Nedelja, 09.05.2010.

18:50

'Osmica' Čelsija za titulu prvaka

Fudbaleri Čelsija novi su šampioni Engleske, pošto su u poslednjem kolu Premijer lige deklasirali Vigan sa 8:0.

Izvor: SO

'Osmica' Èelsija za titulu prvaka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

djenoveze

pre 13 godina

Cestitke za Chealse. Posteno, bili su najbolji ove godine.
Takodje, dobra sezona za 'moj' ManUtd, nisam ocekivao borbu za sam vrh tabele do samog kraja. Uz par pojacanja vec sledece sezone se moze vratiti tiula.

Sve u svemu Premijer liga je bila odlicna ove sezone, iako su ucesnici LS malo zakazali. Kao i svi ljubitelji fudbala, nadam se da ce sledeca biti jos bolja i neizvesnija kada je u pitanju borba za titulu i ligu sampiona.

Mila

pre 13 godina

CHELSEA!!! ♥
Osvojena titula, postavljen rekord po broju datih golova u sezoni i Drogba najbolji strelac!!
Vise ne mogu da pozelim!
Volim vas!! ♥

Arsenal

pre 13 godina

Na toj tekmi MU-Cel OBA tima su postigla po jedan neregularan gol.Jedino je prvi gol Celzija ,Joe Cole ,bio ok,tako da tvoja prica bas i ne stoji.

Cobo

pre 13 godina

Svi ostali igraju fudbal,samo Englezi igraju totalni fudbal. Kad posle utakmice Engleske lige gledam neku italijansku ili spansku dodje mi muka. Celsiju cestitke za osvojenu titulu

fica vankuver

pre 13 godina

Ne znam dokle su u Srbiji prenosili utakmicu,da li i proslavu ali Bane je doneo veliku Srpsku zastavu,pri slavlju nadam se da Englezi nece zameriti,i izvestaja se ne secam da je spomenut Matic.Engleski fudbal je ipak najlepsi za gledanje...Nadamo se najboljem na Svetskom prvenstvu i vreme jda se prekinu prepucavanja Zvezda i Partizan ,neka bude samo jedan tim i jedno srce ...

Gioseppe

pre 13 godina

Završi se ova jako zanimljiva sezona. Jedino vam ne valja u izveštaju šte ste napisali da Liverpul igra LE sledeće sezone. To još nije sigurno.
Vest Hem je solidno završio. Nerešeno u utakmici bez mnogo takmičarskog naboja. Ali dobro, ipak je Mančeste Siti među najboljim ekipa a Čekićari su pokazali da mogu sa svakim da se nadigravaju. COYI!

www.hammers-serbia.com

2+2=5

pre 13 godina

Pre svega, "Cestitke Celziju"!
A zasto niko ovde ne spominje kolike je premije (po igracu + treneru) spremio Abramovic nakon meca 1/8 finala LS (tj.poraza od Intera) ako osvoje ligu??? Za te pare, moze da se kupi ceo jedan tim za Championship.......Iskreno.

samo tetki da odnesem lek

pre 13 godina

Nazalost i Srbiju je zahvatila bolest "navijanja" za tamo neke burzujske klubove koji iskljucivo parama kupuju uspeh. MOgu da razumem da simpatisete neki klub zbog nacina igre, ali da se identifikujes sa njima to je vec idiotizam.

string

pre 13 godina

Eto zasto Unitedu fali Ronaldo, brate, pa Chelsea je dao 103 a United 86 golova...sta mislite, da li bi ta razlika bila na snazi da je tu Portugalac...Ferguson je napravio gresku, uzeo je 94 miliona i glumio skrticu, dovodio slobodne igrace i na kraju se desilo ono sto su mnogi navijaci Uniteda predvidjali...to ih je kostalo LS i PL...

Philippe Gilbert

pre 13 godina

Ne sporim da je Chelsea zasluzio titulu, to je na terenu vishe nego dokazao. Ali su mi mnogo smesni ovi silni navijaci Chelsea kojih nigde nije bilo dok Abramovich i pare nisu dosle. Za godinu ili dve ce da navijaju za Manchester City, garant. GLORYHUNTERS !
(Nemanja, 9. maj 2010 23:15)

Bilo je njih samo ti nisi znao za njih. Dok abramovic nije dosao skoro niko nije ni obracao paznju na celsi. Svi su gledali arsenal man utd liverpool i druge.

minkybozza

pre 13 godina

Da, jako...Prvi iz ofsajda, drugi iz neposojeceg penala, pa crveni karton...pa ti posle igraj. I cele sezone tako, a posle ManUtd ima protekciju. Da daaa!!

Pop

pre 13 godina

Najbolji strelac Premier lige D.Drogba! Najefikasnija ekipa svijeta 103 gola(oboren rekord koji je drzao manchester sa 96 golova)! Sampioni Ostrva! NOVA ERA POCINJE!!!!! The Blues! FOREVER WITH CHELSEA! :)))))) p.s. mnooooogoooo sam happy :)))) evo jedna cmoka i za tebe Bojana Bojanovic ;)

dragan

pre 13 godina

Mislim da su Bane i Matic objasnili neke stvari :)))
Slika vrijedi vise od hiljadu rijeci :)))

http://img441.imageshack.us/img441/2941/sp325.jpg

Mourinho

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.
(Milos RU, 9. maj 2010 19:02)
______________________________

Naravno, jer je Barsa navikla da se njenim protivnicima iskljucuju igraci i da je sudije guraju kad zaskripi.

Nemanja

pre 13 godina

Ne sporim da je Chelsea zasluzio titulu, to je na terenu vishe nego dokazao. Ali su mi mnogo smesni ovi silni navijaci Chelsea kojih nigde nije bilo dok Abramovich i pare nisu dosle. Za godinu ili dve ce da navijaju za Manchester City, garant. GLORYHUNTERS !

Matt Le Tissier

pre 13 godina

Evo završila se još jedna sezona u Engleskoj i to, slobodno se može reći, manje-više očekivano.
Chelski je bio najveći favorit uoči početka sezone, u zadnje kolo su ušli sa bodom prednosti i nerezonski je bilo očekivati da bi jedan Wigan mogao da im pomrsi račune.
Osvojili su 4. titulu prvaka i sada su u tom segmentu uspeli da preteknu jedan Leeds ili Huddersfield Town.
Mislim da im treba čestitati na tom istorijskom uspehu, ali se ja, kao navijač Man. Utd-a ne bih previše njima bavio, već timom za koji navijam.
Man. United je u ovu sezonu ušao bez 2 od 3 prva napadača. Otišli su Ronaldo i Tevez i bio sam ubeđen da će se sadašnji sastav mnogo mučiti da izbori čak i plasman u LŠ. O nekoj borbi do zadnjeg kola nisam ni pomišljao, a još manje da bi jedan gol iz očiglednog ofsajda mogao da bude presudan.
Na početku je bilo problema, ali kako su meseci prolazili tako je Manchester pronalazio igru i delovao sve ubedljivije. Wayne Rooney je odigrao sezonu za pamćenje i da je imao bar još jednog saigrača koji bi mogao, makar približno, da ga "isprati", situacija bi verovatno bila drugačija. Po meni je prvi kandidat za tako šta trebao da bude Dimitar Berbatov. Čovek koji je plaćen 30,75 miliona funti, a koji je za dve sezone u MUFC-u postigao tek 26 golova, naspram 46 u isto toliko sezona u dresu Tottenham-a, svakako je najveće razočarenje. Drugo veliko razočarenje je Michael Carrick. Razumem da igrač, s vremena na vreme ima uspone i padove, ali po prvi put vidim situaciju da jedan fudbaler čitavu godinu odigra potpuno van forme. Mislim da je došlo vreme da ova dvojica počnu da pakuju kofere i da bi SAF na spisku pojačanja, među prioritetima morao da ima jednog špica, a što se tiče sredine terena, mislim da će oporavljeni Owen Hargreaves biti najveći plus u narednoj sezoni.
Kad je Chelski 2006. osvojio svoju 3. titulu, na ovom istom mestu sam rekao da će Man. United uzeti 3 naredne!!!
Sada je Chelski došao do 4. i ... mislim da bi rečenicu sami mogli da završite?!?

wolfenstein

pre 13 godina

Bravo Chelsea,potpuni kaos ste napravili ove sezone, baš prije pet dana sam naručio Drogbin dres i jedva čekam da mi stigne preko ove naše spore pošte :D Ali nemojte po Tottenhamu, morate priznat kako su i oni bili jako dobri! Pozdrav iz Virovitice!

VanjaLFC

pre 13 godina

Chavski je najkvalitetnija ekipa u Engleskoj. Ocekivao sam da uzmu titulu jos pre poceka sezone.
Samo ova sezona je obelezena sudijskim greskama. Direktan duel na Old Toilet-u je resen uz pomoc sudije sto se na kraju ispostavilo kao i presudno.
Ipak cestitke Chavskom.

xx bata

pre 13 godina

Tim koji je u direktnim duelima sa timovima iz velike povedio sve utakmice i primio samo jedan gol a i taj je bio rukom, tim koji je imao dva seks skandala, tim koji je dao 103 gola...
E takav tim više nego zaslužuje titulu!

CHELSEA!!

JP

pre 13 godina

Jel' to golman naše reprezentacije primio 8 komada???
(JP, 9. maj 2010 19:12)

Ja lepo pitah da li je branio, što se vidi po znakovima pitanja a vi mi ocrniste post negativnim. Ne vidim gde je problem???

Ne mislim ništa loše o čoveku, naprotiv...

Aj sad svi po jedan pozitivan za podršku Stojkoviću!!!

Marko - zadovoljan navijac ManU-a

pre 13 godina

Cestitke Celziju na tituli, ne moze se reci da nisu zasluzili...

Sto se tice ManU-a, dobra sezona. Kao navijac mogu biti zadovoljan, s obzirom na pehove koje su imali.
Da je Berbatov iskoristio neke svoje prilike danas bi ManU slavio titulu.
Ali sta je tu je...sad je red da se ManU pojaca i pohod nazad na vrh sledece sezone!

Bice tesko,sezona ce biti mozda cak i neizvesnija od ove sezone kad se uzme u obzir kakve ekipe igraju u Premijer ligi!

Premijer liga, najaca liga na svetu! :)

djshilja

pre 13 godina

Čestitke Banetu i Nemanji na tituli, a treneru Vigana želim da sledeće godine trenira nekog petoligaša i da povede sa sobom Kirklanda i Polita da mu brane.A ti Vlado beži od tog raspada od tima...

Stefan

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.
(Milos RU, 9. maj 2010 19:02

Pa brate pobedili su 8:0,mislis da ne bi dobili bez pomoci sudija :) Bravo Bane,zelim da sledece godine budes bolji,zasluzio si to...Maticu zelim vise prilike da nam pokaze sta zna sledece godine

Nikola

pre 13 godina

Slobodno pricajte sta hocete to je sad nebitno,ali Chelsea je pokazao da je nahbolji klub ne samo po igri vec i psiholoski!!!Imali su dve sex afere i najtezi raspored pred kraj sezone i uspeli da se izbore sa svim tim!!!Vreme je bilo da malo Bane uzme titulu!!!Hrvati sta vam vredi Totttenhem kad Srbi vladaju najjacom ligom na svetu!!!Bravo CHELSEA bravo BANE!!!!

Duke

pre 13 godina

Tako to rade majstori!!! Najbolji tim bez ikakve sumnje. Kakav fudbal!

Danas 8 golova, 7 komada u tri utakmice, 5 komada u četiri i 4 u šest!!! 103 gola, pa vi vidite!

A ovaj pubertetlija koji je prvi komentarisao... Sine, idi gedaj stoni tenis. Ne znaš ti šta je fudbal.

ČELSI ŠAMPION!!!

Dante

pre 13 godina

moze li neko da mi objasni zasto je Vejn Runi proglasen za najboljeg igraca premijer lige ove godine, kad je Didier Drogba prvi strijelac i drugi asistent lige....??

Pantelinjo

pre 13 godina

Panter Vlada nije imao svoj dan!!!
(eusebio, 9. maj 2010 19:09)
Na žalost svih vas grobara Vlada nije branio ali će zato sigutno biti jedinica "Orlova" pa vi onda možete da navijate i protiv njega !!!

.......

pre 13 godina

Mislim da je Stojkovic vise pogresio sa izborom kluba nego sto je los golman, ovaj Vigan ce primiti 8-9 komada pa da mu je na golu i Bufon.

ај да не малеришемо више

pre 13 godina

И после Стојковић не зна кад прими два комада. Смешна је екипа овај Виган.

Mrksoni

pre 13 godina

Da je Stojke bio na golu primili bi 16 komada.Bas m je drago zbog Baneta koji je imao odlicnu sezonu iako nije igrao na svojoj pravoj poziciji.Takodjer i zbog Matica koji nas reprezentativni biser u buducnosti.

Пеки

pre 13 godina

Кол'ко овај Стојковић нема среће са избором клуба. Оде у тим у коме стандардни голман прима 8 комада , а њега држе на клупи. Владо , човече , пређи у неку мању лигу и буди сигуран да ћеш да браниш стандардно.

Честитке Банету и Немањи ( Матићу ) на титули , лепо је било видети нашу тробојку приликом прославе титуле.

Jowana

pre 13 godina

Sto je bilo bilo je...sezona je zavrsena, Celzi je osvojio!!! Ali danasnje sudjenje....smijesno....2 penala????? Sto sad nesto ne kazete, jer ste na sve strane pricali kako postoji zavjera protiv Celzija kada su Man Utd-u svirana 2 penala protiv Totenhema!!!
Uglavnom, neka je Celziju srecna titula, neka i Abramovicu malo svane!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!! 'Vidimo' se sledece sezone! :)

roman empire

pre 13 godina

Ahahaaha ko kaze da ja nisam poznat,kad ono Roman na slici.Cestitam Chelseu osvajanje titule sampiona Engleske,potpuno su je zasluzili jer su sve svoje direktne konkurente za titulu pobedili.

sasa

pre 13 godina

Kaze komentator na Pink Montenegro, kao "trener gostiju nije htio da eksperimentise sa Stojkovicem koji je na 6 utakmica koliko je branio otkad je dosao primio 12 golova" a ovaj umalo pa na jednoj da primi toliko, da se igralo jos 10 min laganooo...cestitke Ivanovicu i Maticu!

Jasin

pre 13 godina

Stojkovic nije branio pa izgleda da su sada navijaci Vigana zadovoljni.
Boze kako ste smesni, pa tom klubu ni Bufon ne bi pomogao a vi lupetate o Stojkovicu.
A pogotovo ovi sto prozivaju coveka koji nije ni branio, koji jadnici.

Goran

pre 13 godina

ljudi nemojte da pricate gluposti branio je treci golman,Vladimir Stojkovic je bio na klupi....
zato ga trener i nije poslao na teren....
a vi svi SRBI sram vas bilo umesto da mu dajete podrsku vama je milo da primi 8 komada,e pa nije....
ne kazem ovo zato sto ga volim,nego vi koji mu zelite zlo zelite zlo i reprezentaciji.
Kakvo bi bio njegovo vec veoma poljuljano samopouzdanje da je branio i danas jer je bilo ocigledno da celsi dati bar 5 komada,zato ga i trener nije stavio na gol...bar je on pokazao da je covek...
sramite se...

Ozbiljno?!

pre 13 godina

ajde sto ste kompleksasi al ne morate da budete i da se provaljujete lepo procitajte text i pisace da STOJKOVIC NIJE BRANIO na ovoj utakmici... Prosto neverovatno koliko neko moze da mrzi nekog ko mu nista nije uradio... You have no life...

blueisthecolour

pre 13 godina

BRAVO CELZI!!! BLUE IS THE COLOUR!!! Bravo za Baneta, bravo za Nemanju Matica, za srpsku zastavu..
Apsolutno zasluzena titula, sa 103 postignuta gola, najvise u istoriji premijer lige, sa svih 6 pobeda protiv velike cetvotke, tri sedmice i jednom osmicom na domacem terenu.. CELZI CELZI!!!

Swazilendjanin

pre 13 godina

A na terenu u trenutku proslave titule zastava SRBIJE.Ivanovic i Matic slave titulu i nose SRPSKU zastavu.Bravo Ivanovicu,bravo Maticu,bravo Chelsea,zasluzena titula...

blue boy

pre 13 godina

i da, konacno!!!! posle 3 godine posta stize jedna titula na stanford bridge!!!!! nema reci da se izrazi moja sreca :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Milos RU

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.

Vodolija

pre 13 godina

Stvarno volim Chelsea ali jos vise ih volim sada kada sam video srpsku zastavu da se vije u sred Londona na Stanford Bridge-u. Kakav osecaj... RESPECT

Swazilendjanin

pre 13 godina

A na terenu u trenutku proslave titule zastava SRBIJE.Ivanovic i Matic slave titulu i nose SRPSKU zastavu.Bravo Ivanovicu,bravo Maticu,bravo Chelsea,zasluzena titula...

Vodolija

pre 13 godina

Stvarno volim Chelsea ali jos vise ih volim sada kada sam video srpsku zastavu da se vije u sred Londona na Stanford Bridge-u. Kakav osecaj... RESPECT

sasa

pre 13 godina

Kaze komentator na Pink Montenegro, kao "trener gostiju nije htio da eksperimentise sa Stojkovicem koji je na 6 utakmica koliko je branio otkad je dosao primio 12 golova" a ovaj umalo pa na jednoj da primi toliko, da se igralo jos 10 min laganooo...cestitke Ivanovicu i Maticu!

Dante

pre 13 godina

moze li neko da mi objasni zasto je Vejn Runi proglasen za najboljeg igraca premijer lige ove godine, kad je Didier Drogba prvi strijelac i drugi asistent lige....??

blue boy

pre 13 godina

i da, konacno!!!! posle 3 godine posta stize jedna titula na stanford bridge!!!!! nema reci da se izrazi moja sreca :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.......

pre 13 godina

Mislim da je Stojkovic vise pogresio sa izborom kluba nego sto je los golman, ovaj Vigan ce primiti 8-9 komada pa da mu je na golu i Bufon.

JP

pre 13 godina

Jel' to golman naše reprezentacije primio 8 komada???
(JP, 9. maj 2010 19:12)

Ja lepo pitah da li je branio, što se vidi po znakovima pitanja a vi mi ocrniste post negativnim. Ne vidim gde je problem???

Ne mislim ništa loše o čoveku, naprotiv...

Aj sad svi po jedan pozitivan za podršku Stojkoviću!!!

Pantelinjo

pre 13 godina

Panter Vlada nije imao svoj dan!!!
(eusebio, 9. maj 2010 19:09)
Na žalost svih vas grobara Vlada nije branio ali će zato sigutno biti jedinica "Orlova" pa vi onda možete da navijate i protiv njega !!!

djshilja

pre 13 godina

Čestitke Banetu i Nemanji na tituli, a treneru Vigana želim da sledeće godine trenira nekog petoligaša i da povede sa sobom Kirklanda i Polita da mu brane.A ti Vlado beži od tog raspada od tima...

ај да не малеришемо више

pre 13 godina

И после Стојковић не зна кад прими два комада. Смешна је екипа овај Виган.

blueisthecolour

pre 13 godina

BRAVO CELZI!!! BLUE IS THE COLOUR!!! Bravo za Baneta, bravo za Nemanju Matica, za srpsku zastavu..
Apsolutno zasluzena titula, sa 103 postignuta gola, najvise u istoriji premijer lige, sa svih 6 pobeda protiv velike cetvotke, tri sedmice i jednom osmicom na domacem terenu.. CELZI CELZI!!!

Duke

pre 13 godina

Tako to rade majstori!!! Najbolji tim bez ikakve sumnje. Kakav fudbal!

Danas 8 golova, 7 komada u tri utakmice, 5 komada u četiri i 4 u šest!!! 103 gola, pa vi vidite!

A ovaj pubertetlija koji je prvi komentarisao... Sine, idi gedaj stoni tenis. Ne znaš ti šta je fudbal.

ČELSI ŠAMPION!!!

Milos RU

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.

Jasin

pre 13 godina

Stojkovic nije branio pa izgleda da su sada navijaci Vigana zadovoljni.
Boze kako ste smesni, pa tom klubu ni Bufon ne bi pomogao a vi lupetate o Stojkovicu.
A pogotovo ovi sto prozivaju coveka koji nije ni branio, koji jadnici.

xx bata

pre 13 godina

Tim koji je u direktnim duelima sa timovima iz velike povedio sve utakmice i primio samo jedan gol a i taj je bio rukom, tim koji je imao dva seks skandala, tim koji je dao 103 gola...
E takav tim više nego zaslužuje titulu!

CHELSEA!!

Stefan

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.
(Milos RU, 9. maj 2010 19:02

Pa brate pobedili su 8:0,mislis da ne bi dobili bez pomoci sudija :) Bravo Bane,zelim da sledece godine budes bolji,zasluzio si to...Maticu zelim vise prilike da nam pokaze sta zna sledece godine

Nikola

pre 13 godina

Slobodno pricajte sta hocete to je sad nebitno,ali Chelsea je pokazao da je nahbolji klub ne samo po igri vec i psiholoski!!!Imali su dve sex afere i najtezi raspored pred kraj sezone i uspeli da se izbore sa svim tim!!!Vreme je bilo da malo Bane uzme titulu!!!Hrvati sta vam vredi Totttenhem kad Srbi vladaju najjacom ligom na svetu!!!Bravo CHELSEA bravo BANE!!!!

Пеки

pre 13 godina

Кол'ко овај Стојковић нема среће са избором клуба. Оде у тим у коме стандардни голман прима 8 комада , а њега држе на клупи. Владо , човече , пређи у неку мању лигу и буди сигуран да ћеш да браниш стандардно.

Честитке Банету и Немањи ( Матићу ) на титули , лепо је било видети нашу тробојку приликом прославе титуле.

Goran

pre 13 godina

ljudi nemojte da pricate gluposti branio je treci golman,Vladimir Stojkovic je bio na klupi....
zato ga trener i nije poslao na teren....
a vi svi SRBI sram vas bilo umesto da mu dajete podrsku vama je milo da primi 8 komada,e pa nije....
ne kazem ovo zato sto ga volim,nego vi koji mu zelite zlo zelite zlo i reprezentaciji.
Kakvo bi bio njegovo vec veoma poljuljano samopouzdanje da je branio i danas jer je bilo ocigledno da celsi dati bar 5 komada,zato ga i trener nije stavio na gol...bar je on pokazao da je covek...
sramite se...

Marko - zadovoljan navijac ManU-a

pre 13 godina

Cestitke Celziju na tituli, ne moze se reci da nisu zasluzili...

Sto se tice ManU-a, dobra sezona. Kao navijac mogu biti zadovoljan, s obzirom na pehove koje su imali.
Da je Berbatov iskoristio neke svoje prilike danas bi ManU slavio titulu.
Ali sta je tu je...sad je red da se ManU pojaca i pohod nazad na vrh sledece sezone!

Bice tesko,sezona ce biti mozda cak i neizvesnija od ove sezone kad se uzme u obzir kakve ekipe igraju u Premijer ligi!

Premijer liga, najaca liga na svetu! :)

Ozbiljno?!

pre 13 godina

ajde sto ste kompleksasi al ne morate da budete i da se provaljujete lepo procitajte text i pisace da STOJKOVIC NIJE BRANIO na ovoj utakmici... Prosto neverovatno koliko neko moze da mrzi nekog ko mu nista nije uradio... You have no life...

roman empire

pre 13 godina

Ahahaaha ko kaze da ja nisam poznat,kad ono Roman na slici.Cestitam Chelseu osvajanje titule sampiona Engleske,potpuno su je zasluzili jer su sve svoje direktne konkurente za titulu pobedili.

dragan

pre 13 godina

Mislim da su Bane i Matic objasnili neke stvari :)))
Slika vrijedi vise od hiljadu rijeci :)))

http://img441.imageshack.us/img441/2941/sp325.jpg

Cobo

pre 13 godina

Svi ostali igraju fudbal,samo Englezi igraju totalni fudbal. Kad posle utakmice Engleske lige gledam neku italijansku ili spansku dodje mi muka. Celsiju cestitke za osvojenu titulu

Mrksoni

pre 13 godina

Da je Stojke bio na golu primili bi 16 komada.Bas m je drago zbog Baneta koji je imao odlicnu sezonu iako nije igrao na svojoj pravoj poziciji.Takodjer i zbog Matica koji nas reprezentativni biser u buducnosti.

Matt Le Tissier

pre 13 godina

Evo završila se još jedna sezona u Engleskoj i to, slobodno se može reći, manje-više očekivano.
Chelski je bio najveći favorit uoči početka sezone, u zadnje kolo su ušli sa bodom prednosti i nerezonski je bilo očekivati da bi jedan Wigan mogao da im pomrsi račune.
Osvojili su 4. titulu prvaka i sada su u tom segmentu uspeli da preteknu jedan Leeds ili Huddersfield Town.
Mislim da im treba čestitati na tom istorijskom uspehu, ali se ja, kao navijač Man. Utd-a ne bih previše njima bavio, već timom za koji navijam.
Man. United je u ovu sezonu ušao bez 2 od 3 prva napadača. Otišli su Ronaldo i Tevez i bio sam ubeđen da će se sadašnji sastav mnogo mučiti da izbori čak i plasman u LŠ. O nekoj borbi do zadnjeg kola nisam ni pomišljao, a još manje da bi jedan gol iz očiglednog ofsajda mogao da bude presudan.
Na početku je bilo problema, ali kako su meseci prolazili tako je Manchester pronalazio igru i delovao sve ubedljivije. Wayne Rooney je odigrao sezonu za pamćenje i da je imao bar još jednog saigrača koji bi mogao, makar približno, da ga "isprati", situacija bi verovatno bila drugačija. Po meni je prvi kandidat za tako šta trebao da bude Dimitar Berbatov. Čovek koji je plaćen 30,75 miliona funti, a koji je za dve sezone u MUFC-u postigao tek 26 golova, naspram 46 u isto toliko sezona u dresu Tottenham-a, svakako je najveće razočarenje. Drugo veliko razočarenje je Michael Carrick. Razumem da igrač, s vremena na vreme ima uspone i padove, ali po prvi put vidim situaciju da jedan fudbaler čitavu godinu odigra potpuno van forme. Mislim da je došlo vreme da ova dvojica počnu da pakuju kofere i da bi SAF na spisku pojačanja, među prioritetima morao da ima jednog špica, a što se tiče sredine terena, mislim da će oporavljeni Owen Hargreaves biti najveći plus u narednoj sezoni.
Kad je Chelski 2006. osvojio svoju 3. titulu, na ovom istom mestu sam rekao da će Man. United uzeti 3 naredne!!!
Sada je Chelski došao do 4. i ... mislim da bi rečenicu sami mogli da završite?!?

fica vankuver

pre 13 godina

Ne znam dokle su u Srbiji prenosili utakmicu,da li i proslavu ali Bane je doneo veliku Srpsku zastavu,pri slavlju nadam se da Englezi nece zameriti,i izvestaja se ne secam da je spomenut Matic.Engleski fudbal je ipak najlepsi za gledanje...Nadamo se najboljem na Svetskom prvenstvu i vreme jda se prekinu prepucavanja Zvezda i Partizan ,neka bude samo jedan tim i jedno srce ...

Jowana

pre 13 godina

Sto je bilo bilo je...sezona je zavrsena, Celzi je osvojio!!! Ali danasnje sudjenje....smijesno....2 penala????? Sto sad nesto ne kazete, jer ste na sve strane pricali kako postoji zavjera protiv Celzija kada su Man Utd-u svirana 2 penala protiv Totenhema!!!
Uglavnom, neka je Celziju srecna titula, neka i Abramovicu malo svane!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!! 'Vidimo' se sledece sezone! :)

Philippe Gilbert

pre 13 godina

Ne sporim da je Chelsea zasluzio titulu, to je na terenu vishe nego dokazao. Ali su mi mnogo smesni ovi silni navijaci Chelsea kojih nigde nije bilo dok Abramovich i pare nisu dosle. Za godinu ili dve ce da navijaju za Manchester City, garant. GLORYHUNTERS !
(Nemanja, 9. maj 2010 23:15)

Bilo je njih samo ti nisi znao za njih. Dok abramovic nije dosao skoro niko nije ni obracao paznju na celsi. Svi su gledali arsenal man utd liverpool i druge.

VanjaLFC

pre 13 godina

Chavski je najkvalitetnija ekipa u Engleskoj. Ocekivao sam da uzmu titulu jos pre poceka sezone.
Samo ova sezona je obelezena sudijskim greskama. Direktan duel na Old Toilet-u je resen uz pomoc sudije sto se na kraju ispostavilo kao i presudno.
Ipak cestitke Chavskom.

samo tetki da odnesem lek

pre 13 godina

Nazalost i Srbiju je zahvatila bolest "navijanja" za tamo neke burzujske klubove koji iskljucivo parama kupuju uspeh. MOgu da razumem da simpatisete neki klub zbog nacina igre, ali da se identifikujes sa njima to je vec idiotizam.

Arsenal

pre 13 godina

Na toj tekmi MU-Cel OBA tima su postigla po jedan neregularan gol.Jedino je prvi gol Celzija ,Joe Cole ,bio ok,tako da tvoja prica bas i ne stoji.

Mila

pre 13 godina

CHELSEA!!! ♥
Osvojena titula, postavljen rekord po broju datih golova u sezoni i Drogba najbolji strelac!!
Vise ne mogu da pozelim!
Volim vas!! ♥

Mourinho

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.
(Milos RU, 9. maj 2010 19:02)
______________________________

Naravno, jer je Barsa navikla da se njenim protivnicima iskljucuju igraci i da je sudije guraju kad zaskripi.

Pop

pre 13 godina

Najbolji strelac Premier lige D.Drogba! Najefikasnija ekipa svijeta 103 gola(oboren rekord koji je drzao manchester sa 96 golova)! Sampioni Ostrva! NOVA ERA POCINJE!!!!! The Blues! FOREVER WITH CHELSEA! :)))))) p.s. mnooooogoooo sam happy :)))) evo jedna cmoka i za tebe Bojana Bojanovic ;)

Nemanja

pre 13 godina

Ne sporim da je Chelsea zasluzio titulu, to je na terenu vishe nego dokazao. Ali su mi mnogo smesni ovi silni navijaci Chelsea kojih nigde nije bilo dok Abramovich i pare nisu dosle. Za godinu ili dve ce da navijaju za Manchester City, garant. GLORYHUNTERS !

djenoveze

pre 13 godina

Cestitke za Chealse. Posteno, bili su najbolji ove godine.
Takodje, dobra sezona za 'moj' ManUtd, nisam ocekivao borbu za sam vrh tabele do samog kraja. Uz par pojacanja vec sledece sezone se moze vratiti tiula.

Sve u svemu Premijer liga je bila odlicna ove sezone, iako su ucesnici LS malo zakazali. Kao i svi ljubitelji fudbala, nadam se da ce sledeca biti jos bolja i neizvesnija kada je u pitanju borba za titulu i ligu sampiona.

wolfenstein

pre 13 godina

Bravo Chelsea,potpuni kaos ste napravili ove sezone, baš prije pet dana sam naručio Drogbin dres i jedva čekam da mi stigne preko ove naše spore pošte :D Ali nemojte po Tottenhamu, morate priznat kako su i oni bili jako dobri! Pozdrav iz Virovitice!

string

pre 13 godina

Eto zasto Unitedu fali Ronaldo, brate, pa Chelsea je dao 103 a United 86 golova...sta mislite, da li bi ta razlika bila na snazi da je tu Portugalac...Ferguson je napravio gresku, uzeo je 94 miliona i glumio skrticu, dovodio slobodne igrace i na kraju se desilo ono sto su mnogi navijaci Uniteda predvidjali...to ih je kostalo LS i PL...

2+2=5

pre 13 godina

Pre svega, "Cestitke Celziju"!
A zasto niko ovde ne spominje kolike je premije (po igracu + treneru) spremio Abramovic nakon meca 1/8 finala LS (tj.poraza od Intera) ako osvoje ligu??? Za te pare, moze da se kupi ceo jedan tim za Championship.......Iskreno.

Gioseppe

pre 13 godina

Završi se ova jako zanimljiva sezona. Jedino vam ne valja u izveštaju šte ste napisali da Liverpul igra LE sledeće sezone. To još nije sigurno.
Vest Hem je solidno završio. Nerešeno u utakmici bez mnogo takmičarskog naboja. Ali dobro, ipak je Mančeste Siti među najboljim ekipa a Čekićari su pokazali da mogu sa svakim da se nadigravaju. COYI!

www.hammers-serbia.com

minkybozza

pre 13 godina

Da, jako...Prvi iz ofsajda, drugi iz neposojeceg penala, pa crveni karton...pa ti posle igraj. I cele sezone tako, a posle ManUtd ima protekciju. Da daaa!!

Milos RU

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.

Matt Le Tissier

pre 13 godina

Evo završila se još jedna sezona u Engleskoj i to, slobodno se može reći, manje-više očekivano.
Chelski je bio najveći favorit uoči početka sezone, u zadnje kolo su ušli sa bodom prednosti i nerezonski je bilo očekivati da bi jedan Wigan mogao da im pomrsi račune.
Osvojili su 4. titulu prvaka i sada su u tom segmentu uspeli da preteknu jedan Leeds ili Huddersfield Town.
Mislim da im treba čestitati na tom istorijskom uspehu, ali se ja, kao navijač Man. Utd-a ne bih previše njima bavio, već timom za koji navijam.
Man. United je u ovu sezonu ušao bez 2 od 3 prva napadača. Otišli su Ronaldo i Tevez i bio sam ubeđen da će se sadašnji sastav mnogo mučiti da izbori čak i plasman u LŠ. O nekoj borbi do zadnjeg kola nisam ni pomišljao, a još manje da bi jedan gol iz očiglednog ofsajda mogao da bude presudan.
Na početku je bilo problema, ali kako su meseci prolazili tako je Manchester pronalazio igru i delovao sve ubedljivije. Wayne Rooney je odigrao sezonu za pamćenje i da je imao bar još jednog saigrača koji bi mogao, makar približno, da ga "isprati", situacija bi verovatno bila drugačija. Po meni je prvi kandidat za tako šta trebao da bude Dimitar Berbatov. Čovek koji je plaćen 30,75 miliona funti, a koji je za dve sezone u MUFC-u postigao tek 26 golova, naspram 46 u isto toliko sezona u dresu Tottenham-a, svakako je najveće razočarenje. Drugo veliko razočarenje je Michael Carrick. Razumem da igrač, s vremena na vreme ima uspone i padove, ali po prvi put vidim situaciju da jedan fudbaler čitavu godinu odigra potpuno van forme. Mislim da je došlo vreme da ova dvojica počnu da pakuju kofere i da bi SAF na spisku pojačanja, među prioritetima morao da ima jednog špica, a što se tiče sredine terena, mislim da će oporavljeni Owen Hargreaves biti najveći plus u narednoj sezoni.
Kad je Chelski 2006. osvojio svoju 3. titulu, na ovom istom mestu sam rekao da će Man. United uzeti 3 naredne!!!
Sada je Chelski došao do 4. i ... mislim da bi rečenicu sami mogli da završite?!?

Mrksoni

pre 13 godina

Da je Stojke bio na golu primili bi 16 komada.Bas m je drago zbog Baneta koji je imao odlicnu sezonu iako nije igrao na svojoj pravoj poziciji.Takodjer i zbog Matica koji nas reprezentativni biser u buducnosti.

Jowana

pre 13 godina

Sto je bilo bilo je...sezona je zavrsena, Celzi je osvojio!!! Ali danasnje sudjenje....smijesno....2 penala????? Sto sad nesto ne kazete, jer ste na sve strane pricali kako postoji zavjera protiv Celzija kada su Man Utd-u svirana 2 penala protiv Totenhema!!!
Uglavnom, neka je Celziju srecna titula, neka i Abramovicu malo svane!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!! 'Vidimo' se sledece sezone! :)

Dante

pre 13 godina

moze li neko da mi objasni zasto je Vejn Runi proglasen za najboljeg igraca premijer lige ove godine, kad je Didier Drogba prvi strijelac i drugi asistent lige....??

Nemanja

pre 13 godina

Ne sporim da je Chelsea zasluzio titulu, to je na terenu vishe nego dokazao. Ali su mi mnogo smesni ovi silni navijaci Chelsea kojih nigde nije bilo dok Abramovich i pare nisu dosle. Za godinu ili dve ce da navijaju za Manchester City, garant. GLORYHUNTERS !

VanjaLFC

pre 13 godina

Chavski je najkvalitetnija ekipa u Engleskoj. Ocekivao sam da uzmu titulu jos pre poceka sezone.
Samo ova sezona je obelezena sudijskim greskama. Direktan duel na Old Toilet-u je resen uz pomoc sudije sto se na kraju ispostavilo kao i presudno.
Ipak cestitke Chavskom.

JP

pre 13 godina

Jel' to golman naše reprezentacije primio 8 komada???
(JP, 9. maj 2010 19:12)

Ja lepo pitah da li je branio, što se vidi po znakovima pitanja a vi mi ocrniste post negativnim. Ne vidim gde je problem???

Ne mislim ništa loše o čoveku, naprotiv...

Aj sad svi po jedan pozitivan za podršku Stojkoviću!!!

minkybozza

pre 13 godina

Da, jako...Prvi iz ofsajda, drugi iz neposojeceg penala, pa crveni karton...pa ti posle igraj. I cele sezone tako, a posle ManUtd ima protekciju. Da daaa!!

samo tetki da odnesem lek

pre 13 godina

Nazalost i Srbiju je zahvatila bolest "navijanja" za tamo neke burzujske klubove koji iskljucivo parama kupuju uspeh. MOgu da razumem da simpatisete neki klub zbog nacina igre, ali da se identifikujes sa njima to je vec idiotizam.

blue boy

pre 13 godina

i da, konacno!!!! posle 3 godine posta stize jedna titula na stanford bridge!!!!! nema reci da se izrazi moja sreca :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pantelinjo

pre 13 godina

Panter Vlada nije imao svoj dan!!!
(eusebio, 9. maj 2010 19:09)
Na žalost svih vas grobara Vlada nije branio ali će zato sigutno biti jedinica "Orlova" pa vi onda možete da navijate i protiv njega !!!

2+2=5

pre 13 godina

Pre svega, "Cestitke Celziju"!
A zasto niko ovde ne spominje kolike je premije (po igracu + treneru) spremio Abramovic nakon meca 1/8 finala LS (tj.poraza od Intera) ako osvoje ligu??? Za te pare, moze da se kupi ceo jedan tim za Championship.......Iskreno.

Vodolija

pre 13 godina

Stvarno volim Chelsea ali jos vise ih volim sada kada sam video srpsku zastavu da se vije u sred Londona na Stanford Bridge-u. Kakav osecaj... RESPECT

Swazilendjanin

pre 13 godina

A na terenu u trenutku proslave titule zastava SRBIJE.Ivanovic i Matic slave titulu i nose SRPSKU zastavu.Bravo Ivanovicu,bravo Maticu,bravo Chelsea,zasluzena titula...

Goran

pre 13 godina

ljudi nemojte da pricate gluposti branio je treci golman,Vladimir Stojkovic je bio na klupi....
zato ga trener i nije poslao na teren....
a vi svi SRBI sram vas bilo umesto da mu dajete podrsku vama je milo da primi 8 komada,e pa nije....
ne kazem ovo zato sto ga volim,nego vi koji mu zelite zlo zelite zlo i reprezentaciji.
Kakvo bi bio njegovo vec veoma poljuljano samopouzdanje da je branio i danas jer je bilo ocigledno da celsi dati bar 5 komada,zato ga i trener nije stavio na gol...bar je on pokazao da je covek...
sramite se...

ај да не малеришемо више

pre 13 godina

И после Стојковић не зна кад прими два комада. Смешна је екипа овај Виган.

Duke

pre 13 godina

Tako to rade majstori!!! Najbolji tim bez ikakve sumnje. Kakav fudbal!

Danas 8 golova, 7 komada u tri utakmice, 5 komada u četiri i 4 u šest!!! 103 gola, pa vi vidite!

A ovaj pubertetlija koji je prvi komentarisao... Sine, idi gedaj stoni tenis. Ne znaš ti šta je fudbal.

ČELSI ŠAMPION!!!

Pop

pre 13 godina

Najbolji strelac Premier lige D.Drogba! Najefikasnija ekipa svijeta 103 gola(oboren rekord koji je drzao manchester sa 96 golova)! Sampioni Ostrva! NOVA ERA POCINJE!!!!! The Blues! FOREVER WITH CHELSEA! :)))))) p.s. mnooooogoooo sam happy :)))) evo jedna cmoka i za tebe Bojana Bojanovic ;)

roman empire

pre 13 godina

Ahahaaha ko kaze da ja nisam poznat,kad ono Roman na slici.Cestitam Chelseu osvajanje titule sampiona Engleske,potpuno su je zasluzili jer su sve svoje direktne konkurente za titulu pobedili.

xx bata

pre 13 godina

Tim koji je u direktnim duelima sa timovima iz velike povedio sve utakmice i primio samo jedan gol a i taj je bio rukom, tim koji je imao dva seks skandala, tim koji je dao 103 gola...
E takav tim više nego zaslužuje titulu!

CHELSEA!!

Stefan

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.
(Milos RU, 9. maj 2010 19:02

Pa brate pobedili su 8:0,mislis da ne bi dobili bez pomoci sudija :) Bravo Bane,zelim da sledece godine budes bolji,zasluzio si to...Maticu zelim vise prilike da nam pokaze sta zna sledece godine

Marko - zadovoljan navijac ManU-a

pre 13 godina

Cestitke Celziju na tituli, ne moze se reci da nisu zasluzili...

Sto se tice ManU-a, dobra sezona. Kao navijac mogu biti zadovoljan, s obzirom na pehove koje su imali.
Da je Berbatov iskoristio neke svoje prilike danas bi ManU slavio titulu.
Ali sta je tu je...sad je red da se ManU pojaca i pohod nazad na vrh sledece sezone!

Bice tesko,sezona ce biti mozda cak i neizvesnija od ove sezone kad se uzme u obzir kakve ekipe igraju u Premijer ligi!

Premijer liga, najaca liga na svetu! :)

Mourinho

pre 13 godina

Klasika na Stanfordu, priznat gol iz ofsajda, sviran smesan penal, crveni za protivnika i igrac vise sat vremena. Pa tu ni Barsa nebi imala sta da trazi.
(Milos RU, 9. maj 2010 19:02)
______________________________

Naravno, jer je Barsa navikla da se njenim protivnicima iskljucuju igraci i da je sudije guraju kad zaskripi.

Mila

pre 13 godina

CHELSEA!!! ♥
Osvojena titula, postavljen rekord po broju datih golova u sezoni i Drogba najbolji strelac!!
Vise ne mogu da pozelim!
Volim vas!! ♥

Nikola

pre 13 godina

Slobodno pricajte sta hocete to je sad nebitno,ali Chelsea je pokazao da je nahbolji klub ne samo po igri vec i psiholoski!!!Imali su dve sex afere i najtezi raspored pred kraj sezone i uspeli da se izbore sa svim tim!!!Vreme je bilo da malo Bane uzme titulu!!!Hrvati sta vam vredi Totttenhem kad Srbi vladaju najjacom ligom na svetu!!!Bravo CHELSEA bravo BANE!!!!

Jasin

pre 13 godina

Stojkovic nije branio pa izgleda da su sada navijaci Vigana zadovoljni.
Boze kako ste smesni, pa tom klubu ni Bufon ne bi pomogao a vi lupetate o Stojkovicu.
A pogotovo ovi sto prozivaju coveka koji nije ni branio, koji jadnici.

blueisthecolour

pre 13 godina

BRAVO CELZI!!! BLUE IS THE COLOUR!!! Bravo za Baneta, bravo za Nemanju Matica, za srpsku zastavu..
Apsolutno zasluzena titula, sa 103 postignuta gola, najvise u istoriji premijer lige, sa svih 6 pobeda protiv velike cetvotke, tri sedmice i jednom osmicom na domacem terenu.. CELZI CELZI!!!

.......

pre 13 godina

Mislim da je Stojkovic vise pogresio sa izborom kluba nego sto je los golman, ovaj Vigan ce primiti 8-9 komada pa da mu je na golu i Bufon.

Arsenal

pre 13 godina

Na toj tekmi MU-Cel OBA tima su postigla po jedan neregularan gol.Jedino je prvi gol Celzija ,Joe Cole ,bio ok,tako da tvoja prica bas i ne stoji.

Ozbiljno?!

pre 13 godina

ajde sto ste kompleksasi al ne morate da budete i da se provaljujete lepo procitajte text i pisace da STOJKOVIC NIJE BRANIO na ovoj utakmici... Prosto neverovatno koliko neko moze da mrzi nekog ko mu nista nije uradio... You have no life...

wolfenstein

pre 13 godina

Bravo Chelsea,potpuni kaos ste napravili ove sezone, baš prije pet dana sam naručio Drogbin dres i jedva čekam da mi stigne preko ove naše spore pošte :D Ali nemojte po Tottenhamu, morate priznat kako su i oni bili jako dobri! Pozdrav iz Virovitice!

string

pre 13 godina

Eto zasto Unitedu fali Ronaldo, brate, pa Chelsea je dao 103 a United 86 golova...sta mislite, da li bi ta razlika bila na snazi da je tu Portugalac...Ferguson je napravio gresku, uzeo je 94 miliona i glumio skrticu, dovodio slobodne igrace i na kraju se desilo ono sto su mnogi navijaci Uniteda predvidjali...to ih je kostalo LS i PL...

Cobo

pre 13 godina

Svi ostali igraju fudbal,samo Englezi igraju totalni fudbal. Kad posle utakmice Engleske lige gledam neku italijansku ili spansku dodje mi muka. Celsiju cestitke za osvojenu titulu

Philippe Gilbert

pre 13 godina

Ne sporim da je Chelsea zasluzio titulu, to je na terenu vishe nego dokazao. Ali su mi mnogo smesni ovi silni navijaci Chelsea kojih nigde nije bilo dok Abramovich i pare nisu dosle. Za godinu ili dve ce da navijaju za Manchester City, garant. GLORYHUNTERS !
(Nemanja, 9. maj 2010 23:15)

Bilo je njih samo ti nisi znao za njih. Dok abramovic nije dosao skoro niko nije ni obracao paznju na celsi. Svi su gledali arsenal man utd liverpool i druge.

Пеки

pre 13 godina

Кол'ко овај Стојковић нема среће са избором клуба. Оде у тим у коме стандардни голман прима 8 комада , а њега држе на клупи. Владо , човече , пређи у неку мању лигу и буди сигуран да ћеш да браниш стандардно.

Честитке Банету и Немањи ( Матићу ) на титули , лепо је било видети нашу тробојку приликом прославе титуле.

djshilja

pre 13 godina

Čestitke Banetu i Nemanji na tituli, a treneru Vigana želim da sledeće godine trenira nekog petoligaša i da povede sa sobom Kirklanda i Polita da mu brane.A ti Vlado beži od tog raspada od tima...

dragan

pre 13 godina

Mislim da su Bane i Matic objasnili neke stvari :)))
Slika vrijedi vise od hiljadu rijeci :)))

http://img441.imageshack.us/img441/2941/sp325.jpg

sasa

pre 13 godina

Kaze komentator na Pink Montenegro, kao "trener gostiju nije htio da eksperimentise sa Stojkovicem koji je na 6 utakmica koliko je branio otkad je dosao primio 12 golova" a ovaj umalo pa na jednoj da primi toliko, da se igralo jos 10 min laganooo...cestitke Ivanovicu i Maticu!

fica vankuver

pre 13 godina

Ne znam dokle su u Srbiji prenosili utakmicu,da li i proslavu ali Bane je doneo veliku Srpsku zastavu,pri slavlju nadam se da Englezi nece zameriti,i izvestaja se ne secam da je spomenut Matic.Engleski fudbal je ipak najlepsi za gledanje...Nadamo se najboljem na Svetskom prvenstvu i vreme jda se prekinu prepucavanja Zvezda i Partizan ,neka bude samo jedan tim i jedno srce ...

djenoveze

pre 13 godina

Cestitke za Chealse. Posteno, bili su najbolji ove godine.
Takodje, dobra sezona za 'moj' ManUtd, nisam ocekivao borbu za sam vrh tabele do samog kraja. Uz par pojacanja vec sledece sezone se moze vratiti tiula.

Sve u svemu Premijer liga je bila odlicna ove sezone, iako su ucesnici LS malo zakazali. Kao i svi ljubitelji fudbala, nadam se da ce sledeca biti jos bolja i neizvesnija kada je u pitanju borba za titulu i ligu sampiona.

Gioseppe

pre 13 godina

Završi se ova jako zanimljiva sezona. Jedino vam ne valja u izveštaju šte ste napisali da Liverpul igra LE sledeće sezone. To još nije sigurno.
Vest Hem je solidno završio. Nerešeno u utakmici bez mnogo takmičarskog naboja. Ali dobro, ipak je Mančeste Siti među najboljim ekipa a Čekićari su pokazali da mogu sa svakim da se nadigravaju. COYI!

www.hammers-serbia.com