Petak, 14.05.2010.

19:42

EL: Partizan od 4:0 do poraza

Vaterpolisti Partizana izgubili su posle produžetaka od Pro Reka 8:7 (0:2, 2:2, 1:1, 3:1, 2:1, 0:0) i prvim porazom u sezoni ostali bez finala Evrolige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

EL: Partizan od 4:0 do poraza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

cukce

pre 13 godina

ne bih menjao kecmanovu trojku za sve pobede u parizu i ove u Napulju! svaka cast momcima, partizan je vrhunsko evropsko sportsko drustvo, uz barsu i real najbolji smo!
(MojBratBane, 14. maj 2010 20:09)

menjao bi ti kecmanovu trojku za mnogo sta: za pobedu nad olimpijakosom, za finale u vaterpolu,za ligu sampiona u fudbalu, za titulu u rukometu, za malo ozbiljniji odbojkaski klub, a daleko je sd partizan ne samo od barse i reala vec i od cska moskva, olimpijakosa, panatinaikosa...

borko

pre 13 godina

Pero, pa sad mi je jos jasnije kakva je situacija u Srbiji, nazalost. Posto sam ti napisao, da nisam navijac Zvezde, ti si odgovorio u stilu "Jedan grobar ne bi napisao ovako nesta". Pa ko ti kaze da sam i navijac Partizana, ako vec nisam Zvezde. Zar u Srbiji mora da se navija za jedan od ta dva tima? A kad igraju na medjunarodnoj sceni navijam i za Partizan i za Zvezdu i za bilo koji drugi nas tim koji nas predstavlja u Evropi.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Komentari Hrvata su dolazili dok Jug nije izgubio od Primorca (pa onda i od samog Partizana), a od Crnogoraca dok Primorac nije pukao od Pro Reka. Posle toga, tajac.

... ne bi srbi da se ponovi malaga,pa su se oprostili odma,kako bi vam dali pompica-)))al evo sad svejedno osvajamo,rekoh ja nedje prije pocetka final four-a da smo malcice pohlepni i kad krenemo ne umijemo stat,mozda je to i vrlina-)osvetit cemo nocas i srbe i hrvate,ovi prvi su navikli da ih mi izvlacimo kroz vjekove pa im nece tesko pa`nut-)
(stara crna gora, 15. maj 2010 12:36)

cista utakmica. ni partizan ni recco nisu ove sezone imali jaku utakmicu tako da su ekipe bile izjednacene i svakao primorac sjutra uzima titulu
(herceg novi, 14. maj 2010 21:48)

ali zato je PRIMORAC ponovo u finalu... PRIMORAC KOTOR, PRIMORAC KOTOR.. =))
(CrNoGoRaC, 14. maj 2010 21:41)

ocekivana pobjeda pro recca, svake godine iste price partizan se bahati da su najbolji pa onda nalete na pro,jug ili mladost i sve propalo pa onda su suci krivi itd... nogomet,kosarka,vaterpolo ili bilo koji sport, dobri ste ali bez titula!!
(-_- -_-, 14. maj 2010 20:11)

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?
Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...
(FeboZg, 14. maj 2010 20:05)

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Bas mi je drago:))
Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

crni_zg

pre 13 godina

Partizan si je sam kriv sto je prokockao veliku prednost pobjedio je sretniji kao i uostalom kako je sretno partizan pobjedio cibonu!To je to i nista vise.Nekad je potrebno malo srece!!! pozdrav

crnogorac-bijela

pre 13 godina

Ma kaki Kasas i Vujas proslo je njihovo vrijeme,ubjedljivo najbolji jgrac na svijetu je Aleksandar Leka Ivovic ! Najbolji igrac jadranske lige i strijelac evo 2 god za redom a to je najaca liga na svijetu ! sad je u finale dao jugu 5 golova,toliko o tome ko je najbolji !

ex vaterpolista

pre 13 godina

Vaterpolo je sport, gde konacan rezultat, zavisi od sudija, kao ni u jednom drugom kolektivnom sportu, narocito kada su ekipe pribliznog kvaliteta. Zato ovaj sport, ma koliko bio zdrav, atraktivan, muski...nema popularnost poput vecine drugih kolektivnih sportova... Ozbiljno se igra u svega 7-8 drzava... Zato ce ovoj sport u buducnosti, na zalost i sam sebe unistiti.

Mirko

pre 13 godina

(napred partizan!, 15. maj 2010 00:24)

Nemam nameru da se raspravljam sa tobom ali cu ti neke stvari pojednostaviti.
1.Odakle tebi ideja da ja navijam protiv Partizana u evro kupovima?
2.Sto se tice konferencije za stampu Cirica i Sapica naravno da su rekli istinu.Pogledaj malo sta je izjavio Petar Porobic koji je hteo da ostane selektor reprezentacije Srbije ali mi dva coveka(citaj Sostar i Manojlovic nisu dozvolili).To ti je u prevodu valjda jasno da ne postoji VSS nego je to privatna organizacija.
3.Da li sam ja igde napisao nesto o teoriji zavere.Pobedili ste u fudbalu i u kosarci i ja Vam cestitam na tome.
4.Ja ove komentare pisem zbog onih navijaca nogometnog kluba Partizan koji velicaju finale KES-a iz 1966 zato sto je Partizan dao gol a omalovazavaju Zvezdinu titulu iz Barija i pricaju kako smo mi istoricari a izracunaj sam kada je bila 1966 a kada 1991.zamisli da neko Murinju kaze da u Barseloni nisu sutnuli loptu na gol.
5.Ja ovakve komentare pisem zbog onih navijaca JSD Partizan koji sasvim slucajno zaboravljaju da su atleticari Zvezde bili prvaci Evrope da su kosarkasice Zvezde bile prvaci Evrope
6.Ja pisem ovakve komentare zbog navijaca JSD Partizan koji slucajno zaboravljaju da su dekretom KPJ kao petoplasirani u nasem prvenstvu igrali prvi KES,koji su dekterom KPJ u sezoni 1978/79 morali da ostanu u prvoj saveznoj ligi,koji slucajno zaboravljaju da je Bjekovic u Ljubljani dao gol u 98 minutu utakmice,koji slucajno zaboravljaju da im je Sud Udruzenog rada dodelio dve titule,koji slucajno zaboravljaju dodeljenu titulu kada je ova zemlja bombardovana i prvenstvo nije odigrano do kraja a Obilicu ste bezali samo bod itd.
Mogu ja Vama nabrajati do sutra razloge ali opet ponavljam:niko normalan ne moze da navija za neke strane klubove ali se pomirite sa cinjenicom da ponovo drzavni projekat VK Partizan nije uspeo.

lud zbunjenog

pre 13 godina

@ B92
"Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)",

kaze on, a vi:

"Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92."
Sta zapravo podrzavate, a sta osporavate vi iz B92?

Ako objavite ovo (a znam da necete jer ste jako pristrasni)znate i sami koliku ce paznju izazvati.

jose

pre 13 godina

Procitao sam komentare i ne mogu da se načudim gospodi Hrvatima,pa oni imaju kompleks od nas Srba,kakva je razlika između nogometasa i fudbalera. To oni mnogo dobro znaju.Hvala im sto postoje ,da bi nam zavideli i imali kompleks od nas.Stvarno im hvala.Mi ne možemo protiv sudijajer nemamo Para.
(talicnitoma, 14. maj 2010 21:27)

Znam ja dobro momak koja je razlika jer sam imao osam godina kad su nogometaši bili treći na svijetu a fudbaleri dobili izlaznu kartu od nizozemaca.Kada je najbolji strijelac bio nogometaš davor šuker i kada su godinu ranije preplašeni fudbaleri dobili 5 golova od znaš ti koga.Meni je jadno ići u prošlost da ti odgovaram na ove tvoje provokacije,dočekali ste nakon 10 godina da najuspješnija reprezentacija ovih prostora ne ide na veliko natjecanje i sad velika većina vas poput nezrelih pubertetlija se naslađuje tuđem neuspjehu i reprezentaciji koja je za vašu(kako god da se zove svako malo mijenja ime)institucija nogomeTA.Kada jednog dana uspijete pobijediti argentinu,nizozemsku,njemačku,englesku,španjolsku i viceprvkake svijeta(tada talijani 1994)na njihovom terenu onda ćemo moći razgovarati s fudbalerima o nogometu.

dusan91

pre 13 godina

Realno gledano Pro Reko je jaci...i zasluzeno su pobedili.Ali ne bitno svi mi treba da budemo ponosni na Partizan za ovaj rezultat,jer porediti novac Pro Reka i Partizana je smesno...momci su se borili srcem i svaka im cast na tome.A slazem se i da treba da budu vise prisutni u medijima..zasluzili su.

stara crna gora

pre 13 godina

bas sam navijao za partizan da dodje u finale al proracunati su,ne bi srbi da se ponovi malaga,pa su se oprostili odma,kako bi vam dali pompica-)))al evo sad svejedno osvajamo,rekoh ja nedje prije pocetka final four-a da smo malcice pohlepni i kad krenemo ne umijemo stat,mozda je to i vrlina-)osvetit cemo nocas i srbe i hrvate,ovi prvi su navikli da ih mi izvlacimo kroz vjekove pa im nece tesko pa`nut-)

Navijac

pre 13 godina

Kada je tu nedavno bas ovde diskusija oko fudb.reprezentacije bila,napisah
da se na seg gadnog mentaliteta
bjim,jer kad nam krene losije,
dignemo ruke od svega.Predamo se onako u dusi,dakle ne idemo do kraja! Dobih smo minuse od svih!?
Kapirate li sada,posle ovakvog
poraza(prvo 4:0-pa 7:8)Zasto
sam to pisao.
Inace komentari se svode na mrzim ili volim nekoga i to je
ruzno i tuzno za sve !

mao

pre 13 godina

Alwksandar Sapic je najbolji vaterpolista koga smo ikada imali.....a kako vreme prolazi to ce nam svima biti sve jasnije i jasnije....a vi malo razmislite zasto ovokazem...pozdrav svim navijacima SRBIJE,a partizanu zelim da osvoji kup sampiona,sledece godine!

bestija, kukuricy city

pre 13 godina

niko kao, PRIMORAC KOTOR.

Niko ne moze reci da Primorac nije zasluzio finale. Brijemo u najznacajnijim utakmicama cjele godine, igramo najmastovitiji vaterpolo sa ogromnim srcem. Imamo najbolje vaterpolo navijace na planeti. Potopili smo novski jadran u cetvrtfinalu lige sampiona u Novom sa 6 i u Kotoru sa 5 golova razlike. Meni najmilija pobjeda ove godine. Tribine su u Kotoru na revansu bile krcate ljudi od djece do staraca a atmosfera nikad takva vidjena do sad. Igramo srcem i znanjem a da su bar malo vise hrabrosti imali igraci Partizana ko zna, vjeovatno bi bili i u finalu (sto sam jako zelio). Nedostaju im jake utakmice a i Milanovic kasni sa odlukama, ne zove time-oute kad treba i ulazi u nepotrebni pritisak na sudije koji se kasnije osveti ekipi.
Zelim vam sve najbolje protiv Juga i nadam ste da ste naucili lekciju kako igrati na F4 pa se vidimo u finalu sledece godine.

uspeh

pre 13 godina

Mislite li da bi se Primorac, Pro Reko ili Jug menjali sa Pratizanom za ovu ali i prethodne sezone, da budu nepobedivi, al da im se oduzmu evropske titule. Mislite o tome...

Vladan R

pre 13 godina

U jednom trenutku mi je bilo zao zbog eliminacije Partizana pre svega zbog Vujasinovioca, Pjetlovica i svih koji su nas reprezentativnim uspesima obradovali, ali ipak je to krajalo vrlo kratko. Razlog su naravno navijaci Partizana koji se generalno mogu podeliti u dve grupe. U prvoj su oni po kojima rival Partizana nikada nije ostecen,niti je bio penal pre neki dana, a bio je ofsajd pre neku godinu, odnosno nije bio aut itd, a sa druge strane, kada god izgube sudija je kriv npr utakmice sa Unikahom i CSKA u eliminacionoj fazi prosle i prertprosle godine. U drugoj su oni koji to priznaju i istovremeno time se dica odnosno cak se potpisuja na taj nacin. E svi skupa bi trebali da znaju da se sve vraca a njima se bilo zbog sudija bilo zbog nedostatka srecem, vratilo i danas i pre neki dan u kosarci io pre neku godinu u fudbalu protiv Turaka. Kad smo vec kod pobeda uz pomoc sudija da budem posten da kad bih birao da CZ ne pobedi ili pobedi uz malu ili malo vecu pomoc sudija izabrao bih naravno ovo drugo, ali svakako ne bih niti to ponosno isticao, niti bih tako nesto negirao, ako se vec desilo. Sa druge strane ne bih isao tako daleko da omalovazavam vaterpolo kao sport sto u nemoci pojedini navijaci CZ pokusavaju, jer tih 6 titula u vaterpolu su svakako veliki uspeh, ali opet ne 6 evropskih nego ni 66 titula u vaterpolu, koliko god to bilo bolno navijacima Partizana, se ne mogu porediti sa onom jednom Zvezdinom u fudbalu.

stefan

pre 13 godina

opet pro reko - primorac... u komentaru od prije nekoliko dana sam napisao da partizan ne moze da se nosi ni sa rekom ni sa primorcem,ne zbog toga sto ja to ne bih volio vec zbog toga sto je tako...navijao sam za partizan protiv italijana ali da se izgubi utakmica posle 4-0??? ovo me podsjetilo na finale olimpijade u atini kad je nasa reprezentacija uspjela da prokocka 3-0 i zgubi zlato...nadam se da ce primorac odbraniti titulu,sinoc se vidjelo da je to ekipa sa ogromnim igrackim resursima,NEBOJSA MILIC od 40 godina je dao 3 gola a DARKO BRGULJAN od nepunih 19 2 gola ---to pokazuje snagu kluba,svi igraju,bez rezerve...osvrnuo bih se na katastrofalno sudjenje u oba polufinala,u prvom je ostecen partizan a u drugom su obje ekipe bile zrtve sudjenja...ne znam kako dozvoljavaju italijanima da ovo rade- organizuju turnir skoro svake dvije godine,sudije su im malo je reci naklonjene a organizacija je boze sacuvaj...oni su primorac potpisali PRIMORAK !??...ajmo primorac,odbrani je usred italije!!!

tuga golema

pre 13 godina

Veliki zal zbo 4-0,mislim da nisu smjeli vaterpolisti Partizana da prokockaju toliku prednost,ma protiv koga igrali...Da su neiskusni-nisu,da su losi-nisu,da je Pro Reco toliko jak-nije!!!Zaista mi nije jasno kako je do toga doslo!Nije valjda da su mislili da je gotovo!!?!?!?!
Ja bih se slozio sa jednim prethodnikom koji kaze da je ovo neuspjesna sezona,jer realno,nemozemo mjeriti nase prvenstvo i inter ligu,ipak je moralo bar finale da dodje!!!
Steta zaista,iako ja i dalje vjerujem u Partizan i nas vaterpolo uopste,jer smo i dalje najjaci...
A sto se tice Filipa,MOLIM VAS DA NE PISETE TAKO!!!Nije to zasluzio,ipak je on nama donio titulu prvaka svijeta,i ponizio onako Hrvate i brku Rudica...:))))Naprijed Fico,napuni sada i one "Crnogorce"...

pfc

pre 13 godina

Partizan definitivno treba da se prikljuci Jadranskoj Ligi. Samo tako ima sansu da vise napreduje i da dodje do 7. trofeja sampiona Evrope...i da angazuje Duleta Vujosevica kao trenera-supervizora.

mm

pre 13 godina

Šteta što nema bar jakog Bečeja i jake Zvezde u našoj ligi. Bilo bi dobro i za reprezentaciju i za publiku. Ovako vaterpolo je malo koga interesovao sve do ove utakmice. Zavladaće ponovo interesovanje kad se reprezentacija okupi.
U slučaju neuspeha kukanje i pljuvanje, u slučaju uspeha busanje u prsa i hvalisanje.
A onda ponovo MRAK do novog okupljanja. Medijski MRAK!
Liga umire, igrači ne primaju plate,...
Možda je spas da nam Crnogorci i Hrvati pomognu da se za početak 1-2 naša kluba priključe njihovoj jadranskoj ligi.
Ako mogu sa nama u košarci zašto ne možemo mi sa njima u vaterpolu?

Asterix

pre 13 godina

Kašaš najbolji po anketi, ma koji Kašaš, koja anketa, gluposti, jel...? Vujas je za njega tata, kako sam pročitao pre jedno mesec dana ?

Posle FIBA-e, i FINA se boji moćnog Partizana, svi se boje Partizana, Srba, Srbije, sada dolazi ona, već dobro uhodana teorija svetske zavere...pa kada niste najbolji, onda niste najbolji !!!

Profi

pre 13 godina

Džejms, baš si prolupao. Filipović je, pre svega, profesionalac, a kao takav dužan je da uvek odigra najbolje što ume. Da nisi možda očekivao da se samoinicijativno udavi u bazenu?!? Da su na njegovom mestu, isto bi uradili i Prlainović, Pjetlović, Vujasinović... nije valjda da sumnjaš?

Realno, napad Filipović-Kašaš je SUROV!!!

stevan

pre 13 godina

Ja se stvarno ne mogu nacuditi nekim ljudima kakve vrste kompleksa imaju. Pogotovo ovim sto dolaze iz "lijepe njihove" i koji jedva cekaju da komsiji crkne krava kako bi nesto rekli. Ja kao Zvezdas mi je jako zao sto je Partizan izgubio. Zivim u Australiji, i posle 4-0 sam otisao spavati jer sam mislio da ce ih Partizan napuniti do kraja, i nisam mogao verovati jutros kad sam video rezultat, isto kao sto mi je bilo zao kosarkasa Partizana. Ipak je to Srpski klub, bez obzira na boje i navijacka prepucavanja koje idu iz dana u dan od navijaca Zvezde i Partizana. Da se vratim malo Hrvatima...Neverovatno koliko ti ljudi imaju komplekse od bilo cega sto dolazi iz Srbije, bilo da je u pitanju politika, kultura, sport ili nesto trece. Ja bi se vratio samo na kosarku malo i rekao da su ti iz "lijepe njihove" zanji put osvojili jadransku ligu "davne" 2001, a posle tog perioda su svake sezone dobijali banane bilo da je u pitanju Partizan, Hemofarm, FMP ili posrnula Zvezda, ipak im to ne smeta (ili mozda nemaju obraza) da nam se obrate kako je Partizan loser zato jer ima 9 uzastopnih titula sampiona Srbije u kosarci, 4 uzastopne Jadranske lige...F4 u Parizu koji Cibona, Split ili neki drugi banana klub mogu samo da sanjaju ili da ga ostvare jedino ako mozda vrate opet nekog Srbina u svoje redove kao sto im je to doneo Boza Maljkovic, ali sta da radis...ljudi sve zaborave. Njihova reprezentativna kosarka je u jos gorem rasulu, gde su zadnji put osvojili medalju 1995, pa im isto ne smeta da nama sole pamet kako mi nikad nista ne osvajamo i kako su oni popili pamet citavom svetu. Dakle, da se vratim malo na vaterpolo...Svetski sampioni, u poslednja 4 evropska prvenstva smo uzeli 3 zlata i jedno srebno. Najuspesnija smo ekipa u poslednjih 10 godina u vaterpolu, cak bolji i od Madjara koji su jedino uspesniji na OI. I pored toga ovim iz lijepe njihove ne smeta da komentarisu kako smo mi luzeri i kako nikad nista ne mozemo da osvojimo. Upravo oni isti Hrvati koji nikad nisu osvojili Evropsko prvenstvo u vaterpolu, niti OI, sem onog zlata u Melburnu kad su se nasi medjusobno posvadjali. Isti ti Hrvati koji busaju u prsa kako su oni jedino osvajali medalje za staru drzavu, kako imaju jadransko more, kako imaju bolje uslove od nas bla bla bla...pa sta vas sprecava da se iskazete onda gospodo?! O fudbalu necu da komentarisem svi dobro znamo ko ce igrati na SP, a posle tolikog busanja u prsa zato postoje Englezi da rese neke stvari na Balkanu :))
Hteo bi samo da cestitam ekipi kosarkasa Partizana i vaterpolo ekipa na sjajnim uspesima ove sezone. Kao Zvezdas i Srbin, kad ne moze Zvezda zelim Vam da i sledece sezone ponovite iste uspehe i da Vas gledamo na F4 opet!!

duli

pre 13 godina

Volim partian !!!!!!!!! mnogo..... Medju 4 smo u vatepou i basketu, 1. u rvanju .. ma i da ste zadnji uvek cete biti najbolji...
VOLIM GA KO OKA DVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOTAR MATEUS

pre 13 godina

VIDI VIDI BORANIJU IZASLI IZ RUPA...JEL VAS TO LUKIC NAUCIO DA PLIVATE PA STE DOSLI OVDE DA KOMENTARISETE

Ej bre kosarka fudbal vaterpolo...ja stvarno razumem vas dusevni gnev
Ajmo svi po jedan sms 2344 i bice dobro

Neutron

pre 13 godina

@Balzak,
Proreko osvaja titulu, tu si u pravu, ali ne na peterce, tu si pogresio.Eto, bas da se cujemo posle tekme da vidimo ko je bolji prognosticar. Da se je ovo takmicenje igralo u bilo kom gradu Srbije, sta mislis, ko bi bio pobednik, i to onako, pozamasno? Jug i Primorac su imali neverovatnu srecu da igraju medjusobno polufinale. Da je bilo ko od njih igrao sa Partizanom, pukli bi.Maloj deci je to jasno. Jug puca od Partizana za trece mesto, normalno, a Primorac puca u finalu glatko. Isto bi se to desilo i Primorcu da se je susreo sa Partizanom. Mozemo da pricamo nakon vikenda. Ovo je najlaksa prognoza u istoriji sporta.

MICUN

pre 13 godina

ljudi na filipa samo mozemo da budemo ponosni pa on je profesionalac.najbolje bi bilo da mu je milije da partizan osvoji titulu umjesto njega samog.nenzam da neko moze tako da misli.sudjenje solidno

Nele Zvezdaš

pre 13 godina

Pa, dokle više, bre?! Dosta nas sa Severa iživciraše ovi "naši", pa nam još "vaši" produžeci baš prisedoše! Još držati konce u svojim rukama, pa ispusti takvu priliku?! Jaooo! Baš smo nekad, da ne kažem, mi Srbi, mentalno "tanki"! "Hladnije glave" sledeći put!;)

777 bestia

pre 13 godina

jos jednom se potvrdjuje kvalitet JADRANSKE LIGE. PRIMORAC drugu godinu zaredom u finalu lige sampiona i drugu godinu zaredom bez trofeja u regionalnom takmicenju. Batalite politiku, gledajte cinjenice

mance

pre 13 godina

UŽAS,KATASTROFA. PROKOCKATI VODSTVO OD 4 GOLA U UTAKMICI KOJA ZAVRŠI 6:6 A PRITOM SE SPAŠAVATI PORAZA U ZADNJEM NAPADU...LOŠE LOŠE LOŠE...

Joj Rdosave crni Radosave

pre 13 godina

Cestitke momci svi ste vi ponos Srbije a sad:

Vi tzv. navijaci Partizana koji kazete da je ovo neuspeh sram vas bilo.Ljudi izgubiti na produzetke u polufinalu Lige sampiona nije sramota i to od kakvog tima tamo igraju 2 najbolja igraca iz nase zemlje i 2 najbolja iz Madjarske i jos mnogo njih a vi *anci nemate ni tim a komentarisete ispadanje naseg tima na Final 4 Evrolige ali sta ces verovatno jos boli onaj gol Race Petrovica sa 30 metara...

slusaj ga

pre 13 godina

Neverovatno koliko su zvezdasi i hrvati optereceni nama kad jedva cekaju bilo kakav komentar o nama da bi poslali svoj jer o njima nema nikakvih vesti u sportu posto su iz svega ispali pre mesec dana,alo bre pa vi placete za ovakve "neuspehe" vama je ne F4 nego F16 put u visoko drustvo i zato nemate pametnija posla nego Nas gledate jer ste vi mnogo dosadni(mada je juče ona tekma sa Borčom bila zanimljiva)
(burrier, 14. maj 2010 23:52)

Pa naravno da cu da gledam,i nisu svi Zvezdasi kao sto ti pominjes njih.Necemo valjda da navijamo za Pro Reko,mislim jel si normalan!A to gde je ko sad,i gde je ko bio,i gde ce ko biti.To se zna i videce se.Tako da prestani sa takvim komentarima.

Zhhika

pre 13 godina

Jedino što me uvek oraspoloži su navijači kluba koji ima jednu Evro-titulu kad se podsmevaju klubu koji nije uspeo u pokušaju da osvoji osmu.

pera

pre 13 godina

Pero, Pero, bas si me nasmejao. Zasto si tako siguran da sam navijac Zvezde? Stojim iza toga da je kad ce povuce crta na kraju ovo neuspesna sezona za VK Partizan. A znas zasto? Zato sto manje od ovog polufinala nije moglo. Pa onaj jadni Eger bi pobedili i sa kombinovanim timom. A kad god dodje pravi test za Partizan, zna se kako se zavrsi.
(borko, 14. maj 2010 22:40)

Pa zar mislis da grobar moze da napise nesto ovako? Ajde dodjite vi u NEKOM sportu bar NEKAD do NEKOG f4 u evroligi pa nam onda pricajte da li je ovo neuspeh ili uspeh. Taj Eger je namucio Pro Reko u obe utakmice po grupama,a bilo je nereseno u Italiji. To sto je Partizan pobedjivao sve u ovoj sezoni po tebi je normalno i sasvim logicno, a ne razmisljas da 90% tima Partizana ima 21,22 ili 23 godine i da nemamo ni jednog stranca u ekipi.Pa taj Eger ima veci budzet od nas.

Shvatam da nas zezaju hrvati ili crnogorci, ali ne mogu da shvatim da navijaci zvezde koji ne postoje u ovom sportu, koji se gase i u fudbalu i u kosarci, koji osim Barija nisu napravilini jedan uspeh, ma ni jedan makar zanimljiv rezultat u bilo kojem sportu u svojoj istoriji, a posebno zadnjih 10-15 godina, i oni da nam drze predavanja o uspesima ili neuspesima, i to da ih uopste nije ni sramota da se jave.

Ljubo

pre 13 godina

Nedostatak jakih utakmica i neiskustvo su najveci uzrocnici poraza. Ne moze se dostici daleko u Evropi ako je u prvenstvu jedina iole jaka utakmica sa Vojvodinom, ako se igra protiv madjarskih klubova koji zadnjih nekoliko sezona nista konkretno nisu napravili u Evropi, stekne se malo iskrivljena slika o snazi i mogucnostima tima. Ja jesam veliki PARTIZANOVAC ali realno sagledavam stvari. Da nisu raskoli koji jesu mnogo bi znacilo igranje u Jadranskoj ligi, gdje igraju 4-5 izuzetno jakih timova. Neke stvari se moraju pod hitno mjenjati ako se zeli Evro titula.

~ S M K ~

pre 13 godina

Bas mi je drago:))

Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

Meni je drago to sto je Jug izgubio i sto nece osvojiti titulu sigruno.

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Samo cu jedno reci - Svetsko Prvenstvo 2010...tipicni Hrvatski luzeri...

Kad vam je Teo zatrpao kos,u Parizu,rekli ste da je cigan i da mu zelite sve najgore... Sad vas pitam jel i Fica cigan???
(Zli Duh, 14. maj 2010 20:05)

Jedan je FILIPOVIC FILIP!!!

Ma bravo partizani, opet mi je milo.
(Produzetkovic, 14. maj 2010 20:07)

Ljudi gde je Zvezda,nikako da izadje iz Srbije malo po Evropi!?

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Kao sto sam vec rekao,puce Jug...

Pocela naplata pravde Boska Jovanetica.Tako Filipovicu,puni boraniju.
(Sve su zene za promene, 14. maj 2010 20:16)

Za tebe samo jedno - TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA!!!

Neka crkne kome smeta VK Partizan je cetvrta ekipa "Europe i Sevijeta".
Bravo Jugosloveni!
(delia glingona, 14. maj 2010 20:25)

Igra rock'n'roll cela Jugoslavija,svaki pravi Srbin za PARTIZAN navija!!!

Iskreno, nikada u zivotu nisam ni u jednom sportu imao priliku da vidim "luzerskiju" ekipu nego sto je Partizan u vaterpolu.
(Ognjen, 14. maj 2010 20:50)

Ja sam video jednu "vise luzerskiju" ekipu od Partizan. Pa ti covece navijas za njih. Nego ono sto je zanimljivo,a to je da je kod njih celo SD luzersko. Crvena Zvezda...

neutralni teren

pre 13 godina

Pored toga sto me Pro Reko ove godine uopste nije odusevio, treba dodati da Pro Reko NIJE bio domacin. On je iz Djenove, a ovo je Napulj, sever i jug. Pa ne verujem da u Napulju postoji i jedan mestanin koji je navijac Pro Reka. Pa nije to Partizan, pa da recimo igra u Nisu Final Four, pa tad bi se moglo reci da je KAO domacin, ali cak i tad samo kao. Ne mogu da verujem da smo izgubili ovo...

mimi

pre 13 godina

Alo,Zvezdo,ima li te.Navijaci ti postadose fanovi pola Evrope,protiv koga god da igramo,i dok se ti probudis imaces njih koliko i BSK Borca. Partizan je ove godine uz Barselonu jedini klub koji je stigao u 2 sporta u polufinale,sto ce reci jedno od naj-uspesnijih SD u Evropi,za razliku od Barselone nemamo i poraz u polufinalima(to je jos gore,bar za mene). Veliko hvala Partizanu za ovu godinu,a bivsim zvezdasima pozdrav od Vladimira Ivica.

Cekajuci Godoa

pre 13 godina

Morao je Partizan ovo da dobije. Gledao sam Pro Reko nekoliko puta ove sezone(pocev od poraza protiv Partizana na onom turniru) i nimalo me nisu zadivili. Nije tim prost zbir individualnih kvaliteta igraca. To zna najbolje Dule Vujosevic. E da je VK Partizan vodjen takvim trenerskim kalibrom... Jer ima sasvi dovoljno kvaliteta ovaj tim da bez problema bude prvak.

MICUN

pre 13 godina

bas steta za partizan, imaju vrhunsku ekipu koja da je osvojila f4 bilo bi zasluzeno ali platili su danak neiskustvu i nedostatku jakih utakmica .ove godine ovo je prva takva.lijek bi bio da se ukljuce u jadransku ligu jer realno da tamo pripadamo.naravno da je ovo veliki uspijeh ali mogu oni mnogo vise.volim jadran i partizan---herceg novi

Vladan R

pre 13 godina

U jednom trenutku mi je bilo zao zbog eliminacije Partizana pre svega zbog Vujasinovioca, Pjetlovica i svih koji su nas reprezentativnim uspesima obradovali, ali ipak je to krajalo vrlo kratko. Razlog su naravno navijaci Partizana koji se generalno mogu podeliti u dve grupe. U prvoj su oni po kojima rival Partizana nikada nije ostecen,niti je bio penal pre neki dana, a bio je ofsajd pre neku godinu, odnosno nije bio aut itd, a sa druge strane, kada god izgube sudija je kriv npr utakmice sa Unikahom i CSKA u eliminacionoj fazi prosle i prertprosle godine. U drugoj su oni koji to priznaju i istovremeno time se dica odnosno cak se potpisuja na taj nacin. E svi skupa bi trebali da znaju da se sve vraca a njima se bilo zbog sudija bilo zbog nedostatka srecem, vratilo i danas i pre neki dan u kosarci io pre neku godinu u fudbalu protiv Turaka. Kad smo vec kod pobeda uz pomoc sudija da budem posten da kad bih birao da CZ ne pobedi ili pobedi uz malu ili malo vecu pomoc sudija izabrao bih naravno ovo drugo, ali svakako ne bih niti to ponosno isticao, niti bih tako nesto negirao, ako se vec desilo. Sa druge strane ne bih isao tako daleko da omalovazavam vaterpolo kao sport sto u nemoci pojedini navijaci CZ pokusavaju, jer tih 6 titula u vaterpolu su svakako veliki uspeh, ali opet ne 6 evropskih nego ni 66 titula u vaterpolu, koliko god to bilo bolno navijacima Partizana, se ne mogu porediti sa onom jednom Zvezdinom u fudbalu.

Viktor

pre 13 godina

Ja ne znam šta tu toliko smarate sa nekim ospkurnim sportom koji ne interesuje nikog sem bivše Yuge, Madjara i Italijana. Bolje o boćanju da ste pisali, to je zanimljivije :))
a Primorac je najbolji klub na svetu, ali nije najbolji u Boki Kotorskoj :))

Mondragon

pre 13 godina

Ko iscita sve komentare, moze da zakljuci samo jednu stvar...Febo_zg nema zivot, posto je bez prestanka ovde...najpre je ubedjivao ljude da Jug osvaja, posle se prebacio na druge stvari...smehotres

Gaja

pre 13 godina

Brate neuspeh je!Mi smo ove godine isli na titulu prvaka Evrope i opet smo ispali!Malo sudije ali vodili smo 4:0 u zadnju cetvrtinu smo usli sa dva gola razlike.Igraca vise smo lose igrali i opet sam se iznervirao a to sto je Filipovic igrao jebiga sta da se radi, decko igra za pare i to je kraj, nije bas morao veceras tako al sta da se radi!

napred partizan!

pre 13 godina

Luzeri...luzeri...pričaće se po novinama..namučili smo bogate..bili smo blizu..bla,bla bla....kao i u košarci...a saldo na F4 je čista nula u oba sporta...to je istina...Podsećaju me ovi vaterpolisti na Zvezdu u košarci...samo što se oni zovu VK SLEDEĆA SEZONA....
(JA, 14. maj 2010 20:04)

Postoji ogromna razlika kad si "sledeca sezona" u domacim okvirima ili kad si U EVROPSKIM. Sta bi vi dali da da imate kluba na 2 F4 Evrolige u dva sporta, pa da bude i nula u oba slucaja. Ovako morate da navijate za Olimpijakos,Cibonu,Makabi, Pro Reko i da se tesite...

Hogar, Flynn, Mirko

Alo ljudi! Ciric i Sapic izjavili nesto na konferenciji i to je odmah istina!Pa evo ti iz prve ruke; VOJVODINA IMA 4 REPREZENTATIVCA! I sta sad, jel oni igraju ili su igrali u Partizanu? Kakav sad Filipovic, ucenjivali ga da potpise jer ga nece zvati u repr. , covek nije potpisao otisao je i idalje je standardni reprezentativac i to je jos sadasnji selektor bivsi trener Partizana koji ga je trenirao.Pa sta onda hocete? Dokle vise sa tim teorijama zavere, odakle vam tolike mrznje prema Partizanu? U nijednom sportu ne mozete da nas pobedite, pa onda smisljte sve i svasta - u kosarci gepekujemo sudije, u fudbalu imamo toleta, u vaterpolo smo ugasili vk cz, ucenjujemo igrace, u rukometu imamo sudije... alo bre pa dokle, jel se zapitate ponekad dokle ide vasa paranoja?

Куруз

pre 13 godina

Није проблем што даје голове, ипак му је то хлеб, али не би требало да се радује.
Додуше, ми не знамо шта се дешавало између њега и управе клуба, пошто радост свакако није била изазвана нетрпељивошћу према Гробарима.

Balzak

pre 13 godina

Ja pricam nego nemam kome. Rekao sam finale Reko-Primorac, titulu osvaja Reko na peterce. Pogledajte komentar na vest Partizan-Pro Reko 18h. Navijam za Primorac ali ne moze svake godine. Partizan hahha. Kakvu ligu igra i ovo je pna kapa.

burrier

pre 13 godina

Neverovatno koliko su zvezdasi i hrvati optereceni nama kad jedva cekaju bilo kakav komentar o nama da bi poslali svoj jer o njima nema nikakvih vesti u sportu posto su iz svega ispali pre mesec dana,alo bre pa vi placete za ovakve "neuspehe" vama je ne F4 nego F16 put u visoko drustvo i zato nemate pametnija posla nego Nas gledate jer ste vi mnogo dosadni(mada je juče ona tekma sa Borčom bila zanimljiva)

FeboZg

pre 13 godina

Filip Filipovic je demonstrirao veceras sve najgore iz balkanskog mentaliteta...iskonstruisao je neku aferu u klubu, samo da bi otisao iz kluba u kojem je naucio da pliva, i koji se nalazi ne u njegovom gradu, nego u njegovom kraju, i onda igrao kao da igra protiv najcrnjih neprijatelja...nema sanse da bi se u obrnutoj situaciji neki Italijan tako ponasao...neka ti sluzi na cast, Filipe
(Dzejms, 14. maj 2010 22:54)

Ovo je najgluplji komentar koji sam ikad pročitao u životu..pa šta si ti mislio..da će zabijat autogolove xa xa ...jel ti uopće znaš o kojem je sportu rijeć

crnogorac-bijela

pre 13 godina

E toliko o dominaciju juga nad crnogorskim klubovima,em ga je jadran dobio u finale jadranske lige u sred dibrovnikad a sad ih i primorac dobio..placiteee malo to vam prilici !

Javor Stjasni

pre 13 godina

znaci 3sata posle utakmice i dalje ne mogu da verujem da ekipa sa tako kvalitetnim igracima,prokocka 4gola fore dok se opet internacionalni pro reco nije probudio,a inace jedina lepa vest je da je citava nasa reprezentacija bila u bazenu.sto se tice g.Milanovica on se najvise pogubio,pa nije nikako reagovao jer u zadnju cetvrtinu ulazimo sa 2 gola viska!!!!!

Precka

pre 13 godina

Zamalo,biće bolje sledeće godine,tada će da vam daju fore 6 komada.
(Stativa, 14. maj 2010 20:54)

Ne mogu da verujem da je to neki zvezdas i gledao. Bas te zanima da gledas nas Partizan, je li?

Kecmane, to se nije moglo igrati

pre 13 godina

Svaka cast momcima. I reprezentacija je isto tako dugo bila pri vrhu i konacno je sada i na vrhu sveta. Ovde je pitanje vremena kada ce se desiti isto. Ali kada se javljaju navijaci ugasenih klubova i ostatka sportskog drustva pod stecajem bez grba koji su prodali da nas kao provociraju zbog "neuspeha" na F4...Ima li ko jadniji?

nz

pre 13 godina

Nedopustivo je bilo da nakon 4:0 izgube utakmicu. Kao da ih je Reko pustio da povedu da bi na kraju stisao i dobio. Sta da se radi,ostaje utakmica za trece mesto. A gani...pukli su u svim sportovima,nema ih nigde pa im je jedina uteha sto Partizan gubi. A sto se tice drugih komsija njihov vaterpolo nije toliko blistav koliko predstavljaju, za Mladost je odavno uspeh da udju u cetvrtfinale a kamoli F4 dok je jug provaljen i nece skoro uzeti titulu.

borko

pre 13 godina

Pero, Pero, bas si me nasmejao. Zasto si tako siguran da sam navijac Zvezde? Stojim iza toga da je kad ce povuce crta na kraju ovo neuspesna sezona za VK Partizan. A znas zasto? Zato sto manje od ovog polufinala nije moglo. Pa onaj jadni Eger bi pobedili i sa kombinovanim timom. A kad god dodje pravi test za Partizan, zna se kako se zavrsi.

Dan D

pre 13 godina

Kad je bio zreb za cetvrtfinale, sve mi je bilo jasno. Svi srecni, jer je izvucen Eger, a ja sam pogledao malo unapred i video da u polufinalu idu na pobednika meca Budva-Pro Reko, i rekoh "Kakav los zreb". To je pravi test, kao prethodnih godina protiv hrvatskih timova. Tu ja cekam Partizan, ds vidim koliko je veliki, i uvek SE potvrdi da je mali.

karaburma

pre 13 godina

uzeo si dobar nadimak zli duse i ekipa za koju ti navijas u vaterpolu je nevidljiva!
Momcima svaka cast,oni su toliko postigli da je nama neuspeh kada ne osvoje EVROLIGU

diabllo

pre 13 godina

Ja prosto zavidim nekim ljudima. Oni navijaju i za zvezdu i za olimpijakos i za cibonu i za pro reko..... a ja samo za Partizan. Pa stvarno nije posteno

Dzejms

pre 13 godina

Filip Filipovic je demonstrirao veceras sve najgore iz balkanskog mentaliteta...iskonstruisao je neku aferu u klubu, samo da bi otisao iz kluba u kojem je naucio da pliva, i koji se nalazi ne u njegovom gradu, nego u njegovom kraju, i onda igrao kao da igra protiv najcrnjih neprijatelja...nema sanse da bi se u obrnutoj situaciji neki Italijan tako ponasao...neka ti sluzi na cast, Filipe

kotor

pre 13 godina

Navijao sam za Partizan, ali za poraz mozete krivit samo sebe. Sudije su sudile prilicno dobro, mnogo bolje nego sto se ocekivalo.
Partizan ima odlicnu ekipu, ali manjak jakih utakmica je odlucio nocas. Realno gledano, ovo je prva bas jaka utakmica Partizana i to se vidjelo u drugom poluvremenu kad je samo Vujasinovic imao hrabrosti da sutira.

ivanna

pre 13 godina

@ Ovi sto pljuju Partizan!
A kad ce vasi klubovi da vide F4? Pa makar izgubili... Ne racuna se gledanje Partizanovih utakmica na tv-u!
Napred PARTIZAN!

Hogar

pre 13 godina

Bravo Filipe.Napustio si na vreme luzersku ekipu koja hara u nasem prvenstvu i inter ligi a cim dosli na pravu ekupu pukose.Ovi sto kukaju na sudije. A sta ste ocekivali da sudije sude protiv domacina.I jos jedan dokaz da su nase odnosno nasa ekipa daleko od evropskog kvaliteta je Primorac. Prosle godine u Hrvatskoj osvojise prvomesto tako ce i ove godine. A gde je ta Partizanova skola. Soro, Pjetlovic, Radjen, Prlainovic, Cuk, i mozda jos neko nosioci igre a nisu Partizanova skola.Uglavnom dosli iz Vojvodine pod uslovom da ce igrati u reprezentaciji a da dodju u Partizan. Dejan Udovicic unistitelj naseg klupskog vaterpola

Alo bre

pre 13 godina

Cestitam Pro Reku na zasluzenoj pobedi. Ako ne mozete da iskoristite toliko sansi sa igracem vise, onda nemate cemu da se nadate.
(E moj Partizane, 14. maj 2010 20:08)

# Link komentara
Preporučujem (+31)
Ne preporučujem (-26)

A sta je ovde pogresno receno?! Sportska cestitka rivalu ili surova realnost?

pero

pre 13 godina

Ma ni sudije, ni kradja, nista. Poraz cist kao suza. Ovako izdanje nisam ocekivao od vaterpolista. Kristina Kristina, duboko si me razocarala.

Caimano

pre 13 godina

Ma kriv je Dejan Udovicic ;))
A Igor Milanovic nema zivaca za vrhunskog trenera kakav je ovoj vanserijski talentovanoj ekipi potreban za vrhunske rezultate. Neka Bata sad vrati Stamenica i eto resenja.
Svaka cast Primorcu, na kraju ekipe s najvise internacionalaca opet u finalu kao i prosle godine.

Mirko

pre 13 godina

I sta sada?Kome ce se poloziti racuni sto drzavni projekat VK partizan ponovo nije uspeo?Ugasili ste sve sto ste mogli u srbiji sto se tice vatrepola i sta sada?Vama Vojvodina i slicni sluze da bi se kao u nasoj Srbiji igrala neka vaterpolo liga.Svaki igrac koji nesto vredi ako zeli da igra u reprezentaciji MORA da igra u partizanu.Ako meni ne verujete setite se konferencije za stampu Cirica i Sapica.Koliko me pamcenje sluzi poslednji klub iz Srbije koji je bio prvak u Evrope u vaterpolu je bio Becej.A da li znate zasto?Zato sto je u svojim redovima imao Sapica.A jel znate iz kog je on kluba?Iz onog sto ste ga ugasili. svaka cast momcima koji igraju za Partizan jer su nas mnogo puta obradovali trofejima koje su osvojili za reprezentaciju Srbije i stvarno mi je zao sto ne mogu da osvoje i ovaj trofej.Ovo sam napisao zbog navijaca fudbalskog kluba Partizan koji omalovazavaju bilo koji uspeh nasih sportista a posebno ako su iz Crvene Zvezde.

mr no

pre 13 godina

Čestitke grobarima. Bolji su nego prošle godine i očito se liga sa braćom Mađarima isplaćuje. A naslađivanje nekih Hrvata je fascinantno, pogotovo ovih iz Dubrovnika kojih i nema ni u jednom drugom sportu. Ja razumem da u malim mestima ima malo akcije i mnogo slobodnog vremena, ali gde su baš seljani našli Beograd i Partizan da prozivaju? Sport u kojem bi trebalo da budu prvi, i tu su ih Srbi skefali prošle godine. Primorac ih je ukantao večeras. Još jadni prozivaju srpski sport da je neuspešan, a ove godine im je otprilike ostao ženski badminton za HRT. Sedite, jedan.

talicnitoma

pre 13 godina

Procitao sam komentare i ne mogu da se načudim gospodi Hrvatima,pa oni imaju kompleks od nas Srba,kakva je razlika između nogometasa i fudbalera. To oni mnogo dobro znaju.Hvala im sto postoje ,da bi nam zavideli i imali kompleks od nas.Stvarno im hvala.Mi ne možemo protiv sudijajer nemamo Para.

pera

pre 13 godina

Nazalost jos jedna neuspesna sezona za VK Partizan. I to 36-ta za redom. Svet pamti samo pobednike, takav je zivot, surov...
(borko, 14. maj 2010 20:16)

Auuu... ako je ovo neuspesna sezona nekog kluba kad se ispadne u polufinalu F4 Evrolige, kazite mi onda koliko vi crveni imate uspesnih sezona u svim sportovima zajedno od osnivanja vaseg sportskog drustva? Kad ti navijac crevne zlezde, koja sem Barija nema vise ni jedan znacajan evropski trofej niti neki F4 u nekom sportu u svojoj istoriji, kaze da je ovo neuspesna sezona onda se treba zabrinuti... Ajde bar osvojite nesto u domacim okvirima u nekom sportu...

???

pre 13 godina

Nerazumem zašto toliko ulaganje u klub koji nema nikakvu konkurencuju u državi a u Evropi nikad ništa nemože postići.Ionako taj sport se igra samo u bivšoj Jugi,Italiji i Mađarskoj.

tony

pre 13 godina

Komsije nas prozivaju?!?!?!
Mi smo u 4 (cetiri) najbolje ekipe u kosarci i vaterpolu, a gde ste vi?
Odavno vas nije sramota od nas na forumu, ali pogledajte cinjenice i recite nam da li vas je sramota od vas samih?
Jesu sudije navlacile za Reko ali ne treba se vaditi na njih, jer mi drugo poluvreme nismo ni igrali. Da smo igrali celu utakmicu u ritmu mogli bi da se vadimo na sudije, ovako ne.

Delija sa Severa

pre 13 godina

Ja sam navijac Crvene Zvezde. Vidim Partizan u polufinalu kupa Uefe izgubio od Po reka, a dal znate gde je Crvena Zvezda, jer nisam bas upucen. Dali je u Ligi sampiona? Ako jeste kada igra, i sa kim igra?

Flynn

pre 13 godina

Ne pratim nesto vaterpolo, ali je li istina da je Filipovic nesto izjaviljivao da su ga ucenjivali da potpise/produzi ugovor sa Partizanom inace nista od reprezentacije? Bio je cak i kaznjen koliko se secam. Drago mi je sto im je vratio. JSD Partizan su teski muljatori, pa makar igrali profesionalno i klikere.

herceg novi

pre 13 godina

sto bi te padose ovi momci? sto padose ovi momci?

cista utakmica. ni partizan ni recco nisu ove sezone imali jaku utakmicu tako da su ekipe bile izjednacene i svakao primorac sjutra uzima titulu

sto bi volio da super kup evrope igraju dva crnogorska kluba.

PAOK

pre 13 godina

Samo mi krivi za porz,Reko na patosu,samo je trebalo da ih roknemo jos jendom,ali greske su dovele povratak sa patosa,sudije naravno pogurale malo jos,i doslo se do poraza.A komsijama iz Zagreba poruka da vide ko je prvak sveta.Samo mi nije jasno kako predsednik svetske vaterpolo federacije juri sudiju da vidi sta je svirao.To se jasno videlo.VELIKI SKANDAL,NIKAD VECI NISAM VIDEO.Grobari su bili fansticni.

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Колико је успех кошаркаша ремек дело, толико је ово ДЕБАКЛ!!!
А када ћемо да пуцамо на титулу, ако не сада!!!?
Па зар треба да чекамо да Вујасиновић напуни 50 година!?
Једино је Вујас био на нивоу, док су тотално заказали Прлаиновић, Алексић и Пјетловић. Да се разумемо, то су сјајни момци, али од њих се очекују врхунски резултати, а то је само ТИТУЛА!
Јасно је било да нам недостаје левак (пола добар кокико Филиповић), док је најбољи ватерполиста свих времена и мој омиљени спортиста, Игор Милановић, добрано заказао (поготово на психолошком плану, беспотребно ширећи нервозу међу играчима).
Немојмо да се вадимо на судије, играли смо против актуелног првака, а сами смо криви што ид последњих 8-9 играча више, успевамо да реализујемо само једну прилику (Прлаиновић). Поносни смо на ове момке, али ово једноставно НИЈЕ ДОВОЉНО!!!
ХОЋЕМО ЕВВРОПСКУ ТИТУЛУ, НИШТА ИСПОД ТОГА!!!

crni-grobar

pre 13 godina

Svaka cast momcima za sve, jer ovo je trebalo izdrzati.
Volim ga koliko god mi skratio zivot ovakvim utakmicama, ali ono sto nas ne ubije cini nas jacim. Volim Partizan.

MojBratBane

pre 13 godina

ne bih menjao kecmanovu trojku za sve pobede u parizu i ove u Napulju! svaka cast momcima, partizan je vrhunsko evropsko sportsko drustvo, uz barsu i real najbolji smo!

FeboZg

pre 13 godina

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?

Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...

divac

pre 13 godina

sad pa ko zna kad...samo jednu stvar,ozbiljne ekipe,ponavljam ozbiljne ekipe ovo sebi nikad ne bi dozvolile,4-0 u vaterpolu,je kao da vodis primera radi 15-20 u basketu na poluvremenu,i sta ti ostaje nego da rutinski privedes mec kraju...ne zelim nikoga da krivim ali sam vise nego ubedjen da ce danasnja utakmica ostaviti vise nego negativne posladice po VK Partizan,i da cemo se sto se Evrope tice veoma dugo oporavljati....KO JE KRIV????

sampionski

pre 13 godina

Najbolja varijanta: pobedjivati sve utakmice. Mozda losija, ali najsladja varijanta: pobedjivati, gubiti, jedva prolaziti grupe, i onda kad je najvaznije pobediti. (Ako Jug opet bude prvak, on je taj, izgubili su ove godine vise utakmica nego Partizan za poslednjih pet, ali ni druga dva tima nisu daleko od toga). Losa varijanta: gubiti sve od redom. Najgora\: pobedjivati sve, a onda kad je najvaznije opet ne izgubiti, bar ne u regularnom delu ili eventualno na peterce. I tako svake godine, biti neporazen godinama. Pogoditi koji tim spada u ovu grupu.

boki

pre 13 godina

e da mi je neko pricao da ce me za ove dvije sedmice pobjedom obradovati samo fudbaleri ne bih vjerovao - nadao sam barem jednoj evropskoj tituli ):

-_- -_-

pre 13 godina

ocekivana pobjeda pro recca, svake godine iste price partizan se bahati da su najbolji pa onda nalete na pro,jug ili mladost i sve propalo pa onda su suci krivi itd... nogomet,kosarka,vaterpolo ili bilo koji sport, dobri ste ali bez titula!!

užas

pre 13 godina

sad sam gledao ovaj sport i nikad više.to su sudije toliko važne da mogu bukvalno sve ekipe da pobede svaku uz pomoć sudija..samo nek mi neko kaže koji su kriterijumi za iskljucenja ,ponistavanje cistih golova partizanu itd.i tako svaki put kad igra reprezentacija protiv crne gore partizan danas ..totalni idiotizam i kriterijum za iskljucivanje igraca.veze to nema sa sportom.

JA

pre 13 godina

Luzeri...luzeri...pričaće se po novinama..namučili smo bogate..bili smo blizu..bla,bla bla....kao i u košarci...a saldo na F4 je čista nula u oba sporta...to je istina...Podsećaju me ovi vaterpolisti na Zvezdu u košarci...samo što se oni zovu VK SLEDEĆA SEZONA....

pobednici i gubitnici

pre 13 godina

Pratio sam Partizan ove godine, kao i svih prethodnih. I sta reci, nije vazno pobedjivati kad to i nije neophodno. Setite se neverovatnih Holandjana sa evropskog u fudbalu. Takvu dominantnu reprezentaciju nisam skoro video. Ali ispadose od Rusa.

Бивши ватерполиста

pre 13 godina

Катастрофа, као да су се уплашили, нису играли задње две четвртине... Шта рећи Митовић је промашио код 4-1 два зицера са играчем више кад смо требали да преломимо и на крају је промашио за продужетак. Већ нас је он сахранио у полуфиналу са два промашена петерца. Чему све ово кад изгубиш једну утакмицу и упропастиш сезону?

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Пљачка Форт Нокса би била пљачка кесице бонбона у поређењу са утакмицом Про Реко-Партизан.

MojBratBane

pre 13 godina

ne bih menjao kecmanovu trojku za sve pobede u parizu i ove u Napulju! svaka cast momcima, partizan je vrhunsko evropsko sportsko drustvo, uz barsu i real najbolji smo!

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Колико је успех кошаркаша ремек дело, толико је ово ДЕБАКЛ!!!
А када ћемо да пуцамо на титулу, ако не сада!!!?
Па зар треба да чекамо да Вујасиновић напуни 50 година!?
Једино је Вујас био на нивоу, док су тотално заказали Прлаиновић, Алексић и Пјетловић. Да се разумемо, то су сјајни момци, али од њих се очекују врхунски резултати, а то је само ТИТУЛА!
Јасно је било да нам недостаје левак (пола добар кокико Филиповић), док је најбољи ватерполиста свих времена и мој омиљени спортиста, Игор Милановић, добрано заказао (поготово на психолошком плану, беспотребно ширећи нервозу међу играчима).
Немојмо да се вадимо на судије, играли смо против актуелног првака, а сами смо криви што ид последњих 8-9 играча више, успевамо да реализујемо само једну прилику (Прлаиновић). Поносни смо на ове момке, али ово једноставно НИЈЕ ДОВОЉНО!!!
ХОЋЕМО ЕВВРОПСКУ ТИТУЛУ, НИШТА ИСПОД ТОГА!!!

diabllo

pre 13 godina

Ja prosto zavidim nekim ljudima. Oni navijaju i za zvezdu i za olimpijakos i za cibonu i za pro reko..... a ja samo za Partizan. Pa stvarno nije posteno

pobednici i gubitnici

pre 13 godina

Pratio sam Partizan ove godine, kao i svih prethodnih. I sta reci, nije vazno pobedjivati kad to i nije neophodno. Setite se neverovatnih Holandjana sa evropskog u fudbalu. Takvu dominantnu reprezentaciju nisam skoro video. Ali ispadose od Rusa.

mr no

pre 13 godina

Čestitke grobarima. Bolji su nego prošle godine i očito se liga sa braćom Mađarima isplaćuje. A naslađivanje nekih Hrvata je fascinantno, pogotovo ovih iz Dubrovnika kojih i nema ni u jednom drugom sportu. Ja razumem da u malim mestima ima malo akcije i mnogo slobodnog vremena, ali gde su baš seljani našli Beograd i Partizan da prozivaju? Sport u kojem bi trebalo da budu prvi, i tu su ih Srbi skefali prošle godine. Primorac ih je ukantao večeras. Još jadni prozivaju srpski sport da je neuspešan, a ove godine im je otprilike ostao ženski badminton za HRT. Sedite, jedan.

FeboZg

pre 13 godina

Filip Filipovic je demonstrirao veceras sve najgore iz balkanskog mentaliteta...iskonstruisao je neku aferu u klubu, samo da bi otisao iz kluba u kojem je naucio da pliva, i koji se nalazi ne u njegovom gradu, nego u njegovom kraju, i onda igrao kao da igra protiv najcrnjih neprijatelja...nema sanse da bi se u obrnutoj situaciji neki Italijan tako ponasao...neka ti sluzi na cast, Filipe
(Dzejms, 14. maj 2010 22:54)

Ovo je najgluplji komentar koji sam ikad pročitao u životu..pa šta si ti mislio..da će zabijat autogolove xa xa ...jel ti uopće znaš o kojem je sportu rijeć

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Пљачка Форт Нокса би била пљачка кесице бонбона у поређењу са утакмицом Про Реко-Партизан.

pera

pre 13 godina

Nazalost jos jedna neuspesna sezona za VK Partizan. I to 36-ta za redom. Svet pamti samo pobednike, takav je zivot, surov...
(borko, 14. maj 2010 20:16)

Auuu... ako je ovo neuspesna sezona nekog kluba kad se ispadne u polufinalu F4 Evrolige, kazite mi onda koliko vi crveni imate uspesnih sezona u svim sportovima zajedno od osnivanja vaseg sportskog drustva? Kad ti navijac crevne zlezde, koja sem Barija nema vise ni jedan znacajan evropski trofej niti neki F4 u nekom sportu u svojoj istoriji, kaze da je ovo neuspesna sezona onda se treba zabrinuti... Ajde bar osvojite nesto u domacim okvirima u nekom sportu...

kotor

pre 13 godina

Navijao sam za Partizan, ali za poraz mozete krivit samo sebe. Sudije su sudile prilicno dobro, mnogo bolje nego sto se ocekivalo.
Partizan ima odlicnu ekipu, ali manjak jakih utakmica je odlucio nocas. Realno gledano, ovo je prva bas jaka utakmica Partizana i to se vidjelo u drugom poluvremenu kad je samo Vujasinovic imao hrabrosti da sutira.

crnogorac-bijela

pre 13 godina

E toliko o dominaciju juga nad crnogorskim klubovima,em ga je jadran dobio u finale jadranske lige u sred dibrovnikad a sad ih i primorac dobio..placiteee malo to vam prilici !

burrier

pre 13 godina

Neverovatno koliko su zvezdasi i hrvati optereceni nama kad jedva cekaju bilo kakav komentar o nama da bi poslali svoj jer o njima nema nikakvih vesti u sportu posto su iz svega ispali pre mesec dana,alo bre pa vi placete za ovakve "neuspehe" vama je ne F4 nego F16 put u visoko drustvo i zato nemate pametnija posla nego Nas gledate jer ste vi mnogo dosadni(mada je juče ona tekma sa Borčom bila zanimljiva)

sampionski

pre 13 godina

Najbolja varijanta: pobedjivati sve utakmice. Mozda losija, ali najsladja varijanta: pobedjivati, gubiti, jedva prolaziti grupe, i onda kad je najvaznije pobediti. (Ako Jug opet bude prvak, on je taj, izgubili su ove godine vise utakmica nego Partizan za poslednjih pet, ali ni druga dva tima nisu daleko od toga). Losa varijanta: gubiti sve od redom. Najgora\: pobedjivati sve, a onda kad je najvaznije opet ne izgubiti, bar ne u regularnom delu ili eventualno na peterce. I tako svake godine, biti neporazen godinama. Pogoditi koji tim spada u ovu grupu.

divac

pre 13 godina

sad pa ko zna kad...samo jednu stvar,ozbiljne ekipe,ponavljam ozbiljne ekipe ovo sebi nikad ne bi dozvolile,4-0 u vaterpolu,je kao da vodis primera radi 15-20 u basketu na poluvremenu,i sta ti ostaje nego da rutinski privedes mec kraju...ne zelim nikoga da krivim ali sam vise nego ubedjen da ce danasnja utakmica ostaviti vise nego negativne posladice po VK Partizan,i da cemo se sto se Evrope tice veoma dugo oporavljati....KO JE KRIV????

crni-grobar

pre 13 godina

Svaka cast momcima za sve, jer ovo je trebalo izdrzati.
Volim ga koliko god mi skratio zivot ovakvim utakmicama, ali ono sto nas ne ubije cini nas jacim. Volim Partizan.

Kecmane, to se nije moglo igrati

pre 13 godina

Svaka cast momcima. I reprezentacija je isto tako dugo bila pri vrhu i konacno je sada i na vrhu sveta. Ovde je pitanje vremena kada ce se desiti isto. Ali kada se javljaju navijaci ugasenih klubova i ostatka sportskog drustva pod stecajem bez grba koji su prodali da nas kao provociraju zbog "neuspeha" na F4...Ima li ko jadniji?

užas

pre 13 godina

sad sam gledao ovaj sport i nikad više.to su sudije toliko važne da mogu bukvalno sve ekipe da pobede svaku uz pomoć sudija..samo nek mi neko kaže koji su kriterijumi za iskljucenja ,ponistavanje cistih golova partizanu itd.i tako svaki put kad igra reprezentacija protiv crne gore partizan danas ..totalni idiotizam i kriterijum za iskljucivanje igraca.veze to nema sa sportom.

tony

pre 13 godina

Komsije nas prozivaju?!?!?!
Mi smo u 4 (cetiri) najbolje ekipe u kosarci i vaterpolu, a gde ste vi?
Odavno vas nije sramota od nas na forumu, ali pogledajte cinjenice i recite nam da li vas je sramota od vas samih?
Jesu sudije navlacile za Reko ali ne treba se vaditi na njih, jer mi drugo poluvreme nismo ni igrali. Da smo igrali celu utakmicu u ritmu mogli bi da se vadimo na sudije, ovako ne.

Dzejms

pre 13 godina

Filip Filipovic je demonstrirao veceras sve najgore iz balkanskog mentaliteta...iskonstruisao je neku aferu u klubu, samo da bi otisao iz kluba u kojem je naucio da pliva, i koji se nalazi ne u njegovom gradu, nego u njegovom kraju, i onda igrao kao da igra protiv najcrnjih neprijatelja...nema sanse da bi se u obrnutoj situaciji neki Italijan tako ponasao...neka ti sluzi na cast, Filipe

boki

pre 13 godina

e da mi je neko pricao da ce me za ove dvije sedmice pobjedom obradovati samo fudbaleri ne bih vjerovao - nadao sam barem jednoj evropskoj tituli ):

Javor Stjasni

pre 13 godina

znaci 3sata posle utakmice i dalje ne mogu da verujem da ekipa sa tako kvalitetnim igracima,prokocka 4gola fore dok se opet internacionalni pro reco nije probudio,a inace jedina lepa vest je da je citava nasa reprezentacija bila u bazenu.sto se tice g.Milanovica on se najvise pogubio,pa nije nikako reagovao jer u zadnju cetvrtinu ulazimo sa 2 gola viska!!!!!

talicnitoma

pre 13 godina

Procitao sam komentare i ne mogu da se načudim gospodi Hrvatima,pa oni imaju kompleks od nas Srba,kakva je razlika između nogometasa i fudbalera. To oni mnogo dobro znaju.Hvala im sto postoje ,da bi nam zavideli i imali kompleks od nas.Stvarno im hvala.Mi ne možemo protiv sudijajer nemamo Para.

ivanna

pre 13 godina

@ Ovi sto pljuju Partizan!
A kad ce vasi klubovi da vide F4? Pa makar izgubili... Ne racuna se gledanje Partizanovih utakmica na tv-u!
Napred PARTIZAN!

FeboZg

pre 13 godina

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?

Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...

Precka

pre 13 godina

Zamalo,biće bolje sledeće godine,tada će da vam daju fore 6 komada.
(Stativa, 14. maj 2010 20:54)

Ne mogu da verujem da je to neki zvezdas i gledao. Bas te zanima da gledas nas Partizan, je li?

-_- -_-

pre 13 godina

ocekivana pobjeda pro recca, svake godine iste price partizan se bahati da su najbolji pa onda nalete na pro,jug ili mladost i sve propalo pa onda su suci krivi itd... nogomet,kosarka,vaterpolo ili bilo koji sport, dobri ste ali bez titula!!

Alo bre

pre 13 godina

Cestitam Pro Reku na zasluzenoj pobedi. Ako ne mozete da iskoristite toliko sansi sa igracem vise, onda nemate cemu da se nadate.
(E moj Partizane, 14. maj 2010 20:08)

# Link komentara
Preporučujem (+31)
Ne preporučujem (-26)

A sta je ovde pogresno receno?! Sportska cestitka rivalu ili surova realnost?

Бивши ватерполиста

pre 13 godina

Катастрофа, као да су се уплашили, нису играли задње две четвртине... Шта рећи Митовић је промашио код 4-1 два зицера са играчем више кад смо требали да преломимо и на крају је промашио за продужетак. Већ нас је он сахранио у полуфиналу са два промашена петерца. Чему све ово кад изгубиш једну утакмицу и упропастиш сезону?

Mirko

pre 13 godina

I sta sada?Kome ce se poloziti racuni sto drzavni projekat VK partizan ponovo nije uspeo?Ugasili ste sve sto ste mogli u srbiji sto se tice vatrepola i sta sada?Vama Vojvodina i slicni sluze da bi se kao u nasoj Srbiji igrala neka vaterpolo liga.Svaki igrac koji nesto vredi ako zeli da igra u reprezentaciji MORA da igra u partizanu.Ako meni ne verujete setite se konferencije za stampu Cirica i Sapica.Koliko me pamcenje sluzi poslednji klub iz Srbije koji je bio prvak u Evrope u vaterpolu je bio Becej.A da li znate zasto?Zato sto je u svojim redovima imao Sapica.A jel znate iz kog je on kluba?Iz onog sto ste ga ugasili. svaka cast momcima koji igraju za Partizan jer su nas mnogo puta obradovali trofejima koje su osvojili za reprezentaciju Srbije i stvarno mi je zao sto ne mogu da osvoje i ovaj trofej.Ovo sam napisao zbog navijaca fudbalskog kluba Partizan koji omalovazavaju bilo koji uspeh nasih sportista a posebno ako su iz Crvene Zvezde.

Flynn

pre 13 godina

Ne pratim nesto vaterpolo, ali je li istina da je Filipovic nesto izjaviljivao da su ga ucenjivali da potpise/produzi ugovor sa Partizanom inace nista od reprezentacije? Bio je cak i kaznjen koliko se secam. Drago mi je sto im je vratio. JSD Partizan su teski muljatori, pa makar igrali profesionalno i klikere.

Hogar

pre 13 godina

Bravo Filipe.Napustio si na vreme luzersku ekipu koja hara u nasem prvenstvu i inter ligi a cim dosli na pravu ekupu pukose.Ovi sto kukaju na sudije. A sta ste ocekivali da sudije sude protiv domacina.I jos jedan dokaz da su nase odnosno nasa ekipa daleko od evropskog kvaliteta je Primorac. Prosle godine u Hrvatskoj osvojise prvomesto tako ce i ove godine. A gde je ta Partizanova skola. Soro, Pjetlovic, Radjen, Prlainovic, Cuk, i mozda jos neko nosioci igre a nisu Partizanova skola.Uglavnom dosli iz Vojvodine pod uslovom da ce igrati u reprezentaciji a da dodju u Partizan. Dejan Udovicic unistitelj naseg klupskog vaterpola

Куруз

pre 13 godina

Није проблем што даје голове, ипак му је то хлеб, али не би требало да се радује.
Додуше, ми не знамо шта се дешавало између њега и управе клуба, пошто радост свакако није била изазвана нетрпељивошћу према Гробарима.

borko

pre 13 godina

Pero, Pero, bas si me nasmejao. Zasto si tako siguran da sam navijac Zvezde? Stojim iza toga da je kad ce povuce crta na kraju ovo neuspesna sezona za VK Partizan. A znas zasto? Zato sto manje od ovog polufinala nije moglo. Pa onaj jadni Eger bi pobedili i sa kombinovanim timom. A kad god dodje pravi test za Partizan, zna se kako se zavrsi.

JA

pre 13 godina

Luzeri...luzeri...pričaće se po novinama..namučili smo bogate..bili smo blizu..bla,bla bla....kao i u košarci...a saldo na F4 je čista nula u oba sporta...to je istina...Podsećaju me ovi vaterpolisti na Zvezdu u košarci...samo što se oni zovu VK SLEDEĆA SEZONA....

Delija sa Severa

pre 13 godina

Ja sam navijac Crvene Zvezde. Vidim Partizan u polufinalu kupa Uefe izgubio od Po reka, a dal znate gde je Crvena Zvezda, jer nisam bas upucen. Dali je u Ligi sampiona? Ako jeste kada igra, i sa kim igra?

PAOK

pre 13 godina

Samo mi krivi za porz,Reko na patosu,samo je trebalo da ih roknemo jos jendom,ali greske su dovele povratak sa patosa,sudije naravno pogurale malo jos,i doslo se do poraza.A komsijama iz Zagreba poruka da vide ko je prvak sveta.Samo mi nije jasno kako predsednik svetske vaterpolo federacije juri sudiju da vidi sta je svirao.To se jasno videlo.VELIKI SKANDAL,NIKAD VECI NISAM VIDEO.Grobari su bili fansticni.

herceg novi

pre 13 godina

sto bi te padose ovi momci? sto padose ovi momci?

cista utakmica. ni partizan ni recco nisu ove sezone imali jaku utakmicu tako da su ekipe bile izjednacene i svakao primorac sjutra uzima titulu

sto bi volio da super kup evrope igraju dva crnogorska kluba.

karaburma

pre 13 godina

uzeo si dobar nadimak zli duse i ekipa za koju ti navijas u vaterpolu je nevidljiva!
Momcima svaka cast,oni su toliko postigli da je nama neuspeh kada ne osvoje EVROLIGU

napred partizan!

pre 13 godina

Luzeri...luzeri...pričaće se po novinama..namučili smo bogate..bili smo blizu..bla,bla bla....kao i u košarci...a saldo na F4 je čista nula u oba sporta...to je istina...Podsećaju me ovi vaterpolisti na Zvezdu u košarci...samo što se oni zovu VK SLEDEĆA SEZONA....
(JA, 14. maj 2010 20:04)

Postoji ogromna razlika kad si "sledeca sezona" u domacim okvirima ili kad si U EVROPSKIM. Sta bi vi dali da da imate kluba na 2 F4 Evrolige u dva sporta, pa da bude i nula u oba slucaja. Ovako morate da navijate za Olimpijakos,Cibonu,Makabi, Pro Reko i da se tesite...

Hogar, Flynn, Mirko

Alo ljudi! Ciric i Sapic izjavili nesto na konferenciji i to je odmah istina!Pa evo ti iz prve ruke; VOJVODINA IMA 4 REPREZENTATIVCA! I sta sad, jel oni igraju ili su igrali u Partizanu? Kakav sad Filipovic, ucenjivali ga da potpise jer ga nece zvati u repr. , covek nije potpisao otisao je i idalje je standardni reprezentativac i to je jos sadasnji selektor bivsi trener Partizana koji ga je trenirao.Pa sta onda hocete? Dokle vise sa tim teorijama zavere, odakle vam tolike mrznje prema Partizanu? U nijednom sportu ne mozete da nas pobedite, pa onda smisljte sve i svasta - u kosarci gepekujemo sudije, u fudbalu imamo toleta, u vaterpolo smo ugasili vk cz, ucenjujemo igrace, u rukometu imamo sudije... alo bre pa dokle, jel se zapitate ponekad dokle ide vasa paranoja?

???

pre 13 godina

Nerazumem zašto toliko ulaganje u klub koji nema nikakvu konkurencuju u državi a u Evropi nikad ništa nemože postići.Ionako taj sport se igra samo u bivšoj Jugi,Italiji i Mađarskoj.

nz

pre 13 godina

Nedopustivo je bilo da nakon 4:0 izgube utakmicu. Kao da ih je Reko pustio da povedu da bi na kraju stisao i dobio. Sta da se radi,ostaje utakmica za trece mesto. A gani...pukli su u svim sportovima,nema ih nigde pa im je jedina uteha sto Partizan gubi. A sto se tice drugih komsija njihov vaterpolo nije toliko blistav koliko predstavljaju, za Mladost je odavno uspeh da udju u cetvrtfinale a kamoli F4 dok je jug provaljen i nece skoro uzeti titulu.

Vladan R

pre 13 godina

U jednom trenutku mi je bilo zao zbog eliminacije Partizana pre svega zbog Vujasinovioca, Pjetlovica i svih koji su nas reprezentativnim uspesima obradovali, ali ipak je to krajalo vrlo kratko. Razlog su naravno navijaci Partizana koji se generalno mogu podeliti u dve grupe. U prvoj su oni po kojima rival Partizana nikada nije ostecen,niti je bio penal pre neki dana, a bio je ofsajd pre neku godinu, odnosno nije bio aut itd, a sa druge strane, kada god izgube sudija je kriv npr utakmice sa Unikahom i CSKA u eliminacionoj fazi prosle i prertprosle godine. U drugoj su oni koji to priznaju i istovremeno time se dica odnosno cak se potpisuja na taj nacin. E svi skupa bi trebali da znaju da se sve vraca a njima se bilo zbog sudija bilo zbog nedostatka srecem, vratilo i danas i pre neki dan u kosarci io pre neku godinu u fudbalu protiv Turaka. Kad smo vec kod pobeda uz pomoc sudija da budem posten da kad bih birao da CZ ne pobedi ili pobedi uz malu ili malo vecu pomoc sudija izabrao bih naravno ovo drugo, ali svakako ne bih niti to ponosno isticao, niti bih tako nesto negirao, ako se vec desilo. Sa druge strane ne bih isao tako daleko da omalovazavam vaterpolo kao sport sto u nemoci pojedini navijaci CZ pokusavaju, jer tih 6 titula u vaterpolu su svakako veliki uspeh, ali opet ne 6 evropskih nego ni 66 titula u vaterpolu, koliko god to bilo bolno navijacima Partizana, se ne mogu porediti sa onom jednom Zvezdinom u fudbalu.

Dan D

pre 13 godina

Kad je bio zreb za cetvrtfinale, sve mi je bilo jasno. Svi srecni, jer je izvucen Eger, a ja sam pogledao malo unapred i video da u polufinalu idu na pobednika meca Budva-Pro Reko, i rekoh "Kakav los zreb". To je pravi test, kao prethodnih godina protiv hrvatskih timova. Tu ja cekam Partizan, ds vidim koliko je veliki, i uvek SE potvrdi da je mali.

pero

pre 13 godina

Ma ni sudije, ni kradja, nista. Poraz cist kao suza. Ovako izdanje nisam ocekivao od vaterpolista. Kristina Kristina, duboko si me razocarala.

mm

pre 13 godina

Šteta što nema bar jakog Bečeja i jake Zvezde u našoj ligi. Bilo bi dobro i za reprezentaciju i za publiku. Ovako vaterpolo je malo koga interesovao sve do ove utakmice. Zavladaće ponovo interesovanje kad se reprezentacija okupi.
U slučaju neuspeha kukanje i pljuvanje, u slučaju uspeha busanje u prsa i hvalisanje.
A onda ponovo MRAK do novog okupljanja. Medijski MRAK!
Liga umire, igrači ne primaju plate,...
Možda je spas da nam Crnogorci i Hrvati pomognu da se za početak 1-2 naša kluba priključe njihovoj jadranskoj ligi.
Ako mogu sa nama u košarci zašto ne možemo mi sa njima u vaterpolu?

Profi

pre 13 godina

Džejms, baš si prolupao. Filipović je, pre svega, profesionalac, a kao takav dužan je da uvek odigra najbolje što ume. Da nisi možda očekivao da se samoinicijativno udavi u bazenu?!? Da su na njegovom mestu, isto bi uradili i Prlainović, Pjetlović, Vujasinović... nije valjda da sumnjaš?

Realno, napad Filipović-Kašaš je SUROV!!!

stevan

pre 13 godina

Ja se stvarno ne mogu nacuditi nekim ljudima kakve vrste kompleksa imaju. Pogotovo ovim sto dolaze iz "lijepe njihove" i koji jedva cekaju da komsiji crkne krava kako bi nesto rekli. Ja kao Zvezdas mi je jako zao sto je Partizan izgubio. Zivim u Australiji, i posle 4-0 sam otisao spavati jer sam mislio da ce ih Partizan napuniti do kraja, i nisam mogao verovati jutros kad sam video rezultat, isto kao sto mi je bilo zao kosarkasa Partizana. Ipak je to Srpski klub, bez obzira na boje i navijacka prepucavanja koje idu iz dana u dan od navijaca Zvezde i Partizana. Da se vratim malo Hrvatima...Neverovatno koliko ti ljudi imaju komplekse od bilo cega sto dolazi iz Srbije, bilo da je u pitanju politika, kultura, sport ili nesto trece. Ja bi se vratio samo na kosarku malo i rekao da su ti iz "lijepe njihove" zanji put osvojili jadransku ligu "davne" 2001, a posle tog perioda su svake sezone dobijali banane bilo da je u pitanju Partizan, Hemofarm, FMP ili posrnula Zvezda, ipak im to ne smeta (ili mozda nemaju obraza) da nam se obrate kako je Partizan loser zato jer ima 9 uzastopnih titula sampiona Srbije u kosarci, 4 uzastopne Jadranske lige...F4 u Parizu koji Cibona, Split ili neki drugi banana klub mogu samo da sanjaju ili da ga ostvare jedino ako mozda vrate opet nekog Srbina u svoje redove kao sto im je to doneo Boza Maljkovic, ali sta da radis...ljudi sve zaborave. Njihova reprezentativna kosarka je u jos gorem rasulu, gde su zadnji put osvojili medalju 1995, pa im isto ne smeta da nama sole pamet kako mi nikad nista ne osvajamo i kako su oni popili pamet citavom svetu. Dakle, da se vratim malo na vaterpolo...Svetski sampioni, u poslednja 4 evropska prvenstva smo uzeli 3 zlata i jedno srebno. Najuspesnija smo ekipa u poslednjih 10 godina u vaterpolu, cak bolji i od Madjara koji su jedino uspesniji na OI. I pored toga ovim iz lijepe njihove ne smeta da komentarisu kako smo mi luzeri i kako nikad nista ne mozemo da osvojimo. Upravo oni isti Hrvati koji nikad nisu osvojili Evropsko prvenstvo u vaterpolu, niti OI, sem onog zlata u Melburnu kad su se nasi medjusobno posvadjali. Isti ti Hrvati koji busaju u prsa kako su oni jedino osvajali medalje za staru drzavu, kako imaju jadransko more, kako imaju bolje uslove od nas bla bla bla...pa sta vas sprecava da se iskazete onda gospodo?! O fudbalu necu da komentarisem svi dobro znamo ko ce igrati na SP, a posle tolikog busanja u prsa zato postoje Englezi da rese neke stvari na Balkanu :))
Hteo bi samo da cestitam ekipi kosarkasa Partizana i vaterpolo ekipa na sjajnim uspesima ove sezone. Kao Zvezdas i Srbin, kad ne moze Zvezda zelim Vam da i sledece sezone ponovite iste uspehe i da Vas gledamo na F4 opet!!

Balzak

pre 13 godina

Ja pricam nego nemam kome. Rekao sam finale Reko-Primorac, titulu osvaja Reko na peterce. Pogledajte komentar na vest Partizan-Pro Reko 18h. Navijam za Primorac ali ne moze svake godine. Partizan hahha. Kakvu ligu igra i ovo je pna kapa.

Caimano

pre 13 godina

Ma kriv je Dejan Udovicic ;))
A Igor Milanovic nema zivaca za vrhunskog trenera kakav je ovoj vanserijski talentovanoj ekipi potreban za vrhunske rezultate. Neka Bata sad vrati Stamenica i eto resenja.
Svaka cast Primorcu, na kraju ekipe s najvise internacionalaca opet u finalu kao i prosle godine.

LOTAR MATEUS

pre 13 godina

VIDI VIDI BORANIJU IZASLI IZ RUPA...JEL VAS TO LUKIC NAUCIO DA PLIVATE PA STE DOSLI OVDE DA KOMENTARISETE

Ej bre kosarka fudbal vaterpolo...ja stvarno razumem vas dusevni gnev
Ajmo svi po jedan sms 2344 i bice dobro

stefan

pre 13 godina

opet pro reko - primorac... u komentaru od prije nekoliko dana sam napisao da partizan ne moze da se nosi ni sa rekom ni sa primorcem,ne zbog toga sto ja to ne bih volio vec zbog toga sto je tako...navijao sam za partizan protiv italijana ali da se izgubi utakmica posle 4-0??? ovo me podsjetilo na finale olimpijade u atini kad je nasa reprezentacija uspjela da prokocka 3-0 i zgubi zlato...nadam se da ce primorac odbraniti titulu,sinoc se vidjelo da je to ekipa sa ogromnim igrackim resursima,NEBOJSA MILIC od 40 godina je dao 3 gola a DARKO BRGULJAN od nepunih 19 2 gola ---to pokazuje snagu kluba,svi igraju,bez rezerve...osvrnuo bih se na katastrofalno sudjenje u oba polufinala,u prvom je ostecen partizan a u drugom su obje ekipe bile zrtve sudjenja...ne znam kako dozvoljavaju italijanima da ovo rade- organizuju turnir skoro svake dvije godine,sudije su im malo je reci naklonjene a organizacija je boze sacuvaj...oni su primorac potpisali PRIMORAK !??...ajmo primorac,odbrani je usred italije!!!

lud zbunjenog

pre 13 godina

@ B92
"Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)",

kaze on, a vi:

"Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92."
Sta zapravo podrzavate, a sta osporavate vi iz B92?

Ako objavite ovo (a znam da necete jer ste jako pristrasni)znate i sami koliku ce paznju izazvati.

mimi

pre 13 godina

Alo,Zvezdo,ima li te.Navijaci ti postadose fanovi pola Evrope,protiv koga god da igramo,i dok se ti probudis imaces njih koliko i BSK Borca. Partizan je ove godine uz Barselonu jedini klub koji je stigao u 2 sporta u polufinale,sto ce reci jedno od naj-uspesnijih SD u Evropi,za razliku od Barselone nemamo i poraz u polufinalima(to je jos gore,bar za mene). Veliko hvala Partizanu za ovu godinu,a bivsim zvezdasima pozdrav od Vladimira Ivica.

~ S M K ~

pre 13 godina

Bas mi je drago:))

Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

Meni je drago to sto je Jug izgubio i sto nece osvojiti titulu sigruno.

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Samo cu jedno reci - Svetsko Prvenstvo 2010...tipicni Hrvatski luzeri...

Kad vam je Teo zatrpao kos,u Parizu,rekli ste da je cigan i da mu zelite sve najgore... Sad vas pitam jel i Fica cigan???
(Zli Duh, 14. maj 2010 20:05)

Jedan je FILIPOVIC FILIP!!!

Ma bravo partizani, opet mi je milo.
(Produzetkovic, 14. maj 2010 20:07)

Ljudi gde je Zvezda,nikako da izadje iz Srbije malo po Evropi!?

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Kao sto sam vec rekao,puce Jug...

Pocela naplata pravde Boska Jovanetica.Tako Filipovicu,puni boraniju.
(Sve su zene za promene, 14. maj 2010 20:16)

Za tebe samo jedno - TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA!!!

Neka crkne kome smeta VK Partizan je cetvrta ekipa "Europe i Sevijeta".
Bravo Jugosloveni!
(delia glingona, 14. maj 2010 20:25)

Igra rock'n'roll cela Jugoslavija,svaki pravi Srbin za PARTIZAN navija!!!

Iskreno, nikada u zivotu nisam ni u jednom sportu imao priliku da vidim "luzerskiju" ekipu nego sto je Partizan u vaterpolu.
(Ognjen, 14. maj 2010 20:50)

Ja sam video jednu "vise luzerskiju" ekipu od Partizan. Pa ti covece navijas za njih. Nego ono sto je zanimljivo,a to je da je kod njih celo SD luzersko. Crvena Zvezda...

Mirko

pre 13 godina

(napred partizan!, 15. maj 2010 00:24)

Nemam nameru da se raspravljam sa tobom ali cu ti neke stvari pojednostaviti.
1.Odakle tebi ideja da ja navijam protiv Partizana u evro kupovima?
2.Sto se tice konferencije za stampu Cirica i Sapica naravno da su rekli istinu.Pogledaj malo sta je izjavio Petar Porobic koji je hteo da ostane selektor reprezentacije Srbije ali mi dva coveka(citaj Sostar i Manojlovic nisu dozvolili).To ti je u prevodu valjda jasno da ne postoji VSS nego je to privatna organizacija.
3.Da li sam ja igde napisao nesto o teoriji zavere.Pobedili ste u fudbalu i u kosarci i ja Vam cestitam na tome.
4.Ja ove komentare pisem zbog onih navijaca nogometnog kluba Partizan koji velicaju finale KES-a iz 1966 zato sto je Partizan dao gol a omalovazavaju Zvezdinu titulu iz Barija i pricaju kako smo mi istoricari a izracunaj sam kada je bila 1966 a kada 1991.zamisli da neko Murinju kaze da u Barseloni nisu sutnuli loptu na gol.
5.Ja ovakve komentare pisem zbog onih navijaca JSD Partizan koji sasvim slucajno zaboravljaju da su atleticari Zvezde bili prvaci Evrope da su kosarkasice Zvezde bile prvaci Evrope
6.Ja pisem ovakve komentare zbog navijaca JSD Partizan koji slucajno zaboravljaju da su dekretom KPJ kao petoplasirani u nasem prvenstvu igrali prvi KES,koji su dekterom KPJ u sezoni 1978/79 morali da ostanu u prvoj saveznoj ligi,koji slucajno zaboravljaju da je Bjekovic u Ljubljani dao gol u 98 minutu utakmice,koji slucajno zaboravljaju da im je Sud Udruzenog rada dodelio dve titule,koji slucajno zaboravljaju dodeljenu titulu kada je ova zemlja bombardovana i prvenstvo nije odigrano do kraja a Obilicu ste bezali samo bod itd.
Mogu ja Vama nabrajati do sutra razloge ali opet ponavljam:niko normalan ne moze da navija za neke strane klubove ali se pomirite sa cinjenicom da ponovo drzavni projekat VK Partizan nije uspeo.

tuga golema

pre 13 godina

Veliki zal zbo 4-0,mislim da nisu smjeli vaterpolisti Partizana da prokockaju toliku prednost,ma protiv koga igrali...Da su neiskusni-nisu,da su losi-nisu,da je Pro Reco toliko jak-nije!!!Zaista mi nije jasno kako je do toga doslo!Nije valjda da su mislili da je gotovo!!?!?!?!
Ja bih se slozio sa jednim prethodnikom koji kaze da je ovo neuspjesna sezona,jer realno,nemozemo mjeriti nase prvenstvo i inter ligu,ipak je moralo bar finale da dodje!!!
Steta zaista,iako ja i dalje vjerujem u Partizan i nas vaterpolo uopste,jer smo i dalje najjaci...
A sto se tice Filipa,MOLIM VAS DA NE PISETE TAKO!!!Nije to zasluzio,ipak je on nama donio titulu prvaka svijeta,i ponizio onako Hrvate i brku Rudica...:))))Naprijed Fico,napuni sada i one "Crnogorce"...

Cekajuci Godoa

pre 13 godina

Morao je Partizan ovo da dobije. Gledao sam Pro Reko nekoliko puta ove sezone(pocev od poraza protiv Partizana na onom turniru) i nimalo me nisu zadivili. Nije tim prost zbir individualnih kvaliteta igraca. To zna najbolje Dule Vujosevic. E da je VK Partizan vodjen takvim trenerskim kalibrom... Jer ima sasvi dovoljno kvaliteta ovaj tim da bez problema bude prvak.

Mondragon

pre 13 godina

Ko iscita sve komentare, moze da zakljuci samo jednu stvar...Febo_zg nema zivot, posto je bez prestanka ovde...najpre je ubedjivao ljude da Jug osvaja, posle se prebacio na druge stvari...smehotres

pfc

pre 13 godina

Partizan definitivno treba da se prikljuci Jadranskoj Ligi. Samo tako ima sansu da vise napreduje i da dodje do 7. trofeja sampiona Evrope...i da angazuje Duleta Vujosevica kao trenera-supervizora.

pera

pre 13 godina

Pero, Pero, bas si me nasmejao. Zasto si tako siguran da sam navijac Zvezde? Stojim iza toga da je kad ce povuce crta na kraju ovo neuspesna sezona za VK Partizan. A znas zasto? Zato sto manje od ovog polufinala nije moglo. Pa onaj jadni Eger bi pobedili i sa kombinovanim timom. A kad god dodje pravi test za Partizan, zna se kako se zavrsi.
(borko, 14. maj 2010 22:40)

Pa zar mislis da grobar moze da napise nesto ovako? Ajde dodjite vi u NEKOM sportu bar NEKAD do NEKOG f4 u evroligi pa nam onda pricajte da li je ovo neuspeh ili uspeh. Taj Eger je namucio Pro Reko u obe utakmice po grupama,a bilo je nereseno u Italiji. To sto je Partizan pobedjivao sve u ovoj sezoni po tebi je normalno i sasvim logicno, a ne razmisljas da 90% tima Partizana ima 21,22 ili 23 godine i da nemamo ni jednog stranca u ekipi.Pa taj Eger ima veci budzet od nas.

Shvatam da nas zezaju hrvati ili crnogorci, ali ne mogu da shvatim da navijaci zvezde koji ne postoje u ovom sportu, koji se gase i u fudbalu i u kosarci, koji osim Barija nisu napravilini jedan uspeh, ma ni jedan makar zanimljiv rezultat u bilo kojem sportu u svojoj istoriji, a posebno zadnjih 10-15 godina, i oni da nam drze predavanja o uspesima ili neuspesima, i to da ih uopste nije ni sramota da se jave.

jose

pre 13 godina

Procitao sam komentare i ne mogu da se načudim gospodi Hrvatima,pa oni imaju kompleks od nas Srba,kakva je razlika između nogometasa i fudbalera. To oni mnogo dobro znaju.Hvala im sto postoje ,da bi nam zavideli i imali kompleks od nas.Stvarno im hvala.Mi ne možemo protiv sudijajer nemamo Para.
(talicnitoma, 14. maj 2010 21:27)

Znam ja dobro momak koja je razlika jer sam imao osam godina kad su nogometaši bili treći na svijetu a fudbaleri dobili izlaznu kartu od nizozemaca.Kada je najbolji strijelac bio nogometaš davor šuker i kada su godinu ranije preplašeni fudbaleri dobili 5 golova od znaš ti koga.Meni je jadno ići u prošlost da ti odgovaram na ove tvoje provokacije,dočekali ste nakon 10 godina da najuspješnija reprezentacija ovih prostora ne ide na veliko natjecanje i sad velika većina vas poput nezrelih pubertetlija se naslađuje tuđem neuspjehu i reprezentaciji koja je za vašu(kako god da se zove svako malo mijenja ime)institucija nogomeTA.Kada jednog dana uspijete pobijediti argentinu,nizozemsku,njemačku,englesku,španjolsku i viceprvkake svijeta(tada talijani 1994)na njihovom terenu onda ćemo moći razgovarati s fudbalerima o nogometu.

Ljubo

pre 13 godina

Nedostatak jakih utakmica i neiskustvo su najveci uzrocnici poraza. Ne moze se dostici daleko u Evropi ako je u prvenstvu jedina iole jaka utakmica sa Vojvodinom, ako se igra protiv madjarskih klubova koji zadnjih nekoliko sezona nista konkretno nisu napravili u Evropi, stekne se malo iskrivljena slika o snazi i mogucnostima tima. Ja jesam veliki PARTIZANOVAC ali realno sagledavam stvari. Da nisu raskoli koji jesu mnogo bi znacilo igranje u Jadranskoj ligi, gdje igraju 4-5 izuzetno jakih timova. Neke stvari se moraju pod hitno mjenjati ako se zeli Evro titula.

Gaja

pre 13 godina

Brate neuspeh je!Mi smo ove godine isli na titulu prvaka Evrope i opet smo ispali!Malo sudije ali vodili smo 4:0 u zadnju cetvrtinu smo usli sa dva gola razlike.Igraca vise smo lose igrali i opet sam se iznervirao a to sto je Filipovic igrao jebiga sta da se radi, decko igra za pare i to je kraj, nije bas morao veceras tako al sta da se radi!

neutralni teren

pre 13 godina

Pored toga sto me Pro Reko ove godine uopste nije odusevio, treba dodati da Pro Reko NIJE bio domacin. On je iz Djenove, a ovo je Napulj, sever i jug. Pa ne verujem da u Napulju postoji i jedan mestanin koji je navijac Pro Reka. Pa nije to Partizan, pa da recimo igra u Nisu Final Four, pa tad bi se moglo reci da je KAO domacin, ali cak i tad samo kao. Ne mogu da verujem da smo izgubili ovo...

mao

pre 13 godina

Alwksandar Sapic je najbolji vaterpolista koga smo ikada imali.....a kako vreme prolazi to ce nam svima biti sve jasnije i jasnije....a vi malo razmislite zasto ovokazem...pozdrav svim navijacima SRBIJE,a partizanu zelim da osvoji kup sampiona,sledece godine!

Joj Rdosave crni Radosave

pre 13 godina

Cestitke momci svi ste vi ponos Srbije a sad:

Vi tzv. navijaci Partizana koji kazete da je ovo neuspeh sram vas bilo.Ljudi izgubiti na produzetke u polufinalu Lige sampiona nije sramota i to od kakvog tima tamo igraju 2 najbolja igraca iz nase zemlje i 2 najbolja iz Madjarske i jos mnogo njih a vi *anci nemate ni tim a komentarisete ispadanje naseg tima na Final 4 Evrolige ali sta ces verovatno jos boli onaj gol Race Petrovica sa 30 metara...

Zhhika

pre 13 godina

Jedino što me uvek oraspoloži su navijači kluba koji ima jednu Evro-titulu kad se podsmevaju klubu koji nije uspeo u pokušaju da osvoji osmu.

Asterix

pre 13 godina

Kašaš najbolji po anketi, ma koji Kašaš, koja anketa, gluposti, jel...? Vujas je za njega tata, kako sam pročitao pre jedno mesec dana ?

Posle FIBA-e, i FINA se boji moćnog Partizana, svi se boje Partizana, Srba, Srbije, sada dolazi ona, već dobro uhodana teorija svetske zavere...pa kada niste najbolji, onda niste najbolji !!!

uspeh

pre 13 godina

Mislite li da bi se Primorac, Pro Reko ili Jug menjali sa Pratizanom za ovu ali i prethodne sezone, da budu nepobedivi, al da im se oduzmu evropske titule. Mislite o tome...

bestija, kukuricy city

pre 13 godina

niko kao, PRIMORAC KOTOR.

Niko ne moze reci da Primorac nije zasluzio finale. Brijemo u najznacajnijim utakmicama cjele godine, igramo najmastovitiji vaterpolo sa ogromnim srcem. Imamo najbolje vaterpolo navijace na planeti. Potopili smo novski jadran u cetvrtfinalu lige sampiona u Novom sa 6 i u Kotoru sa 5 golova razlike. Meni najmilija pobjeda ove godine. Tribine su u Kotoru na revansu bile krcate ljudi od djece do staraca a atmosfera nikad takva vidjena do sad. Igramo srcem i znanjem a da su bar malo vise hrabrosti imali igraci Partizana ko zna, vjeovatno bi bili i u finalu (sto sam jako zelio). Nedostaju im jake utakmice a i Milanovic kasni sa odlukama, ne zove time-oute kad treba i ulazi u nepotrebni pritisak na sudije koji se kasnije osveti ekipi.
Zelim vam sve najbolje protiv Juga i nadam ste da ste naucili lekciju kako igrati na F4 pa se vidimo u finalu sledece godine.

Neutron

pre 13 godina

@Balzak,
Proreko osvaja titulu, tu si u pravu, ali ne na peterce, tu si pogresio.Eto, bas da se cujemo posle tekme da vidimo ko je bolji prognosticar. Da se je ovo takmicenje igralo u bilo kom gradu Srbije, sta mislis, ko bi bio pobednik, i to onako, pozamasno? Jug i Primorac su imali neverovatnu srecu da igraju medjusobno polufinale. Da je bilo ko od njih igrao sa Partizanom, pukli bi.Maloj deci je to jasno. Jug puca od Partizana za trece mesto, normalno, a Primorac puca u finalu glatko. Isto bi se to desilo i Primorcu da se je susreo sa Partizanom. Mozemo da pricamo nakon vikenda. Ovo je najlaksa prognoza u istoriji sporta.

duli

pre 13 godina

Volim partian !!!!!!!!! mnogo..... Medju 4 smo u vatepou i basketu, 1. u rvanju .. ma i da ste zadnji uvek cete biti najbolji...
VOLIM GA KO OKA DVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viktor

pre 13 godina

Ja ne znam šta tu toliko smarate sa nekim ospkurnim sportom koji ne interesuje nikog sem bivše Yuge, Madjara i Italijana. Bolje o boćanju da ste pisali, to je zanimljivije :))
a Primorac je najbolji klub na svetu, ali nije najbolji u Boki Kotorskoj :))

Vladan R

pre 13 godina

U jednom trenutku mi je bilo zao zbog eliminacije Partizana pre svega zbog Vujasinovioca, Pjetlovica i svih koji su nas reprezentativnim uspesima obradovali, ali ipak je to krajalo vrlo kratko. Razlog su naravno navijaci Partizana koji se generalno mogu podeliti u dve grupe. U prvoj su oni po kojima rival Partizana nikada nije ostecen,niti je bio penal pre neki dana, a bio je ofsajd pre neku godinu, odnosno nije bio aut itd, a sa druge strane, kada god izgube sudija je kriv npr utakmice sa Unikahom i CSKA u eliminacionoj fazi prosle i prertprosle godine. U drugoj su oni koji to priznaju i istovremeno time se dica odnosno cak se potpisuja na taj nacin. E svi skupa bi trebali da znaju da se sve vraca a njima se bilo zbog sudija bilo zbog nedostatka srecem, vratilo i danas i pre neki dan u kosarci io pre neku godinu u fudbalu protiv Turaka. Kad smo vec kod pobeda uz pomoc sudija da budem posten da kad bih birao da CZ ne pobedi ili pobedi uz malu ili malo vecu pomoc sudija izabrao bih naravno ovo drugo, ali svakako ne bih niti to ponosno isticao, niti bih tako nesto negirao, ako se vec desilo. Sa druge strane ne bih isao tako daleko da omalovazavam vaterpolo kao sport sto u nemoci pojedini navijaci CZ pokusavaju, jer tih 6 titula u vaterpolu su svakako veliki uspeh, ali opet ne 6 evropskih nego ni 66 titula u vaterpolu, koliko god to bilo bolno navijacima Partizana, se ne mogu porediti sa onom jednom Zvezdinom u fudbalu.

ex vaterpolista

pre 13 godina

Vaterpolo je sport, gde konacan rezultat, zavisi od sudija, kao ni u jednom drugom kolektivnom sportu, narocito kada su ekipe pribliznog kvaliteta. Zato ovaj sport, ma koliko bio zdrav, atraktivan, muski...nema popularnost poput vecine drugih kolektivnih sportova... Ozbiljno se igra u svega 7-8 drzava... Zato ce ovoj sport u buducnosti, na zalost i sam sebe unistiti.

cukce

pre 13 godina

ne bih menjao kecmanovu trojku za sve pobede u parizu i ove u Napulju! svaka cast momcima, partizan je vrhunsko evropsko sportsko drustvo, uz barsu i real najbolji smo!
(MojBratBane, 14. maj 2010 20:09)

menjao bi ti kecmanovu trojku za mnogo sta: za pobedu nad olimpijakosom, za finale u vaterpolu,za ligu sampiona u fudbalu, za titulu u rukometu, za malo ozbiljniji odbojkaski klub, a daleko je sd partizan ne samo od barse i reala vec i od cska moskva, olimpijakosa, panatinaikosa...

Nele Zvezdaš

pre 13 godina

Pa, dokle više, bre?! Dosta nas sa Severa iživciraše ovi "naši", pa nam još "vaši" produžeci baš prisedoše! Još držati konce u svojim rukama, pa ispusti takvu priliku?! Jaooo! Baš smo nekad, da ne kažem, mi Srbi, mentalno "tanki"! "Hladnije glave" sledeći put!;)

777 bestia

pre 13 godina

jos jednom se potvrdjuje kvalitet JADRANSKE LIGE. PRIMORAC drugu godinu zaredom u finalu lige sampiona i drugu godinu zaredom bez trofeja u regionalnom takmicenju. Batalite politiku, gledajte cinjenice

MICUN

pre 13 godina

bas steta za partizan, imaju vrhunsku ekipu koja da je osvojila f4 bilo bi zasluzeno ali platili su danak neiskustvu i nedostatku jakih utakmica .ove godine ovo je prva takva.lijek bi bio da se ukljuce u jadransku ligu jer realno da tamo pripadamo.naravno da je ovo veliki uspijeh ali mogu oni mnogo vise.volim jadran i partizan---herceg novi

MICUN

pre 13 godina

ljudi na filipa samo mozemo da budemo ponosni pa on je profesionalac.najbolje bi bilo da mu je milije da partizan osvoji titulu umjesto njega samog.nenzam da neko moze tako da misli.sudjenje solidno

Navijac

pre 13 godina

Kada je tu nedavno bas ovde diskusija oko fudb.reprezentacije bila,napisah
da se na seg gadnog mentaliteta
bjim,jer kad nam krene losije,
dignemo ruke od svega.Predamo se onako u dusi,dakle ne idemo do kraja! Dobih smo minuse od svih!?
Kapirate li sada,posle ovakvog
poraza(prvo 4:0-pa 7:8)Zasto
sam to pisao.
Inace komentari se svode na mrzim ili volim nekoga i to je
ruzno i tuzno za sve !

mance

pre 13 godina

UŽAS,KATASTROFA. PROKOCKATI VODSTVO OD 4 GOLA U UTAKMICI KOJA ZAVRŠI 6:6 A PRITOM SE SPAŠAVATI PORAZA U ZADNJEM NAPADU...LOŠE LOŠE LOŠE...

stara crna gora

pre 13 godina

bas sam navijao za partizan da dodje u finale al proracunati su,ne bi srbi da se ponovi malaga,pa su se oprostili odma,kako bi vam dali pompica-)))al evo sad svejedno osvajamo,rekoh ja nedje prije pocetka final four-a da smo malcice pohlepni i kad krenemo ne umijemo stat,mozda je to i vrlina-)osvetit cemo nocas i srbe i hrvate,ovi prvi su navikli da ih mi izvlacimo kroz vjekove pa im nece tesko pa`nut-)

dusan91

pre 13 godina

Realno gledano Pro Reko je jaci...i zasluzeno su pobedili.Ali ne bitno svi mi treba da budemo ponosni na Partizan za ovaj rezultat,jer porediti novac Pro Reka i Partizana je smesno...momci su se borili srcem i svaka im cast na tome.A slazem se i da treba da budu vise prisutni u medijima..zasluzili su.

crnogorac-bijela

pre 13 godina

Ma kaki Kasas i Vujas proslo je njihovo vrijeme,ubjedljivo najbolji jgrac na svijetu je Aleksandar Leka Ivovic ! Najbolji igrac jadranske lige i strijelac evo 2 god za redom a to je najaca liga na svijetu ! sad je u finale dao jugu 5 golova,toliko o tome ko je najbolji !

slusaj ga

pre 13 godina

Neverovatno koliko su zvezdasi i hrvati optereceni nama kad jedva cekaju bilo kakav komentar o nama da bi poslali svoj jer o njima nema nikakvih vesti u sportu posto su iz svega ispali pre mesec dana,alo bre pa vi placete za ovakve "neuspehe" vama je ne F4 nego F16 put u visoko drustvo i zato nemate pametnija posla nego Nas gledate jer ste vi mnogo dosadni(mada je juče ona tekma sa Borčom bila zanimljiva)
(burrier, 14. maj 2010 23:52)

Pa naravno da cu da gledam,i nisu svi Zvezdasi kao sto ti pominjes njih.Necemo valjda da navijamo za Pro Reko,mislim jel si normalan!A to gde je ko sad,i gde je ko bio,i gde ce ko biti.To se zna i videce se.Tako da prestani sa takvim komentarima.

borko

pre 13 godina

Pero, pa sad mi je jos jasnije kakva je situacija u Srbiji, nazalost. Posto sam ti napisao, da nisam navijac Zvezde, ti si odgovorio u stilu "Jedan grobar ne bi napisao ovako nesta". Pa ko ti kaze da sam i navijac Partizana, ako vec nisam Zvezde. Zar u Srbiji mora da se navija za jedan od ta dva tima? A kad igraju na medjunarodnoj sceni navijam i za Partizan i za Zvezdu i za bilo koji drugi nas tim koji nas predstavlja u Evropi.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Komentari Hrvata su dolazili dok Jug nije izgubio od Primorca (pa onda i od samog Partizana), a od Crnogoraca dok Primorac nije pukao od Pro Reka. Posle toga, tajac.

... ne bi srbi da se ponovi malaga,pa su se oprostili odma,kako bi vam dali pompica-)))al evo sad svejedno osvajamo,rekoh ja nedje prije pocetka final four-a da smo malcice pohlepni i kad krenemo ne umijemo stat,mozda je to i vrlina-)osvetit cemo nocas i srbe i hrvate,ovi prvi su navikli da ih mi izvlacimo kroz vjekove pa im nece tesko pa`nut-)
(stara crna gora, 15. maj 2010 12:36)

cista utakmica. ni partizan ni recco nisu ove sezone imali jaku utakmicu tako da su ekipe bile izjednacene i svakao primorac sjutra uzima titulu
(herceg novi, 14. maj 2010 21:48)

ali zato je PRIMORAC ponovo u finalu... PRIMORAC KOTOR, PRIMORAC KOTOR.. =))
(CrNoGoRaC, 14. maj 2010 21:41)

ocekivana pobjeda pro recca, svake godine iste price partizan se bahati da su najbolji pa onda nalete na pro,jug ili mladost i sve propalo pa onda su suci krivi itd... nogomet,kosarka,vaterpolo ili bilo koji sport, dobri ste ali bez titula!!
(-_- -_-, 14. maj 2010 20:11)

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?
Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...
(FeboZg, 14. maj 2010 20:05)

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Bas mi je drago:))
Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

crni_zg

pre 13 godina

Partizan si je sam kriv sto je prokockao veliku prednost pobjedio je sretniji kao i uostalom kako je sretno partizan pobjedio cibonu!To je to i nista vise.Nekad je potrebno malo srece!!! pozdrav

FeboZg

pre 13 godina

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?

Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...

-_- -_-

pre 13 godina

ocekivana pobjeda pro recca, svake godine iste price partizan se bahati da su najbolji pa onda nalete na pro,jug ili mladost i sve propalo pa onda su suci krivi itd... nogomet,kosarka,vaterpolo ili bilo koji sport, dobri ste ali bez titula!!

JA

pre 13 godina

Luzeri...luzeri...pričaće se po novinama..namučili smo bogate..bili smo blizu..bla,bla bla....kao i u košarci...a saldo na F4 je čista nula u oba sporta...to je istina...Podsećaju me ovi vaterpolisti na Zvezdu u košarci...samo što se oni zovu VK SLEDEĆA SEZONA....

MojBratBane

pre 13 godina

ne bih menjao kecmanovu trojku za sve pobede u parizu i ove u Napulju! svaka cast momcima, partizan je vrhunsko evropsko sportsko drustvo, uz barsu i real najbolji smo!

Dzejms

pre 13 godina

Filip Filipovic je demonstrirao veceras sve najgore iz balkanskog mentaliteta...iskonstruisao je neku aferu u klubu, samo da bi otisao iz kluba u kojem je naucio da pliva, i koji se nalazi ne u njegovom gradu, nego u njegovom kraju, i onda igrao kao da igra protiv najcrnjih neprijatelja...nema sanse da bi se u obrnutoj situaciji neki Italijan tako ponasao...neka ti sluzi na cast, Filipe

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Колико је успех кошаркаша ремек дело, толико је ово ДЕБАКЛ!!!
А када ћемо да пуцамо на титулу, ако не сада!!!?
Па зар треба да чекамо да Вујасиновић напуни 50 година!?
Једино је Вујас био на нивоу, док су тотално заказали Прлаиновић, Алексић и Пјетловић. Да се разумемо, то су сјајни момци, али од њих се очекују врхунски резултати, а то је само ТИТУЛА!
Јасно је било да нам недостаје левак (пола добар кокико Филиповић), док је најбољи ватерполиста свих времена и мој омиљени спортиста, Игор Милановић, добрано заказао (поготово на психолошком плану, беспотребно ширећи нервозу међу играчима).
Немојмо да се вадимо на судије, играли смо против актуелног првака, а сами смо криви што ид последњих 8-9 играча више, успевамо да реализујемо само једну прилику (Прлаиновић). Поносни смо на ове момке, али ово једноставно НИЈЕ ДОВОЉНО!!!
ХОЋЕМО ЕВВРОПСКУ ТИТУЛУ, НИШТА ИСПОД ТОГА!!!

Mirko

pre 13 godina

I sta sada?Kome ce se poloziti racuni sto drzavni projekat VK partizan ponovo nije uspeo?Ugasili ste sve sto ste mogli u srbiji sto se tice vatrepola i sta sada?Vama Vojvodina i slicni sluze da bi se kao u nasoj Srbiji igrala neka vaterpolo liga.Svaki igrac koji nesto vredi ako zeli da igra u reprezentaciji MORA da igra u partizanu.Ako meni ne verujete setite se konferencije za stampu Cirica i Sapica.Koliko me pamcenje sluzi poslednji klub iz Srbije koji je bio prvak u Evrope u vaterpolu je bio Becej.A da li znate zasto?Zato sto je u svojim redovima imao Sapica.A jel znate iz kog je on kluba?Iz onog sto ste ga ugasili. svaka cast momcima koji igraju za Partizan jer su nas mnogo puta obradovali trofejima koje su osvojili za reprezentaciju Srbije i stvarno mi je zao sto ne mogu da osvoje i ovaj trofej.Ovo sam napisao zbog navijaca fudbalskog kluba Partizan koji omalovazavaju bilo koji uspeh nasih sportista a posebno ako su iz Crvene Zvezde.

Flynn

pre 13 godina

Ne pratim nesto vaterpolo, ali je li istina da je Filipovic nesto izjaviljivao da su ga ucenjivali da potpise/produzi ugovor sa Partizanom inace nista od reprezentacije? Bio je cak i kaznjen koliko se secam. Drago mi je sto im je vratio. JSD Partizan su teski muljatori, pa makar igrali profesionalno i klikere.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Пљачка Форт Нокса би била пљачка кесице бонбона у поређењу са утакмицом Про Реко-Партизан.

FeboZg

pre 13 godina

Filip Filipovic je demonstrirao veceras sve najgore iz balkanskog mentaliteta...iskonstruisao je neku aferu u klubu, samo da bi otisao iz kluba u kojem je naucio da pliva, i koji se nalazi ne u njegovom gradu, nego u njegovom kraju, i onda igrao kao da igra protiv najcrnjih neprijatelja...nema sanse da bi se u obrnutoj situaciji neki Italijan tako ponasao...neka ti sluzi na cast, Filipe
(Dzejms, 14. maj 2010 22:54)

Ovo je najgluplji komentar koji sam ikad pročitao u životu..pa šta si ti mislio..da će zabijat autogolove xa xa ...jel ti uopće znaš o kojem je sportu rijeć

???

pre 13 godina

Nerazumem zašto toliko ulaganje u klub koji nema nikakvu konkurencuju u državi a u Evropi nikad ništa nemože postići.Ionako taj sport se igra samo u bivšoj Jugi,Italiji i Mađarskoj.

Hogar

pre 13 godina

Bravo Filipe.Napustio si na vreme luzersku ekipu koja hara u nasem prvenstvu i inter ligi a cim dosli na pravu ekupu pukose.Ovi sto kukaju na sudije. A sta ste ocekivali da sudije sude protiv domacina.I jos jedan dokaz da su nase odnosno nasa ekipa daleko od evropskog kvaliteta je Primorac. Prosle godine u Hrvatskoj osvojise prvomesto tako ce i ove godine. A gde je ta Partizanova skola. Soro, Pjetlovic, Radjen, Prlainovic, Cuk, i mozda jos neko nosioci igre a nisu Partizanova skola.Uglavnom dosli iz Vojvodine pod uslovom da ce igrati u reprezentaciji a da dodju u Partizan. Dejan Udovicic unistitelj naseg klupskog vaterpola

Vladan R

pre 13 godina

U jednom trenutku mi je bilo zao zbog eliminacije Partizana pre svega zbog Vujasinovioca, Pjetlovica i svih koji su nas reprezentativnim uspesima obradovali, ali ipak je to krajalo vrlo kratko. Razlog su naravno navijaci Partizana koji se generalno mogu podeliti u dve grupe. U prvoj su oni po kojima rival Partizana nikada nije ostecen,niti je bio penal pre neki dana, a bio je ofsajd pre neku godinu, odnosno nije bio aut itd, a sa druge strane, kada god izgube sudija je kriv npr utakmice sa Unikahom i CSKA u eliminacionoj fazi prosle i prertprosle godine. U drugoj su oni koji to priznaju i istovremeno time se dica odnosno cak se potpisuja na taj nacin. E svi skupa bi trebali da znaju da se sve vraca a njima se bilo zbog sudija bilo zbog nedostatka srecem, vratilo i danas i pre neki dan u kosarci io pre neku godinu u fudbalu protiv Turaka. Kad smo vec kod pobeda uz pomoc sudija da budem posten da kad bih birao da CZ ne pobedi ili pobedi uz malu ili malo vecu pomoc sudija izabrao bih naravno ovo drugo, ali svakako ne bih niti to ponosno isticao, niti bih tako nesto negirao, ako se vec desilo. Sa druge strane ne bih isao tako daleko da omalovazavam vaterpolo kao sport sto u nemoci pojedini navijaci CZ pokusavaju, jer tih 6 titula u vaterpolu su svakako veliki uspeh, ali opet ne 6 evropskih nego ni 66 titula u vaterpolu, koliko god to bilo bolno navijacima Partizana, se ne mogu porediti sa onom jednom Zvezdinom u fudbalu.

Balzak

pre 13 godina

Ja pricam nego nemam kome. Rekao sam finale Reko-Primorac, titulu osvaja Reko na peterce. Pogledajte komentar na vest Partizan-Pro Reko 18h. Navijam za Primorac ali ne moze svake godine. Partizan hahha. Kakvu ligu igra i ovo je pna kapa.

Dan D

pre 13 godina

Kad je bio zreb za cetvrtfinale, sve mi je bilo jasno. Svi srecni, jer je izvucen Eger, a ja sam pogledao malo unapred i video da u polufinalu idu na pobednika meca Budva-Pro Reko, i rekoh "Kakav los zreb". To je pravi test, kao prethodnih godina protiv hrvatskih timova. Tu ja cekam Partizan, ds vidim koliko je veliki, i uvek SE potvrdi da je mali.

burrier

pre 13 godina

Neverovatno koliko su zvezdasi i hrvati optereceni nama kad jedva cekaju bilo kakav komentar o nama da bi poslali svoj jer o njima nema nikakvih vesti u sportu posto su iz svega ispali pre mesec dana,alo bre pa vi placete za ovakve "neuspehe" vama je ne F4 nego F16 put u visoko drustvo i zato nemate pametnija posla nego Nas gledate jer ste vi mnogo dosadni(mada je juče ona tekma sa Borčom bila zanimljiva)

herceg novi

pre 13 godina

sto bi te padose ovi momci? sto padose ovi momci?

cista utakmica. ni partizan ni recco nisu ove sezone imali jaku utakmicu tako da su ekipe bile izjednacene i svakao primorac sjutra uzima titulu

sto bi volio da super kup evrope igraju dva crnogorska kluba.

diabllo

pre 13 godina

Ja prosto zavidim nekim ljudima. Oni navijaju i za zvezdu i za olimpijakos i za cibonu i za pro reko..... a ja samo za Partizan. Pa stvarno nije posteno

boki

pre 13 godina

e da mi je neko pricao da ce me za ove dvije sedmice pobjedom obradovati samo fudbaleri ne bih vjerovao - nadao sam barem jednoj evropskoj tituli ):

ivanna

pre 13 godina

@ Ovi sto pljuju Partizan!
A kad ce vasi klubovi da vide F4? Pa makar izgubili... Ne racuna se gledanje Partizanovih utakmica na tv-u!
Napred PARTIZAN!

Бивши ватерполиста

pre 13 godina

Катастрофа, као да су се уплашили, нису играли задње две четвртине... Шта рећи Митовић је промашио код 4-1 два зицера са играчем више кад смо требали да преломимо и на крају је промашио за продужетак. Већ нас је он сахранио у полуфиналу са два промашена петерца. Чему све ово кад изгубиш једну утакмицу и упропастиш сезону?

mao

pre 13 godina

Alwksandar Sapic je najbolji vaterpolista koga smo ikada imali.....a kako vreme prolazi to ce nam svima biti sve jasnije i jasnije....a vi malo razmislite zasto ovokazem...pozdrav svim navijacima SRBIJE,a partizanu zelim da osvoji kup sampiona,sledece godine!

Delija sa Severa

pre 13 godina

Ja sam navijac Crvene Zvezde. Vidim Partizan u polufinalu kupa Uefe izgubio od Po reka, a dal znate gde je Crvena Zvezda, jer nisam bas upucen. Dali je u Ligi sampiona? Ako jeste kada igra, i sa kim igra?

uspeh

pre 13 godina

Mislite li da bi se Primorac, Pro Reko ili Jug menjali sa Pratizanom za ovu ali i prethodne sezone, da budu nepobedivi, al da im se oduzmu evropske titule. Mislite o tome...

mr no

pre 13 godina

Čestitke grobarima. Bolji su nego prošle godine i očito se liga sa braćom Mađarima isplaćuje. A naslađivanje nekih Hrvata je fascinantno, pogotovo ovih iz Dubrovnika kojih i nema ni u jednom drugom sportu. Ja razumem da u malim mestima ima malo akcije i mnogo slobodnog vremena, ali gde su baš seljani našli Beograd i Partizan da prozivaju? Sport u kojem bi trebalo da budu prvi, i tu su ih Srbi skefali prošle godine. Primorac ih je ukantao večeras. Još jadni prozivaju srpski sport da je neuspešan, a ove godine im je otprilike ostao ženski badminton za HRT. Sedite, jedan.

Vladan R

pre 13 godina

U jednom trenutku mi je bilo zao zbog eliminacije Partizana pre svega zbog Vujasinovioca, Pjetlovica i svih koji su nas reprezentativnim uspesima obradovali, ali ipak je to krajalo vrlo kratko. Razlog su naravno navijaci Partizana koji se generalno mogu podeliti u dve grupe. U prvoj su oni po kojima rival Partizana nikada nije ostecen,niti je bio penal pre neki dana, a bio je ofsajd pre neku godinu, odnosno nije bio aut itd, a sa druge strane, kada god izgube sudija je kriv npr utakmice sa Unikahom i CSKA u eliminacionoj fazi prosle i prertprosle godine. U drugoj su oni koji to priznaju i istovremeno time se dica odnosno cak se potpisuja na taj nacin. E svi skupa bi trebali da znaju da se sve vraca a njima se bilo zbog sudija bilo zbog nedostatka srecem, vratilo i danas i pre neki dan u kosarci io pre neku godinu u fudbalu protiv Turaka. Kad smo vec kod pobeda uz pomoc sudija da budem posten da kad bih birao da CZ ne pobedi ili pobedi uz malu ili malo vecu pomoc sudija izabrao bih naravno ovo drugo, ali svakako ne bih niti to ponosno isticao, niti bih tako nesto negirao, ako se vec desilo. Sa druge strane ne bih isao tako daleko da omalovazavam vaterpolo kao sport sto u nemoci pojedini navijaci CZ pokusavaju, jer tih 6 titula u vaterpolu su svakako veliki uspeh, ali opet ne 6 evropskih nego ni 66 titula u vaterpolu, koliko god to bilo bolno navijacima Partizana, se ne mogu porediti sa onom jednom Zvezdinom u fudbalu.

užas

pre 13 godina

sad sam gledao ovaj sport i nikad više.to su sudije toliko važne da mogu bukvalno sve ekipe da pobede svaku uz pomoć sudija..samo nek mi neko kaže koji su kriterijumi za iskljucenja ,ponistavanje cistih golova partizanu itd.i tako svaki put kad igra reprezentacija protiv crne gore partizan danas ..totalni idiotizam i kriterijum za iskljucivanje igraca.veze to nema sa sportom.

pera

pre 13 godina

Nazalost jos jedna neuspesna sezona za VK Partizan. I to 36-ta za redom. Svet pamti samo pobednike, takav je zivot, surov...
(borko, 14. maj 2010 20:16)

Auuu... ako je ovo neuspesna sezona nekog kluba kad se ispadne u polufinalu F4 Evrolige, kazite mi onda koliko vi crveni imate uspesnih sezona u svim sportovima zajedno od osnivanja vaseg sportskog drustva? Kad ti navijac crevne zlezde, koja sem Barija nema vise ni jedan znacajan evropski trofej niti neki F4 u nekom sportu u svojoj istoriji, kaze da je ovo neuspesna sezona onda se treba zabrinuti... Ajde bar osvojite nesto u domacim okvirima u nekom sportu...

Asterix

pre 13 godina

Kašaš najbolji po anketi, ma koji Kašaš, koja anketa, gluposti, jel...? Vujas je za njega tata, kako sam pročitao pre jedno mesec dana ?

Posle FIBA-e, i FINA se boji moćnog Partizana, svi se boje Partizana, Srba, Srbije, sada dolazi ona, već dobro uhodana teorija svetske zavere...pa kada niste najbolji, onda niste najbolji !!!

Mirko

pre 13 godina

(napred partizan!, 15. maj 2010 00:24)

Nemam nameru da se raspravljam sa tobom ali cu ti neke stvari pojednostaviti.
1.Odakle tebi ideja da ja navijam protiv Partizana u evro kupovima?
2.Sto se tice konferencije za stampu Cirica i Sapica naravno da su rekli istinu.Pogledaj malo sta je izjavio Petar Porobic koji je hteo da ostane selektor reprezentacije Srbije ali mi dva coveka(citaj Sostar i Manojlovic nisu dozvolili).To ti je u prevodu valjda jasno da ne postoji VSS nego je to privatna organizacija.
3.Da li sam ja igde napisao nesto o teoriji zavere.Pobedili ste u fudbalu i u kosarci i ja Vam cestitam na tome.
4.Ja ove komentare pisem zbog onih navijaca nogometnog kluba Partizan koji velicaju finale KES-a iz 1966 zato sto je Partizan dao gol a omalovazavaju Zvezdinu titulu iz Barija i pricaju kako smo mi istoricari a izracunaj sam kada je bila 1966 a kada 1991.zamisli da neko Murinju kaze da u Barseloni nisu sutnuli loptu na gol.
5.Ja ovakve komentare pisem zbog onih navijaca JSD Partizan koji sasvim slucajno zaboravljaju da su atleticari Zvezde bili prvaci Evrope da su kosarkasice Zvezde bile prvaci Evrope
6.Ja pisem ovakve komentare zbog navijaca JSD Partizan koji slucajno zaboravljaju da su dekretom KPJ kao petoplasirani u nasem prvenstvu igrali prvi KES,koji su dekterom KPJ u sezoni 1978/79 morali da ostanu u prvoj saveznoj ligi,koji slucajno zaboravljaju da je Bjekovic u Ljubljani dao gol u 98 minutu utakmice,koji slucajno zaboravljaju da im je Sud Udruzenog rada dodelio dve titule,koji slucajno zaboravljaju dodeljenu titulu kada je ova zemlja bombardovana i prvenstvo nije odigrano do kraja a Obilicu ste bezali samo bod itd.
Mogu ja Vama nabrajati do sutra razloge ali opet ponavljam:niko normalan ne moze da navija za neke strane klubove ali se pomirite sa cinjenicom da ponovo drzavni projekat VK Partizan nije uspeo.

divac

pre 13 godina

sad pa ko zna kad...samo jednu stvar,ozbiljne ekipe,ponavljam ozbiljne ekipe ovo sebi nikad ne bi dozvolile,4-0 u vaterpolu,je kao da vodis primera radi 15-20 u basketu na poluvremenu,i sta ti ostaje nego da rutinski privedes mec kraju...ne zelim nikoga da krivim ali sam vise nego ubedjen da ce danasnja utakmica ostaviti vise nego negativne posladice po VK Partizan,i da cemo se sto se Evrope tice veoma dugo oporavljati....KO JE KRIV????

borko

pre 13 godina

Pero, Pero, bas si me nasmejao. Zasto si tako siguran da sam navijac Zvezde? Stojim iza toga da je kad ce povuce crta na kraju ovo neuspesna sezona za VK Partizan. A znas zasto? Zato sto manje od ovog polufinala nije moglo. Pa onaj jadni Eger bi pobedili i sa kombinovanim timom. A kad god dodje pravi test za Partizan, zna se kako se zavrsi.

Куруз

pre 13 godina

Није проблем што даје голове, ипак му је то хлеб, али не би требало да се радује.
Додуше, ми не знамо шта се дешавало између њега и управе клуба, пошто радост свакако није била изазвана нетрпељивошћу према Гробарима.

Viktor

pre 13 godina

Ja ne znam šta tu toliko smarate sa nekim ospkurnim sportom koji ne interesuje nikog sem bivše Yuge, Madjara i Italijana. Bolje o boćanju da ste pisali, to je zanimljivije :))
a Primorac je najbolji klub na svetu, ali nije najbolji u Boki Kotorskoj :))

tony

pre 13 godina

Komsije nas prozivaju?!?!?!
Mi smo u 4 (cetiri) najbolje ekipe u kosarci i vaterpolu, a gde ste vi?
Odavno vas nije sramota od nas na forumu, ali pogledajte cinjenice i recite nam da li vas je sramota od vas samih?
Jesu sudije navlacile za Reko ali ne treba se vaditi na njih, jer mi drugo poluvreme nismo ni igrali. Da smo igrali celu utakmicu u ritmu mogli bi da se vadimo na sudije, ovako ne.

talicnitoma

pre 13 godina

Procitao sam komentare i ne mogu da se načudim gospodi Hrvatima,pa oni imaju kompleks od nas Srba,kakva je razlika između nogometasa i fudbalera. To oni mnogo dobro znaju.Hvala im sto postoje ,da bi nam zavideli i imali kompleks od nas.Stvarno im hvala.Mi ne možemo protiv sudijajer nemamo Para.

stevan

pre 13 godina

Ja se stvarno ne mogu nacuditi nekim ljudima kakve vrste kompleksa imaju. Pogotovo ovim sto dolaze iz "lijepe njihove" i koji jedva cekaju da komsiji crkne krava kako bi nesto rekli. Ja kao Zvezdas mi je jako zao sto je Partizan izgubio. Zivim u Australiji, i posle 4-0 sam otisao spavati jer sam mislio da ce ih Partizan napuniti do kraja, i nisam mogao verovati jutros kad sam video rezultat, isto kao sto mi je bilo zao kosarkasa Partizana. Ipak je to Srpski klub, bez obzira na boje i navijacka prepucavanja koje idu iz dana u dan od navijaca Zvezde i Partizana. Da se vratim malo Hrvatima...Neverovatno koliko ti ljudi imaju komplekse od bilo cega sto dolazi iz Srbije, bilo da je u pitanju politika, kultura, sport ili nesto trece. Ja bi se vratio samo na kosarku malo i rekao da su ti iz "lijepe njihove" zanji put osvojili jadransku ligu "davne" 2001, a posle tog perioda su svake sezone dobijali banane bilo da je u pitanju Partizan, Hemofarm, FMP ili posrnula Zvezda, ipak im to ne smeta (ili mozda nemaju obraza) da nam se obrate kako je Partizan loser zato jer ima 9 uzastopnih titula sampiona Srbije u kosarci, 4 uzastopne Jadranske lige...F4 u Parizu koji Cibona, Split ili neki drugi banana klub mogu samo da sanjaju ili da ga ostvare jedino ako mozda vrate opet nekog Srbina u svoje redove kao sto im je to doneo Boza Maljkovic, ali sta da radis...ljudi sve zaborave. Njihova reprezentativna kosarka je u jos gorem rasulu, gde su zadnji put osvojili medalju 1995, pa im isto ne smeta da nama sole pamet kako mi nikad nista ne osvajamo i kako su oni popili pamet citavom svetu. Dakle, da se vratim malo na vaterpolo...Svetski sampioni, u poslednja 4 evropska prvenstva smo uzeli 3 zlata i jedno srebno. Najuspesnija smo ekipa u poslednjih 10 godina u vaterpolu, cak bolji i od Madjara koji su jedino uspesniji na OI. I pored toga ovim iz lijepe njihove ne smeta da komentarisu kako smo mi luzeri i kako nikad nista ne mozemo da osvojimo. Upravo oni isti Hrvati koji nikad nisu osvojili Evropsko prvenstvo u vaterpolu, niti OI, sem onog zlata u Melburnu kad su se nasi medjusobno posvadjali. Isti ti Hrvati koji busaju u prsa kako su oni jedino osvajali medalje za staru drzavu, kako imaju jadransko more, kako imaju bolje uslove od nas bla bla bla...pa sta vas sprecava da se iskazete onda gospodo?! O fudbalu necu da komentarisem svi dobro znamo ko ce igrati na SP, a posle tolikog busanja u prsa zato postoje Englezi da rese neke stvari na Balkanu :))
Hteo bi samo da cestitam ekipi kosarkasa Partizana i vaterpolo ekipa na sjajnim uspesima ove sezone. Kao Zvezdas i Srbin, kad ne moze Zvezda zelim Vam da i sledece sezone ponovite iste uspehe i da Vas gledamo na F4 opet!!

stara crna gora

pre 13 godina

bas sam navijao za partizan da dodje u finale al proracunati su,ne bi srbi da se ponovi malaga,pa su se oprostili odma,kako bi vam dali pompica-)))al evo sad svejedno osvajamo,rekoh ja nedje prije pocetka final four-a da smo malcice pohlepni i kad krenemo ne umijemo stat,mozda je to i vrlina-)osvetit cemo nocas i srbe i hrvate,ovi prvi su navikli da ih mi izvlacimo kroz vjekove pa im nece tesko pa`nut-)

tuga golema

pre 13 godina

Veliki zal zbo 4-0,mislim da nisu smjeli vaterpolisti Partizana da prokockaju toliku prednost,ma protiv koga igrali...Da su neiskusni-nisu,da su losi-nisu,da je Pro Reco toliko jak-nije!!!Zaista mi nije jasno kako je do toga doslo!Nije valjda da su mislili da je gotovo!!?!?!?!
Ja bih se slozio sa jednim prethodnikom koji kaze da je ovo neuspjesna sezona,jer realno,nemozemo mjeriti nase prvenstvo i inter ligu,ipak je moralo bar finale da dodje!!!
Steta zaista,iako ja i dalje vjerujem u Partizan i nas vaterpolo uopste,jer smo i dalje najjaci...
A sto se tice Filipa,MOLIM VAS DA NE PISETE TAKO!!!Nije to zasluzio,ipak je on nama donio titulu prvaka svijeta,i ponizio onako Hrvate i brku Rudica...:))))Naprijed Fico,napuni sada i one "Crnogorce"...

crni-grobar

pre 13 godina

Svaka cast momcima za sve, jer ovo je trebalo izdrzati.
Volim ga koliko god mi skratio zivot ovakvim utakmicama, ali ono sto nas ne ubije cini nas jacim. Volim Partizan.

PAOK

pre 13 godina

Samo mi krivi za porz,Reko na patosu,samo je trebalo da ih roknemo jos jendom,ali greske su dovele povratak sa patosa,sudije naravno pogurale malo jos,i doslo se do poraza.A komsijama iz Zagreba poruka da vide ko je prvak sveta.Samo mi nije jasno kako predsednik svetske vaterpolo federacije juri sudiju da vidi sta je svirao.To se jasno videlo.VELIKI SKANDAL,NIKAD VECI NISAM VIDEO.Grobari su bili fansticni.

pera

pre 13 godina

Pero, Pero, bas si me nasmejao. Zasto si tako siguran da sam navijac Zvezde? Stojim iza toga da je kad ce povuce crta na kraju ovo neuspesna sezona za VK Partizan. A znas zasto? Zato sto manje od ovog polufinala nije moglo. Pa onaj jadni Eger bi pobedili i sa kombinovanim timom. A kad god dodje pravi test za Partizan, zna se kako se zavrsi.
(borko, 14. maj 2010 22:40)

Pa zar mislis da grobar moze da napise nesto ovako? Ajde dodjite vi u NEKOM sportu bar NEKAD do NEKOG f4 u evroligi pa nam onda pricajte da li je ovo neuspeh ili uspeh. Taj Eger je namucio Pro Reko u obe utakmice po grupama,a bilo je nereseno u Italiji. To sto je Partizan pobedjivao sve u ovoj sezoni po tebi je normalno i sasvim logicno, a ne razmisljas da 90% tima Partizana ima 21,22 ili 23 godine i da nemamo ni jednog stranca u ekipi.Pa taj Eger ima veci budzet od nas.

Shvatam da nas zezaju hrvati ili crnogorci, ali ne mogu da shvatim da navijaci zvezde koji ne postoje u ovom sportu, koji se gase i u fudbalu i u kosarci, koji osim Barija nisu napravilini jedan uspeh, ma ni jedan makar zanimljiv rezultat u bilo kojem sportu u svojoj istoriji, a posebno zadnjih 10-15 godina, i oni da nam drze predavanja o uspesima ili neuspesima, i to da ih uopste nije ni sramota da se jave.

LOTAR MATEUS

pre 13 godina

VIDI VIDI BORANIJU IZASLI IZ RUPA...JEL VAS TO LUKIC NAUCIO DA PLIVATE PA STE DOSLI OVDE DA KOMENTARISETE

Ej bre kosarka fudbal vaterpolo...ja stvarno razumem vas dusevni gnev
Ajmo svi po jedan sms 2344 i bice dobro

sampionski

pre 13 godina

Najbolja varijanta: pobedjivati sve utakmice. Mozda losija, ali najsladja varijanta: pobedjivati, gubiti, jedva prolaziti grupe, i onda kad je najvaznije pobediti. (Ako Jug opet bude prvak, on je taj, izgubili su ove godine vise utakmica nego Partizan za poslednjih pet, ali ni druga dva tima nisu daleko od toga). Losa varijanta: gubiti sve od redom. Najgora\: pobedjivati sve, a onda kad je najvaznije opet ne izgubiti, bar ne u regularnom delu ili eventualno na peterce. I tako svake godine, biti neporazen godinama. Pogoditi koji tim spada u ovu grupu.

Neutron

pre 13 godina

@Balzak,
Proreko osvaja titulu, tu si u pravu, ali ne na peterce, tu si pogresio.Eto, bas da se cujemo posle tekme da vidimo ko je bolji prognosticar. Da se je ovo takmicenje igralo u bilo kom gradu Srbije, sta mislis, ko bi bio pobednik, i to onako, pozamasno? Jug i Primorac su imali neverovatnu srecu da igraju medjusobno polufinale. Da je bilo ko od njih igrao sa Partizanom, pukli bi.Maloj deci je to jasno. Jug puca od Partizana za trece mesto, normalno, a Primorac puca u finalu glatko. Isto bi se to desilo i Primorcu da se je susreo sa Partizanom. Mozemo da pricamo nakon vikenda. Ovo je najlaksa prognoza u istoriji sporta.

crnogorac-bijela

pre 13 godina

Ma kaki Kasas i Vujas proslo je njihovo vrijeme,ubjedljivo najbolji jgrac na svijetu je Aleksandar Leka Ivovic ! Najbolji igrac jadranske lige i strijelac evo 2 god za redom a to je najaca liga na svijetu ! sad je u finale dao jugu 5 golova,toliko o tome ko je najbolji !

Kecmane, to se nije moglo igrati

pre 13 godina

Svaka cast momcima. I reprezentacija je isto tako dugo bila pri vrhu i konacno je sada i na vrhu sveta. Ovde je pitanje vremena kada ce se desiti isto. Ali kada se javljaju navijaci ugasenih klubova i ostatka sportskog drustva pod stecajem bez grba koji su prodali da nas kao provociraju zbog "neuspeha" na F4...Ima li ko jadniji?

~ S M K ~

pre 13 godina

Bas mi je drago:))

Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

Meni je drago to sto je Jug izgubio i sto nece osvojiti titulu sigruno.

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Samo cu jedno reci - Svetsko Prvenstvo 2010...tipicni Hrvatski luzeri...

Kad vam je Teo zatrpao kos,u Parizu,rekli ste da je cigan i da mu zelite sve najgore... Sad vas pitam jel i Fica cigan???
(Zli Duh, 14. maj 2010 20:05)

Jedan je FILIPOVIC FILIP!!!

Ma bravo partizani, opet mi je milo.
(Produzetkovic, 14. maj 2010 20:07)

Ljudi gde je Zvezda,nikako da izadje iz Srbije malo po Evropi!?

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Kao sto sam vec rekao,puce Jug...

Pocela naplata pravde Boska Jovanetica.Tako Filipovicu,puni boraniju.
(Sve su zene za promene, 14. maj 2010 20:16)

Za tebe samo jedno - TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA!!!

Neka crkne kome smeta VK Partizan je cetvrta ekipa "Europe i Sevijeta".
Bravo Jugosloveni!
(delia glingona, 14. maj 2010 20:25)

Igra rock'n'roll cela Jugoslavija,svaki pravi Srbin za PARTIZAN navija!!!

Iskreno, nikada u zivotu nisam ni u jednom sportu imao priliku da vidim "luzerskiju" ekipu nego sto je Partizan u vaterpolu.
(Ognjen, 14. maj 2010 20:50)

Ja sam video jednu "vise luzerskiju" ekipu od Partizan. Pa ti covece navijas za njih. Nego ono sto je zanimljivo,a to je da je kod njih celo SD luzersko. Crvena Zvezda...

jose

pre 13 godina

Procitao sam komentare i ne mogu da se načudim gospodi Hrvatima,pa oni imaju kompleks od nas Srba,kakva je razlika između nogometasa i fudbalera. To oni mnogo dobro znaju.Hvala im sto postoje ,da bi nam zavideli i imali kompleks od nas.Stvarno im hvala.Mi ne možemo protiv sudijajer nemamo Para.
(talicnitoma, 14. maj 2010 21:27)

Znam ja dobro momak koja je razlika jer sam imao osam godina kad su nogometaši bili treći na svijetu a fudbaleri dobili izlaznu kartu od nizozemaca.Kada je najbolji strijelac bio nogometaš davor šuker i kada su godinu ranije preplašeni fudbaleri dobili 5 golova od znaš ti koga.Meni je jadno ići u prošlost da ti odgovaram na ove tvoje provokacije,dočekali ste nakon 10 godina da najuspješnija reprezentacija ovih prostora ne ide na veliko natjecanje i sad velika većina vas poput nezrelih pubertetlija se naslađuje tuđem neuspjehu i reprezentaciji koja je za vašu(kako god da se zove svako malo mijenja ime)institucija nogomeTA.Kada jednog dana uspijete pobijediti argentinu,nizozemsku,njemačku,englesku,španjolsku i viceprvkake svijeta(tada talijani 1994)na njihovom terenu onda ćemo moći razgovarati s fudbalerima o nogometu.

Caimano

pre 13 godina

Ma kriv je Dejan Udovicic ;))
A Igor Milanovic nema zivaca za vrhunskog trenera kakav je ovoj vanserijski talentovanoj ekipi potreban za vrhunske rezultate. Neka Bata sad vrati Stamenica i eto resenja.
Svaka cast Primorcu, na kraju ekipe s najvise internacionalaca opet u finalu kao i prosle godine.

Precka

pre 13 godina

Zamalo,biće bolje sledeće godine,tada će da vam daju fore 6 komada.
(Stativa, 14. maj 2010 20:54)

Ne mogu da verujem da je to neki zvezdas i gledao. Bas te zanima da gledas nas Partizan, je li?

MICUN

pre 13 godina

bas steta za partizan, imaju vrhunsku ekipu koja da je osvojila f4 bilo bi zasluzeno ali platili su danak neiskustvu i nedostatku jakih utakmica .ove godine ovo je prva takva.lijek bi bio da se ukljuce u jadransku ligu jer realno da tamo pripadamo.naravno da je ovo veliki uspijeh ali mogu oni mnogo vise.volim jadran i partizan---herceg novi

duli

pre 13 godina

Volim partian !!!!!!!!! mnogo..... Medju 4 smo u vatepou i basketu, 1. u rvanju .. ma i da ste zadnji uvek cete biti najbolji...
VOLIM GA KO OKA DVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pobednici i gubitnici

pre 13 godina

Pratio sam Partizan ove godine, kao i svih prethodnih. I sta reci, nije vazno pobedjivati kad to i nije neophodno. Setite se neverovatnih Holandjana sa evropskog u fudbalu. Takvu dominantnu reprezentaciju nisam skoro video. Ali ispadose od Rusa.

napred partizan!

pre 13 godina

Luzeri...luzeri...pričaće se po novinama..namučili smo bogate..bili smo blizu..bla,bla bla....kao i u košarci...a saldo na F4 je čista nula u oba sporta...to je istina...Podsećaju me ovi vaterpolisti na Zvezdu u košarci...samo što se oni zovu VK SLEDEĆA SEZONA....
(JA, 14. maj 2010 20:04)

Postoji ogromna razlika kad si "sledeca sezona" u domacim okvirima ili kad si U EVROPSKIM. Sta bi vi dali da da imate kluba na 2 F4 Evrolige u dva sporta, pa da bude i nula u oba slucaja. Ovako morate da navijate za Olimpijakos,Cibonu,Makabi, Pro Reko i da se tesite...

Hogar, Flynn, Mirko

Alo ljudi! Ciric i Sapic izjavili nesto na konferenciji i to je odmah istina!Pa evo ti iz prve ruke; VOJVODINA IMA 4 REPREZENTATIVCA! I sta sad, jel oni igraju ili su igrali u Partizanu? Kakav sad Filipovic, ucenjivali ga da potpise jer ga nece zvati u repr. , covek nije potpisao otisao je i idalje je standardni reprezentativac i to je jos sadasnji selektor bivsi trener Partizana koji ga je trenirao.Pa sta onda hocete? Dokle vise sa tim teorijama zavere, odakle vam tolike mrznje prema Partizanu? U nijednom sportu ne mozete da nas pobedite, pa onda smisljte sve i svasta - u kosarci gepekujemo sudije, u fudbalu imamo toleta, u vaterpolo smo ugasili vk cz, ucenjujemo igrace, u rukometu imamo sudije... alo bre pa dokle, jel se zapitate ponekad dokle ide vasa paranoja?

slusaj ga

pre 13 godina

Neverovatno koliko su zvezdasi i hrvati optereceni nama kad jedva cekaju bilo kakav komentar o nama da bi poslali svoj jer o njima nema nikakvih vesti u sportu posto su iz svega ispali pre mesec dana,alo bre pa vi placete za ovakve "neuspehe" vama je ne F4 nego F16 put u visoko drustvo i zato nemate pametnija posla nego Nas gledate jer ste vi mnogo dosadni(mada je juče ona tekma sa Borčom bila zanimljiva)
(burrier, 14. maj 2010 23:52)

Pa naravno da cu da gledam,i nisu svi Zvezdasi kao sto ti pominjes njih.Necemo valjda da navijamo za Pro Reko,mislim jel si normalan!A to gde je ko sad,i gde je ko bio,i gde ce ko biti.To se zna i videce se.Tako da prestani sa takvim komentarima.

stefan

pre 13 godina

opet pro reko - primorac... u komentaru od prije nekoliko dana sam napisao da partizan ne moze da se nosi ni sa rekom ni sa primorcem,ne zbog toga sto ja to ne bih volio vec zbog toga sto je tako...navijao sam za partizan protiv italijana ali da se izgubi utakmica posle 4-0??? ovo me podsjetilo na finale olimpijade u atini kad je nasa reprezentacija uspjela da prokocka 3-0 i zgubi zlato...nadam se da ce primorac odbraniti titulu,sinoc se vidjelo da je to ekipa sa ogromnim igrackim resursima,NEBOJSA MILIC od 40 godina je dao 3 gola a DARKO BRGULJAN od nepunih 19 2 gola ---to pokazuje snagu kluba,svi igraju,bez rezerve...osvrnuo bih se na katastrofalno sudjenje u oba polufinala,u prvom je ostecen partizan a u drugom su obje ekipe bile zrtve sudjenja...ne znam kako dozvoljavaju italijanima da ovo rade- organizuju turnir skoro svake dvije godine,sudije su im malo je reci naklonjene a organizacija je boze sacuvaj...oni su primorac potpisali PRIMORAK !??...ajmo primorac,odbrani je usred italije!!!

nz

pre 13 godina

Nedopustivo je bilo da nakon 4:0 izgube utakmicu. Kao da ih je Reko pustio da povedu da bi na kraju stisao i dobio. Sta da se radi,ostaje utakmica za trece mesto. A gani...pukli su u svim sportovima,nema ih nigde pa im je jedina uteha sto Partizan gubi. A sto se tice drugih komsija njihov vaterpolo nije toliko blistav koliko predstavljaju, za Mladost je odavno uspeh da udju u cetvrtfinale a kamoli F4 dok je jug provaljen i nece skoro uzeti titulu.

crnogorac-bijela

pre 13 godina

E toliko o dominaciju juga nad crnogorskim klubovima,em ga je jadran dobio u finale jadranske lige u sred dibrovnikad a sad ih i primorac dobio..placiteee malo to vam prilici !

Mondragon

pre 13 godina

Ko iscita sve komentare, moze da zakljuci samo jednu stvar...Febo_zg nema zivot, posto je bez prestanka ovde...najpre je ubedjivao ljude da Jug osvaja, posle se prebacio na druge stvari...smehotres

Profi

pre 13 godina

Džejms, baš si prolupao. Filipović je, pre svega, profesionalac, a kao takav dužan je da uvek odigra najbolje što ume. Da nisi možda očekivao da se samoinicijativno udavi u bazenu?!? Da su na njegovom mestu, isto bi uradili i Prlainović, Pjetlović, Vujasinović... nije valjda da sumnjaš?

Realno, napad Filipović-Kašaš je SUROV!!!

lud zbunjenog

pre 13 godina

@ B92
"Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)",

kaze on, a vi:

"Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92."
Sta zapravo podrzavate, a sta osporavate vi iz B92?

Ako objavite ovo (a znam da necete jer ste jako pristrasni)znate i sami koliku ce paznju izazvati.

kotor

pre 13 godina

Navijao sam za Partizan, ali za poraz mozete krivit samo sebe. Sudije su sudile prilicno dobro, mnogo bolje nego sto se ocekivalo.
Partizan ima odlicnu ekipu, ali manjak jakih utakmica je odlucio nocas. Realno gledano, ovo je prva bas jaka utakmica Partizana i to se vidjelo u drugom poluvremenu kad je samo Vujasinovic imao hrabrosti da sutira.

Alo bre

pre 13 godina

Cestitam Pro Reku na zasluzenoj pobedi. Ako ne mozete da iskoristite toliko sansi sa igracem vise, onda nemate cemu da se nadate.
(E moj Partizane, 14. maj 2010 20:08)

# Link komentara
Preporučujem (+31)
Ne preporučujem (-26)

A sta je ovde pogresno receno?! Sportska cestitka rivalu ili surova realnost?

Javor Stjasni

pre 13 godina

znaci 3sata posle utakmice i dalje ne mogu da verujem da ekipa sa tako kvalitetnim igracima,prokocka 4gola fore dok se opet internacionalni pro reco nije probudio,a inace jedina lepa vest je da je citava nasa reprezentacija bila u bazenu.sto se tice g.Milanovica on se najvise pogubio,pa nije nikako reagovao jer u zadnju cetvrtinu ulazimo sa 2 gola viska!!!!!

Ljubo

pre 13 godina

Nedostatak jakih utakmica i neiskustvo su najveci uzrocnici poraza. Ne moze se dostici daleko u Evropi ako je u prvenstvu jedina iole jaka utakmica sa Vojvodinom, ako se igra protiv madjarskih klubova koji zadnjih nekoliko sezona nista konkretno nisu napravili u Evropi, stekne se malo iskrivljena slika o snazi i mogucnostima tima. Ja jesam veliki PARTIZANOVAC ali realno sagledavam stvari. Da nisu raskoli koji jesu mnogo bi znacilo igranje u Jadranskoj ligi, gdje igraju 4-5 izuzetno jakih timova. Neke stvari se moraju pod hitno mjenjati ako se zeli Evro titula.

MICUN

pre 13 godina

ljudi na filipa samo mozemo da budemo ponosni pa on je profesionalac.najbolje bi bilo da mu je milije da partizan osvoji titulu umjesto njega samog.nenzam da neko moze tako da misli.sudjenje solidno

Zhhika

pre 13 godina

Jedino što me uvek oraspoloži su navijači kluba koji ima jednu Evro-titulu kad se podsmevaju klubu koji nije uspeo u pokušaju da osvoji osmu.

ex vaterpolista

pre 13 godina

Vaterpolo je sport, gde konacan rezultat, zavisi od sudija, kao ni u jednom drugom kolektivnom sportu, narocito kada su ekipe pribliznog kvaliteta. Zato ovaj sport, ma koliko bio zdrav, atraktivan, muski...nema popularnost poput vecine drugih kolektivnih sportova... Ozbiljno se igra u svega 7-8 drzava... Zato ce ovoj sport u buducnosti, na zalost i sam sebe unistiti.

pero

pre 13 godina

Ma ni sudije, ni kradja, nista. Poraz cist kao suza. Ovako izdanje nisam ocekivao od vaterpolista. Kristina Kristina, duboko si me razocarala.

karaburma

pre 13 godina

uzeo si dobar nadimak zli duse i ekipa za koju ti navijas u vaterpolu je nevidljiva!
Momcima svaka cast,oni su toliko postigli da je nama neuspeh kada ne osvoje EVROLIGU

Joj Rdosave crni Radosave

pre 13 godina

Cestitke momci svi ste vi ponos Srbije a sad:

Vi tzv. navijaci Partizana koji kazete da je ovo neuspeh sram vas bilo.Ljudi izgubiti na produzetke u polufinalu Lige sampiona nije sramota i to od kakvog tima tamo igraju 2 najbolja igraca iz nase zemlje i 2 najbolja iz Madjarske i jos mnogo njih a vi *anci nemate ni tim a komentarisete ispadanje naseg tima na Final 4 Evrolige ali sta ces verovatno jos boli onaj gol Race Petrovica sa 30 metara...

777 bestia

pre 13 godina

jos jednom se potvrdjuje kvalitet JADRANSKE LIGE. PRIMORAC drugu godinu zaredom u finalu lige sampiona i drugu godinu zaredom bez trofeja u regionalnom takmicenju. Batalite politiku, gledajte cinjenice

Gaja

pre 13 godina

Brate neuspeh je!Mi smo ove godine isli na titulu prvaka Evrope i opet smo ispali!Malo sudije ali vodili smo 4:0 u zadnju cetvrtinu smo usli sa dva gola razlike.Igraca vise smo lose igrali i opet sam se iznervirao a to sto je Filipovic igrao jebiga sta da se radi, decko igra za pare i to je kraj, nije bas morao veceras tako al sta da se radi!

neutralni teren

pre 13 godina

Pored toga sto me Pro Reko ove godine uopste nije odusevio, treba dodati da Pro Reko NIJE bio domacin. On je iz Djenove, a ovo je Napulj, sever i jug. Pa ne verujem da u Napulju postoji i jedan mestanin koji je navijac Pro Reka. Pa nije to Partizan, pa da recimo igra u Nisu Final Four, pa tad bi se moglo reci da je KAO domacin, ali cak i tad samo kao. Ne mogu da verujem da smo izgubili ovo...

mance

pre 13 godina

UŽAS,KATASTROFA. PROKOCKATI VODSTVO OD 4 GOLA U UTAKMICI KOJA ZAVRŠI 6:6 A PRITOM SE SPAŠAVATI PORAZA U ZADNJEM NAPADU...LOŠE LOŠE LOŠE...

mm

pre 13 godina

Šteta što nema bar jakog Bečeja i jake Zvezde u našoj ligi. Bilo bi dobro i za reprezentaciju i za publiku. Ovako vaterpolo je malo koga interesovao sve do ove utakmice. Zavladaće ponovo interesovanje kad se reprezentacija okupi.
U slučaju neuspeha kukanje i pljuvanje, u slučaju uspeha busanje u prsa i hvalisanje.
A onda ponovo MRAK do novog okupljanja. Medijski MRAK!
Liga umire, igrači ne primaju plate,...
Možda je spas da nam Crnogorci i Hrvati pomognu da se za početak 1-2 naša kluba priključe njihovoj jadranskoj ligi.
Ako mogu sa nama u košarci zašto ne možemo mi sa njima u vaterpolu?

dusan91

pre 13 godina

Realno gledano Pro Reko je jaci...i zasluzeno su pobedili.Ali ne bitno svi mi treba da budemo ponosni na Partizan za ovaj rezultat,jer porediti novac Pro Reka i Partizana je smesno...momci su se borili srcem i svaka im cast na tome.A slazem se i da treba da budu vise prisutni u medijima..zasluzili su.

Cekajuci Godoa

pre 13 godina

Morao je Partizan ovo da dobije. Gledao sam Pro Reko nekoliko puta ove sezone(pocev od poraza protiv Partizana na onom turniru) i nimalo me nisu zadivili. Nije tim prost zbir individualnih kvaliteta igraca. To zna najbolje Dule Vujosevic. E da je VK Partizan vodjen takvim trenerskim kalibrom... Jer ima sasvi dovoljno kvaliteta ovaj tim da bez problema bude prvak.

mimi

pre 13 godina

Alo,Zvezdo,ima li te.Navijaci ti postadose fanovi pola Evrope,protiv koga god da igramo,i dok se ti probudis imaces njih koliko i BSK Borca. Partizan je ove godine uz Barselonu jedini klub koji je stigao u 2 sporta u polufinale,sto ce reci jedno od naj-uspesnijih SD u Evropi,za razliku od Barselone nemamo i poraz u polufinalima(to je jos gore,bar za mene). Veliko hvala Partizanu za ovu godinu,a bivsim zvezdasima pozdrav od Vladimira Ivica.

pfc

pre 13 godina

Partizan definitivno treba da se prikljuci Jadranskoj Ligi. Samo tako ima sansu da vise napreduje i da dodje do 7. trofeja sampiona Evrope...i da angazuje Duleta Vujosevica kao trenera-supervizora.

Navijac

pre 13 godina

Kada je tu nedavno bas ovde diskusija oko fudb.reprezentacije bila,napisah
da se na seg gadnog mentaliteta
bjim,jer kad nam krene losije,
dignemo ruke od svega.Predamo se onako u dusi,dakle ne idemo do kraja! Dobih smo minuse od svih!?
Kapirate li sada,posle ovakvog
poraza(prvo 4:0-pa 7:8)Zasto
sam to pisao.
Inace komentari se svode na mrzim ili volim nekoga i to je
ruzno i tuzno za sve !

bestija, kukuricy city

pre 13 godina

niko kao, PRIMORAC KOTOR.

Niko ne moze reci da Primorac nije zasluzio finale. Brijemo u najznacajnijim utakmicama cjele godine, igramo najmastovitiji vaterpolo sa ogromnim srcem. Imamo najbolje vaterpolo navijace na planeti. Potopili smo novski jadran u cetvrtfinalu lige sampiona u Novom sa 6 i u Kotoru sa 5 golova razlike. Meni najmilija pobjeda ove godine. Tribine su u Kotoru na revansu bile krcate ljudi od djece do staraca a atmosfera nikad takva vidjena do sad. Igramo srcem i znanjem a da su bar malo vise hrabrosti imali igraci Partizana ko zna, vjeovatno bi bili i u finalu (sto sam jako zelio). Nedostaju im jake utakmice a i Milanovic kasni sa odlukama, ne zove time-oute kad treba i ulazi u nepotrebni pritisak na sudije koji se kasnije osveti ekipi.
Zelim vam sve najbolje protiv Juga i nadam ste da ste naucili lekciju kako igrati na F4 pa se vidimo u finalu sledece godine.

cukce

pre 13 godina

ne bih menjao kecmanovu trojku za sve pobede u parizu i ove u Napulju! svaka cast momcima, partizan je vrhunsko evropsko sportsko drustvo, uz barsu i real najbolji smo!
(MojBratBane, 14. maj 2010 20:09)

menjao bi ti kecmanovu trojku za mnogo sta: za pobedu nad olimpijakosom, za finale u vaterpolu,za ligu sampiona u fudbalu, za titulu u rukometu, za malo ozbiljniji odbojkaski klub, a daleko je sd partizan ne samo od barse i reala vec i od cska moskva, olimpijakosa, panatinaikosa...

Nele Zvezdaš

pre 13 godina

Pa, dokle više, bre?! Dosta nas sa Severa iživciraše ovi "naši", pa nam još "vaši" produžeci baš prisedoše! Još držati konce u svojim rukama, pa ispusti takvu priliku?! Jaooo! Baš smo nekad, da ne kažem, mi Srbi, mentalno "tanki"! "Hladnije glave" sledeći put!;)

crni_zg

pre 13 godina

Partizan si je sam kriv sto je prokockao veliku prednost pobjedio je sretniji kao i uostalom kako je sretno partizan pobjedio cibonu!To je to i nista vise.Nekad je potrebno malo srece!!! pozdrav

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Komentari Hrvata su dolazili dok Jug nije izgubio od Primorca (pa onda i od samog Partizana), a od Crnogoraca dok Primorac nije pukao od Pro Reka. Posle toga, tajac.

... ne bi srbi da se ponovi malaga,pa su se oprostili odma,kako bi vam dali pompica-)))al evo sad svejedno osvajamo,rekoh ja nedje prije pocetka final four-a da smo malcice pohlepni i kad krenemo ne umijemo stat,mozda je to i vrlina-)osvetit cemo nocas i srbe i hrvate,ovi prvi su navikli da ih mi izvlacimo kroz vjekove pa im nece tesko pa`nut-)
(stara crna gora, 15. maj 2010 12:36)

cista utakmica. ni partizan ni recco nisu ove sezone imali jaku utakmicu tako da su ekipe bile izjednacene i svakao primorac sjutra uzima titulu
(herceg novi, 14. maj 2010 21:48)

ali zato je PRIMORAC ponovo u finalu... PRIMORAC KOTOR, PRIMORAC KOTOR.. =))
(CrNoGoRaC, 14. maj 2010 21:41)

ocekivana pobjeda pro recca, svake godine iste price partizan se bahati da su najbolji pa onda nalete na pro,jug ili mladost i sve propalo pa onda su suci krivi itd... nogomet,kosarka,vaterpolo ili bilo koji sport, dobri ste ali bez titula!!
(-_- -_-, 14. maj 2010 20:11)

Bravo Pro Recco, JUG na kraju osvaja!
(Perica, 14. maj 2010 20:10)

Sad čekajte još 35 godina da osvojite F4..tko je sada kriv...suci...ždrijeb?
Eto...cijelu sezonu bez poraza i sada katastrofa..lako je gaziti Bugare i Rumunje...
(FeboZg, 14. maj 2010 20:05)

Tipični srpski luzeri
(Kroejša men, 14. maj 2010 20:01)

Bas mi je drago:))
Jug osvaja..
(Antun Subotica, 14. maj 2010 19:57)

borko

pre 13 godina

Pero, pa sad mi je jos jasnije kakva je situacija u Srbiji, nazalost. Posto sam ti napisao, da nisam navijac Zvezde, ti si odgovorio u stilu "Jedan grobar ne bi napisao ovako nesta". Pa ko ti kaze da sam i navijac Partizana, ako vec nisam Zvezde. Zar u Srbiji mora da se navija za jedan od ta dva tima? A kad igraju na medjunarodnoj sceni navijam i za Partizan i za Zvezdu i za bilo koji drugi nas tim koji nas predstavlja u Evropi.