Subota, 08.05.2010.

22:35

Petrović: "O ovome sam sanjao"

Strelac pobedonosnog gola za Partizan na 138. večitom derbiju Radosav Petrović rekao je da je o takvom trenutku sanjao kada je počinjao svoju karijeru.

Izvor: LB

Petroviæ: "O ovome sam sanjao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Zare

pre 13 godina

Prvo. Sramota je da sada navijači Partizana veličaju našu ligu i govore da se kod nas tobož i ne igra tako loš fudbal. Ko god bio prvak mi imamo jednu od najgorih i najneregularnijih liga u ovom delu sveta! A FSS bi trebalo raspustiti, klubove privatizovati i tako privatizovani da prave novi FSS. Drugo. Penal nad Kaduom je čist kao suza. Sve druge priče su besmislene . Te, to je REMPLOVANJE, te namerno se sapleo o nogu Krste, te usporavao je a nije ubrzavao... Penal je bio i tačka. Uopšte nije važno kako bi to uticalo na dalji tok utakmice i da li bi Zvezda primila još 5 komada. Zvezda je juče zaslužila da izgubi i to je jasno kao dan ali to opet ne menja na činjenici da je penal postojao. Treće. U istoriji derbija za Zvezdu je dosudjen 21 penal a za Partizan 19. Ja tu ne vidim da je Zvezda u nekom drastičnom smislu favorizovana spram Partizana. Četvro. Osim penala sudjenje je i juče generalno bilo loše. Zašto, videlo se u prvih 5 minuta. Svirano je već do tada 10 faulova, uglavnom beznačajna guranja ... Seckana je igra do besmisla skoro celu utakmicu. Ipak, ovaj se kriterijum menjao kako je utakmica odmicala te neki startovi i nisu karaterisani kao prekršaji pogotovu ako su u šesnaestercu i oko njega. Arbitar je bio tipičan pretstavnik naše sudijske organizacije bez autoriteta i hrabrosti da donosi presudne odluke.

Krle

pre 13 godina

Mladen Krstajic me je odusevio kako je odigrao. Jedina greska koju je napravio je na pocetku kad je naleteo na Lazetica. Ali valjda je hteo da mu pokaze ko je gazda na JNA. Hvala ti Mladene sto igras kao da ti je 25 godina.
(mikicar, 8. maj 2010 23:06)

Identicno je Lazetic pre toga startovao na Lomica, samo o tome niko ne prica, "cika" Krle mu je samo odma stavio do znanja da to ne prolazi na JNA i da ne mogu da nas biju. Apsolutno je uradio ispravnu stvar, jer je Lazetic krenuo prljavo od pocetka. Ovako je naleteo na zid i shvatio da ne moze bas tako da se ponasa. Krle je odigrao kao u najboljim danima, mada ko prati utakmice Partizana, moze da vidi da je Krle na svakoj utakmici ovako pozrtvovan, da skace ko lud, uklizava, trci, "tuce" se sa napadacima, komanduje odbranom, hrabri i bodri mladje igrace...pravi kapiten! Hvala mu za sve prikazano sa 36 godina, mnogi treba da se ugledaju na njega.

delija

pre 13 godina

ja i dalje samo cujem penal, penal, penal! igrajte fudbal, vidi se da je Kadu, umesto da krene ka golu jer je bio dva metra ispred Krstajica, cekao kontakt da bi pao?! umesto da potrci jer je sigurno brzi od mladjanog Krstajica on usporava, vidi se da nije ni imao zelju da sutne ka golu, sramota!!

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Fudbal generalno bedan,ali svaki normalan i realan covek je video da Partizan igra igru koja iole lici na fudbal,a zvezda kao cele sezone na snagu.Moze da kaze ko sta hoce ali je Partizan trenutno najbolja ekipa u Srbiji.

eskorijal

pre 13 godina

Gospodo zvezdasi, u dva derbija ove godine napravili ste jednu i po sansu, a niste postigli nijedan gol! Ah, da, nije bilo nijednog penala, zato...

trece oko

pre 13 godina

Najjaca scena:
Igraci zvezde ocekuju penal i trce ka sudiji, igraci partizana uzimaju loptu i jure ka golu zvezde.
E zato je zvezda tu gde jeste!!!

Petrovic je mene odusevio protiv Fenerbahcea u Beogradu. Decko je tada prvi put igrao za Partizan, a objasnio je celoj evropi kako se igra. Tada je druga postava partizana pregazila turke a Petrovic objasnio neke stvari. Ovaj gol je viza za Juznu Afriku i neku od boljih evropskih ekipa. Hvala ti za gol i sto si nagradio moju veru u tebe.

A novinari neka pumpaju cenu igracima zvezde pricama o agentima Deportiva i Standarda. Lekic, Jevtic, Ninkov i sl. nisu ni za ovu nasu ligu.
Sve sam ovo govorio i ranije... Danas je samo stigla potvrda ocekivanog

srbin

pre 13 godina

Судија је при резултату 0:0 требао да свира пенал ако иоле познаје правила фудбала. Баш ме брига што смо куртонски одиграли као што јесно . Ако направимо само једну шансу у току утакмице и она буде завршена тако што је крстајић фаулом спречио Кадуа да " елегантно гурне лопту и само је шутне
јебеном левом ногом" онда има да се испоштују правила и да се суди пенал. Шта је ту нејасно? Не разумем, лоше смо одиграли па због тога немамо право на нормално суђење ?

sonja

pre 13 godina

tesko je danas biti partizaan i navijac kluba koji mora da osvoji titulu ne birajuci sredstva moze da sanja o ligi sampiona sa ovakvim timom i rukovodstvom pozdrav svima koij prate fudbal molim za malo mesta za mene mislim da je realno ovo sto sam rekao hval

DrPedja

pre 13 godina

Dje se dede Majo, da on malo prokomentarise sudjenje? Kako vas bre nije sramota? Moze li se pobediti sa 30% poseda lopte i bez ijednog suta u okvir gola? Podsecanja radi, toliko suteva ste imali i u Kuli!

srbijasine

pre 13 godina

"Trka za titulu još nije gotova, ali je malo verovatno da će 'crno-beli' ispustiti četiri boda prednosti"

zaboravio je da kaze da je jos manje verovatno da ce zvezda uzeti svih 6 bodova.

mikicar

pre 13 godina

Lazeticu kako te bre nije sramota? Citavo prvenstvo padate po 16-ercu i dobijate penale na mufte. Zar si i titulu hteo tako da osvojis, u direktnom duelu sa Partizanom???
Mladen Krstajic me je odusevio kako je odigrao. Jedina greska koju je napravio je na pocetku kad je naleteo na Lazetica. Ali valjda je hteo da mu pokaze ko je gazda na JNA. Hvala ti Mladene sto igras kao da ti je 25 godina.

SASA

pre 13 godina

JADAN SI TI LAZETICU..TEBI BI NAJBOLJE BILO DA BATALIS SA FUDBALOM...PA POSTO CELU UTAKMICU KOMENTARISES SA SUDIJAMA,SUPARNICKIM IGRACIMA RADI TO U NEKOM STUDIJU...TO JE DOKAZ DA NISI FIZICKI SPREMAN...MA KAD MOGU LUKIC I ADZIC DA VODE ZVEZDU STO I TI NEBI MOGAO BITI NJEN KAPITEN...E ZVEZDO

Cigan

pre 13 godina

Realno, ocajno smo odigrali. Posle 20.minuta nas nigde nije bilo. Zasluzena pobeda Partizana. Cestitam im.
Ali penali su cisti kao suza! Kako god okrenes.
1.penal - Kadu:
-to sto nije odmah krenuo prema golu ili sutnuo iz prve nije opravdanje za nesviranje penala. MENE ON NERVIRA ZBOG TOGA - PSOVAO SAM GA IZ SVEG GLASA, ali to nema nikakve veze. Krstajic ga je sapleo i kao zadnji igrac treba i crveni da dobije za to!
2.penal - Lazetic:
-opravdanje je da nije isao prema golu i dao je predug for lopti. On je mogao da krene i na Mesec a da je sutne prema Jupiteru, ON JE SAPLETEN!
3.Sudija je bio blizu u obe situacije, i ne mogu da prihvatim "slobodnu procenu" za ciste penale.
Ja tol'ko o fudbalu i sudjenju u korist Zvezde.

MJ23

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu,ali je stvarno sramota da se sada žalimo na bilo koga...Žalosna je naša igra,doduše ni Partizan nije ništa bolji,ali zasluženo su pobedili...Zvezda nije imali nijednu,ali nijednu akciju koja je bila ozbiljnija po gol.Kažu,Lekić se nije video,a kako da se vidi kada ni jednu upotrebljivu loptu nije dobio.Lazetić,Vilotić i Stamenković su jedini vredni pomena.Takodje,Ratka nema potreba da komentarišem,barem mislim da nema potrebe.Partizan da je bio imalo pametan,trebao je ovakvoj Zvezdi 3 gola da da.Žalostan je,gospodo,naš fudbal!!!P.S.Najjači utisak ipak ostavlja "nepristrasan" komentator,stručan govor istog i ona statistika dole("najbolji trkači",kao da su konji):)

garavi

pre 13 godina

Da li je covek izjavio "Trka za titulu jos nije gotova??"

Pa u kojoj on ligi igra??
U nasoj da se ovo desilo pre 10 kola, trka bi bila gotova..

Kakav optimista, kakav klise!

posmatrac

pre 13 godina

Daj bre lazeticu, mani se vise corava posla, pa ti si prvi trebao da dobijes crveni zbog onakvog ponasanja, pa ej bre zar ti nisu rekli da je Arkan ubijen, nema vise mangupiranja sine. Vi bre sansu ne mozete da napravite i umesto da cutis ti kukas za penale, koji veze nemaju....sramota za tebe, mada i nije, to je tvoj nivo

pfc4paok

pre 13 godina

Lekic igrao kao kad se na Dzojstiku pokvare strelice i brzo trcanje.. :) To je nas reprezentativac.. Hhh..
Dok Petrovic "nije zasluzio".. Cccc :)

theGreat

pre 13 godina

Ovi vise i nemaju osecaj sta je penal. Kakve sporne situacije? Sporno je samo da li je fudbal ono sto vi igrate. Mada ni ovi moji nisu nesto mnogo bolji.

JaXA

pre 13 godina

Bravo Raco,zacepio si usta dusebrizncima!A vidim komentare u prvom clanku koji je obljavljen,tipa OVO SU NAM NAJBOLJI TIMOVI?! ; KAKO OCAJAN FUDBAl ; JADAN NAM JE FUDBAL KAD NAM JE OVO DERBI ; i da dalje ne nabrajam.Pa ako vam ne odgovara idite navijajte za West Ham,Barcelonu,Milan i ostale.Nerazumem kako neko iz Srbije moze da navija za strani klub,ali to su izgleda navijaci Zvezda koji su shvatili da nece jos skoro osvojiti neku titulu pa se okrenuli drugim klubovima.NAPRED PARTIZAN

Analiticar

pre 13 godina

Trava, vlaznost vazduha, vetrovi, atmosferski pritisak,nadmorska visina, temperatura, sudije, Tole... samo kad bi vi znali da igrate... niste se , bre, videli na terenu...

гробар до гроба

pre 13 godina

Била је силазна. Дробњак је био у ауту. Гепековали су судију. Био је пенал. Као што неко већ рече данас, за вас је највећи успех кад неко победи Партизан на фајнал фору Евролиге. Нисам упознат да ли сте случајно у побратимским односима са навијачима Про Река а уколико то нисте онда под хитно да постанете пре следећег викенда. Гани немојте да тугујете, титулу сте изгубили у фудбалу али имате још шанси да "освојите" Евролигу, Олимпиакос игра сутра са Барселоном (мада су "Вам" шансе мале)

delija

pre 13 godina

Svaka cas t za gol, ja sam bio na stadionu i iskreno odusevio me , podsetio me na zigica protiv rome. Inace sad videh na sosu da smo osteceni za penal nad kaduom, ali mozda je i bolje sto nije sviran jer mi za 90 minuta nismo sutnuli, a sa tim penalom bi dobili verovatno.
Nadam se da sad lukic i adzic nece spavati od poziva sa raznih strana zasto su menjali pizona a stavili dostanica koji na mecu koji mora da se dobija igra za 0-0 i ne pokusava da pobedi

Grobar a Srbin

pre 13 godina

Lazeticu nauci da sportski primis poraz. Niste sutnuli na gol, a bacali ste se po obicaju da vam se svira penal. A ako pricas o regularnosti, seti se Smedereva. Kad kazes da ste pokrali Smederevo i da su sudije tog meca bile sramota, neko ce ti verovati. Inace, pola penala koje ste dobili ove sezone nisu postojali. Idi zagrli se s Lukicem, Adzicem, Kleutom, Vesicem, Vlahovicem...

sex sex sex on the pitch

pre 13 godina

Za sve navijace zvezde koji su bili na utakmici, ako se pitate zasto vam se ceo stadion smejao odgovor je naopako napisano slovo "lj" na paroli

Inace mislim da delije najvise boli to sto su Grobari u ovom trenutku kao grupa jachi od njih. Pod ovim ne mislim na fizicki obracun navijaca vec na organizaciju tribine. Derbi je sto se tice Grobara bio veoma sadrzajan - 2 koreografije, 2 bakljade, barjak i baner gde se prozivaju navijaci zvezde zbog gej-lezbejske populacije.

Moram da pohvalim bocni zapad tj ulaz "E" jer smo stvarno dobro navijali iako zvanicno ne pripadamo jugu. Po mojoj proceni bilo je oko 10.000 najvatrenijih navijaca Partizana (onih sto su pevali)

I da, toliko o "tole prosiri im stadion dolazi 20.000 delija"

mikicar

pre 13 godina

Lazeticu kako te bre nije sramota? Citavo prvenstvo padate po 16-ercu i dobijate penale na mufte. Zar si i titulu hteo tako da osvojis, u direktnom duelu sa Partizanom???
Mladen Krstajic me je odusevio kako je odigrao. Jedina greska koju je napravio je na pocetku kad je naleteo na Lazetica. Ali valjda je hteo da mu pokaze ko je gazda na JNA. Hvala ti Mladene sto igras kao da ti je 25 godina.

гробар до гроба

pre 13 godina

Била је силазна. Дробњак је био у ауту. Гепековали су судију. Био је пенал. Као што неко већ рече данас, за вас је највећи успех кад неко победи Партизан на фајнал фору Евролиге. Нисам упознат да ли сте случајно у побратимским односима са навијачима Про Река а уколико то нисте онда под хитно да постанете пре следећег викенда. Гани немојте да тугујете, титулу сте изгубили у фудбалу али имате још шанси да "освојите" Евролигу, Олимпиакос игра сутра са Барселоном (мада су "Вам" шансе мале)

trece oko

pre 13 godina

Najjaca scena:
Igraci zvezde ocekuju penal i trce ka sudiji, igraci partizana uzimaju loptu i jure ka golu zvezde.
E zato je zvezda tu gde jeste!!!

Petrovic je mene odusevio protiv Fenerbahcea u Beogradu. Decko je tada prvi put igrao za Partizan, a objasnio je celoj evropi kako se igra. Tada je druga postava partizana pregazila turke a Petrovic objasnio neke stvari. Ovaj gol je viza za Juznu Afriku i neku od boljih evropskih ekipa. Hvala ti za gol i sto si nagradio moju veru u tebe.

A novinari neka pumpaju cenu igracima zvezde pricama o agentima Deportiva i Standarda. Lekic, Jevtic, Ninkov i sl. nisu ni za ovu nasu ligu.
Sve sam ovo govorio i ranije... Danas je samo stigla potvrda ocekivanog

posmatrac

pre 13 godina

Daj bre lazeticu, mani se vise corava posla, pa ti si prvi trebao da dobijes crveni zbog onakvog ponasanja, pa ej bre zar ti nisu rekli da je Arkan ubijen, nema vise mangupiranja sine. Vi bre sansu ne mozete da napravite i umesto da cutis ti kukas za penale, koji veze nemaju....sramota za tebe, mada i nije, to je tvoj nivo

pfc4paok

pre 13 godina

Lekic igrao kao kad se na Dzojstiku pokvare strelice i brzo trcanje.. :) To je nas reprezentativac.. Hhh..
Dok Petrovic "nije zasluzio".. Cccc :)

sex sex sex on the pitch

pre 13 godina

Za sve navijace zvezde koji su bili na utakmici, ako se pitate zasto vam se ceo stadion smejao odgovor je naopako napisano slovo "lj" na paroli

Inace mislim da delije najvise boli to sto su Grobari u ovom trenutku kao grupa jachi od njih. Pod ovim ne mislim na fizicki obracun navijaca vec na organizaciju tribine. Derbi je sto se tice Grobara bio veoma sadrzajan - 2 koreografije, 2 bakljade, barjak i baner gde se prozivaju navijaci zvezde zbog gej-lezbejske populacije.

Moram da pohvalim bocni zapad tj ulaz "E" jer smo stvarno dobro navijali iako zvanicno ne pripadamo jugu. Po mojoj proceni bilo je oko 10.000 najvatrenijih navijaca Partizana (onih sto su pevali)

I da, toliko o "tole prosiri im stadion dolazi 20.000 delija"

theGreat

pre 13 godina

Ovi vise i nemaju osecaj sta je penal. Kakve sporne situacije? Sporno je samo da li je fudbal ono sto vi igrate. Mada ni ovi moji nisu nesto mnogo bolji.

SASA

pre 13 godina

JADAN SI TI LAZETICU..TEBI BI NAJBOLJE BILO DA BATALIS SA FUDBALOM...PA POSTO CELU UTAKMICU KOMENTARISES SA SUDIJAMA,SUPARNICKIM IGRACIMA RADI TO U NEKOM STUDIJU...TO JE DOKAZ DA NISI FIZICKI SPREMAN...MA KAD MOGU LUKIC I ADZIC DA VODE ZVEZDU STO I TI NEBI MOGAO BITI NJEN KAPITEN...E ZVEZDO

garavi

pre 13 godina

Da li je covek izjavio "Trka za titulu jos nije gotova??"

Pa u kojoj on ligi igra??
U nasoj da se ovo desilo pre 10 kola, trka bi bila gotova..

Kakav optimista, kakav klise!

srbijasine

pre 13 godina

"Trka za titulu još nije gotova, ali je malo verovatno da će 'crno-beli' ispustiti četiri boda prednosti"

zaboravio je da kaze da je jos manje verovatno da ce zvezda uzeti svih 6 bodova.

DrPedja

pre 13 godina

Dje se dede Majo, da on malo prokomentarise sudjenje? Kako vas bre nije sramota? Moze li se pobediti sa 30% poseda lopte i bez ijednog suta u okvir gola? Podsecanja radi, toliko suteva ste imali i u Kuli!

Analiticar

pre 13 godina

Trava, vlaznost vazduha, vetrovi, atmosferski pritisak,nadmorska visina, temperatura, sudije, Tole... samo kad bi vi znali da igrate... niste se , bre, videli na terenu...

Grobar a Srbin

pre 13 godina

Lazeticu nauci da sportski primis poraz. Niste sutnuli na gol, a bacali ste se po obicaju da vam se svira penal. A ako pricas o regularnosti, seti se Smedereva. Kad kazes da ste pokrali Smederevo i da su sudije tog meca bile sramota, neko ce ti verovati. Inace, pola penala koje ste dobili ove sezone nisu postojali. Idi zagrli se s Lukicem, Adzicem, Kleutom, Vesicem, Vlahovicem...

JaXA

pre 13 godina

Bravo Raco,zacepio si usta dusebrizncima!A vidim komentare u prvom clanku koji je obljavljen,tipa OVO SU NAM NAJBOLJI TIMOVI?! ; KAKO OCAJAN FUDBAl ; JADAN NAM JE FUDBAL KAD NAM JE OVO DERBI ; i da dalje ne nabrajam.Pa ako vam ne odgovara idite navijajte za West Ham,Barcelonu,Milan i ostale.Nerazumem kako neko iz Srbije moze da navija za strani klub,ali to su izgleda navijaci Zvezda koji su shvatili da nece jos skoro osvojiti neku titulu pa se okrenuli drugim klubovima.NAPRED PARTIZAN

Krle

pre 13 godina

Mladen Krstajic me je odusevio kako je odigrao. Jedina greska koju je napravio je na pocetku kad je naleteo na Lazetica. Ali valjda je hteo da mu pokaze ko je gazda na JNA. Hvala ti Mladene sto igras kao da ti je 25 godina.
(mikicar, 8. maj 2010 23:06)

Identicno je Lazetic pre toga startovao na Lomica, samo o tome niko ne prica, "cika" Krle mu je samo odma stavio do znanja da to ne prolazi na JNA i da ne mogu da nas biju. Apsolutno je uradio ispravnu stvar, jer je Lazetic krenuo prljavo od pocetka. Ovako je naleteo na zid i shvatio da ne moze bas tako da se ponasa. Krle je odigrao kao u najboljim danima, mada ko prati utakmice Partizana, moze da vidi da je Krle na svakoj utakmici ovako pozrtvovan, da skace ko lud, uklizava, trci, "tuce" se sa napadacima, komanduje odbranom, hrabri i bodri mladje igrace...pravi kapiten! Hvala mu za sve prikazano sa 36 godina, mnogi treba da se ugledaju na njega.

MJ23

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu,ali je stvarno sramota da se sada žalimo na bilo koga...Žalosna je naša igra,doduše ni Partizan nije ništa bolji,ali zasluženo su pobedili...Zvezda nije imali nijednu,ali nijednu akciju koja je bila ozbiljnija po gol.Kažu,Lekić se nije video,a kako da se vidi kada ni jednu upotrebljivu loptu nije dobio.Lazetić,Vilotić i Stamenković su jedini vredni pomena.Takodje,Ratka nema potreba da komentarišem,barem mislim da nema potrebe.Partizan da je bio imalo pametan,trebao je ovakvoj Zvezdi 3 gola da da.Žalostan je,gospodo,naš fudbal!!!P.S.Najjači utisak ipak ostavlja "nepristrasan" komentator,stručan govor istog i ona statistika dole("najbolji trkači",kao da su konji):)

delija

pre 13 godina

Svaka cas t za gol, ja sam bio na stadionu i iskreno odusevio me , podsetio me na zigica protiv rome. Inace sad videh na sosu da smo osteceni za penal nad kaduom, ali mozda je i bolje sto nije sviran jer mi za 90 minuta nismo sutnuli, a sa tim penalom bi dobili verovatno.
Nadam se da sad lukic i adzic nece spavati od poziva sa raznih strana zasto su menjali pizona a stavili dostanica koji na mecu koji mora da se dobija igra za 0-0 i ne pokusava da pobedi

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Fudbal generalno bedan,ali svaki normalan i realan covek je video da Partizan igra igru koja iole lici na fudbal,a zvezda kao cele sezone na snagu.Moze da kaze ko sta hoce ali je Partizan trenutno najbolja ekipa u Srbiji.

delija

pre 13 godina

ja i dalje samo cujem penal, penal, penal! igrajte fudbal, vidi se da je Kadu, umesto da krene ka golu jer je bio dva metra ispred Krstajica, cekao kontakt da bi pao?! umesto da potrci jer je sigurno brzi od mladjanog Krstajica on usporava, vidi se da nije ni imao zelju da sutne ka golu, sramota!!

eskorijal

pre 13 godina

Gospodo zvezdasi, u dva derbija ove godine napravili ste jednu i po sansu, a niste postigli nijedan gol! Ah, da, nije bilo nijednog penala, zato...

srbin

pre 13 godina

Судија је при резултату 0:0 требао да свира пенал ако иоле познаје правила фудбала. Баш ме брига што смо куртонски одиграли као што јесно . Ако направимо само једну шансу у току утакмице и она буде завршена тако што је крстајић фаулом спречио Кадуа да " елегантно гурне лопту и само је шутне
јебеном левом ногом" онда има да се испоштују правила и да се суди пенал. Шта је ту нејасно? Не разумем, лоше смо одиграли па због тога немамо право на нормално суђење ?

Cigan

pre 13 godina

Realno, ocajno smo odigrali. Posle 20.minuta nas nigde nije bilo. Zasluzena pobeda Partizana. Cestitam im.
Ali penali su cisti kao suza! Kako god okrenes.
1.penal - Kadu:
-to sto nije odmah krenuo prema golu ili sutnuo iz prve nije opravdanje za nesviranje penala. MENE ON NERVIRA ZBOG TOGA - PSOVAO SAM GA IZ SVEG GLASA, ali to nema nikakve veze. Krstajic ga je sapleo i kao zadnji igrac treba i crveni da dobije za to!
2.penal - Lazetic:
-opravdanje je da nije isao prema golu i dao je predug for lopti. On je mogao da krene i na Mesec a da je sutne prema Jupiteru, ON JE SAPLETEN!
3.Sudija je bio blizu u obe situacije, i ne mogu da prihvatim "slobodnu procenu" za ciste penale.
Ja tol'ko o fudbalu i sudjenju u korist Zvezde.

sonja

pre 13 godina

tesko je danas biti partizaan i navijac kluba koji mora da osvoji titulu ne birajuci sredstva moze da sanja o ligi sampiona sa ovakvim timom i rukovodstvom pozdrav svima koij prate fudbal molim za malo mesta za mene mislim da je realno ovo sto sam rekao hval

Zare

pre 13 godina

Prvo. Sramota je da sada navijači Partizana veličaju našu ligu i govore da se kod nas tobož i ne igra tako loš fudbal. Ko god bio prvak mi imamo jednu od najgorih i najneregularnijih liga u ovom delu sveta! A FSS bi trebalo raspustiti, klubove privatizovati i tako privatizovani da prave novi FSS. Drugo. Penal nad Kaduom je čist kao suza. Sve druge priče su besmislene . Te, to je REMPLOVANJE, te namerno se sapleo o nogu Krste, te usporavao je a nije ubrzavao... Penal je bio i tačka. Uopšte nije važno kako bi to uticalo na dalji tok utakmice i da li bi Zvezda primila još 5 komada. Zvezda je juče zaslužila da izgubi i to je jasno kao dan ali to opet ne menja na činjenici da je penal postojao. Treće. U istoriji derbija za Zvezdu je dosudjen 21 penal a za Partizan 19. Ja tu ne vidim da je Zvezda u nekom drastičnom smislu favorizovana spram Partizana. Četvro. Osim penala sudjenje je i juče generalno bilo loše. Zašto, videlo se u prvih 5 minuta. Svirano je već do tada 10 faulova, uglavnom beznačajna guranja ... Seckana je igra do besmisla skoro celu utakmicu. Ipak, ovaj se kriterijum menjao kako je utakmica odmicala te neki startovi i nisu karaterisani kao prekršaji pogotovu ako su u šesnaestercu i oko njega. Arbitar je bio tipičan pretstavnik naše sudijske organizacije bez autoriteta i hrabrosti da donosi presudne odluke.

srbin

pre 13 godina

Судија је при резултату 0:0 требао да свира пенал ако иоле познаје правила фудбала. Баш ме брига што смо куртонски одиграли као што јесно . Ако направимо само једну шансу у току утакмице и она буде завршена тако што је крстајић фаулом спречио Кадуа да " елегантно гурне лопту и само је шутне
јебеном левом ногом" онда има да се испоштују правила и да се суди пенал. Шта је ту нејасно? Не разумем, лоше смо одиграли па због тога немамо право на нормално суђење ?

sonja

pre 13 godina

tesko je danas biti partizaan i navijac kluba koji mora da osvoji titulu ne birajuci sredstva moze da sanja o ligi sampiona sa ovakvim timom i rukovodstvom pozdrav svima koij prate fudbal molim za malo mesta za mene mislim da je realno ovo sto sam rekao hval

Cigan

pre 13 godina

Realno, ocajno smo odigrali. Posle 20.minuta nas nigde nije bilo. Zasluzena pobeda Partizana. Cestitam im.
Ali penali su cisti kao suza! Kako god okrenes.
1.penal - Kadu:
-to sto nije odmah krenuo prema golu ili sutnuo iz prve nije opravdanje za nesviranje penala. MENE ON NERVIRA ZBOG TOGA - PSOVAO SAM GA IZ SVEG GLASA, ali to nema nikakve veze. Krstajic ga je sapleo i kao zadnji igrac treba i crveni da dobije za to!
2.penal - Lazetic:
-opravdanje je da nije isao prema golu i dao je predug for lopti. On je mogao da krene i na Mesec a da je sutne prema Jupiteru, ON JE SAPLETEN!
3.Sudija je bio blizu u obe situacije, i ne mogu da prihvatim "slobodnu procenu" za ciste penale.
Ja tol'ko o fudbalu i sudjenju u korist Zvezde.

Zare

pre 13 godina

Prvo. Sramota je da sada navijači Partizana veličaju našu ligu i govore da se kod nas tobož i ne igra tako loš fudbal. Ko god bio prvak mi imamo jednu od najgorih i najneregularnijih liga u ovom delu sveta! A FSS bi trebalo raspustiti, klubove privatizovati i tako privatizovani da prave novi FSS. Drugo. Penal nad Kaduom je čist kao suza. Sve druge priče su besmislene . Te, to je REMPLOVANJE, te namerno se sapleo o nogu Krste, te usporavao je a nije ubrzavao... Penal je bio i tačka. Uopšte nije važno kako bi to uticalo na dalji tok utakmice i da li bi Zvezda primila još 5 komada. Zvezda je juče zaslužila da izgubi i to je jasno kao dan ali to opet ne menja na činjenici da je penal postojao. Treće. U istoriji derbija za Zvezdu je dosudjen 21 penal a za Partizan 19. Ja tu ne vidim da je Zvezda u nekom drastičnom smislu favorizovana spram Partizana. Četvro. Osim penala sudjenje je i juče generalno bilo loše. Zašto, videlo se u prvih 5 minuta. Svirano je već do tada 10 faulova, uglavnom beznačajna guranja ... Seckana je igra do besmisla skoro celu utakmicu. Ipak, ovaj se kriterijum menjao kako je utakmica odmicala te neki startovi i nisu karaterisani kao prekršaji pogotovu ako su u šesnaestercu i oko njega. Arbitar je bio tipičan pretstavnik naše sudijske organizacije bez autoriteta i hrabrosti da donosi presudne odluke.

mikicar

pre 13 godina

Lazeticu kako te bre nije sramota? Citavo prvenstvo padate po 16-ercu i dobijate penale na mufte. Zar si i titulu hteo tako da osvojis, u direktnom duelu sa Partizanom???
Mladen Krstajic me je odusevio kako je odigrao. Jedina greska koju je napravio je na pocetku kad je naleteo na Lazetica. Ali valjda je hteo da mu pokaze ko je gazda na JNA. Hvala ti Mladene sto igras kao da ti je 25 godina.

trece oko

pre 13 godina

Najjaca scena:
Igraci zvezde ocekuju penal i trce ka sudiji, igraci partizana uzimaju loptu i jure ka golu zvezde.
E zato je zvezda tu gde jeste!!!

Petrovic je mene odusevio protiv Fenerbahcea u Beogradu. Decko je tada prvi put igrao za Partizan, a objasnio je celoj evropi kako se igra. Tada je druga postava partizana pregazila turke a Petrovic objasnio neke stvari. Ovaj gol je viza za Juznu Afriku i neku od boljih evropskih ekipa. Hvala ti za gol i sto si nagradio moju veru u tebe.

A novinari neka pumpaju cenu igracima zvezde pricama o agentima Deportiva i Standarda. Lekic, Jevtic, Ninkov i sl. nisu ni za ovu nasu ligu.
Sve sam ovo govorio i ranije... Danas je samo stigla potvrda ocekivanog

гробар до гроба

pre 13 godina

Била је силазна. Дробњак је био у ауту. Гепековали су судију. Био је пенал. Као што неко већ рече данас, за вас је највећи успех кад неко победи Партизан на фајнал фору Евролиге. Нисам упознат да ли сте случајно у побратимским односима са навијачима Про Река а уколико то нисте онда под хитно да постанете пре следећег викенда. Гани немојте да тугујете, титулу сте изгубили у фудбалу али имате још шанси да "освојите" Евролигу, Олимпиакос игра сутра са Барселоном (мада су "Вам" шансе мале)

sex sex sex on the pitch

pre 13 godina

Za sve navijace zvezde koji su bili na utakmici, ako se pitate zasto vam se ceo stadion smejao odgovor je naopako napisano slovo "lj" na paroli

Inace mislim da delije najvise boli to sto su Grobari u ovom trenutku kao grupa jachi od njih. Pod ovim ne mislim na fizicki obracun navijaca vec na organizaciju tribine. Derbi je sto se tice Grobara bio veoma sadrzajan - 2 koreografije, 2 bakljade, barjak i baner gde se prozivaju navijaci zvezde zbog gej-lezbejske populacije.

Moram da pohvalim bocni zapad tj ulaz "E" jer smo stvarno dobro navijali iako zvanicno ne pripadamo jugu. Po mojoj proceni bilo je oko 10.000 najvatrenijih navijaca Partizana (onih sto su pevali)

I da, toliko o "tole prosiri im stadion dolazi 20.000 delija"

MJ23

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu,ali je stvarno sramota da se sada žalimo na bilo koga...Žalosna je naša igra,doduše ni Partizan nije ništa bolji,ali zasluženo su pobedili...Zvezda nije imali nijednu,ali nijednu akciju koja je bila ozbiljnija po gol.Kažu,Lekić se nije video,a kako da se vidi kada ni jednu upotrebljivu loptu nije dobio.Lazetić,Vilotić i Stamenković su jedini vredni pomena.Takodje,Ratka nema potreba da komentarišem,barem mislim da nema potrebe.Partizan da je bio imalo pametan,trebao je ovakvoj Zvezdi 3 gola da da.Žalostan je,gospodo,naš fudbal!!!P.S.Najjači utisak ipak ostavlja "nepristrasan" komentator,stručan govor istog i ona statistika dole("najbolji trkači",kao da su konji):)

JaXA

pre 13 godina

Bravo Raco,zacepio si usta dusebrizncima!A vidim komentare u prvom clanku koji je obljavljen,tipa OVO SU NAM NAJBOLJI TIMOVI?! ; KAKO OCAJAN FUDBAl ; JADAN NAM JE FUDBAL KAD NAM JE OVO DERBI ; i da dalje ne nabrajam.Pa ako vam ne odgovara idite navijajte za West Ham,Barcelonu,Milan i ostale.Nerazumem kako neko iz Srbije moze da navija za strani klub,ali to su izgleda navijaci Zvezda koji su shvatili da nece jos skoro osvojiti neku titulu pa se okrenuli drugim klubovima.NAPRED PARTIZAN

theGreat

pre 13 godina

Ovi vise i nemaju osecaj sta je penal. Kakve sporne situacije? Sporno je samo da li je fudbal ono sto vi igrate. Mada ni ovi moji nisu nesto mnogo bolji.

Grobar a Srbin

pre 13 godina

Lazeticu nauci da sportski primis poraz. Niste sutnuli na gol, a bacali ste se po obicaju da vam se svira penal. A ako pricas o regularnosti, seti se Smedereva. Kad kazes da ste pokrali Smederevo i da su sudije tog meca bile sramota, neko ce ti verovati. Inace, pola penala koje ste dobili ove sezone nisu postojali. Idi zagrli se s Lukicem, Adzicem, Kleutom, Vesicem, Vlahovicem...

SASA

pre 13 godina

JADAN SI TI LAZETICU..TEBI BI NAJBOLJE BILO DA BATALIS SA FUDBALOM...PA POSTO CELU UTAKMICU KOMENTARISES SA SUDIJAMA,SUPARNICKIM IGRACIMA RADI TO U NEKOM STUDIJU...TO JE DOKAZ DA NISI FIZICKI SPREMAN...MA KAD MOGU LUKIC I ADZIC DA VODE ZVEZDU STO I TI NEBI MOGAO BITI NJEN KAPITEN...E ZVEZDO

garavi

pre 13 godina

Da li je covek izjavio "Trka za titulu jos nije gotova??"

Pa u kojoj on ligi igra??
U nasoj da se ovo desilo pre 10 kola, trka bi bila gotova..

Kakav optimista, kakav klise!

srbijasine

pre 13 godina

"Trka za titulu još nije gotova, ali je malo verovatno da će 'crno-beli' ispustiti četiri boda prednosti"

zaboravio je da kaze da je jos manje verovatno da ce zvezda uzeti svih 6 bodova.

pfc4paok

pre 13 godina

Lekic igrao kao kad se na Dzojstiku pokvare strelice i brzo trcanje.. :) To je nas reprezentativac.. Hhh..
Dok Petrovic "nije zasluzio".. Cccc :)

delija

pre 13 godina

ja i dalje samo cujem penal, penal, penal! igrajte fudbal, vidi se da je Kadu, umesto da krene ka golu jer je bio dva metra ispred Krstajica, cekao kontakt da bi pao?! umesto da potrci jer je sigurno brzi od mladjanog Krstajica on usporava, vidi se da nije ni imao zelju da sutne ka golu, sramota!!

Krle

pre 13 godina

Mladen Krstajic me je odusevio kako je odigrao. Jedina greska koju je napravio je na pocetku kad je naleteo na Lazetica. Ali valjda je hteo da mu pokaze ko je gazda na JNA. Hvala ti Mladene sto igras kao da ti je 25 godina.
(mikicar, 8. maj 2010 23:06)

Identicno je Lazetic pre toga startovao na Lomica, samo o tome niko ne prica, "cika" Krle mu je samo odma stavio do znanja da to ne prolazi na JNA i da ne mogu da nas biju. Apsolutno je uradio ispravnu stvar, jer je Lazetic krenuo prljavo od pocetka. Ovako je naleteo na zid i shvatio da ne moze bas tako da se ponasa. Krle je odigrao kao u najboljim danima, mada ko prati utakmice Partizana, moze da vidi da je Krle na svakoj utakmici ovako pozrtvovan, da skace ko lud, uklizava, trci, "tuce" se sa napadacima, komanduje odbranom, hrabri i bodri mladje igrace...pravi kapiten! Hvala mu za sve prikazano sa 36 godina, mnogi treba da se ugledaju na njega.

posmatrac

pre 13 godina

Daj bre lazeticu, mani se vise corava posla, pa ti si prvi trebao da dobijes crveni zbog onakvog ponasanja, pa ej bre zar ti nisu rekli da je Arkan ubijen, nema vise mangupiranja sine. Vi bre sansu ne mozete da napravite i umesto da cutis ti kukas za penale, koji veze nemaju....sramota za tebe, mada i nije, to je tvoj nivo

delija

pre 13 godina

Svaka cas t za gol, ja sam bio na stadionu i iskreno odusevio me , podsetio me na zigica protiv rome. Inace sad videh na sosu da smo osteceni za penal nad kaduom, ali mozda je i bolje sto nije sviran jer mi za 90 minuta nismo sutnuli, a sa tim penalom bi dobili verovatno.
Nadam se da sad lukic i adzic nece spavati od poziva sa raznih strana zasto su menjali pizona a stavili dostanica koji na mecu koji mora da se dobija igra za 0-0 i ne pokusava da pobedi

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Fudbal generalno bedan,ali svaki normalan i realan covek je video da Partizan igra igru koja iole lici na fudbal,a zvezda kao cele sezone na snagu.Moze da kaze ko sta hoce ali je Partizan trenutno najbolja ekipa u Srbiji.

Analiticar

pre 13 godina

Trava, vlaznost vazduha, vetrovi, atmosferski pritisak,nadmorska visina, temperatura, sudije, Tole... samo kad bi vi znali da igrate... niste se , bre, videli na terenu...

eskorijal

pre 13 godina

Gospodo zvezdasi, u dva derbija ove godine napravili ste jednu i po sansu, a niste postigli nijedan gol! Ah, da, nije bilo nijednog penala, zato...

DrPedja

pre 13 godina

Dje se dede Majo, da on malo prokomentarise sudjenje? Kako vas bre nije sramota? Moze li se pobediti sa 30% poseda lopte i bez ijednog suta u okvir gola? Podsecanja radi, toliko suteva ste imali i u Kuli!