srbski, bilo bi još ubedljivije.

sto znam ja

pre 13 godina

Ovo i nije neki uspeh. Partizan je po imenima, morao lagano da osvoji F4. Ali nazalost, Milanovic je bio na klupi. Umesto da pripremi bar neko iznenadjenje protiv Pro reka, on ide nA SIROVU snagu. To moze da prodje sa slabijim protivnicima, da se ne lazemo ove godine su svi bili slabiji od nas, ali ne i protiv tri ekipe koje su nam po kvalitetu veoma blizu.
Eto toliko....

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?
Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...
(FeboZg, 14. maj 2010 20:05)

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Bas mi je drago:))
Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

GrobaR

pre 13 godina

Dosta bre vise spominjanja te nemamo srece te ovo te ono , komentator me iznervirao sa njegovim komentarima kakva se to nesreca desava Partizanu na f4, i protiv Olimpijakosa i protiv Cska smo izgubili iskljucivo svojim greskama , nije to nikakva nauka covek ostao sam pokupio otpadak dao kos , Holden ostao sam dao trojku. Pa sta ako smo juce vodili 4:0 ako smo kvalitetniji sto nismo zadrzali vodsto pa jel Hemofarm u finalu kupa vodio protiv nas 21 razlike jel i oni nisu imali srece ili sta? U svim ovim slucajevima pobedile su iskusnije ekipe

Cestitam vaterpolistima Partizana na osvojenom 3. mestu , svaka cast momci pruzili ste maksimum i Grobari cene vase zalaganje

Forbes

pre 13 godina

@Bane

Izlizana ti je fora.Pronadji neku drugu. A drugo vi ste luzerski tim.kada ste poslednji put osvojili KES iliLigu sampiona. Sta vam je falilo.Sda grad trebe da pljune toliku lovu da bi vi sledece godine organizovali F4 i eventualno osvojili F4. Tako je i Becej organizovao, osvojio i nestao. To je nas manir ako hoces da osvojis nesto uzmi organizaciju.Ina kraju vidi se u kakvoj ligiigra. Nasu ligu unistili uzimanjem kvalitetnih igraca,inetr liga nema kvalitet jadranske lige itd

nz

pre 13 godina

Rekoh da je jug provaljen i da nije vise toliko velika prepreka : ) svaka cast momcima, zasluzili su makar trece mesto mada su mogli i da se bore za titulu ali dobro,jednom ce i ona doci.

Alexa the Grobbar

pre 13 godina

Bravo momci na osvojenom 3. mestu. Nasa crno bela porodica skuplja trofeje i medalje a Gani racune za struju, vodu, neplacene stanove igracima

Realan

pre 13 godina

Evo ja kao žestoki Jugaš čestitam Partizanu...Bilo je i vrijeme da jednom dobijete :D Iako ste najbolji vec par godina ali nece vas sreca :P

A što Recco napravi Primorcu, 9:3, ubili su ih totalno, od 0:2 do 9:3...

IVORY

pre 13 godina

Jesmo osvojili 3.mesto ali ja ne mogu da se radujem.
Na F4 nismo pokazali ni deo onoga sto znamo, igrali smo katastrofalno i mucili se, a mogli smo lagano da ga osvojimo.
Juce zamalo nisam slomio prste na nozi, posle poraza od Pro Recca sutirajuci komp. Ni danas posle pobede nad Jugom nisam bio nista bolje raspolozen, dzabe rezultat, kad smo ocajno igrali i protiv jednog Juga se mucili.

art

pre 13 godina

Hrvati su svjetski sampioni, ali u pljuvanju. Mi smo u vaterpolu. Dovoljno je procitati samo komentare na ovu vjest i sve je jasno. Kazu kako je Partizan pobjedio u totalno nebitnoj utakmici ?!(odigranoj na F4)?! a onda pocnu nabrajati kako je Jug izbacivao Partizan u cetvrt-finalu, pa u doigravanju pa u vrticu itd itd.....ahahahahahaha

PFC 3

pre 13 godina

Pouka, budite posteni i prestanite da namestate meceve i pretite sudijama i sve ce biti OK. Hajde da se posteno takmicimo, ovo sve prerasta u cirkus. Zato nas na mapi Evrope nema nigde.
(Prokletstvo SD Partizan, 15. maj 2010 20:59)

Vas mozda nema na mapi Evrope, ali Partizan je na toj mapi upisan velikim slovima ...

FIUME-OPATIJA

pre 13 godina

Čestitke Partizanu,3. mjesto je uspjeh, ali po meni najslabija karika je bio Igor Milanović, kako u prvoj , tako i u drugoj utakmici, npr. u oba produzetka on drži vujasinovića na klupi-protiv Juga, a to onaj vaš komentator na RTS nije ni primjetio(neznam gdje ste nasli takvog poznavaoca vaterpola-katastrofa)naravno da sama pratio na Sportitalia, jer taj tip nema veze o komentiranju vaterpola.
Po meni je Partizan imao kvalitet za više, ali vodstvo s klupe loše, da ne nabrajam sve greške, onaj tko zaista zna vaterpolo prepoznao je i sam

Chilavert

pre 13 godina

@Prokletstvo SD Partizan

Школски пример примитивног коментарисања насталог из бескрајне зависти.
А и у Тел Авиву смо имали судије наравно!!!!!
О ономе што је урадио и ради Партизан можете само да маштате а чак и начи највећи несупеси су за вас недостижни успеси, ПА ВИ СЕ РАСПАДАТЕ!

stevan

pre 13 godina

@Jug-Dubrovnik
A sta hoces da kazes, da vas ne bijemo u vaterpolu?! Pa ti si ocigledno zaboravio ko je svetski sampion, i to sa smenom generacije. A ne znam sta ce se desiti sa vama Madjarima i Montenigersima kad Vi to uradite. Pa taj Pro Reko je dobio zahvaljujuci Srbima...Udovicic postigao 4 gola, a Filipovic 2, pa to je prakticki 80% tima...Nema sporta gde nesto ne moze da prodje bez Srba, bilo da je u pitanju vaterpolo, kosarka ili neki treci sport. I dalje mislim da Partizan ima najbolji tim u vaterpolu samo ima nedoraslog trenera. Petar Porobic bi napravio haos sa ovim timom ili neki iskusiji trener. Nadam se da ce ostati sledece godine zajedno, i da ce ispraviti ovo sada sto se desilo.

Indijanac Dzons

pre 13 godina

Osecala se opasnost u vazduhu sto su otisli na final 4 bez poraza.Mogli su lako da dobije Pro Reko, dobro ne bas lako ali su mogli, ali je doslo do neke psihicke barijere i mora se priznati da su momci malo poleteli.Treci u Evropi je ogroman uspeh, ne moze se stalno biti prvi.

Pop

pre 13 godina

Posle ovakve finalne utakmice mogu samo reci da je vaterpolo kao u velikoj krizi. Pro Recco je pokupovao sve sto se moze kupiti i ne samo to, vec se i F4 mora igrati na Italijanskom tlu da bi oni bili prvi. Da se igralo u Gruzu, prvak bi bio Jug a da se igralo u Beogradu Partizan.

pharaoh

pre 13 godina

Momci, svaka vam čast. Nadam se da će Partizan sledeće godine dobiti organizaciju F4, pa ćemo i tu 7. titulu konačno da osvojimo. Koji je ovo put u poslednjih 5-6 godina da se F4 igra u Italiji? Ja kriminalniju organizaciju od ovog LEN-a nisam video.

Grobar

pre 13 godina

Dobro je da smo skinuli to prokletstvo i da smo posle PRODUZETAKA uspeli da pobedimo i ne budemo cetvrti. Ziveo Partizan, zivela Srbija!

Savet

pre 13 godina

@Miki Srpski sin
Jedino je pravilno - Miki Srpski Sin, jer i sam si tačno rekao da je to tvoj nadimak. Srbski ne može, zbog jednačenja po zvučnosti.

ALEX

pre 13 godina

Žao mi je što nismo osvojili zlato na F4 ali barem jedna mala satisfakcija što smo dobili ove naduvane krvate, sada mogu slobodno da se javljaju sa svojim komentarima kao što su onaj Antun iz Subotice i slični hrvatski iskompleksiranci,
Još jednom bravo PARTIZAN.

Sale Pfc

pre 13 godina

Cestitke momcima mada ostaje zal za onim mecom sa reccom jer smo realno najbolji ali nismo kontrolisali meceve iz nekog razloga.Juce smo sami sebe pobedili pa zamalo i danas...U svakom slucaju fenomenalna sezona!

Neutron

pre 13 godina

Komsije, citajte dole i ucite. Partizan je ubedljivo najbolji timna svetu trenutno.
@Balzak,
Proreko osvaja titulu, tu si u pravu, ali ne na peterce, tu si pogresio.Eto, bas da se cujemo posle tekme da vidimo ko je bolji prognosticar. Da se je ovo takmicenje igralo u bilo kom gradu Srbije, sta mislis, ko bi bio pobednik, i to onako, pozamasno? Jug i Primorac su imali neverovatnu srecu da igraju medjusobno polufinale. Da je bilo ko od njih igrao sa Partizanom, pukli bi.Maloj deci je to jasno. Jug puca od Partizana za trece mesto, normalno, a Primorac puca u finalu glatko. Isto bi se to desilo i Primorcu da se je susreo sa Partizanom. Mozemo da pricamo nakon vikenda. Ovo je najlaksa prognoza u istoriji sporta.
(Neutron, 15. maj 2010 01:23)

KG

pre 13 godina

Cestitke na postignutom uspehu VK Partizn!!!
Svaki rezulat bolji od 5. mesta u bilo kojom sportu i bilo kojoj kategoriji je vrhunski i veoma tezak, a to znaju oni koji se sportom bave a ne oni kojima sport sluzi za prepucavanje i sprdnju.

srdjan

pre 13 godina

Ono je juce bilo finale pre finala.I danas mislim da je Partizan bolji tim i da modernije i brze igra od Reka. Prlainovic je mnogo nedostajao u finisu jucerasnje utakmice, mislim da je njegovo trece iskljucenje kod rezultata 5-3 za Partizan prelomilo utakmicu.
U svakom slucaju , moramo biti ponosni na ovaj rezultat i jos uvereniji da sledece godine Partizan osvaja titulu.

nikola

pre 13 godina

Zasto sad Milanovic kriv? Vama uvek kriv trener, ajde ne lupajte vise! Sa Milanovicem na celu smo izredjali sve pobede u dosadasnjoj sezoni i samo je malo srece falilo da juce dobijemo taj Pro Reko pa da sada pricate skroz druge price! Na pocetku sezone sam se plasio kako ce neiskusni Milanovic nesto napraviti kao trener,ali me je tokom sezone odusevio. Dosta je posvecen ekipi i pripremi utakmica,a ,za razliku od Udovicica, ima veliki autoritet kod igraca,a to je vrlo bitno.

wpfun

pre 13 godina

Cestitke Igoru i igracima za osvojeno trece mesto,
Voleo bih da se kritizeri zamisle i zapitaju u cemu je jos Srbija ili neka nasa ekipa treca u Evropi. Postujmo ljudi ovaj rezultat pa makar to bilo i u sportu koji nije popularan i masovan kao fudbal.Porazavajuca je ta mazohisticka osobina da omalovazavamo sopstvene rezultate.
Neko ko se bavio sportom ,makar i amaterski, ne bi pisao gluposti koje se mogu procitati u komentarima povodom finala u Napulju. Ako ne volite vaterpolo, ne navijate za vk partizan, ne simpatisete Igora Milanovica to vam ne daje pravo da se sprdate sa nauspesnijim srpskim timom.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Cestitke nasim crno-belim momcima. Dobro je i trece mesto, mada smo svi ocekivali vise. Utakmica solidna, ne znam zasto neko kaze da je vaterpolo u krizi. Bice bolje iduce godine.